Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:31

Lediga jobb i Vaggeryds kommun (0665), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 861
Täthet16,80Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area858,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land824,88Landareal (km²)
Sjö33,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

SVA-lärare till Hjortsjöskolan 7-9

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger i Vaggeryds tätort. Skolan är organiserad i tre årskursarbetslag och har totalt 300 elever. Vi har under de senaste åren utvecklat det kollegiala lärandet. En del i det är co-coaching där lärarna auskulterar hos varandra för att stärka sitt ledarskap i klassrummet. All kompetensutveckling genomförs kollegialt och utgår ifrån den senaste evidensbaserade forskningen om ledarskap, lärande och anpassningar utifrån alla elevers behov. Välkommen till en härlig arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor!

ARBETSUPPGIFTER
Som SVA-lärare hos oss kommer du ha ett tätt samarbete med svensklärarna samt ytterligare en SVA-lärare. SV/SVA-ämneslaget har ett väl fungerande samarbete och planerar och utvecklar undervisningen tillsammans. Du kommer även vara mentor i en klass tillsammans med ytterligare en eller två andra lärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk i årskurserna 7-9.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17/366
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83305aaf-ab00-4a41-83ff-e8ecd52c2664&publishCode=AMS&TK=414432f3-73c1-4855-848e-019daa445543
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till kommunuppdrag i Vaggeryd

Arbetet innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ansvarar för att samordna och planera hälso- och sjukvård för den enskilde. Du arbetar på vård och omsorgsboende och/eller utför hembesök som är planerade och oplanerade samt svarar på telefonkonsultationer. I arbetet ingår även bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, uppföljning samt dokumentation enligt gällande lagstiftning. Som sjuksköterska ansvarar du över att handleda, instruera och delegera omvårdnadspersonal.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med erfarenhet av arbete inom kommun. Du är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska. Vidare har du en god samarbetsförmåga. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra konsulternas vardag. Genom att ha människan i fokus erbjuder vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker leg. sjuksköterskor till Vaggeryd med start enligt överenskommelse.• Hög och konkurrenskraftig lön baserad på din kompetensnivå samt uppdragets omfattning • Konsultchef som förstår dig genom egen klinisk erfarenhet som Leg. sjuksköterska
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Sandra.karlsson@medkomp.se
Övrigt: Kontakta affärsområdeschef Sandra Karlsson på 010-5005510 för mer information.
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  
Platsannons

Fast Lön 24 500 kr plus provision! Säljare omgående till Vaggeryd

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Vaggeryd
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Vaggeryds kommun söker en skolvaktmästare!

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en serviceinriktad vaktmästare för inre vaktmästeri till våra 17 förskolor och skolor. Vi erbjuder ett roligt och varierade arbete på våra förskolor/skolor med bitvis högt tempo och en trevlig atmosfär! Din huvudsakliga placering kommer att vara i norra kommundelen med Hjortsjöskolan som bas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en flitig och självgående person med erfarenhet och kunskaper i lättare snickeri och monteringsarbete, och allt annat som kan innefattas i en vaktmästartjänst.

Du har viss erfarenhet av liknande uppgifter, är ansvarsfull, punktlig och serviceinriktad. Känsla för kvalité, förmåga att samarbeta och ta initiativ är också viktiga egenskaper i arbetet.
Arbete/erfarenhet med barn och ungdomar är meriterande.
Viss kvällstjänst ingår och B-körkort krävs.
Vi kräver utdrag ur belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Skolvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-31 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 17/365
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a85b1929-81a2-4a0e-8981-108467222c49&publishCode=AMS&TK=b132b32f-e4d5-4c3e-954e-d06a2d20540b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se
  
Platsannons

Speditör med fokus på trafik till Turkiet

För kunds räkning söker vi efter en driven speditör med ett sinne för internationella relationer och kostnadseffektiva transporter med fokus på trafik till Turkiet.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ledning och planering av transporter, dokumentation kring export- och importsändningar samt mycket kontakter med kunder och leverantörer. Din uppgift varje dag blir att se till att kundens gods kommer fram till rätt plats i rätt tid på ett så kostnadseffektivs sätt som möjligt. Hur du sedan löser detta är upp till dig men med en tydlig kommunikation i trafikledningen, struktur och ordning i administrationen samt relationsskapande kontakter med kunder och leverantörer kommer du långt. I rollen som speditör så är du även med och formar morgondagens lösningar på de problem och utmaningar som dina kunder står inför. Till din hjälp har du ett erfaret team av medarbetare som alla är experter inom sitt område med stor erfarenhet från internationella transporter.

Din profil
Du som söker har utbildning inom logistik och ett par års erfarenhet från internationell spedition med fördel med länder i Östeuropa eller utanför EU. Du har god social kompetens och är bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Du är driftig och lösningsorienterad samt har ett sinne för lönsamma affärer. Det är också av vikt att du på ett strukturerat sätt håller ordning på dokumentation och transportsystem. Att du behärskar flytande engelska i både tal och skrift är ett krav.

Placeringsort: Jönköping

Omfattning: Heltid dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du dina första 6 månader är anställd av OnepartnerGroup för att sedan övergå i anställning hos vår kund.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se senast den 7/1. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Trafikledare, vägtrafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5846
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5846&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Fågelforsskolan 7-9 söker lärare till särskild undervisningsgrupp

Fågelforsskolan 7-9 är en skola med cirka 240 härliga elever med tre klasser i varje årskurs. På skolan ingår förutom grundskola även mottagande av nyanlända, särskola och särskild undervisningsgrupp som är kommunövergripande. Skolan kännetecknas av delaktighet, kommunikation, forskningsförankring och samverkan.

På Fågelforsskolan är kommunens särskilda undervisningsgrupp förlagd. Personalgruppen består både av lärare och socionomer/socialpedagoger som ansvarar för elevernas skolgång/undervisning och elevernas sociala utveckling. Elevantalet i gruppen är som mest 8 elever och vanligtvis är eleverna högstadieelever.
Den särskilda undervisningsgruppen har egna lokaler i skolans huvudbyggnad. Personalgruppen har ett bra samarbete med skolans ämneslärare och elevhälsoteam. Personalgruppen har kontinuerlig handledning både extern och intern.

Fågelforsskolan har tre fokusområden som skolan har valt att arbeta efter. De tre fokusområdena samt värdegrunden är sammanfattad i skolans pedagogiska plattform som revideras under varje läsår.
Första fokusområdet startade 2013 och innebär att skolan arbetar med språkinriktade undervisningen i alla ämnen. Lärarna utvecklar sin undervisning kontinuerligt genom kollegialt lärande och genom kompetensinsatser.

Skolan har sedan 2015 även satsat på att lära mer om motivation och valt att fokusera på dynamiskt tänkande, studieteknik och att utveckla undervisningen med innehåll som kan uppfattas mer motiverade för eleverna. Även motivationsspåret utvecklas kontinuerligt genom kollegialt lärande.
Skolans tredje fokusområde är puls som innebär att flera klasser på skolan har, förutom sina två ordinarie idrottslektioner ytterligare tre pulspass under skolveckan. Skolans idrottslärare ingår i ett forskningsprojekt kring detta.

ARBETSUPPGIFTER
Fågelforsskolan 7-9 söker en grundskollärare med bred behörighet i flera ämnen samt utbildning/erfarenhet av specialpedagogik. Den särskilda undervisningsgruppen kräver en välplanerad undervisning med god samverkan med ämneslärarna samt en flexibilitet att styra om vid behov.

Arbetet i särskild undervisningsgrupp är upplagt med två team med tillhörande elevgrupp där varje team ansvarar för undervisning och det sociala arbetet tillsammans. Läraren har huvudansvaret för undervisningens planering/upplägg och teamet genomför undervisningen tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Du har ett stort engagemang och driv att tillsammans i teamet anpassa undervisningen och en vilja att få till en fungerande skoldag för eleven/elevgruppen. Det är viktigt att du har erfarenhet av att bemöta lågaffektivt samt har en god förståelse för struktur och föresägbarhet. Vidare behöver du ha en bred metodbank över vad som kan öka motivationen för skolarbete och som du på ett enkelt sätt kan förmedla till sina kollegor och använda i elevgruppen.
Du kan bemöta på ett varierat sätt utifrån vad situationen kräver och ibland tar till det oväntade/humor till sin hjälp.
Självklart har du lätt för att samarbeta med kollegor, elever, föräldrar och andra viktiga personer runt eleven.

Du är antingen lärare för åren 1-7, 4-9 eller 4-6, gärna med lärarlegitimation i svenska och engelska, både för grundläggande nivå samt för undervisning för mellanstadiet och uppåt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Fågelforsskolan ser gärna att tillträdet sker vid vårterminens start.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 17/357
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8fb17739-5514-4751-9ea4-2b9c5841cf56&publishCode=AMS&TK=1c5e3216-da03-450c-bfb5-14ab78932133
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.


ARBETSUPPGIFTER
Vi på Fenix Kultur- och Kunskapscentrum söker en lärare i ämnena matematik och fysik. Hos oss är eleven i centrum och vi arbetar utifrån uppsatta mål och löften för att uppnå god måluppfyllelse. Den pedagogiska plattformen tillsammans med vår kultur på Fenix, våra mål och löften skapar en helhet i vårt kvalitetsarbete

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för gymnasiet i ämnena matematik och fysik. Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Du är engagerad, utvecklingsinriktad och kvalitetsmedveten.

Erfarenhet av att ha arbetat på gymnasiet är meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17/364
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=035502bd-a1e8-4e02-b2b9-3931929c3741&publishCode=AMS&TK=f18220a8-bdf8-44a7-bee1-1c61974bc0dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VA-chef till tekniska kontoret

Att vara anställd i Vaggeryds kommun är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds vision är:

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar. En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet. En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Tekniska utskottet leder tekniska kontorets verksamheter som spänner över flera olika ansvarsområden såsom till exempel vatten- och avlopp, kommunens gator, allmänna platser, skogar, parker och planteringar, lekplatser, bidrag till enskild väghållning etc.

Vaggeryds kommun är en mycket expansiv kommun med nya och växande industriområden samt attraktiva bostadsområden. För att lyckas i dessa satsningar kommer du vara en betydelsefull person för oss.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att leda arbetet inom tekniska kontorets VA-enhet med tio anställda. Verksamheten omfattar både VA-anläggningar såsom reningsverk och vattenverk, och ledningsnätet för dessa anläggningar. Arbetsgruppen är relativt självgående i vardagen så din roll är att vara en strategisk ledare. Det kommer medföra en hel del utvecklingsarbete med en nyligen fastställd VA-plan och det påbörjade arbetet med ett helt nytt vattenverk.

Vi erbjuder dig ett viktigt jobb med engagerade medarbetare. Som enhetschef på tekniska kontoret får du möjlighet att utvecklas som ledare och ingenjör då viss del av tjänsten kommer innebära handläggning och projektledning.

Du är orädd för nya utmaningar och uppskattar att arbeta i en liten kommun där det är viktigt med en helhetssyn på kommunens verksamhet och kunder.

Du ingår i tekniska kontorets ledningsgrupp. I uppdraget ingår att samverka både internt och externt. En viktig roll är att fungera i samspelet mellan tjänstemannautövningen och politiken exempelvis vid framtagande av taxor, upphandlingar, planer m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör, eller har annan motsvarande utbildning. Din utbildning får gärna vara inriktad mot VA.

Du ska ha erfarenhet av personal- arbetsmiljö och budgetansvar och att utifrån uppsatta mål utveckla både verksamhet och medarbetare. Vi söker dig som kan arbeta självständigt med eget driv och har förståelse i de regelverk som styr offentlig förvaltning. I Vaggeryds kommun bedrivs ett aktivt kvalitetsarbete så erfarenheter av LEAN är meriterande.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse och det krävs att du är strukturerad, strategisk och har god samarbetsförmåga. Eftersom tjänsten medför många kontakter med invånare i kommunen, och andra verksamheter, ser vi gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och har lätt att motivera andra.

Du är duktigt på att kommunicera och vi ställer krav på att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt grundläggande kunskaper inom IT och ekonomi. B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Teknisk chef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/363
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6e3442a9-77db-47ca-8fa3-858df9e206d2&publishCode=AMS&TK=b1429d6f-af75-4b1a-bfda-898efd19db0d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Tekniskt kontor
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-arkitekt

Analys och design

Är du IT-arkitekt och vill ingå i ett team bestående av inspirerande, roliga och kreativa människor? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker
Vi söker nu ytterligare en IT-arkitekt till IT-centrums arkitekturgrupp.
Det är meriterande med dokumenterad IT-arkitekturutbildning. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av arbete med IT-arkitekturfrågor samt både djupa och breda kunskaper om teknisk modellering och verksamhetsmodellering, arkitektur-, designmönster, standarder och ramverk.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett team med inspirerade arkitekter, där du får skapa nytta för en angelägen verksamhet.
Hos oss får du arbeta med spännande arkitekturprojekt i ett komplext applikationslandskap.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Det här får du arbeta med
Uppdraget som IT-arkitekt innebär att du genomför utredningar och tar fram lösningsförslag både genom att delta i projekt och löpande förvaltning, samt genom att du självständigt driver förstudier inom arkitekturområdet. Region Jönköpings Län arbetar med mycket avancerade IT-stöd i ett stort och komplext applikationslandskap. Ditt ansvar blir att tillsammans med vår arkitektgrupp, och under ledning av vår chefsarkitekt, tillse att vi har en god helhet och återanvändbara lösningsmönster.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss behöver du ha mycket god social kompetens och ett naturligt ledarskap med en ödmjuk framtoning. Du ska vara utåtriktad med mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver även vara strukturerad, van att driva frågor framåt och ha god analytisk och pedagogisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta chefsarkitekt Ylva Linderstam 0703-98 08 20 eller enhetschef Anna Leo 072-509 91 21. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-242 65 54.
Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö?
Välkommen att söka jobbet via länken nedan senast den 26 januari. Ange löneanspråk i din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2015. Vi är idag cirka 175 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 1005, Tillträde 2018-01-29 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: I48/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23163&RefNo=I48%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vaggeryds kommun söker en behandlare till Familje- och ungdomsteamet

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka i. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Socialtjänstens öppenvård vill vara länets bästa, därför söker vi nya medarbetare. Familj- och ungdomsteamet FUT är en del av socialförvaltningens öppenvård tillsammans med familjecentral, fältsekreterare, särskild undervisningsgrupp och missbruksbehandling.

Familj- och ungdomsteamet arbetar med förändringsarbete i familjer med barn/unga i åldrarna 0–20 år. Vi arbetar på ett lösningsfokuserat sätt med barn, ungdomar och föräldrar utifrån uppdrag från socialsekreterare eller som själva sökt stöd. Vi arbetar med att stötta familjer till en självständig fungerande vardag där grunden är ett positivt sampel.

Som behandlare inom FUT kommer du ha ett spännande och varierat arbete. Vi erbjuder en bred insatsmeny och strävar efter att anpassa oss till de behov som familjen har, just nu är vi i en fas då vi arbetar med att hitta metoder som gynnar alla. Vi arbetar med allt från samtal med föräldrar, barn/ungdom och familj, till pedagogiskt stöd i hemmet i samarbete med familjerna. En stor del av arbetet handlar om att samverka med andra aktörer kring familjen såsom andra enheter inom organisationen, skola, BUP och övrig sjukvård.

Du kommer tillhöra en rolig och dynamisk arbetsgrupp med 6 nära kollegor och totalt 13 medarbetare inom socialtjänstens öppenvårdsverksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar och förebyggande arbete. Du är nyfiken och intresserad och har god förmåga att knyta relationer med såväl familjer som samarbetspartners. Du har förmåga att se helheten och en god analytisk förmåga och arbetar självständigt, strategiskt och målinriktat.

Socionom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivare är meriterande.

B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/362
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=546b2eca-d317-4242-9fc9-592a3b9f4fc5&publishCode=AMS&TK=c748088a-1481-4097-ae7c-1bee076e6f40
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarierande behandlare till Familje- och ungdomsteamet

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka i. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Socialtjänstens öppenvård vill vara länets bästa, därför söker vi nya medarbetare för ett vikariat. Familj- och ungdomsteamet FUT är en del av socialförvaltningens öppenvård tillsammans med familjecentral, fältsekreterare, särskild undervisningsgrupp och missbruksbehandling.

Familj- och ungdomsteamet arbetar med förändringsarbete i familjer med barn/unga i åldrarna 0–20 år. Vi arbetar på ett lösningsfokuserat sätt med barn, ungdomar och föräldrar utifrån uppdrag från socialsekreterare eller som själva sökt stöd. Vi arbetar med att stötta familjer till en självständig fungerande vardag där grunden är ett positivt sampel.

Som behandlare inom FUT kommer du ha ett spännande och varierat arbete. Vi erbjuder en bred insatsmeny och strävar efter att anpassa oss till de behov som familjen har, just nu är vi i en fas då vi arbetar med att hitta metoder som gynnar alla. Vi arbetar med allt från samtal med föräldrar, barn/ungdom och familj, till pedagogiskt stöd i hemmet i samarbete med familjerna. En stor del av arbetet handlar om att samverka med andra aktörer kring familjen såsom andra enheter inom organisationen, skola, BUP och övrig sjukvård.

Du kommer tillhöra en rolig och dynamisk arbetsgrupp med 6 nära kollegor och totalt 13 medarbetare inom socialtjänstens öppenvårdsverksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar och förebyggande arbete. Du är nyfiken och intresserad och har god förmåga att knyta relationer med såväl familjer som samarbetspartners. Du har förmåga att se helheten och en god analytisk förmåga och arbetar självständigt, strategiskt och målinriktat.

Socionom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivare är meriterande.

B-körkort krävs i arbetet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Vikariatet stäcker sig över minst ett år.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/361
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f01475cf-1c6e-4a30-a484-9bc0edda09d3&publishCode=AMS&TK=15bfb7f4-9956-44b8-8cf8-c8a1442389dd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du pank efter Jul? Jobba hos oss!

Vi på socialförvaltningen i Vaggeryd arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder omsorgen som exempelvis kan innebära arbete inom gruppbostad eller boendestöd.

ARBETSUPPGIFTER
Om du sommarjobbar hos oss kommer du bidra till att kommuninvånare får en bättre sommar! Du kommer arbeta med sociala aktiviteter så som promenader och motiverande samtal, du kommer hjälpa individer att bli mer självständiga, utvecklas och öka sin livskvalitet. Arbetet kommer också innebära en del vård- och omsorgsuppgifter. Arbetet inom socialförvaltningen är omväxlande och många frågor kan uppstå som ny, därför gör vi en extra satsning för att ge dig rätt stöd i ditt arbete. Vi kommer att utse en personer som har ett extra ansvar att stötta dig när du behöver stöd.

Vi ger också er som vill sommarjobba chansen att arbeta extra under våren så känner du att det vore bra med extra pengar redan nu? Sök jobb hos oss!

Vet du inte om det är din grej att arbeta med människor? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du komma och hälsa på i våra verksamheter!

Arbetar du båda perioderna kommer du få månadslön, vilket innebär en lön redan i juni!

Vill du veta mer om vad du kan göra inom socialförvaltningen finns filmer och berättelser här: http://www.vaggeryd.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/sommarjobb-semestervikariat.html

KVALIFIKATIONER
Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenheten för att du ska kunna känna dig trygg på ditt arbete och göra ett bra jobb hos oss. Vi vill att du som söker är 18 år. Det är en fördel om du har erfarenhet och utbildning inom vård, omsorg eller pedagogik men det viktigaste för oss är att du vill göra skillnad för dem vi är till för!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ansöker du online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid och deltid är aktuellt. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2018-06-01 Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2018-08-31 .Månadslön Beroende på antal veckor du arbetar blir det tim- eller månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 17/355
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39bbcbb4-0afb-415a-8f87-d34de703dc9f&publishCode=AMS&TK=bb98c3e1-eb03-405e-8a98-fa826b17adee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Personalenheten
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planerare

Vi vill att du är en engagerad person som trivs i en tjänst med högt tempo och med många olika arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning, du ingår i en grupp om fyra personer och rapporterar till Planeringschefen.

Arbetsuppgifter:
• Bygga och upprätthålla en bra relation med våra kunder
• I en central roll hålla en bra och informativ dialog med företagets övriga avdelningar.
• Ständigt leta förbättringar och utveckla arbetssätt och processer.
• Underhålla vårt affärssystem med avseende på planeringsparametrar.
• Order-/prognoshantering och Produktionsplanering


Personliga egenskaper
• Flexibel och effektiv
• Analytisk
• Noggrann och detaljmedveten
• Lättlärd
• Stresstålig

Kompetens
• Eftergymnasial utbildning i ett för tjänsten relevant område är meriterande.
• Erfarenhet av liknande tjänst är även det meriterande.
• Svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• Det är en stor fördel opm du har du kunskaper i affärssystemet Monitor.


Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 400 medarbetare och över 50 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder robotsvetsning, precisionsslipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket.

För mer information se www.eketsxuppakra.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning, du ingår i en grupp om fyra personer och rapporterar till Planeringschefen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Planerare
Webbplats:
Epostadress: personal@uppakra-mek.se
Övrigt: Anmäl intresse genom att skicka mail innehållande CV och personligt brev till personal@uppakra-mek.se. Märk din ansökan med ”Planerare” i ärendefältet. Sista dag för ansökan är 8 januari. Frågor rörande tjänsten ställs till planeringschef Claes Bokinge, tfn: 0370-795 18.
Arbetsplats: 
Adress: Uppåkra Mekaniska AB
Box 124
56823  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

LSS-handläggare

Är du vår nya kollega?
Vi söker nu en LSS-handläggare. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna som LSS-handläggare består av att ta emot ansökningar, bedöma personkretstillhörighet, utreda, besluta och följa upp insatser för personer med funktionsnedsättning enligt SoL och LSS.

Du kommer arbeta tillsammans i en grupp bestående av socialsekreterare/ handläggare inom ekonomiskt bistånd, missbruk, äldreomsorg, psykiatri och LSS.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig utbildning och gärna med erfarenhet av myndighetsutövning.

God dokumentationsförmåga är viktigt samt förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17/360
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d43f7f55-b752-430c-b657-91ba40ea11d9&publishCode=AMS&TK=d88971af-afc0-4a4d-a51a-9d2a746c2f1e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare Ekonomiskt bistånd

Är du vår nya kollega?
Vi söker nu en socialsekreterare till ekonomiskt bistånd. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka i. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av utredning och handläggning av ekonomiska och sociala förhållanden med målet att hjälpa individen att bli självförsörjande. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt.
Ett stort fokus ligger i att stärka och stödja den enskilde till en förändring. Samverkan med andra aktörer som Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och AME är avgörande för att lyckas i förändringsarbetet. Ärendebelastningen är sådan att det är möjligt att hinna träffa sina klienter, arbeta aktivt i ärendena och samverka med andra myndigheter och vårdgivare.

Enheten består av enhetschef och 10 socialsekreterare som arbetar mot ekonomiskt bistånd, missbruk, psykiatri, VINR, LSS och äldreomsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller annan likvärdig utbildning. Du har ett stort intresse för arbetsområdet och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av socialt arbete, gärna myndighetsutövning. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person, du är lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad. God samarbetsförmåga är en förutsättning i samverkan med andra både inom och utom organisationen. Du ska kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17/359
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea38cb45-0dde-4430-878b-d02eb2776b6c&publishCode=AMS&TK=d295b8cb-2737-4ef3-989d-2d6622ce7238
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biträdande rektor

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger i Vaggeryds tätort. Skolan är organiserad i tre årskursarbetslag och har totalt 300 elever. Lärarkollegiet har under de senaste åren utvecklat det kollegiala lärandet. En del i det är co-coaching där lärarna auskulterar hos varandra för att stärka sitt ledarskap i klassrummet. All kompetensutveckling genomförs kollegialt och utgår ifrån den senaste evidensbaserade forskningen om ledarskap, lärande och anpassningar utifrån alla elevers behov. Välkommen till en härlig arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Hjortsjöskolan 7-9 söker dig som ser en utmaning i att vara med och leda skolan tillsammans i ett team med rektor. Du kommer att vara med och stödja rektor inom de ansvarsområden som finns inom en skolenhet. Det finns olika tankar om tjänstens uppbyggnad och vi söker på bredfront. Tjänsten kan delas av två med 50% ledningsansvar och resterande tid undervisning, eller av en som tar sig an tjänsten på 100%.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en pedagogisk utbildning med ett driv i att arbeta med ledarskap, utveckling, kvalitet och organisation i grundskolan. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med såväl arbetskamrater som arbetsledning. Du bör ha stor förmåga att organisera och kunna arbeta självständigt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. en 100% tjänst eller två 50% med resterande del undervisning Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 17/358
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55c049e5-5bec-4a88-8845-8dca5f0a42b8&publishCode=AMS&TK=c0d9a6e2-e4f9-47ad-b009-715485d8ad25
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, barnmorska

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

På vägen till Sveriges bästa kvinnoklinik!
Värnamo sjukhus söker barnmorskor för semestervikariat sommaren 2018.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina erfarenheter.

Det här får du arbeta med
Alla förekommande arbetsuppgifter för en barnmorska enligt socialstyrelsens kompetensbeskrivning 2006. På kvinnokliniken arbetar alla medarbetare med stort ansvar och engagemang för kvalitets- och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta inom verksamhet BB/gyn alt. förlossning, ev. KK-mott. Arbetet innefattar såväl dag som natt.

För att du ska trivas hos oss
Du är en legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande till BB/gyn vårdavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Lisbeth Edvinsson, 010-244 73 44 (avd) eller vårdenhetschef Ing-Marie Karlsson, 010-244 73 09 (mott). Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinge och Frida Wernvik, 010-244 73 52.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken har en förlossningsavdelning med cirka 1000 förlossningar/år. Vi har en öppenvårdsverksamhet med cirka 11 000 besök/år. Mottagningar med specialinriktningar på inkontinens, infertilitet och gynekologisk onkologi finns också. Vi utför cirka 1 000 operationer per år.
På kliniken finns en kombinerad BB- och KK-avdelning med totalt 11 vårdplatser. Av dessa är två dagvårdplatser.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnmorska, förlossning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: K579/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22794&RefNo=K579%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reparatör/Montör

Du kommer att arbeta med reparationer och underhåll av vår anläggning och fastigheter i Vaggeryd. Vi tror att du är van vid att jobba med underhåll och utveckling. Det är en fördel om du har en erfarenhet av liknande uppgifter och har teknisk utbildning. Förarbevis för truck, lift och lastmaskin är meriterande.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett gott gäng med högt till tak och där hänsyn och respekt för andra människor är viktiga egenskaper som bygger förutsättningar för en trygg och säker arbetsplats Du kommer till en bransch som präglas av medvind och utveckling, där Scandbio är den ledande aktören.

Våra värdeord är Närhet, Hållbarhet och Proaktivitet. Det är grunden i vårt varumärke och präglar allt som vi gör.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till den här tjänsten!


Vi tror att du har förmåga att finna lösningar istället för att se problem och har erfarenhet från automation och mekanik. Som person är du flexibel och självgående. Du tycker om att ta eget ansvar och står med båda fötterna på jorden.

Scandbio är Sveriges största företag inom fasta förädlade trädbränslen och vi säljer 100 % förnybar energi i form av pellets, briketter, loggs, pulver och stallpellets. Scandbio har en årlig omsättning på ca en miljard SEK och har 160 anställda fördelade på kontoret i Jönköping, sju fabriker i Sverige och en fabrik i Lettland. Bolaget har en ledande ställning på den svenska marknaden och en stark position i Danmark och Östersjöregionen. Vi arbetar för hållbar utveckling samt att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer på www.scandbio.com .
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Reparatör/montör
Webbplats:
Epostadress: per.olofsson@scandbio.com
Övrigt: Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt. Endast ansökningar inskickade till angiven mailadress beaktas.
Arbetsplats: 
Adress: Scandbio AB
Box 2017
55002  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.scandbio.com
  
Platsannons

Verksamhetschef, grundskola F-6

I ett gemensamt arbete förverkligar vi nu vår idé om en skola i framkant. Med hjälp av vår nya teamorganisation ska vi nu ta nya kliv i den riktningen och se till att bli den bästa skolan för varje elev. Vi söker dig som vill vara en del av detta arbete och tillsammans med oss andra vidareutveckla kommunens skolor till skolor i framkant.


Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. Förvaltningens verksamhetsområde omfattar 17 förskolor och 14 grundskolor. Flera av våra för- och grundskolor finns i vår levande landsbygd. Det finns även en gymnasieskola, Fenix kultur- och kunskapscentrum som är kommunens samlingsnamn för utbildningar inom gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. I verksamheten ingår också kostverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef ansvarar du för grundskolans F-6 verksamhet med tillhörande Fritidshem. I uppdraget ingår också att vara samordnare för särskolan och chef för den samlade elevhälsan. Du är skolledarnas närmaste chef med uppdrag att leda och stötta dem i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Ditt uppdrag är att arbeta för en likvärdig skola med goda resultat genom att skolledarteamets samlade kompetens driver utvecklings- och förbättringsarbetet mot uppsatta mål utifrån de ekonomiska ramarna.

Du rapporterar direkt till förvaltningschef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp, vilket innebär att uppdraget över tid även kan innefatta andra verksamheter i förvaltningens område. Utifrån Dina kvalifikationer finns det goda möjligheter att vara med och forma uppdraget.

Som verksamhetschef representerar du kommunen och din egen verksamhet i olika nätverk, agerar aktivt som ambassadör med att utveckla och vårda goda relationer som bidrar till goda resultat och marknadsför kommunen.
Det kräver en välutvecklad förmåga att samarbeta, kommunicera och anpassa budskapet utifrån målgrupp.


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en relevant högskoleutbildning och är väl förtrogen med systematiskt kvalitetsarbete med fokus på resultat och måluppfyllelse. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet som verksamhetschef i utbildningssektorn, rektor eller motsvarande.

Du är en trygg, engagerad och drivande ledare som törs utmana skolledare, pedagoger och elever för att nå högre måluppfyllelse. Du är väl förtrogen med och leder verksamheten i enlighet med skollag, läroplaner, övriga författningar samt kommunala råd och riktlinjer. Du leder också utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Som ledare har du god förmåga att ta ansvar och fatta beslut. Du är trygg och tydlig och har förmågan att motivera och skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå målen för verksamheten. Samverkan och samarbete är något du lägger stor vikt vid. Självklart har Du god datorvana och förmåga att arbeta med olika digitala verktyg och system. Utvecklingsarbete och förmågan att motivera dina medarbetare att nå uppsatta mål är lika viktigt som att du har ett strategiskt perspektiv och en förmåga att se helheter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skolchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/357
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f5309785-bd8e-4a7d-8091-718e3afb6fd5&publishCode=AMS&TK=6a8f1664-f785-4838-ae2f-f8fa2a86ecfe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef, grundskola 7-9, gymnasium, vuxenutbildning

I ett gemensamt arbete förverkligar vi nu vår idé om en skola i framkant. Med hjälp av vår nya teamorganisation ska vi nu ta nya kliv i den riktningen och se till att bli den bästa skolan för varje elev. Vi söker dig som vill vara en del av detta arbete och tillsammans med oss andra vidareutveckla kommunens skolor till skolor i framkant.


Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. Förvaltningens verksamhetsområde omfattar 17 förskolor och 14 grundskolor. Flera av våra för- och grundskolor finns i vår levande landsbygd. Det finns även en gymnasieskola, Fenix kultur- och kunskapscentrum som är kommunens samlingsnamn för utbildningar inom gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. I verksamheten ingår också kostverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef ansvarar du för grundskolans högstadium, gymnasieskola, gymnasiesärskola och vår samlade vuxenutbildning. I uppdraget ingår också att arbeta med uppdragsutbildning varför ett entreprenöriellt förhållningssätt är nödvändigt.

Du är skolledarnas närmaste chef med uppdrag att leda och stötta dem i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Ditt uppdrag är att arbeta för en likvärdig skola med goda resultat genom att skolledarteamets samlade kompetens driver utvecklings- och förbättringsarbetet mot uppsatta mål utifrån de ekonomiska ramarna.
Du rapporterar direkt till förvaltningschef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp, vilket innebär att uppdraget över tid även kan innefatta andra verksamheter i förvaltningens område. Utifrån dina kvalifikationer finns det goda möjligheter att vara med och forma uppdraget.

Som verksamhetschef representerar du kommunen och din egen verksamhet i olika nätverk, agerar aktivt som ambassadör med att utveckla och vårda goda relationer som bidrar till goda resultat och marknadsför kommunen.
Det kräver en välutvecklad förmåga att samarbeta, kommunicera och anpassa budskapet utifrån målgrupp.


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en relevant högskoleutbildning och är väl förtrogen med systematiskt kvalitetsarbete med fokus på resultat och måluppfyllelse. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet som verksamhetschef i utbildningssektorn, rektor eller motsvarande.

Du är en trygg, engagerad och drivande ledare som törs utmana skolledare, pedagoger och elever för att nå högre måluppfyllelse. Du är väl förtrogen med och leder verksamheten i enlighet med skollag, läroplaner, övriga författningar samt kommunala råd och riktlinjer. Du leder också utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Som ledare har du god förmåga att ta ansvar och fatta beslut. Du är trygg och tydlig och har förmågan att motivera och skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå målen för verksamheten. Samverkan och samarbete är något du lägger stor vikt vid. Självklart har du god datorvana och förmåga att arbeta med olika digitala verktyg och system. Utvecklingsarbete och förmågan att motivera dina medarbetare att nå uppsatta mål är lika viktigt som att du har ett strategiskt perspektiv och en förmåga att se helheter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skolchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 17/356
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ef6684b-326f-49ae-a499-deec67989e92&publishCode=AMS&TK=af47262d-83c1-487a-8722-1efafc62923a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Uppstart av särskild undervisningsgrupp

Fågelforsskolan F-6 finns centralt i Skillingaryd med omkring 200 elever. Vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga.
På skolan finns två arbetslag, F-3 och 4-6 där fritidshemsverksamheten är integrerade.

Vaggeryds kommun är i uppstart av en ny särskild undervisningsgrupp på Fågelforsskolan F-6 och söker nu tre pedagoger som vill vara med från början och tillsammans forma arbetet.

Vi söker:
Speciallärare/specialpedagog
Socialpedagog
Grundskollärare
Lärare inriktning fritidshem

Vi erbjuder dig:
• Närvarande ledarskap
• Extern och intern handledning
• Löpande kompetensutveckling
• Stort inflytande och delaktighet i utvecklings- och förändringsarbete


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att undervisning, både i grupp och individuellt. Arbetet kräver att du snabbt kan ställa om undervisningen utifrån behov och du har förmåga att motivera.
Du samarbetar med ämneslärare och anpassar uppgifterna efter elevens förutsättningar.
Förutom undervisning består arbetet också av att ge stöd till eleven gällande struktur, tydlighet och hjälp med sociala relationer. Genom samtal ger du eleven hållbara strategier.

Arbetet i den särskilda undervisningsgruppen sker genom evidensbaserad kunskap, professionell expertis och erfarenhet samt barnens situation och önskemål. Uppdraget kräver att du har en grundsyn och orubblig tro på barnens förmåga till en positiv utveckling och inlärning.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är:
• Legitimerad grundskollärare med behörighet till år 6
• Legitimerad speciallärare/specialpedagog
• Socialpedagog
• Lärare med inriktning fritidshem

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du ha kunskap om elever med särskilda behov och har en grundsyn och orubblig tro på elevens förmåga till en positiv utveckling och inlärning. Du har goda ämneskunskaper i flera av skolans ämnen och har en bred metodbank för att lära ut och motivera eleverna.

Som person är du stabil, lösningsorienterad och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är drivande, engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

För tjänsten krävs B-körkort.
I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/352
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5f35dae-807e-4d5e-85e5-2bb7820d51be&publishCode=AMS&TK=80226664-5024-417b-9ce5-1700dbc45165
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till Hemtjänsten

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det?

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker undersköterska till hemtjänsten. Hemtjänsten utför olika insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställda av kommunens Hälso och sjukvårdsorganisation.
Hemtjänstens lokaler finns i Vaggeryd- och i Skillingaryds tätort och vardera team utgår ifrån respektive lokal.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i Hemtjänsten gör du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.
Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem. Det kan handla om socialt stöd, sysslor i hemmet, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska, vård-och omsorgsprogrammet eller motsvarande och ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och hemtjänst.
Som undersköterska jobbar du med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde.

Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. I arbetet används både bil och cykel. För arbetet krävs körkort B och kan cykla.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Schema. Dag/kväll/helgtjänstgöring Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse, upphör: 2018-08-31 Föräldravikariat.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 17/354
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3739f562-3ea4-4526-8e87-c27ca99db049&publishCode=AMS&TK=0b6c2283-c1a2-4a5a-8435-8e46be0eb3d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare fritidshem till Fågelforsskolans grund- och grundsärskola

I Vaggeryds kommun jobbar omkring 1100 medarbetare inom fler än 180 olika yrken för att ge våra invånare, företag och besökare den service de behöver.
Vi ser till att det finns rent vatten, att parker blommar och att barnvagnar kan komma fram. Vi släcker brinnande hus, lär barn att läsa och kan få hjärtan att börja slå. Vi har Sveriges viktigaste jobb och tillsammans gör vi skillnad varje dag! -Vill du också göra det?

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

VI söker nu lärare med inriktning fritidshem till grundskolan och grundsärskolan på Fågelsforsskolan F-6 i Skillingaryd.
På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan för att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas utveckling och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du under förmiddagar finns i grundsärskolans klass för att stödja eleverna i deras lärande. Eftermiddagar arbetar du på fritidshem med elever från grundskola och grundsärskola. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda dem en meningsfull fritid. Du arbetar för att främja allsidiga kontakter och social gemenskap.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad lärare med inriktning fritidshem/ fritidspedagog.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt ö.k.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/351
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c4c84b5-0cf5-4215-98e8-8c2944fc0f9b&publishCode=AMS&TK=b7d5eb1e-6702-4ece-ac2a-c0e51799e152
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurspedagog/Elevassistent till Götafors skola

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Barn och utbildningsförvaltningen söker nu elevassistent till rektorsområde 1, Götafors skola, som är liten enhet med verksamhet för årskurs F-2.


ARBETSUPPGIFTER
Götafors skola i Vaggeryd söker elevassistent/resurspedagog till elever med behov av särskilt stöd. Viss tjänstgöring på fritidshem ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i ett arbetslag med förskollärare och grundlärare med inriktning mot skola och fritidshem. Du ska stötta eleverna under skoldagen vilket kräver engagemang och flexibilitet och ett nära samarbete med de övriga pedagogerna.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar att Du som söker har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn i de tidigare skolåren.

Vi förutsätter att du har barnen i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-15 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 17/353
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ccf545c-d331-4328-9916-a5e8bcc7c8ca&publishCode=AMS&TK=628f073c-3360-4dfe-8f89-d25973104eb7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandhygienist sökes till Vaggeryd

Här finns ett ambitiöst och kompetent litet gäng som väntar på dig i Vaggeryd. Vi trivs tillsammans och har en bra blandning mellan både åldrar och yrkesgrupper, med ett gemensamt mål att erbjuda våra patienter den bästa tandvården. Vi kan erbjuda dig en klinik med gott arbetsklimat och ett trevligt team. Kliniken är välutrustad med den senaste genom tandvården. Praktiken är etablerat sedan 2008.

Vi söker
Dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av vuxentandvård och goda kunskaper i Opus.

Vi erbjuder dig

- En tillsvidareanställning med provanställning
- Tjänsten är på deltid (80%)
- Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som tandhygienist hos oss arbetar du med tandvård till vuxna så som ibland barn. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete, receptionsarbete och assistans kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss
Väl fungerande samarbete är viktigt för dig. Du ser tydligt din roll i gruppen och hur du på bästa sätt kan bidra. Du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar din kommunikation till person och situation. Du tar ansvar för att ge och ta feedback vilket bidrar till ett öppet och utvecklande klimat på kliniken.
Du trivs med ett självständigt arbete och känner dig trygg med att fatta beslut och ta initiativ för att komma framåt i arbetet. När situationen kräver det ställer du lätt om dig för att hantera oförutsägbara situationer. Du agerar efter din egen övertygelse samtidigt som du är öppen för nya perspektiv. Du har patientens bästa för ögonen och anstränger dig för att hitta lösningar.

I samband med denna rekrytering samarbetar vi med Tandfakta (www.tandfakta.se).
Vill du veta mer om tjänsten kontaktarekryteringschef Jashar Samadipå jobb@tandfakta.se

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så passa på att söka UTAN CV via Tandfakta, och komplettera med ditt CV när du har möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://jobb.tandfakta.se/jobs/68794-tandhygienist-sokes-till-vaggeryd?promotion=27070-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandfakta
Musikantgatan 1
21585  Malmö Sverige
Hemsida: http://tandfakta.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska

Råslätts vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018.
Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker
Vi söker dig som är distriktssköterska alt leg sjuksköterska med primärvårdserfarenhet. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cosmic och Tele-Q.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens.
I arbetet kan i framtiden viss helg- och kvällstjänstgöring vid Jourcentralen i Jönköping ingå.

För att du ska trivas hos oss
Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Lisbeth Andreasson, tfn 010- 242 37 65.
Facklig förtroendeman för vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 57.

Sista ansökningsdag är 2017-01-14. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län och som består av 30 vårdcentraler. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Råslätts vårdcentral har cirka 10 600 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare med olika professioner. En stor del av vår befolkning kommer från andra kulturer och har olika etnisk bakgrund.

Det finns många skäl att välja Råslätts vårdcentral - både som medarbetare och patient.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-02-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B344/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23137&RefNo=B344%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kvalitetstekniker

Din bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor inom tillverkningsindustrin. Du har utbildning från minst gymnasiet, men gärna högskolenivå, och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har arbetat strukturerat med problemlösning och förbättringsarbete i en tillverkande verksamhet och har erfarenhet av interna eller externa revisioner inom kvalitet. Du är väl bekant med ISO 9001 och det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsindustrin, ISO/TS 16949 och att arbeta med kvalitetsfrågor mot någon av de stora fordonstillverkarna. Det är även meriterande om du arbetat med Monitor, Rektron eller Sharepoint samt har mättekniska kunskaper. B-körkort är ett krav eftersom resor förekommer.

Arbetsuppgifter:
I rollen som kvalitetstekniker ingår att leda och följa upp avvikelsehanteringen internt och mot kunder och leverantörer. Utifrån riskanalyser av produkter och processer, t ex med hjälp av FMEA, leder eller deltar du i förbättringsarbeten och förbättringsprojekt för att utveckla och effektivisera verksamheten. I samband med att nya artiklar introduceras bidrar du med kvalitetsteknisk kunskap i projektteamet. Revision av tillverkningsprocesserna kan bli aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter. Kvalitetsavdelningen består förutom dig av kvalitetschef och en mättekniker.

Personliga egenskaper:
Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarsfull, ordningssam och självgående. Ett kritiskt tänkande och analytiskt förhållningssätt är viktigt för att lyckas väl med dina arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med både interna och externa kontakter, vilket kräver både en god förståelse för olika perspektiv och en förmåga att kunna ställa krav på och leda andra personer. Du tar dig gärna an nya utmaningar, är flexibel och tycker det är viktigt att förstå verksamhetens olika delar. Du värdesätter ett gott samarbete och bidrar tillsammans med dina kollegor till en god stämning.
Anställningsform/omfattning:
Tillsvidareanställning, Heltid


Placeringsort:
Skillingaryd
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin.fick@thorahlgren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: THOR AHLGREN AB
Box 134
56823  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.thorahlgren.se
  
Platsannons

Förstelärare till Hjortsjöskolan F-6

Varje dag arbetar våra lärare med att ge eleverna rätt verktyg för framtiden. Lärare ger elever kunskap, får dem att förstå och utvecklas. Våra lärare gör skillnad varje dag- vill du också göra det?

Barn och utbildningsförvaltningen söker nu Förstelärare till Hjortsjöskolan. Hjortsjöskolan finns centralt placerad i Vaggeryd och omfattar ca 350 elever och 40 medarbetare.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förstelärare till Rektorsenhet 3 med placering på Hjortsjöskolan, F-6, som vill vara med och arbeta för en skola i framkant. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av undervisning och de uppgifter som tillhör läraruppdraget.
Som lärare/ förstelärare har du ett stort intresse av att utveckla din egen professionalism och att anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och i samband med detta tillämpa en mångfald av metoder och arbetssätt i syfte att förbättra elevernas studieresultat.
Vi förutsätter att du är en god ledare i klassrummet och arbetar utifrån en tillgänglig lärandemiljö för alla elever.
Som förstelärare innebär det även att driva utveckling inom uppdraget på skolorna i rektorsenheten. Du kommer kontinuerligt att träffa rektor, förstelärare och speciallärare på enheten för planering, uppföljning/ analys inom uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lärare med rätt ämneskompetens för rätt nivå, samt lärarlegitimation.
Du har minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet.
Du visar på en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.
Vidare är du en god ledare i klassrummet och arbetar utifrån en tillgänglig lärandemiljö för alla elever.
Du visar intresse när det gäller att delta i utvecklingsprojekt som leder till förbättrade elevresultat och du utmärker dig som en skicklig lärare. Du har en god förmåga att kommunicera och kan samarbeta med elever, föräldrar och kollegor samt hardu ett entreprenöriellt förhållningssätt


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-19 Uppdraget som förstelärare är tidsbegränsad 2 år med möjlighet till förlängning av ytterligare 1 år. Ferieanställning enligt Bilaga M till AB i dess senaste lydelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 17/351
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0e6c4cb-f43d-4749-a37d-9d9e76bc25f5&publishCode=AMS&TK=5bde8db8-2f43-46e2-92cd-b92a6c08d85c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hjortsjöskolan 7-9 söker lärare i idrott

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger i Vaggeryds tätort. Skolan är organiserad i tre årskursarbetslag och har totalt 300 elever. Lärarkollegiet har under de senaste åren utvecklat det kollegiala lärandet. En del i det är co-coaching där lärarna auskulterar hos varandra för att stärka sitt ledarskap i klassrummet. All kompetensutveckling genomförs kollegialt och utgår ifrån den senaste evidensbaserade forskningen om ledarskap, lärande och anpassningar utifrån alla elevers behov. Välkommen till en härlig arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kollega till vårt ämneslag i idrott som i nuläget består av tre lärare. Vi har ett väl fungerande samarbete i ämneslaget där vi planerar och utvecklar undervisningen tillsammans. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i idrott i år 7-9. Du kommer också vara mentor i någon klass tillsammans med ytterligare en eller två andra lärare.
Annan ämneskombination ses som meriterande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med erfarenhet och behörighet att undervisa år 7-9 i idrott. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen eller specialpedagogisk kompetens är det meriterande.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-17 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17/350
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=893f4a07-634c-4e96-9e93-1e7907b0ea47&publishCode=AMS&TK=f97094c1-494d-4d5e-872e-16a957ce15c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hjortsjöskolan söker Lärare år F-3

Varje dag arbetar våra lärare med att ge eleverna rätt verktyg för framtiden. Lärare ger elever kunskap, får dem att förstå och utvecklas. Våra lärare gör skillnad varje dag- vill du också göra det?

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Barn och utbildningsförvaltningen söker nu grundskollärare till Hjortsjöskolan och år F-3 i Vaggeryd. Hjortsjöskolan finns centralt placerad i Vaggeryd och omfattar ca 350 elever och 40 medarbetare.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i år 3 men framöver även i åk 4-6 alternativt F-3. Tjänsten innebär också mentorskap för en klass. Det är önskvärt med behörighet att undervisa i engelska.

På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag med grundskollärare och fritidspedagoger.

På skolan finns i dagsläget 3 förstelärare som tillsammans med rektor har i uppdrag att driva skolutveckling inom språkutvecklande arbetssätt, matematik samt allmändidaktik. I dessa olika processer förväntar vi oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse.

Vi arbetar för att alla elever ska känna ansvar, visa respekt och hänsyn för människor och miljö.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad grundskollärare 1-7 eller F-3. Vill vi gärna att du är behörig i engelska samt flera andra ämnen.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är drivande, engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 17/348
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ef9589a-8eb9-4234-a1da-7c7cc54365ab&publishCode=AMS&TK=7277086f-7127-47a7-bb69-5637c0fc2541
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurspedagog/elevassistent till Svenarums skola

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Svenarums skola ligger ca en mil öster om Vaggeryd och där går cirka 55 elever från årskurs 4 till årskurs 6. Skolan har nära till skogen och på vintern är skidbacken bara ett stenkast bort.

Vi arbetar tillsammans i arbetslag där våra gemensamma värdeord glädje, trygghet och respekt ska genomsyra vår verksamhet. Dessa ord är nyckelord i vår verksamhet för elever, lärare och föräldrar. I vår verksamhet strävar vi efter att alla får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara placerad i klass 4 och arbeta tillsammans med ansvarig klasslärare. Arbetet består i att tillsammans med lärarna arbeta kring en elevs hela skoldag. Tillsammans med dina kollegor planerar du arbetet och de aktiviteter som ska genomföras. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter och är behjälplig både i omsorg och i det sociala samspelet. Arbetsuppgifterna kan innefatta enskilt stöd, stöd i klassrummet och vara behjälplig vid rastaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn/ungdomar. Du är en tydlig, strukturerad och tålmodig person med stor ansvarskänsla.

Vi förutsätter att du har barnen i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. 80% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-09 eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-15 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 17/349
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=296a97a0-6e75-4412-b413-c19021a43c16&publishCode=AMS&TK=82456534-f0dc-47e0-bdb1-ad79f0cf84d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut

Vill du vara med och utforma framtidens rehabilitering i Vaggeryds Kommun? Och göra skillnad varje dag, på riktigt! Välkommen till en arbetsplats där det finns möjligheter och utmaningar! Socialförvaltningen söker nu fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett glatt arbetsgäng som består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehab assistenter. Vi har ett öppet arbetsklimat och värdesätter delaktighet och teamwork.
För dig finns goda möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling inom ditt ansvarsområde. Det finns också möjlighet till gemensamma och individuella kompetensutvecklingsinsatser. Vi erbjuder en mentor utifrån erfarenhet och önskemål från dig, som underlättar och stödjer din introduktion i arbetet. ´
I ditt nya jobb som fysioterapeut är vardagen rik på omväxling och du spelar en viktig roll för Vaggerydsbon. Du arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. I ditt uppdrag ingår att både självständigt och tillsammans med dina kollegor ansvara för bedömningar, behandlingar, träning, mobilisering och uppföljning. Du arbetar med patienter i alla åldrar, olika livssituationer, diagnoser och funktionsnedsättningar inom hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. I arbetet ingår också handledning av omvårdnadspersonal samt nära samarbete med övriga aktörer kring patienten såsom anhöriga och olika verksamheter inom regionen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och som har en vilja att arbeta med rehabilitering för att öka Vaggerydsbornas livskvalité. Du är positiv, ansvarsfull, självständig och flexibel. Vi förutsätter att du har ett bra bemötande och en förmåga att skapa goda relationer med vårdtagare och det övriga teamet. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller kommunal verksamhet är meriterande.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17/347
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be9c5369-0fab-42f5-ad59-42cd5c55143b&publishCode=AMS&TK=f477e4de-01fb-484d-ac20-f615c7faf63b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältsekreterare i socialtjänstens öppenvård

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka i. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
Socialtjänstens öppenvård vill vara länets bästa, därför utökar vi och söker nya medarbetare. Fältsekreterarna är en del av socialförvaltningens öppenvård och är knuten till öppenvårdens familjebehandlare. Målgruppen för fältverksamheten är ungdomar 13-21 år och deras familjer. Fyra nyckelord som är viktiga i fältarbetet är förebyggande, frivillighet, förtroende och flexibilitet.

Som fältsekreterare kommer du arbeta uppsökande och förebyggande på skolor, fritidsgårdar och andra platser där ungdomar vistas. Du kommer även att vara delaktig i att driva det förebyggande arbetet i kommunen genom bland annat samverkan med andra professioner, riktade och allmänna föräldramöten och utbildningar. I det förebyggande arbetet kommer du även att arbeta med ungdomar enskilt och i grupp.

Fältsekreterarna är nyckelpersoner i kommunens förebyggande arbete och arbetsuppgifterna innehåller uppsökande och behandlande arbetsuppgifter såväl som strategiskt arbete mot ANDT, våldsbejakande extremism och brottsförebyggande arbete.

Du kommer tillhöra en rolig och dynamisk arbetsgrupp med 6 nära kollegor och totalt 13 medarbetare inom socialtjänstens öppenvårdsverksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar och förebyggande arbete. Du är nyfiken och intresserad och har god förmåga att knyta relationer med såväl familjer som samarbetspartners. Du har förmåga att se helheten och en god analytisk förmåga och arbetar strategiskt och målinriktat.

Socionom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivare är meriterande.

Arbetet innehåller viss arbetstidsförläggning på obekväm arbetstid.
B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fältassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/343
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a3f4e33f-4d45-4109-b61c-efb9c2424b22&publishCode=AMS&TK=b53d52e4-629e-4b2d-949b-850c494bcce5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ledare till produktion

Utöver att leda och fördela arbetsuppgifter på avdelningen är det fokus på förbättringsarbete, produktionskvalitet samt skapa motivation och engagemang inom gruppen. Fokus är att utveckla och driva avdelningen och stötta medarbetarna genom att starkt engagemang framåt i enlighet med Kinnarps strategier och mål. Ditt fokus är också att skapa goda förutsättningar i gruppen för att nå prestation och resultat.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från tillverkningsindustrin, har du arbetat i en arbetsledande roll är det meriterande .Du har erfarenhet från att jobba strategiskt efter uppsatta mål och har lätt för att strukturera upp vardagen. Du känner trygg i områden som arbetsrättsliga som arbetsmiljölagar och bestämmelser. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som drivs av att jobba med människor och som vill vara med och utveckla avdelningen och medarbetare framåt. För att lyckas i rollen är du stresstålig, flexibel och har lätt för att kommunicera samt motivera andra. Som person är du ansvarstagande, noggrann, beslutsam och har hög integritet. Det är också viktigt att du har ett stort driv och är självgående. Du trivs att arbeta resultatinriktat, kreativt och värderar att lyssna på dina medarbetare. Men samtidigt kan vara rak och tydlig om det behövs.


Om Kinnarps: Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps har 2300 anställda och driver försäljning i 40 länder.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning textil-träprod.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Ledare till produktion
Webbplats:
Epostadress: work@kinnarps.se
Övrigt: Vill du veta mer? Kontakta rekryterande chef Thomas Wilsson, tel. 0370-37 55 51. Du kan även kontakta Leif Sönnichsen vid HR/Personnel, tel. 0370-37 55 84. Fackliga representanter: Ledarna/Nicklas Nero tel. 0370-37 55 15, Unionen/Eva Härdstedt, tel. 0370-375542. Kinnarps Akademikerförening/Sofia Gradeen, tel. 0370-37 55 76.
Arbetsplats: 
Adress: Kinnarps AB
Box 133
56823  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

EXTRAJOBB i Jönköping med ett flexibelt schema!

Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag. Som person ska du vara social, driven, målmedveten och gilla att jobba i lag.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan.
Vi utbildar dig för att lyckas med din försäljning och dina mål.
Vi jobbar med uppdragsgivare inom flera olika områden och har därmed både enklare och mer komplex försäljning för att det ska finnas något som passar just dig.

Utöver försäljning så jobbar vi även med besöksbokning och marknadsundersökningar.

Arbetstiderna är flexibla och vi sätter tillsammans ihop ett schema som passar med dina studier eller annat. Man kan arbeta både dag och kvällstid.

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

Välkommen in med din ansökan redan idag!


Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.

Du ska ha en positiv inställning.
Fungera bra i grupp.
Vara målmedveten.
Tävlingsmänniska.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från försäljning då vi intern utbildar all personal.

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige, Norge och Belgrad.
Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

Vi söker nu dig som pluggar eller kanske har ett annat jobb där du kanske inte har en 100% tjänst och vill ha ett till jobb vid sidan av.
Så det finns möjlighet till ett varierat schema både dagtid och kvällstid.
Tider kommer bestämmas i samband med anställning.
Publiceraddatum: 2017-12-16
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker dig som kan jobba mellan 20-80%, antal timmar och dagar bestäms i samband med anställning. Vi är väldigt flexibla och du blir alltså schemalagd de dagar du själv kan! 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fanny.lindstrand@tmhuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Jönköping AB
ÖSTRA STORGATAN 67
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  

Platsannons

Tandhygienist sökes

Här finns ett ambitiöst och kompetent gäng som väntar på dig i Vaggeryd. Vi trivs tillsammans och har en bra blandning på åldrar och yrkesgrupper, med det gemensamma målet att erbjuda våra patienter den bästa tandvården. Vi kan erbjuda dig en klinik med gott arbetsklimat och ett trevligt team. Kliniken är välutrustad med den senaste tekniken inom tandvården. Praktiken har funnits sedan 2008.

Lär känna vår klinik genom att besöka vår webbplats:

http://www.vatv.se/

Vi söker
Dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av vuxentandvård och goda kunskaper i Opus.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning med provanställning. Tjänsten är 80% deltid. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som tandhygienist hos oss arbetar du med tandvård till vuxna så som ibland barn. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete, receptionsarbete och assistans också förekommer.

För att du ska trivas hos oss
Väl fungerande samarbeten är viktigt för dig. Du tar din roll i gruppen och bidrar på bästa sätt. Du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar din kommunikation till person och situation. Du tar ansvar för att ge och ta feedback vilket bidrar till ett öppet och utvecklande klimat på kliniken.
Du trivs med ett självständigt arbete och känner dig trygg med att fatta beslut och ta initiativ för att komma framåt i arbetet. När situationen kräver det ställer du lätt om dig för att hantera oförutsägbara situationer. Du agerar efter din egen övertygelse samtidigt som du är öppen för nya perspektiv. Du har patientens bästa för ögonen och anstränger dig för att hitta lösningar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
personalansvarig Suzan Rashid, 0738-781980 eller skicka mail till info@vatv.se
Ett skriftlig ansökan krävs. Alla ansökningar behandlas löpande så skicka din ansökan omgående!

Varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@vatv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds Tandvård

56732  VAGGERYD 
Hemsida: www.vatv.se
  
Platsannons

Hjortsjöskolan 7-9 söker lärare i engelska

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger i Vaggeryds tätort. Skolan är organiserad i tre årskursarbetslag och har totalt 300 elever. Lärarkollegiet har under de senaste åren utvecklat det kollegiala lärandet. En del i det är co-coaching där lärarna auskulterar hos varandra för att stärka sitt ledarskap i klassrummet. All kompetensutveckling genomförs kollegialt och utgår ifrån den senaste evidensbaserade forskningen om ledarskap, lärande och anpassningar utifrån alla elevers behov. Välkommen till en härlig arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kollega till vårt ämneslag i engelska som i nuläget består av fyra lärare. Vi har ett väl fungerande samarbete i ämneslaget där vi planerar och utvecklar undervisningen tillsammans. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i engelska i år 7-9. Du kommer också vara mentor i någon klass tillsammans med ytterligare en eller två andra lärare.
Vi ser också att du har ett annat ämne som kombination, helst då svenska/SVA.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med erfarenhet och behörighet att undervisa år 7-9 i engelska. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen eller specialpedagogisk kompetens är det meriterande.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 17/344
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cb34f2c0-c3c3-4518-b77a-b5f445b978e8&publishCode=AMS&TK=e0f16dee-6a42-49f1-b4d3-32c9c969343a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i MA/NO till Fenix gymnasiesärskolan och gymnasieskolan

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att undervisa på gymnasiesärskolans nationella program, gymnasiet samt introduktionsprogrammet i matematik, no-ämnen, naturkunskap och examensarbete samt att ansvara för anskaffande av APL-platser och handledning vid dessa. Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta utifrån en digital lärplattform.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet som speciallärare för att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasiesärskolan samt på gymnasial nivå.
Har du ytterligare behörighet i handelsämnen eller något annat ämne är det meriterande. Vana att arbeta med digitala lärplattformer och digitala verktyg är också en fördel. Vi förutsätter att du har elevers lärande och utveckling i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, föräldrar och annan personal är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: efter överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 17/347
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3236baf3-e678-4565-99b9-c51ab8716021&publishCode=AMS&TK=7dd2c87a-5c01-4b3f-9f6d-e36f277b8cd4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialförvaltningen söker två Socialsekreterare:Placeringsuppföljning och h

På enheten Barn- och unga gör våra socialsekreterare skillnad varje dag! Som socialsekreterare hjälper och stödjer vi de mest utsatta i samhället för att dem ska få ökad livskvalité. Vi har Sveriges mest utmanade och utvecklande jobb!
Vaggeryds kommun växer hela tiden och vi söker nu ytterligare två kollegor till vår enhet.

Enheten barn- och unga myndighet består av två delar: En med socialsekreterare som bedriver utredningsarbete gällande barn-och unga och ensamkommande barn samt en del med familjehemssekreterare, familjerättssekreterarare och placeringsuppföljare. Vi som arbetar på enheten har starkt medborgarfokus och är aktivt delaktiga i utvecklingsarbete. Vaggeryd är en liten kommun där du som medarbetare har korta kommunikations- och beslutsvägar och ett nära samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Förutom ett utmanade och utvecklande arbete med möjligheter till delaktighet och utveckling erbjuder vi dig:

• Närvarande och coachande ledarskap
• Extern handledning
• Flextid
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Hög trivselfaktor
• Rimlig arbetsbelastning

Vi arbetar ständigt med att utveckla och kvalitetssäkra både vår arbetsmiljö och våra arbetsmetoder. Vi strävar efter att ta tillvara på och stärka varje medarbetares individuella kompetens detta för att våra medarbetare ska utvecklas i sin roll och därmed förbättra vårt arbete mot invånarna och stärka möjligheten för dem att leva ett självständigt liv.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som socialsekreterare till barn-och ungdomshandläggning innebär att arbeta med utrednings och motivationsarbete gällande barn och unga. Du arbetar utifrån inkomna anmälningar och ansökningar, utreder, analyserar och fattar beslut.
Som socialsekreterare med inriktning placeringsuppföljare arbetar du med placeringsuppföljningar för barn och unga i familjehem och på institution. Du säkerställer att placering följer vårdplanen och att barnet/ungdomens behov tillgodoses.
En stor och viktig del i rollen som socialsekreterare är motivationsarbetet med vårdnadshavare och barnet/den unge, att motivera till tidigt förebyggande insatser.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av socialt arbete med barn, ungdomar och familjer. B-körkort är ett krav.

Som socialsekreterare har du många kontakter med såväl barn/unga, vårdnadshavare, skola och myndigheter, vilket kräver att du har god förmåga att både skapa och vårda relationer. Du är lyhörd och anpassar ditt sätt att kommunicerar beroende på situation och målgrupp.
Du strukturerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och bra på att väga samman olika typer av information och hänsynstaganden för att göra bedömningar och fatta beslut.
Arbetet som placeringsuppföljare innefattar flera tjänsteresor. Ingen dag är den andra lik och tjänsten passar dig som är flexibel och tycker om att vara på resande fot.

Vid anställningen krävs utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 17/346
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e60f7333-52c8-4b44-9ac1-0bc7cb1727ed&publishCode=AMS&TK=6d2c1280-6eaf-46a9-9b60-2ad0a5f63131
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Möbelsnickare, inriktning projekt och skivmaterial

Möbelsnickare, inriktning projekt och skivmaterial
Till vår produktion söker vi nu en duktig möbelsnickare med intresse för möbler och inredning.
Strömslunds Snickerifabrik har en lång tradition av tillverkning av kvalitetsmöbler. Vi tillverkar
idag möbler och inredning till varumärken med höga kvalitetskrav. Vi söker därför dig som
är en ansvarsfull och ordningsam person med känsla för detaljer och kvalité. Ditt arbete ska
präglas av struktur och ordning samtidigt som du är effektiv, flexibel och självgående. Du ska
ha framåtanda och vara målinriktad med en vilja att ta dig an nya utmaningar.
Arbetet som möbelsnickare på Strömslunds är mycket varierande med stora möjligheter till
omväxlande arbetsuppgifter. Bred erfarenhet inom olika moment och maskiner är därför ett
stort plus.
Tjänsten kommer framför allt att vara inriktad på projekt och skivmaterial. Även moment inom
massivträ förekommer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra produktutvecklare
och vara en central person i produktionen av inredningsprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet
av att samordna projekt och vara “spindeln i nätet“. Produktionen sker ofta i samarbete mellan
flera medarbetare, god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga egenskaper för arbetet.
Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom möbelsnickeri, alternativt motsvarande arbete, är
ett krav. Erfarenhet av plattsåg, kantlist och fanérpress är meriterande. För tjänsten krävs att du
har god förmåga att förstå ritningar och självständigt utföra tillverkning av komponenter.

Vi söker dig som
är en ansvarsfull och ordningsam person med känsla för detaljer och kvalité. Ditt arbete ska
präglas av struktur och ordning samtidigt som du är effektiv, flexibel och självgående. Du ska
ha framåtanda och vara målinriktad med en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Strömslunds Snickerifabrik har funnits i Skillingaryd sedan 1940-talet. Det började med produktion
av rokokomöbler och har sedan utvecklats till ett brett snickeri med fokus på kompetens
och kvalité. Massivt trä och möjligheten att tillverka små serier har länge varit en viktig del av
företaget. Idag samsas traditionella maskiner och material med mer moderna inslag. Produktionen
är huvudsakligen inriktad på legotillverkning inom möbel- och inredningsbranschen.
Allt från framtagning av trä, skivmaterial, egen lackering samt montering.
Vi är idag 18 anställda.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Möbelsnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Måndag-Torsdag 6.30-16.00 Fredagar 6.30-12.45
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: möbelsnickare
Webbplats:
Epostadress: jobb@stromslunds.se
Övrigt: Vi önskar ansökan snarast så tjänsten ev. kan tillsättas så snabbt som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Strömslunds Snickerifabrik, AB
Storgatan 86
56832  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska, Vaggeryd Folktandvård

Vaggeryd Folktandvård

Varmt välkommen att söka till oss på Vaggeryd Folktandvård. Vi är ett kompetent och professionellt gäng som trivs bra med varandra. Vi ger patienterna bästa möjliga vård med modern utrustning i nyrenoverade lokaler. Till vår klinik är alla välkomna oavsett behandlingsbehov. Vi bemöter stora som små med omtanke och närvaro för ett personligare omhändertagande.

För att veta mer om oss, klicka dig vidare till Jobba på Vaggeryd Folktandvård (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/titta-in-pa-vara-kliniker/jobba-pa-vaggeryd-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke är det meriterande.

Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister.

Du assisterar tandläkare men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma i tjänsten.

För att veta mer om hur det är att arbeta som tandsköterska oss kan du läsa om Anna Johndin jobbar som tandsköterska på Badhuset Folktandvård, Huskvarna (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/anna-johndin-jobbar-som-tandskoterska-pa-badhuset-folktandvard-huskvarna/).

För att du ska trivas hos oss
Du har stort engagemang för våra patienter. Du är uppmärksam och tillmötesgående i varje enskilt möte. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation efter dessa förutsättningar.
Du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och när situationen kräver har du lätt för att prioritera om. Det är enkelt att samarbeta med dig och du bidrar till välfungerade relationer och en god arbetsmiljö.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Sofia Brenander Asplund, 010-2440620

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är den 7 januari. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-01-15 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: T104/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23114&RefNo=T104%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stålmontörer

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter stålmontörer för kunds räkning i Skillingaryd. Vi vill att du som söker bor i närregionen då tjänsten ev kan övergå till kund efter inhyrningen.

Du kommer att arbeta som stålmontör. Stålmontage till industri- och verkstadskunder, så som stålkonstruktioner, trappor och räcken både inne på verkstad och utomhus.

Start: Januari
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Krav:
Några års erfarenhet av montage, gärna inom stålmontage.
Svetskunskaper är meriterande.
B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 6080
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6080
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Vikarierande Vårdare till Daglig verksamhet

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i.
Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet arbetar för att personer med funktionsnedsättning skall ha möjlighet till en meningsfull sysselsättning. Verksamheten är föränderlig och i ständig utveckling för att hitta nya metoder där individer utifrån sina unika behov skall få stöd och vägledning för att hitta meningsfull och trivsam sysselsättning. Målsättningen är bland annat att öka den utåtriktade och utflyttade dagliga verksamheten.

Vi söker nu dig som med ett tydligt brukarperspektiv vill arbeta för att göra skillnad för vår målgrupp. Placeringen är på daglig verksamhet Stjärnan, men arbete kan också komma att utföras på andra verksamheter inom kommunens dagliga verksamhet.

Ditt huvuduppdrag är att se till att brukarna får rätt stöd och ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga, vilket ska leda till en individuellt utformad sysselsättning. I vår verksamhet arbetar du med brukaren i centrum genom att du och dina kollegor skapar en trygg och utvecklande miljö på arbetsplatsen. Du förväntas planera, genomföra, utvärdera samt utveckla personen och verksamheten utifrån angivna mål och ramar. I arbetet ingår både att arbeta självständigt och att samverka med andra.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lägst omvårdnads- och/eller pedagogisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort B är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dokumentation och upprättande av genomförandeplaner. Vi arbetar utifrån metoden Supported Employment, och ser därför det meriterande att du känner till metoden och har erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorg och daglig verksamhet. Du bör också ha kännedom om relevant lagstiftning såsom LSS-lagen.

Som person planerar du och prioriterar ditt arbete effektivt. Du kan snabbt ändra ditt synsätt efter ändrade förutsättningar. Att du har en god empatisk förmåga och har lätt för att samarbeta förutsätts. Du har ett tydligt brukarperspektiv och kommer med nya lösningar i arbetsrelaterade frågor. Vidare tar du initiativ, är nytänkande och har fokus på att utveckla både ditt arbete och verksamheten.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar. Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.
Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-02 Tillträde snarast eller senast ovan angivet datum. Vikariat 6 månader., upphör: 2018-06-30 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 17/339
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cd4eb372-0140-4d8d-b102-b697b72eda47&publishCode=AMS&TK=2bbee7f1-cf23-4251-8e66-bcd00d1cf8aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hotellreceptionist

Hotellreceptionist 75-100 %

Nu söker vi en medarbetare med leende till hotellets reception. Du är vårt ansikte utåt, så vi ser att du är en positiv person som trivs med att arbeta i servicebranschen. Om du gillar att ha många bollar i luften, är stresstålig och ser möjligheter istället för svårigheter kan detta vara ett arbete för dig.

Dina arbetsuppgifter är varierade med bland annat in- och utcheckning, kassahantering, fakturering och konferensservice. Du är spindeln i nätet på anläggningen och har nära kontakt med samtliga avdelningar, så vi ser gärna att du är van att arbeta i team.

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster service utöver det vanliga?
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsten är tillsvidare på 75-100 %. I tjänsten ingår kvälls- och helgjobb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helene.reception@hooksherrgard.se
Övrigt: Skicka ansökan till helene.reception@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hooks Herrgård Hotell AB.

56013  HOK 
Hemsida: http://www.hooksherrgard.se
  
Platsannons

Personlig assistent till liten tjej i Vaggeryd

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en härlig liten tjej på 5 år med olika funktionsnedsättningar som gör att hon behöver hjälp och stöd i sin vardag. Hon bor med sin familj i Skillingaryd, hund, katt och häst förekommer i hemmet. Vårt assistentteam behöver nu utökas med ytterligare en engagerad medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår att vara ett stöd i vardagen, vara med i skolan, motivering vid måltider samt planera och genomföra aktiviteter ex. bad och ridning. Leka aktivt med glädje efter egna förutsättningar är också en del av vardagen, även där är du en viktig pusselbit. Stödjande kommunikation via tecken och bilder, då uppdragsgivaren saknar kommunikation.

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är en person som tidigare har erfarenhet av arbete med barn och är 25 år eller äldre. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ, lyhörd och är steget före. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn, annat omvårdnadsarbete, gärna inom barnomsorg eller annan pedagogisk verksamhet. Meriterande om du har en pedagogisk utbildning, erfarenhet av autism, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då du kommer arbeta nära uppdragsgivarens familj. Lyft samt lek på golvet förekommer, så du bör ha god fysik. Självklart är du rökfri. Körkort samt att du har tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

En deltid ca 80 %, dag, kväll och helg enligt schema.

Tillträde 24 januari eller enligt överenskommelse. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.  

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Maria Rydberg 0761-01 43 37.

Din ansökan vill vi ha omgående dock senast den 7 januari, då urval och intervjuer sker löpande.
        
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder””
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=C4D9417F10E94A1795A0F86F87E775DD&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Produktionstekniker

PMC Cylinders AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för våra kundområden Mobile, Industry, Energy och Offshore & Marine, samt erbjuder ett standardsortiment av hydraulcylindrar anpassade för industriella applikationer.

PMC Cylinders är specialister på kundanpassade kompletta hydrauliska system i kombination med hydraulcylindrar.

Företaget har ca 200 anställda och omsätter ca 350 MSEK.
För mer info www.pmccylinders.se

PMC Cylinders befinner sig i en spännande tillväxtfas och för att stärka marknadspositionen ytterligare utökas organisationen med ett flertal viktiga och roliga tjänster.

Vi söker dig som är, eller är på väg att bli, den bästa produktionsutvecklaren/produktionsteknikern :)

Produktionsutvecklare är en nyinrättad nyckelposition i företaget där ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med produktionsledning och övriga tekniker driva och leda kontinuerlig teknikutveckling och processutveckling/förbättringsarbete.  

Tjänsten innebär en stor mix av roliga och utmanande arbetsuppgifter med inriktning:

• Teknikutveckling/Utveckling av produktionsutrustning.
• Förbättringsarbete/Processutveckling
• Nyinvesteringar
• Utveckling av arbetsinstruktioner/Metodutveckling.
• Produktionstekniska mätningar.


För att lyckas i tjänsten behöver du lämplig utbildningsbakgrund och minst fem års års yrkeserfarenhet från tillverkande industri och produktionstekniskt arbete där du framgångsrikt drivit produktionsutveckling.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom automation och en bra verktygslåda inom "Lean". Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift och vara van att leda och driva projekt.

Som person vill vi att drivs du av utveckling med förmåga att på ett strukturerat sätt omsätta idéer och utvecklingsmöjligheter i konkreta förbättringar och utvecklingsprojekt. Du är en naturlig ledare med hög samarbetsförmåga, samt kan på ett professionellt sätt hantera interna och externa kundrelationer.

Visst låter det spännande?

I denna rekrytering samarbetar PMC med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Christer Johansson, 0393-77 99 95, eller Sören Holmlind, 0515- 128 00.

Placeringsort: PMC Cylinders,Vaggeryd

Ansökan senast 7 januari 2018 via www.codeq.se.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.codeq.se/rekrytering/?aguid=8E009138191E47F387BD7B8942BA9D93&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Codeq AB
Storgatan 47
56730  Vaggeryd Sverige
Hemsida: www.codeq.se
  
Platsannons

CNC-operatör

CNC-operatör:

Vi söker för kunds räkning en cnc-operatör med stor bredd i sin kunskap, som kan arbeta självständigt och som triggas av utmaningar.

Vi vill att du har:

- Erfarenhet av fler.op arbete där man självständigt kan ställa och justera.
- Kunskap i något eller flera av följande system. Fanuc/Mazatrol/Heidenhein.
- Ansvarskänsla gällande kvalitet.
- Ritningsläsning & mättekniska kunskaper.

Vi ser att du som person:

- Värdesätter arbetstider och närvaro.
- Är engagerad och bidrar med hög produktivitet.
- Alltid ger 100% för att utföra arbetet efter utsatta mål och direktiv.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan,
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid som kan leda till tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats: http://flodinab.se/lediga-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=507
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Junior eller senior Svetsare

Har du precis gått en svetsutbildning och vill komma ut på ditt först svetsjobb? Eller har du arbetat som svetsare ett tag och är redo för nya utmaningar? Är du noggrann i ditt hantverk och tycker om att prestera med kvalitet? Då kan detta vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för kunds räkning en svetsare. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare hos vår kund kommer du att ingå i en arbetsgrupp om 3 svetsare som arbetar med MAG/MIG och TIG-svetsar. Du kommer i en inledningsperiod bli introducerad i artikelfloran och svetsdatabladen som du kommer att arbeta efter men du kommer själv utföra dina svetsarbeten från första dagen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att planera din arbetsdag utifrån en körplan som säger vilka ordrar som ska bli klara för leverans. Ni fördelar jobben mellan er enligt principen frihet under ansvar. Du kommer att bli tilldelad ett eget svetsbås där du arbetar med dina tilldelade svetsmaskiner på de arbeten som ni planerat att du ska köra för dagen. Då detta är en liten firma hjälper alla varandra vid behov vilket innebär att svetsarna också kan komma att hjälpa till med bland annat bockning och kapning, slipning och packning. Dina huvudsakliga uppgifter kommer dock alltid vara att svetsa.

Om företaget
Vår kund är ett litet företag med sju anställda. Detta gör att det råder en mycket trevlig och kamratlig anda på arbetsplatsen där alla finns för varandra. Alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål och arbetet som svetsare kommer innebära ett fint hantverk då produkterna är sådana som kräver en fin finish. Mer information om vår kund får du vid en intervju.

Din profil
Skallkrav:
- Svetsutbildning inom MIG och TIG eller arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kunskaper
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Svetslicens
- Verkstadsvana
- Truckkort

Personliga egenskaper:
Som svetsare hos vår kund behöver du vara en lagspelare som arbetar tillsammans med dina kollegor mot ert gemensamma mål. På det viset är du flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du är ansvarsfull och trivs med att arbeta enligt frihet under ansvar. Du är också lättsam och kommunikativ i ditt samspel med andra.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 5/2 eller omgående
Arbetstider: mån-tor 06.25-16.00, fre 06.25-13.00
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Skillingaryd
Lön: Enligt avtal

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-09
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 14306
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14306
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1 D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Biståndshandläggare

Är du vår nya kollega?
Vi utökar nu vår grupp och söker en biståndshandläggare till äldreomsorgen. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innebär att du svarar för myndighetsutövning och handläggning av ärenden utifrån Socialtjänstlagen. Du informerar, utreder, fattar beslut samt följer upp insatserna. Arbetet sker i samverkan med andra handläggare, verkställande personal, privata utförare och externa myndigheter.

Enheten består av enhetschef och 10 socialsekreterare som arbetar mot ekonomiskt bistånd, missbruk, psykiatri, VINR, LSS och äldreomsorg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller annan likvärdig utbildning. Du har ett stort intresse för arbetsområdet och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av socialt arbete, gärna myndighetsutövning. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person, du är lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad. God samarbetsförmåga är en förutsättning i samverkan med andra både inom och utom organisationen. Du ska kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17/341
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70833e82-1a33-4cfb-94e2-e4bbbee1d168&TK=d6b03996-8c89-4107-b502-1278fd7505cb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurspedagog/elevassistent till Hjortsjöskolan år 3

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Hjortsjöskolan 3-6 har ca. 300 elever och en personalstyrka på 30 personer.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara placerad i 5:ans arbetslag och arbeta tillsammans med ansvariga lärare. Arbetet består i att tillsammans med lärarna arbeta kring främst en eleves hela skoldag. Tillsammans med dina kollegor planerar du arbetet och de aktiviteter som ska genomföras. Utifrån elevernas individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter och är behjälplig i det sociala samspelet. Arbetsuppgifterna kan innefatta enskilt stöd, stöd i klassrummet och att vara behjälplig vid rastaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du som söker har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn/ungdomar. Du är en tydlig, strukturerad och tålmodig person med stor ansvarskänsla.

Vi förutsätter att du har barnen i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.

Att kunna somaliska är meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-15 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 17/337
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=351f89c1-6c68-4ad1-8cef-770b6d8f2122&TK=983ec801-8b2c-4399-be34-a4c0cccee5b3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker lärare till Svenarum 4-6

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

I Svenarums skola går cirka 45 elever från årskurs 4 till årskurs 6. Skolan har nära till skogen och på vintern är skidbacken bara ett stenkast bort. Vi arbetar tillsammans i arbetslag där våra gemensamma värdeord glädje, trygghet och respekt ska genomsyra vår verksamhet. Dessa ord är nyckelord i vår verksamhet för elever, lärare och föräldrar. I vår verksamhet strävar vi efter att alla får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i Svenarum arbetar du med undervisning i en eller flera klasser på skolan utifrån din behörighet. Du kommer även vara klasslärare för en av klasserna på skolan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet för årskurserna 4-6.
Vi söker dig som har behörighet i flera ämnen.

Vi förutsätter att du har barnens lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 17/340
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d6682754-574e-4919-8964-f052c73b7942&TK=66582ea9-2c96-4f18-8928-fdcd4f35a702
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Laser/stansautomat operatör

Om kundföretaget
AQ Enclosure Systems är ett företag i AQ Group.
På enheten i Vaggeryd arbetar drygt 80 personer och omsättningen är ca 140 miljoner kr.
AQ Enclosure Systems är en underleverantör inom tunnplåt och levererar till kunder både i Sverige och världen.
Processer är laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, slipning, lackering och montering.

Om oss
I denna Hyrrekrytering samarbetar AQ med EPAB/OnePartnerGroup.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Tjänsten är förlagd på 2 skift och skall tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har verkstadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du har ett tekniskt intresse och har datavana.
Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och goda kunskaper i svenska. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Har du truckkort är det meriterande.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Laseroperatör/Laserskärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5834
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5834
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Stansgatan 2
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Vi söker svetsare/Slipare

Om kundföretaget
AQ Enclosure Systems är ett företag i AQ Group.
På enheten i Vaggeryd arbetar drygt 80 personer och omsättningen är ca 140 miljoner kr.
AQ Enclosure Systems är en underleverantör inom tunnplåt och levererar till kunder både i Sverige och världen.
Processer är laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, slipning, lackering och montering.

Om oss
I denna Hyrrekrytering samarbetar AQ med EPAB/OnePartnerGroup.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Tjänsten är förlagd på Dagtid och skall tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet inom MIG/MAG/TIG-svetsning. Du känner dig trygg i att hantera svetsbeteckningar samt att följa och läsa ritningar.
Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och goda kunskaper i svenska. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5830
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5830
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Stansgatan 2
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Svetsare till företag i Skillingaryd

Vi söker för vår kunds räkning en svetsare.

Du som söker har svetsutbildning eller arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG/MAG och gärna TIG.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete och ritningsläsning.

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och gillar att arbeta i högt tempo.

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Detta är en hyrrekrytering. (Du börjar din anställning på EPAB och är uthyrd till kund. Funkar allt för båda parter så går du över till kundföretaget efter ca 4 månader.)
Arbetstiderna är dagtid

Välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 5570
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5570
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Stansgatan 2
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin

Vetlanda vårdcentral

Kom och utvecklas och utmanas tillsammans med oss på Vetlanda vårdcentral!

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och tillhör den primärvård som drivs inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är ”en bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi har cirka 10 400 listade patienter och vårt team består idag av ca 40 medarbetare.
Varmt välkommen till oss!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning med tillträde i januari enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt önskemål.

Vi erbjuder dig
Att arbeta som ST-läkare hos oss innebär ett omväxlande och varierat arbete med många kontaktytor där du blir en del av vårt härliga personalteam.
Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Du erbjuds även möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottaningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin med möjlighet till arbete på bvc – mottagning och utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden.

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort.
Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar.
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson tel. 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50 eller enhetschef Birgitta Petersson tel. 010-24 320 05/06 alternativt tel. 070-211 32 10. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Michael Fredman, tfn 0383-732080.
Sista ansökningsdag är den 2018-01-14.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län.
Vi står för god rehabilitering, trevligt bemötande och en bra tillgänglighet. Vi bedriver en mottagningsverksamhet och arbetar med ständiga förbättringar i team och samverkan med andra yrkesgrupper för att våra patienter ska få rätt vård, med gott resultat.

Vetlanda vårdcentral ligger i centrala Vetlanda som ligger vackert mitt i Småland, en riktig småstad i en levande bygd.
Här har du nära till människor, evenemang, shopping, roliga upplevelser och naturens närhet och lugn – det är nära till allt.
Det finns väl fungerande kommunikationer kollektivt i alla riktningar. Med bil kan du ta dig till Vetlanda från Växjö och Jönköping på en timma.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B400/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23073&RefNo=B400%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektronikmontör

Om företaget
Lernias uthyrningsverksamhet söker för kunds räkning en elektronikmontör. Vår kund är ett framgångsrikt ocht mycket trevligt företag med härliga kollegor och bra arbetsmiljö beläget i Vaggeryd.

Formell kompetens
Vi söker dig som har läst el-, industri-, eller teknikprogrammet på gymnasiet och är tekniskt lagd. Du ska också ha någon form av praktisk erfarenhet av montering sedan tidigare och skall med lätthet kunna läsa elscheman och ritningar.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, arbetsam och lojal. Du har en händig sida och trivs att arbeta i en teknisk miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid

Tillträdesdag

Omgående

Information
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia, men arbeta ute hos en av våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 21725
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21725
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Jönköping
Lernia Bemanning AB
55303  Jönköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Distriktsläkare/ST-läkare

Råslätts vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Råslätts vårdcentral! Vi är en stabil personalgrupp som värderar ett gott teamarbete mellan yrkeskategorierna högt!

Vi söker
Vi söker en ny kollega som är specialist i allmänmedicin alternativt intresserad av ett ST-block i allmänmedicin.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad och tillsättning enligt överenskommelse. Tillsammans utvecklar vi Råslätts vårdcentral till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. Vårdcentralen står inför en spännande framtid då vi kommer bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad här.

Det här får du arbeta med
Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär hos oss främst läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Vi bildar team runt patienten där olika professioner bidrar med sin kunskap. Arbetet präglas av en helhetssyn på människan.
Vi är måna om att utnyttja din kompetens och vi vill tillgodose dina önskemål inom ramen för vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss
Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du fungerar gärna som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare och handledning känns som ett naturligt inslag i din arbetsdag. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till ständiga förbättringar och utveckling.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Lisbeth Andreasson, tfn 010-24 23765, om du vill veta mera. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är 2018-01-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är belägen i Jönköpings sydvästra del. Stadsdelen är ett stabilt mångkulturellt område som är i ett positivt utvecklingsskede. Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen.
Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler - detaljplanering pågår och byggstart planeras till hösten 2017.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B284/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23070&RefNo=B284%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Receptionist / Väktare

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ostraffad
drogfri
ordnad privatekonomi
Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

För rätt kandidat står Securitas för Väktarutbildning, vilket krävs för tjänsten!

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Stationär väktare/Receptionsväktare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid - Helger förekommer Dagtid - Helger förekommerEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1968993/59651?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Solåsvägen 7 D
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  
Platsannons

Byggnadskonstruktör till Zenergy AB

Om oss
Zenergy AB är ett publikt svenskt bolag, grundat 2009 och noterat på AktieTorget. Med grunden i det egenutvecklade materialet ZIP-element, levererar Zenergy ZIP-Bostäder och ZIPEntreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart. Tillverkningen sker i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd på bekvämt pendlingsavstånd från både Jönköping och Värnamo. www.zenergy.se

Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör hos Zenergy kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering. I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.

Din profil
Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:
• Examen inom Byggkonstruktion. Du kanske har en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande.
• Har arbetat som konstruktör riktat mot industriellt byggande och/eller husproduktion.
• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning.

Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning men rätt personlig inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.

Placeringsort:
Skillingaryd

Om ansökan och kontakt:
Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & co. För frågor kontakta Martina Peterson 0768-012696 eller martina.peterson@soderco.se. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten idag via www.soderco.se.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2841
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2841
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Jönköping
Huskvarnavägen 80
55454  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Sommarjobb vårdadministratör

Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör ger du god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt med övriga administrativa uppgifter på vårdcentralen.

Eventuellt ingår även arbete i receptionen där du ansvarar för patientens första intryck/möte med vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska lyckas med uppgifterna är du som söker utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare, alternativt har du gått första året på vårdadministratörsutbildningen.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är noggrann, nyfiken och har en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för Vision Christina Flodén nås på tfn 010 - 242 21 72.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad, varierande, Tillträde 2018-06-18 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: B388/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23044&RefNo=B388%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb sjuksköterska

Vårdcentralerna Bra Liv

Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
På grund av semestrar så söker vi legitimerade sjuksköterskor för vikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och eventuellt med telefonrådgivning. Du hanterar det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av nästa steg. Kontaktytorna är teamet på vårdcentralen samt till viss del kommunen och andra vårdinstanser.

För att du ska trivas hos oss
Det är en fördel om du har några års erfarenhet som sjuksköterska för att trivas i primärvården. Eftersom du kommer att ansvara för patientmöten, god service samt ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt mot både invånare och medarbetare så kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson nås på tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Instagram och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad, varierande, Tillträde 2018-06-18 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: B387/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23043&RefNo=B387%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Väktare Behov / Semestervikarie 2018 Vaggeryd

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivareförbundet Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

För rätt kandidat står vi för Väktarutbildning!

Rekrytering av tjänster görs löpande, sök gärna så tidigt som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidBehovare / Timanställd / Semesterviakrie 2018 NattEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1965033/60297?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Box 327
33123  Värnamo Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  
Platsannons

Underhållstekniker till Stacke Hydraulik

Underhållstekniker till Stacke Hydraulik:

Stacke Hydraulik är en av branschledarna inom moderna hydraulcylindrar och hydrauliska system för mobila samt industriella applikationer. Utveckling och tillverkning sker i småländska Skillingaryd, men produkterna används över hela världen. Vi omsatte 2016 145MKR och är 93 anställda. Läs mer: www.stackehydraulik.com

Vi söker Underhållstekniker till Stacke Hydraulik

Stacke Hydraulik har högt tryck i produktionen och behöver utöka underhållsteamet. Gillar du tekniska utmaningar och känner dig bekväm med varierande arbetsuppgifter? Vi erbjuder dig är en mycket intressant tjänst på fabriken i Skillingaryd. Där blir du en viktig del i produktionsunderhållningen och utvecklingen för företaget.

Som underhållstekniker på Stacke Hydraulik rapporterar du till produktionschefen och ansvarar tillsammans med underhållsavdelning för den tekniska driftsäkerheten i den dagliga produktionen. I dina dagliga uppgifter är det du som på ett effektivt och säkert sätt utför förebyggande underhåll och reparationer på vår produktionsutrustning. Du har även ett stort produktionstekniskt ansvar då du även ingår i vår produktionstekniska grupp och skall genom din roll genomföra rationaliseringar och ständiga förbättringar i vår utrustning.

Vi vill att du som söker har följande:

- Goda kunskaper i maskinteknik och underhåll

- Erhåller kunskaper i manuell svarvning, fräsning, borrning (svetsning är meriterande).
- Kunskaper i ritningsläsning, kopplingsschema och gärna elschema.
- Minst 3 års praktisk erfarenhet inom verkstadsindustrin.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- God kommunikations- och samarbetsförmåga.
- Är flexibel i tid.

Elbehörighet och kunskap av styrsystem i CNC-maskiner är meriterande men inget krav.

I denna rekrytering har Stacke Hydraulik valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se.

För mer information kring tjänsten, kontakta:

Magnus Lorentsson, 0733- 25 52 38, magnus@flodinab.se

Pierre Vinberg, 0709- 48 20 00, pierre@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens:
Webbplats: http://flodinab.se/lediga-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=616
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Farmacevt till Kronans Apotek Skillingaryd

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Kronans Apotek i Skillingaryd är ett trevligt och modernt apotek som i våras flyttade till fräscha och stora lokaler vid torget i centrala Skillingaryd. Vi är ett kompetent och glatt team som nu behöver utöka vår bemanning för att ta hand om våra trevliga kunder. Vi hoppas att du kan komplettera oss. Vi arbetar mcyet flexibelt i hela apoteket och du behöver vara en allsidig farmacevt med intresse för hela vårt utbud av varor och tjänster.

Som Läkemedelsspecialist på Kronans Apotek är du vår, apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner. Med främsta ansvar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog. Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor.Ansvarsområden• Professionell rådgivning/konsultation med kund och försäljning av receptbelagda läkemedel.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Arbeta för bästa möjliga service, positiv atmosfär och för ordning och reda på apoteket.
• Arbeta med och underhålla ett effektivt och fungerande lager på apoteket.
• Etablera/utveckla lokala förmånliga samarbeten på marknaden för Apoteket.Personlig profil


• Professionell, social, lyhörd och konsultativ i dina kundmöten.
• Öppen, ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel i arbetet mot dina kollegor.
• Förmåga att både arbeta självständigt med egna initiativ och samarbeta med kollegor.
• Intresse för rådgivning, kundmöten, försäljning, nå mål och för att skapa goda resultat.
• Vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö och utvecklas tillsammans med oss.


Du delar våra värderingar Ansvar, Initiativ, Öppenhet, Samarbete och Sprida Glädje.

Bakgrund• Utbildad farmaceut dvs. legitimerad receptarie eller apotekare.


Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Anställningsform: heltid 40 h/v eller enligt överenskommelse
Tillträde: enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Malin Windell, apotekschef, tfn 072-7345200.Säljsamtal undanbedes!

 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2667
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Artillerigatan 34
56830  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, dialysenheten, Värnamo sjukhus

Vi söker dig som är undersköterska, och som vill vara en del av vårt team.
På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Vi erbjuder dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete i ett varmt och öppet arbetslag. Vikariat på 90-100 procent t.o.m. 2018-08-31 med tillträde i mitten av januari eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten har vi en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion.
Du kommer arbeta patientnära med förberedelse och efterarbete vid dialysbehandling. Du är vårt ansikte utåt och tar emot och servar våra patienter. Du ansvarar för mat och fika och hanterar förrådsvaror och taxibeställningar.

För att du ska trivas hos oss
Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och har god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Helen Sandahl, tfn 010-244 87 02. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-244 79 31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-12-31. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.

Dialysenheten tillhör verksamhetsområde Medicinsk vård och vi har ett nära samarbete med våra kollegor i regionen.

Dialysenheten är en behandlingsavdelning för hemodialys. På dialysenheten jobbar vi med personcentrerad vård och vår ambition är att se och möta hela människan. Att öka patientens kunskap och delaktighet i sin behandling är en självklarhet för oss.

Vi har njurmottagningen kopplad till vår verksamhet där behandlas patienter med njursvikt, transplanterade, donatorer och patienter med peritonealdialys.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVikariat på 90-100 procent t.o.m. 2018-08-31 med tillträde i mitten av januari eller enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: M1238/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22983&RefNo=M1238%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skåpsmontör

Om kundföretaget
Styrkonstruktion är ett legotillverkningsföretag inom styrteknik för industri-, fastighets- och IT-automation.
Kunderna är lokala företag och ledande europeiska företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin.


Om oss
I denna Hyrrekrytering samarbetar Styrkonstruktion med EPAB/OneParterGroup
Det är en heltidstjänst som ska tillsättas snarast. Arbetstiden är förlagd Dagtid

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Din ansökan vill vi ha registrerad i vår CV-bank i anslutning till denna annons så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningsdag.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att montera och dra el-kablar efter el-schema. Arbetet är mycket självständigt vilket kräver stort ansvar och engagemang. Erfarenhet av ritningsläsning är starkt meriterande. Vi söker dig som har läst el på gymnasiet eller motsvarande. Du bör ha arbetat med montering tidigare. Antingen inom styr & regler, mekanik eller skåpsbyggnation. Då arbetet också innebär en hel del montering så är du en händig och praktisk person. Som person måste du ha förmåga att arbeta självständigt, driva dig själv och ta eget ansvar.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 5739
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5739
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Stansgatan 2
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Råslätts vårdcentral

Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som vårdenhetschef hos oss på Råslätts vårdcentral!

Råslätts vårdcentral är inne i ett spännande och expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018.

Vi söker dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla
- Att bli en del av vår ledningsgrupp
- Få leda en härlig grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnaster med hög professionalitet och kompetens.
- Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
- Tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Det här får du arbeta med
I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och löser konflikter konstruktivt samt är en positiv värdebärare för verksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Axel Petersson, tfn 036-32 39 31 för Kommunal är Yvonne Sandahl, tfn 070-811 12 38 för SACO är Johan Nyberg, tfn 010-242 37 32 för Vision är Eva Carlsson, tfn 010-242 37 49 samt för Vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 57.

Sista ansökningsdag är den 28/12. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län och som består av 33 vårdcentraler. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Råslätts vårdcentral har cirka 10 600 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare med olika professioner. En stor del av vår befolkning kommer från andra kulturer och har olika etnisk bakgrund.

Det finns många skäl att välja Råslätts vårdcentral - både som medarbetare och patient
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: B382/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23031&RefNo=B382%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pressoperatör till Fameco Group AB i Skillingaryd

Gillar du att ha ett varierande arbete med mycket egenansvar? Är du mån om att arbeta med kvalitet? Då kan detta vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för Fameco Group AB:s räkning en pressoperatör. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som Pressoperatör på Fameco Group AB kommer du att tillhöra en avdelning med idag 17 medarbetare. Inledningsvis kommer du att gå bredvid någon av dina erfarna kollegor för att lära dig arbetsuppgifterna och successivt växa in i din roll och börja arbeta mer självständigt. Som pressoperatör är du med och sköter produktionen av Famecos produkter i pressmaskinerna enligt de instruktioner och säkerhetsföreskrifter som gäller samt planerar arbetet så att leveranstiderna hålls. Du styr ditt arbete utifrån tillverkningsordrar och uppgifter från arbetsledning. Du kontrollerar att arbetet sker på rätt sätt och med rätt material. All produktion rapporterar du i ett affärssystem och du rapporterar även till arbetsledning om störningar i produktionen uppstår. I rollen ingår även att delta i ständiga förbättringar och andra projekt på företaget men också att utföra daglig tillsyn av maskiner och hålla rent och snyggt på arbetsplatsen.

Om företaget
Fameco Group AB är ett ungt företag med sin historia i små familjeföretag startade på 1940-talet som gått samman till en företagsgrupp med utvecklat utbud av produkter och tjänster. Idag har Famecos anläggning i Skillingaryd ca 80 anställda och förser sina kunder med högkvalitativa fästelement och plåtkomponenter jämte tjänster och service i en kombination. Kunderna finns framför allt inom fordonsindustrin. Fameco är ett företag på stark framväxt och har bara i år växt med 25% och fortsätter att växa.
Fameco Group har sin historia och bas i tillverkning av plåtkomponenter och rullgängade detaljer samt tillverkning och ”trading” av fästelement. Under de senaste åren har många manuella processer automatiserats och med personalens medverkan går företaget allt mer mot deras variant av ”lean production” och kontinuerligt förbättringsarbete.
På Fameco värnar man om sina anställa och deras utveckling. De tar gärna till vara på den interna kompetensen och har sett många av sina anställda utvecklas vidare i olika roller inom företaget. Friskvårdsbidrag och rabatterbjudanden till olika affärskedjor är några av personalförmånerna. Famecos anställda har även en personalklubb som anordnar event så som resor och bowlingkvällar.


Din profil
Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift
- Verkstadsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustrin

Meriterande:

- Truckkort A2 och B1 (ledstaplare och motviktstruck)
- Erfarenhet av arbete med travers

Personliga egenskaper:
Du är en person som är självgående och noggrann i ditt arbete. Du gillar att ta ansvar och har en stark vilja att göra ett bra jobb. Du tycker om att ha många bollar i luften och har inga problem med att ta egna initiativ.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2018 eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 2-skift:
1:a skiftet: mån-tor 05.30-14.00
fre 05.30-13.00
2:a skiftet: mån-tor 13.45-23.15
fre ledig
Alternativt ständig kväll: mån-tor 13.45-23-15, fre ledig
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Skillingaryd
Lön: Enligt avtal
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Excenterpressare/Pressoperatör, metallarbete
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 14079
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14079
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1 D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Våtlackerare sökes till expansivt företag!

Du sköter processen på lackeringslinan. Det ingår även drift av robot samt möjligen även programmering, beroende på din kompetens.

Är du en duktig lackerare med kvalitet som ledord? Är du en positiv person som söker dig vidare mot nästa intressanta och teknikintensiva arbete? Då ska du absolut ta kontakt med mig på 072-4542100.
ER Personalkraft söker nu kompetent våtlackerare till ett företag söder om Jönköping. Du är självgående och har ett stort intresse av tekniken inom yrkesområdet, särskilt meriterande är kunskaper om och intresse för robotisering. Då arbetsmiljön kräver god fysik och att du genomgår medicinska kontroller utgår vi från att du är i fin form.

Hos oss på ER Personalkraft får du sedvanliga förmåner och en konsultchef som finns för dig och kunden. Vi finns och verkar lokalt i regionen och avser att ha nöjda konsulter och kunder inom tekniksektorn. För mer information vänligen besök www.erpersonalkraft.se.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Industrilackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDetta är en hyrrekrytering, och tanken är att du övergår till kund i periodens slut.Enligt rådande avtal i branschen. Arbetet kommer att bedrivas under dagtid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Pulverlackerare
Webbplats:
Epostadress: erpersonalkraftsmaland@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Er Personalkraft i Småland AB
Kyrkogatan 2 B
57161  Bodafors Sverige
Hemsida: http://www.erpersonalkraft.se
  
Platsannons

Social grosshandlare med kundfokus

Eventgross söker dig som har ett driv efter nya utmaningar!
Denna tjänst är inte enformig. Det gäller en spännande blandning av säljarbete till lagerarbete och uppstyrning däremellan.

Om kundföretaget
Eventgross AB har som mål att erbjuda bra och marknadsledande produkter av hög kvalité till bra priser. Vi importerar direkt från tillverkare och tar normalt in stora volymer per sändning.
Eventgross hjälper kunder att hitta rätt lösning, både tekniskt och ekonomiskt. Vi har egen tillverkning av flera produkter samtidigt som vi köper in från olika tillverkare.


Om oss
I denna rekrytering samarbetar Eventgross med EPAB/OnePartnerGroup
Du söker via länken nedan – www.onepartnergroup.se
Urval sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
(6 månaders provanställning innan det blir en tillsvidare)
Varmt välkommen med din ansökan!Dina arbetsuppgifter
- Vägleda kunder till rätt produkter
- Projektledning med försäljning och utveckling
- Offerthantering på både mail och telefon
- Lägga ordrar i affärsystemet
- Leverantörskontakt
- Jobba med ständiga förbättringar
- Lagersaldokontroll
- Fakturera
- Transportbokning
- Lagerarbete som att packa och ta emot leveranser

Det är högsäsong i från mitten av april till juli månas. Övriga månader om året blir det mer fokus på kundbearbetning, planera mässor och andra förbättringsprojekt på företaget.

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund inom kundservice, innesälj, lager och logistik. Du har goda datakunskaper samtidigt som du är händig och kan hantera både skuvdragare och hammare. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person ser du dig själv som en lagspelare med egenskaper så som utåtriktad, positiv men även lyhörd för kundens behov. Du har ett utpräglat service- och affärssinne, en hög energinivå och du arbetar målinriktat och nytänkande. Det är ett plus om du kan se och hantera tekniska lösningar.
Du har inga problem att jobba självständigt och ta egna intiativ. Du ser lösningar istället för problem.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lagerkontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 5653
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5653
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Stansgatan 2
33433  Anderstorp Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Sales Engineer / KAM

PMC Cylinders AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för våra kundområden Mobile, Industry, Energy och Offshore & Marine, samt erbjuder ett standardsortiment av hydraulcylindrar anpassade för industriella applikationer.

PMC Cylinders är specialister på kundanpassade kompletta hydrauliska system i kombination med hydraulcylindrar.

Företaget har ca 200 anställda och omsätter ca 350 MSEK.
För mer info www.pmccylinders.se

PMC är en av Nordens ledande leverantörer av cylindrar och hydrauliksystem som nu tar nästa steg. Med fokus på global tillväxt söker vi dig som vill och kan bidra till att ytterligare stärka marknadsposition på såväl nationell som internationell marknad.

Som Sales Engineer/KAM ingår du i ett säljteam med uppdrag att utveckla samarbeten och affärsrelationer med befintliga kunder och förse dem med marknadens bästa tekniklösningar.

Tjänsten erbjuder en stimulerande mix av "sälj" och stort teknikinnehåll. PMC är ett komplett bolag med såväl egen utvecklingsavdelning som produktion, vilket ger korta beslutsvägar och intressanta kontaktytor. Du får arbeta med intressanta kunder som bidrar till såväl din som företagets utveckling. 

Dina arbetsdagar innehåller stor variation både vad det gäller innehåll och plats. Du kommer i huvudsak att arbeta med: 

• Utveckla kund- och affärsrelationer genom kontinuerlig kundbearbetning: boka - genomföra - följa upp kundbesök.
• Gentemot kund driva försäljningsprocess från identifierat behov till avslutad affär. 
• Nykundsbearbetning.
• Ansvar för att driva kundprojekt.
• Avtalsfrågor och avtalsförhandlingar.
• Kundsupport.
• Offert- och kalkylarbete.


För att lyckas i tjänsten är en förutsättning stort intresse och god teknisk kompetens som du skaffat dig genom en lämplig eftergymnasial utbildning och/eller några års relevant teknisk yrkeserfarenhet. Du behöver också arbetat med vissa delar med inriktning försäljning. Erfarenheter från OEM, eller automotive är meriterande.

Svenska och engelska behöver behärskas med lätthet i tal och skrift och du behöver vara van att leda och driva kundprojekt.

Som person gillar du affärer och har en naturlig förmåga att etablera och bibehålla starka och professionella affärsrelationer. Du är resultatinriktad och arbetar strukturerat för att uppnå dina och avdelningens mål. God förmåga att samarbeta och kommunicera internt och externt är andra viktiga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar PMC med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Christer Johansson, 0393-77 99 95, eller Sören Holmlind, 0515- 128 00.

Placeringsort: PMC Cylinders, Vaggeryd, alt Sävsjö. Du behöver ha möjlighet att resa och det är förstås en fördel om du uppskattar att kontinuerligt ha Europa som arbetsfält.

Ansökan senast 11 december 2017 via www.codeq.se.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.codeq.se/rekrytering/?aguid=36AC3887A2BC43FE8FB92137F6A7FCD6&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Codeq AB
Storgatan 47
56730  Vaggeryd Sverige
Hemsida: www.codeq.se
  
Platsannons

Ikett söker CNC-Operatörer

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter CNC-operatörer för kunds räkning söder om Vaggeryd.

Du kommer att arbeta med CNC-bearbetning i svarv eller fräs, (Okuma, Mazak m.fl). Körning av maskin, ställa, rigga, byte av verktyd, mätning m.m. Kunden tillverkar detaljer till tung fordonindustri.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid eller 2-skift

Din profil
Krav:
Några års erfarenhet av att ha arbetat som CNC-operatör.
Erfarenhet av att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning m.m.
Meriterande om man har arbetat med Okuma och Mazak maskiner.
Meriterande om man kan göra justeringar och programmera i olika styrsystem.
Ritningsläsning.
B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 5994
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5994
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.
Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, tfn 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R176/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22953&RefNo=R176%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vill du göra som Laith och fler andra? Sök då sommarjobb hos oss.

För att få reda på hur Laith hade det i somras? Klicka här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9.
Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier.

Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna kan variera beroende på tillgång av handledning och personal på kliniken men också på dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköping? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under februari månad 2018.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22936&RefNo=T88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Verktygstekniker

Din bakgrund:
Vi söker dig som är erfaren av att sköta om service och underhåll på pressverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från ett ISO/TS-certifierat företag.

Arbetsuppgifter:
Som verktygstekniker kommer du att arbeta i vår verktygsavdelning med att sköta service och underhåll på våra pressverktyg till vår automatpressavdelning genom att följa körplaner enligt vårt affärssystem Monitor. I arbetet ingår även att försöka förbättra verktygen och arbetssätten på avdelningen. Du skall vara flexibel och redo att hjälpa till med andra arbetsuppgifter om så krävs.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater som strävar mot gemensamma mål.

Personliga egenskaper:
Du är en drivande analytisk problemlösare med stort kvalitetstänk och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänk. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.
Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral. Du har truckkort, B-körkort och datorvana.

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Henrik Häggström 0370 - 798 00
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Verktygsmakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin.fick@thorahlgren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: THOR AHLGREN AB
Box 134
56823  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.thorahlgren.se
  

Platsannons

CNC-operatör

Din bakgrund:
Vi söker dig som har minst grönt kort i CNC-styrda maskiner. Meriterande är om du har erfarenhet från ett ISO/TS-certifierat företag.

Arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör kommer du att arbeta med fräsning i CNC-styrda maskiner, HAAS, där viss programmering/kompenseringar ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet omfattar även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll och att följa körplaner enligt vårt affärssystem Monitor. Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande men inget krav. Du skall vara flexibel att hjälpa till med andra arbetsuppgifter om så krävs.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater som strävar mot gemensamma mål.

Personliga egenskaper:
Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänk. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.
Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.
Du har truckkort, B-körkort och datorvana.


Placeringsort:
Hok/Skillingaryd

Hemsida:
www.thorahlgren.se

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Henrik Häggström 0370 - 798 00
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin.fick@thorahlgren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: THOR AHLGREN AB
Box 134
56823  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.thorahlgren.se
  

Platsannons

Ställare Automatpress

Din bakgrund:
Vi söker dig som är erfaren av att ställa och köra automatpressar eller har gedigen erfarenhet av att ställa manuella pressar. Meriterande är om du har erfarenhet från ett ISO/TS-certifierat företag.

Arbetsuppgifter:
Som automatpress-ställare kommer du att arbeta i vår automatpressavdelning med att köra och ställa automatpressar. Arbetet omfattar även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll och att följa körplaner enligt vårt affärssystem Monitor. Du skall vara flexibel att hjälpa till med andra arbetsuppgifter om så krävs.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater som strävar mot gemensamma mål.

Personliga egenskaper:
Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänk. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.
Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral. Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande men inget krav.
Du har truckkort, B-körkort och datorvana.

Placeringsort:
Skillingaryd

Hemsida:
www.thorahlgren.se

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Henrik Häggström 0370 - 798 00
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Automatpressare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin.fick@thorahlgren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: THOR AHLGREN AB
Box 134
56823  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.thorahlgren.se
  

Platsannons

Operatör till lasermaskin

Din bakgrund
Vi söker dig som är erfaren av att programmera, ställa och köra lasermaskin för skärning i plåt upp till 25mm. Meriterande är om du har erfarenhet från ett ISO/TS-certifierat företag.

Arbetsuppgifter
Som lasermaskinoperatör kommer du att arbeta i vår fabrik i Hok med att programmera, ställa och köra Bystronic lasermaskiner, en på 6kW och en mindre på 2,2kW. Arbetet omfattar även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll och att följa körplaner enligt vårt affärssystem Monitor. Du skall vara flexibel att hjälpa till med andra arbetsuppgifter om så krävs.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater som strävar mot gemensamma mål.

Personliga egenskaper
Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänk. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.
Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.
Du har truckkort, B-körkort och datorvana.

Placeringsort:
Hok

Hemsida:
www.thorahlgren.se

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Henrik Häggström 0370 - 798 00
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Laseroperatör/Laserskärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin.fick@thorahlgren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: THOR AHLGREN AB
Box 134
56823  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.thorahlgren.se
  
Platsannons

Ordna sommarjobbet redan nu - Jobba som timvikarie inom personlig assistans

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Varje dag dygnet runt året om gör våra personliga assistenter skillnad i någon av våra funktionshindrade medlemmars liv! De kan vara hos våra allra minsta medlemmar som bara är några år gamla, hos våra tonåringar eller äldre. Jobbet varierar lika mycket som våra medlemmars behov av assistans, exakt hur de kan se ut får du veta om vi träffas!

Nu söker vi dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen kan variera mellan dag, kväll och natt på både vardagar och helger. Vår förhoppning är att du börjar som timvikarier nu under hösten/vintern för att sedan bli aktuell som semestervikarie.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Kvalifikationer
Våra personliga assistenter har en sak gemensamt, alla är olika och lika varierande som våra uppdragsgivare. Det innebär att vi behöver killar och tjejer i alla åldrar med olika erfarenhet och intressen. Har man tidigare arbetat med omvårdnad och funktionshinder kan det vara ett plus men behöver inte vara ett krav. Det viktiga är vem du är. Vi gillar olika men för att bli en av oss krävs att du tar ansvar, har engagemang och förmåga att skapa förtroende för att få andra att må bra.

Vi är alltid på jakt efter rätt personer till våra uppdragsgivare och därför har vi regelbundna rekryteringsträffar på vårt huvudkontor Jönköping, nästa rekryteringsträff är den 30 november. Du skickar in din ansökan som blir ett första urval. Om den väcker intresse kallas du till intervju på vår rekryteringsträff där du får träffa flera av våra arbetsledare. När vi får träffa dig har vi större chans att matcha dig mot rätt medlem och uppdrag. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av Kooperativet Oljas professionella team personliga assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=219EF71B5BFC441BBBD9EA42EC2D7F84&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Jobba som timvikarie inom personlig assistans och säkra upp sommarjobbet re

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Varje dag dygnet runt året om gör våra personliga assistenter skillnad i någon av våra funktionshindrade medlemmars liv! De kan vara hos våra allra minsta medlemmar som bara är några år gamla, hos våra tonåringar eller äldre. Jobbet varierar lika mycket som våra medlemmars behov av assistans, exakt hur de kan se ut får du veta om vi träffas!

Nu söker vi dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen kan variera mellan dag, kväll och natt på både vardagar och helger. Vår förhoppning är att du börjar som timvikarier nu under hösten/vintern för att sedan bli aktuell som semestervikarie.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Kvalifikationer
Våra personliga assistenter har en sak gemensamt, alla är olika och lika varierande som våra uppdragsgivare. Det innebär att vi behöver killar och tjejer i alla åldrar med olika erfarenhet och intressen. Har man tidigare arbetat med omvårdnad och funktionshinder kan det vara ett plus men behöver inte vara ett krav. Det viktiga är vem du är. Vi gillar olika men för att bli en av oss krävs att du tar ansvar, har engagemang och förmåga att skapa förtroende för att få andra att må bra.

Vi är alltid på jakt efter rätt personer till våra uppdragsgivare och därför har vi regelbundna rekryteringsträffar på vårt huvudkontor Jönköping, nästa rekryteringsträff är den 30 november. Du skickar in din som blir ett första urval. Om den väcker intresse kallas du till intervju på vår rekryteringsträff där du får träffa flera av våra arbetsledare. När vi får träffa dig har vi större chans att matcha dig mot rätt medlem och uppdrag. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av Kooperativet Oljas professionella team personliga assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=9F121483F43E4615B8E504B56DF8F133&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Personlig assistent söker till kund i Hagshult utanför Skillingaryd

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder boendes i Hagshult utanför Skillingaryd. Kunden är en kvinna i 55-åldern som på grund av en stroke för ca 5 år sedan nu är rullstolsburen. På grund av detta är kunden försvagad i höger sida, men kan resa sig med stöd och kan även förflytta sig själv. I och med sin funktionsnedsättning är kvinnan i behov av hjälp med bland annat personlig hygien, samt även vissa hushålls sysslor som hon inte längre kan utföra på egen hand.

Kvinnan är mycket musikintresserad, främst av blues och rock. Hon tycker även mycket om att läsa böcker och har ett stort trädgårdsintresse. Är detta intressen som delas ses detta som meriterande. Då kunden ursprungligen kommer från USA pratar hon svenska med amerikansk brytning, vid tillfällen pratar hon endast engelska, varför du som söker till viss del bör ha kunskaper inom och kunna prata engelska.  

Till denna kund söker vi en kvinna i åldern 30-50 år som är öppen, glad och flexibel. Kunden har katt, varför du som söker inte kan vara pälsdjursallergiker. 

Körkort och bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen då det inte finns några kommunala medel.

Urval sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7226
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Engagerad och målinriktad handledare Vaggeryd

Vilka är vi? SmartWorks är ett nytt och nytänkande matchningsföretag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. SmartWorks mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. På SmartWorks arbetar man i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. Vårt mål innebär att vi skall vara den mest intressanta aktören för människor på väg mot arbete och den mest pålitliga samarbetspartnern för arbetsgivare och organisationer. Vi skall prestera bästa möjliga matchning och vi ser oss som pionjärer när det gäller att visa hur detta skall se ut nu och i framtiden. Vi som startat SmartWorks har mångårig erfarenhet från arbetsmarknad och matchning samt fokuserar på smarta lösningar i alla sammanhang! Vi är extremt måna om mångfald och vill bygga ett lag som är mixad i såväl åldrar som etnicitet. Vi söker nu de bästa medarbetarna i vår bransch för att bygga det bästa laget. Är DU en av dem som passar i det bästa laget?

Vem är du?

Du har erfarenhet av att arbeta som handledare i ett matchningsföretag och vill komma vidare till ett företag där du blir en betydelsefull och viktig medarbetare. Du ser möjligheter och gillar att arbeta i en dynamisk miljö. Du har lätt för att bygga relationer med människor, du är målinriktad och drivs av att nå resultat. Erfarenhet av säljarbete är meriterande.

Du är prestigelös och har ett stort engagemang i det du gör och gläds åt dina medmänniskors framgång. Du är en lagspelare med en god förmåga att organisera ditt arbete.

Vi erbjuder dig!

• En arbetsplats med rätt attityd, bra inställning och sunda värderingar!
• En arbetsgivare som har det lilla extra och hittar nya, smarta lösningar!
• Att få ha kul på jobbet i ett flexibelt arbete med bra arbetskamrater!
• En fast lön med möjlighet till en bonus utöver grundlönen!
• Ett företag som tänker i nya banor!

Dina arbetsuppgifter innebär!

• Tillsammans med deltagaren planera, följa upp och handleda i olika aktiviteter mot arbete/studier
• Vara inspiratör och se möjligheter
• Hålla fokus på den snabbaste vägen till arbete/studier
• Administrera och skriva uppföljningar/rapporter
• Sköta kontakter med AF och med företag
• Vara en god representant för företaget

Kompetenskrav (alternativ 1)
Sammanräknat motsvarande två års heltidsarbete under de senaste fem åren, gäller alla yrken.
Minst 120 poäng från högskola eller yrkeshögskola inom något av områdena:

• Arbetsliv
• Arbetsterapeut
• Arbetslivspsykologi
• Beteendevetenskap
• Företagsekonomi
• Organisation och personalarbete
• Socionomutbildning
• Studie- och Yrkesvägledning

Kompetenskrav (alternativ 2)
Ett godkänt resultat från ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå, alt 60 poäng från högskola
Samt tre års heltidsarbete under de senaste fem åren med något av områdena:

• Arbetsledning
• Arbetsliv & Arbetsmarknad
• Karriärvägledning
• Omställning
• Personalfrågor
• Rekrytering
• Social & Gruppsykologi
• Studie & Yrkesvägledning

Meriterande
Flerspråkighet är meriterande, främst arabiska.

B körkort är ett krav
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://smartworks.workbuster.com/jobs/9888-Engagerad-och-malinriktad-handledare-Vaggeryd?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smartworks
Kungsgatan 6A
34130  Ljungby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bussförare Vaggeryd

Busschaufförer för linjekörning-/skoltrafik vid våra depåer. Både heltid och deltidstjänster är möjligt.

Vi söker dig som har busskörkort och vill jobba som bussförare hos oss. Vi söker flera tjänster till våra depåer i Värnamo/Gnosjö/Vaggeryd.


Vi utför i huvudsak linje- och skoltrafik på ett antal platser i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-09-18
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peter.sandberg@karlssonbuss.se
Övrigt: Löpande rekrytering
Arbetsplats: 
Adress: KARLSSONBUSS I VAGGERYD AKTIEBOLAG
BOX 118
56722  VAGGERYD Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal