Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:51

Lediga jobb i Vellinge kommun (1233), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd35 550
Täthet249,19Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area705,62Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land142,66Landareal (km²)
Sjö1,19Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav561,61Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Vellinge. Lön 24 500 kr + provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Vellinge
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Grundskollärare åk 1-7

Grundskollärare åk 1-3, men vi ser gärna att du är behörig i 1-7.

Vi vill anställa dig om…
* din nyfikenhet, på livet och lärande, är så stor att du vågar prova nytt.
* du älskar ditt yrke och känner stort engagemang för dina barn/elever.
* du har kort väg mellan en god idé och att genomföra den.
* konkret planering och samarbete tillsammans med andra pedagoger känns som en förutsättning för jobbet.
* du tycker det är otroligt viktigt att koppla in omvärlden i lärandet, och gör det.
* ett fortsatt eget lärande och utveckling av din yrkesroll är viktigt för dig.
* du är behörig och kunnig.
* devisen ”Vi är varandras arbetsmiljö” får dig att glädjas med och peppa dina kollegor, och be om hjälp när du behöver.

På Framtidskompassen älskar vi lärande som tar avstamp i elevens önskningar och det är du som hjälper eleverna att navigera så att de av egen kraft når sin bästa måluppfyllelse och utvecklar kompetenser som är viktiga för framtiden. Det innebär nästan alltid ett ämnesövergripande arbetssätt som främjar djupförståelse och helhetssyn på kunskap, i samarbete med kollegor. I tjänsten ingår därför att delta i och arrangera teman och olika event utifrån vår upprättade årsklocka. Elevernas drömmar är en viktig drivkraft. Ditt förhållningssätt ska främja deras drömmar och stärka deras tro på sig själva. Vi ska inte vara den begränsande kraften.
Vi arbetar i arbetslag och Framtidskompassen uppnår goda kunskapsresultat.


Framtidskompassen är en fristående skola i Vellinge kommun som vill arbeta för att ge alla elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Alla elever har framtidsdrömmar. Vi vill utveckla deras kvalitéer och talanger så att de kan bygga sig den framtid de önskar. Alla elever vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar! Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en kreativ, glädjefylld och stimulerande miljö.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: Grundskollärare
Webbplats:
Epostadress: ingela.nyberg@framtidskompassen.se
Övrigt: Vi undanber oss samtal från företag som önskar sälja personal eller rekryteringstjänster. Rekrytering kommer att ske löpande
Arbetsplats: 
Adress: FRAMTIDSKOMPASSEN AB
Landsvägen 374
23541  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för projektutveckling och är en driven samhällsbyggare?

Tillväxtavdelningen i Vellinge kommun söker ny medarbetare som projektledare. Tjänsten innebär huvudsakligen att du kommer att ansvara för projekt inom mark och exploatering i tidiga skeden. Det handlar i huvudsak om exploatering av nya bostadsområden men också andra spännande projekt. Ansvarsområdet omfattar bland annat att ta fram exploateringskalkyler, utveckla projekt och att vara sammanhållande för projektering. Projekten kan vara av varierande storlek och omfattning. Arbetet innebär att du driver projekt enligt tidplan och budget i tät samverkan med exempelvis externa intressenter, planarkitekter och tekniska enheten. Gestaltning av det offentliga rummet är en viktig fråga för kommunen och ett genuint intresse för dessa frågor är ett måste.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och har ett stort intresse för exploateringsfrågor. Du är ansvarsfull, kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har också förmågan att sammanlänka estetiska, ekonomiska och tekniska aspekter på ett sätt som bidrar till långsiktig hållbarhet. Det är ett krav att du skriftligen behärskar det svenska språket väl och att du tidigare har hanterat konsult- och entreprenadupphandlingar.
Vi tror att du är civilingenjör med inriktning väg och vatten eller har motsvarande kompetens, har minst 5 års erfarenhet från branschen samt har god kunskap avseende LoU. Du har även förmåga att upprätta ekonomiska kalkyler som underlag till budgetarbetet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: A730061
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d132c3ad-93dd-4684-9fc6-dc3cf62a7c72&TK=1986bec2-515a-4a2a-834e-e294ead10248
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes till ung kvinna i Svedala

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker orädda och glada personliga assistenter till en ung kvinna i Svedala som efter en trafikolycka hon var med om som barn har en förvärvad hjärnskada. För att fungera som ett bra stöd behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt för kunden. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull och ha ett gott tålamod i arbetet med kunden som har sin trygghet i rutiner och struktur.

Som assistent hjälper du kvinnan bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Kvinnan tycker om att leva ett aktivt liv vilket kan innebära att åka till badhuset, gå på promenader, cykla på sin tandemcykel eller åka ut till stallet och rida.

Tjänsterna är på mellan 80-90% och passen är förlagda dygnet runt med aktiv tid även på natten. Då kvinnan har ett intresse för djur och bland annat hästar gäller det att du varken är pälsdjurallergiker eller hästrädd.

Körkort är nödvändigt och egen bil är en fördel. Du ska vara rökfri.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 80-90% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/756/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Fabriksgatan 3 A
22236  Lund Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Förskollärare till Tångvallaförskola

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Tångvalla förskola är en del av Tångvalla Rektorsområde som omfattar förskola, F-9 samt fritidshem. Förskolan håller till i en nyrenoverad byggnad med stora ljusa lokaler med både rörelserum och ateljé. Barnen, med undantag för de yngsta, äter i vår egen restaurang där vi serverar ekologisk mat. Runt förskolan har vi en härlig utemiljö med öppna ytor och lummig grönska. Då vi månar om lärande, trygghet och kvalitet har vi en hög andel utbildade förskollärare. På nära avstånd har vi naturen och havet, dit vi kan ta oss på våra Christiania cyklar. Tångvalla Rektorsområde är Qualis-certifierat.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare på Tångvalla förskola omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och skapar förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnet som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en inspirerande miljö med tydlighet, struktur och kvalitet. Som förskollärare ansvarar du för att systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal. I ditt ansvar ingår att aktivt arbeta för att kvalitén ska vara den bästa och ge barnen högsta möjlighet till utveckling och lärande. Vi erbjuder dig: - En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. - Stora möjligheter till kompetensutveckling. - Schemalagd, pedagogisk planeringstid. - Fyra planeringsdagar i form av stängda studiedagar per år. - Fria, pedagogiska luncher till stor del ekologiska. - Bidrag till friskvård och hälsa. - Tillgång till fri träning på rektorsområdets eget gym efter arbetet. - Det senaste inom tekniken och egen I-pad.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst är det endast aktuellt att anställa behörig förskollärare dock lägger vi inget krav på tidigare erfarenhet! Vi satsar aktivt på hög kvalitet trygghet, utveckling och lärande för barnen. Du är ansvarstagande, strukturerad och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till barnets inneboende förmåga till lärande. Du är intresserad av utvecklingsarbete och brinner för att ge barnen såväl god omsorg som utbildning i enlighet med läroplanen. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: A732023
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79758bfd-fff2-47e4-a674-e891550b6238&TK=b0fbc1bb-156a-435d-8c9e-344dd2a87efd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Tångvallas rektorsområde
Bävervägen 2
23934  Skanör Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, allmän läxhjälp och studieteknik åk 6, Höllviken

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 6 grundskolan
Ämne: Allmän läxhjälp och studieteknik
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26760
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: RN26760
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  

Platsannons

Skolbibliotikarie - Tångvallaskolan

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en skolbibliotikarie och därmed även en nyckelroll i vår satsning på läsfrämjandet. Du har en god litteraturkännedom i barn- och ungdomslitteratur som bidrar till att du kan ha fingertoppskänslan att hitta rätt bok till rätt barn/elev för att motivera till ökad läsning.

Vår vision för skolbiblioteket är en dynamisk plats som ger utrymme för läsning, informationssök och studier via både böcker och hjälpmedel så som iPads. Samverkan med lärare och elever är nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling.
Vi tror att i framtiden väntar nya yrken i en interkulturell miljö vilket sätter krav på att lära sig fler språk, vilket i sin tur förutsätter en god läsförståelse. För att möta framtidens satsningar vill vi att du har god kännedom i digitala verktyg så som hjälpmedel på nätet samt är kunnig i ämnet bloggar. I rollen som skolbibliotikarie jobbar du även med läromedelsbeställningar.

Vi erbjuder dig kollegialt lärande där du tillsammans med dina kollegor inom kommunen via nätverksträffar två gånger/månad arbetar för att driva skolbiblioteken framåt.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad bibliotikarie. Du ska ha god litteraturkännedom i barn- och ungdomslitteratur och för att möta skolvärlden ser vi det som meriterande om du har poäng i pedagogik.ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Skolbibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: A731810
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da5c3c97-225f-4315-9efc-005482b7bc3f&TK=d3935356-d932-452b-b4c7-973497126671
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Tångvallas rektorsområde
Bävervägen 2
23934  Skanör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad sjuksköterska till St Knut och Aspens äldreboende

Vi söker Dig med erfarenhet av äldrevård för att arbeta i team tillsammans med tre övriga sjuksköterskor och andra professioner på St Knut och Aspen.
Ditt huvuduppdrag blir att ha omvårdnadsansvar för våra demensavdelningar vilket även innebär att handleda, utbilda och stötta omvårdnadspersonalen.
Vårt verksamhetsstöd är Procapita och vi registrerar i de nationella registren BPSD, Senior alert och Palliativa registret.
Vill du ha ett spännande uppdrag och arbeta heltid måndag till fredag är detta ett jobb för dig.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du förväntas ha en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla vårdtagare, närstående samt medarbetare. Du kommer att delta aktivt i vår verksamhetsutveckling. Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem är navet i vår verksamhet.
Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling.

Är du specialistsjuksköterska inom vård av äldre eller Silviasjuksköterska är detta meriterande.


Besök oss gärna på vår hemsida. www.norlandiacare.se Intervjuer kommer att ske fortlöpande, du är varmt välkommen med din ansökan.


Norlandia AB har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor) Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm. Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt aktiv meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre. Norlandia har fått förtroende av Vellinge kommun att driva St Knut/ Aspen äldreboende i Falsterbo. Vi har i dag 99 lägenheter fördelat på nio avdelningar med olika inriktningar, såsom demens, somatik och korttidsvård.
St Knut/Aspen ligger i Falsterbo i ett härligt naturskönt område nära till strand och natur. Hela Falsterbonäset omges av 40 km långa sandstränder och rankas som en av landets främsta badorter.
Vi arbetar utifrån vårt hotellkoncept, Ett Gott Liv Varje Dag, med allt vad det innebär av god omvårdnad, professionellt bemötande, god mat och en önskan att överträffa våra gästers förväntningar.
Här finns goda bussförbindelse med Malmö och Trelleborg.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag Norlandia har rökfri arbetstid.Månadslön Friskvårdsersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: sjuksköterska
Webbplats:
Epostadress: stknut.verksamhetschef@norlandia.com
Övrigt: Rekrytering sker fortlöpande All annonsförsäljning undanbedes
Arbetsplats: 
Adress: SANKT KNUT OCH ASPEN
LJUNGSTYCKEVÄGEN 4
23941  Falsterbo Sverige
Hemsida: http://www.norlandia.se
  

Platsannons

Personlig assistent, Vellinge

Att arbeta som personlig assistent till en man född 1977. Mannen är i behov av hjälp och stöd i sin vardag med de grundläggande behoven samt övrig hjälp för att kunna leva det aktiva liv han önskar leva.
Till en av våra kunder, en man boendes i Vellinge kommun, söker vi nu en engagerad och positiv personlig assistent. Mannen är född 1977 och är i behov av hjälp och stöd i sin vardag med de grundläggande behoven samt övrig hjälp för att kunna leva det aktiva liv han önskar leva. Mannen är social, positiv och har många intressen. Det är ett krav att du som söker har körkort då mannen ofta åker ut på aktiviteter med sin bil. Då han bor på en gård som ligger på landsbygden är det även nödvändigt att du som söker har bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Kunden önskar helst rökfria sökande och du måste kunna tala och förstå svenska obehindrat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt trakealkanyl är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för detta uppdrag.

Du kommer att ha ett fast schema med tjänstgöring två vardagar per vecka samt varannan helg. På vardagen är arbetstiden 15.00 – 21.30, på lördag och söndag är arbetstiden 09.00 – 20.00. Det finns möjlighet att påverka schemaläggningen tillsammans med befintlig personal.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är du varmt välkommen att inkomma med din ansökan!

Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKollektivavtalsenliga villkor. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: SH 2017-11
Webbplats:
Epostadress: sara@sundholmenassistans.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Sundholmen Personlig Assistans AB
Sundskajen 4A
21643  Limhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik 3, Höllviken

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: Gymnasieår 3
Ämne: Matematik 3
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26656
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: RN26656
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Duktiga assistenter se hit!

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi söker nu assistenter till vår kund som är boende i Vellinge kommun!

Arbetet innefattar hjälp dag och kvällspass med både vändningar, eventuell personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Vi söker erfarna assistenter som är trygga i sig själv och sin yrkesroll. Det är viktigt att den som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet.
Track och hostmaskins vana är önskvärt men inget krav.

Kundens stora intresse under dagtid är sport men även att läsa tidningar och korsord.
Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

Sysselsättningsgraden kommer att vara varierande från 60-85% , arbetstiden är förlagd till  dag och kvällstid.

Körkort och datorvana är önskvärt med inget krav.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95396
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Vellinge. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: Vellinge
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Personlig assistent till flicka i Höllviken

Jengla Omsorg AB söker nu personlig assistent till en 12 - årig flicka med bland annat autismspektrumtillstånd. Hon bor hemma med sin familj och har assistans all vaken tid. 

Om dig
Du är empatisk och en sansad person som är trygg och stabil. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar samtidigt som du har förmågan att vara humoristisk och lekfull. Att du kan arbeta lågaffektivt i ditt bemötande ser vi som en självklarhet. Du är vid god hälsa och är inte pälsallergiker då familjen har både häst och hund. Du tycker om att vara ute i alla väder. Du är prestigelös och lösningsfokuserad.
 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten än på 50 - 70 % som kan bli en större tjänst längre fram. Eventuellt kan tjänsten kombineras med timvikariat hos annat barn boendes i Höllviken. Skolveckor så är det en varierad tjänst av vardagar 13.30 - 22.00 samt två helger. Under lov är det fler dagar och då även dagtid. I tjänsten ingår också tid för utbildning och handledning. 
 
Arbetsuppgifter:

• Vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam
• Assistera i alla vardagsbestyr
• Assistera i aktiviteter i och utanför hemmiljön
• Vara en kommunikativ assistent i aktiviteter utanför hemmet.


 

KUNSKAP OCH ERFARENHET


• Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism och/eller utvecklingsstörning är detta en merit.
• Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande, att du har ett respektfullt bemötande och är ansvarstagande, strukturerad och lekfull.


 

Övriga krav:


• Körkort: B
• Ickerökare
• Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning - LSS


 

Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!
 

 


 
Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Deltid 50 - 70 %.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=84
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
*
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

Trafikingenjör

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Nämnden för gemensam medborgarservice ansvarar för den Tekniska enheten i Vellinge kommun. Inom Tekniska enheten får du möjlighet att utvecklas nära tekniken och verkligheten. Du ingår i ett team om drygt 10 personer som tillsammans arbetar för att bl a planera, projektera och anlägga Vellinge kommuns allmänna gator, torg och parker. Vidare ansvarar Tekniska enheten för områden såsom trafik, gata, park, belysning, vatten- och avlopp samt driften av dessa.

ARBETSUPPGIFTER
Tekniska enheten i Vellinge kommun söker ytterligare en Trafikingenjör. Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett och variationsrikt inom trafikområdet och verka för en säker och hållbar trafikmiljö. Trafik är något som engagerar många vilket innebär att du kommer att ha tät kontakt med allmänhet, entreprenörer, konsulter, myndigheter, politiker samt andra verksamheter inom kommunen. Du får en bred och omväxlande roll där du kommer att arbeta med kommunens trafiksäkerhetsarbete, granska och godkänna trafikanordningsplaner och hanterar lokala trafikföreskrifter, parkeringsfrågor, kollektivtrafikfrågor, vägvisning samt övrig myndighetsutövning såsom dispenser och tillståndsgivning. I arbetsuppgifterna ingår det att utreda trafiksäkerhetsärende, skriva tjänsteskrivelser, utforma trafikprojekt, svara på motioner och presentera ärenden i Tekniska nämnden. I tjänsten ingår det att ta fram utredningar och genomförande av åtgärder inom trafikområdet. Du är delaktig i projekt där trafikfrågor aktualiseras. Utöver detta kommer du även vara delaktig i detaljplane- och exploateringsarbete och i olika utvecklingsprojekt. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter med goda möjligheter till personlig utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är civilingenjör inom väg- och vatten eller högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet inom trafikområdet och det ses som positivt om du har kommunal erfarenhet och ägnat dig åt myndighetsutövning. Om du har erfarenhet av att arbeta med upphandlingsfrågor inom Lagen om offentligt upphandling är det meriterande.

Vi söker dig som är engagerad , strukturerad och lyhörd med god förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Vidare är du samarbetsinriktad, kvalitets- och resultatmedveten samt är van att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda datorkunskaper, uttrycker dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Civilingenjör, trafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: A731003
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b49334a-17cc-4d5d-a155-10e4237e8734&TK=7a9c919d-28f8-457f-a964-9749805abfd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska till nattpatrull

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care är ett familjeföretag som värdesätter kvalité och kompetens. Vi jobbar utifrån våra ledord omtanke, vänlighet och service. Förenade Care bedriver vård och omsorg på uppdrag av Vellinge kommun.
 
I Vellinge nattpatrulls uppdrag ingår hemtjänstområden och särskilda boenden i hela Vellinge kommun. I teamet, bestående av två sjuksköterskor och fyra undersköterskor per natt, råder en hög trivsel. Nattpatrullen utgår från Postgårdens aktivitetshus i Höllviken som är beläget i centrum av Höllviken nära biblioteket och bussförbindelserna.

ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterska i mobilt natt team. Arbetet innebär att utföra självständiga bedömningar och att arbeta utifrån en arbetslista från kolleger, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Dokumentationen sker i Procapita. Arbetet innebär också att delegera omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser på de olika boendena i kommunen. Sjuksköterskorna ansvarar för att utföra planerade/oplanerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Leg. sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning/annan specialistutbildning eller kompetens inom geriatrik, demens, psykiatri eller annat lämpligt för tjänsten. Du bör ha yrkeserfarenhet och goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.
 
Som person är du självständig och lyhörd samt ser möjligheter i stället för hinder. Vi söker dig som är positiv och kvalitetsmedveten samt ser helheten i verksamheten. Du skall sätta kunden i centrum och behandla alla med respekt omtanke och service. Stor vikt läggs vid bemötande och attityd. Du skall vara flexibel och medverka till en positiv anda, ett gott samarbete och gott kollegialitet eftersom vi är varandras arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
KRAV
B-körkort. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.
 
ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.
Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
 
LÖN
Månadslön. Kollektivavtal finns.
 
TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.
 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2017-12-08. Intervjuer sker löpande.
 
KONTAKTPERSON
Ymer Ilirzon verksamhetschef
040-42 54 60
ymeri@forenadecare.com


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön. Kollektiavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=1994
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Videholms allé 3
23631  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Man boendes i Vellinge söker personlig assistent

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker nu en assistent till en trevlig man boendes i Vellinge. Vår kund är rullstolsburen och behöver hjälp med allt i sin vardag samt allt som är nära honom som till exempel hygien och matlagning m.m. Mannen gillar det som gör livet gott och är gärna ute och ser sig omkring. Mannen är kulturellt och historiskt intresserad.

Du som söker tjänsten behöver vara ansvarsfull, lyhörd och ha tålamod. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba inom assistans/vård är önskvärt.

Körkort är ett krav.

Tjänstgöringsgraden är ca 75% samt arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar så du skall kunna arbeta varierande arbetstider natten är det jour mellan 01-08.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94877
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Maskinmontör / Verkstadsmekaniker

Som maskinmontör monterar du kompletta maskiner, vilket innebär att du sätter samman detaljer till olika enheter och produkter.
Kopplar samman maskindelar med rör, slangar, kablar. Montören skruvar och kopplar samman delarna till en färdig produkt.
Felsökning och justering görs när monteringen är klar körs maskinen i ett sluttest.

Du som söker har erfarenhet eller intresse av verkstad och helst arbetslivserfarenhet i yrket. Det är krav på kunskaper i mätteknik och grundläggande ritningsläsning, samt att du har någon form av maskinvana från tillverkande industri.

Som person är du noggrann , idérik och lösningsorienterad och har gärna en bakgrund inom mekanik, bygg, underhåll eller fastighetsskötsel.
Du värdesätter ditt arbete och är nogrann med att sköta dina arbetstider.

IS Plåt AB har 45 anställda och finns utanför Malmö i Vellinge.
Vår expertis är legotillverkning i rostfritt, allt från små detaljer till kompletta maskiner.

Det är av yttersta vikt för oss på IS Plåt att vara kompetensmässigt ledande inom vårt arbetsområde. Det är till följd av detta, vi alltid ställer höga krav på kvalitén på allt vi tillverkar.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSjukvårdbidrag, kläder och skor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: er@isplat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: i S Plåt AB
Falsterbovägen 231-40 Almha
23591  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barista

Nu söker vi en barista till Lilla Kaffekompaniet i Höllviken som öppnat den 4:e maj. Tjänsten är en heltidstjänst. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med chans till förlängning om rätt person träffas.. Arbetstiderna är måndag till fredag och helg tillkommer också enligt överenskommelse.

Den vi söker har en baristautbildning och är ansvarstagande, organiserad, lösningsorienterad och har en servicegrad utöver det vanliga där du är utåtriktad och älskar att sälja. Du tycker om att sprida glädje på arbetsplatsen och gentemot kunder samtidigt som du har god samarbetsförmåga och ser dig själv som en del av ett teams framgång. Har du erfarenheter från de större cafékedjorna är det ett plus. Då arbetet kan komma att ske under oregelbundna tider (dagar, kvällar och helger) är det viktigt att du är flexibel.

Det är bra också om du kan laga sallader, mackor och enkla bakverk

Dokumenterad baristautbildning är meriterande

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst som barista där du kommer att jobba i cafémiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att jobba med alla vanligen förekommande sysslor med målet att hålla en hög service på det du gör.

Välkommen med din ansökan!

Den vi söker har en baristautbildning och är ansvarstagande, organiserad, lösningsorienterad och har en servicegrad utöver det vanliga där du är utåtriktad och älskar att sälja. Du tycker om att sprida glädje på arbetsplatsen och gentemot kunder samtidigt som du har god samarbetsförmåga och ser dig själv som en del av ett teams framgång. Har du erfarenheter från de större cafékedjorna är det ett plus. Då arbetet kan komma att ske under oregelbundna tider (dagar, kvällar och helger) är det viktigt att du är flexibel.

OBS! Vi söker någon som har erfarenhet. Ansökningar utan någon som helst erfarenhet kommer inte ens läsas!

Dokumenterad baristautbildning är meriterande.

Lilla Kaffekompaniet är ett café som öppnades 4 maj 2017.
Eftersom vi har nu fler och fler gäster som kommer så söker vi efter personal.
Publiceraddatum: 2017-11-12
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@duostad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cafe Duo
Falsterbovägen 55
23651  Höllviken Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stora Hammars skola söker biträdande rektor

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 650 barn och unga i åldrarna 1-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.


ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor är du direkt underställd rektorn på skolan. Tillsammans med övrig ledning arbetar vi i ett nära samarbete.

Vi söker dig som brinner för att alla elever ska få den chans de förtjänar att bli sitt bästa jag och som tror på nära ledarskap och äkta engagemang!

I tjänsten ingår personal- och verksamhetsansvar för år 1-6. Att inspirera och handleda medarbetare ser du som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Du är duktig på att möta människor på ett professionellt sätt, såväl med vårdnadshavare som andra myndigheter som verkar runt våra elever.

Du kommer att vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete där vi arbetar aktivt med systematiskt kvalitetsarbete på vetenskaplig grund.

Du har minst 5 års erfarenhet av tjänsteplanering och schemaläggning i grundskolan.


KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleexamen inom det pedagogiska området. Vi ser också att du har några års erfarenhet av ledarskap och pedagogisk handledning inom skola. Du är lösningsfokuserad, positiv och är en engagerad ledare.

Du har lätt för att kommunicera och att skapa relationer både med medarbetare, elever, vårdnadshavare eller andra myndigheter. Du har lätt för att inspirera både elever och pedagoger i deras lärande.

Både som kollega och chef är du stabil, har tålamod och är nyfiken. Du är bra på att lyssna och att få människor omkring dig att må bra.

Det är en fördel om du har erfarenhet av hälsoarbete, både för personal och elever.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stämmer detta in på dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Minst 5 års erfarenhet.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställning gäller under förutsättning att brottsregister ej visar på olämplighet.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-29 .Månadslön Individuell lönesättning. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: A726837 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=582ce884-c6b0-468d-a697-aa092a974565&TK=32b73852-5ea2-4802-9d93-481122da69d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, St Hammars rektorsområde
Kungstorpsvägen 3
23632  Höllviken Sverige
Hemsida: http://vellinge.se/utbildning-barnomsorg/grundskola/grundskolor/stora-hammars-skola/
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Vellinge

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Säkerhetskonsult Vellinge
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  

Platsannons

Modersmålslärare i spanska till modersmålsenheten

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Modersmålsundervisning, studiehandledning och svenska som andra språk i grundskolan är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna och gymnasiet.

Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun.


KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet är önskvärd samt gärna B-körkort.
Flytande spanska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Rekrytering kommer att ske löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. 50% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-07 , upphör: 2018-06-21 Eventuellt kan tjänsten förlängas .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A331584
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cfad434d-7da6-438c-9606-d0a37ef48586&TK=6bfa76b2-4397-4a42-8672-599985367536
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Modersmålsenheten
Norrevångsgatan 3
23581  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.vellinge.se
  

Platsannons

Lokalvårdare på hel- eller deltid

Damerna Damm är ett städföretag med arbetsplats i Vellinge med omnejd. Vi utför alla hushållsnära tjänster, samt all typ av städning hos företag. För oss är det viktigt med en nära relation till våra kunder för att kunna ge bästa resultat. Inget arbete är för stort, för litet eller omöjligt. Vi är ett service företag.

Damerna Damm växer och vi söker därför nu erfaren lokalvårdare för uppdrag
inom ramen av vår verksamhet.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess är det ett krav att du sedan tidigare
dokumenterad branschvana inom lokalvård.

Vidare vill vi att du som söker:
- har en tidigare erfarenhet av städning på kontor, flyttstädning och privat
hemstädning.
- har en känsla för noggrannhet och är lojal
- innehar B-körkort

För att kunna kommunicera med kunder och kollegor, behöver du behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50-100 % tillsvidareanställning, som startar med en provanställning Du avgör själv om du vill jobba hel- eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@damernadamm.se
Övrigt: Välkommen med din CV och ett personligt brev, där du motiverar varför du är intresserad av just denna tjänst! Vänta inte med din ansökan, då vi kommer att anställa så snart vi hittat rätt person.
Arbetsplats: 
Adress: Damerna Damm
Terminalgatan 2
23539  VELLINGE 
Hemsida: http://www.damernadamm.se
  

Platsannons

Administratör med visst personalansvar

Damerna Damm är ett städföretag med arbetsplats i Vellinge med omnejd. Vi utför alla hushållsnära tjänster, samt all typ av städning hos företag. För oss är det viktigt med en nära relation till våra kunder för att kunna ge bästa resultat. Inget arbete är för stort, för litet eller omöjligt. Vi är ett service företag.

Nu söker vi en person som skall jobba 75-80% med administration. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att lägga schema, lönerapportering, kundservice via telefon och mail, faktureringar samt att vara ett visst stöd till personalen som är ute på uppdrag. Vi har stort fokus på en bra arbetsmiljö och ser gärna att du är rökfri. Du måste ha körkort, då det även ingår att ibland göra besiktningar av utförda städuppdrag.

Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten - att du är pålitlig, serviceinriktad, flexibel, ordningsam och lojal. För att vara rätt person för tjänsten ska du kunna ta egna initiativ, ha många bollar i luften och kunna jobba självständigt. Då du kommer att ha lite av en ledarroll mot övrig personal, så ska du känna dig trygg i den rollen. För att kunna kommunicera med kunder och kollegor, behöver du behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75-80% tillsvidareanställning, som startar med en provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@damernadamm.se
Övrigt: Välkommen med din CV och ett personligt brev, där du motiverar varför du är intresserad av just denna tjänst! Vänta inte med din ansökan, då vi kommer att anställa så snart vi hittat rätt person.
Arbetsplats: 
Adress: Damerna Damm
Terminalgatan 2
23539  VELLINGE 
Hemsida: http://www.damernadamm.se
  
Platsannons

Sjuksköterska/Diabetessköterska till VC Vellinge

Gör skillnad. Varje dag.

Om du vill jobba på en arbetsplats med fräscha lokaler, gott arbetsklimat och med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenheter, då ska du söka dig till oss!

Vellinge vårdcentral (VC) är en välfungerande vårdcentral som prioriterar hög kvalitet och service till våra patienter. Vårdcentralen ligger cirka 20 minuters bilväg söder om Malmö och har ungefär 12500 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder gratis parkering och har nära till kollektivtrafik. Till vårdcentralen hör två äldreboenden och en familjecentral med barnavårdscentral (BVC). Vi har även äldre-, diabetes- och astma/KOL-mottagning samt sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator, alkoholkurator och dietist.

Vi är stolta över vår ”Vellingeanda” som för oss betyder att vi har ett mycket bra arbetsklimat med god sammanhållning och högt i tak. Som sjuksköterska hos oss har du ett nära samarbete med engagerad och kunnig personal i en trivsam miljö.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska/diabetessköterska hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete som bland annat består av mottagningsarbete, provtagning, triagering och rådgivning i telefon. Vi arbetar i team där våra olika kompetenser används på bästa sätt och ger oss möjlighet att lära av varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med specialistutbildning inom diabetes. Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska, arbetat inom primärvården och/eller har kunskap av journalsystemet PMO. Då resor i tjänsten kan förekomma ser vi det som ett plus om du har B-körkort.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, värdesätter ett gott samarbete med olika yrkeskategorier och som självklart ger patienterna ett bra bemötande. Vidare har du ett starkt intresse för primärvård och vill gärna vara med och utveckla verksamheten. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag mellan klockan 08:00-17:00 Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A726812
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a502253c-a972-453b-a720-ddedce430dbd&TK=60ff3710-308d-41c6-b553-bda763ec1c7c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionsassistent i textil & konfektionsbranschen sökes

Din roll kommer att vara att bistå våra designers med olika uppgifter. Framförallt att jobba med provhantering, kvalitetskontroll, måttlistor, instruktioner och kommentarer till våra fabriker. Det ställs stora krav på din noggrannhet och ditt öga för detaljer.

Du har en god känsla för mode, färger och material. Du gillar att jobba i ett högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt. Du är självgående lösningsfokuserad och service-minded.


Är du lagspelaren vi söker?
En kreativ, noggrann och ambitiös person med stort intresse för kläder och mode!

Du är en ung positiv och stresstålig person som är van vid att jobba självständigt men också är en lagspelare som uppskattar samarbetet med duktiga kollegor.

Vi söker dig som förutom grundläggande designutbildning på högskole- eller eftergymnasial nivå har några års erfarenhet som produktionsassistent inom modebranschen.

Mycket god vana från designprogrammen Adobe Illustrator och Photoshop är ett krav. Att du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift är en förutsättning.??

Du är en lagspelare men gillar också att jobba självständigt och i ett högt tempo Att du kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och ansvara för att deadline håller ser vi som självklart.?

Välkommen med din ansökan,


Lets Wear AB är ett familjeägt företag sedan 1976
Vi jobbar i en kreativ miljö som möjliggör ett omväxlande arbete.
Vi är inriktade på design och produktion inom Sport & Casual Wear.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Produktionsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställning: Mammavikariat med start omgående till -2019-06-30 Med möjlighet till fortsatt fast anställning Tillträde: Omgående Sista ansökningsdag: 2017-11-24Lön: enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Produktionsassistent
Webbplats:
Epostadress: jobb@letswear.se
Övrigt: Maila din ansökan till jobb@letswear.se Ange referenser tillsammans med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Lets Wear AB
BOX 76
23522  VELLINGE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren PQT - Production Quality Technician

Din roll kommer att innebära ett ansvar för vår produktions och kvalitetskontroll. Du arbetar nära våra fabriker med provhantering, kvalitetskontroll, måttlistor, instruktioner och kommentarer. Det ställs stora krav på din noggrannhet och ditt öga för detaljer.
Du har gedigen kunskap inom mönsterkonstruktion.


Vi söker dig med gedigen erfarenhet som PQT
Du har stor erfarenhet av branschen och likande tjänst.

Du är en positiv och stresstålig person som är van vid att jobba självständigt men också är en lagspelare som uppskattar samarbetet med duktiga kollegor.

Du har en god känsla för mode, färger och material. Du gillar att jobba i ett högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt. Du är självgående lösningsfokuserad och service-minded.

Vi söker dig som förutom grundläggande textilutbildning på högskolenivå har flera års erfarenhet som PQT inom modebranschen.

Mycket god vana från designprogrammen Illustrator och Photoshop är ett krav. Att du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift är en förutsättning.??

Du är en lagspelare men gillar också att jobba självständigt och i ett högt tempo Att du kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och ansvara för att deadline håller ser vi som självklart.?

Välkommen med din ansökan,


Lets Wear AB är ett familjeägt företag sedan 1976
Vi jobbar i en kreativ miljö som möjliggör ett omväxlande arbete.
Vi är inriktade på design och produktion inom Sport & Casual Wear.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Textilingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde: OmgåendeLön: enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: PQT
Webbplats:
Epostadress: jobb@letswear.se
Övrigt: Maila din ansökan till: jobb@letswear.se Ange alltid referenser i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Lets Wear AB
BOX 76
23522  VELLINGE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Platschef Vellinge

Bodycote plc är med drygt 190 verksamheter och ca 6 000 anställda världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP).

Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 23 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare.

Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Vi hanterar vår verksamhet där värdeskapande är kärnan i vår verksamhet. 

 

Till Bodycotes enhet inom S3P i Vellinge, söker vi en Platschef då nuvarande Platschef kommer att gå i pension nästa år

Verkstaden i Vellinge är en del av S3P som ligger under Bodycotes Division “Specialist Technologies” Enheten är i dagsläget 6 anställda som tillsammans servar våra kunder med en unik behandling av rostfritt stål som kallas “Kolsterising”.

 

Som Platschef rapporterar du till den operativa regionchef inom S3P. Du kommer också att ha viss kontakt med Senior Vice President för Divisionen.

Din övergripande målsättning är att driva den operativa verksamheten så effektivt som möjligt, för att tillgodose våra kunders förväntningar och krav.

Huvudarbetsuppgifter:

- Ansvaraför att koncernens säkerhetsrutiner inom SHE (Säkerhet Hälsa Miljö), följs så att verksamheten drivs på ett säkert sätt för alla anställda.
- Personalansvar samt övergripande ansvar för produktionen på enheten.
- Driva enheten enligt övergripande mål, satta inom Divisionen, såväl ekonomiskt, kommersiellt som produktionsmässigt.
- Se till att utveckla produktionen på enheten så att kunders förväntan uppfylls och att vi kan effektivisera verksamheten.
- Tillsammans med Divisionens ledning ta fram och följa upp budget och affärsplan för enheten.
- Månadsrapportering gällande olika nyckeltal som tas fram årligen tillsammans med Divisionsledningen.

Önskad kompetens och erfarenhet: 

- Teknisk utbildning på högskolenivå, ca 8-10 års erfarenhet av produktion inom stål- eller metallverksamhet, erfarenhet inom rostfritt stål är extra meriterande.
- Flera års erfarenhet i en ledande befattning, med personalansvar, är ett krav.
- Gärna erfarenhet av helhetsansvar för en avdelning eller liknande.
- Mycket goda kunskaper i engelska, såväl muntlig som skriftlig är ett krav, då vi är en Engelsk koncern.

Personliga egenskaper: 

- Förmåga att se helheten, men också vara beredd på att vara en del av den dagliga produktionen, så det är en mindre enhet där man behöver rycka in på olika nivåer.
- Självständigt kunna utveckla och följa upp verksamhetens olika delar, så som personal, produktion och kunder.
- Klara av att arbeta med många saker på samma gång samt också vilja ha ett brett kontaktnät, såväl internt som externt.
- God kommunikationsförmåga på olika nivåer, i en internationell miljö.

 

Vill du veta mer?

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, kontakta Seniorkonsult Per Grytter, tel. 0760-253596 mail per.grytter@primarekrytering.se.
Publiceraddatum: 2017-11-04
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön och bonus ordning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 2017/35
Webbplats: https://primarekrytering.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:170930/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prima Rekrytering AB
Rossö 544
47297  Varekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Vi arbetar med olika byggprojekt bland annat; Nybygge av staket, plattsättning, målning, trädäck och andra förekommande byggarbeten

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete så det är krav om du har erfarenhet inom byggbranschen. Arbete är förlagt både inomhus och utomhus. Det är viktigt att du är självgående och trygg i arbetsrollen. Vi söker dig som gillar att jobba fysiskt. Svenska är inget krav.

Bygg & Snickeri Service i Höllviken startades 2015 och har idag 5 stycken anställda. Vi jobbar både med nybygge och renoveringar
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bssn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taktvättaren i Höllviken
Boltensternsvägen 6B
23638  Höllviken Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1845
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Ljunghusens Golfklubb söker Mekaniker

Som mekaniker hos oss har du huvudansvaret för vår verkstad och för att service och underhåll av vår maskinpark sker planenligt. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete med att serva och underhålla vår maskinpark men också delar där vi arbetar tillsammans i ett team.
Vi söker dig med följande bakgrund:
• Maskinvana samt B-körkort.
• Du gillar att jobba med löpande service, underhåll och reparation av maskiner.
• Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
• Har deltagit i någon av SGF´s utbildningar alternativt liknande.
• Spelar du dessutom golf är det meriterande.

Vi vill att du:

• Jobbar strukturerat och har ordning och reda.
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.


Vi söker dig med följande bakgrund:
• Maskinvana samt B-körkort.
• Du gillar att jobba med löpande service, underhåll och reparation av maskiner.
• Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
• Har deltagit i någon av SGF´s utbildningar alternativt liknande.
• Spelar du dessutom golf är det meriterande.

Vi vill att du:

• Jobbar strukturerat och har ordning och reda.
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.


Ljunghusens Golfklubb grundades 1932 och har 27 hål. Vi har flera övningsområden med övningsbanor i 30 och 50 format samt ett härligt klubbhus med många möjligheter. Vi har 1 500 aktiva medlemmar varav två tredjedelar bor inom cykelavstånd på Falsterbonäset. Säsongen varar hela året och vi har en mycket stabil ekonomi. Vi har även Sveriges kanske största juniorverksamhet med en bred topp på både flick- och pojksidan. Världens första golfklubb att miljöcertifieras hos GEO. För ytterligare information titta gärna på vår hemsida www.ljgk.se.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en heltidstjänst och vi följer gällande kollektivavtal. Schemalagt helgarbete förekommer, oregelbunden arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Mekaniker
Webbplats:
Epostadress: simon.mansson@ljgk.se
Övrigt: I denna rekrytering arbetar vi med löpande intervjuer och du är därför välkommen att maila dina ansökningshandlingar så snart som möjligt till vår Banchef Simon Månsson via epost: simon.mansson@ljgk.se
Arbetsplats: 
Adress: Ljunghusens Golfklubb
Kinells Väg 34
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.ljgk.se
  
Platsannons

Helg och Timvikarier usk/vårdbiträden NATT och DAG

Vi söker timvikarier och du som söker är sugen på att träffa nya människor och förstår vad god service är. Du bör vara passionerad, idérik och ansvarsfull.
Du ser en utmaning i att hålla en jämn och hög servicenivå gentemot våra gäster.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med vårderfarenhet men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall vara en god lagspelare med en positiv inställning och tycker om utmaningar.
Viktigt med att ha en vision om att ge våra gäster det goda livet och ett gott och varmt bemötande. Du är en god arbetskollega.
Mat, miljö och genomförandeplaner för våra gäster har ett stort fokus.

Besök oss gärna på vår hemsida. www.norlandiacare.se

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så du är varmt välkommen med din ansökan
Norlandia AB har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor) Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm.
Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt aktiv meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre.
Norlandia har fått förtroende av Vellinge kommun att driva St Knut/ Aspen äldreboende i Falsterbo. Vi har i dag 99 lägenheter fördelat på nio avdelningar med olika inriktningar.
St Knut/Aspen ligger i Falsterbo i ett härligt naturskönt område nära till strand och natur. Hela Falsterbonäset omges av 40 km långa sandstränder och rankas som en av landets främsta badorter.

Här finns goda bussförbindelse med Malmö och Trelleborg.

Vi arbetar utifrån vårt hotellkoncept, Ett Gott Liv Varje Dag, med allt vad det innebär av god omvårdnad, professionellt bemötande, god mat och en önskan att överträffa våra gästers förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timvikarier vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stknut.teamledare@norlandia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SANKT KNUT OCH ASPEN
LJUNGSTYCKEVÄGEN 4
23941  Falsterbo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Städare till Vellinge

Vill du göra livet enklare för människor?
På Hemfrid stöttar vi dig så du kan bli bäst på ditt jobb!

Bra villkor
På Hemfrid tar vi seriöst på vårt ansvar som arbetsgivare. Vi erbjuder fast anställning som ligger mellan 50% och 80%. Vi har kollektivavtal vilket ger våra städare trygghet i anställningen. Med vår ansvarsförsäkring ser vi till att du aldrig behöver oroa dig för eventuella skador eller olyckor som sker på jobbet. Och självklart ser vi till att du som städare har rätt utrustning och kläder för att du ska göra ett bra jobb. Dessutom får du bidrag hos oss till träning och motion så att du håller dig frisk.

Utbildning inom städning och svenska
När du börjar som städare hos oss får du två veckors introduktion och därefter kontinuerlig utbildning och utveckling så du kan bli ännu bättre på ditt jobb. På vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademin kan du lära dig mer om städning och dessutom certifiera dig. Du kan också läsa svenska via vårt samarbete med Swedish for professionals.

Så här är det att jobba som städare på Hemfrid
Som städare har du 5 - 10 kunder i veckan och vi som jobbar ute hos kund kallar oss Hemfridare. Vår gemenskap är stark även om vi till stor del jobbar självständigt. Vi kommer från många olika bakgrunder men har det gemensamt att vi bryr oss om våra kunder och vi är stolta över det vi gör. 
Tjänsten är på deltid, under dagtid. 

Är du vår framtida medarbetare?
Vi stöttar dig hela vägen så att du kan göra ett bra jobb, men det är viktigt att du är:


• Noggrann: Du har som vana att sträcka lakanet en extra gång eller se till att tavlorna hänger rakt.


• Självständig: I ditt jobb som städare måste du kunna vara bekväm med att jobba på egen hand när du är ute i hemmen.


• Pålitlig och hjälpsam: Det är viktigt att du sätter dig in i hur det känns att komma hem där du har städat. Kunderna ska känna att de litar på dig. Lika viktigt är att du är hjälpsam mot kollegor.

Välkommen till oss på Hemfrid
Välkommen att söka jobb som städare hos oss redan idag! Bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb inom städning som du kan vara stolt över! Vi anställer städare löpande.


Glöm inte att gå in på www.hemfrid.se och läsa mer om vad vi gör!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid, Tillsvidare Deltid från 50%enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1638
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Gråbrödersgatan 2
21121  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Lärare Hkk, Ty, Sv Södervångskolan

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i att lägga grunden för ett livslångt lärande för eleverna på Södervångskolan? Då önskar vi dig välkommen till oss!

Vi arbetar utifrån en positiv förväntan på elever och kollegor och våra värdegrundsord glädje, mod, trovärdighet och omtanke genomsyrar såväl vårt förhållningssätt som det pedagogiska arbetet med eleverna. För närvarande söker vi lärare men någon, eller helst två av följande ämnesbehörigheter; Hkk, Ty och Sv för undervisning i 6-9.


KVALIFIKATIONER
Du är behörig att undervisa i hkk och/eller tyska och/eller svenska. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Pedagogiska erfarenheter är meriterande.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så ansök snarast möjligt.

Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Beroende av ämneskombination Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-03-01 Enligt överenskommelse, upphör: 2019-06-20 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: A727727
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cf77cc99-9816-4b49-b7d9-5ca704b9fe92&TK=6836e077-4ab8-4dae-8b13-19667903352e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Södervångs rektorsområde
Box 120
23522  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.vellinge.se/utbildning-barnomsorg/grundskola/grundskolor/sodervangskolan/
  
Platsannons

Extrajobb - Sjuksköterska till Attendos Sport och SPA-boende - Mejerigatan

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Söker du som sjuksköterska en utmaning där du gör skillnad inom viktiga äldreomsorgen? Vill du arbeta med likasinnade - professionella, engagerade och ansvarsfulla kollegor? Då är detta extrauppdrag hos oss precis rätt för dig!

Attendo Mejerigatan, beläget i centrala Vellinge, har nyligen öppnat upp för verksamhet och bedriver för närvarande korttidsboende på uppdrag av Trellborg och Vellinge kommun. Eftersom antalet gäster ökar, söker vi nu dig som trivs med att arbeta inom äldreomsorgen och som söker en extra anställning på timmar.

Attendo Sverige AB är ett av Nordens ledande vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade.

Alla vi arbetar utifrån Attendos vision, "Att stärka individen" och strävar varje dag efter att erbjuda en individanpassad omvårdnad av den högsta kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i:

-Planera, bedöma, genomföra samt dokumentera insatser

-Handledning samt arbetsledning av personal

-Rond med ansvarig läkare, kontakt med närstående samt samarbete med övriga samverkansparter

Samtliga arbetspass är förlagda dagtid, vardagar. Ange gärna i din ansökan i vilken omfattning du önskar arbeta.


Kvalifikationer:

-Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i rollen, tidigare erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

-God datorvana, vi dokumenterar i SafeDoc.

-Som person är du du engagerad och flexibel, säker i yrkesrollen utifrån att göra bedömningar samt att fatta egna beslut.Attendo erbjuder dig en väl utarbetad introduktion inför ett stimulerande uppdrag i ett öppensinnat och lättsamt arbetsklimat. Som sjuksköterska hos oss blir du uppskattad och sedd!

Vid frågor om verksamheten och tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Caroline Lund på telefon: 0733-68 26 04

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidTimanställning/Ramavtal Enligt överenskommelse/avropIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 20597
Webbplats: https://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/extrajobb-sjuksk%C3%B6terska-till-attendos-sport-och-spa-boende-mejerigatan
Epostadress: caroline.lund@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Mejerigatan 42
23131  Vellinge Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Driven Säljare/Butiksansvarig - Pool Store Sverige

Pool Store söker nu en driven säljare/butiksansvarig som vill förstärka vårt team i Malmö. Tjänsten är en heltidsanställning på 40 timmar per vecka med fast månadslön.

Du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och vana att hantera olika typer av kunder.
I rollen som säljare/butiksansvarig ser vi dig som har ett strukturerat arbetssätt och framförallt är skicklig på att komma till avslut på dina sälj. Vi vill vara bäst i branschen på service och ser att du har ett naturligt sätt att hantera kunder.
Du är inte rädd för att ta kontakt med människor, är ordningsam och gillar att ta ansvar. Då arbetsbelastningen varierar efter säsong ser vi att du är van vid stress och har ett driv att hjälpa till att vidareutveckla butiken under de perioder då orderingången är lägre. Då vi är en liten organisation får du inte vara rädd att hugga i där det behövs.

Arbetsuppgifterna innefattar kundkontakt och försäljning i butik, över telefon och per e-mail samt ytterligare uppgifter som tillhör butiksarbetet. Du skall kunna guida kunden på ett förtroendeingivande sätt till den bästa lösningen. I arbetet kommer det även ingå besök hos kund, främst som rådgivande funktion men även enklare servicearbeten kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar 8-18 samt vissa lördagar 10-15.

Erfarenhet och utbildning
* Slutförd gymnasieutbildning.
* Dokumenterad erfarenhet av försäljning.
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
* Teknisk förståelse.
* Goda datorkunskaper.Du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och vana att hantera olika typer av kunder.

I rollen som säljare ser vi dig som har ett strukturerat arbetssätt och framförallt är skicklig på att komma till avslut på dina sälj. Vi vill vara bäst i branschen på service och ser att du har ett naturligt sätt att hantera kunder.

Du är inte rädd för att ta kontakt med människor, är ordningsam och gillar att ta ansvar. Då arbetsbelastningen varierar kraftigt efter säsong ser vi att du är van vid stress och har ett driv att hjälpa till att vidareutveckla butiken under de perioder då orderingången är lägre. Då vi är en liten organisation får du inte vara rädd att hugga i där det behövs.Pool Store Sverige AB har funnits på marknaden sedan 2005. Vi har haft en mycket stark tillväxt och är nu en av de största leverantörerna inom pool och spa på den svenska marknaden. I dagsläget har vi butiker i Täby/Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö samt webbutik.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Säljare/butiksansvarig - Malmö
Webbplats:
Epostadress: ansokan@poolstore.se
Övrigt: Tjänsten är förlagd till vår nya butik i Vellinge/Malmö. Vi kommer tillämpa löpande rekrytering, så skicka in din ansökan omgående.
Arbetsplats: 
Adress: POOL STORE SVERIGE AB
Terminalgatan 20
23539  VELLINGE Sverige
Hemsida: http://www.poolstore.se
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- engelska

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Höllviken med studierna i engelska ca 2 timmar per vecka. Eleven går i årskurs nio.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  

Platsannons

Fritidspedagog 75%

Alla förekommande arbetsuppgifter på en liten skola med allt vad det innebär med STOR flexibilitet. Resurs, fritidshemsansvarig osv...
Mer om dina arbetsuppgifter i kravprofilen.
Det viktiga i vår lilla organisation förutom din kompetens är GOD barnsyn och STOR flexibilitet.

Vi söker dig, en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Håslövs byaskola ligger i Vellinge kommun och är relativt nystartad med nya huvudmän, elever i årskurserna F - 6. Vi erbjuder en arbetsplats med öppenhet och glädje. Vi har en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Vi är en skola med fin gemenskap bland eleverna och har en god kommunikation med vårdnadshavarna. Vi ser att lärande sker under hela dagen och lägger därför stort fokus på att synliggöra det.
Vi söker nu en härlig fritidspedagog till vårt team som vill arbeta mot en högre måluppfyllelse för våra elever på fritidshemmet! Du ska ha en inbyggd positivitet och tro på varje elevs förmåga. Vi arbetar Reggio Emiliainspirerat så om du kan detta arbetssätt så är det meriterande. Då vi har många nyanlända så är det en merit om du har arbetat med dessa elever tidigare.
Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt det centrala innehållet som Lgr11 föreskriver och andra styrdokument. På förmiddagen arbetar du utifrån din kompetens och erfarenhet med elevgrupperna tillsammans med övriga lärare Du är även en aktiv del i planering och utförande av rastaktiviteterna och vår viktiga lovverksamhet. Förutom individuell planering varje vecka har arbetslaget tillsammans en planeringseftermiddag i veckan med rektor och huvudman. För oss bidrar alla med sin specifika kompetens och erfarenhet vilket gör att vi tillsammans bygger den mest utvecklande och stimulerande skolan för eleverna!
Vi utgår ifrån att du är bra på att samarbeta och skapa nya relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Skolan arbetar med att främja kollektivt lärande där vi delar med oss och lär tillsammans eftersom vi arbetar åldersblandat i två grupper F-3, samt 4-6. Tillsammans skapar vi en trygg och trivsam miljö som främjar lärande för ALLA.
Dina arbetstider blir stängning varje dag och utgår från föräldrarnas behov, i dagsläget är det till kl 16.30.


Skolan är den gamla genuina byggnaden med anor från 1800 talet. Huvudmännen har två förskolor med åldrar 1-5, där man har sammanslagning på skollov, så du får inte vara främmad för att förflytta dig. Då vi är små så är det viktigt att man trivs och har roligt på sin arbetsplats.Det vi uppskattar mycket är lojalitet och god människosyn. Skolan ligger utmed E6, och eftersom vi har firmabil då vi åker iväg med eleverna till exempelvis biblioteket så är körkort ett krav.
Se mer på hemsidan www.haslovsbyaskola.nu
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten innefattar stängning varje dag. 60%-80%Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria@smaragden.info
Övrigt: Tillträde i januari eller efter överenskommelse. Arbetstiderna är fn 10-16.30, men kan ändras om föräldrarna har behov av detta, dock ej längre än till kl 18. Vi har kollektivavtal. Vi behandlar er ansökan efterhand, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Håslövs Byaskola
Norra Håslövs Byväg 26
23591  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gospelkörledare på deltid

Höllvikens församling söker medarbetare

Gospelkörledare 15 %

Vi söker en energisk körledare som kan inspirera kören.
Som körledare är du tydlig i körsammanhang.
Du ska arbeta för att gospelkören integreras i församlingslivet i övrigt.

Praktisk information:
- repetition måndagar kl. 19.00-21.15, 15 gånger per termin
- två gospelmässor per termin
- medverkan under påsk och första advent
- ett större projekt per termin (t ex julkonsert och vårkonsert)
- personalträffar onsdagar 8.30-12.00 två gånger per termin
- ytterligare två heltidsanställda musiker finns i församlingen
- kören har en styrgrupp som sökande kommer att träffa

Ytterligare upplysningar:
Kyrkoherde Jim Tullgren 070-161 96 70
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Körledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKollektivavtal finns, individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan senast 2017-12-01 med meritförteckning och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt "Gospelkörledare" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling

23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  

Platsannons

Informatör på halvtid

Höllvikens församling söker medarbetare

Informatör 50 %

Svenska kyrkan i Höllviken har cirka 11700 medlemmar.
Vi har ett rikt utbud av verksamheter, gudstjänster, konserter och andra evenemang.
Arbetsplatsen ligger i Kyrkans hus centralt beläget vid Stora Hammars kyrka
i Höllviken. Arbetslaget består av cirka 30 personer.

Vår informatör går i pension till årsskiftet och vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta i bl a Adobe InDesign och Photoshop.
I tjänsten ingår att utforma affischer, flyers, foldrar, agendor, annonser
samt att hålla vår hemsida och Facebooksida uppdaterade. Du bör vara van vid att kunna uttrycka dig i texT, utforma pressmeddelanden och tänka strategiskt när det gäller information samt utforma församlingsbladet.

Ytterligare upplysningar: Kyrkoherde Jim Tullgren 070-161 96 70
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänstens omfattning: 50 %Kollektivavtal finns, individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan senast 2017-12-01 med meritförteckning och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt "Informatör" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling

23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  

Platsannons

Arkens förskola söker förskollärare

Förlängd ansökningstid!

Arkens förskola ligger i Kyrkans hus, Höllviken och har Svenska kyrkan i Höllviken som huvudman. Förskolan har ca 30 platser fördelade på två åldersuppdelade avdelningar.
Förskolan har en kristen profil och som anställd på Arken ska du vara medlem i Svenska kyrkan samt dela Svenska kyrkans värderingar.

Arkens förskola söker Förskollärare 100 %

Vi söker en legitimerad förskollärare som vill arbeta på vår lilla förskola. Med hög personaltäthet och små barngrupper får du en unik möjlighet att vara närvarande i verksamheten. Som förskollärare hos oss får du stora möjligheter att påverka verksamhetens inriktning och innehåll i arbetet i våra rymliga och välskötta lokaler, inne och ute. Du får arbeta tillsammans med engagerad personal, nyfikna barn och delaktiga föräldrar samt samarbeta med församlingens övriga personal.

Arken är en konfessionell förskola, vilket innebär att vi har en kristen profil, med stort fokus på värdegrundsarbete och att förmedla en kristen tradition. Pedagogisk dokumentation, barns inflytande och arbetet med lärandemiljöer är områden som vi önskar utveckla.
Personal på Arken har schemalagd individuell planerings-/reflektionstid samt friskvård på arbetstid. Arbetsplatsträffar är på kvällstid och viss helgtjänstgöring förekommer, då vi deltar i mässor för stora och små.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön: Individuell lönesättning tillämpas, Svenska kyrkans kollektivavtal för förskollärare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan senast 2017-12-01 med meritförteckning och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt: "Förskollärare" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling

23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  
Platsannons

Vikarierande sjuksköterska på Eskilsgården i Vellinge

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Humana har förmånen att driva Eskilsgården i Vellinge på uppdrag av Vellinge kommun. Eskilsgården är beläget i Vellinges tätort och ligger i ett mysigt bostadskvarter omgivet av hyreshus och villor. Det finns 38 stycken lägenheter, varar 12 stycken lägenheter för personer med demenssjukdom. På Eskilsgården erbjuds anpassade aktiviteter som planeras av aktivitetsansvarig och personal tillsammans med våra kunder. Det finns något för alla.

Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt. Vi anpassar omsorgen för kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av. Nu söker vi en ytterligare sjuksköterska till vårt äldreboende.

Vad rollen innebär

I arbetet som sjuksköterska leder du tillsammans med vår nuvarande sjuksköterska det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra boende. Ni arbetar även tätt med verksamhetschefen i boendets utveckling framåt. Du ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till våra undersköterskor. Arbetet som sjuksköterska på Eskilsgården är både en viktig och ansvarsfull roll.

Vi söker

Vi ser gärna att du har arbetat några år som sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Viktigast är dock att du har ett engagemang att arbeta med äldre. Vi vill att alla våra medarbetare arbetar efter och delar vår vision alla människor har rätt till ett bra liv.

Vi på Humana ser fram emot att höra mer ifrån dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Därför erbjuder vi ett delegerat ansvar där du som medarbetare har möjlighet att både utveckla och utvecklas.

Om tjänsten:

Varaktighet: vikariat

Tjänstgöringsgrad: ca 55%

Tillträde: snarast
Med fördel körkort B, men ej krav.

Lön: Individuell lönesättning


Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

Humana har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

All annonsförsäljning undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Deltid 55 %Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Sok-jobb-aldreomsorg-och-LSS/?rmpage=job&rmjob=356
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Omsorg AB
Norrevångsgatan 51-53
23536  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Leg Djursjukskötare

Vi söker legitimerad djursjukskötare till Evidensia Djurklinik i Höllviken!
Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet och som brinner för att arbeta med smådjur på en klinik med nära till kunderna. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på en smådjursklinik eller djursjukhus. Vi söker dig som gärna har grunderfarenhet av smådjur, vill jobba under eget ansvar och utvecklas tillsammans med kollegor. Anestesi utbildning/erfarenhet bedöms som meriterande.

- Vi söker dig Leg Djursjukskötare med erfarenhet inom kirurgi och anestesi till vår operationsavdelning.- Vi söker dig Leg Djursjukskötare med erfarenhet inom anestesi och odontologi till vår tandavdelning.


Personliga egenskaper såsom nyskapande och drivande samt en positiv attityd är viktigt för tjänsten. Bra service är jätte viktigt för oss. Du skall fungera bra i team.
Du bör vara stresstålig och noggrann. Att fungera i team är en självklarhet för dig och du måste vilja utvecklas i din yrkesroll.


Tillträde omgående

Vad erbjuder vi?
Evidensia Djurkliniken i Trelleborg är en välutrustad klinik med operation, röntgen, tandvård inkl. dentalröntgen, laboratorium. Vi har även en butik.
Vill du arbeta på en arbetsplats med glad och engagerad personal. Jobba dagtid måndag –fredag. Någon kväll i veckan har vi kvälls öppet och det måste man vara öppen för.
Vi erbjuder tillsvidare och heltid/deltid
Gå gärna in på evidensia.se och läs mer om oss.

Urvalet sker löpande och du är välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30/11-17
Anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Vid frågor kontakta klinikchef Helena Lund på telefon 0739-093290.
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Djursjukskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://jobb.evidensia.se/jobs/59544-leg-djursjukskotare?promotion=21498-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobba hos Evidensia
Brädgårdsvägen 12
23632  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.evidensia.se/
  

Platsannons

Lokalvårdare

Vi söker 3 st ansvarsfulla medarbetare på Duo Städ.

Uppgifterna i huvudsak är gällande hemstädning.
Strykning kan förekomma.
ibland kan uppgifterna variera beroende av kundens önskemål.
Vi jobbar tex. med flyttstädning, fönsterputsning, undanröjning med bortforsling, trädgårdsarbete, hemstädning, flyttstädning m.m.

Utdrag ur brottsregister kommer att begärs in vid ev anställning.

Som person bör du vara:
Självständig, ansvarsfull, noggrann, pålitlig, serviceinriktad och flexibel.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du har erfarenhet inom ett serviceyrke.

Vi söker dig som är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Företaget startades 1998. Vi bedriver städning i privat och offentlig miljö. Våra kunder ligger från malmö och ut på Näset i Vellinge kommun där vi också har vårt kontor.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi har behov av både hel- och deltidsarbetare. Deltid blir anställning på 50% och 75 %. Det är minsta som vi behöver Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@duostad.se
Övrigt: Ansökan kan skickas till e-postadress: personal@duostad.se
Arbetsplats: 
Adress: Duo Städ
Falsterbov 55
23651  HÖLLVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.duostad.se
  

Platsannons

Kontaktperson LSS/SoL

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!ARBETSUPPGIFTER
Alla behöver en vän att prata och umgås med men vi har alla olika förutsättningar att knyta sociala kontakter. De människor som lever med en livslång funktionsnedsättning har kanske i det dagliga livet få sociala kontakter utöver anhöriga och personal. Genom LSS-lagstiftningen samt Socialtjänstlagen finns en möjlighet att ansöka om kontaktperson, en vän.

De som har möjlighet att söka kontaktperson är människor med utvecklingsstörning, autism- och autismliknande tillstånd och personer med förvärvade hjärnskador. Även andra personer med varaktiga psykiska och fysiska funktionsnedsättningar har möjlighet att söka kontaktperson.

Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska, en vän att umgås med, som har tid och tålamod och som går att lita på. Vad ”kontaktpersonsparet” gör beror på vad man tillsammans kommer fram till. När träffarna sker beror helt på när båda parter kan. Vanligtvis träffas paret 2-4 ggr i månaden, men det är som sagt en överenskommelse mellan er båda.

KVALIFIKATIONER
Du är över 18 år och intresserad av att göra en social insats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Alla tilltänkta kontaktpersoner kontrolleras i brotts- och socialregister.

Exempel på uppdrag:
Kille 25 år boende i Skanör söker en kontaktperson för att hitta på roliga saker tillsammans med. Han önskar att komma ut i samhället och se sig omkring. Att vara tillsammans med någon och kunna anförtro sig åt är mycket viktigt. Du som söker måste ha tillgång till egen bil.

Kille i 30 års-åldern med stort intresse av att spela flipper- och tv spel önskar en manlig kontaktperson i samma ålder. Andra intressen är att besöka simhallen och att promenera.

Kvinna önskar en kontaktperson 30-50 år med intresse av djur och natur. Även hälsa och motion är viktigt.

I alla uppdragen finns möjlighet till handledning och stöd från samordnare och övrig pedagogisk personal.

Vi har fler uppdrag, kontakta oss så berättar vi mer!
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 17
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimavlönad. Ingen egentlig anställning utan ett arvoderat förtroendeuppdrag Tillsvidareanställning, tillträde: Löpande tillträde. Som kontaktperson får du ett arvode och en omkostnadsersättning utbetald varje månad. Arvode och omkostnadsersättning enlig rekommendationer från SKL, Sveriges kommuner och Landsting.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A716737
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4eb52c44-d16c-4374-a2fe-c9704b27ba0a&TK=7a177903-d9ca-41c8-8ad1-49121a91a082
Epostadress: charlotta.witt@vellinge.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, LSS o Socialpsykiatri
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare färdtjänst och skolor Trelleborg

Skoltaxi och färdtjänstkörning i Trelleborg även körning av privatkunder.
Krav på god servicekänsla och ansvarskänsla för kunder med särskilda behov.

Du som söker detta arbete är en erfaren Taxiförare. Det är viktigt att du har känsla för service mot människor med särskilda behov.
Du behöver både ha tålamod och överseende som personlighetsdrag. I trafiken skall du prioritera ett säkerhetstänk och ha en prestigelös hållning mot dina medtrafikanter. Det är viktigt för oss att våra anställda bryr sig om vårt företag och dess rykte som en god leverantör.
Du behöver ha taxiförarlegtimation och B-körkort samt även kunna lämna in ett straffregisterutdrag för personer som skall arbeta i skolnära miljö.
Du kommer att få genom gå internutbildning samt servicereseförarecertifiering du behöver därför behärska svenska språket i tal och skrift för att klara av utbildningen.

Vellingetaxi är Sydvästra Skånes Taxibolag med verksamhet i Vellinge,Svedala,Trelleborg, och Lomma kommuner.
Vi har alla sorters kunder både Samhällstransporter och privat kunder.
I dagsläget har vi ett 50-tal fordon samt 100 förare och 10 st telefonister och administratörer.
Vi vill ge kunden en känsla av att vara viktig för oss. Vi finns till för kunden. Vi har i dagsläget två stationer som ni utgår från i Höllviken och Svedala inför hösten räknar vi med att starta en tredje station i Trelleborg.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVellingetaxi AB har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet. Detta betyder att vi garanterar korrekta avtalsmässiga löner och att den anställde får alla de försäkringar samt avtalspension som ingår i avtalet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: Taxiförare
Webbplats:
Epostadress: jorgen@vellingetaxi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VELLINGE TAXI AKTIEBOLAG
FALSTERBOVÄGEN 61
23651  HÖLLVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en sprudlande glad 11-årig tjej i Vellinge

Söker du något extra och kan arbeta några dagar i veckan? 

Vi söker en personlig assistent till en glad tjej på 11 år med bland annat autismspektrumtillstånd. Hon bor hemma med sin familj och har assistans all vaken tid. Det finns fåglar och en hund i hemmet. Stort plus är om du gillar musik, gillar att bada, älskar att promenera och har ett visst hästintresse. Din roll som personlig assistent blir att hjälpa henne med det mesta i vardagen. 

Vi söker dig som:

*är glad och lekfull, tycker om att vara ute och hitta på saker,

*kan behålla lugnet i alla situationer,

*är stabil och trygg i dig själv,

*har förståelse för vad det innebär att ha ett arbete där andra människor är beroende av ens insats,

*kan vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam,

*kan arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande,

*är prestigelös och lösningsfokuserad.

Följande erfarenheter är mycket meriterande:

*Autism/utvecklingsstörning/epilepsi eller andra funktionsnedsättningar

*Arbete med barn

*Personlig assistans

Övriga krav:

*Icke rökare

*Körkort B och tillgång till bil

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Vi söker främst en personlig assistent som kan börja arbeta redan nu och tills vidare.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och innehållsrikt, samt utbildningar och handledning som även gör att du utvecklas som person i dina kunskaper och din förståelse. Om det blir aktuellt med anställning, kommer ett utdrag ur belastningsregistret (LSS) göras.

Välkommen med din ansökan!


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-09-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOnsdagar 13.15-17 (ev längre) och någon fredag. Deltid några dagar i veckanKollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=44
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
Hemlig
23593  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

Lokalvårdare

Higia städ och flytt AB är ett företag inom städ och flytt. Higia städ och flytt AB erbjuder kvalitet och personlig service till alla tjänster inom flytt, transport och städning . Vi har hela Skåne som arbetsplats. Vi jobbar alla dagar i veckan, dag eller kvällstid, vardagar som helg.

Vi utför städning hos privatpersoner och företag. Arbetet innebär hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning med mera. Du skall vara serviceinriktad, social och kunna hantera stress. Har du tidigare erfarenhet är det ett plus men inget krav. Det är ett plus om du har B-körkort men det är inget krav.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-08-21
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@higia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Higia Städ och Flytt AB
Terminalgatan 3
23539  VELLINGE 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal