Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-09-19 13:13

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 054
Täthet89,40Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,03Landareal (km²)
Sjö7,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 524,41Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Habiliteringsassistent till Skärgårdsverkstan

Värmdö Daglig Verksamhet är en sysselsättning för vuxna personer med utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånd. Verksamheten är en insats enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (Lss) och består av fyra enheter; Skärgårdsverkstan, Mohikanen, Yrkesgrupperna och Transporter. Värmdö Daglig Verksamhet befinner sig i ständig en utveckling och inom de olika enheterna pågår teman. Lokalerna ligger centralt i Gustavsberg och Hemmesta.

På enheten Skärgårdsverkstan med inriktning mot autismspektrumtillstånd med problemskapande beteende, ingår du i ett arbetslag som består av ett sammansvetsat team med stor yrkesstolthet, högt kundfokus och mycket glädje. Vi har ett stort säkerhetstänk både för kund och medarbetare och strävar hela tiden framåt mot nya mål och utmaningar. Vi arbetar efter det lågaffektiva tankesättet och tydliggörande struktur. Som medarbetare på Värmdö Daglig Verksamhet får du möjlighet att delta i olika utbildningar och föreläsningar. Du ingår i ett team där du får vara med och påverka och där hälsa och välbefinnande styr ditt dagliga arbete. Arbetstiden är dagtid, inga helger eller röda dagar.

Som habiliteringsassistent arbetar du individanpassat med varje kund i deras arbete utifrån den enskildes behov. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att samarbeta, förmåga att ta egna initiativ och samtidigt följa upprättade rutiner. Arbetet ställer även stora krav på att arbeta enligt verksamhetens arbetsplan och engagemanget att föra verksamheten framåt. Dokumentation är en del av det dagliga arbetet.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamhet mot framtiden. Du har undersköterskeutbildning med inriktning mot funktionsnedsättning alternativt någon form av pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, dock lägst på gymnasienivå.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du ska ha kännedom och kunskap om- samt insikt i vad det innebär att ha en utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånd. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och behärska konsten att kombinera stabilitet med flexibilitet. Du tar ansvar för att nå uppsatta mål och är tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du behöver vara strukturerad, lugn och trygg i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober 2014. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anne-Lee Nicolaides, Gruppchef, 08-570 475 64 eller Maria Råssmo, Gruppledare, 08-570 475 65.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-19
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-02
Referens: PVROS01:2014:2
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Säljchef Värmdö.

Försäljningschef på Garda Alarm AB.

Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag.
Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan.
Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa.


Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.

Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning.


Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år.
För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör.
Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar.


Är du rätt person trivs du i ett företag som:

Genomsyras av prestationskultur.
Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter.
Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School.
Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst .
Anser att vilja är viktigare än erfarenhet!

Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!:
Måndag - Torsdag 14.30-21.30
Söndagar 10.00-18.00

Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning.

För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil.

Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljchef+Värmdö!"

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-09-18
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kim.nurmiranta@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
Lagmansvägen 11
14162  Huddinge Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  

Platsannons

Lärare i Fysik/matematik/data

Odenplansgymnasiet är en friskola som erbjuder såväl studieförberedande som yrkesförberedande utbildningar.
Vi söker till nästa läsår en kunnig, drivande och behörig lärare i fysik och/eller matematik, helst med behörighet både på gymnasiet och i grundskolan. Tjänsten är en heltidtjänst.
Besök gärna skolans hemsida på www.odenplansgymnasiet.se

Välkommen med din ansökan

Odenplansgymnasiet är en del av Aprendere skolor

Vi önskar ej bli uppringda av säljare
Publiceraddatum: 2014-09-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@odenplansgymnasiet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odenplansgymnasiet/VTU AB
Surbrunnsgatan 66
11327  Stockholm Sverige
Hemsida: www.odenplansgymnasiet.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning. 1938 B steel utbildar alla från grunden.
Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Du har ersättning för ALLA demonstrationer du gör oavsett om du säljer eller inte.
Arbetstid: Ex 100 % ger 19 800 kr och 85 % ger 13 200 kr.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Du har upp till 6000 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Vi håller en intervju via telefon på onsdagen eller torsdagen vecka 39. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av 1938 B steels utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket annat. Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Detta gör den tack vare en separator som på ett unikt sätt separerar föroreningar från luften ner i vattnet. Water är 100 % återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti som ger maximal trygghet vid köp av produkten.

Du får fortlöpande utbildning varje vecka (2gånger) inom försäljning med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Personlig utveckling

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef, servicetekniker, olika områden inom kontorsdelen, m.m. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till att du kommer. Besöket görs i ett hem, eller i undantagsfall på kontor eller arbetsplatser.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.1938bsteel.se
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@1938bsteel.se
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: 1938 Blue Steel AB
Box 1051
27100  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.1938bsteel.se
  
Platsannons

Kock Dagtid

Artipelag är en internationell mötesplats för konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat. En helhetsupplevelse för alla åldrar, belägen i den unika svenska skärgården, på Värmdö 20 min från slussen.

Köket leds av Fredrik Björlin fd lagkapten i Kocklandslaget.
Vi söker extra kockar både för vardagar och helger. I arbetsuppgifterna kommer det att ingå att förbereda samt avsluta maten till våra många gäster. Både i restaurangerna och till vår festvåning. Vi lägger stor vikt i att laga mat från grunden.

Restaurangen på entréplanet är döpt till Bådan efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren. Här inne serveras god, närande husmanskost och enklare smårätter. Under årets varma månader håller den stora uteserveringen öppet.

Vår andra restaurang är belägen på plan 3. Här serveras vårt uppskattade skärgårdsbord. Här uppe har du hela Baggensfjärden för dina fötter - vare sig du sitter inne, ute eller i något av våra fyra chambre separé.
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.bjorlin@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  

Platsannons

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö.

Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3 timmar per vecka och handlar om att ta hand om familjens 2 barn som är 5 och 2,5 år. Familjen behöver din hjälp ca en eftermiddag per vecka ca kl 16-19. I uppdraget ingår också matlagning.

Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm.

Ett jobb som barnvakt passar dig som:
- Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00.
- Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder.

Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställningTimlön 100 kr/timme inkl. semesterlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-17
Referens: Värmdö 1 em/v
Webbplats:
Epostadress: info@nannystockholm.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: NANNY SWEDEN AB
Framnäsbacken 3
17166  Solna Sverige
Hemsida: www.nannystockholm.se
  
Platsannons

Lnx Marketing söker fler marknadsförare

Är du aktivt jobbsökande, vill du utvecklas vidare i din karriär eller har du nyligen tagit studenten och vill ut i arbetslivet? Skicka då in din ansökan till oss!

Vi arbetar aktivt med uppsökande försäljningsuppdrag mot privatpersoner. Detta gör vi resande med utgångspunkt från vårt kontor för avdelning Stockholm Syd. Tjänsten innebär att du presenterar attraktiva erbjudanden från någon av våra välkända uppdragsgivare inom branscher som välgörenhet, energi och hälsa.

Vi söker dig som:
*Är ambitiös och gillar nya utmaningar
*Är orädd och trivs i sociala situationer
*Vill ha en arbetsgivare som satsar på dig!
*Har förmågan att ta ett stort eget ansvar för sitt arbete och arbetsresultat
*Vara fyllda 18 år, eftersom du kommer att ingå avtal med kund.
*Behärskar svenska språket i tal och skrift (fler språk är meriterande men inte ett krav)
*Körkort och arbetserfarenhet är meriterande men inte ett krav

Vi erbjuder dig:
*Internutbildning i säljteknik och kundbemötande
*Individuell coachning för att du ska nå dina mål
*Alla möjligheter till karriär inom företaget för dig som vill komma vidare
*Inget lönetak
*Hel- eller deltid enligt överenskommelse.

Vi tar emot ansökan via mail och rekryterar fortlöpande tills tjänsterna är tillsatta. I vår urvalsprocess ser vi främst till dina personliga egenskaper och din sociala förmåga.
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@lnxmarketing.se
Övrigt: Märk ansökan Marknadsförare Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: Lnx Marketing AB
Färögatan 33
16451  Kista Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent kundreskontra med fokus på orderhantering 50%

Har du erfarenhet av orderhantering och Fortnox? Då har vi på Finance & Legal ett uppdrag för dig hos vår kund i Gustavsberg!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ligga inom området för kundreskontra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av administrativa ekonomiuppgifter med fokus mot orderhantering och fakturering.

Vem trivs här?
Du som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med Fortnox och kundreskontra kommer snabbt att sätta dig in i tjänsten som ekonomiassistent. Är du dessutom noggrann, ordningsam och har en känsla för service kommer du att trivas. Tjänsten är på halvtid och ligger i Gustavsberg.

Tubman AB
Förser marknaden med nisch- och specialprodukter och tillhörande tjänster inom VVS och VA som uppfyller kunders förväntningar och lagar samt andra krav. Företaget består av hög servicegrad, miljödeklarerade produkter och hög kompetens

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i mitten av oktober och löper november ut med möjlighet till förlängning. Det finns möjlighet att uppdraget övergår i anställning direkt hos kunden. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid DeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-16
Referens:
Webbplats: https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=90FA81B4-559B-4D8A-8E88-6B1E34387243
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Box 121 27, Kungsgatan 60
10224  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Försäljare sökes omgående

Ingen tidigare erfarenhet som säljare krävs eftersom du utbildas internt av oss. Arbetstiden kan du till stor del påverka själv.

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes

Du får betalt i form av provision alternativt demonstrationslön. Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om du säljer eller inte

19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i demolön när du gör 45 besök/mån.

Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du färre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra.
Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba.

Provisionen är upp till 7000 kr/ såld enhet.

KRAV: KÖRKORT B


Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär hos oss samtidigt som du kan tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt till privatkunder via förbokade hembesök från referenser du tar in på varje besök

Vi ser gärna att du är:
* Social och tycker om att bemöta människor!
* Har lätt för att möta människor ansikte mot ansikte!
* Drivande och målinriktad!
* Positiv och möter motgångar med positiv inställning!

Du vill:
* Tjäna mycket pengar och belönas för din prestation
* Ha riktigt kul med dina kollegor
* Utvecklas som säljare samt växa som person
* Ha ett roligt och givande arbete med möjlighet till utveckling
* Jobba med en bra produkt med hög kvalitet
* Stöd av stabil och vägledande organisation
* Vara med och bestämma vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba


Purello AB marknadsför en väldigt unik produkt och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Via förbokade kundbesök från vår bokningsavdelning, demonstrerar du vår multifunktionella städmaskin hos kund. Produkten har väldigt många funktioner och ersätter nästan all städning en familj har idag i och utanför sitt hem. Med vårt unika Renoveringsprogram kan vi garantera alla kunder att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju.

Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårt kontor i Norrköping eller Jönköping, en utbildning som vi helt står för. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du får ersättning för utbildningsdagarna.

Anställningsintervjun håller vi på ett klimatanpassat sätt via telefon. Intervjun börjar med att du fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Därefter pratar du med vår personalchef som ringer upp dig.

Vi satsar på att ligga i framkant när det gäller vår produkt. Vi investerar även mycket i vår personal i form av utbildningar, tävlingar, resor, Kick-offer mm. Vi vet att en nöjd personal gör ett bättre jobb. Vi kräver som sagt ingen tidigare erfarenhet utan söker dig med rätt inställning, som är beredd att jobba hårt och som vill få valuta i pengar, för din tid och ditt engagemang.
Vi lär dig det du behöver kunna för att lyckas och nå framgång!

Är du den vi söker vill vi helst att du börjar snarast.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@ritello.se
Övrigt: Glöm inte ange tel nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Purello Sweden AB
Tenngatan 4
60223  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Förskolan Kulskolan söker utbildad förskollärare.

Vi söker en utbildad förskollärare på heltid till
förskolan Kulskolan i Gustavsberg.

Läs gärna om Kulskolan på vår hemsida: www.kulskolan.se

Frågor till verksamhetschef Madelene Gavazzeni Tel: 0730-717115
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kulskolan@hotmail.com
Övrigt: Vi svarar endast ansökan från utbildad förskollärare.
Arbetsplats: 
Adress: Kulskolan
Algatan 1
13440  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.kulskolan.se
  

Platsannons

Barnskötare / Lokalvårdare

Förskolan Kulskolan söker Barnskötare/Lokalvårdare.

Vi på förskolan Kulskolan i Gustavsberg söker en person på heltid som arbetar assisterar i barngrupp ca 5 timmar per dag och ca 3 timmar som lokalvårdare.

Läs gärna om Kulskolan på vår hemsida: www.kulskolan.se

Frågor till verksamhetschef Madelene gavazzeni 0730-717115
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kulskolan@hotmail.com
Övrigt: Vi svarar endast ansökan från utbildad barnskötare till tjänsten Barnskötare/Lokalvårdare
Arbetsplats: 
Adress: Kulskolan
Algatan 1
13440  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.kulskolan.se
  
Platsannons

Säljare till expansivt företag

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes. Du arbetar i Upplands Värmdö kommun.

Vill du prova på säljaryrket, men fortfarande veta att du alltid kan betala dina räkningar? Då har du hittat rätt!

Raincare AB är ett nystartat företag som jobbar mot förbokade kunder där vi presenterar våran produkt.

Som säljare hos oss har du möjlighet att veckovis/månadsvis vinna många olika säljtävlingar, priser och resor.

Jobbet går ut på att du ska besöka många kunder, presentera oss och våran produkt, Hyla.
För detta har du en garantilön på 26550kr vid 45 besök / månad. Skulle du göra mindre besök så har du givetvis ersättning för dessa, men då en lägre. Du har även provision för allt du säljer.

När provanställningar övergår i tillsvidareanställning så får du som förmån:
Betalt gymkort
Seniorprovision (även vid ej uppnådda krav)
Steg upp i karriärstegen så som upplärning och utbildning av nya säljare
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@raincare.se
Övrigt: Skriv var du vill jobba samt telefonnummer så vi kan komma i kontakt med dig mvh
Arbetsplats: 
Adress: Raincare AB
Omformargatan 14
72137  Västerås Sverige
Hemsida: www.raincare.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i samhällsvetenskap

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 350 elever. Skolan startade 2003 och är belägen i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan har egna bärbara datorer till alla elever och alla lärare. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer.

Rollen som lärare i samhällskunskap innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare på skolan. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen. Tjänsten innebär även mentorskap för en av skolans klasser. Tjänsten innebär undervisning både på nationella programmen och skolans introduktionsprogram

Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i samhällskunskap och som har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga.

Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 20% hösten 2014 och 100% våren 2015 och är en tidsbegränsad anställning med tillträde den 3 november 2014 fram till sommaren 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emil Johansson, biträdande rektor, 08-570 475 61.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: PVGY01:2014:9
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Nämndsekreterare

Kanslienheten administrerar kommunens politiska beslutsprocess och huvuddelen av kommunens registratur. Kanslienheten består av arton medarbetare varav nämndsekretariatet med registratur består av sex medarbetare. Vårt uppdrag är att förse kommunens förtroendevalda med korrekta beslutsunderlag och hantera hela ärendeberedningsprocessen.

Uppdraget som nämndsekreterare innebär att du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med våra andra nämndsekreterare och där kommer du att ansvara för två av våra politiska nämnder.

Du kommer även att inneha sekreterarskap och registratur för politiska nämnder. Du kommer att delta i kommunens övergripande utvecklingsarbete gällande nämndadministration och dokumenthantering samt delta i införandet av digital mötesordning. Du samordnar uppföljning av beslut och uppdrag inom nämnderna. I uppdraget ingår även att utveckla dokumenthanterings- och diariefrågor, upprätta vissa beslutsunderlag samt att hantera övriga administrativa uppgifter.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning - gärna med samhällsvetenskaplig inriktning. Du har kunskap i kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor samt i offentlighets- och sekretessbestämmelser. Du är noggrann och strukturerad, kan hantera många uppgifter samtidigt och sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga är god och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har också lätt för att samarbeta med kollegor och förtroendevalda och har en välutvecklad känsla för service. God datorvana är en förutsättning liksom utvecklad förmåga att arbeta i grupp.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av att arbeta i en politiskt styrd organisation. En fördel är också om du har arbetat i digitalt ärende- och dokumenthanteringssystem.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Frida Ragnarsson, chef kanslienheten 08-570 474 48 eller Marie Näslund, gruppchef nämndsekretariatet, 08-570 485 83.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-06
Referens: UAKU:2014:7
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Fritidspedagog till förskoleklass

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Höjdhagen och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har smartboard i alla klassrum och våra specialpedagoger/lärare arbetar med Ipad.

Rollen som fritidspedagog innebär att du kommer arbeta med elever i förskoleklass tillsammans med en förskollärare. Under skoldagen kommer du ha ansvar för planerade samverkanspass. På eftermiddagarna arbetar du på Fritids. Du kommer ha ansvar för övergången mellan skoldagen och fritids, så att förskoleklass eleverna får en trygg övergång mellan skola och fritids. Du kommer även ges möjlighet att utveckla vår fritidsverksamhet.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog gärna med inriktning mot idrott. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med eleverna för en sammanhållen och stimulerande dag. Vi behöver dig som är van vid att arbeta med elever i klassrummet eller i mindre grupper. Du behöver känna dig bekväm med att genomföra arbetspass självständigt i både hel och halvklass. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning som omfattar heltid med tillträde den 27 oktober 2014 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 29 sep 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: PVGS03:2014:16
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Resurspersoner till Brunns skola

Brunns skola är en F-9 skola med ca 680 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. I en naturskön miljö arbetar vi med utgångspunkt i god elevhälsa med kreativa arbetssätt och digitala verktyg. En MacBook eller iPad är del i varje elevs och pedagogs uppdrag. Varje elev ges förutsättningar att tänja sina gränser för att nå så långt som möjligt. Våra profiler både breddar och fördjupar elevernas kunskaper. Pedagogisk inriktning/profil: Friluftsliv, Internationell, Naturvetenskaplig, Estetisk, Friluftsliv & hälsa, Fotboll. Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi bidrar till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Rollen som resursperson innebär att du arbetar i ett team bestående av klasslärare och fritidspersonal. Du kommer att stödja ett barn extra i socialt samspel med kommunikation och fokus. Du är närvarande och lyhörd i ditt förhållningssätt och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har liknande pedagogisk utbildning. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du har kunskap och/eller erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Du är van att ta ansvar och är en god förebild för barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta och kan fokusera på ditt uppdrag.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställningar på 80-100% med tillträde snarast enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor,
08-570 48416.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-03
Referens: PVGS01:2014:10
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra kärnvärden Professionella, Pålitliga, Pigga och Personliga. Hemfrid har drygt 1 500 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare . enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-23
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1257323/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Förskolan Varglyan söker timvikarie till köket

Förskolan Varglyan är en föräldrakooperativ förskola med 33 inskrivna barn i åldrarna 1-5 år, 6 pedagoger och en kock.
Vår förskola finns i Pilhamns gamla skolhus alldeles intill Ingarö kyrka och kanalen. Ett fantastiskt vackert hus från 1920-talet och en stor inbjudande gård med utsikt över Ingarö kanal.
Busshållplatsen ligger alldeles intill.

I vårt föräldrakooperativ är föräldrarna engagerade i förskolans verksamhet på många olika sätt, som t.ex i styrelsearbete, i olika arbetsgrupper och ibland som vikarier i barngruppen.
Vår pedagogiska verksamhet är väl genomtänkt och erbjuder en trygg, rolig och lärorik förskoleverksamhet där varje barn möts med respekt och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar.

Nu söker vi en person som omgående och med kort varsel kan vikariera i köket när vår ordinarie kock är sjuk eller har semester. Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och kunskap om att laga mat från grunden med bra råvaror. Vi ser gärna att du har en kockutbildning. Arbetsuppgifterna innefattar att laga lunch och mellanmål till 33 barn och ca 8 vuxna varje dag och ta hand om disken. Du ska kunna ta ansvar för egenkontroll, inköp och planering.

Tycker Du att det här låter intressant?
Varmt välkommen med din ansökan till oss omgående.

Elisabeth Eriksson, förskolechef
tel: 08-57027212

Förskolan Varglyan
Mäster Palmsväg 38
134 60 Ingarö

Mailadress: forskolan@varglyan.se
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimvikarie i förskolekök vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskolan@varglyan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOP. VARGLYAN EKONOMISK FÖRENING
Mäster Palmsväg 38
13460  INGARÖ Sverige
Hemsida: www.varglyan.se
  

Platsannons

Looking for an english spoken nanny!

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är över 18 år, du ska vara ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Looking for an english spoken nanny! Family in Vasastan is looking for an child-minder from England. Pick up their children 2 days per week. From 15-18 o?clock. The children are 8 and 3 years old.Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och som gärna har haft ansvar för två eller fler barn åt gången. Vi ser gärna att du tycker om att läsa/pyssla och vara ute och leka med barnen. Vi ser även gärna att du har stadsvana då barnen hämtas i innerstan.

Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående.

Gå in på www.charliesanglar.se och gör din ansökan under fliken "Söker du jobb"

Orgnr: 556750-1316
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CHARLIES BÄSTA ÄNGLAR AKTIEBOLAG
Regeringsgatan 111
11139  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.charliesanglar.se
  

Platsannons

1 st Fältsäljare hos Fiskkillen.se i Värmdö

Om jobbet:

Vad skulle du tycka om att jobba 5 timmar om dagen, gå en promenad på eftermiddag och kväll och besöka många personer face-to-face i småhusområden? Du erbjuder dem fisk och skaldjur av toppkvalitet samtidigt som du tjänar mycket pengar på lättsålda varor!
Låter det intressant? Då passar det här jobbet dig!

Fiskkillen i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med en fältsäljare på deltid till Värmdö-distriktet.

Vi ger dig en gedigen säljutbildning:
Vi utbildningar så att du som säljare kan känna dig bekväm i yrket och kan representera företaget på bästa sätt.

Vi söker dig som:
- är eller vill bli framgångsrik.
- har stor självdisciplin, målmedvetenhet och som har lust att fokusera till 100 %.
- vill arbeta hårt och effektivt både kvällar och helger, allt för att tjäna in en bra lön.
- har en god och trevlig serviceanda och som alltid gör sitt bästa för att kunden ska känna sig nöjd.

Arbetet innebär:
- att du arbetar på ditt utvalda distrikt som hemförsäljare och besöker kunder i deras bostad.
- inspirerande arbete med ansvar för egen budget och resultat.
- att du tar upp beställningar som direkt levereras till kunden.
- Provanställning under 6 månader enligt LAS (lagen om anställningsskydd).

Egenskaper:
* Kommunikation är av största vikt. Du har lätt för att etablera goda kundrelationer och inger förtroende.
- Du är social, verbal och representativ i ditt sätt.
- Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift.
- Du har förmågan att tänka stort och se möjligheter och framgång.
- Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande i alla åldrar.
- Körkort är inget krav.

Provisionsbaserad lön
Exempel på statistik:
- Nybörjare 10 000 kr till 17 000 kr/mån
- Rutinerad 17 000 kr till 30 000 kr/mån
- Elitsäljare 30 000 kr+ /mån
- 25 % i lön utav sin egna totalt sålda försäljning. (Exkl. 12 % semesterlön).

Arbetstider:
Flexibla arbetstider, valfria dagar, vi jobbar mellan 15.00-21.00 måndag-fredag och 12.00-21.00 lördagar/söndagar..

Förmåner:
* Profilklädsel tillhandahålls med fiskkillens logga. Denna som skall bäras på arbetstid.
* Försäkringsskydd: Tjänstegruppliv- Olycksfalls- Sjukförsäkring och förmånlig Tjänstepension.
* Stora möjligheter att göra karriär inom Fiskkillen i Sverige AB.
* En mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade.

Om företaget:
Vi på fiskkillen jobbar med att leverera färskfrusen fisk och skaldjur direkt hem till kundens dörr. Färskfruset innebär att fisken fileas och fryses direkt vid fångsttillfället. Detta borgar för en längre hållbarhet och en mycket färskare och finare kvalitet när kunden tinar upp varorna.
Vårt sortiment rymmer allt från exklusiva finfiskar till klassisk vardagsfisk och de flesta skaldjur.
Vi levererar i hela Storstockholm med utsträckning till Gävle, Köping och Nyköping. Småhusområden och landsbygd. Vi levererar varorna från vårt lokala lager, direkt ut till kunderna med våra egna frysbilar.

Vi erbjuder ett flexibelt, roligt och lönsamt jobb!

Välkommen till vårt TEAM på Fiskkillen i Sverige AB!
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nordstrom_niklas@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FISKKILLEN I SVERIGE AB
VICKBERGAHÖJDEN 5
19693  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida: www.fisk-killen.se
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiecoach för elever på grundskolan och gymnasiet.

Jobbet är förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger och du ska ha möjlighet att jobba minst 4-8 timmar per vecka under en termin eller längre.

My Academy ställer höga krav på dig som studiecoach men erbjuder samtidigt ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
- Påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning
- Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem. Mattekunskaper är meriterande
- Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas i jobbet som studiecoach är du positiv, engagerad och har en brinnande lust att dela med dig av dina kunskaper. Som studiecoach hos My Academy jobbar du i enlighet med My Academy-metoden för att skapa resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation. Du får en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av den arbetsstruktur vi jobbar med. Vi har också kontinuerliga träffar och after works med våra studiecoacher, som ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med dina tusentals kollegor som jobbar runt om i Sverige.

Om My Academy
My Academy är ett entreprenörsdrivet utbildningsföretag inom läxhjälp i hemmet och intensivkurser. My Academy startade år 2005 och är idag Sveriges största företag inom läxhjälp i hemmet. Vi har ca 2500 studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett givande extrajobb där du gör skillnad.
Välkommen till My Academy!

Ansökan
För att läsa mer om vad du får som studiecoach hos My Academy, och skicka in en ansökan, gå in på: www.myacademy.se/jobba-hos-oss där du laddar upp ditt CV och personliga brev.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  
Platsannons

Projektledare inom byggprojekt

Fastighetsenheten ansvarar för kommunens samtliga verksamhetslokaler. Fastighetsbeståndet består av ca 185 000 kvm lokaler såsom skolor, vård- äldrefastigheter, idrottsanläggningar, kontor etc. Enheten som leds av fastighetschefen består av två fastighetsförvaltare, tre tekniska förvaltare samt två projektledare/energispecialister. Nu hoppas vi att du vill bli en del av vårt proffsiga gäng.

Rollen innebär att du ansvarar för hela byggprocessen och genomför projekt i nära samarbete med förvaltare och hyresgäster. Du skall leda och bemanna projektorganisationer samt leda egna byggprojekt. Det gäller i huvudsak större investeringsprojekt men även andra uppdrag inom Samhällsbyggnadskontoret kan förekomma.

Du ansvarar för upphandling, planering och projektledning av större byggprojekt samt medverkar i arbetet att förbättra och utveckla processer och metoder rörande projektarbete. Vidare ansvarar du för framtagandet av program-/bygghandlingar, kalkyl- och ekonomisk uppföljning och projektsamordning.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fastighet och samhällsbyggnad. Alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens på annat sätt, som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet inom bygg- eller fastighetsbranschen samt erfarenhet av bygg- och projektledning, fastighetsekonomi, byggnadsteknik. Goda kunskaper om LOU, AB och ABT är ett krav. Har du dessutom kunskap om kommunal förvaltning och beslutsgång är detta meriterande.

Som person beskrivs du av andra som trygg och stabil. Du har självinsikt och kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du beskrivs som en person som har lätt att samarbeta är serviceinriktad och kan arbeta i team. Din ekonomiska medvetenhet är god och du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du kommunicerar på ett tydligt sätt.

Då arbetsuppgifterna bl.a. består av att driva och leda projekt krävs det att du har samarbetsförmåga, är serviceinriktad, affärsmässig, har helhetsperspektiv och prioriteringsförmåga.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Hallsten, fastighetschef, 08-570 481 09.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Fastighetsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: SBK:2014:15
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Elgiganten Värmdö söker säljare

Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping.
Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus.
I Sverige har vi idag drygt 50 st egenägda varuhus och cirka 30 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna.


Till vårt varuhus "i Stockholm, Värmdö" söker vi nu ett flertal säljare.

Beskrivning av tjänsten:
Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

* Avtalsenlig lön och pension
* Generöst bonusavtal och förmåner
* En utpräglad företagskultur
* Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
* Goda karriärmöjligheter

Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar


Daniel Modéer,Varuhuschef Värmdö

Vid frågor, kontakta drift.varmdo@giganten.se.

Sista ansökningsdag: "2014-10-15"

Anställningsgrad: "Deltid/Heltid"

Arbetstider:"Dagtid, kvällar och helger"

Tillträde: "Snarast"
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid, kvällar, helger Tills vidare Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-15
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1255651/109577?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Orions Väg 1
13444  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd till Ösbyskolan

Välkommen till Ösbyskolan - en stimulerande och hjärtlig arbetsplats!

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 770 elever från F till åk 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av 115 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling.

Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vår skola är stor, vilket ger förutsättningar med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Vi har ett starkt och kompetent lärarkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv som pedagog. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Var elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser om ca 20 min resväg från Slussen.

Nu söker vi en nyfiken och engagerad legitimerad lärare för att komplettera vårt kollegium och vi hoppas du kan vara den vi söker!

Rollen som lärare i textilslöjd innebär att du undervisar i årskurs 3-9. Som pedagog stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i textilslöjd, gärna med behörighet i ytterligare ämne. Du vill väcka nyfikenhet hos eleven och tror på elevens egen förmåga. Du har ambitionen att förbättra och utveckla dina ämnen genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete där du använder de av forskningen påvisade framgångsfaktorerna samt IKT som pedagogiskt redskap. Du är motiverad till samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskap är fundamentet och utöver detta, ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet.

Vi hoppas att du är intresserad av att anta utmaningen - välkommen med din ansökan!

För denna tjänst är uppvisande att giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 29 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson, rektor, 08-570 488 01.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: PVGS12:2014:18
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare med mentorskap i årskurs 4

Djuröavdelningen i Värmdö Skärgårdsskola är en F-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bra bussförbindelser in till huvudstaden. Avdelningens unika läge gör skog, hav och mark till en plats för lärande. Vi har egen brygga, segeljollar och kanadensare. Lektioner och fritidsverksamhet bedrivs ofta utomhus. Skolans lokaler är till största delen om- eller nybyggda, ljusa och fräscha. För att man ska trivas, krävs också en bra miljö utanför klassrummet. Vi har skapat många mysiga miljöer för studier såväl som vila, lek och samvaro.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett arbetslag för Låg-, Mellan- och Högstadiet samt förskola och fritids. Laget leds av en samordnare som har det dagliga ansvaret för lagets verksamhet.

På Djurö skola möter eleven stimulerande utmaningar och vi har successivt höjt våra resultat under senare år. Garanten för vår skolas kvalitet ligger i en erfaren, behörig lärarkår som brinner för att ge eleven av det bästa. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Som lärare på Djurö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. På Djurö skola arbetar vi mycket med att tydliggöra kunskapskraven för elever och föräldrar. Du samverkar i ett arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen, arbetslagsledning samt biträdande rektor.

Du undervisar från årskurs 4 med mentorsansvar för en klass åk 4. Du samverkar nära din kollega som har huvudansvaret för parallellklassen i samma årskurs.

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk F-6 eller 4-9. Dessutom vill vi att du har en väl vitsordad erfarenhet från tidigare arbete. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 29 september 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Välkommen att läsa mer om våra mål och vår verksamhetsinriktning på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Jansson, rektor, telefon 08-570 486 05.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: PVGS02:2014:17
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sjuksköterska (natt) med intresse för äldreomsorg

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på flera olika "småenheter". Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, 22 km från Gustavsberg. Båtförbindelse med skärgården finns i närområdet vid Stavsnäs vinterhamn och Sollenkroka brygga. Veckans alla dagar finns bussförbindelse till och från Slussen.

Djuröhemmet består av flera delar, Storskärs service- och vårdboende, Lillskärs vårdboende, Kobbens demensboende med åtta boende samt en dagverksamhet. Vår omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap.

Rollen som sjuksköterska innebär att du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten.

Du ansvarar för bedömning, dokumentation och kontakt med anhöriga, läkare och övrig personal på natten. Du arbetsleder och handleder omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvård samt i omvårdnadsfrågor.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet från äldreomsorg, specialistutbildning är önskvärt. Du har goda kunskaper i demensvård och dokumentation. Dokumentationen sker på dator. Du tycker om att arbetsleda och handleda. Det är en självklarhet för dig att delta i omvårdnadsarbetet. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig i skrift.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning och omfattar deltid, 64 %, förlagd under kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2014. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är Du välkommen att kontakta Inger Myhlback, verksamhetschef, 08-574 409 16 el. 08-570 470 38. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare. (natt) Tillsvidare. (natt)Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: PVÄB03:2014:9
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Ekonom till ledningstöd

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

proVarmdo är Värmdö kommuns egenproduktion av välfärdstjänster och har i uppdrag att driva kommunal verksamhet inom skola, vård, omsorg och kultur. Ledningsstödet består av tio medarbetare med arbetsuppgifter inom verksamhet, ekonomi och administration. Vårt gemensamma uppdrag är att stödja våra 66 resultatenheter, med ca 2000 medarbetare, för att kunna vara det självklara alternativet på en konkurrerande marknad.

Rollen som ekonom innebär att du agerar stöd till resultatenhetschefer inom proVarmdo.

Du deltar i processer både inom proVarmdo och kommungemensamma som stöd i ekonomiska frågor. Som ekonom ansvarar du för budgetering, ekonomisk redovisning, prognoser, analyser, årsbokslut och årsredovisning.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå med arbetslivserfarenhet som ekonom inom den kommunala sektorn. Du har erfarenhet av arbete med uppföljningar och analys av verksamhet, gärna inom förskola och/eller skola.

Du arbetar självständigt, är noggrann och strukturerad och har en förmåga att förmedla och presentera resultat på ett pedagogiskt sätt. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, analytisk förmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har ett helhetstänkande, kan hitta lösningar utifrån givna förutsättningar samt har en hög servicekänsla.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat t o m 31 mars 2015, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 28 september 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Boman, 08-570 476 06. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Förvaltningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-28
Referens: PV01:2014:4
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Extrapersonal röjning.

Extrapersonal, dagtid. 1-2 dagar per vecka, ca 32 - 64 timmar/månad.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak rensning, röjning, bära och enklare reparationer och underhåll.

Vi ser gärna att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande. Som person är du noggrann, uthållig och driftig. Gärna med lättare erfarenhet från snickeri, målning eller liknande.


Känner du att dessa egenskaper stämmer in på dig, så skicka gärna en ansökan till jobb1101@timarco.se.
Vi behöver personal omgående.
Publiceraddatum: 2014-09-11
Yrkesbenämning: Rivningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Extrapersonal Röjning.
Webbplats:
Epostadress: jobb1101@timarco.se
Övrigt: Enbart ansökan till jobb1101@timarco.se
Arbetsplats: 
Adress: TIMARCO SWEDEN AKTIEBOLAG
BOX 20041
16102  Bromma Sverige
Hemsida: www.timarco.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare till LSS-gruppen

Socialkontoret ansvarar för Individ- och familjeomsorg och är uppdelat i olika enheter. Enheten för funktionshinder och beroende, enheten för barn och ungdom och enheten för arbete och försörjning. Sammanlagt är vi på Socialkontoret ett sextiotal medarbetare. Vi har ett öppet arbetsklimat där vi använder oss av varandras kompetens över funktionsgränserna.

Enheten för funktionshinder och beroende leds av en enhetschef och två gruppchefer. Enheten är organiserad i två grupper. Respektive grupp ansvarar för utredning av insatser till personer med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar samt personer med beroendeproblematik. Vi är totalt ett tjugotal personer som arbetar på enheten. Enheten jobbar sedan en tid tillbaka med Lean.

Vi söker en vikarierande biståndshandläggare inom LSS-gruppen då en av våra medarbetare är föräldraledig.

Rollen som biståndshandläggare innebär att du kommer att utreda, fatta beslut och följa upp insatser enligt SoL- Socialtjänstlagen och LSS-lag om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Vi söker dig som har socionomexamen. Meriterande är om du har kunskap om aktuella lagstiftningar såsom SoL, LSS samt förvaltningslagen. Vi ser att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Körkort är ett krav.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat som omfattar heltid och sträcker sig till den 31 juli 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2014. www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Elina Lundbäck, 08-570 48329.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 483 29.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-11
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: SOK:2014:28
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent söker till kvinna bosatt på Värmdö

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter hon en kvinna i 50-årsåldern boende på Värmdö. Kvinnan har nedsatt syn och ataxi, vilket innebär att hon har svårt att koordinera muskelrörelser. Därför behöver hon en extra hand vid måltider, olika hushållssysslor som matlagning, tvätt, personlig hygien, träning och förflyttning. 


Uppdraget som assistent är utmanande och vi söker en lugn och trygg person som har nära till skratt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samt att du har lätt för att finna lösningar. Det är viktigt att du behärskar svenska på ett bra sätt.  

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vårdbiträdesutbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemi mellan dig som assistent och kvinnan. 

Körkort är ett krav och en egen bil är en fördel för att kunna ta dig till och från kunden, då bussarna inte går så ofta. I tjänsten förekommer arbete både dag och kväll på vecko- och helgdagar.

Omfattning: deltid samt timvikarier

Rekrytering pågår löpande

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-09-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-11
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=55865
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  
Platsannons

Barnskötare till Dalstugans förskola

Dalstugans förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola med arton anställda. Vi har sjuttiotvå barn inskrivna mellan 1-5 år fördelade på fem grupper, varav de flesta är åldershomogena. Läraren och pedagogerna följer barnen under hela förskoletiden och barnen byter varje år till en ny lokal som är anpassad utifrån dess ålder.

Rollen som barnskötare hos oss innebär att du kommer att starta i 1-årsgruppen med idag nio barn som fylls på under våren. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare och en barnskötare. Du och de andra pedagogerna följer sedan barngruppen tills de slutar förskolan.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som brinner för de yngsta barnen. Vi välkomnar både dig med erfarenhet och dig som är nyutbildad. Du är van att ta eget ansvar, är initiativrik och alltid en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med olika människor. Du har alltid fokus på ditt uppdrag och du är påläst om förskolans läroplan. Då vi snart kommer att införa lärplattor i förskolan ser vi gärna att du har intresse inom området.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2014. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Cederroth förskolechef på telefon 070-518 00 86.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-11
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: PVFK06:2014:2
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Barnpassare/vakt sökes på Östermalm

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är över 18 år, du ska vara ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Familj på Värmdö söker barnpassning 1d/v tisdag eller onsdag mellan kl15-22.00. Har 2 döttrar: Tea 4 år och Cornelia 1,5 år. Glada, trygga och nyfikna. Bor 10 min från Vämdö C, Mörtnäs nya Haga. Buss från Slussen 25 min. De går på förskolan Solbacken i Mörtnäs.


Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och som gärna har haft ansvar för två eller fler barn åt gången. Vi ser gärna att du tycker om att läsa/pyssla och vara ute och leka med barnen. Vi ser även gärna att du har stadsvana då barnen hämtas i innerstan.

Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående.

Gå in på www.charliesanglar.se och gör din ansökan under fliken "Söker du jobb"

Orgnr: 556750-1316
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CHARLIES BÄSTA ÄNGLAR AKTIEBOLAG
Regeringsgatan 111
11139  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.charliesanglar.se
  
Platsannons

Fritidspedagog och resurspedagog

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö. Alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever och det arbetar ca 120 personer i årskursvisa arbetslag. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i verksamheten.Nu söker vi dig som vill arbeta som fritidspedagog på vår fritidsklubb, Club 46, kombinerat med en roll som resurspedagog i åk 6. Fritidsklubben är till för våra elever i åk 4-6 och har goda förutsättningar för en spännande och utmanande verksamhet både i nya lokaler inomhus men också i våra fantastiska grönområden kring skolan.

Rollen som fritidspedagog innebär att du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamheten tillsammans med övrig personal på fritidsklubben.

Tjänsten innebär också samarbete med lärare och arbetslag i årskurs 6 där du är resurspedagog under skoldagen till elever som behöver lite extra stöd. Tjänsten innebär även att du sköter viss dokumentation och utvärdering samt arbetar enligt våra styrdokument.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/barnskötare/lärare med erfarenhet av pedagogiskt arbete i grundskolan. Som person har du ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling. Du är flexibel och engagerad, ser möjligheter istället för begränsningar samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 22 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08-570 487 40. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-22
Referens: PVGS08:2014:32
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Livsmedelsinspektör

Bygg- och miljökontoret utgörs av ett kontor med 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning.

Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett föränderligt kontor i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som livsmedelsinspektör ingår att utöva kontroll enligt livsmedelslagen, förbereda och genomföra inspektioner och revisioner på livsmedelsanläggningar i Värmdö Kommun. Handläggning av registreringar och godkännanden, utreda klagomål och matförgiftningar samt ge stöd och service till verksamhetsutövare, exempelvis företagare och medborgare.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ämnesområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från myndighetsutövning som livsmedelsinspektör. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med egen drivkraft. Vi vill att du är målinriktad och har ett positivt förhållningssätt. Det är viktigt att du är noggrann, initiativrik och serviceinriktad. Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt med att driva egna projekt.

Då du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och verksamhetsutövare är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och fram till och med den 31 december 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, friskvårdspeng och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2014. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Staffan Stafström, Enhetschef, bygg- och miljökontoret via växeln 08-570 470 00

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Bygg- och miljökontoret undanber sig tjänster och telefonsamtal från annons- och rekryteringsföretag.

________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: BMK:2014:7
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Kockutbildad kökschef sökes

Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära.
Till nyår kommer vår kock/kökschef att gå i pension efter många år på skolan. I köket arbetar för närvarande ytterligare en kock, köksbiträde och diskare.
Det är viktigt att du är en social kompetent person som gillar att arbeta med barn i skolan. En stor del av arbetet handlar om att skapa och planera skolmåltider för 500 personer/dag och mellis för ca 300 elever men också att samarbeta med övrig kökspersonal, pedagoger, skolledning och elever. Du behöver vara kockutbildad, erfaren och gärna ha någon form av ledarskap från tidigare arbeten. Att vara kökschef på Lemshaga innebär också att ansvara för en budget som ska räcka för ett helt läsår för samtliga på skolan
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  

Platsannons

Indisk Kock som ska jobba som Allt i Allo sökes

Vi söker nu en stresstålig Indisk kock till vår verksamhet som ska jobba lite som en allt i allo.

Tidigare erfarenhet av det indiska köket är ett krav.

Skicka din ansökan till: phl231@comhem.se
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: phl231@comhem.se
Övrigt: Endast ansökningar via E-post.
Arbetsplats: 
Adress: Flavour of India HB

13444  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.flavourofindia.se/
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 210 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev. MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng)samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2

Mer om eleven:

Årskurs: Gymnasie år 2
Postort: Värmdö
Antal tillfällen i veckan: 2
Antal minuter per tillfälle: 120 min
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MHM20140905
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten gäller en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Publiceraddatum: 2014-09-08
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MHM20140905
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nu söker vi personliga assistenter till en man med Parkinsonssjukdom

Jag är en datorspels intresserad och gladlynt man med parkinsonssjukdom som nu mera sitter i rullstol p.g.a. denna sjukdom. Jag har även MRSA.

Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent åt mig. Jag behöver hjälp och viss handräckning i vardagen med t.ex. personlig omvårdnad, behöver även hjälp med allt från städning, matlagning och medicinering.

Jag söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull person som tycker om att arbeta med människor. Viktigt att du behärskar svenska i tal och i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att personkemi stämmer överens mellan båda parterna. Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Lön: Timlön

Arbetstid: Mån-sön 8-18, 8-20, 18-08, 20-08

Välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, eftersom vi snarast avser att tillsätta tjänsten.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2014-09-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/59/personlig-assistent/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=939%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  . Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Personlig Assistent till Saltsjö Boo

Vi söker just nu assistenter till en av våra brukare i Saltsjö Boo i Stockholm,vi söker 1 ordinarie och 1vikarie.

I jobbet hos denna brukare som är en kvinna på 62år kommer de att behövas hjälp med allt i hemmet dvs matlagning städning m.m. Men också personlig hygien,hjälp vid förflyttningar samt vid på/avklädning. I jobbet kommer de även ingå att åka med på brukarens aktiviteter de kan vara allt från allsång till att gå och fika på stan.

Som assistent är de bra att vara lyhörd positiv,gilla att hjälpa människor få ett så bra och aktivt liv så möjlig utifrån dennes önskemål.

Tjänsten kommer behöver tillsättas omgående så skicka in ditt cv redan idag.
Publiceraddatum: 2014-09-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidJour/nattarbete förekommer och helgTimlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@wheelsassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wheels Assistans AB
Almunge-Gränby Johannesdal 6
74010  Almunge Sverige
Hemsida: www.wheelsassistans.se
  
Platsannons

Läxhjälp i Spa, Fra och Ty på Värmdö

Om oss
Studybuddy är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp. Studybuddy har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Företagets ambition är att föra fram glädjen med läxläsning och inspirera elever till aktiv inlärning och utveckling.

Om uppdraget
Vi har just nu ytterligare familjer på Värmdö som är i behov av läxhjälp i franska, spanska och/eller tyska. I regel sker läxhjälpen i hemmet hos kund. Du kommer att arbeta med två till flera pass per vecka. Varje undervisningstillfälle är 120 minuter som minimum.

Enligt kundens önskemål
Fokusämnen: Franska, spanska och/eller tyska
Antal träffar per vecka: 2
Antal minuter per träff: 120
Start: Omgående

Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju. När du väl är anställd har du valmöjligheten att ta fler uppdrag och därmed arbeta fler timmar beroende på din tillgänglighet och kompetens.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Du bör även ha bra social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett flexibelt och meningsfullt extrajobb på 4 timmar eller mer per vecka där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Hos oss erbjuds du ett meriterande och studierelaterat extrajobb där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper i de ämnen som du är bäst på. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling och reseersättning.

Skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg till jobb@studybuddy.se

Besök gärna vår hemsida http://www.studybuddy.se för mer information!

I och med denna annons avsäger vi oss rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2014-09-04
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtrajobb under skolterminerna med uppehåll vid skollov.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-04
Referens: SB_Värmdö
Webbplats:
Epostadress: jobb@studybuddy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studybuddy AB
Långholmsgatan 27
11733  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studybuddy.se/
  

Platsannons

C-kortschaufför för distrubution

Företaget växer och vi behöver fler C-kortschaufförer !

Vi är ett Värmdöföretag som arbetar över Storstockholm med distribution. Vi har under senaste åren växt och fortsättar växa.

Vi söker dig som vill arbeta som chaufför, med C-körkort och som kan arbeta med distrubution.

Tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person.
Publiceraddatum: 2014-09-04
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidEnligt Överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timmy@setab.org
Övrigt: Maila din ansökan redan idag !
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport AB
Fagerdalavägen 15 C
13952  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 210 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev. MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng)samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik och NO för åk 7

Mer om eleven:
Årskurs: åk 7
Postort: Värmdö
Antal timmar totalt: 20
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1DMMN20140903
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten gäller en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1DMMN20140903
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 210 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev. MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng)samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik för åk 7

Mer om eleven:

Årskurs: Gymnasie år 2
Postort: Värmdö
Antal tillfällen i veckan: 2
Antal minuter per tillfälle: 120 min
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1GAM20140903
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten gäller en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1GAM20140903
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent sökes till
man - 25 min med buss från Slussen

Som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver hjälp med för sin dagliga livsföring. Uppdraget kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om allt från hygien till att vara ett stöd i vardagens aktiviteter samt att sköta om hushållet.

Vi söker nu en assistent till en 33-årig kille på Värmdö.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi vill att Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person som med stort engagemang och empati tar Dig an uppdraget. För att lyckas i rollen bör Du vara lyhörd, trygg, stabil och ha livserfarenhet och arbetserfarenhet. För att prata med brukaren är det viktigt att du talar och skriver svenska. Du kommer att vara en av 4-6 assistenter som arbetar i ett team. Man arbetar oftast tillsammans med en annan assistent eftersom det är dubbelassistans dagtid. Arbetstiden kan vara dagtid såväl somkvällar och helger så det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna. Kunskap om epilepsi är meriterande.


Eftersom ni kommer att spendera mycket tid tillsammans är det avgörande att båda parter trivs i varandras sällskap. Vi ser gärna att Du delar kundens intressen för bild. musik och historia men viktigast är att du har ett genuint intresse och känner engagemang för yrket som personlig assistent. Kunden tycker om att hitta på saker båda innanför och utanför hemmet och har några aktiviteter som är återkommande varje vecka som du kommer att följa med på. Kan du behärska bildbehandling är det ett plus.

Du som söker får gärna vara man eller kvinna, helst 30-45 år och besitta egenskaper som lugn, initiativtagande och strukturerad samt vara lyhörd för kundens behov. Eftersom jobbet ibland kan vara tungt är det en fördel om du har god fysik.

Assistansen avser att vara under lång tid. Minst två referenser erfodras samt utdrag ur brottregistret.

Välkommen med din ansökan!


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar
mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så
längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Stockholm
11251  . Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Till vår kund, en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs söker vi nu en personlig assistent. Pojken går i skola vid Gullmarsplan på vardagar och behöver personlig assistans efter skolan någon dag i veckan samt vissa helger.

Pojken bor på två adresser olika veckor och vi söker antingen en assistent som kan arbeta på båda adresserna eller en assistent som främst kan arbeta när pojken är i Saltsjö-Boo.

Pojken är en glad och busig kille som gillar när det händer saker. Han har en Cp-skada, kommunicerar med tecken/bilder, kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen. Du som assistent kommer hjälpa pojken med ADL, träna och uppmuntra pojken i hans kommunikation och uppmuntra till fritidsaktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande, positiv och tar initiativ. Som person är du påhittig och vi ser gärna att du har någon erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag är. Stor vikt kommer läggas på personkemi. Vi ser gärna att du studerar eller har annan sysselsättning och är i behov av en extra inkomst. Vi vill att du ska se långsiktigt på anställningen.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet:  Ca två-tre tillfällen per vecka samt lördag eller söndag ca 6-7 timmar plus extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Sabina Andersson


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-09
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5699%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39 Stockholm
11251  . Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Skräddare med erfarenhet sökes

Vi söker nu en glad och driven skräddare/sömmerska som har erfarenhet av att laga och reparera kläder. Tjänsten är till en början en deltidsanställning med möjlighet till heltidsanställning.

Sök tjänsten genom att ringa till Dany på: 0737177422
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Skräddare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten genom att ringa till Dany på: 0737177422
Arbetsplats: 
Adress: Gustavsbergs Kem & Skrädderi AB
Skärgårdsvägen 7
13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Skomakare med erfarenhet sökes

Vi söker nu en glad och driven skomakare som har erfarenhet av att laga och reparera skor. Tjänsten är till en början en deltidsanställning med möjlighet till heltidsanställning.

Sök tjänsten genom att ringa till Dany på: 0737177422
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Skomakare/Skoreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten genom att ringa till Dany på: 0737177422
Arbetsplats: 
Adress: Gustavsbergs Kem & Skrädderi AB
Skärgårdsvägen 7
13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent? Gillar du spännande utmaningar och vill arbeta för en engagerad och flexibel arbetsgivare? Har du körkort?

Då har vi jobbet för dig! Anlita Social Omsorgspedagogen är ett litet företag som bland annat specialiserat sig inom social omsorg för äldre, och för personer med funktionsnedsättningar.

Vi har våra lokaler i Skuru och arbetsområdet är i Nacka och Värmdö.

Nu söker vi nya medarbetare som har erfarenhet av socialt omsorgsarbete, hemtjänst för äldre, service och stöd för personer med funktionsnedsättningar eller personlig assistans. Det är bra om du har social omsorgsutbildning eller liknande.

Som person är du lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande vem du än träffar, samt har en god arbetsmoral i allt du gör.

Enligt den assistansberättigades krav kan vi bara anställa kvinnliga assistenter. Du måste också ha körkort och tillgång till egen bil då kollektivtrafik saknas.
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid, heltid och deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lotta@socialomsorgspedagogen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anlita Social Omsorgspedagogen
Betsövägen 4
13230  SALTSJÖ-BOO Sverige
Hemsida: www.socialomsorgspedagogen.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 210 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev. MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng)samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 3 och matematik 4

Mer om första eleven:
Årskurs: Gymnasieår 3
Postort: Värmdö
Antal timmar totalt: 20
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MNJM20140830
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Mer om andra eleven:
Årskurs: Gymnasieår 3
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1FWM20140903
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten gäller en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1FWM20140903
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Värmdö 1 eftermiddag per vecka

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familjen på Värmdö bor i Gustavsberg och behöver hjälp med barnpassning 1 eftermiddag per vecka, helst måndagar eller onsdagar. Tider 17:00-19:30. Familjen har ett barn som är 7 år gammalt. Familjen vill att du som söker talar flytande mandarin.


Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-01
Referens: 2436
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2436
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB
Arbetargatan 33 D, 3 tr
11245  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och Familj

Socialkontoret ansvarar för barn, ungdom och familj, arbete och försörjning, socialpsykiatri, och beställning av insatser för funktionshindrade samt missbruk.
Sammanlagt är vi på Socialkontoret ett sjuttiotal socialsekreterare. Vi har ett öppet arbetsklimat där vi använder oss av varandras kompetens över funktionsgränserna.

Enheten för barn, ungdom och familj är organiserad i en myndighetsdel där Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår Ungdomsmottagning, Värmdöpolarna, MST-team, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar, Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation samt Stödcentrum för unga brottsutsatta.

Barn- och familjegruppen består av elva personer inklusive gruppchef. Vi arbetar med utrednings- och förändringsarbete vid ansökningar och anmälningar i familjer med barn från 0-11 år och följer upp biståndsbedömda insatser.

Vi har en lång tradition av samverkan med berörda myndigheter och samarbete med våra arbetskamrater på Socialkontoret. Vår ambition är att arbeta utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och vi arbetar oftast i par.

Vi söker dig som har socionomexamen och utöver detta får du gärna ha vidareutbildning i systemteori och BBiC.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barnavårdsutredningar i socialtjänsten och kunna uttrycka dig väl i skrift. Du ska ha erfarenhet och kunskap om aktuell sociallagstiftning och arbete med familjer och barn.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Körkort är en fördel.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 22 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Karin Prütz, 08-570 483 14 eller enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-22
Referens: SOK:2014:26
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Handgrävare/Kabeldragare till villafiberprojekt

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Vi söker för kunds räkning tre handgrävare/kabeldragare för arbete i ett projekt med start omgående. Kunden är ett växande företag som arbetar med mark, fiber och anläggning. De har behov av personal i ca en månad, men vid väl utfört arbete finns goda chanser till ytterligare förlängning.

Arbetet kommer att innebära handgrävning på villatomter samt enklare dragning av fiberducter på Värmdö

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en stor fördel. Även utbildning inom el & tele är meriterande.

Som person är du händig och trivs med att arbeta utomhus. Arbetet sker till stor del i villaområden och på privatpersoners tomter och därför är det är det viktigt att du har servicekänsla och en ödmjuk inställning till kunder.

Eftersom man arbetar nära varandra i team är det av viktigt att du är en utåtriktad och framåt person som snabbt kommer in i "gänget". Vi söker dig som är ansvarsfull och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål.

B-körkort är ett absolut krav.

Välkommen med din ansökan så direkt då vi vill tillsätta tjänsterna omgående.
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Grovarbetare, bygg och anläggning
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: 14562
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=14562
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Box 7014
12107  Stockholm-Globen Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Servicetekniker

Servicetekniker; AUTO COMPLETE STOCKHOLM AB; Värmdö

Auto Complete Stockholm AB är inne i en expansiv fas och nu behöver vi förstärka vårat glada serviceteam med ytterligare en servicetekniker.

Arbetsuppgifter

Du kommer att köra en av våra fräscha servicebussar och bland annat utföra reparationer och service av släpvagnar på plats hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i vår verkstad/butik där vi reparerar och säljer nya och begagnade släpvagnar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått verkstadsteknisk eller fordonstekniskt gymnasium eller har motsvarande kunskaper. B-körkort är ett krav och du bör ha god lokalkännedom inom Stockholms län.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad, självgående och utför ditt arbete med hög kvalitet även när arbetstempot är högt. Du har god fysik och har förmågan att hantera kundkontakter på ett professionellt sätt.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Tveka inte att söka denna tjänst.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Publiceraddatum: 2014-08-31
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månader provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@autocomplete.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AUTO COMPLETE STOCKHOLM AB
NÄSVÄGEN 19
13933  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: www.autocomplete.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Värmdö 2-3 em/v.

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familj på Värmdö önskar hjälp med barnpassning 2-3 eftermiddagar per vecka, kl. 15.00-18.00. Familjen har två barn som är 1 och 3 år.
Familjen söker en person som har franska som modersmål.


Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00.
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Hjärt-och lungräddningskurs
-Försäkring
-En egen handledare
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Publiceraddatum: 2014-08-29
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-01
Referens: 2105
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2105
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB
Arbetargatan 33 D, 3 tr
11245  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagning och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu fem undersköterskor/vårdbiträden till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö.

Rollen som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö.

Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg. Har du undersköterskeutbildning är det meriterande. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser vikarieanställning med timlön på varierande tider. Du arbetar hos oss då behov uppstår.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2014. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta
TF verksamhetschef Gunilla Steorn, 08-570 470 31

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.
________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidVisstid Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: PVHTJ01:2014:11
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Mark- och exploateringschef

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Samhällsbyggnadskontoret har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Vi har många intressanta uppdrag, som planering och utbyggnad av centralorterna Gustavsberg, Hemmesta och Brunn, utveckling av Stavsnäs vinterhamn och omvandling av fritidshusområden för permanentboende. Utöver det planeras utbyggnad av ca 2000 bostäder i centrala Gustavsberg, vilket är ett av de största projekten inom kommunen.

Plan- och exploateringsenheten har en central roll i Värmdö kommuns samhällsbyggnad och består av en plangrupp samt en mark och exploateringsgrupp. Enheten består av cirka 23 medarbetare, där mark- och exploateringsgruppen i dag utgörs av nio medarbetare samt externa konsulter.

Ditt uppdrag som mark- och exploateringschef blir att fortsätta utveckla arbetssätt, rutiner och samarbetet med Plangruppen.

Du verkar för att attrahera, utveckla och behålla kompetent personal och ansvarar för bemanningen som också innefattar ledning och styrning av konsulter. I uppdraget ingår även att, tillsammans med övriga medarbetare i den gemensamma enheten, utveckla och samordna samhällsbyggnadsprocessen.

Som mark- och exploateringschef ser du, utifrån ett strategiskt perspektiv, över det långsiktiga behovet av köp och försäljning av mark. Du för dialog med exploatörer, skriver exploaterings- och markavtal och ansvarar för att fortsätta utveckla projektarbetet och projektstyrning.

Som mark- och exploateringschef har du personal och budget ansvar, du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till Samhällsutvecklingschefen.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som är utbildad samhällsbyggnadsingenjör eller har, enligt arbetsgivaren, likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av projektledning inom samhällsbyggnadsprocessen och har erfarenhet från mark- och/eller exploateringsarbete.
Sedan tidigare har du även erfarenhet av budgetansvar, känner till PBL och har kunskap om hur en kommun och politiskt styrd organisation fungerar. Det är starkt meriterande med chefserfarenhet och erfarenhet av att ha arbetat som exploateringsingenjör.

Som person är du resultatorienterad och sätter höga mål, som du lägger ner tid och energi på att nå. Du är en problemlösare som hanterar komplexa problem självständigt och effektivt. Du karaktäriseras av att vara lugn, positiv, anpassningsbar och fokuserad - även i oväntade och tuffa situationer. Du är tydlig och bestämd i din kommunikation och vågar ta ställning i olika frågor samtidigt som du sätter klara mål för din omgivning.

Som personalansvarig är du en närvarande ledare som skapar trygghet genom att vara öppen, tillgänglig och uppriktig.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida, www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Soldin, konsult Assesio, 08-775 09 49. Alternativt Henrik Lundberg, Samhällsutvecklingschef, 08-570 481 71 eller Therese Kjellgren, HR-konsult, 08-570 485 61. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Avdelningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: SBK:2014:12
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

ERFAREN SNICKARE

Vi som arbetar för Värmdö våtrum arbetar främst med byggnadssnickerierarbeten och plattsättning på uppdrag av både privata- och företagskunder.

Nu söker vi en snickare med yrkesbevis och/eller 10 års erfarenhet. Du skall ha B-körkort och vara rökfri.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: markus@varmdovatrum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Våtrum AB
Box 107
13923  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren lärare, t ex pensionerad- matte, svenska

Kunskapsugglan AB är ett företag som hjälper grund- och gymnasieskoleelever med läxhjälp och privatundervisning.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. De har tidigare arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en läraren som kan hjälpa en niondeklassare i Gustavsberg med matten och svenskan ca 2 timmar per vecka. Eleven behöver även hjälp med att förbättra sin studieteknik.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss.

Arbetsplats: hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVanlig anställning/6 månader eller längre/DeltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
DAG HAMMARSKJÖLDS VÄG 6A
22464  LUND Sverige
Hemsida: www.kunskapsugglan.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Gustavsberg 1-2 eftermiddagar/vecka

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familjen i Gustavsberg har två barn på 8 och 4 år och vill ha barnpassning 1-2 eftermiddagar/vecka på antingen måndagar eller torsdagar mellan kl 15/15.30-18/18.30.

Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-04
Referens: 2421
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2421
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB
Arbetargatan 33 D, 3 tr
11245  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Klasslärare årskurs 3 till Brunns skola

Brunns skola är en F-9 skola med ca 600 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Vi arbetar offensivt med IKT och alla elever i år 5-9 har en egen MacBook. Från år 6 har vi profiler där eleverna kan välja mellan med Estetisk, Naturvetenskaplig Fotbolls-, Internationell och Friluftsliv och hälsa.

Skolan har en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Därför arbetar vi medvetet med bl. a. utevistelse som en hållbar livsstil.
Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan.
Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i modernt utrustade lokaler med tillgång till egen bärbar dator.


Rollen som lärare innebär att du kommer att ingå i ett arbetslag.

Din huvudplacering blir som klasslärare i år 3. Du kommer att undervisa i de ämnen du är behörig i, i första hand inom arbetslaget.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-6, gärna i svenska/engelska med annan ämneskombination. Vi ser gärna att du har en väl vitsordad erfarenhet från tidigare lärarjobb. Du ska vara intresserad av IKT-frågor och vilja utveckla undervisningen med datorn som pedagogiskt verktyg.
Som person är du tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 29 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor,
08-570 48416. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: PVGS01:2014:7
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Planchef till Plan- och exploateringsenheten

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Vill du arbeta brett med projekt som omfattar stadsbyggnad, husbyggnad, landskapsarkitektur i stad, landsbygd och skärgård? Vi söker nu dig som, i rollen som planchef, vill vara med att utveckla och bygga Värmdö kommun.

Samhällsbyggnadskontoret har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Vi har många intressanta uppdrag, som planering och utbyggnad av centralorterna Gustavsberg, Hemmesta och Brunn, utveckling av Stavsnäs vinterhamn och omvandling av fritidshusområden till permanentboende. I centrala Gustavsbergs pågår planering med utbyggnad av ca 2000 bostäder som är ett av de största projekten inom kommunen.

Plan- och MEX-verksamheterna har en central roll i Värmdö kommuns samhällsbyggnad och sedan slutet av 2013 ingår de i en gemensam enhet. Den nya enheten består av en personalstyrka på cirka 23 stycken, där Plangruppen idag utgör ca 14 medarbetare.

Ditt uppdrag som Planchef blir att, med fullt personalansvar, leda personalen så att de kan utföra sitt arbete i enlighet med de strategiska målen.

Inom ramen för detta blir ditt uppdrag att skapa rutiner och arbetsprocesser, ge trygghet och stabilitet till gruppen. Du verkar för att attrahera, utveckla, behålla kompetent personal och samordna externa konsulter.

Med fullt budgetansvar har du ansvar för verksamhetens ekonomi. Du har det övergripande ansvaret för planarbetets kvalitet, bidrar med kunskap om planprocessen och styr och ansvarar för att utveckla det projektinriktade arbetssättet.

Vidare kommer du att verka för att skapa samverkan och förståelse med mark- och exploateringsgruppen och tillsammans med övriga medarbetare verka för samordning och styrning av stadsbyggandet. Vi ser även att du arbetar för att säkra ett nära samarbete med olika kontaktytor inom kontoret, allmänheten och exploatörer.

Som planchef ingår du i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till Samhällsutvecklingschefen som i sin tur rapporterar till chefen för Samhällsbyggnadskontoret.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som är utbildad arkitekt eller planarkitekt. Du har flerårig planerfarenhet, där du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med planprocessen och PBL. Vidare har du ledarerfarenhet, tidigare budgetansvar samt erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation.

Som person är du resultatorienterad och sätter höga mål, vilka du lägger ner tid och energi på att nå. Du är en problemlösare som hanterar komplexa problem självständigt och effektivt. Du har förmågan att hantera en mängd parallella planer och projekt. Du karaktäriseras av att vara lugn, positiv, anpassningsbar och fokuserad - även i oväntade och tuffa situationer. Du är tydlig och bestämd i din kommunikation och vågar ta ställning i olika frågor samtidigt som du sätter klara mål för din omgivning. Du tycker om att ha kontakt med flera olika målgrupper och arbetar med lättsamhet både med interna och externa parter.

Som personalansvarig är du en närvarande ledare som skapar trygghet genom att vara öppen, tillgänglig och uppriktig.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2014.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Soldin, konsult Assesio, 08-775 09 49. Alternativt Henrik Lundberg, Samhällsutvecklingschef, 08-570 481 71 eller Therese Kjellgren, HR-konsult, 08-570 485 61. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Avdelningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: SBK:2014:11
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Spaterapeut

Djurönäset söker för fast anställning en spaterapeut och extra timanställda spaterapeuter till vår Spaavdelning.

Vi söker dig som är utbildad spa- eller hudterapeut med massageutbildning.

Djurönäset Spa använder MARIA ÅKERBERGs produkter. För att få en uppfattning om vilka behandlingar vi erbjuder hänvisar vi till vår hemsida.

Kollektivavtal för HRF tillämpas.
Frågor gällande tjänsten besvaras endast per mail av hotellchef Magnus Danielsson och spaansvarig
Tove Norin Nielsen på adress jobbansokan@djuronaset.com. Din ansökan sänds till samma mailadress.
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Spa- och kurterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@djuronaset.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DJURÖNÄSET
Seregårdsv 1
13902  DJURHAMN Sverige
Hemsida: http://www.djuronaset.com
  

Platsannons

Kock till nystartad förskola på Värmdö!

Vi söker dig som vill vara med och skapa Värmdös bästa förskola!

I januari öppnar vi upp vår nya förskola på Värmdö. Förskolan kommer att vara belägen i Mörtnäs. Här ligger skogen i direkt anslutning till gården samtidigt som området är beläget med nära avstånd till Värmdöleden och Värmdö centrum, detta ger en bra och central placering för både familjer och pedagoger.
Förskolan kommer att bestå av 5 avdelningar om totalt ca 100 barn. Tre avdelningar beräknas öppna i januari och två i februari.

Snickarbarnens förskola har fått förtroendet och uppdraget att driva förskolan. Snickarbarnen har idag en verksamhet belägen i Sollentuna kommun.

Snickarbarnen är sedan tidigare omtalad för sin kost som alltid tillagas från grunden baserad på ekologiska alternativt närodlade råvaror.
Vi vill erbjuda barnen en varierad och smakrik kost. Barnen ska få möjlighet att prova på nya smaker och ingredienser. Det är med förväntan och nyfikenhet som måltiderna intas.

Vi söker dig engagerade kock som vill tillaga och servera bästa möjliga kost till våra barn och pedagoger. Du får arbeta i ett nytt modernt kök där du får möjligheten att sätta din egen prägel.

För att kvalificera till tjänsten ska du:
*Besitta tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
*Besitta kunskaper gällande barns näringsbehov etc
*Besitta förmåga att tillaga all mat från grunden.
*Besitta förmågan att på egen hand hantera ett kök med ca 120-150 portioner per dag.
*Besitta förmågan att baka eget bröd.
*Vara väl insatt i livsmedelshygien och haccp.
*Besitta förmågan att sköta beställningar och arbeta efter satt budget.
*Besitta förmågan att tillaga och leverera ut mat till föräldrar med flera som beställer mat från förskolan.

*Du är en social, glad och kreativ person som trivs i den miljö som en förskola erbjuder.

Efter ett par månader då verksamheten kommit igång kommer vi att erbjuda föräldar och eventuellt närboende att beställa mat från förskolan. Den mat som beställs är i huvudsak dagens lunch men kan även bestå av pajer eller dyligt.

Som kock på Snickarbarnen ges du möjlighet till varierade och spännande uppgifter, där ovanstående är en del av dessa.

Vi söker dig som har bred kompetens inom området och som samtidigt vill vara med och utveckla arbetet för att ge barn, föräldar och pedagoger bästa möjliga kost.

Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi tar gärna emot synpunkter och önskemål för att utveckla ovannämnda områden på bästa sätt. Vi hoppas även att du har nya ideér och tankar att bidra med.

Vårt mål är att förskolan ska vara väl omtalad, bland annat på grund av den kost vi erbjuder barn och föräldrar.

Vill du hjälpa oss med detta och vill du vara med om en start där vi gemensamt skapar bästa möjliga verksamhet?

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidArbetstid efter ök 80-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: snickarbarnen@glocalnet.net
Övrigt: Märk din ansökan med "kock"
Arbetsplats: 
Adress: SNICKARBARNENS FÖRSKOLA AB
Sidensvansvägen 61
19255  Sollentuna Sverige
Hemsida: www.snickarbarnen.com
  

Platsannons

Miljövision söker teknisk Sug- & spolbilsförare

Slamsugning och Högtrycksspolning med kvalité.

Vi söker ytterligare en person med ett eget driv att ta sig an utmaningar under en arbetsdag där variationerna är många.

Du får ansvar för att kommunicera och uppfylla våra kunders krav och förväntningar på ett servicemedvetet sätt.

Du får ansvar för att din mobila enhet håller högsta klass och sköts oklanderligt med ditt tekniska kunnande.

Du har en förmåga att tänka logiskt i stunder då det är mycket att göra.

Du kommer att vara en del av ett team, där man ställer krav på varandra och att man vinner eller förlorar tillsammans.

Vi har jour dygnet runt och ca 4- 6 gånger per år är det du som ansvarar för resultatet mot våra kunder.

Vi jobbar när våra kunder önskar, vilket kräver en mycket flexibel arbetstid.

Du har C-behörighet. CE är en merit.

Har du drömt om att bli en av våra mobila arbetstagare och saknar C-kort? För dig som har det rätta drivet finns det en möjlighet att vi utbildar dig.

Vi har garage på Värmdö och i Länna.

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av vår rekryteringskonsult Martin Hansson på telefon 070 628 84 95. Din ansökan mejlar du till martin.hansson@rampfeber.se
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Sug- och spolbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Teknisk C-Chaufför
Webbplats:
Epostadress: martin.hansson@rampfeber.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MILJÖVISION PER GÖRANSSON AKTIEBOLAG
BOX 135
13423  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.miljovision.se
  

Platsannons

C-korts chaufför

Nu har vi köpt in en till bil !

Verksamheten går framåt och vi har utökat med ytterligare en bil för distrubutionskörning.
Vi kör varor i Storstockholm och söker nu en chaufför som trivs med yrket, som vill vara en del i en växande verksamhet.
Vi ser varje medarbetare som en viktig del i vår framgång och där av att det är viktigt att man trivs med att arbeta som chaufför.

Vi tillsätter jobbet så fort vi hittat rätt person så vänta inte med att söka.
OBS krav C körkort
Publiceraddatum: 2014-08-18
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timmy.setab@gmail.com
Övrigt: Maila din ansökan, på grund av arbetsbelastning kan vi inte ta emot några samtal.
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport AB
Fagerdalavägen 15 C
13952  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Stöd till barn med funktionsnedsättning, extrajobb

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre.

Rollen som avlösare innebär att du avlöser anhöriga till personer med funktionsnedsättning i hemmet.

Som ledsagare ledsagar personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos barn med funktionsnedsättning och ge dem stöd i sin vardag.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vårdarbete och av funktionshinder. Har du undersköterskeutbildning eller annan omvårdnadsutbildning ser vi det som meriterande, liksom om du behärskar teckenkommunikation. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska.
Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer, och du har hög integritet. Körkort är en fördel då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till alla arbetsplatser. För att arbeta som avlösare eller ledsagare är att du har fyllt 18 år.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister (LSS) en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställning som avlösare och ledsagare är visstidsanställningar på timbasis. Omfattningen är varierande, 10-30 h/månad, vilket innebär att det är ett bra extrajobb för sig som exempelvis studerar.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 november 2014. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, telefon 08-570 485 65. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-13
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidAllmän Visstidsanst Varierande antal timmarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-11-02
Referens: PVPASS:2014:7
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Klasslärare årskurs 5

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 640 elever och ca 95 medarbetare. Vi har en syn på lärandet som innebär att eleven ska få stöd att utveckla alla sina kompetenser: sitt intellekt, sin fantasi, sin estetiska förmåga och sin sociala och emotionella intelligens. Vi satsar på kulturinslag i undervisningen med bland annat musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara och naturliga delar i verksamheten.

På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Du kan läsa mer om skolan på vår hemsida www.viksskola.com
Vik skola består av 8 fritidshemsavdelningar samt klubbverksamhet för de äldre eleverna och är organiserad i arbetslag.


Rollen som klasslärare innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i klassen.

Tjänsten innebär även samarbete i ett arbetslag med andra lärare, fritidspersonal och eventuella resurser.
Vi söker dig som är behörig lärare. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du har kompetens inom ett eller flera kulturämnen. Du är van att ta ansvar och är en god förebild för barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med andra och kan fokusera på ditt uppdrag.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidaretjänst med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2014. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Agneta Jonzon rektor eller Victoria Ekman bitr. rektor genom expeditionen på telefonnummer 08- 574 607 60. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens:
Webbplats: http://www.varmdo.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Projektchef - Bygg - Värmdö

Projektchef-bygg till VärmdöBostäder AB

VärmdöBostäder AB söker, i samarbete med Isaksson Rekrytering, en Projektchef med erfarenhet att självständigt leda större byggprojekt. Tjänsten är på heltid och direkt underställd VD.

VärmdöBostäder, som ägs av Värmdö kommun, äger och förvaltar drygt 2 000 bostadslägenheter, och c:a 14 000 m2 lokaler, från Gustavsberg till Sandhamn. Vi har 25 anställda och omsätter ca 160 miljoner. Kontoret finns i Gustavsberg. Läs gärna mer om oss på www.varmdobo.se.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Projektchef innebär att du ansvarar för att driva i första hand våra nybyggnadsprojekt. Dessa startar ofta i detaljplaneringsskedet och innefattar samarbete med ägare, myndigheter och övriga inblandade i syfte att genomföra ett effektivt och lyckat bostadsbyggnadsprojekt. Du kan även få driva andra typer av byggprojekt förekommande i ett fastighetsbolag, inkl underhålls- och ROT-projekt. Arbetet kan omfatta hela eller delar av byggprocessen där du fungerar som ansvarig representant för VärmdöBostäder.

Kompetensprofil

För att lyckas som Projektchef hos VärmdöBostäder tror vi att du har arbetat som Projektchef eller på annat sätt ansvarat för större byggprojekt, ”från ax till limpa” i några år, och är trygg och självgående i den rollen. Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot byggteknik. Du kan också ha dokumenterad kompetens förvärvad på annat sätt.

Du ska ha mycket god kunskap och erfarenhet av entreprenad- och upphandlingsjuridik samt förhandlingsteknik. En merit är kunskap om Lagen om Offentlig Upphandling.

Du är driven, affärsmässig, en god förhandlare, kommunikativ och utvecklar på ett naturligt sätt goda relationer med de olika intressenterna i ett modernt och effektivt byggprojekt.

Att arbeta hos VärmdöBostäder       
                     
Som Projektchef hos VärmdöBostäder kommer du att arbeta i en målmedveten mindre organisation med trevliga medarbetare. En miljö långt från storstadspulsen men som ändå har högt tempo.
Kontoret finns i Gustavsberg, mellan Stockholm och dess skärgård.

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering och Bemanning AB.

Vi intervjuar kandidater löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag, som är den 31 augusti 2014, så vänta inte med ansökan. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Pontus Gustafsson 0736 - 00 31 98 eller VB Björn Blomkvist tel 070-7791225.

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012
Publiceraddatum: 2014-07-30
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-28
Referens:
Webbplats: http://www.isakssonrekrytering.se/index.php/soker-du-jobb/lediga-jobb?aguid=62C6D69D44F5499C9A5F40CEBE833FD4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Gustavslundsvägen 147
16751  BROMMA Sverige
Hemsida: www.isakssonrekrytering.se
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Kort beskrivning av företaget/bransch:
Taxiåkeri verksamt inom beställningscentralen VÖ-Taxi.
Huvudsakligt verksamhetsområde : Nacka Värmdö i Stockholm.
Har kollektivavtal.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Söker 2 st förare för ordinarietjänst/heltid /natt/dag,samt 1 extra/deltid/helg.
Fordon: Toyota,vw,samt volvo.
Full arbetsbeskrivning erhålles vid anställning.

Utbildning och erfarenhet:
Du måste genomgå TFL (taxiförarlegitimation) utbildning.Om du redan har TFL behöver du endast VÖ-leg (bolagsanpassad kurs) erbjudes kostnadsfritt vid anställning.God social förmåga en fördel.
Publiceraddatum: 2014-01-24
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning som sedan övergår till tillsvidareanställning.Provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rollby.plengier@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rollby Transport AB
Hölövägen 35
13971  STAVSNÄS 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal