Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:33

Lediga jobb i Vaxholms kommun (0187), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 787
Täthet203,79Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area106,85Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land57,84Landareal (km²)
Sjö0,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav48,72Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare till ett team i galleria sökes

Impressive Relations söker nya säljare


Impressive Relations är ett bolag som är verksamma i hela Sverige och som jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Impressive Relations arbetar på uppdrag av några av Sveriges största företag.

Du kommer att arbeta enligt ett rullande schema som inkluderar både vardag och helg och dina arbetsuppgifter kommer att vara att aktivt bedriva försäljning tillsammans med teamet till köpcentrets besökare. Du kommer att få vara en del av ett team med ambitiösa och tävlingsinriktade kollegor som dagligen arbetar mot gemensamma och individuella mål. På Impressive Relations kommer du att utvecklas inom försäljning och bli en klippa på att läsa av andra människors behov och önskemål. Jobbet bygger på att bygga relationer till kunder på ett professionellt och strategiskt sätt. Vi har en super-deal där kunder som handlar i butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet.


För att du ska lyckas i rollen som säljare på Impressive Relations ser vi att du är en energispridare! Hos oss är det alltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Vi skapar ambassadörer för våra samarbetspartners och utvecklar varje individ utifrån samma grundstenar. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.


Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och drivkraft och inte enbart kvalifikationer och erfarenhet.

Krav:


- Vara över 18 år
- Kunna prata svenska flytandeMeriterande:


- Jobbat med sälj tidigare men inget krav

Vi erbjuder:


- Hög fast timlön
- Hög provision per sälj
- Tävlingar med fina priser
- Säljutbildning av rutinerade utbildare
- Coachning, stöd och hjälp av duktiga coacher på plats

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69958-saljare-till-ett-team-i-galleria-sokes?promotion=27806-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Säkerhetssäljare sökes till nytt team i Stockholm

Nu startar Impressive Relations ett nytt och unikt samarbete med Sveriges nya säkerhets- och smarta hem företag Omnipoint. Som säljare på Impressive Relations har du en av de viktigaste rollerna i detta nystartade projekt som vi driver med en av våra största aktörer - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder nöjda och glada. Initialt kommer du att arbeta med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer även finnas möjlighet i framtiden att arbeta mot företagsmarknaden.

Omnipoint är unika med att kunna erbjuda produkter som inte finns hos konkurrenterna idag. Med dessa produkter har kunderna möjlighet att styra & automatisera sin belysning, larm, lås, garageport m.m samt möjligheten att kunna se live video direkt i en väletablerad plattform. Det unika med plattformen är att den har sex miljoner användare och den möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Tjänsten innebär:

-Kundansvar

-Resande

-Fältförsäljning

-Behovsanalyser

-Ingå i ett team med eget ansvar

Din profil:

-Ha ett
grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering

-Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.

-Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.

-Driven och social

-Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du kan driva och motivera dig själv samt teamet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Varför välja oss?

Impressive Relations är ett sälj och bemanningsföretag som startades år 2012. Vi är ett stabilt och väletablerat företag som växer för varje år. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige bl.a. ComHem, Postkodlotteriet och självaste Omnipoint. Vi ger våra säljare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar av professionella säljare med hög kompetens. Här får du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi ser alltid till de anställdas och kundernas bästa. Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer. Våran framtidsplan är att expandera inom tre olika affärsområden, Retail, Staffing och Sales. Detta innebär för dig som anställd att du får en trygg bas med olika valmöjligheter. Om ett projekt inte passar dig kan vi internt men även externt rekrytera dig vidare. Är du på tårna från början och visar framfötter så finns alla möjligheter att växa inom företaget. Vi rekryterar allra helst internt, hoppa på nu från början med Omnipoint så finns alla möjligheter till att bli coach, teamleader eller kanske t.o.m projektansvarig, oavsett tidigare erfarenhet. En möjlighet som sällan ges. Våra starka värdeord utgår vi alltid ifrån, Be Impressive, Enjoy Impressive, Love Impressive.

Be Impressive står för att du skall vara den bästa personen gentemot dig
själv, dina kollegor och kunderna.

Enjoy Impressive står för att du skall ha roligt och utvecklas på vägen och
kunna ha med kunskaperna vi ger dig genom hela livet.

Love Impressive står för att du skall ha kärlek och passion för det du gör,
ditt team, kunderna och företaget.

Ansökan:

Ansök via våran hemsida (http://www.impressiverelations.se/) www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se) eller
direkt via Arbetsförmedlingen.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Systemsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69948-sakerhetssaljare-sokes-till-nytt-team-i-stockholm?promotion=27795-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Bemanningsplanerare

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Bemanningsplanerare

HR på Färjerederiet Trafikverket består av nio medarbetare, varav fem är Bemanningsplanerare, två HR-specialister, en HR-partner och en HR-chef.

Som bemanningsplanerare arbetar du självständigt och stödjer den operativa verksamheten för den sjögående personalen med bemanningsplanering, semesterplanering samt rekrytering. Du ingår som en viktig del i HR-funktionen och arbetar med att utveckla stödet till den operativa verksamheten. Du deltar även i arbetet med att utveckla och förvalta rutiner, riktlinjer och processer inom HR-området.

Vidare ingår support i personalsystemet samt löpande ärendehantering. Arbetet innebär kontakter både inom och utom Färjerederiet Trafikverket.

Då vi har verksamhet i hela landet förekommer resor inom Sverige.

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasial nivå, gärna med vidareutbildning inom personalområdet eller har erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har arbetat med schemaplanering och bemanning, gärna i arbetsledande befattning. Du har vana av att arbeta med personaladministrativa stödsystem.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift att du hanterar Office-paketet utan problem samt att du har körkort för personbil.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd med en förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du är en god kommunikatör som har en hög grad av personlig mognad och integritet. Du är också van att arbeta effektivt och självständigt och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Urvalstester kan förekomma i rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: HR-assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 31:2017:42
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5672363945930970372&benamning=Bemanningsplanerare
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Just nu söker vi säljare till ett event projekt galleria

Impressive Relations söker nya säljare


Impressive Relations är ett bolag som är verksamma i hela Sverige och som jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Impressive Relations arbetar på uppdrag av några av Sveriges största företag.

Du kommer att arbeta enligt ett rullande schema som inkluderar både vardag och helg och dina arbetsuppgifter kommer att vara att aktivt bedriva försäljning tillsammans med teamet till köpcentrets besökare. Du kommer att få vara en del av ett team med ambitiösa och tävlingsinriktade kollegor som dagligen arbetar mot gemensamma och individuella mål. På Impressive Relations kommer du att utvecklas inom försäljning och bli en klippa på att läsa av andra människors behov och önskemål. Jobbet bygger på att bygga relationer till kunder på ett professionellt och strategiskt sätt. Vi har en super-deal där kunder som handlar i butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet.


För att du ska lyckas i rollen som säljare på Impressive Relations ser vi att du är en energispridare! Hos oss är det alltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Vi skapar ambassadörer för våra samarbetspartners och utvecklar varje individ utifrån samma grundstenar. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.


Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och drivkraft och inte enbart kvalifikationer och erfarenhet.

Krav:


- Vara över 18 år
- Kunna prata svenska flytandeMeriterande:


- Jobbat med sälj tidigare men inget krav

Vi erbjuder:


- Hög fast timlön
- Hög provision per sälj
- Tävlingar med fina priser
- Säljutbildning av rutinerade utbildare
- Coachning, stöd och hjälp av duktiga coacher på plats

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69732-just-nu-soker-vi-saljare-till-ett-event-projekt-galleria?promotion=27510-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Verksamhetscontroller- stadsbyggnadsförvaltningen

Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till rättssäker och kvalitativ verksamhet? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas.

Till stadsbyggnadsförvaltningen söker vi dig som under ett år kan axla rollen som förvaltningens verksamhetscontroller, vilket inbegriper att vara dataskyddsombud under ett uppbyggnadsskede. Stadsbyggnadsförvaltningen har ett brett ansvarsområde inom förvaltning, myndighetsutövning och utveckling och arbetar för tre politiska organ. Tjänsten är placerad i förvaltningens stab. Som verksamhetscontroller kommer du att vara ett stort stöd för främst förvaltningschef och de 5 enhetscheferna och ingå i ett kvalitetsnätverk med verksamhetscontrollers från andra förvaltningar. Din uppgift blir bl a att vara dataskyddsombud för två av de politiska organen och vara behjälplig avseende det tredje under ett uppbyggnadsskede.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetscontroller med uppgiften som dataskyddsombud arbetar du huvudsakligen med ärenden som har sin grund i personuppgiftslagstiftning, lagstiftning inom stadsbyggnadsområdet och annan relaterad lagstiftning. Du ger stöd till förvaltningschef och enhetscheferna avseende arbete med mål och nyckeltal samt kvalitets- och förbättringsarbete. Som förvaltningens dataskyddsombud, kommer du att arbeta på uppdrag för nämnden för teknik, fritid och kultur och för stadsbyggnadsnämnden. Förvaltningen arbetar även för kommunstyrelsen där du kommer att vara medverkande i arbetet men ansvaret kommer att ligga på annan.

Vi arbetar med verksamhetssystemet Stratsys där du kommer att vara förvaltningens ansvariga och samordna arbetet i systemet.

Tjänsten är en visstidsanställning under 12 månader.


KVALIFIKATIONER
Du har för uppdraget en adekvat högskoleutbildning, juristexamen, statsvetare eller annan likvärdig utbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med lagstiftning inom dataskydd och/eller stadsbyggnadsområdet. Då rollen innebär nära samverkan med ett stort antal medarbetare krävs förmågan att kunna samarbeta och att vara tydlig i sin kommunikation. Dessutom behöver du vara flexibel då förvaltningen innehåller många olika verksamheter med olika förutsättningar. Erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande. Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete samt löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående enligt överenskommelse, upphör: Visstidsanställning 12 månader. Visstidsanställning 12 månaderMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A742723
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be47d658-6f38-4f32-9573-4e2488e8fcd1&publishCode=AMS&TK=154c02b6-361d-405b-bc27-83d397c5dcbc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Stadsbyggnadsförvaltningen,
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Controller/ekonom

Vaxholms stad är en liten kommun med hög ambitionsnivå. Utvecklingstakten är hög och vi har goda resultat i våra verksamheter, flera utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbeten med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer och medarbetare. En fördel med att jobba inom en, med stockholmsmått, liten kommun är att det är smidigt att skapa samarbeten över enhetsgränserna och man lär sig snabbt mycket om organisationen som helhet. Om du är intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med möjlighet att driva egna idéer från planering till genomförande har du mycket goda förutsättningar att trivas hos oss.

Till ekonomifunktionen söker vi nu en controller med fokus på stadsbyggnadsförvaltningen. Tjänsten är placerad på Ekonomi- och upphandlingsenheten som består av 7 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team där alla är med och bidrar till att utveckla ekonomiprocesserna med målsättning att uppfylla stadens vision. Vi är ett litet team med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Som controller arbetar du främst med stöd till chefer i samband med budget, uppföljning, prognos, statistik och bokslut. I rollen ingår även redovisningsuppdrag med fokus på anläggningsredovisning och deltagande i olika utvecklingsprojekt. Det vardagliga arbetet kräver ett tätt samarbete med övriga på ekonomienheten och ledningen på förvaltningen. Vi använder Raindance som ekonomisystem och QlickView som beslutsstödsverktyg.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Då rollen innebär nära samverkan med ett stort antal medarbetare krävs förmågan att kunna samarbeta och att man är tydlig i sin kommunikation. Dessutom behöver du vara flexibel då verksamheten kan förändras. Då mycket av arbetet utförs med hjälp av Excel krävs där mycket goda kunskaper. Erfarenhet från offentlig verksamhet och systemen Raindance och QlickView är meriterande. Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete samt löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. För att passa i rollen är det också viktigt att du är driven, analytisk, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med både kollegor och övriga verksamheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A742161
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63222ceb-3aa7-468f-ba55-d0526a9e32d3&publishCode=AMS&TK=5d122964-f5c2-4005-8517-9415e1f20803
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms Stad
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bor du i Vaxholm/Resarö och har 12 timmar över i veckan?

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Nu söker vi en avlösare till  en tjej i Vaxholm. Som avlösare  arbetar man att avlasta föräldrar och tar hand om barnen i hemmet  ett antal timmar i veckan . 
Arbetsplatsen är hemma hos familjen. Ni har en barnfamilj som vill ha ett par extra händer 43 h/månaden på em/kvällar/helger. 
Du som söker bör vara mellan 18 och 30  och tjej . Vi ser gärna att du är social och vill hitta på roliga aktiviteter.
Arbetstiderna  kan se ut  tex.16.30-20.00 vardagar och två  helgdagar i månaden  10-16.
Då du kommer arbeta med barn så begär vi alltid utdrag från belastnings registret.

Vi söker någon som kan börja jobba omgående.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94500
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Medarbetare till Vaxholms stads hemtjänst

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nya kollegor! I arbetsuppgifterna ingår ordinarie hemtjänstuppgifter i våra kunders hem med personlig omvårdnad, tillagning av lättare måltider, städning, inköp m.m.

Schemalagd arbetstid där varannan eller var tredje helg ingår.

KVALIFIKATIONER
Tidigare, verifierad, erfarenhet som vårdbiträde/undersköterska, gärna inom liknande verksamhet.
Datorvana och vana att arbeta i Microsofts officepaket.
Körkort och körvana för manuellt växlad bil är ett krav.
Flytande svenska i tal och skrift.
Vi lägger mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75%-100% Schemalagd arbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: A741599
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=22c676a7-c95d-445a-b5ac-82b9341736f2&publishCode=AMS&TK=1b1e4fbc-cb67-4d9b-bf43-947b71a86ac8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, utförarenheten
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier dag/kväll Vaxholms stads hemtjänst

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Vaxholms stads hemtjänst är den kommunala utföraren i Vaxholm med cirka 50 medarbetare och vi utför hemtjänst dygnet runt, årets alla dagar, hos cirka 110 Vaxholmsbor.

Hemtjänst har sedan en tid tillbaka börjat arbeta teambaserat, vilket innebär att varje ordinarie medarbetare hör till ett visst team inom ett specifikt geografiskt område. Dagens/kvällens arbete planeras och fördelas tillsammans i teamet inför varje arbetspass, med stöd och vägledning av våra samordnare.

Vi söker timvikarier för dag- och kvällstjänstgöring, vardag som helg, sommar, höst, vinter och vår.

ARBETSUPPGIFTER
Ordinarie hemtjänstuppgifter i våra kunders hem med personlig omvårdnad, tillagning av lättare måltider, städning, inköp m.m.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuellt krävs att du är 18 år fyllda och har B-körkort och körvana för bil med manuell växellåda
- vårdbiträde alternativt erfarenhet och ett mycket stort intresse av arbete inom omvårdnad och service
- behärska svenska språket i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Timvikariat vid behov Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A741592
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c9721546-b42f-4861-a1de-32c0e315c427&publishCode=AMS&TK=dd590708-f688-4838-b7d6-1d33a1142fb8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, utförarenheten
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Familjeläkarna Vaxholm söker Psykolog/PTP Psykolog

Familjeläkarna i Vaxholm Leg. Psykolog alt. PTP Psykolog till vår grupp för Psykisk Hälsa.

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården.
Arbetsuppgifter: Du kommer huvudsakligen arbeta med psykologisk bedömning och behandling av vuxna men även barn och ungdomar med stress- och ångest besvär, depressioner, sömnrådgivning och krisbearbetning. På vårdcentralen arbetar du i nära samarbete med andra yrkeskategorier kring patienterna. Arbetet kräver integritet och självständighet i patientarbetet och samtidigt flexiblitet. Meriterande är erfarenhet av barn och ungdomsarbete och neuropsykiatri. För att trivas och fungera i arbetet behöver du vara initiativrik och självgående samt besitta en god samarbetsförmåga. Kompetens: Psykolog lägst steg 1, KBT eller annan inriktning mot barn/familj, alt. psykoterapeut med inriktning KBT mot barn /familj. Vana från vårdcentral önskvärd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kompetenser
Legitimation som psykolog
PTP examen
Psykologexamen
Barn/ungdom
Kognitiv beteendeterapi
Psykoterapeutexamen


Familjeläkarna i Vaxholm söker Leg. Psykolog alt. PTP Psykologtill vår grupp för Psykisk Hälsa.

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande.
Arbetsuppgifter: Du kommer huvudsakligen arbeta med psykologisk bedömning och behandling av vuxna men även barn och ungdomar med stress- och ångest besvär, depressioner, sömnrådgivning och krisbearbetning. På vårdcentralen arbetar du i nära samarbete med andra yrkeskategorier kring patienterna. Arbetet kräver integritet och självständighet i patientarbetet och samtidigt flexiblitet. Meriterande är erfarenhet av barn och ungdomsarbete och neuropsykiatri. För att trivas och fungera i arbetet behöver du vara initiativrik och självgående samt besitta en god samarbetsförmåga. Kompetens: Psykolog lägst steg 1, KBT eller annan inriktning mot barn/familj, alt. psykoterapeut med inriktning KBT mot barn /familj. Vana från vårdcentral önskvärd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Om Familjeläkarna
Familjeläkarna driver vårdcentraler och läkarinsatser på särskilda boenden Stockholms landsting och i Uppsala landsting. I dessa uppdrag ingår idag, Husläkarmottagningar, barnavårdcentraler, mödravårdcentraler, hemsjukvård, ögonmottagning, gynmottagning läkare i särskilda boenden och jourläkarverksamhet, allt på uppdrag från Landstinget.
Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.
Familjeläkarna är ISO certifierade och har kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFamiljeläkarna har kollektivavtal och friskvårdspeng för medarbetare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.svalberg@famlak.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FAMILJELÄKARNA I SALTSJÖBADEN AB
Kapellgatan 2
18531  Vaxholm Sverige
Hemsida: http://www.famlak.se
  

Platsannons

Förskollärare till liten förskola i Vaxholm

Förskolan i Vaxholm jobbar efter Maria Montessoripedagogiken och organiserar sig i små barngrupper där barnen kan skapa trygga relationer med kompisar och pedagoger. Under 2017/2018 är det 13 barn i vrå småbarnsgrupp med 1-2:åringar samt två grupper med 3-5:åringar med max 15 barn i varje grupp.

Förskolan ligger centralt belägen i Vaxholm i nyrenoverade lokaler i Lillstugan invid Norrbergsskolan i en lugn miljö med närhet till fina parkområden och skogen. Till lokalerna hör även en modern och välutrustad lekgård.

Som förskollärare kommer du att arbeta med att stärka varje barns enskilda sociala och emotionella utveckling parallellt med den språkliga utvecklingen. Du ansvarar för att leda det pedagogiska arbetet så att målen i läroplanen uppfylls.
Du kommer tillhöra ett arbetslag där du är delaktig i att forma och utveckla verksamheten med dina pedagogiska tankar och ditt intresse för att se varje barn.

Förskolan erbjuder stöttning och fortbildning kring Montessoriverksamheten.

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare och vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket.

Som person är du positiv, ansvarsfull och ser möjligheter istället för hinder. Du är en förebild för barnen och visar tilltro till barnens lärande och är själv en pedagog som lär. Engagemang och kreativitet är viktigt och du drivs av att kunna vara med och påverka. Du har ett professionellt förhållningssätt och har lätt för att skapa förtroende hos såväl vuxna som barn.

Tidigare erfarenhet av arbete eller utbildning inom Montessori är meriterande men inget krav. Förskolan erbjuder dig goda möjligheter till fördjupning inom den pedagogiska inriktningen. Detta innebär att du som aldrig tidigare arbetat inom Montessori men är nyfiken på att prova också är välkommen att söka tjänsten.


I denna rekrytering samarbetar förskolan med Precator Pedagogerna som hyr ut och rekryterar personal till förskola, skola och fritidshem. Tjänsten är en fast anställning på förskolan.
www.precatorpedagogerna.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Förskollärare Vaxholm
Webbplats:
Epostadress: sofi.andersson@precator.se
Övrigt: Vi behandlar ansökningarna efter sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Precator Rekrytering & Bemanning AB
Kanalvägen 3 A
19461  Upplands Väsby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier sökes till Vaxholm Östra förskoleområde

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu positiva och engagerade timvikarier till vår verksamhet. Kan du arbeta en eller flera dagar i veckan, halva dagar eller hela? Förskolorna är belägna i fantastisk skärgårdsmiljö i centrala Vaxholm samt på Rindö, med pendlingsavstånd från Stockholm och norrortskommuner.
Vi vill att du ….
• Är lösningsfokuserad
• Är ansvarsfull
• Har ett stort intresse för barn samt deras lek och lärande
• Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete i barngrupp är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Frågor besvaras via mail till förskolechef Katarina Wedin
katarina.wedin@vaxholm.se
Välkommen med din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav för eventuell anställning. Läs mer om registerutdrag på Polisens hemsida https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Timtjänstgöring med varierande tider Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A740511
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d1a844e2-9439-478c-a8c3-d274530208dc&publishCode=AMS&TK=2fd20509-351b-450c-8e92-b88322488e13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk kock i Vaxholm

Primär arbetsuppgift är att förberedda och tillaga asiatiska maträtter.
Sekundär arbetsuppgift är att hjälpa till med andra förberedelser och saker som behöver göras i restaurangen.

Vi söker dig som tål stress och tar ansvar. Att kunna arbeta och utföra uppgifter under stress och ta ansvar genom att alltid tillaga mat med hög standard även under press.

Vi är en liten restaurang i Vaxholm som erbjuder autentisk asiatisk mat.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid2 års erfarenhet som kock mot asiatisk matlagning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: flowvaxholm@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hajlu AB
Eriksövägen 40
18537  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Exploateringsingenjör/projektledare exploatering

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
På stadsbyggnadsförvaltningen är vi idag cirka 40 personer fördelade på de fyra enheterna bygglov och GIS-enheten, planenheten, exploateringsenheten och tekniska enheten. Tillsammans förvaltar, tillvaratar och utvecklar vi vår stad och skärgård. Utöver att svara upp för kommunens behov av bostadsbyggande återfinns även ansvaret för utbyggnad av förskolor, skolor och vårdboende på exploateringsenheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vaxholms stad växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. För att möta utmaningarna och behoven har kommunen arbetat fram ett projektorienterat arbetssätt där du som projektledare förväntas ha en nyckelroll. Stadsbyggnadsförvaltningen förstärker just nu med flera tjänster varav denna tjänst avseende exploateringsingenjör/projektledare exploatering utgör en viktig förstärkning på exploateringsenheten.

Utöver att svara upp för allmänna exploateringsfrågor inklusive markförvärv och förbereda lantmäteriförrättningar är din uppgift att vara projektledare för stadsbyggnadsprojekt med ett övergripande ansvar att leda och styra projekten mot uppsatta mål. Det innebär att säkerställa att projekt går att genomföra samt att ta fram projektbudgetar och ansvara för ekonomisk uppföljning av projekten från tidiga initieringsskeden, via detaljplaneskedet, till genomförandet och driftöverlämning av allmänna anläggningar. I arbetet ingår att förhandla med fastighetsägare och exploatörer samt upprätta exploateringsavtal. I tjänsten ingår också att förbereda och föredra ärenden inför kommunstyrelsen och dess planeringsutskott samt inom tilldelade projekt och i löpande kontakt med kommunens övriga medarbetare vara kommunens kontaktperson utåt mot exploatörer, konsulter och allmänhet.

Vaxholms stad är en naturskön stad med goda möjligheter till bad-, båt- och friluftsliv. Vi erbjuder förmånscykel, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och tillämpar flextid och semesterväxling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för exploateringsfrågor och stadsutveckling och lockas av interaktionen mellan skärgård och storstad. Du har en relevant utbildning från högskola/universitet inom samhällsbyggnad/lantmäteri eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du hanterar fastighetsjuridik, avtalsskrivning och förhandling. Erfarenhet från plan- och genomförandeprocessen, arbete i projektorienterade modellsystem, entreprenadupphandlingar samt kommunal verksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du är genuint intresserad av projektledning och stadsbyggande. Du är drivande, utåtriktad, flexibel och strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A740277
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=43446035-dc68-48b4-a799-a82b2c6251f9&publishCode=AMS&TK=361b6108-12cf-4d37-b021-008001a86642
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Stadsbyggnadsförvaltningen,
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare ma/no ca 40% Rindö skola

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Rindö skola är en F-6 skola med tillhörande fritidsavdelningar i varje årskurs. Skolan ligger i Rindö hamn, gamla regementsområdet. Ett område på tillväxt. Just nu går ca 130 elever på skolan som om några år ökas till en två-parallellig ny skola. Vi har ett nära samarbete mellan fritidsverksamheten, förskoleklassen och årskurs 1-6, både i det dagliga arbetet och vid speciella dagar som t ex elevens valdag, friluftsdagar, skolsamlingar och andra traditioner.
Vi arbetar framförallt klasslärarorganiserat men även ämnesspecifikt i varandras klasser.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarie ca 40% under VT18 för undervisning av våra elever i Ma/No.KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med legitimation med behörighet i Ma/No.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 eller tidigare, upphör: 2017-06-20 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A740150
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=45716a7f-0bbe-4f59-844d-b39d0eb3af0e&publishCode=AMS&TK=e7ca4239-37b7-4786-9ba6-320814f48d40
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kulturskolechef

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Kulturskolan i Vaxholm är en mycket uppskattad verksamhet. Verksamheten består av sjutton lärare och en administratör som idag leds av en tf kulturskolechef, då den tidigare kulturskolchefen gått i pension. Verksamheten erbjuder undervisning i olika instrument, solosång, körsång, sångensambel, orkester, ensemble, teater och drama. Över 600 elever i åldern sex till tjugo år deltar i verksamheten.

Kulturskolan bedriver till största del sin verksamhet i helt nya moderna lokaler i Kronängsskolan. Viss del av undervisningen genomförs även på stadens andra grundskolor.

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra i arbetet med att utveckla vår kulturskola. Den nationella strategin för den kommunala musik- och kulturskolan är redan vägledande i utvecklingsarbetet och genomsyrar verksamhetsplanen för läsåret.

ARBETSUPPGIFTER
Som kulturskolechef leder och fördelar du arbetet i kulturskolan. Du har personal- och budgetansvar för hela verksamheten. Du är en del av utbildningsförvaltningen och rapporterar till utbildningschefen. Du ingår i kommunens chefsgrupp. Viss del av tjänsten omfattar undervisning.

KVALIFIKATIONER
• Har examen från musikhögskola/konstnärlig högskoleutbildning eller annan relevant högskoleutbildning.
• Är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Är kommunikativ, närvarande och bidrar till ett gott klimat i verksamheten.
• Är samarbetsinriktad och involverar personalen i utvecklingsarbete och beslut
• Är en nyfiken omvärldsspanare och deltar I nätverk och lära av andra för att arbeta med ständiga förbättringar.
• Kan formulera och kommunicera tydliga uppdrag utifrån nationella och kommunala mål.

Tidigare erfarenheter som chef inom kulturområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi har ingen möjlighet att ta emot din ansökan på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739207
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7afd01e-fe11-4e4a-8a36-0920321bd6fd&publishCode=AMS&TK=168a23e3-fe49-4de1-b1bb-9d3d70c2c951
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare åk 4-6 Vaxö skola

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Vaxö skola är en gammal anrik skola som ligger högt och vackert belägen i centrala Vaxholm. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6 och vi har en förberedelseklass där vi tar emot nyanlända elever. Just nu är vi drygt 230 elever på skolan. Det betyder att Vaxö skola är en "lagom liten skola", där alla känner alla, vilket skapar trygghet och sammanhållning. Vaxö skola är samtidigt en "lagom stor skola", där goda förutsättningar för lärande och utveckling sker i många spännande möten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare med utbildning 1-7 eller 4-6 för undervisning i åk 4 och 5.


Vi erbjuder dig ett jobb som lärare i en välfungerande och trivsam skola.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen/lärarlegitimation gärna behörighet MA/NO, men även andra ämneskombinationer är intressanta.
Du har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och personal med kompetens och värme.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Senast 2018-03-05, gärna tidigare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A739203
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=94c37f13-7e45-4ef1-9870-cde6046b3f51&publishCode=AMS&TK=1c28dc12-8709-4f42-bc76-13cf59ba4b76
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studiehandledare i ukrainska ca 20%

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola, särskola, fritidshem och kulturskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker studiehandledare i ukrainska ca 20%


KVALIFIKATIONER
Studiehandledare i ukrainska samt goda kunskaper i svenska språket. Du ska ha god förmåga att samarbeta och även kunna arbeta självständigt.


Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. ca 20% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-10 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A739205
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62f3a989-a6df-4974-86fb-21cdf0b3e11c&publishCode=AMS&TK=7f204fd2-a211-440d-9a7e-ffa21f4ce521
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studiehandledare i thailänska 15-20%

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola, särskola, fritidshem och kulturskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker studiehandledare i thailändska 15-20%


KVALIFIKATIONER
Studiehandledare i thailändska samt goda kunskaper i svenska språket. Du ska ha god förmåga att samarbeta och även kunna arbeta självständigt.


Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 15-20% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-10 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A739204
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3ac5259f-1cc6-472b-b77c-94011f551abb&publishCode=AMS&TK=f4fc890e-9c51-43b8-addd-85635d3e6344
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Engagerad förstelärare till Söderfjärdsskolan!

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se
Söderfjärdsskolan är en kommunal F-6 skola. Skolan ligger naturskönt belägen vid Johannesbergsparken med utsikt över Södra Vaxholmsfjärden. I våra fina lokaler går cirka 340 elever och vi som jobbar inom skola och fritidshem uppgår till cirka 60 personer. Skolan bedriver även en språkpedagogisk verksamhet samt grundsärskola, båda integrerade och inkluderande. Söderfjärdsskolan är en skola med en hög ambitionsnivå, där trygghet och lärande är ledord i all verksamhet. Alla elever ska få det stöd och de utmaningar de behöver för att utifrån sina individuella förutsättningar nå bästa möjliga utveckling i sitt lärande. Som delaktig medarbetare på Söderfjärdsskolan möts du av ett stort friutrymme och tillit i utövandet av din yrkesprofession samtidigt som du förväntas leva upp till högt ställda förväntningar som fullt ut omfattar hela det uppdrag som beskrivs i läroplanerna. Det innebär ett målinriktat och ansvarsfullt arbete kring lärande och värdegrund grundlagt i goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, gärna med ämnesbehörighet i matematik, svenska och NO, som vill arbeta som lärare på mellanstadiet. Arbetet innebär att i nära samarbete med kollegor, planera och genomföra undervisningen i de teoretiska ämnena. Du ska kunna erbjuda en högkvalitativ, inkluderande och anpassad undervisning.

Vi ser att du som söker vill arbeta på en skola där möjligheterna står i fokus, där glädje och skratt har en given plats och där engagemang för eleverna är en gemensam nämnare hos alla medarbetare.

Som förstelärare förväntas du, förutom att vara särskilt skicklig didaktiker, även bidra till skolutveckling genom att vara nyckelperson i den kommungemensamma fortbildningsinsatsen ”Undervisningslyftet”, en satsning som bygger på kollegialt lärande och auskultation på vetenskaplig grund. Uppdraget innebär även viss styrning och ledning på skolan, i nära samarbete med kollegor och rektor.

KVALIFIKATIONER
• Lärarbehörighet, inklusive legitimation.
• Mycket god förmåga att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra
• Initierade kunskaper om anpassning av undervisning och variation.
• Erfarenhet av digitala verktyg som stöd i utveckling av lärande eller ett stort intresse för att sätta digitala verktyg och dess potentialer i relation till utveckling av undervisningen.
• Erfarenhet av eller ambition att systematisk följa upp undervisning i relation till måluppfyllelse.

• Genomförd meritering via Arete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighetÖVRIGT
Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 80-100% Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A739202
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7fc58a41-dcae-450b-a6f8-dc205c811225&publishCode=AMS&TK=6323b9f6-7ffb-40ec-ba0f-5954ed7ff838
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 1
18583  Vaxholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Köksbiträde/vårdbiträde

Som köksbiträde/vårdbiträde hos oss kommer du att arbeta med att planera inför måltiderna, värma mat, baka, sköta matbeställningar samt aktiviteter med våra boende. Du arbetar med den boende i fokus och utifrån dennes önskemål och behov. Det är viktigt att du som medarbetare förstår vikten av mat för äldre. I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa en hög kvalité för våra boenden utifrån vårt kvalitetssystem TQM. Värdegrundsarbetet CARE är något som genomsyrar det dagliga arbetet och du förväntas att vara delaktig i och bidra till detta.

Du som söker ska vara utbildad köksbiträde eller annan utbildning som bedöms av arbetsgivaren som likvärdig. Du har gärna erfarenhet från arbete inom kök/restaurang. För att lyckas i din roll behöver du vara lyhörd och ansvarstagande. Du arbetar med den boende i fokus med ett gott bemötande. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som köksbiträde på vårt äldreboende behöver du vara serviceinriktad, öppen för förändringar och nytänkande. Du ska även tycka om att laga mat, servera och baka.

Denna tjänst innebär hos oss att du bland annat ska:

- Följa gällande livsmedelshygien och sköta egenkontroller samt informera omvårdnadspersonalen om rutiner för detta

- Arbeta med förbättringar tillsammans med övriga medarbetare och ledning

- Sköta planering och beställningar av mat, specerier efter angiven budget.

- Skapa och upprätthålla en trevlig måltidsmiljö tillsammans med övrig personal. Ansvara för den allmänna trivseln och interiören i matsalar och kök och se till att det som planerats blir utfört.

- Skapa rutiner och struktur för köksutrustning och rutiner för att underlätta arbetssätt.

- Baka matbröd och fikabröd regelbundet.

- Ansvara för aktiviteter i samband med högtider ex advent, födelsedagar, påsk, midsommar mm tillsammans med aktivitetsansvariga

- Delta i kostråd och hålla sig informerad om lämpliga metoder och litteratur i ämnet äldre och måltidssituationer. Delta aktivt i förbättringsarbetet av måltidsmiljöer.

-Sköta städning av kök enl rutin.


Norlandia begär utdrag ur belastningsregistret och utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Norlandia AB har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor). Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm. Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre. Våra ledord är ”Gott liv-Varje dag” och innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar aktivt med kvalitetsfrågor och har ett ISO certifierat kvalitetsledningssystem, TQM, som säkerställer att våra insatser inom vård och omsorg följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer. Vaxholms äldreboende har totalt 90 vårdplatser fördelade på 3 byggnader; Borgmästargården,

Cyrillus och Framnäshagen. Det finns totalt 8 boendegrupper; 5 med demensinriktning, 1 med omvårdnadsinriktning och ett korttidsboende. Vi driver även en dagverksamhet för personer med demens.


www.norlandia.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är 75% dagtid med tjänstgöring varannan helg och 6 månaders provanställning 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens: Köksbiträde Cyrillus
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Tjänsten är på 75% med dag och helgtjänstgöring 6 månaders provanställning tillämpas Friskvårdsbidrag Norlandia begär utdrag ur belastningsregistret och utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms äldreboende
Ullbergsväg 1-3
18534  VAXHOLM Sverige
Hemsida: http://www.norlandia.se
  
Platsannons

Grundskollärare

Du ska arbeta som lärare med elever i åk 3-6 och vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Du ska fullfölja hela uppdraget som ges i läroplanen. Just nu har vi fokus på formativ bedömning och digital utveckling, hållbarhet och kreativitet. Detta är områden som vi hoppas att du brinner för och kan vara med och utveckla.


Vi söker dig som är behörig lärare för åk 3-6 i ma/NO alt sv/SO. Har du erfarenhet och kunskap om Montessoripedagogiken är det ett plus.
Du gillar att samarbeta med kollegor och att hitta utmanande lärandesituationer för eleverna. Du har en positiv inställning och gillar att arbeta med människor.


Vi är en idédriven, expansiv verksamhet med förskola, skola och fritidshem. Idag går totalt ca 120 barn och elever i verksamheterna . Verksamheten har en uttalad IKT-strategi som innebär nytänkande pedagogiska möjligheter. Vår vision är att vara en skola i framkant, en skola där elever kan, vill och vågar! Vi bedriver en verksamhet med hög kvalité där både struktur och spontana infall får plats, en skola där vi genom glädjen att lyckas, stöttar eleverna i sin individuella utveckling.

Vi värnar om vår goda stämning och sammanhållning på skolan.

Lokalerna är belägna i Johannesbergsparken med en inbjudande skolgård. Färre elever i klasserna skapar en lugn miljö.

Kommunikationerna hit fungerar mycket bra med täta turer både på morgon och eftermiddag med buss från Stockholm via Danderyd.

Hör av dig till rektor Christina Ahlström via e-post, christina@monvax.com för frågor eller med ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Lärare
Webbplats:
Epostadress: christina@monvax.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MONTESSORISKOLAN I VAXHOLM EK. FÖR.
Johannesbergsvägen 3A
18531  VAXHOLM Sverige
Hemsida: http://christina@monvax.com
  

Platsannons

Motorman/Matros sommar 2018 - ostkusten

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Motorman/Matros sommar 2018 - ostkusten

Inför sommaren söker vi motormän/matroser till distrikten Norra och Södra Roslagen, Uppland, Norra Östersjön, Stockholm och Mellansverige for tjänstgöring kortare och längre perioder maj-september 2018. De aktuella lederna är Vaxholmsleden, Oxdjupsleden, Tynningöleden, Furusundsleden, Blidöleden, Gräsöleden, Ljusteröleden, Ekeröleden, Skanssundsleden, Skenäsleden och Vinöleden.

I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten.
- utföra erforderliga underhållsarbeten
- utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet
- ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick
- rapporteringsskyldighet vid skiftbyte
- vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering
- följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner
- lastning och lossning av färjan
- delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m
Ingår att vara utkik.

Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden.

Maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning
Minst sex månaders sjötid, på däck eller i maskin, krävs för behörighet alternativt gymnasieskolans
energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik.
Giltigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga för däckstjänstgöring.
Meriterande med Basic safety och har du kännedom/erfarenhet av vägfärjor är även det meriterande.
Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja

Urvalstester kan komma bli aktuellt i rekryteringsprocessen.

Distriktchef Stockholm - Mattias Wallin - mattias.wallin@trafikverket.se
Distriktchef Södra Roslagen - Magnus Ihrfors - magnus.ihrfors@trafikverket.se
Distriktchef Norra Roslagen - Björn Persson - bjorn.persson@trafikverket.se
Distriktchef Uppland - Robert Eriksson - robert.d.eriksson@trafikverket.se
Distriktchef Mellansverige - Torbjörn Hedman - torbjorn.hedman@trafikverket.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Matros
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Allmän visstidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 31:2017:32
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5639524305929160981&benamning=Motorman%2fMatros+sommar+2018+-+ostkusten
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Befälhavare frigående färja sommar 2018 - ostkusten

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Befälhavare frigående färja sommar 2018 - ostkusten

Inför sommaren söker vi befälhavare frigående färja till distrikten Norra och Södra Roslagen, Uppland, Norra Östersjön, Stockholm och Mellansverige for tjänstgöring kortare och längre perioder maj-september 2018. De aktuella lederna är Vaxholmsleden, Oxdjupsleden, Tynningöleden, Furusundsleden, Blidöleden, Gräsöleden, Ljusteröleden, Ekeröleden, Skanssundsleden, Skenäsleden och Vinöleden.

I tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten såsom att:

- upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap
- ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick
- ansvara för att färjan är behörigt bemannad
- utföra erforderliga underhållsarbeten
- ansvara för lastning och lossning av färjan
- rapporteringsskyldighet vid skiftbyte
- föra färjedagbok
- skriva rapport vid ev sjöolycka
- skriva rapport vid ev skador på fordon m m
- ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor
- följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner
- rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken
- ansvara för trafikräkning
- delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m

Din behörighet är lägst fartygsbefäl klass VI, maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII-
examen.
Du har CCM-behörighet, lägst SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga för
däckstjänstgöring.
Du har även 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid.
Högre behörigheter/utbildningar, maskinkompetens, Basic safety och kännedom/erfarenhet av vägfärjor
är meriterande.
Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja

Urvalstester kan komma bli aktuellt i rekryteringsprocessen.

Distriktchef Stockholm - Mattias Wallin - mattias.wallin@trafikverket.se
Distriktchef Södra Roslagen - Magnus Ihrfors - magnus.ihrfors@trafikverket.se
Distriktchef Norra Roslagen - Björn Persson - bjorn.persson@trafikverket.se
Distriktchef Uppland - Robert Eriksson - robert.d.eriksson@trafikverket.se
Distriktchef Mellansverige - Torbjörn Hedman - torbjorn.hedman@trafikverket.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Fartygsbefäl
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Allmän visstidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 31:2017:28
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5629200465911304479&benamning=Bef%c3%a4lhavare+frig%c3%a5ende+f%c3%a4rja+sommar+2018+-+ostkusten
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Befälhavare lindragen färja sommar 2018 - ostkusten

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Befälhavare lindragen färja sommar 2018 - ostkusten

Vi söker Befälhavare lindragen färja till distrikten Stockholm och Mälaren för tjänstgöring kortare och längre perioder april-september 2018. De aktuella lederna är Kastelletleden, Adelsöleden, Arnöleden och Stegeborgsleden.

- i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten
- upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap
- ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick
- ansvara för att färjan är behörigt bemannad
- utföra erforderliga underhållsarbeten
- ansvara för lastning och lossning av färjan
- rapporteringsskyldighet vid skiftbyte
- föra färjedagbok
- skriva rapport vid ev sjöolycka
- skriva rapport vid ev skador på fordon m m
- ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor
- följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner
- rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken
- ansvara för trafikräkning
- delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m

Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden.

Fartygsbefäl klass VIII-examen, maskinbefäl klass VIII-examen, Crowdutbildning.

För arbete på Adelsöleden och Kastelletleden krävs CCM-behörighet.

Giltigt läkarintyg gällande däckstjänstgöring för minst inre fart. Högre behörigheter/utbildningar såsom sjöpraktik, verkstadspraktik med mera är meriterande.

Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja

Urvalstester kan komma bli aktuellt i rekryteringsprocessen.

Distriktchef Stockholm - Mattias Wallin - mattias.wallin@trafikverket.se
Distriktchef Mälaren - Per-Olof Eriksson - per-olof.o.eriksson@trafikverket.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Fartygsbefäl
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/Timlön Allmän visstidMånadslön/Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 31:2017:33
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5639524305935733562&benamning=Bef%c3%a4lhavare+lindragen+f%c3%a4rja+sommar+2018+-+ostkusten
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Städare till hemstädning

Är du en ansvarsfull självgående person som alltid gör ditt bästa för att få en nöjd kund?
Vi söker dig som gillar att möta olika kunder och hem.
Du är ansvarstagande och har förmåga att följa instruktioner och kundspecifika önskemål.
Vi förutsätter att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska eller engelska och har god fysik.
Körkort är ett krav. Egen bil är meriterande.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara hemstädning och andra tjänster i privata hem.
Som hemstäderska blir du en viktig person för att våra kunder skall hinna med sin vardag och få livspusslet att gå ihop.
Uppdragen inom hemstädning innebär i huvudsak traditionell städning men även uppgifter som att stryka och vika tvätt etc kan förekomma.
Uppdragen är främst i Vaxholm och Rindö. Men vi har även arbeten på andra ställen i Stockholm.


Är du en ansvarsfull självgående person som alltid gör ditt bästa för att få en nöjd kund?
Vi söker dig som gillar att möta olika kunder och hem.
Du är ansvarstagande och har förmåga att följa instruktioner och kundspecifika önskemål.
Vi förutsätter att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska eller engelska och har god fysik.
Körkort är ett krav. Egen bil är meriterande.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara hemstädning och andra tjänster i privata hem.
Som hemstäderska blir du en viktig person för att våra kunder skall hinna med sin vardag och få livspusslet att gå ihop.
Uppdragen inom hemstädning innebär i huvudsak traditionell städning men även uppgifter som att stryka och vika tvätt etc kan förekomma.
Uppdragen är främst i Vaxholm och Rindö. Men vi har även arbeten på andra ställen i Stockholm.


Löfberg Service AB är ett städföretag som arbetar både med företag och privatpersoner. Kontoret finns i Vaxholm.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Allmän visstidsanställning ca 30 tim/ vecka med möjlighet till mer jobb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arbeta@lofbergservice.se
Övrigt: Vi behöver anställa någon omgående så hör gärna av dig snabbt. ANSÖKAN ENDAST VIA E POST.
Arbetsplats: 
Adress: LÖFBERG SERVICE
Kapellgatan 3
18531  VAXHOLM Sverige
Hemsida: http://LOFBERGSERVICE.SE
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Senior säljare

Impressive Relations presenterar en unik möjlighet för dig som vill vara med från början och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt nya samarbete med Omnipoint.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Deras plattform har sex miljoner användare världen över och möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Omnipoints ambition är att ge kunderna en enklare & tryggare vardag.

Impressive Relations är ett sälj- och bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2012. Vi samarbetar idag med en rad stora svenska aktörer och har en verksamhet som finns i hela Sverige. Vi bygger starka resultatinriktade team med kvalificerade säljare, kunskapskunniga coacher, chefer och projektledare.

Vi söker dig som brinner för relationer och försäljning. Vi ser det som en självklarhet att våra nya kollegor älskar mötet med kunden och kan skapa behovet av smarta trygghetslösningar. Du kommer att ingå i ett nytt team som kommer skapa grunden för samarbetet tillsammans med Omnipoint.


Dina arbetsuppgifter som säljare hos oss innebär att aktiv kontakta utvalda kunder i deras bostad. Du ska självständigt kunna presentera produkten och se kundens behov. Det är en förutsättning att man drivs av försäljning, service och relationskapandet. Du kommer vägledas, coachas och utbildas av våra erfarna chefer och projektledare.

Som person är du professionell och samtidigt personlig. Du motiveras av att självständigt strukturera arbetet för att överträffa uppsatta mål och budgetar. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något som du strävar efter.


Smart Home Security är framtiden, var med och skapa framtiden med oss. Tveka inte, sök idag!Kravprofil:

- Socialt begåvad

- Tävlingsinriktad

- Relationsbyggande

- Ansvarstagande

- Disciplinerad

- Dialogdrivande


Krav:

- Fyllda 18 år.

- Flytande tal i svenska.Meriterande:

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskap från kundservice, direkt försäljning eller annan försäljningsverksamhet.

Vi erbjuder:

Heltid/deltid

Grundlön

Provision och bonussystem

Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga interna karriärvägar

Säljtävlingar

En driven organisation
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-27
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/62433-senior-saljare?promotion=23108-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2099
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Vi söker fler Impressive medarbetare

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Har du ett sinne för humor?

I rollen som vi söker kommer du att ingå i ett relativt nystartat team där du får vara med att sätta upp struktur och riktlinjer för en fortsatt bra utveckling inom affärsområdet.

Impressive Relations är ett bemannings och säljföretag som varit verksamma sedan 2012. Vi samarbetar med stora ledande företag. Största delen fokuseras på sales. Sales innebär fältförsäljning, butiksförsäljning och direktförsäljning. Vi bygger starka resultat inriktade team med kvalificerade säljare och kunskapskunniga coacher, team leaders och professionella projektledare.

Dina arbetsuppgifter som säljare hos oss innebär att aktiv kontakta utvalda kunder. Självständigt kunna presentera produkten och se kundens behov. Viktigt att man drivs av försäljning och den service man ger till kunden för att trivas i arbetet. Du kommer ha coachande chefer som stödjer och hjälper dig i arbetet.

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du motiveras av att så väl självständigt som i teamet strukturera arbetet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Vi ger dig möjligheterna att utvecklas.

Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt!Formella krav:

Fyllda 18 år.

Flytande tal i svenska.Meriterande:

Det är meriterande om man tidigare har erfarenhet och kunskap från
kundservice, direkt försäljning eller liknande. Det är positivt om du har en
stark kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder:

Heltid/deltid

Grundlön

Provision och bonussystem

Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga interna karriärvägar

Säljtävlingar

Möten på huvudkontoret med uppföljning av teamets samt individuella mål

Nyfiken på Impressive Relations?

Kolla in vårt instagramkonto:

www.instagram.com/impressivere... (http://www.instagram.com/impressiverelations/)

Alternativt vår hemsida på:

www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se/)
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-18
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/61109-vi-soker-fler-impressive-medarbetare?promotion=22452-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Ung och brinner för sälj?

Stockholm expanderar

Impressive Relationsökar sin satsning tillsammans med Sveriges största lotteri och söker därför drivna säljare.

Vi är ett bolag som är verksamma i hela Sverige, jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Idag har vi en super-deal där kunder som handlar i butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet. Win-Win.

Du ska vara:

Mycket positiv

Driven

Ha sociala talang

Tävlings inriktadKrav:

Vara över 18 år

Kunna prata svenska flytande

Bo i Storstockholm

Meriterande:

Jobbat med sälj tidigare men inget krav

Lagspelare

Vi erbjuder:

Hög fast timlön

Hög provision per sälj

Tävlingar med fina priser

Säljutbildning av rutinerade utbildare

Coachning, stöd och hjälp av duktiga medarbetare på plats

Vi lägger fokus på att ha kul samtidigt som vi tjänar bra. Du kommer jobba ihop med ett team där alla är positiva och vill utvecklas vidare i sin säljkarriär.

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan direkt via länken.

Nyfiken på Impressive Relations?

Kolla in vårt instagramkonto:

www.instagram.com/impressiverelations/ (https://www.instagram.com/impressiverelations/)

Alternativt vår hemsida på:

www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se/)
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.impressiverelations.se/jobs/56757-ung-och-brinner-for-salj?promotion=19922-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Servitris/Servitör, Bartender

Platsbeskrivning Verksamhetsbeskrivning

Hangover är en restaurang belägen i en fantastisk miljö belägen precis vid vattnet. På sommaren är det en idyll med småbåtarna precis utanför och turister och semesterfirare som flanerar. Hangover står för ett modernt koncept med fokus på att servera god mat och att tillsammans med personal skapa en härlig miljö där våra gäster trivs i.

Arbetsuppgifter/Utbildning/Erfarenhet

Vi söker serveringspersonal till restaurang i Vaxholm.Vi söker en engagerad och flexibel person med erfarenhet från liknande yrke. Vi ser att du håller en hög servicenivå och kvalitet samt har en vilja att tillsammans med övriga medarbetare ständigt vidareutveckla verksamheten.Du bör vara en glad och positiv person som brinner för serviceyrket. Vi ser gärna att du är initiativrik och klarar att jobba självständigt. Vi tar för givet att du är en ambitiös person som tar ditt jobb på allvar.
Publiceraddatum: 2017-09-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidArbetstiden är varierande främst helger, även vardagar kan förekommaLön; Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hangoverrestaurang.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hangover restaurang AB

18531  VAXHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Vaxholms äldreboende söker timvikarier

Som vårdbiträde/undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge god omsorg, vård och vardagsrehabilitering samt service till våra boende. Du arbetar med den boende i fokus och utifrån dennes önskemål och behov. I arbete ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha god datavana.Tjänsten kan komma att innebära att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter att du har uppfyllt kraven för det.

I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa en hög kvalité för våra boenden utifrån vårt kvalitetssystem TQM. Värdegrundsarbetet CARE är något som genomsyrar det dagliga arbetet och du förväntas att vara delaktig i och bidra till detta.


Vi söker dig som har erfarenhet inom äldreomsorgen eller studerar inom hälso-, sjukvård eller social omsorg. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, problemlösning och flexibilitet vilket gör att vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.Det är meriterande om du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom demens.

För att lyckas i din roll behöver du vara lyhörd och ansvarstagande. Du arbetar med den boende i fokus med ett gott bemötande. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som vårdbiträde/undersköterska på vårt äldreboende behöver du vara serviceinriktad, öppen för förändringar och nytänkande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med ett löpande urval.


Norlandia AB har tre affärsområden: äldreomsorg, patienthotell och förskolor. Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm.
Inom Norlandia Äldreomsorg skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för de äldre.

Våra ledord är ”Gott liv-Varje dag” och innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar aktivt med kvalitetsfrågor och har ett ISO certifierat kvalitetsledningssystem TQM som säkerställer att våra insatser inom vård och omsorg följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer.

Vaxholms äldreboende har totalt 90 vårdplatser fördelade på 3 byggnader; Borgmästargården, Cyrillus och Framnäshagen. Det finns totalt 8 boendegrupper; 5 med demensinriktning, 1 med omvårdnadsinriktning och ett korttidsboende. Vi driver även en dagverksamhet för personer med demens.
Publiceraddatum: 2017-09-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Dag-, kväll-, och helgtjänstgöring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Timvik17
Webbplats:
Epostadress: vaxholm.rekrytering@norlandia.com
Övrigt: Norlandia har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar per telefon. Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Arbetsplats: 
Adress: Vaxholms äldreboende
Ullbergsväg 3
18534  VAXHOLM Sverige
Hemsida: http://www.norlandia.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal