Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:18

Lediga jobb i Svenljunga kommun (1465), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 704
Täthet11,64Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area987,14Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land919,68Landareal (km²)
Sjö67,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brevbärare, Svenljunga / Tranemo

Bli en del av vårt teamNu söker vi brevbärare till vår depå i Svenljunga/Tranemo. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, på vardagar. Tjänsterna är tillsvidare på 100 % med start i januari 2018. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila beatrice.lewin@postnord.com. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.   
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71252&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Låstekniker

Elajo, med teknikområdet säkerhet, är idag ett av Sveriges större företag inom säkerhet med våra cirka 130 kompetenta säkerhetsmedarbetare.

Vi har stolta traditioner, med stor erfarenhet och kompetens av lås, brandlarm och säkerhetsinstallationer.

Nu utökar vi vårt team i regionen kring Borås, Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga med ytterligare medarbetare, där vi söker både personer i början av sin karriär och med en lång erfarenhet inom säkerhetssidan.


Arbetsuppgifter

Som låstekniker kommer du självständigt att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet.

Du kommer att arbeta med hela processen från att projektera låssystem till att utföra installationen på plats hos kund.

Den medarbetare som vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig person i vår fortsatta satsning varav vi värdesätter ansvarskänsla och att Du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.

Bakgrund och Kompetenser
.Mekaniskt arbete, bygg eller liknande
.Erfarenhet av lås, dörrstängare, dörrautomatik, passersystem är meriterande
.Meriterande med svagströmskompetens och erfarenhet av säkerhetsinstallationer
.En förutsättning för anställning är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen
.B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.


Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.


Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2018-01-21, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta
.Jesper Söderström på telefon 0370-374158
.Martin Magnusson på telefon 0370-374159


Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök via länken nedan:

https://karriar.elajo.se/jobs/69786-lastekniker-till-boras-ulricehamn-tranemo-och-svenljunga
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Låssmed/Låstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

52337  ULRICEHAMN 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till dagtidsjobb i Svenljunga

Dedicare söker
Sjuksköterskor till dagtidsuppdragpå vård- och omsorgsbornde och trygghetsboende i Svenljunga. Uppdraget startar 22 januari och pågår till 29 mars med eventuell förlängning. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl. 07-16. Vi söker dig som kan arbeta 4-5 dagar per vecka.


Ort
Svenljunga

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha patientansvar för ca 25 patienter på vård- och omsorgsboende och trygghetsboende. Som bemanningssjuksköterska kan du enkelt se helheten, prioritera och ta snabba beslut. Rollen ställer höga krav på din samarbetsförmåga och tillsammans med övrig omvårdnadspersonal har du ansvar över att ständigt erbjuda en kvalitativ vård.


Om arbetsgivaren
Dedicare är nordens ledande bemanningsföretag inom vård. Hos oss får du möjligheten att själv bestämma var, när och hur du vill arbeta. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor. Dedicare har uppdrag i hela Sverige inom alla specialiteter och inriktningar, hos både privata och offentliga aktörer.


Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande med erfarenhet i journalsystemet Combine.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som är sjuksköterska hos Dedicare är initiativtagande, effektiv och har ett stort fokus på patienter och anhöriga. För att lyckas i rollen som bemanningssjuksköterska är du dessutom en god lagspelare som motiverar dina medarbetare och ser helheten.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/


Tillsättning
Den 22 januari eller enligt överenskommelse.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 6101
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=6101
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

IT-tekniker

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER

Vill du vara med att skapa Sveriges bästa kommunala IT-enhet?

IT-enheten har idag 8 medarbetare och är organiserad inom kommunstyrelseförvaltningen. Vi samordnar och ansvarar för den tekniska driften av all IT inom kommunens verksamheter.
Vi kör lokal drift på drygt ett 40 tal servrar där våra flesta system och tjänster ligger. Vår tekniska plattform bygger till största del på Vmware, Microsoft, Apple samt Citrix och MsSQL.
Våra 2000 klienter har i huvudsakligen Windows, ChromeOS och IOS som operativsystem.

Vi kommer att behöva utveckla med nya driftsformer i framtiden där både Azure och tjänsteköp kan komma att bli en del av den framtida integrerade tekniska plattformen.

IT-enhetens uppdrag är att hjälpa till med digitaliseringen av våra kommunala verksamheter, så att våra medborgare kan möta kommunen på nätet.

Svenljunga kommuns vision är att vara 100% digital 2025.


KVALIFIKATIONER

Du som söker ska:

-vara driven och strukturerad
-ha en utpräglad servicekänsla
-ha lätt för att kommunicera
-behärska svenska språket i tal och skrift
-älska kundkontakten
-vara en lagspelare som ser helheten och som tar initiativ när behov uppstår
-kunna arbeta både självständigt och i grupp

Du ska ha:

-erfarenhet av centraliserad drift
-kunskap om mertalet av ovanbeskrivna tekniska miljöer
-erfarenhet av att installera och uppdatera IT- och verksamhetssystem
-IT-teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens
-kunskap om ITIL, LEAN, IT-säkerhet och vana att dokumentera tekniska system
-ha körkort för bil då viss del av arbetstiden är ute hos våra användare som är spridda runt om i kommunen

Du kommer att få egna ansvarsområden som kommer att anpassas efter dina förutsättningar och erfarenheter.

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 150/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ccf7942b-b931-47c9-b8e3-21cf3030f565&publishCode=AMS&TK=46c11d28-cfdd-4db3-94e9-d769ed7f754e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, IT-enheten
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare Sexdrega förskola

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förskollärare till förskolan antingen i Sexdrega eller Hillared. Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övrig personal arbetar aktivt för att skapa en trygg och utvecklande miljö för barnen.
Du är med och ansvarar för den pedagogiska verksamheten på avdelningen, utifrån våra styrdokument, samt bidrar med ett gott samarbete på hela förskolan.
Vi anser att det är viktigt med ett nära samarbete med vårdnadshavarna. Att dokumentera, följa upp och utveckla arbetet hoppas vi du ser som en inspirerande arbetsuppgift.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare för undervisning i förskola.

Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer.
Alltid med barnens bästa för ögonen.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt.

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning som övergår i en tillsvidaranställning när du visar din legitimation.

Förskolan har öppet 06:00-18:00

Körkort är meriterande.

Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Schema. Förskolan har öppet mellan 06:00-18:00 Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 151/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fbb3cde7-8569-449b-8ed0-fed817f29c00&publishCode=AMS&TK=ba89cfc8-489b-4e8a-951b-66130c402550
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Lysjö Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare med fokus på uppdraget, Centrala Svenljunga

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Landbo förskola har fyra avdelningar och ligger i centrala Svenljunga. Verksamheten erbjuder en lärorik, utmanande och trygg miljö där man skapar möten utifrån barnens olika kulturer. Förskolan arbetar aktivt med barnens språkutveckling genom sagor, sång, rim och ramsor. Sedan 2012 är förskolan Grön Flagg - certifierad och man arbetar med hållbar utveckling ur ett tydligt barnperspektiv.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övrig personal arbetar aktivt för att skapa en trygg och utvecklande miljö för barnen.
Du är med och ansvarar för den pedagogiska verksamheten på avdelningen, utifrån våra styrdokument, samt bidrar med ett gott samarbete på hela förskolan.
Vi anser att det är viktigt med ett nära samarbete med vårdnadshavarna. Att dokumentera, följa upp och utveckla arbetet hoppas vi du ser som en inspirerande arbetsuppgift.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare för undervisning i förskola.

Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer.
Alltid med barnens bästa för ögonen.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt.

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning som övergår i en tillsvidaranställning när du visar din legitimation.

Förskolan har öppet 06:00-18:00


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 eller efter överenskommelse, upphör: tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 142/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09db43fa-9cbe-4b76-8667-2a56183d4b5b&publishCode=AMS&TK=808fc9ab-c0b3-4e5a-be9e-2b9d083fd54f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Svenljunga Ro
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verkstadskunnig maskinoperatör till vårt kundföretag i Svenljunga!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Vi söker nu en verkstadskunnig maskinoperatör till vårt kundföretag i Svenljunga!

Arbetsuppgifter:

Vi söker en maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets större produktionsmaskin. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, med eventuell övergång till nattskift.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du har gått någon typ av praktisk utbildning på gymnasiet, till exempel industriteknisk eller fordon. Körkort och tillgång till bil samt truckkort är meriterande.

Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att meka i ditt garage på fritiden. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du ofta arbetar på egen hand bör vara självständig, initiativrik och lösningsorienterad. Som person är du glad, positiv och har nära till skratt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Frida Götesson via mail frida@firtspersonal.se eller på telefon 0727-241777Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Maskinställare, textil
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=484
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Demonstration / Leverans / Service Svenljunga

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / leverans och service. Tidigare kundvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Svenljunga kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Provision

Möjlighet till företagsbil och bensinkort efter uppnått resultat.

Tillträde snarast.


Vi söker dig med social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB arbetar med med ett brett sortiment inom all form av rengöring och underhåll.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Truckförare till Svenljunga

Till vår kund i Svenljunga söker vi nu en truckförare för långsiktigt uppdrag.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sortering av gods, höglyftande plocktruck, plock och pack samt påfyllnad av buffertlager.

Tjänsten är förlagd till dagtid.


Din profil

Vi söker truckförare som vill satsa och utvecklas inom lagerarbete. För att trivas tror vi att du har god fysik och viljan att jobba fysiskt. Du erbjuds att arbeta med goda rutiner inom en väl etablerad arbetskultur, och därför ser vi gärna att du trivs med struktur och organisation. Det är viktigt att du kan ta och förstå instruktioner för att komma in i arbetet på ett ansvarsfullt sätt. För att passa in i gruppen behöver du vara en lagspelare som är öppen och ha lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Krav:
Truckkort A1-A4 samt B1-B4
God fysik eftersom tunga lyft förekommer
Goda kunskaper i svenska språket
Strukturerad och serviceinriktad

Starkt meriterande är erfarenhet av höglyftande plocktruck.


Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon, kontaktuppgifter finns nedan.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4763
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4763
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Borås AB
Göteborgsvägen 99
50460  BORÅS Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Maskinoperatör till Svenljunga

Söker du ett långsiktigt uppdrag som maskinoperatör? Då har du hittat rätt! Hos vår kund i Svenljunga, arbetar du tillsammans med härliga kollegor, på ett långsiktigt uppdrag.

Snabbfakta:

Titel: Maskinoperatör | Ort: Svenljunga | Omfattning: Heltid | Start: Omgående | Varaktighet: 6 månader | Arbetsgivare: Speed Competence | Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!

Om uppdraget:

Som maskinoperatör hos vår kund inom luftfilterproduktion kommer du att övervaka maskiner och säkerställa materialtillflöde. Vid störningar i produktionen är det din uppgift att reparera enklare problem med maskinerna, efter att du fått utbildning av verkstadskunnig. Arbetsuppgifterna innefattar även service och del tunga lyft. Detta är ett långsiktigt uppdrag. Kunden tillämpar 2-skift.

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil:

För att lyckas i rollen som maskinoperatör tror vi att du är händig och har ett stort intresse för att meka. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från produktion.

Det är meriterande om du har…
• Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
• Tidigare erfarenhet av industri eller produktion
• Körkort och tillgång till bil
• Truckkort A+B
• Traverskort

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded, eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du värdesätter högt!

Är du maskinoperatören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!

Ansökan:

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Sista ansökningsdag är: 31/12. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna kandidatansvarig Emelie Ryström på emelie.rystrom@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidMaskinoperatör till Svenljunga VisstidFast och rörlig lön Garantilön tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://speedgroup.se/index.php?id=127&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=2041
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Speed Competence AB
Företagsgatan 44
50464  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA HEMSJUKVÅRDEN

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Vi är 20 tillsvidareanställda sjuksköterskor i Svenljunga kommun. Nu behöver vi förstärka vår trevliga grupp med en sjuksköterska till centrala Svenljunga. Kommer du till oss så får du förmånen att arbeta tillsammans med hjälpsamma och mycket kompetenta kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Sedavanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård. Du kommer att arbeta på somatisktboende, demensboende och i ordinärtboende.

KVALIFIKATIONER
Att arbeta inom hemsjukvård kräver goda kunskaper och en förmåga att anpassa sig i olika situationer. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/ distriktssköterska. Har du tidigare erfraenhet av att arbeta i hemsjukvård så är det ett plus. Vi ger rätt person bra och noggrann introduktion.
Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi arbetar på 15 veckorsschema med tjänstgöring var 5:e helg.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. . Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 Tillträde efter överneskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 147/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c37518e-ebc6-4f7a-a0dc-58f63bcb6f63&TK=c414c4f2-d369-461b-9414-fae7f31ad2b8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Hälso- och sjukvård
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med att göra skillnad

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Vi söker en fysioterapeut som vill vara med och påverka och göra skillnad i en ny rehabiliteringsverksamhet i hemsjukvården. Verksamheten vill utveckla en stark hemsjukvård med fokus på samarbete

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabassistent som ansvarar för ett geografiskt område. I arbetet ingår bland annat att göra funktions-och aktivitetsbedömningar av patienter, utföra
fysioterapeutiska behandlingar, förskrivning av hjälpmedel, handledning av personal. Arbetet bedrivs både i eget boende och på vård- och omsorgsboende. I vårt uppdrag ingår även personer med psykiatrisk diagnos samt personer inskrivna enligt LSS.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fysioterapeut/sjukgymnast.
Arbetet ställer krav på förmåga till självständigt arbete, flexibilitet och god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt god pedagogisk kompetens. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet, men det är inget krav.
Körkort för tjänsten krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en individuell introduktionsplan där upplägget och tiden anpassas utifrån önskemål och tidigare erfarenheter. Vi har möjlighet att erbjuda en mentor för nyanställda medarbetare. Vi har ett fantastiskt gott arbetsklimat med härliga kollegor som hjälps åt och stöttar varandra. Vi har goda påverkansmöjligheter kring hur vårt arbete bedrivs och arbetar med frihet under ansvar. Vi sitter nära enhetschef och har MAR knutet till vår verksamhet. Det goda möjligheter till vidareutveckling.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 143/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b662328-4c14-468e-a2d3-c4023ca6a193&TK=d53f97ba-6833-4a0e-b8d3-baa2bc331e3e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Rehabilitering
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Anläggningsarbetare/parkarbetare

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Välkommen till samhällsbyggnadsförvaltningen. Du kommer att arbeta i en liten organisation som består av en arbetsgrupp på fyra personer. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter . Tjänsten är placerad på kommunförrådet där tre kommunala enheter har sin utgångspunkt

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med
• Huvuduppdraget i tjänsten är som maskinförare, men arbetsuppgifterna är säsongsrelaterade.
• Skötsel och underhåll av våra parker, lekplatser, kommunala gator och badplatser. Även andra arbetsuppgifter förekommer inom förvaltningens verksamhetsområden.
• Schaktnings- och anläggningsarbeten.
• Ingår i beredskapsstyrkan

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• har vana av maskinkörning med jordbrukstraktor, hjullastare och åkgräsklippare.
• Är serviceinriktad och trivs med mycket kontakter, såväl internt som externt.
• Har en god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt.
• Är noggrann och ordningsam samt har god kommunikationsförmåga.
• Har viss datavana.
• Har minst B-körkort, övriga förarbevis och körkort är meriterande.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Arbetsgivaren kommer att tillämpa löpande rekrytering för denna tjänst. Detta innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan sista dag för ansökan, så sök redan idag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enl. överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 141/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c2e697b6-a48a-4fcc-8d80-79fbad68c427&TK=df7d78b7-7d8c-4632-8d81-73fadf2ea702
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Gata/Park
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

Maskinoperatör till brodyravdelningen

Ansvarsområden:
- Kontrolläsa order/servicelistor och stämma av mot brodyrmanual
- Plocka fram produkter och brodera enligt brodyrkort
- Leverera färdiga och godkända order till packningen

Vi söker nu en maskinoperatör till vår Brodyravdelning som är självgående, initiativrik och noggrann och har en känsla för vad som kommer att se bra ut på en produkt.

Du är målmedveten, kommunikativ, ansvarsfull, har en god arbetsmoral med förmågan att agera positivt och engagerat. Du bör ha en god samarbetsförmåga och inte vara rädd för ställa frågor. Ibland är det mycket att göra och då behöver du vara stresstålig, flexibel och kunna arbeta bra under press. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.

Blåkläder utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design.
Vi säljer våra produkter på en internationell marknad via återförsäljare eller via direktavtal med större företag.

Vi är ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag och det speglas väl i vår kultur och våra värderingar. Vi gillar i grunden att hålla det enkelt, kamratligt, ödmjukt och prestigelöst.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Brodös
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHar du frågor om tjänsten, kontakta Bashar Karma på telefon 0325-66 91 74. Sista ansökningsdag är 2017-12-31 och vi har ett löpande urval.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/ad_container.php?jobid=32375&mode=0
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: AB Blåkläder
BOX 124
51223  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomichef

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Svenljunga kommuns ekonomienhet är en övergripande centralt placerad enhet och är en del av Kommunstyrelseförvaltningen. Enheten består idag av fyra ekonomer, som var och en arbetar mot en av våra fyra förvaltningar, tre ekonomiassistenter och en upphandlare/inköpssamordnare. Som ekonomichef rapporterar du direkt till kommunstyrelsen och kommunchefen, samt ingår i kommunens ledningsgrupp.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en nyckelfunktion som ekonomichef hos oss i Svenljunga kommun där du inom flera frågor och områden kommer att representera kommunen. Som ekonomichef har du bland annat ansvaret för kommunens samlade in- och utbetalningar, redovisning och finansiering, budget och uppföljning, intern kontroll, inköpsansvar, administration av kommunens fordonspark, försäkringsskydd och att driva den ekonomiska styrprocessen i sin helhet. En stor del av uppdraget är att kommunicera ekonomisk information både internt och externt. Svenljunga kommun har en omsättning på ca 750 miljoner kronor.

Till din hjälp har du engagerade och kompetenta medarbetare inom ekonomiavdelningen, för vilka du har personal- och verksamhetsansvar för.

KVALIFIKATIONER
Du är en erfaren och utvecklingsinriktad ekonom med högskoleexamen. Du har en gedigen erfarenhet av redovisning- boksluts och rapporteringsarbete. Goda kunskaper i Excell, ekonomisystemen Visma/Aditro och mål- och resultatuppföljningssystemet Hypergene är meriterande för tjänsten.

De personliga egenskaper som krävs för att vara framgångsrik i rollen som ekonomichef är att du är en trygg och stabil person. Du har ledarerfarenhet och van vid att arbeta som chef där du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina medarbetare. Du är en person som samarbetar och kommunicerar både sakligt och pedagogiskt. Rollen som ekonomichef kräver både eget beslutsfattande och en förmåga att anpassa sig till politiskt fattade beslut.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.

Vi kommer att kalla till intervjuer redan den 19/12 och eller den 20/12. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.
Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 146/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=66abb8b0-26d6-4750-a921-b4fc0265d27d&TK=a5fe3681-6dce-4895-a57d-3c5731cc9b88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.svenljunga.se
  
Platsannons

VI söker Kurator till vårt elevhälsoteam!

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

I Svenljunga kommun har vi en central elevhälsa som arbetar mot samtliga skolor i kommunen. Elevhälsan leds av en verksamhetschef men uppdragen fördelas av rektor på respektive skola.
I elevhälsan ingår kurator, skolsköterska, skolläkare,skolpsykolog och specialpedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolkurator ingår du i elevhälsans team. Du utgår från Svenljunga centralort men arbetar på flera skolor i kommunen. Du arbetar på rektors uppdrag. I ditt uppdrag arbetar du på individ/grupp och organisationsnivå på ett åtgärdande,förebyggande och hälsofrämjande arbetssätt.
Du arbetar med sociala frågeställningar med/kring elevgrupper,vårdnadshavare, pedagoger och skolledning. Som kurator medverkar du till att elever uppnår kunskapsmålen och utvecklas socialt och emotionellt.
Du får arbeta i ett härligt elevhälsoteam med mycket vilja och engagemang och en stor strävan att utvecklas som team. Handledning sker regelbundet i grupp med andra kuratorer. Arbetet är omväxlande och innebär även samverkan med flera externa aktörer.
Du blir en viktig part i att utveckla elevhälsan till att arbeta på ett än mer förebyggande och hälsofrämjande sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är
• utbildad socionom
• som har erfarenhet av kuratorsarbete i skolan
• som vill vara med och utveckla verksamhet
• som vill arbeta på individ/grupp och organisationsnivå
• somhar en god förmåga i att etablera och utveckla relationer till människor i allla åldrar Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi kräver en flerårig erfarenhet av arbete som kurator på en skola

Krav på körkort och möjlighet att använda egen bil

Arbetsgivaren tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så ansök redan idag.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 144/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4f5c0137-9b53-4b35-9259-fe654c42bed3&TK=4cb09986-98f1-4358-8d94-a406b97b0093
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Elevhälsa
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker modersmålslärare i finska,engelska,tyska,vietnamesiska och tjetjen

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

I kommunen finns flera modersmålslärare/studiehandledare anställda. Undervisningen kan vara förlagd på alla skolor i Svenljunga kommun och gäller elever i alla åldrar.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att ge modersmålsundervisning samt studiehandledning på modersmålet. I uppdraget ingår att främja elevers utveckling av flerspråkighet.Modersmålsundervisningen stärker och utvecklar elevernas språk. Studiehandledningen underlättar nyanlända elevers studier.

KVALIFIKATIONER
Du har god kunskap om och stort engagemang för modersmålsundervisning och vill stimulera och motivera eleverna till att öka sina kunskaper i modersmålet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort (B) är ett krav.
Arbetsgivaren tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att arbetsgivaren kan komma att anställa innan ansökningstiden är slut.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast , upphör: 2018-06-16 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 135/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=50a34f45-15c0-4108-b7ca-4f5ce22d87b0&TK=4fa33f6c-d8b8-4531-9af0-626f9a8a4a68
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenljunga kommun, Elevhälsa
Boråsvägen 13
51280  SVENLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal