Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:35

Lediga jobb i Tanums kommun (1435), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 606
Täthet13,74Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 351,37Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land917,21Landareal (km²)
Sjö37,63Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 396,53Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Planeringsarkitekt

Planavdelningen ingår i miljö- och byggnadsförvaltningen och har nio medarbetare. Vi söker dig som vill ingå i vårt planerarteam och delta i arbetet med att utveckla Tanums kommun till en god bebyggd miljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planbesked, detaljplaner och till viss del översiktlig planering. Som stöd har du övriga planeringsarkitekter och planchef som tillsammans har flera års erfarenhet av fysisk planering i kommunen. Planavdelningen arbetar också nära kommunens övriga avdelningar med kunskap inom exempelvis miljö och kommunalteknik.
Tanum är en kommun som växer och det finns en tydlig politisk inriktning för att ta fram fler detaljplaner så kommunen kan fortsätta utvecklas, inte minst i våra kustorter Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund som ligger i den riksintressanta kustzonen. Vi har fantastiska värden att långsiktigt förvalta genom god planering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket samt är utbildad fysisk planerare, landskapsarkitekt, arkitekt, lantmäteriningenjör eller har annan utbildning som ger motsvarande kompetens. Att du har kunskap om gällande lagstiftning och dess tillämpning samt att arbeta med CAD- och GIS-program värdesätts. Vi ser gärna att du har intresse för gestaltning och miljö.
Då arbetet är mångsidigt och händelserikt är det viktigt att du är drivande och arbetar strukturerat mot givna mål. Du ska även ha god samarbetsförmåga och kunna bemöta människor på ett sakligt och serviceinriktat sätt. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har körkort och är bekväm med datorn som arbetsredskap är givna förutsättningar.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt.

Upplysningar
Planchef: Moa Leidzén (+46) 525-183 42
Planeringsarkitekt: Olof Jönsson (+46) 525-185 61
Facklig kontaktperson: Andrea Johansson, Akademikeralliansen (+46) 525-183 61

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Tanums kommun
Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 3421418240
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3421418240&link_source_id=30&company_id=2868118998&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Miljö och byggnadsförvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till Hedegårdens äldreboende

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Hedegårdens äldreboende i Tanumshede. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % på somatikboendet Södergården 2 med tillträde i maj eller enligt överenskommelse. Uppgång i tjänst kommer erbjudas.

Arbetsuppgifter
Hedegårdens äldreboende består av sex boendeenheter, varav två är somatikboende. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov samt hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion/delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande, men som också ställer krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Arbetstid enligt Time Care-schema dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid att det blir rätt person för arbetsgruppen samt att man har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Övrig
Det finns möjlighet att gå upp till heltid för den som önskar. Du får då som deltidsanställd stå till förfogande som vikarie på tiden utöver grundtjänst.

Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal.
Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri.

Du är välkommen med frågor till: enhetschef, Petra Hurri 0525-185 59 eller administratör Lotta Tengberg 0525-181 81, Facklig företräder nås på telefon 0525-201 75.

Vi vill att du skickar din skriftliga ansökan med meritförteckning märkt med ref.nr "199" senast den 10 maj. Du kan söka via annonsen på www.tanum.se/jobb.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2017-199
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3422505518&link_source_id=30&company_id=2868119360&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
-
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kött och Chark medarbetare Coop Extra Tanumshede

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Se även www.coop.se


Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vi söker nu personal till vår Kött och Chark avdelning, vi ser gärna att du har erfarenhet inom detta. I tjänsten kommer du att hantera kött i lösvikt, packetera, prismärka samt hålla våra hyllor väl påfyllda och frontade.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 30 timmar i veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: farskvaruchef.ce.tanumshede@coopvast.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Coop Extra Tanumshede

45732  TANUMSHEDE 
Hemsida: http://www.coop.se
  

Platsannons

Parkeringsvakt

Som parkeringsvakt är du en viktig kontaktyta mot allmänheten. Du ser till att parkeringsreglerna efterföljs och att inte bilar parkeras på trafikfarliga eller olämpliga ställen såsom på övergångsställe, i lastplatser eller liknande överträdelser. Att arbeta som parkeringsvakt förutsätter att du uppvisar en hög servicenivå och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har ett respektfullt och förtroendeingivande bemötande.

Vi söker dig med grundläggande gymnasiekompetens. Du behärskar svenska språket väl och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från att jobba med människor men vi lägger störst vikt vid din personliga mognad och lämplighet. Vi ser det som ett krav att du har körkort -B samt en utbildning som parkeringsvakt för gatumark.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning, drogtest utan anmärkning samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.


Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning, drogtest utan anmärkning samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.

Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carl-filipe på carl-filip.normark@qsecurity.se . Urval kommer att ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juni.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Parkeringsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@qsecurity.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Security Syd AB
unionsgatan 14
45732  kalmar Sverige
Hemsida: http://www.qsecurity.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes i Tanum

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Du har 15000kr i fast lön plus provision på allt du säljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Bygglovschef och kommunarkitekt

Vill du medverka till att Tanums kommun blir ännu mer attraktiv att bo och leva i?
Bygglovsavdelningen vill stärka upp gruppen med chefs- och arkitektkompetens. Dessa kan kombineras i en och samma tjänst eller i två olika tjänster beroende på vem du är som söker. Bygglovsavdelningen har 13 medarbetare och ingår i miljö- och byggnadsförvaltningen. Vår organisation är liten men växande och hanterar många varierade arbetsuppgifter såsom bygglov, förhandsbesked och tillsynsärenden enligt PBL.
Arbetsuppgifter
Bygglovschef: I rollen som bygglovschef kommer du att ha budget- och personalansvaret för en serviceinriktad grupp med administratörer, bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer. Det är viktigt att du som ledare ger gruppen goda förutsättningar att utföra sitt arbete på ett professionellt sätt och att du utövar ett ledarskap där kommunens värdeord förtroende, ansvar, respekt och omtanke praktiseras i det dagliga arbetet. Du kommer som bygglovschef att ha mycket kontakter både externt och internt. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga och intresse att utveckla dina medarbetare och att jobba med förbättringar.
Kommunarkitekt: Som kommunarkitekt bidrar du med att höja kvaliteten på det som byggs i vår unika kust- och landsbygdskommun. Genom din kompetens och erfarenhet som arkitekt och inom PBL bidrar du till att skapa förståelse för varför arkitektur är en viktig del i samhällsbyggandet. Du arbetar medvetet med att höja kunskapsnivån hos medarbetare, politiker, byggherrar och allmänhet kring gestaltningsfrågor. Inom ditt ansvarsområde ligger även att hantera mer komplexa bygglovsärenden och förhandsbesked, fungera som en länk mellan plan- och bygglovsavdelningarna, att stötta och lära upp nya bygglovshandläggare m.m. Du kommer även att bidra till och leda delar av förbättringsarbeten inom verksamheten.
Kvalifikationer
Bygglovschef: Vi söker i första hand dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med budget-, verksamhets- och personalansvar, gärna inom kommunal verksamhet. Kunskaper inom PBL eller byggbranschen är meriterande då du själv kommer handlägga ärenden.
Kommunarkitekt: Du är utbildad arkitekt eller har annan likvärdig utbildning med gedigen erfarenhet som praktiserande arkitekt. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av kommunalt arbete med stadsplanering eller bygglovsfrågor.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad, målmedveten och kan göra relevanta prioriteringar. Du kommunicerar på ett lyhört sätt med medarbetare, invånare, politiker och företag och du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt. Du är stabil, förtroendeingivande och har gott omdöme. Körkort för bil krävs.
Varaktighet och omfattning
Tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde snarast.
Upplysningar
Förvaltningschef: Josefin Kaldo, 0525-182 88
Fackliga kontaktpersoner: Andrea Johansson, Akademikeralliansen 0525-183 61, Lis Källström, Vision 0525-181 39.
Ansökan
Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast 15 juni. Ange i din ansökan om du söker tjänst som bygglovschef och kommunarkitekt eller om du föredrar att inrikta dig mot en av rollerna. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 3416969622
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3416969622&link_source_id=30&company_id=2868119047&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Miljö och byggnadsförvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kockar/kallskänkor

Vill du ha en rolig sommar och vara med och utveckla något nytt och spännande? Vi söker ett grymt köksteam som vill vara med och skapa Skärgårdskrogen röde orm. I arbetsuppgifterna ingår prepp, service och andra normalt förekommande uppgifter i restaurangkök. Samarbete är ett nyckelord; vi arbetar tillsammans för att skapa en grym krog och atmosfär för våra gäster.Vi ser helst att du är utbildad minst på gymnasienivå och har några års erfarenhet, men kan ändra oss om du är ambitiös och driven med rätt attityd. Samarbete, arbetsglädje och servicekänsla är nyckelord som vi hoppas du skriver under på.

Vi kommer att ha öppet från veckan före midsommar till mitten av augusti. För rätt person(er) kan det bli aktuellt att börja något tidigare för att vara med att sätta konceptet för krogen. Roligast vore om samarbetet blir långsiktigt och vi kör flera somrar ihop, men självklart är du välkommen att söka även om du vet redan nu att det bara kommer att bli en sommar på Grebbestadsbryggan.

Restaurang Rödeorm är en sommaröppen krog på Grebbestadbryggan i Grebbestad. Bakom satsningen står krögarprofilen och Tanums sonen Mattias Brink Ambitionen är att skapa en återkommande sommaröppen krog, som är mer kvarterskrogen som hänger med på skärgårdssemestern än en klassisk skärgårdskrog. Restaurangen kommer att vara öppet sju dagar i veckan, från lunch tills gästerna går hem (senast 03.00). Öppettiderna sommaren 2017 är från veckan före midsommarafton till mitten av augusti.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rodeorm.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bryggrestaurangen i Grebbestad AB
Dinglevägen 31
45661  Hunnebostrand Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker en bagare till Tanum!

Vi söker en bagare med erfarenhet till Tanum. Utbildning är inget krav men ett stort plus. Arbetet är på heltid och tillsvidare, 6 dagar/ veckan. Vi tillämpar 3 månaders provanställning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: idashembageri@gmail.com
Övrigt: Skicka ditt CV och personliga brev till oss via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Idas Hembageri AB

45730  TANUMSHEDE 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb på Sportshopen 2017

Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige.
Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion.
Här ingår utveckling av flera egna varumärken där Swedemount, Nautic Xprnc RS 65 och Seaside är störst.
Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK.
Läs mer på www.sportshopen.comÄr du försäljningsdriven och resultatinriktad?

Ta steget in i ett dynamiskt företag och en snabbt växande miljö i ett expansivt sportföretag.

Hos oss ställs du inför nya utmaningar varje dag, bara du sätter gränserna för dina karriärmöjligheter och din personliga utveckling.

Nu söker vi sommarjobbare till Sportshopen på följande orter:  Grebbestad (Butik, Lager och Restaurang)

Nordby Shoppingcenter

Strömstad, centrum        

Töcksfors Shoppingcenter

Vi söker dig som är flexibel och har en stor känsla för service. Du är positiv, engagerad, ansvarstagande och full av entusiasm. Vi erbjuder ett roligt jobb i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. 

Butik: Du ska ge våra kunder bästa möjliga service och har en målsättning varje kund skall lämna butiken nöjd och belåten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är försäljning, placering av varor, samt kassaarbete. Butikserfarenhet och intresse av sportkonfektion är meriterande men inget krav.   

Restaurang: Med ett glatt humör och en positiv attityd ska du även här ge våra gäster bästa möjliga service. Arbetsuppgifterna består bland annat av kassaarbete, diverse förberedelser och att alltid vara behjälplig åt våra gäster. Erfarenhet från café/restaurang är meriterande men inget krav. (För kockar och kallskänkor krävs dock erfarenhet.)

Lager: Ett stort varuflöde ställer höga krav på ditt ordningssinne samt förmåga att arbeta i ett högt tempo. Du bör vara duktig på att arbeta både i grupp och självständigt. Erfarenhet från lagerarbete och innehav av truckkort är meriterande men inget krav


Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.
Vi ser helst att du är över 18 år.

Ansökan görs via länken nedan, personligt brev samt foto måste bifogas.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 50-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställningtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2016/32
Webbplats: https://sportshopen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:129642/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportshopen
Rörvik 1
45795  Grebbestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Campus Futura söker två lärare till vård- och omsorgsprogrammet

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.Lärare i vård och omsorg samt svenska som andraspråk

Campus Futura bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare. Vi expanderar och söker nya medarbetare. Nu söker vi en vård- och omsorgslärare och en lärare i svenska som andra språk till en vård- och omsorgsutbildning med förstärkt svenska som startar höstterminen 2017. Målgruppen är flerspråkiga elever.

Vi söker dig som
Vill vara med och utveckla Campus Futura, en organisation som genomsyras av kvalitét och glädje. Du ska se till elevens bästa, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Du har ett starkt engagemang, är flexibel och samarbetsvillig samt hittar lösningar tillsammans med elever och kollegor.

Din kompetens och ditt engagemang ska bidra till verksamhetens utveckling, resultat och kvalitét. Därför söker vi dig som:

- Är behörig lärare i vård och omsorg, gärna med ytterligare ämneskombination
- Är behörig lärare i svenska som andraspråk, gärna med ytterligare ämneskombination
- Har gedigen erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete
- Trivs med att arbeta i arbetslag
- Är en tydlig, ansvarsfull och välstrukturerad ledare i klassrummet, samtidigt som du är lyhörd för elevers olika behov

Kvalifikationer
För den ena av tjänsterna ska du vara legitimerad lärare i vård och omsorg med inriktning social omsorg/hälso- och sjukvård. För den andra tjänsten ska du vara legitimerad lärare i svenska som andraspråk och behörig att undervisa på gymnasienivå. Ytterligare ämnesbehörigheter är meriterande. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 50-100 %, tillträde snarast.

Upplysningar om verksamheten och uppdraget lämnas av
Rektor Leif Buller, 0525-181 99
Fackliga representanter nås via kundcenter 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 14 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.50-100% Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3417497670
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3417497670&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till Rabbalshede skola

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare till Rabbalshede skola, år 1-5

Rabbalshede skola är en f-5 skola med ca 50 elever där vi jobbar årskursintegrerat. På skolan har vi ett nära smarbete både mellan de olika årskurserna och mellan skola och fritidshem. Skolan är belägen på landsbygden och har direkt tillgång till naturen.
Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Alla elever känner varandra och alla pedagoger känner alla elever. På Rabbalshede skola förväntas man arbeta tillsammans med andra i olka situationer och tillsammans ta ansvar för att helheten på skolan (skola-fritids) ska bli bra.
Vi arbetar också med att utveckla lärmiljön för eleverna didaktiskt, rumsligt och socialt. En del i detta arbete är att utveckla den digitala lärmiljön. Alla elever på skolan har en iPad och vår vision är att vi med hjälp av bland annat iPaden ska kunna variera och fördjupa våra elevers lärande och lust att lära. Det är därför av vikt att du har en god digital kompetens. Eftersom Rabbalshede skola är en liten enhet är det av stor vikt att du fungerar i och antar nya utmaningar tillsammans med arbetslaget, att du är flexibel, tar stort egenansvar och att du har en god organisationsförmåga. Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning.

Arbetsuppgifter
Uppdraget kommer att rikta sig mot en elevgrupp där du tillsammans med en kollega behöver anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar. Kunskap och erfarenheter om NPF är en bonus. Du behöver vara tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument.


Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet för år 1-6. Utöver detta är det meriterande med behörighet i musik och/eller idrott, liksom utbildning kring NPF.


Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, heltid. Tillträdeht 2017.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Rektor Ulrika Larsson, 0525-18450.
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 30 april 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414907990
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414907990&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resurs till Fjällbacka skola

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Resurs till Fjällbacka skola

Vi söker en elevassistent till Fjällbacka skola. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stötta elever i behov av stöd i undervisningen, på raster samt på fritids. Vi utvärderar regelbundet våra insatser, vilket innebär att de elever du jobbar mot kan variera.

Arbetsuppgifter
Du ska vara lyhörd, flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ditt förhållningssätt är tydligt, lugnt och inkännande. Du är strukturerad och har förmåga att organisera både ditt eget och elevernas arbete. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och har ett coachande förhållningssätt som ger eleverna verktyg att klara sig mer självständigt. Vi arbetar i team så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.


Omfattning och varaktighet
Deltid, 50-75%, visstid eller tills vidare.


Kvalifikationer
Utbildad socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med barn, har erfarenhet av NPF samt utbildning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Rektor Ulrika Larsson, 0525-18450
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 2 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50-75%. Tillsvidare.Visstid eller tillsvidare. Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414899162
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414899162&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog till Backa skola

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Pedagog till fritidshemmet på Backa skola i Bullaren

Fritidshemsverksamheten styrs av läroplanens strävansmål med fokus på de sociala målen. Fritidshemmen strävar efter att komplettera skolan genom en mångsidig verksamhet som bygger på helhet och kontinuitet i barnens utveckling och lärande. Barnens intressen och utvecklingsbehov styr aktiviteterna. Fritidshemmen är en del av skolan och samverkar med grundskolans lärare.

Vi letar efter dig som alltid har elevens bästa för ögonen, du är beredd på både utmaningar och förändringar, du blir stimulerad av att eleverna är delaktiga i verksamheten.
Vi arbetar i team så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.


Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på 80 %. Tillträde höstterminen 2017 eller enligt överenskommelse.


Kvalifikationer
Utbildad fritidspedagog, socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med barn med NPF. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Upplysningar om verksamheten och uppdraget lämnas av
Rektor Agneta Blomqvist, 0525-18051
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 2 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 80%. Tillsvidare.80% Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414875836
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414875836&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elevassistent till Hamburgsundskolan (F-5)

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Elevassistent till Hamburgsundskolan

Hamburgsundskolan är en F-9 skola med ca 300 elever. På skolan har vi ett nära samarbete mellan de olika årskurserna och mellan skola och fritidshem. Skolan är belägen i Hamburgsund, ett kustsamhälle som har direkt tillgång till hav och natur.

Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Vi arbetar också med att utveckla lärmiljön för eleverna didaktiskt, rumsligt och socialt. En del i detta arbete är att utveckla den digitala lärmiljön. Alla elever på skolan har en iPad och vår vision är att vi med hjälp av bland annat iPaden ska kunna variera och fördjupa våra elevers lärande och lust att lära.

På skolan arbetar vi i arbetslag där både lärare och fritidspedagoger ingår för att göra dagen till en helhet för eleverna och för att kunna berika arbetslaget med olika kompetenser, men också för att skapa trygghet och trivsel. Det av stor vikt att du antar nya utmaningar tillsammans med arbetslaget. Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elev och föräldrar är en förutsättning.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan skapa trygghet, vara lyhörd och bygga förtroende. Du bör vara lugn, stabil och kunna föra en rak dialog. Du kommer att finnas med som stöd under dagen, även i rastsituationer, för en elev på lågstadiet.


Omfattning och varaktighet
Visstid fram till sommarlovet med eventuell förlängning , 50-75%, 5 dagar i veckan. Tillträde snarast.
Intervjuer kommer att ske löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Kvalifikationer
Pedagogisk utbildning är ett plus. Erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Rektor Ulrika Larsson, 0525-184 50
Biträdande rektor Marie Enstedt, 0525-184 09
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 2 maj 2017.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsnivå:
- Gymnasium
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Visstid 3-6 månader.75-100% Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414861867
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414861867&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till Fjällbacka skola (F-5)

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare Åk f-5 i Fjällbacka skola

Fjällbacka skola är en f-5 skola med ungefär 80-90 elever. Det är en skola som växer bland annat på grund av att vi tar emot nyanlända elever. Skolan är belägen i ett lugnt område med nära tillgång till natur.
Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Alla elever på skolan har en iPad och vår vision är att vi med hjälp av bland annat iPaden ska kunna variera och fördjupa våra elevers lärande och lust att lära.

På skolan har vi ett nära samarbete med varandra, arbetslaget har en viktig och stark funktion.

Vi söker nu en ny medarbetare som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i åk f-5. Vi söker både kompetens inom Ma/No och Sv/So.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.
Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning.
God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen.


Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet i år f-6.


Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, deltid eller heltid. Tillträde höstterminen 2017.


Upplysningar
Rektor Ulrika Larsson, 0525-18450.
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 2 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.75-100 Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414843053
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414843053&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare till Tanumskolan (4-6)

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Speciallärare till Tanumskolan, år 4-6

Tanumskolan är en 3-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Vi söker dig som
Vill jobba mot målet att vår skola ska bli en Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke.
Vi söker pedagoger som har stort fokus på värdegrundsmålen och kunskapsmålen, där eleven sätts i centrum och som lätt kan samverka med kollegor, ledning och hemmen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Det är meriterande med behörighet i svenska som andraspråk.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare, 80-100%. Tillträde inför ht 2017 eller enligt överenskommelse.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor Ulla Elowson, 0525-183 91
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 2 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.


Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.80-100% Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414832938
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414832938&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd till Tanumskolan, 3-6

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Lärare i trä- och metallslöjd till Tanumskolan

Tanumskolan är en 3-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Vi söker dig som
Vill jobba mot målet att vår skola ska bli en Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke.
Vi söker pedagog med behörighet i trä- och metallslöjd samt gärna ytterligare något ämne. Du ska ha stort fokus på värdegrundsmålen och kunskapsmålen, där eleven sätts i centrum och som lätt kan samverka med kollegor, ledning och hemmen. Vi använder utomhuspedagogik för att utmana elever i lärandet och söker dig med erfarenhet av eller intresse för detta.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och med behörighet i trä- och metallslöjd och gärna ytterligare något ämne. B-körkort och tillgång till egen bil.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare, heltid. Tillträde inför höstterminen 2017 eller enligt överenskommelse.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor Ulla Elowson, 0525-183 91
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 2 maj 2017.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414820708
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414820708&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Samordnare inom Ungdom-Fritid

Samordnare Fritid-Ungdom

Tanums kommun i norra Bohuslän erbjuder ett ovanligt rikt friluftsliv, en mångfald av idrottsföreningar och ett aktivt kulturliv. I kommunen finns Världsarvet och Vitlycke museum, Grebbestads Folkhögskola, Gerlesborgsskolan, KKV-V m.fl såväl som varierande naturupplevelser på gränsen till det äventyrliga i havsbandet och inlandet.
Kultur & Fritid ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen och omfattar fyra verksamheter; bibliotek, fritidsgårdar, kultur/barnkultur och allmän fritid/föreningsutveckling. Vi har den lilla kommunens fördel med korta kontaktvägar och arbetar aktivt för samarbete mellan verksamheter och förvaltningar i kommunen.

Fritidsgårdarnas roll är att verka för ungdomar hela dagen oberoende av var de befinner sig. Verksamheten är i ett utvecklingsarbete där bland annat en ny utvecklingsplan ska börja implementeras. I centrum för arbetet står målet att de besökande ungdomarna är reellt delaktiga och föreslår såväl som genomför verksamheten. Fem fritidsledare, en ungdomsvägledare och ett antal timanställda fritidsledare sköter öppethållandet på gårdarna och övrig verksamhet.

Arbetsuppgifter
Att vara samordnare innebär nätverkande mellan förvaltningarna och med grannkommuner samt kontakter med utvecklingskommuner inom KEKS nätverket. Du håller också i träffar och utbildningar för fritidsledarna och fungerar som arbetsledare. Det innebär självständigt arbete kring planering och budget i samarbete med fritidspersonalen och kultur- och fritidschefen. Du är också kontakt med föreningar, politiker m. fl. i frågor som rör unga.

Till arbetsuppgifterna hör samordning av fritidsgårdarna, schemaläggning, inköp och ekonomi liksom praktiskt fritidsledararbete med lägerresor, temaveckor och programverksamhet.

Din fasta arbetsplats finns på Ungdomens Hus i Tanumshede med 3 kollegor, men ditt arbete innebär resor i och utanför kommunen.

Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är fritidsledare eller motsvarande kompetens.
God förmåga att arbeta självständigt, intresse för utveckling och att hitta nya lösningar för samarbete kring ungas verklighet.
Erfarenhet av ekonomihantering.
Erfarenhet från coachande arbetssätt är önskvärt.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tanums kommun har en alkohol- och drogförebyggande policy samt en tobaksförebyggande policy. Vi ser gärna att du är tobaksfri.


Omfattning och varaktighet
Vikariat, 80 % med start 170619 eller enligt överenskommelse till och med sommaren 2018, ev. längre. Främst dagtidsarbete, men kvällar och helger förekommer.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Kultur- och fritidschef Petter Öhnell, 0525-182 32
Fritidssamordnare Jessica Jonasson, 0525-181 51
Fackliga företrädare nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 2 maj 2017.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 80%. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 3414694888
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414694888&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stenarbetare till Rabbalshede

Bohusgranit är ett företag i Benderskoncernen som bryter och producerar naturstensprodukter. I bolaget arbetar ca 60 personer som bryter och förädlar produkter från kantsten, gatsten och murar till unika konstverk.

Arbetsuppgifter
Du blir en viktig del av vårt arbete med förädling av granit. Arbetet innebär att i våra stenbrott lära dig ett hantverk som innefattar sågning, kilning och huggning av produkter som murar, stolpar, kantsten mm. Du kommer att ingå i ett arbetslag som gemensamt löser arbetsuppgiften.

Arbetet bedrivs delvis utomhus året runt och är fysiskt krävande.

Profil
Du som söker måste ha körkort och vi ser gärna att du har gymnasiekompetens.

Hjullastarkort och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Eftersom vi jobbar i arbetslag är personliga egenskaper viktiga. Vi söker en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Du har god fysik och uppskattar att arbeta utomhus.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Rabbalshede. Heltid och dagtidsarbete.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2017-05-07. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av Regionschef Joao Escudeiro, telefonnummer 010-888 17 10.

Benders Sverige AB är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.

___________________

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Stenarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://www.benders.se/lediga-tjanster?aguid=8C601F60D6F6429FBC3207FB58560D2F
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bohusgranit
Box 20
53521  Kvänum Sverige
Hemsida: www.benders.se
  

Platsannons

Undersköterska

Arbetsuppgifter
Fjällbacka service Äldreboende består av fyra boendeenheter, tre somatikboende och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Mittskär, Hjärterö och Linden är somatiskt inriktade avdelningar. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Schemaläggning med hjälp av Timecare. Dokumentation i Treserva.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande. Vi ser det även meriterande om du privat har något speciellt intresseområde eller färdighet som du kan använda dig av i arbetet med att skapa guldkant i tillvaron för våra hyresgäster.

Omfattning
Tillsvidareanställning på 75 %.
Tillträde sker 170601 eller tidigare enligt överenskommelse.
Vi kan erbjuda ”uppgång i tjänst” upp till 100%.

Övrigt
Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri.

Som ”guldkant” för våra hyresgäster har vi på boendet tillgång till bl.a seniorgym, 3-hjulig elcykel, surfplattor och ett helt nytt solrum för gemensamma aktiviteter. För personalen har vi ett personalgym.

Kontakt:
Du är välkommen med frågor till enhetschef Hans-Peter Johannesson, 0525-18601 eller administratör Annelie Gustafsson, 0525-18630. Fackliga företrädare nås på telefon 0525-201 75.

Ansök redan idag via annonsen på www.tanum.se/jobb, Ange ref nr "187" och sök senast 2017-04-30 .

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 75%. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2017-187
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3410979820&link_source_id=30&company_id=2868120481&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Köksbiträde Fjällbacka service kök

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker köksbiträde till Fjällbacka service kök för semestervikariat sommaren 2017.

Arbetsuppgifter
Matlagning till äldreomsorg och förskola. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dietmatlagning, salladsberedning, provsmakning samt att på ett praktiskt och trevligt sätt arbeta med servering till kunder ätande i matsal.
Övrigt förekommande arbetsuppgifter är disk samt städ av kökens lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har storhushållsutbildning/liknande utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi erbjuder ett roligt arbete som också är krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, flexibilitet och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Malin Jonasson, Hamburgsund 0525-184 06

Ansök redan idag via annonsen på www.tanum.se/jobb, Ange ref nr "177" Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017-177
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3410077297&link_source_id=30&company_id=2868119234&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb i klädbutik i Fjällbacka

Försäljning av dam- och herrkläder
Packa upp varor
Se till att butiken alltid ser inspirerande och fin ut

Vi söker personal som
* Gillar att jobba med försäljning
* Tar egna initiativ
* Inte har problem med att jobba självständigt
* Är social
* Kan jobba hela sommaren (och gärna helger i april och maj)

CC Clothing Company´s sommarbutik i fina Fjällbacka!
Säljer både dam- och herrkläder (men främst dam), accessoarer och skor.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid80% eller merEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kladbutik2017@outlook.com
Övrigt: Vänligen bifoga CV och personligt brev med foto
Arbetsplats: 
Adress: Caramelle Fashion Club AB
Sisjö Kullegata 8
43632  Askim Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarpersonal till Äventyrsgolfen i Fjällbacka.

Arbetet med den bästa utsikten då vår kiosk ligger ett stenkast från havet. Ett fritt och självständigt arbete i kiosk. I anslutning till vår kiosk ligger äventyrsgolf och tennisbana, som du kommer att ansvara för att hyra ut.. Alla förekommande arbetsuppgifter i vår kiosk med bl.a. glassförsäljning. Personlig lämplighet och servicekänsla krävs.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Kioskbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidOBS. Arbetsgivaren kan inte ordna med boende.Avtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Märk din ansökan: Fjällbacka
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas via mail till: johnny@citygolf.se
Arbetsplats: 
Adress: Nielsen i Torpa AB

71494  KOPPARBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Rederitjänsteman

Du kommer arbeta med bl.a kvalitetssäkring och underhållssystem på och med våra fartyg samt
interna och externa revisioner. Du kommer tillsammans med teamet på plats få inblick i det kontinuerliga arbetet att hålla fartygen till den standard som krävs både tekniskt och administrativt. Du kommer att få den tid och utbildning internt som krävs innan du själv förväntas att självständigt klara dina uppgifter.
Arbetet innebär även mycket personlig kontakt med fartygen,leverantörer och agenter då du kommer att ansvara för en del inköp.
Tjänsten är jourbelagd.


Rederi AB Väderö Tank söker en ny medarbetare till kontoret i Grebbestad.
Vi tror att du är stresstålig, flexibel, driven, självgående och lägger ett stort engagemang i ditt arbete. Du behöver ha ett bra ordningssinne och vara en strukturerad person.
Du kommer läras upp på plats och vi erbjuder kompletterande utbildning vid behov.
Även du som inte har högre nautisk/teknisk kompetens men som tror att du kan matcha arbetsuppgifterna är välkommen med en ansökan då vi sätter stort värde i personliga egenskaper.


Rederi AB Väderö Tank har säte i Grebbestad och hanterar fartygsdrift med inriktning på olje- och kemikalietankers.
Publiceraddatum: 2017-04-08
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning/visstidsanställningLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: crewing@vaderoshipping.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: REDERI AKTIEBOLAG VÄDERÖ TANK
Strandvägen 24
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida: http://www.vaderohipping.se
  

Platsannons

Fjällbacka Fisk söker Butiksbiträde, sommaren 2017

Inför sommaren 2017 söker vi nu personal som kan arbeta i våran butik och till vår servering.

Vi erbjuder ett varierande och roligt jobb, ofta i högt tempo tillsammans med kollegor.

Kontakta oss eller kom förbi oss och presentera dig på Norra hamngatan 10, Fjällbacka.

Vi söker dig som är glad, social, flexibel och stresstålig. Tidigare erfarenhet från butik eller restaurang är meriterande.


Fjällbacka Fisk och Delikatesser ligger mitt i Fjällbacka. Vi har både en butik och en restaurang som är öppen på somrarna.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@fjallbackafisk.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FJÄLLBACKA FISK & DELIKATESSER AB
Norra hamngatan 10
45740  Fjällbacka Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

HR-Chef, Rabbalshede Kraft

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Rabbalshede Kraft AB (publ) projekterar och etablerar landbaserade vindparker som drivs i egen regi, i samarbete med andra aktörer eller till försäljning.

Bolaget erbjuder också servicetjänster inom drift och förvaltning samt på uppdrag upphandlar och leder byggnation av vindparker. Den producerade elenergin från egna vindparker säljs på den öppna elmarknaden Nord Pool. Visionen är att vara en ledande aktör inom utveckling av förnybar energi i Norden. Bolaget är publikt och lämnar, precis som ett börsnoterat bolag, ekonomiska rapporter varje kvartal för att marknaden ska kunna följa bolagets utveckling. Rabbalshede Kraft har starka långsiktiga globala majoritetsägare, verksamma inom förnyelsebar energi och annan grön teknik.
Rabbalshede Kraft har 26 medarbetare med huvudkontoret i Rabbalshede, Bohuslän.

Om tjänsten;
Som HR-chef är din övergripande strategiska uppgift att stärka arbetsgivarvarumärket. Vi vill att Rabbalshede kraft ska attrahera de mest kompetenta medarbetarna som med kompetens och starkt engagemang bidrar till bolagets framgångar.  Eftersom du är ensam HR-funktion i bolaget, är rollen en kombination av strategiskt och en stor del operativt HR-arbete. Du kommer att ansvara för alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området, t.ex. arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, rekrytering, introduktion av nyanställda, rehabilitering, facklig samverkan och förhandlingar mm. Du är ett operativt HR-stöd till chefer och arbetsledare. I denna roll rapporterar du till VD.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ta ditt nästa steg i karriären! Du jobbar idag förmodligen som HR-specialist eller liknande, och känner dig mogen att ta ett större strategisk ansvar. Du har en beteendevetenskaplig examen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har förhandlingsvana och god kunskap om lagar och förordningar på det arbetsrättsliga området. Du skall ha goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är starkt meriterande om du också har erfarenhet och intresse av att jobba med intern och/eller extern kommunikation, då vi ser detta område som en naturlig och integrerad del av arbetet med att stärka bolagets varumärke.

För mer information kontakta Staffan Melin på Tarasso, 070-689 46 24.
Alla kontakter hanteras med hög diskretion och sekretess.
Välkommen med din intresseanmälan länken nedan
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/18
Webbplats: https://tarasso.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145128/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tarasso AB
Norra Hamngatan 7
45130  Uddevalla Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vaken nattpersonal

Som behandlingsassistent skall du stödja den unges utveckling mot självständighet och delaktighet i sin egen livssituation och framtid. Vidare ingår det i arbetet att upprätthålla den struktur och de rutiner som verksamheten utgår ifrån för att skapa en sammanhållen och förutsägbar vardag. Som nattpersonal har du som en viktig uppgift att ge omsorg och skapa trygghet. I nattpersonalens arbetsuppgifter ingår också lokalskötsel, tvätt och att föra daganteckningar och annan dokumentation.

Du förväntas stå bakom företagets värdegrund vilken står i fokus för vårt behandlingsarbete och förhållningssätt till ungdomar samt omgivning. Värdegrunden konkretiseras i vårt arbete genom systemisk språkteori, ett salutogent perspektiv, lågaffektivt bemötande, motiverande samtal (MI) och Miljöterapeutiskt arbete.


Vi ser gärna att du har två års högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning. Ytterligare meriterande är kunskap om och erfarenhet av lågaffektivt bemötande, motiverande samtal och miljöterapeutiskt arbete. Körkort är att krav.

USV bedriver sin HVB-verksamhet i Tanumshede och i en villa i Eriksberg på Bokenäs i Uddevalla kommun. Vi lägger stor vikt vid en trygg, strukturerad och ombonad miljö där personal tillsammans med ungdomarna ansvarar för att skapa en god psykosocial miljö och vardagens göromål blir ett sammanhang för lärande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAllmän visstidsanställning. Lön sätts med beaktande av OB. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forestandare@ungdomsstod.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ungdomsstöd Väst AB
Riksvägen 80 A
45732  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.ungdomsstod.se
  

Platsannons

Sommarvikariat på räddningstjänsten Tanums kommun

Som vikarierande brandman ingår du efter en introduktionsutbildning i den ordinarie utryckningsstyrkan. Du deltar i insatser vid räddningstjänst och övningar. Andra arbetsuppgifter är drift- och underhåll av våra fordon och lokaler samt medverkan vid intern och extern utbildningsverksamhet och information. Vi strävar efter en ökad mångfald och en jämnare könsfördelning.

Kompetenskrav

Utbildning Skydd mot olyckor (minst två terminer), eller Brandman utbildad 15 veckor, eller Räddningsman i beredskap (tidigare benämnt deltidsbrandman) Körkort BC Är fullt frisk och har god fysisk arbetsförmåga, enligt Arbetsmiljöverkets krav för rökdykning (Godkänd läkarkontroll) Meriterande kompetens

Yrkesutbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms intressant Körkort BC*E (körvana tunga fordon) Tillsättningen kommer att föregås av intervju, arbetsrelaterade tester och eventuell läkarkontroll som anordnas av arbetsgivaren.

Omfattning och varaktighet

Sommarvikariat heltid 40 timmar/vecka med beredskap. Tillträde och omfattning enligt överenskommelse. Individuell lön tillämpas. Möjlighet till enklare boende finns.

Upplysningar

Operativ chef: Tomas Rönnborg 0525 - 182 42
Personalplanerare: Göran Gustavsson 0525 - 183 17

Ansökan

Välkommen in med din ansökan senast 12 maj. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Arbetsgivare Tanums kommun

Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 3400246771
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3400246771&link_source_id=30&company_id=45781&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun
Riksvägen 143 B
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  

Platsannons

Teknisk förvaltare

Vi söker dig som drivs av att vårda fastigheter i en mindre organisation med omväxlande arbetsuppgifter och där du har stor möjlighet att påverka. Du kommer att arbeta direkt underställd fastighetschef och närmaste kollegor blir avdelningens administration och arbetsledning. Som teknisk förvaltare blir ditt huvudansvar att med stöd av vår nyligen framtagna underhållsplan, planera vårt fastighetsunderhåll på kort och lång sikt samt följa upp och utvärdera genomförda underhållsinvesteringar. I uppdraget ingår även teknisk rådgivning till kollegor och hyresgäster som bland annat ska resultera i förslag på åtgärder för att minska vår energiförbrukning.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
- ansvara för vårt verksamhetssystem för fastighetsförvaltning - Vitec
- utveckla våra checklistor och rutiner för driftsrondering
- bevaka sökbara investeringsstöd
- ansvara för framtagande av statistik och analyser som avser vår fastighetsavdelning
- vara avdelningens representant i projektgrupper vid större fastighetsinvesteringar
- delta i lokalsamråd på förvaltningsnivå
- genomföra presentationer i nämnder och förvaltningar

Kvalifikationer
För att du ska lyckas i ditt uppdrag har du mycket lätt för att kommunicera i tal och skrift samt har lätt att föra dialog och förhandlingar på ett professionellt sätt. Du är en serviceinriktad lagspelare samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är även en strukturerad administratör, van IT-användare och har B-körkort.
Vi ser gärna att du har en längre tekniskt utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig men det absolut viktigaste för oss är din personliga lämplighet. Du arbetar troligen som förvaltare eller driftstekniker idag men du kan även ha ett annat uppdrag exempelvis inom byggbranschen och ha ett gediget intresse och kunskap för fastigheter. En stor merit är om du har erfarenhet att arbeta med verksamhetssystemet Vitec.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

Upplysningar
Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fastighetschef: Tony Jönsson 0525-181 28
Fackliga kontaktpersoner: Henrik Aldén, Vision 0525-183 75, Karin Görfelt, Akademikeralliansen 0525-183 67

Ansökan
Välkommen med din ansökan med meritförteckning senast 2017-05-04.

Tekniska förvaltningens fastighetsavdelning är en serviceorganisation som bland annat förvaltar kommunens fastigheter och lokaler, totalt ca 82 000 kvm. På avdelningen är vi 27 medarbetare fördelat på administration, driftenhet, underhållsenhet, parkenhet, energirådgivning samt samordningsansvar för kommunens lokalvård. Fastighetsavdelningen har en central funktion vad gäller Tanums kommuns lokalförsörjningsplan och vi söker nu en teknisk förvaltare.

Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Fastighetsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 3397419324
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3397419324&link_source_id=30&company_id=2868118531&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Tekniska förvaltningen
Storemyrsvägen 2
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Dagbarnvårdare till Bullaren

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


DAGBARNVÅRDARE i Bullaren

Som dagbarnvårdare tar du emot barn i ditt hem där du bedriver pedagogisk omsorg utifrån de centrala och lokala styrdokument som finns. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kommunens övriga dagbarnvårdare som träffas kontinuerligt.

Du arbetar självständigt med din barngrupp men också tillsammans med övriga dagbarnvårdare i närområdet. Som dagbarnvårdare planerar, genomför och utvärderar du din verksamhet – både enskilt och gemensamt med dina kollegor.

Du ska ha en vilja och förmåga att arbeta utifrån vår vision:
Vi arbetar för att varje barn ska känna sig tryggt och vara självständig, ha god självkänsla och tillit till sig själv och andra, vara nyfiken och ha lust att lära.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!


Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du ska vara bosatt runt Backa-Östad. Vi ställer krav på ett rökfitt hem.


Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Upplysningar
Chef för pedagogisk omsorg; Anna-Karin Larsson, 0525-182 26.
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken där du beskriver varför just du vill arbeta som dagbarnvårdare.
Din ansökan vill vi ha senast den 28 april 2017.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 3397568483
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3397568483&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Dagbarnvårdare till Grebbestad

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


DAGBARNVÅRDARE i Grebbestad
Som dagbarnvårdare tar du emot barn i ditt hem där du bedriver pedagogisk omsorg utifrån de centrala och lokala styrdokument som finns. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kommunens övriga dagbarnvårdare som träffas kontinuerligt.

Du arbetar självständigt med din barngrupp men också tillsammans med övriga dagbarnvårdare i närområdet. Som dagbarnvårdare planerar, genomför och utvärderar du din verksamhet – både enskilt och gemensamt med dina kollegor.

Du ska ha en vilja och förmåga att arbeta utifrån vår vision:
Vi arbetar för att varje barn ska känna sig tryggt och vara självständig, ha god självkänsla och tillit till sig själv och andra, vara nyfiken och ha lust att lära.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!


Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du ska vara bosatt i centrala Grebbestad. Vi ställer krav på ett rökfritt hem.


Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar
Chef för pedagogisk omsorg; Anna-Karin Larsson, 0525-182 26.
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken där du beskriver varför just du vill arbeta som dagbarnvårdare.
Din ansökan vill vi ha senast den 28 april 2017.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.
Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 3396976988
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3396976988&link_source_id=30&company_id=2868117288&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Apoteksvägen 4
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvik. Brevbärare, Tanumshede

Bli en del av vårt team


Nu söker vi 5 sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Tanumshede. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. 
Sommarvikariatet gäller heltid och är förlagd veckorna 24-33. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet maila julia.karlberg@postnord.com, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret:Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/sv/karriar,där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackligakontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70131&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

CE-Chaufför sökes för Kyltransporter

BC Kyltransporter är ett åkeri i norra Bohuslän som har dagliga avgångar mellan Bohuslän och Stockholm. Våra bilar är utrustade med kylaggregat för termostatreglerade transporter, balksystem i fordonen för dubbellast och baklift.
Vi har kör även med kylbilar på Norge från Stockholm och Göteborgsområde, dessa bilar har även baklift.

Alla våra fordon har Euro 5 klass och är dessutom utrustade med
Fleetboard för positionering och även för att följa upp bränsle och slitage, allt för att minimera kostnaderna.

Vi är 7 medarbetare som hela tiden jobbar för att kunderna skall känna sig nöjda.

Vi söker nu en CE-Chaufför på heltid. Lokala transporter i NorraBohuslän kombineras med Fjärrtransporter till Stockholm i tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BC Kyltransporter AB
Riksvägen 73
45732  TANUMSHEDE 
Hemsida: www.bckyltransporter.com
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL PELLE P FJÄLLBACKA

Pelle P Fjällbacka är en konceptbutik belägen vid Fjällbacka brygga. Butiken säljer det maritima varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker sommarpersonal till Fjällbacka.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60% Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Prästgårdsvägen 5
45731  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  

Platsannons

Receptionist

Vi söker personal till vår reception på Saltviks Camping.
Du kommer att ta emot bokningar av stugor och campingtomter, checka in och ut gäster och svara på frågor.
Vi jobbar med ett bokningsprogram som heter TurBo.

Stundtals är det väldigt högt tryck under högsäsongen, detta ställer krav på att du är bra på att hantera stressiga situationer. Det är viktigt att du trivs med att jobba med människor då du kommer att vara vårt ansikte utåt.
Goda kunskaper i engelska och god datavana är ett krav.

Saltviks camping är en utav Västsveriges största campingplatser. Vi ligger mitt i Tjurpannans naturreservat vid havet 5 km utanför kustsamhället Grebbestad.
Vi har egen badstrand, servicebutik, restaurang, båtuthyrning och barnklubb.
Under sommaren så är vi ett gott gäng på ca 20 personer som jobbar här.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidEnligt kollektivavtal. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@saltvikscamping.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SALTVIKS SEMESTERANLÄGGNINGAR AB
SALTVIK 1
45795  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksbiträde

Vi söker butiksbiträde till våran servicebutik på Saltviks Camping.
Du har kassatjänst och får även baka upp bake-off bröd, fylla på varor, ta emot varor och viktigast av allt – ge den bästa servicen till våra kunder.

Då det är högt tryck i butiken under högsäsong måste du vara stresstålig. Det är viktigt att du trivs med att jobba med människor då du kommer att vara vårat ansikte utåt.
Du ska behärska engelska och ha god datavana.

Saltviks camping är en utav Västsveriges största campingplatser. Vi ligger mitt i Tjurpannans naturreservat vid havet 5 km utanför kustsamhället Grebbestad.
Vi har egen badstrand, servicebutik, restaurang, båtuthyrning och barnklubb.
Under sommaren så är vi ett gott gäng på ca 20 personer som jobbar här.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidEnligt kollektivavtal. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@saltvikscamping.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SALTVIKS SEMESTERANLÄGGNINGAR AB
SALTVIK 1
45795  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9619%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till glad 9-årig kille utanför Tanum!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som vill extrajobba som personlig assistent till en kund i området runt Tanums kommun. Kunden är en mycket positiv och glad kille på 9 år med intressen såsom böcker, teknik, att sjunga och lyssna på musik. Han är en aktiv kille som gärna vill ha mycket uppmärksamhet men även stunder för sig själv.

Kunden har inget tal men kommunicerar genom att peka eller ljuda och en del av uppdraget handlar om att utveckla kundens möjlighet att förmedla sig genom tecken. Vidare kommer du som assistent hjälpa till i vardagen med hygien, aktiviteter och även resor kan förekomma. Du är med fördel intresserad av djur och gillar att vara ute i naturen.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, har en god självkännedom och ett stort tålamod. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en utbildning som är relevant till tjänsten eller att du har erfarenhet av arbete inom med kognitiva funktionshinder såsom autism och utvecklingsstörning. Då förflyttningar sker regelbundet är det även viktigt att du som söker har en god fysisk styrka. Körkort är ett krav samt att du inte är allergisk mot pälsdjur. Kunskap i tecken som stöd är önskvärt.

Arbetstiden kommer att vara förlagd på 1-2 eftermiddagar per vecka, samt 1 helgpass i månaden. Under skollov och sommaren kan det bli ett utökat antal timmar.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.

Arbetstid / Varaktighet: Deltid, ca 15%. 1-2 eftermiddagar i veckan mellan cirka 15:30-20:00 samt 1 helgpass i månaden mellan cirka 10:00-18:00.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vi gör igenom ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9503%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

KOCK

Populär fisk ock skaldjursrestaurang med mycket folk och gott anseende söker dig som har kockutbildning och har ett stort matintresse framför allt vad gäller fisk och skaldjur. Du skall laga inspirerande mat åt våra lunch- och á la carte-gäster.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet. För rätt person kan vi erbjuda bra lön.
Boende kan eventuellt ordnas.

För mer info om tjänsten ring Lars Berntsson
telefonnr : 0525-101 51 mobilnr : 0705 09 96 98

Du kan skicka Din ansökan till:

Grebbestads Skaldjur Fisk & Delikatesser
Esplanaden 4
457 72 Grebbestad


Vi tar emot ansökan via E-post : carola@bohusekonomi.se


Vi söker dig som har kockutbildning och har ett stort matintresse
framför allt vad gäller fisk och skaldjur. Du skall laga inspirerande
mat åt våra lunch- och á la carte-gäster.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet. För rätt person
kan vi erbjuda bra lön.Feskarns Kök och Bar,
Välbesökt och populär fisk ock skaldjursrestaurang
som serverar såväl lunch- som á la carte.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carola@bohusekonomi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GREBBESTADS SKALDJUR FISK & DELIKATESSER
ESPLANADEN 4
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

DISKARE

Populär fisk ock skaldjursrestaurang med mycket folk och gott anseende söker diskare.

För mer info om tjänsten ring Lars Berntsson
telefonnr : 0525-101 51 mobilnr : 0705 09 96 98

Du kan skicka Din ansökan till:

Grebbestads Skaldjur Fisk & Delikatesser
Esplanaden 4
457 72 Grebbestad


Vi tar emot ansökan via E-post : carola@bohusekonomi.se


Vi söker dig som är en duktig diskare. Vi önskar även att Du är matintresserad då en del hjälp till kockarna kommer att behövas.
Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet.Feskarns Kök och Bar,
Välbesökt och populär fisk ock skaldjursrestaurang
som serverar såväl lunch- som á la carte.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carola@bohusekonomi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GREBBESTADS SKALDJUR FISK & DELIKATESSER
ESPLANADEN 4
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikspersonal

Populär fisk ock skaldjursbutik med mycket folk och gott anseende söker dig som har ett stort matintresse framför allt vad gäller fisk och skaldjur.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet.
Boende kan eventuellt ordnas.

För mer info om tjänsten ring Lars Berntsson
telefonnr : 0525-101 51 mobilnr : 0705 09 96 98

Du kan skicka Din ansökan till:

Grebbestads Skaldjur Fisk & Delikatesser
Esplanaden 4
457 72 Grebbestad


Vi tar emot ansökan via E-post : carola@bohusekonomi.se


Vi söker dig som vill arbeta som butiksbiträde i vår fisk- och skaldjursbutik. Du bör ha matintresse, framförallt vad gäller fisk och skaldjur.
mat åt våra lunch- och á la carte-gäster.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet.Grebbestads Skaldjur Fisk och Delikatesser, en populär fisk och skaldjursbutik i Grebbestad med mycket liv och rörelse sommartid.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carola@bohusekonomi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GREBBESTADS SKALDJUR FISK & DELIKATESSER
ESPLANADEN 4
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SERVITRIS / SERVITÖR

Populär fisk ock skaldjursrestaurang med mycket folk och gott anseende söker dig som har ett stort matintresse framför allt vad gäller fisk och skaldjur.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet. För rätt person kan vi erbjuda bra lön.
Boende kan eventuellt ordnas.

För mer info om tjänsten ring Lars Berntsson
telefonnr : 0525-101 51 mobilnr : 0705 09 96 98

Du kan skicka Din ansökan till:

Grebbestads Skaldjur Fisk & Delikatesser
Esplanaden 4
457 72 Grebbestad


Vi tar emot ansökan via E-post : carola@bohusekonomi.se


Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete
samt ett stort matintresse framför allt vad gäller fisk och skaldjur.

Det är önskvärt att du har några års erfarenhet. För rätt person
kan vi erbjuda bra lön.Feskarns Kök och Bar,
Välbesökt och populär fisk ock skaldjursrestaurang
som serverar såväl lunch- som á la carte.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carola@bohusekonomi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GREBBESTADS SKALDJUR FISK & DELIKATESSER
ESPLANADEN 4
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

KALLSKÄNKA

Populär fisk ock skaldjursrestaurang med mycket folk och gott anseende söker dig som vill arbeta som kallskäna och har ett stort
matintresse framför allt vad gäller fisk och skaldjur.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet. För rätt person kan vi erbjuda bra lön.
Boende kan eventuellt ordnas.

För mer info om tjänsten ring Lars Berntsson
telefonnr : 0525-101 51 mobilnr : 0705 09 96 98

Du kan skicka Din ansökan till:

Grebbestads Skaldjur Fisk & Delikatesser
Esplanaden 4
457 72 Grebbestad


Vi tar emot ansökan via E-post : carola@bohusekonomi.se


Vi söker dig som är utbildad kallskänka och har ett stort matintresse
framför allt vad gäller fisk och skaldjur. Du skall vara med och laga inspirerande
mat åt våra lunch- och á la carte-gäster.

Det är önskvärt att Du har några års erfarenhet. För rätt person
kan vi erbjuda bra lön.Feskarns Kök och Bar,
Välbesökt och populär fisk ock skaldjursrestaurang
som serverar såväl lunch- som á la carte.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carola@bohusekonomi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GREBBESTADS SKALDJUR FISK & DELIKATESSER
ESPLANADEN 4
45772  GREBBESTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR SÖKES FÖR UPPDRAG INOM HEMSJUKVÅRD

Om företaget
För kunds räkning söker vi sjuksköterskor till hemsjukvård under vecka 28 till vecka 31.
Tjänstgöringsgrad: 100%.
Dag/kväll samt natt

Du har väl inte missat att vi har SOMMARBONUS, gäller när du arbetar för oss i sommar under veckorna 26-33


Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 477
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=477
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Receptionist

Som hotellreceptionist på Väderöarnas Värdshus är man det strålande leendet utåt i hotellets hjärta. Du är det varma mottagandet som gästen möter när man kommer till oss.

Vår främsta uppgift är att i alla lägen tillgodose våra gästers önskemål. Mottagandet och omhändertagandet kombinerat med glädje för sitt arbete är vår främsta uppgift för att förgylla gästens upplevelse samt överträffa gästens förväntningar.

Arbetsuppgifter: sedvanliga receptionsuppgifter såsom att ta hand om våra hotellgäster, in- och utcheckning, diverse olika bokningar via telefon och mail samt kassahantering, försäljning etc.


Som hotellreceptionist på Väderöarnas Värdshus är man det strålande leendet utåt i hotellets hjärta. Du är det varma mottagandet som gästen möter när man kommer till oss.

Vår främsta uppgift är att i alla lägen tillgodose våra gästers önskemål. Mottagandet och omhändertagandet kombinerat med glädje för sitt arbete är vår främsta uppgift för att förgylla gästens upplevelse samt överträffa gästens förväntningar.

Vi önskar att du är glad och positiv med en utmärkande utstrålning och att du ser lösningar där andra ser problem.

Väderöarna är en egen ögrupp, långt ute i havet, utanför Fjällbacka i Bohuslän. Här, på de karga och otillgängliga öarna, bodde förr de mest erfarna och skickligaste lotsarna med sina familjer. Hit ut tar vi gäster med våra egna, stadiga båtar.

I de gamla lotsfamiljernas varsamt renoverade hus bedrivs idag Väderöarnas Värdshus. Vi kan berätta många historier och skrönor från förr i världen om det tuffa livet på Väderöarna.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKrav: Ett krav är att du ska vara ansvarsfull och flexibel. Vi värdesätter lojalitet, kreativitet samt att kunna se till helhet såväl som detaljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Receptionist
Webbplats:
Epostadress: jobb@vaderoarna.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus
Färjeläget 1
45745  Hamburgsund Sverige
Hemsida: http://www.vaderoarna.com
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Tanum

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  

Platsannons

Båtförare Klass 8

På Väderöarnas Värdshus drivs hotell och restaurangverksamhet året om på ön Storö ca 8 distans väster om Fjällbacka. Till Värdshuset tar man sig med hjälp av våra båtar, katamaraner och RIB-båtar som är upp till 12 meter och tar upp till 12 passagerare.
Vi söker nu båtförare med lägst fartygsbefälsexamen klass 8. Som vill ha ett varierande arbete i världens vackraste skärgård.
Vi söker dig som har god vana av att hantera båtar. Eftersom du ofta är den första representant för värdshuset som våra gäster möter personligen, ställer vi höga krav på din sociala förmåga och personliga egenskaper. Båtresan ut till Väderöarna är en stor del av upplevelsen för våra gäster och vill att du ska kunna göra det till en positiv resa för dem. Under sommaren går våra båtar i skytteltrafik mellan Fjällbacka-Hamburgsund och Storö, eftersom det inte så sällan är ett pressat schema ställer vi krav på att du kan hantera stressiga situationer och klarar av att framföra båtarna på ett säkert sätt och med gott sjömanskap även under press och samtidigt få våra gäster att känna sig välkomna och säkra. Viktigt är att kunna hugga i där det behövs oavsett om det gäller ditt eget arbetsområde eller om det är någon i köket som behöver hjälp. Att kunna lösa uppkomna logistiska problem snabbt och smidigt är även viktigt.
I arbetsuppgifterna ingår även varutransporter till ön, service och underhåll av båtar och övrig utrustning, samt i viss mån även arbete på värdshuset.

Meriterande:
Tidigare erfarenheter från serviceyrken.
Maskinist utbildning, samt erfarenhet av motorer.
Vana av underhåll och service på båtar.
Fartygsbefälsexamen klass 7

Krav:
Lägst fartygsbefälsexamen klass 8


Vi söker dig som har god vana av att hantera båtar. Eftersom du ofta är den första representant för värdshuset som våra gäster möter personligen, ställer vi höga krav på din sociala förmåga och personliga egenskaper.

Väderöarna är en egen ögrupp, långt ute i havet, utanför Fjällbacka i Bohuslän. Här, på de karga och otillgängliga öarna, bodde förr de mest erfarna och skickligaste lotsarna med sina familjer. Hit ut tar vi gäster med våra egna, stadiga båtar.

I de gamla lotsfamiljernas varsamt renoverade hus bedrivs idag Väderöarnas Värdshus. Vi kan berätta många historier och skrönor från förr i världen om det tuffa livet på Väderöarna.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Båtsman/Bås
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKrav: Lägst fartygsbefälsexamen klass 8
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@vaderoarna.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus
Färjeläget 1
45745  Hamburgsund Sverige
Hemsida: http://www.vaderoarna.com
  

Platsannons

Kökspersonal - sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.


Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till köken på våra äldreboenden i Tanumshede, Fjällbacka och Bullaren. Har du frågor, hör av dig till våra kontaktpersoner.

Arbetsuppgifter
Matlagning till äldreomsorg och förskola. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dietmatlagning, salladsberedning, provsmakning samt att på ett praktiskt och trevligt sätt arbeta med servering till kunder ätande i matsal. Övrigt förekommande arbetsuppgifter är disk samt städ av kökens lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har storhushållsutbildning/liknande utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi erbjuder ett roligt arbete som också är krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, flexibilitet och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Agneta Kullberg 0525-182 57 eller 070 343 92 54
Karin Johansson, Hedegården 0525-181 83
Malin Jonasson, Hamburgsund 0525-184 06
Pia Hilmersson, Östanvind 0525-505 08
Ansök redan idag via annonsen på www.tanum.se/jobb, ange ref nr "384" Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 384
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3351395285&link_source_id=30&company_id=2868119234&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fjällbacka fiskaffär söker kock, sommaren 2017

Att preparera och laga mat till restaurangen och butiken. Vi har för det mesta bara lunchservering men på dagar med fint väder kan tiderna komma att förlängas.

Till vår butik och servering söker vi inför sommaren dig med erfarenhet av att arbeta i kök. Du är utbildad kock, kallskänka eller har motsvarande erfarenheter.

Du är välorganiserad, van att arbeta i högt tempo och kan leda samt organisera arbetet i köket och serveringen.

Alldeles nere vid vattnet i Fjällbackas hamn, med utsikt ut mot den vackra skärgården, hittar ni Fjällbackas fiskaffär – en pittoresk butik med lite gammaldags känsla, en riktig fiskaffär med ett brett utbud. Våran restaurang ligger i samma lokal och har självklart samma kontakt med havet. Vi har en varierad meny med rum för utveckling där vi gärna engagerar kockarna.

Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete tillsammans med kunniga och trevliga medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-02-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@fjallbackafisk.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FJÄLLBACKA FISK & DELIKATESSER AB
Norra Hamngatan 10
45740  fjällbacka Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bagare

Du kommer att jobba med sedvanliga sysslor inom ett bageri och konditori där vi använder oss av rena produkter utan tillsatser och gör allting från grunden.

Vi söker dig som är driven och engagerad och önskar ingå i ett härligt arbetsgäng. Du behöver ha erfarenhet av bagerijobb sen tidigare.

ICA Supermarket Hedemyrs är ett varuhus i Tanumshede med ca 45 helårsanställda och en årsomsättning på 185 milj kr.
Vi brinner för rena och närproducerade produkter och driver både vårt eget styckeri i Smeviken och vårt bageri i källaren.
Vår special avdelning på övre plan utmärker sig genom både stora och mindre varumärken ,där kvalite är något som värderas högt.

Vår målsättning är att kunna erbjuda kunden något utöver det vanliga såsom ett unik sortiment med bra produkter och ett trevligt bemötande från personalen.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning sommaren 2017Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Bagare
Webbplats:
Epostadress: janina.palm@supermarket.ica.se
Övrigt: Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden
Arbetsplats: 
Adress: ICA SUPERMARKET
AFFÄRSVÄGEN 12
45730  TANUMSHEDE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarierande distriktssköterskor/sjuksköterskor till hemsjukvården i arbetsområde norr och söder.

Arbetsplatsbeskrivning
Hemsjukvården i Tanums kommun är uppdelade i två grupper på vardagar dagtid. En grupp utgår från Hamburgsund och en från Tanum. Kvällar och helger utgår vi alla ifrån Norr, Hedegården Tanum. Vi är sammanlagt 30 distrikts- eller sjuksköterskor i hemsjukvården. Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor. Tanums kommun arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska/sjuksköterska i hemsjukvården genomför du planerade och ibland akuta insatser inom ditt geografiska ansvarsområde. Arbetet är fritt och självständigt och du planerar själv dina dagar, vilket ställer krav på initiativförmåga, ansvarstagande och professionalitet hos dig. Du har förutom det patientnära arbetet, med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med andra yrkeskategorier som tex, arbetsterapeut, fysioterapeut i multiprofessionella team men också med omvårdnadspersonal ute i hemtjänsten och på särskilda boenden samt med läkare i primärvården. Arbetet innebär även täta kontakter med övriga externa vårdgivare och företrädare för patienten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga Vidareutbildning är meriterade. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Kontaktperson
Fredrik Karlsson epost: fredrik.karlsson@tanum.se, 0525-181 75 eller Maria Engelbrektsson epost: maria.engelbrektsson@tanum.se 0525–18535 Din ansökan med cv märkt med ref nr "383" senast 2017-05-31. Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Du kan ansöka via annonsen på www.tanum.se/jobb.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välj ett jobb med omsorg!
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 383
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3301363506&link_source_id=30&company_id=2868119193&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal

År 2016 slog vi upp portarna till Sveriges första ekologiska ölkafé, beläget mitt i hjärtat på västkustens pärla, Hamburgsund. Där brygger vi vår egen ekologiska öl och serverar god mat därtill. Allt gjort med 100% kärlek!

Vi söker nu serveringspersonal till sommarsäsongen! Arbetet gäller främst servering av mat och dryck men innehåller även andra restaurangsysslor. Hos oss arbetar alla tillsammans och man hjälps åt där det behövs vilket ger jobbet en variation, ansvars- och teamkänsla samt gör arbetet kul!

Är du en serviceinriktad person med sinne för service och försäljning? Är du utåtriktad och gillar ett högt tempo? Är du även en härlig person med ett öppet sinne som gillar att ha kul på jobbet samtidigt som du jobbar på bra? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss, vi söker nämligen just dig! :)
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@morgondagens.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Morgondagens ekologiska ölkafé

45745  HAMBURGSUND 
Hemsida: morgondagen.com
  

Platsannons

Pizzabagare/kock

År 2016 slog vi upp portarna till Sveriges första ekologiska ölkafé, beläget mitt i hjärtat på västkustens pärla, Hamburgsund. Där brygger vi vår egen ekologiska öl och serverar god mat därtill. Allt gjort med 100% kärlek!

Vi söker nu en pizzabagare till sommarsäsongen med eventuell möjlighet att arbeta helger under våren och hösten. Uppgifterna gäller främst pizzabak och förberedelser därtill, men också förberedelser och tillagning av andra rätter.

Vi söker dig som är glad, framåt, tar egna initiativ, är stresstålig och kan samarbeta bra. Viktigt är att du har erfarenhet av pizzabakning. Vi satsar mycket på att skapa en härlig känsla för kunden. Så, att vara genuin, öppen och vänlig är något vi värdesätter!
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@morgondagens.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Morgondagens ekologiska ölkafé

45745  HAMBURGSUND 
Hemsida: morgondagen.com
  

Platsannons

Kock

Inför våren och sommaren 2017 behöver vi 3 st kockar.
I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i ett restaurangkök.

Vi söker dig som är intresserad av matlagning, kan jobba i högt tempo och alltid sätter gästen i fokus.
Det är bra om du har några års erfarenhet.
Välkommen med din ansökan.


Skafferiet är två inarbetade restauranger i de Bohuslänska turistorterna Grebbestad och Fjällbacka.
Menyerna består av Bistro och Á la carte.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@cafeskafferiet.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cafe Skafferiet
Nedre Långgatan 40
45772  Grebbestad Sverige
Hemsida: http://www.cafeskafferiet.net
  

Platsannons

Serveringspersonal

Inför våren och sommaren 2017 behöver vi 4 servitörer/servitriser.
I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i en restaurang.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan jobba i högt tempo och alltid sätter gästen i fokus.
Det är bra om du har några års erfarenhet.
Välkommen med din ansökan.


Skafferiet är två inarbetade restauranger i de Bohuslänska turistorterna Grebbestad och Fjällbacka.
Menyerna består av Bistro och Á la carte.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@cafeskafferiet.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cafe Skafferiet
Nedre Långgatan 40
45772  Grebbestad Sverige
Hemsida: http://www.cafeskafferiet.net
  
Platsannons

Sommarjobba på KappAhl!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 38 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2015/2016 var omsättningen 4,7 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i åtta länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Inför sommaren söker vi flera modeintresserade säljare som brinner för sälj och service!

Vi på KappAhl arbetar med kunden i fokus Som säljare ger du ett gott första och sista intryck till kunden. Du tar initiativ till säljande kundmöten, hjälper och inspirerar med dina modekunskaper. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informera om våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ett stort ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

Din kompetens och personlighet Vi söker dig som är socialt utåtriktad och älskar att ta kontakt med nya människor. Du brinner för sälj och service och har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen. Du drivs av att nå uppsatta mål och tar ansvar. KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra sig lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi vill att du har erfarenhet av försäljning i butik, där vi gärna ser att du arbetat inom modebranschen. Utbildning inom handel är meriterande. Vi på KappAhl är alltid öppna för nya talanger och för dig som vill vara med att utveckla och driva KappAhl framåt finns det goda möjligheter att göra intern karriär hos oss.

Är du intresserad? Tjänsterna är vikariat under sommarmånaderna juni, juli och augusti och antalet timmar i veckan varierar från butik till butik. Flera av våra butiker kommer att ha ett fortsatt behov av vikarier eller extrapersonal under hösten.

Observera att vi ej tar emot ansökningar i butik. Vi ser fram emot din ansökan via www.kappahl.se/lediga-jobb , där du anger i vilken eller vilka butiker som du vill sommarjobba.

Kontaktuppgifter till våra butiker: http://www.kappahl.com/sv-SE/kundservice/kundservice/hitta-butik/
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://kappahl.easycruit.com/vacancy/application/1783275/60793?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KappAhl
Box 303
43124  Mölndal Sverige
Hemsida: http://www.kappahl.com
  

Platsannons

Boendepersonal till boende för ensamkommande ungdomar - SOMMAR 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till våra boenden för ensamkommande pojkar. Har du frågor, hör av dig till våra kontaktpersoner.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med våra ungdomar och ge det vardagliga vuxenstödet, vägleda ungdomarna till ökad självständighet och integration i en trygg utvecklande miljö. Samt vara delaktig i verksamhetens alla sysslor både i huset och i aktiviteter i vår närmiljö. Vi bemannar dygnet runt med sovande jour och vaken natt.

Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är omvårdnadspersonal med psykiatrikompetens, eller annan pedagogisk utbildning. Gärna en kulturell kompetens och intresse.

Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god inlevelseförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vidare vill vi att du ska vara trygg och ha ett positivt förhållningssätt till både arbetet och livet i stort. Körkort är ett krav. Du ska vara bra på att skapa och upprätthålla goda relationer och erfarenhet och verktyg för att hantera krisreaktioner och konfliktsituationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.

Kontaktpersoner
Gunilla Bengtsdotter 0525-180 77 eller Vivianne Andersson 0525-185 10. Din ansökan med meritförteckning (inga betyg) märkt med "381" senast 2017-05-31. Du ansöker via annonsen på www.tanum.se/jobb. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 381
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3326784788&link_source_id=30&company_id=2868119314&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen
Apoteksvägen 6
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Boendestödjare - sommar 2017

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier för boendestödet i den kommunala socialpsykiatrin.

Arbetsuppgifter
Boendestödet baseras på biståndsbeslut som tagits i enlighet med SoL och riktar sig till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Boendestödet bygger på individanpassat stöd, vilket gör att arbetsuppgifterna styrs utifrån brukarens behov. Du ansvarar för att insatserna utförs metodiskt och utifrån en pedagogiskt och salutogent förhållningssätt. Du arbetar med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet, samt skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv för individen.

Boendestödet täcker hela Tanums kommun och arbetet utförs delvis i brukarens enskilda bostad och delvis utanför det egna boendet, både inom och utanför kommunen.
Arbetstiderna är förlagda efter brukarnas behov och kan variera mellan dag och kvällstid, både vardagar och helger.

Kvalifikationer
Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med psykisk ohälsa samt har riktad utbildning inom området. Då vi arbetar i människors privata hem ställer det stora krav på varsamhet och respekt. Arbetet är varierande, vilket förutsätter stor inlevelseförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och tålamod. Du ska ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande gentemot vår målgrupp. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort. Har du frågor kontakta enhetschef Erik Barkengren 0525-185 82.

Ansöker gör du via annonsen på kommunens hemsida www.tanum.se/jobb. Ange referensnummer "382". Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med mål-sättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation.

Välj ett jobb med omsorg!
Publiceraddatum: 2016-12-29
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 382
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3301370752&link_source_id=30&company_id=45781&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums Kommun
-
45781  Tanumshede Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  

Platsannons

SOMMARJOBBA INOM VÅRD- OCH OMSORG 2017!

SOMMARJOBBA INOM OMSORGSFÖRVALTNINGEN 2017!

Du kommer att jobba med allmän omvårdnad utifrån individuella behov. Arbetet kommer att innebära dag, kväll, helg och eventuellt nattarbete.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna sökanden med gymnasiekompetens från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning samt erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Vi välkomnar även dig som är intresserad men saknar vårdutbildning att söka. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga.

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort. För arbete inom hemtjänsten är körkort önskvärt.

Kontaktpersoner:
För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525 -180 80 eller enhetschef Katarina Gedda 0525-180 83.


Äldreboenden:
Kalkåsliden och Hogslätt: Eva Tangegård 0525-18439
Östanvind:
Anette Nyberg 0525-184 40
Alexandra Barkström 0525-180 98
Tärnegården:
Kajsa Ankargren 0525-186 20
Annelie Gustafsson 0525-182 36, 186 30
Fjällbacka service:
Hans-Peter Johannesson 0525-186 01
Annelie Gustafsson 0525-186 00

Hedegården:
Liselott Persson 0525-181 82
Petra Hurri 0525-185 59
Bente Dahlgren 0525-185 66

Hemtjänst:
Åsa Engedotter 0525-184 24
Brittmarie Skånmyr 0525-185 41
Alexandra Barkström 0525-180 98Vi söker dig som tycker om och vill arbeta med att ge vård och omsorg samt service i det dagliga livet till våra äldre.

Omsorgsförvaltningen söker sommarpersonal till samtliga äldreboenden samt till hemtjänsten.
Publiceraddatum: 2016-12-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidAnsöker gör du via formulär på kommunens hemsida www.tanum.se/jobb Gå sedan vidare in på ”sommarjobb inom vård och omsorg” och gör din ansökan! Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidernas utgång.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums kommun
Omsorgsförvaltningen
45781  TANUMSHEDE Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se
  

Platsannons

SOMMARJOBB INOM FUNKTIONSHINDERVERKSAMHETEN 2017!


Sommarpersonal sökes till vår dagliga verksamhet, våra boenden, personlig assistans samt boendestödet.

Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i det dagliga livet till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull sysselsättning och aktiv fritid, allt utifrån individens behov. Arbetet kan innebära dag, kväll, helg och nattarbete.


Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i det dagliga livet till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull sysselsättning och aktiv fritid, allt utifrån individens behov. Arbetet kan innebära dag, kväll, helg och nattarbete.

Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete. Vi ser gärna att du har körkort för tjänsterna på våra boenden. B-körkort krävs för boendestödet.Sommarpersonal sökes till vår dagliga verksamhet, våra boenden, personlig assistans samt boendestödet.

Kontaktpersoner:
För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525-180 80 eller enhetschef
Katarina Gedda 0525-180 83.

Boendestödet:
Erik Barkengren 0525-18582

Annies- och Hedeskogens boenden:
Tone Hjärling 0525-180 85
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Bergets gruppboende:
Åsa Karlsson 0525-185 42
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Daglig verksamhet:
Erik Barkengren 0525-185 82
Kerstin Johansson 0525-183 25

Klippans gruppboende:
Åsa Karlsson 0525-18542
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Personlig assistans:
Blagica Strojmanov 0525-182 69
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

Höjdens serviceboende:
Åsa Karlsson 0525-185 42
Ann-Mari Revetal 0525-182 69

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort.
Publiceraddatum: 2016-12-27
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFör att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tanums kommun
Omsorgsförvaltningen
45781  TANUMSHEDE Sverige
Hemsida: http://www.tanum.se/jobb
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal