Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:22

Lediga jobb i Tranås kommun (0687), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd18 905
Täthet46,96Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area437,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land402,60Landareal (km²)
Sjö35,14Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes till Tranås

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Kvinnlig Personlig assistentJag är en 22-årig tjej som bor i Tranås. Jag har en CP-skada och behöver därför hjälp med allt i min vardag från personlig hygien till inköp, hushållsskötsel, följa med på jobbet. Jag kommunicerar med Bliss. På fritiden älskar jag att shoppa, bada, träna, resa, vara i kyrkan, umgås med min familj och vänner.
Då jag föreläser en del så det är en fördel om du inte obekväm med att prata inför publik.


Vi söker en deltid ca 75% med tillträde snarast. Arbetstiden är varierande på schema dag, kväll, natt och helg.
Tjänsten är tillsvidare.
Du som assistent kommer få den introduktion som behövs.


Välkommen med din ansökan!


Jag vill att du är kvinna, mellan 25-35 år. Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, positiv, ha humor och va empatisk.Det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du ska vara rökfri och ha körkort.

Om du känner att du stämmer in på beskrivningen ovan och detta arbete skulle passa dig så är du välkommen med din ansökan. Observera att endast kvinnliga sökanden är aktuella enligt kundens önskemål.

Alminia AB är ett privat bolag som grundades 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på tolv olika orter i Sverige. Inom företaget anser vi att en hög omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens självbestämmande och integritet.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%Månadslön heltid 24 772 kr + ob-ersättning. Vi har kollektivavtal med Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: Jan 2018
Webbplats:
Epostadress: jobb.tranas@alminia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB i Tranås
Storgatan 57 B
57332  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.alminia.se
  
Platsannons

Driven köksmästare rekryteras till anrika Badhotellet i Tranås!

Söker dunya utmaningar i nya miljöer? Eller kommer du rentav från Tranåstrakten och är sugen på att flytta hemåt igen?Då har vi tjänsten för dig nu när Badhotellet i fina Tranås söker ny köksmästare!

OM BADHOTELLET:
Vid en grönskande park utefter Svartån i Tranås ligger Badhotellet - ett av Sveriges äldsta kurhotell.Sedan starten år 1899 har bl.a. Fritiof Nilsson Piraten, Astrid Lindgren och vårt svenska kungapar testat det välgörande vattnet och avnjutit den goda maten. Som attraktiv spa- och konferensanläggning lockar man både företag och privatpersoner för kurbad, konferens, weekends och tillställningar av olika slag.

Badhotellets restaurang, Axels matsalar, är givetvis en central del av verksamheten och hit söker man nu sin nästa köksmästare!

OM TJÄNSTEN SOM KÖKSMÄSTARE:

Som köksmästare på Badhotellet leder du köket på Axels Matsalar, där maten lagas med närproducerade råvaror efter säsong. Du delar din tid mellan köket och administrativt arbete och ansvarar för personal, menyplanering, beställningar och köksekonomi. Du leder ett engagerat team och ansvarar för att Badhotellets gäster får smaka högkvalitativa rätter som sätter guldkant på tillvaron. På Badhotellet serveras à la carte såväl som konferens- och festvåningsmenyer.

ARBETSTIDER, TILLSÄTTNING OCH BOENDE:

Tjänsten är på heltid med arbetstider somsträcker sig över både dag- och kvällstid samt helger.Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person och dublir direkt anställd av Badhotellet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. För dig som inte redan bor i närheten av Tranås finns möjlighet till lån av bostad medan du letar eget boende.

OM DEN VI SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som är en kvalitetsfokuserad matkreatör och som med stort driv tar dig an rollen som köksmästare på Badhotellet! Du är trygg i din ledarroll och vet hur du bygger ett starkt och välfungerande team. Du trivs med att ha många bollar i luften och får gärna vara förändringsinriktad i driften av köket. Det är även viktigt att du har goda ekonomikunskaper och administrativ vana.

Ta chansen att driva ett kreativtkök på detta charmiga och historiska hotell i mysiga Tranås! Sök tjänsten direkt via Majolas hemsida eller maila din ansökan till therese.hedenstrom@majola.se

PS: Vi söker även efter kockar till Badhotellet. Ärdu intresseradav den tjänsten istället så följ denna länk till annonsen: https://jobb.majola.se/jobs/64... (https://jobb.majola.se/jobs/64488-kockar-rekryteras-till-badhotellet-i-fina-tranas)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.majola.se/jobs/64400-driven-koksmastare-rekryteras-till-anrika-badhotellet-i-tranas?promotion=24403-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.majola.se
  
Platsannons

Kockar rekryteras till Badhotellet i fina Tranås!

Är du kock och sugen på nya utmaningar i en ny stad? Eller kommer du rentav från Tranåstrakten och vill flytta hemåt igen? Majola rekryterar nu två kockar till Badhotellet i mysiga Tranås - vill du bli en av dem?

OM BADHOTELLET:

Vid en grönskande park utefter Svartån i Tranås ligger Badhotellet - ett av Sveriges äldsta kurhotell som grundades redan år 1899. Som attraktiv spa- och konferensanläggning lockar man både företag och privatpersoner för kurbad, konferens, weekends och tillställningar av olika slag.

Badhotellets restaurang, Axels matsalar, är givetvis en central del av verksamheten och hit söker vi nu två nya kockar. Är du en positiv lagspelare som brinner för att laga välsmakande mat så kan det här vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN:

Som kock på Badhotellet lagar du högkvalitativ mat på närproducerade råvaror som varierar efter säsong. Du jobbar både med à la carte och konferens- och festvåningsmenyer och spelar en viktig roll i upplevelsen som gästerna tar med sig från hotellet. Du kommer få vara med och sätta rutinerna i ett nyrenoverat kök och jobbar i trivsam miljö med engagerade kollegor.

ARBETSTIDER, TILLSÄTTNING OCH BOENDE:

Tjänsten som kock är på heltid med arbetstiderna både dag- och kvällstid samt helger, efter rullande schema. Tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt person och du blir direkt anställd av Badhotellet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
För dig som inte redan bor i närheten av Tranås finns möjlighet till lån av bostad medan du letar eget boende.

OM DEN VI SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som är sugen på en ny utmaning och vill ha en roll du kan växa i! Du är prestigelös, brinner för att laga god mat och trivs med gästkontakt. Du ska vara självgående som kock med minst ett par års erfarenhet bakom dig och ska ha jobbat med à la carte och/eller konferens tidigare. Du är driven och kreativ i din roll och eftersöker utveckling hos både dig själv och verksamheten. Vi ser att du är trevlig, social och positiv med en lösningsorienterad inställning.

Ta chansen till tjänsten som kock på detta charmiga och historiska hotell i mysiga Tranås! Ansök direkt via Majolas hemsida eller maila din ansökan till therese.hedenstrom@majola.se

PS. Vi söker även en köksmästare till Badhotellet. Är du intresserad av den tjänsten iställetså följ denna länk: https://jobb.majola.se/jobs/pr... (https://jobb.majola.se/jobs/preview/5c1154ae-f72a-4089-9bd1-624673ca6994)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.majola.se/jobs/64488-kockar-rekryteras-till-badhotellet-i-fina-tranas?promotion=24467-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.majola.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till schemarad hos 6-årig flicka i Ödeshög

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en barnkär personlig assistent till Ödeshög hos en 6-årig flicka som gillar att åka bil, gå promenader och när man sjunger för henne.

Om tjänsten:

Flickan har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med alternativ kommunikation så som bildstöd TSS. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad. Hon har assistans under dygnets alla timmar förutom när hon går i förskolan. Under natten är det väntetid på 8 timmar.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Har B-körkort och
• Gärna bil för att ta sig till och från arbetet om du inte bor i området
• Intresse av olika typer av kommunikation som bildstöd (TSS)
• Tål pälsdjur, då katt och hund finns i hemmet

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande kväll, natt (sovande jour), vardag och helg (ej dagtid under veckodagarna då kunden är på förskolan), schemaraden är på ca 38 h/vecka, varav ca 28 h aktiv tid och 10 h väntetid per vecka. Anställningsform "så länge uppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11086
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Skolpsykolog till Tranås kommun

Tycker du om att arbeta i team och möta barn och ungdomar? Vill du vara med och utveckla vår Elevhälsa? Vi söker nu en legitimerad psykolog till Elevhälsan i Tranås kommun.    Elevhälsan utgör en egen organisation inom Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun. Det övergripande uppdraget är att stödja och utveckla skolornas hälsofrämjande och förebyggande arbete. Skolsköterskor och kuratorer finns lokaliserade ute vid skolenheterna medan övriga kompetenser samlats i en resursenhet som kallas Smedjan. Vid Smedjan finns en engagerad och kompetent grupp av psykologer, special- och talpedagoger som arbetar mycket ute på skolorna i samarbete med personalen.   Arbetsuppgifter I ditt arbete med barn och ungdomar i skolan får du många tillfällen att utveckla din kompetens som psykolog. Arbetet innebär även samarbete inom och mellan enheternas Elevhälsoteam samt konsultation till rektorer och personal. Det sker insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå samt psykologbedömningar som en del i utredningar för att förstå enskilda elevers behov i skolan. Det pågår för nuvarande ett arbete om inkluderande undervisning med stort fokus på elevernas lärmiljö. Du har goda möjligheter att själv påverka och utveckla arbetets innehåll.   Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet av arbete som psykolog mot barn och ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    Utdrag ur belastningsregistret är ett krav för anställning.   Fackliga representanter Fackliga företrädare når du genom kommunens växel 0140-68 100.   Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. 
 
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
    Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Skolpsykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde omgående eller enligt ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182574&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i ma/no till Resursgruppen

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun har drygt 860 anställda och bedriver verksamhet inom pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasieskola, elevhälsa, vuxenutbildning och kulturskola. 
  Resursgruppen tar emot elever från hela Tranås kommun, som av olika anledningar är i  tillfälligt behov av en alternativ lärmiljö. I resursgruppen är vuxentätheten hög och tack vare  detta kan stor hänsyn tas till varje elevs behov. Det är också en förutsättning för att skapa  bra och nära relationer med såväl elever som vårdnadshavare.  Undervisningen bedrivs i ändamålsenliga lokaler och i små grupper. Eleverna är  fortfarande skrivna på hemskolan vilket möjliggör god och tät kontakt samt möjlighet att  läsa en del ämnen med sin klass.     Arbetsuppgifter   Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att bestå av undervisning i matte/no. I uppdraget ingår  även mycket kontakt med vårdnadshavare och samarbete med andra undervisande lärare samt resurspedagoger.     Kvalifikationer   Vi söker i första hand dig som har grundskollärarexamen samt lärarlegitimation och behörighet i matte. Du har lätt för att  samarbeta och kan anpassa ditt arbete och bemötande utifrån varje enskild situation. Stor  vikt läggs vid personlig lämplighet.     Välkommen med din ansökan!     Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.      Ansökan  
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.    Intervjuer kan komma att ske löpande.       Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och  rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid legitimation, annars tidsbegränsad anställning t.o.m juni 2018. Tillträde Vt18, enligt ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182572&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Hem- och konsumentkunskap till Ängarydsskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen har drygt 860 anställda och bedriver verksamhet inom pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och kulturskola. Ängarydsskolan är en 7- 9 skola i Tranås kommun som nu söker en lärare i hem- och konsumentkunskap för grundskolans senare år. Skolan ligger centralt i Tranås, vilket innebär goda pendlingsmöjligheter och närhet till olika aktiviteter.   
Arbetsuppgifter 
I tjänsten ingår planering, genomförande och uppföljning av undervisning i hem- och konsumentkunskap i de äldre årskurserna på grundskolan.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har grundskollärarexamen och behörighet i hem- och konsumentkunskap.
 
Fackliga representanter  Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68 100      Ansökan  För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.    Intervjuer kan komma att ske löpande.      Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. Vikariat vt18, 50-60%. Tillträde jan -18, enl ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182573&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i SFI till Vux Tranås

Barn- och utbildningsförvaltningen har drygt 860 anställda och bedriver verksamhet inom pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och kulturskola. 
  Lärare i SFI till VUX Tranås handhar kommunens vuxenutbildning på gymnasial och grundläggande nivå  samt utbildning i svenska för invandrare. I lokalerna finns även viss högskoleutbildning och särskild utbildning för vuxna.     Arbetsuppgifter   Som SFI-lärare arbetar du med vuxna elever som nästan samtliga har fått uppehållstillstånd i Sverige  ganska nyligen. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med kollegor och  studievägledare.     Kvalifikationer   Vi söker dig som har en lärarexamen samt behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Vi ser  gärna att du har läs- och skrivinlärning i din utbildning.  Vi tror att du uppskattar att arbeta i den mångfaldsmiljö som vårt lärcentrum erbjuder och  vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete med utbildning för vuxna. Vi lägger stor vikt vid dina  personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och med god teamkänsla.  Utöver detta behövs även goda datakunskaper.     Fackliga representanter   Nås via kommunens växel 0140-681 00.       Ansökan   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i  annonsen.   Intervjuer kan komma att ske löpande.       Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt   säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidare 100% för behörig lärare annars tidsbegränsad anställning. Tillträde vt18 enl ökIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182576&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobba som personlig assistent - Ett arbete som är viktigt på riktigt!

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Personlig assistans

Att arbeta som personlig assistent innebär att assisterar uppdragsgivaren var där han eller hon än befinner sig i vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från de allra yngsta till äldre personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar stort omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan. Därför söker vi personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Om tjänsten

Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad utifrån uppdragsgivarens beslut och behov. För att få en bra matchning tar vi även hänsyn till dina förutsättningar och önskemål. Det finns alltid en ansvarig arbetsledare i alla uppdrag.

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt (vaken eller med jour. Oavsett arbetsställe får du gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget.

Tillträde enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börjar din introduktion under våren samt och kan arbeta som timvikarie innan sommaren.

Kvalifikationer

För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande, förtroendegivande och drivs av att få andra att må bra. Du kan dessutom vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Vem som är rätt person avgör ytterst våra uppdragsgivare, men har du motivation och vilja är det en bra början. Erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg är en meriterande, men inget krav.

Arbetet kräver att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi även att kalla ett antal sökande till en rekryteringsträff den 8 februari där man får möjlighet att bli intervjuad av någon av våra arbetsledare.

Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=AF29C9F0FDB341DEA6FE5FFB12B85E51&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Resurslärare till team 1 på Norrskolan

Information om Norrskolan  Norrskolan är en F-5 skola med två paralleller och ca 290 elever. På fritidshemmet har vi ca 160 barn inskrivna. Skolan ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. På skolan finns god specialpedagogisk kompetens och tillgång till Sva lärare och studiehandledning i flera språk.  
Team 1 
På Norrskolan arbetar vi i årskursvisa team och i detta team arbetar 3 lärare och 2 elevassistenter i de två klasserna. Till vårterminen 2018 söker vi nu en resurslärare till team 1.   Arbetsuppgifter Som resurslärare i team 1 kommer du arbeta med undervisning och stöttning för enskilda elever samt med elever i liten grupp. I tjänsten ingår även att vara rastvärd när eleverna är på rast. Vid arbete 100% kan uppdrag i andra årskurser eller på fritids komma att ingå i tjänsten.   Kvalifikationer Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Det är meriterande om du har erfarenhet av grundläggande läs och skrivinlärning   Fackliga representanter 
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100. 

Ansökan 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.           
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning vid uppfylld behörighet. Sysselsättningsgrad 100% eller enligt önskemål. Tillträde snarast, enligt ök. ?Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182568&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare

Socialsekreterare 100 % till Socialtjänsten - Individ- och familjeomsorgen - Barn- och familjeenheten  

Tranås kommun med sina knappt 19 000 invånare har en attraktiv stadskärna och hos oss har du nära till både naturen och en expansiv arbetsmarknad. Är du inte redan Tranåsbo tar du dig lätt hit via riksväg 32, eller via Östgötapendeln som tar 40 minuter från Linköping och 20 minuter från Mjölby. Naturligtvis går även Krösatåget mot Aneby, Nässjö och därifrån vidare.  
 
I Tranås kommun arbetar vi utifrån Ledstjärnan, kunden i centrum, kvalité i varje möte och ser möjligheterna. Vi implementerar arbetssättet ständiga förbättringar där alla medarbetare är delaktiga.
 
Individ- och familjeomsorgen är en av fyra sektioner inom socialförvaltningen i Tranås Kommun. Inom Individ-och familjeomsorgen finns Barn- och familjeenheten, Familjeverksamheten, Försörjningsstödsenheten, Integrationsenheten, Vuxenenheten, Arbetsmarknadsenheten, Rås gård och öppenvård inom missbruk – Vuxenteamet.
 
För att utveckla vårt arbete har vi skapat en ny tjänst som består av 50 % arbete inom området barn och unga och 50 % arbete inom området våld i nära relationer (VINR) samt hedersrelaterad problematik.
 
Vi söker dig som är engagerad och lösningsfokuserad med förmåga till nytänkande och som är intresserad av att vara delaktig i ett utvecklingsarbete kring kvalitet och metod.
 
Tjänsten är placerad på Barn- och familjeenheten som arbetar med barn/ungdomar i åldern 0-20 år samt deras familjer. Enheten består av 14 medarbetare, en enhetschef och en 1:e socialsekreterare. Barn- och familjeenheten arbetar med myndighetsutövning inom området SoL, LVU och Föräldrabalken.
 
Arbetsuppgifter VINR-området  
Som vår nya kollega kommer du att arbeta med följande:  
Samordna externa och interna nätverk samt samarbeta med övriga förvaltningar inom kommunen  
Ansvara för att riktlinjer, rutiner och handlingsplaner följer aktuell lagstiftning  
Representera socialtjänsten i Tranås i Regionens handläggarnätverk  
Handlägga ärenden inom VINR-området samt inom området hedersrelaterad problematik  
Vara rådgivare åt övriga enheter inom socialtjänsten när det ex gäller ärenden inom VINR-området  
Ansvara för uppföljningen av statistik inom de aktuella områdena  
Vara uppdaterad och omvärldsbevaka aktuella områden
 
Inom VINR-området kommer du att samarbeta med en kollega som också har detta som arbetsuppgift på 50 %.
 
Arbetsuppgifter inom området barn och unga  
Du kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:  
Vara medutredare i sociala barn- och ungdomsärenden samt inom familjerätten  
Arbeta med uppdrag inom den sociala barn- och ungdomsvården samt inom familjerätten

 
Vi använder BBIC som utredningsmodell och har Treserva som verksamhetssystem.
 
Kvalifikationer  
Socionomexamen.
Erfarenhet från myndighetsutövning, gärna inom området barn och ungdom och familjerätt är meriterande, liksom erfarenhet av arbete inom VINR-området.  
Du ska ha goda kunskaper i aktuell lagstiftningen samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du ska vara flexibel och välstrukturerad samt kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra.
Du bör ha personlig mognad och känna dig trygg i din yrkesroll.
B-körkort krävs.
 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig:  
En attraktiv lön och en stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vidare erbjuds du subventionerad friskvård, flextid samt extern handledning.
 

Övrigt
Upplysningar lämnas av enhetschef Birgitta Ljungmark tfn: 0140-681 39 eller 070-376 81 39
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid. Heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182569&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lastbilschaufför

Tranås-Jönköping Transport AB har nu behov av en lastbilschaufför för omgående anställning. Arbetet innebär styckegods och partigodskörning i Småland med tung lastbil och släp. Sålunda fordras körkortsbehörighet CE samt krav på YKB (yrkeskompetensbevis). Svenska i tal och skrift krävs för att klara av tjänsten då du har daglig kundkontakt. Har du truckkort och ADR- utbildning är detta ett plus.

Välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Magnusson tfn 070-595 12 44.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tj_transport@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås-Jönköping Transport AB
Segelbåtsvägen 15
57393  TRANÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till Bemanningscentralen

Undersköterska till Bemanningscentralen 
 
Arbetsuppgifter
Vi söker Dig som vill ha ett spännande och utvecklande jobb där du får kunskap inom flera olika områden. I tjänsten arbetar du som pool-undersköterska i Bemanningscentralen genom med att täcka upp vid kortare frånvaro. Det innebär att du med kort varsel får reda på vilken arbetsplats du behövs på. Du ska kunna arbeta både i Stöd och omsorg samt äldreomsorgen, men största delen av arbetstiden kommer vara förlags mot stöd och omsorg. 
Inom bemanningscentrum tillämpas årsarbetstid och du lägger ditt schema utifrån verksamhetens skiftande behov. Hos oss trivs de undersköterskor som gillar omväxling, vill lära sig något nytt varje dag och tycker om att träffa nya människor. 
 
Vi erbjuder dig ett: 
 – Självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete 
 – en möjlighet att påverka ditt schema 
 – en möjlighet att bredda dina kunskaper inom olika verksamheter 
 - ett tillfälle att träffa många nya medarbetare 
 
Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska och tycka det är utmanande och roligt att arbeta på flera olika arbetsplatser. Du ska ha goda datakunskaper samt körkort. Du arbetar dag-kväll-natt/helgtjänstgöring och går under årsarbetstidsavtalet. Som person bör du vara energisk, självständig och tycka om nya utmaningar. Vi ser att du gillar omväxling och har förmåga att anpassa dig till varje arbetsplats arbetssätt och rutiner. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som undersköterska i poolen har du ett lönetillägg på 1500:- i månaden/heltid. 
 
Anställning
Sysselsättningsgrad: Heltid eller efter överenskommelse med start enligt överenskommelse, tillsvidareanställning. 
 
Kontaktperson
Enhetschef Sandra Eneroth tel: 0140-683 69 
 
Fackliga representanter
Nås via Tranås kommuns växel 0140-681 00
 
Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås Kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.
 
Sista ansökningsdag är 2018-01-31, rekrytering sker fortlöpande
 
 

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/Kväll/Helg tillsvidareanställningindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182484&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Nässjö vårdcentral

Nässjö vårdcentral söker dig som letar nya utmaningar och vill bidra med dina kunskaper hos oss. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens tas tillvara!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt för tjänsten.

Vi erbjuder dig
- Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete
- Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen
- Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.
- Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ett utvecklande och varierande arbete på distriktsläkarmottagningen där du arbetar tillsammans med en läkare om en gemensam patientlista. Arbetet består till stor del av rådgivning inom somatisk vård, men du kommer också arbeta med mottagningsarbete och arbetsuppgifter såsom provtagning, EKG, läkemedelshantering och att fungera som akutsjuksköterska på mottagningen. I förlängningen hoppas vi också att du är intresserad av att hålla egen planerad SIM-mottagning. I arbetsuppgifterna ingår även tjänstgöring vid distriktsläkarjouren i Eksjö, omfattande vissa kvällar och helger.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du lugn, trygg och stabil med självinsikt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och fokuserar på rätt saker samtidigt som du uttrycker en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du värdesätter olikheter och arbetar bra med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt och att du har intresse och vilja av att hjälpa andra genom att leverera lösningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Åsa Fast, tfn 0380-55 31 72 eller mobil 072-243 18 51 alternativt verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-2433025 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Carina Nielsen, tel 0380-55 33 71.
Sista ansökningsdag är den 14/1-2018. Välkommen med din ansökan!


Nässjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och tillhör den regionsdrivna primärvården. Vår målsättning är "en bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.
Vårt team består idag av ca 45 medarbetare och vårdcentralen har ca 13800 listade patienter.

Nässjö med en befolkning på ca 30 00 invånare ligger utmed järnvägen mellan Malmö och Stockholm, med utmärkta förbindelser till hela landet.
Från Nässjö tar du dig även smidigt med bil till Jönköping på 30 minuter och där erbjudas ett större utbud av kultur- och nöjesliv. Där finns också Högskola
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B412/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23156&RefNo=B412%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till nattpatrullen

Befattning:
Undersköterskor
 

Vill du vara med och göra skillnad - varje dag? Vi har kunden i centrum och har 95% nöjda kunder. Vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling för att kunna bemöta kundens behov. Varje undersköterska hos oss utgör en värdefull pusselbit för att vi ska kunna ge kvalitativ service till våra kunder. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete där du får använda din kompetens fullt ut. 
 
Arbetsplats:
Just nu söker vi medarbetare till nattpatrullen. 
Tjänsterna är vikariat med tillträde enligt överenskommelse och med möjlighet att själv välja sysselsättningsgrad, dock minst 65,57%. 
Två av tjänsterna kan komma att bli tillsvidareanställningar.
 
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillgodose kundens behov av social och personlig omvårdnad i det egna hemmet. Du ansvarar även för social dokumentation som rör kunden, utför hälso- sjukvård och hanterar läkemedel enligt delegering.
Du ansvarar även nattetid för kommunens trygghetslarm.
 
I patrullen arbetar 6 undersköterskor varje natt fördelat på 3 olika patruller som samarbetar med hemsjukvårdens sjuksköterskor.
 
Din kompetens
Vi söker dig som är undersköterska och som tycker om att arbeta med människor. Du behandlar individer med respekt och som person är du ansvarfull och noggrann. Då dokumentation ingår i tjänsten så kan du uttrycka dig väl i både tal och skrift och du har datavana. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och gillar problemlösningar. Du är social, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.
 
Körkort är ett krav.
 
Kontaktperson:
Enhetschef Pia Rosenlöw Posch, 0140-682 82
 
Fackliga representanter:
Nås via Tranås kommuns växel 0140-681 00
 
Ansökan:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.
 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidNatt Vikariat där två av tjänsterna kan bli tillsvidaretjänster.individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182562&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Eksjö vårdcentral

Dags för en ny utmaning och utvecklingsfas i din karriär? Sök tjänsten hos oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker
Distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vår distriktssköterskemottagning på vårdcentralen i Eksjö centrum.
Tillsättning sker i februari 2018 eller enligt överenskommelse och erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten.

Vi erbjuder dig
• Tillsvidareanställning på heltid
• Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete.
• Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen.
• Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.
• Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Ditt arbete kommer i huvudsak förläggas på vår distriktssköterskemottagning där telefonrådgivning och mottagningsarbete ingår. I ditt mottagningsarbete ansvarar du för att självständigt kalla och ta emot dina patienter. Det innebär att du träffar patienter för bland annat bedömning, förskrivning av läkemedel/inkontinenshjälpmedel och såromläggningar. I din roll som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du även ansvara för en egen spetsfunktion inom ramen för tjänsten. Mottagningen befinner sig i en utvecklingsfas där det finns möjlighet för dig att vara en viktig del i arbetet med att utveckla och forma vår distriktssköterskemottagning.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss ser vi att du är trygg, lugn och säker i din yrkesroll, där du har förmågan att själv kunna planera och strukturera ditt arbete.
Du tycker om att ha många bollar i luften och ser omväxling och arbete inom flera olika områden som något roligt och utvecklande!
Vi tror även att du värderar och månar om samarbetet med kollegor så väl som ledning och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Förståelse för primärvårdens verksamhet och uppdrag samt förmåga att se helheten på vårdcentralen är något som vi värdesätter!
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral är vår målsättning "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B408/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23123&RefNo=B408%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Daglig handledare/1:e socialsekreterare

Daglig handledare/1:e socialsekreterare 100 % till Socialtjänsten – Individ-och familjeomsorgen - Vuxenenheten
 
Tranås kommun med sina knappt 19.000 invånare har en attraktiv stadskärna och hos oss har du nära till både naturen och en expansiv arbetsmarknad. Är du inte redan Tranåsbo tar du dig lätt hit via riksväg 32, eller via Östgötapendeln som tar 40 minuter från Linköping och 20 minuter från Mjölby. Naturligtvis går även Krösatåget mot Aneby, Nässjö och därifrån vidare.
 
I Tranås kommun arbetar vi utifrån Ledstjärnan, kunden i centrum, kvalité i varje möte och ser möjligheterna. Vi implementerar arbetssättet ständiga förbättringar där alla medarbetare är delaktiga.
 
Individ- och familjeomsorgen är en av fyra sektioner inom socialförvaltningen i Tranås Kommun. Inom Individ-och familjeomsorgen finns Vuxenenheten, Barn- och familjeenheten, Familjeverksamheten, Försörjningsstödsenheten, Integrationsenheten, Arbetsmarknadsenheten, Rås gård och öppenvård inom missbruk – Vuxenteamet.
 
Vi söker en daglig handledare/1:e socialsekreterare till Vuxenenheten som är en ny enhet inom sektionen Individ-och familjeomsorgen. Enheten består av 14 engagerade socialsekreterare och biståndshandläggare och arbetet leds av en enhetschef. Områdena inom Vuxenenheten är Äldreomsorg, LSS, Socialpsykiatri, beroende problematik och övrig psykosocial problematik. Tjänsten som daglig handledare/1:e socialsekreterare är ny och är ett led i att som handläggare få möjlighet till nära stöd i det dagliga arbetet. Du kommer i ett samarbete med enhetschef få möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.
 
Vi genomför våra utredningar inom äldreomsorg/socialpsykiatri och LSS utifrån IBIC. Vi använder verksamhetssystemen Magna Cura och Treserva.
 
Arbetsuppgifter  
Det huvudsakliga uppdraget för daglig handledare/1:e socialsekreterare är att vägleda och handleda socialsekreterarna och biståndshandläggarna i det dagliga arbetet med ärendehandläggning både i grupp och individuellt. daglig handledare/1:e socialsekreterare har en viktig roll i sektionens kvalitets- och utvecklingsarbete.
 
Som daglig handledare/1:e socialsekreterare ska du också:  
- Fungera som sakkunnig inom området  
- Ge handledning och feedback till handläggarna  
- Vara behjälplig med att prioritera arbetsuppgifter för handläggarna i det dagliga arbetet  
- Introducera eventuella nya medarbetare  
- Läsa skriftliga underlag och ge feedback  
- Ansvara för granskning av handläggningen utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer  
- Upprätthålla metoder och bedömningsinstrument så att dessa används i det dagliga arbetet  
- Vara föredragande i ärenden på utskott
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom Individ-och familjeomsorg och/eller erfarenhet från myndighetsarbete inom LSS och äldreomsorg. Du ska vara väl förtrogen med utredningsarbete, uppföljningar av insatser, lagstiftning och regelverk inom socialtjänsten. Som samordnare är det viktigt att du har ett tillitsfullt samarbete och goda relationer, såväl internt som externt. Det är viktigt att du kan balansera ödmjukhet med den tydlighet som ett myndighetsutövande kräver. Att du har ett respektfullt bemötande och kan förmedla trygghet är en självklarhet.
 
Det är meriterande om du har kunskap inom IBIC (Individens behov i centrum) och ingående kunskap i LSS. Har du arbetet med ett coachande förhållningssätt är det en fördel. Vi ser även att du har ett intresse för metod- och utvecklingsfrågor och att du kan tänka dig ta en aktiv roll i kvalitetsarbetet.
 
Formell behörighet kan vara socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 
Som person tänker vi att du är:  
- Trygg och stabil i dig själv  
- Kan förhålla dig flexibelt till ändrade förutsättningar i vardagen.  
- Att du är även i ansträngda situationer har förmåga att fokusera och fatta korrekta beslut.  
- Du tycker om att samverka och är intresserad av att utveckla samverkan med kundens bästa i fokus  
- Du är ansvarstagande och har god förmåga att planera ditt arbete.  
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.  
- Du förväntas ha en god förmåga att se din egen roll i en politisk styrd organisation och förstå komplexa sammanhang.
 
Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig:  
- Ett varierande arbete  
- Extern handledning  
- Vidareutveckling genom utbildning  
- Flextid  
- Subventionerad friskvård  
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid. Heltid, startdatum enligt överenskommelse, provanställning kan förekomma. Löpande intervjuer under ansökningstiden kan förekomma.Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182563&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare

Socialsekreterare, 100 %  till Socialtjänsten - Individ-och familjeomsorgen - Vuxenenheten
 
Tranås kommun med sina knappt 19 000 invånare har en attraktiv stadskärna och hos oss har du nära till både naturen och en expansiv arbetsmarknad. Är du inte redan Tranåsbo tar du dig lätt hit via riksväg 32, eller via Östgötapendeln som tar 40 minuter från Linköping och 20 minuter från Mjölby. Naturligtvis går även Krösatåget mot Aneby, Nässjö och därifrån vidare.
 
I Tranås kommun arbetar vi utifrån Ledstjärnan, kunden i centrum, kvalité i varje möte och ser möjligheterna. Vi implementerar arbetssättet ständiga förbättringar där alla medarbetare är delaktiga.
 
Individ- och familjeomsorgen är en av fyra sektioner inom socialförvaltningen i Tranås Kommun. Inom Individ-och familjeomsorgen finns Vuxenenheten, Barn- och familjeenheten, Familjeverksamheten, Försörjningsstödsenheten, Integrationsenheten, Arbetsmarknadsenheten, Rås gård och öppenvård inom missbruk – Vuxenteamet.
 
Vuxenenheten består av 14 engagerade socialsekreterare och biståndshandläggare och arbetet leds av en enhetschef. Områdena inom Vuxenenheten är; Äldreomsorg, LSS och Vuxen-myndighet (socialpsykiatri, beroendeproblematik och övrig psykosocial problematik). Arbetet leds av enhetschef och rekrytering av daglig handledare/1:e socialsekreterare pågår för att öka det dagliga stödet i handläggningsprocessen för enskilda handläggare. Vi använder verksamhetssystemen Magna Cura och Treserva .
 
Arbetsuppgifter  
Som socialsekreterare inom Vuxen-myndighet möter du personer från 21 år och uppåt som har missbruks- och beroendeproblematik, långvarig psykiatrisk sjukdom, samt annan utsatthet såsom hemlöshet och kriminalitet till följd av missbruk eller psykisk ohälsa. Det handlar ofta om komplexa livssituationer som ställer krav på flexibilitet och kreativ problemlösning. Din roll är att utreda, besluta, beställa och följa upp insatser som huvudsakligen är beviljade enligt socialtjänstlagen, men ibland även LVM och där klienter vårdas enligt LPT. Här möter du alla typer av individer som befinner sig i olika livssituationer och ditt uppdrag är att motivera till förändring och självständighet. Ett respektfullt och gott bemötande, rättssäker handläggning och tro på människors egen kraft är något vi värderar högt.
 
Samverkan med såväl externa som interna organisationer är en viktig del av arbetet liksom förmågan att se till hela IFO:s verksamhet som en del i framgångsarbetet. På enheten vill vi arbeta med systematiskt kvalitetsförbättrande arbete och du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för att driva utvecklingsarbetet framåt.
 
Socialtjänstens mål är att kunna erbjuda fungerande och genomtänkta hemmaplanslösningar, vilket vi är i processen att utveckla tillsammans och även med övriga parter framåt.
 
Kvalifikationer  
- Du har erfarenhet av arbete som handläggare inom myndighetsarbete  
- Du har god kunskap om lagar och föreskrifter inom aktuellt område  
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift  
- Meriterande om du har utbildning i MI
 
Du är socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 
Som person är du:  
- Ansvarskännande och har god förmåga att planera ditt arbete  
- Du är självständig men kan och vill samarbeta med kollegor  
- Är strukturerad och har lätt att fatta beslut  
- Har ett lösningsinriktat förhållningssätt  
- Du förväntas ha en god förmåga att se din egen roll i en politisk styrd organisation och förstå komplexa sammanhang
 
Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig:  
- Ett varierande arbete  
- Extern handledning  
- Vidareutveckling genom utbildning  
- Flextid  
- Subventionerad friskvård
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid. Provanställning kan bli aktuellt. Intervjuer kan förekomma under ansökningstiden.Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182564&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Drifttekniker till Tranås Energi AB

Vi söker nu till vår Kraftvärmeproduktion en DRIFTTEKNIKER.

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.


Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt samt har en ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt.


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet, med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster. På företaget bidrar de anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun.

För mer information se vår hemsida www.tranasenergi.se.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Drifttekniker Tranås
Webbplats:
Epostadress: drifttekniker-tranas@brapersonal.nu
Övrigt: Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Välkommen med din ansökan till drifttekniker-tranas@brapersonal.nu eller BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 Halmstad. I rekryteringen samarbetar Tranås Energi AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Tranås Energi AB.
Arbetsplats: 
Adress: BRAPERSONAL SVERIGE AB
LINJEGATAN 3D
30250  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.brapersonal.nu
  

Platsannons

Golden Thai Restaurang Tranås

Vi söker dig som har ett god humör och positiv. Är flexibel och stresstålig. Klara av att jobba under högt tempo. Din arbetsuppgift är kassahantering, buffé servering, á la carte-servering även packa avhämtning mat. Med tidigare erfarenhet av yrket är ett plus men inget krav. Är du en som brinner för servicebranschen och tycker om att möta människor maila in ditt CV.


Du ska vara glad . flexibel. stresståligt. jobba med högt tempo och god service mot våra gäster. arbetsuppgift består av bordsservering. och kassahantering.
packa mat avhämtning.

Restaurang Golden Thai ligger mitt i Tranås centrum. Vi är en asiatisk kök jobbar mycket med thaimat, kinamat, sushi, mongolisk-BBQ och även kontinentala maträtter. Vi servera lunch buffé på vardagar och på kvällar jobbar vi med á la carte.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalag arbetstidenligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
Referens: servitris servitör
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RESTAURANG ROSA THAI PALACE AB
STORGATAN 39 A
57332  TRANÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Driven Apotekschef till Hjärtat i Tranås!

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Jobba som Apotekschef på Hjärtat i Tranås! Vi söker nu en driven Apotekschef till Apotek Hjärtat ICA Kvantum i Tranås. Apoteket har 8 anställda inklusive chef och du välkomnas till en omväxlande arbetsplats där a rbetsgruppen kännetecknas av glädje och ett starkt driv. Här jobbar man som ett team och delar gärna med sig av kunskaper och erfarenheter till varandra. 

Våra öppettider är vardagar 08-20, lördagar 08-18 och söndagar 10-18.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat! Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team.  För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtatmedarbetare.

Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Apotekschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Individuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1977039/102217?channel=amv&iso=se
Epostadress: misak.yazdi@apotekhjartat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  

Platsannons

Lärare i Aneby

Projektet Unga till arbete i Aneby kommun är ett tvåårigt samarbetsprojekt mellan Aneby kommun, Arbetförmedlingen och Sommenbygdens folkhögskola. Varje år erbjuds 16 unga deltagare som inte arbetar eller studerar att delta i projektet för att närma sig arbetsmarknaden inom träindustrin. Tiden delas på praktiska och teoretiska ämnen. Vi söker nu dig som ska ansvara för den teoretiska delen. Den består främst av svenska men även engelska och mattematik.
Du arbetar i ett arbetslag med två karaktärsämneslärare( varav en är projektledare) och tillsammans med dem planerar och genomför ni hela projektet.

Du ska ha pedagogisk erfarenhet och gärna erfarenhet av att arbetat med människor från andra kulturer. Du ska vara trygg i dig själv och brinna för att se andra människor att växa. Du ska kunna undervisa i svenska, engelska o matte på grundnivå.
Erfarenhet av folkbildning är en merit.

Arbetsplatsen ligger i Aneby centrum i för projektet iordningställda lokaler.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDu ska ha möjlighet att börja din anställning i mitten på januari 2018.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: Projekt Aneby
Webbplats:
Epostadress: caroline@sommenbygden.se
Övrigt: Vi vill i din ansökan ha löneanspråk och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: SOMMENBYGDENS FOLKHÖGSKOLA
VÄSTRA VÄGEN 5
57340  TRANÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lägga om livsstil, personlig assistans - från stress till harmoni?

Dina arbetsuppgifter består av att assistera mig i min vardag varhelst jag befinner mig.

Jag är en ung tjej på 20 år som letar efter en personlig assistent för ett grav.vik. Jag är ute i mycket god tid eftersom vi skulle vilja ge dig gott om tid för inskolning och dessutom behöver någon som redan nu kan hoppa in extra. Grav.viket börjar i maj -18 men det troliga är kanske redan i mars -18. Tjänstgöringsgraden är som mest 75%, men detta är flexibelt. Mina andra assistenter kan tänka sig att gå upp i tid också. Längden på vikariatet går ännu inte att bestämma men det troliga är 1 till 1,5 år.

Jag har sedan ett år tillbaka flyttat hemifrån och bor i en mysig lägenhet i Tranås centrala del. Det viktigaste för mig är hur du är som person. Att du har lätt att kommunicera på alternativa sätt och är ansvarstagande är viktigare än erfarenhet och formell utbildning för mig. Detta eftersom jag är helt beroende av att du snabbt kan plocka upp mina signaler och se vad jag vill och behöver. Detta är också ett jobb där ålder inte är ett hinder utan en tillgång. Du bör tycka om att sköta ett hem och pyssla så jag får det trivsamt runt mig men också gilla utflykter tillsammans med mig. Jag gillar att vara med kompisar, ha fester, vara ute i naturen, gärna tillsammans med andra, bio, gå på biblioteket, promenera och ibland lyxa med djurpark, Cirkus och Astrid Lindgrens Värld till exempel.

Kanske jobbar du idag med ett jobb som känns lite stressigt och du skulle vilja sadla om? Jag erbjuder dig ett arbete som visserligen är aktivt men inte innehåller stress utan tvärtom, harmoni, glädje och bra relationer. Jag är en mycket kärleksfull och varm tjej som behöver detsamma från dig. Jag gillar också mycket bus och skratt. Jag är oftast en glad och busig tjej som gillar kramar och kärlek.

Du måste vara rökfri och kan tyvärr inte lida av pälsdjursallergi eftersom jag är så förtjust i djur. Jag behöver en kvinnlig assistent eftersom jag är en ung kvinna själv. Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att efterfrågas.

Välkommen in med din ansökan!


Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidGrav.vik 75%, start våren 2018. Arbetstid: kvällar, nätter och helger 60%-80%Individuell lönesättning. Avtal KFO-kommunal. Betald introduktion, vidareutbildning samt friskvård erbjuds.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 48025445
Webbplats: http://w1.jag.se/48025445
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  
Platsannons

Adminstrativ assistent med fokus på service

Administrativ assistent/registrator
 
Arbetsbetsuppgifter  
Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att bestå i hantering av inkommande post inklusive e-post samt att diarieföra, skanna och arkivera handlingar. Du blir administrativt stöd vid politiska sammanträden, vilket bland annat innefattar utskick av kallelser, rapportering av arvoden och expediering av protokoll.  
 
Du kommer även att arbeta med övrigt administrativt stöd såsom exempelvis lokalbokningar, resebokningar och uppdatering av hemsidan. Vid behov kommer du även att vara backup åt kommunsekreterarna samt vara administrativt stöd till kommundirektören.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och gärna påbyggnadsutbildning inom registratur, administration eller liknande. Det är meriterande med utbildning som innefattar arkivvetenskap och offentlighet och sekretess. Du har också hunnit skaffa dig erfarenhet av administrativt arbete, gärna från offentlig verksamhet.  
 
Du har utmärkta kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt dessutom goda kunskaper i engelska.  
 
Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och du har sannolikt också kunskaper kring enklare hantering av data- och kommunikationsutrustning. Vi ser gärna att du har kunskaper i Agresso eller ärendehanteringsystem såsom W3D3.  
Som person har du god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du har kontroll på detaljer och är noggrann samt driver ärenden till avslut.  
 
Upplysningar  
Du är välkommen att kontakta Karin Semberg, kommunens växel, 0140 - 68100, om du vill veta mer.  
 
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0140-681 00  
 
Tranås kommun tillämpar individuell lönesättning  
 
Månadslön, Heltid  
Tillsvidareanställning - Provanställning kan komma att tillämpas  
Tillträde efter överenskommelse
 
 
Vi undanber oss kontakt med säljare av jobbannonser eller rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Chefssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMån-fredag tillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182447&DepartmentId=21143&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Eksjö vårdcentral

Stimuleras du av nya utmaningar? Är du nyfiken på primärvården? Vill du få möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll? Välkommen att söka tjänsten hos oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker
Dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast. Tjänsten är tillsvidare på heltid men det finns möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden utifrån dina önskemål. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och utvecklande arbete där din kompetens tas till vara
- Personlig kompetensutveckling
- Nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen
- Möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten.

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast är du många fall första instans för våra patienter och du har stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning enligt gällande styrdokument och Regionens FAKTA-dokument.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Vi ser även att du är mån om ett gott samarbete och bemötande och är flexibel genom att du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Sara Mannerback tfn, 010 - 243 59 03 alternativt verksamhetschef Marie Bäckström Andersson, tfn 010-24 359 30 alternativt 076 -112 40 63.
Facklig företrädare för SACO är Sara Persson 010- 243 73 99.

Sista ansökningsdag är den 8 januari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral jobbar ett härligt gäng där vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: B405/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23107&RefNo=B405%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leveransbevakning/inköp

Kundföretaget
OEM Automatic AB säljer och marknadsför komponenter för industriautomation och representerar mer än ett 100-tal ledande tillverkare. Vi fungerar som tillverkarens säljbolag på den Svenska marknaden.
Huvudkontoret är beläget i Tranås med säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic AB har ca 175 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 14 länder.
Läs mer om oss på www.oemautomatic.se


Arbetsbeskrivning
Vi söker en medarbetare leveransbevakning/inköp. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Montico och uthyrd till OEM Automatic. Tillträde så snart som möjligt för att gå bredvid och lära sig tillsammans personen du skall ersätta från och 25 januari och fram till 31 mars med eventuell möjlighet till förlängning.
I din roll som leverans/materialplanerare kommer du att jobba i affärssystemet SAP.

Bland annat kommer du att:
• Sköta Inköp/Materialanskaffning och lagerplanering av produkter
• Uppdatera ordererkännande från leverantör
• Uppdatera aviserad leverans ifrån leverantör
• Uppdatera inköpsparametrar och registervård i Affärssystem
• Ansvara för avvikelsehantering mot leverantör, gällande pris och felleveranser
• Ha kundkontakt och jobba med påskyndande av leveranser / uppklarande av felleveranser
• Ha kontakt med leverantör och verifiera att gjorda beställningar blir korrekt levererade
• Jobba med proaktiv leveransbevakning för att förebygga leveransförseningar
• Ta hand om omplanering av leveranserDin profil
Vi söker dig som:
• Är driven och har en stark vilja att lära dig nya saker
• Har erfarenhet av större affärssystem
• Är en van datoranvändare
• Har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
• Tycker om ett högt tempo
Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet från affärssystemet SAP
• Har en teknisk bakgrund eller har tekniskt intresse
• Har jobbat med inköp eller leverans
Som person krävs det att du är noggrann och ansvarstagande. Du är snabb och driven och kan på ett effektivt sätt kan ta till dig teoretisk samt praktisk kunskap. Du trivs av att arbeta självständigt och föredrar att hålla en god struktur i arbetet.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 4553
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4553
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Speciallärare/specialpedagog till Autismgruppen

Junkaremålsskolan är en F-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och 7-9 där vårt högstadium inrymmer ca 400 elever och 50 personal. På skolan finns även stödverksamheter för autism, nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande i naturen genom exkursioner och uteaktiviteter.     Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering för elevers lärande och personals förutsättningar till god arbetsmiljö i fokus. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet över din egna utveckling och med nära samarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt arbete mot hög kvalité och goda resultat.    Med lärande i fokus ges du som undervisande lärare goda förutsättningar att utveckla din undervisning och möjlighet till kollegial utveckling inom din tjänst. Som ett led i utveckling mot digitaliserad undervisning arbetar vi för god tillgång till IT som pedagogiskt verktyg. Vår verksamhet ger möjlighet till heltidsmentor, stödpedagoger och Elevhälsa som stöd för elevernas utveckling och lärande. Du arbetar som undervisande lärare tillsammans med stödfunktionerna för att ge eleverna en så god utbildning som möjligt under åren de är hos oss.    Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö, studiemotiverade elever goda kollegor och en engagerad ledning som ser till personalens bästa.   Arbetsuppgifter Som speciallärare/specialpedagog på Junkaremålsskolan har du en viktig roll i elevernas utveckling och skolgång. Du ser lösningar som kan underlätta för elever när det gäller hjälpmedel, struktur och att skapa en god studiemiljö. Du arbetar aktivt, direkt med eleverna i både grupp och enskilt. Du har ett nära samarbete med de andra pedagogerna i stödverksamheten för AST. På skolan tar du, tillsammans med en annan speciallärare samt specialpedagog, ett helhetsgrepp kring specialpedagogiken och elevernas behov av stöd så att de bättre kan tillgodogöra sig undervisningen. Som speciallärare/specialpedagog mot stödverksamheten för AST har du också föräldrakontakter för att samverka kring elevernas helhet. Din roll i Elevhälsoteamet är viktig.   Kvalifikationer  Vi söker dig som är utbildad speciallärare alternativt specialpedagog gärna med erfarenhet av arbete med elever med AST . Vi söker dig som är driven, engagerad och mån om varje elevs kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta med ämneskollegor och ser kollegialt lärande som en möjlighet till egen personlig utveckling. Du tycker om att möta och arbeta med människor och bidrar till positiv arbetsmiljö.    Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att se elevers utvecklingsbehov    Fackliga representanter Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.     Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.    Ansökan sker via webformulär senast 2018.01.31.  Intervjuer kan komma att ske löpande.     
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100%, vid behörighet. Tillträde VT18 enligt överenskommelse.Individuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182479&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i teknik till Junkaremålsskolan åk 7-9

Om Junkaremålsskolan   Junkaremålsskolan är en F-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och 7-9 där vårt  högstadium inrymmer ca 400 elever och 50 personal. På skolan finns även stödverksamheter för autism,  nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården  gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande  i naturen genom exkursioner och uteaktiviteter.     Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering för elevers lärande och personals förutsättningar till  god arbetsmiljö i fokus. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet över din egna utveckling och med nära  samarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt arbete mot hög kvalité och goda resultat.  Med lärande i fokus ges du som undervisande lärare goda förutsättningar att utveckla din undervisning  och möjlighet till kollegial utveckling inom din tjänst. Som ett led i utveckling mot digitaliserad  undervisning arbetar vi för god tillgång till IT som pedagogiskt verktyg.     Vår verksamhet ger möjlighet till heltidsmentor, stödpedagoger och Elevhälsa som stöd för elevernas  utveckling och lärande. Du arbetar som undervisande lärare tillsammans med stödfunktionerna för att  ge eleverna en så god utbildning som möjligt under åren de är hos oss.     Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö, studiemotiverade elever, goda kollegor och en  engagerad ledning som ser till personalens bästa.     Arbetsuppgifter   Som lärare förväntas du planera och strukturera din undervisning efter styrande Läroplan och aktuell  forskning inom ämne och lärande. Du förväntas att fortlöpande utvärdera din egna undervisning och ge  eleverna återkoppling i sitt lärande. Du kommer att arbeta nära dina ämneskollegor och tillsammans för  ni undervisningen i ert ämne framåt.      Då skolan genomsyras av höga förväntningar på alla elever, undervisning, verksamhet och att skapa  goda relationer med eleverna i undervisningsgrupper, förväntas även du arbeta efter de målen.      Kvalifikationer   Vi söker dig som är driven, engagerad och mån om varje elevs kunskapsutveckling. Du har lätt för att  samarbeta med ämneskollegor och ser kollegialt lärande som en möjlighet till egen personlig utveckling.  Du tycker om att möta och arbeta med människor och bidrar till positiv arbetsmiljö. Vidare har du en  grundskollärarexamen med behörighet att undervisa på högstadiet i teknik.      Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att se elevers utvecklingsbehov  och att samarbeta såväl inom ämnet som över ämnesgränserna.     Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.      Ansökan   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i  annonsen.     Intervjuer kan komma att ske löpande.         Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt  säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde vt18, enligt ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182503&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvinna boende utanför Tranås söker en personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en tjänst på 66 % . Vardagar dagtid, som längst till kl 19, 3-4 arbetspass per vecka.

Du kommer att assistera kvinnan i hennes vardag. Det finns ett barn i lågstadieåldern på arbetsplatsen, därför är det bra om du har erfarenhet av barn, egna eller genom yrkeserfarenheter.

Hushållssysslor och hjälp med hygien och personlig omvårdnad kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer ibland att följa med på aktiviteter och besök utanför hemmet och då även köra kvinnans bil om du har körkort.
Några gånger per år åker kvinnan på resor, det innebär att du som personlig assistent följer med under 2-3 dagar med övernattningar.

Du kommer att följa med kvinnan på bad i badhus, så därför behöver du tåla klorvatten.

Det finns pälsdjur på arbetsplatsen, bl.a. en glad och sprallig hund, så du kan inte söka tjänsten om du har allergi eller om du är rädd för hundar.


Arbetsplatsen är hos en kvinna i 40 års åldern, boende i ett mindre samhälle utanför Tranås.
Du som söker är en kvinna och är flexibel och lyhörd för brukarens behov. Personlig lämplighet är avgörande vid en anställning.
Meriterande är tidigare erfarenheter ifrån yrket Personlig Assistans.
Du behöver ha god fysik då lyft och förflyttningshjälp förekommer.

B körkort fordras ej, men är den fördel.

Du kommer att arbeta i kvinnans hem, och även följa med på resor och aktiviteter utanför hemmet.


Kooperativet Lotsen är en medlemsstyrd verksamhet som anordnat personlig assistans i över 20 år och drivs utan vinstintresse. Vår målsättning är att anordna våra medlemmars personliga assistans med god kvalitet, samt vara en god arbetsgivare till våra medarbetare. Vår verksamhet vänder sig både till barn och vuxna med beslut om personlig assistans. Vi har ca 140 st anställda medarbetare i verksamheten och våra arbetsplatser finns främst på Småländska höglandet. Som medarbetare hos Kooperativet Lotsen erhåller du introduktionsutbildning och övriga utbildningar som är relevanta för ditt arbete, samt friskvård. Kooperativet Lotsens kontor är beläget i Nässjö. För mer information om vår verksamhet www.lotsen.org

Kooperativet Lotsen är en IFA ansluten verksamhet. Mer information hittar du på: www.intressegruppen.info
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDu som söker är en kvinna och är flexibel och lyhörd för brukarens behov. Personlig lämplighet är avgörande vid en anställning. Meriterande är tidigare erfarenheter ifrån yrket Personlig Assistans. Tillträde snarast för bredvid gång. 60%-80%Kooperativet Lotsen tillämpar kollektivavtal SKAF-KFO, avtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017-1412
Webbplats:
Epostadress: maria@lotsen.org
Övrigt: De handlingar du skickar till oss kommer att läsas av kontaktperson på Kooperativet Lotsen, samt av kvinnan som har assistansbehovet. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Bifoga namn och telefonnummer till minst 2 referenspersoner.
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lotsen Nässjö ekonomisk förening
Postgatan 14D
57131  Nässjö Sverige
Hemsida: http://www.lotsen.org
  
Platsannons

Development engineer for heat pumps development and engineering

Om kundföretaget
Company Overview

Bosch Thermoteknik AB develops, manufactures and sells a complete range of heat pumps. Our main focus lies in the development of energy-efficient products with particular focus on renewable energy. We are about 300 employees in Tranås, and sells for about 900 million/year. Our most famous brands are the IVT and Bosch.

Dina arbetsuppgifter
Position Summary

Development of new technical concepts and solutions for heat pumps. Specification, calculation, design and testing of heat pump components and systems, including:

• Create, review and understand technical specification for the components;
• Analyze customer, product, and safety requirements to derive technical concepts;
• Create testplans, execute and document development tests in accordance with standards and internal requirements;
• Design, document and support implementation of functional test procedures for mass production;
• Issue product technical documentation;
• Participate in product design reviews and FMEA;
• Propose and drive solutions in accordance with function, cost, quality and users’ requirements.
• Quality improvement and optimization of existing heat pump products range.
• Cost reduction of existing appliance platforms.
• Development of innovative functions based on heat pump components and systems.

Din profil
Required skills and qualifications

Education:
Degree in Mechanical Engineering or equivalent (MsC preferred).

Technical skills:
• Knowledge in fluid and structural mechanics, thermodynamics and hydraulics
• Knowledge in refrigeration and NVH is a benefit
• Knowledge about European standards applicable to heat pumps and residential heating systems is a plus.
• Proficiency with Microsoft office tools (Excel, Word, PowerPoint, Visio, and Project).
• Proficiency with MATLAB is a plus.

Personal Skills:
• Excellent written and verbal communication skills in English.
• Able to take responsibility for own work and apply own initiative to finding solutions.
• Results oriented and pro-active attitude.
• Good communication skills.
• Problem solving mindset.
• Ability to work in a team environment.
• Attention to detail.
• Leadership experience is a benefit.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 5300
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5300
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

CAD engineer (expertise in vibration engineering and structural mechanics)

One of our clients, Bosch Thermoteknik AB (located in Tranås), is looking for a collaborative, detail oriented CAD engineer for heat pumps mechanical development, with expertise in vibration engineering and structural mechanics.

Om kundföretaget
Company Overview

Bosch Thermoteknik AB develops, manufactures and sells a complete range of heat pumps. Our main focus lies in the development of energy-efficient products with particular focus on renewable energy. We are about 300 employees in Tranås, and sells for about 900 million/year. Our most famous brands are the IVT and Bosch.

Dina arbetsuppgifter
Position Summary

Engineer with solid understanding of engineering fundamentals and with specialist knowledge of structural mechanics and vibration
• Perform structural simulation using the Finite Element Method
• Investigate and mitigate vibration control problems in accordance with legal standards or customers´ requirements
• identify, analyze and isolate vibration problems that impact on the performance and lifetime of heat pump products and systems
• Drive and perform autonomously vibration measurements, with focus on refrigeration circuit
• Propose and drive improved design solutions in accordance with function, cost, quality and users’ requirements
• Generate technical reports in regards to design, simulation, testing and validation
• Participate in product design reviews and FMEA

Develop mechanical construction concepts for heat pumps components and assemblies, including:
• Produce solid models of parts (3D) and ensure product assemblies,
• Generate engineering drawings (2D) for all product components,
• Specify materials and apply geometric dimensioning and tolerancing taking into account manufacturing processes,
• Create mark-ups for new revisions,
• Propose and drive mechanical solutions for heat pump modules and appliances

Din profil
Education:
Master of Science - Mechanical Engineering

Technical skills:
• Experience in the design of metallic and plastic parts in industrial environment, preferably using CAD 3D Unigraphics.
• Experience in pipe simulation and vibration engineering.
• Knowledge in FEM engineering simulation and design software (ANSYS preferred).
• Knowledge in the design of refrigeration and hydraulic components and systems is valued.
• Proficient with Microsoft office tools (Excel, Word, PowerPoint, Visio, and Project).

Personal Skills:
• Excellent written and verbal communication skills in English.
• Able to take responsibility for own work and apply own initiative to finding solutions.
• Results oriented and pro-active attitude.
• Good communication skills.
• Problem solving mindset.
• Ability to work in a team environment.
• Attention to detail.
• Leadership experience is a benefit.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 5615
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5615
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Enhetschef till Servicekontor i Jönköpings län

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Med syftet att ge samhällsservice och information till allmänheten driver Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket servicekontor i samverkan. Handläggarna vid kontoren arbetar som generalister över myndighetsgränserna när de informerar och ger råd till medborgare och företag med fokus på självbetjäning och myndigheternas e-tjänster. Servicekontoren präglas av servicetänkande, problemlösning och förmåga att möta människor. 


Ansvar och arbetsuppgifter 

Som enhetschef på servicekontor företräder du tre myndigheter, där du i huvudsak är operativ chef med personalansvar för en grupp medarbetare. Du samverkar med övriga myndigheter och ansvarar för att den egna verksamheten bedrivs och utvecklas inom ramen för myndigheternas övergripande uppdrag. Du ingår i ledningsgruppen för Servicekontor Mitt och rapporterar till områdeschefen.

Ditt engagemang i ledarskapet är stort och den statliga värdegrunden genomsyrar ditt arbete. Du stödjer medarbetarna att se och möta allmänhetens behov och att ständigt förbättra verksamheten. Du stödjer ett framgångsrikt medarbetarskap med medarbetare som vill, kan och får ta ansvar och utvecklas i sitt arbete. Det baseras på tilltron till varje individs vilja och förmåga att ta ansvar. Du samverkar med arbetstagarorganisationerna och bidrar till att Försäkringskassan ska uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Du har delegerat ansvar för det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Du kommunicerar genom dialog och bidrar till lärande. Du säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens för sina uppdrag, liksom att medarbetarna har en hälsofrämjande arbetsplats där de kan prestera och känna arbetsglädje. Inom givna ekonomiska ramar bidrar du till hållbara lösningar ur arbetsmiljö-, miljö- och ekonomiskt perspektiv. Du medverkar aktivt i ledningsgruppsarbetet och för att er verksamhet bidrar till helheten.  

Din enhet består av 16 medarbetare som har sin placering i Nässjö, Tranås, Vetlanda och Gislaved. Du kommer vara fysiskt placerad på någon av orterna Tranås eller Nässjö. Det innebär att du som chef arbetar på distans med de särskilda krav det medför, samt resor mellan kontor och till Försäkringskassans huvudkontor i Stockholm.


Vi söker dig som


• har akademisk examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga.
• har erfarenhet av chefsuppdrag
• har kunskap om och intresse för samhällsfrågor
• kan engagera medarbetare genom delegering och ett coachande förhållningssätt
• fokuserar på målen och säkerställer resultaten
• kommunicerar klart, tydligt och övertygande med intresse för andras motiv och beteenden
• främjar nytänkande och ständiga förbättringar
• har helhetssyn och kan överblicka konsekvenserna av olika sätt att agera

Det är meriterande om du har


• erfarenhet av att leda arbete som har till uppgift att ge service och information till breda målgrupper
• arbetslivserfarenhet inom ett eller flera av de samverkande myndigheternas verksamhetsområden
• kännedom och intresse om självbetjänings- och digitala tjänster
• har erfarenhet av förändringsledning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Övrigt

En tjänst tillsvidare, med eventuell provanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Tranås eller Nässjö. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kommer arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet. 


Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Agneta Wallberg, tel. 010-111 81 75 (för frågor om tjänsten). HR Rebecca Svanedal tel. 010-111 37 53 (för frågor om rekryteringsprocessen) Fackförbundet ST: Peter Hjelm tel. 010-116 10 53, Saco-S: Eva Bernegard tel 010-116 66 37, Seko: Irre del Barba tel. 010-115 30 87.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 3 januari 2018. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=10431
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
Försäkringskassan
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  
Platsannons

Studiehandledare i grekiska

Information om studiehandledning i Tranås Kommun Studiehandledning organiseras i grundskolan i Tranås kommun av en biträdande rektor för att samordna tjänsterna. I skolans uppdrag ingår det att organiser studiehandledning för elever med annat modersmål samtidigt som de lär sig det svenska språket.     Arbetsuppgifter
Studiehandledning sker på kommunens olika grundskolor och man planerar tillsammans med aktuell lärare. Det kan organiseras på olika sätt, såsom studiehandledning före lektion, studiehandledning under lektion, studiehandledning efter lektion. Hur man genomför det bestäms gemensamt av lärare och studiehandledare.    Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det grekiska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Pedagogisk utbildning är meriterande.   
Kontaktpersoner 
Biträdande rektor: Mia Gustafsson 0140/68609   
Rektor: Helene Olofsson 0140/68600   
 
Fackliga kontaktpersoner  
Nås via kommunens växel, 0140-681 00     Ansökan 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.        
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Modersmålslärare/Modersmålspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidca 11h/vecka Vt-18. .Timlön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182553&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Byggservice Tranås

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Yrkesarbetare med inriktning Försäkringsskador till Tranås

 

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda


NCCs verksamhet inom Försäkrings skador expanderar. Vi på NCC ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området och vill då kunna tillgodose våra kunders önskemål.

Rollen hos oss
Som Yrkesarbetare hos oss så ingår man i vår Byggservicegrupp. Du kommer jobba med externa kunder. Tjänsten innefattar självständigt jobb och arbete i grupp.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet inom Försäkringsskador. Vana att driva jobben ute i verksamheten tillsammans med våra sammarbetspartners. Kunna ha bra kundkontakt och sammanställningar inför fakturering tillsammans med platschefen. Ett ansvar i dina och kollegornas vardagliga arbetsmiljötänk.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är inom Byggservice Tranås.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Oscar Henriksson           070-3198422.

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/lediga jobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-01-15.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=12099
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Box 1061
55110  Jönköping Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Does the phrase "Leave nothing but footprints" really mean someth

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen ca 400 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2016 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital. Sedan 2007 tillhör även SAVO EFG Koncernen.

The Company

EFG is a leading manufacturer of interior office solutions. With sustainable design at our core since 1885, EFG European Furniture Group delivers excellence with products inspired by Scandinavian design. For more information please visit our Group website www.efg.info or our Swedish  sales company site www.efg.se.

Företaget
EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Med hållbar design som kärnvärde sedan 1885 levererar EFG European Furniture Group framstående produkter inspirerande av Skandinavisk design. För mer information besök gärna vår hemsida www.efg.se.

The Role Head of EFG Reuse
This role will take the lead in further developing the current EFG ReUse concepts and in parallel you will map out the correct future strategic direction for the EFG in terms of sustainability with focus on circular economy. Daily duties include; team and resource management,  providing excellence in terms of knowledge and service on all EFG ReUse products both internally and externally. Creation and price calculation of client specific solutions as well as liaison and supplier engagement. The ability to establish effective networks within the company and with external organisations is also an important success driver. For a full job description, please contact Helen Nordvall at helen.nordvall@efg.se.

Tjänsten Chef för EFG Reuse
Tjänsten innebär att leda en vidare utveckling av den nuvarande EFG ReUse konceptet samtidigt som du kartlägger och bidrar till framtida strategier för EFG gällande hållbarhet med fokus på cirkulär ekonomi. De vardagliga arbetsuppgifterna inkluderar: samordna och leda teamet, bidra med expertis i form av kunskap och service gällande EFG ReUse produkter, såväl internt som externt. Skapande och prisberäkning av kundspecifika lösningar samt kontakt och leverantörsengagemang. Möjligheten att etablera effektiva nätverk inom företaget och med externa organisationer är också en viktig framgångsfaktor. För en fullständig arbetsbeskrivning, vänligen kontakta Helen Nordvall av helen.nordvall@efg.se.

Who are you?
A relevant degree, or postgraduate qualification, provides the necessary skills for employment in this field. However, a business qualification or experience in the area of business activities carried out by EFG may also be considered as important as knowledge of environmental aspects. The right candidate should be customer & sales focussed, diligent and work with a high degree of accuracy. Flexible, Inspiring, Curious form the basis for our core values and your friendly approach makes you a relationship builder and inspirational leader.


* Show commercial awareness and an understanding of business.
*  Solution orientated with excellent communication skills, oral and written in both English & Swedish. 
* Ability to manage projects with good negotiation skills, internally as well as externally - ability to produce & deliver presentations. 
* Show initiative, stimulate/manage change and also recognise emerging problems and pro-actively develop solutions.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning som ger dig den nödvändiga kompetensen för en anställning inom detta område.  Kvalifikationer inom företagsekonomi eller erfarenhet inom affärsverksamhet som utförs av EFG kan betraktas som lika viktig som kunskap inom miljöområdet. Rätt kandidat ska vara kund- och försäljningsfokuserad, flitig och arbeta med hög grad av noggrannhet. Flexibelt, Inspirerande, Nyfiken utgör grunden i våra kärnvärden och ditt vänliga tillvägagångssätt gör dig till en relationsbyggare och inspirerande ledare.


* Visa kommersiell medvetenhet och förståelse för verksamhet, affärer och försäljning. 
* Lösningsorienterad med en utmärkt kommunikationsförmåga, både när det gäller tal och skrft, på engelska och svenska. 
* Förmåga att hantera projekt med goda förhandlingsfärdigheter, både internt och externt - förmåga att producera och leverera presentationer. 
* Visa initiativ, stimulera/hantera förändringar och känna igen nya problem och proaktivt utveckla lösningar.

Additional Information
Location: Tranås, Sweden is preferred, however this is open to discussion with the right candidate.
Position: Fulltime
Closing date: Applications must be received by 31st January 2018.
Interview process:  3 stage
Questions?  Please contact Craig Howarth  craig.howarth@efg.se / +46 765 367 534  or 
Marcus Westdahl marcus.westdahl@efg.se / +46 730 981 400.

Övrig information
Placering: Tranås, men med rätt kandidat kan detta diskuteras.
Anställning: Heltidstjänst
Sista ansökningsdag: 31 januari 2018
Frågor? Vänligen kontakta Carig Howarth craig.howarth@efg.se / +46 765 367 534  eller
Marcus Westdahl marcus.westdahl@efg.se / +46 730 981 400.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Affärsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://efg.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95970&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EFG European Furniture Group
Trehörnavägen 2
57328  Tranås Sverige
Hemsida: www.efg.se
  
Platsannons

Familjebehandlare

Familjebehandlare 100 % till Socialtjänsten, Individ- och familjeomsorgen
 
Familjeverksamheten inom Socialtjänsten i Tranås är en öppenvårdenhet som riktar sig till barn och ungdomar, 0-20 år och deras familjer. Teamet består för närvarande av 3 ungdoms- och familjebehandlare, 2 familjepedagoger och 1 enhetschef/familjebehandlare.  
Verksamhetens uppdrag är att främja barns och ungdomars utveckling genom att tidigt förbygga och behandla problem som kan uppstå i en familj, ex i relation barn/ungdomar föräldrar. Allt arbete bedrivs ur ett barn- och ungdomsperspektiv och målsättningen är att barn och ungdomar ska få en fungerande vardag tillsammans med sina föräldrar.
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har lätt att etablera kontakter, har förmåga att se möjligheter hos dem du möter och kan arbeta motivationsskapande. Du är flexibel och ska kunna arbeta självständigt, planera och strukturera ditt arbete och ha ett tydligt mål med det du gör.  
Du kommer att ingå i Familjeverksamhetens team. Vi fördelar tillsammans arbetsuppgifterna och planerar arbetet. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänstens myndighetsida barn/familj, vi kan också erbjuda stöd via service. Det konkreta arbetet lägger du upp tillsammans med familjen utifrån uppdrag. Arbetet bedrivs i nära samarbete med skola och andra vårdgivare.
 
Kvalifikationer  
Vi söker Dig som har högskoleutbildning såsom socionomexamen, socialpedagogexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har erfarenhet av behandlingsarbete och har vidareutbildning inom området som innebär att Du har verktyg att möta barn, ungdomar och föräldrar ur olika perspektiv.
 
Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga men också på att kunna arbeta individuellt under eget ansvar. Du ska kunna arbeta med konfliktlösning samt ha en kreativ syn på problemlösning. Du bör ha en personlig mognad och Du bör klara av att arbetet periodvis är stressigt. Viss flexibilitet i arbetstid krävs.
B körkort erfordras.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid, viss flexibilitet i arbetstid förekommer. TillsvidaretjänstMånadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182543&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bravida i Tranås söker elektriker inom service och entreprenad

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ny kollega till Bravida i Tranås. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Bravida i Tranås söker nu elektriker för arbete inom service och entreprenad. I samband med din ansökan väljer du den inriktning som passar dig bäst. 
Tjänsten som elektriker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- eller entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Våra kunder är idag såväl industrin som privatpersoner.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet.

Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.


Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flera års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service, entreprenad eller tele/säkerhet. Om du skall arbeta med inriktningen service är det viktigt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. För arbete inom inriktningen tele/säkerhet är erfarenheter av passage/säkerhet meriterande. Erfarenheter från industri är meriterande för samtliga roller. B-körkort är ett krav då våra kunder finns i Tranås med omnejd.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan senast den 14 januari. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess! 


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön och förmåner enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2896
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravida Sverige AB
Koppargatan 2
57338  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.bravida.se
  
Platsannons

Bravida i Tranås söker VS-montörer

Är du en serviceinriktad VS-montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två VS-montörer till vår avdelning i Tranås. Välkommen med din ansökan! 

Om jobbet

Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom vs
• Reparationer och underhåll av vs-installationer i olika typer av fastigheter och anläggningar
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Tranås är filial till Bravida i Jönköping. Vi har avdelningar inom både vs och el. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. 

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och certifierad VS-montör med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom både service och entreprenad. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som Bravidas ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person med ett brinnande teknikintresse som trivs i yrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 14 januari. 

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön och förmåner enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2985
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravida Sverige AB
Koppargatan 2
57338  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.bravida.se
  
Platsannons

Bravida i Tranås söker säkerhetstekniker

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ny kollega till Bravida i Tranås. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att installera säkerhetslösningar hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och CCTV
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Dokumentation i olika IT-system

 

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.  

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete med att installera säkerhetslösningar och teleteknik. Det är meriterande om du har  YH-utbildningen säkerhetstekniker eller annan likvärdig utbildning inom el eller teknik. B-körkort är ett krav. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av säljarbete. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi arbetar med flera olika säkerhetsprodukter och Microsoft Office. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med högteknologiska produkter och säkerhetslösningar. Du får arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med ett gott team med hög servicekänsla. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 14 januari. 

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Teletekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön och förmåner enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=3087
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravida Sverige AB
Koppargatan 2
57338  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.bravida.se
  
Platsannons

Dagbarnvårdare i Tranås tätort

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås anser att varje barn ska känna tillit och trygghet samt bli respekterad så som den är, då detta bäddar för en god lärandemiljö. Vår strävan är att våra kunder ska vara 100% nöjda med den barnomsorg vi erbjuder och vi lägger stor vikt vid att det ska finnas valmöjligheter som passar alla. I Tranås kommun satsar vi därför både på förskoleverksamhet och på dagbarnvårdare hos vilka barnen får pedagogisk omsorg i mindre grupper.   
Dagbarnvårdarna i Tranås kommun arbetar efter en vardagspedagogik som innebär att barnen lär sig matematiska begrepp, utvecklar sitt språk och sin motorik i vardagliga situationer. I vardagen finns många tillfällen för lärande och utveckling som vi tar tillvara genom att uppmuntra och stötta barnen i det som intresserar dem. För närvarande har vi ett tiotal kommunala dagbarnvårdare som förgyller vardagen för ca 70 tranåsbarn. Nu söker vi dig som vill vara med och göra vår barnomsorg till den bästa i landet!
  Arbetsuppgifter   Som kommunal dagbarnvårdare arbetar du i ditt eget hem där du erbjuder barnen en trygg, positiv och lärorik vistelse. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga dagbarnvårdare inom kommunen. Inne i Tranås finns en grupplokal i vilken dagbarnvårdarna kan träffas och genomföra gemensamma aktiviteter. Tranås kommun har även en vikarielägenhet där barnen vistas när du och övriga dagbarnvårdare är lediga.     Kvalifikationer   Vi söker i första hand dig som är förskollärare, barnskötare eller har annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, och som idag är bosatt i Tranås tätort. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med förskole- och skolbarn i åldrarna 1-12 år och du bor i ett rök- och djurfritt hem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.     Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100   Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.    Intervjuer kan komma att ske löpande.       Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt ök.Månadlslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182532&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extrapersonal sökestill Tranås!

Jobbeskrivning
Uniflex söker för våra kunders räkning extrapersonal till Lager och Industri.
Vi vänder oss till dig som vill jobba extra vid sidan om studier eller annan sysselsättning. Du kommer att bli timanställd så du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning, tex studier, eget företag eller annat deltidsjobb på minst 50%


Personliga egenskaper
Som person är du; flexibel och har en genomgående positiv inställning. Att iarbeta hos Uniflex innebär en chans att prova på flera olika branscher och därmed skaffa sig värdefull arbetslivserfarenhet.

Du måste vara fyllda 18år.
Det är ett plus om du har körkort och/eller truckkort, men inget måste. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet.

Arbetstider kan variera, allt från halvdag till heldag och dag och natt.

Urval sker löpande så sök tjänsten omgående. på www.uniflex.se.
Vi tar inte emot ansökan via mail eller postUniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 39003
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=39003
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Storgatan 49 B
57132  Nässjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Personiga assistenter 2 st

2 Personliga assistenter till Stöd- och omsorg, Tranås kommun  PA 7617 och 7622
 
Arbetsuppgifter  
Stöd & Omsorg söker två personliga assistenter.  
Personlig assistans innebär att erbjuda ett personligt stöd, som ger personen med funktionsnedsättning ökade möjligheter till ett självständigt liv. Assistenten ska vara ett stöd för den enskilde och finnas tillgänglig i olika situationer, under olika tider på dygnet.
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av arbete som personlig assistent.  
För att passa i rollen som personlig assistent ser vi gärna att du är trygg, stabil och lätt kan anpassa dig till nya omständigheter.  
Du tycker om att vistas utomhus och att delta i diverse fritidsaktiviteter tillsammans med kunden.  
Du har förmågan att sätta dig in i och tillgodose kundens behov.  
Du samarbetar bra ihop med andra och förstår vikten av god kommunikation.  
Du bör också ha datavana då du ska dokumentera i våra system.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Kontaktperson  
Enhetschef Marie Wild, telefon 0140-688 36  
 
Anställning  
Heltid, två tillsvidareanställningar.  
Arbetet innehåller dag, kväll och journatt på ett rullande schema.  
Tillträde 14 januari respektive 1 maj 2018. Intervjuer sker fortlöpande.  
 
Välkommen med din ansökan senast 2018-01-02.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetet innehåller dag, kväll och journatt på ett rullande schema. TillsvidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182550&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ledsagare inom Stöd och Omsorg

Stöd & Omsorg söker ledsagare  
 
 
Vill du ha ett givande extrajobb som ledsagare åt en person med funktionsnedsättning?  
 
Ledsagarservice beviljas de personer med funktionsnedsättning som ger dem rätt till insats enligt LSS. Antalet beviljade ledsagartimmar varierar från kund till kund. Ledsagarservice ger kunden möjlighet att delta i fritidsaktiviteter, i kulturlivet, besöka vänner eller bara komma ut på promenad. Målsättningen är att kunden ska kunna leva som andra och känna gemenskap.  
 
Vi söker både män och kvinnor i alla åldrar, men du måste ha fyllt 18 år.  
 
För att ta uppdrag som ledsagare krävs ingen utbildning eller erfarenhet, men det är en fördel om du har intresse och engagemang för att arbeta med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
När man tar sig an ett ledsagaruppdrag är det önskvärt att man ser det som ett långsiktigt uppdrag, för att kunden ska få kontinuitet.  
 
För de som blir aktuella att arbeta med barn och ungdomar behöver lämna ett utdrag från belastningsregistret. Det tar ca två veckor för polisen att hantera och skicka ditt utdrag. Skicka in din ansökan redan nu:  
 
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/  
 
 
Lön: Timlön  
Tillträde: Enligt överenskommelse  
 
 
Kontaktpersoner:  
Verksamhetsansvarig: Caroline Wahrby, 0140-68261  
Enhetschef: Thomas Palm, 0140-68618
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierad Tills vidareTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182548&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gitarrlärare till Kulturskolan

Tranås kommuns Kulturskola söker en utbildad musiklärare med gitarr eller elgitarr som huvudinstrument.    Kulturskolan i Tranås är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och en av hörnpelarna i kommunens utbud av fritidsaktiviteter samt en viktig samarbetspartner för grund- och gymnasieskola.   Lyssna på kulturskolechefens meddelande till dig!   Arbetsuppgifter Arbetet innefattar undervisning i klassisk gitarr och elgitarr, eventuellt i något ytterligare instrument, från nybörjarnivå till avancerad nivå samt undervisning i gitarrensemble, rockensembler, m.m. Medverkan i skolkonserter och annan utåtriktad verksamhet. Du ska också tillsammans med övriga gitarrlärare driva och utveckla gitarrämnet.    Kvalifikationer  Vi söker dig som är utbildad musiklärare med gitarr eller elgitarr som huvudinstrument och med examen från musikhögskola eller motsvarande. Vi önskar att du är driven både på elgitarr och gitarr. Du musicerar på hög nivå och kan undervisa elever i skiftande ålder och på skiftande nivåer. Du har erfarenhet av att leda både akustisk gitarrensemble och rockensemble med vanligt förekommande arbetsuppgifter så som repertoarplanering, arrangering, organisation av konserter, m.m. Du har kompetens kring att använda digitala verktyg som redskap för undervisning, planering och kommunikation.    Som person är du positiv och bemöter elever, föräldrar och kollegor med värme och engagemang. Du har förmåga att självständigt eller i samarbete med kollegor strukturera och planera arbetet utifrån elevernas olika förutsättningar. Du tar gemensamt med dina kollegor helhetsansvar för utveckling av undervisning och ensembleverksamhet. Du har stor  musikalisk bredd, är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag och ser möjligheter i samarbete mellan olika instrumentgrupper, genrer och konstformer.    Ytterligare biinstrument, kunskap och erfarenhet av digitalt musikskapande samt annan breddande kompetens är meriterande.    Kontaktperson Fredrik Bodin, Kulturskolechef.  fredrik.bodin@tranas.se  Tfn: 0140-685 85   Fackliga representanter Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.   Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.   Ansökan sker via webformulär senast 2018.01.03.  Intervjuer kan komma att ske löpande.        Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde VT18, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182428&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beredare sökes till spännande företag

För kunds räkning söker vi nu en beredare till Boxholm

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta nära konstruktionsavdelningen och utifrån underlag skapa optimala förutsättningar för de olika tillverkningsprocesserna. Det innebär att kunna styra de ingående materialet rätt och att tidsplanera produktionsordrarna så att driften optimeras. Du kommer även att analysera produktionsordrarna och samtidigt arbeta för att skapa förbättringar i processen och arbeta löpande med effektivisering.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för teknik och tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom beredning. Du måste vara analytisk och strukturerad och gilla förändringar då man arbetar i projekt.
Erfarenhet av tidigare arbete i affärsystemet SAP, samt ritningsläsning är meriterande.

Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Produktionskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3067
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3067
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Tranås. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Strukturerad Produktionsingenjör till Bosch Thermoteknik

Vi söker en produktionsingenjör med ledaregenskaper och sinne för planering till Bosch Thermoteknik AB i Tranås.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsingenjör ingår du i ett specialistteam som ger stöd i alla produktionstekniska frågor för produktionsenheten. Du bidrar aktivt för att utveckla maskinparken och skapa förutsättningar för en effektivare produktions-setup i syfte att optimera produktionen med hög kvalitet och produktivitet. Uppdraget innebär att identifiera förbättringsområden och driva projekt inom både förbättringar och investeringar. Du är därmed både projektledare och specialist i samband med investeringar och industrialisering av produkter. Arbetet drivs i enlighet med LEAN-metoder med hjälp av LEAN-verktyg. Du rapporterar till Produktionsteknisk Chef.

Om företaget
Bosch Thermoteknik AB är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, som är anpassade för industriella byggnader. Boschs största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Företagets affärsidé är att tillgodose behovet av värme och kyla som sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.
Organisationen har olika divisioner med cirka 300 anställda och med lokal ledningsgrupp i Tranås. Verksamheten har en mycket internationell prägel och det finns stora karriärmöjligheter i organisationen.


Din profil
Vi ser att du är en utåtriktad person som vågar ta plats och driva igenom projekt. Du har lätt för att samarbeta och kan leda andra på ett ödmjukt sätt. Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att förutse problem i ett helhetsperspektiv.

Skallkrav:
- Lägst högskoleutbildning inom relevant område
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet/praktik inom produktion/industri

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari/Februari 2018
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Tranås
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 14357
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14357
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden i Sverige AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Arbetsledare lager

Kundföretaget
OEM Automatic AB säljer och marknadsför komponenter för industriautomation och representerar mer än ett 100-tal ledande tillverkare. Vi fungerar som tillverkarens säljbolag på den Svenska marknaden.
Huvudkontoret är beläget i Tranås med säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic AB har ca 175 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 14 länder.
Logistikavdelningen har ca 60 anställda varav hälften i snitt/dag hanterar 500 inleveransrader och 1300 plockrader. Avdelningen servar drygt 6000 kunder i SE, NO, DK samt fungerar som centrallager för övriga lager i Europa. Verksamheten sker i moderna och arbetsmiljöanpassade lokaler byggda 2010 med högrationell lagerutrustning.”
Läs mer om oss på www.oemautomatic.se


Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare har du ansvar för lagrets leveransavdelning samt är daglig ledare för 8-10 anställda.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
- leda och fördela arbetet på avdelningen
- driva avdelningens kontinuerliga förbättringsarbete
- operativt delta i och planera den dagliga verksamheten
- optimera bemanning och supporta ditt team
- administrera och dokumentera processer


Din profil
Du är en aktiv person, som ser möjligheter i varje utmaning. Tävlingsviljan finns och du trivs att ha många olika uppgifter igång samtidigt. Ditt proaktiva sätt att hantera avdelningens uppdrag förenklar ditt och teamets arbete. Engagemang, målmedveten och en vilja att ständigt utveckla dig själv och ditt team leder dig framåt. Du har lätt för att kommunicera på alla nivåer. Arbetsuppgifterna ställer krav på noggrannhet och struktur. Förändring och förbättring är en del i det dagliga arbetet.
Du är van att leda ett team. Erfarenhet från lager och att arbeta i ett affärssystem är ett krav och har du jobbat i SAP är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i officeprogrammen med tyngdpunkt på excel. Du har utbildning inom logistik eller annan relevant bakgrund. Du har god förståelse i det engelska språket.

Du är engagerad och har ambitioner och för rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Arbetsledare, lager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 4525
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4525
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

CNC-operatör

Kundföretaget
Vi söker kvalificerade CNC-operatörer som vill arbeta hos våra kunder i Tranås med omnejd.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs hos Montico och det finns sedan möjligheter till anställning hos kund.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med fräsning och bearbetning av ämnen i CNC-styrda fleroperationsmaskiner.
Inom arbetsuppgifter gällande CNC-styrda fleroperationsmaskiner krävs kunnande i programmering, ISO och Dialog samt skärteknik. Förekommande styrsystem är Fanuc och Heidenhain och Dialog, erfarenhet av dessa är meriterande.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör. Du behärskar ritningsläsning gällande verkstadsindustri och mätteknik som förekommer såsom skjutmått, mikrometer, talmeter, vinkelmätning, mm.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Du har körkort och tillgång till bil.
Önskvärt är också att du har truckkort samt traverskort.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4460
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4460
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 415
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Skeppningskoordinator till Boxholm sökes

För kunds räkning söker vi nu en ny stjärna inom logistik

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara ansvarig för att ta in offerter och utvärdera optimala transportsätt samt volymberäkna, planera och boka transporter för produkterna och reservdelarna. Granska fakturor samt att utfärda skeppningsdokument ingår i arbetsuppgifterna och du kommer även att ansvara för att bevaka och redovisa dokument.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, men gärna vidareutbildning inom området. Det är även meriterande med erfarenhet från speditionsarbete i internationell miljö och tullfrågor. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper och tidigare arbetat i affärssystem.


Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Skeppningsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3049
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3049
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Produktionsplanerare till Boxholm sökes

För kunds räkning söker vi nu en till nyckelspelare i produktionen

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara produktionsplanering, kommunicera resursbehov, uppdatera körplaner och vara en viktig support till övriga i organisationen inom produktionen. Du kommer även vara en viktig del i utvecklingen av planeringsverktyg och vara med att optimera planeringen framåt.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete och vi sätter högt värde på flexibilitet och initiativförmåga. Som person har du en stor analytisk förmåga, du är mycket organiserad samt har en positiv attityd. Rollen kräver att du är självgående och har förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Excel, samt kommunicera på engelska.

Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Produktionsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3048
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3048
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Serviceelektriker

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar kundkontakt och att lösa problem?

Då kan det vara dig vi söker till vårt team i Tranås!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Elajo, där vi erbjuder både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceelektriker som ska arbeta med installation, service och underhåll mot våra kunder i regionen kring Tranås.

Du kommer arbeta med ombyggnation, felsökning och reparation av våra kunders befintliga anläggningar. Våra kunder är både privatpersoner, kontor och industrier, varav det är viktigt att du trivs med kundkontakt och har ett positivt bemötande.

På Elajo arbetar vi säkert eller inte alls, där varje enskild medarbetare är delaktig i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. En självklar del av rollen är därför att utföra och dokumentera riskanalyser, medverka till en god arbetsmiljö samt att tillse att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vårt team ser fram emot att få välkomna en ny kollega!


Bakgrund och Kompetenser
.Relevant gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
.Några års tidigare erfarenhet av arbete som elektriker
.Certifikat som elektriker
.Dator- och systemvana
.B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid, och trivs med, att arbeta i team.


Vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter även en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.


Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, där intervjuer sker löpande och vi anställer så snart vi hittat rätt person.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
.Gert Dahlman på telefon 0140-190 97


Välkommen med din ansökan!


Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/66736-serviceelektriker
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

57341  TRANÅS 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

kommunadministratör

Tranås kommun söker kommunadministratör med samordningsansvar till kommunens växel  
 
Tranås kommuns växel jobbar för att snabbt ge svar till kunderna och för att avlasta tjänstemän med enklare frågor. Vi arbetar efter kommunens värdegrund ledstjärnan där vi har kunden i centrum. Vårt mål är att kunden ska uppleva ett bra bemötande och en god tillgänglighet.  
 
Som kommunadministratör i Tranås kommun ger du service till alla kommunens verksamheter. Arbetet har periodvis mycket högt tempo. Du har ett samordningsansvar för att bemanna med vikarier och schemaläggning samt den dagliga driften. Tillsammans ansvarar du med de övriga medarbetarna för all telefoni såsom växel, administration samt hantering av besökare i Stadshuset. Du kommer att arbeta med att besvara interna och externa samtal i kommunens växelsystem, hjälpa till att hänvisa våra kunder till rätt instans, hänvisar mötesbesökare, och tar emot besökare till kommunens alla verksamheter. I tjänsten ingår att du lämnar information om kommunens verksamheter.  
 
Dina arbetsuppgifter:  
• Bemanna telefonväxel och sköta tillhörande arbetsuppgifter  
• Ta emot besök i receptionen  
• I tjänsten ingår också att vara behjälplig på förvaltningen med administrativa arbetsuppgifter. bl.a. diarieföring, ekonomi och bokningar av olika slag.  
 
Kvalifikationer  
Godkänd gymnasieutbildning  
Goda datakunskaper  
Goda kunskaper i svenska tal och skrift  
Du talar och förstår engelska  
Har kunskap/erfarenhet av telefonisystem exempelvis (CMG)  
Har kunskaper/erfarenhet om ekonomisk administration
Gärna erfarenhet med att ha arbetat med hemsida/intranät
 
 
Personliga egenskaperna bör vara stresstålig, ha en god social kompetens. Du kommer vara delaktig i arbetet med ständiga förbättringar. Tranås kommun värdesätter mångfald i arbetslivet och vill ta tillvara de kvalitéer som en jämn ålder- och könsfördelning tillför verksamheten.  
 
Vi förväntar oss att du är ansvarstagande, tillämpar egen sakkunskap effektivt, samlar, kategoriserar och sprider kunskap som är användbar för organisationen. Du kommunicerar på ett effektivt sätt och uttrycker dig professionellt i tal och skrift. Arbetet sker oftast i samarbete med många andra och därför behöver du som kommunadministratör kunna samarbeta med alla, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Anställning  
100%  tillsvidareanställning  
 
Löneform:
månadslön
 
Individuell lönesättning tillämpas  
Schemalagd arbetstid vardagar. I tjänsten ingår viss kvällstjänstgöring.  
 
Tillträde: enligt överenskommelse.  
 
Frågor om tjänsten besvaras av  
Enhetschef Ann-Marie Ljunggren 0140-68 852  
Facklig företrädare söks via växel 0140-68 100  
 
Sista dag för ansökan är 2018-01-01
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182501&DepartmentId=21143&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

TEKNISK SUPPORT TILL STIGA

I rollen som teknisk support arbetar du med att ge tekniskt stöd gällande Stigas produktsortiment till återförsäljare, serviceverkstäder och slutkonsumenter. Tjänsten innebär även att du hanterar reklamationer och aktivt medverkar till att driva utvecklingen av arbetsmetoder, processer och förbättringar framåt. Du leder utbildningar för företagets kunder, installatörer och återförsäljare.

Stiga erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Gillar du teknik och drivs av att hjälpa andra människor? Då har du hittat rätt. Välkommen till ett glatt gäng på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en roll inom en säljorganisation och är duktig på att sätta kunden i fokus. Du har en relevant utbildning inom teknik, el eller maskin. Du är van användare av Officepaketet och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande. Resor både utrikes och inrikes kan förekomma inom tjänsten vilket kräver att du har körkort. Du blir placerad på vårt kontor i Tranås och rapporterar till service manager. Tjänsten som teknisk support passar dig som trivs med mycket variation, högt tempo och tät kundkontakt. Som person är du problemlösande, relationsskapande och tydlig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Stiga grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. Stiga koncernen är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castelfranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 600 anställda runt om i världen. Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO. Dotterbolaget STIGA AB med sitt säte i Tranås fokuserar på sälj/marknad för den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.stiga.se och www.stiga.com.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se/uppdrag/3894/teknisk-support
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se. Vi önskar din ansökan senast den 7 januari 2018.
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  
Platsannons

Lärare F-6/Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Information om Fröafallsskolan Fröafallsskolan är en F-6 skola belägen mitt i Fröafalls-Toståsområdet. Här går ca. 230 elever och skolans läge erbjuder närhet till naturen och säker skolväg. På Fröafallsskolan finns förskola, grundskola och fritidshem.     Till Fröafallsskolan söker vi nu en lärare/speciallärare för arbete med elever i behov av särskilt stöd.     Arbetsuppgifter   Tjänsten innebär arbete i skolans särskilda undervisningsgrupp med elever för elever åk F-6 med diagnos inom autismspektrum. Undervisningsgruppen innefattar elever som läser mot grundskolans och grundsärskolans mål. I uppdraget ingår att utifrån erfarenhet och kompetens av tydliggörande pedagogik erbjuda en undervisning som är anpassad efter elevens behov. Lågaffektivt bemötande är ett genomgående förhållningsätt i arbetet med eleverna.   Kvalifikationer   Vi söker dig som är speciallärare med inriktning utvecklingsstörning alternativt behörig grundskollärare mot tidigare år med behörighet att undervisa i SO, svenska och engelska men även matte, NO och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med elever i behov av särskilt stöd. Som person är du positiv och flexibel samt ser möjligheterna i de situationer som du befinner dig i. Du har även god samarbetsförmåga med såväl kollegor som med elever och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.     Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.     Ansökan   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.   Intervjuer kan komma att ske löpande.       Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och  rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörig sökande. Tillträde enl ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182530&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent PA 7647

Personlig assistent Tillsvidare 100 % PA 7647 Sista ansökningsdag 2017-12-31  
 
Stöd & Omsorg söker 1 personlig assistent till kund med neuropsykiatriskt spektrum.
 
Arbetsuppgifter  
Personlig assistans innebär att erbjuda ett personligt stöd, som ger personen med funktionsnedsättning ökade möjligheter till ett självständigt liv. Assistenten ska vara ett stöd för den enskilde och finnas tillgänglig i olika situationer, under olika tider på dygnet.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av arbete som personlig assistent samt erfarenhet av arbete med människor med neuropsykiatrisk diagnos, samt epilepsi.  
För att passa i rollen som personlig assistent ser vi gärna att du är trygg, stabil och lätt kan anpassa dig till nya omständigheter.  
Du har förmåga att sätta dig in i och tillgodose kundens behov.  
Du samarbetar bra ihop med andra och förstår vikten av god kommunikation.  
Du bör också ha datavana då du ska dokumentera i våra system.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Kontaktpersoner  
Enhetschef Lisa Nyström telefon 072 145 93 48  
 
Fackliga representanter  
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100  
 
Lön  
Tranås kommun tillämpar individuell lönesättning.  
 
Anställning  
Tillsvidareanställning, 100 %. Arbetet är schemalagt, dag, kväll, helger samt journatt på rullande schema.
Tillträde 2018-02-15 eller enligt överenskommelse Intervjuer sker fortlöpande.  
Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, 100 %. Arbetet är schemalagt, dag, kväll, helger samt journatt på rullande schema. Tills vidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182533&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du en målmedveten vinnare med passion för kundservice?

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen 450 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2016 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital. Sedan 2007 tillhör även SAVO EFG Koncernen.

Företaget

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Med hållbar design som kärnvärde sedan 1885 levererar EFG European Furniture Group framstående produkter inspirerande av Skandinavisk design. För mer information besök gärna vår hemsida www.efg.se.

"Project & Pricing Support Coordinator" 
Project & Pricing Support-teamet är den avgörande länken mellan produktions- och försäljningsbolagen. Dagliga uppgifter inkluderar säljstöd till alla våra säljteam, att göra beräkningar av kundprojekt, skapa och beräkna specialartiklar/produkter/lösningar och även kontakt och överenskommelser med leverantörer. För att nå framgång är förmågan att effektivt kunna driva information mellan olika avdelningar en viktig faktor.

Vem är du?
Personen vi söker ska vara kund- och försäljningsfokuserad, flitig och arbeta noggrant. För att lyckas måste man klara av att jobba självständigt så väl som i team. Flexibel, inspirerande och nyfiken är ord som formar våra kärnvärden och det tillsammans med ditt vänliga bemötande gör dig till en relationsbyggare.  


* Försäljning- och affärsmannaskap inklusive matematisk och analytisk kompentens.  
* Lösningsorienterad med utmärkt kommunikationsförmåga, muntlig och skriftlig både på svenska och engelska.  
* Förmåga att hantera projekt med bra förhandlingsförmåga, både internt och externt.

Frågor och ansökan
Placering:  Tranås. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdatum: 8 januari 2018. Har du några frågor om tjänsten kontakta Kinna Åslund via mail kinna.aslund@efg.se eller via tel. +46 140 67 697.  Har du några frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Hanna Carlsson, HR Business Partner tel. 0140-675 51.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://efg.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95965&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EFG European Furniture Group
Trehörnavägen 2
57328  Tranås Sverige
Hemsida: www.efg.se
  
Platsannons

Junior marknadsadministratör med stor utvecklingspotential

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen 450 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2016 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital.

Vi förstärker EFGs centrala marknadsavdelning i Tranås och söker nu en noggrann och engagerad marknadsadministratör med fokus på att självständigt hantera de dagliga löpande uppgifterna på marknadssidan. I rollen arbetar du nära övriga kollegor på marknadsavdelningen med uppdrag ifrån hela EFG-koncernen.

Vem är du? 
Vi söker dig som har en stark egen drivkraft, trivs i ett högt arbetstempo och har tidigare erfarenheter av administrativt arbete. Ditt höga engagemang och din vilja att ständigt utvecklas gör det naturligt för dig att ta egna initiativ, vara proaktiv och att snabbt genomföra diverse administrativa uppgifter. Vår befintliga arbetsmiljö kommer att ge dig en god grund för att utveckla nya färdigheter. Det tillsammans med din egna höga ambitionsnivå kommer att vara avgörande för att du skall kunna växa i din roll och utveckla den mot att bli mer senior i framtiden. Du är engagerad, strukturerad och tycker om administrativa uppgifter. Våra kärnvärden inkluderar flexibilitet, nyfikenhet och inspirerande, vilka är en naturlig del av din personlighet. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket god IT-vana, kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska och är självklart serviceorienterad och hjälpsam. 

Dina arbetsuppgifter
- Våra prislistor är centrala i verksamheten och du är en del av arbetet med att administrera och uppdatera dessa.
- Uppdatering av övrig information på t ex webb, faktablad, bildbank, intranät etc.
- Du hanterar även löpande daglig administration av varierande karaktär såsom visitkort, produktinformation, distribution och uppackning av marknadsmaterial, e-postutskick etc.
- Du arbetar nära övriga marknadsavdelningen och har tät kontakt med kollegorna i våra säljbolag som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. 
  
Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande heltidstjänst i en internationell miljö på ett företag i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta på Marknadsavdelningen och ingå i det team på 5 personer som arbetar med EFG:s marknadsplanering och marknadskommunikation. Placeringsort Tranås.
 
Frågor och ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Camilla Davidsson, Marketing Support Manager via e-post: camilla.davidsson@efg.se. Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 januari 2018. Har du några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Carlsson, HR Business Partner på tel. 0140-675 51.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://efg.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95959&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EFG European Furniture Group
Trehörnavägen 2
57328  Tranås Sverige
Hemsida: www.efg.se
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin

Vetlanda vårdcentral

Kom och utvecklas och utmanas tillsammans med oss på Vetlanda vårdcentral!

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och tillhör den primärvård som drivs inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är ”en bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi har cirka 10 400 listade patienter och vårt team består idag av ca 40 medarbetare.
Varmt välkommen till oss!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning med tillträde i januari enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt önskemål.

Vi erbjuder dig
Att arbeta som ST-läkare hos oss innebär ett omväxlande och varierat arbete med många kontaktytor där du blir en del av vårt härliga personalteam.
Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Du erbjuds även möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottaningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin med möjlighet till arbete på bvc – mottagning och utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden.

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort.
Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar.
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson tel. 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50 eller enhetschef Birgitta Petersson tel. 010-24 320 05/06 alternativt tel. 070-211 32 10. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Michael Fredman, tfn 0383-732080.
Sista ansökningsdag är den 2018-01-14.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län.
Vi står för god rehabilitering, trevligt bemötande och en bra tillgänglighet. Vi bedriver en mottagningsverksamhet och arbetar med ständiga förbättringar i team och samverkan med andra yrkesgrupper för att våra patienter ska få rätt vård, med gott resultat.

Vetlanda vårdcentral ligger i centrala Vetlanda som ligger vackert mitt i Småland, en riktig småstad i en levande bygd.
Här har du nära till människor, evenemang, shopping, roliga upplevelser och naturens närhet och lugn – det är nära till allt.
Det finns väl fungerande kommunikationer kollektivt i alla riktningar. Med bil kan du ta dig till Vetlanda från Växjö och Jönköping på en timma.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B400/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23073&RefNo=B400%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktsläkare/ST-läkare

Råslätts vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Råslätts vårdcentral! Vi är en stabil personalgrupp som värderar ett gott teamarbete mellan yrkeskategorierna högt!

Vi söker
Vi söker en ny kollega som är specialist i allmänmedicin alternativt intresserad av ett ST-block i allmänmedicin.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad och tillsättning enligt överenskommelse. Tillsammans utvecklar vi Råslätts vårdcentral till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. Vårdcentralen står inför en spännande framtid då vi kommer bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad här.

Det här får du arbeta med
Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär hos oss främst läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Vi bildar team runt patienten där olika professioner bidrar med sin kunskap. Arbetet präglas av en helhetssyn på människan.
Vi är måna om att utnyttja din kompetens och vi vill tillgodose dina önskemål inom ramen för vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss
Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du fungerar gärna som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare och handledning känns som ett naturligt inslag i din arbetsdag. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till ständiga förbättringar och utveckling.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Lisbeth Andreasson, tfn 010-24 23765, om du vill veta mera. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är 2018-01-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är belägen i Jönköpings sydvästra del. Stadsdelen är ett stabilt mångkulturellt område som är i ett positivt utvecklingsskede. Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen.
Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler - detaljplanering pågår och byggstart planeras till hösten 2017.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B284/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23070&RefNo=B284%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i spanska alt. franska till Junkaremålsskolan åk 7-9

Information om Junkaremålen Junkaremålsskolan är en f-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och  7-9 där vårt högstadium inrymmer ca 400 elever och 50 personal. På skolan finns även  stödverksamheter för autism, nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är  både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med  skogen i öster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande i naturen genom exkursioner  och uteaktiviteter.     Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering för elevers lärande och personals  förutsättningar till god arbetsmiljö i fokus. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet över din  egna utveckling och med nära samarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt  arbete mot hög kvalité och goda resultat.     Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö, goda kollegor och en engagerad  ledning som ser till personalens bästa.     Arbetsuppgifter   I tjänsten ingår undervisning i spanska alternativt franska för elever åk 7-9.     Kvalifikationer   Vi söker dig som är behörig lärare i spanska alt. franska i  grundskolans senare år. Vi ser gärna att du även är behörig i ytterligare ett eller flera  ämnen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.      Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.     Ansökan   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.    Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% Tillträde vt18, enl ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182504&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Tranås

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till vår kvinnliga kund boendes i Tranås. Kvinnan är 23 år och har en medfödd ryggmärgsskada vilket gör att hon behöver hjälp i sin vardag med sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans. Blanda annat stöttning vid matsituationer, hygien, på- och av-klädnad samt arbetsuppgifter i hemmet så som exempelvis tvättning och städning. Som assistent kommer du vara behjälplig i vardagen där funktionsnedsättningen sätter gränser, samt vara en stöttning i de aktiviteter som planeras i vardagen. Då kvinnan även har epilepsi ser vi gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av epilepsi. Dock är detta inget krav då personlig lämplighet kommer vara avgörande. 

Kvinnan tycker mycket om att gå promenader samt att vistas i naturen. Hon tycker även om att bland annat läsa böcker samt titta på film. Då kvinnan vid tillfällen även går i kyrkan bör du som söker vara bekväm med att följa med dit.

Till denna kund söker vi kvinliga kandidater som är intresserade av att arbeta som timvikarie och då arbeta vid behov, samt vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiderna är varierande och kan vara förlagda mellan 07,00-16,00 eller 16,00-07,00 alternativt även dygnspass mellan 07,00-07,00 eller 16,00-16,00. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9672
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sommarjobb vårdadministratör

Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör ger du god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt med övriga administrativa uppgifter på vårdcentralen.

Eventuellt ingår även arbete i receptionen där du ansvarar för patientens första intryck/möte med vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska lyckas med uppgifterna är du som söker utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare, alternativt har du gått första året på vårdadministratörsutbildningen.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är noggrann, nyfiken och har en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för Vision Christina Flodén nås på tfn 010 - 242 21 72.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad, varierande, Tillträde 2018-06-18 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: B388/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23044&RefNo=B388%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb sjuksköterska

Vårdcentralerna Bra Liv

Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
På grund av semestrar så söker vi legitimerade sjuksköterskor för vikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och eventuellt med telefonrådgivning. Du hanterar det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av nästa steg. Kontaktytorna är teamet på vårdcentralen samt till viss del kommunen och andra vårdinstanser.

För att du ska trivas hos oss
Det är en fördel om du har några års erfarenhet som sjuksköterska för att trivas i primärvården. Eftersom du kommer att ansvara för patientmöten, god service samt ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt mot både invånare och medarbetare så kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson nås på tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Instagram och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTidsbegränsad, varierande, Tillträde 2018-06-18 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: B387/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23043&RefNo=B387%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mitta AB i Tranås söker projektledare eller handläggare inom geoteknik

Nu söker vi en projektledare eller handläggare inom geoteknik.
Är du en av oss?

Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi sysselsätter över 300 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.
Vi letar efter passionerade experter som tar sig an varje ny utmaning med glädje och effektivitet. På Mitta AB brinner vi för att lösa svåra uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan.
Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens.

Varmt välkommen att kontakta vår Johan Ericsson på tel 070 - 689 15 53 eller mail johan.ericsson@mitta.se
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Geotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mitta AB
Sjögatan 27
59130  MOTALA 
Hemsida: www.mitta.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut/Rehabkoordinator

Tranås vårdcentral

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker
Legitimerad arbetsterapeut med intresse för primärvård! Erfarenhet av primärvård och rehabkoordinering ses som önskvärt för tjänsten.

Vi erbjuder dig
- Tillsvidareanställning där sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål
- Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter
- Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på våra vårdcentraler
- Individuell kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut hos oss kommer du främst att arbeta med rehabkoordinering, poliklinisk mottagning, demensutredningar och gruppbehandlingar. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. I uppdraget ingår att vara enhetens kontaktperson gentemot berörda parter såsom kliniker, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänst i kommun, företagshälsovård med flera.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du som söker är stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du självständigt planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med, och hjälpa andra ser du som en självklarhet och du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till enhetschef Catharina Vik Söderström, tfn 010-243 97 34 alt. 010-243 96 20. Fackliga företrädare för SACO Cajsa Svenler, tfn 010 - 243 97 57.

Sista ansökningsdag är den 31/12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Tranås vårdcentral är en av 33 vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 14 700 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-04-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: B386/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23045&RefNo=B386%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Tranås vårdcentral

Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som Vårdenhetschef hos oss på Tranås vårdcentral!

Vi söker dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten men inget krav samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla
- Att bli en del av vår ledningsgrupp
- Få leda en härlig grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, städpersonal och vårdadministratörer med hög professionalitet och kompetens.
- Fräscha nyrenoverade lokaler
- Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
- Tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Det här får du arbeta med
I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är inlyssnande och kommunicerar och löser konflikter konstruktivt och tydligt och är en positiv värdebärare för verksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Peter Lundin Johansson, tfn 010-2439634 alternativt 070-3017180. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Marina Nylin, tfn 0140-69632, för Kommunal May Karlsson, tfn 070- 2059562, för SACO Cajsa Svenler, tfn 010 - 24 397 57, för Vision Christina Flodén tfn 036 - 32 15 85 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson tfn 036-32 56 45.
Sista ansökningsdag är den 7/1-2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tranås vårdcentral är en av 33 vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 14 800 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B296/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23053&RefNo=B296%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Tranås kommun

Barn- och utbildningsförvaltingen i Tranås kommun söker nu förskollärare till flera förskolor inom kommunen.     Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås anser att varje barn ska känna tillit och trygghet  samt bli respekterad för den man är, då detta bäddar för en god lärandemiljö. Vår strävan är att våra kunder ska vara 100% nöjda med den barnomsorg vi erbjuder.  I Tranås kommun satsar vi mycket på kompetensutveckling och kollegialt lärande. Våra verksamheter präglas av kvalitet och vi har idag en hög behörighet bland våra anställda på förskolan. Nu behöver vi dig för att kunna upprätthålla vår höga behörighet och nå vårt mål på 100% behöriga förskollärare.   Arbetsuppgifter   Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget har du som förskollärare ansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. Uppdraget utgår från de riktlinjer för förskollärarens ansvar som är angivna i läroplanen för förskolan. Olika förskolor i Tranås kommun har olika pedagogisk miljö och projekt.   Vänligen hör av dig för mer information.     Kvalifikationer   Vi söker dig med förskollärarexamen som brinner för barns lärande och förskolans utveckling. Vi ser även att du är en positiv och engagerad medarbetare som har en förmåga att se möjligheterna i verksamheten och att skapa ett gott lek- och lärklimat för våra barn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.     Kontaktpersoner   Ingela Gerebrant 0140-687 64,    Tf. Förskolechef Skogsgläntans fsk & Tallbackens fsk.     Susanne Tingvall, 0140-681 01 alt. 0140-686 27,   Förskolechef Junkaremålens fsk & Kungsparkens fsk.     Yvonne Elm, 0140-682 40,    Förskolechef Hagadals fsk & Ängaryds fsk.     Annelie Johansson, 0140-684 95,   Förskolechef, Parkens fsk & Åsvalehults fsk.     Daniel Berg, 073-8660 058,    Förskolechef Sommens fsk, Mostugans fsk & Bergets fsk.     Fackliga representanter   Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.     Ansökan   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ange i din ansökan om det är någon specifik enhet du önskar arbeta på.     Intervjuer och tillsättning av tjänster kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in Din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet, annars tidsbegränsad anställning. Tillträde enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182494&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdadministratör

Eksjö vårdcentral

Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din utveckling!

Då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet söker vi nu dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare med något eller några års erfarenhet i yrket.
Du har en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete i Cosmic ser vi det som önskvärt för tjänsten!

Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten är ett vikariat fram till augusti 2019.

Vi erbjuder dig
-Ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas!
-Möjlighet att delta i utvecklings och förbättringsarbeten.
-Att bli en del av vårt härliga vårdadministratörsgäng!
-Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara arbete med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning, IT-support samt receptionsarbete, där du är vårdcentralens viktigaste länk mot patienterna. Hos oss får du som vårdadministratör en viktig roll som spindeln i nätet.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker är engagerad och genuint trivs med att arbeta med service och att hitta lösningar där du också ser till helheten i arbetet. Du är van att arbeta självständigt genom att ta ansvar för, planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är även mån om ett gott samarbete och bemötande gentemot kollegor, patienter och ledning.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Hos oss är samverkan viktigt för att ge sammanhang och god vård till våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för Vision är Kerstin Johansson, tfn 010-243 59 23.

Sista ansökningsdag är den 7/1. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral jobbar ett härligt gäng där vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till 2019-08-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B384/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23037&RefNo=B384%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Råslätts vårdcentral

Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som vårdenhetschef hos oss på Råslätts vårdcentral!

Råslätts vårdcentral är inne i ett spännande och expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018.

Vi söker dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla
- Att bli en del av vår ledningsgrupp
- Få leda en härlig grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnaster med hög professionalitet och kompetens.
- Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
- Tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Det här får du arbeta med
I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och löser konflikter konstruktivt samt är en positiv värdebärare för verksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Axel Petersson, tfn 036-32 39 31 för Kommunal är Yvonne Sandahl, tfn 070-811 12 38 för SACO är Johan Nyberg, tfn 010-242 37 32 för Vision är Eva Carlsson, tfn 010-242 37 49 samt för Vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 57.

Sista ansökningsdag är den 28/12. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län och som består av 33 vårdcentraler. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Råslätts vårdcentral har cirka 10 600 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare med olika professioner. En stor del av vår befolkning kommer från andra kulturer och har olika etnisk bakgrund.

Det finns många skäl att välja Råslätts vårdcentral - både som medarbetare och patient
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: B382/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23031&RefNo=B382%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SE-Coach

Vill du bli en del av vårt team?  
I Tranås kommun arbetar vi med vår ledstjärna som innebär att vi har kunden i centrum, kvalité i varje möte och vi ser möjligheterna.  
 
På vuxenteamet möter vi dagligen människor i svåra situationer. Idag erbjuder vi råd, stöd och behandling för beroendeproblematik och våld i nära relation. Vi träffar individer som förlorat mycket i livet och som på många sätt behöver stöd för att komma tillbaka ut i samhället. Du kommer att vara en av 8 behandlare på Vuxenteamet där vi arbetar mot samma mål men med lite olika uppdrag. Andra insatser vi erbjuder är återfallsprevention, socialt stöd, tillsyner i hemmet, drogtester och motiverande samtal. Vi erbjuder även Triple A, en mobil alkomätare som hjälpmedel vid alkoholberoende.  
 
Arbetsuppgifter
Nu har vi behov av förstärkning i vår arbetsgrupp genom ett projekt Supported Employment, SE-coach. Att arbeta som SE-coach innebär att stödja individer till att komma tillbaka i arbete genom stöd på arbetsplatser. Att vara SE-coach innebär ett mångsidigt arbete med såväl klienter som med arbetsgivare och samarbetspartners.  
 
För att göra skillnad krävs en påhittighet och en outsinlig tro på människors egen förmåga till förändring. Att vara närvarande och fokusera på varje människas behov är ett kännetecken för arbetet med klienter utanför samhället och vi tror att du som SE-coach lever upp till detta.  
 
Arbetet är varierande och sker i samarbete med övriga enheter både inom socialtjänsten men framförallt externt med privata arbetsgivare och samarbetspartners så som arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Du arbetar i första hand med individer med andra insatser på vuxenteamet men uppdrag kan även komma från andra delar av socialtjänsten så som stöd och omsorg. Arbetet kommer även till viss dela vara i samverkan med arbetsterapeuter på Arbetscentrum.  
 
Kvalifikationer  
Eftergymnasial eller högskoleutbildning med beteendevetenskaplig eller socialpedagogisk inriktning (eller annan akademisk examen som bedöms relevant för verksamheten)  
Utbildning alternativt erfarenhet av Supported Employment är meriterande. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid Projektanställning 2018-01-02 till 2020-12-31, med möjlighet till förlängning.Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182386&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gårdsarbetare

Vi har ca 10 hektar jordgubbar och hallon på Oberga gård. Plockningen börjar i mitten av maj och slutar i oktober.
Högsäsong med mest personalbehov är från slutet av maj till mitten av september.

Arbetet är deltid och bären styr när vi arbetar.

Perioder:

- full säsong, från februari till november
- semi säsong, från plantering i april/maj till plockning slutar i september/oktober
- mitt säsong, plock på högsäsong juni-augusti
Berätta i din ansökan vilken period som passar dig bäst.

Skicka in en ansökan enligt mallen nedan.
Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född? Fullständigt personnummer (10 siffror).
Var bor du?
Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba? (Har du några resor inplanerade? När börjar skolan igen?)
Ev referenser

Samt så vill vi gärna att du skriver lite om dig själv, vad du gör om dagarna och vad som förgyller din fritid.

Om du inte är från området finns det möjlighet till boende i gemensamma arbetarbostäder.

In english:
We accept foreign workers at our berry farm for the summer of 2018.
You must come from inside the EU or have a swedish work permit.

At the farm we have ca 10 hectars of strawberries and raspberries.
We start pick i the middle of may and stop picking in the end of october.
The peak picking season of strawberries starts in the end of may and ends in the middle of september.

It is a part time job, the strawberries is in charge and descides when we work.

We also need workers outside picking season, from february til november for planting, frost protection and other works before and after picking season.

Periods:

- full season, from february until november
- semi season, from planting in april/may until picking ends in september/october
- mid season, picking in peak season june-august
Tell us in you aplication what period that suits you.

We wanna know:
– Your full name?
– How old are you?
– Where are you from? (Town and country).
– What do you study/work with in your home country?
– What languages do you speak?
– Do you have some special skills? (Carpenter, painting, mechanic, truck driver and so on).
– During what period can you work here?
– Contact information; address, cellphone, email

Please send us an application by email to work@oberga.se

If we hire you and you´re not from our region, we offer you to live at the farm during your working period. It´s included in the salary.
Accommodation is all in normal standars houses, primarely in shared rooms with 2-4 beds, in the houses 2-4 rooms share kitchen and bathrooms.

God fysik är ett krav då det förekommer en del kroppstungt arbete och arbetet utförs ute i fält där terrängen ofta är ojämn och krävande. God initiativförmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt är meriterande då det ofta är snabba puckar och kort beslutsväg.

Personlig lämplighet, trevlig och glad samt vänligt bemötande. Internutbildning sker.

Arbetstiden varierar något över säsongen, man startar kl.04 och brukar oftast hålla på till ca kl.10-12.

Skicka in en ansökan enligt mallen nedan

Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född? Fullständigt personnummer (10 siffror).
Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba?

In english:
Please send us an application by email to work@oberga.se

We wanna know:
– Your full name?
– How old are you?
– Where are you from? (Town and country).
– What do you study/work with in your home country?
– What languages do you speak?
– Do you have some special skills? (Carpenter, painting, mechanic, truck driver and so on).
– During what period can you work here?
– Contact information; address, cellphone, email

If we hire you and you´re not from our region, we offer you to live at the farm during your working period.

Vår affärsidé är att odla, leverera och sälja lokalproducerade bär av hög kvalitet i närområdet. Direkt från Oberga Bärodling är vårt budskap. Våra bär är närodlade och lokalproducerade av oss själva.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Lantbrukare, växtodling
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVi tar enbart emot ansökan via epost. Ansökningar som ligger utanför det som är angivet ovan har vi ingen möjlighet att besvara då de har en tendens att ta över våra mailboxar. Vi riktar in oss på de som sökt och håller sig inom kravspecifikationen. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
Referens: Gård
Webbplats:
Epostadress: jobb.plock@oberga.se
Övrigt: Ange i ansökan om du utöver plockningsjobb även söker övrigt gårdsjobb. Vi tar emot ansökningar för gårdsarbete av EU-medborgare eller personer med arbetstillstånd. Om du inte är från området finns det möjlighet till boende i gemensamma arbetarbostäder.
Arbetsplats: 
Adress: OBERGA BÄRODLING AKTIEBOLAG
Box 7
57321  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.oberga.se
  

Platsannons

Bärplockare

Vi söker dig som är morgonpigg och som vill arbeta ute i fält med bärplockning. Arbetsuppgifterna är bla att plocka bären (jordgubbar och hallon), kvalitetsgranska bären och ta dem till plockstationen. Med start i mitten av maj och fram till oktober. Allt beroende på bärtillgång.
Även kortare period är av intresse.

In english:
We accept foreign workers at our berry farm for the summer of 2018.
You must come from inside the EU or have a swedish work permit.

At the farm we have strawberries and raspberries. We start pick i the middle of may and stop picking in the end of october.

It is a part time job, the strawberries is in charge and descides when we work.

God fysik är ett krav då det förekommer en del kroppstungt arbete och arbetet utförs ute i fält där terrängen ofta är ojämn och krävande. God initiativförmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt är meriterande då det ofta är snabba puckar och kort beslutsväg.

Personlig lämplighet, trevlig och glad samt vänligt bemötande.
Internutbildning sker.

Arbetstiden varierar något över säsongen, man startar kl.04 och brukar oftast hålla på till ca kl.10-12.

Skicka in en ansökan enligt mallen nedan

Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född? Fullständigt personnummer (10 siffror).
Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba?

In english:
Please send us an application by email to work@oberga.se

We wanna know:
– Your full name?
– How old are you?
– Where are you from? (Town and country).
– What do you study/work with in your home country?
– What languages do you speak?
– Do you have some special skills? (Carpenter, painting, mechanic, truck driver and so on).
– During what period can you work here?
– Contact information; address, cellphone, email

If we hire you and you´re not from our region, we offer you to live at the farm during your working period.

Vår affärsidé är att odla, leverera och sälja lokalproducerade bär av hög kvalitet i närområdet. Direkt från Oberga Bärodling är vårt budskap. Våra bär är närodlade och lokalproducerade av oss själva.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Bärplockare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVi tar enbart emot ansökan via epost. Ansökningar som ligger utanför det som är angivet ovan har vi ingen möjlighet att besvara då de har en tendens att ta över våra mailboxar. Vi riktar in oss på de som sökt och håller sig inom kravspecifikationen. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: Plockning
Webbplats:
Epostadress: jobb.plock@oberga.se
Övrigt: Tillträde omgående Vi tar även emot ansökningar av EU-medborgare eller personer med svenskt arbetstillstånd. Om du inte är från området finns det möjlighet till boende i gemensamma arbetarbostäder.
Arbetsplats: 
Adress: OBERGA BÄRODLING AKTIEBOLAG
Box 7
57321  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.oberga.se
  
Platsannons

Svetsare sökes till kund i Boxholm

Om företaget
Företaget är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Företaget är specialister inom branschspecifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter. Huvudkontoret ligger i Schweiz och organisationen har ca 2500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 olika länder.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare hos oss ingår du i en grupp på idag 8 personer som framför allt arbetar med stora och tunga konstruktioner. Arbetet handlar främst om tillverkning av delar till våra staplingskranar och innefattar såväl grov svetsning som svetsning av tunnare material (5-40 mm). Skift förekommer

Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med någon form av teknisk eller praktisk inriktning, gärna mot verkstadsindustri. Utöver detta har Du svetslicenser MAG (EN 287-1) och minst
3-5 års erfarenhet av industriell svetsning.

Du har goda kunskaper i ritningsläsning samt god materialkunskap. Truckkort och vana av travershantering är meriterande.

Du har teknikintresse och som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och uppskattar självständigt arbete. Vi ser gärna att du har intresse för LEAN, 5S och ständigt förbättringsarbete.


Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2731
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2731
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Lärare i svenska och engelska till Junkaremålsskolan åk 7-9

Om Junkaremålsskolan Junkaremålsskolan är en F-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och 7-9 där vårt högstadium inrymmer ca 400 elever och 50 personal. På skolan finns även stödverksamheter för autism, nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande i naturen genom exkursioner och uteaktiviteter.    Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering för elevers lärande och personals förutsättningar till god arbetsmiljö i fokus. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet över din egna utveckling och med nära samarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt  arbete mot hög kvalité och goda resultat.    Med lärande i fokus ges du som undervisande lärare goda förutsättningar att utveckla din undervisning och möjlighet till kollegial utveckling inom din tjänst. Som ett led i utveckling mot digitaliserad undervisning arbetar vi för god tillgång till IT som pedagogiskt verktyg.    Vår verksamhet ger möjlighet till heltidsmentor, stödpedagoger och Elevhälsa som stöd för elevernas utveckling och lärande. Du arbetar som undervisande lärare tillsammans med stödfunktionerna för att ge eleverna en så god utbildning som möjligt under åren de är hos oss.    Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö, studiemotiverade elever, goda kollegor och en engagerad ledning som ser till personalens bästa.   Arbetsuppgifter Som lärare förväntas du planera och strukturera din undervisning efter styrande Läroplan och aktuell forskning inom ämne och lärande. Du förväntas att fortlöpande utvärdera din egna undervisning och ge eleverna återkoppling i sitt lärande. Du kommer att arbeta nära dina ämneskollegor och tillsammans för ni undervisningen i ert ämne framåt.    Då skolan genomsyras av höga förväntningar på alla elever, undervisning, verksamhet och att skapa goda relationer med eleverna i undervisningsgrupper, förväntas även du arbeta efter de målen.    Kvalifikationer Vi söker dig som är driven, engagerad och mån om varje elevs kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta med ämneskollegor och ser kollegialt lärande som en möjlighet till egen personlig utveckling. Du tycker om att möta och arbeta med människor och bidrar till positiv arbetsmiljö. Vidare har du en grundskollärarexamen med behörighet att undervisa på högstadiet i svenska och engelska.    Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att se elevers utvecklingsbehov och att samarbeta såväl inom ämnet som över ämnesgränserna.   Fackliga representanter Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.    Ansökan För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.         Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde snarast, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182449&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Ma/No till Junkaremålsskolan 7-9

Om Junkaremålsskolan   Junkaremålsskolan är en F-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och 7-9 där vårt högstadium inrymmer ca 400 elever och 50 personal. På skolan finns även stödverksamheter för autism, nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande i naturen genom exkursioner och uteaktiviteter.     Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering för elevers lärande och personals förutsättningar till god arbetsmiljö i fokus. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet över din egna utveckling och med nära samarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt arbete mot hög kvalité och goda resultat.     Med lärande i fokus ges du som undervisande lärare goda förutsättningar att utveckla din undervisning och möjlighet till kollegial utveckling inom din tjänst. Som ett led i utveckling mot digitaliserad undervisning arbetar vi för god tillgång till IT som pedagogiskt verktyg.     Vår verksamhet ger möjlighet till heltidsmentor, stödpedagoger och Elevhälsa som stöd för elevernas utveckling och lärande. Du arbetar som undervisande lärare tillsammans med stödfunktionerna för att ge eleverna en så god utbildning som möjligt under åren de är hos oss.     Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö, studiemotiverade elever, goda kollegor och en engagerad ledning som ser till personalens bästa.    Arbetsuppgifter  Som lärare förväntas du planera och strukturera din undervisning efter styrande Läroplan och aktuell forskning inom ämne och lärande. Du förväntas att fortlöpande utvärdera din egna undervisning och ge eleverna återkoppling i sitt lärande. Du kommer att arbeta nära dina ämneskollegor och tillsammans för ni undervisningen i ert ämne framåt.     Då skolan genomsyras av höga förväntningar på alla elever, undervisning, verksamhet och att skapa goda relationer med eleverna i undervisningsgrupper, förväntas även du arbeta efter de målen.     Kvalifikationer  Vi söker dig som är driven, engagerad och mån om varje elevs kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta med ämneskollegor och ser kollegialt lärande som en möjlighet till egen personlig utveckling. Du tycker om att möta och arbeta med människor och bidrar till positiv arbetsmiljö. Vidare har du en grundskollärarexamen med behörighet att undervisa på högstadiet i matte och NO.     Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att se elevers utvecklingsbehov och att samarbeta såväl inom ämnet som över ämnesgränserna.    Fackliga representanter  Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.     Ansökan  För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.          Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde snarast, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182451&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödfamilj till 14-årig pojke Sök senast 2017-12-31

Stödfamilj sökes till 14-årig pojke. Sök senast 2017-12-31  
 
Tranås Kommun söker stödfamilj till en 14-årig pojke med Downs syndrom. Vi söker dig som är trygg, stabil och som har utrymme både fysiskt och emotionellt att ta emot ett barn.  
Husdjur i stödfamiljen undanbedes.  
Finns det barn i familjen går det bra, gärna i ålder 10 år och uppåt.  
 
Uppdraget som stödfamilj innebär att ni tar emot pojken i ert hem. Det gäller fyra helgdygn per månad samt 14 dygn/år fördelat under skolloven. Syftet med stödfamiljen är att vårdnadshavare ska kunna få utrymme för avkoppling och pojken få möjlighet till miljöombyte.  
 
För att ta uppdrag som stödfamilj krävs utdrag om belastningsregister.  
 
Lön:  
Vi följer Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) rekommendationer gällande ersättningar.  
 
Kontaktpersoner:  
Thomas Palm, enhetschef 0140-68618  
Caroline Wahrby, verksamhetsansvarig 0140-68261  
 
Tillträde:  
Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHelger och lovdagar TillsvidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182445&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlingspersonal

Vi söker dig som drivs av att få barn/ungdomar att växa och utvecklas och som förstår vikten av relationens betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du trivs med att ta ansvar och uppskattar möjligheten att påverka och utveckla verksamheten kvalitativt.

Vi söker dig som vill arbeta med barn som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, arbetstiden är förlagd kvällstid samt helger. Jourer ingår i schemat.

Vi ser att du som söker är utbildad socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer adekvat för vår verksamhet. Vi ser också gärna att du har arbetslivserfarenhet där du är van vid att arbeta nära barn/ungdomar. Vidare så är du pedagogisk, har god samarbetsförmåga, tålamod och tar ett stort ansvar i ditt arbete.
God datorvana samt god vana av dokumentationsarbete är ett måste och erfarenhet av Journalföring är meriterande.
Språkkompetens i olika språk är meriterande. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Personliga egenskaper:
Vår värdegrund betonar hög kvalité, respekt, omtanke och engagemang för våra barn/ungdomar.
Därför söker vi dig som är bra på att skapa och utveckla relationer, samt förstår vikten av bemötandets och förhållningssättets betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är flexibel och initiativrik.
Dina stödinsatser sker både individuellt och i grupp. Du ska gilla att arbeta och få saker gjorda, både administrativa såväl som praktiska.


Vår värdegrund betonar hög kvalité, respekt, omtanke och engagemang för våra ungdomar.
Därför söker vi dig som är bra på att skapa och utveckla relationer, samt förstår vikten av bemötandets och förhållningssättets betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är flexibel och initiativrik.
Dina stödinsatser sker både individuellt och i grupp. Du ska gilla att arbeta och få saker gjorda, både administrativa såväl som praktiska. Möjligheter till deltid och att påverka sitt schema finns.


HVB A.R.T drivs privat och har flera boende.
Målgruppen är flickor pojkar 8-16 år
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat med chans för anställning eller förläggning av vikariat. Du har provanställning och bredvidpass innan tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan@hvbart.se
Övrigt: Endast frågor och ansökan genom mail.
Arbetsplats: 
Adress: HVB AKTIVITET STRUKTUR TRYGGHET TRANÅS AB
FÖSINGSTORP 3
57391  TRANÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, barnmorska

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Kvinnokliniken söker barnmorskor under sommaren 2018 och vi hoppas på din ansökan!
Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär att arbeta som barnmorska vid våra verksamheter inom kliniken, gynavdelning, mottagning, BB-vårdavdelning och förlossningsavdelning. Arbetet innefattar såväl dag som natt.

För att du ska trivas hos oss
Du är en legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetscheferna, Katarina Böwing för gynvårdavdelning/mottagningen, 010-242 14 10, Britt-Marie Lundqvist för BB vårdavdelningen, 010-242 14 32 och Gunilla Sjöberg förlossningsavdelningen, 010-242 14 24. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Martina Fredriksson, 010-242 14 27.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-01-31. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken ligger på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och vårt uppdrag är diagnostik, behandling och vård vid graviditet, förlossning med eftervård, gynekologiska sjukdomar och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Barnmorska, förlossning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: K578/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22793&RefNo=K578%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Länssjukhuset Ryhov

Vi söker undersköterskor/skötare till många av våra kliniker under sommaren och vi hoppas på din ansökan!

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Widell Hagman, tfn 010-242 12 39, caroline.widell.hagman@rjl.se eller HR-konsult Ann-Katrin Sparr, tfn 010-242 11 76, ann-katrin.sparr@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Länssjukhuset Ryhov är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 145 000 invånare i de tre kommunerna Jönköping, Habo och Mullsjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R174/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22952&RefNo=R174%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R175/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22954&RefNo=R175%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vill du göra som Laith och fler andra? Sök då sommarjobb hos oss.

För att få reda på hur Laith hade det i somras? Klicka här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9.
Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier.

Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna kan variera beroende på tillgång av handledning och personal på kliniken men också på dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköping? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under februari månad 2018.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22936&RefNo=T88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringsbiträde

Sjökrogen i Tranås är en säsongsrestaurang vackert belägen vid sjön Sommen.
Vi serverar både lunchmeny och A Lá Carte och vi har även inriktning på
evenemangsbokningar och catering.

Nu söker vi serveringspersonal hellst med erfarenhet och utbildning inom yrket.
Välkommen med din ansökan via e-post till Sigge.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSäsongsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: siggiano@yahoo.se
Övrigt: Skriv "Ansökan serveringsbiträde" och skicka på mailen enl. nedan. Endast mail.
Arbetsplats: 
Adress: Sjökrogen JS HB
Badvägen 5
57393  TRANÅS 
Hemsida:
  

Platsannons

KOCK

Sjökrogen i Tranås är en säsongsrestaurang vackert belägen vid sjön Sommen.
Vi serverar både lunchmeny och A Lá Carte och vi har även inriktning på
evenemangsbokningar och catering.

Nu söker vi en duktig kock med några års erfarenhet av A la Carte kök.
Välkommen med din ansökan via e-post till Sigge.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSäsongsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: siggiano@yahoo.se
Övrigt: Skriv "Ansökan kock" och skicka på mailen enl. nedan. Endast mail.
Arbetsplats: 
Adress: Sjökrogen JS HB
Badvägen 5
57393  TRANÅS 
Hemsida:
  

Platsannons

Bli franchisetagare vid Pressbyrån, Tranås Järnvägsstation

Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi har varit de som sett vad människor behöver, när de behöver det. På väg till jobbet, skolan eller festen. Under shoppingturen, innan pianolektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i tunnelbaneträngseln och vänthallen. Beviset på vår framgång finns i alla de tusentals människor som dagligen besöker någon av våra 320 butiker runtom i Sverige. Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

 

Rollen som franchisetagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

 

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

 

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Läs gärna mer på www.pressbyran.se/jobba-med-oss/driva-egen-butik

Varmt välkommen!
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://www.pressbyran.se/jobba-med-oss/ledigabutiker/?rmpage=job&rmjob=251
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reitan Convenience Sweden AB
Östra Järnvägsgatan
57333  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.reitangruppen.no/
  
Platsannons

Roligt och varierande jobb som Butiksdemonstratör i Tranås

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under hösten genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/33650-roligt-och-varierande-jobb-som-butiksdemonstrator-i-tranas?promotion=9567-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal