Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:24

Lediga jobb i Trosa kommun (0488), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 832
Täthet61,17Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area664,67Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land209,79Landareal (km²)
Sjö7,62Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav447,35Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Montagetekniker i Trosa med omnejd

Som ventilationsmontör hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du ska ha 2-3 års erfarenhet av montage, rengöring, service, felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar m.m.

I tjänsten är ett av huvuduppdragen rengöring, service och utbyten av ventilation på primärt villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Trosa området med omnejd. Det gäller Imkanal, F, FX och FTX anläggningar.

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Vi söker dig som:

- Innehar B-körkort, det är ett krav
- Tidigare arbeten inom OVK, styr och regler, värme, kyla är meriterande.

Rätt person erbjuds:

- Heltidstjänst
- Fast lön + bonus vid försäljning.
- Bil, telefon och surfplatta ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig.
- Start omgående

Ansökan görs endast via mail.
Frågor gällande rekrytering hänvisas till rekrytering@ventusnorden.se
Vi kan tyvärr inte besvara samtal gällande rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://careers.ventusnorden.se/jobs/30219-montagetekniker-i-trosa-med-omnejd?promotion=7448-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ventus
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://ventusnorden.se
  
Platsannons

Aditro Logistics söker byggsäljare till kund i Vagnhärad!

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Aditro Logistics söker en byggsäljare med truckkort till vår kund i Vagnhärad som är en stor byggkedja. Du kommer att bli uthyrd av Aditro Logistics men med stora möjligheter att övergå och bli anställd av vår kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Försäljning av byggmaterial
- Daglig kundkontakt med nya och befintliga kunder
- Ordermottagning, offertskrivning samt uppföljning


Din profil
Vi söker dig som är en arbetsvillig, positiv och serviceinriktad person. Du får gärna ha erfarenhet av en liknande roll. Du har minst gymnasiekompetens i grunden. Meriterande är om du har produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet av offertskrivning. Ett krav är även att du har truckkort A-B och erfarenhet av truckkörning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett expansivt företag. Vi på Aditro Logistics eftersträvar en jämn könsfördelning därav att vi gärna ser sökanden av båda könen.
Uppdraget startar snarast möjligt då vi hittat rätt kandidat, urval sker löpande!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 591
Webbplats: http://www.aditrologistics.se/karriar/visa-annons?jaid=591&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aditro Logistics Staffing AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://aditrologistics.se/
  
Platsannons

Legitimerad Psykolog

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Till SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad kommer pojkar och flickor i åldrarna 12-16 år som är omhändertagna enligt lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Vårt uppdrag är att ge de ungdomar som vårdas hos oss bättre förutsättningar för ett fungerande liv, utan missbruk och kriminalitet. Placeringen sker på socialtjänstens uppdrag och efter beslut i förvaltningsrätten.
Verksamheten på Lövsta står inför en nystart och ett intensivt utvecklingsarbete pågår. Som psykolog har du stora möjligheter att påverka ungdomsvården i en konstruktiv riktning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad för våra socialt utsatta ungdomar? Vill du vara med och motivera till nya, mindre destruktiva sätt att leva? Vill du ha möjlighet att göra gedigna utredningar? Tycker du om att arbeta i team med andra yrkeskategorier? Då hoppas vi att du söker tjänsten som psykolog på Lövsta.
Hos oss kommer du möta ungdomar med skiftande behov, förutsättningar och problematik. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av uppgifter som sträcker sig mellan bedömningssamtal, utredningar, samtalskontakter och utbildning av personal. Eftersom våra ungdomar vårdas under tvång är motivationsskapande färdigheter extra viktiga.
Det finns stora möjligheter att påverka innehållet i psykologuppdraget och egen extern handledning är en självklarhet.
SiS satsar på din vidareutveckling. Det kan gälla allt från utbildningar som leder till specialistbehörighet till kortare utbildningar i exempelvis testmetodik. På central nivå genomför SiS en mängd kurser och utbildningar varje år.
Inom SiS arbetar vi utifrån våra bemötandeord Respekt Omtanke och Tydlighet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad psykolog. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar, missbruk och/eller neuropsykiatri. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, intresse för teamarbete och personlig lämplighet. Du behöver ha tillgång till bil eftersom det är svårt att nå Lövsta med allmänna kommunikationer.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde enl. ök. Inledande provanst. kan komma att tillämpas Arbetstid: Flex, dagtid, 39:45 h/v Övrigt: Friskvårdsbidrag, konkurrenskraftig lön/villkor.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Dnr: 4363-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=21d13491-1442-4fc8-9e92-9d365bd71dc1&publishCode=AMS&TK=cf5b3fb3-c702-483e-9507-4be3b89aff66
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  
Platsannons

Lärare i svenska åk 7-9

Om företaget
Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Tomtaklintskolan är en skola för åren 7 till 9. Vi erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Tomtaklintskolan vill vara en modern skola som samtidigt är väl förankrad i kunskaps- och kulturtraditionen. För närvarande har skolan ungefär 300 elever fördelade på 12 klasser. Skolan har ca trettio personer anställda.

Tomtaklintskolan har ett organiserat elevhälsoarbete där lärare arbetar både i årskursgrupper samt i grupper med lärare blandade för olika årskurser. I årskursgrupperna ingår de lärare som är handledare för just den årskursen.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu lärare till Grundskola i Trosa kommun. Kärnuppdraget är undervisning i åk 7-9 i Svenska, i tjänsten ingår även handledarskap för en klass. Som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor som stöd. Du kommer att samarbeta i ett arbets- och ämneslag.

Karriärmöjligheter: Möjlighet finns att utöka med ett försteläraruppdrag.


Formell kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska.


Din bakgrund
Vi ser gärna att du har arbetat några år och har goda erfarenheter av undervisning i båda eller ett av ämnena. Du har en god samarbetsförmåga och delar mer än gärna med dig av dina erfarenheter, planeringar och idéer.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta med andra lärare och pedagoger. Du tar egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter, och är en resurs för dina kollegor. För dig är det utvecklingen hos eleverna som driver dig framåt. Som person är du energisk, uthållig samt stresstålig, något som du visar i ditt pedagogiska stöd till eleverna. För att du ska trivas i tjänsten som svensklärare i vårt team krävs det att du är flexibel, proaktiv och förändringsbenägen samtidigt som du är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare ferieanställning, provanställning tillämpas/heltidTillträdesdag
Tillsättning 2018-01-08 eller tidigare.

Information
Du söker tjänsten på www.lernia.se. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 21943
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21943
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia
Lernia Bemanning AB
61134  NYKÖPING Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Positiv kille i Västerljung söker assistent

Om jobbet

Hej!

Jag är en 18 årig kille som i somras flyttade jag hemifrån och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent.

Jag är multifunktionshindrad och sitter i rullstol men kan förflytta mig med stöd av två personer till och från mina hjälpmedel. Jag tränar min motorik varje dag med stöd av dig som assistent. Jag tränar både i Mey walk och Easy stand (gånghjälpmedel och stå hjälpmedel) Jag behöver stöd/hjälp med all daglig ADL så som hygien och kläder men också matlagning och städning. Alla förekommande hushållsuppgifter och personlig omvårdnad. Jag tycker om att vara utomhus och jag har en elrullstol som man använder vid promenader. På vardagar är jag på kommunens dagliga verksamhet tillsammans med en av mina assistenter. Jag har färdtjänst så vi kan tillsammans även göra lite utflykter på helger men då behöver jag hjälp med att boka färdtjänsten.

Förutom mina fysiska funktionshinder (på grund av diagnoser) så har jag även en utvecklingsstörning och svår epilepsi.

Trots mina funktionshinder och diagnoser är jag positiv och tycker om att hitta på saker tillsammans med mina assistenter. Jag har min familj och mina vänner nära samt att familjens hundar besöker mig ibland.

Arbetet är väldigt fritt och du kan tillsammans med kollega planera eftermiddagar och kvällar samt helger men då utifrån hur jag mår och utifrån de dagliga behov jag har.

Känner du igen dig?

Är du en positiv person med lite erfarenhet av jobb inom vården. Kan du fatta snabba beslut och ha lätt att kontakta ex vården i akuta situationer. Arbetet kräver en flexibilitet då dagarna kan vara mycket olika och mina funktionshinder/diagnoser kräver att man är uppmärksam på mig och mitt mående/epilepsi. Arbetet är också så att du behöver se vad som behöver göras och ett gott samarbete och god kommunikation med kollegor är ett måste.

Då jag inte själv kan kommunicera så behöver du vara den som blir mitt talande språk och därmed så är det viktigt att du talar en god och flytande svenska så att du kan ta kontakt med myndigheter och andra viktiga personer omkring mig.

 

Så här kan en vanlig arbetsdag se ut

Vardagar

Jag går upp på morgonen och får stöd och hjälp av mina assistenter att komma upp, personlig omsorg, frukost och komma i väg till daglig verksamhet. Jobbar du dagen så är du med mig på min dagliga verksamhet och åker med mig i taxin dit och hem. På daglig verksamhet följer du mig och de aktiviteter som den dagliga verksamheten planerar. Jobbar du på eftermiddag/kväll så jobbar du större delen av passet med en kollega och här hinner vi med en uteaktivitet och lite träning. Kvällen innebär personlig omvårdnad och hjälp med all daglig ADL och måltider.

Helger

Här är vi lite mer fria att planera. Har jag mina träningshjälpmedel hemma så tränar vi tillsammans och jag tycker om att vara utomhus. Vi kan göra utflykter med färdtjänsten. Självklart behöver jag hjälp även på helger med daglig ADL och måltider. Dagligen behöver jag hjälp med alla förflyttningar.

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vikariat på 64 % 12/2 till 12/3 (endast natt)

Tillträde

Snarast

Din lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 2018-01-21. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

 

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 64 % natt. Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2018-03-12Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: RÅ December 64% Natt
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185416/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Positiv kille i Västerljung söker assistent

Om jobbet

Hej!

Jag är en 18 årig kille som i somras flyttade jag hemifrån och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent.

Jag är multifunktionshindrad och sitter i rullstol men kan förflytta mig med stöd av två personer till och från mina hjälpmedel. Jag tränar min motorik varje dag med stöd av dig som assistent. Jag tränar både i Mey walk och Easy stand (gånghjälpmedel och stå hjälpmedel) Jag behöver stöd/hjälp med all daglig ADL så som hygien och kläder men också matlagning och städning. Alla förekommande hushållsuppgifter och personlig omvårdnad. Jag tycker om att vara utomhus och jag har en elrullstol som man använder vid promenader. På vardagar är jag på kommunens dagliga verksamhet tillsammans med en av mina assistenter. Jag har färdtjänst så vi kan tillsammans även göra lite utflykter på helger men då behöver jag hjälp med att boka färdtjänsten.

Förutom mina fysiska funktionshinder (på grund av diagnoser) så har jag även en utvecklingsstörning och svår epilepsi.

Trots mina funktionshinder och diagnoser är jag positiv och tycker om att hitta på saker tillsammans med mina assistenter. Jag har min familj och mina vänner nära samt att familjens hundar besöker mig ibland.

Arbetet är väldigt fritt och du kan tillsammans med kollega planera eftermiddagar och kvällar samt helger men då utifrån hur jag mår och utifrån de dagliga behov jag har.

Känner du igen dig?

Är du en positiv person med lite erfarenhet av jobb inom vården. Kan du fatta snabba beslut och ha lätt att kontakta ex vården i akuta situationer. Arbetet kräver en flexibilitet då dagarna kan vara mycket olika och mina funktionshinder/diagnoser kräver att man är uppmärksam på mig och mitt mående/epilepsi. Arbetet är också så att du behöver se vad som behöver göras och ett gott samarbete och god kommunikation med kollegor är ett måste.

Då jag inte själv kan kommunicera så behöver du vara den som blir mitt talande språk och därmed så är det viktigt att du talar en god och flytande svenska så att du kan ta kontakt med myndigheter och andra viktiga personer omkring mig.

 

Så här kan en vanlig arbetsdag se ut

Vardagar

Jag går upp på morgonen och får stöd och hjälp av mina assistenter att komma upp, personlig omsorg, frukost och komma i väg till daglig verksamhet. Jobbar du dagen så är du med mig på min dagliga verksamhet och åker med mig i taxin dit och hem. På daglig verksamhet följer du mig och de aktiviteter som den dagliga verksamheten planerar. Jobbar du på eftermiddag/kväll så jobbar du större delen av passet med en kollega och här hinner vi med en uteaktivitet och lite träning. Kvällen innebär personlig omvårdnad och hjälp med all daglig ADL och måltider.

Helger

Här är vi lite mer fria att planera. Har jag mina träningshjälpmedel hemma så tränar vi tillsammans och jag tycker om att vara utomhus. Vi kan göra utflykter med färdtjänsten. Självklart behöver jag hjälp även på helger med daglig ADL och måltider. Dagligen behöver jag hjälp med alla förflyttningar.

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vikariat på 76,5 % 14/1 till 12/3 (kvällvardag och dag + kväll varannan helg)

Tillträde

Snarast

Din lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 2018-01-21. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

 

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 76,5 %. Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2018-03-12Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: RÅ Västerljung
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185407/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Positiv kille i Västerljung söker assistenter

Om jobbet

Hej!

Jag är en 18 årig kille som i somras flyttade jag hemifrån och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent.

Jag är multifunktionshindrad och sitter i rullstol men kan förflytta mig med stöd av två personer till och från mina hjälpmedel. Jag tränar min motorik varje dag med stöd av dig som assistent. Jag tränar både i Mey walk och Easy stand (gånghjälpmedel och stå hjälpmedel) Jag behöver stöd/hjälp med all daglig ADL så som hygien och kläder men också matlagning och städning. Alla förekommande hushållsuppgifter och personlig omvårdnad. Jag tycker om att vara utomhus och jag har en elrullstol som man använder vid promenader. På vardagar är jag på kommunens dagliga verksamhet tillsammans med en av mina assistenter. Jag har färdtjänst så vi kan tillsammans även göra lite utflykter på helger men då behöver jag hjälp med att boka färdtjänsten.

Förutom mina fysiska funktionshinder (på grund av diagnoser) så har jag även en utvecklingsstörning och svår epilepsi.

Trots mina funktionshinder och diagnoser är jag positiv och tycker om att hitta på saker tillsammans med mina assistenter. Jag har min familj och mina vänner nära samt att familjens hundar besöker mig ibland.

Arbetet är väldigt fritt och du kan tillsammans med kollega planera eftermiddagar och kvällar samt helger men då utifrån hur jag mår och utifrån de dagliga behov jag har.

Känner du igen dig?

Är du en positiv person med lite erfarenhet av jobb inom vården. Kan du fatta snabba beslut och ha lätt att kontakta ex vården i akuta situationer. Arbetet kräver en flexibilitet då dagarna kan vara mycket olika och mina funktionshinder/diagnoser kräver att man är uppmärksam på mig och mitt mående/epilepsi. Arbetet är också så att du behöver se vad som behöver göras och ett gott samarbete och god kommunikation med kollegor är ett måste.

Då jag inte själv kan kommunicera så behöver du vara den som blir mitt talande språk och därmed så är det viktigt att du talar en god och flytande svenska så att du kan ta kontakt med myndigheter och andra viktiga personer omkring mig.

 

Så här kan en vanlig arbetsdag se ut

Vardagar

Jag går upp på morgonen och får stöd och hjälp av mina assistenter att komma upp, personlig omsorg, frukost och komma i väg till daglig verksamhet. Jobbar du dagen så är du med mig på min dagliga verksamhet och åker med mig i taxin dit och hem. På daglig verksamhet följer du mig och de aktiviteter som den dagliga verksamheten planerar. Jobbar du på eftermiddag/kväll så jobbar du större delen av passet med en kollega och här hinner vi med en uteaktivitet och lite träning. Kvällen innebär personlig omvårdnad och hjälp med all daglig ADL och måltider.

Helger

Här är vi lite mer fria att planera. Har jag mina träningshjälpmedel hemma så tränar vi tillsammans och jag tycker om att vara utomhus. Vi kan göra utflykter med färdtjänsten. Självklart behöver jag hjälp även på helger med daglig ADL och måltider. Dagligen behöver jag hjälp med alla förflyttningar.

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vikariat på ca 65 %, blandat dag, kväll och varannan helg

Tillträde

Snarast

Din lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 2018-01-21. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 65 %. Tillträde: Enligt överenskommelse. Visstidsanställning till 2018-03-30Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: RÅ December Vik.65 %
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185387/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Boendestödjare sökes till Ekgårdens ungdomsboende i Vagnhärad

Som boendestödjare är du ansvarig för ungdomarnas välmående och fritidsgestaltning, och hjälper till när ungdomarnas funktionsnedsättningar blir till hinder i vardagen. Du följer med på fritidsaktiviteter såsom bad, ridning och utflykter, och tar hand om vardagliga sysslor som ungdomarna inte själva klarar av, exempelvis matlagning och städning. Arbetet innefattar även en pedagogisk aspekt, där du som boendestödjare hjälper ungdomarna att träna sina kommunikationsmetoder och självständighet i de dagliga rutinerna.

?De ungdomar du kommer att möta har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som autism och utvecklingsstörning. Många har även epilepsi och andra tilläggsdiagnoser.

Arbetet som boendestödjare är omväxlingsrikt och personligt utvecklande. På Ekgården har vi på grund av våra ungdomars behov en hög bemanning, vilket ger dig som boendestödjare möjlighet att verkligen arbeta konstruktivt och långsiktigt. Du kommer att ingå i ett team där ni får regelbunden handledning och extra stöd efter behov.

?

Tjänsterna gäller tillsvidareanställning med en provanställningsperiod på sex månader.

Du bör ha fyllt 20 år och inneha B-körkort. Du behöver kunna ledsaga ungdomarna på fysiska aktiviteter såsom bad i badhus, cykling och längre promenader. Du behöver ha grundläggande kunskaper om hur man sköter ett hem, inklusive tvätt, matlagning och städning.

På grund av ungdomarnas funktionsnedsättningar förekommer situationer där man riskerar att bli utsatt för mildare våld såsom hårdragning, slag och bett. Det är viktigt att du kan känna att detta är hanterbart för dig, och att du kan bibehålla ett lugnt och sansat arbetssätt och bemötande i sådana situationer.

Vi dokumenterar vårt arbete digitalt, därför är en viss datorvana av fördel.

Utdrag ur belastningsregistret är lagkrav.

Ekgården är en gymnasiesärskola med tillhörande boende för eleverna. Verksamheten drivs på Läkepedagogisk grund med miljöterapeutiska inslag.


Boendeverksamheten bedrivs enligt LSS och målgruppen är ungdomar i gymnasieålder som omfattas av Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS, 1§ 1p).
?

Verksamheten är belägen i Vagnhärad, nära Östersjökusten i östra Södermanland.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFriskvårdsbidrag, Tjänstepension och pedagogiska måltider ingår i arbetet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Boendestödjare
Webbplats:
Epostadress: kontakt@ekgarden.se
Övrigt: Ytterligare information om tjänsten och verksamheten finns på vår hemsida: www.ekgarden.se
Arbetsplats: 
Adress: RUDOLF STEINER STIFTELSEN FÖR LÄKEPEDAGOGIK
Länsmansvägen 13
61072  VAGNHÄRAD Sverige
Hemsida: http://www.ekgarden.se
  
Platsannons

Primogum i Trosa söker innesäljare/utesäljare!

Primogum bedriver import och export av industrigummivaror, huvudsakligen avseende transportband, slitgummi och siktdukar. Primogum AB bildades 1992 och hade transportband av gummi som huvudprodukt, senare kom handleder för rulltrappor, slitgummi, limmer och vulkplattor in i programmet. Nu är en stor del av Primogums verksamhet inriktad på transportband och komponenter för transportörer. Primogum arbetar inom försäljning, teknisk support och montage genom deras återförsäljare runt om i Sverige. Idag är Primogum 9 anställda på kontoret i Trosa. Läs gärna mer om Primogum genom att besöka deras hemsida https://primogum.se/

Är du Primogums nya innesäljare/utesäljare/ordermottagare/administratör?

Nu har du chansen - att i en kombinerad roll få vara en del av detta team och vara med och påverka. I den kombinerade rollen som innesäljare/utesäljare/ordermottagare/administratör ingår det främst att via telefon och mail ta emot kundförfrågningar, offerter, order, översätta artikelnummer samt försäljning och viss teknisk support. Du kommer tillsammans med teamet fokusera på service och försäljning, du kommer även vara en stödjande funktion till säljare på fält och följa upp samt bevaka order, leveranser, besvara eller förmedla förfrågningar om kvantiteter, leveranstider med mera.
I delen som utesäljare hos Primogum kommer du vårda affärsrelationer, kontakta redan befintliga kunder samt i framtiden bearbeta nya kunder via telefon och kundbesök.
Som ambassadör och utesäljare på Primogum säljer du alla Primogums produkter. Du har fysiska kundmöten som du själv bokar in, du arbetar självständigt och strukturerat med alla delar av säljprocessen; från att inleda kontakten till uppföljning.
Som innesäljare/utesäljare/ordermottagare/administratör är du driven och har erfarenhet inom teknisk försäljning. Du gillar eget ansvar och tycker det är kul med utmaningar. Att kunna ta tillvara på bra relationer med leverantörer och kunder är en framgångsfaktor i denna roll. I dina arbetsuppgifter ingår även att hantering av transporter, registerhantering och administration.

Du kommer tillsammans med dina medarbetare i teamet verka för en professionell och proaktiv verksamhet med mycket god kvalitet.


Vem är du?

Du är orädd, kreativ och tycker om utmaningar samt att du trivs i en snabb och föränderlig miljö. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad i allt du gör.

Är du gymnasieingenjör eller har annan teknisk utbildning är detta meriterande.

Du har en mycket hög arbetskapacitet som klarar att leverera goda resultat under stor tidspress.
Har du erfarenhet av att arbeta med vulkning är detta mycket meriterande.
Då Primogum är ett mindre företag är "laget före jaget" viktigt då alla hjälps åt där det behövs.
För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet inom försäljning och gärna inom transportbandsbranschen. Du får gärna vara nyfiken och intresserad av att vilja lära dig om Primogums produkter. Du bör kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.
Primogum arbetar idag i Visma och Easy Lime, Word, Power Point och Excel.
Då det ingår resor i tjänsten till Primogums lager och kunder är B körkort ett krav.

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på "ansök" länken. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 35932
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bGluZGhvLjkxOTE2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Primogum AB via Manpower
61933
61933  0488 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Glad och social assistent sökes till 12-årig kille i Trosa

Nu söker vi en assistent som älskar lek, bus och skratt!

Om jobbet

Vi behöver förstärkning till vårt team som jobbar med en glad och busig kille på 12 år med CP-skada.

Att jobba med oss innebär arbetsglädje, varje dag, då ingenting är omöjligt om alla hjälps åt.

Du kommer att jobba i en aktiv familj, så en vanlig dag för dig kan innebära en utflykt till badhuset, ridskolan eller skidbacken. Gillar du sport är det toppen då det blir mycket fotbolls- och hockeysnack mellan varven.

Förutom att locka till skratt och leka kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hjälpa till med hygien, sondmatning, sjukgymnastisk och mental träning. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

Då tjänsten främst innebär arbete på kvällar och nätter kommer arbetet vanligtvis att ske i killens hem. Om du hoppar in extra på dagtid kan det även innebära utflykter eller arbete i killens skola.

Du som söker är

Lekfull, positiv och trygg är egenskaper vi värderar högt hos dig som kollega och assistent. Du bör även vara ordningsam, framåt och positiv.

Självklart ser vi att du har en god förståelse för den respekt och hänsyn som krävs vid arbete i en familj.

Övriga egenskaper vi ser hos dig

Vi ser gärna att du har ett eget driv, att du vill utvecklas som assistent och samtidigt hjälpa killen att utvecklas efter hans förutsättningar, genom att komma med egna idéer och arbeta pedagogiskt med  honom. 

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Tjänsten är på 56% och innebär främst arbete natt, men även fyra kvällspass på en fyra veckors period.

Nattpassen ligger kl 22:00-07:30 och kvällspassen från ca kl 16:00-22:00.

Du kan även få hoppa in extra vid behov på andra arbetstider.

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Klicka på den gröna länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Sista ansökningsdag är 2018-01-07. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 56%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: JN Dec
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184497/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Energi- och klimatrådgivare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Trosa kommun är en av landets äldsta Ekokommuner och arbetar för en hållbar utveckling med hänsyn till natur och miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bidra till en bättre miljö och ett hållbart samhälle? Bli energi- och klimatrådgivare i Trosa kommun!

Från och med 2017 utför Trosa kommun opartisk och kostnadsfri energi- och klimatrådgivning även i Nyköping, Oxelösund och Gnesta kommun. Vi behöver därför förstärka med ytterligare en energi- och klimatrådgivare.

Via personliga kontakter kommer du att informera och ge råd om energieffektivisering, energianvändning och klimatpåverkan till privatpersoner, föreningar och företag. Du kommer särskilt att ansvara för rådgivning och information om byggnaders energiprestanda (även kallat EPBD2) till små och medelstora företag.

Tjänsten innefattar även att arbeta i projekt och delta i olika aktiviteter som t.ex. mässor, seminarier, föreläsningar och publika evenemang.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kommunens andra energi- och klimatrådgivare och du blir en del av ekologienheten som leds av kommunekologen. Verksamheten ligger under kommunstyrelsens ekoutskott som är det politiska organ som hanterar strategiska hållbarhetsfrågor.

Du kommer att få genomgå Energimyndighetens grundutbildning för Energi- och klimatrådgivare. Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter med möjlighet att bidra till ett hållbart samhälle och en god miljö. Trosa kommun är Sveriges kanske just nu mest intressanta kommun. Nöjda invånare, nöjda företagare och engagerade medarbetare.

För mer information om energi- och klimatrådgivning ur ett nationellt perspektiv, se gärna: www.energimyndigheten.se/ekr/omuppdraget


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med ett stort engagemang för energi och miljöfrågor. Du har lämplig högskoleutbildning (t.ex. inom energi, teknik eller miljö), eller arbetslivserfarenhet där du tillägnat dig kunskaper som kan bedömas som likvärdiga. Du har goda kunskaper om energi- och klimatfrågor och du kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt. God datorvana och B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Du bör ha tidigare erfarenhet av energieffektivisering av byggnader och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kommunal energi- och klimatrådgivning eller av arbete med VVS-teknik med inriktning på värmepumpar eller ventilation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att självständigt leda projekt.

Vi kommer att värdera personliga egenskaper högt i den här rekryteringen samtidigt som vi tittar på faktiska kunskaper och erfarenheter.

Vi förutsätter att du är självgående, tar egna initiativ och har en hög grad av samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och har god förmåga att planera, genomföra och följa upp projekt.ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Energirådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön Trosa kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A737030
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b0754b4-baa4-4260-9b2b-2f495c809e97&publishCode=AMS&TK=6732dc3d-e142-486b-b6fc-6259c0cdf376
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommunkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida: https://www.trosa.se/energi--och-klimatradgivning2/
  
Platsannons

Vill du jobba som personlig assistent till en 20-årig tjej utanför Trosa?

Om jobbet

En tjej på 20 år med en mitokondriell sjukdom söker nu dig som hennes nya assistent.

Tjejen gillar att spela sällskapsspel, titta på film och lyssna på musik. Även högläsning är en favorit.

Hennes sjukdom innebär minskad muskulär ork. Hon kan gå korta sträckor med stöd från en assistent men ska hon ut på längre strapatser tar ni rullstolen. Tjejen får i sig näring via sond och till följd av hennes sjukdom får hon ibland epilepsianfall.

I arbetsuppgifterna ingår allt från hjälp med personlig hygien, lättare träning, sondmatning och medicinering, till mysiga aktiviteter som till exempel filmkväll eller hemmaspa.

Du som söker är

Vi ser gärna att du är kvinna. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom vården är det starkt meriterande. Det är viktigt att du är lugn, trygg och stabil som person. Det är viktigt att du talar svenska väldigt tydligt då tjejen annars kan ha svårt att förstå.

Övriga egenskaper vi ser hos dig

Då familjen bor utanför tätorten kan det vara bra att ha körkort och bil för att ta sig till arbetsplatsen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi. 

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vi söker någon som vill jobba på en mindre rad på ca 20-30%. Du kan även få hoppa in extra vid behov.

Tjejen har assistans dygnet runt så arbetstiderna kan variera, men behovet är störst på eftermiddagar och kvällar. Om du jobbar natt är det sovande jour.

Skriv gärna i din ansökan vilka tider du har möjlighet att jobba.

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse. 

Ansökan

Klicka på den gröna länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Sista ansökningsdag är 2018-01-07. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 20-30%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: EB Dec
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:180789/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Trosa. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under 8 aktiva terminsveckor med start v.6, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 2-4h /vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Kvinnliga vikarier till en kvinna i Vagnhärad.

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Är du den mjuka, trygga lyhörda assistenten som vi söker till vår kund i Vagnhärad.

Kunden har MS och behöver hjälp med det mesta i sin vardag.

Kunden vill att assistenterna har körkort, inte allergisk mot katter samt rökfri. 

Om du känner att du är den rätta så är du välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande

För vidare information kontakta

Pia Medborg

720-613015

pia.medborg@sarnmar.se

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1814
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Vagnhärad
61071  Vagnhärad Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Lärare i svenska och engelska åk 7-9

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Tomtaklintskolan är en skola för åren 7 till 9. Vi erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Tomtaklintskolan vill vara en modern skola som samtidigt är väl förankrad i kunskaps- och kulturtraditionen. För närvarande har skolan ungefär 300 elever fördelade på 12 klasser. Skolan har ca trettio personer anställda.

Tomtaklintskolan har ett organiserat elevhälsoarbete där lärare arbetar både i årskursgrupper samt i grupper med lärare blandade för olika årskurser. I årskursgrupperna ingår de lärare som är handledare för just den årskursen.
ARBETSUPPGIFTER
Kärnuppdraget är undervisning i åk 7-9 i Svenska och eller i Engelska, i tjänsten ingår även handledarskap för en klass. Som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor som stöd. Du kommer att samarbeta i ett arbets- och ämneslag.

Karriärmöjligheter: Möjlighet finns att utöka med ett försteläraruppdrag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och eller i engelska. Vi ser gärna att du har arbetat några år och har goda erfarenheter av undervisning i båda eller ett av ämnena. Du har en god samarbetsförmåga och delar mer än gärna med dig av dina erfarenheter, planeringar och idéer.

Du har lätt för att samarbeta med andra lärare och pedagoger. Du tar egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter, och är en resurs för dina kollegor. För dig är det utvecklingen hos eleverna som driver dig framåt.

Som person är du energisk, uthållig samt stresstålig, något som du visar i ditt pedagogiska stöd till eleverna. För att du ska trivas i tjänsten som svensklärare i vårt team krävs det att du är flexibel, proaktiv och förändringsbenägen samtidigt som du är noggrann.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare, ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A737028
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=954e17c9-23b5-4cf6-b4f4-e6496c5c4024&publishCode=AMS&TK=944dd2a4-9f59-4f45-b2a0-c2e870848c45
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida: http://www.trosa.se/tomtaklintskolan/
  

Platsannons

Tandhygienist, Trosa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av undersökningar av revisionspatienter, parodbehandlingar samt kariesprofylax. Vi jobbar mycket i team med tandläkaren /tandsköterskan och med delegerade arbetsuppgifter. Du terapiplanerar i samråd med tandläkare. Du kommer själv ta ansvar för egna behandlingsrummet samt kalla patienter och boka nya tider och ta betalt.
Arbetet omfattar endast vuxenpatienter.

Du måste vara legitimerad tandhygienist. Du får gärna ha några års erfarenhet som tandhygienist. Du behärskar svenska i tal och skrift. Datorvana krävs.

Tandvårdsgruppen är en klinik centralt i Trosa bestående av två tandvårdsteam med tandsköterska, tandhygienist och tandläkare.
Mer info om kliniken finns på hemsidan: www.ptj.se/tandvardsgruppen-trosa.
Vi har digital röntgen och använder Opus journalsystem. Många av våra patienter har gått på praktiken i många år och vi värdesätter kontinuitet och ett personligt bemötande. Arbetsplatsen är rökfri.
Vi är anslutna till Praktikertjänst.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde enligt överenskommelse 80% eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Tandhygienistansökan
Webbplats:
Epostadress: thomas.meius@ptj.se
Övrigt: Ansökan sker via e-post. Vi önskar att du i mailet bifogar ditt CV och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Tandvårdgruppen i Trosa
Viktoriagatan 23
61935  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin till primärvården

Allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Vill du bli vår nya kollega? Just nu kan vi erbjuda ST-plats i allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler.

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger i framkant inom personcentrerad vård där patienternas medverkan är central för utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin får du en strukturerad utbildning anpassad efter dina förutsättningar. Huvudsakligen jobbar du på vårdcentralen. I utbildningen ingår också sidoutbildningar, t ex på sjukhuskliniker och deras öppenvårdsmottagningar samt kurser, litteraturstudier och annan teoretisk utbildning. Inläsningstid 4 tim/vecka vid heltidstjänstgöring.

Du kommer att tilldelas en personlig handledare på vårdcentralen samt ha nära kontakt med primärvårdens studierektor
Du träffar regelbundet övriga ST-läkare i allmänmedicin för kurser, seminarier samt vid länets återkommande fortbildningsdagar.
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en rationell miljö, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till forskning. För oss är det också viktigt med konsultationsprocessen vid patientmötet. Därför satsar vi extra på utbildning och handledning inom detta område. Vi erbjuder även möjlighet att själv planera sitt schema, i samråd med chef, anpassat till verksamhetens uppdrag och krav.

Din kompetens
Legitimerad Läkare.
Språkkunskaper i svenska minst på C1 nivå.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då särskilt ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Låter det här intressant är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Kom och jobba hos oss som ST-läkare!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-05
Referens: RPV-17-190
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13918&RefNo=RPV-17-190&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlingsassistenter timanställning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad är ett särskilt ungdomshem med en egen grundskola. På socialtjänstens uppdrag tar vi emot ungdomar i åldrarna 12-16 år, vilka är omhändertagna enligt lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Lövsta arbetar med kognitiva och beteendeterapeutiska metoder. Verksamheten är i förändring och ett intensivt utvecklingsarbete pågår.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker behandlingsassistenter för timanställning till våra akut- och utredningsavdelningar.
I arbetet som behandlingsassistent kommer du att delta i den dagliga verksamheten, omvårdnaden och tillsynen samt praktisk färdighetsträning på avdelningen tillsammans med ungdomarna. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring dagtid, kvällar, nätter och helger.

KVALIFIKATIONER
Fullgjort 3-årigt gymnasium. Studerande till socionom/beteendevetare och/eller KY-utbildad behandlingsassistent är meriterande. Erfarenhet från arbete inom psykiatri och/eller skola ses som värdefull. Att använda datorn som uttrycksmedel är en självklarhet för dig, dokumentation sker dagligen i olika system.
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och gärna antar utmaningar. Vi ser också att du är en trygg vuxen förebild för våra ungdomar.
Du har B-körkort, då arbetet kan innefatta resor utanför institutionen. Du behöver också ha tillgång till egen bil (svårt att nå Lövsta med kommunala transportmedel). SiS eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enl ök. Intervjuer sker löpande.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Dnr: 4263-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51860121-46bf-4b1a-92a2-68c42fb4ed13&publishCode=AMS&TK=279dbc31-f5b3-495f-bd3a-8268e0d27fab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: https://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  
Platsannons

Timvikarier sökes till våra kunder i Trosa/Vagnhärad

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker timvikarier till till våra kunder i Trosa, dagtid, kväll och helg. 

Erfarenhet som personlig assistent eller motsvarande är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete hos oss bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. 

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-01-10 men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Personlig assistent
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18259-carelli-assistans-trosa-timvikarier-sokes-till-vra-kunder-i-trosavagnharad/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Carelli Assistans AB
Box 7
61070  Vagnhärad Sverige
Hemsida: http://www.carelli.se
  
Platsannons

SiS ungdomshem Lövsta söker legitimerad lärare till årskurs 7-9

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad tar emot skolpliktiga flickor och pojkar i åldarana 12-16 år. Lövstas egen skola, Silleskolan, ansvarar för undervisningen av ungdomarna på institutionen. Silleskolan är en grundskola där lärare, syv och specialpedagog i samarbete planerar, undervisar, utvärderar och utvecklar skolarbetet på institutionen. Eleverna är omhändertagna enligt lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Majoriteten av eleverna hos SiS har behov av att kompensera för bristande skolgång. SiS skola har därför en viktig roll inom institutionsvården och prioriteras högt. Är du kreativ och lösningsfokuserad kan vi erbjuda dig en spännande och lärorik arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta inom pedagogikens yttersta framkant och som har det lilla extra när det gäller bemötande av elever!
Som lärare på Silleskolan arbetar du med elever som har tuffa erfarenheter av skolan. Du får en unik chans att väcka deras lust, glädje och stolthet. Silleskolan har små klasser och en undervisning som bygger på tillit. Vi utgår alltid från eleverna som individer i undervisningen och skapar relationer som gör ungdomarna trygga i skolan.
Hos oss möter du många utmaningar, men du gör det inte ensam. På institutionen finns olika kompetenser såsom behandlingsassistenter, sjuksköterska och psykologer. Som lärare är du en av kuggarna i ett gemensamt arbete kring eleverna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i något av ämnena svenska, engelska, bild samt idrott och hälsa. Vi ser gärna en kombination av två eller flera ämnen. Du är en skicklig pedagog med ett genuint intresse av att arbeta med barn/ungdomar. Du har ett positivt förhållningssätt och tror på varje individs utvecklingspotential. I ditt uppdrag ingår att motivera eleverna till skola och att ge dem goda förutsättningar för att lyckas.
Du har god förmåga att samverka såväl internt på institutionen som externt med socialtjänst, externa skolor samt med ungdomars familj och nätverk. God dokumentationskunskap är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver också ha tillgång till egen bil (svårt att nå Lövsta med kommunala transportmedel).

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. ök. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader. Semestertjänst. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Dnr: 4262-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f67ed1b-787f-4d2e-bd8c-98c79f158e83&publishCode=AMS&TK=34c07ff0-0c6b-4166-ba6d-c801b4240e37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: https://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  

Platsannons

Finsktalande säljare/ordermottagare/lager

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Administration, kundkontakt, ordermottagning och registrering av beställningar.

Din profil:
- Vi söker dig som behärskar både finska och svenska språket i tal och skrift då anställningen omfattar bl.a ordermottagning på finska samt
översättning av broschyrer från svenska till finska.-
- Vi söker dig som är driftig, motiverad, noggrann och kan fatta egna beslut.
- Du måste vara stresstålig då vi stundtals har extremt hög arbetsbelastning.
- Du bör ha god datorvana och mycket goda kunskaper i Word och Excel.
- Du behöver ha ett sinne för ordning och reda för att kunna arbeta med flera projekt parallellt.

Meriterande kunskaper:
- Tidigare säljvana.
- Erfarenhet att arbeta med kläder.
- Photoshop, InDesign och Illustrator.
- Erfarenhet av arbete med sociala medier (Facebook. Mailchimp)
- Erfarenhet av anbudsförfarande och LOU, lagen om offentlig upphandling.
- Erfarenhet av FileMaker Pro.


Körkort är ett krav och det är bra om du har egen bil men det är inte ett krav.

Välkommen med din ansökan via mail!


Vi söker dig som har en servicekänsla utöver det vanliga, alltid har kunden i fokus. Du skall vara snabb och ha ett stort ordningssinne. Vara väldigt datavan och säker i att använda datorn som ditt arbetsredskap. Du skall trivas och kunna prestera i ett stundtals extremt högt arbetstempo.

Invite har mer än 35 års erfarenhet som leverantör av arbets- och fritidskläder. Våra modeller och vår satsning på funktion och kvalitet till låga priser, har blivit mycket uppskattat av våra kunder, vilket har lagt grunden till vår framgång. Vi har idag en omfattande importverksamhet från ett flertal olika länder. I och med vår egen produktion, utan mellanhänder, kan vi erbjuda marknadens lägsta priser och produkter av högsta kvalité.

Invite finns idag representerade i tre länder. Sverige - Invite Europe AB, Finland -Invite Finland OY samt Tyskland genom Invite Germany GmbH. Moderbolaget är beläget i Trosa, ca 7 mil söder om Stockholm. Vi har avtal med kommuner och landsting.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidUrval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Finland
Webbplats:
Epostadress: jobb@inviteeurope.com
Övrigt: Tillträde snarast enl ök. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Invite Europe AB
BOX 143
61923  TROSA Sverige
Hemsida: http://www.inviteeurope.com
  

Platsannons

Bilmekaniker

ME-Bilverkstad är en nyöppnad verkstad i Vagnhärad. Vi satsar på en god och kundnära service med en bred kunskap om olika bilmärken med varierade årsmodell.

Vi söker nu dig med ett stort intresse för att meka med personbilar!

Du ska ha god kunskap gällande fordonsreparationer och ha en fordonsteknisk utbildning eller yrkeserfarenhet, tidigare erfarenhet från el- och datafelsökningar är ett plus. Då säkerheten är av yttersta vikt ska din svenska vara på en nivå där du förstår och talar utan hinder.

Att arbeta med oss innebär varierande arbetsuppgifter där du kommer att jobba med allt ifrån enklare service till mer avancerade felsökningar och reparationer vilket ger dig stora möjligheter till att utvecklas inom yrket.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi har valt att samarbeta med Arbetsförmedlingen och du ansöker via:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/17889
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller deltid enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer sker löpande och annonsen avslutas när vi hittat den vi söker.
Arbetsplats: 
Adress: ME-Bilverkstad

61071  VAGNHÄRAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en tandhygienist till vår klinik

Trosa

Vi är 13 kollegor som arbetar tillsammans. Vi har ett nära samarbete med närliggande kliniker och specialisttandvården. Nu söker vi dig som vill vara med oss att utveckla och driva vår klinik och ge våra kunder bästa tänkbara tandvård.

Vi siktar högt!
• Vår vision är att ha Sveriges bästa munhälsa år 2025!

Vi söker dig som:
• Som vill arbeta på en modern klinik och som stimuleras av att arbeta tillsammans med sina kollegor
• Du värnar om vårdkvalité och ser samarbete och vårdflöden som en naturlig del av din vardag.
• Är en blivande nyckelperson i vår strävan att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande tandvård.
• Du är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper och som gärna bidrar där det behövs.
• Vi lägger stort vikt på dina personliga egenskaper och att du passar in i vårt lag, har en positiv inställning och att det är självklart för dig att arbeta med en hög servicenivå till våra kunder.

Vi erbjuder:
• Varierande arbetsuppgifter som parodontal behandling, profylax på såväl barn som vuxna, undersökningar i team eller individuellt samt viss akuttandvård såsom komfortbehandlingar. Det kan även vara aktuellt att assistera om behov finns.
• Du får en bra introduktion och handledning utifrån ditt behov.
• Många kollegor med hög kompetens som stimulerar till givande terapidiskussioner och ökad vårdkvalitet.
• Vi strävar efter ständig utveckling som vi ser är en nyckel till våra framgångar.

Trosa är en expansiv, storstadsnära skärgårdskommun som nästan ligger i Östersjön. Här finns bra förutsättningar för ett rikt friluftsliv. Är du en vän av båtlivet så finns en underbar arkipelag av öar. Vi har bra tåg och bussförbindelser med Södertälje och Stockholm. Buss går mellan Trosa och Liljeholmen med en restid på en timme. Till Stockholm är det 8 mil, 4 mil till Södertälje och Nyköping med Skavsta Flygplats.
Utbildningskrav
Legitimerad tandhygienistFolktandvården Sörmland ansvarar för 144 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 39 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 480 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid, tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: RFTV-17-068
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13884&RefNo=RFTV-17-068&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Sörmland AB
Brunnsgatan 40
61132  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Tallbacken

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Vi söker just nu en förskollärare till förskolan Tallbacken för barn i åldrarna 3-5.

För Tallbackens arbete är den gemensamma nämnaren ”Barnet i centrum”, vi tar barnens perspektiv som utgångspunkt och använder läroplanen som vägledning. Vi värnar om ett arbetsklimat och en miljö som främjar barns hälsa och ger lust och glädje till lärande.

Förskolans utemiljö ger rika möjligheter till lek och aktiviteter av olika slag. Den inspirerar till olika sorters motoriska utmaningar och ger möjligheter till att utveckla både fantasi och kreativitet. Förskolan ligger nära naturen, så skogen är också ett naturligt inslag i hela vår verksamhet.
ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare hos oss har du det pedagogiska huvudansvaret att leda det dagliga arbetet, driva förändringsarbete och arbeta för en gemensam pedagogisk grundsyn i arbetslaget.

Vi kan erbjuda dig en mycket spännande kompetensutveckling, likvärdigt för alla våra förskolor, bland annat genom kollegialt lärande kopplat till aktuell forskning och gemensamma föreläsningar. Vi har fyra studiedagar per år och planeringstid. Du får också kostnadsfria pedagogiska måltider.

Ett av dina viktigaste uppdrag blir att utforma verksamheten efter barnens behov och intressen.KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning som kvalificerar för legitimation. Du förväntas ha kunskap och pedagogisk medvetenhet för att kunna tolka och konkretisera läroplanens alla strävansmål. Andra krav är data/bildhanteringskunskap, vi arbetar även med Ipads och Smartboard. På förskolorna arbetar vi mycket med naturvetenskap och teknik så har du intresse/kunskap/kompetens inom dessa områden är det naturligtvis en fördel och likaså specialpedagogisk utbildning och erfarenhet av teckenstöd(TAKK).

Vi vill att du ska kunna använda dina erfarenheter och din kompetens för att bidra till en spännande, stimulerande pedagogisk miljö där barnet är i fokus. Arbetet ska utgå från en helhetssyn på barnets utveckling där lek och lärande har en stor betydelse. Vi förväntar oss ett professionellt samarbete och bemötande med föräldrar i olika forum.

Du ska aktivt medverka till utveckling av förskolans verksamhet genom ett systematiskt utvecklingsarbete. Som person bör du vara initiativrik, ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: A737027
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b48ccb00-bf3d-4a1a-b735-64ec94a0fc84&TK=62aa475b-6831-40d5-9444-8b7c5215a33d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida: https://www.trosa.se/tallbacken/
  

Platsannons

Kundtjänstansvarig

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Administration, kundkontakt, ordermottagning och registrering av beställningar.

Din profil:
- Vi söker dig som är driftig, motiverad, noggrann och kan fatta egna beslut.
- Du bör ha god datorvana och mycket goda kunskaper i Word och Excel.
- Du behöver ha ett sinne för ordning och reda för att kunna arbeta med flera projekt parallellt.
- Du har mycket goda kunskaper i svenska.

Meriterande kunskaper:
- Tidigare säljvana.
- Erfarenhet att arbeta med kläder.
- Photoshop, InDesign och Illustrator.
- Erfarenhet av arbete med sociala medier (Facebook. Mailchimp)
- Erfarenhet av anbudsförfarande och LOU, lagen om offentlig upphandling.
- Kunskaper i finska och/eller tyska.
- Erfarenhet av FileMaker Pro.


Körkort är ett krav och det är bra om du har egen bil men det är inte ett krav.

Vi har ett bra arbetsklimat på Invite och det är viktigt att du bidrar till en god arbetsstämning i gruppen.

Välkommen med din ansökan via mail!Vi söker dig som har en servicekänsla utöver det vanliga, alltid har kunden i fokus. Du skall vara snabb och ha ett stort ordningssinne. Vara väldigt datavan och säker i att använda datorn som ditt arbetsredskap. Du skall trivas och kunna prestera i ett stundtals extremt högt arbetstempo.

Invite har mer än 35 års erfarenhet som leverantör av arbets- och fritidskläder. Våra modeller och vår satsning på funktion och kvalitet till låga priser, har blivit mycket uppskattat av våra kunder, vilket har lagt grunden till vår framgång. Vi har idag en omfattande importverksamhet från ett flertal olika länder. I och med vår egen produktion, utan mellanhänder, kan vi erbjuda marknadens lägsta priser och produkter av högsta kvalité.

Invite finns idag representerade i tre länder. Sverige - Invite Europe AB, Finland -Invite Finland OY samt Tyskland genom Invite Germany GmbH. Moderbolaget är beläget i Trosa, ca 7 mil söder om Stockholm. Vi har avtal med kommuner och landsting.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Kundtjänstansvarig
Webbplats:
Epostadress: jobb@inviteeurope.com
Övrigt: Tillträde snarast enl ök. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Invite Europe AB
BOX 143
61923  TROSA Sverige
Hemsida: http://www.inviteeurope.com
  
Platsannons

Stensunds Folkhögskola söker lärare till allmän kurs på grundskolenivå

Om företaget
Stensund är en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter för Dig som lärare. Du ingår i ett dynamiskt lärarlag. Som lärare på Stensund är Du en viktig del i vårt socialpedagogiska arbete.
Det innebär att du måste vara intresserad av människor, och engagera dig i såväl internatliv som andra verksamheter som kan förekomma på en folkhögskola. Det innebär också att du har flera viktiga roller i ditt lärararbete, vid sidan av dina huvudämnen.

Huvudman för Stensunds folkhögskola är Svenska Frisksportförbundet. Stensunds Folkhögskola är en internatfolkhögskola samt kurs-och konferensverksamhet vid Stensunds slott vackert belägen i Trosas skärgård. Stensund har som devis att vara ett växthus för människor, och själva platsen i sig utgör navet som en viktig mötesplats för verksamhetens deltagare. Folkhögskolans grundläggande värderingar bjuder på en miljö som är alkohol- och drogfri.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att aktivt delta i utformningen och utvecklingen av en ny kurs som främst riktar sig mot nyanlända som behöver, efter SFI, fortsätta sina studier på grundskolenivå.
Du kommer i huvudsak att undervisa på våra långa kurser; främst på Allmän linje på grundskolenivå.Formell kompetens
Vi söker dig som har akademisk utbildning med pedagogisk inriktning helst med en tillhörande lärarexamen, eller motsvarande pedagogisk utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
Vi ser även att du har erfarenhet av att undervisa i grundskolans gemensamma ämnen för behörighet till gymnasienivå, främst svenska som andra språk och engelska gärna i kombination med samhällskunskap och/eller matematik.
Personliga egenskaper
Du är en god pedagog som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du trivs med att arbeta både självständigt och att samarbeta med andra. Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande lärarlagsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om du har erfarenhet av integrationsarbete är det meriterande.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare ferieanställning, provanställning tillämpas/heltidTillträdesdag
Tillsättning omgående

Information
Du söker tjänsten på www.lernia.se. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 21686
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21686
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia
Lernia Bemanning AB
61134  NYKÖPING Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Förskollärare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 600 elever och förskolebarn.

Vi söker just nu 1 st förskollärare till förskolan Tomtaklint och 1 st förskollärare till förskolan Skärgården till avdelningarna med barn 3-5 år.

Förskolorna i Trosa kommun vill ha personal, som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn. Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vårt fina HME-resultat visar att vi är långt fram i vårt arbete.

Trosa kommun erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag med upp till 1000 kronor per år. Utöver det så har vi ett program som heter Sunt Liv. Aktiviteterna i Sunt Liv kan t ex vara gruppträning på gym, Yoga, matlagningskurser och annat som kan stimulera till välmående. Aktiviteterna kan vara kostnadsfria eller subventionerade för dig som anställd.ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare hos oss har du det pedagogiska huvudansvaret att leda det dagliga arbetet, driva förändringsarbete och arbeta för en gemensam pedagogisk grundsyn i arbetslaget.

Vi kan erbjuda dig en mycket spännande kompetensutveckling, likvärdigt för alla våra förskolor, bland annat genom kollegialt lärande kopplat till aktuell forskning och gemensamma föreläsningar. Vi har fyra studiedagar per år och planeringstid. Du får också kostnadsfria pedagogiska måltider.

På våra förskolor arbetar vi för en stressfri miljö med barnet i centrum och vi jobbar också mycket med Hälsosam förskola. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att utforma verksamheten efter barnens behov och intressen.

Det finns en elevhälsa kopplad till förskolan med stöd till arbetslagen utav en specialpedagog.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning som kvalificerar för legitimation. Du förväntas ha kunskap och pedagogisk medvetenhet för att kunna tolka och konkretisera läroplanens alla strävansmål. Andra krav är data/bildhanteringskunskap, vi arbetar även med Ipads och Smartboard. På förskolorna arbetar vi mycket med naturvetenskap och teknik så har du intresse/kunskap/kompetens inom dessa områden är det naturligtvis en fördel och likaså specialpedagogisk utbildning och erfarenhet av teckenstöd(TAKK).

Vi vill att du ska kunna använda dina erfarenheter och din kompetens för att bidra till en spännande, stimulerande pedagogisk miljö där barnet är i fokus. Arbetet ska utgå från en helhetssyn på barnets utveckling där lek och lärande har en stor betydelse. Vi förväntar oss ett professionellt samarbete och bemötande med föräldrar i olika forum.

Du ska aktivt medverka till utveckling av förskolans verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete.

Som person bör du vara initiativrik, ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga och humor.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A719481
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a892b63b-44c9-42aa-b838-07f6b115218e&TK=a8f18e2d-4193-4e3d-9a33-54291a9a9c61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida: http://www.trosa.se/Barn-Utbildning/Forskolor--skolor/
  

Platsannons

Vi söker dig med erfarenhet inom växtodling!

Åda är idealiskt beläget i Trosa vid Östersjön 45 minuter från Stockholm. Åda, som omnämns redan 1281, ägs sedan 1841 av familjen Isoz. Den ursprungliga gården brann ner 1719. Dagens herrgårdsbyggnad från 1803 ritades av C C Gjörwell som var stadsarkitekt i Stockholm och bland annat ritade Haga slott. Åda Gods är ett levande lantbruk där kärleken till jorden och aktivt entreprenörskap är starka drivkrafter för familjen Isoz.


Du ansvarar till stor del för växtodlingen och dess skötsel, du underhåller ekonomibyggnader, maskiner och utrustning, detta innebär att det är av stor vikt att du har förmågan att fatta självständiga beslut och där ansvar är naturligt för dig.

Vi ser gärna att du har jobbat som rättare/gårdsmästare, har driftledarutbildning eller en lantmästarexamen i botten men är du lantbrukare eller liknande med god erfarenhet inom växtodling och en stark vilja att lära kan även du vara den vi söker.

Du kommer att jobba i en vacker miljö där arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande och på en arbetsplats med god sammanhållning där du har både natur och storstad som grannar.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Gårdsmästare,blandad drift/Rättare,blandad drift
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: michael@adagods.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande och annonsen avslutas när vi hittat rätt.
Arbetsplats: 
Adress: Åda Gods AB
Åda Säteri
61991  TROSA 
Hemsida: http://www.adagods.se
  
Platsannons

Socialsekreterare – Utredning och mottagning inom barn och familj

Till Dig som vill arbeta i en kommun som präglas av handlingskraft, med närhet till beslutsfattarna, befolkningen och havet. Nu söker vi dig som vill vara en av oss som verkligen gör skillnad!

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Socialkontoret ligger i anslutning till Trosa vårdcentral och BVC/MVC, med skogen inpå knuten men promenadanstånd till stadskärnan. Vi har ljusa, luftiga och trivsamma lokaler och god tillgång till besöksrum, och grupprum.

Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare genom att se över arbetsförhållandena för myndighetsutövande personal och fokuserar på att erbjuda personlig utveckling, en hållbar arbetssituation och konkurrensmässiga löner.

Vi jobbar med ett nära ledarskap, introduktion och regelbunden handledning. Vi har en lång tradition av samarbete och samverkan i Sörmland som ger tillgång till gemensamma utbildningsdagar och utveckling med stöd från länets FoU.

Vi arbetar ständigt för att tillsammans förbättra och utveckla vårt arbete och hos oss är kompetensutveckling en naturlig del av din anställning.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer innebära att ta emot ansökningar och anmälningar och göra risk- och säkerhetsbedömningar av barn och ungdomar enligt aktuell lagstiftning. Du arbetar också med konsultativt stöd till våra samarbetspartners. Du kommer vidare att göra barnavårdsutredningen med stöd av BBIC (barns behov i centrum). Vi fattar beslut enligt SoL och LVU.

Barn- och familjeenheten är en liten enhet på socialkontoret och det är viktigt med flexibilitet och god förmåga till samverkan, både internt och externt. Har du dessa båda förmågor så har du stora möjligheter att få vara med och fortsätta utvecklingen av vår verksamhet. Utöver mottagning av barnavårdsärenden finns även möjligheter för inriktning mot utredning av barn och ungdomar, uppföljning av placerade barn och familjerätts arbete. Ditt intresse och din kompetens kommer att avgöra vilket område du vill medverka och utveckla i.


KVALIFIKATIONER
- Du har socionomexamen och erfarenhet av myndighetsutövning.
- Du har vana av att möta barn, ungdomar och deras familjer i olika situationer.
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
- Du har goda kunskap om aktuell lagstiftning
- Det är meriterande om du har erfarenhet av Signs of Safety och SIP-möten.

B-körkort är ett krav

Dina personliga egenskaper:
- Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete och din tid.
- Du är resultatinriktad och ser möjligheter till förändringar i barns- och ungdomars liv.
- Du är lyhörd och driven som person.
- Du är flexibel och kan ta initiativ.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet .


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A735935
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9acb4494-cd5d-410d-98f9-0b2ed2c99e32&publishCode=AMS&TK=4fe133f7-69b6-4173-9fff-976dad221619
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Socialkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Driftenheten i Trosa kommun ansvarar för Måltid, Städ och Fastighetsservice internt i kommunen.

Vi är ett team som trivs på jobbet och med varandra. Trosa kommun har Sveriges nöjdaste medarbetare enligt Sveriges kommuner och landstings medarbetarundersökning HME.

Inom Städ arbetar vi med lokalvård av skolor, kontor, äldreboenden och idrottshallar inom Trosa kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som genom ditt dagliga arbete vill bidra till en trivsam, hälsosam och ren arbetsmiljö för personal och elever inom Trosa kommun.

Tjänsten är i första hand placerad i Vagnhärad; Hedebyskolan, SFI och Hedebyhallen.

Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i team.

Du har god känsla för kvalitet och service och tycker om att hitta lösningar i ditt dagliga jobb. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en positiv och trivsam arbetsmiljö.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet från lokalvård minst 2 år.

Vi ser gärna att du har genomgått PRYL utbildning eller SRY utbildning inom lokalvård.

Körkort B

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 procent Schema. Eftermiddag/kväll 15.00-21.30 vardagar eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, tillträde: Fr.o.m. februari 2018. Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpasEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A735173
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f9b8a5b5-af93-4e11-903e-6e9bf3e17cdc&TK=70298ad1-f07f-4a75-aae3-9ff2a78278e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Kultur- fritid- teknik och servicekontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningsföreståndare

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad är ett särskilt ungdomshem med en egen grundskola. På socialtjänstens uppdrag tar vi emot ungdomar i åldrarna 12-16 år, vilka är omhändertagna enligt lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Lövsta arbetar med kognitiva och beteendeterapeutiska metoder. Verksamheten är i förändring och ett intensivt utvecklingsarbete pågår.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi söker en avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Lövsta.
I rollen som avdelningsföreståndare har du ett övergripande ansvar för avdelningen. Du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar, ingår i ledningsgruppen samt delar chefsberedskapen med övriga chefer i kärnverksamheten. I chef- och ledarskapet ingår metodutveckling, dokumentation samt uppföljning av viktiga komponenter av vårt myndighetsuppdrag.
På Lövsta lägger vi extra stort fokus på en behandlingsutvecklande samverkan mellan olika personalkategorier såsom avdelnings-, lednings-, hälso-, och skolpersonal där vi tillsammans utformar och följer upp utmanande och meningsfulla behandlingsmål.

KVALIFIKATIONER
Du har ett genuint intresse för ungdomsvård och ledarskap. Du ska minst ha akademisk grundexamen om 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap, vårdvetenskap eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av behandlingsarbete.
Krav ställs på vitsordad lämplighet för ledarskap, företrädesvis från socialtjänst eller vård och behandling. En förutsättning för arbetet är god förmåga att samverka såväl internt med personal, ungdomar och övriga kollegor, som externt med socialtjänst och andra myndigheter. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet från offentlig verksamhet samt kännedom om gällande lagstiftning.
Du har B-körkort, då arbetet ibland innefattar resor utanför institutionen. Du behöver också ha tillgång till egen bil (svårt att nå Lövsta med kommunala transportmedel).
SiS eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Avdelningschef, statlig
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Flexibel arbetstid, 39 timmar och 45 minuter/vecka Gällande avtal: Villkorsavtalet Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. ök. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning 6 mån. Intervjuer sker löpande. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Dnr: 4069-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c041cc9e-14dc-4598-8441-6d3ab22b2e49&publishCode=AMS&TK=cff4b07e-70e1-40a8-95e7-acb8a1cfe9fa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  
Platsannons

Kulturskolechef

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se


ARBETSUPPGIFTER
Trosa kommuns kulturskola erbjuder elever och barn att på fritiden gå kurser i musikinstrument, dans, teater och bildkonst. Kulturskolan har ansvar för undervisning av musikinstrument samt skapande av klassorkestrar för samtliga skolor i årskurs 3 i Trosa kommun.

Kulturskolans ensembler deltar i festivaler och andra evenemang. Men det är förstås på hemmaplan kulturskolan syns mest. Närhelst tillfälle ges är kulturskolan med och bjuder på en festlig inramning till evenemang av olika slag. Årets höjdpunkter är alla våra konserter och Kulturskolans dag som hålls under våren. Då invaderar vi kommunens gator och torg med musik och andra kulturinslag.

Som kulturskolechef har du personal- och budgetansvar för hela verksamheten. På kulturskolan arbetar idag tio medarbetare. Du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Samverkan med skolan är central. Beroende på aktuell sysselsättningsgrad kan tjänsten kombineras med undervisning.


KVALIFIKATIONER
- Har examen från musikhögskola/konstnärlig högskoleutbildning eller annan relevant högskoleutbildning.
- Är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
- Har en god samarbetsförmåga – som är extra viktig då du kommunicerar med både elever, föräldrar och Trosa kommuns skolor. Relationsskapandet är viktigt för framtiden.
- Står för ett gott ledarskap - Vi tror att du har en bakgrund som chef/ledare inom kulturområdet. Du har erfarenhet av utvecklingsarbete och pedagogiskt arbete vid musik/kulturskola eller liknande verksamhet.
- Är noggrann och har högt ställda krav vad gäller kvalitet.
- Har grundläggande kunskaper inom IT-området.
- Har Körkort B


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Utifrån överenskommelse, 50-100 procent. Semestertjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A732740
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7b4571e-7dd2-4d0c-a1af-d4c8e090f6a8&TK=7dd63d18-11cb-40ab-b432-6c4e148af27b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Kultur- fritid- teknik och servicekontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska/vårdbiträde, Trosa

Wonabee AB arbetar med hemtjänst (LOV) i Trosa kommun. Vi är under stark
tillväxt och söker därför 2 nya medarbetare på deltid. Både kvälls och helgarbete
förekommer.

Arbetsuppgifter
Du skall vara en person som brinner för ditt arbete, kunna arbeta självständigt, ta
eget ansvar och inte vara rädd för att hugga i och utföra arbetet med känsla och
stor noggrannhet. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga målinriktade
medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Dina personliga
egenskaper: Ansvarsfull Glad och självständig Förmåga att hitta lösningar och se
möjligheter i olika situationer.

Krav:
Undersköterskeutbildning eller liknande
Körkort
Du ska kunna arbeta både dag, kväll och helg.

Om oss:
Wonabee AB har sedan 2007 arbetat med hemtjänst. Vi är i dagsläget 25 anställda varav ca 80% är undersköterskor och övriga är vårdbiträden. I vårt team ingår även utbildade sjuksköterskor, frisörer och kockar. Allt för att i möjligaste mån kunna tillgodose våra kunders behov och önskningar.

Välkommen med ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSöker personal för 2 deltidsanställningar, en på 80 % och en på 50 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annika@wonabee.se
Övrigt: Ansökan skickas via e-post till annika@wonabee.se eller via post. Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Wonabee AB

61933  TROSA 
Hemsida: http://www.wonabee.se
  
Platsannons

Servicetekniker till Folkpool i Vagnhärad

Folkpool expanderar och söker ännu en servicetekniker med fokus på pooler till verksamheten i Vagnhärad

Har du en teknisk bakgrund och vill jobba med Sveriges marknadsledande leverantör av spabad och pooler för privat bruk? Har du jobbat som servicetekniker i en annan bransch men vill nu bredda dig? Har du en bakgrund inom styr- och reglerteknik? Då har vi ett jobb för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Folkpool är ett bolag som växer och satsar. Du kommer till ett bolag med lång tradition av att erbjuda pooler och spabad med anor från 60-talet och som legat i branschens framkant sedan dess. 

Du kommer att få en gedigen upplärning av en erfaren kollega som jobbat många år i branschen så hjälp finns alltid nära till hands.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• att ge support till Folkpools återförsäljare och lösa tekniska frågor rörande pooler per telefon och via servicewebben
• daglig kontakt per telefon och mejl med våra tillverkare i USA
• fysiska besök ute hos kunder vid mer komplicerade felsökningar
• varierande servicefrågor, allt från komplicerade frågor om PH-halter till en enkel skruv som är lös

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetet varierar under året då de olika årstiderna innebär olika typer av aktiviteter. Du kommer att ingå i ett serviceteam där ni hjälper varandra med olika servicefrågor och täcker upp för varandra vid behov.

Tjänsten, som är placerad i Vagnhärad, är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker en person med stort tekniskt kunnande och gillar rollen som problemlösare. Du har antingen jobbat inom poolbranschen men kanske i en likvärdig miljö där du jobbat med serviceunderhåll eller installationer och har vanan att hantera och lösa problem. Du kanske har studerat styr- och reglerteknik eller jobbat som servicetekniker och vill nu bredda din kunskap. 

Du kommer att ha kontakt med både återförsäljare och slutkunder och du är därför trygg i kundkontakten. 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Styr- och reglertekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=C2CFB722-4B21-43C2-81CC-AB4C1173EA67&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Västra Järnvägsgatan 15
11164  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Säljande projektledare

Ovacon AB säljer och marknadsför SprayTec, en sprutad isolering - ett unikt system för ljud-, kyl- och värmeisolering, kondenskontroll och brandskydd. Våra kunder finns företrädesvis bland de stora byggentreprenörerna i Sverige.

Vi söker nu en driven säljande projektledare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Mellansverige är din marknad och du kliver in i ett läge med en stadigt ökande efterfrågan på vår certifierade isoleringsmetod. Din arbetsplats är ute på fältet och ansvaret är ditt från första kundkontakt till leverans och uppföljning. Du väljer själv vart du påbörjar din dag och hur du lägger upp ditt arbete, alltid med Ovacons värdegrunder i fokus!
Vi har ett prestigelöst förhållningssätt med gemensamma mål och du kommer att få en nogsam introduktion tills du känner dig bekväm som representant för Ovacon och självständigt kan ansvara för kunder och kunduppdrag.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du har:
- eget driv att göra affärer
- resultatfokus
- erfarenhet från byggbranschen
- förmåga att utveckla hållbara relationer
- goda kunskaper i office-paketet eller likvärdigt

Att du har försäljningserfarenhet och byggteknisk förståelse är naturligtvis ett plus men det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och energi oavsett tidigare erfarenheter.

Hos oss finns:
- erfarna kollegor inom olika områden
- moderna digitala hjälpmedel
- sofistikerad online marknadsföring
- stora utvecklingsmöjligheter
- en positiv arbetsmiljö

Då tjänsten till största del handlar om kundkontakt och kundrelationer är mycket god svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpasFast månadslön med bonusmöjligheter
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn.jaconelli@ovacon.se
Övrigt: Vi anställer när vi hittat rätt person, därmed kan annonsen avslutas i förtid.
Arbetsplats: 
Adress: OVACON AB
Box 64
61922  TROSA 
Hemsida: www.spraytec.se
  

Platsannons

Lokalvårdare Trosa

Wonabee AB arbetar med alla typer av städarbeten. Allt från saneringsarbeten till hemstädningar i våra uppdragsgivares hem.

Vi är under stark tillväxt och söker därför 2 nya medarbetare, både till till vårt team som arbetar med fönsterputsning, flyttstädning och storstädning, men också till vårt team som arbetar med hemstädning.
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga målinriktade medarbetare
Det geografiska arbetsområdet omfattar Gnesta och Trosa kommun med omnejd.

Du skall vara en person som brinner för ditt arbete, kunna arbeta självständigt, ta eget ansvar, inte vara rädd för att hugga i och utföra städuppdragen med känsla och stor noggrannhet. Du får en introduktionsutbildning vid start. Det är en fördel om du kan svenska då du har kundkontakter..

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Dina personliga egenskaper: Ansvarsfull, glad och självständig. Förmåga att hitta lösningar och se möjligheter i olika situationer.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 70%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tim@wonabee.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.
Arbetsplats: 
Adress: Wonabee Drift AB

61933  TROSA 
Hemsida: http://www.wonabee.se/
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13727&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13726&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1179 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2106
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal