Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:03

Lediga jobb i Vindelns kommun (2404), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 417
Täthet2,06Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 846,87Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 630,05Landareal (km²)
Sjö216,82Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tandhygienist, Vindeln

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Folktandvården söker en tandhygienist till Vindeln. Vi är en allmäntandvårdsklink med tandvård för både barn och vuxna. Vindeln ligger cirka 5 mil från Umeå och här arbetar 12 personer.

Folktandvården Västerbotten – vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården.
Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och vårt goda samarbete med institutionen för odontologi.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete. Som tandhygienist hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med våra erfarna och duktiga tandvårdsteam. I arbetsuppgifterna ingår tandvård för barn och ungdomar, vuxentandvård, frisktandvård, uppsökande verksamhet och annan utåtriktad verksamhet. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad tandhygienist. Vi värdesätter att du har servicekänsla, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att ta eget ansvar och drivs av en vilja att utvecklas. Erfarenhet av teamarbete är meriterande samt att du vill arbeta utifrån vår värdegrund som en kompass i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse., upphör: Jobbet är ett vikariat till och med 31 december 2018 med eventuell möjlighet till förlängning. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: MB 14-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=95429ccb-a983-4aff-8de1-549947ce96c2&TK=5112de0b-6c7f-4317-82dd-aed6b65ee298
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, FTV Vindeln
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerarbetare/montör sökes till Umeå!

Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning personal till företag norr om Umeå.

Arbetsmoment som skall utföras: Du kommer att arbeta både i lagret med truckkörning och packning, samt i monteringen med montering av detaljer till fordonsindustrin.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.


Din profil
Krav:
Erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Driven och flexibel.
Truckkort.
Körkort B.

Meriterande:
Erfarenhet av versktads-/industriarbete sedan tidigare.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 5167
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5167
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botnia CleanTech AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Produktionstekniker

I vår fabrik i Vindeln tillverkar vi vår tiltrotator Rototilt, elsystem och andra tillbehör. I fabriken finns processer för skärande bearbetning i stål, gjutjärn och aluminium, tvättprocesser, lackering samt montering av mekanik, el och hydralik.

Vi är ett företag i tillväxt. Ett företag som ser ljust på framtiden. För att nå våra mål söker vi nu både nyutbildade och erfarna produktionstekniker som med ett stort hjärta och engagemang vill utveckla och förbättra våra produkter och processer. Vi är stolta över hur långt vi har kommit, men är hungriga på framtidens möjligheter och utmaningar. Som produktionstekniker hos oss får du med andra ord ett stort eget ansvar, samt möjligheten att både utveckla dig själv och våra processer.

Som produktionstekniker hos oss kan du jobba inom olika områden. Dels inom beredning i vårt affärssystem, monteringsflöden, konstruktion av utrustning och avancerad programmering. Vi ser ett stort behov av att förstärka gruppen med nya medarbetare som är beredda att utmana sig själv och vill bidra med både entusiasm och tekniskt kunnande. Vi är en grupp av individer som trivs tillsammans, som umgås och känner en stark samhörighet och vi vill nu blir fler.

Eftersom vi söker flera produktionstekniker, har vi nedan preciserat inom vilka områden vi jobbar idag. Läs igenom och fundera vars du skulle trivas och prestera bäst.

Beredning

Som beredare är du länken mellan vår produktutvecklingsavdelning och vår produktion. Du gör kalkyler, bereder artiklar och planerar in produktlanseringar. Du bygger och underhåller produktkonfiguratorer och blir en nyckelperson när det gäller standardisering av beredning och arbetsprocesser. Arbetet är varierande och du kommer att ha många kontaktytor inom företaget.

Maskinbearbetning

Som produktionstekniker med inriktning maskinbearbetning analyserar du konstruktionsresultat och gör fullständiga beredningar mot våra maskiner. Detta innebär arbete med investeringar, val av produktionsmetod och programmering. Du blir också ett viktigt bollplank när det gäller problemlösning och förbättringsarbete. Vi söker dig med ett brett tekniskt kunnande inom skärande bearbetning och som med stort engagemang vill vara med och ta vår process till nästa nivå.

Montering

Som produktionstekniker med inriktning mot montering kan du jobba både med utveckling av tekniska hjälpmedel och balansering och fördelning av arbetsuppgifter mellan olika arbetsstationer. Arbetet med att skapa en kontinuerlig process med enstycksflöde är i full gång. Därför får du gärna ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt den kraft och mod som krävs för att anta utmaningarna som finns.

Fixtur- och verktygskonstruktör

Som produktionstekniker med inriktning konstruktion så konstruerar du fixturer och lyfthjälpmedel till vår egen produktion. Du utvärderar löpande det faktiska utfallet tillsammans med andra tekniker och produktionspersonal och ansvarar för CE-märkning av lyfthjälpmedel. Nu när du har läst och sett vilka olika områden vi har inom produktionsteknik. Vars skulle du passa bäst? Slå en signal, eller skicka in din ansökan så tar vi det därifrån.

Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://career.rototilt.com/jobs/31738-produktionstekniker?promotion=10123-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rototilt Group
Allan Jonssons väg 10
92231  Vindeln Sverige
Hemsida: http://www.rototilt.com
  
Platsannons

Mjukvarukonstruktör

Rototilt växer och satsar för internationell tillväxt.

Vi söker just nu en erfaren mjukvarukonstruktör redo att ta sig an en spännande nyckelroll, där du tillsammans med dina kollegor kommer att utveckla mjukvara till våra styrsystem och där hela kedjan ingår, från specifikation till design och verifiering.

Vår Teknikavdelningen består idag av 15 personer och är indelade i 3 grupper – Produktutveckling, Produktvård/Konstruktion och Styrsystem. Som mjukvarukonstruktör ingår du i gruppen Styrsystem och rapporterar till Gruppchef styrsystem.

I rollen som mjukvarukonstruktör är det viktigt att du kan arbeta självständigt men också fungera bra i grupp. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en stark drivkraft. Dina personliga egenskaper är viktiga och värdesätts högt

För att lyckas i denna roll bör du ha flera års erfarenhet från mjukvaruutveckling av inbyggda system i realtidsmiljö. Erfarenhet av hydrauliskt styrda maskiner/fordon, säkerhetsklassad funktionalitet, reglerteknik och systemdesign är meriterande.

Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://career.rototilt.com/jobs/31740-mjukvarukonstruktor?promotion=10122-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rototilt Group
Allan Jonssons väg 10
92231  Vindeln Sverige
Hemsida: http://www.rototilt.com
  
Platsannons

Financial controller

Vi är ett företag som växer kraftigt, både nationellt och internationellt och söker nu en Financial controller till det svenska bolaget, Rototilt Group AB.

Under de senaste åren har vi utvecklat ett service share center för koncernens bolag inom ekonomi och redovisning. I detta bygger vi standardiserade processer och där ständiga förbättringar är en självklar del av vardagen. Som Financial Controller har du en mycket viktig roll på företaget som spänner över ett brett område. Du kommer att arbeta med såväl redovisning, controlling som myndighetsrapportering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ansvarig för den löpande redovisningen, leverantörsreskontra och kundreskontra
Ansvara för momshantering och rapportering till Skatteverket
Månads- och årsbokslut
Årsredovisning
Upprätta skatteberäkning och inkomstdeklaration
Upprättande och rapportering av budget
Likviditetsprognos
Försäkringar
Delta i olika utvecklingsprojekt
Intern rapportering och uppföljning.
Löpande ekonomiarbete

Din roll kommer till stor del att vara självständig, men i nära kontakt och samarbete med närmaste chef och övriga i verksamheten.

Du bör ha en civilekonomiutbildning eller erhållit motsvarande erfarenhet inom redovisningsområdet från arbetslivet. För att lyckas tror vi att du är en utåtriktad människa som trivs med att kommunicera med övriga i organisationen. Ett genuint intresse av redovisning är ett krav. Du ska behärska både svenska och engelska väl i tal och i skrift, detta eftersom engelska är det naturliga språket i koncernen.

Vi ser gärna att du har någon eller några av följande erfarenheter:

Erfarenhet av större affärssystem, t.ex. Infor-M3
Erfarenhet från revisionsbyrå.
Erfarenhet från tillverkande industrier.

Urval och tillsättning kan dock komma att ske löpande och innan sista ansökningsdatum gått ut.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Financial controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://career.rototilt.com/jobs/31742-financial-controller?promotion=10121-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rototilt Group
Allan Jonssons väg 10
92231  Vindeln Sverige
Hemsida: http://www.rototilt.com
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i närheten av Umeå. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i närheten av Umeå! Vi önskar att du kan börja arbeta omgående eller så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig till och med 31/8 2017.

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  

Platsannons

Indexator söker erfaren konstruktör

Indexator kraftsamlar och söker nu ytterligare en konstruktör till vårt team. Som konstruktör hos oss får du vara med från idé till färdig produkt. Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet klimat med tydliga värderingar och kärnvärden.

Du kommer arbeta med att ta fram koncept och slutkonstruktioner för våra kommande produktprogram samt med vidareutveckling av befintliga produkter. Produkterna du kommer att arbeta med är i första hand hydrauliska rotatorer, pendelbromsar samt slangsvivlar. Utredningar och projektledning av egna projekt kommer också att ingå i arbetsuppgifterna. Direktkontakt med internationella kunder och underleverantörer är ett naturligt inslag i ditt arbete. Arbetet bedrivs i 3D-CAD och vi använder FEM som dimensioneringshjälpmedel.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Niklas Vännman, Konstruktionschef tfn 0933-14 902, mobil 0761-269390. Facklig representant för Unionen är Kennet Bergquist, tfn 070-240 82 59.Vi söker dig som brinner för produktutveckling och som kan lösa tekniska utmaningar på ett effektivt sätt. Vi värdesätter ditt praktiska handlag, din analytiska förmåga och din kreativitet.

Vi ser att du har en teknisk ingenjörsutbildning på universitetsnivå eller motsvarande och flerårig erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av NX Unigraphics är meriterande.

Huvudplacering är i Vindeln där vi har hela vår verksamhet under samma tak, men vi har även kontorsplatser i Umeå som kan användas när det passar arbetsuppgifterna.Indexator Rotator Systems är världens ledande tillverkare av hydrauliska rotatorer och tillhörande utrustning. Med stolt ursprung i Vindeln erbjuder vi en unik kombination av teknisk kompetens och kvalitet. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda.lonnerskog@indexator.com
Övrigt: Din ansökan vill vi ha senast 2017-05-21 i form av cv, personligt brev, samt betyg och intyg. Märk din ansökan ”Konstruktör, Indexator Rotator Systems” och sänd den till Personalspecialist Linda Lönnerskog, Indexator Rotator Systems AB, Box 11, 922 21 Vindeln, eller via e-post; linda.lonnerskog@indexator.com Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Indexator Rotator Systems AB
Box 11
92221  Vindeln Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska natt

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Traditionellt omvårdnadsarbete inom kommunens särskilda boende med placering Älvbacken. Avser tillsvidare med omfattningen 64 % natt och tillsättning enligt överenskommelse.

Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig, samt kompetens att ta emot medicindelegering. Exempel på annan utbildning/erfarenhet kan t ex vara lång dokumenterad erfarenhet i yrket eller en likvärdig utländsk utbildning i enlighet med ovan nämnda nivå.

Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Som person är du flexibel och empatisk. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 17-147
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vindeln.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vindelns kommun
Kommunalhusvägen 11
92281  VINDELN Sverige
Hemsida: www.vindeln.se
  

Platsannons

Förskollärare/barnskötare/pedagog

Ny medlem i "Gladerfamiljen" - Förskollärare/barnskötare/pedagog
Förskolan Glader är en privat förskola i Vindelns tätort. På Glader arbetar idag fem pedagoger som tillsammans skapar en familjär, varm och utvecklande miljö där barn och vuxna trivs. Verksamheten bedrivs i en stor och vacker 1800-talsvilla med ett tillhörande Annex. Barnen är uppdelade i två grupper - de yngsta i huvudbyggnaden och de äldsta i det intilliggande Annexet. På Glader finns idag 20 heltidsplatser för barn i åldrarna 1-6 år.
På Glader vill vi uppmuntra kreativitet och tycker det är viktigt att värna om vår natur och miljö. Det innebär att vi vistas mycket utomhus, jobbar med återvinning, odling, kompostering samt skapande i olika former. Vi sätter också stor vikt vid att servera god, vällagad och närproducerad mat. Här lagas all mat från grunden, till största del baseras maten på råvaror som är ekologiska och närproducerade.
Vi söker nu en engagerad förskollärare/barnskötare/pedagog som vill bli medlemmar i vår lilla "Gladerfamilj" och tillsammans med oss övriga fortsätta utveckla vår förskola. I första hand rör det sig om ett graviditetsvikariat på minst 1,5 år, men möjlighet till tillsvidareanställning finns.
Hos oss erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka verksamheten. Du får friskvårdspeng, arbetskläder och fria pedagogiska måltider med hemlagad mat. Detta toppar vi med härliga kollegor, fina barn och trevliga föräldrar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför, utvärderar och dokumenterar det pedagogiska arbetet. Din uppgift är att skapa bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen, barnskötarutbildning,
Du är flexibel, positiv, engagerad och har en förmåga att sprida arbetsglädje. Du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och har förmågan att jobba efter den i praktiken.
Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet/barnomsorgsarbete. Kanske brinner du för musik, natur, teater, måleri eller naturfrågor? Tror du att du skulle komma till din rätt hos oss på Glader? Välkommen med din ansökan!

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidGraviditetsvikariat på 100%. Tillträde hösten 2017. Vi intervjuar fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag dock senast 19:e maj
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna@glader-vindeln.se
Övrigt: Anna Lindmark Glader Vindeln AB Mikaelsvägen 5, 92231 Vindeln
Arbetsplats: 
Adress: Glader Vindeln AB
Mikalesvägen 5
92231  VINDELN 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent i Vindeln, kvinna

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Vi tror på närhet, delaktighet och korta beslutsvägar samt tar tillvara varje individs resurser-oavsett om Du är kund eller medarbetare på Inre Kraft.

Vill Du bli en av oss som ger kunden det lilla extra?

Vi söker personlig assistent till Vindeln, sommarvikariat till en början

Är Du en kvinna som:

- brinner för att göra livet gott för en medmänniska

- har en positiv livssyn

- är flexibel

- har empatisk förmåga

- är ansvarsfull och mogen

- vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete

Har Du dessutom erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller annat likvärdigt inom vård och omsorg samt har relevant utbildning? Ja, då kan Du vara den person vi söker.

Personlig lämplighet och kundens val är viktigast vid rekrytering. Vi ser gärna att Du är en kvinna i mogen ålder.

Övrigt: Vi har kollektivavtal (Bransch G). 

Har Du frågor? Kontakta:

Anders Raiting, 070-611 55 30; anders.raiting@inrekraft.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon. Ansök via extern länk med Ert CV/personliga brev.

Välkommen med Din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=085D03DA5FA545B79A0E76AC8C2CD893
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  

Platsannons

Miljöinspektör med inriktning livsmedel

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Under en av våra medarbetares föräldraledighet söker vi dennes vikarie till vårt miljö- och byggkontoret i Vindeln.

Arbetet innebär kontroll utifrån livsmedelslagstiftningen. Det omfattar huvudsakligen kontroll av livsmedelsverksamheter, men även annan handläggning som exempelvis utredning av matförgiftningar och klagomål. Tjänsten omfattar också prövning av serveringstillstånd samt tillsyn enligt alkohollagen, tobakslagen och lag om handel med vissa receptfria läkemedel. Arbetsuppgifter även inom miljöbalkens områden kan bli aktuella. Anställningen avser vikariat på heltid under 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill att du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot livsmedel, miljö- och hälsoskydd med påbyggnad inom livsmedel eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Dokumenterad erfarenhet från livsmedelskontroll, samt handläggning av ärenden enligt livsmedelslagstiftningen och alkohollagen är meriterande.

I urvalsprocessen kommer stor vikt läggas vid de personliga egenskaperna. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att vara lyhörd och serviceinriktad. Du behöver kunna arbeta strukturerat, självständigt och göra nödvändiga prioriteringar, samt ha lätt att samarbeta med andra. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Livsmedelsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 17-41
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vindeln.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vindelns kommun
Kommunalhusvägen 11
92281  VINDELN Sverige
Hemsida: www.vindeln.se
  
Platsannons

Bovärd vikariat Vindelnbostäder AB

Vi söker en arbetsvillig och pigg vikarie som bovärd till vårt bostadsbestånd.
Arbetsuppgifterna kommer bestå av bovärdssysslor i erforderlig omfattning.
vikariatet är 6 månader med start 1 juni. meriterande är erfarenhet från området

Vi söker en arbetsvillig och pigg vikarie som bovärd till vårt bostadsbestånd.
Arbetsuppgifterna kommer bestå av bovärdssysslor i erforderlig omfattning.
vikariatet är 6 månader med start 1 juni. meriterande är erfarenhet från området

Vindelnbostäder är ett kommunalägt bostadsboalg med 12 anställda
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: joachim.blomberg@vindeln.se
Övrigt: Ansökan via epost till: Joachim.blomberg@vindeln.se
Arbetsplats: 
Adress: Vindelnbostäder AB
Ordenshusvägen 15
92281  Vindeln Sverige
Hemsida: http://www.vindeln.se
  

Platsannons

Lärare

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Granö skola ligger naturskönt mitt i byn Granö nära skog och vid Umeälven. Skolan har också stora lekytor utomhus med tillgång till skidspår och isbana.

Granö småbarnsskola är en integrerad förskola/skola upp till åk 2 och fritidsverksamhet för barn mellan 6-9 år. Verksamheten utgår utifrån respektive skolforms styrdokument.

Vi söker nu en lärare för grundskolans tidigare år. Grundskolläraren i småbarnsskolan arbetar huvudsakligen med undervisning i åk 1-2. Läraren har det pedagogiska ansvaret för arbete med elever i grundskolan. Fördelningen av arbetsuppgifter och innehåll i övrigt görs tillsammans med övriga i arbetslaget som består av förskollärare och barnskötare.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 17-33
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vindeln.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vindelns kommun
Kommunalhusvägen 11
92281  VINDELN Sverige
Hemsida: www.vindeln.se
  

Platsannons

Intresseanmälan - Omvårdnadspersonal

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Inom socialtjänsten i Vindelns kommun har vi ofta behov av timvikarier. Behoven varierar över tid inom förvaltningens olika verksamheter.

Att arbeta som timvikarie innebär att man, ibland med kort varsel, erbjuds kortare vikariat på olika enheter inom kommunens socialtjänst, såsom hemtjänst, särskilt boende, handikappomsorg och boendet för ensamkommande flyktingbarn.

Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig samt, i förekommande fall, kompetens att ta emot medicindelegering.

Du som saknar omvårdnadsutbildning eller motsvarande kompetens kan ändå få jobba hos oss för att prova på yrket, dock gäller en prövotid på max 200 dagar under den senaste treårsperioden. För fortsatt anställning krävs att du påbörjar en utbildning på gymnasienivå eller, inom handikappomsorgen, en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För mera information kring detta hänvisas till webbadressen www.vindeln.se/personalsidor och fliken Time Care Pool.

Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Oavsett inom vilken verksamhet/område du arbetar så förväntas du agera som en god företrädare för kommunen.

Vi tar löpande emot anmälan om intresse att vikariera hos oss. Efter inkommen anmälan blir du kontaktad av vår vikariesamordning som informerar dig hur du går vidare.

I Vindelns kommun samordnas vikariehanteringen med stöd av Time Care Pool där du som timvikarie själv lägger in de tider då du vill och kan arbeta. När ett behov uppstår får du en förfrågan via sms och bokas sedan in för arbete genom vikariesamordnaren.

Välkommen med din intresseanmälan via länken längre ned på denna sida!
Publiceraddatum: 2017-01-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Visstid max 10 dagarTimlön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 17-10
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vindeln.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vindelns kommun
Kommunalhusvägen 11
92281  VINDELN Sverige
Hemsida: www.vindeln.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal