Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:21

Lediga jobb i Tidaholms kommun (1498), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 817
Täthet24,74Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area522,94Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land517,98Landareal (km²)
Sjö4,96Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

IT-Tekniker

Vi söker en ny medarbetare till vår supportavdelning. Du kommer att ingå i vår teknikavdelning där du till största del arbetar med support från vårt kontor i Tidaholm. Du kommer även att arbeta med support och underhåll av vår hostingmiljö. Arbete på plats ute hos våra kunder kommer också att förekomma. Därför är din sociala kompetens, noggrannhet och ansvarskänsla viktig för oss.Vi söker dig som har god erfarenhet av några av följande områden:
- Windows server miljö, Exchange och Office 365
- Virtualisering och RDS-lösningar

Vi tror att du:
- Har lätt att ta människor och skapa kontakter
- Är van att arbeta självständigt och är stresstålig
- Har stort ordningssinne och inställningen "det fixar jag"

Netred AB är en IT-leverantör med helhetslösningar som erbjuder hård- och mjukvara, molntjänster samt programutveckling. I och med vårt nära samarbete med Monitor ERP System så har vi hela Sverige som arbetsfält. Kontoret ligger i Tidaholm och antalet anställda är idag 13 personer.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidB-körkort är ett krav
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: IT-Tekniker
Webbplats:
Epostadress: stefan@netred.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NETRED AKTIEBOLAG
NORRA RINGVÄGEN 2 A
52231  TIDAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.netred.se
  

Platsannons

Säljare sökes i Tidaholm

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Tidaholm

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Tidaholm.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Tidaholm
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Verksamhetsadministratör

Medtrum® är ett företag som arbetar på internationell nivå och som dedikerat sig åt att förenkla hanteringen av diabetes. Vi utvecklar och levererar medicintekniska produkter som uppfyller behoven hos patienter med olika typer av diabetes, skapa verktyg för att ge bekvämlighet till sjukvårdspersonal och utforska gränser i konstgjord bukspottkörtel.

Om du vill ha en karriär som är utmanande och givande, hoppas vi att du vill bli en del av vårt team. Att vara en del av Medtrum innebär exponering för otaliga karriärmöjligheter och globala möjligheter, chansen att arbeta i en företagskultur som uppmuntrar djärvt tänkande och möjlighet att interagera med kollegor med olika perspektiv och bakgrunder.

Som verksamhetsadministratör är du ett viktigt stöd för verksamhetschef.
Arbetsuppgifterna består till stor del av vanligt förekommande administrativa uppgifter inom Medtrum AB samt ekonomihantering med ekonomisk redovisning och uppföljning. I rollen ingår även utredningsstöd, beställningar, inköp, fakturahantering, logistiskt arbete, arkivering samt handläggning av olika typer av ärenden. Under arbetets gång kan dessa arbetsuppgifter förändras beroende på tjänstens utveckling.

Vi söker en utåtriktad person med god kommunikativ förmåga som är van att ta egna initiativ, arbeta självständigt och ta eget ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Då arbetet innebär många kontakter med leverantör, patienter och sjukhus är det viktigt att du känner dig trygg i att professionellt kommunicera via olika digitala och sociala medier. För att trivas i rollen ska du vara ihärdig och tycka om att arbeta med data. Vi har inga krav på förkunskaper inom medicinska hjälpmedel - däremot är det fördelaktigt om du har erfarenhet av diabetes på ett eller annat vis. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

KVALIFIKATIONER
. Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi, administration, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
. Behärskar svenska och engelska på ett bra sätt. Positivt om du behärskar även andra (nordiska) språk.
. Grundläggande goda kunskaper i Office, goda systemkunskaper och erfararenhet av datahantering.
. Goda kunskaper inom löpande ekonomiuppföljning är ett krav.
. God förmåga att anpassa sig till och hantera olika typer av människor och situationer.
. B-körkort

Medtrum AB kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktperson: lien.naessens@medtrum.com

Ansökan endast via e-post.

Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid / tillsvidare (med 6 månader provperiod)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lien.naessens@medtrum.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medtrum AB

52291  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Rudbecksgymnasiet är Tidaholms kommuns enda gymnasieskola och här studerar cirka 370 ungdomar på elva olika gymnasieprogram. Vi har även särskilda klasser för elever med Aspergers syndrom/högfungerande autism på estetiska-, naturvetenskaps-, samhällsvetenskaps- samt el- och energiprogrammet. Lärare och elever arbetar nära varandra och det är aldrig långt till någon att bolla idéer med. Skolan har lokaler på Vulcanön och på Smedjegatan och ligger mitt bland lummiga grönområden vid kanten av ån Tidan i centrala Tidaholm.


Vi söker nu en grundskolelärare i svenska som andraspråk till Introduktionsprogrammets språkintroduktion. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2018-02-19 eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har för tjänsten relevant lärarexamen eller motsvarande för att undervisa i svenska som andraspråk i årskurs 1-3, 4-6, och/eller 7-9.

Du är van att arbeta tillsammans med andra och kan skapa goda relationer med ungdomar i gymnasieåldern och då speciellt med ungdomar från andra kulturer. Tjänsten kräver att du är flexibel och beredd på att ta emot nya elever under hela läsåret. Självklart klarar du av att leda arbetet i klassrummet på ett respektfullt sätt gentemot dina elever.

Ansök senast 2018-01-08.Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=770
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Vulcans väg 6
52234  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Kvalitets- och miljöchef (interim)

Dometic tillhandahåller lösningar för ”Mobile living” inom områdena Klimat, Hygien & Sanitet samt Mat & Dryck.

Dometic tillverkar och säljer produkter inom dessa områden för användning i fritidsfordon, lastbilar och personbilar i premiumsegmentet, fritids- och arbetsbåtar med mera.

Dometic har 22 produktions- och monteringsanläggningar i Americas (Nord- och Sydamerika), EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) och APAC (Asien och Stillahavsområdet). Produkterna säljs i mer än 100 länder.

Dometic har cirka 6,500 anställda och är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2015.

Dometic AB utvecklar och tillverkar fönster, dörrar och takluckor främst för den europeiska och australiska husbils- och husvagnsindustrin. Företaget är beläget i Tidaholm och har 140 medarbetare. Vi lägger stor vikt vid våra värderingar som är ärlighet, engagemang, pålitlighet och öppenhet.

Mer information på: www.dometic.se 

Till Dometic Seitz i Tidaholm söker vi en Kvalitets- och miljöingenjör som kan ta ett övergripande ansvar för Kvalitetsavdelningen under kvartal 1 2018.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för att leda och driva företagets kvalitets- och miljöarbete. 

Du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

• Säkerställa och utveckla intern produktkvalitet.
• Säkerställa extern kvalitet och leverantörsutveckling, SQA.
• Arbete med företagets verksamhetsledningssystem.
• Process- verksamhetsutveckling och förbättringsarbete.
• Miljöarbete och kemikaliehantering.
• Support till organisationen i frågor rörande kvalitet och verksamhetsutveckling.


Lämplig akademisk utbildning och ett antal års erfarenhet från yrkesroller med övergripande ansvar för kvalitet- och miljö från en teknikinriktad verksamhet är ett krav. Erfarenhet från leverantörsutveckling/SQA är är meriterande.

Du behöver ha goda kunskaper om processen för och arbete med ISO-standarder, verksamhetsledningssystem. Svenska och engelska behöver du behärska i tal och skrift, tyska är meriterande.

Som person vill vi att du är utåtriktad, affärsmässig och trivs med externa kontakter. Som kvalitetsutvecklare vill vi att du är resultatinriktad, kommunikativ och att du har förmågan att driva ditt ansvarsområde framåt.

Du delar företagets värderingar: ärlighet, öppenhet, pålitlighet och engagemang. 

Arbetstider Heltid, alt deltid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Anställning via Codeq, med placering Dometic.

Placeringsort: Tidaholm

Varaktighet: Tillträde omgående. Varaktighet initialt är ca 3 månader.

Ansökan Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst senast 8 januari 2018.

Information: Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.codeq.se/rekrytering/?aguid=C8EC4EF8D55449C19E2C4426EF742139&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Codeq AB
Storgatan 47
56730  Vaggeryd Sverige
Hemsida: www.codeq.se
  
Platsannons

Receptbehörig apotekstekniker till Tidaholm

LloydsApotek har idag 79 apotek i Sverige med ambitionen att växa de närmsta åren. LloydsApotek är en del av McKesson Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. McKesson Europe är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor.
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk


Vi söker nu en receptbehörig apotekstekniker till vårt apotek i Tidaholm Västra Drottningvägen . Apoteket har öppet vardagar 08.30-18, lördagar och söndagar stängt. Tjänsten är ett vikariat på heltid.

LloydsApotek i Tidaholm är ett trevligt vårdcentralapotek där vi sätter kunden i fokus och alltid försöker överträffa kundens förväntningar.

Arbetsuppgifter:
I rollen som apotekstekniker arbetar du omväxlande med kvalificerad egenvårdsrådgivning, kundrelationer, försäljning och kvalitetsarbete. Som receptbehörig apotekstekniker arbetar du även med förberedande av recept

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad receptbehörig apotekstekniker och som vill skapa goda relationer och ge professionell service till våra kunder

Egenskaper:
Du sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service, är nyfiken på utveckling, drivs av att göra skillnad och tar initiativ till förbättring. Du värdesätter kunskap och vill dela med dig av den. Som person har du förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder och kollegor, är flexibel, glad, trevlig och har lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt

Vi erbjuder:
Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Apotekstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 3655887329
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3655887329&link_source_id=30&company_id=1407980614&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LloydsApotek, Tidaholm Västra Drottningvägen
Västra Drottningvägen 11
52230  Tidaholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör sökes!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Har du arbetat som maskinoperatör tidigare och har ett tekniskt intresse? Då är det dig som vi söker!

Arbetsuppgifter:

När du arbetar som maskinoperatör kommer du framförallt att övervaka maskinerna som tillverkar och packar, men tjänsten kommer även att innebära en del lättare service och underhåll av maskinerna. Arbetet är förlagt till skiftgång.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du som söker har någon form av praktisk eller teknisk utbildning i grunden. Du har även någon form av industrivana sedan tidigare och det är önskvärt att du har arbetat som maskinoperatör innan. Vidare är det meriterande om du har arbetat med möbeltillverkning, men detta är inte ett måste. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du som söker till oss ska vara självgående och tycka om att arbeta i högt tempo. Du är noggrann, du tycker om att lösa problem och du är genuint intresserad av teknik. Du som person upplevs som social, glad och är positivt inställd till arbete!

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.seVi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Maskinsnickare/Operatör, trävaruindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=490
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kriminalvårdsinspektörer till Tidaholm

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

VO Tidaholm består av en sluten anstalt för män inom säkerhetsklass 1 och har för närvarande 146 platser. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med ledningsgruppen har det operativa ansvaret. Anstaltens drygt 180 anställda är fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. Vi arbetar med olika behandlingsprogram utifrån individens förutsättningar. Utöver behandlingsprogrammen så bedriver vi olika utbildningar samt sysselsätter klienter genom arbete i någon av våra industrier.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdsinspektör är Du direkt underställd kriminalvårdschefen och ingår i ledningsgruppen. Du har ett helhetsansvar för tilldelat arbetsområde vilket innebär såväl personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för uppföljning och kvalitetsarbete samt ska driva och utveckla verksamheten mot uppställda mål.

Arbetsområden på VO Tidaholm:
1. VO, Ledningsgrupp och PA-handläggare
2. Centralvakten, VO-kansli och resurspoolen
3. Mottagningsavdelning och E-paviljong
4. C-paviljong, L-paviljong och klienthandläggargrupp
5. A-paviljong och B-paviljong
6. Isoleringsavdelning och SRI-avdelning (Särskilt Resurskrävande Intagna)
7. Sysselsättning (Programteam, kök, städ, förråd, lärcentrum samt arbetsterapeut)
8. Arbetsdrift vid våra industrier samt montering/förpackning, Inköp och truckförare samt fastighet.
9. Säkerhet (Säkerhetsgrupp, UND-grupp, Vakthavande befäl, Hundgrupp) och sjukvårdsmottagning (SSK och Psykologer)

Utöver tilldelat arbetsområde har du också som kriminalvårdsinspektör funktionsansvaret för ett eller flera ämnesområden. Det kan t.ex. vara NAV-verksamheten (Nämnden för andlig vård), krisstödsverksamhet, samverkan med Arbetsförmedlingen osv.

Nuvarande vakanser gäller en tillsvidaretjänst för arbetsområde 4 och ett vikariat för arbetsområde 2.KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Kriminalvårdens chefsförsörjningsprogram eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.
Erfarenhet av arbete i ledande ställning i en målstyrd organisation är ett krav. Erfarenhet från kriminalvård är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att se helheten och kan bygga välfungerande arbetsrelationer både internt och externt.

Personliga egenskaper som bedöms viktiga är ledarskapsförmåga som t ex ansvarstagande, tydlighet, beslutsamhet och gott omdöme. Du är kreativ, analytisk, har ett gott ekonomiskt sinne och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är positiv, energisk, kommunikativ och skapar ett bra arbetsklimat för dina medarbetare. Det är också viktigt att du kan delegera arbetsuppgifter, entusiasmera din personal och tillsammans med dem driva verksamheten mot uppställda mål.

Du skall kunna uttrycka Dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vi den personliga lämpligheten.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-704 704

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kriminalvårdsinspektör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. En tillsvidareanställning och ett vikariat t.o.m. 181231. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739954
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1e08fc5f-3fc3-4a18-a7be-833dc4c45cb1&publishCode=AMS&TK=62dc1a88-9c0e-466a-abb4-44cf54e867ff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Väst
Box 2562
40317  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal/kassabiträde till Tidaholm

Athena Grekisk Restaurang söker nu serveringspersonal/kassabiträde. Anställningen är inledningsvis en timanställning, möjlighet till heltidsanställning finns.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav bland annat att ta hand om våra gäster, sköta kassan, servering och att hålla snyggt i restaurangen.

Som person är du serviceminded, positiv och social. På grund av många kundkontakter behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.

Vi ser helst att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Ansök om tjänsten via telefon så bokar vi en tid för ett första möte.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Athena Grekisk Restaurang
Gamla Torget 3 A
52231  TIDAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Söder & Co. söker lagerpersonal med truckkort

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lagerarbetare med truckkort till för kommande uppdrag i Tidaholm med omnejd. Du kommer att i första hand köra truckar som kräver A1-4 och B1-4 . Har du C2 eller B6 är detta mycket meriterande men inte något krav. Arbetstiderna kommer kan komma att variera då vår kund jobbar olika typer av skift.I arbetsuppgifterna kan det även ingå administrativa arbetsuppgifter som t.ex. transportdokumentation, bokning av transpsporter och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att köra truck och jobba på lager, detta är dock inte ett krav men mycket meriterande. Truckkort och körkort klass B är dock krav för tjänsten. Som person bör du vara driven, positiv och ordningsam viket innebär att du håller rent och snyggt i trucken och kring din arbetsplats. Stor vikt kommer läggas vi personlig lämplighet. Du kommer i ett första skede att få en anställning via oss och vara uthyrd till våra kunders verksamheter i och kring Tidaholm/Falköping..

Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2904
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2904
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Semestervikarier för omvårdnadspersonal/sjuksköterskor/centralkök

Personal sökes till: äldreboende, hemvård, funktionshinderområdet (LSS), centralköket Midgård, dagverksamhet, kortvård, växelvård, psykiatri boendestöd och personlig assistans.

Period 1 är veckorna 26-29. Period 2 är veckorna 30-33.

Beskriv gärna i din ansökan under vilken period du kan arbeta och önskemål om arbetsområde/placering. Vi vill även att du som tidigare har arbetat som semestervikarie skickar in en ny ansökan.

Vi söker dig som har någon form av omvårdnadsutbildning, men även dig som är intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade personer.

Till centralköket Midgård vill vi att du som söker har relevant utbildning inom området eller erfarenhet av arbete i kök.

Vi söker även dig som är utbildad legitimerad sjuksköterska för arbete inom samma områden.

Vi prioriterar sökande som har fyllt 18 år. För sökande till hemvården, boendestöd och som sjuksköterska prioriteras det om du innehar B-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Besked om anställning lämnas senast juni.

Ansök till tjänsterna senast 2018-04-22.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 126
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-22
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=766
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  

Platsannons

CE chaufför till Kapten Guld

Vi är ett just nu litet åkeri som har dragbil och flisbilkörning i Sverige. Vi är ärliga och tror på att tillsammans så drar vi framåt.
Gör du ditt bästa så är allt möjligt.
Vi har uteliggarbilar och litar på att dom är i ordning ute på vägarna.
Vi har öppen kommunikation och engagerar oss i det vi gör

Nu söker vi dig som kan köra flisbil och att du har ett yrkesbevis på hjullastare. Du kommer att ligga ute på veckorna i lastbilen så det ska inte vara något problem för dig. Flisbilen utgår från Västra Götaland och går på hela Sverige. Du kommer att sköta lastbilen själv och ha ett stort ansvar med att sköta körningen och lastbilen både in-och utvändigt.

Du får gärna kunna "skruva" lite och vara händig. Ansvarsfull, god körvana, trevlig, gott ordningssinne och gott kundbemötande.

Välkommen att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid med 6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kaptenguldwiklund@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kapten Guld AB

52291  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonomibiträde till Valstad skola

Valstad skola tillhör Treklöverns utbildningsområde och ligger naturskönt i det lilla samhället Folkabo. Här finns förskola, grundskola och fritidshem under samma tak. Vi arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för de barn/elever som tillhör laget. Åldersblandad undervisning är förekommande. På skolan går cirka 70 barn från förskoleklass till och med årskurs 6. Tillsammans vill vi skapa en ”skola mitt i byn”, en skola för både stora och små. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Som arbetsgivare erbjuder vi rökfri arbetstid och olika former av friskvård, exempelvis hälsoföreläsningar, yoga, massage, gruppträning samt friskvård på arbetstid.

Vi söker nu ett ekonomibiträde för en visstidsanställning på heltid från och med 2018-01-08 till 2018-06-14 eller enligt överenskommelse. Eventuellt finns möjligheten att tjänsten görs om till en tillsvidaretjänst under vårterminen.

I din roll som ekonomibiträde kommer du att vara en viktig pusselbit i utvecklingsarbetet av vår skola. I köket är det du som ansvarar för att eleverna möts av en trevlig miljö samtidigt som du är delaktig i skolans värdegrundsarbete. I arbetsuppgifterna ingår att laga frukost och mellanmål till barnen på förskolan och fritidshemmet. Till lunch tar du emot mat från Ekedalens kök men ansvar själv för sallad samt potatis/pasta/ris. Vidare ingår även beställning av varor samt städning av kök och matsal i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som har utbildning inom kök/restaurang eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har genomgått gällande utbildningar för hygien och egenkontroll.

Du har en god förmåga att arbeta självständigt då tjänsten innebär egenarbete i köket. Du tycker om att möta och samtala med barn och elever. Du behöver vara förändringsbenägen och ta initiativ när så behövs. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag dock senast 2018-01-05.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=768
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  

Platsannons

Resurspedagog till Valstad skola

Valstad skola tillhör Treklöverns utbildningsområde och ligger naturskönt i det lilla samhället Folkabo. Här finns förskola, grundskola och fritidshem under samma tak. Vi arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för de barn/elever som tillhör laget. Åldersblandad undervisning är förekommande. På skolan går cirka 70 barn från förskoleklass till och med årskurs 6. Tillsammans vill vi skapa en ”skola mitt i byn”, en skola för både stora och små. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Som arbetsgivare erbjuder vi rökfri arbetstid och olika former av friskvård, exempelvis hälsoföreläsningar, yoga, massage, gruppträning samt friskvård på arbetstid.

Vi söker dig med pedagogisk utbildning som vill jobba i ett drivande och positivt arbetslag med god stämning. Vi hjälps åt i det dagliga arbetet och vi har synen att ”alla barn är allas barn”. Vi bidrar till varandras lärande genom att delge varandra goda exempel och pedagogiska idéer. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att stötta elever och personal för att öka elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. I tjänsten ingår att arbeta enskilt mot elever eller förstärka i gruppen och stötta kring raster/utevistelse.

Tjänsten är en visstidsanställning från och med 2018-01-08 till 2018-06-14 med tjänstgöringsgrad på 60 till 80 procent. Eventuellt finns möjligheten att tjänsten görs om till en tillsvidaretjänst under vårterminen.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning eller motvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är positiv och har en förmåga att sprida arbetsglädje. Att skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare är viktigt för dig.

Du trivs med att jobba i ett arbetslag där vi samarbetar och stöttar varandra.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2018-01-05.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE&rmpage=job&rmjob=767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidaholms kommun
Torggatan 26
52283  Tidaholm Sverige
Hemsida: www.tidaholm.se
  
Platsannons

Kriminalvårdare, timvikariat till VO Tidaholm

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad! Kriminalvårdens uppdrag är att omhänderta häktade samt verkställa påföljder såväl i fängelse som i frihet. Vårt mål är att våra klienter ska vara bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk efter de avtjänat sitt straff. Genom vårt agerande bidrar vi till att minska risken för återfall i brott och därmed öka tryggheten i samhället.

Verksamhetsområde (VO) Tidaholm består av anstalten i Tidaholm med plats för 146 intagna, som är dömda till långa fängelsestraff. Anstalten har därmed en hög nationell säkerhetsklassificering. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med ledningsgruppen har det operativa ansvaret. Anstalten har drygt 150 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser.


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt. Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.

Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår. Anställningen inleds med en lokal introduktion omfattande minst två veckor.


KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. B-körkort är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete.

Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom engelska i tal. Övriga språkkunskaper värdesätts.

Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Denna tjänst är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Schema. Obekväma arbetstider förekommer. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Från och med 2018-03-12 eller enligt överenskommelse.Timlön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A736786
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0d77769-dae4-4948-ad40-78f077d5c660&TK=0a1ee1f8-f776-4047-ae0d-ddb1bdacdff1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Anstalten Tidaholm
Slottsgatan 78
60180  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se/om-kriminalvarden/kriminalvardens-uppdrag/kriminalvardens-vision/
  
Platsannons

Söder & Co. söker en utesäljare

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Du får till en början introduktion/utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång på ett bra sätt detta innebär att du kommer få en bred kunskap om vad vårt kundföretag arbetar med och erbjuder lokalt. Du gör självständigt prospektering och bokar möten hos potentiella kunder som idag har tillgång till våra tjänster men som i dagsläget inte använder dem, detta kan vara så väl privatkunder som företag. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar lösningar inom ramen för de olika erbjudanden du som säljare har att erbjuda. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder vilket innebär att vår kund inte alltid ser vinsten i att du säljer varan direkt utan att du skapar trygghet i vad erbjudandet innebär och vilka möjligheter det ger för kunden.

Då detta är en ny tjänst kommer du som kommande säljare kunna vara med och påverka hur kommande säljstrategier utformas samt på vilka lokala arenor du kommer att vara med på för att representera vårt kundföretag. Arbetstiden kommer vara heltid vanligen 8-17 med möjlighet till flextid. Då vissa av dina möten kan behövas läggas senare ibland bör du kunna jobba vissa kvällar beroede på behov. Dessa möten kommer du dock till stora delar kunna planera själv. Lön fast månadslön (ingen provision).


Din profil
Som person är du mycket social och gillar att prata med nya människor. Du har ett högt engagemang, en positiv inställning och finner glädje i utmaningar. Du är flexibel gillar att tänka nytt och lösningsfokuserat i ditt arbete. Körkort B är krav för tjänsten. Har du tidigare jobbat inom kundservice eller försäljning är detta mycket meriterande men inget krav för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet. Allmänna datakunskaper krävs samt visst allmänt IT intresse.

Vänligen skicka in din ansökan redan idag genom att registrera en profil på vår hemsida www.soderco.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansökningar via post eller mail kan inte behandlas.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 2691
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2691
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Produktionsmedarbetare Nobia

Nu söker vi ännu fler medarbetare till Nobias fabrik i Tidaholm.
Är du en av dem?

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att jobba i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom; monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.


Önskade kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Erfarenhet av förbättringsarbete.
• Truckkort är meriterande.
• Du har gärna gått en gymnasieutbildning med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Alla tjänster är visstidsanställningar med möjlighet till fortsatt förlängning. Arbetstiderna är i huvudsak 2-skift.

För mer information om anställningarna kontakta Lotta Henriksson 0502-172 75 eller Elin Swärd 0502-172 33

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.nobia.com/sv/Karriar/Lediga-jobb/?aguid=6C88B2063CCD4B1B870D6B1570E2C2D5&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nobia
Box 70376
10724  Stockholm Sverige
Hemsida: https://www.nobia.com/sv/
  

Platsannons

Ung kille i Tidaholm söker timvikarier vid behov

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Hej!

Jag är en ung kille som är på jakt efter nya timvikarier som kan stötta och hjälpa mig i min vardag. Jag behöver hjälp med min personliga omvårdnad, dagliga göromål men även någon som kan följa med mig på olika aktiviteter.

Jag bor i en villa i Tidaholm med min familj. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eftersom jag har några sådana boende hos mig (katt, hund, hamster). Jag tycker tex mycket om att sitta framför datorn och greja med lego så det vore roligt om du delar det intresset med mig. 

Det är viktigt för mig att du är lyhörd, förstående och att du har ett gott tålamod.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda främst mornar och efter skolan så det är viktigt att dessa tider fungerar för dig. Även helgpass kan förekomma.

Nordström assistans tillämpar individuell lönesättning och är anslutna till kollektivavtal. 

Rekryteringen kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din annons vid intresse. Jag ser fram emot att träffa dig för ett första möte.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95720
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Premier söker montörer inför vintern 2017!

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu montörer till industriföretag i Tidaholm med omnejd. Det är meriterande om du tidigare arbetat på industri/lager som montör, truckförare, maskinoperatör eller liknande.

Vi ser att du som söker är händig, har ett tekniskt intresse samt ett öga för kvalité. Du behöver kunna hantera tempoväxlingar och stressfyllda situationer. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du är social och samarbetsvillig. Arbetet utförs ofta självständigt men det är viktigt att kunna ge en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs. Det är viktigt att kunna jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för att arbetet blir gjort i tid och utfört på ett korrekt sätt. Har du truckkort A+B är det meriterande.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt läser instruktioner obehindrat

Arbetet är heltid och kan vara förlagt dagtid, 2-skift, natt eller helg.

Vi erbjuder en visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kund.
Tjänsterna tillsätts löpande under hösten/vintern 2017.

Ansökan sker via vår hemsida www.premier.se. Ansökningar via mail undanbedes.


Kvalifikationer

- Truckkort A+B
- Travers
- Ritningsläsning
- Industriell erfarenhet

Krav

- B-körkort och tillgång till bil
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 1501
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1501
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Nu söker vi fler förare av världsklass!

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Du får en trygg anställning med kollektivavtal i ett stimulerande och rörligt arbete.

Söker du efter ett fritt, ansvarsfullt, omväxlande och utvecklande jobb? Tycker du om möten med människor?

Då kanske jobbet som Taxiförare är det rätta för dig!

Som Taxiförare utgör du en viktig del i samhällets infrastruktur för att få människors vardag att fungera.

Vem söker vi?

Förutom att vara en god bilförare med ett mjukt och smidigt körsätt lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, en hög social kompetens krävs av dig.

Du skall vara:
. Serviceinriktad: Arbetet kräver hög serviceförmåga för att skapa nöjda och glada kunder.
. Flexibel: Då ingen dag är den andra lik avseende kunder och platser krävs att du är flexibel.
. Lyhörd: Förmåga att kunna 'känna av' kunden och dennes behov av service och agera därefter.
. Stresstålig: Då det vissa dagar är hög arbetsbelastning krävs att du behåller lugnet både avseende din körning och i relationen med kunden och arbetskamrater.
Du skall ha goda kunskaper i svenska språket samt kunna förstå och göra dig förstådd på engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker i första hand taxiförare som har sitt Taxikort klart.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/tillsvidare, men vi söker även dig som vill jobba deltid eller extra på helger/kvällar.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sverigetaxitidaholm@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taxi i Tidaholm AB

52231  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör Tidaholm

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi behöver främst vikarier vid behov, som kan hoppa in vid sjukdomar och andra ledigheter.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för bil, det krävs att du har körkort och körvana.

Arbetet sker nattetid måndag-lördag, och varierar från 02.00-06.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 171127-180227Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Rådmansgatan 24
54146  Skövde Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Köksbiträde Eddies Pizzeria

Eddies Pizzeria är en fräsch pizzeria som erbjuder både servering och avhämtning.

Vi finns i Tidaholm och söker nu ett köksbiträde din arbetsuppgifter inkluderar allt som är typiskt för yrket och som rör verksamheten, tex matförberedning, servering, kassaarbete och städning.
Arbetet är stundtals stressigt så vi vill förstås att du klarar av såna situationer.

Nöjda gäster kommer ju tillbaka!

Bor du i Tidaholm eller i närområdet?
Eller kan tänka dig att flytta hit?

Välkommen då att söka! Skicka ett mejl med din ansökan till kingviper76@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/ Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kingviper76@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eddies Pizzeria
Stallängsvägen 13
52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare Eddies Pizzeria

Eddies Pizzeria är en fräsch pizzeria som erbjuder både servering och avhämtning.
Vi finns i Tidaholm och söker nu en erfaren pizzabagare.

Arbetsuppgifterna inkluderar allt som är typiskt för yrket och som rör
verksamheten. Du kommer även att ha ansvar för beställning av varor.
Arbetet är stundtals stressigt så vi vill förstås att du klarar av såna situationer.
Du som söker ska verkligen brinna för att baka goda pizzor.

Nöjda gäster kommer ju tillbaka!

Bor du i Tidaholm eller i närområdet?
Eller kan tänka dig att flytta hit?

Välkommen då att söka! Skicka ett mejl med din ansökan till kingviper76@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/ Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kingviper76@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eddies Pizzeria
Stallängsvägen 13
52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Deltidsbandmän till stationerna i Götene, Skara samt Tidaholm

Samhällsskydd Mellersta Skaraborg består av fyra kommuner Falköping, Götene, Skara och Tidaholm och leds av en gemensam nämnd med Falköping som värdkommun.

Vår gemensamma värdegrund utgår från att vi som medarbetare är till för medborgarna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter, ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Nu söker vi en deltidsbrandman till respektive station Götene, Skara samt Tidaholm.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap, eller deltidsbrandman som det hette tidigare, innebär att du har ett ordinarie arbete som du får gå ifrån när det går larm. Under beredskapen skall du planera din verksamhet så att du i alla situationer kan uppfylla kravet om inställelse tid på fem minuter, då du iförd larmkläder skall sitta i ett av stationens räddningsfordon. Du måste således bo och eller arbeta relativt nära brandstationen.

KVALIFIKATIONER
Är du intresserad av att bli Räddningspersonal i beredskap får du genomgå ett fystest för att se om du uppfyller de krav som Arbetsmiljöverket kräver. Arbetsprovet består i att gå åtta minuter på ett rullband med en viss lutning och hastighet iklädd larmkläder och andningsapparat. Dessutom ställer vi följande krav på dig:
- Fullt frisk
- God fysik
- Simkunnighet
- Du får inte ha problem med trånga utrymmen eller höjder
- Bo och arbeta inom fem minuters färdväg från brandstationen
- B-körkort för manuell växellåda
- C-körkort är meriterande

När du blir anställd går du en preparandutbildning på två veckor hos oss. Du får lära dig lagstiftningen som styr vår verksamhet samt teorier om hur bränder och olyckor utvecklar sig. Därefter omsätter du kunskaperna i praktiska övningar, till exempel brandsläckning och trafikolyckor. Efter genomgången preparandutbildning kan du börja tjänstgöra som brandman.

När du arbetat en tid hos oss, vanligtvis mellan sex månader upp till ett år, är det dags att gå grundutbildning för räddningsman i beredskap. Den genomförs i MSB:s, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, regi vid någon av deras skolor Revinge (Lund) eller Sandö (Kramfors). Utbildningen kan även ske lokalt på någon räddningstjänst eller utbildningsanläggning.

Utbildningen består av följande steg:
1. Kurs 1 kommunal räddningstjänst delkurs A 80 timmar.
2. Kurs 1 kommunal räddningstjänst delkurs B 40 timmar.
3. Kurs 2 räddningsinsatsen 170 timmar.

Låter detta intressant, kvinna eller man, tveka inte att kom med din ansökan!

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. Tillsvidareanställning, upphör: För dig som har C-körkort erbjuds en tillsvidareanställning. För dig som inte har C-körkort så erbjuds en visstidsanställning tills du tagit C-körkortet.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: SMS 63-4417 - Tidaholm
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16a414b4-d397-4e96-8b84-437111960eac&TK=4a12d63d-a1d1-491b-a6e2-0da2911beb5e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falköpings kommun, Samhällsskyddsförvaltningen
S:t Sigfridsgatan 9
52181  Falköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2330
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes

Jag söker personligaassistenter som vill finnas med på min timmislista.

Det innebär att du kan
hoppa in vid ordinarie assistents frånvaro. Något X- antal timmar kan jag inte
lova dig. Det finns inga krav på att du
måste hoppa in vid behov.
Det baseras helt utifrån dina möjligheter.

Jag söker dig som pga
arbetets art är kvinna, gärna lite äldre. När du hoppar in som vikarie kommer du
att hjälpa mig med allt jag inte själv kan.Det innebär allt
från hygien till att sköta
mitt hem och min trädgård. Du måste ha bil för att kunna ta dig hit och du får
inte vara rökare. Du måste kunna vistas med djur omkring dig och gilla
att hantera mat. Kan du lite
näringslära så är det ett plus i kanten.

För att jobba hos mig ska du bo kring Tidaholm i Västra Götaland.

Din arbetsgivare blir Lystra personlig assistans, men jag blir den som leder dig i ditt arbete.

Jag vill ha skriftliga
svar på mail,
gunilla.hardberg@bredband.net (mailto:gunilla.hardberg@bredband.net)
eller på messanger nillan.hardberg
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-06
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/59413-personliga-assistenter-sokes?promotion=21434-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lystra personlig assistans
Järnbrotts Prästväg 2
42147  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  

Platsannons

Kockar sökes till Thaipalatset i Tidaholm

Thaikockar sökes till Thaipalatset i Tidaholm.

De vi söker skall ha ett brinnande intresse för det asiatiska köket och kunna jobba både självständigt och i ett team. Självklart så har du ett glatt humör och kan bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen.

Du skall också ha minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.

Vid behov kan bostad erbjudas.

Sök tjänsterna snarast via mail.
Publiceraddatum: 2017-08-14
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare med inledande provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dinhmui67@hotmail.com
Övrigt: Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen tas bort så snart vi funnit rätt kandidater. Vänta därför inte med din anökan. Skicka CV / ansökningsbrev via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Ha Long Vinh AB

52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Bartender/Servitör

Thaipalatset i Tidaholm söker bartender/servitör omgående.

Du ska gärna ha bartenderutbildning och erfarenhet inom restaurangbranschen. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan vara fysiskt krävande och innebära tunga lyft.
Publiceraddatum: 2017-06-01
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidÖverenskommelse om omfattning, kan vara deltid/heltid eller på timmar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dinhmui@hotmail.com
Övrigt: Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen tas bort så snart vi funnit rätt kandidater. Vänta därför inte med din anökan. Skicka CV / ansökningsbrev via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Ha Long Vinh AB

52234  TIDAHOLM 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal