Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:38

Lediga jobb i Tranås kommun (0687), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd18 794
Täthet46,68Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area437,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land402,60Landareal (km²)
Sjö35,14Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Medarbetare till marknadsavdelningen

Är du vår nya kollega? Vi jobbar med marknadsföring i sex bolag inom OEM-koncernen. Just nu växer våra bolag så det knakar och vi behöver förstärkning. Vi tror att webben och digital marknadsföring är framtiden. Kanske är du en fena på det? Är du nyfiken på sökmotortrender och teknik är det ett stort plus. Vi skapar marknadsföring från idé till färdig produkt. Trycksaker, e-utskick, mässor och sociala medier är några av våra kanaler.

Vi tror att webben och digital marknadsföring är framtiden. Kanske är du en fena på det? Är du nyfiken på sökmotortrender och teknik är det ett stort plus.

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa.

Tillsammans med våra leverantörer, som tillhör de ledande inom sina respektive områden, erbjuder vi ett stort applikationskunnande och ett heltäckande sortiment. Detta gör att vi kan ge våra kunder rätt komponent och lösning för varje behov samt tillföra kompetens och service på
ett effektivt sätt.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra.hansson@oemelectronics.se
Övrigt: Vill du jobba med oss i en växande och spännande koncern? Kontakta Sandra Hansson, 075-24 24 522, sandra.hansson@oemelectronics.se. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så skicka din ansökan till Sandra så snart som möjligt, men senast 21 maj.
Arbetsplats: 
Adress: OEM Electronics AB
BOX 1025
57329  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.oemelectronics.se
  

Platsannons

Framgångsrika Adelövs Friskola söker pedagog

Du är delaktig i arbetet med att utveckla elevhälsoarbetet på skolan och arbetar förebyggande med att undanröja hinder för lärande. Du kommer att arbeta med stöd och handledning riktat till elever enskilt, i mindre grupp eller inom klassen. Du handleder personalen i sitt arbete med elever i behov av stöd. Du har som en del av sitt ansvarsområde att utreda och göra pedagogiska kartläggningar. Du samverkar med vårdnadshavare och är aktiv i de insatser som görs av andra myndigheter och specialistfunktioner inom vården. Du har även möjlighet att arbeta i klass med undervisning utefter kompetens och önskemål.


Adelövs Friskola är en liten skolenhet och det ställer särskilda krav på såväl självständighet och initiativförmåga som flexibilitet och samarbetsförmåga. Du delar vår övertygelse om att utepedagogik där samarbete, hälsa, natur och miljö står i centrum stärker elevernas lärande. Vi söker dig som är utbildad lärare och som har en önskan om att få arbeta med elever i behov av stöd. Om du inte redan har speciallärarkompetens kan du få chansen att studera och arbeta samtidigt om önskemålet finns.


Adelövs Friskola i Tranås Kommun drivs sedan 2007 som en ideell förening med utepedagogik som inriktning. Skolan rymmer idag över 80 elever i F-6 från 4 olika kommuner. Vid Skolinspektionens regelbundna tillsynsbesök under VT2017 mötte skolan samtliga krav enligt skollagen och författningarna.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet omfattar minst 60% men det finns utrymme till mer beroende på dina önskemål, kompetens och tillgänglighet. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessika@adelovsfriskola.se
Övrigt: Varmt välkommen med din ansökan! Inkludera önskemål på tjänsteinnehåll och tjänsteomfattning, ev. löneanspråk och referenser i ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: ADELÖVS FRISKOLA
ADELÖV 2
57398  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.adelovsfriskola.se
  
Platsannons

Vikarierande lärare till Junkaremålsskolan

Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På enheten F-6 finns ca 380 elever och på skolan finns, förutom grundskola, även trefritidshemsavdelningar samt grundsärskola, omfattande autismgrupp och träningsskola.
Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastisktströvområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Skolan ligger även i närheten av kommunens idrottsanläggningar som t.ex. simhall, sporthall och Bredstorps idrottsområde. Vi söker nu två vikarier till tjänster på Junkaremålsskolans mellanstadie.

Arbetsuppgifter
Tjänsterna avser klassundervisning för elever på mellanstadiet.Alla som arbetar på Junkaremålsskolan F-6, fritidshemmet och träningsskolan harövergripande mål med sin verksamhet som består i att skolan genomsyras av högaförväntningar på alla elever och på undervisningen/verksamhetens innehåll och utformning samt att skolan har elevfokus i varje beslut både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har en grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Helena Berguist, Bitr. rektor
Tfn. 0140-687 80
helena.bergquist@tranas.se
 
Petter Dahlgren, Rektor,
Tfn. 0140-684 17,
petter.dahlgren@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid. Den ena tjänsten är ett vikariat under HT-17. Den andra tjänsten är ett vikariat under HT-17, med möjlighet till förlängning.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181757&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Tranås

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Tranås.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till emma@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: emma@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Tranås
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Vi söker en diakon 100% (diakonvigd i Svenska kyrkan)

Kyrkans omsorg speglas i flera olika sammanhang. Diakonerna arbetar med bl a integrationsfrågor, frivilligarbete, gudstjänst- och andaktsmedverkan, besök och samtal, bistånd och sorgegrupper. Diakonerna finns också med i många församlingsgemensamma projekt som t ex loppisar, evenemang på stan och sommarkyrka. Mötesplatsen Lyktan är också diakonernas ansvar.


Då en av våra diakoner går i pension, söker vi dig som är diakonvigd i Svenska kyrkan och vill vara med och utveckla det diakonala arbetet i pastoratet.
Vi är två anställda diakoner i pastoratet men kyrkans omsorg, diakonin genomsyrar hela verksamheten. Det här tänket vill vi utveckla ännu mer och hoppas att du vill vara med.Tranås pastorat är ett pastorat i Smålandsbygdens kontrakt. Pastoratet omfattar hela Tranås kommun i Jönköpings län.
Pastoratet består av tre församlingar, Säby, Linderås och Adelövs församling.

I Tranås kommun bor det ca 190000 invånare. Säby församling är den största församlingen med ca 12000 kyrkotillhöriga, med kyrkor och församlingshem med verksamhet inne i Tranås, i Säby och i Sommen. Linderås församling ca 2 mil från Tranås har 600 kyrkotillhöriga, där finns både kyrka och församlingshem. I Adelövs församling finns drygt 300 medlemmar och även där finns kyrka och församlingshem.

I pastoratet jobbar ca 50 medarbetare i flera yrkesgrupper, utspridda i församlingarna. Vi är ett arbetslag som jobbar mycket i team och i hela pastoratet. Vi har en präst som är kaplan för diakonin.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Diakon
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på 100% och tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl-magnus.alstermark@svenskakyrkan.se
Övrigt: Läs gärna mer om Tranås kommun på www.tranas.se Läs gärna mer in Svenska kyrkan i Tranås på hemsidan: www.svenskakyrkan.se/tranas
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Kyrkan
Majorsgatan 1
57340  TRANÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sälj/kundeservice personal (omgående, ingen erfarenhet krväs)

I denna arbetsroll ingår:
Fältbaserat, face to face
- Sälj
- Kundservice
- Marknadsföring
- Befordring


START OMGÅENDE, INGEN ERFARENHET KRÄVS. Är du en energisk och sprudlande person? Vänlig och tillmötesgående? Spännande kundservice och sälj möjligheter tillgängliga i Tranås

Säg inte bara att du vill ha en ny karriär, SE TILL ATT DET HÄNDER! På grund av stora expanderings planer och ökat kundtryck runt om i regionen så har detta företag spännande möjligheter inom sälj / kundtjänst.


Vad erbjuder vi dig?
- 20 000kr/månad
- Tillgång till kund, kundtjänst och sälj guidning.
- En fantastiskt rolig arbetsplats
- Framgångsrikt och etablerat säljteam och kundtjänstteam.
- Möjligheter till arbetsresor.
- Omedelbar start.
- Kontroll över din egen inkomst – inget lönetak, desto mer du jobbar, desto mer tjänar du.
- Tillgång till guidning i alla aspekter av sälj, kundservice och befordran för dom bästa entreprenörerna.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokning@nrjkonsult.se
Övrigt: Det går att nå oss på måndagar mellan kl 09:00-18:00 på nummer 0705375957.
Arbetsplats: 
Adress: NILS ROBERT JOHANSSON KONSULT AB
Indutrigatan 9
58277  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extra Brevbärare, Tranås

Bli en del av vårt team


Du kommer att utgå ifrån vårat kontor i Tranås. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Extraanställning innebär att man anställs på 0% och får erbjudande om att jobba när det uppstår ett behov. Som max kan det bli 40% av en heltid. Anställningsformen vänder sig främst till studenter som vill jobba extra eller om man har en annan huvudsaklig sysselsättning.
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort(B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet ochtar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positivoch professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I dittsamarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet kontakta Julia Karlberg, tel 010-4360878. 
 

I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret:Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar,där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70241&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Stödassistent Gruppbostad Vikariat 80%

Gruppboendeinom Stöd och Omsorg är boende enl. LSS 9.9 för vuxna personer med kognitivafunktionsnedsättningar och neuropsykiatriska diagnoser.
Vi söker digsom önskar ett vikariat på gruppboendet Forellen.

Arbetsuppgifter
Arbetetbestår av att ge individuellt stöd till personer som omfattas av LSS. De boendeär vuxna med kognitiva funktionsnedsättningar och neuropsykiatriska diagnoser sombor i egna lägenheter i gruppboendets lokaler. Du ska stödja dessa personertill att leva så självständigt som möjligt, hjälpa dem till ett aktivt ochmeningsfullt liv efter sina egna förutsättningar och behov. Insatserna utformasi individuella genomförandeplaner.
Visöker dig som är van att arbeta med struktur, har god samarbetsförmåga, ärflexibel och har ett bra bemötande till personer med särskilda behov. Det ärgrundläggande att kunna bygga förtroendefulla relationer varför det är mycketviktigt att du är trygg i dig själv, lugn och lyhörd. Du ska kunna arbetasjälvständigt då det är ensamarbete delar av dygnet, vilket kräver stortansvarstagande. På boendet arbetar vi med kontaktmannaskap.

Kvalifikationer
Visöker dig som är utbildad behandlingsassistent, undersköterska eller annanutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete medpersoner med kognitiva funktionshinder och äldre är meriterande.
Dubehöver ha datakunskap för så väl social dokumentation somkommunikationshjälpmedel.
B-körkort krävs.                

Kontaktpersoner
För upplysningar kontaktaenhetschef Catrin Englund, 0140-68806.


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön
TranåsKommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetetinnebär rullande schema som innehåller dag, kväll, journätter och helg.
Vikariat,ca 80%
From170601 tom 180131
 
Sista ansökningsdag 2017-05-14
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetet innebär rullande schema som innehåller dag, kväll, journätter och helg. Vikariat, ca 80% From 170601 tom 180131Individuell lön Tranås Kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181754&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektriker till Tranås

Elajo har stolta traditioner och söker nu en elektriker som vill vara med och bygga framtidens Elajo. Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Den medarbetare vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig del i vår fortsatta satsning i att vara en stark lokal aktör.


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som serviceelektriker med servicejobb eller på entreprenader.
Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.


Bakgrund och Kompetenser
. Relevant gymnasieutbildning inom elprogrammet
. Något års tidigare erfarenhet av arbete som elektriker
. Certifikat som elektriker
. Dator- och systemvana
. B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Elajo. Som person har du en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Du har en god social kompetens, är positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov.


Om Elajo
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 1 miljard. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2017-05-28. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Gert Dahlman på telefon 014019097.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gert.dahlman@elajo.se
Övrigt: Skicka din ansökan till gert.dahlman@elajo.se och märk den med "Elektriker Tranås".
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

57341  TRANÅS 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

CFO TILL BARNES NGP STRÖMSHOLMEN AB

Som Finance Director för Barnes NGP och Strömsholmen medverkar du till att göra en redan framgångsrik internationell koncern inom sin bransch ännu starkare. Du arbetar verksamhetsnära och deltar aktivt i allt från lönsamhetsförbättring och styrning till affärsutveckling. En viktig del i rollen är att tillsammans med det finansiella teamet stötta organisationen såväl lokalt som globalt gällande den finansiella rapporteringen. Du är huvudansvarig för löpande kommunikation med Barnes Industrial vad gäller prognoser och resultat för Barnes NGP. Vidare kommer du att ansvara för samordning och utveckling av samtliga enheters ekonomifunktioner inom NGP med verksamheter i Sverige, Kina, Sydkorea, USA, Canada, Indien, Storbritannien och Mexiko. Du upprättar strategier, budgetar och KPI:s för alla bolag inom NGP i samråd med SBU manager och alla ingående bolag inom NGP. Du säkerställer att den interna kontrollmiljön för samtliga bolag inom NGP är i enlighet med Barnes Group policies. Ditt team består av sex medarbetare varav två är placerade på enheter utomlands. Du rapporterar till Segment Finance Director, Barnes Industrial. Placeringsort för tjänsten är på vår fabrik i Tranås

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet som CFO, controller revisor och/ eller ekonomichef i en koncernstruktur. Troligen har du verkat i något tillverkande bolag och har erfarenhet av internationell miljö. Du har en grundförståelse för redovisning men ditt huvudsakliga intresse ligger i analys som kopplas mot affärsutveckling och att verksamheten drivs framåt. Du har också erfarenhet av att arbeta aktivt i ledningsgrupp. Då Strömsholmen igår i en amerikansk koncern är det meriterande om du har kännedom om US-GAAP. Vi utgår ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett kvalificerat arbete med stora möjligheter att påverka och forma din egen roll och tillsammans med ledningen forma koncernens framtid.

Strömsholmen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. Vi har utvecklat och förfinat denna teknik sedan 1983 och är sedan många år världsledande med en export på 95 procent. Strömsholmen AB grundades redan år 1876 och i 140 år har vi utgått från småländska Tranås, mitt mellan Jönköping och Linköping. Strömsholmen AB är huvudanläggningen inom Barnes NGP som är en Strategic Business Unit inom Barnes Group. Barnes NGP ingår som en självständig del i Barnes Group Inc (NYSE:B) i USA och har ca 500 anställda i åtta länder med egen tillverkning och montering i Sverige och Nordamerika, samt distributörer i 46 länder. Barnes NGP har en god tillväxt och en mycket god lönsamhet. Läs gärna mer på www.barnesgroupinc.com
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Koncerncontroller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  
Platsannons

Truckförare sökes

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu truckförare.

Arbetet är dagtid men skift förekommer.
Start omgående!
B-Körkort är krav!
Truckkort AB är krav.

Personliga egenskaper
• Strukturerad
• Flexibel
• Lagspelare
• God fysik pga av att det kan förekomma tunga lyft

Urvalet sker löpande därför är det viktigt att du söker redan idag på www.uniflex.se
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 34153
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34153
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Storgatan 49 B
57132  Nässjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Maskinförare/Traktorförare

Verksamhetsbeskrivning
Säterviks Entreprenad AB i Tranås bedriver Entreprenad service riktat mot jordbruk och anläggning. Vi söker omgående en maskinförare/traktorförare för anläggningsarbete.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande. Service, underhåll av maskiner ingår också i arbetet. För att passa för tjänsten tror vi att du är en självgående och ansvarstagande person som tar egna initiativ samt har ett högt säkerhetstänk. Du har en god känsla för maskiner och är mekaniskt lagd. Man ska kunna behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Övrig information
Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jacop1@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säterviks Entreprenad AB

57397  TRANÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

Resurslärare/pedagog till Junkaremålsskolan F-6

Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På enheten F-6 finns ca 380 elever och på skolan finns, förutom grundskola, även trefritidshemsavdelningar samt grundsärskola, autismverksamhet och träningsskola. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastisktströvområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Läget innebär även närhet till kommunens idrottsanläggningar som t.ex. simhall, sporthall och Bredstorps idrottsområde.

Arbetsuppgifter
I arbetet som resurspedagog ingår Du i ett team och ett arbetslag inom årskurserna F-6. Uppdraget riktar sig mot att stödja enskilda elever i klass. Viss del av tjänsten kan komma att omfatta arbete inom fritidshemsverksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand Dig som har en lärarexamen mot grundskolans tidigare år, eller annan pedagogisk utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete mot barn med särskilda behov.

Kontaktpersoner


Helena Bergquist, Bitr. Rektor, 0140-687 80.
helena.bergquist@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning vid uppfylld behörighet. Sysselsättningsgrad 100% eller enligt önskemål. Tillträde HT-17 enligt överenskommelse, dock senast 9/8.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181720&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Träningsskolan

Junkaremålsskolan söker en lärare till den kommungemensamma verksamheten på Träningsskolan. Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På enheten F-6 finns ca 380 elever och på skolan finns, förutom grundskola, även tre fritidshemsavdelningar samt grundsärskola, omfattande autismgrupp och träningsskola.Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Även närhet till kommunens idrottsanläggningar som t.ex. simhall, sporthall och Bredstorps idrottsområde.

Arbetsuppgifter
På träningsskolan arbetar du i ett arbetslag som är uppdelat i två team och som lärare har du huvudansvar för en eller några elever. Tillsammans med övriga lärare och elevassistenter planerar du och genomför undervisningen utifrån grundsärskolans mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundskollärarutbildning med behörighet att undervisa ï åk 1-3. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolan och med elever i behov av särskilt stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktpersoner

Helena Bergquist, bitr. rektor
0140-687 80
helena.bergquist@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde ht- 17, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181721&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SAP specialist/verksamhetsutvecklare

Du kommer att arbeta med verksamhetsutveckling och IT
Du kommer att ha stora möjligheter att påverka Dina arbetsuppgifter och kommer att jobba inom flera olika områden
Du hjälper till att kompetensutveckla organisationen inom SAP/processer/flöden
Du är självgående, problemlösande och hjälper till och driver verksamhetens behov av optimering av processer/ständiga förbättringar
Du är delaktig i förändringsprojekt
Du kommer vara en av våra lokala SAP Super-users, som är en nyckelperson i samarbetet mellan lokal verksamhet och centrala avdelningar.


Du har en teoretisk bas från en högskoleutbildning med inriktning mot system/informationsteknologi
Du har stor kunskap inom IT- och systemutveckling
Flera års erfarenhet av SAP, gärna i olika moduler
Du talar och skriver engelska på mycket hög nivå
Du rör dig obehindrat i en internationell miljö med många kontaktytor med key-users, intern personal på IT-avdelningen, samt Bosch interna SAP-specialister inom ERP-området och kommunicerar med berörda personer på ett enkelt och tydligt sätt.
Du har en hög ambitionsnivå och är villig att utvecklas inom företaget

Både teoretisk så väl som praktisk erfarenhet av linjearbete inom produktion, logistik, försäljning, inköp eller ekonomi krävs i din roll.
Genom att jobba nära verksamheten har du lätt för att identifiera problem och fel i processer. Med positiv attityd och med bra systemkunskap kan du hjälpa verksamheten att förebygga dessa typer av problem eller hjälpa till med optimering av redan definierade processer i enlighet med den standardmodell som Bosch arbetar med.
Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Vi är ca 300 anställda i Tranås, och säljer för cirka 900 miljoner per år. Våra mest kända varumärken är IVT och Bosch.

Vi implementerar nu SAP, som är ERP-standardsystemet inom Bosch. Därmed söker vi nu en SAP-specialist/verksamhetsutvecklare med mångårig erfarenhet av att driva verksamhetsutvecklande förändringsarbete, djup kunskap om affärssystemet SAP, samt lång erfarenhet av processanalys och informationsflödesanalys. Tjänsten kommer bli en naturlig del av verksamheten även efter SAP-projektets avslut.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magdalena.castevall@se.bosch.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosch Thermoteknik AB
Box 1012
57328  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.bosch.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes i Tranås

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Du har 15000kr i fast lön plus provision på allt du säljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Skolsköterska till Elevhälsan i Tranås kommun

Elevhälsan i Tranås kommun söker en skolsköterska. Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun har en gemensam elevhälsa i vilken skolsköterskor, skolkuratorer, skolpsykologer och specialpedagoger ingår. Skolsköterskor och skolkuratorer är lokaliserade på de olika skolorna och deltar tillsammans med övriga yrkesgrupper i skolornas elevhälsoarbete. Elevhälsans uppdrag är att utifrån ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.

Arbetsuppgifter
I skolsköterskans förebyggande och hälsofrämjande uppdrag ingår bl.a. hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, frågor som rör elevernas arbetsmiljö  samt livsstilsrelaterad hälsa för att stärka det friska hos eleven. Det kommer även i större utsträckning att arbetas på gruppnivå för att fokusera på detta. Kommunens skolsköterskor arbetar tillsammans för att utveckla den medicinska delen av Elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom, skolsköterskeutbildning alternativt distriktssköterskeutbildning. Du har förmågan att arbeta självständigt under eget ansvar. Du är flexibel, bra på att samarbeta och bygga relationer till såväl elever, föräldrar som personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Malin Henriksson, Elevhälsochef.
Tfn: 0140-683 78, 0703-60 80 52
malin.henriksson@tranas.se
 
Cajsa Gustafsson, Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska.
Tfn: 0140-68783.


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde 14 augusti eller enl ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181746&DepartmentId=21541&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administratör/handläggare

Är duen ansvarsfull och strukturerad person med tidigare erfarenheter inomadministration?

Tranåskommun satsar på framtiden! Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas –fler bostadsområden, utveckling av infrastrukturen och ett konstant växandeinvånarantal kräver en offensiv satsning. Avdelningarna som ansvarar för blandannat Tranås kommuns vatten, rörnät, avlopp, projekt och avfall söker nu enadministratör/handläggare.

Förrätt person med egen initiativförmåga och höga ambitioner av att både utvecklaoch utvecklas inom en expansiv verksamhet är detta rätt jobb.

Arbetsuppgifter
Dehuvudsakliga arbetsuppgifterna består av att assistera och ge service till avdelningarna.Denna service kan till exempel bestå av intern och extern fakturahantering, förberedelserav olika typer av ärenden, registrering av tidrapporter och visspersonaladministration. I tjänsten ingår även att ta fram information urdatabaser, sammanställa material och statistik samt delta i utredningsarbete. Dukommer att sköta diarieföring av handlingar, kundtjänst och uppdatera samtskicka ut specifik information till invånarna.

Kvalifikationer
Duhar en utbildning inom administration och vi ser det som positivt om du hartidigare erfarenheter av att arbeta som administratör eller handläggare inomoffentlig sektor. Du gillar att arbeta med siffror och har goda IT-kunskaper.Meriterande för tjänsten är kunskaper inom GIS och även kunskaper av att arbeta i ärende-och dokumenthanteringssystem. Du är duktig på att uttrycka dig i såväl tal somskrift. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du är ävensocial, samarbetsvillig och har en god initiativförmåga. B-körkort är ett krav.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Tranås kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181745&DepartmentId=21505&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Logistikchef? Sök tjänsten på 1 minut utan CV!

Vi söker en erfaren logistikchef till vårt huvudkontor i Tranås som vill vara med och utveckla våra logistikprocesser till en ny nivå.

Du kan söka jobbet utan CV genom att besvara frågorna och klicka på "Ansök", alternativt söka med CV genom att klicka på "Sök jobbet" längst ner på sidan.

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett program av värmepumpar. Vår största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Vi är ca 300 anställda i Tranås och säljer för ca 900 miljoner kronor per år. Läs mer på www.bosch-thermoteknik.se.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikchef ansvarar du för logistik-och planeringsavdelningen och att optimera hela logistikkedjan - både externt och internt. I ditt ansvarsområde ingår materialplanering, produktionsplanering, operativt inköp och logistikteknik. Du ansvarar för ca 40 personer och har ett direkt personalansvar för 10-12 personer och rapporterar till Plant Manager.

Din profil
Du är en trygg och driven chef och ledare med erfarenhet av produktionslogistik. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se utanför det egna ansvarsområdet. Vidare har du en hög analytisk förmåga och trivs med komplexa arbetsuppgifter, på såväl operativ som strategisk nivå. Du är en mycket god kommunikatör och kan motivera medarbetare såväl i det dagliga arbetet som i förändringsprocesser.

Du har:
- Erfarenhet inom produktionslogistik
- Stor teknisk förståelse
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Office
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Kunskaper i tyska är meriterande

<iframe src="https://is.gd/lAHf0X" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>


Om kunden
Bosch har en trivsam och högpresterande företagskultur där varje medarbetares insatser märks och lyfts fram. Bosch har stora investeringsplaner inför framtiden.
Bosch är en smidig organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi kan också erbjuda stora utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med mycket goda resurser.


Om vårt företag
Bosch Temoteknik AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se
Vid frågor kontakta gärna Julia Hermansson (070-94 35 785 eller Henric Forsman (072-38 49 150). Sista ansökningsdag är den 21 maj men tjänsten skall ersättas omgående varpå intervjuer och urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Logistikchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 4177
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4177
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  MJÖLBY Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Lärare till åk 4 på Norrskolan

Norrskolan är en F-5 skolamed två paralleller och ca 300 elever. På fritidshemmet har vi ca 170 barninskrivna. Skolan ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olikaaktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. På skolan finns godspecialpedagogisk kompetens och tillgång till Sva lärare och studiehandledningi flera språk.

På Norrskolan arbetar vi iårskursvisa team och i detta team arbetar 4 lärare och 1 elevassistent i de två klasserna.  Till läsåret 17/18 söker vi nu 2lärare till team 4.  

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete som lärare i skolans team 4. Vi erbjuder introduktions år med
mentor till alla nyexaminerade lärare. Det kollegiala samarbetet är en positiv hörnsten på vår skola och präglar arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa mot grundskolans tidigare år. Det är meriterande om du har erfarenhet av grundläggande läs och skrivinlärning.

Kontaktpersoner

Helene Olofsson, rektor
0140-686 00, helene.olofsson@tranas.se
 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-07.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörig sökande. Tillträde 170810 eller enligt överenskommelse.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181629&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i praktisk-estetiska ämnen till Fröafallsskolan

Fröafallsskolan är en F-6 skola belägen mitt i Fröafalls-Toståsområdet. Här går ca. 230
elever och skolans läge erbjuder närhet till naturen och säker skolväg. På  Fröafallsskolan finns förskola, grundskola, särskola och fritidshem. Till Fröafallsskolan söker vi nu en lärare i hem- och konsumentkunskap, textilslöjd, träslöjd och idrott. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i hem- och konsumentkunskap, textilslöjd, träslöjd, idrott samt elevensval. 
 

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerade lärare med behörighet att undervisa i ovan nämnda ämnen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Frida Nässelblad, rektor
0140-682 58
Frida.nasselblad@tranas.se
 
 
Veronica Bergström, bitr. rektor
0140-684 03
Veronica.bergstrom@tranas.se
 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörig sökande. Tillträde HT-17.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181740&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare med inriktning sv, eng till Fröafallsskolan

Fröafallsskolan är en F-6 skola belägen mitt i Fröafalls-Toståsområdet. Här går ca. 240 elever och skolans läge erbjuder närhet till naturen och säker skolväg. På fröafallsskolan finns grundskola, fritidshem och en kommunövergripande autismgrupp.

Arbetsuppgifter
Du kommer som speciallärare  ingå i den inre Elevhälsan och som en del i denna kommer du att vara en del av det främjande och förebyggande arbetet genom handledning, konsultation och delaktighet i skolans arbete för att skapa god lärmiljö. Du kommer även att arbeta i team med speciallärare, specialpedagoger, kurator och skolsköterska för att tillgodose elevers behov av extra anpassningar och särskilt stöd. I uppdraget ingår såväl samarbete med undervisande lärare inom ordinarie undervisning som eget arbete med mindre grupper av elever eller med enskild elev.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad speciallärare med inriktning svenska och/eller engelska. Som person är dupositiv och flexibel samt ser möjligheterna i de situationer som du befinner dig i. Du haräven god samarbetsförmåga med såväl kollegor som med elever och föräldrar. Stor viktläggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Frida Nässelblad, Rektor,
tfn. 0140-682 58,
frida.nasselblad@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde HT-17, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181732&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog / Lärare i fritidshem till Autismgruppen på Fröafallsskolan

Fröafallsskolanär en F-6 skola som är belägen i ett villaområde med närhet till skog ochnatur. PåFröafallsskolan finns en särskild undervisningsgrupp för elever åk F-6 meddiagnos inom autismspektrum.  Upptagningsområdetför elevgruppen är hela kommunen. Nu söker vi en fritidspedagog/lärare ifritidshem till  Autismgruppen ochfritids på Fröafallsskolan.

Arbetsuppgifter
Arbeta i skolanssärskilda undervisningsgrupp för elever i åk F-6 med diagnos inom autismspektrum. Undervisningsgruppeninnefattar elever som läser mot grundskolans- och grundsärskolans mål. Somfritidspedagog följer du eleverna i Autismgruppen, under skoldagen och påfritids. Fritids ärgemensamt för alla elever på Fröafallskolan vilket gynnar inkludering.  Tjänsten kan ävenkombineras med schemalagt arbete på fritidshemmets övriga verksamhet ochaktiviter.

Kvalifikationer
Vi söker dig somär behörig fritidspedagog/ lärare i fritidshem. Det är meriterande om du hartidigare erfarenhet från arbete medelever i behov av särskilt stöd. Du har ett positivt fokus, god samarbetsförmåga och är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Frida Nässelblad, Rektor, Tfn 0140-682 58, frida.nasselblad@tranas.se
 
Veronica Bergström, Bitr. Rektor, Tfn. 0140-684 03, veronica.bergstrom@tranas.se 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde HT-17, enligt ök. ?Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181733&DepartmentId=21533&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare/Lärare med inriktning särskolan

Fröafallsskolan är en F-6 skola belägen mitt i Fröafalls-Toståsområdet. Här går ca. 230 elever och skolans läge erbjuder närhet till naturen och säker skolväg. På  Fröafallsskolan finns förskola, grundskola, särskola och fritidshem. Fröafallsskolan söker nu en speciallärare/lärare för arbete med elever i behov av särskilt stöd.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete i skolans särskilda undervisningsgrupp med elever för elever åk F-6 med diagnos inom autismspektrum. Undervisningsgruppen innefattar elever som läser mot grundskolans och grundsärskolans mål. I uppdraget ingår att utifrån erfarenhet och kompetens av tydliggörande pedagogik erbjuda en undervisning som är anpassad efter elevens behov.

Kvalifikationer
Vi dig som är behörig grundskollärare mot tidigare år alternativt speciallärare med inriktning utvecklingstörning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med elever i behov av särskilt stöd. Som person är du positiv och flexibel samt ser möjligheterna i de situationer som du befinner dig i. Du har även god samarbetsförmåga med såväl kollegor som med elever och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Frida Nässelblad, rektor
0140-682 58
Frida.nasselblad@tranas.se
 
 
Veronica Bergström, bitr. rektor
0140-684 03
Veronica.bergstrom@tranas.se
 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörig sökande. Tillträde HT-17.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181741&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 Resurspedagoger till åk 4-6 på Fröafallsskolan

Fröafallsskolan är en F-6 skola belägen mitt i Fröafalls-Toståsområdet. Här går ca. 240 elever och skolans läge erbjuder närhet till naturen och säker skolväg. På Fröafallsskolan finns grundskola, fritidshem och en kommunövergripande autismgrupp.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan variera under året utifrån de behov som finns i verksamheten.. Framförallt innebär uppdraget att stödja verksamheten som resurs men det kan också innebära viss undervisning de olika årskurserna 4-6.Andra uppgifter kan vara att ansvara för läxläsning, läsverkstad och skolans bibliotek.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6. Som person är du positiv och flexibel samt ser möjligheterna i de situationer som du befinner dig i. Du har även god samarbetsförmåga med såväl kollegor som med elever och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Frida Nässelblad, Rektor.
Tfn. 0140-68258,
frida.nasselblad@tranas.se
 
Veronica Bergström, Bitr. Rektor,
Tfn. 0140-684 03,
veronica.bergstrom@tranas.se 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde HT-17, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181731&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Yrkeslärare med behörighet i Hantverk

Holavedsgymnasiet är en expansiv skola med idag cirka 900 elever och en stor bredd vad gäller både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Skolan innefattar även introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Holavedsgymnasiet ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. Skolan
kännetecknas av en hög elevnöjdhet, en trivsam miljö och goda resultat.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingåratt vara mentor, ha utvecklingssamtal tillsammans med föräldrar och kunna mötaoch utmana elever för att de skall utvecklas sålångt som möjligt. Du har lätt att skapa förtroende hos eleverna, är en stabil och tryggperson som kan väcka glädjen i att lära. Du ser det som en naturlig del av läraryrket attplanera, undervisa, bedöma och utvärdera tillsammans med kollegor. Du har ett intresse förutåtriktat arbete mot lokala företag och entreprenörer och samverkar med demkring det arbetsplatsförlagda lärandet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom Hantverk. Du har goda kunskaper om vanligt förekommande snickeriarbeten inom möbelsnickeribranschen samt goda kunskaper i materialkunskap och ritningsläsning för branschen. Eftersom alla elever har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt med stor flexibilitet med CAD-programmet Autocad och kunna programmera CNC maskiner med BisseWorks. Du som söker tjänsten har även ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar är meriterande.

Kontaktperson
Cecilia Axelsson, rektor
Cecilia.axelsson@tranas.se
Tfn: 0140-685 71

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid. Vikariat 100% under höstterminen 2017, med ev möjlighet till förlängning. Tillträde ht17, enl. ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181723&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i fritidshem till Hubbarpsskolan

På Hubbarpsskolan finns närmare 400 elever och drygt 50 personal. Skolan är en F-6 skola med fritidshem. På fritidshemmet arbetar ett tiotal personal och det är närmare 200 barn inskrivna i verksamheten som är uppdelad på fyra avdelningar.  Under våren inledde vi projekteringen för en utbyggnad av skolan vilket kommer attbidra till en fräschare och rymligare skola i framtiden. Skolgården är stor och närheten till idrottsplats och natur innebär goda möjligheter till utomhusaktiviteter på fritidshemmet. Hubbarpsskolan är en skola nära centrum i Tranås vilket erbjuder goda pendlingsmöjligheter till arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att tillsammans med kollegor driva verksamheten på fritidshemmet så att det skapas en utvecklande och stimulerande miljö för barnen. Det läggs stor vikt vid värdegrundsarbetet i grupperna. Du är tillsammans med övrig personal en del av fritidshemmets arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår också resurstjänst i skolverksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig med en fritidspedagogexamen eller examen för lärare i fritidshem. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom fritidhemsverksamhet.  Du är en positiv person som ser möjligheter i ditt arbete och är intresserad av att utveckla verksamheten du arbetar i. Du har god förmåga att skapa förtroende hos både barn och vuxna. Som person är du lugn och står med båda fötterna på jorden. Du arbetar strukturerat samtidigt som du är en flexibel person och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Din samarbetsförmåga är god och du har ett eget driv och har förmåga att leda en barngrupp och att ta egna initiativ.

Kontaktpersoner

Christina Stigenhed, Rektor, tfn. 0140-684 50, christina.stigenhed@tranas.se
Malin Fälth, Bitr. Rektor, tfn. 0140-687 67, malin.falth@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan

Ansökan sker via webformulär senast 2017-05-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppvisad behörighet. Tillträde augusti 2017.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181591&DepartmentId=21533&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till mellanstadiet på Hubbarpsskolan

Hubbarpsskolan är en F-6-skola med fritidshem. På enheten finns ca 390 elever. Skolan är centralt belägen i Tranås och erbjuder närhet till aktiviteter och natur. Skolan ligger nära stationen om du pendlar.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär undervisning på mellanstadiet. Du ingår i ett arbetslag med övrig personal som undervisar på mellanstadiet. Klassläraransvarkan komma att ingå i uppdraget.  

Kvalifikationer
Visöker dig med lärarlegitimation att undervisa på mellanstadiet, gärna med så bredbehörighet som möjligt. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrartill utveckling i arbetslaget och i skolan. Du har en god förmåga att mötaelever såväl som föräldrar. Du arbetar strukturerat och har god insyn i skolansstyrdokument och du är en flexibel person som kan anpassa dig efterverksamhetens behov. Du är en naturlig ledare i elevgruppen. Stor vikt läggsvid personlig lämplighet

Kontaktpersoner

Christina Stigenhed, Rektor tel: 0140-68450
christina.stigenhed@tranas.se
Malin Fälth, Bitr. Rektor tel: 0140-68767
malin.falth@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100Ansökan

Ansökan sker via webformulär senast 2017-05-14
Intervjuer kan komma att ske löpande
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde aug 2017.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181590&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

System- och Miljöadministratör till Strömsholmen AB

Som System och Miljöadministratör hos oss på Strömsholmen blir det din uppgift att ansvara för support och administration av verksamhetssystemet Canea One, både lokalt och för våra enheter globalt. Detta innebär bland annat att du säkerställer att systemet är enhetligt uppdaterat och stödjer företagets förbättringsarbete.
Du kommer genomföra interna revisioner, registrera och följa upp olika typer av avvikelser samt ha uppdrag för certifiering mot nya ISO 9001 och ISO 14001. Inom miljöområdet ansvarar du för bland annat för riskbedömningar av kemikalier, statistik och rapportering till myndigheter och koncern.

Ditt arbete kommer vara mycket värdefullt för oss och du kommer ha en viktig roll i vårt fortlöpande förbättringsarbete. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i en internationell miljö.


För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har genomgått någon form av utbildning eller har erfarenhet inom processer gällande kvalitet och miljö och utveckling av systemstöd för dessa. Du är väl insatt i vilken funktion ett verksamhetssystem fyller i tillverkande bolag och har förmågan att se förbättringsmöjligheter och driva dessa. Du har ett stort intresse för kvalitets – och miljöfrågor och är insatt i vilka regelverk som styr miljöarbetet på ett företag. För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och har förmågan att självständigt driva och planera ditt arbete. Du är duktig på att lyssna in vilka behov som finns i organisationen och kommunicerar smidigt med människor på olika nivåer. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och är en van användare av Excel.På Strömsholmen trivs du som känner dig trygg i möten med nya människor och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Du är proaktiv och engagerad i ditt arbetssätt och du har förmågan att se detaljerna likväl som helheten. Som person är du noggrann och strukturerad och dina erfarenhet inom området hjälper dig att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  

Platsannons

LUNCH-KOCK

Strandbaren i Tranås söker nu en lunchkock med erfarenhet av branschen. Är du intresserad skicka din ansökan till: info@strandbarentranas.com

Vid frågor om tjänsten kontakta Dani Gergi på 070-669766. Samtal vid lunchtid undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidBra arbetstider.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@strandbarentranas.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StrandBaren i Tranås AB

57332  TRANÅS 
Hemsida: www.strandbarentranas.com
  
Platsannons

Konsultchef

Kundföretaget
Montico vill fortsätta växa och nu söker vi ytterligare en konsultchef till vår bemanningsverksamhet i Tranås. Drivs du av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina ledaregenskaper är du kanske den vi söker för uppdraget.

Som konsultchef är du spindeln i nätet mellan Monticos kunder och ambulerande personal. Du rapporterar till Regionchefen och är närmsta chef över ambulerande personal i ditt område. Hos oss får du helhetsansvar för att sälja in och leverera uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet och du driver självständigt hela processer med fokus på strategi, kvalitet och långsiktiga relationer.

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsultchef kommer du bland annat att:
• Genomföra intervjuer och referenstagning.
• Bearbeta och ta kontakt med nya kunder.
• Utveckla vårt samarbete med befintliga kunder och skapa nya affärsmöjligheter.
• Bemanna uppdrag ute hos kund.
• Ansvara för uppföljning av uppdrag gentemot kund och konsult.
• Personaladministration (hantera anställningsavtal, tidrapportering, läkarintyg, arbetsgivarintyg m.m).
• Rekrytera personal; både genom annonsering, kontakter med Arbetsförmedlingen och andra aktiviteter så som närvaro på jobbmässor etc.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, ambitiös och som har mycket god förmåga att driva på både dig själv och andra. Du kan prestera resultat genom att entusiasmera och motivera din personal. Du har en stark förmåga att koppla det du gör till affären och har en stor vilja att nå satta mål. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos utveckling.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en rörlig miljö där du har handlingsfrihet och befogenhet att själv fatta beslut.
Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog.
Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen är det förstås en fördel. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom personal eller ekonomi. Du är van att använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i beskrivningen vill vi ha din ansökan omgående! Sista ansökningsdatum är 7 maj och du ansöker via länken i denna annons. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte - ansök redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Thomas Nordh 0142-655106 eller thomas.nordh@montico.se.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med knappt 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 3916
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3916
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Kulturassistent

Kultur- och fritidsförvaltningen söker ny medarbetare
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek,allmänkulturavdelning, öppen ungdomsverksamhet, verksamheten vid idrotts- ochfriluftsanläggningar samt föreningsservice i Tranås kommun. I samverkan mellan privata, ideella och offentligaaktörer erbjuds ett tidsenligt, hållbart och mångsidigt utbud av aktiviteter.Utbudet har i skiftande grad lokal, regional, nationell och internationellattraktionskraft. Kultur- och fritidssektorn präglas av att friluftsliv,aktiviteter och anläggningar håller en hög grad av god service ochtillgänglighet som fungerar som öppna mötesplatser för alla.

Arbetsuppgifter
Som kulturassistent ska du tillsammans med kultursekreterareni samverkan med andra avdelningar och förvaltningar samordna, stimulera ochutveckla det lokala kultur- och föreningslivet i staden. Du har även hand omkommunens museiverksamhet, konstarkiv, kulturvård och kulturarv samt visstillfällig utställningsverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker digsom

bemöter allamänniskor på ett respektfullt och ödmjukt sätt.
ärutvecklingsorienterad och idérik.
har godIT-kunskap och är nyfiken på nya digitala arenor.
haradministrativ erfarenhet från exempelvis projektredovisning.
har eftergymnasialutbildning inom konstområdet.
har godförmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Flerspråk är meriterande.
har godakunskaper i att producera program för gammal som ung.
är välorienterad inom ungkulturområdet.

I Tranås kommun värdesätter vi mångfald i arbetslivetoch vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.


Kontaktpersoner
ClaesSjökvist, Kultur- och ungdomssekreterare, tfn: 0140-682 32
MichaelaLångdahl, Kulturassistent, tfn:0140-681 09


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön

Individuelllönesättning.Kollektivavtal.

Anställning

100%, vikariat ett år med ev. möjlighet till förlängning.
I arbetet ingår viss kvälls- och helgtjänstgöring.
Tillträde: augusti 2017
 
Senasteansökningsdag: 2017-05-14. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kultursekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100%. I arbetet ingår viss kvälls- och helgtjänstgöring Vikariat 1 år med ev. möjlighet till förlängning.Individuell lönesättning Individuell lönesättning. Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181736&DepartmentId=21146&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare åk 4 Junkaremålsskolan

Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På enheten F-6 finns ca 380 elever och på skolan finns, förutom grundskola, även trefritidshemsavdelningar samt grundsärskola, omfattande autismgrupp och träningsskola.
Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastisktströvområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Skolan ligger även i närheten av kommunens idrottsanläggningar som t.ex. simhall, sporthall och Bredstorps idrottsområde.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser klassundervisning och mentorskap i åk 4.Alla som arbetar på Junkaremålsskolan F-6, fritidshemmet och träningsskolan harövergripande mål med sin verksamhet som består i att skolan genomsyras av högaförväntningar på alla elever och på undervisningen/verksamhetens innehåll och utformning samt att skolan har elevfokus i varje beslut både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4. Det är önskvärt om du är behörig att undervisa i matte och NO. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Petter Dahlgren, Rektor,
Tfn. 0140-684 17,
petter.dahlgren@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-07.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning, 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde HT-17, enligt ök.Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181662&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

KIOSKBITRÄDE PRESSBYRÅN

Vi söker kioskbiträde med kassavana och som behärskar svenska språket i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter i en detaljhandel/servicebutik.

Verksamhetsbeskrivning
Pressbyrån har öppet alla vardagar mellan kl 6.00 - 20.00,
Lördagar mellan kl.07:00-20:00.
Söndagar mellan kl.09:00-20:00.

Arbetstiden är schemalagd på deltid 20 timmar per vecka eller mer, eller enligt överenskommelse.

Bolaget ska driva detaljhandel främst i forma av kiosk och servicebutik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kioskbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidProvanställning. Halvtid eller mer enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: david_ayoub_@hotmail.com
Övrigt: Skicka ansökan via e-post: david_ayoub_@hotmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Pressbyrån i Tranås
Östra Järnvägsgatan 12
57333  TRANÅS 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska/distrikssköterska söker till Läkarhuset i Tranås

Tjänstgöringen innebär sedvanligt arbete på vårdcentral. Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, triagering, mottagningsarbete och labb. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic.

Du är utbildad sjuksköterska alternativt distriktsköterska. Erfarenhet av primärvård är önskvärt. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du är bekväm med att arbeta självständigt med har samtidigt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus. Du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad och välbemannad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ung 20 personer; distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Vi finns i centrala Tranås och har ca 5 000 listade patienter.

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.

Du finner mer information på www.lideta.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@lideta.se
Övrigt: Tjänstgöringsgrad 75 %, kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde snarast. Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV och personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Hanna Gunnarsson på telefonnummer 072-5389806.
Arbetsplats: 
Adress: Läkarhuset i Tranås AB
Kanongatan 159
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lakarhusettranas.se
  
Platsannons

Personlig assistentJag är en 22-årig tjej som bor i Tranås. Jag har en CP-skada och behöver därför hjälp med allt i min vardag från personlig hygien till inköp, hushållsskötsel, följa med på jobbet, jag kommunicerar med Bliss. På fritiden älskar jag att shoppa, bada, träna, resa, va i kyrkan, umgås med min familj och vänner.


Vi söker en deltid 90 % med tillträde 1 juni 2017. Arbetstiden är varierande på schema dag, kväll, natt och helg.
Tjänsten är tillsvidare.
Du som assistent kommer få den introduktion som behövs.


Välkommen med din ansökan!


Jag vill att du är kvinna, mellan 25-35 år. Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, positiv, ha humor och va empatisk.Det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du ska vara rökfri och ha körkort.

Om du känner att du stämmer in på beskrivningen ovan och detta arbete skulle passa dig så är du välkommen med din ansökan. Observera att endast kvinnliga sökanden är aktuella enligt kundens önskemål.

Alminia AB är ett privat bolag som grundades 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på tolv olika orter i Sverige. Inom företaget anser vi att en hög omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens självbestämmande och integritet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merMånadslön 21813,3 kr + ob-ersättning.Vi har kollektivavtal med Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 20170601
Webbplats:
Epostadress: jobb.tranas@alminia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB i Tranås
Storgatan 57 B
57332  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.alminia.se
  
Platsannons

SvA-lärare till Hubbarpsskolan

Hubbarpsskolan är en F-6-skola medfritidshem. På enheten finns ca 390 elever. Skolan är centralt belägen i Tranåsoch erbjuder närhet till aktiviteter och natur. Skolan ligger nära stationen omdu pendlar.

Arbetsuppgifter
Du arbetarsom en av två SvA-lärare på Hubbarpsskolan. Tillsammans organiserar ni arbetetkring SvA-eleverna på skolan. Du samarbetar med klasslärarna och kan vara enlänk mellan skolan och den kommungemensamma förberedelseklassen. Uppdraget kaninnebära undervisning i mindre grupp eller att stötta elever i klassrummet.Vidare kan du stötta och handleda pedagogerna när det gäller arbetsmaterialtill våra SvA-elever. Du tillhör ett av skolans arbetslag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet för attundervisa i SvA. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar tillutveckling i arbetslaget och i skolan. Du har en god förmåga att möta eleversåväl som föräldrar. Du arbetar strukturerat och har god insyn i skolansstyrdokument och du är en flexibel person som kan anpassa dig efterverksamhetens behov. Du är en naturlig ledare i barngruppen. Du har en godförmåga att organisera och kan skapa förtroende hos dina kollegor. Dinsamarbetsförmåga är god samtidigt som du har förmåga att driva ditt arbetesjälvständigt.  Stor vikt läggs vidpersonlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Christina Stigenhed,  Rektor tel: 0140-68450  christina.stigenhed@tranas.se

Malin Fälth, bitr. Rektor 0140-68767  malin.falth@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-14.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemanning och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde ht 17 enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181729&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare/specialpedagog till gymnasiesärskolan på Holavedsgymnasiet

Holavedsgymnasiet är enexpansiv skola med idag cirka 900 elever och en stor bredd vad gäller både yrkesprogramoch högskoleförberedande program. Skolan innefattar även introduktionsprogram samtgymnasiesärskola.  Holavedsgymnasiet ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet tillolika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. Skolan kännetecknas av en högelevnöjdhet, en trivsam miljö och goda resultat

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå iprogramgruppen för det individuella programmet inom gymnasiesärskolan ochtillsammans med kollegorna i programgruppen ansvara för den fortsattautvecklingen av programmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som ärspecialpedagog/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. I dinutbildning har du fått en verktygslåda för att möta och utmana elever för attde skall utvecklas så långt som möjligt. Du har lätt att skapa förtroende hoseleverna, är en stabil och trygg person som kan väcka glädjen i att lära.Vidare är du väl förtrogen med läroplan för gymnasiesärskolan och med formativbedömning. Du ser det som en naturlig del av läraryrket att planera, undervisa,bedöma och utvärdera tillsammans med kollegor. Goda kunskaper inom IKT ärmeriterande.

Kontaktpersoner
Anders Berg, rektor
tfn- 0140-685 10
anders.berg@tranas.se

Fackliga representanter

Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100:
Monica Ohlson (LR)
Lars Guntell (L)

Ansökan sker viawebformulär senast 2017-05-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörighet. Tillträde ht 2017, enligt överenskommelse. Ansökan sker via webformulär senast 2017-05-07. Intervjuer kan komma att ske löpande.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181726&DepartmentId=21537&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bli en del av vårt team på Hjärtat Ica Kvantum Tranås!

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Vi söker nu en farmaceut till Apotek Hjärtat Ica Kvantum Tranås.

Vi är åtta medarbetare inklusive apotekschef, som nu är på jakt efter en ny kollega till vår arbetsgrupp! Apoteket är centralt beläget, och vi som jobbar här brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service – varje dag. Vi är ett glatt team med mycket driv som gärna delar med oss av våra kunskaper till varandra.

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogramVi erbjuder även förmåner som underlättar i vardagen. Exempelvis får du personalrabatt på både Hjärtat och ICA samt ett generöst friskvårdsbidrag för din hälsas skull.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.

All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Aili Helman , Apotekschef på mobil 070-6061243.

Vi är på väg. Vart är du på väg?

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök. Enligt ök. Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1832947/101125?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se/karriar/
  
Platsannons

Gymnasielärare till Holavedsgymnasiet

Holavedsgymnasiet är expansiv skola med idag cirka 900 elever och en stor bredd vad gäller både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Skolan innefattar även introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Holavedsgymnasiet ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. Skolan kännetecknas av en hög elevnöjdhet, en trivsam miljö och goda resultat

Arbetsuppgifter
Som gymnasielärare undervisar du i ett eller flera ämnen beroende på din behörighet. Du kommer att ingå i en programgrupp och tillsammans med kollegorna i programgruppen ansvara för den fortsatta utvecklingen av programmet. I tjänsten ingår även mentorskap för en grupp elever.  Som mentor har du bland annat ansvar för att följa upp dina elevers studiegång med fokus på måluppfyllelse, trygghet/trivsel, studiero, närvaro samt hålla i utvecklingssamtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i ett eller flera ämnen i kombination. Gärna något/några av följande ämnen: filosofi, fysik, matte, idrott, engelska, webbutveckling, undervisning av elever i behov av särskilt stöd. 

Du har goda ämneskunskaper och en verktygslåda för att möta och utmana elever för att de skall utvecklas så långt som möjligt. Du har lätt att skapa förtroende hos eleverna, är en stabil och trygg person som kan väcka glädjen i att lära. Vidare är du väl förtrogen med läroplan för gymnasieskolan och med formativ bedömning. Du ser det som en naturlig del av läraryrket att planera, undervisa, bedöma och utvärdera tillsammans med kollegor. Du har ett intresse för utåtriktat arbete mot lokala och regionala aktörer, högskolor etc. Goda kunskaper inom IKT är meriterande.

Kontaktpersoner

Cecilia Axelsson, rektor
tfn- 0140-685 71
cecilia.axelsson@tranas.se
 
Tommy Söderström, Rektor
tfn. 0140-685 01
tommy.soderstrom@tranas.se
 
Anders Berg, Rektor
tfn. 0140-685 00
anders.berg@tranas.se
 
Annika Fast, Rektor
tfn. 0140-685 03
annika.fast@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-
05-07. 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning, 100% vid behörighet. Tillträde 2017.08.10, eller enligt ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181707&DepartmentId=21537&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i gitarr till Kulturskolan

Tranås kommuns Kulturskola söker en utbildad musiklärare med gitarr eller elgitarr som huvudinstrument. Kulturskolan i Tranås är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och en av hörnpelarna i kommunens utbud av fritidsaktiviteter samt en viktig samarbetspartner för grund- och gymnasieskola.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar undervisning i klassisk gitarr och elgitarr, eventuellt i något ytterligare instrument, från nybörjarnivå till avancerad nivå samt undervisning i gitarrensemble, rockensembler, m.m. Medverkan i skolkonserter och annan utåtriktad verksamhet. Du ska också tillsammans med övriga gitarrlärare driva och utveckla gitarrämnet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad musiklärare med gitarr eller elgitarr som huvudinstrument och med examen från musikhögskola eller motsvarande. Vi önskar att du är driven både på elgitarr och gitarr. Du musicerar på hög nivå och kan undervisa elever i skiftande ålder och på skiftande nivåer. Du har erfarenhet av att leda både akustisk gitarrensemble och rockensemble med vanligt förekommande arbetsuppgifter så som repertoarplanering, arrangering, organisation av konserter, m.m. Du har kompetens kring att använda IKT som redskap för undervisning, planering och kommunikation. Som person är du positiv och bemöter elever, föräldrar och kollegor med värme ochengagemang. Du har förmåga att självständigt eller i samarbete med kollegor strukturera och planera arbetet utifrån elevernas olika förutsättningar. Du tar gemensamt med dina kollegor helhetsansvar för utveckling av undervisning och ensembleverksamhet. Du har stor musikalisk bredd, är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag och ser möjligheter i samarbete mellan olika instrumentgrupper, genrer och konstformer. Ytterligare biinstrument,kunskap och erfarenhet av digitalt musikskapande samt annan breddande kompetensär meriterande.

Körkort är ett krav.

Kontaktperson

Fredrik Bodin, Kulturskolechef.
fredrik.bodin@tranas.se
Tfn: 0140-685 85

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

 

Ansökan sker via webformulär senast 2017.05.07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde HT17, enligt ök. ?Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181719&DepartmentId=21144&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Innesäljare

Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export. Större delen av försäljningen sker via nätet.
Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 25 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 40 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi har precis färdigställt vår nya lagerhall och jobbar nu med byggnationen av en ny butik med kontor och moderna personalutrymmen.

För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en innesäljare
som brinner för att ge ett bra kundbemötande, till största delen genom att svara i telefon då vår försäljning sker där, men även ge en god service till kunder som kommer till vår butik

Du skall trivas att arbeta med försäljning och med datorn som arbetsverktyg, du kommer även att få en varierande arbetsdag

Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete/kundsupport/butik inom fordonsrelaterad bransch ser vi som meriterande men absolut inget krav, vi ser gärna att du även har viss datavana.

Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

De vanliga begreppen som Noggran, Punktlig, Kunna hanterar stress, Arbetar väl med andra, Strukturerad, Positiv och Uppmärksam är inget som som bygger på talang utan din inställning och vilja till arbetet

Vi välkomnar alla att söka oavsett ursprung eller handikapp

För att få arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: micke@boetsbildemontering.se
Övrigt: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: Boets Bildemontering AB
Boet Sågen
59992  ÖDESHÖG 
Hemsida: www.boetsbildemontering.se
  
Platsannons

Speciallärare/Specialpedagog till Norrskolan

Norrskolan är en F-5 skolamed två paralleller och ca 300 elever. På fritidshemmet har vi ca 170 barninskrivna. Skolan ligger i centrala Tranås, vilket innebär närhet till olikaaktiviteter och goda pendlingsmöjligheter. På skolan finns godspecialpedagogisk kompetens och tillgång till Sva lärare och studiehandledningi flera språk.Arbetsuppgifter
Du kommer som specialpedagog/speciallärare på Norrskolan ingå i skolans elevhälsa och vara en del i skolansarbete med att tillgodose elevernas behov av extra anpassningar och särskiltstöd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande tex att arbeta medelever en till en, i liten grupp, att göra klassrumsobservationer och atthandleda pedagoger.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska hautbildning som speciallärare eller specialpedagog. Det är meriterande om du haren lärarbakgrund med inriktning mot åk 1-6. Du ska varautvecklingsbenägen och ha en vilja att arbeta i ett främjande och förebyggandeperspektiv. Du ska även ha ett gott ledarskapoch förmåga att skapa goda relationer med kollegor, elever och föräldrar.

Kontaktpersoner

Helene Olofsson, rektor
0140-686 00, helene.olofsson@tranas.se
 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Lön

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-07.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde 170810 eller enligt överenskommelse.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181718&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teaterlärare

Kulturskolan i Tranås söker nu en teaterlärare vars uppdrag är att undervisa och
vidareutveckla Kulturskolans teaterinriktning.  Kulturskolan i Tranås är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och en av hörnpelarna i kommunens utbud av fritidsaktiviteter samt en viktig samarbetspartner för såväl förskola, grund- och gymnasieskola. Kulturskolan driver ett nära samarbete med Holavedsgymnasiets Estetiska program. På Kulturskolan finns förutom teater även inriktningarna dans och musik. Du kommer som teaterlärare ingå i ett driftigt och kreativt kollegium där vi förutom vår ämnesinriktade undervisning jobbar årligen tillsammans med ett antal projekt. Det innebär att du som lärare kommer att delta i arbetet med våra konserter, spelningar och andra uppträdanden.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar undervisning i ämnet teater, från nybörjarnivå till avancerad nivå samt Kulturskolans musikalgrupp. Förutom uppsättning av egna föreställningar inom inriktningen ingår även medverkan i skolkonserter och annan utåtriktad verksamhet.Som lärare förväntas du vara en drivande kraft när det gäller att utveckla undervisningen såväl individuellt som i det gemensamma arbetet i samband med våra projekt. En viss del av tjänsten kan komma att innebära arbete på Holavedsgymnasiets estetiska program.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa i teater och drama, gärna i kombination med ytterligare ämnen på gymnasienivå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med scenisk teater, scenografi, mask och kostym, samt vana/erfarenhet vid att driva projekt och leda grupper. Du är positiv och flexibel samt har förmåga att stimulera eleverna till utveckling och goda prestationer. Du utgår från elevens förutsättningar och lust att lära samt håller kvalitetsbegreppet i undervisningen högt. Som person är du positiv och bemöter elever, föräldrar och kollegor med värme och
engagemang. Du har förmåga att självständigt eller i samarbete med kollegor strukturera och planera arbetet utifrån elevernas olika förutsättningar. Du tar gemensamt med dina kollegor helhetsansvar för utveckling av undervisning och ensembleverksamhet. Du har stor konstnärlig bredd, är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag och ser möjligheter i samarbete mellan olika grupper, genrer och konstformer. Körkort för personbil krävs för tjänsten.

Kontaktpersoner

Fredrik Bodin, kulturskolechef
tfn. 0140-685 85
fredrik.bodin@tranas.se
 

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-
05-07. 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning vid uppfylld behöriget. Sysselsättningsgrad 100% eller enligt önskemål. Tillträde ht-2017, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181708&DepartmentId=21538&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

3 Lärare i sfi till VUX Tranås

VUX Tranås handhar kommunens vuxenutbildning på gymnasial och grundläggande nivå samt utbildning i svenska för invandrare. Inom verksamheten finns det även visshögskoleutbildning och särskild utbildning för vuxna. Vi har helt nya lokaler belägna icentrala Tranås nära järnvägsstationen, vilket innebär närhet till olika aktiviteter och goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som SFI-lärare på VUX Tranås arbetar du direkt med vuxna elever somnästan samtliga har fått uppehållstillstånd i Sverige ganska nyligen. Du kommer att bedriva verksamhetens dagliga arbete och utveckling i nära samarbete medskolledningen, kollegor inom SFI samt med studie- och yrkesvägledarna på enheten. Utifrån dina kunskaper och din behörighet kan även undervisning i andra ämnen bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa SFI/SVA och vi ser gärna att du har läs-och skrivinlärning i din utbildning.  Vi tror att du uppskattar att arbeta i den mångfaldsmiljö som vår verksamhet erbjuder och vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete med utbildning för vuxna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och då SFI är en verksamhet med varierande elevantal och ständiga förändringar krävs att du är flexibel och har god samarbets-förmåga. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och med god teamkänsla. Utöver detta behövs även goda datakunskaper.

Kontaktpersoner

Gun-Inger Andersson, Rektor, tfn 0140-684 84,
gun-inger.andersson@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-05-07. 
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. 100% tillsvidare vid behörighet. Tillträde enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181712&DepartmentId=21540&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beckhemmet söker undersköterska

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillgodose kundens behov av social och personlig omvårdnad. Du ansvarar även för dokumentation som rör kunden, utför hälso- och sjukvård och hanterar läkemedel enligt delegering. Förutom att utföra dessa uppgifter så ingår även en del praktiska arbetsuppgifter i tjänsten såsom enklare matlagning, städning och tvätt. Som undersköterska är du ett stöd för kunden, anpassar dig efter varje persons förutsättningar och skapar meningsfullhet - ett viktigt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som helst har tidigare erfarenhet av arbetet.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande mot kund och medarbetare.
Du kan arbeta självständigt, tar stort ansvar för gruppens arbete, är flexibel, har god samarbetsförmåga och vilja att samarbeta mellan olika avdelningar vid behov. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt erfarenhet av att arbeta efter TES. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
 

Kontaktpersoner
Enhetschef Monica Ahlenius, telefon 0140-682 63

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Lön
Individuell lönesättning.

Anställning

1 tjänst med tillsvidareanställning 100%, varav 70% är placerad på avdelning, övrig tid i pool, from 170601. Möjlighet till viss tjänstledighet finns.
 
Välkommen med din ansökan senast 170430!
 
Rekryteringen sker fortlöpande.
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/Kväll/Helg Tillsvidareanställningindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181709&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studiehandledare i Arabiska till Sommen, Gripenberg och Linderås skolor

Sommens skola ligger cirka 15 kilometer norr om Tranås och här går ungefär 100 elever från förskoleklass till år 6. Skolan är nyrenoverad/nybyggd har god inom- och utomhus miljö med närhet till naturen, vilket ger goda förutsättningar för utomhuspedagogik. Lärarlaget består av små team i nära sammarbete. Fritidshemmet är väl organiserat, har  god kontakt med föräldrar och en stor del utomhuspedagogik. Gripenbergs och Linderås skola ligger ca. 11 km respektive ca. 16 km sydväst om Tranås. Skolorna har trivsamma lokaler med fina och varierande skolgårdar som ger möjlighet till meningsfulla rastaktiviteter. I våra "små" skolor, med vardera ca. 70 elever från förskoleklass till år 6, finns många fördelar. De vuxna är i förhållande till elevantalet många, alla barn blir sedda och känner varandra och skolorna samarbetar med varandra på loven.

Arbetsuppgifter
Som studiehandledare arbetar du med att stötta eleverna med strukturerad studiehandledning i arabiska. Arbetet sker i nära samarbete med elevernas ämneslärare. I tjänsten kan även ingå arbete på skolornas fritidshem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det arabiska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift. Lärarutbildning från ditt hemland eller svensk lärarutbildning är meriterande. Du har en god förmåga att samarbeta med både elever och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Niklas Bratt. rektor
0140-687 71
niklas.bratt@tranas.se
 
Malin Ljung, bitr rektor,
0140-0140-687 65
malin.ljung@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 

Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-04-30.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Modersmålslärare/Modersmålspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid. Sysselsättningsgrad 100%, eller enligt önskemål. Visstidsanställning HT-17, med ev möjlighet till förlängning. Tillträde enl. ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181706&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i tyska och svenska till Ängarydsskolan

Ängarydsskolan söker en lärare för grundskolans senare år medundervisning i svenska och tyska. Ängarydsskolan är en 7-9 skola i Tranås kommun. Skolan liggercentralt i Tranås, vilket innebär goda pendlingsmöjligheter och närhet tillolika aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Undervisning i svenska och tyska i åk 7-9. I uppdraget ingårett tätt samarbete i arbets- och ämneslagen samt mentorsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har grundskollärarexamen 7-9 ochbehörighet i svenska och/eller tyska. Du har lätt för att samarbeta och kan anpassa ditt arbeteoch bemötande utifrån varje enskild situation. Stor vikt läggs vid personliglämplighet och god samarbetsförmåga.Kontaktpersoner
Fredrik Brolin, rektor.
fredrik.brolin@tranas.se
0140-684 11, 070-323 84 50

Fackliga representanter

Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

Välkommen med din ansökan!
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning vid uppfylld behörighet. Sysselsättningsgrad 100% eller enligt önskemål. Tillträde HT-17 enl. ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181711&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teknisk support

Kundföretaget
Stiga grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. I enlighet med sin tradition och det krävande nordiska klimatet har alla Stigas produkter hög kvalitet och prestanda.
Koncernen GGP (Global Garden Products) är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castefranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 600 anställda runt om i världen.
Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke och sedan över 80 år ett av Sveriges mest kända varumärken. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO.
STIGA AB som är det svenska bolaget har sitt säte i Tranås med fokus på sälj/marknad för Sverige samt den nordiska logistikfunktionen.
Läs gärna mer på www.stiga.se och www.ggp-group.com.

Arbetsbeskrivning
Stiga förstärker nu sin supportavdelning och söker två medarbetare på teknisk support. I den här tjänsten har du mycket kontakter med återförsäljare och kunder via telefon.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Teknisk telefonsupport till återförsäljare, serviceverkstäder och slutkunder
- Reklamationshantering
- Delta i och strukturera serviceutbildning
- Hantera och informera om tekniska problem internt och externt
- Registrera order och krediteringar
Aktivt deltagande i förbättringsarbete gällande arbetsmetoder och processer ingår i arbetet liksom resor i viss mån.

Din profil
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå samt kunskap inom något av områdena el, hydraulik, maskinteknik eller motor. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav liksom god IT-vana. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande.
Som person är du kommunikativ, självgående och van vid kundkontakter i en säljande organisation. Du är strukturerad, van att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och är en god problemlösare.
Känner du igen dig i beskrivningen och vill arbeta med förstklassiga produkter med ett av Sveriges starkaste varumärken? Tveka inte att ansöka omgående!

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 3680
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3680
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Serviceinriktad supporttekniker

Kundföretaget
Har du ett genuint teknikintresse, gillar problemlösning och vill alltid ge din kund hög service – Då är du kanske rätt person för jobbet!

Creone är i en expansiv fas och söker därför nu i samarbete med Montico en serviceinriktad supporttekniker till huvudkontoret i Tranås.

Creone startades 1979. De levererar nyckelskåp och värdeskåp till ett 35-tal länder, huvudsakligen i Europa. Creone är dotterbolag till Wärnelöv Holding. Tillverkning och huvudkontor är i Tranås, Sverige.Arbetsbeskrivning
Som supporttekniker kommer du vara den första kontakten med kunder när de behöver hjälp. I rollen hjälper du kunderna med olika typer av IT-relaterade problem via telefon och mail. Du inser värdet i att kunna förmedla din kunskap till andra. Du får möjlighet till stor variation i arbetsuppgifter, vissa ärenden löses snabbt andra är mer omfattande och kräver mer tid. För att trivas i denna roll brinner du för att hjälpa kunder i ditt dagliga arbete, där din sociala och kommunikativa förmåga kommer väl till användning. Du är spindeln i nätet och ansvarar för att rätt ärende hanteras av rätt person internt. Du trivs med att arbeta i en självständig roll samtidigt som du tillhör ett team som kan stötta upp vid behov.Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en serviceinriktad supportroll och som gillar att kommunicera med kunder och kollegor. Du har en mycket god teknisk förståelse och har goda kunskaper om nätverk. Du skriver och talar engelska obehindrat och tyska är meriterande. Har du gått på IT-gymnasium eller har liknande teknisk utbildning är det också mycket meriterande.

Då företagets fokus är att göra sina kunder fullständigt nöjda är du en person som på ett självständigt och ansvarsfullt sätt kan arbeta strukturerat och ge god återkoppling kring dina behandlade ärenden. Din serviceinriktade förmåga kommer väl till pass i denna tjänst. Som person är du driven, självgående, prestigelös och resultatinriktad. För dig som visar framfötterna, engagemang och professionalitet innebär denna tjänst stora möjligheter för din framtida karriär inom företaget.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och ditt intresse att utvecklas tillsammans med oss i Creones verksamhet.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 3881
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3881
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  

Platsannons

Vikariat Ekonomiansvarig

I tjänsten ingår arbetsuppgifter för båda våra bolag; TUC Sweden och IHU Urmakarskolan.

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Månadsbokslut
• Lön (Collectum och årsavslut)
• Moms- och arbetsgivardeklarationer

Förutom dessa övergripande arbetsuppgifter, ska du även ta fram budget för utbildningar, sköta posthantering, ansvara för nycklar och passerkort, växelkassan m.m.

Som person gillar du högt tempo, är stresstålig och noggrann. Du har erfarenhet av Visma lön och Visma administration. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter och har en examen från YH eller universitetet/högskola.

Vårt företagsnamn, TUC, härstammar från Tranås Utbildningscentrum, som 1989 startades som en kommunal utbildningsverksamhet. Den 1 augusti 2010 avknoppades verksamheten från Tranås kommun och drivs idag i privat regi. Vi har under hela vår tid utvecklats, och erbjudit en allt bredare mix av utbildningar. Lärande handlar lika mycket om att utveckla sig själv, som att skaffa kunskaper och färdigheter. På TUC Yrkeshögskola är vi övertygade om att ju bredare synsätt du har på kunskap, och ju mer öppen du är för nya intryck, desto bättre blir utbildningsupplevelsen.

TUC Yrkeshögskola har gjort en fantastisk resa och vi är idag en av de största leverantörerna av YH-utbildningar. Vi fortsätter växa och expanderar också vår verksamhet till nya städer!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Ekonomiledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat under 1-1,5 år med chans till förlängning. Start augusti 2017. Placeringsort Tranås
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johanna.dahlgren@tucsweden.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan senast den 31 maj, vi tillämpar dock löpande urval.
Arbetsplats: 
Adress: TUC SWEDEN AB
BOX 427
57325  TRANÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor

Tranås kommun satsar på framtiden! Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas - ett ständigt växande invånarantal kräver en offensiv satsning. Vi behöver nu förstärka vårt team inom hemtjänsten och söker nu undersköterskor.
 
Vill du vara med och göra skillnad - varje dag? Vi har kunden i centrum och har 95% nöjda kunder. Vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling för att kunna bemöta kundens behov och efterfrågan. Varje undersköterska hos oss utgör en värdefull pusselbit för att vi ska kunna ge kvalitativ service till våra kunder. vi erbjuder ett variationsrikt arbete där du får använda din kompetens fullt ut.
 
"Hemtjänsten utvecklas hela tiden, roligt att jag får vara med. Att åka hem till någon som behöver hjälp och att kunna ge den personen möjlighet att bo hemma, det känns väldigt bra. En perfekt arbetsdag." Anna Harrysson, undersköterska

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillgodose kundens behov av social och personlig omvårdnad i hemmet. Du ansvarar även för dokumentation som rör kunden, utför hälso- och sjukvård och hanterar läkemedel enligt delegering. Förutom att utföra dessa uppgifter så ingår även den del praktiska arbetsuppgifter i tjänsten såsom enklare matlagning, städning och tvätt. Som undersköterska är du ett stöd för kunden, anpassar dig efter varje persons förutsättningar och skapar meningsfullhet - ett viktigt arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska som tycker om att arbeta med människor.
Du behandlar individer med respekt och som person är du ansvarsfull och noggrann. Då dokumentation ingår i tjänsten så kan du uttrycka dig väl i både tal och skrift och du har datavana. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och gillar problemlösning. Du är social, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. B-körkort är en merit. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Kontaktpersoner

Vill du ha mer information -  kontakta gärna någon av nedanstående enhetschefer:
 
Pia Rosenlöw Posch, telefon 0140-682 82
Maria Dunåker, telefon 0140-682 78
Elisabeth Johansson, telefon 0140-687 69
Lotta Ekbäck, telefon 0140-682 72
Malin Bäckman, telefon 0140-682 18

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Lön
Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Tillsvidare. Heltid eller enligt önskemål.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/Kväll/Helg Tillsvidareanställningarindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181695&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till förskoleklass på Junkaremålsskolan F-6

Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På skolan finns även grundsärskola och förberedelseklass för nyanlända. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter.

Arbetsuppgifter
Uppdragetinnebär att du arbetar i en av våra två förskoleklasser tillsammans med enförskollärare. Du är också del av ett av skolans arbetslag F-3. Undervisningeni förskoleklass ska syfta till att stimulera elevernas allsidiga utveckling ochlärande. I förskoleklassen förenas förskolans och skolans arbetssätt ochpedagogik. Undervisningen ska även bidra till kontinuitet och progression ielevernas utveckling och lärande samt förbereda eleverna för fortsattutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarexamen/lärarexamen och behörighet att undervisa i förskoleklass. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och i skolan. Du har en god förmåga att möta elever såväl som föräldrar. Du arbetar strukturerat samtidigt som du är en flexibel person som kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du är en naturlig ledare i elevgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktperson

Petter Dahlgren, rektor
0140-684 17
petter.dahlgren@tranas.se
 
Helena Bergquist, bitr. rektor
0140-687 80
helena.bergquist@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-04-30. 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
 
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde augusti 2017, enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181700&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planarkitekt till vår nya avdelning

Är du en ansvarsfull och idérik person som brinner förutveckling?

Tranås kommun satsar på framtiden! Vi befinner oss ien expansiv tillväxtfas – ett ständigt växande invånarantal kräver en offensivsatsning på våra projekt.

För att främja ett ökat fokus kring tillväxtfrågorskapades nyligen en tillväxtavdelning hos oss. Avdelningen består av enavdelningschef, utvecklingsstrateg, planerare, arkitekter och en mark- ochexploateringsingenjör. Vi behöver förstärka detta team ytterligare och söker nuen drivande planarkitekt som vill arbeta brett och variationsinriktat med fokuspå bostadsprojekt för Tranås kommuns expansion.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligt fokus förtjänsten är Tranås tillväxt och utveckling. Arbetsuppgifterna består av attupprätta detaljplaner med tillhörande beskrivningar. Du tar även frambeslutsunderlag inom verksamhetsområdet och medverkar i utredningar. Somplanarkitekt hos oss ingår du i olika samarbeten och har kontinuerlig kontaktmed exploatörer, markägare, konsulter, kommuninvånare, myndigheter, politikeroch andra tjänstemän inom kommunen. Du ger information och rådgivning tillallmänheten i plan- och utredningsfrågor och bidrar generöst med dinakompetenser inom området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildadarkitekt, planarkitekt eller har annan utbildning eller kompetens som vibedömer som likvärdig. Du ska givetvis ha ett intresse och engagemang församhällsbyggnad, plan- och gestaltningsfrågor samt ha en god kommunikativförmåga, både i tal och skrift. Du har god datavana och erfarenhet av attarbeta med CAD, GIS och illustrationsprogram. Du har även kunskaper kring plan-och bygglagen. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenheter avplanarbete i en politiskt styrd organisation. Du behöver ha B-körkort.

Kontaktpersoner
Tom Johannesen,avdelningschef tillväxtavdelningen, 0140-68 165, tom.johannesen@tranas.se
Susanna Alexandersson, arkitekt 0140-68 174, susanna.alexandersson@tranas.se


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Tranås kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181698&DepartmentId=21147&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare med utökat ansvar som Försteman - Mekonomen, Tranås

Mekonomen är en ledande bildelskedja i Norden med egen grossistverksamhet, butikskedja och tre unika verkstadskoncept i form av Mekonomen Bilverkstad, Speedy och MekoPartner. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och på Island och erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen står för helhetslösningar, innovation, kompetens, prisvärdhet och hög kvalitet.

Tillsammans med MECA och Sørensen og Balchen är vi en del av Mekonomen Group.

Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor?
Då kanske du är den som tillsammans med våra kunniga medarbetare får möjlighet att vidareutveckla vår butik i Tranås! Vi söker en person som gillar försäljning och som även är motiverad att axla förstemansansvaret i butiken.

Dina utmaningar:
Vi förväntar oss att du som butiksmedarbetare ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och ha goda kunskaper om hur en bil fungerar. I din roll som butikssäljare ska du engagera dig i mötet med kunden såväl på butiksgolvet som bakom disk och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Som försteman är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och prestigelös och har förmågan att skapa en atmosfär där medarbetarna trivs, utvecklas och fungerar som ett team i en kundorienterad miljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Alltid ha en kontinuerlig kontakt med kollegor och verkstäder i Mekonomen för att ständigt förbättra och utveckla Mekonomens affär
• Hålla god ordning och reda i butiken samt fronta produkterna i butiken
• Köra budbil vid behov • Hjälpa kunden med enklare montering
• Via telefon och besök serva våra verkstadskunder
• Att ha verksamhetsansvaret vid Affärschefs frånvaro
• Ansvarig för att hantera dagliga personalfrågor som avser medarbetare i butik

Erfarenhet/Personliga egenskaper:
• Har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
• Erfarenhet från detaljhandeln och kunskap om reservdelar är krav
• Erfarenhet av ställföreträdande ansvar för butiksdrift
• Relevant erfarenhet kring personalfrågor och coachning
• Engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad
• Positiv inställning och lösningsorienterad
• God förmåga att uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
• Datorvana
• B körkort

Tjänstens omfattning:
• Heltid 100 %
• Tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning

För oss som arbetar på Mekonomen är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan! Ansökningarna kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan ske innan annonstiden gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lennartsson på mail: Anders.Lennartsson@mekonomen.se

Vi servar människor!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 3408168735
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3408168735&link_source_id=30&company_id=2235691621&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mekonomen Detaljist AB
Box 19542
10432  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistsjuksköterska

Tranås psykiatriska mottagning

Välkommen att bli en ny medarbetare till oss på Tranåsmottagningen! Vi är ett team med mycket god kompetensförsörjning som vi är stolta över. Tillsammans arbetar vi för att ge den bästa psykiatriska vården och värnar om vår arbetsmiljö.

Vi söker
Dig som är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet inom psykiatri är meriterande och gärna med terapiutbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete där vi tar tillvara på varandras kompetens. Som ny medarbetare får du en individuell introduktionsplan för att du på bästa sätt ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi värderar en god arbetsmiljö högt och uppmuntrar till förbättringsarbete och där du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Du arbetar med uppföljning, utredning, rådgivning och behandling av patienter och har stor förmåga att driva ett självständigt arbete. Du deltar i teamsamverkan och bidrar med din kompetens och personlighet.

För att du ska trivas hos oss
Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Du är intresserad av utvecklingsarbete och har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser mycket positivt på egen initiativförmåga och nytänkande som för arbetet framåt. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi skapar ett gott arbetsklimat genom samarbete och sprider glädje på arbetsplatsen. Utveckling av arbetssätt och processer sker kontinuerligt och vi lär av varandra.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anita Rembsgård, enhetschef, tfn: 010-2439703. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn: 0381-335650.
Sista ansökningsdag är den 5 maj 2017. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin där Tranåsmottagningen är en av fyra öppenvårdsmottagningar. Mottagningen ligger i fina omgivningar intill Svartån och erbjuder god psykiatrisk specialistvård. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2017-08-28 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: P210/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21888&RefNo=P210%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lövstagården söker undersköterska

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbetet.
 
Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande mot kund och medarbetare.
Du kan arbeta självständigt, tar stort ansvar för gruppens arbete, är flexibel, har god samarbetsförmåga och vilja att samarbeta mellan olika avdelningar vid behov. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt erfarenhet av eller vilja att lära dig arbeta efter TES. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Enhetschef Oliver Lawrence, telefon 0140-682 80

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Lön
Individuell lönesättning

Anställning

1 tjänst med tillsvidareanställning på 100% eller önskad sysselsättningsgrad med tillträde 170815 eller efter överenskommelse.
 
 
 
Sista ansökningsdag är 2017-04-30, välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/Kväll/Helg Tillsvidarenställningindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181694&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie personlig assistent

För kunds räkning söker vi nu en sommarvikarie, personlig assistent till en kille på 15 år med en CP skada. Kunden bor utanför Tranås vilket innebär att körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Du som söker ska vara flexibel, ha humor och barnasinnet kvar samt inte vara rädd för att ta egna initiativ. Arbetet är i hemmet hos kunden och husdjur finns. Kunden vill ha en assistent som kan anpassa sig efter hans behov, och som hjälper honom med det som behövs göras i alla situationer i och utanför hemmet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Du bör även vara flexibel, lyhörd och aktiv och inte vara rädd för att följa med kund på heldagsutflykter.

Alminia AB grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistent (enligt LSS och Socialförsäkringsbalken). Vi har ca 550 medarbetare i hela landet och finns på 12 orter i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%140,91 kr/tim + OB och semesterlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb.tranas@alminia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB i Tranås
Storgatan 57 B
57332  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker duktiga sjuksköterskor

Tills kunds räkning söker vi sjuksköterskor som ska komma in i verksamheten och ta stor plats.

Välkommen till Tranås - Du behövs! Småländska Tranås är en av få svenska småstäder som faktiskt växer. Vi ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden nära Linköping och Jönköping. Här erbjuds hög livskvalitet, starkt näringsliv och sjönära natur i en klassisk handelsstad.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga förekommande arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska inom hemsjukvård och särskilt boende. Stor del av arbetet sker i samarbete med vårdcentraler, slutenvården, psykiatrin samt palliativa vårdenheten.
Du arbetar med kunder i alla åldrar från nyfödd till livets slutskede.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Vi ser det som mycket meriterande om du är distriktssjuksköterska, arbetat inom psykiatri eller geriatrik.

Du har självklart ett gott bemötande, är flexibel och har lätt för att samarbeta men även en förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du kan bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Det är även av vikt att du kan prioritera, leda och organisera arbetet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Förmåner; goda möjligheter att klättra inom verksamheten, trevlig arbetsplats samt generös ersättning.

Förmåner; goda möjligheter att klättra inom verksamheten, trevlig arbetsplats samt generös ersättning.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@workweb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Workweb AB
Karlavägen 5
11424  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Strukturerad Projektingenjör till internationell koncern

Vi söker en projektingenjör med ledaregenskaper och sinne för planering till Bosch Thermoteknik AB i Tranås.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör ansvarar du för utvecklingsprocessen av vår tillverkning genom att både modifiera nuvarande system och att skapa nya effektiviserade processer. Din roll är att se helheten i projekten och kunna planera varje steg i processen. Du har budgetansvar och ansvarar för investeringar för att modernisera och få in ny teknik. Som projektingenjör ska du planera arbetet med tydliga instruktioner och driva igenom förändringar och se till att deadlines följs.

Om företaget
Bosch Thermoteknik AB är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, som är anpassade för industriella byggnader. Boschs största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Företagets affärsidé är att tillgodose behovet av värme och kyla som sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.
Organisationen har olika divisioner med cirka 300 anställda och med lokal ledningsgrupp i Tranås. Verksamheten har en mycket internationell prägel och det finns stora karriärmöjligheter i organisationen.


Din profil
Vi ser att du är en utåtriktad person som vågar ta plats och driva igenom projekt. Du har lätt för att samarbeta och kan leda andra på ett ödmjukt sätt. Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att förutse problem i ett helhetsperspektiv.

Skallkrav:
- Lägst högskoleutbildning mot Maskiningenjör
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av produktion

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Vikariat fram till 1 februari 2018, med chans till förlängning.
Placering: Tranås
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 11420
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11420
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Produktionstekniker/Beredare till Bosch i Tranås

Är du strukturerad och lösningsorienterad och vill jobba i en internationell koncern? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker hos Bosch kommer du att jobba med att underhålla befintliga strukturer och komponenter i Jeeves samt bereda nya strukturer på produkter och halvfabrikat. Du arbetar med ständiga förbättringar för att uppnå en effektiviserad produktion med hög kvalitet. Du ansvarar för att ta fram standarder och instruktioner på tillverkningsstrukturen och är med i planeringen och implementeringen av ECRer. Du har en koordinator-roll där du ser till att beställningar och förbrukning går ihop samt syr ihop tillverkningsprocessen från start till mål.

Om företaget
Bosch Thermoteknik AB är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, som är anpassade för industriella byggnader. Boschs största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Företagets affärsidé är att tillgodose behovet av värme och kyla som sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.
Organisationen har olika divisioner med cirka 300 anställda och med lokal ledningsgrupp i Tranås. Verksamheten har en mycket internationell prägel och det finns stora karriärmöjligheter i organisationen.


Din profil
Skallkrav:
- Lägst högskoleutbildning mot produktion
- Goda Excel-kunskaper
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av Jeeves och/eller SAP

Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som produktionstekniker krävs det att du är noggrann, strukturerad och målmedveten. Du har ett matematiskt tänk och har lätt för att se logiska samband. Som person är du lyhörd och orädd, du brinner för att driva ärenden framåt.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Vikariat fram till 1 mars 2018, med chans till förlängning.
Placering: Tranås
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 11417
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11417
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Sommenbygdens folkhögskola söker lärare till Allmän kurs

Vi söker dig som vill arbeta som pedagog på Allmän kurs där du undervisar i dina ämnen. Du kan undervisa i matte, naturkunskap, engelska eller svenska. Du är en del i ett arbetslag men förväntas vara delaktig i hela skolans utvecklingsarbete.

Som person har du stort engagemang för att våra deltagare ska trivas och utvecklas framåt. Du har stort tålamod, tar ansvar och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen. Du trivs med att arbeta i en miljö med höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt genom olika lärmetoder.
Du vill arbeta för skolans helhet genom samarbete med andra lärare på skolan och intresserad av att utveckla lärmiljön utifrån folkbildningens tankar.
Ingen lärarlegitimation krävs på folkhögskola.
Eftersom vi eftersträvar en jämnare könsfördelning i arbetslaget ser vi gärna manliga sökanden.

Vi är en liten skola med ett stort hjärta och höga ambitioner! Vi hoppas att du vill bli en del av vår dagfolkhögskola.
Vår huvudman är en ideell förening med en styrelse och representanter från kommunerna Aneby, Boxholm, Tranås, Ydre och Ödeshög samt studieförbundet Vuxenskolan och ABF. Vi är politiskt och religiöst obundna.
Vi erbjuder kurser som Allmän kurs, Musik, Socialpedagog, Förberedande polis, Personlig utveckling och Etableringskurs.
Vår vision är: Sommenbygdens folkhögskola – för en hållbar värld med demokrati och mångfald.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidFerietjänst med 6 månaders provanställning. 80% eller merVi vill ha ditt löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: caroline.brun.sommen@folkbildning.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SOMMENBYGDENS FOLKHÖGSKOLA
Ydrevägen 13
57335  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.sommenbygdensfolkhogskola.se
  
Platsannons

Personlig Assistent sökes till tjej i Tranås

Personlig Assistent sökes till tjej i Tranås

Kooperativet Lotsen är en medlemsstyrd verksamhet som anordnat personlig assistans i över 20 år och drivs utan vinstintresse. Vår målsättning är att anordna våra medlemmars personliga assistans med god kvalitet, samt vara en god arbetsgivare till våra medarbetare. Vår verksamhet vänder sig både till barn och vuxna med beslut om personlig assistans. Vi har ca 140 st anställda medarbetare i verksamheten och våra arbetsplatser finns främst på Småländska höglandet. Som medarbetare hos Kooperativet Lotsen erhåller du introduktionsutbildning och övriga utbildningar som är relevanta för ditt arbete, samt friskvård. Kooperativet Lotsens kontor är beläget i Nässjö. För mer information om vår verksamhet www.lotsen.org

Kooperativet Lotsen söker en personlig assistent som sommarvikarie 79 % v 25-32.
Arbetsplatsen är hos en tjej som är 27 år och bor tillsammans med sin syster i Tranås. Du som söker är en kvinna.
Dagtid följer assistenterna med till daglig verksamhet och även på andra aktiviteter. Kommunikation, hjälp med hygien, hushållssysslor och matlagning kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.
En tydlig arbetsbeskrivning finns på arbetsplatsen. Du erbjuds bredvidgång innan arbetet påbörjas.

Meriterande är tidigare erfarenheter ifrån yrket Personlig Assistans. En fördel är om du har erfarenhet ifrån arbete med barn/ungdomar och/eller med personer med autism. Du måste ha lätt för att samarbeta med annan personal, då tjejerna har varsin assistent dygnet runt. Du har ett bra bemötande och ett kreativt arbetssätt. Arbetet kräver att du är en ansvarskännande person som ser vad som behöver göras.
Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter och mycket av tjejens fritid kan du som assistent göra rolig och meningsfull.
Personlig lämplighet är avgörande vid en anställning.
Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete.
Bifoga namn och telefonnummer till minst 2 referenspersoner.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss kommer att läsas av kontaktperson på Kooperativet Lotsen, samt av arbetsledaren.
Kooperativet Lotsen är en IFA ansluten verksamhet. Mer information hittar du på: www.intressegruppen.info

Arbetstid/Varaktighet
Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg och jour på natten.
Lön
Kooperativet Lotsen tillämpar kollektivavtal SKAF-KFO, avtalsenlig lön.

Kontaktpersoner
Kristine Börjesson. kristine.borjesson@lotsen.org
Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via e-post, kristine.borjesson@lotsen.org
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid79 % v 25-32.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristine.borjesson@lotsen.org
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lotsen

57131  NÄSSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Logistikutvecklare

Du kommer att arbeta med logsitikutveckling inom ett brett område, från leverantör till kund inom hela supply chain.
Arbetet innebär såväl utforming av den fysiska logistiken i Tranåsfabriken som systemmässig utveckling av materialförsörjning och leveranskoncept
Du kommer att vara involverad från början till slut i våra produktutvecklingsprojekt där din roll blir att utveckla och säkerställa en effektiv logistik för nya produkter och produktionssystem
Du jobbar i nära samarbete med flera andra funktioner inom företaget, såsom inköp, produktionsteknik och IT
Du kommer att ha stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och att kunna visa resultat inom flera olika områden


Du har en teoretisk bas som civilingenjör inom exempelvis Industriell Ekonomi eller Maskinteknik med logistikinrikting
Du är intresserad av logistikområdet med ett stort inslag av IT- och systemutveckling
Du har några års erfarenhet eller är nyexaminerad med goda studieresultat
Du talar och skriver engelska på mycket god nivå
Du rör dig obehindrat i en internationell miljö med många kontaktytor
Du har en hög ambitionsnivå och villig att utvecklas inom företaget


Vill du att fördelaktiga tekniker ska formas av dina idéer? Vare sig det gäller mobilitetslösningar , konsumtionsvaror, industriteknik eller energi och byggteknik - med oss, kommer du att ha möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch. Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Vi är ca 300 anställda i Tranås, och säljer för cirka 900 miljoner / år. Våra mest kända varumärken är IVT och Bosch.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Logistikingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magdalena.castevall@se.bosch.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosch Thermoteknik AB
Box 1012
57328  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.bosch.se
  
Platsannons

Speciallärare i sv och/eller ma Junkaremålsskolan F-6

Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. På skolan finns även grundsärskola och förberedelseklass för nyanlända. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter.

Arbetsuppgifter
Du kommer som speciallärare på Junkaremålsskolan ingå i den inre Elevhälsan och som en del i denna kommer du att vara en del av det främjande och förebyggande arbetet genom handledning, konsultation och delaktighet i skolans arbete för att skapa god lärmiljö. Du kommer även att arbeta i team med speciallärare, specialpedagoger, kurator och skolsköterska för att tillgodose elevers behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska ha en utbildning som speciallärare med inriktning sv och/eller ma, med behörighet mot mellanstadiet. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du ska vara utvecklingsbenägen och ha en vilja att arbeta i ett främjande och förebyggande perspektiv. Du ska ha ett gott ledarskap och ha förmåga att skapa goda relationer med kollegor, elever och föräldrar.

Kontaktperson

Petter Dahlgren, rektor
0140-684 17
petter.dahlgren@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-04-30. 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
 
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid behörighet. Tillträde enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181676&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Tranås kommun

Barn- och utbildningsförvaltingen i Tranås kommun söker nu förskollärare till flera förskolor inom kommunen. Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås anser att varje barn ska känna tillit och trygghet samt bli respekterad för den man är, då detta bäddar för en god lärandemiljö. Vår strävan är att våra kunder ska vara 100% nöjda med den barnomsorg vi erbjuder.

Arbetsuppgifter
Uppdraget utgår från de riktlinjer för förskollärarens ansvar som är angivna i läroplanen för förskolan. Olika förskolor i Tranås kommun har olika pedagogisk miljö och projekt.
Vänligen hör av dig för mer information.

Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarexamen som brinner för barns lärande och förskolans utveckling. Vi ser även att du är en positiv och engageradmedarbetare som har en förmåga att se möjligheterna i verksamheten och att skapa ett gott lek- och lärklimat för våra barn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Ingela Gerebrant 0140-687 64, ingela.gerebrant@tranas.se
Tf. FörskolechefSkogsgläntans fsk & Tallbackens fsk.
 
Susanne Tingvall, 0140-681 01 alt. 0140-686 27, susanne.tingvall@os.tranas.se
Förskolechef Junkaremålens fsk & Kungsparkens fsk.
 
Yvonne Elm, 0140-682 40, yvonne.elm@os.tranas.se
Förskolechef Hagadals fsk & Ängaryds fsk.
 
Annelie Johansson, 0140-684 95, annelie.johansson@tranas.se
Förskolechef, Parkensfsk & Åsvalehults fsk.
 
Daniel Berg, 073-8660 058, Daniel.berg@tranas.se
Förskolechef Sommensfsk, Mostugans fsk & Bergets fsk.


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

 

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Ansökan sker senast 2017-06-30.
 
Ange i din ansökan om det är någon specifik enhet du önskar arbeta på.
 
Intervjuer och tillsättning av tjänster kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in Din ansökan så snart som möjligt.
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet. Tillträde enligt ök.Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181660&DepartmentId=21535&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förenade Service söker Gruppledare till Tranås.

Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation.

Vi söker dig som har erfarenhet av olika sorters städtjänster och gärna yrkesutbildning (SRY eller PRYL). Gruppledarens huvudfunktion är att vara serviceledaren behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna så att servicen värkställs på ett effektivt och korrekt sätt inom angivna tidsramar. Som gruppledare är det viktigt att motivera, engagera och entusiasmera medarbetarna, bidra till ett bra arbetsklimat och arbetstillfredställelse i gruppen. Gruppledaren skall också vid behov vikariera för serviceledaren, utföra städarbeten när så krävs samt tillse att städpersonalen har det material som behövs för att utföra ett gott arbete.

Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull samt har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, datorvana är meriterande. Körkort är ett krav. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift.

Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Ytterligare upplysnngar:

Kontakta Operativ Chef 

Henrik Friman

0736-888098


Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.forenade-service.se/jobb/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=117%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Service i Sverige AB
Grimboåsen 8
41749  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.forenade-service.se
  

Platsannons

Bootcamp tränare/instruktör

Verksamhetsbeskrivning
Var med och utvecklas inom det senaste i utomhusträning!
Hybrid Fitness erbjuder bootcamps, personlig träning och självförsvar.
Bootcamp delen är funktionell träning utomhus med miltärtema.
Nu söker vi en instruktör för att hålla Bootcamps!
Innebörden av funktionell träning är att man arbetar med flera muskelgrupper
samtidigt för att förbättra balans, smidighet, styrka, samt koordinationsförmåga. Vi
jobbar mycket med basövningar som utförs inom det militära och genom att hålla
en hög disciplin i vårt sätt att träna får deltagarna mer ork och push i träningen.
Vi utför vår träning i huvudsak utomhus. Då det ger positiv effekt på hälsan. (med
undantag från vinterhalvåret) En bootcamp är en form av gruppträning och vi anser
att ökad träningsglädje också maximerar deltagarens prestationsförmåga och ger
bättre resultat.
Hybrid Fitness Bootcamp passar alla typer av människor oavsett om du söker
viktnedgång/viktökning, att bli starkare, mer explosiv, se bättre ut eller bara ett sätt
att underhålla kroppen.

Arbetsuppgifter
Du leder, planerar och har ansvar över Bootcamps träningar. Antingen hela
bootcamps eller enskilda. Du marknadsför företaget, Du coachar, peppar och
inspirerar deltagarna för att få dom göra sitt yttersta som passar individen.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en utbildad Personlig tränare, Fystränare, leder gruppträningar eller
liknande är ett stort plus men inte ett krav. Likaså ett stort socialt nätverk.

Krav: Du ska brinna för träning och för att hjälpa andra. Du ska ha minst 2 års
erfarenhet av träning/gruppträning eller liknande. Du ska vara Ansvarsfull,
tillmötesgående, flexibel och noggrann.
Tala Svenska och engelska. Vi ser gärna ochså att du är: Social och tycker om att
bemöta människor! Har lätt för att möta människor ansikte mot ansikte! Drivande
och målinriktad! Positiv och möter motgångar med positiv inställning

Övrigt:
Alla instruktörer går en konceptutbildning där vi lär ut: träningskonceptet,
coachning, ledarskap samt personlig utveckling.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig tränare/PT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hybridfitness.se
Övrigt: För ansökningar och övriga frågor maila till angiven e-postadress.
Arbetsplats: 
Adress: Hybrid Fitness
57441 Vetlanda
57441  VETLANDA 
Hemsida:
  

Platsannons

Djurskötare

Djurskötare sökes till kor som mjölkas i robot

Dina arbetsuppgifter innehåller att mjölka kor, traktorkörning och daglig verksamhet. Gärna ett intresse för djur och viss traktorvana krävs. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan till Anders Fransson.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: uddesbo@yahoo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anders Fransson
Uddesbo Norrgård 3
57393  TRANÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

IVT Värmepumpar söker Teknisk säljare till Fastighetsavdelningen

Idag består avdelningen av 4 regionansvariga tekniska säljare i landet samt 2 innesäljare i Tranås. Arbetet innebär resande inom sydöstra Sverige inom länen Östergötland/Småland/Blekinge/Skåne.
Tjänsten innebär kundbearbetning av konsult/entreprenadledet, fastighetsägare/Brf och support till våra IVT-auktoriserade företag. Arbetsuppgifterna består av kalkylering, projektering, utbildning och support av värmepumpslösningar. Vi har tillgång till beräkningsverktyg och kompletta systemlösningar samt ett ledande produktprogram med IVT GEO.

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning, gärna i projektform. Med arbetslivserfarenhet inom konsult eller entreprenadledet och/eller teknisk utbildning som bakgrund är ett önskemål. Du är en utåtriktad person med hög servicekänsla och ambitionsnivå med erfarenhet av arbete både enskilt och i grupp. Vi erbjuder möjlighet att utvecklas inom ett intressant & växande affärsområde inom Bosch Thermoteknik!

Boschs värmedivision är idag en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, med en omsättning närmare 30 miljarder kronor. Vårt internationella kompetenscenter för värmepumpar, där våra produkter utvecklas och tillverkas, ligger i småländska Tranås. Bosch Thermoteknik inkluderar flera internationella och regionala varumärken som exempelvis Bosch, IVT, Buderus, Junkers, Worcester, Dakon, Nefit samt Elm LeBlanc. IVT har sedan grundandet 1973, och som en av de ledande aktörerna för värmepumpar, stått för en försäljning av närmare 500.000 värmepumpar på de Nordiska marknaderna.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magdalena.castevall@se.bosch.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosch Thermoteknik AB
Box 1012
57328  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.ivt.se
  
Platsannons

Studiehandledare i thai

Till Barn och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi nu en studiehandledare för elever med thai som modersmål.
 
Undervisning i modersmål och studiehandledning är mycket viktig för elevernas resultat och utveckling som helhet.

Arbetsuppgifter
Studiehandledning i thai på grundskolan.

Kvalifikationer

Visöker dig som har mycket goda kunskaper i språket thai. Vi ser även attdu har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggsvid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Biträdanderektor: Mia Gustafsson 0140/68609  mia.gustafsson@tranas.se  
Rektor:Helene Olofsson 0140/68600  helene.olofsson@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100

 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid. Allmän visstidsanställning, timavlönad. Ca 15 timmar per vecka med start så snart som möjligt.Timlön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181510&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i romani

Till Barn och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi nu en modersmålslärare för elever med romani som modersmål. Undervisning i modersmål är mycket viktig för elevernas resultat och utveckling som helhet.

Arbetsuppgifter
Att undervisa i modersmål romani på grundskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det romska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Biträdande rektor: Mia Gustafsson 0140/68609
mia.gustafsson@tranas.se
Rektor: Helene Olofsson 0140/68600
helene.olofsson@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

 

 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tre timmar i veckan, främst eftermiddagar.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181362&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatörer sökes

Vi söker nu CNC-operatörer till en av våra kunder i Tranås.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått industritekniska med inriktning CNC från gymnasiet eller motsvarande utbildning alternativt har erfarenhet av CNC-styrd maskinbearbetning. Du har även kunskaper i programmering. Vi ser gärna att du arbetat med svarvning och/eller fräsning tidigare. Vidare har du god förståelse i ritningsläsning och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från att jobba med maskiner såsom Okuma eller Mazak är det meriterande.

Din profil
Vi ser att du har tillräckliga kunskaper för att kunna verka självständigt. Du har god teknisk förmåga samtidigt som du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. I det dagliga arbetet samarbetar du med erfarna kollegor.

Vi ser också att du har körkort och tillgång till bil då du kommer att arbeta 3-skift.

Ansökningsförfarande
Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Daniel Ristenfeldt 013-329425 daniel.ristenfeldt@industrikompetens.se

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 2336
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2336
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Heltidsmentor till Junkaremålen 7-9

Vill du vara med och utveckla Junkaremålsskolans mentorskap, och bli den första heltidsmentorn i Tranås kommun?  Junkaremålsskolan är en F-9 skola belägen i Tranås, den är uppdelad i två stadier, F-6 och 7-9 där vårt högstadium inrymmer ca400 elever och 50 personal. På skolan finns även stödverksamheter för autism,nyanlända, grundsärskola och träningsskola. Skolans läge är både centralt ochnaturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen iöster och Svartån i väster vilket inbjuder till lärande i naturen genomexkursioner och uteaktiviteter.

Vi är en verksamhet i utveckling, med organisering förelevers lärande och personals förutsättningar till god arbetsmiljö i fokus. Hososs har du stor påverkansmöjlighet över din egna utveckling och med närasamarbete med kollegor och rektor är du en viktig del i vårt arbete mot högkvalité och goda resultat.

Hos oss kan du förvänta dig en positiv arbetsmiljö,  studiemotiverade elever, goda kollegor och en engagerad ledning som ser till personalens bästa.

Arbetsuppgifter
Fördelarna med heltidsmentor är att mentorn kan koncentrera sig på uppdraget att stödja och hjälpa eleven med studiesituationen. Som mentor kommer du att bedrivaett coachande och stöttande arbete för eleverna. Arbetet innebär mentorstid ochstudietid med elevgrupper samt samordnande ansvar för elevernas utveckling motmål. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet och även samverka med samtliga undervisandelärare, vilket medför såväl snabbare beslutsvägar som snabbare hantering av uppkomna frågor. Kvalifikationer
Vi söker dig som har coachande egenskaper och drivs av att vägleda och stötta andra i deras utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mentorskap och/eller handledning. Vidare har du relevant utbildning inom beteendevetenskap, pedagogik eller psykologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har en god förmåga att se möjligheter i alla situationer, och du har en stark tilltro till andra människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar.

Kontaktpersoner

Lina Rahm, rektor.
Tfn. 0140-68441
lina.rahm@tranas.se
 
Anna Ahlm, bitr. rektor.
Tfn. 0140-68153
anna.ahlm@tranas.se

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100.

Ansökan sker senast 2017.04.30 via webformulär.
Intervjuer kan komma att skelöpande under ansökningstiden.
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Visstidsanställning, 100% i 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträde ht17, enl. ök.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=180303&DepartmentId=21536&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till myndighetssidan vuxen

En Socialsekreterare till myndighetssidan vuxen

Som socialsekreterare arbetar man med myndighetsarbete för vuxna personer över 21 år med missbruksproblem och/eller psykosocial problematik. Som socialsekreterare har du ansvar för att utreda vuxna individers behov av stöd och behandling utifrån Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om vård av missbrukare i vissa fall (LVM). Du kommer att vara en av tre socialsekreterare, ha nära samarbete med övrig personal som arbetar i öppenvården och med övrigt myndighetsarbete, biståndsbedömning inom SoL och LSS.
 
Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt och som vill bidra med engagemang och arbetsglädje!
 
I Tranås kommun arbetar vi med vår Ledstjärna som bl.a. innebär "Kunden i centrum och kvalité i varje möte". Vi arbetar med att implementera arbetssättet "Ständiga förbättringar".

Arbetsuppgifter

Arbetet är varierande och sker i samarbete med övriga enheter både inom socialtjänsten och externt med andra för målgruppen relevanta samarbetspartners. Du kommer vara en del av vår Individ- och familjeomsorg där det utöver Vuxenteamet finns sex enheter; Barn- och familjeenheten, Familjeverksamheten, Ekonomienheten, Integrationsenheten, Arbetscentrum samt Rås Gård. Vi arbetar i verksamhetssystemet Treserva.

Kvalifikationer

För uppdraget krävs:
Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Önskvärt med erfarenhet av arbete inom missbruksområdet, med handläggning och klientkontakter.
Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Körkort för bil.
 
Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Tf. socialchef Camilla Tjäder, tfn: 0140-681 83


Fackliga representanter
Nås via Tranås kommuns växel 0140-681 00
 

Lön
Individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk.

Anställning

Heltid, tillsvidaretjänst.
Tillträde snarast.
Ev. kan provanställning bli aktuellt.
 
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
 
Varmt välkommen med din ansökan innehållande personligt brev med personuppgifter, CV och betyg senast 2017-04-30.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
 
Inför rekryteringsarbetet har Tranås kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidare med tillträde enl. ök.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181655&DepartmentId=21555&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialtjänsten söker Enhetschef till utförarenheten inom området vuxna ...

Är du intresserad av ledarskap i en förändringsprocess?

Vi söker en utåtriktad och kreativ person med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten som trivs med att arbeta nära vår målgrupp.
 
Socialtjänsten i Tranås kommun består av omredena äldreomsorg, funktionshinderomsorg samt individ- och familjeomsorg.
 
Vi står i ett läge där vi om alla beslut fattas planerar för en verksamhetsförändring där vi separerar myndighetsarbetet och utförar/behandlingsarbetet för målgruppen vuxna med missbruksproblematik. Som enhetschef kommer du att få i uppdrag att tillsammans med aktuell personal planera, organisera och genomföra denna förändring. En spännande utmaning kommer bland annat att vara uppstart av ett boende för personer med samsjuklighet. Du kommer att ansvara för utförare med olika professioner inom området. Som enhetschef kommer du även att ha som uppgift att arbeta för att bibehålla goda relationer med myndighetssidan. 

Ansvarsområden

-Ansvarig för personal och budget i enheten, direkt underställd sektionschef.
 
-Utveckling och uppföljning av verksamhetsmål via styrkort.
 
-Medarbetar- och arbetsmiljöfrågor med inriktning att skapa samverkans- och arbetsformer som främjar arbetsglädje och utvecklar medarbetarnas individuella kompetens och ansvarstagande.
 
-Ansvara för att utveckla boende för personer med samsjuklighet.
 
-Ansvara för att utveckla behandlingsutbudet på hemmaplan.
 
-Delta i ledningsgruppsarbete.
 
-Arbeta för fortsatta goda relationer med interna och externa samverkanspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
-Har högskoleutbildning, socionom eller annan akademisk examen som bedöms relevant för verksamheten samt erfarenhet av administration och arbetsledning.
 
-Är insatt i förekommande lagstiftning, SoL, LVM
 
-Är bra på att lyssna in och förstå medarbetarnas arbetssituation och ta vara på deras kompetens.
 
-Har ett rakt och tydligt ledarskap och företräder verksamheten utåt.
 
-Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
 
-Har förmåga att se till helheten i organisationen för att på så sätt upptäcka och skapa nya möjligheter.
 
-Är lätt att samarbeta med samt har en god vilja till samarbete både internt och externt.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av behandlingsarbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Tf. socialchef Camilla Tjäder, tel: 0140-68183


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön
Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan dock senast den 30 april.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidare med tillträde enl. ök.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181664&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till Individ - och familjeomsorgen

Barn- och familjeenheten söker socialsekreterare

En av våra medarbetare har bytt tjänst inom sektionen och vi söker nu en ersättare.
 
Barn- och familjeenheten arbetar med barn/ungdomar i åldern 0-20 år samt deras familjer. Gruppen består av tretton medarbetare, en enhetschef och en 1:e socialsekreterare. Barn- och familjeenheten arbetar med myndighetsutövning inom området SoL, LVU och föräldrabalken.
 
Vi söker dig som är engagerad och lösningsfokuserad med förmåga till nytänkande och som är intresserad av att vara delaktig i ett utvecklingsarbete kring kvalitet och metod.

Arbetsuppgifter
Som vår nya kollega kommer du att ha ett varierande och engagerande arbete, där du får möjlighet att utveckla din förmåga att hantera olika situationer. Arbetsuppgifterna består av att kartlägga, utreda och bedöma barns behov av stöd och skydd samt föräldrars omsorgsförmåga. Du kommer att arbeta med uppföljning av HVB-placeringar samt beslutade öppenvårdsinsatser. En annan betydelsefull uppgift är att samarbeta med aktörer runt familjen, ex förskola, skola, polis och sjukvård. Vi strävar efter att ge familjer stöd i ett tidigt skede och i möjligaste mån på hemmaplan. Vi har ett regelbundet samarbete med vår öppenvård som tillhandahåller individuellt riktade insatser samt olika gruppverksamheter. Vi använder BBIC som utredningsmodell och har Treserva som verksamhetssystem.

Kvalifikationer

Nuvarande lagstiftning kräver att du erlagt socionomexamen. Erfarenhet från myndighetsutövning, gärna inom området barn och ungdom är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta enligt BBIC. Du ska ha goda kunskaper i aktuell lagstiftning samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Periodvis är arbetsbelastningen hög och det är därför viktigt att du klarar av att strukturera arbetet och har en god förmåga att göra prioriteringar även i pressade situationer. Du ska vara flexibel och välstrukturerad samt kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du bör ha personlig mognad och känna dig trygg i din yrkesroll. B-körkort krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Vi erbjuder dig:
En attraktiv lön och en stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vidare erbjuds du subventionerad friskvård, flextid samt extern handledning.
 

Kontaktpersoner

Enhetschef Birgitta Ljungmark, 0140-681 39, 070-37 681 39
1:e socialsekreterare Tommy Forsman, 0140-681 56, 076-723 30 73


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön
Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Heltid och tillsvidare med tillträde snarast eller efter överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev, CV samt examensbevis, dock senast den 30 april. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181444&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  
Platsannons

Junior elingenjör till Bosch i Tranås

Är du en driven och målmedveten elingenjör som ständigt strävar efter att utvecklas? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior elingenjör kommer du att arbeta med att utveckla och designa elektrisk konstruktion, komponenter och ledningsnät för värmepumpar, detta tillsammans med kollegor i ditt team. Som junior elingenjör kommer du att generera ritningar för kabelstammen, utföra och analysera EMC-tester samt kvalitetsförbättra och optimera befintliga produkter till värmepumpar. Du kommer vara delaktig i hela arbetsprocessen, allt från uppstart och design till slutprodukt och marknad. Du kommer under första tiden få en grundlig introduktion för att bli trygg i rollen och för att skapa en förståelse för hela arbetsprocessen.

Om företaget
Bosch Thermoteknik AB är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, som är anpassade för industriella byggnader. Boschs största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Företagets affärsidé är att tillgodose behovet av värme och kyla som sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.
Organisationen har olika divisioner med cirka 300 anställda och med lokal ledningsgrupp i Tranås. Verksamheten har en mycket internationell prägel och det finns stora karriärmöjligheter i organisationen.


Din profil
Skallkrav:
- Maskiningenjör, eller likvärdig utbildning
- Flytande engelska i tal och skrift
- God svenska

Meriterande:
- Erfarenhet av utformning av elektriska komponenter
- Erfarenhet av AutoCAD
- Kunskap av CAD 3D Unigraphics

Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som elingenjör krävs det att du är noggrann, driven och målmedveten. Du strävar ständigt efter att utvecklas och värdesätter kollegor och teamkänsla. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har god kommunikationsförmåga. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har ett öga för detaljer samt har en mycket god analytisk förmåga.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Tranås
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Elingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 10405
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=10405
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Manlig personligassistent

Du ska vara behjälplig och finnas till stöd i många vardagliga situationer åt en yngre man som är bosatt i centrala Tranås

Manlig i åldern 20-35 år gärna intresserade av träning, radiostyrda båtar och restaurangbesök.
Du ska ha empati vara lättsam, engagerad och vara en positiv person, och rökfri.


Alminia AB är ett privat bolag som grundades 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på tolv olika orter i Sverige. Inom företaget anser vi att ansvar, omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens bestämmande och integritet.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Timlön 140,91kr ob-ersättning tillkommer Kollektivavtal med kommunal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 201704
Webbplats:
Epostadress: jobb.tranas@alminia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB i Tranås
Storgatan 57b
57332  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingspedagog/behandlingsassistent

Behandlingspedagog

Brunnsgårdens behandlingshem arbetar med vuxna människor med missbruksproblem, ofta i kombination med traumatisering och ibland också med neuropsykiatrisk problematik. Brunnsgården bedrivs av Stiftelsen Nordia, som är en religiöst och politiskt oberoende organisation. Behandlingshemmet ligger i Sunhultsbrunn, 15 km söder om Tranås.

Vi söker nu en kollega för arbete som behandlingspedagog/behandlingsassistent. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 90 %. Arbetstid är oregelbunden tid, dagar, kvällar, nätter och helger.


Vi ser helst ansökningar via mail till: info@brunnsgarden.se

Mer information kan du få av föreståndare Teija Kärkkäinen, stf föreståndare Anders Bjerhem eller vår ekonomichef Anette Svensson på telefon 0140-21205 eller via mejl info@brunnsgarden.se.

Besök även www.brunnsgarden.se för mer information om vår verksamhet.


Du som söker behöver ha utbildning som behandlingspedagog, behandlingsassistent, undersköterska eller skötare.

Brunnsgårdens behandlingshem arbetar med vuxna människor med missbruksproblem, ofta i kombination med traumatisering , ibland också med neuropsykiatrisk problematik och psykisk ohälsa. Brunnsgårdens behandlingshem drivs av Stiftelsen Nordia, som är en religiöst och politiskt oberoende organisation. Behandlingshemmet ligger i Sunhultsbrunn, 15 km söder om Tranås.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@brunnsgarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stiftelsen Nordia, Brunnsgårdens behandlingshem
Box 156
57322  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Tranås + Österbymo

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Tranås.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Ann-Charlotte Gustafsson på 036-2918406 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Tranås i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Tranås + Österbymo

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Tranås.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Tranås i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Skördepersonal/planteringspersonal

Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten består av både djur och växtodling. Såväl djurhållning, växtodling och grönsaker (odlade på Älmås Gård) är certifierat ekologisk och verksamheten är ansluten till KRAV.
Odlingen omfattar i dag ca 2 500 m2 växthus och 5 ha frilandsgrönsaker. Övriga lantbruket omfattar ca 150 nötkreatur av köttrasen Charolais och foderväxtodling på ca 75 ha åker.

Några av grönsakerna som odlas i Älmås är:
Växthusgrödor: Slanggurka, Smågurka, Småtomater, Paprika
Frilandsgrödor: Broccoli, Zucchini, diverse andra kålväxter, Romansallat, pumpa och lök.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta ute i fält med vår grönsaksodling. Arbetsuppgifterna är bla att skörda, putsa, kvalitetsgranska våra grönsaker, orderplockning m.m. Högsäsong är från mitten av juli till oktober, allt beroende på när grönsakerna är mogna. Vi har även visst behov av personal utanför plocksäsong, från slutet av april till maj då det skall planteras och utföras övrigt förekommande gårdsarbete efter behov.
God fysik är ett krav då det förekommer en del kroppstungt arbete och arbetet utförs ute i fält där terrängen ofta är ojämn och krävande. Arbetstiden varierar även något över säsongen. Man ska kunna förstå instruktioner på svenska.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Skördearbetare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eric.holgersson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älmås Grönsaker AB

57393  TRANÅS 
Hemsida: www.narodlat.nu/producenter/almas.html
  

Platsannons

Växthusansvarig

Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten består av både djur och växtodling. Såväl djurhållning, växtodling och grönsaker (odlade på Älmås Gård) är certifierat ekologisk och verksamheten är ansluten till KRAV.
Odlingen omfattar i dag ca 2 500 m2 växthus och 5 ha frilandsgrönsaker. Övriga lantbruket omfattar ca 150 nötkreatur av köttrasen Charolais och foderväxtodling på ca 75 ha åker.

Några av grönsakerna som odlas i Älmås är:
Växthusgrödor: Slanggurka, Smågurka, Småtomater, Paprika
Frilandsgrödor: Broccoli, Zucchini, diverse andra kålväxter, Romansallat, pumpa och lök.

Arbetsuppgifter
Att sköta och ansvara för våran odling och produktion av slanggurka, smågurka, småtomater och paprika i våra växthus. Tjänsten omfattar så väl plantskötsel (tjuvning, pincering, sänkning, avbladning, utsättning av biologisk bekämpning) som skörd och packning för vidareleverans. Vattning och gödsling sker i samarbete med oss ägare.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom växtkunskap. Erfarenhet inom arbetsområdet är meriterande, speciellt inom ekologisk växthusodling. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och hitta lösningar på problem som uppstår. Du ska vara arbetsam och ihärdig. Du behöver även ha lätt för att samarbeta samt ha ansvarskänsla och ett positivt bemötande. Då det kan förekomma tunga lyft är det en fördel att ha god fysik.
Tjänsten som avses är en säsongsanställning i 6 månader med god chans till förlängning.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Växthusodling, förman
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSäsongsanställning i 6 månader med god chans till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eric.holgersson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älmås Grönsaker AB

57393  TRANÅS 
Hemsida: www.narodlat.nu/producenter/almas.html
  

Platsannons

Kock

Restaurang GoldenThai AB erbjuder gäster , thaimat, kinamat, mongolia BBQ och husmanskost.

Vi söker nu efter en kock med rätt kompetens. Du ska vara specialist på asiatisk mat, kunna laga kinamat, thaimat, sushi och vietnamesiskt. Även matlagning av traditionell kinamat (samt specialrätter).

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: goldenthai.tranas@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Rosa Thai Palace AB
573 32 Tranås
57332  TRANÅS 
Hemsida: www.goldenthai.se
  
Platsannons

Distriktsköterska/sjuksköterska

Är du en person som gillar att vårda, främja hälsa och underlätta vardagen för personer utifrån deras förutsättningar?
Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att använda dina kompetenser inom hälso- och sjukvård på ett variationsrikt sätt. Tranås kommun satsar på framtiden! Digitalisering, teknologi och IT är områden som är aktuella och under utveckling inom hälso-och sjukvårdsområdet hos oss. Vi är cirka 1700 medarbetare som arbetar hos Tranås kommun och vi gör skillnad-varje dag! Vill du vara med och utvecklas med oss?

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter som sjuksköterska-
att göra vardagen lite bättre för kunden/patienten. Som sjuksköterska är du "spindeln i nätet" och är delaktig i flera processer. Du kommer bland annat att genomföra medicinska kontroller, administrera kundernas/patienternas olika behov av vård. Arbetet är flexibelt på så sätt att du kan komma att få nyttja dina kompetenser hos olika arbetsplatser inom kommunen. Du kommer att arbeta både individuellt och i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska inom hälso-och sjukvård och som brinner för detta område. B-körkort är ett krav för tjänsten. Som person är du social och har en god samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär stort ansvar för flera olika processer så är du även ansvarsfull, ordningssam och är duktig på att prioritera, leda och organisera ditt arbete. Att ge kontinuerlig information och stöd till kund är en del av arbetet och du behöver därmed ha god kommunikativ förmåga. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av geriatrik och palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Enhetschef Eva Örnskog, tel (direkt) 0140-688 37


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön
Tranås kommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Tillsvidare
Heltid
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden
1 tjänst dagtid samt 1 tjänst natt
 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 dag och 1 nattjänst tillsvidareanställningarindivduell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181574&DepartmentId=21509&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb inom industrin

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker nu flera sommarjobbare till olika tillverkningsindustrier.

Dina arbetsuppgifter

Alla tänkbara arbetsuppgifter inom industrin
* Vara med och lossa container och paketera om varor
* Montering
* Städning
* Enklare arbeten inom trä industrin

Din bakgrund

Vi söker dig som är över 18år
Gärna med bil och körkort
Som vill arbeta större delen av sommaren

Varmt välkommen med din ansökan redan idag
Dock senast 2017-04-30

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2563
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2563/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Tranås

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag, men i stora drag handlar det om att presentera och informera om produkter, dela ut gratis smakprov, samt förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 arbetstimmar per pass. Detta är alltså ett perfekt jobb för dig som studerar eller i nuläget har en deltidsanställning.

Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder
- ansvarstagande


United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Michelle.westerblad@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare, Förskolan Lukas

I centrala Tranås har förskolan Lukas funnits sedan 1988. Förskolan finns i en charmig läkarvilla med väl skyddad innergård. Förskolan tar emot ca 40 barn i åldrarna 1-5 år. Verksamheten är byggd på en kristen värdegrund vilket innebär att vi värnar om alla människors lika värde, miljön och de kristna traditionerna. Barnen är delaktiga i vårt utbyte med en förskola i Sierra Leone och engagerade i vårt arbete med miljön. Vi har blivit tilldelade miljöcertifikatet Grön Flagg för vårt miljöarbete. Vi arbetar också mycket med lek, sång och utevistelse. Varje dag äter vi hemlagad mat som vår kokerska tillagar i vårt godkända tillagningskök. Vår kokerska använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt i tillagningen. Som pedagog äter du pedagogisk måltid gratis tillsammans med barnen.

Nu söker vi en till medarbetare till vårt personalteam. Du kommer att vara delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan och dagligen samarbeta med de pedagoger som finns på förskolan.

Som anställd på förskolan Lukas får du tillgång till arbetskläder för både inomhus- och utomhusbruk med logga på.

Vi söker en engagerad och driven legitimerad förskollärare med formell behörighet. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom förskolan är byggd på en kristen värdegrund ser vi det som positivt om du har en kristen livsåskådning och värderingar, men det är inte ett krav. Vi värdesätter att du har kunskap om kristna högtider och traditioner.

Föreningen för Vård och Fostran av barn och Ungdom, FVBU, har en historia som sträcker sig från 1903 då en grupp Metodistpastorer grundade organisationen. Målet var att skapa en bättre tillvaro för de barn som hade det svårt i samhället.

Idag är FVBUs huvudverksamhet våra 9 förskolor spridda över Sverige som föreningen är huvudman för. Över 110 år har passerat sedan föreningen grundades, verksamheterna har varit olika men grunden är fortfarande detsamma: alla människors lika värde, respekten för våra medmänniskor och omsorg om vår miljö.

Läs gärna mer om förskolan Lukas i Tranås på http://www.fvbu.se/lukas/
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80-100% tjänst enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader som efter överenskommelse övergår till en tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse i augusti 2017. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Förskollärare Lukas
Webbplats:
Epostadress: info@fvbu.se
Övrigt: Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, var vänlig skicka in din ansöka snarast.
Arbetsplats: 
Adress: FVBU
Drottninggatan 64
60232  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kurator/beteendevetare/terapeut till Läkarhuset Tranås

På vårdcentralen arbetar du med ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik såsom till exempel personer i kris, lätta till medelsvåra depressioner, ångestsyndrom, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Arbetet innebär bland annat psykoterapeutiska kontakter, rådgivning och bedömning.

Terapeuten tar emot patienter både via egna anmälningar och på remiss från läkare. Det är viktigt att du som söker trivs med att arbeta självständigt och vill arbeta aktivt med att delta i verksamheten och samarbetsformerna. Terapiarbetet på vårdcentral erbjuder ett brett spektrum av patienter och ett givande behandlingsarbete. Teamarbete med vårdcentralens övriga yrkesgrupper ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är utbildad beteendevetare, psykolog/psykoterapeut, kurator, socionom eller motsvarande. Det kan vara meriterande att du har KBT-kompetens och att du har erfarenhet av arbete inom primärvården, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral, personalgruppen består av ca 15 personer och vi har ca 5 000 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg.

Du finner mer information på www.lideta.se
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Primärvårdskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@lideta.se
Övrigt: Tjänstgöringsgrad kan diskuteras beroende på kandidat. Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Hanna Gunnarsson 072-5389806.
Arbetsplats: 
Adress: Läkarhuset i Tranås AB
Kanongatan 159
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lakarhusettranas.se
  
Platsannons

Personlig assistent/Semestervikarie

Hos oss är kundens behov i fokus och det kan variera vilken stöd och hjälp som behövs. Det kan vara allt från att vara behjälplig i alla vardagssysslor till att följa med på fritidsaktiviteter.

Du som söker behöver ha fyllt 18 år samt vara flexibel. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden delvis vistas straxt utanför Tranås.
Vi söker en personlig assistent åt en äldre tonårskille med neuropsykiatriskt funktionsnedsättning. Han bor i egen lägenhet i Tranås delar av veckan, resten bor han med sin familj utanför Tranås. Hans intressen är fiska, träna, simma och jobba i skogen. Han har husdjur. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att ni kommer bra överens. Arbetstiden är förlagt till dagar, kvällar, nätter och helger.

Alminia AB är ett privat bolag som grundades 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på 12 olika orter i Sverige. Inom företaget ser vi att ansvar, omtanke, och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens bestämmande och integritet.
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidKollektivavtal med Kommunal finns 60%-80%Timlön 140,91 kr/tim+ OB och semesterersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb.tranas@alminia.se
Övrigt: Ange referens "Personlig assistent/Sommarvikarie"
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB i Tranås
Storgatan 57 B
57332  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bärplockare/gårdsarbetare

Vi söker dig som är morgonpigg och som vill arbeta ute i fält med bärplockning. Arbetsuppgifterna är bla att plocka bären (jordgubbar och hallon), kvalitetsgranska bären och ta dem till plockstationen. Högsäsong med mest personalbehov är från början av juni till mitten av augusti. Allt beroende på när bären är mogna.

Vi har även visst behov av personal utanför plocksäsong, från slutet av april till november. Det skall planteras, utföras frostskydd och annat förekommande gårdsarbete utförs efter behov.

In english:
We accept foreign workers at our berry farm for the summer of 2017.
You must come from inside the EU or have a swedish work permit.

At the farm we have strawberries and raspberries. We start pick i the middle of may and stop picking in the end of october.
The peak picking season of strawberries starts in the beginning of june and ends in the middle of august.

It is a part time job, the strawberries is in charge and descides when we work.

Minimum age is 18 years old.

We also need workers outside picking season, from april til october for planting, frost protection and other works before and after picking season.

God fysik är ett krav då det förekommer en del kroppstungt arbete och arbetet utförs ute i fält där terrängen ofta är ojämn och krävande. God initiativförmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt är meriterande då det ofta är snabba puckar och kort beslutsväg.

För att arbeta hos oss skall du som lägst fylla 18 år under det året du söker jobb för. Personlig lämplighet, trevlig och glad samt vänligt bemötande. Internutbildning sker.

Arbetstiden varierar något över säsongen, man startar kl.04 och brukar oftast hålla på till ca kl.10-12.

Skicka in en ansökan enligt mallen nedan

Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född? Fullständigt personnummer (10 siffror).
Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba?

In english:
Please send us an application by email to work@oberga.se

We wanna know:
– Your full name?
– How old are you?
– Where are you from? (Town and country).
– What do you study/work with in your home country?
– What languages do you speak?
– Do you have some special skills? (Carpenter, painting, mechanic, truck driver and so on).
– During what period can you work here?
– Contact information; address, cellphone, email

If we hire you and you´re not from our region, we offer you to live at the farm during your working period.

Vår affärsidé är att odla, leverera och sälja lokalproducerade bär av hög kvalitet i närområdet. Direkt från Oberga Bärodling är vårt budskap. Våra bär är närodlade och lokalproducerade av oss själva.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Bärplockare
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVi tar enbart emot ansökan via epost. Ansökningar som ligger utanför det som är angivet ovan har vi ingen möjlighet att besvara då de har en tendens att ta över våra mailboxar. Vi riktar in oss på de som sökt och håller sig inom kravspecifikationen. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Gård
Webbplats:
Epostadress: jobb.plock@oberga.se
Övrigt: Ange i ansökan om du utöver plockningsjobb även söker övrigt gårdsjobb. Vi tar emot ansökningar för gårdsarbete av EU-medborgare eller personer med arbetstillstånd. Om du inte är från området finns det möjlighet till boende i gemensamma arbetarbostäder.
Arbetsplats: 
Adress: OBERGA BÄRODLING AKTIEBOLAG
Box 7
57321  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.oberga.se
  
Platsannons

Semestervikarier

Till Socialtjänsten och Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi nu semestervikarier. Bemanningscentralen arbetar med att tillsätta vikarier inom dessa två förvaltningar och söker nu vikarier till sommaren 2017.
 
Du har möjlighet att få arbeta inom äldreomsorgen, stöd & omsorg eller inom barnomsorgen. Inom äldreomsorgen söker vi vikarier både till särskilda boenden och till hemtjänsten. Att arbeta inom stöd & omsorg innebär att arbeta med personer som har någon funktionsnedsättning, antingen som personlig assistent, på boende eller inom socialpsykiatrin. Inom barnomsorgen handlar arbetet om att ha tillsyn över barnen och vara behjälplig vid inomhus- och utomhusaktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete!

Som person är du ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande.

Tidigare erfarenhet från arbete/praktik/studier inom likande område är meriterande.

Sök gärna redan idag via Vikariebanken - rekryteringen sker fortlöpande. Sök via följande länk (går INTE att söka via ansök-knappen i annonsen): https://tranas.vikariebanken.se/vardomsorg/

 

Kontaktpersoner
Rekryterare Bemanningscentralen Marika Aalto 0140-68778 marika.aalto2@tranas.se


Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
 

Lön
Timlön

Anställning
Semestervikariat
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-01-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVikariat Semestervikariat.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=180313&DepartmentId=21148&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranås kommun
Stadshusplan 1
57382  Tranås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skogsarbeterare

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka med två nya medarbetare.
Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete utomhus året om.

Arbetsuppgifter enligt följande
Jobbet kommer bestå till 50% av motormanuell avverkning av grov/besvärlig skog framför skördare och 50% röjning av ungskog och hyggesrensningar.
Arbetsuppgifter inom plantering kan förekomma. Kontakter med markägare ingår i arbetet.

Arbetsområdet är ca 6 mil runt Tranås som är inställesseort.

Kravprofil
- B-körkort.
- Motorsågskörkort (lägst AB).
- Grönt kort och röjsågskörkort RA,RB är meriterande.
- Erfarenhet från skogsarbete är meriterande.
- Svenska på tillräcklig nivå för hantering av kundkontakter.


Sök nu!
Ansökningar behandlas löpande. Annonsen kan komma att avpubliceras innan angivet datum för sista ansökningsdag.

Ansökan via extern webbsida:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/12615
Publiceraddatum: 2017-01-18
Yrkesbenämning: Skogsarbetare, motormanuell avverkning
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan via extern webbsida: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/12615
Arbetsplats: 
Adress: Micke karlsson Skog & Mark AB

57361  SOMMEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Sjökrogen i Tranås är en säsongsrestaurang vacker belägen vid Sjön Sommen. Vi serverar både lunchmeny och A Lá Carte och vi har även inriktning på evenemangsbokningar och catering.

Nu söker vi en duktig kock med några års erfarenhet av A Lá Carte kök. Välkommen med din ansökan via e-post till Jacob.
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidMaj-AugustiEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: agirman1961@hotmail.com
Övrigt: Skriv "Ansökan kock" och skicka på mailen enl. nedan till Jacob Agirman.
Arbetsplats: 
Adress: Sjökrogen JS HB
Badvägen 5
57393  TRANÅS 
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringsbiträde

Sjökrogen i Tranås är en säsongsrestaurang vackert belägen vid sjön Sommen. Vi serverar både lunchmeny och A Lá Carte och vi har även inriktning på evenemangsbokningar och catering.

Nu söker vi serveringspersonal helst med erfarenhet och utbildning inom yrket. Välkommen med din ansökan via e-post till Jacob.
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsjobb maj-augusti.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: agirman1961@hotmail.com
Övrigt: Skriv "Ansökan serveringsbiträde" och skicka på mailen enl. nedan till Jacob Agirman.
Arbetsplats: 
Adress: Sjökrogen JS HB
Badvägen 5
57393  TRANÅS 
Hemsida: www.sjokrogen.se
  

Platsannons

Behandlingspedagog, sommarjobb

En typisk arbetsdag kan innebära att du deltar i barnens fritidsaktiviteter, lagar mat och håller i dagliga rutiner. En viktig del i arbetet handlar om att skapa trygghet och lugn med ett lågaffektivt bemötande, att möta barnens problematik med respekt och att utmana dig själv i olika problemlösande sätt.


Vår semesterperiod sträcker sig mellan vecka 25-32. Arbetet innebär dagar, kvällar, helger och ibland nattpass.

Är Vilhelmro din nästa arbetsplats?

Du är en engagerad teamarbetare som har lätt för att bygga relationer med inskrivna barn, deras föräldrar och kollegor. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för de flickor och pojkar som bor hos oss samtidigt som du också får personlig utveckling i arbetet.

Kanske studerar du till socialpedagog, behandlingspedagog eller till annat yrke riktat mot människor med särskilda behov? Eller också har du en annan passande bakgrund som matchar det vi söker, gärna med längre erfarenhet av liknande arbete. Har du utbildning i KBT och/eller ART är det meriterande. B-körkort är ett krav och utdrag ur misstanke och belastningsregister krävs enligt särskild blankett.

På Vilhelmsro arbetar en brokig skara av olika personligheter och du kommer att arbeta nära andra hängivna, kvalitetsmedvetna, drivna och omtänksamma kollegor.


Vilhelmsro är ett litet välrenommerat HVB-hem med 7 platser. Målgrupp är flickor och pojkar i åldrarna 9-16 år med beteendestörningar. Upptagningsområde är hela landet. Vi har ett kognitivt beteendeterapeutiskt förhållningssätt, där ART utgör en del av behandlingen.
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidInom kort har vi ett utökat behov av timvikarier, framför allt helger men periodvis även vardagar. Vi är därför positiva till om du har möjlighet att börja din anställning redan i februari/mars.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lotten.asp@vilhelmsro.se
Övrigt: Vi tillämpar löpande urval och ansökningstiden kan därför komma att förkortas.
Arbetsplats: 
Adress: BEHANDLINGSINSATS VILHELMSRO AB
ADELÖV VILHELMSRO 2
57398  TRANÅS Sverige
Hemsida: http://www.vilhelmsro.se
  

Platsannons

Frisör till Kickis Salong i Mariannelund sökes

Salong Kickis i Mariannelund söker en utbildad frisör till arbete deltid eller heltid. Krav ställs på gesällbrev. Hyrstol kan diskuteras.

Observera att arbetsplatsen är belägen i Mariannelund men annonsen presenteras i Tranås.
Publiceraddatum: 2016-11-22
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelseLön är efter överenskommelse eftersom arbetsgivaren helst ser att någon hyr in sig.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kicki@kedfors.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salong Kickis i Mariannelund AB

59898  MARIANNELUND 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal