Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-03-29 13:42

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 541
Täthet90,49Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,03Landareal (km²)
Sjö7,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 524,41Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare

Sätter du också kundservice i främsta rummet? 
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga, samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Antar du utmaningen?
I mitten av juni öppnar vi ny butik på Värmdö och söker därför nyfikna personer som vill jobba hos oss som säljare!

Eftersom vi internrekryterar till de större tjänsterna i butiken, söker vi endast personal till deltidsanställningar på mellan ca. 10-30%-ig sysselsättningsgrad. Vi vill dock poängtera att inledningsvis samt över sommaren finns det mycket goda möjligheter att jobba mer än så!

Som säljare på Clas Ohlson är du inte bara ansiktet utåt mot våra kunder, du är även ansvarig för att ge dem den allra bästa servicen. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson till nya höjder. Som säljare hos oss växlar du mellan att möta våra kunder, kassaarbete, upplockning av varor samt att se till att det är en trevlig och positiv atmosfär i butiken.

Vad söker vi? 
Du är en serviceinriktad, kvick, flexibel och lyhörd person som kan se till varje kunds unika behov. Ett tätt samarbete med kollegor och viljan att utvecklas tillsammans efter våra kunders behov, är vad som driver dig i ditt arbete. Viktigast är att du brinner för att möta och hjälpa våra kunder. Har du utbildning eller erfarenheter från någon eller några av våra kategorier (bygg, el, multimedia, hem, fritid) ser vi detta som en merit. Arbetet kräver god fysik eftersom det kan förekomma tunga lyft, du har fyllt 18 år.

Rekryteringsinformation
Du söker tjänsten via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt då vi läser ansökningar löpande, dock senast den 16 april. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. 

Välkommen med din ansökan!
Clas Ohlson är en dynamisk arbetsplats som präglas av omtanke om varandra och våra kunder. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör och vi är stolta över vårt ursprung. Vill du läsa mer om vår historia eller om hur vi jobbar med kundservice som främsta verktyg, gå in på www.clasohlson.se
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-16
Referens:
Webbplats: http://om.clasohlson.com/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb-SE/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2334%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clas Ohlson AB
134 44
13444  Värmdö Sverige
Hemsida: www.clasohlson.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik, fysik och kemi

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MPMFK20141202
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MPMFK20141202
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ta nästa steg i din karriär & jobba mot företagskunder

Det är roligt att gå till jobbet!
Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Boxmedia ser vi till att du har kul på jobbet - samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du strävar efter. 

För det är kanske så att du blir nöjd med en viss summa i lön?
Eller är du en utav dem som alltid vill öka och aldrig blir nöjd oavsett beloppet på lönespecen? 
Oavsett vilken utav personligheterna du tillhör så ser vi till att sätta upp ett tydlig mål med dig som du ska följa och klara av.


Boxmedia är en framgångsrik återförsäljare som sedan tidigare jobbar i ett partnerskap med varumärken som bla Google & Comhem.

Nu söker vi fler drivna anställda som ska jobba med en utav Sveriges främsta låneförmedlare.

Arbetsuppgiften är enkel och innebär att du hjälper privatpersoner sänka sina lånekostnader. Detta är en väldigt uppskattad tjänst då kund alltid har möjlighet att spara pengar.

Du kommer få bearbeta både nya & befintliga kunder.

Arbetsdagen passerar i ett högt tempo med stort eget ansvar samt utmanande uppgifter. 
Oavsett ifall du bara vill testa någonting nytt och utmanande eller ifall du redan jobbar som säljare tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor 
Kontinuerlig personlig vidareutveckling
Stora möjligheter att avancera i framtiden
Säljtävlingar med med grymma priser


Vi tycker lite extra om dig som:
Tycker om att jobba mot mål
Har sportat mycket
Är en vinnarskalle 

Heltid samt deltidstjänster
Fastlön + provision
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-26
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxmedia AB
Hammarby Allé 150
11343  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdare söker tillholmbyskolan servicboende

Holmviksskogens serviceboende söker en vårdare på deltid c:a 75 %. Tjänsten är tills vidare, med provanställning. Inom serviceboendet bor sju vuxna personer med skiftande grad av utvecklingsstörning och vissa med psykiska pålagor. Boenden bor i egna hem/lägenheter, med särskild service för vuxna enligt 9 § 9 LSS.

Arbetet består av att ge de boende omvårdnad, stöd och hjälp i vardagslivet både praktisk, med fritidsintressen och socialt. Tillsammans med var och en arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål. Vi arbetar också kontinuerligt för att öka de boendes självkänsla och förmåga till självständighet enligt LSS.

Vi söker i första hand Dig som har en utbildning inom omvårdnadsprogram med inriktning utvecklingsstörning/mentalskötare eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet är ett krav.


Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad, lyhörd, empatisk, har en god samarbetsförmåga, och att du samtidigt har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse, respekt för den enskilde individen och att du kan arbeta flexibelt utifrån boendes behov, och verksamheten i övrigt. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska språket, samt har datavana att hantera och skriva i Word. I arbetet ingår att skriva social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut och uppföljning av genomförandeplan.

Tjänsten ska vara tillsatt den 1 maj. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: holmvik@glocalnet.net
Övrigt: Maila din ansökan till mailadress: holmvik@glocalnet.net. Bilagor i pdf fil eller word .doc (ej x), eller per brev till Holmviksskogens serviceboende. Har du frågor om tjänsten kan du ringa föreståndare Jacqueline Broms på tel. 08-570 35 140 mån + tis kl. 13-14 efter Påsk.
Arbetsplats: 
Adress: Torsbygården
13951 Värmdö
13951  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Avlösare, ledsagare och personliga assistenter

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre.

Rollen som avlösare innebär att du avlöser anhöriga till personer med funktionsnedsättning i hemmet. Som ledsagare ledsagar personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver för sin dagliga livsföring. Uppdragen kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om att vara ett stöd i vardagen, kommunicera eller vara dennes förlängda arm. Du arbetar i kundens hem eller där han/hon befinner sig. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos barn med funktionsnedsättning och ge dem stöd i sin vardag.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vårdarbete och av funktionshinder. Har du undersköterskeutbildning eller annan omvårdnadsutbildning ser vi det som meriterande, liksom om du behärskar teckenkommunikation. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska.

Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer, och du har hög integritet. Körkort är en fördel då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till alla arbetsplatser. För att arbeta som avlösare eller ledsagare är att du har fyllt 18 år.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (LSS) en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är visstidsanställningar på timbasis. Omfattningen är varierande, 10-30 h/månad, vilket innebär att det är ett bra extrajobb för sig som exempelvis studerar.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du arbeta extra som avlösare, ledsagare eller personlig assistent? Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, telefon 08-570 485 65.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: PVPASS:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4807172255160724274
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Nattreceptionist

Sandhamn Seglarhotell söker nattreceptionist

Till Sandhamn Seglarhotell kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i Stockholms yttersta skärgård året om. Vi erbjuder våra gäster inspiration, upplevelser, god mat, trevlig service och en fantastisk omgivning.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Sandhamn Seglarhotell innebär också att ta ett eget ansvar och att alltid söka att göra det lilla extra. Vi som arbetsgivare lägger stor vikt vid att du som anställd kontinuerligt utvecklas inom ditt arbete.

I rollen som nattreceptionist kommer du att ansvara för receptionen nattetid.Nattreceptionistens främsta arbetsuppgifter är att förbereda inför nästa dags arbete i receptionen. Arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: incheckning/utcheckning av gäster nattetid, bokningar som inkommer via telefon/mail och hjälpa gästerna med allmän service. Arbetstiderna kommer vara 22:00-07:15 varannan vecka.

Du som söker ska vara en person som älskar att ge service! Du ska vara van att ta egna initiativ och arbeta självständigt under eget ansvar. Speciellt då du under vissa tider arbetar själv under natten. Att du är stresstålig, tar egna initiativ, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.

Naturligtvis talar du både svenska och engelska obehindrad.
Vi använder bokningssystemet Hotsoft.

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är ett plus.

Då vi ligger på en ön kan du inte åka hem dagligen.
Vi ordnar övernattning till dig i våra personalbostäder.

Vi förbehåller oss rätten att inte besvara på ansökningar som inte uppfyller de ställda kraven.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidMöjlighet till fastanställning finns.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.zetterqvist@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

NannyNu! English speaking babysitter Stockholm Värmdö 1 afternoon a week

Om Nannynu!

Nannynu! offers babysitting and child related services to families in need of extra help from reliable, experienced and playful nannies.

Om uppdraget

The family on Värmdö needs help once a week with their four children who are 10, 7, 7 and 4 yeards old. They are looking for a babysitter who are fluent in English to help the kids improve their language skills.

Din profil

Experience from babysitting, sense of responsibility, playfulness and a positive attitude are qualities we are looking for in our nannies. Applicants must be eighteen or older. Do you fit this description? Apply today! We are in need of a lot of help in Stockholm.

Vi erbjuder

Working as a nanny at Nannynu! Is a fun, meaningful and a much appreciated job. You will be educated in first aid and also nanny certificated through us. We care for and listen to your questions and wishes as a nanny and will give you support when you are hired.

For more information visit our website! www.nanny.nu

If you are interested, don't hesitate, apply today by filling in your application on our website: http://secure.nanny.nu/apply.aspx

Looking forward to reading your application!
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens: 2831
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2831
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Ungdomsledare till Äppelbo HVB-hem

IFO Stöd och service är en del av Omsorgs- och välfärdssektorn. Avdelningen utför det stöd och den service som beställs av individ- och familjeomsorgens samt vård- och omsorgens myndighetsdelar. Uppdragen är tidsbestämda och kan vara långa eller korta, och se väldigt olika ut från gång till gång.

Äppelbo HVB-boende är ett boende med 10 platser för ensamkommande flyktingbarn 14-18 år, som behöver trygghet och stöd i sin nya tillvaro.

Dina arbetsuppgifter på boendet kommer bland annat att bestå av att vägleda ungdomarna att bli självständiga individer och integrerade i samhället. Du kommer också att samverka med partners både intern och externt.

Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig-, pedagogisk- eller socialt inriktad högskoleutbildning. Du ska ha kunskap och erfarenhet av socialt arbete och vara en lugn och trygg person, som har erfarenhet av arbete med ungdomar.

Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta strukturerat samt arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift Tjänsten kräver att du har B-körkort.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde den 1 maj 2015 eller enligt överenskommelse. För anställningen gäller schemalagd arbetstid dag/kväll/helg och sovande jour. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 13 april 2015.

Vill du veta mer kontakta Johanna Rud, Gruppchef, 08- 570 485 97.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Ungdomsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-13
Referens: IFOSS:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4807172255152776281
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

C Chaufför

Hej nu söker vi ett antal Lastbilschaufförer till både fast tjänst och extra. Arbetet består av att köra distributionsbil av kyl och frys produkter. Du som söker ska vara ordningsam, morgonpigg och social då du har mycket kontakt med kunderna. Utgångsplats är vanligast i Årsta/Västberga
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidMånadslön eller timlön beroende på anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: C Chaufför
Webbplats:
Epostadress: robert@setab.org
Övrigt: OBS Vi tar endast emot skriftlig ansökan då vi har mycket att göra.
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport i
Fagerdalavägen 15 C
13952  Värmdö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driven Inköpare

Driven inköpare med utvecklingspotential till markentreprenör på Värmdö

Frentab
Frentab är ett stockholmsbaserat familjeföretag med HK i fina lokaler i Gustavsbergs hamn, Värmdö, som sedan 20 år tillbaka bygger från grunden. Frentab är verksamt inom tre huvudområden; entreprenad, bostad och anläggning. Vi arbetar med såväl omfattande bostads- och infrastrukturprojekt som större mark- och schaktarbeten. Avancerat grundarbete är vardag för oss. Frentab har idag 60 anställda och utför både större och mindre entreprenader åt såväl kommunala och privata företag. För vidare information besök vår hemsida www.frentab.se

Arbetsbeskrivning
Som inköpsansvarig har du ett övergripande inköpsansvar för företaget och är involverad i hela inköpsprocessen. I din roll ska du säkerställa att det är rätt produkt, rätt kvalité, rätt pris och rätt mängd som levereras i tid, samt att återkoppling sker till kalkylavdelningen. Ditt arbete består bl.a. av:
- Leverantörsbedömningar
- Leverantörsurval
- Upphandlingar
- Upprättande av avtal
- Översyn av befintliga avtal
- Budgetering av projekt utifrån anbudskalkyl
- Mängdning enligt underlag
- Bistå kalkylansvarig
- Att i samråd med platschef/arbetschef utarbeta inköpsplan
- Att delta i start och slutmöten med platschef/arbetschef och
kalkyl
- Överlämning och genomgång av inköpsplan med platschef

Ett flertal projekt löper parallellt och du kommer ha ansvar för inköpsprocessen. Beslutsvägarna är korta inom Frentab och det finns stora möjligheter att påverka arbetet och utveckla tjänsten. Det är en unik möjlighet för dig som gillar utmaningar, att påverka och som inspireras av möjligheten till utveckling i ett företag som är under ständig utveckling.

Din profil
För att trivas i rollen har du minst 5 års arbetslivserfarenhet av inköp och du bör ha relevant eftergymnasial utbildning. Meriterande är om du arbetat inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet. Då du har ett övergripande ansvar i inköpsarbetet kräver tjänsten att du är en utåtriktad person som är målmedveten, handlingskraftig och driven. Med ett stort engagemang och intresse har du omfattande kontakter både utanför och inom företaget. Att skapa nätverk och knyta kontakter är naturligt för dig då du har god social kompetens. Som person är du förtroendeingivande och en skicklig förhandlare med dokumenterad förhandlingsvana. Du har ett ordningssinne och arbetar strukturerat samt innehar en god analytisk förmåga. Vi förutsätter att du har god förståelse för avtal, juridiska handlingar samt flytande kunskaper i både svenska och engelska. Utöver det är du snabblärd och lätt att samarbeta med. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. Märk ansökan med "Inköpare" och skicka till rekrytering@frentab.se. Har du frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-assistent Lovisa Nilsson på telefon 08-122 014 05 eller rekrytering@frentab.se. Sista ansökningsdag är 10 april.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Omfattning
Heltid, 40-timmar/vecka.

Lön
Fast månadslön enligt ök.

Övrigt
Frentab har kollektivavtal.

Vi undanber kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt bemannings- och rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2015-03-27
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@frentab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRENTAB ENTREPRENAD & SÖNER AB
BOX 26
13440  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.frentab.se
  
Platsannons

Sommarvikarier till IFO stöd och service

IFO Stöd och service är en del av Omsorgs- och välfärdssektorn i Värmdö Kommun. Avdelningen utför det stöd och den service som beställs av individ- och familjeomsorgens samt vård- och omsorgens myndighetsdelar. Uppdragen är tidsbestämda och kan vara långa eller korta och se väldigt olika ut från gång till gång.

Nu till våren/sommaren behöver vi handledare och rehabiliteringsassistenter till sysselsättningen och boendestödet. Vi behöver även ungdomsledare till HVB-boendet för ensamkommande flyktingbarn. Personal som kan åta sig att arbeta under våra ledigheter och semestrar.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Din uppgift blir att stödja och hjälpa vuxna personer som har en beroendeproblematik, samsjuklighet och/eller psykisk ohälsa eller ensamkommande flyktingbarn och nyanlända flyktingar. Arbetsuppgifterna kan vara att hjälpa till med olika vardagliga sysslor som t.ex. städ, tvätt, handling och sociala kontakter som en del i deras återhämtning och vardag.

Du som söker är utbildad/eller under utbildning till mentalskötare, undersköterska, socialpedagog, socionom alternativt har annan relevant utbildning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin eller med ensamkommande flyktingbarn.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, flexibel, kan arbeta självständigt och i grupp. Du har ett genuint intresse för människor med svårigheter i sin vardag. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara bra på att samverka eftersom du kommer att vara en del i ett team. Innehav av giltigt körkort B är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställning vid behov och vikariat med timlön.
I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carin Danielsson, Gruppchef, 08-570 475 74 eller Eva Barnes Gruppchef, 08-570 482 73.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid/Vik Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: IFOSS:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4806308175177079295
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Vi söker nu en kurator till vårt Elevhälsoteam

ARBETSUPPGIFTER
Som kurator kommer du att arbeta nära både elever och personal. Dina arbetsuppgifter inkluderar samtal med ungdomar, enskilt och i grupp, handledning och konsultation till skolpersonal och skolledning vad gäller elevärenden. Du bidrar med psykosocial kompetens till skolans organisation och du är skolans sakkunniga i sociala frågor. Som kurator är du även länk mellan skolan och socialtjänst, BUP och eventuella andra externa instanser.

Arbetet som kurator omfattar både förebyggande och åtgärdande arbete.


KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller jämförbar högskoleutbildning. Erfarenhet av socialt arbete med ungdomar enskilt och i grupp är meriterande men allra viktigast är att du ska ha förmåga att skapa goda relationer med ungdomar och unga vuxna. Du ska vara en sådan person som eleverna känner att det är naturligt att gå och prata med.

Som person är du strukturerad, engagerad och driven och du trivs med ett arbete som ställer höga krav på både samarbetsförmåga och självständigt arbete.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden är 20% förlagda på två dagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna-lena.bengtsson@lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och familj

IFO Barn- och Ungdomsenheten som ingår i Omsorg- och välfärdssektorn är under stark utveckling. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och som är väl anpassade för socialtjänstens funktion.

Rollen som socialsekreterare innebär att du kommer att vara med om att fortsätta utvecklingen av arbetet i vår utredningsgrupp, där barnfokus och bemötande står högt på agendan. Rollen innebär myndighetshandläggning, att utreda barns behov och följa upp beslutade insatser enligt aktuell lagstiftning. Vi arbetar med utrednings- och förändringsarbete vid ansökningar och anmälningar i familjer med barn från 0-11 år och följer upp biståndsbedömda insatser.

Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och oftast i par. Vi har regelbunden extern handledning. Vi har en lång tradition av samverkan med andra myndigheter och samarbete med andra verksamheter.

Vi söker dig som har socionomexamen, utbildning i BBIC och har flerårig erfarenhet av att arbeta med barnavårdsutredningar inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har vidareutbildning i Signs of Safety och systemteori. Du ska ha goda kunskaper om aktuell sociallagstiftning och erfarenhet av arbete med barn och familjer. Du ska kunna utrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet premieras.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort är önskvärt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vår grundläggande målsättning är att vi ser till helheten och hjälper varandra över funktionsgränserna för att vårt kontor ska fungera optimalt och tillgodose våra medborgares olika behov.

IFO Barn- och Ungdomsenheten är organiserad i en myndighetsdel där en Mottagningsgrupp för Barn & Ungdom, Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår grupp för Myndighetsnära insatser (MNI). Där finns Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, familjebehandlare, kvalificerade kontaktpersoner, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta. Vi har även ett Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Karin Prütz, 08-570 483 14 eller enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-10
Referens: IF:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4806308175140108027
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Kock

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi har en Ala carte restaurang och en buffèrestaurang.
Vi söker nu kockar till bägge restaurangerna inför sommarsäsongen med minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.

Säsongen startar i maj och då är behovet ca 50%. Under högsäsong juni-sept är behovet heltid.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50-100% mellan maj-sept
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: kock
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Kallskänka

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu kallskänka till vår buffèrestaurang inför sommarsäsongen med minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande restauranger.

Säsongen startar i maj och då är behovet ca 50%. Under högsäsong, fram till september, kan behovet öka.
Publiceraddatum: 2015-03-26
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: kallskänka
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  

Platsannons

Var finns Du Barnskötare

Förskolan Kulskolan KULpEDAGOGIK Värmdö AB
SÖKER
Barnskötare med stort mod samt ansvar

Förskolan Kulskolan är en förskola som växer och söker fler pedagoger, både manliga och kvinnliga.

Kulskolan är en förskola med helt egen designad pedagogik, KULpEDAGOGIK, för att nå målen i LpFö.

Inriktning
Multipla Intelligenserna
DJURpEDAGOGIK
Förhållningssättet NLP coachande kommunikation
Daniel.Stern det kompetenta barnet.
Ipad med egen designad program
Yoga
Vildmarksgrupp
Experimentgrupp
Skridskoskola

Läs om Hur förskolan arbetar på hemsidan www.kulskolan.se

Frågor besvaras av
Förskolechef Madelene Gavazzeni 0730 7171 15
Tillträde omgående.

Endast sökande med Utbildning kommer beaktas.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-01
Referens: Gustavsberg
Webbplats:
Epostadress: kulskolan@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kulpedagogik Värmdö AB
Nelsonstigen 2
13438  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://kulskolan.se
  
Platsannons

Lärare i Slöjd och Bild år 3-6

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Alla klassrum är utrustade med projektor och eleverna i årskurserna 4-6 har varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna.

Som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett arbetslag med ämneslärarsystem där lärarna samarbetar kring eleverna och olika gemensamma aktiviteter. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar. Mentorskap ingår ej i denna tjänst under det kommande läsåret.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare i bild och slöjd för årskurs 3-6 men du som är i slutskedet av dina studier och snart är legitimerad inom dessa ämnen är också välkommen att söka. Det är meriterande om du också har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75 % och gäller, vid innehav av lärarlegitimation, tillsvidare med tillträde den 10 augusti 2015. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 12 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08 570 487 40.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: PVGS08:2015:20
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4805444335183186648
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Fritidspedagog till förskoleklass

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Höjdhagen och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 460 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och våra specialpedagoger/lärare arbetar med Ipad.

Rollen som fritidspedagog innebär att du kommer arbeta med elever i förskoleklass tillsammans med en förskolelärare. Under skoldagen kommer du ha ansvar för planerade samverkanspass och på eftermiddagarna arbetar du på fritids. Du kommer ha ansvar för övergången mellan skoldagen och fritids, så att eleverna i förskoleklass får en trygg övergång mellan skola och fritids. Du kommer även ges möjlighet att utveckla vår fritidsverksamhet.

Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen gärna med inriktning mot något ämne. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med eleverna och för en sammanhållen och stimulerande dag. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Du är van vid att arbeta med elever i klassrummet eller i mindre grupper och du behöver känna dig bekväm med att genomföra arbetspass självständigt i både hel och halvklass.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 6 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-06
Referens: PVGS03:2015:5
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4805444335179364704
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Köksbiträde

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu köksbiträden med restaurangutbildning inför sommarsäsongen.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidMinst 50% i maj, mer under högsäsong från juni.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Köksbiträde
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Konditor

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu konditor inför sommarsäsongen med minst 3 års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50% i maj och heltid från juni
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Konditor
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Bagare

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Vi söker nu bagare inför sommarsäsongen med minst 3 års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid75% i maj och heltid från juni
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Bagare
Webbplats:
Epostadress: stefan.pernemar@artipelag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ARTIPELAG AB
P.O Box 115
13423  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.artipelag.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö.

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

2003 Nordis ingår i en företagsgrupp som har varit aktiva inom försäljning sedan 1992.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet, har du viljan har vi kunskapen att utbilda dig.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har en ackordslön där du får ersättning för alla demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Om du under anställningens gång känner att detta inte är något för dig kan du välja att avsluta anställningen med omedelbar verkan. Denna extra trygghet ger vi dig, då många tidigare inte provat på säljyrket.

Du arbetar 5 dagar (heltid) i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr. Det finns inget tak på hur många kundbesök du får göra under en månad. Efter 90 dagar blir du erbjuden en tillsvidareanställning som automatiskt ger en lönehöjning med 12 %.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Vi har en karriärsplan som är utvecklad för att passa just dig. Du är själv aktivt med och planerar din framtid i företaget.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på vår egen fabrik i Tyskland. Water har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 14. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av 2003 Nordis kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret, sedan 4 dagar ute på fältet med en mentor. Du har en fast ersättning för kursdagarna samt ersättning för att ta dig till och från utbildningen. Självklart har du lön även för de träningsbesök som mentorn gör till dig under de 4 dagarna på fältet. Skulle du behöva övernattning står vi för boendet.

Hemsida: www.2003nordis.se

Välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2015-03-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidVärmdö
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2003nordis.se
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: NORDIS AB
Norra Grängesbergsgatan 7
21444  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.2003nordis.se
  
Platsannons

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till VÄRMDÖ! (Bra lön!)

SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité.

Vi har trevlig barnfamilj med två barn som söker efter en barnflicka 1-3ggr/v på eftermiddagarna. 


Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn. 

Vi erbjuder en ingångslön från 120-150kr/h beroende på erfarenhet.

Start omgående för rätt person!

SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. 

Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet. 

EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE
Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund. 

VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE 
* Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn
* Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar
* Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar 
* Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav
* Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två) 

SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-30
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60881
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SverigeKids AB
Rudbecksgatan 11
11343  Örebro Sverige
Hemsida: www.sverigekids.se
  
Platsannons

Lärare till årskurs 4

Worko är ett snabbväxande och dynamiskt rekryteringsföretag. Sedan starten 2010 har vi hjälpt flera företag med rekrytering och annonseringslösningar i sin jakt på kompetent personal. Worko söker för kunds räkning en Lärare!

Som lärare ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen med ämneslärarsystem där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Klasserna och lärarna följs åt från åk 4 till åk 6. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare för årskursen men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare vid innehav av lärarlegitimation. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde är den 10 augusti 2015.


Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare Tillsvidare

Lön

Fast lön

Ansökan

Ange referens: VR24M1-VK


Intresserad av flera arbeten?
http://www.worko.se

Twitter:
https://twitter.com/worko_ab
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@worko.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Worko AB
Oxtorgsgatan 4
11157  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.worko.com
  
Platsannons

Kultursekreterare

Kultur- och fritidsavdelningen ingår i Kultur- och utbildningssektorn och består av åtta enheter med verksamhet inom ungdoms-, kultur-, fritids-, kostområdet. Enheterna är Gustavsbergs Porslinsmuseum, Gustavsbergs Konsthall, Värmdö Bibliotek, fritidsgårdar/öppen verksamhet, Värmdö Kulturskola, Ungkulturhuset Gurraberg, Kostenheten samt Kultur och fritidsenheten. Du kommer att ingå i Kultur- och fritidsenheten där vi är åtta medarbetare.

Rollen som kultursekreterare för barn- och ungdomskultur innebär främst att samordna kommunens breda satsning på att erbjuda kulturupplevelser för barn och elever inom förskola och grundskola. Till arbetsuppgifterna hör att initiera, planera och genomföra scenkonstverksamhet för förskolebarn och grundskolans elever samt skolbio och familjeföreställningar. Inköp och genomförande av arrangemang samt kontakter med kulturombudsgrupp med representanter från kommunala och fristående skolor ingår. Tidsbegränsade projekt liksom praktiskt arbete på avdelningen förekommer. Du ansvarar också för kommunens digitala bildarkiv.

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning inom kulturområdet och dokumenterad erfarenhet av kvalificerat arbete med kulturverksamhet för barn och unga. Du ska ha lätt för att skapa kontakter, vara kommunikativ och har ett mycket gott bemötande. Du har goda grundkunskaper om marknadsföring. Din förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift är god. Ett brett engagemang inom kultur är viktigt, både för kulturens egna värden såväl som kultur för hälsa och välbefinnande. Vi ser att du är driven i att ge barn och unga reellt inflytande i verksamheten.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 10 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Nornvall, Kultur- och fritidschef, 08-570 474 48.

Fackliga representanter nås via växeln, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-10
Referens: KOF:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4804580145162822287
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Föreningssamordnare

Kultur- och fritidsavdelningen ingår i Kultur- och utbildningssektorn och består av åtta enheter med verksamhet inom ungdoms-, kultur-, fritids-, kostområdet. Här ingår Gustavsbergs Porslinsmuseum, Gustavsbergs Konsthall, Värmdö Bibliotek, fritidsgårdar/öppen verksamhet, Värmdö Kulturskola, Ungkulturhuset Gurraberg, Kostenheten samt Kultur och fritidsenheten. Du kommer att ingå i Kultur- och fritidsenheten där vi är åtta medarbetare.

I rollen som föreningssamordnare samordnar du kommunens arbete med idrotts- och ungdomsföreningarna. Målet är att skapa goda förutsättningar för föreningarna att kunna genomföra ungdoms- och idrottsverksamhet samt för medborgarna att utöva motions- och friluftsaktiviteter i Värmdö kommun. Som föreningssamordnare kommer du att fungera som en länk mellan föreningarna, allmänheten och kommunens tjänstemän.

En del av arbetet består av att hantera kommunens bidragssystem för ungdoms- och idrottsföreningar samt att fortsätta pågående införande av ett system för digital hantering av bidragsansökningar. En roll för dig som är intresserad av förenings- och friluftslivsfrågor och som drivs av att utveckla något nytt. Du kommer att arbeta tillsammans med bokningsansvarig och övriga medarbetare inom kultur- och fritidsenheten.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet och/eller erfarenhet från föreningslivet. Du är kommunikativ, serviceinriktad och uttrycker dig på ett sätt som är lätt att förstå både i tal och i skrift. Du har erfarenhet från projektarbete. Du inspirerar och har förmåga att fånga idéer och konkretisera dem i nära samarbete med andra.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast 10 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Nornvall, Kultur- och fritidschef, 08-570 474 48.

Fackliga representanter nås via växeln, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Kommunhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-10
Referens: KOF:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4804580145161657598
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö med körkort och bil

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 700 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med körkort och tillgång till egen bil som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2015-03-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare tillsvidare enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-30
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1261515/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Vi söker en erfaren sömmerska/skräddare

Vi söker en erfaren sömmerska/skräddare till ett nystartat skrädderi-och kemtvättbutik på Värmdö.

Erfarenhet av klädsömnad och ändringsarbeten såsom byte av blixtlås, lägga upp byxor mm krävs.

Du ska ha kassavana, vara stresstålig och serviceinriktad.
Du ska vara självständig vilket innebär att du kommer att jobba själv i butiken och ta hand om kunderna.

Du ska också kunna tala och skriva svenska.Ansökan kan göras via mail och vi är tacksamma om du läser annonsen och de krav vi har innan du skickar in ditt CV och din personaliga brev.

För mer information är du välkommen att ringa på nummer:
08-533 314 08
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Ändringsskräddare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hs-service.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HS-service
Mörtnäs hagsväg
13444  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.hs-service.se
  

Platsannons

Siggesta Gård söker kock till sommarsäsongen

Siggesta gård är en konferensanläggning beläget på Värmdö ca 35 minuter utanför Stockholm. Förutom att anordna konferenser i exklusiv miljö bedriver vi också en restaurang och caféverksamhet. På gården finns i nuläget en restaurang, deli, orangeri, herrgård samt övernattning för 47 gäster.
Vi serverar bland annat lunch, trerättersmiddagar, catering samt en väldigt uppskattad brunch. Vi ställer höga krav på att det ska vara en upplevelse för gästerna att komma hit och maten är en viktig del av helheten. Därför söker vi nu passionerade kock som vill vara med i vårt team!

Vi söker en kock för heltidsanställning men också för visstid under sommarsäsongen. Vi ser att du har en kockutbildning i grunden samt för heltidstjänsten mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du har en stor passion för mat och hittar enkelt din plats i ett team.

På Siggesta Gård jobbar vi med råvaror efter säsong och värdesätter det lokala. Vi använder oss bland annat av mycket hjort då de finns på markerna kring gården och en del nöt tar vi från ägaren Olof Stenhammars gård.
Du är glad, samarbetsvillig och har en stor passion för matlagning.


Skicka din ansökan till camilla.ledin@siggestagard.se
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens: "Kock till Siggesta Gård"
Webbplats:
Epostadress: camilla.ledin@siggestagard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SIGGESTA GÅRD AB
SIGGESTA GÅRD
13950  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: www.siggestagard.se
  
Platsannons

Lärare i Ma/NO 4-6 Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Alla klassrum är utrustade med projektor och eleverna i årskurserna 4-6 har varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna.

Som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen med ämneslärarsystem där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Klasserna och lärarna följs åt från åk 4 till åk 6. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare i Matematik och NO för årskurs 4-6 men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad inom dessa ämnen är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare vid innehav av lärarlegitimation. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde är den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08 570 487 40.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS08:2015:19
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4804292915101815267
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Servicetekniker till Värmdö

Om tjänsten

Nu söker vi en servicetekniker till vår kund i Värmdö, kundens verkstad är lokaliserad centralt i fina nyombyggda lokaler.
Som servicetekniker kommer du ingå i ett team med flera kompetenta medarbetare. Du kommer att arbeta med felsökning, service, reperationer samt andra sedvanliga mekaniska arbeten.
Detta är ett konsult uppdrag med start omgående för rätt person, din anställning kommer att vara på Arena Personal.

Din profil

Du som söker har en fordonstekniskutbildning samt har en dokumenterad erfarenhet av att tidigare ha arbetat som mekaniker på personbilar. Mycket meriterande är om du tidigare har arbetat med något av Volkswagens bilmärken. Du är trygg i din roll som mekaniker och är van att arbeta självständigt. Du har goda datakunskaper och har lätt att sätta dig in i nya system. Utöver ditt tekniska kunnande är du effektiv, lösningsorienterad och van att arbeta under tidspress. Du är socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.
B-körkort är att krav.
Arbetstider: 07:00-16:00

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-31
Referens: 2036
Webbplats: http://www.arenapersonal.com/jobbannons.aspx?jaid=2036
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal AB
Köpmangatan 5
15171  Södertälje Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Kassapersonal

Pizzeria Mariaplan i Gustavsberg söker dig som vill arbeta cirka 20-30 timmar i veckan och som har tidigare erfarenhet inom restaurang eller liknande.

Du kommer att ha varierande uppgifter som matlagning, kassatjänst och servering.. För att du ska kunna arbeta med dessa uppgifter är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt tycker att det är kul med service.

Har du en utbildning till kock eller servitör är det en merit.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mariaplan@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DRINIC & SON RESTAURANG HANDELSBOLAG
Pizzeria Mariaplan
13441  Gustavsberg Sverige
Hemsida: www.mariaplan.se
  
Platsannons

Lärare till årskurs 4

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Alla klassrum är utrustade med projektor och eleverna i årskurserna 4-6 har varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna.

Som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen med ämneslärarsystem där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Klasserna och lärarna följs åt från åk 4 till åk 6. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare för årskursen men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare vid innehav av lärarlegitimation. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde är den 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08 570 487 40.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS08:2015:18
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4804292915100796921
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Försäljare sökes omgående

Eftersom vi internutbildar alla från grunden, behöver du ingen tidigare erfarenhet inom försäljning. Vi söker personer med drivkraft som vill bli säljare av vår produkt i Värmdö kommun.

Är du den vi söker vill vi helst att du börjar arbeta hos oss snarast

Produkten vi marknadsför heter Ritello och tillverkas i Italien. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden och Purello Sweden AB är enda importörer av produkten i hela skandinavien. Ritello är designad på ett sätt att passa in i varje hem och arbetsmiljö. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. På din personliga intervju kommer du självklart att få del av mer information om vår produkt, utbildning, lönesystem, m.m.

Hemsida: www.librex.com

Du åker endast ut på förbokade kundbesök.
Du jobbar där du bor, upp till 4 mils radie.
Du gör ditt eget jobbschema från vecka till vecka.

Kundbesöken blir bokade av våran bokningsavdelning, så med andra ord behöver du aldrig leta kunder själv.

Ett kundbesök tar ca 1,5 - 2,0 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Vill du jobba heltid, ska du ha gjort 40 kundbesök på en 30 dagars period där du heller inte har något säljkrav och då får du ut en lön på 27 000 kr. (20250kr i lön + Ob-tillägg på 6750kr )

Gör du mindre än 40 demonstrationer per 30 dagars period får du en lägre ersättning men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör därför har du även möjligheten att ha detta jobb som extra av ditt ordinarie arbete om du vill. Säljer du så får du betalt i form av provision. Enligt gällande semesterlag har du ovan på lön/provision efter provanställningen 12% i semesterersättning som sätts undan till framtida semester Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju.

Vid försäljning är provisionen upp till 6000 kr

Med detta jobb kommer du att få stor arbetslivserfarenhet, mycket utbildning inom säljyrket men framför allt så har du en stor chans att påverka din inkomst.

Purello Sweden AB ingår i koncernen Librex International som finns på 3 kontinenter i 44 länder. Totalt har vi drygt 8000 medarbetare med en årsomsättning på ca 8 miljarder kr.

Du börjar din grundutbildning, som är 3 dagar, på vårat kontor i Norrköping eller Jönköping. Vid behov av övernattning står vi för boendekostnaden och maten under kursdagarna. Du får ersättning för kursdagarna och vi hoppas du kan börja så snart som möjligt.

Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan någon förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

Välkommen in med din ansökan till jobb@ritello.se
OBS:
Vi håller personliga intervjuver löpande och gör det på ett klimatsmart sätt. Det betyder att vi kontaktar dig och gör intervjun via telefon så du behöver inte heller ta dig till någon speciell plats.
Publiceraddatum: 2015-03-23
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@ritello.se
Övrigt: Glöm inte ange tel nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Purello Sweden AB
Tenngatan 4
60223  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Ingarö

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går som lägst i årskurs 9 och är minst 14 år gammal
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 3
Ålder: 1 år, 3 år och 6 år
Ort: Ingarö
Dagar och tider: ca 2 tillfällen i veckan á 120 min
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1AMBL20150112


Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: www.my-nanny.se
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1AMBL20150112
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/MyNanny
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Djurhamn

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2 och högskoleprovet

Mer om eleven:
Postort: Djurhamn
Antal tillfällen per vecka: 2
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1JEHP20150213
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1JEHP20150213
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Viasat söker Eventsäljare i Värmdö

Viasat söker Eventsäljare

Vi på Viasat Field Sales utökar vår redan framgångsrika säljorganisation och söker nu efter drivna och tävlingsinriktade butik -och eventsäljare. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Sommar-OS 2016 till de senaste filmpremiärerna i en dynamisk butiksmiljö samt ute på event.

Har du vad som krävs?

- Är du en driven och målinriktad säljare?

- Brinner du för försäljning och personlig kontakt med människor?

- Vill du få möjlighet att få en riktigt bra lön där du själv påverkar hur mycket du tjänar?

Om du är vår nästa eventsäljare erbjuder vi dig

- En tjänst att få jobba på event, mässor och marknader runt om i hela Sverige. Du kommer även att jobba på fältet och en av våra största elektronikkedjor Sverige.

- En gedigen säljutbildning genom vår prestigefyllda Viasat Academy.

- Säljtävlingar där du kan få möjlighet att uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions league, Premier league, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016!

På Viasat värderar vi entreprenörsanda, högt tempo, flexibilitet och stort eget ansvar. Har du viljan och drivet så hjälper vi dig till en framgångsrik karriär inom en spännande bransch.

På Viasat Field Sales är det högt tempo, stort ansvar och hög ersättning med provision, bonus för väl utfört arbete. Tjänsten innebär en del resor. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13.00?21.00.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev till Madeleine.Leo@viasat.se . Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök omgående. Frågor besvaras av Madeleine Leo, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 alt. 073-699 25 43.


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.


Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision, kickback, bonus, garantilön + semesterersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: F2Fjobb@viasat.se
Övrigt: Omgående
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT SALES AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nämndsekreterare

Kansli- och utredningsavdelningen ingår i Sektorn för administration, ledning och service och administrerar kommunens politiska beslutsprocess samt huvuddelen av kommunens registratur. Kansli- och utredningsavdelningen består av arton medarbetare varav enheten nämndsekretariatet med registratur består av åtta medarbetare. Vårt uppdrag är att förse kommunens förtroendevalda med korrekta beslutsunderlag och hantera hela ärendeberedningsprocessen.

Uppdraget som nämndsekreterare innebär att du ingår i en enhet tillsammans med våra andra nämndsekreterare och där kommer du att ansvara för två av våra politiska nämnder. Du kommer att inneha sekreterarskap och registratur för politiska nämnder. Du kommer att delta i kommunens övergripande utvecklingsarbete gällande nämndadministration och dokumenthantering samt delta i införandet av digital mötesordning. Du samordnar uppföljning av beslut och uppdrag inom nämnderna. I uppdraget ingår även att utveckla dokumenthanterings- och diariefrågor, upprätta vissa beslutsunderlag samt att hantera övriga administrativa uppgifter.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning - gärna med samhällsvetenskaplig inriktning. Du har kunskap i kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor samt i offentlighets- och sekretessbestämmelser. Du är noggrann och strukturerad, kan hantera många uppgifter samtidigt och sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du har också lätt för att samarbeta med kollegor och förtroendevalda och har en välutvecklad känsla för service. God datorvana är en förutsättning liksom utvecklad förmåga att arbeta i grupp.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av att arbeta i en politiskt styrd organisation. En fördel är också om du har arbetat i digitalt ärende- och dokumenthanteringssystem.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Näslund, enhetschef Nämndsekretariatet, 08-570 485 83.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-05
Referens: UAKU:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4801124485162465259
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Förskollärare

Gustaf är en liten familjär förskola som drivs som ett föräldrakooperativ. Den är belägen 5 minuter från Gustavsbergs centrum med bra kommunikationer.

Vi söker dig som vill jobba i ett litet team där barnens bästa står i centrum. Vi erbjuder bl.a. små barngrupper, nära kontakt med föräldrarna, trevliga kollegor och vänliga arbetstider.

Kollegialitet och flexibilitet är viktiga egenskaper. Du ska ha förskollärarexamen och gärna erfarenhet inom branschen. Ett plus är om du har ett naturintresse. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid eller deltid.Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@forskolangustaf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förskolan Gustaf

13436  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.forskolangustaf.se
  

Platsannons

Servitör/servitris

Matsalspersonal sökes till Fågelbro Krog ute på Värmdö.
I anslutning till Fågelbro Golf & Country Club vill vi skapa en mötesplats, och med hög kvalitet på det vi gör locka gäster från hela Värmdö med omnejd.
Vi siktar på att bli en av Sveriges främsta golfrestauranger när det kommer till mat och service.

Fågelbro Krog drivs av Bockholmengruppen som också driver och äger restauranger som Nybrogatan 38, Nytorget 6 och Bockholmen Hav & Restaurang.

Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst, om man inte har roligt och trivs på jobbet kan man inte ge god service, det är så vi tänker.

Vi tror att du som söker har en bakgrund som servitör eller servitris och är van att ta stationsansvar, du bör ha några års erfarenhet och brinna för att ständigt bli lite bättre på det du gör!

Du som söker jobbet ska ha:
- Erfarenhet av liknande arbete
- Vana vid att arbeta självständigt

Personliga egenskaper:
- Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet
- Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig
- Du ska gilla att jobba i service och trivs i att arbeta i ett team och vara lojal mot dina kollegor
- Du är positiv, glad och ärlig
- Du är flexibel och ser förändringar som något positivt

Tillträde 14 maj, dock kan tjänsten att komma att tillsättas tidigare.

Skicka ett personligt brev med foto och framförallt vart du tidigare arbetat.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidOmfattning enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anne@bockholmen.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fågelbro krog
Grevturegatan 35
11438  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bockholmengruppen.com
  

Platsannons

Receptionschef

Grinda Wärdshus AB söker en receptionschef för sommarsäsongen 2015!

Grinda ligger i Stockholms närmsta skärgård bara en timme från centrala Stockholm med bra kommunikationer och trevliga bostäder.
Vi består av: hotell & konferens, stugby & vandrarhem, lanthandel & café, gästhamn & sjömack samt två restauranger.


Tjänsten innebär att du ska ansvara för reception- och konferensavdelningen där du bygger upp rutiner och ansvarar för din personal. Du ansvarar för att verksamheten löper tillfredsställande med nöjda gäster.
Du arbetar även i receptionen och konferensavdelningen med sedvanliga uppgifter så som incheck, utcheck och kassahantering.
Denna tjänst är perfekt för dig som vill vidare inom hotell och en språngbräda ut i karriären då du har möjlighet att få mycket nya erfarenheter och insikter.


Som person är du:
Positiv, social, driven och service-minded.

På arbetet är du:
Strukturerad, koncentrerad, ansvarstagande och open-minded.

Du är stationerad i receptionen och på kontoret i Grinda Wärdshus. Vi arbetar i hotellbokningssystemet Spectra.
Du delar personalbostad med andra anställda.

Erfarenhet:
Minst 3 års erfarenhet av arbete i hotellreception.


Språkliga krav:
Mycket god svenska i tal och skrift.
Mycket god engelska i tal och skrift.
Kunskaper i tyska, franska eller spanska är ett plus.

Säsongstjänst. Säsongen sträcker sig april-september. Eventuell förlängning till november.

Då rekrytering sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen till oss på Grinda!
Publiceraddatum: 2015-03-20
Yrkesbenämning: Receptionschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jennie@grinda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grinda Wärdshus AB
Södra Bryggan - Grinda
18599  Vaxholm Sverige
Hemsida: http://www.grinda.se
  
Platsannons

Lärare till förskoleklass till Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och i höst blir vi en förskoleklass till. Vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går idag ca 850 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen.

Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidspersonal samt övriga lärare i förskoleklass. På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket bland annat möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker dig som är behörig förskollärare alternativt lärare för yngre åldrar och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-29
Referens: PVGS08:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4800833735117900689
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Gustavsberg sporadisk

Om Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget

Familjen i Gustavsberg söker sporadisk hjälp på främst fredagar/lördagar mellan ca 18.00-23.00. Även någon vardag också ibland.

Din profil

Vi söker dig som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-22
Referens: 2860
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2860
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Lärare i Textilslöjd

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som lärare i Textilslöjd innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av ämnet i de klasser som du undervisar. I tjänsten ingår även att vara medmentor i en åk 4. I mentorsrollen ingår bland annat planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt. Du kommer under detta läsår att ingå i arbetslag 4 och undervisa i textilslöjd i åk 3-5. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Textilslöjd. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser It som en naturlig del av din undervisning. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde 10 augusti 2015. Tillsvidareanställning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 6 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön PVGS03:2015:4
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-06
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4800833735108312975
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Vi söker en lärare får våra yngre elever

Lemshaga Akademi söker en lärare för våra yngre åldrar som är nyfiken och villig att lära och utvecklas tillsammans med oss!
En av våra lärare har bestämt sig för att söka nya yrkesvägar och därmed har vi en tjänst ledig i år 1 från och med hösten 2015.

Lemshaga Akademi är en friskola som drivs av Lemshagastiftelsen för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Värmdö nära Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära.

Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. För att trivas på Lemshaga är det nödvändigt att du känner ett naturligt och gediget engagemang i våra elever och besitter såväl relationskompetens som goda ledaregenskaper, på ett sätt som skapar de allra bästa förutsättningarna för våra elevers lärande!
Du kommer att jobba nära en kollega och dela på undervisningen i år 1. I första hand ha undervisning i svenska, so, engelska.
Publiceraddatum: 2015-03-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidAntal timmar i tjänsten kan diskuteras efter kompetens.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lemshaga Akademi
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  
Platsannons

Förste socialsekreterare Arbete och försörjning

Enheten Arbete och försörjnings uppdrag är att arbeta med myndighetsutövning i form av utrednings- och förändringsarbete i samband med ansökningar om ekonomiskt bistånd. Vi arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och vinnlägger oss om att ha en kunskapsdriven verksamhet där omvärldsbevakning och kompetensutveckling är en naturlig del i arbetet. I vårt arbete ingår att identifiera behov och färdigheter tillsammans med den enskilde och arbeta för att uppnå självförsörjning. Arbetet sker i nära samverkan med berörda myndigheter och/eller tillsammans med den enskildes nätverk. Vårt ansvarsområde omfattar även insatser inom våld i nära relationer och bostadsfrågor.

Här är vi arton anställda, både socialsekreterare, handläggare, assistent och chefer. Då en av våra medarbetare gått vidare till andra arbetsuppgifter inom kommunen finns nu möjlighet för dig att arbeta i en positiv och kreativ arbetsgrupp

Rollen som förste socialsekreterare innebär främst att bistå medarbetarna med stöd och beslut i ärenden, mentorskap samt vara delaktig i viss verksamhetsutveckling. Som förste socialsekreterare kommer du även att ansvara för ett mindre antal ärenden.

Vi söker dig som har socionomexamen och gedigen erfarenhet av arbete med försörjningsstöd. Du har goda kunskaper om metod- och verksamhetsutveckling inom området ekonomiskt bistånd samt goda kunskaper om aktuell sociallagstiftning.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med egen drivkraft och god förmåga att samarbeta/samverka. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.

Kunskaper i MI och innehav av körkort B är meriterande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast 12 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Ingrid Ersholt, 08-570 475 12.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-18
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-12
Referens: IFO:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4799396435150709100
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Nu söker vi personliga assistenter till en man med Parkinsonssjukdom

Jag är en datorspels intresserad och gladlynt man med parkinsonssjukdom som nu mera sitter i rullstol p.g.a. denna sjukdom. Jag har även MRSA.

Jag bor på Värmdö.

Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent åt mig. Jag behöver hjälp och viss handräckning i vardagen med t.ex. personlig omvårdnad, behöver även hjälp med allt från städning, matlagning och medicinering.

Jag söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull person som tycker om att arbeta med människor. Viktigt att du behärskar svenska i tal och i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att personkemi stämmer överens mellan båda parterna. Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Lön: Timlön

Arbetstid: Mån-sön 8-18, 8-20, 18-08, 20-08

Välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, eftersom vi snarast avser att tillsätta tjänsten.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2015-03-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-27
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/59/personlig-assistent/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=939%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Målare

Erikas tak är ett byggföretag som lägger om alla typer av tak samt renoverar träfasader.
Vi tar även mot uppdrag som bygge av attefallshus, altaner, staket mm. Även inomhusrenoveringar tillkommer.


Arbetsuppgifter:
Målning spackling av väggar & tak inomhus samt tapetsering. Målning av trävirke utomhus tex. vindskivor, staket, träfasader.


Utbildning/Erfarenhet
3 års erfarenhet som målare. Talar nån av dessa språk, gärna svenska, litauiska eller ryska.
B-körkort krävs.
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@erikastak.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Erikas Tak & Bygg AB
Gubbdalsvägen 13
13466  INGARÖ 
Hemsida: http://www.erikastak.se
  
Platsannons

Lärare i Engelska och Svenska åk 5

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som lärare i Svenska och Engelska innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av ämnena i de klasser som du undervisar. Du kommer även att vara mentor för en klass. I mentorsrollen ingår bland annat planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt. Du kommer under detta läsår att ingå i arbetslag 5 och då även undervisa i åk 5. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Svenska och Engelska för årskurs 5. Är du är behörig i fler ämnen är detta meriterande. Du är tydlig i din ledarroll, strukturerad, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du arbetar med upplevelsebaserat lärande och formativ undervisning/bedömning samt ser It som en naturlig del av din undervisning. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde 10 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS03:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4798532645159899979
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön

Är du en
Redovisningskonsult
med erfarenhet inom lön
Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker en vikarie till en av våra konsulter i vårt team om 8 personer. Vikariatet är på två år och med möjlighet till vidare anställning när vikariatet gått ut.
På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas.
Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm.
Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher.
Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med.

Hos Clearly kommer du bl.a. att:
Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen.
Självständigt hantera och ansvara för flertalet av Clearlys ?lönekunder?
Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig.
Ha inflytande på Clearly och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet

Vi ser gärna att du har följande bakgrund:
Högskoleutbildning, civilekonom eller yrkeshögskola
Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning, avstämning och lön.
Minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete på byrå som redovisningskonsult.
Kunskap inom bokslut och deklaration är en fördel.
Tjänsten är 100%.

Tillträde 2015-06-01
Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer.
Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till info@clearlyab.se senast 31 mars
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 201503313
Webbplats:
Epostadress: info@clearlyab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clearly AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 158
13936  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till hemtjänsten i Hemmesta

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu undersköterskor till hemtjänstområdet Hemmesta, som vill arbeta med att ta hand om våra kunder i Värmdö kommun.

Rollen som undersköterska i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom hemtjänst och/eller äldreomsorg ser vi det som meriterande. Merititerande är även om du tidigare arbetat självständigt med problemlösning i akuta situationer.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.
Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift.

Giltigt B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser tillsvidareanställningar med schemalagd arbetstid enligt nedan (ange i din ansökan vilken eller vilka av tjänsterna som du vill söka):
3 tjänster dagtid, med omfattning 100 %
3 tjänster kvällstid, med omfattning 50-70 %
3 tjänster nattetid, med omfattning 50-85 %

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 10 april 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Niklas Dahl, verksamhetschef, 08-570 470 39 eller Lotthe Lindberg, samordnare, 08-570 484 61.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-10
Referens: PVHTJ02:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4798532645152125180
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Tre förskollärare till Haghulta- och Lokattens fsk

Haghulta förskola ligger i Fruvik/Hemmesta på Värmdö och har skogen, havet och lekplatser runt knuten. Lokattens förskola ligger i Skeppsdalström och är den lilla förskolan med den fantastiska gården där det finns både pulkabacke, svamp, blåbär och grodor. På bägge förskolorna arbetar utvecklingsdrivna pedagoger där utveckling av verksamheten och den egna pedagogrollen ständigt är i fokus. Vi arbetar med lärplattor i verksamheten både i lärstunder med barnen och för dokumentation samt som informationskanal i kommunikationen med våra familjer.

Rollen som förskollärare innebär att du är ansvarig för den övergripande pedagogiska verksamheten på din avdelning. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar du verksamheten i enlighet med vårt styrdokument.

Vi söker dig som är behörig förskollärare och som vill vara med och utveckla vår förskola. Du ska vara förtrogen med ditt läroplansuppdrag och du har kunskap kring det systematiska kvalitetsarbetet. Du ska vara modig och våga pröva nya vägar för att ge varje barn optimala förutsättningar till lärande och utveckling. Du möter varje barn, förälder och kollega med nyfikenhet, respekt och ödmjukhet.

Du arbetar medvetet med den pedagogiska miljön och ser den som den kvalitativa lärmiljön. Du ser till hela förskolans utveckling och ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Du har stor lust till lärande och utveckling av din egen pedagogroll och ser din och arbetslagets kompetensutveckling som en del i arbetet.

Vi erbjuder en väl organiserad verksamhet där förskolans ledning är närvarande och engagerade i den pedagogiska utvecklingen. Du har tillgång till kontinuerlig handledning i arbetslaget och individuellt samt kompetensutveckling.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister samt förskollärarlegitimation en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna omfattar heltid och är tillsvidareanställningar med tillträde i augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annika Wastesson, förskolechef, 08-570 472 03 eller Maria Ekroth, biträdande förskolechef, 08 570 472 06.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-17
Referens: PVFK11:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4798532645145047834
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Projektledare VA

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. Samhällsbyggnadskontorets VA- och renhållningsenhet ansvarar för Värmdö kommuns utbyggnad av vatten och avlopp samt avfallshantering. Utbyggnaden av kommunalt VA är en av kommunens största miljösatsningar och stora investeringar kommer att göras de kommande åren. Värmdö kommun söker nu projektledare inom VA som vill vara med och bidra i utbyggnaden av samhället, både i stads- och i skärgårdsmiljö.

UPPDRAGET
Rollen som projektledare innebär att du blir en bland flera projektledare med ansvar för en total investeringsbudget på ca 200 miljoner. Du är med i hela processen och ansvarar för projektet från utredningsskedet i detaljplanearbetet till driftsättning av utbyggd anläggning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kontakter med konsulter, entreprenörer, abonnenter och myndigheter till att ansvara för ekonomin i projektet samt att genomföra upphandlingar. Du arbetar under stort eget ansvar och möjligheterna till personlig utveckling är goda.

På VA-och renhållningsenheten är du en del av ett kompetent och generöst gäng som delar med sig av sina kunskaper och lär av varandra. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga enheter och kontor inom kommunen.

FÖRVÄNTNINGAR
Vi söker dig med relevant ingenjörsexamen och som vill utvecklas inom VA- och anläggningssektorn. Meriterande är om du jobbat något år i branschen, kanske som VA-projektör eller VA-utredare.
Vi tror att du är en drivande och analytisk person med ett intresse för att växa in i rollen som projektledare. Du är mån om din personliga utveckling och tar aktivt till vara på den erfarenhet och kompetens som finns inom enheten.
För att bli framgångrik i uppdraget är det en förutsättning att du trivs med lagarbete likväl som du har förmåga att driva ditt arbete med självständighet. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

VÄRMDÖ KOMMUN ERBJUDER
För dig som är i början av din karriär och som har ett intresse för VA är det här en bra möjlighet att få praktisk kunskap om VA-projektens alla skeden, från planeringsstadier till driftsättning.
Inom enheten finns både stora och små projekt. Här finns därför möjligheten att tidigt i din karriär få leda projekt och få erfarenhet av processens olika skeden.

Värmdö kommun är idag en av de snabbast växande kommunerna i landet. Inom organisationen finns en blocköverskridande politisk vilja att fortsätta den pågående utbyggnaden av kommunen. Tillväxtplanerna sträcker sig 20-30 år framåt i tiden och trycket på Samhällsbyggnadskontoret är högt. Genom din ingenjörskompetens och tillsammans med erfarna kollegor är du med och bygger samhället.

ÖVRIGT
Värmdö kommun värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Värmdö kommun arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Värmdö erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Minna Aspnäs på telefon 070 735 20 23, minna.aspnas@source-executive.se eller Karin Fransson på 073 368 89 11, karin.fransson@source-executive.se. Din intresseanmälan registrerar du via SOURCE hemsida, www.source-executive.se
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Väg- och vattenbyggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: registrera din intresseanmälan via http://www.source-executive.positionett.se/assignment.php?id=3889
Arbetsplats: 
Adress: SOURCE Executive Recruitment AB

11123  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.source-executive.se
  

Platsannons

Hamnvärd Grinda Gästhamn

I Stockholms skärgård bara en timme från centrala Stockholm med goda kommunikationer ligger ön Grinda och Grinda Wärdshus AB.
Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn, bensinmack och lanthandel.

Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo, du förstår vad god service är och vill ha en rolig och spännande sommar i en underbar miljö ute i skärgården? då är Grinda rätt plats för dig.

Grinda Gästhamn och Grindamacken söker nu hamnvärdar för sommaren 2015!

Är du serviceminded, ansvarstagande, självgående och har öga för vad som behöver göras ja då är du rätt man eller kvinna för jobbet som hamnvärd.

Du jobbar utomhus maj - Augusti, tar emot båtar och förtöjer, ansvarar för uthyrning av kajaker, jobbar på macken, tar betalt av hamngäster, tömmer sopor, sköter om naturen runt om i hamnen tex klipper gräs och löser alla problem som kan uppstå i en hamn.
Du jobbar även i butiken hamnkontoret som säljer kläder och inredning.
Du jobbar både själv vilket kräver att du är självgående och ansvarstagande men även i grupp när det är många gäster i hamnen.

Båt/sjövana och arbetslivserfarenhet är ett krav.

Välkommen in med din ansökan

Boende finns på ön om du inte har egen båt att transportera dig med fram o tillbaka.
Publiceraddatum: 2015-03-17
Yrkesbenämning: Hamnarbetare/Stuveriarbetare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltidmaj - sepTim lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: daniel@grinda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grinda Wärdshus AB
Södra Bryggan - Grinda
18599  Vaxholm Sverige
Hemsida: http://www.grinda.se
  
Platsannons

Ännu en äventyrslysten förskollärare sökes till Värmdö

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se

På Östra Ekedals förskola i Gustavsberg söker vi nu ytterligare en medarbetare. Vi behöver dig som är välförankrad och trygg i din förskollärarroll och vill driva förskoleutveckling tillsammans med oss. Du är utbildad förskollärare och erfarenhet av att arbeta i förskolan.

På Östra Ekedal har vi naturen in på knuten och varje avdelning har mycket av vår verksamhet utomhus. Det gäller särskilt för den tjänst vi nu utlyser. Vi arbetar likvärdigt med alla områden i Lpfö genom helhet i omsorg, lärande och lek. Här är vi kunskapssökande, har höga ambitioner och tycker det är viktigt att ständigt vara i utveckling.  Vårt pedagogteam om 5 förskollärare och 8 barnskötare söker dig som är intresserad av att ta del av vårt kunnande och också ge av din erfarenhet och kunskap till oss. 

Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du brinner för barns lärande och vill vara med och skapa en pedagogisk lärmiljö, där vi vuxna är aktivt närvarande och medforskande i barnens läroprocesser. Som förskollärare har du ett ansvar för den pedagogiska verksamheten på avdelningen. Du vet att barn lär genom LEKEN, där varje pedagog har ett viktigt uppdrag. Din strävan är att ge barnen en bra start och erbjuda överraskningar, spänning, väcka nyfikenhet och utmana. Vi vill att du som söker har mod att säga vad du tycker och komma med nya tankar.  Vi vill arbeta med dig som har förmåga och lust till eget lärande, är bra på att samarbeta, engagerad och inte är rädd att ta för dig, är drivande med höga ambitioner och som kan komplettera arbetslaget och inspirera till nya synsätt i kreativt samspel med oss. I gengäld får du liknande tillbaka från ett glatt gäng utvecklingsinriktade pedagoger. 

Förskolan Östra Ekedal har 75 barn fördelade på 6 avdelningar. Ring eller maila gärna om du vill veta mer om oss! 

Endast ansökningar med pedagogisk examen beaktas för denna annons.  Tillträde snarast


Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratAnge löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-30
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?rmpage=job&rmjob=1170%26pp%3D12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Östra Ekedalsvägen 2-6
13431  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  
Platsannons

Sommarvikariera som kock på Gustavsgården

Kostenheten består av fem enheter varav fyra är skolkök och ett är ett kök i särskilt boende. Vi har nu behov av en duktig kock till Gustavsgårdens äldreboende. I kostenheten arbetar vi för en hög andel egenlagad mat och för att minska servering av fabriksfärdiga maträtter.

Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som köket serverar håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll och säkerhet. Du ingår i ett arbetslag och arbetsuppgifterna är alla förekommande i köket, inte endast matlagning. Du arbetar även med beredning av sallader och grönsaker till salladsbuffé, städning, tvättning, diskning, påfyllning av mat- och salladsbuffé, att ge god service till gäster och övrig personal på boendet.

Arbetet innebär mycket kundkontakt så du behöver ha förmåga att informera, ta emot synpunkter samt vara tydlig och trevlig mot kunderna, som även innefattar personal från andra yrkesgrupper. Goda relationer är A och O och ett trevligt och serviceinriktat bemötande ger högre betyg på måltidsupplevelsen, vilket är viktigt för oss

Vi söker dig som har kockutbildning samt dokumenterad erfarenhet av storköksmatlagning. Du har även grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelshygien. Du ska kunna arbeta självständigt med egenkontroll i köket samt ha ett ekonomiskt tänkande för storhushåll. Du behöver kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som eftersöks är en positiv inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och förmåga att se helhetsperspektiv.

För denna tjänst är giltigt utdrag ur belastningsregistret en förutsättning för anställning. Detta visas upp vid anställning och ska inte skickas med i ansökan.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett sommarvikariat som omfattar 100 % under perioden 1 juni 2015 tom 31 augusti 2015. Helger ingår i tjänstgöringen.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 1 april 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kostchef Camilla Alvesborg, 08-570 483 19 eller köksansvarig på Gustavsgården Tove Söderlund, 08- 570 474 82

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-01
Referens: PVKT01:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4797668385168810553
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Köksbiträden och Diskare sökes för uppdrag på Värmdö

Nu sökes Bemannia Diskare och köksbiträden som är intresserade av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Diskare/ Köksbiträde till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12981
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som vill arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare

Utbildning inom livsmedelshygien och egenkontrollprogram

Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skrift

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett brinnande intresse för matlagning och har vana att arbeta i storkök sedan tidigare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: " Kockar sökes till Värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12980
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar sökes för uppdrag till Värmdö

Bemannia söker nu kockar som är intresserad av att arbeta extra vid behov hos vår kund på Värmdö.

Dina kvalifikationer:

- Erfarenhet av yrket sedan tidigare

- Utbildning i Livsmedelshygien

- Goda kunskaper i svenska, tal såväl som skriftDina personliga egenskaper:

Som person är du glad, serviceminded och har ett brinnande intresse för matlagning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidExtra vid behov Extra vid behovFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-30
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12978
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Diskare

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 2 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarierande boendestödjare/vårdare sökes

Holmviksskogens serviceboende söker vårdare/sommarvikarier för dag/kvälls pass samt natttjänst. Inom serviceboendet bor sju vuxna personer med skiftande grad av utvecklingsstörning och vissa med psykiska pålagor. Boenden bor i egna hem/lägenheter, med särskild service för vuxna enligt 9 § 9 LSS. Holmviksskogen ligger i ett charmigt radhusområde med egen trädgård.
Boendet ligger nära busshållsplats med regelbundna bussförbindelser.

Arbetet består av att ge de boende omvårdnad, stöd och hjälp i vardagslivet både praktiskt stöd i hemmet, socialt och på fritiden. Tillsammans med var och en arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål. Vi arbetar också kontinuerligt för att öka de boendes självkänsla och medbestämmande, samt förmåga till självständighet enligt LSS.

Vi söker i första hand Dig som har en utbildning inom omvårdnadsprogram med inriktning utvecklingsstörning/mentalskötare eller annan likvärdig utbildning, eller dig som håller på att utbilda dig och/eller har tidigare erfarenhet. Du bör ha ett genuint intresse för människor och personlig mognad. Erfarenhet eller kunskap om psykiska funktionshinder och teckenspråk är en merit.

Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad, lyhörd, empatisk, har en god samarbetsförmåga och att du samtidigt har en förmåga att kunna arbeta självständigt samt är ordningsam. Vi förutsätter att du har respekt för den enskilde individen och att du kan arbeta flexibelt utifrån boendes behov, och verksamheten i övrigt. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska språket, samt viss datavana.

Har du frågor om sommarvikariaten kan du ringa föreståndare Jacqueline Broms
mellan kl.13-14 måndagar och tisdagar på tel. 08-570 35 140.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, men senast den 30 mars.

Maila din ansökan till holmvik@glocalnet.net. Viktigt att du skickar ett word dokument med filnamn .doc på slutet. Byt filnamn för nyare wordprogram. Det går också bra att skicka din ansökan till adress ovan.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSemestervikariat. Varierande omfattning, schemalagd deltid 60 - 90%, med möjlighet till extra timarbete.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: holmvik@glocalnet.net
Övrigt: Maila din ansökan till holmvik@glocalnet.net. Viktigt att du skickar ett word dokument med filnamn .doc på slutet. Byt filnamn för nyare wordprogram. Det går också bra att skicka din ansökan till adress ovan.
Arbetsplats: 
Adress: Torsbygården
13951 Värmdö
13443  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare/Resurs

Vikingens förskola är en populär förskola med både skog och hav som granne. Förskolan ligger i anslutning till Viks skola och nära busskommunikationer. På Vikingen går 85 barn och här arbetar 19 anställda i kategorierna förskollärare, barnskötare, förskolechef samt kock. Vikingens förskola erbjuder barnen en lekvänlig miljö, både ute och inne. Vård, omsorg och lärande bildar en helhet. Vår värdegrund är kittet i vardagen. Vi arbetar utifrån en gemensam arbetsplan som utgår från målen i Läroplanen. Aktuellt just nu är att vidareutveckla vår IT-satsning och pedagogisk dokumentation.

Rollen som barnskötare/resurs innebär att du arbetar i barngruppen. Du arbetar i lag med förskollärare som har huvudansvar för planering, dokumentation och utvärdering på en avdelning. På Vikingens förskola arbetar vi med ett stort engagemang, vilket vi självklart kräver av dig också.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt. Du skall med engagemang vara med att driva förskolans utveckling framåt i enlighet med Vikingens, Värmdö kommuns och Läroplanens mål.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på heltid april-juni 2015 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 29 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Inger Krarup, förskolechef, 070-790 01 49.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-29
Referens: PVFK27:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4797668145157049432
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Anläggare

Nu söker vi fler medarbetare till vårt trevliga gäng!
Vi arbetar med hela kedjan, från konsultation, tomtritning och projektering, till anläggning, utveckling och skötsel av tomter. Våra kunder är främst privatpersoner med stora tomter vilka ställer höga krav på kvalitén och utseendet i trädgården. Ofta är våra uppdrag belägna i härliga skärgårdsmiljöer.
Inom anläggning arbetar vi framförallt med växter och växtytor men även med stenläggning, trappor, murar, anläggning av sandstränder, bryggor, trädfällning etc.
Våra nya fräscha lokaler finns på Värmdö och vi arbetar framförallt på Värmdölandet, Nacka, Saltsjöbaden och ofta i skärgården, men även på andra platser runt om i Stockholmsområdet. Under högsäsong är vi 12-15 personer och under vintern ca 6-7 st. Vi har kollektivavtal med SLA.
Vi behöver nu 1-2 kreativa och mångsidiga medarbetare för anläggningsarbeten under säsongen 2015, med möjlighet till förlängning och arbetsuppgifter med större ansvarsområden. Ditt arbete kommer vara omväxlande och kunna innefatta grov- och finanläggning, plantering, murning och gjutning, stenläggning, bygg-/snickeriarbeten, bevattningssystem, beskärning, kontakt med kunder och entreprenörer mm. Skötselarbeten kan tillkomma.
Erfarenhet i branschen och minst B körkort är ett krav. Du bör ha erfarenhet av att läsa trädgårds- och enklare byggritningar och av arbete med olika redskap och maskiner som används vid anläggning. Trädgårdmästar-/ trädgårdsingenjörsutbildning är meriterande.
Vi vill att du är effektiv, noggrann, ansvarskännande och kreativ. Du behöver även ha en bra kommunikationsförmåga. Eftersom arbetet är beroende av säsong och väder behövs ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kan vara fysiskt tungt och kräver god fysik.
Du som är intresserad, skicka ditt cv och ett personligt brev där du berättar om dig själv och hur du ser att du skulle passa hos oss, till kontoret@tradgardsutveckling.se senast den 31:a mars. Vi skulle uppskatta att du även bifogar en referenslista.
Gå gärna in på vår hemsida: www.tradgardsutveckling.se .
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsanställning med möjlighet till förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: af2015_2
Webbplats:
Epostadress: kontoret@tradgardsutveckling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VAGN EKEROTH TRÄDGÅRDSUTVECKLING AB
BJÖRNSKOGSVÄGEN 52
13435  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.tradgardsutveckling.se
  
Platsannons

Habiliteringsassistent/Chaufför

Värmdö Daglig verksamhet bedriver sysselsättning för vuxna personer med utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånd. Verksamheten är en insats enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Verksamheten består av fyra enheter; Skärgårdsverkstan, Mohikanen, Yrkesgrupperna och Transporter. På Transporter finns två handikappbussar, två chaufförer och vid behov finns även en ledsagare.

Rollen som habiliteringsassistent/chaufför innebär att du stödjer deltagaren till och från sina dagliga verksamheter inom och utanför kommunen, kör mattransporter och hjälper till med inköp, utför viss vaktmästararbete samt stödjer deltagare i sin dagliga verksamhet där även omsorgsarbete ingår.

Vi söker dig som har var vana att arbeta med personer med utvecklingsstörning och autismspektrumstörning. Du ska ha minst B-körkort samt god vana att köra bil. Vi ser helst att du har arbetat inom liknande yrke samt har adekvat utbildning så som vård- och omsorgsutbildning, barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig Har du färdtjänstförarutbildning är det en merit.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Råssmo, gruppledare, 08-570 475 65 eller Anne-Lee Nicolaides, Gruppchef, 08-570 475 64.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVROS01:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4797668145151787053
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Trädgårdsmästare/anläggare

Nu söker vi fler medarbetare till vårt trevliga gäng!
Vi arbetar med hela kedjan, från konsultation, tomtritning och projektering, till anläggning, utveckling och skötsel av tomter. Våra kunder är främst privatpersoner med stora tomter vilka ställer höga krav på kvalitén och utseendet i trädgården. Ofta är våra uppdrag belägna i härliga skärgårdsmiljöer.
Inom anläggning arbetar vi framförallt med växter och växtytor men även med stenläggning, trappor, murar, anläggning av sandstränder, bryggor, trädfällning etc.
I skötselavtalen ingår allt från vanlig skötsel och beskärning till lieslåtter, skötsel av växthus och köksträdgårdar.
Våra nya fräscha lokaler finns på Värmdö och vi arbetar framförallt på Värmdölandet, Nacka, Saltsjöbaden och ofta i skärgården, men även på andra platser runt om i Stockholmsområdet. Under högsäsong är vi 12-15 personer och under vintern ca 6-7 st.
Vi har kollektivavtal med SLA.
Vi behöver flera medarbetare för anläggnings- och skötselarbeten under säsongen 2015, med möjlighet till förlängning och arbetsuppgifter med större ansvarsområden. Ditt arbete kommer vara omväxlande och innefatta skötsel, nyanläggning, plantering, beskärning, kontakt med kunder och entreprenörer mm.
Vi vill att du är en engagerad trädgårdsmästare med god växtkunskap, ett estetiskt öga så att du kan t.ex. planera och etablera nya rabatter och utveckla de befintliga. Du har erfarenhet av växtskydd och beskärning av prydnadsväxter samt fruktträd och bärbuskar. Du är lätt att samarbeta med och är effektiv, noggrann, ansvarskännande och kreativ. Du behöver även ha en bra kommunikationsförmåga och kunna ta viss arbetsledarroll. Eftersom arbetet är beroende av säsong och väder behövs ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kan vara fysiskt tungt som kräver god fysik.
Trädgårdsmästarutbildning (eller motsvarande), erfarenhet i branschen och minst B körkort är ett krav.
Du som är intresserad skickar ditt cv och ett personligt brev där du berättar om dig själv och hur du ser att du skulle passa hos oss, till kontoret@tradgardsutveckling.se senast den 31:a mars. Vi skulle uppskatta att du även bifogar en referenslista.
Gå gärna in på vår hemsida: www.tradgardsutveckling.se där du får veta lite mer om oss.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Trädgårdsmästare, anläggning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsanställning med möjlighet till eventuell förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: af2015
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VAGN EKEROTH TRÄDGÅRDSUTVECKLING AB
BJÖRNSKOGSVÄGEN 52
13435  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: www.tradgardsutveckling.se
  

Platsannons

Barpersonal

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 3 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 3 års erfarenhet av ala carte servering.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/Kokerska

Vi är en restaurang som serverar lunch, ala carte, bar, festvåning, catering, bröllop, beachbar etc.
Beachbar endast sommartid, annars året runt verksamhet.
Vi är en ambitiös krog som lagar all mat från grunden och är berikade glad och trevlig servis och med skärgårdens vackraste utsikt och terrass.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga för yrket förekommande uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha 5 års erfarenhet av ala carte matlagning.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLunch, kväll och helger enl. schema. Vi söker både fast anställda och timanställda samt säsong.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@krogengrisslinge.se
Övrigt: Endast skriftli ansökan via e-posten. Märk ämnesraden med den tjänst ni söker.
Arbetsplats: 
Adress: Välkommen till Krogen
Skärgårdsvägen 158
13936  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Till vår kund, en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs söker vi nu en personlig assistent. Pojken går i skola vid Gullmarsplan på vardagar och behöver personlig assistans efter skolan någon dag i veckan samt vissa helger.

Pojken bor på två adresser olika veckor och vi söker antingen en assistent som kan arbeta på båda adresserna eller en assistent som främst kan arbeta när pojken är i Saltsjö-Boo.

Pojken är en glad och busig kille som gillar när det händer saker. Han har en Cp-skada, kommunicerar med tecken/bilder, kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen. Du som assistent kommer hjälpa pojken med ADL, träna och uppmuntra pojken i hans kommunikation och uppmuntra till fritidsaktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande, positiv och tar initiativ. Som person är du påhittig och vi ser gärna att du har någon erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag är. Stor vikt kommer läggas på personkemi. Vi ser gärna att du studerar eller har annan sysselsättning och är i behov av en extra inkomst. Vi vill att du ska se långsiktigt på anställningen.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet:  Ca två-tre tillfällen per vecka samt lördag eller söndag ca 6-7 timmar plus extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Sabina Andersson


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-16
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5699%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till glad, 11-årig pojke

Omnia Personlig Assistans har bedrivit personlig assistans runt om i Sverige sedan 2006. Vi fokuserar på individanpassade, kvalitativa insatser för våra kunder och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter.

Vi söker nu en personlig assistent med stor empati och erfarenhet inom personlig assistans till en mycket trevlig och glad 11-årig pojke som är beroende av bra personlig assistans i nästan alla situationer och dagliga rutiner. Tjänsten avser vikariat under våren/sommaren samt att hoppa in extra vid sjukdom och omfattar ca 10 tim/vecka med möjlighet till mer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som personlig assistent med barn sedan tidigare. Det är viktigt att du kan ta ansvar som personlig assistent för att kunna vara hans språkrör och säkerställa att han alltid mår bra och är i fokus. Det är viktigt att du är intresserad av att aktivt jobba med honom, t.ex. med stretching, hjälper till under måltiden, byta kläder och att förflytta honom. Vi tror att det är bra om du är äldre än 25 år.

Din arbetsplats varierar lite beroende på skolschema och assistansbehovet hemma hos honom. Skolan ligger i Älvsjö nära E4an och är en fristående skolverksamhet.

Eftersom pojken och hans familj bor ute på Värmdö, är det viktigt att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Arbetets omfattning varierar beroende på om det är vanliga veckor med skoltider eller om det är lov. Under skoltider går han i skolan mån-fre och du som personlig assistent följer med brukaren fram- och tillbaka i skolskjutsen. I skolan är assistenten delaktig i hans olika aktiviteter tillsammans med skolans pedagoger och personal. Arbetstiden på vardagar är från 07:30 till 17:30. Arbetstiden under helger är från 11:00 till 17:00.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 09FP
Webbplats:
Epostadress: arbeta@omniaab.se
Övrigt: Ange referens 09FP i mail till arbeta@omniaab.se
Arbetsplats: 
Adress: Omnia personlig assistans
Vikdalsgränd 10B
13152  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.omniaab.se
  

Platsannons

Hudterapeuter, extra till helger

Seglarhotellet är ett fyrstjärnigt hotell- och konferensanläggning med 215 bäddar, vackra matsalar anno 1897, en mysig relaxavdelning med bland annat en stor inomhuspool, poolbar och bubbelpool samt ett utomhuspoolområde vid havet med bastu och badtunnor.

Till SPA avdelningen söker vi dig som är auktoriserad hudterapeut.

Du ska vara positiv, driven och självgående inom yrket. Punktlighet, tidshållning och stresstålighet är mycket viktigt, du har ett öga för vad som behöver göras och förmåga att se till att det också blir gjort. Du har ordningssinne, gillar att hålla rent och snyggt, är en god lyssnare, flexibel och kan med ny energi möta varje kund efter dennes enskilda behov, du brinner för försäljning.
Vi förutsätter att du är en varm och positiv person som sprider detta till både kunder och kollegor. Service ska vara naturligt för dig.
Fördel om du har vana av att arbeta med produkter från Decléor.

Du kommer även arbeta vissa pass i vår relaxavdelning samt utomhusrelax med att ta emot bokningar av SPA behandlingar, ta emot SPA gäster samt servera dryck.

Du kommer till Sandhamn på fredag eller lördag och åker hem på söndag.
Vi ordnar övernattningsrum till dig i våra personalbostäder.
Publiceraddatum: 2015-03-16
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimlön och provision på försäljning av produkter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eleonore.andersson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Medarbetare till vår Pool/Relaxavdelning, extra.

Nu behöver vi förstärka vårt glada team med personal till vår relaxavdelning.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell har ett högt service- och kvalitets tänkande med kunden i fokus. Vi gillar att arbeta i högt tempo och ser det som en utmaning att kunna ge det bästa för kunden även under stress. God samarbetsförmåga är en självklarhet för oss.

Dina arbetsuppgifter blir bla. försäljning av dryck (ej drinkar) och snacks i vår relaxbar och i vår utomhusrelax, ta emot SPA gäster, boka in SPA behandlingar, städning av pool och relaxavdelningen.
Det är viktigt att du klarar av att hantera flera gäster samtidigt snabbt och effektivt och alltid med ett glatt leende. Att ge bra service är en självklarhet för dig.
Punktlighet och stresstålighet mycket viktigt, du har du ett öga för vad som behöver göras och förmåga att se till att det också blir gjort. Du har ordningssinne, gillar att hålla rent och snyggt, du är flexibel och gillar att prata med människor och du brinner för försäljning.

Arbetstiden är förlagd till helger.
Vi ordnar övernattningsrum i våra personalbostader då du inte har någon möjlighet att åka hem dagligen.

Sandhamn är beläget på Sandön, ca 1 timmes båtfärd från Stavsnäs vinterhamn på Värmdö.
Publiceraddatum: 2015-03-13
Yrkesbenämning: Hotellvärd/Hotellvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCirka 50%Timlön enl. överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eleonore.andersson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  
Platsannons

Mekaniker till Björknäs bussgarage i Nacka.

Vi söker mekaniker till vår depå Björknäs, trafikområde Nacka Värmdö Stockholm.

Vi söker dig som har ett stort intresse för fordon, teknik och människor. Är självgående med erfarenhet av tunga fordons mek. Tjänsten är en tillsvidareanställning, skift, heltid.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter: Arbetet som mekaniker innebär att du ansvarar för att verkstaden levererar en ”Klar buss” så att vi kan uppfylla våra åtaganden mot resenärerna. Du får möjlighet att arbeta med hela processen vilket innebär ett mycket varierat arbete. Du är med och levererar kollektivtrafik i världsklass. Du kommer i samråd med arbetsledningen att göra en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik och ska självständigt kunna göra tekniska bedömningar av olika system i bussen och utföra lämpliga åtgärder.

Kvalifikationer:


• Erfarenhet ifrån kvalificerat fordonstekniskt arbete
• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
• B-körkort
• God datorvana

Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande. För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är positiv, kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper t.ex. biodiesel- och etanolbussar. Ett stort intresse för fordon, teknik och människor är en viktig förutsättning för att lyckas med arbetet.

Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan: Vill du vara med på vår resa?! Varmt välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 31/3 -15. Urvalet sker löpande. Har du några frågor om den utlysta tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Anders Hedin 0727 149240 eller rekryterare Birgitta Mårtensson 08-5190 2287.

"Gilla" oss på Facebook!


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2015-03-13
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=617%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Gjörwellsgatan 30
10422  10422 Sverige
Hemsida: http://keolis.se/
  
Platsannons

Lärare i Trä- och Metallslöjd

Brunns skola är en F-9 skola med ca 675 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F-4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen MacBook. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan, vi har högt ställda förväntningar på lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan. Vi har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och Hälsa och Naturvetenskaplig profil från år 6.

Rollen som lärare i Trä- och Metallslöjd innebär att du undervisar elever från årskurs 2-9 och ingår i ett arbetslag. Eventuellt kommer du att ha ett delat mentorskap i en klass.

Vi söker dig som är en kreativ och ansvarsfull person med lärarexamen i Trä- och Metallslöjd, gärna i kombination med annat ämne. Vi vill att du är lyhörd för elevernas behov, är tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta tematiskt och med digitala verktyg i undervisningen. Eftersom tjänsten kan innebära mentorskap bör du ha erfarenhet av betygsättning, skriftliga omdömen, åtgärdsprogram samt föräldrakontakter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde augusti i 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av våra biträdande rektorer, Eva Norell 08-570 484 18 eller Marie Holm 08-570 484 16.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-12
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS01:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4794212195175988352
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 4-9 till skola med naturvetarprofil

Brunns skola är en F-9 skola med ca 675 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F-4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen MacBook. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan.

Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan. Skolan har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och hälsa, och Naturvetenskaplig profil från år 6.

Den naturvetenskapliga profilen vänder sig till de elever som gillar matematik, naturvetenskap och laborationer. Den erbjuder en fördjupad undervisning i matematik, fysik, kemi och biologi. Eleverna får möjlighet att utvecklas och stimuleras lite extra i en inspirerande miljö där alla vill lära sig mer. Modern teknik används som en naturlig del av arbetet.

Rollen som lärare i Ma/NO innebär att du ingår i ett 6-9 arbetslag och är mentor för ett antal elever.

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturorienterande ämnen, år 4-9. Du ska vara intresserad och drivande i IKT - frågor och utveckla undervisningen i ämnena genom att använda datorn som pedagogiskt verktyg. Vi vill att du har erfarenhet från tidigare lärarjobb. Som person är du lyhörd för elevernas behov, i ledarskap tydlig, respektfull och öppen för samarbete.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, Biträdande Rektor, 08-570 484 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS01:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4794212195173740424
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

1:e Servis till FågelbroHus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger ute på Värmdölandet öster om Stockholm. Med bil tar resan bara ca 35 minuter. FågelbroHus har 72 hotellrum. Vi erbjuder konferenser, weekend- & golfpaket, anordnar bröllop etc. Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vi är en arbetsgrupp på hotellet bestående av ca 12 personer. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se 

Vi söker en 1:e servis till vår restaurang på FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete samt säkerställer att rutiner följs när vår restaurangchef inte är på plats. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. 

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande verksamhet (med konferens och bröllop). Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningssam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus.

Arbetet är heltid och förlagt dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil fordras. Tillträde snarast!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Caroline Söderberg tel. 08-57141900.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2015-03-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-02
Referens:
Webbplats: http://www.sabis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=94E6EF96A3B644A9A99B2334365351B6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sabis.se
  
Platsannons

Undersköterska till hemtjänsten kväll

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnads- och serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, på Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö- området.

Rollen som undersköterska i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns, att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller äldreomsorg. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Giltigt B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning, och ser fram emot sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning på 60 % med tillträde snarast efter överenskommelse. Du har schemalagd arbetstid kväll som innefattar varannan helg samt att en viss dagstjänstgöring kan förekomma.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Mona Asplund Verksamhetschef Hemtjänst Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVHTJ01:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4793354035162327357
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Två undersköterskor hemtjänsten dag

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnads- och serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, på Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu två undersköterskor till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö- området.

Rollen som undersköterska i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns, att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller äldreomsorg. Ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatri- och missbruk. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Giltigt B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning, och ser fram emot sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse. Du har schemalagd arbetstid dag som innefattar varannan helg samt att en viss kvällstjänstgöring förekommer.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Mona Asplund Verksamhetschef Hemtjänst Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVHTJ01:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4793354035158686349
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Kock/Kokerska

Verksamhetsbeskrivning
Golfrestaurang

Arbetsuppgifter
Dagenslunch
a la carte, inkl barbecue grill

Utbildning/Erfarenhet
Minimum 2 års yrkesvana eller färdig kockutbildning.
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidMitten av april till ca mitten av oktober. Varierande arbetstider.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: verbalthotell@hotmail.com
Övrigt: Endast skriftlig ansökan via e-posten.
Arbetsplats: 
Adress: Ingarö golfkrog
Hagagatan 17e
11347  STOCKHOLM 
Hemsida: http://www.igk.se
  
Platsannons

Timvikarier till kvinna i Värmdö

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet.

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter hon en kvinna i 50-årsåldern boende på Värmdö. Kvinnan har nedsatt syn och ataxi, vilket innebär att hon har svårt att koordinera muskelrörelser. Därför behöver hon en extra hand vid måltider, olika hushållssysslor som matlagning, tvätt, personlig hygien, träning och förflyttning. 


Uppdraget som assistent är utmanande och vi söker en lugn och trygg person som har nära till skratt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samt att du har lätt för att finna lösningar. Det är viktigt att du behärskar svenska på ett bra sätt.  

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vårdbiträdesutbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemi mellan dig som assistent och kvinnan. 

Arbetstiderna för förlagda under dag, kväll och helg. 

Vi söker en timvikarie som kan arbeta mer under sommaren.

Körkort är ett krav och en egen bil är en fördel för att kunna ta dig till och från kunden, då bussarna inte går så ofta. Arbetspassen är förlagda under dag och kväll på vecko- och helgdagar.

Omfattning: Några fasta pass i veckan, främst kvällar, fredagar och var tredje helg.

Rekrytering pågår löpande

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-03-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60092
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  

Platsannons

Hudterapeut

Värmdö Hudvårdsklinik har funnits på Värmdö i 15 år, ligger i ljusa fina lokaler i Gustavsberg centrum med bra kommunikationer. Vi växter och växter för varje år och behöver nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en hudterapeut. Vi är idag 2 hudterapeuter, naprapat/massageterapeut och en läkare som utför botoxinjektioner.

Hudterapeut

Vi söker dig som är lojal, väldigt noggrann och som älskar att möta människor. Du ska ha ett brinnande intresse för huden och vilja nå resultat. Vi arbetar med 6 olika märken och skräddarsyr alla hudvårdsprogram åt våra kunder. Men du ska även gilla att arbeta med fotvård, vaxning, frans och brynfärgning och det är ett stort plus om du är CND nagelterapeut.

Du ska vara utbildad hudterapeut och gått en av de SHR godkända skolorna. Du får vara nyutexaminerad eller med erfarenhet det viktigaste är att du brinner för yrket och är noggrann.

-
Publiceraddatum: 2015-03-10
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltid eller deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varmdohudvardsklinik.se
Övrigt: Vi har ingen möjlighet att ta emot personliga mötet då vi är upptagna i behandling hela dagarna, inte heller svara på frågor via telefon. Maila oss!
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Hudvårdsklinik

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.varmdohudvardsklinik.se
  
Platsannons

Lönespecialist till vår helpdesk

Värmdö kommuns personalavdelning består av två enheter, HR-enheten och PA-enheten och är organisatoriskt placerad inom sektorn för administration, ledning och service. På PA-enheten stödjer vi kommunen och dess dotterbolag i alla löne-, pensions- rekryterings- och personaladministrativa frågor. Vi har de senaste åtta åren utvecklat vårt arbetssätt från ren löneadministration till att idag arbeta i en modern helpdesk-funktion som riktar sig till organisationens chefer och administratörer i deras lönearbete. Vi arbetar enligt Lean-modellen och i fokus står service, kvalitet och ständig utveckling.

Vi erbjuder dig ett viktigt, roligt och utvecklande arbete i en prestigelös grupp där samarbete är en självklarhet samtidigt som var och en tar ett tydligt personligt ansvar för arbetsuppgifterna.

Rollen som lönespecialist innebär att du tillsammans med dina kollegor är organisationens expert inom löne- och personaladministrativa området. Ditt arbete kommer framförallt att omfatta support och rådgivning till chefer och administratörer i organisationen per telefon och via vårt ärendehanteringssystem. Efterhand kan rollen komma att utvecklas även mot mer operativa arbetsuppgifter inom lön som t ex efterkontroll, kvalitetssäkring och en del personaladministration. Vi räknar med att du är öppen för detta och ser arbetet som ett lagarbete för att ge alla personer vi kommer i kontakt med den bästa servicen.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet av PA- och löneadministration. Vi arbetar i ett helintegrerat PA-/lönesystem ¬¬¬ Heroma och du får gärna ha kunskap och erfarenhet av systemet. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av de kommunala kollektivavtalen. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i en helpdesk eller servicefunktion.

Noggrannhet, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du är utåtriktad med stark känsla för service och tar gärna egna initiativ samtidigt som du alltid strävar efter att förbättra ditt eget och enhetens arbete. Är du dessutom glad och har nära till skratt passar du bra in hos oss.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 1 maj 2015 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Katrin Ljungholm, Lönechef, 08-570 485 49.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-10
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-29
Referens: UAPERS:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4792484575165373457
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Butiksmedarbetare Djurö Färghandel

1 plats.
Hej!

Nu söker vi extra personal inför högsäsong och även extra under lågsäsong en fast dag i veckan.

Tjänsten innefattar kassa, hjälpa kunder att få rätt färg och produkter, bryta färg med mera.

Gillar du att göra om hemma?
Har du intresse för renovering och design?
Jag söker dig som är framåt, glad och brinner för att hjälpa kunder. Jag lägger mycket stor vikt hur din inställning är och hur du är med kunderna. Att vara glad och hjälpsam är a och o.
Utkörning av varor kan förekomma så körkort är ett plus.

Färgkunskap är inte ett krav utan viljan att lära sig väger tyngst.


Högsäsongen är under sommarmånaderna där du och en till extrapersonal kommer att få dela och varva mellan era arbetstider. Lågsäsongen är en fast dag i veckan / varannan vecka och hoppa in då och då när det behövs.

Tjänsten innefattar vardag och lördag
Öppettider vardag 09.30-18.00
Lördag 09.30-15.00

Tjänsten börjar med en inlärningsperiod i juni.

Skicka din ansökan via mejl.

Övrig info:
Hundar finns i butiken(ej lösa).
Publiceraddatum: 2015-03-10
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVisstidVi följer handels lönevillkor Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cv@djurofarghandel.se
Övrigt: Kontaktsätt via mejl är önskvärt.
Arbetsplats: 
Adress: Djurö Färghandel AB
Gransbergsvägen 6
13973  Djurhamn Sverige
Hemsida: www.djurofarghandel.se
  
Platsannons

Lärare i idrott och hälsa

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Ekedal och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har SMARTBOARD i alla klassrum och alla elever i åk 4 och 5 har egen dator.

Rollen som lärare i idrott och hälsa innebär att du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av idrott och hälsa i de klasser som du undervisar. I mentorsrollen ingår bland annat planering, dokumentation och utvärdering av elevernas individuella utveckling, dagligt stöd för eleverna och föräldrakontakt. Du kommer att ingå i arbetslag 4 och undervisa i åk 1-5. Du deltar också i gemensamma personalkonferenser och arbetslagsmöten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du är van vid att bedriva formativ undervisning/bedömning, är kreativ och nyfiken.

Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter. Du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och kompetens samt ser samarbete som en naturlig del av arbetet. Har du erfarenhet av Schoolsoft är det meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80-100 % och är ett föräldravikariat på 6 månader med tillträde 10 augusti 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS03:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4792484575148937807
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Wok kock i Värmdö/Stockholm

Hej.

Vi söker en Wok kock som kan hantera Thai mat och wok.

Arbetsuppgiften går ut på att laga mat efter beställning och att hjälpa till med förberedelserna i restaurangen.

Du ska vara duktig på att laga mat och det svenska språket är inget krav sålänge du vet vad du gör.

restaurangen ligger på Skärgårdsvägen i Värmdö Kommun och du ska kuna ta dig till jobbet själv.

Körkort är inget krav.

har du rätt till anställnings bidrag så är det ett plus.

Skicka mail vid intresse. RING EJ!!!!!
Publiceraddatum: 2015-03-09
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ahmet.akdeve@gmail.com
Övrigt: Ring ej till restaurangen. Ansökan accepteras enbart via mail!
Arbetsplats: 
Adress: Akdeves Pizzeria, Ahmet
Albyvägen 15 Lgh 1101
14557  Norsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Utesäljare till Nacka och Värmdö

Europas största säkerhetsföretag söker säljare till Nacka och Värmdö!

Nu ska vi utöka vårt framgångsrika företag med ytterligare medarbetare. Vi marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

Vårt ansvarsområde är Nacka och Värmdö, och dessutom Hammarby sjöstad och Södermalm. Vi närmar oss 5.000 kunder.
Träffa oss: http://tiny.cc/lg06ux

Vi söker dig som har:
- Hög servicekänsla och god social förmåga
- Starkt målfokus
- Tydlig tävlingsinstinkt

Vi erbjuder dig:
- Gedigen utbildning genom Verisure Sales Academy
- Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling
- Motiverande team- och säljaktiviteter
- Goda karriärsmöjligheter inom bolaget

Jobbet som säljare i Nacka/Värmdö är självständigt och varierande med såväl lägenheter, fritidshus såsom villor i alla olika utföranden att ordna larmlösningar till. Vi har ett mycket bra samarbete på firman mellan bokning-sälj-teknik, vilket är viktigt för alla. Sist men inte minst- Vi har roligt! Hans-Åke, säljare

Som sökande är det självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.

SkanPers tar emot ansökningar och evt frågor kring tjänsten.
Kontaktperson: Marika Lingmerth

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,6 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
Publiceraddatum: 2015-03-08
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-20
Referens: Nacka Värmdö
Webbplats:
Epostadress: verisure@skanpers.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SkanPers Kommunikation AB
BOX 194
18624  Vallentuna Sverige
Hemsida: http://www.skanpers.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Inför sommarsäsongen söker vi ett par kollegor till matsalen. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av ala carte servering samt en hög service nivå.

Körkort och tillgång till bil är ett plus men inget krav.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö, trevliga kollegor, möjlighet till övernattning när det behövs och goda arbetsvillkor.

Jobbet är säsongsanställning juni-augusti heltid/deltid efter överenskommelse.

Goda kunskaper i svenska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande

Varmt Välkommen med din ansökan

Vid frågor eller funderingar tveka inte att ringa

Med vänlig hälsning Carin med personal
Publiceraddatum: 2015-03-07
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carin@bistrobjorkvik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKVIKS HAVSBAD AB
Björkviksvägen 24
13467  Ingarö Sverige
Hemsida: http://www.bistrobjorkvik.se
  
Platsannons

Fritidspedagog med pedagogiskt utvecklingsansvar

Farstavikens skola är en sammanhållen F-9-skola lokaliserad i Höjdhagen och på Kvarnberget, båda belägna i centrala Gustavsberg. Skolan har en lång historia och bedriver sin verksamhet i några av ortens anrika byggnader. På Ekedal har vi för närvarande ca 430 elever i årskurserna F-5. Vi är en skola som ständigt vill utvecklas. Både du som pedagog och eleverna skall utmanas dagligen. Vi har naturen runt knuten med både skog, ängar och hav samt närhet till fina idrottsanläggningar. IKT är en naturlig del i vår dagliga pedagogik men är även under utveckling.

Rollen som fritidspedagog innebär att du kommer ha det övergripande ansvaret för den pedagogiska utvecklingen av skolans fritids i linje med Lgr-11 och Allmänna råd Fritidshem. Du kommer dels arbeta i en utvecklingsgrupp tillsammans med två andra fritidsansvariga men även i ett större arbetslag. Du kommer bland annat ha som ansvar att planera och genomföra fritidsmöten. Du kommer även arbeta som samverkansperson i klass på lågstadiet samt på fritids på eftermiddagen. Du kommer ha ansvar för övergången mellan skoldagen och fritids, så att eleverna får en trygg övergång mellan skola och fritids.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att leda en personalgrupp och att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Vi sätter stort värde i att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar.

Vi behöver dig som är van vid att arbeta med elever i klassrummet eller i mindre grupper. Du behöver känna dig bekväm med att genomföra arbetspass självständigt i både hel och halvklass.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning som omfattar heltid med tillträde senast 1 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Nordén biträdande rektor, 08-570 489 90.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-06
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVGS03:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4789028285161456201
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA KVÄLLAR TILL ÄLDREBOENDE V 25-35

Tycker du om att arbeta kvällar? Då har vi uppdraget till dig.
Vi söker nu sjuksköterskor till ett äldreboende på Värmdö i sommar.
Period: v 25-35. Tjänstgöringsgrad: Hel eller deltid.
Du bestämmer själv vilka veckor du vill / kan boka dig.

Krav: Leg.Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av liknade arbete. Vi lägger stor
vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Genom kollektivavtal med vårdförbundet erbjuder vi dig en trygg anställning och din lön är självklart pensionsgrundande.
Vi är också auktoriserade som bemanningsföretag.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Publiceraddatum: 2015-03-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-05
Referens: äldreboende kvällar Värmdö
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  

Platsannons

Taxiförare / taxichaufför

Välj ett trevligt åkeri med härliga arbetskamrater.

Vi önskar nu under våren och tills vidare tillsätta en heltids samt en deltidstjänst. Bilarna utgår huvudsakligen från Gustavberg, Värmdö.

C.Jiveman transport är ett av de anslutna åkerierna till Värmdö taxi & Taxi Stockholm beläget på Värmdö. Du kommer att ha goda förtjänstmöjligheter i och med vår sammansättning av resor. Värmdötaxi har avtal med Kommun, skolor, lotsavtal samt ett antal företag samt privatpersoner.

För att köra för Värmdötaxi krävs Värmdötaxilegitimation, vilket det anordnas kurser för löpande. Önskvärt om du innehar taxilegitimation (TFL). Dock inget krav.
Åkeriet är behjälpliga under din utbildning samt bekostar din Värmdötaxilegitimation samt uniformer.

VälkommenVÄLKOMMEN
Publiceraddatum: 2015-03-06
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidStorhelgstillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jivemantransport@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: C.Jiveman Transport
PERCY TAMMS VÄG 14
13954  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: jivemantransport.se
  

Platsannons

Målare sökes

Nu söker vi ytterliggare medarbetare till PBM Måleri AB

Verksamhetsbeskrivning
PBM Måleri AB är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målnnigsarbeten.

Egenskaper
Du som kan ditt jobb
Du som är stolt över det du gör
Du som gillar att möte olika slags kunder ochs om förstår att det är deras upplevelse som räknas
Arbeta självständigt
Att vilja leverera hög kvalitet
Problemlösare
Krav på kvalifikationer
Har gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenhet
B-Körkort
Tillgång till bil
Kan svenska flytande i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och läsa arbetsordrar, samt grundläggande engelska
Goda vitsord är ett krav
Lön
Timlön enl kollektivavtal
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Publiceraddatum: 2015-03-05
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med 3 månaders provanställning.Fast lön. Timlön enl. kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dennye_e@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Peter Björklunds Måleri
Alvägen 2
13040  DJURHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Svensktalande Snickare till Stockholmsskärgård

1-2 plats.

Just nu söker vi 1-2 snickare, som kan tala svenska, då vi har många kundkontakter, de har bra referenser, och kan förstärka vårat arbetslag. De ska kunna jobba ute på en skärgårdsö, jobba måndag-onsdag/torsdag (veckopendla). Bra boende ordnas på ön. Jobbet sträcker sig minst till sommaren, för rätt person även sommar och höst.

Vi är ett litet företag som jobbar med de mesta inom bygg.
Vi är idag ett team på 8 anställda med kontor i Tyresö. Jobbet består av att montera prefabhus, försäkringsjobb, en del fastighetsvård, bryggor. Områden för våra jobb är hela Stockholm med omnejd. 20-40% av jobben är i skärgården, så båtvana är en merit.

Tidigare egen firma alt. haft kundkontakt är meriterande
Yrkesbevis ej krav
Tillgång till egen bil
Båtvana är meriterande

Svar vill vi att ni skickar till personal@skogochsjo.se
Publiceraddatum: 2015-03-04
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Skärgård 15
Webbplats:
Epostadress: personal@skogochsjo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TJULANDER, STAFFAN
Thulevägen 21
13555  TYRESÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en 9-årig pojke i Gustavsberg

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en 9-årig pojke Gustavsberg. Pojken har autism och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Han behöver hjälp med av och på klädning, intim hygien, kommunikation och liknande vardagliga göromål. Han kommunicerar bl.a. med hjälp av teckenstöd och ordbilder. Det är bra om du har erfarenhet av detta eller är tillräckligt lyhörd som person för att lära dig. Pojken kan vara hyperaktiv eller underaktiv stundtals, därför är det viktigt att du som assistent har ständigt tillsyn och är uppmärksam i olika situationer samt hjälper honom att fokusera alternativt varva ner.

Det är ett plus om du som assisten är initiativtagande och har lätt för att motivera och hitta på olika aktiviteter eller lekar tillsammans med pojken. Tanken är att du ska stötta samt motivera honom till att delta i olika aktiviteter tillsammans med andra barn. Andra arbetsuppgifter är att du ska hjälpa honom att läsa böcker, läxor och hitta på andra lugnare aktiviteter. Som assistent vill vi gärna att du har en positiv energi och är glad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med autistiska barn eller allmänt med barn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av TAKK eller lite teckenspråk. Denna tjänst passar dig som redan har en deltidstjänst och vill kombinera tjänsten, eller för dig som studerar och vill jobba lite extra. Arbetstiderna är varannan vecka och du arbetar 27/h per vecka. Arbetet kommer mest vara på vardags kvällar, efter skoltid. Dagtid på helger eller andra lovdagar.

Det är bra om du är flexibel och kan jobba båda dag -och kvällstid samt hoppa in extra vid behov

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
 
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Tjänsten ligger på 12,5 %. Man jobbar 27/h varannan vecka i snitt blir det 13h/veckan. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet

 

 

 


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-03-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6386%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Engagerad förskollärare till Kotten

Förskolan Kotten är en populär, mycket väl fungerande liten enhet på Ingarö "den lilla förskolan med det stora innehållet". Förskolan är en kommunal förskola med plats för ca 22 barn i åldrarna 1-5 år. Kotten har engagerade föräldrar, härliga barn samt utbildad och erfaren personal. Förskolan ligger i centrala Brunn med närhet till naturen och Brunns skola. Vi arbetar utifrån gällande styrdokument. Vi bedriver en god pedagogisk omsorg där social fostran och lärande bildar en helhet.

Vi erbjuder en rolig, lärorik och strukturerad småskalig verksamhet. Som stöd i ditt uppdrag erbjuds du tid för planering och uppföljning och du har tid för reflektion med arbetslaget. Du får möjlighet till personlig utveckling och att vara med och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Under 2015 satsar vi stort på pedagogisk dokumentation och att utveckla lärplattan som verktyg. För att utbyta kunskap och erfarenhet med andra pedagoger har du dessutom möjlighet att medverka i nätverk. Förskolan tillhandahåller arbetskläder för uteverksamheten. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och en stark utvecklingsvilja.

Som förskollärare hos oss kommer du arbeta som arbetslagsledare för ett mindre arbetslag. Du ansvarar för att arbetet sker i enighet med läroplanens målområden. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation och du leder det systematiska kvalitetsarbetet både på avdelnings- och enhetsnivå och ser till att hela arbetslaget är delaktig i arbetet. Kottens förskola samverkar med Lövhamra Naturförskola och du kommer att ingå i enheternas ledningsgrupp och förväntas bidra till såväl pedagogisk som övrig verksamhetsrelaterad utveckling på enheten.

Vi söker dig som är behörig förskollärare, gärna med erfarenhet av arbetet. Du är självständig och ansvarstagande, brinner för ditt uppdrag och kan entusiasmera människor omkring dig. För att passa in hos oss måste du ha ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt. I det pedagogiska arbetet sätter vi barnet i fokus för att ta tillvara varje barns förutsättningar till utveckling och lust till lärande. Du tar ett personligt ansvar och är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ser möjligheter och bejakar olikheter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 10 augusti 2015

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Palm, Chef för Kottens Förskola samt Lövhamra Naturförskola, på telefon 08-570 473 20.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-03-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVFK16:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4786420235155128991
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Blivande Gruppchef Sökes

Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder.

Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola.

Lux har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar.

Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional.

Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Värmdö Kommun.

Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare.
Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Publiceraddatum: 2015-03-03
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timo@lux.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUX SVENSKA AKTIEBOLAG
ENEBYBERGSVÄGEN 10A
18236  DANDERYD Sverige
Hemsida: www.lux.se
  
Platsannons

Lärare till årskurs 2

Worko är ett snabbväxande och dynamiskt rekryteringsföretag. Sedan starten 2010 har vi hjälpt flera företag med rekrytering och annonseringslösningar i sin jakt på kompetent personal. Worko söker för kunds räkning en Lärare.

Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med de två andra lärarna i årskursen. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, föräldrakontakter, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.


Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare Tillsvidare

Lön
Fast lön

Ansökan
Ange referens: LB26F1-VK


Intresserad av flera arbeten?
http://www.worko.se

Twitter:
https://twitter.com/worko_ab
Publiceraddatum: 2015-03-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: LB26F1-VK
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@worko.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Worko AB
Oxtorgsgatan 4
11157  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.worko.com
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Ingen kan Värmdö som Värmdö Taxi.

Välkommen till ett stimulerande och rörligt arbete där du har stora möjligheter att påverka din lön. Vi har lediga tjänster, både hel och deltid. Om du ska jobba heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och vår interna utbildning.
Gärna geografiska kunskaper om Värmdö, Nacka och stor stockholm

Värmdö Taxi är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm. VärmdöTaxi är det lokala taxibolaget på Värmdö men arbetar i hela Stockholm med omnejd. För att våra bilar ska vara tillgängliga för de boende på Värmdö och övriga stockholmare behöver vi fler serviceinriktade förare.

Som taxiförare hos Värmdö Taxi har du hela stor-Stockholm som arbetsområde, men det kommer vara Värmdö och Nackasom är din huvudsakliga arbetsplats. Befolkningen på Värmdö växer ständigt som kommun både på den privata kundmarknaden men även i form av fler företag. Vi har ett flertal kursgårdar, restauranger samt golfbanor. Vår närhet till Stockholm men med det exklusiva lantliga läget gör kommunen till en stor magnet för många företag och privatpersoner. Du kommer i kontakt med många människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar.
Alla förare på VärmdöTaxi ingår i det kollektivavtal som våra åkerier har med Transport.

Ansök redan idag. Vi kontaktar dig inom några dagar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-02-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidJust nu söker vi framför allt dig som vill jobba kväll och natt men vi har även lediga dagtjänster.Rörlig lön 37 % av inkört belopp + semesterersättning + Foraförsäkring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.svensson@varmdotaxi.se
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ TAXI AB
Box 93
13922  VÄRMDÖ 
Hemsida: http://www.varmdotaxi.se
  

Platsannons

Kockar och kallskänkor, Fågelbro Krog, Värmdö

Kockar och kallskänkor sökes till Fågelbro Krog ute på Värmdö.
I anslutning till Fågelbro Golf & Country Club vill vi skapa en mötesplats, och med hög kvalitet på det vi gör locka gäster från hela Värmdö med omnejd.
Vi siktar på att bli en av Sveriges främsta golfrestauranger när det kommer till mat och service.

Fågelbro Krog drivs av Bockholmengruppen som också driver och äger restauranger som Nybrogatan 38, Nytorget 6 och Bockholmen Hav & Restaurang.

Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst, om man inte har roligt och trivs på jobbet kan man inte laga god mat, det är så vi tänker.

Vi tror att du som söker har en bakgrund som kock och är van att ta stationsansvar, du bör ha några års erfarenhet och brinna för att ständigt bli lite bättre på det du gör!

Du som söker jobbet ska ha:
- Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
- Erfarenhet av liknande arbete
- Vana vid att arbeta självständigt

Personliga egenskaper:
- Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet
- Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig
- Du ska gilla att jobba i service och trivs i att arbeta i ett team och vara lojal mot dina kollegor
- Du är positiv, glad och ärlig
- Du är flexibel och ser förändringar som något positivt

Tillträde 1 maj, dock kan tjänsten att komma att tillsättas tidigare.

Skicka ett personligt brev med foto och framförallt vart du tidigare arbetat.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2015-02-24
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVarierande arbetstid där kvällar och helger ingår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@bockholmen.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fågelbro krog
Grevturegatan 35
11438  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bockholmengruppen.com
  

Platsannons

Souschef

Vid Fågelbro Golf & Country Club på Värmdö vill vi skapa en mötesplats för alla.
I nyrenoverade lokaler med fantastiskt kök utrustat med vedeldad ugn, rotisserie och vacker utsikt från köket driver vi golfrestaurangen med ambition att nå ut till hela Värmdö med omnejd.
Fågelbro Krog drivs av Bockholmen Gruppen som bland annat äger och driver Nybrogatan 38, Nytorget 6 och Bockholmen Hav och Restaurang.

Vi söker en initiativrik och kreativ souschef som brinner för matlagning och som vill dela på ansvaret med vår nuvarande kökschef. Du vill även vara vara med att utveckla Fågelbro Krog till en ännu bättre verksamhet.

Den vi söker till tjänsten gillar ordning och reda och ha lätt för att organisera arbetet i och runt köket. Det är viktigt att du kan ta en ledande roll när kökschefen inte är på plats och då kunna ta egna initiativ och beslut. Du ska trivas med att arbeta i en skapande miljö som utvecklas och du har gärna lätt till skratt.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga för tjänsten. Du kommer verka som kökschefens högra hand och vara med och styra det dagliga arbetet i köket. Du får även ta del av i skrivandet av menyer, sköta beställningar, skriva schema, hjälpa till vid inventering med mera. Helt enkelt kommer du få delat ansvar med vår nuvarande kökschef.

Du som söker jobbet ska ha:
- Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
- Grundläggande kunskap om köksekonomi, egenkontroll med mera
- Erfarenhet av liknande arbete
- Stort intresse av mat och dryck
- Goda ledaregenskaper och viljan av att inspirera andra, både genom kunskap och skratt.
- Vilja vara med att utveckla vårt framtida arbete med Fågelbro Krog
- Vana vid att arbeta självständigt

Personliga egenskaper:
- Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet
- Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig
- Du ska gilla att jobba i service och trivs i att arbeta i ett team och vara lojal mot dina kollegor
- Du är positiv, glad och ärlig
- Du är flexibel och ser förändringar som något positivt

Tillträde 25 april, dock kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Arbetstid/Varaktighet
Varierande arbetstider med rullande schema där även helger och kvällar ingår

Lön
Lön efter ö.k.

Kontaktpersoner
Fredrik Krüger, 0857141580 Fast nummer, fredrik@bockholmen.com
Kökschef

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via mejl
Sista ansökningsdag 150331
Ange referensnummer: Souschef sökes
Vi tar emot ansökan via epost: fredrik@bockholmen.com
Publiceraddatum: 2015-02-24
Yrkesbenämning: Souschef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@bockholmen.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fågelbro krog
Grevturegatan 35
11438  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bockholmengruppen.com
  

Platsannons

Lemshaga söker förskollärare

Lemshaga söker en förskollärare till förskoleklassen

Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdomar mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en vacker, lantlig miljö på Ingarö och vi arbetar Reggio Emiliainspirerat.

Förskoleklassen har två avdelningar med 18 barn i varje. Den pedagogiska miljön är inspirerad av Reggio Emilia filosofins sätt att se på barns lärande och en av pedagogerna som arbetar med förskoleklassen har en ateljéristautbildning. Pedagogisk dokumentation är en viktig del i vårt arbete och vi samlas regelbundet för gemensam reflektion kring hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Vi söker Dig som är utbildad Förskollärare och har erfarenhet av barn i förskoleklass som vill lära och utvecklas tillsammans med oss. En grundläggande förutsättning är att du delar vår syn på barn som rika och kompetenta individer, vår vision, värdegrund och syn på lärande. Vi lägger stor vikt vid om du arbetat med eller har utbildning i Reggio Emilia inspirerat arbetssätt.

Tjänsten är på 100% och beräknad tillsättning sker under våren alternativt till hösten. Vi väntar gärna på den som passar bäst!
Publiceraddatum: 2015-02-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Jill.Sterner@Lemshaga.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lemshagastiftelsen/LEMSHAGA AKADEMI
Lämshagavägen 5-15
13461  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.lemshaga.se
  

Platsannons

RIB-båtförare

Rib Adventure Stockholm AB är en ribfirma som säljer dagsutflykter, charter, events.

Vi söker nu en RIB-båtförare

Arbetsplats: Stockholms innerstad/Skärgården

Arbetsuppgifter:

Köra dagsturer och charter med RIB. Arbetstiden är ca 09.00-18.00, men kan variera under sommaren. Du ska hålla i sightseeing presentationer. Skapa en säker och trygg upplevelse för våra kunder. Ibland kan det handla om att arrangera events. Du kommer oftast bara jobba lördag eller söndag, ibland båda dagarna. Tanken är att firman skall växa och rätt person kan ges möjlighet till att utveckla företaget och kan bli mer än ett sommarjobb.

Vi söker en glad, flitig och driven person som älskar köra båt. och som kan tala flytande engelska, det är meriterande med flera språk och tidigare erfarenhet av RIB charter, charter av annat slag eller arbete med passagerare, samt kännedom om Stockholms Skärgård. Du skall vara ansvarsfull, noggrann och lyhörd för kunder. Hög arbetsmoral, stresstålig och att ge bra service är något vi värderar högt. Tekniskt intresserad och handlingskraftig när det gäller. Utföra enklare service och dagligt underhåll av RIB. Eventuellt ansvara för den dagliga driften, dagredovisning och dagskassa. Ålder 18-40 år.

Skicka ansökan med kort beskrivning varför just du passar till det här jobbet och bifoga en bild på dig själv. -Lägst Sjöbefäl Klass VIII -Handhavande av snabba fartyg cert -Godkänt läkarintyg för sjöfolk.
Publiceraddatum: 2015-02-20
Yrkesbenämning: Båtman, sjöfartsverket
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb / feriejobb. Arbetstid är bara 1-2 dagar per vecka. Lördag eller Söndag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Förare Rib-båtresor
Webbplats:
Epostadress: robert@ribadventure.se
Övrigt: Maila vid frågor, inga frågor besvaras via telefon. Ansökan senast 31 mars, märkt Förare Rib-båtresor.
Arbetsplats: 
Adress: Rib Adventure Stockholm AB

13933  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden Attendo Ljung

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Äldreboendet Attendo Ljung söker sommarvikarier 2015!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare. Vi söker dig som vill göra det "lilla extra" för våra boende.

Vi söker Dig som gärna har utbildning som undersköterska och ett stort intresse att arbeta med äldre och dementa. Det är ett krav att du har datavana och behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vi dokumenterar i systemet Safe Doc . Mycket stor vikt kommer att läggas vid social kompetens, erfarenhet av äldreomsorg. Vi förutsätter även att du älskar att arbeta med människor och vill vara med att skapa en meningsfull dag för våra boende. Du kommer att erbjudas en arbetsplats med många trevliga och kompetenta arbetskamrater.Bifoga gärna referenser och skriv om du har något specialintresse som att spela något instrument, baka, måla mm. Vi arbetar med kontaktmannaskap och bedriver personcentrerad vård och omsorg.


Vi bjuder på frukt, kaffe och torsdagsfika.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidenl ök sommarvikariat under juni, juli och augusti.Vikariat och "timmisar".Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 7469
Webbplats: http://attendo.se/tj%C3%A4nster/undersk%C3%B6terskorv%C3%A5rdbitr%C3%A4den-attendo-ljung
Epostadress: jenny.varnas@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sjuksköterska timanställning och sommarvikarier 2015

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till oss som timmis och/eller sommarvikarie 2015!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare.


Vi söker dig som vill jobba extra här kontinueligt eller som sommarvikarie. Du kommer att ingå i vårt trevliga sjuksköterske team.

Arbetsuppgifter;

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen. Vi bedriver personcentrerad vård och omsorg vilket innebär ett omvårdnadsansvar, arbetsledning och handledning av omvårdnadspersonal. I sjuksköterske gruppen tar vi vara på varandras kompetenser och innehar olika ansvarsområden. Stor vikt läggs vid teamsamverkan och tvärprofessionellt arbete.

Kvalifikationer;

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg/demens, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom öppen- hälso och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nogrann, ansvarsfull och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Sjuksköterske teamet består idag av 8 sjuksköterskor. Två arbetar enbart nattetid. Resterande tjänstgör dag och kvällstid enligt rullande schema. En av sjuksköterskorna arbetar som samordnande sjuksköterska. I dagsläget tjänstgör sjuksköterskorna var 3.e helg.

Övrigt; Vi bjuder på frukt & kaffe, har en personalfond som bidrar till en trevlig arbetsmiljö.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Sista ansökningsdatum 28 februari 2015. Varmt välkommen med din ansökan. För information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs 0708 65 43 19 eller 08-574 609 53. Allra lättast via email jenny.varnas@attendo.se.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidenligt överenskommelse Timanställning och sommarvikariat (TIM OCH RAD UPP TILL 100%)Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 7468
Webbplats: http://attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-sommarvikarier-2015timmisar
Epostadress: jenny.varnas@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
skärgårdsvägen 221
13934  värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Säljare RIB-båtresor

Du kommer att arbeta i Stockholms city och sälja dagsutflykter till en Rib-båt. Arbetstiden är ca 09.00-15.00, men kan variera under sommaren. Det kan även innebära att åka med i båten och hålla i sightseeing presentationer. Ibland kan arbetet vara båtkalle samt hjälpa till med att arrangera events. Det finns två arbetspass, ett tisdag-fredag och ett lördag-måndag. Tanken är att firman skall växa och rätt person kan ges möjlighet till att utveckla företaget och kan bli mer än ett sommarjobb.

Vi söker en glad, flitig och driven säljare som har lätt för att ta nya människor. Vi söker någon som vill tjäna så mycket pengar som möjligt. Flytande engelska, bonus med fler språk såsom franska, tyska, ryska och kinesiska. Båtvana är inget krav men meriterande. Kännedom om skärgården och dess historik är bra, men inget krav. Matlagningskunskaper är bra. Ålder 16-25 år. Skicka ansökan med kort beskrivning varför just du passar till det här jobbet och bifoga en bild på dig själv.
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Cateringarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDELTIDFasta lönen kommer vara relativt låg men en duktig säljare kan komma upp i en väldigt bra dagslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robert@ribadventure.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rib Adventure Stockholm AB
Tegelsstigen 16
13933  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiecoach för elever på grundskolan och gymnasiet.

Jobbet är förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger och du ska ha möjlighet att jobba minst 4-8 timmar per vecka under en termin eller längre.

My Academy ställer höga krav på dig som studiecoach men erbjuder samtidigt ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
- Påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning
- Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem. Mattekunskaper är meriterande
- Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas i jobbet som studiecoach är du positiv, engagerad och har en brinnande lust att dela med dig av dina kunskaper. Som studiecoach hos My Academy jobbar du i enlighet med My Academy-metoden för att skapa resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation. Du får en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av den arbetsstruktur vi jobbar med. Vi har också kontinuerliga träffar och after works med våra studiecoacher, som ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med dina tusentals kollegor som jobbar runt om i Sverige.

Om My Academy
My Academy är ett entreprenörsdrivet utbildningsföretag inom läxhjälp i hemmet och intensivkurser. My Academy startade år 2005 och är idag Sveriges största företag inom läxhjälp i hemmet. Vi har ca 2500 studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett givande extrajobb där du gör skillnad.
Välkommen till My Academy!

Ansökan
För att läsa mer om vad du får som studiecoach hos My Academy, och skicka in en ansökan, gå in på: www.myacademy.se/jobba-hos-oss där du laddar upp ditt CV och personliga brev.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-12-05
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal