Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:24

Lediga jobb i Tyresö kommun (0138), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd47 203
Täthet681,83Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area100,52Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land69,23Landareal (km²)
Sjö3,39Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav27,91Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Montör till Hisselektronik

Tjänstebeskrivning
Är du intresserad av elektronik och beksriver dig själv som händig?
Vill du arbeta i en organisation som värdesätter produktutveckling?

Då kan du vara den vi söker för rollen som montör inom produktionen till Hisselektronik!
PerformIQ söker för kunds räkning en montör till deras produktion. Tjänsten som montör innebär att arbeta med monteringen av olika komponenter, allt från större hissdelar till små specialgjorda skruvar som företaget tillhandahåller. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta efter arbetsordrar som kan innefatta koppling och montering av elektronik och mekanik. Som montör inom Hisselektronik kommer du som har ett teknik och elintresse få arbeta med ytterst kompetena kollegor samt fortsätta utveckla dina kunskaper inom området för att möjligen avancera internt då utvecklingsmöjligheterna inom företaget är goda.
I rollen som montör kommer du till exempel att:

• Montera olika komponenter avsedda till hissar
• Koppling

Tjänsten passar dig som är händig och gillar att arbeta självständigt med stor noggranhet och struktur, då beställningarna måste verkställas korrekt.


Krav på person
Vi söker dig som har ett elintresse alternativt en bakgrund inom teknik.

För att lyckas i rollen som montör krävs vidare:

• Noggranhet
• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial examen

Det är meriterande om du har slutfört studier inom el eller teknik med tidigare erfarenhet av montering. Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, gillar att arbeta precist och på egen hand. I din roll som montör kommer du att arbeta inom ett öppet produktionslandskap nära dina kollegor. Därför är det av stor vikt att du lätt kan bibehålla fokus och arbeta självständigt under varierade arbetsförhållanden.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör


Övrigt
Start: Januari
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag till fredag 07:30-16:00
Plats: Tyresö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Hisselektronik.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Hisselektronik är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. Målet med produkterna är att de ska ge ett extra värde som kort installationstid, snabb driftsättning, stabil drift. Det är även viktigt för företaget att de upplevs som tillgängliga och lyhörda. Hisselektronik värdesätter produktutveckling högt för att hålla sig i främsta led. De utför förbättringar av produkter, produktmodifiering samt nya märken och produkter som skapar lösningar och variation för kunderna för att tillsammans kunna växa, allt inom ramen för kostnadseffektivisering.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>

Sökord: montör, hiss, el, teknik, stockholm
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3364
Webbplats: http://www.performiq.se/job/3364/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  

Platsannons

Supplier Quality Engineer till Inmotion Technologies

Har du ett starkt intresse för teknik och kvalitet? Tycker du om att arbeta med leverantörskontakter i en global roll? Vill du dessutom arbeta i ett högteknologiskt företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Då kan det här vara en position för dig.

Inmotion hjälper kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina mobila produkter som t.ex. bussar, gaffeltruckar, grävmaskiner, eller golfbilar. Vi är en världsledande leverantör av de elektriska motorer och den styrelektronik som ingår i många framtida elektriska fordon. Vi utvecklar våra produkter själva och tillverkar i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Inmotion Technologies har mycket på gång och söker nu en Supplier Quality Engineer (SQE) för Mekanikdetaljer till kontoret i södra Stockholm.

Dina uppgifter
Som SQE inom Sourcing-teamet på 6 st personer, ska du se till att våra leverantörer uppfyller uppsatta kvalitetskrav samt hjälpa till att kontinuerligt utveckla deras kvalitetsarbete. Du arbetar tillsammans med konstruktörer, inköpare och leverantörer för att försäkra dig om att kvaliteten är utformad i produkterna såväl som i produktionsprocesserna. Ett nära samarbete med våra globala produktionsenheter är också en del av funktionen. Leverantörsbasen är global och resor förekommer främst inom Sverige.

Din profil
Vi söker en kandidat som gillar SQE-rollens varierande uppgifter, har ett starkt engagemang och fungerar bra både ensam och i team. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att självständigt driva aktiviteter mot uppsatta mål. Du är kommunikativ med en prestigelös inställning där fokus är att nå resultat. Viktigt är förmågan att bygga långsiktiga relationer med våra strategiska leverantörer, att vara uthållig samt att kontinuerligt förbättra leverantörernas prestation. Positionen kräver några års erfarenhet av kvalitetssäkring av tillverkningsprocesser och du har en ingenjörsprofil.

Inmotion Technologies erbjuder en omväxlande roll i en global koncern och detta ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur som har ständig förbättring som en ledstärna. Inmotion är ett företag som bryr sig om sina anställda och har en familjär stämning där de anställda trivs

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Inmotion med Dinkel & Friends AB och rekryteringskonsult Jessica Dinkel. För mer information kontakta Jessica Dinkel 0709-644622 eller jessica@dinkelfriends.com (mailto:jessica@dinkelfriends.com)


Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018. Intervjuer startar i mitten av januari.


Om Inmotion
Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter med kunder över hela världen. Under 2016 uppgick omsättningen förInmotiontill 84 miljoner Euro. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 120 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan: (http://www.evs-inmotion.com/) www.evs-inmotion.com (http://www.evs-inmotion.com).
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://jobs.dinkelfriends.com/jobs/67426-supplier-quality-engineer-till-inmotion-technologies?promotion=26287-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dinkel & Friends
Stockholm
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.dinkelfriends.com
  

Platsannons

Florist sökes till Camillas blommor

Du kommer att jobba med kunder i butiken och se till att dom blir nöjda, du ska kunna alla sorters binderier från begravning till fest, bröllop. Det ingår även att vattna krukväxter, sköta om snittblommor, städa och hålla snyggt i butiken. Du vi har öppet på helger kommer du att jobba varannan helg.

Du ska vara en duktig florist med vana att jobba i högt tempo när så krävs. Det är en merit med någon form av floristutbildning men det går även bra utan om man har referenser från tidigare butiker. B-körkort är även det en merit då vi kör ut blommor till kyrkor samt till vissa företag. Du ska vara glad och trevlig och positiv.

Du kommer att jobba i butiken som ligger på Alleplan 2, det är en gammal och väl inarbetad butik, vi utför alla floristiska arbeten som finns, vi har ramavtal med begravningsbyråer samt ett stort antal fakturakunder, vi ingår i Interflorakoncept, så vana med blommogram är en merit.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Florist
Webbplats:
Epostadress: kontoret@camillasblommor.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Huddinge Blomsteraffär AB, Nya
Kommunalvägen 20
14161  Huddinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetssäljare sökes i Malmö

Nu startar Impressive Relations ett nytt och unikt samarbete med Sveriges nya säkerhets- och smarta hem företag Omnipoint. Som säljare på Impressive Relations har du en av de viktigaste rollerna i detta nystartade projekt som vi driver med en av våra största aktörer - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder nöjda och glada. Initialt kommer du att arbeta med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer även finnas möjlighet i framtiden att arbeta mot företagsmarknaden.

Omnipoint är unika med att kunna erbjuda produkter som inte finns hos konkurrenterna idag. Med dessa produkter har kunderna möjlighet att styra & automatisera sin belysning, larm, lås, garageport m.m samt möjligheten att kunna se live video direkt i en väletablerad plattform. Det unika med plattformen är att den har sex miljoner användare och den möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Tjänsten innebär:

-Kundansvar

-Resande

-Fältförsäljning

-Behovsanalyser

-Ingå i ett team med eget ansvar

Din profil:

-Ha ett
grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering

-Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.

-Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.

-Driven och social

-Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du kan driva och motivera dig själv samt teamet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Varför välja oss?

Impressive Relations är ett sälj och bemanningsföretag som startades år 2012. Vi är ett stabilt och väletablerat företag som växer för varje år. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige bl.a. ComHem, Postkodlotteriet och självaste Omnipoint. Vi ger våra säljare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar av professionella säljare med hög kompetens. Här får du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi ser alltid till de anställdas och kundernas bästa. Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer. Våran framtidsplan är att expandera inom tre olika affärsområden, Retail, Staffing och Sales. Detta innebär för dig som anställd att du får en trygg bas med olika valmöjligheter. Om ett projekt inte passar dig kan vi internt men även externt rekrytera dig vidare. Är du på tårna från början och visar framfötter så finns alla möjligheter att växa inom företaget. Vi rekryterar allra helst internt, hoppa på nu från början med Omnipoint så finns alla möjligheter till att bli coach, teamleader eller kanske t.o.m projektansvarig, oavsett tidigare erfarenhet. En möjlighet som sällan ges. Våra starka värdeord utgår vi alltid ifrån, Be Impressive, Enjoy Impressive, Love Impressive.

Be Impressive står för att du skall vara den bästa personen gentemot dig
själv, dina kollegor och kunderna.

Enjoy Impressive står för att du skall ha roligt och utvecklas på vägen och
kunna ha med kunskaperna vi ger dig genom hela livet.

Love Impressive står för att du skall ha kärlek och passion för det du gör,
ditt team, kunderna och företaget.

Ansökan:

Ansök via våran hemsida (http://www.impressiverelations.se/) www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se) eller
direkt via Arbetsförmedlingen.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Säkerhetsrådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69952-sakerhetssaljare-sokes-i-malmo?promotion=27799-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hyllie Boulevard 19
21532  Malmö Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Barnmorska sökes till Tyresö Barnmorskemottagning

Välkommen till oss!  
 
Vi är en mottagning med 5 barnmorskor belägen i Tyresö centrum.  
Organisatoriskt tillhör vi BMM Stockholm Södra som är en barnmorskestyrd enhet inom SLSO bestående av 16 barnmorskemottagningar. Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO´s värdegrund med patientens fokus, allas lika rätt och arbetsglädje. Arbetet är inspirerande och du får varje dag chansen att i mötet med våra kvinnor och familjer göra långsiktig skillnad för deras framtid.  
 
 
Arbetsuppgifter:
Arbetet som barnmorska hos oss är omväxlande. Det består bl a av graviditetskontroller, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt STI- och cellprovtagning. I arbetet ingår även att hålla föreläsningar i stora grupper kring olika teman för blivande föräldrar. Vi arbetar i journalsystemen TakeCare och Obstetrix.  
 
Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling, flextid, friskvård och individuell lönesättning. Här finns även goda möjligheter till utveckling och till att arbeta med förbättringsområden.  
 

Personliga egenskaper:  
Vi söker en barnmorska med engagemang, nyfikenhet och som ser kvalitetsarbete som en viktig del av verksamhetens utveckling. Du är trygg i din roll som barnmorska, flexibel, glad och positiv. Har lätt för att samarbeta och en god kommunikationsförmåga. Du har vana av att arbeta både självständigt och i team. Tidigare arbete på barnmorskemottagning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    
 
 

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på 75%, dagtid.  
Arbete kan förekomma 1 lördag/år samt en kvällsmottagning i veckan.  
Tillträde enligt överenskommelse.   
 
Kvalifikationer:
Leg barnmorska. Du har förskrivningsrätt och gärna tidigare erfarenhet från mödrahälsovård.  
 
 
Övrig information:  


Vi tillämpar hälsokontroll innan anställning.  
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid, dagtid TillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=150124&DepartmentId=55341&MediaId=4641&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Bollmoravägen 14
13540  Tyresö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Tyresö

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Tyresö
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  

Platsannons

Plattsättare

Allt inom kök och badrumsrenoveringar.
Kundkontakt, planering, rivning, flytspacling, plattsättning, snickeri, målning, mm.
Vi har egna rörmokare och elektriker.

Självgående ansvarfull plattsättare.
Erfarenhet inom kök och badrum
Du ska vara social och ha ett bra bemötande mot kunderna.
Körkort B är meriterande


Vi är ett företag som gör renoveringar inom kök och badrum.
Behörigt företag enligt BKR.
Auktoriserat VVS-företag .
Auktoriserat hos Elsäkerhetsverket

Läs mer om oss på vår hemsida:
www.sotobygg.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Plattsättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Plattsättare
Webbplats:
Epostadress: jobb@sotobygg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Soto Bygg & Fastighet AB
Box 60
12322  Farsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Receptionist/kontorsservice till företag i Tyresö

Tjänstebeskrivning
Är du en servicemedveten, engagerad och ordningsam person? Har du en fallenhet för adminisration och är på jakt efter ett roligt jobb inom service? Då kan tjänsten som receptionist vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en receptionist. Tjänsten som receptionist innebär att bland annat att arbeta med att ta emot telefonsamtal och att se vad som behöver göras och rycka in där det behövs.

I rollen som receptionist kommer du till exempel att:
- Ansvar för telefonväxeln
- Utföra allehanda administration
- Boka flyg och hotell
- Städa och hålla ordning på receptionen/kontoret
- Hjälpa till med packning etc på logistikavdelningen

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta serviceinriktat i en global organisation.


Krav på person
KRAV PÅ PERSON

Vi söker dig som är organiserad, flexibel och sätter besökaren i fokus. För att lyckas i rollen som receptionist/kontorsservice krävs vidare:
- Körkort B och tillgång till bil
- Flytande kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, till exempel som receptionist eller kontorsassistent. Det är viktigt att du är beredd att rycka in där det behövs - oavsett om det gäller administration, inköp eller att hjälpa till på logistikavdelningen.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: 100%, 1 år med chans till förlängning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Tyresö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på e-post matilda.agdur@performiq.se


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: reception, receptionist, administration, administratör, front desk, kundservice, lager, logistik, internservice
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 3243
Webbplats: http://www.performiq.se/job/3243/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  
Platsannons

Förskollärare till Gunghästens förskola

Vi arbetar med barns rättigheter - vill du också göra det?
Då är du välkommen att arbeta hos oss på Gunghästens förskola, en plats där kompetenta barn och pedagoger med höga ambitioner möts och utvecklas tillsammans!Vem trivs hos oss?

På vår förskola arbetar vi med projekt utifrån barnkonventionen och tillsammans skapar vi en underbar värld. Vi tror på att alla barn har rätt att leva i en värld där de känner sig trygga, mår bra och utvecklas. Barns rättigheter, integritet och lika värde är några frågor vi driver starkt inom vår verksamhet. Delar du vår grundsyn, tror vi att du kommer att trivas hos oss.  

Vi tror att du trivs att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. För att kunna skapa en förskola i ständig utveckling har vi fem schemalagda planeringsdagar om året.

Ditt engagemang och intresse är viktig. Vi jobbar ständigt med kompetensutveckling och har ett pedagogiskt nätverk för kollegialt lärande. Utöver det har vi löpande reflektionstid med arbetslaget så som individuellt.

Vi skapar varandras arbetsmiljö, vi lägger därför stor vikt vid att alla ska känna sig delaktiga, ansvarsfulla och viktiga i det pedagogiska sammanhanget som våra förskolor utgör.


Om tjänsten

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer. Du arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar, reflekterar kring barns lärande och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med ditt arbetslag.

Du erbjuds arbetskläder som är anpassade till vår arbetsmiljö samt pedagogiska måltider.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid med tillträde enligt överenskommelse. 


Vad vi gör och vill

Förskolan Gunghästen som tillsammans med Pusslets förskola bildar enheten Centrum förskolor, ligger i Tyresö centrum med närhet till natur, kultur och kommunikationer. Våra härliga gårdar erbjuder variationsrika miljöer fulla av utmaningar och möjligheter till lek, rörelse och utforskande.

På förskolans fem ålderhomogena hemvister arbetar ambitiösa och kompetenta pedagoger som tillsammans med barnen skapar en förskola för var och en. Vi har en reflekterande kultur och förskolechefen är den pedagogiska ledaren på förskolan.

Vi arbetar utifrån ett tematiskt, utforskande arbetssätt som utgår från barnens intressen. Vi ser på barnet som kompetent och nyfiket och tror på att varje barn har en inneboende förmåga och lust att lära. Det lustfyllda lärandet är vår ledstjärna och den pedagogiska dokumentationen vårt viktigaste verktyg.


Vem är du?

Du har förskollärarutbildning och är väl förtrogen med förskolans uppdrag utifrån läroplanen. Du som vi har höga ambitioner och vill vara delaktig i ett kollegialt lärande.


Vill du vara med och hjälpa oss att skapa en underbar värld?

Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som förskollärare. Välkommen med din ansökan senast den 11 januari. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Förskolechef Anna Papakonstantinou på 08-578 290 05 eller anna.papakonstantinou@tyreso.se.

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 91 00

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö. Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2137
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö kommun
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Engagerad biståndshandläggare sökes till långtidsvikariat

Nu ska en av våra duktiga biståndshandläggare bli mamma och vi söker dig duktiga vikarie som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss
 

Vad vi gör och vad vi vill

Vi är ett glatt och engagerat gäng biståndshandläggare som trivs tillsammans. Vi arbetar empatiskt och professionellt med att handlägga ansökningar enligt socialtjänstlagen för Tyresöbor över 65 år. Vi strävar efter att ha en bra arbetssituation där vi tycker om att gå till jobbet och där balansen mellan arbete och fritid är bra.

Under 2018 kommer vi att fokusera vårt utvecklingsarbete mot att skapa och förankra tilläpningsanvisningar och rutiner. Vi kommer även ha fokus på att arbeta strukturerat med nyprövningar och uppföljningar. Vår arbetsgrupp har utökats med flera tjänster nyligen och vi kommer därför ha goda förutsättningar att komma långt i vårt utvecklingsarbete kring dessa delar.

 

Om tjänsten

Som biståndshandläggare kommer du att ansvara för att handlägga ansökningar enligt socialtjänstlagen för Tyresöbor som är över 65 år. I tjänsten ingår att ha en god samverkan med olika samarbetspartners vilket innefattar anhöriga, utförare och landstingspersonal. Vi samverkar även med kolleger från andra delar av socialtjänsten. Du kommer inte ha ett eget område utan kommer hjälpa dina kolleger med ärenden då de är frånvarande samt stötta upp arbetet kring uppföljningar och nyprövningar. Du kommer även delta i enhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten är ett långtidsvikariat under ca ett års tid med goda förutsättningar till förlängning. Tjänsten kommer tillsättas i mars 2018.

 

Vem är du?

Du är examinerad socionom eller har motsvarande universitetsexamen. Du har god kännedom om förvaltningslagen och socialtjänstlagen. För att lyckas i rollen är du en trygg och stabil person som tycker om att arbeta strukturerat under eget ansvar. Du har lätt för att skapa förtroende, har en god samarbetsförmåga och är duktig på och tycker om kommunikation. Du vågar tänka i nya banor och får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt.

 

Välkommen med din ansökan

Vill du bli vår nya biståndshandläggare så är du välkommen med din ansökan senast 10 januari.

Har du frågor?

Kontakta Eva Norgren, Enhetschef Myndighetsutövning Äldre på 08-578 295 15 eller eva.norgren@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel tel nr: 08-578 291 00.


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEtt årsvikariat med möjlighet till förlängning Heltid 100 %Månadslön Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2227
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Myndigheten för äldre och funktionsnedsättning
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Kockar sökes till Måltidsservice

Nu söker vi kockar med höga ambitioner till Måltidsservice

Tyresö kommuns måltidsservice är i en betydande utvecklingsfas vilket innebär att det är viktigt att vi hänger med i nya trender. Vi söker därför hungriga kockar som vill vara med och bidra till denna utveckling och som har kunskap och viljan att utveckla skolans/äldrevårdens måltider till en lustfylld upplevelse för våra elever/äldre.Om tjänsten 
Du ska planera, utveckla och tillaga skolans måltider samt göra alla andra förekommande arbetsuppgifter i köket. Du är ansvarig för att följa riktlinjer, budget och enhetsmål. I det administrativa arbetet ingår även matsedelsplanering tillsammans med köksmästare, egenkontroll och inköp.

Som kock har du daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn/ungdomar och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på skolan. Eleverna ska uppleva måltiderna som lustfyllda och maten ska i största möjligaste mån vara lagad från grunden av råvaror på plats.Tjänsten är en tillsvidareanställning 75-100 % med tillträde enligt överenskommelse. Månadslön. Vem är du?
Du har kockutbildning i kombination med erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök.

Som person är du flexibel, tålmodig, har en hög servicekänsla och trivs att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt är van att använda dator som stöd i ditt arbete. Nödvändiga egenskaper för att klara detta uppdrag är förmåga att planera och prioritera. 
 

Välkommen med din ansökan 
Är du vår nya kock? Då är du välkommen med din ansökan senast den 18 januari. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten, kontakta: 
Therese Gyllander på 08-5782 9844 eller Rey Quinn 08-5782 9896.

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 08-5782 9100.

Vi ser fram emot din ansökan!


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Heltid/deltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2215
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö kommun, Marknadsgränd 2
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Vill du jobba som vikarie i skolor & förskolor i Tyresö?

Om oss
BILDA Personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Företaget startades 1999 och är ett av de företag som varit verksamt längst i branschen. Genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.

BILDA erbjuder en behovsanställning där du arbetar i vår vikariepool på olika förskolor och/eller skolor i hela Storstockholmsområdet. Vi förmedlar uppdrag inom förskola och skola, samt skol- och förskolekök. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller ett par dagar. Som vikarie så bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta, och vilka roller/tjänster du vill ta. Att arbeta som vikarie hos oss passar därför perfekt att kombinera med till exempel studier eller annat arbete.

För våra vikarier så erbjuder vi kollektivavtal, introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med din kontaktperson här hos oss.

Brinner du för att arbeta med barn och utveckla deras olika förmågor? Vi på BILDA har ett ständigt behov av att anställa fler behöriga och obehöriga vikarier för arbete under höst- och vårterminen. Nu söker vi dig som vill arbeta i skolor och/eller i förskolor i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter
- Skapa en trygg och omsorgsgivande miljö för barngrupper i olika åldrar.
- I samarbete med övrig personalstyrka ansvara för att den dagliga verksamheten fortgår.
- Utveckla och stötta barnen.

Din profil
För att arbeta som vikarie behöver du:
- Tidigare arbetslivserfarenhet i Sverige
- Tala och skriva god svenska

Meriterande är även om du:
- Har relevant utbildning och/eller kunskap
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar

För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens, är flexibel samt van att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Det centrala i vikarierollen är även ditt stora intresse för att arbeta med barn och ungdomar.

Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på ‘Ansök’ här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg". Gör det redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: 46
Webbplats: http://www.bildapersonalmaklarna.se/visa-annons/?jaid=46&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILDA personalmäklarna
Arenavägen 41, plan 8
12177  Johanneshov Sverige
Hemsida: http://www.bildapersonalmaklarna.se
  
Platsannons

Kontaktsekreterare till familjevården

Om oss

På familjevårdsenheten jobbar familjehemssekreterare, barnsekreterare och kontaktsekreterare. Familjevårdsenheten ansvarar för rekrytering av och vägledning till kontaktpersoner, kontaktfamiljer, jourhem och familjehem för barn och ungdomar 0 – 18 år. För att barnet ska få det så bra som möjligt jobbar en barnsekreterare och en familjehemssekreterare som ett team runt varje barn. Kontaktsekreteraren jobbar med att rekrytera, matcha och handleda kontaktpersoner och kontaktfamiljer och gör det i nära samarbete med ansvarig socialsekreterare på barn- och ungdomsenheten. 

I Tyresö kommun strävar vi efter att omsätta de fina orden i praktiken när vi beskriver att vi är en kreativ och nyfiken arbetsplats med intresse för nya lösningar. Vi vill att du ska känna att din kunskap och erfarenhet faktiskt gör skillnad, att du ser hur arbetet utvecklas när vi slår våra kloka huvuden ihop. Välkommen till en arbetsplats som vill bli ännu bättre!

 

Om tjänsten som kontaktsekreterare

Som kontaktsekreterare ansvarar du bland annat för att matcha och handleda våra kontaktfamiljer och kontaktpersoner i deras uppdrag. Du kommer att ingå i rekryteringsteamet där du får hjälp av kollegor att nå ut till de uppdragstagare du söker och som du sedan utreder. Detta sker i nära samarbete med både ansvarig socialsekreterare för barnet/ungdomen som med kollegorna i rekryteringsteamet. Du kommer också att bli involverad i vårt utvecklingsarbete med rekrytering där du får bidra med nya fräscha idéer kring hur vi bäst kan nå ut till nya, samt behålla våra befintliga uppdragstagare.

Tjänsten är ett vikariat under ett år med goda möjligheter till förlängning. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön. I Tyresö erbjuds du flexibel årsarbetstid, handledning, friskvårdspeng och möjlighet att växla in semesterersättning mot extra semesterdagar.

 

Vem är du?


Vi söker dig som är socionom med erfarenhet av myndighetsutövning. Tidigare erfarenhet av kontaktverksamhet och utbildning i Kälvesten är meriterande. Dokumentation är naturligt för dig och du är tydlig i din kommunikation. Du beskrivs som en kollega man gärna har med i sitt arbetslag och du kan dela med dig av både framgångar och tillkortakommanden. Samverkan är en stor del av ditt arbete och god samarbetsförmåga en förutsättning. Du ska även kunna arbeta självständigt och ha målsättningen att våra insatser ska leda till en positiv skillnad för barnet/ungdomen. Som kontaktsekreterare krävs att du har ett reflekterande förhållningssätt vid val och matchning av uppdragstagare, samt har ett respektfullt och varmt bemötande. Vår målsättning är att våra uppdragstagare ska rekommendera oss som uppdragsgivare vidare i sitt nätverk och där är du som kontaktsekreterare en viktig representant för enheten.

Du kommer till en arbetsgrupp med stora ambitioner att utveckla arbetet, men även att trivas tillsammans på jobbet! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.   

 

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 14 januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Johanna Kankaanpää, enhetschef, tel: 08-578 293 20

Jessica Sand, gruppledare, tel: 08-578 296 62

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel: 08-578 291 00

 

 

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid HeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2204
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Bollmoravägen 14, 1 tr
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Kreativ familjehemssekreterare med fokus på rekrytering

Om oss

På familjevårdsenheten jobbar familjehemssekreterare, barnsekreterare och kontaktsekreterare. Familjevårdsenheten ansvarar för rekrytering av och vägledning till kontaktpersoner, kontaktfamiljer, jourhem och familjehem för barn och ungdomar 0 – 18 år. För att barnet ska få det så bra som möjligt jobbar en barnsekreterare och en familjehemssekreterare som ett team runt varje barn.  

I Tyresö kommun strävar vi efter att omsätta de fina orden i praktiken när vi beskriver att vi är en kreativ och nyfiken arbetsplats med intresse för nya lösningar. Vi vill att du ska känna att din kunskap och erfarenhet faktiskt gör skillnad, att du ser hur arbetet utvecklas när vi slår våra kloka huvuden ihop. Välkommen till en arbetsplats som vill bli ännu bättre!

 

Om tjänsten

Familjevården väljer nu att göra en satsning och fokusera mer på rekrytering/marknadsföring. Hur kan vi på bästa sätt nå ut till nya uppdragstagare och hur kan vi på bästa sätt bibehålla de uppdragstagare som vi redan har? Gamla hjulspår ska ersättas av nya och du kommer tillsammans med din kollega vara ansiktet utåt för familjevården i Tyresö. Ambitionen är att synas på nya arenor i syfte att nå ut på bredare front. I tjänsten ingår också att bygga upp vår jourhemsverksamhet och att samarbeta tätt med övriga kollegor. Du kommer att komplettera en grupp som trivs med att jobba tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön. I Tyresö erbjuds du flexibel årsarbetstid, handledning, friskvårdspeng och möjlighet att växla in semesterersättning mot extra semesterdagar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är socionom men inte alltid tänker ”socionom-iskt”. Du vågar tänka klart en galen idé och har kapacitet att driva igenom den. Du utmanar gärna tidigare arbetssätt och förmår att få med dina kollegor i processen. Du har stor lust att bidra till utveckling och du vill uppnå en bra kvalitet i det du gör. Kanske har du jobbat länge inom familjevården och har tänkt i liknande banor som oss, att rekryteringen inom kommunen behöver förnyas för att bli konkurrenskraftig. Du beskrivs som en kollega man gärna har med i sitt arbetslag och du kan dela med dig av både framgångar och tillkortakommanden.

Längre erfarenhet av familjevård och utbildning i Kälvesten är meriterande. Dokumentation är naturligt för dig och du är tydlig i din kommunikation. Självklart har du ett varmt bemötande och ser till barnets bästa. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 14 januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Johanna Kankaanpää, enhetschef, tel: 08-578 293 20

Jessica Sand, gruppledare, tel: 08-578 296 62

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel: 08-578 291 00

 

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2214
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Bollmoravägen 14, 1 tr
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  

Platsannons

Grafisk formgivare till Swedol

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Genom våra olika koncept får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Swedol har webbhandel och totalt 99 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 2,8 miljarder kronor år 2016 och har ca 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Small Cap-lista.

Är du en riktigt vass grafisk formgivare som har full koll på på både print och digital media? Är du utvecklingsorienterad och har ett proaktivt arbetssätt? Då kan du vara rätt person för uppdraget och den person vi söker!

På Swedol gör vi det mesta av vår kommunikation inhouse och till vår reklamavdelning söker vi nu en designer med några års erfarenhet från både digitalt och print. Och som uppskattar kombon. Du kommer att arbeta med grafisk form för digitala nyhetsbrev, trycksaker, annonser, profilmaterial, banners och mycket annat.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i en marknadsgrupp med högt tempo och många parallella processer igång samtidigt. Du kommer ha ett nära samarbete med hela marknadsgruppen och rapportera till reklamchefen.
Som grafisk formgivare, arbetar du i en bred roll med varierande arbetsuppgifter både print och digitalt, där du agerar spindeln i nätet mellan kollegor, konsulter och butiker för att föra arbetet framåt.


• Planera, producera kommunikationstjänster, nyhetsbrev, trycksaker, butiksskyltar utifrån framtagen kampanjplanering.
• Utifrån företagets och projektens olika grafiska profiler producera annonser, försäljnings-, presentation-, profilmaterial samt annat material för olika kanaler, digitalt, mobilt och print.
• Producera innehåll med fokus på att skriva (exempelvis nyhetsbrev)
• Koordinera kundklubbs- och nyhetsbrev med layout, distribution och uppföljning.


Profil
Vi tror att du som är rätt för den här tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring och media samt 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på byrå eller på kundsidan. Vidare ser vi att du är en självständig, kreativ och strukturerad ”doer” som är flexibel och ödmjuk inför förändringar. Du ser lösningar och är öppen för nya influenser inom marknadsföring och kommunikation och kan omsätta dessa till handling. Du har erfarenhet av, och koll på det senaste gällande marknadskommunikation i digitala kanaler (med fördel kopplat till B2B) samt förståelse för målgrupp och varumärke och vet vad som krävs för att nå ut, skapa intresse och effekt. Att bygga relationer både med interna kunder och kollegor är naturligt för dig, och du kan på ett pedagogiskt sätt argumentera för din design och lösningar. Du är stark både visuellt och idémässig, och har en god förståelse för hur teknik, design och kommunikation hänger ihop. Du har verktygslådan för att utföra hantverket, och intresset och nyfikenheten att fortsätta lära dig nya saker.
 
Vidare tror vi att du har:


• Mycket goda kunskaper inom Adobe creative suite - framförallt InDesign, Illustrator och Photoshop.
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt även vara en god skribent av säljande texter och rubriker.


Meriterande kunskaper:


Apsis Pro och e-club, e-postverktyg


Shoppa, plattform för fysiska skyltar i butik


Enklare HTML-kodning 


Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna reklamchef Patricia Zar på telefon 08-742 47 67. Urval kommer att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast 2018-01-10.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Grafisk formgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://om.swedol.se/sv/lediga_tjanster_s292.html?rmpage=job&rmjob=500
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Swedol AB
Vindkraftsvägen 2
13570  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.swedol.se/sv/
  
Platsannons

Svensklärare 4-6

I tjänsten ingår förutom sedvanliga arbetsuppgifter, såsom planering, undervisning, rättning och feed back till elever och vårdnadshavare, även mentorskap för 16 elever i år 4. Som mentor kontaktar du vårdnadshavare minst en gång i månaden med individuell feedback om barnens akademiska och sociala situation. Du finns tillgänglig för föräldramöten och konferenser och deltar aktivt i att upprätthålla skolans etos och vision.

Vi tror på ett tydligt ledarskap i klassrummet med tydlig och öppen kommunikation mellan elev och lärare . Fokus ligger på lärande och arbetsro och skolans regler och rutiner kommuniceras och efterföljs av både elever och personal.Vårt hårt arbetande svensklärarteam har högt i tak och samarbete är nyckeln för att skapa och bibehålla en röd tråd för alla våra elever från år 4-9.

Som person är du är en hängiven team player, flexibel och med en positiv inställning till svenskämnet och är villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor. Du har goda verktyg för att skapa ett bra klassrumsklimat med tydlighet i ditt lärarskap och ledarskap. Du kan individanpassa dina lektioner och se till elevernas olika behov i samarbete med övriga aktörer på skolan. Kontinuerlig feedback till både elev och vårdnadshavare är något som får ta tid och en naturlig del i läraruppdraget. Du har lärarlegitimation, erfarenhet av att undervisa på högstadiet och känner dig trygg i en internationell miljö.


Internationella Engelska Skolan (IES) är en ledande friskolekoncern med akademiska resultat långt över genomsnittet och en mångsidig och energisk personal. Vi erbjuder en lugn studiemiljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig. Vi har personal och elever från hela världen, vilket inbringar intressant kunskap och blandad erfarenhet till skolan. Undervisningen bedrivs på både svenska och engelska, med det engelska språket som officiellt arbetsspråk.

IES Tyresö är en skola för årskurserna 4-9 med ca. 930 elever och en ungefärlig personalgrupp på 83. Skolan ligger 20 minuter från Gullmarsplan och med en 5 minuters promenad till och från Tyresö Centrum. Vi tror på ett tydligt ledarskap i klassrummet med öppen kommunikation mellan elev och lärare. Fokus ligger på lärande och arbetsro och skolans regler och rutiner kommuniceras och efterföljs av både elever och personal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningsdatumets slut.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: Svensklärare
Webbplats:
Epostadress: anna.tronelius.tyreso@engelska.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Internationella Engelska Skolan Tyresö
Bollmora gårdsväg 14
13539  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.engelska.se/tyreso
  
Platsannons

Skolsköterska

Vi söker en skolsköterska med höga ambitioner och en vilja att utvecklas tillsammans med oss på barn- och utbildningsförvaltningen

Vem trivs hos oss?
Hos oss trivs du som gärna har ett nära samarbete med kollegor och medarbetare. Din vardag kommer att präglas av högt tempo och många kontaktytor – vilket också ger stora möjligheter att göra skillnad.

Om tjänsten
Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö kommun ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola samt grundsärskola, med cirka 1650 barn i förskolan och cirka 5500 elever i grundskolan. Som skolsköterska hos oss arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande tillsammans med övriga medarbetare i skolans elevhälsoteam.

Elevhälsoteamet leds av skolans rektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hälsokontroller, öppen mottagning, vaccinationer och hälsosamtal. Du deltar också i barn- och elevhälsans övergripande utvecklingsarbete. Arbetet ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande. Vi söker en skolsköterska till skolor i Tyresö kommun. Varje skolsköterska arbetar ofta på flera skolor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen
Barn- och elevhälsan i Tyresö kommun omfattar elevhälsans medicinska insats med skolläkare och tolv skolsköterskor samt kommunens sju skolpsykologer. Barn- och elevhälsan leds av chef för barn- och elevhälsan tillika verksamhetschef för den medicinska enheten.

Vem är du?
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har stort intresse av att arbeta med barn och unga. Du är trygg och självständig i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är intresserad av kvalitets- och verksamhetsutveckling. Du är noggrann och kan planera och organisera ditt arbete. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet av skolhälsovård är meriterande.

Vad vi gör och vill
Tyresö ska vara en av Sveriges bästa skolkommuner. För närvarande ligger vi på plats 48 av 290 kommuner i SKL:s Öppna jämförelser. Det uppnår vi genom långsiktiga satsningar på kompetens och kvalitet. Tillsammans skapar vi en förskola och skola för var och en där allt går, alla ska med, alla gör skillnad och vi alltid strävar framåt.

Tyresö är inne i en dynamisk och expansiv fas. Ambitionerna är höga och 47 000 invånare ska bli 65 000 fram till år 2030. Vi arbetar strukturerat utifrån fem strategiska målområden: livskvalitet, medborgarfokus, blomstrande näringsliv, god och långsiktig hushållning samt attraktiv arbetsgivare. Här finns ett stort engagemang hos såväl medborgare som kommunens medarbetare. Medborgarna ger våra verksamheter gott betyg och 99 procent rekommenderar andra att flytta hit enligt Svenskt kvalitetsindex som två år i rad utnämnt oss till Sveriges populäraste kommun.

Sök!
Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2017, intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Har du frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:
Caroline Draste, verksamhetschef tillika chef för barn-och elevhälsan
caroline.draste@tyreso.se, 08-578 294 51

Ann-Charlotte Kvick Ljungberg, samordnande skolsköterska
anne-charlotte.kvickljungberg@tyreso.se, 08-578 294 43

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid 100%Fast lön efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2141
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
marknadsgränd 2
13529  tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Städare

Vill du göra livet enklare för människor?
På Hemfrid stöttar vi dig så du kan bli bäst på ditt jobb!


Bra villkor
På Hemfrid tar vi seriöst på vårt ansvar som arbetsgivare. Vi erbjuder fasta deltidsanställningar och har kollektivavtal vilket ger våra städare trygghet i anställningen. Med vår ansvarsförsäkring ser vi till att du aldrig behöver oroa dig för eventuella skador eller olyckor som sker på jobbet. Och självklart ser vi till att du som städare har rätt utrustning och kläder för att du ska göra ett bra jobb. Dessutom får du bidrag hos oss till träning och motion så att du håller dig frisk.

Utbildning inom städning och svenska
När du börjar som städare hos oss får du två veckors introduktion och därefter kontinuerlig utbildning och utveckling så du kan bli ännu bättre på ditt jobb. På vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademin kan du lära dig mer om städning och dessutom certifiera dig. Du kan också läsa svenska via vårt samarbete med Swedish for professionals.

Så här är det att jobba som städare på Hemfrid
Som städare har du 5 - 10 kunder i veckan och vi som jobbar ute hos kund kallar oss Hemfridare. Vår gemenskap är stark även om vi till stor del jobbar självständigt. Vi kommer från många olika bakgrunder men har det gemensamt att vi bryr oss om våra kunder och vi är stolta över det vi gör. 


Är du vår framtida medarbetare?
Vi stöttar dig hela vägen så att du kan göra ett bra jobb, men det är viktigt att du är:


• Noggrann: Du har som vana att sträcka lakanet en extra gång eller se till att tavlorna hänger rakt.
• Självständig: I ditt jobb som städare måste du kunna vara bekväm med att jobba på egen hand när du är ute i hemmen.
• Pålitlig och hjälpsam: Det är viktigt att du sätter dig in i hur det känns att komma hem där du har städat. Kunderna ska känna att de litar på dig. Lika viktigt är att du är hjälpsam mot kollegor.

Ansökan
Lämna gärna din intresseanmälan för arbete som städare hos oss på Hemfrid redan idag. Vi intervjuar löpande.


Välkommen att bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb inom städning som du kan vara stolt över!
Glöm inte att gå in på www.hemfrid.se och läsa mer om vad vi gör.
_______________________________________________________________________________

Sökord:
Serviceyrke, service, hemservice, hemstädning, städning, städ, städare, hotellstädning, kontorsstädning, lokalvård, lokalvårdare, SRY, PRYL, svenskautbildning, engelska
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1650
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  
Platsannons

Chaufför av tippbil till förmånligt uppdrag i södra Stockholm

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

Kunden är specialiserade på större grundarbeten för bostäder och industribyggnation. De har med kunskap och lång erfarenhet byggt en verksamhet som utför totalentreprenader från projektering till slutbesiktning av mark- och betongarbeten.

Företaget expanderar snabbt och söker därför efter ytterligare en chaufför av tippbil.

KVALIFIKATIONER:
*CE-körkort
*Några års relevant arbetserfarenhet
*YKB
*Erfarenhet från tippbil + lastväxlare

Har du certifikat för Arbete på väg är detta meriterande. Har du ytterligare maskinförarkörkort är även detta meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
*Pålitlig och flexibel
*Självgående men med en god samarbetsförmåga
*Noggrann och kvalitetsfokuserad
*Trevlig med god känsla för service

VI ERBJUDER
*Konkurrenskraftiga villkor
*En god och trygg arbetsmiljö
*Trevliga och duktiga kollegor

OMFATTNING:
6 månaders provanställning (med fast anställning hos kund som målsättning)

ARBETSORT:
Södra Stockholm (med omnejd)

ANSÖKNINGSFRIST:
Snarast

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Bygg- och anläggningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 45271
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45271&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BIG Media Sweden AB
Bollmoravägen 38
16867  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.worknorway.se
  
Platsannons

Anläggare inom VA till förmånligt uppdrag i södra Stockholm

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

Kunden är specialiserade på större grundarbeten för bostäder och industribyggnation. De har med kunskap och lång erfarenhet byggt en verksamhet som utför totalentreprenader från projektering till slutbesiktning av mark- och betongarbeten.
Företaget expanderar snabbt och söker därför efter ytterligare en Anläggare/VA-rörläggare.

KVALIFIKATIONER:
*Utbildning som anläggare/rörläggare inriktning VA
*Några års relevant arbetserfarenhet
*B-körkort

PERSONLIGA EGENSKAPER
*Pålitlig och flexibel
*Självgående men med en god samarbetsförmåga
*Noggrann och kvalitetsfokuserad
*Trevlig med god känsla för service

VI ERBJUDER
*Konkurrenskraftiga villkor
*En god och trygg arbetsmiljö
*Trevliga och duktiga kollegor

OMFATTNING:
6 månaders provanställning (med fast anställning hos kund som målsättning)

ARBETSORT:
Södra Stockholm (med omnejd)

ANSÖKNINGSFRIST:
Snarast

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Industrirörmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 45268
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45268&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BIG Media Sweden AB
Bollmoravägen 38
16867  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.worknorway.se
  
Platsannons

Lantmätare/mättekniker till förmånligt uppdrag i södra Stockholm

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

Kunden är specialiserade på större grundarbeten för bostäder och industribyggnation. De har med kunskap och lång erfarenhet byggt en verksamhet som utför totalentreprenader från projektering till slutbesiktning av mark- och betongarbeten.

Företaget expanderar snabbt och söker därför efter ytterligare en Lantmätare/mättekniker.

KVALIFIKATIONER:
*Utbildning inom Lantmäteri eller teknisk yrkeshögskola inom bygg- och anläggning
*Några års relevant arbetserfarenhet
*Erfarenhet av Leica Geosystems
*B-körkort

PERSONLIGA EGENSKAPER
*Pålitlig och flexibel
*Självgående men med en god samarbetsförmåga
*Noggrann och kvalitetsfokuserad
*Trevlig med god känsla för service

VI ERBJUDER
*Konkurrenskraftiga villkor
*En god och trygg arbetsmiljö
*Trevliga och duktiga kollegor

OMFATTNING:
6 månaders provanställning (med fast anställning hos kund som målsättning)

ARBETSORT:
Södra Stockholm (med omnejd)

ANSÖKNINGSFRIST:
Snarast

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, lantmäteri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 45263
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45263&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BIG Media Sweden AB
Bollmoravägen 38
16867  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.worknorway.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Tyresö. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen/Vårterminen kommer hållas under vardagskväll och/eller på helgdag med start v.6, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Barnvakt i Tyresö

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 4 år och 4 år
Dagar och tider: Tisdag och torsdag 15:00-18:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Januari
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras tvillingar på 4 år. Det gäller tisdag och torsdag 15:00-18:00. Du hämtar dem på förskolan, värmer mat och leker med dem! Viktigt är att man har haft erfarenhet sedan tidigare.
OBS. Ange referens: RN28213

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RN28213
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Grävmaskinförare till förmånligt uppdrag i södra Stockholm

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

För kunds räkning söker vi nu efter grävmaskinförare!

Kunden är specialiserade på större grundarbeten för bostäder och industribyggnation. De har med kunskap och lång erfarenhet byggt en verksamhet som utför totalentreprenader från projektering till slutbesiktning av mark- och betongarbeten.

Företaget expanderar snabbt och söker därför efter ytterligare en grävmaskinförare.

KVALIFIKATIONER
*Maskinförarbevis
*GPS-vana
*Erfarenhet av köring av bandgrävare (8-30 ton)
*Några års relevant erfarenhet

Har du CE-körkort är detta meriterande, men inget krav.

PERSONLIGA EGENSKAPER
*Pålitlig och flexibel
*Självgående men med en god samarbetsförmåga
*Noggrann och kvalitetsfokuserad
*Trevlig med god känsla för service

VI ERBJUDER
*Konkurrenskraftiga villkor
*En god och trygg arbetsmiljö
*Trevliga och duktiga kollegor

OMFATTNING:
6 månaders provanställning (med fast anställning hos kund som målsättning)

ARBETSORT:
Södra Stockholm (med omnejd)

ANSÖKNINGSFRIST:
Snarast

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 45200
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45200&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BIG Media Sweden AB
Bollmoravägen 38
16867  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.worknorway.se
  
Platsannons

Lärare i matematik, NO och teknik

Vill du jobba lite friare, lite klokare och bättre, sök dig då till oss! 
Vi har idag skickliga och engagerade medarbetare och studiemotiverade elever och vi samarbetar för att erbjuda våra elever Sveriges bästa utbildning. Skolan befinner sig mitt i ett spännande utvecklingsarbete där vi tillsammans utvecklar pedagogik som innefattar ämnesövergripande arbete, klokt användande av modern teknik, entreprenöriellt lärande och en dynamisk organisation av elevgrupper. Vi kallar det skola 2.0!

Tyresö skola är en F-9 skola med ca 700 elever. Skolan har höga resultat både vad det gäller meritvärde och brukarundersökningar. Skolan ligger fint med Tyresta nationalpark och Alby friluftsområde på promenadavstånd. Vår vision är: "Tyresö skola - på vetenskaplig grund. Idag för framtiden". Mer information om skolan finns på vår hemsida, www.tyresoskola.se.

Om tjänsten
Undervisning för årskurserna 4-6 i ämnena matematik, NO och teknik. I uppdraget kommer mentorskap för ett antal elever 4-6 att ingå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid. Månadslön.

Vem är du?
Du är legitimerad lärare i ämnena matematik, NO och teknik för årskurserna 4-6. Vana att jobba med digitala lärplattformar, så som G suite for education, är meriterande.

Vi ser gärna att du är flexibel, positiv och har vilja att bidra till utveckling av skolan. Du har lätt för att samarbeta och tycker att det är stimulerande att tänka nytt. Du har ett nyfiket förhållningssätt till din undervisning och dina elever. Att du har bra relation till dina elever är något du har stor användning av i din undervisning. Du stimuleras av att arbeta ämnesövergripande och du tycker om att arbeta i team. Att arbeta digitalt och med modern teknik tycker du är spännande och du har mod att pröva.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss:
Annely Tärning, rektor, tel. 08-578 297 93
Magnus Nilimaa, biträdande rektor, tel. 08-578 297 91
Lotta Rosén, Lärarnas Riksförbund, tel. 08-578 297 20

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2211
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresövägen 6
13561  TYRESÖ Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Senior projektledare till projektkontoret

kommun

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad, driven och senior projektledare som vill ansvara för och leda projektkontorets verksamhet. Du kommer att vara en central person när det gäller att leda och driva projekt- och förändringsarbete samt att bygga upp fungerande relationer med övriga organisationen. Du kommer in i en spännande fas där projektkontoret har påbörjat utvecklingen med att gå från att vara en stödfunktion mot att bli en mer strategisk och styrande funktion inom Tyresö kommun.  I denna roll tillhör du projektkontoret bestående av två personer som delar på olika ansvarsområden och du rapporterar till IT-chefen. Tjänsten innebär inte något personalansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Förvaltning och utveckling av projektmodellen
• Utbilda projektledare, projektbeställare och projektägare i projektmodellen
• Leda och driva kommunens projektledarnätverk
• Utveckla stöd och rutiner för att kvalitetssäkra projektidéer
• Följa upp och utvärdera projekt
• Hantera behovet av systemstöd för projekt- och portföljstyrning
• Projektleda större kommunövergripande projekt

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av kvalificerad projektledning i komplexa projekt eller program. Du har erfarenhet av förändringsledning och verksamhetsutveckling. Du har kunskap om projektstyrningssystem samt erfarenhet av projektutvärderingar, portföljstyrning och av arbete med nytto- och kostnadsanalyser. Det är meriterande om du tidigare arbetat i olika roller i en projektorganisation samt om du har chefserfarenhet alternativt erfarenhet av en konsultativ roll. Vi ser det som en fördel om du har en bakgrund från offentlig sektor eller en politiskt styrd organisation.

Personliga egenskaper

Som person är viktigt att du är driven, självgående och ansvarskännande samtidigt som du värdesätter ett nära samarbete med kollegor. Du är kommunikativ och har förmågan att skapa förtroende från chefer och medarbetare. Du har förmågan att se helheten i ditt uppdrag och utifrån det självständigt planera, driva och följa upp ditt arbete. Det är av största vikt att du är en person som drivs av att förbättra och tänka framåt och på så vis bidra till projektkontorets fortsatta utveckling.

Vi erbjuder

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du självklart subventionerad friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 18e januari 2018. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som gör löpande urval under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på tel.nr 070 471 17 53 alternativt via mail: emma.liljeqvist@jurek.se.

Fackliga representanter nås via Tyresö kommuns växel, 08-578 21 00

Varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.jurek.se/ansok/504D8546-B4E8-4D1F-ABC4-8BE2A5B2F786?src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurek.se/
  
Platsannons

Fastighetsförvaltare med affärsfokus

Fastighetsförvaltare med affärsfokus


I tjänsten som fastighetsförvaltare kommer du att inneha en bred förvaltarroll med övergripande tekniskt och ekonomiskt ansvar för att självständigt driva arbetet med förvaltning av ett fastighetsbestånd bestående framförallt av fastigheter med kommunal verksamhet såsom skola, förskola, sociala boenden, äldrevård etc, samt kommersiella fastigheter och bostäder.

Omfattning: Heltid. Start i början av 2018 och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:
Rollen innebär övergripande att utföra ett aktivt samverkansarbete med syfte att optimera uthyrning-, ärende- och skötselprocesserna av fastighetsbeståndet. Det finns också ett stort fokus på att utveckla relationen till hyresgäster, medarbetare, entreprenörer och myndigheter. Tjänsten innebär vidare att du ska:

• Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal, förebyggande och avhjälpande underhåll
• Driva ombyggnationer tillsammans med projektkontor
• Ha kontakt med hyresgäster, entreprenörer och myndigheter
• Upprätta och fullfölja affärsplaner för förvaltningsområdet
• Ansvara för styrning och uppföljning av intäkter- och kostnader
• Utveckla och upprätthålla en hög servicekänsla i den egna gruppen, planera och följa upp NKI-åtgärder, följa upp ärenden så att uppsatta mål nås
• Fortlöpande bevaka, effektivisera och optimera områdets fastigheter avseende värme, vatten, el och avfallshantering
Här erbjuds du en flexibel roll med stort eget ansvar och störa möjligheter till utveckling i ett härligt arbetslag. Du kommer att vara placerad i Tyresö.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har någon relevant yrkesutbildning såsom fastighetsekonom, inom fastighetsteknik eller liknande men det är inget krav. Du behöver ha några års erfarenhet av fastighetsförvaltning, framförallt av kommersiella fastigheter för att vara aktuell i den här rollen. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift samt innehar körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i den här rollen behöver du ha affärssinne och se kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt och verksamhetsmässigt perspektiv. Vi ser att du har ett kundorienterat sätt och att du kan engagera och motivera din omgivning och skapa delaktighet i gruppen, vidare att du är flexibel och kommunikativ då rollen innebär många kontaktytor.

Om Tyresö Kommun:
I Tyresö bor drygt 47 000 människor. Närheten till havet, naturen och storstaden gör Tyresö till en mycket attraktiv bostadsort. Bebyggelsen är varierad, kollektivtrafiken är väl utbyggd och via motorvägen når man centrala Stockholm på 20 minuter.

Sista ansökningsdag: 2018-01-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Tyresö Kommun med Randstad.

För information: Rekryteringskonsult Lotta Kantsjö. lotta.kantsjo@randstad.se [ mailto:lotta.kantsjo@randstad.se ] eller 070-343 03 89
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 201106208
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201106208&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Regeringsgatan 65
10724  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till Life Tyresö som älskar livet!

Varje dag kliver några tusen människor in i en Life-butik någonstans i Sverige, Norge, eller Finland. Och det blir fler varje dag. Life växer och allt fler tar hjälp av våra produkter för att äta rätt, sova gott och må bra.

För att uppfylla våra kunders behov behöver vi kompetenta, engagerade, och omtänksamma medarbetare med ett brinnande intresse för – och massor av kunskap om – hälsa.

Är det dig vi söker? 

 

 

Om tjänsten
Life Tyresö söker butikssäljare som älskar livet!

Vi söker en vass butikssäljare som vill hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att få en bättre balans mellan kost, motion och vila. Genom att alltid bemöta kunden utifrån vår kvalitetsstämpel ”Expert advice from people who care” når vi vår målsättning att våra kunder alltid ska vilja komma tillbaka till våra butiker. Tycker du att det här låter sunt – ja då passar du hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Eftersom du är Lifes ansikte utåt lägger vi stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om att möta människor i en rådgivande och säljande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, är självgående och van vid att ta egna initiativ. Erfarenhet och kunskaper inom försäljning i butik samt även kost, motion och hälsa är starkt meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning 
• Informera och ge råd kring våra produkter 
• Ansvara för att varje kundmöte i butiken blir en positiv upplevelse
• Ta emot varuleveranser 
• Se till att butiken är fräsch och representativ för våra kunder
• Kassaredovisningar

Nästa steg
Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om ca 7,5h/v och med preliminärt tillträde i slutet av januari 2018. Tjänsten är i första hand för lunchavbyten, vilket innebär pass mellan 13-16. Möjlighet att jobba extra vid behov utöver detta finns. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Branschen är kvinnodominerad och då vi strävar efter en jämnare könsfördelning hos oss ser vi gärna manliga sökande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018. Tillsättning enligt överenskommelse. Har du frågorom tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Olsson: veronica.olsson@lifeeurope.com

Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Om Life
 Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 438 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har 424 anställda och omsatte 1,4 miljarder SEK 2014. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2,0 miljarder SEK.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.

** Lifekoncernen äger och driver 151 butiker
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.lifebutiken.se/om-life/jobba-pa-life/lediga-tjanster?rmpage=job&rmjob=360
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life
Marknadsgränd 34
13538  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.lifebutiken.se
  

Platsannons

Ansvarsfull lagerarbetare sökes

Företaget
Gimp AB är ett lager, order och distributionsföretag i Skrubba industriområde. Det är ett familjeföretag som nu söker en ny kollega.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår kontakt med många olika typer av kunder och arbetsuppgifterna
är packning, plocka ordrar m.m. I princip hjälper man kunderna med en
helhetslösning. Viktigt att lyfta fram är att detta inte är ett vanligt lagerarbete.
Personen företaget söker ska tycka om att plocka ordrar, packa småsaker och vara med i övriga arbetet.
OBS! Arbetet innebär alltså INTE att köra truck eller liknande.

Kvalifikationer
Gimp AB söker nu någon som är flexibel, ansvarsfull, kan jobba i högt tempo men ändå göra rätt. Företaget söker en person som även kan ta ansvar för olika kunder och på sikt få större ansvar inom vissa arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att man ska gilla att arbeta med nära kundkontakter.

Personliga egenskaper
Med anledning av att detta är ett litet företag så lägger Gimp AB stor vikt vid att personen passar in i personalgruppen. Personen ska även tycka om lite "pillerjobb", vara sk. fingerfärdig då företaget packar allt från öronproppar, stolsben, till större gods. Personen behöver även vara självgående och flexibel. Man ser gärna att personen vill stanna på lång sikt.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån. tillämpasEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gimp@gimp.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev till e-post: gimp@gimp.se OBS! Ev. frågor besvaras via e-post: gimp@gimp.se Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: GIMP AB
Vindkraftsvägen 6
13570  STOCKHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Noa Aluminium söker verkstadsarbetare

Noa Aluminium söker verkstadsarbetare
Noa är marknadens ledande tillverkare av båttillbehör. Ett familjärt företag som sitter i Tyresö och söker nu en verkstadsarbetare för att utöka sitt team.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos Noa Aluminium.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Som verkstadsarbetare kommer du att bearbeta metalldetaljer. I arbetsuppgifterna ingår svarvning, slipning och borrning av metall. Det förekommer även slutkontroller av de produkterna man arbetar med.

Kvalifikationer
Verkstadsteknisk bakgrund, gärna erfarenhet av verkstadsarbete sen tidigare. Har du ett stort båtintresse är det ett stort plus i kanten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Razan Ahmad | razan.ahmad@randstad.se [ mailto:razan.ahmad@randstad.se ]
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Slipare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 201110746
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201110746&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Regeringsgatan 65
13045  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VA-anläggare/reparatör sökes till VA-verksamheten i Tyresö Kommun

Vi söker nu en VA-anläggare/reparatör till Tekniska kontoret

Om tjänsten 
Som VA-anläggare och reparatör kommer du att arbeta med ledningsförnyelse av kom­mun­ens VA-nät och tillhörande anläggningar. Verksamhetsområdet för VA omfattar drygt 20 mil ledningar för ren- och spillvatten samt 10 mil för dagvatten och ca 85 pumpstationer. Beredskapsarbete ingår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. 


Vem är du? 
Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal eller privat tjänst, och ha B-körkort som är ett krav. Dina kompetenser omfattar minst gymnasieutbild­ning eller motsvarande i VA-anläggning, reparationer och drift-/underhåll. Du har vana av att arbeta i team samt självständigt och att möta abonnenter eller de kunder som vi arbetar för.

Vi tror att du är en problemlösare och van att ha många bollar i luften. Som person är du engagerad, initiativrik och positiv. Du har en god samarbetsförmåga, stor flexibilitet samt är strukturerad, ansvarstagande och prestigelös.Vi erbjuder dig
En stimulerande arbetsplats med goda kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och som anställd er bjuds du subventionerad friskvård. Vi tillhandahåller även kompletterande VA-utbildning löpande och vid behov.Ansök redan idag!
Är du vår nya medarbetare, ansök senast den 7 januari. Har du några frågor? Kontakta verksamhetsansvarig, Hampus Sjöberg på 08-5782 70 68 eller hampus.sjoberg@tyreso.se 

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 91 00

När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Tekniska Kontoret är en attraktiv arbetsplats som präglas av utveck­lings­vilja och handlings­kraft. Vi är en viktig del i kommunens verksamhet inom vatten och avlopp men som även innefattar avfallshantering, trafik, gata och park samt ansvar för kommunens miljö-, klimat- och naturvårds­arbete som gemensamt ansvarar och verkar för en god och hållbar boendemiljö för Tyresös nu drygt 46 000 invånare. Vi arbetar med medborgarna i fokus. Tyresö är en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Projekten är varierande och sträcker sig från omvandling av gamla fritidshus­områden till nya småhusområden och större exploateringsprojekt och infrastrukturinves­teringar.

VA-verksamheten ansvarar samtidigt för förnyelse samt för drift och underhåll av våra omfat­tande anlägg­ningar inom områdena vatten och avlopp. Verksamheten utgör egen avdel­ning inom tekniska kontoret som berör tekniska anläggningar och tjänster och även består av Gatu- och Park, Trafik- och miljö samt Fastighetsavdelningen.

Verksamheten deltar även aktivt i kommun­ens samhälls­pla­nering och ansvarar för genomförandet av nödvändiga investeringar. Kommunen är även inne i ett stort och långvarigt omvandlingsskede för att förbereda för permanent bebyggelse i kommunens östra delar. Som anställd inom VA-verksam­heten så får du en löpande insikt i vårt fackområde och insyn i hur en kommun gradvis utvecklas. I vissa tjänster ingår även deltagande i både interna och externa projekt- och nätverksarbeten i samråd med branschorgan och andra organisationer.

Läs mer på tyreso.se/vatten
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Avloppstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Box 310
13529  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Systemförvaltare till Kvalitetsenheten

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling och systemstöd?

Vad vi gör och vill
Kvalitetsenheten ansvarar för kommunens kvalitetsledningsprocesser och består av åtta medarbetare med varierad kompetens. Enheten är en stimulerande arbetsplats där medarbetare får utvecklas och ta eget ansvar i en kreativ miljö. Vi arbetar för att bidra till verksamhetsutvecklingen i kommunen utifrån ett medborgarperspektiv. Vårt mål är ett kvalitetsarbete i toppklass!

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du självklart subventionerad friskvård.


Vem trivs hos oss?
Du är en person som är intresserad av systemutveckling och kvalitetsarbete. I vår grupp är utvecklingsvilja och gott humör värdeord. Vi har ett starkt medborgarfokus och arbetar tillsammans för en attraktiv kommun.


Om tjänsten
I tjänsten ingår att förvalta och utveckla kommunens beslutsstödsystem, framförallt inom ekonomi - och personalområdet. Du arbetar i team med andra systemförvaltare och i nära samverkan med förvaltningar och stödfunktioner.

Beslutsstödsystemet utvecklas ständigt med nya funktioner. Det innebär att du leder utvecklingsprojekt, gör uppföljningar och analyser, rapporterar resultaten och föreslår förbättringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Med tillträde den 1 februari eller enligt överenskommelse.Vem är du?
Du har högskoleutbildning i ekonomi och erfarenhet av systemförvaltning. Du har god kunskap om ekonomiprocesser i kommunen och har lätt för att sätta dig in systemfunktioner.

För att lyckas i rollen kan du på ett enkelt sätt förklara komplicerade sammanhang både i tal och skrift. Initiativförmåga, utvecklingsintresse, gott omdöme och förmåga att skapa förtroende är egenskaper som är viktiga i rollen.Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast den 31 december. Intervjuer kan komma och ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta Kvalitetschef Catrin Ullbrand på tel. 08-578 292 38 eller catrin.ullbrand@tyreso.se.

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 91 00


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Systemförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2208
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö kommun
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Barnskötare söks till Sofiebergs förskola

Vi söker en engagerad och nytänkande barnskötare med en vilja att utvecklas med oss på förskolan

Välkommen till Sofiebergs förskola
Sofiebergs förskola utgör en större enhet som leds av en förskolechef, i denna enhet ingår Fornuddens förskola och Sofiebergs förskola.

Sofiebergs förskola är placerad i vackra Trollbäcken med närhet till skog och sjö. Förskolans rymliga lokaler och praktfulla gård ger upphov till inspiration. På gården har vi ett trädgårdsland där barn och pedagoger odlar tillsammans.

Förskolan har barn mellan 1-5 år fördelat på 5 avdelningar.Om tjänsten
Som barnskötare deltar du aktivt och ansvarsfullt i ett arbetslag på förskolan som leds av en förskollärare. Att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan är en viktig uppgift, liksom att ge omsorg och stimulera till lek. Det pedagogiska arbetet präglas av en barnsyn där vi har en tro på att varje barn kan. Genom utmaningar och med ett reflekterande arbetssätt stimulerar vi nyfikenhet och lusten att lära.

Tjänsten är ett vikariat med tillträde februari 2018 och ett år framåt.Vem är du?
Vi söker dig med barnskötarutbildning som är tydlig, positiv, flexibel och har lätt att samarbeta. Du ska vara nyfiken på barns utveckling och lärande och ha kunskap och förståelse för barns behov. Pedagogisk dokumentation är meriterande.

Som person är du engagerad och initiativrik. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling och en vilja att utveckla vår verksamhet i den andan.Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 januari 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Elizabeth Lundberg, förskolechef på tel. 08-5782 73 70.

Marie-Louise Stefansson, kommunal på tel. 08-5782 78 16.

 

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö. Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid, visstidsanställning från och med februari 2018 och ett år framåt HeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2206
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Sofiebergsvägen 36A
13553  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Barnvakt/nanny extrajobb Tyresö 2 eftermiddagar i veckan

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj på Tyresö önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar i veckan på tisdagar och onsdagar/torsdagar kl. 15:30-19:00.
De har tvillingar som är 5 år och ett till barn som är 6 år.


Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 102-142 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 6319
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=6319
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Kundmottagare

Kundmottagare hos oss tar emot kunder både direkt i butik samt per telefon. Hjälper till med att beställa delar samt boka upp service åt kundernas bilar samt informerar kunderna när deras bilar är klara. Ni ska också ta hand om mejlfrågor som kommer från våra kunder på ett ödmjukt sätt.
Ni har bra samarbete med mekanikerna på verkstan så att allt flyter på. Ni ska vara starkt bidragande faktor till Speedy´s företagskultur, som har kunden i fokus.

Vi söker dig som är glad och positiv och som älskar att ge kunder absolut bästa servicen. Du är ansvarstagande och klarar av att i arbeta i högre tempo under däcksäsong. Du har datavana samt kan Svenska flytande i både tal och skrift.

Speedy i Tyresö är ett snabbt växande företag som startades 2009, och finns mitt i Tyresö Centrum. Vi servar alla bilmärken och dessutom har vi AC-service, stenskottslagning, däckservice, däckförvaring, solfilmsmontage, biltvätt och bilvård. Vi är ett team som kämpar hårt för, kvalité och noggrannhet.

Vi är (Årets Speedy verkstad 2017) Speedy Bilservice Tyresö. Vi har på ett föredömligt sätt varit öppna för förändringar i både arbetssätt, profilering och kundhantering. Vi är mycket nyfikna och har förstått hur viktigt det är att tänka utifrån kundens perspektiv. Speedy Tyresö har av sina kunder fått ett snittbetyg på fantastiska 4,7 av 5 via reco.se.

Det är av stor vikt för oss att vara en bra arbetsgivare, och hur nöjda våra medarbetare är tar vi på allvar. Precis som vi vill ha nöjda och glada kunder, vill vi ha nöjda och glada medarbetare!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns (IF-Metall) 6 månaders provanställning därefter går man automatiskt över på fastanställning om allt känns bra för båda parterna.Bra lön enligt överenskommelse. Mobiltelefon och abonnemang ingår i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Robert/Romeo
Webbplats:
Epostadress: info@bileliten.se
Övrigt: Vi ligger Centralt (Mitt i Tyresö centrum) nära till bussarna som åker åt alla håll. Fräscha lokaler med den senaste tekniska utrustning. Bra arbetstider, där man inte behöver jobba på helger. Möjlighet att gå till våra nära lunchrestauranger då vi har lunch stäng mellan 12:00 - 13:00 .
Arbetsplats: 
Adress: BILELITEN I TYRESÖ AB
MYGGDALSVÄGEN 2
13543  TYRESÖ Sverige
Hemsida: http://www.speedybilservice.se/
  
Platsannons

Diabetessjuksköterska till vårdcentral sökes för trevligt samarbete!

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av arbete på vårdcentral samt spetskompetens inom olika områden förekommande på vårdcentral. Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål.

Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du bestämmer själv omfattningen!

Dina arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete för diabetessjuksköterska på vårdcentral samt arbete inom specifikt specialområde.Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Vi söker nu diabetessjuksköterska för utvecklande uppdrag på vårdcentral. Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål.

Personliga egenskaper

Du värdesätter omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.OM OSS Addus Care – Vi får det att klaffa! Tillräcklig små för att ge dig ett personligt engagemang som leder till uppdrag du gillar. Vi förser vården med personal inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet. AddUs Care bemannar med Läkare, Sjuksköterskor och Socionomer.
Publiceraddatum: 2017-12-17
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi erbjuder Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig Trygg arbetsgivare med gällande kollektivavtal Stabila och trevliga uppdragsgivare  Möjlighet att påverka ditt schema Bra lön och goda villkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra.inderberg@addus.se
Övrigt: Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Addus Care AB
Götabergsgatan 18 BV
41134  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kranbilsförare

Vi söker NU en duktig kranförare/lastväxlare med några års erfarenhet!

Följande meriter är ett är krav!
-C Körkort
-Yrkesbevis
- Erfarenhet av 28 TM

Egenskaper som stämmer in på dig som söker är:
Flexibel, punktlig, positiv, ansvarsfull, noggrann, servicevänlig, självgående, samarbetsvillig och att du har hög arbetsmoral och gillar ordning och reda. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och att du inger förtroende med ditt kunnande av att hantera en kranbil/lastväxlare.
Andra egenskaper som erfordras är att du är flexibel, trevlig och social som person Om du tycker om utmaningar, att arbeta tillsammans med andra människor och vill ta ansvar för dina egna insatser är vi ett företag för dig!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kranbilsförare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontakta arbetsgivaren Lars Eriksson per telefon 0707882900
Arbetsplats: 
Adress: EL Lyft och Transport AB
Öringevägen 146
13549  TYRESÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinställare formsprutning till Tyresö

Natima är ett företag med i dagsläget tio anställda. Den huvudsakliga verksamheten består av att formspruta plastdetaljer på legobasis enligt kundernas önskemål.

Vår maskinpark består av formsprutningsmaskiner av fabrikaten Fanuc, Engel, Arburg och Battenfeld. I verksamheten, som ibland är automatiserad finns även Wemorobotar som plockar och packar de färdiga detaljerna.

Ärlighet, engagemang och noggrannhet är ord som genomsyrar vår verksamhet i alla sammanhang. Rent konkret innebär det att stå för sitt ord och behandla leverantörer, kunder och medarbetare så som man själv önskar att bli behandlad. Just därför är personalomsättningen på Natima låg.

Nu behöver vi förstärkning i form av en kunnig maskinställare/operatör som självständigt kan köra, ställa in, felsöka och fininställa maskinerna för att få fram artiklar som motsvarar Natimas höga kvalitetskrav.

Arbetstiderna är dagtid. Tiderna är flexibla beroende på din personliga livssituation.

Som person är du som söker lugn, sansad och noggrann. Du behöver inte kunna allt i början, då ingen är fullärd första dagen på ett nytt jobb. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne för att lära dig mer och vill kunna arbeta självständigt. Då du behöver kunna kommunicera med dina kollegor och läsa arbetsorder och säkerhetsinstruktioner är goda kunskaper i svenska språket ett krav. Har du erfarenhet från arbete med formsprutning är det meriterande.

På Natima är man väl medveten om att medarbetarna har liv även utanför arbetsplatsen, därför försöker vi vara flexibla när det kommer till arbetstider och ledighet. I gengäld så vill Natima att även medarbetarna kan vara flexibla, kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs för att kunderna ska kunna få sina artiklar i rätt kvalitet och i rätt tid.

Välkommen med din ansökan via denna länk:

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/18346

Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan snarast
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns (IF-Metall) 6 månaders provanställning därefter går man automatiskt över på fastanställning om allt känns bra för båda parterna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATIMA AB
c/o ABO-Verken, Box 2060
13502  TYRESÖ 
Hemsida: http://www.natima.se
  
Platsannons

Nattsjuksköterska till SÄBO i södra Stockholm

Vi söker
Dig som är Legitimerad sjuksköterska och som trivs med att arbeta natt. Du kan prioritera, du känner dig trygg med att fatta egna beslut och har erfarenhet från äldreomsorgen.
Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet och behärska svenska språket både i tal och skrift.
Har du arbetat i journalsysyemet Treserva är det ett plus.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom äldreomsorgen.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 1181
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1181
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till demensavdelning söder om Stockholm

Vi söker
Dig som är Legitimerad sjuksköterska och som har bred kunskap och erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Du kan prioritera och känner dig trygg med att fatta egna beslut.
Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet och behärska svenska språket både i tal och skrift.
Meriterande om du har arbetat i journalsysyemet Treserva.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom äldreomsorgen.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 1180
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1180
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Montör till Tyresö

Tjänstebeskrivning
Har du ett brinnande intresse för mekanik eller elektronik?
Vill du arbeta med montering i en global organisation?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör till en av våra kunder i Tyresö.

PerformIQ söker för kunds räkning en montör till slutmonteringen hos en kund. Tjänsten som montör innebär att arbeta med förberedande och färdigställande av produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att montera kretskort, klistra dekaler och paketera. Som montör kommer du att arbeta i en organisation som värdesätter sin personal och arbetar med att upprätthålla en bra kvalitét gentemot sina kunder.

I rollen som montör kommer du till exempel att:
• paketera varor till kund
• montering av exempelvis kretskort

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta självständigt men noga instruktioner som ska följas.


Krav på person
Vi söker dig som har ett intresse för teknik alternativt har en bakgrund inom el.

För att lyckas i rollen som montör krävs:
• gymnasial examen
• 1-2 års arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fin-/slutmontering. Vi ser att du som söker är en person som är noggrann, strukturerad och stadig på handen. I din roll som montör kommer du att arbeta självständigt i ett öppet landskap. Därför är det viktigt att du är en person som kan bibehålla fokus med ljud runtomkring dig.
Som nyanställd kommer du att få en grundlig introduktion på arbetsplatsen och bli tilldelas en fadder.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 – 16.00
Plats: Tyresö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Axel Österlund på axel.osterlund@performiq.se..


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: montör, lager, teknik,
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2661
Webbplats: http://www.performiq.se/job/2661/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  
Platsannons

Vikarier/barnskötare/pedagoger till förskola/skola i Tyresö

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta heltid eller vill ha ett roligt och utvecklande extraarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med en mängd skolor och förskolor i Tyresö och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som barnskötare, fritidsledare/lärare och elevassistent samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar. Ingen arbetsdag är den andra lik. Som vikarie kan du få göra allt från att undervisa och inspirera till att pyssla, leka och idrotta med barnen.

Krav på person
Vi söker dig som tycker dessa arbetsuppgifter låter roliga och utvecklande. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, ett stort engagemang samt barnasinnet kvar. Som vikarie behöver du vara flexibel, positiv och ansvarsfull. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter eller om du arbetat som ledare i en idrottsförening.
För att bli värvad som konsult till PerformIQ är det positivt om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen. Ange gärna vilken aktivitet du har utövat och hur det format dig som person.


Företagspresentation
PerformIQ söker duktiga och flexibla medarbetare som kan ingå i en vikariepool till skolor och förskolor runt om i Tyresö. På PerformIQ finns dessutom stora karriärmöjligheter inom en mängd andra branscher. Hos oss får du en engagerad konsultchef som stöttar dig gällande dina framtida karriärsmål. Vi skapar teamkänsla genom att arrangera sportevenemang och besöker regelbundet vår personal på arbetsplatserna.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. En av våra stora, spännande verksamheter är inom förskola/skola där vi dagligen levererar vikarier i toppklass. Besök www.performiq.se för mer information.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 2910
Webbplats: http://www.performiq.se/job/2910/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  

Platsannons

Effekt Svenska söker driftledare

Som Driftledare ansvara du bl.a. för den totala leveransen av lokalvård och tilläggstjänster inom det egna driftområdet, medverkar till att övriga företagsfunktioner kan utföra sitt arbete på ett optimalt sätt, ansvarar för planering och administration som möjliggör att leveransen sker i rätt tid med rätt kvalitet så att de finansiella målen uppnås, inom ramen för anbudet eller offerten.
Vidare kommer du också arbeta med kundkontakterna inom ditt driftområde.
Du kommer även att säkerställa att städförråd och städutrustning och maskiner vårdas på ett sådant sätt att utrustningen livslängd blir så lång som möjligt och att företagets renommé inte skadas. Samt tillse att maskiner och annan utrustning som inte längre används ute hos kund ska direkt återta till huvudkontoret för att möjliggöra bästa möjliga inventarieekonomi. Du kommer också att ha ett direkt personalansvar för personalgruppen inom ditt driftområde.


Du har erfarenhet av lokalvård och vi vill att du är en handlingskraftig arbetsledare med förmåga att utveckla och motivera dina medarbetare. Andra viktiga egenskaper är erfarenhet av att ha kundnära kontakter och även av att se och ta tillvara nya affärsmöjligheter hos en befintlig kund. Din kontakt med kunden ställer krav på en god social förmåga, att du är serviceinriktad och hantera kunden på ett professionellt sätt. Du blir en viktig resurs för vårt företag och något av en "spindel i nätet".
Som person är du nyfiken, ser möjligheter och löser problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut., Du ansvarar för att koordinera aktiviteter med ansvariga inom företaget för att säkerställa att resurser finns tillgängliga för utförandet och för att de är i linje med företagets övergripande mål.
Du behöver vara stresstålig, flexibel och noggrann. Du måste ha körkort (minst B) och goda kunskaper i det svenska samt engelska språket i tal och skrift.
Vi tror att du tidigare har haft erfarenhet av personalansvar samt arbetsmiljöansvar. Du behöver även ha erfarenhet av schemaläggning/personalplanering och ekonomisk uppföljning. Du bör även ha utbildning inom INSTA eller annan kvalitetsuppföljningsmetod.

Effekt Svenska AB är ett lokalvårds- och Facility Service-bolag med verksamhet i Stockholm och Uppsala län. Vårt huvudkontor finns i Arlandastad (5 minuters promenad från Märsta station). Företaget har ca 150 anställda och är i en kraftigt expansiv fas. För mer information www.effektab.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDitt driftområde omfattar företrädesvis objekt inom Uppsala samt Stockholms län. Resor ingår i arbetet och arbetet och "frihet under eget ansvar" vad avser planering av egna arbetets förläggande så länge villkoren för affärernas leverans beaktas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Driftledare
Webbplats:
Epostadress: jobb@effektab.se
Övrigt: Rekryteringshjälp och försäljning av annonser undanbedes vänligen men bestämt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: EFFEKT SVENSKA AB
ÖSTRA BANGATAN 1
19560  ARLANDASTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barista, Tyresö

Tyresö Restaurang & Kafé söker en Barista!

Vi söker efter erfaren personal som kan stärka upp vårt team. Det är en timanställning som barista där du ska kunna leverera en god service och sätter kunden i centrum. Vi ser gärna att du är utbildad barista alternativt minst 2 års erfarenhet från branschen. Arbetsuppgifterna varierar men handlar om allt från arbete som barista, kassa, lättare städ och disk.


Våra öppettider är

Måndag - fredag: 7-19
Lördag - söndag: 8-17

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hatun_yuksel@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö Konditori & Café
Östangränd 3-5
13540  TYRESÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Konditor, Tyresö

Tyresö Konditori & Kafé söker en konditor med erfarenhet!

Vi söker dig som älskar att baka och naturligt sätter gästen i centrum. Du har lätt för att samarbeta, är självständig, flexibel och kan hantera ett högt arbetstempo. Vi ser gärna att du har konditorutbildning alternativt erfarenhet från yrket.

Arbetsuppgifterna varierar men handlar om allt från konditoriarbete, kassa, lättare städ och disk.

Våra öppettider är måndag - fredag: 7-19
Lördag - söndag: 8-17

Dina arbetstider är 7-16, helgarbete förekommer.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hatun_yuksel@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö Konditori & Café
Östangränd 3-5
13540  TYRESÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Specsavers söker butikschef/ansvarig

Vi söker en säljare med utökat ansvarsområde till vår butik i Tyresö Centrum.
Tjänsten är tillgänglig omgående.
Du ska:
- ha minst 2 års erfarenhet av ledarskap
- vara en driven, van säljare
- vara stresstålig
- kunna hålla många bollar i luften
- kunna jobba kvällar/helger
- ha datavana
- kunna jobba efter uppsatta mål
- kunna peppa och stödja personalen
- vilja lära dig om Optik
Meriterande om du har erfarenhet kring:
- schemaläggning
- fakturering
- medarbetarsamtal
- BTB

Erfarenhet inom Optik är ett plus men inget krav.Vi är ett litet familjärt team som jobbar tätt tillsammans och värderar ett gott samarbete och humör.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Butiksansvarig
Webbplats:
Epostadress: monika.eidling@specsavers.se
Övrigt: Gärna med foto.
Arbetsplats: 
Adress: Specsavers Tyresö AB
Västangränd 6
13540  Tyresö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, japanska (certifikatet JLP3 standard), Tyresö

Eleven du ska hjälpa är vuxen.
Ämne: Japanska (certifikatet JLP3 standard)
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN27705
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RN27705
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Gruppträningsansvarig

Du är närmsta kontakten för våra gruppträningsinstruktörer samt barninstruktörer.
Du sköter schemaläggning samt event och happenings inom ditt område.
Du ansvarar för drift av salar och utrustning och har tät kommunikation med anläggningschef och regionsansvarig för friskvård.
Arbetet innebär även att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar.
I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter såsom badbevakning, reception och café samt städ.

Har du erfarenhet av att leda andra? Har du också ett brinnande intresse för träning och hälsa och erfarenhet av gruppträning? Då kan du vara den vi söker.

Du är utbildad gruppträningsinstruktör med minst 3 års erfarenhet av att leda gruppträningspass.
Har du liknande erfarenhet av schemaläggning av gruppträning och att leda ett team samt personalansvar är det meriterande.
Vidare är du en social person som är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra positiv energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Medley söker vi dig som är social, ansvarsfull, engagerad och delaktig.
Du bör vara målinriktad dels mot dina egna mål dels med målsättning och uppföljning av instruktörerna i ditt team.

Utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos Medley får du allt. Du behöver aldrig välja mellan bad, gym eller gruppträning. Vi har också massor av roliga barnaktiviteter, allt från Flodisgympa till badkalas!

Medley driver drygt 30 bad- och friskvådscenter i 21 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare.

Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten.

Medley - Träning som gör dig glad!


www.medley.se/tyreso-aquarena
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Instruktör/Tränare inom specialidrott
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat på 100% tom. 180831 med möjlighet till förlängningEnligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: Gruppträningsansvarig
Webbplats:
Epostadress: mathieu.nilsson@medley.se
Övrigt: Skicka in ansökning så snart som möjligt då vi anställer löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Medley AB
Dalvägen 14
16956  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.medley.se
  
Platsannons

Arbetsledare med schemaansvar

Du är närmsta kontakten och ansvarig för vår timpersonal samt stöd för anläggningschef i kontakten med fastanställda
Du sköter schemaläggning för hela verksamheten och har ett ansvar för personalkostnader.
Du ser till att den dagliga verksamheten har den bemanningen som krävs för att upprätta säkerhet och kvalité.
Du har daglig kommunikation med anläggningschef samt ansvariga för andra områden.

I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter såsom badbevakning, reception och café samt städ.Vi söker dig som kan se helheten men också vara noggrann med detaljer.
Erfarenhet inom schemaläggning/planering samt ansvar för personal är meriterande.
Du ska vara engagerad och lyhörd för de olika områden som krävs för att bemanna schemat korrekt med rätt person på rätt plats.
I tjänsten ingår det mycket självständigt arbete och därför är det viktigt att du är ansvarsfull och kan ta egna beslut samt se helheten med verksamheten.
Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med kollegor och kunder ser vi gärna att du är social och har lätt att skapa relationer med andra.

Utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos Medley får du allt. Du behöver aldrig välja mellan bad, gym eller gruppträning. Vi har också massor av roliga barnaktiviteter, allt från Flodisgympa till badkalas! Medley driver drygt 30 bad- och friskvådscenter i 21 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten. Medley - Träning som gör dig glad! www.medley.se/tyreso-aquarena
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat på 100% till och med 28 februari 2019Enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: Arbetsledare med schemaansvar
Webbplats:
Epostadress: mathieu.nilsson@medley.se
Övrigt: Skicka in ansökning så snart som möjligt då vi anställer löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Medley AB
Dalvägen 14
16956  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.medley.se
  

Platsannons

Driven och engagerad säljare till mediabranschen!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi ytterliggare en representant som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.


Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.
Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96128
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

SO lärare

I tjänsten ingår, förutom sedvanliga arbetsuppgifter så som planering, undervisning och rättning m.m., även mentorskap för 16 elever i år 6. Som mentor kontaktar du dina mentorselevers vårdnadshavare minst en gång i månaden med individuell feedback om barnens akademiska och sociala situation. Det är 15 undervisningstimmar för en heltid med utrymme för rast-/lunchvakter och möten under veckan.


Som person är du är en hängiven team player, flexibel och med en positiv inställning till SO-ämnet som är villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor. Du har goda verktyg för att skapa ett bra klassrumsklimat och tydlighet i ditt lärarskap och ledarskap. Du kan individanpassa dina lektioner och se till elevernas olika behov i samarbete med övriga aktörer på skolan.


Internationella Engelska Skolan (IES) är en ledande friskolekoncern med akademiska resultat långt över genomsnittet och en mångsidig och energisk personal. Vi erbjuder en lugn, internationell studiemiljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig. Vi har personal och elever från hela världen, vilket inbringar intressant kunskap och blandad erfarenhet till skolan. Undervisningen bedrivs på både svenska och engelska, med det engelska språket som officiellt arbetsspråk. IES är ett av Sveriges största skolkoncerner inom "Grundskolan" med 34 skolor och över 21.500 studenter i hela landet. IES har vuxit stadigt och haft en bibehållen kvalitet sedan 1993.

IES Tyresö är en skola för årskurserna 4-9 med ca. 930 elever och en personalgrupp på ca 83. VI har högt i tak och möjligheter till egen utveckling inom IES. Vi jobbar hårt för gemenskap och kontinuitet i hela skolan.

Skolan ligger 20 minuter från Gullmarsplan och med en 5 minuters promenad till och från Tyresö Centrum.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidstjänst som gäller fram till juni, med möjlighet till förlängning inför skolåret 2018/2019
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: SO-lärare
Webbplats:
Epostadress: anna.tronelius.tyreso@engelska.se
Övrigt: Vi gör intervjuer löpande och kan komma att fylla tjänsten innan ansökningstiden är slut.
Arbetsplats: 
Adress: Internationella Engelska Skolan Tyresö
Bollmora gårdsväg 14
13539  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.engelska.se/tyreso
  
Platsannons

IKT-strateg till barn- och utbildningsförvaltningen

Vi söker en IKT-strateg med höga ambitioner och en vilja att utvecklas tillsammans med oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö kommun

Som IKT-strateg hos oss har du en viktig roll för genomförandet av den nationella IT-strategin inom förskola och grundskola och att få den sammankopplad med kommunens övergripande digitalisering.Vem trivs hos oss?
Hos oss trivs du som gärna har ett nära samarbete med kollegor och medarbetare. Din vardag kommer att präglas av högt tempo och många kontaktytor. Du verkar i en organisation med stort utvecklingsfokus – vilket också ger stora möjligheter att göra skillnad.Om tjänsten
I rollen som IKT-strateg är du, tillsammans med IKT-ansvariga på förskolor och skolor, ansvarig för barn- och utbildningsförvaltningens IKT-genomförande. Du stödjer och samordnar de utvecklingsinsatser som pågår inom IT, där bland annat genomförandet av den nationella IT-strategin som är ett viktigt uppdrag för Tyresös förskolor och skolor.

Du kommer att projektleda, alternativt agera som beställare för olika IT-projekt samt samordna IT-upphandlingar inom förvaltningen och representera förvaltningen i de gemensamma IT-upphandlingarna. Du har ett övergripande ansvar för att utveckla och förvalta förvaltningens e-tjänster.

Du stödjer omvärldsbevakning kring digitala verktyg och är förvaltningens primära kontaktperson mot kommunens centrala IT-avdelning och har ett mycket nära samarbete med kommunens gemensamma IT-funktion. Du bidrar också till att kompetensutveckla förvaltningens medarbetare genom till exempel nätverk, workshop och föreläsningar inom IT.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vem är du?
För att lyckas i rollen har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom IT. Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling på strategisk och operativ nivå. Vidare har du stor förståelse för förskolan och skolans kärnprocesser och vad det innebär att arbeta i offentlig sektor. Du har en dokumenterad god förmåga att organisera, strukturera och att driva projekt.

Du har lätt att se IT-systemens möjligheter till pedagogisk utveckling, förenkling och effektivisering. Du tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och få människor med dig. Du är kommunikativ och tydlig i tal och skrift.Vad vi gör och vill
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola samt grundsärskola, med cirka 1650 barn i förskolan och cirka 5500 elever i grundskolan. Vi drivs av att varje barn och elev ska känna att skolan är till för var och en, och vår strävan mot likvärdighet är viktig.

Tyresö ska vara en av Sveriges bästa skolkommuner. För närvarande ligger vi på plats 48 av 290 kommuner i SKL:s öppna jämförelser. Det uppnår vi genom långsiktiga satsningar på kompetens och kvalitet. Tillsammans skapar vi en förskola och skola för var och en där allt går, alla ska med, alla gör skillnad och vi alltid strävar framåt.

Tyresö är inne i en dynamisk och expansiv fas. Medborgarna ger våra verksamheter gott betyg och 99 procent rekommenderar andra att flytta hit enligt Svenskt kvalitetsindex, som två år i rad utnämnt oss till Sveriges populäraste kommun. Här finns ett stort engagemang hos såväl medborgare som kommunens medarbetare.Sök!
Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan senast den 12 januari. 

Har du frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Monika Larsson, förvaltningschef BOU, monika.larsson@tyreso.se 08-5782 9095
Johan Ahlkvist, verksamhetschef grundskola, johan.ahlkvist@tyreso.se 08-5782 9689
Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 9100

 

 

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Genom helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap skapar vi en förskola och skola för var och en.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: IT-strateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2197
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö kommun Marknadsgränd 2
13529  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Integrationshandläggare

Integrationshandläggare med arbetsmarknadskunskaper
Som integrationshandläggare på Centrum för arbete och integration får du en kreativ och nyfiken arbetsplats med intresse för nya lösningar, där du får bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du erbjuds möjligheter att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete. Du ingår i en arbetsgrupp med socialsekreterare, SE-handledare och Flyktingsamordnare.

Integrationsenheten arbetar med personer som är anvisade från Migrationsverket som behöver stöttning för att hitta sin väg till arbete eller studier. Huvuddelen av tjänsten innebär att var praktisk behjälplig vid bosättning. Till exempel möblera upp lägenheter eller följa med till olika myndigheter.

I rollen som integrationshandläggare ingår även att tillsammans med dina kollegor hålla i gruppaktiviteter, samverka med arbetsgivare, utbildningssamordnare, praktikplatser, Arbetsförmedlingen och andra myndigheter. 

Hos oss är ditt arbete viktigt! Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha god balans mellan arbete och fritid. Som anställd i Tyresö kommun erbjuds du flexibel årsarbetstid och subventionerad friskvårdsersättning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med anvisade person från migrationsverket. Rollen ställer krav på att du uttrycker dig på ett tydligt sätt i tal och skrift, då du har mycket kontakt med bland annat myndigheter. B-körkort är ett krav.

Det är starkt meriterande om du har språkkompetens i andra språk än svenska, önskvärt arabiska eller tigrinja. För att lyckas i jobbet ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. För att trivas och utvecklas med oss har du höga ambitioner att göra ett bra jobb. Du är prestigelös, lösningsinriktad och värderar ett varmt bemötande.

Välkommen med din ansökan
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 2 januari 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Dragan Boban, enhetschef integrationsenheten
dragan.boban@tyreso.se, tel. 08-578 295 75

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingsförvaltningen ansvarar för gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration samt kultur- och fritidsfrågor. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra medborgare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid HeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2196
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Marknadsgränd 2
13529  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Resurspedagog till Fornuddens skola

Resurspedagog med höga ambitioner sökes till Fornuddens skola

Vad vi gör och vill 
Fornuddens skola har barn i åldrarna 6-12 år. Skolans mål är att skapa en miljö där varje barn växer och lär med god självkänsla. Kursplanerna i de olika ämnena lyfter fram fem kärnkompetenser som genomsyrar alla ämnen från åk 1-9. Dessa kompetenser är kommunikation, samarbete, kreativitet, reflektion och ansvar.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha god balans mellan arbete och fritid. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du en subventionerad friskvård, arbetskläder och eget fortbildningskonto.

Läs mer om vår skola på: www.tyreso.se/Fornuddens-skola/


Om tjänsten
Tillsammans med klasslärare ger du extra stöd för enstaka eller flera elever i årskursen. Stödet ges i första hand inom befintliga elevgrupper men kan även innebära stöd i ett mindre sammanhang. Förutom ett tätt samarbete med lärare och övriga kollegor krävs även täta kontakter med vårdnadshavare. Tjänsten är för närvarande lagd i förskoleklass och på fritidshemmet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.


Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är en trygg person som förmår att skapa trygga och goda relationer till alla barn. Du har kunskaper om och förståelse för elever med neuropsykiatriska svårigheter och hur vi bemöter varandra. Vidare har du god förmåga att samarbeta med lärare och andra vuxna på skolan.

Vi söker dig som:


• Är engagerad
• Har god samarbetsförmåga
• Har stor flexibilitet
• Har ett positivt bemötande av barn, föräldrar och övrig personal
• Har en helhetssyn på barns lärande och utveckling
• Vi lägger stor vikt vid de personlig egenskaperna 


Välkommen med din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansöka då den kan komma att tillsättas tidigare.

Kontaktperson: Annika Wallén, biträdande rektor, 08-578 278 23

Fackliga kontaktpersoner: Anette Alterius, kommunal, 073-688 78 10. Övriga fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel. 08-578 291 00


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt övenenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2188
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Parkvägen 6
13552  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Svetsare, Tyresö

Om företaget
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Tykoflex har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.

Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex är idag 71 anställda med en omsättning på 114 MSEK år 2016 och befinner sig i ett expansivt och mycket spännande läge.


Arbetsuppgifter
Svetsning; manuellt samt robot och halvautomat. Tigsvetsning i svetslägesställare. Köra truck, plocka egna arbeten från lager efter arbetsorder, viss ytbehandling, blästring. Egen kontroll av arbetet, ritningsläsning, stötta arbetskamrater i varierande uppgifter, byta fixturer och rigga maskiner. Visst maskinansvar.

Formell kompetens
Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom svets. Kunna svenska språket flytande i både tal och skrift.

Önskvärd kompetens

Erfarenhet inom tunn plåt.
Genomförd och godkänd svetsarprövning.
MAG
MIG
TIG


Din bakgrundPersonliga egenskaper
Vi ser att du är en utåtriktad person som är trygg i dig själv och vågar ta plats. Eftersom du kommer att arbeta i ett team med andra kollegor är det viktigt att du är skicklig på att samarbeta, har ett flexibelt förhållningssätt och tycker om att ta eget ansvar. Vidare är det viktigt att du sätter stort värde vid att lämna ifrån dig ett arbete med hög kvalitet. Vi ser gärna att du är nyfiken och har ett engagemang i att lära dig nya saker


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning /tillsvidareanställning/heltid/ Tyresö

Tillträdesdag
Omgående

Urvalet av sökande sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden gått ut, så skicka in din ansökan redan idag!


Information
Arbetstider: : 7 – 16 (flex mellan 06.00 – 08.00 samt 15.00 – 17.00)
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 21770
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21770
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Stockholm
Lernia Bemanning AB
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Maskinoperatör, Tyresö

Om företaget
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Tykoflex har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.

Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex har idag 71 anställda med en omsättning på 114 MSEK år 2016 och befinner sig i ett expansivt läge med ökat fokus på automation


Arbetsuppgifter
I nära samarbete med andra kollegor, arbeta med pressning av detaljer, vilket innebär djupdragning, stansning samt prägling. Du kommer att framföra truck och hämta eget material från lagret. Arbetet är delvis fysiskt krävande med tunga, monotona arbetsmoment.
För rätt person är ambitionen att med tiden utöka arbetsuppgifterna till att också innefatta att rigga och arbeta med Verktygsuppsättning. För det arbetet krävs att man plockar fram verktyg, byter verktyg, byter program, arbetar med visst verktygsunderhåll samt inställning/justering av maskiner


Formell kompetens
Verkstadsvana med i huvudsak pressar. God svenska i tal och skrift.

Önskvärd kompetens

God materialkännedom, i huvudsak stål, rostfritt och aluminium.
Robothantering för automation.
Ritningsläsning.


Din bakgrund
Kunskap om hydraulik och press, främst djupdragningspressar.
Tidigare arbetat som maskinoperatör.


Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse av verkstadsarbete och förstår att respektera maskinerna samt deras komplexitet. Vi ser att du är noggrann och har känsla för kvalitet i det arbete som du utför. Vidare är det viktigt att du kan påvisa uthållighet och tålamod. Du är nyfiken och har ett intresse av att, på sikt, fördjupa dig i uppsättning och programmering.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning /tillsvidareanställning/heltid/ TyresöTillträdesdag
Omgående

Urvalet av sökande sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden gått ut, så skicka in din ansökan redan idag!Information
Arbetstider: 7 – 16 (flex mellan 06.00 – 08.00 samt 15.00 – 17.00)
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Maskinsnickare/Operatör, trävaruindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 21750
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21750
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Stockholm
Lernia Bemanning AB
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Rekryteringsträff**Vikarier inom förskola - grundskola sökes**

*********************************************************
Välkommen på rekryteringsträff med BILDA Personalmäklarna AB!

Datum: torsdagen den 11 januari 2018
Tid: kl 10
Plats: Arbetsförmedlingen i Tyresö, Industrivägen 13, 5 tr, i Tyresö

Ta med ditt CV och var beredd på intervju!

*********************************************************
Företaget
BILDA Personalmäklarna AB är en skolresurs - och vikarieförmedling. Vi rekryterar och förmedlar vikarier för kortare och längre perioder till förskola, fritidshem, grundskola och gymnasium. Har avtal med ett antal kommuner, bl a Stockholms stad och friskolor.

Arbetsuppgifter
Inom yrkena vanligt förekommande arbetsuppgifter inom förskola, grundskola och gymnasium.

Kvalifikationer
Gärna tidigare erfarenhet av tillsyn och omvårdnad av barn.
Krav på att ha arbetat eller praktiserat i Sverige.
Krav på gymnasieexamen.
Krav på god svenska i tal och skrift då det är viktigt att kunna kommunicera på svenska.
Krav på utdrag från Polisens belastningsregister för arbete i förskola och skola.

Mycket viktigt med personlig lämplighet.
Det är viktigt att vara flexibel, vara framåt och ta för sig samt vara initiativtagande.

Arbetsområdet är i Tyresö.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidBehovsanställningar med varierande längdEndast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kom till rekryteringsträffen torsdagen den 11 januari kl 10 på Arbetsförmedlingen i Tyresö, Industrivägen 13, 5 tr, i Tyresö. Ta med ditt CV och var beredd på intervju!
Arbetsplats: 
Adress: BILDA Personalmäklarna AB

12177  JOHANNESHOV 
Hemsida: http://www.bildapersonalmaklarna.se
  
Platsannons

Kommunarkivarie till Tyresö kommun

Vi söker en kommunarkivarie med initiativförmåga och som vill vara med och utveckla vår arkiv- och informationshantering
 

Vad vi gör
Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för att planera, samordna och bereda ärenden för bland annat kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. Övriga ansvarsområden är ärende- och arkivhantering samt rådgivning i övergripande kommunjuridiska frågor. På kommunkansliet arbetar 8 personer.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du självklart subventionerad friskvård.Om tjänsten
Som kommunarkivarie hos oss kommer du utarbeta riktlinjer och rutiner inom arkivområdet, och ge råd och stöd till kommunens förvaltningar i frågor inom arkivområdet. Det sker bland annat i form av utbildningsinsatser och i direktkontakt med handläggare. Du kommer att utveckla och utföra den tillsyn som ska ske enligt arkivlagen på kommunens olika verksamheter.

I arbetsuppgifterna ingår att ordna och förteckna leveranser, hantera förfrågningar och återsökningar i kommunarkivet, lämna ut allmänna handlingar och genomföra sekretessprövningar. Du kommer att hjälpa förvaltningarna med upprättande av dokumenthanteringsplaner och genomföra gallringsutredningar och övriga sedvanliga arkivarieuppgifter. Du kommer att driva kommunens arbete med införande av e-arkiv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du
Vi söker dig som har akademisk examen inom arkiv- och informationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagen, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och personuppgiftslagen.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper, och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa, eller liknande system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och processorienterad arkivredovisning.

Vi tror att du har ett stort intresse för modern arkiv- och informationshantering, är omvärldsbevakande och vill utvecklas i yrkesrollen. Som person förutsätts du vara självständig, samarbetsorienterad och ha förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Du har en hög serviceambition och ett utpräglat ordningssinne. Du är bekväm i rollen att utbilda, guida och stötta dina kollegor. Du trivs med att växla mellan operativt och strategiskt arbete och är van vid att ta initiativ och självständigt prioritera och slutföra dina arbetsuppgifter.


Sök!
Vill du bli en av oss är du välkommen med din ansökan senast den 7 januari 2018. Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon: Jenny Gardbrant, chef kommunkansliet, jenny.gardbrant@tyreso.se, 08-5782 9707.

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, 08-5782 91 00.


 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Arkivarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2199
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö kommun
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  

Platsannons

Specialistläkare/Läkare

Specialistläkare i ASIH verksamhet, avancerad sjukvård i hemmet.

Som läkare ansvarar du för patienter med cancersjukdomar i olika skeden, palliativa och kurativa, multisjuka patienter med tex hjärtsvikt och KOL,
patienter med neurologiska sjukdomar tex ALS
Du kommer samverka med våra specialistkliniker runt om i Stockholm där vi gemensamt täcker vårdbehovet för våra sjukaste patienter.
Patienterna vårdas i hemmet dygnets alla timmar utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska kunna se hela patienten och även dess anhöriga.

Du kommer leda team arbetet utifrån det medicinska perspektivet genom hembesök, planering och utvärdering. En stor del av arbetet består av symtomlindring vid vård i livets slut men även andra medicinska insatser där patienten är kurativ tex behandling av infektioner, transfundering och akut stöd i hemmet istället för att vårdas på sjukhus.

Vi dokumenterar i Take Care

Vår Specialistläkare går i pension.

Vi söker dig som fokuserar på kvalite, teamarbete och kvalietsutveckling och har patienten i centrum.
Du är geriatriker, allmänmedicinare eller har annan specialistkompetens som är adekvat då du ska arbeta med svårt sjuka patienter som befinner sig i den palliativa processen.

Du är eller har intresse av att bli diplomerad i palliativ medicin

ASIH Tyresö/Söderort arbetar med avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av SLL.
Vi är en liten vårdgivare med patient och medarbetare i centrum.
Vårt upptagningsområde är Tyresö, Haninge, Huddinge, Botkyrka och Nynäshamn.

Vi är belägna i Tyresö, Stockholm

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDu kommer arbeta dagtid 7.30-16.00. Deltid eller heltid 6 mån provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.l.kjellner@asihtyreso.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASIH Tyresö/Söderort
Kumla alle 9
13553  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.asihtyreso.se
  
Platsannons

Lärare i hem - och konsumentkunskap

Välkommen till Nyboda skola!
Nyboda skola är en mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Vi är en grundskola för elever i årskurs 7-9 och vi håller till i fina lokaler i en skola som startade 2012. Här finns profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan profil i årskurs 7-9. Här finns även en särskolegrupp. Totalt är vi ca 450 elever i fem arbetslag.

Kompetent personal, genomtänkta lokaler och digitala verktyg för varje elev stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. En välkomnande miljö, hjälpsamma kollegor och fina lokaler möter dig på skolan. I ett kollegialt lärande utforskar och lär vi av vår praktik för att skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Tillsammans skapar vi framtiden!

Om tjänsten
Vi söker en lärare i hem- och konsumentkunskap och eventuellt annat ämne. Som lärare i HKK tillhör du ett arbetslag där du också har ditt mentorskap. Undervisningen är förlagd till år 8 och 9. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 %, med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 mars 2018. Månadslön.

Vem är du?
Du har lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet hem- och konsumentkunskap och gärna också behörighet i ytterligare något ämne. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med modern teknik/digitala verktyg då vi arbetar med Google Apps for Education i undervisningen.

Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete. Du skapar engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 januari 2018. Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.tyreso.se/Nyboda-skola/. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på nedan uppgifter: 
Anneli Eriksson, bitr. rektor 08-578 293 88
Kerstin Berglund, bitr. rektor 08-578 294 42
Jesper Samuelsson, rektor 08-578 293 85

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2191
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Nyboda skola Pluggvägen 2
13546  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Lärare i spanska

Välkommen till oss på Nyboda skola!
Nyboda skola är en mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Vi är en grundskola för elever i årskurs 7-9 och vi håller till i fina lokaler i en skola som startade 2012. Här finns profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan profil i årskurs 7-9. Här finns även en särskolegrupp. Totalt är vi ca 450 elever i fem arbetslag.

Kompetent personal, genomtänkta lokaler och digitala verktyg för varje elev stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. En välkomnande miljö, hjälpsamma kollegor och fina lokaler möter dig på skolan. I ett kollegialt lärande utforskar och lär vi av vår praktik för att skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Tillsammans skapar vi framtiden!

Om tjänsten
Vi söker en lärare i spanska och eventuellt annat ämne. Som lärare i spanska tillhör du ett arbetslag där du också har ditt mentorskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100 %, beroende på din behörighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet spanska och gärna också behörighet i ytterligare något ämne. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med modern teknik/digitala verktyg då vi arbetar med Google Apps for Education i undervisningen. Du är väl insatt i Lgr 11 och de kunskapskrav som gäller för ämnet. Du arbetar strukturerat och utifrån ett formativt förhållningssätt i din bedömning och du samarbetar gärna med ämneskollegor, liksom med övriga lärare på skolan.

Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete. Du skapar engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 december 2018. Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.tyreso.se/Nyboda-skola/. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på nedan uppgifter: 
Anneli Eriksson, bitr. rektor 08-578 293 88
Kerstin Berglund, bitr. rektor 08-578 294 42
Jesper Samuelsson, rektor 08-578 293 85

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 50-100%Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2192
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Nyboda skola Pluggvägen 2
13546  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Lärare i engelska/tyska

Välkommen till oss på Nyboda skola!
Nyboda skola är en mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Vi är en grundskola för elever i årskurs 7-9 och vi håller till i fina lokaler i en skola som startade 2012. Här finns profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan profil i årskurs 7-9. Här finns även en särskolegrupp. Totalt är vi ca 450 elever i fem arbetslag.

Kompetent personal, genomtänkta lokaler och digitala verktyg för varje elev stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. En välkomnande miljö, hjälpsamma kollegor och fina lokaler möter dig på skolan. I ett kollegialt lärande utforskar och lär vi av vår praktik för att skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Tillsammans skapar vi framtiden!

Om tjänsten
Vi söker en lärare i tyska och engelska. Som lärare i tyska och engelska tillhör du ett arbetslag där du också har ditt mentorskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Start 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har lärarexamen och lärarlegitimation i ämnena tyska och engelska. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med modern teknik/digitala verktyg då vi arbetar med Google Apps for Education i undervisningen. Du är väl insatt i Lgr 11 och de kunskapskrav som gäller för ämnet.

Du arbetar strukturerat och utifrån ett formativt förhållningssätt i din bedömning och du samarbetar gärna med ämneskollegor, liksom med övriga lärare på skolan. Du skapar engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap.Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 december 2018. Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.tyreso.se/Nyboda-skola/. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på nedan uppgifter: 
Anneli Eriksson, bitr. rektor 08-578 293 88
Kerstin Berglund, bitr. rektor 08-578 294 42
Jesper Samuelsson, rektor 08-578 293 85

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2193
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Nyboda skola Pluggvägen 2
13546  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Stödassisten på gruppbostad (LSS)- vikariat.

Vad vi gör
Gruppbostaden som är ett LSS-boende, arbetar med och kring sex personer med autismspektrumtillstånd, intellektuella funktionsnedsättningar och problemskapande beteenden i olika grad. Kring dessa arbetar 17 stödassistenter på ett rullande schema. Det är ett varmt och härligt gäng, både de som bor här och de som jobbar här. 


Vem är du?
För att lyckas i rollen är du utbildad undersköterska, mentalskötare eller barnskötare. Det är önskvärt om du har läst specialpedagogik 1 och 2. Vi söker dig som har minst två års formell dokumenterad kunskap och erfarenhet av vuxna personer med autism och problemskapande beteende. 

Du har en god datavana samt god förmåga att arbeta i Microsoft Office programmen och av att dokumentera. Goda kunskaper i både tal och skrift är ett krav i denna roll. Vi ser gärna att du har körkort men det är inget krav.

Som person är du lugn och trygg. Du har en förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter situationen. Vidare är du lyhörd, strukturerad och trivs när det händer många olika saker samtidigt.Om tjänsten 
Alla brukare har sina egna individuella genomförande-, kommunikations-, stöd- och metodplaner, som vi arbetar utifrån. Insatserna rör alla delar i dessa individers liv. Allt från att hjälpas åt med den personliga hygien, matlagning och städning till att göra personliga inköp, fritidsaktiviteter och semesterplanering. Allt som förekommer i ett hem och allt som förekommer i ett liv, kort sagt.

Vi utgår alltid från individen själv och vad den har för önskemål för dagen, för veckan eller generellt i livet och anpassar oss efter det. Vi försöker ofta lista ut vad önskemålen kan vara, samlar information som vi analyserar tillsammans och det ligger sedan till grund för vårt gemensamma förhållningssätt gentemot den specifika individen.

Vi dokumenterar varje dag sådant som är av vikt att veta samt avvikelser från den genomförandeplan varje person har, i systemet Treserva. Vi samarbetar med många olika parter, exempelvis anhöriga, legala företrädare, dagliga verksamheter, biståndshandläggare, habilitering/arbetsterapeuter, sjuksköterska/sjukvård m fl.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % med start den 1 januari 2018 till och med 31 augusti 2018. Det finns möjlighet till förlängning. Tjänsten innebär oregelbundna arbetstider under dag, kväll, helg och sovande jour.Välkommen med din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig, då är du varmt välkommen med din ansökan senast 31/12 2017. 

Har du frågor, kontakta oss via mejl eller telefon:
Sofie Håkansson, enhetschef sofie.hakansson@tyreso.se
Charlotte Holgersdotter, Samordnare charlotte.holgersdotter@tyreso.se 
Johan Lindberg, fackligt ombud johan.lindberg@tyreso.se 

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 91 00


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsvikariat from 1/1-31/8 med möjlighet till förlängning. Varierade arbetstider HeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Bollmora gårdsväg 12
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Tyresö kommun söker kommunjurist

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten

I Tyresö bor drygt 47 000 människor. Närheten till havet, naturen och storstaden gör Tyresö till en mycket attraktiv bostadsort. Bebyggelsen är varierad, kollektivtrafiken är väl utbyggd och via motorvägen når man centrala Stockholm på 20 minuter.

Att arbeta i en växande kommun är spännande. Du erbjuds möjligheter att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete. Hos oss är ditt arbete viktigt och du gör skillnad. Våra ambitioner är höga och vi har starkt medborgarfokus. Välkommen till en arbetsplats som vill bli ännu bättre!

Arbetsbeskrivning

Som kommunjurist är ditt uppdrag att vara juridiskt sakkunnig och att bistå kommunledning, nämnder och förvaltningar med juridisk rådgivning. Befattningen innebär att handlägga och föredra ärenden samt företräda kommunen vid domstolar och andra myndigheter. Kommunjuristen bistår kommunledningen med kvalificerat utredningsarbete och svarar för viss utbildning av anställda och förtroendevalda inom kommunjuridiska frågor. En viktig del i arbetet är att bevaka rättsutvecklingen och ta de initiativ som behövs för att kommunen ska vara uppdaterad på de regler som gäller. Rollen är omväxlande och stimulerande med uppgifter som rör ett brett spektrum av rättsområden.

Kommunstyrelseförvaltningen svarar för kommunens övergripande styrning, planering och uppföljning av bland annat kvalitet, ekonomi och personalfrågor, lokalförsörjning, fastighetsförvaltning samt ger stöd till den politiska verksamheten.

Som kommunjurist ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen och har kanslichefen som närmsta chef.

Vem är du?

Du har juristexamen och flerårig erfarenhet av självständigt kvalificerat juridiskt arbete gärna inom offentlig sektor. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i offentlighets- och sekretesslagstiftning samt kommunal- och förvaltningsrätt. Du har även god inblick i och förståelse för civilrättsliga frågeställningar så som till exempel avtalsrätt, skadeståndsrätt, och fastighetsrätt.

Tjänsten innebär att arbeta i en mångfacetterad verksamhet och ställer krav på att du snabbt kan sätta dig in i juridiska frågeställningar både på bredden och på djupet, vilket kräver flexibilitet och självständighet. Du är analytisk, effektiv, noggrann och har gott omdöme. Du är lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer med omgivningen.

Du är självständig i ditt arbete och har samtidigt god förmåga att samarbeta med andra då rollen innefattar kontakter med olika yrkeskompetenser inom kommunen. Du kan strukturera komplicerade frågor och kommunicera lösningar på rättsliga frågeställningar på ett tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt. Att leverera god service och ett bra bemötande ser du som en självklarhet. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor, och tycker att det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018. I denna rekryteringsprocess samarbetar Tyresö kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-331442 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. För fackliga företrädare, se kommunens hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Kommunjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.jurek.se/ansok/62DEFEA6-FA95-49C9-8AA0-2C94B30A60BA?src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurek.se/
  
Platsannons

Förskollärare till Fornuddens förskola.

Du som är utbildad förskollärare och vill arbeta på Fornuddens förskola, här är din chans!
 

På Fornuddens förskola går för närvarande 73 stycken nyfikna barn som är uppdelade på fyra avdelningar och ligger i Trollbäcken, som är härligt belägen 20 km sydost om Stockholm. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Fornuddens förskola bildar en enhet med förskolan Sofieberg som vi bland annat har gemensamma arbetsplatsträffar, nätverksträffar, pedagogiskt café och studiedagar med.


Vem är du?
Du är en entusiastisk förskollärare som ser fram emot nya stimulerande arbetsuppgifter och som motiveras av att se barn växa i sitt lärande. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter.

Som person är du engagerad, initiativrik och positiv. Du har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet i ditt arbete. Som förskollärare har du en förmåga att lyfta dina medarbetare och är en god förebild.

Vidare har du förmågan att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och ansvarar för att barnen som kommer till Fornuddens förskola får det bästa tänkbara.Om tjänsten
Som förskollärare har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelningen tillsammans med ditt arbetslag.
Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete.

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan 
Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Har du frågor, kontakta oss via mejl eller telefon:
Elizabeth Lundberg, förskolechef, på telefon 08-5782 73 70 eller mejl elizabeth.lundberg@tyreso.se

Facklig kontaktperson: Elisabeth Ahlqvist, Lärarförbundet, tel 08-5782 78 18


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö. Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2115
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Parkvägen 5
13552  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Erfaren sjuksköterska till korttidsavdelning i södra Stockholm

Vi söker
Dig som är Legitimerad sjuksköterska och som har bred kunskap och erfarenhet av att arbeta med äldre människor. Du är van vid att ha många saker på gång samtidigt, kan prioritera och känner dig trygg med att fatta egna beslut.
Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet och behärska svenska språket både i tal och skrift.
Uppdraget startar senast 1/2-2018 och fortsätter under våren på obestämd tid.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom äldreomsorgen.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 1173
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1173
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  
Platsannons

Dygnspass i Tyresö, personlig assistent halvtid

Jag är en 25-årig tjej som tycker om att teckna, manga, se på film och vara ute och ha skoj. Jag bor i en egen lägenhet i Tyresö
Jobbet innebär mestadels tillsyn och till viss del motivering. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av epilepsi eller har jobbat som personlig assistent.

Arbetstiderna är förlagda till 24-timmarspass, från kl 9.00 till 9.00 med jour på natten.

Ansök genom att gå in på www.vhassistans.se/ansok och fyll i sökformuläret så snart möjligt eller maila till regionchef@vhassistans.se
Urval sker löpande. Notera att du som blir kallad till intervju skall, innan eventuell anställning, ha tagit med dig och visat upp ditt utdrag ur belastningsregistret. Du kan ansöka om detta hos polisen på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten.


Jag söker en lugn och trygg assistent som kan jobba tillsammans med mig.
Jag behöver någon som är med mig och hela tiden med aktiv tillsyn. Mina personliga behov sköter jag själv. Det är bra om du är stark och har erfarenhet av epilepsi.

Det är viktigt att du är ansvarsfull och lyhörd och gillar att arbeta självständigt och kan lösa uppgifter på egen hand. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter samt är initiativrik.


VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. . Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd. Vi erbjuder våra assistenter handledning, fortbildning, friskvård, och resor in- och utrikes. Arbetet innebär att Du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. VH assistans ser den personliga assistenten som en mycket viktig förutsättning för att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra människor. Vi är ISO-certifierad inom kvalitet, miljö och ISO och arbetsmiljö. VH assistans är den enda av över 1600 organisationer inom personlig assistans, som är ISO-certifierade för samtliga tre standarder.

www.vhassistans.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%Friskvårdsbidrag 2400 kr per år, 200 kr per månad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: regionchef@vhassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VH assistans Stockholm
Östermalmsgatan 87D
11459  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.vhassistans.se
  
Platsannons

Fritidsledare/ungdomscoacher till Tyresö kommun

Vi söker fritidsledare/ungdomscoacher med höga ambitioner och en vilja att utvecklas med oss på Tyresös fritidsgårdar
 

Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har ca 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet.


Vad vi gör och vill

Tyresö fritidsgårdsverksamhet söker två fritidsledare/ungdomscoacher till öppen ungdomsverksamhet och till uppsökande fält. Fritidsgårdsverksamheten har två fritidsgårdar, två träffpunkter, två fritidsklubbar, samt ett ungdomscafe Bonza som riktar sig till målgruppen 16 år och äldre.

Tyresö fritidsgårdar är måna om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande. Inom verksamheten finns replokaler, dansstudio, musikstudio, inspelningsstudio och mycket mer utifrån vad ungdomar söker.

All verksamhet består av ungdomars deltagande och därför är ungas inflytande över hur verksamheten ska se ut viktig. Personalen är en resurs för att coacha unga i att påverka sin livssituation och skapa engagemang för att bredda sina intressen. Vi jobbar kontinuerligt med handledning.


Om tjänsten

Som fritidsledare hos oss ska du med ett coachande förhållningssätt skapa möjligheter för unga att ta del av samhället. Tillsammans med kollegor bedriver du projekt, öppen verksamhet och aktiviteter för och med ungdomar. Tillsammans utvecklar ni verksamheten utifrån ungdomars önskemål och efterfrågan, men också genom att omvärldsbevaka, vara orienterad i forskning o trender.

Vi jobbar målstyrt och har ständigt ett hållbart ekonomiskt förhållningssätt. I rollen ingår även att ansvara för dokumentation av arbetet. Du kommer jobba med olika målgrupper, 10-12 år, 13-16 och 16 år och äldre, samt samverka med andra runt olika evenemang, projekt mm.

Tjänsterna är tillsvidareanställning, 100 % med tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. Schemalagd tjänst med dagtid, kvällstid och helger. Månadslön


Vem är du?

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Du har även:

- dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.

- kunskap om och erfarenhet av att arbete med normkritik/genusfrågor.

- kunskap inom skapande verksamhet, film, foto.


Som person är du nyfiken, flexibel och lyhörd. Du har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter i utmaningar. Du trivs i en social och coachande roll där du skapar delaktighet genom samarbete.


Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant, då är du varmt välkommen med ansökan senast den 15 december.


Har du frågor om tjänsten, kontakta:

Inger Lundin Avdelningschef, 08-5782 97 63

Tomas Olausson Fritidsgårdschef, 08-5782 97 41

 
Fackliga kontaktperson, Ohuru Hallström Kommunal, 070-488 97 40.När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingsförvaltningen ansvarar för gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration samt kultur- och fritidsfrågor. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra medborgare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTllsvidare med kvälls o helgtjänstgörning enl schema Ej specificeratMånadslön Ob ersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2156
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Pluggvägen 6 E
13546  tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Lärare till lågstadiet

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola!
Vem trivs hos oss?
Strandskolan är en växande F-9 skola med 730 elever i en vacker skolbyggnad. Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”Vi ger våra barn rötter och vingar” erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar. Vi arbetar tematiskt och med kreativiteten i fokus.

Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunskaper och elever. Med höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare når vi framgång. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Med höga elevresultat jobbar vi aktivt med skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi har kommit en bra bit på väg i användandet av digital teknik. Läsåret 2017/2018 satsar vi ytterligare på språkutvecklande arbetssätt, rörelse och digitala verktyg.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola! Här får du stort förtroende från ledningen och stora möjligheter att utvecklas i din lärarroll.

Om tjänsten
Vi söker en lärare till lågstadiet. Vi har påbörjat arbetet med ett fyrlärarsystem i våra tre klasser i årskurs 2 och i tjänsten ingår ett huvudansvar för en av klasserna. Vi arbetar helintegrerat skola-fritids i fina lokaler. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, heltid, med start den 5 mars 2018.

Vem är du?
Du har lärarlegitimation för undervisning på lågstadiet. Tidigare erfarenhet som lågstadielärare och kunskaper inom IKT och/eller estetiska lärprocesser är meriterande samt om du har behörighet att undervisa i engelska. Du ska vara en lagspelare som tillsammans med ditt arbetslag, och all annan personal på skolan, arbetar för att få bästa möjliga miljö- och undervisningssituation för våra elever.  

Vad vi gör och vill
Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utveckla och förbättra undervisningen. Varje pedagog behöver en stor verktygslåda för att kunna erbjuda en framgångsrik varierad undervisning. Vi lägger stor tonvikt på vidareutbildning av lärare och man går antingen specialpedagogiska lyftet eller läslyftet i år. Vi deltar även i ett Ifousprojekt kring matematikämnet och programmering. Fr o m årskurs 4-9 har vi 1:1 och på skolan utvecklar vi Maker Space-miljöer för alla elever. Vi har en IKT-plan för att utveckla användandet av de digitala verktygen i undervisningen i ett kollegialt lärande. Vi tycker skapande och kreativitet är viktigt och kommer framöver att fortsätta utveckla de estetiska lärprocesserna.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast den 18 december 2017. Intervjuer kan komma och ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:

Biträdande rektor Ami Thunqvist, ami.thunqvist@tyreso.se, 08-578 297 74/070 488 97 74
Anna-Karin Nylander, LR, anna-karin.nylander@utb.tyreso.se, 070-169 84 30
Sandra Von Knorring, LF, sandra.vonknorring@utb.tyreso.se 

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola. Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2189
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Lagergrens väg 14-16 135 63 Tyresö
13563  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till barn- och ungdomsenheten

Vill du bli vår nya kollega?
Vi är en entusiastisk grupp med stor förändringsvilja som vill utveckla det sociala arbetet i Tyresö. Vi arbetar med processinriktat utredningsarbete. Vi arbetar även för att stärka vår interna samverkan och strävar efter att i första hand hitta hemmaplanslösningar.

Barn- och ungdomsenheten har en stor ökning av antalet anmälningar. Till följd av detta har beslutats att förstärka verksamheten med fler socialsekreterare för att uppnå en rimlig arbetsbelastning.

Om tjänsten
På utredningsenheten utreder vi barn och ungdomars behov och beslutar om insatser. Som vår kollega kommer du ha ett mycket varierande och engagerande arbete. Det är viktigt att du vill arbeta med myndighetsutövning, som en del i detta arbete kommer du att följa upp de barn och ungdomar som beviljats insatser. Vi jobbar tätt ihop som ett team, du kommer att ha tillgång till nära arbetsledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Månadslön, individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har:


• socionomexamen
• erfarenhet av myndighetsutövning och gärna av arbete med ungdomar
• goda kunskaper inom barn och ungdomsvården
• goda kunskaper i aktuell lagstiftning
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Som person är du kreativ, nyfiken och engagerad i att utveckla vårt arbete. Vidare har du god samarbetsförmåga men är även självständig i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi gör och vill
Tyresö kommun har utvecklat ett samordnat arbetssätt för barn och unga i familjer där det förekommer missbruk samt våld i nära relation. Vi har ett team för utsatta barn i samverkan med förskola/skola.

Kommunen är en stimulerande arbetsplats med goda kollegor, positiv arbetsmiljö där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Som anställd i Tyresö kommun erbjuds du en subventionerad friskvård och har möjlighet att växla in semesterersättning mot extra semesterdagar.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig är du varmt välkommen med din ansökan senast 2 januari 2018. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Eva Tullander, enhetschef på telefon 08-578 295 24

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, 08- 578 291 00
När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2187
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Tyresö 13581
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

Är du en KVINNLIG assistent som vill jobba DAGTID till en flicka i Tyresö?

Nu söker vi en assistenter till en liten och glad 14 årig flicka. Hon har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med allt i vardagen.
Arbetstiderna är när hon befinner sig i skolan måndag till fredag ca 08.00 - 16.00.
Kan även förekomma arbetstid utanför skoltiden vid olika aktiviteter som bad osv.


Hej
Nu söker vi en assistenter till en liten och glad 14 årig flicka. Hon har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med allt i vardagen.
Arbetstiderna är när hon befinner sig i skolan måndag till fredag ca 08.00 - 16.00.
Kan även förekomma arbetstid utanför skoltiden vid olika aktiviteter som bad osv.

FÖRDEL OM DU KAN ARABISKAS OCH ETT KRAV ATT DU ÄR KVINNA

Jag söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt.
Vi ser gärna att den sökande är kvinna till tjänsten och kan prata både Arabiska och Svenska.
Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta. Erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade barn/ungdomar är ett krav.

Ditt arbetspass kommer att börja med att du hämtar mig hemma hos mig, för att sedan tillsammans åka till skolan, sedan är du med mig hela dagen i skolan och tillsammans åker vi sedan hem till mig.
Du kommer att ha din arbetstid mellan 7,30-16,00 ca måndag till fredag, dvs, endast dagtid.

Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO.
Från och med 1 januari 2011 är det krav på att man måste ha polisregister när man utför insatser åt barn under 18 år. Vi på FMF Assistans tar polisregister på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra brukare.

Därför är det viktigt att du som personlig assistent har ett belastningsregister färdigt innan du söker några/någon utav våra tjänster. Ett belastningsregister- LSS beställer man hos polisen och tänk på att handläggningstiden kan dröja, var ute i god tid.

Finner ni detta intressant vänligen skicka CV samt ett personligt brev.


FMF Assistans är ett företag som erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF assistans organisation består av personer med en mångårig erfarenhet och en bred kunskap inom lagområdena LSS/LASS. Företagets värderingar grundas på kvalité, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder skräddarsydd assistans efter brukarnas önskemål och behov. FMF assistans har haft en mycket stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet i landet för att möta efterfrågan.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi har kollektivavtal med KFO samt friskvårdspeng på 2000 kr/år. DU ARBETAR DAGTID FÖRDEL OM DU KAN ARABISKAKollektivavtal KFO samt friskvårdspeng 2000 kr/år
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Tyresö B
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.sofie@fmfassistans.se
Övrigt: SKRIV DIN ANSÖKAN PÅ SVENSKA. VI REKRYTERAR OMGÅENDE
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Förskolan Hästhagen söker en erfaren barnskötare

Företaget
Förskolan Hästhagen söker en engagerad, positiv och nyfiken barnskötare. Du är utbildad och har erfarenhet samt är väl förtrogen i förskolans läroplan och aktuell forskning. Som barnskötare hos oss på Hästhagen kommer du att ingå i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i att varje individ utvecklas och att målen i Lpfö uppnås. Din barnsyn och ditt förhållningssätt stämmer väl överens med de tankar som finns inom Reggio Emilia filosofin. Det är viktigt att du är nyfiken och har ett stort intresse för barns lärande och med en positiv inställning ser möjligheter istället för hinder.

Förskolan Hästhagen består av 8 åldershomogena avdelningar och är belägen nära naturen i Tyresö Strand. I anslutning till förskolan finns 5 inspirerande gårdar och närhet till skog och natur. Hästhagen har under många år haft ett tydligt fokus på miljö och utepedagogik. Förskolan är Grön Flagg certifierad sedan 10 år och arbetet med hållbar utveckling är väl integrerat i den pedagogiska verksamheten.

Förskolan Hästhagen har ett projektbaserat arbetssätt där barns inflytande, kreativitet och delaktighet är viktiga hörnstenar. Vi strävar efter att våra miljöer både ute och inne ska vara utformade så att barnen tillsammans med medupptäckande pedagoger kan mötas, utmanas och inspireras varje dag. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation som verktyg och metod för att utveckla verksamheten vidare.

Förskolan erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag m.m
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mia.ekelund@telia.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan, dock senast 29/12 2017 Skicka din ansökan till förskolechef Maria Ekelund på e-post: mia.ekelund@telia.com Intervjuer och urval kan komma att ske löpande mia.ekelund@telia.com
Arbetsplats: 
Adress: Lust & Lära utbildning AB/Förskolan Hästhagen
Edinsväg 14 c/o Unike Förskolor AB
13545  TYRESÖ 
Hemsida: http://www.ll-skolor.se/
  
Platsannons

Tandsköterska till Folktandvården Tyresö

Vi erbjuder  
dig ett roligt arbete på kliniken som ligger centralt, vid Tyresö centrum.
Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt.  
På kliniken arbetar 11 tandläkare, 6 tandhygienister och 14 tandsköterskor.  
Som tandsköterska hos oss har du också ett eget ansvarsområde. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig, då vi tycker att kompetensutveckling är viktigt. Det finns möjlighet att arbeta delegerat med depuration, avtryckstagning och profylax.
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag och med kollektivavtal, friskvårdsbidrag, frisktandvård och fri sjukvård för personalen  
 
Vi söker dig  
som är examinerad tandsköterska. Du har yrkeserfarenhet men det är inget krav. Viktigt är engagemang och en vilja att utvecklas!  
Du kommer att arbeta med assistans där du blir en viktig del i ett stor team. Vill du arbeta med utåtriktad verksamhet är det också möjligt. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.  
 
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
Tjänsten är  
en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi intervjuar kontinuerligt så tveka inte att söka redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Är du intresserad?  
Kontakta gärna klinikchef Mia Åberg tel 08-123 154 50 eller arbetsledare Janica Norman tel 08-123 169 70. Kontaktperson för Vision är Norca Alarcon Cruz tel 08-123 152 29.  
 
Välkommen med din ansökan senast den 5 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=149263&DepartmentId=54774&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården
Bollmoravägen 14
13502  Tyresö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Webbutvecklare till litet företag i Tyresö inom CMS, bank/finans/försäkring

Du kommer arbeta med det dagliga arbetet i alla de webbsystem och webbsajter vi utvecklar, sköter och levererar till våra kunder. Arbetets omfattning varierar stort, då det är många olika typer av webbsystem, vilket innebär att du behöver vara stresstålig, kunna hålla många bollar i luften, samtidigt som du levererar arbetsuppgifterna noggrant och i tid till våra kunder. Det kan vara alltifrån att klippa och klistra text/bild från ett Word-dokument och layouta i HTML, skapa en reklambanner utifrån ett Youtube-klipp, till att bygga en dynamiskt genererad och sorterbar responsiv HTML-tabell som hämtar sin data via AJAX/JSON.

KRAV:
- Mycket goda kunskaper i HTML/CSS, med responsiv webbdesign
- Front-end programmering i ren JavaScript / jQuery, DOM
- Webbpubliceringsverktyg / CMS (tidigare erfarenhet eller god förståelse)
- Noggrannhet och kunna arbeta strukturerat med många projekt samtidigt

MERITERANDE:
- Någon form av Back-end programmering, valfritt språk
- Förståelse kring internetprotokollet HTTP (request/response, parameters, cookies, etc.)
- Kunskap om Oracle-databasen, PL/SQL, SQL, eller andra databaser
- Goda språkkunskaper i skrift på svenska
- Linux

ERFARENHET:
Du har tidigare erfarenhet från, eller god förståelse för, arbete i olika CMS och en mycket god kunskap i responsiv webbdesign i HTML/CSS. Du kan även ren JavaScript och jQuery, samt har god förståelse för de flesta webbläsares DOM, och eventuella skillnader mellan tillverkare, operativsystem och enheter. Du har även hållit på en del med någon form av Back-end programmering, SQL, databaser och/eller Linux, vilket i så fall är mycket meriterande. Vidare har du en bra stilistisk förmåga gällande text och grafik. Du är noggrann och släpper inte ifrån dig någonting halvdant. Erfarenhet från tidigare liknande arbete är meriterande.

PERSONLIGHET:
Du är en samarbetsvillig analytisk person, som är intresserad av ny teknik och har lätt för att lära dig nya saker, IT-miljöer och system. Du är prestigelös och en positiv medarbetare, som gärna bidrar med egna idéer, samtidigt som du har kundens bästa i fokus. Du planerar och utnyttjar din tid effektivt, vilket gör dig produktiv samtidigt som du levererar hög kvalitet.
Vidare tycker du att varierade arbetsuppgifter är något positivt och inspirerande. Du är tydlig och korrekt i din kommunikation, både internt och utåt mot våra kunder, och du gillar att arbeta självständigt, kan ha många bollar i luften.

Brightly AB startades 2014, avknoppat från ett tidigare IT-bolag, med stora kunder framförallt inom bank-/finans- och försäkringsbranschen.
Vi fungerar inte som de "stora drakarna" med stora projektgrupper, långa leveranstider och sega beslutsvägar. Vi koncentrerar oss istället på att leverera det som kunden vill ha, direkt, på en gång, ibland t.o.m. medan kunden väntar kvar i telefon!
Om du hellre vill "ingå i ett stort team", gå på möten, hålla på med olika "agila metoder" (scrum/lean/you-name-it) och ha regelbundna projektavstämningar så är detta jobb ingenting för dig.
Vi fokuserar väldigt mycket på att leverera det kunden vill ha, alltså själva affärsnyttan, normalt inom några minuter efter det att kunden efterfrågade det. Gillar du att imponera på folk och göra dem glada, jobba med snabba beslut och frihet under ansvar? Då är detta jobbet för dig.
Vi sitter i Tyresö, 1,5 mil söder om Stockholm, och hit tar man sig på 15-20 minuter med buss eller bil från Gullmarsplan.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Frontend-utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@brightly.se
Övrigt: Ansökningshandlingar tas emot och behandlas löpande, och eventuella intervjuer kommer att ske under december och januari. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, personligt brev och gärna länk till LinkedIn eller liknande nätverk.
Arbetsplats: 
Adress: Brightly AB
Lötkärrsvägen 4
13672  Vendelsö Sverige
Hemsida: http://www.brightly.se
  

Platsannons

Lärlingsanställning byggyrkesarbetare

Vi önskar erbjuda dig som blivande byggyrkesarbete en lärlingsanställning som en del i din färdigutbildning. Om du intresserad av en lärlingsanställning så är du välkommen att lämna din ansökan.

Som fastighetsbolag är vi en del av det samhälle vi verkar i, därför är det en självklarhet för oss att ta vårt ansvar när det kommer till att ge personer en väg ut i arbetslivet. Vi är stolta över att vi under 2016 gett hela 22 personer en första rad på sitt CV.

Botrygg äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi Sveriges tolfte största bostadsproducent, och all produktion sker i egen regi.

Botrygg är ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Som arbetsgivare så erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll med varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Arbetsledare, husbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Lärling Tyresö
Webbplats:
Epostadress: jobb@botrygg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Botrygg Bygg Linköping AB
Box 335
58103  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.botrygg.se
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Tyresö

Känner du för att byta miljö? Välkommen till oss! Vi söker en tandläkare till vår fina klinik i Tyresö centrum.
 
Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete med både barn och vuxna på kliniken som ligger 15 min med buss från Gullmarsplan.. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Vi vill bedriva kvalificerad tandvård och därför är kompetensutveckling viktigt hos oss. Vi bedriver såväl implantatkirurgi som protetik.
 
Hos oss arbetar 11 tandläkare 6 hygienister och 14 tandsköterskor.
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.
 
Vi söker dig
som har erfarenhet som tandläkare, vi vill att du har en vilja till lång utveckling inom företaget. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är egenskaper vi värdesätter. Vi uppskattar kollegor som brinner för sitt yrke och uppskattar att arbeta i team.
Har du en sköterska du vill ta med dig, inga problem!
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Tjänsten är
en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer att hålla intervjuer löpande så tveka inte utan ansök redan idag. Provanställning kan förekomma.
 
Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Mia Åberg tel 08-12315585 eller arbetsledare Janica Norman tel 08-12316970. Kontaktperson för Ulrika Rebhan , tel 08-123 152 32.
 
Välkommen med din ansökan senast den 5 januari 2018. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=149265&DepartmentId=54774&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården
Bollmoravägen 14
13450  Tyresö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Är du sugen att bli framtidens tandsköterska?

Att plocka bort instrument till stril rum. Att kunna assistera tandläkare med delegeringsintresse.

Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är en fördel om du har yrkeserfarenhet inom tandvård. Det läggs stor vikt på personlig lämplighet.

Mycket fräsch tandläkarpraktik i Trollbäckens centrum i Tyresö. Vi har 6 behandlingsrum med modern utrustning och totalt digitaliserad. Vi är specialiserade inom barn och ungdomstandvård samt har stort patientunderlag för allmän tandvård för vuxna och barn. Vi är för närvarande en tandläkare, två tandsköterskor, två tandhygienister och en receptionist men vi hinner inte med och måste utöka verksamheten med minst ett tandläkarteam.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: Tandsköterska
Webbplats:
Epostadress: farinesh@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: M Mira AB
Kumla Allé 12
13553  Tyresö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till 13-årig flicka i Tyresö, kvällstid omgående

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till vår dotter Ida, 13 år.

Ida är en glad och positiv tjej som trivs med likasinnade. Hon är väldigt kommunikativ på sitt sätt vilket ställer höga krav på att lära känna henne och snabbt förstå vad hon vill säga eller göra och hur hon mår. Ida använder bilder och kroppsspråk i sin kommunikation. Empati, tålamod, energi och engagemang är viktiga egenskaper för den som arbetar med Ida. Vi uppskattar även initiativförmåga, ansvarsfullhet och att självständigt kunna utföra sitt arbete med Idas behov i fokus. Ida har en cp-skada och behöver hjälp med det mesta, såsom att förflytta sig mellan olika hjälpmedel, med matning, både i mun och via sond, med träning och kommunikation.

Du som söker behöver kunna tala svenska obehindrat och får gärna bo i Tyresö eller i närheten. Vi är idag ett team på 6 personer som arbetar tätt ihop runt Ida och ställer upp för varandra. Välkommen med din ansökan idag.

Schema: ca 24 timmar/veckan, kvällar och helger.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8706
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Familjerätten i Tyresö utökar med en socialsekreterare

Socialförvaltningen i Tyresö kommun söker en socialsekreterare till familjerätten
Vem trivs hos oss?
Familjerätten i Tyresö kommun är organiserad under familjevårdsenheten. Enheten arbetar med vårdnad-, boende- och umgängesutredningar, yttranden, samarbetssamtal, medgivanden för adoption och faderskapsfrågor. Enheten utökar nu med ytterligare en tjänst i syfte att kunna erbjuda mer stöd till föräldrar med svåra konflikter i ett tidigare skede i samverkan med barn- och ungdomsenheten.

Som socialsekreterare i Tyresö kommun får du en kreativ och nyfiken arbetsplats med intresse för nya lösningar där du får bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du erbjuds möjlighet att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete där din insats är viktig och där du gör skillnad. Välkommen till en arbetsplats som vill bli ännu bättre!

Vi erbjuder handledning, årsarbetstid och friskvårdspeng.

Om tjänsten 
Familjerätten i Tyresö är inne i ett spännande utvecklingsskede och har bestämt sig för att utöka enheten med en tjänst för att frigöra tid och utrymme för stöd till föräldrar i deras samarbete genom fler samarbetssamtal. I Tyresö ser vi att många anmälningar som inkommer till barn- och ungdomsenheten handlar om föräldrar i konflikt där barnen far illa av föräldrarnas tvist. Tanken är att enheterna samarbetar och att familjerätten går in med samarbetssamtal i dessa konfliktfyllda ärenden med förhoppningen att ena föräldrarna och därmed också minska antalet vårdnadsutredningar. Vi söker dig som vill vara med och forma denna process och tillsammans med den övriga gruppen bidra med din kunskap och erfarenhet!

Arbetsgruppen du kommer till är en mycket trevlig, engagerad grupp med bred erfarenhet som lägger stor vikt vid frivilliga samarbetssamtal och metoden Konflikt och Försoning.

Som familjerättssekreterare ansvarar du också för de sedvanliga arbetsuppgifterna som att genomföra utredningar och upplysningar på begäran av tingsrätten i frågor om vårdnad, boende och umgänge. Vidare ingår det i arbetsuppgifterna att lämna medgivande till adoption, handlägga faderskap och upprätta avtal. I samband med att metoden Konflikt och Försoning tillämpas sker arbetet i samverkan med tingsrätten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Månadslön. Individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för och har erfarenhet av att arbeta med föräldrar i konflikt samt har ett intresse för utvecklingsfrågor. Du är utbildad socionom, har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper om aktuell lagstiftning. Du behöver ha analytisk förmåga, kunskap om barns utveckling och behov samt förmåga att möta människor som är i svåra livssituationer.

Kreativitet, nyfikenhet, engagemang och god samarbetsförmåga är en förutsättning för arbetet. Vi vill att du besitter en personlig mognad och bidrar till en trivsam stämning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 5 januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Johanna Kankaanpää, enhetschef, tel: 08-578 293 20

Inger Jönsson Nordqvist, gruppledare, tel: 08-578 291 92

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel: 08-578 291 00

 


När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.tyreso.se/Jobb/ledigatjanster/?rmpage=job&rmjob=2149
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tyresö kommun
Bollmoravägen 14
13581  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.tyreso.se
  
Platsannons

IESTyresö söker hängivna pedagoger

Sedvanliga arbetsuppgifter för lärare så som planering, både enskilt och i arbetslag, undervisning, rättning och återkoppling kring detta till både föräldrar och vårdnadshavare.

Viktigt med dokumentation och tydliga planer för eleverna att tillgå. uppföljning av betyg och

Mentorskap för mx 16 elever. Som mentor kontaktar du dina mentorselevers föräldrar en gång i månaden med individuell feedback om deras barns akademiska och sociala situation.

För mer information om vår skola se vår hemsida: https://tyreso.engelska.se


Vi söker nu kvalificerade lärare för årskurserna 4-6 samt 7-9, heltid, då vi utökar vår verksamhet.

Du är en hängiven team player, flexibel och med en positiv inställning till undervisning i och på svenska eller engelska, villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor.

Du kommer också att vara mentor för 16 elever. Som mentor kontaktar du dina mentorselevers föräldrar en gång i månaden med individuell feedback om deras barns akademiska och sociala situation.

Vi söker dig som:
Har svensk lärarlegitimation.
Erfarenhet är ett plus men inte ett krav.

För mer information om vår skola se vår hemsida: https://tyreso.engelska.se/


Vi erbjuder en lugn studiemiljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig.

Internationella Engelska Skolan Tyresö är en skola för årskurserna 4-9 med ca. 920 elever och en ungefärlig personalgrupp på 83. Skolan ligger 20 minuter från Gullmarsplan och med en 5 minuters promenad till och från Tyresö Centrum. En av busshållplatserna ligger precis bakom skolan och vi har också tillgång till ett stort parkeringsgarage precis runt hörnet från vår skolbyggnad. Garaget är anslutet till Q-park och deras nuvarande avgift är 395: - / månad (kontorstid 07.00-18.00).

För mer information om vår skola se vår hemsida: https://tyreso.engelska.se/
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.tronelius.tyreso@engelska.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Internationella Engelska Skolan Tyresö
Bollmora gårdsväg 14
13539  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.engelska.se/tyreso
  
Platsannons

lagerarbetare/Spånga

Vi söker personal till ett lager beläget i Spånga. Din arbetsuppgift blir att hjälpa till med packning och plockning av kundens produkter.
Vår kund arbetar med sjukvårdsprodukter.

Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen.
Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@aleja.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: aleja ab
Mediavägen 9a
13548  Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.aleja.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn i Tyresö!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola samt Sportlekis. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Idrottsledare Stockholm
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Extrajobb inom barndans - Funkykidz och Bliss Dance Academy Tyresö!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan:
http://www.besporty.se/sida/anmalan-sok-jobb/

Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Sjuksköterska

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, KOL, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar.

Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem. Läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett bra jobb.

Oavsett i vilken verksamhet du arbetar, involveras du i utvecklings- och förbättringsarbetet. Genom att lyssna på våra patienter, deras närstående och på varandra hittar vi bättre lösningar.

Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling.

Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans

Som medarbetare är du vår främsta styrka och hos oss finns många möjligheter att växa och utvecklas. Hos oss är allt möjligt!

Förutom en bra arbetsmiljö där du som medarbetare blir sedd och kan känna trygghet i att ge en kvalitetssäker vård så erbjuder vi bra förmåner i form av stöd, friskvård, fri sjukvård och flexibel arbetstid.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för sjuksköterska i avancerad hemsjukvård.
Tillsvidareanställning med dag- kväll och helgtjänstgöring, med en arbetstid 37 timmar/vecka. Hel eller deltid kan diskuteras.
Lön efter överenskommelse.
Introduktion anpassas efter dina behov
Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Övrig information
Vill du veta mer eller är nyfiken på att hospitera så kontakta:
Carina Wern
Enhetschef, Leg. Sjuksköterska ASIH Tyresö Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
tel. 08-6064148, 073-9012575

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård, palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre eller annan relevant inriktning. Du bör ha den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta arbetslivserfarenheter är meriterande.

Du behöver körkort för tjänsten.

Personliga egenskaper
Sjuksköterska med vana att arbeta självständigt, i samarbete med ett multiprofessionellt team. Du bör vara ansvarstagande och känna stort engagemang för patientens vård. ASIH-vård bedrivs med fokus på patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid37 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 46-556077-2419-E304
Webbplats:
Epostadress: carina.wern@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Bollmora gårdsväg 12 1½ tr
13539  Tyresö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Konsult sökes till nytt säkerhetsbolag

Impressive Relations söker nya konsulter.

Just nu har vi ett nytt spännande projekt inom säkerhetsbranschen. Omnipoint är en säkerhetslösning för alla hem som har världens största plattform. Till detta projekt söker vi ansvariga chefer, team leaders och säljare. Är du intresserad av att veta mer?

Omnipoint ska göra vardagen tryggare och enklare. Företaget erbjuder en bred produktportfölj som anpassas för den enskilde kunden med en bakomliggande plattform som används av
6 miljoner användare världen över.

Impressive Relations är stolta över att driva försäljningen för Omnipoints räkning. I rollen som säkerhetskonsult så kommer du ingå i ett målmedvetet och resultatdedikerat team som kommer arbeta i Stockholms-området.Vi söker dig som:

- Ser positivt på utmaningar
- Är strukturerad och självgående
- Driven
- Social förmåga
- Tävlings inriktadVi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten till något som kommer växa kraftigt
närmaste 12 månaderna.
- Personlig utveckling både som säljare med även som person
- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och avancera inom bolaget.
- Tillgång till vårt unika säljverktyg Booster
- Daglig coachning av rutinerade säljcoacher
- Fantastiska tävlingar
- Möjlighet till medlemskap i medlemsklubbar som innefattar säljrelaterade
aktiviteter och resor.Meriter:

Tidigare erfarenhet av sälj.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-22
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/61801-konsult-sokes-till-nytt-sakerhetsbolag?promotion=22799-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1905
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Arbetsledare till högteknologiskt företag

Arbetsledare för processtekniker
Vill du vara med och påverka framtiden? Har du dessutom ett stort teknisk intresse så kan detta vara något för dig! Vår kund sitter i Tyresö och arbetar med att tillverka framtida laddningsbara celler för bärbara enheter. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Tyresö

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare kommer du att följa hela processen av laddningsbara celler. Från att vara med och tillverka dem till att slutligen packa produkterna till kunder. Du kommer vara arbetsledare för ett team av åtta processtekniker och det ställs väldigt höga krav på förmågan att leda och stötta teamet.
Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med teknik-/industriinriktning eller motsvarande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett skallkrav för tjänsten. Dessutom har du tidigare erfarenhet från en roll som arbetsledare och mycket god förståelse för processer och teknik inom produktion. Du är van att arbeta i ett produktionsflöde och med förbättringsarbete. Kunskaper och utbildning inom lean och 5S är starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Adam Bernhoff | adam.bernhoff@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning elkrafttekniska prod.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 201095188
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201095188&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Regeringsgatan 65
13552  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Holmgrens Markiser söker fler drivna säljare i Stockholm

Att vara säljare hos Holmgrens Markiser innebär att du levererar en förstklassig serviceupplevelse till varje kund. Med stort driv och engagemang tar du dig an dina arbetsuppgifter. Du besitter en stark ansvarskänsla gentemot kunder, kollegor och företaget.

Som butikssäljare hos Holmgrens markiser kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:
•Sälj och service
•Viss kassahantering
•Hålla butiken i toppskick
•Orderläggning
•In & ut leveranser

Som ute-säljare hos Holmgrens markiser kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:
•Rådgivning/måttagning hemma hos kund
•Sälj och service
•Viss kassahantering
•Hålla butiken i toppskick
•Orderläggning
•In & ut leveranser
•B-körkort krävs


Som anställd på Holmgrens markiser får du förmån att gå utbildningar som har relevans för dina arbetsuppgifter. Dessa sker löpande under din anställning och i samarbete med våra leverantörer


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare, meriterande är att ha arbetat som säljare inom detaljhandeln, och då framförallt inom solskyddsbranschen. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av kundservice.

Du är en ödmjuk och relationsinriktad person med förmåga att skapa starka kundrelationer. Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du ska drivas av att arbeta utifrån uppsatta mål och du tycker det är roligt att höja dig själv och företaget till framgångsrika resultat.

Vi på Holmgrens Markiser är experter på allt som har med solskydd att göra. Vi mäter, tipsar, säljer, monterar och underhåller solskydd för både utomhus- och inomhusbruk. Sedan starten 1974 har vi haft tiotusentals nöjda kunder och tack vare vår långa erfarenhet kan vi garantera att vi tillsammans med kunden hittar den absolut bästa solskyddslösningen. Som säljare hos oss jobbar du med produkter av väldigt hög kvalitet då vi främst jobbar med leverantörer så som Markilux, Luxaflex, Somfy & Styra.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIntervjuer sker löpande, tillträde senast 28 februari
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-14
Referens: Säljare Holmgrens Markiser
Webbplats:
Epostadress: info@holmgrensmarkiser.se
Övrigt: Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så fort som möjligt om du finner tjänsten intressant. Du ansöker genom att skicka oss ditt CV och personliga brev till info@holmgrensmarkiser.se
Arbetsplats: 
Adress: Holmgrens Trading AB
Vendelsövägen 17
13551  Stockholm, Tyresö Sverige
Hemsida: http://www.holmgrensmarkiser.se
  

Platsannons

Vi söker fler Impressive medarbetare

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Har du ett sinne för humor?

I rollen som vi söker kommer du att ingå i ett relativt nystartat team där du får vara med att sätta upp struktur och riktlinjer för en fortsatt bra utveckling inom affärsområdet.

Impressive Relations är ett bemannings och säljföretag som varit verksamma sedan 2012. Vi samarbetar med stora ledande företag. Största delen fokuseras på sales. Sales innebär fältförsäljning, butiksförsäljning och direktförsäljning. Vi bygger starka resultat inriktade team med kvalificerade säljare och kunskapskunniga coacher, team leaders och professionella projektledare.

Dina arbetsuppgifter som säljare hos oss innebär att aktiv kontakta utvalda kunder. Självständigt kunna presentera produkten och se kundens behov. Viktigt att man drivs av försäljning och den service man ger till kunden för att trivas i arbetet. Du kommer ha coachande chefer som stödjer och hjälper dig i arbetet.

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du motiveras av att så väl självständigt som i teamet strukturera arbetet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Vi ger dig möjligheterna att utvecklas.

Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt!Formella krav:

Fyllda 18 år.

Flytande tal i svenska.Meriterande:

Det är meriterande om man tidigare har erfarenhet och kunskap från
kundservice, direkt försäljning eller liknande. Det är positivt om du har en
stark kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder:

Heltid/deltid

Grundlön

Provision och bonussystem

Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga interna karriärvägar

Säljtävlingar

Möten på huvudkontoret med uppföljning av teamets samt individuella mål

Nyfiken på Impressive Relations?

Kolla in vårt instagramkonto:

www.instagram.com/impressivere... (http://www.instagram.com/impressiverelations/)

Alternativt vår hemsida på:

www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se/)
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/60727-vi-soker-fler-impressive-medarbetare?promotion=22270-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Butikssäljare

Impressive Relations


Vi är ett bolag som är verksamma i hela Sverige, jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Idag jobbar vi för postkodlotteriet. VI har vi en super-deal där kunder som handlar i pop up butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet. Win-Win.

Vi söker din som är sjukt positiv, gillar att ta egna initiativ, älskar att tävla, vill utvecklas på ett personligt plan och tillsammans med ett team.

Du ska vara:

Sjukt positiv

Driven till tänderna

Ha sociala talang

Älska att tävla

Krav:

Vara över 18 år

Kunna prata svenska flytande

Bo i Storstockholm

Meriterande:

Jobbat med sälj tidigare men inget krav

Lagspelare

Vi erbjuder:

Hög fast timlön

Hög provision per sälj

Tävlingar med fina priser

Säljutbildning av rutinerade utbildare

Coachning, stöd och hjälp av duktiga medarbetare på plats

Vi lägger fokus på att ha kul samtidigt som vi tjänar bra. Du kommer jobba ihop med ett team där alla är positiva och vill utvecklas vidare i sin säljkarriär.

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan direkt via länken.

Nyfiken på Impressive Relations?

Kolla in vårt instagramkonto:

www.instagram.com/impressiverelations/ (https://www.instagram.com/impressiverelations/)

Alternativt vår hemsida på:

www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se/)
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-06
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/59346-butikssaljare?promotion=21385-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang

Vi söker nya medarbetare till vår indiska restaurang.

Vi söker en servitris7servitör med erfarenhet inom branschen.
Meriterande om du har arbetat tidigare på indisk restaurang.

En kock med tre års erfarenhet av indisk matlagning
utbildning är ett krav.

En tandoori kockar med god erfarenhet
Arbetsuppgifterna: Grilla och tillagning av bröd.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lunkasbombay@gmail.com
Övrigt: Kontakta Monir Hamja, 073-5304443 endast kl.14-16.
Arbetsplats: 
Adress: Eden Garden
Vendelsövägen 62
13553  TYRESÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, KOL, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar.

Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem. Läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett bra jobb.

Oavsett i vilken verksamhet du arbetar, involveras du i utvecklings- och förbättringsarbetet. Genom att lyssna på våra patienter, deras närstående och på varandra hittar vi bättre lösningar.

Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling.

Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans

Som medarbetare är du vår främsta styrka och hos oss finns många möjligheter att växa och utvecklas. Hos oss är allt möjligt!

Förutom en bra arbetsmiljö där du som medarbetare blir sedd och kan känna trygghet i att ge en kvalitetssäker vård så erbjuder vi bra förmåner i form av stöd, friskvård, fri sjukvård och flexibel arbetstid.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för sjuksköterska i avancerad hemsjukvård.
Tillsvidareanställning med dag- kväll och helgtjänstgöring, med en arbetstid 37 timmar/vecka. Hel eller deltid kan diskuteras.
Lön efter överenskommelse.
Introduktion anpassas efter dina behov
Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Övrig information
Vill du veta mer eller är nyfiken på att hospitera så kontakta:
Carina Wern
Enhetschef, Leg. Sjuksköterska ASIH Tyresö Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
tel. 08-6064148, 073-9012575

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård, palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre eller annan relevant inriktning. Du bör ha den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta arbetslivserfarenheter är meriterande.

Du behöver körkort för tjänsten.

Personliga egenskaper
Sjuksköterska med vana att arbeta självständigt, i samarbete med ett multiprofessionellt team. Du bör vara ansvarstagande och känna stort engagemang för patientens vård. ASIH-vård bedrivs med fokus på patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid37 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 46-556077-2419-E210
Webbplats:
Epostadress: carina.wern@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Bollmora gårdsväg 12 1½ tr
13539  Tyresö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare med fast lön

Nu har det blivit dags för Stockholm att expandera

Impressive Relationsökar sin satsning tillsammans med Sveriges största lotteri och söker därför drivna säljare.

Vi är ett bolag som är verksamma i hela Sverige, jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Idag har vi en super-deal där kunder som handlar i butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet. Win-Win.

Du ska vara:

Sjukt positiv

Driven till tänderna

Ha sociala talang

Älska att tävlaKrav:

Vara över 18 år

Kunna prata svenska flytande

Bo i Storstockholm

Meriterande:

Jobbat med sälj tidigare men inget krav

Lagspelare

Vi erbjuder:

Hög fast timlön

Hög provision per sälj

Tävlingar med fina priser

Säljutbildning av rutinerade utbildare

Coachning, stöd och hjälp av duktiga medarbetare på plats

Vi lägger fokus på att ha kul samtidigt som vi tjänar bra. Du kommer jobba ihop med ett team där alla är positiva och vill utvecklas vidare i sin säljkarriär.

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan direkt via länken.

Nyfiken på Impressive Relations?

Kolla in vårt instagramkonto:

www.instagram.com/impressiverelations/ (https://www.instagram.com/impressiverelations/)

Alternativt vår hemsida på:

www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se/)
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.impressiverelations.se/jobs/56767-saljare-med-fast-lon?promotion=19936-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Vi söker uthyrare

Du kommer ansvara för att se till att nya och befintliga kunders fastigheter är fullt uthyrda.

Detta innebär att fotografera och annonsera lokalerna, hålla visningar och selektera intressenter samt skriva hyreskontrakt.

Har du tidigare arbetat med lokaluthyrning eller liknande är det ett stort plus men inget krav.
Vi utbildar internt samt ger de verktyg du behöver för att lyckas i ditt arbete.

Tjänsten är helt provisionsbaserad med en generös lönemodell.

B-körkort och egen bil är ett krav för tjänsten.

Vi sitter i Tyresö men arbetar i hela stor-Stockholm med starkt fotfäste i söderort.

I rollen som uthyrare behöver du vara van att ha många bollar i luften tycka om att träffa nya människor samt vara avslutsorienterad.

Locus Advice är ett bolag grundat år 2014 och består av ett team fastighetskonsulter med bred bakgrund inom tjänsteförsäljning, B2B och B2C. Vi hjälper fastighetsägare med lokaluthyrning försäljning och köp av fastigheter.
Publiceraddatum: 2017-08-22
Yrkesbenämning: Uthyrare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidResultatbaserad lön med generös provisionsandel.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@locusadvice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Locus Advice
Box 2131
13502  TYRESÖ Sverige
Hemsida: http://locusadvice.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal