Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:51

Lediga jobb i Vetlanda kommun (0685), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd27 367
Täthet18,24Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 600,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 500,35Landareal (km²)
Sjö100,07Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Röntgensjuksköterska

Röntgen Värnamo

Vi söker
Vi utvecklar nu verksamheten och söker därför dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, du som är klar med din utbildning till sommaren är också varmt välkommen att söka.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Du kommer ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Är du en nyligen utbildad röntgensjuksköterska kan vi erbjuda dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. Goda möjligheter till interna och externa utbildningar finns även för dig med längre erfarenhet. Under 2018 installeras nya MR-kameror på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en miljö med den senaste tekniken.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Just på vår arbetsplats har vi exempelvis erbjudit våra medarbetare kurs i mindfulness, introduktion i våra nya träningslokaler och besök hos sjukgymnast.

Det här får du arbeta med
Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. En individuell introduktion kommer att genomföras för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteterna samt uppnå jourkompetens. Du arbetar i team med övriga personalgrupper inom röntgenkliniken samt även med remittenter och vårdenheter

För att du ska trivas hos oss
Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en engagerad och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till områdeschefer Pernilla Jansson 010 - 244 76 11. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010-2447938. Vi ser framemot din ansökan senast den 11 december. Urval kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Röntgen är en länsklinik där Värnamo är ett av tre sjukhus som bedriver verksamhet. Röntgen Värnamo är modernt utrustad, helt digitaliserad verksamhet som under 2015 köpt in två nya datortomografer. Ytterligare nya maskiner och teknik kommer att installeras under 2017-2018. I våra lokaler har vi också glädjen att ha mammografiscreening.

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-02-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: MD218/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22993&RefNo=MD218%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolbibliotekarie som vill utveckla Landsbro skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Landsbro skola är en F-9-skola som ligger ca 15 km väster om Vetlanda. På skolan går ungefär 500 elever från förskoleklass till årskurs 9 och här arbetar drygt femtio engagerade personer i olika roller. Skolans bibliotek är också en filial till huvudbiblioteket i Vetlanda, vilket innebär att vi har en varierad och god tillgång till litteratur.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig arbete som skolbibliotekarie med sedvanliga arbetsuppgifter för bibliotek såsom handledning av elever, inköp, katalogisering, inläsning med mera.

Du har en viktig pedagogisk roll då du arbetar för att i samarbete med lärare utveckla elevernas medie- och informationskompetens och stimulera till litteraturläsning.

Undervisning i informationssökning och källkritik är en viktig del av ditt arbete.

Digitaliseringen i skolan utvecklas snabbt. Att aktivt arbeta med utvecklingen av digitala verktyg som pedagogiska och kompensatoriska hjälpmedel i samarbete med skolans pedagoger blir en del av ditt arbete. Ditt liksom pedagogernas arbete syftar hela tiden till att få eleverna att nå så långt som möjligt i sin utveckling.

Tjugo procent av tjänsten är kopplad till kommunbiblioteket med tjänstgöring på filialen i Landsbro samt huvudbiblioteket i Vetlanda.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller för tjänsten relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i informationssökning/källkritik och att du har ett intresse av information, kommunikation och teknik.

Du arbetar med datorn som ett naturligt arbetsverktyg och är inte främmande för att ta dig an nya uppgifter.

För att trivas i rollen som bibliotekarie behöver du vara självgående och ta egna initiativ samt tycka om att arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Att vara intresserad av att driva utvecklingsarbete framåt och hitta nya former för att sprida läslust är ett stort plus.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Skolbibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 12 februari 2018. Tidigare tillträde kan bli aktuellt efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A732158
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=787710d1-7596-4224-af69-7790173d5adb&TK=7c23aa72-346c-4414-a368-4e149a2ab91c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: https://vetlanda.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb/dina-formaner.html
  

Platsannons

Försäljare med utökat ansvar till Vetlanda

Butiksnamn:
Vetlanda

Överdisk/självbetjäning:
Självbetjäning

Antal anställda:
8

Övrig information:
Butiken söker 2 sommaranställda.

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Vetlanda söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Du kommer att medverka i butikens ledningsgrupp och ha ett kontrakt på 32 timmar i veckan. Tjänsten är ett vikariat under perioden 15 jan 2018 - 31 maj 2018. Denna tjänst innebär också ett utökat ansvar som varugruppsansvarig som du kan läsa mer om nedan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som försäljare med ett varugruppsansvar (exempelvis ansvar för rött, vitt vin eller öl) ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuella åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Din roll i ledningsgruppen innebär att du tillsammans med butikschefen verkar för att effektivt nå butikens uppsatta mål med hög kvalitet och noggrannhet. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering. I rollen ingår också att fortlöpande ge information till övriga medarbetare på butiken.

I arbetsuppgifterna ingår också att kontinuerligt vikariera för butikschefen, vilket innebär personalplanering och arbetsledning. Erfarenhet av arbetsledning eller medverkan i ledningsgrupp är meriterande.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du ser dig själv som en naturlig ledare, brinner för butiksdrift och förstår nyttan av att ta till vara på kollegornas samlade kompetens, men vågar också fatta och stå för obekväma beslut. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.  

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Melkersson, butikschef, på telefonnummer 0721-553 138.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 9 dec vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVikariat VikariatIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1955761/35283?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 0608, Vetlanda
Biblioteksgatan 8
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  

Platsannons

Servicetekniker

Nyinstallation av hydraulsystem/komponenter eller ombyggnad av befintliga utrustningar. Förebyggande underhåll samt felsökning och avhjälpande service. Du medverkar vid uppstart och intrimning av hydrauliska system, utrustningar eller anläggningar. Informerar, ger råd och anvisningar om handhavande. Kvalitetsäkring genom dokumentation efter varje avslutat jobb, innehållande utförda service åtgärder, fel, dess orsaker och förslag till förbättrande åtgärder.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter och tjänster och ibland fungera som tekniksupport.

Resor över södra Sverige med övernattning på annan ort kan förekomma.
Förutom servicearbete förväntas du även hjälpa till med arbete i butik och lagerhantering samt vara delaktig i internt förbättringsarbete.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/88pTu9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hydraulic Supplier i Norden AB
Brogårdsgatan
57438  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes i Vetlanda

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Vietnamesisk kock

Sonya Gatukök
Vi söker en kock som är inriktad på Vietnamesisk matlagning.
Ligger centralt i Vetlanda, på Industrigatan 20A.

Du som söker tjänsten ska vara social, har lätt att samarbeta.
Du ska kunna jobbar i team och är stresstålig.
Du har erfarenheter inom vietnamesisk matlagning.
.
Heltid tjänst med schemalagd arbetstid.
Lön enligt kollektivavtal.

Krav på minst tre års yrkeserfarenhet.

Frågor och ansökan skickas på e-mail:
ntks1979@outlook.com
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ntks1979@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Svenska till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som lärare på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i ämnet svenska för elever i årskurs 7-9. I tjänsten kan det ingå att vara handledare för en klass, ensam eller tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation i svenska för åk 7-9. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen utifrån den sökandes erfarenhet eller utbildning. Sökande med erfarenhet från andra branscher eller med personlig lämplighet kan också vara aktuella för tjänsten.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse. Intervjuer sker utifrån löpande urval. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A731607
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=903f8efd-14a0-4dc3-961b-4a189caa19e2&TK=b55c229d-1e16-4769-9ed0-9780787b4a41
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/withalaskolan.html
  
Platsannons

Truckförare och lagerarbetare för kommande uppdrag

Om företaget
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi lagerarbetare för kommande uppdrag i Vetlanda. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta lagerarbete, så som plock/packning, orderhantering och truckkörning.Formell kompetens
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet av lagerarbete samt truckkort med behörighet A och B. Du har god datavana samt körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, engagerad, pålitlig och målinriktad. Du är kommunikativ och social samt gillar att arbeta i grupp. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid

Tillträdesdag
Omgående, urval sker löpande

Information
Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21381
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21381
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

CNC operatörer till Hydro

Om företaget
Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin.

Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.Arbetsuppgifter
Nu söker vi CNC operatörer till Sapa Profiler AB för kommande uppdrag. Du kommer att vara anställd hos Lernia Bemanning, men arbeta som uthyrd konsult.

Som CNC-operatör kommer du ansvara för datorstyrda maskiner inom mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Det viktiga är att du verkligen är intresserad, vill jobba med, samt utvecklas inom CNC.

Du skall också jobba med arbetsuppgifter som:

- Tolka ritningar och produktionsunderlag
- Packa gods enligt standard
- Hantera avvikelser avseende märkning och placering av gods
- Hålla ordning och reda enligt rutin.

Formell kompetens
- Utbildning inom CNC och erfarenhet av yrket är meriterande
- Goda kunskaper inom programmering och ritningsläsning
- Tekniskt intresse
- B-körkort och tillgång till bil
- Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har god teknisk kompetens och ett stort intresse av att jobba som CNC operatör. Du är en person med positiv attityd och du tycker det är kul att jobba i verkstadsmiljö och är inte rädd för att ta i. Du ska kunna arbeta lika bra i grupp som självständigt.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Personliga egenskaper
Som person är du arbetsvillig, nyfiken och noggrann. Din positiva inställning och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ och social förmåga då du även kommer att arbeta och ingå i arbetsgrupper. Vi förutsätter att du är flexibel ordningsam och har en positiv attityd.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid i Vetlanda

Tillträdesdag
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information
Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21382
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21382
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Erfaren och flexibel truckförare omgående

Om företaget
På Lernia tar var och en ansvar för sin del, samtidigt som vi alla samarbetar för företagets och kundens bästa. Det vi lovar, det levererar vi, i tid och med rätt kvalitet. Vi är ärliga, öppna och tål genomlysning, därför är vi pålitliga. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att köra motviktstruck i ett högt temp, då är du den vi söker till vår expansiva kund!

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller bland annat lastning och omflytt.

Formell kompetens
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet av lagerarbete samt truckkort med behörighet A och B. Du har god datavana samt körkort och tillgång till bil.

Din bakgrund
Vi ser att gärna att du har erfarenhet av att dagligen köra motviktstruck och har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.

Personliga egenskaper
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Då det är ett högt arbetstempo ser vi att du har en härlig inställning, är samarbetsvillig och målinriktad med ett ansvarstagande perspektiv.
Du har möjlighet att arbeta skift (dag/kväll).

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21383
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21383
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Trähusarbetare till trähusindustri

Arbetsuppgifter
Vi söker trähusarbetare till våra kunder inom hustillverkning. Som person är det viktigt att du är engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du ska vara delaktig i hela processen och kunna hugga i där det behövs.

Formell kompetens
Ritningsläsning är ett krav liksom körkort och tillgång till bil. Truckkort och traverskort är en merit.

Din bakgrund
Du har studerat på gymnasiets byggprogram eller har några års erfarenhet från byggbranschen eller liknande.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande person med eget driv och goda kunskaper om byggbranschen. Du har en hög servicekänsla och är mån om att alltid göra ett bra jobb. God samarbetsförmåga krävs då mycket av arbetet sker i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21384
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21384
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Vi söker montörer och industriarbetare till metallindustri

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett antal montörer och industriarbetare för uthyrning till kund.

Formell kompetens
- Gymnasiekompetens, gärna med industri, el alternativt teknisk inriktning.
- Tidigare erfarenhet av industriarbete (meriterande)
- Travers och Truckkort (meriterande)
- Du har körkort och tillgång till bil.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Personliga egenskaper
För att trivas som bemanningskonsult hos oss krävs det att du har ett öppet sinne, är positivt inställd och är flexibel.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer och vill testa nya saker.Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning på heltid.

Tillträdesdag
Tillträde snarast.

Information
Urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21385
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21385
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

EXTRAJOBB utöver skolan med ett flexibelt schema!

Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag. Som person ska du vara social, driven, målmedveten och gilla att jobba i lag.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan.
Vi utbildar dig för att lyckas med din försäljning och dina mål.
Vi jobbar med uppdragsgivare inom flera olika områden och har därmed både enklare och mer komplex försäljning för att det ska finnas något som passar just dig.

Utöver försäljning så jobbar vi även med besöksbokning och marknadsundersökningar.

Arbetstiderna är flexibla och vi sätter tillsammans ihop ett schema som passar med dina studier eller annat. Man kan arbeta både dag och kvällstid.

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

Välkommen in med din ansökan redan idag!


Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.

Du ska ha en positiv inställning.
Fungera bra i grupp.
Vara målmedveten.
Tävlingsmänniska.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från försäljning då vi intern utbildar all personal.

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige, Norge och Belgrad.
Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

Vi söker nu dig som pluggar eller kanske har ett annat jobb där du kanske inte har en 100% tjänst och vill ha ett till jobb vid sidan av.
Så det finns möjlighet till ett varierat schema både dagtid och kvällstid.
Tider kommer bestämmas i samband med anställning.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker dig som kan jobba mellan 20-80%, antal timmar och dagar bestäms i samband med anställning. Vi är väldigt flexibla och du blir alltså schemalagd de dagar du själv kan! 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fanny.lindstrand@tmhuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Jönköping AB
ÖSTRA STORGATAN 67
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  
Platsannons

Teknisk Inköpare

Vi söker dig som vill ansvara för inköp av underhållsmaterial till vårt förråd. Du ska utveckla, förbättra och öka vår kostnadsmedvetenhet gällande våra inköp gentemot Smålandsbruken i Kvillsfors (Nyboholm) och Pauliström. Du är underställd Underhållschefen på Smålandsbruken och ingår i underhållsteamet som består av 25 engagerade medarbetare. Inom förrådsdelen är ni två personer som arbetar. Du får utvecklas i ditt arbete och ges frihet under ansvar. Arbetstiden är dagtid.

Arbetsuppgifter
- Utveckla rutinerna för förråd/inköp
- Inköp av underhållsmaterial
- Förhandla priser
- Ansvarar för ordning och reda inom arbetsområdet
- Delta i förbättringsarbete
- Delta i projekt
- Bidra till att lagar, förordningar och avtal följs
- Medverka till att planer, budget och mål hålls/följs
- Följa upp förbrukningar


Vi söker dig med högskoleutbildning/eftergymnasial utbildning inom inköp eller gymnasieutbildning med erfarenhet av att arbeta med tekniska inköp. Det är viktigt att du har kunskap inom inköp, förhandling och att göra affärer. Goda kunskaper i Excel och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du ha erfarenhet från SAP, MAXIMO och fakturasystem. Krav på B- körkort.

Som person har du ett ekonomiskt intresse, gillar att göra affärer och har erfarenhet av att förhandla. Du har erfarenhet av att jobba inom det tekniska, är noggrann, flexibel, social och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du hög integritet, är strukturerad och självgående. Arbetet ställer stora krav på att kunna kommunicera och samarbeta och du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Självklart ska du också vara resultatinriktad och ha sinne för detaljer. Vi eftersträvar mångfald och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund och ursprung. Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan.Metsä Tissue

Med sina högkvalitativa mjukpapper och matlagningspapper gör Metsä Tissue vardagslivet bekvämare för konsumenter, kunder och slutanvändare. Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter till hushåll och industri samt världens ledande leverantör av bak- och matlagningspapper. Våra främsta varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Metsä Tissue har produktionsanläggningar i fem länder, sysselsätter cirka 2 750 personer och 2016 uppgick omsättningen till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group.

Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2016 uppgick Metsä Groups omsättning till 4,7 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 300 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Teknisk Inköpare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: METSÄ TISSUE AB
Pappersbruket i Pauliström
57019  PAULISTRÖM Sverige
Hemsida: http://www.metsatissue,com
  

Platsannons

Unicare Vård söker Astma/KOL sköterska

Unicare Vård AB bedriver primärvård i Västra Götaland, Värmland, Södermanland, Gotland samt i
Dalarna, Kronobergs- och Jönköpings län. Primärvården har idag ca 84 000 listade patienter. Vi är 250 medarbetare.

På våra vårdcentraler har vi en stabil personalgrupp med hög kompetens och serviceanda vilket bidrar till
nöjda patienter och arbetsglädje för oss som arbetar här. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott
bemötande och god tillgänglighet. En ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet för oss.
Vi bedriver primärvård som uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag.Vi söker nu en Sjuksköterska/distriktssköterska med vidareutbildning inom Astma/KOL alternativ erbjuds utbildning inom Astma/KOL.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av självständigt arbete inom astma/KOL där du arbetar enligt nationella och regionala riktlinjer. Övrig tjänstgöringstid består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar och rådgivning via telefon. 

Som person trivs du med variation i ditt arbete, sätter dina patienter i fokus och kan snabbt ställa om när situationen kräver det. Du har också ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Personliga egenskaper som vi värderar högt är flexibilitet, noggrannhet, struktur och god samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll ska du kunna självständigt lägga upp och prioritera ditt arbete, men även trivas med att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens: 2017/58
Webbplats: https://unicare.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177502/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unicare Vård i Jönköpings län AB
Doktorsvägen 3
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ledigt jobb som montör på Inwido i Vetlanda!

Dags för nytt jobb? Vill du jobba inom träindustrin och jobba mot uppsatta mål? Kanon, då är detta jobb som montör på Inwido för dig! Just nu söker vi dig med en bra arbetsmoral och ett driv att göra ett bra jobb. Passa på och sök detta jobb idag!

Vad innebär jobbet som montör?Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera och tillverka fönster. Du kommer att rotera mellan olika stationer där olika monteringsmoment förekommer. Du kommer att jobba på Inwido, tidigare Elitfönster, som är verksamt inom träindustrin och arbetsdagarna kantas av högt tempo, det är därför viktigt att du trivs med det.

Du jobbar heltid och arbetstiderna är uppdelade i 2-skift, dag och kväll.


Vem söker vi?Vi söker dig som är en positiv, arbetsvillig och flexibel person som inte är rädd för att jobba. Har du tidigare erfarenhet av träindustrin är det meriterande, men inte ett krav. För att vara aktuell för jobbet ser vi gärna att du:

* Behärskar svenska i tal och skrift.
* Har körkort och bil om du inte bor i Vetlanda.
* Kan arbeta skift, dag och kväll.
* Har möjlighet att börja omgående.
?

Hur söker jag jobbet?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du skickat in din ansökan kommer du få några frågor att svara på. Dessa hittar du på din profil på Manpowers hemsida och på din mail.


Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

2. Du kan maila mig på

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida.

Vad kan ni erbjuda mig?

*En trygg anställning

*Ett roligt jobb och fartfyllt arbete!

*Anställning enligt kollektivavtal med LO

Gilla oss på Facebook!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ContractEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 33635
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y2pvaGFuLjcyOTc5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
57431
57431  0685 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Områdeschef

Röntgen Värnamo

Vi söker
Områdeschef till röntgen på Värnamo sjukhus.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du får ta del av en välplanerad individuell upplärning samt ett brett utbud av interna utbildningar, bland annat en gedigen ledarskapsutbildning. Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession samt ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef. Under 2018 installeras nya MR-kameror på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en miljö med den senaste tekniken. Tillträde efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som områdeschef hos oss kommer du att ha det operativa ansvaret för enhetens tillgänglighet, vilket inkluderar produktions- och kapacitetsplanering samt personal- och ekonomiansvar för cirka 30 medarbetare. Dina medarbetare kommer från flera yrkeskategorier, där läkare kan ingå. Du arbetar för en god arbetsmiljö samt samverkan och dialog mellan röntgens områden i länet. Du kommer även medverka i det kontinuerliga arbetet för att driva, utveckla och förbättra våra arbetssätt, tillsammans med medarbetare, kunder och fackliga representanter med mål att ge en god vårdkvalitet. Som områdeschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp.

Ledningen för verksamheten i Värnamo kommer att vara uppdelad på två områdeschefer, därför är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. Rollen som områdeschef ställer vidare höga krav på att arbeta strukturerat samtidigt som en god kommunikation krävs, både med dina medarbetare och kunder. Du bör trivas med att ta egna initiativ och att kunna arbeta processinriktat med fokus på patientens resa genom vården.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du kunna anpassa ditt ledarskap efter situation samt vara trygg och stabil i din ledarroll. Du har förmåga att skilja på det personliga och professionella. Att sätta mål och dagligen jobba för resultat är något som du tycker om. Viktigt för en god arbetsmiljö är att du kan skapa ett engagemang och känsla av delaktighet hos medarbetarna. Eftersom vår verksamhet bygger på att vi alltid hänger med i utvecklingen ser vi mer än gärna att du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi förutsätter att du har en relevant utbildning samt tidigare ledarerfarenhet. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet från röntgenverksamhet. Eftersom röntgen är en länsklinik ingår resor inom länet i din tjänst, B-körkort är därför ett krav.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till verksamhetschef Oskar Löfgren 010 - 2422438. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010 - 2447938, för läkarförbundet Lars Rosling 010-2448946, för Vision Inger Malmqvist 010-244 76 40 och för kommunal Carina Thållén 0706362130. Vi ser framemot din ansökan senast den 6 december. Urval kommer ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Röntgen är en länsklinik där Värnamo är ett av tre sjukhus som bedriver verksamhet. Röntgen Värnamo är modernt utrustad, helt digitaliserad verksamhet som under 2015 köpt in två nya datortomografer. Ytterligare nya maskiner och teknik kommer att installeras under 2017-2018. I våra lokaler har vi också glädjen att ha mammografiscreening.

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-01-01 eller efter överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: MD92/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22971&RefNo=MD92%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Uniflex söker svetsare med dokumenterad vana!

Jobbeskrivning
Nu söker Uniflex duktiga svetsare för kunds räkning

Du som söker behöver inte vara certifierad svetsare men ska ha goda kunskaper inom MIG och MAG - svetsning
Du bör också ha ett helhets tänk och förstå vikten av kvalité och kunna se din del i produktionen.
Måste ha körkort och tillgång till egen bil
Du ska också behärska svenska språket i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker har hög arbetsmoral, är självgående och ansvarstagande. Du har även lätt för att samarbeta och gillar att träffa nya människor.
På Uniflex lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet då du kommer vara Uniflex ansikte utåt.

Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 38601
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38601
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Storgatan 10B
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Vikarierande bemanningssamordnare

Om företaget
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som Bemanningssamordnare hos oss på Lernia Vetlanda.
I den här rollen ges du möjlighet att arbeta med ett engagerat och härligt gäng och bistå med dina kunskaper inom administration och personalservice.
Som bemanningssamordnare bistår du teamet i dess dagliga arbete. Kärnan och huvudfokus i dina arbetsuppgifter kommer att vara delaktighet i tillsättningarna av våra uppdrag genom att ansvara för administration kring förekommande personalfrågor gällande våra bemanningskonsulter och bemanningsuppdrag samt introduktion av nya bemanningskonsulter, anställningsavtal etc. Vi har en rekryteringsprocess som vi arbetar efter och här har du möjligheter att driva, utveckla och tillsammans med kollegor på kontoret skapa ett effektivt arbetssätt.Formell kompetens
Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Utbildning/erfarenhet inom relevant område/bransch är meriterande.
Då tjänsten till stor del är administrativ krävs en god datorvana.
B-körkort och tillgång till egen bil.


Din bakgrund
Du har erfarenhet av arbete med människor där kommunikation och relationsskapande är en del av vardagen. Du använder din förmåga att bygga förtroende, skapa relationer och vårda dessa för att bygga långsiktiga samarbeten. Du arbetar i en organisation där helheten är kärnan för att nå målet.
Du är en mycket god administratör och trivs med liknande arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet från Bemanningsavtalet samt arbete i arbetsverktyget Intelliplan är meriterande.


Personliga egenskaper
Du trivs i mötet med andra och har en naturlig förmåga att kommunicera med olika människor oavsett bakgrund. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, ser möjligheter och uppskattar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat i en spännande vardag. Din sociala kompetens är något som kännetecknar dig. Samtidigt som jobbet ställer höga krav på laganda och prestigelöshet är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Vikariatanställning 1 år

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten per mail men vi hinner inte besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 21422
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21422
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Två skolbibliotekarier grundskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig arbete som skolbibliotekarie med sedvanliga arbetsuppgifter för bibliotek såsom handledning av elever, inköp, katalogisering, inläsning med mera.

Du har en viktig pedagogisk roll då du arbetar för att i samarbete med lärare utveckla elevernas medie- och informationskompetens och stimulera till litteraturläsning.

Undervisning i informationssökning och källkritik är en viktig del av ditt arbete.

I en av tjänsterna ingår även rollen som samordnare där du blir en viktig del i arbetet med att utveckla en enhetlig och likvärdig kvalitet på samtliga skolbibliotek i kommunens grundskolor. Du ansvarar för nätverksträffar och samverkan med folkbiblioteken som verktyg för fortbildning och kunskapsbyten.

Digitaliseringen i skolan utvecklas snabbt. Att aktivt arbeta med utvecklingen av digitala verktyg som pedagogiska och kompensatoriska hjälpmedel i samarbete med skolans pedagoger blir en del av ditt arbete för att tillsammans öka andelen elever som når behörighet till ett nationellt program på gymnasiet.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller för tjänsten relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i informationssökning/källkritik och att du har ett intresse av information, kommunikation och teknik.

Du arbetar med datorn som ett naturligt arbetsverktyg och är inte främmande för att ta dig an nya uppgifter.

För att trivas i rollen som bibliotekarie behöver du vara självgående och ta egna initiativ. Att vara intresserad av att driva utvecklingsarbete framåt och hitta nya former för att sprida läslust är ett stort plus.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Skolbibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 8 januari 2018 eller efter överenskommelse. Tidsbegränsad till 21 december 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728800
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=990f524c-de69-42b8-a70c-93737fff636b&TK=4d988534-9a8e-4af4-bcab-117b2c4a5f56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: https://vetlanda.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb/dina-formaner.html
  
Platsannons

Disciplinerade säljare sökes för jobb hemifrån

Max Marketing Gruppens kärnverksamhet är försäljning åt en rad olika uppdragsgivare inom alla möjliga områden så vi har projekt som passar alla!

Din arbetsuppgift kommer vara att sälja tjänster/produkter eller boka besök till både nya och/eller befintliga kunder åt någon av våra uppdragsgivare. Kontakt hålls med ansvarig varje vecka för planering av kommande vecka samt budgetsättning.

Vi riktar oss till dig som har några års erfarenhet som säljare över telefon, tidigare erfarenhet av sälj är ett krav.
Du behöver ha viljan att utvecklas samt att ha förmågan att driva dig själv och vara disciplinerad.

Det som krävs för tjänsten är:
•En dator med versionerna Windows, 7,8,9 eller 10/Mac OS med senaste uppdateringen.
•Internet som mäter minst 20 Mbit (Mobilt bredband funkar ej)
•Ett fungerande headset

Vad vi erbjuder dig:
? Garantilön
? Hög provision
? Eget ansvar
? Privilegiet att kunna jobba hemifrån
? Säljtävlingar (Resor, Ipad och TV som exempel)
? MMG Skolan

Vad vi förväntar oss av dig:
? Framåt
? Ansvarsfull
? Disciplinerad
? Du kommunicerar obehindrat på svenska


I koncernen Max Marketing Gruppen består det 15 företag i Sverige & Norge.

MMG är en totalleverantör av dialogbaserad marknadsföring och erbjuder tjänster som: Adresstjänster, callcentertjänster, kundservice, inkassotjänster, reklamtjänster, tryck, print, lagring, logistik, IT-tjänster och marknadsrådgivning.
Vi jobbar för att ha en hög trivsel på arbetsplatsen med god gemenskap.
Vi är seriösa, orädda och vi sätter kvalitet framför allt.
Vi hjälper våra medarbetare att lyckas.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Rasmus.Billberg@maxmarketing.se
Övrigt: Märk ansökan med: Säljare MMG
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Göteborg
Första Långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  
Platsannons

Tandläkare

Folktandvården Region Jönköpings län

Vi har många skickliga och engagerade tandläkare som har jobbat hos oss länge. Det tror vi är ett tydligt bevis på att vi är en attraktiv arbetsgivare. Men givetvis behöver vi ibland också fylla på med nya entusiastiska medarbetare. Både dig som är ny i yrket och dig med rik erfarenhet. Om du har det driv som vi söker, erbjuder vi dig en inspirerande variation på din arbetsplats, generösa förmåner och spännande karriärmöjligheter!

Vill du lära känna våra kliniker bättre? Då kan du läsa mer här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/titta-in-pa-vara-kliniker/jobba-pa-tranas-folktandvard/).

Vi söker
Dig som har svensk tandläkarlegitimation eller är i slutet av din tandläkarutbildning.

Vi förväntar oss att du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll med mål att bli en riktigt bra allmäntandläkare.

Körkort B är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Som tandläkare inom Folktandvården erbjuds du bland annat nära samarbete med specialisttandvården och spännande karriärmöjligheter. Hos oss är varje dag kompetensutveckling och du får möjlighet att växa i en vardag med varierande behandlingar och möten med människor i alla åldrar och från olika kulturer.

Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med
Tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som tandläkare hos Folktandvården, Region Jönköpings län? Ta del av Linas berättelse här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/lina-hultgren-jobbar-som-tandlakare-pa-gislaved-folktandvard/).

För att du ska trivas hos oss
Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram.

Du trivs i en vardag som snabbt får ändrade förutsättningar och har lätt för att ställa om till rådande situation.

Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor. Du tar ansvar för att både ta emot och ge feedback vilket gör att du ständigt utvecklas. Du tycker om att samarbeta tillsammans med andra för att hitta de bästa lösningarna.

Du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården, Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 5 december.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker tandläkare till följande kliniker:

Område norr:
Hälsan Folktandvård Jönköping
Gränna Folktandvård

Område söder:
Anderstorp Folktandvård
Gislaved Folktandvård
Gnosjö Folktandvård
Smålandsstenar Folktandvård
Vråen Folktandvård Värnamo
Värnamo Folktandvård

Område öster:
Eksjö Folktandvård
Tranås Folktandvård
Vetlanda Folktandvård

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Ellen Jacobs 010-242 53 10

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: T89/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22924&RefNo=T89%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mekaniker/kundmottagare

Njudungs Bil i Vetlanda söker

MEKANIKER/KUNDMOTTAGARE

med teamkänsla för och för arbete på heltid i Vetlanda.

Du som söker skall ha fordonsteknisk utbildning eller mångårig erfarenhet och vilja att ta ansvar.
Ett trevligt bemötande, hög social kompetens.

B körkort och datavana är en självklarhet.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas bl a genom utbildning hos Suzuki och Autoexperten.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lukas.andersson@njudungsbil.se
Övrigt: Ansökan kan skickas via mail eller till Njudungs Bil AB Box 18, 574 22 Vetlanda. Frågor om tjänsten kontakta Lukas Andersson.
Arbetsplats: 
Adress: Njudungs Bil AB
Box 185
57422  VETLANDA 
Hemsida: www.njudungsbil.se
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R175/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22954&RefNo=R175%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en HR Assistent till Evobus

Om företaget
EvoBus - med våra märken Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore är vi den ledande leverantören på den europeiska bussmarknaden. Vi fortsätter att arbeta med utveckling och är väl rustade för att möta framtiden. Som en del av Daimler Buses är vi inte bara Europas största - utan även en av världens ledande busstillverkare.

Arbetsuppgifter
- Hantera administration kring Collectum, Försäkringskassan, företagshälsovård etc.
- Hantera förändringar i anställningar och säkerställa korrekt data för månadslön i rapportering till extern part för löneutbetalning.
- Arbeta med förberedelser i rekryteringsprocessen såsom befattningsbeskrivningar och annonser.
- Arkivera HR-dokumentation samt digitalisera anställningsdokumentation.
- Säkerställa korrekt hantering av svensk arbetsmiljölagstiftning.


Formell kompetens
- Kunskap om lokala avtal och anställningsförhållanden
- Kunna arbete i MS-Office programmen


Din bakgrund
3-5 års erfarenhet av HR relaterade frågor gärna på en internationell HR avdelning där du har fått erfarenhet från hela HR området. Har du dessutom en relevant utbildning inom HR är detta ett plus.

Personliga egenskaper
Som person måste du gilla att arbeta administrativt. Du bör vara strukturerad och noggrann i ditt arbete, ha en god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta på en internationell arbetsplats. Din sociala kompetens kommer att ha en betydande inverkan på denna tjänst.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Hyrrekrytering/Heltid/Vetlanda

Tillträdesdag
Vid överenskommelse

Information
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vid frågor är du välkommen att maila amanda.stromberg@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: HR-assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: 21346
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21346
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vill du göra som Laith och fler andra? Sök då sommarjobb hos oss.

För att få reda på hur Laith hade det i somras? Klicka här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9.
Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier.

Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna kan variera beroende på tillgång av handledning och personal på kliniken men också på dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköping? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under februari månad 2018.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22936&RefNo=T88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VI SÖKER PROJEKTÖRER/ARBETSRITARE TILL VÅRA KONTOR I JÖNKÖPING, VETLANDA...

VILL DU ARBETA MED HUSBRANSCHENS STARKASTE VARUMÄRKE?


Willa Nordic är ett starkt varumärke i branschen unika arkitektritade hus. Med god tillväxt och med spännande utmaningar och projekt välkomnar vi dig. Företaget bygger unika lösvirkeshus på ett effektivt sätt med höga krav på hantverkskunnande genom hela produktionen och levererar hus till flera länder runt i Europa. Företaget skapar unika arkitektritade hus efter kundens önskemål, från början till slut.


Företaget har en mycket väl fungerande personalpolicy med goda förmåner och trygghetsavtal. Man ställer höga krav på kvalitet och yrkeskunnande hos sin personal och samtidigt prioriterat en hög trivsel för de anställda. Bolaget lägger mycket vikt i utbildningar och vidareutveckling för att den anställde ska kunna fortsätta utvecklas och trivas inom organisationen.

Vi söker nu dig som har en positiv inställning, som med noggrannhet och kvalitetskänsla vill vara med att göra våra unika hus ännu bättre. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom vår projekteringsavdelning, där du kommer vara en viktig länk i vår byggprocess som projektör/ arbetsritare till vår husproduktion av styckehus och husprojekt.

Vad gör en Projektör/Arbetsritare hos Willa Nordic? Stor del av arbetet består av att projektera och konstruera, samarbeta internt mot kalkyl och inköp med intern-samordning, delta i möten och planera inför pågående och kommande projekt är en viktig del av ditt dagliga arbete.


Du kommer vara den som upprättar arbetsritningar till fabrik & montörer gällande egen tillverkning, upprätta underlag för beställning till inköp, upprätta specifikationer med material från lager, hantera och avsluta reklamationer (vara eftermarknad behjälplig) samt överlämna ritningar & specifikationer enligt distributionslista då med efterkontroll enligt kontrollplan projektering.


Du kommer även att ha ett nära samarbete med representanter, byggledare, inköp, bygglov-huvudritare samt säljsupport.


Handläggare i detta direktrekryteringsärende är certifierad byggrekryteringsspecialist Mattias Andersson på Rekrytering Stockholm Byrå/Filial Rekrytering Syd AB. Löner och förmåner diskuteras under rekryteringsprocessen.


Vi ser varmt fram emot din ansökan idag!

Rekrytering Stockholm och Syd Byrå AB är ett av landets mest erfarna rekryteringsföretag idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen Business Tower och från NUVABS näringshus i Vetlanda.
Vi erbjuder Bolag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.


RSBAB har kompetens inom rekrytering och bemanning sedan 1998 och har idag ett brett nätverk inom de flesta branscher. Samtliga våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering, person bedömning och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Vi innehar och arbetar med de senaste processoptimeringarna och it systemen för att snabbast möjligast tillgodose kundens önskemål med process, kvalitetssäkring, avtal och garantier. Vårt ledord i organisationen är "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats: https://jobb.rekryteringstockholm.com/jobs/57787-vi-soker-projektorer-arbetsritare-till-vara-kontor-i-jonkoping-vetlanda-och-stockaryd?promotion=20407-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RekryteringStockholm
Arenavägen 41
12177  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utlastningsavdelningen på Myresjöhus söker en travers/ truckförare

OBOS Sverige AB är Sveriges ledande huskoncern och marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Verksamheten bedrivs inom dotterbolagen Myresjöhus AB, SmålandsVillan AB, OBOS Mark AB och OBOS Projektutveckling AB. Årsomsättningen är cirka 3,3 miljarder kronor och antalet medarbetare ca 1000. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning. Vi har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall.

Är du en glad driven person som vill ha ett spännande arbete i ett glatt gäng så är detta chansen för dig!

Arbetet är fritt med stort ansvar och innebär mycket kontakt med utlastningspersonal, produktion samt externa chaufförer.
Vi söker en driven person som kan ta egna initiativ och fungerar både enskilt och i grupp.
I första hand är ansvarsområdet att köra traversen. I traversen hanterar vi mest husväggar men även annat husmaterial. Utöver traverskörning ingår att köra truck (lasta lastbilar, lossa lastbilar, interna transporter mm), transporter med företagets egen pickup, utplockning av material enligt plocklista, tillverkning av husdelar mm.
Vana vid och behörigheter till travers, gaffeltruck och hjullastare är meriterande.
Körkort lägst klass B är ett krav.
För rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom koncernen.
Arbetstiden är för närvarande är måndag 06:38-18:10, tisdag ledig dag, onsdag samt torsdag 06:38-18:10, fredag 06:38-16:02.
Låter detta som en tjänst för dig? Du ansöker genom att registrera dig nedan senast den 10 december. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta produktionsledare Magnus Svensson på telefon 010-434 11 03.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: https://www.myresjohus.se/om-oss/jobba-hos-oss/?_p=job&_pid=&_id=95298&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Myresjöhus AB
Stationsvägen
57485  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.myresjohus.se
  
Platsannons

HR-Specialist till Hydro, Sapa Profiler AB

Vill du arbeta med ett varierat och utvecklande arbete tillsammans med roliga kollegor i ett högt tempo? Då ska du söka jobbet som HR-specialist på Sapa Profiler i Vetlanda.

Som HR-specialist hos oss kommer du arbeta brett inom hela personalområdet men fokus kommer ligga på att stötta våra fabriker i frågor som berör bemanning, kompetensförsörjning och utbildningar, arbetsmiljöfrågor samt lön och anställningsvillkor. Arbetet är varierande och innehåller mycket kontakter med människor på olika nivåer i verksamheten. I jobbet ingår också att delta i samt driva egna förhandlingar. Du kommer aldrig vara ensam i ditt arbete, för hos oss kommer du ha tillgång till ett bra kollegialt stöd.

För att passa i rollen som HR-specialist måste du ha erfarenhet från likande arbetsuppgifter. Vi vill också att du har en högskoleutbildning med examen från personalprogrammet, arbetsvetenskap eller liknande. Det är en merit att du har fördjupad kompetens och ett brinnande intresse för antingen arbetsmiljö eller kompetensförsörjning. I den närmsta framtiden kommer vi arbeta fokuserat med rehabilitering och psykosocial arbetsmiljö samt med bemannings- och kompetensutvecklingsfrågor.

Som person är du drivande, tar ansvar, hittar praktiska lösningar samt en förmåga att entusiasmera din omgivning. Du är pedagogisk och har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba i team.

Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin. Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-19
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se/uppdrag/3886/hr-specialist
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarson Lundin på tel: 036-330 09 00.
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  
Platsannons

Personlig assistent till en kille på 6 år

Som assistent är du kundens förlängda arm, arbetssysslorna styrs utifrån kundens behov. Kunden ska alltid vara delaktig i de vardagliga sysslorna efter sin förmåga. Som assistent skall du visa respekt för kundens och dess anhöriga. Arbetsplatsen är i kundens hem, där av mycket viktigt att förstå familjens integritet och att hemmet är kundens och dess anhörigas bostad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom assistansyrket och att du innehar egenskaper såsom ansvarsfullhet och lyhördhet. Du ska även ha förmåga att samarbeta, då arbetet utförs i kundens hem. Undersköterskeutbildning är önskvärt, men inget krav. Erfarenhet av användning av knapp/ peg ses som en fördel för dig som söker tjänsten. Vi kräver alltid ett utdrag ur belastningsregistret, ansök om detta redan idag. Tjänsten tillsättas omgående och rekrytering sker fortlöpande. Ett krav är att du är rökfri.

Poolarna Assistans arbetar enligt en enkel filosofi som rymmer både hjärta och hjärna: bara medarbetare som trivs kan skapa hög kvalitet och därmed nöjda kunder. Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans. Vi är övertygade om att du måste trivas och vara engagerad för att göra ett bra jobb. Då krävs motivation. Därför tar vi hand om vår personal på bästa sätt. Förutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi subventionerad massage och träningskort. Eftersom vi är en liten, flexibel organisation kan du alltid göra din stämma hörd. Vi lyssnar! Poolarna Assistans företagskultur utgår från sina värdeord som är respekt, ansvar, ärlighet och tilltro.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPoolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.Förutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi subventionerad massage och träningskort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: K.J
Webbplats:
Epostadress: daniel@poolarna.se
Övrigt: Ansök redan idag en BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder Då kunden är under 18 år så är det ett krav för anställning.
Arbetsplats: 
Adress: Poolarna Assistans AB
Ledebursgatan 5
21155  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.poolarna.se
  

Platsannons

Maskinoperatör

För kunds räkning söker vi nu maskinoperatörer som vill ingå i ett arbetslag där man hjälper varandra och inte är rädda för att prova på nya arbetsuppgifter och maskiner.

Arbetet är förlagt på rullande 3-skift och det förkommer helgarbete.

För att passa in på dessa tjänsterna vill vi att Du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör, att du är flexibel och vill lära Dig nya arbetsuppgifter.

Det är meriterande om Du har truckkort och tidigare har arbetat inom industri/lager

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid6 månader provanställning där efter fast tjänstenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@full-fart.se
Övrigt: märk ansökan med Vetlanda
Arbetsplats: 
Adress: FULL-FART BEMANNING AB
Mjölbyvägen 10
57334  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.Full-fart.se
  
Platsannons

Legitimerade psykologer

Psykiatriska kliniken Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet. Du är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet. Är du legitimerad psykoterapeut och/eller har specialistutbildning så är det positivt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Det är goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor då flera finns placerade nära. Psykologerna har regelbunden handledning och yrkesträffar.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta självständigt med utredning och behandling av enskilda personer och/eller grupper. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av förutom psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

För att du ska trivas hos oss
Du har god självinsikt, är kreativ, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marianne Busk, tfn 010-2423008, 072-2340288. Facklig företrädare för SACO Matilda Öien tfn 010 - 242 56 51

Sista ansökningsdag är den 17 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken i Jönköping erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Inom öppenvården arbetar vi med specialistinsatser inom neuropsykiatri, beroendevård, psykosvård, allmänpsykiatri och psykiatrisk rehabilitering. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde snarast -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: P782/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22828&RefNo=P782%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Motivationspedagog till grundskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


ARBETSUPPGIFTER
Motivationspedagogik handlar om att motivera och entusiasmera eleverna så att de får en positiv inställning till lärandet och det aktuella ämnet. Elever har en enastående förmåga att påverka sina hjärnor och öka sina studieresultat om vi ger dem en knuff i rätt riktning. Som motivationspedagog tar du på dig ansvaret att göra undervisningen mer lustfylld och variationsrik. Det ska vara roligt att lära sig.

Du ska arbeta med att motivera elever i grundskolans alla årskurser och du ska skapa lärsituationer som bland annat innebär lek, spel och grupparbeten. Anställningen kommer att innebära att du handleder lärare inom kommunens grundskolor men också att du kan fungera som en motivator för enskilda elever. Din funktion kommer att vara coachande för att öka andelen elever som når behörighet till ett nationellt program på gymnasiet.

Du ska utforma insatser som är anpassade utifrån de förutsättningar och behov som finns på de olika skolorna. Vidare kommer du att behöva arbeta med alla nivåer i skolorganisationen, från elever via lärare till rektor och grundskolechef. Arbete med att skapa utbildningar och cirklar för pedagoger samt fortbildning för lärare ingår i tjänsten. Samarbeten med förstelärare, specialpedagoger och speciallärare förekommer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en entusiasmerande, motiverande, envis och driven inspiratör med höga ambitioner samt ett tydligt ledarskap. Du vill förändra, utveckla, driva, leda och planera mot en ökad måluppfyllelse för alla elever. God relationsskapare med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Det är viktigt att du är självgående och tar initiativ med en personlig mognad.

Du har lärarexamen eller annan likvärdig pedagogisk utbildning. Tidigare erfarenhet från skolan och körkort krävs.

Vidare ska du som motivationspedagog ha en välutvecklad kommunikationsförmåga, vara en god lyssnare samt kunna handleda i beteendeförändring. Det krävs att du är väl insatt i ämnet samt följer med i forskningen och utvecklingen inom motivationspedagogik.

Körkort krävs och egen bil erfordras i tjänsten.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller efter överenskommelse. Tidsbegränsad till 2018-12-21.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728851
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=993abfe5-18cc-48ce-bc49-498b0de4600d&TK=369bac8a-48c1-4298-ba5d-05c3f1730027
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: https://vetlanda.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb/dina-formaner.html
  
Platsannons

IT-tekniker till grundskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


ARBETSUPPGIFTER
It-tekniker handlar hos oss om att stötta skolans personal och elever med teknisk utrustning på grundskolan i Vetlanda kommun. Det innebär till exempel arbete med Ipads, datorer och Chromebooks. Du kommer även få montera utrustning på skolorna och få dem att fungera tillsammans. Du kommer även i viss utsträckning hantera smartboards/projektorer, kopiatorer och skrivare. Som It-tekniker tar du på dig ansvaret att arbeta självständigt utifrån verksamhetens behov för att få den tekniska utrustningen att fungera så bra som möjligt.

Arbetet innebär att hjälpa personal och elever på sina respektive skolor och i arbetet ingår därför att vara på flera olika arbetsplatser.

Du ska arbeta med att få tillgänglig IT-utrustning att vara användarvänlig inom pedagogiken. Din funktion är att vara support åt elever och personal på grundskolan.

Du kommer också ha täta kontakter med Höglandets IT, som är vår kommunövergripande support.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har goda kunskap inom IT och är tekniskt lagd. Du har lätt för att lära dig och förstå ny utrustning och nya system. När du möter utmaningar är du lösningsfokuserad och kreativ.

Du är serviceinriktad, flexibel och tycker om att samarbeta. Samtidigt tar du egna initiativ och arbetar självständigt utifrån den planering du har och de frågor som dyker upp akut. Du trivs med ett arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik och där du får röra dig mellan olika arbetsenheter.

Vidare ska du som IT-support ha en välutvecklad kommunikationsförmåga, vara en god lyssnare samt kunna handleda i IT-frågor. Det krävs att du är väl insatt i ämnet samt följer med i utvecklingen inom IT.

Tidigare erfarenhet inom IT, serviceyrken eller support är meriterande.

Körkort krävs och egen bil erfordras i tjänsten.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller efter överenskommelse. Tidsbegränsad till 2018-12-21.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728833
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85390f1b-650a-4957-99d3-4fcaaddc6a63&TK=e72479c3-74e4-44a1-afee-995d172e0acd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: https://vetlanda.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb/dina-formaner.html
  
Platsannons

Biträdande skolchef

Vår högra (skol)hand

Hej,
jag heter Eva Gustafsson och jag började som chef för barn- och utbildningsförvaltningen i Vetlanda kommun i somras. Utmaningar vi står inför är fortsatt utveckling av stödprocesser inom IKT, ekonomi, administration och kvalitet. Till detta uppdrag söker jag en biträdande skolchef.

Som biträdande skolchef blir du en nyckelperson för att hålla ihop utvecklingen inom dessa stödprocesser.

Du kommer till en kommun där det är full fart. Vi genomför vårt största skolbyggnadsprojekt någonsin, det byggs bostäder som sällan förr och näringslivet blomstrar. Vetlanda är den trevliga småstaden med härlig natur inpå knuten. Vi är 2 500 kommunanställda. Som chef erbjuds du ett gediget utbildningsprogram. I Vetlanda växer du som både medarbetare och människa.


ARBETSUPPGIFTER
Du blir ”min högra hand”, ingår i ledningsgruppen och är skolchef när jag inte är på plats. Du har också ansvar för personal, ekonomi och verksamhet på barn- och utbildningskansliet.

Du omges av ett trevligt och engagerat gäng med hög kompetens inom sina olika områden.


KVALIFIKATIONER
Din bakgrund är någon form av pedagogisk högskoleutbildning. Du ska gärna ha jobbat/jobbar som rektor. Erfarenhet från olika nivåer inom utbildningsverksamheten är ett stort plus.

Du är en person som är van vid att leda processer och som kan motivera och inspirera med lyhördhet. Du har ett starkt stöd i den detaljkunskap och kompetens som finns inom gruppen. Du ser möjligheter i olikheterna och är en trygg och stabil person med bra självinsikt.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Skolchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A729269
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0e02f9be-b2a8-4280-a484-2435418b28aa&TK=287d86aa-9b9b-4220-9d55-b2276b563eab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida: https://vetlanda.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb/dina-formaner.html
  
Platsannons

Personlig Assistent – Vetlanda

Vi söker en engagerad personlig assistent till en 36-årig kille med funktionsnedsättning.
Personen Du skall arbeta med har diagnosen Downs Syndrom med hörselnedsättning och utebliven talfunktion. Han kommunicerar bra med digitala hjälpmedel, tecken och bilder. Han har dålig tidsuppfattning och även autistiska drag, varför det är viktigt att förstå hans sätt att kommunicera för att på bästa sätt kunna hjälpa honom.

En av hans assistenter ska vara föräldraledig, så nu söker vi en personlig assistent till ett vikariat på ca 80 % med tillträdesdag i januari 2018.
Arbetstider enligt schema dag, kväll, helg och natt med jour. Vi tillämpar för närvarande dygnspass.Vi söker en engagerad personlig assistent till en 36-årig kille med funktionsnedsättning. Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, kvällar, nätter och helger. Du kommer att assistera honom vid den dagliga verksamheten på dagarna, hemma i hans lägenhet, vid hans dagliga livsföring i övrigt samt vid fritidsaktiviteter.
Vi söker Dig som är van vid att arbeta med människor, är positiv, kan ta egna initiativ och som har ett stort ansvarstagande. Du ska tycka om att vara med på olika aktiviteter. Det är en merit om du tidigare har arbetat inom vårdyrken och/eller med personer med funktionsnedsättning, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot en ansökan från dig som:
- har körkort klass B – personbil
- är aktiv och ansvarsfull
- tycker om att arbeta självständigt
- har stort tålamod
- talar svenska obehindrat
- inte röker

Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att maila din ansökan till malin.n.lindstrom@kompisassistans.se

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polismyndighetens belastningsregister. Blanketten Du skall välja heter ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” och Du hittar den på följande webbadress:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas om en anställning blir aktuell.


Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Svedala och Hässleholm.

www.kompisassistans.se
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidEn av hans assistenter ska vara föräldraledig, så nu söker vi en personlig assistent till ett vikariat på ca 80 % med tillträdesdag i januari 2018. Arbetstider enligt schema dag, kväll, helg och natt med jour. Vi tillämpar för närvarande dygnspass. 60%-80%Lön, semesterersättning och OB enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: Märk din ansökan med 197
Webbplats:
Epostadress: malin.n.lindstrom@kompisassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompis Assistans Administrativt Kontor
Box 10066
78110  Borlänge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en kille på 4 år

Som assistent är du kundens förlängda arm, arbetssysslorna styrs utifrån kundens behov. Kunden ska alltid vara delaktig i de vardagliga sysslorna efter sin förmåga. Som assistent skall du visa respekt för kundens och dess anhöriga. Arbetsplatsen är i kundens hem, där av mycket viktigt att förstå familjens integritet och att hemmet är kundens och dess anhörigas bostad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom assistansyrket och att du innehar egenskaper såsom ansvarsfullhet och lyhördhet. Du ska även ha förmåga att samarbeta, då arbetet utförs i kundens hem. Undersköterskeutbildning är önskvärt, men inget krav. Erfarenhet av användning av knapp/ peg ses som en fördel för dig som söker tjänsten. Vi kräver alltid ett utdrag ur belastningsregistret, ansök om detta redan idag. Rekrytering sker fortlöpande. Ett krav är att du är rökfri.

Poolarna Assistans arbetar enligt en enkel filosofi som rymmer både hjärta och hjärna: bara medarbetare som trivs kan skapa hög kvalitet och därmed nöjda kunder. Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans. Vi är övertygade om att du måste trivas och vara engagerad för att göra ett bra jobb. Då krävs motivation. Därför tar vi hand om vår personal på bästa sätt. Förutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi subventionerad massage och träningskort. Eftersom vi är en liten, flexibel organisation kan du alltid göra din stämma hörd. Vi lyssnar! Poolarna Assistans företagskultur utgår från sina värdeord som är respekt, ansvar, ärlighet och tilltro.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidPoolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans. 80% eller merFörutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi subventionerad massage och träningskort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: T.J
Webbplats:
Epostadress: daniel@poolarna.se
Övrigt: Ansök redan idag en BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder Då kunden är under 18 år så är det ett krav för anställning. Var god och ange ref T.J
Arbetsplats: 
Adress: Poolarna Assistans AB
Ledebursgatan 5
21155  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.poolarna.se
  

Platsannons

Vårdbiträde till Hemtjänsten (arabisk talande)

Vill du vara med och förgylla tillvaron för våra äldre kan det här vara jobbet för dig!

Arbetet inom hemtjänsten innebär att hjälpa äldre och funktionsnedsatta personer med omvårdnad, måltider, städning
och normalt förekommande arbetsuppgifter i hemmet samt även promenader

Insatserna varierar och kommer att finnas schemalagda för dig.

Den vårdtagaren som vi söker personal till talar endast arabiska , därför är det krav på att du kan prata och förstå arabiska.
Vi ser gärna att du bor i Pauliström eller i närheten av Pauliström.

Vill du vara med och förgylla tillvaron för våra äldre kan det här vara jobbet för dig!

Du är glad och positiv och gillar att jobba med människor, du trivs med att hjälpa andra.
Du talar arabiska.
Du bor i Pauliström eller i närheten

Bra om du har körkort och bild men inget krav

Anställningen gäller omgående och tillsvidare

Vetlanda Hemtjänst
Vi jobbar i hela kommunen och hjälper vårdtagare i sina hem med omvårdnad, omsorg, service mm
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%OB ersättning kvällar och Helger Milsersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens: vårdbiträde arabiska
Webbplats:
Epostadress: vetlandahemtjanst@hotmail.com
Övrigt: Arabisk talande Personal sökes till vårdtagaren för omgående anställning
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda Hemtjänst HB
Donationsstigen, 9
57439  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rekryterande Bemanningsplanerare

Söker du en ny utmaning ? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!
ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten servar flera verksamheter i Vetlanda Kommun med rekrytering av vikarier vid korttidsfrånvaro. Som bemanningsplanerare arbetar du med tillsättning av dessa vikariat med hjälp av vårt datasystem Timepool. Du arbetar både övergripande samt får ett eget ansvarsområde inom vilket du introducerar nya timvikarier och följer upp redan anställda vikarier. I arbetet ingår att inom sitt ansvarsområde ha översikt över vikariebehovet samt över personalresurser som finns att tillgå, så att rätt kompetens finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Detta gör du genom hela rekryteringsprocessen och administrationen som följer den. Viss representation vid mässor och andra rekryteringsbefrämjande tillfällen ingår i tjänsten. Arbetet bedrivs med viss kvälls och helgtjänstgöring. Du ingår i ett team om cirka 11 bemanningsplanerare och jobbar enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, problemlösande och har en god samarbetsförmåga. Då arbetet utgörs av en stor mängd kommunikation, ska du kunna kommunicera på ett tydligt sätt i tal och skrift. Du är stresstålig samt kan arbeta under tidspress. Du behöver ha mycket god datavana.
B-körkort är ett krav.

Det är ett krav med erfarenhet från arbete inom korttidsbemanning och/eller rekrytering eller annat som bedöms som likvärdigt.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Kommunhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% tillsvidareanställning med möjlighet till 25% rörlig tid Tillsvidareanställning, tillträde: Ansök snarast då vi arbetar med löpande urval. Dock senast 2017-11-29.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A729478
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cebe2d3b-7488-452e-a1b7-a5adae5e9846&TK=17a4ae9a-5ba0-4e96-98c2-3a814f7df785
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Kommunledningsförvaltningen
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lantbruksekonom till Vetlanda

Brinner du för att ge lantbruksföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårt kontor i Vetlanda söker vi nu en lantbruksekonom. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.


Arbetsbeskrivning
I nära samarbete med våra kunder genomför du rådgivning inom lantbruksekonomi och skatt, upprättar, deklarationer och bokslut. Du arbetar i huvudsak med redovisning och företagsekonomisk rådgivning till kunder inom vårt lantbrukssegment. Du kommer att ge kvalificerad rådgivning, företagsekonomiska analyser och kalkyler till våra kunder. Att arbeta med investeringsstöd och SAM-ansökningar, lägga upp ändamålsenliga affärsupplägg för administration och uppföljning i lantbruksföretag ingår också i dina arbetsuppgifter. I rollen som lantbruksekonom ingår även arbete med tillväxt och nykundsbearbetning och du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Vem är du?
Vi ser att du är utbildad som lantmästare, agronom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning inom lantbruksekonomi och skatt och att upprätta deklarationer och bokslut. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din lantliga bakgrund. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan! 

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 30 november. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Kristin Lindell , tel. 0383- 59475 alt. kristin.lindell@lrfkonsult.se

Fackliga representanter
Unionen, Ann-Christin Svensson, tel. 0411-646 22
SACO , Ann Gyllenswärd, tel. 0470-74 57 57

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på LRF Konsult? Klicka här!


Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=782
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Storgatan 23 B
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.konsult.lrf.se/
  
Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk, SvA

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa.

På Ekenässjöns skola finns förskoleklass, årskurs 1-6 samt fritidshem. Tillsammans är vi cirka 180 elever - helt enkelt en lagom stor skola.
Vår vision på skolan: På vår skola känner man sig sedda, trygga och delaktiga, oavsett olikheter. Vi lär tillsammans, av varandra och strävar mot hög måluppfyllelse. Vi respekterar varandra. Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Ekenässjöns skola söker en ny kollega och vi letar efter dig som är trygg, flexibel och entusiastisk och som vill ha variation i arbetet. Vi erbjuder en tjänst som lärare i svenska som andraspråk där du får möjlighet att driva det förändringsarbete skolan påbörjat i ämnet.
Detta betyder att vi söker dig som tycker att det är spännande och givande med utmaningar, både i det stora och i det lilla. Att du på ett kreativt sätt hittar vägar att starta upp och planera för ett arbetssätt där du väljer att se möjligheter istället för hinder.

Samarbete och samplanering sker kontinuerligt med kollegorna, arbetslagen och med hela skolan då vi strävar efter att få en helhetssyn på elevernas kunskapsutveckling och behov.
Att möta varje elev utifrån ett relationellt synsätt och ha höga förväntningar på varje individ är grundtankar som är viktiga för skolan.

Skolan är inne i ett mycket givande förändringsarbete där fokus läggs på skolutveckling, ökad måluppfyllelse, ledarskap och kommunikation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare. Erfarenhet är önskvärt men inget krav. Löpande rekrytering sker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde den 8 januari 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: A728396
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=123cb76b-febf-4862-815d-688e1025529c&TK=6217e9ed-e4b1-4dd0-a31b-6164839973cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/ekenassjonsskola
  
Platsannons

Trähusarbetare sökes

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor finns i Vetlanda och Eksjö.Dina arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter på husfabrik kan vara att bygga takstolar, väggar, bjälklag men även gipsning, sätta lister, montera kök.


Din bakgrund
Vi söker dig som har ett intresse av- och är duktig på att snickra. Du kanske har renoverat mycket hemma?
Meriterande om du kan ritningsläsning och har arbetat med hustillverkning tidigare.
Du tycker om att arbeta med kroppen och att lära dig nya saker inom produktion.

Sista ansökningsdag är 30/11, intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Vid frågor, kontakta gärna Frida Svensson 0383-41 00 42Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Trähusarbetare/Spikare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 3434
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3434/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Framtidens gymnasielärare söks till Njudungsgymnasiet

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

När du kliver in på Njudungsgymnasiet möts du av en välkomnande galleria som sprudlar av liv och rörelse. Elevernas resultat är i klass med de bästa i Sverige, vilket medför ett gott söktryck till våra gymnasieplatser. En elevhälsa i toppklass är en viktig faktor för elevernas goda resultat, en annan är samarbetet med näringslivet och den höga andelen behöriga lärare. Det finns en blandning mellan teoretiska och praktiska program, vilket bidrar till en spännande och dynamisk arbetsplats.

Njudungsgymnasiet är inne i en inspirerande process där vi skapar framtidens skola. Vi vill utveckla och utvecklas tillsammans.
Se gärna filmer om skolan på vår hemsida!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill hitta de allra bästa lärarna som kan och vill bli en del av vår gemenskap, kanske redan nu eller till augusti nästa år.

Vi är öppna för spontana ansökningar där du beskriver din kompetens och i vilka ämnen du vill undervisa. Finns det något särskilt du brinner för? Vad gör dig till den bästa kandidaten?

Vi vet att det kommer att finnas tillsvidaretjänster hösten 2018 inom olika yrkesämnen, tekniskt orienterade ämnen, matematik, fysik, engelska, svenska, svenska som andraspråk och SFI, samt moderna språk. Därutöver kan du söka utifrån behov som finns och uppkommer under året. Vi behöver lärare både till nationella program och till introduktionsprogrammen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill utvecklas med oss.
Vi vill skapa god dialog och är beredda att utveckla vårt eget och andras tänkande. Vi är öppna för samarbete och kollegialt lärande. Den bästa undervisningen skapar vi tillsammans!

Personlig lämplighet är avgörande i vår rekrytering. Lärarlegitimation är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Löpande tillträde utifrån person och behov hos oss på skolan.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: A728821
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a9ca4f59-0326-4780-a572-eb4744af7172&TK=40757e87-4c69-4892-bbb5-00b063f4acec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Njudungsgymnasiet
Box 106
57422  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.njudungsgymnasiet.se
  

Platsannons

Är du vår nya apotekschef i Vetlanda?

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du bli vår nya apotekschef på Hjärtat i Vetlanda! Välkommen till Vetlanda!  Här hittar du sex glada medarbetare som välkomnar dig som apotekschef. Vi erbjuder dig möjligheten att coacha och leda detta härliga arbetslag och tillsammans kommer ni att arbeta som ett team för att fortsätta ge våra kunder en riktigt bra service och goda råd!

Hjärtat i Vetlanda är ett relativt nyöppnat apotek i Ica Maxis lokaler och har en stor och bred kundkrets. Vi söker nu dig som vill ta dig an utmaningen att fortsätta driva apoteket i Vetlanda framåt!

Vi har dessutom möjlighet att hjälpa med boende om det är så att du inte bor i Vetlanda idag. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat! Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team.  För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtatmedarbetare.

Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök. Enligt ök.Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1949469/101125?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se/karriar/
  

Platsannons

Kock

Vi söker en KOCK.
Förberedleser och tillagning av rätter. Utöver detta förekommer sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett restaurangkök.
Du bör vara ambitiös, stresstålig och positiv. Du bör ha arbetat i restaurnagkök tidigare. Personliga egenskaper väger tungt och god hygien är ett måste.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidFast månads- vecko- eller timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skriftlig ansökan ställs till Pizzeria Adonis, Sävsjövägen 5, 570 12 LANDSBRO
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Adonis

57012  LANDSBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Projekt- & Utvecklingschef

Expedit AB är en del av Expedit Group som är en av de största och ledande leverantörerna av kundunika butiksinredningslösningar i Skandinavien. Vi omsätter ca 600 miljoner kronor, har ca 380 anställda och starka långsiktiga ägare. Expedit Group är familjeägt av tyska Wanzl koncernen som totalt omsätter ca 700 miljoner euro.

Expedit AB i Sverige har en omsättning på ca 200 miljoner kronor och har ca 70 anställda. Vi servar den svenska marknaden från en central placering i Sverige. I Nässjö har vi samlat försäljning, inköp, produktion och logistik. I Sverige och Nässjö har vi träproduktion med stor monteringsavdelning av både trä- och metallprodukter. Metallprodukterna tillverkas till stor del av våra kollegor i Danmark och Lettland. För att säkerställa vår konkurrenskraft använder vi oss dessutom av ett nätverk av beprövade och kända underleverantörer i Östeuropa och Kina.

Besök oss gärna på www.expedit.se

Vi söker en chef till vår projekt- och utvecklingsenhet. Du skall leda en grupp medarbetare som besitter hög kompetens och erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden. I tätt samarbete med försäljning är projekt- och utvecklingsgruppen omedelbart delaktig och involverad från förfrågan till utrullning av projekt genom att bland annat identifiera leverantörer och skapa genomförbara lösningar för projekten. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Personalansvar
• Planera, leda och fördela
• Projektledning
• Koordinera projekt med företagets andra enheter
• Inköpsarbete
• Avtal
• Budgetansvar
• Systematisk uppföljning av genomförda projekt
• Ledningsgruppsarbete

Vi tror att du har skaffat dig erfarenhet som ansvarig från tidigare liknande roll och med liknande produkter. Du har god förståelse för ritningsläsning och konstruktionsarbete.

Som person är du affärsmässig, drivande, motiverande. Du trivs med att ständig utmana dig själv såväl som din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt som är en garant för att snabbt kunna riktningsförändra utan att tappa affärsfokus.

För att lyckas i tjänsten är de absolut viktigaste egenskaperna ditt goda och inspirerande ledarskap och din självklara förmåga till att framgångsrikt samarbeta med företagets samtliga funktioner.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN


I denna rekrytering har Expedit valt att samarbeta med Onepartnergroup AB.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 036-440 90 25.

Du ansöker snarast om tjänsten dock senast 2017.12.04 genom www.onepartnergroup.se.

I denna rekrytering praktiseras löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort: Fredriksdal, Nässjö Kommun.
Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse
Övrigt: Ca 10-12 tjänsterresor med övernattning per år
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Inköpschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 5531
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5531
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Undersköterska till Hemtjänst centralgrupp 1

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes basala och specifika omsorgs- och omvårdnadsbehov såväl socialt som fysiskt och psykiskt.
Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.

Du är självständig och flexibel i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga, värnar om individens integritet, har en god empatisk förmåga och ett gott omdöme.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tjänstgöringsgraden är 80%. Vi tillämpar individ- och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: A715280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=011bdca1-2355-483e-80fb-764fbc115cf6&TK=72c82f22-e93e-47d5-b377-cd594f7c0682
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Äldreomsorg
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Arbetsuppgifter
Butiksbiträde:
Stå i kassan, försäljning av kakor och smörgåsar samt städa, plocka och diska.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en timanställning på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedda-Gretas Stenugnsbageri AB
Storgatan 29, 574 50 Ekenässjön
57432  VETLANDA 
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare, Landsbro skola F-6 75%

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Välkommen att söka jobb på Landsbro skola!
Landsbro skola är en F-6 skola, placerad 13 kilometer från Vetlanda.

Du kommer till en skola där vi har en samsyn kring vår skolkultur och utvecklingen för våra elever. Vi jobbar tillsammans, indelade i två arbetslag. Ett för förskoleklass och fritids och ett för årskurs 1-6. Som speciallärare kommer du att tillhöra båda arbetslagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som vår speciallärare arbetar du tillsammans med specialpedagog, personal och ledning och bidrar till skolans pedagogiska utveckling. Detta för att skolans verksamheten ska kunna erbjuda så goda lärmiljöer som möjligt samt ge stöd och hjälp åt de elever som är i behov av särskilt stöd.
Uppdraget styrs av skollagen, läroplaner, kursplaner och kommunala styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Speciallärarexamen

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde januari 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: A728169
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b28c4e99-04a0-4990-b180-be793da6d24a&TK=69ad8ee1-0f44-4ae2-87a0-0271bc3f4b92
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/nye-skola.html
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film.  Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma.

 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League, galapremiärer eller OS i Rio!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

 

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR!
Ansök genom att klicka på länken http://hpr.to/j1172.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratGenerös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1966
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som personal på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER
Stödja elever (åk 7-9) i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. Ansvarar för vägledning till elever. Vägledning är en kontinuerlig process med individuella vägledningssamtal, gruppvägledning och information till elever och föräldrar, både muntlig och skriftlig. Arbetar med att vidga elevens perspektiv för att öka möjligheterna i framtida val.

Ger elever, föräldrar, lärare och övrig personal stöd i arbetet kring elevernas måluppfyllelse. Ger elever, föräldrar och personal kunskaper och information kring arbetsmarknad och utbildning. Har kontakt med olika externa intressenter, t ex näringsliv och andra utbildningsanordnare. I uppdraget ingår det att vara en del av elevhälsan på skolenheten och att samordna elevernas PRAO.


KVALIFIKATIONER
Studie- och yrkesvägledarexamen. Erfarenhet från andra branscher och erfarenhet av arbete med ungdomar ses som meriterande.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A728128
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=14a2cbbb-a331-49be-be39-e10fc975f4b9&TK=166b9ac0-4c7f-4ed5-9714-4162a1c1fd8c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/withalaskolan
  
Platsannons

Är du affärsutvecklare och rådgivare ut i fingerspetsarna?

NyföretagarCentrum och Science Park söker dig som brinner för hållbart nyföretagande och samtidigt vill vägleda tillväxtföretag till en ännu bättre utveckling. Låter det intressant? Då ska du fortsätta läsa.

Du är företagaren som älskar mötet med människor och vill hjälpa till att vägleda andra i deras arbete. Du känner dig lycklig när du ser någon annan lyckas. Din högskoleutbildning eller motsvarande kunskap inom entreprenörskap passar perfekt till din aktiva roll i kommunens näringslivsutveckling. Vi söker dig som vill ansvara för verksamheten hos NyföretagarCentrum i Vetlanda, samtidigt som du är affärsutvecklare på Science Park i Vetlanda.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som affärsutvecklare och rådgivare är på 75 procent. Av den tiden använder du 25 procent till att vara verksamhetsansvarig och ge rådgivning och coachning till de som vill starta företag. Resterande 50 procent är du affärsutvecklare inom Science Park där företag och individer med viljan att utveckla innovationer och entreprenörskap får extra stöd för att utveckla framgångsrika tillväxtföretag.

Du får jobba i en industrikommun med många framgångsrika företag. Din utmaning blir att vägleda till hållbara företag där också målsättningen är att få fler att starta egna verksamheter, inte minst inom service och tjänstesektor.

Du arbetar självständigt men du sitter tillsammans med personalen på NUVAB och har nära kontakt med Vetlanda kommun. Din dag fylls bland annat med klientmöten, utbildningar, föreläsningar och du ansvarar också för administration och ekonomisk redovisning.


KVALIFIKATIONER
Du driver eget företag och har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskap inom entreprenörskap.
Det är meriterande om du har erfarenhet av affärs- eller verksamhetsutveckling.
Du behöver körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Affärsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt övernskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A727996
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c5e5c92-ab40-411c-8349-6e5faddb75af&TK=730542d9-2868-420a-adb7-9642d8e39a64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsplanerare / Logistikansvarig till Stensåkra Charkuteri AB

Om oss
Korvfabriken Stensåkra i Vetlanda startades 1945 och har sedan dess engagerat sig för att ge människor möjligheten att äta bra och god korv. Sedan 2006 har Birgitta och Anders Starck passionerat utvecklat Stensåkra för att förändra korvens roll i samhället. Vårt sunda korvförnuft från Småland har lett oss till utmärkelsen Årets företag i Småland och nominerades till årets företag i Sverige.

Vart ska vi
Vi har bestämt oss för att ta nästa steg i att leva vår mission, att ge fler människor i Sverige en bättre och godare korv. Vi har byggt en helt ny och toppmodern korvfabrik med hög produktionskapacitet, massor av kärlek och stolthet för att kunna växa som vi gör.

Vi ska utveckla oss till Sveriges i särklass bästa och mest engagerade samarbetspartner för våra kunder.

Vi söker nu en Produktionsplanerare/Logistikansvarig


Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen att ansvara för produktionsplanering och fungera som spindeln i nätet mellan försäljning och produktion. Du tar emot plockorder, fördelar ut arbetet och plockar även order själv. Du sköter fakturering av order, bokar transporter och ansvarar för lager och beställningar. Arbetet innefattar ett arbetsledaransvar för 5 personer.

Din bakgrund
Du trivs i en ledande roll och har en förmåga att få dina medarbetare att sträva mot samma mål. Att arbeta under press är något som du är van vid, och trivs med. Du har en stark känsla för kvalité, produktion och effektivitet. Ansvarstagande, struktur och noggrannhet är något som genomsyrar ditt arbete. Du trivs i en miljö med förändringar och förnyelser.
Du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Meriterande om du har arbetat med livsmedel. Arbetet kräver god datorvana och kunskaper i Officepaketet, vi använder oss av affärssystemet Pyramid.

Denna rekrytering genomförs av Wikan Personal och frågor kring tjänsten besvaras av Frida Svensson, 0383-41 00 42. Sista ansökningsdag är 24/11, urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor finns i Vetlanda och Eksjö.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 3428
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3428/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Bangårdsgatan 9
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Extra Brevbärare, Vetlanda

Bli en del av vårt team
Julen närmar sig med stormsteg och nu söker vi julvikarier till vårt kontor i Vetlanda! Arbetsuppgifterna kommer att bestå av utdelning av post med cykel, moped eller bil samt sortering av post, julkort och paket. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering.  
Vi ser gärna att du kan börja 11 december som extraanställd och sedan fortsätta vara det under våren. Extraanställning innebär att du anställs på 0% och får erbjudande om att arbeta när behov uppstår. Som mest kan det bli 40% av en heltid över ett kvartal. Anställningsformen vänder sig främst till dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet maila sofia.urby@postnord.com, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökan sker på annons. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.  
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blankett
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71037&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Psykolog på Anorexienheten i Jönköping

Barn-och ungdomspsykiatri Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma vår framtida verksamhet?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med god kunskap i KBT. Vi ser gärna att du är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på vår specialistenhet för barn och ungdomar med ätstörning av anorektisk karaktär. Behandlingen bedrivs i två huvudspår – dagvård och öppenvård. Dagvården har plats för 6 patienter där ungdomarna vistas vardagar. Behandling inom anorexienhetens ram kan också ske enbart i öppenvård.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med
Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av kurator, läkare, sjuksköterskor, skötare och specialpedagog. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med ungdomar och deras familjer. Familjerna är starkt involverade i behandlingen. Behandlingen på enheten bedrivs med grund i kognitiv beteendeterapi (KBT).

För att du ska trivas hos oss
Som person har du ett professionellt förhållningssätt, är ansvarstagande och empatisk. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller överläkare Mie Lundqvist, tfn 010-242 31 05. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 8/12. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatrin i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2017-11-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: P800/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22854&RefNo=P800%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad psykolog/PTP- tjänstgöring

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som med kompetens och energi vill vara med och bidra både i det dagliga arbetet men också i utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du som är legitimerad psykolog även är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor. Är du legitimerad psykolog erbjuder vi en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse och om du är intresserad av PTP-tjänstgöring erbjuder vi en visstidsanställning under ett år. där vi anpassar arbetet efter dina behov.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med allvarlig psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning med två specialiserade team samt länsövergripande akut - och anorexivård. Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av socionom, läkare, sjuksköterskor. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och ser helheten, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-03-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P797/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22853&RefNo=P797%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma verksamheten?

Vi söker
Vi söker dig som har socionomexamen, gärna med erfarenhet från arbete inom barnpsykiatri och/eller barnhabilitering, vuxenpsykiatri eller inom socialtjänstens barn- och ungdomsenheter. Psykoterapeutisk vidareutbildning är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och komplexa arbetsuppgifter. Vi erbjuder även extern metodhandledning, samt goda möjligheter till utveckling och utbildning. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut slutenvård och anorexivård.

Arbetsuppgifterna innefattar att medverka i barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete och utföra utrednings- och behandlingsarbete med barn ungdomar och deras familjer. Kuratorn ansvarar för den psykosociala kompetensen. Arbetet bedrivs i team som förutom kurator består av läkare, psykolog, sjuksköterska och arbetsterapeut.
I arbetet ingår också konsultation och samverkan med andra vårdgivare och verksamheter.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du ser helheten och förstår din roll, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du är en problemlösare som analyserar och löser komplexa problem. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist , tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatriska finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2017-11-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P801/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22855&RefNo=P801%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare/fritidspedagog, Tomaslundsskolan

Är det dags för dig att anta en ny utmaning? Är du en trygg och kompetent förskollärare eller fritidspedagog? Bli en av 50 medarbetare på Tomaslundsskolan, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Tomaslundsskolan är en F-6-skola placerad i centrala Vetlanda. För närvarande är det 360 elever inskrivna på skolan.

Du kommer till en skolan med visionen "Alla ska lyckas". Det gäller för såväl elever som lärare och övrig personal. I arbetslagen arbetar lärarna efter mottot "alla elever är allas elever" vilket innebär att lärarna i arbetslaget tar ett gemensamt ansvar för elever och undervisning. För att skapa bästa förutsättningar för eleverna att nå långt i sitt kunskapande lägger vi stor vikt vid att skapa goda relationer med elever såväl som vårdnadshavare.

Under läsåret 17/18 fokuserar vi vår kompetensutveckling på Ledarskapet i klassrummet samt utveckla användningen av ny teknik.

Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda och Tomaslundsskolan!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i samverkan med övriga lärare i arbetslaget att ansvara för arbetet med årskurs 1 samt fritidsavdelningen Kaninen.

Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt organisera fritidsavdelningen Kaninens verksamhet.

Pedagogen ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.

Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Pedagogen ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

Uppdraget styrs av skollagen, läroplaner, kursplaner och kommunala styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad förskollärare eller fritidspedagog.

Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Du har goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder samt konflikthantering.

Du är en tydlig ledare, kan fatta beslut och är van att kommunicera.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 8 januari 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: A727526
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aad68dbb-3a6a-4633-877b-1c5acd3c7af6&TK=25b8b9ea-d67f-4a46-aad0-ce6e65100454
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/tomaslundsskolan
  
Platsannons

Ordna sommarjobbet redan nu - Jobba som timvikarie inom personlig assistans

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Varje dag dygnet runt året om gör våra personliga assistenter skillnad i någon av våra funktionshindrade medlemmars liv! De kan vara hos våra allra minsta medlemmar som bara är några år gamla, hos våra tonåringar eller äldre. Jobbet varierar lika mycket som våra medlemmars behov av assistans, exakt hur de kan se ut får du veta om vi träffas!

Nu söker vi dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen kan variera mellan dag, kväll och natt på både vardagar och helger. Vår förhoppning är att du börjar som timvikarier nu under hösten/vintern för att sedan bli aktuell som semestervikarie.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Kvalifikationer
Våra personliga assistenter har en sak gemensamt, alla är olika och lika varierande som våra uppdragsgivare. Det innebär att vi behöver killar och tjejer i alla åldrar med olika erfarenhet och intressen. Har man tidigare arbetat med omvårdnad och funktionshinder kan det vara ett plus men behöver inte vara ett krav. Det viktiga är vem du är. Vi gillar olika men för att bli en av oss krävs att du tar ansvar, har engagemang och förmåga att skapa förtroende för att få andra att må bra.

Vi är alltid på jakt efter rätt personer till våra uppdragsgivare och därför har vi regelbundna rekryteringsträffar på vårt huvudkontor Jönköping, nästa rekryteringsträff är den 30 november. Du skickar in din ansökan som blir ett första urval. Om den väcker intresse kallas du till intervju på vår rekryteringsträff där du får träffa flera av våra arbetsledare. När vi får träffa dig har vi större chans att matcha dig mot rätt medlem och uppdrag. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av Kooperativet Oljas professionella team personliga assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=4F2F2524C25F4E62B9120A5B8A02D9D3&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Jobba som timvikarie inom personlig assistans och säkra upp sommarjobbet re

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Varje dag dygnet runt året om gör våra personliga assistenter skillnad i någon av våra funktionshindrade medlemmars liv! De kan vara hos våra allra minsta medlemmar som bara är några år gamla, hos våra tonåringar eller äldre. Jobbet varierar lika mycket som våra medlemmars behov av assistans, exakt hur de kan se ut får du veta om vi träffas!

Nu söker vi dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen kan variera mellan dag, kväll och natt på både vardagar och helger. Vår förhoppning är att du börjar som timvikarier nu under hösten/vintern för att sedan bli aktuell som semestervikarie.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Kvalifikationer
Våra personliga assistenter har en sak gemensamt, alla är olika och lika varierande som våra uppdragsgivare. Det innebär att vi behöver killar och tjejer i alla åldrar med olika erfarenhet och intressen. Har man tidigare arbetat med omvårdnad och funktionshinder kan det vara ett plus men behöver inte vara ett krav. Det viktiga är vem du är. Vi gillar olika men för att bli en av oss krävs att du tar ansvar, har engagemang och förmåga att skapa förtroende för att få andra att må bra.

Vi är alltid på jakt efter rätt personer till våra uppdragsgivare och därför har vi regelbundna rekryteringsträffar på vårt huvudkontor Jönköping, nästa rekryteringsträff är den 30 november. Du skickar in din som blir ett första urval. Om den väcker intresse kallas du till intervju på vår rekryteringsträff där du får träffa flera av våra arbetsledare. När vi får träffa dig har vi större chans att matcha dig mot rätt medlem och uppdrag. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av Kooperativet Oljas professionella team personliga assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=555A38D0505447C6907C65B9C8A67CB5&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

CNC-operatör

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Delta i produktion och produktionsgrupper med en eller flera CNC-maskiner.


Din profil
I grunden har du en tekniskutbildning gärna med inriktning inom skärande bearbetning. Du besitter goda kunskaper i ritningsläsning och är kvalitetsmedveten.
Som person är du nyfiken på nya utmaningar och är van att arbeta lösningsinriktat.
Att arbeta i grupp och bidra med din yrkeskunskap för att nå till uppsatta mål är en självklarhet.
Du har bil ,körkort och gärna truckkort.

Tjänsterna tillsätts med löpande urval. Välkomen med din ansökan.
Har du frågor maila: magnus.svensson@onepartnergroup.se


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 5491
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5491
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab Höglandet AB
Lasarettsgatan 10
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Svetsare MMA,MIG/MAG

Om kundföretaget
Vi söker svetsare för uthyrningsuppdrag till ett flertal företag i regionen. Vi söker kompetenser inom MMA, MIG/MAG och TIG. Genomförda och aktuella prövningar är meriterande och ett krav för vissa uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att arbeta med svetsuppdrag hos våra kundföretag. Olika svetsmetoder och material förekommer beronde på vad våra kunder efterfrågar.
Allmänt verkstadsarbeten som utförs med en god kvalitetkänsla. Vissa uppdrag ställer högre krav inom ritningsläsning, metod och materialkunskap.Din profil
Du ska ha utbildning och/eller dokumenterade kunskaper inom svetsning. En grundläggande verkstadsutbildning och/eller yrkeserfarenhet är en bra merit.
Du ska med dina kunskaper och med din inneboende nyfikenhet kunna anta utmaningen hos de kundföretaget som anlitar oss.
Som person antar du nya arbetsuppgifter och utmaningar i livet med öppet sinne och har god förmåga att anpassa dig till nya miljöer.
B-körkort är ett krav. Truckkort, traverskort eller andra certifikat är alltid meriterande.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 5492
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5492
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab Höglandet AB
Lasarettsgatan 10
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Undersköterska till Nye/Stenberga hemtjänst

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en undersköterska till Nye/Stenberga hemtjänst på 85 % med möjlighet till rörlig tid.
I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes basala och specifika omsorgs- och omvårdnadsbehov såväl socialt som fysiskt och psykiskt.
Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.

Du är självständig och flexibel i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga, värnar om individens integritet, har en god empatisk förmåga och ett gott omdöme.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: A727420
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cec11a93-a4a4-45fe-9930-01d0715191e3&TK=243d3110-1907-4efb-85e8-39c41921e6ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Äldreomsorg
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nattsjuksköterska som vill få tid över till mer

Jobbar du idag vanliga tider som sjuksköterska? Går du över till natt får du kortare veckoarbetstid, med heltidsmåttet 31,21 tim/vecka. Du får med andra ord tid över till annat när du är ledig. Kanske söker du en ny utmaning eller vill ändra livsstil? Se möjligheterna som Nattsjuksköterska i Vetlanda.

Du kommer till en trivsam kommun. Vi är totalt 2500 medarbetare och kommunen växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av det småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chansen att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

ARBETSUPPGIFTER
Vetlanda är en till ytan stor kommun, vilket innebär att du och dina kollegor har ett geografiskt stort arbetsfält. Du arbetar med hemsjukvård, vilket innebär att du möter personer med olika behov. Från yngre till äldre personer, i eget boende, särskilt boende och inom funktionshinderomsorgen.

Vi har en bra organisation, där dina kollegor har lång erfarenhet av att jobba som nattsjuksköterska. Vi strävar efter att vara två sjuksköterskor per natt.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet och är trygg i att både samarbeta och arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Du har självklart ett genuint intresse för människor, är en bra arbetskamrat och kan samarbeta med olika yrkesgrupper. Vi ser också att du kan leda, prioritera och organisera ditt arbete.

Du har B-körkort

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: A726647
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8e41ef61-062a-4dc8-823f-26b4fc42ab2d&TK=85fafaba-517e-40c6-a35f-cf1d74256e04
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Hälso- och sjukvård
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Plåtskadereparatör till EvoBus i Vetlanda

Vi söker Dig: Plåtskadereparatör till EvoBus i Vetlanda

Som ett dotterbolag till Daimler AG ansvarar EvoBus Sverige AB för för-säljning och eftermarknad av Merce-des-Benz och Setra bussar samt mini-bussar i Sverige.
Som uppfinnare av omnibussen tillhör vi med våra världskända märken Mer-cedes-Benz och Setra till pionjärerna i bussvärlden.
Vi ställer höga krav när det gäller sä-kerhet, komfort, design och miljö - dessa krav översätter våra motiverade medarbetare till effektivitet och glädje i det dagliga arbetet.
Med vår topprestanda kan vi utöka vår konkurrenskraft och säkerställa att våra kunder är nöjda med de krav de ställer.
Förutsättning för detta är modern pro-duktion och tillverkningsteknik samt våra medarbetares entusiasm och kunskap.

Arbeta på EvoBus

. Vi utför alla slags ka-ross/glasreparationer på kun-dens bussar.
. Vi jobbar främst med skador på våra egna märken Setra och Mercedes-Benz men även andra märken.
. I reparationsarbetet ingår även byte av karossdetaljer, utfö-rande av svets, riktning och li-marbeten i plåt, plast och glas.
. Vi har en egen lackeringsverk-stad där vi lackerar alla skador.
. Du kommer jobba i ett team med idag 4 skadereparatörer.
. Vi samarbetar med våran be-gagnade bussavdelning för iordningställande av inbytta bussar innan leverans till sin nya kund.
. Du bidrar till samarbete mellan avdelningar i hela organisation-en så att vi gemensamt kan hitta den bästa lösningen för kunden.
. Vi utbildar all vår personal lö-pande under hela året.
. Låter detta som ett jobb för dig tveka inte att höra av dig till oss, eller skicka in ditt CV.

Din profil

. Du är utbildad bilplåtslagare och/eller har tidigare erfarenhet av reparation av tunga/lätta for-don, företrädesvis bussar, eller er-farenheter som vi bedömer lik-värdiga.
. Du har inte har så mycket erfa-renhet men är driven och vill lära mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet.
. Du trivs med att jobba i en själv-ständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare.
. Du är noggrann.
. Du behärskar svenska i tal och skrift.
. B-körkort är ett krav
. Du är öppen för nya utmaningar och tycker om att lära dig nytt.

Är du intresserad av fordonsbranschen och gillar service?
Vi har löpande rekrytering och ser fram emot din ansökan per email:
anders.wigstrand@daimler.com
Vi vill ha din ansökan senast 2017.12.01
Vill du veta mer om våra fantastiska bussar så titta in på www.evobus.se
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EvoBus Sverige AB
Box 114
57422  VETLANDA 
Hemsida: http://www.evobus.com
  

Platsannons

Busstekniker till EvoBus i Vetlanda

Vi söker dig: Busstekniker till EvoBus i Vetlanda

Som ett dotterbolag till Daimler AG ansvarar EvoBus Sverige AB för för-säljning och eftermarknad av Merce-des-Benz och Setra bussar samt mini-bussar i Sverige.
Som uppfinnare av omnibussen tillhör vi med våra världskända märken Mer-cedes-Benz och Setra till pionjärerna i bussvärlden.
Vi ställer höga krav när det gäller sä-kerhet, komfort, design och miljö - dessa krav översätter våra motiverade medarbetare till effektivitet och glädje i det dagliga arbetet.
Med vår topprestanda kan vi utöka vår konkurrenskraft och säkerställa att våra kunder är nöjda med de krav de ställer.
Förutsättning för detta är modern pro-duktion och tillverkningsteknik samt våra medarbetares entusiasm och kunskap.

Arbeta på EvoBus

. Då vi ser ett ökat tryck på våran serviceavdelning söker vi nu en fordonsintresserad kille/tjej som skulle vilja bli en i vårt team.
. Huvudsakliga arbetsuppgifter är service och reparationer på Setra och Mercedes-Benz bus-sar.
. Felsökning sker med Daimlers egna system "Star Diagnos"
. Vi utför alla typer av reparation-er, Allt från att byta vindrutor till att renovera växellådor.
. Du ingår i ett team av idag 8 mekaniker på vår moderna an-läggning.
. Du bidrar till samarbete mellan avdelningar i hela organisation-en så att vi gemensamt kan hitta den bästa lösningen för kunden.
. Vi utbildar vår personal med våra egna utbildare löpande under hela året.
. Tjänsten kommer även att inne-fatta 24/H beredskap.
. Låter detta som ett jobb för dig tveka inte att höra av dig till oss, eller skicka in ditt CV.

Din profil

. Du har en fordonsteknisk utbild-ning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom bran-schen och/eller
. Ett tekniskt intresse och tidigare er-farenhet av reparation av tunga fordon, företrädesvis bussar, eller erfarenheter som vi bedömer lik-värdig.
. B körkort är ett krav.
. God datorvana.
. Du behärskar svenska i tal och skrift.
. Du är nyfiken och har ett naturligt fokus på möjligheter och lösning-ar.
. Du är öppen för nya utmaningar och tycker om att lära dig nytt.

Meriterande
. D körkort
. Utbildning i köldmedia
. Utbildning att utföra kontroller på digitala färdskrivare

Är du intresserad av fordonsbranschen och gillar service?
Vi har löpande rekrytering och ser fram emot din ansökan per email:
anders.wigstrand@daimler.com
Vi vill ha din ansökan senast 2017.12.01
Vill du veta mer om våra fantastiska bussar så titta in på www.evobus.se
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EvoBus Sverige AB
Box 114
57422  VETLANDA 
Hemsida: http://www.evobus.com
  

Platsannons

Tolk sökes

Tolkförmedlare Sverige AB är en nystartad tolkförmedling som nu söker nya tolkar i Vetlanda kommun och angränsande kommuner i de vanligt förekommande språken och även språk som är mer ovanliga. Har du erfarenhet så är det ett plus men du ska minst ha genomgått introduktionskurs för nya tolkar samt minst en delkurs. Är du intresserad av att arbeta för en ny och modern tolkförmedling är du välkommen med din ansökan.


Vi söker dig som har erfarenhet som tolk eller gått någon tolkutbildning. Du ska behärska svenska och ytterligare minst ett eller flera av följande språk flytande i både tal och skrift.

- Urdu
- Tigrinja
- Arabiska
- Dari
- Pashto
- Somaliska


Obs det är viktigt att notera att vi för tillfället endast söker tolkar med erfarenhet och/eller tolkutbildning.

Körkort och bil är inget krav dock en fördel för påplats tolkningar.
Arbetet är vid behov. Vid distanstolkningar kan du få uppdrag från hela landet.

Arbetsplatsen är hos kund vid uppdrag på plats och i enskilt rum vid telefon/distanstolkning.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Tolk
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Kontakt och distanstolkning vid behov.Timersättning per uppdrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Tolk sökes
Webbplats:
Epostadress: info@tolkformedlare.se
Övrigt: Var god och bifoga dina intyg och kursbevis.
Arbetsplats: 
Adress: Tolkförmedlare Sverige AB
Västra Vintergatan 152
70344  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tolkformedlare.se
  

Platsannons

Skogsmaskinförare/markberedning, Vetlanda

Grimslövs Skogstjänst är ett renodlat skogsvårdföretag. Vår målsättning är att erbjuda en helhetslösning på allt från markberedning till slutröjning.

Vi söker nu maskinförare till våra markberedare, tre stycken harvar och en
högläggare men även till en maskin som arbetar med näringsåterföring.

Vi har redan idag personal med varierande ålder, bakgrund och kunskaper och vill gärna få ännu mera spridning för att få specialkompetens på så många område som möjligt.

Hos oss markbereder vi framför våra egna plantörer och markberedningen
får ett stort fokus. Vi vill hålla en mycket hög kvalitet på arbetet vilket kräver modern utrustning och engagerad personal.

Arbetsort:
Lindås Emmaboda
Karlskrona
Oskarshamn
Växjö
Vetlanda

Arbetsgivaren har inte möjlighet att svara på frågor om tjänsten.

Uppfyller du kraven är du välkommen med ansökan till:
info@grimslovsskogstjanst.se
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Skogsmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@grimslovsskogstjanst.se
Övrigt: Ansök snarast då intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Grimslövs Skogstjänst AB
Maskinvägen 3
36142  LINDÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

Samordnare med CNC-kompetens sökes till Björkö Industriprodukter AB

Dina arbetsuppgifter
Vi söker omgående CNC-Operatörer för kunds räkning i Björköby.
Som CNC-operatör kommer du att arbeta med bearbetning av aluminium i huvudsak. Du kommer att byta borrar, ändra inställningar och ISO-programmera samt hjälpa andra operatörer. Du kommer ha möjlighet att bli internutbildad inom kunds kapanläggning, då kapning också är en del av arbetsuppgifterna. Arbetstiderna är natt men kan även bli att man jobbar i skift.


Din profil
Du som söker denna tjänsten är en noggrann person som har några års erfarenhet inom CNC. Du är en sammarbetsvillig person som ser lösningar istället för problem, du arbetar strukturerat och tar ansvar.
Här krävs att du idag har både körkort och truck-körkort.

Om företaget
BIAB är ett legoproduktionsföretag med fokus på bearbetning av aluminium såväl strängpressad som gjuten. Vi kan erbjuda hela kedjan från råmaterial till ytbehandlad monterad produkt eller enbart den bearbetning ni söker.
Vi har egen verktygstillverkning, en modern maskinpark och kunniga medarbetare vilket gör oss till ett flexibelt företag med hög kvalitet och leveranssäkerhet.  Vi arbetar med ständiga förbättringar och långsiktiga relationer. Vi vill uppnå ett lönsamt samarbete för alla inblandade parter.

Om oss
På DIGMA Rekrytering är vi specialister på att matcha rätt person med rätt jobb. Genom vårt breda kontaktnät och erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg genom hela rekryteringsprocessen. Vi sätter kunden i fokus och ger alltid 100% i våra uppdrag, stort som litet. Några ledord inom DIGMA är personlighet, flexibilitet och kompetens. Letar du efter nya utmaningar? Tveka inte att registrera ditt CV på vår hemsida så återkommer vi till dig.

www.digmarekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 23
Webbplats: http://digmarekrytering.se/annons/?jaid=23
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIGMA Rekrytering AB
Norrgatan 17
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.digmarekrytering.se/
  
Platsannons

Servicetekniker till FS Service

Som servicetekniker arbetar du med service och underhåll av ingående vvs-tekniska installationer i fastigheter och industrier såsom ventilation, värme och kyla. Vi åtar oss även andra serviceuppdrag efter våra kunders önskemål.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom ventilation, el, kyla eller montage. Det är också meriterande om du är van vid fältarbete eller annat underhållsarbete. Viktigast är dock din personlighet, så låter detta som något för dig ska du inte tveka på att söka!


För att trivas som servicetekniker hos FS Service ser vi att du som söker är en social och positiv person som snarare ser lösningar och möjligheter än problem. Du behöver vara serviceinriktad såväl mot kunder som mot medarbetare. Som servicetekniker har du stort eget ansvar och mycket kontakt med kunder, så vi förutsätter du är ansvarstagande och har viljan att alltid leverera enligt utsatt tid. Ett tekniskt intresse är en förutsättning för att lyckas i rollen.

För att trivas hos FS Service behöver du känna att du kan identifiera dig med våra kärnvärden VILJA, ÄRLIGHET, GLÄDJE och KVALITET. Du är flexibel och kan hantera olika arbetssituationer och människor. En serviceinriktad personlighet är viktigt då hela vår verksamhet genomsyras av service och kvalitet.

FS Service är ett service- och installationsföretag inom ventilation, kyla och energi.
Våra kunder finns bland industrier, byggföretag och professionella fastighetsägare. FS Service har kontor och anläggning i Skillingaryd, Jönköping samt Vetlanda med huvudkontor i Skillingaryd.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: "Servicetekniker"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@fs-service.se
Övrigt: Vi bearbetar ansökningar löpande och anger därför ingen sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Fs Service AB
Fabriksgatan 33
56831  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog

Psykosvårdens öppenvårdsmottagning i Jönköping

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker psykolog till psykosvårdens öppenvård i Jönköping.
Vill du gå till arbetet och känna dig betydelsefull och arbeta med engagerade och framåtsträvande kollegor i tvärprofessionella team? Då är detta något för dig!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad Psykolog gärna med några års erfarenhet. Har du erfarenhet av psykiatri, habilitering eller annan behandlings- och/eller utredningsarbete är det meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi är en av de mest framträdande verksamheterna inom psykosvård i Sverige. Vi strävar efter att bedriva vården enligt de senaste forskningsrönen och evidensbaserade metoder.
Vi erbjuder stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete i en verksamhet som satsar långsiktigt. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god effektiv behandling och vård. Vi värdesätter kompetensutveckling och formell vidareutbildning och tillhandahåller regelbunden handledning för alla professioner.

Som ny hos oss erbjuds du en strukturerad introduktion där du får lära känna organisationen, de olika processerna som bedrivs, och vad respektive profession har för funktion inom verksamheten. Du kommer att arbeta nära kollegor med lång erfarenhet av patientgruppen.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling. Vår målgrupp är patienter med psykossjukdomar. Det är inte ovanligt med samsjuklighet och mottagningen kommer i kontakt med patienter med en spridd problematik, vilket gör arbetet hos oss varierat och intressant. Enheten har totalt tre psykologtjänster, med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Du kommer att ingå i något av våra tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare, samt i ett resursteam med kuratorer, arbetsterapeuter och övriga psykologer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa Biträdande vårdenhetschef Charlott Lexbo tfn 010-24 25 660. Du kan också kontakta psykolog Eva-Lotta Nyander tfn 010-24 23 154. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 0725-541033.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av länets största kliniker. Vi är omkring 400 medarbetare med ett brett spektrum inom vår specialitet. Här finns möjlighet att förkovra sig inom flera områden och vi har en ständig strävan att utveckla och förbättra vår verksamhet. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100% , Tillträde 2017-11-30 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P788/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22823&RefNo=P788%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Arbetsuppgifter: göra avhämtning, servering, diskning och städning.
Arbetstid: helgkvällar och ibland dagtid på helger. Total arbetstid ca 4-5 tim
Tillträde omgående.

Personen som vi söker ska vara mycket stressstålig, effektiv, flitig, nogrann, ansvarsfull och lydhörd.

En Asiatisk restaurang som har funnit i Vetlanda i flera år. Vi serverar Kina , thai och japansk mat.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Har tidigare erfarenhet men ej krav.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rest.asien@hotmail.com
Övrigt: Bifoga foto Ansökan ska skickas genom mail. Ring ej !!
Arbetsplats: 
Adress: LAU CHUNG, EUNICE
Spinnaregränd 4a
57432  VETLANDA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Senior Maskinoperatör

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu operatörer till Spaljisten i Åseda produktionsavdelning för tillverkning högblanka produkter.

Spaljisten grundades 1975 av Rolf och Anita Malmquist I Åseda som ligger i hjärtat av Småland.
Den ursprungliga affärsidén var att producera fanerade lister till byggnads- och husindustrin.
I början av 1980-talet gjordes den första investeringen i ommantlingsteknik och denna teknik har sedan dess varit en framgångsfaktor. Sedan mitten av 1980-talet har Spaljisten varit en leverantör till Ikea. Sortimentet består idag av både enstycksförpackade produkter och komplexa möbler.
Dagens Spaljisten har kapacitet och kapabilitet att tillhandahålla allt från enstycksförpackade artiklar till kompletta och komplexa möbler i stora volymer för distribution till den globala marknaden. Sedan 2004 ägs Spaljisten av Active Invest Sweden AB.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förädla spånskiva i olika steg till en färdig högblank produkt som sen går vidare för bearbetning. Arbetet bedrivs i 2-skift och ständigt nattskift. I ditt arbete ansvarar du för kvalitet i löpande produktion enligt kontrollinstruktioner och rapporterar löpande kvalitetsbrister till teamledaren. Arbetet på Spaljisten har stort fokus på Lean och 5S, där du är en viktigt del.

Tjänsten är en rekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom industri och gärna tidigare jobbat som operatör.

Som person är du ansvarsfull, kvalitetsmedveten och kan fatta egna beslut när arbetet så kräver. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba i team.

Ser gärna att du slutfört 3 - årig gymnasieskola med någon form av teknisk utbildning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt Microsoft Office.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid/omfattning: Heltid, skift
Lön: Enligt kollektivavtal

B-körkort är ett krav.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
20171124

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 6606
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6606
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Lärare i teknik till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.

Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som lärare på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i teknik för elever i årskurs 7-9

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation i teknik. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen utifrån den sökandes profil. Sökande med erfarenhet från andra branscher och med personlig lämplighet kan också bli aktuella för anställning.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Heltid, dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A722837
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70eaff8a-1160-49c9-9235-a6a1b79e9b8f&TK=cab9008f-f0b1-4fb6-97f7-570ee85a511a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/withalaskolan.html
  
Platsannons

Lärare i Svenska och SvA till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som lärare på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska för elever i årkurs 7-9 i kombination med undervisning i svenska som andraspråk för för elever med annat modersmål.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation i svenska och/eller svenska som andraspråk. Sökande med andra erfarenheter av pedagogiskt arbete eller arbete med nyanlända ungdomar ses som meriterande.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A722836
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3185ea6e-fbdd-4d8a-af52-b2ab9ef10e36&TK=dfda8e96-6b7c-4c3f-a56b-a6b785034251
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/withalaskolan.html
  
Platsannons

Lärare i musik till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som lärare på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik för elever i årskurs 7-9.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 1 november 2017 till 22 juni 2018. Tjänsten kan förlängas och övergå i en tillsvidareanställning.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation . Sökande med andra erfarenheter inom musikområdet och med personlig lämplighet kan också bli aktuella för anställning.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A722835
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fbc30980-6ed2-4a6c-9ebe-18e96a4bfdc5&TK=2c0d23c1-bf3d-4ea3-9c42-4ba133631ad9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/withalaskolan.html
  
Platsannons

Lärare i Ma/No till Withalaskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.

Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som lärare på Withalaskolan får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stöd och kunskapsutbyte i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På Withalaskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Pedagoger och övriga professioner inom skolan kompletterar varandra väl och vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg miljö med goda förutsättningar för våra elever. Varje elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
Vi har en väl utvecklad IT-miljö på skolan och strävar efter att vara i framkant och förnya oss. Våra klassrum är utrustade med Smartboards, projektorer och varje arbetslag har god tillgång till iPads.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla skolan och rusta eleverna inför framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete där du jobbar och utvecklas både självständigt och tillsammans med elever och kollegor. På Withalaskolan möter du en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i matematik och naturorienterade ämnen (biologi, fysik och kemi) för elever i årskurs 7-9

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation i Ma/No. Sökande med erfarenhet från andra branscher och med personlig lämplighet kan också bli aktuella för anställning.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Heltid, dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A722834
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0f73468-4d14-47b0-868c-c891b2c7b78d&TK=4161f09c-a7c6-4c6b-bcd1-6e8502fb1175
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se/grundskolor-och-fritidshem/withalaskolan.html
  

Platsannons

Sapa Profiler AB söker Automationselektriker till fabrikerna i Vetlanda

Sapa satsar på utveckling och utökar därför vår underhållsorganisation för fabrikerna i Vetlandaområdet med 2 stycken Automationselektriker. Du som söker är Automationselektriker som vill byta arbetsplats, men du kan också vara nyutbildad industrielektriker. Välkommen att skicka in din ansökan, för vi vill gärna satsa på dig och din utveckling.

ARBETSBESKRIVNING:
Som automationselektriker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter på vår underhållsavdelning i Vetlanda. I arbetet ingår konstruktion av PLC-program samt ritningar med EL-CAD stöd, driftsättning och intrimning av nya anläggningar och maskiner, felsökning och förebyggande underhåll.
Du kommer också delta i projekt och projektering av ny utrustning och på så sätt medverka till vår tekniska utveckling. I tjänsten ingår även förbättringsarbete.


KOMPETENS OCH ERFARENHET:
Arbetet ställer krav på yrkeskunskap inom el-området. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av konventionell el, modern elektronik, reglerteknik och PLC-programmering. Kunskap i engelska fordras för tjänsten. B-körkort är ett krav.
Du som söker och är utbildad industrielektriker har vi krav på att du har godkända slutbetyg och examen på gymnasienivå.


EGENSKAPER:
Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Arbetet ställer krav på självständighet, initiativförmåga och flexibilitet. Vi tror att du har ett stort intresse av att möta morgondagens teknik och förbättringsarbete och har viljan att utvecklas.


Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin.
Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Automationselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://www.hydroextrusions.com/sv-SE/kontaktformular/ansokan/?BrochureId=000260&redirectTo=6513&showInContext=14928
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SAPA PROFILER AB
Metallvägen
57481  VETLANDA Sverige
Hemsida: http://www.hydroextrusions.com
  
Platsannons

Väktare

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidNatt NattEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1933239/60295?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Box 385
57124  Nässjö Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  
Platsannons

Personlig assistent med TEEACH kunskaper till 17-årig kille

Vi är en grupp på fem stycken personliga assistenter som jobbat tillsammans i ca två år. Nu är det dags för lite förstärkning och vi letar efter dig att komplettera vårt härliga arbetslag.

Vi arbetar med en snart 17 årig kille med flera funktionsnedsättningar och han söker en inspirerande assistent i sin vardag omgående. Det betyder extra mycket om du har tidigare erfarenhet av teeach-inspirerat arbete med autism. Du bör behärska svenska i tal och skrift då kommunikation är viktigt för honom. Positivt om du ser denna anställning som något varaktigt. Ett krav är att du kan vara lågaffektiv i ditt bemötande (uppmärksam och följsam). Andra saker som betyder mycket för hans mående är att du inte har parfym eller parfymerade kläder under arbetspassen och att du är rökfri (är känslig för dofter). Bor du i Vetlanda, Eksjö eller Nässjö går det ganska många bussar till arbetsplatsen (förutom vid större helger), men självklart förenklar bil din tillgänglighet.

Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer. En första intervju kommer att göras av Jengla omsorg AB, därefter en eventuellt andra intervju hemma hos familjen. Vi arbetar efter ett rullande schema. Arbetstiderna är varierade --> dag (förutom när han är i skolan), kväll, natt (jour), helg samt lov. Förekommer dubbelassistans vissa tider. Du är varmt välkommen med din ansökan till detta härliga arbetsgäng!


Hos Jengla får du utbildning och handledning vilket ger dig en chans att också utvecklas i din yrkesroll!Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAktuellt till hösten Varierande, efter schemaKollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=42
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
Hemlig
57450  Ekenässjö Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  
Platsannons

Kyltekniker till Höglandet

Elajo söker en engagerad kyltekniker till vårt team i Höglandet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Elajo och vår lokala närvaro i regionen.

Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Den medarbetare vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig del i vår fortsatta satsning i att vara en stark lokal aktör.Arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos Elajo kommer du att arbeta med enklare kylarbeten och installation av värmepumpar. Fokus ligger på god kundkontakt och kvalitet, där du kommer att arbeta hos flera av våra kunder och därmed bli en viktig ambassadör för Elajo.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi erbjuder dig även möjligheten att växa i din roll och ett team som ser fram emot att få välkomna en ny kollega.


Bakgrund och Kompetenser
.Fullgjorde gymnasieutbildning inom el eller VVS
.Certifierad kyltekniker
.Godkänd inom trycksättning med gas
.En bred teknisk förståelse
.Goda svenskakunskaper
.B-körkort är ett krav

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är ödmjuk, öppen, positiv och social och värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.
Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag 2017-11-30, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

. enhetschef Tomas Kraft på telefon 0380-514502

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/55798-kyltekniker-till-hoglandet
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Kyl- och värmepumpstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

57433  VETLANDA 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Vi söker en driven Projekteringsledare

Byggnadsbyrån i Vetlanda AB är ett konsultföretag som varit verksamt sedan 50-talet. Våra kunder består huvudsakligen av kommuner, industrier och byggföretag runt om på sydsvenska höglandet.

Vi söker en driven Projekteringsledare

Som Projekteringsledare på Byggnadsbyrån i Vetlanda AB får du vara delaktig i hela projektet, från första kontakt med kunden till slutlig produkt. Du förväntas kunna arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Även om stor del av jobbet sker individuellt så arbetar vi alltid tillsammans och hjälps åt för att på bästa sätt leva upp till kundens krav och önskemål.

Din roll som projekteringsledare/konstruktör är främst med inriktning på stål och betong och trä. Vana att arbeta i Auto Cad är ett krav och erfarenhet från Revit är meriterande.

Vi letar efter dig som är driven, nyfiken och en genuin lagspelare som bidrar med energi i det dagliga. Du har bra ledaregenskaper och vill utvecklas som konstruktör.

I denna rekrytering har Byggnadsbyrån valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-27
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: //cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=591
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor Vetlanda

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Vetlanda.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt.
Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-08-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Järnvägsplan 2 C
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  
Platsannons

Vi behöver VIKARIER i skola och fritidshem till läsåret 2017/2018!

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Välkommen att söka korttidsvikariat inom skolan. Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie, både i skola och i fritidshem.

Alla våra skolor presenterar sig med en egen webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Du blir inringd med kort varsel som timvikarie inom fritidshem, grundskola, gymnasieskola och/eller komvux.

I enkäten i den här annonsen anger du vad du är intresserad av, var du kan tänka dig att jobba samt om du har tillgång till bil.


KVALIFIKATIONER
Har du erfarenhet av liknande arbete så är det meriterande.

För att få arbeta inom skola krävs ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget skickas till Barn- och utbildningskansliet, 574 80 Vetlanda, eller lämnas till skolans expedition.

Sök snarast! Vi anställer vikarier så fort behov finns och kommer därför göra kontinuerliga tillsättningar efterhand som nya ansökningar kommer in.

ÖVRIGT
Det är viktigt att du funderar på dina val i enkäten, som är obligatorisk att svara på.

Du kan begära utdrag ur Polisens belastningsregister på deras hemsida:
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-06-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Vi anställer vikarier så fort behov finns.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: A687403
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c9944b7-d289-478a-ae00-d6a3015ef6d8&TK=c5b3d4e6-22dc-49a1-93da-e0ca04a35ce2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vetlanda kommun, Korttidsvikarier BU
Storgatan 1
57480  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://skola.vetlanda.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal