Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-09-18 12:40

Lediga jobb i Motala kommun (0583), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd42 477
Täthet43,19Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 267,23Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land983,49Landareal (km²)
Sjö68,57Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Svetsare/industriarbetare

Gothia Redskap AB tillgodoser jordbruk och verkstäder med högkvalitativa produkter framtagna utifrån användarens behov.

Idag utvecklar, tillverkar och säljer vi jordbruksredskapet System Cameleon, för effektivt jordbruk även utan bekämpningsmedel samt hjullyftar för snabba, säkra och smidiga hjulbyten av stora grovmönstrade hjul.

Gothia expanderar och behöver en svetsare/industriarbetare för att klara efterfrågan.

Vi söker dig som är duktig på att svetsa MAG-svetsning (både solid- och rörtråd) samt kan bygga utifrån ritning. Som person är du glad, framåt och blir fort självgående.

Arbetsuppgifterna är främst att svetsa samman delar till våra produkter, både i fixtur och efter ritning på bord, men eftersom vi är ett litet företag så kräver tjänsten alltifrån kapning till färdig produkt.

Är du intresserad av tjänsten ser vi gärna att du skickar in ansökan redan idag. Utvärdering sker fortgående.

För ytterligare information kontakta Lars Askling på tel. 013-393200
Publiceraddatum: 2014-09-18
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid 7:00 - 16:00Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gothia@gothiaredskap.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GOTHIA REDSKAP & EKOVÄXT AKTIEBOLAG
TEGNEBY 49
59033  FORNÅSA Sverige
Hemsida: http://www.gothiaredskap.se
  
Platsannons

Personlig assistent till en 24-årig tjej i Motala

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en 24-årig tjej med autism och utvecklingsstörning som är bosatt i eget boende i Motala. 24-åringen behöver hjälp med den dagliga livsföringen däribland hygien, toalettbesök, av- och påklädning, måltider och kommunicering, vidare behöver hon aktiv tillsyn och kan aldrig lämnas ensam.


Vi söker dig som är aktiv som person och gärna hittar på olika aktiviteter med 24-åringen. Då kunden har som intresse att rida är det av fördel om du som söker har vana med hästar. Vidare bör du vara flexibel, ordningsam och ha bra framförhållning. Tidigare erfarenhet/utbildning inom vårdyrket och gärna med inriktning mot autism är meriterande, dock är detta inget krav utan personlig lämplighet är av störst vikt.

Tjänsten innefattar arbetstid förlagd främst till kväll och natt. Under natten är det jourtid/väntetid. Tjänsten är på ca 19 timmar schemalagd tid i veckan samt chans till fler extra tider vid behov.
Publiceraddatum: 2014-09-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-18
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=56075
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för Dig i Sverige AB
Box 240 69
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.assistansfordig.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Motala.

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning.
2003 Wet World Energy Solutions utbildar alla från grunden.
Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Du har ersättning för ALLA demonstrationer du gör oavsett om du säljer eller inte.
Arbetstid: Ex heltid ger 19 800 kr och deltid 85 % ger 13 200 kr.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Du har upp till 6000 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Vi håller en intervju via telefon på onsdagen eller torsdagen vecka 39. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av 2003 Wet World Energy Solutions utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket annat. Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Detta gör den tack vare en separator som på ett unikt sätt separerar föroreningar från luften ner i vattnet. Water är 100 % återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti som ger maximal trygghet vid köp av produkten.

Du får fortlöpande utbildning inom försäljning 2 gånger i vecka med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Personlig utveckling

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef, servicetekniker, olika områden inom kontorsdelen, m.m. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till att du kommer. Besöket görs i ett hem, eller i undantagsfall på kontor eller arbetsplatser.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.2003wetworldenergysolutions.com
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMotala
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2003wetworldenergysolutions.com
Övrigt: Motala
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Trafikgatan 52
85644  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.2003wetworldenergysolutions.com
  

Platsannons

Speciallärare 80-100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa, Dansäter/Österstad, Förskoleenheten Rödluvan samt Hällaskolan bildar tillsammans sektor Borensberg.
Sektor Borensberg har hela östra kommundelen som upptagningsområde. Tillsammans har sektorn ca 210 tillsvidareanställda och 1370 barn/elever.

Enhet Hälla består av Hällaskolan (skolår 7-9) i Borensberg. Hos oss är också områdets elevvårdsteam placerade.
Vi är ca 40 tillsvidareanställda och ca 285 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning av elever i år 6-9 i främst ämnena svenska, engelska och matematik samt kunna bistå personal/arbetslag med konsultativ handledning i pedagogiska frågor.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet i svenska, engelska och matematik samt specialpedagogik.
Erfarenhet av undervisning

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 80-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-22 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 313/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=099b7dc3-2b2d-481f-85c2-89b05bc08b12&TK=f0cea6c2-5bef-4d2d-ba2a-6c5de2c52705
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Hälla
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare senare år Svenska/Franska 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa, Dansäter/Österstad, Förskoleenheten Rödluvan samt Hällaskolan bildar tillsammans sektor Borensberg.
Sektor Borensberg har hela östra kommundelen som upptagningsområde. Tillsammans har sektorn ca 210 tillsvidareanställda och 1370 barn/elever.

Enhet Hälla består av Hällaskolan (skolår 7-9) i Borensberg. Hos oss är också områdets elevvårdsteam placerade.
Vi är ca 40 tillsvidareanställda och ca 285 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Planera och genomföra undervisning samt bedömning av elevers kunskapsnivå. Ha samlat ansvar för en mentorsgrupp. Samverka och bedriva utvecklingsarbete med kollegor inom enheten.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet att undervisa i svenska och franska.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-29 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 325/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b984ff32-e0c7-40c9-afd0-3475b878e7ac&TK=26a05bb1-57a0-4fab-ae61-55e19b209a22
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Hälla
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Representant med körkort sökes i Motala

Heltid, 45 besök/månad, 15165: - kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr.
Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes. Du arbetar i Motala kommun.

Nature opportunity är importörer av maskinen Hyla. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte.

Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor.

Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning per bokat besök.
Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid.


När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna.

OBS! Du har lön även om du inte säljer något.

Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju.

Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök.

Detta erbjuder vi:
*Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig)

*Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet)

*Lön oavsett om du säljer eller inte.

*Karriärsmöjligheter för den som vill.

*Tävlingar och VIP resor.

*Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter.

Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig.

Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.natureopportunity.se www.hyla.com
Skicka ansökan nu till jobb@natureopportunity.se
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@natureopportunity.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Västerliden 1a
56133  Huskvarna Sverige
Hemsida: www.hyla.com
  

Platsannons

Kock/kokerska, vikariat 100 %

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av ca 53 olika kök. Vi lagar mat till förskolor, skolor, det mesta av äldreomsorgen och till lasarettet/landstinget i Motala.
Det arbetar ca 155 personer i vår organisation.
Sen hösten 2013 har vi en gemensam kostpolicy. Alla våra skolor och lasarettet är KRAV certifierade, vi använder en hel del ekologiska livsmedel och ställer svenska djurskyddskrav på allt kött vi använder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som vill vikariera för vår duktiga kocka som jobbar i ett annat kök under ett år. Tjänsten är en heltidstjänst på Vileborgs äldreboende. Ett boende med ca 24 äldreplatser. Ni är två personer som arbetar i köket, årets alla dagar, och ni ansvarar för frukost, middag, kvällsmål och mellanmål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och vill utveckla måltiderna för våra matgäster. Du strävar efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett stort intresse för mat och människor. Du måste kunna samarbeta med övrig personal på Vileborg, och ser möjligheter istället för problem i alla lägen. Du ska ha utbildning som kock och ha arbetat som kock/kokerska i minst 2 år.
Viktigt är också att du har erfarenhet och intresse av specialkoster och olika konsistensanpassad mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 Så snart som möjligt, efter överenskommelse, upphör: 2015-12-31 Tidsbegränsningen kan förlängas.Månadslön Individuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: TF 26/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=21c86ca3-8f5c-480a-b112-67b073e9d5dd&TK=4f4c8aec-1fcf-4596-846d-b30dd2432876
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/kokerska, 50 %

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av ca 53 olika kök. Vi lagar mat till förskolor, skolor, det mesta av äldreomsorgen och till lasarettet/landstinget i Motala.
Det arbetar ca 155 personer i vår organisation.
Sen hösten 2013 har vi en gemensam kostpolicy. Alla våra skolor och lasarettet är KRAV certifierade, vi använder en hel del ekologiska livsmedel och ställer svenska djurskyddskrav på allt kött vi använder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock på 50% som vill arbeta på förskolan Lustigkulle. Förskolan har två avdelningar, och ca 40 barn. Ni är två personer som arbetar i köket, och hjälps åt med frukost, lunch och mellanmål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och vill utveckla måltiderna för våra matgäster. Du strävar efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett stort intresse för mat och människor. Du måste kunna samarbeta med övrig personal på förskolan, och ser möjligheter istället för problem i alla lägen. Du ska ha utbildning som kock och ha arbetat som kock/kokerska i minst 2 år.
Viktigt är också att du har erfarenhet och intresse av specialkoster och matallergier hos barn.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01 Så snart som möjligt, efter överenskommelse.Månadslön Individuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: TF 27/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fce34169-e22d-48e9-9435-fb9d42d93ef9&TK=60dfdc6a-80fa-46f8-9fe0-4883c1bfa5aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska, 100 %

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enheten hemsjukvård utför sjukvård och rehabilitering i Motala kommun och består av distriktsköterskor/sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt dagvård/dagrehabilitering där undersköterskor arbetar. Enheten har ca 86 tillsvidareanställda. De anställda arbetar med brukare inom såväl ordinärt som särskilt boende.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att tjänstgöra som sjuksköterska i hemsjukvården. Som sjuksköterska arbetar du inom särskilt boende. Du ansvarar för hälso- och sjukvård upp till sjuksköterskenivå och samverkar med läkare från främst primärvården. I arbetet ingår att stödja personalgruppen i omvårdnad och hälso- och sjukvårdsfrågor samt ansvara för delegering av arbetsuppgifter till personal.
Samverka med sjukgymnast och arbetsterapeut i omvårdnads- och rehabiliteringsfrågor.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med utbildning i öppen hälso-
och sjukvård alternativt äldresjukvård.
Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet från såväl sluten som öppen hälso- och sjukvård samt äldrevård är meriterande.

ÖVRIGT
Körkort är ett krav.

Inom hemsjukvården arbetar vi med individuella ansvarsområden för utveckling av verksamheten. Du har som sjuksköterska ensam eller tillsammans med kollegor ansvar för ett område där du/ni står för en spetskompetens inom organisationen. Detta innebär att sprida kunskap till övriga i organisationen inom detta område.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tjänsten innebär tjänstgöring främst dagtid. Viss helgtjänstgöring kan förekomma. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01 eller enligt överensk.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: SoF 65/2014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a1fcf4e-e5fb-4527-a91b-06c160c1fe90&TK=a400a44a-7bc1-4332-ab46-1f2639027847
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Hemsjukvård
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Utredningssekreterare/Utredare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Förvaltningskontoret är en stabsfunktion som servar Bildingsnämnden samt våra olika enheter. Enheterna servas framförallti frågor som rör personal och ekonomi, barnomsorgsplaceringar men också med kultur och vissa övergripande fritidsfrågor.
Vi är ca 20 tillsvidareanställda.


ARBETSUPPGIFTER
Som Utredningssekreterare/Utredare är du ett stöd till förvaltningsledningen och bidrar till hela förvaltningens utveckling. Du kommer att ansvara för och delta i utredningar och projekt samt bereda och ta fram beslutsunderlag. Ditt arbete kan även komma att innehålla arbete med enkäter och annat som syftar till att bidra utveckling av verksamheten som består av – Förskola, Grundskola och grundsärskola, Gymnasium och vuxenutbildning, Fritid och Kultur.

Rollen är serviceinriktad vilket innebär många kontakter inom och utom sektorn. Du kommer att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du arbetar på uppdrag av förvaltningsledningen.

Som person har du god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Ditt arbetssätt präglas av självständighet, arbeta effektivt samt ta egna initiativ. Du har förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter samt snabbt sätta dig in i olika frågeställningar. Du är positiv och lösningsfokuserad samt är tydlig och lyhörd i din kommunikation.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med examen inom statsvetenskap eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget samt gärna erfarenhet från offentlig sektor.
Det är meriterande om du har kunskaper inom det förvaltningsrättsliga och kommunalrättsliga området, liksom om det svenska skolväsendets författningsmässiga reglering. Du förväntas inneha god datorvana och gärna akademisk nivå i både tal och skrift. Du bör ha vana av att självständigt och i samarbete med andra skriva beslut, utredningar, objektiva bedömningar eller andra skrifter.
Vidare har du goda kunskaper inom IT. Du ska ha arbetat med utredningsarbete och erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation är meriterande.
Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Det är också viktigt att du har lätt att samarbeta med andra och att du kommunicerar på ett tydligt sätt eftersom du kommer att ha många kontakter. Självklart tar du ansvar för din arbetsuppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver processer vidare.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Utredningssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse, gärna oktober/november.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 327/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5df096e5-f67d-4637-b7ba-3e7db5fe1ca1&TK=f82f6a25-087e-43f2-adf8-404e39574cf9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhetskontoret Bildning
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kulturchef 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhetsområde kultur, med en budget på ca 40 miljoner kronor, ansvarar för bibliotek, kulturskola, konst, kulturarv, museer och allmänkultur (dans, musik, teater mm), samt bidrag till föreningsliv, studieförbund m fl söker nu en ny kulturchef. Här jobbar ca 75 medarbetare som en del i Bildningsförvaltningen där även skola och fritid ingår. Kulturområdet är politiskt prioriterat 2012-2014 och för närvarande pågår ett aktivt utvecklingsarbete på flera områden med syfte att lyfta kommunens samlade kulturliv. Bland dessa kan särskilt utvecklingen av kulturstaden GMV nämnas, där verksamhetsområde kultur har en aktiv medverkan.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef för verksamhetsområde kultur har du ett övergripande ansvar för verksamhet och utveckling, samordning, personal- och ekonomifrågor. Du ansvarar för samordning av sektorns arbetsmiljö, fastighetsfrågor, resultat- och kvalitetsuppföljning samt gemensamt utvecklingsarbete.

Du initerar projekt och aktiviteter inom ramen för de politiska prioriteringarna men utvecklar också verksamheten genom att bredda den mot andra områden som t ex. skolan. Du medverkar även i kommunövergripande samt regionala utvecklingsstrategiska frågor med anknytning till arbetsområdet.

Som kulturchef ingår du förvaltningens ledningsgrupp med fokus på att driva bildningsfrågor och särskilt ansvara för kulturfrågorna. Du är underställd förvaltningschefen.
I verksamhetsområdets ledningsgrupp ingår enhetscheferna för bibliotek och kulturskola.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha högskoleutbildning kombinerat med erfarenhet från arbete med kulturfrågor eller annan utbildning/erfarenhet arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. För att lyckas behöver du vara en tydlig ledare med erfarenhet från arbete som chef inom offentlig förvaltning eller kulturinstitution med såväl personal- som ekonomiansvar. Du kanske jobbar med liknande arbetsuppgifter idag men vill växa i rollen i en lite större organisation än den du jobbar i idag. Du har erfarenhet av, samt vilja och förmåga till, arbete med utveckling av såväl verksamhet som organisation.
För övrigt söker vi en person som kan inspirera och tillföra energi i arbetet. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor och vill åstadkomma resultat. Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättring, är kreativ och har förmågan att lägga ner tid, energi och engagemang i ditt arbete samtidigt som du har lätt att sätta dig in i nya och förändrade krav och förutsättningar. Du behärskar svenska och engelska och är en person som kan samarbeta, skapa kontakter och underhålla relationer.


ÖVRIGT
Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.

Vänligen respektera att vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Kulturchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön Individuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 328/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73ae136e-122c-42d6-ab4c-768bd1ea0ca3&TK=1ea87d1a-9b4c-443b-b085-605f60cf1b88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhetskontoret Bildning
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/sv/Invanare/Kultur-och-fritid/
  

Platsannons

Förskollärare 100 %

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Boberg består av
Fornåsa förskola med fyra avdelningar,
Klockrike förskola med en stor avdelning,
Österstads förskola med två avdelningar samt
Dansäters förskola i Borensberg, med två avdelningar.
Vi är ca 35 tillsvidareanställda och ca 225 barn.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på förskolan i Klockrike med barn i åldern 1-5 år med alla på förskolan förekommande uppgifter. Du kommer att, tillsammans med arbetslaget, ansvara för planering, genomförande, utvärdering samt dokumentation av den pedagogiska verksamheten och individernas utveckling.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete inom förskola och förskoleklass.

ÖVRIGT

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-11-03 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 329/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a65270d-a912-4bc9-bb76-448ffc8bbd73&TK=fe154319-e715-404f-a2c4-58a277bb44c8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Boberg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare hotell/restaurang 100 % (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Den kommunala vuxenutbildningen i Motala omfattar grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskoleutbildning, undervisning i svenska för invandrare och yrkesutbildning för vuxna.

Utbildningarna anordnas både i kommunens egen regi och av andra utbildningsanordnare. Inom vuxenutbildningen arbetar ca 50 lärare. Undervisningen bedrivs vid Carlsund Utbildningscentrum och på Platengymnasiet.

ARBETSUPPGIFTER
Vuxenutbildningen startar i höst, för fjärde året i rad, en kockutbildning för Vuxna. Utbildningen kommer att genomföras på Carlsund utbildningscentrum.
Du kommer att tillsammans med vår befintliga lärare att ansvara för undervisningen inom både servering och matlagning.

Under ca 50 dagar av utbildningen driver du och eleverna "Blåklinten", skolans elevdrivna à la carte restaurang.

I uppdraget kommer du även att jobba med Validering. Ett uppdrag som kommer att innebära många verksamhetsbesök och ställa krav på en mycket bra sammarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Behörig gymnasielärare som behärskar både kök och servering.

Du ska ha ha arbetat som kock i några år.
Social kompetens och god samarbetsförmåga ser vi som krav.

Erfarenhet från vuxenutbildning är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se.

Vi vill inte få hjälpa av rekryteringsbolag med den här ansökan. Har vi behov av hjälp vänder vi oss själva till aktörer som vi samverkar med.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 , upphör: 2015-06-19 Allmän visstidsanställning under ovan nämnda period.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 330/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cf454bde-b770-4481-bf94-6f408a53efb4&TK=3a430bec-717b-453c-b427-b6d40019ba74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Vuxenutbildning
Motala
59186  Motala Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/vux
  

Platsannons

Arbetsledare Café och restaurang 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

VIA Ekenäs är en enhet inom Bildningsförvaltningen i Motala kommun med ansvar för vägledning och arbetsmarknadsfrågor.
Vi samarbetar med ett flertal aktörer såsom arbetsförmedlingen, socialkontoret, försäkringskassan, utbildningsanordnare och näringsliv.
Vi är ca 55 tillsvidareanställda.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra nuvarande arbetsledare går i pension söker vi nu en arbetsledare till vår Café- och restaurangverksamhet. VIA Ekenäs erbjuder deltagare i arbetsmarknadsåtgärder praktik i olika former inom flera inriktningar. Du kommer tillsammans med ytterligare en arbetsledare ansvara för inriktningen Café och restaurang. Uppdraget innebär att ta emot och handleda/arbetsleda deltagare som behöver arbetspröva, arbetsträna, språkpraktik eller arbetspraktik.
I tjänsten ingår att planera och förbereda caféts verksamhet utifrån de deltagare som deltar i verksamheten samt administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker ska ha en pedagogisk-och/eller restaurangutbildning. Flerårig praktisk erfarenhet från arbete inom kök- eller restaurangbranschen är ett krav. För att klara uppdraget är arbetsledarerfarenhet och erfarenhet av handledning meriterande.
Det är viktigt att du är serviceinriktad och kan arbeta utifrån de uppdrag som vi får. Gentemot deltagaren ska du tydligt och pedagogiskt kunna ge instruktioner. Du ska kunna motivera och inspirera men också ha tålamod och uthållighet.
Arbetsledaren ska vara ansvarsfull och självständig för att klara planeringen av verksamheten. Hela vår verksamhet präglas av ständiga förändringar och behov av utveckling och anpassning varför det krävs att du som person är flexibel och uppskattar att verka i en sådan miljö.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Köksföreståndare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-15 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 331/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d2741642-fa68-4a63-86bd-6941c80ca57a&TK=2920d2a8-4e5c-40dc-a33c-d12113a13914
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet VIA Ekenäs
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Musiklärare 25% timanställning (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bråstorpskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 220 elever från förskolklass till år 6. Skolan bildar en enhet med Karlslunds skola och har ett nära samarbete med dem. Bråstorpskolan ligger centralt i Motala med gång och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. År 1994 färdigställdes skolans lokaler som är moderna, ljusa och väl anpassade för verksamheten. Fritidshemmet med ca 130 barn är organiserade i två avdelningar med blandade åldrar mellan förskoleklass och uppåt. Fritidshemmet arbetar med utomhuspedagogik och entreprenörskap som medel för lärande. Skolan har som devis; ”Grundläggande kunskaper för livet”. Vi lägger vår energi på en mångfald metoder för att möta alla elevers behov. På skolan finns pedagoger som särskilt stöd åt elever med särskilda behov.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för undervisning av musikämnet i år 2-6 vid Bråstorpskolan. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen enligt LGR 11. Bedöma elevernas kunskaper enligt kunskapskraven i läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet i musik.
Erfarenhet av att undervisa och leda en grupp elever i grundskolans lägre åldrar är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. 20-25% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 , upphör: 2014-12-19 . Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2014-12-19, med ev. förlängning.Timlön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 332/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ffba3de1-1bc5-484a-a01f-52d8ceb86755&TK=08d9b96a-b8b2-4c63-a730-d991ecd7f18b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bråstorp/Karlsund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning 100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Gymnasiesärskolan i Motala är en enhet inom Platengymnasiet. Enheten består av två specialutformade, tre nationella samt ett individuellt program.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på det individuella programmet på gymnasiesärskolan för elever med diagnosen måttlig till grav utvecklingsstörning.
Du ska vara en god förebild för våra elever, vägleda och fungera som stöd. Du ska arbeta enligt de intentioner som finns i elevernas studieplaner, vara en god samarbetspartner och vara aktiv i arbetslaget.
Mentorskap för en eller flera elever ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen för grundskolans tidigare år alternativt förskollärarexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren prövar likvärdig, med specialpedagogisk påbyggnad/ inriktning utvecklingsstörning (90 hp).

God samarbetsförmåga och initiativförmåga värderas högt. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet i kombination med hög förmåga att arbeta i struktur. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, då arbetet är psykiskt och fysiskt krävande. Ett absolut krav är erfarenhet av arbete i en verksamhet med barn och ungdomar med diagnosen utvecklingsstörning.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% dagtid Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 , upphör: 2015-06-20 Tjänsten är ett vikariat under ordinarie befattningshavares ledighet med eventuell förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 333/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ae12d1d-468f-4d8e-b78a-42ffc6ad47a9&TK=b4a697e0-a14d-4a1f-ad7e-b262460f4273
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Gymnasiesär
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/sv/Invanare/Barn-och-utbildning/Gymnasiet/Gymnasiesarskola/
  
Platsannons

Redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag i Motala

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkra ekonomin på ett expansivt teknikföretag i Motala och är en uthållig och analytisk ekonom?

Vi söker dig som på konsultuppdrag kan vara med och hjälpa vår att driva den löpande ekonomin framåt. Tillsammans ingår du i ett team om två ekonomiassistenter samt ekonomichef. Du är ekonomichefens stand-in vid sjukdom, tjänsteresa eller liknande.

Uppdraget är placerat i Motala och beräknas pågå minst sex månader med förhoppning om att konsulten därefter kan tänkas stanna kvar permanent på kundföretaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och har en utbildning inom redovisning, helst på högskolenivå. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Du behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, självgående, analytisk och gillar förbättringsarbete. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat i Cognos eller liknande system samt har erfarenhet av något affärssystem.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och vi hjälper våra kunder med interimslösningar för redovisningsekonomer, redovisningschefer, ekonomichefer, controllers mm. Experis AB ingår i ManpowerGroup, - Sveriges största bemanningsbolag.

Vi kan erbjuda dig:

• Spännande tjänster på intressanta företag, - både välkända och nystartade
• Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
• Möjlighet att jobba i svensk och internationell miljö
• Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Vi erbjuder anställning enligt kollektivavtal med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Kontaktperson
Frågor om uppdraget besvaras på mail tina.linner@se.experis.com. Urval kommer att ske löpande varför det är viktigt att du ansöker redan idag. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens:
Webbplats: https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=7293BA4F-81C3-4EFA-825B-096A525F5606
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis Finance Huvudkontor
Klarabergsgatan 29
11181  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkarsekreterare till Vårdcentralen Lyckorna sökes

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Närsjukvården i Västra Östergötland och ligger centralt belägen nära Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har drygt 15 000 listade patienter. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom landsting och kommun. Vi har ett leaninspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning. Vi har erfarna och kunniga distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, sekreterare med flera. Vi är cirka 45 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat. Motala, ”Cykelstaden”, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv.

Arbetsbeskrivning 
I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning och receptionsarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad läkarsekreterare. Goda kunskaper och arbetsvana i Cosmic är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett vikariat med tillträde från och med den 1 oktober till och med den 30 november 2014, med eventuell möjlighet till förlängning.  

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Ing-Sofi Grenestam, 010-104 77 76. 

Facklig företrädare för Vision är Carin Ljungqvist 010-104 77 69.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26 september 2014. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4255%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till stroke/medicinavdelning

Om oss

Söker nu en sjuksköterska för uppdrag på en stroke/medicinavdelning på Motala Lasarett. Tjänstgöring dag, kväll och natt.
Vi ordnar boende och resor om behov finns.

Om företaget

Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge.
Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Vi kan erbjuda dig goda villkor och varierande uppdrag över hela landet, både kort- och långsiktiga uppdrag. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo.
Vi erbjuder
- Konkurrenskraftiga löner
- Löneutbetalningar 2 gånger i månaden
- En egen kontaktperson
- Träningskort med rabatt på Nordic Wellness
- Konsultträffar
- Uppdrag i både Sverige och Norge

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en medicin- och strokeavdelning.

Din profil

Leg. sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2014-09-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens: 3134
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=3134
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Hamngatan 33
17266  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  

Platsannons

Julmarknadspersonal till kök och försäljning

Tycker du om att resa och träffa nya människor, då har vi jobbet för dig.
Vi åker på julmarknader runt om i Sverige där vi säljer mat på olika sätt, vissa marknader bygger vi upp en liten enhet med 2-4 personer och säljer exempelvis korv och viltkebab eller fiskburgare, på andra bygger vi upp ett café, flera matenheter och säljer bröd som besökarna tar med hem.

Till detta söker vi positiv, stresstålig och kundinriktad personal som inte är rädda för att ge allt och lite till.
Du bör kunna jobba själv likväl som i grupp och ta ansvar.

De flesta marknader är över helgen (tor-sön) men du bör kunna vara hemifrån i upp till en och en halv vecka.

Körkort och tillgång till bil är mycket meriterande men inte alltid ett krav.

Arbetstiden är oktober-december

Skriv några rader om dig själv och varför du söker till oss, skicka även ditt cv och en bild på dig själv.
Ansökan skickas till info@aug.se
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Cateringarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltidtimmlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@aug.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AUG, Glada Galten
Skärstad 219
59194  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Självgående matförsäljare till julmarknader

Tycker du om att resa och träffa nya människor, då har vi jobbet för dig.
Vi åker på julmarknader runt om i Sverige där vi säljer mat på olika sätt, vissa marknader bygger vi upp en liten enhet med 2-4 personer och säljer exempelvis korv och viltkebab eller fiskburgare, på andra bygger vi upp ett café, flera matenheter och säljer bröd som besökarna tar med hem.

Vi söker en person som självständigt kan driva vår fiskbod.
Det innebär att du åker till en marknad/mässa, sköter uppbyggnad och ihoppackning av boden, tillagning, försäljning, hygien och dokumentation. Du kommer att få genomgående utbildning i samtliga moment.

Arbetstid:
Förutom det självständiga arbetet finns det även möjlighet att åka med oss andra och då vara en del av teamet. Dessa tillfällen är dock inget krav för att få anställningen och är därför inte med bland nedanstående datum. De som är obligatoriska är:
16-19/10, 23-26/10, 29/10-2/11, 6-9/11, 13-16/11, 19-23/11, 26-30/11

Boende kommer att ske på vandrarhem eller motsvarande.

Körkort är ett krav, egen bil med drag är meriterande

Skriv några rader om dig själv och varför du söker till oss, skicka även ditt cv och en bild på dig själv.
Ansökan skickas till info@aug.se
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Cateringarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@aug.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AUG, Glada Galten
Skärstad 219
59194  MOTALA Sverige
Hemsida: aug.se
  

Platsannons

Ekonomiassistent till Processpumpar AB i Motala

Söker du efter en tjänst som ekonomiassistent och är i början av din karriär? Vill du få möjlighet att växa in i din roll och bli en del av ett härligt gäng på en arbetsplats med familjär stämning? Vänta då inte med att söka jobbet!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Processpumpars räkning en ekonomiassistent, tjänsten kommer även kombineras med diverse administrativa arbetsuppgifter. Anledningen till behovet beror dels på föräldraledighet men även på att en internt anställd nu gått vidare i sin karriär. På arbetsplatsen arbetar 15 anställda och det råder en familjär och hjärtlig stämning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Processpumpars önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Processpumpar AB. Det finns även möjlighet att du på sikt kan bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra, samtidigt kommer du även utföra diverese administrativa arbetsuppgifter och vara behjälplig på kontoret. Din närmsta kontakt på företaget kommer vara ekonomichefen och dina kollegor på arbetsplatsen arbetar bland annat med försäljning och eftermarknad. Du kommer att introduceras till arbetet för att på bästa sätt lyckas i din arbetsroll.

Du kommer till exempel att:


* scanna och bokföra fakturor
* hantera telefonväxel och viss orderhantering
* vara behjälplig med enklare lönehantering


VI SÖKER DIG SOM
Har som mål att jobba som ekonomiassistent, vi ser med fördel att du ha någon typ av ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller KY-utbildning. Har du viss erfarenhet som ekonomiassistent ses det som meriterande men dock inget krav. Vidare är det viktigt att du har god systemvana.

Som person är du nyfiken och är inte rädd för att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete. Du har ett lättsamt sätt och trivs i sociala sammanhang och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
[Processpumpar AB]www.processpumparab.se
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Finansekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid, 6 mån DagtidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-15
Referens: 14949874
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/ekonomiassistent-till-processpumpar-ab-i-motala/14949874?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

HR-konsult sökes till Resurscentrum

Resurscentrum (REC) utgör strategiskt och operativt ledningsstöd och kvalificerat kompetensstöd inom Landstinget i Östergötland. Verksamheten är organiserad i affärsområdena EA (ekonomiadministration) och HR (human resources). Resurscentrum arbetar på uppdrag av landstingets ledningsstab och landstingsinterna centrum och enheter. Resurscentrum bedriver också systemförvaltning för de landstingsövergripande systemen för ekonomi (Agresso) och personaladministration (Heroma).

Arbetsbeskrivning
Resurscentrum söker en HR-konsult som kommer att vara placerad på Närsjukvården i Väster. Du arbetar som kontaktperson till ett antal kliniker/vårdcentraler. Dessutom arbetar du övergripande med något område inom HR. Du arbetar i team för att gemensamt bidra till verksamhetens utveckling och måluppfyllelse. HR-gruppen består idag av HR-chef samt fyra HR-konsulter. Du kommer ha din arbetsplats på Lasarettet i Motala.

Utbildning och erfarenhet
Du har examen inom PA-programmet eller motsvarande beteendevetenskaplig utbildning. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av självständigt arbete som HR-generalist, dvs du har arbetat processinriktat med arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetensutveckling, personalförsörjning etc. Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsledning, grupputveckling, organisationsutveckling och konflikthantering. 

Personliga egenskaper
Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och driver processer vidare. Du samarbetar bra med andra. Du är trygg och stabil som person.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst. Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef, Helene Johansson, 010-103 05 26.

Facklig företrädare för Vision är Ann Johansson, 010-104 30 46 och för Saco Håkan Hultberg, 010-103 05 19.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4232%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Linköping
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till ELSA sökes

Vill du växa som sjuksköterska?
Bli en av oss i ELSA. 
Enheten för Legitimerade Sjuksköterskor under Allmäntjänstgöring, ELSA, är en verksamhet för sjuksköterskor som vill bredda sina erfarenheter och kunskaper genom att kombinera allmäntjänstgöring och kompetensutveckling (mentorskap och utbildningsprogram).

ELSA riktar sig till både nyutexaminerade och erfarna sjuksköterskor. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad till Lasarettet i Motala men finns även inom primärvård, kommunsjukvård och vid Linköpings Universitetssjukhus. I dagsläget finns cirka 25 sjuksköterskor anställda i verksamheten, och vi har nu utrymme för att bli fler.

Utbildning
Du är legitimerad sjuksköterska.

Personliga kompetenser
Vi söker dig som med glädje och stort engagemang vill anta nya utmaningar inom sjuksköterskeyrket. Som person är du flexibel, strukturerad, har goda sociala färdigheter och empatisk förmåga. Du har en personlig mognad och ett förhållningssätt med patienten i fokus.

Anställning och information
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning enligt överenskommelse. Tjänstgöringen är på heltid med flexibelt startdatum.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Studierektor Heléne Karlsson, 010-104 73 15.
Verksamhetschef Lena Holmertz, 010-104 72 61.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Augustsson, 010-104 72 80.

Mer information om ELSA finns att läsa på vår hemsida: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Karriar--utvecklingsmojligheter/Kompetensutveckling/ELSA---vaxa-som-sjukskoterska/ 

Ansökan
Ansökan är öppen till och med 7 december 2014. Vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-07
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4154%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
59185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

AMAL ETABLERING AB söker ASSISTERANDE ETABLERINGSLOTS

Verksamhetsbeskrivning
Amal Etablering AB är en av de privata aktörer som av Arbetsförmedlingen fått förtroendet att bedriva förmedlingsverksamhet som kompletterande lotsaktör.
Vårt uppdrag är att lotsa nyanlända arbetssökande till studier, praktik och/eller jobb.
Eftersom företaget står inför en förnyelse och expansion söker vi nu en etableringslots på heltid/deltid till vårt kontor i Motala.
Arbetsuppgifter
Som etableringslots arbetar du med nyanlända personers etablering in i det svenska samhället. Du kommer att stödja den nyanlände personen i kontakt med bl.a. myndigheter, vård, skola, bank, hyresvärd, tänkbara arbetsgivare etc.
Du som söker förväntas ha:
Etablerader kontakter med potentiella deltagare.
Gott kontaktnät med arbetsgivare på orten och i regionen.
Flerspråkig; arabiska eller tigrinja.
Du skall kunna arbeta med människor med olika kulturella bakgrunder och diversifierad yrkeskompetens.
Utbildning/Erfarenhet
Du skall vara duktig på att organisera och planera din tid, vänlig, social, hjälpsam och medmänsklig. God datorvana krävs.
Publiceraddatum: 2014-09-15
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid6 månaders provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning/Deltid/HeltidLön enl. avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: naeim@amaletablering.se
Övrigt: OBS! Endast ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Amal Etablering AB
Slottsgatan 116
60222  NORRKÖPING 
Hemsida:
  

Platsannons

Lokalvårdare - Motala

Top Städ söker personal

Vi erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner.

Nu söker vi en ny medarbetare med god serviceanda för en deltidstjänst på idag dryga 28%, men med stor sannolikhet periodvis kommer att utökas i Motala med omnejd. Vi ser gärna att Du har dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete och att Du är självgående. Vi vill att Du ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder.

Som person är Du positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Vi vill att Du har blick för helhet och sammanhang, vi lägger dessutom stor vikt vid Dina personliga egenskaper.
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-28
Referens: LV1409MTO
Webbplats:
Epostadress: info@topstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Top Städ Service i Sverige AB
Lindövägen 72
60228  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.topstad.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu assistenter till en kristen tjej i 30-årsåldern som bor i Motala. Hon tycker bland annat om att måla samt gå och fika på stan.

Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta i vardagen och även följa med till daglig verksamhet.

Som person är du lugn, lyhörd, intresserad, villig att lära nytt och känner dig bekväm med hennes tro. Du kan hoppa in med kort varsel och är flexibel i fråga om arbetstid då nattarbete till stor del kan förekomma.

Vi ser gärna kvinnliga sökande samt att du inte röker.

Tjänsterna är i första hand timanställningar där du får arbeta vid behov, men det finns stor chans till anställning på schema framöver.

 

Låter det här som någonting för dig?

Tveka inte att skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa för tjänsten.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: krävs ej.
 
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Kajsa Lihagen

 


De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5727%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184
70143  . Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Kantpressare

Kundföretaget

För kunds räkning söker vi en kantpressare

Arbetsbeskrivning

Du ska ha erfarenhet av kantpressning via utbildning eller industri.
Du ska ha erfarenhet från plåtbearbetning som tex kantpress, kantvik, gradsax etc
Du ska vara duktig på ritningsläsning.


Din profil

Som person är du driven, framåt och flexibel.
Du tycker om att jobba självständigt är ansvarsfull, noggrann och har god arbetsmoral.
Bil och körkort är ett krav. Truckkort är meriterandeVårt företag

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens: 1858
Webbplats: http://www.montico.se/jobbannons.aspx?jaid=1858
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Järnvägsgatan 16
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till Vårdcentralen Lyckorna sökes

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Närsjukvården i Västra Östergötland och ligger centralt belägen nära Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har drygt 15 000 listade patienter. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom landsting och kommun. Vi har ett leaninspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning. Vi har erfarna och kunniga distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, sekreterare med flera. Vi är cirka 45 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat. Motala, ”Cykelstaden”, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv.

Arbetsbeskrivning 
I dina arbetsuppgifter ingår främst mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och telefonrådgivning.

Personliga egenskaper
Som person är du bra på att planera och organisera arbetet. Du är självgående, flexibel, har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett vikariat med tillträde från och med den 1 november 2014 till och med den 31 augusti 2015.  

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Ing-Sofi Grenestam 010-104 77 76. 

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ann Stark 010-104 73 80.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 september 2014.  Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4254%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Service/lager

Vi söker nu en arbetsvillig, social person till lättare lagerarbeten på vårt huvud kontor.
De dagliga uppgifterna består av, lagerhållning och service av städmaskiner.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Lager
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@rtss.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Drakvägen 7
59132  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Då vi växer så det knakar är vi nu i stort behov av ambitiösa och duktiga sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta hos vår kund i Motala under hösten. Du kan arbeta heltid eller deltid under hela eller delar av perioden.

Då vårt behov är stort, är såväl kort som lång tillgänglighet av intresse.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har två års erfarenhet som sjuksköterska. Har du inte det är du naturligtvis välkommen att höra av dig ändå.

Om oss:
Vår styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde d.v.s. förmedling av personal och rekrytering till hälso- och sjukvården.

Hos oss värderas kvalité och vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vi ger snabb återkoppling och vet vad vi pratar om då flertalet av oss är sjuksköterskor. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
En personlig kontaktperson
Personalträffar
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid3 - 6 månader/Heltid/DeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  
Platsannons

Erfaren snickare sökes

För kunds räkning söker vi snickare. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom byggsektorn. Du ska vara delaktig i hela processen och kunna hugga i där det behövs.

Kompetens
Ritningsläsning är ett krav liksom körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har goda kunskaper inom träindustrin men även har erfarenhet inom hela processen, såsom spackling och målning. Samt erfarenhet av att snickra inomhus som utomhus.
Väldigt meriterande är om du även har kunskaper och erfarenhet utöver såsom rörmokeri etc.

Utbildning
Gymnasieutbildning inom bygg eller trä, samt flerårig arbetserfarenhet från byggbranschen.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande person med mycket eget driv och goda kunskaper inom byggbranschen. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp, och har inga problem med varierande arbetsuppgifter eller stressiga situationer. Du har lätt för att följa arbetsbeskrivningar och är noggrann i ditt arbete. Du har hög arbetsmoral och du är mån om att alltid ge 100 %. Med fördel har du god fysik.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan till:
jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du en kort presentation, CV med referenser och profilbild.
Märk ansökan med: Snickare.

OBS! Vi tar inte emot ansökan via telefon.
Om du inte uppfyller de krav vi angivit kommer din ansökan att prioriteras sist.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar inte emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Duktig lagerpersonal sökes

För kunds räkning söker vi lagerpersonal. Arbetsplatsen är belägen i Linköping. Uppdraget innebär att du är anställd via oss på Scandia Bemanning AB och arbetar hos vår kund som konsult.
Arbetstiderna är fördelade på olika sätt. Deltid med chans till heltid samt att inte vara främmande för att arbeta skift omså behövs.

Arbetsuppgifterna består av:
* Orderplock och packning
* Truckkörning
* Registrering av in-och utleveranser
* Samt övrigt förekommande uppgifter på ett lager

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av lager och som har hög arbetsmoral. Som person bör du vara arbetsvillig och stresstålig, då arbetsplatsen innefattar högt arbetstempo och snabba ryck. Du bör trivas med att använda kroppen som arbetsredskap och har med fördel god fysik. I övrigt är du en ansvarsfull person, som är ordningsam och noggrann i ditt arbete.
Vi ser gärna att du är bosatt i Linköping eller i omnejden.
Ett krav är att du har truckkort A1-A3.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker fortlöpande.
I din ansökan bifogar du en kort presentation, CV med referenser och profilbild.
Ansökan skickas till:
jobb@scandiabemanning.se

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.

Uppfyller du inte de krav vi har angivit kommer din ansökan att prioriteras sist.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt överenskommelseEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Mag-svetsare

Kundföretaget

Våra industrikunder i regionen eftersöker svetsare med erfarenhet samt licens inom MIG/MAG
Våra kunder är små, mellan och stora industriföretag i regionen Mjölby med omnejd

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba i ett etablerat auktoriserat bemanningsföretag och söker möjligheten till varierande jobb men ändå trygghet.Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet som svetsare med krav på godkända svetsarprövningar i Mag/Mig, rörtråd.
Det är också önskvärt om du har erfarenhet av pulverbågsvetsning (ej ett absolut krav).

Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och svetsbeteckningar. Viss montering kan förekomma i arbetet varav tidigare erfarenhet inom industribranschen är meriterande.
Du ska tycka om att arbeta självständigt, vara ansvarsfull, noggrann och flexibel.

Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är önskvärt.

Vårt företag

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 21 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-22
Referens: 1473
Webbplats: http://www.montico.se/jobbannons.aspx?jaid=1473
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Järnvägsgatan 16
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Processoperatör till Arla Plast sökes!

Om oss

Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang.


Om företaget

Arla Plast AB är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget, som är familjeägt, har en lång och framgångsrik historia av goda resultat och djupa kundrelationer. Företaget och dess svenska produktionsanläggning ligger i det natursköna Borensberg vid Göta Kanal centralt i Östergötland.

Dina arbetsuppgifter

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Industrikompetens men arbetar ute hos vår kund Arla Plats AB.

Du kommer att ingå i ett kompetent och driftigt team vars huvuduppgift är att packa extruderade skivor, sköta malning samt stödja extruderförare i arbetet med att extrudera skivor. Detta i enligt med instruktioner på arbetsorder och gällande kontrollinstruktion, så att allt som produceras och i nästa skede skickas till kund uppfyller de kvalitetskrav som kunden ställt.

Som processoperatör kommer du att sköta och vara aktsam om maskiner, mätutrustning och inventarier enligt gällande instruktioner, samt rapportera skador och brister som upptäcks till arbetsledare. Du ansvarar för start och stopp av kompressor och kylvatten samt underhåll och tillsyn av maskiner och kringutrustning.

En viktig del av ditt arbete är att aktivt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarområde. Du kommer att säkerställa att arbetet bedrivs enligt gällande skydds- och säkerhetsregler samt verka för en god arbetsmiljö.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från industrin gärna från processindustrin och som tidigare har arbetat som processoperatör. Vi ser att du har en god teknisk förståelse och att du som person är praktiskt lagd med verktygsvana. Det är ett krav att du har truckkort A & B samt har god datorvana och att du tidigare har arbetat i ett system. Det är meriterande om du har arbetat med affärssystemen Jeeves och Astro.

Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, ordningsam och driven, du tar initiativ och har en förmåga att alltid ligga steget före i ditt arbete. För att trivas är det viktigt att du är nyfiken, praktiskt lagd och trivs med att skruva på maskiner. Vi ser att du är en engagerad och arbetsam person som är stresstålig och trivs med att arbeta i ett varierande arbetstempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet!


Ansökningsförfarande

Tjänsten kommer tillsättas omgående och urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Publiceraddatum: 2014-09-10
Yrkesbenämning: Pressoperatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: 1179
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1179
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: RK Resurskonsult AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Säljare till expansivt företag

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes. Du arbetar i Motala kommun.

Vill du prova på säljaryrket, men fortfarande veta att du alltid kan betala dina räkningar? Då har du hittat rätt!

Raincare AB är ett nystartat företag som jobbar mot förbokade kunder där vi presenterar våran produkt.

Som säljare hos oss har du möjlighet att veckovis/månadsvis vinna många olika säljtävlingar, priser och resor.

Jobbet går ut på att du ska besöka många kunder, presentera oss och våran produkt, Hyla.
För detta har du en garantilön på 26550kr vid 45 besök / månad. Skulle du göra mindre besök så har du givetvis ersättning för dessa, men då en lägre. Du har även provision för allt du säljer.

När provanställningar övergår i tillsvidareanställning så får du som förmån:
Betalt gymkort
Seniorprovision (även vid ej uppnådda krav)
Steg upp i karriärstegen så som upplärning och utbildning av nya säljare
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@raincare.se
Övrigt: Skriv var du vill jobba samt telefonnummer så vi kan komma i kontakt med dig mvh
Arbetsplats: 
Adress: Raincare AB
Omformargatan 14
72137  Västerås Sverige
Hemsida: www.raincare.se
  
Platsannons

Butiksmedarbetare med goda livsmedelskunskaper

Personalhuset Staffing Group söker
Butiksmedarbetare med goda livsmedelskunskaper

Arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta i livsmedelsbutik. Som butikssäljare arbetar du med allt som rör den dagliga driften i butiken. Du sitter i kassan, tar emot leveranser, packar upp varor och frontar butiken.

Behovet finns även på specifika avdelningar så som chark, mejeri samt frukt och grönt. Vid dessa avdelningar krävs mer specifik erfarenhet och kunskap.

Arbetstid
Tjänsterna är deltidstjänster på 50-75% och arbetstiderna är förlagda till främst kvällar och helger. Eventuellt kan det i vissa fall bli aktuellt med dagtidsarbete.

Önskade kvalifikationer
För att kunna arbeta som säljare i en livsmedelsbutik ser vi gärna att du har gått livsmedelsprogrammet eller hotell- och restaurangprogrammet på gymnasiet, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har tidigare erfarenhet av arbete i en butik och goda erfarenheter från arbete med kundkontakter.

Arbete i livsmedelsbutik sedan tidigare är meriterande. Ett intresse av och kunskaper om livsmedel och mat är även det meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du social, utåtriktad och driven. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Det är även viktigt att du kan hantera ett varierande arbetstempo på ett bra sätt, då det bitvis kommer vara hektiska perioder.

Du brinner för försäljning, är kreativ och har en stor vilja att hitta bästa lösningen åt kunden.

Tjänsten är med start omgående och vi arbetar med löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalhuset Staffing Group AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrielektriker sökes

Vi söker nu industrielektriker med erfarenhet av automation för installationer runtom i Europa.

Som industrielektriker i företaget kommer du utföra installationer av materialhanteringssystem. Du som söker måste ha minst 5 års erfarenhet i yrket och vara självgående. Du kommer ingå i en grupp av elektriker där ni jobbar i team men även självständigt. Arbetet kräver noggrannhet och ett gott öga för estetik. Har sökande kunskaper inom PLC är det meriterande då det kan förekomma programmering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Installation
* Arbeta efter elschema
* PLC-programmering för rätt sökande
* Viss mekanik

Som person är du:

* Lojal
* Positiv
* Punktlig
* Ordningsam

B-körkort är ett krav.

Du har vidare inga problem med att resa i arbetet, och att arbeta borta i veckorna ser du inte som ett hinder. Detta kan exempelvis vara att veckopendla eller att arbeta borta växelvis 2 veckor och ledig 1 vecka.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan till oss:
jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan bifogar du kort presentation, CV med referenser och profilbild.
Märk ditt mail med: Industrielektriker

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning, samt enligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Servicetekniker för omgående anställning!

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu för kunds räkning servicetekniker till Motala

Som servicetekniker arbetar du offensivt och proaktivt i produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system.

Personliga egenskaper

Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har givetvis en teknisk förståelse och analytisk förmåga. Arbetet kräver att du tar egna initiativ, är noggrann och strukturerad. Körkort är ett krav och vi ser dig som är en service- och kundinriktad problemlösare.

Du är extra intressant för oss om du är flyttbenägen då verksamheten kan komma att flyttas framöver.

Sök tjänsten redan idag på www.uniflex.se. Tjänsten skall tillsättas omgående och beräknas pågå till efter sommaren 2015.
Publiceraddatum: 2014-09-09
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-09
Referens: 14640
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=14640
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Drottninggatan 10
58225  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Självgående kantpressare sökes omgående

För kunds räkning söker vi nu en erfaren och självgående kantpressare.
Kunden är belägen utanför Finspång så B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Som person är du erfaren, och har flera år i yrket, innehar goda kunskaper och är redo att börja arbeta omgående. Erfarenhet inom Bystronic är väldigt meriterande.
Som person är du social, lättlärd och har hög arbetsmoral.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I ansökan skickar du en kort presentation, CV och en profilbild.
Du skickar din ansökan till: jobb@scandiabemanning.se

OBS! Vi tar inte emot din ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de kriterier som vi efterfrågar kommer din ansökan att ha låg prioritet.
Publiceraddatum: 2014-09-08
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar inte emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Testingenjör miljöprovning sökes

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en testingengör i miljöprovning för Autolivs räkning. Autoliv är en stor aktör inom utveklingen av säkerhetssystem i bilar och arbetar för att genom utveckling av nya säkerhetssystem minska olyckor och skador i trafiken.

Arbetet innebär miljöprovning av bilsystem och kommer innefatta delar som elprovning, mekanisk provning samt EMC - provning. Du som börjar kommer ingå i en arbetsgrupp där alla medlemmar arbetar självständigt men där du har en ständig kontakt med kollegor på annan ort. Det är därför viktigt att du besitter en god kommunikativ förmåga.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetet kommer vara förlagt under dagtid.

Personliga egenskaper


Kompetenser och tidigare erfarenheter:

Denna tjänst kräver god tidigare erfarenhet av miljöprovning av bilsystem, främst inom några av områdena; elektriska tester, mekaniska tester (vibration, stöt och fallprov), klimatprovning (kyla, värma, fuktprov), ESD och EMC. Du som söker ska kunna skriva rapporter på engelska samt extrahera ut och tillhandahålla relevant data ur felloggar, undersöka och återskapa fel.

För tjänsten krävs att du har ett intresse av HW samt tidigare erfarenhet av LabView. Det är också meriterande med SW-kunskaper så som C och Python.

Personliga egenskaper:

Vi söker en självgående och drivande person som har lätt att sätta sig in i arbetsuppgifterna samt har förmågan att arbeta strukturerat enligt upprättade rutiner. Du ska vara driven så tillvida att du vill förstå produkten och sätta testerna i ett sammanhang. Det är också viktigt att inte ”bara” vara utförare utan även följa upp arbetet.

Det är också viktigt att du som söker har god kommunikativ förmåga då testerna utförs på en viss ort och utvecklingen finns på annan ort, därav sker mycket kommunikation mellan dessa grupper.

Har du det vi söker?

Sök tjänsten på www.uniflex.se
Publiceraddatum: 2014-09-08
Yrkesbenämning: Systemtestare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 14628
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=14628
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Drottninggatan 10
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Hårdvarunära programmerare för snabb tillsättning

Vi söker nu för Autolivs räkning 3st programmerare för hårdvarunära programmering i C. Tjänsten är i huvudsak inriktad på att programera så om du brinner för programmering och är flexibel för en snabb start är du förmodligen den vi söker. Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Autolivs räkning tre stycken hårdvarunära programmerare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Autoliv.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kompetensutveckling: Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som hårdvarunära programmerare kommer du att arbeta med programmering i C och Labview.

VI SÖKER DIG SOM
Efterfrågade specifika kompetenser:


* Erfarenhet av programmering i C
* Labview


Då kunden arbetar med kamerautrustning är det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet eller koppling till optik.

Som person är du sammarbetsvillig och flexibel.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar.
Publiceraddatum: 2014-09-06
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-06
Referens: 14949669
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/hardvarunara-programmerare-for-snabb-tillsattning/14949669?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Inspirerande butiksdemonstratör sökes i Motala

Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock?
Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat?
Har du någon gång tänkt tanken att ?Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till??
Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur?
Söker du ett extra- jobb som gör dig glad?

Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig!

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team.

För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration.
Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges.

Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra.
Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller.

Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan:
- Matlagning
- Försäljning
- Exponering
- Scenvana
- Butiksdemonstrationer
- Någon form av livsmedelsarbete

Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag.
Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma.

Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt!

Skicka din ansökan med ett foto bifogat till: ost@caliptus.com

OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail.
I ämnesraden skriver du ?Butiksdemonstratör i Motala?

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-09-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAllmän visstidsanställningMarknadsmässig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ost@caliptus.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CALIPTUS AB
BYÄNGSGRÄND 22
12040  ÅRSTA Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se
  

Platsannons

orientalisk kock/orientaliska små rätter

vi söker en orientalisk kock som ska kunna många olika mat rätter och som ska kunna orientaliska små rätter med några års erfarenhet.

t ex (mat rätter)
tabule.humus.kube.kbebat.vara arish.hamara.lahmebagin.tarator.baklava. osv
Publiceraddatum: 2014-09-05
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elias Samuel i Motala AB
Drottninggatan 21
59130  Motala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsförmedlare

Vågar du bära ett av Sveriges viktigaste uppdrag?
Egentligen är det rätt enkelt. Det är en förlust varje dag en människa vill och kan arbeta utan att ha ett jobb att gå till. Inte bara för den enskilda, utan även för den arbetsgivare som har potential att växa om de hittar rätt person. Det har Sverige inte råd med. Genom att arbeta hos oss är du en viktig del av den svenska arbetsmarknadens matchningsmotor. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida arbetsformedlingen.se.

Arbetsförmedlingen Motala-Mjölby söker ett antal arbetsförmedlare

Arbetsförmedlingarna Motala och Mjölby som är fullservicekontor samt Boxholm, Vadstena och Ödeshög som är ambulationskontor söker arbetsförmedlare. Vi är 65 resp 40 medarbetare.

Vi söker dig som vill bidra till en väl fungerande arbetsmarknad och en ökad sysselsättning i samhället.

Arbetet innebär
Som arbetsförmedlare kommer du att möta både arbetsgivare och arbetssökande. Du arbetar gärna självständigt, men samarbetar också lätt med andra både i och utanför organisationen. Du tycker om att jobba med individer i förändring, är kundorienterad och trivs med att arbeta i en kundintensiv miljö. När du möter dina kunder kartlägger och identifierar du deras behov och erbjuder dem hjälp och service utifrån Arbetsförmedlingens tjänsteutbud och matchar till arbete. Det är viktigt att du aktivt etablerar och utvecklar kontakter med arbetsgivare och marknadsför Arbetsförmedlingens tjänster. Du kommer dagligen att behöva dokumentera ditt arbete och arbeta med administration i våra system, vilket innebär att det är bra om du har förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar i ditt arbete för att trivas i rollen. Att tolka och tillämpa regelverket samt informera om och följa upp arbetslöshetsförsäkringen på ett rättssäkert sätt är andra viktiga delar av arbetet. De direktiv du arbetar utifrån kan ibland snabbt förändras. Det är därför viktigt att du lätt kan anpassa dig till förändringar och nya förutsättningar.

Kompetenskrav
-Krav ställs på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Alternativt är du eller har varit anställd som arbetsförmedlare vid Arbetsförmedlingen och har goda kunskaper om vårt uppdrag samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare.
-Minst 2 års arbetslivserfarenhet
-God erfarenhet av och förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat
-Förmåga att se möjligheter i förändrade omständigheter
-God samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer
-Förmåga att själv prioritera och strukturera ditt dagliga arbete
-God administrativ förmåga
-B-körkort är ett krav

Meriterande
- Erfarenhet av uppsökande tjänsteförsäljning alternativt arbetsgivarkontakter och ackvirering av lediga platser
- Erfarenhet av arbete med människor med särskilda behov samt fördjupad kunskap om personer med olika funktionshinder som medför en nedsatt arbetsförmåga
- Erfarenhet av att arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering
- Erfarenhet av samverkan med andra parter/myndigheter, att hålla samman processer
- Andra språkkunskaper än svenska samt erfarenhet av olika kulturer
- Erfarenhet av att arbeta med gruppaktiviteter
- Om du har genomgången basutbildning för arbetsförmedlare
-Ett brett nätverk
-God kännedom om västra Östergötlands arbetsmarknad

 

Eftersom du kommer att arbeta med människor i utsatta situationer lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Två av anställningarna är tillsvidareanställningar och två är tidsbegränsade anställningar på heltid men kan anpassas utifrån arbetsförmåga. Vi tillämpar sex månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Placering är på Arbetsförmedlingen i Motala och i Mjölby.

Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, märkt med diarenummer Af-2014/414819, senast den 19 september 2014. Vi tar emot din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att klicka på knappen ”ansök” nedan. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet. När du skickar din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor elektroniskt.
Kontaktpersoner: Per Engdahl, Sektionschef, 010-486 26 05, Jelena Maric, Sektionschef, 010-486 71 19 , ST Elizabeth Olivares, 010-488 19 60, SACO, Fredrik Jonsson, 010-488 01 07, SEKO Marie Magnell 010-486 69 36, Personalavdelningen, Anita Wannerberg, 010-487 06 94.
Publiceraddatum: 2014-09-05
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens:
Webbplats: http://www.arbetsformedlingen.se/4.4cabde6311ef3899c9380003125.html?rmpage=job&rmjob=9785%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbetsförmedlingen
Kungsgatan 20, Motala.
59123  . Sverige
Hemsida: www.arbetsformedlingen.se
  
Platsannons

Vi söker 14 AT-läkare till Lasarettet i Motala

AT på Lasarettet i Motala
AT i Motala innebär tjänstgöring på LiM, förutom kirurgblocket som huvudsakligen är förlagt på US. Motala är ett mindre länsdelssjukhus, där du får ta mer egenansvar och snabbt blir en del av kollegiet. Kommunikationsvägarna är korta och det är nära till personlig handledning. Här får du en bred kompetens inom huvudblockens områden medicin, kirurgi/ortopedi och psykiatri där samarbetet fungerar väl mellan klinikerna och några månader tjänstgör du på Universitetssjukhuset i Linköping under ditt kirurgblock. AT i Linköping och Motala ingår i en gemensam AT-organisation. Detta innebär att viss introduktion, utbildningsprogram och annat är gemensamt och bidrar till god gemenskap och samhörighet

Arbetsbeskrivning
Din AT börjar med två gemensamma introduktionsveckor för Universitetssjukhuset i Linköping (US) och Lasarettet i Motala (LiM). Efter det har du en två veckors placering på vårdcentral för att du och din huvudhandledare får möjligheten att skapa en god kontakt. Därefter följer slutenvårdsplaceringarna där du har en introduktion till varje klinikplacering.  Vi erbjuder kompetensutveckling genom heldagsutbildning varje månad, UGL och ensataka kurser samt gemensamma seminarier för länets alla AT-läkare. Du erbjuds möjlighet att arbeta som basgruppshandledare för läkarstudenter. Utbildningspott på 15 000 kronor. Du får möjligheten att bidra till utveckling genom avsatt tid för förbättringsarbete.

Psyk-AT
Du har möjlighet att under 2-3 månader genomföra en skräddarsydd psykiatriplacering inom valfria psykiatriska verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du erbjuds också fördjupning inom området genom särskilda utbildningsdagar, för mer information se vår hemsida www.lio.se/at

Pedagogik-AT
Vi tillsätter ett pedagogiskt AT- block i Motala (och ett i Linköping) där du under 3-6 månader får betald pedagogisk vidareutbildning med teoretiskt och praktiskt innehåll. Vi erbjuder grundläggande pedagogisk profilering inom ramen av pedagogiska koncept som lärs ut och praktiseras inom LiÖ, för mer information se vår hemsida www.lio.se/at

Forskar-AT
Har du forskningsmeriter kan vi erbjuda forskar-AT, blocket innehåller 18 månaders klinisk tjänstgöring och 3-6 månaders forskningstid. För vidare information om vad som meriterar för våra forskar-AT block, se vår hemsida www.lio.se/at

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarexamen eller Socialstyrelsens godkännande att göra AT. Språkkunskaper motsvarande Svenska C1. Vid utländsk examen ska Svensk samhälls- och författningskunskap vara genomgången. Vi värderar erfarenhet från läkarvikariat, forskning, andra relevanta utbildningar, lokal förankring och annan yrkeserfarenhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är motiverad, nyfiken och har god självkännedom. Du behöver ha ett gott omdöme, engagemang, god förmåga och intresse av att samarbeta och kommunicera med medarbetare och patienter. Du har god förmåga till ledarskap och en vilja att bidra till att utveckla verksamheten.

Referenser                                                                                                                          
Referenser önskas i första hand från läkarvikariat men även andra referenser accepteras.

Anställning och information
Tidsbegränsad anställning i 21 månader på heltid. AT starten är uppdelad på två tillfällen, mars och juli 2015.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
AT-samordnare Ann-Charlotte Agnetorn ann-charlotte.agnetorn@lio.se 
AT-studierektorer Elsa Dahlén, Rani Toll, Malin Johansson och Kenneth Csiffary. 
AT Chef Lena Holmertz

Samtliga nås via landstingets växel 010-103 00 00.

Facklig företrädare för SYLF är Kajsa Glimåker, 010-103 00 00 eller ostergotland@sylf.se

AnsökanSista ansökningsdag är den 29 september 2014. Vi tar del av inkomna ansökningar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Examensbevis ska bifogas ansökan och i förekommande fall Socialstyrelsens godkännande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-05
Yrkesbenämning: AT-läkare
Antal platser: 14
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratingångslön 29500kr, lön efter 12 mån + 1000 kr och efter 18 mån klinisk tjänst + 1000kr, 2014
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4161%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Närsjukvården i väster Landstinget i Östergötland
59185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Gatuköksbiträde

Arbetsgivaren M & M Grillen i Motala söker efter 1-2 gatuköksbiträden. Erfarenhet av liknande arbete krävs. Arbetsgivaren kan erbjuda heltidsanställning om det fungerar bra. Arbetsgivaren vill gärna starta upp med praktik innan anställning för att testa personen i arbetsuppgifterna.

Kontakt med arbetsgivaren kan tas via e-post eller ring direkt om intresse av arbetsuppgifterna finns.
Publiceraddatum: 2014-09-04
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidgoda möjligheter till heltid - praktik först
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momgrillen@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: M & M Grillen
Vintergatan 25
59132  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Lackerare sökes!

Om oss

Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang


Om företaget

För kunds räkning söker vi en lackerare med erfarenhet. Kunden är ett medelstort företag som bedriver sin verksamhet i Motala.


Dina arbetsuppgifter

Detta är ett konsultsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Industrikompetens men arbetar ute hos vår kund, Uppdraget innebär att du kommer att arbeta på vår kunds lackavdelning som våtlackerare.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat manuellt med våtlackering. Vi ser gärna att du har truckkort A & B samt traverskort.

Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet!

Ansökningsförfarande

Tjänsten kommer tillsättas omgående och urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens: 1178
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1178
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: RK Resurskonsult AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Redo för en karriär som Account Manager? - Motala

Hos Sales Competence föds morgondagens stjärnor!

Sales Competence är ett av Sveriges mest framgångsrika säljföretag med 8 år på nacken och har de flesta priser och utmärkelser man kan drömma om. Vi är valda till årets nybyggare 2011 av H.M. Konung Carl XVI Gustaf och var en av toppkandidaterna i världens största entreprenörstävling, Ernst&Young´s Entrepreneur of The Year. Dessutom har vi det bästa kreditbetyg man kan ha.

Vi är ett expansivt skede och hos oss har morgondagens framgångsrika affärsmän och kvinnor möjlighet att utvecklas. Din karriär börjar redan dag ett och du kommer snabbt märka av den starka gemenskapen och vinnarandan som präglar företaget.

Vi sitter på flera av Sveriges största orter och söker nu förstärkning till vårt kontor i Motala.  Som Account Manager hos oss får du snabbt mycket ansvar och förväntas bygga upp och bevara din egen kundstock.

Vi erbjuder:

• En individuell karriärplan som innebär bra utvecklings- och förtjänstmöjligheter.
• Stort engagemang från din chef och ledningen.
• Säljtävlingar och bonusresor.
• Sälj- och produktutbildning, löpande coaching samt kontinuerlig säljträning.
• Självklart roliga kollegor!


För att lyckas i rollen är du den som är aktiv och gillar utmaningar. Du ska vara energisk och ställa krav på dig själv och din arbetsplats. Du älskar att sälja, vill se snabba resultat och nöjer dig aldrig med att vara något annat än nummer 1.

Självklart ska de bästa säljarna belönas och vi erbjuder en generös provision med garantilön. Vi mäter framgång i bra lön, karriär och personlig utveckling i ett av Sveriges just nu mest snabbväxande och lönsammaste företag.

För att citera en av alla våra medarbetare ”Jag har förverkligat mina drömmar hos Sales Competence”.

Ansökan registreras på www.salescompetence.se/jag-vill-till-er. Gå även in på vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats: http://salescompetence.se/jag-vill-till-er/index.php?page=lediga_jobb&aguid=057DE09583B943DEBF1075F52945F04F
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sales Competence Sweden AB
Kungsgatan 4C
59130  Motala Sverige
Hemsida: www.salescompetence.se
  

Platsannons

LBS Motala söker timvikarier

LBS Kreativa Gymnasiet bedriver gymnasieutbildning inom medier och kreativa områden. Vi finns på ett drygt tiotal orter runt om i Sverige och har idag cirka 2000 elever. Vi har ett tydligt fokus på skolans uppdrag och en stark övertygelse om att ett hållbart samhälle behöver människor som jämte kunskaper och värden även har kreativ och kommunikativ kompetens. Läs mer om oss på lbs.se.

På skolan finns tre olika utbildningar inom två nationella program. LBS Media och LBS Speldgrafik/grafisk design som bygger på det nationella estetiska programmet, samt LBS Spelutveckling som bygger på det nationella teknikprogrammet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att de ser till elevens kreativa ådra och det är något som skall genomsyra hela gymnasieutbildningen.

 

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie inom olika ämnen, exempelvis om som studerar till lärare. Främst har vi behov av vikarier inom matematik och naturvetenskapliga ämnen, men även övriga gymnasiegemensamma ämnen. Ange i din ansökan vilka ämnen du kan tänka dig att undervisa i. 

Frågor besvaras av rektor Lotten Elming på 0725-609650 eller lotten.elming@lbs.se

 

Vid intresse och behov kommer du att bli kontaktad. Du söker jobbet via vår rekryteringportal som du hittar på:

http://www.lbs.se/om-lbs/lediga-jobb

Välkommen med din ansökan!

 

Annonsförsäljare med anledning av denna annons undanbedes.


Ljud & Bildskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Publiceraddatum: 2014-09-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.lbs.se/om-lbs/lediga-jobb?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D208%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LBS Kreativa Gymnasiet
Akasialiden 22
59135  . Sverige
Hemsida: http://www.lbs.se
  

Platsannons

Grundskollärare 4-9 SvA 100% (1 st tillsvidare, 1 st visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Den kommunala vuxenutbildningen i Motala omfattar grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, undervisning i svenska för invandrare (SFI) och yrkesutbildning för vuxna (Yrkesvux). Utbildningarna anordnas både i kommunens egen regi och av andra utbildningsanordnare. Inom vuxenutbildningen arbetar ca 45 lärare. Undervisningen bedrivs på Carlsund Utbildningscentrum och på Platengymnasiet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har haft en stor tillströmmning av elever under våren och därför behöver vi nu stärka upp vår organisation.

Vi behöver två grundskollärare som kan ta hand om undervisning i Svenska A på grundläggande nivå, gärna också en med matematik.

Arbete i arbetslag och övriga förekommande lärararbetsuppgifter ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk samt matematik.
Vi söker en driven och inspirerande lärare med stort intresse och förståelse för vuxenstuderandes förutsättningar och villkor för studier. Du behöver vara mycket flexibel och snabbt kunna ställa om din undervisning utifrån förändringar i elevgrupper, scheman etc.

Erfarenhet av att undervisa inom vuxenutbildningen är meriterande.

Du måste vara van med att jobba med IT i undervisningen då vi har en hög IT mognad i allt vi gör.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-09-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans senare år
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse, upphör: Vi söker två personer, en för tillsvidareanställning och en för visstidsanställning, dock längst t.om 2015-06-18.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: B 319/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf476c24-a7b0-4575-9c5c-b3bd408fdb9d&TK=d8889cea-22ff-4ada-b02b-805114b8a853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Vuxenutbildning
Motala
59186  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SAP-applikationsansvarig till Zinkgruvan Mining

Ser du möjligheterna med SAP och vill lära mer? För rekrytering till Zinkgruvan Mining AB söker vi en applikationsansvarig för SAP där du har stora möjligheter att själv påverka din roll i en växande internationell koncern.

Välkommen med din ansökan!

Om uppdragsgivaren

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB. Moderbolagets aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining ligger i samhället Zinkgruvan som är beläget 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro. Malmproduktionen är ca 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till ca 1400 MSEK. Antalet anställda är ca 350 personer.

Beskrivning av tjänsten

Som applikationsansvarig har du en central roll med ansvar för funktionalitet och användarvänlighet. Du ger SAP-stöd till företagets alla avdelningar, inklusive ekonomi, inköp och produktion. Du kommer att stötta verksamheten med dagliga frågor och överbrygga frågeställningar mellan de olika modulerna. Zinkgruvan Mining AB arbetar kontinuerligt med processutveckling och som applikationsansvarig är du en viktig del i det arbetet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:
- Identifiera och prioritera behov
- Säkerställa funktionalitet och förvaltning
- Leda Superusergruppen
- Aktivt driva processutvecklingen framåt
- Vara kontaktman mot vår IT-avdelning samt supportleverantören

Fokusområden för den närmaste tiden inkluderar:
- Utbildningar i SAP
- Behörigheter
- Rapporter

Vi planerar också att göra en uppgradering av SAP nästa år.

Rollen som applikationsansvarig är placerad i Zinkgruvan och du rapporterar till företagets ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig som är en skicklig användare av SAP, t.ex. som superanvändare och/eller verksamhetsutvecklare i SAP. Du har erfarenhet av flera av SAPs moduler, gärna ekonomi, inköp eller underhåll. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi, affärssystem eller motsvarande erfarenhet. Har du dessutom genomfört liknande uppdrag inom industrin med framgång är det mycket meriterande. Då företaget tillhör en internationell koncern är koncernspråket engelska.

För att lyckas i rollen som applikationsansvarig för SAP bör du vara en god administratör och trivas med att ha många kontaktytor. Som person är du positiv, trygg i din kompetens och är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är kommunikativ och trivs med att vara den sammanhållande länken mellan verksamheten och SAP.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Malin Ingvarsson på 0768-69 64 85. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.


Om TNG

TNG är bemannings- och rekryteringsföretaget som förmedlar arbete främst till unga i karriären och seniorer. Vi samarbetar med många ledande bolag och erbjuder tjänster inom olika branschområden och yrkeskategorier. Störst är vi inom områdena data/IT, kundtjänst/administration och ekonomi/HR/lön. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Publiceraddatum: 2014-09-02
Yrkesbenämning: Systemansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 8402
Webbplats: http://www.tng.se/ledigajobb.htm?jobid=8402&apply=yes
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se
  

Platsannons

Personliga assistenter

I HPL Assistans AB ska man som kund och medarbetare känna sig sedd och lyssnad på. Vi vill tillsammans med dig som medarbetare skapa en trygg assistans för våra kunder.
Vi har kollektivavtal med KFO.

Vi söker personliga assistenter till en social, aktiv och estetisk kvinna i Borensberg mellan Motala och Linköping.

Vi söker både 1-2 behovsanställda samt en person till en deltidstjänst på ca 50%.

Kvinnan har sjukdomen MS och behöver hjälp med att klara sig i sin vardag. Hon har assistenter hos sig dagligen och arbetspassen är uppdelade på ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Då Borensberg ligger lite avsides är det bra om man har körkort samt tillgång till bil, men det finns bussförbindelser.

Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och lugn. Du bör vara en person som tycker det är stimulerande att arbeta med människor, ha ett stort tålamod och förmåga att arbeta inväntande. Vi vill att du är rak och ärlig och tar ditt arbete seriöst. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet från psykiatrin är meriterande. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då det finns husdjur i hemmet.
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: ELCT100
Webbplats:
Epostadress: Emma@hpla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HPL ASSISTANS AB
ÖRNSROGATAN 29
70232  ÖREBRO Sverige
Hemsida: www.hpla.se
  
Platsannons

Säljare till Holms

Om oss

<I>Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang
</I>

Om företaget

Vår kund Holms Industri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Deras specialitet är frontmonterade redskap för sopning och snöröjning.
Idag har företaget ca 60 medarbetare och är lokaliserade i Motala. Holms säljer idag redskapen till ett stort antal länder. Förutom verksamheten i Motala finns även ett helägt dotterbolag i USA. Holms är ett expansivt och dynamiskt företag som erbjuder spännande utmaningar på en global marknad.


Dina arbetsuppgifter


Vi söker en kreativ, tydlig och driven säljare med industriell bakgrund och teknisk förståelse som kan sälja företagets produkter till dess återförsäljare. Huvudfokus handlar om att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer i Norra Sverige samt Norge. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med allt från kundbesök, göra behovsanalyser och föreslå lösningar, orderhantering samt ge produktpresentationer. Tjänsten innebär många resdagar.

Din profil

Vi söker dig som kan kombinera affärsmannaskap med driv och har någon form av teknisk bakgrund, gärna med industriell erfarenhet. Ha du tidigare arbetat med Business to Business försäljning ses detta som meriterande och för att bli framgångsrik i din roll bör du vara utåtriktad men ändå ödmjuk som person samt tycka om att skapa nya kundkontakter. Vi ser gärna att du har sinne för ekonomi för att bättre kunna skapa ett helhetsperspektiv på dina affärer och att du vågar tänka utanför ramarna.

Som person är du öppen samt social, nyfiken och kommunikativ. Självklart har du god datavana och uttrycker dig obehindrat i såväl engelska som svenska. Erfarenhet från entreprenad eller jordbruk är meriterande.

Ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen. Motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för tjänsten och glöm inte att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funcke på 013-32 94 22
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 1175
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1175
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: IK Rekrytering & Bemanning AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Tandhygienist sökes till FTV Motala

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en tandhygienist till vår allmäntandvårdsklinik i  Motala
Inom allmäntandvården har du omväxlande arbetsuppgifter och vi arbetar med en hälsoinriktad tandvård med hög kvalitet och service. I det kliniska arbetet behandlar du båda barn- och vuxenpatienter. Vi vill att du ska uppskatta teamarbetets utvecklingsmöjligheter och att du vill medverka till utvecklingen av delegerat arbetssätt. I arbetsuppgifterna ingår också assistans.

Utbildning och erfarenhet
Förutom att du ska vara legitimerad tandhygienist så ska du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, kollegor och andra samarbetspartners.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din kompetens och dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är också öppen för utmaningar och intresserad av att utveckla dig inom yrket. Goda kundkontakter bygger på att du alltid arbetar serviceinriktat och att du tar eget ansvar och egna initiativ.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst och tillträde sker efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Tommy Larsson telefon 010-104 88 04 
Kliniksamordnare Birgitta Månsson telefon 010-104 88 15.

Facklig företrädare:
SRAT är Maria Nouia telefon 010-103 87 31 
Vision Ann Johansson telefon 010-104 30 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 september 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-09-01
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-18
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4178%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Seglaregatan 1 Motala
59170  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Steriltekniker

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Vill du vara med och utveckla morgondagens sjukvård tillsammans med oss?

Aleris Specialistvård finns på Lasarettet i Motala. Vi har som mål att ge patienter lättillgänglig och kvalificerad specialistvård med hög kvalitet och professionellt bemötande. Verksamheten omfattar i dagsläget ortopedi, kirurgi, anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.


Vår operationsenhet består av 6 operationssalar samt sterilcentral. Verksamheten är i huvudsak elektiv.


Vi satsar inför framtiden och söker Dig som är utbildad Steriltekniker/Undersköterska/Operationssjuksköterska

 

Vi erbjuderett stimulerande och utvecklande arbetei ändamålsenliga och fräscha lokaler med närhet till och samarbete med operationsavdelningen.

Du arbetar med sterilgodshantering av medicintekniska flergångsprodukter. Som steriltekniker arbetar du inom alla förekommande arbetsuppgifter såsom rengöring, desinfektering, sterilisering av kirurgiska instrument.  Du har en övergripande syn på verksamheten och i dina arbetsuppgifter ingår kvalitetstänkande med patientsäkerhet och spårbarhetssystem samt funktionskontroll av produktionen.

Du hargodkänd sterilteknikerutbildning eller är utbildad undersköterska med erfarenhet av sterilteknik eller liknande. Vana från specialistvård och/eller steriltekniskt arbete är meriterande. Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt hög hygienisk medvetenhet. Du är serviceinriktad och flexibel. Du har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann samt har en god finmotorik.

Vi ser även att du som är operationssjuksköterska skulle passa till tjänsten då du har god kännedom om instrumenthantering och sterilitet. Detta är ett alternativ och en möjlighet till vidareutveckling inom operationssjuksköterskeyrket.


Personliga egenskaper som vi gärna ser är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi ser gärna att du även kan ta egna initiativ samt hjälpa oss utveckla och driva verksamheten framåt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Varaktighet/ArbetstidTillsvidaretjänst, 100 %. Arbetstid dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.


AnsökanVid frågor kontakta Susanne Wallon, Enhetschef, tfn 010-104 81 15, susanne.wallon@aleris.se

Vi ser gärna att du söker snarast men dock senast den 5 oktober. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1246559/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  

Platsannons

Testingenjör med erfarenhet av miljöprovning

Är du en högskoleingenjör med erfarenhet av miljöprovning? Kanske är du nyexaminerad med ett examensjobb inom just detta? Vi söker för Autolivs räkning en testingenjör av bilsystem för ett meriterande konsultuppdrag. Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Autolivs räkning en testingenjör inom miljöprovning av bilsystem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Autoliv. Autolivs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som testingenjör kommer du att arbeta med miljöprovning av bilsystem vilket bland annat omfattar elektriska- och mekaniska tester samt mekaniska mätningar och klimatprov. Exempel på de mekaniska testerna kan vara vibration-, stöt- och fallprov. Klimatprovning omfattar kyl-, värme- och fuktprov. Du kommer att följa upp vid eventuella fel och säkerställa att tester utförts korrekt, här gör du en första analys vad felet kan bero på och säkrar upp att all data finns lagrade för vidare felsökning av andra team.

Du kommer till exempel att:


* Utföra olika slags tester
* Skriva rapporter på Engelska
* Extrahera och tillhandahålla relevant data ur felloggar


VI SÖKER DIG SOM
Som är högskoleingenjör med erfarenhet från tidigare arbete eller examensarbete inom miljöprovning av bilsystem. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av Labview samt ett intresse för hårdvara.

Efterfrågade specifika kompetenser:


* Högskoleingenjör inom elektronik
* Erfarenhet av Labview


Det är meriterande om du har programmeringskunskaper inom C och Python.

Som person är du en självgående och drivande person som har lätt att sätta sig in i nya uppgifterna. En av dina styrkor är förmågan att arbeta strukturerat enligt upprättade rutiner. Då många av testerna utförs i Motala och utvecklingen sker i Linköping kräver arbetet därför en hög kommunikativ förmåga då du tvingas kommunicera mellan team och orter.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI

INFORMATION OM FÖRETAGET
Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Systemtestare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid3-6 mån KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: 14949306
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/testingenjor-med-erfarenhet-av-miljoprovning/14949306?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Medicinavd i Motala v.36-41!

Vi söker nu två sjuksköterskor till en medicinavdelning i Motala under veckorna 36-41.

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Meriterande med erfarenhet av avdelningsarbete inom medicin.

Omfattning: Schemarad 50-100%. Du väljer själv hur du vill boka dig.

Personliga egenskaper: Trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Förmåner till våra anställda:
Generös rekryteringsbonus
Friskvårdsbidrag
Sommarbonus
Utbildningskvällar
Temakvällar (biokvällar, trivselkvällar)

Välkommen med din ansökan eller ring så berättar vi mer!

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens: Medicin Motala
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

Operationssjuksköterska

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Aleris Specialistvård finns på Lasarettet i Motala och verkar på uppdrag av, och i nära samverkan med, Landstinget i Östergötland. Verksamheten omfattar i dagsläget ortopedi, kirurgi, anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.

Vår operationsenhet består av 6 operationssalar samt sterilcentral. Verksamheten är i huvudsak elektiv. Merparten av den kirurgiska verksamheten är inom ortopedi (ledplastik, rygg-, fot- och dagkirurgi samt viss akutkirurgi). Vi utför även operationer inom kirurgi, obesitas, gynekologi mm.

 

Vi söker nu operationssjuksköterska

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete som innehåller allt från förberedelse, planering, instrumentering samt assistering vid operation. Är du särskilt intresserad av operationsplanering finns utvecklingsmöjligheter inom detta område.

Du haren positiv attityd och väljer att se möjligheter före hinder. Du är flexibel, självständig, ansvarstagande och har en vilja att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten.  Dessutom ska du naturligtvis vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidaretjänst, 100 %, dagtid med viss helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta
Susanne Wallon, Enhetschef, tfn 010-104 71 87, susanne.wallon@lio.se

Ansökan
Vi ser gärna att du söker snarast men dock senast den 5 oktober 2014. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid med möjlighet till deltid Tillsvidare Enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1140873/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Svetsare

Arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning svetsare med tidigare erfarenhet i MIG/MAG.

Formell kompetens

Du som söker är utbildad svetsare och har goda kunskaper i avancerad ritningsläsning. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från svetsaryrket. Upprätthåller du dessutom giltiga kompetenser är det meriterande. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Din bakgrund

Några års erfarenhet från tillverkningsindustrin och svetsning i olika metoder och material är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du lojal, noggrann, ödmjuk, flexibel och prestigelös.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning. Heltid, dagtid. Placering i Motala

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8654
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8654
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Montör

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår montering, kontroll samt justering. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter som montör. Du kommer att arbeta periodvis under högt tempo och noggrannhet är av största vikt.

Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet som montör inom industrin.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet inom montering, gärna mekanisk. Du är van vid att hantera maskiner, har verktygsvana och ett stort teknikintresse.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, flexibel, ansvarsfull och punktlig. För rollen krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning placeringsort Motala.

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8655
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8655
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om TANDLÄKARNA NORDSTRÖM
Tandläkarpraktiken är en modern, väl inarbetad klinik i centrala Motala. Praktiken består av tre behandlingsrum. Vi är två team som arbetar här. Två tandsköterskor, en tandhygienist och två tandläkare. Vi söker Dig till ett av våra team då ordinarie tandsköterska nu skall gå i pension
Vi arbetar med det mesta inom allmäntandvård.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter med delat ansvar för reception och steril.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen – helst med några års erfarenhet.

Datavana – gärna Opus Dental.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är en positiv och glad person med hög social kompetens. Vi lägger mycket stor vikt på personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid30 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: 46-556077-2419-B659
Webbplats:
Epostadress: eva.nordstrom.07@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TANDLÄKARNA NORDSTRÖM
Bispmotalagatan 4
59135  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i Motala
Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.


Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls.
Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hemmad av de produkter vi säljer.

Vi på Love Corner står för all kundtjänst, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för produktpärmar, allt material, arbetstelefon och visitkort.

Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.

Att arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc.

Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Har några års arbetslivserfarenhet

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja interjuverna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.

Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homeparty, så skicka gärna in en ansökan även om du inte bor just i den önskade staden
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvisionsbaserad lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: www.lovecorner.se
  
Platsannons

Tekniker sökes!

Om oss

Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang!


Om företaget

Vår kund i Motala söker nu en tekniker till deras filterproduktion.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att:
- Utvärdera och medverka vid inköp av maskinplast extrudering för tillverkning av material till företagets filterproduktion.

- Utvärdera och ge förslag på robothantering vid företagets flimmer maskin. D.v.s. plocka färdiga filer i låda/pall. Detta ska generera till att företageti skall ha ett obemannat skift i produktionen.

- Ha kontakt med svenska och internationella leverantörer
Din profil

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i engelska samt är praktiskt lagd. Du ska ha lätt för att förstå tekniska lösningar och du ska ett stort tekniskt intresse. Du är driven och resultatinriktad. Vidare söker vi dig som är självgående och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande, vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.industrikompetens.se
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 1174
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1174
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: IK Rekrytering och Bemanning AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Vice Försäljningschef

Vi söker efter en person som har minst två års erfarenhet av att arbeta med försäljning och har god vana av att bygga kundrelationer, skapa affärer och göra uppföljningar av kunder. Vi tror att du idag arbetar som säljare och vill kliva vidare i karriären eller kanske arbetar du redan idag i en ledande roll och är på jakt efter en ny utmaning. Tjänsten innebär att vara försäljningschefens högra hand och när denne är borta också ansvara för såväl personal som resultat. Det här är en chans för dig som i framtiden vill bli försäljningschef och driva din egen enhet.

Den aktuella tjänsten är förlagd i butiken i Motala, avser 90% med sex månaders provanställning

Viktiga egenskaper hos dig som person är dels att du är modig, ödmjuk men framför allt att du har rätt attityd och viljan att utvecklas. Att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter är egenskaper vi värderar högt. Detta betyder i korthet att skapa trygghet, relation och värde till en kund och bli det bästa valet för den kunden vid köp av säng. Du är inte en expedit hos oss, du är en säljare! Som säljare på Sova ansvarar du för offert, orderhantering och förhandling med kunder, vilket ställer krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem.

Våra medarbetare ser vi som en oerhört viktig del i verksamheten och lägger därför ner stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på Sova inte bara att lära dig om sömn, försäljning, förhandling och att göra affärer utan även om att vara en lagspelare, utveckla din självkänsla och att bli allt du kan bli

Vår största kundtillströmning är på helgerna vilket innebär att du kommer arbeta en hel del helger. Vi följer gällande kollektivavtal gällande lön och helgarbete. Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss via mejl och med bifogat foto, ange också hur snart du kan påbörja tjänsten. Observera att vi inte tar emot några ansökningar eller förfrågningar i vår butik utan vänligen gör detta via mail.
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare / Deltid (90 %)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica.sandblom@sova.se
Övrigt: Ansökan till oss via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Sova AB
Gamla Borrebackevägen 57
21874  TYGELSJÖ 
Hemsida: http://www.sova.se
  
Platsannons

SFI - lärare

Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen.

Kvalifikationer Lärare i svenska för invandrare

Tjänsten

Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov.

Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk.

På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav.

Anställningsform

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Arbetsplatsen ligger i våra lokaler i Motala.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Kontaktperson
Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Ståhle, samordnare på telefon: 08-5785 9270 alternativt e-post: maria.stahle@hermods.se
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.hermods.se/Lediga-Jobb/?aguid=5E853F26A3304759A5A8F98F20F09B80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Warfvinges väg 33
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hermods.se
  
Platsannons

Rejlers Energitjänster söker systemutvecklare

Inom energimätningsområdet erbjuder Rejlers ett brett utbud av kvalitets- och kostnadseffektiva tjänster innefattande allt från mätpunktens utrustning i fält till färdig faktura. Exempel på tjänster är mätvärdesinsamling, elcertifikat, leverantörsbyten, tim- och schablonavräkning, verktyg för energianalyser, mätteknik, IT-tjänster, system och utbildning.

Vi söker en erfaren och självgående systemutvecklare till vårt IT- & Utvecklingsteam i Motala/Kumla. Du kommer i huvudsak att arbeta med utveckling av våra mjukvaruprogram, som är utvecklade för en specifik elmätare, men även second-line support.

Vi önskar att du har följande kunskaper & erfarenheter: • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av utvecklingsarbete med Visual Studio 2010/2012, C#.Net och .NET Framework 4 / 4.5

• Stor erfarenhet av databasutveckling mot MS SQL Server 2008/R2/2012

• Erfarenhet av analys och hantering av stora datamängder

• Erfarenhet av system för automatisk insamling av mätvärden (AMR-system)

• Erfarenhet av att sätta sig in i och ta över både funktioner och källkod från befintlig kodbas och befintliga applikationer

• Drivande och erfarenhet av kundkontakter, i synnerhet i supportfrågor

Följande är meriterande kunskaper & erfarenheter:• Kunskap och erfarenhet av utvecklingsarbete med Java är meriterande 

• Kunskaper kring nätverksstrukturer, VPN-lösningar etc är meriterande

• Erfarenhet av att jobba med verksamhetssystem för serienummerhantering och returprocesser är meriterande

• Kunskap om PLC-system är meriterande

Du har en öppen attityd med god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Det är också meriterande om du är strukturerad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och att du gillar att jobba med stora som små projekt med bibehållet kundfokus.

Tycker du att detta kan vara något för dig så kontakta oss så snart som möjligt så ser vi gemensamt över din profil och om dina tankar överensstämmer med de behov vi har idag.

För mer information kontakta Lars Löfgren, (lars.lofgren@rejlers.se) eller Caroline Sandelius (caroline.sandelius@rejlers.se)

Välkommen med din ansökan!


Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 800 medarbetare som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan.

Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-31
Referens:
Webbplats: http://www.rejlers.se/Karriar/Lediga-jobb/Lediga-jobb-pa-rejlers/?rmpage=job&rmjob=724%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rejlers Ingenjörer
Rejlers Energitjänster Turbinvägen 8, Motala
59161  . Sverige
Hemsida: http://www.rejlers.se
  
Platsannons

Dedicare söker socionomer

Dedicare söker

Vill du anta nya utmaningar och utvecklas i din yrkesroll?

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Som konsult hos Dedicare kan du välja själv om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa. Ett uppdrag hos oss skulle också innebära att du vid sidan av ditt ordinarie arbete skriver enstaka utredningar. Uppdragens omfattning och art kan således se olika ut och tillsammans med en våra konsultchefer kommer vi överens om vad som passar dig bäst!

Gå gärna in på www.dedicare.se/socionom och titta på vår film där vi berättar mer om oss!

Ort

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka med spännande uppdrag i hela landet.


Kvalifikationer

Dedicare Socionom söker personer med socionomexamen samt 2 års yrkeserfarenhet av myndighetsutövning till varierande konsultuppdrag inom hela Sverige.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.


Företagsbeskrivning

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Vi bryr oss mer!

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi intervjuar personer löpande. Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens: 2298
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=2298
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Socionom
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

Ytmonteringsoperatör till elektronikföretag i Linköping

Har du ett intresse för elektronik och maskiner och vill jobba som ytmontör hos ett spännande elektronikföretag i Linköping? Har du mycket positiv energi, är nyfiken och hungrig att lära dig nya saker. Passa på att söka denna tjänst eller tipsa någon du känner!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som ytmonteringsoperatör hos vår kund i Linköping eller i konsultuppdrag hos någon av deras kunder i Östergötland. Dina arbetsuppgifter är att ladda maskinerna med komponenter, programmera maskinerna så att rätt komponent sitter på rätt plats samt att köra maskinerna. Du blir ansvarig för ett antal maskiner som du sköter service och underhåll på för att driften ska gå så smidigt som möjligt.

Vid behov kommer du även att få arbeta med andra arbetsuppgifter inom produktion - det är en prestigelös arbetsplats där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål och det handlar om att hugga in där behovet är som störst för tillfället. Detta ger dig ett väldigt lärorikt och varierande arbete där det alltid finns nya saker att lära för dig som är nyfiken och intresserad.

I rollen som ytmonteringsoperatör kan du i perioder få chansen att arbeta som konsult hos någon av företagets kunder i Östergötland.

Arbetet innebär mycket kundkontakter då företaget ofta får besök av sina kunder – såväl svenska kunder som internationella.

Under vissa perioder sker produktion i tvåskift samt helger och du måste vara beredd att jobba på detta sätt.


Om företaget

Vår kund har en global verksamhet med över 200 000 anställda i 30 olika länder. Kundens verksamhet erbjuder ett komplett utbud av design, tillverkning och logistiktjänster.

I Linköping jobbar man med elektronisk hårdvara, mjukvara och testutveckling. Kunden erbjuder bland annat konstruktion för tillverkning av ingenjörstjänster, kretskortsmontering och industrialisering.

I Linköping arbetar ca 70 personer.


Din profil

Vi ser att du läst färdigt gymnasiet, med fördel har du gått någon teknisk linje som exempelvis el och automation. Du har en god förståelse för elektronik och vår kund ser mycket positivt på att du på din fritid pysslar med elektronik på ett eller annat sätt.

Du har god datorvana och meriterande är om du har viss kunskap inom enklare programmering.

Du har ett stort intresse för elektronik och maskiner och du gillar att meka och serva.

Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommunicerar med både svenska och internationella kunder.

Som person är du drivande med mycket energi och stor hunger för att lära dig nya saker. Du har inga problem att ta för dig och fråga när det är något du inte förstår eller behöver hjälp med. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och är noggrann i det arbete du utför. Du är en social person som trivs med sociala kontakter och du trivs i en konsultroll där du får sätta dig in i nya miljöer och arbetsteam.


Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Tillträde snarast.

Under vissa perioder sker produktion i tvåskift samt helger.

Tjänstgöringsområde: Linköping

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2014-08-22
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens: 4210
Webbplats: http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=4210
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Teknikringen 10
58330  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Pizzabagare

Sökes erfaren pizzabagare och restaurangbiträde
Publiceraddatum: 2014-08-22
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gabrieloasen@hotmail.com
Övrigt: Kontakta oss via e-post eller telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Svea

59136  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Akuten i Motala!

Vi söker en sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet till akutmottagning i Motala, start omgående och tillsvidare.

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård eller minst 3 års erfarenhet som sjuksköterska på akutmottagning inom den senaste 5 års perioden.

Omfattning: 50-100%, dag/kväll/natt. Du väljer själv hur du vill boka dig.

Personliga egenskaper: Trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Förmåner till våra anställda:
Generös rekryteringsbonus
Friskvårdsbidrag
Sommarbonus
Utbildningskvällar
Temakvällar (biokvällar, trivselkvällar)

Välkommen med din ansökan eller ring så berättar vi mer!

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2014-08-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: Akuten Motala
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

LEG.SJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL SJUKHUS I MOTALA!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

Medcura är leverantör av sjuksköterskor till Landstinget i Östergötland. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

Vi söker:
Till hösten en leg. sjuksköterska för arbete på stroke-enhet på sjukhus. Du kommer arbete i ett av två vårdlag med totalt ca 14 vårdplatser.

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar, engagerad som person och har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Sjukhusvana är ett krav. Vana av dokumentationssystemet Cosmic är meriterande.

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare 50-100% beroende på önskemål.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-18
Referens: Motala
Webbplats:
Epostadress: info@medcura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medcura AB
Sturegatan 56
11436  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.medcura.se
  

Platsannons

Personlig assistent

VI söker 1 Personlig assistent till en rullstolsburen man i Motala.
Vi letar efter Dig, Man i 30-50 års åldern . Arbetet består i att vara behjälplig i vardaglig ting så som hygien , matlagning , lyft och träning.
Arbetet är en fast tjänst på 85-90% . Arbetstiden är dagtid
Känner du att det här kan vara något för Dig?
Varmt välkommen med Din ansökan:
Björkö Assistans AB
Platensgatan 5a
582 20 Linköping
ulf.granberg@bjorkoassistans.se
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: BA1407-0013-3
Webbplats:
Epostadress: ulf.granberg@bjorkoassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKÖ ASSISTANS SÖREN ERIKSSON AB
Platensgatan 5a
58220  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.bjorkoassistans.se
  

Platsannons

Säljare/Key Account Manager Motala

Brinner du för försäljning och vill utveckla vårt koncept?

Bra! Då är du rätt person för oss när vi söker en Säljare/Key Account Manager.

Din utgångsplats blir Mota med tillhörande distrikt västra Östergötland. Du kommer att göra personliga besök hos nyckelkunder på distriktet, ha hand om större kunder.

Du kommer att arbeta i ett team som ställer höga krav på dig som individ, men också på din förmåga att arbeta tillsammans med säljteamet för att uppnå gemensamt uppsatta mål. Du måste ha en egen drivkraft och förmåga att skapa affärer samt ha intresse av att utveckla vårt koncept.

Kontorab är en av landets ledande leverantörer till kontor, kommuner och statliga enheter. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, datatillbehör, kontorsmaskiner, städ- hygien- och emballageprodukter, profil- och presentreklam samt trycksaker. För närvarande har vi 22 kompletta kontorsvaruhus i Mellansverige med huvudkontor och centrallager i Norrköping.

Vi gör en storsatsning på Motaladistriktet och söker dig som tillsammans med vårt säljteam skall marknadsföra Kontorabs koncept till såväl små som stora företag, industri, kommuner och statliga förvaltningar.

Nu satsar vi i första hand på produktgrupperna:

*Hygien- och städprodukter
*Promotionartiklar och trycksaker
Plus att kontorsmaterial alltid finns med som ett bassortiment.

För att söka den här tjänsten behöver du ha någon erfarenhet av försäljning.

Välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget, bifoga CV.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-18
Referens: Säljare/KAM Motala
Webbplats:
Epostadress: anneli.karlsson@kontorab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KONTORAB AB
BOX 722
60116  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: www.kontorab.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till Akutmottagningen, Lasarettet i Motala

Välkommen till Motala, kommunen där människor och möjligheter möts. Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer.

Akutmottagningen i Motala är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt för medicinska, kirurgiska och ortopediska tillstånd. Vi tillhandahåller akutsjukvård till befolkningen i västra länsdelen och tar varje år emot cirka 20 000 besök.  

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med akut sjuka patienter. I arbetet ingår alla förekommande sjuksköterskeuppgifter runt patienten. Vi arbetar med teambaserat omhändertagande och prioriterar patienter enligt triagemodellen RETTS. I din roll ingår att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Förändringsarbete ses som en viktigt del av det dagliga arbetet och vi har leanfilosofin som ledstjärna.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser att du har minst ett års erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande med specialistutbildnig inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv i situationer och fokuserar på rätt saker. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar, är uppmärksam och tillmötesgående i ditt sätt. Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa trots begränsad information eller svåra omständigheter. Du har god samarbetsförmåga.

Anställning och information
Tjänsterna är på 100 % med rotationstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tf. vårdenhetschef Erika Nyberg, 010-104 71 37, erika.a.nyberg@lio.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Erik Eidborn, 010-104 75 31.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 1 november 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-08-18
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-11-01
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D3433%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Städare sökes

Vi söker dig som vill jobba med hemstädning/flyttstädning
och tycker om att göra rent och fint och är noga.

Du kommer att vara timanställd och få jobba i ett glatt gäng
som gör rent och fint i Östergötland.
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidDu kommer jobba som timanställd.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan@skepps.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skepps i Motala AB
Raka Gatan 3
59161  Motala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektronikmontörer

Arbetsuppgifter

Nu söker vi elektronikmontörer för kunds räkning. Företaget finns beläget i Motala och utvecklar och producerar säkerhetselektronik till bilindustrin. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara montering, provning, felsökning och/eller ytmontering.

Formell kompetens

Vi ser att du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning elektronik, el/tele och gärna arbetslivserfarenhet av kretskortsmontering. Erfarenhet av ytmontering och/eller selektiv lödning. Lödningscertifikat är meriterande

Din bakgrund

Du som söker har ett genuint intresse för teknik och behärskar engelska i tal och skrift. Du har god datavana, Vi förväntar oss att du gillar och har en vana att samarbeta i grupp och kan bidra i företagets resultat och kvalitetsmål.

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga, är ordningsam och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Engagemang och viljan att lära är något vi värdesätter hos dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställnig / Heltid / Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande. Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8475
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8475
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Marknadsansvarig till koncern sökes

För kunds räkning söker vi nu en marknadsansvarig.

Du kommer att planlägga, utveckla och genomföra marknadsföring i olika slag.
Det innebär ansvar för samtliga externa medier såsom hemsidor, annonser, reklammaterial. Ditt ansvar kommer vara att optimera mixen av samtliga externa medier.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar även:
- Att självständigt hitta på nytt material att använda i de olika medierna.
- Att skriva texter och ta bilder för hemsida, göra uppdateringar alla medier.
- Att göra broschyrer, reklamblad och inköp av giveaways
- Att ha koll på alla annonser, samt även hålla dig inom ramen för budget och även förhandla bättre avtal.
- Att ha teknisk förståelse och veto om svensk industri.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial marknadsutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Det är mycket meriterande om du har arbetat med PR och vi ser det även som meriterande med erfarenhet från retail-branschen. Du är väl förtrogen med sociala medier och är intresserad av utvecklingen inom detta.

Du är en van användare av MS Office och du bör även ha kunskap i Adobe-programmen Indesign och Photoshop. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl, både på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du bör ha god estetisk blick och intresse för design och kommunikation.

Som person är du strukturerad, effektiv och kommunikativ. Du är van att arbeta självständigt och att agera proaktivt.

Skicka din ansökan till oss på: jobb@scandiabemanning.se
Ansökan innefattar CV, bild och en kort presentation av dig själv.
Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
SMEDJEGATAN 5
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Engagerad Industrisäljare sökes

OM TJÄNSTEN
Vår kund JG expanderar och söker nu en industrisäljare med ansvar för regionen. Verksamhetens fokus utgår från affärsidén att konstruera och tillverka från en decentraliserad och kundnära organisation. Detta innebär att du arbetar nära kunden för att tillgodose deras önskemål på bästa sätt. Du kommer att utgå från kontoret i Motala men kommer att ha Norge och Sverige som säljområde.

ARBETSUPPGIFTER
Med Sverige och Norge som område blir ditt ansvar att söka upp och vara närvarande hos både befintliga och nya kunder inom industri och eftermarknad. Dina aktiviteter ska leda till lönsamma affärer för både kund och JG både på kort och lång sikt. För att trivas som säljare på JG har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av försäljning mot B2B.

Du kommer till exempel att:
- Stå med på branschmässor
- Hitta nya affärsmöjligheter och arbeta med förbättringsförslag

VI SÖKER DIG SOM
Har ett genuint intresse av försäljning och brinner för att hitta bra lösningar för kund. Du är självständig och van vid att planera ditt eget säljarbete. Du har ett långsiktigt engagemang och är en förtroendeingivande och relationsskapande person. Vi ser gärna att du har ett gediget affärstänk, är kreativ och ständigt strävar efter att hitta nya kunder och förbättringar. Då du kommer att vara verksam inom industrisektorn, bör du med fördel ha en tidigare arbetsbakgrund inom verkstadsindustrin, särskilt meriterande inom legotillverkning och materialhantering, och vara väl förtrogen med de olika arbetsprocesserna inom industrin.
Vi söker dig som har en omfattande erfarenhet av försäljning inom verkstadsindustrin, därav är teknisk kunskap nödvändig.


Efterfrågade specifika kompetenser:
- Erfarenhet av B2B försäljning gärna inom industri
- Teknisk förståelse
- Intresse för produkter

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska flytande såväl som tal och i skrift.

Sök tjänsten genom att maila din ansökan med CV, bild och kort sammanfattning om dig själv till: jobb@scandiabemanning.se Märk till mail med Industrisäljare.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Driven Rekryteringskonsult sökes

Scandia Bemanning AB utökar och söker en till rekryteringskonsult till vårt kontor i Motala.

Arbetsbeskrivning
I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför research, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Scandia Bemanning AB får du vara med och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen.

Din profil
Som person är du positiv, ödmjuk, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket sociala kontakter.
Vi ser att du helst har flera års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, samt att du tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete.
Du har B-körkort och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vårt företag
Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på stor frammarsch.
Det unika med Scandia bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält. Vissa uppdrag är förlagda i Norge och genom vårt Scandia Bemanning AS är vi även etablerade där.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, ansökan innefattar CV, bild och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökan skickas till: jobb@scandiabemanning.se
Märk ansökan med: Rekryteringskonslut.

Då intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Konstruktör inom automation

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker Scandia Bemanning AB nu en konstruktör, Cad-ritare.
Du kommer att arbeta som Cad-ritare i ett företag inom materialhantering. I arbetsuppgifterna ingår projektering utav i huvudsak prototyp och styckdesign. Erfarenhet av conveyor och övrig material hantering är väldigt meriterande.
Som konstruktör kommer du att arbeta självständigt, utifrån riktlinjer och direktiv, där du har helhetsansvar med fokus på kvalitet i varje arbetsprocess. Du ser problemlösning, analys och höga krav på noggrannhet och funktion som en utmaning
Det är ett varierande arbete som kräver stort ansvar och ett genuint tekniskt intresse, du har förmågan att arbeta både strategiskt och praktiskt samt att se helheten likväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla i rätt riktning.

Din profil
Du har utbildning eller har arbetat mycket med Cad-ritning, och har några års arbetserfarenheter.
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Ett stort intresse för automation, teknik och mekanik.
Du behärskar engelska och svenska, i både tal och skrift.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Du skickar din ansökan innehållandes CV, bild och en kort presentation om dig själv till: jobb@scandiabemanning.se
Märk ansökan med: Konstruktör
Då intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Hissmontör sökes

Arbetsbeskrivning

Vår kund söker en hissmontör. Kunden är belägen i Östergötlands län men du kommer även att arbeta i angränsande län.
Arbetsuppgifterna innefattar installation och montage av hissar hos olika kunder, även reparationsuppdrag kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som hissmontör. Relevant elkunskap och mekanisk erfarenhet ses som ett krav och väldigt meriterande.
Du bör ha någon teknisk bakgrund i form av utbildning samt arbetslivs erfarenhet.
I din yrkesprofession är du arbetsvillig, strukturerad, van att arbeta självständigt och har viljan att utvecklas såväl som tekniskt och som montör.
Som person är du engagerad, driven, lättlärd och serviceinriktad.


Skicka din ansökan till oss: jobb@scandiabemanning.se
Din ansökan innefattar CV, profilbild och en kort presentation om dig själv.
Märk ansökan med: Hissmontör.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Hissmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Erfaren Pizzabagare sökes till Pizzeria Rimini.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abboudabdulahad@hotmail.com
Övrigt: Ej samtal till Pizzeria Rimini. Anmälan via E-post, abboudabdulahad@hotmail.com, eller mobiltelefon, Abboud Abdulahad 070-7664667.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Rimini
Storgatan 35
59138  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till strokeenhet, Motala

Välkommen till Lasarettet i Motala 
Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer. Här kan du läsa mer om Livet i Motala.

Medicinska specialistkliniken utökar antalet ordinarie vårdplatser för att bättre anpassa verksamheten utifrån vårdbehovet i västra Östergötland och samtidigt säkra en bra arbetsmiljö. För strokeenheten på avdelning 13 innebär det att vården kommer att bedrivas i två mindre vårdlag bestående av en sjuksköterska och två undersköterskor. Tillsammans ansvarar vårdlaget för sju patienter under dagar, kvällar och helger.    

Vi söker sjuksköterskor som vill medverka i utvecklingen av en strokesjukvård i framkant!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att utveckla omvårdnad och rehabilitering inom strokesjukvård. Som sjuksköterska ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens behov och resurser. I din roll ingår att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vidare vill du utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap både i det direkta mötet med patienten och till teamet. Förändringsarbete ses som en viktig del av det dagliga arbetet.

Lean-tavlan är idag en central plats för oss, där vi bygger broar mellan teori och praktik. Vi arbetar aktivt med att ge medarbetare kompetenshöjning till exempel genom strokekompetensutbildning efter ett arbetat år. Här finns även en strokemottagning och vi har ett nära samarbete med avdelning 13 AB, som har fokus på geriatrik och akutortopedi. Vi arbetar i ljusa och nyrenoverade lokaler, har vacker utsikt och närhet till Vättern.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av strokesjukvård eller ett intresse av att lära dig specifik omvårdnad vid stroke. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Är självgående och strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %. Det rör sig om rotationstjänster. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta
Vårdenhetschef Anette Grahn för strokeenheten/mottagning, 010-104 73 72.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Åsa Ebbesson, 010-104 73 70.

Ansökan
Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2014.Välkommen med din ansökan till vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-06-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställningar deltid, heltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-31
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2874%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Motala
59185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till avdelning 14

- en trivsam avdelning

Välkommen till Motala, kommunen där människor och möjligheter möts. Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer.

Avdelning 14, är en del av Medicinska specialistkliniken (MSK), Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en internmedicinsk akutavdelning med inriktning på infektioner, inklusive ortopediska infektioner, lungsjukdomar samt endokrinologi. Här arbetar cirka 65 medarbetare i nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler med en fantastisk utsikt över Vättern.

Hos oss råder ett kvalitets- och resultatinriktat klimat med goda möjligheter till eget ansvarsområde och utveckling.  Just nu pågår ett utvecklingsarbete där du har stora chanser att påverka både din och avdelningens framtid. Välkommen till det mindre sjukhuset där beslutsvägarna är korta och du blir en i teamet!
Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska planerar och leder du det dagliga omvårdnadsarbetet tillsammans med teamet i ett vårdlag. Vi kan erbjuda ett varierande arbete som passar dig som vill och kan ta egna initiativ och som ser möjligheter i förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från slutenvård. Det är positivt om du är intresserad och kunnig inom områden som: infektion, lungor, diabetes och ortopedisk infektionsvård.


Personliga egenskaper
Som person är du självgående och är bra på att ta ansvar och egna initiativ. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god samarbetsförmåga. Du har även förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %, med tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Agneta Soldan, 010-104 74 05.
Vårdenhetschef Helene Sköld, 010-104 76 37.
Tf Vårdenhetschef Linda Bolin, 010-104 76 37.Facklig företrädare för Vårdförbundet: Eva Jardeby, 010-104 72 37.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september 2014. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-06-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2898%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Anestesiläkare

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Aleris har som mål att ge patienter lättillgänglig och kvalificerad specialistvård med hög kvalitet och professionellt bemötande. Verksamheten i Motala omfattar Ortopedi, Kirurgi, Anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.

Verksamheten i Motala är sedan många år en välfungerande enhet som är ISO-certifierad. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla välfungerande vårdprocesser och arbetar med ständiga förbättringar. Läkare, sjuksköterskor och undersköterskor arbetar i väl inarbetade team kring patienten.

Vi utökar verksamheten och söker ytterligare en Anestesiläkare

- utöver de nuvarande två bemannande tjänsterna

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, ett spännande och utmanande arbete samt fortbildning inom området. Du kommer att ingå i ett team som arbetar för att ge bästa möjliga vård varför vi värdesätter ditt engagemang och initiativtagande.

Hos oss väntar ett arbete med en bred operativ verksamhet baserad på i huvudsak elektiv dag- och dygnskirurgi främst inom ortopedi och kirurgi inklusive obesitas. I uppdraget ingår också att serva övriga sjukhuset inkl. akutmottagningen. Lasarettet har inte IVA, barn eller förlossningsverksamhet.

Vi söker en specialistläkare inom anestesi. Du bör ha en bred klinisk praktisk erfarenhet samt vara vara intresserad av kvalitetsutveckling och teamarbete. 


Varaktighet/Arbetstid:Detta är en tillsvidaretjänst, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontaktaHR-chef Eva Lindqvist, tfn 010-104 82 86 eller Verksamhetschef Håkan Ledin, tfn 010-104 73 44

Ansökan:Vi ser gärna att du söker snarast, dock senast den 5 oktober 2014. Ansökan sker via vår hemsida www.aleris.se. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-06-09
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1151647/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal