Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-04-22 13:53

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 541
Täthet90,49Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,03Landareal (km²)
Sjö7,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 524,41Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sjuksköterska natt Attendo Slottsovalen

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du ge det lilla extra under dygnets tysta timmar?

Attendo Slottsovalen är ett äldreboende med 41 platser. 21 av platserna är somatiskt permanentboende och 20 platser är demensboende. Slottsovalen är vackert beläget i Gustavsberg-Farstaviken med skogen runt knuten och vattnet med en brygga nära, men vi har också en stor härlig trädgård som inbjuder till uteaktiviteter. Vi kan erbjuda dig ett roligt och omväxlande arbete här på "Slottet". Du har glada och engagerade kollegor omkring dig som tillsammans med dig skapar ett bra boende för de personer som bor hos oss.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska, är ansvarsfull och tycker att det är roligt att leda omvårdnadsarbetet. Du verkar för att främja Vi-känsla på arbetsplatsen, har en stark egen drivkraft och stimuleras av att ge utmärkt vård och omsorg.

Du arbetar under dina arbetspass med två erfarna undersköterskor för att skapa trygghet och tid för återhämtning för våra boende. I arbetet ingår det medicinska ansvaret samt arbetsledarskap under dygnets tysta timmar. Du är delaktig i omvårdnaden och behöver vara duktig på att bygga förtroendefulla relationer och trivas med att ta ansvar.

Tjänsten går att kombinera med studier eller annat deltidsarbete, kanske en kombination av natt- och dagtjänstgöring?

Välkommen att söka hos oss för att vara med och skapa utmärkt vård och omsorg hos oss.


Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning. Ansökningar tar vi emot via e-post, ange annonsens titel i rubrikfältet. Intervjuer kommer att ske löpande.
Publiceraddatum: 2015-04-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid, 55-75 % Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning med inledande provanställning.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-22
Referens: 9124
Webbplats: http://attendo-se.bombayworks.se/node/9124
Epostadress: ulrika.arousell@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Farsta Slottsväg 3
13440  Gustavsberg Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Ta nästa steg i din karriär & jobba mot företagskunder

Det är roligt att gå till jobbet!
Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Boxmedia ser vi till att du har kul på jobbet - samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du strävar efter. 

För det är kanske så att du blir nöjd med en viss summa i lön?
Eller är du en utav dem som alltid vill öka och aldrig blir nöjd oavsett beloppet på lönespecen? 
Oavsett vilken utav personligheterna du tillhör så ser vi till att sätta upp ett tydlig mål med dig som du ska följa och klara av.


Boxmedia är en framgångsrik återförsäljare som sedan tidigare jobbar i ett partnerskap med varumärken som bla Google & Comhem.

Nu söker vi fler drivna anställda som ska jobba med en utav Sveriges främsta låneförmedlare.

Arbetsuppgiften är enkel och innebär att du hjälper privatpersoner sänka sina lånekostnader. Detta är en väldigt uppskattad tjänst då kund alltid har möjlighet att spara pengar.

Du kommer få bearbeta både nya & befintliga kunder.

Arbetsdagen passerar i ett högt tempo med stort eget ansvar samt utmanande uppgifter. 
Oavsett ifall du bara vill testa någonting nytt och utmanande eller ifall du redan jobbar som säljare tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor 
Kontinuerlig personlig vidareutveckling
Stora möjligheter att avancera i framtiden
Säljtävlingar med med grymma priser


Vi tycker lite extra om dig som:
Tycker om att jobba mot mål
Har sportat mycket
Är en vinnarskalle 

Heltid samt deltidstjänster
Fastlön + provision
Publiceraddatum: 2015-04-22
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxmedia AB
Hammarby Allé 150
11343  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

BlueSteel ingår i en företagsgrupp som har varit aktiva inom försäljning sedan 1992.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet,
Har du viljan har vi kunskapen att utbilda dig.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har en ackordslön där du får ersättning för alla demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Om du under anställningens gång känner att detta inte är något för dig kan du välja att avsluta anställningen med omedelbar verkan. Denna extra trygghet ger vi dig, då många tidigare inte provat på säljyrket.

Du arbetar 5 dagar (heltid) i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr. Det finns inget tak på hur många kundbesök du får göra under en månad. Efter 90 dagar blir du erbjuden en tillsvidareanställning som automatiskt ger en lönehöjning med 12 %.

Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Vi har en karriärsplan som är utvecklad för att passa just dig. Du är själv aktivt med och planerar din framtid i företaget.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på vår egen fabrik i Tyskland. Water har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 18. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m.
Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av BlueSteels kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret, sedan 4 dagar ute på fältet med en mentor. Du har en fast ersättning för kursdagarna samt ersättning för att ta dig till och från utbildningen. Självklart har du lön även för de träningsbesök som mentorn gör till dig under de 4 dagarna på fältet.
Skulle du behöva övernattning står vi för boendet.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.bluesteelab.se
Publiceraddatum: 2015-04-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@bluesteelab.se
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: 1938 Blue Steel AB
Box 1051
27100  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.bluesteelab.se
  
Platsannons

Personlig assistent till Saltsjö-Boo Vikarier

Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet.

Arbetet som personlig assistent beskrivs av våra anställda som givande och glädjande eftersom de får möjligheten att hjälpa en behövande människa till ett bättre liv. Innan LSS reformen 1994 fanns inte yrket personlig assistent utan de människor som idag har egna assistenter var hänvisade till långvården och boenden utan möjligheter till att leva sitt liv självständigt och på ett sätt som denne önskade. Du som personlig assistent är därför enormt viktig för oss på Olivia och gör med andra ord stor skillnad för din kund.


Nu söker vi dig som är över 25 år som ofta får höra att du är engagerad, ambitiös och glad. Vi tror också att du ser människan bakom funktionshindret och handlar utifrån empati och med lyhördhet. I arbetsuppgifterna ingår allt från personlig omvårdnad till vanligt hushållsarbete. Vad vi erbjuder dig är en arbetsplats med bra arbetsmiljö och där du verkligen får känna att du gör skillnad och du kommer ingå i ett glatt team och ha en närvarande chef. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och har regelbundna personalmöten på kontoret.

Arbetstiderna kommer att vara varierande eftersom du kommer få arbeta när ordninare personal är sjuk eller har semester. Kunden har assistans dygnet runt med jour under natten. 

Kunden önskar främst kvinnliga sökanden och hon lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad. Du ska gärna ha någon form av erfarenhet från personlig assistans och/eller från vården.

Fortlöpande rekrytering.

Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Endast skriftliga ansökningar via länken nedan med CV och personligt brev. Glöm inte ange referenser. Tänk också på att kunden läser alla ansökningar och väljer därefter ut vilka som får komma på intervju.

För att bli aktuell i rekryteringen måste du även söka utdrag ur belastningsregistret, det gör du på nedstående länk. Handläggningstiden är cirka 2 veckor så det är fördelaktigt att ha denna tillgänglig i det fall du blir erbjuden en tjänt. http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

OBS! Ansökningar utan kompletta uppgifter kommer inte att behandlas.

Varmt välkommen med din ansökan!
Besök oss gärna på www.facebook.com/OliviaPersonligAssistans för mer information om oss!
Publiceraddatum: 2015-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=62938
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Magnus Ladulåsgatan 8A
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se
  

Platsannons

Barnvakt i Ingarö

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går som lägst i årskurs 9 och är minst 14 år gammal
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 3
Ålder: 1 år, 3 år och 6 år
Ort: Ingarö
Dagar och tider: ca 2 tillfällen i veckan á 120 min
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1AMBL20150112


Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: www.my-nanny.se
Publiceraddatum: 2015-04-21
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1AMBL20150112
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/MyNanny
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig avdelning i utveckling där medborgare i Värmdö är i fokus är du rätt person för oss.

Tillväxtavdelningen ingår i Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn i Värmdö kommun. Vår avdelning utgörs av ca 40 medarbetare som arbetar med näringslivsfrågor, integrations- och arbetsmarknadsfrågor och olika former av vuxenutbildning.

I rollen som studie- och yrkesvägledare ingår att vägleda studerande inom vuxenutbildningens olika former. Du arbetar nära övriga studie- och yrkesvägledare, lärare och arbetsmarknadskonsulenter vid enheterna men även självständigt med stort eget ansvar. Du kommer främst arbeta med elever som studerar på sfi och personer som uppbär försörjningsstöd. Arbetet innebär att finna bästa väg för varje person mot arbete och studier. Du gör kartläggningar och individuella studieplaner. Du kommer vägleda och informera såväl i grupp som enskilt. I rollen ingår mycket kontakter med Arbetsförmedlingen, IFO och arbetsplatser. Arbetets inriktning kan komma att förändras över tid.

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med studie- och yrkesvägledning för vuxna. Du är väl insatt i vuxenutbildningens olika skolformer, lagar och förordningar. Du har vana att arbeta med IT-system anpassade för vuxenutbildning. Du har erfarenhet av och god förmåga att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Meriterande är att ha arbetat med aktuella målgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med personer som har olika typer av funktionsnedsättningar.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med egen drivkraft och att du har god förmåga att samarbeta.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor/enhetschef Eva Sonntag, 08-570 483 20 eller biträdande rektor/enhetschef Agneta Ericsson 08-570 474 65

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-21
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-07
Referens: SOTTA:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4829028325125472775
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Eventsäljare Viasat

Viasat söker Eventsäljare

Vi på Viasat Field Sales utökar vår redan framgångsrika säljorganisation och söker nu efter drivna och tävlingsinriktade butik -och eventsäljare. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Sommar-OS 2016 till de senaste filmpremiärerna i en dynamisk butiksmiljö samt ute på event.

Har du vad som krävs?

- Är du en driven och målinriktad säljare?

- Brinner du för försäljning och personlig kontakt med människor?

- Vill du få möjlighet att få en riktigt bra lön där du själv påverkar hur mycket du tjänar?

Om du är vår nästa eventsäljare erbjuder vi dig

- En tjänst att få jobba på event, mässor och marknader runt om i hela Sverige. Du kommer även att jobba på fältet och en av våra största elektronikkedjor Sverige.

- En gedigen säljutbildning genom vår prestigefyllda Viasat Academy.

- Säljtävlingar där du kan få möjlighet att uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions league, Premier league, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016!

På Viasat värderar vi entreprenörsanda, högt tempo, flexibilitet och stort eget ansvar. Har du viljan och drivet så hjälper vi dig till en framgångsrik karriär inom en spännande bransch.

På Viasat Field Sales är det högt tempo, stort ansvar och hög ersättning med provision, bonus för väl utfört arbete. Tjänsten innebär en del resor. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13.00-21.00.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev till Madeleine.Leo@viasat.se . Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök omgående. Frågor besvaras av Madeleine Leo, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 alt. 073-699 25 43.


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.


Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns
Publiceraddatum: 2015-04-21
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision, kickback, bonus, garantilön + semesterersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: F2Fjobb@viasat.se
Övrigt: Omgående
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT SALES AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor/förskolechef till Värmdö kommun

Till Kultur- och utbildningssektorn söker vi en rektor/förskolechef med ansvar för Kyrkskolan F-3 och förskolorna Ängen och Kopparmora, alla belägna på norra delen av Värmdö. Enheterna omfattar 90 elever i skolan och sammanlagt 125 barn i förskolorna. Tillsammans är det för närvarande 39 pedagoger som jobbar här. Kyrkskolan är Värmdös äldsta skola, belägen i naturskön skärgårdsmiljö i Ängsvik med utsikt över Prästfjärden. I skolans närområde ligger förskolan Ängen och i området Kopparmora med natur och hav inom gångavstånd ligger förskolan Kopparmora.

Skolan, förskolan Ängen och fritidsverksamheten har ett nära samarbete där friluftsliv är en integrerad del av verksamheten. Den så kallade Upplevelseskolan, en del av fritids, använder sig av upplevelsebaserad pedagogik. Här får eleverna lära sig sjövett, allemansrätt, klättring, segling, paddling, iskunskap etc. på skolans egen sjötomt med bryggor och skogen intill. Den verksamheten erbjuds också till andra intresserade skolor.

Nytt för i höst är att ansvarsområdet utökas med Kopparmora förskola. Även den här förskolan har nära till natur och hav vilket ses som en stor tillgång i arbetet med att tillgodose alla barns utveckling och lärande.

Som rektor/förskolechef för Kyrkskolan och förskolorna Ängen och Kopparmora ska du tillsammans med dina medarbetare, utveckla en verksamhet med barnet och eleven i centrum och med fokus på förskolans/skolans uppdrag, som ger alla elever möjlighet att nå målen. Du leder enhetens utveckling och organisation med inriktning att öka det gemensamma lärandet och samarbetet mellan förskola och skola, samt stärka medarbetarna i deras profession. Du ska ansvara för att verksamheten och resultaten kontinuerligt följs upp och rapporterar direkt till kommunens skolchef.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som har högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Har du fullgjord rektorsutbildning så är det meriterande. Du har erfarenhet av en ledande befattning inom förskola/grundskola. Vi vill även att du har erfarenhet och intresse av arbete med elever i behov av särskilt stöd och att du ser det som en självklarhet att skolan är för alla barn.

Du har intresse för och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och vana att analysera resultat som grund för förbättringsarbete. Du har fokus på rollen som ledare för den pedagogiska verksamheten. Du har förmåga och mod att se möjligheter och du levererar resultat. Ditt ledarskap präglas av öppenhet och tydlighet och du är en lyhörd och närvarande rektor/förskolechef som skapar tillit.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 10 maj 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sektorchef Pia Andersen på telefon 08-570 481 41.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-10
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4827908335148944950
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

C-kortschaufför

Arbetsuppgifter
Långkörning av lastbil, Stockholm - Linköping. Lasta helpallar och det finns tillgång till eltruck.

Kvalifikationer
Erfarenhet är meriterande.
YKB och truckkort är meriterande.

Serviceminded, vara allmänbildad och det är viktigt att kunna arbeta självständigt.

Företaget
KEA fastfood consult distribuerar tidningar i landet.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid35 tim/veckan Arbetstider: Må- Fr 13:00 - 21:00/22:00Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: keafastfoodconsult@msn.com
Övrigt: Ansökan via e-post eller via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KEA fastfood consult

13465  INGARÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Hemstädning Värmdö

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 700 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta på Värmdö. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

Det är mycket meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare dagtid, tillsvidare enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-27
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1356543/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Biladministratör till Lindgren Bil i Gustavsberg

Om oss

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om företaget

Autorekrytering söker nu en biladministratör för ett uppdrag hos Lindgren Bil i Gustavsberg. Lindgren Bil har funnits i 25 år och är väletablerade i Värmdö, Nacka och Tyresö. I och med flytten till nya och större lokaler (intill Värmdö marknad) har man utökat utbudet med det tyska kvalitetsmärket Opel. Lindgren Bil är ett familjärt företag med låg personalomsättning där kvalité och engagemang för kunden är deras ledord.


Dina arbetsuppgifter

Som biladministratör innehar du en viktig roll för företaget där du ansvarar för all administration kring bilaffären. Tyngdpunkten i rollen ligger på service och administration. Det innefattar allt ifrån att registrera bilar hos Infotorg, hantera garantihandlingar, sköta posthanteringen, hantera fakturor samt övrig administration. Du är den person som stöttar och hjälper säljarna i deras administrativa sysslor och du har även kontakt med leverantörerna. Att administrationen fungerar bra är viktigt för vår kunds verksamhet, därför blir din roll så viktig här.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av biladministration. Du är snabblärd och kvicktänkt, har god kunskap i Kobra och har även jobbat i Infotorg. Vi ser att du har jobbat något år i branschen och att du är en van administratör. Som person har du en positiv inställning till det mesta och värdesätter att vara en god kollega och att vara hjälpsam när det kommer till våra kunder. Du trivs på en arbetsplats som uppfattas som familjär och där man alltid ställer upp för varandra. Då du är en van administratör så förstår du vikten av att följa befintliga rutiner och processer, du är strukturerad och ordningsam och du får saker gjort i tid. När du undrar något vågar du ställa frågan och du trivs med att ta egna initiativ och lösa de utmaningar som dyker upp.

Uppdraget är under perioden v.28-31, du blir anställd av oss på Autorekrytering och arbetar som konsult hos Lindgren Bil under uppdragstiden. Du har en konsultchef som finns till hands för dig under ditt uppdrag. Vi främjar även utveckling och ser gärna att du växer med oss genom nya roller eller utbildning som vi erbjuder i de fall det är möjligt. Frågor om tjänsten och processen besvaras av konsultchef Catrin Fjellström på 08-409 144 47.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Verkstadskontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-29
Referens: 1832
Webbplats: http://cv-autorekrytering-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1832
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Autorekrytering AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
  
Platsannons

Säljare till Viasat Fieldsales Värmdö

Viasat söker nu tävlingsinriktade säljare till vår snabbast växande säljavdelning. Vi satsar stort på den senaste tekniken och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Vi har de bästa produkterna på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film.  Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

 

Rollen som Sales Agent
Som Sales Agent på Viasat tar du del av vår framgångsrika säljorganisation och driver försäljningen av våra tjänster, Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team som ständigt arbetar mot våra uppsatta mål. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma.

Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport. Vi jobbar hårt för att utveckla Sveriges bästa försäljare och arbetar ständigt med utveckling inom Viasat. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas!

 

Vem söker vi?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du gillar och motiveras av resultatbaserad lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning eller har en idrottsbakgrund

Har du som vi har, en vinnarskalle, är det här garanterat ett jobb för dig!

 

Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig. För mer information om tjänsten och Viasat Field Sales hänvisar vi dig till vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales.

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43, Linda Hellman på 073-699 25 53. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-05
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=730%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Rinvägen 52
10462  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en 9-årig pojke i Gustavsberg

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en 9-årig pojke Gustavsberg. Pojken har autism och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Han behöver hjälp med av och på klädning, intim hygien, kommunikation och liknande vardagliga göromål. Han kommunicerar bl.a. med hjälp av teckenstöd och ordbilder. Det är bra om du har erfarenhet av detta eller är tillräckligt lyhörd som person för att lära dig. Pojken kan vara hyperaktiv eller underaktiv stundtals, därför är det viktigt att du som assistent har ständigt tillsyn och är uppmärksam i olika situationer samt hjälper honom att fokusera alternativt varva ner.

Det är ett plus om du som assisten är initiativtagande och har lätt för att motivera och hitta på olika aktiviteter eller lekar tillsammans med pojken. Tanken är att du ska stötta samt motivera honom till att delta i olika aktiviteter tillsammans med andra barn. Andra arbetsuppgifter är att du ska hjälpa honom att läsa böcker, läxor och hitta på andra lugnare aktiviteter. Som assistent vill vi gärna att du har en positiv energi och är glad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med autistiska barn eller allmänt med barn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av TAKK eller lite teckenspråk. Denna tjänst passar dig som redan har en deltidstjänst och vill kombinera tjänsten, eller för dig som studerar och vill jobba lite extra. Arbetstiderna är varannan vecka och du arbetar 27/h per vecka. Arbetet kommer mest vara på vardags kvällar, efter skoltid. Dagtid på helger eller andra lovdagar.

Det är bra om du är flexibel och kan jobba båda dag -och kvällstid samt hoppa in extra vid behov

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
 
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Tjänsten ligger på 12,5 %. Man jobbar 27/h varannan vecka i snitt blir det 13h/veckan. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Carolina Vestlund

 

 

 


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6386%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Sommarpersonal/Försäljning/Sandhamn

Café Ankaret Sandhamn
Vi söker 4 personer som skall ingå i vårt härliga arbetsteam i sommar! Hos oss är det viktigt att vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Jobbet innefattar flera olika arbetsuppgifter, huvudsakligen försäljning. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår verksamhet, det är därför viktigt att du är en skötsam, glad, trevlig och pålitlig person!

Beskrivning av kvalifikationer: Du kommer att arbeta ensam ibland och behöver vara minst 18 år. Jobbet kräver god fysik då man står och går mestadels av tiden. Vi besöks av gäster från hela världen och ett krav är därför att du obehindrat talar svenska och engelska. Du röker ej. Då rökning är strängt förbjuden i och kring våra lokaler. Vi söker dig som är: över 18 år, van samt tycker om att ta eget ansvar -är noggrann, tävlingsinriktad & drivs av försäljning och av att tjäna pengar -du är servicemedveten och bra på att arbeta självständigt -är glad & positiv som person som sprider glädje bland kollegor & gäster -du håller alltid en jämn & hög kvalité på arbetet du utför -du är villig att lära, engagerad och lösningsorienterad Om du uppflyller punkterna ovan, brinner för försäljning, är social och gillar att vistas i skärgården, så är detta ett sommarjobb som kommer att passa dig!
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidArbetet innebär oregelbundna arbetstider; tidig morgon, dag, kväll och helg under perioden v25-33..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ankaretsandhamn@gmail.com
Övrigt: Skriftlig
Arbetsplats: 
Adress: Café Ankaret Sandhamn
Eknö 1:822
13039  SANDHAMN 
Hemsida: http://www.facebook.com/ankaretsandhamn
  

Platsannons

Säljare sökes omgående i Värmdö

Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Värmdö kommun som vi internutbildar från dag ett.

Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr )

Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön.

Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på.

Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök.
Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka.


Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats.
Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser.

Körkort B är ett krav.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning.

Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit.


Vi erbjuder dig:
- Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider.
- Karriärmöjlighet
- Fortlöpande utbildning inom försäljning.
- Tävlingar och resor.
- Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst.

Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju.

Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast.

Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Publiceraddatum: 2015-04-20
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb.sunne@ritello.se
Övrigt: Glöm ej att ange telefon nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Primum Ad Sanitatem AB
bondevägen 14B
68631  Sunne Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

parkarbetare

Vi söker dig parkarbetare med trädgårdsutbildning eller några års erfarenhet för sommaranställning på Beatelunds säteri på Ingarö utanför Stockholm.

Som parkarbetare hos oss kommer du att utföra alla förekommande arbetsuppgifter inom parkarbete, såsom grönyteskötsel (åkgräsklippare, trimmer), ogräsrensing, skötsel av häckar m.m.

Varaktighet: 25/5-2015-11/9-2015
Publiceraddatum: 2015-04-19
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: beatelunds.sateri@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STEN WESTERBERG & CO AKTIEBOLAG
BEATELUNDS SÄTERI
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SENIOR PROJECT MANAGER WITH SALES SKILLS

SENIOR PROJECT MANAGER WITH SALES SKILLS

The coffee cart that could take on Starbucks" -Fast Company With 67 cafés around the world opened in our first year, Wheelys Café is the worlds fastest growing chain of micro cafés. Probably also the first café chain that actually does good for the planet.


You will work closely with the founders and the production team, handling the day to day operations over at the head quarter. This includes: Handling contact with clients and suppliers. Support, and build strong and long lasting relationships with our café owners. Planning and executing big and small projects and events. Handling sales and communications.
You will work in Stockholm/Malmö (Including travels.)


YOU - Are a charismatic sales person by heart. You sell, even when not trying to. - Have superior verbal and writing communication skills. - Are used to, and like to work hard (and you never give up). - Have a minimum of 3 years experience from a similar role. Preferably in the tech / start-up / expanding business field.
Publiceraddatum: 2015-04-17
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: job@wheelyscafe.com
Övrigt: Sänd din ansökan via e-post till job@wheelyscafe.com
Arbetsplats: 
Adress: Wheely´s Café International AB
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

SUSHI KOCK

Thai Värmdö AB serverar kunder med lunch-, kvällsservering men mest takeaway.

Vi har både thailänsk mat och sushi.

Arbetsuppgifter
Sushi kock.

Du skall bereda sushi och det är önskvärt att du har erfarenhet.

Utbildning/Erfarenhet
Erfarenhet från tidigare arbete från restaurang
Publiceraddatum: 2015-04-17
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt schema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ansökan direkt till arbetsgivaren.
Arbetsplats: 
Adress: Thai Värmdö AB
Gustavsbergsvägen 32
13439  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Värmdö 2-4 eftermiddagar/vecka

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter/barnpassare. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familjen på Värmdö vill ha barnpassning till att börja med 2-3 eftermiddagar/vecka på måndagar, onsdagar och fredagar. Det kan utökas till hösten till 4-5 eftermiddagar/vecka. Plus extra ibland en helgkväll.
På måndagar och onsdagar vill de ha hjälp ca kl 16.30-19, på fredagar kl 13.30-19.
De har 4 barn: 10, 8, 5 och 1 år.

Din profil

Vi söker barnvakt/barnpassare som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-04-17
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-04
Referens: 2927
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2927
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Svenska och engelska för åk 4

Mer om eleven:
Årskurs: År 4 grundskolan
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1CHSE20150415
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-04-16
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1CHSE20150415
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Är du en serviceinriktad person som inte är rädd att ta i när det väl behövs?
Gillar du ett högt tempo och eget ansvar?
Då har vi jobbet för dig!

Lanner Bygg söker snickare med tillräcklig erfarenhet och kompetens för att självständigt eller i team leverera rätt kvalitet till våra kunder

Kvalifikationer
. Minst B-körkort
. Behärska svenska språket i tal och skrift, då daglig dokumentation och kundkontakt förekommer!
. Är du utbildad snickare är det meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper
. Du är ansvarstagande och självgående
. Du är noggrann och punktlig
. Du har bra ritningsförståelse
. Du vill jobba för ständiga förbättringar
. Du har god planeringsförmåga
. Du är kvalitetstänkande
. Du ser möjligheterna

Som person är du yrkesstolt, samarbetsvillig och ärlig. Du bör klara av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Arbetsuppgifterna är av varierad art då Lanner Bygg arbetar både med servicesnickeri, ROT-projekt, om- och tillbyggnationer samt möbelsnickeri. Du kommer både arbeta självständigt och i grupp vilket kräver att du är samarbetsvillig och engagerad för att tillsammans med laget nå resultat i tid. Vid egna mindre uppdrag kommer du själv ansvara för att de utförs på ett korrekt sätt med gott resultat.
Publiceraddatum: 2015-04-16
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@lannerbygg.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Magnus Lanner

13460  INGARÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor till ambulans & helikopter

Har du nerver av stål och ett hjärta av guld? Brinner du för att hjälpa människor och ge omvårdnad? Vill du ha ett fritt, betydelsefullt och spännande jobb med mycket goda personalförmåner? Då är du varmt välkommen till oss på Falck Ambulans!

Just nu söker vi specialistsjuksköterskor med möjlighet till helikopter- och flygtjänst till vår ambulansverksamhet i södra Stockholm.

Falck Ambulans har bedrivit ambulansverksamhet i Stockholm sedan 1993. Falck bemannar också ambulanshelikopter och akutläkarbil i Stockholms län. Just nu söker vi specialistsjuksköterskor för tillsvidareanställning till våra ambulansstationer i Nynäshamn, Västerhaninge, Tyresö, Haninge, Södertälje, Botkyrka, Huddinge och Skärholmen. Efter ett års tjänstgöring som specialistsjuksköterska inom Falck Ambulans har du möjlighet att söka den interna vidareutbildning som krävs för att arbeta som sjuksköterska i ambulanshelikoptern. Tjänsten delas sedan mellan tjänstgöring i ambulans och helikopter.

Som Sveriges största ambulansaktör kan vi erbjuda mycket goda personalförmåner, en konkurrenskraftig lön och god kompetensutveckling.

Omväxlande, spännande och ansvarsfullt
Som sjuksköterska i ambulans och ambulanshelikopter har du ett stort ansvar. Våra medarbetare är ofta först på plats insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Varje utryckning kräver sin speciella lösning, till skillnad från sjukhusets mer strikta rutiner. Det är du som specialistsjuksköterska som gör den första bedömningen och den som fattar alla medicinska beslut. Även fast du har dina kunskaper som en stor trygghet vet du aldrig hur din arbetsdag kommer att se ut. Du vet egentligen bara att du kommer att utmanas, utvecklas och framförallt göra skillnad för andra människor varje dag. Sporrar detta dig är Falck Ambulans en fantastisk arbetsplats på många sätt.
Söker vi dig?

För att arbeta i ambulansen och ambulanshelikoptern behöver du ha en god förmåga att leda och organisera ditt arbete och kunna prioritera i stressiga situationer. Vi tror att du i dag arbetar hos ett annat ambulansföretag eller som specialistsjuksköterska på ett sjukhus. Du har B-körkort och du kan tänka dig att arbeta såväl dagtid som nätter och helger.

Utbildning och erfarenhet
För att kunna arbeta som specialistutbildad sjuksköterska i ambulans och ambulanshelikopter krävs vidareutbildning inom anestesi och du ska ha minst tre års erfarenhet från heltidstjänstgöring inom denna specialitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Alla nya medarbetare kommer att få genomgå behörighetsutbildning för ambulanssjukvården och helikoptersjukvård i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda dig
- Goda personal- och pensionsförmåner
- Konkurrenskraftig lön
- Mycket kompetensutveckling
- Individuellt anpassad introduktionsutbildning
- Ett meningsfullt, utvecklande och omväxlande arbete med arbete både på ambulans och på helikopter
- Frihet under ansvar
- En trygg, öppen arbetsplats med högt i tak som månar om medarbetarnas bästa

Anställningsform
Tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Ansökan
Ansök online via www.falckjobb.se eller via mail till ellinor.tallberg@se.falck.com. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Kontaktperson
Vill du ha mer information om tjänsterna? Kontakta gärna HR: Ellinor Tallberg på mail: ellinor.tallberg@se.falck.com eller telefon: 073 -301 27 41

Fackliga kontakter
Vårdförbundet: Hans Bergqvist.
hans.bergqvist@falck.st

Varmt välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-04-16
Yrkesbenämning: Anestesisjuksköterska
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ellinor.tallberg@se.falck.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FALCK AMBULANS AB

13444  Gustavsberg Sverige
Hemsida: www.falcksverige.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till Värmdö

Med lokal arbetsledning är vi rikstäckande med kunder från norr till söder.

Tänk så olika människor är. Alla har vi olika saker vi behöver göra, och olika upplevelser vi längtar efter, olika platser vi vill besöka och olika människor vi tycker om att vara tillsammans med. För oss på Hela Sveriges Assistans är det kärnan i hela vår verksamhet och skälet till att vi finns. Alla människor ska få chansen att leva efter sin egen kompass, med eller utan assistans.

Jag är en kvinna på 57 år och jag bor tillsammans med min man i vår gemensamma villa på vackra Värmdö endast ett stenkast från Värmdökyrka. Min funktionsnedsättning gör att jag sitter i rullstol och jag mår bäst när det är varmt och skönt.

Jag går gärna ut på promenader, men bara om det är varmt och skönt ute. Träna gör jag flera gånger dagligen, och att gå på bio, konserter är några av mina andra intressen. Jag gillar att resa och då gärna till något varmt land som Teneriffa.

Som min assistent ska du finnas till hans med allt jag kan behöva hjälp med såsom förflyttningar, intimhygien, matlagning och alla förekommande hushållssysslor. En stor del av ditt arbete är att assistera mig när jag ska träna.

Assistansen utförs till största del i mitt hem men också när jag är ute på aktiviteter eller reser.

Nu söker jag assistenter som kan arbeta på rullandeschema med tjänstgöring varannan helg, men jag söker också assistenter som kan hoppa in och arbeta extra då mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga.

Jag söker kvinnliga assistenter från 35år och uppåt. Du ska förstå och tala svenska obehindrat. Då träning är en stor del av mitt liv är det kul om du delar det intresset. Bra om du har intresse av datorer. Som person är du lyhörd, tålmodig och kan ta hänsyn till min personliga integritet. Då det förekommer många förflyttningar och lyft är det bra om du har erfarenhet av just förflyttningsteknik.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Om du tycker ovanstående är något för dig ? skicka in ditt CV och ett personligt brev, där du beskriver varför du söker denna tjänst, vem du är, vilken utbildning du har, vad du har arbetat med tidigare, ev referenser och vad du tror gör just dig till en bra assistent för mig. Skicka till jobb@hsaab.se

Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på http://www.hsaab.se.

Arbetstid/Varaktighet
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Visstid 50-70% så länge uppdraget varar.
Samt extra vid behov.
Du kommer arbeta alla dagar i veckan med tjänstgöring varannan helg och främst dagtid.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2015-04-30, rekrytering sker löpande.
Ange referens: HSA-262 i ämnesraden.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se

Kontaktpersoner
Kjell Silvnäs
08-55 77 19 05
kjell@hsaab.se

Fredrica Stenhammar
08-55 77 19 08
fredrica@hsaab.se
Publiceraddatum: 2015-04-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: HSA 262
Webbplats:
Epostadress: jobb@hsaab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hela Sveriges Assistans AB
Svärdvägen 19
18233  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.hsaab.se
  

Platsannons

Barnskötare till Antistilla förskola

Vår vision är EN KROPP OCH KNOPP i BALANS.
För oss är fysiskt aktivitet och tankearbete lika viktigt.

Vi söker en barnskötare till vår förskola med tillträde senast 2015-08-03 eller tidigare enligt överenskommelse.
Du är nyfiken, lösningsfokuserad, engagerad och tillsammans med arbetslaget vill du vara med och utveckla vår verksamhet.

Du har barnet i fokus, förmåga att skapa lust och glädje i lärandet?
Stämmer detta in på dig? Då är DU den vi söker!

Vi har en fantastiskt utemiljö och en gymnastikhall där samtliga grupper har rörelsepass.
Vi har en helhetssyn på LÄRANDET och förmånen att ha en verksamhet med barn från 1-9 år.

Antistilla ligger på Norra Lagnö, 5 km från Gustavsbergs centrum, ca 20 minuter med bil från Slussen.
Det är en fördel om du har körkort och bil.

Gå gärna in och titta på vår hemsida, www.antistilla.se, för mer information.
Om du är intresserad, ring, på tel: 0767 777 814 eller maila på a.haggstrom@antistilla.se
Publiceraddatum: 2015-04-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: a.haggstrom@antistilla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ANTISTILLA AB
Toivovägen 8
13432  Gustavsberg Sverige
Hemsida: www.antistilla.se
  

Platsannons

Förskollärare

Förskolan Kulskolan KULpEDAGOGIK AB
Söker till Nystartad Förskola i Gustavsberg

En Förskollärare som Vill arbeta i barngrupp istället för sitta i massa möten och som ska vara ansvarig för uteverksamheten :-)

Inriktning gå in på hemsidan www.kulskolan.se
KULpEDAGOGIK är en innovativ förskola med egen utformad pedagogik, en metod att följa målen i LpFö.

Frågor ring till:
Madelene Gavazzeni förskolechef/verksamhetschef/ägare/grundare Förskolan Kulskolan KULpEDAGOGIK AB 0730 7171 15
Publiceraddatum: 2015-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-28
Referens: gustavsberg
Webbplats:
Epostadress: kulskolan@hotmail.com
Övrigt: Krävs förskollärarutbildning
Arbetsplats: 
Adress: Kulpedagogik Värmdö AB
Nelsonstigen 2
13438  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://kulskolan.se
  
Platsannons

Farmaceut till Cura apoteket Värmdö

Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 65 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Farmaceut till vårt apotek på Maxi ICA Stormarknad på Värmdö.
Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse?

Rollen som Farmaceut kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Som en del av Cura apoteket bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande.

Du är en utåtriktad Farmaceut som trivs som bäst när du får arbeta nära kund och i en omväxlande miljö, med arbetsuppgifter som kretsar kring såväl rådgivning som försäljning. Att du är engagerad och självständig som person innebär bland annat att du kan ta initiativ och ständigt hittar nya förbättringsmöjligheter. Vidare arbetar du lika bra på egen hand som i grupp och uppskattar ett högt tempo och närheten till stora kundflöden - en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Publiceraddatum: 2015-04-15
Yrkesbenämning: Farmacevt/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: CURA apoteket
BOX 1477
17128  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.ica.se
  

Platsannons

Kallskänka

Vi behöver en kallskänka som älskar mat, har respekt för råvaran och gärna jobbar med buffé, banketter, bakverk, desserter och event.

Vi tror att du är glad, rolig, ambitiös, hantverksskicklig, erfaren och trygg med minst 5 års erfarenhet. Du kommer att jobba heltid och huvudsakligen dagtid men kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Vi bemannar efter verksamhetens krav. Lön enligt överenskommelse.

Tillträde omgående

Om du söker ett omväxlande jobb i en fantastisk skärgårdsmiljö med bra arbetskollegor, gott hantverk och mycket jobb så hör av dig till Andreas.

Vi växer så det knakar! Vi är redan ett av Sveriges största konferenshotell, med 274 hotellrum, drygt 50 mötesrum och med kapacitet för grupper upp till 450 personer. Mitt i skärgården, i Värmdö kommun, men ändå bara ca 35-45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Vill du vara med och utvecklas med oss, det finns gott om plats för många nya vänner och kollegor. Välkommen hem!
Publiceraddatum: 2015-04-15
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenberg@djuronaset.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DJURÖNÄSET
Seregårdsv 1
13902  DJURHAMN Sverige
Hemsida: http://www.djuronaset.com
  

Platsannons

Cafébiträde

Nu söker vi sommarpersonal till vår caféverksamhet vid Fågelbro Golf.

Arbetet består av försäljning och servering av enklare maträtter och cafévaror till våra golfgäster.
Krav: Det är oftast högt tempo så det är viktigt att du är stresstålig och vi vill att du har viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du behöver vara 20 år eller äldre pga utskänkning.

Omfattningen varierar över tid mellan ca 1 till 4 dagar/vecka.

Körkort och eget transportmedel är inget krav för själva arbetet, men kan vara lämpligt pga arbetsplatsens lokalisering.
Publiceraddatum: 2015-04-14
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVaraktighet: 1/5-30/9. Schema mån-sön 7-19. Timanställning efter behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ac.carlsson@outlook.com
Övrigt: Skicka ansökan via e-post och skriv "ANSÖKAN" i ärenderaden. Vi gör löpande urval på mottagna ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden har gått ut.
Arbetsplats: 
Adress: Cerina AB
Entitevägen 26
13442  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Apotekschef till apoteket Skutan Gustavsberg_Stockholm

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vi letar efter dig som vill arbeta som apotekschef på vårt apotek Skutan i Gustavsberg.

Arbetsplatsen består av åtta medarbetare som alla har en bred kompetens om våra kunder.

Tillträde till befattningen är enligt överenskommelse.

Ansvarsområden
Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Du har även det övergripande ansvaret för överenskomna lokala försörjningstjänster samt ansvara för drift av dessa.

Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Som apotekschef är du med och implementerar nya koncept och du ansvarar för att rätt varor exponeras på bästa tänkbara sätt. Dina idéer och din kommersiella drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och samtidigt en tydlig ledare. Förutom intresse för ledarskap, farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du är driven och resultatinriktad eftersom du arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef. Tidigare erfarenhet av arbete som apotekschef är meriterande, men inte ett krav.

Vill du veta mer om befattningen?
Är du intresserad av befattningen och vill veta mer om jobbet och dess utmaning kan du kontakta Regionchef Marcus Ahrén på telefon 010-447 61 51.

Facklig information
Facklig information lämnas av Frida Wiener för Akademikerföreningen på telefon 073-0613090 och av Gunilla Larsson för Unionen på telefon 070-7654233.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2015.
Publiceraddatum: 2015-04-14
Yrkesbenämning: Farmacevt/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtillsv tillsv enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-28
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1374145/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress: marcus.ahren@apoteket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB Konsument
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  

Platsannons

Sommarvikarierande boendestödjare/vårdare sökes

Holmviksskogens serviceboende söker vårdare/sommarvikarier för dag/kvälls pass samt natttjänst. Inom serviceboendet bor sju vuxna personer med skiftande grad av utvecklingsstörning och vissa med psykiska pålagor. Boenden bor i egna hem/lägenheter, med särskild service för vuxna enligt 9 § 9 LSS. Holmviksskogen ligger i ett charmigt radhusområde med egen trädgård.
Boendet ligger nära busshållsplats med regelbundna bussförbindelser.

Arbetet består av att ge de boende omvårdnad, stöd och hjälp i vardagslivet både praktiskt stöd i hemmet, socialt och på fritiden. Tillsammans med var och en arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål. Vi arbetar också kontinuerligt för att öka de boendes självkänsla och medbestämmande, samt förmåga till självständighet enligt LSS.

Vi söker i första hand Dig som har en utbildning inom omvårdnadsprogram med inriktning utvecklingsstörning/mentalskötare eller annan likvärdig utbildning, eller dig som håller på att utbilda dig och/eller har tidigare erfarenhet. Du bör ha ett genuint intresse för människor och personlig mognad. Erfarenhet eller kunskap om psykiska funktionshinder och teckenspråk är en merit.

Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad, lyhörd, empatisk, har en god samarbetsförmåga och att du samtidigt har en förmåga att kunna arbeta självständigt samt är ordningsam. Vi förutsätter att du har respekt för den enskilde individen och att du kan arbeta flexibelt utifrån boendes behov, och verksamheten i övrigt. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska språket, samt viss datavana.

Har du frågor om sommarvikariaten kan du ringa föreståndare Jacqueline Broms
mellan kl.13-14 måndagar och tisdagar på tel. 08-570 35 140.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, men senast den 30 mars.

Maila din ansökan till holmvik@glocalnet.net. Viktigt att du skickar ett word dokument med filnamn .doc på slutet. Byt filnamn för nyare wordprogram. Det går också bra att skicka din ansökan till adress ovan.
Publiceraddatum: 2015-04-14
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSemestervikariat. Varierande omfattning, schemalagd deltid 60 - 90%, med möjlighet till extra timarbete.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: holmvik@glocalnet.net
Övrigt: Maila din ansökan till holmvik@glocalnet.net. Viktigt att du skickar ett word dokument med filnamn .doc på slutet. Byt filnamn för nyare wordprogram. Det går också bra att skicka din ansökan till adress ovan.
Arbetsplats: 
Adress: Torsbygården
13951 Värmdö
13443  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Gatu- och parkarbetare

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnad- och tillväxtsektorn består av drygt trettio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution samt kommunal gatu- och parkverksamhet. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu har behov av förstärkning inom enheten.

Som gatu- och parkarbetare inom Driftenheten kommer du att arbeta med grönyteskötsel, anläggningsarbeten, skyltuppsättning, renhållning, snöröjning och halkbekämpning av kommunens vägar. Arbetet förutsätter att du kan ingå i enhetens vinterberedskapsstyrka.

Vi söker dig som har teoretisk och praktisk kunskap inom drift och underhåll eller anläggningsbranschen. Du har datorvana och relevant teknisk utbildning, vi ser även att du har vana från att köra trädgårdsmaskiner och redskapsbärare. Körkort lägst typ B är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna omfattar heltid och är en tillsvidareanställningar. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta produktionschef Daniel Persson eller Teknisk chef Mikael Svan, via växeln, 08-570 470 00.

Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-14
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-05
Referens: SOTTD:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4822724425151433482
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personliga assistenter till glad, 12-årig pojke

Omnia Personlig Assistans har bedrivit personlig assistans runt om i Sverige sedan 2006. Vi fokuserar på individanpassade, kvalitativa insatser för våra kunder och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter.

Vi söker nu två personliga assistenter med stor empati och erfarenhet inom personlig assistans till en mycket trevlig och glad 12-årig pojke som är beroende av bra personlig assistans i nästan alla situationer och dagliga rutiner. Den ena tjänsten är vardagar dagtid 7:30-17:30 samt två lördagar per månad, ca 30 tim/vecka med möjlighet till mer. Det finns även möjlighet att få timmar upp till heltid hos annan brukare vid passande bakgrund. Den andra tjänsten är sommarvikarie samt hoppa in vid behov, ca 10 tim/vecka med möjlighet till mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som personlig assistent med barn sedan tidigare. Det är viktigt att du kan ta ansvar som personlig assistent för att kunna vara hans språkrör och säkerställa att han alltid mår bra och är i fokus. Det är viktigt att du är intresserad av att aktivt jobba med honom, t.ex. med stretching, hjälper till under måltiden, byta kläder och att förflytta honom. Vi tror att det är bra om du är äldre än 25 år.

Din arbetsplats varierar lite beroende på skolschema och assistansbehovet hemma hos honom. Skolan ligger i Älvsjö nära E4an och är en fristående skolverksamhet.

Eftersom pojken och hans familj bor ute på Värmdö, är det viktigt att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Arbetets omfattning varierar beroende på om det är vanliga veckor med skoltider eller om det är lov. Under skoltider går han i skolan mån-fre och du som personlig assistent följer med brukaren fram- och tillbaka i skolskjutsen. I skolan är assistenten delaktig i hans olika aktiviteter tillsammans med skolans pedagoger och personal. Arbetstiden på vardagar är från 07:30 till 17:30. Arbetstiden under helger är från 11:00 till 17:00.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-04-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-14
Referens: 09FP
Webbplats:
Epostadress: arbeta@omniaab.se
Övrigt: Ange referens 09FP i mail till arbeta@omniaab.se
Arbetsplats: 
Adress: Omnia personlig assistans
Vikdalsgränd 10B
13152  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.omniaab.se
  

Platsannons

Arbetsledare

Nu söker vi arbetsledare till Systrarna Delselius.
Vi är ett familjeföretag med ca 15 heltidsanställda, så personkemi samt flexibilitet är viktigt. Arbetstiden varierar, ett rullande schema finns.

Vi ligger på Värmdö vid Grisslinge havsbad med en fantastisk sjöutsikt. Kvalitet och att ge gästen den bästa tänkbara upplevelsen är självklart för oss. Vi har både brödbutik samt en stor härlig servering inne och ute.

Ett krav är att du som söker har butiksvana och erfarenhet av att leda personal i den dagliga driften i butik/servering.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: systrarnadelselius@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SYSTRARNA DELSELIUS AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 158
13936  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Cafébiträde Café Sandhamn

Vi söker dig som vill ingå i vårt härliga arbetsteam som Cafébiträde i sommar v27-v33!
Vårt Café ligger längs den välkända strandpromenaden i Sandhamn. Du kommer ingå i ett team där kunden och kvaliteten står högst på listan. Vi söker dig som är van och tycker om att ta ansvar, trivs med att samarbeta med andra, är positiv och lösningsorienterad, tar initivativ och trivs med ett högt tempo.

Vi erbjuder dig: Ett meriterande jobb i en fantastisk skärgårdsmiljö. Vi är kända för vår glada personal, och är stolta över det vi gör, därför har vi kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet och får en god arbetserfarenhet.

Dessa krav måste du som söker tjänsten "cafébiträde" uppfylla:
*Du är en glad & positiv person som sprider glädje bland kollegor & gäster.
*Du är ansvarsfull, initiativrik och noga med att allt hålls rent och snyggt.
*Du besitter förmågan att även i de svåraste lägen agera med en "kunden kommer först" attityd och leverera en god service som uppfyller eller överträffar kundens förväntningar.
*Du är noggrann, tävlingsinriktad & drivs av försäljning.
*Du har kassavana och tidigare erfarenhet av jobb i café, konditori el restaurang och kan hantera en espresomaskin.
*Du skall kunna arbeta snabbt & effektivt även under stress och gillar att ha "många bollar i luften".
*Vara servicemedveten och kunna arbeta självständigt.
*Alltid hålla en jämn & hög kvalité på arbetet du utför.
*Du känner stolthet och är intresserad av att lära dig nytt om det varumärke du arbetar för.
*Du har kul på jobbet samtidigt som du alltid strävar efter att skapa lönsamhet.
*Jobbet kräver god fysik då man står och går mestadels av tiden. *Det är viktigt att du är morgonpigg och alltid punktlig.
*Då du emellanåt kommer att arbeta ensam ser vi att du är över 18 år.
*Vi besöks av gäster från hela världen och ett krav är därför att du obehindrat talar svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
*Du röker ej. Då rökning är strängt förbjuden i och kring våra lokaler och personalboenden, har vi krav på att du är helt rökfri om du skall jobba hos oss.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidOmfattning enligt överenskommelse. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; tidig morgon, dag, kväll och helg. Tidsbegränsad anställning v.27-v.33.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ankaretsandhamn@gmail.com
Övrigt: Ansökan skickas till oss via mail och endast i form av CV, personligt brev + bild. Referenser är ett krav. Vi tar endast emot och behandlar skriftlig ansökan som uppfyller kraven vi ställer (och ej ansökan via telefon).
Arbetsplats: 
Adress: Café Ankaret Sandhamn
Eknö 1:822
13039  SANDHAMN 
Hemsida: http://www.facebook.com/ankaretsandhamn
  

Platsannons

Brevbärare till Värmdö

2 platser.

Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det!

Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

VI SÖKER DIG SOM:

*Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb
*Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga
*Behärskar svenska språket i tal och skrift
*Är självgående, men även gillar att samarbeta

VAD INNEBÄR ARBETET?

*Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil
*Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister
*Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail

ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER

Tjänsterna avser främst behovsanställning som innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande.

Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00

Minimikrav på körkort EU-moped, B-körkort är meriterande.

HUR ANSÖKER DU?

Gå in på:
1. http://www.bring.se/jobb
2. Välj den befattning du söker
3. Välj den avdelning du söker
4. Välj "Skicka ansökan"
5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär

Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande.

VILKA ÄR VI?

Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden.

Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid15-25 timmar per veckaLönetrappa tillämpas, för både ordinarie och behovsanställda på timme. Ingångsnivå timlön 97,43 kr exkl 12% sem.ers (109 kr inkl sem.ers)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: 15-25 h/vecka
Arbetsplats: 
Adress: Bring Citymail Eken KB
Box 90108
12021  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

1:e Servis till FågelbroHus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger ute på Värmdölandet öster om Stockholm. Med bil tar resan bara ca 35 minuter. FågelbroHus har 72 hotellrum. Vi erbjuder konferenser, weekend- & golfpaket, anordnar bröllop etc. Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vi är en arbetsgrupp på hotellet bestående av ca 12 personer. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se 

Vi söker en 1:e servis till vår restaurang på FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete samt säkerställer att rutiner följs när vår restaurangchef inte är på plats. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. 

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande verksamhet (med konferens och bröllop). Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningssam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus.

Arbetet är heltid och förlagt dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil fordras. Tillträde snarast!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Caroline Söderberg tel. 08-57141900.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-27
Referens:
Webbplats: http://www.sabis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=94E6EF96A3B644A9A99B2334365351B6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sabis.se
  
Platsannons

Lärare i slöjd år 7-9

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan flera år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet slöjd för år 7-9 och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 4 maj 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-04
Referens: PVGS08:2015:25
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4821860905170202153
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Ma år 7-9

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan flera år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik för år 7-9 och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 4 maj 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-04
Referens: PVGS08:2015:24
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4821860905169324190
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Vikarierande personliga assistenter

Värmdö 1-3 platser 20-75%

En av våra kunder har nyligen flyttat till Värmdö och behöver fler personliga assistenter till sommaren, med goda möjligheter till förlängning under hösten eller tillsvidare.

Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen.

Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara intimhygien, lyft och matning. Även städning förekommer.

Kravprofil
Du bör vara mellan 20-40 år och vara en aktiv person. Du bör även ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna att du har god fysik och gillar att hänga med på olika aktiviteter. Personalen ska kunna vara med på resor och vara borta en vecka åt gången.
Det är en merit om du har erfarenhet från Bliss, men inget krav. Det är viktigt att de som arbetar med kunden har humor och gillar musik. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagpass som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger.

Att tänka på:
Man måste vara intresserad av människor.
Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation.
Personliga assistenter har tystnadsplikt.
Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande.
Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer.
Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket.

Lön: Enligt överenskommelse.
Kollektivavtal finns.

Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb.

Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB

80280  GÄVLE Sverige
Hemsida: http://www.assistanspartner.se/ledigajobb
  

Platsannons

BYGGNADSARBETARE/SNICKARE

Vi är ett mindre byggföretag med inriktning på Stockholms mellanskärgård. Vi är belägna på Svartsö Värmdö Kommun. Det är således inte någon bilförbindelse. Vi jobbar i en naturskön miljö, utan stress. Normalt jobbar vi 4 dagar i veckan och antingen pendlar våra anställda eller så övernattar vi några dagar i veckan. Vi jobbar med nyproduktioner och ROT arbeten. Under stränga vinterförhållanden har vi ett samarbete i Stockholms södra förorter för arbete på fastland.

Vi söker nu byggnadsarbetare/snickare

Du kommer ingå i vårat team bestående av fyra anställda. Vi vill att du behärskar dom flest förekommande momenten i ett småhusbygge. En merit är om ritningslära finnes.

Vi ställer inga krav på en formell utbildning, men är ju naturligtvis en merit. Men är ni självlärda så är det helt ok. Vi ställer ej heller krav om körkort då vi jobbar i marin miljö. Ett visst mått av självgående är meriterande.

Vi ser inget problem med att veckopendla från annan stad, Annars så är lämplig bostadkommun, ex Nacka-Värmdö, Österåker, Gärna en ö i mellanskärgården.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-22
Referens: "snickare"
Webbplats:
Epostadress: thomas@longitudab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Longitud AB, Entreprenadbolag

13034  SKÄLVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

15733 Nu söker vi personliga assistenter till en man med Parkinsons.

Jag är en datorspels intresserad och gladlynt man med parkinsonssjukdom som nu mera sitter i rullstol p.g.a. denna sjukdom. Jag har även MRSA.

Jag bor på Värmdö.

Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent åt mig. Jag behöver hjälp och viss handräckning i vardagen med t.ex. personlig omvårdnad, behöver även hjälp med allt från städning, matlagning och medicinering.

Jag söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull person som tycker om att arbeta med människor. Viktigt att du behärskar svenska i tal och i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att personkemi stämmer överens mellan båda parterna. Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Lön: Timlön

Arbetstid: Mån-sön 8-18, 8-20, 18-08, 20-08

Välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, eftersom vi snarast avser att tillsätta tjänsten.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-13
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/59/personlig-assistent/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=939%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Fritidspedagog med pedagogiskt utvecklingsansvar

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Höjdhagen och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har naturen runt knuten med både skog, ängar och hav samt närhet till fina idrottsanläggningar. IKT är en naturlig del i vår dagliga pedagogik men är även under utveckling.

Rollen som fritidspedagog innebär att du kommer ha det övergripande ansvaret för den pedagogiska utvecklingen av skolans fritids i linje med Lgr-11 och Allmänna råd Fritidshem. Du kommer dels arbeta i en utvecklingsgrupp tillsammans med två andra fritidsansvariga men även i ett större arbetslag. Du kommer bland annat ha som ansvar att planera och genomföra fritidsmöten. Du kommer även arbeta som samverkansperson i klass på lågstadiet samt på fritids på eftermiddagen. Du kommer ha ansvar för övergången mellan skoldagen och fritids, så att eleverna får en trygg övergång mellan skola och fritids.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att leda en personalgrupp och att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar.

Vi behöver dig som är van vid att arbeta med elever i klassrummet eller i mindre grupper. Du behöver känna dig bekväm med att genomföra arbetspass självständigt i både hel och halvklass.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning som omfattar heltid med tillträde senast 1 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-27
Referens: PVGS03:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4789028285161456201
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Fritidspedagog till förskoleklass

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Höjdhagen och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och våra specialpedagoger/lärare arbetar med Ipad.

Rollen som fritidspedagog innebär att du kommer arbeta med elever i förskoleklass tillsammans med en förskolelärare. Under skoldagen kommer du ha ansvar för planerade samverkanspass och på eftermiddagarna arbetar du på fritids. Du kommer ha ansvar för övergången mellan skoldagen och fritids, så att eleverna i förskoleklass får en trygg övergång mellan skola och fritids. Du kommer även ges möjlighet att utveckla vår fritidsverksamhet.

Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen gärna med inriktning mot något ämne. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med eleverna och för en sammanhållen och stimulerande dag. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Du är van vid att arbeta med elever i klassrummet eller i mindre grupper och du behöver känna dig bekväm med att genomföra arbetspass självständigt i både hel och halvklass.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-27
Referens: PVGS03:2015:5
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4805444335179364704
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig Assistent till man 30+ i Värmdö.

 

Om du vill ha ett roligt och stimulerande jobb ska du läsa det här. Det är kanske inte helt utan krav på dig, men det ger dig en bra känsla inombords efter jobbet. För att få komma ifråga måste du vara en lugn och stabil person som kan skapa trivsel runt dig och  kunna kommunicera med din brukare och arbetskamrater. Simkunnig, matlagare, hjälpsam, allmänbildad, bildintresse och kunna sådant som behöver fungera i ett hem. Du är man cirka 45 med livserfarenhet och inte allt för bunden av fasta tider.

Tycker du det är mycket nu? OK? Verkar det bra så här långt så kommer det mer.

Vi har att göra varje dag, så något slappande blir det inte och dagarna går ganska fort. Du behöver inte ha eller köra bil. Däremot kunna tänka ut lite kul saker att göra, som kanske att fiska på sommaren eller kanske ge tips på någon bra hobbyverksamhet att ha trevligt med. Det finns en hund i familjen så det bör man tåla. Ansvar för brukaren och uppmärksamhet är en nödvändighet. Samtidigt ska du ha sinne för humor och inte ta illa upp för det minsta. Här har vi andra assistenter en varm omtanke och respekt för varann. Därför måste du kunna svenska språket och förstå nyanserna så inga missförstånd uppstår. I början blir det dagtider och helgdag, men senare även kvällar. Dagtid arbetar man två assistenter tillsammans av säkerhetsskäl. Bor du långt bort så behöver du se efter vilka kommunikationer som blir bäst. Det är oftast inga problem då det går direktbussar hit. Har du en uppfattning om arbetet som personlig assistent, så är det kanske tid att uppgradera sig. Saker och ting ändras över tid och utvecklas, så kasta alla förutfattade meningar för det har blivit ett roligare jobb nu.

Hör av dig nu med en beskrivning om din person och vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent. Är du rätt person så behöver du inte haft assistentjobb tidigare, men en insikt om att hjälpa är bra. Du ska ha två referenser och utdrag ur brottsregistret ( LSS).

Du söker tjänsten via kommunens webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" och följ sedan instruktionen. Vi ser fram mot att få ansökan snarast.

Tände det till och du snabbt vill veta mer om hur det blir roligt för dig, kan du ringa för beskrivning till 070 5936060.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet

 


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1TMM20150204
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-04-10
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1TMM20150204
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Calle Flygares förskola

Calle flygares förskola ligger på Ingarö och har plats för ca 75 barn. Organisatoriskt är förskolan uppdelad på två avdelningar och fem hemvister. Här är det viktigt att se och lyfta varandras kompetenser och förmågor. Vi samarbetar och lär oss av våra olikheter. Vi ser barn som kompetenta, utforskande och meningsskapande. Vårt pedagogiska förhållningssätt innebär att vi arbetar utforskande med barnen och vi blir därmed medforskande pedagoger.

Pedagogerna här är erfarna och kompetenta och fortfarande nyfikna, de vill gärna utmanas och lära nytt. Vi hoppas därför att du brinner för utveckling och lärande, då vi har höga ambitioner att utveckla vår verksamhet. Syftet är att kontinuerligt bli bättre på att erbjuda en utforskande verksamhet och en lärorik förskola. Vår inställning till utveckling och lärande medför att det finns goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen som förskollärare på vår enhet.

De utvecklingsprojekt som står för dörren är vår lärmiljö samt införandet av Schoolsoft som ett kommunikationsverktyg mellan hem och förskola.

I rollen som förskollärare hos oss får du ansvar för att organisera, genomföra och följa upp den pedagogiska verksamheten på förskolan. Arbetet ska utformas så att det skapas en bra balans mellan omsorg, lärande, lek och fostran i enlighet med läroplanens mål och intentioner.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och väl förtrogen med uppdraget.
Som person är du trygg, engagerad, lösningsfokuserad och positiv. Du tar ansvar för att läroplanen och övriga styrdokument förverkligas i vardagen på förskolan. Du har förmågan att se möjligheter i hur arbetssätt kan utvecklas och har ett prestigelöst och professionellt förhållningssätt. Du har förmågan att organisera och utvärdera den pedagogiska verksamheten tillsammans med kollegor och barn. Du har även förmågan att skapa goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar och du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi vill att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation som verktyg och förhållningssätt, ett verktyg vi håller på att utveckla. Syftet är att visa på barnens förändrade kunnande, samtidigt som det ska hjälpa oss att följa upp, utvärdera och utveckla vår verksamhet och förskolans lärmiljö. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med Ipads i verksamheten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gunilla Engman, förskolechef, 073-988 79 95.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-24
Referens: PVFK09:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4818404245144316002
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Läxhjälp på Värmdö i Matematik och NO

Om oss
Studybuddy är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp. Studybuddy har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Företagets ambition är att föra fram glädjen med läxläsning och inspirera elever till aktiv inlärning och utveckling.

Om uppdraget
Vi har nu flertalet familjer på Värmdö som är i behov av läxhjälp i matematik och NO. I regel sker läxhjälpen i hemmet hos kund. Du kommer att arbeta med två till flera pass per vecka. Varje undervisningstillfälle är 120 minuter som minimum.

Enligt kundens önskemål
Fokusämnen: Matematik och NO
Antal träffar per vecka: 2
Antal minuter per träff: 120
Start: Omgående

Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju. När du väl är anställd har du valmöjligheten att ta fler uppdrag och därmed arbeta fler timmar beroende på din tillgänglighet och kompetens.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Du bör ha bra social förmåga då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett flexibelt och meningsfullt extrajobb på 4 timmar eller mer per vecka där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Hos oss erbjuds du ett meriterande och studierelaterat extrajobb där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper i de ämnen som du är bra på. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling och reseersättning.

Skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg till jobb@studybuddy.se

Besök gärna vår hemsida http://www.studybuddy.se för mer information!

I och med denna annons avsäger vi oss rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2015-04-09
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtrajobb under skolterminerna med uppehåll vid skollov.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-09
Referens: SB_Värmdö
Webbplats:
Epostadress: jobb@studybuddy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studybuddy AB
Långholmsgatan 27
11733  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studybuddy.se/
  
Platsannons

Företagssäljare för ny Googleprodukt

Telematch grundades 2009 och arbetar med att via personlig försäljning erbjuda företag lösningar för kundanskaffning och bättre marknadsföring.
Vi arbetar med starka, lokala och globala varumärken. Målet med vår verksamhet är att hjälpa andra företag och organisationer att prestera bättre genom ökad och mer effektiv försäljning.


OM TJÄNSTEN
En investering i Googles marknadsföringsverktyg kostar mellan 4-10 000 kronor men ger kunden en unik möjlighet att visa upp sin verksamhet till potentiella kunder.

Dina arbetstider är 9.00 - 18.00. Du går på förbokade möten men det förekommer också att du bokar in egna möten på telefon och via spontana besök. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med 3-5 andra säljare och rapporterar direkt till försäljningschefen. Du och säljteamet har varje dag ett enklare säljmöte på kontoret i Värmdö innan ni tillsammans åker ut i fält.

Vi söker dig som:
- Är ambitiös, målinriktad och vill tjäna pengar
- Är en tävlingsmänniska som älskar att vinna
- Vill träffa kunder och göra affärer


VAD TJÄNAR MAN?
Din lön består av en grundlön och en rörlig lön som baseras på hur mycket du har sålt samt vilka bonusnivåer du har nått. En bra säljare tjänar mellan 30 000-40 000kr, vi saknar lönetak. En ny säljare har en lönetrappa där första lönen brukar ligga på 18 000-24 000kr. Inom tre månader har du genomfört all utbildning och inskolning, då bör din lön vara mellan 20-28 000kr om du presterar som genomsnittet i företaget. Har du vad vi söker får du både trygghet och belöning för goda prestationer.


Då du blir kundernas första intryck av vårt företag och vårt ansikte utåt är det av största vikt att du är representativ och har en förmåga att agera professionellt i alla sammanhang. Vi ger dig en ordentlig produktutbildning och du får även säljutbildning. Dina praktiska färdigheter får du genom praktisk introduktion i fält av försäljningschefen.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper för den här tjänsten där det är viktigt att du är driven, tycker om att sälja in en produkt och att bara ta kontakt och börja göra affärer. Du trivs att arbeta mot uppsatta mål och nedslås inte av ett nej. Vidare är du en positiv person som sprider god stämning omkring dig.

OM OSS
På Telematch ligger fokus på att sälja tjänster som verkligen gör skillnad för kunderna. Vi anser att säljarens roll först och främst är att tjäna kunden. Vår personal erbjuds intressanta säljtjänster inom innovativa områden med stora möjligheter att kunna påverka sin lön. Många av våra anställda nämner även atmosfären och den familjära känslan när de beskriver arbetsplatsens fördelar. Vi som arbetar på Telematch älskar resultat. Vi älskar att vinna och att erbjuda kunder något som verkligen är bra. Miljön hos oss är enkel och utan prestige, som ny medarbetare kommer du snabbt in i vår gemenskap. Vi rekryterar våra chefer och personal internt vilket också gör att tjänsten du söker kan vara en framtida språngbräda.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan idag.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidGarantilön med goda möjligheter till provision och bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Företagssäljare
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@telematch.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Telematch AB
Paternostervägen 45
12149  Johanneshov Sverige
Hemsida: http://www.telematch.se
  
Platsannons

Måltidsbiträden till Djuröhemmet

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på Storskärs service- och vårdboende, Lillskärs vårdboende och Kobbens demensboende med 8 boende. Vi har även en dagverksamhet. Vår omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap.

Din roll som måltidsbiträde innebär att du samarbetar med ordinarie personal som ansvarar för att våra boende får god och näringsriktig mat. Du serverar, diskar, förbereder, skär grönsaker med mera.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med matlagning. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet samt att du kan ta ett stort eget ansvar. Självklart ska du ha ett genuint intresse för att arbeta med matlagning för äldre och tycka om att ge service.

Tidigare erfarenhet av arbete med matlagning i storkök ser vi som en merit men inget krav. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar vid behov med timlön.

Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kökschef Madeleine Nilsson, 08-574 409 20 eller verksamhetschef Inger Myhlback, 08-574 409 16

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVid behov Vid behovTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-26
Referens: PVÄB03:2015:6
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4817540645182606616
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 4-9 till skola med naturvetarprofil

Brunns skola är en F-9 skola med ca 675 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F-4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen MacBook. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan.

Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan. Skolan har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och hälsa, och Naturvetenskaplig profil från år 6.

Den naturvetenskapliga profilen vänder sig till de elever som gillar matematik, naturvetenskap och laborationer. Den erbjuder en fördjupad undervisning i matematik, fysik, kemi och biologi. Eleverna får möjlighet att utvecklas och stimuleras lite extra i en inspirerande miljö där alla vill lära sig mer. Modern teknik används som en naturlig del av arbetet.

Rollen som lärare i Ma/NO innebär att du ingår i ett 6-9 arbetslag och är mentor för ett antal elever.

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturorienterande ämnen, år 4-9. Du ska vara intresserad och drivande i IKT - frågor och utveckla undervisningen i ämnena genom att använda datorn som pedagogiskt verktyg. Vi vill att du har erfarenhet från tidigare lärarjobb. Som person är du lyhörd för elevernas behov, i ledarskap tydlig, respektfull och öppen för samarbete.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 maj 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, Biträdande Rektor, 08-570 484 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-03
Referens: PVGS01:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4794212195173740424
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö med körkort och bil

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 700 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med körkort och tillgång till egen bil som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare tillsvidare enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-23
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1261515/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Engagerad förskollärare sökes för kund!

Förskolan är en populär, mycket väl fungerande liten enhet på "den lilla förskolan med det stora innehållet". Förskolan är en kommunal förskola med plats för ca 22 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har engagerade föräldrar, härliga barn samt utbildad och erfaren personal. Förskolan ligger i centralt med närhet till naturen. Vår arbetar utifrån gällande styrdokument. Vår kund bedriver en god pedagogisk omsorg där social fostran och lärande bildar en helhet.

Vår kund erbjuder en rolig, lärorik och strukturerad småskalig verksamhet. Som stöd i ditt uppdrag erbjuds du tid för planering och uppföljning och du har tid för reflektion med arbetslaget. Du får möjlighet till personlig utveckling och att vara med och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Under 2015 satsar vår kund stort på pedagogisk dokumentation och att utveckla lärplattan som verktyg. För att utbyta kunskap och erfarenhet med andra pedagoger har du dessutom möjlighet att medverka i nätverk. Förskolan tillhandahåller arbetskläder för uteverksamheten. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och en stark utvecklingsvilja.

Som förskollärare hos vår kund kommer du arbeta som arbetslagsledare för ett mindre arbetslag. Du ansvarar för att arbetet sker i enighet med läroplanens målområden. Vår kund arbetar med pedagogisk dokumentation och du leder det systematiska kvalitetsarbetet både på avdelnings- och enhetsnivå och ser till att hela arbetslaget är delaktig i arbetet.

Vår kund söker dig som är behörig förskollärare, gärna med erfarenhet av arbetet. Du är självständig och ansvarstagande, brinner för ditt uppdrag och kan entusiasmera människor omkring dig. För att passa in hos oss måste du ha ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt. I det pedagogiska arbetet sätter vår kund barnet i fokus för att ta tillvara varje barns förutsättningar till utveckling och lust till lärande. Du tar ett personligt ansvar och är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ser möjligheter och bejakar olikheter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vår kund värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Skicka in din ansökan via länken:
Märk din ansökan med Skolrekrytering. http://skolrekrytering.com/jobb/view/engagerad-fc3b6rskollc3a4rare-till-kotten/
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HR Group Nordic AB
Hammarby Allè 91
12063  Stockholm Sverige
Hemsida: http://alltomrekrytering.se/
  
Platsannons

Leg. Sjuksköterska till äldreboende

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska som har bred kunskap och erfarenhet av att arbeta med äldre människor du är van att ha ett flexibelt arbetssätt och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha erfarenhet av att jobba i journalsystemet Safe Doc.


Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, Socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 17 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-07
Referens: 381
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=381
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Vik Leg sjuksköterska till Capio Psykiatri Öppenvårdsmottagning Värmdö

Capio Psykiatri ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder.

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept.

Vi söker nu en vik legitimerad sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Värmdö. 
Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.  
Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.

Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid: Vikariat, Heltid/Deltid. Tillträde omgående med tjänstgöring under sommarperioden.

Upplysningar: Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.
Vill du ha information om anställningsvillkor kan du kontakta Birgitta Manner, HR-chef tel. 08-590 009 62.

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-04-30.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=262%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  

Platsannons

Leg sjuksköterska till Capio Psykiatri Öppenvårdsmottagning Värmdö

Capio Psykiatri ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder.

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept.

Vi söker nu en leg sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Värmdö.
Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.
Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter på öppenvårdsmottaning kommer du även specifikt ansvara för den bipolära patientgruppen på mottagningen.

Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare antällning. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
6 månaders provtjänstgöring.

Upplysningar: Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.
Vill du ha information om anställningsvillkor kan du kontakta Birgitta Manner, HR-chef tel. 08-590 009 62.

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-04-30.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=263%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  
Platsannons

Bartender sökes!

O'Learys Gustavsberg

O'Learys startade i Göteborg 1988 och har sedan dess expanderat till sex länder och cirka 85 franchisebaserade restauranger. Sporten står alltid i centrum i kedjans Bostoninspirerade lokaler, vilket har blivit ett kännetecken för O'Learys.

Målgruppen är bred; allt ifrån barnfamiljer och kompisgäng till den hungrige och den sportintresserade. O'Learys Bar & Restaurant är en mötesplats. Vi vill ge våra gäster en helhetsupplevelse av mat, dryck, sport och nöje. Upplevelsen är temasatt kring den amerikanska staden Boston. O'Learys är känt för god mat och service, vår unika, genuina inredning och många tv-skärmar.

Kunskap, värme, intuition, personligt och vänligt; så vill vi möta våra gäster och arbeta med service. Är du driven, erfaren, målmedveten?

Vi behöver nu förstärka organisationen! Vi söker nu erfaren barpersonal. På O'Learys får du arbeta med ett restaurangkoncept i en internationell kedja.

Vi söker nu:

2 stycken som kan komplettera vårat team! 1 deltid och 1 extra vid behov.
Vi ser gärna att du har bartenderutbildning alternativt erfarenhet.
Ett genuint intresse för yrket och goda kunskaper om öl, vin, whisky. Ett stort intresse för sport är meriterande.

O'Learys Gustavsberg erbjuder dig ett spännande arbete med frihet under ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du möjligheten att växa inom företaget. När du börjar kommer du att få en introduktion i arbetsuppgifterna. Vi tillämpar personlig lön enligt överenskommelse.
Tillsättning omgående!

Ansökningar tar vi ENDAST emot per mejl.
Publiceraddatum: 2015-04-08
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid! Extra vid behov!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 006
Webbplats:
Epostadress: gustavsberg@olearys.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportbaren i Gustavsberg AB | O'Learys Gustavsberg
Gustavsberg Centrum
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.olearys.se/gustavsberg
  

Platsannons

Service 24/7 söker extra lokalvårdare

Vi är ett serviceföretag som erbjuder mat & service.

Vi arbetar med stora bolag och har goda referenser . Vi söker nu fler duktiga medarbetare för att underlätta för våra kunder dygnet runt.

Du kommer arbeta ute hos kund, det kommer innefatta hotellstädning och hemstädning.

Vi söker dig som är stationerad på Värmdö eller Rindö då våra kunder finns på Värmdö och på Rindö / Vaxholm. Vi utför idag uppdrag precis vid hamnen mellan Rindö och Vaxholm.


Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård och innehar B-körkort. Tillgång till egen bil är ett plus men ej ett krav.

Körkort är ett stort plus .

Du kommer att arbeta extra till en början en till två gånger per vecka men för rätt person kan det snabbt bli mer tid och deltid / heltid kan även erbjudas.

Välkommen in med ett personligt brev och cv via e-post, så kommer vi att höra av oss om vi finner din profil intressant .

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön efter överenskommelse .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@service247.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Towi Invest AB
Torsvikssvängen 7
18134  Lidingö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

V

Till vår kund, en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs söker vi nu en personlig assistent. Pojken går i skola vid Gullmarsplan på vardagar och behöver personlig assistans efter skolan någon dag i veckan samt vissa helger.

Pojken bor på två adresser olika veckor och vi söker antingen en assistent som kan arbeta på båda adresserna eller en assistent som främst kan arbeta när pojken är i Saltsjö-Boo.

Pojken är en glad och busig kille som gillar när det händer saker. Han har en Cp-skada, kommunicerar med tecken/bilder, kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen. Du som assistent kommer hjälpa pojken med ADL, träna och uppmuntra pojken i hans kommunikation och uppmuntra till fritidsaktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande, positiv och tar initiativ. Som person är du påhittig och vi ser gärna att du har någon erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag är. Stor vikt kommer läggas på personkemi. Vi ser gärna att du studerar eller har annan sysselsättning och är i behov av en extra inkomst. Vi vill att du ska se långsiktigt på anställningen.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet:  Ca två-tre tillfällen per vecka samt lördag eller söndag ca 6-7 timmar plus extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5699%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Lemshaga Akademi söker spanskalärare

Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI; Värmdö; 150402
1 plats.
Vi söker en lärare med behörighet i spanska. Legitimation krävs.
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och
sätt att lära.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete. Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. Det krävs också att man känner ett naturligt engagemang i våra elever, är en trygg ledare och besitter en gedigen relationskompetens för att trivas med oss på Lemshaga Akademi. Om detta känns spännande så kan vi erbjuda ett fantastiskt kollegium, ett nätverk och en möjlighet att delta i en pedagogiskt utveckling i framkant som vi är mycket stolta över!
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är 75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  

Platsannons

Lemshaga söker lärare i engelska och franska

Vi söker en lärare med behörighet i franska och engelska. Legitimation krävs.
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och
sätt att lära.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete. Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. Det krävs också att man känner ett naturligt engagemang i våra elever, är en trygg ledare och besitter en gedigen relationskompetens för att trivas med oss på Lemshaga Akademi. Om detta känns spännande så kan vi erbjuda ett fantastiskt kollegium, ett nätverk och en möjlighet att delta i en pedagogiskt utveckling i framkant som vi är mycket stolta över!
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Kvinnlig Personlig Assistent WANTED

Vill du jobba upp till heltid i sommar?! Har du möjlighet att börja intro under våren, och kanske ha ett fortsatt extra jobb till hösten?

Då kan detta vara nåt för dig!

Jag är en go och glad tjej på 23 år som bor tillsammans med min familj på Värmdö utanför Stockholm. Jag har flerfunktionshinder och är rullstolsburen.

Nu behöver jag förstärkning i min assistentgrupp. Kanske av dig!?
Du som söker är en tjej mellan 22-40 som är ordningsam, målmedveten, trygg och ansvarsfull.

Vi erbjuder dig god introduktion och löpande fortbildning.

Du får eller inte vara allergisk då jag har katter, hundar och älskar att rida. Du får heller inte röka på arbetstid.

Kan du teckenspråk, har erfarenhet av arbete med funktionshinder och nattarbete så är det meriterande.

Arbetstid
* Deltid upp till heltid. Omfattning och arbetstid enligt överenskommet schema.

Arbetet är förlagt till dag/kväll/helg/natt enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Tror du dig vara rätt person, skickar du din CV tillsammans med ett personligt brev till cicki@apona.se Märk din ansökan: "Min nya assistent".

Har du frågor så ring min arbetsledare Christina Sjölander på telefon 070-667 60 60
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön enligt avtal KFO
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.sjolander@apona.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: APONA AB
KARLAVÄGEN 21
18132  LIDINGÖ Sverige
Hemsida: http://www.apona.se
  

Platsannons

Kock

En till sommar kock med möjlighet till tillsvidare anställning efter sommaren sökes.

Bistro Björkvik är en klassisk skärgårdskrog öppen året runt som behöver förstärka köksteamet med ytterligare en kock under maj-september, med eventuellt möjlighet till tillsvidare anställning efter sommaren.

Utbildning eller erfarenhet behövs.

Körkort och tillgång till bil underlättar men är inte nödvändigt.

Lön efter överenskommelse bra lön till bra person.
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carin@bistrobjorkvik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKVIKS HAVSBAD AB
Björkviksvägen 24
13467  Ingarö Sverige
Hemsida: http://www.bistrobjorkvik.se
  

Platsannons

Diskare

Diskare till sommarsäsongen. Helger från maj, heltid juni-juli-augusti


Bistro Björkvik är en klassisk skärgårds Bistro öppen året runt. Söker för sommaren 2015 Diskare
Publiceraddatum: 2015-04-07
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carin@bistrobjorkvik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKVIKS HAVSBAD AB
Björkviksvägen 24
13467  Ingarö Sverige
Hemsida: http://www.bistrobjorkvik.se
  

Platsannons

Jobba som fältsäljare!

Är du i början på din karriär och vill börja jobba inom försäljning? Nu ökar vi vår säljstyrka med ytterligare 2 platser pga en positiv tillväxt!

Många säljare har gjort en fin karriär på Viafield och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi har utesäljare, eventsäljare och teamledare och befinner oss i nuläget i en fördelaktig tillväxtfas.

Om Tjänsten:
Du kommer att ingå i ett energifyllt team om ca 5-10 personer där ni tillsammans strävar efter gemensamma mål. All försäljning kommer att ske till privatpersoner genom event och hemförsäljning.

Genom ett tätt samarbete med din teamledare får du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och samtidigt möjligheten till att växa inom företaget. Du kommer dagligen omringas av kollegor och ledare som sprider både glädje och leenden, där dagen inleds med ett inspirerande uppstartsmöte för att få de bästa förutsättningarna till en riktigt bra arbetsdag!

Kravprofil:
Du är i början på din karriär och vill få värdefull kunskap inom försäljning. Du har inga problem med att vara borta hemifrån för att resa inom Sverige och bo på hotell en stor del av tiden.

Som person ska du vara driven, engagerad och målmedveten. Det är viktigt att du har en god social kompetens och att du är tävlingsinriktad. Du är utöver det resultatfokuserad med ett högt driv och har viljan att tjäna pengar.

Vi erbjuder dig:
Hos oss kommer du tillsammans med dina teamledare få all stöd för att lyckas som säljare och individ. I början av din anställning kommer du få en grundutbildning av oss som bl.a innehåller produktkunskap, säljteknik och säljstrategi. Vi erbjuder även en garantilön med en attraktiv provisions- och bonussystem och möjligheten att påverka din egen lön.

Övriga Förmåner: Samsung Galaxy tab som arbetsverktyg. Ev. Tjänstebil.

Vi värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande. Det viktigaste är att du har ett driv!

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Skicka in ditt CV till jobba@viafield.se med ämne "säljare"

Det går även bra att ringa oss på: 073 600 86 58

Besök oss gärna på vår hemsida www.viafield.se

Vi ser fram emot att träffa dig!

Med vänliga hälsningar,
Mariela, rekryteringsansvarig på Viafield
Publiceraddatum: 2015-04-01
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidGarantilön + Provision och Bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobba@viafield.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIAFIELD SWEDEN AB
JAN STENBECKS TORG 17
16440  KISTA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Kottens förskola

Förskolan Kotten är en populär, mycket väl fungerande liten enhet på Ingarö "den lilla förskolan med det stora innehållet". Förskolan är en kommunal förskola med plats för ca 22 barn i åldrarna 1-5 år. Kotten har engagerade föräldrar, härliga barn samt utbildad och erfaren personal. Förskolan ligger i centrala Brunn med närhet till naturen och Brunns skola. Vi arbetar utifrån gällande styrdokument. Vi bedriver en god pedagogisk omsorg där social fostran och lärande bildar en helhet.

Vi erbjuder en rolig, lärorik och strukturerad småskalig verksamhet. Som stöd i ditt uppdrag erbjuds du tid för planering och uppföljning och du har tid för reflektion med arbetslaget. Du får möjlighet till personlig utveckling och att vara med och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Under 2015 satsar vi stort på pedagogisk dokumentation och att utveckla lärplattan som verktyg. För att utbyta kunskap och erfarenhet med andra pedagoger har du dessutom möjlighet att medverka i nätverk. Förskolan tillhandahåller arbetskläder för uteverksamheten. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och en stark utvecklingsvilja.

Som förskollärare hos oss kommer du arbeta som arbetslagsledare för ett mindre arbetslag. Du ansvarar för att arbetet sker i enighet med läroplanens målområden. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation och du leder det systematiska kvalitetsarbetet både på avdelnings- och enhetsnivå och ser till att hela arbetslaget är delaktig i arbetet. Kottens förskola samverkar med Lövhamra Naturförskola och du kommer att ingå i enheternas ledningsgrupp och förväntas bidra till såväl pedagogisk som övrig verksamhetsrelaterad utveckling på enheten.

Vi söker dig som är behörig förskollärare, gärna med erfarenhet av arbetet. Du är självständig och ansvarstagande, brinner för ditt uppdrag och kan entusiasmera människor omkring dig. För att passa in hos oss måste du ha ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt. I det pedagogiska arbetet sätter vi barnet i fokus för att ta tillvara varje barns förutsättningar till utveckling och lust till lärande. Du tar ett personligt ansvar och är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ser möjligheter och bejakar olikheter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Palm, Chef för Kottens Förskola samt Lövhamra Naturförskola, på telefon 08-570 473 20.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-04-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens: PVFK16:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4786420235155128991
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Säljande livsmedelsdemonstratör Värmdö

Gillar du att sälja och har en passion för matlagning? Letar du efter ett roligt och utmanande jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Caliptus är Sveriges mest anlitade Retail-Marketing Byrå, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15 000 butiksaktivteter i hela Sverige, och arbetar med välkända varumärken och produkter inom detalj- och dagligvaruhandeln. Vårt företag skapar hela kampanjer från kreativ idé till genomförandet av butiksdemonstrationer.

Nu söker vi fler inspirerande butiksdemonstratörer till vårt team!

Att jobba som butiksdemonstratör innebär att du i butiksmiljö genomför olika slags event med målet att informera om våra kunders produkter, samt att givetvis öka produkternas försäljning såväl kortsiktigt som långsiktigt. Arbetet omfattar exempelvis produktexponering inför aktivitet samt förberedelse och bjudning av smakprover till butikens kunder.

Så vem söker vi?
Dig som har ett stort intresse för mat och matlagning, samt brinner för försäljning och sporras av att jobba mot säljmål. Du är väldigt utåtriktad, tycker om att prata med folk och trivs med kundkontakt, samt känner dig bekväm i butiksmiljö. Du bör även vara självgående och kunna ta egna initiativ då man vanligtvis genomför ett event på egen hand.

Du ska självklart kunna representera oss, samt våra kunder och deras produkter på ett professionellt sätt. För att exponera produkten på ett attraktivt vis krävs att du har öga för detaljer och vi ser gärna sökanden som har arbetat med någon form av exponering tidigare.

Anställningen är en allmän visstidsanställning per timme. De vanligaste arbetsdagarna är torsdag och fredag med arbetstiderna 11.00 - 19.00, men även andra veckodagar och arbetstider kan förekomma. Har du körkort och gillar att köra bil är det ett plus, men inget krav.

Vi ser gärna att din ansökan når oss så snart som möjligt för att öka dina chanser. Intervjuer sker löpande!
Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: stockholm@caliptus.com.

Glöm inte att märka din ansökan med staden du söker arbete i, d.v.s. "Värmdö".

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-04-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAllmän visstidsanställning per timme
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Stockholm@caliptus.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CALIPTUS AB
BYÄNGSGRÄND 20-22
12040  ÅRSTA Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se
  

Platsannons

Chaufför

Verksamhetsbeskrivning

Kessler's Transport är ett åkeri där ditt engagemang är viktigt. Jag tror på ett tydligt ledarskap och på att skapa engagemang genom delaktighet och eget ansvar. Jag betalar uniform och ev. utbildningar.
Kessler's Transport har 7st bilar i Taxi Stockholm och 4st bilar i Värmdö Taxi. Vi är ett omtyckt åkeri med duktiga och lojala chaufförer. Vi åker på konferens/utbildning en gång per år och vi brukar försöka ordna en sommarfest en gång per år, där vi träffas och imgås under trevliga former. Jag söker: En engagerad dagchaufför och en kväll/nattchaufför. Bytestider ca. 15:00-16.00. Jag söker även ett antal extrachaufförer dag/natt/helg, som kan köra vid behov och när det passar.

Välkommen till vårat gäng!

Arbetsuppgifter

Att köra taxi är ett trevligt yrke med stora möjligheter. Vi transporterar människor från A till B alla tider på dygnet, årets alla dagar. Här har du möjlighet att träffa många av våra trevliga kunder.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör vara trevlig, ambitiös och ha en vilja att utvecklas i ditt yrke och som människa. För att få köra taxi krävs Taxiförarlegitimation och en internutbildning hos respektive taxibolag.
Utbildningarna betalas av åkeriet efter femtio arbetspass. Läs mer om Taxiförarlegitimation på:
http://www.taxiforbundet.se/utbildning/taxifoerare/taxifoerarlegitimation.aspx
Publiceraddatum: 2015-03-31
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidProvanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning.Provisionsbaserad lön. 37% på inkört netto vilket utbetalas den 25:e i efterskott.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas@kessler.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kessler s Transport
Påhlmans väg 10
13940  VÄRMDÖ 
Hemsida: http://www.kessler.se
  

Platsannons

Logoped

Legitimerad logoped sökes för arbete med barn och ungdomar på mindre och väletablerad mottagning i Värmdö. Arbete med läs- och skrivutredningar, stamning samt röststörningar kan ingå. Verksamheten bedrivs i enlighet med vårdavtal med Stockholms läns landsting.
Mottagningen är belägen centralt i skärgårdskommunen Värmdö med goda kommunikationer till Stockholm.
På mottagningen arbetar tre logopeder huvudsakligen med barn med tal-, språk-, röst- och kommunikationssvårigheter. Arbetet består av bedömning, behandling och rådgivning.
Vi söker dig som är ansvarsfull, kreativ, ordningsam och kan arbeta självständigt. Förmåga till samarbete och flexibilitet är av största vikt.
Erfarenhet av arbete inom ovanstående områden samt TAKK är meriterande.
Tillträde enligt överenskommelse.
Kontakta mig gärna vid frågor.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Logoped
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: 201501
Webbplats:
Epostadress: pia.akerman@patal.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Logopedpraktik PÅ tal
Norra Kyrkogatan 32
62155  Visby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdare/Boendestödjare sökes tillsvidare

Holmviksskogens serviceboende söker en vårdare på deltid c:a 75 %. Tjänsten är tillsvidare, med provanställning. Inom serviceboendet bor sju vuxna personer med skiftande grad av utvecklingsstörning och vissa med psykiska pålagor. Boenden bor i egna hem/lägenheter, med särskild service för vuxna enligt 9 § 9 LSS.

Arbetet består av att ge de boende omvårdnad, stöd och hjälp i vardagslivet både praktisk, med fritidsintressen och socialt. Tillsammans med var och en arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål. Vi arbetar också kontinuerligt för att öka de boendes självkänsla och förmåga till självständighet enligt LSS.

Vi söker i första hand Dig som har en utbildning inom omvårdnadsprogram med inriktning utvecklingsstörning/mentalskötare eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet är ett krav.


Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad, lyhörd, empatisk, har en god samarbetsförmåga, och att du samtidigt har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse, respekt för den enskilde individen och att du kan arbeta flexibelt utifrån boendes behov, och verksamheten i övrigt. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska språket, samt har datavana att hantera och skriva i Word. I arbetet ingår att skriva social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut och uppföljning av genomförandeplan.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75% Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: holmvik@glocalnet.net
Övrigt: Maila din ansökan till mailadress: holmvik@glocalnet.net. Bilagor i pdf fil eller word .doc (ej x), eller per brev till Holmviksskogens serviceboende. Har du frågor om tjänsten kan du ringa föreståndare Jacqueline Broms på tel. 08-570 35 140 måndagar + tisdagar mellan kl. 13-14
Arbetsplats: 
Adress: Torsbygården
13951 Värmdö
13951  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Nattreceptionist

Sandhamn Seglarhotell söker nattreceptionist

Till Sandhamn Seglarhotell kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i Stockholms yttersta skärgård året om. Vi erbjuder våra gäster inspiration, upplevelser, god mat, trevlig service och en fantastisk omgivning.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Sandhamn Seglarhotell innebär också att ta ett eget ansvar och att alltid söka att göra det lilla extra. Vi som arbetsgivare lägger stor vikt vid att du som anställd kontinuerligt utvecklas inom ditt arbete.

I rollen som nattreceptionist kommer du att ansvara för receptionen nattetid.Nattreceptionistens främsta arbetsuppgifter är att förbereda inför nästa dags arbete i receptionen. Arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: incheckning/utcheckning av gäster nattetid, bokningar som inkommer via telefon/mail och hjälpa gästerna med allmän service. Arbetstiderna kommer vara 22:00-07:15 varannan vecka.

Du som söker ska vara en person som älskar att ge service! Du ska vara van att ta egna initiativ och arbeta självständigt under eget ansvar. Speciellt då du under vissa tider arbetar själv under natten. Att du är stresstålig, tar egna initiativ, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.

Naturligtvis talar du både svenska och engelska obehindrad.
Vi använder bokningssystemet Hotsoft.

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är ett plus.

Då vi ligger på en ön kan du inte åka hem dagligen.
Vi ordnar övernattning till dig i våra personalbostäder.

Vi förbehåller oss rätten att inte besvara på ansökningar som inte uppfyller de ställda kraven.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidMöjlighet till fastanställning finns.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.zetterqvist@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

NannyNu! English speaking babysitter Stockholm Värmdö 1 afternoon a week

Om Nannynu!

Nannynu! offers babysitting and child related services to families in need of extra help from reliable, experienced and playful nannies.

Om uppdraget

The family on Värmdö needs help once a week with their four children who are 10, 7, 7 and 4 yeards old. They are looking for a babysitter who are fluent in English to help the kids improve their language skills.

Din profil

Experience from babysitting, sense of responsibility, playfulness and a positive attitude are qualities we are looking for in our nannies. Applicants must be eighteen or older. Do you fit this description? Apply today! We are in need of a lot of help in Stockholm.

Vi erbjuder

Working as a nanny at Nannynu! Is a fun, meaningful and a much appreciated job. You will be educated in first aid and also nanny certificated through us. We care for and listen to your questions and wishes as a nanny and will give you support when you are hired.

For more information visit our website! www.nanny.nu

If you are interested, don't hesitate, apply today by filling in your application on our website: http://secure.nanny.nu/apply.aspx

Looking forward to reading your application!
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens: 2831
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2831
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

C Chaufför

Hej nu söker vi ett antal Lastbilschaufförer till både fast tjänst och extra. Arbetet består av att köra distributionsbil av kyl och frys produkter. Du som söker ska vara ordningsam, morgonpigg och social då du har mycket kontakt med kunderna. Utgångsplats är vanligast i Årsta/Västberga
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidMånadslön eller timlön beroende på anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: C Chaufför
Webbplats:
Epostadress: robert@setab.org
Övrigt: OBS Vi tar endast emot skriftlig ansökan då vi har mycket att göra.
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport i
Fagerdalavägen 15 C
13952  Värmdö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rehabiliteringsassistent ungdomsledare handledare

IFO Stöd och service är en del av Omsorgs- och välfärdssektorn i Värmdö Kommun. Avdelningen utför det stöd och den service som beställs av individ- och familjeomsorgens samt vård- och omsorgens myndighetsdelar. Uppdragen är tidsbestämda och kan vara långa eller korta och se väldigt olika ut från gång till gång.

Nu till våren/sommaren behöver vi handledare och rehabiliteringsassistenter till sysselsättningen och boendestödet. Vi behöver även ungdomsledare till HVB-boendet för ensamkommande flyktingbarn. Personal som kan åta sig att arbeta under våra ledigheter och semestrar.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Din uppgift blir att stödja och hjälpa vuxna personer som har en beroendeproblematik, samsjuklighet och/eller psykisk ohälsa eller ensamkommande flyktingbarn och nyanlända flyktingar. Arbetsuppgifterna kan vara att hjälpa till med olika vardagliga sysslor som t.ex. städ, tvätt, handling och sociala kontakter som en del i deras återhämtning och vardag.

Du som söker är utbildad/eller under utbildning till mentalskötare, undersköterska, socialpedagog, socionom alternativt har annan relevant utbildning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin eller med ensamkommande flyktingbarn.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, flexibel, kan arbeta självständigt och i grupp. Du har ett genuint intresse för människor med svårigheter i sin vardag. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara bra på att samverka eftersom du kommer att vara en del i ett team. Innehav av giltigt körkort B är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställning vid behov och vikariat med timlön.
I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carin Danielsson, Gruppchef, 08-570 475 74 eller Eva Barnes Gruppchef, 08-570 482 73.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid/Vik Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: IFOSS:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4806308175177079295
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Vi söker nu en kurator till vårt Elevhälsoteam

ARBETSUPPGIFTER
Som kurator kommer du att arbeta nära både elever och personal. Dina arbetsuppgifter inkluderar samtal med ungdomar, enskilt och i grupp, handledning och konsultation till skolpersonal och skolledning vad gäller elevärenden. Du bidrar med psykosocial kompetens till skolans organisation och du är skolans sakkunniga i sociala frågor. Som kurator är du även länk mellan skolan och socialtjänst, BUP och eventuella andra externa instanser.

Arbetet som kurator omfattar både förebyggande och åtgärdande arbete.


KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller jämförbar högskoleutbildning. Erfarenhet av socialt arbete med ungdomar enskilt och i grupp är meriterande men allra viktigast är att du ska ha förmåga att skapa goda relationer med ungdomar och unga vuxna. Du ska vara en sådan person som eleverna känner att det är naturligt att gå och prata med.

Som person är du strukturerad, engagerad och driven och du trivs med ett arbete som ställer höga krav på både samarbetsförmåga och självständigt arbete.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden är 20% förlagda på två dagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna-lena.bengtsson@lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och familj

IFO Barn- och Ungdomsenheten som ingår i Omsorg- och välfärdssektorn är under stark utveckling. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och som är väl anpassade för socialtjänstens funktion.

Rollen som socialsekreterare innebär att du kommer att vara med om att fortsätta utvecklingen av arbetet i vår utredningsgrupp, där barnfokus och bemötande står högt på agendan. Rollen innebär myndighetshandläggning, att utreda barns behov och följa upp beslutade insatser enligt aktuell lagstiftning. Vi arbetar med utrednings- och förändringsarbete vid ansökningar och anmälningar i familjer med barn från 0-11 år och följer upp biståndsbedömda insatser.

Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och oftast i par. Vi har regelbunden extern handledning. Vi har en lång tradition av samverkan med andra myndigheter och samarbete med andra verksamheter.

Vi söker dig som har socionomexamen, utbildning i BBIC och har flerårig erfarenhet av att arbeta med barnavårdsutredningar inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har vidareutbildning i Signs of Safety och systemteori. Du ska ha goda kunskaper om aktuell sociallagstiftning och erfarenhet av arbete med barn och familjer. Du ska kunna utrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet premieras.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort är önskvärt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vår grundläggande målsättning är att vi ser till helheten och hjälper varandra över funktionsgränserna för att vårt kontor ska fungera optimalt och tillgodose våra medborgares olika behov.

IFO Barn- och Ungdomsenheten är organiserad i en myndighetsdel där en Mottagningsgrupp för Barn & Ungdom, Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår grupp för Myndighetsnära insatser (MNI). Där finns Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, familjebehandlare, kvalificerade kontaktpersoner, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta. Vi har även ett Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Karin Prütz, 08-570 483 14 eller enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-24
Referens: IFO:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4806308175140108027
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Kock

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi har en Ala carte restaurang och en buffèrestaurang.
Vi söker nu kockar till bägge restaurangerna inför sommarsäsongen med minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.

Säsongen startar i maj och då är behovet ca 50%. Under högsäsong juni-sept är behovet heltid.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50-100% mellan maj-sept
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: kock
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Kallskänka

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu kallskänka till vår buffèrestaurang inför sommarsäsongen med minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.

Säsongen startar i maj och då är behovet ca 50%. Under högsäsong, fram till september, kan behovet öka.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: kallskänka
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Köksbiträde

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu köksbiträden med restaurangutbildning inför sommarsäsongen.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidMinst 50% i maj, mer under högsäsong från juni.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Köksbiträde
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Konditor

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu konditor inför sommarsäsongen med minst 3 års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50% i maj och heltid från juni
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Konditor
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Bagare

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu bagare inför sommarsäsongen med minst 3 års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid75% i maj och heltid från juni
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Bagare
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Lärare till årskurs 4

Worko är ett snabbväxande och dynamiskt rekryteringsföretag. Sedan starten 2010 har vi hjälpt flera företag med rekrytering och annonseringslösningar i sin jakt på kompetent personal. Worko söker för kunds räkning en Lärare!

Som lärare ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen med ämneslärarsystem där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Klasserna och lärarna följs åt från åk 4 till åk 6. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare för årskursen men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare vid innehav av lärarlegitimation. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde är den 10 augusti 2015.


Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare Tillsvidare

Lön

Fast lön

Ansökan

Ange referens: VR24M1-VK


Intresserad av flera arbeten?
http://www.worko.se

Twitter:
https://twitter.com/worko_ab
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@worko.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Worko AB
Oxtorgsgatan 4
11157  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.worko.com
  

Platsannons

Vi söker en erfaren sömmerska/skräddare

Vi söker en erfaren sömmerska/skräddare till ett nystartat skrädderi-och kemtvättbutik på Värmdö.

Erfarenhet av klädsömnad och ändringsarbeten såsom byte av blixtlås, lägga upp byxor mm krävs.

Du ska ha kassavana, vara stresstålig och serviceinriktad.
Du ska vara självständig vilket innebär att du kommer att jobba själv i butiken och ta hand om kunderna.

Du ska också kunna tala och skriva svenska.Ansökan kan göras via mail och vi är tacksamma om du läser annonsen och de krav vi har innan du skickar in ditt CV och din personaliga brev.

För mer information är du välkommen att ringa på nummer:
08-533 314 08
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Ändringsskräddare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hs-service.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HS-service
Mörtnäs hagsväg
13444  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.hs-service.se
  

Platsannons

Siggesta Gård söker kock till sommarsäsongen

Siggesta gård är en konferensanläggning beläget på Värmdö ca 35 minuter utanför Stockholm. Förutom att anordna konferenser i exklusiv miljö bedriver vi också en restaurang och caféverksamhet. På gården finns i nuläget en restaurang, deli, orangeri, herrgård samt övernattning för 47 gäster.
Vi serverar bland annat lunch, trerättersmiddagar, catering samt en väldigt uppskattad brunch. Vi ställer höga krav på att det ska vara en upplevelse för gästerna att komma hit och maten är en viktig del av helheten. Därför söker vi nu passionerade kock som vill vara med i vårt team!

Vi söker en kock för heltidsanställning men också för visstid under sommarsäsongen. Vi ser att du har en kockutbildning i grunden samt för heltidstjänsten mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du har en stor passion för mat och hittar enkelt din plats i ett team.

På Siggesta Gård jobbar vi med råvaror efter säsong och värdesätter det lokala. Vi använder oss bland annat av mycket hjort då de finns på markerna kring gården och en del nöt tar vi från ägaren Olof Stenhammars gård.
Du är glad, samarbetsvillig och har en stor passion för matlagning.


Skicka din ansökan till camilla.ledin@siggestagard.se
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: "Kock till Siggesta Gård"
Webbplats:
Epostadress: camilla.ledin@siggestagard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SIGGESTA GÅRD AB
SIGGESTA GÅRD
13950  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: www.siggestagard.se
  
Platsannons

Servicetekniker till Värmdö

Om tjänsten

Nu söker vi en servicetekniker till vår kund i Värmdö, kundens verkstad är lokaliserad centralt i fina nyombyggda lokaler.
Som servicetekniker kommer du ingå i ett team med flera kompetenta medarbetare. Du kommer att arbeta med felsökning, service, reperationer samt andra sedvanliga mekaniska arbeten.
Detta är ett konsult uppdrag med start omgående för rätt person, din anställning kommer att vara på Arena Personal.

Din profil

Du som söker har en fordonstekniskutbildning samt har en dokumenterad erfarenhet av att tidigare ha arbetat som mekaniker på personbilar. Mycket meriterande är om du tidigare har arbetat med något av Volkswagens bilmärken. Du är trygg i din roll som mekaniker och är van att arbeta självständigt. Du har goda datakunskaper och har lätt att sätta dig in i nya system. Utöver ditt tekniska kunnande är du effektiv, lösningsorienterad och van att arbeta under tidspress. Du är socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.
B-körkort är att krav.
Arbetstider: 07:00-16:00

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-31
Referens: 2036
Webbplats: http://www.arenapersonal.com/jobbannons.aspx?jaid=2036
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal AB
Köpmangatan 5
15171  Södertälje Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Förskollärare

Nyfiken och engagerad förskollärare
Gustaf är en liten familjär förskola med ca 25 barn i åldrarna 1-6 år och 7 pedagoger. Förskolan är belägen på 5 minuters promenad från Gustavsbergs centrum som har utmärkta kommunikationer. Förskolan ligger i ett bilfritt bostadsområde med naturen inpå knuten.
Vi arbetar med att stimulera barnens nyfikenhet och deras lust att lära. Vi ger barnen möjlighet att utforska olika miljöer och vi vistas mycket utomhus, på någon av våra två gårdar, i skogen eller i närområdet. Förskolan har en allmän inriktning med skapande, natur, språk, matematik och rörelse som viktiga grundstenar. Verksamheten bedrivs utifrån läroplanen Lpfö-98/10 och präglas av ett starkt värdegrundsarbete.
Förskolan Gustaf är en ekonomisk förening och drivs som ett föräldrakooperativ. Samverkan mellan förskola och hem är en stor och viktig del av verksamheten.
Nu söker vi en engagerad förskollärare till vår verksamhet. Vi söker dig som vill jobba i ett litet team där barnens bästa står i centrum. Vi har god sammanhållning och en positiv arbetsmiljö. Vi är ett arbetslag där allas kunskaper, idéer och önskemål diskuteras och värdesätts. I vår verksamhet är det nära från tanke/idé till handling och genomförande utan långa förhandlingsprocesser.
Vi har förmånen att få arbeta med små ålders-/utvecklingsbaserade barngrupper. Detta möjliggör en nära kontakt till barnen och möjlighet att se varje barns behov och se dem som egna individer. Med små barngrupper är det lättare att följa barnens tankar och ge dem inflytande i det vardagliga. Vi arbetar med regelbunden dokumentation och använder det som en grund för reflektion, diskussion och utveckling.
Skoj, bus och humor är mycket viktiga ingredienser i vardagen - i kontakten med alla, stora som små.
Vi erbjuder:
. En heltid-/deltidstjänst med möjlighet att själv påverka tjänstgöringsgraden vid en anställning
. Vänliga arbetstider
. Fri lunch
. "Fria" klämdagar
. Arbetskläder
. Friskvårdsbidrag
. Flexibilitet
. Tillåtande klimat i arbetsgruppen
. Möjlighet till föreläsningar och kurser utifrån verksamhetens behov och pedagogernas önskemål (inom ämnen som berör verksamheten)
. Rikt utbud av material och aktiviteter
. Totalt 5 planeringsdagar per år

Kvalifikationer:
Du har förskollärarexamen och gärna erfarenhet av att arbeta på förskola.
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.
Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och är flexibel i ditt arbetssätt.
Du bemöter alla, såväl barn som föräldrar och kollegor, med positivitet och vänlighet.
Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ett stort intresse för barns lärande.
Ett plus är om du är naturintresserad då vi vistas mycket utomhus och i skogen eller om du har något annat specialintresse.

På Gustaf uppmuntrar vi barnens nyfikenhet och vi strävar efter att stimulera deras vilja och lust att lära. Vi har en känsla av gemenskap, en strävan mot samma mål, en "vi på Gustaf känsla".
Vill du bli en i vårt team eller veta mer om verksamheten?
Läs då mer på: www.forskolangustaf.se eller skicka din ansökan direkt till info@forskolangustaf.se.Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid eller deltid.Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@forskolangustaf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förskolan Gustaf

13436  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.forskolangustaf.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Gustavsberg sporadisk

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familjen i Gustavsberg söker sporadisk hjälp på främst fredagar/lördagar mellan ca 18.00-23.00. Även någon vardag också ibland.

Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens: 2860
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2860
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Vi söker en lärare får våra yngre elever

Lemshaga Akademi söker en lärare för våra yngre åldrar som är nyfiken och villig att lära och utvecklas tillsammans med oss!
En av våra lärare har bestämt sig för att söka nya yrkesvägar och därmed har vi en tjänst ledig i år 1 från och med hösten 2015.

Lemshaga Akademi är en friskola som drivs av Lemshagastiftelsen för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Värmdö nära Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära.

Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. För att trivas på Lemshaga är det nödvändigt att du känner ett naturligt och gediget engagemang i våra elever och besitter såväl relationskompetens som goda ledaregenskaper, på ett sätt som skapar de allra bästa förutsättningarna för våra elevers lärande!
Du kommer att jobba nära en kollega och dela på undervisningen i år 1. I första hand ha undervisning i svenska, so, engelska.
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lemshaga Akademi
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Köksbiträden och Diskare sökes för uppdrag på Värmdö

Nu sökes Bemannia Diskare och köksbiträden som är intresserade av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Diskare/ Köksbiträde till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12981
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Kockar sökes till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12980
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som är intresserad av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

- Erfarenhet av yrket sedan tidigare

- Utbildning i Livsmedelshygien

- Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skriftDina personliga egenskaper:

Som person är du glad, serviceminded och har ett brinnande intresse för matlagning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov Extra vid behovFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12978
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Diskare

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 2 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Barpersonal

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 3 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 3 års erfarenhet av ala carte servering.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/Kokerska

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 5 års erfarenhet av ala carte matlagning.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till kvinna i Värmdö

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet.

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter hon en kvinna i 50-årsåldern boende på Värmdö. Kvinnan har nedsatt syn och ataxi, vilket innebär att hon har svårt att koordinera muskelrörelser. Därför behöver hon en extra hand vid måltider, olika hushållssysslor som matlagning, tvätt, personlig hygien, träning och förflyttning. 


Uppdraget som assistent är utmanande och vi söker en lugn och trygg person som har nära till skratt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samt att du har lätt för att finna lösningar. Det är viktigt att du behärskar svenska på ett bra sätt.  

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vårdbiträdesutbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemi mellan dig som assistent och kvinnan. 

Arbetstiderna för förlagda under dag, kväll och helg. 

Vi söker en timvikarie som kan arbeta mer under sommaren.

Körkort är ett krav och en egen bil är en fördel för att kunna ta dig till och från kunden, då bussarna inte går så ofta. Arbetspassen är förlagda under dag och kväll på vecko- och helgdagar.

Omfattning: Några fasta pass i veckan, främst kvällar, fredagar och var tredje helg.

Rekrytering pågår löpande

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60092
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  

Platsannons

Hudterapeut

Värmdö Hudvårdsklinik har funnits på Värmdö i 15 år, ligger i ljusa fina lokaler i Gustavsberg centrum med bra kommunikationer. Vi växter och växter för varje år och behöver nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en hudterapeut. Vi är idag 2 hudterapeuter, naprapat/massageterapeut och en läkare som utför botoxinjektioner.

Hudterapeut

Vi söker dig som är lojal, väldigt noggrann och som älskar att möta människor. Du ska ha ett brinnande intresse för huden och vilja nå resultat. Vi arbetar med 6 olika märken och skräddarsyr alla hudvårdsprogram åt våra kunder. Men du ska även gilla att arbeta med fotvård, vaxning, frans och brynfärgning och det är ett stort plus om du är CND nagelterapeut.

Du ska vara utbildad hudterapeut och gått en av de SHR godkända skolorna. Du får vara nyutexaminerad eller med erfarenhet det viktigaste är att du brinner för yrket och är noggrann.

-
Publiceraddatum: 2015-03-10
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltid eller deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varmdohudvardsklinik.se
Övrigt: Vi har ingen möjlighet att ta emot personliga mötet då vi är upptagna i behandling hela dagarna, inte heller svara på frågor via telefon. Maila oss!
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Hudvårdsklinik

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.varmdohudvardsklinik.se
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Ingen kan Värmdö som Värmdö Taxi.

Välkommen till ett stimulerande och rörligt arbete där du har stora möjligheter att påverka din lön. Vi har lediga tjänster, både hel och deltid. Om du ska jobba heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och vår interna utbildning.
Gärna geografiska kunskaper om Värmdö, Nacka och stor stockholm

Värmdö Taxi är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm. VärmdöTaxi är det lokala taxibolaget på Värmdö men arbetar i hela Stockholm med omnejd. För att våra bilar ska vara tillgängliga för de boende på Värmdö och övriga stockholmare behöver vi fler serviceinriktade förare.

Som taxiförare hos Värmdö Taxi har du hela stor-Stockholm som arbetsområde, men det kommer vara Värmdö och Nackasom är din huvudsakliga arbetsplats. Befolkningen på Värmdö växer ständigt som kommun både på den privata kundmarknaden men även i form av fler företag. Vi har ett flertal kursgårdar, restauranger samt golfbanor. Vår närhet till Stockholm men med det exklusiva lantliga läget gör kommunen till en stor magnet för många företag och privatpersoner. Du kommer i kontakt med många människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar.
Alla förare på VärmdöTaxi ingår i det kollektivavtal som våra åkerier har med Transport.

Ansök redan idag. Vi kontaktar dig inom några dagar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidJust nu söker vi framför allt dig som vill jobba kväll och natt men vi har även lediga dagtjänster.Rörlig lön 37 % av inkört belopp + semesterersättning + Foraförsäkring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.svensson@varmdotaxi.se
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ TAXI AB
Box 93
13922  VÄRMDÖ 
Hemsida: http://www.varmdotaxi.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal