Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-12-20 13:25

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 281
Täthet89,91Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,03Landareal (km²)
Sjö7,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 524,41Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Erfaren lärare, t ex pensionerad- matte & sve

Kunskapsugglan AB är ett företag som hjälper grund- och gymnasieskoleelever med läxhjälp och privatundervisning.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. De har tidigare arbetat som lärare i den svenska skolan.

Kunskapsugglan söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Gustavsberg med studierna i matte och svenska ca 2 timmar per vecka. Eleven går i trean.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss.

Arbetsplats: hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVanlig anställning/6 månader eller längre/DeltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
DAG HAMMARSKJÖLDS VÄG 6A
22464  LUND Sverige
Hemsida: www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Nu söker vi en Centerkoordinator till SATS Värmdö

År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.

Våra SATS- och ELIXIA-center erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. Vår målsättning är också att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg. Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter.

SATS ELIXIA ingår i Health & Fitness Nordic (HFN) som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %). Huvudägarna har en gemensam vision för den fortsatta utvecklingen av träningsbranschen i Norden.
SATS ELIXIA i siffror
• Omkring 160 träningscenter i Norden
• Mer än 7 000 medarbetare, vilket motsvarar cirka 2 000 heltidsanställda
• Cirka 435 000 medlemmar
• Omsättning: cirka 2,5 miljarder NOK
• 21 miljoner besökare under 2013


Tjänsten som Centerkoordinator innebär både drifts-, städ-, personal- och produktansvar. Ditt ansvar inom driftsområdet innebär att säkerställa att det är helt och rent på hela träningscentret. Ditt personalansvar för instruktörer (gruppträning) innebär förutom att skapa ett engagerat och motiverat instruktörsteam övriga arbetsuppgifter såsom rekrytering, schemaläggning och löneredovisning. Produktansvar innebär att du både coachar ditt instruktörsteam och att du ansvarar för kommunikationen gällande befintliga och nya träningsprodukter till våra medlemmar.

Du är ytterst ansvarig för att tillsammans med ditt team skapa den bästa tänkbara träningsmiljön för våra medlemmar. All träningsutrustning ska servas och hållas i god kondition enligt gällande driftsmanual.

Vi söker dig som har:

* Gymnasieutbildning
* Gärna eftergymnasial utbildning inom service/butiksledning, personal eller idrott
* Erfarenhet som Gruppträningsinstruktör och är SAFE licensierad eller motsvarande. Har du även PT-utbildning är det meriterande
* Tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller arbete som ledare
* Goda kunskaper i Office Paketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Tjänsten omfattar 32 timmar/veckan, arbetstiderna är varierade och innefattar dagar, kvällar och vissa helger.

För att lyckas som Centerkoordinator är det viktigt att du är bra på att arbeta självständigt men inom ett system. Du bör vara strukturerad och organiserad samt öppen för förändringar, en energisk glädjespridare med hög kompetens. Att du är entusiasmerande och engagerad i ditt arbete, i träningen och för hela vår verksamhet ser vi som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan via http://jobb.sats.se/ senast den 2 januari 2015.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Instruktör/Tränare inom specialidrott
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid32 tim per vecka TillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-02
Referens:
Webbplats: https://satsse.easycruit.com/vacancy/application/1312063/107879?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SATS Värmdö
Orions väg 1
13444  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.sats.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik, fysik och kemi

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MPMFK20141202
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MPMFK20141202
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare idrott och hälsa till populära Ösbyskolan

Ösbyskolan är en F-9 skola i Gustavsberg, Värmdö kommun, ca 20 min från Slussen. På skolan finns ca 760 elever och en personalgrupp på 120 personer. Ösbyskolan är en skola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation och ett positivt arbetsklimat.

Som idrottslärare på Ösbyskolan kommer du att arbeta i ett väl fungerande arbetslag med lärare med olika kompetenser. Du kommer även att ingå i en ämnesgrupp med övriga idrottslärare på skolan. Undervisningen är riktad i första hand till årskurs 1-4. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans tydliga mål. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till egen bärbar dator.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare i idrott och har erfarenhet av undervisning för yngre åldrar. Du är tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Vidare ser du samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt har en bred kunskapssyn med inriktning på framtiden

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anette Lindberg, biträdande rektor, 08-570 488 05 eller expedition 08 - 570 488 00.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-18
Referens: PVGS12:2014:22
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Värmdö Marknad

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Kronans Apotek i Värmdö Marknad har funnits i 1,5 års tid och har etablerat sig bra i Gustavsberg med en fin bas av stamkunder. Med buss från Slussen är det en resa på ca 15 minuter. Apoteket ligger i anslutning till Coop Forum och ett stenkast från Gustavsbergshamn, där även vårdcentralen ligger.

Vi söker nu dig som är läkemedelsspeciallist som vill arbeta i ett inspirerande och kreativt arbetslag på 4 personer, som tycker om att utvecklas och ha roligt på jobbet samt eftersträvar att ge våra kunder den bästa servicen. Ett egenvårdsintresse är av stor nytta då vi har en stor och fin egenvård.
Våra öppettider är måndag till fredag 09:00-19:00 och helger 10:00-17:00.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvarstagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare

Sista ansökningsdag: 2015-01-19
Anställningsform: Tillsvidare, heltid 40 h/v
Tillträde: 2015-02-01 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Pernilla Eriksson 070-198 18 19

Säljsamtal undanbedes

Välkommen med din ansökan!


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Farmacevt/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1292%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Droghandel
Gustavsbergsvägen 34
13440  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Resurser till Fågelviks förskola

Fågelviks skola och förskolas kännetecken är "den trygga skolan med det stora hjärtat", där all personal samverkar kring barnets dag. Skolan är liten med endast åtta klasser i två paralleller från förskoleklass till år tre. Värdegrundsfrågorna är invävda i skolans arbetsplan genom tre inriktningar som genomsyrar all vår verksamhet, Hälsa, EQ - det sociala samspelet och Det läsande barnet.

Rollen som resurs innebär att du ansvarar för ett barn i behov av vuxenstöd under förskoledagen. Din uppgift är att hjälpa till och stötta under hela dagen. Det är viktigt att du är ett steg före i alla situationer. Under dagen vistas ni antingen i gruppen med de övriga barnen eller gör egna aktiviteter.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Anställningarna omfattar heltid och är en tillsvidareanställningar med tillträde snarast enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gunilla Jonsson, rektor, 08-570 483 70.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-18
Referens: PVFK10:2014:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Natt assistent

Är du kvinna och är genuint intresserad av barn och ungdomar med speciella behov? Då kanske vi passar för varandra!

Jag är en 16-årig, rullstolsburen tjej med omfattande funktionshinder som söker dig som vill hjälpa mig att vara mina armar och ben. Jag bor med min familj och hund i Gustavsberg (Värmdö kommun).

Du har stor inlevelseförmåga, är lyhörd och flexibel och tycker om att arbeta självständigt, men även tillsammans med andra. Jag har assistans dygnet runt och på helgerna har jag dubbelassistans.

Jag är intresserad av film, musik, sång och bus så du får gärna ha barnasinnet kvar. Min kommunikation sker med stöd av bilder, så erfarenhet av alternativ kommunikation är ett plus. Det är även en fördel om du arbetat som personlig assistent eller motsvarande tidigare, men det är din personliga lämplighet som är avgörande.

Det är ett krav att du:
- är rökfri,
- inte är pälsdjursallergiker, eftersom jag har hund,
- har god kunskap i svenska språket, eftersom det är viktigt i min kommunikationsträning.

Arbetstid:
2-3 nätter/vecka (vaken natt). Deltid, upp till heltid enligt ök.

Du kommer att få grundlig introduktion och den handledning samt
vidareutbildning som du behöver för att utveckla dig som assistent.

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras vid eventuell anställning.
.
Välkommen att söka! Jag ser fram emot att få höra ifrån dig!

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Skicka en skriftlig ansökan till katarina@fmfassistans.se

Märk din ansökan med "TJEJ 16".

Vid frågor når du min arbetsledare Katarina Berggren på telefon 070-415 57 78.

FMF Assistans är ett företag som erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF assistans organisation består av personer med en mångårig erfarenhet och en bred kunskap inom lagområdena LSS/LASS. Företagets värderingar grundas på kvalité, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder skräddarsydd assistans efter brukarnas önskemål och behov. FMF assistans har haft en mycket stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet i landet för att möta efterfrågan.
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: TJEJ16
Webbplats:
Epostadress: katarina@fmfassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB

70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  
Platsannons

Säljtalanger till Viasat i Värmdö

Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete.

Vi ser till att du har en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. På Viasat finns underhållning och spänning för ALLA i familjen. Dessutom ingår Viaplay!
Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära.

För att trivas som säljare hos oss bör du vara:
- målinriktad
- driven
-social

Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas:
- säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school.
-variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt
-teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare.
-möjlighet att påverka din lön
- en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG
- genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, såsom Formel-1 och filmfestivaler.

Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales

Är du på vårt team? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag märk ansökan säljare Stockholm. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43.
Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret.

Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger
Arbetsort: Värmdö med omnejd, resor inom Sverige
Omfattning: Heltid
Lön: Rörlig
Start: Omgående

Sökord: säljare , Fältsäljare , säljare , distriktschef , distriktsansvarig , field sales , försäljare , Hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef , försäljning, IHM, Business school
Publiceraddatum: 2014-12-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision + semesterersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Madeleine.Leo@Viasat.se
Övrigt: Omgående
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT SALES AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 600 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2014-12-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare . enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-31
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1257323/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Brevbärare till Värmdö

Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det!

Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

VI SÖKER DIG SOM:

*Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb
*Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga
*Behärskar svenska språket i tal och skrift
*Är självgående, men även gillar att samarbeta

VAD INNEBÄR ARBETET?

*Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil
*Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister
*Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail

ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER

Tjänsterna avser främst behovsanställning på ca 10-20 timmar per vecka som innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande.

Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00

Körkort är meriterande. Förarbevis för moped är ett krav

HUR ANSÖKER DU?

Gå in på:
1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb
2. Välj den befattning du söker
3. Välj den avdelning du söker
4. Välj "Skicka ansökan"
5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär

Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande.

VILKA ÄR VI?

Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden.

Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Publiceraddatum: 2014-12-18
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid10-20 timmar per veckaLönetrappa tillämpas, för både ordinarie och behovsanställda på timme. Ingångsnivå timlön 100,57 kr exkl 12% sem.ers (112,64 kr inkl sem.ers)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bring Citymail Eken KB
Box 90108
12021  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Värmdö

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0-6 år
Är minst 17 år, någon högsta ålder finns däremot inte
Vanligtvis kan arbeta vardagar från kl 15
Kan följa familjen under minst 12 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 1
Ålder: 2 år
Ort: Värmdö
Dagar och tider: ca 4 tillfällen i veckan á 200 min
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1EMH20141217

Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på http://www.barnlugn.se/jobba-som-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: http://www.barnlugn.se/
Publiceraddatum: 2014-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1EMH20141217
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/Barnlugn
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 6-9 till skola med Naturvetarprofil

Farstavikens skola/Kvarnberget ligger högt och vackert belägen i centrala Gustavsberg. Farstavikens skola är en F-9 skola som är uppdelad rent geografiskt och vi har glädjen att få möta ca 300 elever i årskurserna 6-9 hos oss. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Kanske är det just därför skolan kommit att präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.
Vi har en Naturvetarprofil för elever med stort intresse för de naturvetenskapliga ämnena och matematik, som tycker om att arbeta både teoretisk och praktiskt
Utbildningen syftar till att ge eleverna en god grund för gymnasieskolans naturvetenskapliga program. Undervisningen bygger på teori som knyts till laborationer och studiebesök. Ett viktigt inslag i undervisningen är samarbetet med gymnasieskola och universitet, vilket ger erfarenheter och forskningsanknytning. Vi använder IT- och kommunikationsverktyg i undervisningen och har tillgång till bärbara datorer.

I tjänsten som lärare i matematik och NO ingår undervisning och mentorskap för elever i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och har flera kompetenta kollegor att samarbete med i ämnena

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och något eller några av NO-ämnena. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar deltid ca 75 % och är ett vikariat under vårterminen 2015 med möjlighet till förlängning. Tillträde den 7 januari 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 5 januari 2015

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund biträdande rektor, 08-570 489 01.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-07
Referens: PVGS13:2014:13
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Butikssäljare Gustavsberg 50%

Flügger AB är Sveriges i storleksordning tredje största färgföretag. Huvudkontoret är beläget i Bollebygd, mellan Borås och Göteborg. Produktionsenheter finns i Bollebygd, Bankeryd och Bodafors. Med våra 83 helägda butiker och 76 återförsäljare finns vi idag på över 180 platser över hela Sverige. Vi ingår i Flügger koncernen som i Danmark, Sverige och Norge omsätter ca 1,8 miljard SEK. Se www.flugger.com för mer information.

Vi söker dig som med stort engagemang vill ingå i vårt team och anta utmaningen att fortsätta stärka varumärket Flügger och utveckla vår position på färgmarknaden. Vi söker nu en butikssäljare på deltid till vår butik i Gustavsberg.

Dina arbetsuppgifter kommer till större delen bestå av försäljning av våra måleriprodukter och tapeter till konsument och yrkesmåleri. Du kommer också att arbeta med att fylla på varor i butiken, bryta färg och packa kundordrar. Det kan även förekomma visst lagerarbete.

Vi söker dig som har minst ett års branschvana gärna från måleribranschen. Som person har du lätt för att ta kontakt med nya människor och brinner för att ge god service. Vi ser också att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är ordningsam och har en god förmåga att hantera stress då det ibland är många kunder i butiken samtidigt. Tjänsten är på 50% och du jobbar enligt ett rullande schema på veckorna och även vissa helger.
För mer information kontakta gärna Christer Olin , Butikschef på tel. 070-309 78 84 (from v. 1).

Sök tjänsten via vår hemsida www.flugger.se senast den 11 januari 2015.
Vi arbetar med löpande urval skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-12-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FLÜGGER AB, Bollebygd

51781  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: www.flugger.se
  
Platsannons

Viasat söker nya stjärnsäljare i Värmdö

Om du frågar våra medarbetare vad som är det bästa med jobbet skulle de svara att det är resorna, mötet med nya människor, sammanhållningen i teamet och kicken när man överträffar målen!

Vill du bli en del av Viasats snabbast växande säljavdelning: Bredbands-TV? Ta chansen att bli en del av vår säljorganisation och arbeta med försäljning av Viasat Sport och Viasat Film! All försäljning sker till privatpersoner via personliga möten i hemmiljö.

Vi söker dig som brinner för försäljning, tycker om att tävla och att träffa nya människor. I denna tjänst har du hela Sverige som arbetsplats och du reser runt med ett starkt team på en oförglömlig resa. Då vi oftast arbetar på annan ort står vi självklart för både resor, hotell och mat.

VIASAT FIELD SALES ERBJUDER DIG
- Marknadens bästa produkt och möjligheten att påverka din lön
- Bästa starten för en fortsatt karriär inom Viasat och hela Modern Times group
- Utbildning via Viasat Academy; steg 1-5
- Möjligheten till fördjupad säljutbildning via IHM Business School
- Chansen att vara på plats vid Formel 1, Premier League och Champions League matcher samt filmpremiärer

Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor kopplade till våra sport- och filmrättigheter.

ÄR DU VÅR NÄSTA TOPPSÄLJARE?
- Du är en driven och social person
- Du brinner för att jobba med människor
- Du motiveras av tävlingar och en hög rörlig lön
- Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera
- Du har inga problem att resa 5-10 dagar i stöten

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 13.30-21.30
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Lön: Rörlig lön & bonus

Ansök genom att trycka på "Ansök nu". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Sofia Bergvind, rekryterare, på 073-699 18 12 (mån-fred). För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, STRIX Television med flera.
Publiceraddatum: 2014-12-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: btvjobb@viasat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT PAY CHANNELS AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ma/No lärare i Gustavsberg

NGS Vikariepoolen är ett av de ledande företagen som arbetar med bemanning och rekrytering inom förskola och skola med pedagogisk personal.

Vi söker nu för kunds räkning, 1 behörig lärare i Ma/No i grundskolans senare del under vårterminen 2015 på heltid. Du är behörig lärare eller har lång dokumenterad erfarenhet av undervisning samt betygsättning och mentorskap.

Vid eventuell anställning måste du ha ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister § 22 enligt lagen 2000:873 för arbete inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Utdraget får inte vara äldre än 1 år från utskriftsdatum. Du hittar ansökan på Polisens eller vår hemsida www.vikariepoolen.se.
Till intervjun tar du med dig CV, personligt brev, vidimerade kopior på examensbevis och betyg, intyg från övriga utbildningar och arbeten som kan vara relevanta samt ID-handling och fotografi. Vi behöver även två referenser.

Vi tar INTE emot ansökningar via e-post eller brev, du ansöker genom att ringa oss under våra telefontider (se nedan).
Publiceraddatum: 2014-12-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHöstterminen 2014 på ca.30 timmar/vecka
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningstid måndag - onsdag kl 13.00 - 15.00 på telefon 08-505 808 00
Arbetsplats: 
Adress: NGS Vikariepoolen
Holländargatan 13
11136  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.vikariepoolen.se
  
Platsannons

Förskollärare till förskola i stark utveckling

Värmdöviks förskola är en förskola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation. Förskolan ingår tillsammans med två andra förskolor i en samverkansenhet. Vi har cirka 80 barn i åldrarna 1-5 år uppdelade på två arbetslag, ett för de yngre barnen, 1-3 år, och ett för de äldre, 3-5 år. Barnen är fördelade på två-tre grupper/arbetslag med ca 14-20 barn i vardera grupp. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och en stark utvecklingsvilja. Detta medför att det händer mycket på Värmdövik när det gäller den pedagogiska utvecklingen. I nuläget utvecklar vi vårt arbete med pedagogisk dokumentation.

På Värmdöviks förskola erbjuder vi en rolig, lärorik och strukturerad verksamhet. Vi lägger stor vikt på barns inflytande, hållbar utveckling samt på att inkludera språk och matematik på ett naturligt och lekfullt sätt i vardagen.

På Värmdöviks förskola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla barn och hos varandra. Alla barn ska ges möjlighet till stimulans och utmaning i vår verksamhet.

Som förskollärare är du först och främst en av pedagogerna i verksamheten. Du ansvarar för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen, dokumenterar utvärderar och planerar verksamheten i samarbete med arbetslaget. Att verka för goda relationer är viktigt på förskolan. Vi strävar mot en hög servicenivå.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad förskollärare. Har du kunskap och erfarenhet av projektarbete och pedagogisk dokumentation och även arbete med lärplattor i förskolan är detta meriterande. Du har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov och du är tydlig i din yrkesroll. Du vill och kan delta aktivt i pedagogiska diskussioner och din förmåga att entusiasmera, leda och handleda kollegor är god. Du är strukturerad, mål- och uppdragsfokuserad och du har förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp.

Du uppskattar samarbete och har förmågan att få både barn, föräldrar och kollegor att känna sig sedda. Du har förmåga att ge information och ta emot synpunkter från kunder och personal. Bemötande och god service är ledord i vår organisation.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med kollegorna i arbetslaget får möjlighet att utveckla en verksamhet där barnet är i fokus.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 12 januari eller efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 8 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lotta Österman Eriksson, Förskolechef, 08-570 473 67.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-08
Referens: PVFK24:2014:3
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö.

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning.
2005 Wet World Energy Solutions utbildar alla från grunden.
Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Du har ersättning för ALLA demonstrationer du gör oavsett om du säljer eller inte.
Arbetstid: Ex heltid ger 19 800 kr och deltid 85 % ger 13 200 kr.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Du har upp till 5500 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Vi håller en intervju via telefon på tisdagen eller fredagen vecka 1. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av 2005 Wet World Energy Solutions utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket annat. Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Detta gör den tack vare en separator som på ett unikt sätt separerar föroreningar från luften ner i vattnet. Water är 100 % återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti som ger maximal trygghet vid köp av produkten.

Du får fortlöpande utbildning inom försäljning 2 gånger i vecka med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Personlig utveckling

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef, servicetekniker, olika områden inom kontorsdelen, m.m. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till att du kommer. Besöket görs i ett hem, eller i undantagsfall på kontor eller arbetsplatser.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.2005wetworldenergysolutions.com
Publiceraddatum: 2014-12-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidVärmdö
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2005wetworldenergysolutions.com
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Trafikgatan 52
85644  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.2005wetworldenergysolutions.com
  
Platsannons

Speciallärare, lärare i Matematik

Brunns skola är en F-9 skola med ca 670 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan har en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt och vi arbetar medvetet med bl. a utevistelse som en hållbar livsstil. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan.

Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever, vilket vi tror leder till att de upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Från årskurs 6 har vi profiler där eleverna kan välja mellan med Estetisk profil, Naturvetenskapligprofil, Fotbollsprofil, Internationellprofil och profil med Friluftsliv och hälsa. Vi arbetar offensivt med IKT, lärare och alla elever i år 4-9 har en egen Ipad/MacBook. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i modernt utrustade lokaler.

Rollen som lärare innebär att du undervisar i de ämnen du är behörig i, i första hand inom ditt arbetslag. Din huvudplacering blir i år 7-9 som Matematik/Speciallärare. Du kommer under läsåret att undervisa i Matematik i årskurs 8 samt i mindre undervisningsgrupper.

Vi söker dig som är behörig lärare i Matematik årkurs 4-9. Vi ser gärna att du vi har en väl vitsordad erfarenhet från tidigare lärarjobb. Du ska vara intresserad av IKT-frågor och vilja utveckla undervisningen med datorn som pedagogiskt verktyg.

Som person är du tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75 % - 100 % och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående.

Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 7 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, biträdande rektor, 08-570 484 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-07
Referens: PVGS01:2014:19
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Nu söker vi personliga assistenter till en man med Parkinsonssjukdom

Jag är en datorspels intresserad och gladlynt man med parkinsonssjukdom som nu mera sitter i rullstol p.g.a. denna sjukdom. Jag har även MRSA.

Jag bor på Värmdö.

Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent åt mig. Jag behöver hjälp och viss handräckning i vardagen med t.ex. personlig omvårdnad, behöver även hjälp med allt från städning, matlagning och medicinering.

Jag söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull person som tycker om att arbeta med människor. Viktigt att du behärskar svenska i tal och i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att personkemi stämmer överens mellan båda parterna. Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Lön: Timlön

Arbetstid: Mån-sön 8-18, 8-20, 18-08, 20-08

Välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, eftersom vi snarast avser att tillsätta tjänsten.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-16
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/59/personlig-assistent/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=939%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö med körkort och bil

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra kärnvärden Professionella, Pålitliga, Pigga och Personliga. Hemfrid har drygt 1 500 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med körkort och tillgång till egen bil som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare tillsvidare enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-31
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1261515/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Lärare 4-9 Svartsö - Välkommen till skärgården!

Värmdö Skärgårdsskola behöver fler duktiga pedagoger!

Värmdö Skärgårdsskola - Svartsö är en grundskola F-9 med ca 20 elever och är belägen på Svartsö i en unik skärgårdsmiljö. På skolan bedrivs åldersblandad undervisning. På Svartsö skola har vi under flera år utgått från vårt arbete med värdegrunden som ett redskap för att eleverna ska nå skolans mål. Vi vill tydliggöra för eleverna att varje ämne/område vi arbetar med har betydelse för helheten. Vi vill skapa en miljö för lärande och utveckling som främjar den glada, nyfikna och livsbejakande eleven.

Vi vill att eleverna ska känna sig stolta över att få tillhöra skärgården. Förståelse för och/eller erfarenhet av Skärgårdens särskilda förutsättningar ser vi därför som en viktig kompetens hos den sökande.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet.

Som lärare på Svartsö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du samverkar i ett litet arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen.

Tjänsten avser undervisning från årskurs 4-9 och huvudansvar för de äldre eleverna. Du samverkar nära med din kollega som har huvudansvaret för de yngre eleverna.

Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan år 4-9 samt har inriktning på de samhällsorienterande ämnena. Du behöver ha en bred ämneskompetens främst i de teoretiska ämnena. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever

Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacsson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-12
Referens: PVGS02:2014:21
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Jobba som personlig assistent på helgen!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent på helgen, och kanske en kväll i veckan emellanåt! Vi erbjuder rullande schema med möjlighet att jobba mer på lov.

Du är förmodligen en ansvarsfull tjej mellan 22-45 år som bor på Värmdö. Kanske jobbar du redan som assistent och vill ha mer fast tid?

Jag som söker är en härlig och glad tjej på 22 år. Jag har flerfunktionshinder och är rullstolsburen. Är du intresserad så berättar min arbetsledare gärna mer!

OBS att jag söker endast kvinnliga assistenter och du kan inte vara allergisk då jag har katter, hundar och älskar att rida.

Arbetstid
* Deltid helg enligt överenskommet schema och arbetstid. Möjlighet till extra pass på kvällar och lov.


Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Tror du dig vara rätt person, skickar du din CV tillsammans med ett personligt brev till cicki@apona.se Märk din ansökan: "Helgassistent".

Har du frågor så ring min arbetsledare Christina Sjölander på telefon 070-667 60 60
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön enligt avtal KFO
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.sjolander@apona.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: APONA AB
KARLAVÄGEN 21
18132  LIDINGÖ Sverige
Hemsida: http://www.apona.se
  
Platsannons

Lärare 1-7 Runmarö - Välkommen till skärgården!

Värmdö Skärgårdsskola behöver fler duktiga pedagoger!

Värmdö Skärgårdsskola - Runmarö är en grundskola F-9 med ca 20 elever och är belägen på Runmarö i en unik skärgårdsmiljö. På skolan bedrivs åldersblandad undervisning. I den mån det går att arbeta ämnesintegrerat och tematiskt, gör vi det. Vi vill att eleverna ska se helhet och förstå samband. Arbetssätten varierar. På så vis blir undervisningen mer intressant och eleverna får möjlighet att finna sin modell för bästa inlärningsmetod.

Vi vill att eleverna ska känna sig stolta över att få tillhöra skärgården. Detta är något vi arbetat med inte minst i vårt filmprojekt. Förståelse för och/eller erfarenhet av Skärgårdens särskilda förutsättningar ser vi som viktig kompetens hos den sökande.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet.

Som lärare på Runmarö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du samverkar i ett litet arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen.

Tjänsten avser undervisning från årskurs 1-6 och huvudansvar för de yngre eleverna. Du samverkar nära med din kollega som har huvudansvaret för de äldre eleverna.

Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan år 1-7 samt har inriktning på de samhällsorienterande ämnena. Du behöver ha en bred ämneskompetens främst i de teoretiska ämnena. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever.

Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacsson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-12
Referens: PVGS02:2014:20
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare till årskurs 4 - Välkommen till skärgården!

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen behöver fler duktiga pedagoger!

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 med ca 380 elever. Skolan är belägen på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb.

Rollen som lärare innebär undervisning från årskurs 4 och huvudansvar för en klass inom årskursen. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Du har ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med en lärarkollega i årskursen.

Som mellanstadielärare på Djurö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du samverkar i ett arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen (arbetslagslagsledning samt biträdande rektor).

Vi verkar för att i allt högre grad arbeta med ämneslärare även på vårt mellanstadium och kan därför tänka oss olika ämnesbehörigheter. Tjänsten kan efter överenskommelse eventuellt kombineras med undervisning i idrott.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan år 1-7 och har inriktning på de naturorienterande ämnena kemi, teknik, biologi. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever.

Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacsson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-15
Referens: PVGS02:2014:19
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 6-9 till skola med NO-profil

Brunns skola är en F-9 skola med ca 675 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen MacBook. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan. Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Vi har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och hälsa, och NO-profil från år 6 på skolan.

Den naturvetenskapliga profilen vänder sig till de elever som gillar matematik, naturvetenskap och laborationer. Den erbjuder en fördjupad undervisning i matematik, fysik, kemi och biologi. Eleverna får möjlighet att utvecklas och stimuleras lite extra i en inspirerande miljö där alla vill lära sig mer. Modern teknik används som en naturlig del av arbetet.

Då NO-profilen är mycket populär behöver vi förstärka kompetensen i matematik och NO - ämnena ytterligare.

Som lärare i Ma/NO lärare ingår du i ett 6-9 arbetslag och är mentor för att antal elever.

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturorienterande ämnen, år 4-9. Du ska vara intresserad och drivande i IKT - frågor och utveckla undervisningen i ämnena genom att använda datorn som pedagogiskt verktyg.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi vill att du har erfarenhet från tidigare lärarjobb. Att du som person är lyhörd för elevernas behov, i ledarskap tydlig, respektfull och öppen för samarbete.Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2015. Vi påbörjar urvalsarbetet och kallar löpande till intervjuer under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, Biträdande Rektor, 08-570 484 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-31
Referens: PVGS01:2014:17
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Rehabiliteringsassistenter vid behov

Socialkontoret har organiserat sig i en myndighetsdel som består av barn/ungdom, arbete och försörjning, funktionshindrade och beroende samt en utförardel. På utförarenheten tar vi emot uppdrag/beställningar, som är en biståndsbedömd insats anpassad efter individens behov. Uppdragen är tidsbestämda och kan vara långa eller korta, och se väldigt olika ut från gång till gång.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Din uppgift blir att stödja och hjälpa vuxna personer som har en beroendeproblematik, samsjuklighet och/eller psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna kan vara att hjälpa till med olika vardagliga sysslor som t.ex. städ, tvätt, handling och sociala kontakter som en del i deras återhämtning och vardag.

Vi söker dig som är utbildad/eller under utbildning som mentalskötare, undersköterska, socialpedagog, socionom, har arbetat inom socialpsykiatrin eller har annan relevant utbildning inom området.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, flexibel och som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett genuint intresse för människor med svårigheter i sin vardag. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara bra på att samverka eftersom du kommer att vara en del i ett team. B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar vid behov med timlön.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 12 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Stokstad, 08-570 475 95 eller Carin Danielsson, 08-570 475 74.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVid behov Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-12
Referens: SOK.2014:44
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Kock till FågelbroHus på Värmdö (vikariat)

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Kock till FågelbroHus på Värmdö (vikariat)

FågelbroHus ligger ute på Värmdölandet öster om Stockholm. Med bil tar resan bara ca 35 minuter. FågelbroHus har 72 hotellrum. Vi erbjuder konferenser, weekend- & golfpaket, anordnar bröllop etc. Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vi är en arbetsgrupp på hotellet bestående av ca 12 personer. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se 

Vi söker en kock till vårt team på FågelbroHus. I arbetsuppgifterna ingår matlagning i både kall- och varmkök. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Självständigt arbete i både kall- och varmkök. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du självständig, initiativtagande, positiv och samarbetsvillig.

Arbetet är heltid och förlagt dagar, kvällar och helger. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig ca februari-september. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Andreas Frimodig tel. 08-57141900.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2014-12-15
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.sabis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=6E2342F7F05441A991D14F7BCFD91722
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sabis.se
  

Platsannons

Säljchef Värmdö.

Försäljningschef på Garda Alarm AB.

Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag.
Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan.
Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa.


Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.

Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning.


Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år.
För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör.
Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar.


Är du rätt person trivs du i ett företag som:

Genomsyras av prestationskultur.
Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter.
Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School.
Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst .
Anser att vilja är viktigare än erfarenhet!

Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!:
Måndag - Torsdag 14.30-21.30
Söndagar 12.00-20.00

Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning.

För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil.

Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljchef+Värmdö!"

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-12-15
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Lagmansvägen 11
14162  Huddinge Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  
Platsannons

Vill du sälja Viasat ?

Vi på Viasat Field Sales utökar vår redan framgångsrika säljorganisation och söker nu efter drivna och tävlingsinriktade butikssäljare. Nu får du chansen att ta del av vår framgång och utöka vår försäljning av våra högkvalitetstjänster, bl.a Viasat Film och Viasat Sport genom butiksförsäljning.

Har du vad som krävs?
-Är du en driven och målinriktad säljare?
-Brinner du för försäljning och personlig kontakt med människor?
-Vill du få möjlighet att få en riktigt bra lön där du själv påverkar hur mycket du tjänar?
-Vill du ha branschens roligaste försäljningsjobb med stora utvecklings- och karriärmöjligheter inom Viasat och MTG?
Svarar du ja på dessa frågor så är detta en chans för dig!

Om du är vår nästa butikssäljare erbjuder vi dig en tjänst i butik hos en av Sveriges största elektronikkedjor. Arbetstiden är under butikstider, det finns möjlighet till både hel- och deltidstjänst. Vi erbjuder dig en gedigen säljutbildning genom vår prestigefyllda utbildning Viasat Academy.

På Viasat värderar vi entreprenörsanda, högt tempo, flexibilitet och stort eget ansvar. Har du viljan och drivet så hjälper vi dig till en framgångsrik karriär inom en spännande bransch.

Skicka in en ansökan genom att trycka på "Ansök nu". Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök omgående. Frågor besvaras av Madeleine Leo, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 alt. 073-699 25 43.

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Publiceraddatum: 2014-12-14
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision + semesterersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Madeleine.Leo@Viasat.se
Övrigt: Omgående
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT SALES AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i årskurs 1 till Ösbyskolan

Ösbyskolan är en F-9 skola i Gustavsberg, Värmdö kommun, ca 20 min från Slussen.
På skolan finns ca 760 elever och en personalgrupp på 120 personer. Ösbyskolan är en skola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation och ett positivt arbetsklimat.


Som lärare årskurs 1 på Ösbyskolan kommer du att vara mentor för en grupp elever, och arbeta i ett väl fungerande arbetslag. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans tydliga mål. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till egen bärbar dator.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och har erfarenhet av undervisning för yngre åldrar. Du är tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Vidare

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anette Lindberg, biträdande rektor, 08-570 488 05 eller expedition 08 - 570 488 00. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-18
Referens: PVGS12:2014:21
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Ekonomiassistent

Frentab
Frentab är ett stockholmsbaserat familjeföretag som sedan 20 år tillbaka bygger från grunden. Frentab är verksam inom tre huvudområden; entreprenad, bostad och anläggning. Vi arbetar med såväl omfattande bostads- och infrastrukturprojekt som större mark- och schaktarbeten. Avancerat grundarbete är vardag för oss. Frentab utför både större och mindre entreprenader åt såväl kommuner, företag och privatpersoner och har idag cirka 55 anställda. För vidare information besök vår hemsida www.frentab.se

Arbetsbeskrivning
Ekonomiavdelningen består idag av en ekonomichef och två ekonomiassistenter. Vi behöver nu förstärka vår ekonomiavdelning med ytterligare en ekonomiassistent på heltid. Huvudkontoret ligger i Gustavsberg där vi sitter i fräscha lokaler med utsikt över Farstaviken. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer att vara löpande bokföring, enklare avstämningar av balansräkning, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra. I arbetet kan även krav- och inkassohantering ingå. Även allmänna kontorsgöromål förekommer.

Din profil
Kvalifikationer:
- Gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande
- Minst 1-års erfarenhet som ekonomiassistent eller motsvarande
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet och kunskaper i Hogia är meriterande
- Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande

Du är serviceinriktad och positiv som person, har en god analytisk förmåga, är noggrann och gillar struktur. Att arbeta i ett högt tempo är något som du är van vid och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du ska kunna ta egna initiativ och göra omprioriteringar i arbetet när det krävs. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och har förmåga att anpassa dig till olika situationer och förutsättningar. Det finns möjligheter till utveckling i din roll som ekonomiassistent och vi ser det därför som en fördel om du vill utvecklas inom ekonomi och på sikt vill ta mer ansvar. Beslutsvägarna är korta inom Frentab vilket gör att det finns möjlighet att påverka och vara delaktig.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. Märk din ansökan med "Ekonomiassistent" och skicka till lovisa.nilsson@frentab.se . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lovisa Nilsson på telefon 08-122 014 05 eller lovisa.nilsson@frentab.se. Sista ansökningsdag är 2015-01-11.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Omfattning
Heltid, 40-timmar/vecka.

Lön
Fast månadslön enligt ök.

Övrigt
Frentab har kollektivavtal.

Vi undanber bemannings- och rekryteringsföretag samt bemannings- och rekryteringstjänster vänligt men bestämt.
Publiceraddatum: 2014-12-12
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-11
Referens: Ekonomiassistent
Webbplats:
Epostadress: lovisa.nilsson@frentab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRENTAB ENTREPRENAD & SÖNER AB
BOX 26
13421  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.frentab.se
  

Platsannons

Arbetsledare/Platschef

Frentab
Frentab är ett stockholmsbaserat familjeföretag som sedan 20 år tillbaka bygger från grunden. Frentab är verksam inom tre huvudområden; entreprenad, bostad och anläggning. Vi arbetar med såväl omfattande bostads- och infrastrukturprojekt som större mark- och schaktarbeten. Avancerat grundarbete är vardag för oss. Frentab utför både större och mindre entreprenader åt såväl kommuner, företag och privatpersoner och har idag cirka 55 anställda. För vidare information besök vår hemsida www.frentab.se

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare/platschef kommer du vara direkt underställd arbetschef. Du leder produktionen inom de mark-, VA- och vägprojekt som vi utför. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp egna projekt som du också har ekonomiskt ansvar för. Planering, samordning, uppföljning samt kontakt med medarbetare, underentreprenörer och leverantörer är också en del av arbetet. Vi använder oss av IT-baserade hjälpmedel så det är ett krav att du har datorvana. Tjänsten innefattar även personal- och resultatansvar. Beslutsvägarna är korta inom Frentab och det finns stora möjligheter att påverka arbetet och utvecklas inom företaget.

Din profil
Du har minst 5-års erfarenhet av anläggningsbranschen i ledande befattning. Du bör även ha relevant högskoleutbildning eller likvärdig kompetens. Ett ledarskap som präglas av engagemang tycker vi är viktigt och vi vill att du ska vara marknads-, affärs-, och utvecklingsinriktad inom verksamhetsområdet samt ha lätt för att knyta kontakter. Vidare är du en person som kan delegera, skapa förtroende och med hög integritet verka för ett gott arbetsklimat. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer ligga på personliga egenskaper och vi ser gärna att du har arbetserfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. Märk ansökan med "Platschef" och skicka till lovisa.nilsson@frentab.se. Har du frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lovisa Nilsson på telefon 08-122 014 05 eller lovisa.nilsson@frentab.se. Sista ansökningsdag är 2015-01-11.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Omfattning
Heltid, 40-timmar/vecka.

Lön
Fast månadslön enligt ök.

Övrigt
Frentab har kollektivavtal.

Vi undanber bemannings- och rekryteringsföretag samt bemannings- och rekryteringstjänster vänligt men bestämt.
Publiceraddatum: 2014-12-12
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-11
Referens: Platschef
Webbplats:
Epostadress: lovisa.nilsson@frentab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRENTAB ENTREPRENAD & SÖNER AB
BOX 26
13421  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.frentab.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Värmdö, 1-3 em/v

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familj på Värmdö önskar hjälp med barnpassning 1-3 eftermiddagar i veckan på måndagar ca kl 15.30-18.00, onsdagar ca kl 16.30-19.00 och på fredagar ca kl 13.30-19.00. Familjen behöver främst hjälp på fredagar. Familjen har fyra barn på 9 år, 7 år och 4 år samt 6 månader. Man kommer främst ta hand om 7 åringen.

Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2014-12-12
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-12
Referens: 2669
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2669
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

FÖRESTÅNDARE FÖR HVB BOENDE

Kort beskrivning av företaget:
Föreståndare för HVB boende för ensamkommande flyktingbarn med migrationsrelaterade stressymptom. Hemmet kommer att ta emot barn och ungdomar från 15-20år. Boendet har plats för 8 ungdomar.

Arbetsplats: Värmdö

Nu söker vi en föreståndare för HVB boende för ensamkommande flykting barn.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Arbetet som föreståndare innebär att leda och organisera verksamheten. Inledningsvis kommer du, som föreståndare, att vara med och starta upp verksamheten. I samband med uppstarten ingår det att förbereda för och medverka vid anställning av personal med rätt kompetenser, ta fram tydliga rutiner, utforma arbetsscheman m.m. Du har budget-, verksamhets- och personalansvar. Du är operativt ansvarig för innehållet i verksamheten vad gäller att planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet. Arbetet innebär mycket kontakt och återkoppling till myndigheter och kommuner. Till din hjälp finns en administrator/VD, samt en specialistläkare/psykoterapeut med erfarenhet av flyktingproblematik. Din kompetens och erfarenhet kommer att användas även i det dagliga arbetet med boende och personal. Du har god kännedom om de lagar och regler som styr HVB verksamhet.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som har en socionomexamen, eller likvärdig utbildning och minimum ett års erfarenhet utav tjänst samt uppfyller de krav som Inspektionen för vård och omsorg (IVO) ställer på föreståndare för HVB verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med ensamkommande barn eller liknande verksamhet, vitsordad personlig lämplighet och är väl insatt i de lagrum som styr verksamheten. För tillsättning av tjänsten krävs godkännande av IVO. Arbetet kräver B-körkort samt utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister.
Publiceraddatum: 2014-12-11
Yrkesbenämning: Boendeföreståndare, kommunal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@hvbhem.nu
Övrigt: Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Megaloppan

63354  ESKILSTUNA 
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksmedarbetare

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden.

Om tjänsten

Som butiksmedarbetare på Biltema jobbar Du med allt från kassa, kundservice och café, till sälj och varuplock.
Du är Biltemas ambassadör i varuhuset och det är Du som ser till att kundens upplevelse blir positiv och minnesvärd genom att se till att varuhuset alltid är städat och välfyllt och att kunden alltid får den hjälp och uppmärksamhet de behöver.

 

Om Dig

Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Du är initiativtagande och flexibel, och Du gillar ett högt arbetstempo och lägger i en extra växel när det behövs. Att hålla ordning runt omkring dig ser du som en självklarhet.
Vi ser gärna att Du har arbetat inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln tidigare, och att Du är van att arbeta med många bollar i luften i en vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kassaräkning.
Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

Om Du ger oss Ditt driv, ger vi Dig chansen att arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

 

Sista ansökningsdag:2014.12.30

Arbetsplats/placering: Värmdö

Anställningsform:Deltid, timanställning, extra

Lön:Enligt avtal

Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger

 

Har Du frågor kring tjänsten kontakta:Varuhuschef Josefine Gustafsson 0765-276 623

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida.
Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2014-12-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid, timanställning Deltid, Extra Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-30
Referens:
Webbplats: https://biltema.easycruit.com/vacancy/application/1306241/46472?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Biltema Värmdö
Gustavsbergsvägen 20-22
13439  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.biltema.se
  

Platsannons

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård

Kort beskrivning av företaget: Vi är ett Allcervice företag som utför alla sorters tjänster som man kan tänka sig inom trädgårds-tvätt och allservice branschen. Vi är ett växande företag så därför behöver vi ny anställa personal som är kunniga inom vara arbetsområden.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Andra arbetsuppgifter som kan dyka upp i företaget är: Plantering Gödning Gräsklippning Grästrimning Beskärning av träd och buskar Ogräsbekämpning Fönsterputs Städning Målning Tvättning Mangling Pressning Vikning Paketering av tvätt Bemanna vår gårdsbutik. För att trivas i denna roll tror vi att du vet innebörden av hårt arbete , att vara företagets ansikte utåt. Där alla hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar och att uppgifterna blir noggrant utförda. Arbetstiderna är måndag-fredag-7.00.-16.00.

Beskrivning av kvalifikationer: Krav på kunskap och erfarenhet, Hantering alla sorters trädgårdsmaskiner inklusive backning med släpvagn är ett krav. Service på maskinerna. Att se hur man löser arbetsuppgifterna på ett smidigt sätt. Problelösning.
Publiceraddatum: 2014-12-11
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 7.00.-16.00.Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nfo@textilparadiset.se
Övrigt: Vi tar mot ansökan via e-post: info@textilparadiset.se Ansökan sista ansökningsdag 2014-12-25
Arbetsplats: 
Adress: Laomi Hus AB

13034  SKÄLVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare SVa årskurs 9

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår
trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan fyra år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som lärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Din uppgift blir att ansvara för en mindre undervisningsgrupp.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Att ha arbetat med elever i särskild undervisningsgrupp är meriterande. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 januari 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 december 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08-570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-22
Referens: PVGS08:2014:48
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Speciallärare till årskurs 7

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan fyra år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som lärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Din uppgift blir att ansvara för en mindre undervisningsgrupp.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Att ha arbetat med elever i särskild undervisningsgrupp är meriterande. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 januari 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 december 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08-570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-22
Referens: PVGS08:2014:47
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Modersmålslärare i finska till Värmdö kommun

Modersmålsundervisningen för elever i åk 1-9 sker genom ett samarbete mellan de olika skolorna i kommunen. Verksamheten samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg, men undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i finska ingår du i ett nätverk med andra modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i nätverksmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc. i skolportalen Schoolsoft. Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Brunns skola, Farstavikens skola/Ekedal och Ösbyskolan.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i finska och i kultur och traditioner i Finland.

Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och betygssättning är meriterande. Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 18 %, och är en visstidsanställning under läsåret 2014/2015. Tillträde snarast/efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 5 januari 2015. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund tel. 08-570 489 02. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-09
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAllmän Visstidsanst Allmän VisstidsanstFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-05
Referens: VK:2014:17
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Familjebehandlare till Hamnen

En unik chans att jobba som familjebehandlare på vår nationellt erkända mottagning för barn, ungdomar och föräldrar - Hamnen.

Värmdö kommuns socialkontor och landstingets vårdcentral i Gustavsberg startade hösten 2008 en första-linjemottagning, Hamnen, för familjer med barn i åldern 0-18 år med lätta och medelsvåra psykiska problem. På Hamnen arbetar idag tre familjebehandlare som är anställda av socialkontorets individ- och familjeomsorg för att utföra socialtjänstens grunduppdrag att förebygga psykosociala problem. Vidare arbetar tre KBT-psykologer, anställda av Gustavsbergs vårdcentral med uppdrag att förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar. Verksamheten arbetar med evidensbaserade metoder och gör kontinuerligt systematiska utvärderingar för att säkerställa god kvalitet och bästa möjliga resultat. Arbetet bedrivs i nära samverkan med socialtjänst, vårdcentral, skola m fl.

Hamnen har fått mycket uppmärksamhet nationellt av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, och Socialstyrelsen. Senast 2013 belönades Hamnen med Psynks samverkanspris för förtjänstfulla insatser kring barn och ungas psykiska hälsa med motiveringen "Under en följd av år har Hamnen fungerat som nationell inspiratör vad gäller samverkan mellan såväl kommun och landsting som mellan olika professioner både från skola, sjukvård och socialtjänst."

Vi söker en familjebehandlare med socionomexamen eller annan jämförbar akademisk utbildning och flera års yrkeserfarenhet av familjearbete och arbete på individ- och gruppnivå. Ett krav är att du har föräldrautbildning KOMET. Vi ser helst att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med evidensbaserade metoder. Det är en merit om du har vana av att hålla i nätverksmöten, föräldrautbildningar, vidareutbildning i systemteori, steg-1 och/eller erfarenhet av att göra barnavårdsutredningar.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Du och dina kollegor har stora möjligheter att själva påverka Hamnens innehåll. Körkort är en fördel.

Dina arbetsuppgifter kommer till största delen att handla om att stärka föräldrar genom föräldrautbildning och gruppverksamhet för barn och föräldrar. Du kommer också att arbeta med individuella samtal och stöd till föräldrar och vid behov arbeta med nätverksmöten som t ex möten mellan föräldrar och skola och ev andra professionella men också vid behov den utökade familjen. I ditt arbete kommer det också att ingå att säkerställa att de för- och eftermätningar som görs som ett led i kvalitetssäkring och uppföljning blir genomförda.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i mars 2015. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 9 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Stavborg, gruppchef för myndighetsnära insatser på Socialkontorets individ- och familjeomsorg, 08-570 474 24 eller Alf Widmark, Enhetschef, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via Värmdö kommuns växel: 08-570 470 00

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-09
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-09
Referens: SOK:2014:43
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent till en pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Till vår kund, en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs söker vi nu en personlig assistent. Pojken går i skola vid Gullmarsplan på vardagar och behöver personlig assistans efter skolan någon dag i veckan samt vissa helger.

Pojken bor på två adresser olika veckor och vi söker antingen en assistent som kan arbeta på båda adresserna eller en assistent som främst kan arbeta när pojken är i Saltsjö-Boo.

Pojken är en glad och busig kille som gillar när det händer saker. Han har en Cp-skada, kommunicerar med tecken/bilder, kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen. Du som assistent kommer hjälpa pojken med ADL, träna och uppmuntra pojken i hans kommunikation och uppmuntra till fritidsaktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande, positiv och tar initiativ. Som person är du påhittig och vi ser gärna att du har någon erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag är. Stor vikt kommer läggas på personkemi. Vi ser gärna att du studerar eller har annan sysselsättning och är i behov av en extra inkomst. Vi vill att du ska se långsiktigt på anställningen.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet:  Ca två-tre tillfällen per vecka samt lördag eller söndag ca 6-7 timmar plus extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Sabina Andersson


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-12-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-23
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5699%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent sökes till
man - 25 min med buss från Slussen

Som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver hjälp med för sin dagliga livsföring. Uppdraget kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om allt från hygien till att vara ett stöd i vardagens aktiviteter samt att sköta om hushållet.

Vi söker nu en assistent till en 33-årig kille på Värmdö.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi vill att Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person som med stort engagemang och empati tar Dig an uppdraget. För att lyckas i rollen bör Du vara lyhörd, trygg, stabil och ha livserfarenhet och arbetserfarenhet. För att prata med brukaren är det viktigt att du talar och skriver svenska. Du kommer att vara en av 4-6 assistenter som arbetar i ett team. Man arbetar oftast tillsammans med en annan assistent eftersom det är dubbelassistans dagtid. Arbetstiden kan vara dagtid såväl somkvällar och helger så det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna. Kunskap om epilepsi är meriterande.


Eftersom ni kommer att spendera mycket tid tillsammans är det avgörande att båda parter trivs i varandras sällskap. Vi ser gärna att Du delar kundens intressen för bild. musik och historia men viktigast är att du har ett genuint intresse och känner engagemang för yrket som personlig assistent. Kunden tycker om att hitta på saker båda innanför och utanför hemmet och har några aktiviteter som är återkommande varje vecka som du kommer att följa med på. Kan du behärska bildbehandling är det ett plus.

Du som söker får gärna vara man eller kvinna, helst 30-45 år och besitta egenskaper som lugn, initiativtagande och strukturerad samt vara lyhörd för kundens behov. Eftersom jobbet ibland kan vara tungt är det en fördel om du har god fysik.

Assistansen avser att vara under lång tid. Minst två referenser erfodras samt utdrag ur brottregistret.

Välkommen med din ansökan!


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar
mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så
längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-12-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-09
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

26550:- Bra start som säljare!

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes. Du arbetar i Värmdö kommun.

Vill du prova på säljaryrket, men fortfarande veta att du alltid kan betala dina räkningar? Då har du hittat rätt!

Raincare AB är ett nystartat företag som jobbar mot förbokade kunder där vi presenterar våran produkt.

Som säljare hos oss har du möjlighet att veckovis/månadsvis vinna många olika säljtävlingar, priser och resor.

Jobbet går ut på att du ska besöka många kunder, presentera oss och våran produkt, Hyla, ett vattenbaserat hemvårdssystem, städmaskin.
För detta har du en garantilön på 26550kr vid 45 besök / månad. Skulle du göra mindre besök så har du givetvis ersättning för dessa, men då en lägre. Du har även provision för allt du säljer.

När provanställningar övergår i tillsvidareanställning så får du som förmån:
Betalt gymkort
Seniorprovision (även vid ej uppnådda krav)
Steg upp i karriärstegen så som upplärning och utbildning av nya säljare
Publiceraddatum: 2014-12-09
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@raincare.se
Övrigt: Skriv var du vill jobba samt telefonnummer så vi kan komma i kontakt med dig mvh
Arbetsplats: 
Adress: Raincare AB
Omformargatan 14
72137  Västerås Sverige
Hemsida: www.raincare.se
  

Platsannons

Säkerhetskonsult Värmdö.

Är du redo att lära dig larmbranschen?
Garda Alarm AB, är ett yngre bolag om man jämför med våra äldre branschkollegor.
Det medför fördelar som att vi satsar stenhårt på att ha fler produkter till ett lägre pris än de andra företagen.
Den viktigaste delen vi valt att lägga fokus på är vår extrema kundvård och vår kundservice som arbetar dag och natt för att se till att alla våra kunder alltid är nöjda och glada!

Vi söker hungriga personer som vill göra karriär inom försäljning.
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med goda chanser till fortsatt anställning.
Erfarenhet av larmförsäljning är ett krav, dessutom kommer vi vidareutbilda dig internt.
Som Säkerhetskonsult kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att genomföra kundbesök via hemförsäljning och förmedla våra produkter och tjänster.
Arbetstiden är förlagd till:
Mån-Tors 14.30-21.30
Söndagar 12.00-20.00

Vi värdesätter social kompetens och drivkraft.
Din förmåga att arbeta strukturerat och självständigt kommer att vara till stor hjälp i ditt arbete.
Du kommer att få kontinuerlig coachning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket.
Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig

-Branschens, överlägset, högsta provision! Inget lönetak!
-Tävlingar varje månad!
-Teamevents varje månad!
-Bonusar!
-Intern utbildning inom försäljning!

Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift.

Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Ring gärna, och om Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Säkerhetskonsult Värmdö"

Vi ser fram emot din ansökan!

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-12-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön / såld produkt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Lagmansvägen 11
14162  Huddinge Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiecoach för elever på grundskolan och gymnasiet.

Jobbet är förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger och du ska ha möjlighet att jobba minst 4-8 timmar per vecka under en termin eller längre.

My Academy ställer höga krav på dig som studiecoach men erbjuder samtidigt ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
- Påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning
- Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem. Mattekunskaper är meriterande
- Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas i jobbet som studiecoach är du positiv, engagerad och har en brinnande lust att dela med dig av dina kunskaper. Som studiecoach hos My Academy jobbar du i enlighet med My Academy-metoden för att skapa resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation. Du får en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av den arbetsstruktur vi jobbar med. Vi har också kontinuerliga träffar och after works med våra studiecoacher, som ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med dina tusentals kollegor som jobbar runt om i Sverige.

Om My Academy
My Academy är ett entreprenörsdrivet utbildningsföretag inom läxhjälp i hemmet och intensivkurser. My Academy startade år 2005 och är idag Sveriges största företag inom läxhjälp i hemmet. Vi har ca 2500 studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett givande extrajobb där du gör skillnad.
Välkommen till My Academy!

Ansökan
För att läsa mer om vad du får som studiecoach hos My Academy, och skicka in en ansökan, gå in på: www.myacademy.se/jobba-hos-oss där du laddar upp ditt CV och personliga brev.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-12-05
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  
Platsannons

Klasslärare till vår fina årskurs 2

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen.

Nu söker vi dig som vill arbeta som klasslärare i åk 2 hos oss. På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan.

Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med de två andra lärarna i årskursen. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 januari eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-05
Referens: PVGS08:2014:46
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Erfaren lärare, t ex pensionerad- matte & tyska

Kunskapsugglan AB är ett företag som hjälper grund- och gymnasieskoleelever med läxhjälp och privatundervisning.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. De har tidigare arbetat som lärare i den svenska skolan.

Kunskapsugglan söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev på Ingarö med studierna i fr a matte och tyska ca 2 timmar per vecka. Eleven går sjuan.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss.

Arbetsplats: hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVanlig anställning/6 månader eller längre/DeltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
DAG HAMMARSKJÖLDS VÄG 6A
22464  LUND Sverige
Hemsida: www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Servicehallen i Nacka Värmdö Mölnvik söker medarbetare på behov.

Vi söker 3 st servicehallsarbetare på behov till vårt trafikområde Nacka Värmdö, depå Mölnvik.

Arbetsuppgifter: Arbetet består i huvudsak av att utföra daglig service såsom tankning, städning, påfyllnad av vätskor, samt funktionskontroller på Keolis fordon. Vidare består arbetet av rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på våra bussar. Du kommer i samarbete med övriga servicehallsarbetare ansvara för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen.

Kvalifikationer:


• B-kk
• Du ska vara noggrann och kan arbeta i högt tempo
• Har tekniskt intresse och handlag
• Har god fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Du bör vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du har ett stort intresse för fordon, teknik och människor. Arbetstiderna är främst skift och nattarbete samtliga dagar i veckan. Du som söker ska kunna arbeta på varierande tider. Du ska kunna jobba både vardagar och helger. Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urvalet kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen 23 december. Välkommen att söka.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Birgitta Mårtensson 0851902287.

 

 

 


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Bilrekonditionerare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIdividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-23
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=559%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Box 22052
10422  Stockholm Sverige
Hemsida: http://keolis.se/
  
Platsannons

Klasslärare till år 1 Brunns skola

Brunns skola är en F-9 skola med ca 670 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Vi arbetar offensivt med IKT och alla elever i år 4-9 har en egen Ipad/MacBook. Från år 6 har vi profiler där eleverna kan välja mellan Estetisk, Naturvetenskaplig, Fotboll, Internationell och Friluftsliv och hälsa.

Skolan har en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Därför arbetar vi medvetet med bl.a. utevistelse som en hållbar livsstil. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Rollen som lärare innebär att du kommer att ingå i ett arbetslag. Din huvudplacering blir som klasslärare i år 1. Du kommer att undervisa i de ämnen du är behörig i, i första hand inom arbetslaget.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i modernt utrustade lokaler med tillgång till egen bärbar dator.

Vi söker dig som är behörig lärare i Ma/NO och fler ämnen F-3 eller F-6. Vi ser gärna att du har en väl vitsordad erfarenhet från tidigare lärarjobb. Du ska vara intresserad av IKT-frågor och vilja utveckla undervisningen med datorn som pedagogiskt verktyg.

Som person är du tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80-100 % efter överenskommelse och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 21 december 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, 08-570 484 16.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-21
Referens: PVGS01:2014:15
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Förskollärare/arbetslagsledare

Torshälls förskola har 118 barn inskrivna mellan 1-5 år fördelade på 7 avdelningar. Vi har satsat på specialistrum där pedagoger med specialkompetenser erbjuder barnen smakprov från olika pedagogiker på en och samma förskola. När barnen lämnar Torshäll för att gå vidare till skolan har de fått ta del av de olika specialistrummens utbud. Vi har byggt upp och förberett vår miljö medvetet för att inspirera och väcka barnens lust till lek, arbete och lärande. Utevistelse och friluftsverksamhet är viktiga saker för oss, vilket vår särskilda utomhusavdelning är ett utmärkt exempel på.

Vi har erhållit grön flagg och arbetar varje år med olika projekt för att bibehålla flaggan och sprida ett naturligt förhållningssätt till natur och miljö bland barn, föräldrar och pedagoger.

I vår värdegrund finns allas lika värde, respekten för allt levande och omsorgen om närmiljön.

Rollen som arbetslagsledare och förskollärare hos oss innebär att du kommer ansvara för och leda ett arbetslag med 5 pedagoger. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen. Du kommer att driva pedagogisk utveckling och systematiskt dokumentera kvalitetsarbetet tillsammans med barnen och medarbetarna. Du ansvarar även för att ha utvecklingssamtal.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom yrket och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi ser också att du har stort intresse för arbete med lärplattor då vi använder dessa i verksamheten på förskolan.

Det är en fördel om du har god datorvana och är bra på att ta eget ansvar då pedagogisk dokumentation är en viktig del av arbetet. Du är en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med olika människor och har alltid fokus på ditt uppdrag.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Su söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 8 januari 2015

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta förskolechef Lena Cederroth på 070-518 00 86.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-08
Referens: PVFK23:2014:6
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Förskollärare alt. barnskötare

Grantomta Montessoriförskola på Värmdö söker förskollärare alt. barnskötare.
Vi har behov att förstärka vår organisation ytterligare med pedagogiskt erfaren personal och söker dig som gillar att arbeta i förskola och har lätt för att samarbeta med barn och vuxna och ta aktiv del i utvecklandet av verksamheten på Grantomta Montessori
Tjänsten är en visstidsanställning om 100 % t.o.m. juni 2015 med möjlighet till förlängning.
Publiceraddatum: 2014-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: www.grantomta.se
  

Platsannons

KOCK INDISK MATLAGNING

India City finns ute på Värmdö. Vi serverar både lunch och middagar.

Nu söker vi 2 kockar som har erfarenhet och kunskaper i indisk matlagning.

Du är så välkommen att ringa eller skicka din ansökan.
Publiceraddatum: 2014-12-03
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: m.sufian@yahoo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: India City
Hemmesta centrum
13930  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare/hantverkare

Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö
Tillhandahåller hushållsnära tjänster, trädgårdshjälp, bygg och målning för både privatpersoner och företag.

Vi tror på ett personligt bemötande både mot kunder och medarbetare. Anställda hos oss har en nära kontakt med chefer och kunder, arbetsmiljön är familjär och positiv.

Nu söker vi dig som är utbildad snickare, eller mkt van att snickra på egen hand.Du ska vara händig, självgående och ha erfarenhet av olika slags hantverk.
Dokumenterad erfarenhet av tidigare arbeten.
Arbetet är omväxlande och ibland blir tempot högt!
Du har mycket kundkontakt vilket gör att du måste vara social och ha lätt för att samarbeta,samt att du är bra på att ta egna initiativ.
Eftersom vi är ett lokalt företag och har våra kunder i upptagningsområdet Nacka, Värmdö , Ingarö.
Ser vi gärna att du bor i närområden, alternativt söder om stan.

För rätt person finns många arbetstillfällen.
Deltidstjänst minst 20 timmar i veckan, men oftast mer beroende på säsong och efterfrågan

På grund av långa avstånd till kunder på Värmdölandet krävs körkort och bil.

Krav:
Referenser, 2 stycken aktuella.
Erfarenhet.
Svenska i tal och skrift.
Körkort och bil.
Publiceraddatum: 2014-12-01
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidProjektanställning med möjlighet till fast tjänstIndividuell lönesättning per timme
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-31
Referens: 57030120
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@skargardsbemanning.se
Övrigt: Ansökan via telefon och via mail. Obs! Krav specifikationen i de krav vi har är 100%
Arbetsplats: 
Adress: Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö
Algatan 1
13440  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.skargardsbemanning.se
  

Platsannons

RESTAURANGBITRÄDE

Välkommen till Thai Thale

Restaurang Thai Thale är en thairestaurang, belägen på Värmdö marknad (handelsplats med stormarknad och volymhandel) i Gustavsberg.

Hit kommer gäster som kanske vill prova något som är nytt och smakar bra, till ett överkomligt pris.

Vi erbjuder en variationsrik thailändsk meny till alla kött- och skaldjurälskare, men även lite enklare japanska rätter.

Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande.

Nu söker vi en person som skall jobba som restaurangbiträde. Det är stundtals väldigt högt tempo och du behöver erfarenhet från restaurang. Du skall vara trevlig och serviceinriktad mot våra kunder. Här finns också möjlighet för dig som är intresserad att få lära dig att bl.a. göra sushi. Viktigast är din inställning till jobbet och att du vill dela vårt engagemang.
Publiceraddatum: 2014-12-01
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTim lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka en ansökan via post eller en kortare presentation via sms.
Arbetsplats: 
Adress: Thai Värmdö AB
Gustavsbergsvägen 32
13439  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.thaithale.se
  

Platsannons

Vikarierande mellanstadielärare

Grantomta Montessoriskola söker en vikarierande mellanstadielärare.
En av våra lärare ska få tillökning och därför söker vi dig som är behörig mellanstadielärare.
Har du erfarenhet av Montessoripedagogik är det ett plus men inget krav.
Du kommer att arbeta i våra åldersblandade 4 ? 6:or i nära samarbete med övriga lärare/mentorer.
Tjänsten är ett vikariat på 100 % och sträcker sig från januari 2015 t.o.m. juni 2016
Publiceraddatum: 2014-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt: Ansökan endast via E-post
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: www.grantomta.se
  

Platsannons

Värmdötjej söker personlig assistent

Hej, Wilma heter jag, jag är en glad och mycket aktiv 12-årig tjej som inte tycker om att vara stilla. Jag bor tillsammans med min familj på Värmdö. Jag har flera funktionsnedsättningar och jag använder mig av personlig assistans som ett mänskligt hjälpmedel. Det jag gillar mest är att cykla, åka till bibliotek och att vara med syskonen.

Du som söker är en positiv, flexibel och påhittig person som tycker mycket om barn. Du kommer att assistera mig på eftermiddagar, kvällar och helger. Din arbetsplats är i hemmet eller där jag befinner mig. Jag vill att du som söker är tjej. Önskvärt är att du är rökfri, har körkort och gärna har tidigare erfarenhet av yrket eller liknande.

Personlig lämplighet är avgörande, det är även viktigt för mig att du har för avsikt att stanna som min assistent under en längre tid.

Övrigt: Skulle du bli erbjuden tjänsten krävs enligt Lag (2010:479) ett utdrag från polisens belastningsregister. Beställ det gärna idag!

Välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/45363354
Publiceraddatum: 2014-11-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltidvikariat till och med sista mars 30-40 tim/vecka med chans till förlängning. Tillträde omgåendeIndividuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 45363354
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG Service AB
BOX 16145
10323  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  
Platsannons

Personlig assistent till glad, 11-årig pojke

Omnia Personlig Assistans har bedrivit personlig assistans runt om i Sverige sedan 2006. Vi fokuserar på individanpassade, kvalitativa insatser för våra kunder och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter.

Vi söker nu två personliga assistenter med stor empati och erfarenheter inom personlig assistans till en mycket trevlig och glad 11-årig pojke som är beroende av bra personlig assistans i nästan alla situationer och dagliga rutiner.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som personlig assistent med barn sedan tidigare. Det är viktigt att du kan ta ansvar som personlig assistent för att kunna vara hans språkrör och säkerställa att han alltid mår bra och är i fokus. Det är viktigt att du är intresserad av att aktivt jobba med honom, t.ex. med stretching, hjälper till under måltiden, byta kläder och att förflytta honom. Vi tror att det är bra om du är äldre än 25 år.

Din arbetsplats varierar lite beroende på skolschema och assistansbehovet hemma hos honom. Skolan ligger i Älvsjö nära E4an och är en fristående skolverksamhet.

Det är viktigt att du inte bor så långt ifrån där han och hans familj bor. Eftersom pojken och hans familj bor ute på Värmdö, är det även viktigt att du har körkort och tillgång till bil.

Arbetets omfattning varierar beroende på om det är vanliga veckor med skoltider eller om det är lov. Under skoltider går han i skolan mån-fre och åker fram och tillbaka med skolskjuts. Arbetstiden på vardagar är från 07:30 till ca 16:00-17:30.

Jobbet kräver att du även kan jobba under helgerna enligt fastlagt schema.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-11-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-25
Referens: 1009
Webbplats:
Epostadress: arbeta@omniaab.se
Övrigt: Ange referens 1009 i mail till arbeta@omniaab.se
Arbetsplats: 
Adress: OMNIA PERSONLIG ASSISTANS SVERIGE AB
Vikdalsgränd 10B
13152  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.omniaab.se
  
Platsannons

Arbetsledande personlig assistent sökes, vikarie

Hej!

Jag är en rullstolsburen 50-årig kvinna som bor i lägenhet i Gustavsberg på Värmdö. Jag har inget eget tal utan kommunicerar med mimik och kroppsspråk.

Jag söker nu en erfaren assistent som även skall fungera som arbetsledare. I uppdraget som arbetsledare ingår bemanningsansvar, tidrapportering, schemaläggning samt att leda och fördela arbetet i min grupp av personliga assistenter. Du kommer att ansvara för en god kvalité i assistansen samt för mitt självbestämmande. Detta tillsammans med en annan kollega.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig from 2015-01-12 tom 2015-06-07.

Jag har dubbelassistans under dag- och kvällstid. Som personlig assistent hos mig får du grundlig introduktion i att använda PEG, lyfthjälpmedel, rullstol och permobil.

Jag jobbar på daglig verksamhet i city där jag bl. a jobbar med att göra reportage och skapande. Varannan vecka åker jag till simhallen och badar, på sommaren blir det oftare. På helgerna blir det ibland träff med vänner eller ett biobesök. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Du som söker är tjej/kvinna med tidigare erfarenhet av assistentyrket eller motsvarande. Har du erfarenhet inom epilepsi är det bra men inget krav. Erfarenhet av arbetsledande roll är också meriterande. Personlig lämplighet är avgörande.

Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Vikariat ca 35 timmar/vecka under 150112?150607. Dag/kväll/natt/helg.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/31563350
Publiceraddatum: 2014-11-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidOmfattning: Vikariat ca 35 timmar/vecka under 150112?150607. Dag/kväll/natt/helg.Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 31563350
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till kille med Autism på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till vår härliga 10-åring. Han har autism och utvecklingsstörning och behöver hjälp med kommunikation och aktiv träning. Han gillar att cykla, utförsåkning, rida, bada och bus. Vi jobbar även med musik och andra färdigheter. Personen vi söker bör vara initiativrik, fysiskt aktiv och ha en positiv inställning. Kunskap om autism, PECS, kognitivt stöd och TBA är en merit, men inget krav. Vi ser gärna manliga och kvinnliga sökande.

Arbetstider är kvällar och helger, i snitt 10h/v

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande
 
Arbetstid / Varaktighet: kvällar och helger, i snitt 10h/v. Tjänsten ligger på ca 25% Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-11-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5832%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Fältsäljare: Värmdö sälj 15 larm och tjäna 30.000kr till 45.000kr/mån

Om jobbet:
SÄKRA LARM i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med 3 fältsäljare till Värmdö. Tjänsten innebär heltid.

Marknadens bästa säljutbildning:
Vi erbjuder marknadens bästa säljutbildning som sträcker sig över 12 månader i SÄKRA Säljakademi, samtidigt som Du arbetar och tjänar pengar. Med SÄKRA Säljakademi skapar vi Sveriges bästa direktförsäljare.


Vi söker dig som:
* vill bli framgångsrik.

* har stark självdisciplin, målmedvetenhet och lust att fokusera till 100 % (en riktig vinnarskalle).

* har tid att arbeta hårt och effektivt och kan arbeta både kvällar och helger, för att tjäna bra med extra pengar.

Arbetet innebär:
* att du arbetar heltid tillsammans i säljteam och bearbetar utvalda distrikt, med uppsökande försäljning av larmsystem via kundbesök ”face to face” till villaägare (direktförsäljning).
* inspirerande arbete med ansvar för egen budget och resultat. Du rapporterar direkt till filialchef.
* Provanställning: första 6 månader utgörs av provanställning enligt LAS- lagen om anställningsskydd.
* att du genomför minst 60 dokumenterade visningar i månaden.

Egenskaper:
* Kommunikation är av största vikt. Du har lätt för att etablera goda kundrelationer och inge förtroende.
* Du är social, verbal och representativ i ditt sätt.
* Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. 
* Du har förmågan att tänka stort och se möjligheter och framgång. 
* Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.
* Körkort är ett krav. Har Du egen bil får Du milersättning.
* Tjänsten förutsätter att Du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Provisionsbaserad lön
Exempel: Du säljer 15 larm och tjänar mellan 30.000kr till 45.000kr i månadslön.  
(Exkl. 12 % semesterlön).

Garantiprovision 
motsvarar Almegas avtal om garantilön 15.000kr/mån (17.300kr/mån vid fyllda 24 år) 
(Inkl. 12 % semesterlön).

Förmåner:
* SÄKRA Säljakademi: erbjuder en gedigen säljutbildning över 12 månader med en av Sveriges bästa säljutbildare.
* SÄKRA profilklädsel: tillhandahåller profilkläder som skall bäras på arbetstid.
* SÄKRA försäkringsskydd: Tjänstegruppliv- Olycksfalls- Sjukförsäkring och förmånlig Tjänstepension.
* SÄKRA karriär: stora möjligheter att göra karriär inom SÄKRA LARM i Sverige AB.
* SÄKRA säljtävling: en mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade.


Om företaget
SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003 och levererat moderna säkerhetslösningar med bildöverföring till kund och partner till Securitas Sverige. SÄKRA LARM levererar säkerhetslösningar över större delar av Sverige och som ett svenskt företag ser vi det som självklart och stor fördel att samarbeta med Securitas egen larmcentral. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) med filialkontor i Stockholm, Örebro, Trollhättan, Jönköping, Kristianstad, Malmö. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare. Ekonomi, Kvalitet, Service och Kompetens. Företaget sysselsätter idag c:a 100 personer och fortsätter växa. Företaget etablerar sig därför på flera orter i Sverige.

Frågor om tjänsten besvaras dagtid, vardagar.

Satsar Du på oss satsar vi på dig.

Välkommen till vårt TEAM!
Publiceraddatum: 2014-11-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=58434
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SÄKRA LARM i Sverige AB
Box 115
11343  Mölndal Sverige
Hemsida: http://www.sakralarm.se/
  
Platsannons

Läkare

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Värmdö Vårdcentral
Värmdö Vårdcentral har öppnats i Mölnvik för 5 år sedan. Vi har haft stadig tillväxt och söker nu ytterligare en kollega.

Vi som arbetar här är en grupp om två allmänläkare, två ST-läkare, två distriktssköterskor, två undersköterskor, två psykoterapeuter, en sekreterare och en receptionist. Vi har ca 5500 listade patienter.
Det finns möjlighet till jourarbete som är frivillig (Närakuten Nacka Forum).

Vi ser fram emot fortsatt tillväxt och utveckling av verksamheten med satsningar på bl a frisk- och företagshälsovård genom samarbete med lokala entreprenörer.

Arbetsuppgifter
Läkarmottagning med huvudsakligen bokade besök.
Vi har hemsjukvård med bara några få inskrivna patienter men ingen BVC eller några andra åtaganden just nu. Vi är dock intresserade att utveckla vår verksamhet även med sidouppdrag framöver.

Övrig information
Delägarskap i Praktikertjänst AB samt eget kostnadsansvar i mottagningen erbjuds på sikt.

Vänligen respektera att
kontaktuppgifterna är endast till för dig som är intresserad av tjänsten. VI undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en allmänmedicinskt kompetent kollega.
Tjänsten kan även utformas så att den passar för en annan specialist t ex barnläkare, geriatriker, invärtesmedicinare eller gynekolog.

Det finns även utrymme att anställa legitimerad läkare/underläkare
Vi planerar att tillsätta en ny ST-läkartjänst i allmänmedicin senare under våren 2015.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier i en liten arbetsgrupp, flexibiliet samt empati och omtanke om varandra och våra patienter.
Publiceraddatum: 2014-11-17
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-15
Referens: 46-556077-2419-B166
Webbplats:
Epostadress: andrzej.sloma@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Vårdcentral
Fenix väg 14
13444  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.varmdovardcentral.se
  
Platsannons

Lärare i Matematik och Svenska åk 4

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som ämneslärare innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av matematik och svenska i de klasser som du undervisar. Du är även mentor för en klass i åk 4 och i mentorsrollen ingår bl a planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt. Du kommer under detta läsår att ingå i arbetslag 4 och då även undervisa i åk 4. Tanken är att man följer eleverna till åk 6. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i ovan nämnda ämnen. Meriterande är även om du är behörig lärare i engelska. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser It som en naturlig del av din undervisning.

Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde senast den 10 februari 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 22 december 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-22
Referens: PVGS03:2014:19
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och familj

Socialkontorets enhet för Barn ungdom och familj är under stark utveckling och vi söker nu en socialsekreterare till Barn och familj. Du kommer att vara med om att fortsätta utvecklingen av arbetet i vår utredningsgrupp, där barnfokus och bemötande står högt på agendan. Barn och familj består av elva personer inklusive gruppchef.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och som är väl anpassade för socialtjänstens funktion.

Rollen som socialsekreterare innebär myndighetshandläggning, att utreda barns behov och följa upp beslutade insatser enligt aktuell lagstiftning. Vi arbetar med utrednings- och förändringsarbete vid ansökningar och anmälningar i familjer med barn från 0-11 år och följer upp biståndsbedömda insatser.

Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och oftast i par. Vi har regelbunden extern handledning. Vi har en lång tradition av samverkan med andra myndigheter och samarbete med andra verksamheter inom Socialkontoret.

Vi söker dig som har socionomexamen, utbildning i BBIC och har flerårig erfarenhet av att arbeta med barnavårdsutredningar inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har vidareutbildning i Signs of Safety och systemteori. Du ska ha goda kunskaper om aktuell sociallagstiftning och erfarenhet av arbete med barn och familjer. Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet premieras.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort är önskvärt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Socialkontoret i Värmdö är organiserat i enheterna Barn ungdom och familj, Arbete och försörjning, Funktionshinder och beroende, Utförarenheten samt Staben. Sammanlagt är vi på Socialkontoret drygt 170 medarbetare.

Vår grundläggande målsättning är att vi ser till helheten och hjälper varandra över funktionsgränserna för att vårt kontor ska fungera optimalt och tillgodose våra medborgares olika behov.

Enheten för Barn ungdom och familj är organiserad i en myndighetsdel där en Mottagningsgrupp för Barn & Ungdom, Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår grupp för Myndighetsnära insatser (MNI). Där finns Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, familjebehandlare, kvalificerade kontaktpersoner, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta. Socialkontoret har även ett Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Karin Prütz, 08-570 483 14 eller enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-11-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-07
Referens: SOK:2014:38
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Vi söker bussförare på behov till vårt trafikområde NACKA VÄRMDÖ.

Bussförare/busschaufför/chaufför

 

Vi söker dig som har busskörkort, har stort säkerhetstänkande och vill köra i Nacka/ Värmdö. Din uppmärksamhet och ditt lugn är av största betydelse. Du kommer dagligen träffar olika slags människor som du med respekt och ett leende välkomnar ombord på din buss. Hittar du bra på Värmdö och kör med planering och samspel med andra trafikanter kommer jobbet att passa dig. I Keolis uniform kommer du att vara ansiktet utåt. Är det här något för dig är du varmt välkommen att söka .

Kvalifikationer:

Du ska ha D-kk.

Du ska hitta bra ute på Värmdö.

Gärna bo i närheten av Nacka /Värmdö.

 

Tjänsten är på behov med flexibla arbetstider. Vi kommer att ta in ett antal förare per månad från januari fram till våren. Välkommen med din ansökan . Intagningen kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 30/1-15.
Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna kvinnliga sökande.

 


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2014-11-05
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratBBA avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-30
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=525%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Värmdövägen 620 Saltsjöboo
13241  10422 Sverige
Hemsida: http://keolis.se/
  

Platsannons

Larmtekniker/Larminstallatör

Vi söker flera Säkerhets/larmtekniker till mellanstort privatägt säkerhetsföretag.

Du är säkerhets/larmtekniker med flerårig erfarenhet av installation och service inom inbrottslarm, brandlarm, passersystem och CCTV.

.Erfarenhet av liknande jobb
.Ostraffad
.God datorvana
.Serviceinriktad och flexibel
.Ordningsam och ansvarskännande
.Förmåga att arbeta självständigt och i grupp
.B-körkort
.Svenska i tal och skrift

vi erbjuder dig
.Ett fritt och omväxlande Arbete med utvecklingsmöjligheter
.En trevlig arbetsplats med kollegor som har roligt på jobbet!
.Servicebil
.Mobiltelefon
.Rikskortet
Publiceraddatum: 2014-10-28
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hakan@laslarmteknik.se
Övrigt: Lön enl ök
Arbetsplats: 
Adress: Lås larmteknik värmdö AB
Minosväg 9
13444  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: laslarmteknik.se
  
Platsannons

Socionom med inriktning försörjningsstöd sökes till Stockholmsområdet

Bemannia söker nu en socionom med mångårig vana av att arbeta med försörjningsstöd till Stockholmsområdet. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.


Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter:

Som myndighetsutövare ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen. Du arbetar utifrån en helhetssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av handläggning. Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning.

Har du tidigare arbetat i Procapita är detta meriterande.

Dina personliga egenskaper:

Som person har du god social kompetens, och har lätt för att samarbeta med andra men också förmåga att arbeta självständigt. Du bör ha en empatisk förmåga och lätt för att kommunicera med omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du är kreativ, flexibel och kan bidra till att utveckla arbetsformer. Ditt arbetssätt bör präglas av engagemang, drivkraft och med förmåga att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socionom Högsby"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2014-10-09
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12411
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare sökes till Värmdö för uppdrag

Vi söker nu Socialsekreterare till både kortare och längre uppdrag. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Vi söker dig som är utbildad socionom och har erfarenhet av att arbeta med något av följande områden:

Missbruk och/eller socialpsykiatri
Försörjningsstöd
Barn- och ungdomsvård
Familjerätt

Du har tidigare erfarenhet av handläggning enligt SoL, LSS, LVU, LVM och/eller BBIC. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i systemen Paraply eller Procapita.

Vi intervjuar personer med rätt kompetens löpande. Endast fullständig ansökan beaktas med ett CV och ett personligt brev bifogat.

Observera att ansökningar endast tas emot via e-post socionom@bemannia.se eller via vår CV databas www.bemannia.se

Ange referens: "Socialsekreterare Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 31 kommuner och ett 90-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008 samt Miljöledningssystem 14001:2004. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!
Publiceraddatum: 2014-10-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10140
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare inom BoU sökes för uppdrag till Stockholmsområdet

Bemannia söker nu socialsekreterare inom BoU till vår uthyrningsverksamhet i Värmdö. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Bemanningsbehovet kan komma att se olika ut över tid med både längre och kortare uppdrag.

Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter:

Du ska arbeta på ungdomsgruppen med att skriva ikapp utredningar. Man ska även sammanställa utredningar från befintliga journaler i BBIC. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att skriva barnavårdsutredningar. ProCapita används som verksamhetssystem.Vi söker även ytterligare en socialsekreterare som kan avlasta mottagningsgruppen. Man kommer då att arbeta med dagjour, göra aktualiseringar i ProCapita, göra förhandsbedömningar, samt skriva yttranden.

Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta på mottagningsfunktion. Mottagningen arbetar med barn från 0-20 år.Dina kvalifikationer:

- Socionomexamen
- Tidigare erfarenhet från socialtjänsten med arbete inom barn och ungdom
- Goda kunskaper och erfarenhet av BBIC
- Erfarenhet av att självständigt handlägga ärenden enligt LVU
- Erfarenhet av system såsom Paraply, VM-data, Procapita, Treserva alternativt att du har arbetat i andra dokumentationssystem
- Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en stabil, trygg personlighet som inger förtroende. Du har god pedagogisk förmåga, är lyhörd och går in helhjärtat för dina arbetsuppgifter. Du är en duktig samordnare med god förmåga till att administrera och strukturera.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socionom Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2014-10-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12425
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biståndshandläggare sökes för uppdrag på Värmdö

Bemannia söker nu en Biståndshandläggare för uppdrag på Värmdö med start omgående. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen av att utreda och fatta beslut inom funktionsnedsättning området med gällande lagstiftning LSS samt SOL från 0-65 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att följa upp och närvara vid vårdplanering.

Det är även meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i systemen Paraply eller Procapita.

Vi intervjuar personer med rätt kompetens löpande. Endast fullständig ansökan beaktas med ett CV och ett personligt brev bifogat.

Vi tar också emot ansökningar via mail socionom@bemannia.se

Ange referens: "Biståndshandläggare Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 31 kommuner och ett 90-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008 samt Miljöledningssystem 14001:2004. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!
Publiceraddatum: 2014-10-09
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10165
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Kort beskrivning av företaget/bransch:
Taxiåkeri verksamt inom beställningscentralen VÖ-Taxi.
Huvudsakligt verksamhetsområde : Nacka Värmdö i Stockholm.
Har kollektivavtal.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Söker 2 st förare för ordinarietjänst/heltid /natt/dag,samt 1 extra/deltid/helg.
Fordon: Toyota,vw,samt volvo.
Full arbetsbeskrivning erhålles vid anställning.

Utbildning och erfarenhet:
Du måste genomgå TFL (taxiförarlegitimation) utbildning.Om du redan har TFL behöver du endast VÖ-leg (bolagsanpassad kurs) erbjudes kostnadsfritt vid anställning.God social förmåga en fördel.
Publiceraddatum: 2014-01-24
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning som sedan övergår till tillsvidareanställning.Provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rollby.plengier@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rollby Transport AB
Hölövägen 35
13971  STAVSNÄS 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal