Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:55

Lediga jobb i Upplands-Bro kommun (0139), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 991
Täthet114,71Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area325,23Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land235,29Landareal (km²)
Sjö6,82Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Jobba direkt efter studenten!

Nu expanderar vi vårt drömteam i Stockholm! Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder.

OM TJÄNSTEN

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

Just nu söker vi dig som tar studenten 2017.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?
- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar med resor till t.ex. Barcelona, Miami, Los Angeles och New York
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:
- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Vi söker dig som:
- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterat (tjänstebil kan vara aktuellt)

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till jobb@keysolutions.se räcker.

Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en säljare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolutionsse eller http://www.facebook.com/KeysolutionsSE

OM KEY SOLUTIONS:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Abonnemangsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid ! Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles! Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/35105-jobba-direkt-efter-studenten?promotion=10710-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Ringvägen 100
11860  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  
Platsannons

Lagermedarbetare till CENTRO i norra Stockholm

Tjänstebeskrivning
Har du intresse och tidigare erfarenhet inom lager och logistik?
Vill du arbeta i en växande organisation som är ett av de ledande företagen i sin bransch?
Då är tjänsten som lagermedarbetare på CENTRO rätt tjänst för dig!

Till CENTRO söker vi nu en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. På CENTRO har du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som lagermedarbetare men till att börja med kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara orderplock med truck. I rollen som lagermedarbetare kommer du utöver orderplock även att arbeta med:

• Varumottagning
• Tunga lyft
• Sortering av paket
• Iordningställande av gods


Tjänsten passar dig som har en god fysik, vill arbeta med trevliga arbetskollegor och har ett intresse samt en vilja av utvecklas inom lager och logistik.


Krav på person
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande med tidigare erfarenhet av orderplock och truckkörning. Som hjälpmedel i arbetet använder du en handdator, därför eftersöker vi en person med god datavana. Som person är du positiv, social och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare ser vi att du har en vana av att arbeta i ett högt tempo då det dagliga arbetet är mot deadlines.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare på CENTRO krävs vidare:
• Truckbehörighet A och B
• Svenska i tal och skrift
• God fysik
• B-körkort

Vi ser att du som söker har tillgång till egen bil då arbetsplatsen är svåråtkomlig via kollektivtrafik. I din roll som lagermedarbetare kommer du att både arbeta självständigt och i grupp. Därför är det av stor vikt att du har erfarenhet och trivs att arbeta i team.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 06:50-16:00 / 07:50-17:00
Plats: Bro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Axel Österlund på 073-353 75 31. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Grundat 1968 är CENTRO landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker, baserat i Stockholm med sju anläggningar samt filialer, Centro Proffsbutiker, i Malmö, Göteborg Uppsala, Norrtälje, Norrköping och Örnsköldsvik. Idag är CENTRO ett av de ledande företagen i sin bransch med ca 80 anställda och en omsättning om ca 300 mkr. Sedan maj 2007 tillhör bolaget koncernen Beijerinvest.
Centros centrallager i Bro är det pumpande hjärtat i vår snabbt växande verksamhet. Från detta moderna logistikcenter går varje vardag större delen av alla våra utleveranser till kunder runt om i Mälardalen såväl som resten av landet.
Sökord: truckförare, lagerarbetare, lager, orderplock, truckkörning


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 2512
Webbplats: http://www.performiq.se/job/2512/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  
Platsannons

Kock, semestervikariat

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Utbildad Kock eller under utbildning för semester och timvikarie till Norrgårdens & Allégårdens äldreboende i Upplands-Bro kommun

Köket, beläget på Norrgården, söker nu vikarier för timanställning, samt för semestervikariat under sommarmånaderna.

All mat lagas på plats i vårt kök på Norrgården och för att trivas hos oss är det viktig att du har ett stort intresse av att laga mat av hög kvalitet. Du har en vilja att skapa matglädje och tänker därför även på kommunikationen med verksamheterna. Vi vill att du är positiv, stresstålig, initiativtagande, serviceinriktad, har förmågan att samarbeta och är en god kommunikatör.

Vi söker dig som är Kock/ eller är under utbildning med erfarenhet av storkök. Rollen förutsätter även att du har kunskaper om/erfarenhet av att arbeta med specialkosten. Vi ser helst att du är väl insatt i de regelverk som berör kök.

Kvalifikationer: Utbildad kock/eller under utbildning. Erfarenhet av storkök. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är nödvändigt. Meriterande: Kunskaper inom specialkost. Anställningsform: Timanställning med tillträde efter överenskommelse. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Veyan Sharif 08-581 696 52

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 08-581 690 00 

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 170604. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2110%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun, 19681 Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

Hemfisk Söker Säljare i Kungsängen

Hemfisk.se startades 2006 och sysslar med hemförsäljning av fisk och skaldjur till privatpersoner. Vi erbjuder kunden ett brett kvalitetssortiment där alla produkter är styckfrysta i lagom stora portioner.

Vi växer just nu kraftigt och har 10 000-tals nöjda kunder i regionen, därför söker vi nu nya säljare till våra bilar i Stockholm

Ett företag som ger dig bra arbetstider och möjligheter till hög lön.

Som säljare hos Hemfisk.se är du vårt ansikte utåt och vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt bästa för att du ska kunna utvecklas och nå din fulla potential - vi ger dig säljutbildning och coachning på fältet samt möjlighet att jobba med de allra bästa för att lära dig. Dina arbetsuppgifter består i att tillsammans med din kollega, erbjuda våra produkter till privatpersoner i villa- och radhusområden belägna i Stockholm. Arbetet sker i nya fräscha bilar där du tillsammans med din kollega lägger upp kvällens arbete och hanterar alla leveranser till kunderna.

Arbetstiderna är väldigt förmånliga då arbetet sker eftermiddag/kväll när de flesta av våra kunder är hemma, ca 16,00-21:00. Du möter din kollega på lagret och tar er ut till området som ska köras tillsammans. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Värdesätter du din fritid (arbetstiden är endast ca 4-5 timmar per dag), vill du arbeta med ett glatt och härligt gäng med ett roligt arbete där tiden går fort och som samtidigt ger dig förutsättningar till att tjäna riktigt bra.

De flesta du kommer arbeta med på arbetsplatsen har arbetat länge inom företaget och kan ge dig som ny den träning och coachning som behövs.

Är du studerande/student och söker extraarbete är detta det perfekta arbetet.

För rätt person finns ett roligt och varierande jobb i ett snabbväxande företag, med mycket höga förtjänstmöjligheter.

Tillträde omedelbart så ansök nu för mer information.

Mer information finner ni på vår hemsida.
www.Hemfisk.se


Vi söker dig som har/är:

- Är eller vill du bli en riktig toppsäljare med höga mål som vill tjäna pengar.
- Gärna erfarenhet av försäljning, gärna direktförsäljning, men ej ett krav.
- Långsiktig på arbetsplatsen med mål.
- Tävlingsinriktad med stark vilja att lyckas.
- En god förhandlare med starkt kundfokus och goda kunskaper i svenska språket. Nöjda kunder betyder framgång.
- Ett väl utvecklat sinne för service.
- God hälsa och trevlig personlighet med ett "vinnande sätt".
- Detta arbete passar även utmärkt för dig som är student och studerar och behöver extraarbete


Som säljare hos Hemfisk.se är du vårt ansikte utåt och vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt bästa för att du ska kunna utvecklas och nå din fulla potential - vi ger dig säljutbildning och coachning på fältet samt möjlighet att jobba med de allra bästa för att lära dig. Dina arbetsuppgifter består i att tillsammans med din kollega, erbjuda våra produkter till privatpersoner i villa- och radhusområden belägna i Stockholm. Arbetet sker i nya fräscha bilar där du tillsammans med din kollega lägger upp kvällens arbete och hanterar alla leveranser till kunderna.

Företaget och produkterna är ett väl etablerat och inarbetat namn på marknaden, och har en mycket stor inarbetad kundkrets. Detta innebär att du får ett roligt och inspirerande arbete med en arbetstid på ca 4-5 timmar/dag med lättsålda produkter och möjligheter till mycket höga förtjänstmöjligheter.


www.Hemfisk.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tills vidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Christian@hemfisk.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfisk I Sverige Ab
Rondellen 8
17671  Järfälla Sverige
Hemsida: http://www.Hemfisk.se
  
Platsannons

Skaffa ett roligt jobb! Utesäljare till Sveriges största Elbolag

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 65 säljande superstjärnor där ni säljer El till både företag och privatkunder.

OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?
- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar med resor till t.ex. Barcelona, Miami, Los Angeles och New York
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:
- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Vi söker dig som:
- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterat (tjänstebil kan vara aktuellt)

Så vill du ha ett varierande och fantastiskt drömjobb som Supersäljare på en av Sveriges och Sveriges Bästa Arbetsplatser och känner dig träffad av beskrivningen ovan?

Skicka isåfall ett kort mail till oss med en motivering för varför just du skulle passa hos oss så hoppas vi att vi ses snart på en intervju. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett personligt mail till jobb@keysolutions.se räcker.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolutionsse eller http://www.facebook.com/KeysolutionsSE

OM KEY SOLUTIONS:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Abonnemangsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid ! Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles! Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/34808-skaffa-ett-roligt-jobb-utesaljare-till-sveriges-storsta-elbolag?promotion=10577-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Ringvägen 100
11860  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  

Platsannons

Apparatskåpsmontör

Till vår kund i Kungsängen söker vi nu två apparatskåpsmontörer. Kunden är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare med god arbetsmiljö. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. Behovet beräknas vara på lång sikt och det finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden för rätt person.

Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten genom att skicka ditt CV till ansokan@mtxbemanning.se Skriv "Apparatskåp 0509" i ämnesfältet. Skicka din ansökan direkt då rekryteringen sker löpande.

Alternativ intresseanmälan: Har du erfarenhet inom el de kunskaper vi söker? Skicka ett sms med orden ” Apparatskåp 0509” och ditt namn till 076-880 03 67 så kontaktar vi dig.


Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller har förvärvat motsvarande elkunskaper genom arbetslivserfarenhet. Det är en fördel, men inget krav om du arbetat med apparatskåp eller annan automationsutrustning tidigare.

Observera att tjänsten inte är inom elektronik och att den erfarenheten därmed inte är tillräcklig.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten. Arbetet är förlagt i Kungsängen så vi ser gärna att du bor på den sidan av stan, men om du bor någon annanstans och kan tänka dig att resa långt går det givetvis också bra.


MTX Bemanning är specialister på bemanning och rekrytering inom El, telekom & bygg. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidGoda lönevillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Apparatskåp 0308
Webbplats:
Epostadress: ansokan@mtxbemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MTX Bemanning
Finlandsgatan 64-68
16474  Kista Sverige
Hemsida: http://www.mtxbemanning.se
  

Platsannons

Elektronikmontör

För kunds räkning söker vi nu en elektronikmontör. Kunden är ett företag i Kungsängen som tillverkar apparatskåp och kablage. De har också en avdelning som arbetar med elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare med god arbetsmiljö. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. Behovet beräknas vara på lång sikt och det finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden för rätt person. Företaget tillämpar flextid.

Arbetet innebär framförallt lödning av kretskort, men även annan typ av montering kan förekomma.

Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten genom att skicka ditt CV till ansokan@mtxbemanning.se Skriv "Elektronikmontör 0511" i ämnesfältet. Skicka din ansökan direkt då rekryteringen sker löpande.

Vi söker dig som arbetat som elektronikmontör tidigare och är en duktig lödare. Lödcertifikat är ett plus, men inget krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, och kvaltitetstänk är bra. Ordningssinne och en förmåga att arbeta självständigt är också viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten. Arbetet är förlagt i Kungsängen så vi ser gärna att du bor på den sidan av stan, men om du bor någon annanstans och kan tänka dig att resa långt går det givetvis också bra.MTX Bemanning är specialister på bemanning och rekrytering inom El, telekom & bygg. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Elektronikmontör 0511
Webbplats:
Epostadress: ansokan@mtxbemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MTX Bemanning
Finlandsgatan 64-68
16474  Kista Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetshandledare, 100 % till Daglig verksamhet/LSS

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Daglig verksamhet erbjuder verksamhet för vuxna personer med begåvningsmässiga funktionshinder i yrkesverksam ålder. Daglig verksamhet är en lagstadgad rättighet enligt LSS-lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade personer. Verksamhetens mål är att erbjuda individuellt anpassade aktiviteter som ska främja individens egen utveckling och öka samhällsdeltagandet. Daglig verksamhet består i dag av 8 fasta enheter. Vi arbetar bla med musik, rörelse, bad, kommunikation, café, servering, paketering, trädgård, media, hantverk, miljöarbete och tydliggörande pedagogik.

Vi söker nu en medarbetare till en av våra verksamheter som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med ett härligt gäng medarbetare. Delar av tjänsten kan vid behov komma att förläggas i annan Daglig verksamhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö och vikten av att erbjuda utvecklingsmöjligheter för vår personal.

Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och kunnande inom främst autismspektrum, tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation.

Du vill arbeta utåtriktad och tycker om att arbeta självständigt och målmedvetet.

Du är ansvarsfull, flexibel, lösningsfokuserad, entusiastisk och har en positiv inställning.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda våra deltagare men också att planera och leda aktiviteter och olika arbetsmoment samt omvårdnadsarbete.

Vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer, t ex. skriftlig dokumentation.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi ser sökande som bidrar till detta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

Kvalifikationer: Stor vikt läggs vid erfarenhet av liknande arbete och din personlighet.

Vårdutbildning t.ex. Omvårdnadsprogrammet, mentalskötare, gpu, ppu, erfarenhet av

arbete med människor med funktionsnedsättning/utvecklingstörning och inom autismspektrum.

Erfarenhet av tydliggörande pedagogik som arbetsmetod och teckenkommunikation är meriterande. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Vi förutsätter öppen och god samarbetsförmåga, ett eget ansvar och vilja till utveckling och förändring. En god arbetsmiljö är en för oss självklarhet och vi bidrar alla till den.

Varaktighet: Tillsvidare 100%

Lön: Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Provtjänstgörning kan komma att tillämpas.

Kontaktpersoner: Samordnare Anette Karlsson 08-518 321 38 och Enhetschef Johan Boström 08-581 692 34

Facklig information: Fackliga representanter nås via kommunens växel på tfn 08/581 69000

Ansökan: Sista ansökningsdag 2017-05-26 . Ange referens och löneanspråk.

Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande.

 

Välkommen med din ansökan!


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2108%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun, 19681 Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lärare i Engelska sökes till Finnstaskolan

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Finnstaskolan växer och blir till hösten en F-6 skola så vi behöver fler pedagoger som vill göra skillnad!

Nu söker vi en mellanstadielärare med behörighet att undervisa i engelska och gärna något annat ämne. Storlek på tjänst beror på kvalifikationer.

Finnstaskolan är en välfungerande skola med fin pedagogisk miljö, bra teknisk utrustning och ett rejält elevhälsoteam. Ett inkluderande arbetssätt, varierad, formativ undervisning och ett aktivt värdegrundsarbete är viktiga fokusområden för oss. Som pedagog på Finnstaskolan har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Stämningen på skolan är varm och prestigelös. Vi kan erbjuda dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som


• Är legitimerad lärare
• Behörig att undervisa i svenska samt ytterligare ämne
• Ser möjligheter i att samarbeta med kollegor för att öka måluppfyllelsen
• Har ett kompromisslöst fokus på alla barns bästa

Vi erbjuder:


• Engagerade kollegor
• Välutrustad pedagogisk miljö
• Friskvård och teambuilding 

Vi ser fram emot att få din ansökan och få med dig i vår verksamhet där arbetsglädje är en stor drivkraft!

Tillträde: 14/8

Upplysningar: Rektor Eva Nilsson 08/ 581 694 66 eller bitr. Rektor Soma Arenander tel. 0721/788 281

Fackliga företerädare: Nås via kommunens växel 08/581 690 00.

Mer information finns på vår hemsida http://www.sdn.upplandsbro.se/finnstaskolan

Din ansökan vill vi ha snarast. Intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Hel- eller deltidMånadslön Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2107%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Blomstervägen 2
19731  Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Är du Sjukgymnast och vill jobba deltid i sommar?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast och som brinner för att arbeta med äldre. Uppdraget är på 20% dvs 1-2 dagar /vecka.

Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till patient, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Att ge instruktioner till medarbetare på äldreboende är en naturlig del i ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha körkort.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjukgymnast/fysioterapeut.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 25% SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 934
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=934
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Grundkollärare på heltid till Tjustaskolan

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Tjustaskolan är en landsortsskola ca 1,5 mil från Kungsängen med ca 90 barn i åldrarna sex till tolv år. Vi är ett glatt gäng som kontinuerligt arbetar med skolutveckling, i en miljö där alla känner alla. För att kunna ta dig till oss behöver du körkort samt tillgång till bil. På skolan har vi två fritidsarbetslag som samarbetar och tar ett gemensamt ansvar för barnen.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare riktat mot år 1-6 eller har likvärdig utbildning. Du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Du tar vara på barnens/elevernas tankar och idéer och känner stor arbetsglädje kring arbete med barn/elever. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor från F-klass och även mot äldre elever. Det kollegiala lärandet är en självklarhet på Tjustaskolan.

 Vi erbjuder:

En fantastisk naturskön arbetsmiljö ute på landet.

Hos oss på Tjustaskolan möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du erbjuds fortbildning och utvecklas kontinuerligt.

Anställningsform: Tillsvidare anställning med start den 15 augusti 2017. Tjänstegrad 100%. Tillträde: Omgående

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta biträdande rektor Hans Dégardh tel: 073-961 12 38

Fackliga företrädare: Lärarförbundet Christina Nordlander tel: 08-581 692 37 eller LR Per Erik Eriksson tel: 08-581 690 00. Övriga fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel på tel 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etniska mångfald, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen snarast med din ansökan, dock senast 2017-05-24

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2106%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun, 19681 Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Grundkollärare på heltid till Tjustaskolan

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Tjustaskolan är en landsortsskola ca 1,5 mil från Kungsängen med ca 90 barn i åldrarna sex till tolv år. Vi är ett glatt gäng som kontinuerligt arbetar med skolutveckling, i en miljö där alla känner alla. För att kunna ta dig till oss behöver du körkort samt tillgång till bil. På skolan har vi två fritidsarbetslag som samarbetar och tar ett gemensamt ansvar för barnen.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare riktat mot år 1-6 eller har likvärdig utbildning. Du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Du tar vara på barnens/elevernas tankar och idéer och känner stor arbetsglädje kring arbete med barn/elever. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor från F-klass och även mot äldre elever. Det kollegiala lärandet är en självklarhet på Tjustaskolan.

Vi erbjuder:

En fantastisk naturskön arbetsmiljö ute på landet.

Hos oss på Tjustaskolan möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du erbjuds fortbildning och utvecklas kontinuerligt.

Anställningsform: Tillsvidare anställning med start den 15 augusti 2017. Tjänstegrad 100%. Tillträde: Omgående

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta biträdande rektor Hans Dégardh tel: 073-961 12 38

Fackliga företrädare: Lärarförbundet Christina Nordlander tel: 08-581 692 37 eller LR Per Erik Eriksson tel: 08-581 690 00. Övriga fackliga företrädare nås via kommunens växel på tel 08-581 69 000.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etniska mångfald, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen snarast med din ansökan, dock senast 2017-05-24


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2105%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun, 19681 Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Kontaktpersoner sökes!

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Har du tid över och ett stort intresse för att sätta guldkant på en medmänniskas tillvaro så har vi spännande uppdrag till er.

Vi söker dig som är i 30-55 års ålder, har tid att avvara för en längre period (oftast ett år), är trygg och lösningsfokuserad. Att personkemin stämmer mellan dig och brukaren är viktigast men önskvärt är att du har lite erfarenhet av autism och ADHD.

Att vara kontaktperson innebär att vara länken ut till samhället och att inge trygghet i nya miljöer. Uppdragen ser olika ut beroende av vad brukaren önskar göra för aktiviteter och hur ofta kontakten ska vara. I uppdraget utgår Arvode- och Omkostnadsersättning.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSom kontaktperson har du ett förtroendeuppdrag som kvarstår så länge brukaren vill. Ca. två-fem timmar/vecka beroende på antal kontakter som beviljats.Ersättning i form av Arvode och Omkostnad utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2104%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lågstadielärare till 3-lärarsystem

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Finnstaskolan växer och blir till hösten en F-6 skola så vi behöver fler pedagoger som vill göra skillnad!

Nu söker vi en lågstadielärare som vill arbeta i 3-lärarsystem vilket innebär lägre arbetsbelastning och större möjlighet att fokusera på ämnesdidaktiken.

Finnstaskolan är en välfungerande skola med fin pedagogisk miljö, bra teknisk utrustning och ett rejält elevhälsoteam. Ett inkluderande arbetssätt, varierad, formativ undervisning och ett aktivt värdegrundsarbete är viktiga fokusområden för oss. Som pedagog på Finnstaskolan har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Stämningen på skolan är varm och prestigelös. Vi kan erbjuda dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som


• Är legitimerad lärare
• Behörig att undervisa i de flesta ämnen på lågstadiet
• Ser möjligheter i att samarbeta med kollegor för att öka måluppfyllelsen
• Har ett kompromisslöst fokus på alla barns bästa

Vi erbjuder:


• Engagerade kollegor
• Välutrustad pedagogisk miljö
• Friskvård och teambuilding 

Vi ser fram emot att få din ansökan och få med dig i vår verksamhet där arbetsglädje är en stor drivkraft!

Tillträde: 14/8

Upplysningar: Rektor Eva Nilsson 08/ 581 694 66 eller bitr. Rektor Soma Arenander tel. 0721/788 281

Fackliga företerädare: Nås via kommunens växel 08/581 690 00.

Mer information finns på vår hemsida http://www.sdn.upplandsbro.se/finnstaskolan

Din ansökan vill vi ha snarast. Intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Heltid 100%Månadslön Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2103%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Blomstervägen 2 197 31 Bro
19731  Upplands-Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Kvartermästare/kursadjutant till Swedint|NCGM

Kvartermästare/kursadjutant sökes till Försvarmaktens Internationella Center (Swedint) med Nordiskt Center för Gender i Militära Operationer (NCGM)

Swedint|NCGM (Swedish Armed Forces International Centre) lyder under Chefen Livgardet och är en försvarsmaktsresurs vars huvuduppgift är att genomföra individuell träning och utbildning för militär, polis och civila inför deltagande i fredsbevarande uppdrag under ledning av FN, EU, NATO, AU eller andra organisationer.

Från den 24 januari 2012 har Nordic Centre for Gender in Military Operations (NCGM) verkat vid Swedint genom att bedriva utbildning, hantera utbildnings- och övningsfrågor och dels utgöra ett kunskapscentra för genderrelaterade frågor kopplat till militär verksamhet.

Arbetsuppgifter 
Samverka med civila samt militära myndigheter och organisationer såväl internationellt som nationellt avseende deltagare/föreläsare vid kurser, konferenser, seminarier och annan utbildningsverksamhet som vi bedriver. I arbetsuppgifterna ingår beställningar, inköp och ekonomiuppgifter såsom att inhämta underlag för fakturering samt beredning av inkomna deltagaransökningar. Som en del av stabs- och logistikavdelningen stödjer du enheten med dessa uppgifter. Du ska kunna delta i Mobile Education and Training Team (METT) vid kursverksamhet utomlands och under konferenser och möten som Försvarsmakten anordnar. En del av uppgiften blir också att självständigt utveckla och uppdatera sektionens rutiner.

Kvalifikationer
Kunskap och erfarenhet av att arbeta i SAP – system PRIO
Adjutantutbildning eller motsvarande FM-utbildning inom logistik
Goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt på Word och Excel
Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl i tal som i skrift (arbetsspråket är engelska)
Körkort B

Meriterande
Utbildningsintyg för standardfordon samt minibuss
Ytterligare språkkunskaper, framförallt franska
Dokumenterad administrativ roll
Erfarenhet av internationell tjänstgöring

Personliga egenskaper 
Som individ ska du besitta en hög förmåga att kunna arbeta effektivt och noggrant under press. God samarbetsförmåga, hög social kompetens, flexibilitet och utpräglad servicekänsla kännetecknar dig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och trivs med att tala inför deltagare och medarbetare på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Detta är en militär befattning OR6/7
Arbetsort: Kungsängen. 
Tillträde snarast möjligt. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring. 
Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer frekvent.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av Paula Hedqvist, sektionschef Admin/Support, 070 – 574 37 46.

Fackliga representanter 
OFR/O Kn Johan Hamlin 
SEKO Claes Hallin 
SACO Tomas Andersson 
OFR/S Madeleine Daleo 
Samtliga nås via växeln 08 – 584 540 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13364%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Granhammarsvägen 1
19632  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Insitepart söker transportplanerare till Coop Logistik

Om oss

Insitepart AB är en Logistikpartner som erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar, truckutbildningar och konsulttjänster.

Insitepart AB är relativt nyetablerade på logistikmarknaden men vi har en lång och bred erfarenhet bakom oss. Läs mer om oss och våra tjänster på www.Insitepart.se

Om tjänsten

Till Coop Logistik i Bro ett söker vi nu en transportplanerare som ska arbeta heltid. I rollen som transportplanerare kommer du framförallt arbeta med förberedelse och planering av transporter och transportbokning både för tåg och lastbil. Som transportplanerare ansvarar du för att godset kommer fram i tid och för att detta skall vara möjligt så samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd Coops transportenhet i Bro.

Vi söker

Vi lägger stor vikt på kvalité och söker därmed dig med den lilla extra kvalitetskänslan. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget. Vidare så krävs det att du har utbildning inom logistik eller motsvarande yrkes erfarenhet. Du behöver ha en god administrativförmåga och känner dig bekväm med att arbeta i Excel. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt så är det viktigt att du kan hantera olika typer av människor och har en god problemlösningsförmåga. Har du arbetat med SAP tidigare så är detta meriterande.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas omgående, så sök tjänsten redan idag
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Transportplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 2016/14
Webbplats: https://insitepart.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:130002/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholm
Solna torg 19, plan 5
17145  Solna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Insitepart söker administratör till Coop i Bro!

Om oss

Insitepart AB är en Logistikpartner som erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar, truckutbildningar och konsulttjänster.

Insitepart AB är relativt nyetablerade på logistikmarknaden men vi har en lång och bred erfarenhet bakom oss. Läs mer om oss och våra tjänster på www.Insitepart.se

Om tjänsten

Till Coop Logistik i Bro ett söker vi nu en administratör som ska arbeta heltid i sommar. I rollen som administratör kommer du framförallt arbeta med enklare administrativa uppgifter. Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd Coops transportenhet i Bro.

Vi söker

Vi lägger stor vikt på kvalité och söker därmed dig med den lilla extra kvalitetskänslan. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget. Vidare så krävs det att du behöver ha en god administrativförmåga och känner dig bekväm med att arbeta i Excel. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt så är det viktigt att du kan hantera olika typer av människor och har en god problemlösningsförmåga.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas omgående, så sök tjänsten redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100%. Tillträde: omgående Visstidsanställning till 2017-08-31timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 2017/42
Webbplats: https://insitepart.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150850/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholm
Solna torg 19, plan 5
17145  Solna Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker en Sektionschef, QC

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Brunna, Kungsängen, finns produktionsanläggningen för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider och NaGlyP.

Sektionerna för analys av såväl egenproducerade som inköpta råvaror på Fresenius Kabi är placerade på anläggningen i Brunna. Här ansvarar man för kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på råvarorna som används vid Fresenius Kabis tillverkning av färdiga läkemedel. Grupperna består vardera av ca 10 medarbetare och grupperna arbetar nära varandra.

Som sektionschef inom QC har du personal- och budgetansvar för den egna gruppen, samt ansvar för att vidareutveckla gruppen och verksamheten. Som sektionschef ingår du i QC:s ledningsgrupp och rapporterar direkt till QC-chefen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda team, gärna med erfarenhet från att leda grupper med laborativt arbete. Du har en akademisk naturvetenskaplig utbildning (civilingenjörsexamen, kemist, apotekare eller motsvarande) och har god erfarenhet inom läkemedelsindustrin. Arbetet omfattar samarbete med ett antal olika funktioner både inom och utanför företaget, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är duktig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Som person är du driven och engagerad, kommunicerar på ett öppet och ärlig sätt, samt är duktig på att prioritera och fatta beslut. Du brinner för förbättringsarbete och har ett coachande ledarskap som lyfter medarbetarna att nå sin fulla potential.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Brunna, Upplands-Bro.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta My Moberg, 018-644 256, eller via mail: my.moberg@fresenius-kabi.com. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018-644 773 och Alf Niemi för SACO, 018-644 375.

Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan. Urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Civilingenjör, kemi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid* *Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://kabi.easycruit.com/vacancy/application/1843947/57279?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fresenius Kabi AB
Kraftvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.fresenius-kabi.se
  

Platsannons

CNC-fräsare med erfarenhet sökes

Till tjänsten hos oss söker vi en engagerad och erfaren CNC operatör till en fleroperationsmaskin med NC-styrning från Heidenhain. Programmen skapas i CAD/CAM systemet Mastercam. Arbetet består av småserietillverkning med antal från 1-100 detaljer per jobb. Du som söker ska ha några års erfarenhet och allmän verkstadsvana samt goda kunskaper i ritningsläsning. Du kommer att arbeta med att ställa, rigga, byta bitar, grada, slipa och kontrollera produkterna.

Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du skall kunna ta eget ansvar, passa in socialt och vara noggrann med arbetet.
Du ska vara van att fatta egna beslut om verktygsval, uppspänning, programmering samt att kontrollera mätvärden och du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning.

Kungsängens Mekaniska Verkstad är en stabil leverantör inom legotillverkning som varit verksam i över femtio år. Vi lägger fokus på kvalitét, korta ledtider och flexibilitet. Vi finns i ändamålsenliga lokaler i närheten av Livgardet i Kungsängen.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid6 månaders provanställning med möjlighet till eventuell tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Urval till tjänsten sker löpande så det är viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Lundberg, per.lundberg@kmvtech.se
Arbetsplats: 
Adress: Kungsängens Mekaniska Verkstads AB
Gällöfstavägen 24
19692  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.kmvtech.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Upplands-Bro. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn i Kungsängen!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola, samt vårt nya koncept Sportlekis där barnen testar olika idrotter. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för vårt nya koncept Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-22
Referens: Idrottsledare Stockholm
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Stödassistenter till Skyttens gruppbostad i Kungsängen

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Vi söker fler stödassistenter på deltid till Skyttens gruppbostad i Kungsängen! 

Brukarna som bor hos oss har varierande problematik, så som psykiska, kognitiva och autistiska funktionsnedsättningar i olika stödnivå med inslag av psykisk ohälsa i varierande grad. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt i syfte att stärka den enskildes förmåga att klara sin dagliga livsföring, samt tillgodose den enskildes behov av personlig omvårdnad och praktisk hjälp i hemmet, utifrån livssituation och behov. Insatsen ska bidra till att öka den enskildes motivation att leva ett självständigt liv, bryta passivitet och isolering samt ge stöd att komma ut i sociala sammanhang och/eller delta i meningsfull sysselsättning. Personen vi söker bör ha den kompetens som krävs för att utföra insatsen med ett pedagogiskt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter: att ge stöd till brukare som bor i egna rum. Stödet utgår från den genomförandeplan som upprättats mellan brukaren och kontaktmannen. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll sovande jour och varannan helg.

Kvalifikationer: Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen.

Du bör ha goda kunskaper om autism.

Önskvärd utbildning: Barn och fritidsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet. Även andra utbildningar kan komma i fråga om arbetsgivaren anser att de är likvärdiga.

Vi söker dig:

Som person är du trygg, stabil och med god självinsikt. Du har ett genuint och engagerat intresse för målgruppen, hög ansvarskänsla samt förmåga att verka för brukarens delaktighet i stödet vilket kräver god pedagogisk förmåga. En del av våra brukare har även stora omsorgsbehov vad gäller både den personliga omvårdnaden som boendets skötsel, så därför krävs en flexibilitet och lyhördhet i de vardagliga insatserna. Vi söker dig som har ett stort hjärta och intresse för människor för våra brukare och vill göra skillnad i denna målgrupps liv och vardag, ofta kan det handla om att finna små glädjeämnen och guldkorn som uppstår i mötet mellan brukare och stödassistenterna.

Stor vikt kommer att läggas på erfarenhet av målgruppen samt personlig lämplighet.

Upplands bro kommun erbjuder sina medarbetare friskvårdsersättning. 

Upplands bro kommun är ett finskt förvaltningsområde.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2055%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes

Anemon Personlig Assistans AB söker personlig assistent till en positiv, alert 19-årig kille i Bro. Han går sitt andra år på gymnasiet och har sina assistenter med sig i skolan. Han har en CP-skada och behöver hjälp med allt i sitt dagliga liv, så som förflyttningar, hygien och sondmatning samt med träning och fritidsaktiviteter. Du kommer att arbeta där han befinner sig, skolan, hemmet och fritiden. Du får utbildning och delegering samt bredvidgång. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 50%. Schemat är förlagt dagtid, kvällstid samt varannan helg. Morgonpassen börjar tidigt så det är positivt om du bor i närheten av Bro. Skicka din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande.

Vi söker dig som är ansvarsfull och positiv och som skulle kunna hitta på roliga och utvecklande saker med en tonårskille. Det är viktigt att du är rökfri och talar flytande svenska. Det är en merit om du har erfarenhet av sondmatning.

Nytida, Anemon Personlig Assistans AB, är ett privat företag som administrerar assistansen för personer med funktionsnedsättning. Vi rekryterar, utbildar och schemalägger assistenterna i samråd med kunden och/eller dennes anhöriga. Som assistent följer du kunden i dennes liv och arbetar på de platser där kunden befinner sig. Vi erbjuder alla för visstidsanställda assistenter grundutbildning, personalträffar, bidrag till friskvård, handledning och externa kurser vid behov.

http://www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%Timlön + semesterersättning och OB.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: 127
Webbplats:
Epostadress: Anemon.Ansokningar@anemon.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anemon Personlig Assistans AB
Dag Hammarskjöldsväg 2
22464  LUND Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Extrajobb inom barndans - Funkykidz och Bliss Dance Academy!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/danslarare/

Frågor om tjänsten besvaras av: Alicia Wrede alicia@besporty.se 0705-668469


Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-22
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Omgående Lastbilschaufför Schaktbil/Lastväxlare

Vi söker en ansvarsfull lastbilschaufför för att utföra körningar med lastväxlare som till stor del arbetar som schaktbil.
För rätt person finns möjlighet till utveckling inom arbetet.
Företaget utför rena transporter via lastbilsförmedling.
Du ska gilla att arbeta under eget ansvar och förstå betydelsen av att sköta fordonen. Vissa körningar på kvällstid och natt kan förekomma vid tex maskintransporter.
Arbetstider varierar mellan tidig morgon och sen eftermiddag/kväll.
Vi sätter stort värde på din personlighet och tar för givet att eco-driving är självklart för dig.
Vi ser gärna personer med lokal förankring.
Vi ser gärna en person som vill arbeta i ett positivt gäng och som vill utveckla vår verksamhet och eventuellt ta ansvar över vår transportdel.Vi sätter stort värde på din personlighet. Du ska tycka om ditt arbete och vilja förbättra både dig och företaget
Vi ser gärna personer med lokal förankring.
Du ska ha förståelse för vikten av skötsel av fordonet och att du som chaufför är företagets ansikte ut mot kund/beställare.
Vi jobbar under en storlastbilscentralen vi får uppdrag varje dag kör åt .Vi har ca: 7 bilar
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Liftdumper- och lastväxlarförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kemal_ozsoy@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Özpa Åkeri AB
kakelstigen 37
19638  kungsängen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödassistent till Stigens serviceboende i Bro

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Personal till ny servicebostad
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.


Vi har under hösten 2016 startat upp ett nytt boende med särskild service enligt LSS i Bro och söker nu ytterligare personal som vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi söker även stödassistenter i olika omfattning till Svartvikens servicebostad i Kungsängen, med liknande inriktning och arbetssätt. Samt timvikarier och sommarvikarier till båda enheterna. 

Vårt erbjudande
Arbetet innebär att stödja och främja den enskildes självbestämmande, delaktighet och självständighet. Vi erbjuder dig ett lärorikt och stimulerande arbete, där du ges möjlighet att göra stor skillnad för människor i behov av särskilt stöd. Allt arbete utgår ifrån individens behov och genomförandeplan. Stigens servicebostad är ett boende i satellitform, med särskild service enligt LSS. Personalen kommer att arbeta på rullande schema dag, kväll och natt (jour). Arbetsuppgifterna utgår ifrån de boendes behov och beslut och till exempel omfatta stöd i kommunikation, fritidsaktiviteter, myndighetskontakter, sociala situationer och vardagliga aktiviteter såsom hushållsskötsel och inköp. Eftersom verksamheten är ny kommer du att i samråd med kollegor, samordnare och enhetschef ha goda möjligheter att vara med och påverka dess utformning med de boendes bästa i centrum.

Som anställd hos oss har du rätt till friskvårdsersättning.

Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning, bland annat via Forum Carpe, http://www.forumcarpe.se/


Dina kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med människor som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med olika former av tydliggörande pedagogik. Relevant utbildning inom området, såsom exempelvis pedagogisk/specialpedagogisk utbildning, mentalskötare eller undersköterska är meriterande. Du behöver tala en förståelig svenska och ha körkort.

Som person måste du vara mogen och tydlig, ha god samarbetsförmåga, vara empatisk, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel. 

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid
Schemalagd dagtid, kvällstid och natt (jour). Ange önskemål om tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa provanställning och göra urval och hålla intervjuer löpande.

Lön
Individuell lönesättning.

Upplysningar lämnas av
Paulette Rosevear 08-581 693 72
paulette.rosevear@upplands-bro.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Upplands bro kommun är ett finskt förvaltningsområde.


 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2048%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Terminalarbetare/Tumba

Gillar du att arbeta under högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?


Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat.
Vi behöver nu till en kund belägen i Tumba ett antal terminalarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör.
Bland arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@aleja.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: aleja ab
Mediavägen 9a
13548  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.aleja.se
  

Platsannons

Golfbanearbetare / Greenkeeper / Bro Hof Slott Golf Club

Bro Hof är en golf- och naturupplevelse i världsklass, designad av Robert Trent Jones Jr, en av världens främsta golfbanedesigners. Vår målsättning är att skapa Skandinaviens bästa golfanläggning, en av Europas allra bästa banor och en av världens bästa tävlingsbanor. Målet är att leva upp till medlemmar och gästers förväntningar, varje dag.
Bro Hof Slott Golf Club består av två banor, Stadium Course, rankad Sveriges bästa bana sedan 2007 och Castle Course.

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss i vårt arbete att utveckla och upprätthålla vår vision om den perfekta golfbanan. I din roll som golfbanearbetare/greenkeeper kommer du vara en del av vårt team som arbetar med:
-Den dagliga skötseln av våra golfbanor/grönytor
-Den dagliga skötseln av klubbhusområdet
-Skötsel av våra rabatter
-Skötsel av vår slottsträdgård
-Skötsel av vår maskinpark

Vi erbjuder dig anställning för säsongen 2017.

Välkommen med din ansökan till

jonas.lindgren@brohofslott.se

Din ansökan vill vi ha senast 19/5 2017


För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från golfbaneskötsel, själv spelar golf och har ett genuint intresse för sporten, grundutbildning (GUB) eller vidareutbildning (VUB) och B-körkort. Men absolut inget krav.

Bro Hof Slott Golf Club är en 36-håls golfanläggning som ligger i Upplands-Bro Stockholms län
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Golfbanearbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.lindgren@brohofslott.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BRO HOF GOLF AB
Bro Hof Slott, Brogårdsvägen
19791  BRO Sverige
Hemsida: http://www.brohofslott.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Kungsängen med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Upplands-Brogymnasiet söker engagerade lärare i ekonomiska ämnen!

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Upplands-Brogymnasiet ligger på smidigt pendlingsavstånd från Stockholm. Skolan erbjuder moderna och verklighetsnära utbildningar på följande program: IM, BA, EK, ES, FT, HA, NA, SA och TE. Samarbete med såväl näringsliv som högskolor prioriteras för att säkerställa utbildningens kvalité. Undervisningen sker i fräscha, funktionella lokaler med kvalificerad utrustning. Alla elever disponerar en egen bärbar dator under hela studietiden och IKT är ett naturligt pedagogiskt arbetsverktyg. Vi arbetar med att utveckla möjligheterna för eleverna att ha inflytande över sitt lärande och att utveckla vårt sätt att engagera eleverna i skolarbetet bl.a. med hjälp av bedömning för lärande. På skolan går drygt 800 elever och en personalstyrka bestående av nära 100 lärare, skolledare, hälsovårdsteam, speciallärare och bibliotekarier jobbar på skolan för att hjälpa alla elever att nå sina mål. Skolan präglas av trygghet, trivsel och generositet. Se vidare information på skolans hemsida: www.upplands-brogymnasiet.se

Arbetsuppgifter: Undervisning i de aktuella ämnena samt delat mentorskap i en klass. Skolan har väl etablerade samarbeten med näringslivet och en stor UF-verksamhet.

Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad gymnasielärare i ekonomiska ämnen, gärna med intresse för företagande och marknadsföring, som vill arbeta i väl fungerande arbets- och ämneslag tillsammans med engagerade kollegor. Vi samarbetar runt eleverna så flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är lösningsinriktad och intresserad av att utveckla undervisningen och kan anpassa denna till elevers olika behov och förutsättningar.

Omfattning och varaktighet:

Tillsvidareanställning 100 % med start 2017-08-15. Vi tillämpar provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-20, intervjuer sker löpande.

Om du önskar ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta:

 TF rektor Åsa Sammeli, tfn 08-581 692 85, asa.sammeli@upplands-bro.se

 Fackliga företrädare:

LR: Petra Stallman, 08 581 692 78, petra.stallmann@upplands-bro.se

LF: Christina Nordlander, 08 581 692 37, christina.nordlander@upplands-bro.se

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med inledande provanställning Ej specificeratLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2098%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Skolvägen 24
19634  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Specialpedagog / lärare till Vuxenutbildningen

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

 

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro erbjuder skolformerna grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola. Arbetsplatsen ligger i Kungsängen, Upplands-Bro. Kommunen har ca 26 000 invånare och ligger nordväst om Stockholm, med 25 min pendeltågsavstånd med kvartstrafik från Stockholms central.

Vi söker nu en specialpedagog eller speciallärare. Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för det specialpedagogiska arbetet för våra studerande inom vuxenutbildning och sfi. Att handleda och undervisa studerande enskilt eller i grupp är viktiga inslag i uppdraget. Som ansvarig för det specialpedagogiska arbetet ska du även handleda lärarna. Tjänsten kan även innefatta undervisning i svenska som andraspråk. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för de studerandes kunskapsutveckling. Du planerar, genomför och utvärderar det specialpedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande studiemiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av de studerandes behov och förutsättningar.

Du kan även bli operativt ansvarig för ett specialpedagogiskt projekt.Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialpedagog eller speciallärare, gärna med svenska som andraspråk som inriktning. Vi vill att du är engagerad, drivande, flexibel, ansvarstagande och har goda ledaregenskaper. Du har god administrativ förmåga samt hanterar datorn väl som arbetsredskap, både administrativt och pedagogiskt. Du är väl förtrogen med vuxenutbildningens styrdokument. Du har vidare lätt att kommunicera med kollegor, skolledning och studerande. Vi söker dig som vill driva det specialpedagogiska arbetet inom vuxenutbildningen. Du har gärna erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö. Ytterligare för jobbet relevanta språkkunskaper är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och specialpedagogens roll i detta och du har med fördel erfarenhet av att arbeta som lärare.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Arbetsuppgifter: Specialpedagog / lärare

Anställningsform: Specialpedagogrollen är ett föräldravikariat, men kan du även undervisa inom sfi så kan det bli en tillsvidaretjänst. Semesteranställning.

Tillträde:  augusti 2017.

Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta:
Rektor Tomas Stens,  tomas.stens@upplands-bro.se

Lön: Individuell lönesättning.

Vi kallar löpande sökande till intervju men vi vill ha din ansökan senast 170515.När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDeltid kan även erbjudas Hel eller deltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2100%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Kyrkvägen 6
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lärare i spanska och engelska åk 6-9

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hagnässkolan är en 4-9-skola med ca 400 elever som ligger nordväst om Stockholm city i ett naturskönt område. Kommunikationerna är goda. På Hagnässkolan erbjuds eleverna en god lärmiljö med arbetsro och tydliga lektionsramar. Vi har hög måluppfyllelse eftersom vi strävar efter att ge våra elever bästa möjliga ämneskunskaper genom att hitta utmanande och inspirerande arbetsformer. För närvarande arbetar vi med att utveckla vårt formativa arbetssätt. Vår vision är att skolan är en plats för elevernas ivriga lärande. De går hit för att de trivs och för att verksamheten är meningsfull och lärandet spännande.

Arbetsuppgifter 


• Undervisning i spanska och engelska åk 6-9
• Mentorskap i åk 9
• Planera och genomföra undervisning
• Arbeta utifrån läroplanen
• Utvärdera och bedöma undervisning
• Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö

Kvalifikationer


• Grundskollärarutbildning, lärarlegitimation
• IT-vana, goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Personliga egenskaper Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter. 

Vi erbjuder dig


• Tydliga utvecklingsområden grundade i skolutvecklingsprogrammet
• Mentor för nyanställd efter dennes specifika behov
• Fortbildning riktad mot hela yrkesgruppen
• Friskvårdsersättning

Anställningsform: Vikariat ht-17, heltid 

Tillträde: 15 augusti 2017

Lön: Individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta

Biträdande rektor: Sandra Winkler tel. 08-581 693 76, email: sandra.winkler@upplands-bro.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Mer information finns på www.upplands-bro.se/hagnasskolan

Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast 15 maj. Vi intervjuar kandidater fortlöpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2099%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Hagnäsvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lastbilschaufför / kranbilsförare till XERVON Sweden AB i Kungsängen

Kranbilsförare och lastbilschaufför som levererar ställningar till och från våra kunders arbetsplatser

XERVONs regionkontor i Brunna norr om Stockholm ansvarar för projekt i hela Stockholms regionen samt i Uppland och Södermanland. Vi utför alla typer av ställningsuppdrag för nybyggnationer, renoveringar och underhållsarbeten. Idag arbetar drygt 60 ställningsmontörer hos oss. Till depån i Brunna söker vi omgående en duktig och erfaren lastbilschaufför / kranbilsförare.

Vi söker dig som har erfarenhet att köra kranbil. C-körkort och YKB är ett krav. CE-körkort och kranförarbevis är meriterande. Du måste vara självständig och ansvarstagande samtidigt som du också är flexibel, lösningsorienterad och gillar att samarbeta med andra. Givetvis är du kund- och serviceorienterad, strukturerad och gillar ordning och reda. Du bör ha lokalkännedom. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag (06.00-15.30). Tillträde omgående. Lön enligt avtal. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och därför önskar vi få din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 23 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Din ansökan skickar du till carina.ostlin@xervon.se

XERVON är en av Sveriges ledande totalleverantörer av byggställningar och väderskydd. I mer än 20 år har våra lösningar bidragit till säkra arbetsplatser och framgångsrika projekt i bygg-, fastighets- och anläggningsbranschen samt i industrin.

XERVON är certifierad enligt byggbranschens kvalitetssystem BF9K och auktoriserad av branschorganisationen STIB, Ställningsentreprenörerna. Hos oss arbetar ca 200 ställningsmontörer och vi omsatte i 228 miljoner kronor. Våra depåer finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Norrköping, Oskarshamn och Örebro.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Kranbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina.ostlin@xervon.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: XERVON SWEDEN AB
BOX 2035
19602  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida: http://www.xervon.se
  
Platsannons

Samordnare till Biståndsenheten

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Socialtjänsten är inne i ett expansivt skede och bygger för framtiden. Till biståndsenheten söker vi nu en driven och kompetent samordnare som vill vara med och förverkliga en socialtjänst av yttersta klass med medborgaren i centrum. Hos oss uppmuntras kreativa tillvägagångssätt och vi strävar alltid efter att vara i framkant inom alla våra områden.

 Som samordnare får du det viktiga uppdraget att fortsätta driva utveckling av metoder och arbetssätt inom områdena LSS och socialpsykiatri. Du ingår i enhetens ledningsgrupp tillsammans med enhetschef och samordnare hemtjänst/äldreomsorg, tillsammans bygger vi vidare på en socialtjänst i världsklass. Du har en viktig samverkande roll med såväl interna som externa samverkanspartners. Vidare förväntas du på ett inspirerande och professionellt sätt handleda ett team om fem kompetenta biståndshandläggare.

 En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du är utvecklingsinriktad, kreativ och har intresse och fallenhet för att leda andra. Som person är du trygg i dig själv och har en god förmåga att kommunicera med andra.

 Vi söker dig till vårt team med följande kvalifikationer;


• Socionomexamen eller annan högskoleexamen inom social omsorg.
• Erfarenhet av myndighetsutövning
• Väl förtrogen med aktuell lagstiftning, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade, LSS och socialtjänstlagen, SoL

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade arbetskamrater som vill bidra till ett bättre samhälle, en arbetsplats där humor är en viktig ingrediens. Vi har extern handledning, kontinuerlig fortbildning och friskvårdssubvention. Arbetsplatsen är belägen centralt i Kungsängen, två minuters gångväg från pendeltåg, bussar och allmän service.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Du är välkommen att kontakta: Isabel von Wachenfeldt, enhetschef för Biståndsenheten. Tel: 08-581 696 16. E-post, isabel.vonwachenfeldt@upplands-bro.se 

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00.

Du är välkommen med din ansökan som vi vill ha oss tillhanda snarast eller allra senast 2017-06-01. Vi intervjuar löpande.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Gruppledare inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2078%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun, 19681 Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Kulturproducent/administratör

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Kulturhuset och Brohuset är kommunens mötesplatser och kulturella nav. I dessa nya fräscha lokaler finns bibliotek, teater- och musikscener, konsthall, caféer, verkstäder, möteslokaler mm. Kulturhuset har en fullt utrustad A-scen med teleskopläktare och den senaste tekniken. Uppdraget handlar om att fylla denna scen (och ibland andra scener i kommunen) med barn- och vuxenkultur, kursverksamhet och inhyrningar.

Vi söker dig som:
- drivs av att med fantasi och kunskap kan skapa evenemangsutbud och kursverksamhet för stora som små.
- som är van att lägga program och har ett stort nätverk inom teater, musik, dans mm.
- som kan ta en producentroll med projektering, samordning och administration.
- är lyhörd och drivande och samarbetar naturligt med marknad, teknik, pedagoger, kreatörer och andra.
- har relevant utbildning och erfarenhet inom området.

Vi erbjuder dig:
- en trevlig arbetsgrupp.
- en spännande arbetsplats i utveckling, där kulturenheten hela tiden samverkar i ett mångfacetterat kulturhus.
- möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten.

Tjänstgöring även på kvällar och helger.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Tjänsten är ett 1-års vikariat, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För mer information kontakta Magnus Carlberg, kulturenhetschef 070-962 89 75. Fackliga företrädare: Elsmari Rutersten (DIK) 08-581 696 11, Mats Ohlsson (Vision) 08-581 695 95.

Välkommen med din ansökan snarast, eller senast 2017-06-02. Urval och intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Producent: kultur, media, film
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktighet t.o.m. 2018-07-18 Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2097%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Bibliotekarie med inriktning PR

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Kulturhuset och Brohuset är kommunens mötesplatser och kulturella nav. I dessa nya fräscha lokaler finns bibliotek, teater- och musikscener, konsthall, caféer, verkstäder, möteslokaler mm. Nu behöver vi förstärkning i biblioteket.

Vi söker dig som:

- Har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

- Utöver traditionellt bibliotekariearbete har kunskap och ett stort intresse av att arbeta med PR och marknadsföring av bibliotekets utbud och programverksamhet.

- Har kunskap och ett stort intresse av att arbeta med webb, trycksaker och skyltning.

- Är van att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder Dig:

- Ett eget ansvarsområde med tyngdpunkt på bibliotekets PR.

- En trevlig arbetsgrupp.

- En spännande arbetsplats i nya moderna lokaler.

- Möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten.

 

Schemalagd tjänstgöring även på kvällar och helger.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För mer information kontakta Magnus Carlberg, kulturenhetschef 070-962 89 75. Fackliga företrädare: Elsmari Rutersten (DIK) 08-581 696 11, Mats Ohlsson (Vision) 08-581 695 95.

Välkommen med din ansökan snarast, eller senast 2017-06-02. Urval och intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2096%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

Kille 30 år i Spånga söker personlig assistent till sommaren

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Jag är en 30 -årig kille som bor i en egen lägenhet i Spånga. Jag har en medfödd sjukdom som gör att jag är muskelsvag och lätt blir trött. Jag använder för det mesta rullstol.

Arbetet är mycket omväxlande där du ibland måste hjälpa till mer aktivt, ibland ha en mer stödjande roll. Du behöver kunna hjälpa mig med min träning och andra personliga behov. Jag behöver också hjälp med att laga mat och allt annat som man gör i ett hem.

Jag har många intressen och tycker om att göra saker och vara ute i naturen. Jag rider regelbundet. Du behöver inte kunna något om hästar men det viktigt att du inte är rädd eller allergisk. Jag tycker även om att träna på gym. Andra intressen är att baka och att laga mat.

Du som söker får gärna vara tjej, vara ansvarstagande, självständig, ordningsam och ha lätt för att strukturera tillvaron. Du bör ha inlevelseförmåga, integritetskänsla samt humor och sunt förnuft. Du behöver också behärska svenska i tal och skrift väl samt ha viss datorkunskap då jag behöver hjälp med dessa saker.
Du som söker ska även vara rökfri. 
 
Jag söker dig som kan arbeta hos mig i under sommarsemestrarna och även extra till hösten. Schemat kommer innefatta dygnets alla timmar. 

Din arbetsgivare blir Nordströms Assistans AB men du arbetar hos mig. Individuell lönesättning tillämpas.

Är du intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan via länken.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90004
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Personlig assistent till barn 12 år

I arbetsuppgifterna ingår att stödja en kille på 12 år i allt som han gör i sitt liv, vilket inkluderar umgås med familjen, träning, lek, hitta på äventyr osv.
Allt arbete utgår ifrån bostaden som ligger i Bro. Killen du ska jobba med har en grav CP-skada, sitter i rullstol och behöver allt men älskar att vara delaktig och att det händer saker.Du bor i Upplands-Bro eller någon närliggande kommun, är gärna man då vi vill jämna ut könsförhållandena bland assistenterna men även kvinnor är välkomna att söka. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med människor och då helst barn/ungdomar. Då det är arbete med minderårig så måste utdrag ur belastningsregistret visas upp. Ansök därför gärna redan i samband med att du söker tjänsten om utdrag så att anställningsprocessen kan snabbas på. (https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning).IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans AB är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning så länge assistansuppdraget varar. Arbetstiderna är vardagkvällar med sovande jour och helger enligt överenskommet schema. Tjänsten är på ca 50%. 40%-60%Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: "Bro"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@igsassistans.se
Övrigt: Frågor kring arbetet besvaras endast via mail ansokan@igsassistans.se
Arbetsplats: 
Adress: IGS Assistans AB
BOX 49
12125  STOCKHOLM-GLOBEN Sverige
Hemsida: http://www.igsassistans.se
  

Platsannons

Business Controller till Ramirent i Kungsängen

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. 

Rollen

Som Business Controller hos Ramirent blir du en del av controller teamet som tillsammans arbetar för att säkerställa rapportering, uppföljning och ekonomisk styrning för vår svenska och danska verksamhet. Ramirent erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat uppföljning, analys och rapportering samt att hålla ihop budget och prognosarbetet. Du är den drivande kraften bakom en framåtblickande planering, centrerad kring prognoser, där åtgärder är ledade till att se till att strategiska mål uppnås. Du deltar i strategiarbetet där du spelar en ledande och utmanande roll och ser till att affärsverksamheten har det stöd som behövs för att genomföra arbetet.

Rollen är mycket verksamhetsnära och innebär ett dagligt samarbete med regionchef, distriktschefer och kundcenterchefer, vilket innebär en del resor för att på plats kunna såväl stödja som styra verksamheten utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Som controller har du även en naturlig plats i den regionala ledningsgruppen och du fungerar som ett bollplank i ekonomifrågor till verksamhetens linjechefer. Tillsammans med övriga controllers arbetar du för att utveckla gemensamma processer för uppföljning, analys och rapportering och du kommer även att få möjlighet att initiera och driva utvecklingsprojekt inom ekonomistyrningsområdet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en passande högskoleutbildning med 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. För att passa i rollen har du en grundförståelse för redovisning, men din drivkraft är att få vara med och påverka ökad lönsamhet genom att bistå verksamheten med väl genomarbetade underlag och analyser.

Som person är du serviceinriktad, driven och engagerad och tar gärna egna initiativ. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad och bra på att planera ditt arbete för att hålla uppsatta deadlines och få det resultat du eftersträvar. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare på alla nivåer i organisationen är det viktigt att du är en utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakter och som vågar säga vad du tycker i frågor som rör ditt område.

Din ansökan

Vill du bli en del av Ramirent? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryterings- konsult Mats Holmberg på Boardtalk AB (072-8532313) e-mail mats.holmberg@boardtalk.se. eller Martin Andersson (070-573 10 10). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.boardtalk.se/aktuella-rekryteringar/?rmpage=job&rmjob=457%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boardtalk
Kungsängen
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.boardtalk.se/
  
Platsannons

Förskollärare

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Om verksamheten:

Enheten består av tre förskolor, Norrängen, Norrgrinden och Råby med en ledningsgrupp. Verksamheten genomsyras av ett nära ledarskap och ett nära samarbete i form av handledning, nätverk, forum, fortbildning och kompetensutveckling.

Baserna är utformade åldersnära och arbetar utifrån stationssystem för att skapa adekvata lärmiljöer där utbildning och undervisning sker.

Enheten bedriver projektinriktat arbetssätt utifrån läroplanen, skolagen och lokala riktlinjer med utgångspunkt i barns intresse och behov. Vår förskolevision; Varje dag är ett nytt lärande, bygger på att varje barn ska känna trygghet, glädje, tillfredställelse och meningsfullhet i sin inhämtning och utveckling av både kunskap och demokratiska värden som vårt samhälle vilar på.

Förskolorna är belägna med gångavstånd emellan varandra. Enheten ligger nära kommunikation (pendeltåg), skog, grönområde, simhall och bibliotek i ett spännande område som växer.

Detta erbjuder vi:

Som förskollärare hos oss kommer du vara delaktig i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan och enheten.Stöttning i din roll som förskollärare via ledning av förskolechef, pedagogisk utvecklingsledare och specialpedagog.Nyexaminerad förskollärare kommer även att ha en mentor på enheten för stöd och handledning.ArbetskläderFriskvårdMöjlighet till kompetensutveckling inom exempelvis Grönflagg, VFU-handledarutbildning, arbetslagledarutbildning, matematiklyftet, HEP och TAKK.En verksamhet med god IKT-miljö, t ex interaktiva tavlor på varje bas, lärplattor, dokumentskameror mm.Vi har ett nära samarbete med resursteamet i kommunenVi utvecklar samarbetet med Skoldatateket för att utveckla vår IKT.Detta söker vi:Förskollärare alternativt lärare mot yngre åldrar med adekvat legitimation.Värdesätter kunskaper och intresse för språkutveckling, jämställdhet, pedagogisk dokumentation samt projektinriktat arbetssätt.Egenskaper som HEP-ig (Helhetsyn, Engagemang och Professionalitet), kommunikativ och lösningsinriktad med ett positivt förhållningssätt ser vi som meriterande.Förtrogen med styrdokument och kunna implementera dessa i vardagsarbetet.Förväntar oss engagemang och ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor.Tydlig i din yrkesroll och ansvarig för att planera, genomföra, dokumentera och fortlöpande reflektera tillsammans med kollegor så att verksamheten genomsyras av kvalité och utveckling.Låter detta intressant och du känner igen dig i det vi söker:

Kontakta gärna oss för intervju eller mer utförlig beskrivning av verksamheten. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ledningsgrupp:

Ulrika Linné (förskolechef): 08-581 690 21

Nina Löwing( biträdande förskolechef och pedagogisk utvecklingsledare): 08-58169079

Marie Ervander-Mörk (Specialpedag og): 08-581 690 38

Anställningsform: tillsvidare 100%.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dock senast 2017-05-31

Facklig företrädare: Lärarförbundet Christina Nordlander, tele: 08-581 692 37

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald där av ses gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansöka
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2019%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Fågelvägen 2
19732  Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Förskollärare till avdelning för barn med särskilda rättigheter

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

 

Om verksamheten:

Enheten består av tre förskolor, Norrängen, Norrgrinden och Råby med en ledningsgrupp. Verksamheten genomsyras av ett nära ledarskap och ett nära samarbete i form av handledning, nätverk, forum, fortbildning och kompetensutveckling.

Enheten bedriver projektinriktat arbetssätt utifrån läroplanen, skolagen och lokala riktlinjer med utgångspunkt i barns intresse och behov. Vår förskolevision; Varje dag är ett nytt lärande, bygger på att varje barn ska känna trygghet, glädje, tillfredställelse och meningsfullhet i sin inhämtning och utveckling av både kunskap och demokratiska värden som vårt samhälle vilar på.

Råby förskola kommer i augusti starta upp en avdelning för barn med särskilda rättigheter. Det är ett inkluderande upplägget, fyra barn med särskilda rättigheter och åtta till nio inspirationsbarn med normal utvecklingsnivå. Arbetsmetoden bygger på tydlig struktur och ramar i hela verksamheten utifrån individen och gruppens behov. Flexibiliteten finns inom den satta ramen för verksamheten. Vi arbetar i stationssystem för att skapa adekvata lärmiljöer där utbildning och undervisning sker. Under veckan har man särskild planeringstid utöver ordinarie planeringstid.

Råby är belägna med gångavstånd emellan enhetens andra förskolor. Råby ligger nära kommunikation (pendeltåg), skog, grönområde, simhall och bibliotek i ett spännande område som växer.

Detta erbjuder vi:

Som förskollärare hos oss kommer du vara delaktig i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan och enheten.Stöttning i din roll som förskollärare via ledning av förskolechef, pedagogisk utvecklingsledare och specialpedagog.Nyexaminerad förskollärare kommer även att ha en mentor på enheten för stöd och handledning.ArbetskläderFriskvårdMöjlighet till kompetensutveckling inom exempelvis Grönflagg, VFU-handledarutbildning, arbetslagledarutbildning, matematiklyftet, HEP och TAKK.En verksamhet med god IKT-miljö, t ex interaktiva tavlor på varje bas, lärplattor, dokumentskameror mm.Vi har ett nära samarbete med resursteamet i kommunen, HAB och andra berörda externa partners.Vi utvecklar samarbetet med Skoldatateket för att utveckla vår IKT.Detta söker vi:Förskollärare alternativt lärare mot yngre åldrar med adekvat legitimation.Förskollärare med engagemang för att skapa universell lärmiljö (en miljö med utgångspunkt att alla kan lyckas i oavsett förutsättningar och vid behov individuella anpassningar).Förskollärare med specialpedagogisk kompetens eller specialpedagogisk utbildning är meriterande.Önskvärd kunskap; tecken som stöd (TAKK) och bildstödVärdesätter kunskaper och intresse för språkutveckling, jämställdhet, pedagogisk dokumentation samt projektinriktat arbetssätt.Egenskaper som HEP-ig (Helhetsyn, Engagemang och Professionalitet), kommunikativ och lösningsinriktad med ett positivt förhållningssätt ser vi som meriterande.Förtrogen med styrdokument och kunna implementera dessa i vardagsarbetet.Förväntar oss engagemang och ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor.Tydlig i din yrkesroll och ansvarig för att planera, genomföra, dokumentera och fortlöpande reflektera tillsammans med kollegor så att verksamheten genomsyras av kvalité och utveckling.Låter detta intressant och du känner igen dig i det vi söker:

Kontakta gärna oss för intervju eller mer utförlig beskrivning av verksamheten. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ledningsgrupp:

Ulrika Linné (förskolechef): 08-581 690 21

Nina Löwing( biträdande förskolechef och pedagogisk utvecklingsledare): 08-58169079

Marie Ervander-Mörk (Specialpedagog): 08-581 690 38

Anställningsform: tillsvidare 100%.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dock senast 2017-05-31

Facklig företrädare: Lärarförbundet Christina Nordlander, tele: 08-581 692 37

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald där av ses gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansöka


.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2018%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Fågelvägen 2
19732  Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lärare i svenska och engelska åk 5-6

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hagnässkolan är en 4-9-skola med ca 400 elever som ligger nordväst om Stockholm city i ett naturskönt område. Kommunikationerna är goda. På Hagnässkolan erbjuds eleverna en god lärmiljö med arbetsro och tydliga lektionsramar. Vi har hög måluppfyllelse eftersom vi strävar efter att ge våra elever bästa möjliga ämneskunskaper genom att hitta utmanande och inspirerande arbetsformer. För närvarande arbetar vi med att utveckla vårt formativa arbetssätt. Vår vision är att skolan är en plats för elevernas ivriga lärande. De går hit för att de trivs och för att verksamheten är meningsfull och lärandet spännande.

Arbetsuppgifter 


• Undervisning i svenska och engelska åk 5-6
• Mentorskap i åk 5
• Planera och genomföra undervisning
• Arbeta utifrån läroplanen
• Utvärdera och bedöma undervisning
• Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö

Kvalifikationer


• Grundskollärarutbildning, lärarlegitimation
• IT-vana, goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Personliga egenskaper Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter. 

Vi erbjuder dig


• Tydliga utvecklingsområden grundade i skolutvecklingsprogrammet
• Mentor för nyanställd efter dennes specifika behov
• Fortbildning riktad mot hela yrkesgruppen
• Friskvårdsersättning

Anställningsform: Tillsvidare, heltid 

Tillträde: 15 augusti 2017

Lön: Individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta

Biträdande rektor: Sandra Winkler tel. 08-581 693 76, email: sandra.winkler@upplands-bro.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Mer information finns på www.upplands-bro.se/hagnasskolan

Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast 15 maj. Vi intervjuar kandidater fortlöpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2095%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Hagnäsvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lärare åk 4

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hagnässkolan är en 4-9-skola med ca 400 elever som ligger nordväst om Stockholm city i ett naturskönt område. Kommunikationerna är goda. På Hagnässkolan erbjuds eleverna en god lärmiljö med arbetsro och tydliga lektionsramar. Vi har hög måluppfyllelse eftersom vi strävar efter att ge våra elever bästa möjliga ämneskunskaper genom att hitta utmanande och inspirerande arbetsformer. För närvarande arbetar vi med att utveckla vårt formativa arbetssätt. Vår vision är att skolan är en plats för elevernas ivriga lärande. De går hit för att de trivs och för att verksamheten är meningsfull och lärandet spännande.

Arbetsuppgifter 


• Undervisning i åk 4 (matematik, svenska, engelska och NO)
• Mentorskap i åk 4
• Planera och genomföra undervisning
• Arbeta utifrån läroplanen
• Utvärdera och bedöma undervisning
• Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö

Kvalifikationer


• Grundskollärarutbildning, lärarlegitimation
• IT-vana, goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Personliga egenskaper Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter. 

Vi erbjuder dig


• Tydliga utvecklingsområden grundade i skolutvecklingsprogrammet
• Mentor för nyanställd efter dennes specifika behov
• Fortbildning riktad mot hela yrkesgruppen
• Friskvårdsersättning

Anställningsform: Tillsvidare, heltid 

Tillträde: 15 augusti 2017 

Lön: Individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta

Biträdande rektor: Sandra Winkler tel. 08-581 693 76, email: sandra.winkler@upplands-bro.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Mer information finns på www.upplands-bro.se/hagnasskolan

Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast 15 maj. Vi intervjuar kandidater fortlöpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2094%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Hagnäsvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Lärare i matematik och NO åk 7-9

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hagnässkolan är en 4-9-skola med ca 400 elever som ligger nordväst om Stockholm city i ett naturskönt område. Kommunikationerna är goda. På Hagnässkolan erbjuds eleverna en god lärmiljö med arbetsro och tydliga lektionsramar. Vi har hög måluppfyllelse eftersom vi strävar efter att ge våra elever bästa möjliga ämneskunskaper genom att hitta utmanande och inspirerande arbetsformer. För närvarande arbetar vi med att utveckla vårt formativa arbetssätt. Vår vision är att skolan är en plats för elevernas ivriga lärande. De går hit för att de trivs och för att verksamheten är meningsfull och lärandet spännande.

Arbetsuppgifter 


• Undervisning i matematik och NO åk 7-9
• Mentorskap i åk 7
• Planera och genomföra undervisning
• Arbeta utifrån läroplanen
• Utvärdera och bedöma undervisning
• Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö

Kvalifikationer


• Grundskollärarutbildning, lärarlegitimation
• IT-vana, goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Personliga egenskaper Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter. 

Vi erbjuder dig


• Tydliga utvecklingsområden grundade i skolutvecklingsprogrammet
• Mentor för nyanställd efter dennes specifika behov
• Fortbildning riktad mot hela yrkesgruppen
• Friskvårdsersättning

Anställningsform: Tillsvidare, heltid 

Tillträde: 15 augusti 2017

Lön: Individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta

Biträdande rektor: Sandra Winkler tel. 08-581 693 76, email: sandra.winkler@upplands-bro.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08-581 690 00

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Mer information finns på www.upplands-bro.se/hagnasskolan

Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast 15 maj. Vi intervjuar kandidater fortlöpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2064%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Hagnäsvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Kock

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:


• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Om verksamheten och tjänsten Nu söker vi en kock till Restaurang Nygård Bro. Tjänsten är en  tillsvidareanställning,  på heltid. Arbetstiderna är dagtid.Vi serverar dagligen lunch till ca 150 ätande samt frukost. Du kommer att vara en del av ett team på 5 kollegor.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst som kock där du kommer att jobba i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbetestår i fokus. Du kommer att förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa produkter/varor till köket vid behov, vara delaktig i inventeringar, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener. Du kommer också att arbeta med att ta fram näringsrika och variationsrika rätter utifrån vårt menyplaneringssystem Mashie.

Vem söker vi?


• Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som kock och med egenkontroll
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
• Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov samt ser och känner ansvar för helheten
• Du har ett bra sinne för ekonomi
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du har datorvana
• Erfarenhet kring menyplaneringssystem är meriterande

 

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Heltidmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.compass-group.se/Karriar/Ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=294%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Compass Group AB
Ängsuddsvägen 10
19791  Bro Sverige
Hemsida: www.compass-group.se
  
Platsannons

Sommarvikarier till dagverksamheten

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Sommarvikarier till dagverksamheten för personer med demens i Upplands-Bro kommun

Dagverksamheten för personer med demens i Upplands-Bro kommun ska bidra till att ge personer med demens möjlighet till stimulans utifrån den enskildes behov.

Verksamheten är öppen 5 dagar per vecka. Verksamheten syftar till att, genom ett aktiverande och funktionsuppehållande arbetssätt, bibehålla och stärka målgruppens funktioner samt vara en avlastning för anhöriga.

Arbetet som på dagverksamheten innebär ofta ett omväxlande och utmanande arbete som ställer krav på kreativitet, kompetens och flexibilitet.

Som medarbetare är du behjälplig med att genomföra aktiviteter för personer med demens som är exempelvis: bild och måleri, gymnastik, dans o.s.v. .

Betydelsefullt är om du sedan tidigare har erfarenhet med att leda olika gruppaktiviteter såsom gymnastik, matlagning och har fallenhet för att entusiasmera grupper.

Du har förmåga att se och möta enskilda människors behov och att du som person känner dig väl till mods i samvaron med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid initiativförmåga och social kompetens. Vi förutsätter även att du är intresserad av att arbeta med äldre människor.

Kunskap om demens och USK utbildning samt körkort från fördel.

Välkommen med din ansökan senast 19 maj. Urval och intervjuer sker löpande.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDagtid Deltidindividuell individuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2091%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Kvistaberg, Bro
19730  Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Integrationssamordnare

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Vi söker nu en ny integrationssamordnare som kommer att arbeta strategiskt med integrationsfrågorna inom Upplands-Bro kommun. Tjänsten är placerad på Kommunledningskontoret under utvecklingsstaben. Målet är att stötta personer i deras etablering och integration så att de blir inkluderade och delaktiga i samhället.

Arbetsuppgifter

Som integrationssamordnare är du kommunens spindel i nätet i vårt arbete för att skapa förutsättningar för en god integration. Du har ett övergripande ansvar för samordning av kommunens enheter som har beröring med mottagande av nyanlända vuxna och familjer samt ensamkommande flyktingbarn. En viktig del i samordningsansvaret handlar om planering och dimensionering för boenden och bostäder.

I arbetsuppgifterna ingår att på en övergripande nivå:


• Följa upp, samordna, initiera och stödja integrationsarbetet i kommunen
• Ha en samlad bild över kommunens flyktingmottagande och integrationsarbete
• Omvärldsbevakning och att följa utvecklingen inom området på nationell nivå
• Vara kommunens representant i länets nätverk för integrationssamordnare, kommunens kontaktväg för Länsstyrelsen, Migrationsverket, Arbetsförmedlingen och andra myndigheter gällande integrationsfrågor
• Löpande kommunikation med den civila sektorn
• I samverkan med kommunens näringslivsstab föra dialog med företagarförening och enskilda företag för att öka möjligheterna till praktik och arbete
• Till olika målgrupper förmedla information och kunskaper som bidrar till att skapa en helhetsförståelse kring kommunens flyktingmottagande och samlade integrationsarbete
• Internt handlar det också om att stödja redan befintliga nätverk, ge handledning, rådgivning och fortbildning till personalgrupper och stödja olika verksamheters utveckling av rutiner, riktlinjer och ansvarsfördelning i frågor om flyktingmottagning och integration
• Utgöra ett strategiskt och operativt stöd i integrationsfrågor till chefer och vara en kvalificerad diskussionspartner till chefer och andra beslutsfattare.

En viktig del av arbetet kommer också att vara att coacha kommunens integrationsstödjare i deras arbete. Integrationsstödjarna utgår från en lokal i Bro där även mottagning och stöd för nyanlända sker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område och som har arbetslivserfarenhet av integrationsarbete på en strategisk nivå. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av process – eller projektledning. Har du god kunskap om etableringsreformen och vilket ansvar som tillfaller olika myndigheter gällande integrationsfrågor är det meriterande.

Arbetet ställer krav på god förmåga att använda svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Det är också en fördel om du har personliga erfarenheter av att ha deltagit i migrationsprocessen.

Du är van att självständigt planera och organisera ditt arbete. Som person är du lyhörd, analytisk och har förmåga att sätta dig in i olika sammanhang. En av dina styrkor är att kunna lyfta blicken och se helheter. Du är en god lyssnare och har lätt att kommunicera, bygga relationer och skapar förtroende hos olika målgrupper.

Här är din möjlighet att arbeta på en spännande arbetsplats där utvecklingsfrågor står i fokus.

Du kommer att arbeta med samtliga förvaltningar och bolag i Upplands-Bro kommun och får genom det övergripande arbetet ta del av erfarenheter och kunskaper från många olika verksamheter.

Vill du veta mer? Kontakta Karl Öhlander, kansli- och utvecklingschef telefon: 08-581 692 14. Fackliga företrädare kan nås via Kontaktcenter, telefon: 08-581 690 00.

Sista dag att ansöka är 24 maj, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare HeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2090%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun
19681  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

Lagerarbetare - omgående tillsättning

Till vår kund i Kungsängen söker vi nu en lagerarbetare. Kundföretaget är en framgångsrik tillverkare av elskåp och till deras lager behövs nu ytterligare medarbetare Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De sitter i ljusa, trevliga lokaler och såväl den fysiska som den psykosociala arbetsmiljön är god. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning.

Tjänsten är på heltid och behovet sträcker sig till en början sex månader, men det finns goda chanser till förlängning.

Tjänsten som lagerarbetare innebär både orderplock och arbete med in- och utleverans. Fördelningen mellan arbetsuppgifterna kan variera över tid. Vissa arbetsuppgifter är fysiskt ansträngande.

Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till ansokan@mtxbemanning.se Skriv "Lagerarbetare 0428" i ämnesfältet. Skicka din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten.

God datavana är ett krav. Flytande svenska krävs också eftersom kommunikationen med dina kollegor sker på svenska. Det är också viktigt att du trivs med ett praktiskt och relativt monotont arbete. Arbetet är förlagt i Kungsängen så vi ser gärna att du bor på den sidan av stan, men om du bor någon annanstans och kan tänka dig att resa långt går det givetvis också bra.

Ett krav är att du kan börja i stort sett omgående.


MTX Bemanning är specialister på bemanning och rekrytering inom El, telekom & bygg. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lagerarbetare 0428
Webbplats:
Epostadress: ansokan@mtxbemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MTX Bemanning
Finlandsgatan 64-68
16474  Kista Sverige
Hemsida: http://www.mtxbemanning.se
  
Platsannons

11.Militärpolisbataljon söker Bataljonsförvaltare OR8

11. Militärpolisbataljon

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolis-bataljonen andra förband vid genomförande av operationer. Detta genom exempelvis brottsutredningar, hantering av frihetsberövade personer, trafiktjänst, personskydd samt kriminal-underrättelsetjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Är bataljonens ceremoniofficer
• Handleder samt följer upp bataljonens yngre befäl
• Följer upp bataljonens elever på skolor och utbildningar
• Understödjer bataljonen och bataljonchefen i utvecklingen av förbandet avs. Specialofficerssystemet
• Ansvarar för att bataljonen långsiktigt har rätt kompetenser för bataljonens produktionsprocess
• Deltar i olika ledningsmöten, beredningar och nämnder
• Tillhör och understödjer S7 vad avser samordning gentemot externa aktörer
• Är bataljonens representant avseende utbildningsanordningar
• Följer upp att personlig utrustning och att materiel handhas av bataljonens personal i enlighet med bestämmelser

Formella krav:


• Svensk medborgare
• Officers/specialistofficersexamen
• Ej allergisk mot hund/häst (alternativt symptomfri vid medicinering)

Utbildning/kompetens/erfarenhet:

Vi ser framför oss att du har en bakgrund inom försvarsmakten med en specialist-/officersexamen i grunden. Du har en gedigen bakgrund och god förmåga som truppofficer och trupputbildare. Du skall ha mycket god inblick i Försvarsmaktens organisation i allmänhet samt militärpolisens uppgifter och verksamhet i synnerhet.

Du ska även ha tjänstgjort i arbetsledande befattning med personalansvar i minst 2 årsamt har erfarenhet och fördjupad kunskap om militärpolisarbete i nationell och internationell kontext.

Militär lärarerfarenhet och utbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du har god förmåga att bibehålla fokus och besitter god analytisk förmåga, du har strategisk utblick och är flexibel samt kreativ inom ramen för tilldelat ansvar.

Du har en god förmåga att bygga och upprätthålla relationer och du har en bra systemförståelse med blick för såväl helheter som detaljer.

I ditt arbete är du flexibel och kreativ och kan arbeta självständigt inom ramen för tilldelat ansvar. Du har hög integritet och har en mycket god förmåga att prestera även under pressade förhållanden. Du är engagerad och intresserad av utbildningsfrågor och personalutveckling samt har en god pedagogisk förmåga.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Tjänsten är en tillsvidare anställning och tillträdet kan ske f r o m 2017-07-01

 

Sista ansökningsdag: 2017-05-28

Välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Övlt Tobias Ekman, C 11.MP-bat 08-514 390 00 Fj Stefan Morin, Personalchef 11.MP-bat 0721-877 045

Fackliga representanter: 
OFR/O Livgardet Kn Johan Hamlin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00 

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt lönepolicy Försvarsmakten och Livgardet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13220%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livgardet
19685  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i kungsängen

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en personlig assistent till en kvinna i 50-årsåldern i Kungsängen.
Kvinnan har haft en stroke och som hennes assistent kommer du vara med henne vid daglig verksamhet, samt vara henne behjälplig i vardagen med bland annat matlagning, kommunikation och hygien. Tjänsten är på deltid, arbetstiderna är 8-16 eller 16-21 samt helger.

Som hennes assistent är det viktigt att du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden och att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent tidigare.
Som person är du tålmodig, lojal och flexibel. Du har bred livserfarenhet samt besitter en social kompetens.
Det är ett stort plus om du bor i, eller i närheten av, Kungsängen.

 

Om tjänsten: ca 70-80%, vikariat på ca 1år.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• B-körkort är meriterande.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: maj/juni

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9902%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvingesväg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Bilrekonditionerare sökes

I tjänsten som bilrekonditionerare hos oss får du ett fartfyllt jobb med varierande former av bilvårdsuppgifter. Vi utför all typ av bilvård från Utvändig tvätt till Lackskyddsbehandlingar. Vid denna rekrytering är det inget krav att du jobbat med bilvård tidigare men det är självfallet meriterande. Vi förutsätter att du som söker har ett brinnande intresse för bilar.
Vi kräver att du har Körkort B samt är flytande inom svenska i både tal och skrift.


Du ska ha ett stort intresse för bilar och sätta kunden i fokus. Du behöver kunna bemöta kunder på ett professionellt vis samt ha goda sammarbetsegenskaper. Arbetslivserfarenhet inom bilvård är mycket meriterande.


Håbo Bilvård är ett stolt familjeföretag i storleksordningen 20-25 anställda spridda på olika anläggningar från Upplands Väsby till Karlstad. Hos oss finns mångårig erfarenhet och mycket kunnande. Vi är ett glatt gäng där många trivs och arbetar länge.

www.håbobilvård.com
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Bilrekonditionerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-27
Referens: Enköping 141
Webbplats:
Epostadress: habo.bilvard@hotmail.com
Övrigt: Intervjuer hålls löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt Ansökan endast via e-post
Arbetsplats: 
Adress: HÅBO BILVÅRD AKTIEBOLAG
GALOPPGATAN 88
19430  UPPLANDS VÄSBY Sverige
Hemsida: http://www.håbobilvård.com
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik 2, Bro

Eleven du ska hjälpa läser upp sina betyg.
Ämne: Matematik 2
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN22550
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: RN22550
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  

Platsannons

Sanerare/rivare/tekniker

- Installera krypgrunds avfuktare med kringliggande utrustning.
- Installera vinds avfuktare med kringliggande åtgärder.
- Plasta marken med ångskydd.
- Sanera bort mögel.
- Riva gammal blindbotten och bygga ny.
- Montera kanalfläktar, spirorör samt tilluftsdon.
- Tilläggsisolering av bjälklag
- Göra underhålls besök.
Du kommer att bli upplärd på arbetsuppgifterna av erfaren personal och kommer att arbeta i grupp samt ensam.

- Teknisk förståelse (kunna läsa en enklare manual och installera efter den)
- Allmänt händig / inte vara rädd för att försöka
- Flytande Svenska i tal-skrift-förståelse
- God fysik
- Inte vara rädd för trånga utrymmen (tex en vind eller krypgrund) eller högre höjder såsom villa tak
- Om du inte har erfarenhet bör du har rätt till nystartsjobb och praktik - förhandlingsbart kan bli tal om lärlings period under upplärning.
- B-körkort KRAV
- Noggrann
- Ha en "ställa upp" mentalitet samt positivt och trevligt sätt.
- Ha social kompetens och tycka om att träffa nya människor.


Avfuktningsteknik Stockholm Norra AB är ett företag inom fukt/sanering/energi.
Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm. För mer information se www.avfuktningsteknik.se
Sedan starten 2003 har vi utfört närmare 1700 entreprenader mot villaägare samt kommuner och företa. Vi omsätter ca 9 000 000 SEK per år och är ett stabilt familjeföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Saneringsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ö.k.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@avfuktningsteknik.se
Övrigt: Vi tar inga samtal angående tjänsten. Endast ansökan via mail innehållande CV, referenser som skall innehålla; Namn, Personnummer, Adress, E-mail samt tidigare arbetsplatser Arbetsort utgår från Bro. Med fördel kan man vara bosatt i Täby, Danderyd, Kungsängen samt kringliggande orter runt Bro/Kungsängen.
Arbetsplats: 
Adress: Avfuktningsteknik Stockholm Norra AB
Ullevivägen 18
19740  Bro Sverige
Hemsida: http://www.avfuktningsteknik.se
  
Platsannons

Sjuksköterska Upplands Bro

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hälso- och sjukvårdsenheten i Upplands-Bro kommun är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter att bygga för framtiden. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla en hälso- och sjukvård av yttersta klass med brukaren i centrum. Vi söker dig som är sjuksköterska och är intresserad av att var med och fortsätta att utveckla hälso-och sjukvården inom äldreomsorg och LSS verksamhet.

Tjänstens omfattning gäller heltid tillsvidareanställning dagtid men deltid kan absolut diskuteras. Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i Socialkontorets Utföraravdelning.

Du kommer inte vara patientansvarig för några brukare däremot kommer du ha stöttande roll för dina arbetskollegor som arbetar på olika enheter. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon form av vidareutbildning.

Vi söker: Vi söker dig som arbetar bra med andra människor- boende, närstående och kollegor. Du som kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har en inlyssnande förmåga och som brinner för att andra ska ha det bra.

Vi erbjuder: Arbetsplatser med högt tempo och trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens. Kommunen erbjuder friskvårdssubvention och möjlighet att byta ut semesterersättning mot extra semesterdagar. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan: Senast 2017-05-31. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel tfn 08-581 690 00.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Mitra Bejanpour
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt Kollektiv avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2089%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Torget 6
19630  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Finnsatskolan växer

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Finnstaskolan växer och blir till hösten en F-6 skola så vi behöver fler pedagoger som vill göra skillnad!

Nu söker vi mellanstadielärare med behörighet att undervisa i svenska samt något annat ämne.


Finnstaskolan är en välfungerande skola med fin pedagogisk miljö, bra teknisk utrustning och ett rejält elevhälsoteam. Ett inkluderande arbetssätt, varierad, formativ undervisning och ett aktivt värdegrundsarbete är viktiga fokusområden för oss. Som pedagog på Finnstaskolan har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Stämningen på skolan är varm och prestigelös. Vi kan erbjuda dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som


• Är legitimerad lärare
• Behörig att undervisa i svenska samt ytterligare ämne
• Ser möjligheter i att samarbeta med kollegor för att öka måluppfyllelsen
• Har ett kompromisslöst fokus på alla barns bästa

Vi erbjuder:


• Engagerade kollegor
• Välutrustad pedagogisk miljö
• Friskvård och teambuilding 

Vi ser fram emot att få din ansökan och få med dig i vår verksamhet där arbetsglädje är en stor drivkraft!

Tillträde: 14/8

Upplysningar: Rektor Eva Nilsson 08/ 581 694 66 eller bitr. Rektor Soma Arenander tel. 0721/788 281

Fackliga företerädare: Nås via kommunens växel 08/581 690 00.

Mer information finns på vår hemsida http://www.sdn.upplandsbro.se/finnstaskolan

Din ansökan vill vi ha snarast. Intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2042%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Blomstervägen 2
19731  Upplands-Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

LÄRARE TILL ÅK 5

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

BERGASKOLAN SÖKER EN LÄRARE TILL ÅK 5

En av våra lärare ska studera vidare i höst och vi behöver en ny lärare till en åk 5.

Bergaskolan är en F-6 skola centralt belägen i Kungsängen med 315 elever, flera med mångkulturell bakgrund. Skolan är miljöcertifierad och har profilen natur och hälsa som genomsyrar verksamheten. Genom att eleverna får ökade möjligheter till daglig fysisk aktivitet och kunskap om en hälsosam livsstil vill vi ge dem bättre förutsättningar för sitt lärande. Vi vill utmana tankarna för etiska ställningstaganden och ge eleverna en sund värdegrund som bygger på respekt för sig själv,för andra, för natur och egendom.Vi kan erbjuda dig en nyrenoverad skola med ljusa fräscha lokaler och engagerade kollegor som arbetar i arbetslag.Skolan har ett väl inarbetat elevhälsoteam och tillgång till handledning från kommunens Resursteam. Vi är en skola som tar emot många lärarstudenter vilket ger oss möjlighet att reflektera och utveckla vår verksamhet att bli ännu bättre.Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du arbetar som klassansvarig och med ämneslärarskap utifrån behörighet .

Kvalifikationer: Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa tom åk 6.Behörighet i matematik/NO är meriterande, musik och engelska är önskvärt.Du har förmågan att möta eleverna med höga förväntningar och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande, ansvarskännande och har en god förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. 
Vi värdesätter också att du har intresse för skolutveckling.

Kommunen arbetar aktivt med att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Tillträde: 2017-08-15

Varaktighet: Tillsvidare

Rektor Carina Winroth, tel: 08-581 693 67
bitr. rektor Rose-Marie Mild tel:08-581 69371

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-58169000

Du är välkommen med din ansökan senast 2017-05-14
intervjuer kommer att ske löpande


 REKRYTERINGSFÖRETAG UNDANBEDES


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2088%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Gamla Landsvägen 16
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

LÄRARE TILL ÅK 1

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

BERGASKOLAN SÖKER EN LÄRARE TILL ÅK 1

En av våra lärare ska studera vidare i höst och vi behöver en ny lärare till en åk 1.

Bergaskolan är en F-6 skola centralt belägen i Kungsängen med 315 elever, flera med mångkulturell bakgrund. Skolan är miljöcertifierad och har profilen natur och hälsa som genomsyrar verksamheten. Genom att eleverna får ökade möjligheter till daglig fysisk aktivitet och kunskap om en hälsosam livsstil vill vi ge dem bättre förutsättningar för sitt lärande. Vi vill utmana tankarna för etiska ställningstaganden och ge eleverna en sund värdegrund som bygger på respekt för sig själv,för andra, för natur och egendom.Vi kan erbjuda dig en nyrenoverad skola med ljusa fräscha lokaler och engagerade kollegor som arbetar i arbetslag.Skolan har ett väl inarbetat elevhälsoteam och tillgång till handledning från kommunens Resursteam. Vi är en skola som tar emot många lärarstudenter vilket ger oss möjlighet att reflektera och utveckla vår verksamhet att bli ännu bättre.Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du arbetar som klassansvarig och med ämneslärarskap utifrån behörighet .

Kvalifikationer: Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1-3 .Du har kompetens i den tidiga läs-och skrivinlärningen och i att undervisa i grundläggande matematik.Behörighet i musik och engelska är önskvärt.Du har förmågan att möta eleverna med höga förväntningar och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande, ansvarskännande och har en god förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. 
Vi värdesätter också att du har intresse för skolutveckling.

Kommunen arbetar aktivt med att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Tillträde: 2017-08-15

Varaktighet: Tillsvidare

Rektor Carina Winroth, tel: 08-581 693 67
bitr. rektor Rose-Marie Mild tel:08-581 69371

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-58169000

Du är välkommen med din ansökan senast 2017-05-14
intervjuer kommer att ske löpande


 REKRYTERINGSFÖRETAG UNDANBEDES


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2087%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Gamla Landsvägen 16
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

Telefonförsäljare

Kort beskrivning av företaget::
CT Food är en ledande importör och exportör av asiatiskt livsmedel sedan 1987, främst ifrån Syd-ost Asien men även från andra världsdelar. Vi befinner oss i ett spännande expansivt skede, därmed söker vi nya positiva och engagerade medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har ambition att växa med oss.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker försäljare med service-minded inställning som är flexibel och lyhörd till kundens krav som trivs i en stimulerande och fartfylld i miljö med omväxlande arbeten. Dina dagliga uppgifter blir att skapa goda relationer med befintliga kunder samt aktivt skapa nya kundrelationer och möta våra kunders behov med professionell service. Dessutom kommer du att administrera kundorder och att hjälpa till med fakturering och liknande administrativt arbete. Vi ser helst att du är van att jobba självständigt och är självgående, driven, samtidigt som du är kommunikativ och bra på att arbeta tillsammans med dina kollegor och skapa ett inspirerande team och jobba för gemensamma mål i en god arbetsmiljö. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som:
- Behärskar följande språk Mandarin, Vietnamesiska eller Thailändska, grundläggande Svenska eller Engelska
- Är ambitiös, noggrann, flexibel, självständig, stresstålig och kreativt tänkande
- Du har datorkunskap
- Du har vana att jobba med affärssystem
- Tidigare erfarenhet av asiatisk livsmedel är ett krav
- Erfarenhet från detaljhandel eller livsmedelsbranschen är en merit men inget krav
Anser du att ovanstående tjänster passar dig är du välkommen med din ansökan snarast. Vänligen respektera att vi inte tar emot frågor per telefon utan kommer att kontakta de personer vi finner lämpliga till intervju och där presentera mer utförligt om arbetsuppgifterna och svarar då på övriga frågor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har förfallit.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Telefonförsäljare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: CT Food Stockholm AB
Kraftvägen 48
19637  KUNGSÄNGEN 
Hemsida: http://www.ctfood.se
  

Platsannons

Betongbilschaufför/ Betongpumpsmaskinist

Vi utvecklar vår verksamhet igen och söker betongbilschaufförer/betongpumpmaskinister. Vi utgår från att du som sökande har körkort (C kanske även BE) + YKB

Inget speciellt du ska vara självgående men även kunna samarbeta. Är du dessutom en lite alltiallo typ så hugger vi genast

Garaget är i Bålsta. Jobben utgår därifrån varje dag.
http://betongpumpning.com/
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Bygg- och anläggningsförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: betongkristersund@gmail.com
Övrigt: Vi anställer fortlöpande
Arbetsplats: 
Adress: BETONGPUMPNING KRISTER SUND AB
TOPASVÄGEN 5
19633  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida: http://betongkristersund@gmail.com
  
Platsannons

Stödassistent till gruppbostaden Gula Villan i Bro

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Vi söker en stödassistent på heltid till gruppbostaden Gula Villan i Bro! 

Brukarna som bor hos oss har varierade problematik, psykiska funktionsnedsättningar, autism och kognitiva funktionsnedsättningar. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt i syfte att stärka den enskildes förmåga att klara sin dagliga livsföring, samt tillgodose den enskildes behov av personlig omvårdnad och praktisk hjälp i hemmet, utifrån livssituation och behov. Insatsen ska bidra till att öka den enskildes motivation att leva ett självständigt liv, bryta passivitet och isolering samt ge stöd att komma ut i sociala sammanhang och/eller delta i meningsfull sysselsättning. Personen vi söker bör ha den kompetens som krävs för att utföra insatsen med ett pedagogiskt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter: att ge stöd till brukare som bor i egna rum. Stödet utgår från den genomförandeplan som upprättats mellan brukaren och kontaktmannen. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll sovande jour och varannan helg.

Kvalifikationer: Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen.

Du bör ha goda kunskaper om autism.

Barn och fritidsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet. Även andra utbildningar kan komma i fråga om arbetsgivaren anser att de är likvärdiga.

Vi söker dig:

Som person är du trygg, stabil och med god självinsikt. Du har ett genuint och engagerat intresse för målgruppen, hög ansvarskänsla samt förmåga att verka för brukarens delaktighet i stödet vilket kräver god pedagogisk förmåga. En del av våra brukare har även stora omsorgsbehov vad gäller både den personliga omvårdnaden som boendets skötsel, så därför krävs en flexibilitet och lyhördhet i vardagen insatser. Vi söker dig som har ett stort hjärta och intresse för människor för våra brukare och vill göra skillnad i denna målgrupps liv och vardag, ofta kan det handla om att finna små glädjeämnen och guldkorn som uppstår i mötet mellan brukare och stödassistenterna.

Stor vikt kommer att läggas på erfarenhet av målgruppen samt personlig lämplighet.

Vi söker även timvikarier och sommarvikarier! 

Upplands bro kommun erbjuder friskvårdsersättning.

Upplands bro kommun är ett finskt förvaltningsområde.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2056%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Furuhällsplan 1
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2101%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Sökes omgående Lastbil förare

Vi söker C-korts förare för omgående anställning. Arbetet är Best Transport AB. Arbetet består av utkörning/upphämtning av gods i Stockholms området Lastbilen står parkerad i Spånga. Kravet är att du ska ha erfarenhet som Distributionsförare . Du ska även ha YKB.Det är 6 månaders provanställning. Du kommer att få genomgå en 1 veckors utbildning innan vi sätter dig ensam på området.


Du som söker ska ha:
God lokalkännedom
Vara en lagspelare
Stresstålig
Ha en bra inställning
Gilla utmaningar i högt tempo
Gilla jobba med människor
Flexibel
Behärska svenska i både skrift och tal
Ser gärna att du håller på med någon idrott
Özpa Åkeri AB har funnits sedan 2014 och har ca 9 anställda
Lastbilar,schaktbil,lastväxlarebil
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstider varierar men oftast är de mellan 7-16 8-17 9-18
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kemal_ozsoy@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Özpa Åkeri AB
kakelstigen 37
19638  kungsängen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikariat i förskola

Vår förskola söker dig som vill arbeta med oss några dagar per vecka resten av terminen. Vi är ett trevligt arbetslag, blandade förskollärare och barnskötare, och behöver nu förstärka vår arbetsgrupp ytterligare. Vi har 72 fantastiska barn, fördelat i 6 barngrupper, och är gärna utomhus, på vår gård eller i närliggande skog. Se mer info här: http://hoppetossa.com/aventyret/. Fast timlön om 125 kr/h inkl. semester, gratis lunch (pedagogisk lunch) ingår. Om intresse finns hos dig, kan det finnas möjlighet till mer arbete t.ex vid sjukdom eller under sommaren. Även möjlighet till förlängning i höst. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Giltigt belastningsregister krävs.


Vi söker dig som är aktiv, och tar initiativ i nya miljöer. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete i förskola, men det är ett plus. Troligtvis studerar du och söker ett bra extrajobb vid sidan av dina studier.

Kultur och utomhuspedagogik är prioriterade områden hos oss. Genom lek, rörelse och utevistelse läggs grunden för barns utveckling, motorik och hälsa. Naturen är världens bästa klassrum! Vår förskola prioriterar daglig utevistelse och ser utomhuspedagogik som ett komplement till den traditionella pedagogiken. Förskolan har en egen gård och är omgiven av lekplatser och skogsområden. Naturen blir hos oss ett laboratorium, en plats för konstruktion, friluftsliv och rörelse, gemenskap, reflektion och massor av lek och lärande. Vi väver gärna in kultur i vårt arbetssätt och besöker museum och teatrar tillsammans med barnen. Våra pedagogers roll är att utgå från barnets intresse, erfarenhet och utveckling och arbeta medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön, fria luncher vid pedagogisk lunch ingår, kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sylvain@hoppetossa.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förskolan Äventyret
Tibble Torg 3
19634  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://aventyret.hoppetossa.com
  
Platsannons

FMV söker fordonsmekaniker till Kungsängen

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker? Är du mekaniker i grunden? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon, terränghjulingar, personbilar och annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

Mv Stockholm är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 60 medarbetare, som bedriver verksamhet i Kungsängen, Berga, Visby och Stockholm.

Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Skiftgång kan komma att tillämpas.

Våra förväntningar på dig

Du har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna högre körkokortsbehörighet och/eller truckkort. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift och vi ser gärna att du har god datorvana och är orädd för att arbeta i olika system.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbeten på tunga fordon och Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem, alternativt systemteknikerutbildning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon.

Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.

Vi söker dig som är noggrann och har förmågan att planerar och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara både självständig och ha en god samarbetsförmåga samt kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare kan du fatta snabba beslut och göra korrekta avvägningar samt prioriteringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Fackliga företrädare är Gerard Woll - SEKO, Johan Cortelius - OFR-S, Magnus Hemberg - OFR-O och Bengt Blom - SACO, alla nås på tel. 08-782 40 00.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Micael Ljungblad, chef Stridsfordon Markv Kungsängen, på telefon 070-624 73 47.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kungsängen.

Sista ansökningsdag är 2017-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1930%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
19685  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

12:e motskbat söker en kvm,OR6 till 120kompaniet.

12:e motoriserade skyttebataljonen är ett insatsförband specialiserat på strid till fots. Bataljonen ska kunna verka både nationellt och internationellt. Stockholm och den statsmiljö som finns där präglar inriktningen för förbandets träning. 12:e motoriserade skyttebataljonen är ett av Försvarsmaktens nyuppsatta krigsförband och har sin grund i tidigare Gardesbataljonen vid Livgardet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Kompanikvartermästaren ingår i kompaniets chefsgrupp och leder och följer upp funktioner vid kompaniet vid insats samt stödjer chefen med underlag för stridsvärdesrapportering, personalläget och förnödenhetsläget. Kvartermästaren ansvarar för materiel-, fordontjänsten, det med stöd av tekniskchef. Kvartermästaren ansvarar för kompaniets lokaler, förläggning/omklädningsrum, förvaringsutrymmen och fordonsuppställningsplatser.

 Kvalifikationer

- Specialistofficersexamen eller officersexamen. - Godkända fystester enligt FM FysS.

 Meriterande

- Tjänstgjort som kompanikvartermästare.

- Genomförd SOU alt. OP med logistikinriktning.

- Genomförd kurs Logistik grunder kompani och Logistik insatsplutonchef.

- Erfarenhet av logistikledning vid insats.

- Utbildning i system LIFT.

- C-körkort

- Genomfört Grundkurs säkerhetstjänst.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du fungerar väl under tidspress och att du har god samarbets-, problemlösnings- och organisationsförmåga. Mycket god förmåga att kommunicera externt och samordna flera olika verksamheter. Särskild stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: För mer information om tjänsten kontakta Kn Jamal Skoog, kompanichef på 120 kompaniet. Nås via växeln: 08-584 540 00

Tillträde Anställningen är tillsvidare med tillträde omgående.

Övriga upplysningar Lön: Individuell lönesättning inom FM lönestruktur.

Sista ansökningsdatum är: 2017-06-01. Till ansökan skall CV, personligt brev och minst två referenser bifogas. Intervjuer och tester kommer att genomföras löpande.

Fackliga representanter: OFR/O Livgardet Johan Hamlin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Försvarsförbundet Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00

Välkommen med din ansökan!


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning enl FM lönepolicy
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13261%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Kungsängen
19685  19685 Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Lärare i Svenska sökes till Finnstaskolan

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Finnstaskolan växer och blir till hösten en F-6 skola så vi behöver fler pedagoger som vill göra skillnad!

Nu söker vi en lärare i Svenska som ska undervisa elever med annat modersmål än svenska. Du kommer att arbeta med eleverna både i klassrummet och i mindre grupper. Till din hjälp har du studiehandledare i modersmålet och specialpedagog.

Finnstaskolan är en välfungerande skola med fin pedagogisk miljö, bra teknisk utrustning och ett rejält elevhälsoteam. Ett inkluderande arbetssätt, varierad, formativ undervisning och ett aktivt värdegrundsarbete är viktiga fokusområden för oss. Som pedagog på Finnstaskolan har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Stämningen på skolan är varm och prestigelös. Vi kan erbjuda dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som


• Är legitimerad lärare i Svenska
• Behörig att undervisa i SVA
• Har erfarenhet att arbeta med elever med annat modersmål än svenska
• Har ett kompromisslöst fokus på alla barns bästa

Vi erbjuder:


• Engagerade kollegor
• Välutrustad pedagogisk miljö
• Friskvård och teambuilding 
• Hel eller deltid beroende på ämnesbehörighet

Vi ser fram emot att få din ansökan och få med dig i vår verksamhet där arbetsglädje är en stor drivkraft!

Tillträde: 14/8

Upplysningar: Rektor Eva Nilsson 08/ 581 694 66 eller bitr. Rektor Soma Arenander tel. 0721/788 281

Fackliga företerädare: Nås via kommunens växel 08/581 690 00.

Mer information finns på vår hemsida http://www.sdn.upplandsbro.se/finnstaskolan

Din ansökan vill vi ha snarast. Intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2082%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Blomstervägen 2 197 31 Bro
19731  Upplands-Bro Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

GATUKÖKSBITRÄDE TILL RETROGRILLEN BRO

Allt inom gatukök.
Försäljning av korv, hamburgare, dricka, glass under säsong osv. Kassahantering. Städ och diskning.samt ta emot beställning via telefon

Du som söker behöver inte ha tidigare erfarenhet från gatukök, dock behöver du kunna tala och skriva svenska.

Retrogrillen öppnade januari 2016 vi driver en trivsam och charmerande hamburgerbar i retrostil belägen mitt i bro centrum.
Vår ambition är vårt eget koncept på retro bugarna som vi lägger stor vikt på samt våra stam gäster
Våra öppetider är måndag-söndag 11-21


“Bästa burgarna i Upplands-Bro”
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTre månaders provanställning samt uppskattas om du har någon form av anställningsstöd /nystartsjobb
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A & M Grill
Broplan 1
19731  Bro Sverige
Hemsida: https://www.facebook.com/RetroGrillen/
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin med medicinskt ledningsansvar

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin med medicinskt ledningsansvar för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.


Medicinskt ledningsansvar

Uppdraget innefattar medicinskt ledningsansvar. Detta innebär ett övergripande ansvar för vårdcentralens medicinska behandling och patientsäkerhet samtidigt som du arbetar som specialist i allmänmedicin. Du ingår i ledningen av verksamheten med verksamhetschefen, samt tillhör Capios nätverk för de medicinskt ansvariga.

I rollen som Medicinskt ansvarig läkare (MAL) ansvarar du för frågor som;
•Övergripande medicinskt ansvar
•Kvalitetsarbete
•Samordna läkarmöten
•Efterlevnad av riktlinjer
•Uppföljningsarbete

I tjänsten ingår arbete med
•Utredning och behandling av patienter på mottagningen
•Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar
•Möjlighet att arbeta med hemsjukvård
•Möjlighet att arbeta med specialistområden som diabetes, astma/kol, hypertoni.
•Utveckling av verksamheten
•Handledning av våra AT- och ST-läkare
•Handledning av studenter

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.


Mottagningen är belägen i Bro Centrum, med gångavstånd från pendelstationen. Vi är en personlig vårdcentral med totalt ca 17 anställda som har ansvar för våra drygt 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: https://patient.capio.se/narsjukvard/stockholm/upplands-bro-vardcentral/arbeta-hos-oss/lediga-jobb/specialist-i-allmanmedicin----med-medicinskt-ledningsansvar---capio-vardcentral-bro/
Epostadress: tuija.peltonen@capio.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: CAPIO VÅRDCENTRAL BRO
Bro Centrum 41 och 43
19722  Bro Sverige
Hemsida: http://www.capiovardcentral.se/Stockholm/Bro/start/
  
Platsannons

SKÖTERSKA SÖKES OMGÅENDE TILL VÅRDCENTRALS UPPDRAG!

Om företaget
Vi söker sjuksköterska omgående till uppdrag på vårdcentral. Tjänstgöringrad: 100%. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Dina arbetsuppgifter
Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation och minst två års yrkeserfarenhet utav liknande arbete. Meriterande om du är diabetessköterska och arbetat i journalprogrammet TakeCare.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Din profil
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs du att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 553
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=553
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Personlig Assistent ca 75%, Bro

Jag är tjej på 45 år som söker en kvinnlig assistent. Min familj består av make och två barn.

Som assistent hjälper du mig att ha ett bra liv genom att assistera mig i min vardag. Jag söker dig som har tidigare erfarenhet av arbeta med personer med funktionsnedsättning eller inom vård och omsorg. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, matsituationen och viss träning.

Du måste ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann och ärlig.
Du skall var lyhörd och ha mig i fokus under arbetstiden.
Du måste tala god svenska.
Du skall vara rökfri.


Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp och förstå vikten av personlig integritet.

Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur.

Maila er ansökan med CV och ett personligt brev. Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker fortlöpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.
Jag söker en tjej/kvinna som matchar nedanstående egenskaper:
Du måste ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann och ärlig.
Du skall var lyhörd och ha mig i fokus under arbetstiden.
Du måste tala god svenska.
Du skall vara rökfri.
Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp och förstå vikten av personlig integritet.


Classistans AB är privat assistansanordnare som varit verksam sedan 2009. Vi har vårt kontor i Östersund medans våra ca 50 kunder är bosatta i olika delar av landet.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidca 75%, oregelbundna arbetstider. Tillträde snarast 60%-80%lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns KFO-Kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 174
Webbplats:
Epostadress: christer.ling@classistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Kyrkgatan 33
83131  ÖSTERSUND Sverige
Hemsida: http://www.classistans.com
  
Platsannons

Truckförare (Motviktstruck)/ Bro

Vi söker nu till ett företag som är beläget i Bro ett antal truckförare.
I dina arbetsuppgifter ingår lastning och lossning av gods.
Du kommer att arbeta i en glad och positiv grupp.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.


aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@aleja.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: aleja ab
Mediavägen 9a
13548  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.aleja.se
  
Platsannons

Yrkeslärare till Fordonsprogrammet med inriktning personbil

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Yrkeslärare på fordonsprogrammet -inriktning personbil

Upplands-Brogymnasiet söker yrkeslärare till fordonsprogrammet med inriktning personbil.

 

Upplands-Brogymnasiet söker engagerad yrkeslärare till fordonsprogrammet med inriktning personbil. Upplands-Brogymnasiet ligger på smidigt pendlingsavstånd från Stockholm. Skolan erbjuder moderna och verklighetsnära utbildningar på följande program: IM, BA, BF, EK, ES, FT, HA, NA, SA och TE. Samarbete med såväl näringsliv som högskolor prioriteras för att säkerställa utbildningens kvalité. Undervisningen sker i fräscha, funktionella lokaler med kvalificerad utrustning. Alla elever disponerar en egen bärbar dator under hela studietiden och IKT är ett naturligt pedagogiskt arbetsverktyg. Vi arbetar med att utveckla möjligheterna för eleverna att ha inflytande över sitt lärande och att utveckla vårt sätt att engagera eleverna i skolarbetet bl.a. med hjälp av bedömning för lärande. På skolan går ca 800 elever och en personalstyrka bestående av nära 100 lärare, skolledare, hälsovårdsteam, speciallärare och bibliotekarier, där alla jobbar på skolan för att hjälpa alla elever att nå sina mål. Skolan präglas av trygghet, trivsel och generositet. Transportutbildningens yrkesdel är förlagt till Brunna industriområde i Kungsängen/Upplands-Bro, Se vidare information på skolans hemsida: www.upplands-brogymnasiet.se

Arbetsuppgifter: Undervisning i fordonskurser, fordonsteknisk introduktion, personbilsteknik, reparation av personbilar och lätta transportfordon samt delat mentorskap. DU ska kunna undervisa i ÅK 1-3. Önskvärt att du har kunskaper i gas- och mig/magsvetsning, elektronik, olika typer av vippor, digitala och analoga signaler samt olika typer av bussystems kommunikation i bilar. Du ska även vara väl förtrogen med felsökning i fordon med olika diagnosinstrument. Du ska ha datavana och kunna använda Officepaketet(word, excel, powerpoint mm)

                                        

Kvalifikationer: Behörig(eller med pågående yrkeslärarutbildning) yrkeslärare. Du vill arbeta i ett väl fungerande arbetslag tillsammans med engagerade kollegor. Vi samarbetar runt eleverna så flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är intresserad av att utveckla undervisningen och kan anpassa denna till elevers olika behov och förutsättningar.

 Varaktighet/arbetstid

Tillsvidareanställning 100 % start höstterminen 2017. Obehörig lärare anställs under begränsad tid.

 Välkommen med din ansökan senast 2017-05-15, intervjuer sker löpande.

 Om du önskar ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta:

 Biträdande rektor Jan Magnusson, tfn 08-581 692 51

Fackliga företrädare: LR Petra Stallmann 08-581 692 77 och Lärarförbundet Christina Nordlander tel: 08-581 692 37.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2077%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Skolvägen 24
19634  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

Yrkeslärare på Handels- och administrationsprogrammet

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Yrkeslärare på handelsprogrammet

 

Upplands-Brogymnasiet söker yrkeslärare till handels- och administrationsprogrammet.

 

Upplands-Brogymnasiet söker engagerad yrkeslärare till handelsprogrammet. Upplands-Brogymnasiet ligger på smidigt pendlingsavstånd från Stockholm. Skolan erbjuder moderna och verklighetsnära utbildningar på följande program: IM, BA, BF, EK, ES, FT, HA, NA, SA och TE. Samarbete med såväl näringsliv som högskolor prioriteras för att säkerställa utbildningens kvalité. Undervisningen sker i fräscha, funktionella lokaler med kvalificerad utrustning. Alla elever disponerar en egen bärbar dator under hela studietiden och IKT är ett naturligt pedagogiskt arbetsverktyg. Vi arbetar med att utveckla möjligheterna för eleverna att ha inflytande över sitt lärande och att utveckla vårt sätt att engagera eleverna i skolarbetet bl.a. med hjälp av bedömning för lärande. På skolan går ca 800 elever och en personalstyrka bestående av nära 100 lärare, skolledare, hälsovårdsteam, speciallärare och bibliotekarier, där alla jobbar på skolan för att hjälpa alla elever att nå sina mål. Skolan präglas av trygghet, trivsel och generositet. Transportutbildningens yrkesdel är förlagt till Brunna industriområde i Kungsängen/Upplands-Bro, Se vidare information på skolans hemsida: www.upplands-brogymnasiet.se

Arbetsuppgifter: Undervisning i handels- och administrationskurser samt delat mentorskap för en klass.

Kvalifikationer: Behörig(eller med pågående yrkeslärarutbildning) yrkeslärare. Du vill arbeta i ett väl fungerande arbetslag tillsammans med engagerade kollegor. Vi samarbetar runt eleverna så flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är intresserad av att utveckla undervisningen och kan anpassa denna till elevers olika behov och förutsättningar.

 Varaktighet/arbetstid

Tillsvidareanställning 100 % start höstterminen 2017. Obehörig lärare anställs under begränsad tid.

 Välkommen med din ansökan senast 2017-05-15 intervjuer sker löpande.

 Om du önskar ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta:

 Biträdande rektor Jan Magnusson, tfn 08-581 692 51

Fackliga företrädare: LR Petra Stallmann 08-581 692 77 och Lärarförbundet Christina Nordlander tel: 08-581 692 37.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2075%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Skolvägen 24
19634  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  
Platsannons

VI SÖKER 1 LEGITIMERAD FÖRSKOLELÄRARE

Vi söker en förskollärare till vår montessoriförskola. Du som söker ska ha ett stort engagemang och ett professionellt och positivt förhållningssätt till ditt arbete.
Du kan omsätta förskolans läroplan i det vardagliga arbetet. Vi arbetar utifrån Lpfö98 och har ett aktivt, pedagogiskt och systematiskt kvalitetsarbete ständigt pågående vilket kräver god förmåga att dokumentera i bild och text.
Du deltar aktivt i enhetens systematiska kvalitetsarbete och vill vara med att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet.
Du är tydlig i din yrkesroll och vill bidra med din kompetens för barns, föräldrars och kollegors bästa.
Du kommer att hålla utvecklingssamtal och leda projektarbeten med barn och personal.


Du är legitimerad Förskolelärare. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från yrket. Du har god insikt och kunskap i förskolans styrdokument (Lpfö98710) och tillämpar dem i det dagliga arbetet och är väl insatt i pedagogisk dokumentation. Är du Montessoripedagog ser vi det som ett stort plus.

Som person är du positiv, utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Du har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är passionerad i ditt uppdrag, och för dig är det en självklarhet att ta del av aktuell forskning och våga tänka nytt.

Vi planerar att bygga ut vår småbarnsavdelning och söker nu dig som utbildad förskolelärare som vill vara med och bygga upp en ny avdelning tillsammans med vårt fantastiska arbetslag.
Urfjälls Montessoriskola ligger vackert belägen vid Lillsjön i Kungsängen. Skolans miljö är unik med sina vackra byggnader och inspirerande trädgårdstomt med stora möjligheter till utomhuspedagogik.Skolan har förskola för barn 1-5 samt skola F-5 och fritids. Skolan drivs som ett föräldrakooperativ.
Skolan strävar efterl en spännande och utmanande lärmiljö, där elevernas egna förutsättningar för utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi lägger stor vikt vid att leda våra barn i deras sociala utveckling och därför är också ett aktivt och nära värdegrundsarbetet en självklarhet för oss.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica.gardebring@urfjall.se
Övrigt: Du välkomnas av ett glatt arbetslag med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och vi har ett tätt och engagerat samarbete. Du får friskvårdsbidrag . Vi kommer att fortlöpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju.
Arbetsplats: 
Adress: Urfjälls Montessoriskola
Urfjällsvägen 2
19693  Kungsängen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker lärare till grundskolan åk F-5.

Ditt uppdrag består i att undervisa elever i åk F-5.
Du ingår i ett arbetslag som har ett gemensamt ansvar för alla elever i arbetslaget.
Som pedagog hos oss ges Du möjlighet att vara med och utveckla en skola som vill ge eleverna verktyg och mod att möta och utveckla framtiden!

Att arbeta som lärare på Urfjäll innebär att du stort ansvar för kvaliteten för våra elever och för verksamheten. Vi är en ambitiös personalgrupp som arbetar systematiskt och framåtsiktande. Vi söker en erfaren kollega som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra med sin kompetens.
Du a¨r legitimerad la¨rare och det är meriterande om du har na°gra a°rs erfarenhet fra°n la¨raryrket.
Vi ser att du har en stor kunskap om inla¨rningsprocesser och framga°ngsrika undervisningsmetoder.
Du trivs att arbeta i en miljo¨ som sta¨ller ho¨ga krav pa° ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du a¨r passionerad i ditt la¨raruppdrag, och fo¨r dig a¨r det en sja¨lvklarhet att ta del av aktuell forskning och va°ga ta¨nka nytt.

Urfja¨lls Montessoriskola ligger vackert bela¨gen vid Lillsjo¨n i Kungsa¨ngen. Skolans miljo¨ a¨r unik med sina vackra byggnader och inspirerande tra¨dga°rdstomten. Skolan har fo¨rskola fo¨r barn 1-5år samt skola F-5 och fritidsverksamhet. Skolan drivs som ett fo¨ra¨ldrakooperativ.
Ha¨r finns en mycket god tillga°ng till gro¨nomra°den som inbjuder till lek och ro¨relse och ger stora mo¨jligheter till utomhuspedagogik.
Skolan stra¨var efter en spa¨nnande och utmanande la¨rmiljo¨, da¨r elevernas egna fo¨rutsa¨ttningar fo¨r utforskande och so¨kande efter kunskap sta°r i centrum. Trygghet, arbetsro och tydliga strukturer fo¨r lektioner och la¨randeprocesser a¨r mycket viktiga fo¨r oss fo¨r o¨kad ma°luppfyllelse. Vi la¨gger stor vikt vid att leda va°ra elever i deras sociala utveckling och da¨rfo¨r a¨r ocksa° ett aktivt och na¨ra va¨rdegrundsarbetet en sja¨lvklarhet fo¨r oss.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu får friskva°rdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica.gardebring@urfjall.se
Övrigt: Du va¨lkomnas av ett glatt arbetslag med bred kompetens och god sammanha°llning! V hja¨lper varandra na¨r det beho¨vs och vi har ett ta¨tt och engagerat samarbete. Vi erbjuder dig att kunna arbeta i en unik och motiverande la¨rmiljo¨. Vi kommer att fortlo¨pande ga° igenom anso¨kningarna och kalla till intervju.
Arbetsplats: 
Adress: Urfjälls Montessoriskola
Urfjällsvägen 2
19693  Kungsängen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Orderplockare Sommarjobb

Svenskt Kosttillskott AB
Svenskt Kosttillskott med dotterbolag är en av Sveriges snabbast växande e-handelsaktörer inom segmentet träning och hälsa. Svensktkosttillskott.se är butiken där idrottsmän finner högkvalitativa kosttillskott, tillbehör och träningskläder. Svenskhälsokost.se är butiken med inriktning på hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på ca 35 personer och söker nu två sommarjobbare till vårt lager.

Vill du sommarjobba på ett av Sveriges mest expansiva företag inom träning och hälsa?

Vi söker personal för att stärka upp bemanningen under sommaren på vårt lager i Kungsängen. Arbetsuppgifterna består utav orderplock och packning. Du som söker älskar att arbeta mot uppsatta mål och drivs av att utvecklas. Du har en positiv attityd som smittar av sig på din omgivning.

Arbetsuppgifter består av:
- Orderplock och packning
- Påfyllnad av varor

Önskvärda egenskaper:
- Stresstålig
- Flexibel
- Självgående
- Högt tempo
- Ordningsam

Arbetsveckan är måndag till fredag (Måndag 7:00-16:45, Tis-Tors 8:00-16:45 och Fredag 9:00-16:45). Finns två pass som ska bemannas. Det ena löper mellan vecka 28 till 31, med övning tre dagar vecka 27. Det andra passet löper mellan vecka 29 till 32, med tre dagars övning vecka 28.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14036-svenskt-kosttillskott-ab-upplands-bro-orderplockare-sommarjobb/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenskt Kosttillskott AB
Box 2018
17602  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.svensktkosttillskott.se
  
Platsannons

Sjuksköterska hemsjukvård

Vi söker nu en sjuksköterska för arbete i hemsjukvården. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.


I tjänsten ingår arbete med:
* Hembesök
* Egen mottagning
* Vaccination
* Vårdplanering
* Vara kontaktperson gentemot den kommunala äldreomsorgen

Vi erbjuder:
* Möjlighet till regelbunden fortbildning
* En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
* En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
* En vårdcentral där du får vara en del av vårdcentralens utvecklingVi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård eller ASIH. Du är van vid att arbeta självständigt. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga och som vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.


Mottagningen är belägen i Bro Centrum, med gångavstånd från pendelstationen. Vi är en personlig vårdcentral med totalt ca 17 anställda som har ansvar för våra drygt 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://patient.capio.se/narsjukvard/stockholm/upplands-bro-vardcentral/arbeta-hos-oss/lediga-jobb/sjukskoterska-hemsjukvard1/
Epostadress: elin.granath@capio.se
Övrigt: Märk din ansökan: BRO SSK HSV
Arbetsplats: 
Adress: CAPIO VÅRDCENTRAL BRO
Bro Centrum 41 och 43
19722  Bro Sverige
Hemsida: http://www.capiovardcentral.se/Stockholm/Bro/start/
  
Platsannons

Terminalarbetare/Bro

Gillar du att arbeta under högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?


Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat.
Vi behöver nu till en kund belägen i Bro ett antal terminalarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör.
Bland arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@aleja.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: aleja ab
Mediavägen 9a
13548  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.aleja.se
  

Platsannons

Trädgårdsmästare med erfarenhet av CSA

Planera och ansvara över driften av företagets kommande ekologiska grönsaksodling.

Företaget drivs som ett CSA (community supported agriculture) även kallat andelsjordbruk. Du besitter kunskapen om att odla både i växthus och på friland. Du kan planlägga och anpassa odlingen efter antalet andelsägare. Du har kunskapen kring ekologisk odling.Du brinner för ekologisk odling och har erfarenhet av flertalet olika odlingsmodeller. Erfarenhet av andelsjordbruk är ett stort plus. Du är driftig och företagssam och kan sköta den totala driften för odlingen i samråd med företagets innehavare och andelsägarna.

Foodfunding är en småskalig livsmedelsproducent som driver ett ekologiskt andelsjordbruk beläget i norra Stockholm. Planeringen är nu i full gång inför vår första skörd som kommer att ske under 2018.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsmästare, odling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställningen varierar i omfattning beroende på säsong. Möjlighet till fast anställning.Lön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: Odlingsansvarig
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uddens Sjögård
Udden 2
19792  Bro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef

Vi söker nu en verksamhetschef, gärna med bakgrund som specialist i allmänmedicin och som vill ta ett helhetsansvar i rollen som verksamhetschef kombinerat med klinisk roll som specialist i allmänmedicin. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för marknadskommunikation och kundvård samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå. Du rapporterar till regionchefen, Region Stockholm Norr, Capio Närsjukvård.

* Fullt resultat- och personalansvar
* Medicinskt ledningsansvar
* Utveckling av verksamheten
* Utredning och behandling av patienter på mottagningen
* Möjlighet att arbeta med hemsjukvård
* Handledning av våra AT- och ST-läkare samt studenter

En satsning på ledare
Ett bra ledarskap är en av grundförutsättningarna för en välfungerande organisation. Vi satsar därför på att kontinuerligt på utbilda våra region- och verksamhetschefer i såväl ledarskap som drift av en verksamhet i Capio Närsjukvård. Vi har sedan flera år en egen ledarskapsutbildning för chefer, men även för medarbetare som visat intresse för ledarskapet och där vi ser en framtida chef. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra utbildningar.

Vi söker dig som har intresse av ledarskap och förändringsarbete och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser gärna att du är utbildad specialist i allmän medicin. Du är en tydlig och förtroendeingivande ledare med en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du förändringsbenägen, lösningsfokuserad och stabil med god förmåga att skapa varaktiga relationer med medarbetare, patienter och beställare. Du lyfter och utvecklar dina medarbetare och har självklar förmåga att leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Du är tydlig, lyhörd, involverande, informativ och kommunikativ. Du har ett stort intresse av ekonomi, mål-och resultatuppföljning. Du har en förmåga att skapa teamkänsla och stor delaktighet i arbetet mot verksamhetens uppsatta mål.

Capio Vårdcentral Bro är belägen i Bro Centrum, med gångavstånd från pendelstationen. Vi är en personlig vårdcentral med totalt ca 17 anställda som har ansvar för våra drygt 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: https://patient.capio.se/narsjukvard/stockholm/upplands-bro-vardcentral/arbeta-hos-oss/lediga-jobb/verksamhetschef/
Epostadress: elin.granath@capio.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CAPIO VÅRDCENTRAL BRO
Bro Centrum 41 och 43
19722  Bro Sverige
Hemsida: https://patient.capio.se/narsjukvard/stockholm/upplands-bro-vardcentral/
  
Platsannons

Sommarvikarier med erfarenhet och/eller intresse av äldreomsorg

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Hemtjänsten i Upplands-Bro kommun söker sommarvikarier för arbete i Kungsängen och Bro hemtjänst, Kungsängen och Bro servicehus och Nattpatrull.

Arbetsuppgifter: I arbetet som omvårdnadspersonal i hemtjänst ingår att stödja våra omsorgstagare till en meningsfull vardag och en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge individuell omsorg och service till äldre och funktionshindrade för att möjliggöra kvarboende i det egna hem. Arbetet sker utifrån biståndsbeslut fattade för varje enskild individ. I arbetsuppgifterna ingår att planera, upprätta genomförandeplaner, genomföra, utvärdera och dokumentera omsorgsarbetet samt åtgärda larm. Vi utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter i servicehusen efter instruktioner och på delegation av sjuksköterka. Arbetet inom hemtjänst natt innebär att samarbete med all verksamhet inom ordinärt boende, servicehus samt ett samarbete med myndighetsutövning för både personer under och över 65 år. Alla medarbetare deltar aktivt i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:Vi söker dig som vill arbeta med äldreomsorg. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, flexibel och tar ett stort eget ansvar. Du tycker om att ge service och tycker om att arbeta med äldre människor. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen ser vi som en merit men inget krav. Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom kommunikationen med våra brukar är viktig.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Det söker du för personligt bruk och tar med oöppnat.

Anställningarna avser visstidsanställning med timlön. Tidigare tillträde kan diskuteras samt även möjlighet att fortsätta arbeta under hösten. Du bör kunna arbeta minst 4 veckor i sträck under sommaren, gärna mer.

För mer information kontakta enhetschef Gerda Nömme, gerda.nomme@upplands-bro.se, 08-581 692 33. Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08- 581 690 00.

Välkommen med din ansökan snarast, eller senast 2017-05-31. Urval och intervjuer sker löpande.


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.upplands-bro.se/kommun/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2047%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Upplands-Bro kommun
Upplands-Bro kommun Furuhällshuset
19681  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  

Platsannons

Vi söker en Sektionschef

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Brunna, Kungsängen, finns produktionsanläggningen för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider och NaGlyP.

Vi söker en Sektionschef till Produktion API i Brunna. Som vår nya Sektionschef ansvarar du för enhetens arbete med arbetsmiljö, produktionsresultat och ekonomi. Efterfrågan på våra produkter växer och en av utmaningarna i denna roll är att öka effektiviteten så att vi kan möta marknadens behov. Du leder och utvecklar din verksamhet som är placerad både i Brunna och Uppsala, och ser till att din enhet har rätt bemanning med rätt kompetens. Du ansvarar även för att rutiner och processer fungerar på bästa sätt enligt lag- och GMP-krav. Som Sektionschef tillhör du produktionens ledningsgrupp och rapporterar till produktionschefen. Vi arbetar flödesinriktat – det vill säga mycket tvärfunktionellt samarbete.

Vi tror att du är högskoleutbildad inom kemi, maskin eller motsvarande. Du bör ha minst fem års erfarenhet av arbete inom produktionsverksamhet samt dokumenterad erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, gärna som chef. Meriterande är tidigare erfarenheter inom läkemedelsbranschen, hög kompetens inom kemitekniska processer samt validering och förbättringsarbete. Kunskaper inom GMP samt ett brinnande intresse för produktion är en självklarhet. Engelska är vårt koncernspråk vilket du behärskar i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik som Sektionschef är du förmodligen en person med ett starkt engagemang, ledaregenskaper och driv. Du är inte rädd för att ta nästa steg och vill ständigt arbeta med utveckling. Du brinner för ledarskap och ser det som en utmaning att ta fram det bästa hos dina medarbetare. Förtroende får du genom en öppen och kommunikativ dialog. Har du dessutom en stark analytisk sida som hjälper dig att ta dig an komplexa problem och frågeställningar är du rätt person för tjänsten.

Vi erbjuder vår nya Sektionschef en spännande och utmanande roll i en dynamisk organisation. Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med att skapa vår framtid, är du varmt välkommen med en ansökan. Tjänsten är placerad i Brunna men innebär närvaro i Uppsala halvtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar både verksamhet i Brunna och Uppsala.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Björn Carlborg 08-581 780 44. Fackliga kontaktpersoner är Karin Andersson för Unionen, 08-581 780 11 och Alf Niemi för SACO, 018-644 375.

Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan, urval och intervjuer till tjänsten kan ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid* * Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://kabi.easycruit.com/vacancy/application/1813947/57279?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fresenius Kabi AB
Kraftvägen 1
19637  Kungsängen Sverige
Hemsida: http://www.fresenius-kabi.se
  
Platsannons

Insatsledare OF-1 vid 11.Militärpolisbataljonen S3

11. Militärpolisbataljon

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolisbataljonen andra förband vid genomförandet av operationer. Beslutsvägarna är korta och förbandet kan med kort varsel sättas in såväl nationellt som internationellt. Livgardet har bemanningsansvar för militärpolisbefattningar i utlandsstyrkan. Idag tjänstgör militärpoliser ur bataljonen vid FN-insatsen i Mali samt utbildningsmissionen i Somalia.

Befattningsbeskrivning

Du kommer att arbeta vid genomförandesektionen i bataljonens stab. I sektionen finns både hel- och deltidsanställda, där tjänsten vi söker är en heltidstjänst.

Dina uppgifter

Huvuduppgiften kommer att vara att fungera som stabsofficer/planeringsofficer vid bataljonen. Du skall även kunna leda insats som Insatsledare vid behov. Du skall också företräda bataljonen vid planeringskonferenser såväl nationellt som internationellt kopplat till FM övningsplan. Du kommer att ha ansvar för att driva planeringsprocesser främst inom bataljon. Höga krav ställs på noggrannhet, struktur och att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du fungerar väl under press, har en god samarbets-, problemlösnings, och organisationsförmåga samt god fysik. Leder och samordnar projekt Löser övriga tillkommande uppgifter inom eget kompetensområde. Medverkar i stabens övriga uppgifter och verksamhet. Tjänstgöringen bedrivs normalt måndag till fredag, främst på Livgardets område i Kungsängen. Helgtjänstgöring samt övningsperioder förekommer. Arbetet är i perioder extra belastande vilket innebär att du som söker skall ha en hög stresstålighet.

Formella krav
Genomförd YOP alt. OP
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Godkänd i svenska och engelska
B-körkort
Svensk medborgare
Ej allergisk mot hund (alternativt symptomfri vid medicinering)
Pågående anställning i Försvarsmakten

Meriterande utbildning/erfarenhet
Militärpolisexamen
Internationell tjänstgöring
Erfarenhet från planeringsarbete på 3-funktionen
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Antagningsprocess

Vi kommer att kalla dig till intervju under januari. Planerat anställningsdatum: efter överenskommelse.

Senaste ansökningsdag

14 maj 2017

 

Bifogas till ansökan

CV samt personligt brev inkl nytaget foto

Andra betyg, meriterande utbildningar / kompetenser

2 Referenser (namn, kontaktuppgifter)

Beskriv utifrån din anställning i Försvarsmakten var du tjänstgör samt vilka förarbevis samt övriga Försvarsmaktskompetenser du besitter.

Namn och telefon nr till din nuvarande chef

Mer information om tjänsten kan lämnas av C S3 David Brissman david.brissman@mil.se

Fackliga representanter
OFR/O Johan Hamlin
OFR/S Madeleine Daleo
SACO/Försvar Tomas Andersson
SEKO Claes Hallin
Nås via Försvarsmaktens växel: 08-584 540 00 Välkommen med din ansökan!


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratINDIVIDUELL LÖNESÄTTNING TILLÄMPAS
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=12191%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
LIVGARDET 11. MILITÄRPOLISBATALJONEN
19685  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Mekaniker för entreprenadmaskiner

Vi söker dig med teknisk utbildning som vill jobba som Maskinmekaniker/Fältmekaniker.
Till förfogande har du en stor, toppmodern verkstad samt fullutrustade servicebussar för fältarbeten.

Vi ser gärna att Du har relevant praktiskt teknisk erfarenhet.

Din erfarenhet kan ta olika form men bör komma från arbetslivet i kombination med utbildning.

Vi tror att du som söker känner igen dig i nedanstående:
* Maskinteknisk gymnasieutbildning
* Erfarenhet av Maskinelektronik och hydraulik
* Erfarenhet inom Svetsning
* Körkort B
Meriterande:
* God datavana
* Körkort (C/CE)
* Engelska
* Annat språk

Vi söker dig som har goda kunskaper att:
Serva allt från minigrävare och hjullastare till lastbilar men som har ett fokus på entreprenadmaskiner (hydraulisk/elektronisk).

Arbetet innebär bland annat underhåll, reparationer och felsökning med hjälp av datorer, el och hydraulikritningar, kommunikation med kunder och eller direkt med tillverkare.

Som person tror vi att du är nyfiken, en teamplayer, kundvänlig, flexibel, intresserad och vill lära och utvecklas i din fortsatta karriär.
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete i en växande organisation med korta och snabba beslutsvägar.

För mer information om tjänsten kontakta oss!


GT Trading AB grundades år 1989 och har varit verksamma inom maskinförsäljning sedan dess. Vi bedriver handel i Sverige och internationellt. GT Trading exporterar maskiner, kranar, transportfordon och reservdelar till bland annat Afrika, Sydamerika och mellanöstern.

Vi arbetar med maskiner i flera olika storlekar och modeller anpassade för små- och stora företag. GT Trading säljer och köper alla typer av Entreprenadmaskiner. I oktober 2006 flyttade vi från Solna till våra nya lokaler i Bro 30km norr om Stockholm.

Sedan 2013 bedriver GT Trading även uthyrningsverksamhet av maskiner. I vår hyrespark finner ni teleskoplastare, grävmaskiner, hjullastare, bandlastare, dumprar, elverk, kompressorer med mera.

Sommaren 2015 blev vi återförsäljare för Yanmar minigrävare samt Chicago Pneumatic.
Vintern 2017 blev vi återförsäljare av Multihog
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställningenligt Ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats: http://www.arbetsformedlingen.se
Epostadress: Tomas.eriksson@gttrading.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GT TRADING ENTREPRENADSMASKINER AB
ULLEVIVÄGEN 30
19740  BRO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skjutstativförare

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av truckkörning och av byggbranschen? Då är tjänsten som Truckförare hos vår kund något för dig!

Om Uppdraget
Kunden är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag med marknadsledande positioner och 375 depåer i Norden samt i Öst- och Centraleuropa. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster relaterade till uthyrning av maskiner samt utrustning för bygg- och industrisektorn.

Som Truckförare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

Plock av varor
Ut- och inleverans
Truckkörning

Arbetstiderna är måndag till fredag, kl.06:30 - 15:30.

Om dig
Vi söker dig som är ordningsam och prestigelös och har god vana av truckkörning med skjutstativtruck. Har du dessutom erfarenhet av byggbranschen ser vi det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

Truckkort A & B
Flytande svenska i tal och skrift
DatorvanaVi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.
Innan du blir erbjuden tjänsten kommer ett giltigt utdrag ur belastningsregistret att krävas.

Om anställningen
Tjänsten hos kunden är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning hos oss på Be-Mannix.

Självklart har vi kollektivavtal.


Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-09
Referens:
Webbplats: http://careers.bemannix.se/jobs/27562-skjutstativforare?promotion=6403-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Be-Mannix
Fiskhallsvägen 18
12044  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.bemannix.se
  

Platsannons

Elingenjör

Vara ansvarig för underhåll och reparation av maskinparken som består av moderna CNC svarv och fräsmaskiner.

Vi söker dig som tidigare jobbat som reparatör och är väl förtrogen med CNC maskiner. Du har formell utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom mekanik- och maskinkunskap. Kunskaper inom el/automation är meriterande.
Som person är du driven, engagerad och gillar att hitta lösningar och förbättringsmöjligheter. Det är viktigt att du är en lagspelare, då du kommer att ingå i ett underhållsteam, men det krävs också att du kan ta egna initiativ och jobba självständigt när så behövs. Noggrann, pålitlig och tekniskt intresserad är också egenskaper som beskriver dig.


Microprecision är en finmekanisk verkstad som erbjuder skärande bearbetning. Vi producerar mekaniska komponenter i de flesta material. Vår verksamhet omfattar hela tillverkningsprocessen från prototyputveckling till serieproduktion. Vår maskinpark består av c:a 40-tal CNC maskiner.
Publiceraddatum: 2017-02-16
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Maskinreparatör
Webbplats:
Epostadress: info@microprecision.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Microprecision AB
EFFEKTVÄGEN 10
19637  KUNGSÄNGEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CE-Chaufförer sökes för omgående start i Upplands-Bro

Nu expanderar vi inom affärsområdet Transport och söker nu flexibla och drivna chaufförer med CE behörighet. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket betyder att du är anställd hos BE-MANNIX och arbetar ute hos en av våra kunder i Upplands-Bro . För rätt person kan det leda till anställning hos kundföretaget man är uthyrd till. Under 2016 har vi rekryterat över 30st chaufförer till våra kundföretag.

Som bemanningskonsult får man vara beredd på en flexibel arbetsmiljö och spännande utmaningar med möjligheten att få arbeta ute hos välkända stora åkerier i både norr och söderort.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av , lastning och lossning. Leverans av godset sker runtom i Stockholmsområdet eller i dom mellersta delarna av sverige och man utgår ifrån Upplands-Bro. För att du ska få rätt förutsättningar kommer man få rätt och tillräcklig introduktion där man åker med en dedikerad utbildningsansvarig som lär ut arbetsrutinerna.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 04:00-15:00 eller 15:00-22:00. Övertid kan förekomma. Ob och övertidsersättning enligt Transports kollektivavtal. Grundlönen baseras på en snittlön på de ordinarie chaufförerna hos åkeriet du utför uppdraget hos.

Kvalifikationer

Förutom minst behörighet CE har du följande:

- Digitalt färdskrivarkort

- Truckkort, Typ A

- YKB

- ADR 1.3

- God lokalkännedom i Stockholmsområdet/Mellersta sverige.

Tillgång till egen bil ser vu som stor fördel för att ta sig till kundföretaget dessa arbetstider.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som tar ansvar, är noggrann och har lätt för att lära. Vidare är du serviceminded och gillar att hålla ordning och reda. Att arbeta som lastbilschaufför kräver även att du är van att hantera stress, vara i god fysisk form och ha ett miljö- och säkerhetstänk när man kör ute i trafiken.

Övrigt

Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-08
Referens:
Webbplats: http://careers.bemannix.se/jobs/24767-ce-chaufforer-sokes-for-omgaende-start-i-upplands-bro?promotion=5468-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Be-Mannix
Fiskhallsvägen 18
12044  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.bemannix.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal