Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:44

Lediga jobb i Tidaholms kommun (1498), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 803
Täthet24,72Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area522,94Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land517,98Landareal (km²)
Sjö4,96Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Resurspedagog till Forsenskolan

Forsenskolan är en F-9-skola i centrala Tidaholm. Skolan har under läsåret 2016/2017 haft ungefär 540 elever och cirka 90 medarbetare. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Vi söker nu en resurspedagog för att verka som stöd till årskurs 1-3 samt fritids. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (om du är utbildad och legitimerad pedagog) med tillträde 2017-08-14.

Vi söker dig med pedagogisk utbildning som vill vara med att jobba i ett drivande och positivt arbetslag med god stämning. Vi hjälps åt i det dagliga arbetet och vi har synen att ”alla barn är allas barn”. Vi bidrar till varandras lärande genom att delge varandra goda exempel och pedagogiska idéer. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att stötta elever och personal för att öka elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du kan få arbeta enskilt mot elever eller förstärka i gruppen och stötta kring raster/utevistelse.

Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning, men även utbildning inom vård och omsorg kan vara meriterande. Ring gärna och berätta om dina idéer, kvalifikationer och intresse. Det är viktigt att du är en god förebild som har förmågan att skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är positiv och sprider arbetsglädje. Som pedagog arbetar du inkluderande med ett stort engagemang för elevens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2017-05-28.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=704%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26 A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2330%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Säljare/demonstratör sökes OMGÅENDE i Tidaholm

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Renhållningsförare till Tidaholm

Miljöarbetare sökes för sommarjobb.

Vi söker personal för körning av sopbilar och slambilar för sommarvikariat i Vara, Tidaholm, Grästorp, Vårgårda.

YKB är ett krav.
Erfarenhet krävs inte. Upplärning enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidheltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Daniel.thim@ragnsells.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ragn-Sells Kommunpartner AB
Turbingatan14
53450  VARA 
Hemsida:
  

Platsannons

Två lärare i SO och svenska/engelska till Hökensåsskolan 7-9

Hökensåsskolan är en F-9 skola i kanten av centrala Tidaholm. Skolan har sin baksida mot Hellidsberget med inbjudande vacker natur. Skolan har under läsåret 2016/2017 ca 580 elever och cirka 110 medarbetare.

Vi erbjuder en mycket trivsam arbetsplats med fina lokaler, god arbetsmiljö samt närhet till både centrum och natur. Vårt mål är medarbetare som trivs, mår bra och får möjlighet att växa. Vår skola präglas av bra stämning, öppenhet och goda arbetsvillkor för personal och elever. Tidaholms kommun som arbetsgivare erbjuder rökfri arbetstid och olika former av friskvård, exempelvis hälsoföreläsningar, yoga, massage, gruppträning samt friskvård på arbetstid. 

Vi söker nu två medarbetare som kan bygga goda relationer och ha en positiv dialog i samtliga möten. Tidaholms kommun och Hökensåsskolan är aktiva och i tydlig framkant med digitalisering Vi önskar att även du/ni vill verka för ett utökat digitalt lärande som ger elever många chanser att lyckas. Du/ni använder även omvärlden för att väcka elevernas intresse och nyfikenhet.

Du/ni arbetar redan idag utifrån det vidgade läraruppdraget, ser möjligheter och potential att förändra elevens lärmiljö. Du/ni är mån om att ge alla elever goda chanser att lyckas, det är viktigt för dig/er att det går bra för eleverna. Du/ni har förmågan att skapa riktigt goda relationer med eleverna, vilket gör dig/er till det viktigaste och mest kraftfulla verktyget för att skapa trygghet och studiero i och utanför klassrummets väggar.

Vi är nyfikna på hur du/ni idag arbetar med eller tänker kring formativ bedömning, digital pedagogik och/eller ämnesövergripande undervisning. Om du/ni önskar kan ansökan mer än gärna kompletteras med att du/ni via text eller film beskriva ett riktigt lyckat undervisningsscenario där innehåll, pedagogik och verktyg samspelar för att skapa bästa möjliga måluppfyllelse och största studiemotivation bland eleverna. Hur väcker du/ni elevernas intresse för de samhällsorienterade ämnena eller ämnena svenska och engelska?

Vi vill att du/ni som söker tjänsten har relevant pedagogisk utbildning samt är behörig och legitimerad lärare i de samhällsorienterade ämnena och/eller svenska och engelska.

Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag dock senast 2017-05-31.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=703%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26 A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  

Platsannons

Undersköterskor till hemvården i Tidaholms kommun

Tidaholms kommun med cirka 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Nu söker vi fyra stycken undersköterskor till kommunens hemvård. Samtliga fyra tjänster är på 75 procent med möjlighet att arbeta upp tiden. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter består, utifrån beviljat bistånd, av sedvanliga hemtjänstinsatser som personlig omvårdnad, ledsagning, avlösning i hemmet, städning, handling och tvättning. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera och registrera utförda insatser samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från legitimerad personal. Arbetstiderna är förlagda enligt schema med både dag- och kvällstid under både vardagar och helger.

Vi söker dig som har en formell kompetens som undersköterska från omvårdnadsprogrammet. Fördjupad kunskap, så som yrkeshögskola/kvalificerad yrkesutbildning, och arbetslivserfarenhet från demensområdet är meriterande. Även handledarutbildning är meriterande.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år. B-körkort är ett krav och du ska kunna cykla. Vi ser gärna att du har ett gott lokalsinne samt lätt för att orientera dig. Grundläggande IT-kunskaper och datorvana erfordras eftersom datorer/smartphones används i arbetet för dokumentation och registrering.

Som person är du lyhörd, ansvarstagande, flexibel, stresstålig och serviceinriktad. Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha ett genuint intresse för att arbete med människor och en god förmåga att samarbeta med andra. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är även viktigt att du har ett respektfullt bemötande. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera samt att dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2017-05-21.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=702%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26 A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till kvinna i Stenstorp

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker två personliga assistenter till vår kund, en kvinna i 40-årsåldern och bosatt i Stenstorp.

Vår kund är rullstolsburen och har funktionsnedsättningen Rhetts syndrom. Hon behöver hjälp med alla hushållsgöromål, såsom matlagning, städning och tvätt. Du ansvarar för hjälp med personlig hygien, träning/bad och tekniska hjälpmedel. Vardags strukturen är viktig då kunden också arbetar på daglig verksamhet flera dagar i veckan. Kunden tycker om promenader, gillar musik och film samt har ett stort djurintresse.

Vi söker dig som är trygg och stabil som person, har en positiv inställning och goda fysiska förutsättningar. Du som söker ska ha omvårdnadserfarenhet, gärna undersköterska och helst erfarenhet som personlig assistent. Personlig lämplighet och flexibilitet är avgörande faktorer. Arbetstiden är förlagd under dag/kvällstid och även journatt. Dubbelbemanning större delen av arbetstiden. Du måste vara rökfri och bör inte vara pälsdjurs allergiker.

Tjänsterna är två sommarvikariat v 26-34. Tjänsterna omfattar 70-90%. Tillgänglighet för introduktion i maj/början av juni.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsterna är två sommarvikariat v 26-34. Tillgänglighet för introduktion i maj/början av juni. Tjänsterna omfattar 70-90%. Arbetstiden är förlagd under dag/kvällstid och även journatt.Timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9947%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52143  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Ungdomslots till Tidaholms kommun

Tidaholms kommun med cirka 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Godsmagasinet är ett ungdomscafé i kommunal regi som riktar sig till ungdomar mellan 14 och 24 år. Verksamheten bygger på att vara en mötesplats för ungdomar där det finns möjligheter att fika, spela sällskapsspel, biljard, dart, kort och Tv-spel, läsa tidningar, baka när tillfälle ges och få hjälp med läxor om så önskas – eller att bara sitta och vara tillsammans. Godsmagasinet har öppet eftermiddagar och kvällar från måndag till fredag och kvällsöppet på lördagar. Ungdomslotsarnas uppgift är att framförallt finnas på plats under Godsmagasinets öppettider och sätta ungdomarna i fokus.

Vi söker nu en ungdomslots till en visstidsanställning på 100 procent under perioden 2017-09-01 till 2018-02-28. Tjänsten innebär kvälls- och helgarbete eftersom Godsmagasinet har öppet eftermiddagar och kvällar från måndag till fredag samt kvällsöppet på lördagar.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att agera samtalspart för ungdomarna samt att möjliggöra och initiera olika aktiviteter som önskas. Du kommer även att arbeta med bemanning, skötsel av caféet och lokalvård.

Vi vill att du som söker tjänsten har en högskoleutbildning inom fritid, media, kultur eller ett annat lämpligt ämnesområde alternativt erfarenhet av föreningsverksamhet eller arbete med ungdomar.

Arbetet som ungdomslots förutsätter ett stort engagemang för ungdomar och vi ser människor från andra kulturer som en bra erfarenhet. Eftersom arbetsgruppen är liten är det viktigt att du är flexibel och lyhörd som person, allt för att kunna uppfatta behov och önskemål från ungdomarna. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kan du kontakta arbetsledaren Lena Andersson på telefonnummer 073 461 43 48.

Ansök till tjänsten senast 2017-05-28.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=701%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26 A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Är du svetsare? Vi söker dig som är ny inom yrket eller har erfarenhet.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Söder & Co. söker nu fler svetsare till Tidahom med omnejd inom olika kompetensområden. T.ex. mig/mag och rörsvets. Du behöver inte ha licenser idag men det är mycket meriterande om du har det, möjlighet finns att lägga dessa i samband med anställning. Heta arbeten är dock krav liksom kunskaper i ritningsläsning och körkort klass B.

Har du erfarenhet från yrket och truckkort är det mycket meriterande men inte något krav. Kommer du direkt från en yrkesutbilning inom plåt & svets eller avslutar din utbldning inom kort kommer arbetetsuppgifterna att anpassas så du får möjlighet att växa in i rollen som nybliven svetsare.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig, självgående och har en hög arbetsmoral. Du har god fysik, gillar att arbeta både enskilt och i grupp.

Arbetet är på heltid med start omgånde eller enligt överenskommelse,Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan annonsens utgång.Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2434
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2434
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Är du CNC operatör?

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vi söker både rutinerade och nyutbildade CNC-operatörer för längre uppdrag i Falköping och Tidaholm. Har du jobbat inom yrket tidigare är det mycket meriterande men inte något krav då vi gärna även ser nya medarbetare som nyligen har gått färdigt sin yrkesutbildning eller kanske gör det inom kort. Arbetsuppgifterna kommer att anpassas i början efter dina kunskaper och utbildning kommer att ske på plats.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat: ställa, programmera och köra maskiner inom tillverkningsindustrin (trä & metall).


Din profil
Som person är du driven och nyfiken. Du är analytisk, kvalitetsmedveten och sätter stolthet i ditt arbete. Du är social, positiv och bidrar gärna med egna tankar och idéer för att utveckla och förbättra produktionen. Truckkort är meriterande. Körkort klass B är krav.


Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.


Anställningen kommer initialt att ligga hos Söder & Co, men för rätt person finns goda möjligheter att gå över till kund efter en tid.Välkommen att ansöka om tjänsterna via vår hemsida: www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: 2431
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2431
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Vi söker en truckförare till spännande sommarjobb!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att ha mycket kontakt med både företags- och privatkunder. Du kommer arbeta både med att förbereda gods för avhämtning samt ta emot och godkänna returer. För att lyckas i arbetet kommer det krävas att du är tekniskt lagd då du ibland även kommer att kunna behöva lösa lättare repatationer själv samt få många frågor om vilken vara som passar kunderna bäst inom område som t.ex. bygg och ansläggning. Som person är du lösningsfokuserad, social och har en god känsla för service.


I arbetet förekommer mycket truck-körning vilket innebär att truckort är ett krav för tjänsten samt körkort klass B. Har du hjullastarbehörighet är detta mycket meriterande.


Tjänsten är ett sommarvikariat med start enligt överenskommelse under juni och pågår till augusti. Heltid, dagtid, måndag-fredag och kommer vara ute hos en av våra kunder inom nära pendlingsområde från Tidaholm.


Rekryteringsen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.Välkommen med din ansökan på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2429
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2429
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Kriminalvårdsinspektör VO Tidaholm

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

VO Tidaholm består av en sluten anstalt för män inom säkerhetsklass 1 och har för närvarande 146 platser. Vi arbetar med olika behandlingsprogram utifrån individens förutsättningar. Utöver behandlingsprogrammen så bedriver vi olika utbildningar samt sysselsätter klienter genom arbete i någon av våra industrier.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdsinspektör är du direkt underställd kriminalvårdschefen och ingår i ledningsgruppen. Du har ett helhetsansvar för tilldelat arbetsområde, vilket innebär såväl operativt-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för uppföljning och kvalitetsarbete samt ska driva och utveckla verksamheten mot uppställda mål. Arbetet innebär även att samarbeta med externa samarbetspartners inom och utom rättsväsendet.
Läs mer om våra verksamheter på www.kriminalvarden.se
KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ledande ställning.
Erfarenhet från kriminalvård, kriminalvårdens chefsförsörjningsprogram eller annan ledarskapsutbildning är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att se helheten och kan bygga välfungerande arbetsrelationer både internt och externt.

Personliga egenskaper som bedöms viktiga är ledarskapsförmåga som t ex tydlighet, beslutsamhet och gott omdöme. Du är också kreativ, analytisk, har ett gott ekonomiskt sinne och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är energisk, kommunikativ och skapar ett bra arbetsklimat tillsammans med dina medarbetare.
Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vi den personliga lämpligheten.

Du måste dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.
B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga Jobb.
Kriminalvården är övertygad om att en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat där olikheter respekteras, bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är därför prioriterade områden.
Vissa befattningar inom Kriminalvården är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kan komma att föregå anställning.
För mer information: www.kriminalvarden.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kriminalvårdsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 1 juli 2017. Intervjuerna planeras till 2 juni 2017., upphör: 2017-10-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680093
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=452fbf02-5406-47f8-b0df-0422569f08a5&TK=0c4da290-7063-4843-a60e-9804c6b01c72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Väst
Box 2562
40317  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Övergripande Speciallärare/Specialpedagog till Forsenskolan

Forsenskolan är en nybyggd skola i centrala Tidaholm för elever mellan sex och sexton år samt särskola. Skolan ligger i anslutning till simhall/idrottshall och nära grönområde. Skolan kommer att under läsåret 2017/2018 ha ungefär 540 elever och cirka 120 medarbetare. Skolan och fritishemmet har en nyanlagd skolgård och spontanidrottsplats som inbjuder till lek och rörelse för alla åldrar. Skolans pedagogiska idé är för att möta varje elevs unika förutsättningar.

Vi söker en speciallärare eller specialpedagog som vill vara med att jobba övergripande på Forsenskolan med ansvar för utvecklingsfrågor kring skolans elevhälsoarbete och tillsammans med rektor leda skolans elevhälsoteam. Detta kan innebära observation i klasser, utredning av särskilt stöd, handledning till personal, samordna resurser, elevdokumentation med mera. Tjänsten innebär även till viss del specialundervisning i åk 7-9. På Forsenskolan hjälps vi åt i det dagliga arbetet och vi har synen att ”alla barn är allas barn”. Vi bidrar till varandras lärande genom att delge varandra goda exempel och pedagogiska idéer. Vi förutsätter att du är trygg med skolans grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Tillsammans gör vi skillnad.

Vi vill att du är utbildad speciallärare eller specialpedagog. Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2017-08-14.

Som speciallärare/specialpedagog ska du kunna leda utveckling av det pedagogiska arbetet med målet att kunna möta behoven hos alla barn och elever. I yrkesrollen ingår att undervisa elever i behov av särskilt stöd, upprätta och praktiskt arbeta med åtgärdsprogram i samverkan med andra aktörer. En viktig uppgift är att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor för både föräldrar, kollegor, skolledare och andra berörda.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du har god förmåga att samarbeta och samverka med elever, föräldrar, kollegor samt andra aktörer.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2017-05-21.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=699%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Svetsare för placering i Tidaholm

Till vår kund i Tidaholm söker vi för omgående uppdrag, efter en svetsare för legotillverkning. Uppdraget är med start omgående och pågår till och med vecka 28.

Om kundföretaget
Vår kund är placerad i Tidaholm och producerar inom lego- och detaljtillverkning. Inom de flesta branscher, men mestadels mot möbler och inredning till offentliga sektorn.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att med MIG- och MAG-svetsning svetsa ihop detaljer efter en ritning. Svetsningen utgörs främst i rostfritt material, men aluminium kan förekomma. Arbetet är förlagt under dagtid.


Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst har du tidigare erfarenheter av liknande arbete och behärskar ritningsläsning bra.

Vi lägger störst vikt vid personligheten för att passa för tjänsten. Du är arbetsam, glad och besitter en god social förmåga. Du är ansvarstagande, självgående och kan ta egna initiativ för att föra ditt arbete framåt på bästa sätt. Vidare är du flexibel, hjälpsam och passar både bra med att arbeta i grupp eller självständigt.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Anton Johansson, eller Isabella Gyltman på OnePartnerGroup. Du är välkommen att besöka oss personligen på vårt Falköpingskontor där vi har Öppet hus på tisdagar mellan 14-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 4220
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4220
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i idrott- och hälsa och psykologi

Är du behörig gymnasielärare i idrott och hälsa samt psykologi?

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Rudbecksgymnasiet är Tidaholms kommuns enda gymnasieskola och här studerar cirka 370 ungdomar på 11 olika gymnasieprogram. Vi har även särskilda klasser för elever med Aspergers syndrom/högfungerande autism på estetiska-, naturvetenskaps-, samhällsvetenskaps- samt el och energiprogrammet. Lärare och elever arbetar nära varandra och det är aldrig långt till någon att bolla idéer med. Skolan har lokaler på Vulcan ön och på Smedjegatan och ligger mitt bland lummiga grönområden vid kanten av ån Tidan i centrala Tidaholm.

Vi söker en gymnasielärare i idrott- och hälsa och psykologi på 100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har genomförd lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i idrott och hälsa och psykologi på gymnasienivå.  I tjänsten ingår även utbildning i kursen idrott och hälsa specialisering inom idrotterna fotboll och innebandy. 

Du är van att arbeta tillsammans med andra och kan skapa goda relationer med ungdomar i gymnasieåldern. Självklart klarar du av att leda arbetet på ett respektfullt sätt gentemot dina elever. Det är en merit om du har erfarenhet och utbildning inom området högfungerande autism/aspergerssyndrom.

Vill du ha ytterligare informationen om tjänsten kontakta rektor Anders Liedholm på telefon 0502-60 61 50.

Ansök senast 2017-05-14. 


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=698%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Tidaholms kommun
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Farmaceut till Tidaholm Västra Drottningvägen

LloydsApotek har idag ett 80-tal apotek i Sverige och räknar med att växa de närmsta åren. LloydsApotek är en del av Celesio Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk

Nu söker vi en farmaceut till vårt apotek i Tidaholm Västra Drottningvägen. Apoteket har öppet vardagar 8.30-18, lördagar och söndagar stängt.

Arbetsuppgifter:
I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering och kvalificerad läkemedelsrådgivning samt kvalitetsarbete. Du har en viktigt roll i egenvården genom att ge bästa råd till våra kunder genom din kompetens

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som vill skapa goda relationer och ge professionell service till våra kunder

Egenskaper:
Du sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service, du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du värdesätter kunskap och vill dela med dig av den. Som person har du förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder och kollegor, har stort intresse för egenvården, har lätt till skratt och med ett genuint människointresse samt tålamod med kunder och kan behandla alla typer av kunder utan problem

Vi erbjuder:
Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

<B>Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!</B>
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 3423236137
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3423236137&link_source_id=30&company_id=1407980614&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LloydsApotek, Tidaholm Västra Drottningvägen
Västra Drottningvägen 11
52230  Tidaholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent, Tidaholm

ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige.
Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade. Vi har inga utomstående ägare och största delen av vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Vi söker en manlig personlig assistent åt en rullstolsburen 23-årig kille.
Arbetet omfattar dagliga sysslor i hemmet, samt olika aktiviteter.
Körkort är ett plus, men inget krav. På samma sätt är tidigare erfarenhet av vårdyrke meriterande, men inte nödvändigt.
Alla åldrar är välkomna att söka.
Maila din ansökan till monica.53@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Tidaholm
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/11970-enkv-assistans-ab-tidaholm-personlig-assistent-tidaholm/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ENKV Assistans AB
Götavägen 21
18261  Djursholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier för omvårdnadspersonal/sjuksköterskor

Personal sökes till: äldreboende, hemvård, funktionshinderområdet (LSS), centralköket Midgård, dagverksamhet, kortvård, växelvård, psykiatri boendestöd.

Period 1 är veckorna 25-28. Period 2 är veckorna 29-32.

Beskriv gärna i din ansökan under vilken period du kan arbeta och önskemål om arbetsområde/placering. Vi vill även att du som tidigare arbetat som semestervikarie skickar in en ansökan.

Vi söker dig som har någon form av omvårdnadsutbildning, men även dig som är intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade personer.

Till centralköket Midgård vill vi att du som söker har relevant utbildning inom området eller erfarenhet av arbete i kök.

Se vår rekryteringsfilm här: https://youtu.be/gqIsDJEhcks

Vi söker även dig som är utbildad legitimerad sjuksköterska för arbete inom samma områden.

Vi prioriterar sökande som har fyllt 18 år. För sökande till hemvården, hemstöd och som sjuksköterska prioriteras det om du innehar B-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Besked om anställning lämnas senast juni.

Ansök till tjänsterna senast 2017-05-31.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 126
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=638%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26A
52231  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  

Platsannons

Kockar sökes till Thaipalatset i Tidaholm

Thaikockar sökes till Thaipalatset i Tidaholm.
De vi söker skall ha ett brinnande intresse för det asiatiska köket och kunna jobba både självständigt och i ett team.
Självklart så har du ett glatt humör och kan bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen.
Du skall också ha minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.
Vid behov kan bostad erbjudas.
Sök tjänsterna snarast via mail.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dinhmui67@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halong Vinh AB

52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Rektor till Hökensåsskolan

Hökensåsskolan är en F-9-skola i utkanten av centrala Tidaholm, vackert belägen i anslutning till Hellidsberget och dess inbjudande natur. Med cirka 580 elever och 110 medarbetare erbjuder Hökensåsskolan en mycket trivsam arbetsplats med fina lokaler och en god arbetsmiljö. Verksamheten präglas av öppenhet samt goda villkor för såväl elever som lärare, målet är att både elever och lärare ska trivas och få en möjlighet att växa. I Tidaholms kommun arbetar vi dessutom aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Som arbetsgivare erbjuder vi rökfri arbetstid och olika former av friskvård, exempelvis hälsoföreläsningar, yoga, massage, gruppträning samt friskvård på arbetstid.

Nu söker barn- och utbildningsförvaltningen en rektor till Hökensåsskolan. Där blir du en av tre rektorer som ansvarar för verksamheten. Som rektor har du tillsammans med ledningsteamet ett resultat- och personalansvar på skolan. Rektorstjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.

Vi vill att du som söker har en pedagogisk högskoleutbildning och det är till din fördel om du även har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Det är meriterande och önskvärt om du har tidigare arbetserfarenhet som rektor. Du ska vara väl förtrogen med aktuella styrdokument och vilja arbeta aktivt med skolutveckling, elevinflytande, kvalitet och ekonomi. Elevperspektivet skall genomsyra ditt arbete som pedagogisk ledare.

Som person vill vi att du har förmågan att vara en tydlig, synlig och närvarande ledare. Du ska ha förmågan att både kunna utmana och stödja våra medarbetare i deras arbete mot att förverkliga diverse mål och visioner. Vidare ska du både kunna samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska även vara van datoranvändare och ha en god administrativ förmåga.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2017-05-19.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=693%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26A
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  

Platsannons

Föreståndare HVB-hem (Socionom / Socialsekreterare)

AB Cirrusgården Tidaholm vänder sig till målgruppen pojkar 14-19 år med psykosocial problematik.

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt ska tillgodose de placerade ungdomarnas behov. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna verktyg att själva kunna påverka och hantera sin vardag samt sociala relationer för att på så sätt öka förutsättningarna till en fungerande livssituation.

Verksamheten har sin utgångspunkt i att skapa trygghet och förutsägbarhet genom starka relationer mellan ungdomar och personal samt en tydlig struktur. Verksamheten arbetar med att stärka ungdomens förmåga att se sin egen delaktighet i det som händer och konsekvenser av de beslut ungdomen tar. Arbetsmetoderna på Cirrusgården anpassas utifrån individens behov och är KBT-inriktade baserat på inlärningspsykologiska teorier.

Som föreståndare är du, tillsammans med ledningsgruppen, operativt ansvarig på behandlingshemmet. Tjänsten innefattar jourberedskap samt arbetstid vissa kvällar. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. administration som exempelvis journalföring, upprätta genomförandeplaner, schemaläggning, rapportering m.m. Utöver detta kommer du att fungera som teamcoach och arbetsledare för medarbetare samt vara delaktig i samordnandet av insatser från övriga aktörer som socialtjänst, vårdnadshavare, skola, hälsovård, föreningsliv etcetera.

Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för personal, kvalitet, arbetsmiljö samt ekonomiuppföljning. Vid din sida har du kompetenta medarbetare som innehar olika ansvarsområden.
Cirrusgården har idag två enheter och du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga personer inom de andra enheterna.


Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning och uppfyller de krav som IVO (Inspektionen för vård och omsorg) ställer för föreståndare i HVB verksamhet. Tjänsten kan endast tillsättas av person som godkänns som föreståndare av IVO.

Du har goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Du är en trygg och stabil vuxen, ansvarstagande, strukturerad och driven. Vi tror att du har en positiv inställning och förmågan att hantera förändringar och oförutsedda situationer. Arbetet med ungdomarna kräver att du är lugn, balanserad, lösningsfokuserad, stresstålig och har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö.

Du har en god förmåga att samtala med barn och ungdomar samt att skapa bra relationer. Du har förmåga att entusiasmera och bygga ett arbetslag som arbetar efter en gemensam pedagogik och ett gemensamt förhållningssätt. Vi ser det starkt meriterande om du har arbetat inom socialtjänsten med placering av barn/ungdomar.

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

B-körkort krävs.

Utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister krävs.

Provanställning 6 månader och därefter tillsvidareanställning, 80 % med möjlighet till heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan innehållande cv, personligt brev, referenser samt löneanspråk skickas till: liselott.segelstrom@cirrusgarden.se

Tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden om lämplig kandidat hittas.

Sista ansökningsdag 30 juni 2017

Sökord:
Enhetschef
Avdelningschef
Socialchef
Boendechef

Kvalitetsinriktat HVB-hem för målgruppen pojkar 14-19 år med psykosocial problematik.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: liselott.segelstrom@cirrusgarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cirrusgården Tidaholm
Daretorp Nyskogen
52291  Tidaholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Tidaholm

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Pizzabagare/Köksbiträde Tidaholm

Eddies Pizzeria är en fräsch pizzeria som erbjuder både servering och avhämtning.
Vi finns i Tidaholm och söker nu en erfaren pizzabagare/köksbiträde.
Arbetsuppgifterna inkluderar allt som är typiskt för yrket och som rör verksamheten.
Du kommer även att ha ansvar för beställning av varor.
Arbetet är stundtals stressigt så vi vill förstås att du klarar av såna situationer.
Du som söker ska verkligen brinna för att baka goda pizzor. Nöjda gäster kommer ju tillbaka!
Bor du i Tidaholm eller i närområdet?
Eller kan tänka dig att flytta hit?

Välkommen då att söka! Skicka ett mejl med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kingviper76@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eddies Pizzeria
Stallängsvägen 13
52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal sökes i Tidaholm

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28862-eventpersonal-sokes-i-tidaholm?promotion=6865-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9592%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Tidaholm

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal