Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-01-30 13:41

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 281
Täthet89,91Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,03Landareal (km²)
Sjö7,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 524,41Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Utbildad medarbetare till gruppbostad i Värmdö

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du stabil och trygg och vill delta från starten av ett helt nytt boende för personer med funktionsnedsättningar som omfattas av LSS?

Attendo startar en ny gruppbostad i Mörtnäs, Värmdö. Boendet beräknas starta i mars 2015 och har plats för 6 boende.

Vi söker medarbetare med kunskap och engagemang att möta de boende och deras behov. Du ska ha relevant utbildning, gärna med en pedagogisk inriktning samt erfarenhet. Boendefokus, helhetssyn och utveckling är viktiga nyckelord.


De tjänster som skall tillsättas är tillsvidaretjänster/timvikariat.

Vi söker medarbetare för både dag och natt.

Rekryteringen påbörjas innan annonstiden gått ut och tillsättning kommer att ske löpande.

Kontakt: verksamhetschef Helen Holmberg, 0767-734510, helen.holmberg@attendo.se
Publiceraddatum: 2015-01-30
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75 % med möjlighet till utökning. Tillvidareanställning, provanställning 6 månaderEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-06
Referens: 7617
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/utbildad-medarbetare-till-gruppbostad-i-v%C3%A4rmd%C3%B6
Epostadress: helen.holmberg@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Petuniastigen 1A
13936  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Restaurangbiträde

Verksamhetsbeskrivning
Max är Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja! Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Ambitionen är den samma som för 45 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna.

Vår restaurang i Värmdö finns vid Värmdö Köpcentrum

Arbetsuppgifter:
Arbeta i köket, i kassan, drive-in och ute i matsalen.


Utbildning/Erfarenhet:
Inga formella krav, men vi ser helst att du har erfarenhet från liknade arbete. Det viktigaste är din inställning, att du trivs med servicearbete och har ett trevligt kundbemötande.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidRestaurangen har öppet från 10:00 till 23:00. Provanställning i 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: essam.jerjis-mikha@max.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Hamburgerrestaurang Värmdö
Afroditesväg 1-3
13444  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.max.se
  
Platsannons

Fritidspedagog för elever i årskurs 1

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Vi har samlad skoldag där fritids är integrerat i skolan, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i verksamheten.

Nu ska en av våra pedagoger på fritids gå på föräldraledighet och därför söker vi dig som vill vikariera som fritidspedagog med elever i årskurs 1.

Rollen som fritidspedagog innebär att du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamheten. Under skoltid arbetar du i klass, årskurs 1 och på fritidstiden arbetar du med årskurs F-1 på fritids. i Tjänsten innebär ett nära samarbete med klasslärare i den klass du är kopplad till samt samarbete i ett arbetslag med andra lärare, fritidspersonal och eventuella resurser.

På Hemmestaskolan arbetar vi med skolfritids vilket innebär en, för eleverna i förskoleklass och åk 1-2, förlängd skoldag med skolfritidspass i halvklass integrerat under skoldagen. Efter skoldagen tar fritidshemmen vid. Hemmestaskolans fritidshem är uppdelat så att personalen samarbetar kring förskoleklass och åk 1 respektive kring åk 2 och 3. Vi erbjuder även klubbverksamhet för de äldre eleverna.

Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog, men är du utbildad barnskötare kan du också komma i fråga för tjänsten. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med yngre elever och gärna med specialpedagogisk kompetens. Som person har du ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling. Du är flexibel och engagerad, ser möjligheter istället för begränsningar samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor. Tjänsten innebär också att du sköter viss dokumentation och utvärdering samt arbetar enligt våra styrdokument.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat under ca ett år, dock längst tom februari 2016. Tillträde den 23 mars 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: PVGS08:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4757908805173271065
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Säljare sökes till Shell/7-Eleven i Vämdö

Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 4,5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2014 av Great Place to Work.

Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Antal butiker per 31 december 2014 var drygt 3000 med sammanlagt ca 15 500 sysselsatta. Under 2013 omsatte bolaget 16 miljarder kronor.

Reitan Convenience AS ledare är Magnus Reitan. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no


Ett hundratal av Shells bensinstationer drivs genom ett samarbete mellan Shell och Reitan Servicehandel. Dessa stationer drivs i dag av Köpmän som själva ansvarar för rekrytering till sina stationer. Det är köpmannens aktiebolag som blir din eventuella arbetsgivare. Inga frågor besvaras från Reitan Servicehandel Sverige AB servicekontor gällande nedanstående annons.

Vi söker en duktig säljare, som extra vid behov , som är pålitlig, stresstålig, vänlig och serviceinriktad. Arbetet är varierande, intensivt och tempofyllt. Exempel på arbetsuppgifter är betjäning av kunder i kassan, påfyllnad av varor, varumottagning och städning. I rollen ingår även att kunna ge råd kring bilrelaterade produkter. Att vara säljare är ett serviceyrke som innehåller många spännande möten och goda utvecklingsmöjligheter. Erfarenhet från liknande bransch är meriterande.

Du som söker:

har fyllt 18 år.
har gått i gymnasiet.
behärskar svenska i tal och skrift
är stresstålig och förstår vikten av att lämna god service
tycker om att ha det rent och fräscht omkring dig
är beredd att jobba kvällar och helger

Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känslaför teamwork och gillar ett högt tempo.
** Vidare är det viktigt för oss att du delar våra värderingar: **
 Vi renodlar vår affärsidé
Vi håller en hög affärsmoral
Vi skall vara skuldfria
Vi motiverar till vinnarkultur
Vi tänker positivt och offensivt
Vi pratar med varandra - inte om varandra
Kunden är vår högste chef
Vi skall ha det roligt och lönsamt

Arbetstiden varierar och lön utgår enligt Transports kollektivavtal. 
 
Skicka in din ansökan på e-mailadress 711se4061398@7-eleven.se
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Extra vid behov Enligt Transportavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 711se4061398@7-eleven.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Shell/7-Eleven
Strandbergsgatan 61
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.7-eleven.se
  
Platsannons

Socionom med inriktning försörjningsstöd sökes till Stockholmsområdet

Bemannia söker nu en socionom med mångårig vana av att arbeta med försörjningsstöd till Stockholmsområdet. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.


Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare eller visstid etc samt att vi dessutom garanterar dig en bättre lön än hos din nuvarande arbetsgivare!

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och arbetar hos vår kund. Som konsult hos Bemannia hjälper vi dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där du får chansen att skapa erfarenheter och ett bredare kontaktnätverk. Vi erbjuder våra socionomkonsulter flexibla och kompetenshöjande uppdrag där vi ger dig möjligheten att påverka geografisk placering och arbetsområde

Dina arbetsuppgifter:

Som myndighetsutövare ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen. Du arbetar utifrån en helhetssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av handläggning. Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning.

Har du tidigare arbetat i Procapita är detta meriterande.

Dina personliga egenskaper:

Som person har du god social kompetens, och har lätt för att samarbeta med andra men också förmåga att arbeta självständigt. Du bör ha en empatisk förmåga och lätt för att kommunicera med omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du är kreativ, flexibel och kan bidra till att utveckla arbetsformer. Ditt arbetssätt bör präglas av engagemang, drivkraft och med förmåga att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socionom Stockholm"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-26
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12411
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik 7-9

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår
trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan fyra år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik för år 7-9 och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 2 mars 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens: PVGS08:2015:8
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4757908805161930567
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till glad pojke på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent sökes till glad pojke på Värmdö

Vi söker nu en personlig assistent till Liam 5 år. Han bor med sin mamma, pappa och tre syskon i ett hus på Värmdö nära kommunikationer och natur. Liam är en glad, aktiv och busig kille. Han gillar att vara ute och att leka med bilar.

Vi söker nu dig, som kan vara hans stöd i vardagen. Kön eller ålder spelar ingen roll, det är din personliga lämplighet som är avgörande. Liam har autismliknande tillstånd, epilepsi, ADHD och utreds för utvecklingsstörning .Han behöver nu ditt stöd vid av och påklädning, stöd vid måltider, gå på toaletten, hjälp vid byte av blöja samt integrera med andra barn. Det är viktigt att du är uppmärksam då Liam behöver ständig tillsyn. Liam kan inte kommunicera. Du ska stötta honom att klara sig själv i största möjliga utsträckning. Har du erfarenhet av barn med autism och/eller epilepsi är det en merit men inget krav. Du kommer att gå bredvid och lära dig om hans hjälpbehov innan ditt första arbetspass. Viktigt att du har tålamod och kan sätta upp rutiner för Liam. Vi vill att du är rökfri och ett stort plus är om du ser långsiktigt på uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Vikarie på deltid 50 % samt extra vid förfrågan. Rullande två veckors schema tre vardagar ena veckan och två vardagar andra veckan kl. 08,30-17. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6228%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 600 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare . enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-04
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1257323/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Nattsjuksköterska till äldreomsorg

Vi söker

Dig som är leg. sjuksköterska och brinner för att jobba med äldre. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning i geriatrik och erfarenhet av äldreboenden samt demensvård. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha erfarenhet av att jobba i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för leg sjuksköterska på äldreboende.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-12
Referens: 249
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=249
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Nu söker vi personliga assistenter till en man med Parkinsonssjukdom

Jag är en datorspels intresserad och gladlynt man med parkinsonssjukdom som nu mera sitter i rullstol p.g.a. denna sjukdom. Jag har även MRSA.

Jag bor på Värmdö.

Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent åt mig. Jag behöver hjälp och viss handräckning i vardagen med t.ex. personlig omvårdnad, behöver även hjälp med allt från städning, matlagning och medicinering.

Jag söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarsfull person som tycker om att arbeta med människor. Viktigt att du behärskar svenska i tal och i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att personkemi stämmer överens mellan båda parterna. Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Lön: Timlön

Arbetstid: Mån-sön 8-18, 8-20, 18-08, 20-08

Välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, eftersom vi snarast avser att tillsätta tjänsten.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2015-01-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/59/personlig-assistent/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=939%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Lärare i idrott och hälsa till Skärgårdsskolan

Värmdö Skärgårdsskola, Djuröavdelningen behöver fler duktiga pedagoger!

Djuröavdelningen är en grundskola F-9 med ca 380 elever. Skolan är belägen på Djurö 4,5 mil från Stockholm med bro och bra bussförbindelser in till huvudstaden. Skolan är belägen i en unik skärgårdsmiljö. Värmdö Skärgårdsskola är en skola som vill ligga i framkant och där digitala verktyg och fjärrundervisning är en naturlig del i undervisningen.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Skolan har ett Låg-, Mellan- och Högstadium samt fritids och fritidsklubb.

Rollen som lärare i idrott och hälsa innebär att du undervisar våra mellanstadieelever i ämnet. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av idrottsundervisningen. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare med olika kompetenser. Som lärare på Djurö skola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever. Du har ett stort självständigt ansvar men också nära till skolledningen (arbetslagslagsledning samt biträdande rektor).

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott för mellanstadiet. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som med föräldrar och kollegor.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 60 % och är en tillsvidareanställning med tillträde i mars 2015. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten, rektor, 08 570 486 05 alt. Mari Isacsson, biträdande rektor, 08-570 486 25.

Läs mer om våra mål och vår verksamhet på www.varmdo.se/varmdoskargardsskola

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 486 25.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsviare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens: PVGS02:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4757044055166860097
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 3

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 2
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MKM20141124
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MKM20141124
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Franska (nybörjare)

Mer om eleven:
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1CWKF20141020
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1CWKF20141020
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

2 Familj S.H i Värmdö söker barnpassning/barnvakt

Om tjänsten:

Familj på Värmdö med 2 st barn. 2 år och 4 år. En flicka och en pojke. Vill ha hjälp på lördagar eller söndagar, ca 2-3 gånger i månaden. 3-4 timmar per gång. Flexibla med tider och dagar.

Glada och mysiga barn. (Bägge har förkyliningsastma)

Kvalifikationer:

Charlies Änglar AB är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare.

Om arbetsgivaren:

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.
Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående

Hur du ansöker:

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-50126055 eller på e-post info@charliesanglar.se
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBarnvakt/barnpassning Barnvakt/barnpassningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-04
Referens: 010723
Webbplats: http://www.charliesbastaanglar.se/soker-du-jobb/registrera-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=142
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Charlies Bästa Änglar AB
Regeringsgatan 111
11139  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kom och bli min Personliga Assistent?!

Jag är en busig och glad tjej på 23 år som bor tillsammans med min familj på Värmdö utanför Stockholm. Jag är rullstolsburen men inte bunden till stolen. Nu söker jag en kvinnlig, engagerad assistent som vill vara med och utvecklas med oss.

Du som söker är en tjej över 23 år som är ordningsam, glad, trygg och ansvarsfull. Du är en person som gillar utmaningar och har någon form av erfarenhet av funktionshinder.

Vi erbjuder dig god introduktion och löpande fortbildning.

Du får eller inte vara allergisk då jag har djur och älskar att rida.
Teckenspråkskunskaper är mycket meriterande.

Arbetstid
* 50 % initialt, med möjlighet till högre sysselsättningsgrad längre fram.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dag/kväll/helg/natt enligt schema.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Tror du dig vara rätt person, skickar du din CV tillsammans med ett personligt brev till cicki@apona.se Märk din ansökan: "Min nya assistent".

Har du frågor så ring min arbetsledare Christina Sjölander på telefon 070-667 60 60
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidC:a 50%Timlön enligt avtal KFO
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.sjolander@apona.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: APONA AB
KARLAVÄGEN 21
18132  LIDINGÖ Sverige
Hemsida: http://www.apona.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

Vi ingår i en företagsgrupp som har varit aktiva med försäljning sedan 1992.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning 38 Steel utbildar alla från grunden.

Försäljning är en yrkesfärdighet, vi kan lära dig allt om detta förutsatt att du har viljan.

Du har en ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod och inte säljer något. Det ger dig en grundtrygghet, men självklart är målet att vi skall utbilda och hjälpa dig att tjäna din inkomst via försäljning.
Du börjar som juniorsäljare.

Om du trivs med jobbet blir du efter 90 dagar erbjuden en tillsvidareanställning som automatiskt ger en lönehöjning med 12 %.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet får du eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på.

Arbetstid: Du arbetar 5 dagar (heltid) i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 18 000 kr.

Vi får referenser från våra kundbesök, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till att du kommer hem till dem.

Obs! Du har lön för alla demonstrationer oavsett om du jobbar heltid eller deltid.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Vi håller våra intervjuer via telefon på onsdagen eller torsdagen i vecka 6. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi dig för den personliga delen av intervjun. Där får du möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen håller vi på något av 38 Steels kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall. Du börjar utbildningen med 3 dagars teori och praktik på kontoret, sedan 4 dagar ute på fältet med en mentor.

Du får ersättning för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och Schweiz. Hela maskinen monteras för hand på vår fabrik i Tyskland och staden Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket annat. Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Detta gör den tack vare en separator som på ett unikt sätt separerar föroreningar från luften ner i vattnet. Water är 100 % återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti som ger maximal trygghet vid köp av produkten. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Karriärsplan:
Juniorsäljare samt ytterligare 5 olika säljnivåer
Mentor
Utbildare
Team leader
Områdesansvarig
Kontorsansvarig
Controller
Kontorschef
Servicetekniker
Olika områden inom kontorsdelen, m.m.
Varje ny nivå inom säljdelen och övriga befordringar innebär lönehöjning.

Hemsida: www.38steel.se
Publiceraddatum: 2015-01-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@38steel.se
Övrigt: Värmdö
Arbetsplats: 
Adress: 1938 Blue Steel AB
Box 1051
27100  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.38steel.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

IFO Barn- och Ungdomsenheten som ingår i Omsorg- och välfärdssektorn är under stark utveckling. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och som är väl anpassade för socialtjänstens funktion.

Rollen som socialsekreterare innebär att du kommer att vara med om att fortsätta utvecklingen av arbetet i vår utredningsgrupp, där barnfokus och bemötande står högt på agendan. Rollen innbär myndighetshandläggning, att utreda barns behov och följa upp beslutade insatser enligt aktuell lagstiftning. Vi arbetar med utrednings- och förändringsarbete vid ansökningar och anmälningar i familjer med barn från 0-11 år och följer upp biståndsbedömda insatser.

Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och oftast i par. Vi har regelbunden extern handledning. Vi har en lång tradition av samverkan med andra myndigheter och samarbete med andra verksamheter inom Socialkontoret.

Vi söker dig som har socionomexamen, utbildning i BBIC och har flerårig erfarenhet av att arbeta med barnavårdsutredningar inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har vidareutbildning i Signs of Safety och systemteori. Du ska ha goda kunskaper om aktuell sociallagstiftning och erfarenhet av arbete med barn och familjer. Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet premieras.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort är önskvärt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vår grundläggande målsättning är att vi ser till helheten och hjälper varandra över funktionsgränserna för att vårt kontor ska fungera optimalt och tillgodose våra medborgares olika behov.

IFO Barn- och Ungdomsenheten är organiserad i en myndighetsdel där en Mottagningsgrupp för Barn & Ungdom, Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår grupp för Myndighetsnära insatser (MNI). Där finns Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, familjebehandlare, kvalificerade kontaktpersoner, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta. Vi har även ett Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Karin Prütz, 08-570 483 14 eller enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-03
Referens: SOK:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4756179755165537558
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Fritidspedagog till Ösbyskolan

Ösbyskolan är en F-9 skola i Gustavsberg, Värmdö kommun, ca 20 min från Slussen. På skolan finns ca 755 elever och en personalgrupp på 120 personer. Ösbyskolan är en skola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation och ett positivt arbetsklimat.

Rollen som fritidspedagog innebär att du tillsammans med övriga fritidspedagoger, förskollärare och lärare arbetar i arbetslag där era olika kompetenser tillgodoser barnens behov. På förmiddagen arbetar du mot klass och leder pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för ge barnen en bra fritidsverksamhet. Du kan även komma att arbeta som stödperson för elever i behov av särskilt stöd. Fritidspersonalen har en bra fördelning av barntid, avstämningstid och planeringstid. Vi har förstärkt personaltätheten på eftermiddagen.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och är intresserad av att leda utvecklingen av verksamheten på fritidshemmet. Du samarbetar, kan ta ansvar och är villig att dela med dig av idéer och erfarenheter. Det är viktigt att du kan skapa goda förutsättningar för barnens lärande och trivsel.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Kjell, fritidsansvarig, 08-570 488 55.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss samtliga erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-27
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens: PVGS12:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4756179755164292747
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare autismklass åk 4-7

Kullsvedsskolan i Värmdö är en mindre skola som består av grundsärskola inklusive inriktning träningsskola åk 1-9 samt särskilda undervisningsgrupper (kommungemensamma) inom grundskolan; autismklasser för elever med diagnosen autism åk 1-9 samt tal- och språkklass F-3 för elever med diagnosen språkstörning. Skolan har också fritidsverksamhet.

Kullsvedsskolan ligger vackert belägen i orten Hemmesta norr om Gustavsberg med närhet till naturens alla möjligheter. För närvarande finns här 63 elever och 56 medarbetare. De flesta som arbetar här är lärare/speciallärare och resurs-/fritidsmedarbetare - men skolan har även en väl fungerande elevhälsa samt ledning/administration/service.

Utveckling, samarbete, kreativitet och flexibilitet kännetecknar Kullsvedsskolan och inkludering som förhållningssätt hålls högt på agendan. Här finns en tydlig organisation med samarbets- och mötesstrukturer, med genomtänkt kvalitetsarbete, med gemensamma strategier och prioriterade åtgärder. Bland annat är kunskapsuppföljning och bedömningsfrågor ett prioriterat område för lärarna, just nu.

Det är enkelt och går snabbt att ta sig från Stockholm och ut till Hemmesta med bil/direktbuss eller vanlig buss.

Denna lärartjänst är i huvudsak förlagd till autismklass mellan åk 4-7 som detta läsår består av 4 elever. I uppdraget ingår klassläraransvar, att leda undervisningen och instruera övriga medarbetare i klassen.

Tjänsten ingår i ett lärararbetslag tillsammans med andra lärare och ett klassarbetslag tillsammans med medarbetarna i klassen. Som medarbetare i hela kollegiet ingår man också i en tvärgrupp med blandad personal som jobbar med prioriterade åtgärder och skolans utvecklingsområden under APT/studiedagar.

Vi söker i första hand dig som har bred lärarbehörighet i teoretiska ämnen åk 4-7. Erfarenhet från undervisning av elever med autismdiagnoser och/eller andra elever i behov av särskilt stöd är ett krav.

Vi söker en pedagog

. som sätter fokus på kunskapsutveckling utifrån nationell läroplan
. som brinner för utmaningen att hitta bästa lösningen för varje elev
. som är en kreativ lagspelare
. med ett stort hjärta för människor och olikheter

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat med tillträde snarast och t.o.m. 2015-06-17 med eventuell förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 8 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christina Söderkvist, rektor, 08-570 48 770 eller Elisabeth Wallenberg, övergripande specialpedagog, tel. 08-570 48 778.

Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-08
Referens: PVGS14:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4756179755154846334
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Hemstädning Nacka/Värmdö med körkort och bil

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Hemfrid har drygt 1 600 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med körkort och tillgång till egen bil som ska arbeta i Nacka/Värmdö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

 Som person bör du vara:

*Självständig

*Ansvarsfull

*Serviceinriktad

*Noggrann

*Flexibel

 Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

 Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

 Lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2015-01-27
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltiddeltid/tillsvidare tillsvidare enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Referens:
Webbplats: https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1261515/81319?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Lärare/förstelärare Ma/NO åk 5

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går ca 850 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Alla klassrum är utrustade med projektor och eleverna i årskurserna 4-6 har varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna.

Som lärare hos oss arbetar du som ämneslärare i åk 5 och är mentor i en av de fyra klasserna som ingår i det årskursvisa arbetslaget. Beroende på dina kvalifikationer kan det även bli aktuellt med tjänst som förstelärare. Lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Klasserna och lärarna följs åt från åk 4 till åk 6.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare för grundskolan i Matematik och NO eller dig som har påbörjat din utbildning och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser som du undervisar.

För att bli aktuell som förstelärare är du legitimerad lärare enligt skollagen. Du kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Vidare har du visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat, ett starkt intresse för att utveckla undervisningen och bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

Utöver detta ska du som förstelärare ha ett stort engagemang för att motivera andra att nå gemensamma mål. Du ska vara intresserad av nya sätt att nå resultat, vara lösningsfokuserad, prestigelös och kunna kommunicera med både elever och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08 570 487 40.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: PVGS08:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4755315485171478331
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Erfaren Socionom inom beroende

För ett kortare uppdrag söker vi nu en socialsekreterare med erfarenhet av myndighetsutövning beroende.

Du har socionomexamen och något års erfarenhet inom det sociala arbetets fält. Du kommer att arbeta hos en av våra kunder och vara anställd av oss. Detta ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom området och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.

Dessutom kan vi garantera dig en bättre lön än hos din nuvarande arbetsgivare!!

Dina arbetsuppgifter

Som myndighetsutövare ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.Dina personliga egenskaper

Som person har du god social kompetens, och har lätt för att samarbeta med andra men också förmåga att arbeta självständigt. Du bör ha en empatisk förmåga och lätt för att kommunicera med omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du är kreativ,flexibel och kan bidra till att utveckla arbetsformer. Ditt arbetssätt bör präglas av engagemang och drivkraft och förmåga att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "socialsekreterare värmdö"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-24
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=12776
Epostadress: jobb@bemannia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personal inom skola/fritids vid behov

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler medarbetare till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går ca 850 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan tre år tillbaka en en-till-en-skola, med trådlöst nätverk.

Nu söker vi dig som vill arbeta med barn och ungdomar som lärare, resurs eller fritidspersonal exempelvis när ordinarie medarbetare är sjuk/ledig eller när behov av extrapersonal uppstår. Det är viktigt att du är ansvarstagande, engagerad, har hög social kompetens, god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Meriterande är om du har utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är visstidsanställningar vid behov med timlön. Du arbetar hos oss när behov uppstår.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00, Petra Hamblad, biträdande rektor 7-9, 08-570 487 10, Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor 4-6, 08-570 487 40 eller Tina Conteh, biträdande rektor F-3, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVid behov Vid behovTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4755315485146947872
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Underhållsansvarig projektledare

Vill du vara med och utveckla våra anläggningar i ett engagerat team? Nu söker vi en underhållsansvarig projektledare till vår grupp, med placering i Gustavsberg.

Ditt ansvar som Underhållsansvarig projektledare
Som Underhållsansvarig projektledare arbetar du huvudsakligen med drift och underhåll av fjärrvärmenäten. Du ingår i ett team om ca 5 tekniker med ansvar för Drefviken: Haninge, Nacka, Tyresö och Värmdö.
- Du arbetsleder vid byggnation av fjärrvärmenäten och fjärrvärmecentraler.
- Ansvarar för drift och operativt underhåll
- Följer och är uppdaterad inom tekniska bestämmelser, rutiner och instruktioner inom
området
- Nära samarbete med Vattenfalls säljorganisation och kommunkontakter
- Beredskapstjänstgöring ingår för fjärrvärmenäten och produktionsanläggningarna.

Som Underhållsansvarig projektledare behöver du följande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning energi/teknik eller liknande eller har motsvarande erfarenhet. Du bör ha god kännedom om industriprocesser och tryckbärande anordningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från distributionsanläggningar och självständigt värmetekniskt arbete och gärna i rollen som underhållsansvarig/arbetsledare. Du behärskar Officepaketet och har god vana av att läsa instruktioner Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i engelska är det bra. Ett av ledorden för Vattenfall Värme är säkerhet - så ditt säkerhetstänk bör alltid finnas med i arbetet.

Som person är du utåtriktad och självklart tycker du om att arbeta i grupp likväl som att arbetsleda. Vi sätter stor vikt vid din förmåga att kommunicera, då arbetet sker i nära kontakt med både medarbetare, entreprenörer och våra kunder. Du har ett nytänkande som du omsätter i praktiken. Du trivs med att arbeta resultatorienterat med eget ansvar och håller ordning och reda. Körkort B erfordras.

Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med intressanta arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen. Ett steg i karriären hos oss kan vara ett ökat ansvarsområde inom ex produktionsrelaterad verksamhete. Även fortsatta karriärmöjligheter inom hela Vattenfall finns naturligtvis.

Mer information
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via länken www.vattenfall/jobb senast 5 februari 2015.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Adrian Berg von Linde 070246 71 49 eller arbetsledare Johan Renlund. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carina Harre, Rekryterare, 076- 763 30 89.

Fackliga representanter- Kalle Almqvist, Akademikerna, 070-5659677, Kjell Karlsson, Ledarna, 073-0389714, Christian Magnusson, SEKO, 070- 3327461, Berry Johansson, Unionen, 070-557 57 23.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfall Värme Norden producerar, distribuerar och säljer värme, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar.
Publiceraddatum: 2015-01-26
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-05
Referens: NR-00088
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VATTENFALL AB

16956  Solna Sverige
Hemsida: http://www.vattenfall.se
  

Platsannons

Säljare sökes omgående

Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer som kommer jobba inom värmdö kommun som vi internutbildar från dag ett.

Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr )

Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön.

Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på.

Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök.
Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka.


Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats.
Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser.

Körkort B är ett krav.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning.

Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit.


Vi erbjuder dig:
- Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider.
- Karriärmöjlighet
- Fortlöpande utbildning inom försäljning.
- Tävlingar och resor.
- Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst.

Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju.

Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast.

Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Publiceraddatum: 2015-01-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Tanum
Webbplats:
Epostadress: jobb.sunne@ritello.se
Övrigt: Glöm ej att ange telefon nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Primum Ad Sanitatem AB
Långgatan 40
68630  Sunne Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pedagoger till nystartad förskola på Värmdö!

Vi söker dig Förskollärare som vill vara med och skapa Värmdös bästa förskola!

I januari öppnade vi upp våra två första avdelningar i vår nybyggda förskola i Mörtnäs/Värmdö. Vi kommer nu under perioden februari-augusti att öppna ytterligare avdelningar. Förskolan kommer totalt att bestå av 5 avdelningar och 100 barn.
Förskolans gård håller idag på att byggas för att ge barnen den absolut bästa utomhusmiljön. I direkt anslutning till gården ligger skogen samtidigt som området är beläget med nära avstånd till både Värmdöleden och Värmdö centrum. Detta ger en bra och central placering för både familjer och pedagoger.

Vi har fått en mycket bra start där barn och föräldrar känner trygghet och förtroende. Vi har haft förmånen att från start kunna erbjuda barn och föräldrar kompetenta och engagerade pedagogerna, vilket också är en starkt bidragande orsak till denna positiva start.

Verksamheten drivs utifrån Reggio Emiliafilosofins tankar.
Vi söker pedagoger som är väl förtrogna med detta arbetssätt och som ser varje barn som kompetent, nyfiket och med fullt av lust att upptäcka och lära. För att ge barnen de bästa förutsättningarna vill vi att du redan från start är väl insatt i:
*Projekterande
*Dokumentation
*En väl planerad och genomtänkt pedagogisk miljö.

Vi arbetar med digitala verktyg för att synliggöra barnets lärande. Detta arbetssätt ökar även föräldrarnas inflytande i verksamheten.

För att tillgodose varje barns behov och anpassa miljön utifrån ålder och mognad så kommer vi på sikt att arbeta i åldershomogena grupper, där pedagogerna varje år följer med sina barn till nästa steg.

Kosten har stor betydelse för att ge barnen den bästa dagen. Vi ska dagligen erbjuda våra barn och pedagoger en näringsrik och väl tillagad kost. Vår kock tillagar frukost och lunch baserad på ekologiska alternativt närodlade råvaror.

Snickarbarnens förskola ska genomsyras av kompetens, engagemang, trygghet och gemenskap.

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för avdelningen. Vi vill att du har förmågan och kompetensen att leda och inspirera dina kollegor mot satta mål och fokusområden. På förskolan finns det förskollärare på varje avdelning. Tillsammans utvecklar ni verksamheten och sätter grunden för verksamheten.

Vill du vara med och skapa den bästa förskolan för våra barn då är du välkommen med din ansökan. Vi söker pedagoger med start redan den 23/2 men även med start i slutet av april samt till augusti.

Ange i ansökan vilket månad du önskar påbörja din anställning.

På snickarbarnens hemsida www.snickarbarnen.com kan du ta del av verksamheten i Sollentuna. Här kan du även ta del av den information som boende på Värmdö tagit del av gällande den nya förskolan.

välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVi söker pedagoger med varierad arbetsgrad 85-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomsvardh@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SNICKARBARNENS FÖRSKOLA AB
Mörtnäshagväg 15
19936  Värmdö Sverige
Hemsida: www.snickarbarnen.com
  

Platsannons

Pedagoger till nystartad förskola på Värmdö!

Vi söker dig BARNSKÖTARE som vill vara med och skapa Värmdös bästa förskola!

I januari öppnade vi upp våra två första avdelningar i vår nybyggda förskola i Mörtnäs/Värmdö. Vi kommer nu under perioden februari-augusti att öppna ytterligare avdelningar. Förskolan kommer totalt att bestå av 5 avdelningar och 100 barn.
Förskolans gård håller idag på att byggas för att ge barnen den absolut bästa utomhusmiljön. I direkt anslutning till gården ligger skogen samtidigt som området är beläget med nära avstånd till både Värmdöleden och Värmdö centrum. Detta ger en bra och central placering för både familjer och pedagoger.

Vi har fått en mycket bra start där barn och föräldrar känner trygghet och förtroende. Vi har haft förmånen att från start kunna erbjuda barn och föräldrar kompetenta och engagerade pedagogerna, vilket också är en starkt bidragande orsak till denna positiva start.

Verksamheten drivs utifrån Reggio Emiliafilosofins tankar.
Vi söker pedagoger som är väl förtrogna med detta arbetssätt och som ser varje barn som kompetent, nyfiket och med fullt av lust att upptäcka och lära. För att ge barnen de bästa förutsättningarna vill vi att du redan från start är väl insatt i:
*Projekterande
*Dokumentation
*En väl planerad och genomtänkt pedagogisk miljö.

Vi arbetar med digitala verktyg för att synliggöra barnets lärande. Detta arbetssätt ökar även föräldrarnas inflytande i verksamheten.

För att tillgodose varje barns behov och anpassa miljön utifrån ålder och mognad så kommer vi på sikt att arbeta i åldershomogena grupper, där pedagogerna varje år följer med sina barn till nästa steg.

Kosten har stor betydelse för att ge barnen den bästa dagen. Vi ska dagligen erbjuda våra barn och pedagoger en näringsrik och väl tillagad kost. Vår kock tillagar frukost och lunch baserad på ekologiska alternativt närodlade råvaror.

Snickarbarnens förskola ska genomsyras av kompetens, engagemang, trygghet och gemenskap.

Vill du vara med och från grunden skapa den bästa förskolan för våra barn då är du välkommen med din ansökan.
Vi söker pedagoger med start redan den 23/2 men även med start i slutet av april samt till augusti.

Ange i ansökan vilket månad du önskar påbörja din anställning.

På snickarbarnens hemsida www.snickarbarnen.com kan du ta del av verksamheten i Sollentuna. Här kan du även ta del av den information som boende på Värmdö tagit del av gällande den nya förskolan.

välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVi söker pedagoger med varierad arbetsgrad 85-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomsvardh@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SNICKARBARNENS FÖRSKOLA AB
Mörtnäshagväg 15
19936  Värmdö Sverige
Hemsida: www.snickarbarnen.com
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till kille med Autism på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till vår härliga 10-åring. Han har autism och utvecklingsstörning och behöver hjälp med kommunikation och aktiv träning. Han gillar att cykla, utförsåkning, rida, bada och bus. Vi jobbar även med musik och andra färdigheter. Personen vi söker bör vara initiativrik, fysiskt aktiv och ha en positiv inställning. Kunskap om autism, PECS, kognitivt stöd och TBA är en merit, men inget krav. Vi ser gärna manliga och kvinnliga sökande.

Arbetstider är kvällar och helger, i snitt 10h/v

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande
 
Arbetstid / Varaktighet: kvällar och helger, i snitt 10h/v. Tjänsten ligger på ca 25% Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-23
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5832%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Timvikarier till kvinna i Värmdö

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet.

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter hon en kvinna i 50-årsåldern boende på Värmdö. Kvinnan har nedsatt syn och ataxi, vilket innebär att hon har svårt att koordinera muskelrörelser. Därför behöver hon en extra hand vid måltider, olika hushållssysslor som matlagning, tvätt, personlig hygien, träning och förflyttning. 


Uppdraget som assistent är utmanande och vi söker en lugn och trygg person som har nära till skratt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samt att du har lätt för att finna lösningar. Det är viktigt att du behärskar svenska på ett bra sätt.  

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vårdbiträdesutbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemi mellan dig som assistent och kvinnan. 

Arbetstiderna för förlagda under dag, kväll och helg. 

Vi söker en timvikarie som kan arbeta mer under sommaren.

Körkort är ett krav och en egen bil är en fördel för att kunna ta dig till och från kunden, då bussarna inte går så ofta. Arbetspassen är förlagda under dag och kväll på vecko- och helgdagar.

Omfattning: Vid behov

Rekrytering pågår löpande

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-22
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60092
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  
Platsannons

Timvikarier till kvinna i Värmdö

Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet.

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter hon en kvinna i 50-årsåldern boende på Värmdö. Kvinnan har nedsatt syn och ataxi, vilket innebär att hon har svårt att koordinera muskelrörelser. Därför behöver hon en extra hand vid måltider, olika hushållssysslor som matlagning, tvätt, personlig hygien, träning och förflyttning. 


Uppdraget som assistent är utmanande och vi söker en lugn och trygg person som har nära till skratt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samt att du har lätt för att finna lösningar. Det är viktigt att du behärskar svenska på ett bra sätt.  

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vårdbiträdesutbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemi mellan dig som assistent och kvinnan. 

Arbetstiderna för förlagda under dag, kväll och helg. 

Vi söker en timvikarie som kan arbeta mer under sommaren.

Körkort är ett krav och en egen bil är en fördel för att kunna ta dig till och från kunden, då bussarna inte går så ofta. Arbetspassen är förlagda under dag och kväll på vecko- och helgdagar.

Omfattning: Vid behov

Rekrytering pågår löpande

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-22
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60092
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  
Platsannons

SPECIALISTSJUKSKÖTERSKOR V.26-34 I STOCKHOLM

Vi växer snabbt och behöver nu fler specialistsjuksköterskor till vårt fina team i Stockholm!
I sommar erbjuder vi ett brett utbud av spännande och intressanta uppdrag inom de flesta specialistinriktningar.
Omfattning: Heltid eller deltid, dag/kväll/natt/helg. Du har möjlighet att själv välja om du vill arbeta hel- eller deltid.
Perioden: veckorna 26-34.

Krav: Legitimerad sjuksköterska men minst två års yrkeserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga

För att trivas i rollen som bemanningssköterska tror vi att du är flexibel, kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, du ser frihet och omväxling som viktiga inslag i ditt arbetsliv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. .

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Publiceraddatum: 2015-01-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-22
Referens: Specialist ssk Sthlm
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

Servicehandläggare

Kontaktcenter ger service till kommunens medborgare, företag och organisationer. Vi fortsätter att utveckla och förbättra vår service och söker nu en medarbetare till vår verksamhet.

Rollen som Servicehandläggare innebär att du är kommunens ansikte utåt och bemöter medborgare och kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du ger service och vägledning via telefon, besök, e-post och övriga e-tjänster som kommunen erbjuder samt handlägger enklare ärenden. Kontaktcenter har som mål att ge bästa möjliga service till Värmdöbor men också till sommarboende och turister. Rollen ställer stora krav på samarbete och att samverka med förvaltningarnas handläggare och avdelningar och att representera kommunen gentemot dess invånare och kunder. Målsättningen är att varje medarbetare ska vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot service, information, administration och förvaltning. Du ska ha en väl utvecklad servicekänsla och förmåga till problemlösning. Du ska ha erfarenhet av att ge service, såväl personligt som genom telefon och gärna andra digitala medier. Du ska ha mycket goda kunskaper i informationssökning. Det är meriterande om du har arbetat med service både i offentlig som kommersiell miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som tycker samarbete och delaktighet är viktigt för att nå framgång och hellre ser möjligheter än svårigheter när nya utmaningar dyker upp. Verksamheten är under uppbyggnad och du arbetar i en grupp av sex medarbetare. Du ges tillfälle att skaffa dig värdefulla erfarenheter av service och utveckling av kontaktcenter inom den offentliga sektorn.

Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket i tal såväl som skrift

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett tidsbestämt vikariat till och med 31 augusti 2015 med tillträde efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Brattgård på telefon 08-570 470 72.

Fackliga kontakter når du via kommunens växel, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-22
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: VK:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4751859825173566074
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden Attendo Ljung

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Äldreboendet Attendo Ljung söker sommarvikarier 2015!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare. Vi söker dig som vill göra det "lilla extra" för våra boende.

Vi söker Dig som gärna har utbildning som undersköterska och ett stort intresse att arbeta med äldre och dementa. Det är ett krav att du har datavana och behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vi dokumenterar i systemet Safe Doc . Mycket stor vikt kommer att läggas vid social kompetens, erfarenhet av äldreomsorg. Vi förutsätter även att du älskar att arbeta med människor och vill vara med att skapa en meningsfull dag för våra boende. Du kommer att erbjudas en arbetsplats med många trevliga och kompetenta arbetskamrater.Bifoga gärna referenser och skriv om du har något specialintresse som att spela något instrument, baka, måla mm. Vi arbetar med kontaktmannaskap och bedriver personcentrerad vård och omsorg.


Vi bjuder på frukt, kaffe och torsdagsfika.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidenl ök sommarvikariat under juni, juli och augusti.Vikariat och "timmisar".Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 7469
Webbplats: http://attendo.se/tj%C3%A4nster/undersk%C3%B6terskorv%C3%A5rdbitr%C3%A4den-attendo-ljung
Epostadress: jenny.varnas@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sjuksköterska timanställning och sommarvikarier 2015

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till oss som timmis och/eller sommarvikarie 2015!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare.


Vi söker dig som vill jobba extra här kontinueligt eller som sommarvikarie. Du kommer att ingå i vårt trevliga sjuksköterske team.

Arbetsuppgifter;

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen. Vi bedriver personcentrerad vård och omsorg vilket innebär ett omvårdnadsansvar, arbetsledning och handledning av omvårdnadspersonal. I sjuksköterske gruppen tar vi vara på varandras kompetenser och innehar olika ansvarsområden. Stor vikt läggs vid teamsamverkan och tvärprofessionellt arbete.

Kvalifikationer;

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg/demens, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom öppen- hälso och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nogrann, ansvarsfull och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Sjuksköterske teamet består idag av 8 sjuksköterskor. Två arbetar enbart nattetid. Resterande tjänstgör dag och kvällstid enligt rullande schema. En av sjuksköterskorna arbetar som samordnande sjuksköterska. I dagsläget tjänstgör sjuksköterskorna var 3.e helg.

Övrigt; Vi bjuder på frukt & kaffe, har en personalfond som bidrar till en trevlig arbetsmiljö.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Sista ansökningsdatum 28 februari 2015. Varmt välkommen med din ansökan. För information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs 0708 65 43 19 eller 08-574 609 53. Allra lättast via email jenny.varnas@attendo.se.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidenligt överenskommelse Timanställning och sommarvikariat (TIM OCH RAD UPP TILL 100%)Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: 7468
Webbplats: http://attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-sommarvikarier-2015timmisar
Epostadress: jenny.varnas@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
skärgårdsvägen 221
13934  värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sjuksköterska (Vikariat) till Attendo Ljung, Värmdö.

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen att bli en del av vårt kompetenta sjuksköterske team!

Attendo Ljung är ett nybyggt, modernt äldreboende. Beläget i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm med goda busskommunikationer. Attendo Ljung består av två plan totalt 56 platser + en demensdagvård på 7 platser. Inriktningen är somatik, demens och växelvård/ kortidsboende. I vårt team arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, trivselvärd samt demensvårdsutvecklare. Vi arbetar tvärprofessionellt för att varje dag skall kännas meningsfull för våra brukare.


En av våra kollegor kommer att gå på graviditet- och föäldrarledighet och därför söker vi dig som vill prova något nytt i ett stabilt och välfungerande sjukskötersketeam.

Arbetsuppgifter;

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen. Vi bedriver personcentrerad vård och omsorg vilket innebär ett omvårdnadsansvar, arbetsledning och handledning av omvårdnadspersonal. I sjuksköterske gruppen tar vi vara på varandras kompetenser och innehar olika ansvarsområden. Stor vikt läggs vid teamsamverkan och tvärprofessionellt arbete.

Kvalifikationer;

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg/demens, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom öppen- hälso och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nogrann, ansvarsfull och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Sjuksköterske teamet består idag av 8 sjuksköterskor. Två arbetar enbart nattetid. Resterande tjänstgör dag och kvällstid enligt rullande schema. En av sjuksköterskorna arbetar som samordnande sjuksköterska. I dagsläget tjänstgör sjuksköterskorna var 3.e helg.

Övrigt; Vi bjuder på frukt & kaffe, skobidrag och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi söker även sjuksköterskor för timanställning.

Sista ansökningsdatum 28 februari 2015. Varmt välkommen med din ansökan. För information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs 0708 65 43 19 eller 08-574 609 53. Allra lättast via email jenny.varnas@attendo.se.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid90% Enl överenskommelse.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: 7467
Webbplats: http://attendo.se/tj%C3%A4nster/sjuksk%C3%B6terska-vikariat-till-attendo-ljung-v%C3%A4rmd%C3%B6
Epostadress: jenny.varnas@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

PIZZABAGARE

Restaurang Återvall på Ingarö behöver anställa en Pizzabagare.

Vi vill gärna att du som söker arbetet som Pizzabagare har erfarenhet av arbete i en restaurang samt gärna mångårig erfarenhet av att tillverka Pizza.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid.Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: För frågor angående tjänsten ring till restaurangen på 08-57028282. Prata med Jasminko.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  INGARÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Redovisningsekonom inom området förskola och skola

Värmdö kommuns tjänstemannaorganisation är i utveckling för att tydliggöra ansvar, roller och sammanhang. En del av den nya tjänstemannaorganisationen är Ekonomi och uppföljning, vars ansvarsområde spänner över hela det ekonomiska spektret, såsom ekonomisk planering, redovisning, uppföljning, analys och ekonomistyrning. Sektorn ansvarar för ekonomisystem och ekonomiadministration, den rymmer också inköps- och upphandlingsfrågor. Till redovisningsenheten söker vi nu en ekonom som i huvudsak kommer att arbeta med ekonomiska frågor kopplade till Förskole-och skolavdelningen inom Kultur- och utbildningssektorn.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och inspirerande utmaningar i en kommun i snabb tillväxt. På arbetsplatsen finns också goda möjligheter för den som är beredd att ta nästa steg i karriären.

Arbetet innebär att du agerar stöd till resultatenhetschefer inom Förskole- och skolavdelningen. Du är också delaktig i budgetering, ekonomisk redovisning, prognoser, analyser, årsbokslut och årsredovisning. Rollen innebär också att du deltar i olika processer såväl inom Kultur- och utbildningssektorn som inom kommungemensamma projekt. Din placering på redovisningsenheten gör att du verkar i en arbetsmiljö med bred kompetens och erfarenhet vilket hjälper dig att vara trygg i din roll som ekonom.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urvalsarbetet sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta redovisningschef Helene Säfkvist Wimnell, 08-570 481 53 eller ekonomichef Hans Ivarsson, 08-570 481 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: UAEK:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750999855149225783
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Redovisningsekonom plan och exploatering

Värmdö kommuns tjänstemannaorganisation är i utveckling för att tydliggöra ansvar, roller och sammanhang. En del av den nya tjänstemannaorganisationen är Sektorn för ekonomi och uppföljning, vars ansvarsområde spänner över hela det ekonomiska spektret, såsom ekonomisk planering, redovisning, uppföljning, analys och ekonomistyrning. Sektorn ansvarar för ekonomisystem och ekonomiadministration, den rymmer också inköps- och upphandlingsfrågor. Till redovisningsenheten söker vi nu en ekonom som i huvudsak kommer att arbeta med ekonomiska frågor för Plan- och exploateringsenheten, vars verksamhet i huvudsak drivs i projektform.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och inspirerande utmaningar i en kommun i snabb tillväxt. På arbetsplatsen finns också goda möjligheter för den som är beredd att ta nästa steg i karriären.

Arbetet innebär att du är delaktig i att ta fram budget och prognoser för Plan- och exploateringsenheten och analysera utfall kopplat till dessa. Du medverkar också i arbetet med årsbokslut och delårsbokslut. Eftersom arbetet till stor del drivs som projekt ingår det också i rollen att ansvara för uppföljning av projektintäkter utifrån finansieringsform. Din placering på redovisningsenheten gör att du verkar i en arbetsmiljö med bred kompetens och erfarenhet vilket hjälper dig att vara trygg i din roll som ekonom.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå med inriktning på redovisning. Det är en stor fördel, men inget krav, om du har arbetat med projektredovisning tidigare. Erfarenhet från motsvarande funktion i kommun eller landsting är definitivt en styrka men inte ett krav.

Vi vill dessutom att du

. har ett brinnande intresse för redovisning och dess betydelse för analys och uppföljning
. är nyfiken och lösningsorienterad
. har förmåga att växla perspektiv och analysera frågor från olika infallsvinklar
. kan analysera ekonomiska sammanhang och har förmåga att presentera komplexa frågor på ett pedagogiskt sätt
. behärskar att jobba i ekonomisystem och Excel eller motsvarande
. är mål- och resultatorienterad
. har lätt för att samarbeta
. kan arbeta självständigt men gillar också att verka i team och där fungera som en brygga mellan redovisning och verksamhet
. är förändringsbenägen och gärna medverkar i ekonomisektorns utvecklingsarbete.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Urvalsarbetet sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta redovisningschef Helene Säfkvist Wimnell, 08-570 481 53 eller ekonomichef Hans Ivarsson, 08-570 481 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: UAEK:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750999855145867343
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Butiksmedarbetare Värmdö - timanställning

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln".

Så ansöker du
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk http://jobb.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/4193_31596.htm.
Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.

Ansökningsprocessen påbörjar du genom att på vår hemsida välja region Sverige. När du gjort ditt val visas samtliga lediga tjänster som för närvarande finns. Vi ber dig bifoga CV och personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg m.m. tar du med till en eventuell intervju.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 februari 2015. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.
Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2015-01-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsten avser en timanställning vid behov på uppskattningsvis 5 timmar i veckan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB

.  . Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Ingarö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik, fysik och kemi

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Ingarö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1MPMFK20141202
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1MPMFK20141202
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Företagssäljare (B2B) Telefoni / IT - Heltid

TeleConsulting erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom telekommunikation och IT. Vi arbetar oberoende från operatörerna och hjälper svenska företag att hitta rätt kommunikationslösning. Vi samarbetar idag med flera stora operatörer som Tele2, Tre, mm.

Som Företagssäljare kommer du att sälja operatörernas produkter till Värmdös alla små och medelstora företag (0-49 anställda).

Tjänsten som företagssäljare innebär att du på egen hand kontaktar företag för att boka in möten och genomför därefter kundbesök hos potentiell kund. Detta kräver att du ska kunna presentera dina produkter för en eller flera personer.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, alltifrån prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till avtalsskrivning. Då du träffar alltifrån ekonomichefer, IT-chefer till VD är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor.

Stor vikt ligger på att du som säljare kan arbeta självständigt och bygga upp en långsiktig relation till dina kunder. Detta medför självklart att du arbetar kundorienterat och levererar genomtänkta lösningar gentemot kund.

Tidigare erfarenheter från försäljning inom B2B är meriterande, men det är inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt.

Är du rätt person för jobbet ger vi dig en gedigen säljutbildning och stora möjligheter att avancera inom företaget med goda förtjänstmöjligheter.


Vi söker dig som:
- Har en stark drivkraft
- Trivs i sociala sammanhang
- Vill skapa karriär
- Gillar att arbeta i ett högt tempo
- Har lätt för att träffa nya människor

Skicka din ansökan till ansokan@teleconsulting.se, ange "Företagssäljare" som referens.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@teleconsulting.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TeleConsulting Sverige AB
Karlavägen 18
11431  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.teleconsulting.se
  
Platsannons

Pedagog med ansvar för öppna förskolan Hemmesta

Blåsippans öppna förskola är en välbesökt öppen förskola i Hemmesta. Öppna förskolan är en viktig resurs för barn på Värmdö som inte är inskrivna i övrig förskoleverksamhet, nyinflyttade och för pedagogisk omsorg/dagbarnvårdare.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med en kollega och förskolechef får möjlighet att utveckla en verksamhet där barn och föräldrar är i fokus. Man ingår också i ledningsgrupp för att utveckla både den egna och dagbarnvårdarnas verksamhet. Vi erbjuder en spännande och utmanade tjänst med pedagogisk gruppverksamhet för barn och vuxna.

I rollen som pedagog ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Du utvärderar och planerar verksamheten i samarbete med din kollega på den andra öppna förskolan i Gustavsberg samt förskolechef. Variationen i närvaron ställer stora krav på flexibilitet i verksamheten. Det tillhör den öppna förskolans förutsättningar att man med kort varsel kan anpassa sig till olika situationer.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning såsom förskollärare, barnskötare eller annan liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du kan arbeta enskilt och du trivs med att ha många föräldrar och barn omkring dig. Om du dessutom har kunskap kring skapande verksamhet och sång så är det meriterande eftersom det ofta efterfrågas av föräldrarna. Den viktigaste egenskapen är förmågan att prata med föräldrar, att sätta sig in i olika situationer och skapa en förtroendefull atmosfär.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med uppehållstjänst med tillträde snarast efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 1 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Bartak, förskollärare i Öppen förskola Gustavsberg 08-570 473 80 eller Anna Bjers Giles, Förskolechef, 08-570 474 57.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens: PVFK03:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750131735167913835
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

MEDCURA SÖKER HELG SJUKSKÖTERSKA, ÄLDREBOENDE!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun, landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

Vi söker:
Som förstahandsleverantör till Attendos verksamheter söker vi nu en leg.sjuksköterska till äldreboende i Gustavsberg. Uppdraget är på helger, både dag och kväll, från 5/6-23/8. Söker främst ssk till sommaren men möjlighet till tidigare start och förlängning finns.

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du ska gärna ha två års erfarenhet som sjuksköterska. Meriterande om du har erfarenhet av arbete på äldreboende sedan tidigare, eller inom äldreomsorgen. Samt om du har erfarenhet av dokumentationssystemet Safedoc.

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidIndividuell lönestättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Äldreboende helg
Webbplats:
Epostadress: info@medcura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medcura AB
Sturegatan 56
11436  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.medcura.se
  
Platsannons

Non-foodansvarig Värmdö 25 tim/veckan

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som Non-food ansvarig ser du till att ytan med "icke mat" artiklarna ser bra och tilltalande ut. Du är ansvarig för påfyllnad och presentation av butiken. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Du arbetar med försäljningsoptimering samt har ett stort ekonomiskt ansvar då du tar emot och återsänder varor i butiken.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln".

Så ansöker du
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/4193_31596.htm. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att välja den region du är intresserad av att arbeta i. När du gjort ditt val, visas regionens lediga tjänster. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 3 februari 2015. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB

.  . Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier inom äldreomsorg Djuröhemmet

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på Storskärs service- och vårdboende, Lillskärs vårdboende och Kobbens demensboende med 8 boende. Vi har även en dagverksamhet. Vår omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap.

Hos oss får du arbeta med något av det bästa som finns - att göra vardagen meningsfull för våra äldre.

Rollen som sommarvikarie på Djuröhemmet innebär att du tillsammans med ordinarie personal ansvarar för att våra boende får all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med äldreomsorg. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet samt att du kan ta ett stort eget ansvar. Självklart ska du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen ser vi som en merit men inget krav. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra eftersom kommunikationen med våra boende är viktig. För dessa tjänster måste du ha fyllt 18 år.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställning med timlön i första hand under sommaren 2015. Tidigare tillträde kan diskuteras samt även förlängning under hösten.

Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Inger Myhlback verksamhetschef, 08-574 409 16 eller 08-570 470 38.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstid Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens: PVÄB03:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750131735154868509
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sommarvikarier till hemtjänsten

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, Daghöjden, för personer med demensdiagnos.

Vi söker nu undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta som sommarvikarier i vår verksamhet i Gustavsberg/Ingarö-området.

Rollen som sommarvikarie i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg ser vi det som meriterande. Personlig lämplighet har vi i fokus. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser vikariat med timlön under perioden juni-augusti 2015 med schemalagd arbetstid som innefattar dagar, kvällar och helger.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Mona Asplund, Verksamhetschef proVarmdo Hemtjänst Gustavsberg/Ingarö, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-15
Referens: PVHTJ01:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750131735153184895
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Nyexad leg. Sjuksköterska till sommaruppdrag

Vi söker

Dig som är nyexad sjuksköterska våren 2015. I sommar har vi möjlighet att anställa nyexaminerade sjuksköterskor till äldreomsorgen. Du som söker bör vara engagerad i ditt arbete och ha erfarenhet av att jobba i journalprogrammen Safe doc och Take Care. Du bör behärska svenska språket både i tal och skrift. Möjlighet till god ersättning.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på äldreboende.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-03
Referens: 333
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=333
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

ÄLDREBOENDE VÄRMDÖ DAG/KVÄLL - SOMMAR

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för uppdrag på äldreboende, Värmdö.
Boendet är modernt och ligger i naturskönt område nära havet. 56 lägenheter med eget badrum, 28 demensplatser, 20 platser för somatisk omvårdnad och 8 platser för växelvård.

Period v. 25 - 33. Finns möjlighet till hel/deltid.
Aktuellt journalsystem är Safedoc, inget krav att kunna utan är lätt att lära sig. Erfarenhet av arbete på äldreboende/inom geriatrik är meriterande. Vi söker dig som har en positiv inställning, är flexibel och tycker om att arbeta med människor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-19
Referens: Äldreboende dag/kväll Värmdö
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

ÄLDREBOENDE VÄRMDÖ NATT - SOMMAR

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för uppdrag på äldreboende, Värmdö.
Boendet är modernt och ligger i naturskönt område nära havet. 56 lägenheter med eget badrum, 28 demensplatser, 20 platser för somatisk omvårdnad och 8 platser för växelvård.

Period v. 25 - 33. Finns möjlighet till hel/deltid.
Aktuellt journalsystem är Safedoc, inget krav att kunna utan är lätt att lära sig. Erfarenhet av arbete på äldreboende/inom geriatrik är meriterande. Vi söker dig som har en positiv inställning, är flexibel och tycker om att arbeta med människor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-19
Referens: Äldreboende natt Värmdö
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

Miljöinspektör inriktning hälsoskydd

Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett föränderligt kontor i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss.

Bygg- och miljöavdelningen ingår i Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn. Vår avdelning utgörs av 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som miljöinspektör ingår att utöva tillsyn och prövning enligt miljöbalken, förbereda och genomföra inspektioner i olika hälsoskyddsärenden i Värmdö Kommun. Utöver detta ska du ge stöd och service till verksamhetsutövare, exempelvis företagare och medborgare.

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller med motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom hälsoskyddsområdet, likaså att du har erfarenhet från myndighetsutövning i offentlig sektor. Juridisk kompetens inom förvaltningslagen och miljöbalken är meriterande.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med en egen drivkraft. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, att du är noggrann, initiativrik och serviceinriktad. Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt med att driva egna projekt.

Du behöver ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och verksamhetsutövare. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på heltid med tillträde omgående och som längst till och med 2016-06-30.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, friskvårdspeng och tillämpar rökfri arbetstid.


Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Stafström, Enhetschef, bygg- och miljöavdelningen via växeln, 08-570 470 00.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: BMA:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4750131735145947353
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Personlig assistent sökes!

Är du genuint intresserad av arbete med ungdomar med speciella behov? Då kanske vi passar för varandra!

Jag är en 16-årig tjej med en CP-skada och omfattande vårdbehov som söker en personlig assistent som kan jobba både kväll, helg och natt vid behov. Din arbetsplats är där jag befinner mig; framför allt i hemmet och på min fritid, men även ibland i skolan (om någon av mina skolassistenter blir sjuka). Jag bor med min familj och vår hund i Gustavsberg (30 min bussresa från Slussen).
Du har stor inlevelseförmåga, är lyhörd, tålmodig och flexibel och tycker om att arbeta självständigt, men även tillsammans med andra. På aktiviteter och helger har jag dubbelassistans.
Jag är intresserad av film, musik, sång och bus och du får gärna ha barnasinnet kvar. Min kommunikation sker med stöd av bilder så har du erfarenhet av AKK (alternativ kommunikation) är det ett plus.
Jag söker dig som ser detta arbete som givande och stimulerande och även långsiktigt. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller motsvarande är ett krav. Du ska vara kvinna över 20 år, rökfri och inte allergisk mot pälsdjur, då det finns hund i familjen.

Du kommer få grundlig introduktion och den handledning samt vidareutbildning som du behöver för att utveckla dig som assistent.
Finner du detta intressant vänligen skicka CV samt ett personligt
brev via e-post till: katarina@fmfassistans.se
Ange referens nummer : Värmdö-325

FMF Assistans är ett företag som erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med en mångårig erfarenhet och en bred kunskap inom lagområdena LSS/LASS. Företagets värderingar grundas på kvalité, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder skräddarsydd assistans efter brukarnas önskemål och behov. FMF assistans har haft en mycket stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet i landet för att möta efterfrågan.
Från och med 1 januari 2011 är det krav på att man måste ha polisregister när man utför insatser åt barn under 18 år. Ett belastningsregister- LSS beställer du hos Polisen och tänk på att handläggningstiden kan dröja, var ute i god tid.
Publiceraddatum: 2015-01-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSchema enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Värmdö-325
Webbplats:
Epostadress: katarina@fmfassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB

70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Barnvakt i Värmdö

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0-6 år
Är minst 17 år, någon högsta ålder finns däremot inte
Vanligtvis kan arbeta vardagar från kl 15
Kan följa familjen under minst 12 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 1
Ålder: 2 år
Ort: Värmdö
Dagar och tider: ca 1 tillfälle i veckan á 180 min
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1EMH20141217

Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på http://www.barnlugn.se/jobba-som-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: http://www.barnlugn.se/
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1EMH20141217
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/Barnlugn
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Miljöinspektör avloppshandläggning

Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig avdelning i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss.

Bygg- och miljöavdelningen ingår i Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn. Vår avdelning utgörs av 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som miljöinspektör ingår arbetsuppgifter inom miljöbalkens område i huvudsak handläggning av tillstånd av enskilda avlopp, slamkompostering, latrinkompostering och dricksvatten. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunens olika invånare och företag.

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller med motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har minst 6 månaders erfarenhet inom arbetsområden som rör enskilda avlopp, likaså att du har erfarenhet från myndighetsutövning i offentlig sektor. Juridisk kompetens inom förvaltningslagen och miljöbalken är meriterande.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med en egen drivkraft. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, att du är noggrann, initiativrik och service- och målinriktad. Du tycker om att jobba i grupp, men trivs samtidigt med att driva egna projekt.

Du behöver ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och verksamhetsutövare. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och pågår som längst 1 år. Möjlighet till förlängning kan bli aktuellt.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast 9 februari 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Stafström, Enhetschef, bygg- och miljöavdelningen via växeln, 08-570 470 00

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: BMA:2014:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4749267625170466784
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Miljöinspektör för inventering av enskilda avlopp

Vill du arbeta på ett föränderligt kontor i utveckling där tempot är högt med trevliga kollegor och där kunden är i fokus är du rätt person för oss.

Bygg- och miljöavdelningen ingår i Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn. Vår avdelning utgörs av 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som miljöinspektör ingår arbetsuppgifter inom miljöbalkens område i huvudsak inventering, uppföljning och handläggning av enskilda avlopp. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunens olika invånare och företag.

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller med motsvarande utbildning. Du bör ha erfarenhet inom arbetsområdet som rör enskilda avlopp, likaså att du har erfarenhet från myndighetsutövning i offentlig sektor. Juridisk kompetens inom förvaltningslagen och miljöbalken är meriterande.

Som person har du ett positivt förhållningssätt, är driven och trivs med ett högt tempo. Du är initiativrik och serviceinriktad. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och pågår som längst 1 år. Möjlighet till förlängning kan bli aktuellt.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, flexibel arbetstid och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Stafström, Enhetschef, bygg- och miljöavdelningen via växeln, 08-570 470 00

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: BMA:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4749267625166406057
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Livsmedelsinspektör

Vill du arbeta med trevliga kollegor på ett föränderligt kontor i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss.

Bygg- och miljöavdelningen ingår i Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn. Vår avdelning utgörs av 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som livsmedelsinspektör ingår att utöva kontroll enligt livsmedelslagen, förbereda och genomföra inspektioner och revisioner på livsmedelsanläggningar i Värmdö Kommun. Handläggning av registreringar och godkännanden, utreda klagomål och matförgiftningar samt ge stöd och service till verksamhetsutövare, exempelvis företagare och medborgare.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ämnesområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från myndighetsutövning som livsmedelsinspektör.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med en egen drivkraft. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, att du är noggrann, initiativrik och service- och målinriktad. Du tycker om att jobba i grupp, men trivs samtidigt med att driva egna projekt.

Du behöver ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och verksamhetsutövare. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och gäller under 1 år från tillträdesdatum.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, friskvårdspeng och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Stafström, Enhetschef, via växeln, 08-570 470 00.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: BMA:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4749267625164833062
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Säljare RIB-båtresor

Du kommer att arbeta i Stockholms city och sälja dagsutflykter till en Rib-båt. Arbetstiden är ca 09.00-15.00, men kan variera under sommaren. Det kan även innebära att åka med i båten och hålla i sightseeing presentationer. Ibland kan arbetet vara båtkalle samt hjälpa till med att arrangera events. Det finns två arbetspass, ett tisdag-fredag och ett lördag-måndag. Tanken är att firman skall växa och rätt person kan ges möjlighet till att utveckla företaget och kan bli mer än ett sommarjobb.

Vi söker en glad, flitig och driven säljare som har lätt för att ta nya människor. Vi söker någon som vill tjäna så mycket pengar som möjligt. Flytande engelska, bonus med fler språk såsom franska, tyska, ryska och kinesiska. Båtvana är inget krav men meriterande. Kännedom om skärgården och dess historik är bra, men inget krav. Matlagningskunskaper är bra. Ålder 16-25 år. Skicka ansökan med kort beskrivning varför just du passar till det här jobbet och bifoga en bild på dig själv.
Publiceraddatum: 2015-01-19
Yrkesbenämning: Cateringarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDELTIDFasta lönen kommer vara relativt låg men en duktig säljare kan komma upp i en väldigt bra dagslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robert@ribadventure.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rib Adventure Stockholm AB
Tegelsstigen 16
13933  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 1
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1HSM20150115
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-16
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1HSM20150115
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurs till förskoleklass

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Vi har samlad skoldag där fritids är integrerat i skolan, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i verksamheten.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan.

I rollen som resurs kommer du i huvudsak att ha ansvar för en elev i förskoleklass, främst under skoltid. Under eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet. Tjänsten innebär också att du sköter viss dokumentation och utvärdering samt arbetar enligt våra styrdokument.

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller barnskötare med erfarenhet av pedagogiskt arbete med yngre elever och gärna med specialpedagogisk kompetens. Som person har du ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling. Du vågar utmana befintliga synsätt och pröva nya vägar för att ge varje barn optimala förutsättningar till lärande. Du är flexibel och engagerad, ser möjligheter istället för begränsningar samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08-570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-16
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Referens: PVGS08:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4746676605166483080
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Servicehandläggare till Kontaktcenter - extrajobb

Kontaktcenter ger service till kommunens medborgare, företag och organisationer. Vi fortsätter att utveckla och förbättra vår service och söker nu en medarbetare med timanställning och som kan arbeta under sommarperioden.

Rollen som Servicehandläggare innebär att du är kommunens ansikte utåt och bemöter medborgare och kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du ger service och vägledning via telefon, besök, e-post och övriga e-tjänster som kommunen erbjuder. Kontaktcenter har som mål att ge bästa möjliga service till Värmdöbor men också till sommarboende och turister. Rollen ställer stora krav på samarbete och att samverka med förvaltningarnas handläggare och avdelningar och att representera kommunen gentemot dess kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av service och goda kunskaper i informationssökning. Vi tror att du idag kanske studerar på högskola/universitet och då gärna med inriktning mot service, information, administration och förvaltning. Det är meriterande om du redan i dag har arbetat med service både i offentlig som kommersiell miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som tycker samarbete och delaktighet är viktigt för att nå framgång och hellre ser möjligheter än svårigheter när nya utmaningar dyker upp. Du ges tillfälle att skaffa dig värdefulla erfarenheter av service och utveckling av kontaktcenter inom den offentliga sektorn.

Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket i tal såväl som skrift.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är vid behov med timlön men vi vill gärna att du har möjlighet att arbeta en dag i veckan under våren samt någon kväll. Vissa tillfällen bemannar du kontaktcenter då kommunfullmäktige sammanträder, vilket innebär senare kvällsarbete. Tillträde efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 2 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Brattgård på telefon 08-570 470 72.

Fackliga kontakter når du via kommunens växel, 08 - 570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-16
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVid behov Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Referens: VK:2015:2
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4746676605163977157
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Klasslärare till lågstadiet Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen.

Nu söker vi dig som vill arbeta som klasslärare i åk 2 hos oss. På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan.

Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bland annat planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidsmedarbetare samt med de två andra lärarna i årskursen. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, föräldrakontakter, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Tina Conteh, biträdande rektor F-3, 08-570 487 30.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens: PVGS08:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4745813875156216541
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden vid behov

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagning och avlösning för anhöriga. Vi söker nu undersköterskor/vårdbiträden till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö.

Rollen som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg. Har du undersköterskeutbildning är det meriterande. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar vid behov med timlön på varierande tider. Du arbetar hos oss då behov uppstår.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 februari 2015.

Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta enhetschef Mona Asplund, 08-570 470 31.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVid behov Allmän visstid/VikTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: PVHTJ01:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4745813875154013852
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent till en pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Till vår kund, en 8-årig pojke i Saltsjö-Boo/Stavnäs söker vi nu en personlig assistent. Pojken går i skola vid Gullmarsplan på vardagar och behöver personlig assistans efter skolan någon dag i veckan samt vissa helger.

Pojken bor på två adresser olika veckor och vi söker antingen en assistent som kan arbeta på båda adresserna eller en assistent som främst kan arbeta när pojken är i Saltsjö-Boo.

Pojken är en glad och busig kille som gillar när det händer saker. Han har en Cp-skada, kommunicerar med tecken/bilder, kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen. Du som assistent kommer hjälpa pojken med ADL, träna och uppmuntra pojken i hans kommunikation och uppmuntra till fritidsaktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande, positiv och tar initiativ. Som person är du påhittig och vi ser gärna att du har någon erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag är. Stor vikt kommer läggas på personkemi. Vi ser gärna att du studerar eller har annan sysselsättning och är i behov av en extra inkomst. Vi vill att du ska se långsiktigt på anställningen.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet:  Ca två-tre tillfällen per vecka samt lördag eller söndag ca 6-7 timmar plus extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Sabina Andersson


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-15
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5699%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Hudterapeut

Värmdö Hudvårdsklinik har funnits på Värmdö i 15 år, ligger i ljusa fina lokaler i Gustavsberg centrum med bra kommunikationer. Vi växter och växter för varje år och behöver nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en hudterapeut. Vi är idag 2 hudterapeuter, naprapat/massageterapeut och en läkare som utför botoxinjektioner.

Hudterapeut

Vi söker dig som är lojal, väldigt noggrann och som älskar att möta människor. Du ska ha ett brinnande intresse för huden och vilja nå resultat. Vi arbetar med 6 olika märken och skräddarsyr alla hudvårdsprogram åt våra kunder. Men du ska även gilla att arbeta med fotvård, vaxning, frans och brynfärgning och det är ett stort plus om du är CND nagelterapeut.

Du ska vara utbildad hudterapeut och gått en av de SHR godkända skolorna. Du får vara nyutexaminerad eller med erfarenhet det viktigaste är att du brinner för yrket och är noggrann.

-
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare,Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varmdohudvardsklinik.se
Övrigt: Vi har ingen möjlighet att ta emot personliga mötet då vi är upptagna i behandling hela dagarna, inte heller svara på frågor via telefon. Maila oss!
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Hudvårdsklinik

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.varmdohudvardsklinik.se
  
Platsannons

Bygglovhandläggare/Byggnadsinspektörer

Vill du arbeta med trevliga kollegor i en föränderlig avdelning i utveckling där tempot är högt och där kunden är i fokus är du rätt person för oss.

Bygg- och miljöavdelningen utgörs av en avdelning med 41 medarbetare som nästan uteslutande arbetar med myndighetsutövning. Vi ansvarar för olika typer av ärenden som exempelvis tillstånd, anmälningar, strandskyddsdispenser, livsmedelskontroller, bygglov, förhandsbesked, tillsyn, påföljder och ingripanden. Vi strävar också efter att utveckla verksamheten till en mer kundorienterad och digitaliserad arbetsprocess med bland annat e-tjänster som stöd och digital handläggning. Vi sitter i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser.

I rollen som bygglovhandläggare/byggnadsinspektör ingår arbetsuppgifter inom plan- och bygglagens område. I huvudsak innebär det att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd och slutsamråd. Vidare ingår att förbereda beslutsunderlag till bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen. Du kommer att arbeta självständigt med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunens olika invånare och företag. Du förväntas också delta i kontorets utveckling och förbättringsarbete.

Vi söker dig som är intresserad av byggnader och byggnation i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha kunskap om plan- och bygglagen.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt med att driva egna projekt. Arbetet kräver att du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med en egen drivkraft. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, att du är noggrann, initiativrik och serviceinriktad.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde så snart som möjligt.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2015. I urvalsarbetet kan du även komma att få göra en personlighetsprofil via rekryteringsföretag.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta, Jelinka Hall, avdelningschef, 08-570 481 49 eller Emma Eriksson, samordnare, 08-570 481 58

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss samtliga erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-30
Referens: BMK:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4745813875143210835
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Serviceälskande Kontorsassistent / Vikariat

Älskar Du att ge service? Det gör vi med!

På Ute&Co söker vi nu en otroligt välorganiserad och valstrukturerad kontorsassistent, med ett väldigt stort tålamod och många skratt på lager.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 50% med start i april 2015 och 7 månader framåt, med möjlighet till förlängning.

I rollen som kontorsassistent hos oss på Ute&Co kommer du framförallt att arbeta med fakturering, hantering av leverantörsfakturor, administration kring offerter och planering av företagets dagliga verksamhet, men även väldigt mycket kundkontakt. Uppgifterna kommer att vara av varierad natur med fokus på ekonomi, administration och framförallt service. Du kommer att bli del av ett sammansvetsat gäng som ser till att göra varje dag till en rolig dag.

Du måste ha väldigt goda kunskaper i Svenska och Engelska. Stor vikt läggs vid att du kan hantera Engelska, men framförallt Svenska, felfritt i tal och skrift.

Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, och alltid har nära till skratt! Här på Ute&Co är ledordet att vi ska ha roligt.

Helst ska du tidigare arbetat med liknande sysslor, och vi ser även att du har erfarenheter av övrig kontorsadministration. Du har en utbildning på minst gymnasienivå.

Det är mycket meriterande om du har dokumenterad vana av service, och vi ser att service är någonting som präglar din karaktär. Vidare är du flexibel och har lätt för att arbeta med andra och kan byta fokus i arbetet om så krävs. Du är även noggrann och har en mycket god känsla för siffror och struktur.

Du är personen som ser till så att allt "bara fungerar". Det betyder till exempel att du har både frihet och resurser att få vårt kontor att fungera riktigt bra. Du gillar att ligga steget före och har fingertoppskänslan att förstå skillnaden i de små nyanserna.

Som Kontorsassistent på Ute&Co har du viktig funktion där du är både Verksamhetschefens och kontorets förlängda arm för att lösa vardagliga uppgifter och behov. Här ansvarar du även till stor del för uppgifter som underlättar och förenklar vardagen.

Väldigt god datorvana, samt väldigt djupgående kunskaper i Office-paketet är krav.

Ansökan sker med bild.
Publiceraddatum: 2015-01-15
Yrkesbenämning: Kontorsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@uteco.se
Övrigt: Ansökan sker med bild.
Arbetsplats: 
Adress: Ute&Co
Siggesta Gård
13990  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.uteco.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik och allmän läxhjälp för åk 4, åk 7 och åk 9

Mer om eleven:
Årskurs: År 4, 7 och 9 grundskolan
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 1 varannan vecka
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1SNMA20150113
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-14
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1SNMA20150113
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare med logistikansvar, Gustavsberg

"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan "
Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala

Varför jobba hos oss?
JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen.

Vad kan du förvänta dig?
* Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
* Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga.
* Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört.
* Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls.

Hur kan du göra skillnad, varje dag?
* Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna.
* Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
* Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor.
* Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats.

Nyfiken?
Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare.

Har du frågor kontakta Store manager Surraiya Khaliq på sms719@stores.jysk.com

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2100 butiker och 18500 anställda i 35 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager - och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela välden som ger bra erbjudanden för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA - samt ett antal andra företag. Omsättningen av LARS LARSEN GROUP är 2.9 miljarder euro.
Publiceraddatum: 2015-01-14
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 75 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan på www.jysk.se
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB

13439  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.jysk.se
  

Platsannons

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Mörtnäs/Värmdö.

Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 5-6 timmar per vecka och startar omgående. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens 2 barn som är 8 och 2 år. Familjen behöver din hjälp ca 2 eftermiddagar per vecka ca kl 15.00/16.00-17.30/18.00. I uppdraget ingår även matlagning.

Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm.

Ett jobb som barnvakt passar dig som:
- Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00.
- Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder.

Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställningTimlön 100 kr/timme inkl. semesterlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-12
Referens: Värmdö 2 em/v
Webbplats:
Epostadress: info@nannystockholm.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: NANNY SWEDEN AB
Framnäsbacken 3
17166  Solna Sverige
Hemsida: www.nannystockholm.se
  

Platsannons

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Strömma/Värmdö.

Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3-5 timmar per vecka och startar omgående. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens 2 barn som är 5,5 och 3 år. Familjen behöver din hjälp ca 1-2 eftermiddagar per vecka ca kl 16.00-18.30/19.00. I uppdraget ingår även matlagning.

Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm.

Ett jobb som barnvakt passar dig som:
- Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00.
- Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder.

Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställningTimlön 100 kr/timme inkl. semesterlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-12
Referens: Värmdö 1-2 em/v
Webbplats:
Epostadress: info@nannystockholm.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: NANNY SWEDEN AB
Framnäsbacken 3
17166  Solna Sverige
Hemsida: www.nannystockholm.se
  

Platsannons

Barnvakt i Ingarö

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
Är minst 17 år, någon högsta ålder finns däremot inte
Vanligtvis kan arbeta vardagar från kl 15
Kan följa familjen under minst 12 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 3
Ålder: 1 år, 3 år och 6 år
Ort: Ingarö
Dagar och tider: ca 2 tillfällen i veckan á 120 min
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1AMBL20150112

Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på http://www.barnlugn.se/jobba-som-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Barnlugn är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: http://www.barnlugn.se/
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1AMBL20150112
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/Barnlugn
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Byggmax Värmdö söker butiksmedarbetare

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 72 butiker i Sverige, 25 i Norge och 13 i Finland.
Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att
nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har
tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.
Vi är en ung organisation med positiv framåtanda.

Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande Byggmax.

Till vår butik på Värmdö söker vi nu 1-2 butiksmedarbetare på deltid samt extra personal för kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter blir att sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att prismärkning, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse.

Din profil
Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt är en viktig egenskap för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång.

Dina kunskaper
Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Truckkort eller truckerfarenhet är meriterande. Du kan räkna och mäta obehindrat.

Sista ansökningsdag är 28/2. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker. Urval sker fortlöpande.

www.byggmax.se
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: Värmdö Butiksmedarbetare
Webbplats: http://www.vikarien.se/?pid=1835&g=3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BYGGmax Värmdö
Leveransvägen 41
13439  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.byggmax.se
  
Platsannons

Kurator till ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningen är ett samarbete mellan Värmdö kommun och Stockholms läns landsting. Vi är en liten mottagning med en kurator och två barnmorskor. Ungdomsmottagningen ligger i centrala Gustavsberg, samlokaliserad med vårdcentralen och Hamnen - mottagning för barn, unga och föräldrar. Målet med verksamheten är att stärka ungdomar i deras identitets- och personlighetsutveckling. Verksamheten inriktas mot att förebygga, tidigt upptäcka fysisk och psykisk ohälsa, ge råd och stöd vid sociala problem samt behandla vissa sjukdomar.

Du kommer att arbeta med enskilda samtal och stöd till ungdomar i åldern 13-23 år samt gruppverksamheter. Vi träffar elever i grund- och gymnasieskolan i gruppform och vi har också gruppverksamhet för ungdomar som har missbruk i sin familj. En annan viktig del av arbetsuppgifterna är abortrådgivning och smittspårning. I tjänsten ingår även att arbeta med mottagningens uppdrag att utveckla förebyggande och hälsofrämjande metoder och vi använder oss exempelvis av Audit. Samverkan inom kommunen och med andra vårdgrannar förekommer också.

Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig beteendevetenskaplig utbildning och du har minst tre års yrkeserfarenhet av psykosocialt arbete med ungdomar och unga vuxna. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i sexologi och att du är vidareutbildad i KBT.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, tar ansvar och egna initiativ och är en positiv person med god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du är intresserad av utvecklingsfrågor då du och dina barnmorskekollegor har stora möjligheter att själva påverka ungdomsmottagningens innehåll.

En del kvällstjänstgöring förekommer och det är en fördel om du har körkort.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kurator Lena Henrysson, 08-570 359 59 eller gruppchef Susanne Stavborg, 08-570 474 24.

Fackliga representanter nås via Värmdö kommuns växel: 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-08
Referens: SOK:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4744083905166039682
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Medarbetare till vår Pool/Relaxavdelning

Nu behöver vi förstärka vårt glada team med personal till vår relaxavdelning.

Vi som arbetar på Sandhamn Seglarhotell har ett högt service- och kvalitets tänkande med kunden i fokus. Vi gillar att arbeta i högt tempo och ser det som en utmaning att kunna ge det bästa för kunden även under stress. God samarbetsförmåga är en självklarhet för oss.

Dina arbetsuppgifter blir bla. försäljning av dryck (ej drinkar) och snacks i vår relaxbar och i vår utomhusrelax, ta emot SPA gäster, boka in SPA behandlingar, städning av pool och relaxavdelningen.
Det är viktigt att du klarar av att hantera flera gäster samtidigt snabbt och effektivt och alltid med ett glatt leende. Att ge bra service är en självklarhet för dig.
Punktlighet och stresstålighet mycket viktigt, du har du ett öga för vad som behöver göras och förmåga att se till att det också blir gjort. Du har ordningssinne, gillar att hålla rent och snyggt, du är flexibel och gillar att prata med människor och du brinner för försäljning.

Arbetstiden är förlagd till helger.
Vi ordnar övernattningsrum i våra personalbostader då du inte har någon möjlighet att åka hem dagligen.

Sandhamn är beläget på Sandön, ca 1 timmes båtfärd från Stavsnäs vinterhamn på Värmdö.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Hotellvärd/Hotellvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCirka 50%Timlön enl. överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eleonore.andersson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Massör, massageterapeut, extra till helger

Seglarhotellet är ett fyrstjärnigt hotell- och konferensanläggning med 215 bäddar, vackra matsalar anno 1897, en mysig relaxavdelning med bland annat en stor inomhuspool, poolbar och bubbelpool samt ett utomhuspoolområde vid havet med bastu och badtunnor.


Till SPA avdelningen söker vi dig som är auktoriserad massör, massageterapeut

Du ska vara positiv, driven och självgående inom yrket. Punktlighet, tidshållning och stresstålighet mycket viktigt, du har du ett öga för vad som behöver göras och förmåga att se till att det också blir gjort. Du har ordningssinne, gillar att hålla rent och snyggt, är en god lyssnare, flexibel och kan med ny energi möta varje kund efter dennes enskilda behov, du brinner för försäljning.
Vi förutsätter att du är en varm och positiv person som sprider detta till både kunder och kollegor. Service ska vara naturligt för dig.

Du kommer även arbeta vissa pass i vår relaxavdelning samt utomhusrelax med att ta emot bokningar av SPA behandlingar, ta emot SPA gäster samt servera dryck.

Vi söker både dig som kan arbeta extra ibland och dig som kan arbeta regelbundet varannan helg.
Du kommer till Sandhamn på fredag eller lördag och åker hem på söndag.
Vi ordnar övernattningsrum till dig i våra personalbostäder.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimlön och provision på försäljning av produkter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eleonore.andersson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Hudterapeuter, extra till helger

Seglarhotellet är ett fyrstjärnigt hotell- och konferensanläggning med 215 bäddar, vackra matsalar anno 1897, en mysig relaxavdelning med bland annat en stor inomhuspool, poolbar och bubbelpool samt ett utomhuspoolområde vid havet med bastu och badtunnor.

Till SPA avdelningen söker vi dig som är auktoriserad hudterapeut.

Du ska vara positiv, driven och självgående inom yrket. Punktlighet, tidshållning och stresstålighet är mycket viktigt, du har ett öga för vad som behöver göras och förmåga att se till att det också blir gjort. Du har ordningssinne, gillar att hålla rent och snyggt, är en god lyssnare, flexibel och kan med ny energi möta varje kund efter dennes enskilda behov, du brinner för försäljning.
Vi förutsätter att du är en varm och positiv person som sprider detta till både kunder och kollegor. Service ska vara naturligt för dig.
Fördel om du har vana av att arbeta med produkter från Decléor.

Du kommer även arbeta vissa pass i vår relaxavdelning samt utomhusrelax med att ta emot bokningar av SPA behandlingar, ta emot SPA gäster samt servera dryck.

Du kommer till Sandhamn på fredag eller lördag och åker hem på söndag.
Vi ordnar övernattningsrum till dig i våra personalbostäder.
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimlön och provision på försäljning av produkter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eleonore.andersson@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  
Platsannons

Grundskollärare till montessoriskola

Lärarvikariat årskurs 4-6 för föräldraledig hos vår kund som är en montessoriskola.

Vi söker för kund en legitimerad lärare till deras arbetslag i årskurserna 4 - 6. Du kommer under deras lärares föräldraledighet tillsammans med övriga mentorer och personal i arbetslaget driva undervisningen.

Vi söker för kund dig som är behörig att undervisa årskurs 4 - 6, i företrädesvis SO- ämnena men har du Ma, Teknik eller Bild är det ett plus. Arbetet i arbetslaget förutsätter en god förmåga till nära samarbete med kollegor. Vikariatet sträcker sig från januari 2015 t.o.m. juni 2016.

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Vikariat från januari 2015 t.o.m. juni 2016

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Rekryteringsarbetet sker löpande, vänligen skicka din ansökan snarast. Märk din ansökan med "Karriären".

Ansökan tas emot via den externa hemsidan: http://karriaren.com/jobs/view/grundskollc3a4rare-grantomta-montessoriskola
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Karriären
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Recruitment Solutions AB
Mäster Samuelsgatan 60, 8tr
11121  Stockholm Sverige
Hemsida: http://karriaren.com/
  

Platsannons

Kyrkogårdsföreståndare 100%

Vi söker en kyrkogårdsföreståndare till kyrkogårdarna i
Gustavsberg-Ingarö församling.
Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel, underhåll och administration av våra begravningsplatser, övriga grönytor och maskinpark samt löpande kontakt med församlingsbor.
Som kyrkogårdsföreståndare kommer du att ansvara för att leda och fördela arbetet för de 3 medarbetarna samt säsongsanställda i begravningsverksamheten. Du kommer även själv att delta i utförandet av det dagliga arbetet. Inköp inom verksamhetsområdet ligger inom ditt ansvarsområde samt delegerade arbetsmiljöuppgifter.
Erfarenhet av LabOra Kyrkogård är meriterande.
Du är underställd kyrkoherden. Vi har kollektivavtal.

Senast måndagen den 1 februari 2015 vill vi ha din ansökan.
Tillträde 1 mars 2015 eller efter överenskommelse.
Skicka ansökan till Gustavsberg-Ingarö församling,
Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg. Märk med Elisabeth Ström

För vidare information kontakta kyrkoherde Elisabeth Ström 08-57038054
Publiceraddatum: 2015-01-13
Yrkesbenämning: Chef inom kyrkogårdsförvaltningen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gustavsberg-Ingarö församling
Värmdögatan 1
13431  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/gustavsberg-ingaro
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Gustavsberg

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 1

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 1
Postort: Gustavsberg
Antal tillfällen per vecka: 2
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1EPM20150111
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1EPM20150111
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till familjerättsgruppen

Familjerättsgruppen består av fyra medarbetare och en chef. Gruppen är en del av IFO-enheten; Barn, Ungdom och Familj. Vi arbetar medvetet, utifrån ett barnperspektiv, med att ha ett nära samarbete med de andra grupperna inom enheten.

Som familjerättssekreterare arbetar du i huvudsak med vårdnads-, boende- och umgängesärenden, samarbetssamtal, faderskapsutredningar och adoptionsärenden. Vi arbetar utifrån en systemisk grundsyn. Kunskap om de lagar som styr det familjerättsliga arbetet och kunskap om risk- och skyddsfaktorer under barns uppväxt är viktigt i vårt arbete.

Vi söker dig som har socionomexamen. Vi ser att du har erfarenhet av familjerättsligt arbete i familjerätt och gärna några års erfarenhet av utredningsarbete med barn inom socialtjänsten. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och kan hålla barnets bästa i fokus i ditt arbete. Du är strukturerad med god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete och sätta upp och hålla tidsramar. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort är önskvärt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Socialkontoret i Värmdö är organiserat i enheterna Barn ungdom och familj, Arbete och försörjning, Funktionshinder och beroende, Utförarenheten samt Staben. Sammanlagt är vi på Socialkontoret drygt 170 medarbetare. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kommunhuset, Gustavsberg, 25 minuter med buss 474 från Slussen. Vi erbjuder en modern arbetsplats med välkomnande besöksytor och som är väl anpassade för socialtjänstens funktion.

Vår grundläggande målsättning är att vi ser till helheten och hjälper varandra över funktionsgränserna för att vårt kontor ska fungera optimalt och tillgodose våra medborgares olika behov.

Enheten för Barn ungdom och familj är organiserad i en myndighetsdel där en Mottagningsgrupp för Barn & Ungdom, Barn och familj, Ungdom och familj, Familjerätt och Familjevård ingår. Till detta kommer vår grupp för Myndighetsnära insatser (MNI). Där finns Ungdomsmottagning, Polarna Värmdö, MST-teamet, familjebehandlare, kvalificerade kontaktpersoner, Hamnen - öppen mottagning för barn och föräldrar och Stödcentrum för unga brottsutsatta. Socialkontoret har även ett Barncentrum för barn utsatta för brott i nära relation.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Alf Widmark, 08-570 482 76.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens: SOK:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4743219305167842791
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Kock/Kökssamordnare til Brunns skola

Kostenheten består av fem kök. Fyra skolkök och ett kök på ett särskilt boende. Vi har nu behov av en kock/ kökssamordnare till köket och skolrestaurangen på Brunns skola. Köket serverar mat till barn i åldrar från förskola till årskurs nio. Cirka 700 luncher och cirka 350 mellanmål per dag. Frukostportioner är cirka 25. Produktion av måltider sker också till närvarande förskola. Köket består av sju medarbetare inklusive samordnaren.

Rollen som kock och samordnare innebär att du leder och fördelar arbetet i köket samt ansvarar för att köket arbetar i riktning mot uppsatta mål. Du håller i den dagliga driften och deltar själv i produktionen. Du har intresse för och förmåga att erbjuda kunderna god och näringsriktig mat. I arbetsuppgiften ingår också att arbeta förebyggande enligt systematiskt arbetsmiljöarbete.

Arbetet innebär mycket kundkontakt med både elever och vuxna. Du kommer arbeta med egenkontroll i köket och behöver ha ett ekonomiskt tänkande när det gäller storhushåll. Varje kök har en budget att hålla och det är viktigt att ligga på rätt nivå med de förutsättningar som finns. Att verka för goda relationer är viktigt och vi strävar mot en hög servicenivå, både internt och externt.

Vi söker dig som har kockutbildning och intresse av att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du har grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelslagen såsom livsmedelshygien och HACCP. Kunskaper och erfarenhet av skolmat och de svenska näringsrekommendationerna för målgruppen samt kunskaper och erfarenhet av dietkostmatlagning är meriterande.

Eftersom köksarbetet framförallt är ett lagarbete där allas insatser bidrar till slutresultatet är det viktigt att du har en positiv människosyn, är ordningsam och kan hantera flera saker parallellt.

Du strävar efter att se dina medarbetare utvecklas och må bra samt är intresserad av personlig utveckling och att själv må bra.

Eftersom informationsflöde, dokumenthantering, beställningar, med mera, hanteras via dator behöver du ha goda datorkunskaper. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Utdraget visas i samband med anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med semestertjänst och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 2 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Alvesborg, kostchef på telefon 08-570 483 19.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Storhushållsföreståndare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Referens: PVKT01:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4743219305165284376
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Sommarjobb Stavsnäs Macken

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss under sommarsäsongen 2015. Vi erbjuder ett omväxlande butiksarbete i en fantastisk miljö.

I butik möter du en mängd kunder med olika önskemål, alltifrån glassköp till motorproblem.Utöver försäljning kommer du att få ta del av inköp, varumottagningar samt skötsel och drift av stationen.

Inför säsongen söker vi två servicebiträden till butiken som kommer att jobba tillsammans med ordinarie personal samt dem som jobbat tidigare säsonger. Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig men du ska ha fyllt 18år. Upplärning och utbildning sker under april.

Tjänsten gäller helger för- och eftersäsong samt alla dagar juni till augusti. Arbetstid helger april, maj, september och oktober är lördagar 9-17 eller söndag/helgdag 10-17. Eventuellt båda dagarna vissa helger alternativt varannan helg. Du bör kunna arbeta flertalet helger. Under månaderna juni till augusti innebär tjänsten 20-30 timmar/vecka med möjlighet till extra timmar. Arbetstiden varierar men stationen har öppet mån-fre 8-19, lör 9-19 och sön 10-19. Utav veckorna 25-34 bör du kunna arbeta minst 7 veckor samt hela perioden vecka 27-32 samt midsommarhelgen.

I ansökan ska personligt brev och CV inkluderas. Ansökan skickas till stavsnasmackenjobbsok@gmail.com

Sista ansökningsdag 15 februari
Vi kommer att rekrytera löpande så desto tidigare du skickar in din ansökan desto större chans att få jobbet.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stavsnasmackenjobbsok@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stavsnäs Macken AB
Vinterhamn
13037  STAVSNÄS Sverige
Hemsida: www.stavsnasmacken.com
  

Platsannons

Inspirerande Kock/Kallskänka

Har du tröttnat på sena arbetstider? Hos oss kan du få jobba dagtid med det du brinner för.

Delselius Konditori har blivit något av en samlingsplats för fikasugna, lunchätare och älskare av läckra bakverk.
Vi driver två populära och välbesökta enheter varav ett är beläget i Gustavsbergs Hamn och ett i Gustavsbergs Centrum.
Nu vill vi tillsammans med 26 medarbetare hitta dig som vill vara med och utveckla och driva vårt nyrenoverade kall och varmkök till ytterligare nivåer.
Vi har stort eget genuint bageri och tillverkar allt från grunden med högkvalitativa råvaror.
Du får möjligheten att styra inköp och planering efter dina ideer och säsong.

Vi söker dig som har förmågan och nyfikenheten att utveckla vårt sortiment. Ett gediget matintresse förutsätter vi att du har även erfarenhet från tidigare utvecklande köksarbete. Vi vill att du ska förstå vikten av att sätta våra kunder och gäster i centrum. Som person vill vi att du ska ha en stor yrkesstolthet och att du gärna be sitter ledaregenskaper. Du ska kunna inspirera och coacha dina medarbetare i en positiv anda.
Arbetstiden och lönen har du möjlighet att påverka, rätt kompetens betalas bra.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobba@delselius.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Delselius Konditori & Bageri
skärgårdsv 7
13430  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.delselius.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent sökes till
man - 25 min med buss från Slussen

Som personlig assistent hjälper du kunden med det han eller hon behöver hjälp med för sin dagliga livsföring. Uppdraget kan se olika ut beroende på kundens behov, det kan handla om allt från hygien till att vara ett stöd i vardagens aktiviteter samt att sköta om hushållet.

Vi söker nu en assistent till en 33-årig kille på Värmdö.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi vill att Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person som med stort engagemang och empati tar Dig an uppdraget. För att lyckas i rollen bör Du vara lyhörd, trygg, stabil och ha livserfarenhet och arbetserfarenhet. För att prata med brukaren är det viktigt att du talar och skriver svenska. Du kommer att vara en av 4-6 assistenter som arbetar i ett team. Man arbetar oftast tillsammans med en annan assistent eftersom det är dubbelassistans dagtid. Arbetstiden kan vara dagtid såväl somkvällar och helger så det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna. Kunskap om epilepsi är meriterande.


Eftersom ni kommer att spendera mycket tid tillsammans är det avgörande att båda parter trivs i varandras sällskap. Vi ser gärna att Du delar kundens intressen för bild. musik och historia men viktigast är att du har ett genuint intresse och känner engagemang för yrket som personlig assistent. Kunden tycker om att hitta på saker båda innanför och utanför hemmet och har några aktiviteter som är återkommande varje vecka som du kommer att följa med på. Kan du behärska bildbehandling är det ett plus.

Du som söker får gärna vara man eller kvinna, helst 30-45 år och besitta egenskaper som lugn, initiativtagande och strukturerad samt vara lyhörd för kundens behov. Eftersom jobbet ibland kan vara tungt är det en fördel om du har god fysik.

Assistansen avser att vara under lång tid. Minst två referenser erfodras samt utdrag ur brottregistret.

Välkommen med din ansökan!


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar
mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så
längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Vida Sabet


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-01-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sjuksköterska natt med erfarenhet och intresse

Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov. Boendet består av tre enheter med totalt 101 lägenheter Vi arbetar enlig kontaktmannaprincipen, vilket innebär att varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. I fokus för vår verksamhet står värdeorden: kompetens, flexibilitet, trygghet och tydlighet.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med god arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater. Du har möjlighet till fortbildning utifrån dina och verksamhetens behov. Hos oss får du arbeta med något av det bästa som finns - att göra nätterna trygga och meningsfulla för våra äldre.

Rollen som sjuksköterska innebär att du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du ansvarar för bedömning, dokumentation och kontakt med anhöriga, läkare och övrig personal i verksamheten. Du handleder omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvård samt i omvårdnadsfrågor. Du ansvarar även för registrering i förekommande kvalitetsregister.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet från äldreomsorg. Du brinner för att utveckla vården inom äldreomsorgen och vill ta tag i och vara aktiv i ett förändringsarbete. Du har goda kunskaper i demensvård och dokumentation. Dokumentationen sker i systemet VIVA. Du tycker om att handleda och arbeta nära kollegor. Det är en självklarhet för dig att delta i omvårdnadsarbetet vid behov. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig i skrift. Det är meriterande om du även är finsktalande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har en god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du är serviceintresserad och har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 64 % av heltid. Heltid är 38, 25 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Jacobsson, verksamhetschef, 08-570 131 04, Helena Sassi, gruppchef, 08-570 131 71.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4740627325163347245
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Biståndshandläggare till bistånd äldre

För dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter, med kompetenta kollegor i en inspirerande skärgårdsmiljö.

Enheten för bistånd äldre ingår i omsorgs- och välfärdssektorn. Vi är en liten enhet med få biståndshandläggare men vi växer. Vi har högt i tak och ett mycket bra samarbete på enheten. Vi samarbetar också mycket med äldreenheten. Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer att få möjlighet att vidareutvecklas genom aktuella kurser och utbildningar. Flera gånger per år har vi planeringsdagar för att se till att utveckla vår verksamhet. Det finns goda kommunikationer till och från Gustavsberg från Stockholm med buss. Från Slussen tar det ca 30 minuter med buss.

Som biståndshandläggare i Värmdö Kommun kommer du att ha stora möjligheter att påverka ditt arbete och äldreomsorgen i stort. Vi tar till vara på allas kompetens och tycker att det är mycket viktigt med delaktighet. Vårt uppdrag är att bedöma och besluta om insatser för de personer i kommunen som är över 65 år och som ansöker om hjälp enligt Socialtjänstlagen. I dagsläget har vi totalt ca 350 hemtjänstärenden och dryga 230 ärenden på Särskilt boende inom äldreenheten, fördelat på sju biståndshandläggare. Handläggarna har egna ärenden uppdelade efter den dag i månaden som den äldre är född.

Rollen kommer i huvudsak bestå av att utreda och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen och lagen om riksfärdtjänst samt uppföljning och nyprövning av beslutade insatser. I arbetet ingår också att samarbeta med övriga biståndshandläggare, enhetschefer hos både kommunala och privata utförare samt landstingets primärsjukvård och slutenvård.

Vi söker dig som är utbildad socionom. Du får gärna ha utbildning med inriktning mot äldre eller erfarenhet från äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare inom äldreomsorgen. Arbetet ställer krav på kunskap om gällande lagstiftning, förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, god datorvana samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och körvana är ett krav, dock är det inget krav att ha tillgång till egen bil.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsterna.

Anställningen är ett vikariat på ca 8 månader med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 2 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Hollander, chef bistånd äldre, 08-570 471 00.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-09
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4740627325160900370
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Utbildad barnskötare till förskolan Varglyan

Under Ninnis föräldraledighet 2015-04-01 - 2016-06-30 söker vi en positiv och engagerad barnskötare som har arbetat i förskolans verksamhet tidigare.

Föräldrakooperativet Varglyan är en liten förskola naturnära beläget i Pilhamns skolhus, en vacker gammal skolbyggnad från 1920-talet. Pilhamn ligger i en fin miljö nära Ingarö kyrka och med utsikt över kanalen. Busshållplatserna finns alldeles intill och resan till Slussen tar bara 25 minuter.
Vår barngrupp består från februari av 36 barn i tre olika grupper. De yngsta barnen är bara 9 i sin grupp och i de andra två grupperna har vi 13 och 14 barn. Vi är åtta anställda, sju pedagoger och en kock.

Föräldrarna är engagerade i verksamheten på många olika sätt, t.ex. i styrelsearbete och i olika arbetsgrupper. Ibland vikarierar de i barngrupp eller tar hand om disken och städning av köket.

Vår pedagogiska verksamhet är väl genomtänkt.
Vi arbetar för att varje barn ska känna glädje och trygghet i gruppen och vår grundläggande utgångspunkt är respekten för barns tankar, känslor, behov och intressen.
För oss är det viktigt att se, uppmärksamma och bekräfta varje barn och möta det utifrån dess unika egenskaper och förutsättningar.
I vår verksamhet är leken och det lustfyllda lärandet i fokus, vi vill ge barnen rika möjligheter att utveckla sin fantasi, inlevelseförmåga och kreativitet. Vi finns nära barnen i deras lek och deltar ofta i den och kan på så sätt stimulera barnens samspel, hjälpa dem att bearbeta konflikter, reda ut missförstånd, kompromissa och respektera varandra.

Nu söker vi Dig som är utbildad barnskötare eller har annan barnpedagogisk utbildning/erfarenhet.
Du är en varm, positiv och utåtriktad person med ansvarsförmåga, engagemang och arbetsglädje! Du tycker om att vara ute mycket och vill ta tillvara och stärka barns intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter.
Vi vill att Du har stor initiativförmåga och ett genuint intresse för människor, både barn och deras föräldrar!

Vikariatet gäller från 2015-04-01 - 2016-06-30.
Omfattningen är heltid och arbetstiderna varierande.

Tycker Du att det här låter intressant?
Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontaktpersoner:
Elisabeth Eriksson, förskolechef
tel: 08-570 272 12


Välkommen med Din ansökan till:
Föräldrakooperativet Varglyan
Mäster Palms väg 38
134 60 Ingarö

Mailadress: forskolan@varglyan.se

Skicka in din ansökan så snart som möjligt,
men senast 9 februari.
Publiceraddatum: 2015-01-09
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat avseende perioden 2015-04-01 - 2016-06-30. Omfattning heltid, varierande arbetstider.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskolan@varglyan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOP. VARGLYAN EKONOMISK FÖRENING
Mäster Palms väg 38
13460  Ingarö Sverige
Hemsida: www.varglyan.se
  
Platsannons

Homepartysäljare - Värmdö

Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker.

Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema efter dina möjligheter. Partyna är oftast på fredag och lördagkvällar men de kan lika gärna vara på en vardagkväll. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc.

Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande företaget inom erotiska produkter i branschen.

Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker.

Vi söker just nu säljare till Värmdö kommun pga. stor efterfrågan på våra homepartyn.

Vi söker personal som är:
Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Ordningsam
Serviceinritad
Energirik & fantasifull
Punktlig och pålitlig
Samarbetsvillig men ändå självgående
Van och har lätt för att prata inför grupp

Krav:
18 år
Bil och körkort (undantag i storstäder)
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet


Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden.
Läs gärna mer information om tjänsten på vår hemsida.

Lön: Provision baserad

Låter detta som ett jobb som passar dig?
Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss.

Kontaktinfo:

More than love AB
Kungsgatan 19
461 31 Trollhättan
Tfn +46 520-426015
Org nr: 556876-7262
www.morethanlove.se
info@morethanlove.se
Publiceraddatum: 2015-01-09
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 5469874
Webbplats:
Epostadress: info@morethanlove.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MORE THAN LOVE AB
KUNGSGATAN 19
46131  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: www.morethanlove.se
  
Platsannons

Undersköterskor med erfarenhet och intresse

Gustavsgården är ett särskilt boende för äldre som har ett stort omvårdnadsbehov. Gustavsgården är beläget i centrala Gustavsberg och består av tre enheter B-husets vårdboende, D-husets vårdboende och C-husets servicehus med totalt 101 lägenheter.

Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsprincipen, vilket innebär att varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. Omvårdnadsansvarig sjuksköterska finns i tjänst alla dagar dygnet runt.

Vi erbjuder dig något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Meriterande är om du har erfarenhet av demensvård. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Meriterande är även om du har dator- och dokumentationsvana.

Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har en god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser tre tillsvidaretjänster på deltid, 75 %, med tillträde snarast.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Jacobsson, verksamhetschef, 08-570 131 05 eller Helena Sassi, gruppchef, 08-570 131 71.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens: PVÄB02:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Stöd till barn med funktionsnedsättning

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre.

Rollen som avlösare innebär att du avlöser anhöriga till personer med funktionsnedsättning i hemmet. Som ledsagare ledsagar personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos barn med funktionsnedsättning och ge dem stöd i sin vardag.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vårdarbete och av funktionshinder. Har du undersköterskeutbildning eller annan omvårdnadsutbildning ser vi det som meriterande, liksom om du behärskar teckenkommunikation. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska.

Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer, och du har hög integritet. Körkort är en fördel då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till alla arbetsplatser. För att arbeta som avlösare eller ledsagare är att du har fyllt 18 år.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister (LSS) en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställning som avlösare och ledsagare är visstidsanställningar på timbasis. Omfattningen är varierande, 10-30 h/månad, vilket innebär att det är ett bra extrajobb för sig som exempelvis studerar.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Vill du arbeta avlösare eller ledsagare? Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2015 på www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, telefon 08-570 485 65.
Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-08
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstid/VikFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens: PVPASS:2015:1
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Grundskollärare sökes för kund!

Lärarvikariat årskurs 4-6 för föräldraledig

Vår kund söker en legitimerad lärare till vårt arbetslag i årskurserna 4 - 6. Du kommer under vår kunds lärare föräldraledighet tillsammans med övriga mentorer och personal i arbetslaget driva undervisningen.
Vår kund söker dig som är behörig att undervisa årskurs 4 - 6, i företrädesvis SO- ämnena men har du Ma, Teknik eller Bild är det ett plus. Arbetet i arbetslaget förutsätter en god förmåga till nära samarbete med kollegor. Vikariatet sträcker sig från januari 2015 t.o.m. juni 2016.

Varaktighet/Arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Vikariat från januari 2015 t.o.m. juni 2016
Lön
Fast lön

Ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande, vänligen skicka din ansökan snarast. Märk din ansökan med "Skolrekrytering"

Ansökan tas emot via den externa hemsidan:http://skolrekrytering.com/jobb/view/grundskollc3a4rare-c3a5k1-6-100-2/
Publiceraddatum: 2015-01-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HR Group Nordic AB
Hammarby Allè 91
12063  Stockholm Sverige
Hemsida: http://alltomrekrytering.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till glad, 11-årig pojke

Omnia Personlig Assistans har bedrivit personlig assistans runt om i Sverige sedan 2006. Vi fokuserar på individanpassade, kvalitativa insatser för våra kunder och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter.

Vi söker nu två personliga assistenter med stor empati och erfarenheter inom personlig assistans till en mycket trevlig och glad 11-årig pojke som är beroende av bra personlig assistans i nästan alla situationer och dagliga rutiner.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som personlig assistent med barn sedan tidigare. Det är viktigt att du kan ta ansvar som personlig assistent för att kunna vara hans språkrör och säkerställa att han alltid mår bra och är i fokus. Det är viktigt att du är intresserad av att aktivt jobba med honom, t.ex. med stretching, hjälper till under måltiden, byta kläder och att förflytta honom. Vi tror att det är bra om du är äldre än 25 år.

Din arbetsplats varierar lite beroende på skolschema och assistansbehovet hemma hos honom. Skolan ligger i Älvsjö nära E4an och är en fristående skolverksamhet.

Det är viktigt att du inte bor så långt ifrån där han och hans familj bor. Eftersom pojken och hans familj bor ute på Värmdö, är det även viktigt att du har körkort och tillgång till bil.

Arbetets omfattning varierar beroende på om det är vanliga veckor med skoltider eller om det är lov. Under skoltider går han i skolan mån-fre och åker fram och tillbaka med skolskjuts. Arbetstiden på vardagar är från 07:30 till ca 16:00-17:30.

Jobbet kräver att du även kan jobba under helgerna enligt fastlagt schema.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-01-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens: 1009
Webbplats:
Epostadress: arbeta@omniaab.se
Övrigt: Ange referens 1009 i mail till arbeta@omniaab.se
Arbetsplats: 
Adress: OMNIA PERSONLIG ASSISTANS SVERIGE AB
Vikdalsgränd 10B
13152  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.omniaab.se
  
Platsannons

Modersmålslärare lettiska

Modersmålsundervisningen för elever i åk 1-9 sker genom ett samarbete mellan de olika skolorna. Verksamheten samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg, men undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i lettiska ingår du i ett nätverk med andra modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i nätverksmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc i skolportalen Schoolsoft. Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Munkmoraskolan.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i lettiska och i kultur och traditioner i Lettland. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska traditioner.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och betygssättning är meriterande. Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid 6 % och är en visstidsanställning under vårterminen 2015 med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 februari 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-01-07
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-03
Referens:
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4738923305162664604
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Hovmästare

Säby Säteri är en vacker herrgård naturskönt belägen på Ingarö, ca 15 km öster om Gustavsberg och en halvtimmes bilresa från Stockholm. Vi har 59 hotellrum, tre matsalar och ett flertal konferenslokaler. Säby ingår i Sejour AB tillsammans med systeranläggningen Haga Slott i Enköping . Tillsammans med våra grannar Värmdö Bryggeri, Värmdö Bränneri, Värmdö Musteri och Säby Gård marknadsför vi Smakriket Säby.

Säteriet präglas av en "hemma-hos-känsla" och en påtaglig närhet till naturen trots det relativt korta avståndet till Stockholm. Miljön är unik med kräft- och fiskesjöar, skog, ängar och ett aktivt jordbruk. Säby Säteri är på en utvecklingsresa med målet att våra gäster i ännu större grad ska kunna njuta av det Säby med omnejd har att erbjuda i form av miljö, aktiviteter och närproducerad och ekologisk mat.

Konferens och möten står för en majoritet av verksamheten, men vi är också en av de största aktörerna i Stockholmsregionen på att arrangera bröllop. Vi har även weekends och andra tillställningar riktade till den privata marknaden.

Hovmästare

Vi söker dig som vill arbeta i vårt team och vara med på vår spännande utvecklingsresa. Vi tror att du har flerårig serveringsvana, du har jobbat som hovmästare några år, har kunskap- och intresse för dryck. Du har en utpräglad känsla för service och du därmed brinner för att göra det allra bästa för varje gäst. Du är flexibel och har förmåga att se till helheten i vår organisation - vilket är en förutsättning för att våra gäster ska få en bra helhetsupplevelse från ankomst till avresa. Du har erfarenhet av konferenser, festvåningsverksamhet och bröllop. Du är en god planerare och gillar att koordinera bröllop- & festarrangemang. Tjänsten är 100% och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd, dag- och kvällstid. Du bör ha tillgång till bil pga bussförbindelserna till/från Säby Säteri.

Välkommen att ringa Maja Persson på telefon 08-570 267 00. Du kan skicka din ansökan, till maja.persson@sejour.se
Publiceraddatum: 2015-01-07
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sabysateri@sejour.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säby Säteri

13465  INGARÖ Sverige
Hemsida: http://www.sejour.se
  

Platsannons

Träningspedagog

Träningspedagog; INOM familjeforum

Vi söker träningspedagoger; INOM/familjeforum

Vi söker träningspedagoger som vill arbeta i sitt eget hem.
Vi arbetar med ett manualbaserat behandlingsprogram som heter MTFC, Multidimensional Treatment Fostercare. MTFC är ett evidens- och manualbaserat behandlingsprogram för ungdomar i åldern 13-19 år. Metoden är ett alternativ till institutionsplacering och traditionell familjehemsplacering inom socialtjänsten. Ett team bestående av samordnare, familjeterapeut, ungdomsterapeut, färdighetstränare samt en träningspedagog som arbetar hemifrån. Träningspedagogen ska finnas till för ungdomen och i uppdraget ingår det att arbeta coachande och motivationshöjande för ungdomen i dennes vardag. Behandlingen har mycket hög intensitet, teamet finns vid behov tillgängligt på alla dygnets timmar.
Målet med behandlingen är att den unge ska minska sitt antisociala beteende och öka deltagandet i prosociala aktiviteter. Det är viktigt att betona att MTFC är en multisystemisk behandling, vilket betyder att vi arbetar med ungdomens hela nätverk för att nå förändring. Behandlingen fokuserar på att motverka riskfaktorer samt utveckla och förstärka hälsofaktorer på alla nivåer. De flesta ungdomar flyttar hem till sin ursprungsfamilj efter avslutad behandling. Ibland är detta av olika skäl inte möjligt, då kan vi istället arbeta med att slussa ungdomen till ett eget boende eller ett traditionellt familjehem.
Vår målgrupp är: pojkar och flickor med allvarliga beteendeproblem så som kriminalitet, missbruk, skolproblem och aggressivitet.

Arbetsuppgifter:
Du/ni kommer att ta emot ett Barn/ungdom i ert hem. Ni kommer att jobba i ett team och ingå i en handledningsgrupp med andra träningspedagoger varje vecka. Er uppgift blir att stötta, coacha till bra beteenden och öppna ert hem för den unge. MTFC är ett beteendeförändringsprogram. Ni kommer att utbildas enligt MTFC programmet. Vi kräver att en vuxen är hemma på heltid.

Kvalifikationer:
Ni som familj bör ha mycket humor, vara lyhörda, stabila i eran vuxen roll, engagerade och lösningsfokuserade. Ni ska trivas med utmaningar, vara flexibla, tycka om att arbeta strukturerat och ta ett tydligt ansvar för logistik. Ni vill arbeta nära människor samtidigt som ni är självständiga då ni arbetar hemifrån med ett nära samarbete med en samordnare och ni ingår i ett team, och genom grupphandledning som sker en gång i veckan.
Körkort och tillgång till bil är ett krav då det ingår en del skjutsandeKörkort
B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Kontaktpersoner
Madelene Tannarp, 0725-377790, madelene.tannarp@inom.com, Familjehemssamordnare

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, Arbetets varaktighet kan variera utifrån ungdomens förutsättningar.

Lön
Fast lön.

Kontaktpersoner
Madelene Tannarp, 072-5377790, madelene.tannarp@inom.com

Ansökan
Cv tas emot via mail.
Vi tar emot ansökan via epost: madelene.tannarp@inom.com

Arbetsgivare
INOM/famijeforum
Götgatan 61
11621
Stockholm
Tel: 072-5377790
Fax: 08-7312099
Mer information på http://www.socialatjanster.se

Besöksadress
Götgatan 61
Stockholm
Publiceraddatum: 2015-01-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: madelene.tannarp@inom.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FAMILJEFORUM LUND AB
Stora Södergatan 3
22223  LUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läxhjälp i Matematik och NO på Värmdö

Om oss
Studybuddy är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp. Studybuddy har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Företagets ambition är att föra fram glädjen med läxläsning och inspirera elever till aktiv inlärning och utveckling.

Om uppdraget
Vi har just nu ytterligare familjer på Värmdö som är i behov av läxhjälp i matematik och NO. I regel sker läxhjälpen i hemmet hos kund. Du kommer att arbeta med två till flera pass per vecka. Varje undervisningstillfälle är 120 minuter som minimum.

Enligt kundens önskemål
Fokusämnen: Matematik och NO
Antal träffar per vecka: 2
Antal minuter per träff: 120
Start: Omgående

Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju. När du väl är anställd har du valmöjligheten att ta fler uppdrag och därmed arbeta fler timmar beroende på din tillgänglighet och kompetens.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Du bör även ha bra social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett flexibelt och meningsfullt extrajobb på 4 timmar eller mer per vecka där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Hos oss erbjuds du ett meriterande och studierelaterat extrajobb där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper i de ämnen som du är bäst på. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling och reseersättning.

Skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg till jobb@studybuddy.se

Besök gärna vår hemsida http://www.studybuddy.se för mer information!

I och med denna annons avsäger vi oss rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2015-01-02
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtrajobb under skolterminerna med uppehåll vid skollov.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens: SB_Värmdö
Webbplats:
Epostadress: jobb@studybuddy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studybuddy AB
Långholmsgatan 27
11733  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studybuddy.se/
  
Platsannons

Läxhjälp i Matematik och NO i Gustavsberg

Om oss
Studybuddy är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp. Studybuddy har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Företagets ambition är att föra fram glädjen med läxläsning och inspirera elever till aktiv inlärning och utveckling.

Om uppdraget
Vi har just nu ytterligare familjer i Gustavsberg som är i behov av läxhjälp i matematik och NO. I regel sker läxhjälpen i hemmet hos kund. Du kommer att arbeta med två till flera pass per vecka. Varje undervisningstillfälle är 120 minuter som minimum.

Enligt kundens önskemål
Fokusämnen: Matematik och NO
Antal träffar per vecka: 1
Antal minuter per träff: 120
Start: Omgående

Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju. När du väl är anställd har du valmöjligheten att ta fler uppdrag och därmed arbeta fler timmar beroende på din tillgänglighet och kompetens.

Din profil
Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Du bör även ha bra social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett flexibelt och meningsfullt extrajobb på 4 timmar eller mer per vecka där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Hos oss erbjuds du ett meriterande och studierelaterat extrajobb där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper i de ämnen som du är bäst på. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling och reseersättning.

Skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg till jobb@studybuddy.se

Besök gärna vår hemsida http://www.studybuddy.se för mer information!

I och med denna annons avsäger vi oss rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2015-01-02
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens: SB_Gustavsberg
Webbplats:
Epostadress: jobb@studybuddy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studybuddy AB
Långholmsgatan 27
11733  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studybuddy.se/
  

Platsannons

RESTAURANGBITRÄDE

Kort beskrivning av företaget:

Vi driver en pizzeria men serverar även kebab, pasta, sallader m.m.

Vi söker nu ett RESTAURANGBITRÄDE.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Göra det mesta i restaurangen så som diska, plocka disk, servera samt förbereda inför lunch och kvällen

Vi har inga formella krav, men vi ser helst att du har erfarenhet från liknade arbete. Det viktigaste är ändå din inställning, att du har ett trevligt sätt mot våra kunder och verkligen vill lära dig arbetet från grunden.
Publiceraddatum: 2014-12-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: felion.pizzeria@hotmail.com
Övrigt: Skicka CV och ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: PIZZERIA FELINO

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 6-9 till skola med NO-profil

Brunns skola är en F-9 skola med ca 675 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen MacBook. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan. Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga i skolan.

Vi har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och hälsa, och NO-profil från år 6 på skolan.

Den naturvetenskapliga profilen vänder sig till de elever som gillar matematik, naturvetenskap och laborationer. Den erbjuder en fördjupad undervisning i matematik, fysik, kemi och biologi. Eleverna får möjlighet att utvecklas och stimuleras lite extra i en inspirerande miljö där alla vill lära sig mer. Modern teknik används som en naturlig del av arbetet.

Då NO-profilen är mycket populär behöver vi förstärka kompetensen i matematik och NO - ämnena ytterligare.

Som lärare i Ma/NO lärare ingår du i ett 6-9 arbetslag och är mentor för att antal elever.

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturorienterande ämnen, år 4-9. Du ska vara intresserad och drivande i IKT - frågor och utveckla undervisningen i ämnena genom att använda datorn som pedagogiskt verktyg.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi vill att du har erfarenhet från tidigare lärarjobb. Att du som person är lyhörd för elevernas behov, i ledarskap tydlig, respektfull och öppen för samarbete.Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2015. Vi påbörjar urvalsarbetet och kallar löpande till intervjuer under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, Biträdande Rektor, 08-570 484 18.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
_________________________________________________________________
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2014-12-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-01-31
Referens: PVGS01:2014:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=@arenderef
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Extrajobba som studiecoach, Värmdö

Om jobbet
My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiecoach för elever på grundskolan och gymnasiet.

Jobbet är förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger och du ska ha möjlighet att jobba minst 4-8 timmar per vecka under en termin eller längre.

My Academy ställer höga krav på dig som studiecoach men erbjuder samtidigt ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
- Påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning
- Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem. Mattekunskaper är meriterande
- Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska

För att trivas i jobbet som studiecoach är du positiv, engagerad och har en brinnande lust att dela med dig av dina kunskaper. Som studiecoach hos My Academy jobbar du i enlighet med My Academy-metoden för att skapa resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation. Du får en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av den arbetsstruktur vi jobbar med. Vi har också kontinuerliga träffar och after works med våra studiecoacher, som ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med dina tusentals kollegor som jobbar runt om i Sverige.

Om My Academy
My Academy är ett entreprenörsdrivet utbildningsföretag inom läxhjälp i hemmet och intensivkurser. My Academy startade år 2005 och är idag Sveriges största företag inom läxhjälp i hemmet. Vi har ca 2500 studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett givande extrajobb där du gör skillnad.
Välkommen till My Academy!

Ansökan
För att läsa mer om vad du får som studiecoach hos My Academy, och skicka in en ansökan, gå in på: www.myacademy.se/jobba-hos-oss där du laddar upp ditt CV och personliga brev.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2014-12-05
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFrån 4 timmar i veckan och uppåt.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Stockholm
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via vår hemsida: www.myacademy.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: MY ACADEMY SWEDEN AB
SCHEELEGATAN 8
11223  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.myacademy.se
  

Platsannons

KOCK INDISK MATLAGNING

India City finns ute på Värmdö. Vi serverar både lunch och middagar.

Nu söker vi 2 kockar som har erfarenhet och kunskaper i indisk matlagning.

Du är så välkommen att ringa eller skicka din ansökan.
Publiceraddatum: 2014-12-03
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: m.sufian@yahoo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: India City
Hemmesta centrum
13930  VÄRMDÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Läkare

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Värmdö Vårdcentral
Värmdö Vårdcentral har öppnats i Mölnvik för 5 år sedan. Vi har haft stadig tillväxt och söker nu ytterligare en kollega.

Vi som arbetar här är en grupp om två allmänläkare, två ST-läkare, två distriktssköterskor, två undersköterskor, två psykoterapeuter, en sekreterare och en receptionist. Vi har ca 5500 listade patienter.
Det finns möjlighet till jourarbete som är frivillig (Närakuten Nacka Forum).

Vi ser fram emot fortsatt tillväxt och utveckling av verksamheten med satsningar på bl a frisk- och företagshälsovård genom samarbete med lokala entreprenörer.

Arbetsuppgifter
Läkarmottagning med huvudsakligen bokade besök.
Vi har hemsjukvård med bara några få inskrivna patienter men ingen BVC eller några andra åtaganden just nu. Vi är dock intresserade att utveckla vår verksamhet även med sidouppdrag framöver.

Övrig information
Delägarskap i Praktikertjänst AB samt eget kostnadsansvar i mottagningen erbjuds på sikt.

Vänligen respektera att
kontaktuppgifterna är endast till för dig som är intresserad av tjänsten. VI undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en allmänmedicinskt kompetent kollega.
Tjänsten kan även utformas så att den passar för en annan specialist t ex barnläkare, geriatriker, invärtesmedicinare eller gynekolog.

Det finns även utrymme att anställa legitimerad läkare/underläkare
Vi planerar att tillsätta en ny ST-läkartjänst i allmänmedicin senare under våren 2015.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier i en liten arbetsgrupp, flexibiliet samt empati och omtanke om varandra och våra patienter.
Publiceraddatum: 2014-11-17
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-02-28
Referens: 46-556077-2419-B166
Webbplats:
Epostadress: andrzej.sloma@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Vårdcentral
Fenix väg 14
13444  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.varmdovardcentral.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal