Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:53

Lediga jobb i Ulricehamns kommun (1491), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 021
Täthet22,96Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 116,89Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 046,03Landareal (km²)
Sjö70,86Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes till Ulricehamn

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Speciallärare/Specialpedagog

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23700 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: Grundskola åk 1-9, Förskola och Barn- och elevhälsan samt Tingsholmsgymnasiet. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning och särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd.

Till Barn- och elevhälsans resursteam söker vi nu en specialpedagog alternativt speciallärare.

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare/specialpedagog kommer du att ingå i resursteamet i Ulricehamns kommuns grundskolor, som arbetar med barn i behov av särskilt stöd i undervisningen. I uppdraget kommer du till stor del att samarbeta med rektorer, specialpedagoger och lärare för att uppnå en optimal inlärningsmiljö för samtliga elever inom skolan i Ulricehamns kommun.

Som speciallärare/specialpedagog i resursteamet har du flera arbetsplatser runt om på grundskolorna i Ulricehamns kommun. Dina uppdrag är tidsbegränsade och varierar utifrån behov, vilket innebär att du byter både arbetsplatser och elever utifrån de förändringar som sker. Du kommer även att delvis samarbeta med den centrala elevhälsan i Ulricehamns kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en grundutbildning som grundskollärare för åk 1-7, och en påbyggnadsutbildning som specialpedagog alternativt speciallärare.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionshinder ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du arbetat med kvalificerade undervisningssituationer för barn i behov av särskilt stöd.

I din roll som extra pedagog i undervisningen har du lätt för att samarbeta med andra lärare och pedagoger. Du tar egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter, och är en resurs för dina samarbetskollegor.

Du fokuserar på elevens individuella förmåga för inlärning och anpassar undervisningen utefter elevens behov. För dig är det utvecklingen hos individerna det som driver dig framåt. Som person är du energisk, uthållig samt stresstålig, något som du visar i ditt pedagogiska stöd till eleverna.

För att du ska trivas i tjänsten som speciallärare/specialpedagog i vårt resursteam krävs det att du är flexibel gällande arbetsplatsplacering. Körkort och tillgång till bil krävs.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A663408
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75dbb21b-829f-4dd7-9789-f218c20db366&TK=75e6d1a9-400d-40bb-ad64-f956ff85553c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Barn- och elevhälsa
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/barnochelevhalsa/
  
Platsannons

Semester vikarie Attendo städ Ulricehamn

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en del av Attendos glada gäng?

Attendo städgrupp utgår från Kullen i Ulricehamn och servar städkunder över hela kommunen. Vi jobbar enligt våra värderingar Kompetens, Engagemang och Hjälpsamhet och är därför måna om att ha en bra och engagerad personal. Du ska vara ansvarsfull, lyhörd för våra kunders önskemål, ha en god social kompetens samt alltid ha kundens bästa i fokus. Du ska vara arbetsvillig och kunna utföra uppdraget med kvalitet, samt kunna arbeta självständigt men äver fungera i grupp.


VI BEHÖVER FRÄMST DIG SOM HAR KÖRKORT på grund av att våra kunder delvis bor utanför centlaorten. Det är en fördel om du kan börja arbeta redan nu eller närmare sommaren. Hör av dig så snart som möjligt så träffas vi på en intevju, dessa kommer att ske löpande och tillsättas efter hand. Skicka helst din ansökning via mail "Semestervikarier Attendo 2017" eller kom in och och prata med Gun-Britt Wedemalm på Kullen
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEfter överenskommelse Visstidsanställning över sommaren med eventuell förlängningIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: 19472
Webbplats: http://www.attendo.se/node/19472
Epostadress: gun-britt.wedemalm@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Boråsvägen 1
52336  Ulricehamn Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Hållbarhetsansvarig med fokus på miljö och kvalitet!

CSR, hållbarhetsfrågor, kvalitet, miljö, ISO 14001, ISO 9001, kemikalier

Fristads Kansas Group är den ledande aktören i Europa för design, marknadsföring och försäljning av arbetskläder. Vi har en mycket optimistisk syn på Fristads Kansas Groups utveckling de närmaste åren då vi befinner oss i ett starkt expansionsskede med höga ambitioner i hela Europa. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder SEK och har sitt huvudkontor stationerat i Borås. Fristads Kansas har 2000 medarbetare varav ca 190 personer arbetar i Borås. Koncernens fokus ligger i att utveckla och förädla 12 starka varumärken. Läs gärna mer på www.fristadskansasgroup.com; www.fristadskansas.com

Affärsområdet Martinson vänder sig till målgrupperna landsting och tvätteri för sjukvård huvudsakligen inom personal och patientplagg. Martinsons verksamhet omsätter ca.60 MSEK, vår verksamhet finns i Torsbo Gällstad några mil söder om Ulricehamn och vi är idag 15 anställda. Läs mer om oss på www.martinsontextile.com

Vill du arbeta i ett team som sätter fokus på miljö, klimat- och kvalitetsfrågor?

Martinson arbetar strategiskt för ett hållbart samhälle med utgångspunkt i de tre hållbarhetsperspektiven social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. För oss betyder det att vi agerar för både nuvarande och kommande generationers bästa.

Arbetsuppgifter
Som hållbarhetsansvarig hos oss kommer du att tillsammans med övriga i teamet utveckla, underhålla och driva vårt SCR-, kemikalie-, miljö- och kvalitetsarbete. Du kommer ansvara för utveckling och underhåll av vårt ledningssystem för miljö och kvalitet enligt ISO 14001 och 9001.

Dina arbetsuppgifter består av löpande arbete, framtagning, inhämtande, sammanställning och uppföljning av underlag inom området. Du arbetar självständigt med processer vilket innebär att du ser till att lagstiftning och mål följs, upprättar handlingsplaner, planerar för förebyggande åtgärder och korrigering av eventuella brister.

Du har även en viktig roll vid anbud och assisterar i dessa som specialist, du deltar också i planeringen för framtida strategiska frågor inom området internt och i nära kontakt med vår globala organisation samt med koncernens funktion i Hong Kong.

Som en del av ett team i en mindre verksamhet får du vara beredd på att vara delaktig i många och skiftande arbetsuppgifter, vi hjälps åt och rycker in där det behövs oavsett funktion/befattning.

Vem är du/Dina kvalifikationer?
Som person är du intresserad och engagerad av hållbarhet, miljö och kvalitet och allt övrigt som ingår i uppdraget och du kan se de ekonomiska aspekterna, förklara och förankra fördelarna för ledningen och kunderna.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet från hållbarhets-, miljö- och kvalitetsarbete. Du har goda kunskaper och utbildning inom området. Du är van att arbeta med ständiga förbättringar, korrigerande åtgärder och att utveckla processer.

Det är en fördel om du har erfarenhet från textilbranschen, en lämplig bakgrund kan vara textilingenjör.

För att lyckas i rollen är du strukturerad, administrativ och har en hög planerings- och prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i team, inger förtroende och är bra på att skapa långsiktiga relationer med kollegor, kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners.

Den vi söker är van vid att hantera externa kontakter som myndigheter, kunder, leverantörer och erfarenhet av att samarbeta med andra interna avdelningar. Det är meriterande om du har dokumenterade kunskaper inom området. Som person är du van att arbeta självständigt och i samarbete med andra och har erfaranheta av att kartlägga och följa upp verksamhetens behov.

Du har goda kunskaper inom Microsoft Office och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning kemiska produkter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 22898
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=a2F0Y3p1LjA1NTcwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Martinson
52360
52360  1491 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Ditt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande.

Våra kunder finns i alla åldrar och behandlingarna sker både individuellt och i grupp. Ulricehamn rehabmottagning ingår i Vårdval rehab.


Om arbetet 
Du kommer att arbeta tillsammans med flera fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Arbetet är varierande och består av både patientbesök på mottagning och hembesök. Du arbetar med en stor variation av patienter som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av dina kollegor. Vi bedriver ständigt verksamhets- och kompetensutvecklingsarbete. 

Arbetstid måndag-fredag med flextid.


Om dig
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är viktigt för oss att du är kommunikativ och både kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet. Det är meriterande om du har handledarkompetens. Du har B-körkort.


Här kan du läsa mer om Närhälsan Ulricehamn rehabmottagning:
http://www.narhalsan.se/ulricehamnrehabmottagning

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/3712
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151571/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Ulricehamn rehabmottagning
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef Tingsholmsgymnasiet

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Till vårt gymnasium söker vi nu en utvecklingsbenägen och driven verksamhetschef som tillsammans med oss vill arbeta med att utveckla framtidens skola.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Tingsholmsgymnasiet arbetar du för att utveckla verksamheten och för att nå verksamhetens mål. Dina och verksamhetens visioner, strategier, mål och budget utgör ett sammanhang och en helhet – med kunden i fokus som den röda tråden.

Inom verksamhet Tingsholm ingår Tingsholmsgymnasiet, grund- och gymnasiesärskola samt vuxenskolan.

Ditt uppdrag som verksamhetschef är att säkerhetsställa den dagliga driften, utveckla och följa upp verksamheten. Ditt ansvar omfattar personal, ekonomi, resultat och kvalitet. Genom att utveckla dina medarbetare ger du förutsättningar för god måluppfyllelse och hög kvalitet. Du bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete och arbetar förebyggande för en hälsofrämjande arbetsplats.

Du har i uppdrag att bedriva din verksamhet inom givna ekonomiska ramar. Det innebär att du har fullt ansvar för att din budget är i balans och du prioriterar och vidtar åtgärder för att säkerställa detta och för att skapa bästa möjliga verksamhet.

Uppdraget innebär att utifrån lagstiftningens krav, politiska mål och med givna resurser bedriva ett långsiktigt och kunskapsbaserat hållbart arbete med god och jämn kvalité. I din roll som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för sektor lärande och tillsammans med dina kollegor arbetar ni för en helhet och måluppfyllelse för hela sektorn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av att leda andra chefer, där vi gärna ser att du har verkat inom offentlig sektor och med utbildningsfrågor. Genom din erfarenhet har du förvärvat goda kunskaper inom ekonomi, arbetsrätt och arbetsmiljö för att driva en verksamhet.

Du är en strategisk och motiverande ledare som styr genom tydlighet, där du kommunicerar dina förväntningar till dina medarbetare och förser dem med de befogenheter som krävs för uppdraget. Ditt arbete planerar, organiserar och prioriterar du inom din verksamhet på ett effektivt sätt för att nå mål och kvalitet. Du har ett problemlösande förhållningssätt och anpassar dig och verksamheten till aktuella omständigheter.

Din förmåga att skapa goda relationer ger ett gott professionellt samarbetsklimat. Du kan se relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och det professionella i ditt arbete. Som person har du god självinsikt och har en trygghet och stabilitet i din yrkesroll även i pressade situationer.

Du är drivande och självgående, där du tar initiativ till förbättringar och åtgärder, samt tar det ansvar din befattning kräver för att nå mål, resultat och kvalitet. Du har ett tydligt arbetsgivarperspektiv och handlar i enlighet med fattade beslut mot gemensamma mål för sektorn.

För tjänsten som verksamhetschef krävs en relevant högskoleutbildning, vi ser gärna att du har någon form av ledarskapsutbildning. B-körkort är även ett krav för tjänsten då resor ingår.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Skolledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A675545
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71c3bd4c-6a1c-4671-83d3-5918c6840c97&TK=5ce80b98-f670-4c23-af54-8c26f132531b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Tingsholmsgymnasiet
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
  
Platsannons

Serviceelektriker

Elajo har stolta traditioner och söker en serviceelektriker som vill vara med och utveckla framtidens Elajo. Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Den medarbetare vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig del i vår fortsatta satsning, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.


Arbetsuppgifter
Vi söker en serviceelektriker som ska arbeta med installation, service och underhåll mot våra kunder i regionen kring Limmared och Ulricehamn.
Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetsorder, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du kommer utföra och dokumentera riskanalyser samt medverka till en god arbetsmiljö och att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.


Bakgrund och Kompetenser
.elevant gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
. Några års tidigare erfarenhet av arbete som serviceelektriker
. Certifikat som elektriker
. Dator- och systemvana
. B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid, och trivs med, att arbeta i team.


Om Elajo
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2017-06-06. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Rolf Nilsson, på telefon 070-2601246.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.nilsson@elajo.se
Övrigt: Skicka din ansökan till rolf.nilsson@elajo.se och märk den med "Serviceelektriker".
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

52337  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Lagerarbetare - plock, pack och truck

Företagsinformation
Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 370 anställda

Tjänstebeskrivning
Till vår kund Bolon i Ulricehamn, söker vi nu efter en person som kan förstärka deras lager. Du kommer att plocka, packa och skicka små försändelser och utöver det köra en del truck.
Du ska ha stor vana vid truckkörning och ha en bra samarbetsförmåga.
Under våren är det extra vid behov någon/några kvällar i veckan.
Vi lägger stor vikt på dina personliga kvalifikationer, så som ödmjuk med socialkompetens.Kvalifikationer
Du måste ha mångårig erfarenhet av att köra truck och gärna med särskild precision. Du måste vara noggrann och effektiv i ditt sätt att jobba. Du ska ha lätt för att prioritera och du måste se vad som är viktigast att göra för stunden. Arbetstiden är kvällstid nu under våren, men till sommaren är det även dagtid vecka 28, 29 och 30.

Krav
Tillträde per omgående
Truckkort och mycket truckerfarenhet
Körkort och tillgång till bil
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 466
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Vill du bli en del av nordens ledande TV-distributör Canal Digital i Borås?

Vi söker nu innesäljare till vårat kontor som ligger centralt i Borås för Canal Digital.
Personen vi söker ska vara: målmedveten, positiv, driven, social och trivas med att jobba i lag.
Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.

Det vi söker just nu är tre nya säljare till ett stort och stabilt projekt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet när det gäller denna typ av försäljning sen tidigare men det är inget krav.
Vi lär upp ifrån grunden då du får en grundlig säljutbildning och en produktutbildning för att bli en riktigt bra säljare.

Vi tycker motivation och trivsel är det viktigaste som finns och därmed ser vi till att ha aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.
Hos oss har du en fastlön/garantilön och provisionslön. Ingångslönen är mellan 15 000 - 20 000 kr.

Är du positiv och gillar att höja andra? Trivs du med att jobba i lag och är målmedveten?
Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Kort om TM - Huset Borås AB

TM - Huset Borås ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige, Norge och Belgrad. Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se. Kontoret ligger väldigt centralt i Borås på Lidaholmsgatan 3. Vill du vara med på resan tillsammans med ett av nordens största callcenter? Har du några frågor? Tveka inte att slå en signal till Säljcoach och rekryteringsansvarig Sarah Andersson på 0704292397.
Skicka din ansökan redan idag för att ge dig chansen till Sveriges roligaste jobb!
www.maxmarketing.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sarah.andersson@tmhuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TM-Huset i Borås
LIDAHOLMSGATAN 3
50338  Borås Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  
Platsannons

Ledande montör

Elajo söker en ledande montör som vill vara med och utveckla framtidens Elajo. Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Den medarbetare vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig del i vår fortsatta satsning, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för att på ett affärsmässigt sätt driva projekt och alltid strävar efter effektiva och lönsamma lösningar. Som ledande montör är du länken mellan projektledaren och elektrikerna i projekten. Du ledar och fördelar arbetet på plats, hanterar förekommande ÄT:or och tillser att arbetsskyddsfrågor och arbetsmiljölagar efterlevs.
Du kommer att arbeta som ledande montör mot våra kunder i Limmared och Ulricehamn.

Bakgrund och Kompetenser
.elevant gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
. Några års tidigare erfarenhet av arbete som montör
. Behärskar ritningsläsning
. Dator- och systemvana
. B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi tror att du är en driven, utåtriktad och ansvarstagande person som brinner för att leverera goda resultat tillsammans med ditt arbetslag. Du är flexibel och något av en problemlösare.

Om Elajo
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2017-06-06. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Rolf Nilsson, på telefon 070-2601246.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.nilsson@elajo.se
Övrigt: Skicka din ansökan till rolf.nilsson@elajo.se och märk den med "Serviceelektriker".
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

52337  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Ditt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande.

Våra kunder finns i alla åldrar och behandlingarna sker både individuellt och i grupp. Ulricehamn  rehabmottagning ingår i Vårdval rehab.


Om arbetet 
Du kommer att arbeta tillsammans med en arbetsterapeut och flera fysioterapeuter. Arbetet är varierande och består av både patientbesök på mottagning och hembesök. Du arbetar med en stor variation av patienter som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av dina kollegor.

Tillsvidareanställning. Deltid/Heltid, 60-100%. Tillträde i mitten eller senare delen av augusti.


Om dig
Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är viktigt för oss att du är kommunikativ och både kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet. Det är meriterande om du har handledarkompetens och utbildning inom vardagsbalans och/eller handrehabilitering. Du har B-körkort.Här kan du läsa mer om Närhälsan Ulricehamn rehabmottagning:
http://www.narhalsan.se/ulricehamnrehabmottagning

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 60-100%. Tillträde: i mitten eller senare delen av augusti tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/3539
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150583/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Ulricehamn rehabmottagning
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Truckförare till Ulricehamn

Om vår kund
Vi på Effektiv söker nu drivna och duktiga truckförare till Ulricehamnsområdet. Tjänsten är på heltid och kommer sträcka sig över sommaren. Tillsättning sker omgående.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära truckkörning men även lagerarbete kommer att förekomma.
Arbetstiderna är varierande. Vi söker personal till 2-skift, Kvällsarbete samt till dagtid.

Din profil
Truckkort är ett krav och vi vill att du uppger dina behärigheter i din ansökan. Det är ytterst meriterande om du har erfarenhet av truckkörning och känner dig trygg i arbetsmomentet. Erfarenhet inom lager är nästintill avgörande. Som person kan du identifiera dig med egenskaper som effektiv, noggrann och lättlärd. Vi lägger även vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och har ett öppet samt trevligt agerande mot människor runtomkring dig.

Det är viktigt att du är flexibel i arbetstider samt arbetsuppgifter.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 326
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=326
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Är du intresserad av betong? Då kan du vara rätt person för oss!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013.

Om företaget
UBAB Ulricehamns Betong AB är ett familjeägt företag som tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong för industribyggnader, kontor, bostäder etc. Förutom tillverkning av betongelement utför de även konstruktion, montering samt komplettering till stomentreprenader. Verksamheten, som bedrivits sedan1946, är förlagd i Timmele, utanför Ulricehamn där de för närvarande är drygt 240 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning ytterligare medarbetare till deras produktion för tillverkning av prefabricerade betongelementprodukter. Som produktionsmedarbetare är du är med och formsätter utifrån ritning, armerar, gjuter och färdigställer produkten enligt produktionsplan. Du kommer inledningsvis vara anställd av oss på Söder, men har stora chanser att bli övertagen av kund i förlängningen. För att få de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya yrkesroll kommer du få en introduktion i början av din anställning. Därefter kommer du självständigt kunna arbeta med de olika arbetsmomenten.


Din profil
Har du erfarenhet av betongyrket sedan tidigare? Toppen! Saknar du erfarenhet men är händig och trivs med att arbeta med kroppen? Då kan du vara rätt person för oss! Oavsett vilken bakgrund du har så tror vi att du som söker är arbetsvillig, kan arbeta under stress och att du är fysiskt stark och frisk. Du ska även vara självgående, drivande och alert. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra arbetsmetoder och processer. Traverskort är meriterande, men inte ett krav. Urval och intervjuer sker löpande. Är du intresserad av att vara en del av en ständigt växande bransch? Ansök redan idag via vår hemsida på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2130
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2130
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Vi söker nu fyra varpare till vår kund i Mullsjö!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människorna skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fyra varpare till vår kund i Mullsjö. Du kommer att arbeta med varptrikå stickning samt köra trikotmaskiner.

Din profil
Vi tror att du som söker har erfarenhet av varptrikåproduktion eller annan erfarenhet från textilindustrin. Du kommer inledningsvis arbeta helgskift. På sikt kommer du att arbeta skift även vardagar. Du behärskar svenska alternativ engelska eller tyska. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil. Tjänsten inleds med en inhyrning. Uppdraget startar omgående så sök tjänsten redan idag på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Varpare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2401
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2401
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Är du intresserad av montering? Kika hit!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu duktiga montörer till vår kund i Ulricehamn. Är du händig och praktiskt lagd? Har du erfarenhet av montage sedan tidigare? Då kan du vara rätt person för oss! Du kommer bli anställd hos oss på Söder & Co men vara uthyrd till vår kund. En anställning hos oss innebär möjlighet till arbete på olika företag under kortare och längre perioder. Företagen vi samarbetar med representerar de flesta branscher inom industrin och är ofta ledande aktörer. Arbetstiderna kommer att vara på dagtid.

Din profil
För att passa in hos oss bör du vara positiv och tycka om att arbeta med händerna! Du trivs inom industrin och har en förmåga att se vad som behöver göras. Vidare tror vi att du är engagerad och att du finner glädje i utmaningar samt att du gillar att prestera. Körkort är ett krav, och truckkort är meriterande. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående så ansök redan idag www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2115
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2115
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Personal till lager.

Weland Stål AB ingår i Welandgruppen med totalt c:a 900 anställda, och en omsättning på c:a 2 miljard. Weland Stål AB projekterar, konstruerar och tillverkar främst takskyddsprodukter, trappor och gångbanor av stål. Weland som är marknadsledande bedriver i huvudsak verksamhet i de skandinaviska länderna.

Arbetsuppgiften består i huvudsak av transportbokning, lastning, lossning samt packning av våra produkter. I förekommande fall gör lagerpersonalen även insatser på annat håll i vår verksamhet, vi ser därför positivt på tekniska meriter från annan typ av verksamhet.
Arbetet är självständigt det krävs att du är självgående, ambitiös och ansvarsfull samtidigt som du förväntas vara en god arbetskamrat.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: larsk@welandstal.se
Övrigt: Eventuella frågor besvaras av: Lars Karlsson telefon 0321-26170,0734-425170, epost: larsk@welandstal.se Välkommen med din ansökan samt betygskopior och eventuella referenser från tidigare anställningar, senast 31/5-17 till: Lars Karlsson Weland Stål AB Industrivägen 1 52390 Ulricehamn
Arbetsplats: 
Adress: Weland Stål AB

52390  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.welandstal.se
  
Platsannons

Lärare för årskurs 3-6

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholmsgymnasiet.

Timmele skolområde strävar efter att ge kunskap, glädje och gemenskap i skolorna. Skolområdet omfattar skolorna i Timmele, Hössna, Blidsberg och Dalum. Nu söker vi flertalet lärare till våra skolor i Hössna och Blidsberg för arbete som klasslärare i åk 4-6.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar och håller undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Du leder och stimulerar dina elever i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras förutsättningar.

Du ingår i ett arbetslag där ni leder, utvecklar och genomför den pedagogiska verksamheten och tillsammans skapar ni goda förutsättningar för att eleven ska nå målen. Vidare förväntas det att du, i samarbete med arbetslaget, aktivt deltar i skolans arbetslags- och förbättringsarbete samt arbetar mot skolans mål, uppdrag och prioriterande områden.

Tillsammans med kollegor, elever och vårdnadshavare är du en del i skapandet av ett klimat som inspireras av trygghet och studiero. På skolorna har vi elevhälsoteam bestående av speciallärare, kurator, skolsköterska och skolledning. Ett nära samarbete mellan dig och elevhälsoteamet är viktigt kring de barn som är i behov av särskilt stöd.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar pedagogisk examen och har ansökt eller fått lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har behörighet i svenska som andraspråk, men det är inget krav. Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi söker dig som är kreativ och rik på idéer i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitétsfokus och flexibelt förhållningssätt. Du känner dig trygg i yrkesrollen och arbetar självständigt och ansvarsfullt. Du bör vidare ha en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisning utifrån ett problemlösande förhållningssätt.

ÖVRIGT
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682421
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b2fda347-0b3e-43d3-a7a0-a1a17ccd7d3a&TK=26edbd9c-05de-4f76-aff4-e55abe3e1ea7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Förskola till årskurs 6
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/
  
Platsannons

Lärare i matematik och teknik

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram.

Vi söker en lärare i matematik och teknik till främst Teknikprogrammet.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar och håller undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Som lärare är också mentorskapet för elever en viktig del i arbetet. Tillsammans med dina lärarkollegor samarbetar du i upplägg av undervisning samt för andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Som lärare arbetar du utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan.

KVALIFIKATIONER
Gymnasielärarexamen eller motsvarande samt lärarlegitimation för undervisning i matematik på gymnasiet. Vidare är det meriterande med en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen. Vi ser gärna att du har kunskaper för att kunna undervisa i kurserna Byggnadsverk och Arkitektur samt kunskaper i CAD och programmering.

Tidigare erfarenhet av undervisning i matematik och tekniska ämnen i gymnasieskolan är meriterande.

Tjänsten kräver att du har förmåga att hantera oförutsedda händelser och att du löser eventuella problem som uppstår, både självständigt och tillsammans med andra. Du bör vidare ha en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor.

ÖVRIGT
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682339
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7498ee3-9ae2-47ad-80c4-826683cca553&TK=0a877271-ccd1-45fc-940f-65bfc8781803
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Tingsholmsgymnasiet
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/tingsholm/
  
Platsannons

Säljare/demonstratör sökes OMGÅENDE i Ulricehamn

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare

Vill du vara med och skapa en bättre vardag för våra kunder, privatpersoner och företag? Du älskar att städa och göra rent, är effektiv men samtidigt noggrann. Har du erfarenhet inom Servicebranschen är det meriterande.
Maila Cecilia@puab.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia@puab.se
Övrigt: Vid frågor ring 0321-666030
Arbetsplats: 
Adress: PUAB POOLEN I ULRICEHAMN AB

52375  DALUM 
Hemsida: http://www.puab.se
  
Platsannons

Maskinoperatör till kund i Timmele sökes!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Nu söker vi efter en maskinoperatör till vår kund i Timmele!
 
Arbetsuppgifter
När du arbetar som maskinoperatör kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att klippa vajrar i olika längder. Du kommer också att ställa in maskinen samt göra lättare service och underhåll. Arbetstiden är förlagt till dagtid, men skift kan förekomma. 
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel gått en praktisk linje på gymnasiet, exempelvis fordon eller industri. Du har tidigare arbetat inom industrin och då gärna med att ställa manuella maskiner. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande. 

Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att meka i ditt garage på fritiden. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. 


Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=90233&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Vi söker en logistik/transport-administratör!

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logisticst Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter en kommunikativ administratör inom logistikbranschen. Arbetsuppgifterna består i att säkra bokningar, besvara frågor gällande godssökningar, hantera reklamationer och skicka ut transportförfrågningar. Ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och man måste vara beredd på ett varierande tempo.

Du kommer bland annat att ansvara för:
* Den dagliga kontakten mellan lager och transportörer.
* Att ha kontroll på leveranser till kund och vara väl insatt i transportupplägget för att kunna fånga upp tendenser och avvikelser på ett tidigt stadie.


Din profil
Du som söker tjänsten är: Strukturerad, ansvarsfull, självgåendel. Du drivs av att jobba med ständiga förbättringar, är lösningsorienterad och kommunikativ, Vidare har du lätt att arbeta i grupp och har god datorvana. Din positiva inställning och attityd bidrar till gruppens utveckling och kundernas upplevelse av att alltid stå i centrum och vara en del av utvecklingen.

Behovet finns redan idag och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Känns det som något som skulle passa dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lagerkontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 477
Webbplats: http://www.aditrologistics.se/karriar/visa-annons?jaid=477
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aditro Logistics Staffing AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://proconworksolutions.se/
  
Platsannons

Montageledare

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår kund i Falköping söker vi Montageledare för eventuell överrekrytering.
 
Arbetsuppgifter
När du arbetar som montageledare kommer du att vara projektledarens förlängda arm ute på montageplatsen där du kommer att ha ett övergripande ansvar för montaget. Du deltar aktivt för att förbättra arbetet och löser problem och styr upp arbetet i samråd med arbetsledarna. Tjänsten som montageledare innebär arbete ute hos kund och oregelbunden arbetstid förekommer. 
Arbetet är ett fältjobb där arbetstiden är förlagd Söndagkväll- Torsdagkväll.
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker ska ha någon form av industriteknisk utbildning med exempelvis plåt- eller svetsinriktning. 
Du har exempelvis gått verkstadsskola, plåt och svetslinje eller industritekniska programmet med svetsinriktning. Ett önskemål är att du har lift, travers, kranutbildning samt Truckkort och heta arbeten. Körkortsbehörighet C är önskvärt.
Du är ansvarstagande. Har initiativförmåga och ett gott sinne för ordning och reda. 
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Lön enligt kollektivavtal.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Metallkonstruktionsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=90195&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Rådhusgatan 2 BV
54130  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

IFO (Individ- och familjeomsorg) ansvarar för följande verksamheter; Stöd till barn, ungdomar och deras familjer, Stöd till vuxna, Försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd samt Arbetsmarknadsinsatser och mottagande av nyanlända.ARBETSUPPGIFTER
Som socialsekreterare arbetar du med utredning och myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen och LVU (lagen om vård av unga). Du kommer att arbeta mot barn och unga i åldrarna 0-21 år och handläggningen kan även gälla ensamkommande flyktingbarn. I ditt uppdrag arbetar du med avvägningar, bedömningar, beslut och omprövningar där handläggningen sker med utgångspunkt i systemteoretiska grundantaganden. Samverkan sker kontinuerligt med skola, BVC, polis och du fungerar som kontakt ut mot skolorna. Dina handläggningsärenden hanterar du utifrån BBIC-dokument i verksamhetssystemet Treserva.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och om du har kunskap kring systemteori.
Som person är du flexibel, stresstålig och självständig med en god förmåga till samarbete. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du visar ett gott omdöme och god människosyn med ett respektfullt bemötande.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A680723
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6900d3ce-ffff-41e7-8ae5-08bcb913e26d&TK=cdab35fd-d639-4008-bcbe-8acbe566f561
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Individ & familjeomsorg
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerpersonal till industrin sökes omgående!

.

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi fler lagermedarbetare till våra kunder inom industrin!
 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av orderhantering samt plock och pack hos våra kunder inom industrin. Arbetet är förlagt till tvåskift.
 

Bakgrund och personliga egenskaper
Har du arbetat inom lager eller industrin sedan tidigare är detta en merit, men inget krav. Körkort, tillgång till bil samt truckkort är inte heller något krav, dock är det mycket meriterande om du har något av detta.  

Du är en person som tycker om att lära dig nya saker, som drivs av mål och som är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Du tycker om att arbeta i grupp, men tycker också om att arbeta självständigt. Du har nära till ett skratt och upplevs som glad, social och positivt inställd till arbete. 

 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=90160&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Är du en nybliven svetsare som vill utveckla din kompetens? Se hit!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu nyblivna svetsare som vill utveckla sin kompetens!
 
Arbetsuppgifter
Industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna kan bestå av manuell svetsning i exempelvis mig/mag, tig eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter kan också ingå i en svetsares arbetsuppgifter hos våra kunder. 
Bakgrund och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har en praktisk utbildning sedan tidigare men detta är inte ett krav. Däremot är någon form av svetskunskap ett krav, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Då många av våra kundföretags arbetstider inte alltid stämmer överens med kollektivtrafiken, är körkort och tillgång till bil ett krav. 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=90158&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Underhållsmekaniker

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren underhållsmekaniker för kunds räkning söder om Ulricehamn. Vi vill att du som söker bor i när regionen, då tjänsten eventuellt kan övergå till kund efter inhyrningen om allt fungerar bra.

Du kommer att arbeta med mekaniskt tungt underhåll på produktionsutrustning och maskiner. Service, reparationer och löpande underhåll.

Start: Omgående

Arbetstid: Dagtid eller 2-skift

Din profil
Krav:
Några års erfarenhet av att ha arbetat som underhållsmekaniker på maskiner och produktionsutrustning.
Meriterande med erfarenhet av svetsning eller att har arbetat som smed.
Meriterande med truckkort.
B-körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 5184
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5184
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Trädet

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu vikarier inför sommaren till en tjej i 35-årsåldern som bor i en egen lägenhet i Trädet. Hon är synskadad sedan födseln och har epilepsi. Arbetet består i att hjälpa henne med det hon behöver vilket t.ex. kan vara hjälp med personlig hygien, tvätt och matlagning. Några av hennes intressen är djur, musik, spel och film.

Vi söker dig som är kreativ, positiv, och har ett gott humör. Viktigt är också att du är flexibel och har ett stort tålamod. Eftersom kunden har djur är det bra om du gillar djur och inte är pälsdjursallergiker. Du bör inte heller vara rökare.

Körkort är ett krav.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B-körkort är ett krav. Bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Arbetstid / Varaktighet: Period 1: v25-28, två dagtjänster, arbetstid 7-22 vanligtvis. Period 2: v29-32, två dagtjänster, samma arbetstid, samt en nattjänst med arbetstid 22-7. Tjänsterna ligger på 75-80%. Varierande arbetstid dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 2016-06-19.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDag, kväll, vaken natt och helg. Deltid 75-80%.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9526%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24c
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Industriarbetare till kund i Ulricehamn

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu industriarbetare till Ulricehamn.
 
Arbetsbeskrivning
Arbetet i produktionen består bland annat av på- och avplock av fordonsdetaljer. Arbetstiden är förlagd till skift.
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du har bakgrund inom industrin via utbildning eller tidigare erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av fysiskt tunga industriarbeten är detta ett plus. Då arbetet är förlagt till skiftgång och det är svårt att ta sig till kunden via kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav om du bor utanför Ulricehamn. Truckkort är meriterande men inget krav.
Vi tror att du är en individ med driv att förbättra dina resultat och överträffa kundens förväntningar, vidare är du en positiv och ambitiös person som har lätt för att lära. 
 
Tjänsten är en löpande inhyrning med möjlighet till överanställning hos kund efter inhyrningsperiod vid gott uppnått resultat. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 


Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=90129&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Lokalvårdare sökes!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
UBAB Ulricehamns Betong AB är ett familjeägt företag som tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong för industribyggnader, kontor, bostäder etc. Förutom tillverkning av betongelement utför de även konstruktion, montering samt komplettering till stomentreprenader. Verksamheten, som bedrivits sedan1946, är förlagd i Timmele, utanför Ulricehamn där de för närvarande är drygt 240 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en lokalvårdare med start omgående. Dina arbetsuppgifter kommer att vara städning.
Uppdraget är på heltid och fortlöpande. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare. Du som person ska vara framåt, arbetsvillig och tycka om att arbeta i team.

Intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Betongarbetare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 2435
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2435
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Maskinoperatör

LN:s Mekaniska Verkstad AB,
en av Sveriges få legoslipare med centerless-slipning som specialitet. All slipning med stor precision.

Centerless-slipning är en rundslipningsmetod som uppfanns i slutet på 1800-talet för att massproducera komponenter med mycket snäva diametertoleranser. Kullagerindustrin, fordonsindustrin, verkstads och stålindustrin är typiska användare av metoden. Detaljer som är slipade på detta sätt återfinns bland annat som Axlar och kullager i hushållsmaskiner, axlar i symaskiner, motoraxlar i handverktyg samt motor- och växellådskomponenter i bilar.
Maskiner för centerless-slipning tillverkas bland annat av Lidköping, Wedalco, Malcus. Vi är specialiserade på att slipa genomgång och instick med mycket snäva toleranser. LN:s slipar alla förekommande material på marknaden, stora som små serier. Arbetsområdet är från 0,05 mm i diameter och uppåt.

Vi söker nu Dej som är händig, har industrivana, är flexibel, noggrann och ansvarstagande! Det är meriterande om Du dessutom har erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik.

LN:s Mekaniska ligger i Torhult, strax utanför Bottnaryd mellan Ulricehamn och Jönköping. Det finns bussförbindelse men då bussarna inte går särskilt ofta är körkort och bil är att föredra!

Välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Slipare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pernilla.johansson@ln-mekaniska.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: L. N.:S MEKANISKA VERKSTAD AB
TORHULT
52391  ULRICEHAMN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i So-ämnen och språkval

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9, samt Tingsholm. I kommunen finns det två skolor för elever åk 7-9: Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. Stenbocksskolan har ca 600 elever i årskurs 7, 8 och 9, och här arbetar ca 70 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdrag som lärare i samhällsorienterade ämnen och språkval (svenska och engelska) för elever i årskurs 7-9. Du planerar och håller undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Du kommer även att vara klassföreståndare för en klass.

Tillsammans med ditt arbetslag av lärarkollegor arbetar du med utvecklingsarbete för skolan och undervisningen. Nuvarande huvuduppdraget i Ulricehamns kommun är att öka måluppfyllelsen för alla elever i skolan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en lärarexamen med behörighet för att undervisa i samhällsorienterade ämnen för grundskolans senare år. Vi ser gärna att du även har behörighet i svenska och/eller engelska. Har du ytterligare utbildning inom specialpedagogik ser vi det som meriterande, liksom om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Vi söker dig som har en god problemlösande förmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig och din undervisning utefter ändrade omständigheter och tar egna initiativ till åtgärder och förbättringar. Du är intresserad av och engagerar dig i skolutvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680233
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7dcb9e1d-cbfd-43a3-81cd-f8a69655c4c7&TK=28aeb9bb-0c6e-4141-b28a-ba7b3b0c26d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Åk 7-9
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
  
Platsannons

E-samordnare

Tjänsten som e-samordnare är en delad tjänst mellan Ulricehamns kommuns kanslifunktion, Tranemo kommuns servicesektion och Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.

Ulricehamns kommuns kanslifunktion:
Kanslifunktionen arbetar med juridiska ärenden och utredningar för hela förvaltningen. Kanslifunktionen är ett administrativt stöd till den politiska ledningen och här finns kommunstyrelsens diarium, notarius publicus och all service runt borgerliga vigslar. När det är valår är det praktiska genomförandet av valen en stor uppgift. I kanslifunktionen ingår även överförmyndarverksamhet, säkerhetssamordnare, IT-strateg, folkhälsostrateg, projektledning och kvalitetsutveckling.

Tranemo kommuns servicesektion:
I Tranemo kommun är det servicesektionen som hanterar de övergripande IT-frågorna. Servicesektionen är ett serviceorgan till kommunstyrelsen, som är kommunens politiska ledningsorgan. Servicesektionen arbetar också med intern service som ekonomi- och personalfrågor, service till medborgarna samt systematiskt kvalitetsarbete.

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund:
Boråregionen har sitt kontor nära Textile Fashion Center, vid Simonsland i centrala Borås. Här finns e-samordnarna för de åtta medlemskommunerna som ingår i Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.

Ulricehamn och Tranemo kommun har en gemensam IT-enhet och samarbetar i frågor kring IT-drift och IT-utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Som e-samordnare har du din arbetsplats på kanslifunktionen i Ulricehamns kommun. Du kommer under 2018 och 2019 att arbeta 40 % av en heltid som projektledare för att förbereda, införa och skapa förutsättningar för etablerad drift av e-tjänster och e-tjänstplattform i Ulricehamns kommun och Tranemo Kommun. Projektet innebär även att kartlägga arbetsprocesser i kommunernas verksamheter och kartlägga kundbehov för de e-tjänster som ska implementeras.

Fram till det att projektet startar 2018 kommer du under hösten 2017 att fullgöra några av de arbetsuppgifter som Ulricehamn och Tranemos gemensamma IT-strateg ansvarar för, i avvaktan på att hon är åter från föräldraledighet. Dessa arbetsuppgifter är att förbereda, sammankalla, leda och dokumentera i IT-forum utveckling samt förbereda, sammankalla och dokumentera i IT-styrgruppen. Du bereder och dokumenterar IT-utvecklingsärenden där IT-styrgruppen behöver fatta beslut samt genomför ett uppdrag om IT-frågor som lämnats av kommunfullmäktige i Ulricehamns kommun i årets budget.

Fram till årsskiftet 2019/2020 kommer du även att resterande 60% av arbetstiden vara utlånad till Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund för att arbeta som e-tjänstsamordnare för medlemskommunerna. Uppdraget är att stödja medlemskommunerna utifrån Boråsregionens e-handlingsplan, detta innebär bland annat att tillföra metodstöd kring e-tjänster. Sammantaget blir tjänsten en unik möjlighet att få arbeta både strategiskt och praktiskt med e-tjänster parallellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god förmåga planera och driva projekt till goda resultat med en hög kvalitet. Du arbetar bra självständigt såväl som i grupp, och har en god förmåga att skapa och underhålla relationer i ditt kontaktnät. Tjänsten som e-samordnare ställer krav på en hög IT-mognad och vana av digitala arbetssätt.

Du kommer i ditt arbete att hålla presentationer och föredragningar, varvid du behöver ha en god förmåga att med säkerhet och välformulerat kunna framföra dina budskap på ett pedagogiskt och strukturerat sätt såväl i tal som i skrift.

Du har ett positivt och flexibelt förhållningssätt till ditt arbete, där du anpassar dig till nya situationer och ser möjligheter i förändringar. Du kommer att ha flera arbetsplatser samtidigt, därför tror vi att du är en person som gillar att arbeta i skiftande miljöer. B-körkort är ett krav då arbetsplatserna är belägna på flera orter i Boråsregionen.

För att passa i rollen som e-samordnare behöver du ha ett övergripande holistiskt tänkande och en förmåga att hitta nya innovativa lösningar och att göra kompromisser utefter befintliga förutsättningar, fakta och kunskap.

Du som söker har en högskoleutbildning som är relevant för uppdraget, exempelvis inom systemvetenskap samt utbildning i projektledning. Du ska även tidigare ha arbetat med IT-frågor och i projektledning inom offentlig verksamhet, där kommunal verksamhet är meriterande. Uppdraget ställer krav på goda kunskaper av att arbeta med projektkartläggningsmodeller så som exempelvis LEAN. Du bör ha en grundläggande förståelse för hur kravspecifikationer utformas för offentliga upphandlingar, samt kommunala besluts-, ärende- och ekonomiprocesser.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Webbansvarig/Webbstrateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A678398
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75d42bfc-ea6a-49b0-9414-fa4dfb443f18&TK=dbb3a6b7-e92a-4809-89b4-857fee1f812c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Kanslifunktionen Ulricehamn Tranemo
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/
  
Platsannons

Lärare i tyska och idrott

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen! I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. I kommunen finns det två skolor för elever åk 7-9: Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. På Ätradalsskolan går ca 250 elever i 12 olika klasser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare för undervisning i tyska och idrott. Du planerar och håller undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Som lärare verkar du för elevernas individuella utveckling och måluppfyllelse samt mot att bli goda samhällsmedborgare.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad lärare och har behörighet i tyska eller idrott och hälsa. Har du behörighet för att båda ämnena ser vi det som meriterande. Du behöver även ha tidigare arbetslivserfarenhet som undervisande lärare.

Ditt arbete planerar, organiserar och prioriterar du på ett effektivt sätt. Du har en god problemlösande förmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig och din undervisning utefter ändrade omständigheter och tar egna initiativ till åtgärder och förbättringar.

Som person är du kreativ och idérik, något som även syns i din undervisning. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra, och är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, något som du visar genom din skicklighet att skapa och underhålla relationer gentemot såväl kollegor som elever.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningsperioden. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A680969
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2903ddf6-adb0-4100-8d96-007d1d34bffa&TK=a716c8e9-2400-4796-868e-4f0c2cb49f21
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Åk 7-9
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/atradalsskolan/
  
Platsannons

Lärare inom No-ämnen för åk 7-9

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. I kommunen finns det två skolor för elever åk 7-9: Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. Stenbocksskolan har ca 600 elever i årskurs 7, 8 och 9, och här arbetar ca 70 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två lärare för undervisning i No-ämnen. Utefter din behörighet anpassar vi inom vilka av No-ämnena biologi, fysik och kemi du kommer att undervisa i samt omfattningen för respektive ämne.

Som lärare planerar och håller du undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. I ditt uppdrag kan det även ingå att vara klassföreståndare för en klass.

Tillsammans med ditt arbetslag av lärarkollegor arbetar du med utvecklingsarbete för skolan och undervisningen. Nuvarande huvuduppdraget i Ulricehamns kommun är att öka måluppfyllelsen för alla elever i skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet för undervisning i fysik, kemi och/eller biologi. Har du ytterligare utbildning inom specialpedagogik ser vi det som meriterande, liksom om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Du som söker har en god problemlösande förmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig och din undervisning utefter ändrade omständigheter och tar egna initiativ till åtgärder och förbättringar. Du är intresserad av och engagerar dig i skolutvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680259
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18ca25df-fe1f-4240-bbb4-ef14f33e1005&TK=ea3797a0-a120-4efb-8cc1-f40206ee5144
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Åk 7-9
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
  

Platsannons

Är du Circle K:s framtida Store Manager? Framtiden kommer nu till

Vi har bytt namn från Statoil till Circle K och det är bara början. Vi blir ett globalt varumärke med en gemensam dröm - To be the worlds preferred destination for convenience and fuel. Vi finns här för att underlätta våra kunders vardag. Se här hur det är att jobba hos oss och träffa några av oss på Circle K

Vill du vara med och skapa framtidens servicestation?

Circle K står i startgroparna för att börja bygga det allra senaste modellen av servicestation i Ulricehamn.

Vi söker nu dig som vill vara med från första spadtag till färdig station!

Ta chansen till maximal utveckling i en roll som Store Manager på en nybyggd station i bästa läge.

Du får vara med från start på byggmöten, rekrytera och utveckla ett nytt team, och tillsammans bygga upp den nya butiken.

Stationen kommer att ha ett tydligt fokus på våra Famos For (Drivmedel,Biltvätt,Snabbmat & Kaffe) och ha drive through enligt senaste modell.

Stationen står klar för invigning i nov/dec 2017 men vi behöver just dig redan från början av oktober.

Vi jobbar varje dag för att göra kundens vardag enklare! Vi står för omtanke om såväl kunder, kollegor och miljö. Vi söker dig som drivs av att leda dina medarbetare mot uppsatta mål. Genom en tydlig ledarskapsfilosofi med individen i fokus är ditt uppdrag att skapa motivation och lagkänsla bland dina medarbetare.

I rollen som Store Manager driver du självständigt verksamheten på din station. Dina ansvarsområden sträcker sig från ledarskap till försäljning, drift och administration. Du är säljledare med ansvar för stationens resultat genom optimal försäljning och ökad lönsamhet. Vidare säkerställer du att rätt kompetens finns och utvecklas på stationen, vilket i förlängningen resulterar i att du lägger grunden för talangförsörjning inom hela bolaget.

Du  verkar i en dynamisk miljö med högt tempo. Tillsammans med ditt stationsteam jobbar du operativt för att göra kundens vardag enklare genom glädje och förstklassig service. Jobbet på stationen är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag – kunden är alltid i fokus!

Vi söker dig som brinner för försäljning och ledarskap. Du är en god ledare som förstår vikten av att motivera och leda dina medarbetare. Du lever upp till och är en förebild i vårat DNA ACT With PRIDE som står för People-Results-Improvement-Development-Entrepreneurship. Ett målinriktat sätt och ett sinne för struktur och ordning hjälper dig att lyckas.Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från en ledande befattnig i verksamhet med drive through.

Ulricehamn ligger ca 20 min från Borås, 40 min från Jönköping och ca 1h från Göteborg. Så du kan välja att bli den 1805 personen som pendlar in till kommunen varje dag eller så bor du här i fantastiska Ulricehamn. På sommaren lockar staden med allt från golf till matfestivaler. Vintertid kan du åka skidor både utför och längs med på södra Sveriges första officiella vasaloppscenter.

Är du intresserad av att självständigt driva en verksamhet i en av Sveriges mest framgångsrika bensinstationskedjor?

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Skicka ansökan" (bifoga ditt CV och personliga brev i formaten Word alt. pdf.)

Med din ansökan sista ansökningsdag: 2017-06-01

Kontaktperson: Sales Market Manager Anna Ek
Mejl: anna.ek@circlekeurope.com
 

CircleK_personal_Aleksander.jpg
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Bensinstationsföreståndare/Stationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFULLTIME PERMANENTSALARY
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 52026
Webbplats: https://ars2.equest.com/?response_id=5516400ccd3bf7e9c142bcd46b697b0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Circle K Detaljist AB
CIRCLEK 26405 BORÅS VON LINGENS VÄG 1 Postnr: 50
52336  Ulricehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Systemförvaltare

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Som systemförvaltare är man för närvarande placerad inom verksamhet support och tillhör där teamet som hanterar kommunens löner. Från och med 1 september 2017 kommer systemförvaltare och löneadministratörer flyttas till personalfunktionen.


ARBETSUPPGIFTER
Som systemförvaltare hanterar man lönesystemet Personec P med Utdata, Förhandling och Tid, Time Care planering, Time Care Pool och Winlas.

I arbetsuppgifterna ingår kvalitetssäkring av systemen, användarstöd, dagligt driftarbete, felsökningar och rättning/problemlösning, databashantering och att utbilda våra medarbetare och chefer i systemen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du någon form av löneadministrativ utbildning eller erfarenhet ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap att arbeta mot databasen med microsoft verktyget QA.

Du som söker drivs av att hitta nya lösningar på problem och har lätt för att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser möjligheterna i förändring och behåller lugnet i stressade situationer. Det är viktigt att du agerar självgående och initiativtagande.

Det är viktigt för oss att du har god kommunikativ förmåga och kan anpassa språket efter situation. Du är pedagogisk och har lätt för att få fram ditt budskap. Vi lägger även stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta och drivs av att lämna god service till våra kunder.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Systemförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A678974
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19767931-cccb-4cf9-b943-548a285e3ede&TK=1470cb9c-4c82-4801-a75a-1c819a195088
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Support
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Löneadministratör

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Som löneadministratör är man för närvarande placerad inom verksamhet support och tillhör där teamet som hanterar kommunens löner. Från och med 1 september 2017 kommer löneadministratörerna flyttas till personalfunktionen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en löneadministratör med stort driv och engagemang. Du kommer att självständigt utföra det dagliga arbetet med administration av löner, vilket bland annat innefattar registrering, kontroll, lönesättning, semesterberäkning och utskrift av arbetsgivarintyg. Du kommer att arbeta i ett team som ger support, service och stöd åt våra kunder i schema-, löne- och avtalsfrågor. Du kommer även att hantera personalakter, arkivering och intyg. I tjänsten ingår att utbilda i löneprocessen genom att genomföra introduktion till chefer och personalredogörare. Utöver detta är du som löneadministratör behjälplig i arbetet med övriga förekommande arbetsuppgifter i lönefunktionen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial löneadministrativ utbildning eller erfarenhet av löneadministrativt arbete. Kunskap inom systemen Personec P och Time Care samt god kunskap i AB - Allmänna Bestämmelser är meriterande.

Du kommer stundtals att arbeta i ett högt tempo med arbetsuppgifter som har en tydlig deadline. Vi söker därför en noggrann, stresstålig, serviceinriktad, ansvarstagande person som är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta inom ett serviceinriktat yrke.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A679010
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7001da4-88b3-48a3-9537-f24e60a3a978&TK=e3b7d045-4591-4767-8f24-a868b35023cf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Support
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extruderare-Ljung

Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production. Human Impact Search Group Nordic arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo.

Vi söker nu en erfaren maskinoperatör inom extrudering.ArbetsuppgifterMaskinoperatör för extrudering. 
KompetenskravFlerårig dokumenterad erfarenhet som maskinoperatör och plastindustri. Du kan självständigt rigga, ställa och köra produktionsserier. God kännedom om olika slags material.Personliga egenskaperHög ansvarskänsla, självgående och kan leverera mot deadlines. Har möjlighet och lust att arbeta helg i team.Intresserad? Maila din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande till denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-04
Referens:
Webbplats: http://nordasearch.se/lediga-tjanster/?aguid=F3AC94982A7D455B9602F2D628E8905D
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norda Search & Rekrytering AB - Borås
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.nordasearch.se
  
Platsannons

Specialpedagog åk 7-9

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. I kommunen finns det två skolor för elever åk 7-9: Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. Stenbocksskolan har ca 600 elever i årskurs 7, 8 och 9, och här arbetar ca 70 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en specialpedagog till Stenbocksskolan. Du vägleder och coachar lärare i deras arbete med extra anpassningar, du utreder elevers stödbehov, upprättar åtgärdsprogram och är behjälplig i andras arbete med åtgärdsprogram.

Du arbetar dessutom nära elever med stöd i olika former så som ämnesrelaterat stöd, studieteknik, planering osv. Du ingår i skolans elevhälsoteam där det redan idag finns en skolledare, specialpedagog, kurator och skolsköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och har en grundläggande lärarexamen för grundskolans senare år alternativt för gymnasieskolan. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som lärare för åk 7-9 alternativt gymnasiet ser vi det som meriterande. Vi vill även att du ska har goda skoljuridiska grundkunskaper.

Som person har du ett flexibelt och problemlösande förhållningssätt och lätt för att anpassa dig och ditt arbete efter ändrade omständigheter. Du utför ditt arbete på ett självständigt sätt och tar egna initiativ till förbättringar och åtgärder.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680206
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ac5c91ec-78d9-413b-9645-ceb05c13ed2a&TK=f51e6b56-9291-45e8-91a2-09503f6f5ec3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Åk 7-9
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
  
Platsannons

Sveriges roligaste extraarbete

Som konsulent besöker du grupper av nyfikna och förväntansfulla tjejer och par för att i en trevlig miljö informera och visa våra spännande produkter som alla får klämma på. Intresset brukar vara mycket stort och ge upphov till en hel del fniss, skratt och intressanta diskussioner. Efter demonstrationen tas beställningarna upp i enskilt rum där du även svarar på frågor och hjälper kunderna att hitta de produkter som bäst passar dem.
Ett homeparty tar i snitt tre timmar. Vi vill att du har möjlighet att arbeta vid minst fyra tillfällen per månad, främst fredag- & lördagskvällar, då vi har som störst efterfrågan dessa dagar.

En anledning till Himmelrikets framgång är våra goda arbetsvillkor.
- Välj själv när du vill arbeta
- Du arbetar som anställd (och slipper därmed vara återförsäljare med eget företag).
- Koncentrera dig på att genomföra partyn. Vi levererar, tar betalt, sköter kundservice m.m.
- Inga förkunskaper krävs. Du får internutbildning.
- Vi förser dig med ett fullstort produktpaket med 40-50 produkter att visa på dina homepartyn
- Du har en bra grundprovision och får höjningar och påfyllning av produkter med jämna mellanrum.


Är du social, utåtriktad och gillar att stå i centrum? Har du ett intresse för sex & samlevnadsfrågor? Då är det kanske dig vi söker. Nu behöver vi förstärka vårt team och söker därför dig som bor i eller i närheten av Ulricehamn. I tjänsten förekommer resor på några mil.
Vi vill att du som söker:
- är en kvinna (då du ska kunna ge rådgivning till främst kvinnor i intima frågor)
- har ett öppet sinne och intresse för produkterna vi marknadsför.
- är social och mån om att vårda dina kundkontakter.
- är självgående och ansvarsfull.
- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- har tillgång till Internet och grundläggande datakunskaper.
- har körkort och bil.


Himmelriket AB är ett svenskt homepartyföretag med fokus på erotiska leksaker och hjälpmedel som hjälpt framförallt kvinnor och par till ett bättre samliv i 14 år.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@himmelriket.se
Övrigt: Skicka en kort personlig ansökan via e-post och berätta för oss varför du skulle passa bra för jobbet. Glöm inte att ange din bostadsort och telefonnummer. Mer information om våra homepartyn och att arbeta för Himmelriket hittar du här: http://www.himmelriketparty.se
Arbetsplats: 
Adress: HIMMELRIKET AB
KUNGSPLAN 4
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.himmelriket.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Ulrikshamn med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Fysioterapeut

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Beställning och kvalitet ansvarar för tre verksamheter, biståndshandläggning möt äldreomsorg, kommunal sjukvård samt handläggning mot missbruk, färdtjänst, LSS och socialpsykiatri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som legitimerad fysioterapeut alt. sjukgymnast i Ulricehamns kommun. Du kommer arbeta mot dagligverksamhet och dagverksamhet och i särskilt boende enligt LSS, samt SoL.

I ditt arbete kommer du att utföra olika typer av träning och friskvård för brukare, såväl individuellt som i grupp. Du ingår och arbetar i ett team som består av arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, biståndshandläggare, undersköterskor och enhetschef.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad fysioterapeut alternativt legitimerad sjukgymnast. Har du ytterligare vidareutbildning inom yrket ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård.

Du drivs av att hjälpa andra människor, och tar ett stort ansvar i din yrkesroll. Som person är du självständig och du prioriterar ditt arbete på ett effektivt och flexibelt sätt utefter ändrade omständigheter. Du anpassar dig till förändringar och har en god förmåga att arbeta tillsammans med andra. Du är vidare bra på att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer.

I din yrkesroll ska du kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du har en god empatisk förmåga där du kan sätta dig in i andras perspektiv utan att ta över den personens känslor.

Du behöver även ha en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger vid rekryteringen stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse, upphör: 2017-10-15 med möjlighet till förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A680153
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=76fdf413-1972-423f-9071-a21f86ed2925&TK=dce14a10-bf9a-40a2-892e-3c9aff862ca4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Beställning och kvalitet
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
  
Platsannons

Personlig Assistent, Ulricehamn

ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige.
Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade. Vi har inga utomstående ägare och största delen av vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Vi söker dig som kan arbeta ungefär 20-30 timmar i veckan och även hoppar in vid sjukdom, dock finns det möjlighet till fler timmar senare.

Du bör vara en pigg och glad person som gillar att greja med en mängd olika saker t.ex. snickra, trädgårdsarbete, fiska och åka på loppisar.
Det finns inget krav att du behöver kunna något av ovanstående eller andra arbetsuppgifter, bara du är villig att lära dig.
De krav som finns är körkort då brukaren bor på landet, svensktalande(grundläggande, flytande ej krav) och ej katt eller hund allergi då både katt och hund finns i hushållet.

Brukaren är en rolig gubbe i 40 års åldern, som har en fysisk funktionsnedsättning p.g.a. sjukdom. Han bor med sin fru som han älskar av hela sitt hjärta och sina hundar/katter. Han har assistans 24 timmar om dygnet, med sovande vilotid och vill helst göra saker under dagen för att senare ha en lugnare kväll framför tvn. brukaren är mestadels sängliggande, men vill gärna göra saker i den mån det går.

En vanlig dag kan bestå av hjälp med hygien, matlagning, upp/ner i rullstolen(finns lift) och annat han vill göra t.ex. handla.
Ingen dag är den andra lik.

Skicka din ansökan till rara.torpet@gmail.com

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/11971-enkv-assistans-ab-ulricehamn-personlig-assistent-ulricehamn/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ENKV Assistans AB
Götavägen 21
18261  Djursholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor grundsärskola och modersmål

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning, särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en rektor med ansvar för modersmål och grundsärskola åk 1-9. Som rektor har du det övergripande ansvaret operativt och strategiskt för skolans verksamhet utifrån de lagar och förordningar som styr skolan. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och ansvarar för det pedagogiska ledarskapet och skolans utvecklingsarbete. Skolans resultat avseende kvalitet, måluppfyllelse och ekonomi står i fokus och du ansvarar för verksamhetsplanering, personal och arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER
För att uppfylla de kompetenskrav som ställs vill vi att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Genomförd statlig rektorsutbildning är meriterande och kommer att påbörjas inom ett år om personen som tillträder tjänsten saknar utbildningen.
Som rektor förväntas du ha en god pedagogisk insikt och vara väl förtrogen med grundskolans och grundsärskolans uppdrag. Du har kunskap om modersmålsundervisning och studiehandledning.

Du tar ett tydligt arbetsgivaransvar, använder de ekonomiska resurserna effektivt och har förmåga att marknadsföra och kommunicera skolans budskap. Du är en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera, förankra och leda verksamhetsutveckling. Du är van att fatta beslut och du har en god förmåga att tillvarata medarbetares kompetens och engagemang vid utveckling av verksamheten. Vidare har du intresse för elevers olika förutsättningar och av att arbeta lösningsfokuserat för att tillgodose deras individuella behov.

Du har goda kunskaper om lagar, avtal och styrdokument. Du ska kunna använda alla sidor av ett professionellt kvalitetsarbete där hörnstenarna styrdokument, målformulering, genomförande och utvärdering ingår. Du är stresstålig och har en utpräglad förmåga att arbeta i team samt ett helhetsperspektiv och en god kommunikationsförmåga.

I vår bedömning lägger vi en stor vikt vid de personliga egenskaperna där vi värdesätter att du är en person som är utåtriktad, kreativ, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från arbete inom grundskola eller grundsärskola.

ÖVRIGT
Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea7600e2-4107-4119-b838-22ad5c3bb717&TK=b0b4d99b-addc-4473-a9e8-9d536eaf0ef1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Barn- och elevhälsa
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
  
Platsannons

Skolpsykolog

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola och Barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9 samt Tingsholm. Det finns nitton förskolor, pedagogisk omsorg, elva grundskolor årskurs 1-6, två årskurs 7-9 skolor samt ett gymnasium med vuxenutbildning, särskola. Det finns även totalt sju skolexpeditioner med administrativt stöd.

ARBETSUPPGIFTER
Ulricehamns centrala elevhälsa söker en skolpsykolog. Du kommer att arbeta i det centrala teamet som idag består av 2 psykologer och 5 specialpedagoger. Du samarbetar med specialpedagoger i vårt centrala team där bl.a. handledningsarbetet går ut på att väva samman pedagogik och psykologi för att kunna uppnå en optimal inlärningsmiljö för samtliga individer på skolan.

Dina arbetsuppgifter består av psykologsamtal, konsultation, utredningsuppdrag såsom psykologutredningar och utvecklingsbedömningar gällande frågeställningarna inlärningssvårigheter, uppmärksamhets- och koncentrationssvårigheter samt
dyskalkyli.

KVALIFIKATIONER
Leg. psykolog gärna med inriktning pedagogisk psykologi. Har du erfarenhet från skolpsykologisk verksamhet samt erfarenhet inom skolans värld är det meriterande.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot barn/elever, föräldrar och personal. Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har ett gott omdöme och utför korrekta avvägningar och prioriteringar under tidspress. Du är energisk samt stresstålig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Skolpsykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680143
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbe6550a-3955-46a9-a937-d326a811159e&TK=f3793b12-39e7-44b5-bbe4-7025d4413fd2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Barn- och elevhälsa
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/barnochelevhalsa/
  

Platsannons

Fritidspedagog

Verksamhetsbeskrivning
Montessoriskolan Lindängen är en etablerad friskola med barn från 1 - 12 år. Vi är en liten skola med korta beslutsvägar där det är lätt att genomföra förändringar. Alla elever syns, alla känner alla, stämningen är familjär och engagemanget stort.
Arbetsuppgifter
Skolan växer och vi får allt fler sökande elever därför söker vi nu till vår skola och fritids dig som inspireras av ditt pedagogiska arbete, är behörig fritidspedagog och som vill vara med och påverka utvecklingen av vår skola i Maria Montessoris och läroplanens anda.
Utbildning/Erfarenhet
Fritidspedagog/grundlärare
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gunilla.jacobsson@montessoriulricehamn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montessori Ekhagen Ulricehamn AB

52336  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.montessoriulricehamn.se
  
Platsannons

Förskollärare inom Ätradalens förskoleområde

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ätradalens förskollområde ingår förskolorna i Timmele, Dalum, Blidsberg och Trädet. Förskolorna har ett väl utvecklat samarbete med varandra. Expeditionen finns i Timmele, där förskolechefen är stationerad tillsammans med förskolans specialpedagog, andra skolledare och skolassistent. Nu söker vi förskollärare till våra förskolor i Blidsberg, Dalum och Trädet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med förskolans utvecklingsfrågor!

Vi erbjuder dig:
- Pedagogisk utvecklingstid i arbetslag
- Introduktionsperiod för nyutbildade förskollärare
- Fria pedagogiska måltider
- Arbetskläder utomhus

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga, med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet. Den pedagogiska verksamheten och lärmiljön anpassas efter barnens behov och intressen. Du samarbetar med vår specialpedagog i området och det finns pedagogiska utvecklingsgrupper som fungerar som nätverk och arena för olika utvecklingsfrågor.

Förskolorna vi söker förskollärare till är:
- Pastellens förskola i Blidsberg, avdelningen Blåbäret, med barn i åldrarna 3-5 år,
- Regnbågens förskola i Dalum, avdelningen Gläntan, med barn i åldrarna 1-3 år,
- Träskons förskola i Trädet, med barn i åldrarna 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarexamen eller lärarexamen med inriktning förskola. Du har god kunskap om uppdraget utifrån förskolans läroplan och är väl medveten om förskollärarens särskilda ansvar. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt och du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och deras frågor.

Du har kunskap om och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, och visar engagemang och intresse av att utveckla verksamheten. Du har även god förmåga att samarbeta samt att organisera och strukturera verksamheten. Tidigare erfarenhet som förskollärare, samt delaktighet i utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A673263
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c4ecd455-0f2b-4479-a82f-d1109cf1d10b&TK=13fd0efc-ab97-4be0-ba3a-72a7a099cb4c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Förskola till årskurs 6
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/barnomsorg/forskolor/
  
Platsannons

Kantpressare sökes!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren kantpressare med placering i Ulricehamn. Tjänsten är förlagd på dagtid och startar omgående.

Din profil
Du kommer bli en del av en bransch med korta ledtider och snabba omtag. Därför tror vi tror att du som söker är positiv, gillar högt tempo och är flexibel. Du skall ha teknisk bakgrund med några års erfarenhet av kantpressning. Du har goda kunskaper inom programmering och ställ i kantpressar, samt kunskap i ritningsläsning och manuell mätning. Truck och traverskort är meriterande. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag via vår hemsida, www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2042
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2042
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Cirkelledare/kursledare HT -17

Brinner du för ett särskilt intresse? Är du pedagogisk och bra på att lära ut? En studiecirkel kan man ha kring nästan vad som helst - matlagning, fårskötsel, hantverk, yoga, mm mm. Vår verksamhet bygger helt enkelt på lusten att lära nytt utan betyg och formella krav.

Vi är nu i full gång med att planera höstens verksamhet och letar därför efter fler ledare som har förmågan att dela med sig av sina kunskaper på ett entusiasmerande sätt.

Gå gärna in på vår hemsida sv.se/sjuharad eller följ oss på Facebook och Instagram för mer information om vår verksamhet.Som cirkelledare är du just ledare - inte lärare. Din ledarroll går ut på att stödja gruppen i cirkelarbetet kring det ämne ni valt, med det material ni valt och utifrån de erfarenheter och frågor som gruppen bär med sig. Som ledaren är du på ett sätt en i gruppen, men har en särskild roll och ansvar för att cir­keln genomförs som det är tänkt.

Genom en grundläggande utbildning får du kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp.


Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år. SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnställningen kan vara mellan en dag och en hel termin, beroende på kursupplägg. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: cirkelledare Ulricehamn
Webbplats:
Epostadress: lizette.andersson@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN
Druveforsvägen 8
50433  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PERSONAL TILL ÅTERVINNINGSCENTRALEN

Ulricehamns Energi AB driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, avfall, VA, miljö, samt inom entreprenader. Vi är drygt 75 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i UIricehamns kommun.

PERSONAL TILL ÅTERVINNINGSCENTRALEN

Vi söker en positiv, pigg och kundorienterad medarbetare till vår nya Återvinningscentral. I ditt dagliga arbete kommer du att hjälpa kunderna till rätta, se till att avfallet sorteras rätt samt hantera farligt avfall. I arbetet ingår också löpande arbete med skötsel av områdets ytor och byggnader. Maskinkörning förekommer.

Tjänsten är på heltid. B-körkort är ett krav. Önskvärt är att du har truck- och lastmaskinskörkort. För mer information vänligen läs vidare www.ueab.se.

Välkommen med din ansökan!
Ditt personliga ansökningsbrev med CV skickar du skickar du till Ulricehamns Energi, Box 123, 523 23 Ulricehamn eller via mail info@ueab.se. Märk ansökan "ÅVC". Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Thid, arbetsledare Miljö, och vår fackliga representant för Kommunal, Anders Lindgren, tel 0321- 53 23 00. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: "ÅVC"
Webbplats:
Epostadress: info@ueab.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan! Ditt personliga ansökningsbrev med CV skickar du skickar du till Ulricehamns Energi, Box 123, 523 23 Ulricehamn eller via mail info@ueab.se. Vi arbetar med löpande urval.
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns Energi AB
Box 123
52323  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.ueab.se
  
Platsannons

Buntare sökes till vår kund i Ulricehamn

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Buntare sökes till vår kund i Ulricehamn
 
Arbetsbeskrivning
Företaget tillverkar plaströr till framförallt VVS-branschen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att packa rör och slangar på pall, bunta/rulla rör på trummor samt att du kommer att ställa in maskiner. Arbetet är förlagt till skiftgång.
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en praktisk gymnasieutbildning inom industri eller likvärdigt och det är ett plus om du även har arbetat inom industrin sedan tidigare. Körkort och tillgång till bil är dock ett krav, om du inte bor i Ulricehamn.
Du som person tillför glädje i arbetsgruppen och du är aldrig långt ifrån ett skratt. Du har ett stort intresse av teknik och tycker om att lära dig nya saker inom området. På arbetsplatsen har du inget emot att ta i när det behövs och du tycker om att arbeta med kroppen.
 
Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kunden efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


 
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89961&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Robotsvetsare sökes!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vi söker nu robotsvetsare till vår kund i Tranemo kommun!
 
Arbetsuppgifter
Tjänsten är riktad mot robotsvetsning med manuell efterbearbetning. Arbetstiden är förlagt till 2-skift. 
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har erfarenhet av svetsning och har arbetat som svetsare/robotsvetsare tidigare, vilket gör att du har goda kunskaper i manuell svetsning. Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till kunden med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lönen regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89957&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu fler montörer!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu fler montörer till våra kunder inom industrisektorn!
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som montör inom industrisektorn. Arbetet är vanligtvis förlagt till två-skift, vilket betyder att du kommer att arbeta både dagskift samt kvällsskift. 

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker personer med någon form av praktisk utbildning sedan tidigare, personer som exempelvis har gått industriteknisk utbildning på gymnasiet eller fordonslinjen. Det är en merit om du har arbetat inom industrin sedan tidigare, men detta är inget krav.  B-körkort samt tillgång till bil är meriterande men inte ett krav.

Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Du upplevs du glad, social och positivt inställd till arbete. Arbetet som montör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. 
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89955&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Produktionschef - Interim

Till vår kund söker vi dig som ska driva produktion och processer för att öka produktiviteten. En naturlig del av din vardag är att initiera och driva förbättringsarbete, där ditt ledarskap är en viktig del i att lyckas. I rollen ingår ett budget-, resultat-, och personalansvar för ca 40 medarbetare.

Vi söker dig som har bred produktionserfarenhet och förmågan att utöva ett engagerande, positivt ledarskap med erfarenhet sedan tidigare som ledare där du drivit framgångsrika projekt inom produktion/fabrik. Kunskaper från bilindustrins kvalitetssystem och produktionsfilosofier är meriterande för tjänsten.

Som person är du resultatorienterad, strukturerad, analytisk och har en stark egen motor. Du är tydlig i din kommunikation, analytisk i ditt tankesätt och har förmågan och intresset att engagera och motivera din omgivning. Du är självgående i din roll där du rapporterar till VD och förväntas bidra kreativt i ledningsgruppen med din erfarenhet. Engelska i tal och skrift är ett krav.

VEM erbjuder dig en spännande interims roll med stor påverkan för företagets utveckling under ett långt uppdrag. Pendling 1 timma enkel och smidig bilväg från Jönköping.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt, dock senast den 25 maj. Vid frågor angående tjänsten kontakta Linda Hallgren på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1427%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
.
55318  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  

Platsannons

Lastbilsförare

Verksamhetsbeskrivning
Xtremtransport Norden AB är ett litet företag som verkar i Stenungsundsområdet. Vi utför blandade uppdrag åt olika kunder, tex så kör vi återvinning.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren Lastbilsförare. Vi ser gärna sökande från Stenungsundsområdet, då arbetsuppgifterna innebär att man behöver ha lokalkännedom.
I jobbet ingår lastväxlarkörning och det måste du ha erfarenhet av.
Du kommer möta kunder i ditt arbete och du behöver därför kunna ge god service och bemötande.

Utbildning/Erfarenhet
CE-körkort, YKB, ADR och erfarenhet av lastväxlarkörning är ett krav.

Du söker jobbet via e-post till xtab.tommy@gmail.com
På den här adressen kan du också ställa frågor.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid, kan bli skift på siktFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xtremtransporter Norden AB

52024  BLIDSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Grillkock

Restaurang "Kabyssen" söker en grillkock med placering i Dalstorp eller Ulricehamn.
Erfarenhet från yrket är meriterande. För intresserad sökande utan yrkeserfarenhet, kan upplärning ske på företaget
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50% provanställning till att börja med. Kan övergå i tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren vill ha ansökan via post.
Arbetsplats: 
Adress: Kabyssen
Lindängsvägen 17
52330  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Restaurang "Kabyssen" söker en pizzabagare med placering i Dalstorp eller Ulricehamn.
Erfarenhet från yrket är meriterande. För intresserad sökande utan yrkeserfarenhet, kan upplärning ske på företaget
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50% provanställning till att börja med. Kan övergå i tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren vill ha ansökan via post.
Arbetsplats: 
Adress: Kabyssen
Lindängsvägen 17
52330  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk kock

Restaurang "Kabyssen" söker asiatisk kock med placering i Dalstorp eller Ulricehamn.
Erfarenhet från yrket är meriterande. För intresserad sökande utan yrkeserfarenhet, kan upplärning ske på företaget.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid50% provanställning till att börja med. Kan övergå i tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren vill ha ansökan via post.
Arbetsplats: 
Adress: Kabyssen
Lindängsvägen 17
52330  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Ledigt jobb - Redovisningsekonom på Forserums Verktygsindustri

Allt sedan vår verksamhet startade vid mitten av 40-talet har vi haft rykte om oss att göra bra jobb, levererade i rätt tid till vettiga priser. Då handlade det nästan uteslutande om verktygstillverkning. Idag förser vi kunder i hela södra Sverige med legotillverkade detaljer i tunnplåt. Vi hjälper till med allt från idé till färdig produkt. Vi tar fram tillverkningsunderlag CAD (Inventor). Vi pressar, stansar, laserskär och bockar. Vi svetsar, slipar, monterar, packar och lagerhåller. Vi erbjuder lackering och annan ytbehandling allt efter kundens behov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en engagerad Redovisningsekonom med erfarenhet av bokslut och årsredovisningar. På Forserums Verktygsindustri kommer du bli en viktig nyckelspelare som får ett brett ansvarsområde och det är viktigt att du trivs i en sådan, stimulerande roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* Löpande redovisning och årsbokslut
* Moms och skattedeklarationer
* Teckna olika former av avtal
* Övrig administrationVem är du?

Du har minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du har goda kunskaper inom bokslut, årsredovisningar, deklaration och har flerårig arbetslivserfarenhet inom detta. Affärssystemet som vi arbetar i är Visma och Monitor. Har du erfarenheter av dessa är det förstås meriterande. Självklart har du även goda kunskaper i Excel.

För att vidareutvecklas i din roll ser vi att du är strukturerad, prestigelös och stresstålig. Det är viktigt att du är självständig och gärna tar egna beslut. Du är lösningsorienterad och besitter en god social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Välkommen in i en utvecklande miljö med engagerade kollegor. Forserums Verktygsindustri är familjära och ser samtliga medarbetare som otroligt viktiga för fortsatt framgång. Du kommer få ett stort och brett ansvar över ekonomin på företaget och ambitionen är att för rätt person få möjligheter att utveckla sin roll ytterligare och ta ansvar över vissa delar på Marknadssidan.

Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Forserums Verktygsindustri med Manpower som är en del av ManpowerGroup. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 26 maj. Kontakta Rekryteringskonsult Elin Andersson vid frågor på 036-17 30 67 eller
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 20333
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZWxpbmFuLjg5ODEzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forserums verktygsindustri
55320
55320  1491 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semester vikarier Attendo Ulricehamn

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en del av Attendos glada hemtjänst gäng?

Attendo hemtjänst utgår från Kullen i Ulricehamn och servar hemtjänstkunder över hela kommunen. Vi jobbar enligt våra värderingar Kompetens, Engagemang och Hjälpsamhet och är därför måna om att ha en bra och engagerad personal. Du ska vara ansvarsfull, lyhörd för våra kunders önskemål, ha en god social kompetens samt alltid ha kundens bästa i fokus. Du ska vara arbetsvillig och kunna utföra uppdraget med kvalitet, samt kunna arbeta självständigt men äver fungera i grupp.


VI BEHÖVER FRÄMST DIG SOM HAR KÖRKORT samt kan cykla på grund av att våra kunder delvis bor i centrala Ulricehamn, delvis utanför centlaorten. Det är en fördel om du kan börja arbeta redan nu eller närmare sommaren. Hör av dig så snart som möjligt så träffas vi på en intevju, dessa kommer att ske löpande och tillsättas efter hand. Skicka helst din ansökning via mail "Semestervikarier Attendo 2017" eller kom in och och prata med Gun-Britt Wedemalm på Kullen
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEfter överenskommelse Visstidsanställning ca 17-06-19 tom 17-08-13 gärna med början tidigareIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 19131
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/semester-vikarier-attendo-ulricehamn-0
Epostadress: gun-britt.wedemalm@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Boråsvägen 1
52336  Ulricehamn Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Innesäljare (semestervikariat)

Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice.


För att lyckas i rollen tror vi att Du:
-har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning.
-är driven och engagerad samtidigt som du är ansvarstagande och självgående
-har en hög servicekänsla, är noggrann och strukturerad samt har en analytisk förmåga,
-är van vid att använda affärssystem och andra IT-system som hjälpmedel i ditt arbete


Wernersson Ost grundades 1930 och är Nordens största ostgrossist. Affärsidén är att köpa in, förädla och marknadsföra ett brett, attraktivt, internationellt profilerat ostsortiment till kunder i Norden och Baltikum. Wernersson Ost AB utgör tillsammans med Wernersson Färskvarugruppen AB i Jönköping och Wernersson Ost Danmark A/S i Töllöse i Danmark en koncern med ca 100 anställda och en omsättning på 750 MSEK. Bolagets huvudkontor ligger i Ulricehamn, och ingår i den norska mejerikoncernen Tine SA med ca 6.000 medarbetare och en omsättning på 25 miljarder kronor
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Säljassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.gustavsson@wernerssonost.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: WERNERSSON OST AB
INDUSTRIVÄGEN 5
52390  ULRICEHAMN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1:e reparatör till Scandbio

Scandbio producerar och säljer fasta förädlade trädbränslen. Vi försörjer industrier, kommunala och statliga verksamheter, lokala entreprenörer samt enskilda villaägare med 100 % förnybar energi. Hållbart, ekonomiskt och tillförlitligt. Vår huvudmarknad är Sverige men vi agerar runt hela Östersjön. Vi är cirka 160 kunniga medarbetare fördelade på 7 fabriker i Sverige och 1 i Lettland. Tillsammans producerar och säljer vi årligen ca 650 000 ton biobränslen med en omsättning på ca 1 000 MSEK. All vår verksamhet präglas av ansvar för människa och miljö i kommande generationer.


Vårt erbjudande
Vi erbjuder en ansvarsfylld roll som 1:e reparatör på Scandbio, Skandinaviens största företag inom fasta förädlade trädbränslen. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och bidra med din kunskap för att förbättra och utveckla underhållsarbetet av våra maskiner.

Om tjänsten
Som 1:e reparatör på Scandbio kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som innefattar både operativa uppgifter i produktion samt mer administrativa och strategiska åtaganden. Du kommer att ansvara för att planera, leda och fördela arbetet inom arbetsområdet underhåll. Som reparatör kommer du självklart även att utföra reparationer och löpande underhåll på vår maskinpark. Vidare har du ansvar för lagerhållning av reservdelar samt bevakning och säkerställning av besiktningar och tillsyn av tillsynspliktig utrustning.

De mer administrativa arbetsuppgifterna som 1:e reparatör innefattar bland annat uppföljning, statistikhållning och hantering av leverantörsfakturor.

Fördelningen mellan produktions- och administrationsuppgifter kommer att vara ungefär 50 %, men kan variera.

Arbetet sker på dagtid. Tunga lyft kan förekomma.
Placeringsort är Ulricehamn, cirka fyra mil öster om Borås


Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande och driven! Du har en stark vilja att utveckla vår produktion och har en god förmåga att driva och leda förbättringsarbete. Kunskap inom Lean är meriterande.

Det är en fördel om du har behörighet för elinstallationer samt god kunskap inom automation. Ett antal års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på exempelvis såg- eller värmeverk är meriterande, men inget krav.

Körkort och tillgång till egen bil är en fördel.

Ta nästa steg i karriären och bli 1:e reparatör på ett bolag där hållbarhet och miljö står i fokus – välkommen med din ansökan!


Ansökan
Vi samarbetar med Speed Competence. För att ansöka, besök www.speedgroup.se. Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Ryström på 033-722 75 82 eller emelie.rystrom@speedgroup.se. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag är 25/5 2017. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://speedgroup.se/index.php?id=127&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1832
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Speed Competence AB
Företagsgatan 44
50464  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor Stenbocksskolan

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: förskola och barn- och elevhälsa, grundskola åk 1-9, samt Tingsholm. I kommunen finns två skolor för elever åk 7-9: Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn.

ARBETSUPPGIFTER
På Stenbocksskolan går ca 600 elever, och här arbetar ca 70 medarbetare. Förutom pedagoger arbetar här ett elevhälsoteam med skolsköterska och kurator, två skolassistenter och två biträdande rektorer.

Som rektor på Stenbocksskolan arbetar du med både operativa och strategiska frågor för att utveckla och leda verksamheten mot goda resultat. Det nuvarande huvuduppdraget är att öka måluppfyllelsen i samtliga ämnen för alla elever på skolan.

I ditt uppdrag har du ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du bedriver ett systematiskt kvalitetsarbete baserat på forskning och vetenskapliga grunder och arbetar utefter gällande lagar och förordningar som styr skolan.

Som rektor ingår du även i ledningsgruppen för verksamhet Grundskola åk 1-9 tillsammans med dina rektorskollegor och verksamhetschef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning. Har du en statlig rektorsutbildning är det meriterande. Uppdraget som rektor ställer krav på erfarenhet från skolans verksamhet, och vi ser även gärna att du har arbetslivserfarenhet från en ledande position.

Genom din utbildning och erfarenhet har du god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med skolans uppdrag och styrdokument. Du har goda kunskaper om lagar och avtal för skolans verksamhetsområde, samt i arbetsrätt och samverkansfrågor. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med schemaläggning och bemanningsfrågor.

Som rektor på Stenbocksskolan behöver du ha en god insikt i ledaruppdraget och engagerad i verksamhetens utveckling. Du är en tydlig ledare som har förmåga att entusiasmera, förankra och leda verksamhetsutveckling. I utvecklingsarbetet har du en god förmåga att tillvarata medarbetares kompetens och engagemang. Du är strategisk, van vid att fatta beslut och tar ett tydligt arbetsgivaransvar.

I ditt uppdrag som rektor behöver du även ha en god ekonomisk medvetenhet och förmåga att marknadsföra och kommunicera skolans budskap, såväl internt som externt. Att formulera dig i tal och skrift behärskar du väl. Du är strukturerad, flexibel och har förmåga att samarbeta med ledningsgrupp.

Vi söker dig som har intresse för elevers olika förutsättningar och arbetar lösningsfokuserat för att tillgodose deras individuella behov.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676140
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a946b8f2-eef1-42d5-87ec-dc2e0a1ee348&TK=1556d5a5-b0d4-49a3-b9e8-af60423c9fd5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, Åk 7-9
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
  
Platsannons

MIG-/TIG-svetsare sökes till kund i Tranemo kommun!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår kund i tranemo kommun söker vi nu en MIG-svetsare.
 
Arbetsuppgifter
Noggrannhet i arbetet är viktigt då en hel del slipning och efterarbete är nödvändigt för att produkterna skall nå de kvalitetskrav som kunden ställer. Ju bättre svets -desto mindre slipning.  Du kommer att arbeta med MIG- och TIG-svetsning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du är en duktig och noggrann MIG-/TIG-svetsare. Vi tror att du har en bakgrund inom industrin och är van vid att hantera diverse olika verkstadsmaskiner. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89732&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  

Platsannons

Materialgårdsansvarig JPK Byggställningar

Ansvarig arbetsledare för materialgård ställningsföretag.
Du kommer att ansvara för att:
- ställningsmaterial sammanställs till olika projekt
- lossa och lasta ställningsmaterial
- sortera och underhålla ställningsmaterial
- i samband med sortering av material förkommer tunga lyft
- ansvara för servicefordon samt truckar
- planera transporter, tillsammans med arbetsledare för montering
- diverse inköp
- transport med servicebilSom anställd hos oss arbetar du mån-fre 07.00-16.00.
Du kommer att vara mestadels stationerad på materialgården.
Som sökande bör du tala och skriva svenska.
Du skall var noggrann och ansvarstagande, då vårt arbete innebär att bygga säkerhet för andra yrkesgrupper.
Erfarenhet som ställningsmontör meriteras, samt innehav av truckkörkort.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Du bör vara bosatt i närheten av Ulricehamn.
I arbetet förkommer tynga lyft, du bör ha god fysik.
Anställning omgående.JPK byggställningar i Ulricehamn, arbetar inom ca 10 mils radie.
Vi finns i egna lokaler på Vist industriområde.
Företaget har idag 16 anställda montörer, två arbetsledare, VD samt en administratör.
Förtaget har funnits i 7 år, företaget är i en expansivt läge och behöver anställa fler för att tillmötesgå våra kunder.
Vi är angelägna om att våra anställda skall uppleva en så god arbetsmiljö som möjligt, genom delaktighet och samverkan.
JPK har stort fokus på säkerhet och utbildning.
Vi har regelbundna arbetsplatsträffar samt regelbunden massage.
Vi hoppas att du vill arbeta hos oss, du är varmt välkommen med ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Arbetsledare, lager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvanställning 6 månader därefter möjlighet till tillsvidare anställning, enligt byggavtalet.Anställning enligt byggavtalet. Massage var 6:e vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anneli@jpkbygg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jpk Byggställningar AB
Svarvaregatan 21
52390  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.jpkbygg.se
  
Platsannons

Pressoperatör i Ulricehamn

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Till vår kund i Ulricehamn söker vi nu en pressoperatör för 2-skift.
Du kommer att arbeta i hydraulpress med pressverktyg där riggning, ställ och verktygsjusteringar ingår. Vår kund arbetar inom en bransch med korta ledtider och snabba omtag.

För rätt person finns goda möjligheter att bli överanställd av kundföretag på sikt.


Kvalifikationer
Du har relevant utbildning och framförallt ett genuint intresse för verkstad / industri.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som pressoperatör med pressverktyg.
Om du har truck och-eller traverskort är det meriterande.


Krav
Körkort samt tillgång till egen bil.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1332
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=1332
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Verksamhetschef Beställning och kvalitet

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi ca 24000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef för Beställning- och kvalitet har du det övergripande ansvaret för ekonomi, personal, arbetsmiljö, kvalitet och resultat för verksamheten. Du har ett strategiskt ledaruppdrag där du arbetar långsiktigt med verksamhetens utveckling, och förser dina enhetschefer med rätt befogenheter och förutsättningar för dem att lyckas i deras uppdrag.

Som en av våra verksamhetschefer inom Sektor Välfärd samverkar du med dina chefskollegor och tillsammans med dem engagerar du dig i utvecklingsarbetet för sektorn. Utvecklingsarbetet består bland annat av arbeta med helhetssyn, kundens fokus, tydliga uppdrag och roller, strategisk planering samt att arbeta aktivt för hemmaplanslösningar i klientens/brukarens hemmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en motiverande ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du använder ditt strategiska ledarskap genom att du kommunicerar dina förväntningar till din personal och förser dem med de befogenheter som krävs för uppdraget. Du har ett tydligt arbetsgivarperspektiv och förmåga att kunna omsätta beslut till konkreta handlingsplaner för din verksamhet.

Vi tror att du är en person som aktivt söker nya utmaningar i ditt arbete och som gillar att arbeta resultatinriktat. Du har ett problemlösande, kreativt och utvecklingsbenäget förhållningssätt till ditt arbete och till olika situationer som uppstår. Du tar egna initiativ till åtgärder och förbättringar för verksamheten.

Ditt arbete planerar, organiserar och prioriterar du på ett effektivt sätt, och du har en god ekonomisk medvetenhet. Som person har du en hög integritet, samarbetar väl med andra och har ett serviceinriktad bemötande.

Du som söker har en akademisk utbildning inom socialt arbete, offentlig förvaltning eller motsvarande. Vi ser gärna att utbildningen har varit inriktad mot ledarskap. Uppdraget kräver att du har erfarenhet som chef, gärna från politiskt styrda organisationer eller från annan offentlig myndighet där du arbetat med myndighetsutövning. Du behöver även ha god kännedom om de lagar som gäller inom socialtjänst och hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har kunskap om kvalitets- och utvecklingsarbete. B-körkort är ett krav för tjänsten då resor ingår.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Avdelningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning Anställningsintervjuer kommer vi att hålla vecka 21 och 22.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675897
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ac3825a-f911-46df-9bfd-3269dd80318d&TK=0fba3fc8-bc18-45b6-887b-753bf06ff749
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns kommun, sektor välfärd
Höjdgatan
52386  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
  

Platsannons

Asisatisk kock

Jennys Thai söker 3 kockar inom asiatisk matlagning. Gärna flerårig erfarenhet av yrket samt kunna vietnamesiska.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nghi@hotmai.se
Övrigt: Maila ansökan till nghi@hotmail.se. Vid frågor om arbetet kontakta Nghi Hun Ngo 070-477 45 00
Arbetsplats: 
Adress: Jennys Thai AB
Lilla Torget 1
52336  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://jennysthai.se
  

Platsannons

ELMONTÖR

Ulricehamns Energi AB driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, avfall, VA,, miljö, samt inom entreprenader. Vi är drygt 75 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i UIricehamns kommun.

VI SÖKER NU EN ELMONTÖR
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med nyanläggning, ombyggnad, drift- och underhållsarbeten på vårt el- och gatubelysningsnät. Arbetet innefattar mottagningsstationer, nätstationer, kabelnät samt luftledningar i spänningsintervallet 0,4 - 52 kV.

Tjänsten
Är du rätt person erbjuds du stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro och utvecklingsmöjligheter. Vi förutsätter att du har el
teknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande. Tidigare erfarenhet som linjemontör (distributionselektriker) och/eller erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar på både hög- och lågspänning är meriterande. Är du dessutom väl förtrogen med EBR, ESA och elinstallationer är det ett plus.

B-körkort är ett krav. C-, BE- eller CE-körkort och god datorvana är meriterande. Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är 100% med tillsvidareanställning och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: "Elmontör"
Webbplats:
Epostadress: info@ueab.se
Övrigt: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta elnätschef Lars Hertzberg telefon 0321-532300. ditt ansökningsbrev med CV skickar du till Ulricehamns Energi, Box 123, 523 23 Ulricehamn eller via mail info@ueab.se. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Ulricehamns Energi AB
Box 123
52323  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.ueab.se
  
Platsannons

IRO i Ulricehamn söker Marknadsansvarig Säljare

Aptera Bemanning & Rekrytering.

Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi arbetar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag.

Har du kunskap inom textilier och gillar att göra affärer i internationell miljö?

I så fall kanske det är dig vi söker till tjänsten som marknadsansvarig säljare på IRO!

IRO och Aros Electronics, som båda ingår i den Belgiska Van De Wiele-koncernen, arbetar tillsammans i tre divisioner: textil, industri och fordon. Inom dessa tre divisioner utvecklar och producerar vi både mekanik och elektronik till kompletta produkter. IRO ligger i Ulricehamn med ca 125 anställda och Aros Electronics ligger i Mölndal med ca 150 anställda. IROs marknadsavdelning söker nu en marknadsansvarig säljare för garnmatare när nuvarande säljare går i pension. Läs mer om företaget på www.iroab.com.

Beskrivning av tjänsten
I tjänsten som marknadsansvarig säljare på IRO erbjuds du en ansvarsfull affärsinriktad tjänst där du kommer att ha marknads- och försäljningsansvaret av vävprodukter till specifika geografiska marknader, omfattande främst Turkiet, Indien, Baltikum, Östeuropa och länderna i Skandinavien. I det arbetet har du mycket kontakt med IROs agenter för respektive marknad samt deltar vid behov i slutförhandlingar hos slutkund. Du ansvarar för arrangemang inför och under deltagande på lokala mässor på respektive marknad. Du har även presentation för kunder, både mindre och större grupper, för att visa vilka möjligheter produkterna ger för att uppfylla de krav och önskemål som kunden har för sina textila produkter. Det ligger i ditt ansvarsområde att följa upp och ha god kännedom om respektive marknad.

Tjänsten innebär ca 80 - 100 resdagar/år omfattande främst utlandsresor. Vanligtvis kan resorna planeras i god tid. 

Din profil
Du behöver ha goda kunskaper av textila material eftersom det är viktigt med förståelse för egenskaperna på textilierna som vävmaskinerna ska producera. Det är likaså viktigt att du har teknisk förståelse och intresse för att lära dig IRO/ROJ vävprodukter och dess möjligheter till kundanpassning.

Troligen är du textilingenjör och har arbetat med textilier under några år exempelvis på inköps-, marknads-, eller produktionssidan. Erfarenhet från förhandlingssituationer är mycket meriterande. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du kunskaper i ytterligare språk är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är affärsmannamässig och har en god förmåga att anpassa dig till olika situationer och kulturer. Andra egenskaper som vi värdesätter hos dig är att du är ansvarstagande, strukturerad och målinriktad.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, telefon 031-200336. 

Intervjuer kommer att ske löpande. Du är välkommen att söka tjänsten via www.aptera.se.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Internationell säljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89684
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Södra vägen 20
41254  Göteborg Sverige
Hemsida: http://aptera.se
  
Platsannons

Leveransplanerare

Verksamhetsbeskrivning
LK bedriver högteknologisk produktion av rör i materialen PE-Xa, PE-RT och PP. Rören används i golv- och radiatorvärme samt i tappvattensystem och då tillsammans med LK FLEX. Rören säljs till VVS-marknaden i Europa, USA och Mellanöstern.

Arbetsuppgifter
LK Gruppen söker Leveransplanerare till nytt Logistikcenter i Ulricehamn med start omgående. Logistikcentret tillhandahåller lager av VVS produkter för LK Systems AB samt LK Pex AB. Båda bolagen ingår i LK gruppen. Tjänsten är en administrativ tjänst och innebär planering av kundorderflödet. Du ansvarar för att säkerställa flöden till kunder enligt uppgjorda avtal. Arbetet omfattar: Prioritering av orderflödet . Försäljningsavdelningens kontakt på lagret . Länk mellan orderavdelningen och lagret . Bokning av transporter . Delaktig i optimering och förbättring av lagerflödet, både operativt och systemmässigt

Utbildning/Erfarenhet
Tjänsten kräver erfarenhet av administrativt orderarbete eller liknande, erfarenhet av att arbeta i affärssystem, vara noggrann och van vid att ha många kontakter. Meriterande är erfarenhet av affärssystemet Monitor. Du kommer att samarbeta med ytterligare en leveransplanerare. LK värdesätter personer med stort engagemang, ansvarstagande och noggrannhet.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lagerplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael.laakso@lkpex.se
Övrigt: För mer information om tjänsten kontakta Mikael Laakso (Lagerchef) på 0321-27822. Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personligt brev omgående till mikael.laakso@lkpex.se. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. LK Gruppen är en familjeägd koncern med huvudsäte i Bromma och med en omsättning på ca 1,5 miljard SEK.
Arbetsplats: 
Adress: LK Group

52338  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Unik Yrkesarbetarutbildning på Svevia Division Drift

Vad gör en yrkesarbetare?
På Division Drift arbetar vi med drift- och vägunderhåll och använder modern teknik för att skapa säkra trafikförhållanden. I rollen som Yrkesarbetare hos oss är du en nyckelperson som besitter den praktiska kompetensen som krävs för att utföra våra kundåtaganden.
Arbetsuppgifter som förekommer i Yrkesarbetarrollen kan exempelvis vara;
• Underhålla och reparera vägar samt tillhörande vägrustning
• Utföra driftrelaterade mark- och anläggningsarbeten
• Inspektera vägar så att det håller den standard kunden efterfrågar
• Park- och grönyteskötsel
Som du förstår arbetar Driftens Yrkesarbetare med många olika arbetsuppgifter och dagarna varierar beroende på väder och arbetsområde.

Vad erbjuder Yrkesarbetarprogrammet?
Under 12 månader kommer du få en unik möjlighet att tillgodogöra dig praktisk kunskap och få förståelse för Driftens affär och verksamhet, detta för att du ska kunna bli en fullfjädrad Yrkesarbetare hos oss. Vi tror att bästa möjligheten för dig att komma in i Driftens och Svevias verksamhet är att vara med på plats, där det händer. Fokus under programmet kommer att vara på det praktiska genomförandet. Du kommer att få undervisning i hur vi arbetar säkert, effektivt och lönsamt med vinter- och barmarksproduktion.

Vid din sida har du både en handledare och en chef som stöttar dig i din utveckling. Du får även möjlighet att bygga ett nätverk inom bolaget genom olika träffar och utbildningar.


Ansökan: Vill du dela väg med oss? Ansök senast den 14 maj och specificera den ort du är intresserad av. Urval kommer att ske löpande, så se till att söka tjänsten så snart du kan. För ytterligare information angående programmet och tjänsten, vänligen kontakta Mathilda Scott, HR Partner på telefon 036-151425. Fackliga företrädare når du via växeln 08-4041000.
Sök via länk:
https://www.svevia.se/gemensamma-sidor/jobba-hos-svevia/lediga-jobb/visa-tjanst.html?id=1823721&title=Unik%20Yrkesarbetarutbildning%20p%C3%A5%20Svevia%20Division%20Drift

Vem söker vi?
För att vara aktuell för Driftens Yrkesarbetarprogram tror vi att du är i början av ditt arbetsliv. Kanske har du nyligen avslutat gymnasiet eller tar examen till sommaren, oavsett har du ett intresse av att arbeta med vägar och infrastruktur men vet inte hur du ska hitta drömjobbet! Vi har verktygen om du har viljan! Men för att vi tillsammans ska lyckas så krävs det att du är en självständig och självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Våra arbetsuppgifter medför en hög frihetsgrad vilket gör att du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Tjänsten kräver B-körkort. C-körkort och YKB är meriterande men inget krav.

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Det finns med andra ord många fördelar att följa oss på specialistens väg!

Vi söker yrkesarbetare till följande geografier;
•Jönköping
•Kisa
•Aneby
•Malmö
•Sjöbo/Österlen
•Skövde
•Falkenberg/Halmstad
•Arvika
•Uddevalla
•Ulricehamn

Division Drifts mål är att fortsätta vara ledande driftentreprenör i Sverige. För att nå vårt mål behöver vi kompetent och talangfull personal på alla nivåer i företaget. Division Drift satsar nu för framtiden och har tagit fram en unik utbildning för dig som är intresserad av Yrkesarbetarrollen. Vi söker dig som är i början av din karriär och är intresserad av att veta mer om vägar och infrastruktur och som vill påverka och förändra byggbranschen. Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan till Svevia - utan oss stannar Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://www.svevia.se/gemensamma-sidor/jobba-hos-svevia/lediga-jobb/visa-tjanst.html?id=1823721&title=Unik%20Yrkesarbetarutbildning%20p%C3%A5%20Svevia%20Division%20Drift
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVEVIA AB
BOX 4018
17104  SOLNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksbiträde skobutik

Vi söker en trevlig, strukturerad och serviceinriktad butikssäljare.
Du skall vara flexibel då tjänsten innebär varierande arbetstider. Till att börja med är tjänsten ca 50%.
Arbetsuppgifterna är alla i butiken förekommande som t.ex. sälja, varumottagning, varumottagning/märkning, kassa, exponering av varor.

Skriv en beskrivning av Dig själv och skicka till butik@skoplus.se
(bifoga gärna en bild på Dig själv).

Vi gör ett urval som vi kallar till intervju och kan inte ta emot personliga obokade ansökningar under butikens öppettider.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Deltid

Vi söker en trevlig, strukturerad och serviceinriktad butikssäljare.
Du skall vara flexibel då tjänsten innebär varierande arbetstider. Till att börja med är tjänsten ca 50%.
Arbetsuppgifterna är alla i butiken förekommande som t.ex. sälja, varumottagning, varumottagning/märkning, kassa, exponering av varor.

Skriv en beskrivning av Dig själv och skicka till butik@skoplus.se
(bifoga gärna en bild på Dig själv).

Vi gör ett urval som vi kallar till intervju och kan inte ta emot personliga obokade ansökningar under butikens öppettider.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Deltid

Vi söker personal till vår nyöppnade butik i Ulricehamn.
SkoPlus är en fullsortiments skobutik med skor för hela familjen.
Vi är fristående och privatägda vilket ger en möjlighet att vara mer anpassbara än de kedjeägda butikerna.
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: butik@skoplus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOPLUS, WALTER ANGWALD AKTIEBOLAG
Storgatan 17
52330  Ulricehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Jobba som ordermottagare i sommar

Gillar du att ha ordning och reda och trivs med administrativa uppgifter? Trivs du i en roll där du löser problem och ger kunden den bästa servicen? Då kan du vara den vi söker!

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta måndag-onsdag under sommaren, uppdraget är som ordermottagare hos ett en av våra kunder i Ulricehamn.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetsplatsen är i Ulricehamn och arbetstiderna är kontorstider. Uppdraget beräknas starta v28 och pågå till vecka 32. Lön enligt avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ordermottagare innebär att du på ett strukturerat och professionellt sätt hanterar inkommande ordrar via telefon och mail.

Din profil
Vi tror att du som söker är ordningsam, strukturerad och har ett gott sinne för kundservice. Som person bör du också vara noggrann, effektiv och vara en problemlösare ut i fingerspetsarna. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. För uppdraget krävs det även att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet erfarenhet av Navision är meriterande. Du skall även behärska engelska i tal och skrift.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Ordermottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVisstidsanställning 11 dagar - 3 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-17
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/ulricehamn/jobba-som-ordermottagare-i-sommar/35547/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35547
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Allégatan 20
50332  Borås Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Extraknäck som eventsäljare i Ulricehamn

Vi söker dig som vill arbeta extra på helger i vår och sommar under perioden juni-augusti. Som säljare arbetar du på olika evenemang, t.ex. på köpcentrum och mindre event, i närområdet och säljer prenumerationer.

Arbetet som eventsäljare är ett socialt, flexibelt och meriterande arbete som förutsätter att du tycker om att ta kontakt och prata med människor.

Jobbet är stimulerade med personliga möten och ger dig möjlighet att utvecklas som säljare.

När du jobbar som eventsäljare arbetar du ibland enskilt och ibland i grupp.

Du berättar för målgruppen om våra produkter och svarar på frågor om desamma. Du kommer framför allt att arbeta med att marknadsföra Ulricehamns Tidning.

Vi ser gärna att du vill jobba en till ett par dagar i veckan och är:
. Social
. Positiv
. Flexibel
. Gillar att sälja

Gota Media AB värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Garantilön/provisionsbaserad lön.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidExtra på helger i vår och sommar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: erik.nilsson@gotamedia.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan via e-post: erik.nilsson@gotamedia.se Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan snarast. Arbetsgivare: Gota Media AB, Box 850, Kalmar. Tel: 0480-59100
Arbetsplats: 
Adress: Gota Media AB
Box 850
39128  KALMAR 
Hemsida: http://www.gotamedia.se
  

Platsannons

Husfru/receptionist

Skotteksgården söker en vikarierande receptionist/husfru.
Arbetet är varierande och du är arbetsgivarens ansikte utåt mot kunden/gästen. I arbete ingår att ta emot bokningar, hjälpa kunder vid in- och utcheckning och lokalvård.

Du som söker ska ha erfarenhet från arbetslivet gärna jobbat med kunder, vara social och utåtriktad, ansvarstagande och ta egna initiativ.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidTjänsten är ett föräldravikariat. som börjar med kortare bredvidgång innan högsäsong startar i juni.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@skottek.se
Övrigt: Vid frågor kontakta Johanna Ellinger 0705613184, 032113184, info@skottek.se Ansökan kan mailas och även lämnas vid personligt besök hos Skotteksgården.
Arbetsplats: 
Adress: SKOTTEKSGÅRDEN
Skottek 115
52331  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.skottek.se
  
Platsannons

Vill du arbeta extra på ett företag i Ulricehamn?

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete om minst 50% som vill börja arbeta extra hos oss. Arbetsplatsen är förlagd i Ulricehamn och det kan förekomma både dag- och kvällstider.
Vi räknar med att du är tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan.

Kvalifikationer
Som person är du flexibel, ordningssam och har en stor arbetsvilja. Om du har truckkort är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Krav
B-körkort och tillgång till bil
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Livsmedelsarbetare, mejeri
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1318
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=1318
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Konstruktör

Weland Stål AB Ulricehamn.

Weland Stål AB ingår i Welandgruppen med totalt c:a 800 anställda, och en omsättning som närmar sig 2 miljarder. Weland Stål AB projekterar, konstruerar och tillverkar främst takskyddsprodukter, trappor och gångbanor av stål. Weland som är marknadsledande bedriver i huvudsak verksamhet i de skandinaviska länderna samt Tyskland och England.

Konstruktör.
Till vårt ritkontor.
Din uppgift blir i första hand att självständigt projektera, konstruera och rita trappor, gångbanor, plattformar m.m. i nära samarbete med kunden.
I arbetet ingår även att bereda och anpassa konstruktionerna mot vår produktion, samt att löpande deltaga i vår produktutveckling.
Vi ser gärna en nyutexaminerad gymnasieingenjör (3-årigt tekniskt program), en problemlösare som på ett lyhört och engagerat sätt tar sig an sina uppgifter. Dock är en bakgrund med erfarenhet från konstruktion inom byggnadsindustrin en merit.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Eventuella frågor besvaras av: Lars Karlsson telefon 0321-26170, 0734425170 E-post: larsk@welandstal.se Välkommen med din ansökan samt betygskopior och eventuella referenser från tidigare anställningar, senast 30/4-17 till: Lars Karlsson Weland Stål AB Industrivägen 1 523 90 Ulricehamn
Arbetsplats: 
Adress: Weland Stål AB

52390  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.welandstal.se
  
Platsannons

Bemanningsansvarig

Du kommer att ansvara för marknadsföring, försäljning, genomförande och uppföljning av bemanning-/rekryteringsuppdrag mot våra kunder. Du skall vara självgående och under eget ansvar bearbeta både befintliga kunder och potentiella kunder utifrån företagets värdegrund.
För att passa i denna roll måste du ha dokumenterad säljerfarenhet och ett stort lokalt nätverk och kunskaper om näringslivet i närområdet. Du har en hög kommunikativ förmåga och ser utmaning i att arbeta med människor.
Den person vi söker har ambitionen att vara delaktig i företagets framtida utveckling.

Du är bosatt i närområdet och har stor lokal kännedom samt mycket goda kontakter i det lokala näringslivet. Vi tror att du på chefsnivå arbetat med liknande arbetsuppgifter en tid och är beredd att pröva något nytt i en mindre organisation med där du får delaktighet i verksamheten.
Du har stor bredd i din kompetens, erfarenhet från industri- eller hantverksbranschen är en stor för fördel.

Som person har du lätt för att kommunicera och van av att organisera både ditt eget arbete såväl som i ditt team. Du är affärsinriktad, har lätt för att se helheten i en affärsrelation och har god ledarskapsförmåga.

Inom 6 månader förväntas att du har uppnått följande:
-Att uppnå mål och skapa lönsamma affärer
-Att visa god förmåga i att bygga långsiktiga relationer med kunder och anställda
-Att bidra med din erfarenhet för att utveckla verksamheten och bli en del av vårt ledarteam

Boge Kompetens AB erbjuder tjänster inom bemanning och utbildning samt fastighetsrelaterade tjänster. Våra kunder finns i huvudsak bland lokala industri och hantverksföretag samt när det gäller fastighetsservice även i viss omfattning bland privatpersoner. Vårt arbete präglas av lokal kännedom, kundnärhet och flexibilitet.
Affärsområde BEMANNING erbjuder tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Fastighetsservice är en resurs inom Bemanning och erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel. Affärsområde UTBILDNING erbjuder, genom ett nätverk av kvalitetssäkrade föreläsare, utbildningstjänster på hemmaplan.
Vi skall genom starka relationer skapa affärer, vår kund skall uppleva oss som snabba, tillgängliga med kompetent och flexibel personal.
Som kund gör du affärer på lokal nivå, detta innebär kortare resor och mindre miljöpåverkan samt ökade möjligheter till möten och nätverkande.
Vår personal skall ges möjligheter att utvecklas och trivas i vår organisation
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa@bogekompetens.se
Övrigt: Vi rekommenderar att intresserade före ansökan till tjänsten kontaktar Åsa Andersson eller Tomas Högberg på telefon för vidare diskussioner kring tjänsten. Du når Åsa på 0321-53 14 71 och Tomas på 0321-53 14 37.
Arbetsplats: 
Adress: Boge Kompetens AB
Storgatan 69
52331  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://bogekompetens.se
  

Platsannons

Maskinställare

Vi söker extruderoperatör.

AJ profiler AB är ett företag som startade 2007 med extrudering av rör i olika dimensioner. Vi jobbar i PP och PE.


Vi söker en person som har erfarenhet av extrudering, är positiv och har lätt för att samarbeta.
Erfarenhet av teknisk kunskap och truck-kort är ett plus.

Arbetet gäller 3-skift. (enbart 2-skift eller bara nattskift kan diskuteras)

Om du har frågor ang. tjänsten , kontakta Jan Rydell 070-28 80 146.
Tillträde omgående.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med 6 månaders provanställning inledningsvisMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A J PROFILER AB
Boråsvägen 17 d
52337  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Upphandlingschef till Ulricehamns Kommun

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23700 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I kommunledningsstaben ingår funktionerna ekonomi (inklusive en upphandlingsenhet), personal, kommunikation och kansli. Ekonomifunktionen utgör ett stöd till verksamheterna och organisationens chefer gällande budget, löpande redovisning, uppföljning, årsredovisning m.m. Upphandlingsenheten utgör ett stöd till verksamheterna och organisationens chefer vid inköp och genomförande av upphandlingar.

Arbetsbeskrivning

Ulricehamns kommun söker nu en chef till upphandlingsfunktionen med ett övergripande ansvar för upphandlingsstödet till kommunens verksamheter. Arbetet innebär operativt och strategiskt arbete med upphandling och inköp. Vidare samordnar du de centrala upphandlingar som kommunen deltar i och ansvara för arbetet kring övergripande riktlinjer och utveckling av kommunens processer för upphandling, inköp och elektronisk handel samt för effektivisering av kommunens inköp.

Du leder upphandlingsenheten och har personalansvar för enhetens medarbetare som består av två upphandlare och en upphandlingsassistent. Vidare har du ansvar för uppföljning av kommunens kostnader för inköp och du leder arbetet för att uppnå ökad avtalstrohet.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning samt flera års erfarenhet av upphandlings- och inköpsarbete från offentlig sektor eller liknande. Du har god kunskap om LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-fakturering, e-handel samt kunskap inom kommunens upphandlingssystem Tendsign.

Som person är du initiativtagande och drivande. Du ansvarar för dina uppgifter och arbetar tills resultat är uppnådda. Du är en självständig person med goda ledaregenskaper och du har ett pedagogiskt tillvägagångssätt. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att genom kommunikation påverka andra.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och utvecklande roll i en expanderande kommun med god ekonomi. Du kommer tillhöra ett glatt och engagerat gäng med mycket driv! Kontoret är beläget i härliga lokaler i centrala Ulricehamn.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Affärsområdeschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.jurek.se/ansok/C9EBFFC1-376C-421E-A6F9-B0BB74837D2C?src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurek.se/
  
Platsannons

Transfertryckare till borås med omnejd

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta främst med transfertryck som huvudsaklig arbetsuppgift, men det kan förekomma kundkontakt och andra uppgifter i ordergången. Du kommer att ingå i ett mindre team och kommer vara en viktig pusselbit för att gruppen skall bli komplett. Därför är det viktigt att du kan samarbete och ser dina kollegor som en fördel och tillgång. Du arbetar med order från kunder, från start till slut och är service-minded.
Detta uppdratet är förlagt på dagtid och man har förmånen till flextid i viss mån.

Formell kompetens
Vi söker dig som ar erfarenhet inom transfertryck, eller utbildning som arbetgivaren bedömer likvärdig
Körkort samt tillgång till bil
Skiftgång är meriterandeDin bakgrund
Du skall ha arbetet med någon form av tryck (helst transfer)
Du skall ha ett intresse för att utvecklas och lära dig nya arbetsuppgifter.
Ha en god sammarbetsförmåga.
Ha ett intresse för leanarbete.

Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare, hjälpsam och tillmötesgående. Du förstår hela processden i ordergången. Noggrannhet och precision är viktigt i detta arbete så vi ser gärna att du tycker om att arbeta detaljerat. Du är en engagerad medarbetare som gärna är på tå för nya utmaningar och arbetsuppgifter inom företaget, flexibilitet är ett nyckelord. Du tänker innovativt och arbetar prestigelöst.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid
Heltid


Tillträdesdag
Start omgående för rätt kandidat. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Textiltryckare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 16767
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP16767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Borås
Lernia Bemanning AB
50336  Borås Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Målare

Om tjänsten
Arbetet innehåller mestadels servicejobb som t.ex spackling, tapetsering och målning.

Din profil
Vem är du? Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd.

Vad kan du? Du har erfarenhet eller utbildning som målare och har arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: acmaleri@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AC Måleri AB
Strandgatan 30
52331  ULRICEHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Ulricehamns kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen! Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt. Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning. Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan. Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier. ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Ulricehamns kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  

Platsannons

Byggnadskontruktör till Timmele

Vi konstruerar och tillverkar fackverkstakstolar i trä.
Nu söker vi ytterligare minst 1 byggnadskonstruktör med kompetens och gärna erfarenhet av takstolskonstruktion, dock inte ett krav. Du bör ha relevant högskoleutbildning inom yrket.
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johny@timmele.com
Övrigt: Vänta inte med din ansökan då vi kommer ta bort annonsen om vi hittar rätt sökande.
Arbetsplats: 
Adress: Timmele Takstolsfabrik AB
Box 2053
52302  TIMMELE 
Hemsida: http://timmele.com
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal Eken Utsluss Hössna, sommaren 2017.

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Omvårdnadspersonal-sommarvikariat.

Till Eken Utslussningsenhet i Hössna söker vi Sommarvikarier

Inför sommaren 2017

Vi söker dig som vill

Arbeta med psykiatriskt omvårdnadsarbete

Kvalifikationskrav

Körkort

Omvårdnadsutbildning el motsvarande är meriterande

Personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Som person måste du tycka om och ha lätt för att arbeta i team. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och uthållighet.  Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsinformation

Anställd som omvårdnadspersonal

Varierande arbetstid såsom dag, kväll, natt, helg.

Lön enligt kollektivavtal.

Löpande urval kan komma att ske

Välkommen med din ansökan och CV.

senast den 15 maj

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-02-07
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=692%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Björkgården Ulricehamnsvägen 8
52397  Ulricehamn Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Ulricehamns kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen! Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt. Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning. Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan. Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier. ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Ulricehamns kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt
Publiceraddatum: 2017-01-11
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal