Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-10-08 14:31

Lediga jobb i Värmdö kommun (0120), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd40 837
Täthet91,13Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 980,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land448,12Landareal (km²)
Sjö8,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 523,54Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sandwich Artist till Subway - Tumba, Jakobsberg och Upplands Väsby

Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 40 000 restauranger i över 100 länder.

Till våra restaurang i Tumba, Jakobsberg samt Upplands Väsby söker vi nu deltidspersonal.

Vi söker dig som är glad, flexibel och ansvarstagande och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara stresstålig, noggrann och gilla att jobba i ett högt tempo.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice.

Erfarenhet från restaurang, café, livsmedel, kassa eller liknande är meriterande men inte ett krav.

OM SUBWAY

SUBWAY startades redan 1965 i USA av Fred DeLuca, då 17 år gammal, som behövde hitta ett sätt att tjäna ihop pengar till sina universitetsstudier. Med ett lån på 1 000 dollar från en vän till familjen startades den första sandwichbutiken. Idag finns det ca 40 000 SUBWAY-restauranger i över 100 länder.

Vi på SUBWAY är måna om att erbjuda näringsriktiga och goda alternativ för aktiva människor. Det ska inte behöva vara en kompromiss att hitta något snabbt som ändå är fräscht och nyttigt. Det är inte för inte vår slogan är Eat Fresh! SUBWAY är Sveriges fräschaste och nyttigaste snabbmatskedja.

Järfälla Subs driver idag 5 SUBWAY - restauranger i Stockholm och Uppsala. Vi är ett expansivt företag som nu söker dig som vill ha ett arbete med bra utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi behöver tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer att inom kort hålla intervjuer. Vi söker dig som kan arbeta både vardagar och helger. Deltid 20-24 timmar per vecka.Avtalsenlig lön enligt kollektivavtal Hotell och Restaurangfacket
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: subway38912@gmail.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan! CV samt personligt brev med bild är ett krav för att din ansökan ska övervägas. Skicka ansökan snarast till: subway38912@gmail.com OBS! Ange vilken eller vilka restauranger du är intresserad av att jobba på!
Arbetsplats: 
Adress: Järfälla Subs AB
-------
16572  HÄSSELBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare/studiehandledare dari till G2

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 350 elever. Skolan startade 2003 och är belägen i Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram.

Rollen innebär att du som modersmålslärare utbildar eleverna i sitt modersmål i enlighet med Skolverkets kursplaner.

Som studiehandledare på elevernas modersmål är tanken att du skall hjälpa eleven igenom svårigheter med skolarbetet och kunna förklara på elevens modersmål.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i dari och i kultur och traditioner i områden/länder där dari talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska traditioner.

Vid tillsättning av tjänsten kommer särskild vikt läggas vid personliga egenskaper. Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att inspirera eleverna och på sätt medverka till att eleverna når sina mål.

Du använder IT som ett naturligt verktyg och kan hjälpa eleverna att förstå hur IT fungerar på ett naturligt sätt. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 15 % och är tidsbegränsad under läsåret 15/16.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 25 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emil Johansson, biträdande rektor, 08-570 475 61. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-25
Referens: PVGY01:2015:14
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4975655515162431724&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare%2fstudiehandledare+dari+till+G2
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare i engelska på mysig skola i Gustavsberg

Dina arbetsuppgifter

Gymnasium söker engelskalärare. Uppdraget är perfekt att kombinera med studier eller annat arbete då det är på 6 timmar i veckan fram till juni 2016.

Din profil

Du ska företrädesvis vara behörig lärare med erfarenhet av att undervisa, men även du som är en erfaren pedagog utan behörighet är av intresse. Du arbetar självständigt och i samarbete med övriga i arbetslaget. Då skolan är mitt uppe i ett större förändringsarbete, krävs såväl erfarenhet som förmåga att ta egna initiativ och att driva arbetet framåt tillsammans med kollegerna.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Trygg
- Flexibel och avslappnad

Om oss

SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige.
SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum.
Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen.
Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Välkommen till SkolPool Sverige!
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-13
Referens: 211
Webbplats: http://www.skolpool.se/visa-annons?jaid=211
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nina Lilja
Östra Mårtensgatan 19
22361  Lund Sverige
Hemsida: http://www.skolpool.se/
  

Platsannons

Konditoribiträde/säljare

Delselius konditori har blivit något av en samlingsplats för fikasugna, lunchätare och älskare av läckra bakverk.
Vi driver två enheter varav ett är beläget i Gustavsbergs Hamn och ett i Gustavsbergs Centrum.

Nu söker vi dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor omkring dig. Vi vill gärna att du har förmågan att sprida positiv energi till din omgivning. Vi är ett team som jobbar tillsammans för att ge bra service till våra gäster, så du måste ha lätt att samarbeta med olika människor.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kafé eller restaurangbranchen. Även gärna baristakunskaper. Fallenhet för att ge bra service kan vi inte lära ut , så den måste du ha med dig själv. Stresstålig och hungrig på att utvecklas får du gärna vara.

Arbetsuppgifterna är varierande med försäljning, kallskänk, disk, förberedning för lunch, städning m.m.
Arbetstiden är förlagd mellan 06-20 och vi arbetar varannan helg.

Vi är ungefär 30st medarbetare som ser fram emot att träffa dig så välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/deltid rullande schema tider mellan 6-20 samt varannan helg tillträde omgående. Tillsvidareenligt kollektiv avtal månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobba@delselius.se
Övrigt: Ansökan tas endast emot på mail.
Arbetsplats: 
Adress: Delselius Konditori & Bageri
Gustavsbergs centrum
13430  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.delselius.se
  

Platsannons

1 Extrajobb-Familj C.J i Gustavsberg söker barnvakt 1-2 em/v

Barnvakt sökes:

Familj C.J i Gustavsberg söker erfaren barnvakt/barnpassare som kan hämta deras 2 barn ( 6 och 2.5 år) 1-2 ggr/vecka kl 16.00-20.00.
Du sk även fixa en enklare middag och natta barnen.De söker en aktiv, glad person som tycker om att hitta på roliga saker med barnen.
Start: Omgående.

Kvalifikationer:

Charlies Änglar AB är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare.

Om arbetsgivaren:

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.
Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående

Hur du ansöker:

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-50126055 eller på e-post info@charliesanglar.se
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid1-2 em/vecka kl 16-20.00 Flexibla med dagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-08
Referens:
Webbplats: http://www.charliesbastaanglar.se/soker-du-jobb/registrera-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=433
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Charlies Bästa Änglar AB
Regeringsgatan 111
11139  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teamleader / Säljcoach sökes på Värmdö!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film- och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader
Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj- samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!


Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision, kickback och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1201

För med info kontakta ansvarig rekryterare Frida Björkman på tel. 073 699 16 36.

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratProvision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1064%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Vi söker en golvslipare

Vi söker efter en duktig golvslipare med erfarenhet och körkort B. OBS trägolv slipning. Kontakta oss så fort som möjligt. Du ska kunna prata Svenska.
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Golvslipare/trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nmsm@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AD INREDNING AB
KLOSTERVÄGEN 2
13434  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ta nästa steg i din karriär & jobba mot företagskunder

Det är roligt att gå till jobbet!
Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Boxmedia ser vi till att du har kul på jobbet - samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du strävar efter. 

För det är kanske så att du blir nöjd med en viss summa i lön?
Eller är du en utav dem som alltid vill öka och aldrig blir nöjd oavsett beloppet på lönespecen? 
Oavsett vilken utav personligheterna du tillhör så ser vi till att sätta upp ett tydlig mål med dig som du ska följa och klara av.


Boxmedia är en framgångsrik återförsäljare som sedan tidigare jobbar i ett partnerskap med varumärken som bla Google & Comhem.

Nu söker vi fler drivna anställda som ska jobba med en utav Sveriges främsta låneförmedlare.

Arbetsuppgiften är enkel och innebär att du hjälper privatpersoner sänka sina lånekostnader. Detta är en väldigt uppskattad tjänst då kund alltid har möjlighet att spara pengar.

Du kommer få bearbeta både nya & befintliga kunder.

Arbetsdagen passerar i ett högt tempo med stort eget ansvar samt utmanande uppgifter. 
Oavsett ifall du bara vill testa någonting nytt och utmanande eller ifall du redan jobbar som säljare tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Vi erbjuder dig: 
En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor 
Kontinuerlig personlig vidareutveckling
Stora möjligheter att avancera i framtiden
Säljtävlingar med med grymma priser


Vi tycker lite extra om dig som:
Tycker om att jobba mot mål
Har sportat mycket
Är en vinnarskalle 

Heltid samt deltidstjänster
Fastlön + provision
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxmedia AB
Hammarby Allé 150
12066  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare / Sales Agent / Eventsäljare sökes på Värmdö!

Viasat söker nu tävlingsinriktade säljare till vår snabbast växande säljavdelning. Vi satsar stort på den senaste tekniken och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film.  Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

Rollen som Säljare
Som säljare på Viasat tar du del av vår framgångsrika säljorganisation och arbetar med försäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, mässor, marknader och butik.

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team som ständigt arbetar mot våra uppsatta mål. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.00 – 21.00. I vissa fall kan även helger förekomma.

Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport. Vi jobbar hårt för att utveckla Sveriges bästa försäljare och arbetar ständigt med utveckling inom Viasat. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas!

Vem söker vi?


• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Är du som oss en vinnarskalle är det här garanterat ett jobb för dig!

Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1180

För med info kontakta ansvarig rekryterare Frida Björkman på tel. 073 699 16 36.

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2015-10-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratProvision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1186%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Bilrekonditionerare

Vi söker 2 st personer som bilrekonditionerare . Vi är idag ett glatt gäng på 8 personer men önskar två nya kollegor. Vi rekonditionerar allt som går att rekonditionera. Våra kunder lämnar in allt ifrån mopeder bilar och båtar till helikoptrar så det är variation på arbetsuppgifterna. Dock är våra största kunder inom bilbranchen.
Vi har just flyttat in i helt nybyggda ljusa trevliga lokaler i Värmdö köpkvarter Mölnvik.

Vi söker dig som antingen jobbar med bil och båtrekonditionering idag och har lessnat på din trista chef och vill byta miljö och som
brinner för bilar och båtar samt har öga för det där lilla extra.
Alternativt söker vi dig som vill lära dig ett hantverk men som aldrig polerat.
Inget krav alltså på att du skall kunna polera dock är det ett stort plus! Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille det är din personlighet som är viktigast. Att kunna klockan och komma i tid samt vara ordningsam och intresserad av att lära dig nya saker är viktigt för oss. Svenska i tal och skrift är viktigt då vi har mycket kundkontakt både på telefon och via mail.
Vi har kul på jobbet men vet när det är allvar. Är just DU den vi söker ?! Kontakta oss för en intervju.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Bilrekonditionerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är förlagd mellan 7-16 eller 8-17
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-30
Referens: Rekonditionerare
Webbplats:
Epostadress: therese@nauticcare.se
Övrigt: Vi söker 2 st rekonditionerare till nyöppnad anläggning Värmdö köpcentrum Mölnvik
Arbetsplats: 
Adress: Tony Wargh Bil & Båtvård AB
mörtnäs Hagväg 13
13936  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare årskurs 2 Brunns skola

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 4 med iPad och från 5-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Utgångspunkten i vårt arbete är att elever som mår bra också presterar bättre i skolan. Vi har högt ställda förväntningar på våra lärare och elever. Detta tror vi är en bidragande orsak till att våra elever presterar bättre, upplever arbetsro och känner sig trygga.

Skolan har Fotbolls-, Estetisk-, Internationell-, Friluftsliv och hälsa, och Naturvetenskaplig profil från år 6.

Rollen som lärare innebär att du undervisar i årskurs 2 och 5 under det här läsåret. Du kommer att undervisa i svenska, SO, NO och engelska i år 2, samt SO i år 5.
Du kommer även att vara mentor i år 2. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är behörig lärare för år 1-5 i grundskolan. Vi ser gärna att du har en väl vitsordad erfarenhet från tidigare lärarjobb. Du ska vara intresserad av IKT-frågor och vilja utveckla undervisningen med datorn som pedagogiskt verktyg. Som person är du tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningssregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat under resten av läsåret och omfattar heltid med tillträde den 9 november 2015 eller enligt överenskommelse. Eventuell förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, 08-570 48416. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: PVGS01:2015:8
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4958372755161070805&benamning=L%c3%a4rare+%c3%a5rskurs+2+Brunns+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Barnskötare/Resurser till Fågelvik

Fågelviks förskola och skolas kännetecken är "den trygga förskolan med det stora hjärtat", där all personal samverkar kring barnets dag. Förskolan har i nuläget nio avdelningar. Värdegrundsfrågorna är invävda i förskolans arbetsplan genom tre inriktningar som genomsyrar all vår verksamhet, Hälsa, EQ - det sociala samspelet och Det läsande barnet.

Förskolan har ett nära samarbete med skolan som är i samma byggnad. Vi ser många fördelar med det såsom tillgången till mark och stora lekytor samt närhet och trygghet till Fågelviks skola inför skolstart. Vi har en god bemanning som ger fördelar i nyttjande av olika kompetenser.
Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar.

Rollen som barnskötare/resurs innebär att du är en av pedagogerna i verksamheten med extra fokus gentemot ett barn. Du ska kunna ansvara för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje barn och sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Alla pedagoger har avsatt tid för planerings- och uppföljningsarbete.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi förutsätter att du är mål- och uppdragsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och samt har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare har du intresse för att arbeta med alla åldersgrupper samt har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat och omfattar heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse och pågår till och med den 30 juni 2016.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Monica Hjerpe, förskolechef och rektor, 08-570 483 70. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: PVFK10:2015:6
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4973924575150241363&benamning=Barnsk%c3%b6tare%2fResurs+till+F%c3%a5gelvik
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Vi söker Lagbasersättare i servicehallen Nacka Värmdö.

Vi söker Lagbasersättare i servicehallen Nacka Värmdö.

 

Du jobbar som servicehallsarbetare och går in som Lagbasersättare vid dennes frånvaro.

Ansvarsområde:


• Klar buss
• Skadegörelsehantering buss
• Statur rampade bussar
• Utsättning buss

Arbetsuppgifter:


• Leder och samordnar löpande och ordinarie verksamhet
• Dagligservice
• Säkerhetskontroller
• Klotter och skadegörelsehantering
• Varmhållning av buss
• Arbeta utefrån gällande föreskrifter, lagar och avtal.

Kompetenskrav:


• B-kk
• D-kk är meriterande
• Utbildning i klotter och skadegörelsehantering
• Funktion värmeramp
• God kännedom om utsättning för trafik
• Goda kunskaper i svenska , tal och skrift
• God datavana. Kunskaper i Bums, Hastus och Compass.

Som person ska du ha goda ledaregenskaper, vara kommunikativ. Du ska vara noggrann och kunna arbeta i högt tempo, ha tekniskt handlag. Ha god fysik då arbetet är rörligt och ibland tungt. Du ska också vara resultatinriktad och ha vilja att utveckla organisationen och arbetsformerna.

Sista ansökningsdag är 23/10-15. Har du frågor kontakta servicehallsansvarig Susanne Eriksson 0706-263973.

 

 


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-23
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=715%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Gjörwellsgatan 30
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://keolis.se/
  
Platsannons

Markarbetare sökes till Ingarö/Värmdö

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag på Värmdö/Ingrarö med omgående start! ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna markarbetare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande mark - och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.

Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark. Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig, samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Meriterande: yrkesbevis, maskinförarbevis samt arbete på väg.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som markarbetare/ arbete inom mark, anläggning eller rörläggning.

För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Matea Zizak på 08-530 343 78.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Anläggningsarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TilsvidareEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-01
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/index.php?cid=31&pid=233&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=580
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal

Vi söker omgående serveringspersonal till Restaurang Återvall. Vi finns på Ingarö ca 30 min med buss från slussen. Restaurangen ligger fint med gångavstånd till badstrand. Vi har servering av lunch, a la carte och pizza. Vi har öppet sju dagar i veckan.

Hos oss kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter inom servering så som att ta emot beställning, servering, kassahantering m.m.

Arbetstiden är främst helger men även vardagar kan bli aktuellt.

Då du ofta kommer arbeta ensam i serveringen krävs att du är självgående. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet. Du är positiv och tillmötesgående och tycker om att ge bra service till dina gäster.

För ansökan ring mellan kl 14-16, maila ej.
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Återvall
Eknäsvägen 2
13465  Ingarö Sverige
Hemsida: http://www.restaurangåtervall.se
  
Platsannons

Säljare sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet som alla kan lära sig om viljan finns.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en grundtrygghet.
Du har ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Vid försäljning har du en hög provisionslön per såld enhet.

Du arbetar 5 dagar i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr inkl. OB tillägg.
Du är själv aktivt med och bestämmer hur ditt schema ska se ut från vecka till vecka. Det finns möjlighet till deltid om man så önskar.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Produkten:
Den tillverkas och monteras helt för hand på våra egna fabriker i Tyskland och Schweiz. Maskinen är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. I de olika momenten renas även luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 42. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av Swe Blue Steels kontor i Malmö,Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret som sedan följs av 4 dagar på fältet. Så långt det är möjligt kommer en färdigutbildad representant att vara med dig de första dagarna på fältet.
Du har en fast ersättning för kursdagarna samt körersättning för att ta dig till och från utbildningen och vi bjuder på maten. Självklart har du lön även för de träningsbesök du gör under din praktik på fältet. Behöver du övernattning står vi för boendet.

Du har möjlighet att avsluta utbildningen, praktiken på fältet eller anställningen med omedelbar verkan om du så önskar och ändå få ersättning för körning, utbildning, praktiken o.s.v. som du har rätt till.
Den tryggheten ger vi dig då många tidigare inte provat på säljyrket.

Vi är just nu i ett expansivt skede där vi vill fördubbla antalet representanter på fältet i hela Sverige.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.swebluesteel.se
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Värmdö
Webbplats:
Epostadress: jobb@swebluesteel.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 1938 Blue Steel AB
Box 1051
27100  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.swebluesteelab.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Värmdö

Säljare för uppsökande verksamhet i Värmdö kommun sökes.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet som alla kan lära sig om viljan finns.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en grundtrygghet.
Du har ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Vid försäljning har du en hög provisionslön per såld enhet.

Du arbetar 5 dagar i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr inkl. OB tillägg.
Du är själv aktivt med och bestämmer hur ditt schema ska se ut från vecka till vecka. Det finns möjlighet till deltid om man så önskar.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Produkten:
Den tillverkas och monteras helt för hand på våra egna fabriker i Tyskland och Schweiz. Maskinen är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. I de olika momenten renas även luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 42. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av Eco Mobil Lufts kontor i Malmö,Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret som sedan följs av 4 dagar på fältet. Så långt det är möjligt kommer en färdigutbildad representant att vara med dig de första dagarna på fältet.
Du har en fast ersättning för kursdagarna samt körersättning för att ta dig till och från utbildningen och vi bjuder på maten. Självklart har du lön även för de träningsbesök du gör under din praktik på fältet. Behöver du övernattning står vi för boendet.

Du har möjlighet att avsluta utbildningen, praktiken på fältet eller anställningen med omedelbar verkan om du så önskar och ändå få ersättning för körning, utbildning, praktiken o.s.v. som du har rätt till.
Den tryggheten ger vi dig då många tidigare inte provat på säljyrket.

Vi är just nu i ett expansivt skede där vi vill fördubbla antalet representanter på fältet i hela Sverige.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.ecomobilluft.se
Publiceraddatum: 2015-10-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Värmdö
Webbplats:
Epostadress: jobb@ecomobilluft.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.ecomobilluft.se
  

Platsannons

McDonald's Värmdö söker nya medarbetare

McDonald's Värmdö söker nu ca 3 nya medarbetare med anställning på deltid (ca 8-20 timmar/vecka). Tjänsten innebär arbete dagtid och kvällstid.

Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande. Du får inte vara rädd för att hugga i när det behövs. Du måste ha lätt för att samarbeta med olika människor, vara en bra kompis samt behärska svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i Värmdö/Nacka.

Som medarbetare kan du få lära dig arbetsuppgifter i kök, kassa och matsal. Du har också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat foto senast den 6 november 2015. Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber er därför att inte skicka ansökningar via mail.

OBS: För att söka krävs att du är 18år och kan arbeta både dag och kvällstid under våren

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Frågor besvaras av isak.nordgren@se.mcd.com
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal HRF
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-06
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=3295%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska McDonald´s AB
Fenixväg 2
13444  13444 Sverige
Hemsida: www.mcdonalds.se
  

Platsannons

Skoladministratör

Värmdö Tekniska Gymnasium är en friskola som erbjuder yrkesprogram, teknikprogram samt introduktionsprogram. På skolan arbetar ca 30 medarbetare med drygt 200 elever.

Vi söker nu en duktig och erfaren administratör med tillträde den 2 november 2015.

Arbetsbeskrivning:

- Betygshantering
- Rapportering till olika myndigheter
- Rapportframtagning
- Elev- och personaladministration
- Övrigt

Meriterande är om du har erfarenhet av Novaschem och Schoolsoft samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna eftersom du kommer att vara skolans ansikte utåt.

Besök gärna skolans hemsida på www.vtg.nu

Välkommen med din ansökan till anne.soderstrom@vtg.nu.

Värmdö Tekniska Gymnasium är en del av Aprendere skolor

Vi önskar ej bli uppringda av säljare
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anne@vtg.nu
Övrigt: Skoladmninstratör deltid (60-70 %) med tillträde den 2 november eller snarast därefter.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Tekniska Gymnasium

13440  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.vtg.nu
  
Platsannons

Förskollärare till Haghulta

Haghulta förskola ligger i natursköna Fruvik på Värmdö med havet, lekparken och skogen runt knuten. På Haghulta möts barn och föräldrar av en verksamhet som präglas av lust, nyfikenhet och lärande. Vi formar vår verksamhet utifrån de barn vi möter varje dag samt de lokala förutsättningar som råder i vårt område.

Rollen som förskollärare innebär att du har huvudansvaret för den pedagogiska verksamheten på avdelningen och tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar ni verksamheten i enlighet med våra styrdokument.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vill vara med och vidareutveckla vår förskola. Du ska vara väl förtrogen med läroplansuppdraget samt det systematiska kvalitetsarbetet. Du ska vara modig och våga utmana befintliga synsätt och pröva nya vägar för att ge varje barn optimala förutsättningar till lärande och utveckling. Du möter varje barn, förälder och kollega med nyfikenhet, respekt och ödmjukhet.

Du arbetar medvetet med den pedagogiska miljön och ser den som den kvalitativa lärmiljön. Du ser till hela förskolans utveckling och ser möjligheter samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

Du har stor lust till lärande och utveckling av din egen pedagogroll och ser din och arbetslagets kompetensutveckling som en del i arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig handledning i arbetslaget samt individuellt och kompetensutveckling.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidareanställning med tillträde 1 februari 2016. Interjuver kommer ske löpande.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annika Wastesson, förskolechef, 08-570 472 03 eller Maria Ekroth biträdande förskolechef 08 570 472 06.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-25
Referens: PVFK11:2015:7
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4973924575168030216&benamning=F%c3%b6rskoll%c3%a4rare+till+Haghulta
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Studiehandledare italienska

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg. Vi har för närvarande ca 750 elever i årskurserna F-9 uppdelat på F-5 och 6-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Vi är en skola i utveckling som kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll

I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. Eleverna är i olika åldrar och har varierande skolbakgrund.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i italienska. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov föräldrar. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft är meriterande.

Du bör vara mycket allmänbildad och redo att arbeta flexibelt med elevernas bästa i fokus.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, ca 6 %, och är visstidsanställningar under läsåret 2015/2016. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund tel. 08-570 489 02. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-15
Referens: PVGS13:2015:23
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4973924815166064429&benamning=Studiehandledare+italienska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Studiehandledare i tamil

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg. Vi har för närvarande ca 750 elever i årskurserna F-9 uppdelat på F-5 och 6-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Vi är en skola i utveckling som kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll

I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. Eleverna är i olika åldrar och har varierande skolbakgrund.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i tamil. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov föräldrar. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft är meriterande.

Du bör vara mycket allmänbildad och redo att arbeta flexibelt med elevernas bästa i fokus.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, ca 6 %, och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund tel. 08-570 489 02. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-15
Referens: PVGS13:2015:22
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4973924575151617735&benamning=Studiehandledare+i+tamil
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

CHAUFFÖR OCH LAGERARBETARE

Verksamhetsbeskrivning:
Åkeri och lagerarbete

Yrkesbenämning av den utannonserade tjänsten:
Chaufför och lagerarbetare

Beskrivning av arbetsuppgifter: Tjänsten kommer att bestå av både lagerarbete och och transport av diverse gods.

Utbildning och erfarenhet:
Man måste ha b,c,be körkort då jag har en bred bilpark ,och ha erfarenhet av transport och lagerarbete. Fördel om man talar engelska och serbiska då den man ska samarbeta med talar dom två språken.
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Budbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidBeskrivning av arbetstid:Varierande, vissa dagar 7-16h och vissa dagar 4-13h
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sm.carrier@hotmail.com
Övrigt: Endast ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: SM på Vägen AB

13441  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Två inspirerande förskollärare till Fågelvik

Fågelviks skola och förskolas kännetecken är "den trygga förskolan med det stora hjärtat", där all personal samverkar kring barnets dag. Förskolan har i nuläget tio avdelningar. Värdegrundsfrågorna är invävda i förskolans arbetsplan genom tre inriktningar som genomsyrar all vår verksamhet, Hälsa, EQ - det sociala samspelet och Det läsande barnet.

Förskolan har ett nära samarbete med skolan som är i samma byggnad. Vi ser många fördelar med det såsom tillgången till mark och stora lekytor samt närhet och trygghet till Fågelviks skola inför skolstart. Vi har en god bemanning som ger fördelar i nyttjande av olika kompetenser.
Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar. Som förskollärare kommer du att ha ansvaret för en avdelning/arbetslag, där du arbetar tillsammans med barnskötare.

Rollen som förskollärare innebär att du är en av pedagogerna i verksamheten. Du ansvarar för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje barn och sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Alla pedagoger har avsatt tid för planerings- och uppföljningsarbete utanför schemat.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har en drivande förmåga att leda kollegor och det pedagogiska arbetet. Du inser att arbetslaget utgör en viktig möjlighet för det pedagogiska arbetet. Vi förutsätter att du är mål- och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare har du intresse för att arbeta med alla åldersgrupper. God kunskap om barns utveckling, förmågor och behov är för oss en självklarhet.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna är tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde den 15 december 2015 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård, vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Monica Hjerpe, rektor, 08-570 483 70.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: PVFK10:2015:5
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4973924575148690068&benamning=Tv%c3%a5+inspirerande+f%c3%b6rskoll%c3%a4rare+till+F%c3%a5gelvik
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Godisplockare till Värmdö

Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis extra/vikariat framöver.

För kunds räkning söker vi nu konsulenter till Värmdö

Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar.

Du är effektiv, kan jobba självständigt och trivs att arbeta i högt tempo.
Arbetet går ut på att fylla på godis och naturgodis i butiker. Även rengöring och beställning ingår.
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidminst 5 timmar per vecka ev. mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karolina.persson@pelmatic.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pelmatic Sweden AB
Östra Prinsgatan 20
37131  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.pelmatic.se
  

Platsannons

Receptionist

Vi söker en receptionist till vårt kontor i Gustavsberg. Arbetsuppgifterna är inbokning av elever, kassahantering, administration och städning.
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovet för tjänsten är cirka 30 arbetstimmar i veckan.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robert@gtuab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAVSBERGS TRAFIKUTBILDNINGAR AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 7 NB
13430  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.gtuab.se
  
Platsannons

Åldersintegrerad 4-6:a söker lärare

Vår kund är en privat skola på Värmdö. Skolan har cirka 170 elever fördelat på F-klass till årskurs 6. Eleverna erbjuds en väl utvecklad IT-miljö och man arbetar med konkreta och visuellt tilltalande material som till stor del är självrättande. Skolan ligger i en fin lantlig miljö endast 30 minuter med buss från Slussen. Start VT 2016.

Du kommer tillsammans med arbetslaget att planera undervisningen i 4-6:an. Det finns totalt tre klasser med 20 elever i varje klass. Lärarexamen samt behörighet att undervisa årskurs 4-6 är ett krav.

Rekryteringen sker i samarbete med Precator Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Jansson 072-536 38 80. Din ansökan skickar du till eva.jansson@precator.se

Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast.
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eva.jansson@precator.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Precator Rekrytering och Bemanning AB
KANALVÄGEN 3 A
19461  UPPLANDS VÄSBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

LÄRARE TILL LUGN TREVLIG SKOLA

Vår kund är en privat skola på Värmdö. Skolan har cirka 170 elever fördelat på F-klass till årskurs 6. Skolan arbetar utifrån Maria Montessoris intentioner och har läroplanens mål som grund. Det dagliga arbetet genomsyras av att man visar hänsyn och omtanke om varandra och den omgivande miljön. Skolan ligger i en fin miljö på Värmdö cirka 30 minuter med buss från Slussen. Start VT 2016

Du kommer tillsammans med arbetslaget att planera undervisningen i 1-3:an. Det finns totalt sex klasser med 20 elever i varje klass. Lärarexamen samt behörighet att undervisa årskurs 1-3 är ett krav. I övrigt tror vi att du tycker om att arbeta i team.

Rekryteringen sker i samarbete med Precator Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Jansson 072-536 38 80. Din ansökan skickar du till eva.jansson@precator.se

Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast.
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eva.jansson@precator.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Precator Rekrytering och Bemanning AB
KANALVÄGEN 3 A
19461  UPPLANDS VÄSBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Gustavsberg

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 2

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 2
Postort: Gustavsberg
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående (undervisning under sommaren och hösten)
OBS. Ange referens: RN02779
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: RN02779
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetskonsult i Värmdö.

Branschen absolut högsta lön!

Sverigelarmet AB är det nyare alternativet som ger gemene Svensson chansen att slippa eviga abonnemangskostnader, samt gör det både lätt och lärorikt att lära sig säljyrket

Vi fräschar upp dina grunder och ger dig chansen att göra karriär som Säkerhetskonsult, vidare till Teamleader, de som är riktigt duktiga blir Säljchefer och kommer Du dit kan du chansen att ta över ett helt eget geografiskt distrikt som Regional Försäljningschef.

Vi söker är hungriga människor som både vill göra karriär där inte bara pengar utan utbildning och utveckling är stora drivkrafter.
Erfarenhet av larmförsäljning är ett krav och dessutom kommer vi vidareutbilda dig internt.
Våra Fältsäljare arbetar i säljteam där den närmsta chefen alltid finns på plats för stöd och hjälp.
Du erbjuds dagligen kontinuerlig utveckling och coaching för att på ett strukturerat och självständigt sätt kunna utbilda dig inom Sverigelarmet och säljyrket.

Våra arbetstider är:
Mån-Tors 13.00-21.30
Söndagar 12.00-20.00
Sverigelarmet AB bedriver försäljning 7 dagar i veckan, vill man även arbeta helg går det bra, då gäller arbetstiderna:
Fredagar: 16.00-20.00
Lördagar: 12.00-18.00


Krav för att arbeta hos oss är:
- Försäljningen sker på svenska med andra ord är flytande svenska i tal och skrift ett absolut krav.
- Ostraffad, utdrag ur brottsregistret kan komma att ske.
- Förbättringsvillig
- Pålitlig
- Lyhörd
- Uthållig


För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig

Det är ingen slump att de som lyckas bäst i vår bransch är fd toppidrottsmän och kvinnor, dock kan vi göra säljare av alla som bidrar med viljan, så bidrar vi med kunskapen.

Som inom all seriös försäljning har vi alltid teambonusar, individuella och gemensamma tävlingar, bonusar och viktigast, det finns inget lönetak. DU själv bestämmer hur mycket pengar DU vill tjäna!

Utöver detta kommer alla som vill, lämna ifrån Sverigelarmet AB med en diplomerad 5-stegsutbildning i stigande svårighetsskala när man genomgår ?SBS? ? Sverigelarmets Business School.


Ring gärna om du har specifika frågor, och när Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Säkerhetskonsult Värmdö"

Vi ser fram emot din ansökan och vi ser ålder som en erfarenhet.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sverigelarmet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sverigelarmet AB
Vretenborgsvägen 5
12630  Hägersten Sverige
Hemsida: www.sverigelarmet.se
  

Platsannons

Säljchef på Värmdö.

Försäljningschef på Sverigelarmet AB.

Sverigelarmet AB är ett väletablerat larmbolag och är en stor utmanande aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag.
Sverigelarmet AB växer så det knakar och just nu expanderar vi i Stockholmsområdet med omnejd.
Sverigelarmet AB kommer inom kort bredda sig över hela Götaland och Svealand.

En Säljchef Sverigelarmet AB kommer ansvara för ett helt eget team och ett helt eget distrikt.
Sverigelarmet AB:s Säljchefer leder det dagliga arbetet på fält och ser till att alla andras arbete blir så enkelt som möjligt. Bistår vid den dagliga utbildningen, följer med nya Fältsäljare på deras första möten för att säkerställa att säljet går rätt till, kunden blir nöjd och att Fältsäljaren börjar tjäna pengar från dag 1.

En Säljchef på Sverigelarmet AB har även ett eget säljansvar, dock mycket lägre än Fältsäljarna, Säkerhetskonsulterna och Teamleaders då det måste läggas mycket tid på att få det dagliga arbetet att flyta på friktionsfritt för alla andra. Här tillkommer en fast lönedel och en del baserad på teamets prestation.
Det är ett arbete som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.

Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för fältsäljare, teamledare samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra viss egen försäljning.

Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år.

Är du rätt person trivs du i ett företag som:
Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter.
Utöver detta kommer alla som vill, lämna Sverigelarmet AB med en diplomerad 5-stegsutbildning i stigande svårighetsskala när man genomgår SBS Sverigelarmets Business School.

Våra arbetstider är:
Mån-Tors 13.00-21.30
Söndagar 12.00-20.00
Sverigelarmet AB bedriver försäljning 7 dagar i veckan, vill man även arbeta helg går det bra, då gäller arbetstiderna:
Fredagar: 16.00-20.00
Lördagar: 12.00-18.00

Krav för att arbeta hos oss är:
- Försäljningen sker på svenska med andra ord är flytande svenska i tal och skrift ett absolut krav.
- Ostraffad, utdrag ur brottsregistret kan komma att ske.
- Förbättringsvillig
- Pålitlig
- Lyhörd
- Uthållig

För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig

Det är ingen slump att de som lyckas bäst i vår bransch är fd toppidrottskvinnor och män, dock kan vi göra säljare av alla som bidrar med viljan, så bidrar vi med kunskapen.

Som inom all seriös försäljning har vi alltid teambonusar, individuella och gemensamma tävlingar, bonusar och viktigast, det finns inget lönetak. DU själv bestämmer hur mycket pengar DU vill tjäna!

Ring gärna om du har specifika frågor, och när Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljchef Värmdö"

Vi ser fram emot din ansökan och vi ser ålder som en erfarenhet.
Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-10-05
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sverigelarmet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sverigelarmet AB
Vretenborgsvägen 5
12630  Hägersten Sverige
Hemsida: www.sverigelarmet.se
  

Platsannons

Köksmästare sökes!

Just nu söker vi för kunds räkning en köksmästare som med stor entreprenörsanda och drivkraft!

Sandhamn Seglarhotell är ett av Sveriges anrikaste varumärken. Vi erbjuder fyrstjärnigt boende med totalt 215 bäddar med tillhörande konferens och spa. Standarden är hög, stämningen avspänd och välkomnande. Vi vill att du ska känna dig som hemma hos oss.

I hotellbyggnaden ligger 79 dubbelrum samt 3 sviter med egen bastu. Vid utomhuspoolområdet och hamnen hittar du våra 9 lägenheter samt det exklusiva boendet Havsvillan.

Seglarhotellets vision är att alltid vara en aktuell skärgårdsklassiker av högsta rang året om. Sandhamn Seglarhotell AB är ett helägt dotterbolag till Viamare Invest AB. I Viamaregruppen ingå ävenbland annat Sjöklar Kustakademi, Promarina, Sjöassistans, Stockholmradio och Skärgårdsradion 90,2. Vi strävar alltid efter att ha en vänlig och snabb service och därför utvärderar vi våra gästers upplevelser.

Vi söker nu en Köksmästare som med stor entreprenörsanda och drivkraft vill delta i utvecklingen av Sandhamn Seglarhotell! Vi ser gärna sökande som:

- Vill påverka och utveckla vårt koncept
- Är en inspirerande och innovativ lagbyggare som brinner för mat och dryck
- Har ett brett nätverk och har gärna jobbat utomlands
- Vill skapa upplevelser som är i klass med det bästa inom krogvärlden men med stor känsla för kärnverksamheten
- Är operativ i sitt yrke och förstår innebörden av sin närvaro i köket
- Är en stark stabil ledare med goda ledarskapsförmåga
Boende finns på ön.


Intervjuer sker löpande. Ansökningar skickas till info@flyckt.nu

Vid frågor kring processen kan Siktas researcher, Prottasha Khondaker stå till tjänst. Hon nås via e-mail på pk@sikta.se. Vid frågor kring innehåll i tjänsten, kontakta Andreas Flyckt på 070-725 48 36 eller info@flyckt.nu.
Publiceraddatum: 2015-10-03
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@flyckt.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sikta Urval

11446  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sikta.se
  
Platsannons

Modersmålslärare nederländska

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare i nederländska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc i skolportalen Schoolsoft.

Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Hemmestaskolan.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i nederländska och i kultur och traditioner i områden/länder där nederländska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska traditioner.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande.

Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en ferietjänst på deltid, 6 % och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016 med tillträde snarast efter överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund, 08-570 489 02.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-02
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: VK:2015:15
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4943684385163430007&benamning=Modersm%c3%a5lsl%c3%a4rare+nederl%c3%a4ndska
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Butikssäljare - Kvik, Värmdö

Kvik är en
del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB. Koncernen är en av de
ledande aktörerna inom kök och badrum i Skandinavien och Storbritannien.
Kvik omsatte under 2013 nästan 1,2 miljarder danska kronor genom
franchiseägda och egna butiker. Det finns för närvarande mer än 135
Kvik-butiker i Danmark, Färöarna, Sverige, Norge, Finland,
Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike och Thailand. Filosofin om
att ge våra kunder mer än de förväntar sig av både kvalité, design och
inte minst service- har gjort Kvik till en av de ledande inom branschen.
En utveckling som inte hade varit möjlig utan duktiga och dedikerade
medarbetare


Retail Knowledge söker för Kvik´s räkning:
Butikssäljare/Kökskonsulent Värmdö


Beskrivning av arbetsuppgifter:

I Kviks värld är uppdraget tydligt: att sälja dansk design inom kök, badrum och garderob
till överraskande låga priser. Nu söker vi den rätta personen som kan genomföra det.
Det är viktigt att du kan sälja stilar och trender med en lika stor portion lättsamhet som allvar,
till lika många kundtyper som det finns kökstyper.

Du kommer att vara en del av ett internationellt företag och ges möjligheten att växa professionellt
och personligt för ett marknadsledande varumärke.
Du erbjuds spännande dagar, välutbildade kollegor, support, nöje och
med rätt motivation ges möjligheten till en bra provisionsbaserad lön.Beskrivning av kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har dokumenterat goda erfarenheter av försäljning inom detaljhandeln,
gärna från köksbranschen, hantverkarbranschen, vitvarubranschen. Det är viktigt att du är självständig,
målinriktad, har lång arbetslivserfarenhet, ansvarstagande och förmågan att fatta rätt beslut.
Du kan uppvisa goda resultat från tidigare arbeten, har goda datakunskaper.
Du sätter kunden i fokus. Vi värdesätter personligt driv, budgetvana och teknisk förståelse
för hur ett drömkök blir till. Kan du det, står köksdörren öppen till en spännande framtid hos Kvik.
Du får en målinriktad sälj- och produktutbildning på vår Academy.
VÄLKOMMEN med din ansökan redan idag! Vi kommer att skicka en inbjudan till videointervju för de
som går vidare i processen!
Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Gimmerborn via mail: caroline.gimmerborn@retailknowledge.se
Observera att vi endast tar emot ansökningar
via rekryteringsverktyget på vår hemsida www.retailknowledge.se
Publiceraddatum: 2015-10-02
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-11
Referens:
Webbplats: http://candidate.ecompetence.se/Retail Knowledge/External/Job/Details/63c644a0-4b59-4fe6-8cd7-6acf1e8c8d44
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Knowledge
Riddargatan 12A
11435  Stockholm Sverige
Hemsida: www.retailknowledge.se
  

Platsannons

Servitris/Servitör

Nu söker vi serveringspersonal till vår attraktiva familjerestaurang på Värmdö, belägen ca 35 min från Slussen med buss.
Vi söker dig som är en erfaren servitris/servitör som kan ge våra gäster det där lilla extra med din sociala kunskap och passion för första klassig-service.

Du älskar att ha många bollar i luften och har ett bra öga för vad som ska göras i restaurangen. Du har ett eget driv och står inte och väntar på instruktioner.
Stämmer följande beskrivning på dig som person så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Deltidstjänst på ca 25 timmar/vecka till en början men med chans till en heltidstjänst för rätt person.

Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte för länge!

Ansök med Personligt brev samt CV till astrom.jonna@hotmail.com
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Astrom.jonna@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bränsleintaget HB
Box 101
13923  Värmdö Sverige
Hemsida: Lillplogen.se
  

Platsannons

VIQ söker Eventsäljare i Värmdö

VIQ Actionmarketing AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2015 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Trots att vi är så pass unga har vi vunnit de flesta av Sveriges tuffaste säljtävlingar. Jobbar man inom sälj, så vet man att en säljare från VIQ håller enormt hög klass på samtliga parametrar. Detta är även något som eventuella framtida arbetsgivare ser ljust på i exempelvis ett CV.

Som Eventsäljare för VIQ Action Marketing handlar det om att överraska kunden på ett positivt sätt. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö med omnejd sälja produkter från välkända svenska företag inom TV, Bredband och lotteri. Du tar dagligen kontakt med ett stort antal människor, och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service.
Vi erbjuder våra medarbetare enorma karriärmöjligheter. Till våra ledande befattningar rekryterar vi nästan enbart internt. Oavsett om ditt mål är att bli toppsäljare eller ledare för ett team, så börjar din resa med eventförsäljning på större matbutiker, gator, torg, gallerior, mässor och festivaler. Detta gör du tillsammans med drivna kollegor som är liksom vi medvetna att ju roligare man har på jobbet desto mer säljer man.

Vi söker dig som är:
- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%.
- Fullt införstådd med att hårt arbete och god disciplin förenat med ett långsiktigt tänk lönar sig.
- En tävlingsmänniska, eftersom att vi ständigt tävlar med varandra, både gällande försäljningsresultat och kundbemötande.

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut.

Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag.
Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Därefter kommer du dina första veckor att få jobba nära tillsammans med coacher och ledare som har till uppgift att få dig att komma igång med din försäljning, redan från den första arbetsdagen. Förutom detta fortsätter utbildningen dagligen tillsammans med flera av Sveriges absolut bästa säljare.

Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Eventsäljare" i rubriken. Vi är snabba och effektiva när det gäller att hantera din ansökan, bli därför inte förvånad om vi hör av oss väldigt snart!
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://viqsweden.se/
  

Platsannons

VIQ söker Eventsäljare - Deltid

VIQ Actionmarketing AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2015 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Trots att vi är så pass unga har vi vunnit de flesta av Sveriges tuffaste säljtävlingar. Jobbar man inom sälj, så vet man att en säljare från VIQ håller enormt hög klass på samtliga parametrar. Detta är även något som eventuella framtida arbetsgivare ser ljust på i exempelvis ett CV.

Som Eventsäljare för VIQ Action Marketing handlar det om att överraska kunden på ett positivt sätt. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö med omnejd sälja produkter från välkända svenska företag inom TV, Bredband och lotteri. Du tar dagligen kontakt med ett stort antal människor, och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service.
Vi erbjuder våra medarbetare enorma karriärmöjligheter. Till våra ledande befattningar rekryterar vi nästan enbart internt. Oavsett om ditt mål är att bli toppsäljare eller ledare för ett team, så börjar din resa med eventförsäljning på större matbutiker, gator, torg, gallerior, mässor och festivaler. Detta gör du tillsammans med drivna kollegor som är liksom vi medvetna att ju roligare man har på jobbet desto mer säljer man.

Vi söker dig som är:
- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%.
- Fullt införstådd med att hårt arbete och god disciplin förenat med ett långsiktigt tänk lönar sig.
- En tävlingsmänniska, eftersom att vi ständigt tävlar med varandra, både gällande försäljningsresultat och kundbemötande.

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut.

Vi erbjuder dig en deltidsanställning där tjänsten omfattar 20 timmar/veckan.
Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag.
Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Därefter kommer du dina första veckor att få jobba nära tillsammans med coacher och ledare som har till uppgift att få dig att komma igång med din försäljning, redan från den första arbetsdagen. Förutom detta fortsätter utbildningen dagligen tillsammans med flera av Sveriges absolut bästa säljare.

Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Eventsäljare" i rubriken. Vi är snabba och effektiva när det gäller att hantera din ansökan, bli därför inte förvånad om vi hör av oss väldigt snart!
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://viqsweden.se/
  

Platsannons

Jobba som samplare/säljare!

VIQ ACTION MARKETING AB söker nu på uppdrag av Comviq samplare/säljare.

VIQ ACTION MARKETING AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Vårt kontor ligger i Stockholm.

Är du tävlingsinriktad och gillar nya utmaningar? Vill du lära dig och utvecklas inom försäljning?

Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Värmdö vara en ambassadör för vår uppdragsgivare Comviq. Du tar daglig kontakt med ett stort antal människor och bedriver aktiv sampling och försäljning med glädje och engagemang. Vårt gemensamma uppdrag är att hjälpa så många människor som möjligt att välja Comviq framför övriga mobiloperatörer.

Vi söker dig som är:

- En glädjespridare som brinner för att skapa kontakter med nya människor
- Drivs av att tjäna pengar och möjligheten att kunna påverka din lön.
- Villig att göra ditt jobb till din livsstil och är således inte rädd för att satsa på jobbet till 100%

Ingen tidigare erfarenhet krävs, men att ha arbetat som eventpersonal eller annat serviceyrke är meriterande. Vi ser gärna att du är flerspråkig, men det är inte ett krav.

Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Du erhåller provision och semesterersättning enligt svensk lag.


Är du den vi söker? Ansök redan idag!
Malia din ansökan till ansokan_am@viqsweden.se
Glöm inte att skriva "Samplare/Säljare Comviq" i rubriken.


Information:
Ordet samplare kommer från engelskans "sample" som betyder varuprov. Som samplare delar man helt enkelt ut gratis varuprov och i detta fall comviq kontantkort.

Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB. Comviq är den överlägset största kontantkortsoperatören i Sverige och erbjuder en rad olika prisplaner för alla typer av konsumenter.
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_am@viqsweden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIQ ACTION MARKETING AB
DROTTNINGGATAN 92
11136  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.viqsweden.se
  
Platsannons

Förskollärare till Solbacken

Solbackens förskola är belägen i Mörtnäs och har förutom fräscha lokaler en underbar gård med utsikt över vattnet. Här arbetar cirka 130 barn och 28 pedagoger i verksamheten och nu när en av kollegerna har beslutat sig för att börja arbeta i skolan behöver vi dig som är utbildad förskollärare.

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar. Som lärare kommer du att ha ansvaret för en avdelning där du arbetar tillsammans med barnskötare. Just nu är tjänsten placerad på en 1-3 års avdelning.

Som förskollärare är du en av pedagogerna i verksamheten. Du ansvarar för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje barn och sätter barnen i fokus i det pedagogiska arbetet. Alla pedagoger har avsatt tid för reflektions- planerings- och uppföljningsarbete. Alla pedagoger arbetar med IKT och har en lärplatta som arbetsredskap.

Vi förväntar oss att du:
. Är legitimerad förskollärare med förmåga att leda dina kollegor.
. Har god samarbetsförmåga.
. Är engagerad i pedagogiska diskussioner.
. Har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov.
. Är mål- och uppdragsfokuserad.
. Har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
. Har intresse för att arbeta med alla åldersgrupper
. Kan dokumentera

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, från 26 oktober eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober 2015.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gunilla Malmström, förskolechef, 08-570 472 60. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-15
Referens: PVFK26:2015:3
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4969604785165004111&benamning=F%c3%b6rskoll%c3%a4rare+till+Solbacken
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Familjebehandlare till Hamnen - unik chans!

En unik chans att jobba som familjebehandlare på vår nationellt erkända mottagning för barn, ungdomar och föräldrar - Hamnen.

Värmdö kommuns avdelning för stöd och service inom Individ och familjeomsorgen och landstingets vårdcentral i Gustavsberg startade hösten 2008 en första-linjemottagning, Hamnen, för familjer med barn i åldern 0-18 år med lätta och medelsvåra psykiska problem. På Hamnen arbetar idag tre familjebehandlare som är anställda inom sektorn för omsorg och välfärds IFO-avdelning för stöd och service, barn och unga för att utföra socialtjänstens grunduppdrag att förebygga psykosociala problem. Vidare arbetar tre KBT-psykologer, anställda av Gustavsbergs vårdcentral med uppdrag att förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar. Verksamheten arbetar med evidensbaserade metoder och gör kontinuerligt systematiska utvärderingar för att säkerställa god kvalitet och bästa möjliga resultat. Arbetet bedrivs i nära samverkan med socialtjänst, vårdcentral, skola m fl.

Hamnen har fått mycket uppmärksamhet nationellt av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, och Socialstyrelsen. Senast 2013 belönades Hamnen med Psynks samverkanspris för förtjänstfulla insatser kring barn och ungas psykiska hälsa med motiveringen "Under en följd av år har Hamnen fungerat som nationell inspiratör vad gäller samverkan mellan såväl kommun och landsting som mellan olika professioner både från skola, sjukvård och socialtjänst."

Din roll som familjebehandlare kommer till största delen att handla om att stärka föräldrar genom föräldrautbildning och gruppverksamhet för barn och föräldrar. Du kommer också att arbeta med individuella samtal och stöd till föräldrar och vid behov arbeta med nätverksmöten som t ex möten mellan föräldrar och skola och ev andra professionella men också vid behov den utökade familjen. I ditt arbete kommer det också att ingå att säkerställa att de för- och eftermätningar som görs som ett led i kvalitetssäkring och uppföljning blir genomförda.

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar akademisk utbildning och mångårig yrkeserfarenhet av familjearbete och arbete på individ- och gruppnivå. Vi ser helst att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med evidensbaserade metoder. Det är en merit om du har Kometutbildning och vana av att hålla i nätverksmöten, föräldrautbildningar, vidareutbildning i familjeterapi/systemteori och/eller steg-1.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Du och dina kollegor har stora möjligheter att själva påverka Hamnens innehåll. Körkort är en fördel.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i november/december 2015. Provanställning kan komma att tillämpas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 19 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ingela Johnsson Gardh, enhetschef IFO- stöd och service, barn och unga 08-570 470 49 eller Charlotta Malm 08-570 475 91.

Fackliga representanter nås via Värmdö kommuns växel: 08-570 470 00

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-19
Referens: IFOSS:2015:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4969604785153072332&benamning=Familjebehandlare+till+Hamnen+-+unik+chans!
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Distriktssköterska

Hemsjukvården på Gustavsbergs Vårdcentral


Vi söker en Distriktssköterska till Hemsjukvården Gustavsbergs vårdcentral.
Arbetsuppgifter:
Vårt område är vidsträckt geografiskt, det består av både glesbygd och tätort inom Värmdö kommun.
Arbetsuppgifterna kräver självständighet, flexibilitet och ansvarskänsla. I teamet ingår hemsjukvårdsläkare och rehabpersonal, vi samverkar med andra vårdgivare.
Hemtjänsten tar inte emot delegeringar utan vi har fullt medicinskt ansvar inom vårdcentralen.
En dag här kan ta dig ut till vackra skärgårdsområden (fastlandet), innebära skiftande patientbesök och erfarenhetsutbyte med kollegor, samt avslutas i vårt eget gym.

Kvalifikationer:
Distriktssköterska med god erfarenhet av hemsjukvård, körkort och körvana.

Personliga egenskaper:
Arbetsuppgifter kräver självständighet, flexibilitet och ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tills vidare.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-31
Referens: SLSO-15-53928
Webbplats: http://www.jobb.sll.se/Annonssida/?refnr=SLSO-15-53928&forvaltning=5&category=-1&subcategory=-1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Box 17914
11895  Stockholm Sverige
Hemsida: www.slso.sll.se
  
Platsannons

Hemstädning till Södertälje med omnejd

Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Hemfrid. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Södertälje med omnejd.

 

Arbetsuppgifter

Städning i privata hem. Du kommer utföra veckostädning hemma hos våra kunder regelbundet och utför samtliga städmoment som ingår vid vår veckostädning.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

  

Arbetstid

Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och helgdagar).

  

Lön och förmåner

Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdbidrag.

 

Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se

  

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, trädgårdservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.
Publiceraddatum: 2015-10-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, Dagtid DeltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-31
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=435%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13 118 53 Stockholm
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Nattsjuksköterska till äldreomsorg

Vi söker

Dig som är leg. Sjuksköterska och brinner för att jobba med äldre. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning i geriatrik och erfarenhet av äldreboenden samt demensvård. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha erfarenhet av att jobba i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för leg sjuksköterska på äldreboende.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 17 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-11
Referens: 488
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=488
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Förskollärare till Calle Flygares förskola

Calle flygares förskola ligger på Ingarö och har plats för ca 70 barn. Organisatoriskt är förskolan uppdelad på två avdelningar och fem hemvister. Här är det viktigt att se och lyfta varandras kompetenser och förmågor. Vi samarbetar och lär oss av varandras olikheter. Vi ser barn som kompetenta, utforskande och meningsskapande. Pedagogerna här är erfarna och kompetenta och strävar efter att kontinuerligt utmanas och lära nytt. Vi hoppas därför att du brinner för utveckling och lärande, då vi har höga ambitioner att utveckla vår verksamhet. Syftet är att kontinuerligt bli bättre på att erbjuda en utforskande verksamhet och en lärorik förskola. Vårt pedagogiska förhållningssätt innebär att vi arbetar utforskande med barnen och vi blir därmed medforskande pedagoger.

De utvecklingsprojekt som pågår är barnens lärmiljö, samt införandet av systematiskt kvalitetsarbete. Schoolsoft använder vi som ett kommunikationsverktyg mellan hem och förskola.

Vår inställning till utveckling och lärande medför att det finns goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen som förskollärare på vår enhet.

I rollen som förskollärare hos oss får du ansvar för att organisera, genomföra och följa upp den pedagogiska verksamheten på förskolan. Arbetet ska utformas så att det skapas en bra balans mellan omsorg, lärande, lek och fostran i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation som utvärderings- och utvecklingsverktyg. Vi ser pedagogisk dokumentation som ett verktyg för dokumentation samt som ett förhållningssätt till lärande och utveckling på flera nivåer i förskolan. Syftet är att visa på barnens förändrade kunnande, samtidigt som det hjälper oss att följa upp, utvärdera och utveckla vår verksamhet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är trygg, engagerad och är väl förtrogen med förskolans uppdrag. Du tar ansvar för att läroplanen och övriga styrdokument förverkligas i vardagen på förskolan. Du är lösningsfokuserad och positiv. Du har förmågan att se möjligheter i hur arbetssätt kan utvecklas, samt har ett prestigelöst och professionellt förhållningssätt. Du har förmågan att organisera för lärande och utveckling i vardagen samt att systematiskt dokumentera, följa upp och utvärdera den pedagogiska verksamheten tillsammans med kollegor, barn och föräldrar. Du skapar goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar och bidrar till ett gott arbetsklimat. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med IKT i verksamheten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 11 januari 2016 eller enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gunilla Engman, förskolechef, 073 988 79 95. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-21
Referens: PVFK09:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4969118955117374048&benamning=F%c3%b6rskoll%c3%a4rare+till+Calle+Flygares+f%c3%b6rskola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Bagare/konditor

Vi söker nu en bagare/konditor till Systrarna Delselius
Du ska ha eget driv och vara självgående samt ha flera års erfarenhet av yrket.
Intresse och yrkesstolthet med sinne för smak och form.
Vi förväntar oss ett proffsigt arbetssätt med stort engagemang.

Vi är ett familjeföretag med ca 15 heltidsanställda, så personkemi och flexibilitet är viktigt.
Arbetstiden varierar, ett rullande schema finns.
Vi ligger på Värmdö vid Grisslinge havsbad med en fantastisk sjöutsikt från bageriets fönster.
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: systrarnadelselius@gmail.com
Övrigt: Märk din ansökan med Bagare
Arbetsplats: 
Adress: SYSTRARNA DELSELIUS AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 158
13936  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsledare

Nu söker vi arbetsledare till Systrarna Delselius butik och servering
Vi är ett familjeföretag med ca 15 heltidsanställda, så personkemi samt flexibilitet är viktigt. Arbetstiden varierar, ett rullande schema finns.

Vi ligger på Värmdö vid Grisslinge havsbad med en fantastisk sjöutsikt. Kvalitet och att ge gästen den bästa tänkbara upplevelsen är självklart för oss. Vi har både brödbutik samt en stor härlig servering inne och ute.

Vi vill att du som söker har erfarenhet av att leda personal i den dagliga driften i butik/servering.
Vi vill att du ska vara en social person som tycker om att ge den bästa service i alla lägen
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: systrarnadelselius@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SYSTRARNA DELSELIUS AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 158
13936  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurs/Elevassistent till grundsärskolan

Kullsvedsskolan i Värmdö är en mindre skola som består av grundsärskola inklusive inriktning träningsskola årskurs 1-9 samt kommungemensamma undervisningsgrupper inom grundskolan; autismklasser för elever med diagnosen autism åk 1-9, samt tal- och språkklass 1-3 för elever med diagnosen språkstörning. Skolan har också fritidsverksamhet.

Kullsvedsskolan är belägen i orten Hemmesta bortom Gustavsberg med närhet till skärgårdsnaturens alla möjligheter. Just nu finns här 64 elever och 57 medarbetare. De flesta som arbetar här är lärare/speciallärare och resurs-/fritidsmedarbetare. Vi har även en väl fungerande elevhälsa samt ledning/administration/service.

Utveckling, samarbete, kreativitet och flexibilitet kännetecknar Kullsvedsskolan och inkludering som förhållningssätt ligger högt på agendan. Här finns en tydlig organisation med samarbets- och mötesstrukturer, genomtänkt kvalitetsarbete, gemensamma strategier och prioriterade åtgärder. De senaste åren är bland annat utveckling av fritidsverksamheten i förhållande till nationell läroplan ett prioriterat område för hela skolan.

I uppdraget som resurs/elevassistent ingår skolsamverkan med lärande aktiviteter av enskilda elever och i grupp utifrån ansvarig lärares anvisningar. Arbetet är just nu förlagt till en särskoleklass med yngre elever. Pedagogiskt ledarskapsansvar ligger hos klassläraren och övriga undervisande lärare i klassen. Du ingår i ett klassarbetslag som möts på fasta tider för planering varje vecka.

Du ingår också i ett av tre fritidsarbetslag tillsammans med andra resurser. Kullsvedsskolan har morgon- och eftermiddagsfritids och arbetstiderna växlar något enligt schema för öppningar och stängningar.

Som medarbetare på Kullsvedsskolan ingår man i en tvärgrupp (blandade yrkeskategorier) som jobbar med prioriterade frågor och skolans utvecklingsområden på arbetsplatsträffar och studiedagar. Även andra samarbetsarenor gällande verksamhetsfrågor kan bli aktuellt.

Vi söker dig som har någon form av grundutbildning mot barn/ungdom på gymnasial nivå, till exempel barnskötare, fritidsledare, vårdbiträde eller annan enligt arbetsgivaren likvärdig utbildning.

Du ska ha erfarenhet från arbete med elever i särskolan och helst också kunskaper om och/eller erfarenheter av elever inom autismspektrat. Kunskap inom teckenkommunikation är ett krav.

Du sätter fokus på elevers kunskapsutveckling och sociala utveckling samtidigt som du brinner för utmaningen att hitta bästa lösning för varje elev. Du ska vara en kreativ lagspelare med ett stort hjärta för människor och olikheter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med skiftande bakgrund och livserfarenhet.

Anställningen omfattar 100 % och är en tillsvidaretjänst med tillträde den 8 januari 2016.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christina Söderkvist, rektor, 08-570 487 70 eller övergripande specialpedagog Elisabeth Wallenberg, 08-570 487 78.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens: PVGS14:2015:16
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4969118955112118201&benamning=Resurs%2fElevassistent+till+grunds%c3%a4rskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man på Värmdö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Om du vill ha ett roligt och stimulerande jobb ska du läsa det här. Det är kanske inte är helt utan krav på dig, men det ger en bra känsla inombords efter jobbet. Vi söker dig som är en lugn och stabil person och kan skapa trivsel runt dig när du kommunicerar med din brukare och arbetskamrater. Som person är du även hjälpsam och allmänbildad. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för matlagning och är simkunnig.  Vi tror att du är man över 40 med livserfarenhet och inte allt för bunden av fasta tider.

Tycker du det är mycket nu?

OK? Verkar det bra så här långt så kommer det mer.

Vi har att göra varje dag så dagarna går ganska fort. Men vi ser gärna att du kan tänka ut lite kul saker att göra, som kanske att fiska på sommaren eller ge tips på någon bra hobbyverksamhet. Det finns en hund i familjen så det bör du tåla. Här har vi  assistenter en varm omtanke och respekt för varandra. Där för ser vi gärna att du har sinne för humor och inte tar illa upp för det minsta. Du bör även kunna svenska språket helt flytande för att kunna kommunicera med brukaren.

I början blir det dagtider och helgdag, men senare även kvällar. Dagtid arbetar man två assistenter. Har du en uppfattning om arbetet som personlig assistent, så är det kanske tid att uppgradera sig. Saker och ting ändras över tid och utvecklas, så kasta alla förutfattade meningar för det har blivit ett roligare jobb nu. Hör av dig nu med en beskrivning om din person, civilstånd, livsåskådning och vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent.

Tände det till och du snabbt vill veta mer, kan du ringa för beskrivning till 070 5936060.

 

Körkort: B körkort är meriterande. 

Arbetstid/Varaktighet:


Dag och kvällspass, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan 75 % -100 % . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseHumana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-30
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=4625%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB Warfvinges väg 39 11251 Stockholm
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Habiliteringsassistenter gruppbostäder och kortis

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Inom avdelningen arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Till våra verksamheter, gruppbostäder samt korttidshem för barn och ungdom, söker vi nu dig som vill arbeta extra och ersätta vid ordinarie personals sjukdom, vab, semestrar eller andra ledigheter.

Rollen som habiliteringsassistent innebär att genom pedagogiska lösningar vara ett stöd i den boendes dagliga liv och utveckling. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt i sin vardag.

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionsnedsättning eller dig som har erfarenhet av arbete med målgruppen.
Du har ett intresse och engagemang för människor med behov av särskilt stöd och har du erfarenhet av arbete inom dygnet runt-verksamhet är det en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull. Du bör behärska det svenska språket i både tal och skrift samt ha god datorvana.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarna avser allmän visstid vid behov, med timlön. På våra enheter tillämpar vi jourtjänstgöring nattetid.

I Värmdö kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maja Malmgren, 070-168 03 98 Hemmesta gruppbostad samt Värmdö gruppbostad, Valeria Garzon, 070-168 03 95 Ösby skolväg 1 och 3, samt Ingrid Djärv, 072-853 00 67, Värmdö korttidshem för barn och ungdom.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-30
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstsid Allmän visstidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: PVFH04:2015:4
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4969118955105752410&benamning=Habiliteringsassistenter+gruppbost%c3%a4der+och+kortis
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Taxiförare / taxichaufför

Välj ett trevligt åkeri med härliga arbetskamrater.

Vi önskar nu under hösten och tills vidare tillsätta två deltidstjänster för huvudsakligen dagtjänstgöring. Bilarna utgår från Gustavberg samt övriga Värmdö.
Scheman är väldigt flexibla.
Pensionärer och studenter kan finna väldigt bra upplägg.

C.Jiveman transport är ett av de anslutna åkerierna till Värmdö taxi & Taxi Stockholm beläget på Värmdö. Du kommer att ha goda förtjänstmöjligheter i och med vår sammansättning av resor. Värmdötaxi har avtal med Kommun, skolor, lotsavtal samt ett antal företag samt privatpersoner.

För att köra för Värmdötaxi krävs Värmdötaxilegitimation, vilket det anordnas kurser (4 kvällar) för löpande. Önskvärt om du innehar taxilegitimation (TFL). Dock inget krav.
Åkeriet är behjälpliga under din utbildning samt bekostar din Värmdötaxilegitimation samt uniformer.

Läs gärna mer på jivemantransport.se

VÄLKOMMEN
Publiceraddatum: 2015-09-29
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidStorhelgstillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jivemantransport@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: C.Jiveman Transport
PERCY TAMMS VÄG 14
13954  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: jivemantransport.se
  
Platsannons

Klasslärare åk 2 Hemmestaskolan

Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag och här arbetar ca 140 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen.

Nu söker vi dig som vill vikariera som klasslärare i åk 2 hos oss. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring bl a planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidspersonal samt med de två andra lärarna i årskursen.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare för grundskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett föräldravikariat, fr.o.m. den 1 december 2015 tom den 31 oktober 2016, med möjlighet till förlängning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Cecilia Abrahamsson, biträdande rektor, 08-570 487 40. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat VikariatFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-12
Referens: PVGS08:2015:55
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4967876755159816073&benamning=Klassl%c3%a4rare+%c3%a5k+2+Hemmestaskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare Matematik till Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1100 elever och fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kranskommuner. Vi samarbetar över ämnesgränserna för att eleverna ska få en större helhet i sin utbildning.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi söker dig som
. är en engagerad och intresserad lärare
. är behörig lärare i matematik (behörighetsbevis krävs)
. har erfarenhet av undervisning på gymnasiet
. är en skicklig pedagog med förmåga att variera och individualisera undervisningen.
. har goda datorkunskaper
. har lätt för att samarbeta
. är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga
. har förmåga att tänka nytt
. tycker om att arbeta med ungdomar
Har du ytterligare ämnesbehörighet utöver Matematik ser vi det som meriterande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning på ca 85 % under vårterminen 2016 med tillträdesdag 7 januari 2016.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Jäger, programrektor, 08-505 551 13 alt. 070-732 94 57. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens: PVGY02:2015:12
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4967876755143779096&benamning=L%c3%a4rare+Matematik+till+V%c3%a4rmd%c3%b6+gymnasium
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Sjuksköterska Capio Maria Värmdö

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.

Vi söker Leg sjuksköterska till Capio Maria Värmdö, Öppenvården, dagtid

Capio Maria Värmdö är en av våra 3 lokalt integrerade mottagningar. Mottagningen, som är samlokaliserad med Capio Psykiatri, finns på Skärgårdsvägen 7 i Gustavsbergs centrum, ca 20 minuter med buss från Slussen. De andra lokalt integrerade mottagningarna är belägna på Södermalm samt Nacka. Vid Mariatorget har vi en akutmottagning, 2 vårdavdelningar samt öppenvårdsmottagning.

Arbetet innebär: bl a provtagning, administrering av läkemedel till våra patienter som är i behandling på mottagningen. Arbetet innebär också att vara behjälplig vid läkarmottagningen. Du kommer att vara en del av Värmdö Beroendemottagning som förutom sjuksköterska och läkare från Capio Maria består av behandlare från Värmdö Kommun.

Information lämnas av: Marie Malmberg, enhetschef på telefonnummer 08-684 00 462 eller 0739-105 634

Har du frågor kring anställningsvillkor är du välkommen att kontakta Anita Gabrielsson, HR Business Partner, tel 073-901 53 70.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av självständigt arbete. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Ansökan: Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen din ansökan med CV snarast, men senast 2015-10-25 till vår hemsida www.capiomaria.se/jobba-hos-oss
Publiceraddatum: 2015-09-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-25
Referens:
Webbplats: http://www.mariaberoendecentrum.se/jobba-hos-oss?rmpage=job&rmjob=323%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Psykiatri AB
Skärgårdsvägen 7
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.mariaberoendecentrum.se/Jobba-hos-oss/
  

Platsannons

NannyNu! Barnvakt Stockholm Värmdö 1-2 em/v

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

Familj på Värmdö med ett barn på 8 år önskar hjälp ca 1-2 eftermiddagar i veckan mellan ca 16-19, ibland 16-21. Dagarna kan variera så bra med en flexibel person.

Din profil / Your profile

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i HLR och barnolycksfall
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-09-29
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-29
Referens: 3526
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=3526
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Extrajobb - AE.L på Värmdö söker barnvakt 2d/v

Om tjänsten:

Familjen AE.L på Värmdö / Mörtnäs vill ha hjälp med hämtning 2 dagar/vecka från kl 15.30-18.30. Kväll eller helg vid behov. Letar efter en trygg, jordnära, lekfull, nyfiken, närvarande person som är där för barnens behov. Någon som inte bor alltför långt bort från Värmdö eller studerar på Värmdö.

Kvalifikationer:

Charlies Änglar AB är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare.

Om arbetsgivaren:

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.
Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående

Hur du ansöker:

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-50126055 eller på e-post info@charliesanglar.se
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 dagar i veckan flexibla med dagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-29
Referens:
Webbplats: http://www.charliesbastaanglar.se/soker-du-jobb/registrera-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=420
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Charlies Bästa Änglar AB
Regeringsgatan 111
11139  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

FINSNICKARE

Verksamhetsbeskrivning:
Lokalt litet persnligt finsnickeri med en blandninga av moderna och äldre maskiner, beläget på Ingarö. Kunderna består av både företags- och privat kunder. Arbetet är till 90% i snickeriet, men montering hos kunder förekommer.

Nu söker vi en FINSNICKARE.

Arbetsuppgifter:
Tillverkning av kök, garderober, trappor, special snickerier med traditionella samt NC maskiner. Det ingår även skötsel och fixande i lokal.

Utbildning/erfarenhet:
Utbildad finsnickare i Sverige eller erfarenhet från finssnickeri. Du ska ha en känsla för skönhet och en passion att skapa och jobba i trä. Du måste ha B-körkort.

Eftersom företaget är litet, så är det viktigt att din personlighet stämmer in hos oss. Du måste vara beredd att göra alla förkommande arbetsuppgifter.
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Inredningssnickare/Specialsnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, ibland övertid vid produktionstoppar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tommy@hantverkspartners.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hantverkspartners i Norden AB
Box 45
13406  INGARÖ 
Hemsida: http://www.hantverkspartners.se
  

Platsannons

1 Extrajobb-Familj O.K i Gustavsberg söker barnvakt 1 d/vecka.

Barnvakt sökes:

Familj O.K i Gustavsberg söker erfaren barnvakt/barnpassare som kan hämta familjen 2 barn 1 em/ vecka kl 16.00-19.00. Barnen är 3 år och 18 månader. Du måste ha körkort. Bilen kommer stå i Gustavsbergs centrum och du kommer få nyckel. Du ska ge barnen mat runt 17.00. Familjen önskar även hjälp 1 kväll/månad. Start: omgående.

Kvalifikationer:

Charlies Änglar AB är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare.

Om arbetsgivaren:

Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Stockholm.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.
Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Detta är perfekt jobb vid sidan av studier.
Start: Omgående

Hur du ansöker:

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-50126055 eller på e-post info@charliesanglar.se
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid1 em/vecka kl 16.00-19.00+ kväll ibland Flexibel med dagtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-31
Referens:
Webbplats: http://www.charliesbastaanglar.se/soker-du-jobb/registrera-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=419
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Charlies Bästa Änglar AB
Regeringsgatan 111
11139  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Attendo söker utbildade medarbetare till gruppboende på Värmdö

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi vill utöka vår medarbetargrupp på Petuniastigens gruppbostad på Värmdö

Vi söker Dig som med kunskap, öppenhet och engagemang kan möta de boende och deras behov.
Du ska ha relevant utbildning, gärna med pedagogisk inriktning samt erfarenhet.
Boendefokus, helhetssyn och utveckling är nyckelord. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Verksamheten startade i våras och är fortfarande under uppbyggnad. Du ingår i ett härligt team med
möjlighet till utbildning och utveckling. Vi emotser gärna både kvinnliga och manliga sökande.


Vi söker medarbetare både för timanställning och tillsvidareanställning.
Vi har för närvarande sovande jour där vi följer gällande kollektivavtal.
Tillsättning av tjänsterna kommer att ske snarast.Information endast via mail, kontakta verksamhetschef Helen Holmberg
helen.holmberg@attendo.se
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50-75 % Provanställning 6 månaderEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-12
Referens: 11671
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/clone-of-attendo-s%C3%B6ker-medarbetare-till-gruppboende-p%C3%A5-v%C3%A4rmd%C3%B6
Epostadress: helen.holmberg@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Petuniastigen 1 A
13936  Mörtnäs Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Fältsäljare Värmdö - branchens högsta lön!

Branschen absolut högsta lön!

Sverigelarmet AB är det nyare alternativet som ger gemene Svensson chansen att slippa eviga abonnemangskostnader, samt gör det både lätt och lärorikt att lära sig säljyrket

Vi lär upp dig från grunden och ger dig chansen att göra karriär som Fältsäljare, vidare till Säkerhetskonsult, sen Teamleader, de som är riktigt duktiga blir Säljchefer och kommer Du dit kan du chansen att ta över ett helt eget geografiskt distrikt som Regional Försäljningschef.

Vi söker är hungriga människor som både vill göra karriär där inte bara pengar utan utbildning och utveckling är stora drivkrafter.
Erfarenhet av larmförsäljning är inte ett krav och dessutom kommer vi vidareutbilda dig internt.
Våra Fältsäljare arbetar i säljteam där den närmsta chefen alltid finns på plats för stöd och hjälp.
Du erbjuds dagligen kontinuerlig utveckling och coaching för att på ett strukturerat och självständigt sätt kunna utbilda dig inom Sverigelarmet och säljyrket.

Våra arbetstider är:
Mån-Tors 13.00-21.30
Söndagar 12.00-20.00
Sverigelarmet AB bedriver försäljning 7 dagar i veckan, vill man även arbeta helg går det bra, då gäller arbetstiderna:
Fredagar: 16.00-20.00
Lördagar: 12.00-18.00


Krav för att arbeta hos oss är:
- Försäljningen sker på svenska med andra ord är flytande svenska i tal och skrift ett absolut krav.
- Ostraffad, utdrag ur brottsregistret kan komma att ske.
- Förbättringsvillig
- Pålitlig
- Lyhörd
- Uthållig


För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig

Det är ingen slump att de som lyckas bäst i vår bransch är fd toppidrottsmän och kvinnor, dock kan vi göra säljare av alla som bidrar med viljan, så bidrar vi med kunskapen.

Som inom all seriös försäljning har vi alltid teambonusar, individuella och gemensamma tävlingar, bonusar och viktigast, det finns inget lönetak. DU själv bestämmer hur mycket pengar DU vill tjäna!

Utöver detta kommer alla som vill, lämna ifrån Sverigelarmet AB med en diplomerad 5-stegsutbildning i stigande svårighetsskala när man genomgår "SBS" Sverigelarmets Business School.


Ring gärna om du har specifika frågor, och när Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Fältsäljare Värmdö"

Vi ser fram emot din ansökan och vi ser ålder som en erfarenhet.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sverigelarmet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sverigelarmet AB
Vretenborgsvägen 5
12630  Hägersten Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Teamleader försäljning Värmdö

Vill du ta nästa steg inom sälj?

Branschen absolut högsta lön!


Sverigelarmet AB söker nu en kommunikativ och driven Teamleader till vår säljavdelning i Stockholm som skall leda och utveckla våra medarbetare.
En Teamleader på Sverigelarmet AB är en persons goda säljresultat och som samtidigt visat tecken på bra ledaregenskaper och vilja till utveckling.
Vår nya Teamleader skall vara Säljchefens högra hand och vara beredd att ta över och utföra alla dennes sysslor när och om den dagen kommer. Kontinuerlig utbildning kommer ske för att detta skall bli verklighet.
En Teamleader hos oss är Säljchefens högra hand och den som står högst i chans att kunna bli Säljchef i företaget när nya kontor kontinuerligt öppnas upp.

Du som söker det här jobbet har ett genuint intresse för försäljning och den psykologi som styr köp och säljbeteenden. Du har erfarenhet från en säljorganisation sen tidigare. Du har coachat andra mot resultat och känner dig bekväm i den rollen.

Sverigelarmet AB i Stockholm är en säljorganisation som består av 4 säljchefer, 4 Teamleaders, 10 Säkerhetskonsulter och ca 25 säljare.


Våra arbetstider är:
Mån-Tors 13.00-21.30
Söndagar 12.00-20.00
Sverigelarmet AB bedriver försäljning 7 dagar i veckan, vill man även arbeta helg går det bra, då gäller arbetstiderna:
Fredagar: 16.00-20.00
Lördagar: 12.00-18.


Möjligheterna i vårt företag:
Då vi är ett ungt och extremt expansivt bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner Du just nu att Du står och stampar på Din arbetsplats, TROTS att Du ständigt gör goda resultat, sök hit istället. Vi ser en talang när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa att vi uppskattar Dig! Krav för att arbeta hos oss är:

- Försäljningen sker på svenska med andra ord är flytande svenska i tal och skrift ett krav.
- Ostraffad, utdrag ur brottsregistret kan komma att efterfrågas vid anställning.
- Förbättringsvillig
- Pålitlig
- Lyhörd
- Uthållig

För att lyckas hos oss krävs det att du är:
- Social
- Lyhörd
- Pålitlig
- En vinnare
- Uthållig
-Tillgång till bil och körkort är ett krav, milersättning utgår.

Det är ingen slump att de som lyckas bäst i vår bransch är fd toppidrottsmän och kvinnor, dock kan vi göra säljare av alla som bidrar med viljan, så bidrar vi med kunskapen.

Som inom all seriös försäljning har vi alltid teambonusar, individuella och gemensamma tävlingar, bonusar och viktigast, det finns inget lönetak. DU själv bestämmer hur mycket pengar DU vill tjäna!

Utöver detta kommer alla som vill, lämna ifrån Sverigelarmet AB med en diplomerad 5-stegsutbildning i stigande svårighetsskala när man genomgår "SBS" Sverigelarmets Business School.


Ring gärna om du har specifika frågor, och när Du skickar ansökan så var noga med att märka den "Teamleader Värmdö"

Vi ser fram emot din ansökan och vi ser ålder som en erfarenhet.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-09-28
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sverigelarmet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sverigelarmet AB
Vretenborgsvägen 5
12630  Huddinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elektriker sökes omgående

Verksamhetsbeskrivning
Styr Fastighet Stockholm Ab bedriver elinstallationer och styrinstallationer, fastighetsservice, fastighetsentreprenad.

Vi söker idag en elektriker med ett par års erfarenhet för el och styrinstalationer. Arbetet kräver körkort då vi har uppdrag i hela Stockholmslän.
Är du intresserad att arbeta i ett företag som är i en utvecklingsfas skicka in din ansökan redan idag.

Vi är angelägna att du börjar snarast möjligt.
Publiceraddatum: 2015-09-25
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid07:00-16:00
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magnus.sfab@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Styr Fastighet Stockholm AB
Jörnslingan 12
13972  DJURHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Skolan LÄR söker skolsköterska

Skolan LÄR i Gustavsberg söker nu en skolsköterska. Tjänstens omfattning är 20 % med start omgående och pågår under läsåret 2015/2016.

Skolan LÄR ligger i det natursköna Hästhagen i Gustavsberg med skogen, ängen och Kvarnsjön tätt inpå.

LÄR prioriterar småskalighet och är en skola F-5 med bara en klass i varje årskurs. Skolans ledord är glädje, nyfikenhet och kunskap. Lärs elever ska på ett lustfyllt sätt och med stor nyfikenhet få med sig de kunskaper och färdigheter som behövs inför framtiden.

Din profil

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska sedan tidigare. God möjlighet finns för stöd och utbildning för dig som är lite nyare i rollen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Social och utåtriktad
- Flexibel
- Förtroendeingivande
Vänligen skicka en ansökan där du berättar mer om dig själv via epost till rektor anna.sundstrom@skolanlar.nu. Märk mailet med Skolsköterska

Skolan LÄR är ett privatägt företag.
Publiceraddatum: 2015-09-24
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.sundstrom@skolanlar.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOLAN LÄR, LÄR i Värmdö AB
KYRKOGÅRDSV
13441  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i SO åk 6-9 till Hemmestaskolan

Hemmestaskolan växer och vi behöver därför fler duktiga pedagoger till vår trevliga skola!

Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan flera år tillbaka en en-till-en-skola. Samtliga undervisningsrum är utrustade med digitala whiteboards och kanoner.

Som ämneslärare på Hemmestaskolan har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i årskursen. Du ingår i ett arbetslag som har det övergripande ansvaret för årskursens alla elever. Dessutom kommer du att ingå i ett ämneslag.

Vi söker i första hand dig som redan är legitimerad lärare i SO för årkurs 6-9 men du som har kommit en bit i dina studier och har ambitionen att snart bli legitimerad är också välkommen att söka. Vi är måna om våra medarbetare och vid behov erbjuder vi olika former av stöd på vägen mot legitimation. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 75 %. Anställningen är en tillsvidaretjänst för legitimerad lärare. För lärare som inte är legitimerad än gäller allmän visstidsanställning. Tillträde den 7 januari 2016.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. Petra Hamblad, biträdande rektor, 08 570 487 10. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-11
Referens: PVGS08:2015:54
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4963557755149552729&benamning=L%c3%a4rare+i+SO+%c3%a5k+6-9+till+Hemmestaskolan
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personlig assistent till 9-årig pojke, Värmdö/Nacka, varannan helg

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

En glad och busig kille söker nu två personliga assistenter som kan arbeta varannan helg, lördag eller söndag.
Varannan vecka bor han hos sin mamma i Stavsnäs och varannan vecka hos sin pappa i Saltsjö-boo, så din arbetsplats kommer att variera. 
Pojken har en cp-skada och kommunicerar med tecken/bilder. Han kör manuell rullstol men har svårt att förflytta sig till och från rullstolen så då behöver han din hjälp i form av lyft.
Du som assistent kommer även hjälpa pojken med all daglig livsföring, att träna och att uppmuntra honom i hans kommunikation samt till fritidsaktiviteter.

Pojken gillar när det händer saker och därför söker vi dig som är driven, positiv och påhittig. 
Du är även ansvarstagande och tar initiativ. 
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av teckenspråk eller bildkommunikation av något slag, men viktigast av allt är personkemin.


Arbetstid/Varaktighet: Två helgtjänster. Lördag eller söndag varannan vecka kl 10-18. Med stor chans till fler pass på vardagar. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-09-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ DeltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-24
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7136%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Pedagog

PEDAGOG 100%

Vi söker en pedagog som är intresserad av skolarbete för högstadiet och av pedagogiskt utvecklingsarbete. Du blir även en del i konfirmandverksamhet och ledarskola. Ett nytt arbete bland unga vuxna är under utveckling.
Du blir en av fem pedagoger och kommer att arbeta i en församling med stor inflyttning. Vi har många kontaktytor och god samverkan med Värmdö kommun.

Vi vill att du...
- har ett eget driv
- är trygg i din förankring i Svenska kyrkans tro och värderingar
- gillar utmaningar
- tycker om att samarbeta
- har utbildning som motsvarar arbetsområdet
- trivs i utveckling

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten men erfarenhet av pedagogiskt arbete inom Svenska kyrkan är en fördel. Viss helgtjänstgöring och lägerverksamhet kan förekomma. Vi har kollektivavtal.

Mer information lämnas av Johanna Trennevik, samordnare 0-18 år
08-570 380 64

Välkommen med din ansökan till kyrkoherde:
elisabeth.ström@svenskakyrkan.se eller till Gustavsberg- Ingarö församling Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg senast 20151023
Tillträde:11 januari 2016
Publiceraddatum: 2015-09-24
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.strom@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan sänds till Gustavsberg- Ingarö församling, Värmdögatan 1 134 31 Gustavsberg
Arbetsplats: 
Adress: Gustavsberg-Ingarö församling
Värmdögatan 1
13431  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/gustavsberg-ingaro
  

Platsannons

Ekonomi- och Administrationsansvarig

Tubman AB är ett familjeägt företag som grundades 1973 och har kunder i hela Norden. Vi tillhandahåller rörsystem samt nisch- och specialprodukter inom VVS och VA. I vårt erbjudande ingår även teknisk support. Genom kvalitet, service, innovation och miljödeklarerade produkter ger vi kunderna bästa totalekonomi, inte bara nu, utan hela vägen in i framtiden. Tubman är ISO 9001 och 14001 certifierad (Bureau Veritas Certification).
Läs mer om oss och våra produkter på www.tubman.se

Ekonomi- och Administrationsansvarig

Vi söker en glad och positiv kollega med öppet sinne till oss på Tubman.
Du är självgående och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig. Arbetet är självständigt, och det är viktigt att du är strukturerad, initiativrik och uppskattar ordning och reda. Du värdesätter kamratskapen med dina kollegor och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat.

Tjänsten innehåller två delar:
Som ekonomiansvarig ansvarar du för bolagets redovisning och rapportering. Du säkerställer att gällande lagar och skatteregler följs. Arbetsuppgifterna innefattar löpande bokföring, moms-, skatte- och intrastat deklarationer, månads- och årsbokslut samt årsredovisningar. Ja, kort och gott allt som en ekonomiansvarig brukar göra.

Som adminstrationsansvarig sköter du kund- och leverantörsreskontra, statistikrapportering samt uppdatering hemsida, artikeldatabas mm.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb med ett gäng entusiastiska och glada kolleger i trevliga lokaler i Gustavsbergs hamn, med nära anslutning till allmänna kommunikationer.
I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-50 19 40. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 20 okt, 2015.


.
Publiceraddatum: 2015-09-23
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-20
Referens:
Webbplats: http://www.karisma.se/lediga_jobb/?id=67424&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karisma Rekrytering AB
Månskärsvägen 9, 3 tr
14175  Kungens Kurva Sverige
Hemsida: http://www.karisma.se
  

Platsannons

Erfaren lärare, t ex pensionerad- matte & FEK

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp ,eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har mycket lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Kunskapsugglan söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Värmdö med studierna i matte och FEK ca 2 timmar per vecka. Eleven går i tvåan på gymnasiet.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till läraren att själv bestämma hur många, samt vilka, uppdrag vederbörande vill arbeta med.

Arbetsplats: hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.
Publiceraddatum: 2015-09-23
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVanlig anställning/6 månader eller längre/DeltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
DAG HAMMARSKJÖLDS VÄG 6A
22464  LUND Sverige
Hemsida: www.kunskapsugglan.se
  

Platsannons

Larmtekniker

Verisure är en del av Securitas Direct. I Europa och Sverige är Verisure ledande leverantör inom utveckling av larmtjänster och säkerhetsprodukter kopplade till privatmarknaden. Med Verisure kan vi erbjuda nya smarta produkter och tjänster till hem.


Larmpartner i Nacka Värmdö AB med kontor i Saltsjö-Boo startade 2003 med verksamhet i Nacka och Värmdö där vi nu har över 5.000 kunder. Som samarbetspartner till Verisure genomför vi försäljning, installation och service till våra kunder. Genom ny och marknadsledande Verisure-teknik, lokal närvaro i området och tydlig profilering blir vi det naturliga valet när det gäller smarta hem med effektivare rökvarning, inbrotts- och trygghetslarm med tillhörande tjänster.

Vi söker nu en larmtekniker för omedelbar anställning. I den rollen:

-Arbetar du med att installera larm i våra kunders hem, vilket omfattar att planera och sälja in våra produkter för att skapa en god säkerhet, genomföra installationen samt visa och förklara hur anläggningen fungerar
-Genomföra teknisk service

Vi söker dig som:

-är intresserad av både tekniskt och säljande arbete. Du kan alltså ha lite erfarenhet från teknik men vill utveckla dina säljegenskaper, eller omvänt, du har någon sälj eller kundserviceerfarenhet och vill samtidigt arbeta med teknik
-Har ett praktiskt handlag och gillar att arbeta med kvalité
-Du bör ha arbetat något eller några år efter avslutat gymnasium. Du behöver inte vara kunnig inom larmteknik
-Har eget driv och gillar att ta ansvar
-Tycker om ett socialt arbete, har lätt att skapa relationer och kan lyssna till kundens behov
-Har en positiv attityd till det mesta

Som anställd av oss erbjuds du:

-Att delta i ett team med för närvarande totalt 5 tekniker, totalt är vi 9 personer
-Utbildning i vår larmteknik och kundservice
-Attraktiv lönemodell med huvudsakligen fast del och där du kan påverka själv genom en rörlig del
-Rörligt och varierat arbete inom Nacka, Värmdö och Södermalm
-I ditt arbete stöttas du av rutinerade coacher och kollegor

Du har körkort, talar svenska obehindrat, och har inga anmärkningar i polisens belastningsregister. Det är en stor fördel om du är bosatt i Nacka-Värmdöområdet.

Vill du veta mer ska du snarast kontakta Per Dalshagen, 0706 164440.
Anställningen brådskar. Ansökningar tas emot löpande.

Din ansökan med cv skickar du så snart du kan till per.dalshagen@verisurepartner.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande/snarast.
Publiceraddatum: 2015-09-23
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLönen är till störst del fast.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.dalshagen@verisurepartner.se
Övrigt: Arbetsområde är Nacka/Värmdö/Södermalm. Det är en fördel om du bor i området. Kontoret är i nacka.
Arbetsplats: 
Adress: LARMPARTNER I NACKA VÄRMDÖ AB
VÄRMDÖVÄGEN 738 1 TR
13235  SALTSJÖ-BOO Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Gustavsberg

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 1

Mer om den första eleven:
Årskurs: Gymnasieår 1
Postort: Gustavsberg
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN01576
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Mer om den andra eleven:
Årskurs: Gymnasieår 1
Postort: Gustavsberg
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN02194
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-09-22
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: RN01576, RN02194
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare Datorteknik och programmering

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har cirka 1200 elever fördelade på fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kommuner i Stockholms län.

Rollen som lärare i Datorteknik och programmering innebär att du under innevarande läsår undervisar i kursen Dator- och nätverksteknik och i Programmering 1 (C++/C#). Du kommer att ingå i ett arbetslag för teknikprogrammets informations- och medieteknikinriktning.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med erfarenhet av undervisning och programmering. Du är en skicklig engagerad pedagog som har lätt för att samarbeta och att tänka nytt. Dessutom är du en engagerad och intresserad lärare med förmåga att variera och individualisera undervisningen. Att du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och tycker om att arbeta med ungdomar ser vi som en självklarhet.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning är ca 60 % (i huvudsak to-fr) med tillträdesdag efter överenskommelse. Anställningen avser en tillsvidareanställning för legitimerad lärare. För lärare som inte är legitimerad gäller allmän visstidsanställning. Beroende på utbildning och erfarenhet kan tjänsten komma att utökas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2015 via www.varmdo.se/ledigajobb

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sten-Åke Sundkvist, programrektor, 08-505 551 11. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss samtliga erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-09-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens: PVGY02:2015:11
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö Kommun

13481  Gustavsberg Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  
Platsannons

Gymnasielärare i Datorteknik och programmering

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt belägen vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har cirka 1200 elever fördelade på fem nationella program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö kommun är vår huvudman men vi rekryterar elever från såväl Värmdö som Stockholm, Nacka, Tyresö och andra kommuner i Stockholms län.

Rollen som lärare i Datorteknik och programmering innebär att du under innevarande läsår undervisar i kursen Dator- och nätverksteknik och i Programmering 1 (C++/C#). Du kommer att ingå i ett arbetslag för teknikprogrammets informations- och medieteknikinriktning.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med erfarenhet av undervisning och programmering. Du är en skicklig engagerad pedagog som har lätt för att samarbeta och att tänka nytt. Dessutom är du en engagerad och intresserad lärare med förmåga att variera och individualisera undervisningen. Att du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och tycker om att arbeta med ungdomar ser vi som en självklarhet.

Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor och vi har ambitionen att fortsätta vara framgångsrika. Du bör dela den ambitionen.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning är ca 60 % (i huvudsak to-fr) med tillträdesdag efter överenskommelse. Anställningen avser en tillsvidareanställning för legitimerad lärare. För lärare som inte är legitimerad gäller allmän visstidsanställning. Beroende på utbildning och erfarenhet kan tjänsten komma att utökas.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sten-Åke Sundkvist, programrektor, 08-505 551 11. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss samtliga erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-14
Referens: PVGY02:2015:11
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4961828485159120787&benamning=Gymnasiel%c3%a4rare+i+Datorteknik+och+programmering
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Digital marknadsförare

Dennys Home söker en Digital marknadsförare
Noga utvalda varumärken, spännande handplockade möbler och detaljer är det som Denny´s Home idag med framgång står för. Vi vågar
nog säga att vårt sortiment är unikt. Vi vill inspirera människor genom att ständigt förnya sortimentet och skapa nya miljöer med
spännande produkter som många gånger endast går att hitta hos oss. God service med hjälp av kunnig personal gör att vi har stora
möjligheter att hjälpa våra kunder hitta det som behövs bland våra hundratals leverantörer för att lyckas skapa sitt drömhem. Och det
fantastiska gensvaret vi får från våra underbara kunder gör att det känns.
Vi är intresserade av en person inom digital marknadsföring.
Rollen innehåller alla områden som Onlinemarknadsförare omfattar!
Vi driver en Webbshop som heter DennysHome.se.
Våran ambition är att den tjänsten ska leda till en anställning framåt.
Vår E-handelsplattform är SiteDirect.
Vi vill att arbetet är fokuserat på
- allt vad gäller organisk sökoptimering
- Adwords
- Analysering av sökhistorik
- Facebookannonsering och och andra aktiviteter
- Nyhetsbrev
- Uppdatering av hemsida
- Länkoptimering
- Analysering av hemsida
Vi för gärna en dialog med personen om huruvida arbetet ska läggas upp. Det är bra om du har kompetens inom digital marknadsföring och även inom webb
finns i företaget.
Publiceraddatum: 2015-09-21
Yrkesbenämning: Webbansvarig/Webbstrateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, med inledande provanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: denny@dennyshome.se
Övrigt: Endast ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Dennys Home AB
Minos väg 9
13444  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.dennyshome.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, Värmdö

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik för åk 9

Mer om eleven:
Årskurs: År 9 grundskolan
Postort: Värmdö
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN01028
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna.
Publiceraddatum: 2015-09-21
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: RN01028
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
BREVIA
11479  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Ingarö

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister.

Din timlön varierar mellan 100 och 140 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går som lägst i årskurs 9 och är minst 14 år gammal
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

Om den här familjen:
Antal barn: 4
Ålder: 2 år, 5 år, 7 år och 8 år
Ort: Ingarö
Dagar och tider: ca 5 tillfällen i veckan á 180 min (hämtning 15.00)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN01480


Uppfyller du våra krav är du välkommen att ansöka nu direkt på www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansökan tar mindre än 2 minuter och du får svar inom 2 arbetsdagar.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

MyNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida: www.my-nanny.se
Publiceraddatum: 2015-09-21
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: RN01480
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smart Läxhjälp/MyNanny
Bankgatan 28b
22352  Lund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Måltidsbiträde till Brunns skola

Kostenheten består av fem enheter varav fyra är skolkök och ett är ett kök i ett särskilt boende. Vi har nu behov av ett måltidsbiträde på Brunns skola som ligger på Ingarö. Där serveras cirka 700 luncher per dag och 350 mellanmål. I köket arbetar 7 personer, alla 100 %.

Rollen som måltidsbiträde innebär att du har en viktig roll i kökets arbete och ingår i en arbetsgrupp där alla bidrar till slutresultatet. Du ingår i ett arbetslag och dina arbetsuppgifter består av att skära grönsaker, baka bröd, diska, plocka ren disk, hålla rent, sköta kökets tvätt, torka bord, plocka in varor, fylla på mat- och salladsbuffé, förbereda matsalen, matsalsarbete, frukostservering, viss assistans till kockarna, delta i kökets egenkontroll. Att verka för goda relationer är viktigt i köket. Vi strävar mot en hög servicenivå.

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Vi har som krav att du har erfarenhet av arbete i kök med minst 300 portioner. Det är viktigt att du självständigt kan utföra arbetsuppgifterna i kök och matsal och har en drivkraft att ge kunderna bästa möjliga service och bemötande. Att behålla lugnet i stressiga situationer är viktigt. Har du dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien är det meriterande. Vi uppskattar om du är en positiv och flexibel person som är medveten om att köksarbetet emellanåt är tungt. Att vara ordningsam och hålla rent omkring sig är mycket viktigt för allas trivsel i köket.

Du uppskattar kundkontakt samt har förmåga att ge information och ta emot synpunkter från kunder och personal. Arbetet innebär mycket kundkontakt, du ska kunna kommunicera matsedelns innehåll och är positiv vid bemötande med barn. Bemötande och god service är ledord i vår organisation. Du behöver kunna tala, läsa och skriva på svenska. Goda kunskaper i svenska är därför ett krav. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav vid anställning, dock inte vid ansökningstillfället.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning på 100 % med tillträde så snart som möjligt till och med 2016-03-31, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring måndag- fredag.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober 2015.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kostchef Camilla Alvesborg på telefon 08- 570 483 19.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Publiceraddatum: 2015-09-21
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstid Allmän visstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-12
Referens: PVKT01:2015:9
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/VPA_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=4961298995125524820&benamning=M%c3%a5ltidsbitr%c3%a4de+till+Brunns+skola
Epostadress:
Övrigt: För att söka, klicka på länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11
13481  Värmdö Sverige
Hemsida: http://www.varmdo.se/ledigajobb
  

Platsannons

Lärare inom personlig träning på Lillsved

På norra Värmdölandet ligger Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola mycket naturskönt alldeles intill Saxarfjärden. Utöver folkhögskolan har vi konfererensverksamhet samt vandrarhem. På skolan har vi idag 90 deltagare i åldern 18-45 år som läser på heltid, de flesta bor på vårt internat. Utöver det har vi ca 120 deltagare som läser på distans samt en mängd kortkurser i samverkan med bl a vår huvudman, Svenska Gymnastikförbundet.

Vi söker nu en lärare med start snarast inom området personlig träning. En folkhögskolelärarexamen samt erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. Du kommer att arbeta med våra hälsocoacher och vara ansvarig för utbildningen till personlig tränare i samarbete med övriga lärare på linjen.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss för att utveckla framtidens folkhögskola. Vi förutsätter att du delar folkbildningens och idrottsrörelsens värdegrund.
Publiceraddatum: 2015-09-21
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFerietjänst ca 60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.hjelmar@lillsved.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lillsved Idrottsfolkhögskolan
LILLSVEDSVÄGEN 100
13990  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.lillsved.se
  

Platsannons

Kock

Kinarestaturang i Gustavsbergs Centrum söker en kock
Heltidsantällning med erfarenhet. Språkkrav Svenska och kinesiska.

Arbete dagtid, kvällstid och helger.
Publiceraddatum: 2015-09-18
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med inledande provansttällning. Heltid, Schemlagd arbetstid .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-12-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontakta Tomaszheng, 0707-446448 dagtid kl: 11 - 20.
Arbetsplats: 
Adress: Kina Restaurang i Gustavsberg AB
Gustavsbergs centrum
13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Befälhavare till M/S SOLSKÄR

Vi är ett litet familjeföretag med mer än 40 års
erfarenhet av försäljning och leverans av
grusmaterial för olika ändamål i skärgården.

Vi söker nu en befälhavare till M/V Solskär.
Du som söker skall inneha Fartygsbefäl klass VI behörighet, Läkarintyg för sjöfolk, Maskinbefäl klass VIII examen samt god kännedoms om Stockholms skärgård.
Därutöver ser vi att du har god social förmåga och är mycket "service minded" då kundmöten är en viktig del i arbetet.
Publiceraddatum: 2015-09-17
Yrkesbenämning: Fartygsbefäl
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningen inleds med 6 månaders provanställningEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorne.hall@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rederi AB Skärgårdsgrus
Lådna
13033  GÄLLNÖBY 
Hemsida: http://www.skargardsgrus.se
  

Platsannons

Kassapersonal lunch

Vi söker glad och trevlig serveringspersonal på lunchen till en nyöppnad restaurang i Gustavsbergs hamn.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av servering av mat och dryck samt ta beställningar och ta betalt i kassan.
Vi ser gärna att du har jobbat inom Café /Restaurangbranschen tidigare och kan bära brickor och tallrikar med vana.vi ser det som väldigt viktigt att du alltid är trevlig mot gästerna och dina medarbetare. Allt annat går att lära sig ; )

Om du vill vara med och öppna R´n´R italian Diner
i Gustavsbergs hamn, tveka inte att skicka ditt CV till
sahlbergronny@gmail.com
Publiceraddatum: 2015-09-17
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sahlbergronny@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rnr Diner AB
Tyra Lundgrens Väg 6
13440  Gustavsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare i engelska och historia

Mälardalens Ridgymnasium finns på Skärgårdens Rid & Friskvårds Center i Gustavsberg. Anläggningen är enkel att nå via buss eller bil. Vi har ett nationellt naturbruksprogram med häst som fördjupning.

Då vi har en medarbetare som ska gå vidare till nya uppdrag söker vi nu en behörig gymnasielärare med legitimation i engelska och historia. Du ska tycka om att arbeta med ungdomar som drivs av ett starkt intresse för hästar. Det är inget krav på att du själv är hästintresserad.
Publiceraddatum: 2015-09-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är på 30%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-17
Referens: MRG-120
Webbplats:
Epostadress: annika.skoog@malardalensridgymnasium.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälardalens Ridgymnasium AB
Aberga Gård
72595  Västerås Sverige
Hemsida: www.malardalensridgymnasium.se
  

Platsannons

Ventilationstekniker tillVentilationstekniker till Luleå med omnejd; Varmt

Ventilationstekniker till Luleå med omnejd; Varmt och skönt Holding AB; Luleå

1 plats.
Varmt och skönt söker ventilationstekniker till Luleå

Vi söker en allsidig tekniker som gillar människor

Varmt och skönt är en rikstäckande serviceorganisation som säljer energibesparande produkter och arbetar med luftvärmepumpar och ventilation i villor och sommarstugor. Vi arbetar med rengöringar, uppgraderingar och nyinstallationer av både ventilationssystem och värmesystem.

Du skall ha en teknisk förståelse och ha grundläggande kunskaper om hur ventilation och värme i villor och radhus fungerar. De behöver också en social kompetens eftersom vi arbetar med privatpersoner i deras hem.

Vi utför alltid arbetet med egen personal som alla är anställda. Allt för att garantera kvalitén genom hela kedjan. Du kommer att få en grundläggande utbildning av oss varför dina personliga egenskaper är viktigare än vad du kan i dag. Det du inte kan i dag kommer vi att lära dig.


Körkort
B körkort fordras.

Ansökan
Sista ansökningsdag 151008
Ange referensnummer: 2222
Vi tar emot ansökan via epost: stefan.nero@varmtochskont.se

Arbetsgivare
Varmt och skönt Holding AB
Box 4004
13234
Saltsjö-Boo
Tel: 0733727820
E-post: stefan.nero@varmtochskont.se

Besöksadress
Snickarvägen 3
Saltsjö-Boo
Publiceraddatum: 2015-09-16
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan.nero@varmtochskont.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Varmt & Skönt
Box 4004, 132 04 Saltsjö-boo
13204  SALTSJÖ-BOO 
Hemsida: http://www.varmtochskont.se
  
Platsannons

Administratör till kommun öster om Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en administratör till vår kund som är en kommun öster om Stockholm. Du kommer arbeta på Bygg- och miljökontoret med myndighetsrelaterade administrativa arbetsuppgifter, såsom registrering, hantering av inkommande mail, posthantering, inscanning av dokument, arkivering och annat förekommande administrativt arbete. Du kommer ingå i en grupp på 7-8 personer.

Vem är du?

Då det är en administrativ tjänst är viktigt att du är prestigelös och tycker att det är spännande med administration. För att lyckas i denna roll krävs det att du är noggrann, självgående, serviceminded och strukturerad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är initiativrik samt mål- och resultatinriktad. Du har även tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska. Det är meriterande med erfarenhet från kommunal verksamhet samt att ha arbetat med bygg- och miljörelaterade frågor.

Du erbjuds

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och är på heltid med start omgående. Tjänsten beräknas pågå i 6 månader, med chans till förlängning. På en intervju hos oss avslöjar vi namnet på organisationen och berättar mer om tjänsten. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Konsultchef via mail: victoria.dall@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och management.

Start:

Omgående
Publiceraddatum: 2015-09-16
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-16
Referens: 2960
Webbplats: http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?IntelliplanId=2960
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurekbemanning.se/
  

Platsannons

Förskollärare till nystartad förskola på Värmdö!

Vi söker dig Förskollärare som vill vara med och skapa Värmdös bästa förskola!

I januari öppnade vi upp de två första avdelningar i vår nybyggda förskola i Mölnvik/Värmdö. Därefter har vi allteftersom välkomnat fler familjer och öppnat ytterligare avdelningar. Det har varit ett stort intresse till förskolan och samtliga avdelningar är nu öppnade och arbetet är i full gång. Förskolan består av 5 avdelningar om totalt 90- 100 barn.
Förskolans gård har vi fått mycket positiv respons kring och den ligger i topp gällande utformning och innehåll där planerad lek varieras med naturens utmaningar. I direkt anslutning till gården ligger skogen. Området är samtidigt beläget med nära avstånd till både Värmdöleden och Mölnvik centrum. Detta ger en bra och central placering för både familjer och pedagoger.

Vi har haft förmånen att från start kunna erbjuda barn och föräldrar kompetenta och engagerade pedagoger. Detta har resulterat i ett bra rykte och i en verksamhet som ständigt utvecklas i modern tappning.

Verksamheten drivs utifrån Reggio Emiliafilosofins tankar.
Vi söker pedagoger som är väl förtrogna med detta arbetssätt och som ser varje barn som kompetent, nyfiket och med fullt av lust att upptäcka och lära.

Vi arbetar med digitala verktyg för att synliggöra barnets lärande. Detta arbetssätt stärker även föräldrarnas inflytande i verksamheten.

För att tillgodose varje barns behov och för att anpassa miljön utifrån ålder och mognad så arbetar vi i åldershomogena grupper, där pedagogerna varje år följer med sina barn till nästa steg.

Kosten har stor betydelse för att ge barnen den bästa dagen. Vi ska dagligen erbjuda våra barn och pedagoger en näringsrik och väl tillagad kost. Vår kock tillagar frukost och lunch som till majoritet är baserad på ekologiska alternativt närodlade råvaror.

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för avdelningen. Vi vill att du har förmågan och kompetensen att leda och inspirera dina kollegor mot satta mål och fokusområden. På förskolan finns det förskollärare på varje avdelning. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla verksamheten mot satta mål.
Vi har ett nära samarbete mellan 3,4 och 5 års gruppen samt mellan 1-2 års gruppen.

Snickarbarnens förskola ska genomsyras av kompetens, engagemang, trygghet och gemenskap.

Tjänsten avser till en start arbete med yngre barn.

Vill du vara med och skapa den bästa förskolan för våra barn då är du välkommen med din ansökan.


Snickarbarnen bedriver även en verksamhet i Sollentuna. Hemsidan håller för tillfället på att uppdateras för att innefatta även förskolan i Värmdö.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-09-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetsgrad efter ök 90-100% Anställningen påbörjas efter ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomsvardh@gmail.com
Övrigt: Endast ansökningar där lärarlegitimation finns, kommer att besvaras.
Arbetsplats: 
Adress: SNICKARBARNENS FÖRSKOLA AB
Mörtnäshagväg 15
19936  Värmdö Sverige
Hemsida: www.snickarbarnen.com
  

Platsannons

Målare sökes

Nu söker vi ytterliggare medarbetare till PBM Måleri AB

Verksamhetsbeskrivning
PBM Måleri AB är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målnnigsarbeten.

Egenskaper
Du som kan ditt jobb
Du som är stolt över det du gör
Du som gillar att möte olika slags kunder ochs om förstår att det är deras upplevelse som räknas
Arbeta självständigt
Att vilja leverera hög kvalitet
Problemlösare
Krav på kvalifikationer
Har gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenhet
B-Körkort
Tillgång till bil
Kan svenska flytande i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och läsa arbetsordrar, samt grundläggande engelska
Goda vitsord är ett krav
Lön
Timlön enl kollektivavtal
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning
Du kommer att utgå från Enskede.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Publiceraddatum: 2015-09-15
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med 3 månaders provanställning.Fast lön. Timlön enl. kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dennye_e@hotmail.com
Övrigt: Ansök via e-post denny_e@hotmail.com, bifoga CV och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Peter Björklunds Måleri
Alvägen 2
13040  DJURHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/kallskänka

Till Sandhamn Seglarhotell kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i Stockholms yttersta skärgård - året om. Vi erbjuder våra gäster inspiration, upplevelser, god mat, trevlig service och en fantastisk omgivning.

Vi som arbetar på Seglarhotellet tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Seglarhotellet innebär också att ta ett eget ansvar och att alltid göra det lilla extra. Vi som arbetsgivare lägger också stor vikt vid att du som anställd kontinuerligt utvecklas inom ditt arbete.

Nu söker vi rätt person för heltidsanställning.
Vill du vara med & skapa ett oslagbart team med oss?
En vacker pärla i Stockholms skärgård har vi till vårt förfogande.

Våra ledord är vilja, kunskap & engagemang, tror du att du skulle passa in hos oss?

Tidigare erfarenhet krävs.
Personalboende finns på ön.
Välkommen att skicka ett mail till mig snarast!
Publiceraddatum: 2015-09-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanna.skoog@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Servitris/servitör

Till Sandhamn Seglarhotell kommer man för att uppleva den unika och vackra miljön i Stockholms yttersta skärgård året om. Vi erbjuder våra gäster inspiration, upplevelser, god mat, trevlig service och en fantastisk omgivning.

Vi som arbetar på Seglarhotellet tycker om att ge en bra och personlig service och att arbeta i kontakt med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en trevlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar. Att arbeta på Seglarhotellet innebär också att ta ett eget ansvar och att alltid göra det lilla extra. Vi som arbetsgivare lägger också stor vikt vid att du som anställd kontinuerligt utvecklas inom ditt arbete.

Nu söker vi rätt person för heltidsanställning.
Vill du vara med & skapa ett oslagbart team med oss?
En vacker pärla i Stockholms skärgård har vi till vårt förfogande.

Våra ledord är vilja, kunskap & engagemang, tror du att du skulle passa in hos oss?

Välkommen att skicka ett mail till mig snarast!

Personalboende finns på ön.
Publiceraddatum: 2015-09-11
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanna.skoog@sandhamn.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandhamn Seglarhotell
Box 124
13039  SANDHAMN Sverige
Hemsida: http://www.sandhamn.com
  

Platsannons

Lärare i matematik, svenska och idrott

På norra Värmdölandet ligger Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola mycket naturskönt alldeles intill Saxarfjärden. Utöver folkhögskolan har vi konfererensverksamhet samt vandrarhem. På skolan har vi idag 90 deltagare i åldern 18-45 år som läser på heltid, de flesta bor på vårt internat. Utöver det har vi ca 90 deltagare som läser på distans samt en mängd kortkurser i samverkan med bl a vår huvudman, Svenska Gymnastikförbundet.

Vi söker nu en behörig lärare med start i januari 2016 med matematik, svenska och idrott som ämneskombination. Eftersom vi har en mycket stark hälsoprofil är vår färväntan att du är mycket intresserad av och kunnig inom området. En folkhögskolelärarexamen samt erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. Du kommer att arbeta på vår allmänna kurs och klassföreståndarskap ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledig lärare under vårterminen.
Publiceraddatum: 2015-09-11
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidFerietjänst
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.hjelmar@lillsved.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lillsved Idrottsfolkhögskolan
LILLSVEDSVÄGEN 100
13990  VÄRMDÖ Sverige
Hemsida: http://www.lillsved.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Stockholm Värmdö 3 eftermiddagar / vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter/barnpassare. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola.

Våra uppdrag
Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt.


Om uppdraget / About the assignment

Familjen på Värmdö behöver hjälp med barnpassning 3 eftermiddagar per vecka (tisdag, torsdag och fredag) mellan ca: 15:30/16:00 till 18:00/18:30. Barnen är 3 och 5 år.

Din profil / Your profile

Vi söker barnvakt/barnpassare som:

-Är student/har annat deltidsarbete
-Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn
-Är ordningsam och lekfull
-Söker ett långsiktigt (minst 6 månader) uppdrag hos våra familjer
-Vill leverera barnpassning i världsklass

Vi erbjuder / What we offer

-Ett roligt och meningsfullt extraarbete
-Nannycertifieringskurs
-Kurs i HLR och barnolycksfall
-Försäkring
-En egen kontaktperson
-100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning)
-OB-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-09-10
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-12
Referens: 2973
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=2973
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Däckia Gustavsberg söker lagerpersonal

Vi söker en person som skall hämta och lämna däck/hjul från vårt moderna däcklager mellan Oktober- December.

Arbetsuppgifterna består av att hämta och lämna hjul på lagret med en handdragen el-truck som inte kräver truckkort,
Samt hantering av däcktvätt, halvautomatisk tvätt som endast behöver lastas av och på hjul på rullvagnar.

Heltidstjänst vardagar 7-17 under perioden Oktober-December

lön enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2015-09-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid vardagar 7-17
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varmdobilservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ BILSERVICE AB
SKÄRGÅRDSVÄGEN 17
13444  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Däckia Gustavsberg Söker Hjulbytare

Vi söker erfarna Hjulbytare till vår helt nybyggda Verkstad centralt belägen i Gustavsberg för säsongs anställning under vår säsongen, preliminärt Oktober-December.

Du som Hjulbytare skall ha erfarenhet från branchen och ha arbetat som hjulbytare under minst 2 säsonger tidigare.
Du skall ha kunskap om däck och dess slitage/skick.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av skifte av hjul på personbilar samt viss montering av nya däck på bilarnas befintliga fälgar.
Vi har generösa bokningstider per bil och endast tidsbokning.

Lön efter överenskommelse.


Arbetstider 7-17
Publiceraddatum: 2015-09-10
Yrkesbenämning: Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varmdobilservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VÄRMDÖ BILSERVICE AB
Mörtnäshagväg 5
13444  GUSTAVSBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kund söker assistenter omgående!

Särnmark söker assistenter som vill arbeta som vikarie hos en glad kvinna i härliga Ingarö! Den vi söker bör vara empatisk, glad och ha tålamod, du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav. Kunden har assistans dygnet runt varför du måste kunna arbeta dag, kväll, natt samt helg. Arbetstiderna varierar men oftast är det långa pass. Utförligare information kommer vi eventuell intervju.

Familjen har hund och katt varför du ej ska vara allergisk.

Om detta låter lockande så är du varmt välkommen med ansökan som innehåller CV samt personligt brev.

 

 

 

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2015-09-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-10
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1115%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Evenemangsgatan 31
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, omvårdnadsansvar 10 boende

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Klok, modig, drivkraft, positiv, jordnära, teamplayer

Utmaningen

Nu närmar sig 1 december med stormsteg, dagen där Attendo Ljungs nya avtal med Värmdö kommun träder i kraft. Ett avtal där vi ska djupdyker i personcentrerad omvårdnad och där sjuksköterskan är teamets hjärta kring våra boende. Vi väljer att anställa en till kollega så att varje sjuksköterska ansvarar för en avdelning med 10 boende. Vi söker dig, leg. sjuksköterska, som kommer att arbetsleda omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet. Du är delaktig i deras mycket viktiga och värdefulla arbete genom att coacha och entusiasmera på ett pedagogiskt sätt.

Sjuksköterskegruppen som arbetar med omvårdnadsansvar består av 6 personer. Du ingår i ledningsgruppen där du har möjlighet att påverka resan och mål för hela verksamheten, din avdelning och din framtid tillsammans med verksamhetschef och biträdande verksamhetschef.
Tjänsten avser omvårdnadsansvar på en somatisk avdelning med en härlig engagerad grupp kompetenta undersköterskor.

Arbetsplatsen

Ljung är ett modernt äldreboende vackert belägen i skärgårdsmiljö med goda kommunikationer, vi ligger närmare stan än vad du tror. Busshållplatsen finns precis utanför boendet.
Boendet har 56 platser (demens-, somatik-,växel- och demensdagvård) med tillgång till balkong och en grön innegård.
På Ljung är vi ca 80 tal medarbetare, varav totalt sju sjuksköterskor. Andra yrkeskategorier är demensvårdsutvecklare, arbetsterapeut, sjukgymnast, trivselvärdinna, bemanningsansvarig, undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, vaktmästare och kökspersonal.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom demens, öppen hälso-och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Du är självständig, nogrann, bra på att planera Ditt arbete, pedagogisk, strukturerad och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du har tidigare erfarenhet av äldreomsorg och arbete i team kring den enskilde. Du har ett naturligt ledarskap och förmåga att se möjligheter i både boende och undersköterskorna du kommer att handleda.
Förutom detta så har Du datavana och goda kunskaper i det svenska språket. Vi dokumenterar i Safe doc.
Vi är fullt medvetna om att det finns många arbetsplatser som vill ha dig som kollega, det är ingen hemlighet, men vi hoppas att du vågar ta steget och söker till oss för att anta utmaningen genom att vara med från start av det nya avtalet med kommunen där personcentrerad omvårdnad är den röda tråden. Därför lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper.


Vi tillämpar rullande schema med dag, kväll och var tredje helgtjänstgöring.
Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Veronique Annink, tfn 0708-270186 eller bitädande verksamhetschef/samordnande sjuksköterska Jenny Vårnäs, tfn 0708-654319

All extern rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2015-09-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80-100% Tillsvidareanställning med provanställning. I vår rekryteringsrutin ingår Begäran utdrag ur belastningsregister.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-30
Referens: 11270
Webbplats: http://www.attendo.se/node/11270
Epostadress: veronique.annink@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Skärgårdsvägen 221
13934  Värmdö Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Personlig assistent vid behov till Värmdö

Med lokal arbetsledning är vi rikstäckande med kunder från norr till söder.

Tänk så olika människor är. Alla har vi olika saker vi behöver göra, och olika upplevelser vi längtar efter, olika platser vi vill besöka och olika människor vi tycker om att vara tillsammans med. För oss på Hela Sveriges Assistans är det kärnan i hela vår verksamhet och skälet till att vi finns. Alla människor ska få chansen att leva efter sin egen kompass, med eller utan assistans.

Jag är en kvinna på 57 år och jag bor tillsammans med min man i vår gemensamma villa på vackra Värmdö endast ett stenkast från Värmdökyrka. Min funktionsnedsättning gör att jag sitter i rullstol och jag mår bäst när det är varmt och skönt.

Jag går gärna ut på promenader, men bara om det är varmt och skönt ute. Träna gör jag flera gånger dagligen, och att gå på bio, konserter är några av mina andra intressen. Jag gillar att resa och då gärna till något varmt land som Teneriffa.

Som min assistent ska du finnas till hans med allt jag kan behöva hjälp med såsom förflyttningar, intimhygien, matlagning och alla förekommande hushållssysslor. En stor del av ditt arbete är att assistera mig när jag ska träna. Assistansen utförs till största del i mitt hem men också när jag är ute på aktiviteter eller reser.

Jag söker nu en vikarierande kvinnlig assistent som kan arbeta när mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Jag söker dig som är 35 år och uppåt. Du ska förstå och tala svenska obehindrat. Då träning är en stor del av mitt liv är det kul om du delar det intresset. Bra om du har intresse av datorer. Som person är du lyhörd, tålmodig och kan ta hänsyn till min personliga integritet. Då det förekommer många förflyttningar och lyft är det bra om du har erfarenhet av just förflyttningsteknik.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Om du tycker ovanstående är något för dig, skicka in ditt CV och ett personligt brev, där du beskriver varför du söker denna tjänst, vem du är, vilken utbildning du har, vad du har arbetat med tidigare samt eventuella referenser och vad du tror gör just dig till en bra assistent för mig. Skicka till jobb@hsaab.se

Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på http://www.hsaab.se.Arbetstid/Varaktighet
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Vid behov ca 10-50%

Ansökan
Sista ansökningsdag 2015-10-13 rekrytering sker löpande.
Ange referens: HSA-262 i ämnesraden.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se

Kontaktpersoner
Maria Tingberg
08-55 77 19 04
maria.tingberg@hsaab.se

Kjell Silvnäs
08-55 77 19 05
kjell@hsaab.se
Publiceraddatum: 2015-09-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidtimanställning /vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@hsaab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hela Sveriges Assistans AB
Svärdvägen 19
18233  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.hsaab.se
  

Platsannons

Eventsäljare Mobilarena

Mobilarena är ett snabbt växande företag som ständigt utvecklas efter marknaden och som tillsammans med sina uppdragsgivare kämpar för Sveriges nöjdaste kunder. Våran uppdragsgivare är en av dem starkaste I telecombranschen och vårat jobb är att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och säkerställa kundnöjdheten hos de befintliga knderna. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.

Vi söker Eventsäljare som vill vara en del av vår fortsatta succé från sommaren och framåt. Att arbeta som Eventsäljare hos oss innebär att man utgår från Värmdö och arbetar på resande fot runt om I Sverige där man marknadsför och säljer telecomprodukter. Teamet består av några av Sveriges bästa säljare och uppgiften är att leverera goda försäljningsresultat samtidigt som vi agerar varumärkets ansikte utåt. Vi är den kanal som syns allra mest och att arbeta här innebär därför mycket ansvar och samtidigt en fantastisk chans att bygga en långsiktig karriär och bli en nyckelspelare på Mobilarena.

Event är vår mobila kanal vilket betyder att våra arbetsplatser varierar från gallerior, köpcentrum, matbutiker till stora specialevents iform av marknader och mässor. Vi söker dig som kommer med stor portion glädje, högt engagemang, ödmjukhet och vilja att sälja. Tjänsten innefattar mycket resande och då står vi självklart för både resor och boende.

Vi söker dig som är redo för att utmana dig själv och utvecklas som säljare på ett seriöst företag. För att trivas i rollen bör du vara en tävlingsmänniska men samtidigt en ödmjuk person som tänker på ditt team. Du ses ofta som en glädjespridare.

Tror du att du har vad som krävs och känner dig redo att bli en del av sveriges vassaste event team ? Skicka din ansökan redan idag till ansokan@mobilarena.se
Publiceraddatum: 2015-09-09
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@mobilarena.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobilarena Norden AB
Box 105
17822  Ekerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PERSONLIG TRÄNARE/PT

Body Joy Mölnvik och i Gustavsbergs hamn.

Välkommen till vår familjära klubb i Mölnvik och Gustavsberg. Vi ger dig träningstips och hjälper dig med motivationen så att du tränar regelbundet.

Den bästa träningen är den som blir av.

Vår livsuppgift - Din Livskvalité

Vi söker nu PERSONLIG TRÄNARE

Arbetsuppgifter
Att hjälpa, chacha och träna våra medlemmar.

Utbildning
Tränarutbildning och gärna erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-09-08
Yrkesbenämning: Personlig tränare/PT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidVarierade arbetstid.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: monica.elsinga@bodyjoy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Body Joy Monica och Monica AB
Fenix väg 10
13444  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.bodyjoy.se
  

Platsannons

Nannynu! Barnvakt Värmdö 1em/vv

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment

Familjen i Värmdö/Mörtnäs vill ha barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka (udda eller jämn spelar ingen roll). Vilka dagar är flexibelt måndag-torsdag lö 15-19. De har två barn som är 2 och 3 år.
Din profil / Your profile

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i HLR och barnolycksfall
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2015-09-08
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-08
Referens: 3435
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=3435
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Ditribution / C Chaufför

Vi söker 1 morgonpigg och ansvarsfull Lastbilschaufför till ett nytt uppdrag vi fått
Körning består till störst del av distribution av kyl och frysvaror i Stockholms området till skolor, daghem, resturanger.
utgår oftast från Årsta
Publiceraddatum: 2015-09-07
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robert@setab.org
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strandh Entreprenad & Transport i
Fagerdalavägen 15 C
13952  Värmdö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

På denna härliga frisörsalong finner du ett härligt sammansvetsat gäng av frisörer som erbjuder det senaste och bästa inom modern klippteknik!
Med brett utbud och kunniga frisörer har vi sedan öppningen 2005 erbjudit våra kunder personlig service med håret i fokus.

Vi behöver nu ytterligare en duktig utbildad frisör med några års erfarenhet.

Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande på en frisering, klippning, färgning, stying mm.

Kravet är att du har relevant utbildning och några års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2015-08-30
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Kom gärna förbi personligen eller maila ditt cv till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix
Gustavsbergs Centrum
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Restaurangbiträde på Max

Verksamhetsbeskrivning
Max är Sveriges mest omtyckta Hamburgerkedja, och äldsta! Redan 1968 - fem år innan vår kollega från landet i väster gjorde entré - öppnade Max sin första restaurang i Gällivare. Hamburgarna blev så populära, att vi två år senare öppnade i både Luleå och Skellefteå. Idag finns vi från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurang. Arbete på deltid ca. 20 h per vecka.

Utbildning/Erfarenhet
Gärna erfarenhet av servicebranschen.
Publiceraddatum: 2015-08-28
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid ca 20 h veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-12-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: essam.jerjis-mikha@max.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Hamburgerrestaurang Värmdö
Afroditesväg 1-3
13444  GUSTAVSBERG 
Hemsida: http://www.max.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en glad 11 årig kille i Stavnäs

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Om du är aktiv, tålmodig och initiativrik kan du vara rätt person för jobbet. Vi söker efter en personlig assistent till en 11-årig kille med autism och utvecklingsstörning. Han gillar bland annat ridning, slalom, cykling, simning, gymnastik och film. Du hänger med på alla aktiviteter, stöttar i kommunikation och i hans sociala kontakter och hjälper honom att utvecklas så bra som möjligt. Du bör vara bra på att förstå och tolka andra personers känslor och behov. Har du kunskap om autism, TBA och PECS är det bra, men det är inget krav.   

För rätt person är detta en möjlighet att göra skillnad genom att stötta honom i hans utveckling. Känns detta rätt för dig är du välkommen med din ansökan.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.
 
Arbetstid / Varaktighet: En tjänst på 30 % snitt 13 h/vecka samt ett vikariat på 20 %, snitt 8h/veckan. Arbetstider kommer vara främst kvällar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar"

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Carolina Vestlund


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-08-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-22
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7125%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till vår kund boendes på Ingarö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Pojken har autism och behöver viss hjälp med dagliga rutiner och hygien. Tanken är också att du som assistent ska vara med honom i hans dagliga aktiviteter som att hoppa på studsmatta, cykla och följa med till lekland eller simhallar. Du bör därför vara en person som tycker om att hitta på saker med din brukare för att trivas med detta jobb.

Vidare kommer du att stötta honom i träning av tal, läsning samt socialt samspel. Så om du är pedagogiskt lagd är detta en stor fördel.  Detta arbete passar dig som vill arbeta med barn och har förmågan att inspirera och stötta en glad och pigg 9-årig kille i hans utveckling.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet: 2 vardagar i veckan kl 16.00-20.00 och jämna helger kl 10.00 - 18.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Carolina Vestlund

 


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-08-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ DeltidVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-17
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7119%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana AB
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Kock

Kort beskrivning av företaget::
R'n'R Italian Diner är en restaurang med italiensk mat. Pizza/pasta /sallader /förrätter samt desserter , med amerikanska inslag i musik samt inredning och meny.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en kock med goda kunskaper inom italiensk matlagning du ska ha jobbat med pasta , vara renlig och ha kunskap om egenkontroll och datummärkning. Samt ha ett gott humör och lätt att samarbeta med andra.


Beskrivning av kvalifikationer:
Du skall ha minst 3 års erfarenhet som kock.
Publiceraddatum: 2015-08-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sahlbergronny@gmail.com
Övrigt: Ring eller skicka din ansökan till oss.
Arbetsplats: 
Adress: R 'n' R Italian Diner
Tyra Lundgrens Väg 6
13440  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

Capellix söker ytterligare en duktig medarbetare. Vi finns i Gallerian i Gustavsbergs centrum och har 3 anställda. Capellix har både dam- och herrfrisering.

Kvalifikationer:
2 års erfarenhet. Helst kunna arbeta som både dam- och herrfrisör. Behärska svenska pga kundkontakter.

Arbetsuppgifter.
Allt förekommande som frisör men främst klippning.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-08-24
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, kan även erbjudas på deltid efter överenskommelse.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-11-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt: Maila eller lämna ansökan personligen på frisörsalongen.
Arbetsplats: 
Adress: Capellix

13430  GUSTAVSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Städning

Nordisk städ & fastighetsskötsel är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom städbranschen.Vi söker dig som vill jobba extra vid behov till vår städföretaget.Städ utförs både hos privatpersoner och företag.Du bör vara glad, positiv och initiativtagande,självständig, ansvarsfull, serviceinriktad, noggrann,flexibel Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.Vi jobbar i Nacka -Värmdö
Publiceraddatum: 2015-08-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar emot ansökan via e-post eller mobil. Ring 0761686019
Arbetsplats: 
Adress: Nordisk Städ & Fastighetsskötsel
Stavsnäs Gärde 5 Lgh 1304 C/
13970  Stavsnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fältsäljare med eget driv.

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige.

Vi på Verisure Larmpartner i Nacka och Värmdö säljer, installerar och servar marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året runt installeras ett Verisurelarm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten i vårt område!

Vi behöver vi stärka vår position på fältet för att öka försäljningen och ta hand om alla som visar intresse för vår produkt. Vi expanderar kontinuerligt och är idag 9 personer på vårt kontor i Saltsjö-Boo och söker 2 säljare.

I rollen som fältsäljare:

- arbetar du proaktivt med uppsökande försäljning och säkerhetsrådgivning på privatmarknaden
-ansvarar du för hela säljprocesen från mötesbokningar och genomförande av kundmöten till avtalsskrivning

Vi söker dig som:

-är social och trivs i mötet med andra människor
-motiveras av att arbeta mot tydliga mål och är resultatorienterad
-är driven, självgående och visat stort engagemang i ditt arbete
-kan uttrycka dig obehindrat i det svenska språket då majoriteten av dina säljbesök kommer ske på svenska

Som anställd hos oss erbjuds du:

-Verisure sales Academy, ett utbildningsprogram i flera steg
-motiverande tävlingar och säljaktiviteter
-attraktiv lönemodell
-stor frihet under ansvar
-kollegor, ledare och coacher som bidrar till din utveckling som säljare

Som sökande är det en självklarhet att du har körkort och ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta då Per på 0706 16 44 40. Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du till per.dalshagen@verisurepartner.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Publiceraddatum: 2015-08-13
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetet sker delvis kvällar eftersom våra kunder ofta föredrar det för våra möten
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-10-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.dalshagen@verisurepartner.se
Övrigt: Det är en fördel om du är boende i området Södermalm, Nacka eller Värmdö.
Arbetsplats: 
Adress: LARMPARTNER I NACKA VÄRMDÖ AB
VÄRMDÖVÄGEN 738 1 TR
13235  SALTSJÖ-BOO Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nagelteknolog

Söker en nagelteknolog till våran salong.

Just nu är vi 4 st frsörer som jobbar och vi vill utöka våran service, då söker vi en nagelteknolog som har utbildning för att fixa naglar.

Hör av dig via mail eller kom gärna in personligen.
Publiceraddatum: 2015-08-04
Yrkesbenämning: Nagelterapeut/Nagelteknolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leyloxi@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jtln Frisörer HB
Gustavsbergs Centrum
13430  Gustavsberg Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal