Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2014-08-31 12:39

Lediga jobb i Motala kommun (0583), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd42 477
Täthet43,19Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 267,23Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land983,49Landareal (km²)
Sjö68,57Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Stjärnsäljare sökes till Viasat i Motala

Om du frågar våra anställda vad som är det bästa med jobbet skulle de svara att det är mötet med nya människor, sammanhållningen i teamet och kicken när man överträffar målen.

Viasat Field Sales söker nu efter nästa stjärnsäljare till vår snabbast växande säljavdelning: Bredbands-TV. Vi jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet och består idag av 9 team runt om i Sverige. Vi satsar stort på den senaste tekniken och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film som vi levererar via fiberanslutning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

MYCKET ENERGI OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING
Vi söker dig som vill ta del av vår framgångsrika säljorganisation och vill arbeta med försäljning av högkvalitativa tjänster levererade via fiberanslutning, däribland Viasat Film och Viasat Sport. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning.

VIASAT FIELD SALES ERBJUDER DIG
- Marknadens mest underhållande produkt och möjligheten att påverka din lön
- Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
- Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League och galapremiärer
- Grundläggande utbildning i produktkunskap och säljretorik

Hos oss blir du en del i ett dynamiskt företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport. Är du som oss en vinnarskalle är det här garanterat ett jobb för dig!

HAR DU VAD VI SÖKER?
- Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
- Du brinner för att jobba med människor
- Du drivs av en hög rörlig lön
- Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning

På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas!

DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR.
För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13.30-21.30. Om du känner dig träffad; ansök genom att trycka på "Ansök nu". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Sofia Bergvind, rekryterare, på 073-699 18 12. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales

Arbetstider: Varierande, generellt eftermiddag/kväll (13.30-21.30)
Arbetsort: Borlänge med omnejd, resor inom Sverige
Omfattning: Heltid
Lön: Rörlig
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet.
Publiceraddatum: 2014-08-29
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: btvjobb@viasat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIASAT PAY CHANNELS AB
BOX 17104
10462  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Besöksintervjuare

Ipsos Observer Sweden AB arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut.

Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer eller liknande och goda datorkunskaper.

Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet sker med utgångspunkt i Motala men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter, du bör därför ha körkort och tillgång till bil. Arbetet sker med start i augusti.

Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en utbildning innan du börjar ditt arbete. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos Observer.

Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att kontakta och möta nya människor. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål.
Publiceraddatum: 2014-08-29
Yrkesbenämning: Intervjuare, opinionsundersökning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar emot ansökan på http://jobba.ipsos.se
Arbetsplats: 
Adress: Ipsos Observer Sweden AB
Köpmangatan 1
87130  HÄRNÖSAND Sverige
Hemsida: http://www.ipsos.com
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Då vi växer så det knakar är vi nu i stort behov av ambitiösa och duktiga sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta hos vår kund i Motala under hösten. Du kan arbeta heltid eller deltid under hela eller delar av perioden.

Då vårt behov är stort, är såväl kort som lång tillgänglighet av intresse.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har två års erfarenhet som sjuksköterska. Har du inte det är du naturligtvis välkommen att höra av dig ändå.

Om oss:
Vår styrka är att vi har lång erfarenhet som sjuksköterskor och även en gedigen kunskap om vårt verksamhetsområde d.v.s. förmedling av personal och rekrytering till hälso- och sjukvården.

Hos oss värderas kvalité och vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vi ger snabb återkoppling och vet vad vi pratar om då flertalet av oss är sjuksköterskor. Vårt mål är inte att bli störst utan vi brinner för kvalité och att hitta rätt uppdrag för just dig.

Bemanningskompaniet - Det personliga valet!

Vi kan erbjuda dig:
Mycket konkurrenskraftiga löner
Möjlighet till rabatterat träningskort hos Nordic Wellness
En personlig kontaktperson
Personalträffar
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid3 - 6 månader/Heltid/DeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bemanningskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Kvarnbergsgatan 8
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.bemanningskompaniet.se
  
Platsannons

Steriltekniker

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Vill du vara med och utveckla morgondagens sjukvård tillsammans med oss?

Aleris Specialistvård finns på Lasarettet i Motala. Vi har som mål att ge patienter lättillgänglig och kvalificerad specialistvård med hög kvalitet och professionellt bemötande. Verksamheten omfattar i dagsläget ortopedi, kirurgi, anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.


Vår operationsenhet består av 6 operationssalar samt sterilcentral. Verksamheten är i huvudsak elektiv.


Vi satsar inför framtiden och söker Dig som är utbildad Steriltekniker/Undersköterska/Operationssjuksköterska

 

Vi erbjuderett stimulerande och utvecklande arbetei ändamålsenliga och fräscha lokaler med närhet till och samarbete med operationsavdelningen.

Du arbetar med sterilgodshantering av medicintekniska flergångsprodukter. Som steriltekniker arbetar du inom alla förekommande arbetsuppgifter såsom rengöring, desinfektering, sterilisering av kirurgiska instrument.  Du har en övergripande syn på verksamheten och i dina arbetsuppgifter ingår kvalitetstänkande med patientsäkerhet och spårbarhetssystem samt funktionskontroll av produktionen.

Du hargodkänd sterilteknikerutbildning eller är utbildad undersköterska med erfarenhet av sterilteknik eller liknande. Vana från specialistvård och/eller steriltekniskt arbete är meriterande. Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt hög hygienisk medvetenhet. Du är serviceinriktad och flexibel. Du har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann samt har en god finmotorik.

Vi ser även att du som är operationssjuksköterska skulle passa till tjänsten då du har god kännedom om instrumenthantering och sterilitet. Detta är ett alternativ och en möjlighet till vidareutveckling inom operationssjuksköterskeyrket.


Personliga egenskaper som vi gärna ser är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi ser gärna att du även kan ta egna initiativ samt hjälpa oss utveckla och driva verksamheten framåt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Varaktighet/ArbetstidTillsvidaretjänst, 100 %. Arbetstid dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.


AnsökanVid frågor kontakta Susanne Wallon, Enhetschef, tfn 010-104 81 15, susanne.wallon@aleris.se

Vi ser gärna att du söker snarast men dock senast den 5 oktober. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1246559/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  

Platsannons

Testingenjör med erfarenhet av miljöprovning

Är du en högskoleingenjör med erfarenhet av miljöprovning? Kanske är du nyexaminerad med ett examensjobb inom just detta? Vi söker för Autolivs räkning en testingenjör av bilsystem för ett meriterande konsultuppdrag. Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Autolivs räkning en testingenjör inom miljöprovning av bilsystem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Autoliv. Autolivs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som testingenjör kommer du att arbeta med miljöprovning av bilsystem vilket bland annat omfattar elektriska- och mekaniska tester samt mekaniska mätningar och klimatprov. Exempel på de mekaniska testerna kan vara vibration-, stöt- och fallprov. Klimatprovning omfattar kyl-, värme- och fuktprov. Du kommer att följa upp vid eventuella fel och säkerställa att tester utförts korrekt, här gör du en första analys vad felet kan bero på och säkrar upp att all data finns lagrade för vidare felsökning av andra team.

Du kommer till exempel att:


* Utföra olika slags tester
* Skriva rapporter på Engelska
* Extrahera och tillhandahålla relevant data ur felloggar


VI SÖKER DIG SOM
Som är högskoleingenjör med erfarenhet från tidigare arbete eller examensarbete inom miljöprovning av bilsystem. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av Labview samt ett intresse för hårdvara.

Efterfrågade specifika kompetenser:


* Högskoleingenjör inom elektronik
* Erfarenhet av Labview


Det är meriterande om du har programmeringskunskaper inom C och Python.

Som person är du en självgående och drivande person som har lätt att sätta sig in i nya uppgifterna. En av dina styrkor är förmågan att arbeta strukturerat enligt upprättade rutiner. Då många av testerna utförs i Motala och utvecklingen sker i Linköping kräver arbetet därför en hög kommunikativ förmåga då du tvingas kommunicera mellan team och orter.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI

INFORMATION OM FÖRETAGET
Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar.
Publiceraddatum: 2014-08-28
Yrkesbenämning: Systemtestare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid3-6 mån KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-29
Referens: 14949306
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/testingenjor-med-erfarenhet-av-miljoprovning/14949306?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Motala.

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning.
2003 Wet World Energy Solutions utbildar alla från grunden.
Försäljning är en yrkesfärdighet. Något som alla kan lära sig om viljan finns.

Du har ersättning för ALLA demonstrationer du gör oavsett om du säljer eller inte.
Arbetstid: Ex heltid ger 19 800 kr och deltid 85 % ger 13 200 kr.
En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav.

Du har upp till 6000 kr i provision som juniorsäljare per såld enhet beroende på om du säljer start-, mellan- eller maxpaket. Du blir seniorsäljare efter 90 dagar och får då en lönehöjning. Du får ytterligare en lönehöjning när du blir Elitsäljare.

Vi håller en intervju via telefon på onsdagen eller torsdagen vecka 36. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett. Efter det får du se en informationsfilm (ca 8 min) om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Utbildningen kommer att hållas på ett av 2003 Wet World Energy Solutions utbildningskontor i Malmö, Borås, Västerås eller Sundsvall. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med ytterligare 1 dag på kontoret. Dag 1 får du se produkten och bedöma om det är en produkt du vill representera.

Du kan välja att avbryta din utbildning eller anställning med omedelbar verkan om du inte trivs med arbetet som säljare. Denna extra trygghet ger vi dig eftersom säljyrket ofta är en bransch man inte tidigare provat på eller arbetat i.

Du får en ersättning på 18,50 per mil skattefritt för att ta dig till och från utbildningen.
Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna.

Produkten Water tillverkas i Tyskland och monteras för hand på vår fabrik i Suhl. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den kan bl.a. rena luften, sanera madrasser, rekonditionera bilen invändigt och mycket annat. Enligt Tyska Arguks miljölaboratorium renar maskinen Water luften upp till 99,9998 % av storleksordningen 0,3 my. Detta gör den tack vare en separator som på ett unikt sätt separerar föroreningar från luften ner i vattnet. Water är 100 % återvinningsbar och har en förväntad livslängd på 40-60 år. Kunden har en livslång renoveringsgaranti som ger maximal trygghet vid köp av produkten.

Du får fortlöpande utbildning inom försäljning 2 gånger i vecka med bl.a.

Marknadsföring.

Försäljningsteknik.

Personlig utveckling

Kundservice.

Kompetensutveckling.

Karriärplan: Juniorsäljare, seniorsäljare, elitsäljare, mentor, utbildare, team leader, områdesansvarig, controller, kontorschef, servicetekniker, olika områden inom kontorsdelen, m.m. Detta är några av de tjänster som finns inom företaget som du kan avancera till under din anställning.

Vi får demonstrationer via kundreferenser, dessa bokas sedan in av bokningsavdelningen. Detta innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till att du kommer. Besöket görs i ett hem, eller i undantagsfall på kontor eller arbetsplatser.

Välkommen in med din ansökan.

Hemsida: www.2003wetworldenergysolutions.com
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMotala
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@2003wetworldenergysolutions.com
Övrigt: Motala
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Trafikgatan 52
85644  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.2003wetworldenergysolutions.com
  
Platsannons

Sjuksköterska till Medicinavd i Motala v.36-41!

Vi söker nu två sjuksköterskor till en medicinavdelning i Motala under veckorna 36-41.

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Meriterande med erfarenhet av avdelningsarbete inom medicin.

Omfattning: Schemarad 50-100%. Du väljer själv hur du vill boka dig.

Personliga egenskaper: Trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Förmåner till våra anställda:
Generös rekryteringsbonus
Friskvårdsbidrag
Sommarbonus
Utbildningskvällar
Temakvällar (biokvällar, trivselkvällar)

Välkommen med din ansökan eller ring så berättar vi mer!

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens: Medicin Motala
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  
Platsannons

Operationssjuksköterska

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Aleris Specialistvård finns på Lasarettet i Motala och verkar på uppdrag av, och i nära samverkan med, Landstinget i Östergötland. Verksamheten omfattar i dagsläget ortopedi, kirurgi, anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.

Vår operationsenhet består av 6 operationssalar samt sterilcentral. Verksamheten är i huvudsak elektiv. Merparten av den kirurgiska verksamheten är inom ortopedi (ledplastik, rygg-, fot- och dagkirurgi samt viss akutkirurgi). Vi utför även operationer inom kirurgi, obesitas, gynekologi mm.

 

Vi söker nu operationssjuksköterska

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete som innehåller allt från förberedelse, planering, instrumentering samt assistering vid operation. Är du särskilt intresserad av operationsplanering finns utvecklingsmöjligheter inom detta område.

Du haren positiv attityd och väljer att se möjligheter före hinder. Du är flexibel, självständig, ansvarstagande och har en vilja att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten.  Dessutom ska du naturligtvis vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidaretjänst, 100 %, dagtid med viss helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta
Susanne Wallon, Enhetschef, tfn 010-104 71 87, susanne.wallon@lio.se

Ansökan
Vi ser gärna att du söker snarast men dock senast den 5 oktober 2014. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid med möjlighet till deltid Tillsvidare Enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1140873/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Svetsare

Arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning svetsare med tidigare erfarenhet i MIG/MAG.

Formell kompetens

Du som söker är utbildad svetsare och har goda kunskaper i avancerad ritningsläsning. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från svetsaryrket. Upprätthåller du dessutom giltiga kompetenser är det meriterande. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Din bakgrund

Några års erfarenhet från tillverkningsindustrin och svetsning i olika metoder och material är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du lojal, noggrann, ödmjuk, flexibel och prestigelös.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning. Heltid, dagtid. Placering i Motala

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8654
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8654
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Montör

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår montering, kontroll samt justering. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter som montör. Du kommer att arbeta periodvis under högt tempo och noggrannhet är av största vikt.

Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet som montör inom industrin.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet inom montering, gärna mekanisk. Du är van vid att hantera maskiner, har verktygsvana och ett stort teknikintresse.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, flexibel, ansvarsfull och punktlig. För rollen krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning placeringsort Motala.

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8655
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8655
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Drift och vägunderhållsarbetare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Tekniska förvaltningen har till uppgift att se till att de "tekniska system" som bär upp vårt moderna samhälle fungerar på ett bra sätt. Arbetet ska med låg miljöpåverkan vara uthålligt, professionellt och kostnadseffektivt. Förvaltningen är organiserad under Tekniska nämnden samt Vatten- och avfallsnämnden i samarbete med Vadstena kommun. Just nu pågår omfattande utvecklingsarbete för verksamhetens långsiktiga utveckling samtidigt som stora projekt så som riksväg 50, dubbelspårig järnväg, ny pendelstation och biogas pågår inom Motala kommun. På tekniska förvaltningen finns ca 370 medarbetare. Budgetomslutningen är drygt 500 Mkr.ARBETSUPPGIFTER
Drift och underhåll av gator och cyckelvägar.
Trafiklinjemålning.
Skyltarbete.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Arbete på väg utbildning.
Förarbevis på lastmaskin.
Körkort BEC.
Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med övriga i gruppen. Aktuell erfarenhet av gatudrift samt vana med förekommande maskiner är meriterande.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Månadslön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: TF 24/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ed9d1d9d-b670-48a8-88f2-dd092f8229a3&TK=90f76c0f-facb-4ba9-8cb1-e70c2033c963
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Drift
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om TANDLÄKARNA NORDSTRÖM
Tandläkarpraktiken är en modern, väl inarbetad klinik i centrala Motala. Praktiken består av tre behandlingsrum. Vi är två team som arbetar här. Två tandsköterskor, en tandhygienist och två tandläkare. Vi söker Dig till ett av våra team då ordinarie tandsköterska nu skall gå i pension
Vi arbetar med det mesta inom allmäntandvård.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter med delat ansvar för reception och steril.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen – helst med några års erfarenhet.

Datavana – gärna Opus Dental.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är en positiv och glad person med hög social kompetens. Vi lägger mycket stor vikt på personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team.
Publiceraddatum: 2014-08-27
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid30 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens: 46-556077-2419-B659
Webbplats:
Epostadress: eva.nordstrom.07@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TANDLÄKARNA NORDSTRÖM
Bispmotalagatan 4
59135  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i Motala
Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.


Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls.
Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hemmad av de produkter vi säljer.

Vi på Love Corner står för all kundtjänst, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för produktpärmar, allt material, arbetstelefon och visitkort.

Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.

Att arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc.

Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Har några års arbetslivserfarenhet

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja interjuverna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.

Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homeparty, så skicka gärna in en ansökan även om du inte bor just i den önskade staden
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvisionsbaserad lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: www.lovecorner.se
  

Platsannons

Säljare sökes

Säljare för uppsökande verksamhet i Motala kommun sökes

Lönen är indelad i två delar.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån.

Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra.
Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba

Provisionen är upp till 7000 kr/ såld enhet.

DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ


Ingen erfarenhet eller kunskap om försäljning krävs från dig, då du utbildas från grunden hos oss internt.
Körkort B är ett krav, ett plus är om du har tillgång till egen bil.

Är du:

- Socialt kompetent
- Positiv
- Flexibel
- Ansvarsfull

Så är du den vi söker.

JG Natural marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Genom förbokade kundbesök marknadsför du vår multifunktionella städmaskin som tillverkas i Italien. Den har väldigt många funktioner och tar nästan över all städning en familj har idag i och utanför sitt hem. Med vårt unika renoveringsprogram kan vi garantera alla kunder, att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju.

Vi arbetar med klimatsmarta intervjuer, d.v.s. via email och telefon

Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor i Norrköping eller Jönköping och den pågår under 2 till 3 dagar. Vi står för mat och logi under utbildningsdagarna. Du har även ersättning för kursdagarna.

Vi bokar in kundbesöken åt dig via referenser som vi tar in.

Det vi erbjuder dig är:

- Tävlingar och Vip-resor
- Vidareutbildning inom försäljning
- Möjlighet till karriärutveckling
- Ett roligt arbete med bra gemenskap
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBörjar med 3 mån provanställning som automatiskt övergår till fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@ritello.se
Övrigt: GLÖM INTE att vi endast tar emot ansökningar via mail samt lämna ditt tel. nr som vi kan nå dig på.
Arbetsplats: 
Adress: JG Natural Cleaning
Carl-Johansgatan 3
33432  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.jgnatural.se
  
Platsannons

Tekniker sökes!

Om oss

Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang!


Om företaget

Vår kund i Motala söker nu en tekniker till deras filterproduktion.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att:
- Utvärdering och medverka vid inköp av maskin plast extrudering för tillverkning av material till företagets filterproduktion.

- Utvärdera och ge förslag på robothantering vid företagets flimmer maskin. D.v.s. plocka färdiga filer i låda/pall. Detta ska generera till att företageti skall ha ett obemannat skift i produktionen.
Din profil

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i engelska samt är praktiskt lagd. Du ska ha lätt för att förstå tekniska lösningar och du ska ett stort tekniskt intresse. Vidare söker vi dig som är självgående och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 1174
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1174
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: IK Rekrytering och Bemanning AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Vice Försäljningschef

Vi söker efter en person som har minst två års erfarenhet av att arbeta med försäljning och har god vana av att bygga kundrelationer, skapa affärer och göra uppföljningar av kunder. Vi tror att du idag arbetar som säljare och vill kliva vidare i karriären eller kanske arbetar du redan idag i en ledande roll och är på jakt efter en ny utmaning. Tjänsten innebär att vara försäljningschefens högra hand och när denne är borta också ansvara för såväl personal som resultat. Det här är en chans för dig som i framtiden vill bli försäljningschef och driva din egen enhet.

Den aktuella tjänsten är förlagd i butiken i Motala, avser 90% med sex månaders provanställning

Viktiga egenskaper hos dig som person är dels att du är modig, ödmjuk men framför allt att du har rätt attityd och viljan att utvecklas. Att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter är egenskaper vi värderar högt. Detta betyder i korthet att skapa trygghet, relation och värde till en kund och bli det bästa valet för den kunden vid köp av säng. Du är inte en expedit hos oss, du är en säljare! Som säljare på Sova ansvarar du för offert, orderhantering och förhandling med kunder, vilket ställer krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem.

Våra medarbetare ser vi som en oerhört viktig del i verksamheten och lägger därför ner stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på Sova inte bara att lära dig om sömn, försäljning, förhandling och att göra affärer utan även om att vara en lagspelare, utveckla din självkänsla och att bli allt du kan bli

Vår största kundtillströmning är på helgerna vilket innebär att du kommer arbeta en hel del helger. Vi följer gällande kollektivavtal gällande lön och helgarbete. Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss via mejl och med bifogat foto, ange också hur snart du kan påbörja tjänsten. Observera att vi inte tar emot några ansökningar eller förfrågningar i vår butik utan vänligen gör detta via mail.
Publiceraddatum: 2014-08-26
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare / Deltid (90 %)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica.sandblom@sova.se
Övrigt: Ansökan till oss via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Sova AB
Gamla Borrebackevägen 57
21874  TYGELSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare 80-100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa, Dansäter/Österstad, Förskoleenheten Rödluvan samt Hällaskolan bildar tillsammans sektor Borensberg.
Sektor Borensberg har hela östra kommundelen som upptagningsområde. Tillsammans har sektorn ca 210 tillsvidareanställda och 1370 barn/elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning av elever i år 6-9 i främst ämnena svenska, engelska och matematik samt kunna bistå personal/arbetslag med konsultativ handledning i pedagogiska frågor.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet i svenska, engelska och matematik samt specialpedagogik.
Erfarenhet av undervisning

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 80-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-22 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: B 313/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=099b7dc3-2b2d-481f-85c2-89b05bc08b12&TK=9a20aca4-f070-4c71-980a-487ef61cff28
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SFI - lärare

Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen.

Kvalifikationer Lärare i svenska för invandrare

Tjänsten

Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov.

Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk.

På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav.

Anställningsform

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Arbetsplatsen ligger i våra lokaler i Motala.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Kontaktperson
Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Ståhle, samordnare på telefon: 08-5785 9270 alternativt e-post: maria.stahle@hermods.se
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-26
Referens:
Webbplats: http://www.hermods.se/Lediga-Jobb/?aguid=5E853F26A3304759A5A8F98F20F09B80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Warfvinges väg 33
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hermods.se
  
Platsannons

Rejlers Energitjänster söker systemutvecklare

Inom energimätningsområdet erbjuder Rejlers ett brett utbud av kvalitets- och kostnadseffektiva tjänster innefattande allt från mätpunktens utrustning i fält till färdig faktura. Exempel på tjänster är mätvärdesinsamling, elcertifikat, leverantörsbyten, tim- och schablonavräkning, verktyg för energianalyser, mätteknik, IT-tjänster, system och utbildning.

Vi söker en erfaren och självgående systemutvecklare till vårt IT- & Utvecklingsteam i Motala/Kumla. Du kommer i huvudsak att arbeta med utveckling av våra mjukvaruprogram, som är utvecklade för en specifik elmätare, men även second-line support.

Vi önskar att du har följande kunskaper & erfarenheter: • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av utvecklingsarbete med Visual Studio 2010/2012, C#.Net och .NET Framework 4 / 4.5

• Stor erfarenhet av databasutveckling mot MS SQL Server 2008/R2/2012

• Erfarenhet av analys och hantering av stora datamängder

• Erfarenhet av system för automatisk insamling av mätvärden (AMR-system)

• Erfarenhet av att sätta sig in i och ta över både funktioner och källkod från befintlig kodbas och befintliga applikationer

• Drivande och erfarenhet av kundkontakter, i synnerhet i supportfrågor

Följande är meriterande kunskaper & erfarenheter:• Kunskap och erfarenhet av utvecklingsarbete med Java är meriterande 

• Kunskaper kring nätverksstrukturer, VPN-lösningar etc är meriterande

• Erfarenhet av att jobba med verksamhetssystem för serienummerhantering och returprocesser är meriterande

• Kunskap om PLC-system är meriterande

Du har en öppen attityd med god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Det är också meriterande om du är strukturerad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och att du gillar att jobba med stora som små projekt med bibehållet kundfokus.

Tycker du att detta kan vara något för dig så kontakta oss så snart som möjligt så ser vi gemensamt över din profil och om dina tankar överensstämmer med de behov vi har idag.

För mer information kontakta Lars Löfgren, (lars.lofgren@rejlers.se) eller Caroline Sandelius (caroline.sandelius@rejlers.se)

Välkommen med din ansökan!


Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 800 medarbetare som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan.

Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-31
Referens:
Webbplats: http://www.rejlers.se/Karriar/Lediga-jobb/Lediga-jobb-pa-rejlers/?rmpage=job&rmjob=724%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rejlers Ingenjörer
Rejlers Energitjänster Turbinvägen 8, Motala
59161  . Sverige
Hemsida: http://www.rejlers.se
  
Platsannons

Dedicare söker socionomer för konsultuppdrag

Dedicare söker

Vill du anta nya utmaningar och utvecklas i din yrkesroll?

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Som konsult hos Dedicare kan du välja själv om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa. Ett uppdrag hos oss skulle också innebära att du vid sidan av ditt ordinarie arbete skriver enstaka utredningar. Uppdragens omfattning och art kan således se olika ut och tillsammans med en våra konsultchefer kommer vi överens om vad som passar dig bäst!

Gå gärna in på www.dedicare.se/socionom och titta på vår film där vi berättar mer om oss!

Ort

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka med spännande uppdrag i hela landet.


Kvalifikationer

Dedicare Socionom söker personer med socionomexamen samt 2 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag inom hela Sverige.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.


Företagsbeskrivning

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Vi bryr oss mer!

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi intervjuar personer löpande. Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: 2298
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=2298
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Socionom
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

Tekniker sökes

Om företaget

Till vårt kundföretag i Motala söker vi nu en tekniker. Företaget arbetar med lösningar för ett behagligt, hälsosamt och energieffektivt rumsklimat. Tjänsten avser heltid och är en visstisanställning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med:
-Utvärdering och medverkan vid inköp av maskin plast extrudering för tillverkning av material till deras filterproduktion
-Utvärdera och ge förslag på robothantering för robotmaskin


Din profil

För tjänsten ska du uppfylla följande krav:
- Mycket goda kunskaper i engelska
- Lätt att förstå tekniska lösningar
- Innovativ och självgående
- Elkunskaper
- Erfarenheter inom prjoketledning och utveckling och effektivisering av tillverkningsmakiner är meriterande

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 900 Mkr, bemannade 60 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: 646
Webbplats: http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=646
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: VMP Bemanning AB
Drottninggatan 50
59127  Motala Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  

Platsannons

Lärare 1-7, 100%, (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

De fem enheterna Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa, Dansäter/Österstad, Förskoleenheten Rödluvan samt Hällaskolan bildar tillsammans sektor Borensberg.
Sektor Borensberg har hela östra kommundelen som upptagningsområde. Tillsammans har sektorn ca 210 tillsvidareanställda och 1370 barn/elever.

Enhet Hälla består av Hällaskolan (skolår 7-9) i Borensberg. Hos oss är också områdets elevvårdsteam placerade.
Vi är ca 40 tillsvidareanställda och ca 285 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska i huvudsak ge pedagogiskt stöd och hjälp till elev/er i behov av särskilt stöd i nära samarbete med skolans övriga lärare.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med bred ämnesbehörighet samt specialpedagogik.
I uppdraget ingår förutom läraruppgifterna att tjänstgöra till viss del inom fritidshemsverksamheten då denna verksamhet även omfattar aktuella elevers arena. ämnesbehörighet.
Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna anpassa dig efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ och vilja samarbeta, samt vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att skapa förtroende och behålla kontakter med såväl elever som vårdnadshavare. För att trivas i rollen är det viktigt att du förblir motiverad även i tuffa situationer. Det gäller att kunna se möjligheter istället för hinder. Du är strukturerad och tydlig i ditt arbete med eleverna och kan hitta lösningar tillsammans med övriga lärare för att eleven ska nå målen för utbildningen. Du är väl insatt i skolans styrdokument.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Arbetstidsvillkor 40 tim/vecka och semesteranställning. Tjänsten är placerad på Tjällmo skola. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-08 Omgående, upphör: 2014-12-19 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda tid.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 314/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3d1b9e56-31e8-4247-89ca-1399aaa66b00&TK=f192e908-e1fd-40e6-b4a9-4c4316788bc7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Fornåsa/Tjällmo/Österstad
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare åk 1-6

Verksamhetsbeskrivning
Karin Boyeskolan startade 2003 med 50 elever och fyra pedagoger. Skolan har sedan fortsatt att växa och idag är vi drygt 320 elever och 40 personal. Sedan 2013 ingår skolan i AcadeMedia.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en lärare till Karin Boyeskolan åk F-6 då ordinarie lärare kommer att vara tjänstledig för jobb utomlands under perioden 20/10 2014 till 30/3 2015. Du kommer att vara mentor för åk 6 och undervisa i framförallt NO, SO, engelska och svenska.

Utbildning/Erfarenhet
Grundskollärare åk 1-6. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Publiceraddatum: 2014-08-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid20/10 2014 till 30/3 2015
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: berit.olsson@karinboyemotala.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karin Boyeskolan
Långbackagatan 2
59135  MOTALA 
Hemsida: http://www.karinboyemotala.se
  
Platsannons

Ytmonteringsoperatör till elektronikföretag i Linköping

Har du ett intresse för elektronik och maskiner och vill jobba som ytmontör hos ett spännande elektronikföretag i Linköping? Har du mycket positiv energi, är nyfiken och hungrig att lära dig nya saker. Passa på att söka denna tjänst eller tipsa någon du känner!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som ytmonteringsoperatör hos vår kund i Linköping eller i konsultuppdrag hos någon av deras kunder i Östergötland. Dina arbetsuppgifter är att ladda maskinerna med komponenter, programmera maskinerna så att rätt komponent sitter på rätt plats samt att köra maskinerna. Du blir ansvarig för ett antal maskiner som du sköter service och underhåll på för att driften ska gå så smidigt som möjligt.

Vid behov kommer du även att få arbeta med andra arbetsuppgifter inom produktion - det är en prestigelös arbetsplats där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål och det handlar om att hugga in där behovet är som störst för tillfället. Detta ger dig ett väldigt lärorikt och varierande arbete där det alltid finns nya saker att lära för dig som är nyfiken och intresserad.

I rollen som ytmonteringsoperatör kan du i perioder få chansen att arbeta som konsult hos någon av företagets kunder i Östergötland.

Arbetet innebär mycket kundkontakter då företaget ofta får besök av sina kunder – såväl svenska kunder som internationella.

Under vissa perioder sker produktion i tvåskift samt helger och du måste vara beredd att jobba på detta sätt.


Om företaget

Vår kund har en global verksamhet med över 200 000 anställda i 30 olika länder. Kundens verksamhet erbjuder ett komplett utbud av design, tillverkning och logistiktjänster.

I Linköping jobbar man med elektronisk hårdvara, mjukvara och testutveckling. Kunden erbjuder bland annat konstruktion för tillverkning av ingenjörstjänster, kretskortsmontering och industrialisering.

I Linköping arbetar ca 70 personer.


Din profil

Vi ser att du läst färdigt gymnasiet, med fördel har du gått någon teknisk linje som exempelvis el och automation. Du har en god förståelse för elektronik och vår kund ser mycket positivt på att du på din fritid pysslar med elektronik på ett eller annat sätt.

Du har god datorvana och meriterande är om du har viss kunskap inom enklare programmering.

Du har ett stort intresse för elektronik och maskiner och du gillar att meka och serva.

Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommunicerar med både svenska och internationella kunder.

Som person är du drivande med mycket energi och stor hunger för att lära dig nya saker. Du har inga problem att ta för dig och fråga när det är något du inte förstår eller behöver hjälp med. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och är noggrann i det arbete du utför. Du är en social person som trivs med sociala kontakter och du trivs i en konsultroll där du får sätta dig in i nya miljöer och arbetsteam.


Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Tillträde snarast.

Under vissa perioder sker produktion i tvåskift samt helger.

Tjänstgöringsområde: Linköping

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2014-08-22
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-25
Referens: 4210
Webbplats: http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=4210
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Teknikringen 10
58330  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Pizzabagare

Sökes erfaren pizzabagare och restaurangbiträde
Publiceraddatum: 2014-08-22
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gabrieloasen@hotmail.com
Övrigt: Kontakta oss via e-post eller telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Svea

59136  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren plattsättare sökes

Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på stor frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält. Vissa uppdrag är förlagda i Norge och genom vårt Scandia Bemanning AS är vi även etablerade där.

Till vår kund i Tranås söker vi nu en erfaren plattläggare/plattsättare för utomhusarbete i och i omnejd av Tranås.
Minst 3 års erfarenhet av yrket krävs.

Egenskaper
Som person är man social, flexibel och ser varje arbetsdag som en ny utmaning.
Du är ordningsam, lyhörd och kan arbeta nära andra i grupp.
Kommunikation och samarbetsvilja är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Då vår rekryteringsavdelning jobbar med högt tryck mottager vi ditt CV på mejl.
Inga ansökningar tas emot på telefon och i vår urvalsprocess prioriteras de som uppfyller ovan ställda krav först.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att maila ditt CV med referenser och profilbild till: jobb@scandiabemanning.se
Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Plattsättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Erfarna målare sökes

Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på stor frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält. Vissa uppdrag är förlagda i Norge och genom vårt Scandia Bemanning AS är vi även etablerade där.

Till vår kund i Linköping söker vi nu erfarna målare för utom- och inomhusarbete i och omkring Linköping.
Minst 3 års erfarenhet av måleriyrket krävs.
Har du diplom, etc. är detta mycket meriterande men inget krav.
Du som söker har tidigare arbetat som målare / tapetserare och förstår vilka krav som ställs på hantverksyrket idag.

Egenskaper
Som person är man social, flexibel och ser varje arbetsdag som en ny utmaning.
Du är ordningsam, lyhörd och kan arbeta nära andra i grupp.
Kommunikation och samarbetsvilja är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Då vår rekryteringsavdelning jobbar med högt tryck mottager vi ditt CV på mejl.
Inga ansökningar tas emot på telefon och i vår urvalsprocess prioriteras de som uppfyller ovan ställda krav först.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att maila ditt CV med referenser och profilbild till: jobb@scandiabemanning.se
Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  

Platsannons

Säljande demonstratör med eller utan erfarenhet

NRJ konsult AB etablerades i Sverige under 2012 och kommer från en verksamhet som sträcker sig 100 år tillbaka i tiden.
Under närmaste tiden har vi för avsikt att etablera flera kontor i hela Sverige.

Vi är en fristående distributör av professionella underhållssystem och levererar det mesta av det bästa inom en rad olika områden så som, skumtvätt, torrsanering, golvvård, polering, återinfettning, rekonditionering, skurning och mattvätt.

Våra kunder idag är företag, institutioner och privatpersoner.

Vi ger dig en helt gratis säljutbildning på plats på vårat kontor, det enda man behöver ha med sig till oss är ett glatt humör och engagemang. Vi ger dig även en personlig handledare som leder dig genom ditt dagliga arbete, därför är det viktigare vem du är än vad du har gjort tidigare.

Möjligheterna att avancera inom företaget är stora då all rekrytering av nyckelpersoner i företaget görs internt.

För rätt person finns möjligheter till ett omväxlande, flexibelt jobb där du själv kan påverka din arbetstid och har goda möjligheter till stora belöningar för ditt arbete.

Du arbetar endast på kundbesök som i förväg bokats upp av företaget-du behöver aldrig jaga en kund själv.

Din arbetsplats är inom Motala kommun.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha hög social kompetens och är utåtriktad.

Tillträde snarast möjligt.
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: felicia.johansson@nrjkonsult.se
Övrigt: Vi nås på telefonnummer 0703-575957. Om du ansöker via e-mail - glöm inte att ange ditt telefonnr
Arbetsplats: 
Adress: NILS ROBERT JOHANSSON KONSULT AB
URBAN HJÄRNES VÄG 14 B LGH 1202
59130  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingssekreterare Exodus 100 % (Vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamheten barn/ungdom med ca 55 tillsvidareanställda, är en utförarenhet som med barnet/ungdomen i fokus organiserar och samordnar olika verksamheter rörande barn, ungdom och familj vad gäller såväl traditionella IFO-verksamheter som LSS-verksamheter. Enheten verkställer de olika insatserna enligt LSS-lagen samt utför såväl förebyggande arbete som stöd- och behandlingsarbete enligt Socialtjänstlagen.ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingssekreterare vid Exodus jobbar du med stöd- och behandlingsinsatser till ungdomar med risk- eller missbruk av droger eller alkohol samt insatser till unga kriminella. Du jobbar även med preventionsarbete avseende alkohol och droger.KVALIFIKATIONER
Socionom- eller socialpedagogexamen eller beteendevetenskaplig examen som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Erfarenhet av ungdomsarbete är ett krav. Erfarenhet av risk- och missbruksvård är meriterande.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-11-10 , upphör: 2015-04-30 . Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-04
Referens: SoF 134/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2cb07391-f3e0-48d0-b15e-8371f75eab89&TK=dfabe96e-060d-4ebb-b197-8b0d9d642997
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Sociala resursverksamheten barn/ungdom
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk verksamhetschef till Medicinska specialistkliniken

Medicinska specialistkliniken (MSK) ingår organisatoriskt i Närsjukvården i västra länsdelen av Östergötland. Kliniken består av Akutmottagning, 10 specialistmottagningar, slutenvård med för närvarande 70 vårdplatser, MIMA (medicinsk intermediär vård) samt specialiserad hemsjukvård inklusive palliativ slutenvård. På kliniken arbetar ca 350 medarbetare varav ca 35 läkare. Kliniken har genom sin bredd av olika vårdformer och specialiteter möjlighet att skräddarsy väl fungerande vårdprocesser för västra länsdelens patienter, i förekommande fall i samverkan med specialistklinikerna på Universitetssjukhuset (US) i Linköping. Ett omfattande utvecklingsarbete, i samverkan med US, pågår inom akutsjukvården. Inom vårdprocessen för de mest sjuka äldre har nya arbetssätt etablerats och inom områden som diabetes, KOL och stroke, för att nämna några, finns goda resultat presenterade. Därtill har kliniken mångårig erfarenhet av specialiserad hemsjukvård, LaH (Landstingets Hemsjukvård).

Arbetsbeskrivning
Uppdraget som verksamhetschef innebär att;• Du har ett medicinskt lednings- och patientsäkerhetsansvar för kliniken

• Du är läkarnas närmaste chef och ledare

• Du arbetar i parledarskap med verksamhetschef omvårdnad vilket innebär ett nära samarbete avseende ansvar och långsiktig strategisk planering för verksamhets- personal- utvecklings- ekonomi- och arbetsmiljöfrågor

• Driva klinikens patientsäkerhets- och förbättringsarbeten mot uppsatta mål och skapa förutsättningar för en god och säker vård

• Fortsatt utveckla en plattform för FoU-arbete

• Utifrån uppdrag och i samarbete med medarbetare formulera mål och visioner för verksamheten

Du arbetar nära medarbetarna och stödjer verksamhetens process- och utvecklingsarbete. Målet är en effektiv verksamhet där patientens fokus, god kvalitet och hög tillgänglighet är ledord.

Som medicinsk verksamhetschef ingår du även i ledningsgruppen för Närsjukvården i väster och förväntas delta aktivt genom att engagera dig i frågor som inte enbart rör den egna kliniken. Du skall med kunskap, erfarenhet, sidledsansvar och omdömesgill tyngd kunna företräda kliniken inom och utanför landstinget. Din närmaste chef är närsjukvårdsdirektören.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är läkare och specialist inom internmedicin eller inom angränsande specialiteter och som trivs i rollen som chef och ledare. Sannolikt har Du erfarenhet av tidigare chefs/ledaruppdrag samt har dokumenterade kunskaper inom ledarskapsområdet. Du stimuleras av kvalitets- och utvecklingsarbete inom kliniken och i nära samverkan med vårdgrannar.

Personliga egenskaper
Som person är Du mål- och resultatorienterad samt har en god ledarskapsförmåga vilket innebär att Du kan samarbeta, skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen. Du tar tillvara idéer och har förmåga att delegera och följa upp. Du ser möjligheter och sammanhang och är en tydlig kommunikatör i tal och i skrift. Du har förmåga att med ditt ledarskap engagera dig i klinikens samtliga specialiteter och enheter. Du är skicklig i att bygga relationer och skapa nätverk. I ditt ledarskap har Du förmåga att prioritera och organisera samt hålla överenskomna tidsramar. Du ser till verksamhetens bästa i beslut och agerande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställning och information
Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av närsjukvårdsdirektör Gerd Sandgren Lundström, 010-104 76 92.

Fackliga företrädare:
Läkarföreningen: Sara Kinert,  010-103 05 93.
Vårdförbundet: Maria Ljung, 010-104 79 57 alternativt Eva Jardeby, 010-104 72 37.
Vision: Bibbi Hallin, 010-104 70 75.
Kommunal: Ingvar Ståhl, 010-104 74 42 alternativt Annette Böckman, 010-104 71 09.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 17 september 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Klinikchef, sjukhus
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-17
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4152%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
51891  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Testingenjör miljöprovning sökes

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en testingengör i miljöprovning för kunds räkning. Arbetet innebär miljöprovning av bilsystem och kommer innefatta delar som elprovning, mekanisk provning samt EMC - provning. Du som börjar kommer ingå i en arbetsgrupp där alla medlemmar arbetar självständigt.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetet kommer vara förlagt under dagtid.

Personliga egenskaper


Kompetenser och tidigare erfarenheter:

Denna tjänst kräver god tidigare erfarenhet av miljöprovning av bilsystem, främst inom några av områdena; elektriska tester, mekaniska tester (vibration, stöt och fallprov), klimatprovning (kyla, värma, fuktprov), ESD och EMC. Du som söker ska kunna skriva rapporter på engelska samt extrahera ut och tillhandahålla relevant data ur felloggar, undersöka och återskapa fel.

För tjänsten krävs att du har ett intresse av HW samt tidigare erfarenhet av LabView. Det är också meriterande med SW-kunskaper så som C och Python.

Personliga egenskaper:

Vi söker en självgående och drivande person som har lätt att sätta sig in i arbetsuppgifterna samt har förmågan att arbeta strukturerat enligt upprättade rutiner. Du ska vara driven så tillvida att du vill förstå produkten och sätta testerna i ett sammanhang. Det är också viktigt att inte ”bara” vara utförare utan även följa upp arbetet.

Det är också viktigt att du som söker har god kommunikativ förmåga då testerna utförs på en viss ort och utvecklingen finns på annan ort, därav sker mycket kommunikation mellan dessa grupper.

Har du det vi söker?

Sök tjänsten på www.uniflex.se
Publiceraddatum: 2014-08-21
Yrkesbenämning: Miljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-21
Referens: 14418
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=14418
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Drottninggatan 10
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Akuten i Motala!

Vi söker en sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet till akutmottagning i Motala, start omgående och tillsvidare.

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård eller minst 3 års erfarenhet som sjuksköterska på akutmottagning inom den senaste 5 års perioden.

Omfattning: 50-100%, dag/kväll/natt. Du väljer själv hur du vill boka dig.

Personliga egenskaper: Trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Förmåner till våra anställda:
Generös rekryteringsbonus
Friskvårdsbidrag
Sommarbonus
Utbildningskvällar
Temakvällar (biokvällar, trivselkvällar)

Välkommen med din ansökan eller ring så berättar vi mer!

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2014-08-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: Akuten Motala
Webbplats:
Epostadress: info@rentanurse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.rentanurse.se
  

Platsannons

Undersköterska korttidspool 85-100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bemanningscentrums huvudsakliga uppdrag är att tillgodose behov av vikarier vid planerad och oplanerad ledighet inom vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom korttidspoolen innebär arbete på korttidsvikariat inom trygghetsboende, vårdboende och hemtjänst. Arbetet kräver en stor flexibilitet gällande arbetstider och arbetsformer. Du kommer att möta en mängd olika människor, både brukare och personal, vilket ställer stora krav på din anpassningsförmåga, lojalitet och bemötande. Du behöver ha bred kompetens och vara trygg i din arbetsroll. Du arbetar alltid med brukarens behov i fokus.

KVALIFIKATIONER
Gymnasial omvårdnadsutbildning. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen är ett krav. Personliga egenskaper som prioriteras är lyhördhet, flexibilitet samt en god anpassningsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team med andra personalgrupper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Schemaläggning görs i vikariesystemet TimePool där man lägger in sin tillgänglighet och blir bokad via sms.

Körkort är ett krav och tillgång till bil då arbete i ytterområde kan förekomma.
Publiceraddatum: 2014-08-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Socialförvaltningen tillämpar önskad sysselsättningsgrad Schema. Arbete kväll, helg och dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 Enligt överenskommelse, upphör: 2014-12-31 . Ev förlängningMånadslön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: SoF 61/2014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2dc5d988-a2fb-43ce-9de2-f2158e941fc9&TK=092f095f-cc0b-4a82-84e6-aa3c6105cb8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Bemanningscentrum
Långbackagatan 2
59186  Motala Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  
Platsannons

LEG.SJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL SJUKHUS I MOTALA!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

Medcura är leverantör av sjuksköterskor till Landstinget i Östergötland. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

Vi söker:
Till hösten en leg. sjuksköterska för arbete på stroke-enhet på sjukhus. Du kommer arbete i ett av två vårdlag med totalt ca 14 vårdplatser.

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar, engagerad som person och har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Sjukhusvana är ett krav. Vana av dokumentationssystemet Cosmic är meriterande.

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare 50-100% beroende på önskemål.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-18
Referens: Motala
Webbplats:
Epostadress: info@medcura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medcura AB
Sturegatan 56
11436  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.medcura.se
  

Platsannons

Personlig assistent

VI söker 1 Personlig assistent till en rullstolsburen man i Motala.
Vi letar efter Dig, Man i 30-50 års åldern . Arbetet består i att vara behjälplig i vardaglig ting så som hygien , matlagning , lyft och träning.
Arbetet är en fast tjänst på 85-90% . Arbetstiden är dagtid
Känner du att det här kan vara något för Dig?
Varmt välkommen med Din ansökan:
Björkö Assistans AB
Platensgatan 5a
582 20 Linköping
ulf.granberg@bjorkoassistans.se
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: BA1407-0013-3
Webbplats:
Epostadress: ulf.granberg@bjorkoassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKÖ ASSISTANS SÖREN ERIKSSON AB
Platensgatan 5a
58220  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.bjorkoassistans.se
  

Platsannons

Regional Försäljningschef till Motala.

Äntligen öppnar vi upp Östergötland också!

Det är dags att knyta ihop våra regioner rent geografiskt och för att göra det så är det nu äntligen dags att öppna upp underbara Östergötland. För att det ska kunna vara möjligt så krävs det även att vi hittar rätt person, en person som har drivet till att finna balansen mellan att följa ett nuvarande fungerande system och att själv kunna fatta egna beslut genom kreativitet.

Garda Alarm AB är ett ungt och extremt expansivt företag inom larmbranschen. Från vårt första budgetår till vårt andra så gångrade vi vår omsättning fem gånger om! Vår tanke är att det inte ska vara dyrt att ha larm och att ingen någonsin ska behöva bortprioritera sin familjs säkerhet på grund av ekonomiska aspekter. Vi finns just nu överallt mellan Stockholm i öst, Göteborg i väst, och Skåne i syd och nu är det som dags att ta klivet in även hos dig!
I arbetsbeskrivningen ingår bland annat rekrytering och utbildning av personal, både chefer och säljare. Du ansvarar även för all byråkrati, statistik och budgetar i din region.


Är då du den vi söker efter att göra detta tillsammans med?
Vi vill att du är:
Driven.
Social.
Noggrann.
Arbetsvillig.
Flexibel.
Ärlig.

Vi vill att du har:
Erfarenhet från B2C-F2F-säljbranschen, ett stort plus är givetvis om det är från larmbranschen.
Erfarenhet av ledarskap.
Körkort och tillgång till bil.

Det vi i utbyte erbjuder dig är:
Att få bli en del av marknadens just nu mest expansiva företag!
Ett helt underbart arbetsteam!
Frihet under eget ansvar!
Fast lön + bonusar!
Och mycket mer!

Arbetsort är i Motala med omnejd.

Så, om du tror att du är den vi söker efter, att du är den som har drivet och engagemanget i att kunna styra över en hel region så är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Din anskökan skall innehålla följande: CV, PB & kontaktuppgifter för att den skall godkännas utav vår rekryteringsavdelning.

Ansökan skickas till:
rek@gardaalarm.se
Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rek@gardaalarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARDA ALARM AB
FRÄSAREGATAN 1
30262  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
  

Platsannons

Säljare/Key Account Manager Motala

Brinner du för försäljning och vill utveckla vårt koncept?

Bra! Då är du rätt person för oss när vi söker en Säljare/Key Account Manager.

Din utgångsplats blir Mota med tillhörande distrikt västra Östergötland. Du kommer att göra personliga besök hos nyckelkunder på distriktet, ha hand om större kunder.

Du kommer att arbeta i ett team som ställer höga krav på dig som individ, men också på din förmåga att arbeta tillsammans med säljteamet för att uppnå gemensamt uppsatta mål. Du måste ha en egen drivkraft och förmåga att skapa affärer samt ha intresse av att utveckla vårt koncept.

Kontorab är en av landets ledande leverantörer till kontor, kommuner och statliga enheter. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, datatillbehör, kontorsmaskiner, städ- hygien- och emballageprodukter, profil- och presentreklam samt trycksaker. För närvarande har vi 22 kompletta kontorsvaruhus i Mellansverige med huvudkontor och centrallager i Norrköping.

Vi gör en storsatsning på Motaladistriktet och söker dig som tillsammans med vårt säljteam skall marknadsföra Kontorabs koncept till såväl små som stora företag, industri, kommuner och statliga förvaltningar.

Nu satsar vi i första hand på produktgrupperna:

*Hygien- och städprodukter
*Promotionartiklar och trycksaker
Plus att kontorsmaterial alltid finns med som ett bassortiment.

För att söka den här tjänsten behöver du ha någon erfarenhet av försäljning.

Välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget, bifoga CV.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-18
Referens: Säljare/KAM Motala
Webbplats:
Epostadress: anneli.karlsson@kontorab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KONTORAB AB
BOX 722
60116  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: www.kontorab.se
  
Platsannons

Casinopersonal Motala

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Motala.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetstiderna passar bra för dig som studerar eller arbetar på dagtid då våra bord har öppet på fredag och lördagkvällar.

- Arbetet är också socialt utvecklande då man som dealer sitter i centrum för alla gäster när men leder och bestämmer över spelet.

- Cherry Casino bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att man enkelt kan ta med sig jobbet om man flyttar till annan ort för att t ex studera.


När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på och som sammanfattar vår värdegrund. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid vår värdegrund och vi utbildar alla medarbetare själva. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Dock krävs goda kunskaper i huvudräkning för att klara utbildningen, vilket också kommer att säkerställas med ett räknetest under anställningsintervjun. Om du har möjlighet skadar det inte att träna räkning med en kortlek innan intervjun.

Efter din kostnadsfria utbildning på ca 30 timmar väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och sammanhållning.

Urval till intervju sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så gör gärna din ansökan direkt.

Tror du att du kommer motsvara vår värdegrund och är intresserad är du välkommen att gå in på vår hemsida, www.cherry.se och klicka på "jobba hos oss". Har du några frågor går det bra att kontakta Jenny Petersson jenny.petersson@cherry.se.

Urval till intervju sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag.

Koncernen Cherry är ett börsnoterat svenskt spelföretag som grundades redan 1963. Cherrys B-aktie är noterad på Aktietorget och det finns ca 4 000 aktieägare. Verksamheten är inriktad på casinospel och internetspel. Den huvudsakliga spelverksamheten bedrivs på restauranger i Sverige och på internet. Totalt sysselsätter Cherry cirka 650 personer.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Croupier
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning på deltid efter 6 månader provanställningAvtalsenlig grundlön 119,99kr/h OB1 20:00-00:00 12kr/h OB2 00:00-06:00 30kr/h Provision tillkommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida www.cherry.se
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Casino AB
Blekholmstorget 30
11164  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.cherry.se
  

Platsannons

Undersköterska, Husbygården, 80%, (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Enhet Borensberg består av hemtjänst, trygghetsboendet Svanen och Husbygården som är ett boende, främst för personer med fysiskt handikapp, bemannat dygnet runt. Enheten har ca 50 tillsvidareanställda. Dessutom har man idag ett stort samarbete med Väntjänsten som frivilligt hjälper till med olika tjänster och aktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsarbete och servicetjänster på Husbygårdens vårdboende utefter beslutade insatser och värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Gymnasial omvårdnadsutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från äldreomsorgen är ett krav. Personliga egenskaper som bedöms viktiga och värdesätts är lyhördhet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förändringsbenägenhet. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med kollergor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 eller tidigare om möjligt., upphör: 2015-10-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: SoF 59/2014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=efda23ff-7d83-431f-880d-dd8deaef3bdd&TK=b6582e81-7a9e-45f8-a52d-34965eb56346
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Borensberg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska, 79%, Husbygården, (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Enhet Borensberg består av hemtjänst, trygghetsboendet Svanen och Husbygården som är ett boende, främst för personer med fysiskt handikapp, bemannat dygnet runt. Enheten har ca 56 tillsvidareanställda. Dessutom har man idag ett stort samarbete med Väntjänsten som frivilligt hjälper till med olika tjänster och aktiviteter.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.


ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsarbete och servicetjänster på Husbygårdens vårdboende utefter beslutade insatser och värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Gymnasial omvårdnadsutbildning eller motsvarande. Personliga egenskaper som bedöms viktiga och värdesätts är lyhördhet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förändringsbenägenhet. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med kollergor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från äldreomsorgen är ett krav.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 79% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-28 , upphör: 2014-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: SoF 60/2014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85e6ca13-30d4-4962-ac9c-caf979cbaef6&TK=6143f489-764b-41c2-b60a-e2794b964d06
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Borensberg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 100 %

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Enhet Boberg består av
Fornåsa förskola med fyra avdelningar,
Klockrike förskola med en större avdelning,
Österstads förskola med två avdelningar samt
Dansäters förskola i Borensberg, med två avdelningar.
Vi är ca 35 tillsvidareanställda och ca 225 barn.
ARBETSUPPGIFTER
Arbete på förskolan i Österstad med barn i åldern 1-5 år med alla på förskolan förekommande uppgifter. Du kommer att, tillsammans med arbetslaget, ansvara för planering, genomförande, utvärdering samt dokumentation av den pedagogiska verksamheten och individernas utveckling.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation.

ÖVRIGT

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-29 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 295/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=144d9393-2ed9-4b7a-97fd-8cf99d6dbc2f&TK=f3a9f3de-66ec-4a9c-9934-fe5e1c3640c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Boberg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skolkurator 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Område Norr inom skolväsendet i Motala innefattar tre skolor, Skolgårda skola, Bråsstorp och Karlslunds skola jämte förskolor, fritidshem och fritidsgård.

ARBETSUPPGIFTER
Skolkurator arbetar med elever, både enskilt och i grupp, handledning av personal i psykosociala frågor och med utredningar inför pedagogiska stödåtgärder. Kurators insatser ska i huvudsak vara förebyggande mot ohälsa.

Elevhälsan arbetar nära den pedagogiska verksamheten och när så behövs tvärprofessionellt inom elevhälsan. Kurator arbetar på uppdrag av rektor.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen, beteendevetarutbildning eller annan akademisk examen som kan prövas likvärdig. Erfarenhet från likande arbete eller annan social verksamhet som gör sökande väl förberedd för ett ansvarsfullt, viktigt och ibland sorgligt och svårt arbete.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss med emfas all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-15 Efter överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 297/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1da8d7d8-0330-4d42-bc6d-e817150533f8&TK=213f4029-dbd8-4343-93b9-2337367470b1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Skolgårda 7-9
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare 1-7 Ma/No 100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Norra skolan är en mångkulturell skola som är centralt belägen i Motala med närhet till friluftsområde, sjön Vättern samt stadsbibliotek. Norra skolan tillhör område centrum och är en F-6 skola med idrott- och hälsoprofil. En profil som vi är mycket stolta över. Vi tror att rörelse är bra för kroppen och knoppen och att just fysisk aktivitet underlättar för eleven att nå kunskapsmålen.
Profilen kännetecknas av
- ett extra idrottspass per vecka
- att eleven får kunskap om kostens, rörelsens och sömnens betydelse för välbefinnandet
- att vi arbetar med social kompetens och god självkännedom
- att eleven får stifta bekantskap med en rad lokala idrottsföreningar, allt från brottning till friskport och dans
Vi är ca 45 anställda och ca 325 barn/elever.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Ma/No i år 4-6 samt alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet i Ma/No.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2015-06-18.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: B 298/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4f7d6cae-fd54-4a20-8540-57b5953552c6&TK=f898610d-17aa-4580-93e9-f258cb6973bf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Norra
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Idrottslärare 50% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bråstorpskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 220 elever från förskolklass till år 6. Skolan bildar en enhet med Karlslunds skola och har ett nära samarbete med dem. Bråstorpskolan ligger centralt i Motala med gång och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. År 1994 färdigställdes skolans lokaler som är moderna, ljusa och väl anpassade för verksamheten. Fritidshemmet med ca 130 barn är organiserade i två avdelningar med blandade åldrar mellan förskoleklass och uppåt. Fritidshemmet arbetar med utomhuspedagogik och entreprenörskap som medel för lärande. Skolan har som devis; ”Grundläggande kunskaper för livet”. Vi lägger vår energi på en mångfald metoder för att möta alla elevers behov. På skolan finns pedagoger som särskilt stöd åt elever med särskilda behov.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i ämnet Idrott i år 1-6. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen samt bedömma elevernas kunskaper i enlighet med läroplanen LGR 11.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i idrott. Erfarenhet av arbete med elever från år 1 till år 6 är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2015-06-12 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda tid.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 299/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d47d41ba-c053-4095-ad5d-5ba7562336fe&TK=53ce7741-6c3a-4396-a0f6-f964a248cae7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bråstorp/Karlsund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Pedagogassistent 50% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Smedsby enhet är en f-6-skola med ca. 40 elever i åldersblandade klasser. Skolan har en utomhusprofil vilket innebär att viss del av undervisningen läggs utomhus. Fritidshemmet på skolan arbetar aktivt utifrån profilen i sin verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vara ett stöd för elev med funktionshinder samt stöd åt elever med särskilda behov.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av att arbeta med barn i låg- och mellanstadieåldern.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-08 , upphör: 2015-06-30 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda tid.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 300/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=069180cf-355c-4f47-bd19-40621da6a0af&TK=7a80c034-1e68-435f-b7df-52db479ba173
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7, SvA, 75%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i främst SvA samt alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i SvA. Vi ser gärna att du har erfarenhet i att undervisa i SvA i lägre åldrar (åk. 1-6).

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt FULLSTÄNDIGA personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Individuell lön enligt avtal Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-08 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 301/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=daf125c5-c7d6-4f15-ae39-112d9eaf201b&TK=83523a2f-60a0-462d-929a-780e1ff430f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Råssnäs år F-3/Smedsby
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  

Platsannons

Grundskollärare/Speciallärare (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en inriktning som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i elevgrupp i lägre åldrar. Arbetet innebär att tillsammans med två kollegor ta gemensamt ansvar för två klasser och utifrån elevernas behov ge anpassat stöd.
Att med flexibilitet kunna variera arbetssätt, grupperingar mm för att ge eleven bästa förutsättningar för att lyckas.
Mentorskap ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med bl a specialpedagogik och annan ämnesbehörighet.
gärna med av. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, initiativkraft och engagemang. Erfarenhet krävs. Arbet med barn med särskilda behov är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2015-06-11 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda period.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 302/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=779c7d6e-bd84-4ff9-98b9-5d9bfb19bfa1&TK=bd7625fa-1e79-4b12-9492-db99cc71e578
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

.

Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en profilering som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.
Vi är ca 85 tillsvidareanställda och ca 606 elever.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete på mellanstadiet med elever i årskurs 4-6 samt andra till yrket tillhörande arbetsuppgifter. Mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolan med behörighet i svenska, samhällsorienterande ämnen och gärna engelska. Specialpedagogisk påbyggnad är meriterande.
Du ska vara flexibel och lösningsfokuserad och se till varje elevs behov. Du ska ha lätt för att samarbeta, samplanera med övriga kollegor. Du ska ha lätt för att skapa förtroende och goda relationer till eleverna. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha vana och erfarenhet av att arbeta med elever och främst med elever i behov av särskilt stöd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-15 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 303/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aaac03d0-2f37-41ad-a605-75d3193ec5d4&TK=6c2c14b5-792a-4ffe-800d-7346198b6362
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog/lärare i tidigare år 100% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en inriktning som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i fritidsverksamhet samt i grundskola.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagogexamen alternativt lärarexamen avsedd för arbete i fritidshem. Utbildning i utomhuspedagogik är meriterande. God samarbetsförmåga, flexibilitet samt engagemang är viktiga egenskaper hos den sökande. Erfarenhet krävs. Gärna vana att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2014-12-19 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 304/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=385b1ee4-0714-4fff-b930-27a8e2e2811a&TK=c50159b5-65d5-46cf-8292-adafd550ee03
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare/Speciallärare 100% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en inriktning som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.
Vi är ca 85 tillsvidareanställda och ca 606 elever.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i årskurs 4-6 med alla till yrket tillhörande arbetsuppgifter. Tjänsten består delvis av undervisning i so och svenska delvis av resurs till elever i behov av särskilt stöd. Mentorskap ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet i svenska och so samt gärna med breddad ämneskompetens i andra ämnen och specialpedagogik. God samarbetsförmåga, flexibilitet samt engagemang är bra egenskaper hos den sökande.
Ha förmågan att arbeta elevfokuserat.Inneha kompetens att använda alternativa lärverktyg. Erfarenhet krävs. Vana att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2015-06-11 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda period.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 305/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b855d08-33a4-48c5-a009-672fd55f3fc1&TK=f10d35c1-c115-4d46-a5be-54d42de82d68
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

.

Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en inriktning som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i förskoleklass samt andra till yrket tillhörande uppgifter. Viss del av arbetsdagen läggs arbetet i fritidsverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i förskola, gärna även fritidshem och skola.
Samarbete, engagemang och flexibilitet är viktiga egenskaper för den som söker tjänsten.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-15 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 306/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f2943eca-a2f1-47e2-b177-2cd8d2048e8f&TK=32146284-5131-47db-8d75-4001da300e1c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare/speciallärare

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.Enhet Södra är en f-9 skola med ca 550 elever där även fritids ingår. Personalen består av ca 80 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar.
På enheten finns även en introduktionsklass samt integrering av särskola f-10.
Vi har en inriktning som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation eller/och naturvetenskap.
.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete som extra resurslärare i grundskolans tidigare år främst i årskurserna 1-3 men viss del av dag kan komma att förläggas i årskurs 4-6. Mentorskap ingår i uppdraget.
Vid behov kan viss tjänstgöring i fritidshem förekomma.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med bred ämneskompetens gärna även specialpedagogik.
Väl insatt i styrdokument är en viktig kompetens hos den sökande liksom egenskaperna engagemang, flexibilitet och samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-09-15 tillträdesdag kan diskuteras.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 307/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e6ebae5d-9ad1-499d-b2a0-c79d0a319d2a&TK=6482765c-99ae-45e7-9020-e8373b3d0fc7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Södra skolan F-6
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare 1-7 (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Norra skolan är en mångkulturell skola som är centralt belägen i Motala med närhet till friluftsområde, sjön Vättern samt stadsbibliotek. Norra skolan tillhör område centrum och är en F-6 skola med idrott- och hälsoprofil. En profil som vi är mycket stolta över. Vi tror att rörelse är bra för kroppen och knoppen och att just fysisk aktivitet underlättar för eleven att nå kunskapsmålen.
Norra skolans profil kännetecknas av
- ett extra idrottspass per vecka
- att eleven får kunskap om kostens, rörelsens och sömnens betydelse för välbefinnandet
- att vi arbetar med social kompetens och god självkännedom
- att eleven får stifta bekantskap med en rad lokala idrottsföreningar, allt från brottning till friskport och dans
Vi är ca 45 anställda och ca 325 barn/elever.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att i arbeta inom årskurs 4-6 där du förväntas arbeta tillsammans med skolans pedagoger för att öka elevernas måluppfyllelse. Du förväntas även att vara en del av den läxhjälp som skolan erbjuder till eleverna efter skoltid och att vara behjälplig med akuta såväl som planerade vikariat som dyker upp på skolan.

KVALIFIKATIONER
Lärarelegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med bred behörighet.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2014-12-19 . Allmän visstidsanställning under ovan nämnda tid, med ev. förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: B 308/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16c3811b-cb11-4b82-94fc-cfb06b743d21&TK=3979ea91-87fa-4b9d-b356-e523a5bef1e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Norra
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 100% (visstid)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Bondebacka består av fyra förskolor med barn 1-5 år. Det är förskolan Parken (tre avd), förskolan Bondebacka (två avd), förskolan Ekparken(tre avd) och förskolan Vättern (tre avd).
På enheten arbetar och vistas ca 43 tillsvidareanställda och 198-220 barn.

Förskolan Parken ligger vackert belägen i Gamla Folkets park strax bredvid Platensgymnasiet. Alldeles i närheten ligger Bondebacka med fin natur och bra utflyktsmål. Förskolan består av tre avdelningar.
Varje avdelning har 18-20 barn och tre pedagoger som arbetar utifrån förskolans läroplan. Förskolan arbetar aktivt med utomhuspedagogik.
Runt förskolan har vi en kreativ gård som vi hela tiden arbetar med utifrån vår utomhusinriktning.
Vi har ett eget kök med en kokerska som lagar all mat från grunden.
ARBETSUPPGIFTER
På förskolan Parken kommer du att arbeta med barn i åldern 1-5 år med alla på förskolan förekommande uppgifter. Läroplanen för förskolan utgör grunden för uppdraget. Du kommer att , tillsammans med arbetslaget, ansvara för planering, genomförande, utvärdering samt dokumentation av den pedagogiska verksamheten och individernas utveckling.
Förskolan arbetar med inriktning på utomhuspedagogik vilket innebär att ett stort intresse för, samt kunskap om natur är meriterande.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegimation, i din utbildning får du gärna ha inriktning mot natur och teknik.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsättes under förutsättning av vederbörliga beslut.
Eventuellt kan tjänsten övergå till en tillsvidareanställning.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-12 , upphör: 2015-04-12 Tjänsten kan eventuellt tillträdas tidigare än 141012.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 296/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35677e54-98b5-4b5b-a55a-759533e191eb&TK=e4e40829-4cb6-44e8-9803-3f05703994d6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Bergsätter
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 75% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Förskoleenhet Charlottenborg består av förskolorna Lustigkulle, Myran och förskolan Charlottenborg.
Förskolorna i Charlottenborg ligger intill vacker natur , vilket bidrar till stora möjligheter att delvis förlägga verksamheten i inspirerande utomhusmiljö.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete på förskolan Lustigkulle med samtliga på förskolan förekommande arbetsuppgifter, såsom uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten.
Du kommer att arbeta inom en mångkulturell förskola som tar tillvara på naturens möjligheter till lek och lärande.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i förskola och förskoleklass.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-10-01 , upphör: 2015-03-31 . Vikariat under ordinarie personals tjänstledighet, dock längst t o m 2015-03-31, med ev förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 309/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e71bfea3-f589-4dcf-8de1-4d267313eaf0&TK=ebb85e78-27dc-4f00-aaaa-7a766c5385f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Charlottenborg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 50% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enheten består av förskolorna Fågelsta och Varv samt förskoleteam och Öppen Förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete med barn i åldrarna 1-5 år med alla på förskolan förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta på en mindre förskola i Varv men en härlig utomhusmiljö och ett charmigt hus. Du kommer att vara delaktig i en utvecklande, lärande och glädjefull verksamhet med ca. 25 barn. Arbetet planeras och genomförs tillsammans med övrig personal utifrån nationella och kommunala styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i förskola och förskoleklass.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-08 , upphör: 2014-12-23 . Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2014-12-23, med ev. förlängning.Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 310/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=342eb0a1-3b01-4a65-bc25-59661a51683f&TK=54e0db00-c2d0-4b1c-a2ac-6dfb3c15f50a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Fålehagen
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Musiklärare 40% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Bråstorpskolan är en låg och mellanstadieskola med ca 220 elever från förskolklass till år 6. Skolan bildar en enhet med Karlslunds skola och har ett nära samarbete med dem. Bråstorpskolan ligger centralt i Motala med gång och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. År 1994 färdigställdes skolans lokaler som är moderna, ljusa och väl anpassade för verksamheten. Fritidshemmet med ca 130 barn är organiserade i två avdelningar med blandade åldrar mellan förskoleklass och uppåt. Fritidshemmet arbetar med utomhuspedagogik och entreprenörskap som medel för lärande. Skolan har som devis; ”Grundläggande kunskaper för livet”. Vi lägger vår energi på en mångfald metoder för att möta alla elevers behov. På skolan finns pedagoger som särskilt stöd åt elever med särskilda behov.

ARBETSUPPGIFTER
Ungefär hälften av underlaget ansvara för undervisning av musikämnet i år 2-6 vid Bråstorpskolan samt resterande hälft samma uppdrag vid Smedsby skola. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen enligt LGR 11. Bedömma elevernas kunskaper enligt kunskapskraven i läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet i musik.
Erfarenhet av att undervisa och leda en grupp elever i grundskolans lägre åldrar är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolans tidigare år
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. 20-25% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-02 , upphör: 2014-12-19 . Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2014-12-19, med ev. förlängning.Timlön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 311/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a1877120-f06a-4e3d-8269-a95beda28c68&TK=99daf599-4f7f-40c8-82a4-3882f35a5cfb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Bråstorp/Karlsund
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Motala församling söker Griftegårdschef

Motala ligger naturskönt vid sjöarna Vättern och Boren samt Göta kanal. Till residens- och universitetsstaden Linköping är det cirka 50 kilometer. Linköping är ett högteknologiskt centrum teknisk högskola, universitet samt universitetssjukhus. I Motala finns länslasarett. Goda kommunikationer finns mellan städerna.

Motala församling har ca 23 000 tillhöriga och är vackert beläget vid sjöarna Vättern och Boren samt Göta kanal. Läs mer om oss på www.motalaforsamling.se.

Vår griftegård ligger på Marstadsvägen i Motala, och är en stilla, vacker miljö där alla skall kunna vistas för att uppleva lugn och ro även om man inte har någon som vilar på platsen. Griftegårdsförvaltningen leds av griftegårdschefen, som har stöd av vår griftegårdsassistent och har 27 anställda varav nio är helårsanställda och 18 är säsongsanställda. Läs mer om vår verksamhet på www.motala-griftegard.se.

Vår griftegårdschef går snart i pension, därför söker vi nu hans ersättare.


Är du en ambitiös och kompetent ledare med stort intresse för utemiljö? Då är detta jobbet för dig!

Exempel på viktiga arbetsuppgifter:
* Du har under kyrkoherden det övergripande ansvaret för att planera och leda Motala församlings griftegårdsförvaltning, inklusive tillhörande byggnader, samt för vården av de parkanläggningar som finns i anslutning till våra fastigheter.
* Du är sekreterare vid griftegårdskommitténs möten, bereder och verkställer kommitténs ärenden samt är föredragande inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att bereda kommitténs budgetarbete.

* Du har huvudansvar för griftegårdens budget, verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning, samt är ansvarig för griftegårdsförvaltningens personal och arbetsmiljö.

* Du skall som chef för griftegårdsexpeditionen bistå allmänheten med råd och anvisningar samt finnas tillhands på de fastställda expeditionstiderna.


Vi söker dig som har en situationsanpassad ledarstil med förmåga att engagera, motivera och delegera i det dagliga arbetet. Du är en person med hög social kompetens och som trivs i roller där du har relativt många kontakter såväl internt som externt. Du är välorganiserad och strukturerad men också kreativ och intresserad av att fortsätta utveckla vår griftegård!


Tjänsten kräver dokumenterad ledarerfarenhet med budgetansvar och gärna kompetens och erfarenhet från begravningsverksamhet eller kommunal park- och/eller miljö­förvaltning. Även annan erfarenhet och kompetens från verksamhet gällande mark och utemiljö är relevant. Du bör ha en högskole­utbildning som landskapsingenjör eller annan relevant utbildning inom området. En förutsättning för tjänsten är tidigare erfarenhet av ledarskap. Du skall ha kunskap och kännedom om Svenska kyrkans tro och liv och dela våra värderingar.

Anställningen avser en tillsvidareanställning (100 %).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Stadsträdgårdsmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidGriftegårdschef Tillsvidare, heltidFast lön förhandlas individuellt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-14
Referens:
Webbplats: http://www.asb-rekrytering.se/index.php/kandidat/aktuella-tjanster?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10381
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arenius Schröder & Besterman AB
Kungsgatan 41
58218  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/kokerska, vikariat 75%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kostenheten i Motala består av ca 53 olika kök. Vi lagar mat till förskolor, skolor, det mesta av äldreomsorgen och till lasarettet/landstinget i Motala.
Det arbetar ca 155 personer i vår organisation.
Sen hösten 2013 har vi en gemensam kostpolicy. Alla våra skolor och lasarettet är KRAV certifierade, vi använder en hel del ekologiska livsmedel och ställer svenska djurskyddskrav på allt kött vi använder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som vill vikariera för vår duktiga kocka som nu fått barn. Tjänsten är på 75% och på Bråstorps förskola, en förskola med två avdelningar och ca 40 barn. Du arbetar ensam i köket och ansvarar för frukost, lunch och mellanmål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och vill utveckla måltiderna för våra matgäster, barnen. Du strävar efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett stort intresse för mat och människor. Du måste kunna samarbeta med övrig personal på förskolan, och ser möjligheter istället för problem i alla lägen. Du ska ha utbildning som kock och ha arbetat som kock/kokerska i minst 2 år.
Viktigt är också att du har erfarenhet och intresse av specialkoster och allergier för barn.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Kock/Kokerska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Så snart som möjligt, efter överenskommelse, upphör: 2015-12-31 Tidsbegränsningen kan förlängas.Månadslön Individuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: TF23/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5f79be8-813e-45ad-bd92-b8f0f4929bd2&TK=90316f15-9c5b-4f6c-9387-fccb6cef3b48
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Kost
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 50% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Förskoleenhet Charlottenborg består av förskolan Lustigkulle, förskolan Myran och förskolan Charlottenborg.
Förskolorna i Charlottenborg ligger i vacker natur, vilket bidrar till stora möjligheter att delvis förlägga verksamheten i inspirerande utomhusmiljö.ARBETSUPPGIFTER
Arbete på förskolan Lustigkulle , då ordinarie personal arbetar med It-utbildning. Du kommer att arbeta inom en mångkulturell förskola som tar tillvara på naturens möjligheter till lek och utveckling.
I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av förskolans pedagogiska arbete.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i förskola och förskoleklass.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50% Tjänsten är 50% fördelad oregelbundet på halvdagar och heldagar under månaderna september- december. Då ordinarie personal arbetar med It-utbildning. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-15 , upphör: 2014-12-19 . Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 312/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f3f21efb-7949-4eab-8cbe-fa3aac493f92&TK=0b95172c-9d01-4270-9efe-514278656fa8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Förskoleenhet Charlottenborg
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. sjuksköterska till demensboende

Vi söker

Leg. sjuksköterska med demenskunskap.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på demensboende.Dokumentationssystemet som används är SAFE DOC.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos Vårdlänken Bemanning & Rekrytering erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll och på arbetsplatsen.
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med just din ansökan.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal i hela Sverige.
Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-16
Referens: 189
Webbplats: http://vardlanken.se/jobbannons/?jaid=189
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Angeline Kirkegaard
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Lagerpersonal

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en duktig och serviceminded lagerarbetare åt vår kund i Motala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar sedvanligt lagerarbete såsom ankommande gods, inventering samt orderplock. Arbetstiderna är varierande, både dag- och kvällskift förekommer.

Formell kompetens

Datavana - Trucklicens/utbildning för trucktyper A-B

Personliga egenskaper

Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du bidrar positivt till arbetsgruppens dynamik och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Motala

Tillträdesdag

Tillträde sker per omgående och vi behandlar ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida; www.lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-19
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens: 8532
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8532
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Representant

Vi söker glada och positiva representanter för arbete i Motala kommun.

Du kommer att arbeta med vårt koncept
"RENT MED NATURENS EGET SYSTEM".

TSGM arbetar med ett koncept av miljöprodukter / miljöinformation både till företag och privatpersoner som inte är farligt för människor, djur och natur.

Tidigare erfarenhet som representant är inget krav eftersom all personal internutbildas av oss.

Arbetstiden kan du till stor del påverka själv.
Möjlighet finns för både heltid, deltid och fritid.

Vi söker dig som:

- har stor social kompetens.
- har hög servicekänsla.
- kan börja omgående.
- behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser också gärna äldre sökande med längre livserfarenhet.

Gå gärna in på vår hemsida www.tsgm.se för mera information.
Publiceraddatum: 2014-08-18
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@tsgm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TSGM Sverige AB
Kvarnared 110
52396  Grönahög Sverige
Hemsida: http://www.tsgm.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till Akutmottagningen, Lasarettet i Motala

Välkommen till Motala, kommunen där människor och möjligheter möts. Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer.

Akutmottagningen i Motala är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt för medicinska, kirurgiska och ortopediska tillstånd. Vi tillhandahåller akutsjukvård till befolkningen i västra länsdelen och tar varje år emot cirka 20 000 besök.  

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med akut sjuka patienter. I arbetet ingår alla förekommande sjuksköterskeuppgifter runt patienten. Vi arbetar med teambaserat omhändertagande och prioriterar patienter enligt triagemodellen RETTS. I din roll ingår att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Förändringsarbete ses som en viktigt del av det dagliga arbetet och vi har leanfilosofin som ledstjärna.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser att du har minst ett års erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande med specialistutbildnig inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv i situationer och fokuserar på rätt saker. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar, är uppmärksam och tillmötesgående i ditt sätt. Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa trots begränsad information eller svåra omständigheter. Du har god samarbetsförmåga.

Anställning och information
Tjänsterna är på 100 % med rotationstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tf. vårdenhetschef Erika Nyberg, 010-104 71 37, erika.a.nyberg@lio.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Erik Eidborn, 010-104 75 31.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 1 november 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-08-18
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-11-01
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D3433%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  

Platsannons

Fältsekreterare 75-100 % (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Sociala Resursverksamheten barn/ungdomsteam med ca 50 tillsvidareanställda, är en utförarenhet som med barnet/ungdomen i fokus organiserar och samordnar olika verksamheter rörande barn, ungdom och familj vad gäller såväl traditionella IFO-verksamheter som LSS-verksamheter. Enheten verkställer de olika insatserna enligt LSS-lagen samt utför såväl förebyggande arbete som stöd- och behandlingsarbete enligt Socialtjänstlagen. En praktisk och nära samverkan med Landstinget sker via Ungdomshälsan.

ARBETSUPPGIFTER
Som fältsekreterare inom Sociala Resursverksamheten barn/ungdomsteam arbetar du med förändringsarbete för ungdomar och deras familjer/nätverk. Arbetet har fokus på förebyggande insatser och du arbetar uppsökande, stödjande och rådgivande med särskilt ansvar för tonårsgruppen. Du har till uppdrag att tillsammans med andra, för barn/ungdomar viktiga vuxna, samordna och utveckla insatser och arbetsmetoder med den unges bästa i centrum. Att samla, sammanställa och kommunicera ungdomars behov är en viktig del i arbetet.
Tjänsten är förlagd till BarnCentrum och Du ingår i en arbetsgrupp med åtta socialarbetare, varav en precis som du har ett särskilt ansvar för tonårsgruppen, läs mer om BarnCentrum på www.motala.se

Inom BarnCentrum ser vi det som vår uppgift att omsätta Barnkonventionen i praktisk handling. Självklart är att Du är intresserad av att arbeta med att utveckla arbetsmetoder/arbetsformer som stödjer denna ambition. BarnCentrums uppdrag är att i samverkan med andra viktiga vuxna för barn/ungdomar, medverka till att barn/unga får en god och trygg uppväxt. Insatser som främjar barn och ungas intresse skall samordnas och förmedlas på ett okomlicerat sätt. Kommunens sammarbetssamtal finns även organiserade inom BarnCentrum.

KVALIFIKATIONER
Socionomutbildning eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
Körkort erfordras.

Erfarenhet av behandlings-förändringsarbete och förebyggande arbete rörande barn/ungdomar och familjer krävs. Att du har erfarenhet av målgruppen tonåringar samt arbete med grupper är meriterande. Det är även ett plus att du är väl bevandrad och kunnig inom och med sociala medier.

Det är viktigt med god samarbetsförmåga och att du är flexibel, kreativ, självständig och har ett intresse av att utveckla nya arbetsmetoder/modeller. Du får gärna vara man då vi strävar efter en jämn könsfördelning.

ÖVRIGT
Då vår nuvarande fältsekreterare skall genomföra en längre utbildning finns det stora chanser att vikariatet förlängs.
Tjänsten tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut.
Publiceraddatum: 2014-08-18
Yrkesbenämning: Ungdomssekreterare, socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. Vikariat 75-100% Schema. Årsarbetstid med helg och kvällstjänstgöring. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-09-01 Snarast., upphör: 2015-08-31 .Månadslön Individuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: SoF 57/2014
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f2f4c32-3131-4f34-9a30-5f32ce424843&TK=92a3f6f8-f6da-4602-80a5-36f63ac05a00
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Sociala resursverksamheten barn/ungdom
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.motala.se
  
Platsannons

Psykolog till Psykiatriska mottagningen och Ungdomshälsan i Motala

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en psykolog  med tjänstgöring både på psykiatriska mottagningen och ungdomshälsan i Motala. Dina arbetsuppgifter kommer att vara utredningar, bedömningar och samtalsbehandling. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med olika professioner.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad psykolog/PTP-psykolog, gärna med erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Personliga egenskaper
Då vårt arbete bygger på teamarbete är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du tycker om att arbeta i team. Arbetet kräver att du är flexibel, självgående, tar egna initiativ och är strukturerad. Personlig mognad är en förutsättning för arbetet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde den 1 oktober eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Berit Andersson 010-104 82 82
Psykolog Annika Sjöö Pettersson, 010-104 70 38
Teamsamordnare Eva-Lena Fredriksson, 010-104 71 771

Facklig företrädare för SACO är Leena Winqvist Roberts, 010-104 85 55 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 7 september 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-08-15
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-07
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4118%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Motala
59185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Motala

Inspirerande butiksdemonstratör!!

Inzpiration - affärspartner AB har funnits sedan 2004 och är idag ett av Sveriges snabbast växande eventföretag och arbetar främst med att stärka varumärken genom aktiv marknadsföring inom dagligvaru- och detaljhandeln.
Våra uppdrag är av varierande slag, exempelvis; matbjudningar, mässbemanning, sampling, demonstrationer av hudvårdsprodukter, el-produkter.
Vi är nu inne i en fas där våra uppdrag ständigt ökar och söker därför fler kreativa, glada och energiska personer till vårt framgångsrika team.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för försäljning och mat!

Som person bör du:
- vara 100 % engagerad och mycket ansvarsfull
- kommunicera med och fånga kunder på ett säljande sätt
- vara mycket social, utåtriktad och ha lätt för att skapa kundkontakter
- vara intresserad av matlagning, exponering och dekoration
- vara kreativ och självgående

Det här är ett stimulerande arbete där du ska tycka att det är roligt att möta nya människor varje dag, visa på produkters mervärden och bjuda på goda maträtter i butik. Du ska kunna ge tips på användningsområden, tillagning, ge produktfakta och motivera kunderna att handla de medverkande produkterna.

Du behöver ha grundläggande kunskaper i datorhantering, tillgång till dator med internet samt MMS via mobil, då en stor del av vår information och rapportering sker den vägen.
Meriterande är om du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom livsmedel/ matlagning/ försäljning och service.


Vi erbjuder ett roligt, variationsrikt och självständigt arbete som generellt är förlagt till torsdagar och fredagar mellan kl. 11:00-19:00. Arbetstider utöver dessa kan förekomma.

Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig, tveka då inte att skicka en inzpirerande ansökan redan idag då rekrytering sker fortlöpande!

Skicka din ansökan till Cecilia Hovlund, personalsamordnare region Öst
Cecilia.hovlund@inzpiration.se eller ring 0735-095618
Publiceraddatum: 2014-08-14
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning på uppkommande event oftast torsdag och fredag kl:11-19Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.hovlund@inzpiration.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inzpiration - affärspartner AB
Varlabergsvägen 25
43439  Kungsbacka Sverige
Hemsida: http://www.inzpiration.se
  
Platsannons

Passionerad och engagerad bagare till Östenssons

Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång.

Passionerad och engagerad bagare till Östenssons
Östenssons är en fristående livsmedelskedja som du finner i Östergötland. Du hittar fyra butiker i Motala, två butiker i Vadstena, en butik i Skänninge, en butik i Borensberg och en butik i Linköping.

Utöver butikerna har Östenssons en central tillverkningsenhet i Motala. Här finns ett eget bageri, en egen styckcentral samt ett eget kök. Dessa enheter levererar dagligen produkter till Östenssons butiker.

Mer historik finner du på hemsidan på www.ostenssons.se

Önskade kvalifikationer
Vi söker en bagare som med passion och stort engagemang är redo för en ny utmaning! Du blir en viktig del av arbetsgruppen i vårt bageri i Motala.

Du har en grundläggande gymnasial utbildning från Livsmedelsprogrammet, med inriktning/specialisering mot bageri.

Vi söker dig med erfarenhet från branschen. Du kommer att vara med att utveckla sortimentet och har således god möjlighet att påverka ditt arbete.

Erfarenhet från surdeg och stenugnsbakning är mycket meriterande.

Tjänsten är på heltid.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, driven och ambitiös. Vidare känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt enhetens arbete och resultat.

Östenssons värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Östenssons lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Är du intresserad? Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.iss-personaltjanster.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Publiceraddatum: 2014-08-14
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS FACILITY SERVICES AB
Box 47635
11794  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.iss-personaltjanster.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till medicinavdelning

Om oss

Vi söker nu sjuksköterskor för uppdrag i höst på medicinklinik i Motala. Flexibla sheman med varierande arbetstider. All tillgänglighet välkomnas.
Vi står för boende och resa vid behov!
Om företaget

Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge.
Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Vi kan erbjuda dig goda villkor och varierande uppdrag över hela landet, både kort- och långsiktiga uppdrag. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare.Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo.
Vi erbjuder
- Konkurrenskraftiga löner
- Löneutbetalningar 2 gånger i månaden
- En egen kontaktperson
- Träningskort med rabatt på Nordic Wellness
- Konsultträffar

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en allmän medicinsk vårdavdelning med inriktning mot endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, infektionssjukdomar, lungsjukdomar, stroke samt ortopedpatienter med infektion.
Din profil

leg. sjuksköterska
Gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic, dock inget krav.
Relevant kompetens och erfarenhet
Vikt lägges även på personlig lämplighet
Publiceraddatum: 2014-08-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens: 3089
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=3089
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  

Platsannons

Förskolechef

Motala ligger naturskönt vid sjöarna Vättern och Boren samt Göta kanal. Till residens- och universitetsstaden Linköping är det cirka 50 kilometer. Linköping är ett högteknologiskt centrum teknisk högskola, universitet samt universitets-sjukhus. I Motala finns länslasarett. Goda kommunikationer finns mellan städerna.

Motala församling har ca 23 000 tillhöriga och är vackert beläget vid sjöarna Vättern och Boren samt Göta kanal. Läs mer om oss på www.motalaforsamling.se.

Församlingen är indelad i fyra distrikt, och driver tre förskolor med sammanlagt ett 60-tal platser samt ett fritidshem med skolbarnomsorg. Vår verksamhet har en kristen profil, och den kristna inriktningen genomsyrar all verksamhet. Vi ser personalens kristna grundsyn och förhållningssätt mot barn, föräldrar och medarbetare som grundläggande i vårt arbete!

Vi söker nu en Förskolechef, som blir operativt ansvarig för vår förskole- och fritidsverksamhet.

Exempel på viktiga arbetsuppgifter:
* Du har under kyrkoherden det övergripande ansvaret för att planera och leda Motala församlings förskole- och fritidsverksamhet.
* Du arbetsleder dina cirka 20 medarbetare samt leder och samordnar det pedagogiska arbetet inom församlingen, med ansvar för att verksamheten följer Skollagen.

* Du driver det systematiska kvalitetsarbetet och säkerställer att våra enheter genomför och dokumenterar detta.

* Du bistår allmänheten med råd och anvisningar samt följer lagstiftningen och utvecklingen inom verksamhetsområdet.

Vi söker dig som har en situationsanpassad ledarstil med förmåga att engagera, motivera och delegera i det dagliga arbetet. Du har en dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom förskole- eller fritidsverksamhet, god empatisk förmåga samt drivkraft och energi som inspirerar dina medarbetare. Du har en förskollärar-examen eller annan likvärdig högskole­utbildning, samt är väl förankrad i Svenska kyrkans tro och liv och delar våra värderingar.

Anställningen avser en tillsvidareanställning (100 %). Tjänsten kräver tillhörighet till Svenska Kyrkan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-08-14
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFörskolechef TillsvidareFast lön förhandlas individuellt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-07
Referens:
Webbplats: http://www.asb-rekrytering.se/index.php/kandidat/aktuella-tjanster?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10380
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arenius Schröder & Besterman AB
Kungsgatan 41
58218  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Yrkeslärare på byggprogrammet 100% (vik)

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns utbildningsenheter med en gymnasiedel som omfattar ca 650 elever och 70 lärare.
På skolan finns sex nationella yrkesprogram:
* Barn- och Fritidsprogrammet
* Bygg- och anläggningsprogrammet
* El- och energiprogrammet
* Fordons- och transportprogrammet
* Industritekniska programmet
* Vård- och omsorgsprogrammet

Vi har Introduktionsprogrammen med fem spår och Lärlingsutbildning inom våra nationella program men också inom Handels- och administrationsprogrammet, VVS samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare.

På skolan finns även omfattande vuxenutbildning inom bl a högskola, gymnasium och olika grundläggande utbildningar.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i karaktärsämnen årskurs 1 på byggprogrammet. Arbete i arbetslag och övriga förekommande lärararbetsuppgifter. Mentor för årskurs 1 byggprogrammet.

KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet som yrkeslärare på gymnasiet är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varför du uppmanas att snarast inkomma med din ansökan.
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2014-08-14
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde snarast., upphör: Vikariat under ordinarie befattningshavares ledighet, 2-3 mån, dock längst t.o.m. 2014-11-18. Kan om behov uppstår förlängas. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: B 294/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c697f233-7a65-4506-90b1-a6471ac79952&TK=4889c2bb-5bb3-4b2c-90ad-b9be12f69e05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Enhet Carlsund Utbildningscentrum
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Assistent 50%

Vi söker dig som vill ha ett halvtidsjobb.
Du är en vuxen kvinna som kan klara matlagning, sköta ett hem, gärna sy lite på maskin etc. M.a.o. en mångsidig person som verkligen vill ställa upp och hjälpa en handikappad kvinna och hennes hushåll.
Du får gärna vara till åren, men måste vara frisk och ha orken kvar!

Tjänsten är 50% och Arbetstiden måndag-fredag 10-14

Kontakta via e-mail:

ulf.granberg@bjorkoassistans.se Björkö Assistans AB och lämna din ansökan.
Publiceraddatum: 2014-08-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens: BA1405-0005-4
Webbplats:
Epostadress: ulf.granberg@bjorkoassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BJÖRKÖ ASSISTANS SÖREN ERIKSSON AB
Platensgatan 5 A
58220  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.bjorkoassistans.se
  
Platsannons

Elgiganten Motala söker kassamedarbetare

Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping.
Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus.
I Sverige har vi idag drygt 50 st egenägda varuhus och cirka 30 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna.


Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vårt varuhus i Motala söker vi nu en kassamedarbetare.

Beskrivning av tjänsten:
Som kassamedarbetare på Elgiganten tar du betalt för varor som kunder önskar köpa samt säljer nödvändiga tillbehör. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden, innefattar tjänsten också en rad administrativa sysslor och rutiner. Som kassamedarbetare är du även ansvarig för kassaområdets varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet som kassamedarbetare innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Som kassamedarbetare är det därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

* Avtalsenlig lön och pension
* Generöst bonusavtal och förmåner
* En utpräglad företagskultur
* Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
* Goda karriärmöjligheter

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar


Patrick
Varuhuschef Motala

Vid frågor, kontakta varuhuschef.motala@giganten.se

Sista ansökningsdag: 2014-08-31

Anställningsgrad: Deltid

Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger

Tillträde: Omgående
Publiceraddatum: 2014-08-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare From 1-sep 2014Enligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1238847/13065?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Moränvägen 3
59153  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Elgiganten Motala söker säljare på vitvaruavdelningen

Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping.
Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus.
I Sverige har vi idag drygt 50 st egenägda varuhus och cirka 30 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna.


Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 70 varuhus i Sverige med ett 2000 tal anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. 

Till vårt varuhus Motala söker vi nu en vitvarusäljare.

Beskrivning av tjänsten:
Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

* Avtalsenlig lön och pension
* Generöst bonusavtal och förmåner
* En utpräglad företagskultur
* Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
* Goda karriärmöjligheter

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar


Patrick
Varuhuschef Motala

Vid frågor, kontakta varuhuschef.motala@giganten.se.

Sista ansökningsdag: 2014-09-12

Anställningsgrad: Deltid 50%

Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger

Tillträde: Snarast
Publiceraddatum: 2014-08-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare From 1-okt 2014Enligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-12
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1238893/13065?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Moränvägen 3
59153  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Mättekniker sökes till Vattenfall Services

Vill du arbeta med mätteknik och logistik? Vi har en ledig tjänst i Motala.

Om oss

Mätteknik är en avdelning på 20 medarbetare som arbetar med ny- och ombyggnadsprojekt samt underhåll av våra kunders mätsystem. Vi ingår i Affärsområde Mätning som är de affärsområde inom Services som ansvarar för alla uppdrag inom Mätningsområdet inom både lokalnät och regionnät.

Vi har i dag ett 30-tal kunder, bland andra Vattenfall, E.ON, Umeå Energi, Göteborgs Energi och andra elnätbolag. Vi är verksamma i hela Sverige med etableringar i bland annat Luleå, Uppsala, Motala och Trollhättan.

Ditt ansvar som Mättekniker

Som mättekniker kommer du få göra provning av mätare i vårt ackrediterade labb. Du kommer också att arbeta med programmering, konfigurering, test och service av mätapparater

I dag ingår det olika former av mätapparater och kommunikationsutrustningar för elmätning i våra uppdrag. Den mättekniker vi söker kommer att arbeta med olika produkter/uppdrag från våra kunder. Vi har även lager och logistikuppdrag av mätapparater och material.

Du kommer få många kontakter med kollegor inom avdelningen och övriga avdelningar inom och utanför mätning som monterar mätapparater.

Som mättekniker har du följande kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och vi tror att du även har några års praktisk erfarenhet av mätning.

Som person tar du stort ansvar för dina uppgifter. Du trivs med att arbeta strukturerat och du driver dina uppgifter framåt. Du delar gärna med dig av din mätkompetens i kontakterna med både kund och i samarbetet med dina kolleger. Körkort är ett krav och truckkort är meriterande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ann Antmar-Karlsson, 0706-505738. För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Linn Ljungman 0725368673.

Fackliga representanter är Clas-Inge Hagdahl, Unionen, Robert Lönnqvist, SEKO, Anders Eriksson, Ledarna, Ann-Jeanette Lönroth, Akademikerna. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 1 sep 2014. Urval sker löpande så ansök gärna omgående. Ansök via länken längre ner på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Våra 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.

Med marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar gör vi våra kunders investeringar lönsamma. Vår uppgift är att sköta nybyggnation, drift och underhåll av elnät för distribution från 0,4 upp till 24 kV.
Publiceraddatum: 2014-08-12
Yrkesbenämning: Mättekniker, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Referens: NP-00068
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VATTENFALL AB

16956  Solna Sverige
Hemsida: http://www.vattenfall.se
  
Platsannons

Offert- och Beredningsingenjör till Motala Verkstad

Motala Verkstad är ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag, grundat 1822 av Baltzar von Platen. Idag försörjer vi marknaden med kvalificerade mekaniska produkter och system i teknikens framkant. Vi arbetar inom affärsområdena marint, olja & gas, medicinteknik och industri. Våra kunder består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. Vi har ca 110 medarbetare med en omsättning på ca 200 MSEK. AB Motala Verkstad ingår i koncernen Aqilles Invest AB, för mer information se www.motalaverkstad.se alternativt www.aqilles.com

Motala Verkstad söker en offert- och beredningsingenjör. Planen är att uppdraget startar med en inhyrning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som Offert & Beredningsingenjör jobbar du i huvudsak inom ditt specialist- och affärsområde men du kommer även att stötta övriga affärsområden i Offert & Beredningsarbeten.

Du kommer ingå i en grupp om fyra Offert & Beredningsingenjör och rapportera till en Affärsområdeschef.

Din uppgift som Offert & Beredningsingenjör innebär främst att:

- Medverka vid kundmöten som teknisk specialist.
- Utifrån ritningsunderlag upprätta grov och finberedningar
- Upprätta offertunderlag till ansvarig för affären alt upprättande av offert eller order direkt mot kund
- Identifiera och planera aktiviteter vid offert-, order- och produktionsgenomgångar med berörda affärs- och produktionsteam (interna möten)
- Vid behov leda resultatmöten (interna möten)
- Vid behov, driva order som projekt och agera projektledare med leverans som slutmål
- Arbeta med förbättringar

För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver:

- Minst Gymnasieingenjör eller motsvarande teknisk utbildning alt motsvarande kunskaper via erfarenhet från offert och beredningsarbeten.
- Kunskaper om ritningsläsning och gärna erfarenhet av skärande bearbetning.
- Erfarenhet från arbete med grov- och finberedningar.
- Goda kunskaper i engelska, tal och skrift
- God kompetens i Office-paketetPersonliga egenskaper som är viktiga i rollen:

- Att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
- Att du har stark integritet och förmågan att ta eget ansvar och leda andra
- Att du har en god analytisk förmåga samt förmågan att omsätta dina tankar till praktisk handling och resultat
- Att du har bra samarbetsförmåga och förstår styrkan i lagarbete
- Att du gillar att ständigt utmana existerande arbetssätt med förbättringsarbete som drivkraft
- Att du kan kommunicera med och entusiasmera din omgivning

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2014-08-12
Yrkesbenämning: Inköpsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetet är på heltid Anställningen varar sex månader eller längreArbetsgivaren arbetar med fasta löner
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=3581
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare sökes

Vi söker dig som vill jobba med hemstädning/flyttstädning
och tycker om att göra rent och fint och är noga.

Du kommer att vara timanställd och få jobba i ett glatt gäng
som gör rent och fint i Östergötland.
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidDu kommer jobba som timanställd.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan@skepps.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skepps i Motala AB
Raka Gatan 3
59161  Motala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

McDonalds i Motala söker nya medarbetare

McDonald's i Motala öppnar ny restaurang och söker nya medarbetare med anställning på deltid.

Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 14/8!

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt Kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-11
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=2822%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska McDonald´s AB
Mc Donalds Motala Södra Allén 3 59137,Motala
59137  . Sverige
Hemsida: www.mcdonalds.se
  
Platsannons

Säljare till guldprojekt!

Motala Säljkraft är ett försäljningsbolag med verksamhet i Motala. Vi söker nu rätt medarbetare till ett väldigt enkelt säljprojekt.


Du får en fast timlön oavsett säljresultat så  du kan känna dig trygg i din anställning.

Du kommer med telefonen som verktyg att sälja telefoni och helhetslösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige. Du kommer att arbeta med både utgående och inkommande samtal, samt mot både nya och befintliga kunder. Vi arbetar med muntliga accepter, skriftliga avtal samt offerter. Allt anpassat efter vad som känns tryggt för kunden.

Till din hjälp får du en gedigen utbildning, aktiv coaching samt erfarna medarbetare som hjälper dig att ligga på topp hela tiden.

Erfarenhet är absolut inget krav då vi utbildar vår personal internt.
Vi söker dig som är positiv, glad samt målmedveten!

Är du rätt person för jobbet ger vi dig en säljutbildning och stora möjligheter att avancera inom företaget.

Kontakta oss för mer information eller genom att skicka in din ansökan redan idag. Vill ni hellre skicka ansökan via mail kan ni skicka till mig på e-post: patrik.ullman@motalasaljkraft.se

Tillträde: Snarast 

mån-tors: 08.30-16.30, fre: 09.00-16.00
Lön: Timlön

Med vänlig hälsning
Patrik Ullman
Ägare, säljcoach
___________________________________________________

vxl: +46(0)141-10 10 90
fax: +46(0)141-21 09 01
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid RekryteringMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=54628
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala Säljkraft AB
Poppelgatan 3
11343  Motala Sverige
Hemsida: http://motalasaljkraft.se
  
Platsannons

Elektronikmontörer

Arbetsuppgifter

Nu söker vi elektronikmontörer för kunds räkning. Företaget finns beläget i Motala och utvecklar och producerar säkerhetselektronik till bilindustrin. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara montering, provning, felsökning och/eller ytmontering.

Formell kompetens

Vi ser att du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning elektronik, el/tele och gärna arbetslivserfarenhet av kretskortsmontering. Erfarenhet av ytmontering och/eller selektiv lödning. Lödningscertifikat är meriterande

Din bakgrund

Du som söker har ett genuint intresse för teknik och behärskar engelska i tal och skrift. Du har god datavana, Vi förväntar oss att du gillar och har en vana att samarbeta i grupp och kan bidra i företagets resultat och kvalitetsmål.

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga, är ordningsam och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Engagemang och viljan att lära är något vi värdesätter hos dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställnig / Heltid / Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande. Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Publiceraddatum: 2014-08-11
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-19
Referens: 8475
Webbplats: http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP8475
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Innesäljare till roligt projekt!

Vi är ett företag med kontor i Linköping, Motala och även ett nyöppnat kontor i Tallinn.

Vi jobbar med försäljning per telefon åt vår kund, vi har ett mycket nära samarbete med dem vilket gör att vi är en stabil arbetsplats där tryggheten för våra säljare ligger i fokus.

Hos oss blir du utbildad från grunden i både försäljning och vår kunds produkter, när vi anställer någon är det för att vi tror på den personens förmåga att lyckas hos oss, att vi tror att personen ska passa in i vår befintliga säljgrupp. Vi arbetar enligt välbeprövade säljtekniker och säljmetodiker. Vi känner stolthet över våra produkter och vår kund, som säljare kommer du därför aldrig att bli ombedd att sätta etik och moral åt sidan för ett sälj, vi jobbar med seriös försäljning och tar inga genvägar.

Som arbetsgivare bryr vi verkligen oss om vår personal och jobbar alltid på att ge personalen de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Vi erbjuder våra säljare en fast timlön plus provision från första säljet, självklart så är även utbildningen lönegrundande.

Just nu söker vi nya medarbetare till vårt kontor i Motala då vi utökar vår personalstyrka under hösten 2014.

Är du en person som tycker det är kul med nya människor och situationer, inte har några problem med att stå i centrum, har lätt till skratt, skicka då in en ansökan.
Publiceraddatum: 2014-08-08
Yrkesbenämning: Abonnemangsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast timlön + provision på sälj.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan.motala@atelo.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Atelo Network & Sales AB
Platensgatan 19
59135  MOTALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Marknadsansvarig till koncern sökes

För kunds räkning söker vi nu en marknadsansvarig.

Du kommer att planlägga, utveckla och genomföra marknadsföring i olika slag.
Det innebär ansvar för samtliga externa medier såsom hemsidor, annonser, reklammaterial. Ditt ansvar kommer vara att optimera mixen av samtliga externa medier.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar även:
- Att självständigt hitta på nytt material att använda i de olika medierna.
- Att skriva texter och ta bilder för hemsida, göra uppdateringar alla medier.
- Att göra broschyrer, reklamblad och inköp av giveaways
- Att ha koll på alla annonser, samt även hålla dig inom ramen för budget och även förhandla bättre avtal.
- Att ha teknisk förståelse och veto om svensk industri.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial marknadsutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Det är mycket meriterande om du har arbetat med PR och vi ser det även som meriterande med erfarenhet från retail-branschen. Du är väl förtrogen med sociala medier och är intresserad av utvecklingen inom detta.

Du är en van användare av MS Office och du bör även ha kunskap i Adobe-programmen Indesign och Photoshop. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl, både på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du bör ha god estetisk blick och intresse för design och kommunikation.

Som person är du strukturerad, effektiv och kommunikativ. Du är van att arbeta självständigt och att agera proaktivt.

Skicka din ansökan till oss på: jobb@scandiabemanning.se
Ansökan innefattar CV, bild och en kort presentation av dig själv.
Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
SMEDJEGATAN 5
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Engagerad Industrisäljare sökes

OM TJÄNSTEN
Vår kund JG expanderar och söker nu en industrisäljare med ansvar för regionen. Verksamhetens fokus utgår från affärsidén att konstruera och tillverka från en decentraliserad och kundnära organisation. Detta innebär att du arbetar nära kunden för att tillgodose deras önskemål på bästa sätt. Du kommer att utgå från kontoret i Motala men kommer att ha Norge och Sverige som säljområde.

ARBETSUPPGIFTER
Med Sverige och Norge som område blir ditt ansvar att söka upp och vara närvarande hos både befintliga och nya kunder inom industri och eftermarknad. Dina aktiviteter ska leda till lönsamma affärer för både kund och JG både på kort och lång sikt. För att trivas som säljare på JG har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av försäljning mot B2B.

Du kommer till exempel att:
- Stå med på branschmässor
- Hitta nya affärsmöjligheter och arbeta med förbättringsförslag

VI SÖKER DIG SOM
Har ett genuint intresse av försäljning och brinner för att hitta bra lösningar för kund. Du är självständig och van vid att planera ditt eget säljarbete. Du har ett långsiktigt engagemang och är en förtroendeingivande och relationsskapande person. Vi ser gärna att du har ett gediget affärstänk, är kreativ och ständigt strävar efter att hitta nya kunder och förbättringar. Då du kommer att vara verksam inom industrisektorn, bör du med fördel ha en tidigare arbetsbakgrund inom verkstadsindustrin, särskilt meriterande inom legotillverkning och materialhantering, och vara väl förtrogen med de olika arbetsprocesserna inom industrin.
Vi söker dig som har en omfattande erfarenhet av försäljning inom verkstadsindustrin, därav är teknisk kunskap nödvändig.


Efterfrågade specifika kompetenser:
- Erfarenhet av B2B försäljning gärna inom industri
- Teknisk förståelse
- Intresse för produkter

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska flytande såväl som tal och i skrift.

Sök tjänsten genom att maila din ansökan med CV, bild och kort sammanfattning om dig själv till: jobb@scandiabemanning.se Märk till mail med Industrisäljare.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Driven Rekryteringskonsult sökes

Scandia Bemanning AB utökar och söker en till rekryteringskonsult till vårt kontor i Motala.

Arbetsbeskrivning
I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför research, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Scandia Bemanning AB får du vara med och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen.

Din profil
Som person är du positiv, ödmjuk, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket sociala kontakter.
Vi ser att du helst har flera års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, samt att du tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete.
Du har B-körkort och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vårt företag
Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på stor frammarsch.
Det unika med Scandia bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält. Vissa uppdrag är förlagda i Norge och genom vårt Scandia Bemanning AS är vi även etablerade där.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, ansökan innefattar CV, bild och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökan skickas till: jobb@scandiabemanning.se
Märk ansökan med: Rekryteringskonslut.

Då intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Hemtjänst Motala

Söker hemtjänstpersonal (USK)i Motala. Arbetsuppgifter: Personlig omvårdnad, städ, tvätt och inköp. Van från liknande arbetsuppgifter är en merit. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid130kr/tim
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-05
Referens: Hemtjänst Motala
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: http://www.extramamman.se/personal/jobba-hos-oss-20608307
Arbetsplats: 
Adress: Extramamman
Soldatängsvägen 12
54630  KARLSBORG Sverige
Hemsida: http://www.extramamman.se
  
Platsannons

Konstruktör inom automation

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker Scandia Bemanning AB nu en konstruktör, Cad-ritare.
Du kommer att arbeta som Cad-ritare i ett företag inom materialhantering. I arbetsuppgifterna ingår projektering utav i huvudsak prototyp och styckdesign. Erfarenhet av conveyor och övrig material hantering är väldigt meriterande.
Som konstruktör kommer du att arbeta självständigt, utifrån riktlinjer och direktiv, där du har helhetsansvar med fokus på kvalitet i varje arbetsprocess. Du ser problemlösning, analys och höga krav på noggrannhet och funktion som en utmaning
Det är ett varierande arbete som kräver stort ansvar och ett genuint tekniskt intresse, du har förmågan att arbeta både strategiskt och praktiskt samt att se helheten likväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla i rätt riktning.

Din profil
Du har utbildning eller har arbetat mycket med Cad-ritning, och har några års arbetserfarenheter.
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Ett stort intresse för automation, teknik och mekanik.
Du behärskar engelska och svenska, i både tal och skrift.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Du skickar din ansökan innehållandes CV, bild och en kort presentation om dig själv till: jobb@scandiabemanning.se
Märk ansökan med: Konstruktör
Då intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Hissmontör sökes

Arbetsbeskrivning

Vår kund söker en hissmontör. Kunden är belägen i Östergötlands län men du kommer även att arbeta i angränsande län.
Arbetsuppgifterna innefattar installation och montage av hissar hos olika kunder, även reparationsuppdrag kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som hissmontör. Relevant elkunskap och mekanisk erfarenhet ses som ett krav och väldigt meriterande.
Du bör ha någon teknisk bakgrund i form av utbildning samt arbetslivs erfarenhet.
I din yrkesprofession är du arbetsvillig, strukturerad, van att arbeta självständigt och har viljan att utvecklas såväl som tekniskt och som montör.
Som person är du engagerad, driven, lättlärd och serviceinriktad.


Skicka din ansökan till oss: jobb@scandiabemanning.se
Din ansökan innefattar CV, profilbild och en kort presentation om dig själv.
Märk ansökan med: Hissmontör.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2014-08-06
Yrkesbenämning: Hissmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@scandiabemanning.se
Övrigt: Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: SCANDIA BEMANNING AB
Box 5012
59105  MOTALA Sverige
Hemsida: http://www.scandiabemanning.se
  
Platsannons

Företagssäljare

Är du en person som brinner för försäljning och bor i vårat område i Motala!
Vill du ha möjlighet att snabbt påverka din ekonomiska situation, både på kort och lång sikt?
Har du drivet och viljan som krävs för att nå resultat?
Kan du arbeta självständigt och ta egna initiativ?
Svarade du, ?Ja? på frågorna ovan är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Mellanprodukter AB. Vi säljer under eget varumärke mellanmålsprodukter av högsta kvalitet. Produkterna säljs enligt ett eget unikt lösviktskoncept till bland annat dagligvaruhandeln. Ni kan se en introduktionsfilm på vår hemsida www.snacksexperten.se eller följ oss på www.facebook.com/snacksexperten . Det går bra för oss och i vår expansion behöver vi förstärka vår säljorganisation. Vi söker säljare över hela Sverige som direkt ska kunna surfa på den våg vårt företag befinner sig på.

Vi erbjuder,

Attraktiva provisionsvillkor utan begränsningar.
Möjlighet till eget distrikt.
Färdiga säljkoncept och aktivt säljstöd.
Fri mobiltelefon.

Vi ser fram emot ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person. Tjänsten kräver B körkort.

Rekryterings- och urvalsprocessen pågår fortlöpande.
Publiceraddatum: 2014-08-05
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@snacksexperten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mellanprodukter AB
KARLSBERGSVÄGEN 16
46260  VÄNERSBORG Sverige
Hemsida: http://www.snacksexperten.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi två ansvarstagande personliga assistenter till vår kund i Motala. Kunden är en man som har MS och sitter i rullstol. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag, vilket innebär att både hjälpa till i hemmet men även att följa med på träning och andra aktiviteter utanför hemmet. Arbetet innefattar förflyttningar så det är bra om du är fysisk stark. Kunden har hjälpmedel och en väl anpassad bostad.

Som person är du som söker glad, lojal och arbetsvillig. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som assistent sedan tidigare men det är inget krav. Vi ser gärna sökande i 25-45 års åldern, som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi söker dig som är händig och gillar att laga mat, har du även ett kultur och konstintresse är det ett plus!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort ocht tillgång till bil är inget krav.
 
Arbetstid / Varaktighet: Vi söker en personlig assistent på 74,6% och en på 77,7%. Arbetsiden är varierande dag, kväll och helg. Delade turer kan förekomma. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 11 augusti eller enligt överenskommelse

Kontaktperson: Kajsa Lihagen

 


De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Publiceraddatum: 2014-07-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5575%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184
70143  . Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Pizzabagare

Erfaren Pizzabagare sökes till Pizzeria Rimini.
Publiceraddatum: 2014-07-21
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abboudabdulahad@hotmail.com
Övrigt: Ej samtal till Pizzeria Rimini. Anmälan via E-post, abboudabdulahad@hotmail.com, eller mobiltelefon, Abboud Abdulahad 070-7664667.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Rimini
Storgatan 35
59138  MOTALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Bibliotekschef 100%

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Enhet Bibliotek/konsument består av huvudbiblioteket i Motala med filialer i Borensberg och Tjällmo, biblioteksbuss, 21 grundskolebibliotek, 2 gymnasiebibliotek och konsumentverksamhet.
Vi är ett 40-tal tillsvidareanställda varav ca 30 arbetar inom folkbiblioteket och
ett femtontal inom skol- och gymnasiebibliotekenARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag är att leda och utveckla Motala bibliotek som består av huvudbiblioteket med två biblioteksfilialer, bokbuss, skolbibliotek på grundskolor och gymnasier samt konsumentvägledning. Du skall tillsammans med medarbetarna och andra aktörer skapa en öppen, kompetent och kreativ biblioteksmiljö.

Vi har under några år drivit ett läsprojekt som riktar sig till alla kommuninvånare, ”Motala läser”. Som bibliotekschef är du ansvarig för att projektet genomförs på det sätt som beslutas i projektets styrgrupp och att de kunskaper och arbetssätt som varit framgångsrika kan få en fortsättning i den ordinarie verksamheten.

Som enhetschef har du ett verksamhetsansvar som avser personal, arbetsmiljö och ekonomi liksom resultat- och måluppfyllelse. En viktig del i ditt arbete är att i samverkan med verksamhetsområde Kultur arbeta vidare med verksamhetsplanering och utveckling.

I arbetet ingår också att skapa nätverk och goda samarbeten inom och utanför kommunen, bland annat inom ramen för Götabiblioteken, samt att arbeta med en fortsatt utveckling av skolbibliotek i skolorna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet inom biblioteks- och/eller kulturområdet, arbetar utifrån ett tydligt användarperspektiv och är kvalitetsmedveten. Du är också handlingskraftig och kan driva såväl de dagliga frågorna som utvecklingen av biblioteket för framtida behov.
Vi ser som en grundläggande ledaruppgift att engagera, inspirera och entusiasmera medarbetare för att i en positiv arbetsmiljö uppnå verksamhetens mål.
Vi förutsätter att du har förståelse för bibliotekens roll i det digitala samhället och ser IT-system som strategiska redskap för utveckling.
Vi förväntar oss att du :
- har tidigare erfarenhet av ledningsuppdrag, gärna från såväl politiskt styrd organisation som biblioteks- eller kulturverksamhet
- har utbildning från bibliotekshögskola eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget
- är en initiativtagare som i vardagen skapar arbetsglädje, delaktighet och entusiasm
- har god förmåga att samverka och skapa ett aktivt och öppet bibliotek som verkar för demokrati och samhällsutveckling
Det är nödvändigt att du aktivt tar del av den nationella utvecklingen av biblioteksområdet, inte minst IT-utvecklingen, och driver nytänkandet kring Motala biblioteks roll inom verksamhetsområde Kultur och dess fortsatta utformning.
Erfarenhet av ledningsuppdrag, gärna från såväl politiskt styrd organisation som biblioteks- eller kulturverksamhet

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Publiceraddatum: 2014-07-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-10-01 .Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-15
Referens: B 275/14
Webbplats: http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=74b51c35-9a9c-4965-b014-055e10ecf991&TK=e7162044-d490-4a63-8f30-c4452fe43a10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Motala kommun, Verksamhet Kultur
Drottninggatan 2
59186  MOTALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Diabetessköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Marieberg

Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg ingår i Närsjukvården i västra Östergötland (NSV) som är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, ca 35 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck och hjärtsvikt, diabetes, inkontinens, vaccination, sårmottagning och fotvård. Vi har laboratorium, apotek i anslutning till vårdcentralen, barnavårdcentral, dietist, psykosocialkompetens. Vi samverkar med Rehab Väst för sjukgymnastik och arbetsterapi.

Arbetsbeskrivning
Nu är vi i behov av dig som vill arbeta som diabetesköterska! Du kommer att arbeta självständigt med egen mottagning. Du samverkar även med övriga i diabetesteamet som består av läkare, sköterskekollegor, fotvårdsterapeut och dietist. Uppdraget är på deltid av din tjänst, övrig arbetstid arbetar du med vår telefonrådgivning samt ansvarar för övriga sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentralen tillsammans med kollegor.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker är sjuksköterska med relevant utbildning och erfarenhet. Meriterande är vidareutbildning i diabetessjukvård och även arbete som sjuksköterska i primärvård.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, strukturerad och kan fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. Tillsammans med patienten har du som mål att diabetessjukdomen ska vara så välreglerad som möjligt.  

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdcentralschef Ulrika Szigeti, 010-104 47828, ulrika.szigeti@lio.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Irene Ahlin.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2014.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-07-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4082%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
51891  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Industrielektriker

Om oss

Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang


Om företaget

Arla Plast AB är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget, som är familjeägt, har en lång och framgångsrik historia av goda resultat och djupa kundrelationer. Företaget och dess svenska produktionsanläggning ligger i det natursköna Borensberg vid Göta Kanal centralt i Östergötland

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i underhållsgruppen och dina främsta arbetsuppgifter blir att arbeta med service och underhåll av produktionslinjer där värmereglering är en stor del av processen. Arbetet innebär också att du kommer att få utföra vissa mekaniska arbetsuppgifter och visst installationsarbete. Skiftgång och helgberedskap kan bli aktuellt.

För rätt person finns det finns möjlighet till att växa i företaget.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industrin gärna från felsökning i processindustrin. Meriterande är B-körkort, BB1-behörighet, tidigare erfarenhet av frekvensomvandlare och drifter, termoreglering och PLC.
Vi ser gärna att du är har ett tekniskt intresse samt är noggrann och stresstålig. Det är viktigt att du är ansvarsfull samt att du kan arbeta självständigt.

Ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via CV-databasen.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2014-06-23
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-31
Referens: 1138
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=1138
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: RK Resurskonsult AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Säljare/Säkerhetskonsult

Verisure är det nya namnet för Securitas Directs hemlarm. Var trettionde sekund installeras ett Verisure-system någonstans i världen. Faktum är att vårt hemlarm är det, i särklass, mest installerade i Sverige. Tack vare starkt fokus på kvalitet/service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.
Med vår framtidssäkra plattform och spännande samarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Försäljning, installation och service sker via lokala områdespartners.

Vi söker nu personer med stark drivkraft och viljan att lyckas som säljare inom larm och säkerhet. Vi vänder oss till dig som vill jobba med marknadens starkaste larmlösningar för villa och lägenhet. Vi är under stark tillväxt och hos oss har rätt person möjligheten att realisera drömmen om att arbeta som säljare med goda förtjänstmöjligheter.

Säljerfarenhet är meriterande, men inte en förutsättning. Innan vi släpper loss dig och dina kollegor får du introduktion och utbildning i säkerhet och försäljning av Verisures säljcoacher. Vi kombinerar utbildningen med skarpt arbete på fältet så du vet vad som väntar dig. När du är mogen för nästa steg vidareutbildar vi dig genom Verisure Business School.

Då en stor del av ditt arbete sker hemma hos kunden får du räkna med att kvälls- och helgarbete är en del av din arbetstid. Du ansvarar till stora delar själv över din planering av ditt arbete och dina arbetstider.
För att lyckas bör du vara målmedveten i din strävan efter nya kunder. Du bör ha en stor portion av egen drivkraft samt förmågan att sätta egna mål och genomföra dessa. Lägg till lite humor så tror vi att du är den vi söker.

Vi förväntar oss att du:
- Har en stark personlig utstrålning och framgångsrik i att skapa relationer
- Har utmärkta kunskaper i svenska språket.
- Har förmågan att påverka andra människor
- Kan jobba självständigt men även i grupp.
- Är målmedveten och älskar att göra affärer
- Anser att lön utefter prestation är en självklarhet.

Är du säljare hos oss så får du tillgång till:
- Ett mycket starkt varumärke - En beprövad affärsidé
- En marknadsledande produkt - Gedigen säljutbildning
- God utvecklingspotential
- Goda förtjänstmöjligheter
- Coachning.
- Ett fritt och inspirerande arbete

För att lyckas hos oss bör du vara social och ha lätt för att få kontakt med andra människor. Att du är engagerad, har bra initiativförmåga samt att du är en självgående person är viktigt. Vi erbjuder ett fritt och inspirerande arbete på ett av världens mest expansiva säkerhetsföretag.

Är du redo att vara "spjutspetsen" i ett av världens största säkerhetsföretag?

Tycker du detta låter intressant och vill veta mer? Ta kontakt med Janne eller Lasse på nedanstående telefonnummer.

Vi begär alltid utdrag ur belastningsregistret innan anställningen.

Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grunden i vårt erbjudande. Securitas Direct grundades 1988 som en del av företaget Securitas Sverige. Securitas Direct blev 2006 ett eget företag. Fokus har hela tiden legat på utvecklingen av säkerhetsprodukter och tjänster kopplade till hem och företag.
I dag är Verisure varumärket för vårt konsumenterbjudande. Med fler än 1,6 milj kunder och 6 500 anställda världen över, är vi nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika.
Publiceraddatum: 2014-06-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 1311@verisurepartner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ROSTÖ LARM & SÄKERHET AB
Dynamovägen 5
59161  Motala Sverige
Hemsida: http://verisure.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till strokeenhet, Motala

Välkommen till Lasarettet i Motala 
Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer. Här kan du läsa mer om Livet i Motala.

Medicinska specialistkliniken utökar antalet ordinarie vårdplatser för att bättre anpassa verksamheten utifrån vårdbehovet i västra Östergötland och samtidigt säkra en bra arbetsmiljö. För strokeenheten på avdelning 13 innebär det att vården kommer att bedrivas i två mindre vårdlag bestående av en sjuksköterska och två undersköterskor. Tillsammans ansvarar vårdlaget för sju patienter under dagar, kvällar och helger.    

Vi söker sjuksköterskor som vill medverka i utvecklingen av en strokesjukvård i framkant!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att utveckla omvårdnad och rehabilitering inom strokesjukvård. Som sjuksköterska ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens behov och resurser. I din roll ingår att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vidare vill du utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap både i det direkta mötet med patienten och till teamet. Förändringsarbete ses som en viktig del av det dagliga arbetet.

Lean-tavlan är idag en central plats för oss, där vi bygger broar mellan teori och praktik. Vi arbetar aktivt med att ge medarbetare kompetenshöjning till exempel genom strokekompetensutbildning efter ett arbetat år. Här finns även en strokemottagning och vi har ett nära samarbete med avdelning 13 AB, som har fokus på geriatrik och akutortopedi. Vi arbetar i ljusa och nyrenoverade lokaler, har vacker utsikt och närhet till Vättern.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av strokesjukvård eller ett intresse av att lära dig specifik omvårdnad vid stroke. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Är självgående och strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %. Det rör sig om rotationstjänster. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta
Vårdenhetschef Anette Grahn för strokeenheten/mottagning, 010-104 73 72.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Åsa Ebbesson, 010-104 73 70.

Ansökan
Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2014.Välkommen med din ansökan till vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-06-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställningar deltid, heltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-31
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2874%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Motala
59185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till avdelning 14

- en trivsam avdelning

Välkommen till Motala, kommunen där människor och möjligheter möts. Motala har cirka 42 000 invånare och ligger vid Göta kanals utlopp i sjön Vättern, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Lasarettet i Motala har ett upptagningsområde på 86 000 personer.

Avdelning 14, är en del av Medicinska specialistkliniken (MSK), Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en internmedicinsk akutavdelning med inriktning på infektioner, inklusive ortopediska infektioner, lungsjukdomar samt endokrinologi. Här arbetar cirka 65 medarbetare i nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler med en fantastisk utsikt över Vättern.

Hos oss råder ett kvalitets- och resultatinriktat klimat med goda möjligheter till eget ansvarsområde och utveckling.  Just nu pågår ett utvecklingsarbete där du har stora chanser att påverka både din och avdelningens framtid. Välkommen till det mindre sjukhuset där beslutsvägarna är korta och du blir en i teamet!
Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska planerar och leder du det dagliga omvårdnadsarbetet tillsammans med teamet i ett vårdlag. Vi kan erbjuda ett varierande arbete som passar dig som vill och kan ta egna initiativ och som ser möjligheter i förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från slutenvård. Det är positivt om du är intresserad och kunnig inom områden som: infektion, lungor, diabetes och ortopedisk infektionsvård.


Personliga egenskaper
Som person är du självgående och är bra på att ta ansvar och egna initiativ. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god samarbetsförmåga. Du har även förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställning och information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %, med tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Agneta Soldan, 010-104 74 05.
Vårdenhetschef Helene Sköld, 010-104 76 37.
Tf Vårdenhetschef Linda Bolin, 010-104 76 37.Facklig företrädare för Vårdförbundet: Eva Jardeby, 010-104 72 37.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september 2014. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-06-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-09-30
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2898%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
Landstinget i Östergötland
58185  . Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Platsannons

Anestesiläkare

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Aleris Specialistvård:
Erbjuder mottagnings - och operationsverksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, urologi, kardiologi och kirurgi på ett flertal platser i Sverige såsom Stockholm, Uppsala, Göteborg, Ängelholm, Kristianstad och Motala. I Stockholm finns Aleris Specialistvård i Täby, Järva, Handen, Nacka samt på Sabbatsberg i centrala Stockholm där även bröstmottagning, överviktsklinik och ögonklinken Europakliniken finns.


Aleris har som mål att ge patienter lättillgänglig och kvalificerad specialistvård med hög kvalitet och professionellt bemötande. Verksamheten i Motala omfattar Ortopedi, Kirurgi, Anestesi- och operationsverksamhet inklusive sterilcentral.

Verksamheten i Motala är sedan många år en välfungerande enhet som är ISO-certifierad. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla välfungerande vårdprocesser och arbetar med ständiga förbättringar. Läkare, sjuksköterskor och undersköterskor arbetar i väl inarbetade team kring patienten.

Vi utökar verksamheten och söker ytterligare en Anestesiläkare

- utöver de nuvarande två bemannande tjänsterna

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, ett spännande och utmanande arbete samt fortbildning inom området. Du kommer att ingå i ett team som arbetar för att ge bästa möjliga vård varför vi värdesätter ditt engagemang och initiativtagande.

Hos oss väntar ett arbete med en bred operativ verksamhet baserad på i huvudsak elektiv dag- och dygnskirurgi främst inom ortopedi och kirurgi inklusive obesitas. I uppdraget ingår också att serva övriga sjukhuset inkl. akutmottagningen. Lasarettet har inte IVA, barn eller förlossningsverksamhet.

Vi söker en specialistläkare inom anestesi. Du bör ha en bred klinisk praktisk erfarenhet samt vara vara intresserad av kvalitetsutveckling och teamarbete. 


Varaktighet/Arbetstid:Detta är en tillsvidaretjänst, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontaktaHR-chef Eva Lindqvist, tfn 010-104 82 86 eller Verksamhetschef Håkan Ledin, tfn 010-104 73 44

Ansökan:Vi ser gärna att du söker snarast, dock senast den 5 oktober 2014. Ansökan sker via vår hemsida www.aleris.se. Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2014-06-09
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidare Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-10-05
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1151647/90703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37, plan 12
59185  Motala Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  

Platsannons

Legitimerad optiker

Kafa Optik AB söker legitimerad optiker.
Publiceraddatum: 2014-05-06
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidOmfattning 100%, tjänsten börjar med provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2014-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: george@kafaoptik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kafa Optik AB
Drottninggatan 23
59130  MOTALA 
Hemsida: http://www.kafaoptik.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor sökes till Medicinska specialistkliniken avdelning 13AB

Avdelning 13, som ingår i Medicinska specialistkliniken Motala, bedriver slutenvårdsverksamhet med inriktning mot stroke, akutortopedi och geriatrik.
Vi söker sjuksköterskor till avdelning 13 AB med intresse av akutortopedi och geriatrik. Avdelningen har 17 vårdplatser fördelade på två vårdlag. Här bedrivs vården i ett tvärprofessionellt samarbete mellan olika yrkesgrupper. Omvårdnad och rehabilitering är lika viktiga beståndsdelar som det medicinska omhändertagandet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att utveckla omvårdnad och rehabilitering inom geriatrik. Våra vanligaste patientgrupper är äldre patienter med olika medicinska diagnoser och patienter med akut höftfraktur och detta medför bra erfarenhet. Du ska kunna utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap både i det mötet med patienten och till teamet. Som sjuksköterska ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov och resurser. I din roll ingår det att leda och fördela arbetet i teamet samt verka positivt klimat på arbetsplatsen. Förändrings- och utvecklingsarbete som en viktig del av det dagliga arbetet.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitemerad sjuksköterska. Erfarenhet av geriatrik är meriterande men inget krav. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändrigar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du ska vara intresserad av att leda och fördela arbetet och har god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Är strukturerad och kan planera, organisera och priotitera arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning och information
Det är en tillsvidaretjänst på 100% med rotationtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Maria Haglund, 0703-91 33 60.

Facklig företrädare för avdelninge är Kristin Viderstedt, 010 104 76 03. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2014. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland
Publiceraddatum: 2014-04-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchema och Helg , Heltid , Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats: http://www.lio.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D3226%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Östergötland
-
-  - Sverige
Hemsida: http://www.lio.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal