Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:18

Lediga jobb i Surahammars kommun (1907), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 068
Täthet29,28Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area368,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land343,90Landareal (km²)
Sjö25,09Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes i Surahammar

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Sommarjobba 2018 hos Folktandvården Västmanland AB

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2018 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser.

Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygienist studenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig? 

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på. Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson: På vår webbplats så finns kontaktuppgifter till respektive klinik

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Följ oss på Facebook | Twitter | Linkedin
Läs mer om oss på regionvastmanland.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4577
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73531  Surahammar Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Arbetsledare

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi söker en arbetsledare till driftområde Surahammar. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team!

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och driva vår verksamhet. Du arbetar med vinterväghållning och grönyteskötsel samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av drift- och underhåll av vägar och grönytor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggningsarbeten. Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1942145/6881?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Peab Anläggning AB
Margeretetorpsvägen 84
26973  Förslöv Sverige
Hemsida: http://peab.se
  
Platsannons

Industrimedarbetare sökes för uppdrag i Surahammar!

Är du är en driven lagspelare med erfarenhet av att arbeta inom industri? Kan du starta ett nytt uppdrag med kort varsel? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Som industrimedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med traverskörning, slipning och gjutning av kokiller. Arbetsrotation förekommer mellan de olika arbetsstationerna. Du kommer att göra invägningar av råmaterial och skrot med hjälp av processdatorsystem alternativt manuellt. Du behöver kunna utföra enklare reparationer och underhåll på de befintliga maskinerna, avvikelserapportering är också en del av ditt arbete.

Om dig

Du har gymnasieutbildning inom industri eller relevant arbetslivserfarenhet, gärna en grundläggande metallurgiutbildning. Som person är du driven och har lätt för att lära dig nya saker. Du har ett högt säkerhetstänk och planerar ditt arbete i förväg. Du trivs med att meka med maskiner och motorer. Krav för tjänsten är god vana av traverskörning och traveskort ej äldre än fem år.

Om anställningen

Uppdraget som industrimedarbetare är ett konsultuppdrag på 100 %, 2 skift. Tillsättning sker så snart som möjligt och sträcker sig till 3-6 månader framåt men med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att senast 8/1-2018 registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=6DA23168-7923-44AA-B2A3-901CAF7E1DA0&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Västgötegatan 4A
72211  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Stödpedagog/Stödassistent

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Som medarbetare på våra LSS-boenden arbetar du enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) som syftar till att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi stödpedagog/stödassistent som vill vara med och utveckla och kvalitetssäkra Blåbärets korttidsboende LSS och samhällsintegrerad daglig verksamhet.
De som vistas på korttidsvistelse har autism och/eller utvecklingsstörning samt andra funktionsnedsättningar.
I arbetet som stödpedagog/stödassistent ingår du i ett arbetslag. Arbetet innebär bland annat att ge stöd och service, hantera problemskapande situationer, ge praktisk hjälp med personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdssysslor, förflyttningar, hushållssysslor, aktiviteter samt delta i möten och utbildningar.
Att utveckla samhällsintegrerad daglig verksamhet genom ett pedagogiskt förhållningssätt och kartlägga personens förmågor och intressen. Du arbetar med att skapa kontakter på olika arbetsplatser så att daglig verksamhet integreras med arbetsplatser i samhället. Schemalagd arbetstid är dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som stödpedagog, gymnasiekompetens mot målgruppen eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar och du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbetet självständigt. Du strävar efter att brukare ska kunna leva som andra, värnar om brukarens självbestämmande, integritet och delaktighet, Vi verkar för ett gott anhörigstöd. Du kan arbeta kunskapsbaserat/evidensbaserat och förebygga problemskapande beteenden, genom att ge varje individ de rätta förutsättningarna och tillsammans med brukare och dess nätverk skapa en miljö som är begriplig, inte stressande och kravfylld för den enskilda individen. Du bör ha kunskaper och förmåga att arbeta med Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK). Du har förmågan att genom ett icke konfronterande sätt och ett lugnt bemötande förhålla dig till ett oroligt, våldsamt eller självskadande beteende. Du är flexibel och har datavana då det ingår att dokumentera och skriva genomförandeplaner. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av verksamheten. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 83%
Tillträde: februari 2018
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 2017:106
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal pool

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Som medarbetare inom personlig assistans arbetar du enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) som syftar till att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra.

Arbetsuppgifter
Vi söker omgående omvårdnadspersonal till brukare med stort omvårdnads- och omsorgsbehov som bor i eget boende. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdsuppgifter, förflyttningar med hjälpmedel, vändningar i säng, hushållsgöromål och aktiviteter. Du kommer att få upplärning på alla uppdrag och vi ser gärna att du kan börja arbeta inom en snar framtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som vi bedömer är likvärdig.
Erfarenhet av omsorgs- och omvårdnadsarbete är ett krav och erfarenhet av ensamarbete är meriterande. Du ska ha ett utomordentligt gott bemötande mot alla samarbetspartners och vara professionell i din yrkesroll då vi anser att förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar och du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbetet självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver vara flexibel med arbetstider och gärna kunna arbeta såväl vardag som helg samt natt. Körkort är en merit men inget krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017:105
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Gatu- och parkingenjör

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Den tekniska förvaltningen är en nyskapad organisation som bland annat ansvarar för kommunens gator, parker, lekplatser, fastigheter samt övriga arbetsområden inom det tekniska området. Förvaltningen består av fastighetsskötarenhet, städenhet, kostenhet, vaktmästarenhet samt en specialistenhet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en gatu- och parkingenjör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kommunens ?gröna? områden samt det administrativa och de IT-system som är kopplade till uppdraget. Tillsammans i ett team kommer du att förvalta bland annat kommunens vägar, gångvägar, gatubelysning, parker, lekplatser och övriga kommunala grönområden. Kommunen har upphandlade entreprenörer vilka utför det praktiska arbetet. Du kommer att delta/ansvara för entreprenörsmöten samt kontroller och uppföljning av entreprenörer vilket innebär planering, projektledning, budgetuppföljning, uppföljning och kontroll av driftentreprenaden, besiktningar och mindre utredningar. Du kommer att arbeta självständigt men har också nära kontakt med övriga kolleger på tekniska enheten.

Kvalifikationer
Du bör ha examen från teknisk högskola, gärna inom det ?gröna? området, eller annan likvärdig utbildning. Alternativt kan du även ha arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
Här trivs du som är strukturerad samt har en god samarbetsförmåga och lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Erfarenhet av kommunal verksamhet och entreprenörs sidan är meriterande.
Personliga egenskaper har stor betydelse för tjänsten varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behöver ha en bredd inom det tekniska området och det är viktigt att du som söker inte bara har de erfarenheter och kompetenser som tjänsten kräver utan även är öppen för att ta dig an de arbetsuppgifter som uppstår inom hela teknisk verksamhetsområdet, då tjänsternas ansvarsområden kan förändras över tid. Körkort är ett krav.
Vi ser inga hinder att du är nyexaminerad, förutsatt att du är rätt person för jobbet!
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017:104
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Byggprojektledare

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Den tekniska verksamheten är en nyskapad organisation som har ansvaret för kommunens gator, parker, lekplatser, fastigheter samt övriga arbetsområden inom det tekniska området. Verksamheten består av fastighetsskötarenhet, städenhet, kostenhet, vaktmästarenhet samt en specialistenhet. Vi söker nu en Byggprojektledare.

Arbetsuppgifter
Projektledning i utrednings-, planerings- och genomförandeskede för anläggningsprojekt. Upphandling av konsulter och entreprenörer enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling), leda och ansvara för konsulter, projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar. Samverka med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer.
Våra projekt drivs i nära samarbete med våra beställare, fastighetsförvaltare, tekniska stödfunktioner, konsulter och inte minst med de som ska vistas i byggnaden. Som projektledare hos oss ansvarar du för löpande projekt så som renoveringar av befintliga fastigheter mm.
Självklart kommer du i ditt arbete även att ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom den Tekniska verksamheten.

Kvalifikationer
Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har med fördel erfarenhet som projektledare, byggledare eller projekteringsledare i bygg- eller anläggningsprojekt. Erfarenhet av kommunal verksamhet och offentlig upphandling ses som meriterande.
Som byggprojektledare hos oss har du en samordnande roll med interna och externa kontakter. Det betyder att du är duktig på att hantera andra människor och kan vara tydlig och formulera dig väl inför grupper och enskilda personer. Du kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt och får aktörer att arbeta mot samma mål. Personliga egenskaper har stor betydelse för tjänsten och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017:103
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Byggnadsinspektör

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Inom vår samhällsbyggnadsenhet har vi samlat många av de kommunala funktioner som huvudsakligen arbetar direkt mot företag och kommuninnevånare. Här finns ett tiotal medarbetare inom områdena plan, bygg, miljötillsyn, näringsliv, överförmyndarverksamhet samt energirådgivning.

Arbetsuppgifter
Vi behöver en byggnadsinspektör som kan handlägga bygglov, hålla tekniskt byggsamråd, granska kontrollplaner utifrån såväl formella bestämmelser som byggnadstekniska aspekter. Du deltar också i nämndens tillsyn inom byggnadsväsendet. Du har kontinuerlig dialog med sökande och andra berörda, granskar ritningar, fattar beslut, håller samrådsmöten och föredrar ärenden inför bygg- och miljönämnden. Arbetet innebär även att lämna upplysningar, vägledning, råd och annan sådan hjälp till enskilda personer i frågor som rör myndighetens verksamhetsområde.
Inom plan- och byggkontoret handlägger vi också bostadsanpassningsbidrag till personer med funktionshinder. Arbetet består i att handlägga, utreda och fatta beslut om bostadsanpassningsbidrag utifrån lagen om bostadsanpassningsbidrag samt att föredra ärenden i bygg- och miljönämnden. Du kommer att ha nära kontakt med de sökande och deras närstående och ha en dialog med berörda inom landsting och kommun. Du kommer också att samarbeta med entreprenörer och fastighetsägare.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är byggnadsinspektör/byggnadsingenjör med högskoleutbildning inom byggteknik och/eller flera års erfarenhet från byggområdet. Tidigare arbete med plan- och bygglagen i kommunal förvaltning är en merit. Du har god datorvana. Arbetet innebär många kontakter med olika människor. Det ställer krav att Du är öppen och lyhörd och att Du kan uttrycka Dig tydligt och korrekt i tal och skrift. Du ska också ha kunskap och en insikt i de lagrum som berör nämndens ansvarsområden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017:102
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Stödassistent

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Som medarbetare på våra LSS-boenden arbetar du enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) som syftar till att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi erfaren stödassistent som vill arbeta på Magnetens Gruppbostad LSS. De som bor på gruppbostad har autism och/eller utvecklingsstörning ibland tillsammans med fysiska begränsningar. I arbetet som stödassistent ingår du i ett arbetslag. Arbetet innebär bland annat att ge stöd och service, hantera problemskapande situationer, ge praktisk hjälp med personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdssysslor, förflyttningar samt delta i möten och utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens mot målgruppen eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar och du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbetet självständigt. Du strävar efter att brukare ska kunna leva som andra, värnar om brukarens självbestämmande, integritet och delaktighet, Vi verkar för ett gott anhörigstöd. Du har förmåga att arbeta kunskapsbaserat/evidensbaserat och förebygga problemskapande beteenden. Genom att ge varje individ de rätta förutsättningarna och tillsammans med brukare och dess nätverk skapa en miljö som är begriplig, inte stressande och kravfylld för den enskilda individen. Du ska ha kunskaper och förmåga att arbeta med Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK). Du har förmågan att genom ett icke konfronterande sätt och ett lugnt bemötande förhålla dig till ett oroligt, våldsamt eller självskadande beteende. Du är flexibel och har datavana då det ingår att dokumentera och skriva genomförandeplaner. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av verksamheten. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Vikariat 180321?190201
Omfattning: 88%
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-18
Referens: 2017:101
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Stödassistent till LSS Korttids/Daglig verksamhet

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Som medarbetare inom vår LSS verksamhet arbetar du enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) som syftar till att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren och engagerad stödassistent som vill arbeta på våra LSS verksamheter, en kombinerad tjänst med placering på Korttids Blåbärsvägen/Daglig verksamhet mot LSS målgrupp.
De som vi stödjer och hjälper har autism och/eller utvecklingsstörning ibland tillsammans med fysiska begränsningar. I arbetet som stödassistent på korttidsvistelse ingår du i ett arbetslag och det ingår bland annat att ge stöd och service, hantera problemskapande situationer, ge praktisk hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, diverse hushållssysslor, aktiviteter i och utanför korttids samt delta i möten och utbildningar. Vi verkar för ett gott anhörigstöd och insatsen förväntas ge avlastning till föräldrar och miljöombyte och rekreation för deltagarna. Som boendestödjare arbetar du med stöd i brukares hem i veckan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens mot målgruppen eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar och du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbetet självständigt.
Du har förmåga att arbeta kunskapsbaserat/evidensbaserat och förebygga problemskapande beteenden. Genom att ge varje individ de rätta förutsättningarna och tillsammans med brukare och dess nätverk skapa en miljö som är begriplig, inte stressande och kravfylld för den enskilda individen. Du ska ha kunskaper och förmåga att arbeta med Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK). Du har förmågan att genom ett icke konfronterande sätt och ett lugnt bemötande förhålla dig till ett oroligt, våldsamt eller självskadande beteende.
Du är flexibel och har datavana då det ingår att dokumentera och skriva genomförandeplaner. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av verksamheten. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Vikariat 180131?180731
Omfattning: Deltid, ca 80%.
Dagtid under vardagar och varannan helg. Arbetstiderna kan variera efter deltagarnas och gruppens behov
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017:100
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  
Platsannons

Engagerade boendestödjare

Vi söker dig som är intresserad av att vara med att skapa en bra vardag för människor som bor i vår servicebostad i Surahammar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du kommer att få arbeta med människor som behöver dig! Boendet kommer att öppna under första kvartalet 2018. Det kommer finnas plats för sex personer i servicebostaden. Målgruppen är personkrets 1.

I våra boenden bor personer med olika funktionsvariationer såsom intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumtillstånd och/eller inom psykiatri. Därför behöver vi som professionella avleda, stötta samt förebygga vissa beteenden för att ge förutsättningar för ett självständigt liv. Med hjälp av genomförandeplaner arbetar vi för att öka individens delaktighet och inflytande över sitt liv. Vi använder metoder som syftar till självständighet och goda levnadsvillkor.

Ditt arbete kommer att ha fokus på att stötta brukaren individuellt med hjälp av struktur och att skapa förutsägbarhet i dennes aktiva vardag, både i brukarens hem och i aktiviteter ute i samhället. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att ansvara för planering och utveckling av verksamheten. I ditt uppdrag ingår även att följa arbetsrutiner samt dokumentera kring varje brukare vid behov. Arbetet innebär främst att du arbetar i brukarens vardag.

Arbetet innebär schemalagd tid vilket betyder dag-, kvälls- och helgtjänstgöring samt nattjour (ev vaken natt).


Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg. Du skall ha förmåga att kunna arbeta med tydlighet, hitta lösningar och kunna följa gjorda överenskommelser. Att du har ett ödmjukt förhållningssätt samt värdesätter ett gott samarbete ser vi som självklart. Du ska bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett respektfullt bemötande mot människor i din omgivning.

För att arbeta som boendestödjare behöver du ha en för verksamheten lämplig utbildning såsom omvårdnadsprogrammet, stödassistentutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör ha erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsnedsättningar.

I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter, därför är det viktigt att du har grundläggande datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp och ha förmåga att hålla i, leda och dokumentera olika möten och träffar.

För det här arbetet behöver du ha körkort.


LSS Omsorgen koncernen är en vård- och omsorgskoncern som startades 2007 med bred kompetens inom behandling och från vårdsektorn. Vi vill erbjuda en strukturerad och värdefull vardag för vår målgrupp.
Våra ledord är stabilitet, trygghet och kompetens. De är alla lika viktiga för oss. Det gäller både för våra boende och deltagare såväl som för anhöriga och när vi rekryterar ny personal. Idag har vi verksamheter i Västerås, Köping, Tanum, Kolsva och Surahammar. Vi erbjuder både boende och daglig verksamhet. Vi är ett växande företag och kommer utöka verksamheten på flertalet orter.
Som ett komplement till LSS-verksamheterna driver vi sen 2011 en psykologi-mottagning med KBT-inriktning i Göteborg och Örebro. Dessutom har vi ett mycket nära samarbete med Medemus specialistmottagning och dess Psykiatriker.
Huvudkontoret finns i centrala Göteborg där delar av vår ledning sitter.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid • Omfattning: 100 % • Anställningsform: tillsvidareanställning • Tillträde: första kvartalet 2018 • Antal platser: ca 6 • Sista ansökningsdag: 3 januari 2018 • Lön: avtalsenlig, efter överenskommelse. • Kollektivavtal finns i företagetLönen förhandlas individuellt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: Boendestödjare Surahammar
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@lssomsorgen.se
Övrigt: Du får gärna kontakta oss vid frågor om tjänsten. Kontaktperson: Tina Niinisalo, HR-ansvarig 0763-16 86 65 eller Fredrik Sevä, regionchef 0723-07 16 54. Vi undanber oss säljsamtal från bemanningsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Lss Omsorgen Holding AB
Hallonvägen 15
73537  Surahammar Sverige
Hemsida: http://www.lssomsorgen.se
  

Platsannons

Socialkonsulent

Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter.
Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid.
Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vi kommer under våren att starta ett samordningsteam i Surahammars kommuns regi som sker i samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Västmanland med Samordningsförbundet som finansiär. Samordningsteamet är en teaminsats för individer med samordnade rehabiliteringsbehov och som behöver gemensamt stöd från myndigheter för att kunna komma till egen försörjning.

Teamet kommer att bestå av en socialkonsulent (verksamhetsledare) på 100%, en arbetsförmedlare på 50% och en kurator på 25%.
Samordningsteamet kommer att ligga under Arbetscenter (kommunens arbetsmarknadsenhet).
Du kommer att ha ett utmanande och givande jobb där du får göra skillnad i människors vardag.

Arbetsbeskrivning
Som socialkonsulent kommer du att ha hand om kartläggning och handlingsplaner för deltagarna. Du kommer att nätverka med olika myndigheter och funktioner för att kunna samordna viktiga kontakter för deltagarna.
Ansvaret för inskrivning, uppföljning med remisser och andra involverande parter, avslut, samordning, övergripande planering och dokumentation kommer att ligga på dig som socialkonsulent.
Att hjälpa till att stärka individer genom coachande samtal, hjälpa till med ansökningar om sjukersättning vid behov och följa med på läkarbesök/andra viktiga möten som är knutna till stabila lösningar ingår också i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av pedagogiskt arbete och gärna med arbetsmarknadspolitiska insatser. Du är en person som gillar att arbeta med människor och ser gärna individen och dennes möjligheter.
Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, tror på individens förmåga, är resultatinriktad, har god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Du ska ha god förståelse och erfarenhet om personers olika förutsättningar och behov. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad 180301 - 200228 möjlighet till förlängning om fortsatt finansiering finns.
Omfattning: Heltid
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017:98
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Surahammars Kommun
Box 203
73523  SURAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.surahammar.se
  

Platsannons

Indirect Sourcing Specialist

We are now seeking a self-guided, result oriented and a collaborative person to take up the role as a strategic sourcing specialist in the BLD Europe sourcing organization. As a Sourcing Specialist you will be taking care of agreement renewals and updates and you will be involved in various sourcing projects and other sourcing related tasks.

Main responsibility areas:
- Contact person concerning sourcing activities within the allocated responsibility
- Member of allocated Category team
- Responsible for all purchase activities within the allocated category
- Representing Sourcing organization in internal meetings
- Negotiate with suppliers and external business partners regarding sourcing issues
- Supporting Sourcing targets and SC activities
- Seek out opportunities to contribute to the business success through proactive involvement in the projects and the team initiatives
- Develop and implement policies and procedures


Requirements:

- Strong planning skills
- Communication and interpersonal skills
- Working in different environments (flexible behavior to "new situations")
- Ability to reason in complex context
- Bachelor or Professional with similar qualification
- Experience in Sourcing for a minimum of 3 years
- Microsoft office (fundamental knowledge) Excel, Outlook, Word, Power point
- Very good in English, verbally and in writing
?

Uponor is a leading international systems and solutions provider for safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure. The company serves a variety of building markets including residential, commercial, industrial and civil engineering. Uponor employs about 3,900 employees in 30 countries, mainly in Europe and North America. In 2016, Uponor's net sales totalled €1.1 billion. Uponor is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. www.uponor.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Indirect Sourcing Specialist
Webbplats:
Epostadress: annika.ramnell@uponor.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UPONOR AB
BOX 101
73061  VIRSBO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården med placering i Surahammar

Till Folktandvården Västmanland söker vi en tandhygienist som vill förstärka vårt team på Folktandvården i Surahammar!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara all sorts allmäntandvård för barn och vuxna inom hela tandhygienistens kompetensområde.Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På kliniken i Surahammar arbetar fyra tandläkare, en tandhygienist och sex tandsköterskor. Tillsammans erbjuder vi barn och vuxna individuellt anpassad tandvård inom hela allmäntandvårdens område. Därutöver finns särskild nischkompetens i protetik på kliniken. Vårt mål är förbättrad munhälsa och ökad livskvalitet bland våra patienter. Som tandhygienist hos oss får du en nyckelroll i det arbetet.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi tror att du som söker arbetar med patienten i fokus och ser din egen såväl som klinikens utveckling som en förlängning av detta. I ditt arbete kommer det att krävas stor flexibilitet och en förmåga att planera arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser därför gärna att du som söker har erfarenhet av, eller en positiv inställning till, att prova delegerat arbetssätt.

Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2018

Observera att vi arbetar löpande med urval och intervjuer i den här rekryteringen. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4467
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1875
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Barnmorska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Ängsgårdens Vårdcentral
Vill du jobba på den bästa vårdcentralen i Västmanland? Tycker du om att skratta på jobbet? Då ska du söka jobb hos oss.
Då en våra barnmorskor lämnar oss för ett nytt uppdrag söker vi en flexibel, engagerad medarbetare som kan arbeta självständigt. Vi strävar hela tiden efter att det ska vara roligt att gå till jobbet och att kvalitet, tillgänglighet och bemötande kännetecknar vår verksamhet. Att du delar våra värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart. Vårdcentralen har idag ca 8500 listade patienter och är fullbemannad. Vi har mellan 80-100 gravida per år.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en barnmorska i öppenvård
Sysselsättningsgrad mellan 75 -100 % och tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information
Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska

Personliga egenskaper
Lätt att samarbeta, flexibel, självständig
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid30,00 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 46-556077-2419-E268
Webbplats:
Epostadress: ann-charlotte.ringstrom@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ängsgårdens Vårdcentral
Box 60
73522  Surahammar Sverige
Hemsida: http://www.angsgarden.praktikertjanst.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal