Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-07-07 13:59

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 660
Täthet90,73Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,12Landareal (km²)
Sjö8,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 523,54Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till man 50+ på Värmdö

Vill du ha ett roligt jobb ska du läsa detta

Du kanske redan har en uppfattning om arbetet som personlig assistent? Det är dags att uppgradera den! Saker och ting ändras över tid och utvecklas, så kasta alla förutfattade meningar. Det här är ett roligt jobb! Visst ställer det krav på dig men det ger dig även en bra känsla inombords.

Vi har att göra varje dag, så något slappande blir det inte och dagarna går ganska fort. Det vi värdesätter högst är att vi alla jobbar för att brukarens vardag blir meningsfull och innehållsrik. Det går enkelt att ta sig hit med direktbuss från Slussen så du behöver varken ha bil eller körkort. Brukaren är man 50+ och bor på Värmdö.

För att komma ifråga måste du vara en lugn och stabil person som kan skapa trivsel runt dig och kunna kommunicera både med din brukare och dina arbetskamrater. Du måste ha sinne för humor och inte ta illa upp för minsta lilla. Här har vi assistenter en varm omtanke och respekt för varandra. Det är viktigt att du kan svenska språket och förstår nyanserna så inga missförstånd uppstår.

Du är en person med livserfarenhet, gärna med erfarenhet av att jobba med personer med utvecklingsstörning och du är inte allt för bunden av fasta tider. Att du tar ansvar för brukaren och är uppmärksam är en nödvändighet. Är du rätt person så behöver du inte haft assistentjobb tidigare.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Du behöver även ha två referenser.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är till en början visstid med timlön. I början blir det dagtid och helgdag men senare även kvällar. Dagtid arbetar man två assistenter tillsammans av säkerhetsskäl.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 21 juli 2015. Hör av dig nu med en beskrivning om din person och vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kerstin Jansson, gruppchef, 08-570 475 35.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-21
Referens: PVPASS:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4895300075154163115&benamning=Personlig+assistent+till+man+50%2b+p%c3%a5+V%c3%a4rmd%c3%b6
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Ta nästa steg i din karriär & jobba mot företagskunder

Det är roligt att gå till jobbet!
Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Boxmedia ser vi till att du har kul på jobbet - samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du strävar efter. 

För det är kanske så att du blir nöjd med en viss summa i lön?
Eller är du en utav dem som alltid vill öka och aldrig blir nöjd oavsett beloppet på lönespecen? 
Oavsett vilken utav personligheterna du tillhör så ser vi till att sätta upp ett tydlig mål med dig som du ska följa och klara av.


Boxmedia är en framgångsrik återförsäljare som sedan tidigare jobbar i ett partnerskap med varumärken som bla Google & Comhem.

Nu söker vi fler drivna anställda som ska jobba med en utav Sveriges främsta låneförmedlare.

Arbetsuppgiften är enkel och innebär att du hjälper privatpersoner sänka sina lånekostnader. Detta är en väldigt uppskattad tjänst då kund alltid har möjlighet att spara pengar.

Du kommer få bearbeta både nya & befintliga kunder.

Arbetsdagen passerar i ett högt tempo med stort eget ansvar samt utmanande uppgifter. 
Oavsett ifall du bara vill testa någonting nytt och utmanande eller ifall du redan jobbar som säljare tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor 
Kontinuerlig personlig vidareutveckling
Stora möjligheter att avancera i framtiden
Säljtävlingar med med grymma priser


Vi tycker lite extra om dig som:
Tycker om att jobba mot mål
Har sportat mycket
Är en vinnarskalle 

Heltid samt deltidstjänster
Fastlön + provision
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-06
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxmedia AB
Hammarby Allé 150
12066  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Blivande Gruppchef Sökes

Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder.

Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola.

Lux har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar.

Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional.

Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Värmdö Kommun.

Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare.
Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timo@lux.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUX SVENSKA AKTIEBOLAG
ENEBYBERGSVÄGEN 10A
18236  DANDERYD Sverige
Hemsida: www.lux.se
  
Platsannons

Lärare programmering datorteknik Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har drygt 1100 elever fördelade på fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kommuner i Stockholms län.

Rollen som lärare i Datorteknik och programmering innebär att du undervisar i kurserna datorteknik 1a och programmering 1. Du kommer att ingå i ett arbetslag för teknikprogrammets informations- och medieteknikinriktning. Du kommer också att vara mentor för ca15 elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet och erfarenhet av att undervisa i dataämnen på gymnasiet. Du är en skicklig engagerad pedagog som har lätt för att samarbeta och att tänka nytt. Dessutom är du en engagerad och intresserad lärare med förmåga att variera och individualisera undervisningen. Att du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och tycker om att arbeta med ungdomar ser vi som en självklarhet.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 65 % med tillträdesdag 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 29 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sten-Åke Sundkvist, programrektor, 08-505 551 11.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens: PVGY02:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4895300075146318849&benamning=L%c3%a4rare+programmering+datorteknik+V%c3%a4rmd%c3%b6+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sommarvikarier inom vård och omsorg

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorgstjänster. Vårt uppdrag är att utföra tjänster för att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Avdelningen består av särskilda boenden och hemtjänst för äldre samt gruppboenden, personlig assistans och daglig verksamhet för funktionshindrade.

Inom avdelningen arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Nu söker vi dig som vill arbeta inom vår hemtjänst. Genom ditt arbete berikar du vardagen för äldre genom att ge hjälp och stöd i deras hem. Vi arbetar dag, kväll och natt.

Rollen som sommarvikarie innebär att du tillsammans med ordinarie personal stödjer den enskilde i personliga, praktiska och sociala frågor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och vill ge omsorg och stöd till kommunens medborgare. Har du utbildning inom omvårdnad är detta meriterande men inget krav. Även tidigare erfarenhet av arbete inom liknande verksamheter ser vi som en merit. Vidare ser vi att du sätter kunden i centrum och tar ett stort eget ansvar.

Du måste ha fyllt 18 år och ha B-körkort. Du behöver även kunna tala och förstå svenska bra.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställning med timlön under sommaren 2015.

Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Niklas Dahl 08-570 470 39 eller Mona Asplund 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSommarvikariat Visstid kort än 3månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-23
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4836548605160776931&benamning=Sommarvikarier+inom+v%c3%a5rd+och+omsorg
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Face to face säljare

Eftersom vi intern utbildar alla från grunden, behöver du ingen tidigare erfarenhet inom försäljning. Vi söker personer med drivkraft som vill bli säljare av vår produkt inom Värmdö kommun.

Är du den vi söker vill vi helst att du börjar arbeta hos oss snarast

Som en trygghet för dig har du lön även om du inte säljer något. Vid en heltidstjänst skall du göra 40 kundbesök under en 30 dagars period som ger dig en lön på 21 000 kr. (15750kr i lön + Ob-tillägg på 5250kr).

Med vårat nya lönesystem betalar vi dig en bensinersättning för varje besök du gör samt att du har ett kostnadsavdrag på 40% från skattemyndigheten vilket gör att vi står för drivmedlet när du åker till kund och tillbaka. Vi är det enda företaget med detta erbjudandet.

Gör du mindre än 40 demonstrationer under en 30 dagars period får du en lägre ersättning men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer inklusive bensin som för det du gör. Därför har du även möjligheten att detta jobb kan fungera som extrajobb/deltidsarbete för dig. Säljer du så får du betalt i form av provision. Provisionen är upp till 6000kr per såld enhet.

Enligt gällande semesterlag har du ovan på lön/provision efter provanställningen 12% i semesterersättning som sätts undan till framtida semester

Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland som är en produkt med en mängd olika funktioner och användningsområden. Vi är den enda importören av produkten i hela Skandinavien. Maskinen är designad på ett sätt att passa in i varje hem och arbetsmiljö. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunder att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. På din personliga intervju kommer du självklart att få del av mer information om vår produkt, utbildning, lönesystem, m.m.


Du åker endast ut på förbokade kundbesök.
Du jobbar där du bor, upp till 4 mils radie.
Du gör ditt eget jobbschema från vecka till vecka.

Kundbesöken blir bokade av våran bokningsavdelning, så med andra ord behöver du aldrig leta kunder själv.

Ett kundbesök tar ca 1,5 - 2,0 timmar + körtid. Körkort är ett krav.


Med detta jobb kommer du att få stor arbetslivserfarenhet, mycket utbildning inom säljyrket men framför allt så har du en stor chans att påverka din inkomst.

Du börjar din grundutbildning, som är 3 dagar, på vårat kontor i Norrköping, Jönköping, Sunne eller Köping. Vid behov av övernattning står vi för boendekostnaden och maten under kursdagarna. Du får ersättning för kursdagarna och vi hoppas du kan börja så snart som möjligt.

Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan någon förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

Välkommen in med din ansökan till jobb@greenviro.se
OBS:
Vi håller personliga intervjuver löpande och gör det på ett klimatsmart sätt. Det betyder att vi kontaktar dig och gör intervjun via telefon så du behöver inte heller ta dig till något speciellt ställe
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Glöm inte ange tel nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Purello Sweden AB
Tenngatan 4
60223  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/servitör

Vi söker omgående en till trevlig och pigg serveringspersonal till vår restaurang.

Arbetstiden är varierande för alla dagar och tider under veckan.

Förkunskaper är inget krav men vi ser gärna att du har någon slags erfarenhet av kassa eller servering.

Du är positiv och tillmötesgående och tycker om att ge bra service till
dina gäster.

För ansökan ring mellan 14-16
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: www.restaurangåtervall.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Restaurang Återvall söker en pizzabagare med arbetsuppgifter såsom pizzabakning och andra förekommande arbetsuppgifter i köket. Tidigare erfarenhet krävs.

Observera att restaurangen ligger på Ingarö ca 30 min med buss från slussen.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: www.restaurangåtervall.se
  
Platsannons

Lärare i Trä- och metallslöjd samt Bild

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 420 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som ämneslärare innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av ämnena Trä- och metallslöjd samt Bild i de klasser som du undervisar. I tjänsten ingår även att vara medmentor i en åk 4. I mentorsrollen ingår bland annat planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt.

Du kommer under detta läsår att ingå i arbetslag 4 och undervisa i trä och metallslöjd samt bild i åk 4-5. Utöver arbetslaget kommer du även ingå i en ämnesgrupp som består av Bild- och Slöjdlärare. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Trä- och metallslöjd samt Bild. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser IT som en naturlig del av din undervisning.

Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del av arbetet. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS03:2015:11
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4883205165167863955&benamning=L%c3%a4rare+i+Tr%c3%a4-+och+metallsl%c3%b6jd+samt+Bild
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Tandhygienist

Tandläkarmottagning på Ingarö söker tandhygienist.

Du som söker ska vara legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-07-04
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 25%Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.g.olofsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cusp AB, Tandläkare Anders Olofsson
Gubbdalsvägen 22
13466  INGARÖ 
Hemsida: http://www.tandlakare-andersolofsson.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik, fysik och kemi

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MPMFK20141202
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MPMFK20141202
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare i svenska

Mälardalens Ridgymnasium finns på Skärgårdens Rid & Friskvårds Center i Gustavsberg. Anläggningen är enkel att nå via buss eller bil. Vi har ett nationellt naturbruksprogram med häst som fördjupningsämne. Skolan bedriver all verksamhet på samma anläggning, såväl praktiska som teoretiska ämnen.

Vi söker en behöriga gymnasielärare med lärarlegitimation i svenska. Du ska tycka om att arbeta med ungdomar som drivs av ett starkt intresse för hästar även om eget hästintresse inte krävs.

Skolan är nystartad i Gustavsberg och kommer att starta med en klass i årskurs 1. Tjänsten är en deltidstjänst på 20% med ökning i procent till år två. Ämneskollegor finner du på vår systerskola; Västerås Ridgymnasium i Västerås.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: MRG-100
Webbplats:
Epostadress: annika.skoog@malardalensridgymnasium.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Mälardalens Ridgymnasium AB
Aberga Gård
72595  Västerås Sverige
Hemsida: malardalensridgymnasium.se
  
Platsannons

Lärare i Ma/NO och teknik Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola behöver en lärare till år 6-9, med behörighet att undervisa i matematik och NO-ämnen inklusive teknik.

Värmdö Skärgårdsskola är en grundskola F-9 med ca 380 elever. Skolan är belägen i en unik och vacker skärgårdsmiljö, uppdelad på fyra enheter; Djurö, Runmarö, Möja och Svartsö. Djurö har broförbindelse till fastlandet och man tar sig enkelt från Slussen med buss.

Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig och självklar del i undervisningen.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb.

Rollen som lärare innebär att du har huvudansvar för undervisningen i dina ämnen. Du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar i. Du samarbetar med ämneskollegor och ingår i ett mindre arbetslag på Runmarö. Undervisning på andra enheter inom Skärgårdsskolan kan också förekomma. Tjänsten innebär även mentorskap.

Som lärare på Skärgårdsskolan är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen - arbetslagslagsledning samt biträdande rektor.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans äldre åldrar med behörighet i matematik och NO-ämnen samt teknik. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, flexibel, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti eller efter överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08-570 486 05, alt. Mari Isacson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens: PVGS02:2015:20
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4891844625156387462&benamning=L%c3%a4rare+i+Ma%2fNO+och+teknik+Sk%c3%a4rg%c3%a5rdsskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Egenvårdsrådgivare med egenvårdsansvar

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss? Är du vår nya egenvårdsansvarig?
Apoteket Fyren ligger i Gustavsbergs centrum och är ett medelstort apotek. Vi har en stor fin egenvård med 42 moduler. På apoteket är vi 7 medarbetare som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Våra öppettider är måndag-fredag 9.00-19.00, lördag 10.00-16.00 och söndag 11.00-16.00. Till Gustavsberg pendlar du enkelt från stan med direktbussar från Slussen som tar ca 20 minuter.

För att än bättre kunna leva upp till våra egenvårdskunders förväntningar söker vi nu en egenvårdsansvarig. Apotekets kundlöfte är att vi gör det enklare att må bra och vi söker dig som delar vår omtanke för kunden. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd.

Befattningen omfattar heltid och gäller tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Som egenvårdsansvarig arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket är välfyllt och ser tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår också att aktivt föra ut nyheter och implementera koncept inom egenvårdsområdet.

Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden. Som egenvårdsansvarig vill vi att du säkerställer att exponering av varor är på topp och att vi har en inspirerande butiksmiljö som våra kunder trivs att visas i. Du är duktig på att delegera och skapa delaktighet för övriga medarbetare i arbetet för att nå ökad försäljning i egenvården. Du arbetar aktivt med att sätta upp säljmål, följa upp försäljning samt att coacha övriga medarbetare till att överträffa sina egna mål för merförsäljning.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker med flera års erfarenhet av apoteksarbete. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande.

Erfarenhet av att arbeta som egenvårdsansvarig är mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en självständig och handlingskraftig person med starkt kundfokus som tänker affärsmässigt i kundmötena och har ett stort intresse för försäljning. Du har förmågan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya rutiner och nya arbetssätt och för att samarbeta med dina arbetskollegor. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktigt del av Apoteket AB.  Med ditt stora kundfokus och ditt intresse för försäljning och service ser du fram emot att aktivt bidra i att utveckla verksamheten framåt

Du har ett stort intresse av hälsa, både egen och andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande

Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig så kommer du passa på apoteket Fyren.

Kontakt
Ytterligare information om befattningen lämnas av Regionchef Marcus Ahrén på telefon 010-447 61 51.

Anställningsförmåner
Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men du har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad kan du köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst. Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egen utbildningsenhet Apoteksakademin och har ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 juli och tillträde till befattningen sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Apotekstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-26
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1420130/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket Försäljning
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  

Platsannons

Grundskollärare till Grantomta Montessoriskola

Skoljobb Sverige AB söker nu två grundskollärare för årskurs F-1 och årskurs 1-3 till Grantomta Montessoriskola.

Om arbetsplatsen:

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Grantomta Montessoriskola är valet för den lärare som vill arbeta i ett engagerat och relativt litet kollegium med möjligheter att fortsätta vårt arbete att tillsammans utveckla den bästa skolan på Värmdö. Vi bygger en attraktiv skolorganisation för elever, lärare och föräldrar. Som lärare ska man ha höga förväntningar på Grantomta men också ha höga förväntningar på sig som lärare. Vi arbetar aktivt med att ha en bra balans mellan undervisningstid och planeringstid för att ge bästa möjliga förutsättningar för lärare att utföra sitt arbete och elever att tillgodogöra sig undervisningen.


Arbetsuppgifter:

Grantomta Montessoriskola nu två lärare för yngre åldrar. Du ska vara behörig och legitimerad grundskollärare för den aktuella årskursen. Undervisningen sker i Ma., Sv., No., So., Eng. samt eventuellt bild. En tjänst gäller en åldersblandad F-1 klass och en tjänst gäller åldersblandad 2-3 klass. Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisa i klass, planera och uppfölja undervisning, utvärdera och utveckla undervisning tillsammans med kollegor.
Du är klasslärare för ca 24 elever och arbetar i nära samarbete med lärare/mentorer och fritidspersonal.

Tjänsterna är två separata tillsvidaretjänster på 100 %.


Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad grundskollärare, behörig och legitimerad. Du kommer företrädesvis undervisa i grundämnena samt eventuellt bild. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Erfarenhet av montessoripedagogik är ett plus.

Du har god samarbetsförmåga och att du har förmåga att bygga goda relationer är mycket viktigt.


Anställningsform:

Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 2


Tillträde:

Tillträde 2015-08-12 alt. enl överenskommelse.


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2015-07-30

Ansökan skickas via mail till per.fahlman@skoljobb.se
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.fahlman@skoljobb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skoljobb Sverige AB

11452  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.skoljobb.se
  
Platsannons

Enhetschef Personlig assistans, SoL-, LSS-insatser

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorgsinsatser med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Inom avdelningen finns särskilda boenden och hemtjänst för äldre samt gruppboenden, personlig assistans och daglig verksamhet för funktionshindrade. Avdelningen består av sex enheter med sammanlagt nästan 900 medarbetare.

Vi arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Enheten Personlig assistans driver kommunens egen assistans-, ledsagar- och avlösarverksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Rollen som enhetschef innebär att du ansvarar för stabila verksamheter med erfarna team. Enheten består av Personlig assistans och SoL- och LSS-insatser. Du har det övergripande ansvaret för enhetens verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har två strateger till stöd i verksamheten.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som har en lämplig högskoleutbildning och en gedigen erfarenhet av arbete inom LSS. Du skall vara väl insatt i insatserna och lagutrymmen under LSS och SoL. Det är meriterande om du själv har erfarenhet av arbete i liknande verksamheter.

Som person vill vi att du är drivande, prestigelös, lyhörd och inser att du når verksamhetens mål genom dina medarbetare. Du är närvarande i verksamheten och vid behov stöder du även verksamhetens gruppchefer på operativa plan. Du kännetecknas av att vara en inspiratör med hög social kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 27 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sam Grandell, nuvarande Enhetschef, 08-570 475 93 eller Björn Larsson, Vård och Omsorgschef, 08-570 483 38. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-27
Referens: PVPASS:2015:6
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4890980775152438169&benamning=Enhetschef+Personlig+assistans%2c+SoL-%2c+LSS-insatser
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Habiliteringsassistenter Boende/LSS

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Inom avdelningen arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Boende/LSS består av sju gruppbostäder för vuxna med funktionsnedsättning, en enhet med servicebostäder samt ett korttidshem för barn och ungdom med funktionsnedsättning.

Vi behöver komplettera våra personalgrupper inom enheten efter sommaren och söker därför nya medarbetare.

Rollen som habiliteringsassistent innebär att genom pedagogiska lösningar vara ett stöd i den boendes dagliga liv och utveckling. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt i sin vardag.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionsnedsättning och/eller har lång erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har ett intresse och engagemang för människor med behov av särskilt stöd. Erfarenhet av arbete inom dygnet runt-verksamhet är en merit.

Personliga och sociala egenskaper som är viktiga i arbetet är att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör behärska det svenska språket i både tal och skrift samt ha god datorvana.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställningar och omfattar 75 % samt ett ettårigt vikariat på 75 % under en föräldraledighet. På våra enheter tillämpar vi jourtjänstgöring nattetid, arbete på rullande 4-veckors scheman.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Lotta Jungstedt, enhetschef, 08-570 482 56 alternativt Fia Carlsson, 072-853 00 67.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens: PVFH04:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4890980775142717649&benamning=Habiliteringsassistenter+Boende%2fLSS
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Jobba som samplare/säljare!

VIQ ACTION MARKETING AB söker nu på uppdrag av Comviq samplare/säljare.

VIQ ACTION MARKETING AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Vårt kontor ligger i Stockholm.

Är du tävlingsinriktad och gillar nya utmaningar? Vill du lära dig och utvecklas inom försäljning?

Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö vara en ambassadör för vår uppdragsgivare Comviq. Du tar daglig kontakt med ett stort antal människor och bedriver aktiv sampling och försäljning med glädje och engagemang. Vårt gemensamma uppdrag är att hjälpa så många människor som möjligt att välja Comviq framför övriga mobiloperatörer.

Vi söker dig som är:

- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor
- Drivs av att tjäna pengar och möjligheten att kunna påverka din lön.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%

Ingen tidigare erfarenhet krävs, men att ha arbetat som eventpersonal eller annat serviceyrke är meriterande. Vi ser gärna att du är flerspråkig, men det är inte ett krav.

Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Du erhåller provision och semesterersättning enligt svensk lag.


Är du den vi söker? Ansök redan idag!
Malia din ansökan till ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Samplare/Säljare Comviq" i rubriken.


Information:
Ordet samplare kommer från engelskans "sample" som betyder varuprov. Som samplare delar man helt enkelt ut gratis varuprov och i detta fall comviq kontantkort.

Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB. Comviq är den överlägset största kontantkortsoperatören i Sverige och erbjuder en rad olika prisplaner för alla typer av konsumenter.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.viqsweden.se
  

Platsannons

VIQ söker Eventsäljare - Deltid

VIQ Actionmarketing AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2015 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Trots att vi är så pass unga har vi vunnit de flesta av Sveriges tuffaste säljtävlingar. Jobbar man inom sälj, så vet man att en säljare från VIQ håller enormt hög klass på samtliga parametrar. Detta är även något som eventuella framtida arbetsgivare ser ljust på i exempelvis ett CV.

Som Eventsäljare för VIQ Action Marketing handlar det om att överraska kunden på ett positivt sätt. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö med omnejd sälja produkter från välkända svenska företag inom TV, Bredband och lotteri. Du tar dagligen kontakt med ett stort antal människor, och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service.
Vi erbjuder våra medarbetare enorma karriärmöjligheter. Till våra ledande befattningar rekryterar vi nästan enbart internt. Oavsett om ditt mål är att bli toppsäljare eller ledare för ett team, så börjar din resa med eventförsäljning på större matbutiker, gator, torg, gallerior, mässor och festivaler. Detta gör du tillsammans med drivna kollegor som är liksom vi medvetna att ju roligare man har på jobbet desto mer säljer man.

Vi söker dig som är:
- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%.
- Fullt införstådd med att hårt arbete och god disciplin förenat med ett långsiktigt tänk lönar sig.
- En tävlingsmänniska, eftersom att vi ständigt tävlar med varandra, både gällande försäljningsresultat och kundbemötande.

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut.

Vi erbjuder dig en deltidsanställning där tjänsten omfattar 20 timmar/veckan.
Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag.
Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Därefter kommer du dina första veckor att få jobba nära tillsammans med coacher och ledare som har till uppgift att få dig att komma igång med din försäljning, redan från den första arbetsdagen. Förutom detta fortsätter utbildningen dagligen tillsammans med flera av Sveriges absolut bästa säljare.

Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Eventsäljare" i rubriken. Vi är snabba och effektiva när det gäller att hantera din ansökan, bli därför inte förvånad om vi hör av oss väldigt snart!
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://viqsweden.se/
  

Platsannons

VIQ söker Eventsäljare i Värmdö

VIQ Actionmarketing AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2015 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Trots att vi är så pass unga har vi vunnit de flesta av Sveriges tuffaste säljtävlingar. Jobbar man inom sälj, så vet man att en säljare från VIQ håller enormt hög klass på samtliga parametrar. Detta är även något som eventuella framtida arbetsgivare ser ljust på i exempelvis ett CV.

Som Eventsäljare för VIQ Action Marketing handlar det om att överraska kunden på ett positivt sätt. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö med omnejd sälja produkter från välkända svenska företag inom TV, Bredband och lotteri. Du tar dagligen kontakt med ett stort antal människor, och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service.
Vi erbjuder våra medarbetare enorma karriärmöjligheter. Till våra ledande befattningar rekryterar vi nästan enbart internt. Oavsett om ditt mål är att bli toppsäljare eller ledare för ett team, så börjar din resa med eventförsäljning på större matbutiker, gator, torg, gallerior, mässor och festivaler. Detta gör du tillsammans med drivna kollegor som är liksom vi medvetna att ju roligare man har på jobbet desto mer säljer man.

Vi söker dig som är:
- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%.
- Fullt införstådd med att hårt arbete och god disciplin förenat med ett långsiktigt tänk lönar sig.
- En tävlingsmänniska, eftersom att vi ständigt tävlar med varandra, både gällande försäljningsresultat och kundbemötande.

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut.

Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag.
Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Därefter kommer du dina första veckor att få jobba nära tillsammans med coacher och ledare som har till uppgift att få dig att komma igång med din försäljning, redan från den första arbetsdagen. Förutom detta fortsätter utbildningen dagligen tillsammans med flera av Sveriges absolut bästa säljare.

Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Eventsäljare" i rubriken. Vi är snabba och effektiva när det gäller att hantera din ansökan, bli därför inte förvånad om vi hör av oss väldigt snart!
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://viqsweden.se/
  

Platsannons

COMHEM SÄLJARE SÖKES!

Är du ute efter en ny utmaning i sommar? Söker du ett heltidsjobb eller sommarjobb? då är detta säljjobbet för dig!

Vi på Viafield expanderar stort och söker nu fler drivna fältsäljare som brinner för att jobba med människor och vill arbeta på Sveriges roligaste arbetsplats med utgångspunkt i Värmdö.

Många säljare har gjort en fin karriär på Viafield och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi har utesäljare, eventsäljare och teamledare. Vi befinner oss i nuläget i en positiv tillväxtfas. Viafield jobbar med Face2Face försäljning tillsammans med välkända bolag i Sverige.

Om Tjänsten:
Du kommer att ingå i ett energifyllt team om ca 5-10 personer där ni tillsammans strävar efter gemensamma mål. All försäljning kommer att ske till privatpersoner genom event och hemförsäljning.

Din roll: Du får färdiga/varma leads som är bokade av Com Hem, därefter kommer du att besöka kunderna via hembesök.
Vi använder oss utav profilkläder och ID brickor från Com Hem och detta är mycket uppskattat.

Genom ett tätt samarbete med din teamledare får du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och samtidigt möjligheten till att växa inom företaget. Du kommer dagligen omringas av kollegor och ledare som sprider både glädje och leenden, där dagen inleds med ett inspirerande uppstartsmöte för att få de bästa förutsättningarna till en riktigt bra arbetsdag!

Vi erbjuder dig:
- Utbildning inom produkt, säljteknik och säljstrategi
- Drivna samt stöttande medarbetare och ledare
- Trygghet i ett stabilt företag
- Möjligheten att påverka din egen lön
- Samsung Galaxy tab som arbetsverktyg.
- Garantilön med en attraktiv provisions- och bonussystem

Vi ser gärna att du:
- Är målmedveten och ser hinder som en utmaning
- Har en god social kompetens och behärskar det svenska språket väl
- Är resultatfokuserad och tävlingsinriktad
- Har gått ut gymnasiet
- Tycker om att resa, både i kortare och längre sträckor
- Har erfarenhet av försäljning (inget krav)
- Har ett stort driv och viljan att tjäna pengar!

Vi värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande. Det viktigaste är att du har ett driv!

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka in ditt CV till jobba@viafield.se med ämne "ViaField"

Det går även bra att ringa oss på: 073 600 86 58

Besök oss gärna på vår hemsida www.viafield.se

Vi ser fram emot att träffa dig!

Med vänliga hälsningar,
Mariela, rekryteringsansvarig på Viafield
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidGarantilön + Provision och Bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobba@viafield.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIAFIELD SWEDEN AB
JAN STENBECKS TORG 17
16440  KISTA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mellanstadielärare årskurs 4-6 till Grantomta Mo

Skoljobb Sverige AB söker nu en mellanstadielärare till Grantomta Montessoriskola.


Om arbetsplatsen:

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Grantomta Montessoriskola är valet för den lärare som vill arbeta i ett engagerat och relativt litet kollegium med möjligheter att fortsätta vårt arbete att tillsammans utveckla den bästa skolan på Värmdö. Vi bygger en attraktiv skolorganisation för elever, lärare och föräldrar. Som lärare ska man ha höga förväntningar på Grantomta men också ha höga förväntningar på sig som lärare. Vi arbetar aktivt med att ha en bra balans mellan undervisningstid och planeringstid för att ge bästa möjliga förutsättningar för lärare att utföra sitt arbete och elever att tillgodogöra sig undervisningen.


Arbetsuppgifter:

Grantomta Montessoriskola söker nu en mellanstadielärare för årskurs 4-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att undervisa i klass i främst svenska och engelska, planering och uppföljning av undervisning, utvärdera och utveckla undervisning tillsammans med kollegor.

Du är mentor för ca 20 elever och arbetar i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.


Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad lärare, behörig och legitimerad. Du kommer företrädesvis undervisa i svenska och engelska. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Erfarenhet av montessoripedagogik är ett plus.
Du har god samarbetsförmåga, att du har förmåga att bygga goda relationer är mycket viktigt.Övrigt:

Anställningsform:
Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 1


Tillträde:

Tillträde 2015-08-12 alt. enl överenskommelse.


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2015-07-30

Ansökan skickas till per.fahlman@skoljobb.se.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.fahlman@skoljobb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skoljobb Sverige AB
Skeppargatan 27
11452  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.skoljobb.se
  

Platsannons

C Chaufför

Hej nu söker vi ett antal Lastbilschaufförer till både fast tjänst och extra, Samt ett par sommarvikarier med möjlighet till fast anställning. Arbetet består av att köra distributionsbil av kyl och frys produkter. Du som söker ska vara ordningsam, morgonpigg och social då du har mycket kontakt med kunderna. Utgångsplats är vanligast i Årsta/Västberga
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidMånadslön eller timlön beroende på anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: C Chaufför
Webbplats:
Epostadress: robert@setab.org
Övrigt: OBS Vi tar endast emot skriftlig ansökan då vi har mycket att göra.
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport i
Fagerdalavägen 15 C
13952  Värmdö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elevassistent till högstadiet Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen, behöver en elevassistent.

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb.

Rollen som elevassistent innebär att du kommer arbeta med elever på högstadiet, såväl enskilt som i grupp, som är i behov av särskilt stöd under skoldagen.

Vi söker i första hand dig som har någon form av grundutbildning mot barn/ungdom på gymnasial nivå, till exempel barnskötare eller fritidsledare. Du har erfarenhet av att arbeta med barn som har särskilda behov och har du erfarenhet av elever med diagnoser inom autismspektrat är det meriterande. Du har en vilja att utveckla det elevhälsofrämjande arbetet inom skolan. Du är flexibel och ansvarsfull och planerar upplägget av elevernas skolarbete tillsammans med lärarna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75 % och är en visstidsanställning under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti eller efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: PVGS02:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4889253265152912198&benamning=Elevassistent+till+h%c3%b6gstadiet+Sk%c3%a4rg%c3%a5rdsskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Stor och flyttstädning i Värmdö med omnejd söker ny personal

Hemfrid söker ny personal för stor och flyttstädning

 

Tycker du om städning och vill jobba i grupp? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Värmdö med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer utföra storstädning och flyttstädning av privata bostäder där hemfrids samtliga städmoment ingår. Du kommer att arbeta i grupp. Meriterande om du har körkort och bil.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara flexibel, serviceinriktad och tycka om fysiskt arbete.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (vissa helger och helgdagar kan bli aktuellt).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/Arbeta-pa-Hemfrid/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=214%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
10064  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Hemstädning till Värmdö med omnejd

Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Värmdö med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Städning i privata hem. Du kommer utföra veckostädning hemma hos våra kunder regelbundet och utför samtliga städmoment som ingår vid vår veckostädning.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och helgdagar).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

  

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/Arbeta-pa-Hemfrid/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=196%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
10064  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Hemstädning till Botkyrka med omnejd

Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Botkyrka med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Städning i privata hem. Du kommer utföra veckostädning hemma hos våra kunder regelbundet och utför samtliga städmoment som ingår vid vår veckostädning.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och helgdagar).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

  

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/Arbeta-pa-Hemfrid/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=194%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
10064  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö.

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

WW Energy Solutions ingår i företagsgruppen Water Sverige som har varit aktiva inom försäljning sedan 1992, www.watersverige.se.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet. Har du viljan har vi kunskapen att utbilda dig.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har en ackordslön där du får ersättning för alla demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Om du under anställningens gång känner att detta inte är något för dig kan du välja att avsluta anställningen med omedelbar verkan. Denna extra trygghet ger vi dig, då många tidigare inte provat på säljyrket.

Du arbetar 5 dagar (heltid) i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr. Det finns inget tak på hur många kundbesök du får göra under en månad. Efter 90 dagar blir du erbjuden en tillsvidareanställning som automatiskt ger en lönehöjning med 12 %.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Vi har en karriärsplan som är utvecklad för att passa just dig. Du är själv aktivt med och planerar din framtid i företaget.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på vår egen fabrik i Tyskland. Water är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 28. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av WW Energy Solutions kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret, sedan 4 dagar ute på fältet med en mentor. Du har en fast ersättning för kursdagarna samt ersättning för att ta dig till och från utbildningen. Självklart har du lön även för de träningsbesök som mentorn gör till dig under de 4 dagarna på fältet. Skulle du behöva övernattning står vi för boendet.

Hemsida: www.wwenergysolutions.nu

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidHeltid eller deltid. Deltid omfattar åtminstone 50 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@wwenergysolutions.nu
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Kopparbergsgatan 10b
21444  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.wwenergysolutions.nu
  
Platsannons

Bagare

Bagare
1 plats
Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön.

Vi har en två restauranger en ala carte och en buffè/cafe.

Vi söker nu en duktig och självständig bagare med minst 5 års yrkeserfarenhet samt relevant utbildning.
Vi ser gärna att du är ordningsam, noggrann och effektiv.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan tillsättas innan rekryteringstiden tar slut.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Bagare
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Barnskötare/Resurser till Fågelviks förskola

Fågelviks förskola och skolans kännetecken är "den trygga förskolan med det stora hjärtat", där all personal samverkar kring barnets dag. Förskolan har i nuläget nio avdelningar. Värdegrundsfrågorna är invävda i förskolans arbetsplan genom tre inriktningar som genomsyrar all vår verksamhet, Hälsa, EQ - det sociala samspelet och Det läsande barnet.

Förskolan har ett nära samarbete med skolan som är i samma byggnad. Vi ser många fördelar med det såsom tillgången till mark och stora lekytor samt närhet och trygghet till Fågelviks skola inför skolstart. Vi har en god bemanning som ger fördelar i nyttjande av olika kompetenser.

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar.

Rollen som barnskötare/resurs innebär att du är en av pedagogerna i verksamheten. Du ska kunna ansvara för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje barn och sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Alla pedagoger har avsatt tid för planerings- och uppföljningsarbete.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi förutsätter att du är mål- och uppdragsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och samt har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare har du intresse för att arbeta med alla åldersgrupper samt har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är vikariat och omfattar heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse och pågår till och med den 31 december 2015 med eventuell förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Monica Hjerpe, förskolechef, 08-570 483 70. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: PVFK10:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4889253265164612084&benamning=Barnsk%c3%b6tare%2fResurser+till+F%c3%a5gelviks+f%c3%b6rskola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Förskollärare till Fågelviks förskola

Fågelviks skola och förskolas kännetecken är "den trygga förskolan med det stora hjärtat", där all personal samverkar kring barnets dag. Förskolan har i nuläget tio avdelningar. Värdegrundsfrågorna är invävda i förskolans arbetsplan genom tre inriktningar som genomsyrar all vår verksamhet, Hälsa, EQ - det sociala samspelet och Det läsande barnet.

Förskolan har ett nära samarbete med skolan som är i samma byggnad. Vi ser många fördelar med det såsom tillgången till mark och stora lekytor samt närhet och trygghet till Fågelviks skola inför skolstart. Vi har en god bemanning som ger fördelar i nyttjande av olika kompetenser.

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar. Som förskollärare kommer du att ha ansvaret för en avdelning där du arbetar tillsammans med barnskötare.

Rollen som förskollärare innebär att du är en av pedagogerna i verksamheten. Du ansvarar för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje barn och sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Alla pedagoger har avsatt tid för planerings- och uppföljningsarbete.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med förmåga att leda dina kollegor. Vi förutsätter att du är mål- och uppdragsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och samt har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare har du intresse för att arbeta med alla åldersgrupper samt har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställningar och omfattar heltid med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Monica Hjerpe, rektor, 08-570 483 70.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: PVFK:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4833956145143246370&benamning=F%c3%b6rskoll%c3%a4rare+till+F%c3%a5gelviks+f%c3%b6rskola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Administratör Assistent VD sekreterare

Söker en kompetent och flexibel person till ett komplext uppdrag som innebär
Mixade arbetsuppgifter från mer avancerade administrativa uppgifter till små men viktiga vardagspraktisla uppgifter på kontor.
Arbetet kan skötas hemifrån och disponeras relativt fritt.
Önskemål är att utöver sedvanliga administrativa och kontorsysslor även sköta bokningar och kontakter med kunder.
Arbetet ställer krav på att vara utåtriktad,social och även språkligt kunskap.

Till att börja med, ca 5% arbete
Önskar en person som klarar sedvanliga program som Word,excel PowerPoint etc men även social medier och applikationer som Instagram,snapshot Viber,Facebook och Skype.
Efterfrågar person som kan flera språk utöver. Engelska,svenska även polska/ryska men söker även personer som kan något av språken kurdiska,syrianska,arabiska/persiska,tigrinja,italienska,franska eller spanska
Deltid och andra viktiga familjeangelägenheter som barn,studier etc går att kombinera .
Körkort krävs.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: VD-sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid eventuellt aktuellt med mer långvarigt arbete om förutsättningar finns och rätt kandidat hittas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-29
Referens: Sportclinic 2015
Webbplats:
Epostadress: jobb@sportclinic.se
Övrigt: Även Skype: doktorgustav ( Sthlm Swe)
Arbetsplats: 
Adress: SPORTCLINIC of SWEDEN
Klostervägen 14
13434  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.sportclinic.se
  
Platsannons

Elgiganten "Varuhusnamn" söker kassamedarbetare

Elgiganten Backoffice är beläget i Kista. Det är totalt ca 70 personer som jobbar här med att supporta varuhusen. Här finns ekonomiavdelning, personalavdelning och driftledning.

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vårt varuhus "i stad/varuhusnamn" söker vi nu en kassamedarbetare.

Beskrivning av tjänsten:
Som kassamedarbetare på Elgiganten tar du betalt för varor som kunder önskar köpa samt säljer nödvändiga tillbehör. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden, innefattar tjänsten också en rad administrativa sysslor och rutiner. Som kassamedarbetare är du även ansvarig för kassaområdets varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet som kassamedarbetare innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Som kassamedarbetare är det därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

* Avtalsenlig lön och pension
* Generöst bonusavtal och förmåner
* En utpräglad företagskultur
* Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
* Goda karriärmöjligheter

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar

Lisa Modéer
Varuhuschef Värmdö

Vid frågor, kontakta drift.varmdo@giganten.se

Sista ansökningsdag: 2015-07-10

Anställningsgrad: "Deltid"

Arbetstider:"Dagtid, kvällar och helger"

Tillträde: "Snarast"
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Omgående Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1417898/6297?channel=amv&iso=se
Epostadress: drift.varmdo@giganten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Box 1264
16429  Kista Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Elgiganten Värmdö söker erfaren vitvarusäljare

Elgiganten Backoffice är beläget i Kista. Det är totalt ca 70 personer som jobbar här med att supporta varuhusen. Här finns ekonomiavdelning, personalavdelning och driftledning.

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. 

Till vårt varuhus på Värmdö i Stockholm söker vi nu en erfaren vitvarusäljare.

Beskrivning av tjänsten:
Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

* Avtalsenlig lön och pension
* Generöst bonusavtal och förmåner
* En utpräglad företagskultur
* Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
* Goda karriärmöjligheter

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar


Lisa Modéer
Varuhuschef Värmdö

Vid frågor, kontakta drift.varmdo@giganten.se

Sista ansökningsdag: "2015-07-10"

Anställningsgrad: "Deltid/Heltid"

Arbetstider:"Dagtid, kvällar och helger"

Tillträde: "Snarast"
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare Tillsvidare Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1417888/6297?channel=amv&iso=se
Epostadress: drift.varmdo@giganten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten Värmdö
Box 1264
16429  Kista Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Gustavsgårdens äldreboende

Gustavsgården är ett särskilt boende för äldre med 101 lägenheter, beläget i Gustavsberg på Värmdö. Lägenheterna är fördelade mellan tre byggnader. Här finns även restaurang, samt att Föreningen Guldkanten bedriver delar av sin verksamhet här.

Gustavsgården har flera gemensamma utrymmen där grupper såsom sittgympa och dans bedrivs. Gustavsgårdens utemiljö har under senaste åren renoverats och här finns nu en vacker uteplats och utemiljö, där uteaktiviteter kan bedrivas.

Inom enheten arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter

I rollen som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bedömning/träning av ADL förmåga, bedömning/förskrivning/utprovning och kontinuerlig uppföljning av hjälpmedel samt rullstolar, anpassning av boendemiljö utifrån boendes individuella behov och förmågor. Till arbetsuppgifterna hör handledning/utbildning av vård och omsorgspersonal i förflyttningsteknik och lyfthantrering, samt vardagsaktiverande och funktionsbevarande arbetssätt. Du kommer även att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten, samt bedriva egenkontroll.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har kunskap inom geriatrik och demensvård. Du har erfarenhet samt ett stort och genuint intresse av att arbeta med äldre och demenssjuka. Du har god kunskap i hantering av hjälpmedel och förskrivningsprocessen. Dokumentation sker i datajournal, VIVA. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även uttrycka dig väl i skrift. Vi ser gärna att du även kan tala finska då många av de äldre som bor här har finska som modersmål.

Du kommer att arbeta tillsammans med sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi har även ett samarbete med arbetsterapeut och sjukgymnast på kommunens övriga äldreboenden. Vi ser därför att du har lätt för att samarbeta och att du trivs med att arbeta i team.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid, 40 h/vecka och är en visstidsanställning på 6 månader med eventuell förlängning. Tillträde den 1 september 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 22 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann Öman, arbetsterapeut, 08-570 131 93 eller Eva Jacobsson, enhetschef, 08-570 131 02. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens: PVÄB02:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4888485145155505798&benamning=Arbetsterapeut+till+Gustavsg%c3%a5rdens+%c3%a4ldreboende
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Ma och annat ämne 7-9 Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och är sedan flera år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare för Matematik år 7-9 och annat ämne men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Vi är måna om våra medarbetare och vid behov erbjuder vi olika former av stöd på vägen mot legitimation. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 12 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-12
Referens: PVGS08:2015:43
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4888485145149299783&benamning=L%c3%a4rare+i+Ma+och+annat+%c3%a4mne+7-9+Hemmestaskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Behörig grundskollärare till skola på Värmdö

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en behöriga grundskolelärare till en trevlig grundskola på Värmdö. Tjänsterna är på 100 % och tillsvidareanställning på skolan.

Din profil

Du ska företrädesvis vara behörig lärare med erfarenhet av att undervisa, men även du som är en erfaren pedagog utan behörighet är av intresse. Du arbetar självständigt och i samarbete med övriga i arbetslaget. Då skolan är mitt uppe i ett större förändringsarbete, krävs såväl erfarenhet som förmåga att ta egna initiativ och att driva arbetet framåt tillsammans med kollegerna.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Trygg
- Flexibel och avslappnad

Om oss

SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige.
SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum.
Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen.
Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Välkommen till SkolPool Sverige!
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens: 107
Webbplats: http://www.skolpool.se/visa-annons?jaid=107
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: SkolPool Sverige AB
Seved Ribbings väg 18
22466  Lund Sverige
Hemsida: http://www.skolpool.se/
  

Platsannons

Butikssäljare Värmdö

Gamestop är den största detaljhandlaren i världen inom tv- och dataspel samt speltillbehör. (www.gamestop.com) Under varumärket Gamestop finns det idag ca 6500 butiker globalt varav 225 ligger i en region som vi kallar Northern Europe, vilken består av; Sverige, Danmark, Norge, Irland och Finland. Det nordeuropeiska huvudkontoret är placerat i Dublin och vi har idag över 1200 anställda i regionen. Till GameStop söker vi nu personal som delar vår passion för spel och som vill föra vidare vår tradition av enastående service och marknadsledande kompetens.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och som är redo för utmaningen att hjälpa till att lyfta vår butik i Värmdö till nästa nivå.

I GameStop vet vi att ett aktivt säljande, där vår butikspersonal tar det första steget i kontakten med kunden, ger ett positivt resultat såväl i kundtillfredställelse som i säljresultat. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person med mycket energi och som älskar att ta kontakt med andra människor.

I GameStop är vi övertygade om att vårt affärside gynnas av tävlingsinriktad personal. Till rollen som butikssäljare söker vi dig som hatar att förlora och där tävlingsinstinkten ständigt driver dig till nödvändig utveckling för att klara nästa utmaning.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer 'aktiv' försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en intern karriär inom företaget.

Vi söker någon som kan arbeta extra tre-femton timmar per vecka, dag- och kvällstid, och du måste vara 18 år eller äldre för att söka.

Om ovan beskrivning känns som skräddarsydd för dig och du längtar efter att komma in i ett av världens mest drivna säljföretag, skriv då ut CV och personligt brev med bild och lämna in till någon av följande butiker i Stockholmsområdet - Sickla eller Värmdö. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Join us in bringing power to the players!
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDetta är en extraanställning på timmar, från 3 h/vecka, beroende på behov.Vi följer Handels kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Hammarvägen 5
23237  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.gamestop.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig Assistent till man 30+ i Värmdö.

 

Om du vill ha ett roligt och stimulerande jobb ska du läsa det här. Det är kanske inte helt utan krav på dig, men det ger dig en bra känsla inombords efter jobbet. För att få komma ifråga måste du vara en lugn och stabil person som kan skapa trivsel runt dig och  kunna kommunicera med din brukare och arbetskamrater. Simkunnig, matlagare, hjälpsam, allmänbildad, bildintresse och kunna sådant som behöver fungera i ett hem. Du är man cirka 45 med livserfarenhet och inte allt för bunden av fasta tider.

Tycker du det är mycket nu? OK? Verkar det bra så här långt så kommer det mer.

Vi har att göra varje dag, så något slappande blir det inte och dagarna går ganska fort. Du behöver inte ha eller köra bil. Däremot kunna tänka ut lite kul saker att göra, som kanske att fiska på sommaren eller kanske ge tips på någon bra hobbyverksamhet att ha trevligt med. Det finns en hund i familjen så det bör man tåla. Ansvar för brukaren och uppmärksamhet är en nödvändighet. Samtidigt ska du ha sinne för humor och inte ta illa upp för det minsta. Här har vi andra assistenter en varm omtanke och respekt för varann. Därför måste du kunna svenska språket och förstå nyanserna så inga missförstånd uppstår. I början blir det dagtider och helgdag, men senare även kvällar. Dagtid arbetar man två assistenter tillsammans av säkerhetsskäl. Bor du långt bort så behöver du se efter vilka kommunikationer som blir bäst. Det är oftast inga problem då det går direktbussar hit. Har du en uppfattning om arbetet som personlig assistent, så är det kanske tid att uppgradera sig. Saker och ting ändras över tid och utvecklas, så kasta alla förutfattade meningar för det har blivit ett roligare jobb nu.

Hör av dig nu med en beskrivning om din person och vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent. Är du rätt person så behöver du inte haft assistentjobb tidigare, men en insikt om att hjälpa är bra. Du ska ha två referenser och utdrag ur brottsregistret ( LSS).

Du söker tjänsten via kommunens webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" och följ sedan instruktionen. Vi ser fram mot att få ansökan snarast.

Tände det till och du snabbt vill veta mer om hur det blir roligt för dig, kan du ringa för beskrivning till 070 5936060.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse
 


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-06-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Tandsköterska

Tandläkarmottagning på Ingarö söker tandsköterska för sedvanliga tandsköterskeuppgifter.
Publiceraddatum: 2015-06-28
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.g.olofsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cusp AB, Tandläkare Anders Olofsson
Gubbdalsvägen 22
13466  INGARÖ 
Hemsida: http://www.tandlakare-andersolofsson.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Gustavsberg

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Gustavsberg
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående (undervisning under sommaren och hösten)
OBS. Ange referens: 1ENM20150625
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1ENM20150625
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

2 Erfarna Pedagoger

Förskolan Kulskolan KULpEDAGOGIK AB Söker till Gustavsberg
Erfarna Pedagoger

Inriktning:
KULpEDAGOGIK; metod att nå målen i LpFö

*Multipla Intelligenserna ; att vi alla lär oss på olika sätt och Kulskolans uppgift är att hitta varje barns sätt att lära.'

*NLP Coachande Kommunikation; förhållningssätt som innebär en stor kunskap kring Hur vi använder vårt språk och Vad det leder till.

*DJURpEDAGOGIK; där Kulskolan ger barn möjlighet öva på Empati/Ansvarstagande. Förstå olikheter och hur förändra sitt bemötande efter den individ vi har framför oss.

* Kompetenta Barnet; hitta samt förstå varje barns " jag kan"

Veckan består av; olika ämnen varje dag
gymnastik
skapande
yoga med egna yogamattor
utelek varje Dag
eget utformat Ipad material
utforma eget lär material
skogsupplevelser
djurkunskap
mat lagad av egen kock med mat från grunden

Läs ännu mer på hemsidan www.kulskolan.se

KRAV: att du som pedagog är utbildad barnskötare med Minst 5 års erfarenhet inom Förskola.
att du som pedagog har God kunskap i det svenska språket i Tal samt Skrift, då mycket dokumentation/feedback/reflektion ingår

Frågor besvaras med glädje av Verksamhetschef mellan 8-17 :
Madelene Gavazzeni 0730 717 15
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Gustavsberg
Webbplats:
Epostadress: kulskolan@hotmail.com
Övrigt: KRAV: Utbildad barnskötare Minst 5 års erfarenhet inom förskola el liknande verksamhet
Arbetsplats: 
Adress: Kulpedagogik Värmdö AB
Nelsonstigen 2
13438  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://kulskolan.se
  
Platsannons

Lärare i Trä-och metallslöjd Farstavikens skola

Farstavikens skola/Kvarnberget ligger högt och vackert belägen i centrala Gustavsberg. Farstavikens skola är en F-9 skola som är uppdelad rent geografiskt och vi har glädjen att få möta ca 300 elever i årskurserna 6-9 hos oss. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Kanske är det just därför skolan kommit att präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Vi är en skola i utveckling! Just nu pågår projekt gällande inkluderande och differentierad undervisning, skolans digitalisering och pedagogiskt utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

Under sommaren 2014 genomfördes en upprustning av skolans lokaler varför undervisningen kan bedrivas i en både trevlig och ändamålsenlig miljö. Vi har också tillgång till projektorer i alla klassrum och alla elever disponerar var sin dator.

I rollen som lärare i Trä- och metallslöjd ingår undervisning och mentorskap för elever i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Slöjd för arbete med inriktning trä och metall. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningens omfattning är 40 % och är ett vikariat under höstterminen -15, med möjlighet till förlängning. Tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund biträdande rektor, 08-570 489 01. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:18
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4885796855158155611&benamning=L%c3%a4rare+i+Tr%c3%a4-och+metallsl%c3%b6jd+Farstavikens+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Modersmålslärare Holländska

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i holländska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc i skolportalen Schoolsoft.

Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Hemmestaskolan.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i holländska och i kultur och traditioner i områden/länder där holländska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska traditioner.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande.

Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en ferietjänst på deltid, 6 % och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: VK:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4835684025143209660&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare+Holl%c3%a4ndska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i Matematik Farstavikens skola

Farstavikens skola/Kvarnberget ligger högt och vackert belägen i centrala Gustavsberg. Farstavikens skola är en F-9 skola som är uppdelad rent geografiskt och vi har glädjen att få möta ca 300 elever i årskurserna 6-9 hos oss. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Kanske är det just därför skolan kommit att präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Vi är en skola i utveckling! Just nu pågår projekt gällande inkluderande och differentierad undervisning, skolans digitalisering och pedagogiskt utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

Under sommaren 2014 genomfördes en upprustning av skolans lokaler varför undervisningen kan bedrivas i en både trevlig och ändamålsenlig miljö. Vi har också tillgång till projektorer i alla klassrum och alla elever disponerar var sin dator.

I rollen som lärare i Matematik ingår undervisning och mentorskap för elever i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Matematik. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar deltid på 50 % och är ett vikariat under höstterminen -15. Tillträde 10 augusti.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Sök tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund biträdande rektor, 08-570 489 01.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:13
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4860312125110571932&benamning=L%c3%a4rare+i+Matematik+Farstavikens+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Grantomta Montessoriskola på Värmdö söker lärare

Grantomta Montessori söker inför höstterminen 2015 en grundskollärare till en av våra F-1:or och en grundskollärare till en av våra 2-3:or

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på 100 %.

Du som söker till de yngre åldrarna ska minst vara behörig grundskollärare.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal
Har du erfarenhet av montessoripedagogik är det ett plus.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.grantomta.se
  

Platsannons

Grantomta Montessoriskola på Värmdö söker lärare

Grantomta Montessori söker inför höstterminen 2015 en mellanstadielärare till våra åldersblandade 4-6:or.

Grantomta Montessori är en fristående förskola och grundskola som funnits sedan 1994. Vi har cirka 100 barn på förskolan, från ettårsålder och cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grantomta är en liten skola med stora ambitioner! En friskola som erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande miljö, där eleven tillåts utvecklas efter sin egna unika förmåga. Hos oss kan barnen gå från ettårsåldern och fram till årskurs sex ? en trygg bas under uppväxtåren! Skolan ligger i en trevlig miljö nära skog och skärgård på Värmdö, strax utanför Stockholm.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på 100 %.

Du som söker till de yngre åldrarna ska minst vara behörig grundskollärare.
Du som söker till våra åldersblandade 4-6:or ska vara behörig i de åldrarna och kommer företrädesvis undervisa i svenska och engelska. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare/mentorer och fritidspersonal
Har du erfarenhet av montessoripedagogik är det ett plus.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@grantomta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA
VIKS SKOLVÄG 13
13935  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.grantomta.se
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Ingen kan Värmdö som Värmdö Taxi.

Välkommen till ett stimulerande och rörligt arbete där du har stora möjligheter att påverka din lön . Vi söker nu 6 stycken taxiförare som kan arbeta deltid. Du har möjlighet att själv styra hur mycket du vill arbeta. Är du villig att arbeta mycket kan det nästan bli heltid. Du behöver ha taxiförarlegitimation.
Vi ser gärna att du har geografiska kunskaper om Värmdö, Nacka och stor Stockholm

Värmdö Taxi är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm. VärmdöTaxi är det lokala taxibolaget på Värmdö men arbetar i hela Stockholm med omnejd. För att våra bilar ska vara tillgängliga för de boende på Värmdö och övriga stockholmare behöver vi fler serviceinriktade förare.

Som taxiförare hos Värmdö Taxi har du hela stor-Stockholm som arbetsområde, men det kommer vara Värmdö och Nacka som är din huvudsakliga arbetsplats. Befolkningen på Värmdö växer ständigt som kommun både på den privata kundmarknaden men även i form av fler företag. Vi har ett flertal kursgårdar, restauranger samt golfbanor. Vår närhet till Stockholm men med det exklusiva lantliga läget gör kommunen till en stor magnet för många företag och privatpersoner. Du kommer i kontakt med många människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar.
Alla förare på VärmdöTaxi ingår i det kollektivavtal som våra åkerier har med Transport.

Ansök redan idag. Vi kontaktar dig inom några dagar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSchemalagd arbetstid. Dag, kväll och nattjänstgöringRörlig lön 37 % av inkört belopp exkl moms + semesterersättning + Foraförsäkring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.svensson@varmdotaxi.se
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ TAXI AB
Box 93
13922  VÄRMDÖ 
Hemsida: http://www.varmdotaxi.se
  

Platsannons

Förskolan Varglyan söker en förskollärare

Förskolan Varglyan söker en förskollärare

Förskolan Varglyan på Ingarö i Värmdö kommun är en föräldrakooperativ förskola med ca 35 inskrivna barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i tre olika grupper med två pedagoger i varje grupp.
Förskolan har tre anställda förskollärare och tre barnskötare. Vi har också en kock som lagar all mat från grunden, inga halvfabrikat.
Vår förskola finns i Pilhamns gamla skolhus alldeles intill Ingarö kyrka och kanalen. Vårt fina hus byggdes på 1920-talet och vi har en stor inbjudande naturgård med utsikt över Ingarö kanal, en härlig utemilö som lockar barnen till lek och rörelse!
Busshållplatsen ligger alldeles intill.

I vårt föräldrakooperativ har föräldrarna ett stort engagemang i förskolans verksamhet på många olika sätt; i styrelsearbete, i olika arbetsgrupper och ibland som vikarier i barngruppen. Föräldrarna är huvudmän och arbetsgivare, pedagogerna ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att alla barn på Varglyan ska få en förskoletid som är genomsyrad av ett varmt, positivt och utvecklande klimat.

Grundtanken i vår förskolas pedagogiska verksamhet är att främja leken, glädjen, tryggheten och det lustfyllda lärandet genom ett medvetet och väl genomtänkt arbetssätt. Vår vision är att när våra barn lämnar Varglyan för att börja i skolans verksamhet vill vi att de har tillägnat sig en stark självkänsla, en medvetenhet om sitt eget unika värde. Vi vill att de har en tilltro till sin egen förmåga, att de vågar ta plats i nya grupper och klarar av att möta nya människor och situationer. Vi vill också att barnen har fått med sig grunden till en social kompetens där de med trygghet, inlevelseförmåga och en god kännedom om sig själva kan möta och förstå andra människor.
Vi ser ett stort värde i att vi har ett gemensamt arbets- och förhållningssätt, ser helheten och tillsammans skapar den röda tråden - och att vi har roligt tillsammans!

Eftersom en kollega nu valt att gå vidare efter tio år på Varglyan söker vi Dig, en examinerad förskollärare med stort intresse och engagemang i förskolans pedagogiska verksamhet. Vi vill att du känner glädje i att samarbeta med andra, såväl kollegor som föräldrar, att du är prestigelös och ödmjuk i mötet med andra människor - stora som små. Du är medveten om vad ditt uppdrag som förskollärare innebär, du är ansvarsfull, kreativ och idérik och du har en vilja att ständigt utvecklas. Vi vill att du har förmåga att skapa tillitsfulla relationer och inge förtroende, visa respekt och förståelse. Du är en varm, positiv, trygg och tydlig ledare i barngruppen, du kan se och möta varje enskilt barn utifrån dess unika behov och förutsättningar. Du väljer att se de positiva egenskaperna hos varje barn och du har en vilja att uppmuntra och utveckla dessa. Du har ett genuint intresse, nyfikenhet och respekt för barns tankar, åsikter och funderingar samt en vilja att se och förstå deras perspektiv.
Du känner glädje i ditt arbete - för dig är det viktigt att ha roligt tillsammans med barn och kollegor!

Tycker du att det här låter intressant?
Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!
Mailadress: ansokan@varglyan.se

Ring gärna förskolechef Elisabeth Eriksson på tel 08-57027212 om du har frågor.
V 28-31 har vi stängt.

Vi vill gärna ha din ansökan senast 7 augusti, tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och tillsätts när vi hittat rätt person.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@varglyan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOP. VARGLYAN EKONOMISK FÖRENING

13460  Ingarö Sverige
Hemsida: varglyan.se
  

Platsannons

Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö

Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder

 

 

Capio Psykiatri Värmdö söker

LEG PSYKOLOG – med KBT-inriktning

 

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen.

 

Som psykolog är du ansvarig för psykologiska bedömningar, testningar och behandlingar.

Arbetet innebär bl.a. att utföra psykologiska bedömningar, genomföra neuropsykologiska utredningar och ställa psykiatriska diagnoser. Du kommer att genomföra psykologisk behandling/terapier individ och/eller i grupp, svara för stödsamtal med KBT-inriktning samt svara för utvärdering och uppföljning av behandlingar.

 

Kvalifikationer:

Leg Psykolog med KBT-inriktning. Gärna med erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård eller beroendevården. Erfarenhet av att göra Neuropsykiatriska utredningar.Personliga egenskaper:

Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid. Flextid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili på tel 076-621 74 16

 

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31 till

http://capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss/
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=293%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, natt

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


***** Aleris Omsorg söker sjuksköterska med placering på Slottsovalen *****
Äldreboendet består av 41 lägenheter, 21 av lägenheterna är somatiskt permanentboende och 20 lägenheter är demensboende. Slottsovalen är vackert beläget i Gustavsberg-Farstaviken med skogen runt knuten och vattnet med en brygga nära, vi har även en stor härlig trädgård som inbjuder till uteaktiviteter. 

 

*** Dina arbetsuppgifter ***
Som sjuksköterska på natten arbetar du tillsammans med två undersköterskor/ vårdbiträden för att ge de boende på Slottsovalen en lugn och trygg natt. I ditt arbete ingår omvårdnads- och omsorgsuppgifter. Du arbetsleder, utbildar och handleder dina nattkollegor. Vid rapportering morgon och kväll bidrar du till att ge en helhetsbild av den boendes dygn. Du ansvarar för att utföra nattfastemätningar två gånger per år tillsammans med dina nattkollegor. Du dokumenterar enligt gällande lagkrav.

 

*** Din bakgrund ***
Du är utbildad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård eller geriatrik. Du behöver goda kunskaper i svenska språket samt datorvana då dokumentation är en viktig del av arbetet. Du trivs med att delta i omsorgsarbetet och att arbeta nära de boende samt att handleda dina nattkollegor.

***   ***
*** Dina egenskaper ***
Du trivs med att arbeta genom att uppmuntra och stödja kundernas förmåga utifrån kundens beviljade biståndsbeslut. Då vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt har vi alltid fokus på det friska hos varje individ. Att delta aktivt i det viktiga omvårdnadsteamet och samverka med de olika professioner som finns på arbetsplatsen är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete.

 

*** Vi erbjuder dig ***
Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnan i vår vardag.

 

Tjänstgöringsgrad 55%

Natt

 

Vill du söka tjänsten?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Senaste ansökningsdag: 2015-07-31

Vid frågor, kontakta Karin Lagerbielke, 08-123 190 63 alt. Lars Fransson 070-429 39 99

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

 

Vi undanber oss säljsamtal.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid55% Natt Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1414848/125122?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Omsorg
Farsta Slottsväg 3-5
13440  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Handelslärare till Gustavsbergs gymnasium

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 350 elever. Skolan startade 2003 och är belägen i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan har egna bärbara datorer till alla elever och alla lärare. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Läraren har stor frihet att skapa sin egen digitala lärmiljö. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet.

Rollen som lärare i Handelskurser innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare för yrkeskurserna på handelsprogrammet. Du skall ha en gedigen erfarenhet från livsmedelshandeln med ett flertal olika roller på olika nivåer t.ex. som butikschef. Vi ser gärna att du arbetat med kvalitetsarbete och utvecklande av butikskoncept både i butik och inom en koncern.

Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 30 % och är en visstidsanställning under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emil Johansson, biträdande rektor, 08-570 475 61. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: PVGY01:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4884069775160524300&benamning=Handelsl%c3%a4rare+till+Gustavsbergs+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Fönsterputsare till Rengörare Näslund Hemma

Tycker du om att putsa fönster och vill vara fysiskt aktiv på jobbet? Då kanske du är rätt person för oss på Rengörare Näslund Hemma. Just nu söker vi en ansvarsfull fönsterputsare som kan arbeta i hela Stor-Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand arbeta självständigt med att putsa fönster hos våra kunder. Vid behov kan även flyttstädning bli aktuellt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill se snabba resultat. Du ska även vara flexibel, noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad, självständig samt tycka om fysiskt arbete. Om du har körkort och bil är det ett plus.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

Arbetstid

Tjänsten är en visstidsanställning/timanställning på halvtid med möjlighet till tillsvidareanställning. Vi arbetar främst dagtid, men kvällar och helger kan förekomma vid högsäsonger.

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal

Vänligen skicka din ansökan till jobb@rengorarenaslund.se och märk din ansökan med Fönsterputsare.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@rengorarenaslund.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RENGÖRARE NÄSLUND AKTIEBOLAG
INGEMARSGATAN 1 B
11420  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Rengörare Näslund Hemma, Hemservice Nacka/Värmdö

Vi söker en ansvarsfull medarbetare på halvtid som ska arbeta i privata hem i Nacka och på Värmdö.

I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke. Körkort är ett plus.

Tjänsten är en deltidstjänst med timlön och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Vänligen skicka in din ansökan till jobb@rengorarenaslund.se och märk ansökan med Nacka/Värmdö.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@rengorarenaslund.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RENGÖRARE NÄSLUND AKTIEBOLAG
INGEMARSGATAN 1 B
11420  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Receptionist/konferensvärdinna i skärgården!

Vill du jobba i en sagolik miljö med roliga och professionella medarbetare i sommar?
Välkommen att skicka in din ansökan för säsongen på Grinda 2015!

Vi söker en medarbetare till receptionen, gärna med tidigare erfarenhet av hotellbaserat bokningssystem och konferenser, men framför allt med en förkärlek till gästmöten och sevice!
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och gillar att göra det lilla extra!

Grinda är en ö som ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, ca 1h 15 min från centrala Stockholm.
Grinda Wärdshus AB drivs utav krögaren Jan Pfister sedan 1995. Sedan dess har han expanderat sin verksamhet och har idag på Grinda även restaurang Framfickan, stugby/vandrarhem, hotell, gästhamn och lanthandel samt ett systerhotell i alperna i Disentis, Schweiz.

Dina arbetsuppgifter går ut på att ta hand om våra hotellgäster, svara på besökares frågor och att vara en god värdinna för våra konferensgäster!
Du kommer även att vara en del av informationscentralen som uppdaterar kollegor på övriga avdelningar och blir därför spindeln i nätet för hela verksamheten vilket är ett lärorik och givande åtagande!

Vi söker en person som gillar att komma bort från storstadsstressen, arbeta i en gemytlig miljö med många bollar i luften och som vill bidra till att våra gäster får underbara sommarminnen hos oss på Grinda!
Vi i receptionen arbetar långa men färre dagar så att man får mer tid att njuta av sommaren på fritiden! Den ordinarie arbetstiden är 07:00-20:00 2-4 dagar i veckan och schemaläggningen gäller både vardagar och helger.

Grinda blir som ett andra hem för många i personalen och som anställd blir man fort en del av familjen. Många blir vänner för livet här.
Här kan du ser fram emot ett fantastiskt roligt sommarjobb med möjlighet att paddla kajak eller paddleboard, simma, basta, spela spel, träna, sola, grilla och chilla på ön när du är ledig.
Boende/ övernattningsmöjligheter finnes!

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in ditt CV, märk mailet med
"säsong 2015" och skicka till emilia@grindawardshus.se

Vi hörs snart!
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid07:00-20:00 2-4 dagar i veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: emilia@grindawardshus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grinda Wärdshus AB
Södra Bryggan - Grinda
18599  Vaxholm Sverige
Hemsida: http://www.grinda.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Gustavsberg 1-2 ggr/vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

Familj i Gustavsberg med två barn 3 och 4,5 år önskar hjälp med barnpassning 1-2 ggr/v mellan ca 15-17. Familjen söker en erfaren och lekfull person. Hämtning på förskolan.

Din profil / Your profile

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i HLR och barnolycksfall
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-23
Referens: 3105
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=3105
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Lärare i bild 7-9 till Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan flera år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare för bild år 7-9 men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Vi är måna om våra medarbetare och vid behov erbjuder vi olika former av stöd på vägen mot legitimation. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst för legitimerad lärare. För lärare som inte är legitimerad än gäller allmän visstidsanställning. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 12 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-12
Referens: PVGS08:2015:42
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4883205165159506754&benamning=L%c3%a4rare+i+bild+7-9+till+Hemmestaskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Ingarö några eftermiddagar i veckan

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

Familjen på Ingarö har tre barn 2,5 år tvillingar och 6 år. Behöver hjälp med att hämta på förskolan och på skolan ca 16.00 och är med barnen till ca 19.00.

Din profil / Your profile

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i HLR och barnolycksfall
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens: 3085
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=3085
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Värmdö, 2-3 eftermiddagar/veckan

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter/barnpassare. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget / About the assignment

Familjen i Gustavsberg/Mörtnäs söker barnvakt 2-3 eftermiddagar i veckan mellan 16.00-18.30.

Din profil / Your profile

Vi söker barnvakt/barnpassare som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder / What we offer

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens: 2970
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2970
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder

 

Capio Psykiatri Värmdö söker

LEG SJUKSKÖTERSKA

 

Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.

 

Kvalifikationer:

Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT. Meriterande är även aktuella medicinsk-tekniska kunskaper såsom provtagning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri.

 Personliga egenskaper:

Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili tel 076-621 74 16.

 

 

Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss

 

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31.
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://capio.se/Capio-Psykiatri-Nynashamn/Arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=289%26pp%3D15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Hjärnhälsan AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.capio.se
  
Platsannons

Socialsekreterare vuxen

Bemannia söker:

Bemannia söker missbrukshandläggare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start i september och minst 4 månader framåt. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller visstid etc.

Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Bemannia söker missbrukshandläggare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start i september och minst 4 månader framåt. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning enligt BBIC, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.

Dina kvalifikationer:

Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barn- och/eller ungdomsutredningar. Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna initiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer Det är viktigt att du har erfarenhet av BBIC.

Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Kontaktperson: Kristina 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bmannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidheltid Från sept-15Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13219
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Miljöinspektör inom miljöskyddsområdet

Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett föränderligt kontor i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

Bygg- och miljöavdelningen utgörs av ett kontor med 35 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning.

I rollen som miljöinspektör ingår att utöva tillsyn och prövning enligt miljöbalken, förbereda och genomföra inspektioner i olika miljöskyddärenden i Värmdö Kommun. Bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden har tagit över tillsynsansvaret för de B-verksamheter som finns inom kommunen. Du kommer även få möjlighet att delta inom kommunens detaljplanearbete, detta sker i form av arbetsgrupper. Utöver detta ska du ge stöd och service till olika verksamhetsutövare, exempelvis företagare och medborgare.

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller med motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från myndighetsutövning som miljöinspektör och att du har erfarenhet från något av områdena förorenad mark, avfall eller tillsyn av stora avloppsreningsverk.

Du behöver ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och verksamhetsutövare i olika sammanhang. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med egen drivkraft. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, initiativrik och service- och målinriktad. Du tycker om att jobba i grupp där samsyn är viktigt, men trivs samtidigt med att driva egna projekt.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på heltid med tillträde omgående och som längst till och med den 31 oktober 2016.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder friskvårdstimme, friskvårdspeng och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 juli 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jelinka Hall, Avdelningschef på bygg- och miljöavdelningen via växeln, 08-570 470 00

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-18
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-16
Referens: BMK:2015:8
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4878884565160129350&benamning=Milj%c3%b6inspekt%c3%b6r+inom+milj%c3%b6skyddsomr%c3%a5det
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare till ettorna på Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen behöver fler duktiga pedagoger!

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen. Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Enheten har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb. Enheten innehåller även tre små skolor på öar i Stockholms skärgård.

Rollen som lärare innebär att du har huvudansvar för en klass inom årskursen. Du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Du har ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med en lärarkollega i årskursen.

Som lärare på Djurö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du samverkar i ett arbetslag. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen (arbetslagslagsledning samt biträdande rektor). Du kommer att ha ett nära samarbete med parallellklassen.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan år F-6. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 juli 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Aase Carlsson, biträdande rektor, 08-570 486 21.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-27
Referens: PVGS02:2015:14
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4878020345149337071&benamning=L%c3%a4rare+till+ettorna+p%c3%a5+Sk%c3%a4rg%c3%a5rdsskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Socialsekreterare försörjningsstöd

Vi söker nu:

socialsekreterare med erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start så snart som möjligt och sträcker sig över sommaren och minst sex månader. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller timtid etc.

Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.

Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning samt erfarenhet från myndighetsutövning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna initiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer

Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Kontaktperson: Kristina 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidheltid uppdragMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13217
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfarna elevassistenter till Kvarnbergsgruppen

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har för närvarande ca 750 elever i årskurserna F-9 uppdelat på F-5 och 6-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Vi är en skola i utveckling som kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi söker nu två elevassistenter till Kvarnbergsgruppen. Kvarnbergsgruppen är en liten åldersintegrerad klass, åk 6-9, med elever som har diagnoser inom autismspektrat.

Rollen som elevassistent i Kvarnbergsgruppen innebär att du jobbar med eleverna i arbetslaget både individuellt och i grupp, på raster och på lektioner. Din uppgift är att stödja eleverna under deras skoldagar och du kommer att ha ett flexibelt schema så till vida att du arbetar där behoven är som störst för tillfället. Du kommer att tillhöra Kvarnbergsgruppens arbetslag. Du deltar i arbetslagsmöten och andra gemensamma aktiviteter. I tjänsten ingår också föräldrakontakt och ett nära samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i skolmiljö. Har du erfarenhet av elever med diagnoser inom autismspektrat är det meriterande. Du bör vara mycket stresstålig och beredd att ta dig an en stor mängd varierande arbetsuppgifter. Du ska ha förmågan att prioritera, ta egna initiativ och alltid arbeta med elevernas bästa i fokus. Vi sätter stort värde i god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Vi vill att du är:
. en person som tar eget ansvar och alltid arbetar med elevernas bästa i fokus
. en relationsbyggare med stor integritet
. lösningsfokuserad, van att överblicka och ta tag i det som behöver göras

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna omfattar deltid 80 % och är visstidstjänster under läsåret 15/16 med tillträde den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Ulvered, rektor, 08-570 489 06 eller biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: PVGS13:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4878020345147074024&benamning=Erfarna+elevassistenter+till+Kvarnbergsgruppen
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Socialsekreterare

Bemannia söker:

Bemannia söker barn- och ungdomsutredare för uppdrag hos vår kund. Uppdraget är med start så snart som möjligt och sträcker sig över sommaren och minst sex månader. Du kommer efter det att kunna välja uppdrag hos någon av våra andra kunder.

Som konsult får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn. Som konsult hos Bemannia har du möjlighet att själv välja vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Vill du arbeta runt om i Sverige hjälper vi till med boende och resor. Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller visstid etc

Kontakta gärna oss för ett förutsättingslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult.

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning enligt BBIC, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning m.m.Dina kvalifikationer:

Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barn- och/eller ungdomsutredningar . Vi söker dig som är socionom eller har motsvarande högskoleutbildning. Du ska kunna arbeta självständig och ta egna intiativ samt lätt kunna anpassa dig till nya miljöer Det är viktigt att du har erfarenhet av BBIC.Dina personliga egenskaper:

Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson på Bemannia Social: Kristina tfn 08-84 53 00

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se märk ansökan med referens: "socionom Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Valfri anställningsformMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13215
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt i Värmdö

Har du alltid velat jobba med barn och idrott?
Hos oss på Knatteskutt får du under höstterminen chansen!

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika idrotter under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för idrott.

Har du erfarenhet av att leda barn sedan tidigare och tycker dig passa in på ovan beskrivning kanske du är vår nästa ledare?

Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt i Värmdö består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och idrottsglädje till barnen. Det är även du som huvudledare som sköter kontakten med huvudkontoret.

Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt färdiga koncept och inför terminen ska du som ledare delta på Svenska Idrottsfrämjandets Barnledarutbildning som vi erbjuder kostnadsfritt för alla ledare.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden sep-nov. Arbetet är en bisyssla.


Är det här något för dig? Fyll i din ansökan via denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/1aTjd16cXSOweFSmqYynSmcrH-r1C9xdAte5dS-faHvM/viewform
Rekrytering sker löpande.

Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställd Ca. 1-3 timmar/veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Huvudledare HT-2015
Webbplats:
Epostadress: ansokan@knatteskutt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ma/NO-lärare i år 7-8 till Lemshaga Akademi

Vår lärare går nu på föräldraledighet och därför söker vi en lärare med behörighet i matematik och no. Legitimation krävs.
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och
sätt att lära.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete. Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. Det krävs också att man känner ett naturligt engagemang i våra elever, är en trygg ledare och besitter en gedigen relationskompetens för att trivas med oss på Lemshaga Akademi. Om detta känns spännande så kan vi erbjuda ett fantastiskt kollegium, ett nätverk och en möjlighet att delta i en pedagogiskt utveckling i framkant
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Anna-Lena.Bengtsson@lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

kallskänka


Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu Kallskänka till sommarsäsongen.
Minst 3 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.
Ansökningar med icke relevant erfarenhet kommer ej besvaras.

Säsong juni-september med eventuell förlängning- deltid.
Publiceraddatum: 2015-06-15
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens: Kallskänka
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

kock

Kock; ARTIPELAG AB; Värmdö; 150615
3 platser.
Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi har en Ala carte restaurang och en buffèrestaurang.
Vi söker nu kockar till bägge restaurangerna inför sommarsäsongen med minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.


Säsong juni-september med eventuell förlängning- heltid.

Bra lön till rätt person

Endast ansökningar med relevant erfarenhet kommer att besvaras.
Publiceraddatum: 2015-06-15
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens: kock
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Nattsjuksköterska till äldreomsorg

Vi söker

Dig som är leg. Sjuksköterska och brinner för att jobba med äldre. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning i geriatrik och erfarenhet av äldreboenden samt demensvård. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha erfarenhet av att jobba i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för leg sjuksköterska på äldreboende.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-06-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-20
Referens: 249
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=249
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Bemannia söker kockar till uppdrag på Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "kockar värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13207
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig Assistent

Bra Assistans i Mälardalen är en privat assistansanordnare för assistansberättigade personer i Mälardalsregionen. Vi är ett litet företag med alla de fördelar det medför såsom korta beslutsvägar och personligt bemötande. Vi har tillstånd från Socialstyrelsen.

Mer information om oss hittar du på : www.braassistans.se

Vi söker nu en personlig assistent till en man i 30-årsåldern bosatt i Värmdö.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent,.
Du ska vara kille och mellan 25-40 år samt intresserad av fotboll. Personliga egenskaper som tålamod och empati ser vi som mycket viktiga!

Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar, vaken natt samt helger.
Omfattningen varierar mellan 50-90%, beroende på hur schemat kommer att se ut.
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-12
Referens: VDÖ 1500
Webbplats:
Epostadress: asa@braassistans.se
Övrigt: Vi ser gärna att du skickar in din ansökan via mejl i form av ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BRA ASSISTANS I MÄLARDALEN AB
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.braassistans.se
  
Platsannons

Modersmålslärare och studiehandledare serbiska

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i serbiska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etcetera i skolportalen Schoolsoft.
Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Munkmoraskolan.

I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. Studiehandledningen är förlagd till Farstavikens skola.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i serbiska och i kultur och traditioner i områden/länder där serbiska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande.

Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande. Som studiehandledare bör du vara mycket allmänbildad och redo att arbeta flexibelt med elevernas bästa i fokus.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar ferietjänst deltid, 20 %, och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016. Tillträde 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens: VK:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4852100585154752821&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare+och+studiehandledare+serbiska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personliga assistenter, ledsagare och avlösare

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre.

I rollen som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver för sin dagliga livsföring. Uppdragen kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om att vara ett stöd i vardagen, kommunicera eller vara dennes förlängda arm. Du arbetar i kundens hem eller där han/hon befinner sig. Som avlösare avlöser du anhöriga till personer med funktionsnedsättning i hemmet. Som ledsagare ledsagar personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vårdarbete och av funktionshinder. Har du undersköterskeutbildning eller annan omvårdnadsutbildning ser vi det som meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av autism och/eller demens. Om du behärskar teckenkommunikation ser vi även detta som meriterande. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska.

Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer, och du har hög integritet. Körkort är en fördel då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till alla arbetsplatser. För att arbeta som avlösare eller ledsagare är att du har fyllt 18 år.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (LSS) en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är visstidsanställningar och arbetspassen är i huvudsak förlagda till kväll, helg och ibland natt. Omfattningen är varierande, 10-30 h/månad, vilket innebär att det är ett bra extrajobb för sig som exempelvis studerar.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du arbeta extra som avlösare, ledsagare eller personlig assistent? Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, telefon 08-570 485 65.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens: PVPASS:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4858153765168546426&benamning=Personliga+assistenter%2c+ledsagare+och+avl%c3%b6sare
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Läxhjälp Gustavsberg,hjälp till med Matte och NO

Om oss
Studybuddy är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp. Studybuddy har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Företagets ambition är att föra fram glädjen med läxläsning och inspirera elever till aktiv inlärning och utveckling.

Om uppdraget
Vi har flertalet elever i Gustavsberg som önskar läxhjälp till hösten i matte och no. Läxhjälpen sker i regel hemma hos kund och du kommer att arbeta med två till flera pass per vecka. Undervisningen varar i 120 minuter per tillfälle.

Enligt kundens önskemål
Fokusämnen: Naturorienterade ämnen och Matematik
Antal träffar per vecka: 1
Antal minuter per träff: 120
Start: Omgående

Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju. När du väl är anställd har du valmöjligheten att ta fler uppdrag och därmed arbeta fler timmar beroende på din tillgänglighet och kompetens.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Du bör även ha bra social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett flexibelt och meningsfullt extrajobb på 4 timmar eller mer per vecka där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Hos oss erbjuds du ett meriterande och studierelaterat extrajobb där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper i de ämnen som du är bäst på. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling och reseersättning.

Skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg till jobb@studybuddy.se

Besök gärna vår hemsida http://www.studybuddy.se för mer information!

I och med denna annons avsäger vi oss rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: SB_Gustavsberg
Webbplats:
Epostadress: jobb@studybuddy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studybuddy AB
Långholmsgatan 27
11733  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studybuddy.se/
  

Platsannons

Förskollärare

Verksamhetsbeskrivning
Grindstugan är ett föräldrakooperativ som bedrivit barnomsorg sedan 1990. Vi har idag tre barngrupper om ca 50 barn i åldrarna 1-5 år. Verksamheten leds av förskolechef Helen, och en arbetsgrupp bestående av 12 pedagoger. I vårt egna kök lagar Indira god och ekologisk mat från grunden varje dag. Vi är extra stolta över att Helen under förra året utsågs till "Årets pedagog" i Värmdö kommun. Grindstugan håller till i nyrenoverade lokaler med en stor, egen trädgård. Vi ligger naturskönt i anslutning till parhusområdet Ösby grind, några minuter från Gustavsberg centrum. På Grindstugan har personalen stort inflytande över utformningen av verksamheten. Vi förespråkar dialog och samarbete och har därför avsatt tid varje vecka så att personalen kan föra diskussioner kring det operativa/pedagogiska arbetet. Vi föräldrar ser personalen som vår största och absolut viktigaste resurs.


Beskrivning av arbetsuppgifter: Vår vision är att ha den mest lustfyllda och lärorika verksamheten som finns. De tre huvudingredienserna tydlighet, glädje och närvaro kommer via leken att göra så att vi uppnår detta. Vi söker därför dig som vill vara med att skapa en miljö där lust och lek får ta plats, och där du bidrar till en verksamhet som kännetecknas av harmoni och trygghet så att barnen blir stärkta i sin självkänsla. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan på ett genomgripande sätt och dokumenterar fortlöpande med moderna hjälpmedel som underlättar det administrativa arbetet, så att vårt fokus kan ges till barnen i den dagliga verksamheten.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med ett brinnande engagemang för barn och pedagogik där lek och glädje får ta plats. Vi ser gärna att du har en tydlig pedagogisk värdegrund som du vill dela med dig av, samt är lyhörd för andra synsätt. Vi tror du är en sann pedagog som vill påverka och bidra till att både barn och pedagoger i verksamheten utvecklas. Vi värderar dina personliga egenskaper och din pedagogiska värdegrund högre än antal år i yrket. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du ges möjlighet att påverka och ta initiativ. Du får fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag. Fortlöpande kompetensutveckling för hela personalgruppen är en självklarhet. Vi har kollektivavtal med KFO.
Publiceraddatum: 2015-06-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi schemalägger arbetstiderna inom arbetslaget. För närvarande har Grindstugan öppet månd-fred kl 07.00-17.15.Vi följer kollektivavtal med KFO med årlig lönerevision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lekgrindstugan@live.se
Övrigt: För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 8 juli. Du mejlar din ansökan med meritförteckning snarast via epost. Varmt VÄLKOMMEN med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Ösby Grind Föräldrakoop. Ekonomiska Förening

13437  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.grindstugan.org
  

Platsannons

Nagelteknolog

Du som söker jobbet behöver ha både erfarenhet och utbildning som diplomerad nagelteknolog.
Publiceraddatum: 2015-06-01
Yrkesbenämning: Nagelterapeut/Nagelteknolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu kommer arbeta 10 timmar/vecka, kan eventuellt bli mer än det..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Mejla ditt CV eller kom personligen in och lämna det till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

Du som söker jobbet som frisör hos oss ska kunna klippa dam, herr och barn. Du behöver ha erfarnhet av att arbeta som frisör, dock ej fullgjord utbildning.

Du behöver ha baskunskaper i det svenska spårket eftersom du har kundkontakt..
Publiceraddatum: 2015-06-01
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidArbetet kan vara på antingen heltid eller deltid enligt överenskommelse. Varierad arbetstid under våra öppettider. Våra öppettider är: kl 10- 18 måndag-onsdag kl 10-17 torsdag-fredag kl 10-15 lördag, söndagar stängt..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Mejla ditt CV eller kom in personligen och lämna det till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdlärare - Vuxenutbildning

Institute af Lärande utbildar undersköterskor i Nacka, Värmdö och Västerås. Nu söker vi vårdlärare till Nacka och Värmdö där vi har utbildning i Gustavsberg, Ektorp, Fisksätra och i Nacka Strand. Vi kan erbjuda en deltidstjänst, 50-80%. Det kan eventuellt bli/utökas till en heltid. Vi söker både erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.

Institute af Lärande söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra kursdeltagare. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.

Den bärande idén är vi vill ge alla kursdeltagare möjlighet att studera utifrån sina förutsättningar. Det innebär att man läser olika delar olika fort och inte i samma takt som alla andra.

Vi utbildar i det vi brinner för och ingenting annat. Därför bedriver vi vuxenutbildning inom vård och omsorg.

Vi är lyhörda för kursdeltagarnas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell som utgår från att vi formar en individuell studieplan med tydliga målbilder och avstämningspunkter.

Våra kännetecken är Lyhördhet, Nyfikenhet och Samverkan.

Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal

Vi vill att du har vårdlärarexamen och att du kan arbeta med kursmål och betygskriterier. Du måste även ha goda IT kunskaper.

Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Det är därför en stor fördel om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg. Har du erfarenhet casemetodik eller tematiskt arbete är det meriterande.

Låter det intressant? Då vill vi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver din syn på vuxenutbildning för vård och omsorg. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se
Ange även när du önskar tillträda.

Anställningsintervjuer sker fortlöpande

Just nu är vi lite extra stolta eftersom vi i en stor undersökning, för andra året i rad fått högsta betyg av alla KOMVUX-skolor i Stockholms län
Du kan läsa mer om vår höga kvalitet på hemsidan www.institute-af-larande.se
Publiceraddatum: 2015-05-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@institute-af-larande.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Institute af Lärande
BOX 1113
13126  NACKA STRAND Sverige
Hemsida: http://www.institute-af-larande.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Ingarö 2 em/v

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

2 tillfällen/vecka
Flexibla med dagarna barnvakten bestämmer.
15:30-18:00
Två barn på 4,5 och 2,5 årDin profil / Your profile

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i HLR och barnolycksfall
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-05-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-23
Referens: 2994
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2994
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Sjuksköterska- tillsvidare på Attendo Ljung

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi vann anbudet och behöver dig som vill driva verksamheten framåt!

Efter en gedigen upphandling med kommunen fick Attendo fortsatt förtroende att driva Ljungs äldreboende i tio år till. Anbudet innebär att vi djupdyker i personcentrerad omvårdnad med sjuksköterska som hjärtat av teamet kring våra boende och vi kan nu anställa en ny leg. sjuksköterska med erfarenhet och kompetens inom demens. Validation och reminiscens är självklara arbetsmetoder för dig när individen är i fokus och du ser anhöriga som en resurs för att kunna ge den bästa omvårdnaden som möjligt.

Teamarbete, handledning och arbetsledning anser vi vara en mycket viktig del i arbetet samt förmågan att entusiasmera personalen samt vara delaktig i deras mycket viktiga och värdefulla arbete. Sjuksköterskegruppen som arbetar med omvårdnadsansvar består av 6 personer varav en samordnade sjuksköterska och har särskilda ledningsuppgifter. Vi berättar gärna mer om anbudets innehåll och de spännande utmaningarna vi står inför!

Arbetsplatsen
Ljung är ett nybyggt och modernt äldreboende vackert belägen i skärgårdsmiljö med goda kommunikationer. Busshållplats finns precis utanför.
Boendet har 56 platser (demens-, somatik-,växel- och demensdagvård) med tillgång till balkong och en grön innegård.
På Ljung är vi ca 80 tal medarbetare, varav totalt nio sjuksköterskor. Andra yrkeskategorier är demensvårdsutvecklare, arbetsterapeuter, sjukgymnast, trivselvärdinna, bemanningsansvarig, undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, vaktmästare och kökspersonal.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom demens, öppen hälso-och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Du är självständig, nogrann, bra på att planera Ditt arbete, pedagogisk, strukturerad och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du har tidigare erfarenhet av äldreomsorg och arbete i team kring den enskilde.
Förutom detta så har Du datavana och goda kunskaper i det svenska språket. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi dokumenterar i Safe doc.


Vi tillämpar rullande schema med dag, kväll och var tredje helgtjänstgöring.
Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Veronique Annink, tfn 0708-270186 eller samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs, tfn 0708-654319

All extern rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2015-05-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80-90 % Tillsvidareanställning med provanställningEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 5477
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-tillsvidare-p%C3%A5-attendo-ljung
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Trafiklärare

Vi söker utbildad trafiklärare för omgående tillsättning. En merit är om du kan utbilda på AM.
Publiceraddatum: 2015-05-18
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gtuab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAVSBERGS TRAFIKUTBILDNINGAR AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 7 NB
13430  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.gtuab.se
  
Platsannons

Sjuksköterska natt tillsvidare

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


När natten inte bara är omvårdnad.

Vi söker en ny kollega, som precis som vi har ett brinnande intresse för att arbeta med äldre och förstår att det är ett mycket kvalificerat arbete. En stor det av din arbetstid ägnas åt arbetsledning och handledning av omsorgspersonal. I sjuksköterskegruppen tar vi vara på varandras kompetenser och ber om hjälp vid behov. Vi har precis fått veta att vi har fått kommunens förtroende att driva Attendo Ljung i tio år till som gör att vi kan lyfta kvaliteten till nästa nivå.

Arbetsplatsen:

Attendo Ljung är nybyggt, modernt äldreboende beläget på Värmdö, två minuters promenad från busshållplatsen. Äldreboendets består av två plan med 28 brukare på varje plan. Det är totalt 6 avdelningar: tre demensavdelningar, två somatikavdelningar och en växelvårdsavdelning. Här arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, aktivitetssamordnare, demensvårdsutvecklare med flera. Vi arbetar för att varje dag ska kännas meningsfull för våra brukare och för att varje natt ska vara lugn och en tid för återhämtning.


Du är en nyfiken, noggrann och prestigelös sjuksköterska med erfarenhet från äldreomsorgen. Meriterande är specialistutbildning inom geriatri, demens, psykiatri, eller öppen- hälso och sjukvård. Vår växelvårdsavdelning ställer krav på dina medicinska kunskaper och pedagogisk förmåga när du ska handleda dina undersköterskekollegor på natten.
Du har ett stort intresse för äldre och trivs i att arbeta i team med övrig vårdpersonal och handleda dem i det dagliga arbetet, med personcentrerad omvårdnad som utgångpunkt.
Arbetsledande uppgifter ingår i tjänsten.

Sjuksköterskegruppen är totalt 6 sjuksköterskor och en samordnande sjuksköterska.

Rullande schema nattetid.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tillträda gärna snarast men efter överenskommelse.

Individuell lönesättning.

Personalförmån: skobidrag, gymbidrag, litteraturersättning etc
Publiceraddatum: 2015-05-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75-90 % eller enligt överenskommelse Tillsvidareanställning med provanställning. Rekryteringshjälp undanbedes.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-20
Referens: 3967
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-natt-till-attendo-ljung-p%C3%A5-v%C3%A4rmd%C3%B6
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut, vikariat

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Äldreomsorg är framtiden!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare. Attendo Ljung drivs på entreprenad och vi har precis fått fortsatt förtroende från kommunen att vara kvar i tio år till och är nu redo att ta nästa steg i vårt kvalitetsarbete.


Vår arbetsterapeut är föräldraledig minst året ut och vi söker nu en entusiastisk, pigg och driven arbetsterapeut som tillsammans med oss vill utveckla aktiviteterna, planera för de nya utmaningarna i vårt nya avtal med kommunen. Du är stabil och trygg i din yrkesroll och kan under juli och halva augusti arbeta heltid.

Arbetsuppgifter;:
Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom äldreomsorgen. Vi bedriver personcentrerad vård och omsorg vilket innebär handledning av omvårdnadspersonal i salutogent förhållningssätt, förflyttningar och meningsfull tillvaro. Du använder aktiviteter som träningsredskap och kommer att ha ett nära samarbete med vår trivselvärdinna. Det är meriterande att du har erfarenhet av att utbilda personal i ergonomi och lyftteknik.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av äldreomsorg/demens. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nogrann, ansvarsfull, kreativ och flexibel samt har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Övrigt; Vi bjuder på frukt & kaffe, skobidrag och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. .

Sista ansökningsdatum 30 juni 2015. För information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta arbetsterapeut Susanne Bergstrom eller fysioterapeut Lollo Sjaunja 08-574 609 50 (växel).
Publiceraddatum: 2015-05-11
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid75 % Enl överenskommelse. rekryteringshjälp undanbedes.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 7467
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/arbetsterapeut-0
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är störst i Sverige på läxhjälp. Är du student och vill ha det perfekta jobbet som studiecoach? Du får själv bestämma hur mycket du vill arbeta och du bokar in dina pass när det passar dig bäst. Jobbet sker hemma hos dina elever och du får själv välja vilka ämnen som du vill coacha i. Dessutom är det en bra merit på ditt CV och du kan tjäna upp till 200 kr i timmen.

Nu söker vi dig som vill göra skillnad i unga människors liv!

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer

-En påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning

-Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem - mattekunskaper är
meriterande

-Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas hos oss på My Academy tror vi att du är positiv, engagerad och trivs med att arbeta med människor. Vi jobbar efter en särskilt framtagen metod för att främja ämneskunskap, studieteknik och motivation. Vi kallar den My Academy-metoden, den hjälper dig att strukturera dina studiepass och mäta resultat tillsammans med elev och familj. Innan du börjar arbeta utbildar vi dig i vår pedagogiska metod så att du får alla verktyg för att lyckas i ditt arbete.

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på sitt arbete, därför anordnar vi kontinuerliga after works och föreläsningar tillsammans med våra studiecoacher. Det är en bra möjlighet att nätverka och träffa alla tusentals kollegor som arbetar hos oss runt om i Sverige.

Ansökan
Ansök och läs mer på www.myacademy.se/jobba-hos-oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2015-05-05
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  
Platsannons

Köksbiträden och Diskare sökes för uppdrag på Värmdö

Nu sökes Bemannia Diskare och köksbiträden som är intresserade av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Diskare/ Köksbiträde till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12981
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Kockar sökes till Nacka"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12980
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som är intresserad av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

- Erfarenhet av yrket sedan tidigare

- Utbildning i Livsmedelshygien

- Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skriftDina personliga egenskaper:

Som person är du glad, serviceminded och har ett brinnande intresse för matlagning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov Extra vid behovFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12978
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal