Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:52

Lediga jobb i Töreboda kommun (1473), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 479
Täthet17,53Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area591,14Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land540,69Landareal (km²)
Sjö50,45Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Franchisetagare sökes till Pressbyrån, Töreboda

Drivs du av att driva eget?

Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik.

Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi har varit de som sett vad människor behöver, när de behöver det. På väg till jobbet, skolan eller festen. Under shoppingturen, innan pianolektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i tunnelbaneträngseln och vänthallen. Beviset på vår framgång finns i alla de tusentals människor som dagligen besöker någon av våra 320 butiker runtom i Sverige. Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

 

Rollen som franchisetagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

 

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

 

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Varmt välkommen!


Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 av Great Place to Work. Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://www.pressbyran.se/jobba-med-oss/ledigabutiker/?rmpage=job&rmjob=73%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reitan Convenience Sweden AB
Kungsgatan 28
54530  Töreboda Sverige
Hemsida: http://www.reitangruppen.no/
  

Platsannons

Socialsekreterare,enheten för ekonomiskt bistånd, inriktning mot nyanlända

Vi söker en ny socialsekreterare inom Individ- och familjeomsorgen (IFO) i Töreboda som skall arbeta med ekonomiskt bistånd, inriktat mot nyanlända.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats och en plats i en stabil arbetsgrupp som har lång erfarenhet och arbetsglädje. På vår arbetsplats skrattar vi mycket och är bra på att samverka över gränserna!

Vi erbjuder dig handledning varje månad, goda utbildningsmöjligheter och en bra fysisk arbetsmiljö.
Som socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd är det dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utreda och bedöma rätten till bistånd enligt socialtjänstlagen samt att tillsammans med den enskilde aktivt arbeta för en förändring i livssituationen som leder till självförsörjning.
Vi ser på handläggningen av ekonomiskt bistånd som ett kvalificerat socialt förändringsarbete med syfte att stärka den enskildes förutsättningar att leva ett självständigt liv. Arbetet kräver god kunskap om samhällets funktioner och ett nära samarbete med andra myndigheter bl.a. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommunens Arbetsmarknadsenhet.

Som socialsekreterare i Vuxenenheten förväntas du under perioder av hög arbetsbelastning kunna handlägga ärenden som rör missbruksvård, både enligt SoL och LVM.
Du som person behöver ha stort intresse av att arbeta motiverande med människor och du måste kunna uttrycka dig bra i tal och skrift. Du måste vara tålmodig, in lyssnande, självständig, självdrivande och kunna hantera akut uppkomna situationer. Du måste vara duktig på att prioritera i arbetet och ha lätt för att samarbeta.

Socionomexamen, socialpsykolog, annan beteendevetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tidigare erfarenhet från samverkan med olika verksamheter så som arbetsförmedling, försäkringskassan och primärvården är meriterande. Tidigare erfarenhet av självständigt arbete är också meriterande.
Datorvana och IT-kunskap är en merit.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vår vision är att vi skall bli den bästa socialtjänsten i Skaraborg.

I vuxengruppen arbetar idag 8 socialsekreterare. 6 arbetar med försörjningsstöd, 1,5 med vuxenärenden och 1 person är ansvarig för sysselsättningsprogrammet. I vuxengruppen handläggs frågor kring försörjningsstöd, missbruk, hemlöshet och våld i nära relation. Målet med vår verksamhet är att stärka individens resurser och möjligheter för att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv.
Arbetet kräver god kunskap om samhällets funktioner.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning, löneanspråk anges i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 37/17
Webbplats: https://www.telme.se/TelMe/jobbansokan.eb?registration_no=164
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skall med angivande av ref nr 37/17 vara oss tillhanda via länken senast 2017-06-09 Vi efterfrågar fullständiga ansökningshandlingar. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg
Box 83
54522  Töreboda Sverige
Hemsida: http://www.toreboda.se
  

Platsannons

Ansvarig för sysselsättningsprogrammet

Vi söker en ny medarbetare som skall ansvara för kommunens sysselsättningsprogram inom Individ- och familjeomsorgen (IFO).

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats och en plats i en stabil arbetsgrupp som har lång erfarenhet och arbetsglädje. På vår arbetsplats skrattar vi mycket och är bra på att samverka över gränserna!
Vi erbjuder dig handledning varje månad, goda utbildningsmöjligheter och en bra fysisk arbetsmiljö.

I arbetet ingår att kartlägga den enskildes personliga förutsättningar och utifrån det sedan hitta rätt sysselsättning. Fokus ligger också på att med rätt insatser bidra till en förbättring kring den självupplevda hälsan. Målet är alltid att stärka människors möjlighet att leva ett självständigt liv. Du kommer att vara kommunens talesperson i sysselsättningsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår många kontakter med samarbetspartners som AMU, AF, FK, Regionen, Mottagningsenhet och övriga handläggare inom IFO. Gruppen har handledning 1 gång i månaden.

Som sysselsättningshandläggare på IFO förväntas du under perioder av hög arbetsbelastning kunna handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och bör därmed vara bekväm i myndighetsrollen.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom socialtjänsten med sysselsättningsfrågor.
I uppdraget som ansvarig för sysselsättningsprogrammet ingår att självständigt, utefter uppdrag från andra socialsekreterare, arbeta med att motivera och förbereda klienter för arbetsliv och egen försörjning.

Kvalifikationer
Du som person behöver ha stort intresse av att arbeta motiverande med människor och du måste kunna uttrycka dig bra i tal och skrift. Du måste vara tålmodig, in lyssnande, självständig, självdrivande och kunna hantera akut uppkomna situationer. Du måste vara duktig på att prioritera i arbetet och ha lätt för att samarbeta.

Socionomexamen, socialpsykolog, annan beteendevetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tidigare erfarenhet från samverkan med olika verksamheter så som arbetsförmedling, försäkringskassan och primärvården är meriterande. Datorvana och IT-kunskap är en merit.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.Vår vision är att vi skall bli den bästa socialtjänsten i Skaraborg.

I vuxengruppen arbetar idag 8 socialsekreterare. 6 arbetar med försörjningsstöd, 1,5 med vuxenärenden och 1 person är ansvarig för sysselsättningsprogrammet. I vuxengruppen handläggs frågor kring försörjningsstöd, missbruk, hemlöshet och våld i nära relation.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning, löneanspråk anges i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 38/17
Webbplats: https://www.telme.se/TelMe/jobbansokan.eb?registration_no=164
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skall med angivande av ref nr 38/17 vara oss tillhanda via länken senast 2017-06-09 Vi efterfrågar fullständiga ansökningshandlingar. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg
Box 83
54522  Töreboda Sverige
Hemsida: http://www.toreboda.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Töreboda

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona, Skövde samt Uddevalla och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Töreboda.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Töreboda
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2384%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Fritidspedagog/ grundskolelärare

Undervisning i förskoleklass/fritidshemmet.
Den vi söker ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel, arbeta lösningsfokuserat och inte minst ha ett brinnande intresse för elevernas kunskapsutveckling. Då vi är en friskola och en liten enhet ser vi att du är en drivande person som önskar vara delaktig i att påverka och utveckla verksamheten på ett positivt sätt. Du är beredd på att vara utomhus delar av arbetsdagen och att jobba i ett team.

Du är utbildad fritidspedagog eller lärare för årskurs F – 6, alt. motsvarande utbildning. Du har god kännedom om de styrdokument som styr skolans och fritidshemmets verksamhet och är väl förtrogen med hur du kan omsätta denna kunskap i det dagliga arbetet. Du har ett stort engagemang och sätter eleven i centrum. Du ser utomhusmiljön som en naturlig del av skoldagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fredsbergs Friskola är en liten trygg skola som ligger naturskönt nära Göta Kanal i Töreboda kommun. Verksamheten består av F-6 samt fritidshem integrerat i skolans lokaler. Vi är ett väl fungerande och stabilt team som arbetar på skolan. Skolan startades som friskola 2011 och drivs kooperativt av ”Fredsberg Friskola Ekonomisk Förening” , där föräldrar, personal och andra intresserade sitter i styrelsen. Verksamheten är icke vinstdrivande och vi har hög personaltäthet i klasserna. Pedagogerna har ett stort engagemang för eleverna och deras utveckling. Vi arbetar i arbetslag och med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi arbetar medvetet för att alla elever och all personal ska känna alla på skolan.
Skolans profil är miljö och friluftsliv. Vi har ”Grön Flagg” på skolan och arbetar med hållbar utveckling, bl.a. genom återvinning och sopsortering. Mycket av undervisningen bedrivs utomhus och alla elever deltar i vandringar och hajker.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är 80% semestertjänst och ett vikariat under läsåret 2017/2018, alternativt en tillsvidareanställning beroende på behörighet Provanställning kan komma att tillämpas. 80% eller merKollektivavtal finns. Arbetsgivarförening är KFO.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://fredsbergsskola.se/
Epostadress: helena.hallerhed@fredsbergsskola.se
Övrigt: Vi undanbeder oss all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: FREDSBERGS FRISKOLA EKONOMISK FÖRENING
FREDSBERG KYRKSKOLAN 2
54590  TÖREBODA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Välkommen till oss!

Vi söker en legitimerad apotekare/receptarie till apoteket Kronan i Töreboda som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning.

Apoteket Kronan ligger i centrum av Töreboda. Vi är 6 medarbetare på apoteket och har öppet måndag till fredag 9,00–18,00 och lördag 9,00-13,00. Då vi samarbetar med andra apotek i regionen kan tjänstgöring ske på andra enheter.

Det finns bra förbindelser i regionen och det går lätt att pendla till oss med bil, tåg och buss. Om du väljer att åka bil finns gratis parkering utanför apoteket.

Tjänsten är tillsvidare med möjlighet till heltid eller deltid efter överenskommelse.

Vad vi söker hos dig Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Vad vi erbjuder dig Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Kontaktperson Ytterligare information lämnas av apotekschef Ellika Norén Arvidsson, telefon 0702 765 273.

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är den 6 juni. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Samtal från rekryteringsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Enl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1819541/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Yrkeslärare – Växtodling/Maskin

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

 

Beskrivning

Vi sätter eleverna/de studerande/kunderna och deras kunskapsutveckling i centrum.

Du behöver därför vara lyhörd för deras behov, förutsättningar, erfarenheter och tänkande och flexibelt anpassa din undervisning efter det. Du ska vilja arbeta med att stärka varje elevs självförtroende samt vilja och förmåga att lära. Som lärare ska du se till att utbildningen utgör en helhet för eleverna så att de når godkänt i alla ämnen efter bästa förmåga samt för att de ska nå de programgemensamma målen.

Som lärare hos oss präglas du av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Du har tillgång till modern teknik i undervisningen och är positiv till digital teknik.

 

Arbetsuppgifter

- Undervisning av naturbrukselever inom Växtodling/Maskin på gymnasie- och vuxennivå
- Du kommer att ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i nära samarbetmed andra lärare inom arbetslaget
- Mentorskap för elever och kontakter med elevernas föräldrar
- Du medverkar i skolans och utbildningens utveckling
- Ansvar för gymnasiearbeten
- Har du forskningskompetens - utveckla forskningsprojekt inom skolans spets

 

Kvalifikationer

- Lantmästare/Agronom
- Yrkeserfarenhet från lantbruk meriterande
- Yrkeslärarexamen meriterande
- Körkort B är ett krav 

Villkor

- Heltid, anställningsform enligt AB
- Arbete kan förekomma i samtliga av Naturbruksförvaltningens utbildningsformer, dvs. gymnasium, yrkesvux och gymnasiesärskola, yrkeshögskola samt inom kompetenscentrauppdraget för de Gröna Näringarnas tillväxt och utveckling

 

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/3328
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149162/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Sötåsen
Regionens Hus
54180  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Mariestad

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 5
Ålder: 4 år, 4 år, 7 år, 8 år och 11 år
Dagar och tider: ca 1-2 tillfällen i månaden 3-5 timmar per gång
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Barnpassning till fem härliga barn: 11år, 8år, 7år och tvillingar 4år. I behov av barnvakt vid vissa tillfällen: de åker iväg 1-2 nätter ibland (december och mars känner de till nu). Behöver även hjälp 1-2 eller två kvällar i månaden när de vill gå på bio eller middag och det blir 3-5 timmar per gång. Det går dåligt med bussar och därför är bil och körkort väldigt bra. När man passar barnen kan man låna deras bil också. Man tar hand om barnen, ser till att de får i sig mat, sysselsätter och aktiverar dem och ser till att dem är trygga. De har även djur som behöver utfodras, barnen hjälper till med detta, och när familjen åker bort behöver de även hjälp att få rensat kattlådan. Barnen tycker om att spela spel, pyssla, rita, musik och att vara ute. De söker en barnvakt som är trygg, säker, pålitlig: ska vara bra med barn självklart och konsekvent. Tycka om djur och natur.
OBS. Ange referens: RN21415

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: RN21415
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk, Älgarås skola, 100%

Arbetsuppgifterna består främst av undervisning i svenska som andraspråk för nyanlända elever i åldrarna 6-13 år. En tjänst är riktad mot åk 1-3 och en tjänst är riktad mot åk 4-6. Beroende på behörighet kan undervisning i andra ämnen bli aktuellt.

Vi söker två grundskollärare till Älgarås skola med behörighet i svenska som andraspråk gärna i kombination med andra ämnesbehörigheter. Älgarås skola har ca 80 elever från förskoleklass upp till åk 6.

Vi ser gärna att du har lärarlegitimation med inriktning mot grundskolans åk 1-6 och behörighet att undervisa i svenska som andraspråk gärna i kombination med idrott, engelska eller annat ämne. Du har erfarenhet av att arbeta med elever från andra kulturer. Du är flexibel och van att möta upp olika förutsättningar. Erfarenhet av betygsättning är merirerande.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande.Älgarås skola är en liten gemytlig byskola i ett naturskönt område. Alla lärare och elever känner varandra väl och vårt faddersystem skapar gemenskap och trygghet. Vi som arbetar på skolan har alltid elevernas bästa för ögonen och vill ge dem möjligheterna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Vi har ett gemensamt förhållningssätt med nolltolerans mot kränkande behandling och mobbing.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFerietjänst Tillträde 170824 eller efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts endast under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av övertalig personal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 17/17
Webbplats: https://www.telme.se/TelMe/jobbansokan.eb?registration_no=164
Epostadress:
Övrigt: Ange under "Övrig information" vilken tjänst och skola du söker till. Vi UNDANBER oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, förmedlare av pedagogiskt arbete samt försäljare av ytterligare platsannonser eller andra aktörer som förmedlar tjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Barn och utbildning
BOX 36
54502  ÄLGARÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvinnlig personlig assistent sökes till Moholm

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL är en ekonomisk förening som med ideella värden samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har idag ca 230 servicetagare och omkring 1400 anställda personliga assistenter. GIL erbjuder ett stort antal utbildningar. Vi har kontor i Göteborg, Uddevalla och Varberg.
 

Jag är en kvinna på 44 år som bor i Floda, men jag och min man har ett fritidshus i Moholm. Jag söker därför en kvinnlig personlig assistent som kan jobba extra när jag är där. Du bör vara lättsam och inte vara rädd för att ta initiativ. Jag sitter i rullstol och behöver assistans i de flesta sysslor.

Du kommer att vara timanställd hos mig. Arbetstiderna kan variera men kan vara förlagda dagtid, kväll och helger.

I min vardag tycker jag om att vara igång och ha mycket aktiviteter för mig. Bland annat målar jag och syr!

Fördel om du har erfarenhet av liknande arbete men den personliga lämpligheten är avgörande. Körkort är ett krav.

Lön enligt överenskommelse. Avtal Kommunal-KFO.

Intervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.gil.se/jobba-har/?rmpage=job&rmjob=2738%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GIL
Box: 24061
40022  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gil.se
  

Platsannons

Fritidspedagoger 100%, Kilenskolan

Arbetsuppgifterna består av att ansvara för den pedagogiska verksamheten för de barn som har plats på fritidshemmet.

Den ena tjänsten är en kombination med 30% undervisning i idrott om sökande har lärarlegitimation i ämnet idrott och hälsa.

Kilenskolan söker två fritidspedagoger/ lärare mot tidigare åldrar inriktning fritidshem till fritidshemmet på Kilenskolan från och med augusti 2017. En tjänst är uppdelad på 70% fritidspedagog och 30% undervisning i idrott och hälsa, den andra tjänsten är 100% fritidspedagog under förutsättning att sökande har lärarlegitimation.

Vi ser helst att du som söker har fritidspedagogexamen eller lärarexamen mot tidigare åldrar inriktning fritidshem samt erfarenhet av liknande arbete.

Kilenskolan ligger i Kilenområdet i östra delen av Töreboda. Kilenskolans fritidshem har tre avdelningar med barn i åldrarna 6-10 år, totalt ca 120 barn.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 1 augusti 2017 eller efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 18/17
Webbplats: https://www.telme.se/TelMe/jobbansokan.eb?registration_no=164
Epostadress:
Övrigt: Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker; fritidspedagog eller klasslärare Vi UNDANBER oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, förmedlare av pedagogiskt arbete samt försäljare av ytterligare platsannonser eller andra aktörer som förmedlar tjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Barn och utbildning
Falkstigen 2
54534  Töreboda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Djurtransportförare

Bengt Pettersson djurtransport är ett familjeföretag som
leverar boskap och grisar från gårdar till Skövde slakteri. Upptagningsområde Västra Götaland, Värmland, Närke, Östergötland, Västmanland, Södermanland och
Dalarna. Utför även flytt transporter mellan gårdar och flytt av betesdjur.

Vi söker nu en en djurtransportförare.

Dina arbetsuppgifter:
- transportera djur till slakteriet både gris och boskap
- lasta av och på djuren

Krav :
- du behöver ha god körvana
- ha CE körkort
- inneha YKB
-teknisk kunskap


Meriterande:
- att du har bra hand med djur och har god social kompetens.
- förarkort. (Vi ser gärna att du har kompetensbevis för djurtransport)
- Erfarenhet är ett stort plus

Bilen utgår från Tibro eller Skövde.

Vi söker dig som har lägst behörighet CE körkort.
Vi ser gärna att du har ett flexibelt och effektivt arbetssätt, då vi har olika kunder somvi jobbar med.
Du behöver inneha God fysik, vara glad och ha hög social kompetens.
Vi ser det som viktigt att kunna passa tider.

Då du kommer att ha hög kundkontakt och ändring av köruppdrag kan ske per telefon, behöver du kunna det svenska språket i tal & skrift samt per telefon.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Djurtransportförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: coffe_nilsson@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pettersson, Bengt
Dammen Bramsrud 1
54391  TIBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning/funktionsnedsättning

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning

Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning/funktionsnedsättning.

Behörighet i engelska och ytterligare ett ämne, gärna idrott. Behörigheten ska gälla för gymnasiesärskolans nationella program.

Arbetsuppgifter

- Som speciallärare hos oss kommer du framför allt att planera och genomföra undervisning inom de gymnasiegemensamma ämnena inom gymnasiesärskolan.
- Du kommer att ingå i gymnasiesärskolans arbetslag där vi tillsammans driver utvecklingen av gymnasiesärskolans verksamhet framåt och där våra högt ställda förväntningar på eleverna är en tydlig framgångsfaktor.
- Du arbetar med att utforma riktade stödåtgärder för den enskilda eleven men även att arbeta med elever i liten grupp. Arbetet är huvudsakligen förlagt till gymnasiesärskolan.
- Du arbetar med IKT som stöd för alla elever men särskilt elever i behov av stöd bör vara ett genuint intresse hos dig då detta ska genomsyra all undervisning på skolan.
- Du gör pedagogiska utredningar och hjälper till att utforma åtgärdsprogram för att stödja elever.

Kvalifikationer

- Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning/funktionsnedsättningar. Om du inte har denna kompetens men har en examen som grundskolelärare så kan vi diskutera en villkorad anställning i kombination med en utbildningsplan.
- Du har erfarenhet av att arbeta direkt mot elever som har särskilda svårigheter och/eller funktionsnedsättningar.
- Du bör ha god kännedom om stöd med hjälp av kompensatoriska hjälpmedel
- Körkort B

Vi sätter eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum. Du behöver därför vara lyhörd för deras behov, förutsättningar, erfarenheter för att de ska kunna nå målen med sin utbildning. Som lärare hos oss präglas du av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Registrera gärna din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske före ansökningstidens slut.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/2764
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145578/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Sötåsen
Regionens Hus
54180  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Söker kockar och servitriser till Mandy´s Diner

Nu söker vi som sagt nya glada passionerade medarbetare till kök och servering som trivs att arbeta i högt tempo. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter inom yrket, men utbildning är inget krav. Absolut viktigaste för oss är att du trivs med människor, gillar fart och fläkt och har den rätta attityden. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus.
Tjänster gäller främst helger och kvällar,
50-100% som framåt sommaren övergår till heltid enligt överenskommelse. Tjänsten finns även för dig som endast söker sommarjobb.
Bil och körkort är en fördel.

Är du intresserad eller har frågor angående tjänsten skicka gärna in ditt CV och personligt brev
till: sannablomqwist@hotmail.se

MANDY'S DINER TÖREBODA: KOCKAR & SERVERINGSPERSONAL

Se hit!
Är du intresserad av att jobba i en härlig 50-60 tals miljö? Vi söker nu kockar och servitriser till sommaren. Vi är en populär restaurang i Töreboda med inspiration från det amerikanska köket. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll på hög nivå!

MANDY'S DINER ÄLVSERED: KOCKAR & SERVERINGSPERSONAL

Se hit!
Är du intresserad av att jobba i en härlig 50-60 tals miljö? Vi söker nu kockar och servitriser till sommaren. Vi är en populär restaurang i Töreboda med inspiration från det amerikanska köket. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll på hög nivå! Restaurangen har öppet heltid undersommaren, därefter helger. Under sommaren har vi ca. 30.000 besökare, så det finns alltid något att göra.
Jobba hos oss i sommar och bli en i gänget!
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: kock/serveringspersonal
Webbplats:
Epostadress: sannablomqwist@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Töreboda Diner AB
Kungsgatan 6
54530  Töreboda Sverige
Hemsida: http://www.mandysdiner.se
  

Platsannons

Vård och omsorg i Töreboda kommun söker semestervikarier 2017

Vill du ha ett meningsfullt och viktigt jobb där du möter många härliga människor? Då ska du söka sommarjobb i vår breda verksamhet.

Hos oss har du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du har även stor möjlighet till fortsatt arbete. Vi har många olika arbetsplatser inom Vård och Omsorg som hemvård, särskilda boende för äldre, gruppbostad och korttids fritids inom LSS och inom personlig assistent.
Har du vårdutbildning/erfarenhet är det givetvis bra, men du är välkommen att söka även om du inte har vårdutbildning.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön.

DU SOM SOMMARJOBBAR HOS OSS 2017 I MINST 8 VECKOR, ERSÄTTS MED EN
BONUS PÅ 3000 KR.

Alla sommarvikarier kommer även delta i en utlottning av flera presentkort (inom Töreboda handel) efter sommaren.


Töreboda ligger vid Göta kanal, mitt emellan Vänern och Vättern och har drygt 9.000 invånare.

Vi har bra boendemiljö, fina fritidsanläggningar, närhet till bland annat Tivedens nationalpark och ett mycket aktivt föreningsliv för alla åldrar.

Det finns goda kommunikationer till och från Töreboda. Närheten till Västra stambanan innebär snabba förbindelser till Stockholm och Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-01-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänstgöring avser både dag, kväll och natt. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://www.telme.se/TelMe/jobbansokan.eb?registration_no=92
Epostadress:
Övrigt: Är du intresserad kontakta Bemanningsenheten 0506-182 86 eller skicka ansökan till Töreboda kommun, Vård och omsorg Bemanningsenheten, Box 83 545 22 Töreboda eller via länken senast 2017-05-14
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg
Box 83
54522  Töreboda Sverige
Hemsida: http://www.toreboda.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal