Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:47

Lediga jobb i Uppvidinge kommun (0760), Kronobergs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 567
Täthet8,16Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 226,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 171,88Landareal (km²)
Sjö54,77Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

CNC - operatör / Maskinoperatör

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till ett av Åsedas trevligaste bolag söker vi nu en eller flera CNC-operatörer med goda eller grundläggande kunskaper inom datorstyrda maskiner. Företaget har en högautomatiserad produktion där din roll blir att övervaka tillverkningen, ställa maskiner, kontrollmäta, byta verktyg samt successivt sätta dig in i mer avancerad teknik. Rätt person kommer ges en gedigen introduktion i företagets produkter och processer och rätt person kommer beredas en tillsvidareanställning. Din erfarenhetsnivå avgör hur din introduktionsperiod kommer se ut.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av CNC-styrda maskiner sedan tidigare. Du har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning. Framförallt värdesätter vi att du har ett stort intresse för arbetsuppgifterna, att du är tekniskt intresserad och gärna vill lära dig mer om ny teknik. Kollegorna på plats jobbar i team och din förmåga att bidra till en god stämning är därför extra viktig.

Vi kommer tillsätta flera tjänster och rekryterar löpande. Känner du igen dig i ovan beskrivning vill vi gärna komma i kontakt med dig. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 1725
Webbplats: http://www.inpeople.se/arbete-karriar/lediga-jobb/?jaid=1725
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inpeople Sverige AB
Norrgatan 22, 3tr
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.inpeople.se
  
Platsannons

Vikarierande förvaltningssekreterare

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Miljö-och byggnadsförvaltningen är en liten förvaltning och vi söker nu dig som under 20 månader vill bli vår nionde medarbetare. Vi har vår arbetsplats i Åseda.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete består av två huvudsakliga delar. Dels är du förvaltningssekreterare åt miljö-och byggnadsnämnden. I det arbetet registrerar och diarierför du ärenden samt skriver protokoll vid sammanträden.
I den andra delen av arbetet arbetar du med att ta bort restrektioner som förvaltningen anser obefogade i gällande gamla detaljplaner.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en högskoleutbildning som samhällsplanerare eller annan utbildning och / eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser att du är en noggrann person och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning om 20 månader från anställningsdatum.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: A732297
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18a429e7-7c21-4d88-a003-3cd0f9515aca&TK=8c75d2ea-adeb-4923-bd49-6e2e5a7d76c2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Miljö- och byggförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare till Lenhovda

Om företaget
Företaget tillverkar delar till skogsmaskiner inom tex skärning, pressning, bearbetning och svetsning. Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda möjligheter att utveckla sina kunskaper inom svetsning samt får jobba i ett team med mycket god sammanhållning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att svetsa detaljer och ramar till skogsmaskiner. Företaget tillverkar större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier. Det är viktigt att du har en god hantverkskänsla samt kunskaper i ritningsläsning. Att kunna tillverka nya fixturer eller förbättra gamla ingår också samt att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Formell kompetens
Licenssvetsare för MIG och MAG samt någon form av verkstadsinriktad utbildning. Några års erfarenhet inom detta område är meriterande.

Din bakgrund
Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom industri eller verkstad där du arbetat självständigt och tagit ansvar för att arbetet blivit utfört med stor noggrannhet och i god kvalitet.

Personliga egenskaper
Du som söker vill utvecklas och blir bättre. Du är hjälpsam och tillför gruppen med positiv energi. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid, för rätt person finns möjlighet att gå över till kund/ heltid/ Lenhovda

Tillträdesdag
Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!

Information
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se Observera dock att inga ansökningar kan tas emot via e-post.
Välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 21462
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Växjö
Lernia Bemanning AB
35231  Växjö Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Förskollärare sökes till Nottebäckskolan i Uppvidinge kommun

.

Affektor Group arbetar som en koncern med helägda varumärken Veteranklubben, Affektor AB Stockholm Personal AB och Sverigepersonal AB. Vi arbetar med fokus på Personalförsörjning och korttids bemanning, Organisationsutveckling, Utbildningsverksamhet, Search och Headhunting samt Karriärändring. Inom Affektor Group och Veteranklubben i synnerhet, jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.

Förskollärare sökes till  Nottebäckskolan i Uppvidinge kommun
 
Nottebäckskolan är belägen mellan Norrhult och Klavreström, nära skog och sjöar med glas- och järnbruksmiljö in på knutarna. Vi på Nottebäckskolans förskolor arbetar för att vara öppna förskolor och en mycket viktig del av vårt samhälle. En bra arbetsmiljö för både barn och vuxna samt föräldrars delaktighet i vår verksamhet är självklart.
 
Oplanerat läge
 
Skolan befinner sig i ett oförutsett läge vilket innebär att vi är beredda att ge rätt person bra anställningsvillkor. Erfarenhet, utbildning och personlig lämplighet kommer att särskilt beaktas vid lönesättningen.
 
Arbetsuppgifter
 
Som medarbetare på Nottebäckskolan erbjuder vi dig ett nära samarbete i ett arbetslag med engagerade kolleger, specialpedagog och elevhälsopersonal. Du blir en del i en engagerad personalgrupp som i stor gemenskap arbetar för att utveckla elevernas lärmiljö.

Som förskollärare planerar och stödjer du barnens  lärande tillsammans med arbetslaget. Du tar tillsammans med arbetslaget ansvar för utveckling och genomförande av verksamheten.

Vi söker en pedagog med ett relationsskapande ledarskap där en god relation till barnen skapar motivation, trygghet och goda resultat. 
 
Kvalifikationer
 
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Att arbeta som förskollärare ger dig inte bara chansen att hjälpa barn att utvecklas utan är även ett jobb där du direkt får uppskattning för den tid du lägger ned.  Du är en engagerad medarbetare som har förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till gruppens möjligheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med både föräldrar och personal men även ha förmågan att arbeta självständigt.

Du är mål- och resultatinriktad och levererar arbete av hög kvalité. Du är väl förtrogen med att arbeta med digitala verktyg i förskolan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.
 
Anställning
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
 
 
Upplysningar
Ann Myhrman 072-316 81 00
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95495
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Affektor
Svenstorpsvägen 99
26698  Hjärnap Sverige
Hemsida: affektor.se
  

Platsannons

Fritidspedagog sökes till Nottebäckskolan i Uppvidinge kommun

.

Affektor Group arbetar som en koncern med helägda varumärken Veteranklubben, Affektor AB Stockholm Personal AB och Sverigepersonal AB. Vi arbetar med fokus på Personalförsörjning och korttids bemanning, Organisationsutveckling, Utbildningsverksamhet, Search och Headhunting samt Karriärändring. Inom Affektor Group och Veteranklubben i synnerhet, jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.


Nottebäckskolan är belägen mellan Norrhult och Klavreström, nära skog och sjöar med glas- och järnbruksmiljö in på knutarna. Vi på Nottebäckskolan arbetar för att vara en öppen skola och vi är en mycket viktig del av vårt samhälle. En bra arbetsmiljö för både barn och vuxna samt föräldrars delaktighet i vår verksamhet är självklart.
 
Oplanerat läge 
Skolan befinner sig i ett oförutsett läge vilket innebär att vi är beredda att ge rätt person bra anställningsvillkor. Erfarenhet, utbildning och personlig lämplighet kommer att särskilt beaktas vid lönesättningen.
 
Arbetsuppgifter 
Som medarbetare på Nottebäckskolan erbjuder vi dig ett nära samarbete i ett arbetslag med engagerade kolleger, specialpedagog och elevhälsopersonal. Du blir en del i en engagerad personalgrupp som i stor gemenskap arbetar för att utveckla elevernas lärmiljö. Vi söker en Fritidspedagog med ett relationsskapande ledarskap där en god relation till eleven skapar motivation, trygghet.  Vi söker en medarbetare med god samarbetsförmåga, initiativrik, villig till utveckling och nytänkande samt positiv till ett flexibelt arbetssätt.  Förutom att vi vill att du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta, vill vi att du ska vara positiv till att jobba i arbetslag och helst ha erfarenhet från detta arbetssätt. Vi ser såväl kvinnliga som manliga sökande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utbildning:
Fritidspedagogutbildning  
Även person med minst 2 års erfarenhet av att arbeta på fritidshem och med adekvat utbildning kan komma ifråga.

Lön: Fast lön. Ange löneanspråk.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
 
Upplysningar
Ann Myhrman 072-316 81 00
Patricia Vikene 076-871 10 12
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95509
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Affektor
Svenstorpsvägen 99
26698  Hjärnap Sverige
Hemsida: affektor.se
  
Platsannons

Rekryteringsträff: Dagbarnvårdare i Växjö

Dina arbetsuppgifter

I samarbete med FORMA utbildning sökes nu drivna och engagerade dagbarnvårdare som vill få möjligheten att utöva pedagogisk verksamhet inom ramarna av sitt eget hem. Som dagbarnvårdare öppnar du upp ditt hem för en mindre barngrupp bestående av fem barn i åldern 1-12 år. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för samtliga barn. Du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Du serverar hemlagad näringsrik mat med hjälp av de matkassar som vi veckovis kommer att leverera hem till din dörr alt. att du hämtar dessa själv vid matbutiken. Du ansvarar även för daglig utevistelse. Du planerar på egen hand dagarna med tillhörande pedagogiska aktiviteter för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik vardag inom verksamheten.

Hela vår verksamhet har barnens intresse och individuella behov i fokus. Du kommer därför få pedagogisk handledning och stöd från oss, samt kompetensutveckling genom varierande kurser och föreläsningar m.m. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet.Din profil

Som dagbarnvårdare ska du vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. För oss är det mycket viktigt att du som pedagog är engagerad och upplever arbete med barn som oerhört roligt och givande. Det är även av vikt att du har tidigare erfarenhet av att jobba med eller ta hand om barn i förskoleålder, och/eller har en utbildning inom barnomsorg samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Detta för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan fler språk är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering till denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om företaget

FORMAs familjedaghem erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära. Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund. Vi strävar efter att ge barnen förutsättningar till förståelse för varandra och vår gemensamma miljö.

http://formautbildning.se

Du som är intresserad kan anmäla dig till rekryteringsträffen som sker den 2017-11-27 kl. 10.00 på Arbetsförmedlingen Växjö, Linnégatan 17.

Anmäl dig via länken: https://simplesignup.se/event/120603
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid eller deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du som är intresserad kan anmäla dig till rekryteringsträffen som sker den 2017-11-27 kl. 10.00 på Arbetsförmedlingen Växjö, Linnégatan 17. Anmäl dig via länken: https://simplesignup.se/event/120603
Arbetsplats: 
Adress: Digma Rekrytering AB
Box 3066
35033  VÄXJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Verkstadsarbetare

För ett omgående och tidsbegränsat konsultuppdrag söker vi nu en person som har viljan att arbeta inom aluminiumindustrin hos vår kund belägen ca 4 mil nordväst om Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter handlar främst om att plocka och packa samt att montering, men även andra industrirelaterade arbetsuppgifter kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom industrin och känner till vad det innebär. Har du tidigare arbetat inom aluminiumindustrin med montering är detta meriterande. Som person är du ansvarsfull, noggrann, initiativtagande och trivs med att jobba i grupp. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Jobbet ställer krav på stresstålighet. Det är starkt meriterande om du har truckkort A och eller B då truckkörning kan förekomma. Vi ser att du har körkort och bil.

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara flexibel, självgående och ha lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter.

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg, konsultchef, på nummer 0470-34 98 72. Löpande urval tillämpas så skicka din ansökan redan idag.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Tillsammans med våra 2000 medarbetare är vi verksamma på 35 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 5645
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5645
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till IFO:s mottagningsfunktion

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Välkommen till Uppvidinge kommun. Individ- och familjeomsorgen består av fyra grupper: Utrednings- och familjerättsgruppen, placeringsgruppen, vuxengruppen och öppenvård med inriktning på behandling och socialpsykiatri. Socialkontoret är beläget i centrala Lenhovda endast 30 minuters bilresa från Växjö. Här finns fri parkering och busshållsplats precis utanför kontoret. Vår öppenvårdsverksamhet är placerad i Åseda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill göra det sociala arbetet till ett fält där människor med kompetens, ambition och hjärta kan utvecklas och utgöra en stabil grund för det kommande sociala arbetet som ständigt är i förändring.

Vi är en organisation som bygger på små arbetsgrupper där varje enhetschef har 5-7 medarbetare i varje grupp. Vi ser det nära ledarskapet som en framgångsfaktor i att verka för stabilitet och kreativitet för varje enskild medarbetare. Vi arbetar med nära ärendehandledning i det vardagliga arbetet. Vi har även extern handledning med processinriktning för att skapa utrymme för varje medarbetare till personlig utveckling och utveckling av gruppen. Vi vill ge varje medarbetare möjlighet att kunna växa och utvecklas i sin yrkesroll till att bli den bästa versionen av sig själv, oavsett om du har lång erfarenhet eller är ny i din yrkesroll. Hos oss är det viktigt med en rimlig arbetsbelastning där du har tid att vara socialarbetare utan att drunkna i för hög ärendemängd. Vi tycker att det sociala arbetet är roligt och på vår arbetsplats hjälper vi varandra. Vi arbetar med nära samverkan mellan våra grupper för att kunna ge bästa möjliga service, vilket i sin tur skapar en större arbetstillfredställelse.

Vi står nu inför vårt nästa steg i bygget av en väl fungerande organisation med fokus på att ge våra medborgare ett gott bemötande och en bra service. Vi kommer därför att skapa ett gemensamt mottagningsteam för både barn, familj, missbruk, våld i nära och försörjningsstöd, under förutsättning att erfoderliga beslut fattas. Detta för att öka kvaliteten i vårt sociala arbete och förenkla för våra medborgare att snabbare och enklare få rätt hjälp med en gemensam väg in till socialtjänsten resurser. Teamet kommer att bestå av tre socialsekreterare.

I mottagningsfunktionen kommer du främst att göra skydds- och förhandsbedömningar samt hantera det som uppstår i det akuta arbetet och se till att våra klienter slussas vidare till rätt utifrån bedömning av individens hjälpbehov. Utöver det kommer du även att skriva yttranden, ta emot ansökningar och handlägga familjerätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lång erfarenhet av socialt arbete med människor i utsatta situationer. Erfarenhet av myndighetsutövning inom Ifo är meriterande. Du är flexibel och handlingskraftig. När det är många bollar i luften samtidigt har du stor förmåga att behålla lugnet och se vad som behöver göras och se till att det blir gjort. Du ställer gärna upp för dina kollegor när de behöver hjälp. Som person behöver du vara stabil och trygg med en positiv attityd samt vara engagerad i det sociala arbete och tycka det är roligt. Du har socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Då socialtjänsten är en verksamhet där det kan uppstå akuta situationer är det väsentligt att du ibland kan vara flexibel med dina arbetstider.
Körkort är ett krav. Vi har tjänstebilar men kortare resor med egen bil kan bli aktuellt.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid, deltid enligt överenskommelse Kontorstid med möjlighet till flexibel arbetstid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A731797
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a8f27c9-4a01-4d9b-a87c-c826c31c5c1a&TK=35601971-15a2-4848-8538-cbec5424f59f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36421  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bevaknings- och värdpersonal

Vi söker nu bevakningspersonal för tjäntgöring i Kosta. Du kommer att
patrullera till fots och med bil runt New Wave Groups verksamheter. Arbetet innebär även att vara värd i butiker, hos Glasbaren och Kosta Lodge med flera.
En stor del av arbetstiden kommer att vara förlagd till nattjänst, även helger.


Vi söker dig som brinner för Kosta, ditt arbete och vill bli en värdefull
medarbetare. Du måste vara lugn, kunna ta ansvar, arbeta och agera ensam.
Du måste ha god fysik, en empatisk människosyn, och en god förmåga att möta människor i olika situationer.
Väktar- ordningsvaktsutbildning är meriterande men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska vad gäller både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du som söker erfarenhet av ett långt arbetsliv.

Kosta som destination är en växande region mitt i det småländska glasriket. På plats i Kosta finns Orrefors Kosta Boda AB som är Sveriges äldsta glasbruk. Andra företag i New Wave Groups koncern som är stationerade i Kosta är Kosta Boda Art Hotel, Kosta Lodge, Kosta Outlet och Kosta Lågprisvaruhus med flera.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Dörrvakt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön och arbetsvillkor enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kosta.security@nwg.se
Övrigt: Tillsättning av tjänsterna sker löpande så skynda dig in med ansökan. Skriv några rader om dig själv, din utbildning och tidigare sysselsättning. Bifoga gärna utdrag ur brotts- och kronofogderegister. Upplysningar om tjänsterna lämnas av Torgny Jansson, NWG/Kosta Security, telefon 031-712 89 06.
Arbetsplats: 
Adress: Orrefors Kosta Event AB
Stora Vägen 75
36052  Kosta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Callcenter Agent i Åseda

Vårt Callcenter i Åseda består av 15 agenter som besvarar ett stort antal telefonsamtal från kunder, gäldenärer och myndigheter varje dag. Vi rekryterar löpande nya medarbetare, heltidsjobb såväl som timanställningar. För dig som studerar och känner att en timanställning kan vara av intresse vid sidan av dina studier så är det viktigt att du fyllt 18 år vid anställningens start.
Arbetet som agent innebär att besvara frågor om inkassoärenden, fakturaärenden, parkeringsärenden, etc. Här arbetar du i en händelserik miljö där alla ärenden är unika. Vi som arbetar tillsammans är ett härligt gäng med blandade åldrar som alltid har nära till skratt. Här gäller det att uppmuntra och stötta varandra när det behövs.


Vi behöver dig som är duktig på att bemöta människor på ett professionellt och serviceinriktat sätt, samtidigt som du gillar att bidra extra för gruppens bästa när pulsen höjs på callcentret.
Du behöver inte kunna vår verksamhet sedan tidigare men det är ett plus om du har arbetslivserfarenhet och ser det som en självklarhet att ta ansvar för det resultat som vi åstadkommer tillsammans i teamet. Har du dessutom arbetat i ett callcenter tidigare är det en stor fördel.
Det är även en fördel om du kan flera språk utöver svenska och engelska.Arbetet sker i kontorslandskap tillsammans med dina kollegor
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens:
Webbplats: http://career.svea.com/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVEA INKASSO AB
Box116
36430  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.sveaekonomi.se
  
Platsannons

Inköp- och Logistikchef - Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda.

www.anebyhusgruppen.se

Vi söker dig som tar det övergripande ansvaret för att driva och utveckla inköpsfunktionen för Anebyhusgruppen AB.

Du kommer att arbeta på en såväl operativ som strategisk nivå och ansvarar för att optimera samtliga processer inom Supply Chain. En viktig uppgift blir att bygga en funktion med syfte att säkerställa rätt servicenivå, nå kostnadseffektiviseringar samt ta tillvara på synergier inom företaget. I rollen tar du ett totalansvar för att aktivt söka, kontraktera och utveckla befintliga och nya leverantörer.

Vi söker dig som har erfarenhet från ledarskap, inköp och tillverkande industri. Du är en skicklig förhandlare och van vid att driva förändringar och effektiviseringsprojekt på en strategisk och operativ nivå inom marknad, produktion, lager och inköp. Vi tror att du är Civilingenjör eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Din personlighet präglas av tydlighet och en stark drivkraft. Du är affärsmässig, kommunikativ och strukturerad samt har ett utpräglat intresse för utveckling. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt.

I din organisation ingår 4 direkt rapporterande på inköp. Du rapporterar till VD och ingår i Anebyhusgruppens ledningsgrupp, där du aktivt medverkar för företagets utveckling. Placering är i Åseda.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida senast 3 december. För mer information kontakta Henrik Hallström eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Inköpschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1491
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Gjuterigatan 20
55318  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

Konstruktör Volymhus

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda. Se mer www.anebyhusgruppen.seArbetsuppgifter

Vi söker en konstruktör till Anebyhusgruppens volymhusfabrik där vi tillverkar till kunden BoKlok, som ägs av Skanska och IKEA tillsammans.

Tjänsten innebär att du jobbar med att ta fram underlag för tillverkning, montering och utveckling av vår produkt. Du kommer att få jobba tätt ihop med produktion, projektledare och inköp och även till viss del vara samordnare av installationer och vissa materialbeställningar. Du ser även till att återkoppling sker mot byggplats för att kunna förbättra produkten framåt och kommer med förslag som kan effektivisera produktion och montage. Du ser till att standarder och normer följs samtidigt som du säkerställer att övriga krav är uppfyllda så som teknisk funktion, hållfasthet och kvalité.

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och fördel erfarenhet inom trähusbyggnation. Du bör ha kunskap av ritprogram (vertexcad.com), vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Tjänsten är på heltid och placeringsort är Klöverfors, i direkt anslutning till vår Volymhusfabrik. Vi tillämpar provanställning.

Vi tror att du som söker är positiv, nytänkande samt är en lösningsorienterad person som gillar att utvecklas. Välkommen till ett företag som präglas av mod, tillväxt och förtroende för medarbetarna!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: 2017/2
Webbplats: https://anebyhusgruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178093/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen Volymhus AB
Klöverfors 2
36433  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Husdesigner

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda. Se mer www.anebyhusgruppen.seArbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du jobbar fram skissförslag, bygglovshandlingar och avtalsritningar åt våra säljare och kunder, där kommunikationen sköts på distans.

Vi ritar i ett 3D-modellprogram (vertexcad.com) och du tar fram plan- och fasadritningar, 3D-modell, nybyggnadskartor etc. I tjänsten ingår även ansvar för att gällande standarder och normer följs.

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och fördel erfarenhet inom trähusbyggnation. Du bör ha kunskap av ritprogram (vertexcad.com), vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Placeringsort Åseda eller Aneby. Vi tillämpar provanställning.

Vi tror att du som söker är positiv, nytänkande samt är en lösningsorienterad person som gillar att utvecklas. Välkommen till ett företag som präglas av mod, tillväxt och förtroende för medarbetarna!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: 2017/3
Webbplats: https://anebyhusgruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178096/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen AB
Järnvägsgatan 12
36430  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Truckförare

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda. Se mer www.anebyhusgruppen.seHusfabriken Åseda

I husfabriken i Åseda bygger vi enligt byggmetoden storblock, vilket innebär att vi levererar färdiga väggblock med fönster m.

m. på plats. Här byggs bland annat våra styckehus av varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, som erbjuder 70 olika husmodeller. Framgången för dessa är att husköparna kan välja sin grundmodell och sedan ändra mer än de tror, och betala mindre än de tror. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu truckförare till produktionen i Åseda. Du blir en del av vårt logistikteam som förser produktionen med material så att flödet fungerar på bästa, effektiva sätt. 

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har truckkörkort och med fördel erfarenhet inom träindustrin. Tjänsten är på heltid, vi tillämpar provanställning. Vi tror att du som söker är en lösningsorienterad person som gillar högt tempo. Välkommen till ett företag som präglas av mod, tillväxt och förtroende för medarbetarna!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 2017/4
Webbplats: https://anebyhusgruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178252/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen AB
Järnvägsgatan 12
36430  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT- Tekniker/ Supporttekniker till KIBI i Köpenhamn

Dina arbetsuppgifter
Vill du hjälpa oss att hjälpa våra kunder? Jobbar du med IT- support eller liknande? Då är du varmt välkommen att ansöka tjänsten som IT- Tekniker/ Supporttekniker redan i dag!

KIBI befinner sig i en spännande tillväxtfas och nu söker vi en ny kollega till vårt team i Köpenhamn som vill dels vara med och bygga upp vår support och supportprocess, men också kan fungera som IT- Tekniker/ Supporttekniker hos kund. Är det du? Vill du arbeta med våra produkter och tjänster? Vi hoppas det!

I din tjänst ingår du i primär i det danska teamet, bestående av projektledare och konsulter, som arbetar med implementeringar och support av KIBI:s tjänster till hälso- och sjukvården i Danmark, Sverige och Finland. Ditt team har ett nära samarbete med säljavdelningen och utvecklingsavdelningen. Ditt huvudansvar är kundsupport men vi ser gärna att du kan utföra vissa kunduppdrag via fjäruppkoppling. Du gillar att bygga upp och utveckla processer samt arbetsmetodik.

Ansvarsområden
I dina ansvarsområden ingår bland annat:
-Uppföljning, stöd och support till befintliga kunder och deras supportärenden
-Stöd till kundernas verksamhet vid leverans och installation
-Deltaga i arbetet med införande, driftsättning och test av lösningar till befintliga kunder
-Kontinuerligt och proaktivt förbättra vår support till kunderna
-Utveckla vår supportprocess och aktivt arbeta med att effektivisera våra processer
-Analys av kundernas supportärenden
-Kontakt med tredjeparts leverantörer


Din profil
Du har några års erfarenhet som IT- tekniker/supporttekniker inom support eller liknande. Support är något du brinner för och har god förståelse för supportprocesser. Vi söker dig som är strukturerad, kundfokuserad och ansvarstagande. Du är en initiativtagande och orädd problemlösare och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt på din personlighet då vi satsar på ett starkt team som samarbetar väl. Det är viktigt att du förstår vikten av att dokumentera och att arbeta strukturerat då vår verksamhet är regulatorisk och kräver att vi följer våra processer.

Meriterande:
Det kommer att vara en fördel om du har kunskaper i att installera programvaror i servermiljö och vara bekant med IIS, T-SQL (Transact-SQL) samt kunna något om programmering i C# eller VB. Kunskaper i Citrix, Cassandra och Linux är meriterande, och eftersom vi är ett Medtech- företag är kunskap om standarder som Dicom, XDS och HL7 också meriterande
Det är meriterande om du arbetat i Medtech- branschen likaså erfarenhet av ISO är meriterande.

Övrigt:
Anställning: Provanställning direkt hos KIBI
Arbetstid: Dagtid, 08-17. Beredskapstid var fjärde vecka med extra ersättning.
Placeringsort: Köpenhamn

KIBI har i denna rekrytering valt att samarbeta med Maxkompetens. Urval och presentation sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor ring Nathalie, ansvarig rekryterare, på tel: 0470-78 80 54.

Sökord: Teknisk support, Systemtekniker, tekniker, IT-Tekniker, supporttekniker

Sista ansökningsdag
2017-11-21

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 6704
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6704
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Produktionstekniker till Spaljisten i Åseda

Dina arbetsuppgifter
Spaljisten finns i Åseda och bemästrar konsten av att foliera. Vi har kapaciteten och förmågan att tillverka allt från enklare småskaliga produktioner till komplexa möbelkonstruktioner i mycket stora volymer. Spaljisten ingår i Active Invest AB med bland annat Anebyhusgruppen och KG- list. Bolaget är växande och det finns goda möjligheter för rätt person. För vidare information besök oss gärna på www.spaljisten.se

Arbetsuppgifter
Som produktionstekniker på Spaljisten kommer du främst att jobba med:

- Identifiera problem i processerna för att ta fram relevant information och dra korrekta slutsatser.
- Leda delar av installationsarbeten/ ombyggnader
- Driva delprojekt och ha kontakt med operatörer och externa tekniker när insatser görs på Spaljisten
- Vara behjälplig och kunna stötta upp i produktion när så behövs.


Din profil
Vi söker efter dig som är en strukturerad problemlösare. Du har en förmåga att ta egna initiativ, ser sammanhanget och prioriterar rätt frågor. Du gillar att driva förändringar, följa upp processer och utvecklas med dina medarbetare.

Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik eller projektledning. Som sökande har du erfarenhet av produktionstekniskt arbete eller några års erfarenhet av projektledning. Du har även grundläggande kunskaper inom LEAN.

Du har god kommunikativ förmåga och har inga problem med att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, tyska är meriterande. Du har grundläggande datorkunskaper och har du CAD kunskaper är det ett plus.

Varaktighet: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen

Vi har i denna rekryteringen valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Har du frågor angående tjänsten var vänlig kontakta Nathalie Petersson, Konsultchef på Maxkompetens, som är ansvarig för rekryteringen, tel: 0470- 78 80 54.
Ansök om tjänsten redan i dag då urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag
2017-11-23. Men ansök om tjänsten redan i dag då urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: 6611
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6611
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  

Platsannons

Förskollärare med hög känsla för föräldrasamverkan


I arbetet i barngruppen verkar du som förskollärare med verksamhet för barn i åldrarna 1-12 år. Just nu har vi 20 förskolebarn och 10 fritidsbarn i sina första skolår. Ni är fyra pedagoger som arbetar tillsammans för en god pedagogisk verksamhet och omsorg om våra barn. Ni har stor frihet i utformandet av den pedagogiska verksamheten och utformar tillsammans mål och planering. Vårt önskemål är att du tillsammans med dina kollegor skapar en stimulerande, utvecklande och rolig vardag för våra barn!

I vår förskola har vi en syskongrupp men arbetar också under delar av dagen åldersindelat. Som pedagog får du ansvar för en åldersgrupp och följer sedan dessa barn. Som ansvarspedagog för en åldersgrupp har du hand om pedagogisk planering, föräldrakontakt och dokumentation för dina ansvarsbarn genom hela deras förskoletid. Den nu utlysta tjänsten kommer att ha hand om våra 2-3-åringar.

Du kommer därför som helhet att arbeta med barn i åldrarna 1-8 år tillsammans med dina kollegor och i ditt åldersindelade arbete ha huvudansvar för vår näst yngsta barngrupp som du sedan följer tills de börjar skolan.

På Familjelyckan har vi regelbundna möten med alla pedagoger för gemensam verksamhetsplanering samt egen tid till planering, dokumentation och fortbildning. I samarbete med övriga pedagoger följer du upp, dokumenterar och utvecklar verksamheten. Föräldrarna gör föräldraplikt genom vaktmästartjänster och kringservice men arbetar inte i barngruppen.

För rätt person kan det här vara en utvecklingstjänst med möjlighet att ta över verksamhetsansvar som förskolechef. Yrkeserfarenhet och erfarenhet av ledarskap är därför starkt meriterande.
Vi söker dig som är en engagerad förskollärare med barnens utveckling och välbefinnande i fokus.

Du vill arbeta på en förskola i litet format med stort inflytande över verksamhetens alla delar. Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och god kontakt med både kollegor, barn och föräldrar.

Som person är du självgående och trygg i dig själv men samtidigt bra på att arbeta i team. Som pedagog har du stor tilltro till barns inneboende förmåga och är väl insatt i förskolans uppdrag. Du uppskattar en nära föräldrakontakt och tycker det är en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi ser gärna sökande som vill utvecklas in i en roll som förskolechef här hos oss. Tjänsten är i grunden en kombinationstjänst med 75 % barngruppsarbete och 25 % tjänst som verksamhetsledare som just nu delats upp för att ge möjlighet att växa in i verksamheten. Erfarenhet av ledarskap är meriterande men inte nödvändigt.

Föräldrakooperativet Familjelyckan är en ekonomisk förening som är belägen i Åseda. Familjelyckan startades 1992 och är en liten familjär förskola med idag 30 barn inskrivna varav 10 är fritidsbarn. Vår egen kokerska i huset tillagar all mat från grunden med inriktning mot det ekologiska och närproducerade köket. Vi håller till i ett eget hus och har här även en fin utegård med möjlighet att låta kreativiteten flöda fritt. Föräldrarna i kooperativet arbetar inte i barngruppen utan fullgör sin föräldraplikt med andra sysslor som styrelsearbete, vaktmästeri och liknande. Familjelyckan är knuten till KFO.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidInledningsvis tjänst på 75 % med möjlighet till senare anställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda arbete från mitten av december men har också förståelse för att du behöver avsluta där du är. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Förskollärare Familjelyckan
Webbplats:
Epostadress: lena@guldkanten.com
Övrigt: Ange Förskollärare Familjelyckan i ämnesraden i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Föräldrakooperativet Familjelyckan ek.för.
Karlagatan 29
36431  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.familjelyckan.se
  

Platsannons

Förskolechef till föräldrakooperativ

Tjänsten är en kombinationstjänst med 75% barngruppsarbete och 25% som förskolechef.

I arbetet i barngruppen verkar du som förskollärare med verksamhet för barn i åldrarna 1-12 år. Ni är fyra pedagoger som arbetar tillsammans för en god pedagogisk verksamhet och omsorg om våra barn.

I rollen som förskolechef ansvarar du för att planera och leda det dagliga arbetet genom schemaläggning och bemanning. Du ansvarar också för förskolans pedagogiska utveckling och för genomförande av läroplanens mål. Rollen innebär både administrativt arbete och schemalagd arbetstid i barngrupp. Regelbundna möten med alla pedagoger för gemensam verksamhetsplanering samt egen tid till planering, dokumentation och fortbildning. I samarbete med övriga pedagoger följer du upp, dokumenterar och utvecklar verksamheten. Vårt önskemål är att du tillsammans med dina kollegor skapar en stimulerande, utvecklande och rolig vardag för våra barn!
Vi söker dig som är en engagerad förskollärare med god erfarenhet av ledarskap. I din roll ingår att utveckla och stötta personalen i deras uppdrag, men också att vara en aktiv länk mellan kommun, medarbetare och föräldrakooperativets styrelse och medlemmar.

Du vill arbeta på en förskola i litet format med stort inflytande över verksamhetens alla delar. Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och god kontakt med både kollegor, barn och föräldrar.

Som person är du trygg i ledarrollen och tycker att det är naturligt att ta ansvar. Du är öppen, lyhörd och har ett intresse för att utveckla, inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Som pedagog har du stor tilltro till barns inneboende förmåga och är väl insatt i förskolans uppdrag. Du uppskattar en nära föräldrakontakt och tycker det är en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Föräldrakooperativet Familjelyckan är en ekonomisk förening som är belägen i Åseda. Familjelyckan startades 1992 och är en liten familjär förskola med idag 30 barn inskrivna varav 10 är fritidsbarn i sina första skolår. Vi har en populär kokerska som tillagar all mat från grunden med inriktning mot det ekologiska och närproducerade köket. Vi håller till i ett eget hus och har här även en fin utegård med möjlighet att låta kreativiteten flöda fritt. Familjelyckan är knuten till KFO.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Tillsvidareanställning om 100%. Tillträde december eller enligt överenskommelse. Vi har möjlighet att erbjuda tjänst i barngrupp omgående men också förståelse för att du behöver avsluta där du är.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Förskolechef Familjelyckan
Webbplats:
Epostadress: lena@guldkanten.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Föräldrakooperativet Familjelyckan ek.för.
Karlagatan 29
36431  ÅSEDA Sverige
Hemsida: http://www.familjelyckan.se
  

Platsannons

Kökschef till Matmagasinet i Kosta

Vi söker nu en motiverad och engagerad kökschef med genuint intresse för matlagning, service och personal. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt i samråd med bolagets VD. Det är därför viktigt att du innehar ledaregenskaper och är van att inspirera och motivera samtliga medarbetare för att få med dig teamet mot uppsatta mål. Du ansvarar för att såväl interna som externa regler efterlevs samt att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande myndighetsföreskrifter. Det är även viktigt att du är van att tänka ekonomiskt då du innehar en stor del av ansvaret för restaurangens ekonomi. I din roll är du också ytterst ansvarig för att gästernas behov tillgodoses.

Vi söker dig som besitter följande egenskaper:
* Du är ordningssam och tar eget ansvar
* Har stor passion för mat & dryck
* Har god samarbetsförmåga
* Är bra på att planera och att arbeta efter långsiktiga mål, men inte rädd för flexibilitet eller att fatta snabba beslut när situationen kräver
* Intresserad av ekonomi såsom kostnadseffektiv personalplanering, merförsäljning mm.

Erfarenheter

Vi ser gärna att du har en grundutbildning som kock eller motsvarande erfarenhet baserat på mångårigt arbete i kök. Du har vidare utbildning eller arbetslivserfarenhet som gett dig kunskaper inom inköp, budgetarbete/nyckeltal m.m.

I rekryteringsprocessen kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är långsiktig i din nya roll som kökschef hos oss på Matmagasinet.

Matmagasinet är en del av Kosta Food & Beverage AB, som även består av enheterna Kosta bageri, Kosta Brukscafé, Café Rondellen och Kosta hyttsill samt säsongsöppna verksamheter. Vår restaurang hittar du i Kosta outlet, i hjärtat av glasriket. Här serverar vi dagens lunch och ala carte. Under november och december serverar vi även vårt populära julbord. God - och näringsrik mat som kan vara stolta över är viktigt för oss. Vi tillagar därför maten från grunden.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Kökschef
Webbplats:
Epostadress: therese.sjoqvist@kostaoutlet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kosta Food & Beverage AB
Stora Vägen 75
36052  Kosta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Åsedaskolan söker lärare i engelska och spanska

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Åsedaskolan finns centralt placerad i orten Åseda, 4 mil öster om Växjö. Det är en F-9 skola med ungefär 500 elever och 55 medarbetare och ligger centralt i Åseda. Högstadiet består av 180 elever och 22 kollegor. Högstadiet är en treparallellig enhet och i klasserna går det mellan 18-25 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i engelska och spanska på högstadiet. Med den nya timplanen, 2018, kan det kan det i tjänsten även ingå undervisning på mellanstadiet med start ht-18. Delat mentorskap ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Ytterligare språkkunskaper är en merit. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är tydlig och strukturerad i ditt pedagogiska ledarskap. Du har lätt att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslag, skolans elevhälsoteam samt skolledning.

För den enskilda eleven, vilken är i behov av anpassningar och variation, skapar du goda förutsättningar för lärande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: A729060
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9bb1aa0b-36ef-457b-b351-f6c926f9eb3a&TK=edf4d712-479e-4e54-a262-11aed36ee81e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare till Allt i Plåt!

Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar men försäljning av laserskurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Allt i Plåt växer och vi söker nu ytterligare en svetsare till verksamheten. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader och för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare utför du olika typer av svetsarbeten på olika typer av metaller, bland annat svetsning av plattformer, hytter samt en del detaljsvetsning. Din tidigare erfarenhet som svetsare och från specifika svetsmetoder kommer att avgöra vilken metall som blir ditt huvudområde. Metoder som används på företaget är MMA, MAG och MIG.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet inom MIG/MAG-svetsning. Du känner dig trygg i att hantera svetsbeteckningar samt att följa och läsa ritningar.

Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet från robotprogrammering eller robotsvets.

Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Du är en person som tycker om att arbeta i grupp med dina kollegor. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Allt i Plåt har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 30 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 5539
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5539
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad?

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!


1 Vårdare med jour – Storgatans gruppbostad

Storgatan är en gruppbostad för 5 vuxna personer med olika funktionshinder, som omfattas av LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad, flexibel och glad person med bra tålamod och respekt för andras integritet. Du ska vara lyhörd och ansvarsfull. God samarbetsförmåga är viktigt. Du måste kunna arbeta ensam, omvårdnad är en stor del av arbetet. Det är viktigt att du kan ta initiativ och arbeta motiverande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i gruppbostad enligt LSS eller annan erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Undersköterska, barn-och fritid, eller liknande utbildning är meriterande.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 . Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728857
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4669f887-80e1-4289-a032-61240752cc9d&TK=abdfe71e-4ad0-41fa-a94e-79352ea0951d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Box 43
36421  Lenhovda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsstrateg till Uppvidinge Kommun

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Befattningen kvalitetsstrateg är ny i kommunen och ingår i kansliavdelningen som ansvarar för bland annat nämnds- och styrelseadministration, kommunikation samt beredskaps- och säkerhetsfrågor. Kansliavdelningen leds av kommunchefen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kvalitetsstrateg som driver arbetet för att utveckla en ny målstruktur och för att genomföra den i den kommunala organsiationen. Uppvidinge kommun vill skapa ett verktyg för en tydlig ledning av våra verksamheter och för ett bättre samspel mellan kommunens olika förvaltningar såväl som mellan de ansvariga politikerna och förvaltningarna.
I uppgiften ligger att samordna målarbetet, skapa uppföljningssystem, analysera resultaten från undersökningar och att redovisa resultaten till kommunstyrelsen och kommunfullmäkige.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du med lätthet kan föra en dialog med politiker och förvaltningar och förmedla vikten av en väl fungerande kvalitetsstyrning. Eftersom utveckling är viktigt för oss söker vi en nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad person.

Du är en person som stimuleras av att hitta lösningar, tänka nytt och har ett strategiskt tänkande. Du kan strukturera komplicerade frågor samt kommunicera lösningar på ett tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt. Du samverkar och arbetar tillsammans med andra för kommunens bästa. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom samhällsvetenskap eller ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Körkort är ett krav. Erfarenhet från kommunal verksamhet är en merit.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Kvalitetskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728598
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=867244c1-fe80-4738-9ea4-e5182a28c3ea&TK=195bdf87-da5f-4de7-a9cb-52d9212d0c58
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Kansliavdelning
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Underhållselektriker till ProfilGruppen

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund ProfilGruppen i Åseda söker vi en duktig Underhållselektriker, gärna mot el men även mekanik är av intresse. Rollen innehåller varierande och stimulerande arbetsuppgifter med huvudfokus på att:

- Säkerställa en hög teknisk tillgänglighet för företagets maskinpark, service och underhåll
- Vara en del i det förebyggande underhållet och bidra till utvecklingen av det operatörsdrivna underhållet
- Utföra dokumentation av aktiviteter
- Medverka och ansvara för projekt och förbättringsarbeten
- Arbeta proaktivt med säkerhet
- Drift och övervakning av produktionssystemen samt maskinparken
- Arbeta med felsökning, analyser och åtgärder

ProfilGruppen erbjuder ett trevlig och omväxlande arbete i en kompetent och trevligt arbetsgrupp. Är du ProfilGruppens nya kollega?

Din profil
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom el, automation eller liknande teknisk utbildning. Kanske tar du examen nu och är nyfiken på att komma ut och skaffa dig praktisk erfarenhet. Du har grundläggande praktiska kunskaper och har viljan för att lära dig nya uppgifter och vidareutvecklas. Med fördel har du minst någon erfarenhet från tillverknings- eller processindustrin och ett genuint intresse för el, mek eller automation. Har du jobbat som mekaniker eller tekniker inom produktion/tunga fordon är detta klart meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser gärna att du är en driven och nyfiken person med hög arbetsmoral och bra arbetsattityd. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du är en lösningsorienterad ”uppfinnarjocke”. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har ett intresse eller erfarenhet av PLC-programmering, truck- och/eller traverskort är önskvärt,
B-körkort är ett krav då du kommer att serva en maskinpark inom ett större område där man ibland måste köra företagsbil.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som kan komma att inledas med en provanställning hos vår kund i Åseda.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Start: Omgående eller enl. överenskommelse.
Ort/Placering: Åseda.
Omfattning: Rullande sjuveckorsschema. Fem veckor dagtid, en vecka eftermiddagsskift och en vecka nattskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om företaget
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till dryga en miljard svenska kronor och hälften av våra leveranser går på export. Läs gärna mer på www.profilgruppen.se

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 577
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=577
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Underhållselektriker till ProfilGruppen

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund ProfilGruppen i Åseda söker vi en duktig Underhållselektriker, gärna mot el men även mekanik är av intresse. Rollen innehåller varierande och stimulerande arbetsuppgifter med huvudfokus på att:

- Säkerställa en hög teknisk tillgänglighet för företagets maskinpark, service och underhåll
- Vara en del i det förebyggande underhållet och bidra till utvecklingen av det operatörsdrivna underhållet
- Utföra dokumentation av aktiviteter
- Medverka och ansvara för projekt och förbättringsarbeten
- Arbeta proaktivt med säkerhet
- Drift och övervakning av produktionssystemen samt maskinparken
- Arbeta med felsökning, analyser och åtgärder

ProfilGruppen erbjuder ett trevlig och omväxlande arbete i en kompetent och trevligt arbetsgrupp. Är du ProfilGruppens nya kollega?

Din profil
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom el, automation eller liknande teknisk utbildning. Kanske tar du examen nu och är nyfiken på att komma ut och skaffa dig praktisk erfarenhet. Du har grundläggande praktiska kunskaper och har viljan för att lära dig nya uppgifter och vidareutvecklas. Med fördel har du minst någon erfarenhet från tillverknings- eller processindustrin och ett genuint intresse för el, mek eller automation. Har du jobbat som mekaniker eller tekniker inom produktion/tunga fordon är detta klart meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser gärna att du är en driven och nyfiken person med hög arbetsmoral och bra arbetsattityd. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du är en lösningsorienterad ”uppfinnarjocke”. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har ett intresse eller erfarenhet av PLC-programmering, truck- och/eller traverskort är önskvärt,
B-körkort är ett krav då du kommer att serva en maskinpark inom ett större område där man ibland måste köra företagsbil.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som kan komma att inledas med en provanställning hos vår kund i Åseda.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Start: Omgående eller enl. överenskommelse.
Ort/Placering: Åseda.
Omfattning: Rullande sjuveckorsschema. Fem veckor dagtid, en vecka eftermiddagsskift och en vecka nattskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om företaget
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till dryga en miljard svenska kronor och hälften av våra leveranser går på export. Läs gärna mer på www.profilgruppen.se

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 662
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=662
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Rektor Uppvidinge kommun

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vi söker rektor till Nottebäckskolan F-6. Vi söker dig som stimuleras av den utmaning som rektorsuppdrag utgör.
Som rektor gillar du att arbeta med människor och drivs av att skapa ännu bättre förutsättningar/möjligheter för elever, personal och det omgivande samhället. Du är en person som tillsammans med kolleger, ledning och medarbetare vill utveckla verksamheten mot ännu högre måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du är målinriktad, kan driva utvecklings- och kvalitetsarbete. Samtidigt är du lyhörd, trygg och empatisk. Vi förväntar oss att du är en tydlig arbetsgivarföreträdare och en ambassadör för enheten.
I rektorsuppdraget ingår ansvar för ekonomi, resultat och personal. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är underställd förvaltningschefen.

KVALIFIKATIONER
Vid söker dig som:
- har relevant pedagogisk högskoleutbildning och rektorsutbildning.
- har erfarenhet av att arbeta som rektor
- vågar vara ledare och tydlig förebild, samt kan lyssna till människor du samarbetar med
- har förmåga att skapa vi-känsla och motivation
- har god kommunikativ och analytisk förmåga
- har initiativförmåga och förmåga att se helheter
- kan arbeta såväl självständigt som i grupp samt ha ett processinriktat arbetssätt

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A728084
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b9e74ea-0436-4f9d-b34e-871fc68df88a&TK=93c9a183-f141-4e8b-be52-e7a6bac5fed0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare Svalans Förskola

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare har du ett övergripande ansvar att planera, leda arbetet och att tillsammans med arbetslaget utföra förskolans uppdrag enligt läroplanen.
Hos oss finns det utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska idéer. Hos oss är barnen alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola.


KVALIFIKATIONER
Vi söker särskilt efter dig som:
- har ett tydligt fokus på mötet med barnet och barnets lärande
- ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet
- är aktiv i att utveckla stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov at utmaning.
- är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen
- har goda kunskaper om hur digitala verktyg kan användas tillsammans med barnen

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A728049
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c1477f4-efba-49bd-955b-353fe59ee450&TK=1b8d4fb0-f1d8-426d-9e74-e6673e827da5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 59
36421  Åseda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

FORMA Utbildning söker Dagbarnvårdare

Dina arbetsuppgifter
I samarbete med FORMA utbildning sökes nu drivna och engagerade dagbarnvårdare som vill få möjligheten att utöva pedagogisk verksamhet inom ramarna av sitt eget hem. Som dagbarnvårdare öppnar du upp ditt hem för en mindre barngrupp bestående av fem barn i åldern 1–12 år. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för samtliga barn. Du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Du serverar hemlagad näringsrik mat med hjälp av de matkassar som vi veckovis kommer att leverera hem till din dörr alt. att du hämtar dessa själv vid matbutiken. Du ansvarar även för daglig utevistelse. Du planerar på egen hand dagarna med tillhörande pedagogiska aktiviteter för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik vardag inom verksamheten.

Hela vår verksamhet har barnens intresse och individuella behov i fokus. Du kommer därför få pedagogisk handledning och stöd från oss, samt kompetensutveckling genom varierande kurser och föreläsningar m.m. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet.


Din profil
Som dagbarnvårdare ska du vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. För oss är det mycket viktigt att du som pedagog är engagerad och upplever arbete med barn som oerhört roligt och givande. Det är även av vikt att du har tidigare erfarenhet av att jobba med eller ta hand om barn i förskoleålder, och/eller har en utbildning inom barnomsorg samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Detta för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan fler språk är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering till denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
FORMAs familjedaghem erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära. Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund. Vi strävar efter att ge barnen förutsättningar till förståelse för varandra och vår gemensamma miljö.

http://formautbildning.se

Om oss
På DIGMA Rekrytering är vi specialister på att matcha rätt person med rätt jobb. Genom vårt breda kontaktnät och erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg genom hela rekryteringsprocessen.

www.digmarekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 24
Webbplats: http://digmarekrytering.se/annons/?jaid=24
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIGMA Rekrytering AB
Norrgatan 17
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.digmarekrytering.se/
  
Platsannons

Industrielektriker till IK Teknik AB i Lenhovda

Dina arbetsuppgifter
I rollen som industrielektriker kommer du arbeta med att dra cablage och göra installationer. Du är med när maskinerna byggs.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du är bra på att prioritera samt är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som industrielektriker. Du har god vana av felsökning och trivs bra i rollen som elektriker. Har du erfarenhet från träindustrin är det en merit men inget krav. Vi ser gärna att du har gjort installationer på större industrier.
Har du minst 3 års erfarenhet inom branschen är det meriterande.
Du kommer att bli en viktig del i vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.

Om företaget
På IK Teknik i Lenhovda tillverkar vi utrustning som effektiviserar träindustrin. Inom företaget finns hög kompetens och många lösningsorienterade medarbetare som konstruerar de maskiner du behöver oavsett om de redan finns eller om du vill att vi tar fram en specialmaskin. Det kan handla om målningsanläggningar, hyvleriutrustning, brädhantering, transporter eller något helt annat.

www.ikteknik.se

Om oss
På DIGMA Rekrytering är vi specialister på att matcha rätt person med rätt jobb. Genom vårt breda kontaktnät och lång erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg genom hela rekryteringsprocessen.

www.digmarekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 21
Webbplats: http://digmarekrytering.se/annons/?jaid=21
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIGMA Rekrytering AB
Norrgatan 17
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.digmarekrytering.se/
  
Platsannons

Trafiklärare B-behörighet

Jag söker en utbildad trafiklärare behörighet B som är godkänd av Transportstyrelsen. Du ska hålla körlektioner och vid behov teorilektioner. Även du som vill göra din praktik hos mig eller snart är klar med sin utbildning är välkommen att höra av sig!


Du som sökande bör vara glad, positiv, engagerad samt kunna se möjgliheter till utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person bör du ha mycket tålamod, vara pålitlig och stresstålig. Du har en hög social kompetens, är självständig, serviceinriktad och är en driven pedagog med en stor känsla för den personliga servicen och kvaliteten.

Är du snart klart med din utbildning och vill testa på att jobba vid behov går det jättebra att du hör av dig till oss!

Timanställning vid behov för att hålla körlektioner, evtl teorilektioner och även heltid under semestertider.Åseda Trafikskola är en väletablerad trafikskola i det lilla samhället Åseda som ligger 50 km utanför Växjö. Grunderna i körningen över jag i Åseda med omnejd och stadskörning ske i Växjö, en stad som erbjuder alla moment som våra elever ska kunna och som erbjuder dig som lärare mycket variation. Idag är jag själv på trafikskolan. Jag utbildar på B, Riskutbildning 1 och introduktionskurs. Åseda Trafikskola är den lilla trafikskolan med ett stort engagemang och jag ger mina elever det lilla extra! Bra och ärlig service är mitt motto och det skrattas mycket på skolan.
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Behovsanställning vid behov som kan utvecklas till en heltidstjänst.Du får betalt för varje körlektion som du håller och vid teorilektioner får du timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@asedatrafikskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åseda Trafikskola
Järnvägsgatan 5
36430  Åseda Sverige
Hemsida: http://www.asedatrafikskola.se
  
Platsannons

Senior Maskinoperatör

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu operatörer till Spaljisten i Åseda produktionsavdelning för tillverkning högblanka produkter.

Spaljisten grundades 1975 av Rolf och Anita Malmquist I Åseda som ligger i hjärtat av Småland.
Den ursprungliga affärsidén var att producera fanerade lister till byggnads- och husindustrin.
I början av 1980-talet gjordes den första investeringen i ommantlingsteknik och denna teknik har sedan dess varit en framgångsfaktor. Sedan mitten av 1980-talet har Spaljisten varit en leverantör till Ikea. Sortimentet består idag av både enstycksförpackade produkter och komplexa möbler.
Dagens Spaljisten har kapacitet och kapabilitet att tillhandahålla allt från enstycksförpackade artiklar till kompletta och komplexa möbler i stora volymer för distribution till den globala marknaden. Sedan 2004 ägs Spaljisten av Active Invest Sweden AB.

Maskinerna är halv- och hel atomatiska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förädla spånskiva i olika steg till en färdig högblank produkt som sen går vidare för bearbetning. Arbetet bedrivs i 2-skift och ständigt nattskift. I ditt arbete ansvarar du för kvalitet i löpande produktion enligt kontrollinstruktioner och rapporterar löpande kvalitetsbrister till teamledaren. Arbetet på Spaljisten har stort fokus på Lean och 5S, där du är en viktigt del.

Tjänsten är en rekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom industri och gärna tidigare jobbat som operatör.

Som person är du ansvarsfull, kvalitetsmedveten och kan fatta egna beslut när arbetet så kräver. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba i team.

Ser gärna att du slutfört 3 - årig gymnasieskola med någon form av teknisk utbildning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt Microsoft Office.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid/omfattning: Heltid, skift
Lön: Enligt kollektivavtal

B-körkort är ett krav.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
20171124

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 6604
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6604
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  

Platsannons

Förskollärare

Verksamhetsbeskrivning
Förskolan Ugglebo i Älghult.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildad förskollärare
Publiceraddatum: 2017-08-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning, inleds med provanställning. Arbetstid kan vara både heltid eller deltid.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.karlsson@alghultsfriskola.se
Övrigt: Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Älghults Friskola
Högsbyvägen 3
36076  ÄLGHULT 
Hemsida: http://www.alghultsfriskola.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal