Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:58

Lediga jobb i Uppvidinge kommun (0760), Kronobergs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 526
Täthet8,13Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 226,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 171,88Landareal (km²)
Sjö54,77Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Produktionspersonal till industriföretag i Lenhovda

Är det dig vi söker till ett spännande industriföretag beläget 4 mil nordöst om Växjö?

Just nu söker vi flera duktiga produktionsmedarbetare som bland annat har erfarenhet inom montering och lagerarbete och som vill bli en i gänget hos en arbetsgrupp fylld av trevliga kollegor!

Dina arbetsuppgifter
Företaget består av olika avdelningar och dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
• Montering
• Ytbehandling så som spackling och slipning
• Bearbetning av aluminium

Andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella är:
• Sortering
• Avsyning
• Pack/plock
• Truckkörning
• Hyvling

Det kan förekomma tunga lyft och högt arbetstempo vilket gör att det är viktigt att du som anställd är villig att ta i och göra ditt absolut bästa varje dag.
För att trivas i rollen bör du vara en positiv person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är en trygg person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är driven, lyhörd och flexibel men framför allt har du viljan att göra ett så bra jobb som möjligt tillsammans med ditt team.
Din profil
Vi söker dig som har någon form av industrivana och erfarenheter från praktiska arbetsuppgifter som montering, aluminiumkapning eller truckkörning. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att ta sig till arbetsplatsen då pendlingsmöjligheter saknas. Arbetstiderna kan variera och du bör kunna tänka dig arbeta skift (dag, kväll eller natt).

Det anses meriterande om du innehar:
• Truckkort A-B
• CNC utbildning/erfarenhet

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 19:e maj men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på telefonnummer 0470 - 32 38 37.
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 4066
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4066
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Kyrkvaktmästare Åseda Församling, heltid tillsvidare

Växjö stift söker:
Kyrkvaktmästare, 100 % tillsvidareanställning, med huvudsaklig placering i Åseda församling. Tillträde 1 augusti 2017.

Önskade kvalifikationer för en kyrkvaktmästare i Uppvidinge pastorat

För kyrkvaktmästartjänsten gäller, att förutom inre tjänst, ingår praktisk skötsel och underhåll av våra kyrkor, kyrkogårdar samt övriga fastigheter.

För inre tjänst innebär anställningen fullgörande av kyrkvaktmästaruppgifter i samband med begravningar, gudstjänster, kyrkliga handlingar samt övrig församlingsverksamhet. Detta betyder kontakt med människor i båda glädje och sorg, varför det krävs att du har känsla för detta samt i övrigt är öppen och kommunikativ.

Förövrigt innebär tjänsten gravgrävning, gräsklippning, plantering samt skötsel av blommor, växter och träd. På vinterhalvåret ingår även snö- och isbekämpning samt underhåll av maskinparken.

Vad beträffar drift- och underhåll av fastigheterna, avses inspektion, så som övervakning och kontroll av fastigheterna, såväl inom- som utomhus. I arbetsmomentet ingår även städning, el-arbeten såväl som VVS arbeten (värme, ventilation och sanitet). Då en stor del av underhålsarbetet innebär mindre reperationer, är det även viktigt att du är praktiskt lagd. Exempel på mindre reperationsarbeten är byte av eluttag, fönster, toalettstol o.dyl.

Eftersom vi har en bred maskinpark, är det också viktigt att du kan hantera maskiner såsom trimmer, åkgräsklippare, traktorer, gräsklippare samt en mängd olika handverktyg samt har förståelse för underhåll av maskinerna.

Du bör även ha stor social kompetens, god planeringsförmåga, servicevillighet samt vara självgående och kunna ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av inre tjänst i kyrkan är meriterande.

Då förflyttning kan ske mellan olika platser inom pastoratet är B-körkort ett krav.

Information om tjänsten kan du få av kyrkogårds-och fastighetschef Tokin Ståhle tel.0474-124 54.

Sista ansökningsdag är 28/5 2017.
Ansökan med CV och övriga handlingar sändes till:
Uppvidinge pastorat, Box 80, 364 21 Åseda eller till uppvidinge.pastorat@svenskakyrkan.se.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Kyrkvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: uppvidinge.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan med CV och övriga handlingar sändes till: Uppvidinge pastorat, Box 80, 364 21 Åseda eller till uppvidinge.pastorat@svenskakyrkan.se.
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge Pastorat
Box 80
36421  ÅSEDA 
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistsocionom

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Individ- och familjeomsorgen är uppdelat på grupperna Barn och familj, Vuxengrupp och Öppenvård med inriktning på behandling och psykiatri. Socialkontoret är beläget i centrala Lenhovda endast 30 minuters bilresa från Växjö. Här finns fri parkering och busshållsplats precis utanför kontoret. Vår öppenvårdsverksamhet är placerad i Åseda.
Individ och familjeomsorgens organisation bygger på små arbetsgrupper där varje enhetschef har 5-7 medarbetare i varje grupp. Vi ser det nära ledarskapet som en framgångsfaktor i att verka för stabilitet och kreativitet för varje enskild medarbetare. Vi vill ge varje medarbetare möjlighet att kunna växa och utvecklas i sin yrkesroll till att bli den bästa versionen av sig själv, oavsett om du har lång erfarenhet eller är ny i din yrkesroll. Hos oss är det viktigt med en rimlig arbetsbelastning. Vi tycker att det sociala arbetet är roligt och på vår arbetsplats hjälper vi varandra. För oss är det också av stor vikt att det även finns tid för utvecklingsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en specialistsocionom. Uppdraget innebär till stor del att du kommer ha ett specialistansvar i att introducera nya engagerade medarbetare i handläggningsarbetet i form av ett särskilt mentorskap. Tillsammans med kollegor inom individ- och familjeomsorgen kommer du att vara med i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten där du som specialist kommer ha ett stort inflytande i att vara med och utveckla en särskild introduktionsplan för nyanställda i yrket. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas kommer verksamheten att påbörja utbildning och implementering av modellen Signs of Safety under hösten 2017. Tillsammans med ledningsgruppen för Ifo ansvarar du för implementeringen av detta nya arbetssätt. I det vardagliga arbetet kommer du arbeta med att ge metodstöd till handläggarna utifrån gällande lagstiftning, BBiC och Signs of Safety. Du kommer också vara en viktig kugge i verksamhetens systematiska uppföljningsarbete i nära samarbete med Ifo:s ledningsgrupp.

Du kommer också att representera Individ och familjeomsorgen i nätverk och samrådsgrupper som utses av IFO:s ledningsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och brinner för det sociala arbetet och som vill dela med dig av din kompetens och långa erfarenhet som socialarbetare. Som person är du prestigelös och trygg i dig själv. Du ser hellre möjligheter än svårigheter och tycker om utmaningar i att hitta konstruktiva lösningar på komplexa problem.

Förutom socionomexamen krävs för tjänsten mångårig och gedigen erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och familj. Du har stor erfarenhet av att handlägga och företräda nämnden i LVU-ärenden. Du är stresstålig och flexibel och ser till att det som behöver göras blir gjort. Du är en förebild för nyare kollegor i yrket. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Erfarenhet och utbildning i Signs of Safety är meriterande. Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. Tjänstebilar finns att tillgå i tjänsten men kortare resor med egen bil kan i undantagsfall bli aktuellt.
Innehavaren av tjänsten är direkt underställd enhetschef för utrednings- och familjerättsgruppen.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Kontorstid med möjlighet till flexibel arbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A683682
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18d8a123-6b42-4903-8b8e-ff677d1e1783&TK=5db2f32b-6186-4006-bc80-caa45219ffb4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare mot fritidshem alt. Fritidspedagog, Lenhovdaskolan

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Lenhovdaskolan är en F-6 skola med ca 180 elever. På skolan finns tre arbetslag fördelade på F-klass/fritids, 1-3 och 4-6.
Vi arbetar för att Lenhovdaskolan ska vara en skola där alla känner sig trygga och delaktiga, är ansvarskännande och har lust att lära.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha större delen av din tjänst placerad i fritidshem men även arbete i F-klass förekommer.
Du planerar, genomför, utvecklar och följer upp arbetet tillsammans med kollegorna i arbetslaget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- har lärarbehörighet med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagogexamen.
- har god insikt i fritidshemmets uppdrag och utgår från varje elevs behov och förutsättningar i ditt arbete.
- har en positiv elevsyn.
- är flexibel och har god samarbetsförmåga.
- är ansvarsfull.

Vi lägger stor vikt vid kompetens, engagemang och samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A683538
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eeb5956f-cb39-487a-884e-edcb57da3c2f&TK=ec28f228-3ead-4c6c-8af2-6ef044d1c0ee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till Nottebäcksskolan

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans/med oss på Nottebäcksskolans fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga för fritidspedagoger samt viss undervisning i grundskola.

KVALIFIKATIONER
Utbildad fritidspedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Arbetsgivaren kommer att börja med intervjuer innan ansökningstiden gått ut.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A683537
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=313e4681-b14f-4719-bd08-a7773139ceaf&TK=361fcfbf-d9d8-401d-8fb0-54f45d18d65a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Projektledare – Gruppbyggda småhus till Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillsammans med stilsäker design levereras husen på totalentreprenad. Tillverkning i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats.Trivselhus uppför runt 650 bostäder 2017 baserat på styckevillor i premiumsegmentet samt bostadsrätter, radhus och projekthus.Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome. Läs gärna mer på www.trivselhus.se

Vill du jobba med att förverkliga husdrömmar? Vi söker nu:


Dina arbetsuppgifter
Efterfrågan på våra gruppbyggda småhus ökar stadigt. Därför söker vi nu ytterligare en projektledare. Som projektledare kommer du i lite olika faser leda flera byggprojekt parallellt. Du kommer ha det övergripande projektansvaret och vara med från projektidé till avslut. Du planerar, genomför, följer upp och utvärderar projekten utifrån faktorerna tid, ekonomi och kvalitet. Rollen kräver ett nära samarbete med såväl den interna projektorganisationen som med externa parter som entreprenörer, teknikkonsulter, myndigheter, mäklare och kunder.

Övriga ansvarsområden:
- Upprätta och följa upp tid-, kvalitets- och miljöplaner samt projektkalkyl/budget
- Teckna vissa projektknutna avtal och kontrakt
- Uppföljning, korrigerande åtgärder, återrapportering
- Leda och delta vid projektrelaterade möten (internt och externt)
- Kundkontakt i de enskilda projekten
- Bidra till att utforma och utveckla nya affärer
- Identifiera och genomföra förbättringar och effektivisering av arbetssätt
- Delge viktig input till produktutvecklingsarbete

Din profil
För denna roll söker vi nu en person med tidigare erfarenhet av projektledning. Det är meriterande att ha bakgrund i byggbranschen och förståelse för byggprocessen är en fördel.
Arbetet sker till största delen från vårt kontor i Korsberga, alternativt kontoret i Växjö eller i Jönköping. För att nå framgång i rollen skall man vara trygg med den administrativa delen av jobbet. Bonus om du är insatt i entreprenadjuridik och avtalsskrivning. Vi ser även att du har god datorvana och B-körkort.

Som person är du kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är även uthållig och van vid att på ett självständigt sätt ta ansvar för din uppgift och driva dina processer vidare samtidigt som du har lätt för att samarbeta och motivera andra människor. I arbetet förekommer tjänsteresor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Genom denna roll erbjuds du en möjlighet att bidra till den fortsatta utvecklingen av en del av vår verksamhet som sedan starten våren 2015 varit mycket framgångsrik. Gedigen byggkvalité, skapad från grunden, är ett av våra motton och om detta tilltalar dig kan vi erbjuda dig den utmaning du letar efter.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470 – 32 38 32. Sista ansökningsdag är 4 juni.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 4284
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4284
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Lärare på Nottebäckskolan med försteläraruppdrag

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vi vuxna söker en kollega som tillför oss positiv energi, som både är en lagspelare och som samtidigt tar enskilt ansvar och tillsammans med oss utvecklar verksamheten. Eleverna söker en lärare som gör lärandet roligt och utmanande och som med kompetens och humor för vårt lärande framåt. Nottebäckskolan söker lärare till både lågstadiet och mellanstadiet.


ARBETSUPPGIFTER
Nottebäcksskolan söker nu klasslärare för undervisning på låg eller mellanstadiet. I uppdraget ingår mentorskap, planering, genomförande samt utvärdering av din undervisning.
Du ska ha god samarbetsförmåga och lätt att skapa förtroendefulla relationer samt vara en
lugn och tydlig ledare. Du kan anpassa undervisningen och skapa ett inkluderande klassrumsklimat som bidrar till trivsel, studiero och lärande.
Tjänsten är tillsvidaretjänst under förutsättning att du har lärarlegitimation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har formell behörighet och legitimation. Har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dessa i det dagliga arbetet. Anpassar undervisningen efter elevernas förutsättningar och tillämpar en mångfald av metoder och arbetssätt, samt inspirerar och stimulerar skolutveckling som leder till goda elevresultat samt har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Arbetsgivaren kommer att börja med intervjuer innan ansökningstiden gått ut.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A680918
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7a5dc54-0eff-414d-a9dc-3f79ad40ba4e&TK=56e84141-a89d-473d-86b6-9959f279f3e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Inköps- och logistikkoordinator till Trivselhus i Korsberga

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats. Trivselhus uppför runt 650 bostäder 2017 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome. Läs gärna mer på www.trivselhus.se.

Vi söker nu ett flertal inköps- och logistikkoordinatorer till Trivselhus i Korsberga.

Dina arbetsuppgifter
Som inköps- och logistikkoordinator på Trivselhus har du ett stimulerande jobb där du får arbeta med flera steg i inköpsprocessen. Du kommer ingå i ett inköpsteam med sju personer.
Din roll som inköps- och logistikkoordinator blir att ha kontakt med flera leverantörer, arbeta med orderläggning, administration av beställningsprodukter, ev. ärende- och avvikelsehantering och matcha fakturor.


Din profil

Vi söker dig som:
• Har eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Har utbildning inom inköp eller motsvarande
• Har erfarenhet från affärssystem
• Har god datavana
• Har Excel-kunskaper

Det är meriterande om du:
• Har arbetslivserfarenhet inom inköp och/eller logistik

För att passa in i rollen som inköps- och logistikkoordinator på Trivselhus söker vi en lagspelare som är öppen och positiv. Vi ser att du är en social och utåtriktad person som är bekväm att prata i telefon då du kommer ha mycket kontakt med leverantörer. Du ska vara noggrann och strukturerad. Arbetet innebär både att arbeta självständigt och i team och vi vill därför att du är en person som kan ta eget ansvar, lösa problem på ett självständigt sätt och ta egna initiativ.
Rollen förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska såväl som engelska språket i både tal och skrift.
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader, men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget. På sikt finns det även utvecklingsmöjligheter mot strategiskt inköp.

Trivselhus har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 4205
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4205
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Vi söker två kundservicemedarbetare till Swedbank i Växjö och Åseda

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Vi är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Läs mer på www.swedbank.se.

För Swedbanks räkning söker vi nu två kundservicemedarbetare med hög känsla för service. För tjänsten i Åseda förväntas start omgående medan tjänsten i Växjö förväntas starta i juli. Båda tjänsterna fortlöper minst ett år från och med påbörjad anställning. Tjänsterna innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.


Dina arbetsuppgifter
Swedbank behöver förstärka sin kundservice med ytterligare två personer. Din främsta arbetsuppgift är att i allmänna bankärenden ge förstklassig service till bankens kunder. Det kan innefatta sådant som att hjälpa kunden att ansluta sig till de digitala tjänsterna eller vara behjälplig vid transaktioner. Din uppgift är att alltid guida kunden genom sitt ärende hos banken.

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att ge god service, som alltid ligger steget före och som vet hur du ska överträffa kundens förväntningar. Vidare är du noggrann i ditt sätt och ger ett professionellt intryck. Har du tidigare arbetat med likande arbetsuppgifter är detta meriterande.

Du har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet, främst Excell och Outlook.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag till fredag med längsta arbetstid till klockan 18.30 ca två dagar i veckan. För tjänsten är körkort och tillgång till bil ett krav då du måste kunna ta dig till de olika kontoren.

Sista ansökningsdag är den 17:e maj men tveka inte på att ansöka redan idag! I denna process tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Märk gärna ditt CV och personligabrev med vilken tjänst du är intresserad av, den i Växjö eller den i Åseda, detta kommer underlätta din process.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på telefonnummer 0470-32 38 37.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 4258
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4258
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Kapare inom träindustri

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Kapare inom träindustri till en av våra samarbetspartners i Uppvidinge

Arbetet innebär kapning av virke.

Du kommer att arbeta heltid, 2-skift och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Din profil
Vi söker dig med genrell industrierfarenhet, gärna från trä, då du kommer att behöva lära dig dina specifika arbetsuppgifter på plats hos kundföretaget.
Vi tror att du som söker har arbetat inom tillverkande industri tidigare och vet hur vardagen i en industri ser ut.
Du har erfarenhet av ritningsläsning och motiveras av och brinner för att uträtta ett gott arbete med hög kvalitet.Sista ansökningsdag
20170515

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 5911
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5911
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Roligt heltidsjobb inom industri finns i Lenhovda!

Vill du ha ett fysiskt arbete och jobba på en arbetsplats som värdesätter en god laganda? Är du själv en positiv person som trivs när det händer mycket? Strålande, då är detta jobbet för dig! Just nu söker ett stort och väletablerat företag i Lenhovda fler härliga kollegor till sin industri. Passa på, skicka in en ansökan på en gång för chansen till detta roliga jobb!

Hur ser min arbetsdag ut som industriarbetare i Lenhovda?

allowfullscreen

Här kommer du att jobba på ett stort och väletablerat företag! Arbetsdagarna genomsyras av högt tempo, fysiskt arbete och viktigast av allt - en otroligt härlig lagstämning! Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng härliga, sociala kollegor för att tillverka fönster och glasdörrar. Vi söker just nu kollegor till flera olika avdelningar och kommer matcha dig till den avdelning vi tror passar dig bäst.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är uppdelade i 3-skift där du arbetar antingen ständig förmiddag, eftermiddag eller natt. Du kommer bli anställd som konsult via oss på Manpower och jobbar som uthyrd till vår kund. Detta ger dig fördelar som bland annat:

* En trygg anställning med kollektivavtal och hög timlön.

* En personlig konsultchef som är väldigt närvarande hos kunden.

* Möjligheten att få in en fot både hos oss på Manpower och vår kund i Lenhovda.

Vad behöver jag kunna innan jag börjar som industriarbetare?

För oss är det allra viktigast att du har du en positiv inställning, trivs i grupp och känner ett stort engagemang i ditt arbete! Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så är det givetvis meriterande. De krav vi har för tjänsten är att du:

* Talar och skriver på flytande svenska.

* Har körkort och tillgång till bil.

* Kan börja omgående.

* Kan arbeta 3-skift (du kommer gå på ett ständigt skift).

Har du truckkort eller CNC-utbildning? Nämn gärna det i din ansökan, det är väldigt meriterande!

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar.
2. Jag kan också nås på telefon 031-61 72 90.
3. Slipp telefonkön och få svar snabbt genom att maila mig på

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida. När du skickat in din ansökan kommer du få några korta frågor mejlade till dig som du måste svara på för att vara fortsatt aktuell.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 20476
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=aWJlbmd0LjY2NTM2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
36073
36073  0760 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kapare 2-skift till träindustri

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu en kapare inom träindustri. Främst kommer du att arbeta med kapning av virke, men på sikt kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella. Arbetet är förlagt till 2-skift. Du kommer till en början att vara anställd av Inpeople men arbeta hos vår kund i Uppvidinge. För rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Din profil
Du som söker har god industrivana, och ett önskemål är att du har kunskap om trä som material. Du är en lagspelare som gärna hugger i om det behövs i andra delar av fabriken. Då arbetet är förlagt till 2-skift är körkort och tillgång till bil ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning och arbetar med hög kvalitetsmedvetenhet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Trähusarbetare/Spikare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1582
Webbplats: http://www.inpeople.se/arbete-karriar/lediga-jobb/?jaid=1582
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inpeople Sverige AB
Norrgatan 22, 3tr
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.inpeople.se
  
Platsannons

Medarbetare till Äldreomsorgen i Lenhovda

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge den bästa omsorgen och servicen? Då är du den vi söker!
Uppdraget innebär bl.a. att ansvara för att planera och erbjuda aktivitet för brukare både enskilt och i mindre grupper, dag/kväll & helg.
Uppdraget innebär även att erbjuda omvårdnad och service åt personer i särskilt boende samt hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska.
Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra brukarnas tillvaro meningsfull och stimulerande. Vi arbetar utifrån individens behov och du behöver därför vara flexibel.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha undersköterskeutbildning och körkort. För dokumentationshantering krävs att du har datorvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Du behöver ha ett stort engagemang och ett gott bemötande.
Intervjuer sker löpande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 170626, kan tillsättas tidigare. Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A678503
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b24af52-0ee5-4efb-985d-6b7a22d8aa01&TK=382a3631-73f4-4915-a0a8-3b09c4f7a4b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medarbetare till Äldreomsorgen i Lenhovda

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge den bästa omsorgen och servicen? Då är du den vi söker!
Uppdraget innebär bl.a. att ansvara för att planera och erbjuda aktivitet för brukare både enskilt och i mindre grupper, dag/kväll & helg.
Uppdraget innebär även att erbjuda omvårdnad och service åt personer i särskilt boende samt hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska.
Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra brukarnas tillvaro meningsfull och stimulerande. Vi arbetar utifrån individens behov och du behöver därför vara flexibel.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha undersköterskeutbildning och körkort. För dokumentationshantering krävs att du har datorvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Du behöver ha ett stort engagemang och ett gott bemötande.
Intervjuer sker löpande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående och varaktighet tom 20170930. Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A678669
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93035e62-4e01-4a57-8786-221443aeb0b9&TK=8b5b02db-381a-43fe-8707-b457886ead2d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänsten i Norrhult och Åseda

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge den bästa omsorgen och servicen? Då är du den vi söker!
Vi söker 3 undersköterskor till hemtjänsten (1 i Åseda och 2 i Norrhult). Uppdraget innebär att erbjuda omvårdnad och service åt personer i hemtjänst samt hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra brukarnas tillvaro meningsfull och stimulerande. Vi arbetar utifrån individens behov och du behöver därför vara flexibel.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha undersköterskeutbildning och körkort. För dokumentationshantering i verksamhetssystemetet Procapita krävs att du har datorvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Du behöver ha ett stort engagemang och ett gott bemötande. Vi ser gärna att du har kunskap om BPSD och Senior Alert.
Intervjuer sker löpande


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A678691
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=02f5d5a1-b50b-49e4-9bd5-bed89e70d9a0&TK=a152f3d4-b11f-4f74-9ec6-f503db7ad3b0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Pizzabagare sökes för omgående anställning till Lenhovda Restaurang och Pizzeria.

Bil och körkort är ett krav om du inte bor i eller kring Lenhovda då arbetstiderna är varierande enligt schema.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidsanställning, varierad schemalagd arbetstid dagtid/Kvällstid/helgenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: ansökan samt kontakt med arbetsgivaren sker genom e-post eller telefon!
Arbetsplats: 
Adress: Lenhovda Restaurang och Pizzeria

36073  LENHOVDA 
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare Mig/ Mag sökes för uppdrag i Uppvidinge!

Jobbeskrivning
Du kommer efter ritning att sätta samman och svetsa den ram som står som grund för företagets produkt, mestadels förarhytter men även mindre detaljer med hög kvalitet. Punktsvets- Tig- Mig och Mag är alla förekommande svetsmetoder på företaget. Nu söker vi dig som svetsar Mig/ Mag. Arbetet kräver att du är systematisk och kan arbeta metodiskt, självständigt och noggrant.
Du kommer att avlägga ett svetsprov på företaget, för att säkerställa din kompetens.

Personliga egenskaper
Du har en svets utbildning och behärskar detta hantverk samt vana att arbeta efter ritning. Du har ett tekniskt intresse och förståelse för olika konstruktioner. Då objekten oftast är stora, så kräver det förutom den tekniska kompetensen även god fysik, då man av storleksskäl har objekten på golvet.
B-körkort är ett krav, truckkort är en merit.
Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Uniflex kommer att intervjua löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras på ansokan.vaxjo@uniflex.se


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 34184
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34184
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Reveljgränd 5
35236  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Två socialsekreterare med inriktning våld i nära relationer och missbruk

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Välkommen till Uppvidinge kommun. Individ- och familjeomsorgen består av fyra grupper: Utrednings- och familjerättsgruppen, Placeringsgruppen , Vuxengruppen och Öppenvård med inriktning på behandling och psykiatri. Socialkontoret är beläget i centrala Lenhovda endast 30 minuters bilresa från Växjö. Här finns fri parkering och busshållsplats precis utanför kontoret. Vår öppenvårdsverksamhet är placerad i Åseda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill göra det sociala arbetet till ett fält där människor med kompetens, ambition och hjärta kan utvecklas och utgöra en stabil grund för det kommande sociala arbetet som ständigt är i förändring.
Vi är en organisation som bygger på små arbetsgrupper där varje enhetschef har 5-7 medarbetare i varje grupp. Vi ser det nära ledarskapet som en framgångsfaktor i att verka för stabilitet och kreativitet för varje enskild medarbetare. Vi arbetar med nära ärendehandledning individuellt och i grupp. Vi har även extern handledning. Vi vill ge varje medarbetare möjlighet att kunna växa och utvecklas i sin yrkesroll till att bli den bästa versionen av sig själv, oavsett om du har lång erfarenhet eller är ny i din yrkesroll. Hos oss är det viktigt med en rimlig arbetsbelastning där du har tid att vara socialarbetare utan att drunkna i för hög ärendemängd. Vi tycker att det sociala arbetet är roligt och på vår arbetsplats hjälper vi varandra. För oss är det också av stor vikt att det även finns tid för utvecklingsarbete i vår strävan att ständigt jobba med förbättringsarbeten och nya målsättningar.
Vi söker nu två socialsekreterare som ska arbeta med myndighetsutövning med inriktning mot våld i nära relationer. Den ena tjänsten är med inriktning mot barn och familjer och den andra tjänsten mot vuxna personer. I den tjänsten ingår även handläggning av missbruksärenden. Grunden i arbete är handläggning enligt SoL, LVU och LVM. I ärenden gällande barn och familjer arbetar vi med handläggning enligt BBiC. För oss är det viktigt att du som socialarbetare ger dem som behöver vår hjälp, bra vägledning och energi att gå vidare till något annat.

Har du längre erfarenhet så får du stora möjligheter att vara delaktig i utvecklingsarbetet inom det sociala arbetet i kommunen och medverka i samverkansgrupper. Behöver du extra stöd och handledning kommer erfarna kollegor att finnas till hands. Du kommer att få stora möjligheter att planera upp arbetet självständigt och tillsammans med kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller har annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person behöver du vara stabil och trygg med en positiv attityd samt vara engagerad i det sociala arbete och tycka det är roligt. Då har du hittat arbetsplatsen för dig. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och andra grupper och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga. Då socialtjänsten är en verksamhet där det kan uppstå akuta situationer är det väsentligt att du ibland kan vara flexibel med dina arbetstider. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav. Vi har tjänstebilar men kortare resor med egen bil kan bli aktuellt.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid, deltid enligt överenskommelse Kontorstid med möjlighet till flexibel arbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse Provanställning kan bli aktuellt.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677644
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0d418578-6313-4646-af2b-6fb61f54e578&TK=9c053b9e-96d1-4606-b9c6-2e9556e54f5e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Förskoleklass.

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Barn och utbildning i Uppvidinge kommun söker förskollärare

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du tillsammans med en kollega för verksamheten.
Du blir mentor i förskoleklassen men deltar även i arbetet på fritidshemmet/skolan. Som lärare/förskollärare i förskoleklassen ansvarar du för att aktivt leda och planera det dagliga arbetet i förskoleklassen. Vi söker dig som är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet utmanar elevernas lärande. Flexibilitet är viktigt i arbetet och du ska ha lätt att tänka nytt. Du ska kunna arbeta med språkutveckling. För oss är kunskapsutveckling och social utveckling lika viktiga delar när vi i förskoleklassen leker fram kunskap. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov i ett nära samarbete med hemmet.


KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarlegitimation.
Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov, ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du har god förmåga att arbeta med trygghet och lugn i gruppen. Du har en klar pedagogisk insikt och förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.
Passar denna beskrivning in på just dig och låter det som ett spännande och givande uppdrag? Skicka i sådana fall in din ansökan till oss redan idag.
Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och förhoppningsvis också samarbeta med dig.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A677509
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29c2bcc8-dc0c-4232-a0cb-c15e4c0ea286&TK=c3c0c5ae-0079-4163-b9a7-d6b506a64f27
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare för undervisning på lågstadiet

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Barn och utbildning i Uppvidinge kommun söker lågstadielärare.
Vi vuxna söker en arbetskompis som tillför oss positiv energi, som både är en lagspelare och som samtidigt tar enskilt ansvar och tillsammans med oss utvecklar verksamheten. Eleverna söker en lärare som är glad, som gör lärandet roligt och utmanande, och som med kompetens och humor för vårt lärande framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu klasslärare för undervisning i på lågstadiet. I uppdraget ingår mentorskap, samt planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Du ska ha god samarbetsförmåga och lätt att skapa förtroendefulla relationer samt är en lugn och tydlig ledare. Du kan anpassa undervisningen och skapa ett inkluderande klassrumsklimat som bidrar till trivsel, studiero och lärande.
Tjänsterna är tillsvidaretjänster under förutsättning att du har lärarlegitimation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i åk 1-3/1-7 alt lågstadielärare.
Vi söker dig som har formell behörighet och legitimation. Har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dessa i det dagliga arbetet. Anpassar undervisningen efter elevernas förutsättningar och tillämpar en mångfald av metoder och arbetssätt, samt inspirerar och stimulerar skolutveckling som leder till goda elevresultat samt har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.
Passar denna beskrivning in på just dig och låter det som ett spännande och givande uppdrag? Skicka i sådana fall in din ansökan till oss redan idag.
Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och förhoppningsvis också samarbeta med dig.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A677507
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f1c7760-360e-4ebd-927a-0052ebf6efcb&TK=02fe9e8b-5fe8-4584-8256-2631a98cda8b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolechef till föräldrakooperativ

I rollen som förskolechef ansvarar du för att planera och leda det dagliga arbetet genom schemaläggning och bemanning. Du ansvarar också för förskolans pedagogiska utveckling och för genomförande av läroplanens mål. Rollen innebär både administrativt arbete och schemalagd arbetstid i barngrupp. Regelbundna möten med alla pedagoger för gemensam verksamhetsplanering samt egen tid till planering, dokumentation och fortbildning. I samarbete med övriga pedagoger följer du upp, dokumenterar och utvecklar verksamheten. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i en grupp med mycket glädje och god gemenskap. Vårt önskemål är att du tillsammans med dina kollegor skapar en stimulerande och rolig vardag för våra barn!

Om dig

Vi söker dig som är en engagerad förskollärare med god erfarenhet av ledarskap. I din roll ingår att utveckla och stötta personalen i deras uppdrag, men också att vara en aktiv länk mellan kommun, medarbetare och föräldrakooperativets styrelse och medlemmar. Du vill arbeta på en förskola i litet format med stort inflytande över verksamhetens alla delar. Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och god kontakt med både kollegor, barn och föräldrar. Som person är du trygg i ledarrollen och tycker att det är naturligt att ta ansvar. Du är öppen, lyhörd och har ett intresse för att utveckla, inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Som pedagog har du stor tilltro till barns inneboende förmåga och är väl insatt i förskolans uppdrag. Du uppskattar en nära föräldrakontakt och tycker det är en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Föräldrakooperativet Familjelyckan är en ekonomisk förening som är belägen i Åseda. Familjelyckan startades 1992 och bedriver daghemsverksamhet. Förskolan har idag 4 duktiga pedagoger och en omtyckt kokerska. Vi har idag 27 barn på förskolan. Familjelyckan Tillagar all mat från grunden med inriktning mot det ekologiska och närproducerade köket. På fastigheten finns även en fin utegård med möjlighet att låta kreativiteten flöda fritt. Familjelyckan är knuten till KFO.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Du har förskollärarexamen och giltig lärarlegitimation.Lön, enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: familjelyckan@telia.com
Övrigt: Tillträde Snarast, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Föräldrakooperativet Familjelyckan ek.för.
Karlagatan 29
36431  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.familjelyckan.se
  
Platsannons

Konstruktör till växande husföretag

Vi söker en konstruktör för våra enbostadshus, där husen ofta utgår från vår katalog, men med kundens egna ändringar och tillval. Tjänsten innebär att man jobbar fram underlag för montering på byggplats och tillverkning i vår produktion. Du kommer att få jobba ihop med projektledare, produktion och inköp och även samordna konstruktionen med installationer och materialbeställningar. I tjänsten ingår även ansvar för att standarder och normer följs samtidigt som du säkerställer att övriga krav är uppfyllda så som teknisk funktion, hållfasthet och kvalité.


Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och med fördel erfarenhet inom trähusbyggnation. Du bör ha kunskap av ritprogram (3D), vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Tjänsten är på heltid och placeringsort är Åseda.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting bedrivs projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda. Antalet anställda är ca 200 och omsättningen ca 600 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, som har sitt säte i Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Konstruktör
Webbplats:
Epostadress: varmasnickaren@anebyhusgruppen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen AB
Box 49
36421  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.anebyhusgruppen.se
  
Platsannons

KMA-ansvarig sökes till växande husföretag

Rollen som KMA-ansvarig hos Anebyhusgruppen AB innebär att vara insatt i och ha kunskap om kvalitet, miljö och arbetsmiljö för att kunna stötta projekten i dessa frågor. KMA-arbetet börjar redan i anbudsskedet och fortsätter sedan genom hela projektet, din uppgift blir att se till att företaget lever upp till ställda interna och externa krav. I rollen ingår bland annat att delta på interna och externa revisioner, samla in och sprida erfarenheter samt föreslå förbättringsåtgärder inom ramen för KMA-arbetet, samt säkerställa att våra leverantörer och entreprenörer uppfyller ställda krav, lagar och förordningar.


Vi söker dig som har kvalificerad utbildning inom miljö, arbetsmiljö samt kvalitet, alternativt en likställd arbetslivserfarenhet, det är även en fördel med byggteknisk utbildning och/eller erfarenhet inom byggnation. Du bör ha datorvana, vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Tjänsten är på heltid och placeringsort är Åseda eller Aneby.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting bedrivs projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda. Antalet anställda är ca 200 och omsättningen ca 600 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, som har sitt säte i Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: KMA-ansvarig
Webbplats:
Epostadress: varmasnickaren@anebyhusgruppen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen AB
Box 49
36421  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.anebyhusgruppen.se
  
Platsannons

Sommarvikarie sökes till en kvinna bosatt i Norrhult

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

En sommarvikarie som personlig assistent sökes till kvinna bosatt i Norrhult. I arbetet ingår huvudsakligen personlig omvårdnad, samt praktiska göromål och vardagssysslor i hemmet som exempelvis matlagning.

Vi ser gärna att du är en pigg, glad och mogen kvinna med god självinsikt som är van möta människors olika behov. Som person är du lyhörd, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att hantera olika situationer som dyker upp. Du har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknade yrken.
 
Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det är mycket viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt att du delar Frösundas grundläggande värderingar, så skriv gärna och berätta om dig själv i ansökan.
 
Du ska vara rök- och tobaksfri.
På kundens önskan är B körkort.

 
Tjänsten är ett sommarvikariat med varierande arbetsgrad. Arbetstiderna är dagpass.

Urval sker löpande.
 
Timlön. Kollektivavtal finns.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid SommarjobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89221
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Kungsgatan 8
35233  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Pizza BagareVi söker nu en pizzabagare/restaurangbiträde med erfarenhet.
Vi ser positivt på ansökningar från personer med nystartsjobb. Är du berättigad till nystartsjobb får du gärna ange det i din jobbansökan!


Som person skall du vara driven, social och målmedveten. Du skall även ha en hög arbetsmora och du har tidigare erfarenhet av yrket

Pizzeria Med söker nu en snabb och erfaren Pizzabagare.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: baram_81@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Satan Bayram
Gripagårdsvägen 6 A 1TR
36073  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinoperatör/ställare metallbearbetning

Laserskärning, vattenskärning av material, Bockning och övrig metallbearbetning. Maskinställning är ett viktigt moment och kräver att du har lätt att lära sig att programmera och ställa in dessa i den löpande produktionen.

Utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Om du inte bor i Alstermo eller direkt omkring så är körkort och bil nödvändigt.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidareenl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ingvar.yvonne@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Vattenskärning AB

36075  ALSTERMO 
Hemsida: http://svabsweden.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Klavreström

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till vår kund i Klavreström. Vår kund är en kvinna med MS som behöver hjälp i sin vardag med allt från hushållsysslor till hygien. Hon besöker gärna närliggande städer för att uträtta ärenden, därför är det av stor vikt att du har körkort. Hon tycker om matlagning, blommor och att måla. Delar du något eller alla dessa intressen är detta ett mycket stort plus.

För denna kund är personkemi det viktigaste men det är också viktigt att man är noggrann och gillar ordning och reda. Ålder spelar ingen roll så länge man står med båda fötterna på jorden och har ett sinne för humor. 

Arbetstider: Till denna kvinna söker vi en assistent till en fast schemarad med en tjänstgöringsgrad på 97,5%. Arbetet sker under varierande arbetstider och är förlagt under vardagar måndag till fredag.

Körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Urval sker löpande


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7241%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Ziplineguide

Vilka är vi
Little Rock Lake AB är ett entreprenörsdrivet företag inom turist- och upplevelsebranchen.

Företaget startade 2012, anläggningen öppnades 29 maj 2014 och har på bara några få år lyckats bygga upp en av regionens främsta äventyrsanläggningar och Europas längsta ziplinebanan. Den totala banlängden är 3,3 km och anläggningen erbjuder naturupplevelser utöver det vanliga.

Hit kommer besökare från både Sverige och andra länder ( Framförallt Tyskland, Holland och Danmark ) för att åka zipline och uppleva den Småländska skogen. Både grupper och enskilda besökare kommer till anläggningen som tar emot både barn och vuxna. Bland gruppbesöken märks företagsevent, svensexor, möhippor, födelsedagsfirare och skolklasser. Bland enskilda finns både lokalbefolkning och mer långväga turister.

Att våra besökare är mycket nöjda visar de fina omdömen som lämnas både i vår egen gästbok, Facebooksida, Tripadvisor m.fl. Vi har även tilldelats utmärkelsen " Enastående " i kvalitetssäkringssystemet Swedish Welcome - en av få aktiviteter i Sverige som fått högsta betyg. Vi har fått positiv uppmärksamhet i media och grundarna har fått utmärkelser för sina insatser som företagare inom besöksnäringen.

Vi har valt att profilera oss på kvalitet och en något högre prisbild än omgivande aktiviteter och utbud.

Vi arbetar hårt med att öka effektiviteten i anläggningen med bland annat kringtjänster och nya produkter för att öppna fler intäktskällor.

I Base Camp finns restaurang Fine Forest, som serverar mat baserad på lokala varor, företrädelsevis från skogen.

Arbetsbeskrivning Ziplineguide kort
Som zipline guide ansvarar du för att instruera och övervaka tilldelade deltagande zipline grupper. Denna tjänstgöring förutsätter att den sökande är bekväm att arbeta i naturen och på höga höjder. Sökande måste ha starka presentationsfärdigheter och vara orienterad om den biologiska omgivningen och ekologi i området. Du måste vara en lugn och lyhörd person som hela tiden är närvarande och vara beredd att ta på sig ansvaret och kunna hjälpa deltagare i verkliga riskscenarier medan du arbetar på hög höjd.

De sökande måste ha minst företagets utbildning för Front guide, eller motsvarande erfarenhet på en annan Zipline med, komplett utbildningsprogram och i sådant fall ha dokumenterade skriftlig intyg om genomgången kurs och tjänstgöring från en annan anläggning.

Viktiga ansvarsområden:
1. Kunna utföra daglig och periodisk inspektion av Zipline banan, inklusive banans samtliga konstruktionsdelar och strukturer. Journalföra inspektionen och ange eventuella avvikelser i banan.
2. Överlämna journalförda besiktningsdokument till banchefen.
3. Ansvarar för att övervaka turen med tilldelade deltagande grupper genom banan.
4. Kontrollera alla zip utrustningar och här upprätta besiktningsprotokoll.
5. Montera deltagares åk utrustningar/ korrekt och övervaka användningen av all personlig skyddsutrustning
6. Genomföra tränings Zip med deltagare före tillträde till banan.
7. Tydligt kommunicera säkerhetsrutiner och riktlinjer till grupper av gäster.
8. Kunna genomföra presentation om ekologi och naturhistoria
9. Kunna kommunicera riskfaktorer med gäster i gruppen, föra noggrann journaler, regelbunden kompetensutveckling genom att orientera sig på olika sätt om liknande verksamheter.
10. Assistera i anläggningen med underhåll, kundservice och drift uppgifter när inte turer förekommer
11. Delta i regelbundna workshops personalutveckling och underhålla färdigheter i räddnings kompetens
12. Att föreslå förbättringar och ändringar i organisationen och verka utvecklande för anläggningen
13. Utföra dagliga rutiner så som öppning/stängning mm.

Anställningsdetaljer
Timanställning under vår och höst, främst helger samt under högsäsong juli - augusti. Lön enligt kollektivavtal HRF.

Utbildning
Vi tillhandhåller kostnadsfri utbildning på plats i parken. När man är godkänd på utbildningen är det dags att börja arbeta.
Har du redan motsvarande erfarenhet på en annan zipline, med komplett utbildningsprogram skall i sådant fall ha dokumenterade skriftliga intyg om genomgången kurs och intyg om tjänstgöring från annan anläggning.
Vid intresse skicka in ett personligt brev innehållande uppgift om namn, ålder, vikt, längd, bostadsort och uppgifter om eventuella erfarenheter, utbildningar eller fritidsintresse som du tror är värdefullt för oss att ta del av. Bifoga även ett foto på dig själv i helfigur.
Start av tjänst, omgående.


Däremot skall du behärska Engelska i tal och skrift.

Behärskar med fördel flera språk så som: Tyska, Holländska, Franska, Danska, Mandarin, Japanska, Malaj, Thai, Spanska, Indiska, Finska, hindi, Polska eller Arabiska.

Fysiskt aktiv person som gillar att hålla igång.

Du är glad i hårt arbete i en spännande och kamratlig miljö.

Du tycker om att vara ute i alla väderlekar och är inte rädd för att ta hand om nationella och internationella gäster.

Bra kroppsspråk/hållning.

Positiv och social person som kan bjuda på sig själv.

Du är en vän av god ordning och känner dig mogen att ta ett stort personligt ansvar för dig själv och andra.

Säkerhetstänk.

Vad du får tillbaka mer än bara ett arbete
Du får vara i en underbar miljö med många härliga människor.

Du får lära dig service/värdskap på hög nivå.

Fysisk aktivitet varje dag.

Träffa likasinnade människor med känsla för äventyr, kanske träffar du din nya bästa vän?

Livserfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Vildmarksguide
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTimanställning under vår och höst, främst helger samt under högsäsong juli - augusti.Lön enligt kollektivavtal HRF.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@littlerocklake.com
Övrigt: Vid intresse skicka in ett personligt brev innehållande uppgifter om namn, bostadsort och uppgifter om eventuella erfarenheter, utbildningar eller fritidsintresse som du tror är värdefullt för oss att ta del av. Bifoga även ett foto på dig själv i helfigur. Skicka dina uppgifter till info@littlerocklake.com
Arbetsplats: 
Adress: Little Rock Lake
36042 Braås
36042  BRAÅS 
Hemsida: http://www.swedenzipline.com
  

Platsannons

Förskollärare

Verksamhetsbeskrivning
Förskolan Ugglebo i Älghult.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildad förskollärare
Publiceraddatum: 2017-02-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning, inleds med provanställning. Arbetstid kan vara både heltid eller deltid.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.karlsson@alghultsfriskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älghults Friskola
Högsbyvägen 3
36076  ÄLGHULT 
Hemsida: http://www.alghultsfriskola.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal