Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:21

Lediga jobb i Tierps kommun (0360), Uppsala län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd20 879
Täthet13,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 573,61Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 546,33Landareal (km²)
Sjö58,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav969,34Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Tierp. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Tierp
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Finmekanisk montör

Finmekanisk montör
Är du intresserad av att utvecklas i ett och samma företag, är lyhörd och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar? Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad drivna och engagerade personer som vill arbeta som montörer i Tierp. Vår kund är en marknadsledande aktör inom industrisektorn och du kommer arbeta i en välfungerande och modern produktionsmiljö i enlighet med Lean Production.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid, dock kan skiftgång förekomma.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Tierp

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av produktion samt fullgjord gymnasieutbildning, med fördel inom teknik/industri/el.

Vidare ser vi att du är driven och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar. Du är snabblärd, fingerfärdig, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta i grupp. Meriterande är om du också har goda ledaregenskaper samt god organisationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Aida Kayhan, konsultchef | Aida.kayhan@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 201112271
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201112271&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Gamla Torget 5
75320  UPPSALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Drifttekniker till Tierpsbyggen

Drifttekniker till Tierpsbyggen
Drifttekniker till Tierpsbyggen

Tierpsbyggen växer och vi behöver därmed utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för ett spännande och utvecklande jobb och skulle du dessutom beskriva dig som kundorienterad, positivt lagd och kvalitetsinriktad? Då finns ditt nästa jobb hos Tierpsbyggen!Tierpsbyggen är ett kommunägt bostadföretag. I över fem decennier har Tierpsbyggen varit verksamma med att bygga och förvalta bostäder och kommunala lokaler åt kommunens invånare.Vi förvaltar cirka 1 850 bostäder fördelade på 11 orter. Vi förvaltar även skolor, förskolor, fritidsanläggningar m.m. till en yta om ca 110 000 m2. Våra hus och lokaler är väl fördelade över hela kommunen. Du hittar oss i Karlholm, Söderfors, Mehedeby, Västland, Skärplinge, Hållnäs, Tobo, Örbyhus, Månkarbo, Tierp, Tierps Kyrkby och Lövstabruk.Till tjänsten som drifttekniker ingår du i Tierpsbyggens driftgrupp och ansvarar för driftrelaterade frågor och ser till att arbetet utförs på ett effektivt, ekonomiskt och miljöriktigt sätt. Du har ett övergripande ansvar och fungerar som spindeln i nätet i frågor gällande drift- och underhåll av fastigheterna och dess installationstekniska system. I arbetsuppgifterna ingår även att agera beställare gentemot diverse underleverantörer och ansvar för mindre projekt. I rollen igår administrativa uppgifter såsom uppföljning av dokument inom kvalitet- och miljösystem, upphandlingar mm.Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som drifttekniker ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning eller KY/YH-utbildning inom styr och reglerteknik alternativt automationsteknik.

Erfarenhet från styr och regler är dock inget krav, det som är viktigt är att du har ett brinnande intresse och vill utvecklas inom området och att du har en relevant utbildning i grunden. Kanske jobbar du idag med fastighetsservice eller som elektriker och känner att du vill komma vidare i din personliga utveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav för att kunna bemöta våra kunder och kunna skapa goda relationer med både externa och interna kontakter. Grundläggande datorkunskaper och B-körkort är krav för att klara av jobbet.Meriterande:

Ha en god kännedom om VVS-tekniska systemet i fastigheter. Erfarenhet av larm och passagesystem.

Kunskap och erfarenhet av LOU

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.Uppdragsgivare: Tierpsbyggen AB

Ort: Tierp

Omfattning: Heltid, provanställning kan komma att tillämpas

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2018.

För information: Rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725-530792
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 201109486
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201109486&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Gamla Torget 5
81580  UPPSALA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Energiingenjör till Tierpsbyggen

Energiingenjör
Tierpsbyggen växer och vi behöver därmed utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för ett spännande och utvecklande jobb och skulle du dessutom beskriva dig som kundorienterad, positivt lagd och kvalitetsinriktad? Då finns ditt nästa jobb hos Tierpsbyggen!

Tierpsbyggen är ett kommunägt bostadsföretag. I över fem decennier har Tierpsbyggen varit verksamma med att bygga och förvalta bostäder och kommunala lokaler åt kommunens invånare.Vi förvaltar cirka 1 850 bostäder fördelade på 11 orter. Vi förvaltar även skolor, förskolor, fritidsanläggningar m.m. till en yta om ca 110 000 m2. Våra hus och lokaler är väl fördelade över hela kommunen. Du hittar oss i Karlholm, Söderfors, Mehedeby, Västland, Skärplinge, Hållnäs, Tobo, Örbyhus, Månkarbo, Tierp, Tierps Kyrkby och Lövstabruk.På alla dessa orter kan vi erbjuda ett tryggt och varierat boende med god service. Vår servicesyn bygger till stor del på personliga kontakter med våra kunder och att förekomma olika problem och finnas till hands när våra kunder behöver hjälp eller vill diskutera boendefrågor. Vår strävan är att våra hyresgäster ska vara nöjda med sitt boende. Tierp är vår hemmamarknad och vårt engagemang är långsiktigt. Det är här vi ska skapa trygga, personliga och trivsamma boendemiljöer.Arbetsuppgifter

Som energiingenjör arbetar du med energirelaterade frågor rörande våra fastighetsområden. Rollen innefattar allt från effektivisering av vår energianvändning till att stötta förvaltningen löpande i arbetet med energiplaner. Uppföljning i from av utredning, beräkning, planering och genomförande av åtgärder är ett av dina främsta arbetsverktyg.Din bakgrund:

Vi söker dig som är ingenjör inom energiteknik eller motsvarande relevant utbildning, gärna med erfarenhet från fastighetsbranschen. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är nödvändigt för att kunna bemöta våra kunder och för att kunna skapa goda relationer med både externa och interna kontakter. Erfarenhet av LoU är meriterande.

B-körkort är ett krav för att klara av jobbet.Du

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Eftersom rollen innebär samverkan med kunder/hyresgäster är det även avgörande att du är kommunikativ. För att se områdets förbättringsmöjligheter krävs dessutom att du är nyfiken och utvecklingsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Uppdragsgivare: Tierpsbyggen ABOrt: TierpOmfattning: HeltidSista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2018.För information: I denna rekrytering samarbetar Tierpsbyggen med Dfind Science & Engineering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenny Davidsson, 070-544 82 38. Varmt välkommen med din ansökan på www.dfind.se/science-engineering/lediga-jobb/.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 201109485
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201109485&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Regeringsgatan 65
10724  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Kyrkbyns förskola

Lärare i förskolan/förskollärare till Kyrkbyns förskola i Kyrkbyn.
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Med respekt, mod och framtidstro tar vi ansvar för Tierps kommuns välfärd och strävar efter högsta möjliga service till våra kunder.

I Tierps kommun är förskoleverksamheten uppdelad i fem enheter. För att uppnå mångfald och likvärdighet finns stora och små verksamheter i tätort och på landsbygd representerade i varje förskoleenhet.
Gemensamt verkar vi för en uppmuntrande och tillåtande miljö för barn och personal.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogisk ledning av barn i åldern 1 - 5 år. Du ska ansvara för och utveckla förskoleverksamheten på egen avdelning. Det sker bland annat genom ett lekfullt lärande i en stimulerande miljö utifrån förskolans läroplan. Arbete med barn i behov av särskilt stöd ingår.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning. Vi ställer stora krav på personlig lämplighet och att du har värderingar som stämmer överens med kommunens.
Specialpedagogisk- och IT-kompetens är meriterande.
Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård o omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75 - 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: A742357
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aebeb965-3603-424a-957a-f6a72ce8c80e&publishCode=AMS&TK=933c3681-c7da-4b71-94c1-7d5a22b52a96
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Förskoleenhet Syd
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Socionom

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program (BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO) med cirka 600 elever. Högbergsskolan har en stark idrottsprofilering samt är certifierade i Teknikcollage ,Vård- och omsorgscollage och vi är en FN-skola. Totalt omfattar verksamheten cirka 1100 elever.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.hogbergsskolan.se

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är utformad så att du kommer att arbeta 100 % i ett projekt gällande proaktivt stöd för en likvärdig skola som är beviljade medel från Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Din roll kommer att bestå av att möta elever på Högbergsskolan. Det innebär bland annat uppsökande verksamhet, motivationssamtal, viss vägledning och dokumentation.

Du kommer ingå i Elevhälsans arbetslag. I arbetet ingår även att möta kollegor i andra arbetslag för att samverka för elevens bästa på olika sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleexamen inom socialpedagogiskt behandlingsarbete, socialt arbete eller någon annan likvärdig högskoleutbildning.

Du tycker om att arbeta i en flexibel miljö där eleven står i centrum. Du är van vid att aktivt vara en del av ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet att arbeta med ungdomar och anhöriga med psykiskt ohälsa och missbruk.
• Har kunskap kring elever inom NPF/AST.
• Kan arbeta självständigt och drivande men samtidigt smidig i samverkan med andra.
• Är flexibel och har god administrativ förmåga samt goda datorkunskaper.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och likaså ditt förhållningssätt och bemötande av andra människor.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Rekrytering sker löpande, tillträde efter överenskommelse.
Om erforderliga beslut fattas finns möjlighet till förläning.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A742310
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=03ac33ee-5902-45da-823a-4c277d4f3e06&publishCode=AMS&TK=a2864ad1-6ddd-471a-a435-02a32a2c5423
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 6
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervik. till äldreomsorg samt funktionshindradeomsorgen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER
Tierps kommun erbjuder bland annat vård och omsorg till äldre i eget hem och i kommunens boenden. Vi söker nu efter dig som vill arbeta som sommarvikarie på särskilda boenden, korttidsboende, hemtjänst, grupp-och servicebostäder, personlig assistent eller daglig verksamhet inom Äldre- och funktionshindradeomsorgen. Våra arbetsplatser finns i Tierp, Söderfors, Örbyhus, Karlholmsbruk och Skärplinge/Hållnäs.

Vårdare på gruppbostad
Du arbetar både i kundernas egna lägenheter och i de gemensamma utrymmen som finns i direkt anslutning till deras boende. Arbetet bedrivs med bemanning dygnet runt. Kunderna behöver stöd och hjälp med bl.a. hygien, matlagning, städ och tvätt, kommunikation samt olika aktiviteter som ingår i deras vardagliga liv.

Vårdare på servicebostad
Inom våra servicebostäder är kundernas lägenheter mer utspridda och det gemensamma utrymmet ligger en bit ifrån de egna lägenheterna. Dessa kunder behöver oftast mycket stöd och hjälp under vissa kortare tider på dagen, till exempel med morgonrutinerna inför sin arbetsdag, påminnelse och stöd i samband med måltider, stöd i kommunikation och personliga kontakter.

Arbetshandledare/Daglig verksamhet
Som arbetshandledare arbetar du dagtid inom kommunens dagliga verksamhet och dina arbetsuppgifter är att stötta och handleda våra kunder så att de på ett tillfredställande sätt klarar av sitt dagliga arbete inom sina anpassade arbetsgrupper. Sådana arbetsuppgifter kan till exempel vara att arbeta med sinnestimulering, café- och affärsverksamhet samt enklare vaktmästaruppgifter.

Personlig assistent
Verksamheten bedrivs dygnet runt och våra personliga assistenter arbetar i kundernas enskilda hem. Inga gemensamma utrymmen finns och arbetet innebär mestadels ensamarbete tillsammans med kund. Assistans i hemmet ges till personer som klarar av att bo kvar i sin egen bostad med individuellt anpassat stöd.

Särskilt boende/Korttidsboende
Som undersköterska/vårdbiträde på våra särskilda boenden arbetar du med kundnära omvårdnads- och sjukvårdsuppgifter. Kunderna har egna rum med gemensamma utrymmen i anslutning.

Hemtjänst
Som undersköterska i hemtjänsten arbetar du med kundnära omvårdnads- och sjukvårdsuppgifter i enskilda hem. Körkort är ett krav.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har för tjänsten lämplig utbildning och erfarenhet för det arbete du söker. Du har ett varmt intresse för att arbeta med människor och du har fyllt 18 år. För arbete inom vissa verksamheter krävs körkort.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 45
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2018-06-18 , upphör: 2018-08-12 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-31
Referens: A740713
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b28d006-ff63-4465-95f9-884c1494865c&publishCode=AMS&TK=a6701df3-873f-4c35-9963-ca1ff3265b11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Bemanningsenheten
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vaktmästare

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Du kommer att arbeta på våra idrottsanläggningar och naturbad. Arbetet är serviceinriktat med administrativa, tekniska och praktiska arbetsuppgifter.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är serviceinriktat med administrativa, tekniska och praktiska arbetsuppgifter som varierar.

Du kommer bl a att ansvara för:
- Bokningar och fördelning av lokaler
- Fritidsbanken
- Tillsyn av anläggningar
- Mindre reparationer, underhåll och grovstäd
- Se till att våra anläggningar är i sådant skick att våra kunder upplever en hög kvalitet, god service och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en problemlösare med koll på det mesta.
Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och som kan arbeta självständigt och i grupp.
Du ser till att utrustning fungerar och finns tillgänglig för besökare, många av våra besökare är barn och unga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
I tjänsten kan det komma att ingå helg- och kvällstjänstgöring. Du ska även vara beredd att alternera mellan våra olika anläggningar runt om i kommunen.

Utbildning och erfarenhet
Gymnasial utbildning
Snickarkunnig, händig och lösningsorienterad.
Vana och erfarenhet från yrken där man möter och ger service till många olika människor är meriterande, Du har förmågan att möta besökare på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Du har också erfarenhet som användare av Office-paketet.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
B-körkort.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-03-01 , upphör: 2019-02-28 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A741937
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=87aef312-c537-4a92-9d81-d59080589f5a&publishCode=AMS&TK=0fa431bf-c599-4ddc-9fd9-7ba6e34ae52a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Kultur och Fritid
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Björkgårdens förskola

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Björkgårdens förskola är en Grön Flagg-certifierad verksamhet med två avdelningar.

Förskolan befinner sig mitt i centrala Tierp med närhet till järnvägs- och busstation.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa barn i åldern 1-5 år och kontinuerligt utveckla den pedagogiska verksamheten genom det systematiska kvalitetsarbetet. Tillsammans i arbetslaget ska du skapa ett lekfullt lärande i en trygg, tillgänglig och stimulerande miljö.

Löneförmåner:
Arbetskläder
Pedagogiska måltider

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning.
Du har intresse, erfarenhet och kompetens för utomhuspedagogik, naturvetenskap och teknik.

Du gillar även att använda estetiska uttryckssätt såsom sång, musik, dans och skapande i olika former.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande.

Vill du vara med och driva en förskoleverksamhet med hållbar utveckling i fokus, välkommen med din ansökan!

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A741846
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=49358980-7291-4d66-be83-6d80c28b9446&publishCode=AMS&TK=fbbf28fe-2a58-41e1-ac79-d5288acac449
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Förskoleenhet Sydost
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Humlegårdens förskola

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Humlegården är en förskola med fem avdelningar som ligger mitt i centrala Tierp med närhet till järnvägs- och busstation.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa barn i åldern 1-5 år och kontinuerligt utveckla den pedagogiska verksamheten genom det systematiska kvalitetsarbetet. Tillsammans i arbetslaget ska du skapa ett lekfullt lärande i en trygg, tillgänglig och stimulerande miljö.

Löneförmåner:
Arbetskläder
Pedagogiska måltider

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning.
Du har intresse, erfarenhet och kompetens för utomhuspedagogik, naturvetenskap och teknik.

Du gillar även att använda estetiska uttryckssätt såsom sång, musik, dans och skapande i olika former.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande.

Vill du vara med och driva en förskoleverksamhet med hållbar utveckling i fokus, välkommen med din ansökan!

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A741804
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cbf9ee6e-8371-4afb-a21b-420277ad6a36&publishCode=AMS&TK=15167206-02ae-4ce5-a8e5-ff4d3e7de7b7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Förskoleenhet Sydost
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ma/No-lärare år 7-9 till Centralskolan

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.seARBETSUPPGIFTER
* Ordinarie lärar-arbetsuppgifter, undervisning i åk
7-9.
* Mentorskap ingår.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
-är utbildad och behörig lärare i matematik/NO
för åk 7-9.
-kan skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta med elever, personal och föräldrar
-är väl förtrogen med skolans styrdokument
-är intresserad av skolutveckling

Vi söker dig som har erfarenhet eller just avslutat din utbildning.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739940
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b3925db3-cb9b-426e-a148-99dc4a2259d6&publishCode=AMS&TK=c406fded-99ac-4bc5-90f0-9aacc6cb9d37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 3
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Musiklärare - Aspenskolan och Bruksskolan

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tjänsten är förlagd till Aspenskolan i Tierp, 80% och 20% på Brukskolan i Söderfors. Aspenskolan har drygt 400 elever fördelade på F-9. Fritidshemmet har ca 130 barn inskrivna. På skolan arbetar pedagogerna i tre fungerande arbetslag där skolutveckling är i fokus. Bruksskolan har drygt 120 elever fördelade på F-6.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Ordinarie läraruppgifter i grundskolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara mentor för en grupp elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i musik.
Vi söker Dig som:
- har god samarbetsförmåga.
- har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- skapar goda relationer till eleverna
- ser varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.
- har ett positivt förhållningssätt.
- bidrar till sin egen och skolans utveckling.
- är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Vi söker både dig som har erfarenhet eller nyligen avslutat din utbildning.

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-19 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A740909
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d99e8862-1f3d-47cc-960b-7bb243139ae2&publishCode=AMS&TK=8128317b-b9d7-4952-b0d7-eb72d30e5a7c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 1
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare Kvarnbacken Tierp

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna.

Den övergripande visionen för förskoleverksamheten sätter fokus på ett lekfullt lärande, professionella pedagoger, trygga barn, utmanande miljöer och "hela dagen".
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Kvarnbacken är en nybyggd förskola som startar 8/1.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning för barn 1-5 år utifrån aktuella styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning. Erfarenhet av arbete med hållbar utveckling, pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete är meriterande.

Vill du vara med och bidra till en rolig, trygg och lärorik miljö för våra barn på Tierps förskolor? Välkommen med din ansökan!

Löneförmåner:
Arbetskläder
Pedagogisk måltid

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: A740868
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=026a6e76-2ebd-4f31-b1f4-18a49b2a0978&publishCode=AMS&TK=b7275b0a-4631-4748-b47a-05a36e311afd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Förskoleenhet Nord
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC operatör

Vill du arbeta på en arbetsplats där din kunskap tas till vara och du får möjlighet att utvecklas i en modern och fin industrimiljö med kunniga kollegor? Atlas Copco Tierpsverken är inne i en tillväxtfas och behöver förstärka komponentverkstaden med fler duktiga & engagerade CNC-Operatör för både visstid och tillsvidareanställning.

På Tierpverken tillverkar vi handhållna industriverktyg, som säljs till många stora kunder runt om i hela världen. Något vi är stolta över att var tredje bil är monterad med verktyg som vi tillverkar på Atlas Copco i Tierp. På komponentverkstaden tillverkas nyckeldetaljer som ingår i våra verktyg.

Som CNC Operatör hos oss finns det alltid möjlighet till utveckling då vi inom komponentverkstaden har en stor variation vad gäller både utrustning och arbetsinnehåll. Du får ett stort ansvar i produktionsprocessen från programmering, tillverkning till kvalitetskontroll av dina komponenter som sedan skickas vidare till monteringen för att sättas ihop till verktyg i världsklass. Produktionen sker ofta i relativt korta serier.

Vi är stolta över vårt Leanarbete på Tierpsverken och räknar med att du vill bidra med intresse, driv och idéer till arbetet med ständiga förbättringar. I pågående Leanarbete arbetar vi med att flödesinrikta verkstaden för att sänka ledtider och bättre uppfylla kundens önskemål.

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper, har du också utbildning inom CNC-bearbetning är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har jobbat i en industriell verksamhet med CNC-maskiner, en stor fördel är om du har programmerat.

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. I komponentverkstaden arbetar vi skift så körkort och tillgång till bil är en fördel om du inte bor i närområdet.

Vi tror att du som söker är en lagspelare med stort engagemang och tekniskt intresse. Du trivs att arbeta i team, har lätt för att kommunicera och är samtidigt bekväm med att ta eget ansvar för kvalitet, effektivitet och leveranser till kund. För oss är det viktigt att du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt, eftersom vi jobbar med små komponenter med snäva toleranser.

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och tjänster genom ett globalt nätverk. Affärsområdet bedriver utveckling för hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och flygindustrierna, industriell tillverkning och underhåll samt inom fordonsservice. De viktigaste enheterna för produktutveckling och tillverkning ligger i Sverige, Frankrike och Japan.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Ansökan CNC-operatör
Webbplats:
Epostadress: job.tierp@se.atlascopco.com
Övrigt: Vi genomför intervjuer och tillsättning löpande så skicka din ansökan till oss redan idag till job.tierp@se.atlascopco.com, Vi önskar att du skriver "Ansökan CNC-operatör" i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: Atlas Copco Industrial Technique AB, Tierpverken
Box
81544  TIERP Sverige
Hemsida: http://www.atlascopco.com
  
Platsannons

Aktiv man söker personlig assistent

Dina arbetsuppgifter består av att assistera mig i min vardag varhelst jag befinner mig.

Jag är en man i 40-årsåldern som nu söker en personlig assistent. Då jag har talsvårigheter är det viktigt att du kan delta aktivt med mig på mina olika aktiviteter och vara min förlängda arm. Jag behöver assistans alla dagar i veckan med jour på natten.

En stor del av mig är mina rutiner och att det finns en tydlig struktur kring dessa. I och med detta är det viktigt att du är lyhörd. Att arbeta med mig innebär inga tunga lyft eller någon fysisk ansträngning. Körkort och bil är ett krav då jag bor på landsbygden. Arbetsgivaren erbjuder introduktion, friskvård och utbildning.


Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.Välkommen med din ansökan!

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetstid: Extra vid behov. Dag, kväll, helg och nätter med sovande jour.Individuell lönesättning. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 48455509
Webbplats: http://w1.jag.se/48455509
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  
Platsannons

Lärare i CNC-teknik

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en lärare till industritekniska programmet med inriktning att undervisa i CNC-teknik och gärna även CAD teknik. Du kommer att undervisa inom både Gymnasieskolan och Komvux. Din uppgift är att med din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling.

Tjänsten innebär att du som mentor för eleverna på industritekniska programmet skall planera och följa upp deras utbildning i ämnena inom inriktningen samt följa deras utveckling på deras praktikplats. Vilket betyder att du kommer planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet.

Tjänsten är på heltid samt placerad i Tierp. Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad lärare inom området, eller verksam i ett företag inom branschen. Vilket betyder att även du som inte är behörig men har rätt erfarenhet och kompetens är intressant. Att du har erfarenhet och kompetens som CNC-operatör är ett krav och CAD ser vi mer som önskvärt.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda deltagarna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Kanske har du pedagogisk erfarenhet sedan tidigare inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Men oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för att handleda och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein tfn: 073-351 27 27.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3840
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3840&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Behandlingsassistent

Dina arbetsuppgifter består av att vara tillsammans med våra ungdomar och bidra med att vara en trygg och stabil ledare för dem i deras vardag.
Som behandlingsassistent ansvarar du för arbetet med ungdomarna som sker i samvaro dygnet runt. Du ska på ett professionellt sätt arbeta för att skapa motivation till förändring, och bistå ungdomen i att utveckla sin förmåga att hantera sina känslor/svårigheter utifrån nya strategier.
I arbetsuppgifterna ingår ansvar för beteendeobservationer och dokumentation samt i övrigt stödja och motivera ungdomarna med vardagliga göromål, ADL-träning, socialiseringsträning och fritidsaktiviteter. Dvs att åka med ut på utflykter, laga mat, städa, tvätta, åka på fritidsaktiviteter och leda gruppinslag utifrån olika teman etc.
Du ska ha förmåga att stå för gränssättning med värme och förståelse.
Som person är du trygg, lösningsfokuserad och har en god social kompetens. Du kommer att ingå i ett team och även arbeta självständigt.
På Billsbo AB bedriver vi arbetsträning för våra elever i ett stall vilket innebär att en del av arbetsuppgifterna består av hästhantering.


För att arbeta hos oss behöver du vara en person med tålamod och förmåga att skapa relationer. Du ska ha modet att sätta gränser och vara konsekvent. För arbetet krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet.
Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, då dokumentation är ett viktigt verktyg i arbetet.
Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, du är som person mogen och trygg och har en god förmåga att skapa kontakt med ungdomar.

Lämplig eftergymnasial utbildning som t.ex. behandlingspedagog, behandlingsassistent, drogterapeut. Högskoleutbildning som socionom, socialpedagog, eller annan beteendevetenskaplig utbildning.


Körkort och PC-vana krävs.
Provanställning tillämpas.

Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras innan tillträde kan bli aktuellt.

Rekrytering och anställning sker löpande

BillsBo är en miljöterapeutisk behandlingsverksamhet som vänder sig till flickor/kvinnor med missbruksproblematik. Vi arbetar enligt psykosocial behandlingsteori och utifrån de nationella riktlinjerna för missbruk- och beroendevård. Vi har två enheter: Lillsbo i Lövstabruk flickor/kvinnor 15-19 år år och Billsbo i Åkerby kvinnor 18-23 år.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, schema- dag, kväll, helg samt sovande jour. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: behandlingsassistent
Webbplats:
Epostadress: info@billsbo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bills Bo & Utbildningsgård AB
Åkerby 213
81961  Skärplinge Sverige
Hemsida: http://www.billsbo.se
  

Platsannons

Arbetsterapeut

Tierps kommun kännetecknas av kundfokus och framtidstro. Vi söker därför en arbetsterapeut som har mod att tänka nytt hos oss.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med god kvalitet som är värdeskapande för våra kunder.
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida – www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad på Danielsgården som är kommunens korttidsenhet med platser för korttidsvård, växelvård och avlastning.
På Danielsgården arbetar du som arbetsterapeut i team där fysioterapeut, sjuksköterska, undersköterskor och enhetschef ingår. I teamet stöttar du utifrån din kompetens som arbetsterapeut övriga teammedelemmar i det dagliga arbetet kring kund. I teamet ligger fokus på helhet kring kunden och var och en i teamet bidrar med sin kompetens, kunskap och drivkraft med fokus på att skapa god kvalitet för kunden.
I arbetet som arbetsterapeut ingår att självständigt genomföra aktivitets- och funktionsbedömningar, genomföra viss träning och behandling samt att utprova och förskriva hjälpmedel. Då Danielsgården är en korttidsverksamhet där kunder vistas tillfälligt för rehabilitering ingår också i ditt arbete att genomföra hembesök inför att kunden ska åka åter till hemmet. Du deltar även löpande vid teammöten, med teamet på Danielsgården, och uppföljningsmöten, med biståndshandläggare, gällande kunden. Tillsammans med teamet arbetar du med nationella kvalitetsregister. I ditt arbete ingår vidare att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik och ett rehabiliterande arbets- och förhållningssätt. Du deltar regelbundet i kompetensutveckling, såsom interna och externa utbildningar, planeringsdagar och olika forum för utbyte av kunskap och information.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av och ett stort intresse för äldreomsorg. Du är lösningsfokuserad och kan prioritera självständigt och ta egna beslut. Då teamarbete är centralt på Danielsgården är det av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och är bra på att samarbeta och kommunicera. Det är vidare viktigt att du är drivande i utvecklingsarbete och att du är intresserad av att utveckla det rehabiliterande arbets- och förhållningssättet på Danielsgården.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A740869
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e609f17a-f133-469d-8884-3f2a95eda1d4&publishCode=AMS&TK=77100dd6-bbb2-43fe-ace7-88e52e388472
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Danielsgården Korttidsboende
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skärplinge pizzeria söker

Skärplinge pizzeria söker en person som kommer att arbeta vid stekbordet, i disken, kassan med mera. Du ska ha erfarenhet från liknande arbete och du behöver prata svenska för att vara aktuell.

Företaget ser helst att du är berättigad ett anställningsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtsv/heltidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skärplinge Pizzeria

81930  SKÄRPLINGE 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till hemtjänsten norra

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som Undersköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten Norra utgår från Karlhom och sträcker sig till Hållnäs området.

Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda.

Som undersköterska hos oss arbetar du med kundnära omvårdnads- och sjukvårdsuppgifter i enskilda hem. Vi arbetar i nära team med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och chef. Vi använder TES som ett arbetsverktyg och nu i höst har vi börjat arbeta med IBIC (Individens behov i centrum) samt digital dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Till vårt team söker vi dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd att ta egna beslut. Du ska ha lätt för att bemöta och kommunicera med äldre människor samt se den enskilda individen.

Erfarenhet av att ha arbetat med personer med demens, och/eller erfarenhet inom psykisk funktionshinder/psykiatri samt tidigare medicin- och insulindelegering prioriteras. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är ett krav.
I tjänsterna ingår ett flertal kvällspass samt helgtjänstgöring enligt 6-veckors schema.

B-körkort är ett krav.¨

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80 % Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-22 , upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740489
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=debf52bd-3baa-4aeb-ba1b-bc27fecb01b3&publishCode=AMS&TK=de4fce5e-3643-443a-ad7b-1f8b44f93ddb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Hemtjänstområde Norra
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Driven och engagerad sjuksköterska sökes

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som Sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Wesslandia är ett vård och omsorgsboende med 84 lägenheter. Där finns kommunens demenscentrum, och somatiska avdelningar. Kunden erbjuds individanpassad vård av hög kvalitet. Boendet ligger nära naturen och havet i vackra Karlholmsbruk, med närhet till kommunens huvudort Tierp.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som omvårdnadsansvarig sjuksköterska, vilket innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov samt utföra ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder. Du deltar också i vårdplanering, handleder personal och elever, samt ansvarar för egen vårddokumentation. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta förebyggande och vill arbeta för att uppnå en effektiv vård och omsorg utifrån en kund- och processorienterad verksamhet.

Arbetet är stimulerande och varierande, vi söker dig som vill arbeta lösningsfokuserat och tillsammans med kollegor ur olika yrkesgrupper utveckla verksamheten!

Du arbetar dagtid med helgtjänstgöring ungefär var 7:e helg och med viss kvälltjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri och/eller demens. Du ska ha ett flexibelt och kundfokuserat arbetssätt. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier då vi arbetar utifrån ett starkt teamarbete.

Arbetet kräver att du har körkort.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-12 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740490
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e891f55-a9b1-4de0-af40-e55fde790aaf&publishCode=AMS&TK=b1e83f57-8f0b-4b9b-98f9-b801d2389585
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Wesslandia Särskilt boende
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i gymnasiet - sh

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program (BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO) med cirka 600 elever. Högbergsskolan har en stark idrottsprofilering samt är certifierade i Teknikcollage ,Vård- och omsorgscollage och vi är en FN-skola. Totalt omfattar verksamheten cirka 1100 elever.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Samhällskunskap 1a2 och 1a1 på gymnasienivå.
Undervisa i Internationell ekonomi och internationella relationer.

KVALIFIKATIONER
Behörig lärare

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tillämpar löpande rekrytering
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739190
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8af104be-9b48-4da4-a58d-f7a4d908245e&publishCode=AMS&TK=67a4764a-181f-4c0a-867a-37bc390e3380
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 6
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i gymnasiet - industritekniskt program

Nära handlar idag mer om tid än om avstånd. Tierp når du på mindre än en timme från t.ex. Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program (BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO) med cirka 600 elever. Högbergsskolan har en stark idrottsprofilering samt är certifierade i Teknikcollage ,Vård- och omsorgscollage och vi är en FN-skola. Totalt omfattar verksamheten cirka 1100 elever.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.hogbergsskolan.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två medarbetare till vårt industritekniska program med inriktning produkt & maskinteknik.
1 heltid tillsvidaretjänst
1 vikariat 3-6 månader (denna tjänst tillsätts om erforderliga beslut fattas).

Du ingår i programlaget industriteknik där kurserna fördelas efter kompetens och du är mentor för en eller flera klasser.

KVALIFIKATIONER
Du har lämplig gymnasielärarutbildning eller erfarenhet från verkstadsindustrin, gärna i en roll som handledare eller internutbildare.
Nödvändig kompetens:
CNC-operatör med förmåga att undervisa.
Det är meriterande om du har kunskap inom CAD.ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Rekrytering sker fortlöpande, provanställning sex månader tillämpas.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739133
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f091436-6a6f-498a-8402-1e38aa7cefed&publishCode=AMS&TK=61a51b36-1713-40d7-b98f-810989946dba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 6
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Har du barnasinnet kvar, gillar TV-spel? Då söker jag dig

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Jag (Izak) behöver omgående förstärka min assistentgrupp.

 

Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent. Jag är en aktiv och social 13-årig kille. Jag är rörelsehindrad och bor och går i skolan i Örbyhus/Tobo. I ditt arbete ingår att ge mig stöd vid kommunikation, förflyttningar, läxläsning, kompis-häng, måltider och personlig omvårdnad samt att hjälpa mig att delta i aktiviteter som bowling,bio mm. jag använder tecken & dator för att kommunicera och utföra skolarbete, lyssna på musik, surfa på internet etc. Favorit spel just nu är Minecraft, Need for speed. för assistansen hjälper mig att leva ett liv som andra tonåringar.

Som personlig assistent är det viktigt att du är driven och initiativrik men samtidigt kan ta ett steg tillbaka när situationen kräver det. Är du dessutom en självständig och ansvarsfull person som sätter värde i att respektera min integritet och vilja så är detta ett arbete för dig. jag satsar på långsiktiga rekryteringar och söker därför dig som vill jobba som personlig assistent under en längre tidsperiod. Tidigare arbete som personlig assistent och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper.

krav:


• Minst 18 år
• Flytande Svenska.
• Arbetsvillig, Påhittig, självständig, noggrann och flexibel
• Rökfri
• önskvärt med körkort men ej krav, (3km till Upptåget/tågstationen)
• god fysik

Arbetstiderna är förlagda mellan 7-20 alla dagar i veckan. 75% är ungefär 10dagar/månad

 

Krav att vissa upp polisutdrag innan anställning, beställ med fördel ett redan idag för att underlätta anställning då det kan ta 3 veckor att få ett utdrag.

Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 


Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-12-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: https://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1155
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Storforsplan 36, Farsta
12347  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  
Platsannons

Undersköterskor Geriatriken Tierp

Verksamhetsområde Geriatrik

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.


Är vi rätt för dig?
Letar du efter ett nytt spännande och omväxlande arbete? Då är du välkommen att söka jobb som undersköterska på Geriatrikavdelning 2 i Tierp. Avdelningen är en del av Akademiska sjukhuset som bedriver geriatrisk vård och rehabilitering i team med inriktning mot stroke, ortopedi, akut geriatrik närvård samt palliativ vård. Våra patienter har varierande medicinska diagnoser vilket gör att du kommer att öka dina kunskaper inom många områden. Tillsammans med dina teamkollegor: sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator samt vid behov även logoped, ansvarar du för att sätta upp individuella mål för varje enskild patients rehabilitering. Med utgångspunkt i patientens behov och i nära samarbete i teamet planerar du självständigt ditt arbete. Målet efter inneliggande rehabilitering är att patienten skall kunna skrivas ut på ett tryggt och säkert sätt. Geriatriken i Tierp är sedan januari 2017 en av två avdelningar på Akademiska sjukhuset som bedriver KUA – klinisk utbildningsavdelning för läkar-, sjuksköterske- och fysioterapeutstudenter.

Är du rätt för oss?
Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en utbildad undersköterska gärna med några års erfarenhet och ett stort intresse för både rehabilitering och allmän omvårdnad. Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har ett gott bemötande, är strukturerad och har förmåga att arbeta i team med växlande tempo. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi söker nu undersköterskor till 2 st tillsvidaretjänster på 75% samt en vikarie för sex månader på 75% med ev möjlighet till förlängning. Tjänstgöring på schema med helgtjänstgöring.

För mer information
Avdelningschef Sandra Jansson tfn 0293-20333
Gruppchef Rose-Marie Gellerstedt, tfn 0293-20330
Gruppchef Carola Liljekvist, tfn 0293-20325
Fackliga representant för Kommunal når du via växeln, tfn 018-611 00 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, 75%, Tillträde 2017-12-14 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: AS1245/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=29105&RefNo=AS1245%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Akademiska sjukhuset
75185  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare

Folktandvården Tierp

Vi söker tandläkare till Folktandvården Tierp. Vi har många patienter som vill komma till oss och behöver därför förstärka våra resurser för att även fortsättningsvis kunna ge ett optimalt omhändertagande och en hög servicenivå.

Tierp är centralorten i Norduppland och en växande region, med goda kommunikationer med Upptåget till Uppsala och Gävle.
På vår trivsamma klinik med 9 behandlingsrum är vi 26 anställda.

Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden, vi har även en mycket välfungerande uppsökande äldretandvård.
Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden, även för akuttandvård. Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och pedagogiska förmåga. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är en nyfiken person som också är öppen för nya utmaningar och intresserad av ständig vidareutveckling inom ditt yrke.
Vi ser helst att du har några års erfarenhet som tandläkare. Är du nyexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Ortstillägg utgår.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna!
Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar
Verksamhetschef Sofia Andersson 0293-204 00
HR-konsult Sara Beskow 076-496 39 68
För TT tandläkare Isabel Brundin 070- 5081310.

Välkommen att söka via länken nedan.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.
Sista dag för ansökan är den 15 januari.

Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enl ök -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: FTV118/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=29100&RefNo=FTV118%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Ulleråkersvägen 21
75017  Uppsala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonom

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom hos oss kommer du att fungera som ekonomikonsult mot verksamhetsområde vård och omsorg. I arbetet ingår uppgifter kring budget, uppföljning, bokslut, ekonomiska utredningar och ekonomiskt utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av redovisning-, budget- och uppföljningsarbete liksom goda kunskaper i Excel.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Eftersom arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv och har en genuin servicekänsla. Du har förmågan att skapa förtroende, lätt för att samarbeta samt god pedagogisk förmåga. För att trivas i rollen ser vi också att du är flexibel, lyhörd och kan arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Budgetsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738392
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a5e1261c-649d-4a82-8880-22cde48dc439&publishCode=AMS&TK=a39e80e3-6c9e-4cb4-af07-a2c5342af778
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Ekonomienheten
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig Assistent till kvinna i närheten av Björklinge

Uppdraget som personlig assistent är hos en kvinna i 50-års åldern som bor strax utanför Björklinge. Kvinnan har MS och behöver stöd och hjälp med allt ifrån den personliga hygienen, diverse vardagliga sysslor i hemmet som t ex städ, tvätt och matlagning till att följa med på olika aktiviteter.

Kvinnan kan själv beskriva sina behov och berätta för assistenten hur och vad hon vill ha hjälp med. Arbetspassen är kl 9-21 fördelade över ett rullande 4-veckors schema. Vissa av arbetspassen är man dubbelbemannade.


Du som söker får gärna ha tidigare erfarenheter från jobbet som personlig assistent eller liknande arbete. Som person är du trygg i dig själv, lyhörd för kundens behov och önskemål kring hennes assistans. Större delen av arbetet utförs i kundens hem och det är därför bra om du är van att jobba i en annan persons hem och känner dig bekväm med det.

Då kunden bor lite avsides till så är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från arbetet utan problem. Bilen kommer ej att användas i tjänsten.

Du kan arbeta dag, kväll, långpass och varannan helg. Skriver, talar och förstår bra svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Kunden ser helst kvinnliga sökanden.

Arbetsplatsen är kundens hem och där kunden befinner sig. Alma Assistans har valts till utförare av kundens assistans och är den personliga assistentens arbetsgivare.

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och ett lokalkontor i Jönköping.

Vi erbjuder dig som personlig assistent lön enligt kollektivavtal, möjlighet att utnyttja vårt frisvårdpeng, planerad introduktion och tillgänglig arbetsledning. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.almaassistans.se.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEn tjänst är ca 80% och den andra ca 50-60%. 80% eller merSemesterersättning, lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens: BjörklingeJan
Webbplats:
Epostadress: tove.lindstrom@almaassistans.se
Övrigt: Vi tar endast emot kompletta ansökningar med CV och personligt brev via e-post. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Kungsängsvägen 29B
75323  UPPSALA Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

Vill du jobba med hem och kontorsstäd?

Jag söker en allert person som ska jobba med lokalvård inom hem och kontorstädning. Ibland kan även flyttstädning förekomma.

Mitt geografiska distrikt är från Hedersunda till Örbyhus samt Gävle för dessa uppdrag.

Du utgår med min firmabil från Mehedeby där jag har mitt kontor så körkort är ett krav. Det finns goda förbindelser via Upptåget till orten.

Du har eget ansvar när du jobbar, är självgående och nogrann. Du är inte rädd att ta i och är även pigg och glad och förstår kundens värde för företaget.

Har du tidigare erfarenhet av liknande jobb är det mycket meriterande.

Du inleder jobbet med att gå dubbelt med mig några veckor, sedan ska du vara min ersättare för någon månad. Fungerar det bra kan tjänsten utökas då jag kan ta in fler uppdrag.

Vänta inte med din ansökan, skicka den direkt till min mail!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEtt vikariat som kan komma att övergå till fast tjänst
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jolantas_hemstad@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jolantas Städ
c/o Jolanta Stanaitiene, Tallmovägen 34
81593  TIERP 
Hemsida:
  

Platsannons

Kockar

Tillsammans med dina kollegor skall du hjälpa till och bygga upp ett kök där det mesta är hemlagad. Det skandinaviska köket står i fokus för våra ambitioner.
Detta innebär matlagning och bakning för såväl beställnings- och festvåningsverksamhet som för a la carte servering.

Vi förväntar oss en ambitiös person som älskar matlagning, träffa gärna gäster, dela med sig och även hjälper gärna till på ställen där det behövs för stunden.

Söderfors Herrgård ligger i Söderfors vid Nedre Dalälven på Jörsön i Tierps kommun. Herrgården byggdes i slutet av 1600-talet och är i dag en hotell-, konferens- och restauranganläggning. Vi tillhör Countryside Hotels.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Kök
Webbplats:
Epostadress: gunter.schneider@soderforsherrgard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NYA SÖDERFORS HERRGÅRDS AB
INSPEKTORSBACKEN 52
16271  VÄLLINGBY Sverige
Hemsida: http://www.soderforsherrgard.se
  
Platsannons

Bilburen tidnings- och reklamutdelare lördag-söndag i Tierp

Bilburen Utdelare till Tierp och Söderfors sökes.
SDR Svensk Direktreklam i Gävle söker utdelare med körkort och egen bil som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll på landsbygden i södra Tierp samt Söderfors. Din arbetstid är förlagd till lördag- söndag varje vecka.

Distrikten är fasta och arbetstiden är 4-6 timmar/helg alt om du tar båda distrikten, 10 tim/helg.


Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull, tar ditt jobb på allvar och har körkort och tillgång till egen bil.

SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg.
Vårt kontor för Gävleborg/Norra Uppland finns i Gävle. Vi sysselsätter ca 130 personer på flera platser i Gävleborg och söker nu förstärkning.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön enligt avtal. Milersättning utgår. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Utdelare LBL
Webbplats: http://www.delareklam.nu
Epostadress: gavle@sdr.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Box 1524
75145  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.delareklam.nu
  
Platsannons

Vi söker ett antal reklamutdelare i Norra Uppland

Vill du ha ett roligt extrajobb?

Svensk Direktreklam söker reklamutdelare i Tierp, Söderfors samt Skutskär.

Jobbet innebär att dela ut reklam och tidningar direkt i brevlådorna inom de distrikt som man ansvarar för.
Arbetstiden är förlagd till lördag-söndag varje vecka och man får reklamen och försändelser levererade hem till sig eller till en avsedd plats på distriktet. Arbetet är utomhus. Du behöver inte ha körkort, men det kan vara en fördel.

Vi söker personer med följande egenskaper:
- Noggrann. - Ärlig. - Ansvarsfull. - Glad och positiv. - Svensk eller engelsktalande. - Gillar att röra på sig. - Inte är rädd för att jobba i ur och skur.

Du kan anmäla ditt intresse för jobbet på vår hemsida. www.delareklam.nu eller skicka din ansökan till gavle@sdr.se

Frågor besvaras på 026-102400
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Reklamdistributör/Reklamutdelare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning på deltid 10-20 tim/vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gavle@sdr.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Direktreklam
Box 1524
75450  UPPSALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Gästgivare/hotellchef

Arbetsuppgifterna är samtliga förekommande uppgifter inom hotell och restaurang såsom bokning, offertgivning in- och utcheckning, försäljning och genomförande av konferenser, bröllop, event, servering, redovisning, personalplanering och personalledning, inköp av förnödenheter och råvaror mm.

Vi söker dig som gilla att ge service, är inte rädd för en egen insats vid behov, fungera som spindel i nätet, har inget emot att jobba även lördagar och söndagar samt kvällar vid behov.

Vi är en liten rörelse som sträva efter hög kvalitet och kundtillfredsställelse. Hos oss har du möjlighet att prova dina vingar.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Hotellchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid30 dagars semester (5 semesterdagar som kompensation för evtl. övertid)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gunter.schneider@soderforsherrgard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NYA SÖDERFORS HERRGÅRDS AB
INSPEKTORSBACKEN 52
16271  VÄLLINGBY Sverige
Hemsida: http://www.soderforsherrgard.se
  

Platsannons

Grundskollärare - Aspenskolan, Tierp

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tjänsten är förlagd till Aspenskolan i Tierp. Skolan har drygt 400 elever fördelade på F-9. Fritidshemmet har ca 130 barn inskrivna. På skolan arbetar pedagogerna i tre fungerande arbetslag där skolutveckling är i fokus.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Ordinarie läraruppgifter i grundskolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara mentor för en grupp elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare för år 7-9 i ämnena ma, no och sv.

Vi söker Dig som:
- har god samarbetsförmåga.
- har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- skapar goda relationer till eleverna
- ser varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.
- har ett positivt förhållningssätt.
- bidrar till sin egen och skolans utveckling.
- är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Vi söker både dig som har erfarenhet eller nyligen avslutat din utbildning.

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-19 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A736883
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=44b603ed-e9cb-4c42-ac57-42fb9575b761&publishCode=AMS&TK=124559a1-3c3b-4a80-bc54-c0dc3b72b813
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 1
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi satsar på att bli 2018 års LSS kommun! Är du som sjuksköterska med?

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Vi söker nu två stycken sjuksköterskor till oss inom FHO som vill fortsätta utveckla våra verksamheter tillsammans med hela teamet. I dagsläget har vi en vakant tjänst samt en sjuksköterska som till sommaren går i pension. Hon kommer att finnas till som stöd för er under tiden tills att hon ska gå hem samt ge er en gedigen introduktion.

Hos oss inom FHO möter du kunder med olika funktionsnedsättningar. Mötet med dessa kunder ger oss en enorm energi och glädje, ingen dag är den andra lik.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss inom FHO får du ett stimulerande arbete med lagom blandning av hemsjukvård och gruppbostäder/servicebostäder, Personlig assistans och Daglig verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter men även kontakt med anhöriga/god män samt övriga vårdinstanser.

Du delegerar och handleder personalen i arbetsuppgifter som faller under HSL. Vi arbetar i team och som stöd i din roll som Sjuksköterska finns en Arbetsterapeut, en Fysioterapeut samt fem stycken Enhetschefer.

Som person vill vi att du ska ha ett genuint intresse för vår målgrupp inom LSS, du måste vara duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete samt vara flexibel.

Då arbetsuppgifterna är mycket varierande ställer detta krav på god prioriteringsförmåga och flexibilitet.

Som Sjuksköterska i Tierps kommun har du möjlighet att påverka ditt schema, detta då vi arbetar med önskeschema och som det ser ut idagsläget arbetar alla sjuksköterskor helg var 7:e vecka samt viss kvällstjänstgöring.

Som en person i vårt team har du humor, du är ödmjuk, engagerad och en lagspelare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker två legitimerade sjuksköterskor, även distriktsköterskekompetens är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta och arbetsleda.

Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetet kräver att du har körkort.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A736840
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65ec6a73-32a4-4cb7-a657-eb42cbf3720b&TK=84da3c15-abf1-42a1-8f96-f03fe7fc6544
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Funktionshindradeomsorgen
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska, Tierps kommun

Vi söker nu en sjuksköterska till Hemtjänsten Västra i Tierp.

Vill du jobba tillsammans med glada och engagerade kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Ser du dig själv som en självklar del av teamet i arbetet kring våra kunder och gillar utmaningar? Då är Du rätt person för att söka tjänsten!

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär bland annat bedömning av omvårdnadsbehov, utförande av ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder samt handleda personalen.

Då arbetsuppgifterna är mycket varierande ställer detta krav på god prioriteringsförmåga och flexibilitet.
Det är även viktigt att du är intresserad av att arbeta förebyggande och vill uppnå effektiv vård och omsorg utifrån kund och processorienterad verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom vård av äldre. Även distriktsköterskekompetens är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta och arbetsleda.

Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetet kräver att du har körkort.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Tillträde sker efter överenskommelse.

Sjuksköterskorna i Tierps Kommun jobbar utifrån sjuveckorsschema. En helg och viss kvälltjänstgöring förekommer.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A736494
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f2a7da2d-e8cc-407a-96bf-a00765a5cef0&TK=6c45bba1-ce2b-4c50-bed4-1e540f4a6fd8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Hemtjänstområde Västra
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Assistenter sökes till glad kille i Tierp

Arbetsuppgiften är att arbeta som personlig assistent åt en 27-årig cp-skadad kille som behöver struktur och rutiner för en bra fungerande vardag.
Han är en glad kille som tycker om att möta nya människor men som också behöver tryggheten av en stabil personalstyrka med personer han känner.

Assistenten hjälper till med förflyttningar, utför vanliga hushållssysslor som städning, matlagning, tvättning, hjälper till vid toalettbesök och hygien.
Kunden behöver hjälp med kommunikationen och där behöver assistenten kunna kliva in och tolka vad han vill och vad han vill säga.
Bildstöd används för att underlätta kommunikation och för att förbereda kunden på vad som ska hända under dagen.Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:

- Tidigare erfarenhet inom vård och omsorg, dvs du är van vid förflyttningar och olika hjälpmedel som lift, duschstol och permobil.

- Är fysiskt stark då tunga lyft och förflyttningar förekommer.

- Har ett bra bemötande, du pratar till och med kunden.

- Lugn, stabil person som är van att jobba både självständigt och samarbeta i en grupp.

- Van vid vanliga hushållssysslor som te x matlagning, städning, tvättning.

- Är flexibel med arbetstider och kan jobba dag, kväll (inkl natt med jour) och helg

- Talar, skriver och förstår bra svenska

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Arbetsplatsen är kundens hem i Tierp och där kunden befinner sig t ex daglig verksamhet. Assistenten är anställd av Alma Assistans.
Till Tierp kan du enkelt och smidigt ta dig till o från med Upptåget som går mellan Gävle-Uppsala.

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och veta att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och ett lokalkontor i Jönköping.

Som anställd hos oss får du:

* lön enl kollektivavtal
* planerad introduktion
* tillgänglig arbetsledning
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Tierp-dec
Webbplats:
Epostadress: anna.henriksson@almaassistans.se
Övrigt: Vi tar endast emot kompletta ansökningar med personlig brev och CV vi e-post. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Kungsängsvägen 29B
75323  UPPSALA Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

SFI-lärare

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program (BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO) med cirka 600 elever. Högbergsskolan har en stark idrottsprofilering samt är certifierade i Teknikcollage ,Vård- och omsorgscollage och vi är en FN-skola. Totalt omfattar verksamheten cirka 1100 elever.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.seARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår i huvudsak undervisning inom någon av SFI:s kurser A-D, samt även samarbete med andra aktörer så som Arbetsförmedlingen, Arbetsmarknadsenheten och Socialtjänsten. Tillsammans med övriga SFI-lärare ingår du i ett arbetslag där ni planerar och genomför undervisningen samt fortsatt utveckling av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och som är genuint intresserad av att arbeta med vuxna och deras språkinlärning. Du har svenska som andraspråk alternativt svenska i din lärarexamen. Våra ledord är flexibilitet, kreativitet och engagemang. Vi ser att du klarar av att arbeta självständigt samt även i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde den 8/1 eller enligt överenskommelse

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A735518
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a46670c1-5bf6-4a13-b66f-b79431c87d6e&TK=a98d80be-e343-401c-adbb-495d0e1caa8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Rektorsområde 6
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

17152 Personlig assistent till Tierp

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Själbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Rullstolsburen man utanför Tierp söker personlig assistent som vikarie vid behov.

Inga tunga lyft förekommer.
Du som söker är kvinna 18-60 år och har körkort.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid SommarjobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://nara.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95723&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NÄRA AB
Box 1054
18626  Vallentuna Sverige
Hemsida: nara.nu
  
Platsannons

Underhållsmekaniker sökes till Söderfors Steel

Underhållsmekaniker sökes till Söderfors Steel för att underhålla maskinparken och säkerhetsställa driften i produktion. Felsökning, reparationsarbete samt förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar är en stor del av tjänstens innehåll.
Du kommer fungera som en servicefunktion åt produktionspersonalen, och tillsammans med ansvariga chefer planerar du för större underhåll och automatiseringar som behöver göras.


Som Underhållsmekaniker hos oss kommer du att ha ett brett ansvarsområde där du bland annat kommer att:
• Utföra förebyggande underhåll och reparationer på våra maskiner och utrustning.
• Hantera akuta störningar.
• Övervakning av processflödet
• Arbeta kontinuerligt med förbättringsprocesser.
• Samverka tätt med maskinoperatörer för ett effektivare underhåll
• Aktivt utveckla och förbättra vår maskinpark.
• Avrapportera åtgärder som gjorts i underhållsystem API PRO.
• Återställa utrustning i ursprungligt skick på ett säkert sätt.

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med samtliga förekommande underhållsarbeten inom vår produktion. Du förväntas också att arbeta med förbättringar och förebyggande underhåll i anläggningen samt i idrifttagning av ny utrustning. Det innebär bland annat att optimera driften och att systematiskt arbeta förebyggande utifrån ett LEAN-tänk.


Kvalifikationer
För att axla rollen som Underhållsmekaniker hos oss ser vi att du har gymnasieutbildning inom industri, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du behärskar svenska språket bra i tal och skrift.
Du identifierar dig själv som en problemlösare med god servicekänsla och tycker om att arbeta på ett effektivt och säkert sätt.
Önskvärda kvalifikationer:
• Tekniskt gymnasium eller motsvarande
• Erfarenhet av felsökning, montage och underhåll inom industri
• Kunskap i hydraulik, pneumatik och svetsning
• Kunna arbeta självständigt
• Öppen, positiv, initiativrik och arbetsvillig person

Skiftarbete och beredskapsarbete kan förekomma


Söderfors Steel AB är en av världens ledande kontraktstillverkare av höglegerade stålprodukter. Vi arbetar mycket kundnära med smide, valsning, värmebehandling, bearbetning och lagerhållning, och utgör i många fall en integrerad del av våra kunders produktionsprocesser. Du kommer att arbeta i ett fantastiskt gäng med god sammanhållning och gemenskap i en bransch, där det alltid kommer finnas behov av våra produkter och tjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid * Start: Omgående * Omfattning: heltid * Placering: Söderfors * Arbetstider Skiftarbete och beredskapsarbete kan förekomma
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Underhållsmekaniker
Webbplats:
Epostadress: mattias.palmqvist@sosteel.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SÖDERFORS STEEL AB
BOX 104
81504  SÖDERFORS Sverige
Hemsida: http://www.sosteel.se
  

Platsannons

Receptionist / Tandsköterska till Tandläkarklinik

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Kajsa Karlsson
Teamet består av två tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister. Vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre och för närvarande genomgår teamet en Adderautbildning. Mottagningen byggdes år 2011 och är belägen ca 5 minuters promenad från tågstationen i Tierp. Tierp ligger 5 mil söder om Gävle och 5 mil norr om Uppsala, precis vid E4an. Med tåg tar det 35 min från Gävle station, 45 min från Uppsala station.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara klinikens "allt i allo", ansiktet utåt och spindeln i nätet. Ofta är Du den första våra patienter möter i telefonen eller när de kommer till oss. Du kommer också att hjälpa Dina arbetskamrater och underlätta deras dagar. Primärt sedvanliga receptionistuppgifter inom tandvård såsom tidbokning, svara i telefonen, remisshantering och sterilarbete. Vissa administrativa uppgifter som Du lär dig efterhand. Vid behov även kliniskt arbete i form av assistans.
Arbetstid enligt överenskommelse, mellan 30-40 timmar/ vecka.

Kvalifikationer
Det är en fördel om du som söker tjänsten har erfarenhet av tandvård och vi ser gärna att du är utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper
Du är flexibel och mycket noggrann samt vill ha ordning och reda. Du har lätt för att lära dig nya saker. Tar egna initiativ när Du ser att det behövs. Det är viktigt att Du talar god svenska och har god social förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Minst 5 års arbetslivserfarenhet samt datorvana är önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning. Varaktighet: Tillsvidare.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 46-556077-2419-E344
Webbplats:
Epostadress: kajsa.karlsson@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Kajsa Karlsson
Hantverksgatan 4
81540  Tierp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vill du vara en del av Nämndemansgårdens viktiga arbete med ungdomar?

Nämndemansgården i Sverige bedriver behandling med 12-stegsprogrammet som ideologisk värdegrund. De metoder som används på alla våra enheter ska vara i harmoni med de principer som 12-stegsprogrammet består av samt vila på vetenskaplig grund. Det relationella perspektivet är centralt i behandlingen och all behandlande personal har en central roll i våra patienters behandling.
En stor och viktig del av vår verksamhet är riktad till ungdomar och unga vuxna.
Är du engagerad, erfaren med rätt utbildning som brinner för att ge ungdomar en bättre framtid.

Vår enhet Idavallen startade år 2000 och är en landets mest erfarna behandlingshem för unga män. Det är lantligt beläget 40 minuter från Gävle och 30 minuter från Uppsala. På Idavallen behandlas killar 15-21 år som behandlas för sin drogproblematik och ofta medföljande psykiska ohälsa.

Vi söker dig som tillsammans med vår föreståndare tar ansvaret för driften, medverka i behandlingen och ansvara för klienternas behandlingsplaner. I arbetet ingår att under dagtid ta ansvar för att behandlingen planeras och utfärdas i enlighet med Nämndemansgårdens värdegrund, utifrån de evidensbaserade metoder som används samt att de lagar och föreskrifter verksamheten svarar emot efterföljs. Du är tillsammans med föreståndaren ansvarig för bemanning och att ledningssystemet för kvalitet används Du är en föreebild som skapar trygghet och engagerar resten av personalen.  Det ingår mycket administration och dokumentation i tjänsten och därav är en vana av det nödvändig.

Utbildningsmässigt ser vi att du har relevant akademisk examen, socionom eller liknande, då du under semester eller annat behöver kunna agera tillförordnad föreståndare, samt har erfarenhet av målgruppen unga män. Det är ett stort plus om du har erfarenhet att jobba med missbruk och/eller psykiatri llågaffektivt bemötande har varit centralt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18024-namndemansgrden-i-sverige-ab-tierp-vill-du-vara-en-del-av-namndemansgrdens-viktiga-arbete-med-ungdomar/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nämndemansgården i Sverige AB
Månkarbovägen 42
81569  Månkarbo Sverige
Hemsida: http://www.namndemansgarden.se
  

Platsannons

Sjuksköterska, Åskarbygården, vård- och omsorgsboende (äldreboende).

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Åskarbygården är ett vård- och omsorgsboende med 43 lägenheter som ligger i centrala Tierp nära tågstation. Åskarbygården kännetecknas av lugn atmosfär och bra teamarbete.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom kommunens verksamhet har du varierande arbetsuppgifter som att övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering. Handledning, delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. En stor del i ditt arbete är att kunna planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du arbetar i ett nära team som består av olika professioner: enhetschef, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och Silviasyster.

Utbildning och vidareutveckling är av stor betydelse för oss i Tierps kommun och något vi uppmuntrar och erbjuder.

Vi ger dig en trygg anställning med påverkningsbart schema i TimeCare. Arbetstiden är för närvarande främst dagtid med heltjänstgöring endast var 7:e helg och några enstaka kvällar på 7 veckor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Åskarbygården med 43 lägenheter. Du ska ha ett flexibelt och kundfokuserat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier då vi arbetar utifrån ett starkt teamarbete. Som en person i vårt team har du humor, du är ödmjuk, engagerad och är en lagspelare.

Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: A728350
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=322bc6c1-c394-4abc-92f6-126a0631cf0b&TK=c89735e5-cb1c-4c25-96bc-b3880133bcf8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Åskarbygården Särskilt boende
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1181 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2103
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Kontaktlinsoptiker - Tierp

Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Du brinner för att hjälpa människor att hitta den bästa lösningen utifrån personens behov. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål.
 
Vi erbjuder
 
•    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t.ex. via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 36 CET poäng på tre år.
•    Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
•    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
•    Ett företag som också bryr sig om andra genom att årligen bidrar med pengar till forskning och aktivt jobbar med välgörenhet.
•    Kunskapsutbyte mellan våra butiker och kollegor.
•    Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.
 
Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.
 
Din kompetens och personliga egenskaper
 
Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du är kommunikativ och kan förmedla din kliniska kompentens till både kollegor och kunder. Du är lyhörd, handlingskraftig och agerar serviceinriktat i alla lägen med målet att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.
 
Vi tror att du passar in hos oss om du brinner för optik och är kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten och jobba mot uppsatta mål.
 
Övrigt
 
Anställningen är tillsvidare och på heltid, med tillträde 1 november.
 
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande.
 
Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid --
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1269&ProjectId=144078&DepartmentId=19058&MediaId=4621&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synoptik Sweden AB
Södra Esplanaden 7A
81538  Tierp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som personlig assistent hos oss.

På Personlig assistans i Tierps kommun så är vi 25 grupper som arbetar. Hoppas just du vill söka.

ARBETSUPPGIFTER
Personliga assistenter ger stöd i vardagen åt människor med olika funktionsnedsättningar. I arbetet som personlig assistent stödjer man sin kund så att denne kan leva sitt liv som han eller hon vill. Vilka praktiska arbetsuppgifter en personlig assistent har beror på kundens behov enligt beslut och eget önskemål, till exempel hjälp med hygien, måltider, på- och avklädning. Lyft förekommer. En assistent måste ha stor respekt för kundens behov och privatliv. Det krävs även en förmåga att samspela med andra exempelvis anhöriga. Det är ofta ett ensamarbete. Din arbetsplats är kundens hem. Du har tystnadsplikt.

KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år fyllda, ha körkort och gärna tillgång till egen bil (detta för att kunna ta dig till kundens hem om kollektivtrafiken inte är ett alternativ).

Inom Personlig assistans har kunderna ett stort inflytande över vilka som anställs. Personliga assistenter har olika bakgrund. Ofta betyder personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar minst lika mycket som utbildning. Erfarenhet av hushållsarbete är önskvärt.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

ÖVRIGT
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Timvikariat utefter behov Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A727242
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=424288c2-c3fe-4444-9add-0bbd7609f008&TK=83c59602-bb0c-4bd9-8857-0e6acca59389
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tierps kommun, Bemanningsenheten
Tierps kommun
81580  TIERP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Har du barnasinnet kvar, gillar TV-spel? Då söker jag dig

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Vi behöver omgående förstärka Izaks assistentgrupp.

 

Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent. Jag är en aktiv och social 13-årig kille. Jag är rörelsehindrad och bor och går i skolan i Örbyhus/Tobo. I ditt arbete ingår att ge mig stöd vid kommunikation, förflyttningar, läxläsning, kompis-häng, måltider och personlig omvårdnad samt att hjälpa mig att delta i aktiviteter som bowling,bio mm. jag använder tecken & dator för att kommunicera och utföra skolarbete, lyssna på musik, surfa på internet etc. Favorit spel just nu är Minecraft, Need for speed. för assistansen hjälper mig att leva ett liv som andra tonåringar.

Som personlig assistent är det viktigt att du är driven och initiativrik men samtidigt kan ta ett steg tillbaka när situationen kräver det. Är du dessutom en självständig och ansvarsfull person som sätter värde i att respektera min integritet och vilja så är detta ett arbete för dig. jag satsar på långsiktiga rekryteringar och söker därför dig som vill jobba som personlig assistent under en längre tidsperiod. Tidigare arbete som personlig assistent och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper.

krav:


• Minst 18 år
• Flytande Svenska.
• Arbetsvillig, Påhittig, självständig, noggrann och flexibel
• Rökfri
• önskvärt med körkort men ej krav, (3km till Upptåget/tågstationen)
• god fysik

Arbetstiderna är förlagda mellan 7-20 alla dagar i veckan. 75% är ungefär 10dagar/månad

 

Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Beställ utdrag redan idag.

 


Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-10-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1128
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Storforsplan 36, Farsta
12347  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  
Platsannons

Extra Brevbärare, Tierp,

Bli en del av vårt team


Till våra verksamheter söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex dig som studerar. Som extraanställd stöttar du verksamheten vid behov, vilket kan variera från dag till dag. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil och cykel.  
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
Vi har också behov av extrapersonal som ska köra ut matkassar till privatkunder. Utkörningen sker med bil. Arbetstiderna är söndags- och måndagskvällar.  
  
Du har vad som krävs


Du har körkort, kan cykla och har utbildning på gymnasienivå. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Du trivs med tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb samt med att ge service och är kvalitetsmedveten. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel samt har en god fysik.  
  
Vi levererar


Anställning enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vi jobbar med löpande urval. Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta; Eva Ernäs, tel 010-4366160.  
 
Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga 
 
Vi ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70872&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal