Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:34

Lediga jobb i Vellinge kommun (1233), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd35 550
Täthet249,19Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area705,62Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land142,66Landareal (km²)
Sjö1,19Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav561,61Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vårdlänken söker driven fysioterapeut som är intresserad av äldreomsorg

Vi söker
Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som brinner för att arbeta med äldre. Uppdraget är på deltid. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till patient, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Att ge instruktioner till medarbetare på äldreboende är en naturlig del i ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha körkort.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en fysioterapeut/sjukgymnast på äldreboende såsom träning, hjälpmedelsutprovning och handleda personal.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 75% Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 1196
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1196&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Vellinge

Gör skillnad. Varje dag.

Om du vill jobba på en arbetsplats med fräscha lokaler, gott arbetsklimat och med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenheter, då ska du söka dig till oss!

Vellinge vårdcentral (VC) är en välfungerande vårdcentral som prioriterar hög kvalitet och service till våra patienter. Vårdcentralen ligger cirka 20 minuters bilväg söder om Malmö och har ungefär 12500 listade patienter. Vårdcentralens lokaler är fräscha med gratis parkering och nära till kollektivtrafik. Till vårdcentralen hör två äldreboenden och en familjecentral med BVC. Vi har även äldre-, diabetes- och astma/KOL-mottagning samt sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och dietist.

Vi är stolta över vår ”Vellingeanda” som för oss betyder att vi har ett mycket bra arbetsklimat med god sammanhållning och högt i tak. Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett nära samarbete med engagerad och kunnig personal i en trivsam miljö.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete. Vi arbetar i team där våra olika kompetenser används på bästa sätt och ger oss möjlighet att lära av varandra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är sådana som är normalt förekommande för en medicinsk sekreterare i primärvården. Du kommer huvudsakligen fokusera på journalhantering såsom att skriva ut diktat och hantera remisser. Du kommer även att sitta i vår reception och blir därmed den första person patienten möter vid sitt besök hos oss, vilket ställer krav på din servicekänsla. Flera andra administrativa ansvarsområden är också inkluderade vilket ger dig ett varierande och utvecklande arbete som helhet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) /400p (YH) alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetat i vårta system PMO, SOM och PASIS är det en fördel. Även tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, värdesätter ett gott samarbete med olika yrkeskategorier och självklart ger patienterna ett bra bemötande. Vidare har du ett starkt intresse för primärvård och vill gärna vara med och utveckla verksamheten. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: A740735
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83c0bea8-9fdc-4d6f-ae4a-9cf0a9cd37fd&publishCode=AMS&TK=563fdbd2-4c6c-4a68-b822-ba6df9d3ecc2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Vellinge

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Vellinge
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Vellinge. Lön 24 500 kr plus provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Vellinge
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Handledare

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetscentrum är en kommunal verksamhet inom Individ- och Familjeomsorgen som riktar sig till vuxna personer som bedöms vara i behov av stödinsatser och matchning för att närma sig den reguljära arbetsmarknaden genom arbetsträning, praktik och tidsbegränsad anställning.
Bedömning om behov av stödinsatser utförs av Etableringsenheten, Vuxenenheten, Biståndshandläggare LSS/SOL eller Arbetsförmedlingen. Målgruppen nyanlända har tillkommit det senaste året, där svårigheterna kan vara språk- och kulturbarriärer.

Arbetscentrum ska med start under 2018 ha ansvar för Extratjänster som tillsätts ute på kommunala arbetsplatser. Extratjänst är en arbetsmarknadspolitisk insats via Arbetsförmedlingen där matchning och uppföljning av arbetsplatserna sköts av Arbetscentrum tillsammans med Etableringsenheten. För att kunna erbjuda även individuell kvalitativ coachning för personerna behöver Arbetscentrum nu utökas med tillsättningen av en Handledare.

Personerna på Extratjänster anställs i sex månader, med möjlig förlängning upp till max 24 månader. Anställningens omfattning är 100 % och kan kombineras med studier.


ARBETSUPPGIFTER
Som handledare är det din uppgift att stötta personerna på Extratjänst att bli anställningsbar för den reguljära arbetsmarknaden, alternativt att andra vägar för självförsörjning hittas.
Coachningen kommer att ske individuellt och i grupp. Exempel på gruppaktiviteter kan vara besök på jobbmässor, studiebesök hos olika företag/organisationer samt CV-skrivning.

Som Handledare hos oss är det viktigt att du tillsammans med deltagarna skapar engagemang, delaktighet och arbetar för att nå gemensamma mål. Vi förväntar oss att du arbetar med hög grad av självständighet och har en god samarbetsförmåga. Arbetet innefattar samverkan med både interna och externa parter.

Du erbjuds ett arbete i en utvecklingsinriktad organisation med ambitiösa och engagerade medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har ett stort intresse för att arbeta med människor och en tilltro till individens egen förmåga att utveckla sina personliga resurser för att nå sina mål och leva ett självständigt liv. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har en stor social kapacitet.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 , upphör: 2019-01-31 12 månader. Möjlighet till förlängning kan finnas. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A743082
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=281cb849-5b57-4445-8bd8-653f7a0f6234&publishCode=AMS&TK=17482742-bea7-4c3c-9653-c1dd60e30c72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Omsorgsavdelningen
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Möbelsnickare - Finsnickare

Vi söker en medarbetare för finsnickeri.
Vi är ett familjeföretag som har funnits sedan 1948 i Hököpinge.

I vårt moderna snickeri tillverkar vi specialsnickerier enligt våra kunders önskemål.
Arbetet sker såväl inne som utomhus samt hos kund där vi levererar och monterar.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt under eget ansvar och som har rätta känslan för yrket och du ska ha ett brinnande intresse för finsnickeri.

Besök gärna vår hemsida för att få veta mer om oss som jobbar här och se exempel på våra arbeten www.holmstromssnickeri.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Inredningssnickare/Specialsnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@holmstromssnickeri.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Gustav Holmström Snickerifabrik

23592  VELLINGE 
Hemsida: www.holmstromssnickeri.se
  

Platsannons

Elevassistent till Vellinge kommuns grundsärskola

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Vellinge kommun har utsetts till Årets Skolkommun både år 2012, 2014, 2015 och 2016 och Ljungenskolan i Höllviken har med sina höga meritvärden varit med och bidragit till detta. Våra 570 elever, från förskoleklass och upp till årskurs 9, är studiemotiverade och har föräldrar som är positiva till utbildning. På skolan finns ca 100 personal som täcker alla verksamheter som finns på en grundskola med förskoleklass, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden av färska råvaror utefter säsong. Köket i skolrestaurangen är KRAV-certifierat med två KRAV-märken, vilket innebär att köket använder minst 50 % KRAV-märkta råvaror till matlagningen.

Ljungenskolan är Hjärt-skola, vilket betyder att vi har personal som är utbildade instruktörer i Hjärt- och Lungräddning och att samtliga elever och personal får årlig utbildning i HLR. Här kan du läsa mer: www.kris-hjarta.se. Vi har även en hjärtstartare på skolan.

Ljungenskolan är Qualiscertifierad via Q-steps kvalitetsgranskningsverktyg. Läs mer om vad det innebär via den här länken: http://www.q-steps.se/skola/.

Vi är godkända av Skolinspektionen.

ARBETSUPPGIFTER
Vellinge kommuns grundsärskola, med placering på Ljungenskolan i Höllviken, söker elevassistent till en 13 år gammal elev med medelsvår intellektuell funktionsnedsättning samt utmanande beteende.

Du kommer att arbeta med elevens omvårdnad och stöd under skoltid och ingår i ett lärteam.

Du behöver ha erfarenhet av arbete med elever med intellektuell funktionsnedsättning och/eller omvårdnadsbehov. Elevassistent- och/eller TAKK-utbildning är meriterande.

Du måste ha stor integritet, vara lyhörd, ha tålamod och vara flexibel. Du följer elevens dagsform. Du kommunicerar tydligt och rakt.

Vi vill att du är engagerad och sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med vårdnadshavare och samtliga yrkeskategorier som finns på en skola.

Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Elevassistent- och/eller TAKK-utbildning är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med barn med intellektuell funktionsnedsättning.

ÖVRIGT
Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Utdrag från Polisens belastningsregister lämnas innan anställning påbörjas.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 , upphör: 2018-06-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A743015
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a493dc36-6f88-41e4-80b2-e8b65a37a3bd&publishCode=AMS&TK=c876de83-b9ef-410b-9938-cac34cd4e8e0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Ljungens rektorsområde
Storvägen 2
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.vellinge.se/utbildning-barnomsorg/grundskola/grundskolor/ljugenskolan-subsajt/
  

Platsannons

Ljungenskolan söker ansvarig lärare för spetsengelska

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vellinge kommun har utsetts till Årets Skolkommun både år 2012 och år 2014 och Ljungenskolan i Höllviken har med sina höga meritvärden varit med och bidragit till detta. I SKLs öppna jämförelser 2015 (Sveriges kommuner och landsting) hamnade Vellinge kommun på första plats, även detta ett bevis på hög kvalitet. I de öppna jämförelserna mäts bland annat elevernas resultat i nationella prov och gymnasiebehörigheten till olika gymnasieprogram.

Våra 547 elever, från förskoleklass och upp till år 9, är studiemotiverade och har föräldrar som är positiva till utbildning. På skolan finns ca 100 personal som täcker verksamheterna grundskola, förskoleklass, fritidshem och kommunens grundsärskola.

Vår köksmästare med sitt team lagar all mat från grunden av färska råvaror utefter säsong. Köket är KRAV-certifierat med två KRAV-märken, vilket innebär att köket använder minst 50 % KRAV-märkta råvaror till matlagningen.

Ljungenskolan är Hjärtsäker skola, vilket betyder att vi har personal som är utbildade instruktörer i Hjärt- och Lungräddning (HLR) och att samtliga elever och personal får årlig utbildning i HLR. Här kan du läsa mer: www.kris-hjarta.se. Vi har även en hjärtstartare på skolan.

Ljungenskolan är Qualiscertifierad via Q-steps kvalitetsgranskningsverktyg. Läs mer om vad det innebär via den här länken: http://www.q-steps.se/skola/.

Skolinspektionen har avslutat sin inspektion av Ljungenskolan då de inte hade något att anmärka.


ARBETSUPPGIFTER
Ljungenskolan har Skolverkets tillstånd att bedriva spetsutbildning i engelska. Eleverna gör antagningsprov på våren i år 6 och läser sedan högstadiets engelska på två år och får sitt slutbetyg i engelska i år 8. I år 9 läser de engelska på gymnasienivå. Vi samarbetar med Sundsgymnasiet i Vellinge och Borgarskolan i Malmö.

Förutom att du är legitimerad att undervisa i engelska upp till gymnasienivå ser vi gärna att du även har behörighet i matematik.

Du blir ansvarig för undervisningen i spetsengelska men ingår även i ett lärteam och är mentor.

På Ljungenskolan arbetar vi med ämneslärarsystem redan från årskurs 1. Bland de yngre eleverna arbetar vi med ASL (Att skriva sig till läsning).

Vi har en tydlig förväntan på dig att du har ett formativt förhållningssätt då en del av vår kompetensutveckling under tre år är inriktad mot Bedömning för Lärande, BFL, Dylan Wiliam.

Vi förväntar oss också att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Proactive Solution).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan förväntar vi oss att du har en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor!


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i engelska plus ytterligare ett ämne, gärna matematik.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så ansök gärna snarast möjligt.

Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

OBS! Sök tjänsten via länken!

Vi undanber oss i nuläget alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-19 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A742815
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5008057c-8925-4aa5-90ce-d7ecd0635849&publishCode=AMS&TK=afbd8b4a-668f-429c-896f-5e2fdc0f1386
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Ljungens rektorsområde
Storvägen 2
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.vellinge.se/utbildning-barnomsorg/grundskola/grundskolor/ljugenskolan-subsajt/
  
Platsannons

Sjuksköterska/Diabetessköterska till VC Vellinge

Gör skillnad. Varje dag.

Om du vill jobba på en arbetsplats med fräscha lokaler, gott arbetsklimat och med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenheter, då ska du söka dig till oss!

Vellinge vårdcentral (VC) är en välfungerande vårdcentral som prioriterar hög kvalitet och service till våra patienter. Vårdcentralen ligger cirka 20 minuters bilväg söder om Malmö och har ungefär 12500 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder gratis parkering och har nära till kollektivtrafik. Till vårdcentralen hör två äldreboenden och en familjecentral med barnavårdscentral (BVC). Vi har även äldre-, diabetes- och astma/KOL-mottagning samt sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator, alkoholkurator och dietist.

Vi är stolta över vår ”Vellingeanda” som för oss betyder att vi har ett mycket bra arbetsklimat med god sammanhållning och högt i tak. Som sjuksköterska hos oss har du ett nära samarbete med engagerad och kunnig personal i en trivsam miljö.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska/diabetessköterska hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete som bland annat består av mottagningsarbete, provtagning, triagering och rådgivning i telefon. Vi arbetar i team där våra olika kompetenser används på bästa sätt och ger oss möjlighet att lära av varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med specialistutbildning inom diabetes. Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska, arbetat inom primärvården och/eller har kunskap av journalsystemet PMO. Då resor i tjänsten kan förekomma ser vi det som ett plus om du har B-körkort.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, värdesätter ett gott samarbete med olika yrkeskategorier och som självklart ger patienterna ett bra bemötande. Vidare har du ett starkt intresse för primärvård och vill gärna vara med och utveckla verksamheten. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag mellan klockan 08:00-17:00 Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: A726812
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a502253c-a972-453b-a720-ddedce430dbd&publishCode=AMS&TK=e655853e-75e0-46c9-990f-7467d1f91fea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Vellinge, idrott. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-3h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Betongarbetare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en medarbetare till vår kunds efterbearbetning i Vellingetrakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att efterbearbeta ytor på betongelement och liknande.
I arbetet ingår ritningsläsning. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga så du bör ha en god fysik.

Din bakgrund
För att vara intressant för tjänsten bör du ha erfarenhet från bygg- och/eller anläggningsbranschen eller liknande.
Du kanske är målare eller golvläggare och har bra känsla för bredspackling.
Erfarenhet av arbete med betong samt traverskort är meriterande,
Som person är du ambitiös, noggrann, fysiskt stark och inte rädd för att hugga i eller för att jobba i ett högt tempo.

Ansök snarast då urval sker löpande!

Anställningen börjar med en visstidsanställning, med stora chanser till övergång i tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 3594
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3594/&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Vellinge

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Vellinge.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Vellinge
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Sjuksköterska som vill göra skillnad på Eskilsgården i Vellinge

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Humana har förmånen att driva Eskilsgården i Vellinge på uppdrag av Vellinge kommun. Eskilsgården är beläget i Vellinges tätort och ligger i ett mysigt bostadskvarter omgivet av hyreshus och villor. Det finns 38 stycken lägenheter, varar 12 stycken lägenheter för personer med demenssjukdom. På Eskilsgården erbjuds anpassade aktiviteter som planeras av aktivitetsansvarig och personal tillsammans med våra kunder. Det finns något för alla.

Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt. Vi anpassar omsorgen för kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av. Nu söker vi en ytterligare sjuksköterska till vårt äldreboende.

Vad rollen innebär

I arbetet som sjuksköterska leder du tillsammans med vår nuvarande sjuksköterska det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra boende. Ni arbetar även tätt med verksamhetschefen i boendets utveckling framåt. Du ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till våra undersköterskor och att handleda och utbilda dem i HSL relaterade frågor. Arbetet som sjuksköterska på Eskilsgården är både en viktig och ansvarsfull roll. Du har möjlighet att påverka och utveckla HSL-organisationen hos oss och det krävs ett driv, engagemang, nyfikenhet och en förmåga att arbeta självständigt. Vi har ett bra lednings system samt kommunens riktlinjer som är vägledande i vårt dagliga arbete. Vi dokumenterar i kommunens dokumentations system ProCapita och det krävs en grundläggande kunskap i datoranvändning och vi ser gärna att du har erfarenhet från ProCapita.  

Vi söker

Vi ser gärna att du har arbetat några år som sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Viktigast är dock att du har ett engagemang att arbeta med äldre. Vi vill att alla våra medarbetare arbetar efter och delar vår vision alla människor har rätt till ett bra liv.

Vi på Humana ser fram emot att höra mer ifrån dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Därför erbjuder vi ett delegerat ansvar där du som medarbetare har möjlighet att både utveckla och utvecklas.

Om tjänsten:

Varaktighet: tillsvidare, vi tillämpar provanställning

Tjänstgöringsgrad: 100 % 

Tillträde: snarast

Med fördel körkort B, men ej krav.

Lön: Individuell lönesättning


Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

Humana har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

All annonsförsäljning undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Sok-jobb-aldreomsorg-och-LSS/?rmpage=job&rmjob=358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Omsorg AB
Norrevångsgatan 51-53
23536  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

Personlig assistent Skanör

Att följa och ta hand om en förståndshandikappad kille i rullstol.
Göra hans liv meningsfullt.
Stor omvårdnad.
Du måste ha erfarenhet.

Som assistent till en förståndshandikappad kille i Skanör med stort omvårdnadsbehov ser vi dig som undersköterska eller med en längre vårderfarenhet. Man är självgående och det krävs ett stort ansvar för att vår kund ska ha en bra livskvalitet. Du måste vara lyhörd, noga och glad. Vara rökfri och ta arbetet på 100 procent allvar. Din närvaro är viktig för att hela gruppen ska fungera. Du måste behärska det svenska språket.

Den är i Skanör!
En fin och härligt miljö där assistansgruppen tar ett stort ansvar för att upprätthålla en hög standard för att alla ska trivas.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: Assistans Arken AB
Webbplats:
Epostadress: jennie@assistansarken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS ARKEN AB
Vellingebacken 32-20
23591  Vellinge Sverige
Hemsida: http://WWW.ASSISTANSARKEN.SE
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, allmän läxhjälp och studieteknik åk 6, Höllviken

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 6 grundskolan
Ämne: Allmän läxhjälp och studieteknik
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26760
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RN26760
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Världens bästa barnvakt sökes till ettåring i Höllviken. 5 tim/v.

Som barnvakt på Stor & Liten jobbar du hemma hos dina familjer och ser till att barnen har det bra. Ett arbetspass kan vara mycket omväxlande men de vanligaste arbetsuppgifterna är:

* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Gå till lekplatsen
* Läsa böcker / leka / aktivera barnen
* Byta blöjor
* Läsa saga / natta

Denna annons gäller arbete hos en familj med ett barn, 1,5 år. De behöver hjälp cirka 1 vardag per vecka mellan 15:30 - 20:30. Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Perfekt som extrajobb
Att jobba som barnvakt passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning, exempelvis studier, och vill dryga ut kassan. Våra barnvakter tjänar upp till 10.000 kr per månad.

Hur mycket jobbar man?
Du som barnvakt kan styra din arbetstid och vilka typer av uppdrag du vill tacka ja till. Du kan välja mellan enbart enstaka uppdrag eller fasta familjer som du jobbar hos varje vecka.

För att passa som barnvakt ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på Stor & Liten. Du ska ha erfarenhet av barnpassning tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav. Vi söker kandidater i åldrarna 17-100 år. Stor & Liten erbjuder familjer pigga och glada barnvakter som gör barnens vardag till en rolig och varm upplevelse.

Kom och var med vårt team! Förutom ett givande extrajobb och en fin merit för livet får du även:

• Barn-HLR
• Egen profil med en videopresentation
• Försäkring

Stor & Liten Barnpassning/Friendly Faces AB är ett företag som matchar trevliga och pigga barnvakter till privatfamiljer i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Cirka 5 tim/vecka enligt överenskommelse. Stora chanser till mer jobb om så önskas.Lönen är 120 kr per timme och på kvällar (22-06) samt helger får du 20 kr extra per timme i OB-tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: SL26
Webbplats: https://www.storliten.se/ansokan/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stor & Liten Barnpassning
Box 4243
20313  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.storliten.se
  

Platsannons

Butikssäljare (erfaren) - Sommarboden Höllviken

ÄR DU ERFAREN BUTIKSSÄLJARE?

Sommarboden (sedan 1929) ligger i hjärtat av Höllviken och är den kompletta butiken för utemöbler, inredning, leksaker, grillar och badkläder. Butiken är öppen året runt och bedriver också e-handel.

Vi förstärker organisationen och behöver bli fler som ser till att kundernas upplevelse här blir positiv, inspirerande och att vi har hög service hela vägen. Därför välkomnar dig som är erfaren Butikssäljare.

I denna roll arbetar du brett med flera varugrupper och är orädd för att greppa en bredd.
Du har redan arbetat i butik eller säljfunktion och vet vad som förväntas i dagliga arbetet i en butik och du ser självständigt butikens och kundens behov.
Vidare vet du vad god service handlar om och är tydlig i ditt arbetssätt att kunden är i högsta fokus i alla lägen och du vet vad som gäller när det kommer till att serva bra.

Vidare är du datorvan och navigerar obehindrat i system och kan t ex självständigt söka din information och lär dig lätt. Vi ser att du har minst 5 års vana som säljare helst från branschen men är drivet och säljtekniken rätt kan du lära dig nya produkter.
Du förväntas vara förberedd att sätta dig väl in vårt sortiment. Arbetet blir stundtals i högt tempo och det hanterar du väl med ett inre lugn. Det är därför viktigt att du utstrålar god energi och arbetar fysiskt obehindrat. Arbete förekommer veckans alla dagar och minst varannan helg.
På grund av säsongsvariationer är det större behov av din insats högsäsong och du är då beredd att arbeta när stunden kräver det.

Ansök med personligt brev där du beskriver vad du tror gör JUST DIG rätt för tjänsten på SOMMARBODEN samt CV via denna tjänst (youcruit).
Omgående tillträde. 80-100 %.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/9PaIUp
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sommarboden AB
Falsterbovägen 76
23651  Höllviken Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Möbelsnickare - Finsnickare

Vi söker en medarbetare för finsnickeri.
Vi är ett familjeföretag som har funnits sedan 1948 i Hököpinge.

I vårt moderna snickeri tillverkar vi specialsnickerier enligt våra kunders önskemål.
Arbetet sker såväl inne som utomhus samt hos kund där vi levererar och monterar.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt under eget ansvar och som har rätta känslan för yrket och du ska ha ett brinnande intresse för finsnickeri.

Besök gärna vår hemsida för att få veta mer om oss som jobbar här och se exempel på våra arbeten www.holmstromssnickeri.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Inredningssnickare/Specialsnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@holmstromssnickeri.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Gustav Holmström Snickerifabrik

23592  VELLINGE 
Hemsida: www.holmstromssnickeri.se
  
Platsannons

Redovisningsansvarig med controllerintresse

Poolia söker för rekrytering till Daleken AB en Redovisningsansvarig med controllerintresse. Tjänsten är placerad i Skanör och kan anpassas till 80–100% beroende på dina önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du arbeta i en framgångsrik och utvecklingsorienterad koncern inriktad mot hotell- och restaurang? Söker du en tjänst där du kommer jobba verksamhetsnära och vara delaktig i utvecklingen av koncernen? Vill du arbeta i en koncern som är långsiktig och som har finansiellt starka ägare? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i en väletablerad koncern.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom ekonomiområdet kommer att bli:
• löpande bokföring
• kund- och leverantörsreskontra
• moms- och skatteredovisning
• löneadministration
• avstämning av balanskonton, reskontror, lager, kassasystem och koncernmellanhavanden
• upprättande av månadsrapporter och årsbokslut
• kontakt med revisorer och banker
• utveckling av processer och rutiner

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom controllerområdet kommer att bli:
• analys och uppföljning av resultat och balansräkning
• utveckling av nyckeltal
• rapportering
• budgetering och prognoser

Du rapporterar till VD i Daleken AB och jobbar nära ekonomichefen i ägarkoncernen.


Utbildning/erfarenhet
Du är civilekonom, YH-/KY-ekonom eller har motsvarande kunskap.

Vi tror att du idag arbetar som redovisningsansvarig, ekonomiansvarig, revisor, redovisnings-konsult, financial controller eller i annan relevant roll. Du har troligen minst 3–5 års relevant erfarenhet inklusive upprättande av månads- och årsbokslut. Du är van vid att självständigt ta fram bokslut, rapporter och analyser etc.


Du har ett allmänt intresse för affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Har du tidigare arbetat med Fortnox och/eller Visma är det en fördel.

Tidigare erfarenhet av och intresse för utveckling av processer och rutiner är meriterande. Vi ser det också som mycket värdefullt om du vill fungera som en aktiv partner mot ledningen i ekonomiska frågor och gällande verksamhetsstyrning.

Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Som person tror vi att du har följande egenskaper:

• självgående och ansvarstagande
• analytisk och strukturerad
• initiativtagande och god samarbetsförmåga
• noggrann med bra siffersinne
• prestigelös och serviceinriktad

Vi tror att du värdesätter och ser fördelarna med att jobba på det ”lilla kontoret”.
Daleken AB
Arbeta på Skånes/Sveriges Rivera
Man måste hålla med Linné: Näset med sina pittoreska tvillingstäder Skanör med Falsterbo är en fantastisk upplevelse för såväl själen och sinnet, när som på året. Här är havet nära, stränderna oändliga, bebyggelsen låg och himlen hög. Här, på den härligaste platsen på jorden, väntar dig fyra personliga, familjeägda hotell. Små till antalet rum men stora när det gäller engagemang och gästfrihet. Verksamheten innefattar mycket goda konferensmöjligheter, weekendpaket och restaurangbesök endast 3 mil söder om Malmö och 45 minuter från Köpenhamn storstad. Vår lilla koncern är väletablerad på orten och vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter för att förstärka och gynna besöksnäringen i Sydväst.

Koncernen omsätter ca 55 Mkr och har ca 50 medarbetare.

Läs mer på http://skanorfalsterbo.com/
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Redovisningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 48825
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/skanor/redovisningsansvarig-med-controllerintresse/48825
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Malmö AB
Gustav Adolfs Torg 12
21139  Malmö Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  

Platsannons

Aktivitetsledare LSS daglig verksamhet

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!


ARBETSUPPGIFTER
Den dagliga verksamheten arbetar med temadagar såsom rörelse, sinnesstimulerande aktiviteter, utflykter, kommunikation, kök och musik. Som aktivitetsledare ansvarar du för planering och genomförande av aktiviteten samt att stödja individen att bli så delaktig och självständig som möjligt. Du kommer att arbeta med personer som har ett stort omvårdnadsbehov.

KVALIFIKATIONER
Du har förmåga att arbeta med ett salutogent förhållningssätt där individens styrkor och resurser tas tillvara. Du är lugn, initiativrik, kreativ och ansvarstagande. Du har god förmåga att skapa trygga relationer, har lätt att möta nya människor och har en glad och positiv inställning. Du har vana att arbeta strukturerat och det är en fördel om du har utbildning inom TEACCH och TAKK. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge en god planering och struktur för att möjliggöra delaktighet och självständighet för deltagarna. Du behöver vara lyhörd och flexibel då du arbetar både gentemot individer och grupp. Du ska ha en god förmåga att ta egna beslut, samarbeta och är nyfiken på utveckling. B-körkort är ett krav. Du dokumenterar enligt gällande lagstiftning i verksamhetssystemet LifeCare.
Du har lämplig utbildning inom området exempelvis undersköterska. Du har vana att arbeta pedagogiskt utifrån TEACCH och TAKK. Erfarenhet av att arbeta med målgruppen inom LSS är ett krav. Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete t ex personlig omvårdnad och sondmatning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 87,5 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 Tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2019-01-11 Vikariat pga tjänstledighet. Möjlighet till förlängning finns.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A735230
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5944f349-e2ea-48d4-9313-59ea347b03ee&publishCode=AMS&TK=0bf7af75-4eb2-4447-95a2-61c214260687
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, LSS o Socialpsykiatri
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Malmö/Falsterbo

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en ung levnadsglad 29-årig kvinna. Kvinnan bor för närvarande i Falsterbo men har en lägenhet i Malmö dit hon ska flytta inom en snar framtid. Tjänsten är på 40h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid men det kommer även förekomma kvällar och helger.

Det är en aktiv kvinna som gillar att hitta på mycket så som att gå på konserter, åka på utomlandsresor, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.

Vi söker dig som är flexibel, vågar ta i, har nära till humor, är trygg och ansvarfull samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 80-100% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/827/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Fabriksgatan 3 A
22236  Lund Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Säljare åt Svenska Alarm

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag.
www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss

På Svenska Alarm jobbar vi nära kunden i alla processer. Du som säljare har till arbetsuppgift att representera ett av de största larmbolagen på marknaden. Vi förser dig med all utbildning och allt material du kommer behöva för att hjälpa våra kunder till ett enkelt och snabbt larmbyte.
Vi jobbar med face2face försäljning då vi tycker det är trevligare att dricka kaffe med kunden än att jaga de på telefon. 

Vi söker dig
- som vill jobba med människor i ett spännande möte. 
- som ser lösningar istället för problem. 
- som inte är en morgonmänniska och fungerar bäst på eftermiddagen. 

Vi ger dig
- en utmanande arbetsmiljö. 
- säljutbildning med allt från första kontakt med kund till hur man använder sitt kroppsspråk på bästa sätt.
- goda karriärmöjligheter. 

Tjänsten är en heltidstjänst förlagd måndag till fredag 14-21. Du kommer att utgå från kontoret i Malmö och tillsammans med ditt team genomföra kundbesök runt om i Skåne.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast + rörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18356-svenska-alarm-vellinge-saljare-t-svenska-alarm/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Alarm
Box 21049
20021  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.svenskaalarm.se/info/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Man boendes i Vellinge söker personlig assistent

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker nu en assistent till en trevlig man boendes i Vellinge. Vår kund är rullstolsburen och behöver hjälp med allt i sin vardag samt allt som är nära honom som till exempel hygien och matlagning m.m. Mannen gillar det som gör livet gott och är gärna ute och ser sig omkring. Mannen är kulturellt och historiskt intresserad.

Du som söker tjänsten behöver vara ansvarsfull, lyhörd och ha tålamod. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba inom assistans/vård är önskvärt.

Körkort är ett krav.

Tjänstgöringsgraden är ca 75% samt arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar så du skall kunna arbeta varierande arbetstider natten är det jour mellan 01-08.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94877
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Sjkusköterska till Postiljonen i Höllviken

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
På uppdrag av Vellinge kommun driver Förenade Care Postiljonen. Postiljonen är ett vård och omsogsboende som ligger centralt i Höllviken med 24 platser fördelade på två enheter varav en av dessa är boende för personer med demens sjukdom. Personalteamet på enheten består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och Leva Livet-inspiratör.
 
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är multisite certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
 
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska och ha sedvanliga arbetsuppgifter för denna funktion. Du medverkar även i verksamhetens ledningsgrupp.
 
KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens, somatisk eller geriatrisk vård.
Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgår från att alla vill och kan ta ansvar. Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel och ha god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre. Du ser möjligheter i stället för hinder och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande arbete. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Du har de boendes bästa i fokus.
 
I tjänsten ingår även kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschef och biträdande verksamhetschef kommit överens om på verksamheten. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetsledningssystemet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.
 
KRAV
Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Detta är dock inget krav.
                    
ARBETSTID/VARAKTIGHET
80-100 %.
Provanställning tillämpas. Schema dagtid måndag till fredag med arbetstid mellan kl: 07.30-16.30.
 
LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
 
TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.
 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2018-01-15 Ansökningar behandlas löpande.
 
ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.
 
KONTAKTPERSON
Ymer Ilirzon verksamhetschef, tel 040-425460
Charlotta Bengtsson sjuksköterska, tel 040-425488
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2023
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Videholms allé 3
23631  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Undersköterska till Omtankens Hus i Höllviken

Förenade Care har på uppdrag av Vellinge kommun fått förtroendet att driva det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter. Vi kommer även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.
Under våren 2018 startar en successiv inflyttning av boende från bl.a. Kronodalsgården som Förenade Care redan i dag driver på uppdrag av Vellinge kommun.

Dina medarbetare kommer att vara: verksamhetschef, sjuksköterskor, Silviasystrar, äldrepedagog, omvårdnadspersonal, lokalvårdare och vaktmästare.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus.
I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Regionchef Eva Hermansson
E-post: evahe@forenadecare.com
Mobil: 0733-150 117

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2022
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kungstorpsgränden 1
23632  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Silviasyster till Omtankens Hus i Höllviken

Förenade Care har på uppdrag av Vellinge kommun fått förtroendet att driva det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter. Vi kommer även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.
Under våren 2018 startar en successiv inflyttning av boende från bl.a. Kronodalsgården som Förenade Care redan i dag driver på uppdrag av Vellinge kommun.

Dina medarbetare kommer att vara: verksamhetschef, sjuksköterskor, äldrepedagog, omvårdnads-personal, lokalvårdare och vaktmästare.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som Silviasyster kommer du att leda utbildning och handledning inom demensgruppen samt för övrig personal.
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus.
I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Kvalifikationer
Utbildad Silviasyster eller likvärdig utbildning med arbetslivserfarenhet från demensvård, både med omvårdnad och handledning.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 75 %.
Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Regionchef Eva Hermansson
E-post: evahe@forenadecare.com
Mobil: 0733-150 117

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2021
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kungstorpsgränden 1
23632  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Sjuksköterska till Omtankens Hus i Höllviken

Förenade Care har på uppdrag av Vellinge kommun fått förtroendet att driva det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter. Vi kommer även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.
Under våren 2018 startar en successiv inflyttning av boende från bl.a. Kronodalsgården som Förenade Care redan i dag driver på uppdrag av Vellinge kommun.

Dina medarbetare kommer att vara: verksamhetschef, sjuksköterskor, Silviasystrar, äldrepedagog, omvårdnadspersonal, lokalvårdare och vaktmästare.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnads-arbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.
I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.
Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Regionchef Eva Hermansson
E-post: evahe@forenadecare.com
Mobil: 0733-150 117

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2019
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kungstorpsgränden 1
23632  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  
Platsannons

Undersköterska

Sedvanliga undersköterskeuppgifter.
Ansvara för den boendes vård och omsorg, samt stödja den boende i det vardagliga livet.
Du kommer att arbeta aktivt med genomförandeplaner, kontaktmannaskap och dokumentation.
Samverka med våra sjuksköterskor, övrig personal och närstående.
För att lyckas i din roll önskar vi att du är lyhörd ansvarstagande och flexibel.
Erfarenhet av korttidsvård, äldreomsorg och demens är meriterande.


KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad undersköterska, och vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av demensvård eller korttidsvård. Gärna Silviaundersköterska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall vara en god lagspelare med en positiv inställning och tycka om utmaningar. Viktigt med att ha en vision om att ge våra gäster det goda livet och ett gott och varmt bemötande. Du är en god arbetskollega. Mat, miljö och genomförandeplaner för våra gäster har ett stort fokus. Besök oss gärna på vår hemsida. www.norlandiacare.se
Intervjuer kommer att ske fortlöpande, du är varmt välkommen med din ansökan.


Norlandia AB har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor) Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm. Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt aktiv meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre. Norlandia har fått förtroende av Vellinge kommun att driva St Knut/ Aspen äldreboende i Falsterbo. Vi har i dag 99 lägenheter fördelat på nio avdelningar med olika inriktningar, såsom demens, somatik och korttidsvård.
St Knut/Aspen ligger i Falsterbo i ett härligt naturskönt område nära till strand och natur. Hela Falsterbonäset omges av 40 km långa sandstränder och rankas som en av landets främsta badorter.
Vi arbetar utifrån vårt hotellkoncept, Ett Gott Liv Varje Dag, med allt vad det innebär av god omvårdnad, professionellt bemötande, god mat och en önskan att överträffa våra gästers förväntningar.
Här finns goda bussförbindelse med Malmö och Trelleborg.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Norlandia har rökfri arbetstid. 60%-80%Månadslön Friskvårdsersättning All annonsförsäljning undanbedes
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: undersköterska
Webbplats:
Epostadress: stknut.teamledare@norlandia.com
Övrigt: All annonsförsäljning undanbedes
Arbetsplats: 
Adress: SANKT KNUT OCH ASPEN
LJUNGSTYCKEVÄGEN 4
23941  Falsterbo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till thairestaurang

Du kommer vara en av de som står för matlagningen av våra thailändska rätter. Du kommer även vara delaktig i beställningar samt förberedelser och andra arbetsuppgifter som förekommer i det asiatiska köket.
Eftersom vi har två restauranger, en i Höllviken och en i Skanör så kan du bli placerad på båda utifrån behov. Kvällsarbete och helgarbete förekommer.

Du ska ha erfarenhet inom det thailändska köket och vara smaksäker. Om du kan prata thailändska är det meriterande då en stor del av personalen talar thai. Det krävs också att du är stresstålig och lätt att samarbeta med.

Thaiviken är en restaurang med inriktning på det thailändska köket. Vi har både kvällsservering och avhämtning. I Skanör ligger en filial som heter Curry NamNam och där är inriktningen både thai och indiskt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Thaiviken
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Näsets Rest & Bar 2009 AB
Falsterbovägen 72
23631  HÖLLVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.thaiviken.se
  

Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till kommunal hemsjukvård

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!ARBETSUPPGIFTER
Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med vårdtagaren i centrum. Vårt arbete genomsyras av ett salutogent förhållningssätt där meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet är centrala nyckelord. Sjuksköterskans uppgifter är att: Ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå. Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa. Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita, enligt gällande lagar och föreskrifter. Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser. Samverka och kommunicera med interna och externa aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu distriktssköterska/leg. sjuksköterska med erfarenhet inom den kommunala sjukvården. Det är en merit om du har specialistutbildning inom geriatrik alternativt är utbildad distriktssköterska. Även förskrivningsrätt av inkontinenshjälpmedel är meriterande. Vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska. Vi tror att du är självständig och engagerad, har god samarbetsförmåga, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa kollegor. Vellinge kommun strävar efter en rökfri arbetsmiljö och rökning är därför inte tillåten under arbetstid. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska med erfarenhet av kommunal sjukvård. B-körkort Erfarenhet krävs

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% enligt schema, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Schema. Schema med helgtjänstgöring. 38,25 timmar/vecka. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-19 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738931
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=95fad28e-0dcb-4118-a636-04a3c8e6fbda&publishCode=AMS&TK=a15ddb60-ac17-494d-bc6b-d75ff5481fb2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Hälso- o Sjukvårdsenheten
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare sökes!

Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning i Vellinge en svetsare!

Arbetet kommer innebära svetsning i metoderna Mig och Tig. Materialet du kommer arbeta i är rostfria detaljer och rör i tjocklekarna 2-14 mm.
Arbetet är förlagt på dagtid med start omgående.

Du kommer vara anställd via Ikett de första sex månaderna, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.

Vi ser att du som söker bor i närområdet.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av svetsning i ovanstående metoder och innehar/eller har haft svetslicens i Mig och Tig. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och viktigt är att du som söker har intresse och engagemang av att bidra till verksamheten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 6069
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6069
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Församlingspedagog

Höllviken ligger i natursköna Vellinge kommun, ett stenkast från Malmö.
Svenska kyrkan i Höllviken är aktiv och utvecklande, vilket gör det till en positiv arbetsplats.

Vi söker dig som är församlingspedagog, pedagog, rytmikpedagog alternativt musiker med likvärdig utbildning. Tjänsten har främst inriktning på barn och familj. Bl.a. ingår babyrytmik, "Salig röra", (öppen förskola), konfirmander, skolkontakter, gudstjänster och visst administrativt arbete.

Vi tror att du är positiv, kreativ och har lätt för att arbeta i team på ett strukturerat sätt. Tjänsten kräver medlemskap i Svenska kyrkan och att du delar dess tro och värderingar.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Församlingspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är tänkt att börja omgående och är ett graviditetsvikariat med eventuell förlängning.Kollektivavtal finns, individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan senast 2018-01-03 med meritförteckning, önskemål om tjänstgöringsgrad och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt "Församlingspedagog" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller via vanlig post
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling
Kyrkvägen 7
23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  

Platsannons

Kock till förskola

Arkens förskola ligger i Kyrkans hus, Höllviken och har Svenska kyrkan i Höllviken som huvudman. Förskolan har ca 30 platser fördelade på två åldersuppdelade avdelningar.
Förskolan har en kristen profil och som anställd på Arken ska du vara medlem i Svenska kyrkan samt dela Svenska kyrkans värderingar.

Vi söker en utbildad kock som vill arbeta på vår förskola. Tjänsten består i att arbeta som kock cirka 60 % och resterande som resurs i barngrupp.
Som kock ska du planera och tillaga luncher och mellanmål för 30 barn och sex personal, samt göra inköp till övriga måltider. Du ansvarar för ditt kök, för uppföljning och dokumentation gentemot miljöförvaltningen. I tjänsten ingår även att laga mat till församlingsverksamheten, som kyrklunch cirka en gång i månaden, sopplunch etc. Som resurs i barngrupp arbetar du som barnskötare med verksamhetens olika moment. Vi arbetar måltidspedagogiskt på förskolan, samt har ett stort fokus på bra råvaror, som ekologiskt och säsongsanpassat. Som kock hos oss får du arbeta med engagerad personal och ledning, nyfikna barn och delaktiga föräldrar, samt samarbeta med församlingens övriga personal.
Arken är en konfessionell förskola, vilket innebär att vi har en kristen profil med stort fokus på värdegrundsarbete och att förmedla en kristen tradition. Medlemskap i Svenska kyrkan krävs för anställning.
Personal i Höllvikens församling har friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vi har kontinuerligt fortbildning.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetsplatsträffar är på kvällstid var tredje vecka och viss helgtjänstgöring krävs, då vi deltar i gudstjänster och mässor för stora och små.Individuell lönesättning tillämpas enligt Svenska kyrkans kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan senast 2018-01-03 med meritförteckning och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt: "Kock" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller via vanlig post.
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling
Kyrkvägen 7
23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  

Platsannons

Mötesbokare/ Säljkonsult med eget ansvar/ Arbeta hemifrån

Vill du kunna ha möjlighet att arbeta hemifrån och slippa långa restider till och från arbetet?
Vill du arbeta på ett innovativt och drivande företag?
Vill du ha eget ansvar och arbeta med olika projekt?
Bor du utomlands och är svensk och vill arbeta jämte mot svenska kunder?
Sök då till Elite Salesforce AB.
Nu söker vi erfarna och resultatinriktade mötesbokare som klarar av att arbeta hemifrån och ser de som en möjlighet.
Du ansvarar och bygger aktivt upp en god relation till företagets kunder och uppfyller våra kunders krav och önskemål gällande mötesbokning.
Hos Elite Salesforce är alla säljare ansvariga för sina kunder och ger därigenom ett mervärde med sitt engagemang, kompetens och direktinformation till kund.
Du får tillgång till vårt webbaserade ringsystem, utbildning inom sälj samt utbildning innan varje nytt uppdrag.
Tidigare erfarenhet av mötesbokning/försäljning över telefon är ett måste då de som varit med länge vet att de är ett hårt klimat ute i säljvärlden, men visar DU goda resultat blir också uppskattad genom olika förmåner samt utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är varierande då man som säljare konstant får lära sig nytt kring olika branscher samt ha direktkontakt med våra kunder.
Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden.


Vi riktar oss till ER som har några års erfarenhet som mötesbokare/säljare över telefon, de vill säga ni som kan boka in kundmöten där Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden och har drivet samt vet om vikten att ta hand om kundens varumärke men som tack vare den erfarenheten kan arbeta var som helst och ser detta som ett privilegium.
Du tycker om att lära dig nya branscher och är en positiv person med ett inre driv som tar dig framåt till de mål som företagets kunder har gett dig direktiv att leverera.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har dator och telefon, eftersom att de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning.
-Ansvarsfull
-Uthållig
-Driven
-Mötesbokning/ Säljerfarenhet över telefon
-Vet att grunden till att bli en riktigt bra säljare är först och främst är att behärska försäljning/mötesbokning via telefon
-Resultatinriktad
-Lojal, samt sätter kunden i första hand
-IT-vana, vi ser gärna att du har god IT kunskap
-Vi söker även dig som har en bakgrund inom ekonomi


Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa. Vi vill ha er som vet vad sälj är men vi ser inte ned på er förmåga utan vi förvaltar den, säljare är något som alla bolag behöver och skall därmed uppskattas. Elite Salesforce är ett säljföretag med kärnverksamhet inom mötesbokning samt seminarier inriktade gentemot b2b. Elite Salesforce arbetar med varierande branscher med fokus på att leverera kvalitativa möten. Vi har säljare med erfarenhet inom mötesbokning samt fält sälj och besitter mångårig kunskap, samt ansvarskänslan att kunna arbeta hemifrån. Du tilldelas olika projekt där du blir ansvarig över dina egna kunder. Du vet att fokus ligger i att vi är kundens ansikte utåt samt följer kundens önskemål. Du har arbetat upp goda resultat sen tidigare och kan nu axla ett mer eget ansvar men ändå prestera samt viljan att utvecklas ännu mer.
Är du redo att ta nästa steg?
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid-Anställningen är en tjänst på 60-80% -Mer eget ansvar -Kontinuerlig coachning -Utvecklingsmöjligheter -Varierande uppdrag -Förmåner efter 6 månaders provanställning -Rörlig lön -Goda förtjänstmöjligheter i kombination med korta arbetsdagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-12
Referens: Mötesbokare
Webbplats:
Epostadress: johanna@elitesalesforce.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elite Salesforce AB
Ola Hanssonsgatan 1
11252  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.elitesalesforce.se
  
Platsannons

Elektriker sökes i Malmö med omnejd

Om företaget
VMP-Group i Malmö söker nu efter duktiga och drivna elektriker i området. Vi samarbetar med både större entreprenadfirmor och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker.

VMP Group är medlemmar i EIO och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda.
Dina arbetsuppgifter
Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vi jobbar mycket personligt med våra elektriker för att vi ska ta tillvara på den stora kompetens som våra medarbetare redan sitter på och även ge möjlighet till att utvecklas. Mer konkret kan arbetsuppgifterna vara allting från installation, service, driftunderhåll med mera. Du förväntas kunna jobba både självständigt och i grupp beroende på situation.

Din profil
För att du ska trivas och passa in bra i vårt team är det viktigt att du är öppen för nya utmaningar då arbetsuppgifterna kan variera mycket. Vidare så värdesätter vi erfarenhet, arbetsmoral, noggrannhet och att du känner stolthet i ditt yrke som elektriker.

Olika certifikat så som Saxlift, Heta Arbeten, Liftkort osv. är meriterande.
Körkort och egen bil är även det mycket meriterande men inget krav.
ECY-certifikat är ett krav.

Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 1242
Webbplats: https://www.vmp.fi/vmpgroupsverige/arbetet-pa-vmp/alla-lediga-tjanster/?jaid=1242
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VMP Group i Helsingborg
Dunkärrsgatan 2
25657  Ramlösa Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  

Platsannons

Förskollärare eller vikarierande barnskötare

Arkens förskola ligger i Kyrkans hus, Höllviken och har Svenska kyrkan i Höllviken som huvudman. Förskolan har ca 30 platser fördelade på två åldersuppdelade avdelningar.
Förskolan har en kristen profil och som anställd på Arken ska du vara medlem i Svenska kyrkan samt dela Svenska kyrkans värderingar.

Vi söker en legitimerad förskollärare eller en vikarierande barnskötare som vill arbeta på vår lilla förskola. Med hög personaltäthet och små barngrupper får du en unik möjlighet att vara närvarande i verksamheten. Som personal hos oss får du stora möjligheter att påverka verksamhetens inriktning och innehåll i arbetet i våra rymliga och välskötta lokaler, inne och ute. Du får arbeta tillsammans med engagerad personal, nyfikna barn och delaktiga föräldrar samt samarbeta med församlingens övriga personal.
Arken är en konfessionell förskola, vilket innebär att vi har en kristen profil, med stort fokus på värdegrundsarbete och att förmedla en kristen tradition. Pedagogisk dokumentation, barns inflytande och arbetet med lärandemiljöer är områden som vi önskar utveckla.
Personal på Arken har schemalagd individuell planerings-/reflektionstid samt friskvård på arbetstid. Arbetsplatsträffar är på kvällstid och viss helgtjänstgöring förekommer, då vi deltar i mässor för stora och små.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetsplatsträffar är på kvällstid och viss helgtjänstgöring förekommer, då vi deltar i mässor för stora och små.Individuell lönesättning tillämpas, Svenska kyrkans kollektivavtal för förskollärare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan senast 2018-01-03 med meritförteckning och löneanspråk. Du är välkommen med din ansökan märkt: "Förskollärare" till: hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller med vanlig post.
Arbetsplats: 
Adress: Höllvikens församling
Kyrkvägen 7
23632  HÖLLVIKEN 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hollviken
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården Skåne, Höllviken

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder.

Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen.
Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som är tandhygienist till vår klinik i Höllviken.

Kliniken i Höllviken är en modern, framåtsträvande och trevlig klinik som är belägen i ett expansivt och växande område. Det finns goda förbindelser med Malmö och Trelleborg och gratis parkering finns utanför kliniken.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandhygienist i Folktandvården Skåne ingår att arbeta med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du utför undersökningar avseende karies och parodontit. Vidare är dina arbetsuppgifter att identifiera, bedöma och planera munhälsovårdsinsatser. Du gör bedömning när behov finns att överföra patienten till tandläkare eller annan kollega. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Om du är nyexaminerad får du gå vårt introduktionsprogram under ett år. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER
Du har tandhygienistexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och ett gott bemötande. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandhygienister att söka tjänsten.

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och
har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på Centrum för munhälsa. Forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast och enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A738579
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e71309b9-b668-400f-a77e-0ae1d9ae7dfb&publishCode=AMS&TK=743e2e2c-93c4-4003-9281-dd79f03488e0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Skåne AB
Dockplatsen 26
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.folktandvardenskane.se
  

Platsannons

Barnskötare - Tångvallaförskola

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Tångvalla förskola är en del av Tångvalla Rektorsområde som omfattar förskola, F-9 samt fritidshem. Förskolan håller till i en nyrenoverad byggnad med stora ljusa lokaler med både rörelserum och ateljé. Barnen, med undantag för de yngsta, äter i vår egen restaurang där vi serverar ekologisk mat. Runt förskolan har vi en härlig utemiljö med öppna ytor och lummig grönska. Då vi månar om lärande, trygghet och kvalitet har vi en hög andel utbildade förskollärare. På nära avstånd har vi naturen och havet, dit vi kan ta oss på våra Christiania cyklar. Tångvalla Rektorsområde är Qualis-certifierat.

ARBETSUPPGIFTER
På Tångvalla förskola omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och skapar förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnet som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en inspirerande miljö med tydlighet, struktur och kvalitet. I ditt ansvar ingår att aktivt arbeta för att kvalitén ska vara den bästa och ge barnen högsta möjlighet till utveckling och lärande. Vi erbjuder dig: - En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. - Stora möjligheter till kompetensutveckling. - Schemalagd, pedagogisk planeringstid. - Fyra planeringsdagar i form av stängda studiedagar per år. - Fria, pedagogiska luncher till stor del ekologiska. - Bidrag till friskvård och hälsa. - Tillgång till fri träning på rektorsområdets eget gym efter arbetet. - Det senaste inom tekniken.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenheter av att arbeta i barngrupp men inget krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A738457
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c9027094-a498-47cd-a16a-843867ac2918&publishCode=AMS&TK=bc62f512-c4dc-4b16-b547-519781eb7f56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Tångvallas rektorsområde
Bävervägen 2
23934  Skanör Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare - Tångvallaförskola

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Tångvalla förskola är en del av Tångvalla Rektorsområde som omfattar förskola, F-9 samt fritidshem. Förskolan håller till i en nyrenoverad byggnad med stora ljusa lokaler med både rörelserum och ateljé. Barnen, med undantag för de yngsta, äter i vår egen restaurang där vi serverar ekologisk mat. Runt förskolan har vi en härlig utemiljö med öppna ytor och lummig grönska. Då vi månar om lärande, trygghet och kvalitet har vi en hög andel utbildade förskollärare. På nära avstånd har vi naturen och havet, dit vi kan ta oss på våra Christiania cyklar. Tångvalla Rektorsområde är Qualis-certifierat.
ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare på Tångvalla förskola omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och skapar förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnet som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en inspirerande miljö med tydlighet, struktur och kvalitet. Som förskollärare ansvarar du för att systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal. I ditt ansvar ingår att aktivt arbeta för att kvalitén ska vara den bästa och ge barnen högsta möjlighet till utveckling och lärande. Vi erbjuder dig: - En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. - Stora möjligheter till kompetensutveckling. - Schemalagd, pedagogisk planeringstid. - Fyra planeringsdagar i form av stängda studiedagar per år. - Fria, pedagogiska luncher till stor del ekologiska. - Bidrag till friskvård och hälsa. - Tillgång till fri träning på rektorsområdets eget gym efter arbetet. - Det senaste inom tekniken och egen I-pad.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst är det endast aktuellt att anställa behörig förskollärare dock lägger vi inget krav på tidigare erfarenhet! Vi satsar aktivt på hög kvalitet trygghet, utveckling och lärande för barnen. Du är ansvarstagande, strukturerad och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till barnets inneboende förmåga till lärande. Du är intresserad av utvecklingsarbete och brinner för att ge barnen såväl god omsorg som utbildning i enlighet med läroplanen. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse .Månadslön FÖRMÅNER Friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A738440
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc05949b-c410-46af-8510-b750b37505ff&publishCode=AMS&TK=967518e9-6b8d-4cbc-a303-c97e5d447a80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, Tångvallas rektorsområde
Bävervägen 2
23934  Skanör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nanny med egen bil i Trelleborg - Extrajobb 4-8 tim/v

Du som söker är en äkta serviceinriktad person med mycket positiv energi och engagemang. Du är erfaren och äkta intresserad av att arbeta med barn. Du trivs med att underlätta vardagen för familjerna som du arbetar hos och förstår att dina arbetsuppgifter till stor del innehåller barnpassning, städning och hushållsarbete. Varje nanny får sin egen videopresentation presenterad på vår hemsida. När du börjat arbeta för aktuell familj har du även förmånen att få arbeta för fler familjer. Vi prioriterar sökanden som vill/kan arbeta långsiktigt för oss. Denna deltidstjänst passar dig som har en annan deltidssyssla och en stabil framtidsplan framöver.

Vanliga arbetsuppgifter:
* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Diska / plocka undan / dammsuga
* Gå till lekplatsen / läsa böcker / aktivera barnen
* Byta blöjor

Denna annons gäller arbete hos en familj med ett barn, 10 månader. De behöver hjälp cirka 1 vardagar per vecka mellan 15:30 - 20:00. Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Perfekt som extrajobb
Att jobba som nanny passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning, exempelvis studier, och vill dryga ut kassan. Våra nannies tjänar upp till 10.000 kr per månad.

Hur mycket jobbar man?
Du som nanny kan styra din arbetstid och vilka typer av uppdrag du vill tacka ja till. Du kan välja mellan enbart enstaka uppdrag eller fasta familjer som du jobbar hos varje vecka.

Är du en social person som tycker om att arbeta med barn?
NannyDirekt erbjuder familjer om i Skåne professionella nannies som alla är granskade och utbildade av NannyDirekt. En Nanny ser alltid till våra kunders bästa. För att kunna arbeta som Nanny måste du ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen och självklart tycka väldigt mycket om att arbeta med barn. Som Nanny hjälper du till med det mesta – från hämtning, städning och matlagning till att vara sällskap på lekplatsen och en god förebild. Det är särskilt viktigt att du har serviceyrket i blodet och tycker om att hjälpa människor.

Att vara social och trevlig är grundläggande egenskaper som behövs för att trivas med att arbeta för NannyDirekt.

NannyDirekt söker alltid trevliga och kunniga nannies som kan hjälpa våra familjer. Alla våra nannies jobbar i eller nära sin hemort. Vi håller våra intervjuer och utbildningar i Malmö. Riktiga träffar och samtal krävs för att vi ska lära känna våra nannies. På så sätt kan vi göra en bättre match. Kom och var med vårt team! Förutom ett givande deltidsjobb och en fin merit för livet får du även:

• NannyUtbildning + Barn-HLR
• Egen profil med en videopresentation
• Dygnet runt-support vid brådskande händelser
• Försäkring

NannyDirekt/Friendly Faces AB är ett företag som erbjuder professionella nannies av högsta klass till våra familjer i Skåne. Hos oss får du snabb service samtidigt som vi erbjuder en nära kontakt och möjligheten att nå oss dygnet runt. Vårt kontor hittar du Kaptensgatan 24 i Malmö, mitt emot Stadshuset. Du kan även hitta oss på Facebook, Twitter och TrustPilot.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
4-8 timmar/vecka. Stora chanser till mer jobb140 kr/tim inkl. semesterersättning. 20 kr/tim i OB-tillägg på kvällar och helger
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ND31
Webbplats: http://www.nannydirekt.se/blinanny-ansokan.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NannyDirekt
Box 4243
20313  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.nannydirekt.se
  
Platsannons

Cirkelledare inom teater,foto,kör, matlagning ,övrig skapande verksamhet

Du planerar tillsammans med verksamhetsutvecklare och genomför sedan själv studiecirklar. Just nu har vi efterfrågan på ledare inom nedan områden för verksamhet inom LSS och äldreomsorg :

• Teater
• Matlagning
• Foto
• Annan skapande verksamhet
• Körledare

Uppdraget varierar i omfattning ,planering sker utifrån dialog med dig som ledare och de verksamheter som efterfrågar verksamheten .Du är också välkommen att presentera just din idé för verksamhet inom ovan områden. Verksamheten kommer att genomföras i Vellinge med omnejd.


Vi söker dig som drivs av engagemang och kreativitet samt delar vår värdegrund om alla människors lika värde. Du har kunskap i ditt ämne och vill gärna dela den med andra. Du har personlig lämplighet för att leda och lyssna på en grupp.
Studiecirkelns format innebär att alla deltar " fritt och frivilligt" och på sina egna villkor. Ditt arbete sker med stor hänsyn inför att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder kreativa mötesplatser som årligen ger hundratusentals människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang och är ett av Sveriges största studieförbund. SV är en ideell förening som har till uppgift att organisera och främja en partipolitiskt och religiöst obunden studie- och folkbildningsverksamhet.

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SV avdelning Skåneland som nu rerkryterar cirkelledare är en av Sveriges största avdelningar och har verksamhet i 27 kommuner i Skåne.

Som cirkelledare erbjuds du stöd och handledning av våra verksamhetsutvecklare. Du erbjuds utbildning i ditt uppdrag som cirkelledare på regelbunden basis.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning i varierande grad beroende på studiecirkelns omfattning under visstid. Från 2- 20 h i veckan. Upp till 20% Du erbjuds en timlön från 2- 20 h i veckan. Som cirkelledare erbjuds du rabatt på våra cirklar samt utbildning och stöd i ditt ledarskap.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: "Cirkelledare Vellinge "
Webbplats:
Epostadress: emma.erikssonolsson@sv.se
Övrigt: Vi kontaktar sökande fortlöpande. Välkommen med din ansökan med personligt brev och meritförteckning.
Arbetsplats: 
Adress: Studieförbundet Vuxenskolan avdelning Skåneland
stenorsvägen 1
26141  LANDSKRONA Sverige
Hemsida: https://www.sv.se/avdelningar/sv-skaneland/om-sv-skaneland/
  

Platsannons

Styckare till Petra Kött & Livs AB

Petra Livs & Kött AB är din nya grossist i Skåne med kontor och lager i Vellinge. Vi säljer noga utvalt halalkött för bästa möjliga pris. Vår specialitet är nöt-, kalv- och lammkött och vi kan erbjuda ekologiskt kött.

Vi levererar kött direkt från vårt lager där vi styckar och paketerar. Vi levererar sedan i kylbil för att behålla högsta kvalité.

Till vår verksamhet behöver vi nu rekrytera fyra styckare för heltidsanställning. Utbildning är inte ett krav men du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av yrket.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Styckare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstider: Kl. 8-16.30.Fast månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med ansökan via e-post: shadi@petrakottochlivs.se.
Arbetsplats: 
Adress: Petra Kött & Livs AB
Kompanigatan 18
23532  VELLINGE 
Hemsida: www.petrakottochlivs.se
  
Platsannons

Leg.Sjuksköterska sökes omgående till givande konsultuppdrag på Näset

Vi söker
Dig som är leg.sjuksköterska som vill ha ett givande och roligt uppdrag på ett trevligt äldreboende med start inom kort. Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Som person är du nyfiken, flexibel, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du har god datorvana, är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både vårdtagare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta som konsult och vara med och påverka så tveka inte att ta dig an detta uppdrag!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Leg. Sjuksköterska är bland annat: -Planering av omvårdnad -Medicindelning/administrera insulin -Provtagning -Medicinsk rond med läkare -Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 1166
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1166
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Lokalvårdare

Vi söker 3 ansvarsfulla medarbetare. Uppgifterna i huvudsak är hemstädning. Strykning kan förekomma, ibland kan uppgifterna variera beroende av kundernas önskemål. Vi jobbar tex med flyttstädning, fönsterputsning, undanröjning med bortforsling, trädgårdsarbete, hemstädning, flyttstädning mm.

Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi har behov av både hel och deltidare. Deltid blir timanställning på 50 % och 75 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vikensstadhollviken@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikens städ
Boltensternsv. 6B
23638  HÖLLVIKEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef till St Knut/Aspens äldreboende

En av våra två enhetschefer har valt att flytta tillbaka till sin hemort. Vi söker därför en ersättare för henne till vårt boende som ligger centralt beläget i vackra Falsterbo.
StKnut/Aspen leds av verksamhetschef som tillsammans med enhetschefer och teamledare organiserar en ledningsgrupp.

Som enhetschef ansvarar du tillsammans med verksamhetschef för att följa aktuell lagstiftning, att vård- och omsorgstjänsten genomförs i enlighet med Norlandias ISO-certifierade kvalitetsledningssystem samt upprätthålla en god och nära samverkan med våra uppdragsgivare samt lokala aktörer.
Du kommer att ha personalansvar.

Vi söker dig med intresse och erfarenhet av äldreomsorg. Du ska vara en person med högt engagemang, som är driven och lösningsorienterad. För dig är det en självklarhet att arbeta på ett strukturerat sätt och ha ett stort intresse för utvecklings och kvalitetsarbete. Det krävs att du är bra på att samarbeta och samverka.
Det är önskvärt om du tidigare har arbetat med Senior alert och BPSD.

Du ska ha examen från högskola/universitet inom relevant utbildningsområde såsom socionom, social omsorg, sjuksköterska eller beteendevetare med inriktning ledarskap.
Du ska ha erfarenhet av arbetsledning.
Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Norlandia AB har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor) Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm. Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt aktiv meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre. Norlandia har fått förtroende av Vellinge kommun att driva St Knut/ Aspen äldreboende i Falsterbo. Vi har i dag 99 lägenheter fördelat på nio avdelningar med olika inriktningar, såsom demens, somatik och korttidsvård.
St Knut/Aspen ligger i Falsterbo i ett härligt naturskönt område nära till strand och natur. Hela Falsterbonäset omges av 40 km långa sandstränder och rankas som en av landets främsta badorter.
Vi arbetar utifrån vårt hotellkoncept, Ett Gott Liv Varje Dag, med allt vad det innebär av god omvårdnad, professionellt bemötande, god mat och en önskan att överträffa våra gästers förväntningar.
Här finns goda bussförbindelse med Malmö och Trelleborg.

www.norlandia.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFriskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. All annonsförsäljning undanbedes Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: SANKT KNUT OCH ASPEN
LJUNGSTYCKEVÄGEN 4
23934  SKANÖR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nanny med körkort i Vellinge - Extrajobb 7-10 tim/v

Du som söker är en äkta serviceinriktad person med mycket positiv energi och engagemang. Du är erfaren och äkta intresserad av att arbeta med barn. Du trivs med att underlätta vardagen för familjerna som du arbetar hos och förstår att dina arbetsuppgifter till stor del innehåller barnpassning, städning och hushållsarbete. Varje nanny får sin egen videopresentation presenterad på vår hemsida. När du börjat arbeta för aktuell familj har du även förmånen att få arbeta för fler familjer. Vi prioriterar sökanden som vill/kan arbeta långsiktigt för oss. Denna deltidstjänst passar dig som har en annan deltidssyssla och en stabil framtidsplan framöver.

Vanliga arbetsuppgifter:
* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Diska / plocka undan / dammsuga
* Gå till lekplatsen / läsa böcker / aktivera barnen
* Byta blöjor

Denna annons gäller arbete hos en familj med två barn, 2+5 år. De behöver hjälp cirka 1-2 vardagar per vecka mellan 15:00 - 18:00/19:00. Just denna familj behöver bra städhjälp. En gång i veckan veckostädar du hos familjen och hämtar barnen i slutet av passet. Därför är kravet att du har jobbat med städning innan. Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Perfekt som extrajobb
Att jobba som nanny passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning, exempelvis studier, och vill dryga ut kassan. Våra nannies tjänar upp till 10.000 kr per månad.

Hur mycket jobbar man?
Du som nanny kan styra din arbetstid och vilka typer av uppdrag du vill tacka ja till. Du kan välja mellan enbart enstaka uppdrag eller fasta familjer som du jobbar hos varje vecka.

Är du en social person som tycker om att arbeta med barn?
NannyDirekt erbjuder familjer om i Skåne professionella nannies som alla är granskade och utbildade av NannyDirekt. En Nanny ser alltid till våra kunders bästa. För att kunna arbeta som Nanny måste du ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen och självklart tycka väldigt mycket om att arbeta med barn. Som Nanny hjälper du till med det mesta – från hämtning, städning och matlagning till att vara sällskap på lekplatsen och en god förebild. Det är särskilt viktigt att du har serviceyrket i blodet och tycker om att hjälpa människor.

Att vara social och trevlig är grundläggande egenskaper som behövs för att trivas med att arbeta för NannyDirekt.

NannyDirekt söker alltid trevliga och kunniga nannies som kan hjälpa våra familjer. Alla våra nannies jobbar i eller nära sin hemort. Vi håller våra intervjuer och utbildningar i Malmö. Riktiga träffar och samtal krävs för att vi ska lära känna våra nannies. På så sätt kan vi göra en bättre match. Kom och var med vårt team! Förutom ett givande deltidsjobb och en fin merit för livet får du även:

• NannyUtbildning + Barn-HLR
• Egen profil med en videopresentation
• Dygnet runt-support vid brådskande händelser
• Försäkring

NannyDirekt/Friendly Faces AB är ett företag som erbjuder professionella nannies av högsta klass till våra familjer i Skåne. Hos oss får du snabb service samtidigt som vi erbjuder en nära kontakt och möjligheten att nå oss dygnet runt. Vårt kontor hittar du Kaptensgatan 24 i Malmö, mitt emot Stadshuset. Du kan även hitta oss på Facebook, Twitter och TrustPilot.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
7-10 timmar/vecka. Stora chanser till mer jobb140 kr/tim inkl. semesterersättning. 20 kr/tim i OB-tillägg på kvällar och helger
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ND35
Webbplats: http://www.nannydirekt.se/blinanny-ansokan.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NannyDirekt
Box 4243
20313  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.nannydirekt.se
  
Platsannons

Undersköterska/Vårdbiträde till Attendo Mejerigatan!

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du vara med och växa med oss?

I centrala Vellinge, finner du Attendo Mejerigatan. Ett äldreboende med fokus på Sport & Spa. I huset finns bl a spa, bastu, sportbar, gym och trevliga gemensamhetsutrymmen.Attendo Mejerigatan, beläget i centrala Vellinge har nyligen startat upp verksamhet och bedriver för närvarande korttidsboende på uppdrag av Trelleborg och Vellinge kommun. Verksamheten, med 54 lägenheter, har även tillstånd att bedriva gruppboende för personer med demenssjukdom samt vårdboende. Äldreboendet är ett livsstilsboende med fokus på Sport & Spa. I huset finns bl a spa, bastu, sportbar, gym och trevliga gemensamhetsutrymmen.

Alla vi arbetar utifrån Attendos vision, ”Att stärka individen” och strävar varje dag efter att erbjuda en individanpassad omvårdnad av högsta kvalitet.

Tjänsterna som ska tillsättas varierar mellan 70-90% och du tjänstgör dag, kväll samt varannan helg.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt har minst ett års erfarenhet inom äldreomsrogen. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vi dokumenterar i systemet SafeDoc.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och ditt intresse för individanpassad omsorg och aktiviteter. Vi förutsätter även att du är serviceinriktad, noggrann och flexibel.

Intresse och kompetens inom rörelse/motion samt skönhetsvård kan komma att bli meriterande.

Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, skobidrag, kompetensutveckling och möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Varmt välkommen med till oss!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid70-90%, ange ditt önskemål om tjänstgöringsgrad i din ansökan. Tillsvidare, med sex månaders provanställning.Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 20878
Webbplats: https://www.attendo.se/node/20878
Epostadress: caroline.lund@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Mejerigatan 42
23531  Vellinge Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Heltid som personlig assistent i Höllviken

Vill du arbeta med ett pedagogiskt förhållningssätt i en flickas vardag med syftet att alla ska få leva som andra?

Jengla Omsorg AB söker personlig assistent på heltid till flicka i Höllviken. Kan ingå arbetsledande roll för rätt person. 


Dina arbetsuppgifter

Tjänsten än på heltid och nogrann introduktion utökas succesivt. Oavsett tidigare erfarenhet och kunskap, kommer du gå våra utbildningar om personlig assistans och autism.
 
Arbetet utgår från flickans hem. Kan förekomma att du följer med och arbetar på semesterresor. Flickan tycker mycket om att vara ute i alla väder, lyssna på musik, rida, vara i stallet, gå på gympa och bada. Du har mycket energi och är positiv och empatisk. Du kan växla mellan lugna stillasittande aktiviteter till aktivt arbete i rörelse, ofta då fysiskt som långa promenader, assistera under ridning, hjälpa att köra skottkärra i stallet och så vidare. 
 
Du behöver vara inlyssnande och ha stor förmåga att tolka beteenden då flickan inte pratar utan använder tecken, bilder, kroppsspråk och gester. Hon är fullt rörlig och snabb så det är en förutsättning att du är i både fysisk och psykisk god hälsa. 
 Du är initiativtagande och har ett eget driv. 
 
När flickan går i skolan så är arbetstiderna tidig eftermiddag till sen kväll. I tjänsten ingår också helger. När det är skollov är det också pass som är från tidig morgon till eftermiddag. 
 
Arbetsuppgifter:

• Vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam
• Assistera i alla vardagsbestyr och aktiviteter i och utanför hemmiljön så som ridning, bad, gympa och vid semesterresor. 
• Vara en kommunikativ assistent i aktiviteter utanför hemmet.

Om dig
Du är empatisk och en sansad person som är trygg och stabil. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar samtidigt som du har förmågan att vara humoristisk och lekfull. Att du kan arbeta lågaffektivt i ditt bemötande ser vi som en självklarhet. Du är vid god hälsa och är inte pälsallergiker då familjen har både häst och hund. Du tycker om att vara ute i alla väder. Du är prestigelös och lösningsfokuserad.
  
KUNSKAP OCH ERFARENHET


• Erfarenhet av arbete med autism är en merit.
• Om din bakgrund inte är inom personlig assistans så kanske den är inom annat inom vård och omsorg eller som elevassistent eller liknande. 
• Personlig lämplighet är avgörande. 
• Du ser detta arbete som långsiktigt och din ambition är att lära dig mer och att utvecklas inom yrket. 
• Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning - LSS

Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!
 Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=102
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
*
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

Erfaren Xamarin-apputvecklare

I rollen som apputvecklare kommer du att arbeta med Xamarin Forms för att skapa en frontend-app som i första hand ska släppas till iOS och Android. Videohantering (skapa och strömma), offlinesynkronisering och bakgrundsjobb är några av de tekniska utmaningarna och vi behöver någon som känner sig trygg med att utveckla både i Forms samt plattformsspecifikt.

Du blir en del av ett litet men kompetent team av systemutvecklare, projektledare, marknadsförare och sjukgymnaster. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av utveckling av mjukvaran till Movinspire. Detta är en varierande och rolig tjänst där du utvecklas inom programmering i en snabbt växande startup, men bidrar även till att effektivisera sjukvården / hälsovården nationellt och internationellt.

Vi söker en erfaren Xamarin-apputvecklare. Vi ger dig möjlighet att vara med från starten i vårt unga företag Movinspire och ha möjlighet att påverka vad framtiden ska påvisa.

För att trivas i rollen ser vi att du:
- Har flerårig erfarenhet som utvecklare i C#, helst mot UI-applikationer
- Har erfarenhet och goda kunskaper i Xamarin (Forms, iOS och Android)
- Gärna har en bra känsla för UX-design och samtidigt värnar om prestanda
- Har ett agilt tankesätt
- Vågar be om hjälp när du kört fast och gärna ger hjälp när det behövs
- Kan jobba självständigt, men ändå vara en teamplayer
- Tänker långsiktigt och är mån om att hitta de bästa och kreativa lösningarna
- Är en framåt person som har en positiv grundsyn

Movinspire är ett företag inom eHälsa och online training, som digitaliserar arbetet för sjukgymnaster (SG) och personliga tränare (PT). Detta gör att SG o PT kan arbeta mer professionellt genom att ge individuellt anpassad vård och kvalitetssäkra diagnoser. Klienterna i sin tur blir mer motiverade att genomföra sin rehabilitering samt att livskvalitén ökar och återbesöken minskar.
Detta resulterar i att sjukvården och samhället utnyttjar sina resurser bättre och fler får tillgång till vården = en win-win-win-situation
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Xamarin utvecklare
Webbplats:
Epostadress: anders@movinspire.com
Övrigt: Skicka din ansökan till anders@movinspire.com.
Arbetsplats: 
Adress: Movinspire AB
Sandjordsgränd 15
23635  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.movinspire.com
  
Platsannons

Vi söker stödassistenter på vikariat i Vellinge

Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi. Vi har LSS-boenden såväl för unga som vuxna, vi driver särskola, elevhem och daglig verksamhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

 

I Vellinge har Humana tre LSS boende, i form av grupp- och serviceboenden som vi driver på uppdrag av kommunen.

Vi har 2 långtidsvikariat natt och 2 långtidsvikariat på dagen lediga till våra boende.  

Vi söker:

Dig ,medarbetaren med en för verksamheten relevant utbildning och kompetens och som vill arbeta utifrån vår vision och göra skillnad för våra kunder. Som stödassistent arbetar du enligt LSS för att ge de boende en god livskvalité.

Din arbetsdag:

Hos oss arbetar du med att ge stöd, vägledning och hjälp till de boende i deras hem i och utanför boendet. I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut. Du ansvarar för olika insatser för den enskilde utifrån individuella behov och med en genomförandeplan med mål som utgångspunkt. Du genomför även serviceinsatser så som städ, matlagning och tvätt. Du kommer samverka med externa parter, till exempel god man, anhöriga eller sjuksköterska. Du kan också komma att erhålla delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tjänsten innebär även dokumentation och du förstår vikten av att dokumentera samt följer de riktlinjer och rutiner som vi arbetar efter.

Din profil:

Meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning, såsom fritidspedagog alt undersköterska. Alternativt har du annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegering.

Du är lyhörd och flexibel med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du arbetar med den enskilde i fokus och utifrån dennes behov och önskemål. Du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en positiv inställning. Självklart ser vi att du arbetar efter och delar Humanas värdegrund och värderingar. Du behöver också ha god datavana i och med att tjänsten innebär dokumentation via dator.

Vi erbjuder:

Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i din och verksamhetens utveckling. Du kommer också arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Välkommen med din ansökan till oss på Humana!


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=943
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Falsterbovägen 8A
23535  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Vi söker stödassistenter som vill göra skillnad i Vellinge

Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi. Vi har LSS-boenden såväl för unga som vuxna, vi driver särskola, elevhem och daglig verksamhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

 

I Vellinge har Humana tre LSS boende, i form av grupp- och serviceboenden som vi driver på uppdrag av kommunen. Vi har 1 nattjänst och 1 dagtjänst ledig och vi söker vikarier till två våra boende, Falsterbovägen och Storgatan.

Vi söker:

Dig, medarbetaren med en för verksamheten relevant utbildning och kompetens och som vill arbeta utifrån vår vision och göra skillnad för våra kunder. Som stödassistent arbetar du enligt LSS för att ge de boende en god livskvalité.

Din arbetsdag:
Hos oss arbetar du med att ge stöd, vägledning och hjälp till de boende i deras hem i och utanför boendet. I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut. Du ansvarar för olika insatser för den enskilde utifrån individuella behov och med en genomförandeplan med mål som utgångspunkt. Du genomför även serviceinsatser så som städ, matlagning och tvätt. Du kommer samverka med externa parter, till exempel god man, anhöriga eller sjuksköterska. Du kan också komma att erhålla delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tjänsten innebär även dokumentation och du förstår vikten av att dokumentera samt följer de riktlinjer och rutiner som vi arbetar efter. Vi har vaken natt i boendena och då har man som uppgift att dokumentera, vissa städ göromål och till syner till våra boende. Stöd och samtal efter behov till de boende.

Din profil:
Meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning, såsom fritidspedagog alt undersköterska. Alternativt har du annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegering.

Du är lyhörd och flexibel med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du arbetar med den enskilde i fokus och utifrån dennes behov och önskemål. Du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en positiv inställning. Självklart ser vi att du arbetar efter och delar Humanas värdegrund och värderingar. Du behöver också ha god datavana i och med att tjänsten innebär dokumentation via dator.

Vi erbjuder:
Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i din och verksamhetens utveckling. Du kommer också arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Välkommen med din ansökan till oss på Humana!

Anställningsform: 2 st Tillsvidare anställning (1 dag och 1 natt)

Arbetstider: Enligt ett fastställt schema

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt övenskommelse


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDag/Natt Deltid 50-75%Lön enligt överenskommelse Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=942
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Falsterbovägen 8A
23535  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Medarbetare (kväll vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det?
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtrajobb TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9911-medarbetare-kvall-vardag_burger-king-hollviken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Kungstorpsvägen 8
23632  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Arbetsledare

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100% ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King är du med och ansvarar för:
- Driften av restaurangen
- Utvecklingen och utbildningen av personalen
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet

Varför ska du välja oss?

- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss, både inom Burger King, inom något av våra andra varumärken eller på vårt huvudkontor. Vi söker dig som:
- Har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen

Känner du igen dig i detta så tycker vi du ska skicka din ansökan redan idag! Välkommen!

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera skriftligt och muntligt utan hinder?
- Har du gymnasiekompetens?
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9910-arbetsledare_burger-king-hollviken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Kungstorpsvägen 8
23632  Vellinge Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Städare till Vellinge

Vill du göra livet enklare för människor?
På Hemfrid stöttar vi dig så du kan bli bäst på ditt jobb!

Bra villkor
På Hemfrid tar vi seriöst på vårt ansvar som arbetsgivare. Vi erbjuder fast anställning som ligger mellan 50% och 80%. Vi har kollektivavtal vilket ger våra städare trygghet i anställningen. Med vår ansvarsförsäkring ser vi till att du aldrig behöver oroa dig för eventuella skador eller olyckor som sker på jobbet. Och självklart ser vi till att du som städare har rätt utrustning och kläder för att du ska göra ett bra jobb. Dessutom får du bidrag hos oss till träning och motion så att du håller dig frisk.

Utbildning inom städning och svenska
När du börjar som städare hos oss får du två veckors introduktion och därefter kontinuerlig utbildning och utveckling så du kan bli ännu bättre på ditt jobb. På vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademin kan du lära dig mer om städning och dessutom certifiera dig. Du kan också läsa svenska via vårt samarbete med Swedish for professionals.

Så här är det att jobba som städare på Hemfrid
Hos oss på Hemfrid kan du arbeta som städare inom vår hemstädning, samt som städare inom våra serviceteam. Vi som jobbar ute hos kund kallar oss Hemfridare och kommer från många olika bakgrunder men har det gemensamt att vi bryr oss om våra kunder och vi är stolta över det vi gör. Vi har en stark gemensam, och vår mötesplats är på kontoret i Malmö.
Som Hemstädare har du 5 - 10 återkommande kunder i veckan. Arbetet som Hemstädare sker främst självständigt.
Som Serviceteamare jobbar du i ett team och arbetar med vår storstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Är du vår framtida medarbetare?

Vi stöttar dig hela vägen så att du kan göra ett bra jobb, men det är viktigt att du är:


• Noggrann: Du har som vana att sträcka lakanet en extra gång eller se till att tavlorna hänger rakt.


• Självständig: I ditt jobb som städare måste du kunna vara bekväm med att jobba på egen hand när du är ute i hemmen.


• Pålitlig och hjälpsam: Det är viktigt att du sätter dig in i hur det känns att komma hem där du har städat. Kunderna ska känna att de litar på dig. Lika viktigt är att du är hjälpsam mot kollegor.

Vi söker dig som har körkort.

Välkommen till oss på Hemfrid
Välkommen att söka jobb som städare hos oss redan idag! Bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb inom städning som du kan vara stolt över! Vi anställer städare löpande.


Glöm inte att gå in på www.hemfrid.se och läsa mer om vad vi gör!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid, Tillsvidare Deltid från 50%enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1638
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Gråbrödersgatan 2
21121  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Kontaktperson LSS/SoL

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!ARBETSUPPGIFTER
Alla behöver en vän att prata och umgås med men vi har alla olika förutsättningar att knyta sociala kontakter. De människor som lever med en livslång funktionsnedsättning har kanske i det dagliga livet få sociala kontakter utöver anhöriga och personal. Genom LSS-lagstiftningen samt Socialtjänstlagen finns en möjlighet att ansöka om kontaktperson, en vän.

De som har möjlighet att söka kontaktperson är människor med utvecklingsstörning, autism- och autismliknande tillstånd och personer med förvärvade hjärnskador. Även andra personer med varaktiga psykiska och fysiska funktionsnedsättningar har möjlighet att söka kontaktperson.

Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska, en vän att umgås med, som har tid och tålamod och som går att lita på. Vad ”kontaktpersonsparet” gör beror på vad man tillsammans kommer fram till. När träffarna sker beror helt på när båda parter kan. Vanligtvis träffas paret 2-4 ggr i månaden, men det är som sagt en överenskommelse mellan er båda.

KVALIFIKATIONER
Du är över 18 år och intresserad av att göra en social insats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Alla tilltänkta kontaktpersoner kontrolleras i brotts- och socialregister.

Exempel på uppdrag:
Kille 25 år boende i Skanör söker en kontaktperson för att hitta på roliga saker tillsammans med. Han önskar att komma ut i samhället och se sig omkring. Att vara tillsammans med någon och kunna anförtro sig åt är mycket viktigt. Du som söker måste ha tillgång till egen bil.

Kille i 30 års-åldern med stort intresse av att spela flipper- och tv spel önskar en manlig kontaktperson i samma ålder. Andra intressen är att besöka simhallen och att promenera.

Kvinna önskar en kontaktperson 30-50 år med intresse av djur och natur. Även hälsa och motion är viktigt.

I alla uppdragen finns möjlighet till handledning och stöd från samordnare och övrig pedagogisk personal.

Vi har fler uppdrag, kontakta oss så berättar vi mer!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 17
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimavlönad. Ingen egentlig anställning utan ett arvoderat förtroendeuppdrag Tillsvidareanställning, tillträde: Löpande tillträde. Som kontaktperson får du ett arvode och en omkostnadsersättning utbetald varje månad. Arvode och omkostnadsersättning enlig rekommendationer från SKL, Sveriges kommuner och Landsting.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A716737
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4eb52c44-d16c-4374-a2fe-c9704b27ba0a&TK=44fea77f-6e6c-4381-93e2-41938a850916
Epostadress: charlotta.witt@vellinge.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vellinge kommun, LSS o Socialpsykiatri
Vellinge kommun
23581  Vellinge Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till flicka i Höllviken

Jengla Omsorg söker personlig assistent till flicka i Höllviken. Det är ett timvikariat vid ordinarie assistenters sjukdom, ledighet och semester. Eventuellt kan tjänsten kombineras med annan tjänst vi har ledig i området. 

Vi söker dig som förmodligen är mellan 25 och 35 år. Du är lugn och trygg med båda fötterna på jorden. Om du har gått omvårdnadsprogrammet är det ett plus.

Du har körkort, är rökfri och är inte allergisk eller rädd för hundar. Vi söker dig som är barnkär pch van vid barn. Du kan arbeta självständigt och är iniativrik. Pedagogiskt intresse med mycket tålamod är annat som är viktigt i uppdraget samt att du kan ta i om det behövs, att du har god hälsa och fysik.

Du kommer vara personlig assistent till en glad och social 9 årig flicka som älskar film, böcker, att åka och bada, sin skola och sin hund. Flickan kräver mycket hjälp med träning både pedagogiskt och fysiskt. Även medicinsk hjälp med andning och epelipsi ingår i arbetet.

 

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=100
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
*
23641  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

Kvinnlig assistent sökes till en 14 årig tjej i Vellinge!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Assistent sökes till en 14 årig tjej i Vellinge.

Tjänsten är drygt en halvtid, passen är förlagda på eftermiddagarna, till viss del kvällstid samt varannan lördag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att arbeta med barn och funktionshinder. Dock är personkemin det allra viktigaste.
 Du ska vara lugn, stabil, lyhörd och flexibel. Det är viktigt att du vill engagera dig, är initiativrik och har nära till skratt.  Du ska även tycka det är roligt att arbeta med barn och hittar gärna på aktiviteter.
Kundens intressen är musik, ridning samt älskar att bada.
Kvalifikationer
 
Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande är meriterande men inget krav då personlig lämplighet är det viktigaste.
 Vi ser ärna att du har körkort och tillgång till egen bil.
 Du ska inte vara allergisk för pälsdjur.
 Att du är rökfri är ett krav. 
Utdrag från belastningsregistret är ett krav att ha med vid intervjutillfället.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94219
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Positiv assistent sökes till en 20 årig kille

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en assistent till en positiv kille på 20 år med bipolär sjukdom som är nyfiken på livet.

Kunden bor hemma tillsammans med sin familj i Vellinge kommun. Under dagen kommer du att hjälpa till med praktiska göromål så som matlagning, dusch, planering & stöttning i skolan, hemmet och vid andra aktiviteter.

Till kundens intresse hör bland annat att gå på gym, bio, musik, film och matlagning tillsammans med assistenten. Även utflykter och resor är ett stort intresse. Vissa dagar i veckan är kunden i skolan tillsammans med sin assistent. Kunden gillar att ha saker planerade och har många idéer om vad han vill göra, därför är det ett rörligt arbete där man får uppleva mycket! Kunden ser gärna manliga sökande.

Kunden söker för tillfället timvikarier, men det kan också leda till en mindre fast rad på ca 25 % och tiderna som du arbetar varierar mellan dag, kväll och helger mellan 07.00-20.30.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94535
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Säsongsjobb - E-handel

OM MADLADY:
MADLADY.SE är mer än bara en e-handelsplats, vi säljer inte produkter, vi skapar en kultur. På senare tid har verksamheten haft en stark tillväxt och därför är vi på jakt efter nya talanger som vill göra resan tillsammans med oss. Vi sätter stort värde på ambition och attityd, hos oss finns det inga begränsningar: ”sky is the limit… but at MADLADY we don’t have any limits”.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker säsongsarbetare. Du kommer att hantera inkomna beställningar som ska plockas, packas och skickas och assistera vid diverse uppgifter. Du ska även hantera inkomna returer samt inleveranser från leverantörer. Perfekt för dig som vill ha erfarenhet inom e-handel.

DU ÄR:
• Pigg och kan arbeta i rask takt utan att kompromissa kvalitén.
• Stresstålig.
• Analytisk och är driven av resultat.
• Initiativtagande.
• Någon med väldigt hög arbetsmoral
Truckkörkort behövs ej. Attityd och hunger går före erfarenhet!

ANSÖKNINGSPROCESS:
Skicka fullständigt CV + Personligt Brev + Varför du vill jobba på MADLADY

Omfattning: omgående - 31 dec, 20-40 h i veckan.
Placering: Vellinge (10 min från Malmö)
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/SuQAf1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MADLADY
Kompanigatan 2B
23531  Vellinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska timanställning till hemtjänst Skanör/Falsterbo

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi bedriver hemtjänst i Skanör-Falsterbo på uppdrag av Vellinge kommun. Arbetet innebär omvårdnadsinsatser i den enskildes hem mellan kl. 07-23, 7 dagar i veckan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande. Tempot kan ibland vara högt så du måste vara stresstålig och kunna prioritera ditt arbete. Arbetet utförs i vårdtagarens eget hem.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska/Vårdbiträde

KRAV
Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN
Lön enligt kollektivavtal Kommunal.

TILLTRÄDE
Tillsättning sker fortlöpande

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
171231

KONTAKTPERSON
Emily Nilsson 0733-336240

UTDELNINGSADRESS
Nyvångsvägen 1,  239 32 Skanör 

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2007
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Nyvångsvägen 1
23932  Skanör Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Undersköterska till kvällspatrull Skanör-Falsterbo

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi bedriver hemtjänst i Skanör-Falsterbo på uppdrag av Vellinge kommun. Arbetet innebär omvårdnadsinsatser i den enskildes hem kvällstid mellan kl. 15.45-23.00.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande. Tempot kan ibland vara högt så du måste vara stresstålig och kunna prioritera ditt arbete. Arbetet utförs i vårdtagarens eget hem.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning samt gärna erfarenhet av arbete i kvälls eller nattpatrull.

KRAV
Undersköterskeutbildning och körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Vikariat med möjlighet till fast anställning 75 %.

LÖN
Lön enligt kollektivavtal.

TILLTRÄDE
180115

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
171231

KONTAKTPERSON
Emily Nilsson 0733-336240

UTDELNINGSADRESS
Nyvångsvägen 1, 239 32 Skanör 

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2006
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Nyvångsvägen 1
23932  Skanör Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  
Platsannons

Vik. Brevbärare, Vellinge

Bli en del av vårt team

Nu söker vi en vikarierande brevbärare på heltid till vårt kontor i Vellinge, med start 1 januari 2018 fram till den 30 juni 2018. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Vana och erfarenhet ifrån kassaarbete är ett plus, då arbete från företagscenter även kan tillkomma.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Fabian Corp, fabian.corp@postnord.com. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71186&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Brevbärare, Vellinge

Bli en del av vårt team

Nu söker vi en brevbärare för en tillsvidareanställning till vårt kontor i Vellinge, med start 1 januari 2018. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Vana och erfarenhet ifrån kassaarbete är ett plus, då arbete från företagscenter även kan tillkomma.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Fabian Corp, fabian.corp@postnord.com. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71184&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Extrajobb inom barndans - Funkykidz Vellinge!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/

Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Just nu söker vi danslärare till vårt populära koncept Funkykidz i Vellinge. Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Barista

Nu söker vi en barista till Lilla Kaffekompaniet i Höllviken som öppnat den 4:e maj. Tjänsten är en heltidstjänst. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med chans till förlängning om rätt person träffas.. Arbetstiderna är måndag till fredag och helg tillkommer också enligt överenskommelse.

Den vi söker har en baristautbildning och är ansvarstagande, organiserad, lösningsorienterad och har en servicegrad utöver det vanliga där du är utåtriktad och älskar att sälja. Du tycker om att sprida glädje på arbetsplatsen och gentemot kunder samtidigt som du har god samarbetsförmåga och ser dig själv som en del av ett teams framgång. Har du erfarenheter från de större cafékedjorna är det ett plus. Då arbetet kan komma att ske under oregelbundna tider (dagar, kvällar och helger) är det viktigt att du är flexibel.

Det är bra också om du kan laga sallader, mackor och enkla bakverk

Dokumenterad baristautbildning är meriterande

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst som barista där du kommer att jobba i cafémiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att jobba med alla vanligen förekommande sysslor med målet att hålla en hög service på det du gör.

Välkommen med din ansökan!

Den vi söker har en baristautbildning och är ansvarstagande, organiserad, lösningsorienterad och har en servicegrad utöver det vanliga där du är utåtriktad och älskar att sälja. Du tycker om att sprida glädje på arbetsplatsen och gentemot kunder samtidigt som du har god samarbetsförmåga och ser dig själv som en del av ett teams framgång. Har du erfarenheter från de större cafékedjorna är det ett plus. Då arbetet kan komma att ske under oregelbundna tider (dagar, kvällar och helger) är det viktigt att du är flexibel.

OBS! Vi söker någon som har erfarenhet. Ansökningar utan någon som helst erfarenhet kommer inte ens läsas!

Dokumenterad baristautbildning är meriterande.

Lilla Kaffekompaniet är ett café som öppnades 4 maj 2017.
Eftersom vi har nu fler och fler gäster som kommer så söker vi efter personal.
Publiceraddatum: 2017-11-12
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@duostad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cafe Duo
Falsterbovägen 55
23651  Höllviken Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Vi arbetar med olika byggprojekt bland annat; Nybygge av staket, plattsättning, målning, trädäck och andra förekommande byggarbeten

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete så det är krav om du har erfarenhet inom byggbranschen. Arbete är förlagt både inomhus och utomhus. Det är viktigt att du är självgående och trygg i arbetsrollen. Vi söker dig som gillar att jobba fysiskt. Svenska är inget krav.

Bygg & Snickeri Service i Höllviken startades 2015 och har idag 5 stycken anställda. Vi jobbar både med nybygge och renoveringar
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bssn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taktvättaren i Höllviken
Boltensternsvägen 6B
23638  Höllviken Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1845
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Ljunghusens Golfklubb söker Mekaniker

Som mekaniker hos oss har du huvudansvaret för vår verkstad och för att service och underhåll av vår maskinpark sker planenligt. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete med att serva och underhålla vår maskinpark men också delar där vi arbetar tillsammans i ett team.
Vi söker dig med följande bakgrund:
• Maskinvana samt B-körkort.
• Du gillar att jobba med löpande service, underhåll och reparation av maskiner.
• Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
• Har deltagit i någon av SGF´s utbildningar alternativt liknande.
• Spelar du dessutom golf är det meriterande.

Vi vill att du:

• Jobbar strukturerat och har ordning och reda.
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.


Vi söker dig med följande bakgrund:
• Maskinvana samt B-körkort.
• Du gillar att jobba med löpande service, underhåll och reparation av maskiner.
• Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
• Har deltagit i någon av SGF´s utbildningar alternativt liknande.
• Spelar du dessutom golf är det meriterande.

Vi vill att du:

• Jobbar strukturerat och har ordning och reda.
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.


Ljunghusens Golfklubb grundades 1932 och har 27 hål. Vi har flera övningsområden med övningsbanor i 30 och 50 format samt ett härligt klubbhus med många möjligheter. Vi har 1 500 aktiva medlemmar varav två tredjedelar bor inom cykelavstånd på Falsterbonäset. Säsongen varar hela året och vi har en mycket stabil ekonomi. Vi har även Sveriges kanske största juniorverksamhet med en bred topp på både flick- och pojksidan. Världens första golfklubb att miljöcertifieras hos GEO. För ytterligare information titta gärna på vår hemsida www.ljgk.se.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en heltidstjänst och vi följer gällande kollektivavtal. Schemalagt helgarbete förekommer, oregelbunden arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Mekaniker
Webbplats:
Epostadress: simon.mansson@ljgk.se
Övrigt: I denna rekrytering arbetar vi med löpande intervjuer och du är därför välkommen att maila dina ansökningshandlingar så snart som möjligt till vår Banchef Simon Månsson via epost: simon.mansson@ljgk.se
Arbetsplats: 
Adress: Ljunghusens Golfklubb
Kinells Väg 34
23642  Höllviken Sverige
Hemsida: http://www.ljgk.se
  

Platsannons

Lokalvårdare

Vi söker 3 st ansvarsfulla medarbetare på Duo Städ.

Uppgifterna i huvudsak är gällande hemstädning.
Strykning kan förekomma.
ibland kan uppgifterna variera beroende av kundens önskemål.
Vi jobbar tex. med flyttstädning, fönsterputsning, undanröjning med bortforsling, trädgårdsarbete, hemstädning, flyttstädning m.m.

Utdrag ur brottsregister kommer att begärs in vid ev anställning.

Som person bör du vara:
Självständig, ansvarsfull, noggrann, pålitlig, serviceinriktad och flexibel.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du har erfarenhet inom ett serviceyrke.

Vi söker dig som är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Företaget startades 1998. Vi bedriver städning i privat och offentlig miljö. Våra kunder ligger från malmö och ut på Näset i Vellinge kommun där vi också har vårt kontor.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi har behov av både hel- och deltidsarbetare. Deltid blir anställning på 50% och 75 %. Det är minsta som vi behöver Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@duostad.se
Övrigt: Ansökan kan skickas till e-postadress: personal@duostad.se
Arbetsplats: 
Adress: Duo Städ
Falsterbov 55
23651  HÖLLVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.duostad.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal