Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-07-29 12:55

Lediga jobb i Motala kommun (0583), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd42 545
Täthet43,28Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 266,75Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land982,99Landareal (km²)
Sjö68,54Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu assistenter till en kristen tjej i 30-årsåldern som bor i Motala.

Hon tycker bland annat om att måla och gå och fika på stan.

Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta i vardagen och även följa med till daglig verksamhet.

 

Som person är du lugn, lyhörd, intresserad, villig att lära nytt och känner dig bekväm med hennes tro. Du kan hoppa in med kort varsel och är flexibel i fråga om arbetstid då nattarbete till stor del kan förekomma. Vi ser gärna kvinnliga sökande samt att du inte röker.

 

Vi eftersöker personliga assistenter till två lediga tjänster. Den ena är på cirka 37 timmar i veckan var av 8 timmar jour. Den andra är på cirka 26 timmar i veckan var av 4 timmar är jour. Samtliga tjänster har dag och nattpass.

 

Låter det här som någonting för dig?

Tveka inte att skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa för tjänsten.

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 

Körkort: B körkort är ej krav.
 
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Ulrica Berglund

 


De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-07-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-29
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6998%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Drömjobbet är här! Arbeta hemifrån!Bra lön!

Drömjobbet är här!
Är du en säljare in i benmärgen? Karriärsugen? Större plånbok? Tävlingslysten ? Vill utvecklas? Långsiktighet i arbetet?

Ja! Känner du dig träffad?
EDN Partner expanderar och söker nu medarbetare som är målinriktade och vill arbeta med försäljning hemifrån mot företag. Vi erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga priser på mobila lösningar.
Arbetet går ut på att genom din dator som verktyg och ett headset enkelt ska kunna kontakta nya samt befintliga kunder till våra uppdragsgivare. Allt sköts via datorn där du under din start hos oss kommer få en grundutbildning i hela produktportföljen. Därefter väljer du enkelt om du vill arbeta heltid eller deltid hos oss.

Vi tror på iden om att arbeta hemifrån och att arbeta under ett ansvar samtidigt som du tjänar bra med pengar på det du säljer!

Vi erbjuder även långsiktiga möjligheter att avancera inom företaget , men även så tror vi på att kunna ge dig chansen att avancera till kontorschef och få ett kontor att ansvara över framöver om kriterierna uppfylls samt att du visar oss att du är en person som kan hantera ansvar , budget och jobba på ett effektivt sätt! Så möjligheterna finns hos oss på EDN Partner AB och det är bara du som sätter gränserna om hur högt du kan avancera

Vi skapar gemensamt med våra medarbetare de aktiviteter och tävlingar vi har. Detta för att alla ska känna sig delaktiga och viktiga men även hur vi bäst kan påverka verksamhetsmålen och era egna individuella mål där även coaching och stöd på individnivå är en självklarhet. Som du förstår så har vi högt i tak och det är vi stolta över, nöjda säljare innebär dubbelt så nöjda kunder.

Vi erbjuder:
- Höga ersättningsvillkor och bonusar
- Sälj- och produktutbildning
- Utvecklingsmöjligheter med högre positioner
- Årliga utomlandsresor med företaget
- Företagsfester, aktiviteter och händelser.?

Det är provisionsbaserad lön första månaden, därefter erbjuder vi dig som säljare en garantilön.

Tillsammans går vi framåt som ett team och arbetar långsiktigt där medarbetare har en möjlighet att gå vidare inom företaget. Vi tror på att lyfta personalen och se dess potential. Vi vill att hårt arbete ska synas på lönen och ökande möjligheter.

Är du den vi söker:
- Du är driven och målinriktad
- Du uppskattar att arbeta efter högt uppsatta mål
- Du vill lyckas och vill arbeta hårt
- Du brinner för service och kundvård
- Har goda sociala egenskaper

Arbetsuppgifter
Du skapar och förvaltar din egen kundstock!

Självklart gäller arbete med högt tempo med en stor portion envishet och energi.

Utveckla befintliga och nya relationer med långsiktighet som mål.

Krav på vad som krävs att ha :

En bärbar eller stationär dator som vi kan installera programmet som du kontaktar kunderna ifrån
Ett headset som man kan prata och lyssna i


Skicka gärna in ditt cv till oss om du tycker att det här jobbet passar DIG! Så kommer en rekryterings ansvarig att kontakta dig
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidRörliglön första månaden sedan så finns det chans att få fast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@ednpartner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EDN Partner AB
box 6123
80006  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behörig lärare i svenska som andraspråk

Mot nya mål

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 700 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder bland annat yrkessvenska, jobbcoachning, komvux, SFI, yrkesutbildning och rekrytering. Vi tror på alla människors lika värde och vill bidra till ett bättre Sverige. Vi ingår i Academedia, Nordens största utbildningsföretag.

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i yrkessvenska i Motala!

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, engagerade kollegor och ett arbete som bidrar till integration och verkligen gör skillnad i människors liv. Genom språkutbildning hjälper vi människor att hitta en väg in på den svenska arbetsmarknaden. Vi har en stark och tydlig värdegrund och allt vi gör ska bidra till ett bättre samhälle.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom yrkessvenska. Du kommer att undervisa personer som har behov av språkutbildning inom specifika yrken. Utbildningen består av teori, arbetsplatsförlagt lärande samt individuellt anpassad språkutbildning.

Eductus är en del av Nordens största utbildningsföretag, AcadeMedia, vilket ger oss det stora företagets trygghet och stabilitet, och det mindre företagets flexibilitet. Vi har koncern-gemensamma kompetensutvecklingsprogram och erbjuder goda karriärsmöjligheter.
Arbetsuppgifter

Som lärare i yrkessvenska undervisar du utrikesfödda deltagare i svenska som andraspråk med koppling till bransch/yrke. Det är ett lärarjobb där du får mer tid till undervisning då deltagarantalet per lärare är lågt och traditionell betygsadministration utgår. Undervisningen är individanpassad. Du har möjligheter att arbeta kreativt med metodutveckling och använda ny teknik för språkinlärning. Du har lärorika och roliga samarbeten med yrkeslärare och yrkesmän.

Arbetet innebär kontinuerlig dialog med Arbetsförmedlingen och samverkan med aktörer som bedriver arbetsmarknadsutbildningar. Det är viktigt att du håller dig ajour med vad som händer på arbetsmarknaden och i näringslivet. I jobbet ingår relationsbyggande med handledare på praktikplatser.
Formell kompetens

Lärarexamen och 30 hp i svenska som andraspråk.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och dig själv. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss. Vi trivs på jobbet och stöttar varandra när det behövs.
Arbetslivserfarenhet/bakgrund

• Minst två års erfarenhet de senaste tre åren. Du ska ha arbetat med att undervisa vuxna i svenska som andraspråk, SFI eller yrkessvenska.
• Du ska också ha goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel i utbildningen
• Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
• Du har ett starkt engagemang och en god människokännedom

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Det är viktigt för oss att du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat. Engagemang. Nytänkande. Tydlig.
Anställningsform

Du kan arbeta antingen heltid eller deltid efter dina önskemål. Vi tillämpar tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Sista ansökningsdag

Löpande
Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse.
Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Mer information/kontaktperson

Carina Jarhall på e-post carina.jarhall@eductus.se. Tel: 011-19 45 97
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.eductus.se/jobb/?aguid=2964202830A84C27B9174A251A8306E7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AcadeMedia Eductus AB
LILLA BOMMEN 4 B
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: www.eductus.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Motala

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes.

2003 Nordis ingår i företagsgruppen Water Sverige, www.watersverige.se.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet som alla kan lära sig om viljan finns.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en grundtrygghet.
Du har ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Vid försäljning har du en hög provisionslön per såld enhet.

Du arbetar 5 dagar i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr inkl. OB tillägg.
Du är själv aktivt med och bestämmer hur ditt schema ska se ut från vecka till vecka. Det finns möjlighet till deltid om man så önskar.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på våra egna fabriker i Tyskland och Schweiz. Water är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. I de olika momenten renas även luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 32. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun, där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av 2003 Nordis kontor i Malmö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret som sedan följs av 4 dagar på fältet. Så långt det är möjligt kommer en färdigutbildad representant att vara med dig de första dagarna på fältet.
Du har en fast ersättning för kursdagarna samt körersättning för att ta dig till och från utbildningen och vi bjuder på maten. Självklart har du lön även för de träningsbesök du gör under din praktik på fältet. Behöver du övernattning står vi för boendet.

Du har möjlighet att avsluta utbildningen, praktiken på fältet eller anställningen med omedelbar verkan om du så önskar och ändå få ersättning för körning, utbildning, praktik o.s.v. som du har rätt till.
Den tryggheten ger vi dig då många tidigare inte provat på säljyrket.

Vi är just nu i ett expansivt skede där vi vill fördubbla antalet representanter på fältet i hela Sverige.

Hemsida: www.2003nordis.se

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-07-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2003nordis.se
Övrigt: Motala
Arbetsplats: 
Adress: NORDIS AB
Norra Grängesbergsgatan 7
21444  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.2003nordis.se
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King letar efter en Medarbetare.


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

Varför ska du välja oss?
Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.

Du får lära dig mycket om gästservice.

Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.

Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.


Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.

Jobbinfo
- Rekrytering sker löpande
- Övrigt: tillämpar provanställning
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-24
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/977-medarbetare_burger-king-motala
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Moränvägen 1
59153  Motala Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Arbetsledare på Burger King

Burger King letar efter en Arbetsledare.


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för:Driften av restaurangen

Utveckling och utbildning av personal

Ekonomiska resultat

Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet


Varför ska du välja oss?
För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut

För att du tycker om att utvecklas och lära nytt

Vi erbjuder flexibel arbetstid

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning

Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal


Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.

Vi söker dig:
Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat


Som motiveras av att jobba både mot dina
personliga och restaurangens mål

Som förstår vikten av att vara en god förebild

Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen

Som har fyllt 18 år


Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

Jobbinfo
- Rekrytering sker löpande
- Övrigt: 30/h vecka


Kvalifikationer
Det är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.
- Är du minst 18 år gammal?
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-24
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/976-arbetsledare_burger-king-motala
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Moränvägen 1
59153  Motala Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Dam & herr-frisör

Andis Salong söker frisör.

För att söka jobbet ska du vara auktoriserad frisör med gesällbrev och minst tre års yrkesvana.

Ansökan ska vara skriftlig.
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Andis Salong

59160  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor inom demensomsorg 80-100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Skriv något om enheten/arbetsplatsen - önskad text kan läggas in under organisation så att den alltid ligger här.

Enhet Strandvägen består av korttidsboende, dagverksamhet för äldre samt fr.o.m. oktober 2015 två boendeenheter för äldre med fysiska funktionsnedsättningar samt två boendeenheter för demensomsorg. I verksamheten arbetar vi utifrån den nationella värdegrunden för äldreomsorg via kontaktmannaskap och personcentrerad omsorg och individuella planeringar.ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska med uppdrag att bedriva goda vård- och omsorgsinsatser för personer med demenssjukdom.

Ditt arbete ska alltid bygga på äldreomsorgens värdegrund med personcentrerad omvårdnad.


KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsutbildning.
Det är meriterande om du har läst demensutbildning eller demenskurser på YH- eller gymnasienivå

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorg är ett krav och det är meriterande med erfarenhet från demensomsorg.

ÖVRIGT
Denna rekrytering sker till en ny boendeenhet för demensomsorg på Strandvägens vårdboende.
Publiceraddatum: 2015-07-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100% Schema. Viss del av arbetstiden, s.k. resurstid, kan förekomma och utföras på annan arbetsplats. Dag, kväll, varannan helg Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-14 eller efter överenskommelse.Månadslön Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens: SoF 26/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a12a016-6309-4d6b-8b38-3b345dce08f4&TK=645aa760-3c9b-473a-9c0f-3d6c480d68a0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Strandvägen
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personliga assistenter Borensberg

I HPL Assistans AB ska man som kund och medarbetare känna sig sedd och lyssnad på. Vi vill tillsammans med dig som medarbetare skapa en trygg assistans för våra kunder.
Vi har kollektivavtal med KFO.
Vi söker nu personliga assistenter till en kvinna i Borensberg med MS. Hon bor i en lägenhet och har assistenter hos sig dagligen. Arbetspassen är uppdelade på ett förmiddagspass och ett eftermiddags-/kvällspass. Hon behöver hjälp med det mesta i vardagen såsom hygien, förflyttningar, viss medicinering, matlagning m m.
Vi söker nu sommarvikarier under augusti månad med möjlighet till förlängning av vikariatet.
Du som söker bör vara en lugn och trygg person med ett stort tålamod. Då det förekommer en hel del lyft är det bra om du har en god fysik. Har du dessutom utbildning i lyftteknik är det meriterande liksom erfarenhet av tidigare arbete i vården eller i psykiatrin. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då det finns husdjur i hemmet
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens: Borensberg
Webbplats:
Epostadress: lars@hpla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HPL ASSISTANS AB
ÖRNSROGATAN 29
70232  ÖREBRO Sverige
Hemsida: www.hpla.se
  

Platsannons

Lärare åk 1-6 Sv, So, Ma 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i So-ämnen, svenska och matematik samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i årskurs 1-6. Mentorskap för elever ingår i tjänsten samt arbete i arbets- och ämneslag.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år, främst åk 4-6 i ovan angivna ämnen. Vi ser gärna att du har en specialpedagogisk kompetens och erfarenhet av att arbeta med IKT. Har du dessutom övrig ämnesbehörighet, gärna engelska, musik eller i teknik så är detta meriterande.

Förutom de formella kraven kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och ser samarbete som ett medel för att utöka din och dina kollegors kompetens. Tillsammans skapar vi en god verksamhet som vi känner oss stolthet över. Ett öppet och nyskapande sinnelag värdesätts!

Förutom detta har du ett positivt förhållningssätt mot din omgivning; elever, föräldrar och kollegor och har förmågan att plocka fram det goda hos de personer du möter i verksamheten. Erfarenhet önskvärd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 340/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ad48ade-aa69-4336-9cc3-9f7df5c5d861&TK=38dd4bc1-a23d-4954-acc9-9844d604cf61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i musik åk 1-6, 25% (timanställning)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Vi söker en legitimerad lärare i musik som har behörighet att undervisa i musik i åk 1-6, Fornåsa skola.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik åk 1-6 på Fornåsa skola, samt sedvanliga arbetsuppgifter för lärare.
I tjänsten ingår ej mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i musik med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 på grundskolan.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 339/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b242ff89-53b4-480c-93a8-5c1245477be7&TK=a0e20546-ce9c-473e-94e7-02b2b475db0c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grillbiträde/Gatuköksbiträde

Arbetsgivaren söker två nya medarbetare med tillsvidareanställning. Den ena tjänsten, på deltid, har tyngdpunkt på arbete i kassan; den andra tjänsten, på heltid, har tyngdpunkt på arbete som grillbiträde med stekning av hamburgare mm.
Publiceraddatum: 2015-07-22
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök arbetet genom personligt besök. Ring först och boka tid.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Helan & Halvan AB

58246  LINKÖPING 
Hemsida:
  

Platsannons

Fält marknadsförings personla sökes

Vi söker nu fler positiva personer till vårt företag som har sitt hjärta i Linköping.
VI bottnar i ett 100 år gammalt företag som gör att vi behöver utöka våran personal styrka. Vi söker personer som kan representera oss ute hos våra kunder.
Älskar du mötet med nya glada människor så är detta rätt plats att arbeta på.
Ingen utbildning krävs för vi står för en kostnadsfri internutbildning.
Körkort och bil är ett plus men inget krav.

Du som drömmer om att starta eget bolag så finns det stora möjligheter till att avancera upp till det.

Välkommen med din ansökan.
Rekryteringsansvarig:
Tiina Alestalo 0705375957
Industrigatan 9
58277 Linköping
Publiceraddatum: 2015-07-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid18.000 + bonusar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokning@nrjkonsult.se
Övrigt: OBS! Glöm inte att ange ett telefon-nummer vi kan nå dig på. Ring Tiina på nr 0705375957
Arbetsplats: 
Adress: NILS ROBERT JOHANSSON KONSULT AB
Industrigatan 9
58277  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Motala

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Motala.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetstiderna passar bra för dig som studerar eller arbetar på dagtid då våra bord har öppet på fredag och lördagkvällar.

- Arbetet är också socialt utvecklande då man som dealer sitter i centrum för alla gäster när men leder och bestämmer över spelet.

- Cherry Casino bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att man enkelt kan ta med sig jobbet om man flyttar till annan ort för att t ex studera.


När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på och som sammanfattar vår värdegrund. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid vår värdegrund och vi utbildar alla medarbetare själva. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus..

Efter din kostnadsfria utbildning på ca 30 timmar väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och sammanhållning.

Arbetstiden är oregelbunden men omfattar i snitt 1 arbetspass per vecka vilket motsvarar ca 15% av heltid.

Tror du att du kommer motsvara vår värdegrund och är intresserad är du välkommen att gå in på vår hemsida, www.cherry.se och klicka på "jobba hos oss". Har du några frågor går det bra att kontakta Jenny Petersson jenny.petersson@cherry.se.

Intervjuer kommer att ske efter den 7 augusti och utbildningen kommer att starta så fort platserna är tillsatta.

Koncernen Cherry är ett börsnoterat svenskt spelföretag som grundades redan 1963. Cherrys B-aktie är noterad på Aktietorget och det finns ca 4 000 aktieägare. Verksamheten är inriktad på casinospel och internetspel. Den huvudsakliga spelverksamheten bedrivs på restauranger i Sverige och på internet. Totalt sysselsätter Cherry cirka 650 personer.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Croupier
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning på deltid ca 15% efter avklarad provanställning.Avtalsenlig grundlön 123,26kr/h OB1 20:00-00:00 12,63kr/h OB2 00:00-06:00 31,29kr/h Provision tillkommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida www.cherry.se
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Blekholmstorget 30
11164  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.cherry.se
  

Platsannons

Orientalisk Kock till Motala

Restaurang Hamnkrogen i Motala söker en orientalisk Tapas Kock.

Denna person skall kunna det mesta ur det orientaliska köket. Man ska ha erfarenhet av att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter, Det är ett krav att man kan laga orientaliska maträtter såsom meze-rätter.

Utöver detta ser vi gärna att du som söker skall ha ett gott humör, vara stresstålig och kunna ta egna initiativ.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenl ökenl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sannealtun@gmail.com
Övrigt: Maila gärna in din ansökan direkt till Arbetsgivaren
Arbetsplats: 
Adress: Hamnkrogen i Motala HB
box 15081
58010  LINKÖPING 
Hemsida:
  

Platsannons

Drifttekniker 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns utbildningsenheter med en gymnasiedel som omfattar ca 650 elever och 70 lärare. På skolan finns 6 nationella yrkesprogram:
*Barn- och Fritidsprogrammet
*Bygg- och anläggningsprogrammet
*El- och energiprogrammet
*Fordons- och transportprogrammet
*Industritekniska programmet
*Vård- och omsorgsprogrammet
Vi har Introduktionsprogrammen med fem spår och Lärlingsutbildning inom våra nationella program men också inom Handels- och administrationsprogrammet samt restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare.
På skolan finns även omfattande vuxenutbildning inom bl a högskola, gymnasium och olika grundläggande utbildningar.


ARBETSUPPGIFTER
Nu finns en tjänst ledig med placering på Carlsund utbildningscenter. Vi behöver en person med relevant utbildning och erfarenhet för att underhålla en stor fastighet med många olika verksamheter. Vi söker dig som är ordningssam och välorganiserad, men aldrig tvekar att hugga i själv.
Tjänsten innehåller både fastighets- och service uppdrag. Som drifttekniker kommer du att arbeta med övervakning, kontroll och skötsel av larm, ventilation, yttre skalskydd och fastighet, hantera nyckel och passersystem, systematiskt arbetsmiljöarbete och brandskyddsarbete. En del arbeten görs även utomhus. Sophantering och enklare underhåll samt kontakt med fastighetsförvaltning och externa entreprenörer. I serviceuppdraget ingår flytt av inventarier, samordna HLR/brandutbildning och vara verksamheten behjälplig med diverse service.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning inom eller erfarenhet som bedöms likvärdig från fastighets- och serviceteknik. Det är önskvärt att du har kunskaper inom något av områdena el, bygg och/eller VVS. Du ska hantera IT-övervakningssystem för övervakning av systemen. Du bör ha kunskaper och erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete och arbetsmiljöarbete. B-körkort är ett krav.

För tjänsten är följande starkt meriterande:
Elbehörighet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av brandlarm och/eller sprinklers
Erfarenhet av styr- och regler
Heta arbeten

Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med andra människor och är öppen för att arbeta i en mångkulturell miljö med elever och personal i alla åldrar. Vi vill att du är öppen och lyhörd i kontakten med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du har talang för service och kan göra kloka prioriteringar för att skapa bra relationer. Du har en god kommunikativ förmåga. Du är självständig, drivande och du har ett metodisk, organiserat och systematiskt arbetssätt som gör att du får dina uppgifter uträttade. Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt eller i grupp, du är en problemlösare och vill inte lämna något ogjort. Du är stresstålig.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-15 efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 327/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4b530660-6861-40bf-99a7-f5af326c4c8b&TK=9c217a2f-7ace-4fe4-958b-8e8b9002f93f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Carlsund Utbildningscentrum
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skolassistent 100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Platengymnasiet erbjuder fem nationella program; Ekonomiprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Inom de olika programmen finns det flera olika inriktningar.

Genom idrottsgymnasiet på skolan har eleverna möjlighet att kombinera studier med en satsning på sin idrott. Det finns både ett lokalt idrottsgymnasium och ett riksidrottsgymnasium för idrotterna segling och triathlon.

Platengymnasiet erbjuder också musikprofil för de elever som önskar fördjupa sig inom musik.

På Platengymnasiet finns dessutom fyra program inom gymnasiesärskolan samt SFI och Yrkeshögskola

Platengymnasiet har drygt 120 medarbetare, ca 600 gymnasieelever och 400 vuxenstuderande.
ARBETSUPPGIFTER
Som skolassistent är du navet i skolans informationshantering med servicefunktion mot såväl elever, personal och ledning som mot allmänheten.
I arbetsuppgifterna ingår framförallt att vara skolans ansikte utåt i receptionen och att administrera betygskataloger, grupp- och klasslistor, handha skolans interna informationssystem på skolan, elevregistrering, frånvarorapportering, statistik av olika slag, mat- och busskort, posthantering, föra protokoll vid skyddsronder mm, samt diarieföring. Även andra administrativa göromål kan förekomma.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad med stor social kompetens och god administrativ förmåga. Du har lätt för att möta nya människor och ta dig an nya arbetsuppgifter.

Du bör ha god kännedom om gymnasieskolans organisation, författningar och lagstiftningen angående betyg och kurser. Du bör även ha stor vana vid att arbeta med administrativa program, gärna extens.

Vi förutsätter att du har 3-årig gymnasieutbildning, med inriktning mot administration eller annan utbildning/erfarenhet arbetsgivaren prövar likvärdig. Du ska också ha goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Ytterligare språk är meriterande.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-01 Vikariat under ordinarie befattningshavares ledighet, dock längst t.o.m. 2016-02-29, upphör: 2016-02-29 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 330/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30f34d7a-a37e-4a2c-9ccd-6536f1f48bc1&TK=1ec86d99-9a07-4d51-8479-3de33acfb228
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Platengymnasiet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Modersmålslärare i tigrinja c:a 50% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Bryggan är enheten som ansvarar för flyktingmottagningen samt kartläggning av nyanlända elevers skolbakgrund på modersmålet.
Vi arbetar för att alla nyanlända elever ska få en likvärdig introduktion och så snabbt som möjligt delta i den reguljära undervisningen.
Bryggan organiserar och förmedlar studiehandledning och modersmålsundervisning på 20 olika språk till kommunens skolor.ARBETSUPPGIFTER
Modersmålsundervisning och studiehandledning i tigrinja på grundskolan. Arbete i förskola kan även förekomma.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk utbildning samt tigrinja som modersmål. Erfarenheter från arbete som studiehandledare är önskvärt.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: Allmän visstidsanställning under perioden 2015-08-24 till 2016-06-18., upphör: 2016-06-18 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 333/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83ec72e0-d4ce-492f-aec8-2fdf896b562b&TK=35c34139-44de-4547-8bbb-6e91da25daf7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Intro-enheten Bryggan
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Modersmålslärare i armeniska (timanst.)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bryggan är enheten som ansvarar för flyktingmottagningen samt kartläggning av nyanlända elevers skolbakgrund på modersmålet.
Vi arbetar för att alla nyanlända elever ska få en likvärdig introduktion och så snabbt som möjligt delta i den reguljära undervisningen.
Bryggan organiserar och förmedlar studiehandledning och modersmålsundervisning på 20 olika språk till kommunens skolor.ARBETSUPPGIFTER
Modersmålslärare i grundskolan. Arbete i förskola kan även förekomma.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk utbildning och armeniska som modersmål. Tidigare erfarenheter som modersmålslärare är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid. Ca 3-5 timmar i veckan beroende på antalet elever. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-01 , upphör: 2015-12-18 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 334/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f279acc-f6c2-4d66-b4a8-885dd71bb276&TK=eacfd1b2-8a8b-4209-a14d-47339126d229
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Intro-enheten Bryggan
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Förskoleenhet Bondebacka består av förskolorna Bondebacka, förskolan Ekparken, förskolan Galaxen, förskolan parken och förskolan Vättern.

ARBETSUPPGIFTER
På förskolan Ekparken kommer du att arbeta med barn i åldern 1-5 år med början i placering bland 3-5 åringarna.
Förskolan fungerar organisatoriskt med två avdelningar med c:a 16 och 42 platser med yngre respektive äldre barn.
Förskolan Ekparken ligger i en mångkulturell del av Motala vilket sätter prägel på förskolans verksamhet. Glädje och motivation präglar förskolan genom ett tematiskt förhållningssätt där barnens tankar och intressen styr verksamheten mot målen.
Reflektion och dokumentation tillsammans med barnen lyfts fram för att göra lärprocesser tydliga för barn, föräldrar och personal.
Du kommer att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för planering, genomförande, utvärdering samt dokumentation av den pedagogiska verksamheten och individernas utveckling.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i förskola och förskoleklass.
Erfarenhet av arbete i mångkulturell verksamhet är en merit.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 335/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e07d7b6f-392a-4eae-a9d0-d9ae74b5fc43&TK=82f23eb8-ee03-4b30-a87a-d84a672ec4c8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Bondebacka
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skolkurator 50% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns utbildningsenheter med en gymnasiedel som omfattar ca 650 elever och 70 lärare. På skolan finns 6 nationella yrkesprogram:
*Barn- och Fritidsprogrammet
*Bygg- och anläggningsprogrammet
*El- och energiprogrammet
*Fordons- och transportprogrammet
*Industritekniska programmet
*Vård- och omsorgsprogrammet
Vi har Introduktionsprogrammen med fem spår och Lärlingsutbildning inom våra nationella program men också inom Handels- och administrationsprogrammet samt restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare.
På skolan finns även omfattande vuxenutbildning inom bl a högskola, gymnasium och olika grundläggande utbildningar.
ARBETSUPPGIFTER
Rollen som skolkurator innebär både ett kurativt och förebyggande arbete där motiverande och stödjande samtal med enskilda elever/vårdnadshavare är en stor del av arbetet. Du ingår i skolans elevhälsogrupp och samverkar med skolledning, lärare och övrig elevhälsa i elevärenden, såväl enskilda som grupp. I tjänsten ingår även arbete mot diskriminering och kränkande behandling, deltagande i olika nätverksträffar samt att tillsammans med övrig elevhälsa och skolledning driva ett utvecklingsarbete kring elevhälsofrågor.

Kurator samverkar med och förmedlar kontakter till andra myndigheter och organisationer i samhället.

För närvarande är tjänsten placerad på Carlsunds utbildningscentrum.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av kurativt arbete med målgruppen unga vuxna och erfarenhet av socialt arbete i skolmiljö.
Som person är du stabil, uthållig, har hög integritet och en personlig mognad. Du ska ha initiativförmåga och ett tydligt engagemang för arbete med ungdomar samt vara saklig och pedagogisk.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, ha god samverkans- och organisationsförmåga, vara alalytisk, flexibel och stresstolerant. Då arbetet bygger på teamarete är det viktigt att du har lätt att samrabeta och tycker om att arbeta i team.

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till pesonlig lämplighet i samband med tjänstetillsättningen.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-21
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-01 Enligt överenskommelse. , upphör: 2016-06-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 337/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7392b6b-2f5e-48fc-89d9-3a80512798ee&TK=1c7abb35-1763-4a8c-9233-1fc2a943af6f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Carlsund Utbildningscentrum
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal

Medevi Brunn är Sveriges äldsta brunnsanläggning, ca18km norr om Motala, som idag används som hotell och restaurang. Öppet dagligen t o m 9 aug, därefter för förbokade sällskap. Nu söker vi serveringspersonal för ett antal tillfällen då vi har stora evenemang.

Vi söker ett antal serveringspersonal för några tillfällen i juli-september, helgarbete förekommer. Anställning för enstaka dagar(timanställning). Arbetet består av att servera lunch/middag till i huvudsak förbokade sällskap, t ex bröllop och andra högtidsmiddagar. I arbetsuppgifterna ingår även att ta upp beställning av samt servera dryck. Samt i förekommande fall sedvanligt kringarbete -dukning, städning, disk mm.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servering. Du måste vara över 18 år. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot gäster och medarbetare.
Publiceraddatum: 2015-07-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidArbete under säsong vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: wardshus@medevibrunn.se
Övrigt: Ansökan görs skriftligen via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Medevi Brunn AB
Medevi Brunn 6 B
59197  MOTALA 
Hemsida: http://www.medevibrunn.se
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Norra skolan är en mångkulturell skola som är centralt belägen i Motala med närhet till friluftsområde, sjön Vättern samt stadsbibliotek. Norra skolan tillhör område centrum och är en F-6 skola med idrott- och hälsoprofil. En profil som vi är mycket stolta över. Vi tror att rörelse är bra för kroppen och knoppen och att just fysisk aktivitet underlättar för eleven att nå kunskapsmålen.
Norra skolans profil kännetecknas av
- ett extra idrottspass per vecka
- att eleven får kunskap om kostens, rörelsens och sömnens betydelse för välbefinnandet
- att vi arbetar med social kompetens och god självkännedom
- att eleven får stifta bekantskap med en rad lokala idrottsföreningar, allt från brottning till friskport och dans
Vi är ca 45 anställda och ca 325 barn/elever.
ARBETSUPPGIFTER
På Norra skolan kommer du att tillhöra ett arbetslag där du förväntas bidra och ta ansvar utifrån din kompetens. I tjänsten ingår att undervisa i år 1-3 där du med eleven i fokus förväntas planera, genomföra och följa upp din undervisning med fokus på en hög måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som omfattar en bred behörighet att undervisa i de berörda årskurserna.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 338/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af266c54-ef17-47d8-92c8-b181e230efd4&TK=b4fca85c-8021-4c49-9ccc-05e7371ea68f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Norra
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/sv/Invanare/Barn-och-utbildning/grundskolor/Skolor/Norra-skolan/
  
Platsannons

Svetsare omgående

Svetsare/smeder sökes omgående

För kunds räkning söker vi erfarna svetsare, placering i Motala.
Uppdraget kräver att du behärskar avancerad rörtrådssvetsning i grov plåt, gärna också avancerad TIG i svetsutrustning. Start v 33 under 4 veckor med möjlighet till förlängning
.
Kvalifikationer

Giltiga påskrivna licenser är ett krav, 135, 136 (bifoga kopior i din ansökan!)
Minst fem års erfarenhet
Vana av ritningsläsning
Traverskort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande

Giltiga påskrivna licenser TIG 141
Heta arbeten, truckkort
B-körkort

Personliga egenskaper

Vi ser att du är självgående men samtidigt tycker om och har lätt för att samarbeta. Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare.

Välkommen med din ansökan redan idag till: jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du ditt CV med referenser, kopior på licenser och en kort presentation med profilbild.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.

Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält.
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Vikarierande underläkare med utbildningsmottagning Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Närsjukvården i västra Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 10 050 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning
Detta är ett skräddarsytt vikariat till dig som precis tagit examen. Vi söker 2-3 läkare som under vikariatet kommer få intensiv handledning med fortlöpande utbildning individuellt och i grupp. Då ni kommer att vara flera underläkare som börjar samtidigt så får ni en grupptillhörighet tillsammans med även AT-läkare och ST-läkare. Vi har en "frågedoktor" varje dag som har avsatt tid för direkt handledning i stunden och en namngiven handledare för mer långsiktig handledning. Utbildning med medicinskt innehåll varje vecka tillsammans med AT-läkare och ST-läkare.

Utbildning och erfarenhet
Läkarexamen

Personliga egenskaper
Du är en person som arbetar bra tillsammans med andra, lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Anställning och information
Det här är ett vikariat på 5-6 månader med möjlighet till förlängning. Samma lön som ingångslönen för AT-läkare i Region Östergötland. Blandad mottagning utifrån dina förkunskaper och stort eget inflytande på ditt schema.

Tre dagars intensiv introduktion innefattande,
- Ortopedisk status
- ÖNH-status och ögonstatus
- Hudundersökning
- Suturteknik
- Hur man utfärdar ett bra sjukintyg
- Neurologstatus
- Kortare introduktion till Cosmic och lokala rutiner på vårdcentralenUpplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Bo Björklund 010-104 77 03

Facklig företrädare för läkarföreningen är Bengt Ekermo, 010-103 32 72.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat'
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5502%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Sveavägen 32 591 36 Motala
59136  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Stabschef 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhetskontoret är en stabsfunktion som servar våra olika enheter med personalfrågor och ekonomi, barnomsorgsplaceringar men också med kultur och vissa övergripande fritidsfrågor.
Vi är ca 20 tillsvidareanställda.
ARBETSUPPGIFTER
Som stabchef är du underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.
Du har ansvar för förvaltningens övergripande ärendehantering, handläggning, administration, avtalsskrivning, extern information och samordning utifrån uppdraget. Du är även samordnare av förvaltningens kontakter med fristående skolor och förskolor, samt ansvarar för personal- och ekonomiresultatet för bildningsförvaltningens kontor.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha:
- utbildning på universitetsnivå, gärna med juridisk inriktning /offentlig förvaltning; skola.
- god strategisk, analytisk och systematisk förmåga
- väl vitsordad ledarerfarenhet, gärna från offentlig förvaltning.

Som person är du tydlig, lyhörd och målmedveten och har ett förtroendeingivande sätt. Det är av stor vikt att du har en kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både i tal och skrift, samt har en god förmåga i att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten.
Du ska även ha en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper liksom din tidigare yrkeserfarenhet.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 317/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cdfd3da2-bd1b-47ee-b9a9-a32924f36752&TK=51b879ca-780b-4f52-9385-b0f1445ee0dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhetskontoret Bildning
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Behandlingssekreterare tillsvidare, 100 % samt vik 75%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Skriv något om enheten/arbetsplatsen - önskad text kan läggas in under organisation så att den alltid ligger här.

Sociala Resursverksamheten barn/ungdom med ca 60 tillsvidareanställda, är en utförarenhet som med barnet/ungdomen i fokus organiserar och samordnar olika verksamheter rörande barn, ungdom och familj vad gäller såväl traditionella IFO-verksamheter som LSS-verksamheter. Enheten verkställer olika insatserna enligt LSS-lagen samt utför såväl förebyggande arbete som stöd- och behandlingsarbete enligt Socialtjänstlagen. En praktisk och nära samverkan sker via Ungdomshälsan och Mini Maria.ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingssekreterare inom Sociala Resursverksamheten barn/ungdomsteam arbetar Du med förändringsarbete för barn/ungdomar och deras familjer/nätverk. Detta innebär ett arbeta med stödjande, rådgivande och förebyggande insatser. Du har till uppdrag att tillsammans med andra, för barn/ungdomar viktiga vuxna, samordna och utveckla insatser och arbetsmetoder med den unges bästa i centrum.
Dessa tjänster är förlagda till BarnCentrum.
Inom BarnCentrum är vår uppgift att omsätta Barnkonventionen i praktisk handling. Självklart är att Du är intresserad av att arbeta med att utveckla arbetsmetoder/arbetsformer som stödjer denna ambition. I BarnCentrums uppdrag ingår rådgivande, stöd och vägledande arbete till barn/ungdomar och familjer. Vårt arbete utförs i nära samverkan med skola, förskola och fritid. Vi arbeter med metoder på individ och gruppnivå, och har även ett särskilt ansvar för fältarbete rikatat till tonårsgruppen.
BarnCentrums uppdrag är att i samverkan med andra viktiga vuxna, medverka till att barn/unga får en god och trygg uppväxt. Insatser som främjar barn och ungas intresse skall samordnas och förmedlas på ett okomplicerat sätt. Kommunens samarbetssamtal finns även organiserade inom BarnCentrum.

Läs mer om BarnCentrum på www.motala.se/BarnCentrumKVALIFIKATIONER
Socionomexamen, gärna med vidareutbildning. Vi ser gärna att Du har mångårig erfarenhet från socialt arbete och arbete med utsatta familjer, barn/ungdomar. Du skall även ha kunskap och erfarenhet av att samtala med barn.

Körkort erfordras.

Barn och ungdomar är vårt fokus så vi är extra intresserade av dej som har tidigare erfarenheter och kunskap av möten och samtal med målgruppen. Erfarenhet av socialt-, behandlings-, förändrings- och förebyggande arbete rörande barn/ungdomar och familjer är ett plus och arbete med grupper är meriterande. Du ska ha en god förmåga till samarbete. Det krävs att du är flexibel, kreativ, självständig och har ett intresse av att utveckla nya arbetsmetoder/modeller.

ÖVRIGT
Tjänsterna tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut
Publiceraddatum: 2015-07-17
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidare 100%, vikariat 75% Dagtid. Årsarbetstid. Kvällstjänstgöring, max en dag/vecka Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 eller enligt ök, upphör: Vik 1/9-31/12, ev möjlig förlängning. Heltidstjänsten är tillsvidare.Månadslön Individuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: SoF 20/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1392f506-3e86-49bd-8408-19d02e7b5afc&TK=23e25010-386e-482c-ba37-0893fbf21b7f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Sociala resursverksamheten barn/ungdom
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  
Platsannons

Vik. Sjuksköterska/Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Borensberg

Vårdcentralen Borensberg ingår i Närsjukvården i Västra Östergötland, NSV, och är belägen mellan Linköping och Motala.
Vårdcentralen har cirka 7000 listade patienter och erbjuder befolkningen all den service som kan förväntas med läkarmottagning, sköterskemottagningar, barnhälsovård, hälsosamordnare, dietist, psykosocialt team, laboratorium och sjukgymnastik. Vårdcentralen Borensberg arbetar utifrån primärvårdens uppdrag där vi vill att vår verksamhet ska präglas av att vi är Kompetenta, Engagerade, Tillgängliga och Pålitliga.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av telefonrådgivning, mottagningsarbete inkluderande både akuta och planerade patienter.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvård med telefonrådgivning och mottagningsarbete är meriterande.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta samtidigt som du är trygg och har vana och drivkraft att arbeta självständigt och strukturerat.

Anställning och information
Det här är ett vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning enligt överenskommelse. Sysselsättningen är 100 %, men deltid kan diskuteras.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Distriktssköterska Sofia Hedby, 010-104 79 01.

Verksamhetschef Roger Bergeling, 010-104 79 01.

För fackliga frågor kontakta representant för Vårdförbundet:

Susanne Augustsson, 010-104 72 80.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5291%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Hamnvägen 3 B
59031  Borensberg Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

2 assistenter till ung kvinna i Motala

Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Inom ramen för LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö, Göteborg och Gällivare.

Är du flexibel? Gillar du skratt och humor? Är du lugn, trygg och stabil? Då kan du kanske vara en av de vi söker som vikarie hos mig.


Jag är på jakt efter några som är runt 20-30 år och vill jobba som personlig assistent. Det är viktigt att du inte har fysiska problem då det ingår lyft i min assistans. Du behöver själv ha ett stabilt psyke då assistansen kräver det. Jag tycker mycket om att skämta och skrattar mycket, så det är bra om du är likadan.

Ibland så reser jag iväg, på kort varsel, och är borta ett par dagar så därför är det viktigt att det inte är ett problem för dig att vara borta, det är det jag menar med att du ska vara flexibel.

Mina stora intressen är musik, hår, kläder och smink, så kan du hjälpa till med mina dreads är det ett plus och gillar du att shoppa kläder - toppen! Mina naglar kan jag också behöva få hjälp med att göra läckra! Ja, det där var lite om mig, hoppas du söker!

Ps  Pluspoäng om du tycker om att sticka och är nattmänniska.

Vi ser helst kvinnliga sökande.


Krav: körkort

Krav: Ingen allergi då det finns pälsdjur i hemmet.
Publiceraddatum: 2015-07-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Vi söker nya stjärnskott till butiksevent!

Vi är en shopper marketing byrå, med kontor i Stockholm och Oslo samt samarbetspartners i Köpenhamn och Helsingfors. I våra tre affärsområden Consult, Create och Activate har vi specialister, som med sin kompetens och erfarenhet kan få ditt varumärke att synas och sticka ut just där er målgrupp fattar sina köpbeslut. Det gör att vi alltid har spännande uppdrag i butik, i såväl dagligvaru- som detaljhandel. Vi växer och utvecklas ständigt och är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Titta gärna runt på vår hemsida, kanske söker vi just dig. Oavsett om du jobbar på vårt kontor eller som kommunikatör och eventpersonal ute i butiken så söker vi dig som är självgående, positiv och framåt.

Är du karismatisk, glad och självsäker? Är du även duktig på kundbemötande och försäljning?

Då kan vi ha jobbet för dig!
Vi söker butikskommunikatörer som vill arbeta med marknadsföring och försäljning efter sommaren, v.33 och framåt, ute på olika härliga event i butik.
Retail House är en shopper marketing byrå med kontor i Stockholm och Oslo. Med över ett decenniums erfarenhet har vi den bredaste bakgrunden i branschen, vi är störst i Sverige och marknadsledande i Norden. Retail betyder att man säljer eller marknadsför varor. Vi gör det oftast direkt i butik och det är just där vi behöver dig.Vi söker:

Positiva, trygga och säljande kommunikatör för olika event och aktiviteter i dagligvaru- och fackhandeln. Den röda tråden är att vi alltid arbetar med välkända och spännande varumärken där du får chansen att bidra med det lilla extra.
Som butikskommunikatör hos oss får du chansen att arbeta med följande typer av uppdrag:- sälja och marknadsföra produkter direkt till kunder vid event och demonstrationer- skylta upp och exponera kampanjvaror ute i butik

- marknadsföra produkter genom att åka på säljbesök till butiker


Rollen som butikskommunikatör är varierad men samtliga uppdrag handlar om att inspirera, informera och sälja. Som kommunikatör är du en av våra viktigaste medarbetare, vår stjärna i butik!


Anställningen är en behovsanställning per timme och innebär arbete i olika butiker. Många av våra uppdrag ligger i slutet på veckan med betoning på torsdag, fredag och lördag och rollen som butikskommunikatör är därför perfekt att kombinera med studier eller annat deltidsjobb.


Bil och körkort ser vi som ett plus då det ibland är en del material som ska fraktas mellan uppdragen.Vem är du?

Vi vill gärna att du som söker är extra duktig på att kommunicera, trivs i rampljuset och att träffa nya människor. Du kan konsten att inspirera andra och skapa ett intresse för produkten och genom detta skapa merförsäljning. Som person tror vi att du drivs av att arbeta mot säljmål och att du är resultat-fokuserad. Det är självklart för dig att ta eget ansvar och du är mån om att göra ett bra jobb.
Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbinfo
- Rekrytering sker löpande


Kvalifikationer
Det är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.
- Har du b-körkort?
- Har du tillgång till bil?


Fri som en fågel!
Du har friheten och möjligheten att bestämma precis hur mycket, eller lite, du vill jobba. Du kan planera långt i förväg om du vill men det finns också möjlighet att hoppa in med kort varsel om det passar dig bättre.

Vi har ett fantastiskt gäng som arbetar hos oss. Vissa arbetar bara ett par dagar på en månad, andra kör flera dagar i veckan. Du bestämmer själv om du vill ta ett uppdrag eller inte. Det vi kräver från dig är att du tar ansvar, är framåt och ambitiös.

Fördelar med att jobba hos oss!
Visar du ambition och intresse kommer du att kunna ha många olika spännande uppdrag via oss. Vi står för eventuella resekostnader och tillhandahåller utbildning inför olika projekt. Vi har en supportavdelning med telefontid mån-fre kl. 8-17 för våra kommunikatörer och hit kan du alltid vända dig med frågor.
Publiceraddatum: 2015-07-15
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/retail-house/job/898-vi-soker-nya-stjarnskott-till-butiksevent_motala
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail House
Sankt Eriksgatan 121D
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.retailhouse.se/
  
Platsannons

Fordonslackerare

För kunds räkning söker vi en erfaren fordonslackerare till Motala.

Vi söker en utbildad billackerare med lång erfarenhet och bred kompetens.
Du som söker är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett team.

Som person har du hög arbetsmoral, är flexibel, serviceinriktad och fysiskt uthållig.
Du måste vara ansvarsfull och noggrann och tala och skriva bra svenska.

Är du den vi söker?
Maila din ansökan till oss idag på: jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du CV med referenser, en kort presentation med profilbild samt kopior på dina certifikat.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.

Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält.
Publiceraddatum: 2015-07-14
Yrkesbenämning: Fordonslackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Personlig handläggare

Vi söker ett antal Personliga handläggare till Avdelningen för sjukförsäkring

Placering Motala

Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare har du ett viktigt uppdrag: Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan, att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. I arbetet gör du kvalificerade utredningar och beslutar rätt till ersättning. Varje kund har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. Du ger förutsättningar för kunder och samarbetspartners att medverka aktivt i processen, oftast genom personliga möten och har ansvaret för hela kundengagemanget. Du medverkar till att kunden ska kunna klara sig själv och sin försörjning.

Just nu söker vi både personliga handläggare med inriktning samordning samt inriktning sjukpenning.

När du arbetar med samordning möter du kunder som på grund av sjukdom eller skada helt eller delvis saknar arbetsförmåga. Kunderna har ofta en komplex livssituation och har behov av samordnade rehabiliteringsinsatser. Ditt arbete präglas av tidiga och aktiva insatser till kunderna utifrån var och ens unika situation och behov. I arbetet utreder du kundens behov av rehabiliterande åtgärder, stödjer kunden i kontakten med andra aktörer och skapar förutsättningar för effektiv samverkan. Detta innebär att du leder och samordnar möten. Dina viktigaste externa kontakter är arbetsgivare, Arbetsförmedlingen samt hälso- och sjukvården. I tjänsten ingår många möten tillsammans med kund och samarbetspartners utanför Försäkringskassans kontor.

När du arbetar med sjukpenning handlägger du kunders ärenden, som på grund av sjukdom eller skada, saknar arbetsförmåga, men har bedömts kunna återgå i sysselsättning utan eller med mindre insatser från Försäkringskassan. Arbetet innebär att utreda och besluta om kundens rätt till ersättning. Du arbetar rättssäkert och gör effektiva bedömningar som leder till rätt beslut i rätt tid. I arbetet är det viktigt att skapa trygghet och delaktighet för kunderna så att de på egen hand kan återgå i sysselsättning. Du möter kund via dator eller telefon.

Som personlig handläggare kommer du arbeta i team, vilket innebär att man gemensamt ansvarar för resultat, planering och fördelning av arbetet. Du kommer också arbeta med Lean och ständiga förbättringar för att skapa så bra förutsättningar för kund som möjligt.

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos kunder och samverkanspartners
• samarbetar effektivt och stödjer kunder och samarbetspartners för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga och ett coachande förhållningssätt
• är handlingskraftig
• har datorvana
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du:har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighethar goda kunskaper om hur man professionellt möter människor i svåra livssituationerVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster, både inom Sjukpenning samt Samordning. Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. Resor ingår i tjänsten som Personlig handläggare Samordning. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Om du har frågor, kontakta

Rekryterande chef: Susanne Karlsson, telefon 010-115 34 21 eller Reneé Berglund, telefon 010-114 42 17 (för frågor om tjänsten). Fackförbundet ST: Lotta Larsson, telefon 010-114 28 38eller Johan Karlsson, telefon 010-112 29 96. Saco-S: Kerstin Johannesson, telefon 010-111 68 14 eller Tommy Persson, telefon 010-118 66 40, Seko: Tobias Schelin, tel 010-113 92 50. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2015-08-10 märkt med diarienummer 032806-2015. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.


Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.
Publiceraddatum: 2015-07-13
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens:
Webbplats: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=7057%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
103 51 Stockholm
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  

Platsannons

Junior konstruktör för rekrytering till Greiff i Motala

Greiff Industrimiljö är Sveriges ledande leverantör av anläggningar för industriell lackering. Nu söker Greif efter sin nästa konstruktör för en spännande roll. Om du är hungrig på nya utmaningar, är lösningsorienterad och trivs med att samarbeta är det här en tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Greiffs räkning en junior konstruktör till teknikteamet i Motala. Hos Greiff kommer du att bli en kugge i ett dynamiskt företag, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. Tjänsten passar därför dig som tycker om att ha en varierad arbetsdag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Om du önskar att komma i kontakt med oss, går det bra att maila ansvarig rekryterare, så ska vi hjälpa dig att räta ut dina frågetecken.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Greiff..

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos Greiff kommer du att stötta upp befintliga projekt men också arbeta med att korrigera och förbättra företagets standardprodukter. Produkterna kan vara allt från fläktar, sprutboxar, härdugnar och vattentorkare, till olika tvättar. Genom att se över Greiffs befintliga produkter kommer du också att lära dig dem och bygga upp din egen erfarenhetsbas att stå på inför framtiden.

Sammanfattningsvis kommer du att:


* Skapa layout- och detaljritningar i 2D & 3D CAD
* Korrigera detaljritningar för Greiffs standardprodukter.


Tjänsten passar dig som vill utvecklas som konstruktör hos ett företag på frammarsch. Hos Greiff tillåts du utvecklas i ett högt tempo med trevliga kollegor.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom maskinteknik och konstruktion samt har konstruktionskunskaper från tidigare jobb.

Efterfrågade specifika kompetenser:


* Kunskaper i AutoCAD eller annat jämförbart 2D-program.
* Kunskaper i 3D CAD. På Greiff använder man Inventor.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
* B-körkort.


Som person är du:


* Social och utåtriktad. Du trivs med att träffa både kollegor och kunder.
* Praktiskt lagd. Kanske gillar du att meka eller skruva isär tekniska apparater?
* En teamplayer. Du trivs med att arbeta i grupp.


Om du har några frågor om tjänsten, är du välkommen att maila dem till ansvarig rekryterare så ska vi hjälpa dig med dina frågor. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Greiff Industrimiljö AB är Sveriges ledande leverantör av anläggningar för industriell lackering. Under mer än 70 år har vi byggt upp vår kompetens i att projektera och installera miljöriktiga arbetsplatser och produktionsanläggningar för lackering med pulver- eller våtlack.

Våra ingenjörer är kreativa och effektiva när det gäller att hitta lösningar med låg driftskostnad och minimal påverkan på arbetsmiljö och omgivning.
I vårt sortiment hittar du allt från standardprodukter för lackering, slipning och tvättning, som sprutboxar och sprutskåp, till anläggningar med mycket hög automatiseringsgrad. Vi levererar helautomatiska anläggningar och lackeringssystem.
Publiceraddatum: 2015-07-11
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 08:00 - 17:00Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-11
Referens: 14959296
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/junior-konstruktor-for-rekrytering-till-greiff-i-motala/14959296?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Kombitjänst Handledare i daglig verksamhet och stödboende

Vid Vätterns vackra strand hittar du Motala. En plats där människor mötts i 8 000 år. Idag en stad full av liv och med en stark prägel av sitt vattenläge. Närheten mellan levande stadsliv och sjö ger livskvalité till våra 42 000 invånare. Just nu pågår stora framtidssatsningar i staden som varje år är stolt värdkommun för världens största motionslopp på cykel, Vätternrundan.

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamhet med ca 330 tillsvidareanställda, är en utförareverksamhet riktad till personer mellan 18-65 år. Vi styrs av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av individen i centrum och samverkan mellan alla dess delar för att kunna tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
Att utifrån individuellt anpassad sysselsättning ge stöd och handledning till personer med olika grad av funktionsnedsättningar. Arbetet som handledare innebär att ge deltagarna möjlighet till personlig utveckling, meningsfull sysselsättning och social samvaro. Handledarens främsta uppgift är att stimulera individer till eget ansvar, att ta initiativ till utvecklande arbetsuppgifter och att överbrygga de hinder som kan finnas för att närma sig samhället. Att handleda kan innebära att arbeta "med händerna på ryggen". I tjänsten ingår att ha många kontakter såväl med interna som med externa samarbetspartners, varför god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga är nödvändig.

Arbetet på Möbelförrådet innebär att man arbetar med en målgrupp som har beslut enl LSS och enl SoL för behov av arbetsliknande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bl a att utföra interna och externa uppdrag, bl a hantering av kommunens möbler, skogsarbete, fordonstvätt, gräsklippning, industriarbete. I tjänsten ingår att köra lätt lastbil.
Alla arbetsuppgifter ska kunna utföras av all ordinarie personal enl schema.

Arbetet på Styvingevägen innebär att ge stöd till brukare enskilt i brukarens lägenhet, på fritiden och i det sociala livet. Stödet kan innefatta alla delar av livet såsom hygien, hemmets skötsel, planera, inhandla och laga mat.

Hälso- och sjukvårdsuppgifter utförs på delegation från sjuksköterska. Kontakt med anhöriga och företrädare ingår i arbetet. Vi arbetar med kontaktmannaskap.


KVALIFIKATIONER
Barnskötare, undersköterska, skötare, vårdare eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet från psykiatri samt av rehabiliterande- och habiliterande arbetssätt. Erfarenhet av personer med varierande funktionsnedsättning är meriterande samt erfarenhet av sysselsättning/Daglig verksamhet.

ÖVRIGT
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vänligen respektera att vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-07-10
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Kombitjänst Schema. Schemalagd arbetstid några vardagar i veckan samt arbete varannan helg på boende. Ob-tid ingår, veckoarbetstidsmått 38,25 tim även jour kan ingå. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 Tillträde snarast önskvärt.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-05
Referens: SoF 24/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9bc9df81-38f4-4165-86d7-5d77017cf400&TK=98f8d581-bc33-460f-aaab-b3e3c9eb887f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Område 8 - Daglig verksamhet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Brandingenjör Samhällsskyddsavdelningen

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Vid Vätterns vackra strand hittar du Motala. En plats där människor mötts i 8 000 år. Idag en stad full av liv och med en stark prägel av sitt vattenläge. Närheten mellan levande stadsliv och sjö ger livskvalité till våra 42 000 invånare. Just nu pågår stora framtidssatsningar i staden som varje år är stolt värdkommun för världens största motionslopp på cykel, Vätternrundan.

Räddningstjänsten verkar i två kommuner, Motala och Vadstena, och är en av fem enheter inom Plan- och miljöförvaltningen, där även stab, lantmäteri, bygglov- och miljö- och hälsoskyddsenheten ingår. Det är förvaltningens största enhet och består av en heltidsstyrka och 3 deltidsstyrkor med totalt ca. 100 anställda. Tjänsten är placerad på brandstationen i Motala, en station som är nybyggd sedan snart tre år tillbaka.


ARBETSUPPGIFTER
Räddningstjänsten har genomgått stora förändringar under de senaste åren. Det är idag en modern organisation uppdelad i tre enheter med goda förutsättningar för att fortsätta arbetet med att bland annat höja kvalitén i levererade tjänster inom såväl den förebyggande som operativa verksamheten. Som medarbetare är det du som både förvaltar det som är positivt och bidrar/initierar till utveckling av det som kan förbättras. Du tar under ledning av avdelningschefen och tillsammans med dina medarbetare stort eget ansvar för verksamheten.

Vi söker nu dig som är brandingenjör och är intresserad av att arbeta med samhällsskyddsfrågor. Du förväntas att utföra tillsyn, granskning, riskhantering, utbildning och information vilka är några av de delar som faller inom ramen för Samhällssyddsavdelningen. Som brandingenjör hos Räddningstjänsten Motala-Vadstena kan du även komma att bli delaktig i verksamhetens övriga områden. Kort sagt – en brandingenjör hos oss behöver vara en mångsysslare.

Beredskapstjänst kan komma att bli aktuell beroende på utvecklingen i länet samt individuell kompetens och intresse.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är som person trygg i dig själv samtidigt som du är flexibel. Du är bra på att samarbeta, är lyhörd till andras synpunkter och skapar engagemang och delaktighet genom ditt sätt att vara. Vi tror också att du behöver kunna kommunicera på ett tydligt sätt, vara strukturerad i ditt arbete och ha höga ambitioner för att leverera en bra kvalité i ditt arbete. Du är inte rädd för att stå upp för dina åsikter och att prova nya vägar.

Du har en brandingenjörsexamen och B-körkort. MSBs påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer är meriterande.


ÖVRIGT
Tillträde sker efter överenskommelse, beroende på behov av introduktionsutbildning m.m.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-10
Yrkesbenämning: Brandingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-12-31
Referens: PMF 10/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3348386b-0d67-4029-aba9-6326ce4aecca&TK=feb2cf6b-3e44-4dc6-b445-cd4783ae728a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Räddningstjänst
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/raddning
  

Platsannons

Husmusen AB söker Lustkonsulter/Homepartysäljare

Söker Du ett stimulerande och spännande jobb?

Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som kan arbeta i Motala kommun. Arbete kan även förekomma utanför kommunens gränser.

Vi på Husmusen AB har arrangerat lyckade Homepartyn i över 15 år. I arbetet ingår att visa upp det sortiment som du har med dig, svara på frågor och finnas där för kunden. Partybokningarna är oftast förlagda till helger.

Vi vill att du som person är öppen, glad, och har ett intresse för sex och samlevnad för att kunna genomföra ditt arbete på bästa sätt. Det finns stora möjligheter att tjäna pengar. Det är ditt eget driv och hur mycket du arbetar som avgör hur mycket du tjänar.

Vi har ett brett sortiment som består av leksaker för vuxna, underkläder, och mycket mer. Du får utbildning på sortimentet, och har en tät kontakt med arbetsledare och kollegor. Allt för att du skall känna dig trygg och för att du skall kunna utvecklas i ditt arbete och som person.

Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter, semesterersättning och skatter.

Tystnadsplikt är en självklarhet för våra säljare, för att våra kunder skall känna sig trygga med oss!


Vi vill att du som söker:

- Har några års arbetslivserfarenhet och minst ett års erfarenhet från försäljning.
- Har körkort och tillgång till bil.
- Har tillgång till Internet.
- Har ett städat inre och yttre.
- Har lätt för att prata inför grupp.
- Har god social kompetens och är mycket serviceinriktad.
- Har ett intresse för produkterna som vi arbetar med.
- Kan ta egna initiativ, är driftig och ansvarsfull.
- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Meriterande:

- Vi ser gärna kvinnliga sökanden då våra produkter i huvudsak vänder sig till kvinnor och då du behöver vara rådgivande i vissa frågor samt att vår kundgrupp nästan uteslutande består av kvinnor.
- Att du har deltagit i, eller anordnat Homepartyn tidigare.
- Vi ser det som positivt att du har livserfarenhet.

Skicka en personlig ansökan via e-post eller per brev. Där du berättar vem du är och varför du söker jobb hos oss.
Publiceraddatum: 2015-07-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvionsbaserad lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@husmusen.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HUSMUSEN AB
Box 11
68121  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Skolgårda är en skola med skolår F-9. År F-6 är en integrerad verksamhet med förskoleklass, grundskola och fritids. Personalen arbetar i tre arbetslag med ca 100 elever per lag. Fritidspersonalen ingår i arbetslagen. Skolår 7-9 arbetar också i tre arbetslag med cirka 100 elever per lag och 8-10 lärare med olika ämneskompetens.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på mellanstadiet med alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter. Mentor i årskurs 6.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare 1-7 med behörighet i svenska och matematik. Önskvärt med bred behörighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från likande uppdrag.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 312/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=450bd758-81dc-49c8-9010-43b350bf2083&TK=102eae42-86f2-48d2-9e9c-63b523c39b5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Skolgårda F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Platschef till Motala

Espresso House söker en Platschef till Motala
Ditt framtida jobb?

Som platschef på Espresso House driver du din egna coffee-shop i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du drivs av att vara där det händer och tillsammans med dina baristor säkerställer ni att våra gäster får världens bästa kaffeupplevelse. En viktig roll som platschef är att vara en stark ledare med en förmåga att både leda och fördela arbete samt att utveckla våra framtida stjärnor. Som platschef investerar du tid och engagemang och arbetet är mer en livsstil än ett jobb. Dina övergripande arbetsuppgifter är att motivera och driva försäljning. Du har det fullständiga ekonomiska ansvaret för din coffee shop och följer dagligen upp dina resultat mot budget. I arbetet ingår också att ansvar för beställningar, hygiensäkring och schemaläggning. Du rapporterar till distriktschef.

Vad erbjuder du oss?


• Du är en naturlig ledare som har förmågan att få med dig dina medarbetare
• Du är en förebild som får andra människor att utvecklas
• Du är en sälj-och serviceinriktad person som brinner för att vara där det händer
• Du förstår vikten av att renlighet, ordning och struktur är förutsättningar för ett effektivt arbetssätt
• Du är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som aldrig nöjer dig med en andra plats
• Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem
• Du är en person med en stor dos energi som du gärna delar med dig av till andra

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss.

Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Din bakgrund


• Du har haft personalansvar och du är van att leda andra människor
• Du har förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
• Du har tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
• Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position

 

Övrigt

Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via vår hemsida.
Rekrytering sker löpande.

Kollektivavtal med Unionen
Publiceraddatum: 2015-07-09
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats: http://www.espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjaenster/?rmpage=job&rmjob=652%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Espresso House
Kungsgatan 37
11156  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.espressohouse.se
  

Platsannons

Fritidspedagog 100% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Smedsby enhet är en f-6-skola med ca. 50 elever i åldersblandade klasser. Skolan har en utomhusprofil vilket innebär att viss del av undervisningen läggs utomhus. Fritidshemmet arbetar aktivt utifrån profilen i sin verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete inom fritidshem och skola med barn i åldrarna 6 - 12 år. Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med inriktning fritidshem alt fritidspedogexamen. Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och utomhuspedagogik är meriterande. Erfarenhet av arbete i fritidshem.
Publiceraddatum: 2015-07-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Individuell lön enligt avtal. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-12-31 . Allmän visstidsanställning under tiden 2015-08-10 - 2016-12-31 med ev förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 320/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07149c38-0f05-4d16-ab0b-ad16fb564ade&TK=c2023839-ada1-42c8-9c42-6e3a416e6695
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  
Platsannons

Undersköterska Röntgenkliniken Motala/Mjölby

Vill du vara en av oss på Röntgenklinken i Motala/Mjölby? Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Röntgenkliniken i Motala är en av tre röntgenkliniker som är en del av Diagnostik Centrum, DC. Vi är idag ett 50-tal medarbetare på kliniken såsom radiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Kliniken har en god stämning och ett öppet klimat, där alla är delaktiga. Medarbetarna känner stor stolthet att vara en del av verksamheten. Vi arbetar mycket med patientsäkerhet, kvalitet samt utveckling och utbildning av alla yrkesgrupper. Kliniken bedriver en omfattande verksamhet, med akutfunktion för cirka 90 000 personer i västra regionen. Vi utför cirka 50 000 undersökningar/år, i form av konventionell röntgenteknik, datortomografi, ultraljud, magnetresonanstomografi, koloskopi, samt viss interventionell behandling.
Största delen av verksamheten sker dagtid men vi har även jourverksamhet kvällar och helger. Röntgensjuksköterska och undersköterska finns i tjänst till 21.30 för att sedan övergå i beredskap. Läkarberedskap fram till 22.00 alla dagar, under natten hanteras sedan jourarbetet av radiologer i Sydney.

Vår vision är att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi ska erbjuda adekvat bild- och funktionsmedicinsk diagnostik och behandling i rätt tid med hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi samarbetar med varandra mot gemensamma mål och respekterar alla vi möter, det skapar glädje och en trivsam arbetsplats.
Vi arbetar aktivt för en hälsofrämjande och friskvårdsinspirerande arbetsplats genom att ta till vara på den breda kompetens och vilja som finns i medarbetargruppen, uppmuntra och erbjuda möjlighet till delaktighet och utveckling för alla.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter består av att assistera och vara behjälplig vid olika röntgenundersökningar. Du har ett stort ansvar för patientens omvårdnad vid förberedelse och förflyttningar. Du arbetar i team med röntgensjuksköterska och läkare. Tillsammans med röntgensjuksköterska ansvarar och planerar du att patientundersökningar följer förberedelse och tidscheman. Du skall följa metoder, rutiner, strålskydd och andra föreskrifter som finns på avdelningen. Du kommer att kontinuerligt använda dig av våra datasystem i patientarbetet.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av vårdarbete. Datakunskap och tidigare vårdarbete inom röntgen är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. Du arbetar mot verksamhetens mål, har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår rotation med dag, kväll, helg och beredskap.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:                                                                                                         
Enhetschef, Cecilia Pettersson, 010-104 75 82, cecilia.pettersson@regionostergotland.se                                                                                                                                
Enhetschef, Camilla Holta, 010-104 72 29, camilla.holta@regionostergotaland.se

Facklig företrädare för Kommunal: Sandra Blixt, 010-104 72 29.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2015. Då vi arbetar löpande med vårt urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.


Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratx
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5485%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Drivna och erfarna svetsare

Kundföretaget

Vi söker personer som vill arbeta inom svetsning för ett kommande behov hos en av våra kunder i Motala-området.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har lång erfarenhet av svetsande produktion i svetsmetoderna MAG, TIG och MMA.I arbetsuppgifterna ingår att följa och förstå ritningsläsning samt att svetsa i grova material storlekar. Du får möjlighet att arbeta självständigt och att ta egna beslut. Egen visuell kontroll genomförs.

Tjänsten omfattar heltid- och skiftarbete.


Din profil

Är du van vid att arbeta i högt tempo och har god kännedom om svetsutrustningar så kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna.
Din goda arbetsmoral och noggrannhet kommer väl till pass i denna tjänst.

Det är meriterande om du innehar godkända svetsarprövningar:
- MAG 136/138, TIG 141, MMA 111

- Travers, säkra lyft och B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med påläggssvetsning
samt innehar truckkort AB.


Vårt företag

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens: 2339
Webbplats: http://www.montico.se/jobbannons.aspx?jaid=2339
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Montico AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  

Platsannons

Gymtillskott's Elit-division - Gymtillskott.com

Kan du svara på var och en av dessa 5 frågor:

1. Är träning en självklar del av ditt liv?
2. Tycker du att det är intressant med kost?
3. Försöker du ständigt att utvecklas och lära dig nya saker?
4. Vill du tjäna extra pengar?
5. Är försäljning något du tycker är kul?

Om du svarat "Ja" på minst tre av dessa frågor så är detta det mest viktiga och spännande meddelande du någonsin kommer att läsa! Och här är varför: Just nu, efter snart fyra år online så utökar vi vår verksamhet.
Detta ger dig chansen att få komma med i "Gymtillskott's Elit-division".

Genom att komma med i Gymtillskott's Elit-division så kommer du att få lära dig om träning, kost och försäljning, samtidigt som du tjänar extra pengar. Är det någon hake undrar du? ja det kan man säga.

Är du kvalificerad?
Här är några exempel av vad för person vi letar efter:
- Du tränar på gym och folk frågar gärna dig om råd vad gäller träning och kost.
- Du har under en längre tid varit med i någon lagsport eller förening och känner medlemmarna väl.
- Du har en stor umgängeskrets inom gymvärlden.
- Du är en energifylld och glad person som alltid stävar efter att göra det bästa i alla situationer.

Blir du utvald så får du chansen att utvecklas och tjäna pengar efter din egna arbetsvilja som hemmaförsäljare.
Du bestämmer själv hur mycket tid och energi du vill lägga ner, ju mer tid du lägger desto mer pengar har du chans att tjäna. Vi ger dig betalt efter hur mycket du har sålt per månad.

Om du tycker att du är en lämplig kandidat så tveka inte att skicka in din ansökan till: jobb@gymtillskott.com där du berättar lite mer om dig själv och hur du tror att just du är rätt person för detta uppdrag.
Om detta inte känns som något för dig så kanske du känner någon det passar in på?

Antagningar sker löpande!
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHemförsäljning, 1-40h/vecka - Du väljer självProvisionsbaserat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@gymtillskott.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prow AB

46830  Vargön Sverige
Hemsida: www.gymtillskott.com
  

Platsannons

Daglig verksamhet, Handledare, 2-5 tjänster, 75-100%

Sociala Resursverksamheten med ca 330 tillsvidareanställda, är en utförareverksamhet riktad till personer mellan 18-65 år. Vi styrs av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av individen i centrum och samverkan mellan alla dess delar för att kunna tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet i Motala står inför en omorganisation för att ännu bättre möta behovet för målgruppen personer med autism. Tjänster kommer att fördelas på antingen arbetsplatsen Vågen eller i skogsverksamheten Offerby. Verksamheten startar och tillsättning av tjänster sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Daglig verksamhets uppdrag är att utifrån individuellt anpassad sysselsättning ge stöd och handledning till personer med funktionsnedsättning. Arbetet som handledare innebär att ge deltagarna möjlighet till personlig utveckling, meningsfull sysselsättning och social samvaro. Handledarens främsta uppgift är att stimulera deltagarna till eget ansvar, att ta initiativ till utvecklande arbetsuppgifter och att överbrygga de hinder som kan finnas för att närma sig samhället. Arbetet innebär ofta att arbeta "med händerna på ryggen". I tjänsten ingår att ha många kontakter såväl med interna som med externa samarbetspartners, varför god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga är nödvändig.

Skogen Offerby
Arbetet kommer att läggas upp individuellt för varje person och består av uppgifter i första hand utomhus. I arbetet ingår arbetsuppgifter i skogen såsom att handleda deltagare året runt i att såga, packa ved, röja ris, vandra och laga mat utomhus. Arbetsuppgifterna kan också vara förlagda till externa arbetsplatser. Arbetssättet är strukturerat utifrån tydliggörande pedagogik (TEACCH).

Vågen
Arbetet kommer att läggas upp individuellt för varje person och består av uppgifter såväl inomhus som utomhus. Fokus är att skapa goda möjligheter till att finna meningsfull sysselsättning, gemenskap med andra och att närma sig samhället med stöd och på sina egna villkor. Arbetsuppgifterna kan också vara förlagda till externa arbetsplatser. Arbetssättet är strukturerat utifrån tydliggörande pedagogik (TEACCH).

KVALIFIKATIONER
Utbildad barnskötare, undersköterska, skötare, vårdare eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Eftergymnasial utb eller högskoleutbildning inom området funktionsnedsättning autism eller pedagogik är meriterande.
TEACCH-utb och/eller erfarenhet av arbete med personer med autism. Minst 3 års erfarenhet av arbete inom sysselsättning och/eller boendeverksamhet. Har du en bred erfarenhet av personer med varierande grad av funktionsnedsättning är det meriterande.

Körkort B erfordras. Arbetsplatsen i skogen ligger på c a 10 minuters bilväg från Motala centrum varför tillgång till egen bil är nödvändig.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att klara arbetet krävs en god fysisk grundkondition samt uthållighet i form av tålamod. Arbetet kräver att man kan vara tyst tillsammans med andra.
Du ska vara: lösningsfokuserad och se möjligheter, flexibel i ditt sätt att anpassa arbetsuppgifter efter deltagare och lyhörd för deltagares önskningar och behov.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid. Kan komma att kombineras med annan arbetsplats inom SRV, schemalagd arbetstid (kväll, helg) Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-17 Vänligen ange tydligt i ansökan om du är intresserad av Vågen eller skogen.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: SoF 23/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5937b64e-0d84-496f-bccf-f494ccc45c7d&TK=d4524145-ecff-4717-8670-762d47d3abae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Område 8 - Daglig verksamhet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bitr. Utbildningsledare YH kvalificerad skötare; psykiatisk vård & omsorg(v

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Den kommunala vuxenutbildningen i Motala omfattar grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, undervisning i svenska för invandrare, yrkesutbildning för vuxna, särskild utbildning för vuxna och högskoleutbildning.
Utbildningarna anordnas både i kommunens egen regi och av andra utbildningsanordnare. Inom vuxenutbildningen arbetar ca 60 lärare. Undervisningen bedrivs vid Carlsunds Utbildningscentrum samt Platengymnasiet.

ARBETSUPPGIFTER
Vuxenutbildningen i Motala kommun söker ytterligare en biträdande utbildningsledare till Yrkeshögskoleutbildningen, YH, ”Kvalificerad skötare inom psykiatrisk vård och omsorg”. Utbildningen är på 2 år i distansform och innefattar närträffar varje månad.

Din roll är att ha ett helhetsperspektiv på utbildningen och att skapa bra förutsättningar för de studerande att utvecklas i sina studier.

Du kommer bland annat arbeta med att:
- att utveckla kursplanerna och betygskriterierna
- validering
- marknadsföring av utbildningen
- schemaläggning
- undervisning
- betygssättning
- elevkontakter
- administration
- kvalitetsarbete

Beroende på din bakgrund och kompetens kan du komma att undervisa i några av följande kurser:
- Grundläggande psykatri
- Etik, bemötande, kommunikation
- Människan ur ett socialt perspektiv
- Psykisk ohälsa ur ett mångkulturellt perspektiv
- Psykisk ohälsa, kriminalitet och missbruk

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en lång och bred erfarenhet av Vård och omsorg med inriktning på psykiatri. Vi ser med fördel att du har en pedagogisk utbildning. Du måste ha ett engagemang och intresse för att föra denna erfarenhet vidare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid urvalet.

Du ska ha mycket god branschkännedom och ett stort kontaktnät. Du har förmodligen en högskoleutbildning i grunden samt en gedigen arbetslivserfarenhet som du gärna delar med dig av.

Som person är du öppen och flexibel. Eftersom jobbet innebär många kontakter både inåt och utåt trivs du med att samarbeta och är lyhörd.

Som ledare är du full av entusiasm och engagemang och kan motivera andra. Du behöver vara initiativtagande och självgående och kunna se kreativa lösningar. Arbetet kräver också att du är duktig på att planera, organisera och strukturera och att du känner ett stort ansvar för att uppfylla givna mål och kvalitetskrav.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 50-100 % Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-17 Allmän visstidsanställning under ovanstående period.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 325/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=77b00aca-53c9-4649-be1f-778fb8353ed9&TK=0038f9a8-3439-42ef-9c9e-1af4e3789cca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Vuxenutbildning
Motala
59186  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingssekreterare Familjeteamet 100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamheten barn/ungdom med ca 55 tillsvidareanställda, är en utförarenhet som med barnet/ungdomen i fokus organiserar och samordnar olika verksamheter rörande barn, ungdom och familj vad gäller såväl traditionella IFO-verksamheter som LSS-verksamheter. Enheten verkställer de olika insatserna enligt LSS-lagen samt utför såväl förebyggande arbete som stöd- och behandlingsarbete enligt Socialtjänstlagen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i Familjeteamet som är en arbetsgrupp på 12 personer. Familjeteamet ger stöd och behandling till familjer, barn och tonåringar i svåra livssituationer.

Arbetet grundas på utredning och biståndsbeslut och genomförs tillsammans med familjen utifrån en gemensam genomförandeplan. Familjeteamet tillämpar MSA, Multi Systemiskt Familjearbete. I arbetet ingår såväl motivationsarbete, samtalstöd,
nätverksarbete, samarbete med andra aktörer. Behandlingen sker både i hemmiljö och vid Familjeteamets lokaler.


KVALIFIKATIONER
Du skall ha examen som socionom, socialpedagog eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av stöd/behandlingsarbete med barn och ungdomar.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Kvällsarbete förekommer. Beredskap i hemmet var 12:e vecka. Visstidsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. . Tjänsterna är två vikariat på ett år vardera.Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: SoF 137/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4480e9fe-31b0-4316-8113-c81754e18dac&TK=00071d75-d965-45ef-a78d-4f2e448084cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Sociala resursverksamheten barn/ungdom
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Bild 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Vättern består av den centralt liggande Vätternskolan ( skolår F-6 med fritidshem), förskolan Vättern( treavd.) i direkt anslutning till skolan samt den fristående förskolan Ekparken ( tre avd.) som ligger med skogen inpå knuten i kanten av Bondebacka. Vi är c:a 80 vuxna som arbetar på enheten och har 450 förskolebarn och elever.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i bild samt alla i övrigt tillhörande arbetsuppgifter på Vätternskolan, en skola med estetisk profil. Undervisning i år 1-6.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet i bild år 1-6.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

På grund av övertalighetsarbete sker tillsättning i första hand med personal som innehar tillsvidareanställning inom bildningsförvaltningen.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Ansökningstiden kan ev. komma att förlängas.
Publiceraddatum: 2015-07-07
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 329/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a8d350f-c16c-4dd0-8571-b4897c03b386&TK=3e03e487-0184-4c79-ab55-91d26cee1201
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Vätternskolan
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdbiträde

LM Service och Omsorg söker en vårdbiträde till hemtjänst med särskilt dialekt syrisk/arabiska samt syrianska.
Du ska ha kunskaper och förståelse om kultur och tradition för speciella brukare.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-06
Referens: Vårdbiträde
Webbplats:
Epostadress: leman.m@lmso.se
Övrigt: Du kan ansöka via mail, post eller ringa till Leman Morad 076-2280809
Arbetsplats: 
Adress: LM Service och Omsorg

59173  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 4-9, Sv/SVA/En 70-100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Zederslundsskolan är en skola med skolår 7-9 – Kunskap i Centrum.
36 tillsvidareanställda och 352 elever.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Svenska, SVA och Engelska samt alla till yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.
Du ska jobba enligt de mål som kursplanen föreskriver.
Ditt ledarskap i klassrummet är av stor vikt för att nå resultat.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som anger behörighet i , Svenska, SVA samt Engelska för skolår 7-9.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 70-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 285/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0398c4ac-616f-4df9-b0ca-76b058a4a3a4&TK=b7d23afd-b0f9-4865-980a-36a9a33d2fd7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Zederslund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/zederslundsskolan
  
Platsannons

Personlig assistent till 8årig pojke

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent för arbete hos en aktiv pojke på 8 år som har diagnosen autism. Pojken bor tillsammans med sin familj i Motala. Han går i förskolan på vardagarna och behöver ditt stöd efter skolan och under helgerna. Han tycker om att busa, springa runt och leka båda ute och inne. I arbetsuppgifterna ingår bland annat grundläggande behov som exempelvis kommunikation med omvärlden, hjälp vid måltider, av och påklädning samt hygien.

Det är ett krav att du som söker tjänsten har erfarenhet av diagnosen autism och av utåtagerande beteende samt erfarenhet av kommunikation via bilder.

Du bör ha ett intresse av att jobba både ensam och i hemmet tillsammans med familjen. Vi ser gärna att du är en kvinna i 25-55 årsåldern som är observant, öppen, ödmjuk och med mycket tålamod. Det är även viktigt att du har en god fysik för att kunna delta i pojkens aktiviteter och i hans tempo. Det är även viktigt att du har ett engagemang och hjärta för att arbeta med barn med funktionshinder.

Det finns allergi för pälsdjur samt för parfym inom familjen, därmed kan du själv inte ha något husdjur eller använda parfymerade produkter (parfym, hygienprodukter, sköljmedel etc). Det är även viktigt att du har god hygien och god hälsa samt är noga med att inte gå till arbetet vid egen sjukdom.

Tjänsten är en schemarad på 62,5%.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort krävs, tillgång till egen bil är ett stort plus.
 
Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är en schemarad på 62,5% med goda möjligheter till utökad schemarad framöver vid semesterledigheter. Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Kajsa Lihagen


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-17
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6384%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Är du student och vill bli Ljud & Bildskolans nya måltidsbiträde?

Har du ett flexibelt schema och letar efter ett långsiktigt extrajobb under terminerna att fylla dina tomma luckor med? Vi söker nu för Ljud & Bildskolan i Motala två studenter som kan arbeta som måltidsbiträde.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ljud & Bildskolans räkning två måltidsbiträden för arbete i Motala. Tjänsten är med start i augusti och kommer att löpa fram till och med att gymnasieeleverna går på sommarlov 2016. Arbetet kommer att ske under vardagar mellan 11-13.30, med undantag från lov och studiedagar. För denna tjänst söker vi två måltidsbiträden som kan dela på passen, men för rätt kandidat kan det finnas möjlighet att arbeta samtliga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ljud & Bildskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ljud & Bildskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som måltidsbiträde kommer du att arbeta med att ansvara för måltidsserveringen för skolans elever. Du kommer även att arbeta med att hålla snyggt och rent i matsalen.

Du kommer till exempel att:


* Ta emot matleveranser från leverantörer
* Packa upp och plocka fram för servering
* Förbereda för upphämtning av disk och råkost


Det här är den perfekta möjligheten för dig som har ett flexibelt schema och som ser det här som en möjlighet att dryga ut studentkassan.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1 år kvar på exempelvis högskola eller komvux, alternativt har en annan huvudsaklig sysstelsättning på minst 50%


* Kan arbeta minst 2-3 vardagar/vecka mellan klockan 11.00-13.30
* Har kunskaper i det svenska språket för att eventuellt kunna hjälpa eleverna


Som person är du tålmodig och serviceinriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och det är viktigt att du har en lojal inställning till ditt arbete. Vidare är det är viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att ”kavla upp ärmarna”.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ljud & Bildskolan är en fristående gymnasieskola som idag finns på elva platser runt om i landet. Skolans vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVardagar 11-13.30Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: 14958933
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/ar-du-student-och-vill-bli-ljud-bildskolans-nya-maltidsbitrade/14958933?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Farmaceut ICA Maxi Motala

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

 

Farmaceut

Vi söker nu en utåtriktad farmaceut till nuvarande Cura apoteket- blivande Apotek Hjärtat Motala, med goda kunskaper inom farmaci och god affärskänsla. Vi tror att du trivs bäst när du får arbeta nära kund i en omväxlande miljö. Som person är du engagerad och kan arbeta såväl självständigt som i team, ta initiativ och hitta förbättringsmöjligheter i vardagen. Du uppskattar ett periodvis högt tempo och närheten till stora kundflöden- en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik som Maxi ICA stormarknad Motala. 

Vi är 10 medarbetare på apoteket och erbjuder dig ett team med kunniga arbetskamrater som gärna delar med sig av sina kunskaper både till kunderna och varandra. Vi har ett bra nära samarbete med vår ICA-butik och vår Handlare. Vi har en fantastisk personalmatsal där alla är välkomna. Där serveras luncher lagade i vårt lokala kök. 

Vi har öppet mellan 8-22 alla dagar. Apoteket ligger i Maxi ICA Stormarknad i Bråstorps handelsområde i vackra Motala.

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Ulla Karlsson på mobil 070-2019623

  Vi är på väg. Vart är du på väg?

  

Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Farmacevt/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt övk Enligt övk Enligt övk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1418116/101127?channel=amv&iso=se
Epostadress: ulla.karlsson@ica.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

Administrativ assistent

För kunds räkning söker vi nu en flexibel lagspelare som brinner för administration och service.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ha en central roll i att stötta och avlasta företagets VD med mycket varierande uppgifter. Det kan innebära allt ifrån att renskriva anteckningar, sammanställa dokument, registrera, boka möten och resor till att förbereda och planera sammanträden och konferenser. Då tjänsten är nyinrättad ger den dig som är ansvarstagande utrymme att utvecklas i takt med att uppgifter kan tillkomma.

Din profil

Krav:

Utbildning på gymnasial nivå
Erfarenhet av att arbeta med administration
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
B-körkort

Meriterande:

Eftergymnasial utbildning
Ekonomikunskaper

Vi ser att du som söker är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du förstår vikten av god service och har ett stort intresse för administration. Du trivs i en roll där du stöttar och hjälper till och har öga för detaljer och ?det där lilla extra?.

Välkommen med din ansökan till: jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du ditt CV med referenser och en kort presentation med profilbild.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, välkommen att ansöka redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Resurssköteskejouren söker

För kunds räkning söker vi sjuksköterskor till flera avdelningar på Motala Lasarett. Under sommaren och hösten. Det finns möjlighet att jobba dag/ kväll/ natt, hel eller deltid.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga för sjuksköterska på respektive avdelning.

Om arbetsgivaren

Flexibelt, fritt och säkert! Arbeta var, när och hur mycket du vill.

Välj bland intressanta sjuksköterskeuppdrag över hela Sverige med höga löner och snabba utbetalningar.

Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.


Kvalifikationer

Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Företagsbeskrivning

Resurssköterskejouren hjälper vårdgivare i Sverige med behovsanpassad sjuksköterskebemanning. Vi är ett auktoriserat företag.
Alla våra sjuksköterskor och specialistsköterskor har lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder sjuksköterskor många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om i hela Sverige.
Våra erfarna rekryterare erbjuder både arbetsgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess med hör träffsäkerhet och kvalitet.
Resurssköterskejouren har sitt huvudkontor i centrala Stockholm.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens: 37
Webbplats: http://www.resursskoterskejouren.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=37
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Resurssköterskejouren
Sankt Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.resursskoterskejouren.se/
  
Platsannons

Vi söker skickliga Svetsare

Vi söker nu för en kunds räkning skickliga svetsare till Motala.

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu kompetenta svetsare som kan börja i mitten av Augusti. Arbetet omfattar heltid och vi söker dig som har möjlighet att arbeta skift.
För att klara uppdraget bör du ha erfarenhet av att arbeta med TIG, för detta uppdrag gäller TIG i svetsutrustning och/eller Avvancerad MAG rörtrådssvetning i grov plåt.


Din profil

Vi söker dig som som har ett par års erfarenhet av TIG eller MAG-svetsning 136/138. Vi ser att du har giltiga licenser samt en vana att följa och förstå ritningsläsning. Det är meriterande om du har truckkort A & B samt traverskort.

Du ska vara självständig och trivas med att ta egna initiativ. Du är praktisk lagd samt känner yrkesstolthet. Du tar stort ansvar för det arbete som du utför och är kvalitetsmedveten.


Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens: 1532
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-job?jaid=1532
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Brandmän

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Plan- och miljöförvaltningen arbetar på uppdrag av plan- och miljönämnden och har fyra enheter och en stab. Enheterna är bygglov- lantmäteri och miljö- och hälsoskyddsenheten samt räddningstjänsten.

Räddningstjänsten är en av fyra enheter inom Plan- och miljöförvaltningen där även lantmäteri, bygglovs- samt miljö och hälsoskyddsenheten ingår. Inom räddningstjänsten arbetar 46 heltidsanställda och drygt 50 deltidsanställda. Tjänsten är placerad på brandstationen i Motala, en station som är nybyggd sedan snart 3 år tillbaka.

ARBETSUPPGIFTER
Räddningstjänsten har genomgått stora förändringar under de senaste åren. Det är idag en modern organisation med ambition att tillsammans med samhällsmedborgarna skapa ett tryggt och säkert samhälle. Som brandman förväntas du både att ta dig an vårt operativa uppdrag på ett professionellt sätt och att möta människor i deras vardag i vårt utåtriktade förebyggande arbete. Det är även du som både förvaltar vårt positiva anseende och bidrar/initierar till utveckling av det som kan förbättras. Du tar under ledning av gruppchefen och tillsammans med dina medarbetare stort eget ansvar för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att en större bredd av kunskap och erfarenheter bidrar till att vi bättre kan möta de utmaningar vi ställs inför i vårt arbete, samtidigt som vi lever upp till våra kärnvärden - öppen, stolt och nyskapande. Därför söker vi män och kvinnor med olika bakgrund, exempelvis från vård och omsorg, hantverksyrken, informationsyrken eller IT. Stor vikt läggs på personliga egenskaper såsom viljan att lära och utvecklas, förmåga att kommunicera pedagogiskt och möta människor i olika situationer, initiativkraft, förmåga att leda andra, förmåga att arbeta i grupp, samt praktiskt handlag.

Du skall ha grundläggande behörighet
Du skall ha C-körkort
Du skall ha god fysik och vara simkunnig
Du skall ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande med yrkeslivserfarenhet eller utbildning från räddningstjänst (både offentlig och statlig samt från industri, flygplats eller motsvarande). Du skall uppfylla de krav som vi ställer på hälsa och fysisk förmåga.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Antalet anställningar kan komma att bli fler. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 Eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-20
Referens: PMF 9/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0e8c3d09-00a8-484d-be51-73a426d2f4e6&TK=e14185bf-a2e1-44a9-98dd-520293a72224
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Räddningstjänst
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/raddning
  

Platsannons

Koordinator Daglig verksamhet/sysselsättning, 100% (vik.)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamhet med ca 330 tillsvidareanställda, är en utförareverksamhet riktad till personer mellan 18-65 år. Vi styrs av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av individen i centrum och samverkan mellan alla dess delar för att kunna tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Daglig verksamhet riktar sig till de personer som omfattas av LSS och/eller SoL, som är i yrkesverksam ålder, saknar förvärvsarbete och ej studerar. Daglig verksamhet är ett erbjudande om individuellt anpassad sysselsättning i grupper i egen regi, grupper integrerade på öppna arbetsmarknaden samt enskilda placeringar i företag, föreningar eller organisationer.

ARBETSUPPGIFTER
Koordinatorns arbetsuppgifter innebär att jobba med personer med funktionsnedsättningar i ett arbetsmarknadsperspektiv. Verkställighet av LSS och SoL beslut i form av enskilda placeringar. Samordnande funktion för det kvalitativa utvecklingsarbetet med ansvar att hålla sig uppdaterad med omvärlden vad gäller evidensbaserade metoder. Samarbete med aktörer på arbetsmarknaden såväl internt i organisationen som med arbetsgivare, Arbetsförmedling och Försäkringskassan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst 3-årig högskoleutbildning som är t ex arbetsterapeut, socialpedagog, specialpedagog, socionom eller annan utbildning arbetsgivaren prövar likvärdig.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara relationsskapande. Du måste ha lätt för att ta kontakt och kunna anpassa dig efter situationer och miljöer. Du ska kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Du ska ha fördjupade kunskaper i teori och vetenskaplig metod och samtidigt kunna omsätta detta i praktiken. Du ska ha ett stort intresse för målgruppen och driva deras frågor. Det krävs en god initiativ- och problemlösningförmåga. Du ska kunna sätta dig snabbt in i organisationens värdegrund så att du kan arbeta sjävständigt och kunna vara en god representant för verksamheten.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-15 , upphör: 2016-09-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-05
Referens: SoF 19/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6570d5f4-ffe3-4b66-ab93-84fbfb024a99&TK=956a9f08-db62-416a-b187-427666e5080a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Område 8 - Daglig verksamhet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Guldsmed

Vi söker en utbildad guldsmed som ska arbeta i våran butik. Du ska i ditt arbete designa smycken. Krav är att du är erfaren infattare och webbdesigner inom smycken.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Guldsmed
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1954
Webbplats:
Epostadress: topaz.guld@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GULD COMPAGNIET I MOTALA AKTIEBOLAG
BOX 11
59121  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/teamledare psykiatriska mottagningen Motala

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av arbetsledning. Nu finns det möjlighet för dig att arbeta hos oss som teamledare. Detta är en kombinationstjänst.

I rollen som teamledare ingår arbetsledning för teamet, som består av cirka 18 medarbetare med olika professioner. I samverkan med vårdenhetschefen kommer du att leda teamet enligt uppdrag och uppsatta mål. Utvecklingsarbete ingår som en naturlig del. I den andra rollen, som sjuksköterska ingår arbetsuppgifter som telefonrådgivning, enskilda samtalskontakter, läkemedelsuppföljning, läkemedelshantering.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbetsledning liksom vidareutbildning i psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person måste du ha god samarbetsförmåga då vi samverkar mycket med andra enheter inom psykiatrin och med vårdgrannar. Du måste kunna arbeta självständigt, vara flexibel och strukturerad, det krävs även att du har en personlig mognad och tycker om att arbeta i team.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst från 17 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Berit Andersson, 010-104 82 82 

Teamledare Linda Rickardsson, 010-104 87 68

Facklig företrädare för Vårdförbundet Lena Rangensjö, 010-104 70 66 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 juli 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratefter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5339%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Psykiatrisk mottagning, lasarettet Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Säljare sökes!

Vi söker hårt arbetande, positiva och ambitiösa personer till 100 år gammalt internationellt elektronikföretag.

Du ska demonstrera och leverera våra produkt på förbokade kundbesök hos privatpersoner och företag samt kunna arbeta i Team!
Som Teamleader ska du leda ett team på 1-2 medarbetare.

Tack vare vår kraftiga expansion så behöver vi nya personligheter som ska representera vårt företag i Motala.
Din arbetsplats är Motalas kommun.

Sökande måste inneha körkort och tillgång till egen bil.
Kunna pendla till Örebro minst en gång i veckan.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi internutbildar samtlig personal.


Skicka din ansökan till rekrytering@thermorenab.se

Rekryteringen kommer att starta omgående och vara löpande.
Göm inte att ange ett telefonnummer vi kan nå dig på!

Rekryteringsansvarig
Jessica Nieminen 0707413041
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid18.000Kr+bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@thermorenab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thermo Ren AB
Västra Vinteratan 152
70344  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare Motala

Varmthem är proffs på uppvärmning och besparing. Vi hjälper främst privata hushåll att byta fönster och installera värmepumpar. I snitt spar våra kunder ca 7 000 kWh per år med våra energibesparande produkter.

Vi söker nu en glad och målmedveten säljare till Motala området

Du bör gilla personliga möten då du ständigt träffar nya människor i denna roll. Din förmåga att kommunicera och inge förtroende kommer vara avgörande. Utöver detta bör du ha ett stort eget driv då du oftast arbetar självständigt men samtidigt ska du kunna smälta in och ingå i ett befintligt säljteam. Att du är målfokuserad och säljinriktad ser vi som en självklarhet.

Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet men det är dock inget krav då vi utbildar dig inom försäljning och våra produkter.

Våra kunder är ofta hemma kvällstid. Du bestämmer dock själv dina arbetstider utifrån de kunder du besöker och din egen livssituation. Våra kunder finner vi genom mässor, marknader, telemarketing, hembesök och genom referensförsäljning.

Passar detta in på dig är du välkommen att kontakta oss omgående då vi behandlar ansökningarna löpande.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEn del är fast och en del är beroende på hur försäljningen lyckas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens: Säljare Motala
Webbplats:
Epostadress: cristerglad@varmthem.se
Övrigt: Skicka gärna med ett foto på dig själv.
Arbetsplats: 
Adress: Varmthem i Norden AB
Norra vägen 12
85650  SUNDSVALL Sverige
Hemsida: http://www.varmthem.se
  
Platsannons

Teamledare till Motala Lasarett

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

ISS affärsenhet Sjukvård ansvarar för ett FM-kontrakt (Facility Management) som omfattar vårdenheter i Linköping och Motala på uppdrag av Landstinget i Östergötland. Under 2016 kommer ett nytt avtal att ta sin början där ISS supporterar vårdkedjan och bidrar till landstingets hälsomål.

Det nya avtalet innefattar inre logistik, patientmat, restaurang, cafe, kiosk och lokalvård. Leveransen kommer att ske i en flexibel, multikompetent organisation med fokus på kundens serviceupplevelse oavsett levererad tjänst. ISS ser Teamledaren som en viktig del av vårdkedjan och det nya FM-uppdraget som en möjlighet att effektivt stödja sjukvården i dess verksamhet.

Affärsenhet Sjukvård tar ansvar för vårdens behov av fungerande internservice och därmed en trygg, ren och trivsam miljö för personal, patienter och besökande. Vi är en rutinerad och flexibel samarbetspartner som ligger i framkant när det gäller ny teknik, nya metoder och miljövänliga produkter.

Vi söker nu teamledare till vår verksamhet på Lasarettet i Motala.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:

• Ansvara för att allt arbete utförs enligt gällande instruktioner, med rätt metoder samt uppfyller avtalad kvalitets- och servicenivå.
• Fungera som en länk mellan arbetsledningen och driften.
• Lösa problem som uppkommer i arbetet utifrån gällande instruktioner och/eller i överenskommelse med närmaste chef.
• Bidra till förbättringar och utveckling inom verksamheten samt iaktta eventuella förändringar i kundens servicebehov och göra tillägg i servicen.
• Känna till och arbeta efter överenskommet avtal med kunden.
• Aktivt bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen genom att vara en förebild.
• Ha god kunskap om och följa gällande säkerhetsföreskrifter och arbetsplatsregler.
• Ansvara för att minimera miljöpåverkan genom att hushålla med resurser, t. ex papper, elförbrukning, bränsle etc.
• Arbeta för att uppfylla målet nöjd kund samt bevara en god kundrelation.
• Utföra kvalitetskontroller och hantera eventuella avvikelser från kund.
• Vid behov vara behjälplig med att inventera och beställa material till den egna arbetsplatsen.
• Ansvara för att närmaste chef blir informerad om den löpande verksamheten och eventuella avvikelser.


• Rapportera frånvaro och kalla in vikarier samt föra tidredovisning.
• Upprätta anställningsavtal och medverka vid intervjuer av arbetssökande samt introducera nya medarbetare enligt fastställda rutiner.


50% av din arbetstid kommer du att arbeta operativt med att utföra servicetjänster.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du delar vår vision om att bli det bästa serviceföretaget i världen och att du har en utpräglad känsla för service, både mot kund och mot medarbetare. Du tar ansvar för din egen utveckling och du lär dig ständigt nya färdigheter och kunskaper.

Du är självgående och ansvarstagande och kan arbeta såväl ensam som i grupp. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom ärlighet, förståelse för sin roll i organisationen och förmågan att skapa och utveckla relationer. Erfarenheter av servicebranschen och av arbetsledning är meriterande men det intressantaste är vilka mål och ambitioner du har samt vad du vill göra i framtiden och vad du tror att du kan uppnå tillsammans med oss och kunden.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-25
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=71791A7D8BA94221AA5D8C2A2AE4AEFC
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Årstaängsvägen 11
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  

Platsannons

Underhållschef till Zinkgruvan Mining AB

Vill du vara med och driva och fortsätta utveckla underhållsarbetet under jord för Zinkgruvan Mining? Har du tidigare erfarenhet som underhållschef från ett större producerande företag? Då kan du vara nästa chef till Zinkgruvans underhållsavdelning under jord.  

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. 

Beskrivning av tjänsten

Som underhållschef rapporterar du till företagets gruvchef. Du har totalt ansvar för cirka 60 personer och tre direktrapporterande chefer. Du leder och utvecklar underhållsarbetet tillsammans med dina medarbetare och övriga sektionschefer inom gruvavdelningen. 

I tjänsten ingår också budget-, säkerhets-, personal- och arbetsmiljöansvar, kompetensutveckling av personalen samt administrativt arbete.

Vem är du? 

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en ledarroll.  Du har sannolikt arbetat flera år med underhåll inom industrin eller gruvnäringen. Erfarenhet av Lean eller motsvarande är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem, gärna SAP. 

Som person är du stabil, analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du har lätt för att få kontakt med olika typer av människor. Vidare får du saker att hända och tar ansvar för resultatet.  

Om TNG 

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Underhållschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid/tillsvidareLön/förmåner enl. ö.k.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-08
Referens:
Webbplats: http://www.tng.se/lediga-jobb?jid=5A3B751A-D35C-4E2B-8D7B-88266A2C50E1&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  
Platsannons

CNC-operatör sökes

Vi söker omgående en erfaren CNC-operatör till ett företag i västra Östergötland.

Om oss

OnePartner Group AB är en svensk koncern och vi har ca 600 medarbetare och omsätter 180 miljoner. Koncernen är i dagsläget verksam på ett 20-tal orter, där vi med hjälp av vår lokala kännedom och erfarenhet alltid strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern.
Med våra tre varumärken EPAB, EnPartner och EBS är vi en komplett leverantör av kompetens inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn.
Vi är auktoriserade och verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vår strävan är att alltid ha de bästa konsulterna anställda hos oss.


Dina arbetsuppgifter

Vi (EPAB) söker dig som är CNC-operatör som arbetat med fräs och har god erfarenhet av att jobba i Heidenheim och vill jobba ute hos våra industrikunder i regionen Östergötland. Vi ser att du har minst några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör och har goda kunskaper i att ställa, programmera och att läsa ritningar.
Din profil

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har god känsla för service och framförallt viljan att göra ett bra jobb.
Arbetstiden är dagtid eller skift. Körkort är ett krav, truckkort är meriterande.

Intervjuer sker löpande så välkommen med Din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 722
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=722
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Gymnasielärare i Ekonomiämnen, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Platengymnasiet erbjuder fem nationella program; Ekonomiprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Inom de olika programmen finns det flera olika inriktningar och profiler.

Genom idrottsgymnasiet på skolan har eleverna möjlighet att kombinera studier med en satsning på sin idrott. Det finns både ett lokalt idrottsgymnasium och ett riksidrottsgymnasium för idrotterna segling och triathlon.

På Platengymnasiet finns dessutom fyra program inom gymnasiesärskolan, SFI och vuxenutbildning.
Platengymnasiet har drygt 100 medarbetare, ca 600 gymnasieelever och 150 vuxenstuderande.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Ekonomiämnen samt övriga till yrket förekommande arbetsuppgifter.
På Platengymnasiet arbetar vi i ämneslag och arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för gymnasieskolan med behörighet för undervisning i Ekonomiämnen . Det är meriterande om du även har lärarlegitimation för att undervisa i juridik på gymnasiet. Erfarenhet av undervisning i Ekonomiämnen .

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 281/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ea681ba-791f-4834-8e7e-f3456d7fd6c7&TK=886f9b9c-3ffc-4979-9733-40a60cfbea93
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Platengymnasiet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/sv/Gymnasiet/Platengymnasiet/
  

Platsannons

Byggprojektledare till Zinkgruvan Mining AB

Har du erfarenhet av byggprojektledning? Vill du vara med och driva projektrelaterade fastighetsfrågor i ett framgångsrikt företag? Då kan du vara den byggprojektledare vi söker till Zinkgruvan Mining AB.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. 

Beskrivning av tjänsten

Som byggprojektansvarig ansvarar du för företagets investeringar i byggrelaterade frågor. Du ingår i företagets projektavdelning.

Du är företagets expert gällande byggrelaterade frågor både vad gäller rimlighet, tid och kostnad. Du ansvarar för bygglovshantering och kontakterna gentemot kommunens byggförvaltning. Vidare driver du frågor gällande inköp av mark, frågor rörande företagets skogsinnehav, arrende samt skalskydd.

Vem är du? 

Vi söker dig med relevant utbildning som har tidigare erfarenhet av byggprojektledning.

Som person är du resultatinriktad och välorganiserad. Du är bra på att se lösningarna och skapa lönsamhet i projekt. Dessutom är du van med att ta ansvar för resultat, utförande och budget i de projekt som du driver.

Om TNG 

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid HeltidLön/förmåner enl. ö.k.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-08
Referens:
Webbplats: http://www.tng.se/lediga-jobb?jid=4C1D1FFA-79E9-4E55-8C46-495ED067D2F3&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Skepps i Motala söker lokalvårdare

Kort beskrivning av företaget:
Vi är ett hemservice företag för hemmet,trädgården.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Städning hos våra underbara kunder som vill få rent och fint. Vi gör jobbet rätt från början så slipper vi göra om det. Vi är mycket noggranna.

Beskrivning av kvalifikationer:
Bara vara noggrann och gilla att göra fint hemma hos våra kunder.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidFrån några timmar till heltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: ss
Webbplats:
Epostadress: ofeliaskepp@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skepps i Motala

59161  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare år F-6 So/Sv, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Fågelsta Charlottenborg består av två skolor:
- Fågelsta skola, en skola på landet söder om Motala som arbetar tematiskt och åldersintegrerat. Här finns ca 100 elever. Vi har ett bra samarbete mellan skola och fritids.
- Charlottenborgsskolan som är en mångkulturell skola i Motala med ca 200 elever. Ett av skolans ledord är integration.

I båda skolorna återfinns väl fungerande arbetslag som organiserar och tar ansvar för ämnen, teman och samordningen av de enskilda elevernas studiesociala situation.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Fågelsta skola och ha delat klassläraransvar för en årskurs F-2 vilket innebär att du har samplaneringsansvar med ytterligare en klasslärare. Skolan har ca 100 elever. Vi har 4 klasser fördelat på två stycken F-2, en styck 3-4 och en styck 5-6. Åldersintegrering, och med det långtgående möjligheter till individualisering är det arbetssätt vi använder att för att se till att alla lär sig i sin egen takt Till hösten 2015 kommer vi att vara en skola där varje elev har sin egen Ipad, genom kommunens satsning för en framtidsinriktad och modern skola.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i So,Sv och eng och som brinner för ditt uppdrag.
Vi söker en öppen, flexibel och tydlig pedagog som arbetar medvetet mot de mål som finns uppsatta för grundskolan; läroplan och andra styrdokument. Vi ser gärna att du "brinner" för språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt. Vi hoppas att du som söker gillar att arbeta både självständigt och vara en i teamet. SvA samt att du har en så bred ämnesinriktning som möjligt är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 323/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6808a5a6-6401-45c9-8079-054553b6b95c&TK=b8ef125a-12c9-4b84-8303-ee1f6e9e7889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fågelsta/ Charlottenborg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarier och semestervikarier i vård och omsorg

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kommunledningsförvaltningen består av enheterna stab, kansli, ekonomi, Bemanningscentrum, personal, stadsbyggnad och IT. Förvaltningen ska på kommunstyrelsens uppdrag bl a initiera, driva, samordna och följa upp kommunala strategier. Sammanlagt har förvaltningen ca 105 medarbetare.

Bemanningcentrums uppdrag består först och främst av att bemanna vakanser vid planerad och oplanerad frånvaro under kort och lång tid för kommunens verksamheter. Därtill även att bemanna vid behov av tillfällig resursförstärkning av olika slag. Bemanningscentrum ansvarar också för all rekrytering av semestervikarier och visstidsanställd personal i samarbete med beställande enhet. Vidare samarbetar Bemanningscentrum med enheterna för att boka ut exporterad resurstid samt vid övertalighet. Bemanningscentrum ansvarar också för systemförvaltning av det verksamhetssystem som används för vikariebokning i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentrum söker semestervikarier till
*Sociala resursverksamhetens grupp och stödboende, daglig verksamhet, korttidsboende och fritids för barn.
*Kommunala psykiatrin
*Äldreomsorgens vård och trygghetsboende samt till hemtjänst.
Följande personalkategorier sökes: Skötare, Vårdare, Personliga assistenter, undersköterskor.

Tjänstgöring kommer att ske under dag, helg, kväll samt natt. Tjänstgöring sker evenuellt på schema eller genom att du lägger in tillgänglighet i TimePool där du då blir bokad på pass när behov uppstår.

KVALIFIKATIONER
För arbete inom äldreomsorgen är gymnasial omvårdnadsutbildning önskvärd.
För arbete inom Sociala Resursverksamheten är omvårdnadsutbildning med inriktning mot funktionsnedsättning önskvärd. Du kan även ha utbildning som t.ex Barn- och Fritidsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning. TEACCH-utbildning och erfarenhet att möta personer med funktionsnedsättning samt kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och konsekvenser av detta.
För arbete som skötare inom Sociala Resursverksamheten är omvårdnadsutbildning med inriktning mot psykiatri ett krav.
Personliga egenskaper som prioriteras är lyhördhet, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt ett ansvarsfullt och gott bemötande till både brukare och personal. Minimiålder 18 år. Körkort krävs till vissa arbetsplatser. Egen bil krävs för att ta sig till vissa arbetsplatser. Ange i din ansökan om du har körkort, tillgång till bil och om du kan cykla.
Du ska ha god förmåga att kunna förstå och uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet.

Erfarenhet från arbete inom Sociala Resursverksamheten och äldreomsorgen är meriterande

ÖVRIGT
Du ska söka tjänsten genom länken i denna annons. Ange två referenspersoner med deras befattning, arbetsplats samt telefonnummer. Ange även ditt fullständiga personnummer. Rekrytering sker löpande, därför ombeds du skicka in din ansökan snarast. Inför intervju ta med dig betyg, studieintyg samt giltig legitimation. Minimiålder 18 år.
Vid en ev. anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Visstidsanställning, tillträde: Snarast, upphör: 2015-09-30 Främst under tiden 150622-150819. Möjlighet kan även finnas efter.Timlön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-10
Referens: C 26/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a835e526-e69d-4799-a9d5-66add6a7b8d1&TK=6373f770-52bc-4e89-81a8-1d709fa6ac3b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Bemanningscentrum (KLF)
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Frisör

Vi söker en duktig, framåtriktad och erfaren frisör till en kreativ salong i Borensberg.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i inledningen och därefter tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viktoria.tevell@live.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev mailas till nedanstående adress. Vid frågor kontakta Viktoria Tevell 070-3523070
Arbetsplats: 
Adress: Salong Klippet i Borensberg

59031  BORENSBERG 
Hemsida: http://www.salongklippet.info.se
  

Platsannons

Grundskollärare mellanstadium 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bråstorpskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 220 elever. Vår devis är "kunskap för livet" vilket innebär att vi vill möta och utmana alla elever där de befinner sig i sin utveckling. För att stödja denna ambition har vi organiserat klasserna så att man kan arbeta med anpassningar efter alla elevers behov stora delar av skoldagen. De senaste åren har vår skolutveckling fokuserat på det kollegiala lärandet, med klassrumsbesök och pedagogiska diskussioner om undervisingsmetoder och didaktik. Vi har även utvecklat vårt arbete med elever i behov av särskilt stöd, där elevhälsan kopplas till arbetslagen regelbundet. Till höstterminen kommer f-4 eleverna att få varsin lärplatta och till våren blir det 5-6 som får del av denna satsning. Detta tillsammans med mattelyftet kommer att vara nästa läsårs stora utvecklingsprojekt på skolan.

Bråstorpskolan ligger centralt i Motala med gång och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. År 1994 färdigställdes skolans lokaler som är moderna, ljusa och väl anpassade för verksamheten. Fritidshemmet med ca 130 barn är organiserade i två avdelningar med blandade åldrar mellan förskoleklass och uppåt. Skolan har ett gott anseende hos vårdnadshavare som en trygg skola.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i dina ämnen i klass 4. Du kommer att ansvara för ämnena matematik, fysik, kemi, biologi, teknik och engelska samt vara klassföreståndare tillsammans med en kollega som ansvarar för svenska och SO ämnena. Klass 4 består av 32 elever och du och din kollega kommer att ha möjlighet att dela denna grupp efter behov under skoldagen med tillgång till två klassrum. Detta skapar stora möjligheter till anpassningar. Under läsåret kommer du att delta i skolverkets mattelyft tillsammans med undervisande kollegor på Bråstorpskolan.

KVALIFIKATIONER
Du har grundskollärarexamen och lärarlegitimation med alla eller några av ämnena engelska, matematik, kemi, biologi, fysik och teknik upp till år 6. Du har lärarerfarenheter och gärna erfarenheter från andra branscher som du nyttjar för att stimulera elevernas lärande och utveckla skolan.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-17
Referens: B 288/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf1034ce-2e7a-481e-9d82-941f16fb3934&TK=4275be87-771f-476e-9a4c-565dbcc6f59c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bråstorp/Karlsund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/brastorpskolan
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7, 80%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Klockrike, Fornåsa/Tjällmo/Österstad, Dansäter, Hälla och åtta förskolor bildar område Borensberg. Förskolorna/Skolorna ligger i östra kommundelen och har tillsammans ca 210 anställda och 1370 barn/elever.

Enheten Bergvalla/Klockrike består av Bergvalla skola (skolår f-6) i Borenberg och Klockrike skola (skolår f-6) i Klockrike.
Vid enheten är vi ca 35 tillsvidareanställda och ca 200 barn/elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i sv/so/eng. år 3-6 vid Bergvallaskolan samt alla i övrigt till läraryrket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolan med behörighet att undervisa år 1-7 i sv/so/eng.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 217/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=265af6b7-1e77-41ac-8199-70a1767f8f2e&TK=4112a29e-6a6b-4a1e-be94-ede252ebf5f3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bergvalla/Klockrike
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 100% (visstid)

Enhet Råssnäs består av en f-6 skola med två fritidshemsavdelningar samt område västers elevvårdsteam.
Enheten har ca 300 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i förskoleklass och fritidshem med planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass och fritidshem.

Kunskap om alternativa lärverktyg som kan underlätta elevers lärande, är meriterande.
Du måste kunna arbeta självständigt och i arbetslag.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleklass.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det under lättar vår hantering av din ansökan.
Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-16 Allmän visstidsanställning under ovanstående period, med eventuell förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 319/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5fa8dac8-5d9a-4ab3-8ee6-e41c1ca48f7c&TK=317d9850-04b4-4971-892a-5441a0988f36
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolechef 100%, enhet Rödluvan

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 38 förskolor, 9 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet.
Vi söker nu en förskolechef till enhet Rödluvan. Enhet Rödluvan består av förskolorna Eken, Rödluvan, Näktergalen i Borensberg samt förskolan Skogslyckan i Tjällmo.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling.
Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-40 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer.


KVALIFIKATIONER
Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har
förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samarbeta med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fasställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Erfarenhet krävs.
Vi strävar efter en jämnare könfördelning i förskolechefsgruppen och ser av den anledningen gärna att män söker tjänsten.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens: B 282/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f3a21a9-0819-41b8-bdb1-55dbfe8ee12e&TK=bdbc0e03-c167-48d9-af34-dee2e82c8989
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkarchefer till Medicinska specialistkliniken Motala, Region Östergötland

Välkommen till Östergötland och Motala – länets sjöstad!
Här söker Region Östergötland två läkarchefer till Medicinska specialistkliniken

Motala är beläget vid Göta kanals mynning vid Vätterns strand. Det strategiska läget gör Motala till en viktig del av östgötaregionen. Här bor 42 000 människor på bekvämt pendlingsavstånd från fyra stora städer: Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro. Läs mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Motala på http://start.motala.se/bo-och-leva/jobb-i-motala/

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Kliniken har en bred akut, internmedicinsk och geriatrisk inriktning och inrymmer akutmottagning, HIA, MIMA (medicinsk intermediärvård), 72 vårdplatser, 10 specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård. Antalet medarbetare inom kliniken är cirka 350, varav cirka 35 läkare totalt.

Verksamhet och arbetsuppgifter
Vi söker två läkare, gärna med erfarenhet av ledarskap, som är intresserade av kombinerade tjänster som chef och som kliniskt verksam. Redan idag finns en läkarchef med motsvarande arbetsuppgifter för Akutmottagningen och tillsammans kommer ni tre att använda er kompetens som ledare för att vara med och utveckla kliniken och Lasarettet i Motala.

Läkarchef inom internmedicin
Uppdraget innebär att du är närmaste chef för läkare inom området internmedicin där HIA, MIMA, MAVA/stroke samt specialistmottagningarna ingår.

Läkarchef inom palliativ medicin/geriatrik
Uppdraget innebär att du är närmaste chef för läkare i specialiserad hemsjukvård inom palliativ medicin (LAH) och akut geriatrik. Verksamheten bedrivs inom såväl öppen som sluten vård.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete som läkarchef där du har möjlighet att utveckla din kompetens inom ledarskap. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Uppdraget innebär att du:

- har möjlighet att använda din kompetens som ledare för att utveckla Lasarettet i Motala
- har ett personalansvar för läkare
- har arbetsmiljöansvar för läkare
- tillsammans med läkarchefkollegor ansvarar för bemanning, rekrytering och personalbudget
- tillsammans med medarbetare och vårdenhetschefer ansvarar för en god och säker vård
- tillsammans med medarbetare och vårdenhetschefer formar enheternas utveckling

Din profil
Du är legitimerad läkare, gärna specialist, inom internmedicin och/eller geriatrik och med intresse för palliativ medicin. För båda tjänsterna gäller att du har goda medicinska kunskaper. Ledarskapsutbildning och/eller tidigare erfarenhet som chef eller ledare är meriterande.

Som person har du god samarbetsförmåga, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde i att du har god självinsikt, är trygg i både din person och din yrkesroll samt känner stort engagemang i det du gör. Du har god kommunikativ förmåga, ett positivt sätt och trivs i mötet med andra människor. Tillsammans med medarbetare och övriga chefer vill du vara med i den spännande utveckling som Medicinska specialistkliniken befinner sig i.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är öppna för individuella lösningar när vi hittar rätt person.

Anställning och information
Chefsuppdraget utgörs av ett tidsbegränsat förordnande på fyra år, med en grundanställning som läkare. Tjänsterna är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Du har stora möjligheter att själv skräddarsy din arbetssituation för att få en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Upplysningar om verksamheten och tjänsten lämnas av verksamhetschef Karin Sörbin, 0706-86 78 44. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristina Lind, kristina.lind@unikresurs.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se.

Sista ansökningsdag är 2015-08-31.

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid tillsvidarefast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=3934
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Primärvården i västra Östergötland söker distriktsläkare/geriatriker

Främst till Motala-området. ”Cykelstaden” Motala ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Primärvården i Region Östergötland är inne i ett positivt utvecklingsskede och dessutom politiskt prioriterat. Nyligen har vi startat upp en utbildningsmottagning för utlandsutbildade läkare där erfarna distriktsläkare handleder. Hos oss finns möjlighet att kombinera arbetet som distriktsläkare med forskning eller andra utvecklingsområden. Professorn i allmänmedicin vid Linköpings universitet är klinisk aktiv i vårt område och handledare till flertal doktorander. Vi samverkar med ALMA-teamet i Närsjukvården, där kombinerad tjänst kan erbjudas med ordinarie vårdcentralsarbete. ALMA-teamet är till för de mest sköra äldre som är i behov av hembesök och insatser i hemmet.

Vill du vara med och bygga framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer arbeta med mottagningsarbete med ansvar för en egen patientlista. Vårdcentralen har sköterskeleda mottagningar där teamarbetet är väl utvecklat. Du deltar i vårdcentralens utvecklings – och förbättringsarbeten tillsammans med övriga medarbetare. Handledning av studenter och utbildningsläkare förekommer. Beroende på ditt intresse så kan BVC och/eller SÄBO ingå i ditt uppdrag.   Cirka 1-2ggr/mån är du jourläkare på jourcentralen eller är bakjour i hemmet. De tio vårdcentralerna i västra länsdelen delar på jour- och bakjoursuppdraget. Schema kommer att utformas efter dina önskemål ihop med verksamhetsens behov. För den som önskar finns möjlighet att på del av tid delta i regionövergripande utvecklingsarbete, forskning eller vara handledare på vår utbildningsmottagning.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du har goda specialistkunskaper och ett gott omdöme. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling.

Anställning och information
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Primärvårdschef Annette Johansson 010-104 79 71.
HR-konsult Lovisa Hansen 010-104 72 23.

Vill du vara med och bygga framtidens bästa primärvård? Ring så berättar vi mera!

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförbund är Carin Larnert Hansson, 010-104 71 73, carin.larnert.hansson@regionostergotland.se

Ansökan
Välkommen med Din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 9 augusti 2015. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld ”Meritsammanställning för läkare”. Denna ska vidimeras.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5388%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, Strokeenheten

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Inom MSK bedrivs en bred internmedicinsk verksamhet och kliniken rymmer akutsjukvård, slutenvård, öppenvård och avancerad hemsjukvård.

För att samordna den akuta internmedicinska vården har Strokeenheten tillsammans med tidigare avdelning 14 bildat en Internmedicinsk akutvårdsavdelning. Här vårdas patienter med olika slags diagnoser såsom infektioner, lungsjukdomar, endokrinologi och ett vårdlag är inriktat mot stroke.

Arbetsbeskrivning 
Som sjuksköterska på en Strokeenhet arbetar du tillsammans med olika professioner för att nå patientens individuella mål. Du leder och ansvarar för omvårdnasarbetet i teamet. Du bör vara flexibel eftersom strokesjukvården innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Det finns goda förutsättningar för att lära sig allt från grundläggande sjuksköterskearbete till avancerad kunskap i vardagen. Självklart ser vi positivt på om du även vill fördjupa din kunskap inom teoretisk utbildning.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling genom interna och/eller externa utbildningar inom relevanta områden. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Är du grundutbildad och vill vidareutbilda dig inom internmedicinsk sjukvård eller strokesjukvård så kommer vi försöka möjliggöra detta på bästa sätt. 

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse. Tjänsterna är på 100 % med rotationstjänstgöring. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid till återhämtning.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Anette Grahn, 010-104 73 72, anette.grahn@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet: Susanne Augustsson 010-104 72 80.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2015. Då vi arbetar löpande med vårt urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5412%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Rörmokare

Tjällmo vatten & värme är ett litet familjeägt företag som är verksamma i Tjällmo med omnejd. Vi arbetar såväl med företag som privatpersoner och sätter stort värde vid goda och varaktiga kundrelationer.


Då verksamheten växer söker vi nu ytterligare en rörmokare vars arbetsuppgifter i huvudsak handlar om service jobb.

Du skall gärna ha några års arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning då ditt arbete oftast kommer att ske på egen hand. Du behöver vara ansvarsfull, noggrann, flexibel, serviceinriktad, social och allt med en positiv inställning för att på bästa vis kunna bemöta våra kunder.

För rätt person kommer möjligheten ges att planera sitt eget arbete tillsammans med en långvarig anställning.

Rekryteringen sker löpande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tobias@tjallmovv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tjällmo Vatten & Värme AB
Box 140
59034  Tjällmo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren pizzabagare till Pizzeria Rimini

Pizzeria Rimini söker erfaren pizzabagare.
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidErfaren pizzabagare sökes på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abboudabdulahad@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Rimini
Storgatan 35
59138  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktsläkare sökes till Vårdcentralen Lyckorna

Vi på Vårdcentralen Lyckorna söker en ny distriktsläkarkollega och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Västra Östergötland och ligger centralt belägen nära Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 300 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, hemsjukvård, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden. Vi har välfungerande fortbildning, där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin med tio bemannade tjänster, samt ST/AT läkare under utbildning. En kollega avslutar sin anställning hos oss, varför vi söker en ny distriktsläkare. Vi är ca 50 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete med bland annat mottagning, BVC, ansvar för eget äldreboende samt jourverksamhet. Du handleder studenter och utbildningsläkare samt deltar i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du har goda specialistkunskaper och ett gott omdöme. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Anställning och information
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Ing-Sofi Grenestam, tf. verksamhetschef, 010-104 77 76, 072-701 77 76 ing-sofi.grenestam@regionostergotland.se   
Hans Örtoft, distriktsläkare, 010-104 73 85, hans.mikael.ortoft@regionostergotland.se  
Erik Fransson, medicinskt ansvarig läkare, 010-104 76 14, erik.fransson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförbund är Carin Larnert Hansson, 010-104 71 73, carin.larnert.hansson@regionostergotland.se

Ansökan
Välkommen med Din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 16 augusti 2015. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld ”Meritsammanställning för läkare”. Denna ska vidimeras.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5387%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Färdtjänstförare

Borensbergs persontransporter är ett litet företag med två färdtjänst/taxibussar som kör färdtjänst, sjukresor och i viss mån kontantbetalande kunder mestadels inom Östergötland.

Vi söker nu omgående en extra chaufför som kan köra en lördag och söndag (dagtid) varje månad samt köra extra vid semester, sjukledighet osv. Tjänsten innefattar körning av färdtjänst/taxibuss (dagtid) och innebär körningar gällande färdtjänst, sjukresor och en väldigt liten mängd kontantbetalande kunder. Arbetet är varierande utifrån våra olika kundgrupper dock inte direkt fysiskt tungt arbete.

Krav för att söka tjänsten är att du har B-körkort och Taxiförarlegitimation.

Du som söker tjänsten ska vara social, tillmötesgående och ha lätt för att hjälpa människor. Spelar ingen roll om du är pensionär eller ganska nyss har slutat skolan, om du är tjej eller kille. Viktigt att du talar och förstår svenska.

Sökande är välkommen att ringa eller maila snarast då tjänsten kommer att tillsättas direkt när lämplig kandidat/er har hittats.
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidDeltid, samt extra vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bbgpersontransporter@boremail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borensbergs persontransporter

59031  BORENSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, avdelning 13 GAVA

Avdelning 13 GAVA består av 18 vårdplatser med inriktning akutortopedi och geriatrik och 4 Aleris vårdplatser med inriktning infekterad ortopedi. Personalen arbetar i team med patienten i fokus, både i det akuta skedet och i den efterföljande rehabiliterande vården. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, och fysioterapeut. För ett snabbt omhändertagande av höftfrakturpatienter har ett så kallat snabbspår inrättats. Det innebär att dessa patienter kommer direkt till röntgen med ambulans och sedan till avdelningen vilket innebär att patienterna blir inskrivna på avdelningen inom tjugo minuter från ankomst till sjukhus.

Nu söker vi sjuksköterskor och kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete inom geriatrik. Vill du vara med i utvecklingen tillsammans med oss? Det är en positiv arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är interesserad att utveckla omvårdnad och rehabilitering inom akut ortopedi och geriatrik. Du ska kunna utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap både i det direkta mötet med patienten och till teamet. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet till professionell utveckling som passar dig med god initiativförmåga och engagemang.

I din roll ingår att leda och fördela det patientnära omvårdnadsarbetet, samt att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vi är en verksamhet i ständig utveckling och förbättringsarbete ses som en viktig del i det dagliga arbetet, där LEAN-filosofin är en av ledstjärnorna.

Vi är måna om att du ska känna dig välkommen och erbjuder därför en gedigen introduktion. Du har möjlighet att arbeta utefter arbetstidmodellen 90-10 som innebär att en veckoarbetstid på 34 timmar och 25 minuter istället för 38 timmar och 15 minuter vilket ger mer tid för återhämtning. Möjlighet till individuellt schema finns.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Adekvat specialistutbildning är en merit. Du som är grundutbildad och önskar läsa vidare till specialist inom avdelningens områden kan ges förutsättningar för det inom ramen för din anställning. Krav är att du har varit anställd hos oss i två år.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har lätt för att samarbete och har en förmåga att möta människor i olika situationer.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 % med arbete både dag som natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef: Maria Haglund, 010-104 78 53, 070-3913360, Maria.e.haglund@regionostergotland.se

Fackliga företrädare:
Monica Minja, Monica.Minja@regionostergotland.se
Rita Groseva, Margarita.Groseva@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag den 31 augusti 2015. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5366%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Ösdtergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till specialiserade hemsjukvården i Motala

LAH-enheten i Motala är en del av Medicinska specialistkliniken, Närsjukvården i västra Östergötland och består av LAH samt avdelning 11. LAH erbjuder specialiserad sjukvård i hemmet dygnet runt i form av palliativ vård och till patienter i ordinärt eller särskilt boende som är i behov av specialiserad hemsjukvård men ej befinner sig i en palliativ fas av livet. Enheten har även av en slutenvårdsavdelning för palliativ vård. Vi har även ett ALMA-team som arbetar med akut omhändertagande av äldre personer. Som medarbetare på LAH möter du människor i olika åldrar, med olika diagnoser och med stora medicinska behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Vårt upptagningsområde är Motala och Vadstena kommun.

Arbetsbeskrivning
Vi söker sjuksköterska till den specialiserade hemsjukvården i Motala. Tjänsten innebär mycket resor inom Motala med omnejd, där du kommer möta svårt sjuka människor i sin hemmiljö. Inom LAH-enheten används mycket medicinsk-teknisk utrustning, till exempel infusions-och smärtpumpar. Hos oss lägger vi stor vikt vid teamarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska gärna med ett par års erfarenhet. Då du kommer att vårda patienter inom hela vårt upptagningsområde är körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Specialiserad hemsjukvård innebär ibland svåra möten och också svåra beslut i patientens hem och därför söker vi dig som är stabil, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du skall också ha förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Birgitta Rindborn, 010-104 73 46, birgitta.rindborn@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elisabeth Lejon, 010- 104 85 27.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2015. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5162%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Konsult inom Nyföretagande - Motala/Mjölby

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Vi vill vi nu komplettera vårt företagarteam med dig som har erfarenhet av att bedöma affärsplaners bärkraft och att ge stöd till nyföretagare. Detta gäller arbete i Motala/Mjölby med omnejd.

Du kommer att arbeta med: 

• Utredning/bedömning av individers förutsättningar att starta och driva företag samt deras resp affärsplaners bärkraft.
• Uppföljning av nystartade företag
• Mentorskap till nyföretagare


Viktigt att du kan göra analyser av ekonomiska budgetar.

Det geografiska området är främst i och kring Motala men kan också innebära uppdrag på andra orter i regionen. Framgent kan det även finnas möjlighet att arbeta som utbildare inom nyföretagande.

Detta är en konsult tjänst som baseras på att du själv har egen firma och vi belyser att detta arbete är per uppdrag, inte en heltidstjänst.

Kompetensprofil du besitter och som behöver finnas tydligt beskrivet i ditt CV:

-God kunskap om att starta och driva nytt företag

-Erfarenhet av att göra bedömning av affärsplaner och presumtiva företagare

-Kunskap i företagsekonomi, juridik, marknadsföring, budgetering, prissättning, avtalsfrågor 

-Lätt för att bygga relationer och samarbeten

-Data/dokumentationsvana

-B-körkort och egen bil är ett krav då resor i tjänsten ingår

Vi sätter stort värde på om du har goda kunskaper i något utomeuropeiskt språk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Dock är ovanstående ett fullständigt krav. Som person är du målinriktad, saklig och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö, har en inre trygghet samt en god förmåga att se möjligheter i alla situationer.

Omfattning: Behovsanställning eller underkonsultskontrakt, enbart timmar

Vid frågor kontakta Daniel Mitsogiannis 0761-810200 eller via email daniel.mitsogiannis@abckraften.se

Ansökan görs via vår hemsida: www.abckraften.se rubrik Lediga tjänster

Urval kan komma att göras innan ansökningstidens slut.

Dock väntas arbetet först börja 1 juli 2015

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2015-06-03
Yrkesbenämning: Företagsrådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidefter uppdrag -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=754A55549DB0432EAC603F03D2268749
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://personalstrategerna.se/
  
Platsannons

Vi söker erfarna TIG-Svetsare

Om oss

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Din profil

Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet av yrket som TIG-svetsare. På dessa tjänster krävs väldigt hög noggrannhet och kvalitet på svetsresultatet. Du är duktig på ritningsläsning och har giltiga svetsarprövningar. Har du truckkort ser vi det som meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav, då våra kunder är utspridda i länet.

Som person är du praktiskt lagd, händig, arbetsvillig och nyfiken av dig. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.


Om vårt företag

Hos oss är personalen viktigast. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.

OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Norrköping. Med våra tre varumärken EPAB (bemanning, rekrytering och omställning på kollektivsidan), EnPartner (rekrytering, uthyrning och HRM på tjänstemannasidan) och EBS (funktionslösningar och helhetsåtaganden) är vi en komplett leverantör av kompetens inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn.


Tjänsten börjar med en visstidsanställning på 6 månader och för rätt person är möjligheten stor att efter det bli direktanställd av kundföretaget. Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2015-06-02
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 808
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=808
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Nagelterapeut, Frisör, Make-up artist, Stylist

Vi vill satsa på Extansions i Motala. Skönhet, hår, naglar & fransar. Vi står för hög kvalité & god service.

Vår salong vill göra den vackra kvinnan vackrare. Vi förlänger skönheten. Din uppgift blir att syssla med det du är specialist på. Naglar, hår, bryn eller fransar. I just det området du arbetar blir du ansvarig. Du skall med god service ta emot våra kunder & utföra det som önskas med god kvalitet. Vår kund ska alltid lämna oss med ett leende och en ny tid för nästa återbesök.

Du ska ha en gedigen utbildning inom just ditt skönhetsområde. Du ska se dig själv som ett proffs inom det du sysslar med. Du ska vara uttåtriktad & trevlig. Om du har en god säljpersonlighet är det ett plus. Du ska ha förmågan att få våra kunder att känna sig välkomna och utföra ditt jobb på ett proffesionellt sätt. Du bör kunna arbeta i team då vi kommer att vara tre tjejer på salongen som arbetar med tre olika områden. Hår, naglar & fransar. Du kommer att vara proffset inom just ditt område och därför behöver du även veta vilket material & vilka produkter som skall köpas in. Är du en framåt härlig person med dessa kvalifikationer så tveka inte att skicka iväg ett mejl.
Publiceraddatum: 2015-05-27
Yrkesbenämning: Stylist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: malinwalter@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Extansions by M.M Motala

59130  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurang Ming söker kock

Restaurang Ming söker en kock som kan laga asiatisk mat. Heltidsjobb tillsvidaretjänst från 1 september 2015.

Du bör ha erfarenhet av yrket sedan tidigare och ett plus är om du kan kinesiska.
Publiceraddatum: 2015-05-19
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillsvidaretjänst med provanställning 6 månader. Heltid.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: caipeipei85@gmail.com
Övrigt: Skicka din ansökan via mail
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Ming

59135  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Servicemedarbetare

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Västa Östergötland söker ISS Sjukvård positiva och engagerade sommarvikarier till Vårdcentraler i Västra Östergötland och till Motala Lasarett.

Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler, främst i vårdmiljö (hygienstädning). Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och fastlagda höga kvalitet-och hygienkrav samt har en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. SRY, PRYL eller

Övrigt: Tjänsten är på ca. 4 tim/dag och arbetstiden är från klockan 05.00 med tillträde snarast. 6 månaders provanställning tillämpas.
Publiceraddatum: 2015-05-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är på ca. 4 tim/dag och arbetstiden är från klockan 05.00.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pia.wisell.economos@se.issworld.com
Övrigt: Vi tar emot ansökningar via telefon eller mail. Kontaktpersoner: Pia Wisell 073-4366170 eller Simon Bazso 073-4367255.
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services

59185  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till dialysenheten i Motala

Njurmedicinska klinikens huvuduppgift är att utreda och behandla patienter med medicinska njursjukdomar och att behandla patienter med kronisk njursvikt. Njurmedicinska kliniken på Universitetssjukhuset består av en mottagning, en slutenvårdsavdelning och tre dialysenheter. Två av dessa dialysenheter är belägna i Linköping och en i Motala. Dialysmottagningen är en öppenvårdsenhet dit patienterna kommer för att få sin dialysbehandling.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på dialysmottagningen arbetar du med patienter som kommer hit för dialysbehandling 3-5 gånger per vecka ofta under många års tid. Vi arbetar enligt ett fast schema med helgtjänstgöring var tredje helg. Dialysens öppettider är måndag, onsdag och fredag klockan 06:45-19:30, samt tisdag, torsdag och lördag klockan 06:45-15:30.  Arbetet innebär en nära kontakt med patienterna och mycket arbete med medicinteknisk apparatur. Vi arbetar i OAS-grupper för en patientsäker vård med hög kvalitet. För att säkerställa kompetensen erbjuder kliniken årliga utbildnings- och klinikdagar.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll, dialyserfarenhet är meriterande. Då arbetet innebär mycket kommunikation med kollegor och patienter är goda kunskaper i svenska språket en förutsättning. Det är bra om du är van att arbeta i Cosmic eller annat liknande journalsystem.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att anpassa dig efter ändrade omständigheter är inga problem och du ser möjligheter i förändringar. Ett empatiskt förhållningssätt är viktigt i kontakten med våra patienter.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställning . Då arbetet kräver lång inskolningstid ser vi helst att du kan börja så snart som möjligt.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Pernilla Nordenryd, 010-104 74 26.

Facklig företrädare för dialysen är Maria Wachtmeister, 010-104 73 52.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 juli 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-05-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5241%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Dialysen Lasarettet i Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, Medicinsk akutvårdsavdelning

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Inom MSK bedrivs en bred internmedicinsk verksamhet och kliniken rymmer akutsjukvård, slutenvård, öppenvård och avancerad hemsjukvård.

På MAVA vårdas patienter med olika slags diagnoser såsom infektioner,  lungsjukdomar och endokrinologi. Avdelningen har 21 vårdplatser fördelat på 3 vårdlag.

Till avdelningen söker vi sjuksköterskor med olika erfarenhet och kompetens.

"Vår vision är att ha en trygg arbetsplats där det ska vara roligt att gå till jobbet och där vi strävar mot att hela tiden bli lite bättre."

Arbetsbeskrivning 


• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som sjuksköterska planerar och leder du det dagliga omvårdnadsarbetet tillsammans med teamet i ett vårdlag samt verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vi kan erbjuda ett varierande arbete som passar dig som vill och kan ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.
• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta med in- och utskrivningsprocessen lite mer ingående. Utskrivningsprocessen är idag mer komplex och planeringen av utskrivning påbörjas redan vid inskrivning. Under vårdtiden måste nödvändiga kontakter inför utskrivning hanteras, vårdplanering förberedas och genomföras och patienten förbereds inför hemgång på ett säkert sätt. Vi ser att du som utskrivningssköterska har hand om hela denna process och gärna att du varierar detta arbete med arbete som sjuksköterska i ett vårdlag.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling genom interna och/eller externa utbildningar inom relevanta områden. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Är du grundutbildad och vill vidareutbilda dig inom internmedicinsk sjukvård så kommer vi försöka möjliggöra detta på bästa sätt. 

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid till återhämtning.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Linda Bohlin, 010-104 74 05, linda.bolin@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet: Susanne Augustsson 010-1047280.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2015. Då vi arbetar löpande med vårt urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare 100%Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=4866%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsgatan 37
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Akutmottagningen, Lasarettet i Motala

Välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad, med sina ca 42 000 invånare. Motala är vackert beläget vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern. Staden präglas av vatten och många härliga miljöer, exempelvis gångstråken utmed kanalen, småbåtshamnen i centrum, stadsparken med strandpromenaden och varierande badmöjligheter. Här finns också härliga Varamobaden med sin 5 km långa sandstrand och kristallklara vatten.

Lasarettet i Motala ger akutsjukvård till befolkningen i västra länsdelen och har ett upptagningsområde på ca 86 000 personer. Akutmottagningen är öppen dygnet runt, alla veckans dagar under hela året för medicinska, kirurgiska och ortopediska åkommor. Varje år tas ca 20 000 besökare emot.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med akut sjuka människor i livets olika skeden. Arbetet innebär varierade arbetsuppgifter utifrån sjuksköterskans specifika kunskap där du ansvarar för att omvårdnaden i varje situation håller rätt kvalitet. Vi arbetar i ett team kring patienten med utgångspunkt i den enskilda individens behov och resurser. I teamet ingår också läkare och undersköterska, så att vi tillsammans ska kunna ge varje patient en god och säker vård. Alla patienter prioriteras enligt triagemodellen RETTS.

I din roll ingår att leda och fördela det patientnära omvårdnadsarbetet, samt att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Akutmottagningen är en verksamhet i ständig utveckling och förbättringsarbete ses som en viktig del i det dagliga arbetet, där LEAN-filosofin är en av ledstjärnorna.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av akutsjukvård. Adekvat specialistutbildning är en merit. Du som är grundutbildad och önskar läsa vidare till specialist inom akutsjukvård kan ges förutsättningar för det inom ramen för din anställning. Krav är att du har varit anställd hos oss i två år.

Det finns även möjlighet att hospitera i angränsande verksamheter (t.ex. Akuten US, KAVA, HIA, Ambulanssjukvården mm.) som breddar din kunskap och på så vis kan bidra till en bättre vård på akutmottagningen i Motala och din personliga utveckling i yrket.

Personliga egenskaper
Som person kan du behålla lugnet i stressade situationer. Du kan fatta egna beslut, är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 % med arbete både dag som natt. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid för återhämtning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Erika Nyberg, vårdenhetschef, 010-104 71 37 alt. 070-690 48 33, erika.a.nyberg@regionostergotland.se.

Facklig företrädare: Erik Eidborn, Vårdförbundet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2015. Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-30
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=4970%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal