Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:21

Lediga jobb i Tibro kommun (1472), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 120
Täthet50,59Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,20Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land219,80Landareal (km²)
Sjö15,40Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Diabetessjukssköterska

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Vårdcentralen Tibro söker en diabetessjuksköterska.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vårdcentralen Tibro har ett upptagningsområde på ca 8200 patienter.
Vi har en bred verksamhet med BVC, psykisk hälsa, laboratorium, fotvård och nära samarbete med rehab enheten och MVC.

Om arbetet
Vi söker dig som vill arbeta som diabetessjuksköterska på vår vårdcentral. Du blir del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du möter kunder och patienter i alla åldrar i arbetet med akut- och planerat mottagningsarbete samt telefonrådgivning.


Om dig
Du är sjuksköterska eller distriktsköterska med vidareutbildning i diabetessjukvård om minst 15 poäng. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och/eller annat mottagningsarbete.
Vi söker dig som har god förmåga att arbeta både självständigt och i team, är flexibel och kan göra självständiga bedömningar samt har erfarenhet av vårdarbete.
Du har trygghet i din grundprofession. Du har goda språkkunskaper i svenska.
För att nå bra resultat är det är viktigt att du delar våra kärnvärden och är pålitlig, omtänksam och nytänkande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/8910
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185520/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Tibro vårdcentral
Primärvårdskontoret, Box 47
54121  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker nu en Renhållningsarbetare på heltid i Värnamo/Ljungby med omnejd

Tjänsten är på heltid med start omgående. Urval sker löpande.

Om företaget
Infinitum är ett snabbt växande företag som startade i Borås 2008. Infinitum arbetar med insamling och bearbetning av material från handel, kontor, industri, återvinningsstationer, samt med hushållsentreprenader.
Bolaget omsätter idag ca 190 mkr och har 130 anställda. Företagets tillväxt har varit möjlig genom en hög service gentemot våra kunder och stort engagemang från våra anställda. Tjänsten som renhållningsarbetare är på heltid och avser Varberg och Falkenberg som arbetsorter.
Arbetsuppgifter
Arbetet som renhållningsarbetare innebär att du utför skötsel och tillsyn återvinningsstationer som finns utplacerade i Värnamo/Ljungby med omnejd. Mycket av det material som städas fylls i befintliga containrarna på återvinningsstationerna medans grovsopor tas med till närmsta bemannade återvinningscentral och sorteras där. Rapportering görs enligt upprättad rutin i en handdator och fotografier tas före och efter utfört arbete.
Företaget tillhandahåller en lätt lastbil av 2018 års modell som är utrustad med en förprogrammerad GPS där samtliga återvinningsstationer i kommunerna finns integrerade för att underlätta att hitta till stationerna. Under förutsättning att bostadsort är i Värnamo/Ljungby området får bilen utgå från hemmet.

Personliga egenskaper
Du är ordningsam, strukturerad, ansvarstagande, serviceinriktad och självgående och ser det som en självklarhet att leverera hög kvalité på våra tjänster.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du jobbat med fastighetsskötsel eller renhållning tidigare men inget krav.


Vid frågor kontakta Alexander Dia på telefon 0727-22 33 09.
Skicka din skriftliga ansökan och CV till: Alexander Dia alexander.dia@infinitum.se

Märk mailet: "Ansökan Renhållning Värnamo"
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infinitum Recycling
Järnvägsgatan 15
54350  TIBRO 
Hemsida: http://www.infinitum.se
  
Platsannons

Rektor till Häggetorpsskolan

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Barn- och Utbildningsförvaltningen ansvarar för verksamheter inom förskola, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasium, gymnasiesärskola, pedagogisk omsorg, vuxenutbildning, SFI och musikskola.

Häggetorpskolan ligger i södra delen av Tibro tätort. Här finns förskoleklass, grundskola årskurs 1-5, grundsärskola och fritidshem.

Som Rektor är du anställd av Barn- och utbildningsförvaltningen. Din närmaste chef är förvaltningschefen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Rektor som ska leda, utveckla och ha ett övergripande ansvar för Häggetorps skola i enlighet med skollag och läroplan. Det innebär ansvar för verksamhetens planering, styrning, uppföljning, måluppfyllelse och utveckling samt därtill också ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi.

Du driver och utvecklar verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv för elevens bästa, både på skol- och förvaltningsnivå. Du ansvarar för att enheten arbetar utifrån gällande styrdokument, följer upp, utvärderar och vidtar förbättringsåtgärder. Gemensamt med övriga rektorer inom grundskolan bildar du GRUL, grundskolans ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill driva och ta ansvar för grundskolans fortsatta utveckling i Tibro kommun. Du är tydlig, lyhörd, kompetent och prestigelös.

Du har ett väl utvecklat kommunikativt och resultatinriktat arbetssätt som präglas av delaktighet och dialog. Befattningen ställer krav på överblick, analysförmåga, samarbetsförmåga samt att ha ett helhetsperspektiv för den egna skolan och för förvaltningen. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och ledarförmåga.

Du har som arbetsgivaren bedömer lämplig utbildning, med inriktning mot pedagogik och lärande och erfarenhet från pedagogisk verksamhet. Rektorsutbildning motsvarande statliga rektorsprogrammet är meriterande.


ÖVRIGT
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: BUN 2/2018
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=695bbb85-a44c-4caf-bf40-67d10c664775&publishCode=AMS&TK=747ca026-3f45-4ea1-910e-3156ca9fa89b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.tibro.se/Barnomsorg-och-utbildning/
  

Platsannons

Produktchef för produktområde Sängar

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen åtta år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2018?

Arbetsuppgifter
Din uppgift som Produktchef är att utveckla ett kommersiellt sortiment inom ditt område utifrån konkurrenskraft, prisvärdhet, lönsamhet och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

•             Säkerställa att Mio har rätt sortiment med utgångspunkt i kundens behov och vår stil- och prismatris.
•             Tillsammans med Kategorichef arbeta med uppdateringen av den årliga Kategoriplanen.
•             Leda arbetet inom aktuellt sortimentsråd.
•             Mäta och agera på försäljningsutveckling inom aktuellt produktområde.
•             Övergripande ansvar för kalkylering och artikelvård inom aktuellt produktområde.
•             Fortsätta arbetet med att förflytta inköpsvolymer från grossist till producent.
•             Förhandla för Mios mest gynnsamma villkor, säkerställa att samarbetsavtal tecknas samt utveckla samarbetet med leverantörsledet.
•             I samråd med Kampanjprojektledare ta fram förslag på kampanjsortiment.
•             Hålla sig uppdaterad om trender och konsumtionsbehov inom heminredning.

Personliga egenskaper
På Mio strävar vi att leva efter våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet. Rätt personlighet och inställning är viktigt för att passa för tjänsten. Du som söker tjänsten drivs av att göra bra affärer. Du är lyhörd för kundens och butikernas behov, beslutsam och målmedveten i sortimentsarbetet och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål för ditt produktområde.

Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad förhandlingsvana och har du erfarenhet från butiksarbete är det meriterande. Du är väl förtrogen med Officepaketet – främst Excel- och PPT. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Branschkunskap är meriterande. Körkort är ett krav. Resor ingår i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor om tjänsterna kontakta Marie Lundberg, Kategorichef Sovrum tfn 0504-412 27

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare.
Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kategorichef/Kategoriansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Produktchef Sängar
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17932-retail-recruitment-tibro-produktchef-for-produktomrde-sangar/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering Executive/Chefer/Specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Produktchef för produktområde Sängar

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen åtta år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2018?

Arbetsuppgifter
Din uppgift som Produktchef är att utveckla ett kommersiellt sortiment inom ditt område utifrån konkurrenskraft, prisvärdhet, lönsamhet och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

•             Säkerställa att Mio har rätt sortiment med utgångspunkt i kundens behov och vår stil- och prismatris.
•             Tillsammans med Kategorichef arbeta med uppdateringen av den årliga Kategoriplanen.
•             Leda arbetet inom aktuellt sortimentsråd.
•             Mäta och agera på försäljningsutveckling inom aktuellt produktområde.
•             Övergripande ansvar för kalkylering och artikelvård inom aktuellt produktområde.
•             Fortsätta arbetet med att förflytta inköpsvolymer från grossist till producent.
•             Förhandla för Mios mest gynnsamma villkor, säkerställa att samarbetsavtal tecknas samt utveckla samarbetet med leverantörsledet.
•             I samråd med Kampanjprojektledare ta fram förslag på kampanjsortiment.
•             Hålla sig uppdaterad om trender och konsumtionsbehov inom heminredning.

Personliga egenskaper
På Mio strävar vi att leva efter våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet. Rätt personlighet och inställning är viktigt för att passa för tjänsten. Du som söker tjänsten drivs av att göra bra affärer. Du är lyhörd för kundens och butikernas behov, beslutsam och målmedveten i sortimentsarbetet och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål för ditt produktområde.

Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad förhandlingsvana och har du erfarenhet från butiksarbete är det meriterande. Du är väl förtrogen med Officepaketet – främst Excel- och PPT. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Branschkunskap är meriterande. Körkort är ett krav. Resor ingår i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor om tjänsterna kontakta Marie Lundberg, Kategorichef Sovrum tfn 0504-412 27

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare.
Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Produktchef Sängar
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17933-retail-recruitment-tibro-produktchef-for-produktomrde-sangar/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering Executive/Chefer/Specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  
Platsannons

Säljare / Produktspecialist, Syntema

Det går bra för oss och vi tar nu nästa steg i vår expansion! Nu söker vi en säljare till nyligen förvärvade Syntema i Tibro. En av Syntemas grundläggande värderingar är att inte bara uppfylla kundens förväntningar, utan också att överträffa dem. Därför söker dig som gör det där lilla extra och vet hur man utvecklar våra befintliga och nya kunder, för att göra dem mer konkurrenskraftiga.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- ansvara för att söka upp och bearbeta såväl nya som befintliga kunder inom ditt distrikt
- boka och genomföra kundbesök
- utreda behov, föreslå och offerera kundanpassade och/eller standardlösningar utifrån vårt sortiment

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- bransch- och produktkunskap inom färg och lackering (starkt meriterande)
- erfarenhet av försäljning eller annan form av relationsinriktade aktiviteter
- bosatt i Tibro / Skövde med omnejd
- goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
- god IT-mognad och behärskar Office-paketet samt vana av offertarbete i affärssystem
- B-körkort

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- kundfokuserad och har förmåga att ta fram lösningar som gör våra kunder mer konkurrenskraftiga
- hög social kompetens och kan diskutera med såväl lackerare som VD
- försäljnings- och resultatinriktad
- sinne och blick för nya affärsmöjligheter

Om Syntema
Syntema är idag en komplett färgleverantör. Vi tillhandahåller alla typer av färg och tillbehör för olika industrisegment. Syntemakonceptet startade i början av 1970-talet som en avknoppning av Beckers industridivision och erbjöd då endast ett standardsortiment. Syntema Eskilstuna / Stockholm har sedan starten utvecklats med våra kunder och deras behov. Nu finns vi även i Tibro. Läs mer på www.syntema.se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: syntema, säljare, färg, lack, trä, metall, tibro, industrifärg, lackering, våtfärg, pulverfärg
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.addilon.se/jobb-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=399
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Addilon AB
Portgatan 3
63342  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.addilon.se
  
Platsannons

Projektledare/Konstruktör till Treefurn Inredning

Treefurn Inredning producerar kompletta inredningar till företag som Espresso House, Nimbus Boats, Nordiska Kompaniet (NK), In Put m.fl. Företaget tillhandahåller helhetslösningar och kan hjälpa till med så väl konstruktion och produktion som lagerhållning och logistikhantering. Under devisen - Industriellt Hantverk - så värnar Treefurn om det traditionella specialsnickeriet i kombination med modern produktion och maskinteknik. Med ett stort engagemang, mångårig erfarenhet, betydande materialkunnande och inte minst ett starkt kundfokus har företaget expanderat stadigt sedan 2013. Idag har Treefurn drygt 30 st. anställda och omsätter ca. 45 miljoner. Nu behöver vi utöka vår personalstyrka och du har chansen att bli vår nya kollega.

Hur ser din dag ut?
Som Projektledare/Konstruktör på Treefurn har du en viktig roll i företaget. Du omsätter konceptidéer, arkitektritningar och kundönskemål till produktionshandlingar och slutligen inredningar i rätt utförande och kvalité. Med fokus på kund söker du bästa möjliga lösningar för att skapa lönsamhet både för Treefurn och kunden. Du är en given del av ett team, men jobbar även självständigt och ansvarar för egna inköp och egen fakturering. Förutom det täta samarbetet med Produktionschef och övriga kollegor har du många externa kontaktytor med så väl kunder som leverantörer. Dagsresor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom Konstruktion och Design eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du jobbar troligtvis som Konstruktör idag och har god vana att konstruera i program som Solid Works, Top Solid, Inventor eller liknande. Det är önskvärt att du har erfarenhet från träindustrin och ett materialkunnande inom Trä. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och innehar B-körkort.

Vem trivs i rollen?
Vi söker dig som är en öppen och utåtriktad person, med en utvecklad social förmåga. Det är viktigt att du delar företagets positiva människosyn och är så väl ärlig som ödmjuk. På Treefurn råder en lättsam stämning och det är högt till tak. Du blir en viktig kugge i företaget och en del av ett team med dedikerade kollegor. För att passa för tjänsten behöver du vara flitig, strukturerad och samvetsgrann samt ha ett naturligt engagemang.

Ansökan och kontakt
Ansök snarast möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Frössling på tel. 073-684 73 68 eller via e-post; elin.frossling@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest samt videointervju som urvalsverktyg för en rättvis och fördomsfri rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=DFA76803-49F0-48FF-93FF-3D2A818EF8B1&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Stadsarkitekt

Tibro kommun - Sveriges möbelcentrum – har ca 11 000 invånare och ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv - många alternativ till boende och ett aktivt friluftsliv i skog och sjö, goda möjligheter till idrott och annat föreningsliv, bra barnomsorg, skola och annan offentlig service, högskola inom ca 2 mil, ett välmatat kommersiellt centrum, mm. Här finns också ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

Samhällsbyggnadsförvaltningen söker nu stadsarkitekt till Plan- och byggenheten.

Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Kommunen är inne i ett expansivt skede och Samhällsbyggnadskontoret jobbar med många spännande projekt där stadsarkitektens delaktighet är stor.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har ett bredd ansvarsområde och är delaktig inom många delar i hela den kommunala verksamheten. Här arbetar stadsarkitekten tillsammans med bygglovhandläggare och teknisk personal. Ett tio tal personer arbetar med olika former av fysisk planering och genomförande av projekt. Förvaltningen består av enheterna Plan/Bygg, Fastighet, Gata/park, Drift, Mark och Kostenhet.
ARBETSUPPGIFTER
Stadsarkitekten är ansvarig för allt planarbete, handlägger strandskyddsärenden
och deltar i bygglovhanteringen. Härutöver tillkommer olika former av utredningar,
skiss- och illustrationsarbete, miljökonsekvensbeskrivningar mm. Tonvikten ligger på detaljplaner och till arbetet hör även översiktsplaner.

Vid behov, i vissa projekt, kan tillfälligt externt stöd erhållas där stadsarkitekten har ett ansvar att leda arbetet. Till sin hjälp i planärenden har stadsarkitekten bland annat karttekniker och lantmätare.

Stadsarkitekten är redovisningsansvarig inför Byggnads- och trafiknämnden oftast tillsammans med bygglovhandläggare och gatuingenjör.

Stadsarkitekt är direkt underställd samhällsbyggnadschef.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är högskoleutbildad arkitekt eller fysisk planerare med arkitektkompetens eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör ha några års erfarenhet av fysisk planering och liknande arbete i eller åt kommuner samt goda kunskaper i plan- och bygglagen och miljöbalken.

Du har god illustrationsförmåga, vana vid arbete med CAD-, och andra illustrationsprogram samt intresse att tillämpa IT-teknik i GIS- och webbmiljö.

Plan- och utredningsarbete sker oftast i en process med många kontakter. Du måste därför ha lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och engagerad, bygger upp förtroende internt och externt samt känner ansvar för att dina projekt på ett förtjänstfullt sätt bidrar till utvecklingen av Tibro.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.


ÖVRIGT
Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av försäljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid dagtid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A742403
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f9cee74d-af17-46a1-bf26-c469628c4f13&publishCode=AMS&TK=235d521f-5d79-4fba-b4ec-2275b13120cc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida: https://www.tibro.se/
  

Platsannons

Smartahem säljare sökes i Stockholm

Nu startar Impressive Relations ett nytt och unikt samarbete med Sveriges nya säkerhets- och smarta hem företag Omnipoint. Som säljare på Impressive Relations har du en av de viktigaste rollerna i detta nystartade projekt som vi driver med en av våra största aktörer - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder nöjda och glada. Initialt kommer du att arbeta med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer även finnas möjlighet i framtiden att arbeta mot företagsmarknaden.

Omnipoint är unika med att kunna erbjuda produkter som inte finns hos konkurrenterna idag. Med dessa produkter har kunderna möjlighet att styra & automatisera sin belysning, larm, lås, garageport m.m samt möjligheten att kunna se live video direkt i en väletablerad plattform. Det unika med plattformen är att den har sex miljoner användare och den möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Tjänsten innebär:

-Kundansvar

-Resande

-Fältförsäljning

-Behovsanalyser

-Ingå i ett team med eget ansvar

Din profil:

-Ha ett
grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering

-Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.

-Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.

-Driven och social

-Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du kan driva och motivera dig själv samt teamet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Varför välja oss?

Impressive Relations är ett sälj och bemanningsföretag som startades år 2012. Vi är ett stabilt och väletablerat företag som växer för varje år. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige bl.a. ComHem, Postkodlotteriet och självaste Omnipoint. Vi ger våra säljare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar av professionella säljare med hög kompetens. Här får du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi ser alltid till de anställdas och kundernas bästa. Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer. Våran framtidsplan är att expandera inom tre olika affärsområden, Retail, Staffing och Sales. Detta innebär för dig som anställd att du får en trygg bas med olika valmöjligheter. Om ett projekt inte passar dig kan vi internt men även externt rekrytera dig vidare. Är du på tårna från början och visar framfötter så finns alla möjligheter att växa inom företaget. Vi rekryterar allra helst internt, hoppa på nu från början med Omnipoint så finns alla möjligheter till att bli coach, teamleader eller kanske t.o.m projektansvarig, oavsett tidigare erfarenhet. En möjlighet som sällan ges. Våra starka värdeord utgår vi alltid ifrån, Be Impressive, Enjoy Impressive, Love Impressive.

Be Impressive står för att du skall vara den bästa personen gentemot dig
själv, dina kollegor och kunderna.

Enjoy Impressive står för att du skall ha roligt och utvecklas på vägen och
kunna ha med kunskaperna vi ger dig genom hela livet.

Love Impressive står för att du skall ha kärlek och passion för det du gör,
ditt team, kunderna och företaget.

Ansökan:

Ansök via våran hemsida (http://www.impressiverelations.se/) www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se) eller
direkt via Arbetsförmedlingen.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69541-smartahem-saljare-sokes-i-stockholm?promotion=27318-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331  Stockholm Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare med möjlighet till LMA

Vill du arbeta med rådgivning och försäljning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till apoteket Svanen i Tibro där jag, Erik Elowson, tillsammans med mina 5 medarbetare varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Apoteket ligger i Tibro centrum, vägg i vägg med vårdcentralen och precis intill busstationen. Från Skövde tar man sig enkelt till Tibro med en bussfärd på cirka 20 minuter. Vi är ett ensamapotek på orten med en stor egenvård och fina lokaler som renoverades 2016. Våra öppettider är mån-fre 09-18 samt lördagar 09-13.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid och för rätt person finns möjligheten att bli läkemedelsansvarig. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

 

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss på apoteket Svanen arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.   
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra! 

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Heltid eller deltidEnligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://www.apoteket.se/om-apoteket/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=114
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Box 3001
16956  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  

Platsannons

Tibrobygdens Ridklubb söker timanställd ridlärare

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att undervisa barn, ungdomar och vuxna samt stalltjänstgöring i samband med lektionerna. Andra arbetsuppgifter kan förekomma efter behov och överenskommelse.

Du som söker är en engagerad, ansvarstagande och flexibel person. Du är social och har lätt för att knyta an med människor i olika åldersgrupper. Du delar vår värdegrund med att hästen och eleven är i fokus.

Du är utbildad lägst Svensk Ridlärare I (SRL 1) eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du bör har erfarenhet av ridundervisning och tidigare arbete på ridskola är meriterande. Vi ser gärna att du själv är en aktiv ryttare.

Tibrobygdens ridklubb är en ideell förening med ca 200 medlemmar. Klubben bedriver ridskola, ridläger, tävlingar och många fler aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. På anläggningen som är belägen ca 3 km från Tibro tätort finns ett ridhus, en stor paddock och terrängbana. I stallet finns både ridskolans egna och privatägda hästar uppstallade.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ridinstruktör/Ridlärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%Lön enligt avtal och överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mathilda_hedman@hotmail.com
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan med CV och personligt brev skickas via mejl till mathilda_hedman@hotmail.com. Vid eventuella frågor kontakta vice ordförande Mathilda Ljunggren på telefon 076-8469519.
Arbetsplats: 
Adress: Tibrobygdens Ridklubb
Kateryd 17
54392  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.tbr.nu
  
Platsannons

Kvalificerad Produktionschef

Utmaningen
I rollen som produktionschef har du ansvaret för vår produktion i Tibro. Vi är en kundorderstyrd produktion där vi tillverkar kök i premiumsegmentet. Genom ett prestationsorienterat och motiverande ledarskap vidareutvecklar du personalen och produktionen. Du ansvarar för att proaktivt leda utvecklingsarbetet inom produktionsprocessen och använder dig av dina tidigare kunskaper i Lean Production och förbättringsmetodik. Du har arbetsmiljö- och personalansvar och ingår i företagets ledningsgrupp.


Din bakgrund
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom tillverkning och produktion. Det är meriterande om din utbildningsbakgrund innehåller en akademisk examen inom tillverkningsteknik. Du har några års ledarerfarenhet, gärna inom tillverkningsindustrin och goda erfarenheter av att leda förändringsarbete.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som produktionschef har du gedigen erfarenhet av att leda personal med fokus på effektivitet och kostnadskontroll. Du är tydlig och engagerad i ditt ledarskap, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att utveckla och motivera medarbetarna mot uppsatta mål och framtida utmaningar. Du är verksamhetsnära, proaktiv och har en blick för helhet och sam¬manhang. Med stort engagemang driver du viktiga frågor i organisationen och trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete.

Vad gör detta till din utmaning?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Produktionschef till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!Tibrokök är en av Sveriges ledande kökstillverkare. Våra kök byggs efter beställning och vi levererar kvalitet och genuint hantverk. All tillverkning sker i Tibro och har så gjort sedan starten 1947. Här skapar stolta medarbetare våra kunders köksdrömmar. Vill du bli en av oss?
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Produktionschef
Webbplats:
Epostadress: stefan.liljedahl@tibrokok.se
Övrigt: Tillträde: Omgående Placeringsort: Tibro Körkort B är ett krav
Arbetsplats: 
Adress: Tibrokök Sverige AB
Box 84
54321  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Introduktionsprogram

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!


ARBETSUPPGIFTER
Lärare inom grundskoleämnena Matematik, Geografi, Idrott och Engelska för undervisning inom Introduktionsprogrammen.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-22 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: BUN 51/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ce0f372-f8df-484d-8f62-ed9ec4fd06b7&publishCode=AMS&TK=296937f6-edb4-4697-888a-ac77ff76338c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till flicka i Tibro.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personliga assistenter till en av våra kunder i Tibro. Vår kund är

en flicka på 9 år med ett stort omvårdnadsbehov, och som kommunicerar med hjälp av bilder.

Hon har ett flerfunktionshinder med bland annat autism och svår utvecklingsstörning.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser vilket omfattar till exempel hygien, kommunikation, handräckning, förflyttningar, knapp, sondmatning.

 

Vi önskar att du som söker tjänsten är lyhörd, positiv, pålitlig, rökfri, har lätt för att

samarbeta och har förmågan att hantera många uppgifter samtidigt. Du ska självklart tycka att det är roligt att jobba med barn. Vi ser helst att du har utbildning inom vården och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Vi

ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism, knapp och sondmatning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju.

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga

assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjas. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 

Arbetstid / Varaktighet: Ca 70% nattjänst (av mestadels övervakande karaktär), arbetstid måndag-fredag 21.30- 08.30 (ca.), lördag-söndag 21.30-08.30. 

Vecka 1: tisdag, onsdag, torsdag. Vecka 2: Måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag. Vecka 3: onsdag, torsdag. Vecka 4: Måndag, tisdag.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi rekommenderar att registerutdrag beställs i god tid. 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11089
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24 c
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Skomakare/Skoreparatör

Arbetsbeskrivning
1. Du måste ha en god kunskap och erfarenhet inom Skomakeri , designa och handarbete på en ny Khussa skor.
2. Du har hög kunskap av skoreparationer.
3. Du har har vana av att sy i skor, väskor , andra skinn/lädermaterial och försäljning av skor.
4. Du har kunskap om skons uppbyggnad vilket gör att du kan råda att kunden till bästa lösning.
Framförallt levererar du excellent service med personlig karisma så kunden alltid kommer ihåg dig. Du kan läsa och förstå våra kunders behov - Du älskar att utmana dig själv på alla plan. Behöver flexibel person som kan jobba i torget eller marknad under låg temperaturen i vinter.
Språk: Kan prata Svenska, Engelska eller Urdu.
GB.
Who is Aaron HB?
Aaro's HB is a company that sells clothing, shoes and leather goods. We are specialized in selling our Asian craft shoes called khussa with handwork on them and slippers. We sell our products and services in different markets and squares. We also sell shoes to stores and small companies. Our business center is Tibro. Our business is expanding all over the country now and we are looking for more professional employees to work with us.
Job Description
1. You must have a good knowledge and experience in shoe making, design and handwork on a new Khussa shoes.
2. You have a high knowledge of shoe repairing.
3. You have the knowledge of sewing shoes, handbags, second skin / leather material and sale of footwear.
4. You have knowledge of shoe construction, which means that you can advise the customer to the best solution.
Above all, you deliver excellent service with personal charisma so the customer will always remember you. You can read and understand our customers' needs - You love to challenge yourself on all levels. Need a flexible person who can work in the at market under low temperature this winter.
Language: Can speak Swedish, English or Urdu.


Du kan läsa och förstå våra kundersbehov - Du älskar att utmana dig själv på alla plan. Behöver flexibel person som kan jobba i torget eller marknad under låg temperaturen i vinter.
You can read and understand our customers' needs - You love to challenge yourself on all levels. Need a flexible person who can work at Square and market under low temperature in winter.

Vem är Aaro's HB ?
Aaro's HB är en företag som säljer kläder , skor och läder varor . Vi är special att sälja våra Asiatisk hantverk skor kallas khussa med handarbete på dem och tofflor . Vi säljer våra produkter och tjänster i olika marknaden och torg. Vi säljer även skor till butiker och små företag. Vår business center är Tibro. Vårt verksamhet expanderar över hela landet nu och vi söker flera professionella medarbetare att arbeta med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Skomakare/Skoreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidaaros.handelsbolag@hotmail.com Vi tar emot ansökan via e-post Intervju via Skype från sökande utanför Sverige. ( Apply via e-mail and interview through skype if applicant is not from Sweden) 60%-80%Lön enligt avtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: aaros.handelsbolag@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aaro's HB
Källtorpsvägen 32
54335  Tibro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tibro Bar & Grill söker Pizzabagare

Tibro Bar & Grill söker en Pizzabagare

Arbetsuppgifter
Baka pizza och sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang.

Kvalifikationer
Meriterande med erfarenhet av pizzabakning och liknande arbetsuppgifter.

Väkommen att söka tjänsten så snart som möjligt genom att besöka Tibro Bar & Grill, var vänlig ta med CV!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Provanställning tillämpas.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vid frågor om tjänsten välkommen kontakta Noori Khalaf, mobil 070-4070222.
Arbetsplats: 
Adress: Noori Khalf AB (Tibro Bar & Grill)

54330  TIBRO 
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör cykel Tibro

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi behöver främst vikarier vid behov, som kan hoppa in vid sjukdomar och andra ledigheter.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för utdelning med cykel.

Arbetet sker nattetid måndag-lördag, och varierar från 02.00-06.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behovFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Rådmansgatan 24
54146  Skövde Sverige
Hemsida: www.tab.se
  
Platsannons

Kultur- och fritidschef

Är du en ledare som lockas av att arbeta aktivt med verksamhetsutveckling i ett framtidsperspektiv? Drivs du av möjligheten att få påverka utvecklingen av kommunal kultur- och fritidsverksamhet där medborgaren står i fokus? Präglas ditt ledarskap av tydlighet, helhetsperspektiv och utvecklingsvilja? Då är du kanske Tibro kommuns nästa kultur- och fritidschef!

Som kultur- och fritidschef hos oss ges du stor möjlighet att fortsätta utveckla Tibro till en attraktiv kommun. Tillsammans med föreningslivet, civilsamhället och politiken arbetar kommunen aktivt med att utveckla Tibro till en tilltalande ort för invånare och besökare.
Här blir du som kultur- och fritidschef en viktig lagspelare i utvecklingsarbetet för att skapa förutsättningar för ett berikande kultur- och fritidsliv för Tibros invånare, samt fortsätta att utveckla profileringen av ”Tibro idrottskommunen”.

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service.

Tibro kommun har en gemensam vision med förenings- och näringslivet och en gemensam värdegrund som bygger på ledorden omtanke, självtillit, samverkan och handlingskraft.
I Tibro tror vi på kraften i att arbeta tillsammans och vill skapa miljöer som sticker ut.
Vår kultur- och fritidschef går i pension och vi söker nu efter en engagerad och kommunikativ efterträdare.ARBETSUPPGIFTER
Kultur- och fritidschefen ska som ledande tjänsteman ha dialog med förtroendevalda och ha förmåga att omsätta politiska beslut till operativ verksamhet. Du har en nyckelroll i kommunens samarbete med det lokala föreningslivet, vilket är ett stort signum för Tibro som lokalort. Du förväntas även arbeta aktivt med samverkan mellan kommunens olika verksamheter, det lokala näringslivet, närliggande kommuner och andra samarbetspartners. Som kultur- och fritidschef ansvarar du för personal, ekonomi och verksamhetsresultat.

Du rapporterar till kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp vars viktigaste uppdrag är att utveckla Tibro kommun i ett helhetsperspektiv.

Kultur- och fritidsförvaltningen har ansvaret för all kommunal kultur- och fritidsverksamhet där bl.a. biblioteks- och kulturarvsverksamhet ingår. Förvaltningen stöttar kommunens föreningar på olika sätt och genomför kultur- och fritidsarrangemang. Förvaltningen samordnar och leder kommunens socioekonomiska arbete samt arbetar med fritidsgårdsverksamhet och förebyggande socialt arbete kring ungdomar.
Kultur- och fritidsförvaltningen lyder under kultur- och fritidsnämnden och omsätter 22 miljoner kronor årligen och har ca 20 anställda.KVALIFIKATIONER
Du har akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant och är väl förtrogen med förvaltningens verksamheter. Du har god branschkännedom och är omvärldsorienterad.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ledning och styrning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra chefer i en politiskt styrd organisation.

Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och få andra att känna sig sedda och delaktiga. Ditt ledarskap präglas även av tydlighet, helhetsperspektiv och utvecklingsvilja. Du har en god förmåga att leda genom andra och är därmed bra på att delegera och prioritera.

Du är en god kommunikatör som kan inspirera, entusiasmera och involvera medarbetare, politiker och andra aktörer på ett tydligt sätt. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av försäljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A737697
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c43e523a-e781-4736-9b9a-3a339eafba02&publishCode=AMS&TK=baf9ed72-08e6-4542-83b7-eabb2cb1df5c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes för helgarbete varannan helg!

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu en personlig assistent åt en 11- årig pojke bosatt i Tibro där han bor tillsammans med sin mamma och lillasyster i ett villakvarter.

Pojken har en medfödd muskelsjukdom, spinal muskelatrofi vilket innebär att han successivt tappar muskelstyrkan i kroppen. Förutom muskelsvaghet är han som vilken annan 11-årig pojke som helst.
Då pojken är rullstolsburen kommer han behöva ha stöd och hjälp vid alla typer av förflyttningar. Till följd av sin muskelsjukdom kommer han även att behöva hjälp med sin personliga hygien såsom på- och avklädning, tandborstning, dusch samt hjälp vid toalettbesök. Du kommer också att vara behjälplig vid träning.

Tjänsten kommer att innebära helgarbete, ca 20 timmar varannan helg. Vi ser gärna att du är en person som har god fysisk hälsa, då det förekommer en del förflyttningsmoment i arbetet. Det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd inför kundens behov. Vi ser även att du är en person som kan motivera honom till att utföra vissa aktiviteter.

Kundens stora intressen är spel, mat och matlagning samt luftgevärsskytte.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.
Är du den vi söker?
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 0-25% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/627/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Tibro Bar & Grill söker kock

Tibro Bar & Grill söker kock till restaurangen i Tibro.

Arbetsuppgifter:
- Laga mat, mestadels svensk husmanskost.

Kvalifikationer:
- Kunna laga god mat
- Kock med erfarenhet

- Utbildning är ej nödvändig, men meriterande.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är inledingsvis deltid på cirka 70%. Möjlighet till heltid finns. Vi tillämpar provanställning.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Väkommen att söka tjänsten så snart som möjligt genom att besöka Tibro Bar & Grill, var vänlig ta med CV! Vid frågor om tjänsten kontakta: Noori Khalaf, mobil 070-4070222. Intervjuer sker löpande och tjäsnten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Noori Khalf AB (Tibro Bar & Grill)

54330  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetstekniker inom Belysning till Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Kedjan har nu 72 butiker i Sverige samt finns även på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Mios centrala organisation har servicekontor i Tibro och Stockholm samt centrallager i Tibro där svensk möbelindustri och handel har en lång tradition. Läs mer på www.mio.se

Din roll som Kvalitetstekniker
Du ansvarar för att säkerställa en god kvalitet för Mios armaturer från produktion till konsument. I ditt dagliga arbete samarbetar du tätt med kollegorna inom kategoriområdet Belysning samt har även kontakt med övriga Kvalitetstekniker. Du driver kvalitetsfrågor med leverantör och produktorganisation i syfte att nå ständiga förbättringar och har även en löpande dialog med butikerna. I rollen arbetar du förebyggande med att utveckla så väl leverantör som produkt samt emballage. Du dokumenterar på plats hos leverantören och det är viktigt att du i denna kontakt står upp för Mios krav och policys. Längre resor förekommer ca 3 gånger om året.

Kvalifikationer
Den vi söker har tidigare arbetat i en liknande roll och har tekniska kompetenser inom belysning. En utbildning inom området är meriterande. Förståelse för teknisk dokumentation och ritningsunderlag samt grundläggande IT-kunskaper är nödvändigt. Vi efterfrågar även god förmåga att uttrycka sig tydligt i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Är du den vi söker?
Du uppskattar entreprenörskap och trivs av att jobba på ett bolag som är rörligt och på väg framåt. Som person är du driven och självständig samtidigt som du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du kan beskrivas som bestämd och handlingskraftig samt stresstålig. Din sociala kompetens är väl utvecklad och du gillar att resa i tjänsten. I denna roll är det en fördel om du har öga för det estetiska samtidigt som ditt största fokus är produkternas praktiska användning och säkerhet.

Ansökan och kontakt
Ansök snarast möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Frössling på tel. 073-684 73 68 eller via e-post; elin.frossling@badenochandclark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest samt videointervju som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=46F0AFF7-1A03-4EF9-82CB-16280CD728A3&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Personlig assistent

Du som söker är en empatisk person som är lyhörd för mina behov och har förmågan att se helheten. Vi vill också att du trivs med att ingå i ett team av assistenter i ett nära samarbete med föräldrar/god man.

Du har ett stort tålamod och en nyfikenhet kring att förstå mitt funktionshinder för att kunna kommunicera så bra som möjligt med mig.

Vi önskar att du som söker dessa tjänster har erfarenheter från liknande uppdrag med personer med kognitiva funktionsnedsättningar och autism. Kunskap och erfarenhet från andra närliggande områden är också värdefullt.


Vi tror också att du tidigare använt dig av verktyg så som lågaffektivt bemötande och är van vid att arbeta med struktur och tydliggörande pedagogik.


Det är meriterande om du är i grunden utbildad undersköterska eller har pedagogisk utbildning. Körkort är ett krav


Vi söker nu personal som kan jobba extra vid behov med varierande tjänst med dag/kväll/helg.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid Timvikariat Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-22
Referens:
Webbplats: https://jobb.frejassistans.se/jobs/61826-personlig-assistent?promotion=22824-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frej Assistans
Inga-Karls Väg 6A
54148  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.frejassistans.se
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2166
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Vi söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 % med tillträde efter överenskommelse.

Om Tibro
Tibro är en ort med ett ovanligt rikt föreningsliv. Det går att utöva idrott på både elit- och motionsnivå. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och gamla. Här finns mer att göra än i de flesta andra kommuner i Tibros storlek. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på www.tibro.se

Om arbetet
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Som ny på arbetsplatsen får du introduktion samt reflektionstid tillsammans med kollega. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling. Du arbetar självständigt eller i team med arbetsuppgifter som bedömning, behandling och träning. Vanliga problem som människor söker oss för är muskuloskeletala problem, smärta, neurologi och stressrelaterade besvär.
Vi har ett bra samarbete med vårdcentralerna på orten och vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du tar initiativ, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Svensk yrkeslegitimation utfärdad av Socialstyrelsen är ett krav. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket.

Övrigt
I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension.
Intervju kan ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV).

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/7037
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:173346/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Tibro Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal