Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:50

Lediga jobb i Vaggeryds kommun (0665), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 644
Täthet16,54Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area858,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land824,88Landareal (km²)
Sjö33,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Utvecklingsingenjör elektronik

Inledning:

Drivs du av ett brinnande teknikintresse och önskan om att få vara med och påverka ett företags tekniska lösningar? Då kan din nästa utmaning ligga framför dig!

SWEDSTYLE söker nu en ny medarbetare som ska arbeta med utveckling av elektroniska lösningar för företagets produkter.

Om tjänsten:

I den här rollen arbetar du tillsammans med konstruktörer och beredare i olika utvecklingsprojekt gällande de elektroniska lösningarna för företagets produkter. Ditt område är främst inom elektronik och mekatronik, där du projektleder arbetet tillsammans med din närmsta chef som du också har ett bra mentorskap i. Projekten handlar främst om att utveckla koncept och lösningar inom motorer och styrelektronik, hårdvara och mjukvara. Arbetet innebär till stor del också av utveckling av nya lösningar inom RFID och trådlös kommunikation. I ditt arbete skapar du samarbete och långsiktiga relationer med externa konsulter och leverantörer inom olika intresseområden för projektet, där du förväntas kommunicera på ett affärsmässigt och tydligt sätt. Inom ditt ansvarsområde ligger också testning, verifiering och certifiering av framtagna produkter. Du arbetar både på en övergripande och en detaljinriktad nivå.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad inom elektronik och/- eller mekatronik, alternativt att du genom arbetslivserfarenhet och ett stort tekniskt intresse har skaffat dig god kompetens inom området. Du ser dig mer som en generalist än en specialist och du är med din nyfikenhet initiativtagande i arbetet och trivs att arbeta innovativt och experimentellt. Din starka drivkraft att hitta lösningar tar dig framåt i projekten och du arbetar strukturerat och effektivt för att komma i mål. Ditt genuina intresse för teknik tillsammans med din förmåga att finna bra samarbetsformer i projekten kommer att vara nyckeln för att lyckas i arbetet.

SWEDSTYLE:

SWEDSTYLE är sedan 30 år tillbaka den ledande tillverkaren av stå&sitt-arbetsplatser. Med vårt låskoncept FlexLOCK erbjuder vi en smidig och enkel access till arbetsplatsen. En helhetslösning som samexisterar med passagesystem och annan RFID-baserad teknik. Vi är ett kunskapsföretag nära marknaden, som tillsammans med inredningsbranschens ledande aktörer, skapar lösningar med mervärde och flexibilitet i jobbet. Swedstyle ingår sedan 2016 i Polstiernan Industri. I samma koncern återfinns Rman, Pallco och JG Metall. Huvudkontoret finns i Vaggeryd med ett 50-tal kreativa medarbetare, egen produktion och en egen prototypverkstad.

Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 21 april, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Karin Danvall 010-3319066 eller Johan Forsander 010-3319067.

karin.danvall@paverka.nu

johan.forsander@paverka.nu
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 207
Webbplats: https://paverka.nu/ledigatjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=113
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Påverka Nu Sverige AB
Konsistoriegatan 10 C
58234  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska

Skillingaryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på Skillingaryds vårdcentral!

Vi söker
Skillingaryds vårdcentral söker en distriktssköterska/sjuksköterska, gärna med erfarenhet av telefonrådgivning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi är måna om att tillvarata din kompetens.
Vi samarbetar i team runt patienten för att vården ska ges på rätt nivå och för bästa resultat, vilket också skapar en förståelse för andra kompetenser på vårdcentralen.

Det här får du arbeta med
Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbetet - både av akut och planerad karaktär.

För att du ska trivas hos oss
Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt.

Detta värderar vi högt
Vi tror att du är en kreativ och lösningsfokuserad person som ser möjligheter i nya arbetsuppgifter/nya sätt att organisera sig. Du behöver också vara lösningsfokuserad som ser möjligheter i nya arbetsuppgifter/nya sätt att organisera sig.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Kerstin Hammar, tfn 010-244 05 01.
Facklig företrädare för vårdförbundet är Gunita Robertsson, tfn 010-244 03 43.

Sista ansökningsdag är 2017-03-20. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Skillingaryds vårdcentral är en av de 31 regionsdrivna vårdcentralerna som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 5 600 listade patienter och tillsammans är vi 24 medarbetare inom olika professioner som bedriver vård med helhet, omtanke och kvalitet i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100 %, Tillträde 2017-06-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: B88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21976&RefNo=B88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare som vill vara med och driva skolutveckling på Fågelforsskolan!

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan. Tillsammans med ytterligare en grundskollärare kommer du att ha ansvaret för år 4. Du förväntas bli en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse och delta i vår skolutveckling.
Vi är en mångkulturell skola där vi vill främja varandras olikheter och lära oss av varandras erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet för årskurserna 4-6.
Vi söker dig som har behörighet i flera ämnen och ser gärna att du har behörighet i svenska som andra språk.

Vi förutsätter att du har barnens lärande i fokus och en vilja att vara med och utveckla vår verksamhet. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god miljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vidare är du är engagerad, tar egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 17/152
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b0f52098-3e8f-452a-a40e-2c301a291df5&TK=e31aaba8-13f9-4704-8774-6f421161a94c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till barn och unga

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vår vision är att vara en plats för att göra skillnad, en plats för möjligheter formad med tanke och omtanke där mångfald och hållbarhet står i fokus.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena äldreomsorg, funktionshinderomsorg samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Avdelning myndighet består av två enheter barn/unga samt vuxna. Enheterna leds av varsin enhetschef. Enheten Barn/unga består av 11 handläggare och 1 administratör som är grupperade i familjehem/ familjerätt, ensamkommande barn samt handläggning av barn och unga. Till stöd för socialsekreterare finns också samordnare och metodstödjare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av utredningar och uppföljning av beslutande insatser och placeringar. Rollen innebär att du har många kontaktytor internt såväl som externt.
Vår ambition är att se på våra klienter att det är de som har kunskapen vilket ger idéerna och lösningarna som fungerar. Extern handledning och löpande kompetensutveckling ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
En ny enhet för handläggning av barn och unga är under formande. Vi söker dig som är intresserad av att vara med att utveckla den sociala barn- och ungdomsvården i Vaggeryds kommun.
Vi söker i första hand dig som är utbildad socionom alt annan utbildning med kompletterande juridik. Är du studerande och läst in juridiken och intresserad av arbete vid sidan av studier är du välkommen med en ansökan.
Erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och unga är meriterande.

B-körkort krävs.

Det är krav på att kunna uppvisa ett utdrag från belastningsregistret vid intervjutillfälle eller senare i rekryteringsprocessen. Brevet ska lämnas oöppnat.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 17/151
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e11b5daa-ba15-4ccf-9884-8c5ef0739f24&TK=f3d5715f-1ebd-401f-9692-b656eac463e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/
  
Platsannons

Handläggare ensamkommande barn

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena äldre, funktionshinder samt individ och familjeomsorg. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Socialförvaltningen är ny som organisation och har sedan en kort tid tillbaka format en gemensam myndighetsavdelning som består av enhet för vuxna samt enhet för barn och unga. Enheterna leds av varsin enhetschef. På enheten barn och unga arbetar 11 handläggare handläggare och en administratör. Vi söker nu socialsekreterare för handläggning av ärenden gällande ensamkommande barn.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av utredning och uppföljning av beslutade insatser. Arbetet innebär samverkan internt och externt. Tjänsten innebär att du främst arbetar med handläggning av ensamkommande barn men beroende på antal anvisningar kan det i perioder bli aktuellt med handläggning inom övriga myndighetssektionen gällande barn och unga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet av utredning inom socialtjänstens arbete är meriterande. Som person är du stabil, lösningsorienterad och kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är det viktigt att du är flexibel i ditt bemötande mot olika människor och situationer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Det är krav på att kunna uppvisa ett utdrag från belastningsregistret vid intervjutillfälle eller senare i rekryteringsprocessen. Brevet ska lämnas oöppnat.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 17/150
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63b9eeb8-a757-4fe6-813e-df10a7c3d08a&TK=d3bd3d7c-a377-4e35-a376-0cd8544888ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare familjerätt/familjehem

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar myndighetsutövning samt utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet ,socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt ensamkommande flyktingbarn. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Avdelning myndighet består av två enheter barn/unga samt vuxna. Enheterna leds av varsin enhetschef. Enheten Barn/unga består av 11 handläggare och 1 administratör som är grupperade i familjehem/ familjerätt, ensamkommande barn samt handläggning av barn och unga. Till stöd för socialsekreterare finns också samordnare och metodstödjare. Vi söker nu 2 handläggare till familjerätt och familjehemsenheten.
När enheten är fulltalig kommer den att bestå av 4 handläggare som arbetar inom familjehem, familjerätt och insatser/uppföljning.

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare i enhet för familjehem/familjerätt kommer du tillsammans med ytterligare 3 socialsekreterare dela ansvaret i handläggningen av för kommunens familjehem/familjerättsärenden. Arbetet innebär också att handleda utsedda familjehem samt följa upp familjehemsplaceringar. Familjerättshandläggning omfattar adoptioner, vårdnadsutredningar, faderskap, samarbetssamtal och avtal rörande boende och umgänge.

KVALIFIKATIONER
En ny enhet för handläggning av barn och unga är under formande. Vi söker dig som är intresserad av att vara med att utveckla den sociala barn- och ungdomsvården i Vaggeryds kommun.
Vi söker i första hand dig som är utbildad socionomprogrammet alt annan utbildning med kompletterande juridik. Är du studerande och läst in juridiken och intresserad av arbete vid sidan av studier är du välkommen med en ansökan.
Erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och unga är meriterande.

B-körkort krävs.

Eftersom arbetet innebär arbete med barn och unga begär arbetsgivaren ett utdrag från belastningsregistret i samband med rekryteringen. Brevet ska lämnas oöppnat.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 17/149
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d547140-3bbc-4c0e-90f4-4c2c70170e61&TK=8feff937-2dd8-4a9a-9f58-c1cea6c3f024
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/
  
Platsannons

Skoladministratör

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet. Tjänsten som skoladministratör är placerad på Hjortsjöskolan F-3 i Vaggeryd. I uppdraget kommer du även att vara administratör för fler mindre skolenheter i kommunen.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare här spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av personaladministration, elevadministration, vikariesamordning och ekonomiuppdrag såsom fakturahantering och bearbetning av ekonomiska underlag till skolledning och arbetslag.

Som skoladministratör har du en central och viktig roll, då du dagligen tar emot besök och samtal där du hjälper och vägleder elever, pedagoger och föräldrar m.fl. i olika ärenden. Du är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer genom att sköta beställningar och bokningar samt formulerar och distribuerar inbjudningar och information. Du har ansvar för posthantering, diarieföring, registrering, arkivering och kan vara behjälplig i lokalärendehantering.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet inom ekonomihantering, elevregistrering och personaladministration. Du har god IT-vana och dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med ekonomiska styrsystem samt administrativa system. Erfarenhet av Extens, Personec P och Agresso är meriterande. Som person har du god organisationsförmåga, är serviceinriktad och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning. I enlighet med skollagen krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer att ske löpande, vänligen skicka din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 Eller tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2018-07-31 Föräldravikariat.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 17/148
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84e205b5-abc5-4c58-8e9d-beef2c01036a&TK=51943753-1e18-4e18-ad68-f33efe4e68a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mässpersonal/kassapersonal Elmia Wood 7-10/6

MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 80 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare, telefonering inför mässor samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter. Det finns möjlighet till fortsatt arbete under mässorna framöver.
Se gärna en film: https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be
- Svensktalande
- Stresstålighet
- Erfarenhet
- Gillar olika typer av människor
- Erfarenhet av intervjuarbete är meriterande.
- Kassabetalning (vid kassaarbete)MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 80 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare, telefonering inför mässor samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter. Det finns möjlighet till fortsatt arbete under mässorna framöver.
Se gärna en film: https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidArbete vid olika mässor & evenemang, mellan 5-9 tim/dag. 60%-80%Världens största skogsmässa äger rum vid Bratteborgg gård, i Vaggeryd. Vi ordnar med transport mellan Jönköping & mässområdet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.ek@memu.se
Övrigt: Skriv "Jönköping" i rubriken när du skickar in din ansökan. Du kan även lägga in din ansökan i vår databank: http://www.memu.se/massa/arbetssokande/ansokan/ Bifoga gärna en bild. Maila din ansökan omgående, tack. Vi har en hög arbetsbelastning på telefonen, så vänligen maila in din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: MEMU Svensk Mässbemanning
Kompanigatan 1-2
55305  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.memu.se
  
Platsannons

Produktionstekniker med fokus på monteringsprocessen till CJ Automotive

Sedan CJ Automotive började leverera pedaler till fordonsindustrin 1959, har företaget utvecklats till en globalt ledande systemleverantör inom sitt område. En milstolpe passerades i 1989, när CJA var först på marknaden att leverera ett komplett pedalsystem till en fordonstillverkare. Sedan 2009 är företaget privatägt och den kinesiska verksamheten etablerades 2012. CJ Automotive är idag ett globalt företag i absolut framkant när det gäller utveckling och tillverkning av pedalsystem med produktion i flera världsdelar. Huvudkontoret ligger i Dalstorp, Västergötland där vi hittar ca 190 medarbetare.

CJ Automotive är inne i en expansiv fas och behöver stärka upp sin stab med en kreativ produktionstekniker med erfarenhet av monteringsprocesser inom tillverkningsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker arbetar du med framtagning av produktionsutrustning, fixturer, verktyg och maskiner, samt utvecklar processer genom ständiga förbättringar.
I rollen ingår även beredning och uppdatering av produkter i MPS systemet, samt framtagning av layouter och processinstruktioner.
Du kommer även delvis agera som projektledare i rollen som processansvarig vid förändringar och nyinstallationer.
Rollen innebär ett eget stort ansvar där du är med och fastställer i vilka steg man skall producera för att göra produktionsflödet så effektivt som möjligt.

Vid framtagning av nya produkter kommer du att ingå i projektgrupper enligt APQP-modellen. Projektgruppen består vanligtvis av projektledare och representanter från; marknad, konstruktion, kvalitet, inköp och produktionsteknik m.fl.

Din profil
Du som söker har eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik eller liknande och har erfarenhet från att utveckla monteringsprocesser. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet inom fordonsindustrin eller annan kvalitets och effektivitsinriktad tillverkningsindustri. Praktisk erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar, SAM, SMED och 5S ses som meriterande.
Du som söker skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, strukturerad och ordningsam i din yrkesroll. Du är positiv och ansvarsfull för de uppgifter som ligger på dig samt agerar utanför ramarna när det gäller att utveckla arbetssätten eller att stötta kollegor med dina kunskaper. Som person är du kreativ och innovativ där du motiveras av att proaktivt skapa förutsättningar för en mer effektiv arbetsgång.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se dock senast den 7/5. Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 3410
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3410
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Produktionstekniker med kompetens inom svets till CJ Automotive i Dalstorp

Sedan CJ Automotive började leverera pedaler till fordonsindustrin 1959, har företaget utvecklats till en globalt ledande systemleverantör inom sitt område. En milstolpe passerades i 1989, när CJA var först på marknaden att leverera ett komplett pedalsystem till en fordonstillverkare. Sedan 2009 är företaget privatägt och den kinesiska verksamheten etablerades 2012. CJ Automotive är idag ett globalt företag i absolut framkant när det gäller utveckling och tillverkning av pedalsystem med produktion i flera världsdelar. Huvudkontoret ligger i Dalstorp, Västergötland där vi hittar ca 190 medarbetare.

CJ Automotive är inne i en expansiv fas och behöver stärka upp sin stab med en produktionstekniker med kompetens och erfarenhet inom svets.

Arbetsuppgifter
Som produktionstekniker arbetar du med framtagning av produktionsutrustning, fixturer, verktyg och maskiner, samt utvecklar processer genom ständiga förbättringar. I rollen ingår även beredning och uppdatering av produkter i MPS systemet, samt framtagning av layouter och processinstruktioner. Du kommer även delvis agera som projektledare i rollen som processansvarig vid förändringar och nyinstallationer. Rollen innebär ett eget stort ansvar där du är med och fastställer i vilka steg man skall producera för att göra produktionsflödet så effektivt som möjligt. Vid framtagning av nya produkter kommer du att ingå i projektgrupper enligt APQP-modellen. Projektgruppen består vanligtvis av projektledare och representanter från; marknad, konstruktion, kvalitet, inköp och produktionsteknik m.fl.

Din profil
Vi söker en tekniskt intresserad person som har lätt att kommunicera. Du har eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik eller liknande. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet inom fordonsindustrin eller annan kvalitets och effektivitsinriktad tillverkningsindustri. Praktisk erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar, SAM, SMED och 5S ses som meriterande. Du som söker skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, strukturerad och ordningsam i din yrkesroll. Du är positiv och ansvarsfull för de uppgifter som ligger på dig samt agerar utanför ramarna när det gäller att utveckla arbetssätten eller att stötta kollegor med dina kunskaper. Som person är du kreativ och innovativ där du motiveras av att proaktivt skapa förutsättningar för en mer effektiv arbetsgång.

Har du erfarenhet från en press- och svets-miljö samt arbetat i Dash och Movex så är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt via www.onepartnergroup.se dock senast den 7/5. Urval kommer att ske löpande.Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 800 konsulter hittills verksamma på ett 20-tal orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 3412
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3412
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Vaggeryds kommun

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, HSL, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt ensamkommande flyktingbarn. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.
Socialförvaltningen söker nu sjuksköterska till hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ansvarar för att samordna och planera hälso- och sjukvård för den enskilde. Du utför hembesök som är planerade och oplanerade samt svarar på telefonkonsultationer. I arbetet ingår även bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, uppföljning samt dokumentation enligt gällande lagstiftning. Sköterskan ansvarar även för att handleda, instruera och delegera omvårdnadspersonal.
Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till alla som vi möter i vårt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med spetskompetens och erfarenhet från öppen hälso- och sjukvård. Dokumentation sker i Magna Cura och Meddix.
Som person har du stort engagemang för ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är trygg i din yrkesroll och att du har förmåga att arbeta självständigt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Dag, kväll och helg Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 17/147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f37d702-2876-442e-8113-d33edd41a927&TK=3aad98a5-e28c-42df-9b42-1442b5287f96
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/
  
Platsannons

Duktig kock sökes till Hok

Om oss

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Om företaget

För kunds räkning söker vi efter en duktig kock mellan v.25-33. Det finns även möjlighet till förlängning inom tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som kock till kundföretaget ska du förbereda och tillaga lunchbistron. Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personal, restaurangansvarig och serveringspersonal. Arbetet sker mellan v. 23-33. Arbetstiderna är 07-16, men finns även möjlighet till extra arbete.

Din profil

Kvalifikationer:
- Kockutbildning
- Tala antingen svenska eller engelska.
- Meriterande med yrkeserfarenhet

Som person ser vi att du ska vara självgående och social. Du ska även fungera i grupp och ha en god samarbetsförmåga.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 468
Webbplats: http://www.topwork.se/sok-jobb/lediga-jobb/?jaid=468
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: TopWork Sverige AB
Kungsgatan 19 D
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.topwork.se
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Vaggeryd Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Vaggeryd
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Ekonomiassistent

Jobbeskrivning
Nu söker vi en ekonomiassistent till ett företag som ska etablera sig i Sverige från och med juni.
Eftersom företages huvudkontor finns i ett annat land som är engelskspråkigt så är det viktigt att du hantera det engelska språket på ett bra sätt både i tal och skrift.

I din roll som ekonomiassistent så ska du utföra följande uppgifter:
- Ta ansvar för alla konton, externa och interna.
-Utföra betalningar till leverantörer.
- Ha direkt kontakt med leverantörer och kunder och lösa eventuella tvister samt frågor kring fakturor med mera.
- Assistera vid månadsbokslut, kvartals och årsbokslut
- Avstämning kreditkortsbetalningar
- Rapportera kostnadsläge, förfallna fakturor, med mera till huvudkontor i Storbritannien.
- Registrera leverantörer i affärssystem.
- Registrera och rapportera tillgångar i affärssystemet.
- Ha översyn över kontrakt och se till att hålla register över olika kontrakt uppdaterade.Personliga egenskaper
I din roll som ekonomiassistent bör du ha följande kvalifikationer samt egenskaper.

-Erfarenhetskrav 2-3 år i en liknande roll som eknomiassistent.
- Goda ledaregenskaper
- Utbildning inom ekonomi på högskolenivå.
- Energisk
- Bra kommunikatör
- Bra på att förhandla, presentera och göra olika avstämningar.
- Goda kunskaper inom SAP, Microsoft Excel samt Word.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 34068
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34068
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
N. Strandgatan 4
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Vill du ha det roligaste sommarjobbet?

Vad innebär det att jobba på Tm-Huset under sommaren 2017?
Jo, du blir en del utav ett fantastisk bra team som du direkt känner dig välkommen i och får snabbt nya vänner! Du kommer utvecklas mycket både inom arbetslivet men även som person! En sommar hos oss innebär en väldigt rolig sommar samtidigt som du tjänar mycket pengar och har chans att vinna riktigt fina priser!

Arbetsuppgifterna Består av att bearbeta våra uppdragsgivares kunder. Vi jobbar med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Just nu söker vi framförallt säljare till våra projekt Fyrklövern, Svensk Säkerhetstjänst och Canal Digital. Men vi har ett 20 tal andra projekt som vi kör också så låter ett jobb som säljare eller mötesbokare intressant så tveka inte att höra av dig!

För att lyckas hos oss ska du vara social, driven framåt samt gilla att jobba i team. Trivsel är nyckelordet för framgång.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, vi kommer att utbilda alla ifrån grunden.Du ska ha en positiv inställning.
Fungera bra i grupp.
Vara målmedveten.
Tävlingsmänniska.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från försäljning då vi internutbildar all personal.

Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige, Norge och Belgrad.
Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

VI SÖKER NU SOMMARJOBBARE UNDER SOMMAREN 2017!
Så det finns möjlighet till ett varierat schema både dagtid och kvällstid.
Tider kommer bestämmas i samband med anställning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVI kan sätta upp schema i samband med anställning, men vi ser helst att du som söker kan jobba minst 6 veckor! Är det så att du har annat så kan vi såklart hitta en bra lösning på ett schema som passar både oss och dig!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fanny.lindstrand@tmhuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Jönköping AB
ÖSTRA STORGATAN 67
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  

Platsannons

Målinriktad byggnadskonstruktör med eget driv

Som Konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering.
I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.


Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar. Eftersom kvalite och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:
• examen inom byggkonstruktion. Du har exempelvis en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande alt har jobbat 2-4 år som konstruktör riktat mot industriellt byggande.
• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning
• Konstruktör mot husproduktion


Vi är övertygade om att vi måste bo och bygga smartare för att lösa en allt större bostadsbrist. Därför tillverkar vi på Zenergy produkter som klarar höga krav på effektivitet och säkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bomoduler och ZIP-Byggbodar över hela Sverige till människor som vill bo och bygga smart, energieffektivt och brandsäkert.
Vi är noterade på Aktietorget och flyttade under förra året verksamheten till en modern och effektiv husfabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande.
Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning, men rätt mental inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: Byggnadskonstruktör
Webbplats:
Epostadress: personal@zenergy.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Zenergy AB
Storgatan 82
56832  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.zenergy.se
  
Platsannons

Trälackerare till anrik möbeltillverkare sökes!

Möbeltillverkaren Swedese i Vaggeryd söker nu medarbete till lackeringsavdelningen!

Du kommer arbeta i ett mindre team där ni handlackerar och oljar möbeldetaljer i trä.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbetat med handlackering och då gärna i trä.

Din profil:
- Som person är du engagerad och ansvarsfull.
- Du är en lagspelare som trivs med att jobba med andra.
- Du har känslan ut i finge topparna för att prestera ett bra resultat på det arbetet du utför.

Krav:
- Körkort
- Förstår och kan kommunicera på svenska

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete som exempelvis lackerare
- Grundläggande kunskaper i engelska


Swedese har till denna tjänst valt att samarbeta med EPAB. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket betyder att du till en början blir anställd hos EPAB. Tjänsten kan senare övergå till en anställning hos Swedese om intresse finns hos båda parter.

Urval sker löpande och därför rekomenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om kundföretaget
Swedese är ett av Sveriges ledande designmöbelföretag och ligger i Småland. Yngve Ekström grundade företaget 1945 och ritade klassikern Lamino 1956. Företagets idé är att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Swedeses kunder finns inom både hem- och offentlig miljö och möblerna uppskattas över hela världen. Swedese har tillverkning i Äng och i Vaggeryd där också huvudkontoret ligger. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och har ett stort miljöfokus.

Om oss
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 4121
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4121
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EPAB GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Anrik möbeltillverkare i Vaggeryd söker CNC-operatör inom trä!

Är du sugen på nya utmaningar och har intresse av att arbeta med möbeltillverkning?

Möbeltillverkaren Swedese söker nu medarbetare med placeringsort i Vaggeryd.

Ditt arbete kommer att bestå av att arbeta i ett team som tillverkar och vidareförädlar trädetaljer till Swedeses möbler. Tillverkningen sker med traditionella snickerimaskiner och modern CNC bearbetning. Din roll kommer främst vara att arbeta med att utveckla Swedeses CNC bearbetning.

Krav:
- Körkort
- Förstår och kan kommunicera på svenska

Meriterande:
- Erfarenhet av möbelsnickeri eller liknande verksamhet
- Träteknisk utbildning eller annan relevant utbildning/erfarenhet
- Grundläggande kunskaper i engelska

Din profil:
- Du är en driven person som är van att samarbeta i ett team
- Du är social och har förmåga att ta del av erfarenheter och kunskaper från dina kollegor
- Du är en person med ett praktiskt intresse som drivs av att effektivt utföra ett arbete med hög kvalitet


Swedese har till denna tjänst valt att samarbeta med EPAB. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket betyder att du till en början blir anställd hos EPAB. Tjänsten kan senare övergå till en anställning hos Swedese om intresse finns hos båda parter.

Urval sker löpande och därför rekomenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om kundföretaget
Swedese är ett av Sveriges ledande designmöbelföretag och ligger i Småland. Yngve Ekström grundade företaget 1945 och ritade klassikern Lamino 1956. Företagets idé är att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Swedeses kunder finns inom både hem- och offentlig miljö och möblerna uppskattas över hela världen. Swedese har tillverkning i Äng och i Vaggeryd där också huvudkontoret ligger. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och har ett stort miljöfokus.

Om oss
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: CNC-operatör, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 4117
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4117
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EPAB GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Ekonomiassistent

Waggeryd Cell AB är en toppmodern och rationell fabrik för tillverkning av pappersmassa av typ CTMP. Kapaciteten är 175 000 ton och omsättningen c:a 600 Mkr per år.
Antalet anställda är 44. Fabriken ligger i Vaggeryd, en ort med 12 000 invånare som ligger ca:25 min söder om Jönköping.
CTMP-fabriken, som startades 1989, är helägd av ATA-timber, en av Smålands större producenter av sågade trävaror.

Vi söker en ekonomiassistent på deltid 50-60%.
Som självständigt ska ansvara för leverantörskontra inklusive avstämningar och allmänna ekonomiuppgifter.
Du som söker ska ha gymnasiekompetens inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet av att arbeta med ekonomi.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera på ett bra sätt med dina medarbetare och att du är serviceinriktad och har ett eget driv.
Närmare information om tjänsten får du av Pia Klasson ekonomichef.
Pia nås via växeln 0393 - 362 00


Facklig företrädare
Rose-Marie Lilja Unionen


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare. Deltid. Dagtid
Lön
Fast lön

Ansökan
Sista ansökningsdag 15/5
Vi tar emot ansökan via e-post: tommy.f@waggerydcell.se

Arbetsgivare
WAGGERYD CELL AKTIEBOLAG
BOX 7
56721
VAGGERYD
Tel: 0393-36200
Fax: 0393-36225
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tommy.f@waggerydcell.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Waggeryd Cell AB
Box 7
56721  VAGGERYD 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb inom industri/lager

Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar!

Dina arbetsuppgifter kan vara bl a montering, packning, truckkörning.
Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna.
För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat inom industrin.

B körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är meriterande.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann och är positiv till nya utmaningar.
Vi lägger även stor vikt att du är social och trivs att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt och det gör du via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 3775
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3775
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

CNC-operatör till Vaggeryd/Skillingaryd

För kunds räkning söker vi nu en CNC operatör
för svarv och fräs.
Du har förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet. Du är lättlärd och motiverad för att lära dig procceserna på företaget.

Kompetens;
- Ritningsläsning
- Mätteknik
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4104
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4104
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Montörer som kan hantera skruvdragare efterfrågas!

Vi söker nu för kunds räkning dig som är en utpräglad lagspelare, trivs med att arbeta i högt tempo.
Att hantera skruvdragare har du inga problem med då den kommer vara ditt närmaste verktyg i ditt dagliga arbete. Som person är du serviceinriktad och vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Krav;
- Ritningsläsning
- Ej färgblind
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Urval sker löpande, då företaget har behov omgående kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag!
Välkommen med din ansökan! sök via länken www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4103
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4103
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Vårdare till Daglig verksamhet

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i.
Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

Vaggeryds kommuns socialförvaltning är en av kommunens största förvaltningar med ca 500 medarbetare. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, hälso-och sjukvård, LSS-verksamhet, Individ och familjeomsorg och HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet arbetar för att personer med funktionsnedsättning skall ha möjlighet till en meningsfull sysselsättning. Verksamheten är föränderlig och i ständig utveckling för att hitta nya metoder där individer utifrån sina unika behov skall få stöd och vägledning för att hitta meningsfull och trivsam sysselsättning. Målsättningen är bland annat att öka den utåtriktade och utflyttade dagliga verksamheten.

Vi söker en dig som med ett tydligt brukarperspektiv vill arbeta för att göra skillnad för vår målgrupp.

Ditt huvuduppdrag är att se till att brukarna får rätt stöd och ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga, vilket ska leda till en individuellt utformad sysselsättning. I vår verksamhet arbetar du med brukaren i centrum genom att du och dina kollegor skapar en trygg och utvecklande miljö på arbetsplatsen. Du förväntas planera, genomföra, utvärdera samt utveckla personen och verksamheten utifrån angivna mål och ramar.
I arbetet ingår både att arbeta självständigt och att samverkan med andra.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har lägst omvårdnads- och/eller pedagogisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
Körkort B och god datavana är ett krav. Dokumentation sker i Magna Cura. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dokumentation och upprättande av genomförandeplaner.
Vi arbetar utifrån metoden Supported Employment, och ser därför det meriterande att du känner till metoden och har erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorg och daglig verksamhet. Du bör också ha kännedom om relevant lagstiftning såsom LSS-lagen.

Som person planerar du och prioriterar ditt arbetet effektivt. Du kan snabbt ändra ditt synsätt efter ändrade förutsättning. Att du har en god empatisk förmåga och har lätt för att samarbeta förutsätts.
Du har ett tydligt brukarperspektiv och med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du tar initiativ, är nytänkande och har fokus på att utveckla både ditt arbete och verksamheten.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar. Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.
Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-31 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 17/141
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c001166-6e3a-4bfd-ab07-f2281decf58f&TK=fb07f57f-2880-4fbd-ad3c-e1fbd4071e29
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog/speciallärare till grundskolan

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi Dig som är specialpedagog alternativt speciallärare till Rektorsområde 6 i Skillingaryd. Rektorsområdet består av tre skolor i årskurserna F-6 samt fritids och du kommer att ingå i områdets elevhälsoteam.

Som specialpedagog/speciallärare har du en viktig roll i det pedagogiska arbetet för att möta och tillgodose behoven hos alla elever. I arbetsuppgifterna ingår också att göra pedagogiska utredningar, upprätta åtgärdsprogram, handleda pedagoger i utmanande undervisningssituationer och vara ett stöd för enskilda elever och elevgrupper i olika sammanhang. Att vara ett kvalificerat stöd i pedagogiska frågor för kollegor och vårdnadshavare är också en viktig del av ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är legitimerad grundskollärare samt har examen som specialpedagog alternativt speciallärare. Tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog/speciallärare ser vi som meriterande för tjänsten.
Som person strukturerar, planerar och prioriterar du dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation och bra på att samarbeta och skapa relationer.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/143
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2fd1099c-832e-41ac-a2bf-06a58e164cc1&TK=66bf7b96-6264-4ddf-93af-206fdf055576
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Svenarums skola år 4-6

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga uppgift är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 i Svenarums skola. Du kommer att ingå i ett arbetslag. Arbetslagets uppgift är att ha ett gemensamt ansvar för eleverna på skolan och arbeta med god undervisning i varierande former samt utvecklings och kvalitetsfrågor.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarutbildning med bred kompetens. Du ska arbeta med elevernas intresse i fokus och skapa en lärande pedagogisk verksamhet. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, där det entreprenöriella lärandet är en självklarhet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/146
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bdbcc33-072c-4ed0-be85-b1e59502b69e&TK=a1e09747-ad19-4811-97e3-eeb5cebe70f6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förstelärare till Hoks skola årskurs 1-3

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Vi söker nu Förstelärare i allmän didaktik till vår skola i Hok, årskurs 1-3.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av undervisning och de uppgifter som hör till undervisningen i årskurs 1. Denna klass kommer du att sedan följa t.o.m år 3.
Som lärare/ förstelärare har du ett intresse av att utveckla din egen professionalism och kunna anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och i samband med detta tillämpa en mångfald av metoder och arbetssätt i syfte att förbättra elevernas studieresultat. Som förstelärare innebär det även att driva utveckling inom uppdraget på skolan. Du kommer kontinuerligt träffa rektor på enheten för planering, uppföljning/analys och utveckling inom uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Du är lärare med rätt ämneskompetens för rätt nivå, samt lärarlegitimation. Du har minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet.
Som lärare har du visat på en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Du visar intresse när det gäller att delta i utvecklingsprojekt, som leder till förbättrade elevresultat.
Du utmärker dig som en skicklig lärare. Du kan kommunicera och samarbeta med såväl elever, föräldrar och kollegor.
Som lärare har du ett entreprenöriellt förhållningssätt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: Uppdraget som förstelärare är tidsbegränsad 2 år med möjlighet till förlängning av ytterligare 1 år. Ferieanställning enligt Bilaga M till AB i dess senaste lydelse. .Månadslön Individuell lönesättning, dels på grundtjänst som lärare dels tjänst som förstelärare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/145
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=648d21a9-215b-43da-ad75-b5f228f78b60&TK=0a88cd5f-d5b3-46c3-8f8d-e42a6d7c1c37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tvätt-tekniker

Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel, gillar att arbeta med service och har ett tekniskt intresse. Du ska ha förmågan att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och gillar att vara fysiskt aktiv.
Du behärskar flytande svenska i både tal och skrift, engelska i tal och behjälpligt i skrift. Datavana och kunskap i office-paketet är meriterande. Du ska även ha körkort och tillgång till bil.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Bilvårdare/Garagearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Truck & Buswash i Småland AB

56892  SKILLINGARYD 
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlingsassistent till Socialpsykiatrin

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

Vaggeryds kommuns socialförvaltning är en av kommunens största förvaltningar med ca 500 medarbetare. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, hälso-och sjukvård, LSS-verksamhet, Individ och familjeomsorg och HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Socialpsykiatrins enhet Tellus som är ett serviceboende där de boende får stöd dygnet runt söker nu en ny medarbetare. Arbetet styrs av en gemensamt upprättad genomförandeplan och innebär att du genom stöd, handledning och omsorg tillgodoser att den enskilde får den hjälp och det stöd han/hon behöver för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad behandlingspedagog/assistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatiområdet och kunskap om CAN och ESL.
Krav minst körkort-B.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och förväntas arbeta både självständigt och samarbeta i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt.
Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Dag/kväll/helg/jourtjänstgöring Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 17/144
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=15fc69d4-a131-4927-b641-a46c80aed888&TK=9a430742-794e-4678-ba90-9628eaf847e6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfarna truckförare sökes!

Vi söker nu Truckförare! Våra kunder finns i Hillerstorp, Gnosjö, Gislaved, Anderstorp och i Vaggeryd.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete består till största delen av truckkörning men det kan även förekomma att lasta och lossa lastbilar.
Meriterande är om du har arbetat med plockorder.

Din profil
Vi söker dig som har innehar truckkort för A1-4 samt B1-4 och minst något års körvana. Du har en gedigen erfarenhet av traditionell lagerarbete och trivs
med att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en god datorvana och har lätt för att hantera olika typer av människor.
Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann.

För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då det inte alltid finns kommunikationsmöjligheter till alla fabriker.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3610
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Power söker sommarjobbare till Skillingaryd

Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Power är en koncern vars moderbolag Power International AS äger Power i Danmark och Finland samt Expert i Norge och Punkt1 i Danmark. Power har sitt huvudkontor i Gjelleråsen strax norr om Oslo i Norge. Power omsätter 8 miljarder NOK och har ca 3000 anställda inom koncernen.

Power söker sommarjobbare

Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar. Vi söker därför truckförare som kan arbeta hela sommaren. Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.

Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner.

För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.

Ansök redan nu för att vara garanterad ett arbete i sommar!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Emil Sandahl 0733 25 52 06 eller via mail emil@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=523
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Power söker truckförare till Skillingaryd

Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Power är en koncern vars moderbolag Power International AS äger Power i Danmark och Finland samt Expert i Norge och Punkt1 i Danmark. Power har sitt huvudkontor i Gjelleråsen strax norr om Oslo i Norge. Power omsätter 8 miljarder NOK och har ca 3000 anställda inom koncernen.

Power söker truckförare till Skillingaryd


Vill du vara med och bygga upp ett Flodin-team hos Power? Vi söker dig som är en riktig lagspelare och som gillar att ta ansvar och utföra ett bra arbete. Vi vill att du är engagerad och stresstålig samtidigt som du har ett personligt driv och ser vad som behöver göras. Din sociala kompetens gör att du har lätt för att kommunicera och en god känsla för teamwork.

Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.

Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Emil Sandahl 0733 25 52 06 eller via mail emil@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=522
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hoks skola söker F-3 lärare

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra arbete i Fklass. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av förskollärare, lärare i fritidshem och grundskola som tillsammans arbetar med att utveckla vår verksamhet. Tanken är att du sedan ska följa din klass upp till år 3.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare. Du ska arbeta med elevernas intresse och lärande i fokus. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor både kunskapsmässigt och socialt. Tillsammans med övriga kollegor bidrar du till att skapa en lekfull, lärande och pedagogisk verksamhet där det entreprenöriella lärandet är en självklarhet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/140
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c8932e5-8368-4d26-8e1e-fae34f9e7831&TK=c764ac2f-8e23-4266-ab69-1f52dfe3febd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i moderna språk - Spanska till Fågelforsskolan 7-9

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Fågelforsskolan är belägen i centrala Skillingaryd och år 7-9 kommer till hösten ha ca 230 elever. Varje årskurs består av tre klasser med koppling till varsitt arbetslag. Arbetslaget har ett helhetsansvar för sin årskurs och varje klass har två ansvariga mentorer. Fågelforsskolan ansvarar för kommunens övergripande särskilda undervisningsgrupp och särskolan. Under läsåret och föregående läsår har Fågelforsskolan tagit ett stort ansvar för undervisningen av nyanlända elever. Eleverna är integrerade i sina klasser med både undervisning med sin klass samt undervisning utanför i främst SV, MA och ENG.

Sedan 2013 har Fågelforsskolan arbetat med språkinriktad undervisning i alla ämnen, en kompetensinsats som kollegiet processar kontinuerligt under skolåret. Sedan ett läsår tillbaka har skolan även lärt mer om motivation och dynamiskt tänkande och är nu mitt uppe i en utvecklingsprocess inom dessa områden.

Fågelforsskolan kännetecknas av delaktighet, kommunikation, struktur och god forskningsanknytning. Skolan är en arbetsplats där kollegialt lärande får ta plats utifrån skolans och ämneslagens förbättringsområden.

Välkommen till en trivsam arbetsplats med härliga elever och duktiga kollegor!

ARBETSUPPGIFTER
Fågelforsskolan 7-9 söker en lärare i ämnet Moderna språk spanska på 50%. Undervisningen är i årskurserna 6-9. Eventuellt kan tjänsten kombineras med undervisning i svenska och SO.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad lärare i spanska och har lärarlegitimation . Det är meriterande om du är behörig i fler ämnen.

Du som söker har goda ledarkunskaper och lätt för att arbeta i team. Du har kunskaper och intresse av att arbeta med språkinriktad undervisning och är nyfiken på hur motivation och dynamiskt tänkande kan få plats i undervisningen.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/139
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ed79757-eda2-400b-823e-0c1eb628c3da&TK=c5476cfc-a0e2-4d25-832f-dfb27229e0f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/grundskolor/fagelforsskolan-6-9.html
  
Platsannons

LASERKRAFT söker medarbetare

Laserkraft är experter på laserskärning, bockning, svetsning och maskinbearbetning i fleroperationsmaskiner och fleroperationsfräsar. Räkna med Laserkraft när du behöver kvalificerad tunnplåtsbearbetning upp till 25 mm. Deras kunder återfinns bland industriföretag med höga krav inom fordonsindustrin (även tunga fordon), energisektorn och tillverkare av maskinutrustning.

Laserkraft tar god hand om sina medarbetare och kan erbjuda utveckling om viljan finns. Här finns såväl en personlaklubb som friskvårdsbidrag. Ett glatt gäng som tar emot nya medarbetare med glädje. Och Laserkraft behöver fler medarbetare.

KANTBOCK
• Erfarenhet av kantbockning
• Ställ och programmering av maskiner

Meriterande är om du jobbat med Bystronic, Ursviken och Gasparini.

CNC -OPERATÖR
• CNC utbildning
• Ritningsläsning
• Mätteknik, kontrollera sitt arbete
• Erfarenhet av skärande bearbetning
• Mazak – gärna erfarenhet

LASEROPERATÖR
• Operatör - lasermaskiner, Bystronic

MEDARBETARE TILL LAGRET
• Truckkort
• Materialplock
• Packning
• In och utlastning

MONTERING
• Erfarenhet av montering
• Truckkort, är meriterande


Till en början har du en anställning hos oss på EPAB men ambitionen är att du blir anställd hos Laserkraft.
Din ansökan vill vi ha snarast då urval sker löpande.


Din profil

• Du är stolt över din yrkeskompetens och vill förmedla det du kan till de som vill ta del av den.
• Du vill vara med och påverka, bygga och stärka kollegorna och teamet.
• Du är en lagspelare och vill skaffa poäng både genom assist och mål.
• Du är öppen och positivt lagd.
• Du talar och skriver svenska.


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4076
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4076
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Förskollärare Klevshults förskola

Är du en förskollärare som vill arbeta med spillmaterial som ett pedagogiskt material? Välkommen till Klevshults förskola!

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
Klevshults förskola arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Pedagogisk dokumentation är ett sätt för oss att få syn på vårt förhållningssätt i mötet med barnet både enskilt och i grupp. Ett utforskande förhållningssätt präglar förskolans verksamhet.

Förskolan arbetar med tema Möte. Vi gör det i nära samarbete med ReMida. Ett center för spillmaterial, ett material som blir pedagogiskt i barn och pedagogers händer.
Klevshults förskola har ofta studiebesök och är en del i att sprida vårt arbetssätt både inom och utanför kommunen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad förskollärare.

Ditt förhållningssätt utgår från den värdegrund som förskolans läroplan vilar på. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Du har en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/137
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07e43b15-f360-482d-a67e-a82b6cc3970b&TK=2eada2d9-b1ce-4ca5-ba13-6ba978d184f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/utbildning-och-barnomsorg/remida.html
  
Platsannons

Förskollärare Åkers förskola

Är du förskolläraren som gillar litenheten och där idéer blir till handling direkt, då ska du komma till oss på Åkers förskola!

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förskollärare till Åkers förskola. Åkers förskola arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Pedagogisk dokumentation är ett sätt för oss att få syn på vårt förhållningssätt i mötet med barnet både enskilt och i grupp. Förskolan arbetar med gemensamt tema, just nu i nära samarbete med ReMida. Ett center för spillmaterial, ett material som blir pedagogiskt i barn och pedagogers händer. Just nu arbetar vi med att arbeta fram en inspirerande ateljé för barnen. Förskolan är belägen på landsbygden med närhet till skog och sjö, liksom till hembygdsgården. Barngruppen består just nu av 15 barn i åldrarna 1 - 5 år.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad förskollärare. Tidigare arbetslivserfarenhet som förskollärare är meriterande.

Ditt förhållningssätt utgår från den värdegrund som förskolans läroplan vilar på. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Du har en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/136
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc54ed9b-febf-42e3-b250-7cdba35dbbe5&TK=a8904991-e97b-44c2-bee7-1bb6dfb7b81d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/utbildning-och-barnomsorg/remida.html
  

Platsannons

Lokalvårdare/hotellstäderska

Arbetsuppgifter:
Städa rum, bädda sängar, sköta tvätt, städa toaletter, städa duschar mm

Kvalifikationer:
Viktigaste är inte kvalifikationer utan det viktigaste att man är stresstålig, kan ha många bollar i luften, glad, trevlig. Ha körkort. Kan svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidMorgon- och kvällsarbete. Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: klevshult@rasta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rasta Klevshult
Klevshult
56892  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.hotelsmaland.se
  

Platsannons

Diskare/vaktmästare

Arbetsuppgifter:
Diskare: Diska, torka bord, hålla rent, städa toaletter mm. Vaktmästare: Klippagräs, plocka skräp, plocka in varor, Vara en allt i allo, hålla rent mm

Beskrivning av kvalifikationer:
Viktigaste är inte kvalifikationer utan det viktigaste att man är stresstålig, kan ha många bollar i luften, glad, trevlig. Ha körkort. Kan svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid, Morgon och kvällsarbete.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: klevshult@rasta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rasta Klevshult
Klevshult
56892  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.hotelsmaland.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde/hotellreceptionist

Arbetsuppgifter:
Laga mat, städa, diska, städa toaletter, städa rum, checka in och checka ut.

Beskrivning av kvalifikationer: Viktigaste är inte kvalifikationer utan det viktigaste att man är stresstålig, kan ha många bollar i luften, glad, trevlig. Ha körkort. Kan svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Morgon och kvällsarbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: klevshult@rasta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rasta Klevshult
Klevshult
56892  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.hotelsmaland.se
  

Platsannons

Butiksbiträde

Arbetsuppgifter:
En person som kan hjälpa till med påfyllning av varor, kassatjänst, städa, vara glad positiv, ha många bollar i luften mm

Kvalifikationer:
Viktigaste är inte kvalifikationer utan det viktigaste att man är stresstålig, kan ha många bollar i luften, glad, trevlig. Ha körkort. Kan svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Morgon och kvällsarbete.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: klevshult@rasta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rasta Klevshult
Klevshult
56892  SKILLINGARYD 
Hemsida: http://www.hotelsmaland.se
  
Platsannons

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor för kunds räkning till varierande uppdrag i Sverige. Vi på Pelmatic har ramavtal med flera kommuner och landsting.
Du som sjuksköterska bestämmer själv när och vart i Sverige du vill jobba. Du kan välja att jobba enstaka pass till heltid, dag, kväll eller natt. Vi har en stor efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet.
Läs mer om oss:
www.pelmatic.se
För mer info ring eller maila cecilia.johansson@pelmatic.se
0455-687904


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet och brinner för ditt yrke. Vi ser fram emot din ansökan.

Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag, med säte i Karlskrona. Företagets historik sträcker sig mer än 36 år tillbaka i tiden.
På Pelmaticgruppens huvudkontor i Karlskrona jobbar 22 personer varav åtta personer jobbar med vikarietillsättning inom vård och omsorg.
Sedan 2005 är Pelmatic genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet, detta är Er garanti för att Pelmatic är ett seriöst företag. Pelmatic har tecknat kollektivavtal med Bemanningsföretagen och försäkringar genom Svenskt Näringsliv/Almega.
Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/Deltid, Du väljer själv hur mycket som Du vill arbeta.Bra lön och veckoutbetalningar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.johansson@pelmatic.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pelmatic Sweden AB
Östra Prinsgatan 20
37131  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.pelmatic.se
  
Platsannons

Fritidspedagog/Lärare med inriktning mot fritidshem

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vaggeryds kommun söker en lärare i fritidshem till Fågelsforsskolan F-6. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda dem en meningsfull fritid. Du ska arbeta för att främja allsidiga kontakter och social gemenskap.

Du kommer ingå i ett team med grundskollärare och lärare i förskoleklass. I kommunen finns även ett nätverk för alla fritidspedagoger/lärare i fritidshem som tillsammans arbetar med utvecklings- och kvalitetsfrågor.
Vi förväntar oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara legitimerad som lärare med inriktning fritidshem/ fritidspedagog.
Du ska vara en pedagog som har barnens intresse i fokus och arbetar för att skapa en lekfull, lärande pedagogisk verksamhet, där det entreprenöriella lärandet är en självklarhet.
Du är initiativtagande, skapar engagemang och delaktighet. Din kommunikationsförmåga är god och du tycker om att samarbeta.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/126
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb7a7099-8c8f-49f3-bb7d-048f4f5a0efa&TK=712126f3-4702-4522-a159-f289d4c8b9e6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör till stor tillverkande kund i Vaggeryd

Vi söker för kunds räkning en CNC-operatör som vill bli en del i vår kunds härliga gäng - är det dig vi söker efter?
Välkommen med din ansökan idag, vi behandlar löpande nya ansökningar!

Start: Maj 2017 enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid 05-13 månd-fred
Placering: Hos vår kund i Vaggeryd
Lön: Gällande GFL

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör blir du en del av ett team om 7 operatörer som kör fleroperationsmaskiner. Maskinen går dygnet runt men för denna tjänst söker vi dig som skall jobba dagtid, för den som vill och kan vara självgående finns möjlighet att arbeta natt på sikt när du sett arbetsflödet hos vår kund.
Du kommer främst att ställa, mäta, provköra och köra maskiner som är 3- och 5-axliga.
Vår kund arbetar med skärande bearbetning vilket innebär att du främst kommer att köra fräsmaskiner och arbeta med stålprodukter. Som CNC-operatör kör du utifrån en körplan för maskinen och säkerställer att körschemat slutförs och går vidare till kollegor inom organisationen. Ute i produktionen arbetar också CNC-programmerare som sköter den avancerade programmeringen, montörer och lagerpersonal.

Om företaget
Vår kund är en ledande leverantör och ett stabilt företag inom avancerade stålprodukter. De har tre enheter av produktion i Vaggeryd, small, medium och large samt en enhet i Sävsjö och Vetlanda. I Vaggeryd arbetar totalt 80 personer inom produktion, sälj, It, ekonomi, makrnad, HR, konstruktion samt ledning. Mer information om vår kund kommer att ges till dem vi kallar på intervju.

Din profil
För rollen som CNC-operatör söker vi dig som är ansvarstagande, som kan arbeta självständigt med frihet under ansvar. Du gillar kombinationen av just självständigt arbete i nära kontakt med kollegor och har en prestigelös inställning. Du är lyhörd för andra och arbetar effektivt.

Skallkrav:
Relevant erfarenhet av likvärdigt arbete
Svenska flytande i tal och skrift
Kunskap inom mätteknik och ritningsläsning
Kunskap inom något av följande system; Fanuc/Mazatrol/HeidenheinOm oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 11402
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11402
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

CNC-operatör till Bredaryd

Atorp Automatsvarvning i Bredaryd söker nu en CNC operatör
för svarv och fräs.
Du har förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet. Du är lättlärd och motiverad för att lära dig procceserna på företaget.

Kompetens;
- Ritningsläsning
- Mätteknik
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget
Företaget startades i Anderstorp i mitten av 80-talet. 2001 förvärvades det av Fredrik Hammar och flyttade 2006 till fräscha och ändmålsenliga lokaler i Bredaryd. Atorp är en snabbt växande aktör. De satsar en stor del av vinsten på återinvestering. Produktionsutrustningen förnyas regelbundet och lokalerna har i dag vuxit till drygt 2000 m2. Atorp gör vågen. Riktningen uppåt-framåt har alltid varit den riktning som Atorp valt i olika sammanhang.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 4049
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4049
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Vikarie samt semestervikarie som personlig assistent Skillingaryd

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Frösunda söker semestervikarie samt timvikarie för kunds räkning till en aktiv man i 40- årsåldern.
Kunden är en man som har Down syndrom samt autism. Han bor i egen lägenhet och har assistans dygnet runt samt dubbelbemanning i samband vid aktiviteter utanför hemmet.
Som personlig assistent följer du honom genom dagen och är behjälplig vid omvårdnad såväl som vid aktiviteter.
Under veckodagarna arbetar kund på daglig verksamhet varav din arbetsplats utöver arbete i det egna hemmet även förekommer på daglig verksamhet.
 
Kunden har ett stort behov av en strukturerad vardag och att de personliga assistenterna arbetar med framförhållning både löpande under dagen men även gällande aktiviteter som planeras längre fram.
 
Kund kommunicerar med tecken och ett fåtal ord, därav är erfarenhet/utbildning i teckenspråk/teckenkommunikation meriterande.
De personliga assistenterna arbetar även med bildschema i vardagen tillsammans med kunden, vilket man får lära sig under inskolning om man som personlig assistent inte har tidigare erfarenhet av detta arbetssätt.
 
Vi söker dig som kan motivera och stödja kund i det dagliga allt från personlig omvårdnad, planering av inköp, aktiviteter samt skötsel av hemmet.
Stort ansvar ligger på dig som personlig assistent gällande planeringen av dagen och kontakter som kund själv inte kan ta, varav det är viktigt att du, som personlig assistent, har en utpräglad ansvarskänsla.
 
Som person bör du även vara mycket trygg i dig själv, tålmodig och motiverande. Du bör trivas med att arbeta enskilt som såväl i grupp och ha en god samarbetsförmåga då många beslut gällande förhållningssätt och arbetssätt fattas gemensamt i arbetsgruppen.
Du behöver även vara flexibel dels gällande din tillgänglighet för arbete men även i ditt förhållningssätt gentemot kund.Krav
* Att förstå och tala flytande svenska är ett krav
* Kunden befinner sig i lantlig miljö i samband med daglig verksamhet varav du ej bör vara allergisk mot hö eller djur
* Körkort är fördelaktigt men inget krav.
* Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt bistår med utbildning vid eventuellt behov.

Uppge i ansökan din tillgänglighet för arbete i sommar!

Anställningsform
Timanställning/behovsanställning.
Vikarie där du i första hand täcker upp vid ordinarie assistenters frånvaro, oplanerad som planerad. 
Tider i sommar enl. fastställd schemaplanering

Arbetstid/schema
Kund har personlig assistans beviljad dygnet runt samt dubbelbemanning vid aktiviteter utanför hemmet.
Arbetstider är vanligtvis dagtid eller kvälls- och nattetid.
Under nattetid jour/väntetid med 4 timmar. Jourersättning utbetalas för dessa timmar enl. kollektivavtal

Lön
Timlön
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
 
Urval av inkomna ansökningar kommer att ska löpande!

Du ansöker och bifogar personligt brev samt CV endast via angiven länk
Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 11 dagar - 3 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89222
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Rådhusgatan 29
57131  Nässjö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

SVA lärare till Fenix Gymnasium

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas av Migrationsverket söker vi nu en lärare till vår nya skola för nyanlända elever i Vaggeryds kommun, Skolan för nyanlända.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i framförallt SVA på Fenix gymnasium och Språkintroduktionen. I tjänsten ingår mentorskap och du ingår i ett arbetslag tillsammans med pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i SVA i kombination med annat ämne. Du har intresse och engagemang av att arbeta med flerspråkiga elever och har du tidigare erfarenhet är det meriterande. Vi förutsätter att du har elevers lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning av elever i olika årskurser.

Som person tar du ansvar för dina uppgifter och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Då arbetet innebär mycket kontakter är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel då tjänsten kan innebära arbete på flera olika skolor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 20170814 Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/125
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=918ee2e8-f472-4a4b-9840-5f7f044ba5ec&TK=761cc7a5-ef7a-41c1-b603-f2294c96cd14
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör till innovativt företag

Maskinoperatör till innovativt företag
Vi söker dig som tidigare arbetat som maskinoperatör i produktion till ett innovativt företag i Jönköpingsområdet.

Om tjänsten:
Som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfatta daglig drift av maskinlinan, programmering av maskin, påfyllning av komponenter och efterkontroll inför fortsatt produktion.

Kvalifikationer:
-Tidigare erfarenhet om minst 1 år som maskinoperatör i produktion.
-Datorvana.
-God svenska i tal och skrift.
-Vana av ytmontering.
-Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av lödning och kretskort.

Vem är du?
Din tidigare arbetslivserfarenhet gör dig självgående inom ditt område. Du har ett stort intresse för elektronik och har god komponentkännedom. Du är noggrann och detaljorienterad, du drivs av att ta initiativ och lösa problem som uppkommer i driften. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund. Viktigt är att du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är ett krav att du innehar körkort och tillgång till bil då arbete kommer att utföras på olika orter inom Jönköpings Län. Truckkort och vana av lager och industriarbete är meriterande.

Viktigt att känna till är att uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Skiftarbete förekommer.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Jönköpings Län

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Ashur.Kanoun@randstad.se

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-29
Referens: 201043194
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201043194&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
55320  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier sommaren 2017 - Njut av sommaren och ett meningsfullt jobb

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

De allra flesta vill nog vara lediga på sommaren, men i vissa fall behöver man jobba även om solen skiner. Att jobba som personlig assistent är det perfekta sommarjobbet!  Vi har flera uppdragsgivare som behöver din insats när ordinarie personal ska ha semester. Det unika med vår verksamhet är att med lite planering kan du njuta av sommaren och även jobba och göra skillnad för någon annan.

Är du en omvårdande och förtroendeingivande person som drivs av att få andra att må bra? Kan du dessutom vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang? Då kanske du är en av de personliga assistenter som jobbar hos någon av våra uppdragsgivare i sommar. Har du framgångsrik erfarenhet eller en bra utbildning inom vård och omsorg är det ett stort plus men inte ett krav. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Vem som är rätt person avgör ytterst våra uppdragsgivare men har du motivation och vilja är det en bra början.

Våra uppdragsgivare har alla olika funktionsnedsättningar, ingen är den andra lik och därför behöver vi även olika personliga assistenter till våra uppdrag. Kvinnor och män i sina bästa år och även unga vuxna tjejer och killar är välkomna att söka. Alla behövs men för att jobba som personlig assistent krävs att du fyllt 18 år.

Vissa uppdrag innebär arbete deltid, schemalagd dag-, kväll-, natt och helg. I andra uppdrag kan arbetet vara enbart kvällar och helger o.s.v. Som personlig assistent följer du med våra uppdragsgivare i deras vardag som kan vara precis hur varierande som helst. Därför kan en bra matchning innebära att du kan få utlopp för dina intressen tillsammans med uppdragsgivaren t ex, matlagning, trädgårdsarbete, sjunga i kör eller spela gitarr. Det beror helt på uppdragsgivaren – det kan också vara lugnare arbete i hemmet eller mer omvårdande uppdrag. Det finns alltid en ansvarig arbetsledare i alla uppdrag.

Introduktionsutbildning får du i början av sommaren.  Upplärning, där du får gå bredvid en erfaren assistent, sker på respektive arbetsställe.

Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att öka dina chanser att komma till en intervju vill vi att du: 

• I ditt personliga berättar vad som motiverar dig att arbeta som personlig assistent och vad du anser att du kan bidra med till våra uppdragsgivare.
• Anger om du kan tänka dig att arbeta med barn. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju.


Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi även att välja ut ett antal sökande som är välkomna till en rekryteringsträff den 16 februari. Rekryteringsträffen äger rum på Kooperativet Oljas utbildningslokaler på Slottsgatan 14. Om du blir kallad kommer du att få en tid på förmiddag eller eftermiddag. Under träffen får du information om Kooperativet Olja, möjlighet att träffa andra personliga assistenter och bli intervjuad av en arbetsledare.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=960AAB2CB4E84D1D93C6B5610E1E7F59
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Hjortsjöskolan söker Fritidspedagog/Lärare med inriktning mot fritidshem

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Barn och utbildningsförvaltningen söker nu lärare i fritidshem/fritidspedagog till Hjortsjöskolan F-6 i Vaggeryd, Hjortsjöskolan finns centralt placeras i Vaggeryd och omfattar ca 300 elever och 40 medarbetare.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad på Hjortsjöskolan F-6 med inriktning mot äldre barnen. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. Du ska arbeta för att främja allsidiga kontakter och social gemenskap.

På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i kommunen finns även ett nätverk för alla fritidspedagoger/lärare i fritidshem som tillsammans arbetar med utvecklings- och kvalitetsfrågor.
Vi förväntar oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara legitimerad som lärare med inriktning fritidshem/ fritidspedagog.
Du ska vara en pedagog som har barnens intresse i fokus och arbetar för att skapa en lekfull, lärande pedagogisk verksamhet, där det entreprenöriella lärandet är en självklarhet.
Du är initiativtagande, skapar engagemang och delaktighet. Din kommunikationsförmåga är god och du tycker om att samarbeta.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/122
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5243f1ec-1143-4ced-944c-4885bb5cc59b&TK=df2efdcd-5a97-43a5-894e-bffddc96153d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hjortsjöskolan söker Lärare år 4-6

Varje dag arbetar våra lärare med att ge eleverna rätt verktyg för framtiden. Lärare ger elever kunskap, får dem att förstå och utvecklas. Våra lärare gör skillnad varje dag- vill du också göra det?

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Barn och utbildningsförvaltningen söker nu grundskollärare till Hjortsjöskolan F-6 i Vaggeryd, Hjortsjöskolan finns centralt placeras i Vaggeryd och omfattar ca 300 elever och 40 medarbetare.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i år 4-6 och med mentorskap för en klass.

På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag med grundskollärare och fritidspedagoger.

På skolan finns i dagsläget 4 förstelärare som tillsammans med rektor har i uppdrag att driva skolutveckling inom språkutvecklande arbetssätt, matematik samt allmändidaktik. I dessa olika processer förväntar vi oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse.

Vi arbetar för att alla elev ska känna ansvar, visa respekt och hänsyn för människor och miljö.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad grundskollärare 1-7 eller 4-6. Ämneskombinationer kan variera därför vill vi gärna att du är behörig i flera ämnen. Ämneskombinationen kan variera då uppdelning av ämnesansvar kan fördelas på olika vis i arbetslaget.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är drivande, engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-14.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/119
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16e8ffc0-d60b-416c-902e-d1217ff0d542&TK=4bf967f3-b3ee-4bb4-857c-e45cddfec025
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker MASKINOPERATÖRER till Värnamo!

För vår kund i Värnamo söker vi nu flera maskinoperatörer.

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom industrin och känner till vad det innebär att jobba inom den branschen. Har du tidigare jobbat som maskinoperatör är det meriterande. Som person är du ansvarsfull, intresserad, teknisk, noggrann, initiativtagande och trivs med att jobba i grupp. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Jobbet ställer krav på stresstålighet. Det är meriterande om du har truckkort samt bra kunskap i engelska i både tal och skrift. Svenska i tal och skrift är ett krav.Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som maskinoperatör kan vara varierande och kan bland annat innebära hantering av produkter när de lämnar maskinerna. Produkterna packas i pall och några gånger om dagen måste de kontrolleras med mätinstrument samt våg. Truckkörning för lastning och förflyttning av pallgods samt andra industrirelaterade arbetsuppgifter kan förekomma.


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 4000
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4000
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Resturangbiträde Pizzeria Tiger

Restaurangbiträde/ pizzabagare sökes till pizzeria och grill.

Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurang.
Du ska ha erfarenhet av restaurang, gärna av pizzeria.
Du måste kunna tala svenska.
Körkort är ett plus men inget krav.

Ansökan via e-post till: ceylan71.sc@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Tiger
Hokvägen 2
56732  VAGGERYD 
Hemsida:
  
Platsannons

Hjortsjöskolan 7-9 söker Ma/No-lärare

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger centralt i Vaggeryd och kommer till hösten att ha cirka 300 elever. Skolan arbetar efter en vision där trygghet och kunskaper är viktiga grundpelare där arbetslaget ses som en gemensam resurs i ett tydligt lagarbete. Skolan arbetar även efter en pedagogisk plattform där kollegialt lärande är ett väsentligt inslag för det gemensamma lärandet, där alla lärare får handledning av kollegor. Elevhälsan på skolan arbetar regelbundet direkt med hela arbetslaget. Skolan har fokus på ett språkutvecklande arbetssätt där alla lärare har i uppdrag att utveckla elevernas språkliga förmåga. Bedömning och betygsättning sker i samverkan med ämneskollegor. Skolan erbjuder spännande och lärande utmaningar och framför allt en härlig personalanda där arbetsglädje, trivsel och samverkan står högt i kurs.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.
Eftersom kommunen är starkt växande innebär att skolan kommer att öka sitt elevantal. Inför detta har Barn- och utbildningsnämnden nu beslutat att det skall byggas fler skolor i kommunen, då bland annat en ny skola för år 7-9 i Vaggeryd. Här finns det möjlighet för utmaningar i att vara med att bygga en skola med dess verksamhet från grunden.


ARBETSUPPGIFTER
Hjortsjöskolan 7-9 söker lärare för undervisning i matematik/NO i årskurs 7-9 samt mentorskap i en klass. Som Ma/No-lärare kommer du att förutom vara en del av ett arbetslag även ingå i ett ämneslag med fem andra Ma/Na-pedagoger.
På skolan arbetar lärare, fritidsledare samt övrig personal i nära samverkan. Du som söker ska vara en pedagog som har elevens intresse i fokus och arbetar för att skapa en motiverande, lärande pedagogisk verksamhet, där entreprenöriellt lärandet är en självklarhet. Du kommer att ingå i arbetslag.
Vi arbetar för att alla barn ska känna ansvar, visa respekt och hänsyn för människor och miljö. Vi arbetar för att erbjuda en meningsfull verksamhet från att eleven kommer på morgonen till att eleven går hem. Vi har också ett tydligt fokus på språkinlärning.
Du kommer att samverka med medarbetare i planering och bedömning.


KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med behörighet i matematik och No upp till minst årskurs 9.
Du ska vara en tydlig och engagerad ledare i klassrummet och där kunna skapa struktur och ett tryggt klassrumsklimat och i det ha förmågan att kunna bygga goda relationer med och mellan elever utifrån skolans löpande värdegrundsarbete. Du ska kunna samverka med medarbetare i planering och bedömning samt vara aktiv i kollegialt lärande där observation och handledning av kollegor är ett naturligt inslag. Erfarenhet av undervisning och bedömning i årskurs 7-9 är meriterande. Du ska ha mycket god samarbetsförmåga och vara lösningsfokuserad och i detta ha ett tydligt skolutvecklingsintresse. Du ska ha stora ämnesdidaktiska kunskaper och brinna för att förmedla kunskaper till eleverna samtidigt som du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån elevers olika behov.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet och tillsättning innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Anställning kommer att göras om erforderliga beslut fattas.

Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/118
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2080ba7d-03fe-4d80-ab29-fe9f3bdc031b&TK=e8d579bb-c389-4950-a0d0-c646223c0b24
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Operatör till moderna CNC-styrda Automatsvarvar

Har du erfarenhet av att köra CNC-styrda svarvar och vill arbeta på ett expansivt företag där du får möjligheten att utvecklas yrkesmässigt och där ditt engagemang och dina framsteg belönas?


Kunden, på bekvämt pendlingsavstånd från flera orter i GGVV-regionen söker operatörer till ständigt nattskift, 4 nätter i veckan.

Arbetsuppgifterna består av att under arbetspasset köra ett antal automatiska svarvar, fylla på material, ta prover för att säkerställa kvaliteten på detaljerna och sköta övrigt förekommande kringarbete

Arbetet ställer krav på god svenska i tal och skrift, kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
Du är noggrann, tar egna initiativ och klarar av att arbeta självständigt.
Som person är du även ärlig, samarbetsvillig, ödmjuk och har ett starkt driv att lära dig mer för att längre fram kunna avancera till ställare.
Har du tidigare erfarenhet från CNC-styra Längdsvarvar/Automatsvarvar är detta mycket meriterande.


De aktuella tjänsterna är rekryteringar direkt till kunden som är mån om att hitta personer som vill ha en trygg och trivsam arbetsplats där de kan växa och utvecklas tillsammans med företaget.S.R Rekrytering arbetar efter mottot "Rätt person till Rätt plats". Det handlar inte bara om att hjälpa företag att hitta rätt kompetens, ytan även om att hjälpa människor att hitta ett arbete där de kan trivas och utvecklas tillsammans med sin arbetsgivare.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSedvanlig provanställningstid kan tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.srrekrytering.se
Epostadress: ansok@srrekrytering.se
Övrigt: Frågor gällande tjänsten besvaras av Susanne Romin, 0735-936354, eller susanne.r@srrekrytering.se
Arbetsplats: 
Adress: Romin Susanne
Storgatan 40
56730  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.srrekrytering.se
  
Platsannons

Nu söker vi lagerarbetare inför sommaren!

Nu söker vi lagerarbetare inför sommaren!:

Vi på Flodin Rekrytering och Bemanning söker nu efter arbetsvilliga och drivna medarbetare inför sommarens behov.

Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar åt olika kunders räkning. Vi söker därför medarbetare med blandad kompetens. Majoriteten av våra arbeten innefattar lager och industriarbete. Vi söker dig med eller utan truckkort.

Perioden drar igång i maj och sträcker sig över sommaren! Innan periodens början finns det också goda chanser att få jobba extra. Vid ett välutfört arbete finns möjlighet att få fortsatt anställning hos oss på Flodin. För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför du vill jobba hos oss.

Ansök redan nu för att vara garanterad ett arbete i sommar!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Matilda Flodin 073 325 52 43 eller via mail matilda@flodinab.se

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=511
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker för kunds räkning en driven och engagerad Sprutlackerare!

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sprutlackering av möbler samt köra en lackmaskin. I ditt arbete är noggrannhet av yttersta vikt då finishen på en möbel ska vara felfri.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Till en början får du en anställning hos oss på Junic med goda chanser till anställning hos kund. Du som söker måste inte ha tidigare erfarenhet av liknande arbete, utan rätt inställning och vilja att lära är det viktigaste.

Du kommer själv att planera ditt arbete. Du får egna ordrar vilka ofta är kundspecifika och korta serier.

Som person är du ansvarsfull, driftig och värdesätter ordning och reda. I ditt arbete är du noggrann och ambitiös, du har en god social kompetens och samarbetar mer än gärna tillsammans med andra. Att manuellt sprutlackera kan vara fysiskt ansträngande så att du är i god kondition är angeläget.

Fingertoppskänsla och eget intresse är en förutsättning för att bli en duktig sprutlackerare.

Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan nu! Det gör du genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se
Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carolina Håkansson på 0371-830 53 eller Niklas Andersson på 0371-830 52
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Möbellackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=269
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli vår nya stjärna?

Nu behöver vi förstärkning!
EPAB GGVV söker nu en search.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som search ingår det att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil och att säkerställa kandidatinflödet inom området. Du intervjuar potentiella kandidater, tar referenser, presenterar väl matchade kandidatförslag, deltar på mässor och exempelvis närvarar på skolor. Du arbetar på ett strukturerat sätt genom dels befintliga kanaler men också genom olika nätverk för att hitta de bästa kandidaterna. Du gör självständigt sökningar, skriver annonser och gör urval.

Arbetet är mycket varierande och tempot är stundtals högt. För att passa i rollen som search bör du därför vara resultatfokuserad, trygg i dig själv
och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och och prioritera arbetsuppgifter.

Vi arbetar i team och delar många arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna och beredd på att hugga i där det behövs.Din profil
Du är säljfokuserad samtidigt som du är en duktig administratör med stort driv. Du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du resultatfokuserad, trygg i dig själv och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och att du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter.

Är du den vi söker?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: HR-assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 3984
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3984
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Elektronikmontör

Om företaget
Lernias uthyrningsverksamhet söker för kunds räkning en elektronikmontör. Vår kund är ett framgångsrikt ocht mycket trevligt företag med härliga kollegor och bra arbetsmiljö beläget i Vaggeryd.

Formell kompetens
Vi söker dig som har läst el-, industri-, eller teknikprogrammet på gymnasiet och är tekniskt lagd. Du ska också ha någon form av praktisk erfarenhet av montering sedan tidigare och skall med lätthet kunna läsa elscheman och ritningar.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, arbetsam och lojal. Du har en händig sida och trivs att arbeta i en teknisk miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid

Tillträdesdag

Omgående

Information
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia, men arbeta ute hos en av våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 11078
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP11078
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Jönköping
Lernia Bemanning AB
55303  Jönköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i Engelska och Svenska på Fenix Kunskapscentrum

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Vi söker nu en gymnasielärare i Svenska och Engelska till Fenix Kunskapscentrum.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i Engelska och Svenska på gymnasiet, gymnasiesärskolan och på vuxenutbildningens gymnasiala kurser. Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta utifrån en digital lärplattform.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i Engelska och Svenska på gymnasial nivå. Har du ytterligare behörighet i Sva eller något annat ämne är det meriterande. Vana att arbeta med digitala lärplattformer och nätbaserat flexibelt lärande är också en fördel. Vi förutsätter att du har elevers lärande och utveckling i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, föräldrar och annan personal är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/106
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c571c6e6-ab98-4b05-b2fd-7daa02a0cdf8&TK=5b44c7cc-fc1e-4e2c-87b8-6165ff31082c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker

Vi söker nu för kunds räkning en servicetekniker som kommer att göra service på deras lackeringsutrustning. Till en början görs det på plats på företaget i Skillingaryd men senare kan det också ske ute hos företagets kunder.Om kundföretaget
Wagner är en globalt ledande tillverkare av utrustningar och system för ytbehandling med pulver- och våtlacker, färger och andra flytande material.
Besök gärna hemsidan www.wagner-industri.net

Din profil
Är du tekniskt intresserad, gillar att meka och är sugen på att utvecklas är detta en tjänst för dig. Du gillar att jobba tillsammans med andra och även självständigt. Hålla ordning i verkstaden är inga problem för dig.

Du har körkort.

Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

Placeringsort: Skillingaryd
Arbetstid: Dagtid

Då tjänsten kommer att tillsättas omgående kommer urval att ske löpande dvs att den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3928
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3928
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Gör skillnad- Semestervikariat på Sörgårdens vård och omsorgsboende

arje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Sörgårdens Vård- och omsorgsboende i Skillingaryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Sörgårdens vård och omsorgsboende är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. Uppdraget innefattar tjänstgöring antingen inne på det särskilda boendet eller ute i hemtjänsten under natten.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads- och serviceinsatser. Det kan handla om socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år. Önskvärt är att du innehar körkort B.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Arbetstiden är schemalagd på dag och kvällstid, alternativt enbart nattjänstgöring. Helgtjänstgöring ingår i schemat. Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/104
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=59aa1ecc-5438-48f0-9f3c-5b1ff6ba49bd&TK=65c60f88-34aa-4bea-9680-c79a001285d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Skillingaryd

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Skillingaryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Elisabeth Nilsson 036-2918404 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv Skillingaryd i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Skillingaryd

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Skillingaryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Elisabeth Nilsson 036-2918404 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv Skillingaryd i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Vaggeryd

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Vaggeryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Elisabeth Nilsson 036-2918404 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.nilsson@hallpressen.se
Övrigt: Skriv Vaggeryd i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Vaggeryd

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Vaggeryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Elisabeth Nilsson 036-2918404 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elisabeth.nilsson@hallpressen.se
Övrigt: Skriv Vaggeryd i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  
Platsannons

Kunnig CNC-operatör

Kunnig CNC-operatör:

Vi söker för kunds räkning en cnc-operatör med stor bredd i sin kunskap, som kan arbeta självständigt och som triggas av utmaningar.

Vi ser att du kan visa upp dokument och påvisa erfarenhet enligt nedan:

- Erfarenhet av fler.op arbete där man självständigt kan ställa och justera.
- Kunskap i något eller flera av följande system. Fanuc/Mazatrol/Heidenhein.
- Ansvarskänsla gällande kvalitet.
- Ritningsläsning & mättekniska kunskaper.

Vi ser att du som person:

- Värdesätter arbetstider och närvaro.
- Är engagerad och bidrar med hög produktivitet.
- Alltid ger 100% för att utföra arbetet efter utsatta mål och direktiv.

Denna hyrrekrytering börjar med en anställning hos Flodin för att sedan övergå i anställning hos kund.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Michael Holmberg 0733 29 94 22 eller via mail michael@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan,
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=507
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör Skillnad- Semestervikarier sökes till Hemtjänsten

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till hemtjänsten i Skillingaryd och Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten utför olika insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställda av kommunens Hälso och sjukvårdsorganisation.
Hemtjänstens lokaler finns i Vaggeryd- och i Skillingaryds tätort och vardera team utgår ifrån respektive lokal. Tjänsten är med placering i Vaggeryds hemtjänstteam. I hemtjänstteam Vaggeryd arbetar drygt 30 undersköterskor, administratör, processamordnare och områdeschef. I arbetet används cykel och bil.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem. Det kan handla om socialt stöd, sysslor i hemmet, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Krav är att du ska ha fyllt 18 år och inneha körkort.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde. Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

Ange i din ansökan om önskad placering. Observera att vi inte kan garantera dina önskemål.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helgtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/103
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=353cb819-043e-4a30-94ed-deb74e61a605&TK=44f02fa6-b76b-4de1-99f7-2134ced59630
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör Skillnad- Semestervikariat till Gruppbostäder i Vaggeryds kommun

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till våra gruppbostäder i Skillingaryd och Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Gruppbostäderna är en boendeform för personer med insatser enligt LSS, som innebär ett omvårdnadsbehov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. I Vaggeryd finns tre gruppbostäder; Ringvägen, Fågelåsen och Smedjegatan. I Skillingaryd finns Östra Allégatan och Stationsgatans gruppbostäder.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen. Krav är att du ska ha fyllt 18 år och innehar körkort.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde. Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

Ange i din ansökan om önskad placering. Observera att vi inte kan garantera dina önskemål.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/natt/helgtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/101
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2510f3f9-d1d3-4388-b7f0-54f8a8e25e93&TK=e64cb592-764d-485f-b62c-48b26b5c9ab0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- Socialpsykiatrin söker semestervikarier

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Socialpsykiatrin.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Socialpsykiatrin består av serviceboendet Tellus och Boendestödsteamet Lämmeln. Arbetet styrs av en gemensamt upprättad genomförandeplan och innebär att du genom stöd, handledning och omsorg tillgodoser att den enskilde får den hjälp och det stöd han/hon behöver för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatriområdet.
Krav att du fyllt 18 år och har körkort-B.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och förväntas arbeta både självständigt och samarbeta i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Dag/kväll/helg/jourtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/100
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7f836b1-b958-49a0-8530-92fdd3d53926&TK=1155f31e-3575-44d2-8d3f-fbb355aced25
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat, sjuksköterskor till Hälso-och sjukvårdsorganisationen

I Vaggeryds kommun gör våra sjuksköterskor skillnad varje dag! Vi välkomnar nu dig att söka semestervikariat till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Hälso- och sjukvårdsorganisationen utför alla hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem, det vill säga både i ordinärt boende och på våra vård- och omsorgsboende.

Ett spännande, varierande och utvecklande arbete där dina insatser bidrar till en god och patientsäker vård.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi välkomnar sökande som har möjlighet att arbeta såväl en period, som båda perioderna.
Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är leg. sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg/funktionshinderomsorg.
Tjänsten kräver att du innehar körkort (B).

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt och är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helg och natttjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/99
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f03cbefd-5ef6-4a4f-aeae-fb5285ab5329&TK=27533fc0-da76-471c-9cd0-83824acebc73
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- som undersköterska i Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska inom Hälso-och sjukvårdsorganisationen kommer du arbeta nära våra sjuksköterskor och arbeta med varierande uppgifter utifrån delegation. Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara provtagningar, omläggningar samt administrativa uppgifter.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi välkomnar sökande som har möjlighet att arbeta såväl en period, som båda perioderna.
Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller hemsjukvård. För arbetet krävs körkort (B).

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helg och natttjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/98
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc8dce91-22ec-49aa-88e9-06b951e510d5&TK=ce29391d-2141-4e5a-b45a-27756dfadb88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- Semestervikariat Natt på Furugårdens vård och omsorgsboende

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens vård och omsorgsboende i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Furugården är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. Uppdraget innefattar tjänstgöring inne på det särskilda boendet och ute i nattpatrull. Ensamarbete förekommer. Du förväntas utföra ett varierande omvårdnadsarbete där dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för vårdtagarna.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Krav är att du ska ha fyllt 18 år och innehar körkort då arbete sker både inne på boende och ute i nattpatrull.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. natt Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/97
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5708aa95-740f-4e7c-924f-de3173b843e8&TK=345f4a86-eed3-4dcc-879a-cd49847cb266
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- Som semestervikarie på korttidsboende Granen

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till korttidsboende Granen i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Korttidsboende Granen är ett boende för personer som under en kortare period erbjuds träning och god omvårdnad. På så sätt kan den enskilde bibehålla och/eller förbättra olika funktioner för att så småningom kunna återgå till sitt eget boende. Vi utgår från den enskildes behov och det ska ligga till grund för de insatser som ges till personen som vistas på korttidsboendet. Det kan vara sjukvård, omvårdnad och rehabilitering.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende. Genom dina insatser gör Du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde.

Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helgtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/96
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dbdeb826-7308-49c4-9ad5-c87cf7fcf2fb&TK=ca6d2986-fa67-4f62-bd8d-e92c94d5355b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- Semestervikariat, demensverksamheten Vaggeryds kommun

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår demensverksamhet på Furugården i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Demensverksamheten finns i vård och omsorgsboendet Furugårdens lokaler. Demensboendet består av 2 boendeenheter, Boken och Eken, samt ett korttidsboende och dagverksamhet, Asken. Demensboendet är ett boende för personer med diagnostiserad demenssjukdom och har behov av tillsyn, handledning och närhet till personal dygnet runt. Dagvården och korttidsvistelse ska ge möjlighet till avlastning för de som bor i eget boende men är i behov av gemenskap och aktivitet.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende. Vårt mål är att skapa en bra dag för de som bor på Furugården, med respekt för de boendes integritet.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och demensvård.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde.

Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helgtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/95
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bba9bcdc-7482-42a5-a51a-ba4a30e60970&TK=21a278f2-dc01-489d-9c81-dd5a95206707
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gör skillnad- semestervikariat på Furugårdens vård och omsorgsboende

Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens Vård- och omsorgsboende i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Furugårdens vård och omsorgsboende är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads- och serviceinsatser. Det kan handla om socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommartjänstgöring Schema. Dag/kväll/helgtjänstgöring Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/94
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a45235c-e977-4295-a2e3-a8462815db65&TK=14c216ea-3a1f-421b-87ed-75f869e843ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fanerarbetare, fanertillverkning

Mackfaners affärsidé har allt sedan starten 1972 varit att tilhandahålla faner i block och kundanpassat format. Se gärna vår hemsida www.mackfaner.se
Då en medarbetare i vår fanerverkstad ska gå på föräldraledighet söker vi en ersättare för ett vikariat på 8 månader. Efter vikariatet finns stor möjlighet till fast anställning.
Vi söker dig som trivs att jobba i produktion där du ingår i ett mindre team med möjlighet till roterande arbete inom teamet.
För att trivas med detta jobb bör du vara flexibel, positiv och ansvarstagande.
Tillträde omgående.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsansökan skickas på email.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Fanerarbetare, fanertillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@mackfaner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mack Fanér Trading AB
Box 123
56723  VAGGERYD 
Hemsida: http://www.mackfaner.se
  
Platsannons

Verkstadsarbetare

Vill du bli vår nästa verkstadsarbetare?

Till vår kund i Skillingaryd söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet
inom industri.
Du vill arbeta dagtid alt. 2-skift och har maskin- och produktionsvana.
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och inte rädd för att lära dig nya saker. Har du truckkort är det meriterande men inget krav.


Välkommen att söka tjänsten via vår länk nedan.
Urval och intervjuer sker löpande.Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3886
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3886
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Serveringspersonal i Vaggeryd

Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig servitör eller servitris?
Vill du jobba i herrgårdsmiljö med härliga kollegor?

Vi söker nu en servitör eller servitris som trivs med att jobba i team.
Vi tror att du är serviceinriktad, stresstålig, engagerad och driven. Du är van att ta
egna initiativ, ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Vi ser helst att
du har restaurangutbildning och självklart har du erfarenhet från branschen.
Körkort och egen bil är ett önskemål.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidKvällar och helger
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: restaurang@hooksherrgard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hooks Herrgård Hotell AB.

56013  HOK 
Hemsida: http://www.hooksherrgard.se
  
Platsannons

Vuxenlärare för arbete i Gnosjö

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Grundläggande moduler

Vuxenlärare för arbete i Gnosjö

 

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

 

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Vuxenlärare
Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige
Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

 

Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av Koordinator Detlef Porath: 

Tfn: 076-181 08 76

Mail: detlef.porath@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=BC6A6467A0834E3A9A3CBBCA95040421
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Kockar, sommarjobb

Har du ett brinnande intresse för att laga god mat och har rätt kunskap så behöver vi dig i sommar. Vaggeryds kommun ligger i ett av de bästa utvecklingsområdena i Sverige, vi har den lilla kommunens hjärta och länets stora attraktioner inom räckhåll. Här finns plats för dig att göra skillnad!

Vi är en arbetsplats där alla räknas och är en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att måltidsverksamheten hos oss ska vara en upplevelse, för det är kring mat och måltider vi samlas och det är en stor del av vår vardag. Måltidsverksamheten inom Socialförvaltningen Vaggeryds kommun är under uppbyggnad och tillsammans har vi som uppdrag att göra skillnad och skapa delaktighet kring mat och måltider, för de som bor på våra äldreboenden och övriga gäster. Det finns tre restauranger i vår verksamhet. Idag är köken mottagningskök men kommer att under hösten 2017 övergå till att vara tillagningskök och mottagningskök inom Socialförvaltningens regi.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, HVB-hem, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.ARBETSUPPGIFTER
Till vår måltidsverksamhet söker vi under sommaren kockar och ekonomibiträden med placering på Furugårdens kök i Vaggeryd, Sörgårdens och Jupiters kök i Skillingaryd. Tillsammans ska vi leverera ca 250 upplevelser per dag.
Idag är vi ett mottagningskök och huvudkomponenten kommer från vårt nuvarande centralkök ”Cook and chill” men under hösten 2017 ska Furugårdens kök övergå till att bli ett tillagningskök och övriga kök blir mottagningskök. För att kunna tillgodose alla våra gästers behov lagar vi också konsistensanpassad mat och även annan specialkost.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning som kock från ex Restaurang och livsmedelsprogrammet eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök med inriktning på äldre eller restaurangbranschen och att du har kunskap avseende konsistensanpassad kost och andra specialkoster. Du har förmåga att arbeta strukturerat och har en bra logistik. Om du passar in på denna beskrivning så vill vi att du kommer till oss

Om du är under utbildning på Restaurang och livsmedelsprogrammet eller annan av arbetsgivaren bedömd utbildning kan du arbeta som kockbiträde= ekonomibiträde. Vi vill att du har grundläggande livsmedelshygien och gärna erfarenhet av arbete från storkök eller restaurang.
God datavana är ett krav och att du har fyllt 18 år.

Du tycker det är roligt med service och samarbete och kan stundtals jobba i högt tempo. Du är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, ser möjligheter inte hinder, samt har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, gäster och de äldre på boendet.

Vi bygger vår verksamhet kring våra värdeord – delaktighet, trygghet, självbestämmande, individanpassning, gott bemötande, respekt och god kvalité, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/88
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ed4fff05-819d-4aa3-b544-63a62c359c24&TK=7e528e28-3532-42de-9871-8848e53aaa05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Box 43
56821  SKILLINGARYD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare på Slättens förskola

Är du intresserad av IKT och hittar inspiration i de digitala verktygen? Är du nyfiken på att arbeta med ofärdigt material tillsammans med barnen? Är du kreativ och tycker om att skapa? Då ska du söka tjänsten som förskollärare på Slättens förskola!

På vår förskola är vi nyfikna på digitala verktyg och håller på att lära oss mer om hur de kan bli en naturlig del i förskolans verksamhet. Vi arbetar just nu med att skapa miljöer där de digitala verktygen kan bli ytterligare ett redskap för barnen när de utforskar. Något som vi är stolta över är att vår förskola ingår i nätverket Guldgruvan som är en del av ReMidas verksamhet. ReMida är en pedagogisk verksamhet som arbetar med att erbjuda ett "ofärdigt" material som blir en tillgång för oss när vi skapar våra pedagogiska miljöer och i arbetet med barnen.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i förskola.
Hos oss innebär det att du utgår ifrån ett utforskande arbetssätt samtidigt som avdelningens prioriterade mål ska vara i fokus. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar tematiskt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. Genom pedagogisk dokumentation följer du barns utveckling och lärande, vilket ligger till grund för avdelningens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att använda dig av lärplattan i uppföljningsarbetet. Arbetslaget på din avdelning får varje vecka handledning av enhetens pedagogiska handledare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du har ett förhållningssätt som utgår från förskolans värdegrund och du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande. Du är nyfiken på och vill lära dig mer om att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du kan hantera digitala verktyg och är nyfiken på lärplattan som ett pedagogiskt verktyg.

Om du är nyexaminerad förskollärare så erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår. Våra mentorer har mentorsutbildning och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

Utdrag från belastningsregistret krävs före anställning.

Tidigare erfarenheter eller arbete med barn ses som meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Varierande arbetstider mellan kl. 05.45-18.45, samt en kväll i månaden till kl. 19.30 Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/86
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aeb23512-8f0f-4eac-af08-653780e6d898&TK=78f21193-9ac6-4f4a-a59d-b237fb69c7f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Götafors förskola

Nu finns det en tjänst att söka för dig som vill arbeta på den lilla förskolan och möta barnen i de små sammanhangen! Götafors förskola ligger i den södra delen av Vaggeryds tätort och har två avdelningar. Barnen är indelade i tre arbetsgrupper under dagen med en hemvist för varje grupp.

Något som vi är stolta över är att vår förskola ingår i nätverket Guldgruvan som är en del av ReMidas verksamhet. ReMida är en pedagogisk verksamhet som arbetar med att erbjuda ett "ofärdigt" material som blir en tillgång för oss när vi skapar våra pedagogiska miljöer och i arbetet med barnen.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i förskola.
Hos oss innebär det att du utgår ifrån ett utforskande arbetssätt samtidigt som avdelningens prioriterade mål ska vara i fokus. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar tematiskt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. Genom pedagogisk dokumentation följer du barns utveckling och lärande, vilket ligger till grund för avdelningens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att använda dig av lärplattan i uppföljningsarbetet. Arbetslaget på din avdelning får varje vecka handledning av enhetens pedagogiska handledare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du har ett förhållningssätt som utgår från förskolans värdegrund och du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande. Du är nyfiken på och vill lära dig mer om att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du kan hantera digitala verktyg och är nyfiken på lärplattan som ett pedagogiskt verktyg.

Om du är nyexaminerad förskollärare erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår. Våra mentorer har mentorsutbildning och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

Utdrag från belastningsregistret krävs före anställning.

Tidigare erfarenheter eller arbete med barn ses som meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Varierande arbetstider mellan kl. 05.45 -18.45, samt en kväll i månaden till kl. 19.30 Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/85
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c082cc80-bdb4-48bb-96ca-acb37f275d72&TK=639b63c1-4b88-4d9b-9872-7fe3127b0ae1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare på Hoks förskola

Vill du vara med och utvecklas med oss på Hoks förskola? Hok är ett samhälle cirka 1 mil utanför Vaggeryds tätort och närheten till naturen är en av förskolans stora fördelar. På vår förskola finns det stora möjligheter att få utgå ifrån just det som är ditt intresseområde i arbetet som förskollärare.
Tillsammans fördjupar vi oss just nu i pedagogisk dokumentation som arbetssätt och som ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete. Vår förskola ingår i nätverket Guldgruvan som är en del av ReMidas verksamhet. ReMida är en pedagogisk verksamhet som arbetar med att erbjuda ett "ofärdigt" material som blir en tillgång för oss när vi skapar våra pedagogiska miljöer och i arbetet med barnen.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i förskola.
Hos oss innebär det att du utgår ifrån ett utforskande arbetssätt samtidigt som avdelningens prioriterade mål är i fokus. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar tematiskt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. Genom pedagogisk dokumentation följer du barns utveckling och lärande, vilket ligger till grund för avdelningens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att använda dig av lärplattan i uppföljningsarbetet. Arbetslaget på din avdelning får varje vecka handledning av enhetens pedagogiska handledare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du har ett förhållningssätt som utgår från förskolans värdegrund och du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande.
Du är nyfiken på och vill lära dig mer om att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du kan hantera digitala verktyg och är nyfiken på lärplattan som ett pedagogiskt verktyg.

Om du är nyexaminerad förskollärare så erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår. Våra mentorer har mentorsutbildning och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret före anställning.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Varierande arbetstid mellan 05.45 -18.45, samt en kväll i månaden till kl. 19.30 Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/84
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4009c0c0-70dd-4cc8-a0f5-85da3ffce931&TK=7f0429bc-d79b-4cb9-ba7b-e15680d721b0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida: http://www.vaggeryd.se/privatperson/skolaochutbildning/remida
  
Platsannons

Förskollärare till Svenarums förskola

Vi söker dig som vill göra skillnad för barnen på Svenarums förskola! På vår förskola har du stora möjligheter att påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten. Förskolan består av en avdelning med barn i åldern 1-5 år. Vårt lantliga läge gör att bondgården och naturen är ett självklart inslag i vår verksamhet. Förskolan ligger cirka 12 km från Vaggeryds tätort och har gemensamma lokaler med skolan på orten.

I kommunen har vi förmånen att ha tillgång till en ReMida. ReMida är en pedagogisk verksamhet som arbetar med att erbjuda ett "ofärdigt" material som blir en tillgång för oss när vi skapar våra pedagogiska miljöer och i arbetet med barnen.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i förskola.
Hos oss innebär det att du utgår ifrån ett utforskande arbetssätt samtidigt som avdelningens prioriterade mål ska vara i fokus. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar tematiskt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. Genom pedagogisk dokumentation följer du barns utveckling och lärande, vilket ligger till grund för avdelningens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att använda dig av lärplattan i uppföljningsarbetet. Arbetslaget på din avdelning får varje vecka handledning av enhetens pedagogiska handledare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du har ett förhållningssätt som utgår från förskolans värdegrund och du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande. Du är nyfiken på och vill lära dig mer om att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du kan hantera digitala verktyg och är nyfiken på lärplattan som ett pedagogiskt verktyg.

Om du är nyexaminerad förskollärare så erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår. Våra mentorer har mentorsutbildning och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

Utdrag från belastningsregistret krävs före anställning.
Tidigare erfarenheter eller arbete med barn ses som meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Varierande arbetstider mellan kl. 05.45 -18.45, samt en kväll i månaden till kl. 19.30 Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/83
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eb7cdce0-6ddf-4b15-b102-e6c4c4d594aa&TK=6332617f-aa4c-4cad-9796-80b80e961678
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Handledare Meritportföljen-för arbete i Gnosjö

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Handledare Meritportföljen - för arbete i Gnosjö
 
Tjänstens innehåll i huvudsak;
Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.

Formell kompetens;
Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare. 1 års erfarenhet av att ta fram Meritportfölj Eller 1 års erfarenhet av framtagning av praktikplatser Cv-skrivning och att sammanställa intyg och betyg. Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.
Önskvärda meriter;
Kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

Personlig kompetens;
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.
Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.
Din ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

ABC Kraften organisationsnummer: 556720-9993 www.abckraften.se
I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.
Information;
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.
Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Frågor besvaras av Koordinator Detlef Porath: Tfn: 0761-810876 Mail: detlef.porath@abckraften.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=0FEFBEA8AD2144FAAD269D5D7D25B542
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Förskollärare till förskola i centrala Vaggeryd

Vill Du vara med och utvecklas med oss?

Vaggeryds kommun står inför en expansiv och spännande fas. Vi har stor inflyttning till vår kommun och därför projekteras det för nybyggnation och ombyggnation av förskolor och skolor.

Vaggeryds kommun har ett ReMida som tillhandahåller rest- och spillmaterial från kommunens företag. Material som "Inte är tänkt för barn men som får barn att tänka". ReMida erbjuder också avdelningar att ingå i "Guldgruvan", ett nätverk för de avdelningar som tagit ställning för att utmana barnen i lek och utforskande med rest- och spillmaterial.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare som med engagemang vill vara med och starta upp och utveckla en ny förskoleverksamhet tillsammans med kollegor och förskolechef.

Du ska tillsammans med arbetslaget arbeta utifrån förskolans läroplan. Vårt systematiska kvalitetsarbete bygger på pedagogisk dokumentation med utforskande som förhållningssätt. En stor del av pedagogernas kompetensutveckling bygger på kollegialt lärande genom reflektion på avdelning och förskola men också genom nätverk, dels i den egna förskoleenheten som består av fem förskolor men också med alla kommunens förskolor.

Förskolan erbjuder omsorg mellan kl 6.00-18.30 vilket innebär varierade arbetstider under veckan. Förskolans centrala läge i Vaggeryd innebär också en närhet till olika kommunikationsfärdmedel.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha erlagt förskollärarexamen och ha förskollärarlegitimation. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande.

Vi söker dig som har god förmåga att skapa goda relationer med barn och föräldrar samt samarbeta och samverka med kollegor. Ditt förhållningssätt ska utgå från den värdegrund som förskolans läroplan vilar på. Du ska sätta ditt uppdrag i fokus som utgår ifrån att erbjuda barn en trygg och lärorik verksamhet. Du ska ha tagit ställning för att barn har rätt att möta engagerade och positiva förebilder.

Om du är nyexaminerad förskollärare så erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår. Våra mentorer har mentorsutbildning och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret före anställning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Förskolorna i kommunen erbjuder omsorg mellan klockan 6.00-18.30 vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan 5.45-19.00. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse både tidigare och senare.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 17/42
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01d0063f-bda1-4688-b7f6-37a3d2d145c7&TK=3a550868-551b-491a-a4d2-4cdedba692a0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 43
56821  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal