Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:35

Lediga jobb i Tibro kommun (1472), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 070
Täthet50,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,20Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land219,80Landareal (km²)
Sjö15,40Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lärare i samhällskunskap, historia, religion och geografi

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i samhällskunskap, historia, religion och geografi på vår vuxenutbildning.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-20 Med möjlighet till förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: BUN 18/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5781dbf4-edaf-4436-ae82-5838ac8c5f2b&TK=edc05235-807e-4442-84a6-9ebca6d6d372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufför/ renhållningsförare

Verksamhetsbeskrivning
Infinitum Recycling skall genom små rationella anläggningar, etablerade i direkt närhet av våra större kunder, erbjuda återvinningslösningar som kommer kunder, producentansvarsorganisationer och samhälle till del samt vara en pålitlig leverantör av råvaror till industrin.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en chaufför som till en början kan starta som timanställd med övergång till heltidsarbete över sommaren.
Vi har som krav att du har YKB samt har förarkort för digital färdskrivare. Har du dessutom erfarenhet av sophämtning är det ett plus likaså om du har körvana av renhållningsbil.

Erfarenhet/utbildning
För att trivas hos oss tror vi att du är ordningsam och har ett naturligt förhållningssätt till problemlösning. Vi ser att du är serviceinriktad och kan möta kunder på ett positivt och professionellt sätt, är ansvarstagande och trivs med att köra och sköta om lastbilar. Du behöver vara flexibel och van att arbeta självständigt.

Om du känner att ovanstående passar in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan med CV via mail. Rekryteringen kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTill en början timanställning, heltid under semestervikariat.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik.drotz@infinitum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infinitum Recycling
Järnvägsgatan 15
54350  TIBRO 
Hemsida: http://www.infinitum.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Tibro

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Skövde, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Tibro.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Hjo
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Personlig assistent till 13-årig flicka i Tibro

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som har funktionshindret autism, CP-skada och epilepsi.

Dina arbetsuppgifter är att vara ett stöd i hemmet samt vid olika fritidsaktiviteter. Arbetsuppgifterna varierar, utifrån att du jobbar med en tonåring. Du som söker bör vara lyhörd, lugn och stabil, och kunna jobba motiverande och med tydlighet. Arbetet innebär att du periodvis bara ska kunna finnas till hands, och ibland vara mycket aktiv och framträdande.

Vi värdesätter flexibilitet, ärlighet och initiativförmåga. Erfarenhet av autism är meriterande, samt tidigare arbete med barn och ungdomar.

Att ha arbetat som personlig assistent är en fördel, men inget krav.

Viktigast är din personliga lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten omfattar eftermiddagar/vardagar, dag- och kvällstid varannan helg. Omfattning av tjänsten är 75-100%. Ev kan två mindre tjänster på ca 50% vara aktuellt.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9888%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52143  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Handläggare

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service i Vision Tibros anda, ”vi skapar miljöer som sticker ut”.

Tibro kommun söker nu en handläggare till kommunens näringslivs- och utvecklingsenhet Tillväxt Tibro som omfattar näringslivsfrågor, arbetsmarknadsfrågor, besöksnäring, information/kommunikation samt TTC-utbildning. Enhetens uppdrag är att vara en offensiv aktör för en positiv utveckling och vara en långsiktig garant för hållbar tillväxt i Tibro i samklang med regionens strategi för tillväxt och utveckling 2020. Tjänsten kommer eventuellt integreras med Tibros kompetenscenter som kommer att etableras under 2018.


ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare hos oss kommer du att arbeta i ett team med näringslivs- och arbetsmarknadschef närmast dig. Genom nära samverkan är syftet att skapa goda förutsättningar för ställda mål i enheternas verksamheter. Tibro kommun kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö. Du får goda möjligheter att bidra till Tibros utveckling med stor frihet i samverkan med berörda intressenter och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Som handläggare kommer du:

• Utföra budgetarbete, uppföljning, prognostisering, bokslutsarbete, fakturahantering
• Ansvara för budget och uppföljning av ekonomi gällande evenemang och projekt
• Underhålla och administrera personal i samverkan med fackliga organisationer och samarbetspartner samt rekvirera medel och följa upp
• Ge stöd och service till verksamheterna gällande ekonomi och löne-/personalsystem
• Allmänt administrativt arbete som förekommer på enheten


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som ser sammanhang och prioriterar rätt frågor, samt anpassar dig till nya och förändrade krav och förutsättningar. Du har en högskoleutbildning som vi bedömer som relevant för tjänsten.

• Du är ansvarstagande, trygg i din yrkesroll och har ett förhållningssätt som är anpassat till situationen
• Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och relaterar till andra människor på ett smidigt sätt
• Du sprider kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt till de människor du möter i din yrkesroll
• Du har erfarenhet och förståelse för arbetet i en politiskt styrd organisation
• Som person trivs du med att arbeta självständigt och även i nära dialog med dina chefer och kollegor
• Du präglas av ett förhållningssätt som stämmer överens med vår värdegrund, Omtanke – Samverkan – Självtillit och Handlingskraft
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675631
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=063e9d60-2732-4eb1-90fc-57567defd81b&TK=71b497d4-d2ec-4694-a92c-43a249f6271e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mio söker Produktchef Belysning

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem. Räkenskapsåret maj 2014 till april 2015 uppgick Mio-butikernas försäljning till ca 3 900 miljoner kronor inklusive moms.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 7 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2016?

Till vårt servicekontor i Tibro söker vi nu Produktchefer

Mio förstärker nu med fem Produktchefer för följande produktområden:
• Sovrum
• Planmöbler
• Dekoration/Accessoarer/Glas/Porslin
• Mattor
• Belysning

Arbetsuppgifter
Din uppgift som Produktchef är att utveckla ett kommersiellt sortiment inom ditt område utifrån konkurrenskraft, prisvärdhet, lönsamhet och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Säkerställa att Mio har rätt sortiment med utgångspunkt i kundens behov och vår stil- och prismatris.
• Tillsammans med Kategorichef arbeta med uppdateringen av den årliga Kategoriplanen.
• Leda arbetet inom aktuellt sortimentsråd.
• Mäta och agera på försäljningsutveckling inom aktuellt produktområde.
• Övergripande ansvar för kalkylering och artikelvård inom aktuellt produktområde.
• Fortsätta arbetet med att förflytta inköpsvolymer från grossist till producent.
• Förhandla för Mios mest gynnsamma villkor, säkerställa att samarbetsavtal tecknas samt utveckla samarbetet med leverantörsledet.
• I samråd med Kampanjprojektledare ta fram förslag på kampanjsortiment.
• Hålla sig uppdaterad om trender och konsumtionsbehov inom heminredning.

Personliga egenskaper
På Mio strävar vi mot att efterleva våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet. Rätt personlighet och inställning är viktigt för att passa för tjänsten. Du som söker tjänsten drivs av att göra bra affärer. Du är lyhörd för kundens och butikernas behov, beslutsam och målmedveten i sortimentsarbetet och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål för ditt produktområde.

Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad förhandlingsvana och har du erfarenhet från butiksarbete är det meriterande. Du är väl förtrogen med Officepaketet – främst Excel- och PPT. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav. Resor ingår i tjänsten.
.
Övrigt
Detta är en direktanställning hos kund och i samband med denna rekrytering samarbetar Mio med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen 0703-37 44 05 alt. Lars Eliason 0708-38 78 43

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Produktchef Belysning
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/11189-retail-recruitment-tibro-mio-soker-produktchef-belysning/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes i Tibro

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Du har 15000kr i fast lön plus provision på allt du säljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Fastighetsskötare till Riksbyggen i Tibro

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!


Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Det innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra? 
Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. I tjänsten ingår en hel del reparationsarbeten på våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet är det viktigt att du har goda datakunskaper och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver körkort.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 7 maj. Urval sker löpande, därmed kan rekryteringen avslutas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. 

Vid frågor kontakta Mikael Günthner tel 0500-472647


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2273%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Riksbyggen
Centrumgatan 11
54330  Tibro Sverige
Hemsida: www.riksbyggen.se
  
Platsannons

Webbutvecklare Backend till stort och spännande företag i Tibro

Vill du jobba på ett stort och framgångsrikt företag? Gillar du kombinationen webbutveckling och mycket kundkontakt? Då är detta den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att sitta i ett litet team där du kommer att jobba med utveckling och förvaltning av vår kunds applikationer för webb och e-handel. Du kommer också att jobba med server- och applikationsdrift för system tillhörande webb och e-handel, detta gör du i Linux. Vidare kommer du också att ha mycket kundkontakt, både med med interna och externa kunder, eftersom du kommer att fungera som teknisk support för webb och e-handelsapplikationer. Där kommer du att ta emot samtal och hjälpa kund och kollegor.

Vår kund har ett bra introduktionsprogram för att du ska komma in i företaget och kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Om företaget
Vår kund är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. De har ca 70 butiker runt om i Sverige samt har e-handel. Företaget ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifråns företagets koncept. I grunden har vår kund en stark och positiv entreprenörskultur.

Vår kund erbjuder dig ett varierat och utvecklande arbete där får vara med att testa nya tekniker. Du kommer att få stor uppmuntran av företaget att vidareutveckla dina ideer.
Vill du utvecklas vidare erbjuder vår kund stora möjligheter till utbildning.

Du får friskvårdsbidrag och chans till bonus varje år.

Din profil
Skallkrav:
- Kunskap om olika mjukvaror, ramverk och programmeringsspråk som t,ex, PHP och Java,
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av ITIL-ramverk
- Erfarenhet av olika metoder för testning, både automatiserade och manuella
- Kännedom och kunskap om olika molntjänster som t.ex. SaaS och PaaS

Som person har du en positiv inställning och där du gillar problemlösning. Eftersom en del jobbet består av mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social kompetens och gillar att hjälpa dina kunder. Du ska ha ett tekniskt intresse där du håller dig uppdaterad om den senaste tekniken. Vidare är du en driven person som gillar utmaningar och som har lätt för att tänka logiskt och se samband.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Tibro
Start: Mitten av augusti
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Så sök tjänsten redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 11554
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11554
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Systemutvecklare - Mio

fadsldfsdsl

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

 www.mio.se

 Mio fortsätter sin positiva utveckling och behovet av kompetent och effektivt IT-stöd ökar. Vi bedriver vår utveckling och drift i egen regi och vi har många utvecklande projekt som står för dörren. Vi söker nu en medarbetare som ska arbeta med utveckling och förvaltning av Mio-kedjans IT-lösningar. Rollen innebär också att man deltar olika IT-relaterade utvecklingsprojekt inom Mio-kedjans IT-miljö.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i botten och som har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet av C#, .Net och SQL och erfarenhet av XML/XSLT och erfarenhet av fullstackutveckling (frontend / backend) är meriterande. Du har kunskap om hur integrationer fungerar och erfarenheter från någon integrationsplattform samt erfarenhet av affärssystemet M3 är meriterande.

Som person är du prestigelös och initiativrik. Du har ett starkt driv att lära dig nya saker och ett personligt mod att gå in i nya arbetsuppgifter och med ny teknik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1394%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

System- och förvaltningsledare för webb & e-handel - Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

www.mio.se

Mio fortsätter sin positiva utveckling och för att möta våra kunders behov så satsar vi nu på att utveckla vår webb och vår e-handel. Vi söker en medarbetare som vill leda arbetet med vidareutveckling och förvaltning av vår webb och e-handelsplattform. Rollen innebär att koordinera arbetet med systemutveckling, samordna infrastruktur för systemutveckling och applikationsdrift och ansvar för etablering och underhåll av hjälpverktyg för utvecklingsarbetet. I det dagliga arbetet leder du två webbutvecklare.

Vi söker dig som har arbetat några år i liknande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att förstå och översätta affärsbehov till tekniska lösningar och har en förmåga att se slutprodukten ur ett kundperspektiv. Du är bekväm med olika programmeringsspråk, mjukvaror och ramverk och du har en förmåga att självständigt driva tekniska frågor.

Du har ett strukturerat arbetssätt, ett gott omdöme och en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och coacha andra. Som person är du prestigelös och initiativrik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Tibro.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1390%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

Webbutvecklare full-stack - Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

www.mio.se

 Mio fortsätter sin positiva utveckling och för att möta våra kunders behov så satsar vi nu på att utveckla vår webb och vår e-handel. Vi söker därför en webbutvecklare som med kompetens och energi vill bli en viktig medarbetare i arbetet med att utveckla vår webb och e-handelsplattform. Rollen innebär utveckling av webbapplikationer på både back-end och front-end och att arbeta med applikations- och serverdrift. Du ingår i en grupp som består av tre personer.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är bekväm med att tillämpa olika programmeringsspråk. Du har förmåga att i utvecklingsarbetet se slutprodukten ur ett kundperspektiv och du har en förmåga att prata om och beskriva teknik på ett lättbegripligt sätt. Du har en positiv inställning och en utpräglad förmåga till problemlösning.

Som person är du nyfiken och du har lust och drivkraft att skaffa kunskap om nya tekniker och lösningar. Du arbetar metodiskt och är noggrann och kvalitetsmedveten och är du prestigelös och initiativrik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Tibro.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1391%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

Psykologer

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Tibro har mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Upptagningsområdet är Hjo, Tibro och Karlsborg. Vi arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Våra medarbetare är erfarna och har väl inarbetade rutiner och arbetar i positiv anda och med ständiga förbättringar.
Vi söker dig som vill jobba som psykolog med oss på Närhälsan. Vi erbjuder dig ett arbete i ett team med engagerade och kunniga medarbetare. I primärvårdsområde 9 som vi tillhör finns flera psykologer och där ges möjlighet till kunskapsutbyte och nätverksträffar. Tillgång till handledning och stöd är en självklarhet. Du jobbar nära vår kurator i teamet för psykisk hälsa. Vi ser gärna att Du tar handledningsuppdrag åt PTP psykologer.

Om arbetet
I nära teamarbete samarbetar du med övriga yrkeskategorier för att på ett tidigt stadium diagnostisera, behandla och förebygga psykisk ohälsa, sjukdom och funktionshinder. Arbetet med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå spänner över ett mycket brett arbetsfält och åtagandet inbegriper barn, ungdomar och vuxna. Samverkan sker med flera olika externa partners kring patienter med sammansatt psykisk/psykiatrisk- och social problematik liksom vid missbruk och beroende.
Vi vill ha en hög tillgänglighet och tidig intervention och arbetar därmed för att kunna erbjuda snabba och korta insatser med bedömning, rådgivning och stöd. Den breda variationen av sjuklighet inom primärvården återspeglas även i psykologiskt behandling från brief intervention till längre behandlingsformer.
Preventiva och pedagogiska insatser i grupp inom relevanta områden är ett spännande utvecklingsområde för oss.
Vi vill stärka psykologernas profession och utveckla en egen enhet för psykisk hälsa med flera psykologer.


Om dig
Vi söker legitimerad Psykolog, gärna med erfarenhet från flera olika områden, som vill vara en del av vårt arbetsteam och arbeta med den bredd och de utmaningar som första linjens hälso- och sjukvård erbjuder inom just området psykisk hälsa. Här krävs ett stort mått av flexibilitet och tankar utanför de traditionella ramarna för att vi tillsammans ska kunna erbjuda våra patienter ett gott omhändertagande med avgränsade och målinriktade insatser.
Närhälsans öppenvårdsarbete står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Övrigt
Intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/3041
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147352/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Tibro vårdcentral
Primärvårdskontoret, Box 47
54121  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13965-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Reklamchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13964-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13963-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare Tibro

Vi säljer jordgubbar utanför matbutiker i Herrljunga, Mariestad, Töreboda, Karlsborg, Tibro, Skövde, Skara, Götene, Lidköping, Falköping, Tidaholm och Borås. Vi söker totalt 140st försäljare av jordgubbar och chaufförer till vår verksamhet runt om i Skaraborg. Tjänsterna passar perfekt som ett sommarjobb eller ett extrajobb!

OBS! Vi saknar just nu väldigt många som är över 18år fyllda och som finns tillgängliga i början av säsongen! Även ni under 18år är välkomna att skicka in era ansökningar.

Vi söker er som har ålder 15, 16, 17 och 18 eller äldre.
Man ska vara social, framåt samt ansvarstagande.
Tidigare erfarenheter är inte ett krav.

Ansökan ska innehålla kontaktuppgifter, information om dig själv som person, ålder och foto. Observera att ansökningar utan mailadress och foto ej kommer att besvaras. Märk din ansökan med vilken ort du söker till.


Arbetsplatsen ligger i anslutning till matbutik.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFrån mitten av maj till slutet av juli 2017.Enligt avtal med handels
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magdeburgsimon@gmail.com
Övrigt: Märk din ansökan med vilken ort du söker! Vi kommer löpande fram till sista ansökningsdag den 30 April 2017, att besvara ansökningar och kalla till intervjuer. Vi ser fram emot att träffa er som är intresserade att bli en del av vårt härliga gäng!
Arbetsplats: 
Adress: Nyttogubben AB
Stenelidsvägen 185
54165  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare för grundsärskolans senare år

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Nyboskolan är en 6 – 9 skola med ca 500 elever uppdelade på två enheter inklusive särskola. Vi behöver nu förstärka vårt kollegium med ytterligare en medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i grundsärskolan åk.6-9, tillsammans med engagerade kollegor.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen, speciallärarexamen är meriterande. Kännedom om förhållningssätt och arbetsmetoder som stödjer utvecklingen hos elever med utvecklingsstörning är önskvärt. Du som har kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga är också välkommen att söka.

Du passar hos oss på Nyboskolan om du…

- värderar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.
- är extra intresserad av att undervisa i no-ämnena.
- vill ha ett nära samarbete med kollegor.
- tar ansvar för och har engagemang i ditt arbete.
- har kunskaper om autism.
- vissa kunskaper i teckenkommunikation är också önskvärt.


ÖVRIGT
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: Bun 17/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4808f09a-3878-4710-90a7-880c9e3dc610&TK=d2f2dfd1-92e7-492b-be4f-711103ca6c15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsledare, Tibro

Bli en del av vårt team


Tibro Brevbärarkontor består av ett trettiotal brevbärare samt en Produktionschef. Kontoret är lokaliserat i Tibro där arbetet utgår ifrån samt avslutas dagligen.  
Vi söker nu en produktionsledare till Tibro Brevbärarkontor, eftersom nuvarande produktionsledare har sagt upp sig. 
 
Du har vad som krävs


Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår distributionsverksamhet. Du gillar att leda och kommunicera med personer i din omgivning och har förmågan att anpassa dina budskap efter målgrupp. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och gillar att jobba tillsammans med andra för att uppnå dessa. Du har erfarenhet av att jobba i en processtyrd verksamhet och tror på att delaktighet och samarbete i team bidrar till lönsamhet och utveckling.  
Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla i tavelmöten.  
Dessutom deltar du i produktionen. 
 
Vi levererar


Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com.    
Ansök


Kontakta ProduktionschefMarcus Grimfjord, tel. 010-436 0451, om du vill veta mer om arbetet.  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackligakontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser framemot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Produktionsledare, Posten
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70179&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Städare/lokalvårdare

På Ruders Egendom bedrivs idag bed & breakfast, restaurang och konferensverksamhet i 1600-tals miljö.
Vi förstärker nu vår personalstyrka och söker dig som gillar möten med människor, att arbeta under eget ansvar och att vara en del av att skapa en unik upplevelse för våra kunder.
Vi söker för sommarsäsongen maj-september en städare till hotellet på heltid.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSommarsäsong maj till september.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ruder.se
Övrigt: Ansökningarna behandlas fortlöpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Ruders Egendom

54334  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Tibro kommun

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

I Tibro finns 8 förskolor med 3-6 avdelningar på respektive förskola samt pedagogisk omsorg. I oktober står dessutom en nybyggd förskola med 6 avdelningar klar. Vi befinner oss i en spännande period med tillväxt och söker därför ett flertal förskollärare, både i våra befintliga förskolor samt till den nya förskolan. Som stöd för verksamheten finns två specialpedagoger samt ett Språkotek med talpedagog.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolans mål är att ge alla barn en god start inför framtiden och vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som förskollärare ska du planera, genomföra, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens utveckling i en lustfylld lärandemiljö. Pedagogisk dokumentation är ett utvecklingsområde på samtliga förskolor. Den pedagogiska dokumentationen är ett sätt för oss att få syn på vårt förhållningssätt i mötet med barnet både enskilt och i grupp. Vi har också ett pågående utvecklingsarbete kring systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare alt. lärare i tidiga åldrar med inriktning mot förskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i förskola, av IKT-arbete i barngrupp samt av arbete med pedagogisk dokumentation.

Ditt förhållningssätt utgår från den värdegrund som förskolans läroplan vilar på. Du har förmåga att bemöta, lyssna in och utmana varje barn utifrån dess förutsättningar, intresse och nyfikenhet. Du har en god kommunikativ förmåga samt ett positivt och engagerat bemötande gentemot både barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är en flexibel, positiv och lösningsinriktad person som har lätt för att samarbeta.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Dagtid måndag till fredag Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: BUN 16/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da1c689a-5b57-403d-aed6-ae2264ee92e9&TK=7c9e24f6-1067-4a60-872c-4efa06c1a498
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.tibro.se
  
Platsannons

Lagerarbetare med truckkort

Om oss

Insitepart är ett bemanning- och rekryteringsföretag inom lager och industri.

Som anställd på Insitepart kommer du att ingå i vår uthyrningsverksamhet och arbeta med omväxlande uppgifter hos vår kund i Tibro med omnejd.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Många tjänster kommer att uppstå längs resans gång och det är bara du som bestämmer hur långt du vill nå. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team men även självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex. inlagring, orderplock och lossning. Arbetet är fysiskt krävande och innebär tunga lyft.

Om dig

Vi söker dig som kommer ta ansvar för att kvalitén på det arbete du utför motsvarar kundernas behov, krav och förväntningar. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget.

Personliga egenskaper

-Kvalitetsmedveten

-Positiv

-Flexibel

-Hög arbetsmoral

-Kunna arbeta varierande arbetstiderVillkor

Tjänsten innebär en visstidsanställning på 6 månader där du som konsult blir uthyrd till vår kund i Tibro.Kontaktinformation

Företagets adress;

Västra Storgatan 7 553 15 Jönköping

Postadress;

Kämpegatan 9 522 31 Tidaholm Sverige
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100%. Tillträde: Omgående Visstidsanställning tillTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2017/9
Webbplats: https://insitepart.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131917/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro
Västra Storgatan 7
55315  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Verksamhetsbeskrivning
Sibylla är ett av Sveriges starkaste varumärken. För att platsa i Sibyllakedjan krävs god samarbetsförmåga och en vilja att bli en viktig medspelare i ett framgångsrikt team. Ett fungerande lagarbete och ett stort engagemang är självklara ingredienser i Sibyllakökens framgångsrecept. Du måste också vara noggrann och kunna jobba enligt ett fastställt koncept. Du måste vara serviceinriktad och gilla att jobba med högt tempo. Du ska vara flexibel och driven i ditt arbete.


Arbetsuppgifter:
Allt från kassa och försäljning till kund, att laga till olika portioner och menyer utifrån sortiment och kundens önskemål dvs. allmänt förekommande arbete inom gatukök. Det är också viktigt att hålla ordning i gatuköket och att det är rent och snyggt.

Utbildning/Erfarenhet
Inget krav på varken utbildning eller erfarenheter. Erfarenhet från restaurang, storkök, gatukök eller liknande är klart meriterande.

Språkkunskaper
Att kunna kommunicera väl på svenska
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid och deltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: joseph68abraham@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sibylla i Tibro

54351  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en 13-årig tjej i Tibro

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi söker dig som vill jobba med en autistisk tjej med CP-skada och EP.

Vi ser gärna att du är en driven och självgående person med lite "skinn på näsan"
Du bör ha erfarenhet av autism och det är också meriterande om du har jobbat med barn.
Vi söker vikarier och det kan leda till en tills vidare anställning.
Du som söker ska kunna arbeta dag, kväll och helg samt kunna hoppa in vid sjukluckor.
Man är med henne på hennes fritidsaktiviteter och i hemmet.
Din önskvärda ålder är 25 år och uppåt.

Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=80801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Varbergsvägen 67
51161  Skene Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Produktionspersonal till Onboard

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu personal inför sommarens semesterperiod och vår högsäsong som sträcker sig mellan maj och slutet av september.

Ditt arbete kommer att ske på avdelningen Onboard. Arbetsuppgifterna varierar och vanligt förekommande arbetsuppgifter är avräkning och packning av artiklar. Dessa arbetsuppgifter innebär en hel del huvudräkning.

Vi arbetar dagtid.

Vem är du?

Du måste vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för att påbörja en anställning hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en trygg person som trivs att arbeta strukturerat. Du gillar att ta initiativ och upplevs som driven. Då du arbetar mycket med andra människor önskar vi att du har en god social förmåga och främjar samarbete. Din servicenivå är hög precis som din noggrannhet och ditt ansvarstagande.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt men även i team. Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina arbetskamrater.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en produktionsmiljö och/eller erfarenhet av plockarbete ser vi detta som meriterande.

Truckkort A är meriterande. Har du tidigare praktiska erfarenheter av truckkörning ses detta som mycket positivt.

Svenska i tal och skrift samt datakunskaper är ett krav. Detta då instruktioner vi använder oss av är på svenska samt att det i alla arbetsmoment ingår arbete vid dator/terminal.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett spännande företag som är i ständig utveckling.

Tjänsterna har tillträde relativt omgående för upplärning och därefter startar vår högsäsong/semesterperiod i maj/juni.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Linda Hedman, linda.hedman@inflightservice.se

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar Gate Retail en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=77%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Fabriksgatan 3
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  

Platsannons

Produktionspersonal till Preorder

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu personal inför sommarens semesterperiod och vår högsäsong som sträcker sig mellan maj och slutet av september.

Ditt arbete kommer att ske på avdelningen Preorder. Arbetsuppgifterna varierar och vanligt förekommande arbetsuppgifter är hantering och packning av artiklar i en automatiserad arbetsmiljö.

Vi arbetar i två-skift, dagtid kan förekomma i undantagsfall.

Vem är du?

Du måste vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för att påbörja en anställning hos oss.

Svenska i tal och skrift samt datakunskaper är ett krav. Detta då instruktioner vi använder oss av är på svenska samt att det i många arbetsmoment ingår arbete vid dator/terminal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en trygg person som trivs att arbeta strukturerat. Du gillar att ta initiativ och upplevs som driven. Då du arbetar mycket med andra människor önskar vi att du har en god social förmåga och främjar samarbete. Din servicenivå är hög precis som din noggrannhet och ditt ansvarstagande.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt men även i team. Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina arbetskamrater.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en produktionsmiljö och/eller erfarenhet av plockarbete ser vi detta som meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett spännande företag som är i ständig utveckling.

Tjänsterna har tillträde relativt omgående för upplärning och därefter startar vår högsäsong/semesterperiod i maj/juni.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Linda Hedman, linda.hedman@inflightservice.se

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar Gate Retail en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=78%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Fabriksgatan 3
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  

Platsannons

Distriktsläkare

Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare inom primärvården. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många olika typer av patienter. En arbetsdag kan bestå av både planerade och akuta besök och någon dag i veckan ronder till äldreboenden och hembesök. Utöver patientarbetet hoppas vi att du vill ta en ledande roll i personalstyrkan så att vi tillsammans utvecklar verksamheten mot de nya utmaningar som väntar. Vi vill gärna att du har möjlighet att jobba kväll en dag i veckan. Då vi strävar efter att ge våra patienter en nära tillgänglighet så har vi öppet 8-22 alla vardagar och 10-16 på helgerna. Arbetet är i huvudsak förlagt till vår Hälsocentral i Tibro.

Du har läkarexamen och bevis om legitimation från Socialstyrelsen.
Du har en specialistläkarexamen i allmänmedicin och gärna några års erfarenhet från arbetet som distriktsläkare inom primärvården.
Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


2014 startade vi upp en primärvårdsenhet i Tibro i nyrenoverade, moderna lokaler, där har vi ca 2500 patienter. Vi arbetar i samarbete med Hälsocentralen i Hjo som är en liten primärvårdsenhet med ca 4500 patienter. Företaget startades för över 20 år sedan av vår nuvarande verksamhetschef som också är en av våra distriktsläkare. Vår målsättning är att ge våra patienter en lättillgänglig, nära vård av god kvalité och med god kontinuitet.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten kan komma att tillsättas löpande under ansökningsperioden.Som anställd hos har du fri tillgång till vårt gym och vår pool för vattengymnastik. Tjänstebostad kan finnas tillgänglig om önskemål om detta finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Distriktsläkare
Webbplats:
Epostadress: info@hchjo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÄLSOCENTRALEN I HJO AB
FABRIKSGATAN 1
54432  HJO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9591%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Semestervikarier som personlig assistent till flicka i Tibro

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu två personliga assistenter inför sommaren till en av våra kunder i Tibro. Vår kund är en flicka på 8 år med ett stort omvårdnadsbehov och som kommunicerar med hjälp av bilder. Hon har ett flerfunktionshinder med bland annat autism och svår utvecklingsstörning.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser vilket omfattar till exempel hygien, kommunikation, handräckning, förflyttningar, knapp, sondmatning, lek och aktiviteter.

 

Vi önskar att du som söker tjänsten är lyhörd, positiv, pålitlig, rökfri samt har lätt för att samarbeta. Du ska även tycka att det är roligt att leka så det är bra om du har barnasinnet kvar. Utbildning inom vården eller tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är en fördel och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism, knapp och sondmatning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju. 

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 

Arbetstid / Varaktighet: Nattjänst (aktiv natt), arbetstid 21.30-8.30, 65%, från v 30-33 med någon ledig vecka. Introduktion hos kunden påbörjas i början av juni.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform vikariat samt timanställning.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


 

Tillträde: 20170605. OBS! Introduktion till arbetsplatsen kommer att ske under juni månad! Vi rekommenderar att registerutdrag beställs i god tid så att introduktion kan bokas snarast när rekryteringsprocessen är klar.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDag/natt. Deltid 72,5% resp 65%.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9383%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24c
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Pizzabagare kock m.m.

Verksamhetsbeskrivning
Pizzabagare sökes till nyöppnad pizzeria i Fagersanna, Tibro kommun.

Utbildning/Erfarenhet
Du skall ha god erfarenhet av pizzabakning

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår pizzabakning, tillagning av enklare maträtter och städning.

Meriterande med kunskaper inom Indiska/Pakistanska köket.
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Shahzad Malik

54395  FAGERSANNA 
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier inom Vård- och omsorgsenheten, leg sjuksköterskor/distrikt

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Vi behöver Dig som semestervikarie i huvudsak under perioderna 26/6-23/7 och 24/7-20/8 2017 vid arbete under båda semesterperioderna garanteras förhöjd lön. Anställningarna är tidsbegränsade, omfattning är hel- och deltid med möjlighet till visstidsanställning året ut.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarierande sjuksköterska/distriktsjuksköterska i Vård- och omsorgsenheten under sommaren 2017. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete, dag, kväll och helg eller natt.

Du kommer att ha ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatserna inom kommunens Hälso- och sjukvård. Du gör bedömningar, utför, uppföljer, dokumenterar samt informerar och handleder vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Arbetet sker både inom hemvård, särskilt boende och ordinärt boende inom vård- och omsorg.

KVALIFIKATIONER
- Legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssköterska
- Självständig och flexibel
- Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort för manuell växellåda
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Individuell lönesättning.
Rekrytering påbörjas omgående och pågår löpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
Tibro Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning Vi behöver dig i huvudsak under semesterperioderna med möjlighet till visstids anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 4/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7b889de-dacb-44aa-8888-2119aadff660&TK=435e2bd4-6f9e-49f8-b01a-d983d250fa8b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialtjänsten, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.tibro.se/lediga-jobb
  
Platsannons

Semestervikarier inom Vård-och omsorgsenheten och Individ- och familjeomsor

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker semestervikarier till Vård och omsorgsenheten och Individ- och familjeomsorgen med chans till visstidsanställning året ut!
Vi behöver Dig som semestervikarie i huvudsak under perioderna 26/6-23/7 och 24/7-20/8 2017, arbete vid båda semesterperioderna garanterar förhöjd lön.

Vi söker semestervikarier inom följande verksamheter inom Vård- och omsorgsenheten:
Omvårdnadsboende samt korttidsboende
Dagverksamhet/Aktivering
Demensorganisationen
Hemvård

Inom Individ- och familjeomsorgen:
Personlig assistans
Särskilt boende och korttidsboende LSS samt ledsagning
Daglig verksamhet inom LSS
LSS-boende för psykiskt funktionsnedsatta
HVB/Ensamkommande

Du anger på din ansökan vilket område du är intresserad av.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är undersköterska, stödassistent, stödpedagog, barnskötare, skötare, personlig assistent, beteendevetare, socionom, socialpsykolog eller har annan lämplig utbildning och erfarenhet.
På ansökan anger du intresseområde.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Omvårdnadsboende Brittgården Inga-lill Andersson, tfn 0504-182 86
Enhetschef Omvårdnadsboende/Hemvården Lena Johansson, tfn 0504-183 04
Enhetschef Korttidsboende Marianne Dahlqvist, tfn 0504-183 82
Enhetschef Demensorganisationen Rikard Strömqvist, tfn 0504-185 22
Enhetschef Äldrecentrum/Dagverksamhet Sandra Eggen, tfn 0504-184 65
Enhetschef Personlig assistans/Boende LSS Ulrika Bood, tfn 0504-186 39
Enhetschef HVB Elin Von Harten, tfn 0504-185 48

ÖVRIGT
Tibro kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: I huvudsak under semesterperioderna med chans till visstids anställning året ut.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c91a3b7-8d01-44ca-a122-e9868357f840&TK=67b9e6c0-4545-4127-98e5-3ee3d03315cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialtjänsten, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.tibro.se/lediga-jobb
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal