Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:34

Lediga jobb i Vilhelmina kommun (2462), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 789
Täthet0,84Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area8 740,52Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land8 048,43Landareal (km²)
Sjö692,09Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kökschef till Hotell Kittelfjäll

Hotell Kittelfjäll är ett fjällhotell beläget i Kittelfjäll, Västerbotten. Vintertid är det ett paradis för bland annat skidåkare. Läs mer om Kittelfjäll hotell på: www.hotellkittelfjall.com

Vi söker nu kökschef för vintersäsongen 2017/18.

Här tolkar vi den norrländska mattraditionen till vår egen matidé i kontrastrika möten mellan rustikt finlir och klassisk innovation. Mat som inspirerar, överraskar och smakar riktigt gott - för både små och riktigt stora sällskap.
Du skall behärska såväl svensk husmanskost som modern matlagning.

Då man jobbar säsong är man ett sammansvetsat gäng som jobbar i högt tempo och stundtals hektiskt. Arbetstider förlagda under dag och kvällstid. Helgarbete varierar. Boende i närhet av anläggningen kan ordnas.

Frågor om tjänsten besvaras av: Mattias Elfmark 073-8396606
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDag, kväll och helgarbeteIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@bistronorrland.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Kittelfjäll
338 Kittelfjäll
91094  DIKANÄS 
Hemsida: www.hotellkittelfjall.com
  
Platsannons

Resurspedagog

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut en resurspedagog till Hembergsskolan. Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta med elever i svårigheter. Du kommer att jobba med en grupp elever som behöver kontinuerligt stöd i sin skolgång. Som pedagog ingår du i ett arbetslag och du kommer att ansvara för en del av det pedagogiska arbetet i gruppen. Det gäller att ligga steget före och möjliggöra att eleven lyckas. Tjänsten är en uppehållstjänst på 100%. Det är en tidsbegränsad anställning till och med 180615, med goda förutsättningar till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse

Vår vision är att bli Lapplands bästa utbildningskommun. Framför oss ser vi en röd tråd från förskola till skola och vidare till gymnasiet där lärprocessen håller hög kvalité och stimulerar alla barns- och elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där elever och personal trivs och känner sig trygga.

Du ska ha en lämplig utbildning, gärna högskolenivå eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med riktat stöd till elever som utmanar. Arbetet ställer stora krav på struktur.
Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du måste även vara duktig på att ta egna initiativ och hitta egna lösningar och strategier.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17-172-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Klasslärare åk 3

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, legitimerad lärare till Volgsjö skola som är en F-6 skola i Vilhelmina tätort. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100%.

Volgsjö skola arbetar för att bli Lapplands bästa skola, vilket är ett led i det övergripande målet att Vilhelmina ska bli Lapplands bästa utbildningskommun. Framför oss ser vi en röd tråd från förskola till skola och vidare till gymnasiet där lärprocessen håller hög kvalité och stimulerar alla barns- och elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där elever och personal trivs och känner sig trygga.

Arbetsuppgifter
Du är klasslärare i åk 3 och genomför undervisning i såväl helklass som i mindre grupper. Tillsammans med övriga medarbetare i samma årskurs ingår du i ett arbetslag där ni samarbetar med planering och andra gemensamma frågor. Undervisningen utformas utifrån Lgr-11. I dina arbetsuppgifter kan det också ingå undervisning i andra årskurser eller grupper.

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i grundskolans tidigare år. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg person som delar de grundläggande värderingarna i skolans styrdokument. Du har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever. Du skall vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet, du har samarbetsförmåga och god social kompetens. Som person är du tålmodig och visar lyhördhet och empati för andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kommer att tillämpas. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Övrigt
Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Då Vilhelmina kommun är en ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17-171-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  

Platsannons

Skogskonsulenter till Södra Lapplands distrikt

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna.Arbetsuppgifter
Södra Lapplands distrikt söker tre skogskonsulenter.

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inventering av frivilliga avsättningar och nyckelbiotoper, men det kan även vara granskning och handläggning av avverkningsärenden samt tillsyn och uppföljning inom Skogsvårdslagen och Miljöbalken. En av tjänsterna kan även innehålla projektarbete med inriktning mot vattenfrågor (Natura 2000).

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet av motsvarande uppgifter och erfarenhet av de skogliga förhållandena i inlandet i Västerbottens län är meriterande.

Skoglig högskoleutbildning alternativt biologisk högskoleutbildning med goda skogliga kunskaper är ett krav. Vi värdesätter relevant arbetslivserfarenhet, pedagogisk förmåga och en förmåga att ta folk i olika situationer liksom goda kunskaper inom IT/GIS. För en av tjänsterna är erfarenhet av vattenfrågor (Natura 2000) och projektarbete meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara flexibel och utåtriktad med vana att arbeta självständigt samt ha ett gott ordningssinne. Samarbetsförmåga och förmåga att på ett pedagogiskt sätt föra dialog externt med skogsägare och skogliga tjänstemän är också viktigt. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor
Stationeringsort är på något av våra kontor i Vilhelmina, Sorsele eller Storuman. Ange i din ansökan vilken ort du skulle föredra.

Heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning.

Kontakt

Mer information lämnas av: Distriktschef Kristina Nilson, tfn 0952-53954 Ställföreträdande distriktschef Enes Catibusic, tfn 0950-576968

Fackliga företrädare: Karin Palmgren, ST, tfn 060-553176 Jörgen Wahlberg, SACO, 0911-64164

Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018 via länken nedan.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skogskonsulent/Skogsvårdskonsulent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 2017/126
Webbplats: https://skogsstyrelsen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185002/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Nord
Vallgatan 8
55183  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Taggad lärare i svenska

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker legitimerad grundskollärare i svenska till Hembergsskolan och söker dig som vill vara med och skapa Lapplands bästa högstadium.
Tillträde vid vårterminens start januari 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sysselsättningsgraden är 100%.


Arbetsuppgifter
Du ansvarar för undervisning i svenska. Har du andra behörigheter är det en självklar merit.
Tillsammans med dina ämneskollegor ingår du i ett ämneslag där ni stöttar och hjälper varandra. I tjänsten ingår också att vara handledare och klassansvarig tillsammans med en kollega, där du håller i klassamlingar och utvecklingssamtal.


Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska i grundskolans åk 7-9. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. Kunskaper och intresse av att använda digitiala tekniker i pedagogiska undervisningssituationer är ett plus i kanten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.


Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.


Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 17-165-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, Vilhelmina sjukstuga

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets Primärvård. Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Vid Vilhelmina sjukstuga bedrivs glesbygdssjukvård med läkarmottagning, paramedicinsk verksamhet,
distriktssköterskemottagning, röntgen och filialmottagningar med distriktssköterskor i Dikanäs och Saxnäs.

Västerbottens läns landsting och Vilhelmina kommun har gemensam verksamhet med en avdelning som består av 8 akutvårdsplatser i Landstingets regi samt 3 korttidsplatser som ägs av kommunen. Sjukstugan bedriver dygnet-runt-verksamhet, med läkarjour vissa kvällar och helger och har drygt 40 medarbetare.

Vi söker nu sjuksköterska för arbete på vår akutvårdsavdelning.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och specifika omvårdnads behov och därefter planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in.

Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.

Arbetet ställer krav på självständighet och att lösa problemen och att fatta de löpande besluten i rätt ordning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad sjuksköterska med mycket driv och en förmåga att se helheten och vilja verka för en arbetsplats där patienten alltid är först.

Du är en medmänsklig och positiv person som kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Blandad tjänstgöring dag och kväll. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: LPV ÅU 17-70
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79248988-bf08-4feb-ae74-f7d4bbad0ddc&publishCode=AMS&TK=7b6373f8-5e88-4a25-b102-6cfa041392c7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Vilhelmina sjukstuga HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongspersonal Hotell Klimpfjäll

vi söker en person som är pålitlig, effektiv och stresstålig
Erfarenhet:
vi ser gärna en vana inom reception, servering och kassa. Du bör ha ett logiskt tänkande vara flexibel och serviceminded.
fördel att gilla utelivet och vår vackra natur. boende kan ordnas.

Säsongsanställning från 18/12-30/5-18 med en chans till förlängning


en glad och positiv person, pålitlig, effektiv, stresstålig och inte rädd att hugga i. och ser gärna manliga sökande.

mindre fjällhotell med slalombacke, längdskidspår, skoteruthyrning. i en fjäll by där det finns affär,post och bensinmack.
vackert beläget vid kultsjöns strand. med en otroligt vacker fjäll utsikt.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%kostförmån.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Säsongspersonal
Webbplats:
Epostadress: info@klimpfjall.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hk Fjäll AB
Box 2108
91298  Klimpfjäll Sverige
Hemsida: http://www.klimpfjall.se
  

Platsannons

Lärarassistent/Elevassistent till Strandskolan

Tjänsten innebär att du i nära samarbete med lärare stödjer elev/er med behov av särskilt stöd under skoldagen. Du kommer att arbeta tillsammans med läraren både i klassrummet, på egen hand samt i övrigt stötta och hjälpa elever i de olika situationer som uppstår under skoldagen.
Du kommer också att samarbeta tillsammans med andra personer med liknande uppdrag.

Det är meriterande att du har goda kunskaper i skolämnena från grundskolan. Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv, har lätt för att samarbeta med både personal och elever samt är lyhörd för elevernas behov. Stor vikt läggs således vid personliga egenskaper.
Erfarenhet av liknande uppdrag ses som meriterande.

Strandskolan är en F-9 fristående grundskola med kristen profil. På skolan går sammanlagt 81 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vid skolan finns även fritidsverksamhet med ca 35 elever.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. 60%-80%Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@strandskolan.se
Övrigt: Ansökan endast via e-post. Bifoga betyg/intyg från utbildning och övriga meriter.
Arbetsplats: 
Adress: Strandskolan
Strandvägen 1
91234  Vilhelmina Sverige
Hemsida: http://www.strandskolan.se
  
Platsannons

Webbutvecklare med fokus på WordPress och framtidens lösningar

Om tjänsten

Marknaden för webblösningar, e-handelslösningar och digital marknadsföring växer rekordartat och här verkar SESNordics potential vara till synes omättlig! Med målet att fyrdubbla vår omsättning till år 2020 behöver vi nu stärka upp vårt team med nya engagerade och talangfulla medarbetare. Därför söker vi webbutvecklare som vill hoppa på tåget mot morgondagens spännande uppdrag.

På SESNordic arbetar du i ett mindre team där vi ser möjligheter till ömsesidig kunskapsväxling som leder till smartare lösningar. Här möter du personer med höga ambitioner och engagemang för samma mål – att skapa mervärde för kunderna med hjälp av smarta lösningar för deras digitala satsning.

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare på SESNordic bygger du snabba, dynamiska och föränderliga sajter och e-handelslösningar i WordPress, anpassade för dagens och morgondagens webb. Arbetet sker mestadels i projektform där dialogen med kund är ständig, nära och central utifrån de olika delmomenten i projekten.

Du kommer även att:

- Jobba med hela processen från analys till test med primärt fokus på utvecklingsfasen
- Vara delaktig i dialoger med kund för att hitta den bästa lösningen och planera framtida projekt
- Vara med och utveckla morgondagens digitala lösningar.

Tjänsten passar dig som är trygg i din roll som webbutvecklare och har ett stort intresse för digital lösningar. SESNordic är företaget där din röst blir hörd och där du ständigt behöver utvecklas. Du drömmer om att jobba med kreativa lösningar, söker ett företag med en fantastisk framåtanda där nytänkande är ytterst centralt i verksamheten.

Vi söker dig som vill vara en betydande part i ett ambitiöst företag med siktet uppåt och framåt! På SESNordic är du med och utvecklar framtidens webblösningar för både små och stora varumärken i en mängd olika branscher. Vi söker dig med stort engagemang som vill hitta lösningar för framtidens utmaningar. Pratar vi om dig? Sök tjänsten nu!

Vi söker dig som:

- Innehar en högskoleexamen inom relevant område, exempelvis datavetenskap
- Har goda kunskaper i JavaScript, jQuery och Ajax
- Har goda kunskaper i HTML, PHP, CSS
- Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet.

Det är meriterande om du:

- Har kunskap/erfarenhet av vanliga CMS som exempelvis WordPress, Joomla, Magento
- Har kunskap/erfarenhet av SEO, webbanalys, SEM och digital marknadsföring
- Har varit engagerad i/sysselsatt med relevanta fritidsprojekt

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Du samarbetar gärna med andra och ser teamet som en källa till kunskap och utveckling.

Om SESNordic

SESNordic är ett ungt och starkt växande bolag inom digital marknadsföring och webbutveckling. Vi utvecklar webblösningar i WordPress och hjälper våra kunder till god synlighet i sökmotorerna och till fler affärer.

Med vardagsrum i norra Sverige har vi hela Norden, Europa och Världen som arbetsplats.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och en dedikerad chef erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra förmåner.

SESNordic kännetecknas av hög kvalitet, hög kompetens samt proaktivt projektledningsarbete. Och vi levererar RESULTAT.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Webbdesigner
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och en dedikerad chef erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra förmåner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: webbutvecklare
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@sesnordic.se
Övrigt: Du är välkommen med din ansökan per mail till rekrytering@sesnordic.se. Intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Din ansökan ska innehålla: - Ditt CV - Kort beskrivning om dig och varför du vill arbeta med teamet hos oss
Arbetsplats: 
Adress: SESNORDIC RH AB
Postgatan 7
91232  VILHELMINA Sverige
Hemsida: http://www.sesnordic.se
  
Platsannons

Retail24 söker säljande demoambassadörer!

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jag  jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Vilhelmina med omnejd med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och att drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.

Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 073-0551007!
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96114
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  
Platsannons

Grundskollärare, Saxnäs

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Välkommen att jobba med oss i en liten F-9skola som har profilen "Natur och kultur i ett lokalhistoriskt perspektiv". Vår profil är tydligast i våra lägerdagar, i äventyrspedagogik och i teman över ämnes och åldersgränser. Vi kan erbjuda små elevgrupper och samarbete med en personalgrupp som är flexibel och nytänkande. För att nå Vilhelmina kommuns vision om Lapplands bästa utbildningskommun arbetar vi aktivt med skolutveckling och kollegialt lärande. Skolan är belägen 9 mil från Vilhelmina tätort, i den vackra och levande fjällbyn Saxnäs, med natur och kultur nära till. I byggnaden finns också förskola och fritidsverksamhet.

Vi söker nu en grundskollärare till årskurs 1-6. Tjänsten är en visstidsanställning under 2018 med tillträde vid vårterminens start i januari 2018 eller enligt överenskommelse. Utifrån erforderliga beslut kan tjänsten komma att omvandlas till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgraden är 100%.

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter i undervisningssituationer. Det är meriterande om du har vana av IKT i undervisningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17-168-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Lärare i idrott, Volgsjö skola

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, en legitimerad lärare i idrott och hälsa till Volgsjö skola. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50%. Det finns eventuellt möjlighet att utöka tjänstgöringsgraden och då kombinera med andra arbetsuppgifter. Tillträde så snart som möjligt.

Volgsjö skola arbetar tillsammans med övriga skolor mot målet att Vilhelmina ska bli Lapplands bästa utbildningskommun. Framför oss ser vi en röd tråd från förskola till skola och vidare till gymnasiet där lärprocessen håller hög kvalité och stimulerar alla barns- och elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där elever och personal trivs och känner sig trygga.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i Idrott och hälsa på Volgsjö skola åk 3-6. Undervisningen utformas utifrån Lgr-11. Du ansvarar även för organisering av exempelvis friluftsdagar där du samarbetar med skolans andre idrottslärare samt en del med skolans övriga lärare. Tillsammans med övrig personal medverkar du till skolans utvecklingsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i Idrott och hälsa i grundskolan. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg person som delar de grundläggande värderingarna i skolans styrdokument. Du har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever. Du skall vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet, du har samarbetsförmåga och god social kompetens. Som person är du tålmodig och visar lyhördhet och empati för andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Idrottspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 17-169-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Handläggare ekonomiskt bistånd

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vill Du engagera Dig tillsammans med oss och verka för människors möjlighet att leva självständiga liv? Vill du prova på ett arbete inom Individ och familjeomsorgen med nära kontakter mellan olika verksamhetsområden? Välkommen till Vilhelmina, en levande vildmarksbygd. 

Individ- och familjeomsorgen söker en handläggare Ekonomi. Tjänsten är ett vikariat sex månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsättning snarast. Sysselsättningsgrad 100 %.

Tillsammans skapar vi framtidstro. Individ- och familjeomsorgen, IFO, i Vilhelmina kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Målet är att bedriva ett kvalitativt gott socialt arbete byggt på kunskap, kontinuitet, delaktighet och helhetssyn. Vi söker dig som vill vara delaktig i att förmedla framtidstro. Vilhelmina kommun har infört en kompetenstrappa för tjänsterna inom IFO. Kontakta oss gärna om Du vill veta mer.

Vi erbjuder Dig:
? Deltagande i projekt ?Bemanning i Balans? som sträcker sig först och främst fram till och med 2018-03-06. Projektet innebär 32 timmars arbetsvecka som kan användas genom kortare arbetsdagar eller en arbetsfri dag i veckan.
? Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter
? Flextid
? Friskvård på arbetstid
? Delaktighet i utvecklingen av verksamheten
? Ett nära och tydligt ledarskap och en positiv arbetsgemenskap

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med handläggning av ansökningar gällande ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, SoL. Dina arbetsuppgifter innebär utrednings- och förändringsarbete som syftar till att stödja människor till ett eget självständigt liv. I det viktiga arbetet är Du beredd på att tillsammans med Dina arbetskollegor möta människor i utsatta lägen. I vårt arbetslag deltar Du med att sprida glädje och nya idéer för att utveckla verksamheten. Du är varmt välkommen in i vårt arbetslag. 

Din profil 
Vi söker dig med socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som är relevant för arbetsområdet.
Du har en god samarbetsförmåga, har en lust för att driva utvecklingsarbete inom verksamheten samt verkar för en god stämning och god arbetsmiljö. Vid behov kan vi hjälpa dig till med bostad.

Det är bra om Du har erfarenhet av att arbeta i datasystemet Treserva. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför en anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31 innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan snarast. 

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 17-166-7
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Undersköterska semestervikariat, Vilhelmina sjukstuga

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets Primärvård. Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Vid Vilhelmina sjukstuga bedrivs glesbygdssjukvård med läkarmottagning, paramedicinsk verksamhet,
distriktssköterskemottagning, röntgen och filialmottagningar med distriktssköterskor i Dikanäs och Saxnäs.

Västerbottens läns landsting och Vilhelmina kommun har gemensam verksamhet med en avdelning som består av 8 akutvårdsplatser i Landstingets regi samt 3 korttidsplatser som ägs av kommunen. Sjukstugan bedriver dygnet-runt-verksamhet, med läkarjour vissa kvällar och helger och har drygt 40 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska arbetar du i ett arbetslag med personal med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter men som tillsammans arbetar för och med patienten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att dokumentera patienternas tillstånd och åtgärder som utförs samt genomföra olika provtagningar och kontroller. Men även att dela ut mat, hjälpa patienterna med hygienen, fylla på förråd samt se till att det är städat ingår också i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Som undersköterska ska du ha läst omvårdnadsprogrammet/motsvarande utbildning eller studera vid sjuksköterskeprogrammet (avslutat 3:e terminen) alternativt läkarprogrammet (avslutat termin 5).ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: Semestervikariat under sommarperioden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: LPV ÅU 17-63
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc5b2a2c-0440-4357-883b-f0c76282a08d&TK=2f66379e-5bae-4444-9c46-a8c3542529fa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Vilhelmina sjukstuga HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska semestervikariat, Vilhelmina sjukstuga

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets Primärvård. Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Vid Vilhelmina sjukstuga bedrivs glesbygdssjukvård med läkarmottagning, paramedicinsk verksamhet,
distriktssköterskemottagning, röntgen och filialmottagningar med distriktssköterskor i Dikanäs och Saxnäs.

Västerbottens läns landsting och Vilhelmina kommun har gemensam verksamhet med en avdelning som består av 8 akutvårdsplatser i Landstingets regi samt 3 korttidsplatser som ägs av kommunen. Sjukstugan bedriver dygnet-runt-verksamhet, med läkarjour vissa kvällar och helger och har drygt 40 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och specifika omvårdnads behov och därefter planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in.

Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.

Arbetet ställer krav på självständighet och att lösa problemen och att fatta de löpande besluten i rätt ordning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad sjuksköterska med mycket driv och en förmåga att se helheten och vilja verka för en arbetsplats där patienten alltid är först.

Du är en medmänsklig och positiv person som kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: Tidsbegränsat sommarvikariat, där det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: LPV ÅU 17-62
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eb7dce03-6661-4f3e-8e8a-124a93720190&TK=978ba1d5-dd8f-4a5b-979e-45fc85095047
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Vilhelmina sjukstuga HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare, Fjällripan

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Är du beredd på nya utmaningar är du välkommen till förskolan Fjällripan i Dikanäs och bli en i vårt arbetslag. Vi söker förskollärare med lärarlegitimation, har du kunskaper i och omkring ?Lyssnandets pedagogik? är det meriterande. Vi kan erbjuda en förskolemiljö utöver det vanliga, då förskolan och äldreomsorgen i Dikanäs delar lokaler på Sagagården.
Fjällripan är en förskola med samisk integrering. Vi är en mångkulturell förskola med för närvarande tre språkgrupper av nyanlända barn.

Dikanäs ligger 10 mil från tätorten Vilhelmina, i Vojmådalen med möjligheter till ett rikt friluftsliv. Några av de aktiviteter fritiden kan fyllas med är fiske, bär- och svamp plockning, fjällvandringar samt vintertid längdskidåkning och skid-/brädåkning i alpina backar i Kittelfjäll som ligger ca 3 mil från Dikanäs.
Vi arbetar med pedagogisk utveckling inom bl.a digitala verktyg, för både barn och personal. Andra aktuelle utvecklingsområden under kommande läsår är ?Läslyftet? inom förskolan, lärande för hållbar utveckling och ett fortsatt arbete omkring värdegrundsfrågor.

Vi kan erbjuda dig, tillsvidareanställning på heltid. Rekrytering sker fortlöpande.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: 17-164-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Förskollärare, Vågen

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vi söker, under förutsättning av erforderliga beslut, två förskollärare till Förskolan Vågen. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Barnen på förskolan Vågen är 1-3 år. Vi har 13-14 barn och tre medarbetare på varje avdelning. Här på Vågen arbetar vi med NTA och har fokus på barnens språkutveckling genom musik, sång, rörelse och naturvetenskap. Förskolan ligger nära Volgsjö med en fantastisk utsikt. Det är nära till sjö och skogsområden. Vågen samarbetar med förskolan Regnbågen vilken är en mottagande förskola när barnen blir 4 år och som ligger i samma område.

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare har du huvudansvaret för att uppdraget genomförs. Du ska leda och utveckla det pedagogiska arbetet på avdelningen utifrån förskolans styrdokument. Du ansvarar för att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn samt för hela gruppen. Du ska vara med och arrangera möten med föräldrar både individuellt och i stor grupp och tillsammans med de andra avdelningsansvariga utveckla vår verksamhet.

Att arbeta som förskollärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande, dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Vår välorganiserade dagsstruktur, som utgår från barnens delaktighet och inflytande, utgör grunden för vårt pedagogiska arbete. Vår pedagogiska idé bygger på naturvetenskap, rörelse och språkutveckling

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen som förskollärare eller lärare för yngre åldrar. Du sätter barnet i fokus och är glad, har tålamod, positiv, flexibel, engagerad och ser möjligheter.
Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Övrigt
Vi erbjuder:
Fritt kaffe och te
Bidrag till arbetskläder
Fria pedagogiska måltider
Friskvård
Vi har intern fortbildning i NTA (naturvetenskap)
Handledning av IT-pedagog
Handledning av Språk-, läs- och skrivutvecklare samt handledare i läslyftet
Handledning av specialpedagog i arbetet med barn i behov av särskilt stöd

Eftersom Vilhelmina är en samisk förvaltningskommun så kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 17-162-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Förskollärare, Skogsbacken

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vi söker nu en förskollärare till förskolan Skogsbacken under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2018-02-01. Sysselsättningsgrad 100 %.

Tjänsten är placerad i en 1-3 årsgrupp på förskolan Skogsbacken som är en förskola med 6 avdelningar.

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare planerar och utformar du innehållet i den pedagogiska verksamheten med utgångspunkt från förskolans Lpfö -98.

Din profil
Vi söker dig som har förskollärarutbildning, är flexibel och tycker om att arbeta i arbetslag, kan jobba självständigt och vill driva utveckling och är väl förtrogen med Lpfö98 och skollagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning kommer Vilhelmina kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 17-160-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Förskollärare, Täppan

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vi söker nu en förskollärare till förskolan Täppan under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2018-02-01. Sysselsättningsgrad 100 %

Tjänsten är placerad i en 1-3 årsgrupp på förskolan Täppan som är en förskola med två avdelningar, Jordgubben och Pyret.

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare planerar och utformar du innehållet i den pedagogiska verksamheten med utgångspunkt från förskolans Lpfö -98.

Din profil
Vi söker dig som har förskollärarutbildning, är flexibel och tycker om att arbeta i arbetslag, kan jobba självständigt och vill driva utveckling och är väl förtrogen med Lpfö98 och skollagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning kommer Vilhelmina kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 17-159-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Områdeschef inom Vård & Omsorg

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef inom Vård & Omsorg.

Motiveras du av att leda och motivera grupper till att göra ett bra jobb? Är du noggrann, lyhörd och prestige lös? Då kanske du är vår nästa områdeschef!
Vilhelmina kommun söker en ny områdeschef inom vård & omsorgssektorn p.g.a. pensionsavgång. Varmt välkommen med dig ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som områdeschef ingår du i vård & omsorgssektorns ledningsgrupp där du är med och ansvarar för utvecklingen av hela verksamheten. Du har ett övergripande ansvar för ditt tilldelade område vilket innebär att du kommer arbeta med strategisk planering, utveckling och uppföljning av verksamheten i nära samverkan med de andra cheferna inom ledningsgruppen.

Tjänsten som områdeschef har stort fokus på ett närvarande ledarskap. Detta för att säkra att området jobbar aktivt med kvalité och utveckling samt en budget i balans. Vidare ansvarar du för att områdets bedrivs med utgångspunkt från kommunens övergripande mål och visioner för verksamheten och i enlighet med gällande lagstiftning.

För att säkerställa att samtliga medarbetare förstår vilka förväntningar som ställs och mot vilka mål ni ska jobba mot så arbetar du kontinuerligt med uppföljning och att påminna dina medarbetare. Du är trygg i din roll som ledare och skapar delaktighet och engagemang hos personalen. Vidare ger du medarbetarna de befogenheter som krävs för att ni tillsammans ska arbeta för en ännu bättre och effektivare arbetsplats.

I förvaltningens chefsforum och genom kommunledningsgruppens program för ledarutveckling, ges du möjlighet att utveckla dig i ditt chefs- och ledaruppdrag.


Din profil
Vi söker dig som har, för verksamhetsområdet, en lämplig högskoleutbildning. Du har erfarenhet av ledarskap och chefsrollen som innefattar personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ser arbetet och organisationen ur sin helhet men har även en blick för detaljer. Ditt arbetssätt är mål- och resultatinriktat. Vidare är du är intresserad av att arbeta med både strategiska utvecklingsfrågor och vardaglig problemlösning.

Som person är du prestigelös, lyhörd, noggrann och strukturerad. Du kan se olika frågor ur olika perspektiv. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och med en god förmåga att kommunicera skapar du en levande dialog kring vision och uppdrag i vilken alla kommer till tals. Du inspirerar dina medarbetare till kreativitet och utveckling.

Att kunna fatta beslut är viktigt. Du ska vara lojal mot de beslut du och verksamheten fattar. Du har erfarenhet av verksamhetsområdet och är medveten om förutsättningarna för att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-12

Ansök här http://hrsupporten.se/vilhelmina

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Områdeschef, äldre- och handikappomsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 17-161-7
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  

Platsannons

Barpersonal till Hotell Kittelfjäll

Hotell Kittelfjäll är ett fjällhotell beläget i Kittelfjäll, Västerbotten. Vintertid är det ett paradis för bland annat skidåkare. Läs mer om Kittelfjäll hotell på: www.hotellkittelfjall.com

Vi söker nu bartender/barpersonal för vintersäsongen 2017/18.

Vi söker dig som har erfarenhet av bararbete, har hög social kompetens och serviceförmåga. Då man jobbar säsong är man ett sammansvetsat gäng som jobbar i högt tempo och stundtals hektiskt. Arbetstider förlagda under dag och kvällstid. Helgarbete varierar. Boende i närhet av anläggningen kan ordnas.

Frågor om tjänsten besvaras av: Mattias Elfmark 073-8396606
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDag, kväll och helgarbeteIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@bistronorrland.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Kittelfjäll
338 Kittelfjäll
91094  DIKANÄS 
Hemsida: www.hotellkittelfjall.com
  

Platsannons

Servitör/Servitris till Hotell Kittelfjäll

Hotell Kittelfjäll är ett fjällhotell beläget i Kittelfjäll, Västerbotten. Vintertid är det ett paradis för bland annat skidåkare. Läs mer om Kittelfjäll hotell på: www.hotellkittelfjall.com

Här tolkar vi den norrländska mattraditionen till vår egen matidé i kontrastrika möten mellan rustikt finlir och klassisk innovation. Mat som inspirerar, överraskar och smakar riktigt gott - för både små och riktigt stora sällskap.

Vi söker nu servitör/servitris för vintersäsongen 2017/18.

Du ska ha erfarenhet av servering. Du har social kompetens och hög servicekänsla.
Då man jobbar säsong är man ett sammansvetsat gäng som jobbar i högt tempo och stundtals hektiskt.
Arbetstider förlagda under dag och kvällstid. Helgarbete varierar. Boende i närhet av anläggningen kan ordnas.

Frågor om tjänsten besvaras av: Mattias Elfmark 073-8396606
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDag, kväll och helgarbeteIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@bistronorrland.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Kittelfjäll
338 Kittelfjäll
91094  DIKANÄS 
Hemsida: www.hotellkittelfjall.com
  

Platsannons

Kock till Hotell Kittelfjäll

Hotell Kittelfjäll är ett fjällhotell beläget i Kittelfjäll, Västerbotten. Vintertid är det ett paradis för bland annat skidåkare. Läs mer om Kittelfjäll hotell på: www.hotellkittelfjall.com

Vi söker nu kock för vintersäsongen 2017/18.

Här tolkar vi den norrländska mattraditionen till vår egen matidé i kontrastrika möten mellan rustikt finlir och klassisk innovation. Mat som inspirerar, överraskar och smakar riktigt gott - för både små och riktigt stora sällskap.
Du skall behärska såväl svensk husmanskost som modern matlagning.

Då man jobbar säsong är man ett sammansvetsat gäng som jobbar i högt tempo och stundtals hektiskt. Arbetstider förlagda under dag och kvällstid. Helgarbete varierar. Boende i närhet av anläggningen kan ordnas.

Frågor om tjänsten besvaras av: Mattias Elfmark 073-8396606
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDag, kväll och helgarbeteIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@bistronorrland.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Kittelfjäll
338 Kittelfjäll
91094  DIKANÄS 
Hemsida: www.hotellkittelfjall.com
  
Platsannons

Förskollelärare, förskolan Tranan

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vi söker en förskollärare till förskolan Tranan i Nästansjö under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100%.

Tjänsten är placerade i en 1-5 årsgrupp samt fritidsverksamhet på förskolan Tranan, med nära samarbete med grundskola fskl.-åk6. Våra verksamheter genomsyras av glädje, trygghet, lek och gemenskap. Genom lust, glädje och fantasi vill vi ge barnen/elever möjlighet att utvecklas. Vi ser alla barn/elever som kompetenta och kreativa individer som är nyfikna på att upptäcka och utforska omvärlden. Vår uppgift som pedagoger är att vara lyhörda, stöttande och medupptäckare i vårt arbete tillsammans med barnen och elever. 

Arbetsuppgifter
Förskolläraren ansvarar för att uppdraget genomförs enligt styrdokumenten. Vi söker dig som vill vara med och driva verksamhetsutveckling och skapa goda förutsättningar för barns lärande. Du tar egna initiativ men förstår vikten av att arbeta i team. Du vill skapa spännande lärmiljöer och kopplar dessa till pedagogisk dokumentation. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs förskollärare med legitimation/examensbevis eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har lätt för att samarbeta både med dina kollegor och med föräldrar och du bidrar till en god arbetsmiljö genom att vara glad och positiv. För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Behörighet att undervisa i skolans tidigare år är meriterande. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. 

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17-130-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Platsannons

Fritidspedagog, Nästansjö

Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.

Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, en fritidspedagog till Nästansjö skola och förskolan Tranan. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100%. Tjänsten är huvudsakligen placerad i förskole/fritidsverksamhet på förskolan Tranan, men även delvis inom grundskola fskl.-åk6.
Våra verksamheter genomsyras av glädje, trygghet, lek och gemenskap. Genom lust, glädje och fantasi vill vi ge barnen/eleverna möjlighet att utvecklas. Vi ser alla barn/elever som kompetenta och kreativa individer som är nyfikna på att upptäcka och utforska omvärlden. Vår uppgift som pedagoger är att vara lyhörda, stöttande och medupptäckare i vårt arbete tillsammans med barnen och eleverna.

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog kommer du i första hand att ha ansvar för fritidshemsverksamheten i nära samarbete med den övriga verksamheten vid förskolan Tranan. Du kommer även att ha delar av din tjänst inom skolan och förskolans pedagogiska verksamhet. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på elevens utveckling och lärande och söker dig som vill vara med och driva verksamhetsutveckling samt skapa goda förutsättningar för barns lärande. Du tar egna initiativ men förstår vikten av att arbeta i team. Du vill skapa spännande lärmiljöer och kopplar dessa till pedagogisk dokumentation.

Kvalifikationer
Grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem, fritidspedagog eller socialpedagog, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har lätt för att samarbeta både med dina kollegor och med föräldrar och du bidrar till en god arbetsmiljö genom att vara lyhörd och positiv. För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god kännedom om gällande styrdokument samt vana att planera, genomföra och följa upp fritidshemmets verksamhet.
Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Övrigt
Arbete med digitalisering i undervisningen och erfarenhet av utomhuspedagogik är meriterande.

Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Eftersom Vilhelmina kommun är en samisk förvaltningskommun kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vill du veta mer om hur det är att leva i Vilhelmina kommun? Gå in på vår Instagram @vilhelminakommun och följ våra medarbetare. (Har du inte Instagram så kan du klicka in på sidan https://web.stagram.com/vilhelminakommun)

Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17-142-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/vilhelmina.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vilhelmina kommun
-
91281  VILHELMINA Sverige
Hemsida: www.vilhelmina.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal