Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:32

Lediga jobb i Vansbro kommun (2021), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 829
Täthet4,44Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 657,34Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 539,55Landareal (km²)
Sjö117,79Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vikarierande Personalsekreterare

Som Personalsekreterare i Vansbro kommun erbjuds Du ett arbete med hög självständighet och varierande arbetsuppgifter. Är du en trygg och strukturerad person som trivs med att arbeta i olika ärenden samtidigt? Då är det dig vi söker!

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsstöd Personal är en stödfunktion med uppgifter som spänner över hela förvaltningen. Vi består av 11 medarbetare med olika professioner så som Personalchef, Personalsekreterare, lönehandläggare mfl som alla arbetar stödjande mot förvaltningens chefer och medarbetare.

Som Personalsekreterare i Vansbro kommun arbetar du med alla de frågor som rör personalarbetet i Vansbro kommun. Det handlar bland annat om operativt personalarbete, avtalstolkningar, förhandlingar, rehabiliteringsstöd till cheferna, rekrytering mm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja verksamhetschefer och enhetschefer i olika frågor kring personaladministrativt arbete.

Du kommer att arbeta som en generalist gällande personalfrågor i hela kommunen och ditt huvudansvar är Socialt stöd och omsorg, rekrytering och projektet Heltid som Norm. Du kommer även att ingå i uppbyggnadsprocessen av den nya Bemanningsenheten.
Du kommer att ingå i Kompetensförsörjningsnätverket och nätverket Heltid som Norm, där det sker kontinuerliga träffar med representanter från övriga kommuner i Dalarna.

Arbetet kräver planering och förmåga att arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt. Du kommer att mötas av utmaningar och ställas inför situationer där ditt lösningsfokus testas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad personalvetare alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en person som trivs med att ta ett stort eget ansvar, är strukturerad och trivs med att ha kontakt med såväl chefer som medarbetare. Du är trygg och tydlig i arbetsgivarrollen.

Du bör ha flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter då detta arbete ställer stora krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut.

Det är meriterandet om du har erfarenhet från det personaladministrativa systemet Heroma. Tidigare erfarenhet från att arbeta i rekryteringssystemet Visma Recruit/Offentliga jobb är meriterande.

Då resor ingår i tjänsten erfordras B-körkort


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personalsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 , upphör: 2019-01-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A733607
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d198130-7187-40e2-a98e-12740d230227&publishCode=AMS&TK=1cb1df5d-7cb0-4e61-8941-7a50a1bfbabd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vansbro kommun
Box 7
78050  Vansbro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Rehabiliteringskonsult

Rehabiliteringskonsult till värdestyrt bolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rehabiliterings- och arbetskonsult arbetar du i våra tjänster "Introduktion till arbete" (INAB) och "Stöd och Matchning" (SToM) för att klargöra och stärka deltagares förutsättningar att komma närmare arbetsmarknaden. Du träffar deltagarna såväl individuellt som i grupp med moment som bland annat kartläggning, gemensam planering och anskaffning av arbetsprövnings- och praktikplatser.

På AB Life Solutions blir du en del av vårt härliga gäng som hela tiden har övertygelsen om att alla har en plats på arbetsmarknaden utifrån sin förmåga.

Kvalifikationer

- Du har en utbildning om minst 80 poäng/120 högskolepoäng, gärna inom beteendevetenskap samhällsvetenskap eller motsvarande.
- Du har minst två års erfarenhet av handledning av personer med funktionsnedsättning*.
- Du har erfarenhet av anskaffning och uppföljning av arbetsprövningsplatser**.

Meriterande
- Språkkunskaper utöver svenska.
- God kommunikativ förmåga.
- Erfarenhet av att hålla i grupper.
- Säljinriktning samt har och kan skapa goda relationer.
- Coachande erfarenhet och förmåga att tänka lösningar.
- Datavana samt vana att föra anteckningar/dokumentera.
- Ha god struktur och tycker om att ta ansvar.
- Egen erfarenhet av att stå utanför arbetsmarknaden.

Arbetsgivaren

AB Life Solutions i Sverige är ett värdestyrt tjänsteföretag inom rehabilitering och arbetsmarknadscoaching som funnits sedan 2013 och för oss är det viktigt med alla människors lika värde, jämlikhet och rättvisa. Vi är i dag 14 anställda och vår största kund i dag är myndigheten Arbetsförmedlingen där vi på uppdrag stöttar människor att se och ta till vara på sina egna idéer och tillgångar för att komma ut i arbete och egen försörjning. Vi har vårt huvudkontor i Mora men även lokalkontor i Malung. Hos oss erbjuds du ett samhällsviktigt, stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi värdesätter personliga egenskaper som positivitet och flexibilitet samt de meriterande kvalifikationer som är beskrivna ovan.

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till info@lifesolutions.nu I din ansökan bifogar du ett personligt brev samt ditt CV eller meritförteckning där det tydligt framgår vilka utbildningar, anställningar och övriga erfarenheter du har, dock senast den 15 januari 2018 önskar vi få in din ansökan. Låter det här intressant bör du dock inte vänta för länge.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Ort: Mora/Malung
Lön: Individuell lönesättning

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Anna-Klara Chatter (VD)
anna-klara@lifesolutions.nu

Thony Gustafsson
thony@lifesolutions.nu
070-205 20 59

Christer Persson
christer@lifesolutions.nu
076-145 89 03

*Funktionsnedsättning avser skada, sjukdom, förlust av eller nedsättning i någon psykologisk eller fysiologisk funktion som leder till att en person är begränsad i förhållande till en viss arbetsuppgift eller i en viss arbetsmiljö men inte i en annan.
** Arbetsprövningsplatser syftar till att en person prövar och utvärderar sin arbetsförmåga på en arbetsplats eller liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Rehabhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidprovanställning 6 månindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lifesolutions.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life Solutions i Sverige AB

79236  MORA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en montör i Vansbro

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi montörer för enklare industriarbete åt en kund i Vansbro. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs av kundens verksamhet och behov. Tidigare erfarenheter inom industri, svetsning, enklare mekanik och reparationer är meriterande, men inget krav.

Din profil
Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Vi ser att du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du har lätt ta till dig instruktioner och är flexibel. Vi hoppas att du är glad och social som person. Du har inga problem med att jobba i grupp och att samarbeta med andra människor. Samtidigt som du inte har några problem med att jobba självständigt. Känner du igen dig i beskrivningen och dessutom gillar att ge ”det lilla extra” i arbetet så är det just dig vi söker.


Önskvärt om du har körkort B samt tillgång till bil.
Anställningsform: Visstidsanställning

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 3795
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3795&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Kundservicemedarbetare till Lyko Vansbro

Kundservicemedarbetare till Lyko Vansbro

Vi älskar hårvård och skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag – oavsett var vi möts. Att ge oslagbar service, både i butik och på nätet, är helt enkelt det roligaste vi vet.

OM ROLLEN

Kundservice är våra rådgivare och support i vår framgångsrika e-handel och vi arbetar tillsammans för ge våra kunder oslagbar service i såväl produktfrågor som tekniska frågor.

Som kundservicemedarbetare får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team som alltid strävar efter att ge kunden en bättre upplevelse än vad den förväntat sig. Detta gör vi genom att leva våra värderinga Passion, Enkelhet och Kunskap i allt vi gör.

Du behöver inte någon produktkunskap sedan tidigare, men du ska vara intresserad av att lära dig.

Våra arbetsuppgifter är att vara kundens personliga rådgivare och support via telefon, mejl samt livechat helgfri måndag till fredag 09.00-18.00.

VEM ÄR DET VI SÖKER?


• Du brinner för att leverera kundservice i världsklass
• Som person är du en engagerad glädjespridare som är lyhörd och alltid har en positiv attityd
• Du gillar ett högt arbetstempo och har ett strukturerat arbetssätt
• Du är flexibel och är van att hantera många olika arbetsuppgifter
• Har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit

Tillträde: Snarast möjligt
Anställningsgrad:Heltid
Anställningsform: Vikariat t.o.m januari 2019 
Lön: Enligt kollektivavtal. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Hur söker du tjänsten?
Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in Din ansökan med CV, personligt brev så snart som möjligt.

LYKO är idag en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet. Med en av Sveriges mest populära destinationer för skönhetsprodukter på nätet (www.lyko.se) och med närmare 40 helägda butiker/salonger i Sverige samt Norge, brinner LYKO för att lyfta fram och lyfta upp det bästa i människor och saker i vår omvärld. I de fysiska butikerna återfinns ett spännande urval av hårvård, make-up och hudvård från 50 välkända varumärken, tillsammans med vår salongsdel Studio by Lyko. På Lyko.se saluförs dessutom över 40,000 produkter från över 500 varumärken, inom allt som rör hårvård och skönhet. Med säte i Stockholm och Vansbro, sysselsätter idag LYKO över 400 personer.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal. Vi har kollektivavtal med Unionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I007/919/main?site=6&validator=e20e600430ff8a1222579ac56b9fc315&lang=SE&rmpage=job&rmjob=287
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lyko Retail AB
Kyrkbyvägen 1
78050  VANSBRO Sverige
Hemsida: http://www.lyko.se
  
Platsannons

Maskin & Transportledare till MaserFrakt Anläggning AB

Våra medarbetare gör varje dag ett fantastiskt jobb. För att vi på MaserFrakt i Vansbro tillsammans ska kunna fortsätta att växa och utvecklas och göra våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera en duktig och engagerad Maskin och Transportledare.

I tjänsten arbetar och ansvarar du bland annat för bokning, planering, koordinering, fakturering samt uppföljning inom maskin och transportledning. Du organiserar och förmedlar maskin och transportlösningar på ett bra sätt för alla våra kunder så att de utförs inom den tidsram som är satt. Ditt noggranna och strukturerade arbetssätt gör att du får din vardag att bli lyckosam. Är du en engagerad och social person med förmåga att både se och skapa helhetslösningar så kommer du passa perfekt hos oss. Det är en spännande tjänst med eget ansvar och stor frihet.

På vår arbetsplats är det, en för alla alla för en som gäller. Vi är som ett idrottslag där alla roller är lika viktiga. Både medarbetare och kunder ska alltid trivas tillsammans med oss.

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att trivas med tjänsten och tillsammans med oss i teamet behöver du vara en engagerad person med ett strukturerat arbetssätt. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i.

Ditt öppna och utåtriktade arbetsätt bidrar till att samarbetet med kollegor fungerar väl. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Då kundservice är centralt förutsätter vi att du är lika serviceinriktad, social och positiv mot såväl kunder som dina kollegor. Vi söker dig som gillar teamarbete och som vill vara en del av vår framtid. På vår arbetsplats får man gärna bidra till många skratt och du trivs särskilt väl om du har glimten i ögat.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet som arbetsledare de senaste åren inom avfalls- eller transportbranschen eller från annan likvärdig verksamhet.

Vi erbjuder dig. En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs och vill vara en del av våra verksamheter och framtida utmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan.

MaserFrakt startades 1939 och är med sina 276 delägare, cirka 700 fordon och 600 maskiner, ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

MaserFrakts verksamhet är organiserad i tre bolag:

MaserFrakt AB
MaserFrakt Anläggning AB
MaserFrakt Distribution AB
MaserFrakts samtliga bolag har huvudkontor i Borlänge. Anläggningsbolaget har även platskontor i Avesta, Ludvika, Falun, Vansbro, Leksand, Mora, Älvdalen, Sälen, Gävle, Sandviken och Hofors. Distributionsbolaget har sina kontor och terminaler i Borlänge och Gävle.

Med MaserFrakt får man en samarbetspartner för transporter och maskintjänster med ledoroden:

Närhet
Förtroende
Ansvar
Framtid
Ledord som är vägledande i hela vår verksamhet. Tillsammans skapar vi lönsamhet för alla parter.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Transportledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning kan tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://hrdalarna.se/ledig-tjanst/maskin-transportformedlare-till-maserfrakt/
Epostadress:
Övrigt: I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Dalarna. Du söker den här spännande tjänsten på ett enkelt och snabbt sätt. Sista ansökningsdag är 21 januari 2018
Arbetsplats: 
Adress: HR Dalarna
Sågvägen 7
78050  Vansbro Sverige
Hemsida: http://www.maserfrakt.se/
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal till hemtjänsten i Dala-Järna/Nås

Vi söker en professionell medarbetare till hemtjänsten med placering i Dala-Järna/Nås. Vill du vara med och skapa en meningsfull vardag för våra brukare och ingå i en arbetsgrupp som har roligt på jobbet?

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.

Vi är ett glatt gäng som tycker att det är viktigt att ha kul när vi jobbar. Hos oss värdesätter vi ett gott bemötande och hög arbetsmoral.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att stödja individen och skapa förutsättningar för en meningsfull vardag, där personers egna resurser tas tillvara. Insatser sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation samt att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet. I uppdraget ingår dokumentation.


KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har utbildning som undersköterska eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, gärna hemtjänst. Eftersom vi arbetar med människor lägger vi stort fokus vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du är en positiv och flexibel person med hjärtat på rätta ställe. Du kommer med egna idéer och arbetar väl med andra.
Ett gott bemötande samt en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl boende, anhöriga som kollegor är ett krav. I arbetet ingår alla sysslor som den enskilde inte klarar själv men som behöver göras för att den enskilde ska ha ett meningsfullt och värdigt liv.
Vi söker medarbetare som har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Du är engagerad, har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.
Du ska ha god initiativförmåga och kunna fatta snabba egna beslut.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till flextid, semesterväxling och busskort till förmånligt pris.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Tjänstgöring enligt schema, dag/kväll/helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A739627
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c45e0da-8fd5-4cd7-b9d7-7bb2047b90fc&publishCode=AMS&TK=204c9dff-923d-41c4-ae19-6c5d511ecbc2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vansbro kommun
Box 7
78050  Vansbro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker för vindkraft-(170004NJ), Vansbro

Har du intresse och erfarenhet av el, mekanik och hydraulik? Brinner du för förnyelsebar energi och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete? Som servicetekniker på Vestas får du möjlighet att utvecklas inom en ständigt växande organisation med den senaste teknologin.

Med huvudkontor i Malmö är Vestas Northern Europe en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland och Baltikum. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner.

Serviceavdelningen är ansvarig för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige. Vestas Northern Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi två servicetekniker till Vansbro, som kommer att ingå i ett serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i området. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk.
- Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal.
- Kundkontakt med ägare kring kommande service/reparationer och tydlig rapportering av utförda åtgärder.
- Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager.
- Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar/verktyg, returgods mm.
- Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet och/eller utbildning inom el.
- Erfarenhet och/eller utbildning inom mekanik är meriterande.
- Tidigare erfarenhet som servicetekniker inom vindkraft eller liknande arbete är meriterande.
- God allmän datorvana.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift.
- Körkort. Meriterande med C-körkort, annars tillhandahåller Vestas det.

Personliga egenskaper

- Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad.
- Du är strukturerad och kan arbeta självständigt.
- Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik.
- Du har ett högt säkerhetstänk.
- Du är öppen för förekommande oplanerad övertid.

Särskilda krav

Tjänsten innebär en del resande med övernattningar då det förekommer resor till Malmö och Danmark för olika vidareutbildningar, speciellt under din första period.

Schemat kommer att vara dagtid, måndag till fredag, med undantag för en jour ca var 5:e helg (följt av ledigt torsdag-fredag veckan därpå). Utgångspunkt för tjänsten är Vansbro.

Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning.

Vi erbjuder

Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och fördelar, så som friskvårdsbidrag, snabb tillgång till specialiserad sjukvård, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram. Du får arbeta i ett team med stor mångfald och motiverade servicetekniker, i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag där god kommunikation och struktur är nyckeln till bra resultat. Då Vestas verkar för en jämställd arbetsplats välkomnar vi kvinnliga såväl som manliga sökanden.

Sista ansökningsdag

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Ansöka online:
https://vestas.taleo.net/careersection/global_external/jobdetail.ftl?job=170004NJ&lang=en

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryterare Elin Holm 0730 73 9903.

About Vestas

Vestas is the energy industry's global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with more than 83 GW of wind turbines in 75 countries, we have installed more wind power than anyone else.

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled more than 73 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions. Together with our customers, Vestas' more than 22,000 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Vindkraftstekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemat kommer att vara dagtid, måndag till fredag, med undantag för en jour ca var 5:e helg (följt av ledigt torsdag-fredag veckan därpå).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vestas Northern Europe AB
Box 31038
20049  MALMÖ 
Hemsida: http://www.vestas.com
  

Platsannons

Arbetshandledare, Aktivitetscentrum

Vill du skapa en god livskvalité för människor i målgruppen med funktionsvariationer, arbetsrehabilitering och arbetslöshet? Vill du vara med och utveckla Vansbro Aktivitetscentrum? Då är det dig vi söker.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Arbetshandledare arbetar du utifrån ett salutogent förhållningssätt, för att motivera människor mot utveckling. Som arbetshandledare ska Du vara med och stödja individen till en ökad självständighet och delaktighet, ge insikter om den egna förmågan och om den egna hälsan. Vår verksamhet är grundad i ett gott förhållningssätt med respekt för individen och principer för normalisering, integrering och ökad självständighet enligt gällande lagstiftning.

Vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete, där du kommer att ha en basplacering men samtidigt arbeta flexibelt i olika verksamheter på enheten. I våra verksamheter (daglig verksamhet, daglig sysselsättning, arbetsmarknadsinsatser) finns ett antal kreativa, skapande och praktiska områden där du som arbetshandledare stödjer och handleder deltagarna i planerade aktiviteter/arbetsuppgifter.

Målet med Aktivitetscentrum är att erbjuda arbetsuppgifter och arbetsliknande sysselsättning där deltagarna kan få nya kunskaper, erfarenheter, med fokus på utveckling och/eller bibehålla förmågor.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lägst gymnasial utbildning eller annan utbildning/arbetslivs-erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du som söker har ett brinnande intresse för att arbeta med människor i olika situationer och ser möjligheter istället för hinder. Det är meriterande om du arbetat med människor i motivations- och förändringsarbete och har praktisk erfarenhet av att ge individuellt stöd till personer med funktionsvariationer.

Då arbetet kan bedrivas ute på företag och offentliga verksamheter, ser vi att du är en flexibel, ansvarstagande och självständig person. Du värdesätter gott samarbete med kollegor och andra aktörer. Du är en person som bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö och medverkar till insatser av god kvalitet.

Du har goda datakunskaper och har förmåga att förstå, tala, läsa och skriva svenska, då det ingår dokumentation och administration i de dagliga arbetsuppgifterna.

För tjänsten krävs B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till flextid, semesterväxling och busskort till förmånligt pris.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739316
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e5bc0b75-be44-4d3e-aae5-18c29a486baf&publishCode=AMS&TK=816665f5-f242-4757-a5fd-5f77b05e9392
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vansbro kommun
Box 7
78050  Vansbro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör Vansbro

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.
Då vi ständigt jobbar med vår kvalité är det viktigt att du även är nogrann.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi söker just nu vikarier som kan leda till tillsvidareanställning.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för bil.Det krävs att du har körkort och körvana.

Arbetet sker nattetid måndag-lördag, och varierar från 03:30-07.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till ett bättre resultat för verksamheten.

Rekrytering sker löpande så kontakta vår förman Lars Harkman om du är intresserad på telefonnummer 072-226 20 74.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Vikariat och ordinarieFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Zettergrens väg 7
79177  Vansbro Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Platschef Vansbro

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Vill du vara med och utveckla vår fantastiska fabrik i Vansbro?

Som platschef har du ett helhetsansvar för att leda och utveckla Orkla Foods Sveriges produktionsverksamhet i Vansbro. Verksamheten består av ca 110 personer varav närmare 100 arbetar i produktionen. Till din hjälp har du en ledningsgrupp bestående av ansvariga för produktion, teknik/underhåll, industrialisering, kvalitet/miljö, planering/lager och HR. Du ansvarar för att driva och utveckla fabriken utifrån uppsatta mål inom EHS, kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadsfokus. Detta arbete kommer att bedrivas både på en strategisk mer långsiktig nivå, men viktigt är också ett operativt fokus i nära samarbete med din ledningsgrupp och övriga nyckelpersoner i företaget. Det pågår även ett flertal parallella projekt som du ansvarar för att koordinera och driva framåt.

Befattningen är placerad på Orkla Foods Sveriges fabrik i Vansbro. Du ingår i ledningsgruppen för supply chain och rapporterar till Operations manager.


Ansvarsområdet omfattar:

• Leda och utveckla produktionsenheten i Vansbro
• Ledaransvar för medarbetares utveckling genom coaching, samtal, utvecklingsplaner samt kontinuerlig och regelbunden uppföljning
• Driva, prioritera och säkra projekt enligt uppsatt plan
• Agera länken mellan Orkla Foods Sverige och verksamheten i Vansbro, samt vara kontaktperson för fabriken gentemot media, lokala föreningar, kommunen osv.


Kvalifikationer:

Vi söker efter en erfaren och trygg ledare med flerårig erfarenhet av att leda en produktionsenhet. Vi tror att du är civilingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av och brinner för förbättringsarbete kopplat till produktion. Då hälsa, miljö och säkerhet är högst upp på agendan inom Orkla Foods Sverige ser vi gärna att du har erfarenhet av den typen av frågor. Vidare är det viktigt att du har förmågan att både agera strategiskt men även trivs med att arbeta hands-on. Som person och ledare är du målinriktad och modig, kommunikativ och pålitlig och med ett stort mått av prestigelöshet. Du trivs med att arbeta med människor och få dem att utvecklas och må bra.

Erfarenhet/kompetens:

Krav:

• Minst 5 års erfarenhet från ledande befattningar inom produktion
• God kunskap inom hela varuflödet, så väl som god teknisk förståelse
• Goda kunskaper inom EHS
• Vana av att driva arbete i projektform och med förbättringsfokus
• Civilingenjör eller motsvarande utbildning


Meriterande:

• Erfarenhet från livsmedelsbranschen är meriterande


Personliga egenskaper:

• Resultatorienterad
• Kommunikativ och inspirerande
• Prestigelös
• Både strategisk och operativ förmåga
• Strukturerad och organiserad


I den här rekryteringen samarbetar Orkla Foods Sverige med Lundin&Boström. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Boström på telefonnummer 0243-22 66 51. Du ansöker via hemsidan www.lundinbostrom.se, och sista ansökningsdagen är 2017-10-29.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.lundinbostrom.se/lediga-tjanster/?aguid=E384EE905A1E47A8B3CFE53A55C292FB&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lundin & Boström
Borganäsvägen 42
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.lundinbostrom.se
  
Platsannons

Elmontörer till vår nya verksamhet i Vansbro/Dala Järna

Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som elmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV och/eller 20-400 kV.

Du kommer att utgå från någon av våra nya etableringar i Dalarna.
Hemstationering kan bli aktuellt. Resor och övernattningar är en naturlig del av din arbetssituation och beredskap kan ingå i tjänsten.

Nu expanderar vi vår verksamhet i Dalarna och söker elmontörer som kan arbeta i Dala-Järna och Vansbro med omnejd.

I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/jobb/lediga-jobb/ansokan?newms=jj&id=103847&aid=17170
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VATTENFALL AB
Evenemangsgatan 13
16956  Solna Sverige
Hemsida: http://www.vattenfall.se/jobb
  
Platsannons

Personlig Assistent Vansbro

Arbetet är förlagt i kundens bostad
Arbetet innebär att hjälpa kunden men alla sysslor , handla , personlig hygien , städa . köra kunden , laga mat , mm
Detta är helomvårdnad
Arbetstiderna är dygnet runt och uppdelat på 4 skift idag tex 08-15,15-21,21-08 kan det se ut
Det är 4 timmar jour/natt
Viss tid på dygnet är det dubbelassistansVi söker nu dig som är en glad och ödmjuk person som brinner för att arbeta med människor. Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken.
Du är intresserad av att hjälpa en kvinna med alla svårigheter i vardagen och att finnas där som en god medmänniska.
Stämmer detta in på dig så är vi intresserade av att höra ifrån dig.
Arbetet är belagt i personens bostad och arbetet innebär helomvårdnad av personen.
Vi ser gärna även manliga sökande

Novasis AB sätter individen i fokus.
Vi är mån om både kunden och de personliga assistenternas bästa.
Hos Novasis utgår vårt arbete från vår värdegrund Trygghet – Frihet -Närhet
Det är viktigt för oss är att du delar vår vision
ALLA har rätt till sitt Liv och sin Frihet

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKommunal avtal 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 6919
Webbplats:
Epostadress: ulrika@novasis.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen Då vi kommer ha löpande intervjuer
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  

Platsannons

Arbetshandledare, Aktivitetscentrum

Vill du skapa en god livskvalité för människor i målgruppen med funktionsvariationer, arbetsrehabilitering och arbetslöshet? Vill du vara med och utveckla Vansbro Aktivitetscentrum. Då är det dig vi söker.

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Arbetshandledare arbetar du utifrån ett salutogent förhållningssätt, för att motivera människor mot utveckling. Som arbetshandledare ska Du vara med och stödja individen till en ökad självständighet och delaktighet, ge insikter om den egna förmågan och om den egna hälsan. Vår verksamhet är grundad i ett gott förhållningssätt med respekt för individen och principer för normalisering, integrering och ökad självständighet enligt gällande lagstiftning.
I denna roll arbetar du i caféverksamheten, med alla förekommande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete, där du kommer att ha en basplacering men samtidigt arbeta i olika verksamheter på enheten. I våra verksamheter (daglig verksamhet, daglig sysselsättning, arbetsmarknadsinsatser) finns ett antal kreativa, skapande och praktiska områden där du som arbetshandledare stödjer och handleder brukare/deltagare i planerade aktiviteter/arbetsuppgifter.

Målet med Aktivitetscentrum är att erbjuda arbetsuppgifter och arbetsliknande sysselsättning där deltagarna kan få nya kunskaper, erfarenheter, med fokus på utveckling och/eller bibehålla förmågor.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lägst gymnasial utbildning eller annan utbildning/arbetslivs-erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har kunskaper inom restaurang/kök och att du har praktisk erfarenhet av att ge individuellt stöd till personer med funktionsvariationer.

Du som söker har ett brinnande intresse för människor och mat.
Då arbetet kan bedrivas på andra platser i vår verksamhet, ser vi att du är en flexibel, ansvarstagande och självständig person. Du värdesätter ett gott samarbete med kollegor och andra aktörer. Du är en person som bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö och medverkar till insatser av god kvalitet.

Du har goda datakunskaper och har förmåga att förstå, tala, läsa och skriva svenska, då det ingår dokumentation och administration i de dagliga arbetsuppgifterna.

För tjänsten krävs B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till flextid, semesterväxling och busskort till förmånligt pris.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-24 Eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: A737487
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=999e468a-2e36-49fd-9b09-c9690bd1f760&TK=42c3f585-6782-4fa9-b51c-7362456491e4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vansbro kommun
Box 7
78050  Vansbro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lantarbetare sökes till mjölkgård i Västerdalarna.

Verksamhetsbeskrivning
Vår gård har ca 240 mjölkkor plus rekryteringsdjur, totalt ca 400 djur.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lantarbetare till vår mjölkgård i Västerdalarna.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lantbruk.

3 Delaval robotar finns i nya ladugården så erfarenhet av robotmjölkning är ett krav.

Du måste ha traktorkort samt efarenhet av att köra traktor.

Du bör kunna uttrycka dig i svenska eller engelska i både tal och skrft.


Endast ansökan via mail.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid, tillsvidareEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vasterdalaonwest@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerdala On West AB
Rågsveden 54
78054  ÄPPELBO 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal