Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:51

Lediga jobb i Vara kommun (1470), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 788
Täthet22,65Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area700,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land696,93Landareal (km²)
Sjö3,72Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent med intresse för gårdsliv, båtar och bilar

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vem söker personlig assistent? 59-årig man boendes på gård utanför Vara, som efter en stroke lever med delvis förlamning och känselbortfall, muskelspasmer, sviktande balans samt nedsatt förmåga till tydligt tal.

Kunden är en praktiskt och socialt lagd person som vill leva sitt liv så likt som möjligt det liv han hade innan olyckan. Han vill sträva efter självständighet utifrån sina förutsättningar, klara av att åstadkomma saker på egen hand med stöd från sin assistent.

Personlig assistent sökes på deltid för att stödja kunden i en välfungerande och meningsfull vardag. Arbetstiden är förlagd på dag- och kvällstid.

Kunden behöver hjälp med alla dagens sysslor och aktiviteter; såsom hygien, matlagning, intag av mat/dryck, förflyttning, på– och avklädning och hjälp vid transport. Ständig tillsyn är nödvändig p.g.a. nedsatt balanssinne och ofrivilliga muskelryckningar.

Du som söker ska ha en etablerad omvårdnadskänsla; ha förståelse för kundens integritet och behov av respekt. Du ska vara lyhörd och serviceinriktad med ett gott öga till livet och lätt till skratt. Kunden strävar efter ett så värdefullt liv som möjligt och detta innebär exempelvis att kunden vill vara ute på sin stora gård och ta hand om den, träna på gym/rehabiliteringsträna, simma/bada, åka på bilträffar, ta promenader, avsätta tid för vila eller en tur ut till stugan. Då kunden vill leva ett aktivt liv och ej känna sig begränsad av sin funktionsnedsättning är det viktigt att du som söker denna tjänst känner att ovan nämnda aktiviteter ligger dig varmt om hjärtat och är något du behärskar.

Intervjuer sker löpande under annonseringen med manliga och kvinnliga sökanden, tjänsten kan komma att tillsättas innan utgångsdatum. Introduktion sker enligt överenskommelse med kund och tjänstens startdatum 2017-06-22. B-körkort är ett krav, tillgång till egen bil kan behövas beroende på kundens vistelseplats. Registerutdrag är ett krav.

För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. När du söker arbete hos oss kommer du därför få genomföra personlighetstestet MiNT. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil kan krävas.

Arbetstid / Varaktighet: Vikariat 10% och eventuellt timmar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 20170622.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 10%Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9900%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52143  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2261%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Gruppledare, Vara

Bli en del av vårt team


Vi söker en gruppledare till vårat kontor i Vara. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att sköta den dagliga produktionen med allt vad det innebär. Man jobbar nära både produktionschef samt sina medarbetare. Man kommer att jobba till allra störst del i produktion men även administrativt arbete förekommer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. 
Tjänsten är en 100% tillsvidare med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet,kontakta Produktionschef Åsa Aronsson, 010-4379716. 
  
Isamband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag urbelastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar,där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 Fackligakontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70243&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Maskinoperatörer sökes!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013.

Om företaget
Maskinoperatörer sökes!

Vi söker nu engagerade och drivna Maskinoperatörer till våra kunder i Varaområdet

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat materialförsörjning, övervakning, inställning och korrigeringar.

Du klarar av att arbeta självständigt, gillar utmaningar och drivs av att göra bra resultat. Du känner en stolthet i ditt arbete och tar ansvar därefter. Stor vikt kommer således läggas vid att du rätt personlighet, men det är meriterande om du har en teknisk utbildning och har truckkort.

Skiftjobb kan förekomma.
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande!

Ansökan endast via www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 2143
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2143
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Kranbilschaufför till Braås Åkeri

Tjänstebeskrivning
Är du en ansvarstagande, flexibel chaufför med kranvana? Då ska du söka till tjänsten som Kranbilschaufför på Braås Åkeri i Edsvära!

Som Kranbilschaufför på Braås Åkeri ingår du i ett härligt team som utgår från Edsvära. Dina arbetsuppgifter består i att leverera betongprodukter, framförallt takpannor, till kunder i Västsverige.

Du erbjuds en flexibel heltidstjänst där du inledningsvis får en utbildning och certifiering för den aktuella krantypen hos Braås åkeri.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra kranbil. Du har BE- och CE-körkort samt godkänd YKB-utbildning. Som person är du ansvarstagande, positiv och serviceinriktad. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema enligt överenskommelse, normalt förlagt över 3-4 dagar/v (måndag-fredag).
Plats: Edsvära

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid eventuella frågor kontakta hakan.andersson@braasakeri.se.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Braås Åkeri grundades 1927, har idag ca 50 engagerade medarbetare och finns på totalt 15 orter i både Sverige och Norge. Genom tradition, kunskap och vår moderna fordonsflotta gör vi skillnad för våra kunder. Sedan 1989 har Braås Åkeri AB ett nära och omfattande samarbete med Benderskoncernen. För Benders sköter vi all transportplanering och distribution av företagets produkter. Läs gärna mer på www.braasakeri.se.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kranbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2553
Webbplats: http://www.performiq.se/job/2553/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  
Platsannons

Elektriker lärlingar sökes

För behov hos vår kund i Vara söker vi med start slutet på maj/början på juni efter elektrikerlärlingar för monteringsuppdrag.

Om kundföretaget
Vår kund designar och producerar el- och kraftstationer för tillväxtmarknader över hela världen. Produkterna är anpassade för olika funktioner, geografiska platser och klimatförhållanden.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som elektrikermontör hos vår kund arbetar du mestadels med att dra kablar och montera kretskort efter scheman.

Din profil
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning eller likvärdig som installationselektriker. Meriterande är om du har arbetat och har erfarenhet av branschen men det är inget krav.

Som person besitter du social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är självgående och trivs med att prova nya arbetsuppgifter. Självklart arbetar du noggrannt och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt. Slutligen lägger vi stor vikt i att du är representativ och sätter kundens behov i fokus!

Frågor om processen eller om tjänsten besvaras av Isabella Gyltman. Vi tillämpar fortlöpande urval, så sök gärna tjänsten fortast möjligt.
Vi finns att besöka personligen på Fabriksgatan 4 i Lidköping på onsdagar mellan 14-15 då vi har Öppet hus.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 4181
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4181
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes i Vara

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Du har 15000kr i fast lön plus provision på allt du säljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Lärare teknik

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola, lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med ca. 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Under våren 2017 kommer våra NO-salar på skolan att renoveras.

Arbetsuppgifter

Undervisa i ämnet teknik, möjligtvis kombinerat med ett annat ämne. Du kommer att ingå i ett ämneslag, arbetslag samt vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.  

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en lärarutbildning med ämnesbehörighet i teknik eller en likvärdig utbildning.  Vi vill att du är modig och vågar utmana och hittar nya vägar för att utveckla skolan och våra elever. Att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinrikad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 70-100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/131
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148106/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes som semestervikarie i Herrljunga.

Jag är en 70-årig kvinna som nu behöver utöka min assistentgrupp med timvikarier då min ordinarie personal är sjuka eller önskar ha semester. Man som kvinna spelar ingen roll.
Efter en cykelolycka så behöver jag assistans dygnet runt. Jag bor tillsammans med min man i Herrljunga. Mina intressen är mat, resor och promenader. Du kommer att arbetar dagar, kvällar o nätter med jour. Viss dubbelassistans förekommer.

Du som söker bör ha humor och nära till skratt. Vara lugn och tålmodig och framför allt tycka om att arbeta med människor. Du ska även kunna följa med på mina resor.

Mitt krav är att du inte är pälsdjursallergiker.

Avtal Kommunal-KFO.

Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att hållas löpande så sök redan idag !
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.gil.se/jobba-har/?rmpage=job&rmjob=2734%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GIL
Box 24061
40022  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gil.se
  

Platsannons

Skolsköterska

Beskrivning

I Vara kommun ser man långt.

Här är landskapet platt och vidderna stora. Det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Våra framgångsfaktorer utgår också från att främja detta. Framgångsfaktorerna utgör grunden för vår styrka och våra möjligheter idag och de kan ytterligare utvecklas och stärkas för att bidra till en positiv utveckling av kommunen. Vara kommun har c:a 16000 invånare och c:a 1000 anställda i kommunen. Kommunens personalide bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet.

Arbetsuppgifter

Du ingår i Elevhälsan där din kompetens kompletterar övriga elevhälsofrämjande funktioner inom bildningsförvaltningen.

Du arbetar med elever från förskoleklass till årskurs 9.

Rollen som skolsköterska innebär ett hälsofrämjande och förebyggande arbete enligt basprogram och gällande lagar och styrdokument.

Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverka i skolans elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du samarbetar med elevhälsans övriga yrkesgrupper, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar.

Tillsammans med övriga skolsköterskor arbetar du för att utveckla Elevhälsans medicinska insatser. 

Läs mer om Elevhälsan ,genom att på länken nedan:
http://vara.se/barn-och-utbildning/elevhalsan/

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom hälso-och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso-och sjukvård.

Övrig information till sökande
B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

Ange löneanspråk i din ansökan.

Provanställning 6 månader kommer att tillämpas.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt övrenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/130
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148058/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Elevhälsan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Demonstratör / Säljare - med eller utan erfarenhet i Vara

Vill du arbeta hårt för en bra lön och en möjlighet att kunna påverka din framtid?

RTS Sverige AB är Sveriges största återförsäljare samt enda auktoriserade servicecenter av Kirby underhållssystem.

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / försäljning. Tidigare försäljningsvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Under din första tid kommer du arbeta tillsammans med din arbetsledare för att få all den kunskap du behöver för att utvecklas och nå dina mål.
Dessutom kommer du att delta på företagets regelbundna utbildningar och säljmöten.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Vara kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Hög provision

Tillträde snarast.


Vi söker dig som har social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB är Sveriges största återförsäljare samt enda auktoriserade servicecenter av Kirby underhållssystem.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Folkhögskolelärare/pedagog

Västra Götalandsregion är huvudman för sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara.

Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. Deltagare väljer själv hur och vad de vill studera. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden.
Många säger att deras år på folkhögskolan var deras bästa år i livet! Folkhögskolorna gör skillnad!

Vara folkhögskola bedriver sin huvudsakliga verksamhet i Vara och har cirka 120 studerande på långa kurser. En del av verksamheten finns också i Mariestad. Skolans olika utbildningar är allmän kurs, fritidsledarutbildning, radiolinje samt växa vidare. Vi driver och deltar också i ett stort antal samverkanskurser och olika projekt med externa aktörer. Skolan har ett 40-tal medarbetare och har ett internat med omkring 50 studerande, boende hela läsåret.Vi behöver förstärka vårt arbetslag i kursen Växa vidare/Framsteget med en pedagog som ska ansvara för undervisning och vara ett flexibelt stöd för kursens studerande.

Viss undervisning kan också ske i andra kurser.

Kursen vänder sig främst till de som gått individuella programmet eller särskolan på gymnasiet. Vårt viktigaste mål med utbildningen är att deltagarna ska växa som människor. Kursen Framsteget är för dem som är helt eller delvis arbetslösa som får en chans att prova på att studera i folkhögskolemiljö, upptäcka ett nytt sätt att studera och bli stimulerad till fortsatta studier.

Vi söker dig som har folkhögskolelärarutbildning eller annan lärarutbildning, gärna med inriktning neuropsykiatriska funktionsvariationer och/eller specialpedagogisk kompetens. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska funktionsvariationer och/eller specialpedagogiskt arbete.

För den här tjänsten är det viktigt med förmåga att entusiasmera unga vuxna och vuxna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer från olika kulturer och med skiftande studiebakgrund och är intresserad att arbeta utifrån ett inkluderande perspektiv. Viss kvällstjänst på vårt internat kan bli aktuellt. Kännedom om folkbildning är en merit. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättningen av tjänsten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 20170814 tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/3079
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147541/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folkhögskoleförvaltningen, Vara Folkhögskola
Vara folkhögskola, Box 163
53423  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Beskrivning
 
Vedums skola har ca 160 elever F-6. Lärarna arbetar åldersintegrerat 1-3 och 4-6. Skolan har den lilla enhetens fördelar i form av nära kontakt mellan lärare och elever, men är tillräckligt stor för att ha ett dynamiskt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
 
Vill du jobba med härliga, utvecklingsglada arbetskamrater och elever, med fokus på formativ undervisning och bedömning? Vi arbetar i arbetslag och samverkar både inom och mellan arbetslagen. Hos oss sätter vi glädjen och lusten i lärande i fokus, varje barn ska kunna utveckla tilltro till sig själv som lärande individ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare, med behörighet för undervisning inom årskurserna 4-6.

Vi vill att du är flexibel och har samarbetsförmåga, både vad gäller elever, personal och föräldrar. Vi tänker att du sätter barnens bästa i centrum och självklart tar din utgångspunkt i läroplanen och kursplanerna.

Övrig information till sökande

Vi ser helst att du har lärarlegitimation, alternativt har ansökt om sådan.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 2017/119
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147238/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Vedums skola
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Beskrivning

Tjänst som fritidspedagog på Vedums skola i Vara kommun. Vi har två avdelningar, en mot de yngre barnen och en mot de äldre. Skolan har ca 160 elever F-6, med den lilla skolans fördelar, men ändå tillräckligt stor för ett dynamiskt och utvecklande samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar tillsammans i arbetslag och lägger oss vinn om att samverka mellan avdelningarna, både vad gäller aktiviteter med barnen och utvecklingsarbete för verksamheten i stort. Vi skapar gemensamt trygghet och glädje för alla barn på fritidshemmet. Samverkan med skolan är en betydelsefull del i arbetet. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik. Vi arbetar särskilt för att skapa en lugn och stressfri miljö för både barn och vuxna.

Kvalifikationer
 
Fritidspedagog-/Lärarexamen.Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.

Vi vill att du är flexibel och har samarbetsförmåga, både vad gäller personal och föräldrar. Du ska ha intresse för att utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument och med stöd i forskning och beprövad erfarenhet.

Övrig information till sökande

* Ange löneanspråk i din ansökan.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 75-100%. Tillträde: 2017-08-07 VisstidsanställningIndivididuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 2017/118
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147235/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Vedums skola
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

KOPIA AV Förskollärare

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

 Beskrivning
 
GP-byns förskola i Vedum har genomgått en om- och tillbyggnad och öppnar snart sin fjärde avdelning. Vi har fantastiska möjligheter till utevistelser och utomhuspedagogik är ett av våra fokusområden. Språkstimulerande arbetssätt och matematikutveckling är andra områden vi satsar särskilt på. Vi värderar ett gemensamt förhållningssätt, med ett starkt barnperspektiv. Vi håller på att utveckla den pedagogiska dokumentationen, med hjälp av bl a lärplattor.

Arbetsuppgifter


Vi söker en förskollärare som ska komplettera vår kompetens, stimulera oss till ytterligare utveckling och bli en del av vår arbetsgemenskap. Vi arbetar i arbetslag, men strävar efter ett utvecklat samarbete och en samsyn mellan avdelningarna. Vi har förstärkt kompetens genom Sociala teamet, med specialpedagog och socialpedagog, en satsning i Vara kommun kring tidiga insatser.


Kvalifikationer

Förskollärarexamen alternativt lärare för yngre åldrar med inriktning förskola/fritidshem.
Erfarenhet är arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.

Vi vill att du är flexibel och har samarbetsförmåga, både vad gäller personal och föräldrar. Du skall också ha förmåga att utveckla arbetet, med god förankring i läroplanen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 2017/117
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147231/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Vedum förskola
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvik, Brevbärare, Vara

Bli en del av vårt team


Nu söker vi 5 sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Vara. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariatet gäller 30h/vecka och är förlagd veckorna 27-31. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort(B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet ochtar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positivoch professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I dittsamarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet mailajulia.karlberg@postnord.com, observeraatt vi inte tar emot ansökningar viamail.   
 
Isamband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag urbelastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/sv/karriar,där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackligakontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 5 veckorFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70224&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Brevbärare, Vara

Bli en del av vårt team


Du kommer att utgå ifrån vårat kontor i Vara. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil och moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Tjänsten är på 100% med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet, kontakta Julia Karlberg tel 010-436 0878, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret:Länk till blanketten 
 
Besök oss gärna på postnord.com/sv/karriar,där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackligakontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.
  
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70222&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Lärare Slöjd, trä-metall & textil

I Vara ser vi lite längre.

Vara kommun är inte rädd för att sticka ut hakan. Vi satsar på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på lång sikt och investerar för framtidens generationer. Detta, vårt mod och vår inneboende kraft, är en tydlig framgångsfaktor i vårt arbete. Vara kommun tillämpar mål- och visionsstyrning, och personalidén bygger på hörnstenarna ledarskap, kompetens och delaktighet.

Beskrivning
Vi söker pedagog till hela slöjdämnet till låg- & mellanstadium. Tjänsten innebär att du kommer och tjänstgöra på flera skolor.

Arbetsuppgifter
Slöjdämnet (samtliga slöjdarter i läroplanen) .

Kvalifikationer
Önskvärt är att sökanden har genomgått utbildning i slöjdämnet och har lärarlegitimation.

Vi vill att du kan skapa goda relationer, är flexibel och har samarbetsförmåga, både vad gäller elever, personal och föräldrar. Du skall också ha förmåga att utveckla arbetet utifrån uppdraget (läroplan och skolplan).

Övrig information till sökande
Tjänsten är förlagd på flera skolor i kommunen. Samverkan mellan skolorna sker kring vilka dagar du kommer att vara på respektive skola för att skapa en bra arbetsmiljö.  

 Ange löneanspråk i ansökan.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 2017/128
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147657/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen,Vara kommun
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Franska/annat ämne åk 7-9

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i franska och ytterligare något ämne främst i årskurserna 7-9. Du kommer ingå i ett arbetslag och de uppgifter som där ingår.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i ämnet franska och ytterligare ämnen med behörighet för åk 7-9. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du har en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Vi ser givetvis gärna att du har lärarlegitimation.

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Du är kommunikativ och har förmåga att bygga relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är flexibel och har förmåga att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du besitter grundläggande IT-kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön, individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/124
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147405/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Ma/annat ämne, åk 7-9

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Undervisning i matematik (och annat ämne beroende på kompetens) i åk 7-9. Mentorskap för elever och arbetsuppgifter förekommande i arbetslag.

Kvalifikationer

Du har undervisat i matematik. Vi ser givetvis gärna att du har lärarlegitimation. Behörighet i NO eller franska är meriterande.

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning enl. gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2017/123
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147372/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Modersmålslärare och studiehandledare i Arabiska

Beskrivning
Mellan Vänern och Vättern, på den bördiga Västgötaslätten, ligger Kvänum.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

EQ och Internationalisering är två viktiga delar i vår grundskolas profilering.

På Nästegårdsskolan Kvänum har vi, sedan 1997, haft EQ som en del av vår verksamhet/profil och vi var en av Sveriges första skolor som fick utbildning av pionjären och psykologen Bodil Wennberg. Vår förhoppning är att Du som kommer till Nästegårdsskolan Kvänum skall känna av detta på olika sätt i kontakten med elever och vuxna.

I skolans uppdrag ingår att det ska vara ett internationellt perspektiv i all undervisning. Det är möjligt utan internationella besök och kontakter, men vi anser att det är värdefullt att träffa människor från andra länder och kulturer för att se den egna verkligheten i ett globalt perspektiv. Vi har ett mångårigt samarbete med Erikshjälpen, nu riktat mot Uganda.

Arbetsuppgifter
Modersmålsundervisning och studiehandledning i Arabiska.

Kvalifikationer
Du har en utvecklad språklig medvetenhet i arabiska och i det svenska språket.

Du är pedagogiskt kunnig

Du är insatt i svenska skolsystemet

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-14 Visstidsanställning till 2017-12-20Individuell lönesättning enl.gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2017/122
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147364/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Modersmålslärare och studiehandledare i somaliska

Beskrivning
Mellan Vänern och Vättern, på den bördiga Västgötaslätten, ligger Kvänum.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

EQ och Internationalisering är två viktiga delar i vår grundskolas profilering.

På Nästegårdsskolan Kvänum har vi, sedan 1997, haft EQ som en del av vår verksamhet/profil och vi var en av Sveriges första skolor som fick utbildning av pionjären och psykologen Bodil Wennberg. Vår förhoppning är att Du som kommer till Nästegårdsskolan Kvänum skall känna av detta på olika sätt i kontakten med elever och vuxna.

I skolans uppdrag ingår att det ska vara ett internationellt perspektiv i all undervisning. Det är möjligt utan internationella besök och kontakter, men vi anser att det är värdefullt att träffa människor från andra länder och kulturer för att se den egna verkligheten i ett globalt perspektiv. Vi har ett mångårigt samarbete med Erikshjälpen, nu riktat mot Uganda.

Arbetsuppgifter
Modersmålsundervisning och studiehandledning i somaliska. Undervisning och studiehandledning förekommer på flera av kommunens skolor.

Kvalifikationer

Du har en utvecklad språklig medvetenhet i somaliska och i det svenska språket.

Du är pedagogiskt kunnig

Du är insatt i svenska skolsystemet

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 60-100 %. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning enl.gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2017/121
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147343/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Idrott och hälsa, åk 2-9

Beskrivning
Mellan Vänern och Vättern, på den bördiga Västgötaslätten, ligger Kvänum.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

EQ och Internationalisering är två viktiga delar i vår grundskolas profilering.

På Nästegårdsskolan Kvänum har vi, sedan 1997, haft EQ som en del av vår verksamhet/profil och vi var en av Sveriges första skolor som fick utbildning av pionjären och psykologen Bodil Wennberg. Vår förhoppning är att Du som kommer till Nästegårdsskolan Kvänum skall känna av detta på olika sätt i kontakten med elever och vuxna.

I skolans uppdrag ingår att det ska vara ett internationellt perspektiv i all undervisning. Det är möjligt utan internationella besök och kontakter, men vi anser att det är värdefullt att träffa människor från andra länder och kulturer för att se den egna verkligheten i ett globalt perspektiv. Vi har ett mångårigt samarbete med Erikshjälpen, nu riktat mot Uganda.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Idrott och hälsa, i kombination med ytterligare ett ämne. Åk 1-9.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och du har undervisat i idrott och hälsa. Meriterande är behörighet i Ma/NO-ämnen.

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning enl.gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/120
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147337/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu efter manuella svetsare på uppdrag av vår kund i Vara.

Har du 2- 5 års erfarenhet av manuell svets i MIG och MAG kan det vara dig vi söker. Att du behärskar ritningsläsning är ett krav. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann med kvalité och effektivitet. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Meriterande om du har truckkort.

Arbetstiden kan vara förlagd dagtid eller 2-skift.
Svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Tillsättning till dessa tjänster sker löpande, ansök redan idag.

Krav
B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 1245
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=1245
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

LÄRARE: ACADEMY OF MUSIC & BUSINESS VILL HA SVERIGES MEST NÖJDA LÄRARKÅR

ROLLEN SOM PEDAGOG PÅ AMB
AMB önskar ha Sveriges mest nöjda personalkår och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du till fullo delar vår värdegrund och trivs med att arbeta i kreativa miljöer. En anställning på AMB innebär att du har modernt synsätt på skolan och vågar ifrågasätta rådande strukturer. En av punkterna i AMBs värdegrund är att våra gemensamma prestationer bygger skolan och detta kommer att vara extra påtagligt under första verksamhetsåret i Vara då du får vara med och forma skolan. Under första året drivs skolan i provisoriska lokaler medan den nybyggda och ändamålsenliga skolan växer upp ur Västgötaslättens mylla.

Som lärare på AMB har du en fri roll som bygger på eget ansvar. AMB är en skola där lärare och elever trivs och arbetar mot gemensamma mål och detta bygger på ett genuint engagemang från båda parter. Som lärare får du vara en del av drivna ungdomars liv och se dem växa som både individer och artister.

VI SÖKER LÄRARE INOM FÖLJANDE:
Deltid, beroende på ämneskombination. Finns även möjlighet att gå upp i tjänst efter år 1.
Svenska
Engelska
Idrott och hälsa
Samhällskunskap/Historia
Matematik
Elevkoordinator (med administrativa uppgifter)

Heltid:
Sång/Musik

Vill du vara en del av Academy of Music & Business (AMB) när vi expanderar till Vara? Just nu söker vi drivna och engagerade lärare som önskar vara med om den spännande resa som redan genomförts på systerskolan i Tingsryd. AMB är en spetsutbildning för elever med siktet på musik, musikproduktion, entreprenörskap och dans/musikal. Skolan vilar på ett omfattande och väletablerat värdegrundsarbete (My Better Me). AMB ser inte på den svenska skolgången som den är, utan som den bör vara. Det är motiverande att arbeta och studera på AMB och vi vill att du blir den bästa versionen av dig själv (My Better Me).

Vi värderar framför allt dina personliga egenskaper. Om du anser att beskrivningen nedan stämmer in på dig, kan du vara den person vi söker:

? Du trivs med att arbeta fritt och ta eget ansvar.
? Din personliga värdegrund stämmer väl överens med AMBs.
? Du är en empatisk person.
? Du har lätt till att se till individens behov i gruppen.
? Du har förmåga att beakta bakomliggande orsaker i prestationer och agerande.
? Du är stresstålig och trivs i kreativa miljöer.
? Du trivs med att vara bland elever.
? Du trivs med att arbeta i projekt.
? Du trivs med att arbeta casebaserat och tillsammans med andra.
? Du är flexibel som person och störs inte av att en dagsplanering kan förändras med kort varsel.
? Du är prestigelös i ditt arbete och är inte elitistisk i ditt tänk.
? Du arbetar aktivt för våra elevers ökade måluppfyllelse.
? Du har eller är igång i processen att skaffa din lärarlegitimation.

Det är även meriterande om du har ett genuint intresse och en bakgrund inom musik då detta är en stor del av skolan.

Academy Of Music & Business är en helt unik musik- och affärsrelaterad spetsutbildning som startades upp hösten 2013. Utbildningen är riksrekryterande och skolan präglas av ett omfattande värdegrundsarbete. Målet med utbildningen är att lära eleven att applicera ett pragmatiskt tänkande på sin egen kreativitet, att förstå värdet av att bygga varumärken, att ha kunskap om immaterialrätt och att i stort upplysa kreatören om de förutsättningar som finns i det kulturklimat som ständigt befinner sig i förändring. Utbildningen spetsas med ett stort antal föreläsare ur den absoluta toppen inom musikbranschen för att på så sätt vara ständigt uppdaterat. Academy Of Music & Business startar nu sin första systerskola i Vara hösten 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu får arbeta i en fri roll där vikt läggs på din förmåga att ta eget ansvar.Fast månadslön. Finns möjlighet till Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ansökan till anna.sjogren@ambsweden.com alternativt via Platsbanken. Vi genomför intervjuer löpande. Anställningsstart är augusti 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Academy of Music and Business
Box 21
36221  Tingsryd Sverige
Hemsida: http://www.ambsweden.com
  
Platsannons

Distributörer sökes till VTD i Vara!

Distributörer sökes till VTD i Vara!
Är du en ansvarstagande person som vill arbeta extra? Drivs du av fysiskt aktiva arbeten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker just nu distributörer till följande område: Vara

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir direkt anställd hos kund.

Uppdragsgivare: VTD

Omfattning: Tillsvidare, Deltid

Arbetstid: Mellan ca kl. 01.00 - ca kl. 06.00 beroende på distriktets storlek och vilket område du kommer att tillhöra. På söndagar är arbetstiderna ca. 03.00-07.00.

Schema: måndag – lördag (tjänsten avser 40-66%) alternativt endast söndagar (under söndagar avser tjänsten ca 7-11%)

Vid frågor kontakta: Melissa Buyuksal, Melissa.buyuksal@randstad.se OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Kvalifikationer:

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla, är noggrann och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover. Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Vi vill helst att du ska vara flexibel, ange gärna i din ansökan vilka områden du kan/vill arbeta i.

Det finns så väl fasta tjänster som vikariat tillgängliga. Sysselsättningsgraden är olika för varje distrikt och varierar från ca. 40-66% (måndag-lördag) eller 7-11% (söndagar).

Om VTD
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster. Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Keep improving!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 201046530
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201046530&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Östra Hamngatan 23
41110  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola belägen i centrala Vara.

Här finns närhet till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med ca. 370 elever. Vi jobbar efter visionen - Vi ser dig! Ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1 till 1 skola.

Vi söker nu efter en speciallärare till vår skola!

Läs mer om Alléskolan genom att klicka på länken nedan:
http://vara.se/barn-och-utbildning/grundskola-och-fritids/vara-grundskolor/alleskolan/

Arbetsuppgifter

Att tillsammans med övriga pedagoger och elevassistenter bilda ett pedagogiskt stödteam. Att aktivt delta i skolans utvecklingsarbete, elevhälsoarbete och trygghetsarbete.

Som speciallärare hjälper du till att anpassa undervisningen till enskilda elevers behov och möjligheter, i svenska, engelska och matematik  i huvudsak. Det kan göras i klassrummet, i mindre grupper eller enskilt. I dina arbetsuppgifter ingår det att ha ett nära samarbete med skolans pedagoger kring enskilda elever med behov av stödinsatser. Du genomför olika typer av tester och kartläggningar som du, tillsammans med EHT och pedagoger, använder som underlag för att hitta de bästa förutsättningar för varje elev.

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare, eller med likvärdig kompetens, och gärna med bakgrund som lärare i 7-9. Vi ser gärna att du har en SVA-kompetens.

Du är trygg i din roll som speciallärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du besitter grundläggande IT-kompetens. Vi ser givetvis gärna att du har lärarlegitimation.

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Du är kommunikativ och har förmåga att bygga relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är flexibel och har förmåga att driva utvecklingen i verksamheten framåt.

Övrig information till sökande

Den personliga lämpligheten har stor betydelse vid tillsättandet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Vid överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 2017/115
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146977/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Beskrivning
 
Barnskötare i förskola.

Läs mer om Frejgårdens/Torsgårdens förskola här:

http://vara.se/barn-och-utbildning/forskola-och-barnomsorg/vara-forskolor/frejgardens-forskola/

http://vara.se/barn-och-utbildning/forskola-och-barnomsorg/vara-forskolor/torsgardens-foskola/

Arbetsuppgifter

Som barnskötare, på vår förskola, kommer Du att arbeta med barn i åldern 1-5 år.

Du kommer att ingå i arbetslag som samverkar med övrigt arbetslag och medarbetare.

I uppdraget ingår att planera, genomföra, utvärdera/följa upp verksamheten tillsammans med kollegor, barn och vårdnadshavare. Systematiskt kvalitetsarbete ingår som en naturlig del. 
 

Kvalifikationer
 
Barnskötarutbildning
Erfarenhet är meriterande.

Vi vill att du är flexibel, engagerad, initiativrik. Du skall ha god samarbetsförmåga, både vad gäller personal, barn och vårdnadshavare. Du skall också ha god förmåga, att utan anmodan, utveckla arbetet utifrån uppdraget (Lpfö), samt utifrån lokala styrdokument för Vara kommun.

Övrig information till sökande

* Löneanspråk  skall anges i ansökan.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-06-01 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 2017/111
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146755/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Frejgårdens/Torsgårdens förskola
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Koordinator i Vårdplaneringsteam

Beskrivning

Är du en teamplayer som trivs med att ha många bollar i luften?

Som koordinator erbjuder vi dig ett varierat arbete som innefattar administrativa uppgifter samt ansvar för att bevaka IT-tjänsten SAMSA.

I uppdraget ingår också ett nära samarbete med vårdplaneringsteam, socialtjänstens verkställighet samt slutenvården.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra, men du ska också kunna arbeta självständigt. Du är engagerad, strukturerad, stresstålig, positiv och noggrann. Det är också viktigt att du har ett professionellt bemötande gentemot din omgivning.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Du har god datorvana och lätt för att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och av social journalföring. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Tjänsten är en projektanställning under 1 år som sedan kan övergå till en tillsvidareanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/110
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146479/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Biståndsenheten
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stödassistenter till nystartad gruppbostad

Beskrivning

Vill du vara med och starta vår nya gruppbostad på Götgatan i Kvänum?

Götgatan är en bostad med särskild service för vuxna med inriktning äldre.

Ni som medarbetare får en unik möjlighet att vara med och forma verksamheten från start. Götgatan har 6 lägenheter, gemensamhetslokaler samt personalutrymmen. Gruppbostaden kommer att vara bemannad dygnet runt. Vi söker 10 medarbetare för schemalagd arbetstid dag, kväll och helg samt 3 medarbetare för nattjänstgöring.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att stötta och hjälpa de boende i deras vardagsliv utifrån beslut och genomförandeplan, såsom omvårdnad, kommunikation, praktiska göromål och aktiviteter. I arbetet ingår ett kontaktmannaskap och ett nära samarbete med företrädare och närstående. Dokumentation enligt gällande lagstiftning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en dokumenterad omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att ha arbetat med personer med intellektuell funktionsnedsättning, alternativa kommunikationsvägar samt personer med demensproblematik.

Som person är du engagerad och drivande i arbetet samt bidrar till att de boende ges möjlighet till en innehållsrik vardag. Du är lugn, trygg och har förmåga att planera det dagliga arbetet samt kan snabbt anpassa och förändra insatser utifrån förändrade behov i verksamheten. Vi ser att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt likväl som i grupp. Arbetet kräver att du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, bemötande och förhållningssätt.

Övrig information till sökande

Vara kommun tillämpar årsarbetstidsavtal med önskad sysselsättningsgrad.
Ange i din ansökan önskad sysselsättningsgrad.

Bifoga betyg i din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 13
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 40-100%. Tillträde: 2017-10-01 eller enl. överenskommelse tillsvidareanställningEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2017/109
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146170/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvalt., Omsorg kring personer med funktionsnedsättning, Götgatan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionstekniker

Verksamhetsbeskrivning
Rekordverken utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning till lantbruket. Våra huvudprodukter är halmhackar och agnspridare till skördetröskor i hela världen. Sortimentet omfattas också av Vestmek produkter för grönfoderhantering.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att jobba med teknisk support till produktion, komma med produktionstekniska lösningar till nya projekt inom både detalj och maskin, leda förbättringsarbetet inom skärande- och svetsavdelningarna på företaget. Tidsuppföljning av befintliga jobb samt optimering av detsamma. Produktionsutrustningen varierar från manuella maskiner till moderna NC-maskiner samt robotutrustning.

Utbildning/Erfarenhet
Erfarenhet av liknande arbete. Teoretisk utbildning inom produktionsteknik önskvärt men inget krav. Lean Production både i praktik och teori. Van att jobba i Officepaketet. Mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Van att jobba i team då ni kommer jobba tätt ihop med olika grupper av människor.
Goda ledaregenskaper. Flexibel och tycka om att hålla flera projekt igång samtidigt då ni jobbar över flera avdelningar där det kan finnas behov av teknisk rådgivning eller ledning. God servicekänsla. Stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan skickas via e-post till anders.blomster@rekordverken.se senast den 11 maj.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.blomster@rekordverken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rekordverken Sweden AB
Öttum
53592  KVÄNUM 
Hemsida: http://www.rekordverken.se
  
Platsannons

Inköpare

Benders Sverige AB är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.

Benders expanderar och utvecklar inköpsfunktionen med ytterligare en inköpare.

Arbetsuppgifter
Som inköpare kommer du att ha ansvar för flera olika produktområden såväl som råmaterial och tjänster. Då inköpsfunktionen ansvarar för ett effektivt inköp avseende kvalitet och totalkostnad för våra verksamheter i Sverige samt i övriga Norden/Europa kommer du att få arbeta med breda produktområden. Tillsammans med Inköpschef och andra funktioner inom företaget planerar och genomför du upphandlingar och implementeringar av avtal.

Som inköpare arbetar du bl.a. med leverantörsutvärdering, offerthantering, affärsförhandlingar och avtalsskrivning. I nära samarbete med Inköpschefen ligger stort fokus på implementation av koncerngemensamma avtal och processer. Som främsta verktyg i detta och stöd i processen använder vi M3 som affärssystem.

I tjänsten ingår att ha tät kontakt med våra leverantörer samt vår logistikavdelning som ansvarar för själva planeringen av inköpen/avropen. Tillsammans planeras optimala nivåer för våra olika inköpsartiklar samt underhåll och administration av inköpsavtalen. Du ansvarar även för uppföljningen av leverantörernas prestationer.

Profil
Vi söker dig med relevant erfarenhet av inköpsrelaterade arbetsuppgifter och/eller eftergymnasial utbildning. Saknar du erfarenhet kompenserar du det med ett driv och vilja att utveckla affärer. Vi tror att du har några få års arbetserfarenhet av inköp men nu vill ta nästa steg och ta ett större ansvar.

Det är meriterande om du har kännedom i avtalsskrivning och behärskar engelska väl i tal och skrift. Tjänsten innebär en del resor såväl inom Sverige som Europa.

För att lyckas som inköpare behöver du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att hantera alla typer av frågor gällande inköp, både på strategisk och operativ nivå. Du har förmågan att utveckla långsiktiga leverantörsrelationer samtidigt som du är rak och tydlig i din kravställning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i ett expansivt familjeföretag där de yttersta besluten aldrig fattas mer än några "dörrar" bort. Du kommer att få arbeta i en engagerad och prestigelös miljö där du erbjuds goda möjligheter att själv påverka ditt arbete. 

Övrigt
Tjänsten är på heltid med placeringsort vid Benders Huvudkontor i Edsvära alternativt vid vår produktionsenhet i Uddevalla.

Sista ansökningsdag är 2017-04-30. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Inköpschef Daniel Eriksson, 010-888 03 20. 

Facklig kontaktperson är Robert Lejon, klubbordförande Unionen, 010-888 00 92.

____________________________________________________________

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.benders.se/lediga-tjanster?aguid=838B2DDD47DE40BFA19888BAEE4436E2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Benders Sverige AB
Box 20
53521  Kvänum Sverige
Hemsida: www.benders.se
  

Platsannons

Vi söker kantpressoperatör till vår organisation

Till vår kantpressavdelning söker vi en kantpressoperatör. Avdelningen består av 4 manuella kantpressar och 5 robotiserade. Arbetsuppgifterna innebär bockning av komponenter enligt ritning.

Du skall ha erfarenhet inom manuell kantpressning och ritningsläsning. Meriterande om du har erfarenhet av robotbockning och innehar truckkort. Skiftarbete kan förekomma.

Vi erbjuder ett arbete med varierat och utvecklande arbetsinnehåll i ett stabilt och högteknologiskt, expansivt företag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera och bidrar på ett naturligt sätt till att ständigt förbättra och förfina metoder och arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: kantpressoperatör
Webbplats:
Epostadress: anna.olsson@rotage.se
Övrigt: Tillträde efter överenskommelse. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Löpande urval sker
Arbetsplats: 
Adress: Rotage AB
Föreningsgatan 7
53530  Kvänum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker montörer till vår organisation

Med anledning av ökad efterfrågan utökar vi nu vår monteringsavdelning med 2 stycken montörer.
På denna avdelning utför vi lättare montering. För det mesta är det frågan om att popnita ihop detaljer eller så monteras det blindnitmuttrar på detaljen.
Vi har även 2 Haegermaskiner där vi monterar pressmuttrar och presskruvar. Serierna är inte speciellt långa vilket gör att det blir ett omväxlande arbete.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av monteringsarbete, erfarenhet av ritningsläsning samt inneha truckkort behörighet AB. Vid rekryteringen kommer det läggas stor vikt vid personliga egenskaper. Meriterande om du även har erfarenhet av svetsning/bockning/laserskärning/stansning.
Skiftarbete kan förekomma.

Vi erbjuder ett arbete med varierat och utvecklande arbetsinnehåll i ett stabilt och högteknologiskt, expansivt företag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera och bidrar på ett naturligt sätt till att ständigt förbättra och förfina metoder och arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: Montör
Webbplats:
Epostadress: anna.olsson@rotage.se
Övrigt: Tillträde efter överenskommelse. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Löpande urval sker.
Arbetsplats: 
Adress: Rotage AB
Föreningsgatan 7
53530  Kvänum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i franska

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar på skolan med cirka 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Arbetsuppgifter

Att undervisa i franska. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ett ämneslag samt vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.

Kvalifikationer

Önskvärt att du har en lärarutbildning mot senare åldrar i franska. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinriktad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Tillsättning sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid 50%. Tillträde: 2017-08-14 Visstidsanställning till 2017-12-19Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/92
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144324/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till IM-programmet

I Vara ser vi lite längre.

Vara kommun är inte rädd för att sticka ut hakan. Vi satsar på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på lång sikt och investerar för framtidens generationer. Detta, vårt mod och vår inneboende kraft, är en tydlig framgångsfaktor i vårt arbete. Vara kommun tillämpar mål- och visionsstyrning, och personalidén bygger på hörnstenarna ledarskap, kompetens och delaktighet.

Beskrivning


Vi söker en duktig lärare som verkligen gillar att se och följa alla elevers kunskapsutveckling!

Läs mer om Lagmansgymnasiet här:
http://vara.se/barn-och-utbildning/lagmansgymnasiet/

Arbetsuppgifter

Undervisa och stödja elever på IM-programmet.

Kvalifikationer

Vi ser att du är behörig lärare för grundskolan och/eller gymnasiet i följande ämnen:  engelska och svenska. 

Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten. Vi ser att du är en stabil, lugn, välstrukturerad person som kan fungera som en god vuxen förebild.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100 %. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/108
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146125/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Lagmansgymnasiet
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Matematik/Naturkunskap

I Vara ser vi lite längre.

Vara kommun är inte rädd för att sticka ut hakan. Vi satsar på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på lång sikt och investerar för framtidens generationer. Detta, vårt mod och vår inneboende kraft, är en tydlig framgångsfaktor i vårt arbete. Vara kommun tillämpar mål- och visionsstyrning, och personalidén bygger på hörnstenarna ledarskap, kompetens och delaktighet.

Beskrivning
 
Lärare i Matematik/Naturkunskap på Lagmansgymnasiet.
Läs mer om Lagmansgymnasiet här:
http://vara.se/barn-och-utbildning/lagmansgymnasiet/

Arbetsuppgifter
 
Undervisning i Matematik och Naturkunskap.

Mentor för ett antal elever, delaktighet i arbetslaget.

Kvalifikationer

Behörig lärare i Matematik och Naturkunskap på gymnasienivå.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/107
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146109/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Lagmansgymnasiet
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industriarbetare sökes

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu industriarbetare till kund i Vara. Det är meriterande om du tidigare arbetat på industri/lager som montör, truckförare eller maskinoperatör etc. Du är händig och tekniskt lagd. Du har ett öga för kvalité och är mån om att utföra ett bra arbete. Du talar, skriver svenska och läser instruktioner obehindrat. Som person är du ansvarsfull, driven och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetet är förlagt dagtid med start omgående
Truckkort A+B är meriterande.

Vänta inte med din ansökan!

Krav
B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1309
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=1309
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Vi söker svetsare till vår organisation

Till vår svetsavdelning söker vi svetsare. Avdelningen består idag av ca 10 svetsare.
Svetsning av komponenter efter ritning.Du skall vara en erfarens svetsare med kunskap inom Mig/Mag och gärna Tig.
Du bör ha goda kunskaper inom ritningsläsning. Meriterande om du har erfarenhet av robotsvetsning och innehar truckkort. Skiftarbete kan förekomma.

Vi erbjuder ett arbete med varierat och utvecklade arbetsinnehåll i ett stabilt och högteknologiskt, expansivt företag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera och bidrar på ett naturligt sätt till att ständigt förbättra och förfina metoder och arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: Svetsare
Webbplats:
Epostadress: anna.olsson@rotage.se
Övrigt: Tillträde efter överenskommelse. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Löpande urval sker.
Arbetsplats: 
Adress: Rotage AB
Föreningsgatan 7
53530  Kvänum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Hem- och konsumentkunskap

Våga utmanas med oss!

Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Arbetsuppgifter

Arbete med ämnesundervisning i hem- och konsumentkunskap. Arbete i arbetslag, ämneslag och kontaktlärare till ett visst antal elever. Vi sr också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en lärarutbildning med inriktning på årskurs 7-9 i hem- och konsumentkunskap. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinrikad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Övriga upplysningar till sökande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 2017/104
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145096/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Systemutvecklare

Verksamhetsbeskrivning
EUC arbetar med att utveckla elektroniksystem till överordnade system. Vi hanterar hårdvara från konstruktion till färdig prototyp och mjukvara från specifikation till implementerad kod.

Arbetsuppgifter
Systemutveckling mjukvara, programmering

Utbildning
minst 120 högskolepoäng eller motsvarande.

Erfarenhet
stort intresse för programmering i olika former.

Sök jobbet via Recruto
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14082
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare tjänst efter en inledande projekt/provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök jobbet via Recruto https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14082
Arbetsplats: 
Adress: ElektronikUtvecklingsCenter i Västra Götaland

53530  KVÄNUM 
Hemsida: http://www.euc-vgot.se
  

Platsannons

Semestervikarier till Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning

Vara semestervikarie i Vara!

Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning söker semestervikarier inför sommaren 2017

Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning (OF) omfattar verksamheter som vänder sig till personer under 65 år och som har någon form av fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning.

Inom OF kan du som timvikarie arbeta på gruppbostäder, barn- och ungdomsenheten, inom socialpsykiatrin och som personlig assistent. Du hittar mer information om respektive område på vår hemsida.

Beroende på arbetsområde kan arbetstiderna variera mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring. Semesterperioden sträcker sig mellan v. 25-33, med chans till vikariat september månad ut.

Du som söker ska ha fyllt 18 år innan semesterperiodens början. Vi ser gärna att du har utbildning från vård- och omsorg, barn- och fritid och/eller har erfarenhet inom arbetsområdet, men det är inget krav. B-körkort är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
Du är pålitlig, känner ansvar för dina uppgifter och kan ta egna initiativ. Då vi jobbar med människor är det viktigt att du har ett gott bemötande och en god förmåga att samarbeta. För att kunna kommunicera, och i vissa fall dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Rekrytering av semestervikarier kommer att ske kontinuerligt. Du som skickar in din ansökan tidigt har därmed större chans att få ett vikariat.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 40-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/373
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:124812/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förvaltningen för utveckling och service, Bemanningsenheten
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Vara semestervikarie i Vara!

Äldreomsorgen söker semestervikarier inför sommaren 2017

Inom äldreomsorgen kan du jobba på äldreboenden, dagverksamheter, inom hemtjänsterna eller i nattpatrullen.

Arbetet innebär att ge omvårdnad, social omsorg, stöd och service till våra äldre. Mer information om respektive område hittar du på vår hemsida.

Beroende på arbetsområde kan arbetstiderna variera mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring. Semesterperioden sträcker sig mellan v. 25-33, med chans till vikariat september månad ut.

Du som söker ska ha fyllt 18 år innan semesterperiodens början. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet inom vård och omsorg, men det är inget krav. För ett arbete i hemtjänst och nattpatrull krävs i de flesta fall B-körkort.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
Du är pålitlig, känner ansvar för dina uppgifter och kan ta egna initiativ. Då vi jobbar med människor är det viktigt att du har ett gott bemötande och en god förmåga att samarbeta. För att kunna kommunicera, och i vissa fall dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Rekrytering av semestervikarier kommer att ske kontinuerligt. Du som skickar in din ansökan tidigt har därmed större chans att få ett vikariat.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 40-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/372
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:124811/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förvaltningen för utveckling och service, Bemanningsenheten
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mätansvarig

• Leverantörsbyten Elnät
• Nya anläggningar Elnät och Fjärrvärme
• Systemansvar för mätning
• Mätsystem
• Rapporter till ex SVK, E-zet, EI
• Kvalitetskontroll av mätvärden
• Backup och samarbete inom Bestkraft
• Rapportering och projektuppföljning till Marknadschef
• Helhetssyn för mätning och fakturering
• Kundtjänst inkl växel
• Projektledning inom ansvarsområdet förekommande projekt
• Medverka för företagets helhet och utveckling


Vi söker en positiv person med noggrannhet, kvalitetskänsla och samarbetsförmåga, som besitter god datorvana och gärna då med stora system. Personliga egenskaper och kunskaper är avgörande.

Vara Energi ägs lokalt av våra medlemmar, vi är en liten arbetsplats där varje person är viktig för helheten och gemenskapen.
Vår strategi, att erbjuda kunderna långsiktigt trygga och säkra energileveranser, har skapat ett energiföretag med kunniga medarbetare och betydande anläggningstillgångar. Krav och förutsättningar från kunder, myndigheter och ägare kommer att sätta sin prägel på vår verksamhet. Hållbara energilösningar, där vårt eget värmeverk och delägande i vindkraft och nuvarande och kommande mikroproduktionsanläggningar så som solceller, kommer att ge en förändrad bild av morgondagen. Med stabil ekonomi, hög kompetens och ett trovärdigt arbetssätt står vi väl rustade att anta de framtida utmaningar som väntar oss.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan@varaenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VARA ENERGI EK. FÖR.
BOX 51
53421  VARA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Marknadschef

• Ansvar och arbetsledning personal
• Ansvar för kundtjänst samt arbete i den samma
• Reskontra
• Rapportering och projektuppföljning till VD och berörda myndigheter
• Marknadsfrågor inom Vara Energi och Bestel/Bestkraft
• Medlemsvård
• Samarbetsfrågor inom Bestel
• Representera Vara Energi och Bestel/Bestkraft
• Intern och extern kommunikation
• Marknadsföring och sponsring
• Ansvar för kommersiella kundavtal
• Försäljning av tjänster och elhandel
• Ansvar och helhetssyn för mätning och fakturering
• Projektledning inom ansvarsområdet förekommande projekt
• Arbete i ledningsgrupp
• Medverka för företagets helhet och utveckling


Vi söker dig som är en kundinriktad social ledare med känsla för energibranschen, engagemang och intresse för att jobba inom en mindre organisation med lokal anknytning.

Vara Energi ägs lokalt av våra medlemmar, vi är en liten arbetsplats där varje person är viktig för helheten och gemenskapen.
Vår strategi, att erbjuda kunderna långsiktigt trygga och säkra energileveranser, har skapat ett energiföretag med kunniga medarbetare och betydande anläggningstillgångar. Krav och förutsättningar från kunder, myndigheter och ägare kommer att sätta sin prägel på vår verksamhet. Hållbara energilösningar, där vårt eget värmeverk och delägande i vindkraft och nuvarande och kommande mikroproduktionsanläggningar så som solceller, kommer att ge en förändrad bild av morgondagen. Med stabil ekonomi, hög kompetens och ett trovärdigt arbetssätt står vi väl rustade att anta de framtida utmaningar som väntar oss.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Marknadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan@varaenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VARA ENERGI EK. FÖR.
BOX 51
53421  VARA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Ma/NO/Tk, åk 7-9

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland.

Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Undervisning i NO/Tk och matematik i åk 7-9.

Övriga ingående arbetsuppgifter i ett läraruppdrag såsom t ex mentor.

Kvalifikationer

Du har undervisat i NO och matematik. Vi ser givetvis gärna att du har lärarlegitimation.

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning enl. gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/97
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144500/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Mellan Vänern och Vättern, på den bördiga Västgötaslätten, ligger Kvänum.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

EQ och Internationalisering är två viktiga delar i vår grundskolas profilering.

På Nästegårdsskolan Kvänum har vi sedan 1997 haft EQ som en del av vår verksamhet/profil och vi var en av Sveriges första skolor som fick utbildning av pionjären och psykologen Bodil Wennberg. Vår förhoppning är att Du som kommer till Nästegårdsskolan Kvänum skall känna av detta på olika sätt i kontakten med elever och vuxna.

I skolans uppdrag ingår att det ska vara ett internationellt perspektiv i all undervisning. Det är möjligt utan internationella besök och kontakter, men vi anser att det är värdefullt att träffa människor från andra länder och kulturer för att se den egna verkligheten i ett globalt perspektiv. Vi har ett mångårigt samarbete med Erikshjälpen, nu riktat mot Uganda.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med övriga fritidspedagoger arbeta med elevernas eftermiddagsaktiviteter utifrån elevernas individuella behov. Viktigt är att du har ett gott samarbete med föräldrar samt är aktiv i arbetslagsarbete. I tjänsten ligger även att arbeta i klasser och finnas som resurs under skoldagen. 

Kvalifikationer

Lärare i fritidshem/fritidspedagogutbildning.

Som person är du strukturerad. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-07 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning enl. gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/85
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:143562/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare 7-9 Sv/En

Beskrivning

Mellan Vänern och Vättern, på den bördiga Västgötaslätten, ligger Kvänum.

Nästegårdsskolan är lokaliserad i centrala Kvänum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar efter visionen vi formar framtiden - tillsammans - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

EQ och Internationalisering är två viktiga delar i vår grundskolas profilering.

På Nästegårdsskolan Kvänum har vi, sedan 1997, haft EQ som en del av vår verksamhet/profil och vi var en av Sveriges första skolor som fick utbildning av pionjären och psykologen Bodil Wennberg. Vår förhoppning är att Du som kommer till Nästegårdsskolan Kvänum skall känna av detta på olika sätt i kontakten med elever och vuxna.

I skolans uppdrag ingår att det ska vara ett internationellt perspektiv i all undervisning. Det är möjligt utan internationella besök och kontakter, men vi anser att det är värdefullt att träffa människor från andra länder och kulturer för att se den egna verkligheten i ett globalt perspektiv. Vi har ett mångårigt samarbete med Erikshjälpen, nu riktat mot Uganda.

IKT och kollegialt lärande

Vi blev förra läsåret en 1-till-1-skola, vilket innebär att varje elev har en dator som arbetsredskap.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska och svenska i årskurserna 7-9. Du kommer ingå i ett arbetslag och de uppgifter som där ingår.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i ämnena svenska och engelska. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du har en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. 

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Du är kommunikativ och har förmåga att bygga relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är flexibel och har förmåga att driva utvecklingen i verksamheten framåt.

Du besitter grundläggande IT-kompetens. Vi ser givetvis gärna att du har lärarlegitimation. Fler språk är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/98
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144504/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare spanska

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar på skolan med 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Arbetsuppgifter

Arbete med ämnesundervisning i spanska. Du kommer att ingå i ett arbetslag, ämneslag samt vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.

Kvalifikationer

Önskvärt att du har en lärarutbildning mot senare åldrar i spanska. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinriktad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Tillsättning sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 50%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/94
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144331/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i textilslöjd

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med ca. 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Arbetsuppgifter

Att undervisa i textilslöjd. Du kommer att ingå i ett arbetslag samt vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.  

Kvalifikationer

Vi vill att du har en lärarutbildning mot senare åldrar med ämnesbehörighet i textilslöjd. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinriktad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Övriga upplysningar till sökande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/91
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144311/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i bild

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med ca. 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Arbetsuppgifter

Att undervisa i ämnet bild. Du kommer att ingå i ett arbetslag samt vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.  

Kvalifikationer

Vi vill att du har en lärarutbildning mot senare åldrar med ämnesbehörighet i bild. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinriktad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Övriga upplysningar till sökande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/93
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144328/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare MA/NO

Beskrivning

Alléskolan är en 7-9 skola, lokaliserad i centrala Vara.

Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med ca. 370 elever. Vi jobbar efter visionen vi ser dig - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi är en 1-till-1-skola.

Under våren 2017 kommer våra NO-salar på skolan att renoveras.

Arbetsuppgifter

Undervisa i MA & NO i årskurs 7-9. Du kommer att ingå i ett ämneslag, arbetslag och vara kontaktlärare för ett visst antal elever. Vi ser också att ett viktigt arbete som ingår är att arbeta förebyggande med elevhälsa och vara delaktig i trygghetsarbetet på skolan.  

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en lärarutbildning med ämnesbehörighet i MA och/eller NO eller en likvärdig utbildning. Önskvärt är behörighet i teknik. Vi vill att du är modig och vågar utmana och hittar nya vägar för att utveckla skolan och våra elever. Att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinrikad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/87
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144032/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionstekniker

Swegon Group ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Swegon har 14 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 100 anställda och omsätter cirka 4,1 miljarder kronor


 

Om tjänsten
Vi söker en driven person till vår Produktionstekniska avdelning, för arbete med produktionsflödet och ständiga förbättringar men även är involverad i våra produktutvecklingsprojekt.

Vår tillverkningsprocess innefattar allt från plåtbearbetning till montering. Vi arbetar med avancerad teknik i världsklass och vårt fokus är att utveckla flöde, processer och medarbetare. Vi vet att vi som arbetar här är nyckeln till prestation i världsklass.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär följande:


• Genomföra förbättringar och effektiviseringar i tillverkningsprocesser
• Ta fram och säkerställa tillverkningsprocessens utrustning och underlag vid nya eller ändrade produkter
• Utbilda internt i produktionstekniks kunskapsområde (lean, flöden, teknik)
• Åtgärda grundorsaker till problem i tillverkningsprocesser
• Ta fram utrustning och maskiner samt säkerställa deras funktion och prestanda

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande kompetens samt minst 3 års erfarenhet från arbete inom produktionstekniska området.
Vidare tror vi att du har en god analytisk förmåga, gillar ett strukturerat arbetssätt samt sätter stort värde på en god laganda. Du har förmågan att självständigt ta initiativ och identifiera, planera samt genomföra aktiviteter. Din samarbetsförmåga är god och du drivs av att leverera goda resultat genom förbättringsåtgärder.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda möjlighet till utveckling av såväl teknisk kompetens som möjlighet att deltaga eller leda projekt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Kontaktinformation
För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Daniel Krantz, Produktionsteknisk chef tel. 0512-782409. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 30:e april 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.swegon.com/sv/Om-Swegon/Jobb-och-karriar/Lediga-tjanster/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D171%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Swegon
Box 300
53530  Kvänum Sverige
Hemsida: http://www.swegon.com/
  

Platsannons

Förskolepersonal

Om oss:
Vi är en fristående förskola och fritidsverksamhet i Edsvära. Vi arbetar med barn i åldrarna 1-12år i en åldersintegrerad verksamhet. Närheten till naturen gör att vi är ute mycket om dagarna.

Om arbetet:
Du arbetar med barn i olika åldrar och främjar deras lärande och utveckling på ett pedagogiskt sätt. Du är i ständig kontakt med både barn och föräldrar under dagen och det är viktigt att du bygger upp ett förtroende både hos barnen och föräldrarna. Samarbete med dina kollegor är en viktig del av ditt arbete för att få verksamheten så bra som möjligt.

Kvalifikationer:
Semestervikarie: Helst studerat vid barn och fritidsprogrammet eller har relevant högskoleutbildning

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi ser gärna att du besitter stor social kompetens.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSemestervikarier är under perioden vecka 25-34 (Vi håller stängt v29-31)Lön: Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: solgarden.edsvera@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solgårdens Förskola & Fritidshem
Solgården 2 Edsvära
53593  KVÄNUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolelärare

Om oss:
Vi är en fristående förskola och fritidsverksamhet i Edsvära. Vi arbetar med barn i åldrarna 1-12år i en åldersintegrerad verksamhet. Närheten till naturen gör att vi är ute mycket om dagarna.

Om arbetet:
Du arbetar med barn i olika åldrar och främjar deras lärande och utveckling på ett pedagogiskt sätt. Du är i ständig kontakt med både barn och föräldrar under dagen och det är viktigt att du bygger upp ett förtroende både hos barnen och föräldrarna. Samarbete med dina kollegor är en viktig del av ditt arbete för att få verksamheten så bra som möjligt.

Kvalifikationer:
Förskolelärarutbildning, annars stor erfarenhet kring att arbeta med barn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi ser gärna att du besitter stor social kompetens.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidGravidvikariatet är från augusti 2016- augusti 2017Lön: Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: solgarden.edsvera@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solgårdens Förskola & Fritidshem
Solgården 2 Edsvära
53593  KVÄNUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, storhushåll på förskola och fritids

Vi vill ha det bästa köket i kommunen, vill du hjälpa oss??
Vi är en friförskola i Edsvära som nu söker världens bästa förskolekock, är det du?
Det vi söker är en ung kock, som brinner för en kreativ matlagning, gillar utmaningar, högt tempo och vill ge det där lilla extra. Du vill ge förskolans glada barn och pedagoger en kulinarisk upplevelse både för gom och öga. Du söker ett fritt arbete där du är din egna kräsna chef, du jobbar under eget ansvar och har en egen budget. Du arbetar ensam men bakom dörren finns mängder med hungriga barn och pedagoger.
Är du intresserad? Titta gärna in på Instagram som vi precis börjat med @solgarden.kok

Krav: Storköksutbildning eller mycket erfarenhet kring liknande arbete.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på 100% Tillsvidareanställning men provaanställning tillämpas.Lön, enligt avtal/överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: solgarden.edsvara@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solgårdens Förskola & Fritidshem
Solgården 2 Edsvära
53593  KVÄNUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Industrigatan 1
53450  Vara Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Vi söker en driven ekonomiassistent

Arbetsuppgifter
Är du en riktig stjärna till ekonomiassistent som är redo för nya utmaningar?
Vi på Lernia söker just nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Skaraborg. Uppdragen kan variera i både karaktär och längd. Mer detaljerad beskrivning kommer finnas i direkt samband med uppdragen men exempel på arbetsuppgifter är: kund- och/eller leverantörskontra, löpande redovisning, kontoavstämning, hantering av månadsbokslut, fakturering, hantering av betalningar, skatteredovisning samt reskontrabevakning och löneadministration.


Din bakgrund
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har arbetslivserfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Till din fördel är om du tidigare arbetat i ett ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Meriterande om du deltagit i bokslutsarbete eller har erfarenhet från att ha arbetat i större bolag. Givetvis har du goda kunskaper i tal och skrift, i både svenska och engelska.
Som person är du driven, noggrann, analytisk, gillar att arbeta med siffror och har ett bra sifferminne. För att klara tjänsten har du lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, flexibel och tycker om att ha eget ansvar. Du är självklart duktig på att samarbeta med andra och har lätt för att prioritera mellan arbetsuppgifterna.
Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot kund samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.Personliga egenskaper
Som person är du social och utåtriktad samt har ett starkt sinne för organisering. Vidare är du en stresstålig problemlösare och har stort fokus på service.Vi söker en person som är positiv och gillar tempo, Du ska vara en lagspelare, men ändå ha ett eget driv och kunna arbeta på egen hand. Som uthyrd konsult är du Lernias ansikte utåt och behöver vara flexibel och snabblärd. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad och drivande. En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta självständigt inom uppsatta mål och ramar. Vidare har du en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Skaraborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via mail eller post.
Välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17800
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP17800
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9596%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Timanställning Vård & Omsorg

Vill du tillsammans med oss arbeta för att sätta guldkant på våra brukares tillvaro?

Beskrivning

Bemanningsenheten i Vara kommun söker dig som vill arbeta som timanställd inom äldreomsorgen (ÄO) och/eller omsorgen kring personer med funktionsnedsättning (OF).

När du skickar in din ansökan kommer du att få prioritera vilket/vilka av ovanstående områden som du vill arbeta inom. 

Som timvikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika arbetsplatser. Du ska vikariera för ordinarie personal vid akut såväl som planerad frånvaro.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom socialförvaltningen kan vi erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete tillsammans med brukare och kollegor. Arbetet innebär att ge omvårdnad, social omsorg och service till våra brukare. Du kommer att arbeta med att motivera och stimulera brukarna utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Vi vill att våra brukare ska känna ett meningsfullt liv där de är delaktiga i sin egen vardag. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser på delegation från sjuksköterska.

Kvalifikationer

- Som timavlönad inom ÄO/OF ser vi gärna att du har studerat omvårdnadsprogrammet eller har annan likvärdig utbildning. Inom OF är även barn- och fritidsprogrammet meriterande.
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom området.
- Vissa verksamheter kräver att du har B-körkort.
- För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/service och ska uppvisas innan det första arbetstillfället. Utdraget är giltigt ett år.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och kan ta egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du har ett respektfullt bemötande. En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera och dokumentera, därför krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Övrig information till sökande

Bemanningsenheten ser kontinuerligt över behovet av timavlönade inom de olika verksamheterna och kommer att kontakta dig om du motsvarar det behov som finns.

Vara kommun använder BeSched, ett IT-baserat bokningssystem. Bokningar av arbetspass skickas ut via SMS. Du som timvikarie styr själv via en personlig kalender i BeSched vilka dagar och tider som du är intresserad av att arbeta. Du måste därför ha en mobiltelefon och tillgång till dator för att vi skall kunna erbjuda dig arbete.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltid Timanställning. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/11
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131621/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningsenheten, Vara kommun
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timanställning Barnomsorg

Beskrivning

Bemanningsenheten i Vara kommun söker dig som vill arbeta som timanställd inom barnomsorgen (BO).

Som timvikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika arbetsplatser. Du ska vikariera för ordinarie personal vid akut såväl som planerad frånvaro.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom barnomsorgen kan vi erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete tillsammans med engagerade kollegor och fantastiska barn och unga. Att arbeta med barn och ungdomar innebär mycket glädje, gemenskap, och ger dig nya perspektiv. Som timvikarie kommer du att arbeta på förskola och fritidshem där du kommer att ha daglig kontakt med barn och unga, vårdnadshavare och kollegor. Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag och du är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö för dem.

Kvalifikationer

- Som timavlönad inom BO ser vi ser gärna att du har studerat barn- och fritidsprogrammet eller har relevant högskoleutbildning.

- Erfarenhet av att ha arbetat med barn och unga är meriterande.

- För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/service och skall uppvisas innan det första arbetstillfället och är giltigt ett år. Du som har giltigt utdrag ur belastningsregistret kommer att prioriteras.


Som person är du ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra. Det är viktigt att du har god social kompetens och ett respektfullt bemötande. Att arbeta som timvikarie ställer även höga krav på flexibilitet då du ofta kan komma att byta arbetsplats.

Övrig information till sökande

Bemanningsenheten ser kontinuerligt över behovet av timavlönade inom de olika verksamheterna och kommer att kontakta dig om du motsvarar det behov som finns.

Vara kommun använder BeSched, ett IT-baserat bokningssystem. Jobbförfrågningar och bokningar av arbetspass skickas ut via SMS. Du som timvikarie styr själv via en personlig kalender i BeSched vilka dagar och tider som du är intresserad av att arbeta. Du måste därför ha en mobiltelefon och tillgång till dator för att vi skall kunna erbjuda dig arbete.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltid Timanställning. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/12
Webbplats: https://vara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131622/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemanningsenheten, Vara kommun
Stora Torget 8
53481  Vara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grupptränare sökes till Actic Vara Badhus

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 
Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och vågar bjuda på dig själv? Då är du den vi söker!

 
Beskrivning av arbetet
Gruppträningsinstruktören ska aktivt och personligt inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning, varje träningstillfälle ska göra skillnad. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar. Gruppernas storlek varierar.

Utbildning och/eller erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade men inget krav.

Vi söker dig som är:
- Pedagogisk
- Brinner för att förmedla träningsglädje
- En stjärna i gruppträningssalen
- Social, ansvarsfull, målmedveten och har energi

Arbetstid
Både dagtid, kvällstid och helger. Låg- och högsäsong.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Instruktör/Tränare inom specialidrott
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Vid behov. Tillträde: 201703 VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 2017/56
Webbplats: https://actic.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:138392/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Actic
Box 1805
17121  Solna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb 2017

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker studenter/personer som vill arbeta i Vårgårda med omnejd Vi ger dig möjlighet att jobba extra nu i vår samtidigt som vi söker bra personal inför sommaren. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från gång till gång och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/teknik/lager och logistik.

Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att jobba i sommar, hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba, om du gärna jobbar på lediga stunder fram tills sommaren, om det är någon vecka på sommaren du inte kan jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!


Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: 2137
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2137
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Mekaniker till Vara

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.
Lantmännen Maskin ingår i division Maskin. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Claas. Vi är cirka 730 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,1 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.lantmannenmaskin.se


I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetsuppgifterna.

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elscheman och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort lägst B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Du kommer att rapportera till verkstadschefen.

Placeringsort är Vara.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Sven-Arne Andersson, anläggningsansvarig, 010-556 2771

Välkommen med din ansökan senast 30 april vi länken här nedan. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan omgående. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.
Publiceraddatum: 2017-02-21
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Heltid/Tillsvidare Lön enligt kollektivavtal + rörlig andel
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://lantmannen.easycruit.com/vacancy/application/1761449/129307?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lantmännen Maskin
BOX 174
21124  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.lantmannen.com
  

Platsannons

Socialterapeut, Vara

En ledig tjänst som socialterapeut med tillträde omgående.
Camphill Häggatorp är ett antroposofiskt initiativ inom LSS där boendet och de
daglig verksamheterna utgår ifrån formandet av individuell utveckling genom att
skapa en social grundbas, s.k. omvänd integrering. Detta innebär att medarbetarna
bor permanent i samma byggnader som de boende och utför samma arbete i
verkstäderna.
Ambitionen är att i det dagliga livet göra skillnaden mellan boende och
medarbetare så liten som möjligt. Grundidén till denna arbets- och levandestruktur
initierades av läkaren Karl König 1939 på basis av Rudolf Steiners antroposofiska
människosyn.
Den vi söker behöver inte ha utbildning inom vård och omsorg men ett stort
intresse för deltaga i de utbildningsmöjligheter som finns inom ramen för
verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-02-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% tjänst, Vi tillämpar provanställning i upp till ett år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: warnlof@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Camphill Häggatorp
Häggatorp 1
53461  VEDUM 
Hemsida: http://www.camphillhaggatorp.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal