Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:09

Lediga jobb i Ydre kommun (0512), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd3 691
Täthet5,46Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area778,62Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land675,39Landareal (km²)
Sjö103,23Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1913%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Lastbilsmekaniker till Kisa, Engströms Lastbilar AB

Som lastbilstekniker hos oss ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka din ansökan senast den 21 maj. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du vår Verkstadschef Lars-Erik Karlsson tel. 0494-710 71.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Engströms Lastbilar AB är en auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar med anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kompletta serviceanläggningar nära kunden med hög kunskapsnivå i alla led, för att kunden ska få ett så effektivt fordonsnyttjande som möjligt till lägsta kostnad. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 140001.

Vi behöver utöka vårt team i Kisa med ytterligare en mekaniker.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker mot tunga fordon eller personbil. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort, saknar du C behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svetsning.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se startades år 2003. Vi erbjuder ett professionellt team av rekryterare med erfarenhet från såväl privata näringslivet som offentlig sektor. Våra huvudsakliga tjänster består av kompletta rekryteringsuppdrag, delar av rekrytering, search- och headhunting uppdrag. Majoriteten av våra uppdrag avser rekrytering av chefer och specialister. Sedan 2012 erbjuder vi våra kunder fri tillgång till det kompetensbaserade rekryteringsverktyget 4Recruit. Verktyget ger alla företag och organisationer möjlighet att själva rekrytera professionellt till en låg kostnad. Mer information om rekryteringsverktyget 4Recruit finns på www.4recruit.se.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/lastbilsmekaniker-till-kisa--engstroms-lastbilar-ab--engstroms-5.10642
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  

Platsannons

Bygglovshandläggare

Välkommen till oss i Ydre!
Ydre är den lilla kommunen med den stora närheten. Vi är Östergötlands minsta kommun med cirka 3700 invånare. Sommartid är vi dock betydligt fler som bor här. Här finns lugnet men det finns även möjlighet till en aktiv fritid. I Ydre finns en underbar natur med nästan 100 sjöar och stora möjligheter till friluftsliv.

Du har nu chansen till ett omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor i en liten kommun.

Vi söker nu en Bygglovshandläggare till kommunkontoret

Din roll kommer att bli att självständigt handlägga ansökningar om olika typer av lov, förhandsbesked, strandskyddsdispenser och tillsynsärenden från början till slut. Handläggningen inför t.ex. ett bygglov består bl.a. av en granskning och en bedömning av vad som ska göras, sedan inför startbeskedet hur åtgärderna ska utföras där fokus ska ligga på de tekniska egenskapskraven. Det innebär att du bland annat leder samrådsmöten, fastställer kontrollplaner, tar beslut om startbesked samt gör platsbesök på byggarbetsplatser. Handläggningen av tillsynsärenden består bl.a. av granskning av inkommen anmälan, tillsynsbesök, kommunicering med fastighetsägare samt ev. upprättande av förelägganden. Beslut som du fattar gör du i enlighet nämndens delegationsordning. Du förbereder större ärenden och är föredragande i nämnden. Utöver detta ingår också att ge råd och upplysningar i energifrågor.
Tillsammans med kommunens övriga medarbetare inom samhällsbyggnad är uppgiften att inom givna ramar utveckla och stödja en fortsatt positiv utveckling av bygden. Som ärendehanteringsstöd används Byggreda. 

Kommunen hjälper dig med att komplettera med den utbildning som erfordras för uppdraget. 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad byggnadsingenjör eller arkiteket, eller har en utbildning som kommunen bedömer som likvärdig.

Arbetsuppgifterna och förvaltningens organisation kräver ett självständigt arbetssätt med eget ansvar där egna initiativ och strukturerad planering av arbetet är en förutsättning för lyckat resultat. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är en förutsättning liksom förmågan att vara lyhörd och lösningsinriktad i kontakterna med medborgare och företag och i de sammanhang där samverkan sker med andra aktörer.

B-körkort och tillgång till egen bil krävs i tjänsten

Varaktighet/Arbetstid/Lön

Heltid 100 % dagtid

Månadslön, individuell lönesättning
Tillsvidareanställning 
Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-06-05. 

För mer information kontakta:

Pär Fransson
Kommunchef
par.fransson@ydre.se
0381-66 12 26

Urban Tordsson
Teknisk chef
urban.tordsson@ydre.se
0381-66 12 34

Fackliga representanter nås via kommunens växel
0381-66 12 00


Grunden för alla medarbetare i Ydre kommun kan sammanfattas i orden helhetssyn, delaktighet, ansvarstagande och respekt.

Vi vill att det ska finnas människor med olika kön, etnisk och kulturell bakgrund och olika åldrar på alla nivåer i organisationen, eftersom det främjar utveckling och förnyelse. Ydre kommun välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Ydre kommun undanber vänligt men bestämt kontakter från olika rekryterings och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.ydre.se/omydre/arbetahososs/ledigajobb.4.1a95f7bc121e4b14435800014304.html?rmpage=job&rmjob=239%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ydre kommun
Torget 1
57060  Österbymo Sverige
Hemsida: http://www.ydre.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Österbymo

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu en sommarvikarie till bildistrikt i Österbymo.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen 03:30-06:50 måndag-fredag och 03:30-08:20 lördag.


Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar, veck och månadstidningar, paket mm.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Österbymo i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Stansmaskinoperatör/kantpressare Camfil Österbymo

Camfils Scandinavian Metal Center i Österbymo har en stansmaskin av märket FinnPower som producerar grundmaterial till en stor del av vårt produktutbud. Vi söker nu en driven och målinriktad stansmaskinsoperatör, helst med erfarenhet av programmering i Cad/Cam.
Ditt arbete är centralt eftersom stansmaskinen förser hela den resterande fabriken med halvfabrikat.
Tjänsten innebär att du planerar och prioriterar efter arbetsorder, programmering av detaljer, laddning av program och handhavande av maskiner och verktyg. Arbetet är varierande, tempofyllt och kräver såväl planering som noggrannhet. Du arbetar främst i tunnplåt. Tunga lyft kan förekomma.
Vi söker dig som har relevant erfarenhet och bakgrund och som tidigare har jobbat med stansmaskiner eller liknande.
Programmeringskunskap och datavana är starka plus samt såklart god erfarenhet från CNC-operatörsyrket. Truckkort för motviktstruck är meriterande. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder ett självständigt, omväxlande arbete. Vi värdesätter förmåga att kunna se egna lösningar och att du kan arbeta både självständigt och i grupp.


Svenskägda Camfil är världens ledande leverantör av renluftslösningar.
Camfil tillverkar och levererar filter inom områdena komfortventilation, rena processer, transport, säkerhet och skydd. Verksamheten bedrivs genom 31 dotterbolag, 24 produktionsanläggningar och agenter i fler än 50 länder. Camfil Farr koncernen i sin helhet omsätter på årsbasis ca 4,5 miljarder kronor och har ca 3500 anställda.

Vill du ha ett varierande och utmanade jobb på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt som CNC-operatör inom stansning på Camfil i Österbymo!

?www.camfil.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning, vi tillämpar oftast 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Kollektivavtal finns. Arbetstiden är förlagd till dagtid men skiftkörning kan komma att bli aktuellt.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael.utter@camfil.com
Övrigt: Ansökningarna gås igenom kontinuerligt så du kan bli kallad till intervju eller få svar att du inte gått vidare i rekryteringsarbetet innan annonstiden gått ut. Märk din ansökan med "Stansmaskinoperatör/kantpressare Camfil Österbymo"
Arbetsplats: 
Adress: Camfil Svenska AB
Box 130
61923  TROSA Sverige
Hemsida: http://www.camfil.se
  
Platsannons

Verkstadsarbetare med bred kompetens sökes

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

Vi söker för kunds räkning en verkstadsarbetare som kan ta sig an många olika arbetsuppgifter.

Du arbetar idag som verkstadsarbetare eller liknande och är redo för nya utmaningar. Vår kund är ett trevligt företag där du får möjlighet att kunna påverka din arbetssituation, du erbjuds ett varierat arbete där du får chansen att arbeta teamorienterat, samt får möjlighet att utvecklas med företaget.

Arbetsuppgifter

Som verkstadsarbetare hos vår kund agerar du som allt-i-allo och arbetsuppgifterna innefattar exempelvis kapning, stansning och kantbockning.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
- Du är självgående, flexibel och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter.
- B-körtkort och tillgång till bil

Villkor

Detta är ett uthyrningsuppdrag där du till en början kommer att vara anställd hos Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter att bli anställd direkt vid vårt trevliga kundföretag.

Vänligen skicka din CV i Word-format.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid 100 %. Tillträde: Omgående Visstidsanställning till 2017-06-30Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017/88
Webbplats: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147731/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Bemanning & Rekrytering AB
Klostergatan 27A
58223  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Omsorgspersonal sommaren 2017

Välkommen till oss i Ydre!
Ydre är den lilla kommunen med den stora närheten. Vi är Östergötlands minsta kommun med cirka 3700 invånare. Sommartid är vi dock betydligt fler som bor här. Här finns lugnet men det finns även möjlighet till en aktiv fritid. I Ydre finns en underbar natur med nästan 100 sjöar och stora möjligheter till friluftsliv.

Vill du vara med och bidra till Ydre kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare? Vi erbjuder semestervikariat inom hemtjänst och särskilt/demensboende.

Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb som ger dig utmaningar och erfarenhet.

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och ge dem en god omvårdnad och en meningsfull vardag. Du ska arbeta utifrån ett omsorgstänkande där "mötet" i vardagen är med omsorgstagarna i centrum.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, men andra utbildningar och erfarenheter är också välkomna. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, flexibelt är ansvarstagande och serviceinriktat samt har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver dokumentation därför måste du ha datavana samt kunna uttrycka dig skriftligt i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha fyllt 18 år.

Körkort krävs för vissa tjänster, bl.a. hemtjänst.

Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete!

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-05-31 men ansökningarna kommer behandlas löpande så om är du intresserad är det bra om du skickar in din ansökan så snart du kan.

Lön

Löneformen är timlön enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner

Irma Melchersson

0381-661172, irma.melchersson@ydre.se

Fackliga representanter nås genom kommunens växel. 0381-661200


Grunden för alla medarbetare i Ydre kommun kan sammanfattas i orden helhetssyn, delaktighet, ansvarstagande och respekt.

Vi vill att det ska finnas människor med olika kön, etnisk och kulturell bakgrund och olika åldrar på alla nivåer i organisationen, eftersom det främjar utveckling och förnyelse. Ydre kommun välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Ydre kommun undanber vänligt men bestämt kontakter från olika rekryterings och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.ydre.se/omydre/arbetahososs/ledigajobb.4.1a95f7bc121e4b14435800014304.html?rmpage=job&rmjob=213%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ydre kommun
Torget 4
57060  YDRE Sverige
Hemsida: http://www.ydre.se
  

Platsannons

Vårdcentral Österbymo

Om uppdraget:

Sjuksköterska till vårdcentral i Österbymo. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Behovet är från och med nu till och med 30 juni. Mer detaljer fås vid ansökan.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktsvård minst två års erfarenhet är meriterande. Har du inte vidareutbildning behöver du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTimanställning BehovsanställningTimlön + OB-tillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://cv.sjuksyrra.se/cv_sjuksyrra/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=41
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjuksyrra AB
Bondegatan 30
10312  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb som ekonomibiträde inom kosten i Ydre kommun

Har du inget att göra på sommarlovet? Känner du att du vill göra något viktigt? Känner du att du vill tjäna egna pengar och samtidigt få en bra erfarenhet? Ydre kommun kanske har lösningen.

Välkommen till oss i Ydre! Ydre är den lilla kommunen med den stora närheten. Vi är Östergötlands minsta kommun med cirka 3700 invånare. Sommartid är vi dock betydligt fler som bor här. Här finns lugnet men det finns även möjlighet till en aktiv fritid. I Ydre finns en underbar natur med nästan 100 sjöar och stora möjligheter till friluftsliv.

Vi söker nu ekonomibiträden för sommaren 2017

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär arbetsuppgifter som matlagning, packning, städning, diskning samt leveranskontroll och uppackning av ankommande varor. Arbetet innebär att man följer de rutiner och policys som gäller för köket. Arbetet som ekonomibiträde under sommaren handlar om att ersätta ordinarie personal vid frånvaro och fungera som stöd om det är mycket att göra.

Kvalifikationer

Erfarenhet från storkök/tillagningskök/restaurangkök är önskvärt, samt kunskaper om specialkost är meriterande. Du har fyllt 18 år och har god samarbetsförmåga, är flexibel, tar egna initiativ och klarar av att arbeta självständigt.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som vill sommarjobba i vårt storkök eller andra skolkök då behov uppstår. Vi behöver personal främst veckorna 25-32.

Sista ansökningsdag är 2017-05-31 men då urval sker löpande är du välkommen in med din ansökan redan idag.

Om du har frågor om arbetet så är du välkommen att kontakta kostchef Gabriella Berglund, 0381-66 12 30 eller på gabriella.berglund@ydre.se

 


Grunden för alla medarbetare i Ydre kommun kan sammanfattas i orden helhetssyn, delaktighet, ansvarstagande och respekt.

Vi vill att det ska finnas människor med olika kön, etnisk och kulturell bakgrund och olika åldrar på alla nivåer i organisationen, eftersom det främjar utveckling och förnyelse. Ydre kommun välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Ydre kommun undanber vänligt men bestämt kontakter från olika rekryterings och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.ydre.se/omydre/arbetahososs/ledigajobb.4.1a95f7bc121e4b14435800014304.html?rmpage=job&rmjob=214%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ydre kommun
Torget 4
57060  Ydre Sverige
Hemsida: http://www.ydre.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal