Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:47

Lediga jobb i Vadstena kommun (0584), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 407
Täthet38,66Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area413,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land191,60Landareal (km²)
Sjö16,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vi söker säljare i Vadstena

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare, Folktandvården Vadstena

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

 Vi söker en tandläkare till vår allmäntandvårdsklinik i Vadstena. Kliniken är centralt belägen med goda pendlingsmöjligheter till Motala och Linköping. Här finns erfarna kollegor och god möjlighet till handledning och utveckling. Vi söker dig som vill dela Folktandvårdens vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att bli tandläkare hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har möjligheten att utveckla din odontologiska kompetens. Som tandläkare hos oss möter du alla patientkategorier, från små barn till äldre vuxna. Vi arbetar hälsoinriktat med hög kvalitet och service.

Utbildning och erfarenhet
- Legitimerad tandläkare
- God datorvana
- Goda språkkunskaper i svenska, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.


Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef/tandläkare Jan-Erik Björling, 010-104 89 02.

Facklig företrädare för TT är Anita Mortensson, 010-104 71 98.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 november 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar om dig själv, din meritförteckning (CV) samt en kopia på din tandläkarlegitimation.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön Friskvårdsersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9628
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Linköping Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  

Platsannons

TANDHYGIENIST

Vi söker Tandhygienist till vår verksamhet i Vadstena.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jansulek@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Jan Sulek AB

59230  VADSTENA 
Hemsida:
  
Platsannons

Kommundirektör till Vadstena kommun

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7 400 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.I Vadstena kommun är Kommundirektören chefernas chef med ansvar att leda den kommunala tjänstemannaorganisationen som består av ca 600 tillsvidareanställda medarbetare. Kommunen är organiserad i en Kommunstyrelse, Samhällsbyggnadsnämnd, Kultur- och utbildningsnämnd samt Socialnämnd.Som kommundirektör leder du Kommunstyrelsens förvaltning och dess chefer samt tre förvaltningschefer med ansvar för respektive nämnd.

Vi söker dig som har gedigen chefserfarenhet från en mångfacetterad verksamhet, offentlig eller privat. Du måste ha god förståelse för den kommunens uppdrag och för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd verksamhet. Du har dessutom erfarenhet av att framgångsrikt leda organisationer som befunnit sig i ett utvecklingsinriktat skede.

Ditt ledarskap kännetecknas av ett utvecklande ledarskap där du har god förmåga att engagera och entusiasmera organisationen att arbeta gentemot tydliga mål. Du har också modet att våga ifrågasätta och att vara tydlig då det krävs. Det är naturligt för dig att delegera och du lägger stor vikt vid att leda via en effektiv ledningsgrupp. Vidare måste du vara mycket kommunikativ och ha lätt för att uttrycka dig korrekt i såväl tal som i skrift.

God analytisk förmåga med såväl helhetssyn som förmåga till detaljanalyser är nödvändigt.

Om du lockas av att som högsta tjänsteman leda en kommun med tydliga utvecklingsambitioner vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ett naturligt första steg är att kontakta vår konsult på AS&B, Conny Besterman tfn 0706 – 18 11 62 för en fortsatt diskussion kring uppdraget.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Kommundirektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.asb-executive.se/index.php/kandidat/aktuella-tjanster?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10765
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arenius Schröder & Besterman AB
Kungsgatan 41
58218  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2049
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Personlig assistent till 37-årig man i Vadstena

Vi söker assistenter till vår manliga kund som bor i Vadstena. Arbetet är förlagt hemma hos kunden och omfattar alla behov han kan tänkas behöva hjälp med i vardagen. Behoven täcker allt ifrån personlig hygien så som dusch, toalettbesök, på- och av klädnad, till hushållssysslor som t.ex. städning. Då mannen sitter i rullstol förekommer förflyttningar med hjälp av lift, tunga lyft förekommer inte. Pga. hans funktionsnedsättning ingår även daglig träning i arbetet, i träningen ingår bl.a. stå-träning, sitt-träning, svälj-träning samt KP (kontraprofylax). Trots hans svåra funktionsnedsättning, pga. hjärnskada, har vi sett en väldigt positiv utveckling i alla utmaningar han ställts inför.

Kunden är en glad man med mycket humor som gärna umgås med vänner samt familj. Hans favoritintresse är bilar och motorer i alla dess former så dagsutflykter som involverar detta planeras in så ofta det går. Då han ej kan prata och har uttryckssvårigheter ingår det ofta i arbetet att vara behjälplig även i ovanstående aktiviteter.

Vi söker en driven och ansvarstagande person med förmågan att ta initiativ. Vi ser gärna att du är mellan 20 - 40 år och att du har möjlighet att finnas behjälplig vid behov. Som personlig assistent till denna kund krävs att du besitter viss fingertoppskänsla och att du är lyhörd för kundens önskemål. Erfarenhet inom yrket och/eller utbildning är ett plus men inget krav.

Vi har kollektivavtal bransch G.
Hos oss är alla assistenter Visstidsanställda så länge assistans uppdraget varar
Vi har dygnet runt jour
Vi har friskvård 2000:- per år och anställd
Vi har utvecklingssamtal
Vi har bland de högsta lönerna i Sverige

Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande assistansföretag.
Vi tar enbart 6% i Administration och vi har en av branschens högsta löner.
Vi har bra personalvård och även kollektivavtal Bransch G.
Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter.
Vi har alltid ekonomisk redovisning pga transparent ekonomi.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till mycket arbetspass. Det är dock ingen nackdel om du har en annan syssla vid sidan av. Arbetspassen varierar mellan dags, kvälls- och nattpass då mannen har assistansbehov dygnet runt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Vadstena
Webbplats:
Epostadress: vastra@assistanskompetens.se
Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta: Anderas Karlsson, 070-4074003 eller Sophie Malzoff, 070-070-7291799
Arbetsplats: 
Adress: Assistans Kompetens i Sverige AB
Trädgårdsgatan 49
60242  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.assistanskompetens.se
  
Platsannons

Socialsekreterare barn- och familj

Vadstena är en fantastisk plats mellan Stockholm och Göteborg. Vadstena har ca 7500 invånare och präglas av både traditioner, ett rikt kulturliv och nyskapande teknikföretag. Vadstena kommun är den största arbetsgivaren på orten med ca 600 medarbetare inom ett hundratal yrken. Kommunen har en stabil ekonomi och erbjuder en hög kvalitet till medborgarna. Målet är ett Växande Vadstena, för att nå dit behövs chefer och medarbetare som trivs och känner engagemang för de samhällsviktiga uppgifter kommunen har att utföra - Sveriges viktigaste jobb!

Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Då en av våra medarbetare påbörjat tjänsten som IFO-chef söker vi nu en efterträdare som vill arbeta som utredande socialsekreterare inom barn- och familjegruppen. Arbetsgruppen består idag av 7 socialsekreterare och 2 familjebehandlare.

Hela Individ- och familjeomsorgsenheten i sig består av myndighetsutövning för vuxna (missbruk och försörjningsstöd), barn och familj, ensamkommande barn, bistånd till äldre och funktionsnedsatta samt utförarverksamhet innehållande råd och stöd till vuxna och barn och deras familjer samt en beroendemottagning. På IFO arbetar 23 kompetenta och välutbildade medarbetare med stort engagemang för och erfarenhet av socialt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Hos Vadstena kommun som socialsekreterare inom barn- och familjegruppen har du förmånen att omfattas av förkortad arbetstid för heltidsarbetare med 6,5 timmar/dag. Detta är i dagsläget ett projekt till och med 2018-03-31 för ett eventuellt införande.

Tjänsten som socialsekreterare inom barn- och familjegruppen innebär utredning, bedömning och beslut av insatser enligt gällande lagstiftning, SoL och LVU, för barn upp till 18 år och deras familjer. Utredningsarbetet sker och dokumenteras enligt BBIC.

Du kommer att ha tillgång till regelbunden ärendehandledning av en 1.e social sekreterare, såväl enskilt som i grupp, samt även extern handledning. Du kommer att ha tillgång till en mentor för att komma in i arbetet i Vadstena. Du kommer till en bra arbetssituation och god arbetsmiljö med rimlig arbetsbelastning.

Utöver förkortad arbetstid har Vadstena kommun den lilla kommunens fördelar med korta beslutsvägar och nära samarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen, vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn- och unga samt goda kunskaper i gällande lagstiftning. Du är mån om ett bra samarbete och gott bemötande såväl i det direkta klientarbetet som i samverkan med andra yrkesutövare internt som externt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Kunskap och erfarenhet av BBIC är meriterande.

Välkommen till växande Vadstena!
Besök gärna vår webbplats för mer information om kommunen och dess verksamheter: www.vadstena.se samt www.vaxandevadstena.se för mer information om de kommunövergripande verksamhetsmålen.

Vi arbetar löpande med urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid med lokalt avtal om förkortad arbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 eller enligt överenskommelse. .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 97/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ff772e78-0cca-4335-984b-7dcc42ceca9d&TK=02a73ae2-4ee9-44de-b352-a2b13ab3f93b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vadstena kommun, Socialförvaltningen
Vadstena
59280  VADSTENA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör svarv/fräs

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning flera CNC-operatörer till Vadstena/Motala med omnejd.

Beroende på din bakgrund kommer du att arbeta med svarvning eller fräsning. Du ställer, riggar och sätter upp verktyg i maskin. Justering i program förekommer. Det är bra om du har erfarenhet av något av följande styrsystem; Fanuc, Siemens, Okuma, Heidenhain eller liknande.

Vissa roller kräver mer djupgående programmering, har du erfarenhet av detta så har vi jobb till dig imorgon!

Kunskaper inom mätteknik är meriterande.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 5892
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5892
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Byängsgränd 14
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Lagermedarbetare

Bli en av oss! Vi är ett entreprenörsdrivet logistikföretag med tydliga mål om tillväxt och utveckling.

Nu behöver vi bli fler duktiga, självgående lagerarbetare till vår verksamhet i Vadstena!

Din nya utmaning

Godsmottagning, produktionsplock, packning och skeppning. Interna transporter.

Vem är du?

Vi tror att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. För att trivas och passa in i vår organisation behöver du gilla att arbeta med utveckling och förbättring.

Vi tror att du är noggrann, driven, har en positiv inställning och ser vad som behöver göras. Truckkort A + B.

Körkort önskvärt.

Bra att veta

Tjänsten är på heltid

Placering är Vadstena.Sista ansökningsdag är 31/10 2017.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Traktorförare, industri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-06
Referens:
Webbplats: http://karriar.servistik.se/jobs/59141-lagermedarbetare?promotion=21343-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Servistik
Kvarnbacksvägen 9
59224  Vadstena Sverige
Hemsida: http://servistik.se/
  
Platsannons

Timvikarie till Bemanningsenheten Skola -Förskola

ARBETSUPPGIFTER
Vi rekryterar kontinuerligt personal till våra skolor och förskolor. Vi söker personal inom yrkesgrupperna; lärare, förskolelärare och barnskötare.KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har utbildning inom pedagogiskt arbete och vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta inom skolans/förskolans område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att Du som söker som vikarie till oss är ansvarsfulll, har en positiv inställning och ett gott bemötande mot såväl barnen, föräldrar som mot kollegorna. Utdrag ur belastningsregistret krävs.


ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Länk till ansöka om utdrag ur belastningsregistret finns på Vadstena kommuns hemsida/Bemanningsenheten.
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare och mediesäljare.
Publiceraddatum: 2017-09-12
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 86/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73d15f63-3d7e-4feb-951c-cc7d0e181a56&TK=756d4db3-b008-4b6d-93e1-2896bb8ecdaf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vadstena kommun, Personalavdelningen
Vadstena
59280  VADSTENA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsledare/sjuksköterska, Rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena

Rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena (RPR) ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg, precis vid Vätterns strand. En kommun där kullerstensgatorna andas både medeltida historia och livfull framåtanda. Vi bygger landets modernaste och vackraste rättspsykiatriska klinik för högspecialiserad vård. Ett nytt sjukhus växer fram i etapper på samma område där vi finns idag.
RPR har länsövergripande, regionala och nationella uppdrag. Vi ansvarar för slutenvård av psykiskt störda lagöverträdare och för tvångsvård av psykiskt sjuka patienter från kriminalvården, arrester och psykiatrienheter. RPR bedriver högspecialiserad rättspsykiatrisk slutenvård med personal som har bred kompetensprofil. Flera av RPR:s insatser sker i samverkan med andra vård- och samhällsaktörer, såsom domstolar, Kriminalvård, Polis, primärkommuner samt vårdgrannar inom landstingsvärlden.

RPR har drygt 160 medarbetare och i grunden 68 slutenvårdsplatser och 4 platser i halvvägshusverksamhet. Pga ökad efterfrågan har omstrukturering gjorts och det finns idag 76 platser att nyttja. Från 2018 ökar antalet vårdplatser och medarbetare. Inom kliniken finns 6 vårdenheter, öppenvård, sysselsättning, FOU, utredning och administration. From 2017 har kliniken beviljats bedriva universitetssjukvård, ett uttalat uppdrag för forskning och utbildning, hälso-och sjukvård av hög kvalitet, innovativ kultur och en struktur som stimulerar kunskapsutveckling.

Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av den rättspsykiatriska vården? Sök gärna arbete hos oss då vi kan erbjuda en tillsvidareanställning och ett varierande arbete inom den psykiatriska vården. Du arbetar med olika diagnoser och funktioner samt i vårdkedjan från intag till utslussning. Som sjuksköterska ingår du i team som samarbetar kring patienten. Du arbetar tätt ihop med dina närmaste medarbetare där du har en arbetsledande roll. Samverkar med vårdgrannar såsom övrig psykiatri, socialtjänst och kriminalvård.
Vi bygger landets vackraste och modernaste rättspsykiatriska klinik. 1 mars flyttade etapp 1 in i nya lokaler, administration och stab i maj och planering för fortsatt inflyttning i höst är i full gång. Vi hoppas nu att du vill vara med på vår spännande resa.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och känner igen dig i någon av nedanstående beskrivningar,
- Nyexaminerad sjuksköterska med intresse för psykiatri
- Specialistutbildad psykiatrisjuksköterska
- Erfaren sjuksköterska från olika typer av verksamhetsområden, såväl kommun som hälso- och sjukvård

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mognad. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och vår verksamhet. Du tar ansvar för ditt uppdrag, är flexibel och har förmåga att leda, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Biträdande verksamhetschef Bo Kjellstrand, 010-104 83 81.

Facklig företrädare för vårdförbundet är Madeleine Frick, 010-104 82 25.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-08-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8866
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Jungfruvägen 7
59232  Vadstena Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Timvikarie som badvärd till Simhallen

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som badvärd hos oss i Vadstenas simhall kommer du att arbeta med badbevakning, kassatjänst och lokalvård. Arbete med simskoleverksamhet kan också bli aktuellt. För att trivas som badvärd ska du tycka om att ta ansvar och vara flexibel då dina dagar består av många aktiviteter inom badet och simskolan. Simhallens personal ansvarar även för lokalvården i sporthall och gym som ligger i anslutning till simhallen. Du ingår i ett arbetslag som utvecklar simhallens verksamhet, det är därför av stor vikt att du tycker om att utforma och planera arbetet tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av arbete i simhall som badvärd där kassatjänst och lokalvård ingår. Meriterande är om du har arbetat som simlärare eller simlärarassistent, gärna med utbildning inom området eller att du har erfarenhet av att leda barngrupper. Viktigt är att du är ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad med god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare och mediesäljare
Publiceraddatum: 2017-07-14
Yrkesbenämning: Badbevakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: snarast .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 72/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f739ff90-6baf-4bb6-8888-809b9359cbf6&TK=403e8b81-f184-4639-bb47-d06c63644247
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vadstena kommun, Simhallen
Vadstena
59280  VADSTENA Sverige
Hemsida: http://www.vadstena.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal