Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:55

Lediga jobb i Vingåkers kommun (0428), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 099
Täthet24,57Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area439,45Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land370,32Landareal (km²)
Sjö41,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Redovisningsekonom

Wilsons Tryckeri & Redovisning AB har haft verksamhet i Vingåker i 50 år.
Vi arbetar långsiktigt för att skapa ett förtroende mellan oss och våra kunder. Vår målsättning är god arbetsmiljö och en personal som känner att de kan vara med och påverka. Vi tror att detta leder till ansvarsfull personal samt stabil och sund ekonomi.

Vi söker en Redovisningsekonom
på 50%, med stora möjligheter upp till 100% under perioder.
I trivsamma arbetslokaler sköter du våra och våra kunders löpande bokföring, fakturering, resultatrapportering, lönehantering, bokslut, deklaration m.m. Vi använder oss av Vismas byråpaket. Tjänsten kommer även innebära arbete ute hos kunder.
Du bör vara självständig i ditt arbete, gärna med flera års erfarenhet av att jobba med ekonomi.
Vi är även ett tryckeri, kunskap av grafiska program är ett plus.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50%, med stora möjligheter upp till 100% under perioder.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: loove@tryck.com
Övrigt: Välkommen med ansökan samt löneanspråk senast 21 maj. Wilsons Tryckeri & Redovisning AB Loove Pettersson Kåsta, 643 91 VINGÅKER loove@tryck.com www.tryck.com
Arbetsplats: 
Adress: WILSONS TRYCKERI AB
Kåsta
64391  VINGÅKER 
Hemsida: http://tryck.com
  

Platsannons

Rektor F-6

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Varmt välkommen att bli en av oss på Barn- och utbildningsförvaltningen i Vingåkers kommun! Här arbetar vi alla för likvärdighet och elevens rätt till utbildning. Vi drivs av vårt engagemang för världens viktigaste arbetsplats och tror att vi med vår nyfunna systematik kommer att lyckas. Vi söker en rektor för två landsbygdsskolor, Marmorbyns och Högsjö F-6 skolor.
Som rektor förväntar vi oss att du är tryggt förankrad i läroplanens normer och värden, har elevens behov och förutsättningar i centrum, använder kollegialt lärande och nyfiket och ifrågasättande följer upp verksamhetens mål. Allt enligt god ekonomisk hushållning förstås.
Rektorer ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Genom utbildning och bakgrund har pedagogisk insikt och kompetens., Gärna tidigare chefs- och ledarskapsutbildningar.
Erfarenhet krävs. Vingåkers kommun ser gärna att du har flera års erfarenhet av rektorsuppdrag inom grundskola.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Chefsbefattningar har som regel oreglerad arbetstid vilket innebär att både kvälls- och viss helgtjänstgöring kan ingå. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: BU 56/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3c62d37-763f-4807-905c-445adb58451a&TK=722c7c66-34ea-4b8a-b732-cd39a6597c7a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun
Parkvägen 8
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast till längre uppdrag i Vingåker

Prime Care söker nu dig sjukgymnast till Vingåker Kommun för längre uppdrag.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter såsom, sjukgymnastiska bedömningar och behandlingar samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Du kommer att samarbeta med verksamhetschef, sjuksköterska, arbetsterapeut och övrig vårdpersonal. Som sjukgymnast planerar du ditt arbete självständigt, utifrån boendes, vårdpersonalens och verksamhetens behov och önskemål.

Du blir anställd av Prime Care och uthyrd till kund.

För att söka uppdraget laddar du upp ditt CV och ansöker via den här annonsen.

Har du frågor går det bra att maila nadia.ismail@prime.seVem är du?
Du är leg. sjukgymnast, gärna med bred erfarenhet. Din pedagogiska ådra kommer väl till pass i samarbete med arbetsterapeut vid utbildning/handledning i förflyttningsteknik. Du är självständig och ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är en social och kommunikativ person med en god organisationsförmåga.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

För mera information

Kontakat Nadia Ismail
nadia.ismail@prime.se
08-4707033
Prime Care kan erbjuda dig en trygg timanställning genom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter för din trivsel.Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se

sökord: sjukgymnast, fysioterapeut, rehab, äldreboende, omsorg, vården.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75% Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1781
Webbplats: http://prime.se/prime-professional/sok-jobb/lediga-tjanster/jobbannons/?jaid=1781
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prime Care AB
Box 10119
12128  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.prime.se/
  

Platsannons

Samordnare säkerhet och brottsförebyggande arbete

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Som en del av samhällsbyggnadsenheten kommer du ansvara för lagbevakning inom området. Det inkluderar att säkerställa att gällande lag, kommunens krav samt krav i ISO-standarder implementeras i våra processer, styrdokument och anvisningar.

Du kommer rapportera till kommunledningen och arbeta med samhällsbyggnadschef som din närmaste överordnade. Som kontaktperson mot myndigheter och externa parter bör du kunna skapa och underhålla ett nätverk av interna och externa intressenter. Du kommer också att ingå i kommunens krisledningsorganisation och vara beredd att vid behov och efter särskild bedömning ingå i kommunens TiB-funktion.

En del av ditt arbete blir att stödja och kompetenshöja de kommunala verksamheterna inom brottsförebyggande arbete, brandskydd och säkerhet. Detta blir efter behov som verksamhetsutveckling, löpande rutinarbete och årligen återkommande verksamhet tillsammans med övriga medarbetare.

Riktlinjer för beredskapsplanläggning och arbete med risk- och sårbarhetsanalys kommer ligga på ditt bord och likaså ansvar för att utveckla kommunens geografiska områdesansvar och förmågan att förebygga samhällsstörningar.

Vi strävar mot en flexibel organisation med syfte att kunna hantera nya uppdrag eller inriktningar från nationell nivå. Därför kan dina arbetsuppgifter komma att ändras utifrån nya behov.

KVALIFIKATIONER
Som person tror vi att du främst är systematisk, kvalitetsmedveten och kommunikativ. Du kan organisera ditt eget arbete effektivt, är lyhörd och engagerad. Vi tror att du är bra på att se sammanhang och lösa komplexa utmaningar; du har förmågan att analysera, fokusera och leverera.

Eftersom arbetet ger dig frihet under ansvar och du planerar din tid efter aktuella processer, krävs det att du har hög disciplin och egen drivkraft. Du är van att prioritera ditt arbete och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Uppdraget kräver att du arbetar i nätverksprocesser såväl inom kommunen som i det geografiska området och på regional och riksnivå. Arbetet har en strategisk övergripande betydelse och kräver att du har förståelse för samspelet mellan människa, teknik och organisation.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Samverkansutbildningar i krishantering genom MSB är mycket meriterande, likaså om du är certifierad säkerhetssamordnare, eller annat som arbetsgivaren bedömer relevant för anställningen.

Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i att läsa och tala engelska.

Van datoranvändare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med GIS – system (ArcGIS) och RAKEL

Det är en fördel om du innehar B-körkort.

Anställningen är säkerhetsklassad enligt säkerhetsskyddslag 1996:627, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och att en särskild säkerhetsprövning ska genomföras innan anställningen. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i relevant lagstiftning. Erfarenhet av offentlig förvaltning är meriterande, gärna krisledning/krishantering både operativt och strategiskt.

Erfarenhet av annat liknande arbete, utvecklingsfrågor och beredskap, t.ex. strategiskt arbete inom totalförsvaret, är mycket meriterande, liksom av risk- och sårbarhetsanalyser, systematiskt brandskyddsarbete, myndighetskontakter eller erfarenhet och kunskap om kvalitetsledningssystem och ISO-standarder.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Säkerhetsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % mestadels dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter ö.k.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: KS 166/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c9074b54-c786-481f-a1e5-4ad643693026&TK=3bad2346-a6bb-4622-a4e9-91d4a5014393
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Samordnare Projekt

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en medarbetare med fokus på struktur och helhet. Som uppdragsledare kommer du att arbeta med uppdragsstyrning och behandla kundrelation, uppdragsplanering, juridik i uppdrag, ekonomistyrning, tekniska frågor samt bidra till ett trivsamt och kreativt arbetsklimat. Du kommer att handha stora som små projekt och bistå de mindre erfarna med din expertis.

Mycket av din tid består av att vara ute och besöka de olika projekten för att säkerställa tidsplaner, kvalitet samt följa upp kostnadskalkyler. Rollen innebär kontakt med markentreprenader, underleverantörer, kunder och myndigheter. I ditt uppdrag ingår planering, utredning, uppföljning, remisshantering, tjänsteskrivelser och yttranden inom kommunledningsförvaltningen.

Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Du arbetar med att prissätta arbeten och du ansvarar för att sammanställa ekonomiska underlag och följa upp dessa mot projektbudget.

KVALIFIKATIONER
Eftersom arbetet i huvudsak innebär översiktligt arbete med projekt, så förväntas du kunna ha många frågor och uppgifter igång samtidigt. Det innebär att vi söker dig som är systematisk och kvalitetsfokuserad, som kan samarbeta med många olika personer och se till att alla förstår sin del av den större bilden.

Du har för uppgifterna relevant utbildning, t.ex. byggkonstruktionsutbildning, byggingenjör, samhällsplanerare, teknisk utbildning och/eller projektledarutbildning.

Du har erfarenhet av process-, och projektledning samt arbete i processer avseende både planering och genomförande. Speciellt önskvärt är erfarenhet av samhällsplanering/-utveckling, projektledning, utredning, uppföljning. och/eller beställarroll i offentlig verksamhet.

Vi sätter värde på att du har förståelse för och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du är en ansvarstagande person som uppnår resultat och håller dina deadlines. Vi förväntar oss att du kan uttrycka dig väl i tal som i skrift och att du har god datorvana.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % mestadels dagtid Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: KS 167/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb7512f9-d3d1-4af0-9e3e-a326e2f123e3&TK=3c93d8d4-be32-40ef-8e20-51794daad981
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetshandledare Daglig verksamhet/Resurspersonal

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Inom Daglig verksamhet kommer du att bidra till att våra brukare får en bra dag på sin Dagliga verksamhet. Det kan handla om att ge en bra omvårdnad eller att stötta enskilda för att bli så självständiga som möjligt i eller utanför våra arbetsgrupper, till dagligverksamhet finns också en arbetskonsulent kopplad för att arbeta med externa arbetsplatser samt kvalitietssamordnare. Du arbetar givetvis med delaktighet i fokus, planerar och arbetar tillsammans med brukare och arbetshandledare. Du kommer att arbeta med kontaktmannaskap, vilket innebär bland annat att du har ansvarar för kontakt med brukarens nätverk. Denna tjänst är förnärvarande i en av våra grupper med brukare som är i behov av mycket nära stöd.
I Vingåkerkommun tillämpas önskad sysselsättningsgrad vilket gör att 50% kan komma bli resurstjänst i övriga verksamhet såsom bl.a särskilt boende, boendestöd socialpsykiatri.

KVALIFIKATIONER
För oss är det viktigt att du som söker vill arbeta samt har ett engagemang och driv för målgruppen. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom vård och omsorg med inriktning funktionsnedsättning eller KY/YH-utbildning kopplat till området alternativt annan utbildning som bedöms av arbetsgivaren likvärdig. För att bli aktuell för en tjänst krävs även att du har relevant erfarenhet kopplat till målgruppen funktionshinder /Psykisk funktionsnedsättning samt självständigt kan arbeta utifrån din kunskap och förståelse om målgruppen. God datorkunskap är ett krav eftersom det är ett viktigt redskap.

Vår verksamhet är grundad på respekt för den enskilde individen och vi lägger därför stor vikt vid bemötande och värdegrund. Arbetet kräver att du är stabil och trygg i dig själv. I utmanande situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker. Du uttrycker dig tydligt och kan anpassa kommunikationen till olika situationer och till olika individers förutsättningar och behov. Har du kunskaper om alternativa kommunikationssätt och kognitiva hjälpmedel är det meriterande då ansvar för vårt visningsrum ingår i uppdraget. Vi vill att du som person har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö. Du har kunskap om den enskildes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande. Du granskar, analyserar och bedömer ditt eget arbete och kan på så sätt medverka till insatser av god kvalitet. Du utför ditt arbete omsorgsfullt och kan dokumentera arbetet enligt gällande lagar och författningar.
Meriterande är kunskaper inom de estetiska ämnena, då vi på sikt vill utveckla dessa ämnena i vår verksamhet.

Erfarenhet krävs.
Kunskap och erfarenhet av att jobba med personer med psykisk funktionsnedsättning.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 50% Arbetshandledare 50% Resurspersonal Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-05 , upphör: 2018-03-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Dnr SN 101/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0255f05-f309-4271-81d0-c98d9ea26608&TK=c8ca9d89-440a-4bb0-bf96-81f97b8f8f5c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Handikappomsorgen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Varumärkesambassadör i Vingåker med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega.

Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!

Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.

Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hedda.lundborg@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  

Platsannons

Arbetshandledare Daglig verksamhet

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Inom Daglig verksamhet kommer du att bidra till att våra brukare får en bra dag på sin Dagliga verksamhet. Det kan handla om att ge en bra omvårdnad eller att stötta enskilda för att bli så självständiga som möjligt i eller utanför våra arbetsgrupper, till dagligverksamhet finns också en arbetskonsulent kopplad för att arbeta med externa arbetsplatser samt kvalitietssamordnare. Du arbetar givetvis med delaktighet i fokus, planerar och arbetar tillsammans med brukare och arbetshandledare. Du kommer att arbeta med kontaktmannaskap, vilket innebär bland annat att du har ansvarar för kontakt med brukarens nätverk. Dessa två tjänster är förnärvarande placerade i en Köksgrupp därför krävs att du är intresserad och har erfarenhet av arbete i kök, samt i en av våra grupper med brukare som är i behov av mycket nära stöd.

KVALIFIKATIONER
För oss är det viktigt att du som söker vill arbeta samt har ett engagemang och driv för målgruppen. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom vård och omsorg med inriktning funktionsnedsättning eller KY/YH-utbildning kopplat till området alternativt annan utbildning som bedöms av arbetsgivaren likvärdig. För att bli aktuell för en tjänst krävs även att du har relevant erfarenhet kopplat till målgruppen funktionshinder /Psykisk funktionsnedsättning samt självständigt kan arbeta utifrån din kunskap och förståelse om målgruppen. God datorkunskap är ett krav eftersom det är ett viktigt redskap.

Vår verksamhet är grundad på respekt för den enskilde individen och vi lägger därför stor vikt vid bemötande och värdegrund. Arbetet kräver att du är stabil och trygg i dig själv. I utmanande situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker. Du uttrycker dig tydligt och kan anpassa kommunikationen till olika situationer och till olika individers förutsättningar och behov. Har du kunskaper om alternativa kommunikationssätt och kognitiva hjälpmedel är det meriterande. Vi vill att du som person har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö. Du har kunskap om den enskildes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande. Du granskar, analyserar och bedömer ditt eget arbete och kan på så sätt medverka till insatser av god kvalitet. Du utför ditt arbete omsorgsfullt och kan dokumentera arbetet enligt gällande lagar och författningar.
Meriterande är kunskaper inom de estetiska ämnena, då vi på sikt vill utveckla dessa ämnena i vår verksamhet.

Erfarenhet krävs.
Kunskap samt erfarenhet av att arbeta med personer med psykiskfunktionhinder.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-12 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Dnr SN 100/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5520c869-49da-45c8-b706-278c264cf285&TK=dc632cc6-85e7-4116-9dfb-7233bc232278
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Handikappomsorgen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare tidigare- och senareår Vingåkers kommun

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers Barn- och Utbildningsförvaltning söker flera grundskolelärare till året 17/18

I vår verksamhet finns det plats för alla.
Alla får höras, synas, vågar prata och har vänner.
Här får alla lust att lära.
Varje dag är viktig och inget är för sent.
- Vision 2020, barn- och utbildningsnämnden


Vill du arbeta som lärare? Vi söker just nu legitimerade lärare till ett antal ämnen och specialkompetenser inför höstterminen. Därför kan vi vara flexibla utifrån just dina behov. Vill du arbeta som renodlad lärare i natur/matte/teknik på högstadiet? Kanske specifikt med ungdomar med autism? Nyanlända barn tidigare år? Kombinera en halvtid i svenska språket med lite idrott eller teknik? Vara lärare i matematik för både yngre och äldre barn, med ett stenkasts avstånd mellan skolorna?

• Matematik/Teknik/NO
• Svenska och SvA, tyska och engelska
• Hemkunskap
• Trä-/metallslöjd
• Klasslärare olika åk samt autismgrupp
• Pianolärare


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation inom grundskolan och en passion för barns lärande. Eftersom vi är en liten kommun arbetar du nära medarbetare och chefer och har goda möjligheter att påverka din arbetsplats.

Är det någon speciell tjänst du är nyfiken på? Kontakta Martina Johansson, se uppgifter nedan, för möjlighet att prata med rektorn som är ansvarig för just ditt område!


ÖVRIGT
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansökningar behandlas löpande

Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Beroende på tjänst och önskemål Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: BU 87/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38c9dd65-2233-4d64-8133-1546666bceac&TK=ebce0455-6dee-4826-8f38-f1be9d763a72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Parkvägen 8
64380  Vingåker Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Vingåkers förskolor

I Vingåkers kommun har vi nära till naturen, affärer och offentlig service. Från Vingåker går det snabbt att ta sig till de närliggande städerna Stockholm, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord våga, ansvar och respekt. Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi är glada för att antalet barn ökar i Vingåker! Det senaste året har vi utökat vår verksamhet med tre avdelningar. Vi har också påbörjat byggandet av en helt ny förskola med fem avdelningar. I Vingåker behöver vi därför fler förskollärare. Vill Du arbeta tillsammans med oss?

Vi tror på en lärande organisation där vi hela tiden utvecklar oss och vår pedagogik. Att inte kunna något betyder bara att man ännu inte hunnit lära sig, det gäller både barn och vuxna. Det pedagogiska arbetet på våra förskolor ska inspirera och utmana barnen att lägga till och införliva nya kunskaper.
Vi fokuserar på språkutveckling, matematik och Värdegrundsarbete.

I Vingåker har vi ett väl fungerande system för vårt utvecklingsarbete med fyra definierade målområden:

Pedagogens professionella yrkesroll
Vi utvecklar tillsammans vår verksamhet genom fungerande professionella nätverk som leds av våra professionsutvecklare.

Pedagogiskt ledarskap
För att stimulera och utveckla positiva relationer i vardagskontakterna i förskolan mellan vuxna och barn och barnen sinsemellan, erbjuder vi alla vår personal kompetensutveckling i ICDP (International Child Development Programme)

Barns språkutveckling
Våra språkpiloter arbetar aktivt med att inspirera arbetslagen och verkar för en bra och utvecklande språkmiljö för barnen.

Matematik i förskolan
Barns intresse för matematik stimuleras i våra förskolor. Våra mattepiloter har i uppdrag att uppmuntra och främja arbetet med matematik i förskolan.

Vi erbjuder våra medarbetare
Kompetensutveckling och fortbildning
Mentorskap till dig som är nyexaminerad
Arbetskläder för utevistelse
Friskvårdsersättning

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen mot yngre åldrar.
Du vill utifrån förskolans läroplan planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten.
Du är väl insatt i förskolans uppdrag och vill arbeta för en utveckling av verksamheten.
Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i lag.
Ditt förhållningssätt kännetecknas av empati, respekt och nyfikenhet.
Kan du flera språk är det meriterande. Förskollärarlegitimation och erfarenhet av arbete på förskola, skola eller fritidshem är meriterande.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Eller enligt överenskommelse.Månadslön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: BU 81/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1e2b84a-e95a-43e2-8ee9-42808a0e28d0&TK=4897f3b7-35d5-4747-bacc-d88d0c0c9bec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Barnomsorg
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida: http://www.vingaker.se/barn-utbildning/barnomsorg/forskola/
  

Platsannons

Samordnare miljö och folkhälsa

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer driva och utveckla kommunens operativa och strategiska miljö- och folkhälsoarbetet i samverkan med kommunens förvaltningar. Samordnaren ansvarar för att samordna det kommunövergripande arbetet för att driva arbetet inom miljö och folkhälsa framåt.
Samordnaren fungerar även som kommunens kontaktperson för externa aktörer inom miljö och folkhälsa och sitter med i olika länsnätverk. Samordnaren tar fram och presenterar underlag för beslut i nämnd, gör utredningar och skriver fram dokument tex strategi och handlingsplan utifrån politiska uppdrag.KVALIFIKATIONER
Kompetenskrav
Vi söker dig med stort intresse för samt erfarenhet av folkhälso- och miljöfrågor. Du bör ha en fördjupad kunskap/utbildning inom ett av kompetensområde folkhälsa eller miljö. Arbetet ställer krav på initiativförmåga, ett professionellt förhållningssätt, pedagogiska färdigheter för att förmedla kunskap och föra dialog samt ha en god analytisk förmåga. Du ska ha förmågan att leda processer och se delar och helheter.

Meriterande
Högskoleutbildning t.ex. statsvetare eller utbildning med folkhälsovetenskaplig- eller miljöinriktning.
Erfarenhet av ärende- och nämndhandläggning i en politiskt styrd organisation.

Som person är du drivande, strukturerad och har ett starkt engagemang folkhälsofrågor och miljöfrågor. Du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är van vid ett konsultativt förhållningssätt, är kommunikativ, engagerad och har god samarbetsförmåga och ser helhet och struktur.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 . Tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: KS 165/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc6ad193-2f94-4667-8e44-9a79c4fcbcd1&TK=048d0e67-80d1-4096-80a7-9e3f8b016192
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Kommunledningsförvaltningen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

LSS-handläggare

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en välorganiserad arbetsplats med stimulerande arbete och god teamkänsla. Hos oss har du tillgång till nära arbetsledning och extern handledning. Vi har ett tydligt fokus på vår psykosociala arbetsmiljö. Medarbetarna ges möjlighet påverka sin arbetssituation genom till exempel arbetstidsanpassning och tillfälle för återhämtning. Individ och familjeomsorgen består av IFO-chef, reception samt team inom ekonomiskt bistånd, barn och familj, vuxen/missbruk och äldre- och handikappomsorg och familjeenhet för stöd och behandling med gruppledare för de olika teamen. Totalt arbetar för närvarande 27 personer hos oss.

Vi söker en LSS-handläggare som kommer ingå i vår grupp med biståndshandläggare.
I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för LSS handläggare med bland annat myndighetsutövning så som utredning av ansökningar och uppföljning av beviljade insatser. Handläggning inom socialpsykiatri ingår också.
I uppgifterna ingår att samverka med den enskilde, anhöriga och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga handläggare och utförare inom verksamhetsområdet. I arbetet ingår även att vara delaktig i socialförvaltningens kvalitets- och utvecklingsarbete.KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du har socionomexamen eller motsvarande utbildning med erfarenhet av myndighetsutövning inom området funktionshinder och socialpsykiatri. Du ska vara väl insatt i lagstiftning så som SoL, LSS, SFB samt ha goda kunskaper om funktionshinder, dess konsekvenser för den enskilde samt ha goda kunskaper om såväl barn som vuxnas behov och rätt till insatser utifrån gällande lagstiftning. Kunskaper i BBIC är meriterande. Du ska ha god datavana, gärna känna till Treserva. Du ska kunna utrycka dig väl i både tal och skrift.

Då arbetet är självständigt men samtidigt kräver att man kan samarbeta krävs det att du tar egna initiativ och har intresse för teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då resor ingår i arbetet är B-Körkort ett krav.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: Sn 96/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=27fd3656-3d15-4eab-9dd0-38837b7870f9&TK=999c2871-c45a-4d9d-b9f7-1deaf8188fcc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Individ- och familjeomsorgen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Datatekniker

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Du erbjuds ett varierat jobb där du kommer att vara delaktig i att utveckla och förvalta en IT-miljö som används av kommunanställda, elever och anställda inom de kommunala bolagen.
I rollen som datatekniker kommer du att vara en del i det team som jobbar med drift av vår IT-miljö och vårt nätverk och där våra huvudkunder är kommunens egna förvaltningar.
I rollen som datatekniker kommer du att jobba i vår helpdesk tillsammans med övriga tekniker. Dessutom ingår i jobbet att arbeta med installation, drift, problemlösning och analys inom nätverk och datorer i Windowsbaserad miljö. Du kommer både att utföra uppgifter självständigt där support mot användare och deras klienter är en stor del samt att delta och arbeta i interna projekt. Arbetet innebär att både jobba i helpdesken och att vara ute på plats i verksamheterna.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har avslutat treårigt gymnasium, med inriktning IT eller motsvarande dokumenterad utbildning, eller motsvarande erfarenhet och kunskap. Det är viktigt att du har ett högt servicetänk, är flexibel och tycker om att ge support och stöd till användare. Du är drivande och har ett systematiskt och problemlösande förhållningssätt och kan se till helheten. Du är kommunikativ och duktig på att dokumentera och att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och i viss mån på engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Provanställning tillämpas. Dokumenterade uppgifter om praktik eller arbetslivserfarenhet inom support och datateknik.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Anställningen sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas i kommunstyrelsen.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Vi har helpdesk öppen 7.30-16.30 då den ska vara bemannad med minst en tekniker. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 168/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8aced802-7cdb-4e85-a9a3-8622446d278b&TK=1b1aa289-1e00-4fc6-ba7c-2f31ac72fc6e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Kommunikationsenheten
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Slottsskolan 7-9 står mitt i en spännande utvecklingsprocess! Beslut har tagits om att bygga en helt ny högstadieskola. Med ett nytt hus öppnas nya spännande möjligheter för pedagogisk utveckling och vi har därför påbörjat ett sådant arbete parallellt med planeringen av den nya skolan.

Vi har valt att utöka med en andra tjänst inom studie- och yrkesvägledning som en viktig del i det utvecklingsarbetet. Du kommer att vara en viktig del i teamet kring eleverna, och arbeta med elever i nära samarbete med rektor, lärare, EHT-team samt studie-och yrkesvägledare.

Dina arbetsuppgifter är att stödja och vägleda våra elever mot studier och arbete. Inspirera och informera om framtida möjligheter för elevens bästa. Du kommer att ingå i ett team där vi sätter elevernas utvecklingsmöjligheter och förmågor högt.

Vi söker nu dig som vill arbeta som studie- och yrkesvägledare på Slottsskolan 7-9. Huvuddelen av uppdraget riktar sig mot skolans drygt 300 elever. I ditt och din kollegas uppdrag ingår bland annat att:
• Informera och vägleda elever och vårdnadshavare inför fortsatta studier och arbetsliv.
• Vara en drivande person i skolans arbete med arbetsmarknadsfrågor.
• Vara ansvarig för kontakter med arbetsgivare, företag och föreningar.
• Delaktig i gemensamma aktiviteter i kommunen.
• Ingå i skolans elevhälsoteam.
• Arbeta med arbetsmarknadsrelaterade frågor på elevens val.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen och är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver även ha god kommunikativ förmåga och uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, utåtriktad och ansvarstagande. Du har ett coachande förhållningssätt och möter eleverna utefter deras behov, är respektfull och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare meriterande.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt ö.k. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: BU 89/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=13f52570-16cc-45e2-976b-4cd54123704b&TK=515ac758-480c-4e85-ac2b-38fa75242129
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Slottsskolan 7-9
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare/specialpedagog

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Slottsskolan 7-9 står mitt i en spännande utvecklingsprocess! Beslut har tagits om att bygga en helt ny högstadieskola. Med ett nytt hus öppnas nya spännande möjligheter för pedagogisk utveckling och vi har därför påbörjat ett sådant arbete parallellt med planeringen av den nya skolan.

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller speciallärare alternativt är behörig lärare och väl förtrogen med gällande läroplan (Lgr11). Slottsskolan 7-9 är inne i en fas med att utveckla vårt stöd för att bättre möta individuella elevers behov. Du kommer att ingå i ett team bestående av utvecklingsledare, speciallärare, pedagoger, elevassistenter m.fl., och vara en del i att driva utvecklingen. I arbetet ingår att stödja kollegor med extra anpassningar, delta i arbetet med särskilda anpassningar, åtgärdsplaner m.m. Vidare ingår du i EHT-teamet med bl.a. kurator, skolsköterska och mentorer.

Det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och är trygg i att använda IT som en del i din undervisning samt dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill utvecklas i din roll som specialpedagog/speciallärare och på ett lösningsfokuserat arbetssätt bidra till skolans fortsatta utveckling. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn och är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga, skapar förtroenden och lyssnar in olika behov.

KVALIFIKATIONER
Utbildad specialpedagog eller speciallärare alt. behörig lärare.

För obehörig lärare är tjänsten tidsbegränsad. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. ö.k.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: BU 88/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=252d58ce-e442-47c2-ad7e-3763dabb2bc5&TK=05f6a3dc-8ecc-4ec7-95dd-b9ee505f8fab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Slottsskolan 7-9
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonom

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Kommunens ekonomresurser är samlade centralt under ekonomienheten som organisatoriskt ingår i kommunledningsförvaltningen. Här arbetar ett glatt gäng bestående av ekonomichef, ekonomer, ekonomihandläggare och ekonomiadministratör, totalt 7 personer. Ekonomienheten arbetar främst med redovisning, budget, ekonomisk uppföljning, fakturahantering, finans- och upphandlingsfrågor, ekonomiska riktlinjer och rutiner. Ekonomienheten tillsammans med personalenheten och kommunikationsenheten utgör ledningsstöd och är en service- och stödfunktion till hela kommunorganisationen.

Kommunen arbetar under 2017 med införande av ett nytt ekonomisystem och en ny kontoplan, vilket innebär att vi omgående behöver stärka upp ekonomienheten med en ekonomresurs. Därför söker vi nu en vikarierande ekonom.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att vara kontaktekonom för kommunstyrelsen, kultur- och fritidsnämnden samt samhällsbyggnadsnämnden. I uppdraget ingår att arbeta med budget, budgetuppföljning, ekonomisk analys och prognos tillsammans med verksamhetens chefer.

I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för kommunens redovisning av investeringar och projekt samt inköp av kontorsmaterial. Därutöver kan andra arbetsuppgifter förekomma som är förenliga med ekonomienhetens uppdrag.

Låter det spännande - tveka inte att snarast skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Personen vi söker ska ha lämplig ekonomiutbildning och gärna erfarenhet från offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du som söker har akademisk utbildning, men detta är inget krav. Vidare krävs goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, och gärna erfarenhet från ekonomisystem.

Vi lägger stor vikt vid att till våra förtroendevalda och förvaltningar lämna en kvalificerad ekonomiservice. Du skall kunna arbeta på ett självständigt och resultatinriktat sätt. Vi har därför stora krav på Dina personliga egenskaper, Din initiativförmåga, Din servicekänsla och Din samarbetsförmåga. Ekonomiutbildning och erfarenhet från offentlig verksamhet.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Förvaltningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-05-02 Snarast., upphör: 2018-03-31 Tillfälligt behov av ekonomresurs för att avlasta befintlig personal på ekonomienheten i samband med införande av ett nytt ekonomisystem m m.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 162/2017-023
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=255337a2-c320-4973-b6ab-61d70b45fa1e&TK=8eafb465-a844-4329-92a2-a57b5f5312f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Ekonomienheten
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog Österåkers fritidshem

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete på fritidshem.
Österåkers fritidshem ligger idylliskt beläget nära till naturen. Fritidshemmet bedriver verksamheten i nära samarbete med skola och förskola. I Vingåkers kommun arbetar vi för likvärdighet inom kommunens fritidshem vilket innebär bland annat gemensamma nätverksträffar tillsammans med kommunens övriga fritidspedagoger.

Tjänsten innebär i första hand arbete på fritidshemmet men går även att kombinera med andra verksamheter beroende på intresse och inriktning.

Eftersom vi är i behov av såväl timanställning som visstidsanställning/tillsvidareanställning (beroende på kompetens) kan tjänsten komma att tillsättas före annonsens slutdatum. Intervjuer sker därför löpande.

KVALIFIKATIONER
Vana av pedagogiskt arbete i barngrupp är önskvärt.

Alla tjänster inom barnomsorg och skola kräver utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde kan ske snarast. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: BU 80/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc4a705f-266a-4e47-b222-77c8453104f1&TK=d74c3f77-b0de-41a5-8af9-2109519926ae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Högsjöskolan/Marmorbyn
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarie till fritidshemmet på Slottsskolan F-6

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Fritidshemmets syfte är att komplettera utbildningen i förskoleklass och grundskola. Enligt Skollagen skall fritidshemmet erbjuda eleverna en meningsfull fritid och rekreation samt stimulera deras utveckling och lärande. Detta gör vi på Fritidshemmet Slottet genom att
- uppmuntra barnen till att prova nya aktiviteter
- låta barnen utveckla sina lekar
- elevinflytande vid samling och förslagslådor
- spontanidrott och lek
- samarbete med skolan

Fritidshemmet Slottet har ca 100 elever uppdelade på tre avdelningar.
I tjänsten ingår arbete i förskoleklass på förmiddagar t o m 170616.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du är fritidspedagog eller fritidsledare, dock inget krav.
Utdrag ur polisens belastningsregister är ett krav för att få arbeta i pedagogisk verksamhet.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-05-08 , upphör: 2017-08-15 Tjänsten kan komma att förlängas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: BU 79/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f396747e-4db8-4594-bfae-9e9cfd0bffb1&TK=bc64aaa3-6c93-4b7d-b982-645b354d1a85
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Slottskolan F-6
Henalavägen 5
64330  Vingåker Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Marmorbyns fritidshem är naturskönt beläget i anslutning till skolan. Utemiljön inbjuder såväl till lek som till undervisning.

Vingåkers kommun arbetar för likvärdighet på alla kommunens fritidshem vilket bland annat innebär regelbundna nätverksträffar. Inom tjänsten finns möjlighet till extra utvecklingsuppdrag inom fritidshemmets verksamheter.

Vi använder oss av Hypernet- hämta/lämna. Då vi har barnomsorg såväl före som efter skoltid innebär det att du arbetar både tidiga morgnar och viss kvällstid.

Tjänsten kan kombineras med arbete inom olika verksamhetsområden på skolan såsom undervisning i grundskola eller förskoleklass.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog alternativt likvärdig utbildning. Vana vid pedagogiskt arbete i barngrupp.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-12 Möjligheter att tillträda tidigare finns. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Bu 57/2017 023
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bba3d5d9-036e-4d9f-90dd-aeb1a85323ca&TK=6b77da4b-5bb6-4363-8768-02bc10580c91
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Högsjöskolan/Marmorbyn
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till kille i Vingåker

Om jobbet
Nu söker vi förstärkning till ett härligt arbetsteam som jobbar med en social kille på 31 år.

Killens funktionsnedsättning är en CP-skada, där funktionsnedsättningen är fysisk. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med helheten i hans vardag med allt från matlagning, hushållssysslor och vara med på fritidsaktiviteter samt övriga uppdrag som mannen innehar. Du kommer att arbeta i killens lägenhet men även i hans föräldrabostad. Hans intressen är att umgås med familj och vänner, idrott, träning, han är även politiskt engagerad.


Du som söker är
* Mogen
*Omtänksam och lugn
*Flexibel
*Lösningsfokuserad

 Vi ser gärna att du arbetat som personlig assistent tidigare eller har erfarenhet från arbete inom vården, men det är dock din personlighet som är avgörande. Körkort krävs.

Det här erbjuder vi dig
Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad
Tjänsten är ett sommarvikariat på 79% med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd på varierande tider mellan dag, kväll, vardag samt helg men en stor del av passen är förlagda på eftermiddagar/kvällar.

Lön
På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-05-12. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 79%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: DH-april
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146601/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Vingåker. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

Nyexad konstruktör med intresse för stål!

Har du läst en högskoleutbildning inom konstruktion? Brinner du för teknik? Har du erfarenhet av att läsa ritningar och konstruerat något i CAD? Sök då denna tjänst som nyutexad Konstruktör idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Junior Konstruktör kommer du till en början att få chansen att lära känna de produkter som vår kund arbetar med. För att få en så bra introduktion som möjligt kommer du att få gå bredvid en erfaren konstruktör för att få en större inblick i arbetet. När du väl blir varm i kläderna kommer du succesivt få ta mer ansvar med mål att bli självgående. I början av din anställning kommer du att få börja arbeta med lättare CAD-konstruktioner, för att på sikt axla helhetsåtaganden.

När du väl har lärt känna bolaget, produkterna liksom CAD-verktygen - då kan du på en dag arbeta med flera ordrar parallelt.

I arbetet som konstruktör kommer du ha kontakt med flertalet andra kollegor inom försäljning, arkitektur samt produktion. Du kommer alltså ha en tät dialog mellan de olika avdelningarna för att ta reda på så mycket fakta som möjligt - för att kunna säkerställa att produkterna blir så bra som möjligt.


Om företaget
Vår kund har funnit sedan i början av 90-talet och har sin verksamhet i Vingåker. De producerar produkter i bland annat stål. Under intervjutillfället kommer jag att berätta mer om kunden och om tjänsten.

Din profil
För att lyckas i rollen som junior Konstruktör har du följande kriterier:

- Högskoleutbildning inom konstruktion
- Grundläggande kunskaper inom CAD& ritningsläsning
- B-körkort
- Ett brinnande intresse för teknik

Meriterande krav:
- Arbetslivserfarenhet inom konstruktion av ex. stål/metaller

Vi tillsammans med kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - därför ser vi att du är en person som lätt ser tekniska lösingar, istället för att du hakar upp dig vid problemen. Du har en känsla för struktur och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig.

Vidare är du social och lättsam dock med lite skinn på näsan - detta för att du ska kunna säga ifrån, höja din röst när du ser att lösningen ej är genomförbar. Likaså är du lyhörd och ödmjuk och förstår vikten av att själv kunna erkänna när någonting har blivit fel. Om du kommer direkt ifrån gymnasiet är det viktigaste vi tittar efter är Drivet, Engagemanget liksom viljan att våga fråga!

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Vingåker
Start: Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 11427
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11427
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Teknikringen 10 våning 2
58330  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Distriktssköterska

Vingåkers vårdcentral är en väletablerad vårdcentral i västra Södermanland med naturen runt knutarna. Här finns 4 läkartjänster, fast anställda distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeut, kuratorer samt rehabkoordinator. Vi möter vårdsökande i alla åldrar och i alla faser i livet. Förutom hög tillgänglighet, och medicinsk kompetens vill vi ge en god service, delaktighet och bemötande. Vi arbetar på uppdrag av Hälsoval Sörmland och är hälsodiplomerade av Landstinget Sörmland.

Sjuksköterska/distriktssköterska

Mottagningsarbete med inriktning på demenssjukdom där samordning med kommunens demensteam och anhöriga kommer att vara en viktig del av dina arbetsuppgifter. Övriga sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral kommer också att förekomma.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/ distriktssköterska med intresse och erfarenhet av mottagningsarbete inom demenssjukdom. Du är en person som kan arbeta självständigt, trivs med ansvar och kan samarbeta med andra professioner. För oss är det också viktigt att du är intresserad av att utvecklas i din profession samt att du är delaktig i förbättringsarbetet på vår mottagning. B-körkort är en förutsättning då hembesök förekommer.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnnan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda.bjorling@dll.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers Vårdcentral AB
Östra Torggatan 3
64330  VINGÅKER 
Hemsida: http://www.vingakersvc.se
  
Platsannons

Rådgivare- Alkohol och drogterapeut

Alkohol och drogbehandling av vuxna i grupp genom föreläsningar och andra gruppaktiviteter.. Behandlingen är en primärbehandling. Vårnäs tar till största delen emot patienter från Sörmland genom det ”Öppna Intaget”, vilket innebär att patienterna kommer till behandlingen på eget initiativ.

Alkohol- drogterapeututbildning eller annan utbildning som
bedöms som likvärdig av arbetsgivaren och aktivt deltagande i 12-
stegsprogrammet.


Vårnäs är ett behandlingshem med 26 platser för vuxna män och
kvinnor, med alkohol- narkotika- eller läkemedelsberoende. Patienterna påbörjar behandlingen på en introduktionsavdelning, med möjlighet till avgiftning/abstinensbehandling. under 7 – 10 dagar. Därefter fortsätter de i en 12-stegsgrupp under fyra veckor. Vi ser alkoholismen/drogberoendet som en sjukdom och använder AA:s tolv steg som grund i behandlingsarbetet. Behandlingen är en primärbehandling. Vårnäs tar till största delen emot patienter från Sörmland genom det ”Öppna Intaget”, vilket innebär att patienterna kommer till behandlingen på eget initiativ.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: varnas@vfsormland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VÅRNÄS BEHANDLINGSHEM OCH KANSLI
VÅRNÄS BEHANDLINGSHEM
64392  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier Personlig assistans

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
I din yrkesroll som personlig assistent så stöttar du och hjälper brukaren i sin vardag. Du utgår från brukarens egna förutsättningar och behov och ger ett individanpassat stöd för att uppnå goda levnadsvillkor. Arbetet består i huvudsak av att vara ett stöd i vardagssituationer och i olika sociala sammanhang. Det kan vara att du hjälper till med hushållsuppgifter i hemmet, ger stöd och hjälp med den personliga omvårdnaden och rehabilitering.

I vår värdegrund så arbetar vi utifrån våra ledord, Våga, Ansvar, Respekt och Stolt. Dessa ledord leder oss i vårt vardagliga arbete.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är glad och med en positiv inställning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna dig som söker kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimavlönad. Dag, kväll, Natt (jour), helg Som vikarie lägger man sig tillgänglig i Time Care Pool och man blir då uppbokad på ett arbetspass. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-05-01 Rekrytering sker kontinuerligt. .Timlön Vi använder oss av Time Care Pool.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: SN67/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=88741c36-a8b8-4f88-9439-862f0e8b17c8&TK=b4dcc2bc-a464-45d1-8896-fe003b39541f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Handikappomsorgen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Äldreomsorgen

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med människor och samtidigt känna att du gör något meningsfullt?
Inför sommaren söker Vingåkers kommun semestervikarier, både vårdbiträden och undersköterskor, till verksamheterna inom hemtjänsten, korttidsboendet och särskilt boende.
Hemtjänsten består av två arbetsgrupper, Norr och Söder, plus en egen grupp, Minnas, för demensvård i hemmet. Särskilt boende består av sex demensavdelningar och fem somatiska avdelningar. Vi har också en korttidsavdelning.
Inom äldreomsorgen arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt med brukarna i centrum.
Semestervikariaten är på heltid eller deltid, förlagda till dag, kväll och helg, eller natt.
Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta inom hemtjänsten, korttidsboendet eller särskilt boende.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara minst 18 år, intresserad av människor, flexibel och ansvarsfull samt ha ett gott bemötande.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, på svenska, då det dagligen ingår i arbetsuppgifterna att dokumentera enligt gällande lagstiftning.
Utbildning/erfarenhet av vården är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav om du vill arbeta inom hemtjänsten.
Vi prioriterar dig som kan arbeta sammanhängande, dvs. under vår semesterperiod veckorna 25 -32.


ÖVRIGT
Ytterligare information kan fås på rekryteringsträffen på Åbrogården i Vingåker, den 6 mars kl. 13.00 – 16.00.

Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. eller deltid Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Semestervikariat under överenskommen tidsperiod. Varaktighet enligt överenskommet semesterschema.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Sn 27/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ab265255-ff1e-4c87-9b8f-3228ce02ba97&TK=ec9c319a-937e-4f15-94ae-825c3a1aca39
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkers kommun, Äldreomsorgen
Vingåkers kommun
64380  VINGÅKER Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist

Platsbeskrivning : Vi söker dig, tandhygienist som vill arbeta på en mindre klinik med nära samarbete med tandläkare och övrig personal. Du bör vara serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Några års erfarenhet är ett plus. Goda möjligheter finns till utveckling. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Kliniken är ljus och rymlig, modernt utrustad samt har 4 behandlingsrum. Vi använder oss av Opus journalsystem samt Dentaleye digital röntgen. Hos oss arbetar 2 tandläkare , 2 tandsköterskor och en receptionist samt en lokalvårdare.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidArbetstid/Varaktighet: 50-100%.enl. överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vingtand@telia.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan per e-mail: vingtand@telia.com eller per post till Vingåkerstandläkarna, Box 44, 643 21 Vingåker.
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkerstandläkarna
Box 44
64321  VINGÅKER 
Hemsida: http://www.vingakerstandlakarna.se
  

Platsannons

Tandsköterska

Vi söker dig,
Tandsköterska med tandsköterskeexamen,
som vill arbeta på en mindre klinik med nära samarbete med tandläkare och övrig personal. Hos oss arbetar fn 2 tandläkare , 2 tandsköterskor samt en lokalvårdare.
Kliniken är ljus och rymlig, modernt utrustad samt har 4 behandlingsrum.
Vi använder oss av Opus journalsystem samt Dental Eye digital röntgen.

Din Profil:
Du bör vara serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Några års erfarenhet som tandsköterska är ett plus.
Goda möjligheter finns till utveckling.
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänst: 50-100 %.Månadslön enl överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vingtand@telia.com
Övrigt: Välkommen med Din ansökan innehållande personligt brev och meritförteckning via e-post eller under adress: Vingåkerstandläkarna, Box 44, 643 21 Vingåker.
Arbetsplats: 
Adress: Vingåkerstandläkarna
Box 44
64321  VINGÅKER 
Hemsida: http://www.vingakerstandlakarna.se
  
Platsannons

Dammsdal söker en proaktiv sjuksköterska/distriktssköterska (dagtid)

Dammsdal i Vingåker

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Dammsdal söker en proaktiv sjuksköterska/distriktssköterska som vill arbeta dagtid.

Arbetsplats
Dammsdal i Vingåker är en riksupptagande skola och boende som specialiserat sig på barn och ungdomar inom autismspektrat. På Dammsdal finns plats för 38 elever som är i åldrarna 12-21. Vi erbjuder en helhetslösning med skola och boende under elevens skoltid och har både grundsär-/grundskola och gymnasiesär-/gymnasieskola. På Dammsdal arbetar 155 personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I ditt uppdrag ingår att arbeta hälsofrämjande, organisera läkarmottagning samt skolhälsovård. Du samarbetar med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du kommer att ingå i skolans Elevhälsoteam med dokumentation i NCS System Cross journalföringssystem.

Din kompetens
Vi söker Dig som är Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska. Du kan arbeta självständigt och samtidigt har förmåga att samarbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll gärna med några års erfarenhet av yrket.

Det är viktigt att du vill arbeta för utveckling och lätt kan ta till dig andra metoder utanför traditionell sjukvård. Du är lyhörd och har ett pedagogiskt synsätt, liksom god självinsikt. Du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och en god människosyn. Meriterande är om du har kunskap inom Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och hälsa och kost. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga samt att du kan fokusera på vad som är viktigt i ditt arbete.

Du behöver kunna uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift, samt ha grundläggande datakunskap. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Dan Forsberg, 0151-52 43 08, 076-147 23 71.
Rektor Marie Nyberg, 0151-52 43 50, 072-146 69 19.
Facklig företrädare nås via vxl 0150-561 00.

Mer information om Dammsdal finns på: www.landstingetsormland.se/dammsdal

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-05-07.
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: RLSV-17-014
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12419&RefNo=RLSV-17-014&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dammsdal söker en proaktiv sjuksköterska/distriktssköterska (dagtid)

Dammsdal i Vingåker

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Dammsdal söker en proaktiv sjuksköterska/distriktssköterska som vill arbeta dagtid.

Arbetsplats
Dammsdal i Vingåker är en riksupptagande skola och boende som specialiserat sig på barn och ungdomar inom autismspektrat. På Dammsdal finns plats för 38 elever som är i åldrarna 12-21. Vi erbjuder en helhetslösning med skola och boende under elevens skoltid och har både grundsär-/grundskola och gymnasiesär-/gymnasieskola. På Dammsdal arbetar 155 personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I ditt uppdrag ingår att arbeta hälsofrämjande, organisera läkarmottagning samt skolhälsovård. Du samarbetar med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du kommer att ingå i skolans Elevhälsoteam med dokumentation i NCS System Cross journalföringssystem.

Din kompetens
Vi söker Dig som är Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska. Du kan arbeta självständigt och samtidigt har förmåga att samarbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll gärna med några års erfarenhet av yrket.

Det är viktigt att du vill arbeta för utveckling och lätt kan ta till dig andra metoder utanför traditionell sjukvård. Du är lyhörd och har ett pedagogiskt synsätt, liksom god självinsikt. Du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och en god människosyn. Meriterande är om du har kunskap inom Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och hälsa och kost. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga samt att du kan fokusera på vad som är viktigt i ditt arbete.

Du behöver kunna uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift, samt ha grundläggande datakunskap. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Dan Forsberg, 0151-52 43 08, 076-147 23 71.
Rektor Marie Nyberg, 0151-52 43 50, 072-146 69 19.
Facklig företrädare nås via vxl 0150-561 00.

Mer information om Dammsdal finns på: www.landstingetsormland.se/dammsdal

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-05-07.
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: RLSV-17-014
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12389&RefNo=RLSV-17-014&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dammsdal söker behandlingspersonal (sommarjobb)

Dammsdal i Vingåker

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Arbetsplats
Dammsdal erbjuder en helhetslösning med skola och boende för elever med diagnos inom autismspektrat. Vi har plats för 38 elever och tar emot elever från hela landet.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Du ska tycka om att arbeta med människor, vara flexibel, prestigelös och ha god samarbetsförmåga.

Din kompetens
3-årigt gymnasium. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid eventuell anställning.

Högskoleutbildning som anses vara relevant för vår verksamhet. Kurser med inriktning autism och strukturerad pedagogik samt praktisk erfarenhet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Timanställning och semestervikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Pia-Lena Rengman, 0151-52 43 52 eller
Johan Liw, 0151-52 43 26.
Kommunal, Thomas Alm, 073-813 29 72.

Mer information om Dammsdal finns på www.landstingetsormland.se/dammsdal

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast den 31/5, men gärna så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval och tillträde sker fortlöpande.

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-01-23
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse till Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: RLSV-17-016
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12364&RefNo=RLSV-17-016&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård AB söker medarbetare

Att vara medarbetare hos oss på Stiftelsen Linden/ Sjöboda Gård handlar om att arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Detta sker genom att du gör kontinuerliga bedömningar, uppföljningar samt utvärderingar av insatser. Utifrån dessa och löpande dokumentation utveckla den individuella utvecklingsplanen tillsammans med hyresgästen, arbetslaget och arbetsledningen. Det handlar om att aktivt delta i dokumentationsutvecklingen eftersom detta är ett verktyg i att kunna öka hyresgästens personliga utveckling och ökat självbestämmande. Tillsammans med hyresgästen/hyresgästerna utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att hyresgästen erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Vara målinriktad och drivande i arbetet med hyresgästen/hyresgästerna. Kunna samarbeta med dina arbetskamrater och ledning genom aktivt deltagande på personalmöten och i andra grupperingar. Följa och utföra ålagda arbetsrutiner inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker efter dig som redan har ett arbete men är nyfiken att pröva något nytt alternativt du som i dagsläget är arbetssökande men är intresserad av att arbeta med människor med funktionsnedsättning och ett annorlunda sätt att tänka. Du är intresserad av en tillsvidaretjänster, tidsbegränsad anställning, timvikariat eller sommarvikariat.

Du bör ha erfarenheter av personer med diagnosen autism, utvecklingsstörning och tilläggsdiagnoser inom psykiatrin. Du ska kunna arbeta självständigt, strukturerat, målinriktat och följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt, personlig mognad och ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker samt agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du bör ha en strävan av att kompetensutveckla dig inom arbetet för att på så sätt kunna utveckla arbetet med hyresgästen ytterligare. Du bör även ha vana vid att använda dator och dokumentera, detta eftersom dokumentationen är verktyget i utvecklingsarbetet samt sker digitalt.


Stiftelsen Linden/ Sjöboda Gård söker nya medarbetare som vill vara med på vår resa att bevara och utveckla vår verksamhet ytterligare kring våra hyresgäster. Stiftelsen Linden/ Sjöboda Gård har under 27 års tid växt från en liten verksamhet till att idag ha närmare 100 medarbetare. Vår strävan efter att utvecklas och öka vår redan höga kvalité bidrar till att vi under våren behöver utöka vår personalstyrka.

Stiftelsen Linden/Sjöboda Gård bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för vuxna personer med diagnosen autism. Vårat arbetssätt utgår från ett individfokus där varje boendes individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga.
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://rekrytering.stiftelsenlinden.se/Webbrekrytering/
Epostadress:
Övrigt: Skriv i din ansökan om du är intresserad av tillsvidaretjänst, tidsbegränsad anställning, sommarvikariat eller timvikariat. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Stiftelsen Linden samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Arbetsplats: 
Adress: Stiftelsen Linden
Vretsta Poppelgård 1
64391  VINGÅKER Sverige
Hemsida: http://www.stiftelsenlinden.se
  
Platsannons

Kille i Vingåker söker en personlig assistent på heltid.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se


Vi söker dig som vill arbeta hos en kille i Vingåker som behöver ha hjälp med allt i sin vardag, bla personlig hygien och matning.

Om tjänsten:

Kunden du kommer att arbeta med har Jouberts syndrom så han behöver ständig tillsyn.
Kunden har inget eget tal och har svårt att kommunicera så du måste hantera det svenska språket väl både i tal och i skrift.

Vi söker dig som:

Personlig lämplighet är viktigt och du behöver ha ett starkt psyke.
Kunden söker dig som är kvinna 30+ med livserfarenhet och erfarenhet av yrket personlig assistent.
Det är också viktigt att du är empatisk, flexibel och påhittig.
Tunga lyft kan förekomma.
Att du som söker är rökfri är ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är 100%, arbetstiderna är varierande men tjänsten innefattar vardagar och helger, Ej natt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2016-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Deltid 75 %individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9087%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistent AB Box184 70143 Örebro
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal