Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-07-30 13:41

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 660
Täthet90,73Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,12Landareal (km²)
Sjö8,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 523,54Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Behörig grundskollärare till skola på Värmdö

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en behöriga grundskolelärare till en trevlig grundskola på Värmdö. Tjänsterna är på 100 % och tillsvidareanställning på skolan.

Din profil

Du ska företrädesvis vara behörig lärare med erfarenhet av att undervisa, men även du som är en erfaren pedagog utan behörighet är av intresse. Du arbetar självständigt och i samarbete med övriga i arbetslaget. Då skolan är mitt uppe i ett större förändringsarbete, krävs såväl erfarenhet som förmåga att ta egna initiativ och att driva arbetet framåt tillsammans med kollegerna.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Trygg
- Flexibel och avslappnad

Om oss

SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige.
SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum.
Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen.
Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Välkommen till SkolPool Sverige!
Publiceraddatum: 2015-07-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-30
Referens: 107
Webbplats: http://www.skolpool.se/visa-annons?jaid=107
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: SkolPool Sverige AB
Seved Ribbings väg 18
22466  Lund Sverige
Hemsida: http://www.skolpool.se/
  
Platsannons

leg arbetsterapeut

Vi söker

en entusiastisk, pigg och nyfiken arbetsterapeut. Du samarbetar med en erfaren fysioterapeut så är du ny i din yrkesroll som arbetaterapeut är det ett bra tillfälle att få erfarenhet av äldreomsorgen som är framtidens utmaning.

Arbetsuppgifter

Du är legitimerad arbetsterapeut. Det är bra om du har erfarenhet av äldreomsorg/demens, du kanske har arbetat tidigare inom vården under studierna? Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, kreativ och flexibel. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Dokumenterar i Safedoc.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 17 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: 443
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=443
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Personlig assistent sökes till 7-årig tjej!

Vår kund är en pigg och glad tjej på 7 år som bor tillsammans med sin familj i Gustavsberg. Hon är en smart, snabbtänkt och lekfull tjej som gillar när det händer mycket. Vi söker personliga assistenter som ska vara hennes stöd i vardagen, i skolan, i hemmet och på aktiviteter.

För att du ska trivas på jobbet krävs att du gillar barn och att du har glimten i ögat. Vi söker dig som är initiativkraftig, kreativ och som tycker om lek. I ditt arbete kommer du hjälpa vår kund att kommunicera med andra samt att vara hennes händer och fötter. Den alternativa kommunikationen är i fokus för vår kund och du som assistent kommer få möjlighet att vara med i utvecklingen av det arbetet. Då träning är en del av vår kunds vardag samt att arbetet innebär en del lyft är det av vikt att du inte är rädd för att ta i fysiskt när det behövs.

Erfarenhet av alternativ kommunikation eller om du har arbetat med barn är meriterat men absolut inget krav. Vi sätter stort värde på att intresse och engagemang finns och personlig lämplighet är avgörande.

Vi söker nu en assistent till deltidsarbete om 15h/vecka eftermiddagar, kvällar och helger. Vi ser det positivt ifall assistenten kan följa med på någon semesterresa någon gång per år. Det kan bli mer tid vid andra assistenters sjukdom eller frånvaro. Under skollov kan tiderna ändras.

Move & Walk Sverige AB som är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet.

Då vår kund är minderårig kommer vi att begära ut utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det i god tid.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-21
Referens: 134
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@movewalk.se
Övrigt: Viktigt att ange referensnummer 134
Arbetsplats: 
Adress: Move & Walk Assistans
Lillhagsparken 8
42250  Hisings Backa Sverige
Hemsida: http://www.movewalk.se
  
Platsannons

Familjehemsekreterare ensamkommande flyktingbarn

Familjevården ingår som en grupp inom individ- och familjeomsorgen. Du kommer att ingå i vår familjevård som består av 6 personer, 3 familjehem-/kontaktsekreterare, 2 barnsekreterare samt en gruppledare. Vi arbetar med rekrytering, utredning och uppföljning av familjehem enligt SoL och LVU, samt av kontaktfamiljer och kontaktpersoner enligt SoL.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor som är väl anpassade för vår funktion.

Rollen som familjehemssekreterare innebär att rekrytera familjehem för ensamkommande barn, utreda, skriva avtal med samt handleda och stödja familjehem. Även att rekrytera kontaktpersoner/kontaktfamiljer enligt SoL.

Du kommer att samarbeta med barnets socialsekreterare och delvis ha kontakter och göra hembesök tillsammans med denne. Vi tillämpar BBIC och olika utredningsmetoder till exempel NYA KÄLVESTEN. I dokumentationen till socialnämnden matchar du barnets behov med familjehemmets förmågor.

Vi erbjuder betydelsefulla och spännande arbetsuppgifter med ett självständigt yrkesansvar, gemensamt teamarbete och ett brett kontaktnät. Resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har socionomexamen och utöver det får du gärna ha erfarenhet att skriva familjehemsutredningar. Du är väl insatt i BBIC med erfarenhet att skriva barnavårdsutredningar och har kunskap om aktuell sociallagstiftning. Du ska ha giltigt körkort B. Du behöver vara flexibel när det gäller arbetstider när uppdraget kräver det.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat under 1 år med tillträde den 1 september 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gunnar Nilsson, gruppledare, 070-564 18 22 eller Helena Helin, gruppchef, 08-570 474 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-12
Referens: IFO:2015:19
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4909124085164095469&benamning=Familjehemsekreterare+ensamkommande+flyktingbarn
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Lärare i Samhällskunskap

Odenplansgymnasiet är en friskola som erbjuder såväl studieförberedande som yrkesförberedande utbildningar.
Vi söker till nästa termin en kunnig, drivande och behörig lärare i samhällskunskap, helst med behörighet både på gymnasiet och i grundskolan. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 50 %.
Tjänsten kan utökas beroende på den sökandes kompetens.
Besök gärna skolans hemsida på www.odenplansgymnasiet.se

Välkommen med din ansökan

Odenplansgymnasiet är en del av Aprendere skolor

Vi önskar ej bli uppringda av säljare
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@odenplansgymnasiet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odenplansgymnasiet/VTU AB
Surbrunnsgatan 66
11327  Stockholm Sverige
Hemsida: www.odenplansgymnasiet.se
  

Platsannons

Ta nästa steg i din karriär & jobba mot företagskunder

Det är roligt att gå till jobbet!
Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Boxmedia ser vi till att du har kul på jobbet - samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du strävar efter. 

För det är kanske så att du blir nöjd med en viss summa i lön?
Eller är du en utav dem som alltid vill öka och aldrig blir nöjd oavsett beloppet på lönespecen? 
Oavsett vilken utav personligheterna du tillhör så ser vi till att sätta upp ett tydlig mål med dig som du ska följa och klara av.


Boxmedia är en framgångsrik återförsäljare som sedan tidigare jobbar i ett partnerskap med varumärken som bla Google & Comhem.

Nu söker vi fler drivna anställda som ska jobba med en utav Sveriges främsta låneförmedlare.

Arbetsuppgiften är enkel och innebär att du hjälper privatpersoner sänka sina lånekostnader. Detta är en väldigt uppskattad tjänst då kund alltid har möjlighet att spara pengar.

Du kommer få bearbeta både nya & befintliga kunder.

Arbetsdagen passerar i ett högt tempo med stort eget ansvar samt utmanande uppgifter. 
Oavsett ifall du bara vill testa någonting nytt och utmanande eller ifall du redan jobbar som säljare tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor 
Kontinuerlig personlig vidareutveckling
Stora möjligheter att avancera i framtiden
Säljtävlingar med med grymma priser


Vi tycker lite extra om dig som:
Tycker om att jobba mot mål
Har sportat mycket
Är en vinnarskalle 

Heltid samt deltidstjänster
Fastlön + provision
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-28
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxmedia AB
Hammarby Allé 150
12066  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i engelska till Gustavsbergs gymnasium

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 350 elever som ligger i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Läraren har stor frihet att skapa sin egen digitala lärmiljö. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet.

Rollen som lärare i Engelska innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare på skolan. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Engelska, meriterande är om du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga.

Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team.

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är tidsbegränsad under läsåret 15/16 och omfattar 50 % med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emil Johansson, biträdande rektor 070-413 04 72. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens: PVGY01:2015:10
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4913444845171546033&benamning=L%c3%a4rare+i+engelska+till+Gustavsbergs+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

2003 Nordis ingår i företagsgruppen Water Sverige, www.watersverige.se.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet som alla kan lära sig om viljan finns.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en grundtrygghet.
Du har ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Vid försäljning har du en hög provisionslön per såld enhet.

Du arbetar 5 dagar i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr inkl. OB tillägg.
Du är själv aktivt med och bestämmer hur ditt schema ska se ut från vecka till vecka. Det finns möjlighet till deltid om man så önskar.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på våra egna fabriker i Tyskland och Schweiz. Water är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. I de olika momenten renas även luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 32. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun, där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av 2003 Nordis kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret som sedan följs av 4 dagar på fältet. Så långt det är möjligt kommer en färdigutbildad representant att vara med dig de första dagarna på fältet.
Du har en fast ersättning för kursdagarna samt körersättning för att ta dig till och från utbildningen och vi bjuder på maten. Självklart har du lön även för de träningsbesök du gör under din praktik på fältet. Behöver du övernattning står vi för boendet.

Du har möjlighet att avsluta utbildningen, praktiken på fältet eller anställningen med omedelbar verkan om du så önskar och ändå få ersättning för körning, utbildning, praktik o.s.v. som du har rätt till.
Den tryggheten ger vi dig då många tidigare inte provat på säljyrket.

Vi är just nu i ett expansivt skede där vi vill fördubbla antalet representanter på fältet i hela Sverige.

Hemsida: www.2003nordis.se

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2003nordis.se
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: NORDIS AB
Norra Grängesbergsgatan 7
21444  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.2003nordis.se
  
Platsannons

Personlig assistent helger och kvällar till 4årig flicka på Värmdö

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet.

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS. Företagets ledord är kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi söker nu personliga assistenter till en snart fyraårig flicka boendes på Värmdö.


Flickan har ett omfattande omvårdnadsbehov där hennes näringsintag är direkt avgörande för hennes liv och hälsa. Hon tycker om sång, musik, gunga, läsa böcker och att vistas utomhus. Arbetsuppgifterna innefattar noggrann uppmätning och uppvärmning av mat, sondmatning via PEG, personlig omvårdnad, stimulerande aktiviteter och träning. Eftersom hon inte har något verbalt språk så tränar familjen på att använda alternativ kommunikation via stödtecken och bilder. Det är ett plus om du har kunskap inom sjukgymnastik och alternativ kommunikation, men det är inget kvar. Familjen kommer att se till att du får lära dig det som behövs.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn, allra helst barn med någon form av funktionsnedsättning. Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för yrket, samt för flickan du ska arbeta hos. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, ansvarsfullhet, förmåga att arbeta självständigt och ha respekt för den personliga integriteten. Du bör vara trygg i dig själv, lugn, positiv och ha en varm, glad och lekfull personlighet. Lyft ingår i arbetet och det krävs att du är frisk och sund och har bra energi för att orka med.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är rökfri.

Katt finns i hemmet så du bör inte vara allergisk.

Vi söker assistenter som kan arbeta en-två helger i månade, lov och eventuellt någon kväll i veckan. Rekrytering pågår löpande och tjänsten önskas tillgås så snarast.

Utdrag ur belastningsregistret: Enligt Lag om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från Polisen (www.polisen.se). Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid. Beställ det utdrag som handlar om att utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-27
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=65548
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  

Platsannons

Larmtekniker med säljintresse.

Verisure är en del av Securitas Direct. I Europa och Sverige är Verisure ledande leverantör inom utveckling av larmtjänster och säkerhetsprodukter kopplade till privatmarknaden. Med Verisure kan vi erbjuda nya smarta produkter och tjänster till hem.


Larmpartner i Nacka Värmdö AB med kontor i Saltsjö-Boo startade 2003 med verksamhet i Nacka och Värmdö där vi nu har över 5.000 kunder. Som samarbetspartner till Verisure genomför vi försäljning, installation och service till våra kunder. Genom ny och marknadsledande Verisure-teknik, lokal närvaro i området och tydlig profilering blir vi det naturliga valet när det gäller smarta hem med effektivare rökvarning, inbrotts- och trygghetslarm med tillhörande tjänster.

Vi söker nu en larmtekniker för omedelbar anställning. I den rollen:

-Arbetar du med att installera larm i våra kunders hem, vilket omfattar att planera och sälja in våra produkter för att skapa en god säkerhet, genomföra installationen samt visa och förklara hur anläggningen fungerar
-Genomföra teknisk service

Vi söker dig som:

-är intresserad av både tekniskt och säljande arbete. Du kan alltså ha lite erfarenhet från teknik men vill utveckla dina säljegenskaper, eller omvänt, du har någon sälj eller kundserviceerfarenhet och vill samtidigt arbeta med teknik
-Har ett praktiskt handlag och gillar att arbeta med kvalité
-Du bör ha arbetat något eller några år efter avslutat gymnasium. Du behöver inte vara kunnig inom larmteknik
-Har eget driv och gillar att ta ansvar
-Tycker om ett socialt arbete, har lätt att skapa relationer och kan lyssna till kundens behov
-Har en positiv attityd till det mesta

Som anställd av oss erbjuds du:

-Att delta i ett team med för närvarande totalt 5 tekniker, totalt är vi 9 personer
-Utbildning i vår larmteknik och kundservice
-Attraktiv lönemodell med huvudsakligen fast del och där du kan påverka själv genom en rörlig del
-Rörligt och varierat arbete inom Nacka, Värmdö och Södermalm
-I ditt arbete stöttas du av rutinerade coacher och kollegor

Du har körkort, talar svenska obehindrat, och har inga anmärkningar i polisens belastningsregister. Det är en stor fördel om du är bosatt i Nacka-Värmdöområdet.

Tjänsten är ett vikariat, prel till sommaren 2016, och kan därefter ev leda till fortsatt anställning då vi är ett växande företag.

Vill du veta mer ska du snarast kontakta Per Dalshagen, 0706 164440.
Anställningen brådskar. Ansökningar tas emot löpande.

Din ansökan med cv skickar du så snart du kan till per.dalshagen@verisurepartner.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande/snarast.
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat prel till sommaren 2016 med ev möjlighet till tillsvidareanställning.Lönen är till största delen fast och till det läggs en provision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.dalshagen@verisurepartner.se
Övrigt: Arbetsområde är Nacka/Värmdö/Söderma, det är en fördel om du bor i området. Kontoret ligger i Nacka
Arbetsplats: 
Adress: LARMPARTNER I NACKA VÄRMDÖ AB
VÄRMDÖVÄGEN 738 1 TR
13235  SALTSJÖ-BOO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till ettorna på Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen behöver fler duktiga pedagoger!

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen. Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Enheten har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb. Enheten innehåller även tre små skolor på öar i Stockholms skärgård.

Rollen som lärare innebär att du har huvudansvar för en klass inom årskursen. Du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Du har ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med en lärarkollega i årskursen.

Som lärare på Djurö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du samverkar i ett arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen (arbetslagslagsledning samt biträdande rektor). Du kommer att ha ett nära samarbete med parallellklassen.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan år F-6. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Aase Carlsson, biträdande rektor, 08-570 486 21.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: PVGS02:2015:14
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4878020345149337071&benamning=L%c3%a4rare+till+ettorna+p%c3%a5+Sk%c3%a4rg%c3%a5rdsskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Face to Face utesäljare

Eftersom vi intern utbildar alla från grunden, behöver du ingen tidigare erfarenhet inom försäljning. Vi söker personer med drivkraft som vill bli säljare av vår produkt inom Värmdö kommun.

Är du den vi söker vill vi helst att du börjar arbeta hos oss snarast

Som en trygghet för dig har du lön även om du inte säljer något. Vid en heltidstjänst skall du göra 40 kundbesök under en 30 dagars period som ger dig en lön på 21 000 kr. (15750kr i lön + Ob-tillägg på 5250kr).

Med vårat nya lönesystem betalar vi dig en bensinersättning för varje besök du gör samt att du har ett kostnadsavdrag på 40% från skattemyndigheten vilket gör att vi står för drivmedlet när du åker till kund och tillbaka. Vi är det enda företaget med detta erbjudandet.

Gör du mindre än 40 demonstrationer under en 30 dagars period får du en lägre ersättning men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer inklusive bensin som för det du gör. Därför har du även möjligheten att detta jobb kan fungera som extrajobb/deltidsarbete för dig. Säljer du så får du betalt i form av provision. Provisionen är upp till 6000kr per såld enhet.

Enligt gällande semesterlag har du ovan på lön/provision efter provanställningen 12% i semesterersättning som sätts undan till framtida semester

Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland som är en produkt med en mängd olika funktioner och användningsområden. Vi är den enda importören av produkten i hela Skandinavien. Maskinen är designad på ett sätt att passa in i varje hem och arbetsmiljö. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunder att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. På din personliga intervju kommer du självklart att få del av mer information om vår produkt, utbildning, lönesystem, m.m.


Du åker endast ut på förbokade kundbesök.
Du jobbar där du bor, upp till 4 mils radie.
Du gör ditt eget jobbschema från vecka till vecka.

Kundbesöken blir bokade av våran bokningsavdelning, så med andra ord behöver du aldrig leta kunder själv.

Ett kundbesök tar ca 1,5 - 2,0 timmar + körtid. Körkort är ett krav.


Med detta jobb kommer du att få stor arbetslivserfarenhet, mycket utbildning inom säljyrket men framför allt så har du en stor chans att påverka din inkomst.

Du börjar din grundutbildning, som är 3 dagar, på vårat kontor i Norrköping, Jönköping, Sunne eller Köping. Vid behov av övernattning står vi för boendekostnaden och maten under kursdagarna. Du får ersättning för kursdagarna och vi hoppas du kan börja så snart som möjligt.

Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan någon förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

Välkommen in med din ansökan till jobb@greenviro.se
OBS:
Vi håller personliga intervjuver löpande och gör det på ett klimatsmart sätt. Det betyder att vi kontaktar dig och gör intervjun via telefon så du behöver inte heller ta dig till något speciellt ställe
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Glöm inte ange tel nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Purello Sweden AB
Tenngatan 4
60223  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Matematik,kemi och naturkunskap

Odenplansgymnasiet är en friskola som erbjuder såväl studieförberedande som yrkesförberedande utbildningar.
Vi söker till nästa termin en kunnig, drivande och behörig lärare i matematik, kemi och naturkunskap, helst med behörighet både på gymnasiet och i grundskolan. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 70 %.
Besök gärna skolans hemsida på www.odenplansgymnasiet.se

Välkommen med din ansökan

Odenplansgymnasiet är en del av Aprendere skolor

Vi önskar ej bli uppringda av säljare
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@odenplansgymnasiet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odenplansgymnasiet/VTU AB
Surbrunnsgatan 66
11327  Stockholm Sverige
Hemsida: www.odenplansgymnasiet.se
  

Platsannons

Målare sökes

Nu söker vi ytterliggare medarbetare till PBM Måleri AB

Verksamhetsbeskrivning
PBM Måleri AB är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målnnigsarbeten.

Egenskaper
Du som kan ditt jobb
Du som är stolt över det du gör
Du som gillar att möte olika slags kunder ochs om förstår att det är deras upplevelse som räknas
Arbeta självständigt
Att vilja leverera hög kvalitet
Problemlösare
Krav på kvalifikationer
Har gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenhet
B-Körkort
Tillgång till bil
Kan svenska flytande i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och läsa arbetsordrar, samt grundläggande engelska
Goda vitsord är ett krav
Lön
Timlön enl kollektivavtal
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning
Du kommer att utgå från Enskede.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med 3 månaders provanställning.Fast lön. Timlön enl. kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dennye_e@hotmail.com
Övrigt: Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Peter Björklunds Måleri
Alvägen 2
13040  DJURHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Nattreceptionist

Vill du jobba i vår underbara skärgård? Vi söker nu en medarbetare till vår receptions- och konferensavdelning som brinner för att ge service!
Sandhamn är en ö i Stockholms skärgård som ligger ca 2 h från centrala Stockholm. Till Sandhamn och Seglarhotellet kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i året om. Vi är en hotell- och konferensanläggning med totalt 215 bäddar samt 10 konferens- och grupprum.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Sandhamn Seglarhotell innebär att ta ett eget ansvar och att alltid söka att göra det lilla extra.

I rollen som nattreceptionist kommer du att ansvara för receptionen nattetid. Nattreceptionistens främsta arbetsuppgifter är att förbereda inför nästa dags arbete i receptionen. Arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: incheckning/utcheckning av gäster nattetid, att ställa lokaler inför konferenser, bokningar som inkommer via telefon/mail och hjälpa gästerna med allmän service. Arbetstiderna kommer vara 22:00-07:15 varannan vecka.

Vi söker dig som alltid sätter gästerna i fokus och det gör du med vilja, engagemang och kunskap. Du ska vara driven och van med att ta egna initiativ och arbeta självständigt under eget ansvar. Att du är stresstålig, flexibel och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.

Naturligtvis talar du både svenska och engelska obehindrat.

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete samt bokningssystemet Hotsoft är ett stort plus.

Då vi ligger på en ö kan du inte åka hem dagligen utan erbjuder dig att hyra boende i våra personalbostäder.

Vi förbehåller oss rätten att inte besvara på ansökningar som inte uppfyller de ställda kraven.
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Nattreceptionist/Nattportier
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.zetterqvist@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  
Platsannons

SÄLJANDE EVENTPERSONAL MED MATINTRESSE

Inzpiration affärspartner arbetar med att stärka varumärken genom aktiv marknadsföring inom dagligvaru- och detaljhandeln.
Våra uppdrag är av varierande slag, exempelvis; matbjudningar, mässbemanning, sampling, demonstrationer av hudvårdsprodukter.

Nu söker vi dig som brinner för försäljning och mat!

Arbetet går ut på att visa på produkters mervärden genom att laga och bjuda på goda enkla maträtter i butik med angivna recept. Nya koncept varje vecka i samarbete med olika leverantörer.
Du ska kunna ge tips på användningsområden, tillagning, ge produktfakta och motivera kunderna att handla de medverkande produkterna.

Som person bör du:
- vara 100 % engagerad och mycket ansvarsfull
- kommunicera med och fånga kunder på ett säljande sätt
- vara mycket social, utåtriktad och ha lätt för att skapa kundkontakter
- vara intresserad av matlagning, exponering och dekoration
- vara kreativ och självgående

Du behöver ha grundläggande kunskaper i datorhantering, tillgång till dator med internet samt MMS via mobil, då en stor del av vår information och rapportering sker den vägen.
Meriterande är om du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom livsmedel/ matlagning/ försäljning och service.

Vi erbjuder ett roligt, variationsrikt och självständigt arbete som är förlagt till torsdagar och fredagar mellan kl. 11:00-19:00. Arbetstider utöver dessa kan förekomma. Under hösten arbetar vi vecka 33-50.

Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig, tveka då inte att skicka en inzpirerande ansökan redan idag då rekrytering sker fortlöpande! Ange ort i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: harriet.hagstedt@inzpiration.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inzpiration Norden AB
Varlabergsvägen 25
43439  Kungsbacka Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till hemtjänsten kväll

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnads- och serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, på Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö- området.

Rollen som undersköterska i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns, att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller äldreomsorg. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Giltigt B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning, och ser fram emot sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser två tillsvidareanställningar på 50 % och en på 60 %. Du har schemalagd arbetstid kväll som innefattar varannan helg samt att en viss dagstjänstgöring kan förekomma. Tillträde snarast, efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Vivi Brolin, Gruppledare, 08-570 470 36 eller Mona Asplund, Enhetschef Hemtjänst Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens: PVHTJ01:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4909988165164016375&benamning=Undersk%c3%b6terskor+till+hemtj%c3%a4nsten+kv%c3%a4ll
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Undersköterskor till hemtjänsten dagtid

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnads- och serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, på Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö- området.

Rollen som undersköterska i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller äldreomsorg. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Giltigt B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning, och ser fram emot sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser dels tre tillsvidareanställningar på 100 % och en på 75 % med schemalagd arbetstid dag som innefattar varannan helg samt att en viss kvällstjänstgöring kan förekomma. Tillträde snarast, enligt överenskommelse

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Vivi Brolin, Gruppledare, 08-570 470 36 eller Mona Asplund, Enhetschef Hemtjänst Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens: PVHTJ01:2015:8
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4909988165162211459&benamning=Undersk%c3%b6terskor+till+hemtj%c3%a4nsten+dagtid
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden vid behov

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagning och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu undersköterskor/vårdbiträden till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö.

Rollen som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg. Har du undersköterskeutbildning är det meriterande. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar med timlön på varierande tider. Du arbetar hos oss då behov uppstår.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Vivi Brolin, Gruppledare, 08-570 470 36 eller Mona Asplund, Enhetschef Hemtjänsten Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstid VisstidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens: PVHTJ01:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4909988165160875638&benamning=Undersk%c3%b6terskor%2fv%c3%a5rdbitr%c3%a4den+vid+behov
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Felino HB är en pizzeria med kebab,pasta,sallader samt grill.

Söker ett restaurangbiträde som kommer arbeta med servering, förberedning samt övriga förekommande arbetsuppgifter.

Ansökan endast via MAIL. Ej telefon eller besök.
Publiceraddatum: 2015-07-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: felinohb@hotmail.com
Övrigt: Ansökan endast via mail.
Arbetsplats: 
Adress: PIZZERIA FELINO

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

BF Barnvakt Mörtnäs 1ggr/v. Lön 113-132kr/t

Aktuellt
Just nu söker vi många barnvakter till hösten! Har du bra och minst 6 månaders erfarenheter med barn som vi kan ta referenser på? Då är du varmt välkommen att göra en ansökan på vår hemsida eller om du känner någon som har det så tipsa dem gärna om oss.

Förfrågan från familj
Vi söker en barnvakt till våra barn som är två pigga och nyfikna tjejer på 3,5 och 7,5 år. Hämtning på på förskola och skola 700 m respektive 1,8 km från hemmet, lek utom- och inomhus och förberedelse av enklare middag.

Familjen vill ha hjälp en gång i veckan från mitten av augusti från kl.16.00-19.00.

Barnvakten behöver ha körkort.


Beskrivning av kvalifikationer för att arbeta på Barnvaktsförmedlingen

Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv.

Detta är ett måste
Du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Körkort är en merit men inget krav.

Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig!

Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen?
- Bästa barnvaktslönen i Stockholm
- Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta
- Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet.
- Du är försäkrad

Tips från Barnvaktsförmedlingen.
Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningen är allmän visstidsanställning och varar bara så länge familjen har ett behov av hjälp.Lön/tim Ink. semesterersättning: Barnvakt 110 kr, 6 mån erfarenhet Barnvakt 129 kr, 2 års erfarenhet Nanny 146 kr, 5 års
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Värmdö/Mörtnäs
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Fyll i en ansökan på: http://www.barnvaktsformedlingen.se/ansokningsformular/
Arbetsplats: 
Adress: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
TUREVÄGEN 36 B
19147  SOLLENTUNA Sverige
Hemsida: www.barnvaktsformedlingen.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Värmdö 3 eftermiddagar / vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter/barnpassare. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget / About the assignment

Familjen på Värmdö behöver hjälp med barnpassning 3 eftermiddagar per vecka (tisdag, torsdag och fredag) mellan ca: 15:30/16:00 till 18:00/18:30. Barnen är 3 och 5 år.

Din profil / Your profile

Vi söker barnvakt/barnpassare som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder / What we offer

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-23
Referens: 2973
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2973
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Speciallärare/Specialpedagog till Munkmoraskolan

Munkmoraskolan - den lilla skolan med de stora möjligheterna, är en F-3-skola under utveckling med växande elevantal, till hösten har vi cirka 146 elever. Vi är ett arbetslag som arbetar nära tillsammans med barnen i fokus. I samarbete med Värmdö Kulturskola får eleverna främst stråk- men också, dans-, drama- och rytmikundervisning.

Vi strävar efter ett inkluderande förhållningssätt där välplanerade och strukturerade lektioner ger alla elever en tydlig bild av mål för lärande och utveckling. Vi vill att vår skola präglas av goda relationer, lösningsfokus och höga förväntningar.

Rollen som speciallärare/specialpedagog på Munkmoraskolan innebär att du tillsammans med lärare, fritids, elevhälsoteam och skolledning har ett övergripande ansvar för och fokus på de specialpedagogiska frågorna samt elevernas behov av specialundervisning.

Vi söker dig som är utbildad speciallärare eller specialpedagog och som har behörighet att undervisa elever i behov av särskilt stöd. Du vill, och har förmåga att lära och entusiasmera din omgivning. Du bör ha vana av ett inkluderande arbetssätt, kartläggningsprocesser samt att ta ansvar för arbetet kring elever med speciella behov. Du bör vara förtrogen med testmaterial för screening och digitala verktyg för elever.

Du är redo att ta stort ansvar, leda utveckling och organisera skolans specialundervisning. Det är viktigt att du har en positiv livssyn och en tilltro till elevernas förmåga.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annika Olsson från den 3 augusti, 08-570 472 00 eller Birgitta Wallin, Rektor/Förskolechef, 08-570 472 00 från den 10 augusti.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens: PVGS04:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4909124085150993397&benamning=Speciall%c3%a4rare%2fSpecialpedagog+till+Munkmoraskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Barnskötare/personlig assistent

Jag söker dig som har intresse för att arbeta med barn med särskilda behov. Du behöver ett enormt stort tålamod och engagemang. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter av neuropsykiatriska funktionshinder

Arbetsuppgifter: Att assistera i familjen med de tre av fyra barn som är i behov av särskilt stöd. Det är allt från den dagliga rutinerna till att stötta och ge extra tillsyn som de behöver. Det kan vara att följa med på aktiviteter som kräver särskilt stöd osv.
Detta är ett arbete i det privata hemmet som bas, men det är även utanför hemmet också

Eftersom man arbetar väldigt nära familjen finns det vid behov eget boende i anslutning.
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVarierande arbetstid, mellan 30-40h/vecka.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Aahlstedt@hotmail.com
Övrigt: Skicka er ansökan via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Anna Carlsson

13236  SALTSJÖ-BOO 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till glad pojke på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till Liam 6 år. Han bor med sin mamma, pappa och tre syskon i ett hus på Värmdö nära kommunikationer och natur. Liam är en glad, aktiv och busig kille. Han gillar att vara ute och att leka med bilar. Vi söker nu dig, som kan vara hans stöd i vardagen. Kön eller ålder spelar ingen roll, det är din personliga lämplighet som är avgörande. Liam har autismliknande tillstånd, epilepsi och utreds för ADHD. Han behöver nu ditt stöd vid av och påklädning, stöd vid måltider, gå på toaletten, hjälp vid byte av blöja samt integrera med andra barn. Det är viktigt att du är uppmärksam då Liam behöver ständig tillsyn. Liam kan inte kommunicera. Du ska stötta honom att klara sig själv i största möjliga utsträckning. Har du erfarenhet av barn med autism och/eller epilepsi är det en merit men inget krav. Du kommer att gå bredvid och lära dig om hans hjälpbehov innan ditt första arbetspass. Viktigt att du har tålamod och kan sätta upp rutiner för Liam. Vi vill att du är rökfri och ett stort plus är om du ser långsiktigt på uppdraget.

 

Arbetstid/Varaktighet: Omfattning 100% Vardag kl. 8-.30-17 mån-tor 8.30-14.30 fredag. Vikariat med chans till ”så längre uppdraget varar"

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-07-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid 100%Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-22
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6985%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Särnmark söker 3 glada assistenter på HELTID!

Nu söker vi tre assistenter på HELTID hos en glad kvinna i härliga Ingarö! Den vi söker bör vara empatisk, glad och ha tålamod, du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav. Kunden har assistans dygnet runt varför du måste kunna arbeta dag, kväll, natt samt helg. Arbetstiderna varierar men oftast är det långa pass. Utförligare information kommer vi eventuell intervju.

Familjen har hund och katt varför du ej ska vara allergisk.

Om detta låter lockande så är du varmt välkommen med ansökan som innehåller CV samt personligt brev.

 

 

 

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2015-07-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-22
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1115%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Evenemangsgatan 31
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Frukostvärdinna/Värd

Till Sandhamn Seglarhotell kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i Stockholms yttersta skärgård året om. Vi erbjuder våra gäster inspiration, upplevelser, god mat, trevlig service och en fantastisk omgivning.

Vi som arbetar på Seglarhotellet tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Seglarhotellet innebär också att ta ett eget ansvar och att alltid söka att göra det lilla extra. Vi som arbetsgivare lägger också stor vikt vid att du som anställd kontinuerligt utvecklas inom ditt arbete.

Nu söker vi dig som brinner för service och vill bli en del av vårat frukostteam.

Välkommen med din ansökan via mail!
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: max.johannesson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Säljare till iittala outlet i Gustavsberg

Fiskars Sweden AB söker
Säljare till iittala outlet Gustavsberg

Ta chansen att bli en del av ett starkt, framgångsrikt team.
Vi söker nu två drivna säljare med stort S som brinner för kundservice, försäljning och som har en stark ambition att utvecklas.
Båda tjänsterna avser en tillsvidareanställning om 20 timmar i veckan där kvälls-och helgarbete ingår. Tillträde enligt överenskommelse.
Som sökande ser vi att du är drivande, lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i ett högt tempo. Du motiveras av att jobba mot tufft satta mål och gläds när vi når dem. Du känner en stor passion för våra produkter och dess historia.
Dokumenterad erfarenhet av personlig försäljning och kassavana är ett krav.

Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli 2015 till lina.ivarsson@fiskars.com
Eventuella frågor besvaras av Butikschef Lina Ivarsson, 08-570 356 55
Publiceraddatum: 2015-07-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lina.ivarsson@fiskars.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fiskars Sweden AB
BOX 12249
10226  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hotellreceptionist/konferensvärd-värdinna

Vill du jobba i vår underbara skärgård? Vi söker nu en medarbetare till vår receptions- och konferensavdelning som brinner för att ge service!
Sandhamn är en ö i Stockholms skärgård som ligger ca 2 h från centrala Stockholm. Till Sandhamn och Seglarhotellet kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i året om. Vi är en hotell- och konferensanläggning med totalt 215 bäddar samt 10 konferens- och grupprum.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Sandhamn Seglarhotell innebär att ta ett eget ansvar och att alltid söka att göra det lilla extra.

I rollen som hotellreceptionist och som värd för konferenserna, kommer du att ansvara för gästernas upplevelse från början till slut.
Arbetsuppgifterna är varierande men kommer bl.a. att gå ut på:
In- och utcheckning
Ta emot bokningar via telefon och mail
Kassahantering
Merförsäljning
Ta emot konferensgrupper och vara tillgänglig under deras vistelse
Du är även en stor del av informationscentralen på hotellet och som uppdaterar kollegor på övriga avdelningar om vad som händer i huset under dagen samt fram över.
Jobbet är fördelat på dag/kväll/natt både vardagar och helger.

Vi söker dig som alltid sätter gästerna i fokus och det gör du med vilja, engagemang och kunskap. Du ska vara driven och van med att ta egna initiativ och arbeta självständigt under eget ansvar. Att du är stresstålig, flexibel och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.

Naturligtvis talar du både svenska och engelska obehindrat.

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete samt bokningssystemet Hotsoft är ett stort plus.

Då vi ligger på en ö kan du inte åka hem dagligen utan erbjuder dig att hyra boende i våra personalbostäder.

Vi förbehåller oss rätten att inte besvara på ansökningar som inte uppfyller de ställda kraven.
Publiceraddatum: 2015-07-19
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.zetterqvist@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Lärare inom anatomi och personlig träning sökes

På norra Värmdölandet ligger Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola mycket naturskönt alldeles intill Saxarfjärden. Utöver folkhögskolan har vi konfererensverksamhet samt vandrarhem. På skolan har vi idag 90 deltagare i åldern 18-45 år som läser på heltid, de flesta bor på vårt internat. Utöver det har vi ca 120 deltagare som läser på distans samt en mängd kortkurser i samverkan med bl a vår huvudman, Svenska Gymnastikförbundet.

Vi söker nu en behörig lärare med start snarast inom området friskvårdsarbete, anatomi och personlig träning. En folkhögskolelärarexamen samt erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. Du kommer att arbeta med våra hälsocoacher samt en del med våra distansutbildningar.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss för att utveckla framtidens folkhögskola. Vi förutsätter att du delar folkbildningens och idrottsrörelsens värdegrund.
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFerietjänst ca 50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.hjelmar@lillsved.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lillsved Idrottsfolkhögskolan
LILLSVEDSVÄGEN 100
13990  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.lillsved.se
  

Platsannons

Mattematik lärare åk-9 till VÄRMDÖ

För kunds räkning sökes följande:Vi söker en ambitiös mattematik lärare till åk9 på en skola i Värmdö kommun

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt ök.
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cv@lararjobblistan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lärarjobblistan - Jobblistan Sverige
Nathorstvägen 23
12137  Johanneshov Sverige
Hemsida: http://www.lararjobblistan.se
  
Platsannons

Habiliteringsassistent Värmdö daglig verksamhet

Värmdö Daglig Verksamhet är en sysselsättning för vuxna personer med utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånd. Verksamheten är en insats enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och består av fyra inriktningar som riktar sig till personer med autismspektrumtillstånd, personer med stora och omfattande vård och omsorgsbehov och mot personer med utvecklingsstörning och/eller autismspektrumtillstånd där placeringen kan var en vanlig arbetsplats. Värmdö daglig verksamhet har även en serviceverksamhet som heter Transporter. Värmdö Daglig Verksamhet befinner ständigt i en utvecklig och flyttar in i nya, moderna lokaler i mitten av augusti.

Vi söker vi nu en vikarierande habiliteringsassistent på heltid, då en av våra medarbetare ska studera. Du kommer att ingår i ett arbetslag som består av ett team med stor yrkesstolthet, högt kundfokus och mycket glädje. Vi har ett stort säkerhetstänk både för kund och medarbetare och strävar hela tiden framåt mot nya mål och utmaningar. Vi arbetar efter det lågaffektiva tankesättet och tydliggörande struktur. Som medarbetare på Värmdö Daglig Verksamhet får du möjligheten att delta i olika utbildningar och föreläsningar. Arbetstiden är dagtid, inga helger eller röda dagar.

Som habiliteringsassistent arbetar du individanpassat med varje kund i deras arbete utifrån den enskildes behov. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att samarbeta, förmåga att ta egna initiativ och samtidigt följa upprättade rutiner. Arbetet ställer även stora krav på att arbeta enligt verksamhetens arbetsplan och engagemanget att föra verksamheten framåt. Dokumentation är en del av det dagliga arbetet.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamhet mot framtiden. Du är engagerad och intresserad av att jobba med metoder och med ny teknologi. Du har omvårdnadsutbildningen med inriktning mot funktionsnedsättning alternativt någon form av pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, dock lägst på gymnasienivå.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du ska ha kännedom och kunskap om- samt insikt i vad det innebär att ha en utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånd. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och behärska konsten att kombinera stabilitet med flexibilitet. Du tar ansvar för att nå uppsatta mål och är tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på heltid t.o.m. 2015-12-31 med möjlighet till förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anne-Lee Nicolaides, Gruppchef, 08-570 475 64 eller Maria Råssmo, Gruppledare, 08-570 475 65.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVikariat tom. 151231Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-23
Referens: PVROS01:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4903076415170592960&benamning=Habiliteringsassistent+V%c3%a4rmd%c3%b6+daglig+verksamhet
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i matte åk 9, Hemmestaskolan

Hemmestaskolan är en F-9 skola. Skolan ligger geografiskt nära Hemmesta centrum, 30 minuter från Slussen. I området kring skolan ligger också en särskola och flertalet förskolor. Hemmestaskolan har cirka 850 elever och ungefär 100 medarbetare.

Syftet med all verksamhet i skolan är elevens utveckling och lärande. Vår ambition i skolan är att eleverna ska lära sig så mycket som möjligt. En förutsättning för detta är att det råder arbetsro i verksamheten. Med arbetsro menar vi fokus och koncentration på arbetsuppgifterna samt att eleverna känner trygghet i skolan.


Rollen som matematiklärare innebär att du undervisar i ämnet matematik i årskurs nio men även i elevens val matematik.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik för grundskolans äldre åldrar.
Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Vidare har du goda digitala kompetenser och gillar att utveckla undervisningen. Du förstår nyttan och möjligheten med ämnesöverskridande arbetssätt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde den 10 augusti 2015.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS08:2015:45
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4903076415162343197&benamning=L%c3%a4rare+i+matematik+%c3%a5rskurs+9
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i svenska och SO åk 6, Hemmestaskolan

Hemmestaskolan är en F-9 skola. Skolan ligger geografiskt nära Hemmesta centrum, 30 minuter från Slussen. I området kring skolan ligger också en särskola och flertalet förskolor. Hemmestaskolan har cirka 850 elever och ungefär 100 medarbetare.

Syftet med all verksamhet i skolan är elevens utveckling och lärande. Vår ambition i skolan är att eleverna ska lära sig så mycket som möjligt. En förutsättning för detta är att det råder arbetsro i verksamheten. Med arbetsro menar vi fokus och koncentration på arbetsuppgifterna samt att eleverna känner trygghet i skolan.


Rollen som lärare innebär att du undervisar i svenska och SO, i årskurs 6.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och SO för grundskolans äldre åldrar.
Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Vidare har du goda digitala kompetenser och gillar att utveckla undervisningen. Du förstår nyttan och möjligheten med ämnesöverskridande arbetssätt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde den 10 augusti 2015.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS08:2015:44
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4903076415161522044&benamning=L%c3%a4rare+i+SO+och+Svenska+%c3%a5rskurs+6
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Svenska och Tyska Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1100 elever och fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kranskommuner. Vi samarbetar över ämnesgränserna för att eleverna ska få en större helhet i sin utbildning.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi söker dig som
. är en engagerad och intresserad lärare
. är behörig lärare i Svenska och Tyska (behörighetsbevis krävs)
. har erfarenhet av undervisning på gymnasiet
. är en skicklig pedagog med förmåga att variera och individualisera undervisningen.
. har goda datakunskaper
. har lätt för att samarbeta
. är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga
. har förmåga att tänka nytt
. tycker om att arbeta med ungdomar

Har du ytterligare ämnesbehörighet utöver Svenska och Tyska ser vi det som meriterande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning på 100 % under läsåret 15/16 med tillträdesdag den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Jäger, programrektor, 08-505 551 13, 070-732 94 57.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undaber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-04
Referens: PVGY02:2015:8
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4891844625151863660&benamning=L%c3%a4rare+i+Svenska+och+Tyska+V%c3%a4rmd%c3%b6+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Engelska till Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1100 elever och fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kranskommuner. Vi samarbetar över ämnesgränserna för att eleverna ska få en större helhet i sin utbildning.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi söker dig som
. är en engagerad och intresserad lärare
. är behörig lärare i engelska (behörighetsbevis krävs)
. har erfarenhet av undervisning på gymnasiet
. är en skicklig pedagog med förmåga att variera och individualisera undervisningen.
. har goda datakunskaper
. har lätt för att samarbeta
. är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga
. har förmåga att tänka nytt
. tycker om att arbeta med ungdomar

Har du ytterligare ämnesbehörighet utöver engelska ser vi det som meriterande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning på ca 70 % under läsåret 15/16 med tillträdesdag den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Jäger, programrektor, 08-505 551 13, 070-732 94 57.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-04
Referens: PVGY02:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4891844625145089837&benamning=L%c3%a4rare+i+Engelska+till+V%c3%a4rmd%c3%b6+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

MST-terapeut till Värmdö kommuns MST-team

IFO Stöd och service är en del av Omsorgs- och välfärdssektorn i Värmdö Kommun. Vi är en utförande enhet som tar emot beställningar från sektorn. Enheten utför dels det stöd och den service som beställs av individ- och familjeomsorgens samt vård- och omsorgens myndighetsdelar, dels finns öppna insatser för samma målgrupp. Vidare har enheten ansvar för kommunens förebyggande arbete gällande barn och unga. Inom enheten finns verksamheter som Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta.

MST, Multisystemisk Terapi, är en evidensbaserad öppenvårdsinsats inom socialtjänsten som vänder sig till familjer med barn och ungdomar som har problem med utagerande eller självdestruktivt beteende som t ex kriminalitet, missbruk, aggressivitet och allvarliga skolproblem och som riskerar att placeras utanför hemmet. Metoden har starkt stöd i forskningen, se vidare www.mstservices.com.

MST-teamet i Värmdö består av tre terapeuter och en teamledare och har funnits i Värmdö kommun sedan 2006. Vi är för närvarande verksamma i Värmdö samt Nacka kommun. Vi är ett av elva MST-team i Sverige och vi har regelbunden kontakt och samarbete med både MST Services, USA och framförallt nätverket MST Sverige, se vidare www.mst-sverige.se.

Som MST-terapeut arbetar du med ungdomarnas beteendeproblem hemma hos deras familjer och i övriga miljöer där ungdomen befinner sig, såsom i skolan och på fritiden. Du arbetar med att stärka föräldrarnas och övriga nätverkets resurser att hantera utmaningar även efter att behandlingen avslutats.

Arbetet sker till största del i familjernas hem och på tider som passar familjerna, vilket ofta medför kvällsarbete. Som MST-terapeut ingår även schemalagd jour dygnet runt var tredje vecka.

Du kommer att få en grundutbildning samt fortlöpande handledning, konsultation och vidareutbildning i MST. Du kommer att arbeta med beforskade metoder, till en del manualbaserat i syfte att minska allvarliga beteendeproblem hos barn och ungdomar.

Vi söker dig som har socionomexamen eller har motsvarande relevant högskoleexamen. Erfarenhet av behandlingsarbete i form av familjearbete och/eller arbete med barn och ungdomar är ett krav. Kompetens inom kognitiv beteendeterapi och/eller systemiskt nätverksarbete ser vi som meriterande.

Goda kunskaper i engelska är en förutsättning då viss utbildning och konsultation sker på engelska.

Du är en flexibel person med god samarbetsförmåga som på ett strukturerat och självständigt sätt kan arbeta med familjer och deras nätverk.

Giltigt körkort B är ett krav, och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i september 2015 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är delvis förlagd till kvällar och helger. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta MST-terapeut Soraya Dahlborg, 08-570 474 12 (t.o.m. 31/7) eller teamledare Anders Öhman, 08-570 474 45 (fr.o.m. 3/8).

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-15
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-05
Referens: IFOSS:2015:15
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4895300075161173946&benamning=MST-terapeut+till+V%c3%a4rmd%c3%b6+kommuns+MST-team
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Pizzabagare

Pizzabagare sökes till Ingarö Golfrestaurang.

Sedvanliga arbetsuppgifter för pizzabagare.
Minimum 6 månaders arbetserfarenhet
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidArbete tom 151031 eventuellt längre. Varierande arbetstider deltid/heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring Rachid 0707555127 För mer info samt eventuell anställnings intervju.
Arbetsplats: 
Adress: Dandén AB
Hagagatan 17e
11347  STOCKHOLM 
Hemsida: http://www.igk.se
  

Platsannons

Konditor / Kock / Arbetsledare

Wermdö Glassmakeri söker en konditor / kock med erfarenhet från att leda och planera livsmedelsproduktion.

Vi är ett familjeföretag som kavlar upp ärmarna på morgonen med ett leende, och har en positiv inställning till varandra och vårt gemensamma ansvar. Företaget är relativt ungt och vi har spännande resa framför oss.

Din roll innebär att planera och leda verksamheten och därför är din bakgrund och personlighet viktig. Du har en kreativ och profesionell attityd.

Arbetet är deltid/heltid enligt överenskommelse och B-körkort är ett krav.

Om du känner att det här kan vara något för dig är du välkommen att höra av dig med CV och Personligt brev per mail. Telefonsamtal undanbedes då vi står i produktion om dagarna.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-12
Referens: Glasstillverkare
Webbplats:
Epostadress: info@wermdoglass.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wermdö Glassmakeri AB
Solängsvägen 8A
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: http://www.wermdoglass.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 3

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 2
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MKM20141124
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MKM20141124
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Franska (nybörjare)

Mer om eleven:
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1CWKF20141020
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1CWKF20141020
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vill du ha ett roligt och stimulerande jobb? Ett jobb som är utvecklande för dig och där du får göra skillnad i någons liv? Då ska du läsa det här! 

Vi söker dig som är man, i 45-årsåldern, med livserfarenhet och inte är allt för bunden av fasta tider. Du är en lugn och stabil person som kan skapa trivsel runt dig och som kan kommunicera med din brukare och dina arbetskamrater. Du är simkunnig, matlagare, hjälpsam, allmänbildad, har bildintresse och kan sådant som behöver fungera i ett hem. Du behöver inte ha eller kunna köra bil. 

Vi personliga assistenter har att göra varje dag så något slappande blir det inte, men dagarna går fort och du kommer ständigt vara sysselsatt med aktiviteter! Vi ser gärna att du kan tänka ut roliga aktiviteter att göra, som exempelvis att gå och fiska, eller kanske ge tips på någon bra hobbyverksamhet att ha trevligt med. Samtidigt ska du ha sinne för humor och inte ta illa upp av det minsta. Det är en nödvändighet att du tar ansvar och ger uppmärksamhet till brukaren. Det finns en hund i familjen, så det bör du även tåla. 
Här har vi andra assistenter respekt för varann och värnar om varandras välmåeende. Därför måste du kunna svenska språket och förstå nyanserna så inga missförstånd uppstår. I början blir det dagtider och helg, men senare även kvällar. Dagtid arbetar man två assistenter tillsammans av säkerhetsskäl. Bor du långt bort så behöver du se efter vilka kommunikationer som blir bäst. Det är oftast inga problem då det går direktbussar hit.

Har du en uppfattning om arbetet som personlig assistent? Då är det dags att förnya dig! Saker och ting utvecklas över tid, så kasta alla förutfattade meningar - det har blivit ett roligare jobb nu! Att arbeta som personlig assistent är ett mycket viktigt arbete som verkligen gör skillnad, vilket verkligen känns när du går hem för dagen.
Hör av dig nu med en beskrivning om dig och din person, vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent. Är du rätt person så behöver du inte haft assistentjobb tidigare, men en insikt om att hjälpa är bra. Du ska ha två referenser och utdrag ur brottsregistret (LSS).

Du söker tjänsten via kommunens webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" och följ sedan instruktionen. Vi ser fram mot att få din ansökan! 

Tände det till och du snabbt vill veta mer om hur det blir roligt för dig kan du ringa för beskrivning till 070 5936060.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseHumana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-13
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Lärare i svenska och engelska, vikariat

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som lärare innebär att du tillsammans med en behörig ansvarig lärare planerar, dokumenterar och utvärderar elevernas utveckling av Svenska och Engelska i de klasser som du undervisar. Du kommer även vara mentor i en klass tillsammans med samma lärare. I mentorsrollen ingår bl.a. planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt. När du är på skolan deltar du i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.


Vi söker dig som är legitimerad lärare i ovan nämnda ämnen. Eller att du är under utbildning och har erfarenhet av undervisning i engelska och svenska. Du är tydlig i din ledarroll, strukturerad, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Du är flexibel och kan tänka dig att arbeta utifrån de behov som uppstår. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 50-70% från den 10 augusti till den 31 december 2015 eller enligt överenskommelse. Denna tjänst innebär att du kommer arbeta i perioder på ca 5-10 dagar och där emellan är du ledig. När du arbetar är det fulla arbetsdagar. Det finns även möjlighet till vikariat på skolan när behov uppstår.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Sök tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVikariat HT15Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS03:2015:12
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4900484005150840565&benamning=L%c3%a4rare+i+svenska+och+engelska%2c+vikariat
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Taxiförare / taxichaufför

Välj ett trevligt åkeri med härliga arbetskamrater.

Vi önskar nu under sommaren och tills vidare tillsätta en heltids samt en deltidstjänst. Bilarna utgår huvudsakligen från Gustavberg, Värmdö.

C.Jiveman transport är ett av de anslutna åkerierna till Värmdö taxi & Taxi Stockholm beläget på Värmdö. Du kommer att ha goda förtjänstmöjligheter i och med vår sammansättning av resor. Värmdötaxi har avtal med Kommun, skolor, lotsavtal samt ett antal företag samt privatpersoner.

För att köra för Värmdötaxi krävs Värmdötaxilegitimation, vilket det anordnas kurser för löpande. Önskvärt om du innehar taxilegitimation (TFL). Dock inget krav.
Åkeriet är behjälpliga under din utbildning samt bekostar din Värmdötaxilegitimation samt uniformer.
Goda avtal.

VälkommenVÄLKOMMEN
Publiceraddatum: 2015-07-12
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidStorhelgstillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jivemantransport@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: C.Jiveman Transport
PERCY TAMMS VÄG 14
13954  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: jivemantransport.se
  
Platsannons

Hemstädning till Värmdö med omnejd

Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Värmdö med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Städning i privata hem. Du kommer utföra veckostädning hemma hos våra kunder regelbundet och utför samtliga städmoment som ingår vid vår veckostädning.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och helgdagar).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

  

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-07-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-24
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/Arbeta-pa-Hemfrid/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=196%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
10064  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Arbetande lagbas

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Till Värmdö söker vi nu en arbetande lagbas inom trädgårdsskötsel. Du kommer att agera områdesansvarig där arbetsområdet innefattar Gustavsberg, Hemmesta, Stavsnäs, Djurö och Ingarö men du utgår inledningsvis från platskontoret i Orminge. Tillsammans med kollegor och underentreprenörer säkerställer ni att uppdraget utförs med högsta kvalitet året runt.

I rollen som arbetande lagbas kommer du att arbetsleda en mindre grupp medarbetare i den dagliga skötseln av utemiljön vid bostadsområden. Där kommer även du att medverka i arbetsuppgifter såsom gräsklippning, beskärning, skötsel av rabatter och renhållning samt snöröjning och halkbekämpning vintertid. Du kommer även att hålla regelbunden kontakt med kunden och vid behov lösa de krav och önskemål som ställs.

Vi är intresserade av dig som har flera års erfarenhet av att arbeta brett inom trädgårdsskötsel och ser gärna att du innehar kunskap om och erfarenhet av arbete med entreprenadmaskiner och maskinutrustning för trädgårdsarbeten. Det är även önskvärt att du tidigare varit kontaktperson gentemot kunder. Om du har gymnasial eller högskoleutbildning inom naturbruk är det meriterande. I rekryteringen kommer vi att lägga störst vikt vid din praktiskta sida då endast mindre inslag av administration kommer att förekomma. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person bör du vara ansvarstagande, driven och positiv. Emellanåt innebär tjänsten snabba svängar där egenskaper som initiativtagande och kreativitet är fördelaktiga för att lyckas i tjänsten. Då du kommer att sköta kontakten med kunden värdesätter vi din sociala och kommunikativa förmåga.   

För rätt person erbjuder vi en anställning i ett av branschens ledande företag med en framgångsrik verksamhet och kompetenta medarbetare.

Vi kommer att kalla till intervju löpande och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.markserviceresurs.se.

Markservice Resurs ansvarar för rekryteringen men du kommer att bli direkt anställd av Svensk Markservice. Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.svenskmarkservice.se
Publiceraddatum: 2015-07-09
Yrkesbenämning: Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. 6 mån provanställning. Start omgåendeEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://markservice.easycruit.com/vacancy/application/1423590/104547?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Markservice Resurs AB
Smidesvägen 10
17141  Solna Sverige
Hemsida: http://markserviceresurs.se
  

Platsannons

Florist

Verksamhetsbeskrivning
Interfloraansluten blomsterbutik belägen i gallerian i Gustavsberg Centrum.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifteer i en blomsterbutik.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad florist med branschvana och goda binderikunskaper, service inriktad, glad och positiv med körkort. Vi ser även att du är rökfri.
Publiceraddatum: 2015-07-09
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidmed varannan helgsarbeteEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: charlottadegerman@swipnet.se
Övrigt: Endast skriftlig ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Charlottas Blommor AB
Gustavsbergs Centrum
13440  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska Capio Maria Värmdö

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.

Vi söker Leg sjuksköterska till Capio Maria Värmdö, Öppenvården, dagtid

Capio Maria Värmdö är en av våra 3 lokalt integrerade mottagningar. Mottagningen, som är samlokaliserad med Capio Psykiatri, finns på Skärgårdsvägen 7 i Gustavsbergs centrum, ca 20 minuter med buss från Slussen. Övriga mottagningar finns i Nacka och på Södermannagatan.

Arbetet innebär bl a administrering av läkemedel för utdelning till våra patienter som går i öppenvård, på våra lokalt integrerade mottagningar. Arbetet innebär också att vara behjälplig vid läkarmottagning på mottagningen. Du kommer att vara en del av Värmdö Beroendemottagning som förutom sjuksköterska och läkare från Capio Maria består av behandlare från Värmdö Kommun.

Information lämnas av: Eva Edblad, enhetschef på tel tel 08-684 00 330 el 073-901 54 14 eller Malin Fors, enhetschef på tel 08-684 00 416 070-312 23 42.

Har du frågor kring anställningsvillkor är du välkommen att kontakta Anita Gabrielsson, HR Business Partner, tel 073-901 53 70.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Ansökan: Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen din ansökan med CV snarast, men senast 2015-08-15 till vår hemsida www.capiomaria.se/jobba-hos-oss
Publiceraddatum: 2015-07-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens:
Webbplats: http://www.mariaberoendecentrum.se/jobba-hos-oss?rmpage=job&rmjob=302%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Psykiatri AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.mariaberoendecentrum.se/Jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Enhetschefer inom IFO

Här inom Värmdö kommun pågår ett spännande utvecklingsarbete som genomsyrar hela organisationen och utgår från ett förhållningssätt där medborgares och medarbetares delaktighet har en central plats. Vid årsskiftet sjösatte vi vår nya förvaltningsorganisation som utformats för att stödja helheten och det gemensamma ansvarstagandet inom kommunen.

Värmdö en växande kommun med kort pendelavstånd till centrala Stockholm, som har lyckats bevara fördelarna med att vara en mindre kommun. Det innebär korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka verksamheternas utformning och utveckling. Med andra ord, goda förutsättningar för ett stimulerande arbete.

Individ- och familjeomsorg är en av fem avdelningar inom den nya Omsorgs- och välfärdssektorn. Myndighetsfunktionen inom individ- och familjeomsorg ansvarar för mottagning, utredning, handläggning och beslut i ärenden, men har även en rådgivande, stödjande och informativ roll. Helhetssyn och samarbete är ledord inom organisationen. Avdelningen kommer att bestå av fem enheter;

. Mottagningsenheten som ska utvecklas från att vara en del inom barn och ungdom, till första kontakt och bedömning av alla inkommande ärenden inom individ- och familjeomsorgen
. Barnenheten där även familjerätt ingår
. Ungdomsenheten inklusive familjevård
. Vuxenenheten som omfattar beroendevård och socialpsykiatri
. Försörjningsstöd

Till fyra av dessa enheter; Mottagning, Barn, Ungdom samt Vuxen söker vi nu enhetschefer för att tillsammans skapa framtidens socialtjänst. Vi utgår ifrån ett systemiskt förhållningssätt där team- och nätverksarbete är viktiga inslag.

Som enhetschef ansvarar du för planering och ledning av enhetens arbete. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen. Varje enhet består av ungefär 10 medarbetare.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning, samt dokumenterad ledarskapsutbildning. Du har flerårig chefserfarenhet med budget-, verksamhets- och personalansvar. Erfarenhet och kunskap om socialtjänstens myndighetsutövning och gällande lagstiftning krävs. Vidare är god förmåga till samarbete med interna och externa aktörer av stor vikt och likaså erfarenhet av att leda i förändring. Vi ser också att du har god erfarenhet av ledarskap i en politisk styrd organisation.

Vid sidan om kraven på utbildning och erfarenhet vill vi att du
. Har ett coachande förhållningssätt
. Har förmåga att skapa engagemang och delaktighet
. Har förmåga till att samverka och ha en öppen dialog
. Ser helheter och verkar för helhetssyn
. Kan leda och medverka i arbetet mot mål med fokus på resultat
. Tar ansvar för uppdrag och arbetsuppgifter
. Är aktiv medverkan i verksamhetsutvecklingen
. Är trygg, stabil och har god självinsikt; du kan skilja på det personliga och det professionella
. Är kreativ och modig i arbetet

Vi erbjuder delaktighet och involvering, ansvar och samarbete, handledning, kompetensutveckling, nära ledarskap och en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och mycket gott arbetsklimat. Att tillsammans med kollegor och medarbetare tillvarata det goda arbete som bedrivs i kommunen och skapa framtidens socialtjänst.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kvalitetschef Said Mousavi 08-570 470 24 vecka 28-30 eller tf. avdelningschef Åke Strandberg, 08-570 474 18 vecka 31-32. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: IFO:2015:18
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4896164125146914341&benamning=Enhetschefer+inom+IFO
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Servitris sökes omgående

Restaurang Stavsnäs Vinterhamn söker en erfaren servitris som kan börja arbeta heltid omgående. Restaurangen infinner sig i fin omgivning, precis vid vattnet och tar emot ett stort antal gäster dagligen.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga uppgifter inom serveringsyrket. Så som att ta emot gäster, kassahantering, förberedelser och avdukning.
Vi tror att du som söker detta arbete är en serviceminded och flexibel person med erfarenhet från restaurangbranchen som trivs i en roll där du håller många bollar i luften. Vidare är det viktigt att du är lättlärd, stresstålig och känner dig bekväm i att bemöta människor.
Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan redan idag.

Krav
Tidigare erfarenhet från servitrisyrket och restaurangbranchen
Du uttrycker dig väl i tal, även på engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, tillträde snarast möjligt fram till den 31 augusti.
Goda möjligheter till extraarbete under hösten.


Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till stavsnasvinterhamn@gmail.com snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referens "Servitris" i ärenderaden.
Kontakt

E-post: stavsnasvinterhamn@gmail.com
Ansvarig
Djordje Bogdanovic, restaurangchef
Telefon: 073-390 31 14
Publiceraddatum: 2015-07-08
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stavsnasvinterhamn@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Villa Tara Fastigheter AB
Stavsnäs Vinterhamn 2
13970  Stavsnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Målare sökes

Nu söker vi ytterligare medarbetare till PBM Måleri AB

Verksamhetsbeskrivning
PBM Måleri AB är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målnnigsarbeten.

Egenskaper
Du som kan ditt jobb
Du som är stolt över det du gör
Du som gillar att möte olika slags kunder ochs om förstår att det är deras upplevelse som räknas
Arbeta självständigt
Att vilja leverera hög kvalitet
Problemlösare
Krav på kvalifikationer
Har gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenhet
B-Körkort
Tillgång till bil
Kan svenska flytande i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och läsa arbetsordrar, samt grundläggande engelska
Goda vitsord är ett krav
Lön
Timlön enl kollektivavtal
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning
Du kommer att utgå från Enskede.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med 3 månaders provanställning.Fast lön. Timlön enl. kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dennye_e@hotmail.com
Övrigt: Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Peter Björklunds Måleri
Alvägen 2
13040  DJURHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare IFO till Värmdö kommun

Här inom Värmdö kommun pågår ett spännande utvecklingsarbete som genomsyrar hela organisationen och utgår från ett förhållningssätt där medborgares och medarbetares delaktighet har en central plats. Vid årsskiftet sjösatte vi vår nya förvaltningsorganisation som utformats för att stödja helheten och det gemensamma ansvarstagandet inom kommunen.

Värmdö en växande kommun med kort pendelavstånd till centrala Stockholm, som har lyckats bevara fördelarna med att vara en mindre kommun. Det innebär korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka verksamheternas utformning och utveckling. Med andra ord, goda förutsättningar för ett stimulerande arbete.

Individ- och familjeomsorg är en av fem avdelningar inom Omsorgs- och välfärdssektorn. Myndighetsfunktionen inom individ- och familjeomsorg ansvarar för mottagning, utredning, handläggning och beslut i ärenden, men har även en rådgivande, stödjande och informativ roll. Avdelningen består av fem enheter;

. Mottagningsenheten, som kommer att utvecklas från att ha varit en del inom barn och ungdom, till att bli första kontakt för alla inkommande ärenden inom avdelningen.
. Barnenheten, här ingår även familjerätt.
. Ungdomsenheten som inkluderar familjevård.
. Beroendevård och socialpsykiatri
. Enhet för försörjningsstöd.

Avdelningen arbetar aktivt med kunskapsdriven verksamhetsutveckling där omvärldsbevakning och kompetensutveckling är en naturlig del i arbetet. Helhetssyn och samarbete är ledord inom organisationen. Vi behöver nu förstärka våra enheter med fler kompetenta och erfarna medarbetare för att tillsammans skapa framtidens socialtjänst.

Som socialsektretare inom individ- och familjeomsorg kommer du att ha din inriktning mot att möta frågor som rör barn, ungdomar och deras familjer och även andra vuxna i behov av stöd från socialtjänsten. Vi utgår ifrån ett systemiskt förhållningssätt där team- och nätverksarbete är viktiga inslag.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara inriktade på att ta emot och utreda inkomna ärenden och ta ställning till behov av eventuella biståndsinsatser, samt uppföljning av dessa. Ett annat viktigt uppdrag är att ge god service och vägledning till kommunens medborgare. Detta innebär inriktning på såväl individ och detaljer som helhetssyn och komplexitet.

Vi söker nu dig som har intresse av att arbeta inom avdelningens ansvarsområde. Vi vill att du är socionom med bred erfarenhet från myndighetsutövning inom socialt arbete. Vi ser gärna att du har vidareutbildat dig inom systemteori, MI, barnsamtal och Signs of Saftey. Inom beroendevården är det meriterande med kunskaper om ASI. Du ska vara serviceinriktad och ha god kännedom om gällande lagstiftning. Vi värdesätter din samarbetsförmåga och flexibilitet, och framför allt ska du ha ett stort intresse för att möta de människor som behöver våra insatser.

Vi erbjuder dig en mentor för att få en bra start på din arbetsplats. Vi erbjuder även delaktighet och involvering, regelbunden handledning, fortlöpande kompetensutveckling, nära ledarskap och en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och mycket gott arbetsklimat.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta tf. avdelningschef Åke Strandberg, 08-570 474 18. Du kan också kontakta Anders Holmström, gruppchef för mottagning, Helena Helin, gruppchef för ungdomsgruppen, Karin Prütz, gruppchef för barngruppen, Ingrid Ersholt, gruppchef Arbete och försörjning eller Kerstin Wigert, enhetschef för arbete- och försörjning via kommunens växel.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: IFO:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4895300075166061425&benamning=Socialsekreterare+IFO
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Leg. Sjuksköterska till äldreboende

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i geriatrik med erfarenhet av äldreboenden och demensvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha erfarenhet av att jobba i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska till äldreboende.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 17 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: 435
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=435
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Gymtillskott's Elit-division - Gymtillskott.com

Kan du svara på var och en av dessa 5 frågor:

1. Är träning en självklar del av ditt liv?
2. Tycker du att det är intressant med kost?
3. Försöker du ständigt att utvecklas och lära dig nya saker?
4. Vill du tjäna extra pengar?
5. Är försäljning något du tycker är kul?

Om du svarat "Ja" på minst tre av dessa frågor så är detta det mest viktiga och spännande meddelande du någonsin kommer att läsa! Och här är varför: Just nu, efter snart fyra år online så utökar vi vår verksamhet.
Detta ger dig chansen att få komma med i "Gymtillskott's Elit-division".

Genom att komma med i Gymtillskott's Elit-division så kommer du att få lära dig om träning, kost och försäljning, samtidigt som du tjänar extra pengar. Är det någon hake undrar du? ja det kan man säga.

Är du kvalificerad?
Här är några exempel av vad för person vi letar efter:
- Du tränar på gym och folk frågar gärna dig om råd vad gäller träning och kost.
- Du har under en längre tid varit med i någon lagsport eller förening och känner medlemmarna väl.
- Du har en stor umgängeskrets inom gymvärlden.
- Du är en energifylld och glad person som alltid stävar efter att göra det bästa i alla situationer.

Blir du utvald så får du chansen att utvecklas och tjäna pengar efter din egna arbetsvilja som hemmaförsäljare.
Du bestämmer själv hur mycket tid och energi du vill lägga ner, ju mer tid du lägger desto mer pengar har du chans att tjäna. Vi ger dig betalt efter hur mycket du har sålt per månad.

Om du tycker att du är en lämplig kandidat så tveka inte att skicka in din ansökan till: jobb@gymtillskott.com där du berättar lite mer om dig själv och hur du tror att just du är rätt person för detta uppdrag.
Om detta inte känns som något för dig så kanske du känner någon det passar in på?

Antagningar sker löpande!
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHemförsäljning, 1-40h/vecka - Du väljer självProvisionsbaserat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@gymtillskott.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prow AB

46830  Vargön Sverige
Hemsida: www.gymtillskott.com
  
Platsannons

Blivande Gruppchef Sökes

Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder.

Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola.

Lux har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar.

Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional.

Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Värmdö Kommun.

Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare.
Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timo@lux.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUX SVENSKA AKTIEBOLAG
ENEBYBERGSVÄGEN 10A
18236  DANDERYD Sverige
Hemsida: www.lux.se
  

Platsannons

Servitris/servitör

Vi söker omgående en till trevlig och pigg serveringspersonal till vår restaurang.

Arbetstiden är varierande för alla dagar och tider under veckan.

Förkunskaper är inget krav men vi ser gärna att du har någon slags erfarenhet av kassa eller servering.

Du är positiv och tillmötesgående och tycker om att ge bra service till
dina gäster.

För ansökan ring mellan 14-16
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: www.restaurangåtervall.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Restaurang Återvall söker en pizzabagare med arbetsuppgifter såsom pizzabakning och andra förekommande arbetsuppgifter i köket. Tidigare erfarenhet krävs.

Observera att restaurangen ligger på Ingarö ca 30 min med buss från slussen.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: www.restaurangåtervall.se
  
Platsannons

Lärare i Trä- och metallslöjd samt Bild

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 420 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som ämneslärare innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av ämnena Trä- och metallslöjd samt Bild i de klasser som du undervisar. I tjänsten ingår även att vara medmentor i en åk 4. I mentorsrollen ingår bland annat planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt.

Du kommer under detta läsår att ingå i arbetslag 4 och undervisa i trä och metallslöjd samt bild i åk 4-5. Utöver arbetslaget kommer du även ingå i en ämnesgrupp som består av Bild- och Slöjdlärare. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Trä- och metallslöjd samt Bild. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser IT som en naturlig del av din undervisning.

Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del av arbetet. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS03:2015:11
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4883205165167863955&benamning=L%c3%a4rare+i+Tr%c3%a4-+och+metallsl%c3%b6jd+samt+Bild
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Tandhygienist

Tandläkarmottagning på Ingarö söker tandhygienist.

Du som söker ska vara legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-07-04
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 25%Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.g.olofsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cusp AB, Tandläkare Anders Olofsson
Gubbdalsvägen 22
13466  INGARÖ 
Hemsida: http://www.tandlakare-andersolofsson.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i svenska

Mälardalens Ridgymnasium finns på Skärgårdens Rid & Friskvårds Center i Gustavsberg. Anläggningen är enkel att nå via buss eller bil. Vi har ett nationellt naturbruksprogram med häst som fördjupningsämne. Skolan bedriver all verksamhet på samma anläggning, såväl praktiska som teoretiska ämnen.

Vi söker en behöriga gymnasielärare med lärarlegitimation i svenska. Du ska tycka om att arbeta med ungdomar som drivs av ett starkt intresse för hästar även om eget hästintresse inte krävs.

Skolan är nystartad i Gustavsberg och kommer att starta med en klass i årskurs 1. Tjänsten är en deltidstjänst på 20% med ökning i procent till år två. Ämneskollegor finner du på vår systerskola; Västerås Ridgymnasium i Västerås.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: MRG-100
Webbplats:
Epostadress: annika.skoog@malardalensridgymnasium.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Mälardalens Ridgymnasium AB
Aberga Gård
72595  Västerås Sverige
Hemsida: malardalensridgymnasium.se
  

Platsannons

Grundskollärare till Grantomta Montessoriskola

Skoljobb Sverige AB söker nu två grundskollärare för årskurs F-1 och årskurs 1-3 till Grantomta Montessoriskola.

Om arbetsplatsen:

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Grantomta Montessoriskola är valet för den lärare som vill arbeta i ett engagerat och relativt litet kollegium med möjligheter att fortsätta vårt arbete att tillsammans utveckla den bästa skolan på Värmdö. Vi bygger en attraktiv skolorganisation för elever, lärare och föräldrar. Som lärare ska man ha höga förväntningar på Grantomta men också ha höga förväntningar på sig som lärare. Vi arbetar aktivt med att ha en bra balans mellan undervisningstid och planeringstid för att ge bästa möjliga förutsättningar för lärare att utföra sitt arbete och elever att tillgodogöra sig undervisningen.


Arbetsuppgifter:

Grantomta Montessoriskola nu två lärare för yngre åldrar. Du ska vara behörig och legitimerad grundskollärare för den aktuella årskursen. Undervisningen sker i Ma., Sv., No., So., Eng. samt eventuellt bild. En tjänst gäller en åldersblandad F-1 klass och en tjänst gäller åldersblandad 2-3 klass. Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisa i klass, planera och uppfölja undervisning, utvärdera och utveckla undervisning tillsammans med kollegor.
Du är klasslärare för ca 24 elever och arbetar i nära samarbete med lärare/mentorer och fritidspersonal.

Tjänsterna är två separata tillsvidaretjänster på 100 %.


Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad grundskollärare, behörig och legitimerad. Du kommer företrädesvis undervisa i grundämnena samt eventuellt bild. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Erfarenhet av montessoripedagogik är ett plus.

Du har god samarbetsförmåga och att du har förmåga att bygga goda relationer är mycket viktigt.


Anställningsform:

Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 2


Tillträde:

Tillträde 2015-08-12 alt. enl överenskommelse.


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2015-07-30

Ansökan skickas via mail till per.fahlman@skoljobb.se
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.fahlman@skoljobb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skoljobb Sverige AB

11452  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.skoljobb.se
  
Platsannons

Habiliteringsassistenter Boende/LSS

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Inom avdelningen arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Boende/LSS består av sju gruppbostäder för vuxna med funktionsnedsättning, en enhet med servicebostäder samt ett korttidshem för barn och ungdom med funktionsnedsättning.

Vi behöver komplettera våra personalgrupper inom enheten efter sommaren och söker därför nya medarbetare.

Rollen som habiliteringsassistent innebär att genom pedagogiska lösningar vara ett stöd i den boendes dagliga liv och utveckling. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt i sin vardag.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionsnedsättning och/eller har lång erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har ett intresse och engagemang för människor med behov av särskilt stöd. Erfarenhet av arbete inom dygnet runt-verksamhet är en merit.

Personliga och sociala egenskaper som är viktiga i arbetet är att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör behärska det svenska språket i både tal och skrift samt ha god datorvana.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställningar och omfattar 75 % samt ett ettårigt vikariat på 75 % under en föräldraledighet. På våra enheter tillämpar vi jourtjänstgöring nattetid, arbete på rullande 4-veckors scheman.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Lotta Jungstedt, enhetschef, 08-570 482 56 alternativt Fia Carlsson, 072-853 00 67.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens: PVFH04:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4890980775142717649&benamning=Habiliteringsassistenter+Boende%2fLSS
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Mellanstadielärare årskurs 4-6 till Grantomta Mo

Skoljobb Sverige AB söker nu en mellanstadielärare till Grantomta Montessoriskola.


Om arbetsplatsen:

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Grantomta Montessoriskola är valet för den lärare som vill arbeta i ett engagerat och relativt litet kollegium med möjligheter att fortsätta vårt arbete att tillsammans utveckla den bästa skolan på Värmdö. Vi bygger en attraktiv skolorganisation för elever, lärare och föräldrar. Som lärare ska man ha höga förväntningar på Grantomta men också ha höga förväntningar på sig som lärare. Vi arbetar aktivt med att ha en bra balans mellan undervisningstid och planeringstid för att ge bästa möjliga förutsättningar för lärare att utföra sitt arbete och elever att tillgodogöra sig undervisningen.


Arbetsuppgifter:

Grantomta Montessoriskola söker nu en mellanstadielärare för årskurs 4-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att undervisa i klass i främst svenska och engelska, planering och uppföljning av undervisning, utvärdera och utveckla undervisning tillsammans med kollegor.

Du är mentor för ca 20 elever och arbetar i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.


Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad lärare, behörig och legitimerad. Du kommer företrädesvis undervisa i svenska och engelska. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Erfarenhet av montessoripedagogik är ett plus.
Du har god samarbetsförmåga, att du har förmåga att bygga goda relationer är mycket viktigt.Övrigt:

Anställningsform:
Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 1


Tillträde:

Tillträde 2015-08-12 alt. enl överenskommelse.


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2015-07-30

Ansökan skickas till per.fahlman@skoljobb.se.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.fahlman@skoljobb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skoljobb Sverige AB
Skeppargatan 27
11452  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.skoljobb.se
  
Platsannons

Elevassistent till högstadiet Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen, behöver en elevassistent.

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb.

Rollen som elevassistent innebär att du kommer arbeta med elever på högstadiet, såväl enskilt som i grupp, som är i behov av särskilt stöd under skoldagen.

Vi söker i första hand dig som har någon form av grundutbildning mot barn/ungdom på gymnasial nivå, till exempel barnskötare eller fritidsledare. Du har erfarenhet av att arbeta med barn som har särskilda behov och har du erfarenhet av elever med diagnoser inom autismspektrat är det meriterande. Du har en vilja att utveckla det elevhälsofrämjande arbetet inom skolan. Du är flexibel och ansvarsfull och planerar upplägget av elevernas skolarbete tillsammans med lärarna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75 % och är en visstidsanställning under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti eller efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS02:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4889253265152912198&benamning=Elevassistent+till+h%c3%b6gstadiet+Sk%c3%a4rg%c3%a5rdsskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Stor och flyttstädning i Värmdö med omnejd söker ny personal

Hemfrid söker ny personal för stor och flyttstädning

 

Tycker du om städning och vill jobba i grupp? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Värmdö med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer utföra storstädning och flyttstädning av privata bostäder där hemfrids samtliga städmoment ingår. Du kommer att arbeta i grupp. Meriterande om du har körkort och bil.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara flexibel, serviceinriktad och tycka om fysiskt arbete.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (vissa helger och helgdagar kan bli aktuellt).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-24
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/Arbeta-pa-Hemfrid/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=214%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
10064  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Bagare

Bagare
1 plats
Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön.

Vi har en två restauranger en ala carte och en buffè/cafe.

Vi söker nu en duktig och självständig bagare med minst 5 års yrkeserfarenhet samt relevant utbildning.
Vi ser gärna att du är ordningsam, noggrann och effektiv.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan tillsättas innan rekryteringstiden tar slut.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Bagare
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  

Platsannons

Administratör Assistent VD sekreterare

Söker en kompetent och flexibel person till ett komplext uppdrag som innebär
Mixade arbetsuppgifter från mer avancerade administrativa uppgifter till små men viktiga vardagspraktisla uppgifter på kontor.
Arbetet kan skötas hemifrån och disponeras relativt fritt.
Önskemål är att utöver sedvanliga administrativa och kontorsysslor även sköta bokningar och kontakter med kunder.
Arbetet ställer krav på att vara utåtriktad,social och även språkligt kunskap.

Till att börja med, ca 5% arbete
Önskar en person som klarar sedvanliga program som Word,excel PowerPoint etc men även social medier och applikationer som Instagram,snapshot Viber,Facebook och Skype.
Efterfrågar person som kan flera språk utöver. Engelska,svenska även polska/ryska men söker även personer som kan något av språken kurdiska,syrianska,arabiska/persiska,tigrinja,italienska,franska eller spanska
Deltid och andra viktiga familjeangelägenheter som barn,studier etc går att kombinera .
Körkort krävs.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: VD-sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid eventuellt aktuellt med mer långvarigt arbete om förutsättningar finns och rätt kandidat hittas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-29
Referens: Sportclinic 2015
Webbplats:
Epostadress: jobb@sportclinic.se
Övrigt: Även Skype: doktorgustav ( Sthlm Swe)
Arbetsplats: 
Adress: SPORTCLINIC of SWEDEN
Klostervägen 14
13434  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.sportclinic.se
  

Platsannons

Butikssäljare Värmdö

Gamestop är den största detaljhandlaren i världen inom tv- och dataspel samt speltillbehör. (www.gamestop.com) Under varumärket Gamestop finns det idag ca 6500 butiker globalt varav 225 ligger i en region som vi kallar Northern Europe, vilken består av; Sverige, Danmark, Norge, Irland och Finland. Det nordeuropeiska huvudkontoret är placerat i Dublin och vi har idag över 1200 anställda i regionen. Till GameStop söker vi nu personal som delar vår passion för spel och som vill föra vidare vår tradition av enastående service och marknadsledande kompetens.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och som är redo för utmaningen att hjälpa till att lyfta vår butik i Värmdö till nästa nivå.

I GameStop vet vi att ett aktivt säljande, där vår butikspersonal tar det första steget i kontakten med kunden, ger ett positivt resultat såväl i kundtillfredställelse som i säljresultat. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person med mycket energi och som älskar att ta kontakt med andra människor.

I GameStop är vi övertygade om att vårt affärside gynnas av tävlingsinriktad personal. Till rollen som butikssäljare söker vi dig som hatar att förlora och där tävlingsinstinkten ständigt driver dig till nödvändig utveckling för att klara nästa utmaning.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer 'aktiv' försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en intern karriär inom företaget.

Vi söker någon som kan arbeta extra tre-femton timmar per vecka, dag- och kvällstid, och du måste vara 18 år eller äldre för att söka.

Om ovan beskrivning känns som skräddarsydd för dig och du längtar efter att komma in i ett av världens mest drivna säljföretag, skriv då ut CV och personligt brev med bild och lämna in till någon av följande butiker i Stockholmsområdet - Sickla eller Värmdö. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Join us in bringing power to the players!
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDetta är en extraanställning på timmar, från 3 h/vecka, beroende på behov.Vi följer Handels kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Hammarvägen 5
23237  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.gamestop.se/
  

Platsannons

Tandsköterska

Tandläkarmottagning på Ingarö söker tandsköterska för sedvanliga tandsköterskeuppgifter.
Publiceraddatum: 2015-06-28
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.g.olofsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cusp AB, Tandläkare Anders Olofsson
Gubbdalsvägen 22
13466  INGARÖ 
Hemsida: http://www.tandlakare-andersolofsson.se
  
Platsannons

Lärare i Trä-och metallslöjd Farstavikens skola

Farstavikens skola/Kvarnberget ligger högt och vackert belägen i centrala Gustavsberg. Farstavikens skola är en F-9 skola som är uppdelad rent geografiskt och vi har glädjen att få möta ca 300 elever i årskurserna 6-9 hos oss. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Kanske är det just därför skolan kommit att präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Vi är en skola i utveckling! Just nu pågår projekt gällande inkluderande och differentierad undervisning, skolans digitalisering och pedagogiskt utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

Under sommaren 2014 genomfördes en upprustning av skolans lokaler varför undervisningen kan bedrivas i en både trevlig och ändamålsenlig miljö. Vi har också tillgång till projektorer i alla klassrum och alla elever disponerar var sin dator.

I rollen som lärare i Trä- och metallslöjd ingår undervisning och mentorskap för elever i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Slöjd för arbete med inriktning trä och metall. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningens omfattning är 40 % och är ett vikariat under höstterminen -15, med möjlighet till förlängning. Tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund biträdande rektor, 08-570 489 01. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:18
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4885796855158155611&benamning=L%c3%a4rare+i+Tr%c3%a4-och+metallsl%c3%b6jd+Farstavikens+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Modersmålslärare Holländska

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i holländska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc i skolportalen Schoolsoft.

Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Hemmestaskolan.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i holländska och i kultur och traditioner i områden/länder där holländska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska traditioner.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande.

Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en ferietjänst på deltid, 6 % och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: VK:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4835684025143209660&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare+Holl%c3%a4ndska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Matematik Farstavikens skola

Farstavikens skola/Kvarnberget ligger högt och vackert belägen i centrala Gustavsberg. Farstavikens skola är en F-9 skola som är uppdelad rent geografiskt och vi har glädjen att få möta ca 300 elever i årskurserna 6-9 hos oss. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Kanske är det just därför skolan kommit att präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Vi är en skola i utveckling! Just nu pågår projekt gällande inkluderande och differentierad undervisning, skolans digitalisering och pedagogiskt utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

Under sommaren 2014 genomfördes en upprustning av skolans lokaler varför undervisningen kan bedrivas i en både trevlig och ändamålsenlig miljö. Vi har också tillgång till projektorer i alla klassrum och alla elever disponerar var sin dator.

I rollen som lärare i Matematik ingår undervisning och mentorskap för elever i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Matematik. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar deltid på 50 % och är ett vikariat under höstterminen -15. Tillträde 10 augusti.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Sök tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund biträdande rektor, 08-570 489 01.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:13
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4860312125110571932&benamning=L%c3%a4rare+i+Matematik+Farstavikens+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Grantomta Montessoriskola på Värmdö söker lärare

Grantomta Montessori söker inför höstterminen 2015 en grundskollärare till en av våra F-1:or och en grundskollärare till en av våra 2-3:or

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på 100 %.

Du som söker till de yngre åldrarna ska minst vara behörig grundskollärare.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal
Har du erfarenhet av montessoripedagogik är det ett plus.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.grantomta.se
  

Platsannons

Grantomta Montessoriskola på Värmdö söker lärare

Grantomta Montessori söker inför höstterminen 2015 en mellanstadielärare till våra åldersblandade 4-6:or.

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på 100 %.

Du som söker till de yngre åldrarna ska minst vara behörig grundskollärare.
Du som söker till våra åldersblandade 4-6:or ska vara behörig i de åldrarna och kommer företrädesvis undervisa i svenska och engelska. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal
Har du erfarenhet av montessoripedagogik är det ett plus.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.grantomta.se
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Ingen kan Värmdö som Värmdö Taxi.

Välkommen till ett stimulerande och rörligt arbete där du har stora möjligheter att påverka din lön . Vi söker nu 6 stycken taxiförare som kan arbeta deltid. Du har möjlighet att själv styra hur mycket du vill arbeta. Är du villig att arbeta mycket kan det nästan bli heltid. Du behöver ha taxiförarlegitimation.
Vi ser gärna att du har geografiska kunskaper om Värmdö, Nacka och stor Stockholm

Värmdö Taxi är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm. VärmdöTaxi är det lokala taxibolaget på Värmdö men arbetar i hela Stockholm med omnejd. För att våra bilar ska vara tillgängliga för de boende på Värmdö och övriga stockholmare behöver vi fler serviceinriktade förare.

Som taxiförare hos Värmdö Taxi har du hela stor-Stockholm som arbetsområde, men det kommer vara Värmdö och Nacka som är din huvudsakliga arbetsplats. Befolkningen på Värmdö växer ständigt som kommun både på den privata kundmarknaden men även i form av fler företag. Vi har ett flertal kursgårdar, restauranger samt golfbanor. Vår närhet till Stockholm men med det exklusiva lantliga läget gör kommunen till en stor magnet för många företag och privatpersoner. Du kommer i kontakt med många människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar.
Alla förare på VärmdöTaxi ingår i det kollektivavtal som våra åkerier har med Transport.

Ansök redan idag. Vi kontaktar dig inom några dagar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSchemalagd arbetstid. Dag, kväll och nattjänstgöringRörlig lön 37 % av inkört belopp exkl moms + semesterersättning + Foraförsäkring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.svensson@varmdotaxi.se
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ TAXI AB
Box 93
13922  VÄRMDÖ 
Hemsida: http://www.varmdotaxi.se
  

Platsannons

Förskolan Varglyan söker en förskollärare

Förskolan Varglyan söker en förskollärare

Förskolan Varglyan på Ingarö i Värmdö kommun är en föräldrakooperativ förskola med ca 35 inskrivna barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i tre olika grupper med två pedagoger i varje grupp.
Förskolan har tre anställda förskollärare och tre barnskötare. Vi har också en kock som lagar all mat från grunden, inga halvfabrikat.
Vår förskola finns i Pilhamns gamla skolhus alldeles intill Ingarö kyrka och kanalen. Vårt fina hus byggdes på 1920-talet och vi har en stor inbjudande naturgård med utsikt över Ingarö kanal, en härlig utemilö som lockar barnen till lek och rörelse!
Busshållplatsen ligger alldeles intill.

I vårt föräldrakooperativ har föräldrarna ett stort engagemang i förskolans verksamhet på många olika sätt; i styrelsearbete, i olika arbetsgrupper och ibland som vikarier i barngruppen. Föräldrarna är huvudmän och arbetsgivare, pedagogerna ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att alla barn på Varglyan ska få en förskoletid som är genomsyrad av ett varmt, positivt och utvecklande klimat.

Grundtanken i vår förskolas pedagogiska verksamhet är att främja leken, glädjen, tryggheten och det lustfyllda lärandet genom ett medvetet och väl genomtänkt arbetssätt. Vår vision är att när våra barn lämnar Varglyan för att börja i skolans verksamhet vill vi att de har tillägnat sig en stark självkänsla, en medvetenhet om sitt eget unika värde. Vi vill att de har en tilltro till sin egen förmåga, att de vågar ta plats i nya grupper och klarar av att möta nya människor och situationer. Vi vill också att barnen har fått med sig grunden till en social kompetens där de med trygghet, inlevelseförmåga och en god kännedom om sig själva kan möta och förstå andra människor.
Vi ser ett stort värde i att vi har ett gemensamt arbets- och förhållningssätt, ser helheten och tillsammans skapar den röda tråden - och att vi har roligt tillsammans!

Eftersom en kollega nu valt att gå vidare efter tio år på Varglyan söker vi Dig, en examinerad förskollärare med stort intresse och engagemang i förskolans pedagogiska verksamhet. Vi vill att du känner glädje i att samarbeta med andra, såväl kollegor som föräldrar, att du är prestigelös och ödmjuk i mötet med andra människor - stora som små. Du är medveten om vad ditt uppdrag som förskollärare innebär, du är ansvarsfull, kreativ och idérik och du har en vilja att ständigt utvecklas. Vi vill att du har förmåga att skapa tillitsfulla relationer och inge förtroende, visa respekt och förståelse. Du är en varm, positiv, trygg och tydlig ledare i barngruppen, du kan se och möta varje enskilt barn utifrån dess unika behov och förutsättningar. Du väljer att se de positiva egenskaperna hos varje barn och du har en vilja att uppmuntra och utveckla dessa. Du har ett genuint intresse, nyfikenhet och respekt för barns tankar, åsikter och funderingar samt en vilja att se och förstå deras perspektiv.
Du känner glädje i ditt arbete - för dig är det viktigt att ha roligt tillsammans med barn och kollegor!

Tycker du att det här låter intressant?
Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!
Mailadress: ansokan@varglyan.se

Ring gärna förskolechef Elisabeth Eriksson på tel 08-57027212 om du har frågor.
V 28-31 har vi stängt.

Vi vill gärna ha din ansökan senast 7 augusti, tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och tillsätts när vi hittat rätt person.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@varglyan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOP. VARGLYAN EKONOMISK FÖRENING

13460  Ingarö Sverige
Hemsida: varglyan.se
  

Platsannons

Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö

Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder

 

 

Capio Psykiatri Värmdö söker

LEG PSYKOLOG – med KBT-inriktning

 

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen.

 

Som psykolog är du ansvarig för psykologiska bedömningar, testningar och behandlingar.

Arbetet innebär bl.a. att utföra psykologiska bedömningar, genomföra neuropsykologiska utredningar och ställa psykiatriska diagnoser. Du kommer att genomföra psykologisk behandling/terapier individ och/eller i grupp, svara för stödsamtal med KBT-inriktning samt svara för utvärdering och uppföljning av behandlingar.

 

Kvalifikationer:

Leg Psykolog med KBT-inriktning. Gärna med erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård eller beroendevården. Erfarenhet av att göra Neuropsykiatriska utredningar.Personliga egenskaper:

Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid. Flextid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili på tel 076-621 74 16

 

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31 till

http://capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss/
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=293%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, natt

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


***** Aleris Omsorg söker sjuksköterska med placering på Slottsovalen *****
Äldreboendet består av 41 lägenheter, 21 av lägenheterna är somatiskt permanentboende och 20 lägenheter är demensboende. Slottsovalen är vackert beläget i Gustavsberg-Farstaviken med skogen runt knuten och vattnet med en brygga nära, vi har även en stor härlig trädgård som inbjuder till uteaktiviteter. 

 

*** Dina arbetsuppgifter ***
Som sjuksköterska på natten arbetar du tillsammans med två undersköterskor/ vårdbiträden för att ge de boende på Slottsovalen en lugn och trygg natt. I ditt arbete ingår omvårdnads- och omsorgsuppgifter. Du arbetsleder, utbildar och handleder dina nattkollegor. Vid rapportering morgon och kväll bidrar du till att ge en helhetsbild av den boendes dygn. Du ansvarar för att utföra nattfastemätningar två gånger per år tillsammans med dina nattkollegor. Du dokumenterar enligt gällande lagkrav.

 

*** Din bakgrund ***
Du är utbildad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård eller geriatrik. Du behöver goda kunskaper i svenska språket samt datorvana då dokumentation är en viktig del av arbetet. Du trivs med att delta i omsorgsarbetet och att arbeta nära de boende samt att handleda dina nattkollegor.

***   ***
*** Dina egenskaper ***
Du trivs med att arbeta genom att uppmuntra och stödja kundernas förmåga utifrån kundens beviljade biståndsbeslut. Då vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt har vi alltid fokus på det friska hos varje individ. Att delta aktivt i det viktiga omvårdnadsteamet och samverka med de olika professioner som finns på arbetsplatsen är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete.

 

*** Vi erbjuder dig ***
Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnan i vår vardag.

 

Tjänstgöringsgrad 55%

Natt

 

Vill du söka tjänsten?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Senaste ansökningsdag: 2015-07-31

Vid frågor, kontakta Karin Lagerbielke, 08-123 190 63 alt. Lars Fransson 070-429 39 99

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

 

Vi undanber oss säljsamtal.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid55% Natt Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1414848/125122?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Omsorg
Farsta Slottsväg 3-5
13440  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Handelslärare till Gustavsbergs gymnasium

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 350 elever. Skolan startade 2003 och är belägen i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan har egna bärbara datorer till alla elever och alla lärare. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Läraren har stor frihet att skapa sin egen digitala lärmiljö. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet.

Rollen som lärare i Handelskurser innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare för yrkeskurserna på handelsprogrammet. Du skall ha en gedigen erfarenhet från livsmedelshandeln med ett flertal olika roller på olika nivåer t.ex. som butikschef. Vi ser gärna att du arbetat med kvalitetsarbete och utvecklande av butikskoncept både i butik och inom en koncern.

Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 30 % och är en visstidsanställning under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emil Johansson, biträdande rektor, 08-570 475 61. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: PVGY01:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4884069775160524300&benamning=Handelsl%c3%a4rare+till+Gustavsbergs+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder

 

Capio Psykiatri Värmdö söker

LEG SJUKSKÖTERSKA

 

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.

 

Kvalifikationer:

Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT. Meriterande är även aktuella medicinsk-tekniska kunskaper såsom provtagning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri.

 Personliga egenskaper:

Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili tel 076-621 74 16.

 

 

Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss

 

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31.
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=289%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  
Platsannons

Socialsekreterare vuxen

Bemannia söker:

Bemannia söker missbrukshandläggare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start i september och minst 4 månader framåt. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller visstid etc.

Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Bemannia söker missbrukshandläggare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start i september och minst 4 månader framåt. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning enligt BBIC, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.

Dina kvalifikationer:

Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barn- och/eller ungdomsutredningar. Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna initiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer Det är viktigt att du har erfarenhet av BBIC.

Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Kontaktperson: Kristina 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bmannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidheltid Från sept-15Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13219
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare försörjningsstöd

Vi söker nu:

socialsekreterare med erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start så snart som möjligt och sträcker sig över sommaren och minst sex månader. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller timtid etc.

Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.

Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning samt erfarenhet från myndighetsutövning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna initiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer

Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Kontaktperson: Kristina 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidheltid uppdragMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13217
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfarna elevassistenter till Kvarnbergsgruppen

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har för närvarande ca 750 elever i årskurserna F-9 uppdelat på F-5 och 6-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Vi är en skola i utveckling som kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi söker nu två elevassistenter till Kvarnbergsgruppen. Kvarnbergsgruppen är en liten åldersintegrerad klass, åk 6-9, med elever som har diagnoser inom autismspektrat.

Rollen som elevassistent i Kvarnbergsgruppen innebär att du jobbar med eleverna i arbetslaget både individuellt och i grupp, på raster och på lektioner. Din uppgift är att stödja eleverna under deras skoldagar och du kommer att ha ett flexibelt schema så till vida att du arbetar där behoven är som störst för tillfället. Du kommer att tillhöra Kvarnbergsgruppens arbetslag. Du deltar i arbetslagsmöten och andra gemensamma aktiviteter. I tjänsten ingår också föräldrakontakt och ett nära samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i skolmiljö. Har du erfarenhet av elever med diagnoser inom autismspektrat är det meriterande. Du bör vara mycket stresstålig och beredd att ta dig an en stor mängd varierande arbetsuppgifter. Du ska ha förmågan att prioritera, ta egna initiativ och alltid arbeta med elevernas bästa i fokus. Vi sätter stort värde i god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Vi vill att du är:
. en person som tar eget ansvar och alltid arbetar med elevernas bästa i fokus
. en relationsbyggare med stor integritet
. lösningsfokuserad, van att överblicka och ta tag i det som behöver göras

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna omfattar deltid 80 % och är visstidstjänster under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Ulvered, rektor, 08-570 489 06 eller biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4878020345147074024&benamning=Erfarna+elevassistenter+till+Kvarnbergsgruppen
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Socialsekreterare

Bemannia söker:

Bemannia söker barn- och ungdomsutredare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start så snart som möjligt och sträcker sig över sommaren och minst sex månader. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller visstid etc

Kontakta gärna oss för ett förutsättingslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning enligt BBIC, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.Dina kvalifikationer:

Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barn- och/eller ungdomsutredningar . Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna intiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer Det är viktigt att du har erfarenhet av BBIC.Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson på Bemannia Social: Kristina tfn 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se märk ansökan med referens: "socionom Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Valfri anställningsformMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13215
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ma/NO-lärare i år 7-8 till Lemshaga Akademi

Vår lärare går nu på föräldraledighet och därför söker vi en lärare med behörighet i matematik och no. Legitimation krävs.
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och
sätt att lära.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete. Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. Det krävs också att man känner ett naturligt engagemang i våra elever, är en trygg ledare och besitter en gedigen relationskompetens för att trivas med oss på Lemshaga Akademi. Om detta känns spännande så kan vi erbjuda ett fantastiskt kollegium, ett nätverk och en möjlighet att delta i en pedagogiskt utveckling i framkant
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Anna-Lena.Bengtsson@lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Bemannia söker kockar till uppdrag på Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "kockar värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13207
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare och studiehandledare serbiska

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i serbiska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etcetera i skolportalen Schoolsoft.
Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Munkmoraskolan.

I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. Studiehandledningen är förlagd till Farstavikens skola.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i serbiska och i kultur och traditioner i områden/länder där serbiska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande.

Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande. Som studiehandledare bör du vara mycket allmänbildad och redo att arbeta flexibelt med elevernas bästa i fokus.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar ferietjänst deltid, 20 %, och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016. Tillträde 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: VK:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4852100585154752821&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare+och+studiehandledare+serbiska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personliga assistenter, ledsagare och avlösare

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre.

I rollen som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver för sin dagliga livsföring. Uppdragen kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om att vara ett stöd i vardagen, kommunicera eller vara dennes förlängda arm. Du arbetar i kundens hem eller där han/hon befinner sig. Som avlösare avlöser du anhöriga till personer med funktionsnedsättning i hemmet. Som ledsagare ledsagar personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vårdarbete och av funktionshinder. Har du undersköterskeutbildning eller annan omvårdnadsutbildning ser vi det som meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av autism och/eller demens. Om du behärskar teckenkommunikation ser vi även detta som meriterande. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska.

Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer, och du har hög integritet. Körkort är en fördel då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till alla arbetsplatser. För att arbeta som avlösare eller ledsagare är att du har fyllt 18 år.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (LSS) en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är visstidsanställningar och arbetspassen är i huvudsak förlagda till kväll, helg och ibland natt. Omfattningen är varierande, 10-30 h/månad, vilket innebär att det är ett bra extrajobb för sig som exempelvis studerar.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du arbeta extra som avlösare, ledsagare eller personlig assistent? Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, telefon 08-570 485 65.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens: PVPASS:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4858153765168546426&benamning=Personliga+assistenter%2c+ledsagare+och+avl%c3%b6sare
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Nagelteknolog

Du som söker jobbet behöver ha både erfarenhet och utbildning som diplomerad nagelteknolog.
Publiceraddatum: 2015-06-01
Yrkesbenämning: Nagelterapeut/Nagelteknolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu kommer arbeta 10 timmar/vecka, kan eventuellt bli mer än det..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Mejla ditt CV eller kom personligen in och lämna det till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

Du som söker jobbet som frisör hos oss ska kunna klippa dam, herr och barn. Du behöver ha erfarnhet av att arbeta som frisör, dock ej fullgjord utbildning.

Du behöver ha baskunskaper i det svenska spårket eftersom du har kundkontakt..
Publiceraddatum: 2015-06-01
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidArbetet kan vara på antingen heltid eller deltid enligt överenskommelse. Varierad arbetstid under våra öppettider. Våra öppettider är: kl 10- 18 måndag-onsdag kl 10-17 torsdag-fredag kl 10-15 lördag, söndagar stängt..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Mejla ditt CV eller kom in personligen och lämna det till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdlärare - Vuxenutbildning

Institute af Lärande utbildar undersköterskor i Nacka, Värmdö och Västerås. Nu söker vi vårdlärare till Nacka och Värmdö där vi har utbildning i Gustavsberg, Ektorp, Fisksätra och i Nacka Strand. Vi kan erbjuda en deltidstjänst, 50-80%. Det kan eventuellt bli/utökas till en heltid. Vi söker både erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.

Institute af Lärande söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra kursdeltagare. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.

Den bärande idén är vi vill ge alla kursdeltagare möjlighet att studera utifrån sina förutsättningar. Det innebär att man läser olika delar olika fort och inte i samma takt som alla andra.

Vi utbildar i det vi brinner för och ingenting annat. Därför bedriver vi vuxenutbildning inom vård och omsorg.

Vi är lyhörda för kursdeltagarnas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell som utgår från att vi formar en individuell studieplan med tydliga målbilder och avstämningspunkter.

Våra kännetecken är Lyhördhet, Nyfikenhet och Samverkan.

Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal

Vi vill att du har vårdlärarexamen och att du kan arbeta med kursmål och betygskriterier. Du måste även ha goda IT kunskaper.

Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Det är därför en stor fördel om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg. Har du erfarenhet casemetodik eller tematiskt arbete är det meriterande.

Låter det intressant? Då vill vi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver din syn på vuxenutbildning för vård och omsorg. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se
Ange även när du önskar tillträda.

Anställningsintervjuer sker fortlöpande

Just nu är vi lite extra stolta eftersom vi i en stor undersökning, för andra året i rad fått högsta betyg av alla KOMVUX-skolor i Stockholms län
Du kan läsa mer om vår höga kvalitet på hemsidan www.institute-af-larande.se
Publiceraddatum: 2015-05-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@institute-af-larande.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Institute af Lärande
BOX 1113
13126  NACKA STRAND Sverige
Hemsida: http://www.institute-af-larande.se
  
Platsannons

Sjuksköterska- tillsvidare på Attendo Ljung

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi utökar antal sjuksköterskor på Ljung!

Utmaningen

Efter en gedigen upphandling med kommunen fick Attendo fortsatt förtroende att driva Ljungs äldreboende i tio år till. Anbudet innebär att vi djupdyker i personcentrerad omvårdnad med sjuksköterskan som hjärtat av teamet kring våra boende. Vi kommer därför att anställa en till leg. sjuksköterska som har individen i fokus och ser anhöriga som en resurs för att kunna ge den bästa omvårdnaden som möjligt.

Teamarbete, handledning och arbetsledning anser vi vara en mycket viktig del i arbetet samt förmågan att entusiasmera personalen samt vara delaktig i deras mycket viktiga och värdefulla arbete. Sjuksköterskegruppen som arbetar med omvårdnadsansvar består av 6 personer varav en samordnade sjuksköterska som har särskilda ledningsuppgifter.
Vi berättar gärna mer om anbudets innehåll och de spännande utmaningarna vi står inför, till exempel om den kommande HBT-certifiering under 2016!

Arbetsplatsen

Ljung är ett nybyggt och modernt äldreboende vackert belägen i skärgårdsmiljö med goda kommunikationer. Busshållplatsen finns precis utanför.
Boendet har 56 platser (demens-, somatik-,växel- och demensdagvård) med tillgång till balkong och en grön innegård.
På Ljung är vi ca 80 tal medarbetare, varav totalt nio sjuksköterskor. Andra yrkeskategorier är demensvårdsutvecklare, arbetsterapeut, sjukgymnast, trivselvärdinna, bemanningsansvarig, undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, vaktmästare och kökspersonal.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom demens, öppen hälso-och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Du är självständig, nogrann, bra på att planera Ditt arbete, pedagogisk, strukturerad och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du har tidigare erfarenhet av äldreomsorg och arbete i team kring den enskilde.
Förutom detta så har Du datavana och goda kunskaper i det svenska språket. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi dokumenterar i Safe doc.


Vi tillämpar rullande schema med dag, kväll och var tredje helgtjänstgöring.
Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Veronique Annink, tfn 0708-270186 eller samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs, tfn 0708-654319

All extern rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2015-05-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80-90 % Tillsvidareanställning med provanställning. I vår rekryteringsrutin ingår Begäran utdrag ur belastningsregister.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens: 5477
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-tillsvidare-p%C3%A5-attendo-ljung
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Trafiklärare

Vi söker utbildad trafiklärare för omgående tillsättning. En merit är om du kan utbilda på AM.
Publiceraddatum: 2015-05-18
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gtuab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAVSBERGS TRAFIKUTBILDNINGAR AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 7 NB
13430  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.gtuab.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut, vikariat

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Nyfiken på alla delar av äldreomsorg?

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare. Attendo Ljung drivs på entreprenad och vi har precis fått fortsatt förtroende från kommunen att vara kvar i tio år till och är nu redo att ta nästa steg i vårt kvalitetsarbete.


Vår arbetsterapeut är nu föräldraledig och vi söker en entusiastisk, pigg och nyfiken arbetsterapeut. Du samarbetar med en erfaren fysioterapeut så om du är ny arbetaterapeut är det ett bra tillfälle att få erfarenhet av äldreomsorgen som är framtidens utmaning.

Arbetsuppgifter;:
Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom äldreomsorgen. Vi bedriver personcentrerad vård och omsorg vilket innebär handledning av omvårdnadspersonal i salutogent förhållningssätt, förflyttningar och meningsfull tillvaro. Du använder aktiviteter som träningsredskap och kommer att ha ett nära samarbete med fysioterapeuten samt vår trivselvärdinna.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad arbetsterapeut. Det är bra om du har erfarenhet av av äldreomsorg/demens, du kanske har arbetat tidigare som vårdbiträde? Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nogrann, ansvarsfull, kreativ och flexibel. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi dokumenterar i Safedoc.

Övrigt; Vi bjuder på frukt & kaffe, skobidrag och friskvårdsbidrag.

All rekryteringshjälp undanbedes.

Sista ansökningsdatum 31 augusti 2015. För information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Veronique Annink 0708-270186
Publiceraddatum: 2015-05-11
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid75 % Enl överenskommelse. All rekryteringshjälp undanbedes.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens: 7467
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/arbetsterapeut-vikariat
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är störst i Sverige på läxhjälp. Är du student och vill ha det perfekta jobbet som studiecoach? Du får själv bestämma hur mycket du vill arbeta och du bokar in dina pass när det passar dig bäst. Jobbet sker hemma hos dina elever och du får själv välja vilka ämnen som du vill coacha i. Dessutom är det en bra merit på ditt CV och du kan tjäna upp till 200 kr i timmen.

Nu söker vi dig som vill göra skillnad i unga människors liv!

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer

-En påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning

-Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem - mattekunskaper är
meriterande

-Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas hos oss på My Academy tror vi att du är positiv, engagerad och trivs med att arbeta med människor. Vi jobbar efter en särskilt framtagen metod för att främja ämneskunskap, studieteknik och motivation. Vi kallar den My Academy-metoden, den hjälper dig att strukturera dina studiepass och mäta resultat tillsammans med elev och familj. Innan du börjar arbeta utbildar vi dig i vår pedagogiska metod så att du får alla verktyg för att lyckas i ditt arbete.

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på sitt arbete, därför anordnar vi kontinuerliga after works och föreläsningar tillsammans med våra studiecoacher. Det är en bra möjlighet att nätverka och träffa alla tusentals kollegor som arbetar hos oss runt om i Sverige.

Ansökan
Ansök och läs mer på www.myacademy.se/jobba-hos-oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2015-05-05
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  
Platsannons

Köksbiträden och Diskare sökes för uppdrag på Värmdö

Nu sökes Bemannia Diskare och köksbiträden som är intresserade av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Diskare/ Köksbiträde till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12981
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Kockar sökes till Nacka"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12980
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som är intresserad av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

- Erfarenhet av yrket sedan tidigare

- Utbildning i Livsmedelshygien

- Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skriftDina personliga egenskaper:

Som person är du glad, serviceminded och har ett brinnande intresse för matlagning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov Extra vid behovFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12978
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal