Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:32

Lediga jobb i Svedala kommun (1263), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd20 771
Täthet95,32Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area227,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land217,91Landareal (km²)
Sjö9,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Förskollärare till Floraparkens förskola

Nyfikenhet, lek och lärande - rustar för framtiden. Barnen ska få uppleva magiska ögonblick på förskolan, varje dag. Vi ska erbjuda en stimulerande och utmanande lärmiljö med många tillfällen till samspel och lärande. Barnen ska ingå i små undervisningsgrupper vilket gör att vi kan följa dem nära.

Floraparkens förskola har omkring 90 barn och 18 medarbetare.Barnen är indelande i små undervisningsgrupper för att kunna följa varje barn i ett nära arbetssätt för att undervisa och fånga upp det förändrande kunnande som sker hos varje individ.

Floraparkens förskola är en pilotförskola i FoU-programmet Undervisning i förskolan som drivs av forskningsinstitutet Ifous i samarbete med Malmö Högskola och tio andra kommuner i landet. Detta ger förskolan en unik möjlighet att utveckla undervisningen genom nära samarbete mellan praktik och forskning. Vår delaktighet i programmet skapar en medvetenhet kring vad som stimulerar och utmanar våra barn utifrån utvecklad kunskap, nya förhållningssätt och arbetsmetoder inom området.

Som förskollärare hos oss har du det övergripande ansvaret för barnens utveckling och lärande. Du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanen. Du kommer att arbeta i projekt som bygger på barnens intresse, behov och förutsättningar och utmanas vidare av både barn, kollegor och specialpedagog.

Med ett professionellt förhållningssätt och ett arbete baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet strävar vi tillsammans efter att - alla ska lyckas.

Läs om vårt arbete för att alla ska lyckas, http://forskola.kvutis.se/


Med barnen i fokus ser du verksamheten som en helhet och trivs i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du vågar anta de utmaningar som kommer med arbetet och vill gärna utvecklas vidare i ditt yrke.

Vi söker dig som har nära till skratt och ser möjligheter i de flesta situationer. Du sprider arbetsglädje och genuint engagerad i ditt yrke. Du vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor.

Du är examinerad förskollärare och gärna med erfarenhet av yrket. Det är en merit om du har utbildning i TAKK, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation.Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Brevbärare sökes till Svedala

*Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil
*Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister
*Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail

Tjänsterna avser främst behovsanställning. Det innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Därefter finns det goda möjligheter till fortsättning i en tillsvidareanställning eller ett vikariat.

*Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb
*Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga
*Behärskar svenska språket i tal och skrift
*Är självgående, men även gillar att samarbeta
*Har fyllt 18 år (utifrån att arbete för minderåriga kräver särskild anpassning av arbetstider och arbetsuppgifter)
*Har mist AM-körkort, gärna B-körkort
* Vi söker personal som inte enbart är intresserade av sommarjobb, utan som kan fortsätta hos oss efter sommaren
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det!

Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden.

Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du mellan 07.00 - 10.00, samt slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 14.00 -17.00.Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 105,89 kr exkl. 12% sem.ers (118, 60 kr inkl. sem.ers).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: http://www.bring.se/brevbarare
Epostadress:
Övrigt: Gå in på: 1. http://www.bring.se/brevbarare 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Välj manuell registrering och fyll därefter i vårt ansökningsformulär Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Bring Citymail Sweden AB
Box 901 08
12021  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bring.se
  

Platsannons

Nu söker vi en flygintresserad Motoringenjör!

Kvalifikationskrav:

• Kunskap och erfarenhet av att arbeta med flygmotorer/ motorer
• Initiativrik
• Van att jobba självständigt
• God administrativ förmåga
• Intresserad av att förbättra våra processer i det dagliga arbetet
• Bra på att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift
• Problemlösare
• Datavana
• Flexibel

Det dagliga arbetet består av att ansvara för motorer och APU:er, när det gäller aktuell status och planering av större underhåll enligt gällande underhållsplan. Du kommer att arbeta i vårt uppföljningssystem RAL och där skapa arbetsorder till verkstäder mm. Vid behov assisterar du vid felsökning.
I rollen kommer du också ha kontakt med våra kontrakterade motorverkstäder och ansvara för att vi så kostnadseffektivt som möjligt opererar våra motorer.

För att passa in i rollen är det viktigt att du har ett välutvecklat ordningssinne samt att du har vana av att utföra dina arbetsuppgifter med tydlig noggrannhet. Vi ser också gärna att du har en vilja att lära, samt att du är en person som gillar att ge det lilla extra.

Vi söker dig som:
• Har liknande erfarenhet och gärna på PW126, CF34 och CF6-80
• Kan ansvara för att arbetet utförs enligt gällande rutin och utifrån gällande krav.
• Har ett utpräglat ordningssinne
• Är noggrann och samarbetsvillig

Resdagar kan förekomma.


West Atlantic Group is a European dedicated cargo airline specialised in mail and express freight. Developing from many years’ experience the Group can offer its customers customised efficient solutions for airfreight services, maintenance and airworthiness services and aircraft leasing. West Atlantic’s success as a cargo airlines Group is based on the business concept:
“- meeting the demand for safe, efficient and profitable airfreight solutions, by the means of a customized aircraft fleet”.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Motorman, fartyg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidResdagar kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Motoringenjör till part 145
Webbplats: http://www.westair.se
Epostadress: Recruitment.WAS@westatlantic.eu
Övrigt: Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: West Atlantic AB Publ
Hangarvägen 12
23032  Malmö-Sturup Sverige
Hemsida: http://www.westair.se
  
Platsannons

Operativ EHS-resurs

Inom Sandvik Mining and Rock Technology prioriterar vi miljö, hälsa och säkerhet (EHS) och vi arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerheten alltid kommer i första hand - oavsett hur omständigheterna ser ut. Med ett starkt engagemang i hela verksamheten, tydliga riktlinjer och fokus på utveckling har vi som mål att säkerställa att ingen medarbetare utsätts för risker i sitt arbete. En väl fungerande EHS-struktur innebär också en stor affärsfördel för oss och därför tar vi uppgiften på största allvar.

Vi söker nu en säkerhetsmedveten och initiativtagande resurs för att arbeta med operativa EHS-frågor inom vår verksamhet i Svedala och vi erbjuder dig en omväxlande roll där du arbetar både strategiskt och operativt för att stärka vår position inom miljö, hälsa och säkerhet.

Arbetsuppgifter
Som EHS-resurs hos oss arbetar du delvis strategiskt genom att stötta verksamheten med planering och uppföljning men du är också operativt aktiv och finns på plats för att ge stöd ute i produktionen. Du planerar och genomför brand- och utrymningsövningar, hanterar tillbudsrapportering samt bidrar med dina kunskaper i interna projekt och genom att arbeta med ständiga förbättringar. Du säkerställer också att arbetet bedrivs i enlighet med gällande lagar, standarder och övergripande mål för verksamheten och deltar vid EHS-revisioner, skyddsronder och utredning av incidenter för att säkerställa detta. I rollen har du ett stort nätverk och du samarbetar förebyggande med övriga EHS-resurser, skyddsombud och produktionspersonal för att minska risker och öka medvetenheten inom området.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Åkesson, rekryterande chef, 076-104 93 35

Fackliga kontaktpersoner
Mats Tindberg, Unionen, 040-40 92 20
Kent Hellström, Ledarna, 040-40 91 81
Cecilia Theander, Akademikerföreningen, 040-40 92 31

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-19. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 349666.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Therese Rutqvist


Vi söker dig som har arbetat ett antal år inom liknande roller och som har erfarenhet av att hantera EHS-relaterade frågor. Det är viktigt för oss att du har kunskap om produktion och tillhörande tillverkningsprocesser och du har tidigare arbetat med riskrapportering i rapporteringssystem såsom Cintellate. Din datorvana är mycket god, framförallt i Office-paketet, och du talar och skriver obehindrat på svenska. Då vi arbetar i en global organisation är det meriterande om du även behärskar engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av engagemang, drivkraft och ett utpräglat säkerhetstänk. Att på ett systematiskt sätt arbeta med förändring och utveckling faller sig naturligt för dig, och du skapar väl fungerande samarbeten med alla delar i vår organisation. Du är också kommunikativ och för en öppen dialog med din omgivning, och genom att förstå både helhet och detaljer agerar du på avvikelser, tar aktivt ansvar för att uppmärksamma dessa och hittar säkra lösningar.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Miljösamordnare/Miljökoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 349666
Webbplats: http://www.home.sandvik/se/karriar/lediga-jobb/jobb/operativ-ehs-resurs-349666/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Stationsgatan 22
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Fröhusets förskola

Vi söker en förskollärare som vill vara med och organisera utbildning genom lekfullt lärande för att stimulera små barns intresse för naturvetenskap och teknik. Vi gör skillnad genom att förskolan bygger en grund för kommande skolår och spelar en strategisk roll för Sveriges framtida kompetensförsörjning. Nyfikenhet, lek och lärande - rustar för framtiden genom magiska ögonblick tillsammans.

Fröhuset förskola är belägen i Svedala tätort inte långt ifrån buss och tågförbindelser. Enheten ingår i förskoleområde Fröhuset-Klöverstugan och har sin mötesorganisation samt kompetensutveckling i detta större sammanhang vilket optimerar det kollegiala lärandet och ger mångfald i vår gemensamma kompetensbank. Förskollärarna samarbetar även kommunövergripande i olika fortbildningsprojekt som UNDIF.

Verksamheten bedrivs i en vacker nyrenoverad tegelbyggnad med en fantastisk gård som erbjuder stora möjligheter till lärande även utomhus. Barnen är indelade i undervisningsgrupper fördelade i 1-2 år, 3 år, 4-år och 5-år. Barnen ingår i små undervisningsgrupper vilket gör att vi kan följa dem nära och dokumentera utvecklingen.

Du har det övergripande ansvaret för barnens utveckling och lärande. Tillsammans med övrig personal planerar, genomför och utvärderar du verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Vi arbetar i projekt som bygger på barnens intresse, behov och förutsättningar och utmanas vidare av både barn och kollegor. Verksamheten har höga förväntningar på det professionella förhållningssättet och utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet arbetar vi för att alla ska lyckas.

Läs om vårt arbete för att alla ska lyckas, http://forskola.kvutis.se/

Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Vi söker dig som har förskollärarlegitimation.

Du har ett positivt förhållningssätt till barnet och har stor förmåga att se barns möjligheter och kompetenser. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett genuint gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga och en drivkraft att arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas.Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Skicka gärna in din ansökan snarast då gör löpande urval och rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Förskollärare till Erlandsdals förskola

Barnen på Erlandsdals förskola söker en nyfiken, lärande och lustfylld lekinspiratör som rustar barn och verksamhet för framtiden. Vi barn vill uppleva magiska ögonblick på förskolan, varje dag. Bli erbjudna en stimulerande och utmanande lärmiljö med många tillfällen till samspel och lärande. Vi barn ingår i små undervisningsgrupper vilket gör att du kan följa oss nära.

Erlandsdals förskola har omkring 90 barn och 18 medarbetare. Vi har fem barngrupper med tillhörande arbetslag och de är indelade i undervisningsgrupper viss tid under dagen.

Svedala kommun är med i FoU-programmet Undervisning i förskolan som drivs av forskningsinstitutet Ifous i samarbete med Malmö Högskola och tio andra kommuner i landet. Detta ger förskolan en unik möjlighet att utveckla undervisningen genom nära samarbete mellan praktik och forskning. Vår delaktighet i programmet skapar en medvetenhet kring vad som stimulerar och utmanar våra barn utifrån utvecklad kunskap, nya förhållningssätt och arbetsmetoder inom området.

Som förskollärare hos oss har du det övergripande ansvaret för barnens utveckling och lärande. Du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanen. Du kommer att arbeta i projekt som bygger på förskolans prioriterade mål, barnens intresse, behov och förutsättningar och utmanas vidare av både barn, kollegor och specialpedagog.

Med ett professionellt förhållningssätt och ett arbete baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet strävar vi tillsammans efter att - alla ska lyckas.

Läs om vårt arbete för att alla ska lyckas, http://forskola.kvutis.se/


Vi söker dig som har nära till skratt och ser möjligheter i de flesta situationer. Du sprider arbetsglädje och genuint engagerad i ditt yrke. Du vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor.

Med barnen i fokus ser du verksamheten som en helhet och trivs i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du vågar anta de utmaningar som kommer med arbetet och vill gärna utvecklas vidare i ditt yrke.

Du är examinerad förskollärare och gärna med erfarenhet av yrket. Du har ett intresse att aktivt stödja barnen i deras utveckling med ett kreativt, brett och varierat arbetssätt som bejakar och tar tillvara barnens alla sinnen. Kunskaper inom Unikum är önskvärt.

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Musiklärare till Klågerupskolan

Klågerupskolan är en F-9 skola med cirka 430 elever och ett trettital lärare. Här arbetar vi tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga och få sina kunskaper och färdigheter insatta i ett sammanhang. Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna stolthet och ett lustfyllt lärande.

På Klågerupskolan har vi många trevliga traditioner kring våra avslutningar och årliga shower samt en skolidrottsförening som är ett föredöme i Sverige. Detta främjar goda relationer, inkludering och trygghet - viktiga delar som vi bygger goda kunskapsresultat på.

Svedala är en skolkommun med hög målsättning. Vi vill varaktigt tillhöra de bästa skolkommunerna i landet. Vi vill erbjuda en utmärkt utbildning där våra elever ges möjlighet att prestera på en jämn och hög nivå, varje år.

Tycker du det är viktigt med undervisning som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet? Vill du vara med och bli en del i Klågerupskolans och Svedalas arbete för att alla ska lyckas? Då kan du vara rätt person för oss!

Läs om vårt arbete för att alla ska lyckas, http://webb2.svedala.se/kvutis/

I din roll som musiklärare utvecklar du undervisningen och skapar en verksamhet där eleverna lyckas. Du har ansvar för att undervisningen lever upp till både lokala och nationella mål och riktlinjer. Som musiklärare arbetar du i årskurs 6-9. Du bidrar även med ditt kunnande och engagemang kring våra olika arrangemang som vi vill behålla och gärna utveckla.

Vi söker dig som är behörig musiklärare för årskurs 4-9 med stort engagemang för ämnet, för lärande och för skolutveckling. Musiklärare med sidoämne engelska är meriterande för tjänsten, då det finns möjlighet att kombinera detta i vår verksamhet.

Du har förmåga att skapa goda relationer med chefer, kollegor och föräldrar. Du möter eleverna individuellt och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra. Vidare är du van vid att använda digitala och alternativa verktyg i undervisningen.

Med ett professionellt förhållningssätt och ett arbete baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet vill du tillsammans med oss arbeta för att - alla ska lyckas.

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Bokskogen i Bara

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Bokskogen, med drygt 7600 listade, är en Hälsovalsenhet med tillhörande rehabverksamhet samt barnavårdscentral. I uppdraget ingår även tillsyn av ett sjukhem i Klågerup. Vårdcentralen ligger cirka 20 minuter från Malmö och Lund i ett naturskönt område med närhet till bokskog och golfbanor. Vi är 22 medarbetare varav fyra distriktsläkare och fem distriktssköterskor samt både ST-läkare och AT-läkare. Rehabenheten består av två heltidssjukgymnaster och en kurator.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska med starkt intresse för primärvård. Hos oss kommer ditt arbete främst bestå av traditionella arbetsuppgifter på en vårdcentral, såsom telefonrådgivning, triage, egen mottagning, provtagning och assistans vid läkarmottagning.

Vårdcentralen Bokskogen har öppet måndag-fredag 08.00-17.00


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du vidareutbildning inom geriatrik eller erfarenhet från primärvården och/eller äldrevårdsmottagning är det en fördel.

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att tänka utanför boxen och har ett intresse av förbättringsarbete. När andra ser svårigheter ser du ofta möjligheter. Arbetet hos oss på vårdcentralen genomsyras av laganda och en stark känsla för samarbete och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss. Utvecklingsmöjligheterna hos oss är goda och trots att vi är en Region Skånes mindre enheter så är våra ambitioner desto större.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A677361
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a54634d-6a25-45aa-8e96-8bce0ac9580c&TK=ab176bf9-359d-4762-895e-04a8c35e95f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Svedala Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.

www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: Svedala
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Senior Plant Automation Engineer

Sandvik Mining and Rock Technology (SMRT) is a leading supplier of equipment, tools, services, support and technical solutions for the mining and construction industry, and our operations and organizations are spread around the globe.

At Business Unit Stationary Crushing and Screening, within SMRT, we deliver crushing and screening equipment engineered for maximum productivity. Offering advanced, proven solutions for any size-reduction and classification challenges, combined with customer focus as a core value, we strive to always be the natural choice for our customers and, together, we find the road to success. We are now looking for a Senior Plant Automation Engineer to join us, and we offer you great opportunities to interact in an international environment and take part in designing and building crushing and screening plants at global customer sites. The location for this position is in Svedala, Sweden.

Job Summary
As Senior Plant Automation Engineer you are responsible for the electrical and automation engineering of global customer projects within the Crushing and Screening Plants team. You develop and supervise the electrical engineering and automation work, and you take responsibility for budget and time schedules for each project, as well as for standards in accordance with customer contracts. Your daily tasks include support on technical issues, in terms of engineering costs, for both the Application and Sales Support department and the Business Support department. Additionally, you ensure the retention of consultant competencies and resources and you provide thoughtful follow up on EHS questions and risk assessment.

National and international travel is a natural part of this position.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Vladimir Isaevski, recruiting manager, +46 (0)40 409 318

Union contacts
Mats Tindberg, Unionen, +46 (0)40 409 220
Riccardo Repetto, Akademikerföreningen, +46 (0)40 409 394
Kent Hellström, Ledarna, +46 (0)40 409 181

Send your application no later than May 10, 2017. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.se/career, Job ID: 350407.

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Åke HaraldssonYour profile
We are looking for someone with a Bachelor/Master's in Electrical or Automation Engineering or other equivalent education. You have at least ten years’ experience from working with automation engineering, and especially engineering from closely related areas. Extensive experience from engineering of machines that are integrated into plants, IMS (integrated manufacturing systems) and other CE-related questions is important, as is machinery knowledge from a safety and risk perspective. Furthermore, you have commercial experience from interfacing with suppliers and customers, and a minimum two years’ experience from a leadership role. Field experience from global processing or industrial plants, preferably within the area of crushing and screening, is considered a great advantage. You are also a skilled user of PLC and HMI programming, Siemens S7, TIA, Elprocad and Microsoft MS-Project. As we operate in an international setting, you must be fluent in Swedish and in English, both verbally and in writing.

We have great interest in your personal qualities – you are a confident and flexible "doer" who independently takes responsibility for your assignments while still understanding that success comes from excellent teamwork. As we operate over cultural borders, we expect you to have a broad understanding and awareness of cultural differences and how to interact appropriately in diverse situations. With your commercial mindset and great communication skills, you have a strong ability to create new contacts and build sustainable networks among our many stakeholders, both internally and externally.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2016, the Group had approximately 43,000 employees and sales of 82 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 350407
Webbplats: http://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/senior-plant-automation-engineer-350407/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Storgatan 2
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.sandvik.com
  

Platsannons

Lokalvårdare till PGA Sweden National

Du kommer att vara delaktig i att ta hand om och städa i vårt Klubbhus där det finns 16 hotellsviter, shop, restaurang, konferenslokaler och kontor. Städning av banpersonalbyggnad, bantoaletter samt Academy ingår också.
Arbetsuppgifterna är sedvanlig städning och hotellstädning. Har du vana från liknande arbetsuppgifter är det en merit.

Du är en stresstålig lagspelare som tycker om att städa, pynta och fixa. Du får gärna ha tidigare vana från hotellstädning.
Eftersom vi finns en bit ifrån allmänna kommunikationsmedel så är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil.

PGA Sweden National är en av Skandinaviens främsta Golfanläggningar. Golfbanan har 45 hål och fantastiska träningsmöjligheter. På anläggningen finns även restaurang, shop, konferens och hotell som allt håller en väldigt hög kvalitet. Anläggningen ligger i Bara strax utanför Malmö.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är säsongsanställning på 50 % från april - okt. Arbetstiden är schemalagd där även helgarbete ingår. Vi söker även lokalvårdare för enstaka dagar (timanställning). 40%-60%Företaget har kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Lokalvårdare 2017
Webbplats:
Epostadress: hr@pgaswedennational.se
Övrigt: Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan omg.
Arbetsplats: 
Adress: PGA OF SWEDEN NATIONAL AB
BOX 5
23302  BARA Sverige
Hemsida: http://www.pgaswedennational.se
  
Platsannons

Mechanical Engineer

Sandvik Mining and Rock Technology (SMRT) is a leading supplier of equipment, tools, services, support and technical solutions for the mining and construction industry, and our operations and organizations are spread around the globe.

At Business Unit Stationary Crushing and Screening, within SMRT, we deliver crushing and screening equipment engineered for maximum productivity. Offering advanced, proven solutions for any size-reduction and classification challenges, combined with customer focus as a core value, we strive to always be the natural choice for our customers and, together, we find the road to success. We are now looking for a Mechanical Engineer to join us, and we offer you great possibilities to interact in an international environment and take part in designing and building crushing and screening plants at global customer sites. The location for this position is in Svedala, Sweden.

Job Summary
As a Mechanical Engineer you are working in a team responsible for managing our mechanical designs for plants and stations and you plan and execute the scope of work in alignment with the master planning of the complete plant. Supporting the Application and Sales Support department in the quotation phase of cost estimations, regarding engineering hours and steel tonnage, is an important part of your assignment, and you also analyze the outcome of design budgets and materials used. You work closely with our stakeholders, actively participate in customer kick-off meetings and internal start up procedures, and you support our Project Sourcing Manager in purchasing structural designs and steel structure supplies. Additionally, you follow up on resources within mechanical design, report status of technical and economic progress to the Plant Project Manager and Plant Controller and you identify and communicate lessons learned to enable successful deliveries.

National and international travel is a natural part of this position.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Vladimir Isaevski, recruiting manager, +46 (0)40 409 318

Union contacts
Mats Tindberg, Unionen, +46 (0)40 409 220
Riccardo Repetto, Akademikerföreningen, +46 (0)40 409 394
Kent Hellström, Ledarna, +46 (0)40 409 181

Send your application no later than May 17, 2017. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.se/career, Job ID: 350406.

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Åke HaraldssonWe are looking for someone with a Bachelor´s in Mechanical Engineering or other comparable education. You have at least five years’ experience from working with mechanical engineering, and especially engineering that is integrated in steel structures. Field experience from global processing or industrial plants, preferably within the area of crushing and screening, is considered a great advantage. You are also a skilled user of 3D CAD, AutoCAD. As we operate in an international setting, you must be fluent in Swedish and in English, both verbally and in writing.

We have great interest in your personal qualities – you are a confident and flexible "doer" who independently takes responsibility for your assignments while still understanding that success comes from excellent teamwork. As we operate over cultural borders, we expect you to have a broad understanding and awareness of cultural differences and how to interact appropriately in diverse situations. With your commercial mindset and great communication skills, you have a strong ability to create new contacts and build sustainable networks among our many stakeholders, both internally and externally.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2016, the Group had approximately 43,000 employees and sales of 82 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Civilingenjör, produktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 350406
Webbplats: http://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/mechanical-engineer-350406/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Stationsgatan 22
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufför med B körkort xtra arbete.

Du ska på morgonen kl 7,45-8.45 samt 15.30-16.30 köra elever mellan våra enheter i två olika kommuner. Kravet är B körkort, samt vana vid att köra en 9 manna buss. Du ska också ha viss vana av barn. Tjänsten är en behovsanställningar på timmar.

Du ska vara en stabil person, trogen ditt arbete och ta dessa timmar seriöst, trots att de är få. Ha stor vana vid att köra lite större fordon, och ha ett flexibelt synsätt om vi någon gång behöver ändra timmarna. Du ska vara svensktalande, då det är viktigt att eleverna förstår, och kan kommiunicera med sin chaufför.

Vi är ett friskoleföretag som har verksamhet i två kommuner, dels i Svedala men också i Vellinge. Din uppgift blir att transportera några elever mellan Svedala och Håslöv tur och retur varje morgon och eftermiddag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Det är endast 2h/dag, både morgon och kväll och kan vara för dig som är pensionär, studerande eller annan som behöver dessa extra timmar.Din timlön är 120 kr ink semester ers.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Chaufför
Webbplats:
Epostadress: maria@smaragden.info
Övrigt: Denna tjänst startar först i augusti 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Smaragden
Pilgatan 5
23334  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.haslovsbyaskola.nu
  
Platsannons

Kvalitetstekniker

Sandvik Mining and Rock Technology är en världsledande leverantör av maskiner, verktyg, tjänster, tekniska lösningar och service för gruv- och anläggningsindustrin inom exempelvis bergborrning, krossning och sortering, lastning och transport, tunneldrivning och demolering. Med kundernas utmaningar och behov i fokus strävar vi ständigt efter att sätta nya branschstandarder och vi har ett starkt engagemang för att förbättra våra kunders produktivitet, lönsamhet och säkerhet genom att utveckla nya idéer till banbrytande lösningar.

Inom produktområdet Crushing and Screening tillhandahåller vi marknaden med utrustning och applikationer som maximerar produktiviteten för våra kunder. Vår produktionsenhet söker nu en kvalitetstekniker till vår verksamhet i Svedala – en global miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker arbetar du med att utveckla vår IPV-process och våra arbetssätt, och du utvecklar också Quality Gates som bidrar till stabil kvalitet. Att föreslå process- och metodförbättringar samt utveckla och förbättra befintliga metoder och verktyg i teamet och i andra funktioner, exempelvis R&D och inköp, ingår också i dina arbetsuppgifter.

Resor kan förekomma i tjänsten, både inrikes och utrikes.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Stefan Mattsson, rekryterande chef, 040-40 93 76

Facklig kontaktperson
Anders Saxner, IF Metall, 040-40 92 51

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-17. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: 350976.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Åke Haraldsson


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förskaffat dig motsvarande kunskaper. Du har minst sex års relevant arbetslivserfarenhet samt utbildning inom kalibrering av handmätdon. Erfarenhet av avancerad ritningsläsning samt programkunskaper inom Solidworks, Excel, TeamCenter (Siemens), M3, PC-DMIS CAD samt Calypso 6.0 är viktigt för rollen, och vi ser också att du har nivå 2-certifikat i MT-provning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din goda teamkänsla, ditt tekniska intresse samt din förmåga att se till helheten. Med din goda samarbets- och kommunikationsförmåga kommunicerar du enkelt med alla olika nivåer inom företaget.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 350976
Webbplats: http://www.home.sandvik/se/karriar/lediga-jobb/jobb/kvalitetstekniker-350976/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Storgatan 2
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.sandvik.se
  

Platsannons

Engine Shop Engineer

West Atlantic AB söker en ny medarbetare i vår Motorverkstad. Tjänsten innebär utföra underhåll, reparationer, boroskopinspektioner samt modifieringar på Pratt & Whitney PW100 serie som finns i företagets tillstånd.

Arbetsuppgifterna är varierande med dels ”Hot Section Repair”, uppbyggnad av ”QEC”, felsökning/reparation el-kablage, planering av motorer, etc.
Du kommer ha nära kontakt med Part-M, leverantörer och andra kunder. Du kommer även ha kontakt med andra av företagets Base/Line stationer för att kunna ge dessa stöd och support vid behov.

Ansvara så att allt arbete som utförs på motor och motorkomponenter utförs enligt manualer, procedurer och de normer som anges i företagets MOE.

Kontinuerligt övervaka kvaliteten på det arbete som utförs i motorverkstaden.

Ansvarig för att motorverkstaden och dess utrustning är i den standard som företaget kräver.

Utfärda ”Form One” på motorerna och dess komponenter.

Arbeta som ”Certifying Staff”.

Resdagar 10-20 dagar/år.

• Erfarenhet av Turbin motorer gärna PW100 serie
• Service minded, dvs. utåtriktad och kundorienterad då kundkontakt förekommer
• Initiativrik
• Van att arbeta självständigt
• God administrativ förmåga
• Intresserad av att förbättra våra processer i det dagliga arbetet
• Miljö & säkerhets medveten
• Bra på att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift
• Problemlösare
• Datavana
• Flexibel
• Innehavare av B-körkort och gärna truck

West Atlantic Group is a European dedicated cargo airline specialised in mail and express freight. Developing from many years’ experience the Group can offer its customers customised efficient solutions for airfreight services, maintenance and airworthiness services and aircraft leasing. West Atlantic’s success as a cargo airlines Group is based on the business concept:
“- meeting the demand for safe, efficient and profitable airfreight solutions, by the means of a customized aircraft fleet”.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Motormontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Engine Shop Engineer
Webbplats: http://www.westatlantic.eu/
Epostadress: Recruitment.WAS@westatlantic.eu
Övrigt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: West Atlantic Sweden AB
Box 16
23032  Malmö-Sturup Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sveriges Ridgymnasium i Svedala söker Rektor

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår skola i Svedala som startade 2009.

Tjänsten som rektor på vår skola i Svedala innebär, förutom att utveckla och forma verksamheten även att du leder den operativa verksamheten. Du har det övergripande ansvaret för elever och medarbetare samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. Som pedagogisk ledare har du i uppdrag att leda verksamheten mot uppsatta mål, förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse. För att lyckas hos oss är det viktigt att du vill utmana både dig själv och ditt team för att nå lite längre. Det handlar om att ligga steget före, vara nyfiken, engagerad, kreativ och öppen för att kunna bygga Sveriges bästa ridgymnasium. Du kommer att arbeta i nära samarbete med gymnasiechefen som stöttar och utmanar dig. När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens- och elevernas bästa.

Huvudkontoret är placerat i Varberg och som rektor har du tillgång till en stab som stöttar dig i frågor som rör bland annat kvalitet, HR, marknad och ekonomi. Du har även ditt kontaktnät i våra fyra rektorer där gymnasiechef samordnar regelbundna möten. Som stöd för drift av stallar och anläggning finns stallchef, vaktmästare, städ och EHT på skolan.


Som rektor hos oss är du vår nyckelperson i att forma verksamheten och skapa ett klimat och en kultur som främjar långsiktighet, kvalitet och lärande.

Vi söker dig som vill leda och som har förmågan samt viljan att utveckla dina medarbetare såväl i grupp som individuellt. Som person är du nyfiken och handlingskraftig med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet/energi/lust i förbättring och du vill utveckla. Du ska ha en god pedagogisk insikt. Viktigt för oss är att du är trygg i ditt ledarskap och kan hantera kritik såväl som fatta svåra beslut. Vidare har du god ordning, ett strukturerat arbetssätt och är bra på att planera ditt arbete. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet.

Som rektor på en liten enhet är det viktigt att du har ett prestigelöst arbetssätt och att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Du har förmågan att skapa en stabil och förtroendeingivande atmosfär för både elever, föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare. Tidigare erfarenhet av att bedriva och utveckla pedagogiskt ledarskap ser vi som självklart, gärna från tidigare rektorsroll på gymnasienivå även om det inte är något krav. Du behöver dock ha en pedagogisk utbildning i grunden och det är meriterande om du har gått rektorsprogrammet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, värderingar och syn på ledarskap.

SRG är en stabil verksamhet som funnits i drygt 10 år. Idag finns vi på fem orter i landet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Vår vision är att ”Bygga Sveriges bästa ridgymnasium”. SRG Svedala har funnits sedan 2009 och är en välfungerande skola där vi sätter pedagogisk utveckling och kollegialt lärande högt på agendan. I Svedala arbetar 15 medarbetare. Drygt 60 elever studerar på skolans tre årskullar inom Naturbruksprogrammet inriktning Lantbruk med profil Häst/Ridsport. Här skapar vi morgondagens ryttare och hästmänniskor med en god utbildningsgrund för både vidare studier och yrkesliv.

www.ridgymnasium.nu
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal KFOIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Rektor Svedala
Webbplats:
Epostadress: hr@ridgymnasium.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges Ridgymnasium AB Svedala
Lundavägen 247
23394  Svedala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32761-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8637-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  

Platsannons

Gymnasielärare till Sveriges Ridgymnasium i Svedala

Sveriges Ridgymnasium söker inför läsåret 17/18 lärare till skolan i Svedala
Sveriges Ridgymnasium är en stabil verksamhet med god ekonomi som funnits i drygt 10 år. Vi finns i dag på fem orter i landet; Kungsbacka, Svedala, Varberg, Flyinge och Sigtuna.
Idag studerar ca 300 elever på skolorna. Undervisningen bygger på Naturbruksprogrammet med inriktning Lantbruk, profil Häst/Ridsport. I Svedala finns skolan på Bökbergs gård med natursköna omgivningar. Vi har i dagsläget knappt 70 elever fördelat på tre årskurser och ser ett ökat intresse från elever för vår skola. Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk och lärande organisation där det oftast luktar häst.

Vi söker lärare i nedanstående ämnen:
• Matematik, cirka 55 % tjänstgöring
• Engelska, cirka 50 % tjänstgöring
• Samhällskunskap, cirka 50 % tjänstgöring
• Enstaka kurser i biologi och naturkunskap jämte företagsekonomi och entreprenörskap

Vi är öppna för att Du som sökande vill kombinera några av ovanstående ämnen!

Våra pedagogers kompetens, engagemang och utveckling både i sin yrkesroll och på det personliga planet är avgörande för vår verksamhets resultat och kvalitet. Därför söker vi er som gärna ligger i framkant och är:

• legitimerade gymnasielärare i ovanstående ämne(n)
• har förmågan att i en entreprenöriell miljö hitta olika infallsvinklar att utveckla verksamheten på
• öppna och vill utvecklas tillsammans med oss på skolan
• har gedigna erfarenheter av undervisning och pedagogiskt arbete
• vill arbeta ämnesövergripande med programinfärgning och trivs med att arbeta i arbetslag
• tydliga, ansvarsfulla, välstrukturerade ledare i klassrummet samtidigt är lyhörda för våra elevers olika behov

Vi erbjuder er ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en fantastisk lärmiljö.

Tjänstgöringsgrad: Heltid/deltid
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning
Vi har kollektivavtal. Arbetsgivareorganisation: KFO. Medlemskap i Friskoleförbundet.
Från när: 14 augusti eller enligt överenskommelse.
Frågor angående tjänsterna besvaras av:
Verksamhetschef Karin Hero
Mail: karin.hero@ridgymnasium.nu Telefon: 0701-47 24 00

eller till:
Rektor Eva Albihn
Mail; eva.albihn@ridgymnasium.nu Telefon 0729-75 31 32


Ansökan
Er ansökan, märkt med eller ”Lärare SRG” skickar ni via e-post till eva.albihn@ridgymnasium.nu
Bifoga aktuell CV, lönetankar samt ditt personliga brev.
Lön: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senaste den 19 maj

Arbetsgivare
Sveriges Ridgymnasium
Postadress, huvudkontor
Sveriges Ridgymnasium
Kvarnagårdens Ridcenter
432 32 Varberg
Besöksadress
Bökbergs gård, Svedala
Telefon och webbplats
Tel: 010 - 49 52 000
Webbplats: www.ridgymnasium.nu

Vi är öppna för att Du som sökande vill kombinera några av ovanstående ämnen!

Våra pedagogers kompetens, engagemang och utveckling både i sin yrkesroll och på det personliga planet är avgörande för vår verksamhets resultat och kvalitet. Därför söker vi er som gärna ligger i framkant och är:

• legitimerade gymnasielärare i ovanstående ämne(n)
• har förmågan att i en entreprenöriell miljö hitta olika infallsvinklar att utveckla verksamheten på
• öppna och vill utvecklas tillsammans med oss på skolan
• har gedigna erfarenheter av undervisning och pedagogiskt arbete
• vill arbeta ämnesövergripande med programinfärgning och trivs med att arbeta i arbetslag
• tydliga, ansvarsfulla, välstrukturerade ledare i klassrummet samtidigt är lyhörda för våra elevers olika behov

Vi erbjuder er ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en fantastisk lärmiljö.


Sveriges Ridgymnasium är en stabil verksamhet med god ekonomi som funnits i drygt 10 år. Vi finns i dag på fem orter i landet; Kungsbacka, Svedala, Varberg, Flyinge och Sigtuna.
Idag studerar ca 300 elever på skolorna. Undervisningen bygger på Naturbruksprogrammet med inriktning Lantbruk, profil Häst/Ridsport. I Svedala finns skolan på Bökbergs gård med natursköna omgivningar. Vi har i dagsläget knappt 70 elever fördelat på tre årskurser och ser ett ökat intresse från elever för vår skola. Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk och lärande organisation där det oftast luktar häst.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eva.albihn@ridgymnasium.nu
Övrigt: Rekrytering sker löpande så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges Ridgymnasium AB Svedala
Lundavägen 247
23394  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.ridgymnasium.nu
  

Platsannons

Barista

Espresso House Hässleholm Station söker en passionerad Barista som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!

Ditt framtida jobb?

Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

Vad erbjuder du oss?


• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Just nu söker vi en Barista som vill kombinera arbetet med studier eller annan sysselsättning men som som har en stor flexibilitet.

På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning.

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Vi kan garantera schemalagda arbetspass på i snitt 10h/v. Det finns även goda möjligheter till arbeta mer i perioder samt att få en större anställning på sikt.

Övrigt

Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via vår hemsida http://www.espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjaenster/

Välkommen att söka till oss

/Espresso House
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön enligt kollektivavtal HRF - Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1409%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Espresso House
S. Förstadsgatan 11
21143  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.espressohouse.se
  
Platsannons

Senior Project Manager – Systems and Plants

Sandvik Mining and Rock Technology (SMRT) is a leading supplier of equipment, tools, services, support and technical solutions for the mining and construction industry, and our operations and organizations are spread around the globe. At Business Unit (BU) Stationary Crushing and Screening, within SMRT, we deliver crushing and screening equipment engineered for maximum productivity. Offering advanced, proven solutions for any size-reduction and classification challenges, combined with customer focus as a core value, we strive to always be the natural choice for our customers and together, we find the road to success.

Working with project management, at the department of Systems and Plants, within BU Stationary Crushing and Screening, our goal is to lead and manage various projects to ensure a high-quality delivery according to project objectives and the guidelines of Sandvik’s Project Model. We are now looking for a Senior Project Manager to join us, and we offer you great possibilities to lead complex projects and interact in an international environment, where your previous project management skills are of great importance for our future success. The location for this position is Svedala, Sweden.

Job Summary
As a Senior Project Manager, it is your responsibility to plan, organize, monitor, execute and control our projects, in order to achieve delivery on time, according to given cost and within specified scope and quality. You create and develop project plans, follow up on project status, and allocate and secure relevant resources and determine how to utilize their competence in best possible ways. By using effective communication, you manage changes in the project scope and identify dependencies, risks and opportunities, and you benchmark with external companies to find improvements.

Additional responsibilities of your job are to lead and motivate the project team and to mentor and coach other project managers. You are also accountable for handing over projects to the receiving organization and take an active part in developing our project model and methods.

International travel is required in this position.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Mattias Svensson, recruiting manager, +46 (0)40 409 370

Union contacts
Mats Tindberg, Unionen, +46 (0)40 409 220
Kent Hellström, Ledarna, +46 (0)40 409 181
Cecilia Theander, Akademikerföreningen, +46 (0)40 409 231

Send your application no later than May 17, 2017. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.se/career, Job ID: 348734.

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Irene SveenYour profile
We are looking for someone with at least eight years’ experience from working with project management and who has a degree within an area relevant for the position. You have extensive knowledge and experience from managing large and complex construction projects for the mining and construction industry, delivering sustainable industrial facilities. As an internationally experienced project manager you are used to being part of, and leading, cross-cultural teams and managing widespread stakeholders via clear communication. As we operate in a global setting, you need to have excellent skills in English, verbally and in writing, while knowledge of Swedish is advantageous.

We recognize and value your passion and personality; characterized by your confident and solution oriented mindset, leading and delivering in a structured and systematic way, with a strong focus on results, precision and security. You are a true team player - leading, inspiring and coaching other project resources to always perform at their best. Using your broad experience, combined with your drive and development skills, you take the initiative and improve our ways of working with project management. You set ambitious targets, deliver on promises and follow through and, in line with Sandvik’s core values, you strive to reach our short-term and long-term objectives. As a strong communicator you are also a convincing and efficient initiator who excellently manages a various numbers of stakeholders.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.Sandvik is a high-tech and global engineering group offering advanced products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools for metal cutting, equipment and tools for the mining and construction industries, stainless materials, special alloys, metallic and ceramic resistance materials as well as process systems. In 2015, the Group had about 46,000 employees and sales of about 91 billion SEK in more than 150 countries.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 348733
Webbplats: http://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/senior-project-manager-systems-and-plans-348733/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Storgatan 2
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.sandvik.com
  

Platsannons

Shift Leaders Malmö Airport Sturup

Espresso House Malmö Airport Sturup söker Shift Leaders!

Vill du ha ett fartfyllt och serviceinriktat arbete i en lite annorlunda och spännande miljö? Då skulle det passa dig att arbeta på Malmö Airport. Just nu söker vi två Shift Leaders till en av våra större versamheter i bolaget, Espresso House Sturup. Som Shift Leader på EH utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med Coffee shop managern.  Coffee shopen på flygplatsen påverkas direkt av avgångar och ankomster. Att arbeta på denna shop kräver därför god planering och men också stor flexibilitet och en förmåga att vara snabb i tanke och handling gällande försäljning, bemanning och arbetssätt.

Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har arbetat inom café/restaurang eller har likvärdig erfarenhet sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. 

Vad erbjuder du oss?


• Du är en glad och positiv person vilket smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du är en naturlig ledare men också en duktig lagspelare

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning. I rollen som Shift Leader tillkommer fler utbildningar.

Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Tjänstgöringsgraden är på 30h/vecka. Tillträde maj 2017.  Intervjuer kommer att ske löpande. Sök redan idag för att ha chansen!

Övrigt

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal.

Tjänsten kräver körkort samt tillgång till bil.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön enligt kollektivavtal (HRF - Visita) samt extra tillägg för ansvar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1360%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Espresso House
S. Förstadsgatan 11
21143  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.espressohouse.se
  
Platsannons

CNC-operatör svarv

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en erfaren CNC-operatör till ett verkstadsföretag i Svedala-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av CNC-styrd svarvning i företagets verkstad.
Andra allmäna arbeten i verkstaden kan förekomma.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund
Du har minst några års erfarenhet av verkstadsarbete och arbete med CNC-styrda svarvar.
Vana från ritningsläsning är krav för att lösa arbetsuppgifterna.
Erfarenhet av Okuma, DMG och/eller Mazatrol är meriterande.

Som person är du lojal, noggrann och tekniskt intresserad.
Du är kvalitetsmedveten och jobbar bra både självständigt och med andra.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.


Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2724
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2724/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Personliga assistenter, timvikare samt sommarvikarie, schemalagd tid.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en äldre kvinna boende i Svedala med omfattande hjälpbehov efter en stroke.
Kvinnan behöver hjälp med grundläggande behov såsom förflyttningar, personlig hygien, matlagning samt hjälp med övriga behov med att städa samt att komma ut på olika aktiviteter.
Vi tillämpar löpande rekrytering varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Vi söker kvinnliga personlig assistenter och ser gärna att du positiv, ordningsam och empatisk.
Vårdutbildning och eller vårderfarenhet är meriterande men ej ett krav. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.


Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänst 1: Vikariat under ordinarie assistents sommarsemester. Tjänst 2: Timvikarie vid behov. 40%-60%Kollektivavtal bransch G, tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan@sundholmenassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sundholmen Personlig Assistans AB
Sundskajen 4 A
21643  Limhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

McDonalds Svedala söker nya medarbetare

McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler

McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler

Nu söker McDonald's i Svedala nya timanställda som kan arbetar dagtid, kvällar och helger.

Som nyanställd på McDonald's kan du få lära dig arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal.

Vi söker Dig som är glad och utåtriktad och som trivs i ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas.

Hos oss får du möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att arbeta med människor.

Välkommen med en skriftlig ansökan med BIFOGAT FOTO senast 1/5 2017. 

Enbart skriftliga ansökningar via www.mcdonalds.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Vi tillämpar provanställning under de första 6 månaderna av anställningen. Startlön enligt HRF's kollektivavtal.

 

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttp://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=3804&rmlang=SE
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=4035%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: McDonald’s Sverige
Verkstadsgatan 11
23335  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
  

Platsannons

Förskollärare/Barnskötare, hel/deltid

Föräldrakooperativet Börringebarnen erbjuder engagerad
Förskollärare/Barnskötare arbete i unik naturskön slottsmiljö med fantastiska möjligheter såväl inne som ute.

Börringebarnen har 35 barn och 9 medarbetare. Vårt lilla format ger Dig stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Hos oss tillagas all mat av vår egen kock. Vi har barn i åldrarna 1-6 år uppdelade i 3 avdelningar. Vi har två småbarnsavdelningar med 1-3 åringar och en avdelning med 3-6 åringar. Vi använder oss av det digitala dokumentationsverktyget Abbum.

Nu ska en av våra kära medarbetare gå i pension. Hon har arbetat hos oss sedan 1991 och nu söker vi hennes efterträdare. Vi utökar dessutom barnantalet och har därför två lediga tjänster.

Arbetsbeskrivning:
Som förskollärare/barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är engagerad, entusiastisk, ansvarstagande och har en vilja att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en professionell relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer men det är viktigt att du är en lyhörd och god lagspelare då verksamheten planeras i arbetslag.

Börringebarnen söker dig som person är positiv, nyfiken och sprider arbetsglädje. Det är viktigt att du är en reflekterande person som ser möjligheter istället för svårigheter. Du vågar och vill gärna komma med idéer och förslag. Som medarbetare på Börringebarnens förskola är du målmedveten och trygg i ditt ledarskap. Du har ett lustfyllt arbetssätt och utgår ifrån barnens perspektiv. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare.

Vi erbjuder Dig en positiv arbetsplats med fantastisk arbetsmiljö och små barngrupper. Vi erbjuder även arbetskläder, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Det finns ingen kollektivtrafik till Börringe så du bör ha körkort och tillgång till bil för att ta dig hit.

Vid frågor vänd dig till Förskolechef Susanne Sjöland 040 - 48 30 52, e-postadress: jobb@borringebarnen.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/deltid 75- 100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@borringebarnen.se
Övrigt: Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med att söka. Vi behandlar bara behöriga sökande. Enbart skriftlig ansökan! Vi emotser din ansökan snarast. Skicka ansökan med CV och personligt brev via e-post: jobb@borringebarnen.se eller till Föreningen Börringebarnen, Börringe Kloster, Börringe stationsväg 20, 233 91 Svedala.
Arbetsplats: 
Adress: Föreningen Börringebarnen
Börringe Stationsväg 20
23391  SVEDALA 
Hemsida: http://www.borringebarnen.se
  
Platsannons

Sökes kvinnlig personlig assistent, Svedala

Jag är en tjej på 25 år med flerfunktionsnedsättning, som söker en kvinnlig personlig assistent. Jag söker dig som vill arbeta på schema dag och helg.

Jag behöver mycket fysisk aktivitet, jag gillar att bada, vara ute och röra på mig, åka till skogen, dans och musik, träffa kompisar och annat som gör livet kul.

Du ska se möjligheterna i stället för problem, vara pigg och glad, samt tycka om att vara aktiv för det är jag. Du behöver vara lugn och trygg i dig själv eftersom jag behöver kunna lita på att du gör allt för att förstå mig och allt för att hjälpa mig att förstå.

Jag har mycket att säga fast att jag inte talar, men med din hjälp kan jag prata med alla i min omgivning!

Du som söker behöver vara en stark person till både kropp och själ för att kunna pusha mig på rätt sätt. Att du är rökfri är ett krav.

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: Dag, kväll, helg och natt. Timanställning (vikariat) 30 tim/v. Tillträde: snarast. 60%-80%Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 16855097
Webbplats: http://w1.jag.se16855097
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Dim Sum kock

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Beredning och tillagning av dim sum och kinesiskt bakverk, även andra arbetsuppgifter i köket.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du måste ha minst 5 års arbetslivserfarenhet som kock i någon kinesisk restauranger, bra på att laga dim sum och andra kinesiska bröd.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@cccompetence.se
Övrigt: Skriftlig ansökan skickas till info@cccompetence.se
Arbetsplats: 
Adress: Dream JK Sweden AB
Storgatan 20
23331  SVEDALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Inköpare med driv och nytänkande

Vi söker nu en inköpare med erfarenhet från tekniskt underhåll i en internationell miljö. Hos oss kommer du att arbeta i ett team bestående av inköp, roteable kontroll och supply chain kontroll. Positionen ställer krav på att du skall kunna planera ditt arbete effektivt samt att du skall vara erfaren nog att kunna prioritera arbetsuppgifter, hantera en varierande hög arbetsbelastning, ta initiativ, vara både problemlösningseffektiv och kunna fatta snabba beslut.
Vår vision är att du som kommer in i vår verksamhet har med dig erfarenhet och nytänkande, och att vi kan bidra med att du utvecklas i rollen. Vi vill att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö i vår växande verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra interna avdelningar i flygbolaget såsom engineering, linje- & basunderhåll samt 3:P underhållsleverantörer.

Vi söker dig med:
• Minst tre (3) års relaterad arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av förhandlingsteknik
• Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office-program med god kunskap av Excell
• Utmärkt tidsplanering och organisationsförmåga.
• Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Vi ser även gärna att du har:
• Utpräglad team känsla
• Erfarenhet från att använda vanliga ERP (Enterprise Resource Planning) programvara som används inom underhållsorganisationer för flygmaskiner.
• Erfarenhet från att använda reservdelskataloger och annan teknisk information.

West Atlantic Group is a European dedicated cargo airline specialised in mail and express freight. Developing from many years’ experience the Group can offer its customers customised efficient solutions for airfreight services, maintenance and airworthiness services and aircraft leasing. West Atlantic’s success as a cargo airlines Group is based on the business concept:
“- meeting the demand for safe, efficient and profitable airfreight solutions, by the means of a customized aircraft fleet”.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Inköpare P-145
Webbplats: http://www.westair.se/
Epostadress: Recruitment.WAS@westatlantic.eu
Övrigt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: West Atlantic Sweden AB
Box 16
23032  Malmö-Sturup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare till Taxfreebutik Malmö

* Bidra till kundernas köpupplevelse genom att alltid ge god service och överträffa kundernas förväntningar
* En stor del av arbetet innebär även kassaarbete där professionalism och tempo är viktigt
* Du kommer även arbeta med påfyllnad av varor samt hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö
* Genom god produktkunskap skapa merförsäljning i vår butik


Vi söker dig som uppskattar Malmö-Sturups puls och miljö, och vill arbeta med försäljning av världsledande varumärken.

Vi söker dig som:
• Älskar försäljning och service
• Har tidigare erfarenhet av försäljning och service
• Är engagerad och handlingskraftig
• Kan uttrycka dig tydligt på svenska och engelska. Ett plus om man kan följande språk : polska, rumänska, serbiska
• Kan arbeta både tidiga morgnar och sena kvällar (Arbetstiderna varierar mellan 04:00-22:00). Butiken håller öppet 365 dagar om året
• Du måste ha fyllt 20 år p.g.a. försäljning av alkohol i våra butiker
• Du behöver ha körkort och tillgång till bil, eftersom kollektivtrafiken inte går tidigt på morgonenDufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak, samt accessoarer.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker nu dig som vill jobba som behovspersonal någon dag i veckan, samt vissa helger. Periodvis upp till 100% under t ex sommaren då ordinarie personal har semester. En förutsättning är att du kan ta dig till och från flygplatsen dygnet runt.Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: recruitsweden@se.dufry.com
Övrigt: Du är varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev snarast, dock senast 4 maj. Skicka din ansökan till: recruitsweden@se.dufry.com märkt "Butikssäljare Malmö" i ämnesraden. Besök gärna vår hemsida www.dufry.com för mer information om företaget.
Arbetsplats: 
Adress: The Nuance Group (Sverige) AB (ARN)
Box 44
23032  Malmö-Sturup Sverige
Hemsida: http://www.thenuancegroup.com
  
Platsannons

Personlig assistent till pojke i Svedala

Vi söker personlig assistent till en charmig kille i 8-års åldern med svår epilepsi och autism.

Ditt uppdrag som assistent blir att hjälpa pojken med alla vardagliga sysslor såsom hygien, träning, lek samt medicinering och hjälp vid sondmatning. Då pojken tycker om att vara ute och leka är det viktigt att du också uppskattar detta.Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar. Du är trygg i dig själv, tålmodig och lyhörd gentemot andra. Du gillar att vara utomhus och fysiskt aktiv och har barnasinnet kvar. Meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi och/eller lågaffektivt bemötande.


Erlandsdals Vård och Omsorg AB är det lilla familjeägda assistansbolaget med mer än 20 års erfarenhet av att arbeta för människor med olika funktionshinder. Vår syn på personlig assistans är enkel, alla har rätt till ett bra liv!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en behovsanställning med fasta arbetspass varannan fredag kl 15-24 samt varannan lördag kl 9-18. Även inhopp vid ordinarie personals frånvaro. Lön enligt överenskommelse. Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 002
Webbplats:
Epostadress: info@evoab.se
Övrigt: Ange referensnummer: 002
Arbetsplats: 
Adress: Erlandsdals Vård & Omsorg AB
Box 38
23321  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.evoab.se
  
Platsannons

Lärare i trombon/tuba/brass - vikariat

Kulturskolan i Svedala kommun erbjuder musik, dans och bild. Utbildade pedagoger ansvarar för undervisningen. Nyckelord i Kulturskolans verksamhet är lust, inspiration och skapande. Undervisningen ska ge kunskaper och färdigheter inom kulturområdet som bidrar till att våra elever växer till ansvarstagande och kulturellt mogna människor.

Vi söker dig som är behörig/utbildad trombon/tuba - brasslärare.

Du har erfarenhet och intresse av undervisning med barn och unga. Vidare är du intresserad av att arbeta självständigt och tillsammans med skolans lärare i pedagogiska projekt. För att trivas hos oss tar du ansvar för Kulturskolans inriktning och mål i ditt arbete. Vi tror även att du är van att rekrytera och att jobba med ensemble.


Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Mod, engagemang och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag. Vi söker nu en lärare till Kulturskolan som vill vara med i Svedalas arbete för att alla ska lyckas.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är ett vikariat på 40%. Varaktighet 2017-08-10 till 2017-12-20. 20%-40%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi gör löpande urval och rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sommarvikarie inom vård och omsorg

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag. Hos oss kan du jobba på äldreboenden, inom hemtjänsten och med att stötta personer med funktionsnedsättning. Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet.

Vi söker sommarvikarier som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra vårdtagare. Arbetet innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang utifrån sin livssituation.


För att trivas hos oss har du intresse för att jobba med människor. Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad med det är inget krav, erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg.

I rollen som sommarvikarie är ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer mycket viktigt. Du behöver vara 18 år för tjänsten. Inom verksamheterna förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta.
B-körkort krävs inom hemtjänsten men det är inget krav för arbete inom äldreboende och med personer med funktionsnedsättning.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!


Svedala kommun ligger mitt i Öresundsregionen med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vikariat med olika sysselsättningsgrader. Tjänster på heltid, deltid och på timmar. Varaktighet juni till augusti.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats: http://www.svedala.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svedala kommun
Kommunhuset
23380  SVEDALA Sverige
Hemsida: http://www.svedala.se/ledigajobb
  
Platsannons

Personliga assistenter, ref.nr "1739"

Dina arbetsuppgifter innebär att vara medlemmens stöd och hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Du som söker ska kunna arbeta olika pass, dag som natt och kväll som helg. Du får gärna ha en medvetenhet kring mat och hälsa och vara van vid ett aktivt liv. Du måste också ha körkort och vara fri från allergier. Du som söker är flexibel, positiv, ansvarsfull, lyhörd för medlemmens behov samt kan ta egna initiativ. Du får gärna vara rökfri. På grund av arbetets karaktär ser vi gärna kvinnliga sökanden. Avgörande för anställningen är dock personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka tjänsten idag! Du ansöker genom att skicka ett CV och personligt brev, gärna med bild, till: ansokan@kooperativetlila.se Glöm inte att ange referensnummer: ”1739”


Koooperativet Lila söker nu personliga assistenter till en av våra kvinnliga medlemmar, en rullstolsburen tjej i 20-årsåldern. Tjänsterna kommer att vara på drygt 80 %. Arbetet startar alltid med bredvidgång så du ska känna dig trygg i ditt arbete.Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning.

Under våra 24 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra".
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAnställning enligt kollektivavtal KFO-kommunal. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: "1739"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@kooperativetlila.se
Övrigt: Skicka din ansökan till: ansokan@kooperativetlila.se och ange referensnummer: ”1739”
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lila ek. för.
HÖSTBRUKSVÄGEN 12 B
22660  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kooperativetlila.se
  

Platsannons

Förskollärare 100%

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som förskollärare på Östra Grevie förskola, eller Pilbågens förskola. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheter efter intentioner i våra styrdokument. Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, analysera och utvärdera förskolans verksamhet för att stödja barns lärande. Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten.


Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare alternativt går du sista året på förskollärarutbildning. För oss är det viktigt att du har barnets utveckling och lärande i centrum och tillsammans med kollegor verkar för en bra tid med våra barn på förskolan. Du är väl insatt i våra styrdokument och har lätt för att omvandla teori till praktik. Vi kommer att lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga samtidigt som självständighet är viktigt och starkt engagemang.


Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på MIBA learning and education! Företaget har 4 verksamheter, två skolor och två förskolor. Två verksamheter ligger i Svedala kommun och två verksamheter ligger i Vellinge kommun. Den verksamhet som du söker till är Östra Grevie förskola som ligger i Vellinge kommun, eller Pilbågensförskola som ligger i Svedala kommun. Båda förskolorna har idag ca 40 barn som är uppdelade på två avdelningar, en 1-2 års avdelning och en 3-5 års avdelning. Hos oss är det mycket viktigt att man kan arbeta självständigt eftersom vi arbetar med små barngrupper. Vi delar in barnen i grupper över hela dagen och det är ca 5 barn/pedagog. Det finns goda tågförbindelser till Östra Grevie och Svedala.
Skriv vilken förskola du är intresserad av:
Pilbågensförskola
Östra Grevie förskola
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidstjänst, semestertjänst, 25 d semester.Fritt kaffe/frukt, pedagogisk lunch.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mia@smaragden.info
Övrigt: Vi behandlar er ansökan och tar in er på intervju så fort vi fått in sökande, vänta inte! Ange löneanspråk!!
Arbetsplats: 
Adress: Smaragden
Pilgatan 5
23334  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.pilbagensforskola.se
  

Platsannons

Servitris/Servitör till PGA Sweden National

Du kommer att arbeta med sedvanliga serveringsuppgifter, under både frukost och lunch, samt á la carte.


Vi vill att du har minst tre års yrkesvana, du är noggrann och självständig och har ett stort intresse för service.
Du har restaurangutbildning på minst gymnasienivå.

PGA Sweden National är en av Skandinaviens främsta Golfanläggningar. Golfbanan har 45 hål och fantastiska träningsmöjligheter. På anläggningen finns även restaurang, shop, konferens och hotell som allt håller en väldigt hög kvalitet. Anläggningen ligger i Bara strax utanför Malmö.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är säsongsanställning på 75% från april - sept. Arbetstiden är schemalagd där även helgarbete ingår. 60%-80%Företaget har kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Servitris/Servitör säsong 2017
Webbplats:
Epostadress: hr@pgaswedennational.se
Övrigt: Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan omg.
Arbetsplats: 
Adress: PGA OF SWEDEN NATIONAL AB
BOX 5
23302  BARA Sverige
Hemsida: http://www.pgaswedennational.se
  

Platsannons

Kock till PGA Sweden National

Sedvanliga arbetsuppgifter vilket bl.a. består av diverse olika köksuppgifter, frukost, lunch, á la carte.


Vi vill att du har minst tre års yrkesvana, du är noggrann och självständig och har ett stort intresse för matlagning och service.
Du har restaurangutbildning på minst gymnasienivå.

PGA Sweden National är en av Skandinaviens främsta Golfanläggningar. Golfbanan har 45 hål och fantastiska träningsmöjligheter. På anläggningen finns även restaurang, shop, konferens och hotell som allt håller en väldigt hög kvalitet. Anläggningen ligger i Bara strax utanför Malmö.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är säsongsanställning på 75% från april - sept. arbetstiden är schemalagd där även helgarbete ingår. 60%-80%Företaget har kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kock säsong 2017
Webbplats:
Epostadress: hr@pgaswedennational.se
Övrigt: Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan omg.
Arbetsplats: 
Adress: PGA OF SWEDEN NATIONAL AB
BOX 5
23302  BARA Sverige
Hemsida: http://www.pgaswedennational.se
  
Platsannons

Radioingenjör Luftfart till Sturup

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.

Om enheten Aviation

Aviation inom Eltel är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk (Cisco), radio och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. Aviation består av sex olika team med verksamhet över hela landet.Ditt nya jobb som radioingenjör på team CNS Syd, Landvetter, innebär att du får ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp med 11 medarbetare. Du kommer ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar.Du kommer att jobba med system för flygledning, navigations-, kommunikations- och meteorologisk utrustning, radar och terminalutrustning.Du som söker har minst 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning, alternativt högskoleingenjörsutbildning.Känner du igen dig i några av nedanstående punkter är det dig vi söker:

Stort teknikintresse och datorvana Vill jobba med installationer och underhåll inom/utomhus God yrkeserfarenhet och kunskaper inom området radioteknik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system Kunskap om analog/digital-elektronik, nätverk, PC samt serverdrift Strukturerad och har dokumentationsvana Goda kunskaper i svenska och engelska Körkort, lägst B
För tjänsten gäller schemalagd tjänstgöring samt beredskap.

Vi tillämpar provanställning.För fackliga frågor kan du ta kontakt med Stefan Rundquist, UNIONEN, tfn 070-550 16 44, Bo Götesson SEKO, tfn 070-324 93 17 eller Krister Andersson SACO, tfn 070-585 61 22.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Serviceingenjör, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 1 Enl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://eltel.easycruit.com/vacancy/application/1810223/60158?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eltel Networks Infranet AB
Box 126 23
11292  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.eltelnetworks.se
  

Platsannons

Extra personal sökes

Extra personal som med kort varsel kan rycka in på vikariat, kan sedan även bli lite längre. Du ska arbeta på förskola med barn i åldrarna 1-5 år och ha erfarenhet av detta. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta i lag, samarbeta men även ta egna kloka initiativ.
Är du den vi söker så hör av dig direkt, skicka mail så ringer vi upp.

Du ska ha erbetat som vikarie i förskola innan, du ska ha en god värdegrund då vi arbetar för allas lika värde.
Vi ser gärna att du kan ha goda föräldrakontakter, då det är våra kunder och känner dig bekväm i det.

Vi vill ha lojala medarbetare, uppstår svårigheter så löser vi det direkt när det uppstår. Vi vill att vi talat till varandra, ej om varandra, vilket gör ett öppet och bra arbetsklimat som vi alla kommer att trivas i.

Då vi har förskolor både i Vellinge kommun, samt i Svedala kommun, så kan arbetsplatserna variera där i mellan. Har man specifika önskemål om att endast arbeta i Vellinge t.ex. så säg det när ni ringer.

Vi är ett privat företag som bedriver utbildning i form av förskoleverksamhet samt grundskola upp till årskurs 6.

Vi har vårt huvudsäte i Svedala, men har verksamheter även i Vellinge.

Vi har varit igång sedan 2006 och har trygg stabil personal.
Publiceraddatum: 2017-01-30
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timlön120kr/tim
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mia@smaragden.info
Övrigt: Vi tar emot alla ansökningar efterhand som de inkommer, så vänta inte.
Arbetsplats: 
Adress: Smaragden
Pilgatan 5
23334  Svedala Sverige
Hemsida: http://www.pilbagensforskola.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal