Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:18

Lediga jobb i Svalövs kommun (1214), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 000
Täthet36,16Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area388,62Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land387,18Landareal (km²)
Sjö1,44Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säkerhetskonsult Svalöv

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Svalöv
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

Förskollärare till Teckomatorp

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att "tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt".
I Teckomatorp finns två förskolor, Garvaren och Torpet. Till Garvarens förskola söker vi nu en förskollärare. Förskolan består av 3 avdelningar och ligger i utkanten av byn med bara några minuters gångavstånd till järnvägsstationen. Förskolan är Grön Flagg certifierad sedan många år och genomsyras av miljömedvetenhet. På förskolans gård finns burar med kaniner och nymfparakiter, som barnen hjälper till att sköta. Djuren är en viktig förutsättning i arbetet med att utveckla bland annat barnens förmåga till empati och ansvarstagande.
2015 certifierades förskolan enligt Qualis kvalitetssäkringssystem.
Pedagogerna arbetar med olika temaarbeten som utgår ifrån barngruppens behov och intresse. Förskolans miljö lockar och inspirerar till nyfikenhet och utforskande och lekmaterialet är lättillgängligt. Vi prioriterar leken som en viktig del i barns lärande. Alla barn ska varje dag uppleva att de KAN, VILL och VÅGAR. Daglig utevistelse är viktig och de yngsta barnen sover utomhus.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med arbetslaget att ansvara för planering, reflektion, dokumentation och utvärdering av ert arbete. Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum samt arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en kreativ, engagerad, ambitiös och medlekande förskollärare. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i förskolan.
Du ska har lätt för att skapa goda relationer till både barn och vuxna.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A742737
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63cba162-3045-4811-867a-793d9d367a3b&publishCode=AMS&TK=6168a763-857b-42de-ac14-b9fb0d81ffe5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Teckomatorp
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska kväll

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en sjuksköterska som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla hemsjukvården i Svalövs kommun.
Hemsjukvården står inför stora spännande utmaningar.
Stor demografisk förändring samt utveckling av teknologi ställer högre krav på framtidens sjuksköterska i den kommunala hemsjukvården. Som sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du med medicinsk omvårdnad i brukarens ordinära och särskilda boende där du leder den medicinska omvårdnaden.
I Svalövs kommun värnar vi om teamarbete kring brukaren.
Samtliga sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, samt hemteamet finns placerade i Kvarnhuset i Svalöv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en sjuksköterska gärna med vidaretbildning dock ej ett krav. Du är en viktig del av teamet som gemensamt arbetar för att driva hemsjukvårdens utveckling framåt med brukaren i fokus. Du är en drivande person som är van att prioritera i dina arbetsuppgifter, och som gärna tar tag i saker och hittar lösningar. Du har ett gott bemötande och tycker om att handleda och utbilda. Du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö genom gott bemötande och ett osjälviskt och ödmjukt förhållningssätt till kollegor, chef och brukare och mycket lätt för att samarbeta. Vi ser också gärna att du har en vana av att arbeta i IT stödet Procapita.
Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i tal och skrift.
Individuell bredvidgång erbjuds.
Körkort B erfordras.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Schema. Anställningen avser kvällar. Du arbetar var femte helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekryteringen sker fortlöpande. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742643
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b7b77b9-75b8-474d-80af-093406cdea1b&publishCode=AMS&TK=5e22ceb4-283b-4809-95dd-5e833647e2ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetsassistent

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsassistent med systemansvar har du en strategisk roll för att utveckla och införa nya system. Du kommer vara ansvarig för de system som Procapita, Time care m.fl. och vara länken mellan IT och verksamheterna. I tjänsten ingår också att arbeta med underhåll och utveckling av de system som används i verksamheten. Andra arbetsuppgifter som ingår är att ta fram rapporter och statistik som efterfrågas. Tjänsten fungerar som chefsstöd och är direkt underställd verksamhetschefen för Vård och omsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial och ekonomisk utbildning . Du är van att arbeta självständigt, är initiativrik och driver dina ärenden framåt. Du har god förmåga att skapa kontakter och relationer för samverkan i arbetet. Du ser möjligheter och är lösningsfokuserad , flexibel och kan förhålla dig till förändrade omständigheter. Som person är du positiv och motiverad att vara en del av verksamhetens fortsatta utveckling. Viss dokumentation ingår och du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet och verksamhetssystem är ett krav.
Du ska ha erfarenhet av ekonomi, kvalitetsuppföljning samt systemansvar.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740508
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=81cf500c-f15c-480b-a4cf-a03913336579&publishCode=AMS&TK=af8ed009-e4ea-46fc-8c72-a9eaaf97eaa5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Spåkkunnig Journalist/Samhällsvetare till Svalöfs gymnasium och vuxenutbild

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. På skolan finns fem nationella program; Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammet som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete. På skolan finns också två fyraåriga särskoleprogram, Skog, djur och mark och Fordons- och godshantering. Vuxenutbildningen omfattar Komvux, Yrkeshögskola och Yrkesvux/Vuxlärling. Skolbyggnaderna renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa och moderna lokaler. På Svalöfs gymnasiums internat bor ca 150 elever under veckorna.
Skolan har ungefär 140 personal som alla arbetar med eleverna och de studerandes bästa för ögonen. Skolan har utarbetat tydliga strukturer och strategier mot uppställda mål för att alla elever ska lyckas med sina studier och ser värdegrundsarbetet och den formativa undervisningen som de viktigaste processerna. Skolans arbetslag förfogar över egna lokaler och arbetsytor och har eget ansvar för budget och schemaläggning. Trygghet och trivsel är viktigt och mentorskapet är väl genomarbetat. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Sfi/svenska grund för vuxenstuderande på Svalöfs gymnasium och vuxenutbildning.KVALIFIKATIONER
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du behöver ha ett stort intresse för humanistiska frågor och god omvärldsbevakning.

Du ska vara väl förtrogen med datorn som verktyg.

Undervisningerfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Journalist/Reporter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Dagtid, och kvällstid en dag per vecka. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-15 Goda möjligheter till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A741446
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5b54999a-ded0-4756-b2aa-b7353a658ff7&publishCode=AMS&TK=fc506b30-3a01-440f-b69e-34104331dadf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Svalöfs Gymnasium
26880  Svalöf Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i samhällskunskap + språk till Svalöfs gymnasium

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. På skolan finns fem nationella program; Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammet som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete. På skolan finns också två fyraåriga särskoleprogram, Skog, djur och mark och Fordons- och godshantering. Vuxenutbildningen omfattar Komvux, Yrkeshögskola och Yrkesvux/Vuxlärling. Skolbyggnaderna renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa och moderna lokaler. På Svalöfs gymnasiums internat bor ca 150 elever under veckorna.
Skolan har ungefär 140 personal som alla arbetar med eleverna och de studerandes bästa för ögonen. Skolan har utarbetat tydliga strukturer och strategier mot uppställda mål för att alla elever ska lyckas med sina studier och ser värdegrundsarbetet och den formativa undervisningen som de viktigaste processerna. Skolans arbetslag förfogar över egna lokaler och arbetsytor och har eget ansvar för budget och schemaläggning. Trygghet och trivsel är viktigt och mentorskapet är väl genomarbetat. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Att undervisa elever på våra gymnasieprogram i samhällskunskap + engelska/svenska. Mentorskap och arbetslagsarbete.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation och behörighet i ämnet.

Kunskap om och intresse för att arbeta med ungdomar.

Körkort B krävs. Undervisning/Annan erfarenhet av arbete med ungdomar är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A741431
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f610997-07f0-45d9-b49e-fd9900588df3&publishCode=AMS&TK=eeef0c1c-a77b-4b5b-8b57-209f8c6e45b9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Svalöfs Gymnasium
26880  Svalöf Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 bilmekaniker/instruktörer till Svalöfs gymnasium

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. På skolan finns fem nationella program; Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammet som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete. På skolan finns också två fyraåriga särskoleprogram, Skog, djur och mark och Fordons- och godshantering. Vuxenutbildningen omfattar Komvux, Yrkeshögskola och Yrkesvux/Vuxlärling. Skolbyggnaderna renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa och moderna lokaler. På Svalöfs gymnasiums internat bor ca 150 elever under veckorna.
Skolan har ungefär 140 personal som alla arbetar med eleverna och de studerandes bästa för ögonen. Skolan har utarbetat tydliga strukturer och strategier mot uppställda mål för att alla elever ska lyckas med sina studier och ser värdegrundsarbetet och den formativa undervisningen som de viktigaste processerna. Skolans arbetslag förfogar över egna lokaler och arbetsytor och har eget ansvar för budget och schemaläggning. Trygghet och trivsel är viktigt och mentorskapet är väl genomarbetat. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver två bilmekaniker till två av våra fordonsprogram. En till särskolans program och en på programmet till fordonsmekaniker.

Du kommer att instruera/undervisa i fordonskurser, både teoretiskt och praktiskt.

KVALIFIKATIONER
Du behöver vara utbildad fordonsmekaniker och ha erfarenhet av arbete i bilverkstad.

Du ska tycka om att arbeta med ungdomar och kunna agera som en god förebild.

B-körkort krävs. Arbete med ungdomar och undervisningserfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Terminsstart 2018, upphör: 2018-06-15 Terminsslut, med mycket goda möjligheter till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A741410
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=15f6d70a-ab17-4930-9553-ac2020de938c&publishCode=AMS&TK=6791b4dc-4797-451d-87fa-25769417bf2d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Svalöfs Gymnasium
26880  Svalöf Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bibliotekarie till biblioteken i Billeberga 50% och Svalöv 50% - vikarie

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I Svalövs kommun finns ett huvudbibliotek och fyra filialbibliotek. Biblioteken i Svalöv ingår i samarbetet Bibliotek Familjen Helsingborg, tillsammans med tio andra kommuner.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarie till Billeberga bibliotek (50%). Biblioteket är ett integrerat folk- och skolbibliotek med placering i Billeshögsskolan. Du kommer att ansvara för bibliotekets verksamhet, mot både skola och allmänhet. Du kommer att arbeta med litteraturförmedling, inköp, talböcker, fjärrlån med mera.

I vikariatet ingår också 50% tjänstgöring i Svalöv, där du bland annat kommer att jobba med bibliotekets PR och öppethållande.

KVALIFIKATIONER
Bibliotekarie-examen.
Erfarenhet av arbete med PR, marknadsföring och sociala medier är meriterande.
Kunskaper i cirkulationshantering, katalogsökning m.m. är en fördel. Bibliotek Familjen Helsingborg använder Mikromarc.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker dig som är utåtriktad och hyser ett stort intresse för läsfrämjande arbete, informationskompetens och kultur.
Körkort och tillgång till bil är en fördel.
Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbete på bibliotek, gärna från Familjen Helsingborg.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. För att en ansökan ska betraktas som giltig måste den lämnas in via OFFENTLIGA JOBB. Vi accepterar INTE ansökningar som skickas med brev eller e-post. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Schema. Arbetstid huvudsakligen dagtid men även kvällar och helger förekommer. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-26 , upphör: 2018-10-07 . Med eventuell möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740435
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39cb9ae5-4db2-4372-a16c-9c4ebd169202&publishCode=AMS&TK=4019b828-f3c6-40a5-98b2-fcafa1ff4e6f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, BIBLIOTEKET
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida: https://www.bibliotekfh.se
  
Platsannons

Slagverkslärare

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”.


ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta som lärare på trummor / slagverk. Vi söker dig som vill samarbeta med kulturskolans övriga lärare i arbetslag. Vi har undervisning i dans, musik och teater och vår målsättning är att de tre konstformerna ska samverka med varandra i föreställningar.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk examen är önskvärd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning med barn / unga.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 45 % Schema. Dagtid-kvällstid. Schemat är förlagt till onsdag - torsdag cirka 11.30-19.30 Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-10 Tjänsten är ett vikariat för vårterminen., upphör: 2018-06-15 . •Månadslön Ferietjänst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A740270
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=823893af-1bc0-4d23-a08a-f27ed98aa450&publishCode=AMS&TK=4e308094-f2a3-4d10-8654-8698d8edb85e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, KULTUR & UTBILDNING
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

UNDERSKÖTERSKA

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Vi söker dig som är undersköterska. Du vill arbeta i vår hemvård och stödja den enskilde i sitt hem för att denne ska kunna känna trygghet och leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Omsorg , omvårdnad och vård hemma hos brukaren, Uppdraget skiftar för varje individ.

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom vård och omsorg.

Pågår din utbildning kan du anställas som vårdbiträde.

Körkort är en förutsättning och krav.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Du kan erbjudas anställning med månadslön eller timlön Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Vi överenskommer om tillträdesdag i samband med anställningen., upphör: Vikariaten kan vara en till sex månader.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739565
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eeb4b32a-3ee9-4a8f-a632-774dfef9adaf&publishCode=AMS&TK=d2eefede-0144-49bc-9938-21be0ca4f8b9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbeta hos oss i sommar som undersköterska

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Genom att arbeta hos oss ges du möjlighet att arbeta både inom Vård och Omsorg och LSS

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med omvårdnad, service och vård av personer som av olika anledningar har behov av stöd och hjälp i sin vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan arbeta hos oss under sommarperioden juni till augusti. Vi behöver dig som kan arbeta under hela perioden.

Vård och omsorgsutbildning

Meriterande körkort.ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Du har möjlighet att lägga dig tillgänglig i TimeCare Pool. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-05-02 Tillträde sker tidigast 180501 men kan ske innan om överenskommelsen ser ut så.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739556
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c0b9074-6026-4fe3-8bd1-4bdb344c7eec&publishCode=AMS&TK=9d317831-c9c5-443d-aa51-f6b082717a94
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbeta hos oss i sommar som vårdbiträde

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Du ges möjlighet att arbeta inom olika verksamheter inom Vård och Omsorg och LSS.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med omvårdnad, service och vård av personer som av olika anledningar har behov av stöd och hjälp i sin vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan arbeta hos oss under sommarperioden juni till augusti. Vi behöver dig som kan arbeta under hela perioden.

Du kanske studerar på vård- ochh omsorgsprogrammet, barn- och fritid eller någon pedagogisk utbildning.

Har du erfarenhet av Vård och omsorg eller LSS är meriterande.

Meriterande körkort.ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema Du har möjlighet att lägga dig tillgänglig i TimeCare Pool. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-05-01 Tillträde för arbete i sommar tillträde tidigast 1 maj., upphör: • .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739550
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e7ed198-c419-4cc0-9ee6-8f61bee2d3e6&publishCode=AMS&TK=6420ea39-0803-4ff9-848d-4213d4157ced
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsmarknadskonsulent till Svalövs kommun

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 13.000 invånare.Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.

Arbetsmarknadsenheten (AME) i Svalöv kommun arbetar strategiskt och operativt med att etablera och integrera människor på arbetsmarknaden.

Till arbetsmarknadsenheten remitteras personer från kommunens socialsekreterare och från arbetsförmedlingen.

Målgruppen är personer under 65 år som har svårigheter att få eller behålla ett arbete och är i behov av stöd för att nå egen försörjning. Orsakerna till detta kan vara många och olika. Det kan t.ex. handla om personer med psykosociala problem, missbruksproblem, psykiska, fysiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, utlandsfödda med bristande språkkunskaper etc.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lösnings- målfokuserade arbetsmarknadskonsulent till Arbetsmarknadsenheten i Svalövs kommun. Arbetsuppgifterna är bland annat:

*På ett positivt sätt driva processerna framåt och hitta nya okonventionella vägar till egen försörjning, arbete eller studier.
*Tydligt driva och följa upp varje deltagares process mot egenförsörjning.
*Utforma innehåll och ansvara för utvecklingen av våra kompetenshöjande insatser.
*Samverka med interna och externa aktörer; främst socialtjänst, arbetsförmedling och näringsliv.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning inom områden som t.ex. beteendevetare-, personalvetare-, samhällsvetarexamen eller studie- och yrkesvägledare.
Körkort är ett krav och kunskap i flera språk är meriterande.Vi ser gärna att du har utbildning inom Supported Employment, motiverande intervju och/eller lösningsfokuserat förhållningssätt.

Du som söker har erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsområdet och med målgruppen. Det är meriterande om du har arbetat inom bemanning/rekrytering eller med arbetsförmedling samt har erfarenhet av psykisk ohälsa, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som person är det viktigt att du har goda kunskaper i att arbeta med människor i förändring. Du är trygg, initiativrik och flexibel, och har en drivkraft i att motivera deltagarna till att prestera och utvecklas. Du ser möjligheter i alla situationer och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du skall även ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, vara nyfiken på människor, fungera i team och vara lyhörd för deltagarens behov.

Du som söker gillar tempo och att den ena dagen inte är den andra lik. För att trivas och passa för uppdraget behöver du som person vara relationsskapande, tydlig och ha ett serviceinriktat bemötande.
Krav: erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsområdet och med målgruppen arbetssökande.

Meriterande: erfarenhet av arbete inom bemanning/rekrytering alt studie- och yrkesvägledare eller arbetsförmedlare.

ÖVRIGT
Övrigt
Intervjuer kommer att hållas den 18 och januari samt den 23 januari. Tider meddelas ifall man blir kallad till intervju.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Vardagar kl. 08:00 - 16:30 Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739209
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=291ab986-87b7-4d8f-ac55-5c13ecc5178e&publishCode=AMS&TK=18b49aa4-7a2a-4e54-a6c5-1cc9e9f66685
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, AME, flyktingmottagning & ekonomiskt bistånd
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass 100%

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 13 800 invånare.
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”.

HELENEBORGSSKOLAN – En skola med hög kvalité

Skolan har under våren blivit Qualiscertifierad och vad det innebär kan du läsa i rapporten på vår hemsida www.svalov.se.

Heleneborgsskolan är en F-6 skola med ca 320 elever med tillhörande tre förskolor och en särskola. På skolan arbetar pedagogerna i väl utvecklade arbetslag. Vi har ett nära samarbete med Malmö högskola och ingår i högskolans projekt med övningsskolor.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogerna på Heleneborgsskolan arbetar i väl utvecklade vardagsarbetslag där 2-4 pedagoger har ett gemensamt ansvar för eleverna i en årskurs. Genom formativt arbetssätt strävar vi efter en gemensam helhetssyn på elevernas lärande och utveckling. Just nu genomförs en kompetensutveckling för att implementera metoder för ett språkutvecklande arbetssätt. Forskning visar på att detta gynnar alla elevers möjligheter att utveckla sitt språk. Alla pedagoger på skolan deltar i arbetet som innehåller föreläsningar och litteraturstudier. Arbetet bygger på att pedagoger planerar, genomför och utvärderar språkutvecklande metoder.

Ditt uppdrag är att arbeta i förskoleklassen. Du förväntas att, utifrån gällande styrdokument och aktuell forskning, utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Du kommer, tillsammans med två förskollärare, att ha ansvaret för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten.

Förskoleklassens pedagoger har hela sitt uppdrag i arbetet med förskoleklassen och deltar i gemensamma möten och kompetensutveckling på samma villkor som pedagogerna i åk 1-6. Tjänsten är en ferietjänst och arbete på fritids ingår inte i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig förskollärare/lärare med behörighet i förskoleklass och de tidiga skolåren. Du ser den digitala teknikens möjligheter i undervisningen.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara utåtriktad, initiativrik och ha god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att samarbeta. En stark vilja att utveckla din yrkesroll och din verksamhet utifrån forskning och beprövad erfarenhet är väsentlig. Eller är önskvärd.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse. Urval kommer att påbörjas under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739014
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c5ab295-d0c4-46ed-b75e-d5f1611ef6ae&publishCode=AMS&TK=53a621e3-f64e-4450-82a2-d971fa4cc026
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Svalöv Södra
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”.

Heleneborgsskolan är en F-6 skola med ca 320 elever med tillhörande tre förskolor och en särskola. Fr o m hösten 2015 är skolan en av Malmö Högskolas övningsskolor för lärarstudenter.

Fritidshemmet är en väl integrerad del av skolans verksamhet. Den är just nu organiserad i fyra avdelningar där personalen har ett gemensamt övergripande ansvar för verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du förväntas att, utifrån gällande styrdokument och aktuell forskning, utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Pedagogerna på Heleneborgsskolan arbetar i väl utvecklade arbetslag med gemensamt ansvar för elever och planering. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med övrig personal på fritidshemmet. Du ska kunna ta ansvar för lärande och annan pedagogisk verksamhet både på fritidshemmet och i samverkan med skolan. Anställningsformen är semestertjänst.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i fritidshem. Du är en lösningsfokuserad person med kreativt tänkande som drivs av att utveckla dina elevers förmågor.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara utåtriktad, initiativrik och ha god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att samarbeta. En stark vilja att utveckla din yrkesroll utifrån forskning och beprövad erfarenhet är väsentlig. Eller är önskvärd.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse. Urval kommer att påbörjas under ansökningstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739001
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=811286dc-6a90-4315-9564-e079beae5e65&publishCode=AMS&TK=b694dd2b-0a82-4768-92a4-e59cc4cc6013
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Svalöv Södra
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska, korttidsenheten, Teckomatorp

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 14.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen i Svalövs kommun utgår ifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med äldre personer och vill göra skillnad genom att ge god omvårdnad och omsorg. Genom ett professionellt och förtroendeingivande sätt och gott bemötande ska du nå varje enskild vårdtagare och forma insatserna efter just dennes unika behov.

Arbetet på Korttidsenheten på Ängslyckan innebär att du ska ge god omvårdnad, och omsorg till våra boende. Arbetet ska genomsyras av att se till det friska hos varje vårdtagare och du ska, som anställd, stödja och hjälpa dem att bibehålla detta. Vi vill att våra boende ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och aktiva så som de kan och vill vara i sin vardag. Ett gott bemötande, där värdighet och individens självbestämmande är ledstjärnor i det dagliga arbetet. Det vi kan erbjuda dig är ett omväxlande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för våra boende.

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegation från sjuksköterska.
KVALIFIKATIONER
God samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens är grundförutsättningar för arbetet. Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, är en förutsättning för att kunna utföra arbetet, då dokumentation och kommunikation mellan olika parter ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Datorn är ett arbetsredskap du bör kunna behärska att använda, då du använder den dagligen i ditt arbete. Meriterande kunskaper är vana vid att arbeta med Personec och Procapita.

Arbetet inom äldreomsorgen i Svalövs kommun kräver avklarad omvårdnadsutbildning (USK) med verifierad kompetens att utföra uppdraget. Tidigare erfarenhet av arbetet som undersköterska är meriterande, liksom KY-utbildning eller motsvarande inom demensvården. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Referenser och betyg efterfrågas.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50-75 % Schema. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid samt helger. Du arbetar varannan helg med fast schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast möjligt. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A734390 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b0ef45b-1e9a-48b8-8c8c-46fecfe0547e&publishCode=AMS&TK=aa78edc4-8c89-4d93-abc9-b5b77480c631
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska, särskilt boende, Teckomatorp

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 14.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.

ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen i Svalövs kommun utgår ifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med äldre personer och vill göra skillnad genom att ge god omvårdnad och omsorg. Genom ett professionellt och förtroendeingivande sätt och gott bemötande ska du nå varje enskild vårdtagare och forma insatserna efter just dennes unika behov.

Arbetet på Grönkulla på Ängslyckan innebär att du ska ge god omvårdnad, och omsorg till våra boende. Arbetet ska genomsyras av att se till det friska hos varje vårdtagare och du ska, som anställd, stödja och hjälpa dem att bibehålla detta. Vi vill att våra boende ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och aktiva så som de kan och vill vara i sin vardag. Ett gott bemötande, där värdighet och individens självbestämmande är ledstjärnor i det dagliga arbetet. Det vi kan erbjuda dig är ett omväxlande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för våra boende.

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegation från sjuksköterska.
KVALIFIKATIONER
God samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens är grundförutsättningar för arbetet. Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, är en förutsättning för att kunna utföra arbetet, då dokumentation och kommunikation mellan olika parter ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Datorn är ett arbetsredskap du bör kunna behärska att använda, då du använder den dagligen i ditt arbete. Meriterande kunskaper är vana vid att arbeta med Personec och Procapita.

Arbetet inom äldreomsorgen i Svalövs kommun kräver avklarad omvårdnadsutbildning (USK) med verifierad kompetens att utföra uppdraget. Tidigare erfarenhet av arbetet som undersköterska är meriterande, liksom KY-utbildning eller motsvarande inom demensvården. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Referenser och betyg efterfrågas.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Schema. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid samt helger. Du arbetar varannan helg med fast schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast möjligt. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A738423
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5dc3e68-37ea-4c3e-beb0-a8d58c340633&publishCode=AMS&TK=445d176b-d36d-42a0-a7dd-9535c6b31bbe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare i Svenska + annat ämne till Svalöfs gymnasium

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
På Svalöfs gymnasium träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever. På skolan finns fem nationella program; Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammet som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete. På skolan finns också två fyraåriga särskoleprogram, Skog, djur och mark och Fordons- och godshantering. Vuxenutbildningen omfattar Komvux, Yrkeshögskola och Yrkesvux/Vuxlärling. Skolbyggnaderna renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa och moderna lokaler. På Svalöfs gymnasiums internat bor ca 150 elever under veckorna.
Skolan har ungefär 140 personal som alla arbetar med eleverna och de studerandes bästa för ögonen. Skolan har utarbetat tydliga strukturer och strategier mot uppställda mål för att alla elever ska lyckas med sina studier och ser värdegrundsarbetet och den formativa undervisningen som de viktigaste processerna. Skolans arbetslag förfogar över egna lokaler och arbetsytor och har eget ansvar för budget och schemaläggning. Trygghet och trivsel är viktigt och mentorskapet är väl genomarbetat. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Svalöfs gymnasium behöver förstärkning i språkundervisningen på de praktiska programmen.KVALIFIKATIONER
Du är behörig gymnasielärare i svenska, gärna i kombination med ett annat ämne, och du har
Lärarlegitimation.

Dessutom är du intresserad av ungdomar och deras livsstilar och tycker om att arbeta bland dem.

Körkort är en merit. Erfarenhet av arbete med ungdomar är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Terminsstart vt-18, eller enligt överrenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A725206
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18432db0-3f9c-48b7-9076-0220a242e60b&TK=947731ef-9f38-4b93-a71b-171f7a700d3b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Svalöfs Gymnasium
26880  Svalöf Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Sfi och/eller SvA 1-7 till vuxenutbildningen

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
På Svalöfs gymnasium och vuxenutbildning träffas och möts många olika sorters människor från olika delar av Skåne, Sverige och världen. Svalöfs gymnasium har cirka 750 elever och studerande. På skolan finns fem nationella program; Naturbruksprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet. Det finns också de fem introduktionsprogrammet som förbereder för vidare gymnasiestudier eller arbete. På skolan finns också två fyraåriga särskoleprogram, Skog, djur och mark och Fordons- och godshantering. Vuxenutbildningen omfattar Komvux, Yrkeshögskola och Yrkesvux/Vuxlärling. Skolbyggnaderna renoverades och byggdes till under 2008 och nu arbetar alla i ljusa och moderna lokaler. På Svalöfs gymnasiums internat bor ca 150 elever under veckorna.
Skolan har ungefär 150 personal som alla arbetar med eleverna och de studerandes bästa för ögonen. Skolan har utarbetat tydliga strukturer och strategier mot uppställda mål för att alla elever ska lyckas med sina studier och ser värdegrundsarbetet och den formativa undervisningen som de viktigaste processerna. Skolans arbetslag förfogar över egna lokaler och arbetsytor och har eget ansvar för budget och schemaläggning. Trygghet och trivsel är viktigt och mentorskapet är väl genomarbetat. Mentorn överblickar elevens skolgång och är den sammanhållande länken mellan olika aktörer i elevens vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Arbete med motiverade vuxna studerande på vuxenutbildningen, främst med Sfi, men även grundskolekurser i SvA på vux.
Läs- och skrivinlärning är viktiga kunskaper då arbetet främst handlar om nybörjargrupper.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation och ämnesbehörighet i Svenska som andraspråk.
Erfarenhet av och kunskap i att lära ut läs- och skrivinlärning är viktiga kompetenser.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 80 % - 100 % Tjänsten är en semestertjänst Dagtid. Största delen av tjänsten är dagtid, en kväll i veckan är kvällsundervisning. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Terminsstart 2018.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A736301
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3555c363-14a0-42f2-89de-085bc3e1dbce&publishCode=AMS&TK=0850ffa4-74ba-430e-a93c-a9c2533c9c20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Svalöfs Gymnasium
Svalöfs Gymnasium
26880  Svalöf Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare/Lärare i förskolan

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”.

I Svalövs tätort finns tre förskolor, Svalan, Solstrålen och Norrgården. Vi arbetar för att arbetslag och ledning ska ha ett gemensamt ansvar för verksamheten. Förskolorna har blivit Qualiscertifierade vilket innebär att arbetet är kvalitetssäkrat och präglas av god kvalitet, KASAM, inkludering och professionalitet. Vi är Grön Flagg-certifierade. Tätortens förskolor är fr o m hösten 2015 en av Malmö Högskolas övningsförskolor för lärarstudenter.

Svalans förskola har 5 avdelningar med barn från 1-5 år. Förskolan är placerad i ett bostadsområde med både hyresfastigheter och villor med närhet till lummiga grönområden.

Pedagogernas arbetssätt präglas av ett stort intresse för barns lek där pedagogernas roll är att vara aktiva medlekare. Förskolorna arbetar aktivt med barns och föräldrars inflytande och delaktighet.


ARBETSUPPGIFTER
Svalan har skapat en Kulturprofil from detta läsår. Profilen innebär att förskolan har ett nära samarbete med kommunens kulturskola, skoldatateket, biblioteket och konsultationen av en konstnär från trakten. Kulturskolans personal kommer till förskolan vid 3 tillfällen i veckan och undervisar barnen i sång, musik, rytmik, drama och dans. Konstnären arbetar som inspiratör en gång i månaden till personalen genom att ge goda förslag på aktiviteter och material. Biblioteket är behjälpliga för att delge råd och stöd kring litteratur som pedagogerna sedan läser för barnen genom strukturerade lässtrategier som vilar på vetenskaplig grund. Barnen får varje dag en ”språklig dusch” på svenska och ibland även på sitt modersmål. Barnen delas i mindre grupper för att inom temat undervisas i språklig medvetenhet, ordkunskap och begrepp.

Är du intresserad av att arbeta på vår förskola med Kulturprofil där tematiskt arbete där barnen ges förutsättningar att kommunicera på flera alternativa sätt, är du välkommen att söka. Arbetet innebär ett nära samarbete mellan avdelningarna på förskolan och med alla inblandade aktörer utanför. Det påverkar arbetet genom att nya tankar och arbetssätt skapas och förskolans verksamhet ger en gemenskap både mellan barn, pedagoger och föräldrar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och är intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Vi vill att du är väl förtrogen med förskolans läroplan, har ett salutogent förhållningssätt, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi UNDANBER OSS ALL KONTAKT från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-15 Eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735302
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=52f8fa8f-3c0d-4ad9-b0ae-1774e235d951&TK=231dd0fa-c7d1-46ec-918c-3e23cf38c0cc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Svalöv Södra
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor dag

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sjuksköterskor som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla hemsjukvården i Svalövs kommun.
Hemsjukvården står inför stora spännande utmaningar.
Stor demografisk förändring samt utveckling av teknologi ställer högre krav på framtidens sjuksköterska i den kommunala hemsjukvården. Som sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du med medicinsk omvårdnad i brukarens ordinära och särskilda boende där du leder den medicinska omvårdnaden.
I Svalövs kommun värnar vi om teamarbete kring brukaren.
Samtliga sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, samt hemteamet finns placerade i Kvarnhuset i Svalöv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sjuksköterskor gärna med vidaretbildning dock ej ett krav. Du är en viktig del av teamet som gemensamt arbetar för att driva hemsjukvårdens utveckling framåt med brukaren i fokus. Du är en drivande person som är van att prioritera i dina arbetsuppgifter, och som gärna tar tag i saker och hittar lösningar. Du har ett gott bemötande och tycker om att handleda och utbilda. Du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö genom gott bemötande och ett osjälviskt och ödmjukt förhållningssätt till kollegor, chef och brukare och mycket lätt för att samarbeta. Vi ser också gärna att du har en vana av att arbeta i IT stödet Procapita.
Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i tal och skrift.
Individuell bredvidgång erbjuds.
Körkort B erfordras.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Schema. Viss beredskap samt helgtjänstgöring en helg på fem veckor ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A734891
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=516e8be1-cce1-4dcb-9640-5bcdfcf2e101&TK=06b8d54b-d73d-4487-aa4c-477dcde9de8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Prefabmontör

Avdi Sllamniku Svets & Montage AB utför monteringsarbeten av betong- och stålelement. Företaget är underentreprenör till AB Stängbetong, Starka Betongelemnt AB, Högsbolmontage, m.fl.
Vi söker nu 5 nya medarbetare.
Dina arbetsuppgifter är montering av prefabricerade betong- och stålkonstruktioner. Erfarenhet/utbildning inom byggnation och montering är ett krav. Svetslicens är ett krav.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Placering av arbetsplats varierar inom Sverige.
Välkommen med din ansökan, endast via e-mail.

Du måste ha erfarenhet och utbildning inom Bygg. Du måste kunna arbeta i grupp. Eftersom arbetsplatsernas placeringar varierar måste du vara beredd att "bo borta". Du måste vara villig att utbilda dej om företaget så kräver. Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning.

Avdi Sllamniku Svets & Montage AB är ett företag i byggbranschen. Startades 2011. Våra huvudsakliga uppdrag är byggnation och montering av prefabricerade betong- & stålelement. Arbetsplatsplacering varierar hela tiden inom Sverige.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Betongelementmontör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTimlön, följer byggnads avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Prefabmontör
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AVDI SLLAMNIKU SVETS & MONTAGE AB
Södra Möinge 7290
26874  Billeberga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fotbollstränare MFF- akademi, plus valfritt ämne 7- 9

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Vår vision är att skapa en skola i världsklass. Med detta menar vi att alla elever, pedagoger, vårdnadshavare samt ledning arbetar tillsammans mot gemensamma och individuella mål, gällande såväl studieresultat som trygghet och välbefinnande. Våra prioriterade mål läsåret 16/17 är: skapa lust och nyfikenhet att lära, trygghet och arbetsro.
Linåkerskolan är kommunens enda 7-9 skola med c:a 400 elever. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag som har varsin ”hemvist”. Till skolan hör Resursgruppen och Studieverkstaden som arbetar med specialundervisning i samarbete med arbetslagen. Till våra gemensamma lokaler hör bibliotek som är bemannat med skolbibliotekarie, aula, galleri, uppehållsrum och elevcafeteria med fritidsledare.ARBETSUPPGIFTER
Till Linåkerskolan söker vi en lärare med valfritt ämne, behörig att undervisa 7-9. Det är en förutsättning att du har ett brinnande fotbollsintresse, då du kommer arbeta som fotbollstränare i vår MFF- akademi. När akademin är fullt utbyggd kommer ungefär halva tjänsten vara kopplad till fotboll och Mff- akademin. Du kommer arbeta på en skola där vi har en positiv elevsyn och tydlig vi- känsla. Vi strävar efter att skapa en balans mellan undervisning, samarbete och reflektion. I uppdraget ingår att arbeta digitalt med elevdokumentation, bedömning och lektionsplanering. Mentorskap för elever är en viktig del i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Vi förutsätter att du har lärarlegitimation, ett starkt engagemang och tydligt elevfokus. Önskvärt är att du har gått steg C i fotbollstränarutbildning. Du tar ansvar för elevernas måluppfyllelse och utveckling samt är väl förtrogen med ett formativt förhållningssätt. Du kommer att arbeta i arbetslag med stor ansvarsfrihet och tillsammans med kollegor planera och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: A734732
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28a46bb0-8c41-4146-9fa9-8688d935b137&TK=4b618655-83ea-4620-9fe9-59ad41eaf9f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, LINÅKERSKOLAN
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsledare kök

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
I denna tjänsten söker vi en produktionsledare till vårt kök på Svalövs Gymnasium. Här lagar vi mat från grunden, serverar stort salladsbord och har många spännande mataktiviteter under året.

ARBETSUPPGIFTER
Produktionsledare inom storkök. I arbetet ingår matlagning, planering, arbetsfördelning samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter inom storkök.

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom Storhushåll, restaurang som storkökskock. Organisatorisk med vana att leda och fördela arbetet i kök. Som person söker vi dig som är serviceinriktad med lagkänsla och som tycker om att arbeta och bidra till att våra gäster får god och vällagad mat. Till denna tjänsten söker vi dig som verkligen brinner för mat och vill bidra med vår ambition att laga Skånes bästa skolmåltider.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 87 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A465654 - Produktionsledare Sv
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c7e18f4c-e3d1-4e53-9f39-998aae23ce05&TK=169165b8-48a1-447a-9af2-fd32d7bfe3b8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, KOST & STÄD
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Se hit! Personlig assistent sökes!

Söker en stark person till en rullstolsburen man som bor på landet i eget hus.
Du ska vara brukarens förlängda arm i vardagen, lyft förekommer men utbildning sker på plats.


Jag söker en person med god fysik som klarar av att förflytta brukaren, men utbildning sker på plats.
Du måste ha B-körkort då brukaren har egen bil.

Arbetsplatsen är belägen hemma hos brukaren som bor i eget hus på landet utanför Teckomatorp.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKommer att läggas in i fast schema, blir så som det ser ut nu 2 helger i månaden lördag o söndag 08-16 samt vid behov. 20%-40%OB ersättning tillkommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: personlig assistent
Webbplats:
Epostadress: madeleineolsson32@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pehkonen Jari Pekka
Källs Nöbbelöv 1817
26871  Teckomatorp Sverige
Hemsida: http://madeleineolsson32@gmail.com
  
Platsannons

Timvikarier vårdbiträde

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 13.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att anställas inom VoO och LSS bemanningsenhet för timanställda. Genom anställning kan du vara tillgänglig på flera enheter inom VoO och LSS.
Ditt arbete innebär att stödja personer med olika behov i sin vardag.KVALIFIKATIONER
Erfarenhet inom vård och omsorg och körkort är meriterande

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Du kommer att jobba med programet Timecarepool, där du lägger dig tillgänglig när du kan jobba. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Rekrytering sker löpande .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A723184
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0cb1291e-509f-4f07-bab0-551d78467288&TK=95167202-5a0e-4e17-a982-3e03ff891b5a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en 16 åring kille i Teckomatorp

Är du motiverande, lugn och lekfull? Då är du den vi söker.

Jag är en glad, aktiv kille som gillar utmaningar och bus. Jag gillar även att skapa, pyssla, bada/simma, musik och tv-serier. Jag tycker om att vara delaktig i min vardag och mår som bäst när du som min personliga assistent bemöter mig med respekt och är följsam i mitt mående. Jag har autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som jag vill att du är uppmärksam på.

Jag kan endast klara av min vardag med ditt stöd, du behöver påminna mig ofta vad jag ska göra då jag har svårt att fokusera och du behöver guida mig på ett pedagogiskt sätt. Använd gärna bilder för att förklara till mig. Matlagning och andra hushållssysslor förekommer tillsammans med mig. Ett viktigt krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande.

Vi söker dig som


• är 22 år eller äldre
• kan arbeta 10-14 timmars pass
• är glad, lugn, aktiv och fantasifull person
• är uppmärksam, tydlig och följsam i ditt arbetssätt
• är engagerad, ansvarsfull, tålmodig och har stor uthållighet
• har god kännedom om assistans och hur det är att arbeta i ett privat hem
• har någon form av kunskap, förståelse eller erfarenhet av autism/utvecklingsstörning
• behärskar svenska eller engelska i tal och skrift då kommunikation och förståelse är viktigt för kunden
• har förmågan att hantera och kontrollera dina egna känslor och få människor runtomkring dig att må bra

Omfattningen av tjänsten är främst 70-80%, men vi behöver även personal som kan arbeta vid behov. Meriterande om du har tidigare arbetat med autism eller motsvarande då vi söker en självsäker person som inger ett lugn. Vårt assistansteam består i nuläget av 7-10 assistenter och det är till detta team vi söker en lagspelare. Vår kund har assistans dygnet runt och till stora delar med dubbelassistans. Vi arbetar efter ett rullande schema. Arbetstiderna är varierade natt (jour/vaken), kväll, dag, helg. Det är viktigt med stabilitet i arbetslaget och familjen.

Körkort B är inget krav. Det är ca 10 minuters gångavstånd från tågstation. Inga starka dofter på arbetsplatsen. Rökfri arbetsplats. Önskvärt är att du ser denna anställning som något varaktigt. Belastningsutdrag för arbete med barn med funktionshinder kommer efterfrågas. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. 

Då uppdraget är pågående genomför vi fortlöpande intervjuer och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratKollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
Hemlig
26872  Teckomatorp Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  
Platsannons

Undersköterska- Vikarie Vård och Omsorg

Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare.
Svalövs kommun - mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor knappt 14.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att anställas i Vård och Omsorgs och LSS´s bemanningsenhet för timanställda. Genom anställning kan du vara tillgänglig för en eller flera enheter inom Vård och Omsorg och Lss
Ditt arbete innebär att stödja personer i sin vardag
med omvårdnad och aktiviteter i deras hem eller på särskilt boende.KVALIFIKATIONER
Utbildning inom vård och omsorg
Körkort.
Tidigare erfarenhet inom vårdrelaterande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Du kommer att jobba med programmet Timecarepool , där du ska lägga dig tillgänglig när du kan jobba. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Rekrytering sker löpande.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A720589
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6646e5f9-2dd8-4a42-90c2-9215b6827737&TK=c39181b7-1c28-464a-a28e-e531addbb330
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svalövs kommun, VÅRD & OMSORG
Herrevadsgatan 10
26880  SVALÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker boendestödjare till Onsjövägens gruppbostad

Yrkeskategori:Boendestödjare
Anställningsform:Tillsvidare, provanställning 6 månader samt timanställning vid behov ?
Tjänstgöringsgrad:Ca 80-90 %
Löneform:Månadslön, samt timlön vid timanställning,vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Ort:Svalöv
Arbetsplats: Onsjövägens gruppbostad
Tillträde till tjänsten:Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten Som boendestödjare utgår arbetet från våra boendes individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är dag, kväll och helg samtvaken natt och sovande jour.Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Kunskap och erfarenhet av autism och utvecklingsstörning är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad.

Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andra. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Beskrivning av verksamheten
PåOnsjövägens gruppbostad bor fn4 personer med beviljat stöd och service enligt LSS §9:9

Kriterier för dig som söker tjänsten
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning
Datorvana
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Du ska ha fyllt 18 år

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:

Kontaktperson vid frågor om tjänsten Namn: Janette Kristoffersson
Befattning:Verksamhetschef
Telefon: 0723-85 13 86
E-post:janette.kristoffersson@nytida.se

Facklig kontaktperson
Namn: Åsa Larsson
Facklig tillhörighet: Kommunal
Telefon:
E-post: åsa.larsson@nytida.se

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-09-07
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse samt timanställning vid behov Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-24
Referens:
Webbplats: http://team.nytida.se/jobs/48166-nytida-soker-boendestodjare-till-onsjovagens-gruppbostad?promotion=17817-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Skåne län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Personlig assistent

4andi AB söker personliga assistenter till en glad pojke på 15år som bor i Teckomatorp med sin mamma. Arbetsuppgifter består av att hjälpa honom att fungera i sin vardag. Pojken är fullt fungerande. Sysslor som städning och mat lagningen och skötsel av hemmet förekommer. Pojken har dubbel assistens med andra ord jobbar 2 assistenter samtidigt med honom. I hemmet finns det 2 glada hundar.

Erfarenhet är inget krav.
Bra att ha B kört kort.
Rökfri.
Inga starka dofter på arbetsplatsen
Kunna jobba långa pass. 10-14 timmars pass.

Du ska framförallt gilla att jobba med människor, glad och flexibel. stress tålighet är jätte viktigt

Du jobbar som personlig assistent i ett privat hem, Pojken bor med sin mamma som jobbar med, finns 7-10 anställda som jobbar på schema.
Publiceraddatum: 2017-08-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är timma anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: Personlig assistent 032
Webbplats:
Epostadress: alexander@4andi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 4 Andi AB
Sollentunavägen 63
19140  Sollentuna Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal