Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2015-07-03 12:53

Lediga jobb i Motala kommun (0583), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd42 545
Täthet43,26Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 267,23Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land983,49Landareal (km²)
Sjö68,57Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till 8årig pojke

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent för arbete hos en aktiv pojke på 8 år som har diagnosen autism. Pojken bor tillsammans med sin familj i Motala. Han går i förskolan på vardagarna och behöver ditt stöd efter skolan och under helgerna. Han tycker om att busa, springa runt och leka båda ute och inne. I arbetsuppgifterna ingår bland annat grundläggande behov som exempelvis kommunikation med omvärlden, hjälp vid måltider, av och påklädning samt hygien.

Det är ett krav att du som söker tjänsten har erfarenhet av diagnosen autism och av utåtagerande beteende samt erfarenhet av kommunikation via bilder.

Du bör ha ett intresse av att jobba både ensam och i hemmet tillsammans med familjen. Vi ser gärna att du är en kvinna i 25-55 årsåldern som är observant, öppen, ödmjuk och med mycket tålamod. Det är även viktigt att du har en god fysik för att kunna delta i pojkens aktiviteter och i hans tempo. Det är även viktigt att du har ett engagemang och hjärta för att arbeta med barn med funktionshinder.

Det finns allergi för pälsdjur samt för parfym inom familjen, därmed kan du själv inte ha något husdjur eller använda parfymerade produkter (parfym, hygienprodukter, sköljmedel etc). Det är även viktigt att du har god hygien och god hälsa samt är noga med att inte gå till arbetet vid egen sjukdom.

Tjänsten är en schemarad på 62,5%.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort krävs, tillgång till egen bil är ett stort plus.
 
Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är en schemarad på 62,5% med goda möjligheter till utökad schemarad framöver vid semesterledigheter. Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Kajsa Lihagen


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-17
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6384%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Är du student och vill bli Ljud & Bildskolans nya måltidsbiträde?

Har du ett flexibelt schema och letar efter ett långsiktigt extrajobb under terminerna att fylla dina tomma luckor med? Vi söker nu för Ljud & Bildskolan i Motala två studenter som kan arbeta som måltidsbiträde.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ljud & Bildskolans räkning två måltidsbiträden för arbete i Motala. Tjänsten är med start i augusti och kommer att löpa fram till och med att gymnasieeleverna går på sommarlov 2016. Arbetet kommer att ske under vardagar mellan 11-13.30, med undantag från lov och studiedagar. För denna tjänst söker vi två måltidsbiträden som kan dela på passen, men för rätt kandidat kan det finnas möjlighet att arbeta samtliga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ljud & Bildskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ljud & Bildskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som måltidsbiträde kommer du att arbeta med att ansvara för måltidsserveringen för skolans elever. Du kommer även att arbeta med att hålla snyggt och rent i matsalen.

Du kommer till exempel att:


* Ta emot matleveranser från leverantörer
* Packa upp och plocka fram för servering
* Förbereda för upphämtning av disk och råkost


Det här är den perfekta möjligheten för dig som har ett flexibelt schema och som ser det här som en möjlighet att dryga ut studentkassan.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1 år kvar på exempelvis högskola eller komvux, alternativt har en annan huvudsaklig sysstelsättning på minst 50%


* Kan arbeta minst 2-3 vardagar/vecka mellan klockan 11.00-13.30
* Har kunskaper i det svenska språket för att eventuellt kunna hjälpa eleverna


Som person är du tålmodig och serviceinriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och det är viktigt att du har en lojal inställning till ditt arbete. Vidare är det är viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att ”kavla upp ärmarna”.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ljud & Bildskolan är en fristående gymnasieskola som idag finns på elva platser runt om i landet. Skolans vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVardagar 11-13.30Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: 14958933
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/ar-du-student-och-vill-bli-ljud-bildskolans-nya-maltidsbitrade/14958933?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Farmaceut ICA Maxi Motala

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

 

Farmaceut

Vi söker nu en utåtriktad farmaceut till nuvarande Cura apoteket- blivande Apotek Hjärtat Motala, med goda kunskaper inom farmaci och god affärskänsla. Vi tror att du trivs bäst när du får arbeta nära kund i en omväxlande miljö. Som person är du engagerad och kan arbeta såväl självständigt som i team, ta initiativ och hitta förbättringsmöjligheter i vardagen. Du uppskattar ett periodvis högt tempo och närheten till stora kundflöden- en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik som Maxi ICA stormarknad Motala. 

Vi är 10 medarbetare på apoteket och erbjuder dig ett team med kunniga arbetskamrater som gärna delar med sig av sina kunskaper både till kunderna och varandra. Vi har ett bra nära samarbete med vår ICA-butik och vår Handlare. Vi har en fantastisk personalmatsal där alla är välkomna. Där serveras luncher lagade i vårt lokala kök. 

Vi har öppet mellan 8-22 alla dagar. Apoteket ligger i Maxi ICA Stormarknad i Bråstorps handelsområde i vackra Motala.

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Ulla Karlsson på mobil 070-2019623

  Vi är på väg. Vart är du på väg?

  

Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.
Publiceraddatum: 2015-07-03
Yrkesbenämning: Farmacevt/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt övk Enligt övk Enligt övk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1418116/101127?channel=amv&iso=se
Epostadress: ulla.karlsson@ica.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

Administrativ assistent

För kunds räkning söker vi nu en flexibel lagspelare som brinner för administration och service.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ha en central roll i att stötta och avlasta företagets VD med mycket varierande uppgifter. Det kan innebära allt ifrån att renskriva anteckningar, sammanställa dokument, registrera, boka möten och resor till att förbereda och planera sammanträden och konferenser. Då tjänsten är nyinrättad ger den dig som är ansvarstagande utrymme att utvecklas i takt med att uppgifter kan tillkomma.

Din profil

Krav:

Utbildning på gymnasial nivå
Erfarenhet av att arbeta med administration
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
B-körkort

Meriterande:

Eftergymnasial utbildning
Ekonomikunskaper

Vi ser att du som söker är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du förstår vikten av god service och har ett stort intresse för administration. Du trivs i en roll där du stöttar och hjälper till och har öga för detaljer och ?det där lilla extra?.

Välkommen med din ansökan till: jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du ditt CV med referenser och en kort presentation med profilbild.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, välkommen att ansöka redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Resurssköteskejouren söker

För kunds räkning söker vi sjuksköterskor till flera avdelningar på Motala Lasarett. Under sommaren och hösten. Det finns möjlighet att jobba dag/ kväll/ natt, hel eller deltid.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga för sjuksköterska på respektive avdelning.

Om arbetsgivaren

Flexibelt, fritt och säkert! Arbeta var, när och hur mycket du vill.

Välj bland intressanta sjuksköterskeuppdrag över hela Sverige med höga löner och snabba utbetalningar.

Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.


Kvalifikationer

Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Företagsbeskrivning

Resurssköterskejouren hjälper vårdgivare i Sverige med behovsanpassad sjuksköterskebemanning. Vi är ett auktoriserat företag.
Alla våra sjuksköterskor och specialistsköterskor har lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder sjuksköterskor många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om i hela Sverige.
Våra erfarna rekryterare erbjuder både arbetsgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess med hör träffsäkerhet och kvalitet.
Resurssköterskejouren har sitt huvudkontor i centrala Stockholm.
Publiceraddatum: 2015-07-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-19
Referens: 37
Webbplats: http://www.resursskoterskejouren.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=37
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Resurssköterskejouren
Sankt Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.resursskoterskejouren.se/
  
Platsannons

Vi söker skickliga Svetsare

Vi söker nu för en kunds räkning skickliga svetsare till Motala.

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu kompetenta svetsare som kan börja i mitten av Augusti. Arbetet omfattar heltid och vi söker dig som har möjlighet att arbeta skift.
För att klara uppdraget bör du ha erfarenhet av att arbeta med TIG, för detta uppdrag gäller TIG i svetsutrustning och/eller Avvancerad MAG rörtrådssvetning i grov plåt.


Din profil

Vi söker dig som som har ett par års erfarenhet av TIG eller MAG-svetsning 136/138. Vi ser att du har giltiga licenser samt en vana att följa och förstå ritningsläsning. Det är meriterande om du har truckkort A & B samt traverskort.

Du ska vara självständig och trivas med att ta egna initiativ. Du är praktisk lagd samt känner yrkesstolthet. Du tar stort ansvar för det arbete som du utför och är kvalitetsmedveten.


Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens: 1532
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-job?jaid=1532
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Brandmän

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Plan- och miljöförvaltningen arbetar på uppdrag av plan- och miljönämnden och har fyra enheter och en stab. Enheterna är bygglov- lantmäteri och miljö- och hälsoskyddsenheten samt räddningstjänsten.

Räddningstjänsten är en av fyra enheter inom Plan- och miljöförvaltningen där även lantmäteri, bygglovs- samt miljö och hälsoskyddsenheten ingår. Inom räddningstjänsten arbetar 46 heltidsanställda och drygt 50 deltidsanställda. Tjänsten är placerad på brandstationen i Motala, en station som är nybyggd sedan snart 3 år tillbaka.

ARBETSUPPGIFTER
Räddningstjänsten har genomgått stora förändringar under de senaste åren. Det är idag en modern organisation med ambition att tillsammans med samhällsmedborgarna skapa ett tryggt och säkert samhälle. Som brandman förväntas du både att ta dig an vårt operativa uppdrag på ett professionellt sätt och att möta människor i deras vardag i vårt utåtriktade förebyggande arbete. Det är även du som både förvaltar vårt positiva anseende och bidrar/initierar till utveckling av det som kan förbättras. Du tar under ledning av gruppchefen och tillsammans med dina medarbetare stort eget ansvar för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att en större bredd av kunskap och erfarenheter bidrar till att vi bättre kan möta de utmaningar vi ställs inför i vårt arbete, samtidigt som vi lever upp till våra kärnvärden - öppen, stolt och nyskapande. Därför söker vi män och kvinnor med olika bakgrund, exempelvis från vård och omsorg, hantverksyrken, informationsyrken eller IT. Stor vikt läggs på personliga egenskaper såsom viljan att lära och utvecklas, förmåga att kommunicera pedagogiskt och möta människor i olika situationer, initiativkraft, förmåga att leda andra, förmåga att arbeta i grupp, samt praktiskt handlag.

Du skall ha grundläggande behörighet
Du skall ha C-körkort
Du skall ha god fysik och vara simkunnig
Du skall ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande med yrkeslivserfarenhet eller utbildning från räddningstjänst (både offentlig och statlig samt från industri, flygplats eller motsvarande). Du skall uppfylla de krav som vi ställer på hälsa och fysisk förmåga.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-07-01
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Antalet anställningar kan komma att bli fler. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 Eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-20
Referens: PMF 9/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0e8c3d09-00a8-484d-be51-73a426d2f4e6&TK=e14185bf-a2e1-44a9-98dd-520293a72224
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Räddningstjänst
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/raddning
  

Platsannons

Koordinator Daglig verksamhet/sysselsättning, 100% (vik.)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamhet med ca 330 tillsvidareanställda, är en utförareverksamhet riktad till personer mellan 18-65 år. Vi styrs av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av individen i centrum och samverkan mellan alla dess delar för att kunna tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Daglig verksamhet riktar sig till de personer som omfattas av LSS och/eller SoL, som är i yrkesverksam ålder, saknar förvärvsarbete och ej studerar. Daglig verksamhet är ett erbjudande om individuellt anpassad sysselsättning i grupper i egen regi, grupper integrerade på öppna arbetsmarknaden samt enskilda placeringar i företag, föreningar eller organisationer.

ARBETSUPPGIFTER
Koordinatorns arbetsuppgifter innebär att jobba med personer med funktionsnedsättningar i ett arbetsmarknadsperspektiv. Verkställighet av LSS och SoL beslut i form av enskilda placeringar. Samordnande funktion för det kvalitativa utvecklingsarbetet med ansvar att hålla sig uppdaterad med omvärlden vad gäller evidensbaserade metoder. Samarbete med aktörer på arbetsmarknaden såväl internt i organisationen som med arbetsgivare, Arbetsförmedling och Försäkringskassan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst 3-årig högskoleutbildning som är t ex arbetsterapeut, socialpedagog, specialpedagog, socionom eller annan utbildning arbetsgivaren prövar likvärdig.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara relationsskapande. Du måste ha lätt för att ta kontakt och kunna anpassa dig efter situationer och miljöer. Du ska kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Du ska ha fördjupade kunskaper i teori och vetenskaplig metod och samtidigt kunna omsätta detta i praktiken. Du ska ha ett stort intresse för målgruppen och driva deras frågor. Det krävs en god initiativ- och problemlösningförmåga. Du ska kunna sätta dig snabbt in i organisationens värdegrund så att du kan arbeta sjävständigt och kunna vara en god representant för verksamheten.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-15 , upphör: 2016-09-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-05
Referens: SoF 19/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6570d5f4-ffe3-4b66-ab93-84fbfb024a99&TK=956a9f08-db62-416a-b187-427666e5080a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Område 8 - Daglig verksamhet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare

För kunds räkning söker vi efter en ansvarsfull person som vill ha ett självständigt arbete.

Arbetsuppgifterna innefattar:
-Städning i olika lokaler
-Förberedelse av konferensmöten
-Inköp av förbrukningsmaterial

Som person är du:
-Självständig
-Ansvarstagande
-Serviceinriktad
-Har ett öga för vad som behöver göras
-Noggrann

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta extra på tider utöver schemat, alternativt ha flexibla arbetstider.
Meriterande är relevant utbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Körkort B fordras, då arbetet innebär att åka runt till olika lokaler.
Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan till: jobb@scandiabemanning.se
I din ansökan skickar du ditt CV med referenser och en kort presentation med profilbild.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Kontorsstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCa 60-70%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  

Platsannons

Guldsmed

Vi söker en utbildad guldsmed som ska arbeta i våran butik. Du ska i ditt arbete designa smycken. Krav är att du är erfaren infattare och webbdesigner inom smycken.
Publiceraddatum: 2015-06-30
Yrkesbenämning: Guldsmed
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 1954
Webbplats:
Epostadress: topaz.guld@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GULD COMPAGNIET I MOTALA AKTIEBOLAG
BOX 11
59121  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/teamledare psykiatriska mottagningen Motala

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av arbetsledning. Nu finns det möjlighet för dig att arbeta hos oss som teamledare. Detta är en kombinationstjänst.

I rollen som teamledare ingår arbetsledning för teamet, som består av cirka 18 medarbetare med olika professioner. I samverkan med vårdenhetschefen kommer du att leda teamet enligt uppdrag och uppsatta mål. Utvecklingsarbete ingår som en naturlig del. I den andra rollen, som sjuksköterska ingår arbetsuppgifter som telefonrådgivning, enskilda samtalskontakter, läkemedelsuppföljning, läkemedelshantering.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbetsledning liksom vidareutbildning i psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person måste du ha god samarbetsförmåga då vi samverkar mycket med andra enheter inom psykiatrin och med vårdgrannar. Du måste kunna arbeta självständigt, vara flexibel och strukturerad, det krävs även att du har en personlig mognad och tycker om att arbeta i team.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst från 17 augusti 2015 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Berit Andersson, 010-104 82 82 

Teamledare Linda Rickardsson, 010-104 87 68

Facklig företrädare för Vårdförbundet Lena Rangensjö, 010-104 70 66 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 juli 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratefter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5339%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Psykiatrisk mottagning, lasarettet Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Face to face säljare

Eftersom vi intern utbildar alla från grunden, behöver du ingen tidigare erfarenhet inom försäljning. Vi söker personer med drivkraft som vill bli säljare av vår produkt inom Motala kommun.

Är du den vi söker vill vi helst att du börjar arbeta hos oss snarast

Som en trygghet för dig har du lön även om du inte säljer något. Vid en heltidstjänst skall du göra 40 kundbesök under en 30 dagars period som ger dig en lön på 21 000 kr. (15750kr i lön + Ob-tillägg på 5250kr).

Med vårat nya lönesystem betalar vi dig en bensinersättning för varje besök du gör samt att du har ett kostnadsavdrag på 40% från skattemyndigheten vilket gör att vi står för drivmedlet när du åker till kund och tillbaka. Vi är det enda företaget med detta erbjudandet.

Gör du mindre än 40 demonstrationer under en 30 dagars period får du en lägre ersättning men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer inklusive bensin som för det du gör. Därför har du även möjligheten att detta jobb kan fungera som extrajobb/deltidsarbete för dig. Säljer du så får du betalt i form av provision. Provisionen är upp till 6000kr per såld enhet.

Enligt gällande semesterlag har du ovan på lön/provision efter provanställningen 12% i semesterersättning som sätts undan till framtida semester

Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland som är en produkt med en mängd olika funktioner och användningsområden. Vi är den enda importören av produkten i hela Skandinavien. Maskinen är designad på ett sätt att passa in i varje hem och arbetsmiljö. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunder att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. På din personliga intervju kommer du självklart att få del av mer information om vår produkt, utbildning, lönesystem, m.m.


Du åker endast ut på förbokade kundbesök.
Du jobbar där du bor, upp till 4 mils radie.
Du gör ditt eget jobbschema från vecka till vecka.

Kundbesöken blir bokade av våran bokningsavdelning, så med andra ord behöver du aldrig leta kunder själv.

Ett kundbesök tar ca 1,5 - 2,0 timmar + körtid. Körkort är ett krav.


Med detta jobb kommer du att få stor arbetslivserfarenhet, mycket utbildning inom säljyrket men framför allt så har du en stor chans att påverka din inkomst.

Du börjar din grundutbildning, som är 3 dagar, på vårat kontor i Norrköping, Jönköping, Sunne eller Köping. Vid behov av övernattning står vi för boendekostnaden och maten under kursdagarna. Du får ersättning för kursdagarna och vi hoppas du kan börja så snart som möjligt.

Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan någon förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

Välkommen in med din ansökan till jobb@greenviro.se
OBS:
Vi håller personliga intervjuver löpande och gör det på ett klimatsmart sätt. Det betyder att vi kontaktar dig och gör intervjun via telefon så du behöver inte heller ta dig till något speciellt ställe
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Glöm inte ange tel nr som vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: Purello Sweden AB
Tenngatan 4
60223  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes!

Vi söker hårt arbetande, positiva och ambitiösa personer till 100 år gammalt internationellt elektronikföretag.

Du ska demonstrera och leverera våra produkt på förbokade kundbesök hos privatpersoner och företag samt kunna arbeta i Team!
Som Teamleader ska du leda ett team på 1-2 medarbetare.

Tack vare vår kraftiga expansion så behöver vi nya personligheter som ska representera vårt företag i Motala.
Din arbetsplats är Motalas kommun.

Sökande måste inneha körkort och tillgång till egen bil.
Kunna pendla till Örebro minst en gång i veckan.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi internutbildar samtlig personal.


Skicka din ansökan till rekrytering@thermorenab.se

Rekryteringen kommer att starta omgående och vara löpande.
Göm inte att ange ett telefonnummer vi kan nå dig på!

Rekryteringsansvarig
Jessica Nieminen 0707413041
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid18.000Kr+bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@thermorenab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thermo Ren AB
Västra Vinteratan 152
70344  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare Motala

Varmthem är proffs på uppvärmning och besparing. Vi hjälper främst privata hushåll att byta fönster och installera värmepumpar. I snitt spar våra kunder ca 7 000 kWh per år med våra energibesparande produkter.

Vi söker nu en glad och målmedveten säljare till Motala området

Du bör gilla personliga möten då du ständigt träffar nya människor i denna roll. Din förmåga att kommunicera och inge förtroende kommer vara avgörande. Utöver detta bör du ha ett stort eget driv då du oftast arbetar självständigt men samtidigt ska du kunna smälta in och ingå i ett befintligt säljteam. Att du är målfokuserad och säljinriktad ser vi som en självklarhet.

Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet men det är dock inget krav då vi utbildar dig inom försäljning och våra produkter.

Våra kunder är ofta hemma kvällstid. Du bestämmer dock själv dina arbetstider utifrån de kunder du besöker och din egen livssituation. Våra kunder finner vi genom mässor, marknader, telemarketing, hembesök och genom referensförsäljning.

Passar detta in på dig är du välkommen att kontakta oss omgående då vi behandlar ansökningarna löpande.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEn del är fast och en del är beroende på hur försäljningen lyckas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-29
Referens: Säljare Motala
Webbplats:
Epostadress: cristerglad@varmthem.se
Övrigt: Skicka gärna med ett foto på dig själv.
Arbetsplats: 
Adress: Varmthem i Norden AB
Norra vägen 12
85650  SUNDSVALL Sverige
Hemsida: http://www.varmthem.se
  
Platsannons

Teamledare till Motala Lasarett

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

ISS affärsenhet Sjukvård ansvarar för ett FM-kontrakt (Facility Management) som omfattar vårdenheter i Linköping och Motala på uppdrag av Landstinget i Östergötland. Under 2016 kommer ett nytt avtal att ta sin början där ISS supporterar vårdkedjan och bidrar till landstingets hälsomål.

Det nya avtalet innefattar inre logistik, patientmat, restaurang, cafe, kiosk och lokalvård. Leveransen kommer att ske i en flexibel, multikompetent organisation med fokus på kundens serviceupplevelse oavsett levererad tjänst. ISS ser Teamledaren som en viktig del av vårdkedjan och det nya FM-uppdraget som en möjlighet att effektivt stödja sjukvården i dess verksamhet.

Affärsenhet Sjukvård tar ansvar för vårdens behov av fungerande internservice och därmed en trygg, ren och trivsam miljö för personal, patienter och besökande. Vi är en rutinerad och flexibel samarbetspartner som ligger i framkant när det gäller ny teknik, nya metoder och miljövänliga produkter.

Vi söker nu teamledare till vår verksamhet på Lasarettet i Motala.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:

• Ansvara för att allt arbete utförs enligt gällande instruktioner, med rätt metoder samt uppfyller avtalad kvalitets- och servicenivå.
• Fungera som en länk mellan arbetsledningen och driften.
• Lösa problem som uppkommer i arbetet utifrån gällande instruktioner och/eller i överenskommelse med närmaste chef.
• Bidra till förbättringar och utveckling inom verksamheten samt iaktta eventuella förändringar i kundens servicebehov och göra tillägg i servicen.
• Känna till och arbeta efter överenskommet avtal med kunden.
• Aktivt bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen genom att vara en förebild.
• Ha god kunskap om och följa gällande säkerhetsföreskrifter och arbetsplatsregler.
• Ansvara för att minimera miljöpåverkan genom att hushålla med resurser, t. ex papper, elförbrukning, bränsle etc.
• Arbeta för att uppfylla målet nöjd kund samt bevara en god kundrelation.
• Utföra kvalitetskontroller och hantera eventuella avvikelser från kund.
• Vid behov vara behjälplig med att inventera och beställa material till den egna arbetsplatsen.
• Ansvara för att närmaste chef blir informerad om den löpande verksamheten och eventuella avvikelser.


• Rapportera frånvaro och kalla in vikarier samt föra tidredovisning.
• Upprätta anställningsavtal och medverka vid intervjuer av arbetssökande samt introducera nya medarbetare enligt fastställda rutiner.


50% av din arbetstid kommer du att arbeta operativt med att utföra servicetjänster.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du delar vår vision om att bli det bästa serviceföretaget i världen och att du har en utpräglad känsla för service, både mot kund och mot medarbetare. Du tar ansvar för din egen utveckling och du lär dig ständigt nya färdigheter och kunskaper.

Du är självgående och ansvarstagande och kan arbeta såväl ensam som i grupp. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom ärlighet, förståelse för sin roll i organisationen och förmågan att skapa och utveckla relationer. Erfarenheter av servicebranschen och av arbetsledning är meriterande men det intressantaste är vilka mål och ambitioner du har samt vad du vill göra i framtiden och vad du tror att du kan uppnå tillsammans med oss och kunden.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-25
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=71791A7D8BA94221AA5D8C2A2AE4AEFC
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Årstaängsvägen 11
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Motala

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes.

Mobil Luft ingår i företagsgruppen Water Sverige www.watersverige.se.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet som alla kan lära sig om viljan finns.

Löner/arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en grundtrygghet.
Du har ackordslön där du får ersättning för ALLA demonstrationer du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod.
Vid försäljning har du en hög provisionslön per såld enhet.

Du arbetar 5 dagar i veckan och gör 2 demonstrationer om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 800 kr inkl. OB tillägg.
Du är själv aktivt med och bestämmer hur ditt schema ska se ut från vecka till vecka. Det finns möjlighet till deltid om man så önskar.
Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något.

Du får referenser på dina kundbesök. Dessa bokas sedan upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema. För att försäkra oss om att få referenser av våra kunder ger företaget bort en exklusiv gåva som tack. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Produkten:
Maskinen vi marknadsför heter Water. Den tillverkas och monteras helt för hand på våra egna fabriker i Tyskland och Schweiz. Water är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. I de olika momenten renas även luften upp till 99,9998%. Produkten är 100 % återvinningsbar. Vi har en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Vår företagsgrupp har ensamrätt på produkten Water i Sverige.

Intervju/utbildning:
Vi håller våra intervjuer via telefon under vecka 28. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats eller ort. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Du får sedan se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten, m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Där får du även möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

Utbildningen hålls på något av Mobil Lufts kontor i Malmö,Jönköping, Västerås eller Sundsvall.

Du börjar utbildningen med 2 dagars teori och praktik på kontoret som sedan följs av 4 dagar på fältet. Så långt det är möjligt kommer en färdigutbildad representant att vara med dig de första dagarna på fältet.
Du har en fast ersättning för kursdagarna samt körersättning för att ta dig till och från utbildningen och vi bjuder på maten. Självklart har du lön även för de träningsbesök du gör under din praktik på fältet. Behöver du övernattning står vi för boendet.

Du har möjlighet att avsluta utbildningen, praktiken på fältet eller anställningen med omedelbar verkan om du så önskar och ändå få ersättning för körning, utbildning, praktiken o.s.v. som du har rätt till.
Den tryggheten ger vi dig då många tidigare inte provat på säljyrket.

Vi är just nu i ett expansivt skede där vi vill fördubbla antalet representanter på fältet i hela Sverige.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.mobilluft.se
Publiceraddatum: 2015-06-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@mobilluft.se
Övrigt: Motala
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.mobilluft.se
  

Platsannons

Multimediainstallatör

Media Install utför multimediainstallationer av audio/video teknik i restauranger, övervakningsinstallationer, ljud och ljus installationer.

Vi söker nu en Multimediainstallatör

Arbetsuppgifterna består av kabeldragning och inkoppling av teknikutrustning, nätverk samt felsökning.

Vi ser gärna att du kan felsöka system och nätverk samt är allmänt teknisk kunnig
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: AV-tekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Media Install
Drottninggatan 16 B
59135  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Underhållschef till Zinkgruvan Mining AB

Vill du vara med och driva och fortsätta utveckla underhållsarbetet under jord för Zinkgruvan Mining? Har du tidigare erfarenhet som underhållschef från ett större producerande företag? Då kan du vara nästa chef till Zinkgruvans underhållsavdelning under jord.  

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. 

Beskrivning av tjänsten

Som underhållschef rapporterar du till företagets gruvchef. Du har totalt ansvar för cirka 60 personer och tre direktrapporterande chefer. Du leder och utvecklar underhållsarbetet tillsammans med dina medarbetare och övriga sektionschefer inom gruvavdelningen. 

I tjänsten ingår också budget-, säkerhets-, personal- och arbetsmiljöansvar, kompetensutveckling av personalen samt administrativt arbete.

Vem är du? 

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en ledarroll.  Du har sannolikt arbetat flera år med underhåll inom industrin eller gruvnäringen. Erfarenhet av Lean eller motsvarande är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem, gärna SAP. 

Som person är du stabil, analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du har lätt för att få kontakt med olika typer av människor. Vidare får du saker att hända och tar ansvar för resultatet.  

Om TNG 

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Underhållschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid/tillsvidareLön/förmåner enl. ö.k.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.tng.se/lediga-jobb?jid=5A3B751A-D35C-4E2B-8D7B-88266A2C50E1&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  
Platsannons

CNC-operatör sökes

Vi söker omgående en erfaren CNC-operatör till ett företag i västra Östergötland.

Om oss

OnePartner Group AB är en svensk koncern och vi har ca 600 medarbetare och omsätter 180 miljoner. Koncernen är i dagsläget verksam på ett 20-tal orter, där vi med hjälp av vår lokala kännedom och erfarenhet alltid strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern.
Med våra tre varumärken EPAB, EnPartner och EBS är vi en komplett leverantör av kompetens inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn.
Vi är auktoriserade och verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vår strävan är att alltid ha de bästa konsulterna anställda hos oss.


Dina arbetsuppgifter

Vi (EPAB) söker dig som är CNC-operatör som arbetat med fräs och har god erfarenhet av att jobba i Heidenheim och vill jobba ute hos våra industrikunder i regionen Östergötland. Vi ser att du har minst några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör och har goda kunskaper i att ställa, programmera och att läsa ritningar.
Din profil

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har god känsla för service och framförallt viljan att göra ett bra jobb.
Arbetstiden är dagtid eller skift. Körkort är ett krav, truckkort är meriterande.

Intervjuer sker löpande så välkommen med Din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 722
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=722
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Gymnasielärare i Ekonomiämnen, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Platengymnasiet erbjuder fem nationella program; Ekonomiprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Inom de olika programmen finns det flera olika inriktningar och profiler.

Genom idrottsgymnasiet på skolan har eleverna möjlighet att kombinera studier med en satsning på sin idrott. Det finns både ett lokalt idrottsgymnasium och ett riksidrottsgymnasium för idrotterna segling och triathlon.

På Platengymnasiet finns dessutom fyra program inom gymnasiesärskolan, SFI och vuxenutbildning.
Platengymnasiet har drygt 100 medarbetare, ca 600 gymnasieelever och 150 vuxenstuderande.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Ekonomiämnen samt övriga till yrket förekommande arbetsuppgifter.
På Platengymnasiet arbetar vi i ämneslag och arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för gymnasieskolan med behörighet för undervisning i Ekonomiämnen . Det är meriterande om du även har lärarlegitimation för att undervisa i juridik på gymnasiet. Erfarenhet av undervisning i Ekonomiämnen .

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 281/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ea681ba-791f-4834-8e7e-f3456d7fd6c7&TK=886f9b9c-3ffc-4979-9733-40a60cfbea93
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Platengymnasiet
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/sv/Gymnasiet/Platengymnasiet/
  

Platsannons

Byggprojektledare till Zinkgruvan Mining AB

Har du erfarenhet av byggprojektledning? Vill du vara med och driva projektrelaterade fastighetsfrågor i ett framgångsrikt företag? Då kan du vara den byggprojektledare vi söker till Zinkgruvan Mining AB.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. 

Beskrivning av tjänsten

Som byggprojektansvarig ansvarar du för företagets investeringar i byggrelaterade frågor. Du ingår i företagets projektavdelning.

Du är företagets expert gällande byggrelaterade frågor både vad gäller rimlighet, tid och kostnad. Du ansvarar för bygglovshantering och kontakterna gentemot kommunens byggförvaltning. Vidare driver du frågor gällande inköp av mark, frågor rörande företagets skogsinnehav, arrende samt skalskydd.

Vem är du? 

Vi söker dig med relevant utbildning som har tidigare erfarenhet av byggprojektledning.

Som person är du resultatinriktad och välorganiserad. Du är bra på att se lösningarna och skapa lönsamhet i projekt. Dessutom är du van med att ta ansvar för resultat, utförande och budget i de projekt som du driver.

Om TNG 

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid HeltidLön/förmåner enl. ö.k.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.tng.se/lediga-jobb?jid=4C1D1FFA-79E9-4E55-8C46-495ED067D2F3&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  
Platsannons

Innesäljare/koordinator

Om företaget
Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 800 medarbetare som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers finns noterade på NASDAQ OMX, Nordiska listan.

Rejlers Energitjänster erbjuder ett brett utbud av tjänster inom området mätning, mätvärdesinsamling, timavräkning, schablonavräkning, leverantörsbyten, IT, fakturering, och kontroll i fält.

Dina arbetsuppgifter
”Spindeln i nätet” må vara ett slitet uttryck men det är precis vad vi söker.

Din uppgift blir att administrera, serva och samordna allt kring försäljning och kundsupport. Du skall exempelvis ta fram underlag till offerter, ta fram mallar, uppdatera hemsidan, koordinera kundaktiviteter och resor, ge support till kunder i enklare frågor eller hjälpa kunden att få kontakt med rätt person. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande där service och struktur är ledord.

Din profil
Du är ett utpräglat sinne för service. Du har en god förmåga att strukturera och administrera, kan hålla god ordning och reda och kan driva på frågor när det behövs. Du har troligen minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från en teknisk bransch är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Rejlers har en stark företagskultur som bygger på fyra värdeord; pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam. Medarbetare på olika företag runt om i landet har fått bedöma sina arbetsgivare. Resultatet presenteras i Universums årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Rejlers var för första gången med i undersökningen 2013 och klev rakt in på topp 20.

Läs mer om Rejlers Energitjänster på http://www.komplettaenergitjanster.se/sv/startsida-rejlers-energitjanster/

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se eller Annika Elfvingsson, 070 - 232 27 70, annika.elfvingsson@skill.se.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-26
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.rejlers.se/Karriar/Lediga-jobb/Lediga-jobb-pa-rejlers/?rmpage=job&rmjob=825%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rejlers Ingenjörer
Turbinvägen 8
59161  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rejlers.se
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare/Handledare Motala

Radix Kompetens befinner oss i en spännande tillväxtfas och i behov av att förstärka organisationen med Studie- och yrkesvägledare/handledare för vår verksamhet i Motala.

Vi erbjuder ett omväxlande, krävande och glädjande arbete och stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet vid urvalet. Studie- och yrkesvägledarens/handledarens huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa arbetssökande till studier eller arbete.

Meriterande är om du har arbetat med människor med fysiska eller psykiska funktionsvariationer.

För att passa in som Studie- och yrkesvägledare/Handledare inom Radix Kompetens förutsätter vi att du har avslutat en utbildning med minst 120 högskolepoäng inom något av följande områden:
Arbetsliv, organisation och personalarbete
Studie- och yrkesvägledning
Företagsekonomi
Arbetslivspsykologi
Beteendevetenskap
Arbetsterapeut
Socionom

samt minst 2 års arbetslivserfarenhet på heltid och inom den senaste 5 årsperioden.

Som person ser vi gärna att du har
- en positiv grundsyn och en mycket god förmåga att förmedla den till omgivningen
- erfarenhet från och förmåga att snabbt skapa professionella relationer och stöttar utan att styra
- god kunskap om den lokala arbetsmarknaden, Arbetsförmedlingen, utbildningsväsendet, socialförsäkringssystemet samt goda kontakter inom näringslivet.

I arbetet ingår det som en naturlig del administrativa uppgifter både via telefon och i datasystem samt resor till våra övriga kontor i länet.

Vi ser gärna sökande som behärskar förutom svenska och engelska även utomeuropeiska språk.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidInledningsvis halvtid med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: SYV el Handledare Motala
Webbplats:
Epostadress: anna.ebers@radixab.se
Övrigt: Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 juli till anna.ebers@radixab.se
Arbetsplats: 
Adress: RADIX KOMPETENS AB

59133  Motala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dedicare söker nu sjuksköterskor till MAVA/Stroke i Motala

Dedicare söker

Dedicare söker nu sjuksköterskor till MAVA/Stroke i Motala
Dag, kväll samt natt

Period: 1 september – 31 december 2015Ort

Motala

Arbetsuppgifter

Arbeta tillsammans med undersköterskor, läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut i ett vårdlag kring patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning; delta i rond samt ansvara för den basala och den specifika omvårdnaden av patienten. God kunskap i att blanda och ge intravenösa infusioner/injektioner. Goda kunskaper i att hantera patienter som blir akut försämrade.

Om arbetsgivaren

Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan


Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig.


Företagsbeskrivning

• Sommarbonusen gäller vecka 26-34

• Bonusen är : 1000kr/vecka för en heltid om man arbetar minst 3 veckor sammahängande mellan vecka 26-34

• 3 veckors heltidsarbete i rad gäller för att få sommarbonus. Med start vilken veckodag som helst och 3 veckor framåt.

• Heltid är 38,25 timmar/vecka

• Man kan arbeta mer timmar en vecka och veckan därpå färre timmar.
Om man snittar 38,25 timmar /vecka i 3 veckor är man berättigad till bonusen.

• Arbetar du heltid hela sommaren får du bonus för alla veckor

• Arbetar man bara natt ska man snitta 32h/vecka.

• Gällande natt så snittar man även där antal timmar på 3 veckor sammanhängande, så arbetar man fler nätter en veckan , färre nätter veckan därpå så är man berättigad till bonus bara man snittar heltid under 3 veckor sammanhängande

Säkra din sommarbonus och boka dig redan nu!


Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-08
Referens: 3366
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=3366
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Dedcare Nurse
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

Teamleader/Säljcoach/Gruppchef/Säljledare sökes i Motala!

Viasat söker nu en målmedveten och driven Teamleader som ska bygga upp och leda ett team för att utveckla försäljningen av Viasats produkter. Vi söker DIG som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film!

 

DU KAN LEDA, INSPIRERA OCH UTVECKLA SÄLJARE
Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning.  Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 13.00 - 21.00. Helger kan förekomma.Varje dag ställer vi rätt frågor, lyssnar lyhört och presenterar lösningar för kund, specifikt anpassade efter deras intressen. Hos oss blir du del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och flera gånger per år hålls utbildningsresor med koppling till film och sport. Är du som oss en vinnarskalle, kommer du att trivas utmärkt. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj- samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.


VIASAT ERBJUDER DIG


• Marknadens mest underhållande produkt
• En attraktiv lönemodell med provision på eget sälj samt teamets försäljning
• Jobba både ute på fält, mässor, marknader och event runt om i hela Sverige och även i butik
• Sälj och ledarskapsutbildningar genom Viasat Academy
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemangen, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016

 

VEM SÖKER VI?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du inspireras av en resande tjänst
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision, kickback och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

 

Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales

 

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Frida Björkman på 073-699 16 36.


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratProvision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-12
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1284%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Skepps i Motala söker lokalvårdare

Kort beskrivning av företaget:
Vi är ett hemservice företag för hemmet,trädgården.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Städning hos våra underbara kunder som vill få rent och fint. Vi gör jobbet rätt från början så slipper vi göra om det. Vi är mycket noggranna.

Beskrivning av kvalifikationer:
Bara vara noggrann och gilla att göra fint hemma hos våra kunder.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidFrån några timmar till heltidFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: ss
Webbplats:
Epostadress: ofeliaskepp@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skepps i Motala

59161  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare år F-6 So/Sv, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Fågelsta Charlottenborg består av två skolor:
- Fågelsta skola, en skola på landet söder om Motala som arbetar tematiskt och åldersintegrerat. Här finns ca 100 elever. Vi har ett bra samarbete mellan skola och fritids.
- Charlottenborgsskolan som är en mångkulturell skola i Motala med ca 200 elever. Ett av skolans ledord är integration.

I båda skolorna återfinns väl fungerande arbetslag som organiserar och tar ansvar för ämnen, teman och samordningen av de enskilda elevernas studiesociala situation.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Fågelsta skola och ha delat klassläraransvar för en årskurs F-2 vilket innebär att du har samplaneringsansvar med ytterligare en klasslärare. Skolan har ca 100 elever. Vi har 4 klasser fördelat på två stycken F-2, en styck 3-4 och en styck 5-6. Åldersintegrering, och med det långtgående möjligheter till individualisering är det arbetssätt vi använder att för att se till att alla lär sig i sin egen takt Till hösten 2015 kommer vi att vara en skola där varje elev har sin egen Ipad, genom kommunens satsning för en framtidsinriktad och modern skola.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i So,Sv och eng och som brinner för ditt uppdrag.
Vi söker en öppen, flexibel och tydlig pedagog som arbetar medvetet mot de mål som finns uppsatta för grundskolan; läroplan och andra styrdokument. Vi ser gärna att du "brinner" för språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt. Vi hoppas att du som söker gillar att arbeta både självständigt och vara en i teamet. SvA samt att du har en så bred ämnesinriktning som möjligt är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 323/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6808a5a6-6401-45c9-8079-054553b6b95c&TK=b8ef125a-12c9-4b84-8303-ee1f6e9e7889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fågelsta/ Charlottenborg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarier och semestervikarier i vård och omsorg

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kommunledningsförvaltningen består av enheterna stab, kansli, ekonomi, Bemanningscentrum, personal, stadsbyggnad och IT. Förvaltningen ska på kommunstyrelsens uppdrag bl a initiera, driva, samordna och följa upp kommunala strategier. Sammanlagt har förvaltningen ca 105 medarbetare.

Bemanningcentrums uppdrag består först och främst av att bemanna vakanser vid planerad och oplanerad frånvaro under kort och lång tid för kommunens verksamheter. Därtill även att bemanna vid behov av tillfällig resursförstärkning av olika slag. Bemanningscentrum ansvarar också för all rekrytering av semestervikarier och visstidsanställd personal i samarbete med beställande enhet. Vidare samarbetar Bemanningscentrum med enheterna för att boka ut exporterad resurstid samt vid övertalighet. Bemanningscentrum ansvarar också för systemförvaltning av det verksamhetssystem som används för vikariebokning i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentrum söker semestervikarier till
*Sociala resursverksamhetens grupp och stödboende, daglig verksamhet, korttidsboende och fritids för barn.
*Kommunala psykiatrin
*Äldreomsorgens vård och trygghetsboende samt till hemtjänst.
Följande personalkategorier sökes: Skötare, Vårdare, Personliga assistenter, undersköterskor.

Tjänstgöring kommer att ske under dag, helg, kväll samt natt. Tjänstgöring sker evenuellt på schema eller genom att du lägger in tillgänglighet i TimePool där du då blir bokad på pass när behov uppstår.

KVALIFIKATIONER
För arbete inom äldreomsorgen är gymnasial omvårdnadsutbildning önskvärd.
För arbete inom Sociala Resursverksamheten är omvårdnadsutbildning med inriktning mot funktionsnedsättning önskvärd. Du kan även ha utbildning som t.ex Barn- och Fritidsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning. TEACCH-utbildning och erfarenhet att möta personer med funktionsnedsättning samt kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och konsekvenser av detta.
För arbete som skötare inom Sociala Resursverksamheten är omvårdnadsutbildning med inriktning mot psykiatri ett krav.
Personliga egenskaper som prioriteras är lyhördhet, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt ett ansvarsfullt och gott bemötande till både brukare och personal. Minimiålder 18 år. Körkort krävs till vissa arbetsplatser. Egen bil krävs för att ta sig till vissa arbetsplatser. Ange i din ansökan om du har körkort, tillgång till bil och om du kan cykla.
Du ska ha god förmåga att kunna förstå och uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet.

Erfarenhet från arbete inom Sociala Resursverksamheten och äldreomsorgen är meriterande

ÖVRIGT
Du ska söka tjänsten genom länken i denna annons. Ange två referenspersoner med deras befattning, arbetsplats samt telefonnummer. Ange även ditt fullständiga personnummer. Rekrytering sker löpande, därför ombeds du skicka in din ansökan snarast. Inför intervju ta med dig betyg, studieintyg samt giltig legitimation. Minimiålder 18 år.
Vid en ev. anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas.
Publiceraddatum: 2015-06-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Visstidsanställning, tillträde: Snarast, upphör: 2015-09-30 Främst under tiden 150622-150819. Möjlighet kan även finnas efter.Timlön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-20
Referens: C 26/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a835e526-e69d-4799-a9d5-66add6a7b8d1&TK=b3e67797-6f04-4ca2-aa58-d01b8b23caad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Bemanningscentrum (KLF)
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  
Platsannons

MEDCURA SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDAVDELNING

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun, landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

Vi söker:
Nu söker vi leg. sjuksköterskor till akutmedicinavdelning i Motala. Uppdraget är från september 2015 tillsvidare under år 2015 med stor chans till förlängning. Arbetet är heltid, roterande schema. Fördel om du känner dig bekväm inom dokumentationssystemet cosmic.

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. sjuksköterska med erfarenhet från vårdavdelningsarbete.

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid dag/kväll/helg/natt.Individuell lönestättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: SSK VÅRDAVD Motala
Webbplats:
Epostadress: info@medcura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medcura AB
Sturegatan 56
11436  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.medcura.se
  

Platsannons

Frisör

Vi söker en duktig, framåtriktad och erfaren frisör till en kreativ salong i Borensberg.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i inledningen och därefter tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viktoria.tevell@live.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev mailas till nedanstående adress. Vid frågor kontakta Viktoria Tevell 070-3523070
Arbetsplats: 
Adress: Salong Klippet i Borensberg

59031  BORENSBERG 
Hemsida: http://www.salongklippet.info.se
  
Platsannons

Handledare

Miroi är tillsammans med dotterbolaget Pomona ett av Sveriges ledande leverantörer av distans-, vuxenutbildningar och arbetsmarknadstjänster. Vårt uppdrag är att leda våra deltagare ut i arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning (STOM). Våra uppdragsgivare utgörs av statliga myndigheter, kommuner och privata företag. Vi omsätter ca 400 MSEK och finns på ca 90 orter runtom i landet.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi handledare till Förberedande utbildning. Du kommer att vara handledare och stöd till våra elever i nedan nämnda kärnämnen samt ge eleverna rätt förutsättningar att lära in adekvat studieteknik.

Utbildning/Erfarenhet

Du skall ha minst 1 års dokumenterad erfarenhet av vuxenutbildning eller utbildning till lärare i något av följande ämnen:

Svenska (Grundskole- samt Gymnasienivå A och B)

Svenska som andraspråk (Grundskole- samt Gymnasienivå A och B)

Matematik (Grundskole- samt Gymnasienivå A, B och C)

Grundutbildning data (upp till samma nivå som ECDL)

Engelska (Grundskole- samt Gymnasienivå A och B)

Vi söker dig med god pedagogisk förmåga, ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever och förmåga att möta eleverna utifrån individuella behov. Du skall vara flexibel, öppen, noggrann och ha god samarbetsförmåga samt vara lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.  Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har ett validerande förhållningssätt. I arbetet får du stöd i ditt arbetslag, där du också delar med dig av dina erfarenheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstider och omfattning

Tillträde:

Omgående

Anställning:

Visstid (Vikariat) tom 150807.

Ersättning:

Enligt kollektivavtal, individuell lönesättning.

Ansökning

Du ansöker genom att gå in och registrera dig på http://www.miroi.se/jobba-paa-miroi/.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket gör att vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

All rekryteringshjälp undanbedes vänligt men bestämt.
Publiceraddatum: 2015-06-24
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-24
Referens:
Webbplats: http://www.miroi.se/jobba-paa-miroi/?aguid=1B7F14E0F4954A39B040433B763395ED
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Miroi AB
Kåsatorpsvägen 4
54134  Skövde Sverige
Hemsida: http://miroi.se/
  
Platsannons

Specialistläkare/överläkare Psykiatriska kliniken Motala

Inom vuxenpsykiatrin, vid Psykiatri- och habiliteringsenheten som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, arbetar vi utifrån en sammanhållen vårdkedja med behandlaransvar i både öppen- och slutenvård samt i de fall patienten är ansluten till vårt mobila omvårdnadsteam. Det finns för upptagningsområdet fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns också äldrepsykiatriska team samt ett beroendeteam. Vårt mobila omvårdnadsteam är vår akutverksamhet. De erbjuder också specialiserad psykiatrisk hemsjukvård som alternativ till heldygnsvård. Verksamhetsidén är att med ett integrerat familjebemötande kunna ge patienten tidiga, individuella och behovsanpassade insatser. Tack var detta har vår slutenvårdsavdelning endast tretton vårdplatser, vilket upplevs tillräckligt trots ett upptagningsområde på cirka 85 000 invånare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är specialistläkare inom psykiatri och som har en önskan att arbeta i integrerade team med ansvar både för patienter i öppen- och slutenvård i en sammanhållen vårdkedja. Ett signum för vår verksamhet är möjligheten att erbjuda specialiserad psykiatrisk hemsjukvård samt akutverksamhet via mobila omvårdnadsteam. Du delar ansvar för bakjourstjänstgöring med övriga kollegor.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad specialistläkare inom psykiatri.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, är lyhörd, smidig och har lätt för att kommunicerar. Du har förmåga att inspirera och motivera medarbetarna och har en god förståelse för teamprocesser. Du har med fördel dokumenterade ledaregenskaper och kan prioritera samt fatta tydliga beslut inom ramen för din specialistkunskap. Du har förmåga att företräda enheten i olika fora, en framtidstro för arbetet och kan bidra med kompetens för uppgifter, utveckling och resultat.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst från den 1 september 2015 eller efter överenskommelse

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Håkan Samuelsson, 010-104 77 57, hakan.samuelsson@regionostergotland.se

Chefsöverläkare Cecilia Frank, 010-104 87 66, cecilia.frank@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Läkarförbundet överläkare Hans Nilsson, 0705-98-60-36, hans.f.nilsson@regionostergotland.se

Ansökan
Du ansöker genom att registrera ditt intresse online. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld "Meritsammanställning för läkare". Denna ska vidimeras.

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid eventuella problem med registrering av din ansökan, kontakta Region Östergötlands IT-support, 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-05
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5170%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettet i Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Administrativt ansvarig ledare

Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. I dessa församlingar har vi sammanlagt 16 kyrkor. Till största delen består pastoratet av landsbygden som ligger runt Motala, där största orten är Borensberg. Pastoratet har ca 11.800 invånare och av dessa är 78,5% kyrkotillhöriga.

Pastoratets administrativa enhet består idag av kyrkokamrer, kanslist/informatör, löneadministratör samt två förvaltningsassistenter som arbetar både med församlings- och begravningsverksamhet. Tjänsten som administrativt ansvarig ledare är en ny befattning i organisationen.

Arbetsuppgifter
Som administrativt ansvarig vill vi att du ska leda och vidareutveckla pastoratets administrativa verksamhet tillsammans med övrig administrativ personal, som du även har personalansvar för, samtidigt som du till stor del arbetar aktivt i den dagliga administrativa verksamheten. Du är direkt underställd kyrkoherden och ingår i pastoratets ledningsgrupp.

Din bakgrund
Vi hoppas att du har
- Flerårig erfarenhet av personalledning
- Utbildningsbakgrund med högskoleutbildning, företrädesvis med inriktning mot HR/ekonomi/administration, eller motsvarande.
- Praktisk erfarenhet av arbete inom administration i Svenska kyrkan
- Erfarenhet av FAS-, samt Microsoft Office-programmen.
- Erfarenhet/utbildning inom personaladministration är meriterande
- God förmåga att uttrycka dig i svenska språket såväl tal som skrift.

Egenskaper
Din personlighet karaktäriseras av att du är/har
- Engagemang, ambition och intresse för att vilja påverka och leda
- Positiv människosyn
- Strukturerad och drivande
- Väl utvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga
- Resultat-, kvalitet- och mål fokus
- Förtroendegivande och trygghetsskapande

Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar individuell lönesättning. Inkom med löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: "Administrativt ansvarig"
Webbplats:
Epostadress: pia.andersson@boremail.com
Övrigt: Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande. Vi tar endast emot ansökan per e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Borensbergs pastorat

59030  BORENSBERG 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/borensbergspastorat
  
Platsannons

Militärrestaurangen i Kvarn söker restaurangbiträde

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Militärrestaurangen i Kvarn med tillhörande mäss är belägen strax utanför Borensberg. Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare till vår mäss på kvällstid.

Vi söker dig som är kassavan. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Tjänsten kräver även att du är duktig på att ta egna initiativ och att du kan se vad som behöver göras, samt att du har utpräglad servicekänsla och alltid sätter gästen i centrum. För dig ska det vara en självklarhet att du ger det där lilla extra som gästen inte förväntar sig.

I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna markan på mässen och se till att allt är påfyllt och ser inbjudande ut. Kassahantering och service samt lättare matberedning.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav då du kommer att ha mycket gästkontakt. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är tidsbegränsad till och med 17 december och start enligt överenskommelse. 
Arbetstid: ca 20 tim/vecka. Arbetstiden är måndag-torsdag 17:30-22:00.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information - endast om avtal - kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, margareta.granda-berg@fazer.com.

Vill du veta mer?
Kontakta restaurangchef Liselotte Hammarlyck eller Maria Persson tel 013-195070, 013-195171 el.0722-186183.

Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev samt en CV.

Senast 2015-07-31 vill vi ha din ansökan.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående och tjänsten tillsätts snarast.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://fazer.workbuster.se/?aguid=50F202D7724440449C56926AD196B6A0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: www.fazer.se
  

Platsannons

Grundskollärare mellanstadium Ma, No, Eng 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bråstorpskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 220 elever. Vår devis är "kunskap för livet" vilket innebär att vi vill möta och utmana alla elever där de befinner sig i sin utveckling. För att stödja denna ambition har vi organiserat klasserna så att man kan arbeta med anpassningar efter alla elevers behov stora delar av skoldagen. De senaste åren har vår skolutveckling fokuserat på det kollegiala lärandet, med klassrumsbesök och pedagogiska diskussioner om undervisingsmetoder och didaktik. Vi har även utvecklat vårt arbete med elever i behov av särskilt stöd, där elevhälsan kopplas till arbetslagen regelbundet. Till höstterminen kommer f-4 eleverna att få varsin lärplatta och till våren blir det 5-6 som får del av denna satsning. Detta tillsammans med mattelyftet kommer att vara nästa läsårs stora utvecklingsprojekt på skolan.

Bråstorpskolan ligger centralt i Motala med gång och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. År 1994 färdigställdes skolans lokaler som är moderna, ljusa och väl anpassade för verksamheten. Fritidshemmet med ca 130 barn är organiserade i två avdelningar med blandade åldrar mellan förskoleklass och uppåt. Skolan har ett gott anseende hos vårdnadshavare som en trygg skola.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i dina ämnen i klass 4. Du kommer att ansvara för ämnena matematik, fysik, kemi, biologi, teknik och engelska samt vara klassföreståndare tillsammans med en kollega som ansvarar för svenska och SO ämnena. Klass 4 består av 32 elever och du och din kollega kommer att ha möjlighet att dela denna grupp efter behov under skoldagen med tillgång till två klassrum. Detta skapar stora möjligheter till anpassningar. Under läsåret kommer du att delta i skolverkets mattelyft tillsammans med undervisande kollegor på Bråstorpskolan.

KVALIFIKATIONER
Du har grundskollärarexamen med lärarlegitimation i ämnena engelska, matematik, kemi, biologi, fysik och teknik upp till år 6. Du har lärarerfarenheter och gärna erfarenheter från andra branscher som du nyttjar för att stimulera elevernas lärande och utveckla skolan.

ÖVRIGT
Intervjuer planeras mellan den 29 juni till den 3 juli. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-20
Referens: B 288/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf1034ce-2e7a-481e-9d82-941f16fb3934&TK=6fef54e5-c933-4bd6-a0c6-149764d9f360
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bråstorp/Karlsund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se/brastorpskolan
  

Platsannons

Musiklärare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Musiklärartjänsten är placerad på tre skolor, Råssnässkolan, Smedsby skola och Bråstorp skola.
Alla tre skolorna är f-6-skolor med fritidshem.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik samt alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter på Råssnässkolan, Smedsby skola samt Bråstorpsskolan.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i musik.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 314/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec271de3-0d8d-4ab8-b7aa-88382d41c0fe&TK=33ff0b50-33ef-4365-bb46-540008a6b16c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år 4-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7, 80%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Klockrike, Fornåsa/Tjällmo/Österstad, Dansäter, Hälla och åtta förskolor bildar område Borensberg. Förskolorna/Skolorna ligger i östra kommundelen och har tillsammans ca 210 anställda och 1370 barn/elever.

Enheten Bergvalla/Klockrike består av Bergvalla skola (skolår f-6) i Borenberg och Klockrike skola (skolår f-6) i Klockrike.
Vid enheten är vi ca 35 tillsvidareanställda och ca 200 barn/elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i sv/so/eng. år 3-6 vid Bergvallaskolan samt alla i övrigt till läraryrket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolan med behörighet att undervisa år 1-7 i sv/so/eng.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-03
Referens: B 217/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=265af6b7-1e77-41ac-8199-70a1767f8f2e&TK=4112a29e-6a6b-4a1e-be94-ede252ebf5f3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bergvalla/Klockrike
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förvaltningsassistent

Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. I dessa församlingar har vi sammanlagt 16 kyrkor. Till största delen består pastoratet av landsbygden som ligger runt Motala, där största orten är Borensberg. Pastoratet har ca 11.800 invånare och av dessa är 78,5% kyrkotillhöriga.

Pastoratets administrativa enhet består idag av kyrkokamrer, kanslist/informatör, löneadministratör samt två förvaltningsassistenter som arbetar både med församlings- och begravningsverksamhet.

Arbetsuppgifter
- Hantering av leverantörs- och kundreskontra
- Löpande bokföring och kontoavstämning
- Kassa- och kollekthantering
- Bokning av förrättningar samt kyrkobokföring
- Telefon- och posthantering
- Utskick av protokoll
- Diarie- och arkivhantering
- Ansvar för gravregister

Din bakgrund
- Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens
- Erfarenhet från liknande arbete, gärna inom Svenska kyrkan
- Erfarenhet av FAS- och Microsoft Office programmen
- Erfarenhet av elektronisk faktura hantering och löneadministration är meriterande
- Erfarenhet begravningsadministration och gravregister
- God förmåga att uttrycka dig i svenska språket både i tal och skrift

Din personlighet
- Service- och kundfokuserad
- Strukturerad och noggrann
- Samarbetsvilja
- Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
- Utvecklingsintresse för verksamhetens arbetssätt och egen kompetens

Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Förvaltningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt Svenska kyrkans avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: "Förvaltningsassistent"
Webbplats:
Epostadress: pia.andersson@boremail.com
Övrigt: Ansökningarna behandlas fortlöpande. Vi tar endast emot ansökan per e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Borensbergs pastorat

59030  BORENSBERG 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/borensbergspastorat
  

Platsannons

Socialsekreterare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

På socialkontoret i Motala jobbar vi med myndighetsutövning inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en god arbetsplats för våra anställda och en rättssäker handläggning för våra klienter/brukare. Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss. För att skapa en god arbetsmiljö, arbetsglädje och en god kvalitét erbjuder vi ett nära och tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjligheter mellan arbetsgrupper och en atmosfär av erkännande och uppriktighet.

Av dig som medarbetare förväntar vi oss att du bland annat är entusiastisk i ditt arbete, deltar i kompetens- och utvecklingsarbete, bidrar till en god sammanhållning samt visar ärlighet och uppriktighet.

Då vi har årsarbetstid medför det en större frihet i att planera tiden och påverka vår arbetssituation, likaså att planera egen fritid. Friskvårdspengen som erbjuds alla anställda på socialkontoret uppmuntrar till hälsofrämjande aktivitet.

Om du inte bor i Motala erbjuds goda pendlingsmöjligheter både med buss- och tågtrafik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill ha ett roligt, utvecklande, spännande och utmanande arbete.

Vi söker socialsekreterare till Socialkontoret i Motala. Vi har vakanta tjänster inom barn och ungdom, vuxengruppen och familjerätten.

Barn och ungdom söker socialsekreterare till utredningsgruppen för utredning av ansökningar och anmälningar avseende barn 0-18 år.

Barn och ungdom söker socialsekreterare till resurs- och placeringsgruppen för rekrytering, utredning och handledning till uppdragstagare i form av kontaktpersoner, kontaktfamiljer, familjehem och HVB. I tjänsten ingår också beredskap viss tid kvällar och helger var sjunde vecka.

Vuxengruppen söker socialsekreterare för utredning och uppföljning av insatser för personer över 18 år.

Familjerätten söker socialsekreterare för handläggning av adoptionsärenden, faderskapsärenden, vårdnad, boende och umgängesärenden.

Vi erbjuder dig ett flexibelt yrke med många möjligheter, varmt välkommen till Motala - Östergötlands sjöstad.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen är ett krav.

Goda juridiska kunskaper krävs då Socialkontoret hanterar myndighetsutövning.

Vi vill att du ska kunna relatera till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Att du kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter konstruktivt.

Du ska kunna se relationer i sitt rätta perspektiv, skilja på det personliga och professionella, och kunna förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Vi vill att du bidrar med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leda till resultat.

Vi ser det också som viktigt att du snabbt kan ställa om, kunna ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar. Minst 1 års erfarenhet av myndighetsutövande socialt arbete.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring vid tillsvidareanställning.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vänligt men bestämt undanber vi oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2015-09-01 eller efter överenskommelse och under förutsättning av vederbörliga beslut.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-20
Referens: SoF 135/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7722ff45-df31-4be0-9794-b1872d511da8&TK=deb33bb3-75f1-4cfa-ab22-1280477853e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Socialkontoret
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till Västgyllen, lasarettsköket

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av 53 olika kök i varierande storlek. Vi ansvarar för maten till alla förskolor, skolor, äldreomsorgen i kommunen och maten på lasarettet.Västgyllen är vårt största kök.
Det arbetar ca 150 personer i kostenheten.
Sen 2013 har vi en gemensam kostpolicy i kommunen. Vårt mål är att laga god mat med bra råvaror, där så mycket som möjligt är ekologiskt och följer svenska djurskydds- och miljökrav. Våra skolor och Västgyllen är KRAV certifierade och vi använder ca 50% ekologiska livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till Västgyllens kök. Här lagar vi idag ca 3000 portioner mat varje dag fördelat på frukost, lunch och middag. Maten är till både förskolor, skolor, äldreboenden och till region Östergötland.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad kock med en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter istället för problem, och sätter matgästernas bästa i första hand.
Du måste vara flexibel och kunna samarbeta med arbetskamrater och våra gäster.
Vi har många kvinnor i vår organisation och strävar efter en jämnare könsfördelning.
Du måste ha 2-3 års gymnasieutbildning till kock eller motsvarande, och ha arbetat som kock i 2-3 år. Viktigt att du har erfarenhet och intresse av specialkoster, vegetarisk mat och mat med olika konsistenser.
Vi arbetar mycket med ekologiska livsmedel och är KRAV certifierade. Viktigt att du tycker den inriktningen stämmer överens med din egen syn på mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tjänstgöring varannan lördag-söndag Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tillträde i vecka 33, eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: TF 36/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c060565d-3e99-4d97-ab06-240756ff7a1b&TK=b2b33a54-8983-4801-838a-72c06ddad88b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till Västgyllen, lasarettsköket

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av 53 olika kök i varierande storlek. Vi ansvarar för maten till alla förskolor, skolor, äldreomsorgen i kommunen och maten på lasarettet.Västgyllen är vårt största kök.
Det arbetar ca 150 personer i kostenheten.
Sen 2013 har vi en gemensam kostpolicy i kommunen. Vårt mål är att laga god mat med bra råvaror, där så mycket som möjligt är ekologiskt och följer svenska djurskydds- och miljökrav. Våra skolor och Västgyllen är KRAV certifierade och vi använder ca 50% ekologiska livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till Västgyllens kök. Här lagar vi idag ca 3000 portioner mat varje dag fördelat på frukost, lunch och middag. Maten är till både förskolor, skolor, äldreboenden och till region Östergötland.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad kock med en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter istället för problem, och sätter matgästernas bästa i första hand.
Du måste vara flexibel och kunna samarbeta med arbetskamrater och våra gäster.
Vi har många kvinnor i vår organisation och strävar efter en jämnare könsfördelning.
Du måste ha 2-3 års gymnasieutbildning till kock eller motsvarande, och ha arbetat som kock i 2-3 år. Viktigt att du har erfarenhet och intresse av specialkoster, vegetarisk mat och mat med olika konsistenser.
Vi arbetar mycket med ekologiska livsmedel och är KRAV certifierade. Viktigt att du tycker den inriktningen stämmer överens med din egen syn på mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tjänstgöring varannan lördag-söndag Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tillträde i vecka 33, eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: TF 37/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=33c6aaa7-4c09-417a-b845-e3d033356b69&TK=f469b4c6-200a-41bf-aa8b-b14a6032245c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resurskock

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av 53 olika kök i varierande storlek. Vi ansvarar för maten till alla förskolor, skolor, äldreomsorgen i kommunen och maten på lasarettet.Västgyllen är vårt största kök.
Det arbetar ca 150 personer i kostenheten.
Sen 2013 har vi en gemensam kostpolicy i kommunen. Vårt mål är att laga god mat med bra råvaror, där så mycket som möjligt är ekologiskt och följer svenska djurskydds- och miljökrav. Våra skolor och Västgyllen är KRAV certifierade och vi använder ca 50% ekologiska livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en resurskock till kostenheten.Som resurskock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller ledig i våra olika kök. I flera kök arbetar man ensam och ansvarar för all matlagning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad kock med en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter istället för problem, och sätter matgästernas bästa i första hand.
Du måste vara flexibel och kunna samarbeta med arbetskamrater och våra gäster.
Vi har många kvinnor i vår organisation och strävar efter en jämnare könsfördelning.
Du måste ha 2-3 års gymnasieutbildning till kock eller motsvarande, och ha arbetat som kock i 2-3 år. Viktigt att du har erfarenhet och intresse av specialkoster, vegetarisk mat och mat med olika konsistenser.
Vi arbetar mycket med ekologiska livsmedel och är KRAV certifierade. Viktigt att du tycker den inriktningen stämmer överens med din egen syn på mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. För närvarande helgtjänstgöring med arbete var åttonde helg. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tillträde i vecka 33, eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: TF 38/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6ae6b31-867c-4221-94ff-63307bdcfc5a&TK=43817a29-4b95-4415-9c13-604d01fd4269
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resurskock

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av 53 olika kök i varierande storlek. Vi ansvarar för maten till alla förskolor, skolor, äldreomsorgen i kommunen och maten på lasarettet.Västgyllen är vårt största kök.
Det arbetar ca 150 personer i kostenheten.
Sen 2013 har vi en gemensam kostpolicy i kommunen. Vårt mål är att laga god mat med bra råvaror, där så mycket som möjligt är ekologiskt och följer svenska djurskydds- och miljökrav. Våra skolor och Västgyllen är KRAV certifierade och vi använder ca 50% ekologiska livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en resurskock till kostenheten.Som resurskock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller ledig i våra olika kök. I flera kök arbetar man ensam och ansvarar för all matlagning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad kock med en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter istället för problem, och sätter matgästernas bästa i första hand.
Du måste vara flexibel och kunna samarbeta med arbetskamrater och våra gäster.
Vi har många kvinnor i vår organisation och strävar efter en jämnare könsfördelning.
Du måste ha 2-3 års gymnasieutbildning till kock eller motsvarande, och ha arbetat som kock i 2-3 år. Viktigt att du har erfarenhet och intresse av specialkoster, vegetarisk mat och mat med olika konsistenser.
Vi arbetar mycket med ekologiska livsmedel och är KRAV certifierade. Viktigt att du tycker den inriktningen stämmer överens med din egen syn på mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. För närvarande helgtjänstgöring med arbete var åttonde helg. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tillträde i vecka 33, eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: TF 39/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8e50d040-a330-4995-9d60-1704fede6148&TK=0aead2b3-0902-416c-b38e-9e700e5adff7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resurskock

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av 53 olika kök i varierande storlek. Vi ansvarar för maten till alla förskolor, skolor, äldreomsorgen i kommunen och maten på lasarettet.Västgyllen är vårt största kök.
Det arbetar ca 150 personer i kostenheten.
Sen 2013 har vi en gemensam kostpolicy i kommunen. Vårt mål är att laga god mat med bra råvaror, där så mycket som möjligt är ekologiskt och följer svenska djurskydds- och miljökrav. Våra skolor och Västgyllen är KRAV certifierade och vi använder ca 50% ekologiska livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en resurskock till kostenheten.Som resurskock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller ledig i våra olika kök. I flera kök arbetar man ensam och ansvarar för all matlagning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad kock med en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter istället för problem, och sätter matgästernas bästa i första hand.
Du måste vara flexibel och kunna samarbeta med arbetskamrater och våra gäster.
Vi har många kvinnor i vår organisation och strävar efter en jämnare könsfördelning.
Du måste ha 2-3 års gymnasieutbildning till kock eller motsvarande, och ha arbetat som kock i 2-3 år. Viktigt att du har erfarenhet och intresse av specialkoster, vegetarisk mat och mat med olika konsistenser.
Vi arbetar mycket med ekologiska livsmedel och är KRAV certifierade. Viktigt att du tycker den inriktningen stämmer överens med din egen syn på mat.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 42 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. För närvarande helgtjänstgöring med arbete var åttonde helg. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tillträde i vecka 33, eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: TF 40/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=13c9b947-f4f9-4fa4-abfb-0cbab16407d4&TK=5981b971-1aa0-4c9b-b655-11a1cd664602
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare, Barn- och Fritid 40% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns utbildningsenheter med en gymnasiedel som omfattar ca 650 elever och 70 lärare. På skolan finns 6 nationella yrkesprogram:
*Barn- och Fritidsprogrammet
*Bygg- och anläggningsprogrammet
*El- och energiprogrammet
*Fordons- och transportprogrammet
*Industritekniska programmet
*Vård- och omsorgsprogrammet
Vi har Introduktionsprogrammen med fem spår och Lärlingsutbildning inom våra nationella program men också inom Handels- och administrationsprogrammet samt restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare.
På skolan finns även omfattande vuxenutbildning inom bl a högskola, gymnasium och olika grundläggande utbildningar.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i kurserna Fritids & Friskvårdsaktiviteter, Naturguidning samt Fritids- och Idrottskunskap på Barn- och Fritidsprogrammet.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad Barn- och Fritidsslärare med behörighet att undervisa på gymnasieskolan. Tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar ser vi som meriterande

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 40 % Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-20 Allmän visstidsanställning under ovanstående period.Månadslön Individuell lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 313/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4da81679-667e-42fb-a935-9252fe400a4f&TK=f130c08f-7a92-4f91-ae99-91a7f86f7c34
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Carlsund Utbildningscentrum
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska 50% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Skolgårda skola är Motalas största grundskola med elever i år F-9. På enheten finns även grupper för nyanlända och resursskoleverksamhet. Skolan har ca 650 elever och 70 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Svenska, c:a 50% . Möjlighet finns att kombinera denna tjänst med ref nr B 315/15 om sökanden är behörig även i bild.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet i Svenska och / eller Bild för år 7-9. .

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock länst t o m 2016-06-20., upphör: 2016-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 324/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1bcb243d-474b-4839-904f-a9f51fb74dea&TK=dde0311f-adcb-49c4-83dc-6325ad72d382
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Skolgårda 7-9
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Bild 50% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Skolgårda skola är Motalas största grundskola med elever i år F-9. På enheten finns även grupper för nyanlända och resursskoleverksamhet. Skolan har ca 650 elever och 70 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Bild ca 50%. Är du behörig att undervisa i svenska finns möjlighet att kombinera denna tjänst med ref nr B 314/15.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet i Svenska och/eller Bild för år 7-9. .

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2016-06-20., upphör: 2016-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 315/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ceebdd5-c083-498c-9b41-6c00febac663&TK=516f3a06-426b-459e-8c5d-c241bd846ea9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Skolgårda 7-9
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skoladministratör 75% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enheten Charlottenborg samt Tjällmo kommer vara dina arbetsplatser.
ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör biträder du rektor med eller utför självständiga administrativa arbetsuppgifter. Det innebär bla att vara personalredogörare för personal inom två enheter vilket innebär rapportering i personal- och lönesystemet Personec, fakturahantering i ekonomisystemet Economa samt rapportering i elev- och betygsregisteringssystemet Extens/Dexter. Du skall även medverka vid olika möten som sekreterare samt utföra andra administrativa uppgifter. I arbetet ingår även att tillsammans med rektor ansvara för vikarieanskaffning och att ha ansvar för skolskjutsverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha minst 3 årigt gymnasieutbildning med inriktning ekonomi och kontor eller annan likvärdigutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
Du ska ha datorvana och gärna erfarenhet av befintliga datasystem. Du är skolans ansikte utåt och måste vara flexibel, stresstålig, ha god samarbetsförm¨åga, vara initiativrik, ha god social kompetens och måste vara serviceinriktad. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-10-01 Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2016-09-30, med ev förlängning., upphör: 2016-09-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 316/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=661b7cf6-2b1d-49a1-9a24-785e7ff72ae6&TK=31af141d-b588-47e4-972f-de002c2849c5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Särskolan
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare Sv/SvA/So/Eng, 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Vätternskolan är en skola med estetisk profil. Bild och form, dans och hantverk har en särskild tyngd hos oss. Vi har också, i samarbete med kulturskolan, en musikfördjupning för alla elever i år F-2. Från och med år 3 väljer eleverna orkesterspel som fördjupning. Genom att använda olika uttrycksformer i skolan är vår ambition att, hos varje barn, få utveckla ett rikt och mångfacetterat språk.
Vi har ca 340 elever från förskoleklass till år 6 och på fritidshemmet är ca 195 barn inskrivna.
Här arbetar grundskollärare med olika kompetenser, lärare i praktiskt-estetiska ämnen, speciallärare, fritidspedagoger och elevassistenter.


ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar i år 4-6 och alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter. Du samverkar med övriga lärare i arbetslaget.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet för grundskolans tidigare år i ämnet Sv/SvA/So samt för år 4-6 i Engelska.
Särskild vikt läggs vi förmågan att organisera och kommunicera med elever, kollegor, föräldrar och skolledning.ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Inför denna rekrytering har vi gjort våra medieval och undanber oss därför all extern rekryterings- och annonseringshjälp.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Tjänsten tillsätts i händelse av att ordinarie lärare får sökt tjänst.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 318/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70ab9684-5c27-4b62-95a4-ab01ff97e02a&TK=6bb673e5-9cd0-4250-80d4-3ae0162f91be
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Vätternskolan
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Förskollärare 100% (visstid)

Enhet Råssnäs består av en f-6 skola med två fritidshemsavdelningar samt område västers elevvårdsteam.
Enheten har ca 300 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i förskoleklass och fritidshem med planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass och fritidshem.

Kunskap om alternativa lärverktyg som kan underlätta elevers lärande, är meriterande.
Du måste kunna arbeta självständigt och i arbetslag.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleklass.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det under lättar vår hantering av din ansökan.
Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-16 Allmän visstidsanställning under ovanstående period, med eventuell förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 319/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5fa8dac8-5d9a-4ab3-8ee6-e41c1ca48f7c&TK=bdd72a0b-83a3-4e2f-a776-a8103a650e6b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog 100% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Smedsby enhet är en f-6-skola med ca. 50 elever i åldersblandade klasser. Skolan har en utomhusprofil vilket innebär att viss del av undervisningen läggs utomhus. Fritidshemmet arbetar aktivt utifrån profilen i sin verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete inom fritidshem och skola med barn i åldrarna 6 - 12 år. Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med inriktning fritidshem alt fritidspedogexamen. Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och utomhuspedagogik är meriterande. Erfarenhet av arbete i fritidshem.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Individuell lön enligt avtal. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-12-31 . Allmän visstidsanställning under tiden 2015-08-10 - 2016-12-31 med ev förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 320/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07149c38-0f05-4d16-ab0b-ad16fb564ade&TK=52f5f66e-0a15-4f13-a995-199c602c07b0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Lärare åk 1-6 Sv, So, Ma 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i So-ämnen, svenska och matematik samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i årskurs 1-6. Mentorskap för elever ingår i tjänsten samt arbete i arbets- och ämneslag.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år, främst åk 4-6 i ovan angivna ämnen. Vi ser gärna att du har en specialpedagogisk kompetens och erfarenhet av att arbeta med IKT. Har du dessutom övrig ämnesbehörighet, gärna engelska, musik eller i teknik så är detta meriterande.

Förutom de formella kraven kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och ser samarbete som ett medel för att utöka din och dina kollegors kompetens. Tillsammans skapar vi en god verksamhet som vi känner oss stolthet över. Ett öppet och nyskapande sinnelag värdesätts!

Förutom detta har du ett positivt förhållningssätt mot din omgivning; elever, föräldrar och kollegor och har förmågan att plocka fram det goda hos de personer du möter i verksamheten. Erfarenhet önskvärd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 321/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e75ccfc8-7e5d-4dee-9dcd-f114fbb8ba8d&TK=2804ace9-b1cf-4663-b80c-a473a0c5b27f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i musik åk 1-6, 25% (timanställning)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Vi söker en legitimerad lärare i musik som har behörighet att undervisa i musik i åk 1-6, Fornåsa skola.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik åk 1-6 på Fornåsa skola, samt sedvanliga arbetsuppgifter för lärare.
I tjänsten ingår ej mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i musik med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 på grundskolan.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Visstidsanställning, tillträde: 2015-08-10 , upphör: 2016-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 322/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e61fb1d3-a8b8-4bdc-a0e1-011f67172a8b&TK=c9a058d7-0da8-4f0e-a158-766b613fa830
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stabschef 100% (vik.)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhetskontoret är en stabsfunktion som servar våra olika enheter med personalfrågor och ekonomi, barnomsorgsplaceringar men också med kultur och vissa övergripande fritidsfrågor.
Vi är ca 20 tillsvidareanställda.
ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande stabchef är du underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.
Du har ansvar för förvaltningens övergripande ärendehantering, handläggning, administration, avtalsskrivning, extern information och samordning utifrån uppdraget. Du är även samordnare av förvaltningens kontakter med fristående skolor och förskolor, samt ansvarar för personal- och ekonomiresultatet för bildningsförvaltningens kontor.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha:
- utbildning på universitetsnivå, gärna med juridisk inriktning /offentlig förvaltning; skola.
- god strategisk, analytisk och systematisk förmåga
- ledarerfarenhet, gärna från offentlig förvaltning.

Som person är du tydlig, lyhörd och målmedveten och har ett förtroendeingivande sätt. Det är av stor vikt att du har en kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både i tal och skrift, samt har en god förmåga i att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten.
Du ska även ha en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper liksom din tidigare yrkeserfarenhet.

ÖVRIGT

Vikariat under ordinarie befattningshavares ledighet, dock längst t.o.m. 2016-02-29, med ev. möjlighet till förlängning. Tjänsten kan eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-23
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Visstidsanställning, tillträde: 2015-09-01 , upphör: 2016-02-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 317/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cdfd3da2-bd1b-47ee-b9a9-a32924f36752&TK=8cd1d473-b145-4ab0-8473-2f6a9edd4670
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhetskontoret Bildning
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Elevassistent till LBS Motala

LBS Kreativa Gymnasiet bedriver gymnasieutbildning inom medier och kreativa områden. Vi finns på ett drygt tiotal orter runt om i Sverige och har idag cirka 2000 elever. Vi har ett tydligt fokus på skolans uppdrag och en stark övertygelse om att ett hållbart samhälle behöver människor som jämte kunskaper och värden även har kreativ och kommunikativ kompetens. Läs mer om oss på lbs.se.

Skolan i Motala är centralt belägen med goda kommunikationsförbindelser och här går från hösten drygt 60 elever.

Vi söker nu en elevassistent på 50 % till en av våra elever. Du som söker ska ha advekvat utbildning och erfarenhet inom pedagogiskt arbete. Stor vikt läggs även på engagemang, god allmänbildning, kreativitet samt personlig lämplighet.

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde 17 augusti. Rekrytering sker löpande.

Vid frågor, kontakta rektor Lotten Elming 0725-609650 lotten.elming@lbs.se


Ljud & Bildskolan är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens:
Webbplats: http://www.lbs.se/om-lbs/lediga-jobb?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D335%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LBS Kreativa Gymnasiet
Akasialiden 22
59135  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lbs.se
  
Platsannons

Vi söker säljare i Motala!

Motala Säljkraft är ett försäljningsbolag med verksamhet i Motala. 
Vi söker nu medarbetare till ett riktigt bra säljprojekt.


Du får en fast timlön oavsett säljresultat så du kan känna dig trygg i din anställning.

Du kommer med telefonen som verktyg att sälja telefoni och bredband till företag runt om i Sverige. Vi arbetar med muntliga accepter, skriftliga avtal samt offerter. Allt anpassat efter vad som känns tryggt för kunden.

Till din hjälp får du en gedigen utbildning, aktiv coaching samt erfarna medarbetare som hjälper dig att ligga på topp hela tiden.

Erfarenhet är absolut inget krav då vi utbildar vår personal internt.
Vi söker dig som letar efter en utvecklande arbetsplats tillsammans med ett härligt säljteam.

Är du rätt person för jobbet ger vi dig en säljutbildning och stora möjligheter att avancera inom företaget.

Kontakta oss för mer information eller genom att skicka in din ansökan redan idag. Vill ni hellre skicka ansökan via mail kan ni skicka till mig på e-post: patrik.ullman@motalasaljkraft.se

Tillträde: Snarast 

mån-fre: 09.00-16.00
Lön: Timlön

Med vänlig hälsning
Patrik Ullman
Ägare, säljcoach
___________________________________________________

vxl: +46(0)141-10 10 90
fax: +46(0)141-21 09 01
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=54628
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala Säljkraft AB
Poppelgatan 3
59135  Motala Sverige
Hemsida: http://motalasaljkraft.se
  

Platsannons

Personlig Assistent

Vi söker en personlig assistent, som timvikarie, till en ung kvinna. Under sommaren 2015 är tjänsten upp till 75%, under resten av året vid behov. Viss erfarenhet krävs. Ytterligare upplysningar lämnas vid kontakt.
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 201506
Webbplats:
Epostadress: inger@assistansproffs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansproffsen i Sverige AB

59126  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Företagssäljare dryckesbranschen

Cask Borensberg AB är ungt företag i dryckesbranschen , vi söker en säljare för våra tjänster och produkter.
God erfarenhet av detaljhandel.
Hela Sverige
Hel/del/tim anställning. Garantilön.
3 månaders provanställning tillämpas
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.Salesperson in the alcoholic beverage industry for Cask Borensberg AB;

1 position.
Cask Borensberg AB is a new company in the alcoholic beverage industry and we are looking for a salesperson to promote our production services and our new brands.
Good experience in retail and/or industry sales is advantageous.
Nationwide role in Sweden
Full-time / part-time / hourly employment can be discussed.
Competitive remuneration.
3 month probationary period.
Very good knowledge of Swedish and English required.

General and B driving license required.
Own car required.

application:
Email

Employer
Cask Borensberg AB
Visselmyravägen 17
59031
Borensberg
E-mail: infocaskborensberg@telia.com
More information on the www.caskborensberg.com
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-22
Referens: 201506101
Webbplats:
Epostadress: infocaskborensberg@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cask Borensberg AB
Visselmyravägen 17
59031  Borensberg Sverige
Hemsida: www.caskborensberg.com
  

Platsannons

Förskolechef 100%, enhet Rödluvan

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 38 förskolor, 9 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet.
Vi söker nu en förskolechef till enhet Rödluvan. Enhet Rödluvan består av förskolorna Eken, Rödluvan, Näktergalen i Borensberg samt förskolan Skogslyckan i Tjällmo.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling.
Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-40 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer.


KVALIFIKATIONER
Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har
förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samarbeta med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fasställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Erfarenhet krävs.
Vi strävar efter en jämnare könfördelning i förskolechefsgruppen och ser av den anledningen gärna att män söker tjänsten.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-22
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-07
Referens: B 282/15
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f3a21a9-0819-41b8-bdb1-55dbfe8ee12e&TK=bdbc0e03-c167-48d9-af34-dee2e82c8989
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

sällj/leverans personal sökes

Positiva och ambitiösa personligheter sökes nu till 100 år gammalt Internationellt elektronik företag.
Nu söker vi fler hårt arbetande personligheter till vårt team, ingen erfarenhet krävs mer än egenskapen att le. Vi står för vägledning och guidning hela vägen av kunnig personal.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav

Den stressiga sommaren är här och då söker vi sommararbetare men även personal till fasta positioner.

Rekryteringen kommer att starta omgående och vara löpande.Rekryteringsansvarig:
Tiina Alestalo 0705375957
Industigatan 9
58277 Linköping
Publiceraddatum: 2015-06-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid18.000 + bonusar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokning@nrjkonsult.se
Övrigt: OBS! Glöm inte att ange ett telefon-nummer vi kan nå dig på. Ring Tiina på nr 0705375957
Arbetsplats: 
Adress: NILS ROBERT JOHANSSON KONSULT AB
Industrigatan 9
58277  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska Psykiatrisk mottagning för äldre

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en sjuksköterska till vår psykiatriska mottagning för äldre. Vi arbetar i team där medarbetarna bidrar med sin specifika kompetens och med patienten i fokus. Du kommer att arbeta med bedömningar, enskilda samtal, läkemedelsuppföljningar, telefonrådgivning. Arbetet innebär även mycket samverkan med kommunerna och primärvården. Du kommer att ha tillgång till handledning.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri, erfarenhet av att arbeta med äldre människor är meriterande. Körkort är ett krav då det ingår en del hembesök.

Som person har du lätt att samverka, har en personlig mognad, är flexibel och kan arbeta självständigt. 

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst från den 1 september 2015 eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Berit Andersson, 010-104 82 82

Skötare Fredrik Oscarsson, 010-104 70 51

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Rangensjö, 010-104 70 66

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 19 juli 2015 

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratefter ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-19
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5431%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Psykmottagning, lasarettet
59232  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratör sökes i Motala

Retail24 - professionella försäljningstjänster, etablerades i Norge 2002 vi är i idag en organisation med ca 850 anställda. Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Vi har försäljningskonsulenter, varuplock, merchandiser, specialister på varuplaceringar och demopersonal i vår stab.

Retail24 söker nu efter de rätta personerna till vårt team! Är du den vi söker?Är du vår nästa demonstratör?


Har du intresse för mat och människor?

Har lätt att ta kontakt med folk?

Vill du jobba med marknadsföring och demonstrera ute i butik och har ett stort intresse för försäljning!

Då kan du vara vårt nya tillskott på Retail24! 

Retail24Sverige är en del av Retail24 grupp där vi är representerade i hela Norden med huvudkontor i Norge.

Vi arbetar med försäljning, demonstrationstjänster och merchandising i den Svenska dagligvaruhandeln.

Vi besöker även fackhandel och i viss utsträckning elektronikhandeln.

Vad innebär jobbet?

Att jobba som demonstratör innebär att DU har ett brinnande intresse för människor och försäljning. Du skall på ett professionellt sätt marknadsför kundens produkt ute i butik.

Det är då viktigt att du med den grundläggande kunskap och utbildning som du får av oss, tillsammans med din förmåga övertyga kunden att köpa produkten på ett tryggt och informativt sätt representerar kunden i butik.

Därför är det även viktigt att du i din roll bemöter varje kund på ett välkommande sätt!

Inför dessa uppdrag utbildas man antingen på vårt kontor i Stockholm, i butik eller hos kund

Kravprofil:


* Vara aktiv vid varje kundmöte
* Säljande
* Självgående och lösningsorienterad
* RepresentativLojal, pålitlig och ansvarstagande
* Bil och körkort

 Meriterande:

- Mat och dryckesintressad 

- Erfarenhet av demonstrationer/sälj
Publiceraddatum: 2015-06-18
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid BemanningMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-18
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=64748
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 Sweden AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: www.retail24.se
  
Platsannons

Vuxenlärare

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Du kommer att arbeta med förberedande undervisning för vuxna med ingen eller väldigt kort skolgång. Insatsen för den här elevgruppen består av förberedande undervisning i svenska språket, sociala aktiviteter inför arbete, grundläggande IT, matematik och hushållsekonomi, samt grundläggande kunskaper om svensk arbetsmarknad.  Du kommer att arbeta i mindre elevgrupper tillsammans med en sfi/svas-lärare, en datalärare, en praktikhandledare och en SYV.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi är en av Sveriges största aktörer med studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.


Din profil

Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige.

Anställningen

Tjänsterna är visstidsanställningar. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande from augusti månad så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Maria Ståhle på maria.stahle@hermods.se

Vi tar inte emot ansökan via e-post utan sök tjänsten via länken nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-18
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/deltid visstid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-19
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se?aguid=8D604C7348CF468692D530C5BB5F1B4A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hermods.se
  
Platsannons

Vårdadministratör, Vårdcentralen Marieberg

Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland (NSV) är belägen i Motala och har cirka 9 500 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, ca 40 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck, hjärtsvikt, diabetes, barnavårdscentral, inkontinens, vaccination, sårmottagning och fotvård. Vi har laboratorium och apotek i anslutning till vårdcentralen. Vi samverkar med Rehab Väst för sjukgymnastik och arbetsterapi.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med kollega ansvara för vårdcentralens IT-arbete. Utöver sedvanliga sekretaruppgifter kommer du bland annat att ha ansvar för Jourlisa, Synergi samt vara administratör för Mina Vårdkontakter.

Utbildning och erfarenhet
Du bör ha examen inom vårdadministration samt goda IT-kunskaper. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi ser det som en merit om du har kunskap och erfarenhet av arbete i flertal av Region Östergötlands administrativa system.

Personliga egenskaper
Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är positiv, flexibel och serviceinriktad. Att du kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har god samarbetsförmåga.
Intresse för utveckling och förbättringsarbete är viktigt för oss.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med en sysselsättningsgrad på 100%. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Helene Abrahamsson, 010-104 78 01 Helene.Abrahamsson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vision är Åsa Andersson, telefon 010-104 78 21.

Sista ansökningsdag är den 19 juli 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-19
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5427%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Kock sökes till Chill Out Coffee Bar

Chill Out Coffee Bar söker en kock med erfarenhet av husmanskost och A la carte.

Välkomna med er ansökan via e-post angelrinewong@hotmail.com eller telefon 070-2891918
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVarierad omfattning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: angelrinewong@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Chill Out Coffee Bar

59135  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Läkarchefer till Medicinska specialistkliniken Motala, Region Östergötland

Välkommen till Östergötland och Motala – länets sjöstad!
Här söker Region Östergötland två läkarchefer till Medicinska specialistkliniken

Motala är beläget vid Göta kanals mynning vid Vätterns strand. Det strategiska läget gör Motala till en viktig del av östgötaregionen. Här bor 42 000 människor på bekvämt pendlingsavstånd från fyra stora städer: Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro. Läs mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Motala på http://start.motala.se/bo-och-leva/jobb-i-motala/

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Kliniken har en bred akut, internmedicinsk och geriatrisk inriktning och inrymmer akutmottagning, HIA, MIMA (medicinsk intermediärvård), 72 vårdplatser, 10 specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård. Antalet medarbetare inom kliniken är cirka 350, varav cirka 35 läkare totalt.

Verksamhet och arbetsuppgifter
Vi söker två läkare, gärna med erfarenhet av ledarskap, som är intresserade av kombinerade tjänster som chef och som kliniskt verksam. Redan idag finns en läkarchef med motsvarande arbetsuppgifter för Akutmottagningen och tillsammans kommer ni tre att använda er kompetens som ledare för att vara med och utveckla kliniken och Lasarettet i Motala.

Läkarchef inom internmedicin
Uppdraget innebär att du är närmaste chef för läkare inom området internmedicin där HIA, MIMA, MAVA/stroke samt specialistmottagningarna ingår.

Läkarchef inom palliativ medicin/geriatrik
Uppdraget innebär att du är närmaste chef för läkare i specialiserad hemsjukvård inom palliativ medicin (LAH) och akut geriatrik. Verksamheten bedrivs inom såväl öppen som sluten vård.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete som läkarchef där du har möjlighet att utveckla din kompetens inom ledarskap. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Uppdraget innebär att du:

- har möjlighet att använda din kompetens som ledare för att utveckla Lasarettet i Motala
- har ett personalansvar för läkare
- har arbetsmiljöansvar för läkare
- tillsammans med läkarchefkollegor ansvarar för bemanning, rekrytering och personalbudget
- tillsammans med medarbetare och vårdenhetschefer ansvarar för en god och säker vård
- tillsammans med medarbetare och vårdenhetschefer formar enheternas utveckling

Din profil
Du är legitimerad läkare, gärna specialist, inom internmedicin och/eller geriatrik och med intresse för palliativ medicin. För båda tjänsterna gäller att du har goda medicinska kunskaper. Ledarskapsutbildning och/eller tidigare erfarenhet som chef eller ledare är meriterande.

Som person har du god samarbetsförmåga, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde i att du har god självinsikt, är trygg i både din person och din yrkesroll samt känner stort engagemang i det du gör. Du har god kommunikativ förmåga, ett positivt sätt och trivs i mötet med andra människor. Tillsammans med medarbetare och övriga chefer vill du vara med i den spännande utveckling som Medicinska specialistkliniken befinner sig i.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är öppna för individuella lösningar när vi hittar rätt person.

Anställning och information
Chefsuppdraget utgörs av ett tidsbegränsat förordnande på fyra år, med en grundanställning som läkare. Tjänsterna är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Du har stora möjligheter att själv skräddarsy din arbetssituation för att få en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Upplysningar om verksamheten och tjänsten lämnas av verksamhetschef Karin Sörbin, 0706-86 78 44. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristina Lind, kristina.lind@unikresurs.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se.

Sista ansökningsdag är 2015-08-31.

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid tillsvidarefast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=3934
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Primärvården i västra Östergötland söker distriktsläkare/geriatriker

Främst till Motala-området. ”Cykelstaden” Motala ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Primärvården i Region Östergötland är inne i ett positivt utvecklingsskede och dessutom politiskt prioriterat. Nyligen har vi startat upp en utbildningsmottagning för utlandsutbildade läkare där erfarna distriktsläkare handleder. Hos oss finns möjlighet att kombinera arbetet som distriktsläkare med forskning eller andra utvecklingsområden. Professorn i allmänmedicin vid Linköpings universitet är klinisk aktiv i vårt område och handledare till flertal doktorander. Vi samverkar med ALMA-teamet i Närsjukvården, där kombinerad tjänst kan erbjudas med ordinarie vårdcentralsarbete. ALMA-teamet är till för de mest sköra äldre som är i behov av hembesök och insatser i hemmet.

Vill du vara med och bygga framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer arbeta med mottagningsarbete med ansvar för en egen patientlista. Vårdcentralen har sköterskeleda mottagningar där teamarbetet är väl utvecklat. Du deltar i vårdcentralens utvecklings – och förbättringsarbeten tillsammans med övriga medarbetare. Handledning av studenter och utbildningsläkare förekommer. Beroende på ditt intresse så kan BVC och/eller SÄBO ingå i ditt uppdrag.   Cirka 1-2ggr/mån är du jourläkare på jourcentralen eller är bakjour i hemmet. De tio vårdcentralerna i västra länsdelen delar på jour- och bakjoursuppdraget. Schema kommer att utformas efter dina önskemål ihop med verksamhetsens behov. För den som önskar finns möjlighet att på del av tid delta i regionövergripande utvecklingsarbete, forskning eller vara handledare på vår utbildningsmottagning.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du har goda specialistkunskaper och ett gott omdöme. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling.

Anställning och information
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Primärvårdschef Annette Johansson 010-104 79 71.
HR-konsult Lovisa Hansen 010-104 72 23.

Vill du vara med och bygga framtidens bästa primärvård? Ring så berättar vi mera!

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförbund är Carin Larnert Hansson, 010-104 71 73, carin.larnert.hansson@regionostergotland.se

Ansökan
Välkommen med Din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 9 augusti 2015. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld ”Meritsammanställning för läkare”. Denna ska vidimeras.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-09
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5388%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, Strokeenheten

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Inom MSK bedrivs en bred internmedicinsk verksamhet och kliniken rymmer akutsjukvård, slutenvård, öppenvård och avancerad hemsjukvård.

För att samordna den akuta internmedicinska vården har Strokeenheten tillsammans med tidigare avdelning 14 bildat en Internmedicinsk akutvårdsavdelning. Här vårdas patienter med olika slags diagnoser såsom infektioner, lungsjukdomar, endokrinologi och ett vårdlag är inriktat mot stroke.

Arbetsbeskrivning 
Som sjuksköterska på en Strokeenhet arbetar du tillsammans med olika professioner för att nå patientens individuella mål. Du leder och ansvarar för omvårdnasarbetet i teamet. Du bör vara flexibel eftersom strokesjukvården innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Det finns goda förutsättningar för att lära sig allt från grundläggande sjuksköterskearbete till avancerad kunskap i vardagen. Självklart ser vi positivt på om du även vill fördjupa din kunskap inom teoretisk utbildning.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling genom interna och/eller externa utbildningar inom relevanta områden. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Är du grundutbildad och vill vidareutbilda dig inom internmedicinsk sjukvård eller strokesjukvård så kommer vi försöka möjliggöra detta på bästa sätt. 

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse. Tjänsterna är på 100 % med rotationstjänstgöring. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid till återhämtning.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Anette Grahn, 010-104 73 72, anette.grahn@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet: Susanne Augustsson 010-104 72 80.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2015. Då vi arbetar löpande med vårt urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2015-06-17
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5412%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Rörmokare

Tjällmo vatten & värme är ett litet familjeägt företag som är verksamma i Tjällmo med omnejd. Vi arbetar såväl med företag som privatpersoner och sätter stort värde vid goda och varaktiga kundrelationer.


Då verksamheten växer söker vi nu ytterligare en rörmokare vars arbetsuppgifter i huvudsak handlar om service jobb.

Du skall gärna ha några års arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning då ditt arbete oftast kommer att ske på egen hand. Du behöver vara ansvarsfull, noggrann, flexibel, serviceinriktad, social och allt med en positiv inställning för att på bästa vis kunna bemöta våra kunder.

För rätt person kommer möjligheten ges att planera sitt eget arbete tillsammans med en långvarig anställning.

Rekryteringen sker löpande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tobias@tjallmovv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tjällmo Vatten & Värme AB
Box 140
59034  Tjällmo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bussförare semestervikarie

Vi söker en bussförare som kan ersätta ordinarie chaufför veckorna 1529 till och med 1532.
Erfarenhet av stomlinjetrafik för Östgötatrafiken är meriterande.
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikarie vecka 1529 t.o.m. 1532
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TAXI I BJÖRKELUND AB
SPOLEGATAN 20
59136  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt i Motala

Har du alltid velat jobba med barn och idrott?
Hos oss på Knatteskutt får du under höstterminen chansen!

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika idrotter under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för idrott.
Har du erfarenhet av att leda barn sedan tidigare och tycker dig passa in på ovan beskrivning kanske du är vår nästa ledare?

Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt i Motala består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och idrottsglädje till barnen. Det är även du som huvudledare som sköter kontakten med huvudkontoret.

Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt färdiga koncept och inför terminen ska du som ledare delta på Svenska Idrottsfrämjandets Barnledarutbildning som vi erbjuder kostnadsfritt för alla ledare.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden sep-nov. Arbetet är en bisyssla.


Är det här något för dig? Fyll i din ansökan via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/1aTjd16cXSOweFSmqYynSmcrH-r1C9xdAte5dS-faHvM/viewform
Rekrytering sker löpande.

Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställd Ca. 1-4 timmar/veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Huvudledare HT-2015
Webbplats:
Epostadress: ansokan@knatteskutt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Homepartysäljare - Motala

Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Är du intresserad av att lära dig och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker.

Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema efter dina möjligheter. Partyna är oftast på fredag och lördagkvällar men de kan lika gärna vara på en vardagkväll. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc.

Vi tror på vår slogan - Alla har rätt till ett BRA sexliv!? Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen.

Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker.

Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn.
Ni blir anställda av More Than Love och vi sköter inbetalning av skatt och sociala avgifter.

Vi söker personal som är:
Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Ordningsam
Serviceinritad
Energirik & fantasifull
Punktlig och pålitlig
Sammarbetsvillig men ändå självgående
Van och har lätt för att prata inför grupp

Krav:
Bil och körkort (undantag i storstäder)
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet


Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden.
Läs gärna mer information om tjänsten på vår hemsida.

Lön: Provision

Låter detta som ett jobb som passar dig?

Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss.

Kontaktinfo:

More than love AB
Kungsgatan 19
461 31 Trollhättan
Tfn +46 520-426015
Org nr: 556876-7262
www.morethanlove.se
info@morethanlove.se
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@morethanlove.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MORE THAN LOVE AB
KUNGSGATAN 19
46131  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Skolgårda är en skola med skolår F-9. År F-6 är en integrerad verksamhet med förskoleklass, grundskola och fritids. Personalen arbetar i tre arbetslag med ca 100 elever per lag. Fritidspersonalen ingår i arbetslagen. Skolår 7-9 arbetar också i tre arbetslag med cirka 100 elever per lag och 8-10 lärare med olika ämneskompetens.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på mellanstadiet med alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter. Mentor i årskurs 6.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare 1-7 med behörighet i svenska och matematik. Önskvärt med bred behörighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från likande uppdrag.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2015-06-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-06
Referens: B 312/15
Webbplats: https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=450bd758-81dc-49c8-9010-43b350bf2083&TK=9e49b9ce-31a1-46b5-9298-8dcb179e4738
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Skolgårda F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Attendo Socionombemanning söker erfarna socionomer

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en del av vårt konsultteam?

Attendo Socionombemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som expanderar! Vi erbjuder kvalificerad bemanning till socialtjänstens olika verksamhetsområden och har många skickliga medarbetare. I takt med ökad efterfrågan behöver vi utöka med fler socionomkonsulter. Som socionomkonsult hos oss är du vår främsta ambassadör.

Du blir anställd av Attendo och arbetet innebär bemanningsuppdrag på plats hos våra kunder. Kunderna består av socialtjänster runtom i hela Sverige. Vi söker nu socialsekreterare som har erfarenhet av Socialtjänstens verksamhetsområden barn och ungdom.

Vi önskar komma i kontakt med erfarna socionomer som är intresserade av antingen tillsvidaretjänst eller visstidsanställning för längre och kortare perioder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan är en kunnig och erfaren socionom. Du har socionomexamen och minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom Socialtjänsten. Du har goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom ditt verksamhetsområde. Meriterande är om du behärskar handläggning inom flera av Socialtjänstens verksamhetsområden. B-körkort är önskvärt.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett utmanande arbete. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är självklart för dig liksom god samarbetsförmåga. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom gott handlag i såväl tal som skrift. Du är en person som ser dig själv utvecklas inom yrket eller inom vårt företag.

För dig som tar uppdrag hos oss innebär det en omväxlande arbetssituation med goda utvecklingsmöjligheter både som konsult och inom Attendo. Vi erbjuder våra konsulter regelbundna avstämningar med sin närmaste chef för att tillförsäkra en kvalitativ arbetsmiljö. Vi värdesätter personlig kontakt med såväl konsult som kund och visar uppskattning till våra konsulter. Vi som leder Attendo Socionombemanning är socionomer och har egen erfarenhet av Socialtjänsten.


Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-15
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller enligt överrenskommelse. Tillsvidareanställning eller visstidsanställning, enligt överenskommelse.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-19
Referens: 10157
Webbplats: http://www.attendo.se/node/10157
Epostadress: konsult@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Malmgårdsvägen 63
11638  Stockholm Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Erfaren pizzabagare till Pizzeria Rimini

Pizzeria Rimini söker erfaren pizzabagare.
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidErfaren pizzabagare sökes på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abboudabdulahad@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Rimini
Storgatan 35
59138  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Innesäljare/koordinator till Rejlers Energitjänster

Om företaget

Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 800 medarbetare som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers finns noterade på NASDAQ OMX, Nordiska listan.
Rejlers Energitjänster erbjuder ett brett utbud av tjänster inom området mätning, mätvärdesinsamling, timavräkning, schablonavräkning, leverantörsbyten, IT, fakturering, och kontroll i fält.
”Spindeln i nätet” må vara ett slitet uttryck men det är precis vad vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift blir att administrera, serva och samordna allt kring försäljning och kundsupport. Du skall exempelvis ta fram underlag till offerter, ta fram mallar, uppdatera hemsidan, koordinera kundaktiviteter och resor, ge support till kunder i enklare frågor eller hjälpa kunden att få kontakt med rätt person. Samt även offerera och skriva avtal i enklare ärenden. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande där service och struktur är ledord.

Din profil

Du har ett utpräglat sinne för service. Du har en god förmåga att strukturera och administrera, kan hålla god ordning och reda och kan driva på frågor när det behövs. Du har troligen minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från en teknisk bransch är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Rejlers har en stark företagskultur som bygger på fyra värdeord; pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam. Medarbetare på olika företag runt om i landet har fått bedöma sina arbetsgivare. Resultatet presenteras i Universums årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Rejlers var för första gången med i undersökningen 2013 och klev rakt in på topp 20.
Läs mer om Rejlers Energitjänster på http://www.komplettaenergitjanster.se/sv/startsida-rejlers-energitjanster/


Ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se eller Annika Elfvingsson, 070 - 232 27 70, annika.elfvingsson@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!


Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 1508
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-job?jaid=1508
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Barn och ungdomskliniken Motala

Älskar du att jobba med barn och ungdomar?

Nu söker vi en sjuksköterska till Sveriges härligaste arbetsplats, Barn och ungdomskliniken i Östergötlands sjöstad- Motala!

Barn och ungdomskliniken i Motala är en mindre enhet som arbetar med ett tydligt patientperspektiv, vi har fokus på barn och familj. Vi söker dig som har ett starkt intresse för barn- och ungdomar, barn och ungdomsmedicin och som vill arbeta med patienten i centrum.

Vår vision är ”tillsammans för barns och ungdomars bästa hälsa” och några värdeord från vår värdegrund är ”respekt” och ”lika villkor”. Med detta menar vi att vi arbetar tillsammans och strävar efter att ge god, säker vård och omsorg på lika villkor med respekt för allas lika värde.

Vi har patientens bästa i fokus alla dagar om året.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete där du utvecklar dig själv och har möjlighet att medverka i utveckling av verksamheten. Du får ta ansvar, ta egna initiativ och arbeta självständigt, du får leda, prioritera och fördela arbetet inom ansvarsområdet. Du samarbetar med olika yrkesprofessioner i team där god kommunikation är en förutsättning. Du får hålla många bollar i luften och jobba i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

Blir du nyfiken? Om detta stämmer överens med dig som person och det du står för och om du är legitimerad sjuksköterska så är du mer än välkommen med din ansökan. Om du har adekvat vidareutbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta med sjuka barn och ungdomar kan det vara meriterande men det är inget krav.

Vi erbjuder ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100 % på Barn- och ungdomssjukhuset med placering på Barn och ungdomskliniken i Motala.

Inom barn-och ungdomssjukhuset finns ett gemensamt bemanningsansvar för att säkerställa vården för barn- och ungdomar vid alla våra enheter.

Arbetsplatsbeskrivning
Barn-och Kvinnocentrum är en länsövergripande produktionsenhet inom Landstinget i Östergötland. Barn- och ungdomssjukvården sker inom två kliniker, dels vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping, dels vid Universitetssjukhuset i Linköping/Motala. Verksamheten omfattar vård av barn och ungdomar upp till 18 år. Inom klinikerna bedrivs avancerad poliklinisk verksamhet inom alla subspecialiteter, dagvård och barn-LAH samt slutenvård som bland annat inkluderar barnonkologi och intensivvård av för tidigt födda barn. Inom kliniken pågår en bred forskning inom allergologi, neonatologi, diabetes och neurologi. 

Barn och ungdomskliniken vid lasarettet i Motala är en del av Barn- och ungdomssjukhuset i Linköping/Motala. Vårt samarbete med Barn- och ungdomssjukhuset är avgörande för att säkerställa en patientsäker vård. Barn- och ungdomskliniken vid Lasarettet i Motala är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år i västra sjukvårdsdistriktet. Mottagningen är öppen för planerade och akuta öppenvårdsbesök under dagtid måndag-fredag. I våra nyrenoverade, verksamhetsanpassade lokaler har vi barnet och familjen i fokus. För att underlätta för familjerna har vi ett nära samarbete med habiliteringen samt psykiatri för barn- och ungdom som ligger på samma våningsplan på Lasarettet i Motala, alla tre verksamheter har nyrenoverade lokaler. Andra samarbetarpartners är primärvården i västra sjukvårdsdistriktet, sjukvårdsrådgivningen 1177 samt akutmottagningen i Motala.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning och/eller erfarenhet av arbete med svårt sjuka/akut sjuka barn kan det vara en merit, men ej ett krav. 

Anställning och information
Det här är ett vikariat som gäller 1/9 2015-28/2 2016, det finns chans till förlängning. Tjänstgöringsgraden är 100 %.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tf Vårdhetschef, Madeleine Sköld, madeleine.skold@regionostergotland.se
Facklig företrädare för vårdförbundet är Susanne Kessler, susanne.kessler@regionostergotland.se
Medicinskt ledningsansvarig läkare är Olov Änghagen, olov.anghagen@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 juni 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt Regionens riktlinjer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-05
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5390%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettet i Motala Lasarettsgatan 37
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Distriktsläkare sökes till Vårdcentralen Lyckorna

Vi på Vårdcentralen Lyckorna söker en ny distriktsläkarkollega och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Västra Östergötland och ligger centralt belägen nära Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 300 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, hemsjukvård, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden. Vi har välfungerande fortbildning, där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin med tio bemannade tjänster, samt ST/AT läkare under utbildning. En kollega avslutar sin anställning hos oss, varför vi söker en ny distriktsläkare. Vi är ca 50 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete med bland annat mottagning, BVC, ansvar för eget äldreboende samt jourverksamhet. Du handleder studenter och utbildningsläkare samt deltar i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du har goda specialistkunskaper och ett gott omdöme. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Anställning och information
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Ing-Sofi Grenestam, tf. verksamhetschef, 010-104 77 76, 072-701 77 76 ing-sofi.grenestam@regionostergotland.se   
Hans Örtoft, distriktsläkare, 010-104 73 85, hans.mikael.ortoft@regionostergotland.se  
Erik Fransson, medicinskt ansvarig läkare, 010-104 76 14, erik.fransson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförbund är Carin Larnert Hansson, 010-104 71 73, carin.larnert.hansson@regionostergotland.se

Ansökan
Välkommen med Din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 16 augusti 2015. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld ”Meritsammanställning för läkare”. Denna ska vidimeras.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5387%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till medicinavdelning

Om uppdraget:
För kunds räkning söker vi sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på medicinavdelning i Motala under hösten. Datum: vecka 34-52. Tjänstgöringsgraden är heltid men det finns givetvis även möjlighet att arbeta deltid. Din tillgänglighet styr omfattningen!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska.

Du blir anställd av oss för det specifika uppdraget, och uthyrd till slutkund.

Om oss:
Bemanningskompaniet är ett bemanningsföretag med verksamhet inom hälso- och sjukvården i Sverige. Vår främsta styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi har kontor i Göteborg.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
Personlig kontakt
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  
Platsannons

Dialyssjuksköterska Motala

Om uppdraget:
För kunds räkning söker vi en dialyssjuksköterska som är intresserade av att arbeta i Motala under hösten. Datum: 17/8- 30/11. Tjänstgöringsgraden är heltid men det finns givetvis även möjlighet att arbeta deltid. Din tillgänglighet styr omfattningen!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska.

Du blir anställd av oss för det specifika uppdraget, och uthyrd till slutkund.

Om oss:
Bemanningskompaniet är ett bemanningsföretag med verksamhet inom hälso- och sjukvården i Sverige. Vår främsta styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi har kontor i Göteborg.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
Personlig kontakt
Publiceraddatum: 2015-06-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till akutmottagning

Om uppdraget:
För kunds räkning söker vi duktiga och ambitiösa sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på akutmottagning i Motala under veckorna 25-32. Tjänstgöringsgraden är heltid men det finns givetvis även möjlighet att arbeta deltid. Din tillgänglighet styr omfattningen!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska.

Du blir anställd av oss för det specifika uppdraget, och uthyrd till slutkund.

Om oss:
Bemanningskompaniet är ett bemanningsföretag med verksamhet inom hälso- och sjukvården i Sverige. Vår främsta styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi har kontor i Göteborg.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
Personlig kontakt
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, Hemsjukvård

Om uppdraget:
För kunds räkning söker vi duktiga och ambitiösa sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta med hemsjukvård i Motala under vecka: 26-34. Tjänstgöringsgraden är heltid men det finns givetvis även möjlighet att arbeta deltid. Din tillgänglighet styr omfattningen!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska. B-körkort.

Du blir anställd av oss för det specifika uppdraget, och uthyrd till slutkund.

Om oss:
Bemanningskompaniet är ett bemanningsföretag med verksamhet inom hälso- och sjukvården i Sverige. Vår främsta styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi har kontor i Göteborg.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
Personlig kontakt
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  

Platsannons

Färdtjänstförare

Borensbergs persontransporter är ett litet företag med två färdtjänst/taxibussar som kör färdtjänst, sjukresor och i viss mån kontantbetalande kunder mestadels inom Östergötland.

Vi söker nu omgående en extra chaufför som kan köra en lördag och söndag (dagtid) varje månad samt köra extra vid semester, sjukledighet osv. Tjänsten innefattar körning av färdtjänst/taxibuss (dagtid) och innebär körningar gällande färdtjänst, sjukresor och en väldigt liten mängd kontantbetalande kunder. Arbetet är varierande utifrån våra olika kundgrupper dock inte direkt fysiskt tungt arbete.

Du som söker tjänsten ska vara social, tillmötesgående och ha lätt för att hjälpa människor. Spelar ingen roll om du är pensionär eller ganska nyss har slutat skolan, om du är tjej eller kille. Enda kravet är att du har ett B körkort och att du har Taxiförarlegitimation. Talar och förstår bra svenska.

Sökande är välkommen att ringa eller maila snarast då tjänsten kommer att tillsättas direkt när lämplig kandidat/er har hittats.
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidDeltid, samt extra vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bbgpersontransporter@boremail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borensbergs persontransporter

59031  BORENSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Assistent sökes till en kvinna i Motala

Vi söker en assistent till en rullstolsburen kvinna i 50 årsåldern.
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa henne i hemmet, med vardagliga saker som handla, laga mat, städning, tvätt, trädgårdsskötsel och övrigt som hör till hemmet. Du ska även vara behjälplig vid träning. Behöver hjälp med personlig hygien

Det är bra om du är flexibel och kan ändra arbetstider vid särskilda behov.

Kvalifikationer: Vårdutbildning, personlig assistentutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ett plus är om du är positiv, framåtsträvande och kan ta egna initiativ.


OBS!
Det finns katt i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur

Ser gärna kvinnliga sökande som är i 25-50 års åldern.

Anställningen är ett vikariat till början av augusti och kan ev. bli en tillsvidareanställning från september.
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSnarast - t.o.m. 6 aug, 37 tim i snitt/v. Dag, kväll, natt och helg. ev. en tillsv. anst. från sep.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: A3 2015
Webbplats:
Epostadress: tommy@poppelstaden.se
Övrigt: OBS! Endast ansökningar med referensnummer behandlas, anges i ämnesrutan på mailansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Poppelstadens omsorgsförvaltning AB
BOX 321
59124  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.poppelstaden.se
  
Platsannons

Hemtjänst Motala

Extramamman&Ugglans Hemhjälp är ett Hemservice och Hemtjänst företag som verkar över hela landet.

Nu söker vi dels en som kan arbeta heltid för oss men även några som timvikarie.

Du som söker bör vara utbildad USK med vana från hemtjänst.
Att du är positiv, noggrann och ansvarsfull och har körkort gärna med tillgång till egen bil.
Du bör även kunna svenska språket i tal och skrift för att kunna sköta kommunikation med kunder och kunna sköta den dokumentation som förekommer i företaget. Tillträde inom kort.
Publiceraddatum: 2015-06-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-10
Referens: Hemtjänst Motala
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: http://www.extramamman.se/personal/jobba-hos-oss-20608307
Arbetsplats: 
Adress: Extramamman & Ugglans Hemhjälp AB
Soldatängsvägen 12
54630  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss?

Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Kronan i Motala. Vi är ett glatt och trevligt gäng om 8 medarbetare och öppettiderna är måndag – fredag 8.00-19.00, lördag 8.00-15.00 och söndag 11.00-15.00. Vi ingår i en apoteksgrupp tillsammans med Apoteket Marieberg varvid tjänstgöring kommer vara aktuell även där. Det ger dig som medarbetare en unik möjlighet att jobba på apotek med olika typer av kunder.

Befattningen omfattar heltid alternativt deltid efter överenskommelse och gäller tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare på apoteket Kronan kommer ditt arbete att vara omväxlande och du kommer att arbeta med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning.  Du bidrar med farmaceutisk kompetens i apotekets olika kunderbjudanden och medverkar till att tillvarata kunskap från kundmöten. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Allt för att våra kundmöten ständigt kan utvecklas och förbättras. 

Det är viktigt att du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov.  Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen.

Kompetenskrav
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.   

Personliga egenskaper 
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Anna Hensing, telefon 0727-43 03 07.

Anställningsförmåner
Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men du har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad kan du köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst. Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egna utbildningsenhet Apoteksakademin och har ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 juli och tillträde till befattningen sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2015-06-09
Yrkesbenämning: Farmacevt/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/deltid Tillsvidare Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-05
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1407030/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB Försäljning
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor, avdelning 13 GAVA

Avdelning 13 GAVA består av 18 vårdplatser med inriktning akutortopedi och geriatrik och 4 Aleris vårdplatser med inriktning infekterad ortopedi. Personalen arbetar i team med patienten i fokus, både i det akuta skedet och i den efterföljande rehabiliterande vården. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, och fysioterapeut. För ett snabbt omhändertagande av höftfrakturpatienter har ett så kallat snabbspår inrättats. Det innebär att dessa patienter kommer direkt till röntgen med ambulans och sedan till avdelningen vilket innebär att patienterna blir inskrivna på avdelningen inom tjugo minuter från ankomst till sjukhus.

Nu söker vi sjuksköterskor och kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete inom geriatrik. Vill du vara med i utvecklingen tillsammans med oss? Det är en positiv arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är interesserad att utveckla omvårdnad och rehabilitering inom akut ortopedi och geriatrik. Du ska kunna utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap både i det direkta mötet med patienten och till teamet. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet till professionell utveckling som passar dig med god initiativförmåga och engagemang.

I din roll ingår att leda och fördela det patientnära omvårdnadsarbetet, samt att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vi är en verksamhet i ständig utveckling och förbättringsarbete ses som en viktig del i det dagliga arbetet, där LEAN-filosofin är en av ledstjärnorna.

Vi är måna om att du ska känna dig välkommen och erbjuder därför en gedigen introduktion. Du har möjlighet att arbeta utefter arbetstidmodellen 90-10 som innebär att en veckoarbetstid på 34 timmar och 25 minuter istället för 38 timmar och 15 minuter vilket ger mer tid för återhämtning. Möjlighet till individuellt schema finns.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Adekvat specialistutbildning är en merit. Du som är grundutbildad och önskar läsa vidare till specialist inom avdelningens områden kan ges förutsättningar för det inom ramen för din anställning. Krav är att du har varit anställd hos oss i två år.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har lätt för att samarbete och har en förmåga att möta människor i olika situationer.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 % med arbete både dag som natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef: Maria Haglund, 010-104 78 53, 070-3913360, Maria.e.haglund@regionostergotland.se

Fackliga företrädare:
Monica Minja, Monica.Minja@regionostergotland.se
Rita Groseva, Margarita.Groseva@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag den 31 augusti 2015. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5366%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Ösdtergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till specialiserade hemsjukvården i Motala

LAH-enheten i Motala är en del av Medicinska specialistkliniken, Närsjukvården i västra Östergötland och består av LAH samt avdelning 11. LAH erbjuder specialiserad sjukvård i hemmet dygnet runt i form av palliativ vård och till patienter i ordinärt eller särskilt boende som är i behov av specialiserad hemsjukvård men ej befinner sig i en palliativ fas av livet. Enheten har även av en slutenvårdsavdelning för palliativ vård. Vi har även ett ALMA-team som arbetar med akut omhändertagande av äldre personer. Som medarbetare på LAH möter du människor i olika åldrar, med olika diagnoser och med stora medicinska behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Vårt upptagningsområde är Motala och Vadstena kommun.

Arbetsbeskrivning
Vi söker sjuksköterska till den specialiserade hemsjukvården i Motala. Tjänsten innebär mycket resor inom Motala med omnejd, där du kommer möta svårt sjuka människor i sin hemmiljö. Inom LAH-enheten används mycket medicinsk-teknisk utrustning, till exempel infusions-och smärtpumpar. Hos oss lägger vi stor vikt vid teamarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska gärna med ett par års erfarenhet. Då du kommer att vårda patienter inom hela vårt upptagningsområde är körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Specialiserad hemsjukvård innebär ibland svåra möten och också svåra beslut i patientens hem och därför söker vi dig som är stabil, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du skall också ha förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Birgitta Rindborn, 010-104 73 46, birgitta.rindborn@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elisabeth Lejon, 010- 104 85 27.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2015. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-06-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-16
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5162%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Driven Ekonomichef sökes

För kunds räkning söker vi en driftig Ekonomichef till ett växande tillverkningsföretag.
Du motiveras av och trivs i en bred nyckelroll med stora möjligheter att påverka. I tjänsten ingår personalansvar inom ekonomi, administration och kundsupport. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar ständigt till VD.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I denna roll ansvarar du dels för att kvalitetssäkra arbetet och se till att det följer uppsatta lagar och regler och dels för att driva och vara delaktig i att utveckla verksamheten. Du är ytterst ansvarig för rapportering till VD. Du arbetar med intern- och extern rapportering, budget, prognoser, nyckeltal, resultat- och projektuppföljning och finansieringsfrågor, där du även innehar det övergripande ansvaret för löpande redovisning och rapportering. Inom ditt ansvarsområde ingår även personalfrågor, att vara kontakten och stödet såväl mot organisation, styrelse och ägare som mot externa parter i ekonomiskt relaterade frågor, samt avtalshantering och juridiska frågor.
Vidare arbetar du för att utveckla bolagets ekonomiska rutiner.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har mycket goda redovisningskunskaper. Du har minst 5 års erfarenhet som ekonomichef och du ses som en naturlig auktoritet inom ditt område och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du trivs i en roll där du har en organisatorisk överblick och ser hur en del påverkar en annan. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med Excel.

Personlighet
Som person är du öppen, prestigelös, kommunikativ och ger ett intresserat och rättframt intryck. Du är erfaren och verksamhetsorienterad och drivs av ansvar samt att arbeta med helheten. Du är säker i dina kunskaper och din roll och du har förmågan att såväl stödja som utmana de du arbetar med. Du uppfattas som en ledare och är en engagerad och närvarande lagspelare. Som ledare är du trygg och genuint intresserad av människor och av att utveckla och stötta personal och kollegor framåt.

Ansökan
Låter det intressant? Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att skicka in din ansökan snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Du skickar din ansökan med aktuella referenser i ditt CV och en kort presentation med din profilbild till: jobb@scandiabemanning.se

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.
Publiceraddatum: 2015-06-03
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  

Platsannons

2 assistenter till ung kvinna i Motala

Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Inom ramen för LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö, Göteborg och Gällivare.

Är du flexibel? Gillar du skratt och humor? Är du lugn, trygg och stabil? Då kan du kanske vara en av de vi söker som vikarie hos mig.


Jag är på jakt efter några som är runt 20-30 år och vill jobba som personlig assistent. Det är viktigt att du inte har fysiska problem då det ingår lyft i min assistans. Du behöver själv ha ett stabilt psyke då assistansen kräver det. Jag tycker mycket om att skämta och skrattar mycket, så det är bra om du är likadan.

Ibland så reser jag iväg, på kort varsel, och är borta ett par dagar så därför är det viktigt att det inte är ett problem för dig att vara borta, det är det jag menar med att du ska vara flexibel.

Mina stora intressen är musik, hår, kläder och smink, så kan du hjälpa till med mina dreads är det ett plus och gillar du att shoppa kläder - toppen! Mina naglar kan jag också behöva få hjälp med att göra läckra! Ja, det där var lite om mig, hoppas du söker!

Ps  Pluspoäng om du tycker om att sticka och är nattmänniska.

Vi ser helst kvinnliga sökande.


Krav: körkort

Krav: Ingen allergi då det finns pälsdjur i hemmet.
Publiceraddatum: 2015-06-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-15
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=60879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Konsult inom Nyföretagande - Motala/Mjölby

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Vi vill vi nu komplettera vårt företagarteam med dig som har erfarenhet av att bedöma affärsplaners bärkraft och att ge stöd till nyföretagare. Detta gäller arbete i Motala/Mjölby med omnejd.

Du kommer att arbeta med: 

• Utredning/bedömning av individers förutsättningar att starta och driva företag samt deras resp affärsplaners bärkraft.
• Uppföljning av nystartade företag
• Mentorskap till nyföretagare


Viktigt att du kan göra analyser av ekonomiska budgetar.

Det geografiska området är främst i och kring Motala men kan också innebära uppdrag på andra orter i regionen. Framgent kan det även finnas möjlighet att arbeta som utbildare inom nyföretagande.

Detta är en konsult tjänst som baseras på att du själv har egen firma och vi belyser att detta arbete är per uppdrag, inte en heltidstjänst.

Kompetensprofil du besitter och som behöver finnas tydligt beskrivet i ditt CV:

-God kunskap om att starta och driva nytt företag

-Erfarenhet av att göra bedömning av affärsplaner och presumtiva företagare

-Kunskap i företagsekonomi, juridik, marknadsföring, budgetering, prissättning, avtalsfrågor 

-Lätt för att bygga relationer och samarbeten

-Data/dokumentationsvana

-B-körkort och egen bil är ett krav då resor i tjänsten ingår

Vi sätter stort värde på om du har goda kunskaper i något utomeuropeiskt språk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Dock är ovanstående ett fullständigt krav. Som person är du målinriktad, saklig och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö, har en inre trygghet samt en god förmåga att se möjligheter i alla situationer.

Omfattning: Behovsanställning eller underkonsultskontrakt, enbart timmar

Vid frågor kontakta Daniel Mitsogiannis 0761-810200 eller via email daniel.mitsogiannis@abckraften.se

Ansökan görs via vår hemsida: www.abckraften.se rubrik Lediga tjänster

Urval kan komma att göras innan ansökningstidens slut.

Dock väntas arbetet först börja 1 juli 2015

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2015-06-03
Yrkesbenämning: Företagsrådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidefter uppdrag -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=754A55549DB0432EAC603F03D2268749
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://personalstrategerna.se/
  
Platsannons

Vi söker erfarna TIG-Svetsare

Om oss

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Din profil

Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet av yrket som TIG-svetsare. På dessa tjänster krävs väldigt hög noggrannhet och kvalitet på svetsresultatet. Du är duktig på ritningsläsning och har giltiga svetsarprövningar. Har du truckkort ser vi det som meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav, då våra kunder är utspridda i länet.

Som person är du praktiskt lagd, händig, arbetsvillig och nyfiken av dig. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.


Om vårt företag

Hos oss är personalen viktigast. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.

OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Norrköping. Med våra tre varumärken EPAB (bemanning, rekrytering och omställning på kollektivsidan), EnPartner (rekrytering, uthyrning och HRM på tjänstemannasidan) och EBS (funktionslösningar och helhetsåtaganden) är vi en komplett leverantör av kompetens inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn.


Tjänsten börjar med en visstidsanställning på 6 månader och för rätt person är möjligheten stor att efter det bli direktanställd av kundföretaget. Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2015-06-02
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens: 808
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=808
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Behörig lärare i svenska som andraspråk för vuxenutbildning

Mot nya mål

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 800 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder bland annat jobbcoachning, komvux, SFI, yrkesutbildning och rekrytering. Vårt företag genomsyras av en stark tro på människors lika värde och en vilja att bidra till ett bättre Sverige. Vi ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag.

Till vår verksamhet som vi ska bygga i Motala, söker vi dig som vill arbeta som lärare i yrkessvenska.

Eductus söker dig som vill arbeta med personer som har behov av språkutbildning i den specifika terminologi som används i den bransch eller det yrke som man söker arbete eller utbildning inom. Utbildningen består av både teori och språkpraktik, där man på plats får tillägna sig det fackspråk som matchar branschen.
Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att planera och dokumentera utbildningen samt genomföra den i mindre grupper. Det är mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att undervisa. Arbetsuppgifterna är varierande och som lärare i yrkessvenska innebär det även att leda och undervisa deltagare från olika kulturer. Du ska upprätthålla en dialog med Arbetsförmedlingen, näringslivet och samverka med aktörer som bedriver arbetsmarknadsutbildningar, uppdatera dig om vad som händer på arbetsmarknaden samt hitta och följa upp praktikplatser åt deltagarna.
Formell kompetens

Lärarexamen och 30 hp i svenska som andraspråk.
Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett högt arbetstempo och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och dig själv. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda på att stötta varandra i de uppdrag som behövs. 
Arbetslivserfarenhet/bakgrund
Minst två års erfarenhet de senaste tre åren. Du ska ha arbetat med att undervisa vuxna i svenska som andraspråk, SFI eller yrkessvenska.

• Du ska också ha goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel i utbildningen
• Du har vana av att dokumentera
• Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
• Du har ett starkt engagemang och en god människokännedom

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Det är viktigt för oss att du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat. Engagemang. Nytänkande. Tydlig.
Anställningsform

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Sista ansökningsdag

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vänta därför inte med att söka!
Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse
Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Mer information/kontaktperson

Carina Jarhall på e-post carina.jarhall@eductus.se. Tel: 011-19 45 97
Publiceraddatum: 2015-05-27
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.eductus.se/jobb/?aguid=2964202830A84C27B9174A251A8306E7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AcadeMedia Eductus AB
LILLA BOMMEN 4 B
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: www.eductus.se
  

Platsannons

Nagelterapeut, Frisör, Make-up artist, Stylist

Vi vill satsa på Extansions i Motala. Skönhet, hår, naglar & fransar. Vi står för hög kvalité & god service.

Vår salong vill göra den vackra kvinnan vackrare. Vi förlänger skönheten. Din uppgift blir att syssla med det du är specialist på. Naglar, hår, bryn eller fransar. I just det området du arbetar blir du ansvarig. Du skall med god service ta emot våra kunder & utföra det som önskas med god kvalitet. Vår kund ska alltid lämna oss med ett leende och en ny tid för nästa återbesök.

Du ska ha en gedigen utbildning inom just ditt skönhetsområde. Du ska se dig själv som ett proffs inom det du sysslar med. Du ska vara uttåtriktad & trevlig. Om du har en god säljpersonlighet är det ett plus. Du ska ha förmågan att få våra kunder att känna sig välkomna och utföra ditt jobb på ett proffesionellt sätt. Du bör kunna arbeta i team då vi kommer att vara tre tjejer på salongen som arbetar med tre olika områden. Hår, naglar & fransar. Du kommer att vara proffset inom just ditt område och därför behöver du även veta vilket material & vilka produkter som skall köpas in. Är du en framåt härlig person med dessa kvalifikationer så tveka inte att skicka iväg ett mejl.
Publiceraddatum: 2015-05-27
Yrkesbenämning: Stylist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: malinwalter@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Extansions by M.M Motala

59130  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare Heltid

Taxi i Björkelund AB söker nu en ny medarbetare.

Taxichaufför heltid med tillträde snarast.

Erfarenhet av Digitax taxametersystem och lokalkännedom i Östergötland och framförallt Motala är meriterande.
Publiceraddatum: 2015-05-26
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-16
Referens: 201506
Webbplats:
Epostadress: thomas.mattisson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TAXI I BJÖRKELUND AB
SPOLEGATAN 20
59136  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurang Ming söker kock

Restaurang Ming söker en kock som kan laga asiatisk mat. Heltidsjobb tillsvidaretjänst från 1 september 2015.

Du bör ha erfarenhet av yrket sedan tidigare och ett plus är om du kan kinesiska.
Publiceraddatum: 2015-05-19
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillsvidaretjänst med provanställning 6 månader. Heltid.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: caipeipei85@gmail.com
Övrigt: Skicka din ansökan via mail
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Ming

59135  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Servicemedarbetare

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Västa Östergötland söker ISS Sjukvård positiva och engagerade sommarvikarier till Vårdcentraler i Västra Östergötland och till Motala Lasarett.

Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler, främst i vårdmiljö (hygienstädning). Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och fastlagda höga kvalitet-och hygienkrav samt har en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. SRY, PRYL eller

Övrigt: Tjänsten är på ca. 4 tim/dag och arbetstiden är från klockan 05.00 med tillträde snarast. 6 månaders provanställning tillämpas.
Publiceraddatum: 2015-05-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är på ca. 4 tim/dag och arbetstiden är från klockan 05.00.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pia.wisell.economos@se.issworld.com
Övrigt: Vi tar emot ansökningar via telefon eller mail. Kontaktpersoner: Pia Wisell 073-4366170 eller Simon Bazso 073-4367255.
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services

59185  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till dialysenheten i Motala

Njurmedicinska klinikens huvuduppgift är att utreda och behandla patienter med medicinska njursjukdomar och att behandla patienter med kronisk njursvikt. Njurmedicinska kliniken på Universitetssjukhuset består av en mottagning, en slutenvårdsavdelning och tre dialysenheter. Två av dessa dialysenheter är belägna i Linköping och en i Motala. Dialysmottagningen är en öppenvårdsenhet dit patienterna kommer för att få sin dialysbehandling.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på dialysmottagningen arbetar du med patienter som kommer hit för dialysbehandling 3-5 gånger per vecka ofta under många års tid. Vi arbetar enligt ett fast schema med helgtjänstgöring var tredje helg. Dialysens öppettider är måndag, onsdag och fredag klockan 06:45-19:30, samt tisdag, torsdag och lördag klockan 06:45-15:30.  Arbetet innebär en nära kontakt med patienterna och mycket arbete med medicinteknisk apparatur. Vi arbetar i OAS-grupper för en patientsäker vård med hög kvalitet. För att säkerställa kompetensen erbjuder kliniken årliga utbildnings- och klinikdagar.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll, dialyserfarenhet är meriterande. Då arbetet innebär mycket kommunikation med kollegor och patienter är goda kunskaper i svenska språket en förutsättning. Det är bra om du är van att arbeta i Cosmic eller annat liknande journalsystem.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att anpassa dig efter ändrade omständigheter är inga problem och du ser möjligheter i förändringar. Ett empatiskt förhållningssätt är viktigt i kontakten med våra patienter.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställning . Då arbetet kräver lång inskolningstid ser vi helst att du kan börja så snart som möjligt.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Pernilla Nordenryd, 010-104 74 26.

Facklig företrädare för dialysen är Maria Wachtmeister, 010-104 73 52.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 juli 2015. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-05-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5241%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Dialysen Lasarettet i Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, Medicinsk akutvårdsavdelning

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, Lasarettet i Motala. Inom MSK bedrivs en bred internmedicinsk verksamhet och kliniken rymmer akutsjukvård, slutenvård, öppenvård och avancerad hemsjukvård.

På MAVA vårdas patienter med olika slags diagnoser såsom infektioner,  lungsjukdomar och endokrinologi. Avdelningen har 21 vårdplatser fördelat på 3 vårdlag.

Till avdelningen söker vi sjuksköterskor med olika erfarenhet och kompetens.

"Vår vision är att ha en trygg arbetsplats där det ska vara roligt att gå till jobbet och där vi strävar mot att hela tiden bli lite bättre."

Arbetsbeskrivning 


• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som sjuksköterska planerar och leder du det dagliga omvårdnadsarbetet tillsammans med teamet i ett vårdlag samt verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vi kan erbjuda ett varierande arbete som passar dig som vill och kan ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.
• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta med in- och utskrivningsprocessen lite mer ingående. Utskrivningsprocessen är idag mer komplex och planeringen av utskrivning påbörjas redan vid inskrivning. Under vårdtiden måste nödvändiga kontakter inför utskrivning hanteras, vårdplanering förberedas och genomföras och patienten förbereds inför hemgång på ett säkert sätt. Vi ser att du som utskrivningssköterska har hand om hela denna process och gärna att du varierar detta arbete med arbete som sjuksköterska i ett vårdlag.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling genom interna och/eller externa utbildningar inom relevanta områden. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Är du grundutbildad och vill vidareutbilda dig inom internmedicinsk sjukvård så kommer vi försöka möjliggöra detta på bästa sätt. 

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid till återhämtning.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Linda Bohlin, 010-104 74 05, linda.bolin@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet: Susanne Augustsson 010-1047280.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2015. Då vi arbetar löpande med vårt urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare 100%Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=4866%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsgatan 37
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Akutmottagningen, Lasarettet i Motala

Välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad, med sina ca 42 000 invånare. Motala är vackert beläget vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern. Staden präglas av vatten och många härliga miljöer, exempelvis gångstråken utmed kanalen, småbåtshamnen i centrum, stadsparken med strandpromenaden och varierande badmöjligheter. Här finns också härliga Varamobaden med sin 5 km långa sandstrand och kristallklara vatten.

Lasarettet i Motala ger akutsjukvård till befolkningen i västra länsdelen och har ett upptagningsområde på ca 86 000 personer. Akutmottagningen är öppen dygnet runt, alla veckans dagar under hela året för medicinska, kirurgiska och ortopediska åkommor. Varje år tas ca 20 000 besökare emot.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med akut sjuka människor i livets olika skeden. Arbetet innebär varierade arbetsuppgifter utifrån sjuksköterskans specifika kunskap där du ansvarar för att omvårdnaden i varje situation håller rätt kvalitet. Vi arbetar i ett team kring patienten med utgångspunkt i den enskilda individens behov och resurser. I teamet ingår också läkare och undersköterska, så att vi tillsammans ska kunna ge varje patient en god och säker vård. Alla patienter prioriteras enligt triagemodellen RETTS.

I din roll ingår att leda och fördela det patientnära omvårdnadsarbetet, samt att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Akutmottagningen är en verksamhet i ständig utveckling och förbättringsarbete ses som en viktig del i det dagliga arbetet, där LEAN-filosofin är en av ledstjärnorna.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av akutsjukvård. Adekvat specialistutbildning är en merit. Du som är grundutbildad och önskar läsa vidare till specialist inom akutsjukvård kan ges förutsättningar för det inom ramen för din anställning. Krav är att du har varit anställd hos oss i två år.

Det finns även möjlighet att hospitera i angränsande verksamheter (t.ex. Akuten US, KAVA, HIA, Ambulanssjukvården mm.) som breddar din kunskap och på så vis kan bidra till en bättre vård på akutmottagningen i Motala och din personliga utveckling i yrket.

Personliga egenskaper
Som person kan du behålla lugnet i stressade situationer. Du kan fatta egna beslut, är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 % med arbete både dag som natt. Vi tillämpar arbetstidsmodellen 90/10 vilket innebär en arbetstidsförkortning som ger tid för återhämtning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Erika Nyberg, vårdenhetschef, 010-104 71 37 alt. 070-690 48 33, erika.a.nyberg@regionostergotland.se.

Facklig företrädare: Erik Eidborn, Vårdförbundet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2015. Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2015-03-30
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2015-08-30
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=4970%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal