Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:41

Lediga jobb i Trosa kommun (0488), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 447
Täthet59,33Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area664,67Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land209,79Landareal (km²)
Sjö7,62Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav447,35Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Service- och montagetekniker i Trosa med omnejd

Som service- och montagetekniker hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du som söker bör därför vara en allmänkunnig tekniker med minst 2-3 års erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar och rengöring m.m.

I tjänsten är ett av huvuduppdragen rengöring, service och utbyten av ventilation på primärt villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Trosa området med omnejd. Det gäller Imkanal, F, FX och FTX anläggningar.

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Din bakgrund

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Vi söker dig som:

Innehar B-körkort, det är ett krav
Tidigare arbeten inom OVK, styr och regler, värme, kyla är meriterande.

Rätt person erbjuds:

Heltidstjänst
Fast lön + bonus vid försäljning.
Bil, telefon och surfplatta ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig.
Start omgående

Ansökan görs endast via mail.
Frågor hänvisas till rekrytering@ventusnorden.se
Vi kan tyvärr inte besvara samtal gällande rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://careers.ventusnorden.se/jobs/30219-service-och-montagetekniker-i-trosa-med-omnejd?promotion=7448-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ventus
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://ventusnorden.se
  
Platsannons

Träblåslärare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en träblåslärare på 40% till Trosa kulturskola. I tjänsten ingår undervisning på klarinett, saxofon och orkester samt klassorkesterundervisning.

Trosa kulturskola har 10 lärare på ca 5 tjänster och ca 250 elever i den frivilliga undervisningen i instrument, dans och konst. Utöver det har vi orkesterundervisning för alla kommunens elever i åk 3, ca 150 st, 2 gånger i veckan med varje klass. Undervisningen sker i Trosa kulturskolas lokaler som ligger vid Tomtaklintskolan i Trosa och på 3 grundskolor.


KVALIFIKATIONER
-Musiklärarutbildning är ett önskemål samt god erfarenhet av att undervisa på musik-/kulturskola.
-Biinstrument, gärna annat blås och/eller stråk, är ett plus liksom vana att jobba med klassorkester eller liknande.
-B-körkort är en fördel.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 40 procent Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A678302
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db46cb9a-4101-49ba-be74-5d590a5439e3&TK=6fcee785-1c0c-4388-9bf8-2e1e41f23b74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Kultur- fritid- teknik och servicekontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Duktig redovisningsassistent till Hallgruppen i Nykvarn!

Om tjänsten
Till vår kund Hallgruppen i Nykvarn söker vi nu en noggrann, prestigelös och självgående redovisningsassistent. Detta är ett uthyrningsuppdrag som kommer att starta omgående med möjlighet till rekrytering till vår kund. Uppdragets omfattning är heltid, måndag till fredag.

Som redovisningsassistent kommer du att fokusera på den löpande redovisningen. Du kommer huvudsakligen att ansvara för:

• Att hantera kund- och leverantörsreskontra samt den löpande bokföringen; kontering av inkommande fakturor samt utgående fakturering till kund
• Löner
• Momsrapportering
• Rapportering till Skattemyndigheten
• Att assistera säljarna med administrativa uppgifter
• Allmänna kontorsgöromål

Din profil
För att lyckas i den här rollen behärskar du kund- och leverantörsreskontra självständigt. Du har minst gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller motsvararande, det viktigaste är att du har mycket god praktisk erfarenhet av redovisning och löner. Vi tror att du har arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter.

Det är önskvärt att du har kunskaper i programmet Fortnox och det är meriterande om du även har kunskaper i Mamut, detta är dock inga krav.

Du trivs i en informell arbetsmiljö med högt arbetstempo och har mycket lätt för att komma överens med andra människor. Du är flexibel, lösningsorienterad, initiativrik, noggrann och kommunikativ. Du har en analytisk förmåga och har såväl fallenhet som intresse för siffror!

Vidare är du en duktig administratör som är driven och van vid att arbeta mot deadlines och gärna arbetar lite extra när så krävs. Samtidigt som du har öga för detaljer har du även förmågan att se till helheten. Du är en pigg och glad person med en positiv och problemlösande inställning!

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

Läs gärna mer om vår kund på: www.hallgruppen.se

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Redovisningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 4590
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4590
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Sommarjobb på äldreboendet Häradsgården

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Vård och omsorg har tillsammans med hela Trosa kommun Sveriges nöjdaste medarbetare enligt Sveriges kommuner och landstings medarbetarundersökning HME.


ARBETSUPPGIFTER
Trosa kommun söker sommarvikarier till ett av sina särskilda boenden för äldre, Häradsgården.

Dina arbetsuppgifter består i att utföra de tjänster som våra boende beviljats stöd för. För att kunna fullgöra dessa arbetsuppgifter med hög kvalité är vår viktigaste ledstjärna ett gott bemötande. Med gott bemötande menar vi att man bör ha ett stort intresse för människor samt social kompetens i möte med andra. Man bör kunna ta egna initiativ till att den boende ska få en värdig tillvaro. Viss dokumentation i vårt verksamhetssystem Treserva ingår också.

Förutom nöjda medarbetare rankas vård och omsorg i Trosa kommun högt i de kundundersökningar som görs på nationell nivå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning. Har du dessutom erfarenhet av omsorgsarbete är det meriterande. Vi ställer krav på att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift, och även grundläggande datavana är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Veckoarbetstid enligt överenskommet schema Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A678175
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70d9c95d-c54d-4090-bd29-51bd0ddf4a68&TK=f1766c33-9cdb-4479-ab95-f14697070546
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Vård- och Omsorgskontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Flexibel personlig assistent sökes i Trosa!

Jag är en 63-årig positiv, glad och social man som behöver Din assistans i min vardag. Innan jag drabbades av den progressiva muskelsjukdomen ALS var jag snickare med eget företag. Jag har alltid levt ett aktivt liv och tycker om att umgås med min fru, barn, barnbarn och vänner, ta hand om hemmet och pyssla med t.ex. bakning och snickeri.

Min funktionsnedsättning gör det svårt för mig att på egen hand ägna mig åt mina intressen och behov, men tillsammans med dig blir det lättare! Du ska vara lyhörd och inkännande i alla situationer, samt självgående och förstående kring mig och min familj. Jag spenderar mestadels tid i Trosa och har även lägenhet i Hägersten, Stockholm. För att assistansen ska fungera önskas flexibilitet och körvana från din sida, då jag har egen bil.

Positiv energi och bra planering hjälper mig mot riktningen att frigöra livskraft, så att jag kan leva mitt liv på bästa möjliga sätt! Ditt engagemang och kreativa tänkande skapar möjligheter i min vardag.
Tjänsten är timanställning, med möjlighet till fast tjänstgöringsgrad framöver, utefter ett rullande schema. Passen är varierande tider under mina vakna timmar, med enstaka journätter.
Mina assistenter är anställda av Balans, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion, personlig handledning samt ut- och fortbildning, så att Du får det stöd Du behöver för att vara trygg i ditt uppdrag som min personliga assistent.

Icke rökare under arbetstid, B-körkort, att du behärskar svenska språket samt att du inte är kattallergiker är krav jag har på mina blivande assistenter.
Ansök via länken nedan, bifoga gärna cv och personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88321
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  
Platsannons

Specialpedagog

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad är ett särskilt ungdomshem. Vi bedriver vård och behandling för både pojkar och flickor fördelade på sex avdelningar samt egen grundskola. Verksamheten är i förändring och ett intensivt utvecklingsarbete pågår. Institutionens verksamhetsgrenar, hälso- och sjukvård, behandling samt skola samverkar i behandlingsteam och utredningsteam. Lövsta arbetar med kognitiva och beteendeterapeutiska metoder.


ARBETSUPPGIFTER
Skolan på SiS ungdomshem Lövsta består av 12 lärare, en lärare ansvarig för pedagogiska utlåtanden, en studie- och yrkesvägledare samt en rektor. Skolan är i stark utveckling då den prioriteras högt inom SiS. Skolans arbetslag behöver nu förstärkas med en specialpedagog som bistår rektor med att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet, elevhälsan samt handleda lärarna. Specialpedagogen ska företräda och leda diskussioner angående elevers behov på grupp och individnivå, inom lärarlaget samt i samverkan med andra yrkeskategorier på institutionen. Ingå i institutionens utredningsteam, behandlingsteam och elevhälsoteam utifrån pedagogiska frågeställningar. Specialpedagogen bistår rektor med att leda skolans utvecklingsarbete utifrån ett inkluderande perspektiv.
Semestertjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad specialpedagog, med lärarexamen för elever på högstadiet. Meriterande är erfarenhet av arbete som specialpedagog. Det är viktigt att du har goda kommunikativa färdigheter samt är öppen för att hitta lösningar. Erfarenhet av att samverka med andra yrkeskategorier är meriterande. Det är viktigt att du är tydlig i gränssättning, har ett intresse av att lära känna ungdomar samt att du tilltalas av att hitta lösningar för elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du är prestigelös, flexibel och lösningsorienterad.

Du har B-körkort, då arbetet ibland innefattar resor utanför institutionen. Du behöver också ha tillgång till egen bil (svårt att nå Lövsta med kommunala transportmedel).

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överensk. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader. Intervjuer och urval sker löpande. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Dnr: 1807-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d84ba6e5-c1b6-46c8-98cd-7c1420fea18c&TK=cccbb461-f5d3-4b23-8476-0e190644466b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  
Platsannons

Personlig Assistent Dagtid

DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 160 personliga assistenter.

Vi söker nu en kvinnlig  personlig assistent då en av våra assistenter gått vidare till annat jobb. Hon efterlämnar till dig som söker, möjligheten att arbeta 1-2 dagar i veckan. Varje arbetspass är 9 -10 timmar. Det finns viss möjlighet att påverka schemat.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga assistent uppgifter så som delaktighet i vardagliga rutiner och andra aktiviteter. En del i arbetet är att sköta hemmet och laga god mat tillsammans med kunden enligt önskemål.  Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.Viktigt för tjänsten är att personkemin stämmer överens med kunden.

Vi tror att du skall ha nära till humor. Gärna rå men hjärtlig. För tjänsten krävs inte körkort, dock kan det underlätta för att ta sig dit och hem.

Du kommer att arbeta i en liten personalgrupp och flexibilitet uppskattas av så väl arbetsgivare som kund och kollegor.  Då nuvarande assistent kan börja omgående på sitt nya jobb ser vi helst att du kan börja snarast efter överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast då rekrytering sker fortlöpande.

Du kan skicka ditt CV till: linda@dvtassistans.se eller söka via ansök knappen.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.dvtassistans.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=16B23A62EF1047FAADD9ACA1963A0AEC
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DVT Assistans AB
Mått Johanssons väg 16
63346  Eskilstuna Sverige
Hemsida: www.dvtassistans.se
  

Platsannons

Arona Omsorger söker kombinerad boendepersonal/arbetshandledare

Du kommer att arbeta i ett gruppboende och inom daglig verksamhet med flera brukare. Arbetet innebär att skapa struktur och att arbeta med förutsägbarhet för brukare i vardagen. En stor del av arbetet innebär att du stödjer och vägleder brukaren både praktiskt och genom samtal. Evidensbaserade metoder tillämpas utifrån brukarnas behov.
Du ska verka för ett brukardemokratiskt synsätt i verksamheten och arbeta för ständiga förbättringar tillsammans med brukarna och övriga anställda. Du kommer ha särskild ansvarsområden, ha ansvar som kontaktpersonal och göra genomförandeplaner tillsammans med de boende. I arbetet ingår också att ansvara för medicinhantering efter mottagen delegering. Du skriver journaler gällande hälso- och sjukvård samt social dokumentation. Du rapporterar sociala avvikelser och läkemedelsavvikelser samt ger förbättringsförslag. Du rapporterar också tillbud och arbetsskador.
Verksamheten kommunicerar i ett gemensamt system där du har tillgång till verksamhetens kvalitetssystem, rapporterar tid, dokumenterar, följer veckoschema och all övrig planering.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom området samt utbildning såsom vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller relevant gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med evidensbaserade metoder så som tydliggörande pedagogik, MI och ESL. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil. Du bör vara väl förtrogen med social dokumentation. I arbetet krävs både yrkeskompetens samt stort personligt engagemang. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är trygg, stabil, tålmodig och pedagogisk.

Arona omsorger är en verksamhet i Trosa kommun som bedriver två boenden och daglig verksamhet. Inriktningen är djur, natur och kultur. Brukarna tillhör personkrets 1 LSS. Vi söker kombinerad boendepersonal/arbetshandledare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetstid. Dag, kväll, natt och helg. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arona.helena@gmail.com
Övrigt: Vi kommer att rekrytera under ansökningsperioden.
Arbetsplats: 
Adress: Trollglim & Vittergull AB
Brovägen 17
61072  Vagnhärad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arona Omsorger söker sommarvikarier som boendepersonal/arbetshandledare

Du kommer att arbeta i ett gruppboende och inom daglig verksamhet med flera brukare. Arbetet innebär att skapa struktur och att arbeta med förutsägbarhet för brukare i vardagen. En stor del av arbetet innebär att du stödjer och vägleder brukaren både praktiskt och genom samtal. Evidensbaserade metoder tillämpas utifrån brukarnas behov.
Du ska verka för ett brukardemokratiskt synsätt i verksamheten och arbeta för ständiga förbättringar tillsammans med brukarna och övriga anställda. Du kommer ha särskild ansvarsområden, ha ansvar som kontaktpersonal och göra genomförandeplaner tillsammans med de boende. I arbetet ingår också att ansvara för medicinhantering efter mottagen delegering. Du skriver journaler gällande hälso- och sjukvård samt social dokumentation. Du rapporterar sociala avvikelser och läkemedelsavvikelser samt ger förbättringsförslag. Du rapporterar också tillbud och arbetsskador.
Verksamheten kommunicerar i ett gemensamt system där du har tillgång till verksamhetens kvalitetssystem, rapporterar tid, dokumenterar, följer veckoschema och all övrig planering.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom området samt utbildning så som vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller relevant gymnasieutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är trygg, stabil, tålmodig och pedagogisk.
Du måste var minst 18 år gammal.

Arona omsorger är en verksamhet i Trosa kommun som bedriver två boenden och daglig verksamhet. Inriktningen är djur, natur och kultur. Brukarna tillhör personkrets 1 LSS. Vi söker boendepersonal/arbetshandledare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidArbetstid. Dag, kväll, natt och helg. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arona.helena@gmail.com
Övrigt: Vi kommer att rekrytera under ansökningsperioden.
Arbetsplats: 
Adress: Trollglim & Vittergull AB
Brovägen 17
61072  Vagnhärad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förvaltare HSB Sörmlandsbostäder

HSB Södermanland är den regionala HSB-föreningen i Nyköping, Oxelösund, Eskilstuna, Strängnäs, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm och Flen. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan – ETHOS. Våra ledord ska visas både i förhållningssätt och inte minst i handling. Vi förmedlar en positiv inställning till våra kunder och tar hand om varje uppgift med engagemang och professionalism.Vi söker en kundinriktad förvaltare med högt driv och samhällsfokus! HSB:s vision är att vara den aktör som har bäst anseende när det gäller boende

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så kostnadseffektivt och kundvänlig som möjligt. Beståndet består främst av hyresfastigheter.

Du kommer att ha resultatansvar, upprätta och följa upp budget och mål, planera och genomföra kort- och långsiktigt underhåll. Vidare är du kund- och hyresgästansvarig och arbetar aktivt med kundnöjdheten. Du har kontakt med intressenter kring fastighetsområdet såsom socialtjänst, polis, räddningstjänst och olika myndigheter. Du ingår i affärsområdet Fastighetsutveckling i HSB Sörmland och är placerad i Trosa men kommer även ha fastigheter i Eskilstuna alternativt Strängnäs.

Arbetsuppgifter:
• Budget och resultatansvar för din fastighetsportfölj samt uppföljning av nyckeltal
• Arbeta aktivt med kundvård genom att skapa, behålla och utveckla goda relationer med befintliga och potentiella hyresgäster
• Följa upp och säkerställa god förvaltning och utveckling av fastigheterna
• Upphandla, beställa och leda underhållsprojekt

Kvalifikationer:
• Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning på fastighet
• Minst 3 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning
• Goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik
• Goda kunskaper i Office paketet
• Tidigare erfarenhet av budget och resultatansvar
• Körkort krävs då resor är naturligt förekommande i tjänsten

Egenskaper:
Din personlighet kommer att vara viktig för tjänsten. Vi söker dig som är intresserad av fastigheter, kundmöten och drivs av att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Du är duktig på att kommunicera med olika intressenter och ser möjligheter i stället för problem, du är bra på att samarbeta och bygger långsiktiga relationer. I din roll som förvaltare drivs du av att hög kundnöjdhet samtidigt som den goda affären råder. Du är effektivt och har en god strukturell förmåga

Vi erbjuder:
Tillsvidare tjänst på heltid, tillträde enligt överenskommelse.
Placering Trosa/ Vagnhärad

Har du frågor angående tjänsten, kontakta gärna: Johanna Holm, HR-Specialist 010-4423635

Välkommen med din ansökan senast 14/5
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3422620954
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3422620954&link_source_id=30&company_id=2473535172&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HSB Södermanland
Västra Storgatan 1
61126  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare åk 1-3 till Fornbyskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Fornbyskolan är en kommunal F-6 skola. Eleverna står i centrum för vårt arbete som bedrivs i en öppen och kreativ atmosfär. Vi strävar efter att på alla nivåer skapa en bra gemenskap och ett målinriktat studieklimat där det kollegiala lärandet har en framskjuten plats. Vi vill ge våra elever en utbildning för framtiden och arbetar med att ständigt förbättra vårt arbetsklimat och elevernas resultat.
ARBETSUPPGIFTER
Klasslärare i åk 1, 2 eller 3.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har ett genuint intresse och en gedigen erfarenhet av att leda elever att uppnå sitt bästa utifrån sin förmåga. Vi söker dig som har grundskollärarexamen och är legitimerad lärare i åk 1-3. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som klass-/ämneslärare. I ditt pedagogiska ledarskap är du lyhörd, bestämd, inkluderande och handlingskraftig. Du har god pedagogisk insikt; förmåga att individualisera undervisningen samt en förmåga att analysera din undervisning för att på så sätt nå goda resultat. Du skapar också goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A666766
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=00b1be50-446c-4630-bc3c-2fdd7bdb547e&TK=e71d60cc-1e24-4269-9d4a-9ea77ca2e31d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare åk 4 - 6 till Fornbyskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Fornbyskolan är en kommunal F-6 skola. Eleverna står i centrum för vårt arbete som bedrivs i en öppen och kreativ atmosfär. Vi strävar efter att på alla nivåer skapa en bra gemenskap och ett målinriktat studieklimat där det kollegiala lärandet har en framskjuten plats. Vi vill ge våra elever en utbildning för framtiden och arbetar med att ständigt förbättra vårt arbetsklimat och elevernas resultat.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 4-6 som klass-/ämneslärare utifrån din behörighet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har ett genuint intresse och en gedigen erfarenhet av att leda elever att uppnå sitt bästa utifrån sin förmåga. Vi söker dig som har grundskollärarexamen och är legitimerad lärare i åk 1-3. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som klass-/ämneslärare. I ditt pedagogiska ledarskap är du lyhörd, bestämd, inkluderande och handlingskraftig. Du har god pedagogisk insikt; förmåga att individualisera undervisningen samt en förmåga att analysera din undervisning för att på så sätt nå goda resultat. Du skapar också goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A666784
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a0c2372-83f6-4837-a0f4-dbb5e61cfa4f&TK=24605e0d-efff-44de-9518-3246085538a7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till Skärlagskolan i Trosa

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Skärlagskolan växer!

Vi är i ett spännande skeende där vi är mitt emellan en enparallellig och tvåparallellig skola. För fyra år sedan fick vi vår skola ombyggd för att skapa bättre lärmiljöer, nu får vi tillskott i form av en paviljong för att möta de ökade behovet av klassrum. Skärlagskolan ligger i centrala Trosa med närhet till skog och vacker natur. Vi är en F-6 skola med fritidshem och ca 220 elever.

Skärlagskolan är en harmonisk skola där det finns ett högt elevengagemang hos personalen. Vi tror på alla människors förmåga att lyckas, att olikhet är en tillgång, att alla elever har rätt att utvecklas i sitt lärande och att lärande och social förmåga utvecklas i samspel med andra. Vi har goda kunskapsresultat samt en stark vilja att fortsätta utveckla undervisningen. Du förväntas bidra med dina kunskaper, ditt engagemang och en stabil värdegrund för att utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi tror på inkludering av alla elever. Vi har grupprum till varje klassrum och ett välkomnande mediatek, och bibliotek som är skolans hjärta. Skolan har ett elevhälsoteam där, speciallärare, skolsköterska, kurator, skolpsykolog och rektor ingår.


ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi en ny medarbetare till fritidsverksamheten i form av en fritidspedagog eller förskollärare och erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Vi söker dig som vill arbeta med fritidshemsverksamhet för barn i åldrarna 6-12 år. På förmiddagarna är tjänsten förlagd till skolan. Ditt uppdrag under skoldagen kan se olika ut utifrån din kompetens och elevernas behov. Ditt huvuduppdrag kommer att vara att tillsammans med övrig personal på fritids planera, genomföra och utveckla fritidsverksamheten för våra elever utifrån gällande styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Behörighet Fritidspedagog, Förskollärare eller Lärare för yngre åldrar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i skola eller förskola.

Du är trygg, stabil och nyfiken och förväntas vilja vara med och driva skolans och fritidshemmets utveckling framåt. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och bra på att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna.


ÖVRIGT
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande. Kallelse till intervjuer kan därför bli aktuell före ansökningstidens utgång.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas (enligt gällande lagstiftning).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön Trosa kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A618491
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=860c08e9-e140-49a0-90b4-f1c32f715187&TK=b85e578a-bfc1-4a4f-91b4-d72aa4149bdd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Assistenter och sommarvikarie till bilälskande kund i idylliska Trosa!

Om jobbet

En glad och bilälskande kille söker två personliga assistenter samt sommarvikarie.

Kunden är 24 år och bor i en egen lägenhet i den idylliska skärgårdsstaden Trosa. Han har epilepsi, begränsad rörelsefunktion och nedsatt mental förmåga. Vår arbetsgrupp består av tio ordinarie assistenter och ett antal timvikarier. Dagtid jobbar vi dubbelbemannat och på nätterna är det ensam vaken natt.

Dina arbetsuppgifter blir att vara kundens förlängda arm i samtliga livssituationer såsom hygien, hushåll och liknande. Vissa tyngre lyft kan förekomma. Killen är en bilälskande, glad och skojfrisk person som behöver stimulans och motivation i form av lek och uppmuntran. Han tycker även om djur, så husdjur är välkomna! Det finns utrymme för mycket egna påhitt vad det gäller utflykter och allmänna aktiviteter.

Du som söker är

Vi söker dig som vill hjälpa en 24-årig kille i sin vardag. Du får gärna ha tidigare omvårdnadserfarenhet. Vi ser gärna att du är en positiv, glad och ansvarstagande person med ett genuint intresse för att jobba som personlig assistent.

Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som gemensamt strävar efter att ha en god stämning och trevliga dagar för både kund och personal. Du kommer ha möjlighet att delta på utbildningar och kurser via Vivida.

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Båda tjänsterna är på ca 75 %, men vi söker även vikarie som vill jobba upp till heltid under sommarmånaderna. Du kommer att schemaläggas dag (8-15) och kväll (15-22) samt var tredje helg. Under sommaren kan arbete nattetid även förekomma.

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Den ena tjänsten kommer tillsättas omgående och den andra till mitten av juni. Sommarvikariatet gäller från 1 juli till 20 augusti.

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-05-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 0-100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: JA-april-17
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148335/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vivida söker personliga assistenter i Trosa

Om jobbet

Vi kan erbjuda dig ett mycket viktigt och uppskattat arbete som personlig assistent hos flera av våra kunder.

Du kommer att jobba i ett tillväxtföretag som satsar mycket på att du som assistent ska må bra hos oss. Detta innebär bland annat att du får möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och olika personalvårdande insatser.

Du som söker är

Det viktigaste för detta jobb är att vi hittar rätt person, erfarenhet inom vård är meriterande, men det viktigaste är att du har en personlig mognad och ett stort engagemang. 

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vi söker nu dig som vill jobba deltid eller heltid. Arbetstiderna varierar beroende på arbetsplats. 

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

 Enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker detta arbete via länken längre ned i annonsen. De som söker kommer att bokas in på speedintervjuer i Trosa tisdagen den 9 maj. 

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 0-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: Trosa-april-17
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148333/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent till Vagnhärad

Nu söker vi en personlig assistent till Vagnhärad. Du kommer att hjälpa en yngre man som har en kognitiv funktionsnedsättning. Han behöver hjälp i hemmet såväl som med fritidssysselsättning. Arbetet utgår från kundens hem. Resor och utflykter både nära och längre bort kan förekomma.

Vi söker en person som tycker om ett aktivt arbete och klarar av att ta ansvar och ta egna initiativ. Du som söker ska gärna ha tidigare erfarenhet som personlig assistent. Gärna med erfarenhet av personer med kognitiva funktionshinder. Störst vikt läggs dock på dina personliga egenskaper. Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Livsam Personlig Assistans har kunder i stora delar av landet. Vi utgår från att alla vill vara sitt bästa jag varje dag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet utförs enligt schema. Förändringar beroende på behov förekommer. 60%-80%Timlön och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Personlig assistent Vagnhärad
Webbplats:
Epostadress: info@livsam.se
Övrigt: Platsen är vakant för närvarande och vi rekryterar löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Livsam Personlig Assistans AB
Källstigen 7
70375  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1179 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2106%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent till sportintresserad kille i Nyköping

Om jobbet
En av våra kunder, en fotbolls- och innebandyintresserad kille, på 24 år söker nu en ny assistent.

Killen är sportintresserad och tränar själv innebandy regelbundet. Han gillar även att spela tv-spel, något han hoppas att även du tycker om.  Han har en fysisk funktionsnedsättning och på grund av sitt ryggmärgsbråck sitter han i rullstol och behöver hjälp med hygien och vissa lyft. Han behöver även hjälp och stöttning i hushållsarbetet då han bor i egen lägenhet.
Killen arbetar på dagtid  vilket gör att tjänsten under vardagarna består utav delade pass då han behöver din hjälp på morgnar och kvällar. I tjänsten ingår det även att följa med honom på olika aktiviteter så som innebandymatcher och annan träning vilket kan vara både på vardagarna men även vissa helger.

Du som söker är
Vi söker dig som är idrottsintresserad och gärna vill följa med på olika aktiviteter. Du bör vara social och humoristisk som person. Vi ser gärna att du är rökfri och det är viktigt att du har körkort.


Övriga egenskaper vi ser hos dig

 * Intiativtagande
 * Flexibel
 * Ansvarsfull
 * Uppmuntrande

Det här erbjuder vi dig
Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad
Tjänsten är på 75% men möjlighet till mer tid. Arbetstiden är oftast förlagd mellan klockan 7-10 och klockan 17-20 på vardagarna och du måste kunna arbeta delade pass. Arbetet är främst förlagt på vardagar men helgarbete ingår i tjänsten.

Lön
På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-05-12. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148073/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

OKQ8 Vagnhärad söker en ny service Ninja.

OKQ8 Vagnhärad söker en ny service Ninja.

Vi söker dig som har arbetat på snabbmatsrestaurang eller liknande och tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha larvigt många bollar i luften samtidigt.

Har du ett intresse för bilar är det meriterande då vi hjälper våra kunder att byta torkarblad mm.

På stationen har vi följande tjänster.

Servering av fast food
Uthyrning av släpvagnar
Biltvätt
Gasolförsäljning
Samt försäljning av diverse bilvårdsprodukter och kioskvaror.

Tjänsten är skift baserad då vi har öppet vardagar mellan 06:00 - 21:00 och mellan 08:00 - 21:00 på helger.
Vi är anslutna till Svenska transportarbetarförbundet.

För att vara behörig till tjänsten krävs följande
Fullföljd gymnasieutbildning
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift


Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då kanske du är en av OKQ8:s nya Säljare!

OKQ8 Vagnhärad söker en ny service Ninja.

Vi söker dig som har arbetat på snabbmatsrestaurang eller liknande och tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha larvigt många bollar i luften samtidigt.

Har du ett intresse för bilar är det meriterande då vi hjälper våra kunder att byta torkarblad mm.

På stationen har vi följande tjänster.

Servering av fast food
Uthyrning av släpvagnar
Biltvätt
Gasolförsäljning
Samt försäljning av diverse bilvårdsprodukter och kioskvaror.

Tjänsten är skift baserad då vi har öppet vardagar mellan 06:00 - 21:00 och mellan 08:00 - 21:00 på helger.
Vi är anslutna till Svenska transportarbetarförbundet.

För att vara behörig till tjänsten krävs följande
Fullföljd gymnasieutbildning
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Varannan Helg + 1kväll i veckan samt extra vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 57001@station.okq8.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-07 anställning sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Dahlströms Mack AB
Gnestavägen 1
61072  Vagnhärad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bilsadelmakeri/Kapellmakeri

Vi är ett sadelmakeri, specialliserade inom bil och båt omklädnad. Vi utför jobb så som att sy, repera båtkapell och olika typer av möbler. Vi är fullvärdiga medlemmar i Sveriges Tapetserar Mästare.
Vi behöver en komplett mästare som fixar hela projekt på egen hand.


Vi söker en driven, utbildad tapetserare/sadelmakare som vill utvecklas och jobba med många olika typer av sömnad och sadelmakeri.

Vi har en stor verkstad på 135kvm med eget kök, toalett, dusch och golvvärme. Ligger i industriområdet i Trosa.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Biltapetserare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@theworkshop.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: The Workshop Sadel och Kapellmakeri
Högbergsgatan 41 B Lgh 1203
61930  Trosa Sverige
Hemsida: http://theworkshop.se/
  

Platsannons

Camfil Trosa söker Montörer säsongsarbete

Du kommer under högsäsong stärka upp vår bemanning och under sommarperioden täcka när våra ordinarie anställda har semester
Du kommer att arbeta som operatör i team som producerar filter, du monterar och emballerar i ett högt tempo.

Framtiden
Säsongsarbetarna utgör grunden för en tillsvidareanställning, många av dem som visar framfötterna och gör sitt yttersta under vår högsäsong/sommarperiod återanställs om tillfälle ges.
Då det är en säsongsanställning ser vi gärna att du bor inom pendlingsavstånd eller har tillgängligt boende i närheten av Trosa.

Du är minst 18 år.
Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten, du har en god samarbetsförmåga och är van vid teamarbete.
Erfarenhet av att ha arbetat inom tillverkande industri är meriterande men inget krav.
Tidigare erfarenhet av tempojobb är meriterande.
Du måste ha goda kunskaper i Svenska språket i såväl tal som skrift för att kunna ha en god kommunikation och förstå såväl skriftliga som muntliga instruktioner.


Svenskägda Camfil är världens ledande leverantör av renluftslösningar.
Camfil tillverkar och levererar filter inom områdena komfortventilation, rena processer, transport, säkerhet och skydd. Verksamheten bedrivs genom 31 dotterbolag, 26 produktionsanläggningar och agenter i fler än 50 länder. Camfil koncernen i sin helhet omsätter på årsbasis ca 6,5 miljarder kronor och har ca 3800 anställda.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Montör, papp- och textilprodukter
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbetstiderna är förlagda till dagtid eller ständig kväll och vi söker till båda skiften. Ange i din ansökan vilka skift du kan arbeta. Dagtid mån-tors 06.45-16.15, fre 06.45-12.45 Kvällstid mån-tors 16.10-01.00, fre 12.40-17.15Fast månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Säsongsarbetare montör 2017
Webbplats:
Epostadress: mikael.utter@camfil.com
Övrigt: Tillträde till tjänsterna sker i omgångar under -maj, ange i din ansökan när du är tillgänglig, är du tillgänglig omgående anger du detta i din ansökan. Vi går kontinuerligt igenom inkomna ansökningar och du kan både bli kallad till personlig intervju eller få besked att du inte gått vidare i rekryteringsarbetet innan annonstiden går ut
Arbetsplats: 
Adress: Camfil Svenska AB
Box 130
61923  TROSA Sverige
Hemsida: http://www.camfil.se
  
Platsannons

Vi söker en tandsköterska och en kliniksamordnare/tandsköterska

Trosa

Nu söker vi både tandsköterska och tandsköterska/kliniksamordnare till vår trevliga och moderna klinik. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta att utveckla och driva vår klinik och ge våra kunder bästa tänkbara tandvård. Hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi har ett gott samarbete med specialisttandvården och ytterligare 5 kliniker i södra Sörmland.

Vi arbetar gärna i team och tar vara på varandras kompetenser. Vårt datasystem är Lifecare och vi satsar helhjärtat på Folktandvården Sörmlands mycket framgångsrika koncept Frisktandvård. Vi arbetar flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder och du behöver känna att du delar den inställningen.

Tandsköterska
Tjänsten innefattar sedvanliga tandsköterskeuppgifter. Assistans, viss tjänstgöring i sterilcentral och reception.

Kliniksamordnare/tandsköterska
Du är delaktig i planering och ledning av kliniken och du medverkar till klinikens utveckling av arbetsformer och rutiner. Du kommer att tillsammans med klinikchef ansvara för dagliga driftsfrågor gällande personal, arbetsmiljö, kunder. Tjänsten som kliniksamordnare är på deltid och resterande tid arbetar du som tandsköterska och i vår reception. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera, samordna, samarbeta och entusiasmera dina arbetskamrater. Du behöver en god organisationsförmåga och intresse för klinikadministration, personalfrågor och patientarbete.

Skriv i din ansökan vilken tjänst du främst är intresserad av.

Om du är en lagspelare med stark känsla för service, då kommer du att trivas hos oss!

Utbildningskrav
Utbildad tandsköterska


Folktandvården Sörmland ansvarar för 144 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 39 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 475 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: RFTV-17-019
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12870&RefNo=RFTV-17-019&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Sörmland AB
Brunnsgatan 40
61132  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

sjuksköterskor till SSIH-enhet i Trosa-Gnesta (sommar och timvikarier )

Trosa och Gnesta vårdcentral

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Vi söker sjuksköterskor, sommar och timvikarier till vår SSIH-enhet i Trosa-Gnesta.

Arbetsplats
Vi är en liten nystartad enhet med glada och positiva medarbetare. Vi täcker både Trosa och Gnesta kommun, och utgår från lokaler i Trosa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Specialiserad sjukvård i hemmet innebär att vårda svårt sjuka patienter i deras eget hem i samverkan med patienten/närstående.

Som sjuksköterska gör du hembesök och har ett helhetsansvar över patientens omvårdnad. Detta innefattar insatser som exempelvis hantering av läkemedelspumpar, blodtransfusioner patient/närståendesamtal och samordning av basala omvårdnadsinsatser.

Arbetet som sjuksköterska inom SSIH innebär långsiktig planering av patientens vård i hemmet vilket betyder hög grad av samarbete både med patienten och dess närstående, liksom med yrkesgrupper i teamet, kommunernas hälso-och sjukvård, vårdcentralerna och sjukhusen.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har arbetat några år och är trygg i din roll. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Som person har du den mognad och trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och tycker om att samarbeta. Körkort är ett krav.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Timanställning/sommarvikariat, dag och kväll.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Åsa Nordström, 072-141 40 64.
Facklig företrädare: Paula Hedborg, 0158-54200.

Kom och jobba hos oss på SSIH-enheten.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-04-30.


Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse till Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: RPV-17-082
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12824&RefNo=RPV-17-082&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kyrkskolans grundsärskola söker en speciallärare/lärare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Kyrkskolan är en grundskola och en grundsärskola årskurs 1-6 och en förskoleklass samt fritidshem, elevantalet är fördelat på ca 130 barn i skolan varav 9 elever på grundsärskolan.
På Kyrkskolan är alla barn allas barn och "Handen" är vår symbol för gemenskap mellan liten och stor. Vi tycker att våra barn och elever ska uppnå sina mål efter sina egna förutsättningar och vi ger möjligheter så att alla kan utvecklas så långt som möjligt. Kyrkskolan ligger i Västerljung som är den dynamiska idyllen i Trosa kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare ska du bidra till elevernas utveckling mot kunskapsmålen utifrån varje elevs förutsättningar. Du ska även bidra till elevens personliga utveckling. I tjänsten ingår undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod och innehåll utifrån de nationella styrdokumenten.

I arbetet ingår det att dokumentera, följa upp och utvärdera elevens utveckling, vilket också kommuniceras med eleven och dennes vårdnadshavare via bland annat utvecklingssamtal.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta inom särskolans arbetslag, men även mellan arbetslagen på skolan. Lärare och elevassistenter arbetar nära varandra i det dagliga skolarbetet. De olika arbetslagen på skolan genomför en hel del gemensamma aktiviteter. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet, kunskaper och kreativa förmåga på olika sätt för elevernas och verksamhetens utveckling.

Vi har kunskap i fokus - alla elever ska nå sina mål!


KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig legitimerad lärare helst med erfarenhet och utbildning mot elever med intellektuell funktionsnedsättning.

Du ska god kännedom om särskolans läro- och kursplan. Du ska utöva ett gott pedagogiskt ledarskap tillsammans med dina elever i klassrummet. Du måste vara en utpräglad lagspelare, lyhörd för dynamiken i elev- och personalgruppen samt ha goda kunskaper och insikter i formativ bedömning.

Du ska känna dig trygg i att använda dig av digitala verktyg både i din undervisning och i ditt administrativa arbete.

Det är meriterande om du har kunskaper och erfarenhet att arbeta med bildstödsmetoden pecs och med tecken som stöd (TAKK).


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 14 augusti 2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A668848
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7ae911c-182d-40f5-9e7a-97f6870afe55&TK=645329da-5afa-4f29-98d1-0a71ab8bf1b2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Spanskalärare till Tomtaklintskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Tomtaklintskolan är en skola för årskurs 7 till 9 som håller till i moderna studielokaler med en studiemiljö som ger alla elever möjlighet till god utbildning. För närvarande går här ungefär 290 elever från Trosa, Vagnhärad och Västerljung fördelade på 12 klasser.

Tomtaklinskolan erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Skolan är väl förankrad i god kunskaps- och kulturtraditionen, och har en-till-en lösning för både elever såväl som lärare. Vi är ca trettio personer som arbetar här och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt arbetslag!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i spanska för årskurs 6 till 9. I tjänsten ingår även delat klassansvar. på Tomtaklintskolan går elever i årskurs 7 till 9, och i spanskaundervisning tar vi även emot elever från en annan skola från årkurs 6.

Vi ser också att du aktivt deltar i skolans löpande utvecklingsarbete tillsammans med övriga i skolan. Beroende på ämneskombination så kan vi anpassa tjänsten efter dina önskemål.


KVALIFIKATIONER
Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet för årskurs 7-9 i ämnet. Har du dessutom behörighet i fler ämnen så ses det som meriterande.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: A674829
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cce8d23c-8bec-4380-a520-fb55e0f906e0&TK=5ba781b0-fc69-47a3-95c0-48ac7d45d638
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slöjdlärare med intriktning trä och metall till Tomtaklintskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Tomtaklintskolan är en skola för årskurs 7 till 9 som håller till i moderna studielokaler med en studiemiljö som ger alla elever möjlighet till god utbildning. För närvarande går här ungefär 290 elever från Trosa, Vagnhärad och Västerljung fördelade på 12 klasser.

Tomtaklinskolan erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Skolan är väl förankrad i god kunskaps- och kulturtraditionen, och har en-till-en lösning för både elever såväl som lärare. Vi är ca trettio personer som arbetar här och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt arbetslag!

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av undervisning i trä- och metallslöjd för årskurs 3 till 9. Tomtaklintskolans elever består av åk 7 till 9, men vi tar även emot elever från två andra skolor från och med åk 3. Vår slöjdsal är modern med nyligen upprustad utrustning.

Du förväntas att aktivt delta i skolans löpande utvecklingsarbete tillsammans med övrig personal i skolan.

KVALIFIKATIONER
Du har formell lärarbehörighet för årskurs 7-9 i ämnet.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: A674822
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=61f0f63b-faa5-44f3-a206-e5483c4c077c&TK=767a9851-d28c-4b4e-821f-e15f83ded13c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Musiklärare till Tomtaklintskolan åk 7-9

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Tomtaklintskolan är en skola för årskurs 7 till 9 som håller till i moderna studielokaler med en studiemiljö som ger alla elever möjlighet till god utbildning. För närvarande går här ungefär 290 elever från Trosa, Vagnhärad och Västerljung fördelade på 12 klasser.

Tomtaklinskolan erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Skolan är väl förankrad i god kunskaps- och kulturtraditionen, och har en-till-en lösning för både elever såväl som lärare. Vi är ca trettio personer som arbetar här och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt arbetslag!

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av musikundervisning för årskurs 7 till 9. Vi ser också att du aktivt deltar i skolans löpande utvecklingsarbete tillsammans med övrig personal.

KVALIFIKATIONER
Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet för årskurs 7-9 i ämnet. Har du dessutom behörighet i fler ämnen så ses det som meriterande.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 45%, kan bli högre beroende på ämnestillhörighet. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: A674711
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06e4e2c7-18c4-4d90-9ee6-165319bfcf7f&TK=72c3a7a6-4f2a-4510-97ba-61b2a45e71e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Tomtaklintskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Tomtaklintskolan är en skola för årskurs 7 till 9 som håller till i moderna studielokaler med en studiemiljö som ger alla elever möjlighet till god utbildning. För närvarande går här ungefär 290 elever från Trosa, Vagnhärad och Västerljung fördelade på 12 klasser.

Tomtaklinskolan erbjuder en miljö där kamratskap och vi-känsla sätts högt. Skolan är väl förankrad i god kunskaps- och kulturtraditionen, och har en-till-en lösning för både elever såväl som lärare. Vi är ca trettio personer som arbetar här och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt arbetslag!


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av undervisning i Hem- och konsumentkunskap för årskurs 7 till 9. I tjänsten ingår även delat klassansvar.

Vi ser också att du aktivt deltar i skolans löpande utvecklingsarbete tillsammans med övrig personal.


KVALIFIKATIONER
Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet för årskurs 7-9 i ämnet. Har du dessutom behörighet i fler ämnen så ses det som meriterande.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: A674693
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2436a5ce-c6e8-489b-a6f8-012232cb7149&TK=8da4c78c-5342-4847-82bd-3440a063cd84
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lokalvårdare till vår Bilpatrull Heltid 100% Tjänst

Vi söker lokalvårdare till vår bilpatrull. Heltidstjänst, schemalagda arbetstider måndag-fredag. Vi arbetar vissa schemalagda helger främst under sommaren. Arbetstider kl 6-15 eller 12-21. Schema läggs efter gemensam överenskommelse.
Arbetet utgår från gemensam arbetsplats i Trosa för att sen arbeta med en kollega i bilpatrull. Det innebär att efter arbetsorder bilburen åka till sina kunder - både privata och företagskunder. Kunderna finns främst i Trosa men även i Gnesta, Hölö, Järna med omnejd.


Dig vi söker är en drivande, noggrann och flexibel person. Du ska tycka om serviceyrket, vara självgående, kunna samarbeta och tycka om att arbeta med kroppen. Städerfarenhet är inget krav men en fördel. Du måste kunna utrycka dig väl i svenska talet samt skriftligt då daglig kundkontakt förekommer. Körkort är ett krav. Provanställning 6 mån. Tillträde omgående ellr efter ök. Intervjuer kommer göras fortlöpande.

Trosa Städ & Golvvård har funnits i 9år och utför all slags lokalvård såsom hemstädning hos privatpersoner, företagsstädning såsom kontor,skolar, trappor, butiker, flyttstädning, byggstädning, fönsterputs och golvvård. Vi internutbildar all personal. Allt arbete utföres oftast två och två men självständigt arbete förekommer också. Våra kunder finns främst i Trosa men även i Gnesta, Järna, Hölö med omnejd.
Vi är väldigt måna om att ha nöjda medarbetare och självklart även nöjda kunder. Vi arbetar aktivt med vår personal - miljö och kvalitetspolicy samt har kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagda arbetstider måndag- fredag. Två skift kl 6-15 eller kl 12-21. Visst helgjobb förekommer. Körkort är ett krav.Lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: Lokalvårdare 100%
Webbplats:
Epostadress: info@trosastad.se
Övrigt: I din ansökan önskas Cv med en presentation av dig själv samt 2 st referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Trosa Städ & Golvvård
Torsåker Sörby Arrendatorbos
64692  Gnesta Sverige
Hemsida: http://www.trosastad.se
  
Platsannons

sommarvikarier sökes till utåtriktad man i Trosa

Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station Stockholm har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och bra bemötande!

Jag är en 63-årig man som söker personliga assistenter för dag och nattjänst. För 3,5 år sedan skadade jag min nacke så svårt att jag sedan dess är förlamad från halsen och nedåt. Jag behöver hjälp med i stort sett allt, personlig hygien, påklädning etc. Jag, min fru och vår hund (allergivänlig) bor i ett stort, och för mina behov, mycket välanpassat hus. Jag har egen bil, vilket innebär krav på körkort. Jag jobbar 25 % i familjens fastighetsbolag och är ofta ute på aktiviteter. Arbetet kan även innebära resor inom och utom Sverige. Assistenterna arbetar dubbelpass vilket innebär intensivt arbete under en period och därefter lång ledighet. Du behöver vara en lättsam och kommunikativ person. Van att fatta egna beslut, inte rädd för att hugga i, och jobba i en redan välfungerande grupp. Om du har meriter från vård och omsorgsarbete är det en fördel, men ej ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och personkemi. För närvarande är vi 10 assistenter i gruppen plus vikarier.
Som assistent hos mig är du anställd av Rehab Station Assistans.Lön: Timlön, individuell lönesättning Kollektivavtal Vårdföretagarna/Kommunal

Anställningsform:  Timansällning , hel/deltid över hela sommaren samt sem/sjukvikarier efter sommaren.  Jag söker er  som kan jobba på dag- och kvällsschema. 
Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra kunder. Vi vill därför att du ordnar ett utdrag och tar med vid ev intervju ifall anställning blir aktuell.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=78629
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rehab Station Stockholm AB
Frösundaviks Allé 13
16970  Solna Sverige
Hemsida: http://www.praktikertjanst.se
  
Platsannons

Personlig assistent Trosa

Vi söker nu dig som är en glad och ödmjuk person som brinner för att arbeta med människor.
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken.
Erfarenhet är meriterad
Arbetsuppgifterna är att hjälpa en man i rullstol och i hans vardag
Arbetet är belagt i personens bostad


Vi söker nu dig kvinna 30+ som är en glad och ödmjuk person som brinner för att arbeta med människor.
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken.
Erfarenhet är meriterad
Körkort och rökfri ett krav

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Till att börja med en liten 20-40% tjänst på rad , men även extra personal vid sjukdom och övrig ledighet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 69021
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år - Skärlagskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Skärlagskolan växer!
Vi är i ett spännande skeende där vi är mitt emellan en enparallellig och tvåparallellig skola. För fyra år sedan fick vi vår skola ombyggd för att skapa bättre lärmiljöer, nu får vi tillskott i form av en paviljong för att möta de ökade behovet av klassrum. Skärlagskolan ligger i centrala Trosa med närhet till skog och vacker natur. Vi är en F-6 skola med fritidshem och ca 220 elever.

Skärlagskolan är en harmonisk skola där det finns ett högt elevengagemang hos personalen. Vi tror på alla människors förmåga att lyckas, att olikhet är en tillgång, att alla elever har rätt att utvecklas i sitt lärande och att lärande och social förmåga utvecklas i samspel med andra. Vi har goda kunskapsresultat samt en stark vilja att fortsätta utveckla undervisningen. Du förväntas bidra med dina kunskaper, ditt engagemang och en stabil värdegrund för att utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi tror på inkludering av alla elever. Vi har grupprum till varje klassrum och ett välkomnande mediatek, och bibliotek som är skolans hjärta. Skolan har ett elevhälsoteam där, speciallärare, skolsköterska, kurator, skolpsykolog och rektor ingår.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ny medarbetare, lärare till klass 1. För att skapa goda förutsättningar för eleverna så eftersträvar vi att i största möjliga mån arbeta med dubbelt ledarskap i klassrummet. Detta innebär att du kommer tillsammans med annan lärare att ansvara för klass 1. Utöver det finns fritidspedagoger knutna emot klassen och som arbetar tillsammans med dig under förmiddagarna.

På Skärlagskolan finns tre arbetslag, ett för fritids, ett för F-3 och ett 4-6 varav du kommer att ingå i ett.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare.

Du är trygg, stabil, nyfiken och förväntas vilja vara med och driva skolans utvecklingsarbete inom bland annat IKT, entreprenörskap och formativ bedömning. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och bra på att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillträde enligt ovan, eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A673292
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=969653d7-f376-4dc8-84d3-85ff1e5fae83&TK=25673288-c8c1-417a-a97e-bc1a063b046e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, à la carte

Mellan torget och hamnen, där Trosaån slingrar sig ner mot havet, finner du Ågården. Milt gula hus omsluter en rofylld och vacker gård, mitt i charmiga Trosa. Alltsedan 1949 har Ågården drivits som gästhem och verksamheten har från 1 juni 2013 tagits över av oss, Thomas & Thérèse Klarbrant. Alla våra rum är vinterbonade och användbara hela året runt.

Du som söker har arbetat som kock i ett par år och har självklart ett stort intresse för matlagning. Du kommer att vara en nyckelperson i våra verksamheter där inköp och menyplanering är en del av dina arbetsuppgifter, vi ser därför gärna att du har erfarenhet av detta.God svenska i tal är ett krav då kommunikationen med kollegor och gäster ofta har ett högt tempo och behöver flyta.
Möjlighet till övernattning finns.

Vi anställer löpande och tar bort annonsen när platsen är tillsatt så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas@agarden-trosa.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ågården/Two T 4 You AB

61930  TROSA 
Hemsida: http://www.agarden-trosa.se
  

Platsannons

Juniorkockar/Köksbiträde

Ågårdens äldsta delar är från tidigt 1700-tal och var i äldre tider stadens
hälsocenter. I stora villan bodde stadsläkaren och den långa längan invid
Östra Långgatan tjänstgjorde som sjukstuga.
Alltsedan 1949 har Ågården drivits som gästhem och verksamheten har från 1 juni 2013 tagits över av
oss, Thomas & Thérèse Klarbrant och utökats med restaurang.


Du som söker har en pågående restaurangutbildning med inriktning kock eller likvärdig kompetens, du ska ha genuint intresse för yrket och en önskan att utvecklas.
I arbetsuppgifterna ingår beredning av livsmedel, förbereda och ställa iordning inför vår buffé samt allmänna restaurangsysslor, du kommer att handledas av erfaren kock och tjänsten ger möjlighet till ökat ansvar för rätt person. God svenska i tal är ett krav då kommunikationen med medarbetare och gäster ofta har ett högt tempo och behöver flyta.Övernattningsmöjligheter finns.

Vi anställer löpande och tar bort annonsen när platserna är tillsatta så tveka inte att skicka in din ansökan som är varmt välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltid/Deltid enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas@agarden-trosa.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ågården/Two T 4 You AB
Ö Långgatan 7 B
61930  TROSA 
Hemsida: http://www.agarden-trosa.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Ågårdens äldsta delar är från tidigt 1700-tal och var i äldre tider stadens hälsocenter. I stora villan bodde stadsläkaren och långa längan invid Östra Långgatan tjänstgjorde som sjukstuga.
Alltsedan 1949 har Ågården drivits som gästhem och verksamheten har från 1 juni 2013 tagits över av oss, Thomas & Thérèse Klarbrant och utökats med restaurang.

Vi söker dig med erfarenhet av servering och som gärna har både bar-och kassavana, är du dessutom intresserad av matlagning och kan hjälpa till i köket är det ett stort plus!

Vi söker även dig med mindre/ingen erfarenhet, som kanske går i skolan, för extra arbete kvällar, helger och även för sommarjobb.
Det viktigaste är att man tycker det är skoj att träffa nya människor och att man vill göra sitt allra bästa för att våra gäster skall trivas alldeles förträffligt bra hos oss!
God svenska i tal är ett krav då kommunikationen med kollegor och gäster ofta har ett högt tempo och behöver flyta.

Vi anställer löpande och annonsen kan därmed komma att avslutas i förtid så välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/deltid enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas@agarden-trosa.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ågården/Two T 4 You AB
Ö Långgatan 7 B
61930  TROSA 
Hemsida: http://www.agarden-trosa.se
  
Platsannons

Medarbetare till fritidshemmet på Vitalisskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Vitalisskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. På skolan arbetar ca 400 elever och ca 50 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Fritidshemsverksamheten kompletterar förskoleklassens och skolans arbete i att möta barnen utifrån var och ens behov. Den ”röda tråden” att se skolans verksamheter som en helhet är viktig, barnen ska uppleva att skola och fritids hör ihop.

Vårt mål är att ha engagerade pedagoger som är närvarande i mötet både med barn och vuxna, personer som följer hela cirkeln från planering – utföra – reflektera - utvärdera till att förbättra. Vi vill ha pedagoger som är flexibla och nytänkande och som får med sig andra på ett bra sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en närvarande pedagog och som ser till barnens förmåga att utvecklas.

Du är:
- kvalificerad till arbete i fritidshem, antingen som fritidspedagog, förskollärare eller grundskollärare med inriktning mot arbete i fritidshem
- strukturerad med vilja att se utvecklingsmöjligheter inom verksamheten
- förtrogen med Läroplanen för fritidshemmet
- öppen för samarbete med kollegor på skolan och fritidshemmet
- en god lagspelare
- erfaren och har tidigare arbetat i skolans värld

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Omfattning av tjänstgöringsgrad kan diskuteras., upphör: Tjänsten är ett visstidsförordnande med chans till förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A669053
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9513b148-98f9-49ee-a3f0-c3f2326253f0&TK=d675e85e-5e85-4fbf-9c9b-2972e4a9edc6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog till Vitalisskolan

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

Vitalisskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. På skolan arbetar ca 400 elever och ca 50 personal.ARBETSUPPGIFTER
Nu tar vi nästa steg i utvecklingsarbete kring barn i behov av särskilt stöd. I det arbetet behöver vi dig som brinner för skolutveckling i alla dess former.

Du kommer tillsammans med övrig personal bygga en stark organisation som har det bästa hos varje elev som utgångspunkt i undervisningen.

Du kommer att arbeta tillsammans med både elever och personal såväl individuellt som i grupp.

Du ansvarar även för att sammanställa pedagogiska bedömningar samt att tillsammans med ansvariga pedagoger planera extra anpassningar alternativt upprätta åtgärdsprogram. Du kommer också att ingå i skolans elevhälsoteam. I den finns elevhälsans samtliga professioner representerade.


KVALIFIKATIONER
Du är:
- utbildad specialpedagog
- väl insatt i och har goda kunskaper kring hur elever med neuropsykiatriska funktions-nedsättningar och andra svårigheter får sina behov tillgodosedda
- väl förtrogen med IKT och alla dess pedagogiska möjligheter
- ett klokt bollplank för pedagogerna
- strukturerad samt har en god problemlösande analysförmåga
- självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse
- en god lagspelare
- erfaren och har tidigare arbetat i skolans värld


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A669444
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39fd8588-e7dc-4346-ad02-5f31a833a55d&TK=da982620-6f98-44be-ae85-3ea7156ccd3e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Trosa kommun

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker förskollärare till förskolor på alla våra orter i Trosa kommun – Trosa, Vagnhärad och Västerljung.

Förskolorna i Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn. Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun för fjärde året i följd har Sveriges mest engagerade medarbetare enligt Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) gemensamma medarbetarenkät – Hållbart Medarbetar Engagemang (HME).

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare hos oss har du det pedagogiska huvudansvaret att leda det dagliga arbetet, driva förändringsarbete och arbeta för en gemensam pedagogisk grundsyn i arbetslaget.

Vi kan erbjuda dig en mycket spännande kompetensutveckling, likvärdigt för alla våra förskolor, bland annat genom kollegialt lärande kopplat till aktuell forskning och gemensamma föreläsningar. Vi har fyra studiedagar per år och planeringstid. Du får också kostnadsfria pedagogiska måltider.

Förskolan ligger mitt i naturen med skogen runt hörnet. Skogen är en välbesökt plats av förskolebarnen och där bedrivs en hel del
aktiviteter. Verksamheten arbetar för en stressfri miljö där barnen kan utvecklas i lugn och ro utifrån sina egna förutsättningar.
Vi söker dig som gillar att vara ute i skog och mark, har ett inre lugn men ändå ett driv, och en vilja att ge varje barn de bästa
förutsättningarna för att utveckla hela sin personlighet. På våra förskolor arbetar vi för en stressfri miljö med barnet i centrum och vi jobbar också mycket med Hälsosam förskola. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att utforma verksamheten efter barnens behov och intressen.

Det finns en elevhälsa kopplad till förskolan med stöd till arbetslagen utav en specialpedagog.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med kunskap och pedagogisk medvetenhet för att kunna tolka och konkretisera läroplanens alla strävansmål. Förskollärarutbildning som kvalificerar för legitimation är ett krav. Du har data- samt bildhanteringskunskap, och då vi arbetar med Ipads och Smartboard ser vi gärna att du är bekant med dessa.

På förskolorna arbetar vi mycket med naturvetenskap och teknik så har du intresse/kunskap/kompetens inom dessa områden är det naturligtvis en fördel och likaså specialpedagogisk utbildning och erfarenhet av teckenstöd (TAKK).

Vi vill att du ska kunna använda dina erfarenheter och din kompetens för att bidra till en spännande, stimulerande pedagogisk miljö där barnet är i fokus. Arbetet ska utgå från en helhetssyn på barnets utveckling där lek och lärande har en stor betydelse. Vi förväntar oss ett professionellt samarbete och bemötande med föräldrar i olika forum.

Du ska aktivt medverka till utveckling av förskolans verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete.

Som person bör du vara initiativrik, ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga och humor.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A668205
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70b3e9d3-2f21-4886-8f15-5142b48d54cb&TK=04c2f065-9436-478f-b39a-a5cc3da91b0a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

HR-konsult - vikariat

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Kommunkontoret består i dagsläget av ett 30-tal anställda som jobbar för att på bästa sätt ge stöd och service till kommunens verksamheter. På Personalenheten är vi tre personer som arbetar med HR frågor.

Vi är väldigt stolta över att Trosa kommun för fjärde året i följd har Sveriges mest engagerade medarbetare enligt Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) gemensamma medarbetarenkät – Hållbart Medarbetar Engagemang (HME). För oss är det en viktig signal att vi bedriver ett bra HR-arbete i kommunen. Då en av våra HR-konsulter kommer gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarie som vill vara delaktig i HR-arbetet bland Sveriges mest engagerade medarbetare!ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda dig stimulerande och skiftande arbetsuppgifter och goda möjligheter för personlig utveckling. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt.

Arbetsuppgifterna spänner över brett fält och du kommer att vara stöd- och bollplank till kommunens chefer och verksamheter. Du kommer att aktivt bidra till verksamhetens utveckling genom att utbilda och coacha cheferna i HR frågor, som till exempel i arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljöfrågor och rehabilitering.

Du kommer även att arbeta operativt, då bland annat med att ta fram personalstatistik, arbeta med kompetensförsörjning, vara ansvarig för något av våra HR system, t.ex. Visma rekrytering eller SAM, verktyg för systematiskt arbetsmiljöarbete.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tar initiativ och visar på nya möjligheter utifrån verksamhetens behov och förutsättningar.

Du har
- universitets- eller högskoleutbildning inom personal och arbetsliv eller human resources,

Meriterande är om du dessutom har:
- tidigare arbetslivserfarenhet från brett HR arbete
- drivit HR projekt
- erfarenhet av att tolka lagar och avtal inom såväl arbetsrätt, kommunal- och förvaltningslag.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du
- har en personlig mognad, är trygg, stabil och har god självinsikt som på ett naturligt sätt kan fokusera på rätt saker
- har en bra samarbetsförmåga, är lyhörd, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
- är självgående, tar ansvar, strukturerar och driver processer vidare
- har helhetssyn, ser till hela verksamhetens bästa

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Senast 21 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. , upphör: Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A567159
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5075f73b-eb5f-4b63-901a-6bb80bba685c&TK=608b1acf-3867-45d7-9f31-664c87abbce8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommunkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolsköterska till Trosa kommun

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter för en skolsköterska. Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande. I rollen som skolsköterska är det viktigt att arbeta för elevernas bästa i nära samarbete med övriga medarbetare samt med föräldrar. Du samarbetar med andra skolsköterskor och skolläkaren kring vaccinationer och andra medicinska uppdrag. Vi arbetar i journalsystemet PMO.

Du ingår i den centrala elevhälsogruppen som är organiserad i ett Resurscentrum. Placering är dock på en eller två skolor, och där ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med kurator, specialpedagog, skolpsykolog och rektor för att skapa de allra bästa förutsättningar för våra elever att nå sina mål. I nuläget är det aktuellt med placering på Fornbyskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen distriktssköterska/inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller som har gått skolsköterskeutbildning.

En skolsköterska skall ha goda kunskaper om vad som är hälsofrämjande och vad som påverkar elevers utveckling och lärande. Du förutsätts ha ett förhållningssätt som genomsyras av dialog, delaktighet och jämlikhet i mötet med eleven. Du har god förmåga att samarbeta i tvärprofessionellt team. Du kan skapa goda relationer och har förmåga att självständigt bedöma, planera, genomföra och utvärdera de omvårdnadsåtgärder som behövs för att främja den fysiska, psykiska och sociala hälsan hos eleverna. Du ska ha färdighet och förmåga att initiera, genomföra och utvärdera hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Då man kan ansvara för mer än en skola är det en stor fördel med körkort och tillgång till bil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670412
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41482fad-28db-4221-8e13-a8cd50b8fdbb&TK=e6add686-5ffc-408d-b4e9-0320e2045415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent, vikarie, sommarvikarie

Kunden i fråga, är en aktiv kvinna, boende i villa med sin familj. Hon är rullstolsburen och behöver dagligen hjälp med sin personliga hygien, av- och påklädning, förflyttningar, kommunikation samt alla i ett hem förekommande sysslor av en eller två assistenter.

Kunden planerar själv sina dagar tillsammans med sin familj och sina assistenter. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär assistans i och utanför hemmet vilket ställer höga krav på din flexibilitet.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta efter genomförandeplan samt att uppdatera denna vid behov.

Iustitia Assistans har tillstånd från Socialstyrelsen och driver en rättvis, öppen och ärlig assistans med fokus på att ge våra kunder möjlighet till delaktighet och självbestämmande. Iustitia Assistans ska ge kunden de verktyg kunden behöver för att själv styra sitt liv och sin assistans.

Du som söker ska vara mogen i ditt sätt att bemöta olika situationer, både krävande och mindre krävande.
Humor, förståelse och eget initiativtagande är viktigt för kunden.
God fysik hos assistenten är viktigt då kunden är aktiv.
Kunden uppskattar assistenter som är raka och tydliga i sin kommunikation, verbalt samt med kroppsspråket. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär assistans i och utanför hemmet vilket ställer höga krav på din flexibilitet.
Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, du är lyhörd, flexibel, handlingskraftig och har ett genuint intresse för ditt arbete.


Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Erfarenhet av personlig assistans är ett krav men personlig lämplighet kommer att väga tyngst.


Iustitia Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Iustitia Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt. I och med att du söker arbete hos Iustitia assistans ger du ditt medgivande för arbetsgivaren att även kontrollera dig i kronofogdens register.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är i nuläget en behovsanställning(1-40 timmar/vecka) dvs på timmar vid ordinarie assistents sjukfrånvaro. Kan bli upp till heltid under semestermånaderna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1004/04
Webbplats:
Epostadress: marcus@iass.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IUSTITIA ASSISTANS AB
Fristadstorget 8
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://iass.se
  
Platsannons

SFI-lärare sökes till Trosa kommun

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i svenska som andraspråk på Sfi. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en helhet kring eleven i enlighet med gällande styrdokument. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med höga ambitioner. Vår verksamhet förändras, och flexibilitet är därför av stor vikt. I arbetet ingår att dokumentera, kartlägga, följa upp och utvärdera enligt legitimation och behörighet. Du är också med och utvecklar den pedagogiska verksamheten på skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig Sfi-lärare.

Du har en god pedagogisk insikt, en hög grad av samarbetsförmåga och är tydlig, stabil, kreativ och initiativtagande. Tidigare arbetslivserfarenhet som Sfi-lärare är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A669456
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef42d8e6-3771-4373-aef7-1b145aafd3a8&TK=c6a13aa4-9ff6-440e-be00-976057d67c97
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Åkerbergs Trafik söker medarbetare till verkstaden

Åkerbergstrafik är idag ett transportföretag som sysslar med allt möjligt inom persontransport, godstransport och entreprenad. Åkerbergs Trafik drivs med bas i Vagnhärad där man hittar fordonspark, verkstad, kontor och trafikledning och har nu vuxit till ett företag med 70-talet anställda.

Vi behöver nu förstärka på våran verkstad i Vagnhärad för reparationer av bussar, lastbilar och personbil.
Vi reparerar det mesta på verkstaden plåtarbeten, motorarbeten elarbeten, allt som har med våra fordon att göra

Krav är körkort B och av säkerhetsskäl även god svenska i tal. Har du erfarenhet av elarbete och klimatanläggningar är detta en fördel även om du har körkort C och D.

Vi anställer när vi hittat rätt person och annonsen kan därmed avslutas i förtid så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi har valt att samarbeta med Arbetsförmedlingen och du är välkommen med din ansökan via: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14121
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åkerbergs Trafik AB
Kalkbruksvägen 12
61071  VAGNHÄRAD 
Hemsida: http://www.akerbergstrafik.se
  

Platsannons

Säljande projektledare

Ovacon AB säljer och marknadsför SprayTec, en sprutad isolering- ett unikt system för ljud-, kyl- och värmeisolering, kondenskontroll och brandskydd. Våra kunder finns företrädelsevis bland de stora byggentreprenörerna i Sverige.

Vi söker nu en driven säljande projektledare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Mellansverige är din marknad och du kliver in i ett läge med en stadigt ökande efterfrågan på vår certifierade isoleringsmetod. Din arbetsplats är ute på fältet och ansvaret är ditt från första kundkontakt till leverans och uppföljning. Du väljer själv vart du påbörjar din dag och hur du lägger upp ditt arbete, alltid med Ovacons värdegrunder i fokus!
Vi har ett prestigelös förhållningssätt med gemensamma mål och du kommer att få en nogsam introduktion tills du känner dig bekväm som representant för Ovacon och självständigt kan ansvara för kunder och kunduppdrag.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du har:
-eget driv att göra affärer
-resultatfokus
-förmåga att utveckla hållbara relationer
-förmåga att ansvara för och driva projekt
-goda kunskaper i office paketet eller likvärdigt

Har du försäljningserfarenhet och/eller byggteknisk förståelse är detta ett plus men det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och energi oavsett tidigare erfarenheter!

Hos oss finns:
-erfarna kollegor inom olika områden
-möjlighet till handlening
-moderna digitala hjälpmedel
-sofistikerad online marknadsföring
-stora utvecklingsmöjligheter
-en positiv arbetsmiljö

Då tjänsten till största del handlar om kundkontakt och kundrelationer är mycket god svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn.jaconelli@ovacon.se
Övrigt: Vi anställer när vi hittat rätt person, därmed kan annonsen avslutas i förtid.
Arbetsplats: 
Adress: OVACON AB
Box 64
61922  TROSA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en tandhygienist

Folktandvården Trosa

Vi är 13 kollegor som arbetar tillsammans. Vi har ett nära samarbete med närliggande kliniker och specialisttandvården. Nu söker vi dig som vill vara med oss att utveckla och driva vår klinik och ge våra kunder bästa tänkbara tandvård.

Vi siktar högt!
• Vår vision är att ha Sveriges bästa munhälsa år 2025!
• Vi arbetar flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder och du behöver känna att du
delar den inställningen.
• Är du intresserad kan det vara möjligt att även arbeta med vår uppsökande tandvård

Trosa är en expansiv, storstadsnära skärgårdskommun som nästan ligger i Östersjön. Här finns bra förutsättningar för ett rikt friluftsliv. Är du en vän av båtlivet så finns en underbar arkipelag av öar. Vi har bra tåg och bussförbindelser med Södertälje och Stockholm. Buss går mellan Trosa och Liljeholmen med en restid på en timme. Till Stockholm är det 8 mil, 4 mil till Södertälje och Nyköping med Skavsta Flygplats.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid eller efter överenskommelse.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Utbildningskrav
Legitimerad tandhygienistFolktandvården Sörmland ansvarar för 144 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 39 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 475 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: RFTV-17-016
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12760&RefNo=RFTV-17-016&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Sörmland AB
Brunnsgatan 40
61132  Nyköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hamncafeét i Trosa söker medarbetare

På Hamncaféet blandas gammal och ung i en lugn och hemtrevlig miljö. Här finns en ny stor uteservering, med plats för ännu fler gäster. Njut av hembakade pajer och fikabröd. Kom och ta ett glas vin och en räksmörgås eller varför inte prova vår hemlagade lasagne och en kall öl!

Vi söker nu medarbetare inför sommaren!

Som anställd hos oss kommer du att jobba i en härlig miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Förutom att servera våra gäster kommer du att vara behjälplig i köket där du gör smörgåsar, sallader och annat på menyn, du kommer även att
sköta kassan och disken. Du som söker ska minst vara18 år då alkoholhantering ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser helst att du har servering -och kassasvana men vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet.

Du ska brinna för service och kunna få gästen att känna sig i centrum, du behöver ha förmåga att jobba i ett högt tempo med god service.
Flexibilitet och samarbetsförmåga är även det viktiga faktorer för att du ska bli den medarbetaren vi söker.

Vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVikariat med möjlighet till förlägning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@trosagasthamn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa Gästhamn AB
Västra Långgatan 11
61935  TROSA 
Hemsida: http://www.trosagasthamn.se
  
Platsannons

Leg. Psykolog

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Till SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad kommer pojkar och flickor i åldrarna 12-16 år som är omhändertagna enligt lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Vårt uppdrag är att ge de ungdomar som vårdas hos oss bättre förutsättningar för ett fungerande liv, utan missbruk och kriminalitet. Placeringen sker på socialtjänstens uppdrag och efter beslut i förvaltningsrätten.
Verksamheten på Lövsta står inför en nystart och ett intensivt utvecklingsarbete pågår. Som psykolog har du stora möjligheter att påverka ungdomsvården i en konstruktiv riktning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad för våra socialt utsatta ungdomar? Vill du vara med och motivera till nya, mindre destruktiva sätt att leva? Vill du ha möjlighet att göra gedigna utredningar? Tycker du om att arbeta i team med andra yrkeskategorier? Då hoppas vi att du söker tjänsten som psykolog på Lövsta.
Hos oss kommer du möta ungdomar med skiftande behov, förutsättningar och problematik. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av uppgifter som sträcker sig mellan bedömningssamtal, utredningar, samtalskontakter och utbildning av personal. Eftersom våra ungdomar vårdas under tvång är motivationsskapande färdigheter extra viktiga.
Det finns stora möjligheter att påverka innehållet i psykologuppdraget. Egen extern handledning är en självklarhet.
SiS satsar på din vidareutveckling. Det kan gälla allt från utbildningar som leder till specialistbehörighet till kortare utbildningar i exempelvis testmetodik. På central nivå genomför SiS en mängd kurser och utbildningar varje år.
Samtlig personal på Lövsta får handledning utifrån lågaffektivt bemötande. På SiS arbetar vi utifrån våra bemötandeord Respekt Omtanke och Tydlighet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad psykolog. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar, missbruk och/eller neuropsykiatri. Du behöver ha tillgång till bil eftersom det är svårt att nå Lövsta med allmänna kommunikationer.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Inledande provanst. kan komma att tillämpas Arbetstid: Flex, dagtid, 39:45 h/v Gällande avtal: Villkorsavtalet Övrigt: Friskvårdsbidrag.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Dnr: 1505-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=492340f0-7d80-4a54-8b98-b44cea34d7d6&TK=9be2be9f-f090-426c-b6d0-a6636655edec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/vard-av-unga/vara-ungdomshem/lovsta/
  
Platsannons

Specialpedagog till Elevhälsan i Trosa

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 400 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 600 elever och förskolebarn.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en specialpedagog 100 % till Trosa kommuns centrala elevhälsa. I elevhälsan ingår förutom specialpedagog även psykologer, kuratorer, skolsköterskor och skolläkare. Tjänsten riktar sig främst mot förskolan och de yngre åldrarna i skolan.

För att kunna medverka till tidiga insatser och förebyggande arbete ser vi värdet av att förskolorna får stöd av specialpedagog. Stödet kan vara på individ- och gruppnivå. Tillsammans med förskolechefer och rektorer bidrar du till utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn. Du ska vara ett stöd till pedagoger, vårdnadshavare och barn i processen att utreda och utforma stöd för de som är i behov av särskilt stöd. Även att initiera och följa upp extra anpassningar och åtgärder ingår i arbetsuppgiften, samt att delta i övergången mellan förskola och förskoleklass.
I Trosa håller vi på med att utbilda all förskolepersonal enligt ABC, Alla Barn i Centrum. Vi vill medverka till att stärka relationer och att fokusera på det som fungerar.


KVALIFIKATIONER
I rollen som specialpedagog krävs att du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi söker dig som är målmedveten, strukturerad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande och kunna skapa goda relationer med elever och föräldrar. Du bör vara väl insatt i och ha goda kunskaper kring hur elever med dyslexi och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar får sina behov tillgodosedda. Du bör även vara förtrogen med IKT och alla dess pedagogiska möjligheter.
Du är behörig förskollärare/lärare och utbildad specialpedagog.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön Trosa kommun tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A666431
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a5567d2-e41b-43c8-ae42-fd98bcd213d2&TK=99176c9e-ca90-4283-979f-e931ab4a781f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Skolkontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bygglovshandläggare

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 500 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.

Se mer på www.trosa.se

Medborgarperspektiv, kundfokus och invånarnas bästa – honnörsord för den som jobbar i Trosa kommun. I vår lilla men snabbt växande kommun söker vi nu ytterligare en bygglovshandläggare som ges möjlighet att arbeta med ett bostadsbyggande i stark tillväxt.

Det är både inspirerande och spännande att arbeta i en liten kommun som ligger i framkant. Vi har nära till politisk ledning och beslutsfattare och vi involveras i projekt som berör många olika verksamheter. I Trosa är tempot ofta högt och inget sitter fast, vilket kan vara både utmanande och roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Som bygglovshandläggare kommer du att tillhöra byggenheten som ansvarar för hela bygglovsprocessen, bostadsanpassning samt strandskyddshantering. Idag består enheten av stadsarkitekt som också är chef för byggenheten, byggnadsinspektör och bygglovshandläggare. Du kommer i första hand att arbeta med bygglovshantering, tekniska samråd, anmälningspliktiga åtgärder och bostadsanpassning men i en liten kommun blir arbetsuppgifterna många och ingen dag är den andra lik.

Du arbetar självständigt med stort eget ansvar och långtgående delegation. Arbetet sker i nära samverkan med övrig personal på byggenheten, kollegor inom samhällsbyggnadskontoret, byggherrar, entreprenörer samt mot olika myndigheter.


KVALIFIKATIONER
- examen från teknisk högskola eller utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig
- goda kunskaper i PBL samt Boverkets regelverk
- erfarenhet av bygglovsärenden som kommunal tjänsteman eller som konsult är meriterande
- du har körkort (manuell växellåda)

Vi söker dig som:
- har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van vid självständigt arbete
- har förmåga att kommunicera med såväl kunder som våra politiker
- är lösningsorienterad och engagerad
- är beslutsam och prestationsorienterad

Låter det intressant och du vill vara en av oss, så kan vi erbjuda ett stimulerande och skiftande arbete. Det är roligt att arbeta i Trosa kommun. Tar du dessutom med dig arbetsglädje och en portion humor, så passar du in i vårt gäng.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A665672
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ccef639-d9d1-4b47-a43b-e249885b8427&TK=06b1ab3a-fda2-414c-80c9-68784260315e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa kommun, Trosa Samhällsbyggnadskontor
Trosa kommun
61980  Trosa Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

HERRFRISÖR TROSA

Trosa Herrfrisering söker en frisör

Vi ser gärna att du har möjlighet till någon form av anställningsstöd
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Herrfrisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sara_nissan@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa Herrfrisering

61930  TROSA 
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributörer till TROSA GNESTA

Utdelning av dagstidningar, brev samt paket måndag-lördag Vi tillhandahåller företagsbil eller cykel, beroende på vilket distrikt det gäller.

Passar Du in på nedanstående punkter är Du personen vi söker. Du är noggrann och punktlig. Du är ordningsam och kan hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Du har god fysik och kan arbeta i alla väder. Du kan prata och förstå svenska och engelska. Arbetstiden startar 01:45-02:10 beroende på ort och slutar lite olika beroende på vilket distrikt det gäller.

Prolog utför snabb och pålitlig distribution av tidningar, tidskrifter, tryckta annonsprodukter samt andra bud tjänster till hushåll och företag, åt företag och förvaltningar i områden kring Mälaren, i Södermanland och i Bergslagen.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVi tillämpar Transportarbetareförbundets avtal. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: prolognykoping@prologkb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prolog KB
Fruängsgatan 4 A
61179  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältsälj till Trosa med omnejd

Ventus Norden är ett ungt och expansivt företag inom ventilations-branschen. Nu har du chansen att vara med på vår mycket expansiva resa där de kombinerar lång erfarenhet och enorm kunskap inom ventilation med några av de vassaste affärsutvecklarna och säljarna i landet! Vi har på kort tid etablerat oss som en ledande aktör i hela landet.

Som fältsäljare hos oss utgår du från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig. Din huvuduppgift blir att göra hembesök hos privatpersoner i villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Trosa området med omnejd för att genomföra kontroller av kundens ventilationssystem och se om det behövs göras någon åtgärd/rengöring.

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Ventus Norden lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Vi söker dig som:

Innehar B-körkort, det är ett krav
Tidigare arbeten inom fältsälj och direktsälj är meriterande
Tidigare arbeten inom ventilation är meriterande.

Rätt person erbjuds:

Heltidstjänst
Fast lön + bonus vid försäljning.
Bil, telefon och surfplatta ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig.
Start omgående.

Ansökan görs endast via mail.
Frågor hänvisas till rekrytering@ventusnorden.se
Vi kan tyvärr inte besvara samtal gällande rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://careers.ventusnorden.se/jobs/30216-faltsalj-till-trosa-med-omnejd?promotion=7447-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ventus
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://ventusnorden.se
  

Platsannons

personlig assistent sökes till 48-årig man, Västerljung

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Hej!

Jag är en 48-årig förståndshandikappad man som har stelförlamning på benen. Jag behöver hjälp med allt det dagliga för att få min vardag att fungera. Jag talar mest finska, men kan göra mig förstådd lite grann på svenska. Jag är social, snäll, trevlig, ärlig och pratglad.  Mina intressen är: sjunga akaroke, simma i badhuset, promenader ute, spela Yatzy, åka på kryssning, titta på film, fika, mm.

Du som söker det här jobbet bör tala finska, då det är mitt modersmål. Jag söker främst kvinnliga assistenter. Jag hoppas att du gillar träning, promenader, matlagning och bakning. Du är lyhörd, ansvarstagande och trygg i dig själv. Du är positiv och peppande när det behövs. Självklart förstår du vikten av att följa arbetsbeskrivningar och rutiner.


Vi söker flera personliga assistenter som vill arbeta utifrån ett schema, deltid-heltid. Arbetstiderna varierar, främst kvällstid och natt (sovande jour), både vardagar och helger. 
Vi söker även timvikarier ,som vill hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro.
Tjänsterna gäller från och med 1 april.

Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 
  

Om detta känns intressant - tveka inte att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=85634
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes till 5 årig pojke i Nyköping. (Vaken natt)

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vi söker en personlig assistent till en glad och busig 5-årig pojke.  Du kommer framförallt arbeta vakna nätter men kan även bli dagtid. Du kommer till störta del arbeta i hans hem men det kan också bli på förskolan om du arbetar dagtid. Denna kille vistas ibland på sjukhus vilket innebär att det blir din arbetsplats.  

Du som söker ska gärna vara utbildad undersköterska men det är inte ett krav. Du ska vara van med att arbeta med barn och kunna hantera sondmatning i peg. Andningshjälpmedel används på natten och det är bra om du har erfarenhet av att arbetat med en sådan maskin.  
Det är meriterande om du kan teckenkommunikation. 

För oss är det viktigt att du är lyhörd och flexibel då din arbetsplats kan variera. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet eftersom du har tät kontakt och ett nära samarbete med föräldrarna. 

Körkort är ej ett krav men det är till fördel då det är en del resor i tjänsten.
Du är givetvis rökfri.

Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Eftersom arbetet är med ett barn kräver vi utdrag ur polisregistret.

Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen så kom in med din ansökan och personliga brev så fort som möjligt. 

Vi ringer till de sökande vi tror är lämpade för tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88672
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  

Platsannons

Hudterapeut

Ansikts- och spabehandlingar samt ta hand om den städning och tvätt som blir.
Rekommendation och försäljning av hudvårdsprodukter.


Du bör vara trygg i dig själv, ha en hög servicekänsla, älska att jobba med människor och tycka om försäljning.

Vi är ett relativt litet hotellspa, men med stor behandlingskapacitet.
Vi har 7 behandlingsrum, varav ett är ett duorum med två behandlingsbänkar i.
Det är en stor fördel om du tidigare arbetat med Kerstin Florians och NBE 1000.
Vi är ett glatt gäng som älskar det vi gör, har en mycket hög servicenivå och levererar alltid med ett leende på läpparna.
Skulle du passa in hos oss? Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbete finns primärt helger, men alla dagar i veckan förekommer.5-15% provision på produktförsäljning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@trosastadshotell.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa Stadshotell AB
Västra Långgatan 19
61935  Trosa Sverige
Hemsida: http://www.trosastadshotell.se
  

Platsannons

Massageterapeut

Massagebehandlingar samt ta hand om den städning och tvätt som blir.
Rekommendation samt försäljning av produkter.

Du bör vara trygg i dig själv, ha en hög servicekänsla, älska att jobba med människor och tycka om försäljning.

Vi är ett relativt litet hotellspa, men med stor behandlingskapacitet. Vi har 7 behandlingsrum, varav ett är ett duorum med två behandlingsbänkar i. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat med NBE 1000. Vi är ett glatt gäng som älskar det vi gör, har en mycket hög servicenivå och levererar alltid med ett leende på läpparna. Skulle du passa in hos oss? Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet gäller primärt helger, men alla dagar i veckan förekommer.5-15% provision på sålda produkter
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@trosastadshotell.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trosa Stadshotell AB
Västra Långgatan 19
61935  Trosa Sverige
Hemsida: http://www.trosastadshotell.se
  

Platsannons

Hemstjänstpersonal Trosa

Wonabee AB är auktoriserat av Trosa kommun för utförande av hemtjänst
(omvårdnadstjänster och servicetjänster). Vi erbjuder hemtjänst, hushållsnära
tjänster samt övriga städtjänster åt privatpersoner och företag.
Vi söker nu en medarbetare till vår hemtjänst. Vi söker dig som har ett genuint
intresse och känsla för omsorg om äldre människor. Du ska vara en person som
brinner för ditt arbete, kunna arbeta självständigt, ta eget ansvar och inte vara rädd
för att hugga i.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att, inom hemtjänsten utföra omsorg och
omvårdnadsarbete i kundens hem, handling, tvätt och städ ingår. I arbetet ingår
dokumentation och kommunikation med kunden vilket innebär att du måste kunna
uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du ska he en gedigen erfarenhet från vårdarbeten.
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga målinriktade medarbetare. Vi
lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Dina personliga egenskaper: Ansvarsfull,
glad lad och självständig Förmåga att hitta lösningar och se möjligheter i olika
situationer.
Vi anställer när vi hittat rätt person och annonsen kan därmed avslutas i förtid så
välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Hemtjänstassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 80%fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Wonabee
Webbplats:
Epostadress: annika@wonabee.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wonabee AB

61933  TROSA 
Hemsida: http://www.wonabee.se
  

Platsannons

Wonabee söker personal!

Verksamhetsbeskrivning
Wonabee AB är ett städ och serviceföretag som erbjuder städtjänster åt privatpersoner och företag. Vi är i dag med 35 anställda det största städföretaget i Trosa. Vi är för närvarande verksamma i hela Trosa och Gnesta kommun samt Järna, Mölnbo och Tystberga.

Arbetsuppgifter
Vi är inne i en expansiv fas och söker nu 2 st. fönsterputsare och 2 st städare. Du som söker skall ha en genuin känsla för städning, service och alltid vilja leverera den bästa tjänsten. Du ska vara en person som brinner för ditt arbete, kunna arbeta självständigt, ta eget ansvar och inte vara rädd för att hugga i. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra städning/fönsterputsning i våra uppdragsgivares hem samt utföra kontorsstädning, men även flyttstädning och storstädningar kommer att ingå.

Utbildning/Erfarenhet
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga målinriktade medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Dina personliga egenskaper: Ansvarsfull Glad och självständig Förmåga att hitta lösningar och se möjligheter i olika situationer. Tidigare arbete inom städning är meriterande.

Ansökan skickas via e-post till tim@wonabee.se eller via post. Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tim@wonabee.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wonabee drift AB

61933  TROSA 
Hemsida: www.wonabee.se
  

Platsannons

Tandhygienist

Sedvanliga tandhygienistbehandlingar, kunna assistera och arbeta delegerat. Vara nyfiken och vilja utvecklas tillsammans med teamet. För oss är det viktigt att du kommer bli en som vi kan fortsätta ha ett bra och trevligt teamarbete med fokus på hygien och service.

Vi söker dig som gillar ditt jobb och är positiv, noggrann, ödmjuk och servicemedveten. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi tar stor vikt vid att du är engagerad och vill jobba tillsammans med oss och för oss såväl kliniskt som administrativt. En som kommer med initiativ och är lyhörd.

Verksamheten har funnits i Vagnhärad sedan 30 talet. Är den fjärde tandläkaren som tog över 2010. Det är en tvårumsklinik med modern utrustning, samt flera trevliga patienter. Idag arbetar 1 tandläkare, 1 tandsköterska, 1 tandhygienist (som kommer fortsätta arbeta som deltidstandsköterska)
Publiceraddatum: 2017-02-19
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 16 h/v tillsvidare med 6 månaders provanställning. Eller arrende del eller heltid. Kan utökas med fler timmar om assistans ingår. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: samuelonval@gmx.de
Övrigt: intervjuer kommer att ske löpande under våren, samt med omgående tillträde
Arbetsplats: 
Adress: Onval Dent AB
Biblioteksvägen 1 C
61071  Vagnhärad Sverige
Hemsida: http://www.onvaldent.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal