Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:45

Lediga jobb i Torsby kommun (1737), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 075
Täthet2,90Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 357,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land4 162,21Landareal (km²)
Sjö195,21Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig handläggare

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

På Avdelningen för sjukförsäkringen arbetar drygt 4 000 personer fördelat på cirka 55 platser i landet. Vi möter människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Syftet med arbetet är att bidra till att betydligt fler återgår till arbetslivet snabbare, att ge trygghet och ekonomiskt stöd samt att arbeta för att förebygga sjukskrivning. Vår målgrupp har olika behov av stöd från Försäkringskassan och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

Ansvar och arbetsuppgifter

I ditt arbete ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du gör utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa och innehåller uträkningar av inkomster samt utbetalningar. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om. Att löpande dokumentera vad som händer i alla ärenden är en viktig del av arbetet. De sökande har bedömts ha ett behov av personlig kontakt och samordning av rehabiliteringsinsatser, för att kunna återgå i arbete. Du samordnar och leder möten där du och den sjukskrivne, tillsammans med framför allt arbetsgivaren och behandlande läkare, planerar för återgången i arbete. Insatserna anpassas utifrån varje persons unika behov. 

Som personlig handläggare tillämpar du lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra, samt att gör du kund och samarbetspartners delaktiga i processen för återgång i arbete och bidrar med trygghet i samarbetet.

Som personlig handläggare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för planering och fördelning av arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter.

Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare under den första tiden. 

Vi söker dig somhar examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdigaär stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartnerssamarbetar effektivt för att nå gemensamma målagerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitethar ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sättkan förstå och analysera komplexa frågorhar god kommunikativ förmågaär handlingskraftighar god förmåga att arbeta i olika datasystemhar körkort för personbilDet är meriterande om du


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har god förmåga att professionellt möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster som Personlig handläggare med inriktning sjukpenning/samordning. Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placering Karlstad, Arvika eller Torsby. Resor ingår i tjänsten. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chefer (för frågor om tjänsten):
Torsby Anna Olsson, telefon 010-112 62 29
Karlstad Pernilla Mattsson, telefon 010-112 68 01 och Birgitta Olssson, telefon 010-1126801
Arvika Åse Trondsen, telefon 010-112 68 08

HR-specialist Linnea Haglund, 010-118 32 79 (för frågor om rekryteringsprocessen).

Fackförbundet ST: Lisbeth Johansson, 010-112 62 16 och Jeanette Magnusson 010-112 60 02 och SACO: IngMarie Johansson 010-119 26 37

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet och ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=9712%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
10351
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  
Platsannons

Vik. områdeschef till LSS-verksamheten

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i Värmland söker vik. områdeschef till LSS. Du ingår i ett team/chefsgrupp på fyra personer som har det samlade ansvaret för verksamheten direkt under biträdande socialchefen. Du ingår även i socialförvaltningens stora chefsgrupp.

Vi söker dig som är en ledare med ett stort intresse för arbetsområdet. Du är en pedagogisk, tydlig och energisk ledare som kan entusiasmera dina medarbetare i syfte att på ett professionellt sätt utveckla verksamheternas olika delar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundstenarna i chefs/ledarskapet är
• helhetsansvar
• utvecklings- och förändringsförmåga
• lojalitet
• delegering till medarbetarna för utveckling av ansvar och påverkan

Du ska med din kompetens och entusiasm motivera och leda personalen inom ramen för verksamhetens mål, styrande dokument och ekonomiska förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning på högskolenivå, som socionom, socialomsorgsvetare eller motsvarande och erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal, ekonomi och verksamhet.

Du har förmåga att driva och utveckla verksamhet med engagemang och genom delaktighet.

Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett stort mått av personlig integritet.

Du har B-körkort.

ÖVRIGT

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Områdeschef, äldre- och handikappomsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Sn 2017/14
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=36b6affd-28d8-4e2b-90b3-abb006d8c6e3&TK=5bcfa61f-1088-4ef8-8251-f9dbadb6c93a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Socialnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Kvistbergsskolan söker grundskolelärare

Kvistbergsskolan ligger i centrala Sysslebäck och på skolan går ca 150 elever. På skolan finns två arbetslag och ett elevhälsoteam. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål.

Sysslebäck ligger nära både Branäs och Långberget som erbjuder ett rikt friluftsliv. Cirka 6 mil norr om Sysslebäck ligger Långflon, som är ett nybyggt shoppingcentrum. Torsby ligger ca en timmes resväg från Sysslebäck


ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker grundskolelärare till Kvistbergsskolan i Sysslebäck.

Just du är viktig och du kan vara med och skapa en ännu bättre skola!

Du kommer att arbeta i skolan. Du har förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare i 1-7.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: Bun 2017/28
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5d012fe2-52b3-4313-bb3f-2fa805fca168&TK=ea10f037-0458-4a26-a0a8-fda5c1daf444
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Kvistbergsskolan söker lärare i hem- och konsumentkunskap

Kvistbergsskolan ligger i centrala Sysslebäck och på skolan går ca 150 elever. På skolan finns två arbetslag och ett elevhälsoteam. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål.

Sysslebäck ligger nära både Branäs och Långberget som erbjuder ett rikt friluftsliv. Cirka 6 mil norr om Sysslebäck ligger Långflon, som är ett nybyggt shoppingcentrum. Torsby ligger ca en timmes resväg från Sysslebäck


ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare i hem- och konsumentkunskap till Kvistbergsskolan i Sysslebäck.

Just du är viktig och du kan vara med och skapa en ännu bättre skola!

Du kommer att arbeta i skolan. Du har förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare i hem- och konsumentkunskap.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 40 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: Bun 2017/27
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b89caf17-2a1e-4bd3-8b5d-aa13ea25430f&TK=49302627-50fc-4b06-b835-a9373f6d90b7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Kvistbergsskolan söker lärare i spanska

Kvistbergsskolan ligger i centrala Sysslebäck och på skolan går ca 150 elever. På skolan finns två arbetslag och ett elevhälsoteam. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål.

Sysslebäck ligger nära både Branäs och Långberget som erbjuder ett rikt friluftsliv. Cirka 6 mil norr om Sysslebäck ligger Långflon, som är ett nybyggt shoppingcentrum. Torsby ligger ca en timmes resväg från Sysslebäck


ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare i spanska till Kvistbergsskolan i Sysslebäck.

Just du är viktig och du kan vara med och skapa en ännu bättre skola!

Du kommer att arbeta i skolan. Du har förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare i spanska.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: Bun 2017/26
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8fccbd5f-de44-4805-82ae-0345cf36ab13&TK=51137181-ca2d-40f6-a053-fb30001f6b10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Kvistbergsskolan söker fritidspedagog

Kvistbergsskolan ligger i centrala Sysslebäck och på skolan går ca 150 elever. På skolan finns två arbetslag och ett elevhälsoteam. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål.

Sysslebäck ligger nära både Branäs och Långberget som erbjuder ett rikt friluftsliv. Cirka 6 mil norr om Sysslebäck ligger Långflon, som är ett nybyggt shoppingcentrum. Torsby ligger ca en timmes resväg från Sysslebäck


ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker fritidspedagog till Kvistbergsskolan i centrala Sysslebäck.

Just du är viktig och du kan vara med och skapa en ännu bättre skola!

Du kommer att arbeta i skolan. Du har förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.


KVALIFIKATIONER
Fritidspedagogutbildning eller motsvarande.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: Bun 2017/25
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=77181389-b5f3-4094-aac2-660890eaa69c&TK=2c90aab0-1013-4ecc-81ae-caf476041ee8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Kvistbergsskolan söker lärare i bild och textilslöjd

Kvistbergsskolan ligger i centrala Sysslebäck och på skolan går ca 150 elever. På skolan finns två arbetslag och ett elevhälsoteam. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål.

Sysslebäck ligger nära både Branäs och Långberget som erbjuder ett rikt friluftsliv. Cirka 6 mil norr om Sysslebäck ligger Långflon, som är ett nybyggt shoppingcentrum. Torsby ligger ca en timmes resväg från Sysslebäck


ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare i bild och textilslöjd till Kvistbergsskolan i centrala Sysslebäck.

Just du är viktig och du kan vara med och skapa en ännu bättre skola!

Du kommer att arbeta i skolan. Du har förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare i bild och slöjd.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Bun 2017/24
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=834fc4eb-dbf6-4866-97e8-17f1b6f02369&TK=fe821529-c8e2-4443-a5ff-5f99c2eb56ee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Lärare till Holmesskolan Ma/No

På Holmesskolan arbetar vi med eleven i centrum. Vi är en skola med ca 450 elever och enheten är belägen i centrala Torsby. På Holmesskolan arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolans ledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev – varje dag.

Organisationen är uppbyggd kring en arbetsorganisation och en utvecklingsorganisation. Arbetsorganisationen består av AG (arbetsgrupp) och årskursvisa arbetslag; utvecklingsorganisationen består av UG (utvecklingsgrupp) och årskursvisa arbetslag. Vi strävar efter att vara en transparent och lokalstyrd organisation med initiativtagande arbetslag och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare till Holmesskolan.

Du kommer att undervisa i Ma/No inriktat mot årskurs 4 och 5.

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i ma/no årskurs 4-5.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 , upphör: 2017-12-22 Rekrytering till tjänsten sker fortlöpande under ansökningstiden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: Bun 2017/29
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b73fb4b5-7e5a-4f65-ad53-ef1574cccbb8&TK=533900dc-8259-4808-a59a-324e392de327
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Erfarena montörer sökes omgående!

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu ett antal erfarna montörer till ett tillverkande företag i Torsby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering av produkter i ett härligt arbetslag. För rätt person finns framtidsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet utav industriellt montagearbete.
Det här arbetet är fysiskt, resultatet blir konkret och dagarna går snabbt. För att kunna ta det här jobbet är det bra om du kan arbeta skift.
Du får gärna ha gått industriprogrammet eller ha motsvarande erfarenheter. Som person ska du ha hög arbetsmoral och eget driv samt ett flexibelt förhållningssätt. Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och även i grupp. Om du bor utanför Torsby, så behöver du körkort och tillgång till egen bil. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.
Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1072
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1072
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Erfarna Mig-svetsare sökes omgående!

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu till tillverkande företag i Torsby ett antal erfarna verkstadsmekaniker med kompetens inom svets och plåt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mig-svetsning både manuellt och i robot. Arbetet bedrivs i grupp och företaget arbetar enligt LEAN-principer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom ditt yrkesområde och för rätt person finns alltid möjligheten till en långsiktig anställning. Arbetstiden är två-skift. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Välkommen.

Din profil
Vi söker dig som har gått industriprogrammet med inriktning plåt och svets eller liknande utbildning alternativt dig som har arbetat dig till motsvarande kunskaper.

Krav: dokumenterad erfarenhet utav industriell mig-svetsning. Licens är inget krav men det är meriterande om du har det, liksom truckkort, heta arbeten och traversutbildning.

Dom person söker vi dig som är flexibel, social och självständig. Du som kommer att trivas i arbetsgruppen är prestigelös samt driven och sugen på att utvecklas.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Svetsoperatör/Automatsvetsare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1071
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1071
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Flyttresurs för Sunne sökes 1 dag

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Jag söker dig som vill tömma vårt kontorslandskap  i Sunne och flytta sakerna till vårt nya kontorslandskap i Sunne.

Jobbet kommer att kunna utföras under 1 dag.

Du ska ha B-körkort och vana av att jobba effektivt med stor ansvarskänsla. Vi kräver stor noggrannhet.

Du ska bo i Sunne eller i närområdet.

Vi tillämpar timlön och timanställning i detta uppdrag.

Flytten kommer att ske i början av Juni.

 

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.


Information

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av regionansvarig: Sofia Myren 
Mail: sofia.myren@abckraften.se


Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Flyttkarl/Stadsbud
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=07B708F903A64DE3A4EA6706D68ED1EF
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Praktikhandledare sökes till Sunne och Torsby

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Vi Söker Praktikhandledare till våra kontor i Sunne och Torsby

Tjänstens innehåll i huvudsak
De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Formell kompetens
Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Praktikhandledare kompetens
Handledare med erfarenhet av att:
1. Kartlägga arbetssökande inför praktikplacering
2. Ackvirera praktikplatser
3. Matcha arbetssökande mot praktikplats
4. Introducera arbetssökande på praktikplatsen
5. Följa upp praktiken.
6. Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

Önskvärda meriter
Meriterande är att ha kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc.
B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma

Personlig kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på.

För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Frågor besvaras av regionansvarig Sofia Myren
Mail: sofia.myren@abckraften.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=C9D78C75EDF94C9ABBE2E6FBA1A17241
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Resursassistent till Oleby skola

Oleby skola ligger ca 4 km öster om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 3 med ca 55 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Lillhem finns i lokaler på skolan.

På Oleby skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 3 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker resursassistent till Oleby skola. Du kommer arbeta både i skolan och på fritidshemmet.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % ev. mer Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-07-31 , upphör: 2018-06-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/22
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b786ac1c-177f-447c-8b7e-51973e0cccb2&TK=6f7e73ba-74ba-4796-8e59-42dceab41f91
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Resursassistent till Östmarks skola

Östmarks skola ligger ca 25 km nordväst om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 5 med ca 35 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Sörgården finns i lokaler på skolan.

På Östmarks skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker resursassistent till Östmarks skola. Du kommer arbeta både i skolan och på fritidshemmet.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % ev. mer Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 , upphör: 2018-06-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7c97d5df-c225-401c-a0d3-f64b3d106ccb&TK=aeda3ff1-b7f9-4f40-9e5a-3008305ccd9d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Fritidspedagog till Östmarks skola

Östmarks skola ligger ca 25 km nordväst om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 5 med ca 35 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Sörgården finns i lokaler på skolan.

På Östmarks skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker fritidspedagog till Östmarks skola.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog eller motsvarande.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % ev. mer Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-31 , upphör: 2018-06-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/20
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c2743e3f-17f1-497e-8ebc-43e9be85649d&TK=ee67a18c-76e7-48c6-b255-1c207ce7c4e7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Fritidspedagog till Aspeds skola

Aspeds skola ligger ca 25 km norr om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 5 med ca 25 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Junibacken finns i lokaler på skolan.

På Aspeds skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker fritidspedagog till Aspeds skola.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog eller motsvarande.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % ev. mer Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-07-31 , upphör: 2018-06-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/19
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b18edeaf-1818-4189-81d3-28d8bdc81719&TK=23a0a796-7871-4f32-a162-257d313ca21f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Resursassistent till Aspeds skola

Aspeds skola ligger ca 25 km norr om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 5 med ca 25 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Junibacken finns i lokaler på skolan.

På Aspeds skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker resursassistent till Aspeds skola. Du kommer arbeta både i skolan och på fritidshemmet.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 , upphör: 2018-06-29 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/18
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=992eac99-66d5-4038-90e0-670f27b98eb7&TK=6ff2dea0-779e-48c4-8675-955049a60be7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Lärare till Aspeds skola

Aspeds skola ligger ca 25 km norr om Torsby och på skolan finns förskoleklass - årskurs 5 med ca 25 elever. Skolan har ett fritidshem och förskolan Junibacken finns i lokaler på skolan.

På Aspeds skola arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev - varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare i förskoleklass till årskurs 5 med inriktning mot svenska, engelska och so.

Vi lägger stor vikt på samarbete och att du kan se skolan som en helhet.KVALIFIKATIONER
Lärare med inriktning mot sv, so och eng.

ÖVRIGT

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=15e442c9-fbf3-4aa1-b897-fc5541acf2d7&TK=f20a4e3e-8ef9-4f02-9f7a-753898db5c7e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Barnmorska, vårdcentralen Torsby

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vi söker dig barnmorska som brinner för mottagningsarbete, som har lätt för samarbete, hög ansvarskänsla och som ser positivt på utvecklingsarbete. Om du är rätt person, så kommer du att få arbeta tillsammans med vår barnmorska på BMM och i tätt samarbete med BVC och övrig personal på allmänläkarmottagningen i Torsby.

ARBETSUPPGIFTER
Normalt förekommande arbetsuppgifter som barnmorska i primärvården, så som graviditetskontroller, föräldrautbildning, gynekologiska hälsokontroller, preventivmedelsrådgivning och ungdomsmottagning samt få delta och påverka planeringen och utvecklingen av en familjecentral.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnmorska. För oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval sker kontinuerligt under hela ansökningstiden.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Vikariat i ett år. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: Dnr CSK/171951
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d7147f06-84dd-4a04-95c5-21e4d268bb78&TK=0a62f95e-b203-4511-a896-d16c4648af7b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Torsby
Landstinget i Värmland
68529  Torsby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut, rehabiliteringsenheten, Torsby

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi länets största arbetsgivare.

Rehabiliteringsenheten på sjukhuset i Torsby är en gemensam verksamhet bestående av arbetsterapi-, fysioterapi- och kuratorsmottagningar. Logopedresurs finns på plats 1-2 dagar/vecka. Verksamheten har eget budget- och personalansvar och bedriver verksamhet inom såväl slutenvård som öppenvård.
Hos oss jobbar ett trevligt och blandat gäng med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor/assistenter, kuratorer och vårdadministratör. Totalt är vi 24 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeutiska insatser inom öppenvård och slutenvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Arbetslivserfarenhet inom öppenvård och slutenvård är meriterande.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
Vi söker dig som är en öppen, ärlig och positiv person som trivs med att samarbeta med andra men samtidigt kan ta eget stort ansvar.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: Dnr CSK/171935
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=74021bab-4a24-432a-989a-83517014aa5e&TK=46bce90b-7f6a-4c5b-9d7e-0354521ebc4c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Torsby
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Torsby

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28936-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-torsby?promotion=6879-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Restaurang Utsikten ligger i Långflons Köpcentrum som är Värmlands nordligaste gränshandelsområde.
Vår restaurang har öppet varje dag mellan 09.00-19.00 och serverar dagens rätt och a la carte.

Vi söker restaurangbiträde för omgående anställning. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är en fördel, men viktigast är att du har serviceinställning och är arbetsvillig.
Arbetsuppgifter är disk, kassatjänst och hålla restaurangen ren och snygg.

Vi är behjälpliga med enklare boende om så önskas.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVi tillämpar provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morten@langflon.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev). Platsen kommer att tillsättas så snart vi har fått tag på rätt person så skicka din ansökan omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Utsikten i Långflon AB
Långflon 29
68065  HÖLJES 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Restaurang Utsikten ligger i Långflons Köpcentrum som är Värmlands nordligaste gränshandelsområde.
Vår restaurang har öppet varje dag mellan 09.00-19.00 och serverar dagens rätt och a la carte.

Vi söker kock för omgående anställning. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom restaurangkök. Alla förekommande uppgifter inom kök ingår.

Vi är behjälpliga med ett enklare boende om så önskas.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morten@langflon.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev). Skicka din ansökan omgående då tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har fått tag på rätt person.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Utsikten i Långflon AB
Långflon 29
68065  HÖLJES 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare - sommarvikariat

Vill du sommarjobba i framtidens butik?

Inför sommaren har vi två deltidstjänster där vi behöver förstärkning.
Vi brinner för våra kunder, den inspirerande butiken och den smarriga måltiden!
- Det hoppas vi att du som söker också gör.

Förutom att du är ordningssam, pigg, glad, alert och rapp har du en problemlösarförmåga utöver det vanliga. Hos oss är det viktigt med "feeling för feelingen". Tala gärna om i din ansökan hur du tänker kring dessa ord.

Vi ser också att du som söker till oss är:
- 18 år fyllda
- Beredd att jobba både morgon och kväll
Tidigare butikserfarenhet är meriterande, men inget krav.
- Vi lär dig gärna allt vi kan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Sommarjobb
Webbplats:
Epostadress: fredrik.halvardsson@nara.ica.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan senast 14/5! Urval, intervjuer och introduktion sker löpande. Maila ansökan till: fredrik.halvardsson@nara.ica.se Vid frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss, Fredrik eller Anton.
Arbetsplats: 
Adress: ICA Nära Likenäs Allköp, Närbutiken i Likenäs AB
Likenäsvägen 26
68063  LIKENÄS 
Hemsida: www.ica.se
  
Platsannons

Bilfinger söker Servicetekniker till Övre Klarälven

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en  företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

Till vår verksamhet Vattenkraft i Övre Klarälven söker vi nu en

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att jobba med drift och underhåll enligt förutbestämda planer samt akut avhjälpande underhåll och reparationer. Beredskapstjänstgöring ingår i befattningarna.

Dina arbestuppgifter kommer vara:

• Identifiera fel, dokumentera och skriva notifikationer.
• Ansvara för att arbetena utförs enligt gällande HSEQ regelverk.
• Ansvara för att arbetena utförs inom planerad tids- och kostnadsram.
• Avrapportera arbetsorder.
• Bereda akuta arbeten.
• Föreslå förbättringar gällande drift, underhåll och verksamhet.


Stationering

Tjänsterna innebär stationering i Sysslebäck. Resor och arbete på annan ort kan förekomma. Stationeringen ingår i arbetsområdet Övre Klarälven.

Utbildning & kompetens

Du har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, med inriktning mot el eller drift och underhåll. Vi vill gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Du arbetar på ett analytiskt, noggrant och riskmedvetet sätt. Dessutom arbetar du bra i team, men utför arbetsuppgifter även självständigt då det krävs. Du tycker om utmaningar samt är initiativrik och flexibel.

• God datorvana
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift


Ytterligare kunskaper inom el, mekanik eller hydraulikområdet är meriterande.

Sista ansökningsdag: 2017-05-18

Vi ser fram emot din ansökan.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi har valt våra rekryteringsvägar och undanber kontakt från annonsörer och rekryteringsbolag.

 

Kontaktpersoner

Wilhelm Carlsson

Team Manager, Bilfinger Hydro Power

Tel: 0730-590805

Facklig kontaktperson;

Bengt-Åke Jansson

SEF

Tel: 0703-208820
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Servicetekniker, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.is-sweden.bilfinger.com/arbeta-hos-oss/?aguid=274942C119A74C628C19CB8C1E7E94D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bilfinger Kungälv
Rattgatan 4
44240  Kungälv Sverige
Hemsida: www.is-sweden.bilfinger.com/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Torsby, sommaren 2017

Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom kommunal omsorg i Torsby kommun.

Nu söker vi dig som vill arbeta framförallt under sommaren, arbetsomfattning enligt överenskommelse.

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Ströpass är helt okej. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Har du tänkt arbeta i sommar? I så fall är detta ett gyllene tillfälle att redan nu lägga ditt eget önskeschema.
Du bestämmer när du vill arbeta; dag/kväll/natt/helg. Ju tidigare du söker ju bättre!

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.
Ströpass är helt okej.
Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Hel- eller deltid enl. ök.Bra lön utlovas!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens: Ssk Torsby
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Skicka in din ansökan omgående! Tillsättning och bokning av uppdrag sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  
Platsannons

Fysioterapeuter, primärvårdsrehabiliteringen norra

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Primärvårdsrehabilitering norra är en enhet som tillhör område öppenvård. Enheten bedriver verksamhet vid Fysioterapimottagningarna Sunne, Munkfors, Hagfors, Ekshärad och Likenäs samt Arbetsterapimottagningarna Sunne och Hagfors. Vi ska nu utöka med en Fysioterapimottagning i Torsby. Vi är totalt ca 12 medarbetare. Vi erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag till våra anställda och har flexibla arbetstider måndag till fredag.

Vårt mål för våra patienter är att uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga funktionsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Vid våra mottagningar möter vi vårdsökande i alla åldrar och i olika faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och god kvalitet är det också viktigt för oss att kunna ge en god service och ett gott bemötande.

Hos oss får du jobba med arbetsuppgifter inom primärvård såsom funktionsbedömningar, rådgivning, anpassad fysisk träning och förebyggande insatser. Vi har en bra introduktion och du har möjlighet till stöd av kollegor på våra mottagningar och samarbete med vårdcentralen och Friskvården i Värmland.

Primärvården i Värmland arbetar nu för ett ökat samarbete mellan professioner och att patienten ska träffa rätt profession direkt för bästa omhändertagande. I detta ingår att jobba närmare vårdcentralerna. Vi söker dig som gillar utmaningar och utveckling och som vill vara med och driva arbetet inom primärvården framåt.

3 tjänster:
1 tjänst med placering på Vårdcentralen i Torsby där vi öppnar en ny mottagning.
1 tjänst med placering på Fysioterapimottagningen Hagfors.
1 tjänst med placering på Fysioterapimottagningen Sunne.
Ange i ansökan vilken/vilka placeringsorter du söker.

Det kan, på alla tjänster, komma att ingå tjänstgöring på annan mottagning inom enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Vi vill att du är flexibel, kreativ och har god samarbetsförmåga samt att du är engagerad och tycker om att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titel vid anställning.

Körkort kan komma att krävas.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Dnr CSK/171897
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c8ae8af9-7eb0-4b79-916c-a50d0c96e4c8&TK=5520d9d4-de72-43f7-96e9-f542f514f0ba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Division HHR
Box 5081, Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Holmesskolan

På Holmesskolan arbetar vi med eleven i centrum. Vi är en skola med ca 450 elever och enheten är belägen i centrala Torsby. På Holmesskolan arbetar vi med eleven i centrum. När eleverna lämnar årskurs 5 har vi som grundidé att vi ska ha gett dem en fortsatt lust att lära, ett sammanhang i sina kunskaper, och att eleven äger sitt lärande. Skolans ledning, lärare, elevhälsoteam, fritidshemmet och övriga medarbetare arbetar intensivt med att utveckla det pedagogiska arbetet för att hela tiden göra det bästa för varje elev – varje dag.

Organisationen är uppbyggd kring en arbetsorganisation och en utvecklingsorganisation. Arbetsorganisationen består av AG (arbetsgrupp) och årskursvisa arbetslag; utvecklingsorganisationen består av UG (utvecklingsgrupp) och årskursvisa arbetslag. Vi strävar efter att vara en transparent och lokalstyrd organisation med initiativtagande arbetslag och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare till Holmesskolan.

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa upp till årskurs 5 (6) i engelska, svenska och so.

ÖVRIGT
Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras enligt bestämmelser för skolans verksamhetsområde.

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offentliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 , upphör: Rekrytering till tjänsten sker fortlöpande under ansökningstiden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Bun 2017/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea50db03-2f9b-43f1-99fe-0e18787346b5&TK=ba7165cf-f102-4cde-b8cb-8e75c6e4ef71
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Torsby kommun
68580  TORSBY Sverige
Hemsida: http://www.torsby.se
  
Platsannons

Behandlingsassistent/Beteendevetare/Socialpedagog

Vi arbetar utifrån en beteendevetenskaplig grund och använder ett kognitivt förhållningssätt. I arbetet som behandlingsassistent ska du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du skapar en stabil relation med ungdomarna och söker varje dag nyfiket upp ungdomarna för att lära dig mer om dem. Du har delat ansvar för behandlingen på gården. Med utgångspunkt i vård-och genomförandeplaner ska du planera och genomföra behandlingsarbete tillsammans med ungdomarna enskilt och i grupp. Som behandlingsassistent ingår också rollen som kontaktperson, det innebär att du har kontakt med socialtjänst, myndigheter, vårdnadshavare samt andra relevanta aktörer. Du ska också journalföra ditt arbete med ungdomarna på ett lämpligt sätt. Till arbetsuppgifterna hör även allt det praktiska som uppkommer i ett hem, att handleda i vardagliga sysslor. Du ansvarar för att sköta den inre och yttre miljön på gården. Du skall även vara delaktig i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete vars mål i sig skall stärka kvalitén samt skapa en bra arbetsplats.

Du bör ha eftergymnasial utbildning som socialpedagog, beteendevetare, socionom eller behandlingsassistent, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet passar dig som kan och vill arbeta i grupp tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Detta kräver att du är kommunikativ samt uppmärksam. Som person är du nyfiken och ansvarstagande för egen del samt även för ungdomarna, du strävar efter att vara en tydlig förebild. Du har förmågan att sätta tydliga gränser och är samtidigt flexibel i en händelserik miljö. På grund av arbetets karaktär så behövs god kommunikativ förmåga och att du är empatisk och lösningsfokuserad. Du behöver vara genuint intresserad av att lära dig mer om ungdomarna och deras, ibland, svåra livshistoria. Du har gott om tålamod i en ibland långsam process, samt i pressade situationer. Du är inte lättprovocerad. Bemötandet gentemot ungdomarna är något vi värdesätter högt. Du får gärna vara initiativrik, inspirerande och full av idéer. Din roll på gården tillåter och uppmuntrar egna initiativ. Vi söker dig som inte har egen problematik kopplat till missbruk av alkohol eller narkotika.

Hassela Gotland är ett av Sveriges största behandlingshem med sina 48 platser för ungdomar med Psykosocial problematik kopplat till missbruk av droger och/eller alkohol och relationsproblematik. Vi gör kompletta NP samt kompletta psykiatriska utredningar i vår utredningsenhet. Våra kunder består av socialtjänst runt om i Sverige. Vi eftersträvar att vara en lärande organisation för att på bästa sätt lära ungdomar att leva drogfritt. Vi arbetar relationellt utifrån KBT med miljöterapi. Vi eftersträvar att våra ungdomar ska känna trygghet, gemenskap och en känsla av sammanhang. Målgruppen vid Hassela Gotland är pojkar och flickor 14-20 år.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Värmland
Webbplats:
Epostadress: anna.szakal@varmlandsgard.se
Övrigt: Ansökningar behandlas löpande under ansökningsperioden.
Arbetsplats: 
Adress: Hassela Gotland AB
Drottninggatan 13
70210  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.hasselagotland.se
  

Platsannons

Butikssäljare extra Sportringen Outlet Långflon

Butikssäljare Sportringen Outlet

Hur ser din arbetsdag ut?
Som butikssäljare arbetar du säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Våra butikssäljare finns till för våra kunder, är lyhörda, inspirerande och tycker om att sälja. Utöver detta förväntas du arbeta för att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck. Arbete i kassan ingår som en naturlig del i arbetet.

Vem trivs hos oss?
För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport, friluftsliv och älskar att vara i butik och sälja.

Vad förväntar vi oss av dig?
God produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss även att du är med och skapar en god laganda och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt.
Tidigare erfarenhet ett krav

Vilka är vi?
Sportringen är en sportkedja med drygt 170 butiker och vi finns representerade över hela landet. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske.

Välkommen till Sportringen - Ditt intresse vår passion!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvanställning tillämpas. Extra vid behovEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: langflon@sportringen.se
Övrigt: Intresserad? Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Vi påbörjar omgående vår rekryteringsprocess. Ansökan tas endast emot via e-post, langflon@sportringen.se. Sista ansökningsdag: 15/5-17 Kontaktperson: Butikschef Tom Erik Borgersen 0564-490 960
Arbetsplats: 
Adress: Sportringen Outlet Långflon AB
Långflon
68065  HÖLJES 
Hemsida: www.sportringen.se
  

Platsannons

Butikssäljare Sportringen Outlet Långflon

Butikssäljare Sportringen Outlet

Hur ser din arbetsdag ut?
Som butikssäljare arbetar du säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Våra butikssäljare finns till för våra kunder, är lyhörda, inspirerande och tycker om att sälja. Utöver detta förväntas du arbeta för att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck. Arbete i kassan ingår som en naturlig del i arbetet.

Vem trivs hos oss?
För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport, friluftsliv och älskar att vara i butik och sälja.

Vad förväntar vi oss av dig?
God produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss även att du är med och skapar en god laganda och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt.
Tidigare erfarenhet ett krav

Vilka är vi?
Sportringen är en sportkedja med drygt 170 butiker och vi finns representerade över hela landet. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske.

Välkommen till Sportringen - Ditt intresse vår passion!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpasEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: langflon@sportringen.se
Övrigt: Intresserad? Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Vi påbörjar omgående vår rekryteringsprocess. Ansökan tas endast emot via e-post, langflon@sportringen.se. Sista ansökningsdag: 15/5-17 Kontaktperson: Butikschef Tom Erik Borgersen 0564-490 960
Arbetsplats: 
Adress: Sportringen Outlet Långflon AB
Långflon
68065  HÖLJES 
Hemsida: www.sportringen.se
  

Platsannons

Servitör eller servitris i Torsby

La Strada serverar pizzor, a la carte och hamburgare. Restaurangen ligger centralt i Torsby och vi är 3 som jobbar här i nuläget.

Vi söker dig som vill jobba som servitör eller servitris tillsammans med oss och det är en fördel om du har erfarenhet från yrket .
Vi tar kundservice på största allvar så det är viktigt att du också har en vilja att ge våra kunder det bästa. Du behöver kunna ta egna initiativ så att du ser var du behövs.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: necip.delen@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: La Strada

68530  TORSBY 
Hemsida: http://lastradatorsby.se/
  

Platsannons

Pizzabagare i Torsby

La Strada serverar pizzor, a la carte och hamburgare. Restaurangen ligger centralt i Torsby och vi är 3 som jobbar här i nuläget.

Vi söker dig som vill jobba som pizzabagare tillsammans med oss. Det är viktigt att du är kunnig inom yrket.
Du behöver kunna ta egna initiativ och vara självgående.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid kl 10-22
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: necip.delen@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: La Strada

68530  TORSBY 
Hemsida: http://lastradatorsby.se/
  

Platsannons

Personalchef för Långflons Stormarknad

Långflons Stormarknad i Långflons Köpcenter ligger längst norr i Värmland på gränsen till Trysil och Sälen.

Vi söker nu Personalchef till vår stormarknad.

Kvalifikationer:
- ansvarig arbetsledare för all personal
- ansvar för fördelning av arbetsuppgifter
- ansvar för schemaläggning
- hålla personalmöten
- hålla medarbetarsamtal
- ha uppföljningsmöten veckovis med de beställningsansvariga gällande säljresultat och planering av kommande vecka.

För övrig information kontakta delägare Morten Johansen på mobiltelefon +47 91843472
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morten@langflon.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan via mail till morten@langflon.se. Märk mailet i ämnesfältet med Personalchef.
Arbetsplats: 
Adress: Långflons Stormarknad AB
Långflon 29
68065  HÖLJES 
Hemsida: http://www.langflon.se
  
Platsannons

Provningstekniker

Verksamhetsbeskrivning

NOTEs affärsidé är att erbjuda tjänster inom tillverkning och logistik av elektronikbaserade produkter. NOTE finns etablerat i Sverige, Norge, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen för år 2016 uppgick till 1098 MSEK och antalet anställda i koncernen uppgår till cirka 1 000. För mer information, vänligen besök www.note.eu.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av test, service, felsökning, reparation och problemlösning på de elektronikprodukter som vi tillverkar.
Du har tekniskt gymnasium/universitet med elektronikinriktning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av pc-styrda mätapplikationer,
HF-mätningar och konstruktion av testutrustningar.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Elektrotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning men med start som provanställning. Tjänsten är på heltid. Flextid tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marcus.eriksson@note.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NOTE Torsby AB
Inova Park
68529  TORSBY 
Hemsida: http://www.note.eu
  

Platsannons

Campingreceptionist/lokalvårdare

Värnäs camping är en liten familjecamping i Norra Värmland vackert belägen vid Klarälven.
Gå gärna in och läs mer om oss på vår hemsida: www.varnascamping.se.

Vi söker en sommarvikarie till campingens reception. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig städning av våra stugor och offentliga utrymmen.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, vi kan lära upp dig på plats. Det viktigaste är att du ha rätt inställning och tycker det är roligt med arbete på camping och därmed också ger våra kunder bra service.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidMitten av juni-mitten av augusti. Ca.75%.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@varnascamping.se
Övrigt: Välkommen att söka via mail. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Vi kontaktar dig om du verkar intressant. Vi har tyvärr inte möjlighet att svara alla.
Arbetsplats: 
Adress: Värnäs Camping
Värnäs 40
68051  STÖLLET 
Hemsida: www.varnascamping.se
  

Platsannons

Sommarjobb Restaurangbiträde

Restaurang Utsikten finns i Långflons Köpcenter längst norr i Värmland. Vi har öppet 7 dagar i veckan och serverar dagens lunch och a la carte.

Inför sommaren söker vi sommarvikarier till köket och restaurangen.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom restaurangkök, men även dig som vill jobba som diskare och restaurangbiträde.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter till tider i hektisk miljö.

Vid eventuella frågor kontakta Morten Johansen för ytterligare information.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMitten av juni tills mitten av augusti enligt närmare överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morten@langflon.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan via mail till morten@langflon.se. Märk ansökan med sommarjobb Utsikten
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Utsikten i Långflon AB
Långflon 29
68065  HÖLJES 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb butiksmedarbetare

Långflons Stormarknad som ligger i Långflons Köpcenter längst norr i Värmland söker sommarvikarier.

Vi söker personer som är fyllda 20 år, ansvarsfulla och stresståliga till att vara medarbetare i vår tobaksdisk, där vi säljer tobak och lämnar ut Systembolagsvaror.
Meriterande med kunskaper i det norska språket.

Vi söker även medarbetare fyllda 18 år som medarbetare till kassa och varuplock.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMitten av juni till mitten av augusti enligt närmare överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morten@langflon.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan via mail till morten@langflon.se.
Arbetsplats: 
Adress: Långflons Stormarknad AB
Långflon 29
68065  HÖLJES 
Hemsida: http://www.langflon.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Torsby

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 170327-170627Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Norrgårdsgatan 12
68635  Sunne Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Torsby

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal