Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:43

Lediga jobb i Tanums kommun (1435), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 596
Täthet13,73Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 351,37Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land917,21Landareal (km²)
Sjö37,63Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 396,53Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Fjällbacka

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Fjällbacka.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Fjällbacka
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Sommarvikariat som receptionist till vårdcentral

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del handla om sedvanliga uppgifter för en receptionist inklusive patientregistrering, kassahantering, postsortering, kundbemötande mm. En vårdadministratör kommer finnas till din hjälp hela sommaren.

Vi söker dig som är receptionist till detta sommarvikariat. Självklart är det en bonus om du också är vårdadministratör. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvård är ett stort plus och så även förståelsen för vad arbetsuppgiften att vara spindeln i nätet och vårt ansikte utåt innebär. Social kompetens, stresstålighet, handlingskraft och ambitionsivå kommer vara avgörande egenskaper.


Receptionen på Kvarterskliniken Tanum sköts idag av ett team om två läkarsekreterare och en receptionist. Under semestertider behöver vi ytterligare en person att täcka upp med.

Vi är en mysig vårdcentral med ca 5000 listade, vi vaccinerar och utför hälsoundersökningar utöver primärvårdsuppdraget. Vi har alltid nära till skratt och vi lovar att du kommer få en rolig och lärorik sommar hos oss! Läs gärna mer om vad vi erbjuder på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarvikariatet handlar främst om juli månad och även några dagar i augusti. Vi har möjlighet att vara flexibla. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: "Reception Tanum"
Webbplats:
Epostadress: therese.engdahl@kvarterskliniken.se
Övrigt: Då vi kommer avsluta rekryteringsprocessen när vi funnit rätt person, sitt inte och fila på din ansökan fram till sista ansökningsdagen. Ansök redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: KUNGSPORTSLÄKARNA
Affärsvägen 3
45730  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.kvarterskliniken.se
  
Platsannons

Aktiv 28 årig man söker en engagerad assistent

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa och stödja mig i mitt vardagsliv.


Jag är en rörlig ung man som på grund av olika funktionsvariationer har ett stort behov av hjälp och stöd i mitt eget boende.

En av mina absoluta favoritsysslor är att promenera vilket jag gör väldigt ofta. Utöver promenader är jag en väldigt musikintresserad kille så skulle du dela detta intresse är det ett stort plus.

Jag ser framför mig att du som söker denna tjänst är en lyhörd person över 30 som är trygg i sig själv och klarar av att känna in vad som behöver göras. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, kanske har du även erfarenhet av att arbeta tillsammans med personer som har flerfunktionsvariationer. Men självklart är det i slutändan personkemin och att jag kommer bra överens med dig som ansöker som är det viktigaste.


Urval sker löpande, vänta därför inte med att komma in med din ansökan, dock senast 2017-06-05.


Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på cirka 65%, både dag, kväll, natt och helg (varannan) förekommer. 60%-80%Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Arbetsgivare erbjuder introduktion, fortbildning och friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 43275173
Webbplats: http://w1.jag.se/43275173
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Eventpersonal - Sommarjobb

Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige.
Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion.
Här ingår utveckling av flera egna varumärken där Swedemount, Nautic Xprnc RS 65 och Seaside är störst.
Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK.
Läs mer på www.sportshopen.comBeskrivning
Till vårt eventområde söker vi utåtriktade, glada och starka medarbetare med tålamod och ordningssinne.

Är du den som tycker om barn i kombination med klättring med sele, studsmattor, bungyjump, segway - då är du rätt person!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att hjälpa de som besöker eventområdet, att säkerheten efterlevs samt se till att det blir en så rolig upplevelse som möjligt för våra besökare!
Vid behov stöttar vi även vår butik och restaurang som ligger i anknytning till eventområdet, därför är kassavana en merit.

Villkor
Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. Vi ser helst att du är över 18 år. Personligt brev, CV samt foto måste bifogas.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid. Tillträde: Enl ök Visstidsanställning tillTimavlönad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/17
Webbplats: https://sportshopen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150928/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportshopen
Strandvägen 1
45772  Grebbestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hotellreceptionist

I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i en reception såsom in-utcheckning, försäljning av receptionens utbud, kassaredovisning, information och annan service till gästerna. Att vara en i teamet på Hotel Tanums Gestgifveri innebär att du tar hand om våra gäster och ger det där lilla extra av dig själv. Det som får en vistelse på Hotel Tanums Gestgifveri att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen med din ansökan och kanske blir en i vårt glada gäng. Grundläggande kvalifikationer: - Gymnasiekompetens eller liknande - Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. - Sätter gästen i fokus och har en hög servicekänsla Meriterande - Något annat nordiskt språk samt ytterligare språk - Erfarenhet från liknande arbete Skriv "Bokning och reception" i ämnesraden i mailet.

Vi erbjuder även våra anställda lägenheter att hyra vid behov.


I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i en reception såsom in-utcheckning, försäljning av receptionens utbud, kassaredovisning, information och annan service till gästerna. Att vara en i teamet på Hotel Tanums Gestgifveri innebär att du tar hand om våra gäster och ger det där lilla extra av dig själv. Det som får en vistelse på Hotel Tanums Gestgifveri att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med. Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen med din ansökan och kanske blir en i vårt glada gäng. Grundläggande kvalifikationer: - Gymnasiekompetens eller liknande - Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. - Sätter gästen i fokus och har en hög servicekänsla Meriterande - Något annat nordiskt språk samt ytterligare språk - Erfarenhet från liknande arbete Skriv "Bokning och reception" i ämnesraden i mailet.

Vi erbjuder även våra anställda lägenheter att hyra vid behov.

Vi på Hotell Tanums Gestgifveri har sedan 1663 serverat middagar åt stjärnor och kungligheter, en tradition vi förvaltar med stolthet. Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Restaurangen har plats för 140 gäster och hotellet har 34 hotellrum med plats för 90 övernattningsgäster. I Gula matsalen och skänkrummet som är den äldsta delen av Gestgifveriet serverar vi dagligen middag för upp till 140 personer. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och vår kunniga personal står för varm och professionell service.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rest@hoteltanum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanumshede Gestgifveri Hotel &
Apoteksvägen 7
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarpersonal Tanumshede

Vill du sommarjobba i vårt glada team under juli månad?

Du kommer jobba med de viktigaste personerna i vårt företag – våra kunder! Att vara säljare på Scorett innebär att du får förmånen att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Men fokus ligger självklart på att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara servicen


Vi söker dig som brinner för försäljning och kundservice. Du är social, positiv, utåtriktad och kreativ.

Eftersom vi söker en sommarjobbare som ska täcka upp för ordinarie personal som är på semester är det oerhört viktigt att du kan ställa upp med kort varsel om butiken behöver dig. Därför är flexibilitet något vi väger tungt i denna rekrytering.


Scorett Footwear AB har expanderat kraftigt de senaste åren och har idag 110 butiker inom olika affärsområden. Totalt omsätter kedjan 800 miljoner kronor och avser växa med ytterligare etableringar under de kommande åren. Scorett vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Scorett utsågs av Habit till årets modekedja 2012 och årets skobutik 2013. 2014 vann Scorett utmärkelsen Sveriges bästa Kundtjänst enligt Daymaker
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.scorett.se
Epostadress:
Övrigt: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt ifall du finner tjänsten intressant. Du ansöker via Scoretts hemsida - www.scorett.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Scorett Footwear AB
Härdgatan 22
43232  Varberg Sverige
Hemsida: http://www.scorett.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Vi söker dig som vill jobba inom servering, som serveringspersonal kommer du att arbeta med att ta emot och servera gäster, avplockning och kundbemötande. Arbetstiderna kan vara förlagda på såväl lunchtid som kvällstid eller helg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang. Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en behovsbaserad visstidsanställning under vår sommarperiod som sträcker sig under juni till augusti. Är du tillgänglig redan under maj och juni är det ett plus. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Vi erbjuder även våra anställda lägenheter att hyra vid behov.Vi söker dig som vill jobba inom servering, som serveringspersonal kommer du att arbeta med att ta emot och servera gäster, avplockning och kundbemötande. Arbetstiderna kan vara förlagda på såväl lunchtid som kvällstid eller helg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang. Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en behovsbaserad visstidsanställning under vår sommarperiod som sträcker sig under juni till augusti. Är du tillgänglig redan under maj och juni är det ett plus. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Vi erbjuder även våra anställda lägenheter att hyra vid behov.


Vi på Hotell Tanums Gestgifveri har sedan 1663 serverat middagar åt stjärnor och kungligheter, en tradition vi förvaltar med stolthet.

Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Restaurangen har plats för 140 gäster och hotellet har 34 hotellrum med plats för 90 övernattningsgäster. I Gula matsalen och skänkrummet som är den äldsta delen av Gestgifveriet serverar vi dagligen middag för upp till 140 personer. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och vår kunniga personal står för varm och professionell service.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidAvtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rest@hoteltanum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanumshede Gestgifveri Hotel &
Apoteksvägen 7
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Frukostvärdinna / Frukostvärd

Vi söker förstärkning inom frukostvärd / frukostvärdinna.

Vi söker Dig som tycker det är självklart att sätta gästen i fokus, är positiv och noggrann, kan arbeta i grupp likväl som självständigt och som tycker om att arbeta i ett högt tempo, då vi ska ge upp till 100 personer en bra start på dagen!
Att vara en i teamet på Hotel Tanums Gestgifveri innebär att du tar hand om våra gäster och ger det lilla extra av dig själv, allt för att ge våra gäster en vistelse att komma ihåg!

Att arbeta som frukostvärdinna/värd innebär att plocka fram och förbereda hotellfrukost. Hålla rent och snyggt på frukostbuffén och borden i restaurangen. Att duka av buffén samt diskning ingår även i ditt jobb.

För rätt person finns goda möjligheter att få en tillsvidareanställning.Vi söker förstärkning inom frukostvärd / frukostvärdinna.

Vi söker Dig som tycker det är självklart att sätta gästen i fokus, är positiv och noggrann, kan arbeta i grupp likväl som självständigt och som tycker om att arbeta i ett högt tempo, då vi ska ge upp till 100 personer en bra start på dagen!
Att vara en i teamet på Hotel Tanums Gestgifveri innebär att du tar hand om våra gäster och ger det lilla extra av dig själv, allt för att ge våra gäster en vistelse att komma ihåg!

Att arbeta som frukostvärdinna/värd innebär att plocka fram och förbereda hotellfrukost. Hålla rent och snyggt på frukostbuffén och borden i restaurangen. Att duka av buffén samt diskning ingår även i ditt jobb.

För rätt person finns goda möjligheter att få en tillsvidareanställning.

Vi på Hotell Tanums Gestgifveri har sedan 1663 serverat middagar åt stjärnor och kungligheter, en tradition vi förvaltar med stolthet. Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Restaurangen har plats för 140 gäster och hotellet har 34 hotellrum med plats för 90 övernattningsgäster. I Gula matsalen och skänkrummet som är den äldsta delen av Gestgifveriet serverar vi dagligen middag för upp till 140 personer
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Frukostvärd/Frukostvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rest@hoteltanum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanumshede Gestgifveri Hotel &
Apoteksvägen 7
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lastbilschaufförer med C-behörighet sökes

Vi på OnePartnerGroup söker inför sommaruppdrag sju lastbilschaufförer med C-behörighet till vår kund PostNord i Uddevalla.


Om kundföretaget
Våra kund är placerad i Uddevalla och verkar inom distrubitionsbranschen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos vår kund är inom distrubitionskörning. I rollen som distributionschaufför är ditt ansvar utkörning av paket till företagets kunder. Arbetstider som lastbilschaufför är förlagda till dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, ADR, C-behörighet och gärna erfarenhet av liknande arbeten. Lokalkännedom är meriterande.

Som lastbilschaufför bör du som söker vara självgående, plikttrogen och flexibel. Att hålla många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann, engagerad och har en ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Behovet är inför sommaren, men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor gällande tjänsterna, kontakta Isabella Gyltman eller Marcus Litborn på OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4306
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4306
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Lagermedarbetare Sportshopen

Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige.
Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion.
Här ingår utveckling av flera egna varumärken där Swedemount, Nautic Xprnc RS 65 och Seaside är störst.
Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK.
Läs mer på www.sportshopen.comPå vårt lager på Sportshopen Grebbestad , behöver vi stärka upp ytterligare inför och under sommaren.

Vi behöver ett flertal personer som kan hjälpa oss att fylla butikerna med våra fantastiska varor.
Du kommer att  packa upp, larma och förbereda våra varor för transport ut till våra butiker.

Gillar du ordning och reda, att arbeta i högt tempo med många arbetskamrater, är ansvarsfull och engagerad  med positiv inställning, vill vi att du söker till oss. 

Ansök redan idag via länken nedan.

Välkomna !


Villkor
Lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 60-80 %. Tillträde: omgående tillsvidareanställningenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/15
Webbplats: https://sportshopen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150703/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportshopen
Strandvägen 1
45772  Grebbestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Falkeröds cafe Creperi Grebbestad söker en aktiv hjälp i caféet

Vi söker 1 eller 2 personen för Juli och 1e vecka Augusti. Genomsnitt 4 timmar per dag. starttid 11.00 / 12.00 Också på helger.
Servera mat, diska, torka bord, sköta serveringen.

Vi söker 1 eller 2 personen för att hjälpa i Falkeröds cafe-creperi.
Vara glad mot kunder. Stresstålig, positiv, ansavarsfull, jobba effektivt. Bemöta kunder på ett snyggt fint.

Falkeröds cafe och creperi är en grön oas i Grebbestad bara 500 meter från hamnen.
På vårt café kan du njuta av bakverk, crêpes, galettes, våfflor, varma/kalla smörgåsar, juicer, kaffe, glass och milkshakes.

www.falkerod.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidföljer HRF 40%-60%följer HRF
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-24
Referens: 2017 hjälp i kafeet
Webbplats:
Epostadress: tennschipper@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svs Stavsjö Vandrarhem i Stavsjö AB
Kärra 245
47396  Henån Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare Rabalder Fjällbacka

Din huvudsakliga arbetsuppgift är försäljning i butik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Tillträde första veckan juni.

Vi söker en driven och duktig butikssäljare till vår sommarbutik i Fjällbacka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Det är viktigt att du är självständig och känner dig bekväm med personlig försäljning och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du positiv, ansvarstagande och entusiasmerande.

Rabalder AB är ett familjeägt företag som designar, tillverkar och säljer det egna märket Rabalder. Vi har 34 helägda butiker i Sverige samt webshop på rabalder.se. Vårt huvudkontor finns i Alingsås och totalt sysselsätter vi ca 130 personer på årsbasis. Nu söker vi en butikssäljare i vår sommarbutik i Fjällbacka.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid20%-40%Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@rabalder.se
Övrigt: Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se, senast 2017-06-11. Skriv "butikssäljare Fjällbacka" i ämnesraden på mailet. ”urval sker löpande under ansökningstiden"
Arbetsplats: 
Adress: RABALDER AB
Kyrkvägen 1
45740  FJÄLLBACKA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Überdriftstomte sökes!

Drift och utvecklingsansvarig för IOSofts hosting och kundlösningar samt IT-konsultation mot kund - både fjärr- och på-platsen-support.

Där har vi ju dig!!
- Du som vill vara en del av ett ungt och ambitiöst gäng med varierande arbetsuppgifter!

Vi vet ju allihop att du är den där drivna nörden som älskar att hitta nya modeller & lösningar och vill vara med att forma IOSofts framtida driftsavdelning.

Du har ju redan sedan tidigare kunskap inom virtuella servermiljöer & nätverk - och det du ännu inte kan hittar du ju alltid lösningen på genom en Googling!

Den sociala biten är inga problem och det är ju framförallt ditt ordningssinne som gör dig till en grym projektledare. Att känna att du gör ett fantastiskt jobb är det bästa du vet - att kunden sedan dessutom blir nöjd är en grym bonus!

Att vara driftsansvarig är inte ett jobb utan en livsstil!

IOSoft AB är en konsultfirma med tio anställda som håller till i Tanumshede, beläget i det vackra norra Bohuslän, strax söder om Strömstad. Vi är ett gott gäng där arbetsdagen består av mycket skratt och glada miner och där beslutsvägarna är korta och enkla.

Vår målsättning är att kunna förse våra kunder med bred IT-kunskap. Vi erbjuder tjänster inom systemdrift, hosting, säkerhet samt mjukvaruutveckling.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@iosoft.se
Övrigt: Anställning sker löpande. Rekryteringshjälp undanbedes!
Arbetsplats: 
Adress: IOSoft AB
Prästgårdsvägen 5B
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.iosoft.se
  
Platsannons

Lärare i naturorienterande ämnen till Campus Futura

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare i naturorienterande ämne till Campus Futura

Campus Futura bedriver lärlingsgymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vi expanderar och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Campus Futura
I vårt pågående utvecklingsarbete önskar vi ta del dina av erfarenheter och kompetenser som vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Du som vill delta i det fortsatta arbetet för att skapa en skola som leder mot vår vision” Vi utbildar för framtiden!” är varmt välkommen att bli en del av vårt team!


Kvalifikationer
Vi söker en behörig/legitimerad lärare i naturorientering, gärna med ytterligare ämneskombinationOmfattning och varaktighet

Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse, tillträde snarast.Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525–181 99

Fackliga representanter nås via kundcenter 0525–180 00Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017. Urval sker löpande så dröj inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430477748
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430477748&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik till Campus Futura

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare i matematik till Campus Futura

Campus Futura bedriver lärlingsgymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vi expanderar och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Campus Futura
I vårt pågående utvecklingsarbete önskar vi ta del dina av erfarenheter och kompetenser som vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Du som vill delta i det fortsatta arbetet för att skapa en skola som leder mot vår vision” Vi utbildar för framtiden!” är varmt välkommen att bli en del av vårt team!


Kvalifikationer
Vi söker en behörig/legitimerad lärare i matematik, gärna med ytterligare ämneskombination


Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse, tillträde snarast.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525–181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525–180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017. Urval sker löpande så dröj inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430482670
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430482670&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i engelska till Campus Futura

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare i engelska till Campus Futura

Campus Futura bedriver lärlingsgymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vi expanderar och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Campus Futura
I vårt pågående utvecklingsarbete önskar vi ta del dina av erfarenheter och kompetenser som vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Du som vill delta i det fortsatta arbetet för att skapa en skola som leder mot vår vision” Vi utbildar för framtiden!” är varmt välkommen att bli en del av vårt team!


Kvalifikationer
Vi söker en behörig/legitimerad lärare i engelska, gärna med ytterligare ämneskombination


Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse, tillträde snarast.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525–181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525–180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017. Urval sker löpande så dröj inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430468278
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430468278&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i svenska/svenska som andraspråk till Campus Futura

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare i svenska/svenska som andraspråk till Campus Futura

Campus Futura bedriver lärlingsgymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vi expanderar och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Campus Futura
I vårt pågående utvecklingsarbete önskar vi ta del dina av erfarenheter och kompetenser som vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Du som vill delta i det fortsatta arbetet för att skapa en skola som leder mot vår vision” Vi utbildar för framtiden!” är varmt välkommen att bli en del av vårt team!


Kvalifikationer
Vi söker en behörig/legitimerad lärare i svenska/svenska som andraspråk på gymnasienivå, gärna med ytterligare ämneskombination


Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse, tillträde snarast.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525–181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525–180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017. Urval sker löpande så dröj inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430464290
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430464290&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i samhällsorienterande ämnen till Campus Futura

Lärare i samhällsorienterande ämne till Campus Futura

Campus Futura bedriver lärlingsgymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vi expanderar och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Campus Futura
I vårt pågående utvecklingsarbete önskar vi ta del dina av erfarenheter och kompetenser som vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Du som vill delta i det fortsatta arbetet för att skapa en skola som leder mot vår vision” Vi utbildar för framtiden!” är varmt välkommen att bli en del av vårt team!


Kvalifikationer
Vi söker en behörig/legitimerad lärare i samhällsorienterande ämne, gärna med ytterligare ämneskombination


Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse, tillträde snarast.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525–181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525–180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017. Urval sker löpande så dröj inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

?Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430472716
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430472716&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i åk 1-3, Hedeskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.Lärare år 1-3 till Hedeskolan

Tanumskolan är en 3-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Vi söker dig som
Vill jobba mot målet att vår skola ska bli en Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke.
Vi söker pedagoger som har stort fokus på värdegrundsmålen och kunskapsmålen, där eleven sätts i centrum och som lätt kan samverka med kollegor, ledning och hemmen. Vi använder utomhuspedagogik för att utmana elever i lärandet och söker dig med erfarenhet av eller intresse för detta.


Kvalifikationer
Vi söker dig med behörighet att arbeta med elever i år 1-3.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare, heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor Ulla Elowson, 0525-183 91
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430345518
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430345518&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Tanum med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Mätingenjör

Mark- och exploateringsavdelningen ingår i Tekniska förvaltningen och ansvarar bland annat för gator och trafiksäkerhet, kart- och mätverksamhet, skogsförvaltning, samrådsyttranden vid planläggning och genomförandeansvar för detaljplaner. Avdelningen har fem medarbetare. Då vår nuvarande mätingenjör kommer gå vidare till en annan tjänst söker vi nu en medarbetare som vill vara med och driva kommunens mätverksamhet. Du kommer att vara en av två medarbetare som ansvarar för verksamheten.
Arbetsuppgifter
- Mätarbete i fält med totalstation och GNSS-utrustning
- Ajourhållning av kommunens primärkarta
- Framställning av nybyggnadskartor
- Framställning och leverans av kartprodukter åt interna och externa kunder
- Inrapportering till Lantmäteriet, Trafikverket m fl.
Kvalifikationer
För den här tjänsten krävs att du har erfarenhet av att arbeta som mätingenjör samt examen från teknisk högskola inom kart, GIS, lantmäteri eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi utgår ifrån att du har erfarenhet av att arbeta i en kvalificerad datormiljö och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi jobbar i Office och Geosecma för ArcGIS är kommunens GIS- och kartplattform. Meriterande är även erfarenhet av mätutrustning från Trimble. Du ska förstå och kunna göra dig förstådd på svenska och vi utgår för att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och förstår engelsk fackskrift.
Körkort är ett krav.
Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast möjligt.
Provanställning kan förekomma.
Upplysningar
Mark- och exploateringschef: Ann-Sofie Karlsson (+46) 525-181 27
Facklig kontaktperson: Henrik Aldén (+46) 525-183 75
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 juni. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Tanums kommun
Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Examenstitel: Mätingenjör

Utbildningsnivå:
- KY/YH-utbildning
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Mätningsingenjör/MBK-ingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 3428729784
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3428729784&link_source_id=30&company_id=2868118593&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Tekniska förvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pianopedagog till musikskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Musikskolan söker pianopedagog

MUSIKSKOLAN är en viktig del i kommunens kulturliv och har i dag ca.300 elever. Inför kommande läsår utökar vi personalstyrkan ytterligare något. Det händer mycket på vår lilla MUSIKSKOLA med det stora innehållet. Är du en person som tycker att ensemble och orkesterverksamheten är viktigt samt tycker om att sätta eleverna i fokus så blir du en viktig del på en tongivande skola !!!!!!!

Arbetsuppgifter
Undervisning på piano och keyboard. Undervisningen sker enskilt och i grupp samt ev. ensemble. Vi värdesätter genrebredd.

Klassundervisning mestadels i projektform inom förskola och grundskola där du alltid har ett härligt arbetslag/team i din närhet som stöttar dig med allt från planering, genomförande och betygsättning.

Delat ansvar i team är en modell som vi i Tanum är unika med.

Undervisningsprov kan komma att ske.


Kvalifikationer
God samarbetsförmåga och lätt för att ta nya kontakter med såväl barn, ungdomar som vuxna.
Flexibelt tänkande.
Utvecklingsbenägen.
Musikpedagogexamen/legitimation eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
50% tillsvidare med tillträde enligt ök. Mestadels dagtid. Tjänsten kan delas om så önskas alternativt kombineras med annan ledig tjänst inom vår förvaltning. Vi strävar efter att erbjuda heltider för de som så önskar.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Musikskolans rektor: Per Lagerberg 0525-181 94
E-post per.lagerberg@tanum.se
Facklig företrädare nås via kundcenter 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Teater/Musik/Dans

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50%. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430291456
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430291456&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sångpedagog till musikskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Musikskolan söker sångpedagog

MUSIKSKOLAN är en viktig del i kommunens kulturliv och har i dag ca.300 elever. Inför kommande läsår utökar vi personalstyrkan ytterligare något. Det händer mycket på vår lilla MUSIKSKOLA med det stora innehållet. Är du en person som tycker att ensemble och orkesterverksamheten är viktigt samt tycker om att sätta eleverna i fokus så blir du en viktig del på en tongivande skola !!!!!!!

Arbetsuppgifter
Undervisning i sång. Undervisningen sker enskilt och i grupp samt ev. ensemble. Vi värdesätter genrebredd.

Klassundervisning mestadels i projektform inom förskola och grundskola där du alltid har ett härligt arbetslag/team i din närhet som stöttar dig med allt från planering, genomförande och betygsättning.

Delat ansvar i team är en modell som vi i Tanum är unika med.

Undervisningsprov kan komma att ske.


Kvalifikationer
God samarbetsförmåga och lätt för att ta nya kontakter med såväl barn, ungdomar som vuxna.
Flexibelt tänkande.
Utvecklingsbenägen.
Musikpedagogexamen/legitimation eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
50% tillsvidare med tillträde enligt ök. Mestadels dagtid. Tjänsten kan delas om så önskas alternativt kombineras med annan ledig tjänst inom vår förvaltning. Vi strävar efter att erbjuda heltider för de som så önskar.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Musikskolans rektor: Per Lagerberg 0525-181 94
E-post per.lagerberg@tanum.se
Facklig företrädare nås via kundcenter 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Teater/Musik/Dans

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50%. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430275812
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430275812&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stråkpedagog till musikskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Musikskolan söker stråkpedagog

MUSIKSKOLAN är en viktig del i kommunens kulturliv och har i dag ca.300 elever. Inför kommande läsår utökar vi personalstyrkan ytterligare något. Det händer mycket på vår lilla MUSIKSKOLA med det stora innehållet. Är du en person som tycker att ensemble och orkesterverksamheten är viktigt samt tycker om att sätta eleverna i fokus så blir du en viktig del på en tongivande skola !!!!!!!

Arbetsuppgifter
Undervisning på violin, violoncell samt gärna kontrabas och/eller nyckelharpa. Undervisningen sker enskilt och i grupp samt ensemble och orkester. Vi värdesätter genrebredd.

Klassundervisning mestadels i projektform inom förskola och grundskola där du alltid har ett härligt arbetslag/team i din närhet som stöttar dig med allt från planering, genomförande och betygsättning.

Delat ansvar i team är en modell som vi i Tanum är unika med.

Undervisningsprov kan komma att ske.


Kvalifikationer
God samarbetsförmåga och lätt för att ta nya kontakter med såväl barn, ungdomar som vuxna.
Flexibelt tänkande.
Utvecklingsbenägen.
Musikpedagogexamen/legitimation eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
100% Vikariat med tillträde enligt ök. Mestadels dagtid.
Tjänsten kan delas om så önskas alternativt kombineras med annan ledig tjänst inom vår förvaltning.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Musikskolans rektor: Per Lagerberg 0525-181 94
E-post per.lagerberg@tanum.se
Facklig företrädare nås via kundcenter 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Teater/Musik/Dans

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430259121
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430259121&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slagverkspedagog till musikskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Musikskolan söker slagverkspedagog

MUSIKSKOLAN är en viktig del i kommunens kulturliv och har i dag ca.300 elever. Inför kommande läsår utökar vi personalstyrkan ytterligare något. Det händer mycket på vår lilla MUSIKSKOLA med det stora innehållet. Är du en person som tycker att ensemble och orkesterverksamheten är viktigt samt tycker om att sätta eleverna i fokus så blir du en viktig del på en tongivande skola !!!!!!!

Arbetsuppgifter
Undervisning slagverk samt trumset. Undervisningen sker enskilt och i grupp samt ev. ensemble. Vi värdesätter genrebredd.

Klassundervisning mestadels i projektform inom förskola och grundskola där du alltid har ett härligt arbetslag/team i din närhet som stöttar dig med allt från planering, genomförande och betygsättning.

Delat ansvar i team är en modell som vi i Tanum är unika med.

Undervisningsprov kan komma att ske.


Kvalifikationer
God samarbetsförmåga och lätt för att ta nya kontakter med såväl barn, ungdomar som vuxna.
Flexibelt tänkande.
Utvecklingsbenägen.
Musikpedagogexamen/legitimation eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
50% vikariat under läsåret 2017/2018. Mestadels dagtid. Tjänsten kan delas om så önskas alternativt kombineras med annan ledig tjänst inom vår förvaltning. Vi strävar efter att erbjuda heltider för de som så önskar.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Musikskolans rektor: Per Lagerberg 0525-181 94
E-post per.lagerberg@tanum.se
Facklig företrädare nås via kundcenter 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Teater/Musik/Dans

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50%. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430232344
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430232344&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utvecklare inom IKT och matematik

Utvecklare inom IKT och matematik, tillika legitimerad grundskollärare i matematik

Utvecklingsenheten på Barn- och utbildningsförvaltningen i Tanums kommun söker legitimerad matematiklärare för arbete som utvecklare inom IKT samt matematik. Tjänsten kombineras med undervisning i matematik på någon skola i kommunen.

Tanums kommun har en iPad per elev. Unikum används som plattform för bedömning och planering. Googles Gsuite for Education kommer att införas från och med sommaren 2017, som den pedagogiska samarbetsplattformen för lärande. Målsättningen för IT i Tanums kommun sammanfattas i IT-strategin som heter ”Lust att lära”. Utvecklingsenheten ansvarar med fokus på pedagogik, för kompetensutveckling inom IKT i grundskola samt framgent även gymnasium och förskola. Utvecklingsenheten ansvarar också för övrig förvaltningsövergripande kompetensutveckling inom yrkesproffesionen, ekonomin inom ”en var” samt IT-arkitektur och systemägande för de system vi använder i skolan. Kompetensen i gruppen består av läs-, språk- och skrivutvecklare, IKT-pedagoger samt matematikutvecklare. Som ett övergipande raster ligger IKT och pedagogik på allt arbete.

Den person vi söker kommer att arbeta med IKT- och matematikutveckling tillsammans med övriga i utvecklingsenheten. Personen kommer förutom att arbeta med ”traditionella matematikutvecklaruppgifter” också att arbeta med införandet av den förstärkning av digital kompetens i styrdokumenten, som kommer att genomföras inom ett ettårigt tidsspann från och med den 1 juli 2017. I tjänsten läggs fokus på förändringarna i kursplanen i matematik. Till din hjälp i introduktionen har du under kommande år den nuvarande matematikutvecklaren som kommer att lämna över till dig för att ingen kompetens skall gå förlorad. Utvecklingsenhetens arbete känneteckas av medskapande och delaktighet vilket innebär att du kommer att ha stor påverkansmöjlighet på tjänstens inriktning utifrån de analyser och lärdomar du gör.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i matematik för grundskolan. I den mån som din behörighet sträcker sig utanför grundskolan, mot förskola eller gymnasium så kan det vara en tillgång, men det är inte ett krav. Vi ser också gärna att du har behörighet i ytterligare minst ett ämne, men inte heller detta är ett krav.
Du skall utöver lärarlegitimation ha kompetens att leda lärande på arbetsplatsen utifrån ett kollegialt lärandeperspektiv. Du skall själv ha en lust att lära och att fördjupa dig inom aktuella ämnesområden. Du måste vara ”bekväm” med att vara ute i verksamheten då ett fokus framgent är klassrumsarbete. Det är en tillgång om du har kunskaper inom G-suite for Education då Tanums kommun står inför ett genomförande av denna plattform som lärplattform, med start i juni. Du bör också ha ett visionärt tänkande men också vara ”hands on”, ”här och nu”. Du bör se IT som del av en helhet i en lärandeprocess. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, heltid. Del av tjänst som utvecklare samt del av tjänst som matematiklärare samt ev. ytterligare ämne. Tillträde enligt överenskommelse i augusti, helst med en kort introduktion i juni.

Upplysningar
Utvecklingsledare Mattias Larsson, nås säkrast via utv@tanum.se alt 070-523 91 10.
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 17 maj 2017.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 3428803648
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3428803648&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Danspedagog till musikskolan

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Musikskolan söker danspedagog

MUSIKSKOLAN är en viktig del i kommunens kulturliv och har i dag ca.300 elever. Inför kommande läsår utökar vi personalstyrkan ytterligare något. Det händer mycket på vår lilla MUSIKSKOLA med det stora innehållet. Är du en person som tycker att ensemble och orkesterverksamheten är viktigt samt tycker om att sätta eleverna i fokus så blir du en viktig del på en tongivande skola !!!!!!!

Arbetsuppgifter
Undervisning i dans. En helt ny spännande tjänst med stora möjligheter hos oss inte minst tack vare Vitlycke – Centre for Performing Arts.

Undervisningen sker i första hand i grupp och som en frivillig del. Vi värdesätter genrebredd.

Undervisningsprov kan komma att ske.

Kvalifikationer
God samarbetsförmåga och lätt för att ta nya kontakter med såväl barn, ungdomar som vuxna.
Flexibelt tänkande.
Utvecklingsbenägen.
Danspedagogexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
40% visstidsanställning under läsåret 2017/2018. Tjänsten kan delas om så önskas alternativt kombineras med annan ledig tjänst inom vår förvaltning. Vi strävar efter att erbjuda heltider för de som så önskar.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Musikskolans rektor: Per Lagerberg 0525-181 94
E-post per.lagerberg@tanum.se
Facklig företrädare nås via kundcenter 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 40%. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 3430129463
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430129463&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare/kock

År 2016 slog vi upp portarna till Sveriges första ekologiska ölkafé, beläget mitt i hjärtat på västkustens pärla, Hamburgsund. Där brygger vi vår egen ekologiska öl och serverar god mat därtill. Allt gjort med 100% kärlek!

Vi söker nu en pizzabagare till sommarsäsongen med eventuell möjlighet att arbeta helger under våren och hösten. Uppgifterna gäller främst pizzabak och förberedelser därtill, men också förberedelser och tillagning av andra rätter.

Vi söker dig som är glad, framåt, tar egna initiativ, är stresstålig och kan samarbeta bra. Viktigt är att du har erfarenhet av pizzabakning. Vi satsar mycket på att skapa en härlig känsla för kunden. Så, att vara genuin, öppen och vänlig är något vi värdesätter!

Välkommen med ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@morgondagens.com
Övrigt: Du kan även ansöka genom att kontakta Jennie Nilsson på telefon 070-8978309.
Arbetsplats: 
Adress: Morgondagens ekologiska ölkafé

45745  HAMBURGSUND 
Hemsida: morgondagen.com
  
Platsannons

Enhetschef till Individ- och familjeomsorgen

Vår verksamhet utvecklas och nu söker vi en enhetschef till omsorgsförvaltningens Individ- och familjeomsorg, enhet vuxen. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga besluta fattas.

Individ- och familjeomsorgen arbetar i huvudsak med utrednings- och biståndsinsatser riktade till barn, unga och vuxna. Handläggning sker även av ekonomiskt bistånd, skuldsanering, dödsboanmälningar samt familjerättsärenden. Inom Mottagnings- och utredningsavdelningen finns kvalificerad behandlingskompetens genom resurs- och behandlingsteamet, samt kuratorer på familjecentral och ungdomsmottagning. Samverkan sker genom att social jour och familjerådgivning köpt in från Uddevalla kommun.

Arbetsbeskrivning
Enhetschefen ansvarar för att leda och fördela arbetet på bästa sätt så att de individer som söker stöd och insatser hos oss i Tanums kommun får en möjlighet till ett självständigt liv. Arbetet som enhetschef i en liten kommun är dynamiskt och erbjuder goda möjlighet att hantera en bredd av frågor, stora som små, strategiska och operativa. Vi arbetar med förebyggande insatser som bygger på nära samverkan mellan individ, familj och dess nätverk. Intern och extern samverkan är viktiga förutsättningar i vardagsarbetet, samt aktivt deltagande i förvaltningens övergripande kvalitetsarbete.

Enhetschefen ansvarar för att leda, planera, utveckla och följa upp enhetens arbete så att kraven i gällande lagstiftning, avtal, policys och uppsatta mål efterföljs. Enhetschefen ska även skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett positivt utvecklingsklimat, där medarbetarnas kreativitet tas tillvara. Då enhetschefen har verksamhetsansvar för enheten behövs god kunskap och erfarenhet av arbetsledning och ekonomisk styrning. Som nyanställd chef i Tanums kommun kommer du ha möjlighet att gå ett ledarutvecklingsprogram för att ytterligare stärka din chefsroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen och/eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lik-värdig. Du är väl förtrogen med gällande lagstiftning och arbetsrättsliga lagar relaterade till uppdra-get. Du ska ha flera års arbetserfarenhet av myndighetsutövande handläggning inom Individ- och familjeomsorg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ledande befattning inom individ- och familjeomsorgen eller motsvarande.

Som person är du utåtriktad, öppen och engagerad i ditt arbete och du har förmåga att inspirera, motivera och leda medarbetarna genom förändring och att nå verksamhetens mål. Som ledare är du trygg och tydlig, med förmåga att både fatta beslut och följa upp. Rollen som enhetschef kräver även att du har en välutvecklad kommunikativ förmåga, är analytisk och ekonomiskt medveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav och vi förutsätter att du har god datorvana. För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelses belastningsregister.

Om du, liksom oss, strävar efter att utveckla en modern socialtjänst med arbetssätt och metoder som är anpassade efter individens behov, omvärldens förutsättningar och samhällets resurser, då ska du söka dig till oss!

För frågor kontakta Tone Hjärling 0525-180 85. Fackliga representanter nås via kommunens kundcenter på telefon 0525-180 00. Vi vill ha din ansökan senast 2017-05-28, märkt med ref nr "212". Du kan ansöka via annonsen på www..tanum.se/jobb.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017-212
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3429722221&link_source_id=30&company_id=45781&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun
-
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207 

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2278%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Kungshamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kungshamn.

Om tjänsten:

Vår kund är kvinna och bor i Kungshamn. Hon har fått en hjärnskada och har svårt med talet. I tjänsten igår arbetsuppgifter som omvårdnad, dagliga vardagssysslor, matlagning och kommunikation.

Vi söker dig som:

Det är viktigt att du som söker kan ta egna initiativ och är en ansvarstagande och pålitlig person. Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för en god kommunikation mellan kunden och dig. Vi ser gärna att du talar flytande svenska. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som ska tillsättas innebär att du arbetar cirka 7 pass på en fyraveckorsperiod, både vardag och helg. Du arbetar dygnspass 09:00-09:00 med cirka 8 timmar sovande jour

Vi söker även timvikarier!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 7 pass på 4 veckor, dygnspass 09:00-09:00. Varierande vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9924%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Dagbarnvårdare till Tanumshede

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


DAGBARNVÅRDARE i Tanumshede
Som dagbarnvårdare tar du emot barn i ditt hem där du bedriver pedagogisk omsorg utifrån de centrala och lokala styrdokument som finns. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kommunens övriga dagbarnvårdare som träffas kontinuerligt.

Du arbetar självständigt med din barngrupp men också tillsammans med övriga dagbarnvårdare i närområdet. Som dagbarnvårdare planerar, genomför och utvärderar du din verksamhet – både enskilt och gemensamt med dina kollegor.

Du ska ha en vilja och förmåga att arbeta utifrån vår vision:
Vi arbetar för att varje barn ska känna sig tryggt och vara självständig, ha god självkänsla och tillit till sig själv och andra, vara nyfiken och ha lust att lära.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!


Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du ska vara bosatt i centrala Tanumshede. Vi ställer krav på ett rökfritt hem. B-körkort och tillgång till bil.


Varaktighet och omfattning
Tillsvidare alternativt tidsbegränsad anställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar
Chef för pedagogisk omsorg; Anna-Karin Larsson, 0525-182 26.
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan där du beskriver varför just du vill arbeta som dagbarnvårdare.
Din ansökan via länken vill vi ha senast den 17 maj 2017.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.
Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Annat

Utbildningsnivå:
- Gymnasium
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 3428822836
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3428822836&link_source_id=30&company_id=45781&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun
-
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  

Platsannons

Personal till Langosboden/glassbaren i Grebbestad

Jobb i sommar på Langosboden och glassbaren i Grebbestad. Tillträde vid behov redan innan sommaren.
Arbetsuppgifter: Tillaga langos, kassaarbete, glassbeställningar.

Kassavana är ett krav.
Går bra även med yngre sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidÖppet mellan 10 och 20 på vardagarna och senare på helgerna.Fast timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kurd_can@yahoo.com
Övrigt: märk mailet med "sommarjobb"
Arbetsplats: 
Adress: Langosboden Grebbestad
45772 Grebbestad
45772  GREBBESTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL PELLE P FJÄLLBACKA

Pelle P Fjällbacka är en konceptbutik belägen vid Fjällbacka brygga. Butiken säljer det maritima varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker sommarpersonal till Fjällbacka.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Planeringsarkitekt

Planavdelningen ingår i miljö- och byggnadsförvaltningen och har nio medarbetare. Vi söker dig som vill ingå i vårt planerarteam och delta i arbetet med att utveckla Tanums kommun till en god bebyggd miljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planbesked, detaljplaner och till viss del översiktlig planering. Som stöd har du övriga planeringsarkitekter och planchef som tillsammans har flera års erfarenhet av fysisk planering i kommunen. Planavdelningen arbetar också nära kommunens övriga avdelningar med kunskap inom exempelvis miljö och kommunalteknik.
Tanum är en kommun som växer och det finns en tydlig politisk inriktning för att ta fram fler detaljplaner så kommunen kan fortsätta utvecklas, inte minst i våra kustorter Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund som ligger i den riksintressanta kustzonen. Vi har fantastiska värden att långsiktigt förvalta genom god planering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket samt är utbildad fysisk planerare, landskapsarkitekt, arkitekt, lantmäteriningenjör eller har annan utbildning som ger motsvarande kompetens. Att du har kunskap om gällande lagstiftning och dess tillämpning samt att arbeta med CAD- och GIS-program värdesätts. Vi ser gärna att du har intresse för gestaltning och miljö.
Då arbetet är mångsidigt och händelserikt är det viktigt att du är drivande och arbetar strukturerat mot givna mål. Du ska även ha god samarbetsförmåga och kunna bemöta människor på ett sakligt och serviceinriktat sätt. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har körkort och är bekväm med datorn som arbetsredskap är givna förutsättningar.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt.

Upplysningar
Planchef: Moa Leidzén (+46) 525-183 42
Planeringsarkitekt: Olof Jönsson (+46) 525-185 61
Facklig kontaktperson: Andrea Johansson, Akademikeralliansen (+46) 525-183 61

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Tanums kommun
Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 3421418240
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3421418240&link_source_id=30&company_id=2868118998&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Miljö och byggnadsförvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Parkeringsvakt

Som parkeringsvakt är du en viktig kontaktyta mot allmänheten. Du ser till att parkeringsreglerna efterföljs och att inte bilar parkeras på trafikfarliga eller olämpliga ställen såsom på övergångsställe, i lastplatser eller liknande överträdelser. Att arbeta som parkeringsvakt förutsätter att du uppvisar en hög servicenivå och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har ett respektfullt och förtroendeingivande bemötande.

Vi söker dig med grundläggande gymnasiekompetens. Du behärskar svenska språket väl och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från att jobba med människor men vi lägger störst vikt vid din personliga mognad och lämplighet. Vi ser det som ett krav att du har körkort -B samt en utbildning som parkeringsvakt för gatumark.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning, drogtest utan anmärkning samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.


Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning, drogtest utan anmärkning samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.

Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carl-filipe på carl-filip.normark@qsecurity.se . Urval kommer att ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juni.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Parkeringsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@qsecurity.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Security Syd AB
unionsgatan 14
45732  kalmar Sverige
Hemsida: http://www.qsecurity.se
  
Platsannons

Bygglovschef och kommunarkitekt

Vill du medverka till att Tanums kommun blir ännu mer attraktiv att bo och leva i?
Bygglovsavdelningen vill stärka upp gruppen med chefs- och arkitektkompetens. Dessa kan kombineras i en och samma tjänst eller i två olika tjänster beroende på vem du är som söker. Bygglovsavdelningen har 13 medarbetare och ingår i miljö- och byggnadsförvaltningen. Vår organisation är liten men växande och hanterar många varierade arbetsuppgifter såsom bygglov, förhandsbesked och tillsynsärenden enligt PBL.
Arbetsuppgifter
Bygglovschef: I rollen som bygglovschef kommer du att ha budget- och personalansvaret för en serviceinriktad grupp med administratörer, bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer. Det är viktigt att du som ledare ger gruppen goda förutsättningar att utföra sitt arbete på ett professionellt sätt och att du utövar ett ledarskap där kommunens värdeord förtroende, ansvar, respekt och omtanke praktiseras i det dagliga arbetet. Du kommer som bygglovschef att ha mycket kontakter både externt och internt. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga och intresse att utveckla dina medarbetare och att jobba med förbättringar.
Kommunarkitekt: Som kommunarkitekt bidrar du med att höja kvaliteten på det som byggs i vår unika kust- och landsbygdskommun. Genom din kompetens och erfarenhet som arkitekt och inom PBL bidrar du till att skapa förståelse för varför arkitektur är en viktig del i samhällsbyggandet. Du arbetar medvetet med att höja kunskapsnivån hos medarbetare, politiker, byggherrar och allmänhet kring gestaltningsfrågor. Inom ditt ansvarsområde ligger även att hantera mer komplexa bygglovsärenden och förhandsbesked, fungera som en länk mellan plan- och bygglovsavdelningarna, att stötta och lära upp nya bygglovshandläggare m.m. Du kommer även att bidra till och leda delar av förbättringsarbeten inom verksamheten.
Kvalifikationer
Bygglovschef: Vi söker i första hand dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med budget-, verksamhets- och personalansvar, gärna inom kommunal verksamhet. Kunskaper inom PBL eller byggbranschen är meriterande då du själv kommer handlägga ärenden.
Kommunarkitekt: Du är utbildad arkitekt eller har annan likvärdig utbildning med gedigen erfarenhet som praktiserande arkitekt. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av kommunalt arbete med stadsplanering eller bygglovsfrågor.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad, målmedveten och kan göra relevanta prioriteringar. Du kommunicerar på ett lyhört sätt med medarbetare, invånare, politiker och företag och du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt. Du är stabil, förtroendeingivande och har gott omdöme. Körkort för bil krävs.
Varaktighet och omfattning
Tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde snarast.
Upplysningar
Förvaltningschef: Josefin Kaldo, 0525-182 88
Fackliga kontaktpersoner: Andrea Johansson, Akademikeralliansen 0525-183 61, Lis Källström, Vision 0525-181 39.
Ansökan
Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast 15 juni. Ange i din ansökan om du söker tjänst som bygglovschef och kommunarkitekt eller om du föredrar att inrikta dig mot en av rollerna. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 3416969622
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3416969622&link_source_id=30&company_id=2868119047&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Miljö och byggnadsförvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kockar/kallskänkor

Vill du ha en rolig sommar på grebbestadbryggan och vara med och utveckla något nytt och spännande? Vi söker ett grymt köksteam som vill vara med och skapa Skärgårdskrogen röde orm. I arbetsuppgifterna ingår prepp, service och andra normalt förekommande uppgifter i restaurangkök. Samarbete är ett nyckelord; vi arbetar tillsammans för att skapa en grym krog och atmosfär för våra gäster. Vi har även ett personalboende till vår personal.Vi ser helst att du är utbildad minst på gymnasienivå och har några års erfarenhet, men kan ändra oss om du är ambitiös och driven med rätt attityd. Samarbete, arbetsglädje och servicekänsla är nyckelord som vi hoppas du skriver under på.

Vi kommer att ha öppet från veckan före midsommar till mitten av augusti. För rätt person(er) kan det bli aktuellt att börja något tidigare för att vara med att sätta konceptet för krogen. Roligast vore om samarbetet blir långsiktigt och vi kör flera somrar ihop, men självklart är du välkommen att söka även om du vet redan nu att det bara kommer att bli en sommar på Grebbestadsbryggan.
Vi har även ett personalboende att tillgå.

Restaurang Rödeorm är en sommaröppen krog på Grebbestadbryggan i Grebbestad. Bakom satsningen står krögarprofilen och Tanums sonen Mattias Brink Ambitionen är att skapa en återkommande sommaröppen krog, som är mer kvarterskrogen som hänger med på skärgårdssemestern än en klassisk skärgårdskrog. Restaurangen kommer att vara öppet sju dagar i veckan, från lunch tills gästerna går hem (senast 03.00). Öppettiderna sommaren 2017 är från veckan före midsommarafton till mitten av augusti.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rodeorm.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bryggrestaurangen i Grebbestad AB
Dinglevägen 31
45661  Hunnebostrand Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker en bagare till Tanum!

Vi söker en bagare med erfarenhet till Tanum. Utbildning är inget krav men ett stort plus. Arbetet är på heltid och tillsvidare, 6 dagar/ veckan. Vi tillämpar 3 månaders provanställning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: idashembageri@gmail.com
Övrigt: Skicka ditt CV och personliga brev till oss via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Idas Hembageri AB

45730  TANUMSHEDE 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb på Sportshopen 2017

Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige.
Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion.
Här ingår utveckling av flera egna varumärken där Swedemount, Nautic Xprnc RS 65 och Seaside är störst.
Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK.
Läs mer på www.sportshopen.comÄr du försäljningsdriven och resultatinriktad?

Ta steget in i ett dynamiskt företag och en snabbt växande miljö i ett expansivt sportföretag.

Hos oss ställs du inför nya utmaningar varje dag, bara du sätter gränserna för dina karriärmöjligheter och din personliga utveckling.

Nu söker vi sommarjobbare till Sportshopen på följande orter:  

Grebbestad (Butik, Lager och Restaurang)

Strömstad, centrum        Vi söker dig som är flexibel och har en stor känsla för service. Du är positiv, engagerad, ansvarstagande och full av entusiasm. Vi erbjuder ett roligt jobb i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. 

Butik: Du ska ge våra kunder bästa möjliga service och har en målsättning varje kund skall lämna butiken nöjd och belåten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är försäljning, placering av varor, samt kassaarbete. Butikserfarenhet och intresse av sportkonfektion är meriterande men inget krav.   

Restaurang: Med ett glatt humör och en positiv attityd ska du även här ge våra gäster bästa möjliga service. Arbetsuppgifterna består bland annat av kassaarbete, diverse förberedelser och att alltid vara behjälplig åt våra gäster. Erfarenhet från café/restaurang är meriterande men inget krav. (För kockar och kallskänkor krävs dock erfarenhet.)

Lager: Ett stort varuflöde ställer höga krav på ditt ordningssinne samt förmåga att arbeta i ett högt tempo. Du bör vara duktig på att arbeta både i grupp och självständigt. Erfarenhet från lagerarbete och innehav av truckkort är meriterande men inget krav


Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.
Vi ser helst att du är över 18 år.

Ansökan görs via länken nedan, personligt brev samt foto måste bifogas.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 50-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställningtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2016/32
Webbplats: https://sportshopen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:129642/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportshopen
Rörvik 1
45795  Grebbestad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Campus Futura söker två lärare till vård- och omsorgsprogrammet

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.Lärare i vård och omsorg samt svenska som andraspråk

Campus Futura bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare. Vi expanderar och söker nya medarbetare. Nu söker vi en vård- och omsorgslärare och en lärare i svenska som andra språk till en vård- och omsorgsutbildning med förstärkt svenska som startar höstterminen 2017. Målgruppen är flerspråkiga elever.

Vi söker dig som
Vill vara med och utveckla Campus Futura, en organisation som genomsyras av kvalitét och glädje. Du ska se till elevens bästa, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Du har ett starkt engagemang, är flexibel och samarbetsvillig samt hittar lösningar tillsammans med elever och kollegor.

Din kompetens och ditt engagemang ska bidra till verksamhetens utveckling, resultat och kvalitét. Därför söker vi dig som:

- Är behörig lärare i vård och omsorg, gärna med ytterligare ämneskombination
- Är behörig lärare i svenska som andraspråk, gärna med ytterligare ämneskombination
- Har gedigen erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete
- Trivs med att arbeta i arbetslag
- Är en tydlig, ansvarsfull och välstrukturerad ledare i klassrummet, samtidigt som du är lyhörd för elevers olika behov

Kvalifikationer
För den ena av tjänsterna ska du vara legitimerad lärare i vård och omsorg med inriktning social omsorg/hälso- och sjukvård. För den andra tjänsten ska du vara legitimerad lärare i svenska som andraspråk och behörig att undervisa på gymnasienivå. Ytterligare ämnesbehörigheter är meriterande. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 50-100 %, tillträde snarast.

Upplysningar om verksamheten och uppdraget lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525-181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 14 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.50-100% Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3417497670
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3417497670&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Köksbiträde Fjällbacka service kök

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker köksbiträde till Fjällbacka service kök för semestervikariat sommaren 2017.

Arbetsuppgifter
Matlagning till äldreomsorg och förskola. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dietmatlagning, salladsberedning, provsmakning samt att på ett praktiskt och trevligt sätt arbeta med servering till kunder ätande i matsal.
Övrigt förekommande arbetsuppgifter är disk samt städ av kökens lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har storhushållsutbildning/liknande utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi erbjuder ett roligt arbete som också är krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, flexibilitet och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Malin Jonasson, Hamburgsund 0525-184 06

Ansök redan idag via annonsen på www.tanum.se/jobb, Ange ref nr "177" Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017-177
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3410077297&link_source_id=30&company_id=2868119234&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb i klädbutik i Fjällbacka

Försäljning av dam- och herrkläder
Packa upp varor
Se till att butiken alltid ser inspirerande och fin ut

Vi söker personal som
* Gillar att jobba med försäljning
* Tar egna initiativ
* Inte har problem med att jobba självständigt
* Är social
* Kan jobba hela sommaren (och gärna helger i april och maj)

CC Clothing Company´s sommarbutik i fina Fjällbacka!
Säljer både dam- och herrkläder (men främst dam), accessoarer och skor.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid80% eller merEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kladbutik2017@outlook.com
Övrigt: Vänligen bifoga CV och personligt brev med foto
Arbetsplats: 
Adress: Caramelle Fashion Club AB
Sisjö Kullegata 8
43632  Askim Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fjällbacka Fisk söker Butiksbiträde, sommaren 2017

Inför sommaren 2017 söker vi nu personal som kan arbeta i våran butik och till vår servering.

Vi erbjuder ett varierande och roligt jobb, ofta i högt tempo tillsammans med kollegor.

Kontakta oss eller kom förbi oss och presentera dig på Norra hamngatan 10, Fjällbacka.

Vi söker dig som är glad, social, flexibel och stresstålig. Tidigare erfarenhet från butik eller restaurang är meriterande.


Fjällbacka Fisk och Delikatesser ligger mitt i Fjällbacka. Vi har både en butik och en restaurang som är öppen på somrarna.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@fjallbackafisk.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FJÄLLBACKA FISK & DELIKATESSER AB
Norra hamngatan 10
45740  Fjällbacka Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CE-Chaufför sökes för Kyltransporter

BC Kyltransporter är ett åkeri i norra Bohuslän som har dagliga avgångar mellan Bohuslän och Stockholm. Våra bilar är utrustade med kylaggregat för termostatreglerade transporter, balksystem i fordonen för dubbellast och baklift.
Vi har kör även med kylbilar på Norge från Stockholm och Göteborgsområde, dessa bilar har även baklift.

Alla våra fordon har Euro 5 klass och är dessutom utrustade med
Fleetboard för positionering och även för att följa upp bränsle och slitage, allt för att minimera kostnaderna.

Vi är 7 medarbetare som hela tiden jobbar för att kunderna skall känna sig nöjda.

Vi söker nu en CE-Chaufför på heltid. Lokala transporter i NorraBohuslän kombineras med Fjärrtransporter till Stockholm i tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BC Kyltransporter AB
Riksvägen 73
45732  TANUMSHEDE 
Hemsida: www.bckyltransporter.com
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60% Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Prästgårdsvägen 5
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9619%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till glad 9-årig kille utanför Tanum!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som vill extrajobba som personlig assistent till en kund i området runt Tanums kommun. Kunden är en mycket positiv och glad kille på 9 år med intressen såsom böcker, teknik, att sjunga och lyssna på musik. Han är en aktiv kille som gärna vill ha mycket uppmärksamhet men även stunder för sig själv.

Kunden har inget tal men kommunicerar genom att peka eller ljuda och en del av uppdraget handlar om att utveckla kundens möjlighet att förmedla sig genom tecken. Vidare kommer du som assistent hjälpa till i vardagen med hygien, aktiviteter och även resor kan förekomma. Du är med fördel intresserad av djur och gillar att vara ute i naturen.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, har en god självkännedom och ett stort tålamod. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en utbildning som är relevant till tjänsten eller att du har erfarenhet av arbete inom med kognitiva funktionshinder såsom autism och utvecklingsstörning. Då förflyttningar sker regelbundet är det även viktigt att du som söker har en god fysisk styrka. Körkort är ett krav samt att du inte är allergisk mot pälsdjur. Kunskap i tecken som stöd är önskvärt.

Arbetstiden kommer att vara förlagd på 1-2 eftermiddagar per vecka, samt 1 helgpass i månaden. Under skollov och sommaren kan det bli ett utökat antal timmar.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.

Arbetstid / Varaktighet: Deltid, ca 15%. 1-2 eftermiddagar i veckan mellan cirka 15:30-20:00 samt 1 helgpass i månaden mellan cirka 10:00-18:00.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vi gör igenom ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9503%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR SÖKES FÖR UPPDRAG INOM HEMSJUKVÅRD

Om företaget
För kunds räkning söker vi sjuksköterskor till hemsjukvård under vecka 28 till vecka 31.
Tjänstgöringsgrad: 100%.
Dag/kväll samt natt

Du har väl inte missat att vi har SOMMARBONUS, gäller när du arbetar för oss i sommar under veckorna 26-33


Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 477
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=477
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Tanum

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Kökspersonal - sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till köken på våra äldreboenden i Tanumshede, Fjällbacka och Bullaren. Har du frågor, hör av dig till våra kontaktpersoner.

Arbetsuppgifter
Matlagning till äldreomsorg och förskola. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dietmatlagning, salladsberedning, provsmakning samt att på ett praktiskt och trevligt sätt arbeta med servering till kunder ätande i matsal. Övrigt förekommande arbetsuppgifter är disk samt städ av kökens lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har storhushållsutbildning/liknande utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi erbjuder ett roligt arbete som också är krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, flexibilitet och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Agneta Kullberg 0525-182 57 eller 070 343 92 54
Karin Johansson, Hedegården 0525-181 83
Malin Jonasson, Hamburgsund 0525-184 06
Pia Hilmersson, Östanvind 0525-505 08
Ansök redan idag via annonsen på www.tanum.se/jobb, ange ref nr "384" Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 384
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3351395285&link_source_id=30&company_id=2868119234&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fjällbacka fiskaffär söker kock, sommaren 2017

Att preparera och laga mat till restaurangen och butiken. Vi har för det mesta bara lunchservering men på dagar med fint väder kan tiderna komma att förlängas.

Till vår butik och servering söker vi inför sommaren dig med erfarenhet av att arbeta i kök. Du är utbildad kock, kallskänka eller har motsvarande erfarenheter.

Du är välorganiserad, van att arbeta i högt tempo och kan leda samt organisera arbetet i köket och serveringen.

Alldeles nere vid vattnet i Fjällbackas hamn, med utsikt ut mot den vackra skärgården, hittar ni Fjällbackas fiskaffär – en pittoresk butik med lite gammaldags känsla, en riktig fiskaffär med ett brett utbud. Våran restaurang ligger i samma lokal och har självklart samma kontakt med havet. Vi har en varierad meny med rum för utveckling där vi gärna engagerar kockarna.

Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete tillsammans med kunniga och trevliga medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-02-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@fjallbackafisk.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FJÄLLBACKA FISK & DELIKATESSER AB
Norra Hamngatan 10
45740  fjällbacka Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarierande distriktssköterskor/sjuksköterskor till hemsjukvården i arbetsområde norr och söder.

Arbetsplatsbeskrivning
Hemsjukvården i Tanums kommun är uppdelade i två grupper på vardagar dagtid. En grupp utgår från Hamburgsund och en från Tanum. Kvällar och helger utgår vi alla ifrån Norr, Hedegården Tanum. Vi är sammanlagt 30 distrikts- eller sjuksköterskor i hemsjukvården. Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor. Tanums kommun arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska/sjuksköterska i hemsjukvården genomför du planerade och ibland akuta insatser inom ditt geografiska ansvarsområde. Arbetet är fritt och självständigt och du planerar själv dina dagar, vilket ställer krav på initiativförmåga, ansvarstagande och professionalitet hos dig. Du har förutom det patientnära arbetet, med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med andra yrkeskategorier som tex, arbetsterapeut, fysioterapeut i multiprofessionella team men också med omvårdnadspersonal ute i hemtjänsten och på särskilda boenden samt med läkare i primärvården. Arbetet innebär även täta kontakter med övriga externa vårdgivare och företrädare för patienten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga Vidareutbildning är meriterade. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Kontaktperson
Fredrik Karlsson epost: fredrik.karlsson@tanum.se, 0525-181 75 eller Maria Engelbrektsson epost: maria.engelbrektsson@tanum.se 0525–18535 Din ansökan med cv märkt med ref nr "383" senast 2017-05-31. Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Du kan ansöka via annonsen på www.tanum.se/jobb.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välj ett jobb med omsorg!
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 383
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3301363506&link_source_id=30&company_id=2868119193&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendepersonal till boende för ensamkommande ungdomar - SOMMAR 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till våra boenden för ensamkommande pojkar. Har du frågor, hör av dig till våra kontaktpersoner.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med våra ungdomar och ge det vardagliga vuxenstödet, vägleda ungdomarna till ökad självständighet och integration i en trygg utvecklande miljö. Samt vara delaktig i verksamhetens alla sysslor både i huset och i aktiviteter i vår närmiljö. Vi bemannar dygnet runt med sovande jour och vaken natt.

Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är omvårdnadspersonal med psykiatrikompetens, eller annan pedagogisk utbildning. Gärna en kulturell kompetens och intresse.

Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god inlevelseförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vidare vill vi att du ska vara trygg och ha ett positivt förhållningssätt till både arbetet och livet i stort. Körkort är ett krav. Du ska vara bra på att skapa och upprätthålla goda relationer och erfarenhet och verktyg för att hantera krisreaktioner och konfliktsituationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Gunilla Bengtsdotter 0525-180 77 eller Vivianne Andersson 0525-185 10. Din ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "381" senast 2017-05-31. Du ansöker via annonsen på www.tanum.se/jobb. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 381
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3326784788&link_source_id=30&company_id=2868119314&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare - sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier för boendestödet i den kommunala socialpsykiatrin.

Arbetsuppgifter
Boendestödet baseras på biståndsbeslut som tagits i enlighet med SoL och riktar sig till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Boendestödet bygger på individanpassat stöd, vilket gör att arbetsuppgifterna styrs utifrån brukarens behov. Du ansvarar för att insatserna utförs metodiskt och utifrån en pedagogiskt och salutogent förhållningssätt. Du arbetar med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet, samt skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv för individen.

Boendestödet täcker hela Tanums kommun och arbetet utförs delvis i brukarens enskilda bostad och delvis utanför det egna boendet, både inom och utanför kommunen.
Arbetstiderna är förlagda efter brukarnas behov och kan variera mellan dag och kvällstid, både vardagar och helger.

Kvalifikationer
Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med psykisk ohälsa samt har riktad utbildning inom området. Då vi arbetar i människors privata hem ställer det stora krav på varsamhet och respekt. Arbetet är varierande, vilket förutsätter stor inlevelseförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och tålamod. Du ska ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande gentemot vår målgrupp. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort. Har du frågor kontakta enhetschef Erik Barkengren 0525-185 82.

Ansöker gör du via annonsen på kommunens hemsida www.tanum.se/jobb. Ange referensnummer "382". Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välj ett jobb med omsorg!
Publiceraddatum: 2016-12-29
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 382
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3301370752&link_source_id=30&company_id=45781&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun
-
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  
Platsannons

SOMMARJOBBA INOM VÅRD- OCH OMSORG 2017!

SOMMARJOBBA INOM OMSORGSFÖRVALTNINGEN 2017!

Du kommer att jobba med allmän omvårdnad utifrån individuella behov. Arbetet kommer att innebära dag, kväll, helg och eventuellt nattarbete.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna sökanden med gymnasiekompetens från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning samt erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Vi välkomnar även dig som är intresserad men saknar vårdutbildning att söka. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga.

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort. För arbete inom hemtjänsten är körkort önskvärt.

Kontaktpersoner:
För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525 -180 80 eller enhetschef Katarina Gedda 0525-180 83.


Äldreboenden:
Kalkåsliden och Hogslätt: Eva Tangegård 0525-18439
Östanvind:
Anette Nyberg 0525-184 40
Alexandra Barkström 0525-180 98
Tärnegården:
Kajsa Ankargren 0525-186 20
Annelie Gustafsson 0525-182 36, 186 30
Fjällbacka service:
Hans-Peter Johannesson 0525-186 01
Annelie Gustafsson 0525-186 00

Hedegården:
Liselott Persson 0525-181 82
Petra Hurri 0525-185 59
Bente Dahlgren 0525-185 66

Hemtjänst:
Åsa Engedotter 0525-184 24
Brittmarie Skånmyr 0525-185 41
Alexandra Barkström 0525-180 98Vi söker dig som tycker om och vill arbeta med att ge vård och omsorg samt service i det dagliga livet till våra äldre.

Omsorgsförvaltningen söker sommarpersonal till samtliga äldreboenden samt till hemtjänsten.
Publiceraddatum: 2016-12-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidAnsöker gör du via formulär på kommunens hemsida www.tanum.se/jobb Gå sedan vidare in på ”sommarjobb inom vård och omsorg” och gör din ansökan! Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidernas utgång.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums kommun
Omsorgsförvaltningen
45781  TANUMSHEDE Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  
Platsannons

SOMMARJOBB INOM FUNKTIONSHINDERVERKSAMHETEN 2017!


Sommarpersonal sökes till vår dagliga verksamhet, våra boenden, personlig assistans samt boendestödet.

Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i det dagliga livet till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull sysselsättning och aktiv fritid, allt utifrån individens behov. Arbetet kan innebära dag, kväll, helg och nattarbete.


Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i det dagliga livet till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull sysselsättning och aktiv fritid, allt utifrån individens behov. Arbetet kan innebära dag, kväll, helg och nattarbete.

Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete. Vi ser gärna att du har körkort för tjänsterna på våra boenden. B-körkort krävs för boendestödet.Sommarpersonal sökes till vår dagliga verksamhet, våra boenden, personlig assistans samt boendestödet.

Kontaktpersoner:
För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525-180 80 eller enhetschef
Katarina Gedda 0525-180 83.

Boendestödet:
Erik Barkengren 0525-18582

Annies- och Hedeskogens boenden:
Tone Hjärling 0525-180 85
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Bergets gruppboende:
Åsa Karlsson 0525-185 42
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Daglig verksamhet:
Erik Barkengren 0525-185 82
Kerstin Johansson 0525-183 25

Klippans gruppboende:
Åsa Karlsson 0525-18542
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Personlig assistans:
Blagica Strojmanov 0525-182 69
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Höjdens serviceboende:
Åsa Karlsson 0525-185 42
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.
Publiceraddatum: 2016-12-27
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFör att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums kommun
Omsorgsförvaltningen
45781  TANUMSHEDE Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se/jobb
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal