Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:41

Lediga jobb i Ystads kommun (1286), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd29 696
Täthet84,85Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 189,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land350,00Landareal (km²)
Sjö5,04Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav834,28Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Truckförare till Centrallager

Arbetet på vårt Centrallager innebär plockning och packning. Även viss enklare montering kan förekomma. Du jobbar i ett Team som är kopplat till en av våra tre varumärken: Purus, Unidrain och Jafo. Teamet hjälps åt att utföra dagens sändningar ut till våra slutkunder.


Vi ser att du är serviceinriktad och har möjlighet att vara exibel de dagar vi har stort tryck ut till våra kunder. Du skall ha möjlighet att kunna ta olika arbetsuppgifter i ditt team, och samtidigt ha lätt för att samarbeta i teamet.
Truckkort är en absolut krav. Vi använder motviktstruck, skjutstativ och plocktruck.(B1-B4). Plocktrucksbehörighet (B4) är inte ett absolut krav, om än önskvärt. Vi arbetar med handdatorer, så datorvana är ett krav.


BLS Industries AB tillverkar och säljer golvbrunnar, diskbänkar och industrirännor. Vi har all vår tillverkning i Sverige och vi är marknadsledande i Sverige på Golvbrunnar.
Vårt Centrallager ligger I Ystad, och därifrån skeppar vi vårt gods till Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien och övriga Europa.
Vi marknadsför våra tre varumärken: PURUS, UNIDRAIN och JAFO.
Vi hette tidigare PURUS, men har nu bytt namn till BLS Industries AB, med huvudkontor i Ystad.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu kommer från början att få en tidsbegränsad anställning. Om det efter denna tidsperiod har fungerat väl, omvandlas anställningen till en tillsvidareanställning.Kollektivavtal enligt Metall.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: Truckförare
Webbplats:
Epostadress: mikael.lindblad@blsindustries.se
Övrigt: Vi vill ha in din ansökan så fort som möjligt, och vi kommer påbörja rekryteringen omgående.
Arbetsplats: 
Adress: BLS Industries AB
SÖDRA DRAGONGATAN 15
27139  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Ortopedisk vårdavdelning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Inom förvaltning Skånevård Kryh bedrivs ortopedisk verksamhet på tre orter; Ystad, Hässleholm och Kristianstad. I Hässleholm utförs endast planerade operationer med fokus på ledartroplastiker (höft, knä och axel). Dessutom finns sektioner för hand, axel, fot, mjuka knän och rygg. I Kristianstad görs företrädesvis akuta operationer och operationer där IVA-vård fordras samt vissa barnortopediska ingrepp. I Ystad utförs såväl akut- som planerad dagkirurgi och den akuta slutenvårdsortopedin för Österlenpatienter finns nu även i Ystad.

Hösten 2015 öppnade verksamheten upp i helt nyrenoverade och fräscha lokaler. Avdelningen rymmer 14 vårdplatser fördelat på sex dubbelrum och två enkelrum. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, dietist och apotekare.

Nu behöver vi komplettera vårt gäng och söker därför två engagerade och utvecklingsinriktade sjuksköterskor!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du till stor del arbeta med pre- och postoperativ vård. I din roll ingår även ett stort ansvar där du kommer ta beslut kring patientens omvårdnad. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som sjuksköterska får chansen att utveckla en bred kompetens då många av våra patienter har flera bidiagnoser.

Vi kan bland annat erbjuda:
- introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor
- varierande och spännande arbetsdagar
- kompetensutveckling i form av internutbildningar

Då avdelningen är relativt nystartad finns stora möjligheter att påverka utformningen av arbetssättet och vara aktiv i verksamhetens framtida utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Har du vidareutbildning inom ortopedi och/eller erfarenhet av arbete med sjukvård inom ortopedi är det meriterande. Handledarutbildning ser vi också som meriterande eftersom avdelningen är en studentavdelning utifrån peer-learning konceptet. Du har goda grundläggande datakunskaper och vi ser positivt på att du har erfarenhet av våra vårdadministrativa system såsom Melior och WebPASIS.

Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att lyckas i denna roll bör du som person vara positiv och empatisk samt ha framåtanda. Det är viktigt att ditt arbete utgår från patientens unika behov samt präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmsta chef. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstider: bokningsschema med tjänstgöring 2 av 5 helger. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: A743234
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b3a73855-11fb-4576-a3c0-5e7410c98f7e&publishCode=AMS&TK=152ae866-5174-4609-a97c-3cd5c825b944
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, Sjukvårdsområde Hässleholm
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg fysioterapeut, tills vidare anställning 100 %

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Din organisatoriska placering blir inom avdelning Hälsa- och stöd, enhet Rehabgruppen. I enheten finns ett härligt gäng med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelsassistent. Tillsammans arbetar vi för att förbättra och utveckla rehab/habiliteringen för patienter i Ystads kommun. Vi sitter tillsammans i Ystad vilket ger möjlighet till ett nära utbyte av erfarenheter. Gruppen arbetar nära tillsammans för att stärka kompetenser, samarbete och ge våra kommuninvånare den bästa möjliga rehabiliteringen, på vårdboende och i ordinärt boende. Gruppen har också ett nära samarbete med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi möter personer med varierande diagnoser och i olika åldrar där äldre personer är den största gruppen. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och kvalitetsarbete och du får stora möjligheter till aktivt deltagande i detta.

Vi arbetar aktivt med mentor och introduktionsprogram i verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut ingår du i teamet runt patienten och tillgodoser och samordnar patientens samlade behov av sjukgymnastik/fysioterapi.

En stor del av arbetet innebär att göra individuella funktions- och aktivitetsbedömningar, utforma och genomföra rehabiliteringsinsatser tillsammans med vårdtagare och personal samt förskriva medicintekniska hjälpmedel. I arbetet ingår även handledning av vårdtagare, anhöriga och personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som gärna har erfarenhet av och ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete i kommunens verksamheter. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är flexibel och serviceinriktad.

Körkort för bil krävs.

Utifrån de många kontakter uppdraget innebär samt dokumentering krävs det att du har god pedagogisk förmåga och att du kan uttrycka dig i tal och skrift. All dokumentation sker i våra IT-system och du har grundläggande datorkunskaper.
Erfarenhet av arbete inom kommunal rehabiliteringsverksamhet är meriterande

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Måndag till fredag, viss helgtjänstgöring kommer att bli aktuell utifrån samverkansavtalet med Region Skåne Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 374.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=822776c8-5dd9-405f-82e1-72b0ca78069f&publishCode=AMS&TK=95f1aa87-e563-49cb-ace9-b38b374de720
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg fysioterapeut, vikariat 100 %

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Din organisatoriska placering blir inom avdelning Hälsa- och stöd, enhet Rehabgruppen. I enheten finns ett härligt gäng med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelsassistent. Tillsammans arbetar vi för att förbättra och utveckla rehab/habiliteringen för patienter i Ystads kommun. Vi sitter tillsammans i Ystad vilket ger möjlighet till ett nära utbyte av erfarenheter. Gruppen arbetar nära tillsammans för att stärka kompetenser, samarbeta och ge våra kommuninvånare den bästa möjliga rehabiliteringen, på vårdboende och i ordinärt boende. Gruppen har också ett nära samarbete med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi möter personer med varierande diagnoser och i olika åldrar där äldre personer är den största gruppen. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och kvalitetsarbete och du får stora möjligheter till aktivt deltagande i detta.

Vi arbetar aktivt med mentor och introduktionsprogram i verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut ingår du i teamet runt patienten och tillgodoser och samordnar patientens samlade behov av sjukgymnastik/fysioterapi.

En stor del av arbetet innebär att göra individuella funktions- och aktivitetsbedömningar, utforma och genomföra rehabiliteringsinsatser tillsammans med vårdtagare och personal samt förskriva medicintekniska hjälpmedel. I arbetet ingår även handledning av vårdtagare, anhöriga och personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som gärna har erfarenhet av och ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete i kommunens verksamheter. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är flexibel och serviceinriktad.

Körkort för bil krävs.

Utifrån de många kontakter uppdraget innebär samt dokumentering krävs det att du har god pedagogisk förmåga och att du kan uttrycka dig i tal och skrift. All dokumentation sker i våra IT-system och du har grundläggande datorkunskaper.
Erfarenhet av arbete inom kommunal rehabiliteringsverksamhet är meriterande

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Dagtid. Måndag till fredag, viss helgtjänstgöring kommer att bli aktuell utifrån samverkansavtalet med Region Skåne Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse, upphör: 2019-01-12 .Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 373.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c0a20d2-d2aa-4bfb-936e-d9e990419e85&publishCode=AMS&TK=46e2d585-ec35-455b-a634-cd8cbc775a69
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Ystad

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Ystad
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

Helgjobb som reklamutdelare

SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Vellinge, Trelleborg, Ystad, Sjöbo, Tomelilla, Skurup, Svedala samt delar av Malmö.

Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag 8.00-20.00 / söndag 8.00-15.00. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Du väljer själv när på helgen du delar ut reklam inom ovan angivna tidsfönster.

Du måste ha fyllt 13 år. Till svårare distrikt behöver vi även äldre utdelare. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Vi ser helst att du ansöker via: www.delareklam.nu

Kontaktpersoner
Edina eller Caroline , 040 - 671 71 80


Vi söker dig som vill jobba med utdelning under helg. Du måste vara ansvarstagande och noggrann.
Du måste ha fyllt 13 år men du kan lika gärna vara 70 år, vi har jobb för de flesta som vill ha en extra inkomst!

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).
Svensk Direktreklam i Eslöv är ett av 39 lokala företag i Sverige. Vi ansvarar för att 251 000 hushåll i Skåne för sina tidningar, reklam och övriga trycksaker under helgen.
Vi har c:a 650personer som jobbar med utdelning för oss och över Sverige finns det nästan 10 000.
Svensk Direktreklam en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, men vi har anställda i alla möjliga åldrar.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Reklamdistributör/Reklamutdelare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.delareklam.nu
Epostadress: eslov@sdr.se
Övrigt: www.delareklam.nu
Arbetsplats: 
Adress: MARKNAD & SERVICE I SYD AB
PER HÅKANSSONS VÄG 34
24138  ESLÖV Sverige
Hemsida: http://www.delareklam.nu
  
Platsannons

Säljare tillfällig anställning 3-20 h/v Ystad

Du är engagerad och…
• Har viljan att sälja
• Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
• Arbetar hårt för att nå målen
• Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
• Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Då är du den vi söker.
Du ges möjligheter och…
• En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
• Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
• Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
• En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2500 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på "Ansök" knappen nedan för att ta kontroll över din karriär.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidUpp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: https://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED7BADE83F7471E40E9
Epostadress:
Övrigt: OBS! Vi tar INTE emot ansökningar via mail
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studentmedarbetare till Enhet för Verksamhetsnära IT-stöd

Gör skillnad. Varje dag.

Hälso- och sjukvården i Region Skåne är indelad i fyra sjukvårdsförvaltningar. Skånevård Kryh är en av dessa och är indelad i tre divisioner: Kirurgi, Specialiserad Närsjukvård och Primärvård. Förvaltningen innefattar också Ungdomsmottagningarna och ASIH (Avanceras Sjukvård I Hemmet) för hela Region Skåne som ingår i Division Primärvård.
Förvaltningen Skånevård Kryh omsätter 4,8 miljarder per år och har cirka 4 700 medarbetare.

Inom Staben för verksamhetsnära stöd och utveckling – Kryh, där Enheten för verksamhetsnära IT-stöd ingår, arbetar vi övergripande med verksamhetsutveckling och kvalificerat stöd till förvaltningsledning. Vi har ett kul men utmanande uppdrag inom eHälsa, nämligen att införa 1177 vårdguidens e-tjänster och behandlingsinsatser på distans med patienter. Både medarbetare och patienter ska finna det naturligt att använda digitala lösningar vid kontakt med vårdcentral, specialistmottagning.

Förvaltningen har målet att regionen ska kunna ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och finna nya lösningar och arbetssätt så att vi även i fortsättningen kan erbjuda våra patienter hög tillgänglighet och insatser av god kvalitet. Vår ambition är att, med utgångspunkt i Region Skånes e-hälsostrategi, bli den mest framgångsrika förvaltningen i Region Skåne.

Som studentmedarbetare i Region Skåne erbjuder vi dig en arbetsplats i ständig utveckling där du får möjlighet att praktisera dina akademiska kunskaper i projekt inom bland annat kommunikation, HR, ekonomi och kultur. Projektet studentmedarbetare syftar till att underlätta övergången från studier till arbete för dig som student och samtidigt stärka Region Skånes betydelse som framtida arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra i vår utvecklingsresa?

Som studentmedarbetare på Enheten för verksamhetsnära IT-stöd kommer du att arbeta med olika aktiviteter för att öka användandet av 1177 vårdguidens e-tjänster. Ditt uppdrag är att planera och genomföra stöd till verksamheten, bland annat genom att informera, utbilda och inspirera medarbetare och patienter. Arbetet innebär resor inom Skåne för att vara på plats på våra olika mottagningar. Du kommer utgå från Ystad, Kristianstad eller Hässleholm.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta cirka 10-15 timmar i veckan enligt överenskommelse. Utbildningar med yrkesförlagd praktik i vården omfattas inte av studentmedarbetarprojektet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har läst minst 60 högskolepoäng inom IT, samhällsvetenskap, beteendevetenskap, kommunikation alternativt annan för projektet relevant utbildning. Du har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har god språklig förmåga i svenska och engelska språket i så väl tal som skrift samt erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office-paketet. Du ska även ha bra IT-kunskaper, gärna om 1177.se.

Som person är du intresserad av samspelet mellan teknik och människa och har god känsla för att sätta dig in i användarens upplevelse. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, kan inspirera och på ett pedagogiskt sätt förmedla ett budskap. Du är ansvarsfull, drivande och självgående.

Förutom din elektroniska ansökan ber vi dig att bifoga ett Ladok-utdrag som styrker att du har läst minst 60 högskolepoäng av en pågående utbildning inom för tjänsten relevant område.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Testledare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde januari 2018 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743097
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6d333c77-031f-4390-a1e2-3f4af66b6e37&publishCode=AMS&TK=7f2e3b6a-3927-4c13-8026-0012a6efa79d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, förvaltningsledning
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

BILMEKANIKER CITROËN

Företaget är verksamma inom bilförsäljning och bilreparation.

Nu sökes en bilmekaniker med minst ett par års erfarenhet. Svenska skall vara god i tal och skrift då utbildningar sker på löpande fot och skall slutföras genom ett prov. Gärna god kännedom för Citroén bilar då verkstaden är auktoriserad.

Utbildning är meriterande men inget krav, dock krav på erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/ Tillsvidare med inledande provanställningAvtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@autotech-js.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Autotech Citroën

27150  YSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Köksmästare

Om Upp eller Ner:

Restaurang Upp eller Ner är beläget i kärnan av Ystad och som namnet antyder hittar du Uppe vår trivsamma matsal och Nere vår genuina, mysiga pub. Under sommaren har vi en härlig uteservering anpassad för de flesta väder. Vi vill påstå att vi har något för alla tillfällen. Med vår grill i centrum levererar vi innovativa matkombinationer. Vi tycker om att ligga i framkant med gastronomiska trender, att vara nyskapande i våra upplägg och att ständigt utveckla vårt koncept.

Upp eller Ner är en dynamisk restaurang som utvecklas i takt med omvärlden. Vi byter meny efter årstiderna för att ta tillvara på dess råvaror, erbjuder dig som gäst allt från grillade kötträtter till veganmenyer och givetvis strävar vi efter att använda så mycket närproducerade råvaror som möjligt.

Du behöver:

Vår köksmästare kommer på Österlenskt vis kombinera kreativitet, ledarskap och passion i en smakfull och lyckad kompott. Hos oss får du möjlighet att driva och utveckla vårt kök med målet att ge såväl våra trogna stamkunder och sommarturister en upplevelse vare sig det är vardag eller fest. Du kommer att tillreda möjligheter som gör att våra starka varumärken, restaurangerna Litemer och UppellerNer, fortsätter att vara högt upp i våra gästers medvetande när det gäller mat och upplevelse. Hos oss tar du ett totalansvar när det gäller att kombinera mat, dryck, kreativa menyer med ekonomi, inköp och personal. Du kommer, med stor frihet, själv kunna styra ditt arbete och dina arbetstider hos oss. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra restauranger fortsätter utvecklas positivt inom alla plan.

Vi behöver:

Vi letar efter ingredienser såsom

- Karaktär
- God kommunikationsförmåga
- Kreativitet
- Ekonomiskt sinne
- 3 års erfarenhet som Köksmästare eller
- 5 års erfarenhet som kock
- Eget favoritkök efter tycke och smak

Du drivs av möjligheten att genom kunskap och erfarenhet fortsätta utveckla ett redan lyckat koncept till nya nivåer. För dig är teamet den viktigaste ingrediensen, som i sin tur leder till att även dina egna styrkor, kan användas på rätt vis. Ditt ledarskap är energirikt och stöttande. Samtidigt går du själv i bräschen när det gäller att få ihop en helhet i ett väl fungerande och koncentrerat kök.

Gör så här:

I denna rekrytering samarbetar Upp eller Ner och Litemer med HIREQ. Skicka in din ansökan till HIREQ via länken nedan eller på hireq.se. För ytterligare frågor kring denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKöksmästare TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=460
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Köksmästare

Om Restaurang Litemer:

Restaurang litemer grundades 2004 och håller till i den anrika mässen på Ystads Regemente. Vi huserar i det som under sent 1800-tal fram till nedläggningen var marketenteri och mäss för det dåvarande militärförbandet. Vi är stolta över att våra lokaler än idag används till detsamma som för 100 år sedan. Vi serverar lunch på vardagarna, arrangerar fester på kvällarna och nattklubb på helgerna. Vi erbjuder även catering och arrangerar gärna din konferens, privat- eller företagsfest.

Vi behöver:

Vår köksmästare kommer på Österlenskt vis kombinera kreativitet, ledarskap och passion i en smakfull och lyckad kompott. Hos oss får du möjlighet att driva och utveckla vårt kök med målet att ge såväl våra trogna stamkunder och sommarturister en upplevelse vare sig det är vardag eller fest. Du kommer att tillreda möjligheter som gör att våra starka varumärken, restaurangerna Litemer och UppellerNer, fortsätter att vara högt upp i våra gästers medvetande när det gäller mat och upplevelse. Hos oss tar du ett totalansvar när det gäller att kombinera mat, dryck, kreativa menyer med ekonomi, inköp och personal. Du kommer, med stor frihet, själv kunna styra ditt arbete och dina arbetstider hos oss. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra restauranger fortsätter utvecklas positivt inom alla plan.

Du behöver:

Vi letar efter ingredienser såsom

- Karaktär
- God kommunikationsförmåga
- Kreativitet
- Ekonomiskt sinne
- 3 års erfarenhet som Köksmästare eller
- 5 års erfarenhet som kock
- Eget favoritkök efter tycke och smak

Du drivs av möjligheten att genom kunskap och erfarenhet fortsätta utveckla ett redan lyckat koncept till nya nivåer. För dig är teamet den viktigaste ingrediensen, som i sin tur leder till att även dina egna styrkor, kan användas på rätt vis. Ditt ledarskap är energirikt och stöttande. Samtidigt går du själv i bräschen när det gäller att få ihop en helhet i ett väl fungerande och koncentrerat kök.

Gör så här:

I denna rekrytering samarbetar Upp eller Ner och Litemer med HIREQ. Skicka in din ansökan till HIREQ via länken nedan eller på hireq.se. För ytterligare frågor kring denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKöksmästare TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=459
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Löderups hemtjänstgrupp söker undersköterska till långtidsvikariat

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda
arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Hemtjänstgruppen Löderup/Köpingebro arbetar på natursköna Österlen i och kring orterna Löderup och Köpingebro.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull vardag för brukarna inom hemtjänstgruppen i Löderup/Köpingebro.

Hemtjänstgruppen utför insatser både enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Insatser enligt Socialtjänstlagen beviljas genom bistånd av kommunens biståndshandläggare. Du ska tillgodose den boendes individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen.

Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga och deltar aktivt i teamarbetet.

I ditt arbete ingår löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner.
Som anställd hos oss är Du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen i Ystads Kommun. Vikariatet innebär arbete dagar, kvällar och helger.

Tunga lyft förekommer.
Ensamarbete kan förekomma.
Du transporterar dig med kommunens bilar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Vi söker dig med det stort intresse för äldre och människor med funktionsnedsättning.
Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom hemtjänst.
Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning. Körkort är ett krav likaså goda kunskaper i svenska.

Tillsättning i januari, tjänsterna kan komma att tillsättas innan angivet tillträdesdatum. Meriterande med erfarenhet av hemtjänstarbete.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Vikariat på 90% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 , upphör: 2019-01-15 Med möjlighet till förlängning. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 372.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9df5b289-a150-4f26-9438-9b12f566a93b&publishCode=AMS&TK=66b3c313-60c1-4f44-b7a3-f20061f55c5d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till Lyktan

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Lyktans gruppboende är riktat till personer med demenssjukdom, det finns 18 lägenheter fördelat på 2 enheter. Lägenheterna är på ca 40 kvadratmeter och har ett litet pentry. Från Lyktan har man promenadavstånd till centrum och Sandskogen med sin fina natur. Boendet har gemensamt kök och vardagsrum på varje plan samt gemensam liten trädgård på första plan. Frukost och kvällsmat tillagas på enheterna, middagarna beställs från Väderleksvägens restaurang.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att bevara och utveckla brukarens egna resurser utifrån ett salutogent synsätt. De biståndsbedömda insatserna består av personlig omvårdnad, städ, måltidsinsatser, ledsagning etc. samt HSL-delegerade arbetsuppgifter så som läkemedelshandräckning. Du ska bidra till att skapa en trivsam atmosfär för brukarna. Gemensamma aktiviteter anordnas dagligen och du är en viktig länk för att göra utbudet attraktivt. Ensamarbete förekommer och likaså tunga lyft.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull vardag för de boende på Lyktans gruppboende.
Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Två tjänster. En med tillsättning 1/2-18 och den andra med tillsättning 1/4-18., upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 370.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=68e8eafd-9203-47fe-8581-04b4a8fbce1f&publishCode=AMS&TK=6e57b44e-d65b-4146-9a44-ba6372170af9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medtränare för barnidrott

Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med vår huvudledare leda Knatteskuttpassen i Ystad utifrån Knatteskutts egna koncept. Barnen är mellan 2-7 år.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Ansökan skickas in via följande länk:
http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt

Vi söker dig som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.

Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare
Du har ledarerfarenhet

Knatteskutt Idrott är Sveriges största idrottsskola för barn och är en av fyra verksamheter som arrangeras av Sweden Sport Academy. Förutom Knatteskutt Idrott arrangerar Sweden Sport Academy: Knatteskutt Dans, Star Dance och Sweden Sport Camps.?
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Lärare tidigare år till Sövestad skola

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Sövestad skola är en liten F-6 skola belägen i utkanten av Ystad. För närvarande finns 135 elever på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är behörig grundskollärare i ämnena Ma, Sv, Idrott

Du kommer ingå i arbetslag 4-6.

Nu söker vi dig som vågar utmana våra elevers nyfikenhet och kreativitet. Din förmåga att skapa bra relationer, motivera och samarbeta blir din insats.

Att tänka nytt, göra viktigt på riktigt, prova, våga misslyckas, hitta ovanliga lösningar, planera tillsammans, skapa tillfällen att träna kunskaper, ha höga förväntningar, visa ett ledarskap och vara del i att göra varandra bättre varje dag, ge möjlighet att lära i ett sammanhang blir en del av din vardag.

Du kommer att ingå i ett team med pedagoger och elever från Fklass till åk 6.

Nyfikenhet och mod är din drivkraft. Att eleverna står i centrum och får vara med och ha ett reellt inflytande över sin utbildning är en självklarhet för dig.

Meriterande är om du har stor vana att arbeta med digitala verktyg, kollegialt lärande samt formativ bedömning och vill vara med att utveckla dessa områden på vår skola.

KVALIFIKATIONER
Behörig och legitimerad grundskollärare tidigare år.

Vi söker dig som vill vara med och driva skolutveckling på riktigt, är kreativ och tänker nytt. Legitimerad Grundskollärare.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Ferieanställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-12 Enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 371.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=37bf7e0d-5c9f-4775-9a1c-882822e08907&publishCode=AMS&TK=165b18d3-71fc-46d4-94cc-7ea94d7bcb8f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida: http://www.ystad.se/skola/grundskola/grundskolor-i-ystad/sovestads-skola/
  
Platsannons

Arbetsmarknadskoordinator

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som arbetsmarknadskoordinator ingår du i ett team som ska arbeta med arbetssökande nyanlända, långtidsarbetslösa och ungdomar. I arbetet ingår att kontinuerligt följa upp och vid behov initiera uppdateringar av planer och planeringar i syfte att förkorta tiden ut till arbete eller studier. Motiverande insatser, både i grupp och enskilt, är en viktig del i detta.
I arbetsuppgifterna ingår också mycket kontakter med myndigheter, företag och andra aktörer.KVALIFIKATIONER
Som person är du lösningsfokuserad och ser möjligheter i alla människor. Din sociala kompetens är mycket viktig. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Insikt i och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kommunhandläggare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Möjlighet till deltid Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-12-31 Möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 368.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b92add5-6688-43c5-9f02-c4aaf057717c&publishCode=AMS&TK=a5971528-f953-4486-8e5f-9cbee443bd1e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Är du vår nya Exportsäljare?

Purus AB är en av Skandinaviens ledande aktörer inom VVS. Koncernen arbetar inom fyra produktområden: Golvbrunnar och rännor, Inomhusavlopp, Rostfri Sanitet samt Rostfri inredning

Purus internationella framgångar ökar och vi ser en stor efterfrågan på våra produkter, därför söker vi nu en ny exportsäljare till vårt team.
Fokus är aktiv verksamhet för att bearbeta nya kunder samt utöka tillgängligheten för befintliga kunder.

I rollen som exportsäljare kommer du att arbeta med att öka försäljningen, servicen och tillgängligheten för Purus exportmarknad.
Detta kommer att ske både från Ystads kontoret och ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter blir försäljning, teknisk rådgivare, CAD-ritning, kalkyler, offerter, uppföljning, orderhantering och fakturering m.m.

Kompetensprofil:

Du har dokumenterad erfarenhet från framgångsrikt arbete med aktiv försäljning via telefon och kundbesök, gärna från köksförsäljning eller/och byggbranschen.

Du är proaktiv och strukturerad samt gillar att alltid vara ett steg före och att överträffa kundens förväntningar.

Du kan uttrycka dig mycket väl på engelska i tal och skrift. Fler språk är önskvärt. Vi ser gärna en utländsk härkomst och mångkulturell erfarenhet, du får gärna vara uppvuxen eller varit bosatt i annat land än Sverige. Det är en bra om du är berest och lite världsvan.

Vad erbjuder vi:

Ett spännande arbete med fart och fläkt för dig som brinner för att ge service där din insats ger nöjda, återkommande kunder. I samråd med teamet skapar du goda förutsättningar för långsiktiga relationer.

En möjlighet att vara med och utvecklas med en verksamhet som befinner sig i en mycket positiv spiral. Exporten växer och vi har tydliga mål för de kommande åren.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Internationell säljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: john.liden@purus.se
Övrigt: Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta John Lidén 070-3752980 eller Niklas Jönsson 010-4144996 Vi kommer att intervjua löpande och vill gärna att du snarast sänder din kortfattade ansökan på Engelska med CV
Arbetsplats: 
Adress: BLS Polymer AB

27139  YSTAD 
Hemsida: http://www.purus.se
  
Platsannons

Specialpedagog och fritidskonsulent, Barn- och ungdomshabiliteringen, Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och unga upp till 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen kan bero på rörelsenedsättning, autismspektrumtillstånd och/eller intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning). Vi arbetar i tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Vårt arbetssätt är familjecentrerat vilket innebär att barn, föräldrar och nätverk har full delaktighet i barnets habiliteringsplanering. Utifrån denna planerar och utvärderar vi insatser till barn och familj. Vi är 20 anställda på enheten och vi arbetar i två team; Team A (autism) och Team RI (rörelsenedsättning och intellektuell funktionsnedsättning).

Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Är du som specialpedagog intresserad av att jobba för att barn och unga med funktionsnedsättning ska ha en aktiv fritid? Då har vi den optimala tjänsten för dig.

Tjänsten innebär att du arbetar som fritidskonsulent 50% i båda teamen och som specialpedagog i Team A 50%.

Som fritidskonsulent i barn- och ungdomshabiliteringen samarbetar du med externa samarbetspartners som handikappföreningar, kommunens fritidsförvaltning och det lokala föreningslivet. Alla medarbetare i verksamheten är väl medvetna om vikten av en aktiv fritid men där du som fritidskonsulent har ett extra ansvar för att lyfta fritidsfrågorna i diskussioner så att varje patients fritidsbehov blir tillgodosett. Du ger fritidsrådgivningar till föräldrar och barn/unga samt fritidskartläggningar för att hitta det som barnet/den unge är intresserad av. Utifrån dessa kartläggningar kan du tillsammans med föreningar starta upp anpassade grupper eller lotsa barnet/den unge vidare till redan etablerade grupper. Du ger också information om funktionsnedsättning till föreningarnas ledare och tränare. I ditt uppdrag ingår också att arbeta med fritidsfrågor för vuxenhabiliteringen samt syn-, hörsel och dövverksamheten.

Som specialpedagog hos oss är du teamets pedagogiska röst. All personal jobbar för barnets delaktighet i sin habilitering men du som specialpedagog har ett extra ansvar att hjälpa dina kollegor med hur barnet blir delaktigt på bästa sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att kartlägga och bedöma barns förmåga till lek, inlärning, kommunikation, samspel och delaktighet. De specialpedagogiska insatserna syftar till att öka barnets möjlighet att utvecklas inom dessa områden. Att få en fungerande vardag betyder ofta hjälp med struktur och rutiner, något du ofta konkret hjälper föräldrarna med. Du handleder och ger råd till föräldrar och nätverk så att barnet blir bemött på bästa sätt. Vidare håller du i gruppverksamhet och medverkar vid utbildningar till såväl barn och unga som till föräldrar.

Vi är en verksamhet som är mån om våra anställdas utvecklingsmöjligheter. Därför finns möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag. En del av dessa uppdrag är riktade mot den egna yrkesprofessionen medan andra uppdrag kan gälla till exempel kvalitetsregister, resursteam eller prioriteringsarbete. Du har även möjlighet att ansöka om att få vara med att skriva EBH-arbeten (evidensbaserad habilitering) eller FoU-rapporter (forskning och utveckling).

KVALIFIKATIONER
Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Vi välkomnar dig som har specialpedagogutbildning, gärna med fritidspedagog som grundutbildning. Har du erfarenhet av arbete med barn eller ungas fritid är det meriterande. Likaså är det en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar med funktionsnedsättning. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga då du, förutom teamarbetet på enheten, även kommer att samverka med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, socialtjänst samt barn- och ungdomspsykiatri. Andra personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att du är strukturerad, ordningsam och vet hur du ska planera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

Anställningsintervjuer kommer att hållas fredagen den 2 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Fritidskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstider: Dagtid. Måndag, onsdag och torsdag kl.08:00-16:30, tisdag kl.08:00-18:30 och fredag kl.08:00-14:30. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: A741401
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41e11eaa-11c0-43bb-8113-599bfb3e9293&publishCode=AMS&TK=1fb644e1-a1d1-45cd-9121-5f998b1760a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel, Habilitering och Rehabilitering
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elevassistent till Praktiska Gymnasiet Ystad

Vi söker en elevassistent till en av våra elever som har behov av din hjälp. Eleven går på vårt byggprogram där man utbildas för att bli bra byggnadsarbetare. Du kan börja snarast och är hungrig på att hjälpa en jobbsugen talang. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleven dit!
Tjänsten innebär att du följer din elev på lektioner och raster och hjälper till att uppfylla kraven i gällande läroplan. Du kommer även att vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.


Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande skolmiljö där alla är välkomna.Vi söker dig som har ett stort tålamod och erfarenhet av arbete med ungdomar. Du ser en utmaning i att arbeta med ungdomar i svårigheter. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av ungdomar med autistism eller uppmärksamhetsstörningar. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att arbeta med ungdomar och som har ”din” elevs bästa i fokus.
Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. På Praktiska Gymnasiet i Ystad har vi en öppen dialog och mycket trevligt tillsammans. Vi alla tror och verkar för att vi har roligt på jobbet och vi följer parollen ”ensamma är vi inte starka –tillsammans är vi det”


Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är en av de ledande aktörerna i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Praktiska i Ystad är en lugn och trevlig gymnasieskola med ca 180 elever fördelade på fem yrkesprogram – Bygg- & anläggning, VVS- & fastighet, El- & energi, Vård- & omsorg samt Hantverksprogrammet/hår- & makeupstylist & hudvård. Ett engagerat arbetslag bestående av 18 lärare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är på 40% och tidsbegränsad med start snarast till och med 2018-06-18 med möjlighet till förlängning. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: "Elevassistent"
Webbplats:
Epostadress: gert-ove.sigurdhsson@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev. Sista dag för ansökan är 2017-01-14, men vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, var därför snabb in med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 9260
40096  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/ystad
  
Platsannons

Utbildningsanställning för barnmorska, VO Obstetrik och gynekologi i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med ett brett utbud av specialiserad planerad vård och en akutverksamhet dygnet runt. Vi erbjuder hälso- och sjukvård som kännetecknas av hög kvalitet, tillgänglighet, helhetssyn och omtanke. Vi arbetar strategiskt för att förbättra våra rutiner och system, enligt principerna om ISO och Lean.

BB i Ystad är en kombinerad förlossnings-, BB- och neosamvårdsavdelning. I Ystad föds cirka 1300 barn varje år från graviditetsvecka 35+. På BB vårdas kvinnor efter normal och komplicerad förlossning samt kvinnor med graviditetskomplikationer. På avdelningen för neosamvård tar vi hand om både mor och barn i behov av lättare neonatalvård, det vill säga barn som är i behov av kortare andningshjälp med SiPAPP, intravenös antibiotika, sondmatning och ”solning”.


ARBETSUPPGIFTER
Som en del av Region Skånes kompetensutvecklingsinsatser för sjuksköterskor finns nu möjlighet att erhålla en specifikt riktad satsning gällande utbildningsanställning inom Obstetrik och gynekologi inriktning Barnmorska. Utbildningsanställningen är förlagd inom KRYH Division Kirurgi VO Obstetrik och gynekologi med placering på Förlossnings- och BB-avdelning i Ystad.

Utbildningsanställning kan du söka om du har kommit in, alternativt sökt in till Barnmorskeprogrammet 90 hp på helfart med start vårterminen 2018.

En utbildningsanställning innebär studier vid lärosätet på helfart och klinisk utbildning/praktik hos arbetsgivaren på helfart, under 12 veckor efter genomförd Barnmorskeutbildning. Du bemannar ingen egen schemarad. Den kliniskt förlagda delen av anställningen planeras i dialog med din närmsta chef och med stöd av studierektor för specialistutbildningar. Den kliniska utbildningsplanen utgår ifrån dina nuvarande kompetenser och erfarenheter med specificerade kliniska utbildningsdelar som främjar den nya befattningen inom specialistområdet.

Under hela Utbildningsanställningen behåller du din lön. Du har rätt till avtalsenlig semester och är med i den vanliga lönerevisionen.
Efter Utbildningsanställningens slut, erhåller du anställning som legitimerad barnmorska helt i enlighet med din nya kompetens.
Vid tillträdet av Utbildningsanställningen (tidsbegränsad anställning) erhåller du också en anställning som sjuksköterska tillsvidare inom verksamhetsområdet, som är vilande under tiden som utbildningsanställningen pågår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
Du har minst två års klinisk erfarenhet och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Obstetrisk och gynekologisk vård.

Du har sökt och kommit in på Barnmorskeprogrammet 90hp på helfart med start vårterminen 2018.

Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi tror att du har ett tydligt utvecklingstänk, goda pedagogiska förutsättningar och att du tycker att detta verkar vara ett utmanande och stimulerande sätt att läsa din specialistutbildning på. Som person är du flexibel, vill arbeta i tvärprofessionella team och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: A740442
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84456b31-f68e-452d-a496-05f2c7c93043&publishCode=AMS&TK=b0974cf9-4c58-40b7-b266-b8c522471276
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, kirurgi
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Serviceinriktad ekonomiassistent

Om Lundgrens Bil:

Sedan vi 1984 startade Lundgrens Bil AB,har vi successivt utvecklats till att idag vara en av de ledande fullservice-anläggningarna i regionen. 1990 flyttade vi till våra nuvarande moderna lokaler. Vi är auktoriserade återförsäljare för Ford och Hyundai vilket ställer stora krav på oss vad gäller kvalitet, kompetens och en god kundbehandling.

Nu söker vi en serviceinriktad ekonomiassistent med ansvar för både löpande redovisning och kassa/växel.

Arbetsbeskrivning:

I denna varierande roll kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och ha ansvar för kundreskontra. Du är också företagets ansikte och röst utåt, då kassa och växel är en stor del av dina arbetsuppgifter. I rollen ingår även andra administrativa arbetsuppgifter såsom lösen av restskulder och handhavande av ansökan till Ford-kort. Du kommer att arbeta i team med företagets ekonomiansvarig och ni avlöser varandra under ledigheter.

Profil:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med löpande redovisning. Du är dessutom en person som älskar att ge god service och trivs som bäst när du får kombinera ekonomi och administration med kundkontakter. Det är därför av yttersta vikt att du kan hantera många saker samtidigt. Ordning och reda är ditt signum samtidigt som du är en flexibel person som gillar att lösa problem. Självklart är du van vid att hantera IT-system, och har lätt för att sätta dig in i nya om det skulle behövas.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Lundgrens Bil med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=452
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i svenskt teckenspråk för hörande till Ystad Gymnasium

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.ARBETSUPPGIFTER
Du har ansvar för undervisning i svenskt teckenspråk för hörande i två elevgrupper. Du är också lärare i ett arbetslag och i uppdraget ingår att kommunicera mål och utveckling med elever, personal och vårdnadshavare, samt att dokumentera, följa upp och utvärdera ditt arbete.

I arbetet bidrar du aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är antingen är behörig att undervisa i svenskt teckenspråk för hörande eller har reell kompetens för detta.

Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta flexibelt med både lärare och elever. Vi fäster stor vikt vid din personliga förmåga att genom tydligt ledarskap motivera och engagera eleverna till goda resultat. Om du har erfarenhet av att arbeta digitalt i din undervisning ses detta som meriterande.


ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 30% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-10 Observera att anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför inkomma med din ansökan skyndsamt., upphör: 2018-06-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 367.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5541a222-4bd7-460a-9407-739238ce2d5f&publishCode=AMS&TK=921de59b-0815-4fce-97e9-ef30e3bf187d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida: http://www.ystadgymnasium.se
  
Platsannons

C-Chaufför för extraarbete på helger

Om tjänsten
Är du C-Chaufför och vill arbeta extra på helger? Då ska du söka detta meriterande extraarbetet hos oss på Logent!


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att leverera nybakat bröd till livsmedelsbutiker i Ystadområdet. Arbetet är förlagt varannan lördag och arbetstiden är 06.30-13.30.
Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning och är ute efter ett extraarbete varannan lördag.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav
- C-körkort
- Säljande personlighet
- Digitalt färdskrivarkort
- Yrkeskompetensbevis
- Kunna flytande svenska i både skrift och tal

Då du kommer använda dig av en handscanner är tidigare erfarenhet av detta meriterande.

Eftersom vi tillämpar löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 2351
Webbplats: http://logent.se/karriar/lediga-jobb/ansokan/?jobid=2351
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Logent AB
St Nygatan 29
12030  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.logent.se
  
Platsannons

Vård och omsorg söker undersköterskor och vårdbiträden till timanställning

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad? Då har vi extrajobbet för dig!

Som undersköterska och vårdbiträde inom Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att utveckla och stödja brukare så att de kan leva ett så självständigt liv så möjligt. Du stöttar dem i deras vardag och din arbetsdag varierar beroende på vad brukarna önskar och behöver hjälp med. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att hjälpa till med bland annat personlig hygien, städning, måltider och socialt umgänge samt delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshandräckning.

Inom Ystads kommun finns det flera olika enheter att arbeta på. Du kan komma att arbeta antingen på ett boende där brukare med funktionsnedsättningar eller demenssjukdom bor, eller hos brukare som bor kvar hemma men som behöver stöttning i vardagen. Ensamarbete förekommer och likaså tunga lyft.

Arbetstiderna varierar men generellt sett kommer du att arbeta både dagar, kvällar, vardagar som helger. Verksamheternas behov och din tillgänglighet styr när och hur mycket du arbetar. Börjar du som timvikarie och söker sommarjobb inom äldreomsorgen 2018 kan sommarvikariat säkras redan i vår.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är undersköterska eller går Vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet, detta är dock inget krav utan vi välkomnar alla sökande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God datorvana krävs för dokumentation kring de personer du kommer att hjälpa. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett måste. Är du intresserad av att arbeta inom hemtjänsten behöver du kunna cykla och det kan även krävas B-körkort.

Vi söker driftiga och lyhörda personer som har ett genuint intresse för äldre och människor med demenssjukdom och funktionsnedsättningar. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, är omtänksam, empatisk och ser nya förutsättningar som en positiv utmaning.

Vi hoppas att du vill få en givande tid med oss i Ystads kommun. Rekryteringsarbetet sker löpande.ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. 50-100% Tidsbegränsad anställning, upphör: Timanställning vid ordinarie personals frånvaro.Timlön Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
Referens: 366.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7327d073-72b3-4514-af49-58c41e1ec6b8&publishCode=AMS&TK=52e668c4-f8ac-41f4-bbe5-59fff258e560
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SRB söker Merchandiser till kosmetikauppdrag i Ystad med omnejd

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Du kommer att vara en del av vår merchandiseorganisation och arbeta med kampanjinsatser med ommallning efter planogram, varupåfyllnad, frontning och rapportering i bl.a H&M, Kicks och Åhlénsbutiker. Du kommer att arbeta med välkända kosmetikprodukter. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person och som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med upplockning av kosmetikaprodukter och att malla om sminkmöbler ca 10-15 h/vecka i Ystad med omnejd. Arbetet kommer förläggas under vecka 5-8. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även vara tillgänglig för utbildning i Stockholm tisdag 23 januari. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har ett intresse för kosmetika samt har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, kosmetika, smink

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://fm.webforum.com/srbgruppen/form.asp?sid=467627083
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: SRB Gruppen AB/Malmö
Kungsgatan 27
11156  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  

Platsannons

Efterjusterare/polerare

AB Betscharts Billackering är en modern lackeringsverkstad, där dina arbetsuppgifter framförallt kommer att vara justering och polering efter lackering av fordon.

Vi söker nu för omgående anställning en efterjusterare/polerare med grundläggande utbildning och/eller erfarenhet inom yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att säkerställa att slutprodukten håller en god kvalité är det viktigt att du är noggrann och detaljorienterad.

AB Betscharts Billackering i Ystad driver en modern lackeringsverkstad som till största delen arbetar med försäkringsskador. Ambitionsnivån är hög gällande miljösatsningar på både den inre och yttre miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Slipare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Justerare/polerare
Webbplats:
Epostadress: sjoboautoplat@sjobo.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Betscharts Billackering, AB
Norra Koboltgatan 14
27139  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biomedicinska analytiker till VO Klinisk kemi i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk kemi är ett verksamhetsområde (VO) inom förvaltningen Medicinsk service i Region Skåne. På Klinisk kemi i Ystad utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning och remisshantering. Verksamheten bedrivs dygnet runt. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker. Tjänstgöring på Klinisk kemi i Simrishamn kan förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi två biomedicinska analytiker till vår utvecklande enhet som präglas av kollegor med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter innefattar följande:

• Utföra kliniska kemiska- och hematologiska analyser på automatiserade analysinstrument
• Bedöma och tekniskt godkänna analysresultat
• Felsökning av tekniska problem
• Utföra provtagningar på vuxna och barn
• Remisshantering
• Utföra blodgruppsserologiskt arbete samt blodtappningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av arbete inom klinisk kemi, transfusionsmedicin och/eller provtagning. Därtill är kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vidare har du en positiv attityd och visar respekt gentemot såväl patienter som kollegor. Det är även av stor vikt att du har ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt samt trivs med att arbeta både självständigt och i en arbetsgrupp. Därutöver ser vi positivt på om du är van att på egen hand inhämta information från tillgängliga informationskällor och arbeta under jourtid. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen.

Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Biomedicinsk analytiker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstider: Dag, kväll, natt och helg. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740857
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bb7c36b-5f34-4c19-98e1-3d6267d54a43&publishCode=AMS&TK=bffb7d5d-4dc1-4ada-a0b3-227bfeae5092
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek Ystad

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

En god arbetsmiljö

Att bo och jobba i Ystad innebär en rad privilegier som  bidrar till att skapa en stimulerande och trivsam miljö. Här finns en rik historia, härliga naturupplevelser, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Blott en dryg timme bort ligger den pulserande storstaden Köpenhamn och på cykelavstånd åt andra hållet breder magiska Österlen ut sig. Utmärkta kommunikationer med såväl buss som tåg.

Du är en nyckelspelare

Ystad brukar beskrivas som den lilla staden med de stora möjligheterna. Som en av medarbetarna på Kronans Apotek i Ystad är du nyckeln till att förverkliga visionen om 100% nöjda kunder, varje dag. Hos oss möts du av en arbetsgivare som tror på dig och din förmåga att utvecklas. 

Vad du kan förvänta dig av oss? 

Våra medarbetare är grundstenen i vår verksamhet. Därför jobbar vi aktivt med att ge våra medarbetare förutsättningar för att må bra, både på jobbet, och utanför. Vi tror att grunden till det stavas utvecklande och roligt arbete med samarbete och öppenhet kollegor emellan, tid för återhämtning på semestern och en bättre hälsa för våra medarbetare.

 Vad vi förväntar oss av dig? 

Vi vill att du ska känna stolthet i att efterleva våra värderingar. Du ska vara öppen, ansvarstagande, ta egna initiativ, samarbeta och sprida glädje. Du ska se varje kundmöte som en möjlighet att göra stordåd. Du ska ta ansvar för din egen utveckling. Vi ger dig verktygen, men du måste vilja och driva själv. Och så ska du ska ha kul på vägen!

  
Som Läkemedelsspecialist på Kronans Apotek är du vår, apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner. Med främsta ansvar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog. Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder.


Ansvarsområden


• Professionell rådgivning/konsultation med kund och försäljning av receptbelagda läkemedel.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Arbeta för bästa möjliga service, positiv atmosfär och för ordning och reda på apoteket.
• Arbeta med och underhålla ett effektivt och fungerande lager på apoteket.
• Etablera/utveckla lokala förmånliga samarbeten på marknaden för Apoteket.Personlig profil


• Professionell, social, lyhörd och konsultativ i dina kundmöten.
• Öppen, ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel i arbetet mot dina kollegor.
• Förmåga att både arbeta självständigt med egna initiativ och samarbeta med kollegor.
• Intresse för rådgivning, kundmöten, försäljning, nå mål och för att skapa goda resultat.
• Vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö och utvecklas tillsammans med oss.


Du delar våra värderingar Ansvar, Initiativ, Öppenhet, Samarbete och Sprida Glädje.

Bakgrund• Utbildad farmaceut dvs. legitimerad receptarie eller apotekare


Sista ansökningsdag:  2018-01-20
Anställningsform: heltid 40 h/v
Tillträde:  2018-03-01 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Gunvor Wivast 070-198 11 82

Fackliga representanter: Sveriges Farmacevter, Birgitta Berntsson och Unionen, Gunilla Andersson

Säljsamtal undanbedes!

 

 

 

 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2675
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Stora Östergatan 11
27142  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Specialpedagog och fritidskonsulent, Barn- och ungdomshabiliteringen, Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och unga upp till 18 år som har en varaktig funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen kan bero på rörelsenedsättning, autismspektrumtillstånd och/eller intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning). Vi arbetar i tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Vårt arbetssätt är familjecentrerat vilket innebär att barn, föräldrar och nätverk har full delaktighet i barnets habiliteringsplanering. Utifrån denna planerar och utvärderar vi insatser till barn och familj. Vi är 20 anställda på enheten och vi arbetar i två team; Team A (autism) och Team RI (rörelsenedsättning och intellektuell funktionsnedsättning).

Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Är du som specialpedagog intresserad av att jobba för att barn och unga med funktionsnedsättning ska ha en aktiv fritid? Då har vi den optimala tjänsten för dig.

Tjänsten innebär att du arbetar som fritidskonsulent 50% i båda teamen och som specialpedagog i Team A 50%.

Som fritidskonsulent i barn- och ungdomshabiliteringen samarbetar du med externa samarbetspartners som handikappföreningar, kommunens fritidsförvaltning och det lokala föreningslivet. Alla medarbetare i verksamheten är väl medvetna om vikten av en aktiv fritid men där du som fritidskonsulent har ett extra ansvar för att lyfta fritidsfrågorna i diskussioner så att varje patients fritidsbehov blir tillgodosett. Du ger fritidsrådgivningar till föräldrar och barn/unga samt fritidskartläggningar för att hitta det som barnet/den unge är intresserad av. Utifrån dessa kartläggningar kan du tillsammans med föreningar starta upp anpassade grupper eller lotsa barnet/den unge vidare till redan etablerade grupper. Du ger också information om funktionsnedsättning till föreningarnas ledare och tränare. I ditt uppdrag ingår också att arbeta med fritidsfrågor för vuxenhabiliteringen samt syn-, hörsel och dövverksamheten.

Som specialpedagog hos oss är du teamets pedagogiska röst. All personal jobbar för barnets delaktighet i sin habilitering men du som specialpedagog har ett extra ansvar att hjälpa dina kollegor med hur barnet blir delaktigt på bästa sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att kartlägga och bedöma barns förmåga till lek, inlärning, kommunikation, samspel och delaktighet. De specialpedagogiska insatserna syftar till att öka barnets möjlighet att utvecklas inom dessa områden. Att få en fungerande vardag betyder ofta hjälp med struktur och rutiner, något du ofta konkret hjälper föräldrarna med. Du handleder och ger råd till föräldrar och nätverk så att barnet blir bemött på bästa sätt. Vidare håller du i gruppverksamhet och medverkar vid utbildningar till såväl barn och unga som till föräldrar.

Vi är en verksamhet som är mån om våra anställdas utvecklingsmöjligheter. Därför finns möjlighet att söka enhets-, verksamhets- och förvaltningsövergripande uppdrag. En del av dessa uppdrag är riktade mot den egna yrkesprofessionen medan andra uppdrag kan gälla till exempel kvalitetsregister, resursteam eller prioriteringsarbete. Du har även möjlighet att ansöka om att få vara med att skriva EBH-arbeten (evidensbaserad habilitering) eller FoU-rapporter (forskning och utveckling).

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har specialpedagogutbildning, gärna med fritidspedagog som grundutbildning. Har du erfarenhet av arbete med barn eller ungas fritid är det meriterande. Likaså är det en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar med funktionsnedsättning. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga då du, förutom teamarbetet på enheten, även kommer att samverka med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, socialtjänst samt barn- och ungdomspsykiatri. Andra personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att du är strukturerad, ordningsam och vet hur du ska planera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

Anställningsintervjuer kommer att hållas fredagen den 2 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstider: Dagtid. Måndag, onsdag och torsdag kl.08:00-16:30, tisdag kl.08:00-18:30 och fredag kl.08:00-14:30. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: A738613
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41e11eaa-11c0-43bb-8113-599bfb3e9293&publishCode=AMS&TK=e89ec861-4597-4d51-92eb-1d3d1b4432cc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel, Habilitering och Rehabilitering
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bilmekaniker/Personlig Servicetekniker

Till vår moderna anläggning i Ystad söker vi en Personlig Servicetekniker med inriktning på Renault person och transportbilar.

Som personlig servicetekniker blir din uppgift att boka arbeten, ta emot kunder, reparera och serva bilen samt fakturera. Kort sagt, ansvarar du för hela kundkontakten i samband med att du reparerar och servar bilen. Bilmärken som kommer att vara aktuella är främst Renault men då vi även är auktoriserad Volvoverkstad så kommer du även att få arbeta med Volvos modeller.Du är en utåtriktad, positiv person som har lätt för att skapa kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Kundomsorg är av högsta prioritet. Du är dessutom flexibel och har en stor portion eget driv.

Med tanke på dagens komplexa och teknikintensiva bilar så är det ett krav att du har fordonsteknisk utbildning och flerårig erfarenhet av arbete med bilar. Erfarenhet av administrativt arbete samt kundmöten är meriterande. Erfarenhet av Volvo och Renault är ett plus, likaså om du jobbat som PST eller på annat sätt haft mycket kundkontakt.

Verkstaden i Ystad byggdes om 2015 och är numera en modern och ljus arbetsplats där vi har plats till 16 tekniker och 2 rekondare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidB-körkort erfordras. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning 6 mån. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Servicemarknadschef Marcus Rydell via mail marcus.rydell@bilbengtsson.se eller tel. 0411-64810.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Renault Ystad
Webbplats: http://www.bilbengtsson.se
Epostadress: marcus.rydell@bilbengtsson.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET BIL-BENGTSSON
BOX 1530
27100  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ögonkliniken i Ystad söker medicinsk sekreterare

Bokning till läkar- och sjuksköterskemottagning, telefonservice till patienter och andra vårdgivare, receptionstjänst, journalskrivning i melior och webdok, IT-stöd gentemot övriga yrkeskategorier, posthantering

Vi tror att du är en glad och positiv person som vill jobba i ett team där alla är unika men samtidigt beroende av varandra!
Du flexibel och initiativrik. Vi arbetar aktivt med att förbättra våra arbetssätt och flöden, här är du en central person.
Erfarenhet från ögonklinik är meriterande men inte ett krav - vi värderar personliga egenskaperna högre!

Ögonkliniken Österlenkirurgin/Vårda Österlen finns som en privat vårdgivare med ackreditering inom ögonmottagning och grå starr, på Lasarettet i Ystad. Företaget ägs av Vårda-koncernen - se även deras hemsida www.varda.se.
På mottagningen arbetar ögonläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, lokalvårdare och medicinska sekreterare. Totalt är vi 12 anställda.
Vi har öppet alla vardagar 8-17, 30 min lunch.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader, tillträde omgåendeFriskvårdsbidrag 1500 kr/år. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gerd.birch@osterlenkirurgin.se
Övrigt: Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden
Arbetsplats: 
Adress: Österlenkirurgin AB
Lasarettsgatan 7 A
27182  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.osterlenkirurgin.se
  
Platsannons

Säljare åt Svenska Alarm

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag.
www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss

På Svenska Alarm jobbar vi nära kunden i alla processer. Du som säljare har till arbetsuppgift att representera ett av de största larmbolagen på marknaden. Vi förser dig med all utbildning och allt material du kommer behöva för att hjälpa våra kunder till ett enkelt och snabbt larmbyte.
Vi jobbar med face2face försäljning då vi tycker det är trevligare att dricka kaffe med kunden än att jaga de på telefon. 

Vi söker dig
- som vill jobba med människor i ett spännande möte. 
- som ser lösningar istället för problem. 
- som inte är en morgonmänniska och fungerar bäst på eftermiddagen. 

Vi ger dig
- en utmanande arbetsmiljö. 
- säljutbildning med allt från första kontakt med kund till hur man använder sitt kroppsspråk på bästa sätt.
- goda karriärmöjligheter. 

Tjänsten är en heltidstjänst förlagd måndag till fredag 14-21. Du kommer att utgå från kontoret i Malmö och tillsammans med ditt team genomföra kundbesök runt om i Skåne.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast + rörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18354-svenska-alarm-ystad-saljare-t-svenska-alarm/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Alarm
Box 21049
20021  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.svenskaalarm.se/info/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Hemrex söker trädgårdskunnig till Ystad

Hos oss gör du skillnad:

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.

Vi hjälper till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, flytthjälp, hantverk, seniorservice m.m.Nu söker vi en person som har kunskap och erfarenhet av trädgårdsskötsel.

Vi söker dig som::

- Har trädgårdsutbildning
- Klarar av att hantera motordrivna arbetsredskap som häcksax, röjsåg m.m.
- Kan leda och handleda mindre arbetsgrupper
- Gillar att vara social
- Är ansvarsfull och initiativrik
- Har lätt för att lära och är flexibel
- Har B-körkort och gärna egen bil

Hemrex erbjuder::

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag
- Körersättning vid körning i egen bil

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Ystad.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid70-100% Timanställd/allmän visstidsanställningEnligt kollektivavtal Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 102
Webbplats: http://cv.hemrex.se/cv_hemrex/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=153
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemrex AB
Sixten Sparres gata 2A
27139  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i engelska och svenska till Park, Ystad Gymnasium

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare i engelska till område 5 på Ystad Gymnasium. Som lärare kommer du att undervisa elever på flera av våra yrkesprogram – RL, HT, FT och BA. I tjänsten ingår även stödundervisning under innevarande läsår.

Som lärare på område 5 kommer du att ingå i ett arbetslag (RL) där du tillsammans med övriga kollegor skapar en utvecklande studiemiljö för varje elev. Ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget ser vi som en självklar del i läraruppdraget. Utöver undervisning ingår handledning och mentorskap i dina arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt med fokus på den enskilde elevens behov och förutsättningar.

En viktig del i uppdraget som lärare är att tydligt kommunicera målen med kursen/utbildningen för elever, vårdnadshavare och personal. Lika viktigt är det att du dokumenterar varje elevs progression och tillsammans med detta även följer upp och utvärderar ditt arbete. I arbetet bidrar du aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är gymnasielärare i engelska och svenska - du har lärarlegitimation. Du har ett stort intresse för både undervisning och ungdomar. Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker att det är roligt att vara lärare. Genom din undervisning lyckas dina elever nå goda studieresultat. Kontakter med elever och vårdnadshavare ser du som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Du ser helheten i det pedagogiska uppdraget och du har lätt för att motivera elever till utveckling både kunskapsmässigt och personligt. Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt. Samarbete är för dig en naturlig del av arbetet och du tar gärna emot feedback, i syfte att förbättra din undervisning.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt fallenhet i att se helheter. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna en god lärandemiljö och du har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Anställning kan ske under ansökningstidens gång. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. .Månadslön Var god ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 365.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=36cddf76-dc63-4f34-8f1f-872b69b56b3a&publishCode=AMS&TK=93ba3e73-20e6-46df-b730-ad164e8bb535
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida: http://www.ystadgymnasium.se
  
Platsannons

Bussförare Österlen

Är du bussförare och önskar en flexibel anställning, se hit! Nu söker vi behovsanställda bussförare till vår trafik med express- och regiontrafik. Orterna där vi har depåer är Sjöbo, Ystad och Simrishamn.  
 
Om tjänsten:  
Som bussförare hos oss på Transdev är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Skånetrafikens och Transdevs ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik hos oss.
 
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.  
 
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.  
 
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:  
• kan arbeta skift  
• innehar D-körkort  
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
• digitalt färdskrivarkort  
 
Mer information och ansökan:  
Du ansöker om tjänsten genom att fylla i vårt ansökningsformulär, sista ansökningsdag är 2018-03-01. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 
Tjänstgöringen börjar under våren 2018 där samtliga rekryterade genomgår en intern utbildning för att sedan köra Transdevs linjer med express och regiontrafik. Anställningen som förare i linjetrafik kommer påbörjas direkt efter utbildningen.  
 
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftchef Mersid Merdzic: mersid.merdzic@transdev.se  
 
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.  
  
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkift BehovsanställningEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1268&ProjectId=144796&DepartmentId=18971&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Transdev Sverige AB
Förskeppsgatan 9
27155  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till Ystad Gymnasium

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.ARBETSUPPGIFTER
Till vårt språkintroduktionsprogram söker vi nu en vikarierande Studie- och yrkesvägledare.

Du kommer att arbeta med elever som går på gymnasieskolans introduktionsprogram: för närvarande främst preparand och språkintroduktion. I arbetet ingår du i skolans elevhälsoteam och du arbetar nära eleverna och deras mentorer. Administrera inskrivningssamtal, ha vägledningssamtal, både individuellt och i grupp, hjälpa till inför vidare studier, arbeta med förberedelse inför praktik och motivationshöjande/coachande samtal är några av de arbetsuppgifter som förekommer.

Du kommer också arbeta med kontakter utanför skolan såsom praktikplatser, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, gode män och olika boenden m.m. kring sådant som rör elevens skolgång. Som SYV på introduktionsprogrammen har du också en viktig roll i att driva utveckling av programmet tillsammans med rektor och övrig personal.

KVALIFIKATIONER
Du har studie- och yrkesvägledarexamen och har gärna erfarenhet av att arbeta med elever inom introduktionsprogrammen. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med nyanlända ser vi det som en merit.

Arbetet är väldigt varierande och kräver att du är flexibel och att du tar egna initiativ. Du kommer att stöta på utmaningar och förändringar nästan dagligen och det krävs att du är van vid att både arbeta självständigt och i grupp. Talar du fler språk utöver svenska och engelska är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens utgång.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 eller snarast enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-20 . Vikariat t om 2018-06-20 med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 364.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=050bd305-a118-4aec-84bc-a350ec132c06&publishCode=AMS&TK=c50aea18-e20c-432e-bc47-ed53a6612c57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida: https://www.ystadgymnasium.se/
  
Platsannons

Kunskapsskolan Ystad söker specialpedagog med inriktning autism

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en specialpedagog/speciallärare med inriktning autism för åk 4-9

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en medarbetare med lärarlegitimation samt specialpedagogisk eller speciallärarexamen med inriktning autism. Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument. Du ska vara intresserad av att arbeta med åk 4-9. 

Du kommer arbeta nära rektor och ingå i skolans elevhälsoteam och ledningsgrupp som består av rektor samt arbetslagsledare.

Du kommer samarbeta med elever, vårdnadshavare och lärare. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av:

• Arbeta med undervisning av enskilda elever, främst i år 4-6.
• Handleda medarbetare.
• Leda elevhälsoarbetet i arbetslagen tillsammans med skolans elevhälsoteam.


Vi sätter ett stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos våra elever och lärare.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för lärarna i sitt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Här finns allt kurs- och stegmaterial. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Ystad är en grundskola för åk 4-9. Vi ligger på Björnstjernegatan 8 på det gamla regementet i Ystads östra delar. På skolan går det ca. 440 elever. Våra elever kommer från hela Ystad samt från våra kranskommuner.

Kunskapsskolan Ystad erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER   Som sökande ska du vara legitimerad lärare och ha en specialpedagogisk eller speciallärarexamen med inriktning autism och vara väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE   Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årkurserna 4-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

 

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Deltid 50%

Kontaktpersoner

Rektor: Eva Borgström

Mail: eva.borgstrom@kunskapsskolan.se

Mobil: 0733173455

Ansökan sker via länk nedan senast den 2 februari 2018.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Björnstjernegatan 8

271 39 YSTAD
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens:
Webbplats: http://foretaget.kunskapsskolan.se/ledigatjanster?aguid=036F747A4F5D4A1588D043C019D26B4A&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kunskapsskolan i Sverige AB
Virkesvägen 3, Box 120146
12008  Stockholm Sverige
Hemsida: www.kunskapsskolan.se
  

Platsannons

Klinikchef Novakliniken Tandvård

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtjänstgöringsgrad diskuteras utefter Dina önskemål och behovlön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: Klinichef tandvård
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Klinikchef Novakliniken Tandvård

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltiddiskuteras utefter Dina behov och önskemållön enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: Klinikchef Tandvård
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Klinikchef Novakliniken Tandvård

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!

Novakliniken verkar i sydöstra Skåne och bedriver Tandvård, Företagshälsa samt Primärvård.
Vi har Tandvårdskliniker i Ystad 2st, Sjöbo och Veberöd.

Vi söker nu en Klinikchef till Ystad, Sjöbo och Veberöd.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med vår personal.
Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad: Diskuteras utefter Dina behov och önskemål.

För mer information:
Marie Strömblad, HR-spec/Områdeschef
0411-181 69
marie.stromblad@novakliniken.se


Välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltiddiskuteras utefter Dina behov och önskemållön enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: Klinikchef Tandvård
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetssekreterare, vikariat, till Vuxenhabiliteringen Södra Skåne i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Habiliteringens arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande, och alla barns rätt att uttrycka sin mening.

Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har varaktiga funktionsnedsättningar såsom utvecklingsstörning, autismspektrumstörning eller rörelsehinder. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi vänder oss också till närstående samt personal och assistenter. Verksamheten bedrivs i ett tvärfackligt teamarbete mellan kurator, logoped, psykolog, sjukgymnast, arbetsterapeut och specialpedagog.

Vuxenhabiliteringen södra Skåne vänder sig till människor som bor i kommunerna Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup, Trelleborg, Svedala och Vellinge. Enheten är indelad i två team med placering i Ystad och Trelleborg med sammanlagt cirka 20 medarbetare. Vi arbetar framförallt med att göra bedömningar, ge medicinska behandlingar samt ge pedagogiskt, socialt och psykologiskt stöd.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en enhetssekreterare till Vuxenhabiliteringen Södra Skåne för ett vikariat som inledningsvis sträcker sig i tre månader med möjlighet till förlängning.

Huvudsaklig placering för tjänsten är i Ystad och dina arbetsuppgifter består bland annat av administrativ hantering av remisser, sköta kallelser och bokningar samt allmänna administrativa uppgifter. Du står för en fördjupad kompetens i olika datorsystem inom verksamheten. Som enhetssekreterare fungerar du även som en resurs till övriga verksamheter inom vuxenhabiliteringen i Region Skåne, framförallt gällande telefonservice. Vuxenhabiliteringen använder sig av telefonisystemet callguide.

Som enhetssekreterare har du en central position i verksamheten och är en viktig tillgång både för oss kollegor och för patienterna. Förutom din datorvana och kunskaper i administration är din förmåga att ge bra service betydelsefull för den dagliga driften av verksamheten. Ditt arbete kommer karakteriseras av ett nära samarbete med dina kollegor där du utöver dina arbetsuppgifter är beredd att hjälpa till och stötta där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom administration, såsom exempelvis Hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400 p), men det är inget krav. Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, framförallt inom hälso- och sjukvården är meriterande för tjänsten. Det är önskvärt med erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättningar. Du har goda kunskaper i det svenska språket och behärskar det väl i både tal och skrift. God datorvana är en förutsättning för tjänsten liksom god förmåga att leda dig själv och ta relevanta beslut inom ramen för uppdraget.

Som person är du ansvarstagande och har en god känsla för service gentemot både kollegor och patienter. För att trivas i rollen har du god samarbetsförmåga och lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du ser utmaningar som möjligheter och väljer att fokusera på lösningar. Därtill trivs du med att ge stöd till andra. Viktigt för tjänsten är även att du har en naturlig fallenhet för att bemöta alla människor på ett trevligt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

Rollen som enhetssekreterare hos oss kräver prestigelöshet och ödmjukhet. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 30% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A739481
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba7142e7-c2b9-4d39-873f-d8919576f562&publishCode=AMS&TK=437029e7-a9aa-481c-9ba7-fab88a9d852c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel, Habilitering och Rehabilitering
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Person assistent för tim- och visstidsanställning till man i Ystad

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för Dig söker personliga assistenter till en 67-årig man bosatt i Ystad med sin sambo. Till följd av sviter efter stroke i form av hjärnskada behöver mannen hjälp främst i form av motivering, vägledning och hjälp att ta initiativ till olika moment och aktiviteter. Som assistent har du också till uppgift att vara mannen behjälplig att utföra olika sysslor i hemmet. Till följd av hjärnskadan behöver mannen lugnt tempo, klarar inte av stressade situationer. Du som assistent har bra tålamod och förmåga att behålla lugnet.

Paret har en större hund varvid hundvana är en förutsättning för anställningen. Du som assistent är den som håller hunden vid promenader. Mannen har tillgång till egen bil för att kunna ta sig iväg på aktiviteter och ärenden, assistenten är den som kör bilen varför körkort är ett krav.

Vi söker dig som är flexibel, uppskattar att vara aktiv, har förmåga att motivera och ta initiativ samt trivs att vara ute. Mannen ser gärna kvinnliga sökande samt har krav på rökfri assistent. Vi söker assistent både för tim- och visstidsanställning. Tjänstgöring sker främst dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 1-75% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/821/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Fabriksgatan 3 A
22236  Lund Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Cirkelledare inom teater,foto,kör, matlagning ,övrig skapande verksamhet

Du planerar tillsammans med verksamhetsutvecklare och genomför sedan själv studiecirklar. Just nu har vi efterfrågan på ledare inom nedan områden för verksamhet inom LSS och äldreomsorg :

• Teater
• Matlagning
• Foto
• Annan skapande verksamhet
• Körledare

Uppdraget varierar i omfattning ,planering sker utifrån dialog med dig som ledare och de verksamheter som efterfrågar verksamheten .Du är också välkommen att presentera just din idé för verksamhet inom ovan områden. Verksamheten kommer att genomföras i Ystad med omnejd.


Vi söker dig som drivs av engagemang och kreativitet samt delar vår värdegrund om alla människors lika värde. Du har kunskap i ditt ämne och vill gärna dela den med andra. Du har personlig lämplighet för att leda och lyssna på en grupp.
Studiecirkelns format innebär att alla deltar " fritt och frivilligt" och på sina egna villkor. Ditt arbete sker med stor hänsyn inför att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder kreativa mötesplatser som årligen ger hundratusentals människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang och är ett av Sveriges största studieförbund. SV är en ideell förening som har till uppgift att organisera och främja en partipolitiskt och religiöst obunden studie- och folkbildningsverksamhet.

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SV avdelning Skåneland som nu rerkryterar cirkelledare är en av Sveriges största avdelningar och har verksamhet i 27 kommuner i Skåne.

Som cirkelledare erbjuds du stöd och handledning av våra verksamhetsutvecklare. Du erbjuds utbildning i ditt uppdrag som cirkelledare på regelbunden basis.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning i varierande grad beroende på studiecirkelns omfattning under visstid. Från 2- 20 h i veckan. Upp till 20% Du erbjuds en timlön från 2- 20 h i veckan. Som cirkelledare erbjuds du rabatt på våra cirklar samt utbildning och stöd i ditt ledarskap.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens: "Cirkelledare Ystad "
Webbplats:
Epostadress: emma.erikssonolsson@sv.se
Övrigt: Vi kontaktar sökande fortlöpande. Välkommen med din ansökan med personligt brev och meritförteckning.
Arbetsplats: 
Adress: Studieförbundet Vuxenskolan avdelning Skåneland
stenorsvägen 1
26141  LANDSKRONA Sverige
Hemsida: https://www.sv.se/avdelningar/sv-skaneland/om-sv-skaneland/
  

Platsannons

Svarte Restaurang, Pizzeria & Asian Food söker Pizzabagare

SVARTE RESTAURANG, PIZZERIA & ASIAN FOOD SÖKER PIZZABAGARE

Pizzabagare med erfarenhet. Ansvarsfull och positiv.

Sök jobbet genom att kontakta arbetsgivaren på telefon 0411-60051 eller 0700-288952
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid kl 15-21
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

Alms Motor AB i Ystad söker Verkstadstekniker/Mekaniker

Trivs du med ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som verkstadstekniker på Alms Motor AB kommer du att ha ett stort ansvar för en del av vår verkstadsverksamhet.

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och i vår verkstad tar vi emot allt från gräsklippare, robotgräsklippare, motorsågar till mopeder och ATV. Till dina arbetsuppgifter hör först och främst feldiagnostisering och reparation av både 4-takts och 2-taktsmotorer men även bl.a. kundmottagning, reservdelssökning, rådgivning och försäljning.


Du är van vid att arbeta med stort eget ansvar, att vara självgående men samtidigt kunna samarbeta bra ihop med kollegor mot ett gemensamt mål. Som person är du engagerad, noggrann, stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Du tycker om att arbeta med människor och är duktig på att kommunicera. Datavana krävs då mycket feldiagnostisering samt all dokumentation sker via dator. Du måste behärska svenska och engelska både i tal och skrift. Viss affärsförståelse och finansiell medvetenhet är ett krav då du ansvarar för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och gamla kunder.

Vi är ett litet familjeföretag och för oss är service och kunskap viktigt så tidigare erfarenhet från skog och trädgårdsbranschen är meriterande.Alms Motor är både butik och verkstad som sedan 1982 säljer och reparerar maskiner samt produkter för skog, grönytor och trädgård. I vår butik finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter av kända tillverkare, anpassade både för privat och kommersiellt bruk.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lina@almsmotor.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alms Motor AB, C
Klysgatan 1
27151  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Alms Motor AB i Ystad söker Butikssäljare

Trivs du med ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som säljare på Alms Motor är din uppgift att underlätta och förbättra för våra kunder genom rådgivning och försäljning av rätt produkter inom skog och trädgård både för kommersiellt och privat bruk. Alla kunder är lika viktiga.

Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt finansiell medvetenhet. Du ansvarar för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och gamla kunder. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. aktivt säljande av maskiner och reservdelar i butik och i fält, ta kundsamtal per telefon, offert- och orderhantering, montering av nya maskiner.


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Som person är du glad, idérik, engagerad och trivs med att ha många bollar i luften. Du tycker om att arbeta med människor och är duktig på att kommunicera. Du är van vid att arbeta med stort eget ansvar, att vara självgående men samtidigt kunna samarbeta bra ihop med kollegor mot ett gemensamt mål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper inom Windowsbaserade program samt svenska och engelska både i tal och skrift. Vi är ett litet familjeföretag och för oss är service och kunskap viktigt. Mekaniskt kunnande och/eller tidigare erfarenhet från skog och trädgårdsbranschen är meriterande.

Alms Motor är både butik och verkstad som sedan 1982 säljer och reparerar maskiner samt produkter för skog, grönytor och trädgård. I vår butik finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter av kända tillverkare, anpassade både för privat och kommersiellt bruk.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidGraviditetsvikariat med möjlighet till fast anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lina@almsmotor.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alms Motor AB, C
Klysgatan 1
27151  Ystad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

50/50 Barmästare

Du som självgående barmästare är den naturliga länken mellan bar och servis med hovteamet. Du ska äga utvecklingen och få barerna att kännas som en naturlig del i gästens upplevelse. Du ska ha just den där extra drivkraften till att alltid vilja överträffa gästen och medarbetarnas förväntningar.

Genom sin roll i restaurangerna och barerna säkerställa service och balans.

Kommunikation är en självklarhet i rollen. Du snackar gärna mycket (inte för mycket) men är samtidigt tydlig och lyhörd gentemot gäst och dina medarbetare.

Det kommer vara din uppgift att vara påläst om våra produkter och sortiment, delta och hålla i utbildningar, briefings och provsmakningar (gratis mat). Du tycker om att arbeta målinriktat, effektivt, professionellt och hjälpsamt. Det är barmästarens ansvar att under alla pass ha full kontroll och information till all personal så de kan ge det bästa till samtliga gäster.

Vi söker dig med en social och kreativ aura.

Är du en social amatörfoodie som älskar dryck och mat? Jagar du likes genom att frenetiskt fota allt du äter och dricker? Har du kanske jobbat som bartender, sommelier eller hovmästare innan och känner att du är redo att ta det ett steg längre? Bra! Nu har du chansen. Ystad Saltsjöbad söker omgående en Barmästare med en fot i Bar och en i Hovteamet.

Vi erbjuder en rolig arbetsplats som aldrig står still, med enorma utvecklings- och karriärmöjligheter inom en ständigt växande grupp.

Läs mer om Ystad Saltsjöbad på http://www.ysb.se/http://www.ysb.se

Läs mer om ESS Group och våra destinationer på https://work.essgroup.se/https://work.essgroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar Tillträde och lön: Start januari och lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: https://work.essgroup.se/jobs/66957-50-50-barmastare
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: YSB AB
SALTSJÖBADSVÄGEN 15
27139  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare till ELON Knut Pers i Ystad

Arbetsbeskrivning:

Till vår butik i Ystad söker vi nu en butikssäljare med ansvar att bedriva bred försäljning till både privat- och företagskunder. Du kommer att arbeta med butikens samtliga produktavdelningar och erbjuda hjälp och vägledning för att kunden skall hitta den produkt som bäst uppfyller kundens behov. I dina arbetsuppgifter ingår såklart även utmärkt kundvård genom hela försäljningsprocessen samt även därefter. Allt för att Elon Knut Pers kunder skall komma tillbaka år efter år.

I våra butiker ansvarar samtliga av våra medarbetare för drift och framgång. Därför kommer du att vara behjälplig med allt från mottagning av leveranser till kampanjer, försäljning och kundvård. Kort och gott, hos oss hjälps vi åt!

Arbetstiden är heltid och är förlagd till vardagar samt helger.

Profil:

Försäljning sker genom lyhördhet, engagemang och förtroende. Därför söker vi dig som känner igen dig i dessa eller liknande termer och som drivs av att göra en affär. Du är duktig på att räkna och har naturlig känsla för vad som är en bra och dålig affär. Ditt driv och höga servicenivå är något som personifierar dig och din arbetsinsats och är en stark faktor till att du kommer att lyckas i denna tjänst.

Har du vana av tidigare butiksarbete, kanske från vitvarubranschen, är detta meriterande men inget krav. I tjänsten behöver du mellan varven B-kort varpå innehav av detta därför ett krav.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Elon Knut Pers med HIREQ. Då tjänsten behöver tillsättas omgående kommer vi att tillämpa ett löpande urval. Tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag och du ökar dina chanser om du ansöker så tidigt som möjligt. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidButikssäljare TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=458
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en resande servicetekniker till ett företag i Ystad-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bl.a. att jobba med:
- att planera och genomföra serviceuppdrag och underhåll av kunders anläggningar.
- att svara för teknisk support mot kunder och andra medarbetare.
- att tillsammans med koordinator och kollegor utveckla och anpassa servicerutiner, utrustning och metoder.
- att medverka till ökad reservdels- och avtalsförsäljning

Resor med övernattningar är mer regel än undantag samt i vissa fall oregelbundna arbetstider.


Din bakgrund
- Du bör minst ha el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Intern vidareutbildning på företaget kan möjliggöras.
- Körkort BE är ett krav då måste kunna ta dig till företagets kunder på olika platser i Sverige.
- Du är noggrann, strukturerad, självgående och har en god administrativ förmåga.
- Du har en bra social förmåga då arbetet ofta utförs hos företagets kunder.
- Du har god datorvana då service och support kräver detta.

Sök snarast då ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning och förväntas övergå i en tillsvidareanställning på företaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Servicetekniker, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3326
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3326/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Försäljare med utökat ansvar till Ystad

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Ystad söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar i veckan och stränger sig från den 1 februari t.o.m. den 31 augusti 2018. Denna tjänst innebär också ett utökat ansvar som varugruppsansvarig som du kan läsa mer om nedan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.
Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som försäljare med ett varugruppsansvar (exempelvis ansvar för rött, vitt vin eller öl) ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuella åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Thögersen, butikschef, på telefonnummer 0734-15 12 57.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 28 december vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid VikariatIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1971145/65631?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 1230, Ystad
Stora Östergatan 13
27134  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  
Platsannons

Ystad Gymnasium söker lärare i danska

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.ARBETSUPPGIFTER
Du har ansvar för undervisning i danska i flera elevgrupper. I uppdraget ingår att kommunicera mål och utveckling med elever, personal och vårdnadshavare, samt att dokumentera, följa upp och utvärdera ditt arbete. I arbetet bidrar du aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i danska och lärarlegitimation är ett krav. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta flexibelt med både lärare och elever. Vi fäster stor vikt vid din personliga förmåga att genom tydligt ledarskap motivera och engagera eleverna till goda resultat. Om du har erfarenhet av att arbeta digitalt i din undervisning ses detta som meriterande.

Tjänsten kan eventuellt kombineras med annat ämne.

ÖVRIGT
Observera att anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför inkomma med din ansökan skyndsamt.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Observera att anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför inkomma med din ansökan skyndsamt.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 363.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b70852d-fb72-44ba-aa3f-7bc3a6f57de0&publishCode=AMS&TK=964696cc-d0b3-428f-862d-9b09b0cff879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida: http://www.ystadgymnasium.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till VO Rehabilitering i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Rehabilitering består av två enheter, vilka arbetar utifrån uppdrag med de olika profileringar som finns inom de två sjukhusen i Kristianstad och Ystad.

Enheten i Ystad ansvarar för rehabiliteringen inom slutenvården, specialiserad öppenvård och dagrehabilitering. Rehabiliteringen innehåller åtgärder såsom träning, utbildning och kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedel, hjälpinsatser och miljöanpassning. All behandling syftar till att nå de mål som formuleras tillsammans med patienten. På enheten finns idag 25 medarbetare med olika professioner. Vi arbetar i team med andra professioner inom sjukhusets olika avdelningar och mottagningar.

Rehabilitering Ystad satsar på kompetensutveckling och har en vision att kännetecknas av lyhördhet för patienternas behov, nytänkande och välkomnande förhållningssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en arbetsterapeutkollega till Rehabiliteringen inom ortopedin i Ystad!

Arbetet sker utifrån ett personcentrerat perspektiv. Ditt dagliga arbete innehåller arbetsterapeutisk bedömning, åtgärd och uppföljning och riktar sig mot både sluten- och öppenvård. Arbetet är självständigt men du har alltid stöd av övriga teammedlemmar

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat och ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och teamarbete med andra yrkeskategorier.
Tillsammans med teamet är du delaktig i vårdplaneringsprocessen vid behov. Vi har även ett nära samarbete med kommunen/primärvården.

Tjänstens huvudplacering är förlagd inom ortopedinverksamheten men viss tjänstgöring förekommer även på kirurgen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, driven, har god organisationsförmåga och som tillsammans med oss vill delta i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet. För tjänsten krävs en god initiativförmåga samt att du självständigt kan bedöma, planera och utvärdera dina arbetsterapeutiska insatser. Arbetet ställer också krav på att du har ett professionellt förhållningssätt och en god förmåga att prioritera och organisera arbetet och fatta snabba beslut. Du har god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta i team med andra professioner.

När det gäller de formella kraven är du som söker legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har erfarenhet och intresse av ortopedi och vi ser gärna att du har någon vidareutbildning inom ortopedi. Du kommer även att möta kirurgipatienter och vidareutbildning och/eller erfarenhet inom kirurgi är därför en fördel.

Det är meriterande om du har arbetat med journalsystemet Melior samt har grundläggande datakunskaper. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstid är förlagd till dagtid måndag till fredag. Viss helgtjänstgöring förekommer. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A737797
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0538ed6d-aece-4b4f-8563-5937882eb9cb&TK=7581f0d4-3a04-4e44-833d-2efc03b8e35c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fordonslärare till Fordonsprogrammet på Ystad Gymnasium

Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet.
Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

På skolan sätter vi eleven i centrum och arbetar aktivt med bedömning för lärande i form av pedagogisk planering, formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi arbetar med en bredd av digitala verktyg och alla elever har en egen dator.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en fordonslärare med inriktning mot personbil och gärna med kunskaper inom plåt & lack. Som yrkeslärare på Fordonsprogrammet (FT) kommer du att undervisa elever på vårt nationella program.

Du kommer att ingå i ett arbetslag (FT) där du tillsammans med övriga kollegor skapar en utvecklande studiemiljö för varje elev. Ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget ser vi som en självklar del i läraruppdraget. Utöver undervisning ingår handledning och mentorskap i dina arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt med fokus på den enskilde elevens behov och förutsättningar.

En viktig del i uppdraget som lärare är att tydligt kommunicera målen med kursen/utbildningen för elever, vårdnadshavare och personal. Lika viktigt är det att du dokumenterar varje elevs progression och tillsammans med detta även följer upp och utvärderar ditt arbete. I arbetet bidrar du aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är yrkeslärare på Fordonsprogrammet och att du har god erfarenhet av fordonsbranschen. En yrkeslärarexamen och lärarlegitimation är meriterande.

Du har ett stort intresse för både undervisning och ungdomar. Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker att det är roligt att vara lärare. Genom din undervisning lyckas dina elever nå goda studieresultat. Kontakter med elever och vårdnadshavare ser du som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Du ser helheten i det pedagogiska uppdraget och du har lätt för att motivera elever till utveckling både kunskapsmässigt och personligt. Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt. Samarbete är för dig en naturlig del av arbetet och du tar gärna emot feedback, i syfte att förbättra din undervisning.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt fallenhet i att se helheter. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna en god lärandemiljö och du har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska ha erfarenhet av fordonsbranschen, personbil. Det är meriterande om du har kunskaper inom plåt & lack.ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 362.17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cf9ec71e-7c91-4948-bf1e-c5d33d461672&publishCode=AMS&TK=d665a71b-06b8-4625-b93c-af47f64343de
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Nya Rådhuset
27180  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör till nattskift

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en CNC-operatör till nattskiftsarbete på ett verkstadsföretag i Ystad-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att självständigt köra en CNC-styrd fräs.

Din bakgrund
För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha minst ett års erfarenhet av att arbetea med CNC-styrd fräs. Du ska kunna rigga och köra Heidenhain-fräsar.

Vi ser gärna att du bor på pendlingsavstånd till Ystad.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning och förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3549
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3549/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Nanny med egen bil i YSTAD - Extrajobb 4-8 tim/v

Du som söker är en äkta serviceinriktad person med mycket positiv energi och engagemang. Du är erfaren och äkta intresserad av att arbeta med barn. Du trivs med att underlätta vardagen för familjerna som du arbetar hos och förstår att dina arbetsuppgifter till stor del innehåller barnpassning, städning och hushållsarbete. Varje nanny får sin egen videopresentation presenterad på vår hemsida. När du börjat arbeta för aktuell familj har du även förmånen att få arbeta för fler familjer. Vi prioriterar sökanden som vill/kan arbeta långsiktigt för oss. Denna deltidstjänst passar dig som har en annan deltidssyssla och en stabil framtidsplan framöver.

Vanliga arbetsuppgifter:
* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Diska / plocka undan / dammsuga
* Gå till lekplatsen / läsa böcker / aktivera barnen
* Byta blöjor

Denna annons gäller arbete hos en familj med två barn, 2,5 och 8 år. De behöver hjälp cirka 1 vardagar per vecka mellan 16:00 - 20:00. Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Perfekt som extrajobb
Att jobba som nanny passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning, exempelvis studier, och vill dryga ut kassan. Våra nannies tjänar upp till 10.000 kr per månad.

Hur mycket jobbar man?
Du som nanny kan styra din arbetstid och vilka typer av uppdrag du vill tacka ja till. Du kan välja mellan enbart enstaka uppdrag eller fasta familjer som du jobbar hos varje vecka.

Är du en social person som tycker om att arbeta med barn?
NannyDirekt erbjuder familjer om i Skåne professionella nannies som alla är granskade och utbildade av NannyDirekt. En Nanny ser alltid till våra kunders bästa. För att kunna arbeta som Nanny måste du ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen och självklart tycka väldigt mycket om att arbeta med barn. Som Nanny hjälper du till med det mesta – från hämtning, städning och matlagning till att vara sällskap på lekplatsen och en god förebild. Det är särskilt viktigt att du har serviceyrket i blodet och tycker om att hjälpa människor.

Att vara social och trevlig är grundläggande egenskaper som behövs för att trivas med att arbeta för NannyDirekt.

NannyDirekt söker alltid trevliga och kunniga nannies som kan hjälpa våra familjer. Alla våra nannies jobbar i eller nära sin hemort. Vi håller våra intervjuer och utbildningar i Malmö. Riktiga träffar och samtal krävs för att vi ska lära känna våra nannies. På så sätt kan vi göra en bättre match. Kom och var med vårt team! Förutom ett givande deltidsjobb och en fin merit för livet får du även:

• NannyUtbildning + Barn-HLR
• Egen profil med en videopresentation
• Dygnet runt-support vid brådskande händelser
• Försäkring

NannyDirekt/Friendly Faces AB är ett företag som erbjuder professionella nannies av högsta klass till våra familjer i Skåne. Hos oss får du snabb service samtidigt som vi erbjuder en nära kontakt och möjligheten att nå oss dygnet runt. Vårt kontor hittar du Kaptensgatan 24 i Malmö, mitt emot Stadshuset. Du kan även hitta oss på Facebook, Twitter och TrustPilot.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
4-8 timmar/vecka. Stora chanser till mer jobb140 kr/tim inkl. semesterersättning. 20 kr/tim i OB-tillägg på kvällar och helger
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ND71
Webbplats: http://www.nannydirekt.se/blinanny-ansokan.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NannyDirekt
Box 4243
20313  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.nannydirekt.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Hjärtintensivavdelning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Hjärtintensivavdelning (HIA) och Akutvårdsavdelningen (AVA) på Ystad lasarett är idag hopslagna. Nu delar vi på dessa och söker därför fler kollegor! Vill du vara med och bygga upp det nya HIA i Ystad? Då har du kommit rätt!

- Vi är ett sammansvetsat gäng kollegor på avdelningen som har en bra dialog med våra närmsta chefer. Att vi allihop kan ha en öppen dialog är jätteviktigt för vår goda arbetsmiljö, säger Åsa Fjorde, sjuksköterska.

Vi drivs av att vara lyhörda för patientens behov, tänka nytt och ha ett välkomnande sätt. Inom verksamheten arbetar vi tvärprofessionellt och har fokus på att hela tiden utvecklas och göra saker lite bättre, varje dag.

- Vi tar hand om hjärtsjuka patienter i alla åldrar och det händer att patienter får hjärtstopp när de är hos oss. Arbetet i de stunderna blir som ett kvitto på att vi har den specialistkompetens som krävs, alla vet vad de ska göra, förklarar Åsa.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med omvårdnad och behandling av en mängd olika diagnoser som förekommer på vår avdelning. Förutom det direkta kliniska arbetet med våra patienter är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

- För att trivas hos oss ska du tycka om hjärtsjukvård och ha ditt eget hjärta på rätt ställe. Under vården efter en hjärtinfarkt brukar det landa för patienten vad den har varit med om och det är ofta då det dyker upp starka reaktioner. I de situationerna är min roll som sjuksköterska jätteviktig. Det är väldigt givande att få stötta patienten och ge en mer begriplig bild av vad som gjorts rent praktiskt med hjärtat vid behandlingen, berättar Åsa.

KVALIFIKATIONER
Att arbeta med människor ställer höga krav på flexibilitet, ansvarskänsla och lösningsfokus. Att ha servicekänsla och ett gott bemötande till våra patienter och medarbetare är en självklarhet för dig. För oss är det viktigt att alla som jobbar på HIA känner sig delaktiga och vill vara med och driva denna avdelning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att arbeta hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av arbete som innefattar kardiologi samt hjärtövervakning är meriterande.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till Hjärtintensivavdelningen!

Urval görs löpande under annonseringstiden.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Arbetstid: Dag/natt/helg Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder tillsvidareanställning och vikariat som pågår ett år från anställningsdatum. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A736596
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3ce591c-1a28-45d5-8b4b-acb84e2a4e3d&TK=05ff7578-191d-484c-9ebc-ac7c7626921c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Akutavdelning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Hjärtintensivavdelning (HIA) och Akutvårdsavdelningen (AVA) på Ystad lasarett är idag hopslagna. Nu delar vi på avdelningarna och söker därför fler kollegor! Vill du vara delaktig i att starta upp Akutvårdsavdelningen i Ystad? Då har du hamnat helt rätt!

-Jag upplever mina medarbetarna som väldigt delaktiga och förändringsvilliga, jag tror det här kommer bli jätte bra. Vid uppdelningen blir vi också två enhetschefer vilket ger mig mer tid till verksamheten och varje enskild medarbetare, säger Rasmus Strömblad, enhetschef på HIA/AVA.

På AVA vårdar du sjukhusets alla specialiteter tillsammans med vårdteamet som består av sjuksköterska, undersköterska och läkare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor till en av Ystads lasaretts mest spännande avdelningar. På AVA träffar du patienterna i den akuta fasen och fokus ligger på monitorering och stabilisering av vitala funktioner. AVA erbjuder ett arbete där nyfikenhet och intresse är av stor vikt.

Som sjuksköterska hos oss lär du dig mycket om många diagnoser. Vår specialitet är att kunna ta hand om alla och tillgodose de behov patienten har under den korta vårdtiden som den är på AVA.

Oavsett om du är ny inom yrket eller har erfarenhet med dig kommer du att kunna känna dig trygg på AVA. Vi anpassar bredvidgången efter dina behov och det finns alltid erfarna kollegor i din omgivning.

KVALIFIKATIONER
För oss är det viktigt att alla som jobbar här ska känna sig delaktiga och vill vara med och driva vår avdelning.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av arbete som innefattar akutsjukvård eller hjärtövervakning är meriterande men inget krav.

Om du känner att du är en person som söker en ny utmaning och är nyfiken på akutsjukvården ser vi mer än gärna att du söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen till oss på Akutvårdsavdelningen!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Arbetstid: Dag/natt/helg Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder tillsvidareanställning och vikariat. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A736386
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f4406786-8a53-4d26-8606-422ea87bd1e8&TK=a534bde8-488c-4988-b52a-422573bcffe6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kyltekniker, Caverion - Ystad

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren, ansvarsfull och driven kyltekniker till vår filial i Ystad. Enheten arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Vi erbjuder goda löneförmåner!

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag


Kompetens

• VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och kyla
• Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Innehar kylcertifikat
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 0730-81 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com 

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 5 februari 2018.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=357603CA1134433F98AA6A1EE4C78A2D&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  

Platsannons

Medarbetare och städare till Ystad

Hos oss gör du skillnad!:

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.

Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, hantverk, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Vi söker dig som:

- Gillar att vara social och hjälpsam
- Gärna tar egna initiativ
- Ser ansvar som en självklarhet
- Är lättlärd och flexibel
- Har B-körkort och gärna egen bil

Hemrex erbjuder:

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Utbildning
- Schyssta villkor
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag
- Körersättning vid körning i egen bil

Vill du bli en i Hemrexfamiljen?:

Då ser vi fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på våra kontor i Ystad och Lund.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50-80% Timanställning/allmän visstidsanställningEnligt kollektivavtal Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 101
Webbplats: http://cv.hemrex.se/cv_hemrex/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=149
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemrex AB
Sixten Sparres gata 2A
27139  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistläkare/Överläkare i Barnmedicin till VO Barn och ungdom i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Barn- och ungdomssjukvården på Lasarettet i Ystad!

Verksamhetsområde (VO) Barn och ungdom består av barnakuten, slutenvårdsavdelningar, neonatalavdelning, hemsjukvård, dagvård samt specialistmottagningar. Vi bedriver verksamhet i Hässleholm, Kristianstad, Trelleborg och Ystad med totalt cirka 200 anställda. VO Barn och ungdom är känt för ett medarbetarstyrt arbetssätt och en kontinuerlig förbättringsanda.

Till barn- och ungdomsmottagningen i Ystad söker vi nu en specialistläkare/överläkare i barnmedicin.

Det kliniska arbetet på mottagningen bedrivs i team bestående av specialiserade sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist samt fysioterapeut med inriktning på bland annat astma/allergi, fetma och diabetes. Mottagningen har öppet kl.8-16, måndag till fredag och har ett nära samarbete såväl internt, med Barn- och ungdomsavdelning 3 som externt med barnavårdscentral, primärvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Habiliteringscenter samt andra vårdvalsaktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnläkare hos oss är ditt arbete stimulerande och omväxlande med en blandning av långsiktig patientkontakt varvat med akuta uppdrag.

Din huvudsakliga placering är på vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning samt på vår barnavdelning. Du kommer även att ingå i vår dag- och nattjour med ansvar för de nyfödda barnen på BB i Ystad.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är svensklegitimerad läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomsmedicin. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och då särskilt egenskaper som flexibilitet, självständighet, ansvarstagande samt samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du ska även ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A723110
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae289c86-95f6-4d0d-a7b8-29cf379d32e1&TK=c4f3db02-6bf1-4dca-b1b4-d514c7f309c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare till till VO Barn och ungdom i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Barn och ungdom består av barnakuten, slutenvårdsavdelningar, neonatalavdelning, hemsjukvård, dagvård samt specialistmottagningar. Vi bedriver verksamhet i Hässleholm, Kristianstad, Trelleborg och Ystad med totalt cirka 200 anställda. VO Barn och ungdom är känt för ett medarbetarstyrt arbetssätt och en kontinuerlig förbättringsanda.

Det kliniska arbetet på mottagningen bedrivs i team bestående av specialiserade sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist samt fysioterapeut med inriktning på bland annat astma/allergi, fetma och diabetes. Mottagningen har öppet kl.8-16, måndag till fredag och har ett nära samarbete såväl internt, med Barn- och ungdomsavdelning 3 som externt med barnavårdscentral, primärvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Habiliteringscenter samt andra vårdvalsaktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Till barn- och ungdomsmottagningen i Ystad söker vi nu en ST-läkare.

Hos oss erbjuds du en strukturerad ST-utbildning som leder till specialistkompetens i barnmedicin. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledare och utformning av anpassat ST-kontrakt, målbeskrivning och avsatt tid för inläsning. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla, inom specialitetens, förekommande arbetsuppgifter.

Välkommen till en arbetsplats med god stämning där vi värnar om varandra!

KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är positiv, visar engagemang samt har ett patientfokuserat och serviceinriktat förhållningssätt i ditt arbete. Vidare har du ett starkt intresse för barnmedicin och vill gärna vara med och utveckla verksamheten.

Gällande de formella kraven så är du legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A723150
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d04da27b-afb5-42b8-a951-15bade456380&TK=854d9380-e55f-48bf-b2ad-9909c169760b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/Kassapersonal

Ystad Pizzeria söker serveringspersonal som även kan ta emot beställningar över telefon samt hantera kassan.

Du får gärna vara student som vill jobba extra eftersom jobbet är på kvällar och helger.

Har du vana från servering är det en merit men inget krav.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltidsarbete på ca 50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lecardinal.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ystad Pizzeria
Fridhemsgatan 59
27146  YSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist Ystad

Vi söker en Tandhygienist till vår klinik på Klostergatan i Ystad.

Kvalifikationer: Leg. Tandhygienist.

Vi värdesätter att du har patienten i fokus, har servicekänsla, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att ta eget ansvar.
Vana vid arbete som Tandhygienist är ett plus, men vi lägger stor vikt vid Din personlighet och förmåga att se framåt, vara objektiv och flexibel i Ditt arbete.
Att se utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen.

Tjänstgöringsgrad: diskuteras enl. önskemål

Vi använder oss av löpande urval, så skicka gärna in Din ansökan redan nu.

Välkommen att söka!Vi söker en Tandhygienist till vår klinik på Klostergatan i Ystad.

Kvalifikationer: Leg. Tandhygienist.

Vi värdesätter att du har patienten i fokus, har servicekänsla, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att ta eget ansvar.
Vana vid arbete som Tandhygienist är ett plus, men vi lägger stor vikt vid Din personlighet och förmåga att se framåt, vara objektiv och flexibel i Ditt arbete.
Att se utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen.

Tjänstgöringsgrad: diskuteras enl. önskemål

Vi använder oss av löpande urval, så skicka gärna in Din ansökan redan nu.

Välkommen att söka!Novakliniken bedriver tandvård på 3 orter i södra Skåne
Ystad 2 kliniker, Sjöbo samt Veberöd
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidlön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Tandhygienist Ystad
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

ST-Läkare Ystad

Novakliniken arbetar på uppdrag av Region Skåne och är väl etablerad sedan 25 år.
Vi bedriver Primärvård, Tandvård samt Företagshälsa.
Vi har 8 ackrediterade Vårdcentraler i sydöstra Skåne, varav 2 i Ystad.

Vi söker nu ST-Läkare till vår enhet på Spanienfararegatan

Novakliniken i Ystad på Spanienfararegatan har c:a 12000 listade patienter.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster samt kompetenta och välutbildade medarbetare.

Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta, har förmågan att se framåt, har fokus på patienterna och deras behov i första hand.
Du vill utvecklas och ser "nytänk" som ett måste i vardagen - då är Du rätt person för oss!

Välkommen att söka!


Novakliniken arbetar på uppdrag av Region Skåne och är väl etablerad sedan 25 år.
Vi bedriver Primärvård, Tandvård samt Företagshälsa.
Vi har 8 ackrediterade Vårdcentraler i sydöstra Skåne, varav 2 i Ystad.

Vi söker nu ST-Läkare till vår enhet på Spanienfararegatan

Novakliniken i Ystad på Spanienfararegatan har c:a 12000 listade patienter.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster samt kompetenta och välutbildade medarbetare.

Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta, har förmågan att se framåt, har fokus på patienterna och deras behov i första hand.
Du vill utvecklas och ser "nytänk" som ett måste i vardagen - då är Du rätt person för oss!

Välkommen att söka!


Novakliniken arbetar på uppdrag av Region Skåne och är väl etablerad sedan 25 år.
Vi bedriver Primärvård, Tandvård samt Företagshälsa.
Vi har 8 ackrediterade Vårdcentraler i sydöstra Skåne, varav 2 i Ystad.

Vi söker nu ST-Läkare till vår enhet på Spanienfararegatan

Novakliniken i Ystad på Spanienfararegatan har c:a 12000 listade patienter.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster samt kompetenta och välutbildade medarbetare.

Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta, har förmågan att se framåt, har fokus på patienterna och deras behov i första hand.
Du vill utvecklas och ser "nytänk" som ett måste i vardagen - då är Du rätt person för oss!

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtjänstgöringsgrad kan diskuteras efter Dina önskemållön enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: ST-Läkare Ystad
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. sjuksköterska - Ystad Köpingebro

Big Care söker leg. sjuksköterskor till hyr-uppdrag i Köpingebro omgående. Det efterfrågas ssk på plats samt för jour.

Kvalifikationskrav

- Svenskt sjuksköterskelegitimation
- Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska
- Adekvat svenska i tal såväl som skrift

Meriterande

- Tidigare anställning som hyrsjuksköteska
- Specialisering
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-24
Referens:
Webbplats: https://jobb.bigcare.se/jobs/66348-leg-sjukskoterska-ystad-kopingebro?promotion=25683-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Care
Teknologgatan 8i
11360  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bigcare.se/
  
Platsannons

Personliga handläggare i Malmö och Ystad

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

På Avdelningen för sjukförsäkring arbetar 4 000 medarbetare fördelat på cirka 55 platser i landet. Vi möter människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Syftet med arbetet är att bidra till att betydligt fler återgår till arbetslivet snabbare, att ge trygghet och ekonomiskt stöd samt att arbeta för att förebygga sjukskrivning. Olika personer har olika behov av stöd från Försäkringskassan och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra. Arbetet innebär att göra utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om samt att marknadsföra våra självbetjäningstjänster. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa, vilket bland annat innebär löpande dokumentation av vad som händer i alla ärenden samt utbetalning av ersättning.

I rollen som personlig handläggare möter du personer som har en pågående sjukskrivning. Du har ofta kontakt med både dem, deras arbetsgivare och sjukvården, via telefon, brev och e-post. Du ger de sjukskrivna förutsättningar att vara delaktiga i sin rehabilitering och samverkar med arbetsgivare så att de tar sitt rehabiliteringsansvar. I en del ärenden behövs personliga möten och samordnande rehabiliteringsinsatser för att skapa förutsättningar för återgång i arbete. Du ansvarar då för att leda och delta i olika möten tillsammans med den enskilde och andra parter såsom arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och behandlande läkare.

Som personlig handläggare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för planering och fördelning av arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter.

Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare. 

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartners
• samarbetar effektivt för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• är handlingskraftig
• har god förmåga att arbeta i olika datasystem
• körkort för personbil (gäller ej tjänst med placering i Malmö).

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har professionell erfarenhet av att möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster som personlig handläggare. Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Malmö eller Ystad. Resor ingår i tjänsten. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner

Chef Jessika Roos, 010-118 66 84 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Karolina Lind 010-119 75 60 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Johanna Ryderling 010-119 76 22, Saco-S: Elizabeth Lopez 010-118 55 29, Seko: fseko@forsakringskassan.se.

Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=10340
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
Försäkringskassan
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  

Platsannons

Assistenter till man i Ystad

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Söker efter assistenter som vill jobba i Ystad. 

Som assistent fungerar du som ett stöd för våra kunder i deras vardag. Arbetet består av såväl omvårdnadsinsatser som aktiviteter och alldagliga saker som matlagning och städning, såväl i som utanför hemmet. Egenskaper som empati, lyhördhet och noggrannhet är viktiga samt att du inte är rädd för att hugga i. 

Det gäller arbete hos vår kund som är en man i 60-årsåldern och bosatt i Ystad. Han är rullstolsburen och har nedsatt syn. Han är välutbildad och vill gärna hålla sig uppdaterad inom såväl politik, ekonomi som kultur via tidningar och data och vill gärna diskutera dagens händelser med dig lika väl som att han behöver hjälp med att skriva in saker på datorn. Då han har diabetes behöver han få hjälp med insulin.

Det gäller att hjälpa mannen i hans hemmiljö och arbetsuppgifterna är alla vanligt förekommande uppgifter i hem och trädgård. Du ska klara förflyttningar utan lift. Mannen är armstark och väger inte mycket. Han är bra på att ge information och instruktioner och räknar med att du följer upp lika bra.
Du ska kunna ge fysisk träning. Du ska följa med till eventuella aktiviteter som kan dyka upp.

Du ska ha lätt för att lära och att vara noggrann och ansvarsfull är en självklarhet för dig.
Vi tillämpar individuell lönesättning, är anslutna till kollektivavtal och erbjuder bra försäkringar och friskvård.
Uppdraget gäller både dag, kväll, natt och helgtjänst. 
Urval kommer ske löpande så tveka inte att söka.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95878
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Hydraulikmontör sökes till innovativt företag!

Brinner du för fordonsbranschen, och har ett stort intresse för teknik och hydraulik? Skulle du vilja arbeta med kontroll av tryck och flöde, och med montering av pumpar, h-tankar och ventilpaket till lastbilar? Sök då tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Bröderna Johanssons Karosserifabriks räkning en hydraulikmontör som kan börja omgående. Bröderna Johanssons Karosserifabrik utför påbyggnationer av lastbilar, där de skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet, behov och önskemål – allt ifrån tillverkning och montering av fasta flak, tippflak, kranbyggnationer och specialbyggnationer och mycket mer! Företaget drivs av innovation och utveckling, men har kvar den traditionella andan av hantverk och personligt bemötande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bröderna Johanssons Karosserifabrik. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns stora möjligheter att på sikt kunna bli anställd direkt hos företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Hydraulikmontör kommer du arbeta med lastbilschassins hydraulik. Du kommer arbeta med både reparation, felsökning och dimensionering, och med kontroll av tryck och flöde. Andra arbetsuppgifter som du kommer att ha är bockning av h-rör, pressning av h-slang, montering av pumpar, ventilpaket m.m.

Som Hydraulikmontör kommer du att arbeta i ett härligt team, där du till en början får gå bredvid mer erfarna hydraulikmontörer för att lära dig hur företaget arbetar med hydraulik. Arbetstiderna är 06.45-16.00, och därför går man varannan fredag hem vid 10.30!

Du kommer till exempel att:


* Montera kranar, tippar och lastväxlare m.m.
* Kontrollera tryck och flöde, samt arbeta med dimensionering
* Montera pumpar, h-tankar och ventilpaket
* Arbeta med felsökning och reparationer


Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för fordonsbranschen, i kombination med ett intresse för teknik och hydraulik. Du är naturligt händig, och har minst 1-3 års erfarenhet av arbete med fordonshyrdaulik eller liknande. Du arbetar bra både självständigt och i grupp, och gillar att ta ansvar för ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Minst har läst hydraulik (eller liknande) på gymnasienivå


* Minst har 1-3 års erfarenhet av fordonshydraulik för lastbilar eller liknande (se nedan under liknande områden)
* Kan läsa hydraulikschema
* Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, då all kommunikation inom företaget och med kunder sker på svenska.


Det är meriterande om du…


* Har arbetat med hydraulik inom liknande områden, exempelvis med personbilar, bussar, truckar, lantbruksmaskiner, maskinstationer m.fl.
* Har viss kunskap i det engelska språket


I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dig som har ett intresse för fordonsbranschen och teknik, och som har en positiv och prestigelös inställning till att arbeta. Som person har du lätt att samarbeta och kommunicera med andra, och tar självständigt ansvar över ditt arbete både i med- och motgång.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 06.45-16.00 (varannan fredag slutar du 10.30)
* Placering: Skurup
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bröderna Johanssons Karosserifabriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bröderna Johanssons Karosserifabrik utför påbyggnationer till lastbilar. Företagets starka medarbetarteam skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet, behov och önskemål. Företaget drivs av innovation och utveckling, men har kvar den traditionella andan av hantverk och personligt bemötande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Installationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 06.45-16.00Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 14996499
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/hydraulikmontor-sokes-till-innovativt-foretag/14996499?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Fordonselektriker sökes till innovativt företag!

Brinner du för fordonsbranschen, och har ett stort intresse för teknik och el? Skulle du vilja arbeta med inkoppling av strömbrytare, kablage och reläer, och med montering av arbetslampor och sidomarkeringsljus? Sök då tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Bröderna Johanssons Karosserifabriks räkning en fordonselektriker som kan börja omgående. Bröderna Johanssons Karosserifabrik utför påbyggnationer av lastbilar, där de skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet, behov och önskemål – allt ifrån tillverkning och montering av fasta flak, tippflak, kranbyggnationer och specialbyggnationer och mycket mer! Företaget drivs av innovation och utveckling, men har kvar den traditionella andan av hantverk och personligt bemötande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bröderna Johanssons Karosserifabrik. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns stora möjligheter att på sikt kunna bli anställd direkt hos företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Fordonselektriker kommer du att arbeta med lastbilschassins el. Beroende på vilken typ av påbyggnad som ska ske, är det första som sker när lastbilschassin kommer in att du som fordonselektriker börjar arbeta med utvändigt elarbete, med montering av- och eldragning till arbetslampor, sidomarkeringsljus, extraljus m.m. När det utvändiga elarbetet är färdigt gäller elarbete inne i hytten, där du kommer att koppla in strömbrytare, kablage, reläer och mycket mer.

Som fordonselektriker kommer du att arbeta i ett härligt team, där du till en början får gå bredvid mer erfarna fordonselektriker för att lära dig hur företaget arbetar med el. Arbetstiderna är 06.45-16.00, och därför går man varannan fredag hem vid 10.30!

Du kommer till exempel att:


* Koppla in strömbrytare, kablage och reläer
* Montera arbetslampor, sidomarkeringsljus och extraljus
* Koppla in kranar och tippar


Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för fordonsbranschen, i kombination med ett intresse för teknik och el. Du är naturligt händig, och har minst 1-3 års erfarenhet av arbete med fordonsel eller liknande. Du arbetar bra både självständigt och i grupp, och gillar att ta ansvar för ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som...


* Minst har läst el på gymnasienivå
* Minst har 1-3 års erfarenhet av fordonsel för lastbilar eller liknande (se nedan under liknande områden)
* Kan läsa elschema
* Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, då all kommunikation inom företaget och med kunder sker på svenska.


Det är meriterande om du…


* Har arbetat med el inom liknande områden, exempelvis med personbilar, bussar, truckar, lantbruksmaskiner, maskinstationer m.fl.
* Har viss kunskap i det engelska språket


I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dig som har ett intresse för fordonsbranschen och teknik, och som har en positiv och prestigelös inställning till att arbeta. Som person har du lätt att samarbeta och kommunicera med andra, och tar självständigt ansvar över ditt arbete både i med- och motgång.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 06.45-16.00 (varannan fredag slutar du 10.30)
* Placering: Skurup
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bröderna Johanssons Karosserifabriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bröderna Johanssons Karosserifabrik utför påbyggnationer till lastbilar. Företagets starka medarbetarteam skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet, behov och önskemål. Företaget drivs av innovation och utveckling, men har kvar den traditionella andan av hantverk och personligt bemötande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Elkrafttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 06.45-16.00Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 14996484
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/fordonselektriker-sokes-till-innovativt-foretag/14996484?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Medicinska sekreterare till Region Skåne inför sommaren 2018

Gör skillnad. Varje dag.

Kom och jobba med oss inom hälso- och sjukvården! Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund finns Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Du hittar mer information om sjukhusen och våra verksamheter på https://vard.skane.se.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Du som är ny får introduktion och stöd av dina kollegor. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort. Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; https://www.facebook.com/jobbairegionskane.

KVALIFIKATIONER
Du har en godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY)/400p (YH) eller annan likvärdig utbildning till medicinsk sekreterare.
Du har goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi.

För dig som studerar till medicinsk sekreterare och till sommaren 2018 har avslutat minst termin 2 hänvisar vi till vår annons för administratörer som publiceras 2018-01-02. Detsamma gäller för dig som studerar till läkare.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Vi tillämpar ett löpande urval vid denna rekrytering, och välkomnar varmt din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare till en annan annons när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Läs mer om Region Skåne, www.skane.se
På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-28
Referens: A735740
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c400cdda-0edc-4549-ba9f-0f7827145eff&TK=dde5123c-cfbd-431c-9ec2-d51277ee185c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Skånevård Kryh är en av Region Skånes sjukvårdsförvaltningar och bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler i östra Skåne. Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. I Hässleholm finns ett närsjukhus och ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Vi har tre uppdrag som omfattar hela Skåne: Palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH); ungdomsmottagningar; och dietistverksamhet inom primärvård.

Läs gärna mer om våra sjukhus och verksamheter på https://vard.skane.se.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Du som är ny får introduktion och stöd av dina kollegor. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort. Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; https://www.facebook.com/jobbairegionskane.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
• Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Läs mer om Region Skåne, www.skane.se
På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Vi erbjuder både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-28
Referens: A735726
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51d01446-87a5-4c8d-aafc-768958977c3b&TK=a32bff98-1367-4874-a3ab-08778e8fa9c0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent för timanställning till Ystad

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi personlig assistent för en timanställning  till vår kund som bor i Ystad. Passen är förlagda både  på dag, kväll och natt.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 30 år som efter en stroke har blivit delvis förlamad och har därför behov av hjälp med mycket i sin vardag dygnet runt. Dubbelassistans är nödvändigt vissa tider på dygnet. Hennes stora intresse är musik, konserter, utflykter och hästar. Delar du hennes intressen ser vi det som mycket positivt. Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden.

Det är mycket viktigt att du har rätt inställning, är glad, positiv och har lätt för att möta människor i olika situationer. Pälsdjur finns. B-körkort är ett krav. Eftersom detta är en timanställning så tror vi att du som söker har annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltidsarbete.

Har du erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande men det är inte ett krav


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5886
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
malmö
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Fysioterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2018

Gör skillnad. Varje dag.

Kom och jobba med oss inom hälso- och sjukvården! Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund finns Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Du hittar mer information om sjukhusen och våra verksamheter på https://vard.skane.se.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Du som är ny får introduktion och stöd av dina kollegor. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort. Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; https://www.facebook.com/jobbairegionskane.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående, och i samarbetet med dina kollegor. Du kan ta egna initiativ och fatta beslut. Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Vi tillämpar ett löpande urval vid denna rekrytering, och välkomnar varmt din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare till en annan annons när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Läs mer om Region Skåne, www.skane.se
På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-28
Referens: A735717
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34222bd8-053f-43be-a65d-1b774bab5a11&TK=a36df6a3-d285-4c3a-a854-696ca2195e80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Psykiatri Skåne ingår i Skånevård Sund som är en av Region Skånes sjukvårdsförvaltningar, och erbjuder ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom allmänpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri. Vi finns på 140 mottagningar och avdelningar över hela Skåne, och strävar efter att tillhandahålla en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne. Vi har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen.

Läs gärna mer om Psykiatri Skåne och våra verksamheter på https://vard.skane.se/psykiatri-skane/.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Du som är ny får introduktion och stöd av dina kollegor. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort. Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; https://www.facebook.com/jobbairegionskane.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
• Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Läs mer om Region Skåne, www.skane.se
På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-28
Referens: A735703
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ef17f1a-9605-4b58-89fe-55e1219a81d9&TK=ebfd51ef-319d-4b10-b01f-5a8698a118af
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2018

Gör skillnad. Varje dag.

Kom och jobba med oss inom hälso- och sjukvården! Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund finns Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Du hittar mer information om sjukhusen och våra verksamheter på https://vard.skane.se

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Du som är ny får introduktion och stöd av dina kollegor. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort. Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; https://www.facebook.com/jobbairegionskane

KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående, och i samarbetet med dina kollegor. Du kan ta egna initiativ och fatta beslut. Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Vi tillämpar ett löpande urval vid denna rekrytering, och välkomnar varmt din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare till en annan annons när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-28
Referens: A735699
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35d011b3-e748-4b24-a916-146194027b1a&TK=83b2b2de-de21-45fa-94fb-6d534b77e9dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare till område Ystad/Svarte

Som lokalvårdare i område Ystad/Svarte utför Du alla typer av städuppdrag men framförallt hem- och företagsstädning. Du förväntas utföra tjänsterna med högsta kvalitet och service i åtanke. Innan du får din egen kundstock kommer du utbildas i iClean-academy.

Som person ska du ha ett brinnande intresse för service och lokalvård. Du ska trivas att arbeta både självständigt och i team, och vara bered på att ge det lilla extra. Du ska vara noggrann, effektiv och lyhörd gentemot kundens önskemål.

Varför ska du välja oss? Du får all utrusning du behöver för att utföra tjänsterna. Du kommer också vara delaktig i val av städutrustning och material. Genom en anställning hos oss på iClean by Schön blir du en del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Din roll kommer att vara flexibel och du kommer arbeta både självständigt och i team. Vi på iClean är idag 20 st anställda och är ett snabbt växande företag med många nöjda kunder.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVi söker deltid- och heltidsanställda. Alla anställningar inleds med provanställning. 80% eller merTillträde enligt ÖK men gärna så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: Lokalvårdare Ystad/Svarte
Webbplats:
Epostadress: jobb@icbs.se
Övrigt: Endast ansökan via epost. I dagsläget finns ingen möjlighet att besvara frågor eller ansökningar via telefon. Urval sker löpande och därför kan tjänsten vara tillsatt innan sista ansökningsda
Arbetsplats: 
Adress: iClean by Schön
Spårgatan 9
27430  Skurup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent tillgänglig omgående? Se hit!

Är du en ekonomiassistent, kan tänka dig att pendla till Ystad på Skånes östkust och sitter och rullar tummarna just nu? Gör inte det! Vi behöver just nu en självgående ekonomiassistent till en kund i en strålande bransch för ett halvtidsuppdrag till nästa sommar.Arbetsuppgifter

- Leverantörsreskontra, kontering och bokning av leverantörsfakturor
- Fakturascanning
- Periodiseringar

Lämplig bakgrund
Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha jobbat som ekonomiassistent tidigare och är därmed relativt självgående och drivande i frågor som berör dina områden.

Din personlighet
Som person är du öppen och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann, prestigelös och flexibel. Du gillar att få saker och ting gjorda och att göra dem på ett korrekt sätt. Du strävar efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Elina Alkesund på 0704-715927.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://jobb.sjr.se/jobs/65285-ekonomiassistent-tillganglig-omgaende-se-hit?promotion=24995-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SJR
Humlegårdsgatan 20
11446  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sjr.se/
  

Platsannons

Franschisetagare Ystad

Brinner du för skobranschen och går i tankarna att utveckla din egen verksamhet i ett framgångsrikt och beprövat affärskoncept?
Om ja, då kanske vårt franchiseerbjudande är något för dig!

Som Franchisetagare driver du din egen butik i Scoretts verksamhetsregi i nära samarbete med Scoretts övriga butiker. Du som Franchisetagare får ta del av Scoretts beprövade och välfungerade affärsidé, väletablerade varumärken och kundkrets. Du kommer driva din egen butik med stöd från Scorett genom bland annat inledande utbildning, tillgång till Scoretts sortiment, utbud och marknadsföringsplan.
Att ingå i vårt Franchiseavtal ger dig otaliga möjligheter. Du får chansen att växa som människa i din roll som egen företagare, medan du samtidigt kan utveckla en framgångsrik butik utifrån eget driv och engagemang.

Fördelarna med Franchise är som ovan nämnts obegränsade, men för att framgångsrikt lyckas krävs att du har möjlighet att investera tid och otaliga mängder kärlek i din butik.

Har du vad som krävs?
Scorett erbjuder då DIG, att inom företagets trygga ramar få möjligheten att öppna en franchisebutik i en av Sveriges ledande skokedjor.För att lyckas i rollen som Franchisetagare tror vi att du:

•Har erfarenhet av detaljhandeln
•Har erfarenhet av att driva verksamhet/verksamheter
•Brinner för sälj och service
•Har ledaregenskaper
•Är driven och tävlingsinriktad
•Motiveras av entreprenörskap samt
•Känner passion för skor och varumärket Scorett


Scorett Footwear AB har expanderat kraftigt de senaste åren och har idag 110 butiker inom olika affärsområden. Totalt omsätter kedjan 800 miljoner kronor och avser växa med ytterligare etableringar under de kommande åren. Scorett vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Scorett utsågs av Habit till årets modekedja 2012 och årets skobutik 2013. 2014 vann Scorett utmärkelsen Sveriges bästa Kundtjänst enligt Daymaker
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.scorett.se/custom/work
Epostadress:
Övrigt: Känner du dig manad för utmaningen och har fler frågor om upplägget, vänligen kontakta vår VD Peter Blomquist, 0708-355236 eller HR-Koordinator Gina Höglund 010-4980902. Du ansöker via Scoretts hemsida - http://www.scorett.se/custom/work Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Scorett Footwear AB
Härdgatan 22
43232  Varberg Sverige
Hemsida: http://www.scorett.se
  
Platsannons

ST-läkare till Barn- och ungdomspsykiatri och Vuxenpsykiatri, flera orter

Gör skillnad. Varje dag.

Genom Psykiatrin i Skåne erbjuds befolkningen ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom Allmänpsykiatri, Barn- och Ungdomspsykiatri och Rättspsykiatri. Verksamheten har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen. Division Psykiatri har cirka 3 000 anställda och en budget på cirka 2 000 miljoner kronor.

KOM TILL OSS - VI VILL UTBILDA DIG TILL EN AV FRAMTIDENS BÄSTA PSYKIATER
Vill du bli en del av vår ST-läkargrupp som med bred kompetens brinner för psykiatri och har ett intresse av att utveckla professionen och verksamheten? En humanistisk och etisk värdegrund genomsyrar utbildningen.

Många av våra ST-läkare engagerar sig i forskning, pedagogik och kvalitetsarbete. Klinisk tjänstgöring under handledning, strukturerade handledarsamtal, kurser och seminarier för att uppnå målbeskrivningen i ST-programmet är en självklarhet. Kompetensutveckling erbjuds även genom regelbunden undervisning, gemensam ST-dag med mera. Vi har engagerade studierektorer och erfarna specialister som handleder.

Vi erbjuder en högkvalitativ utbildningstjänst med stora möjligheter att utvecklas både som kliniker och forskare. Låt oss mötas för att diskutera dina önskemål och vad vi kan erbjuda dig!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsternas upplägg planeras i samråd med verksamhetschef, studierektor och handledare. Innehållet följer den målbeskrivning som fastställts för att uppnå specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri respektive vuxenpsykiatri. Det finns möjlighet att inrikta din ST eller göra en del av din tjänstgöring inom rättspsykiatri.

Tjänsterna är uppdelade enligt följande:

BUP Skåne – Sju tjänster med placering enligt nedan

Två tjänster till område Malmö/Trelleborg med placering i Malmö
Kontakt: Områdeschef Gunilla Hagberg-Tegenrot: tfn 040-33 16 71
E-post: Gunilla.Hagberg-Tegenrot@skane.se

En tjänst till område Lund/Eslöv med placering i Eslöv
Kontakt: Områdeschef Eva-Lena Palm, tfn 046-17 45 95
E-post: Eva-Lena.Palm@skane.se

Tre tjänster till område Ängelholm/Helsingborg/Landskrona med placering i Ängelholm, Helsingborg och Landskrona
Kontakt: Områdeschef Maria Weiler, tfn 042-406 50 49
E-post: Maria.Weiler@skane.se

En tjänst till område Kristianstad/Hässleholm/Ystad med placering i Kristianstad
Kontakt: Områdeschef Ingrid Thörn, tfn 0451-296089
E-post: Ingrid.Thorn@skane.se

Vuxenpsykiatri Skåne – 14 tjänster med placering enligt nedan

Tre tjänster till Vuxenpsykiatri Helsingborg
Kontakt: Tf verksamhetschef Peter Åberg, tfn 042-406 50 50
E-post: Peter.Aberg@skane.se

Tre tjänster till Vuxenpsykiatri Kristianstad
Kontakt: Verksamhetschef Peter Södergren, tfn 0451-29 88 90
E-post: Peter.Sodergren@skane.se

Tre tjänster till Vuxenpsykiatri Lund
Kontakt: ST-läkarchef Ingrid Thernfrid, tfn 046-17 41 62
E-post: Ingrid.Thernfrid@skane.se

Fem tjänster till Vuxenpsykiatri Malmö/Trelleborg
Kontakt: Verksamhetschef Hans Brauer, tfn 040-33 34 90
E-post: Hans.Brauer@skane.se

Läs mer om våra respektive verksamheter på www.skane.se/sv/Webbplatser/Psykiatri-Skane

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Har du erfarenhet av vuxen- och/eller barnpsykiatri är detta meriterande. Vi ser gärna att du har forskningsintresse/erfarenhet.

Ansökan sker elektroniskt. Bevis om läkarexamen och legitimation samt övriga handlingar som sökanden önskar åberopa lämnas vid intervju. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 21
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstid: 40.00/40.00. Jourtjänstgöring förekommer. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A734383
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a5d1e25-9ff5-47c5-a204-025b80465c43&TK=4ac62fbc-3fd3-4928-ae22-ec2d78852f5d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidaretjänster, semester och sjuk vikariat samt andra kortare vikariat.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker nu personer som vill arbeta på kortare vikariat så som sjukdom eller semester. 30-50 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se
Övrigt: Kontinuerlig rekrytering sker. Vänta ej med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Rehabilitering i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Rehabilitering består av två enheter, vilka arbetar, utifrån uppdrag med de olika profileringar som finns inom de två sjukhusen Kristianstad och Ystad.

Enheten i Ystad ansvarar för rehabiliteringen inom slutenvården, specialiserad öppenvård och dagrehabilitering på sjukhuset i Ystad. Rehabilitering på enheten innehåller åtgärder såsom träning, utbildning, kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedel, hjälpinsatser och miljöanpassning som syftar till att nå de mål som formuleras tillsammans med patienten. På enheten finns idag 24 medarbetare med olika professioner. Vi arbetar i team med andra professioner inom sjukhusets olika avdelningar och mottagningar.

Rehabilitering Ystad satsar på kompetensutveckling och har en vision att kännetecknas av lyhördhet för patienternas behov, nytänkande och välkomnande förhållningssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en legitimerad Arbetsterapeut med erfarenhet och intresse inom framförallt medicin, kardiologi och neurologi. Du kommer att möte äldre multisjuka, där de vanligaste diagnoserna är kronisk obstruktiv lungsjukdom, lungcancer, hjärtsvikt, kognitiv svikt, akut och kronisk njursvikt med dialysbehandling. Vi ser gärna att du har någon vidareutbildning inom någon/några ovanstående sjukdomar.

Arbetet är självständigt, men med samarbete med övriga teammedlemmar samt riktar sig mot både sluten- och öppenvård. Du behöver därför ha en god initiativförmåga samt självständigt kunna bedöma, planera och utvärdera dina arbetsterapeutiska insatser. Arbetet ställer också krav på att du har ett professionellt förhållningssätt och en god förmåga att prioritera och organisera arbetet och fatta snabba beslut. Du har god samarbetsförmåga och är van att arbeta i team med andra professioner. I tjänsten ingår också att kunna arbeta mot andra avdelningar vid behov vilket ställer krav på flexibilitet och god initiativförmåga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut gärna med intresse och erfarenhet inom framförallt medicin, kardiologi och neurologi. Därutöver har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har någon vidareutbildning inom lungmedicin och/eller kardiologi. Det är meriterande om du har arbetat med journalsystemet Melior samt har grundläggande datorkunskaper.

Vi söker dig som är engagerad, driven, har god organisationsförmåga och som tillsammans med oss vill delta i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet. Du har god samarbets- och initiativförmåga och kan snabbt anpassa dig efter ändrade omständigheter. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag. Viss helgtjänstgöring förekommer. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A721633
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=42399ed3-c5b8-4ea8-bdfb-ad486225e804&publishCode=AMS&TK=19113f85-7207-4e1a-bbeb-df18a7659f88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dietist till Barnmottagning i Ystad och Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Barn och ungdom består av barnakuten, slutenvårdsavdelningar, neonatalavdelning, hemsjukvård, dagvård samt specialistmottagningar. Vi bedriver verksamhet i Hässleholm, Kristianstad, Trelleborg och Ystad med totalt cirka 200 anställda. VO Barn och ungdom är känt för ett medarbetarstyrt arbetssätt och en kontinuerlig förbättringsanda.

Det kliniska arbetet på mottagningen bedrivs i team bestående av specialiserade sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist samt fysioterapeut med inriktning på bland annat astma/allergi, fetma och diabetes. Mottagningen har öppet kl.8-16, måndag till fredag och har ett nära samarbete såväl internt, med Barn- och ungdomsavdelning 3 som externt med barnavårdscentral, primärvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Habiliteringscenter samt andra vårdvalsaktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Då vår dietist ska gå på föräldraledighet har vi nu möjligheten att erbjuda ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Arbetet som dietist innebär specifika arbetsuppgifter inom barn- och ungdomsmedicinsk verksamhet på barnmottagningen i Trelleborg samt barnmottagningen i Ystad.

I arbetet som dietist ansvarar du för kost- och nutritionsfrågor där du gör bedömningar, ordinerar och ger lämpliga råd samt förskriver livsmedel för särskilda näringsändamål. Arbetet innebär utbildning av föräldrar, barn och vårdpersonal. Du arbetar både individuellt samt ingår i olika team med andra professioner inom verksamheten.

I ditt arbete som dietist ansvarar du för nutritionsbehandling inom såväl slutenvård som öppenvård.

Tjänstgöring är förlagd till två orter, varav 60 % i Ystad och 40 % i Trelleborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kompetens och förmåga att möta, stödja och samtala med barn och unga samt deras anhöriga på ett professionellt och kompetent sätt. Vidare ska du kunna hantera situationer med hög arbetsbelastning och ha förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker är legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vidareutbildning inom nutritionsområdet med magisterutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn- och ungdomssjukvård alternativt motsvarande verksamhet då arbetet kräver självständighet och förmåga att ta egna initiativ. Samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Vikariatet sträcker sig till 2019-08-30.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A729469
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=771948a9-b03b-4844-a4e5-f00f5221479a&TK=17d2916a-bddc-4356-880b-a5d6da998a77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Kryh, spec. närsjukvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Entreprenadmontörer till GK Rör i Skåne

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.  
 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora.  
GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av en montör som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.  
 
Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Kanske har du en annan tjänst och vill ta ett steg i karriären och tycker att du har kvalifikationerna.  
Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad och resultat- och utvecklingsorienterad. 
 
Huvudsakligt ansvarsområde  
I din roll som montör kommer du:  Arbeta självständigt under ledande montör efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar.   Verka för merförsäljning   Vid alla tillfällen följa företagets gällande policies och rutiner   Tillgodose att arbetsskyddsfrågor och arbetsmiljölagar följs  Upprätta resursplaner   Driva projektet enligt givna förutsättningar  Vid ändringar upprätta underlag för ÄTA  Insatt i systemens funktioner och ändamål   Bevaka att ackord upprätthålls samt att timeffektivitet är i nivå med företagets krav 
Du behöver ha viljan att ta ansvar för ditt eget resultat.  
 
Vad förväntar vi oss av dig?   Någon form av tekniskt gymnasium, gärna inom VVS   Driven, pålitlig, engagerad och tar ansvar för uppgifterna   Du har hög flexibilitet och är problemlösande   Positiv, social och inser värdet av goda kundrelationer  Ser samband mellan produktion och ekonomi i projekt   Erforderliga branschutbildningar 
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och som alltid vill lämna ifrån sig ett utfört arbete av hög kvalitet.  
 
VILJA – vår värdegrund  
När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.  
 
Ansökan
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på GK Rör? Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=139&ProjectId=181878&DepartmentId=21666&MediaId=5455&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnar Karlsen Sverige AB
Förskeppsgatan 9
17154  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

GK Rör söker Servicemontörer i Skåne

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.  
 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora.  
GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av en montör som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.  
 
Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Kanske har du en annan tjänst och vill ta ett steg i karriären och tycker att du har kvalifikationerna.  
Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad och resultat- och utvecklingsorienterad. 
 
Huvudsakligt ansvarsområde  
I din roll som montör kommer du:  Arbeta självständigt under ledande montör efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar.   Verka för merförsäljning   Vid alla tillfällen följa företagets gällande policies och rutiner   Tillgodose att arbetsskyddsfrågor och arbetsmiljölagar följs  Upprätta resursplaner   Driva projektet enligt givna förutsättningar  Vid ändringar upprätta underlag för ÄTA  Insatt i systemens funktioner och ändamål   Bevaka att ackord upprätthålls samt att timeffektivitet är i nivå med företagets krav 
Du behöver ha viljan att ta ansvar för ditt eget resultat.  
 
Vad förväntar vi oss av dig?   Någon form av tekniskt gymnasium, gärna inom VVS   Driven, pålitlig, engagerad och tar ansvar för uppgifterna   Du har hög flexibilitet och är problemlösande   Positiv, social och inser värdet av goda kundrelationer  Ser samband mellan produktion och ekonomi i projekt   Erforderliga branschutbildningar 
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och som alltid vill lämna ifrån sig ett utfört arbete av hög kvalitet.  
 
VILJA – vår värdegrund  
När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.  
 
Ansökan
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på GK Rör? Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=139&ProjectId=181877&DepartmentId=21666&MediaId=5455&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnar Karlsen Sverige AB
Förskeppsgatan 9
27155  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektriker, Caverion - Ystad

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarsfull och driven elektriker till vår filial i Ystad. Enheten arbetar främst med installationer och fastighetsdrift.

Som elektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter och industri.

Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Daglig kontakt med kunder
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Återrapportering till kund
• Lämna underlag till planerat underhåll


Kompetens

• Elteknisk utbildning
• Kunskap om Styr- och reglerteknik
• Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
• Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik
• Meriterande med svagströmskompetens
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring ansvarig rekryterare Lisbeth Hulnder, tel. 0730-81 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. Platschef Marcus Nilsson tel. 0703- 80 32 40 mail marcus.n.nilsson@caverion.com 

Facklig företrädare är Stefan Almqvist, tel. 08-705 32 00

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 2 januari 2018.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=809AA4E83444482F9C7715E3775C7698&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1969
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare inom service och försäljning- Ystad

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Du kommer att möte vuxna elever från många olika kulturer och med varierande erfarenheter. Dina arbetsuppgifter är att professionellt och med god pedagogisk förmåga undervisa eleverna inom service och försäljning men även att planera, dokumentera samt att följa upp utbildningarna på orten du jobbar på. Arbetet kräver flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver god dialog med kund, arbetslivet samt elever och kollegor vilket innebär att du behöver har god förmåga att samarbeta.

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Du har något av nedanstående behörigheter:

• Minst ett års (1) erfarenhet av att utbilda vuxna inom den senaste femårsperioden.


 

• Minst tre (3) års yrkeserfarenhet inom service med inriktning detaljhandel eller företagssäljare.


 

• Goda kunskaper av digitala hjälpmedel och Officepaketet.


Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Erfarenhet inom coachning och ett brinnande intresse för utveckling av människor.

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

 

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av Frida Häggström: 

Tfn: 0761-810812

Mail: frida.haggstrom@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=F47EB8D19300496E88F52C2F6F51AA9A&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal