Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:44

Lediga jobb i Tibro kommun (1472), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 099
Täthet50,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,20Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land219,80Landareal (km²)
Sjö15,40Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kaffecoach till Café Bar Skaraborg

Café Bar förstärker sin organisation och tillsätter en Kaffecoach med placering i Tibro. Café Bar vars kundlöfte är att servera en god kopp oavsett var i landet du befinner dig. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtas ursprungsnamnet Café Bar. Företaget är rikstäckande och har en organisation med 23 kontor runt om i landet, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leverans mot kund. Läs mer om Café Bar här.

Trivs du i kundkontakten med strävan att alltid tillhandahålla bästa möjliga service gentemot din kund? Då kan du vara rätt person för den här tjänsten. Som Kaffecoach kommer du att ansvara för att utföra premiumservice hos våra kunder samt arbeta mot merförsäljning av ingredienser genom personlig kontakt med kund. Du kommer att bygga och bearbeta kundrelationer och kommer även att inneha en viktig roll i att aktivt ge förslag och rekommendationer gentemot kund.

Dina fasta körturer kommer medföra att du bygger en nära och tät dialog med våra kunder. Främst kommer du att arbeta med kunder i Tibro med omnejd. Att ständigt erbjuda den bästa servicen mot våra kunder är en självklarhet i ditt arbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för relationsskapande, har förmågan att ge det där lilla extra när det behövs och alltid ser till kundens bästa. Du är framåt och social och trivs i rollen att ha kontakt med människor. Vi ställer därför höga krav på din sociala kompetens, servicekänsla och förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Som person har du god organisationsförmåga och besitter kunskapen i att behålla lugnet i pressade situationer. Det är viktigt att du delar och står bakom Café Bars värdeord som är: Glädje, Kompetens och Lönsamhet.

Vi tror att du har en gymnasial utbildning och har hunnit skaffa dig skinn på näsan genom några års arbetslivserfarenhet. Du är en lagspelare och bidrar naturligt till teamandan. Har du branscherfarenhet samt tekniskt intresse ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, såväl i tal som skrift samt hanterar Officepaketet väl, övriga delar lär vi dig! Då dagliga resor ingår i tjänsten krävs B-körkort.

START: Omgående eller enligt överenskommelse 

PLATS: Tibro

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-05-25

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare som erbjuder ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Leveransman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://pelicanrouge.se/kontakta-oss-pa-pelican-rouge/jobba-hos-oss/?aguid=6CAF9EBA402D4C8F8971274BB9E8199A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Café Bar Sverige AB
Box 62
61621  Åby Sverige
Hemsida: www.pelicanrouge.se
  
Platsannons

Mio söker orginalare!

Mio fortsätter att växa och söker nu efter ytterligare en orginalare till servicekontoret i Tibro. Har du erfarenhet inom grafisk formgivning eller arbetat som originalare? Då har vi tjänsten för dig!

Mio är en kedja under snabb förändring som växer i hög takt. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen åtta år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Om Mio
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Vi på Mio brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. På Mio strävar vi mot att efterleva våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet.

Om tjänsten
Som originalare på Mio kommer du att bli en del av Mios marknadsavdelning på kontoret i Tibro. I allt vi gör strävar vi efter affärsmässighet, kvalitet, personlighet och stilsäkerhet. Rollen som originalare kommer att innebära följande arbetsuppgifter:

• Du jobbar med löpande originalarbete och mot deadlines i projektform.
• Ingår i vårt marknadsteam som producerar material för print.
• Du är med och säkerställer att den grafiska profilen följs.
• Håller kontakt med beställaren under projektets gång och gillar att ta aktiv del i de uppdrag du tilldelas.

Om dig
Du med en grafisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom reklambyrå eller inhousebyrå kommer att ha förmåga att sätta dig in i arbetsuppgifterna. Dina goda typografikunskaper samt mycket god känsla för färg och form kommer att komma väl till pass. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Adobe CC (mac-miljö), främst InDesign, Illustrator och Photoshop och även god teknisk förståelse och kunskap inom print.

Dataprogram som vi tror att du behärskar är:
- Adobe Acrobat
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe Indesign

Du är i rollen som originalare kreativ, effektiv, strukturerad, har lätt att uttrycka dig i skrift samt har lätt för att samarbeta. Vi tror vidare att du är van att jobba mot deadlines samt är analytisk och serviceinriktad. Du som söker behärskar engelska i tal och skrift. Meriterande om du har tidigare kunskap/erfarenhet från systemet PIM. Det är också meriterande om du har erfarenhet från butik/retail verksamhet.

Om anställningen
Mio samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess och tjänsten skall tillsättas omgående. Anställningen sker direkt hos Mio och är tillsvidare.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på hemsida www.adecco.se

Är du intresserad?
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Olivia Carlsson tel: 0500-44 57 70 eller olivia.carlsson@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Unionens kontaktperson: Daniel Leo 0504-78 79 17

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Originalare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=A85E97B1-18B7-4A5E-B270-CFB9E2F807A1&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Vi söker dig till vårt nya kafé

Vi kommer att öppna ett kafé i Tibro och söker nu kafépersonal.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av att arbeta i kafé, och är van med alla förekommande uppgifter i ett kafé, såsom, bakning, servering, kassa och städning.

Tjänsten kommer till och börja med vara på 75% och kan komma tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Skicka gärna in ditt cv via epost, men vid frågor kan du även ringa oss.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställning är på 75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sargonsamano@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Orient Livs

54330  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare/demonstratör sökes OMGÅENDE i Tibro

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Pizzeria Milan i Tibro söker pizzabagare för heltidsanställning.

Erfarenhet krävs.

Eftersom arbetet innebär kontakt med kunder behöver du som söker behärska svenska språket.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: För att ansöka, kontakta Givargis Betyo, 0504-15226 eller 073-7336251
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Milan
Storgatan 10
54332  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Driven lagerarbetare med truckkort!

Om oss

Insitepart är ett bemanning- och rekryteringsföretag inom lager och industri.

Som anställd på Insitepart kommer du att ingå i vår uthyrningsverksamhet och arbeta med omväxlande uppgifter hos vår kund i Tibro med omnejd.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Många tjänster kommer att uppstå längs resans gång och det är bara du som bestämmer hur långt du vill nå. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team men även självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex. inlagring, orderplock och lossning. Arbetet är fysiskt krävande och innebär tunga lyft.

Om dig

Vi söker dig som kommer ta ansvar för att kvalitén på det arbete du utför motsvarar kundernas behov, krav och förväntningar. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget.

Personliga egenskaper

-Kvalitetsmedveten

-Positiv

-Flexibel

-Hög arbetsmoral

-Kunna arbeta varierande arbetstiderVillkor

Tjänsten innebär en visstidsanställning på 6 månader där du som konsult blir uthyrd till vår kund i Tibro.Kontaktinformation

Företagets adress;

Västra Storgatan 7 553 15 Jönköping

Postadress;

Kämpegatan 9 522 31 Tidaholm Sverige
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100%. Tillträde: Omgående Visstidsanställning tillTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 2017/43
Webbplats: https://insitepart.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150919/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro
Västra Storgatan 7
55315  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Apotekschef

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Är du vår nya apotekschef?

Vi söker en apotekschef till Apoteksområde Tibro/Stenstorp. Apoteket i Tibro är ett nyombyggt apotek i fina och fräscha lokaler. Apoteket i Tibro är framgångsrikt apotek på orten där man är 7 medarbetare inklusive chef. Öppettiderna är mån-fre 9-18 och lördagar 9-13. Apoteket i Stenstorp är ett enmansapotek som ligger i en väl fungerande vårdcentral där öppettiderna är 9-17 med lunchstängt. Vi samarbetar med varandra inom apoteksgruppen men även utom gruppen i olika frågor.

Apotekets kundlöfte är att vi gör det enklare att må bra och vi söker dig som delar vår omtanke för kunden. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd. Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets och affärsområdets försäljning framåt. Som ledare ansvarar du för att kunderna möts av engagerade, tillgängliga och serviceinriktade medarbetare med goda kunskaper om våra produkter och tjänster.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid och med tillträde under hösten 2017 enligt överenskommelse.

Ansvarsområden Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Som apotekschef är du med och implementerar nya koncept inom Apoteket Konsument och du ansvarar för att rätt varor exponeras på bästa tänkbara sätt. Dina idéer och din kommersiella drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas.

Kompetenskrav Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och samtidigt en tydlig ledare. Förutom intresse för ledarskap, farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du är driven och resultatinriktad eftersom du arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef. Tidigare erfarenhet av arbete som apotekschef är meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och chef för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Du har en stark drivkraft, initiativförmåga, en vilja och lust att arbeta med försäljning och rådgivning till våra kunder.

Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig så kommer du passa som apotekschef för våra apotek i Tibro och Stenstorp.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Kontakt Ytterligare information om befattningen lämnas av regionchef Fredrik Weimarsson på telefon 010-447 61 54.

Facklig information Fackliga företrädare är Frida Wiener, Sveriges Farmaceuter, telefon 073-0613090 och Gunilla Larsson, Unionen, telefon 070-649 53 98

Anställningsförmåner Som apotekschef inom Apoteket ingår du i både apotekens och apotekschefernas årliga premieprogram. Du har möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad har du möjlighet att köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst. Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egna utbildningsenhet Apoteksakademin och har ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna rekrytering
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Enl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1843665/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket Konsument
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  

Platsannons

Servicetekniker

Verksamhetsbeskrivning:

Tibro Maskinreparationer AB är ett familjeföretag som grundades 1949. I första hand utför vi renoveringar och ombyggnationer på stora verktygsmaskiner. Arbetet består av reparationer, renoveringar, installation och service/underhåll på alla typer av verktygsmaskiner.


Arbetsuppgifter:

Arbetets förutsättningar
Arbetet kräver kunskap och vara väl förtrogen med mekanik. Du kan arbeta självständigt under ansvar, då vi utför arbetena med höga krav på kvalité och precision.

Utbildning/Erfarenhet:

Arbetet kräver kunskap och vara väl förtrogen med mekanik.
Du kan arbeta självständigt under ansvar,
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: michael@timab.se
Övrigt: För mer information gå in på www.timab.se.
Arbetsplats: 
Adress: Leif Svensson
Kyrkefalla Brovik 1
54334  TIBRO 
Hemsida: http://www.timab.se
  
Platsannons

Bibliotekschef

Tibro kommun med drygt 11 000 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har en stark tradition i hantverk, möbler, design och inredning. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service. I kommunen finns ett brett utbud inom kultur och fritid där biblioteket spelar en viktig roll. I vår VISION Tibro finns formulerade mål med avsikt att guida och utmana oss framåt. Tibro kommuns kärnvärden är:
Omtanke – Självtillit – Samverkan - Handlingskraft

I januari 2016 invigdes vårt nyrenoverade bibliotek som är en viktig mötesplats och anpassat till framtidens behov. Vi söker nu en bibliotekschef som kan leda och utveckla vårt bibliotek för att möta framtidens utmaningar och samspela med det omgivande samhället. Du behöver kunna planera och genomföra förbättringar som leder till utveckling av verksamheten genom bättre resursanvändning och utnyttjande av digitaliseringen.


ARBETSUPPGIFTER
• Leda och utveckla biblioteksverksamheten i Tibro kommun
• Utveckla biblioteket till en mötesplats för olika kulturella verksamheter
• Ansvara för enhetens ekonomi, personal och arbetsmiljö
• Samarbeta såväl inom den kommunala och regionala verksamheten som att utveckla samverkan med andra aktörer
• Delta i de nätverk som finns på såväl lokal, delregional, regional och nationell nivå
• Ingå i förvaltningens ledningsgrupp

I tjänsten ingår även praktiskt biblioteksarbete


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Har högskoleexamen inom biblioteks- och informationsvetenskap
• Har dokumenterad erfarenhet av ledarskap
• Har ett brett och uppdaterat nätverk inom biblioteks- och kulturområdet
• Har kompetens inom områdena webb, nya medier och digital delaktighet
• Är utvecklingsinriktad med förmåga att med besökaren i fokus driva processer mot uppsatta mål och nå resultat
• Är öppen och tydlig med god samarbetsförmåga
• Har förmåga att skapa en god arbetsmiljö, där medarbetarnas engagemang och idéer tas tillvara
• Har B-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på www.tibro.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstid: Dagtid med viss kvälls- och helgtjänstgöring Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A680515
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ddd0af8-7ae6-4f88-b7ec-2f453c8aa772&TK=7eb8d9d4-6e5f-44a1-af18-479f66ded36a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- och fritidsförvaltningen, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Receptionist till Mio

Vill du jobba med kundservice i sommar på ett spännande och expanderande företag inom detaljhandel för möbler och heminredning? Då har Adecco utmaningen för dig.

Om Mio
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem.

Om tjänsten
I rollen som receptionist kommer du att vara ansvarig för receptionen samt växeln. Inom detta ansvarsområde ligger följande:

• Ta hand om våra besökare
• Vara en koordinator avseende bokningar av såväl resor som hotell och lokaler
• Ansvara för administration av Mios utbildningsorganisation Mio-skolan.
• Vara ett administrativt stöd till våra avdelningar, t ex vid rekryteringar och mässor.
• Hantera inkommande och utgående post och paket.
• Samt övriga förekommande receptionsuppgifter.

Du har en viktig roll vid vårt servicekontor i Tibro. I allt vi gör eftersträvar vi affärsmässighet, kvalitet, personlighet och stilsäkerhet. Vår ambition är att ge våra kunder marknadens bästa service.

Om dig
Som person är du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Vi tror även att du har god administrativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete som receptionist, med konferensarrangemang eller liknande arbetsuppgifter kommer att ha en god grund att stå på.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om anställningen
Mio samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess och tjänsten skall tillsättas omgående. Anställningen är ett konsultuppdrag som sträcker sig från v.32 – v.35.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på hemsida www.adecco.se

Adeccos kontor i Skövde arbetar med hela gamla Skaraborgsområdet. På plats finns ett engagerat team som väntar på att få möjligheten att hitta just din utmaning och den tjänst som är rätt för dig. På Adecco är vi vana att arbeta inom många olika affärsområden både innanför tjänstemannasidan såväl som kollektivsidan. Vi har som mål att alltid leverera extremt bra service till alla våra konsulter och kandidater, såväl som till våra uppdragsgivare.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Olivia Carlsson på tel: 0500-44 57 70. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=4B5D6551-17D3-4C01-8749-B94602CB401E&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Produktionsledare, Tibro

Bli en del av vårt team


Tibro Brevbärarkontor består av ett trettiotal brevbärare samt en Produktionschef. Kontoret är lokaliserat i Tibro där arbetet utgår ifrån samt avslutas dagligen.  
Vi söker nu en produktionsledare till Tibro Brevbärarkontor, eftersom nuvarande produktionsledare har sagt upp sig. 
 
Du har vad som krävs


Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår distributionsverksamhet. Du gillar att leda och kommunicera med personer i din omgivning och har förmågan att anpassa dina budskap efter målgrupp. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och gillar att jobba tillsammans med andra för att uppnå dessa. Du har erfarenhet av att jobba i en processtyrd verksamhet och tror på att delaktighet och samarbete i team bidrar till lönsamhet och utveckling.  
Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla i tavelmöten.  
Dessutom deltar du i produktionen. 
 
Vi levererar


Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com.    
Ansök


Kontakta ProduktionschefMarcus Grimfjord, tel. 010-436 0451, om du vill veta mer om arbetet.  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackligakontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser framemot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, Posten
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70179&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Personal till Lager och Godsmottagning

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Då vi fått ett ökat behov av personal söker vi nu personal inför vår högsäsong som sträcker sig mellan maj och slutet av september.

Ditt arbete kommer att ske på Warehouse. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken del du blir placerad på. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är lagerarbete som t ex lagerplock, påfyllning av produktionen eller godsmottagning.

Vi arbetar enligt olika scheman där både dag- och kvällsarbete sam helg och natt förekommer. Därför önskar vi att du är flexibel i dina möjligheter att arbeta enligt olika scheman.

Vem är du?

Du måste vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för att påbörja en anställning hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en trygg person som trivs att arbeta strukturerat. Du gillar att ta initiativ och upplevs som driven samt stresstålig. Då du arbetar mycket med andra människor önskar vi att du har en god social förmåga och främjar samarbete. Din servicenivå är hög precis som din noggrannhet och ditt ansvarstagande.

Tjänsterna kräver att du kan arbeta självständigt och på egen hand hitta lösningar på eventuella utmaningar som dyker upp.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en produktionsmiljö och/eller erfarenhet av plockarbete ser vi detta som meriterande.

Truckkort A är ett krav och truckkort B är meriterande. Har du tidigare praktiska erfarenheter av truckkörning ses detta som mycket positivt.

Svenska i tal och skrift samt goda datakunskaper är ett krav. Detta då instruktioner vi använder oss av är på svenska samt att det i alla arbetsmoment ingår arbete vid dator/terminal.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett spännande företag som är i ständig utveckling.

Tjänsterna har tillträde relativt omgående för upplärning och därefter startar vår högsäsong/semesterperiod i maj/juni.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Linda Hedman, linda.hedman@inflightservice.se

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar Gate Retail en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=76%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Box 278 543 23
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare med språkkompetens

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill förstärka vår kundserviceavdelning. I dina arbetsuppgifter tar du emot beställningar och eventuellt hanterar reklamationer via både telefon och mail. I tjänsten ingår också en del administrativt arbete. Vi ringer även upp delar av våra beställande kunder i mån om tid för att kunna öka servicen mot dem än mer. Placering är vid vår enhet i Tibro.

Vem är du?

Du är en person som trivs med att hela tiden utvecklas, har en god initiativförmåga och som värdesätter pålitlighet och noggrannhet. Du beskrivs som en positiv person med ett härligt driv och tempo i kroppen. Din personlighet och språkkompetens är viktigast för oss men vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av kundbemötande och/eller administrativt arbete.  

Svenska i tal och skrift är ett krav och då avdelningen hanterar flertalet språk är övriga språk meriterande (finska, danska, norska). Vi kräver också en god datorkunskap (Officepaketet) då vi hanterar chat, mejl och egna system som du får utbildning i på plats.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande miljö där vi trivs med att arbeta långsiktigt med så väl våra medarbetare som kunder. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat där man hela tiden strävar efter att stötta varandra och ha det roligt på arbetsplatsen.

Tjänsten har tillträde relativt omgående för upplärning. Varaktighet till och med september med eventuell möjlighet till förlängning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Roderick Hristov på 070-750 34 20.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=81%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Box 278 543 23 TIBRO
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  

Platsannons

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill förstärka vår kundserviceavdelning . I dina arbetsuppgifter tar du emot beställningar och hanterar reklamationer via både telefon och mail. I tjänsten ingår också en del administrativt arbete. Vi ringer även upp delar av våra beställande kunder i mån om tid för att kunna öka servicen mot dem än mer. Placering är vid vår enhet i Tibro.

Vem är du?

Du är en person som trivs med att hela tiden utvecklas, har en god initiativförmåga och som värdesätter pålitlighet och noggrannhet. Du beskrivs som en positiv person med ett härligt driv och tempo i kroppen. Din personlighet och språkkompetens är viktigast för oss men vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av kundbemötande och/eller administrativt arbete.  

Svenska i tal och skrift är ett krav likväl som att tala och skriva flytande finska. Då avdelningen hanterar flertalet språk är övriga språk meriterande. Vi kräver också en god datorkunskap (Officepaketet) då vi hanterar chat, mejl och egna system som du får utbildning i på plats.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande miljö där vi trivs med att arbeta långsiktigt med så väl våra medarbetare som kunder. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat där man hela tiden strävar efter att stötta varandra och ha det roligt på arbetsplatsen.

Tjänsten har relativt omgående tillträde för upplärning. Varaktighet till och med september med eventuell möjlighet till förlängning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Roderick Hristov på 070-750 34 20.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=80%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Box 278 543 23 TIBRO
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  
Platsannons

Lärare till Häggetorpsskolan

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Häggetorpskolan ligger i södra delen av Tibro tätort. Här finns förskoleklass, grundskola årskurs 1-5, grundsärskola och fritidshem.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till Häggetorpsskolans arbetslag för blivande åk1 och en lärare till arbetslag för blivande åk3.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare inom grundskola.

Du passar på Häggetorpsskolan om du:
- Vill arbeta med engagerade kollegor i väl fungerande arbetslag där årskursen är din bas.
- Vill vara med och forma en skola i rörelse
- Är förtrogen med styrdokument
- Är en skicklig lärare
- Har ett tydligt ledarskap
- Värderar goda relationer med elever, arbetskamrater och föräldrar
- Bedriver undervisning med digitala verktyg
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: BUN 22/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91eb23f4-3b05-4265-aedf-f61815887d24&TK=4a2037fc-d01f-4f27-8097-7c31680f813e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2166%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Lagerarbetare/Terminalarbetare

Om jobbet
LGT Logistics AB är ett företag inom möbellogistik som samarbetar med några av Sveriges största möbelkedjor och tillverkare.

Vi bedriver både terminal och lager-verksamhet på ett flertal platser i Tibro, vilket innefattar lossning, lastning, orderplock och truckkörning av möbler.

Vi ansvarar också för verksamheten på DHL:s terminal här i Tibro.
Det går bra för oss på LGT och vi behöver därför förstärka vår organisation med flertalet medarbetare inom olika områden. Känner du dig redo för att möta framtidens utmaningar tillsammans med oss?

Vi behöver rekrytera:

Tillsvidareanställd lager- och terminalpersonal på dag/kväll/natt

Visstids- och behovsanställd personal på dag/kväll/natt

För att platsa och trivas hos oss bör du ha/vara;
God fysik
Ordningsam
Flexibel
Ansvarstagande med god arbetsmoral
Branschvana & truckkort meriterande men inget krav

CV och en kort beskrivning av er själva skickas senast

2017-05-17 till ansokan@lgtlogistics.com

Besök gärna vår hemsida, www.lgtlogistics.com

Om företaget
LGT Logistics AB är ett företag inom möbellogistik som samarbetar med några av Sveriges största möbelkedjor och tillverkare.

För att platsa och trivas hos oss bör du ha/vara;
God fysik
Ordningsam
Flexibel
Ansvarstagande med god arbetsmoral
Branschvana & truckkort meriterande men inget krav

Om företaget
LGT Logistics AB är ett företag inom möbellogistik som samarbetar med några av Sveriges största möbelkedjor och tillverkare.

Vi bedriver både terminal och lager-verksamhet på ett flertal platser i Tibro, vilket innefattar lossning, lastning, orderplock och truckkörning av möbler.

Vi ansvarar också för verksamheten på DHL:s terminal här i Tibro.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tillsvidareanställd lager- och terminalpersonal på dag/kväll/natt Visstids- och behovsanställd personal på dag/kväll/natt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@lgtlogistics.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Spedition
Box 269
54323  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.lgtlogistics.com
  
Platsannons

Artikeladministratör Mio

Mio fortsätter att växa och söker nu en artikeladministratör. Vill du vara en viktig del i Mios framtida tillväxt? Då ska du söka redan idag!

Mio är en kedja under snabb förändring som växer i hög takt. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen åtta år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Om Mio
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi har drygt 70 butiker runt om i Sverige samt försäljning på nätet. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. 

Vi på Mio brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. På Mio strävar vi mot att följa våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet.

Om tjänsten
På vår webb strävar vi efter att förmedla samma produktkunskap och känsla som kunden möter i våra butiker. Som artikeladministratör kommer du arbeta med att berika produkter med säljtexter, koppla dessa med relevanta tillvalsprodukter samt administrera kampanjer och säljstarter av nytt sortiment. Du arbetar för att säkerställa att produktinformationen är korrekt och konsekvent i Mios olika kanaler för marknadsföring. Du kommer att arbeta i ett team med fyra kollegor.

Du arbetar med:
• Uppsättning och berikning av nya produkter inför säljstart.
• Koppling av relaterade produkter och tillvalsprodukter.
• Underhåll och förädling av information för redan befintliga produkter.
• Utförande och underhåll av säljaktiviteter inför kampanjstart.

Om dig
Vi söker dig som obehindrat skriver kärnfulla, säljande och informativa texter om våra
produkter, samt har ett vant öga för vilken information kunden behöver för att komma till avslut i sitt köp. Du har förståelse och intresse för grundläggande produktegenskaper inom möbler och heminredning. Du kan snabbt identifiera vilka egenskaper hos en produkt som är intressanta för en potentiell kund och omsätta detta i en relevant presentation som skapar merförsäljning. Då du i stor utsträckning lägger upp ditt arbete själv tror vi att du är en noggrann, självgående och systematisk person som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ vid behov. Vi använder oss av ett flertal datasystem och ser att du har lätt för att sätta dig in i nya program. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av e-handel och tidigare har jobbat med publicering på webben. Du är väl förtrogen med MS Office och är van vid att arbeta administrativt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om anställningen
Mio erbjuder nu en person att få chansen att vara med och bidra till Mios fortsatta utveckling. Mio samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess, anställningen sker direkt hos Mio.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på hemsida www.adecco.se

Om ansökan
Rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Därför ska du skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in nedan med mailadress och lösenord.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Olivia Carlsson på tel: 0500-445770 eller olivia.carlsson@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Unionens kontaktperson: Daniel Leo 0504-78 79 17

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=44726B1A-022F-4D6F-B795-CB67C5C6FC21&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13965-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13963-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Mio söker Kampanjprojektledare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad.

Vill du vara med och vinna matchen 2017?

Din roll är att:
Utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utvecklingen och framtagningen av Mios kampanjer i såväl extern media som butik.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, och utveckla kommunikationen via interna och externa samarbetspartners
- Säkerställa att alla kampanjer stämmer överens med Mios kärnvärden
- Säkerställa att tidsplaner och budget för produktion hålls
- Kontinuerligt informera butikerna om kampanjer
- Följa upp och utvärdera kampanjutfall
- Jobba strategiskt och operativt gentemot sortiments- och logistikavdelningen för optimalt resursutnyttjande gällande sortiment/kampanj under liggande kampanjplan.


Du som person har:

- En universitetsutbildning Civilekonom, IHM eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektledning och upphandling av reklamproduktion.
- Erfarenhet av att jobba med kampanjer.

Språkkrav: Svenska

Som person:

- Ambitiös, strukturerad och driven person
- Stor känsla för kommersiell marknadskommunikation och långsiktigt varumärkesbyggande.
- Lätt för att samarbeta, ansvarsfull, effektiv, van att jobba mot deadlines, serviceinriktad och noggrann.

Att du gillar att tycker om att arbeta i en snabb och förändringsbenägen organisation tar vi för givet

I den här rekryteringen samarbetar Mio med Retail recruitment och ansvarig rekryterare
Olle Mikkelsen, 0703 - 37 44 05.

Vänta inte med att skicka din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående. Vi tar inte emot ansökningar via epost/post.

Välkommen med en ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Reklamchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kampanjprojektledare Marknad
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13964-retail-recruitment-tibro-mio-soker-kampanjprojektledare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Chaufför/ renhållningsförare

Verksamhetsbeskrivning
Infinitum Recycling skall genom små rationella anläggningar, etablerade i direkt närhet av våra större kunder, erbjuda återvinningslösningar som kommer kunder, producentansvarsorganisationer och samhälle till del samt vara en pålitlig leverantör av råvaror till industrin.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en chaufför som till en början kan starta som timanställd med övergång till heltidsarbete över sommaren.
Vi har som krav att du har YKB samt har förarkort för digital färdskrivare. Har du dessutom erfarenhet av sophämtning är det ett plus likaså om du har körvana av renhållningsbil.

Erfarenhet/utbildning
För att trivas hos oss tror vi att du är ordningsam och har ett naturligt förhållningssätt till problemlösning. Vi ser att du är serviceinriktad och kan möta kunder på ett positivt och professionellt sätt, är ansvarstagande och trivs med att köra och sköta om lastbilar. Du behöver vara flexibel och van att arbeta självständigt.

Om du känner att ovanstående passar in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan med CV via mail. Rekryteringen kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTill en början timanställning, heltid under semestervikariat.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik.drotz@infinitum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infinitum Recycling
Järnvägsgatan 15
54350  TIBRO 
Hemsida: http://www.infinitum.se
  
Platsannons

Personlig assistent till 13-årig flicka i Tibro

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som har funktionshindret autism, CP-skada och epilepsi.

Dina arbetsuppgifter är att vara ett stöd i hemmet samt vid olika fritidsaktiviteter. Arbetsuppgifterna varierar, utifrån att du jobbar med en tonåring. Du som söker bör vara lyhörd, lugn och stabil, och kunna jobba motiverande och med tydlighet. Arbetet innebär att du periodvis bara ska kunna finnas till hands, och ibland vara mycket aktiv och framträdande.

Vi värdesätter flexibilitet, ärlighet och initiativförmåga. Erfarenhet av autism är meriterande, samt tidigare arbete med barn och ungdomar.

Att ha arbetat som personlig assistent är en fördel, men inget krav.

Viktigast är din personliga lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten omfattar eftermiddagar/vardagar, dag- och kvällstid varannan helg. Omfattning av tjänsten är 75-100%. Ev kan två mindre tjänster på ca 50% vara aktuellt.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9888%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52143  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Handläggare

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service i Vision Tibros anda, ”vi skapar miljöer som sticker ut”.

Tibro kommun söker nu en handläggare till kommunens näringslivs- och utvecklingsenhet Tillväxt Tibro som omfattar näringslivsfrågor, arbetsmarknadsfrågor, besöksnäring, information/kommunikation samt TTC-utbildning. Enhetens uppdrag är att vara en offensiv aktör för en positiv utveckling och vara en långsiktig garant för hållbar tillväxt i Tibro i samklang med regionens strategi för tillväxt och utveckling 2020. Tjänsten kommer eventuellt integreras med Tibros kompetenscenter som kommer att etableras under 2018.


ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare hos oss kommer du att arbeta i ett team med näringslivs- och arbetsmarknadschef närmast dig. Genom nära samverkan är syftet att skapa goda förutsättningar för ställda mål i enheternas verksamheter. Tibro kommun kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö. Du får goda möjligheter att bidra till Tibros utveckling med stor frihet i samverkan med berörda intressenter och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Som handläggare kommer du:

• Utföra budgetarbete, uppföljning, prognostisering, bokslutsarbete, fakturahantering
• Ansvara för budget och uppföljning av ekonomi gällande evenemang och projekt
• Underhålla och administrera personal i samverkan med fackliga organisationer och samarbetspartner samt rekvirera medel och följa upp
• Ge stöd och service till verksamheterna gällande ekonomi och löne-/personalsystem
• Allmänt administrativt arbete som förekommer på enheten


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som ser sammanhang och prioriterar rätt frågor, samt anpassar dig till nya och förändrade krav och förutsättningar. Du har en högskoleutbildning som vi bedömer som relevant för tjänsten.

• Du är ansvarstagande, trygg i din yrkesroll och har ett förhållningssätt som är anpassat till situationen
• Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och relaterar till andra människor på ett smidigt sätt
• Du sprider kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt till de människor du möter i din yrkesroll
• Du har erfarenhet och förståelse för arbetet i en politiskt styrd organisation
• Som person trivs du med att arbeta självständigt och även i nära dialog med dina chefer och kollegor
• Du präglas av ett förhållningssätt som stämmer överens med vår värdegrund, Omtanke – Samverkan – Självtillit och Handlingskraft
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675631
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=063e9d60-2732-4eb1-90fc-57567defd81b&TK=71b497d4-d2ec-4694-a92c-43a249f6271e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tibro kommun
Tibro kommun
54380  Tibro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Systemutvecklare - Mio

fadsldfsdsl

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

 www.mio.se

 Mio fortsätter sin positiva utveckling och behovet av kompetent och effektivt IT-stöd ökar. Vi bedriver vår utveckling och drift i egen regi och vi har många utvecklande projekt som står för dörren. Vi söker nu en medarbetare som ska arbeta med utveckling och förvaltning av Mio-kedjans IT-lösningar. Rollen innebär också att man deltar olika IT-relaterade utvecklingsprojekt inom Mio-kedjans IT-miljö.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i botten och som har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet av C#, .Net och SQL och erfarenhet av XML/XSLT och erfarenhet av fullstackutveckling (frontend / backend) är meriterande. Du har kunskap om hur integrationer fungerar och erfarenheter från någon integrationsplattform samt erfarenhet av affärssystemet M3 är meriterande.

Som person är du prestigelös och initiativrik. Du har ett starkt driv att lära dig nya saker och ett personligt mod att gå in i nya arbetsuppgifter och med ny teknik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1394%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

System- och förvaltningsledare för webb & e-handel - Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

www.mio.se

Mio fortsätter sin positiva utveckling och för att möta våra kunders behov så satsar vi nu på att utveckla vår webb och vår e-handel. Vi söker en medarbetare som vill leda arbetet med vidareutveckling och förvaltning av vår webb och e-handelsplattform. Rollen innebär att koordinera arbetet med systemutveckling, samordna infrastruktur för systemutveckling och applikationsdrift och ansvar för etablering och underhåll av hjälpverktyg för utvecklingsarbetet. I det dagliga arbetet leder du två webbutvecklare.

Vi söker dig som har arbetat några år i liknande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att förstå och översätta affärsbehov till tekniska lösningar och har en förmåga att se slutprodukten ur ett kundperspektiv. Du är bekväm med olika programmeringsspråk, mjukvaror och ramverk och du har en förmåga att självständigt driva tekniska frågor.

Du har ett strukturerat arbetssätt, ett gott omdöme och en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och coacha andra. Som person är du prestigelös och initiativrik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Tibro.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1390%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

Webbutvecklare full-stack - Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2017?

www.mio.se

 Mio fortsätter sin positiva utveckling och för att möta våra kunders behov så satsar vi nu på att utveckla vår webb och vår e-handel. Vi söker därför en webbutvecklare som med kompetens och energi vill bli en viktig medarbetare i arbetet med att utveckla vår webb och e-handelsplattform. Rollen innebär utveckling av webbapplikationer på både back-end och front-end och att arbeta med applikations- och serverdrift. Du ingår i en grupp som består av tre personer.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är bekväm med att tillämpa olika programmeringsspråk. Du har förmåga att i utvecklingsarbetet se slutprodukten ur ett kundperspektiv och du har en förmåga att prata om och beskriva teknik på ett lättbegripligt sätt. Du har en positiv inställning och en utpräglad förmåga till problemlösning.

Som person är du nyfiken och du har lust och drivkraft att skaffa kunskap om nya tekniker och lösningar. Du arbetar metodiskt och är noggrann och kvalitetsmedveten och är du prestigelös och initiativrik. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig spelare i vårt lag. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Tibro.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1391%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VEM Rekrytering
Box 59
54321  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.vem.se
  
Platsannons

Psykologer

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Tibro har mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Upptagningsområdet är Hjo, Tibro och Karlsborg. Vi arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Våra medarbetare är erfarna och har väl inarbetade rutiner och arbetar i positiv anda och med ständiga förbättringar.
Vi söker dig som vill jobba som psykolog med oss på Närhälsan. Vi erbjuder dig ett arbete i ett team med engagerade och kunniga medarbetare. I primärvårdsområde 9 som vi tillhör finns flera psykologer och där ges möjlighet till kunskapsutbyte och nätverksträffar. Tillgång till handledning och stöd är en självklarhet. Du jobbar nära vår kurator i teamet för psykisk hälsa. Vi ser gärna att Du tar handledningsuppdrag åt PTP psykologer.

Om arbetet
I nära teamarbete samarbetar du med övriga yrkeskategorier för att på ett tidigt stadium diagnostisera, behandla och förebygga psykisk ohälsa, sjukdom och funktionshinder. Arbetet med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå spänner över ett mycket brett arbetsfält och åtagandet inbegriper barn, ungdomar och vuxna. Samverkan sker med flera olika externa partners kring patienter med sammansatt psykisk/psykiatrisk- och social problematik liksom vid missbruk och beroende.
Vi vill ha en hög tillgänglighet och tidig intervention och arbetar därmed för att kunna erbjuda snabba och korta insatser med bedömning, rådgivning och stöd. Den breda variationen av sjuklighet inom primärvården återspeglas även i psykologiskt behandling från brief intervention till längre behandlingsformer.
Preventiva och pedagogiska insatser i grupp inom relevanta områden är ett spännande utvecklingsområde för oss.
Vi vill stärka psykologernas profession och utveckla en egen enhet för psykisk hälsa med flera psykologer.


Om dig
Vi söker legitimerad Psykolog, gärna med erfarenhet från flera olika områden, som vill vara en del av vårt arbetsteam och arbeta med den bredd och de utmaningar som första linjens hälso- och sjukvård erbjuder inom just området psykisk hälsa. Här krävs ett stort mått av flexibilitet och tankar utanför de traditionella ramarna för att vi tillsammans ska kunna erbjuda våra patienter ett gott omhändertagande med avgränsade och målinriktade insatser.
Närhälsans öppenvårdsarbete står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Övrigt
Intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/3041
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147352/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Tibro vårdcentral
Primärvårdskontoret, Box 47
54121  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionspersonal till Onboard

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu personal inför sommarens semesterperiod och vår högsäsong som sträcker sig mellan maj och slutet av september.

Ditt arbete kommer att ske på avdelningen Onboard. Arbetsuppgifterna varierar och vanligt förekommande arbetsuppgifter är avräkning och packning av artiklar. Dessa arbetsuppgifter innebär en hel del huvudräkning.

Vi arbetar dagtid.

Vem är du?

Du måste vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för att påbörja en anställning hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en trygg person som trivs att arbeta strukturerat. Du gillar att ta initiativ och upplevs som driven. Då du arbetar mycket med andra människor önskar vi att du har en god social förmåga och främjar samarbete. Din servicenivå är hög precis som din noggrannhet och ditt ansvarstagande.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt men även i team. Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina arbetskamrater.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en produktionsmiljö och/eller erfarenhet av plockarbete ser vi detta som meriterande.

Truckkort A är meriterande. Har du tidigare praktiska erfarenheter av truckkörning ses detta som mycket positivt.

Svenska i tal och skrift samt datakunskaper är ett krav. Detta då instruktioner vi använder oss av är på svenska samt att det i alla arbetsmoment ingår arbete vid dator/terminal.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett spännande företag som är i ständig utveckling.

Tjänsterna har tillträde relativt omgående för upplärning och därefter startar vår högsäsong/semesterperiod i maj/juni.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Linda Hedman, linda.hedman@inflightservice.se

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar Gate Retail en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=77%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Fabriksgatan 3
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  

Platsannons

Produktionspersonal till Preorder

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers´onboard experience. The company specialises in catering and hospitality and onboard products and services to companies that serve people on the move.
gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gategroup has acquired Gate Retail (former Inflight Service), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world.
Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu personal inför sommarens semesterperiod och vår högsäsong som sträcker sig mellan maj och slutet av september.

Ditt arbete kommer att ske på avdelningen Preorder. Arbetsuppgifterna varierar och vanligt förekommande arbetsuppgifter är hantering och packning av artiklar i en automatiserad arbetsmiljö.

Vi arbetar i två-skift, dagtid kan förekomma i undantagsfall.

Vem är du?

Du måste vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för att påbörja en anställning hos oss.

Svenska i tal och skrift samt datakunskaper är ett krav. Detta då instruktioner vi använder oss av är på svenska samt att det i många arbetsmoment ingår arbete vid dator/terminal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en trygg person som trivs att arbeta strukturerat. Du gillar att ta initiativ och upplevs som driven. Då du arbetar mycket med andra människor önskar vi att du har en god social förmåga och främjar samarbete. Din servicenivå är hög precis som din noggrannhet och ditt ansvarstagande.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt men även i team. Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina arbetskamrater.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en produktionsmiljö och/eller erfarenhet av plockarbete ser vi detta som meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett spännande företag som är i ständig utveckling.

Tjänsterna har tillträde relativt omgående för upplärning och därefter startar vår högsäsong/semesterperiod i maj/juni.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Linda Hedman, linda.hedman@inflightservice.se

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar Gate Retail en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I003/531/main?site=5&validator=326d85068b82fb642bc13c7f5d022440&lang=UK&rmpage=job&rmjob=78%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inflight Service
Fabriksgatan 3
54350  Tibro Sverige
Hemsida: http://www.inflightservice.se/
  
Platsannons

Distriktsläkare

Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare inom primärvården. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många olika typer av patienter. En arbetsdag kan bestå av både planerade och akuta besök och någon dag i veckan ronder till äldreboenden och hembesök. Utöver patientarbetet hoppas vi att du vill ta en ledande roll i personalstyrkan så att vi tillsammans utvecklar verksamheten mot de nya utmaningar som väntar. Vi vill gärna att du har möjlighet att jobba kväll en dag i veckan. Då vi strävar efter att ge våra patienter en nära tillgänglighet så har vi öppet 8-22 alla vardagar och 10-16 på helgerna. Arbetet är i huvudsak förlagt till vår Hälsocentral i Tibro.

Du har läkarexamen och bevis om legitimation från Socialstyrelsen.
Du har en specialistläkarexamen i allmänmedicin och gärna några års erfarenhet från arbetet som distriktsläkare inom primärvården.
Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


2014 startade vi upp en primärvårdsenhet i Tibro i nyrenoverade, moderna lokaler, där har vi ca 2500 patienter. Vi arbetar i samarbete med Hälsocentralen i Hjo som är en liten primärvårdsenhet med ca 4500 patienter. Företaget startades för över 20 år sedan av vår nuvarande verksamhetschef som också är en av våra distriktsläkare. Vår målsättning är att ge våra patienter en lättillgänglig, nära vård av god kvalité och med god kontinuitet.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten kan komma att tillsättas löpande under ansökningsperioden.Som anställd hos har du fri tillgång till vårt gym och vår pool för vattengymnastik. Tjänstebostad kan finnas tillgänglig om önskemål om detta finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Distriktsläkare
Webbplats:
Epostadress: info@hchjo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÄLSOCENTRALEN I HJO AB
FABRIKSGATAN 1
54432  HJO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9591%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal