Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:45

Lediga jobb i Tomelilla kommun (1270), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 350
Täthet33,72Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area397,39Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land395,93Landareal (km²)
Sjö1,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199 

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1952%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Bildlärare

Vi söker nu en bildlärare med inriktning mot digitalt skapande/animation till konstskolan Unikum. På Unikum arbetar vi i team med lärare och assistenter. Vi lägger stor vikt vid deltagarfokus. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att arbeta fram och utveckla vårt kurskoncept, där kommer du att vara en del i utvecklingsarbetet och i arbetet i att ta fram en ny kursplan.

Arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta på konstskolan Unikum som bildlärare. Då vi håller på att utveckla vårt koncept kommer du att vara en viktig del i detta utvecklingsarbete. Du kommer att ingå i ett arbetsteam som samarbetar nära med varandra. Du kommer att undervisa i olika konstformer framför allt animering och rörlig bild men det kan även förekomma undervisning i t.ex. teckning, målning, foto. Visst arbete på andra kurser kan bli aktuell men med konstnärliga ämnen.


Du ska vara utbildad bildlärare och ha erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska diagnoser och kognitiva funktionsnedsättningar. Du ska ha erfarenhet av att ha undervisat i olika konstformer framför allt animering och rörlig bild men även undervisning i t.ex. teckning, målning, foto. Du ska ha deltagarfokus, se samarbete som en självklarhet samt ha ett helhetsperspektiv för verksamheten. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med assistent i klassrummet. Du ska ha intresse av kursutveckling och vilja aktivt delta i utvecklingen av vår utbildning. Erfarenhet av folkhögskola kan vara en fördel.

B-Körkort krävs.


Österlens folkhögskola startade sin verksamhet 1907. Skolas utbud omfattar allmänna kurser där deltagarna ges möjlighet att skaffa sig behörigheter för vidare studier. Vierbjuder även bla, kreativa kurser samt kurser för deltagare med funktionsnedsättningar. Skolan är fristående och huvudman är: Föreningen Österlens folkhögskola.

Skolan har tre utbildningar för personer med funktionsnedsättningar; två på allmän kurs som riktar sig mot personer inom autismspektrumtillstånd samt konstskolan Unikum. Konstskolan Unikum vänder sig till deltagare med en kognitiv funktionsnedsättning eller neuropsykiatrisk diagnos. Dessa tre inriktningar är kopplade till personalbemannade internat. På internat kan deltagarna få stöd utifrån sina egna behov. För att ansöka till utbildningarna måste man först ha gått en prova på kurs där deltagarna och personalen lär känna varandra. Antagningarna till långkursen baseras till stor del på prova på perioden.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är 60% tillsvidare med ytterligare 20%s vikariat under hösten 2017. 6 månaders provtjänstgöring Semestertjänst 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kansli@osterlen.fhsk.se
Övrigt: Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: ÖSTERLENS FOLKHÖGSKOLA
BOX 13
27321  TOMELILLA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/Servitör

Brösarps Gästgifveri & SPA har en lång historik, prisbelönt mat och en personlig service. Gästis är privatägt och har drivits i samma regi i 25 år och många av medarbetarna har arbetat här nästan lika länge. A la Carte, fester, födelsedagar, konferenser, SPA-gäster och hotellgäster - här är man oftast för att fira och njuta. Många gäster passerar våra dörrar dagligen och restaurangen är sällan tom.

Vi söker nu en ny medarbetare, vi söker dig med erfarenhet av servering sedan tidigare. Vi söker dig med ett glatt leende, serviceminded och stresstålig.

Tjänsten ligger på ungefär 75-100% beroende på vem vi hittar.

Hör gärna av er så berättar vi mer.

Hoppas att vi ses!

Sänd din ansökan och frågor på hanna@gastis.se
Välkommen!


Du är Stresstålig, mat- och vinintresse, serviceminded, glad och positiv. Dessutom kan du tala både svenska och engelska.

Brösarps Gästgifveri med hotell på 34 rum, en konferensverksamhet, en SPA-del och en otroligt populär restaurang.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi arbetar alltid varannan helg, fem dagar ena veckan och två dagar den andra och sen skiftar vi igen. Oftast är arbetsdagarna lite längre. Tjänsten är mellan 75-100% beroende på vem vi hittar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hanna@gastis.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BRÖSARPS GÄSTGIFVERI AKTIEBOLAG
ALBOV 21
27750  BRÖSARP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare 1-7

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Allt detta får du i Brösarp som ligger i en underbar natur och skolan mitt i den.
Brösarp är en liten byskola där vi värnar om de små klasserna och goda studieresultat.

ARBETSUPPGIFTER
mentor/klasslärare för en klass 4 men också jobba ämnesövergripande i 4-6.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett flexibelt och öppet sinne. På en liten enhet är flexibilitet en förutsättning. Just nu är det i klass 4 som vi har behov men det kan också bli behov på lågstadiet.
Att använda naturen i undervisningen är ett plus, idrott och engelska är också önskvärt.
Att se alla elever som våra är ett måste.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. allt från 50-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A683122
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2fd3d320-aac0-4da7-9a38-a3fc8899987f&TK=48250447-b862-4d75-bbaa-ade05ea3c610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Brösarp
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

HEMREX söker personal inom Hem & Företagsstäd!

Om Hemrex AB:

Hemrex AB säljer sina tjänster främst i södra Skåne med ett huvudkontor i Ystad samt ett andra kontor i Lund. Hemrex är ett företag som förenklar vardagen för människor både som privatperson och som företagare.

Vi har ha ett brett sortiment av tjänster så som städ, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverk, husdjurshjälp, seniorservice, läxhjälp, barnpassning, hus tillsyn, hyr din kock plus andra tjänster som våra kunder önskar.

Hemrex är ett modernt företag där vi jobbar efter modellen FUTURE, vilket bland annat innebär att du som anställd har förmåner utöver lön enligt kollektivavtal plus att vi alla gör vår resa i företaget tillsammans

Profil:

Vi söker dig med känsla för bra service och ett utpräglat ordningssinne. Du motiveras av att ge dina egna kunder lite mer än de förväntar sig och efterlämnar dig ett resultat som är lika bra varje gång. För oss är inte erfarenhet från tidigare städarbete viktigast. Högst värderar vi din personlighet, vilja att lyckas och förmågan att ta dig an nya uppdrag och utmanande situationer. Passar du in på nedanstående summering? I så fall är det troligtvis dig vi söker!

Personliga egenskaper

- • Älskar att hjälpa andra
- • Noggrann och vill inte lämna något förrän det är perfekt
- • Lätt att kommunicera med andra människor
- • Ansvarfull
- • Serviceinriktad

?Krav?Du måste ha B-körkort, en fördel om du även har tillgång till egen bil.

Hemrex erbjuder::

Ett utvecklande arbete i en mycket positiv miljö, där du kommer att träffa många arbetskamrater. Du kommer att få intern utbildning. Vi har personalmöten och sociala aktiviteter för att vi alla ska träffas och utbyta Erfarenheter. Som stöd i ditt vardagliga arbete har du arbetsledaren till din hjälp plus en effektiv organisation med stor kompetens.

- • Kollektivavtal
- • Utbildning
- • Ansvarsförsäkring
- • Arbetskläder
- • Körersättning vid körning egen bil

Friskvårdsbidrag

I denna rekrytering:

I denna rekrytering samarbetar vi med HR-företaget HIREQ. För ytterligare information och frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=409
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en flicka i Tomelilla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som är kvinna och rökfri och vill arbeta som personlig assistent till en flicka som är 13 år. Flickan har ett syndrom som gör att hon måste ha ständig tillsyn. Du är hennes förlängda arm och då hon är aktiv följer med till stallet, besök på badhus och gymnastik. Du ska tycka om att vara utomhus, kunna förmedla dig med henne och tycka om sång och musik. Flickan är glad och positiv men kan inte prata. Gör sig dock förstådd. Teckenkommunikation används.

Vi söker en timvikarie som till sommaren får ett semestervikariat, främst under veckorna 28-31. Under terminen är arbetspassen är förlagda på vardagar mellan 14,40-20,45 och på helg och lov ligger passen mellan 7,30-15,30 eller 15,30-21,00. Vi går löpande genom ansökningar och tjänsten finns kvar så länge annonsen ligger ute.

OBS Glöm inte beställa blankett 4429 ( Polisregister) www.polisen.se/registerutdrag


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6281%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Malmö
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Tomelilla

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Tomelilla.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Tomelilla
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Tomelilla kommun söker personalchef

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta i en utmanande och spännande roll som Personalchef i Tomelilla Kommun. Som personalchef får du en framträdande nyckelroll och ansvar för arbetet med det strategiska, övergripande och långsiktiga personalarbetet i kommunen. Till din hjälp har du två medarbetare på personalavdelningen. Arbetet inom avdelningen spänner över hela personalområdet såsom t.ex. arbetsmiljö, personalförsörjning, chefsutveckling, hälsoarbete, lönepolitik och lönebildning. Personalavdelningen ansvarar även för utveckling av policys och riktlinjer, processer och stödsystem inom personalområdet och för arbetsrätts- och avtalsfrågor, vilket bland annat innebär att tolka avtal och ansvara för kollektivavtal och förhandlingar.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är duktig på att skapa förtroendefulla relationer, samarbetsvillig och är lyhörd. Du är kommunikativ och har en förmåga att leda och motivera dina medarbetare. Genom din ledarstil skapar du engagemang och delaktighet. Vidare har du en helhetssyn där du har förmåga att planera och prioritera. Som person är du trygg och stabil med en stor självinsikt samt förmåga och mod att fatta beslut och hålla fast vid dem. Du är uthållig och kan slutföra projekt och nå resultat genom att omvandla visioner till mål och handling i nära samarbete med chefer, politiker, medarbetare och fackliga organisationer. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i ledningsgruppen där du förväntas bidra med ett synsätt som gagnar kommunen som helhet. Som personalchef har du det övergripande ansvaret för avdelningens verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö.

Du har högskoleexamen inom personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna ha erfarenhet från offentlig sektor/politiskt styrd organisation.

Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat och strategiskt personalarbete. Du är kunnig inom arbetsrätten och har förhandlingsvana. I denna rekrytering samarbetar Tomelilla Kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor och ytterligare information vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707-49 99 63 alternativt helena.centerblad@jurek.se

Söker tjänsten gör du på www.jurek.se. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682028
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d6f1305e-ce6d-4233-aba3-90a274f49ab5&TK=6ba2c158-e81b-415e-9d06-270e4d7a13d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tomelilla Kommun söker Personalchef

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Nu söker vi dig som vill arbeta i en utmanande och spännande roll som Personalchef i Tomelilla Kommun. Som personalchef får du en framträdande nyckelroll och ansvar för arbetet med det strategiska, övergripande och långsiktiga personalarbetet i kommunen. Till din hjälp har du två medarbetare på personalavdelningen. Arbetet inom avdelningen spänner över hela personalområdet såsom t.ex. arbetsmiljö, personalförsörjning, chefsutveckling, hälsoarbete, lönepolitik och lönebildning. Personalavdelningen ansvarar även för utveckling av policys och riktlinjer, processer och stödsystem inom personalområdet och för arbetsrätts- och avtalsfrågor, vilket bland annat innebär att tolka avtal och ansvara för kollektivavtal och förhandlingar.

Vi ser att du är duktig på att skapa förtroendefulla relationer, samarbetsvillig och är lyhörd. Du är kommunikativ och har en förmåga att leda och motivera dina medarbetare. Genom din ledarstil skapar du engagemang och delaktighet. Vidare har du en helhetssyn där du har förmåga att planera och prioritera. Som person är du trygg och stabil med en stor självinsikt samt förmåga och mod att fatta beslut och hålla fast vid dem. Du är uthållig och kan slutföra projekt och nå resultat genom att omvandla visioner till mål och handling i nära samarbete med chefer, politiker, medarbetare och fackliga organisationer. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i ledningsgruppen där du förväntas bidra med ett synsätt som gagnar kommunen som helhet. Som personalchef har du det övergripande ansvaret för avdelningens verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö.

Du har högskoleexamen inom personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna ha erfarenhet från offentlig sektor/politiskt styrd organisation.

Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat och strategiskt personalarbete. Du är kunnig inom arbetsrätten och har förhandlingsvana.

I denna rekrytering samarbetar Tomelilla Kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor och ytterligare information vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707-49 99 63 alternativt helena.centerblad@jurek.se

Söker tjänsten gör du på www.jurek.se. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.jurek.se/ansok/37D066AC-AF70-4B7B-A204-9F164FD41E64?src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurek.se/
  

Platsannons

Lastbilsmekaniker

VI SÖKER MEKANIKER TILL VÅR VERKSTAD PÅ ÖSTERLENS LASTVAGNAR

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö i en modern verkstad med duktiga kollegor inom verkstad, reservdelar, försäljning och administration. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som hjälper dig att växa med uppgiften och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Volvo.
I din roll som mekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar och släpar.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare. Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet. B-behörighet är ett krav, C är meriterande.
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.

Vill du veta mer?
Kontakta vår servicechef Jörn Svensson på telefon 0417-281 62 eller på mejl jorn.svensson@osterlernslastvagnar.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jorn.svensson@osterlernslastvagnar.se
Övrigt: Skicka din ansökan med meritförteckning till Österlens Lastvagnar, Industrigatan 7, 273 35 Tomelilla eller per mail: jorn.svensson@osterlernslastvagnar.se
Arbetsplats: 
Adress: Österlens Lastvagns AB
Box 83
27322  TOMELILLA 
Hemsida: www.osterlenslastvagnar.se
  
Platsannons

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnad av äldre i hemmet, på särskilda boende samt dagverksamhet för personer med demenssjukdom. Stöttning i det dagliga livet både med egen omvårdnad och med hem- och hushållsarbete. Arbetet utförs enligt schema, omfattande dag- och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Du arbetar utifrån Tomelilla kommuns värdegrund, där livskvalité är nyckelbegreppet. Utifrån nationella värdegrunden i äldreomsorgen arbetar du med medborgarens självbestämmande, delaktighet och trygghet. Medborgaren ska uppleva meningsfullhet och sammanhag. Du visar respektfullhet och ett gott bemötande i varje möte med medborgaren.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller annan liknande utbildning. Erfarenhet inom området äldreomsorg är meriterande. Du är positiv, hjälpsam och har stort tålamod. Du är lyhörd för andra människors önskemål och har en positiv inställning till att arbeta med människor. Du är initiativtagande, flexibel och ansvarstagande. Du kan arbeta såväl ensam som i grupp och stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.
Du ska kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvården.
Vi ställer krav på rökfrihet under arbetstid.
Körkort erfordras för arbete i hemtjänst.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde och varaktighet enligt överenskommelse. Löpande rekrytering tillämpas.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: A534237
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a891d5c1-3348-4feb-b052-58c6059ade3e&TK=87b32bf8-4c21-46dc-9e99-d33f439d8905
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Äldreomsorg
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sångpedagog

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Verksamheten Kultur och Fritid består av enheterna kultur, fritid och turism, kost. Vi är totalt ca 60 medarbetare. Du ingår under enheten kultur och bibliotek som förutom bibliotek innehåller konsthall, jazzarkiv, kulturskola och allmän kultur. Vi arbetar tillsammans för att utveckla verksamheterna utifrån ett helhetsperspektiv och Tomelilla kommuns vision.
Vi är inne i en spännande utvecklingsperiod där nya sätt att möta kultur för barn och ungdomar kommer bli en viktig del av verksamheten. Vi söker nu medarbetare som vill vara med och arbeta i och utveckla vår kulturskola. En kulturskola som skall vara nyfiken och nytänkande men samtidigt vara tillgänglig och stå för hög kvalitet.
Vi söker en sångpedagog med inriktning på sång och musik.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att planera och genomföra sångundervisningen både enskilt och för körverksamheten. I verksamheten finns barn och ungdomar mellan 6-19 år och undervisningen bedrivs utanför skoltid på elevernas fritid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en kreativ och utåtriktad person med inriktning på sång som är intresserad av att vara med och utveckla den befintliga verksamheten. Vi söker dig som har visioner och ett starkt engagemang för ungdomars fritid. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och är flexibel. För denna tjänst krävs att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi ställer stora krav på social kompetens. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Vi prioriterar sökande med pedagogisk bakgrund. Vi ser med fördel att du spelar ett eller flera instrument samt att du har erfarenhet av ensembleundervisning.


ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Sångpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 30% med möjlighet till utökning, Schemalagd arbetstid med kvälls- och helgtjänstgöring. Tisdag och onsdag Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Augusti 2017 , upphör: 2017-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A681329
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=913499dc-2f5b-47cc-aa48-daf019befc1b&TK=7ef1d40c-cb8a-4003-a729-59e9b831a4d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Kultur och Fritid
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planarkitekt

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Planenheten består av tre personer och arbetar nära övriga enheter på samhällsbyggnadsavdelningen och kommunledningskontoret.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst arbeta med detaljplanering, men även vara delaktig i andra projekt, utredningar och planering på olika nivåer. Som planarkitekt i Tomelilla arbetar du som projektledare och ansvarar för dina detaljplaner. Arbetet bedrivs självständigt i samråd med övriga berörda enheter inom kommunen, andra myndigheter, exploatörer, allmänheten och den politiska organisationen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen som arkitekt, landskapsarkitekt, planarkitekt, fysisk planerare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från planarbete och arbete inom kommunal organisation. Du har social kompetens, är drivande, och serviceinriktad. Du jobbar lika gärna i grupp som självständigt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift och har god kunskap om digitala verktyg som CAD och GIS.

B körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Planeringsarkitekt/Fysisk planerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt. , upphör: 1 år tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. .Månadslön Efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A679231
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5479a00d-c832-4cec-8eff-81e935654230&TK=de70804c-2f14-412d-acaa-2edb7079c64c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Musiklärare åk 4-6

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Lindesborgsskolan ligger i Tomelilla tätort. Skolan har ca 330 elever i f-6 med tillhörande fritidshem. Under läsåret 2016/17 är det fokus på värdegrundsarbete och IKT.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Lindesborgsskolan har du tillsammans med dina kollegor ansvar för att planera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt skolans styrdokument samt inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer vara med och utveckla skolans kulturprofiler (dans, drama/teater, skapande och musik) som ska startas upp till hösten. Du ska ha god förmåga att samarbeta och bygga goda relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar. Du kommer att undervisa i F-6.

KVALIFIKATIONER
Behörig grundskollärare i Musik. Meriterande är behörighet även i andra ämnen, vilket kan bidra till ökad tjänstgöringsgrad.
Du arbetar med formativ bedömning och har förmåga att driva på alla elever så de når målen - genom lusten att lära och allas möjlighet att lyckas.
Du ska kunna arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet, du har även god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som lärare. Rekryteringen kommer att ske löpande.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09, vi tillämpar 6 månaders provanställning.Månadslön Individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A677687
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d38b8937-79fa-4a99-bd50-c0a18c1f99f7&TK=a0aea37b-925d-4f5f-898d-23c6072a615b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Lindesborgsskolan
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Vi söker en erfaren snickare för allmänna och varierande arbetsuppgifter. Det är fördel om du även har erfarenhet av att mura.

Du som person är ansvarstagande och självgående.

Arbetet utförs främst i området Tomelilla-Ystad. B-körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jens@sasserssonsbygg.se
Övrigt: Vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för annonsen.
Arbetsplats: 
Adress: Sasserssons Bygg AB

27333  TOMELILLA 
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en CNC-operatör till ett företag inom trä/möbeltillverkning på Österlen.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär huvudsakligen fräsning av detaljer till köksinredningar men andra allmäna uppgifter kan förekomma.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har viss erfarenhet av CNC-fräsning.
Det är ett stort plus om du har trävana, men har du jobbat med metall eller andra material är det också bra.
Erfarenhet av WoodWop är meriterande.
Som person är du noggrann, tekniskt intresserad och händig. Du har lätt för att samarbeta med andra och är initiativrik.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.
Ansökningarna behandlas löpande så sök så snart som möjligt.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: CNC-operatör, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2688
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2688/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Byavångsskolan söker driven lärare i svenska/so årskurs 1-3

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Byavångsskolan är en F-6 skola belägen i centrala Tomelilla. Skolan är inne i en stark utvecklingsfas.

ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar och är mentor i åk 1.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation för de ämnen du undervisar i. Du är duktig på att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla dina elever, där anpassningar och IKT är viktiga delar för måluppfyllelse.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A678705
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a8dc125-0a65-41df-aed3-bc313f6f8f23&TK=d4d7e51d-6b16-4b0d-a042-6baa68412aef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Byavångsskolan
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker nu CNC-Operatör för fräs.

Om tjänsten
Vi på Ikett söker nu en driftig person med stor vana och intresse för en CNC-fräsare hos kund utanför Tomelilla. Du som söker ska ha några års erfarenhet och allmän verkstadsvana samt goda kunskaper i ritningsläsning. Du kommer att arbeta med att ställa, rigga, grada och kontrollera produkterna som tillverkas i trä. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Kunskap inom programmering är meriterande och det i samtliga styrsystem då de håller på att uppdatera sin maskinpark och kommer välja styrsystem utefter kandidat. Du skall kunna ta eget ansvar, passa in socialt och vara noggrann med arbetet.

Din profil
Arbetsmoment som skall utföras: Arbete som CNC-opreratör med förkunskaper och vana av programmering. De är ganska korta serier och mycket omkalibrering kommer att utföras Det som kommer köras är en 5-axlig fräs.

Önskemål/Krav: Gymnasieutbildning, erfarenhet av träbearbetning då det är materialet som körs.
B-körkort och tillgång till bil är även det ett krav.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 5133
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5133
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Säljledare Tomelilla

Som säljledare på Lidl har du en given plats i butiksledningen, då du ansvarar för den operativa driften i butiken. Din huvuduppgift är att, tillsammans med hela butiksteamet, ge våra kunder en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Detta innebär att du ansvarar för processer inom t ex renlighet, färskhetskontroll, inventering, varubeställning, avskrivningshantering och varuplacering.

Du arbetar proaktivt för ständig förbättring och du skapar förutsättningar för att alla i butiksteamet känner delaktighet. I din roll ingår även att stötta butikschefen när det gäller vidareutveckling av medarbetarna genom att ge kontinuerlig feedback samt genom att skapa ett engagerande arbetsklimat. Som säljledare är du en viktig förebild i butiken!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda människor, med fördel från detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. Du känner dig trygg i rollen som arbetsledare och har lätt för att inspirera och engagera andra.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande, resultatinriktad och du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B-körkort.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln".
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Epostadress:
Övrigt: Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm . Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB
Box 4093
17104  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lidl.se
  
Platsannons

Personlig assistent, sommar Tomelilla

För att du ska vara aktuell ser vi gärna att du är en kvinna som är stabil som person, plikttrogen, flexibelt tänkande, lyhörd, noggrann, stark samt har lätt för att ta till dig och lära dig nya saker. Ett krav är att du har körkort och är rökfri! Ser fram emot att träffa just dig!

Jag är en 28-årig tjej som bor i egen lägenhet i Tomelilla. Är rullstolsburen och flerhandikappad. Behöver hjälp med allt i det dagliga livet. Har hjälp av assistenter dygnet runt. Är på daglig verksamhet mån. – fred. På fritiden är jag ute i friska luften, träffar vänner och har mycket sjukgymnastik. Arbetspassen ligger på dag, kväll och helg. Vissa arbetspass är dubbelassistans. Anställning inleds med bredvidgång.

Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning.

Under våra 25 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra".
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnställning enligt kollektivavtal KFO-kommunal. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: "Sommar Tomelilla"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@kooperativetlila.se
Övrigt: Vi vill ha ett CV och personligt brev bifogat i din ansökan. Vi vill även ha 2 referenser från tidigare arbetsgivare.
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lila ek. för.
HÖSTBRUKSVÄGEN 12 B
22660  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kooperativetlila.se
  

Platsannons

Larmtekniker/Säkerhetstekniker till Skånsk Larmtjänst i Tomelilla

Om tjänsten
Vi söker nu en larmtekniker för anställning i Tomelilla. För att passa för tjänsten behöver man ha minst två års erfarenhet av arbete med kamerasystem, passagesystem, brandlarm och inbrottslarm. Vi jobbar med RCO, Bewator, Teletec, Dahua, HIK Vision, Flir m.fl.

Om oss
Skånsk Larmtjänst är det unga företaget med personalen som har mycket lång erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Vi kombinerar lång erfarenhet med ungt nytänkande. Detta gör att vi idag kan erbjuda våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen!
Vår filosofi är att kunden ska äga sin anläggning och det ger de fördelarna att både vi och larmcentralerna är konkurrensutsatta som i sin tur gynnar kunden i mindre eller inga månadskostnader samt billigare service och underhåll.
För att kunna erbjuda våra kunder en hög tillgänglighet med ett snabbt och bra utfört arbete finns vi placerade i Tomelilla samt med filialer i Malmö och Helsingborg.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: daniel.mansson@skansklarmtjanst.se
Övrigt: Ansök genom att mejla CV och Personligt brev till oss
Arbetsplats: 
Adress: Skånsk Larmtjänst AB

27397  TOMELILLA 
Hemsida: http://www.skansklarmtjanst.se
  
Platsannons

Personlig assistent till 12-årig kille i Tomelilla

Nu söker vi dig som vill arbeta 75% som personlig assistent till en 12-årig kille med autism och utvecklingstörning. Ditt arbete kommer att bestå av att stödja honom i alla vardagliga situationer som förekommer i en 12-årings liv. Du kommer att vara den som ger honom möjlighet att göra aktiviteter självständigt, men också den som bidrar till att han kan göra saker tillsammans med övriga familjen. 

Du behöver tycker om att hitta på saker och vara aktiv, men också klara att läsa av hans dagsform och kunna ta det lugnt när det är läge för det.

Du behöver vara trygg i dig själv och duktig på att både motivera och entusiasmera men också på att bara finnas i bakgrunden och ge honom eget utrymme. 

Det kan ta lite tid att lära känna vår kille, men vi söker dig som ser detta som ett varaktigt arbete för en längre tid och som är villig att investera tid och tålamod inledningsvis, eftersom vi tror att det kan bli världens bästa jobb för rätt person när man lärt känna varandra

Vi söker i första hand dig som:

*Är kille

*Har körkort

*Har ett stort tålamod

*Har barnasinnet kvar och mycket fantasi

Har du erfarenhet av personlig assistans/arbete med personer med utvecklingsstörning/neuropsykiatriska funktionsnedsättning/annat arbete inom vård och omsorg är det självklart meriterande. 

För att kunna utvecklas och bli en bra assistent är vi övertygade om att det är en förutsättning att få utbildning och regelbunden handledning, vilket därför är obligatoriskt hos oss. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag. 

Arbetstiderna ligger på ett rullande schema, vardagseftermiddag/kväll (cirka 12.50-20.00) samt helger. 

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierande arbetstider, kvällar och helger. Tillsvidare 75%kollektivavtal Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=38%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
hemlig
27393  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

CHAUFFÖR TILL GRUSBIL

Tomelilla Transport söker en chaufför till grusbil som kan börja omgående. Det är viktigt med vana av att köra med släp

Grusbilen kan ev placeras efter överskommelse
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, som inleds med provanställning.enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomelilla.transport@telia.com
Övrigt: Ansök via mail som skall innehålla CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande rekrytering, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla Transport AB
Ängsgatan 6
27336  TOMELILLA 
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker lantbruksmaskiner

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en servicetekniker för lantbruksmaskiner.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av felsökning, service och underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer både att arbeta med mekaniska reparationer och montage på olika lantbruks- och grönytemaskiner.

Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning med målet att övergå i en tillsvidaretjänst.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker är en självgående problemlösare som har jobbat ett par år med liknande arbete. Du har erfarenhet av arbete som mekaniker, gärna på lantbruksmaskiner, men också erfarenhet av andra tyngre maskiner/fordon kan vara aktuellt. Kunskaper i data och Engelska prioriteras.
Du har B-körkort och tillgång till bil.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
För mer info kontakta Sebastian Siversson 0417-779983

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 2473
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2473/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Sommarvikariat som personlig assistent till en kvinna i Skillinge

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker sommarvikarier till en kvinna i Skillinge. Tjänsten är förlagd dagtid under vardag och helg, enstaka kvällar kan förekomma. Som sommarvikarie ska du därför ha möjlighet att arbeta dagtid, kväll och helg.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 10-80% Timvikarie, 3 till 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/252/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Fabriksgatan 3 A
22236  Lund Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Hem- företag- och seniorservice medarbetare till Hemrex!

Hos oss gör du skillnad!:

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.
Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, hantverk, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.
Vi har växtvärk inom områdena Hemservice, Seniorservice och Företagsservice och söker därför fler stolta medarbetare som vill jobba och utvecklas tillsammans med oss, i prisbelönta gasellföretaget Hemrex.

Profil:

Vi söker dig som är social och gillar att ta egna initiativ. Du motiveras av att ha mycket kundkontakt och att ge kunderna det där lilla extra. Att vara flexibel och noggrann är något som stämmer in väl på dig. Du älskar att ha mycket ansvar och såklart att hjälpa andra!
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du måste ha körkort och fördel är om du även har tillgång till egen bil.

Hemrex erbjuder:

- Varierande arbetsuppgifter
- Utbildning
- Schyssta villkor
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag
- Körersättning vid körning i egen bil

Kom och jobba med oss i vårt Hemrexgäng!:

Vi fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Ystad.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid50-100% Börjar som en timanställningEnligt kollektivavtal Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://cv.hemrex.se/cv_hemrex/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=98
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemrex AB
Sixten Sparres gata 2A
27139  Ystad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare Tomelilla

Förskolan Allegro i Tomelilla söker Förskollärare/montessoripedagoger.

Nu har du chansen att vara med i uppstarten av en helt ny montessoriförskola.

Arbetsuppgifter
Du kommer att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget.
Du kommer att vara delaktig i att skapa en god lärandemiljö för barnen.
Du kommer att arbeta för en god samverkan med vårdnadshavare.

Om dig
För att bli barnens bästa pedagog ser vi att du har följande egenskaper:
Du är passionerad, engagerad och trivs med ditt uppdrag.
Du är intresserad av att driva både din egen och förskolans utveckling framåt.
Du har ett professionellt bemötande och respekt för barn, vårdnadshavare och kollegor.
Du har ett flexibelt arbetssätt.
Du bidrar med positiv anda och kreativitet i ditt arbete.
Du ser utvecklingsarbete som möjligheter.
Du har förmågan att se det kompetenta barnet och dess möjligheter.
Du är väl insatt i förskolans styrdokument och systematiskt kvalitetsarbete.

Har du förskollärarlegitimation eller eftergymnasial utbildning minst 1 år, är det meriterande.

Vi erbjuder
En unik möjlighet att få vara med från början i uppstart av en ny montessoriförskola.
Friskvård.
Kompetensutveckling.
Arbetskläder.
En trevlig arbetsmiljö i en mindre enhet.

Vi ser fram emot din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsten inleds med 6 månaders provanställning, omfattning hel- eller deltid enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskolan.allegro@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förskolan Allegro

27331  TOMELILLA 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder fasta tjänster, semester och sjuk vikariat samt andra kortare anställningar.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.andersson@tidningsbararna.se
Övrigt: kontinuerlig rekrytering sker dröj därför inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Är du intresserad av att jobba i en liten kommun med närhet till medborgare och beslutsfattare? Är du socionom? Tveka inte att söka dig hit till en professionell och kunnig arbetsplats!

I enheten för Individ och familjeomsorg ingår totalt 30 medarbetare. Organisatoriskt är vi fördelade i tre team, Arbete och försörjning, Barn och familj samt Vuxen. Vi har tillgång till samordnare och enhetschef.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som familjerättssekreterare eller socialsekreterare inom barn-och familjgruppen, Individ och familjeomsorgen i Tomelilla kommun.
Vi arbetar med kvalificerat utredningsarbete som präglas av bra bemötande, välgrundade beslut och hög rättssäkerhet.

Dina arbetsuppgifter blir:
- Att utreda och fatta beslut om bistånd enligt socialtjänstlagen
- Att erbjuda råd och stöd, och/eller hänvisning till annan instans för vidare råd och stöd
- Att samarbeta intern och externt för att erbjuda ett professionellt socialt arbete
- Att tillsammans med kollegor utveckla metoder och arbetssätt för att nå målen inom ansvarsområdet

Att arbeta som socialsekreterare inom Individ och familjeomsorgen är ett roligt och givande arbete med mycket omväxling och olika uppdrag som ger en stor variation i det dagliga arbetet. Det finns goda möjligheter att utvecklas och lära nytt. Du får möjlighet att utföra praktiskt socialt arbete i mötet med klienter samt möjlighet att engagera dig i olika uppdrag och främja såväl verksamhetens utveckling som din egen.

Vår verksamhet utvecklas. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med bra stämning, utmaningar, nära ledarskap, delaktighet och stöttande kolleger, det som ger positiv energi på jobbet.

Som anställd hos oss erbjuds du introdukton, intern handledning och stöd från arbetsgruppens samordnare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har grundläggande datakunskap.

Du ska vara flexibel, målinriktad, ha ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Vi vill att du arbetar utifrån en helhetssyn och är motiverande i ditt arbetssätt.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och har ett stort engagemang för ditt uppdrag.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning. FÖRMÅNER Friskvård Flextid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A661375 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f743989c-dd3c-402e-ae53-6972343cb316&TK=6ed1a157-9094-4d65-9c1c-392792c88f58
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Stöd och lärande
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Trädgårdsanläggare/Byggare

Vi söker 2 st trädgårdsanläggare / byggare med erfarenhet av att anlägga hela trädgårdar och även byggnationer som murade orangerier mm. Man ska kunna mura och putsa då detta förekommer ofta. Erfarenhet är ett krav. Vårt arbetsområde är södra Skåne, Tex Malmö, Österlen mm. Körkort och svenska eller mycket bra engelska är ett krav.

Du ska kunna jobba självständigt och ha god erfarenhet av att anlägga trädgårdar och även att bygga. Murning och putsning förekommer ofta. Körkort och svenska eller mycket bra engelska är ett krav.

Vi utför arbete i hela södra Skåne tex Malmö, Lund, Ystad och Österlen. Besök gärna vår hemsida (www.tradgardtotal.se) så ser man många av våra jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Stensättare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsättes omgåendeEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tradgardtotal.se
Övrigt: Är du intresserad av detta jobb ser jag gärna att du ringer om du har rätt kvalifikationer.
Arbetsplats: 
Adress: TRÄDGÅRD TOTAL, TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR I TOMELILLA AB
ONSLUNDA NYDALA 329
27395  TOMELILLA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städ personal till varierande arbetsplatser

Nu söker vi förstärkning till vår städavdelning inom företaget.


Vi jobbar över hela Österlen allt från Brösarp ner hela vägen till Ystad även Sjöbo.
Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till företag med väldigt höga krav. Vad vi söker nu är personal som kan och VILL jobba som timanställd. För rätt person finns möjlighet till fast deltidsanställning.

Vi är ett medel stort företag som expanderar och blir större för varje år.
Vi söker enbart personal som bor på Österlen och krav är att ni har KÖRKORT eftersom man måste kunna ta sig runt till dom olika arbetsplatserna.


Rätt person ska kunna tåla ett stressat schema framförallt under högsägongen som drar igång vid påsk och hela vägen in till september månad. Erfarenhet av städning är ett plus annars lär vi ut det . Ibland kan ett arbetspass vara som att gå på ett fitnesspass med riktigt högt tempo men samtidigt hålla en super hög standard. Öga för detaljer är ett måste.


Om detta stämmer in på dig…..
Hjälper andra människor engagerat så att de känner sig väl omhändertagna, att hjälpa andra går före allt annat
Tar effektivt och med entusiasmen reda på och finner lösningar på kundens behov, medvetandegör behoven för kunden
Uppmärksammar med entusiasmen andra människor och intresserar sig i dom.
Uppmärksammar effektivt och tar hänsyn till människors olikheter på det sätt att kunden upplever sig speciell
Visar sympati, förståelse och engagemang i andra människor och förstår deras känslor


Ser du dig själv som denna person är du välkommen att söka jobb hos oss.

Vi jobbar över hela Ystad,Tomelilla och Simrishamn kommun vilket betyder att man kör runt till dom olika arbetsplatserna och utför sitt jobb därför är det krav att man har körkort.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Referenser
Webbplats:
Epostadress: osterlenshusochhem@gmail.com
Övrigt: Personligt Brev, CV måste bifogas
Arbetsplats: 
Adress: Österlens Hus & Hem Fix HB
Solvägen 34
27395  Onslunda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandläkare i Tomelilla

Till Tandläkarna Kockum & Kockum söker vi nu en tandläkare i Tomelilla
Tandläkarna Kockum & Kockum är ett team av specialister, tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.
Som medarbetare får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken i ett utvecklande team. De är måna om att alltid ligga i framkant, både gällande teori och praktik. De utför vård av högsta kvalitet, med stort personligt engagemang och alltid med patienten i centrum.
Nu söker de dig med god social kompetens som är en noggrann individualist och som gillar att arbeta i ett expansivt team med nya utmaningar. Som medarbetare ser de gärna att du har en ambition att ligga i framkant både vad gäller teori och praktik.

Ring oss gärna för att höra mer om tjänsten i detta spännande bolag.
Jessica P Bertilsson 0708-29 58 68
Johanna Silfverberg 0705-69 90 09
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/QAGPp0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordisk Affärspartner AB
Norregatan 5
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slöjdlärare

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

Odenslundsskolan är en charmig byskola F-6 med tillgång till bland annat egen stor slöjdsal.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning och betygssättning inom ämnet Slöjd i årskurs 4-6.

Undervisningen kan genomföras antingen cirka en skoldag per skolvecka eller i betydligt mera koncentrerad form.

KVALIFIKATIONER
Behörig i ämnet slöjd. Undervisat inom hela ämnesområdet Slöjd.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 20-40% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-20 Tillträdesdag anpassas till valt studieupplägg., upphör: 2018-06-15 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A670239
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9102ed29-cd4f-4745-a03b-ba14d569cf45&TK=a65ca9e4-4677-4091-9492-e5aeb1898bd5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Onslunda
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teknisk exportsäljare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en teknisk exportsäljare till Presona i Tomelilla.

Presona AB är en ledande global leverantör av komprimeringsutrustning för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Vårt produktsortiment omfattar också spillhanteringssystem för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare samt sorteringsanläggningar för hushållssopor. Vi finns i Tomelilla och huserar i moderna och luftiga lokaler. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvalitén i alla led. Vi har genom årens lopp levererat mer än 1000 installationer till mer än 60 länder och exportandelen ligger på ca 80%.

Dina arbetsuppgifter
På Presona får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en framtidsbransch! Att sälja högkvalitativa produkter och system inom återvinningsbranschen, med i princip hela världen som ditt arbetsområde.

Ditt fokus kommer i huvudsak att vara exportmarknaden, där vi säljer våra lösningar via distributörer och agenter. På våra hemmamarknader arbetar vi dock direkt mot slutkund. Uppgiften är att stötta, utveckla och motivera våra samarbetspartners med din expertkunskap. Du kommer att, med Tomelilla som bas, ingå i ett marknads- och projektteam som skräddarsyr system och lösningar beroende på kundens behov. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att sätta dig in i, och förstå, kunders behov och processer för att kunna erbjuda den optimala lösningen till varje kund.

Din bakgrund
Vi tror att du har efarenhet inom försäljning av tekniska system. Du behärskar engelska i tal och skrift. Pratar du fler språk är det en stor merit.

Arbetet kräver att du är resultatorienterad, tekniskt intresserad, tålmodig, driven och van att ta initiativ. Du har lätt för att nätverka och skapa goda relationer, såväl externt som internt. Tjänsten innebär att du har ca 60-100 resdagar per år.

Detta är en rekrytering där Presona blir din arbetsgivare redan från start.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före 31/5.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2669
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2669/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Djurskötare

På vår gård i Frörum föder vi upp slaktdjur (nötkreatur) och vi söker nu en person som är intresserad och tycker det är roligt att jobba med djur och lantbruk.

Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter på ett lantbruk, t ex utfordring och tillsyn av djur. Det förekommer även en del lastmaskinskörning.

Har du gått en naturbrukslinje är det ett plus, eller om du har erfarenhet av djur och traktorkörning. Som person är du glad, flexibel, har lätt att arbeta med andra och har ett stort intresse för djur.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Djurskötare, djuruppfödning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Heltid, dagtid med viss helgtjänstgöring. Vid säsong kan det bli kvällar.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: frorum@hotmail.com
Övrigt: Ansökan via e-post eller telefon till Maths
Arbetsplats: 
Adress: Maths Persson

27392  SKÅNE-TRANÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

Personal sökes till HVB-hem

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.ARBETSUPPGIFTER
Välagården är ett HVB hem i kommunal regi för ensamkommande ungdomar i åldern 14-18 år. Vi erbjuder boende, social omsorg, struktur och stöd i daglig livsföring för ungdomarna, där målsättningen är att förbereda den unga för eget boende. Arbetet utgår från ett salutogent förhållningssätt.

Vi söker nu timvikarier, sommarvikarier, men även tidbegränsade anställningar.
Om du kallas på intervju, ha med dig ett utdrag ur misstanke och belastningsregistret från Polisen.

Arbetet innebär schemalagd arbetstid och kan innefatta, dag, kväll och nattjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Eftergymnasial utbildning såsom behandlingspedagog, lärare med svenska som andra språk, fritidspedagog, fritidsledare, socionom eller motsvarande är önskvärd.
Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga, tydlighet, flexibilitet, där du bidrar som god vuxenförebild. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Krav språkkunskaper i engelska. Meriterande är språkkunskaper i arabiska, dari, pashto, tigrinska. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar krävs. Meriterande är erfarenhet av arbete med ensamkommande barn och/eller utsatta barn, gärna med kunskap om PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom).


ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Löpande urval med tillträde enligt överenskommelse. Vid behov.Timlön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A656971
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b4a569d-14c3-4842-8a8f-e280c528732c&TK=d2af6dd8-2986-4eb9-b8e5-060e892b25d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tomelilla kommun, Stöd och lärande
Tomelilla kommun
27380  Tomelilla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Tomelilla


Vi söker en manlig personlig assistent till en man bosatt i Tomelilla. Arbetet innebär stöd och hjälp i förflyttningar och rehabiliterande träning, hjälp med städning, hygien och matlagning och allt annat, som ingår i kundens liv. Du som person är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Ett krav är också att du skall vara Albansk-talande.
Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och ligger på cirka 68%.
Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Var god ange annonsrubrik i din ansökan.


Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter istället för problem.
Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem.

Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@sakiassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Saki ASSISTANS AB
Celsiusgatan 38 A
21214  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.sakiassistans.se
  
Platsannons

Dialect Tomelilla söker ny företagssäljare

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag 550 anställda.

I din roll som företagssäljare:

Är du en bekväm person som är ute efter ett enkelt jobb med snabba genvägar så kan du sluta läsa här. Vi söker nämligen framtidens stjärnor inom försäljning! På Dialect i Tomelilla har vi en aktiv säljkultur och ett högt tempo med resultatinriktade aktiviteter och kunde i fokus. Du arbetar från vårt kundcenter i Tomelilla och kommer att kontakta kunder i Tomelilla med omnejd.

Som företagssäljare kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga företagskunder. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är ett måste. Genom behovsstyrd försäljning kan vi erbjuda kunderna mobila företagslösningar som skapar ett bättre mobilt liv. Vi önskar att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och att du ser telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg. Som företagssäljare arbetar du självständigt och med en egen budget.

Kvalifikationer som företagssäljare:

Tummen mitt i handen? Ingen fara, vi söker säljare, inte tekniker. Vi har ett kunnigt team med tekniker som hjälper våra kunder med installation. En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder. För att lyckas behöver du vara bra på att kommunicera, såväl i tal som i skrift.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning inom it -och telekombranschen med goda resultat. Du kommer främst att arbeta med att sälja våra tjänster och produkter inom områdena mobilt, och mobilabonnemang. Du drivs av det egna resultatansvaret, är van vid att arbeta självständigt och har ett sinne för försäljning. Även tidigare erfarenhet av att arbeta mot budget och leverera mätbara resultat är meriterande.

Du är utåtriktad, socialt kompetent och självständig samt har en passion för säljprocessen. Du vet vad som krävs för att göra affärer. Vi tror att du kan bidra med ett brett kontaktnät och bra kunskaper om det lokala näringslivet.

Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som är van att hantera parallella processer.

Du är en skicklig säljare som är arbetsvillig och stimuleras av tydliga mål. Du har god initiativförmåga och vill vara med på resan och påverka företagets utveckling.

På Dialect erbjuder vi dig:

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

Kika gärna på sidan Medarbetare för att läsa om hur några av våra medarbetare tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna vår film om hur det är jobba på Dialect.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Start: Omgående/ enligt överenskommelse
Lönesättning: Grundlön och provision
Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Tomelilla
Krav: B-körkort
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-08
Referens:
Webbplats: http://jobb.dialect.se/jobs/24676-dialect-tomelilla-soker-ny-foretagssaljare?promotion=5443-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dialect
Byskillnadsgatan 2
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://dialect.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal