Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:36

Lediga jobb i Strömsunds kommun (2313), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 758
Täthet1,12Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area11 780,83Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land10 464,65Landareal (km²)
Sjö1 316,18Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Försäljare till Strömsund

Butiksnamn:
Strömsund

Överdisk/självbetjäning:
Självbetjäning

Antal anställda:
4

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Strömsund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 18 timmar i veckan.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck? Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mårthen Norrman, butikschef, på telefonnummer: 0670-103 47.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 2 juni vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstidsanställning Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1844979/64899?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 2306, Strömsund
Storgatan 6
83335  Strömsund Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  
Platsannons

Säkerhetssamordnare, 100 %

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Strömsunds kommun arbetar aktivt för ett pågående systematiskt säkerhetsarbete i hela kommunen. Vi utvecklar och samordnar frågor som rör krisberedskap och klimatförändringar i vår kommun och inom våra verksamheter. Vi arbetar systematiskt med att inventera vilka risker som kan inträffa inom vårt geografiska områdesansvar, vilka konsekvenser de kan få och vad vi kan göra för att förebygga och hantera riskerna. Strategier och styrdokument bidrar till det gemensamma arbetet.

Strömsunds kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med cirka 1.300 anställda inom ungefär 65 yrkeskategorier. Hos oss bidrar du till en kommun där människor kan bo och verka. Våra medarbetare skapar bra dagar för invånare, besökare och företagare. Som kommun arbetar vi för att vara en attraktiv arbetsgivare. Just nu genomför vi ett stort chefsprogram med fokus på gott ledarskap och hälsofrämjande arbetsplatser. Vi vill att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Arbetsuppgifter
Säkerhetssamordnarens uppdrag utgår från ett nationellt planeringsunderlag där staten ställer krav på kommunerna vad det gäller säkerhet och krisberedskap.

Arbetet är varierande och samordnaren ansvarar för att driva frågor om krisberedskap i kombination med klimatförändring utifrån lokala, regionala och nationella styrdokument och analyser. Vidare handlar det om att utveckla och samordna dessa frågor genom rådgivning, övningar och utbildningar.

I arbetsuppgifterna ingår att samverka, samarbeta och föra dialog såväl regionalt som nationellt för att bidra till samhällets och kommunens utveckling.

Att följa upp de kommunala förvaltningarnas strategiska arbete och det externa arbetet gentemot kommunens medborgare i den aktuella frågan samt medverka i kommunens krisorganisation är en del av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom området. Kännedom om kommunal förvaltning och dess verksamheter samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation är meriterande.

Vi söker en driven person som är van av att arbeta självständigt. Du ska ha förmåga att arbeta strukturerat och resultatinriktat. Du är positiv i mötet med andra och har en vana av att samverka och samarbeta. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är kommunikativ och har förmåga att anpassa dig till den målgrupp du möter.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde vilket innebär att kunskaper i samiska är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Säkerhetsrådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1782
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Personliga assistenter

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

LSS-enheten söker personliga assistenter till en yngre kille.

Arbetsuppgifter
Killen har ett stort hjälpbehov, vilket innebär att du som assistent kommer att vara behjälplig med i stort sett allt som uppkommer i hans vardag. Han är intresserad av datorer, film, motor, fiske men även att umgås med vänner. Vi ser gärna att du som söker delar hans intressen. Han har afasi och har därför svårt att förmedla sig. Detta gör att din förmåga att samarbeta och kommunicera är egenskaper som vi sätter stort värde på.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv med glimten i ögat och som tar ditt uppdrag på allvar. Du bör vara lugn, lyhörd och sansad gentemot honom och hans anhöriga. Han är väldigt noggrann och ordningssam och vill därför att du som assistent skall vara likasinnad. Du som söker bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur eftersom hans anhöriga har djur.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård & omsorg. Meriterande är om du har undersköterskeutbildning och har erfarenhet av att jobba med personer som drabbats av stroke/ryggmärgsskada. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du en person som tycker om att ge andra omvårdnad och vill sätta guldkant på en annan människas tillvaro, då är det dig vi söker. Sök tjänsten redan idag då vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt person.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: 1781
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Idrottslärare vikariat, 100%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vattudalsskolan söker vikarierande lärare i idrott för läsåret 17-18, 100 procent. Vattudalsskolan ligger i centrala Strömsund som är kommunens centralort med cirka 4 000 invånare. På skolan går ungefär 215 elever i årskurs 7?9 med integrerad särskola.

Skolan arbetar aktivt med friluftsliv där paddling, tältning och övernattning i fjällbivack är några av aktiviteterna. Navet i skolan är den fina cafeterian där man kan fika i en lugn och harmonisk miljö, elever och personal tillsammans.

Arbetsuppgifter
Vattudalsskolan arbetar fokuserat på att utveckla undervisningen samt höja elevernas måluppfyllelse. Som lärare förväntas att du samarbetar aktivt för att skapa en ?Vi-känsla? där skolans lärare, elever och vårdnadshavare gemensamt skall känna ett ansvar för skolans miljö, trivsel och utveckling.

Du förväntas delta aktivt i byggandet av den goda arbetsplatsen - med arbetsglädje och stolthet där öppenhet, respekt och lyhördhet är viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och har adekvat utbildning i ämnet.

Du ska vara samarbetsvillig, öppen och lyhörd i mötet med andra. Som lärare ska du ha förmåga att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten samt ha goda datakunskaper.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde augusti 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Idrottspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 1777
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor vikariat, 100%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vård- och socialförvaltningen söker legitimerade sjuksköterskor för tiden juni-augusti 2017 med goda möjligheter till förlängning.

Arbetet som legitimerad sjuksköterska omfattar arbete i särskilt-, ordinärt- och trygghetsboende och hos personer inom området LSS. Sjuksköterskor sökes till Strömsund, Hoting, Backe och Hammerdal.

Arbetsuppgifter
Sjuksköterskan bedriver omvårdnad för patienterna samt förebyggande och patientsäkert arbete inom kompetensområdet. I arbetet ingår att ansvara för hälso- och sjukvården inom enheten enligt gällande lagstiftning vad det gäller läkemedelshantering, delegering, dokumentation och kvalitétsregister. Kontakt med läkare i den omfattning patienternas tillstånd kräver samt att ordinationer utförs på ett korrekt sätt ingår också i arbetet.

Sjuksköterskan ansvarar för att vårdplaneringar genomförs med berörda kompetenser utifrån patientens behov. Handledning av sjuksköterskestudenter, utbilda och stimulera vårdpersonal samt samverka med andra vårdgivare och professioner ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i vård av äldre eller Öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Du är intresserad av att utveckla vår verksamhet och har en positiv grundsyn. Du är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i grupp. Du har god förmåga att fatta beslut och kan snabbt göra korrekta ställningstaganden. Du är flexibel och delar gärna med dig av din yrkeserfarenhet och kunskap till andra. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt ser vikten av att samarbete.

Datakunskaper i procapita+, Senior alert och Palliativa registret är meriterande. Vi ser också att du behärskar det svenska språket, både i tal och skrift.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i Sydsamiska eller samisk kultur meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 1723
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Distriktssköterska,100%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vård- och socialförvaltningen söker en distriktssköterska 100 procent snarast, med tills vidare anställning.

Arbetet som distriktssköterska omfattar arbete i ordinärt boende i distrikt Rossön och Backe
Arbetet är förlagt till ett rullande fem veckors schema med helgtjänstgöring var femte helg, dagtid. Vid arbete under helger ansvarar distriktssköterskan även för distrikt Hoting och Tåsjödalen.

Arbetsuppgifter:
Distriktssköterskan bedriver omvårdnad för patienterna samt förebyggande och patientsäkert arbete inom kompetensområdet. I arbetet ingår att ansvara för hälso- och sjukvården till hemsjukvårdspatienter enligt gällande lagstiftning gällande läkemedelshantering, delegering, dokumentation och kvalitétsregister. Kontakt med läkare i den omfattning patienternas tillstånd kräver samt att ordinationer utförs på ett korrekt sätt ingår också i arbetet.

Distriktssköterskan ansvarar för att vårdplaneringar genomförs med berörda kompetenser utifrån patientens behov. Handledning av sjuksköterskestudenter, utbilda och stimulera vårdpersonal samt samverka med andra vårdgivare och professioner ingår i uppdraget.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i Öppen hälso och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Du är intresserad av att utveckla vår verksamhet, har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i grupp. Du har god förmåga att fatta beslut och kan snabbt göra korrekta ställningstaganden. Du är flexibel och delar gärna med dig av din yrkeserfarenhet och kunskap till andra. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt ser vikten av att samarbeta.

Datakunskaper i Procapita+, Senior alert och Palliativa registret är meriterande. Vi ser också att du behärskar det svenska språket, både i tal och skrift.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i sydsamiska eller samisk kultur meriterande.

Tillträde snarast.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 1705
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Strömsund Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: Strömsund
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Undersköterska Närvård Frostviken, 100 %

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Närvård Frostviken söker två undersköterskor 100 procent. Närvård Frostviken är en organisation som bygger på ett samarbetsavtal mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Syftet är att genom nära vård i samverkan under en nämnd åstadkomma en god kostnadseffektiv vård till befolkningen i Frostviken.

Arbetsuppgifter
Arbetet som undersköterska inom Närvård Frostviken omfattar arbete i enskilda hem i Frostviken och i särskilt boende samt Trygghetsboende i Gäddede.

Du arbetar med serviceinsatser, personlig omvårdnad och delegerade hemsjukvårdsuppgifter från distriktssköterska eller fysioterapeut. I arbetet ingår också stöd till anhörigvårdare i form av avlastningsbesök, att vara kontaktperson, dokumentation och medverkan i kvalitetsarbete. Du har stort egenansvar och arbetar i hemtjänsten oftast ensam i brukarens hem medan i särskilda boendet arbetar du tillsammans med en arbetsgrupp nära de boende.

I anställningen förväntas du delta på arbetsplatsträffar, lägga ditt eget arbetsschema i Time Care och att delta i fortbildning och utbildning som arbetsgivaren erbjuder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterka och är intresserad av att arbeta med äldre. Du är ansvarstagande, kan jobba självständigt och är samarbetsvillig.

Kunskaper i samiska eller samisk kultur är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 1780
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i ekonomiska ämnen 100 %

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Hjalmar Strömerskolan söker lärare till Ekonomiprogrammet inom ekonomiska ämnen, 100 %.

Hjalmar Strömerskolan som ligger i Strömsund är en gymnasieskola med ca 340 elever fördelade på 11 nationella program samt fem introduktionsprogram. Hjalmar Strömerskolan bedriver också SFI och vuxenutbildning.

Arbetsuppgifter
Till arbetsuppgifterna ingår undervisning i gymnasieskolans Ekonomiprogram, årskurs 1-3 i ekonomiska ämnen. Mentorskap och deltagande i arbetslagsarbetet ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation adekvat för ämnet. Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med engagerade och professionella lärare.

Du har god kontakt med ungdomar och är en god ledare. Du är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera och tillsammans med arbetslaget utvecklar verksamheten för att så många elever som möjligt skall nå sina mål.
Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IT i ditt pedagogiska arbete.

Du ska vara samarbetsvillig och lyhörd, dessutom vill vi gärna se en driven och strukturerad person för tjänsten.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i sydsamiska eller samisk kultur
meriterande.

Tillträde augusti 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 1770
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i tekniska ämnen 50%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Hjalmar Strömerskolan söker lärare i tekniska ämnen, 50 %.

Hjalmar Strömerskolan som ligger i Strömsund är en gymnasieskola med ca 340 elever fördelade på 11 nationella program samt fem introduktionsprogram. Hjalmar Strömerskolan bedriver också SFI och vuxenutbildning.

Arbetsuppgifter
Till arbetsuppgifterna ingår undervisning i gymnasieskolans teknikprogram, årskurs 1-3 i tekniska ämnen. Mentorskap och deltagande i arbetslagsarbetet ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation adekvat för ämnet. Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med engagerade och professionella lärare.

Du har god kontakt med ungdomar och är en god ledare. Du är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera och tillsammans med arbetslaget utvecklar verksamheten för att så många elever som möjligt skall nå sina mål.
Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IT i ditt pedagogiska arbete.

Du ska vara samarbetsvillig och lyhörd, dessutom vill vi gärna se en driven och strukturerad person för tjänsten.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i sydsamiska eller samisk kultur
meriterande.

Tillträde augusti 2017
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 1772
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Butiksäljare och Lagersäljare Strömsund

Vill du bli en av oss i Strömsund?
Just nu söker vi extrapersonal till sommaren till vårt byggvaruhus i Strömsund.

Butikssäljare:
Du har ett stort intresse och passion för försäljning och ett härligt engagemang för att erbjuda kunder kvalitetsprodukter och den mest högklassiga servicen. Med rätt attityd, kreativitet och kompetens hjälper Du våra kunder fram till goda lösningar i vår välutrustade butik.

Lagersäljare
Med smidighet, god attityd och skicklighet jobbar du på vårt lager med allt från ankommande till avgående gods. Du hanterar stora mängder produkter och ser till att de landar på rätt plats och i rätt skick. Våra kunder får god hjälp och guidning av dig bland våra kvalitetsprodukter.

Tjänsterna avser extrabemanning under högsäsong/semestertider och sträcker sig från maj-september.

Din ansökan till någon av de ovanstående tjänsterna skickar du via mail till markus.olsson@fresks.se senast den 26 maj 2017.

Vi gör löpande urval bland de sökande så sänd din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med den tjänst du söker och bifoga ett CV.

För mer information - kontakta Markus Olsson på telefon 0670-64 80 65.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHögsäsong maj-september
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: XL-Bygg Fresks

83392  STRÖMSUND 
Hemsida:
  

Platsannons

Junior Ekonom till engcon

Har du ett intresse för ekonomi och ser fram emot att tillhöra ett sammansvetsat team med erfarna kollegor? Vill du tillhöra en arbetsgivare vars fokus ligger på engagerade och välmående medarbetare? Perfekt, då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för engcons räkning en Junior Ekonom. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos engcon. Placering är engcons verksamhet i Strömsund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och engcons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Hos engcon kommer du att bli en del av ett starkt företag som är internationellt marknadsledande med en framtidsvision om att förändra sättet att gräva i världen.


Arbetsuppgifter
I rollen som Junior Ekonom hos engcon kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team med erfarna kollegor. Du för ett nära samarbete med engcons leverantörsgrupp och kommer även att ha arbetsuppgifter inom den avdelningen.

Som ekonom ansvarar du för att göra in- och utbetalningar, kontera leverantörsfakturor och sköta kontakt med bank för att boka in eventuella ärenden. Vidare kommer du att ansvara för påminnelsehantering från leverantörer och kravkonteringar via engcons workflow-system. Utöver detta tillkommer diverse administrativa uppgifter tillhörande rollen som ekonom.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att bli en självgående och effektiv ekonom kommer du att introduceras i arbetes rutiner samt få en utbildning på plats.


Vi söker dig som
Har kunskap om ekonomi, förvärvad genom antingen arbetslivserfarenhet/utbildning eller via ett gediget intresse. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men det är inte ett krav för tjänsten. Vidare ser vi att du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, då engcon är ett internationellt företag.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser därför att du som person är noggrann i utförandet av ditt arbete och trivs bra i en miljö där fokus ligger på utveckling. Du tar eget ansvar för ditt arbete och följer uppsatta tidsramar. Vidare uppskattar du att samarbeta nära kollegor och bidrar till en god stämning och sammanhållning.


START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Strömsund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
engcon är en världsledande leverantör av effektiva helhetskoncept för grävmaskiner. Våra lösningar bygger på vår tiltrotator, tillbehör och redskap. I konceptet ingår också installation, service och eftermarknad genom våra servicepartners. Det ger våra kunder lönsamhet, flexibilitet och säkerhet med en unik helhet som skapats genom innovation, kunskap och erfarenhet.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation, tydlighet och flexibilitet. Det betyder att alla inom företaget strävar mot samma mål: Att föra både vårt och kundens företag framåt. För engcon är kunden alltid i centrum, men för att det ska vara möjligt krävs engagerade medarbetare och rätt fokus. Framgång föder framgång.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Ekonomikontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 1324
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1324
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Storgatan 16
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  

Platsannons

Junior konstruktör till engcon

Är du utbildad maskingenjör eller har annan, relevant utbildning för rollen som konstruktör? Ser du fram emot möjligheten att tillhöra ett internationellt företag i teknisk framkant? Då kan tjänsten som konstruktör hos engcon vara det du söker. Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för engcons räkning en konstruktör. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos engcon. Placering är engcons verksamhet i Strömsund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och engcons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Hos engcon kommer du att bli en del av ett starkt företag som är internationellt marknadsledande med en framtidsvision om att förändra sättet att gräva i världen.


Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos engcon kommer du att bli en del av ett företag som ständigt utvecklas och strävar efter att ligga i teknologisk framkant. Du kommer att arbeta med konstruktion av maskinanpassning och framtagning av tillverkningsunderlag i form av ritningar och 3D-modeller. Vidare kommer du även att vara delaktig i praktiskt utvecklingsarbete.

Arbetet sker i modern teknisk miljö, där du använder 3D Cad (Inventor Autocad) och för ett nära samarbete med engcons produktionsavdelning och såväl interna som externa kunder.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen och bli en effektiv och självgående konstruktör kommer du att introduceras och utbildas i arbetet på plats.


Vi söker dig som
Har en utbildning relevant för tjänsten som konstruktör – kanske som maskingenjör eller varför inte högskoleingenjör med teknisk inriktning? Vi ser att du är bekväm i att använda 3D Cad och gärna Inventor, då arbetet huvudsakligen sker i dessa system. Har du arbetslivserfarenhet från rollen som konstruktör är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser därför att du är strukturerad och noggrann i utförandet av ditt arbete. Du har god kommunikationsfråga då du förmedlar olika typer av frågor och information till både kollegor och kunder. Vidare har du en nyfikenhet när du tar dig an dina arbetsuppgifter och drivs av möjligheten att utvecklas tillsammans med engcon.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Strömsund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
engcon är en världsledande leverantör av effektiva helhetskoncept för grävmaskiner. Våra lösningar bygger på vår tiltrotator, tillbehör och redskap. I konceptet ingår också installation, service och eftermarknad genom våra servicepartners. Det ger våra kunder lönsamhet, flexibilitet och säkerhet med en unik helhet som skapats genom innovation, kunskap och erfarenhet.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation, tydlighet och flexibilitet. Det betyder att alla inom företaget strävar mot samma mål: Att föra både vårt och kundens företag framåt. För engcon är kunden alltid i centrum, men för att det ska vara möjligt krävs engagerade medarbetare och rätt fokus. Framgång föder framgång.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 1323
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1323
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Storgatan 16
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

Ambulanssjuksköterska, 50%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Närvård Frostviken söker en ambulanssjuksköterska, 50 procent.

Närvård Frostviken är en samarbetsorganisation mellan Strömsunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. Syftet är att genom nära vård i samverkan under en gemensam nämnd åstadkomma en god kostnadseffektiv vård till befolkningen i Frostviken. En ambulans är stationerad i Gäddede och ingår som en resurs i hela Regionen. Arbetslaget består av fem ambulanssjuksköterskor och tre ambulanssjukvårdare.

Arbetsuppgifter
Till arbetsuppgifterna hör vanliga ambulanssjukvård. Arbetet innebär ett nära sammarbete med kollegor då man under ett pass arbetar nära varandra under många timmar.

Ambulanssjuksköterskan ingår som ett stöd till övrig personal på Hälsocentralen dagtid. Viss lokalvårds uppgift ingår i uppdraget.

I uppdraget ingår att delta i fortbildning som arbetsgivaren erbjuder, delta på arbetsplatsträffar och att söka information på arbetsgivarens hemsida.

Kvalifikationer
Vi söker legitimerade sjuksköterskor vidareutbildade i prehospital sjukvård som klarar regionens krav på kompetens samt fysiskt prov för ambulanspersonal. Tidigare arbete inom ambulanssjukvård, akutsjukvård eller intensivvård är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och samarbetsvillig. Du ska ha förmåga att samarbeta i grupp, gentemot enskilda arbetskamrater samt arbetsledning.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska och kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i, Norska, Samiska och Arabiska är meriterande.

Grundläggande datorkunskap krävs för tjänsten samt förmåga att ta till dig ny it-kunskap.

Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i sydsamiska eller samisk kultur meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 1720
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratrör i Strömsund med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Lärare idrott och hälsa, 100 %

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Hjalmar Strömerskolan söker lärare i Idrott och hälsa, 100 %.

Hjalmar Strömerskolan som ligger i Strömsund är en gymnasieskola med ca 340 elever fördelade på 11 nationella program samt fem introduktionsprogram. Hjalmar Strömerskolan bedriver också SFI och vuxenutbildning.

Arbetsuppgifter
Till arbetsuppgifterna ingår undervisning i ämnet Idrott och hälsa. Deltagande i arbetslagsarbetet ingår också i uppdraget samt medverkan inom Skol IF på Hjalmar Strömerskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet Idrott och hälsa. Du är engagerad och kunnig i ditt ämne och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med engagerade och professionella lärare.
Du har god kontakt med ungdomar och är en god ledare. Du är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera och tillsammans med arbetslaget utvecklar verksamheten för att så många elever som möjligt skall nå sina mål.
Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IT i ditt pedagogiska arbete.
Du ska vara samarbetsvillig och lyhörd, dessutom vill vi gärna se en driven och strukturerad person för tjänsten.
Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i sydsamiska eller samisk kultur meriterande.

Tillträde augusti 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 1779
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare Bring

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. 

Vi söker en glad och engagerad kundtjänstmedarbetare till vår kund Bring Citymail med utbildningsstart i slutet av maj!

Som kundtjänstmedarbetare tar du emot samtal och hanterar kundärenden av varierande karaktär, allt ifrån borttappad post till synpunkter på verksamheten.

Förutom Bring Citymail så samarbetar vi med flera andra uppdragsgivare, bland annat Svensk Adressändring och Coop. Därför kan vi erbjuda dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Ageris har fantastiska förmåner kring friskvård och hälsa. Hos oss ska alla känna sig viktiga och delaktiga. Teamkänsla och öppenhet ligger starkt i fokus. 

Vi söker dig som:

• har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
• är serviceminded och uttrycker dig väl i tal och skrift
• är strukturerad och noggrann
• trivs med att jobba i ett högt tempo mot uppsatta mål


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten omfattar ca 30 h/vecka. Ageris sitter i fräscha lokaler i Ulriksfors, ca 4 km från Strömsund. 

Vi följer Callcenteravtalet och tillämpar individuell lönesättning mellan 102-117 kr i grundlön beroende på ålder och tidigare erfarenhet. 

Vill du bli en del vårt team? Skicka då din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://ageris.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=16D8702C34BC4919A492F50863EC0DBD
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ageris Kontaktcenter AB
Box 1029
17121  Solna Sverige
Hemsida: www.ageris.se
  
Platsannons

LSS chef, 100%

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vård och socialförvaltningen söker nu en LSS chef 100%. LSS verksamheten omfattar dagverksamhet, bostad med särskild service och personlig assistans. Verksamheten bedrivs i huvudsak i Strömsund med små enheter i Hammerdal och Rossön. Inom verksamheten jobbar ca 100 medarbetare, fem enhetschefer och en administrativ samordnare.

Arbetsuppgifter
LSS chefen ansvarar för verksamhet som vänder sig till funktionsnedsatta personer med insatser utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Tjänsten omfattar övergripande ledningsansvar för verksamhet, personal och ekonomi inom LSS samt personalansvar för enhetscheferna. Tillsammans med enhetscheferna utvecklar LSS chefen arbetssätt och metoder samt analyserar och utvärderar verksamheten. LSS chefen ingår i vård- och socialförvaltningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till socialchefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen som stämmer överens med uppdraget samt erfarenhet av arbete som chef. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande.

Du är organiserad och strukturerad, klarar av att ha många bollar i luften samt arbetar inom överenskomna tidsramar och deadlines. Du har vana av uppnå och formulera mål och att arbeta med budget och resultat. Du är en tydlig ledare och motiverar dina medarbetare att nå goda resultat. Du är kreativ, entusiastisk och inspirerande och i samarbetet med andra utvecklar du verksamheten.

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har grundläggande datavana och erfarenhet av att arbeta med olika typer av IT-program.

Kunskaper i samiska eller samiskkultur är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 1778
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Platsannons

Maskinoperatör sökes till Strömsund!

Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning en maskinoperatör till Strömsund!

Arbetsuppgifter: CNC/maskin-bearbetning.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:
Maskin eller verkstadsteknisk utbildning.
Körkort B.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 5126
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5126
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Svensk Byggtjänst

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. 

Svensk Byggtjänst söker en serviceinriktad och engagerad medarbetare till sitt kundtjänstteam i Strömsund!

Som kundtjänstmedarbetare för Svensk Byggtjänst samlar du information rörande byggprojekt i Sverige för tjänsten Projektbevakning, se mer på https://byggtjanst.se/tjanster/projektbevakning/. Informationen får du genom telefonkontakt, mail och sökningar på webben. En viktig del är att skapa och behålla goda relationer med dina kontakter. 

Vi sitter i fräscha lokaler i Ulriksfors, ca 4 km utanför Strömsund. Vi är ett trevligt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och vi vill att du satsar lika mycket på oss som vi satsar på dig. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Förutom kaffe och frukt får du friskvårdsbidrag och massagebidrag som anställd hos Ageris.

Vi söker dig som:

• har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
• är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar
• har god datorvana och är duktig på att använda system samt söka information
• uttrycker dig väl i tal och skrift
• är utåtriktad och lyhörd
• tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och följer Callcenteravtalets löneavtal. Tjänsten omfattar heltid och till den här tjänsten söker vi dig som kan börja den 22 maj.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka tjänsten. Vi gör löpande urval och intervjuer. 

Vid frågor, kontakta teamledare Jenny Hedström tel 070-202 97 56.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://ageris.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=921ACD92CD5044BBBA9E73FF974AB339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ageris Kontaktcenter AB
Box 1029
17121  Solna Sverige
Hemsida: www.ageris.se
  

Platsannons

Restaurang Hörnet & Bar söker pizzabagare

Hörnet Restaurang & Bar söker pizzabagare för anställning. Vana från pizzabakning önskvärt men ej krav. Arbetet är heltid, schemalagd arbetstid.

Anställning omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök via mail eller kontakta Ibrahim Sekersöz 070-9803074, epost: skrsz@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: skrsz@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörnet Restaurang & Bar

83335  STRÖMSUND 
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionspersonal till SCF Betongelement

SCF Betongelement AB söker nu Produktionsarbetare (5 tjänster)

Vi konstruerar, producerar och monterar betongelement och det har vi gjort i över 50 år. Idag är vi landets främsta leverantör av betongstommar till riktigt höga byggnader. Det 120 m höga Kista Torn är landets högsta byggnad med prefabricerad betongstomme, levererades av oss. Nu är vi full gång med nästa höghus och behöver förstärkning, SCF Betongelement ligger i natursköna Strömsund i Jämtland. Vi omsätter 180 miljoner kronor, har 130 anställda och ingår i Attacusgruppen. För mer information besök www.scfbetong.se

Beskrivning:
SCF Betongelement expanderar och produktionen går för högtryck. För att svara upp mot våra kunders efterfrågan behöver vi nu förstärka vår organisation med några medarbetare i produktionen.
Tjänsterna innebär huvudsakligen att arbeta med generellt produktionsarbete. Erfarenhet av gjutning är önskvärt, men inte ett absolut krav. Snickerierfarenhet är meriterande liksom vana av travershantering alternativt traversutbildning.

En av tjänsterna ska tillsättas omgående och övriga 4 tjänster har vecka 22 som startvecka.

Kvalifikationer:
Det är önskvärt med erfarenhet från industriproduktion, men inte ett absolut krav. Arbetserfarenhet från betonggjutning är ett plus. Du är självgående, praktiskt lagd och har inte "tummen mitt i handen". Du har en god arbetsmoral och en ambition att alltid göra ditt bästa. Som person är du noggrann, uthållig, prestigelös och samarbetsvillig. Arbetet i produktionen är fysiskt krävande både vad gäller tunga lyft och arbetsställningar.

Anställningsform:
Visstidsanställning preliminärt t o m vecka 50 med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön: 
Dagtidsarbete. Lön enligt gällande avtal.

Övrig information:
Urval till tjänsterna kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan så snart som möjligt!
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev på Kornbodens hemsida: www.kornboden.se 

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 
Sökord: produktion, industri, Strömsund, betong, prefabrikation, gjutning, snickeri, travers
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Gjutare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2104%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Box 560 833 24 Strömsund
83335  Strömsund Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  

Platsannons

Homepartysäljare

Lustjakt söker nya säljare för att täcka den stora efterfrågan av homepartytillställningar.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Vad innebär det att vara säljare?
Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner. Du informerar om sex och samlevnad och visar produkter ur din visningskollektion, samt ger gästerna möjlighet att klämma och känna på produkterna i verkligheten. Dessa partyn brukar också ge många glada skratt, vilket gör att du jobbar under mycket lättsamma och trevliga förhållanden. Du har tillgång till alla våra tusentals produkter på nätet. Detta är ett positivt jobb, som ger mycket tillbaka genom att man hjälper människor till ett bättre liv. Du får också en mycket bra arbetslivserfarenhet, då du jobbar självständigt, sköter dina bokningar och blir van att tala inför grupp.

Som säljare för Lustjakt så kan du till 100 % fokusera på att just informera och sälja. Hos oss behöver du aldrig fundera på att ta upp betalningar, att packa order eller ha hand om reklamationer - vi sköter allt detta efterarbete.

Om du blir antagen så får du:
Tillgång till visningskollektion
Personligt säljstöd ex av en coach som hjälper dig igång. Tillgång till informationssidor och trycksaker.
Personlig hjälp från huvudkontoret.
Tillgång till vårt säljarforum, chatt och kontakt med andra säljare runt om i landet.
Detta gör att du får mycket goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.

Anställningsform
Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar.

Vi behöver fler säljare som kan åka i Strömsund med omnejd.

Du har tillgång till Internet.
Du är ärlig och helst utan betalningsanmärkningar.
Du är motiverad och engagerad.
Du älskar att informera och inspirera.
Du är ordningsam och ansvarsfull.
Du är social och positiv.
Du är driven och vill jobba och tjäna pengar.
Det är inte krav att du har bil och körkort, men det underlättar ditt arbete betydligt.
Du kan underlätta ditt jobb om du har tillgång till bärbar dator med internetuppkoppling.
Du har tystnadsplikt.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.


Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.

Lustjakt är ett av Sveriges äldsta homepartyföretag inom sexleksaker. Vi har funnits på den svenska marknaden i drygt 15 år och vårt mål och vår ambition är och har hela tiden varit att ge människor mer lust och glädje i sina liv. Vi har sedan dag ett valt en seriös framtoning och vi jobbar inte med porr. Vi jobbar med fakta och information, som rör sex och samlevnad. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och bekväma.

Vill du läsa mer om hur ett party går till så kan du göra det här http://www.homeparty.org/anordna-homeparty/
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningsform Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar. Du kan därför själv välja om du önskar jobba lite eller mycket. 20%-40%Lön Provisionsbaserad Poängteras bör att Lustjakt betalar alla skatter och avgifter. Du blir alltså anställd hos oss.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lis@lustjakt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUSTJAKT SVENSKA AB
HÖGÅS SUNDSANDVIK 157
45196  UDDEVALLA Sverige
Hemsida: http://www.lustjakt.se
  

Platsannons

Rörmontör till Teknisk Klimatservice

Har du ambitioner och viljan att växa inom ett företag? Vill du ha en variationsrik arbetsdag och arbeta med både installationer och service av rörmontage? Här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kunniga medarbetare inom området! Sök tjänsten, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Teknisk Klimatservice en rörmontör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos Teknisk Klimatservice.

I dagsläget expanderar TK Service och de behöver fler rörmontörer inom entreprenad och service. Arbetsgruppen omfattas av 13 personer som är placerad i både Östersund och Strömsund, där de behöver en rörmontör till vardera orten för att växa in i organisationen och en härlig arbetsgrupp.


Arbetsuppgifter
Som rörmontör på Teknisk Klimatservice arbetar du tillsammans med certifierade VVS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Du kommer att utföra alla slags tjänster inom rörmontage mot entreprenad och service.

Ditt arbete sker ute hos kund där arbetsuppgifterna centreras kring installation och service av rörmontage.

Du erbjuds en unik möjlighet som innebär att du får gå bredvid en erfaren kollega för kompetensöverföring och de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen. Då företaget expanderar och behöver fler som kan förstärka företaget har du, om ambitioner visas, goda möjligheter att på sikt driva företaget vidare.


Vi söker dig som
Är utbildad rörmontör och har en fullgjord lärlingsperiod. Vidare har du B-körkort då du är ute på arbeten hos kunder. Har du certifieringar så som säkert vatten är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten då det kommer att kunna erbjudas på plats.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TK Service. Som person är du samarbetsvillig och lättsam då du arbetar i projekt som är av varierande storlek då det kommer krävas att du både kan samarbeta i ett team samt arbeta självständigt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Vi är verksamma inom service och underhåll av fastighetstekniska installationer i Jämtland. Vi har 13 medarbetare med kontor i Östersund och Strömsund. Tjänsterna innefattar VVS, rörarbeten, ventilation, el, projektering, värme, kyla, styr och regler, energibesparing och OVK-besiktningar. Service, underhåll samt installationer på samtliga fabrikat kan genomföras.
Läs mer på: http://www.tk-service.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 1293
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1293
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Storgatan 16
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  

Platsannons

Förskolechef

Torsängs förskola är ett föräldrakooperativ som ligger i Hallviken, 1,5 mil utanför Strömsund. Förskolan har två avdelningar med 23 inskrivna barn.

Just nu söker vi en förskolechef på 75% eller enligt överenskommelse.
I rollen som förskolechef är du pedagogisk ledare och ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt läroplanen och skollagen.
Du ansvarar för att det finns en tydlig arbets-och ansvarsfördelning inom personalgruppen och tar tillvara medarbetarnas olika kompetenser. I tjänsten ingår förutom personalansvar, även arbetsmiljöansvar, arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och annat personaladministrativt arbete.

Torsängs förskola är en liten förskola med korta beslutsvägar där personalen har stort inflytande över verksamheten.
Pedagoger och föräldrar arbetar för ett gemensamt mål -att ge barnen en trygg och lustfylld tid på förskolan.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill och kan ta ansvar.
Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som
-har lätt för att ta ansvar för förskolans styrdokument och mål
-har god samarbetsförmåga
-är kommunikativ, kreativ och skapande,
-har ett intresse för natur, hälsa och miljöfrågor,
-har förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande.

För att få arbeta inom förskolan måste man enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blankett för utdrag från belastningsregistret finns på polisens webbplats www.polisen.se.Kvalifikationer:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt att samarbeta med föräldrar och kollegor. Du är strukturerad, självgående samt har en god förmåga att förena rollerna som chef respektive kollega i barngruppen.
Erfarenhet som ledare eller genomförd rektorsutbildning eller liknade är meriterande.

Vi söker dig som:
-Har erfarenhet av chefsjobb.
-vill och kan ta ansvar.
Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som
-har lätt för att ta ansvar för förskolans styrdokument och mål
-har god samarbetsförmåga
-är kommunikativ, kreativ och skapande,
-har ett intresse för natur, hälsa och miljöfrågor,
-har förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande.

För att få arbeta inom förskolan måste man enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blankett för utdrag från belastningsregistret finns på polisens webbplats www.polisen.se.Kvalifikationer:
Erfarenhet av chefsjobb/ledarroll, pedagogisk insikt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt att samarbeta med föräldrar och kollegor. Du är strukturerad, självgående samt har en god förmåga att förena rollerna som chef respektive kollega i barngruppen.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
enligt avtal. Tillträde 170815

Torsängs förskola är ett föräldrakooperativ som ligger i Hallviken, 1,5 mil utanför Strömsund. Förskolan har två avdelningar med 23 inskrivna barn.
Torsängs förskola är en liten förskola med korta beslutsvägar där personalen har stort inflytande över verksamheten. Pedagoger och föräldrar arbetar för ett gemensamt mål -att ge barnen en trygg och lustfylld tid på förskolan.
Vi tillbringar mycket tid utomhus och gör gärna utflykter där vi tillsammans med barnen utforskar närmiljön.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning. 60%-80%enligt avtal. Tillträde 160815
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Förskolechef
Webbplats:
Epostadress: ahtola7@hotmail.com
Övrigt: Ansökan via e-post
Arbetsplats: 
Adress: TORSÄNGS FÖRÄLDRAKOOPERATIV EK. FÖR.
HALLVIKEN 505 A
83392  STRÖMSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Att arbeta som förskollärare i en liten och trevlig förskola. Verksamheten har 2 avdelningar uppdelade med barn från 1-3 år och 3-5 år. Vi satsar på att hålla en hög personaltäthet då vi ser att detta gynnar både barn och personal. Eftersom förskolan är liten blir beslutsvägarna korta och egna initiativ och idéer uppmuntras och är lätta att ta tillvara. Personalen har stor frihet att utforma verksamheten.
Vi söker en positiv och initiativrik förskollärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är ansvarstagande och har fokus på barnets lek och lärande. Du är väl insatt i läroplanen. Du gillar utmaningar och trivs med att vara ute i skog och natur.


Torsängs förskola är ett föräldrarkooperativ som startade 2002. Det ligger i Hallviken 1,5 mil söder om Strömsund med närhet till skog och natur.
Vi har idag 23 barn inskrivna hos oss fördelat på två avdelningar.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal. Kollektivavtal finns. Bidrag till arbetskläder samt fria måltider under arbetstid ingår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ahtola7@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TORSÄNGS FÖRÄLDRAKOOPERATIV EK. FÖR.
HALLVIKEN 505 A
83392  STRÖMSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier Barnskötare

Vi erbjuder en möjlighet att jobba extra som timvikarie på vår förskola i Hallviken.
Tjänsten innebär att du arbetar på 2 olika avdelningar och täcker upp då vår ordinarie personal är frånvarande eller utökat behov finns.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn, eller har arbetat på förskola tidigare och nu vill jobba som vikarie för kortare och längre tider/perioder.
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. För att trivas i rollen har du ett driv och en vilja att arbeta som barnskötare. Du har ett tryggt och stabilt förhållningssätt och kan ta initiativ och uppnå resultat. Vi förutsätter att din samarbetsförmåga är god. I och med att vi vistas mycket ute ser vi gärna att du har ett stort intresse för naturen.Torsängs Förskola är ett föräldrarkooperativ som ligger i Hallviken, 1,5 mil utanför Strömsund.
Förskolan har 2 avdelningar, där går barn från 1-3 år samt 3-5 år.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker främst timvikarier, möjlighet till längre vikariat kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ahtola7@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TORSÄNGS FÖRÄLDRAKOOPERATIV EK. FÖR.
HALLVIKEN 505 A
83392  STRÖMSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Intresseanmälan för arbete inom kommunens verksamheter

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vill du arbeta med att göra skillnad, på riktigt? Är du intresserad av andra människor och vill du delta i att utveckla samhället.

Strömsunds kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 300 anställda. Att jobba i Strömsunds kommun innebär att du jobbar på uppdrag från kommunmedborgarna. I Strömsunds kommun kommer det att finnas ett stort behov av ny personal framöver. Även om vi inte i dagsläget kan erbjuda arbete tillsvidare är vi i behov av vikarier för kortare eller längre perioder inom våra verksamheter runt om i kommunen. Det största behovet av personal finns idag inom vård och omsorg, barnomsorg, lokalvård och kök. För dessa verksamheter utveckals just nu en Bemanningsverksamhet som stöttar verksamheterna i rekrytering av vikarier.

Arbetsuppgifter
De kommunala jobben handlar om yrken där vi finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för våra äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service.

Kommunen har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser.

Anmäl ditt intresse här och lägg in dina uppgifter i HR Supporten. Du kommer att ligga aktiv i kommunens register fram till årets slut. Det innebär att du måste göra en ny intresseanmälan inför nästa år och kan då uppdatera ditt CV med aktuell information. Denna intresseanmälan gäller inte som ansökan till lediga tjänster. Du måste aktivt söka de lediga jobb som finns hos oss genom att göra en ny ansökan för respektive tjänst. Du hittar dessa på Strömsunds kommuns hemsida www.stromsund.se/jobb.
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 1701
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/stromsund.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömsunds kommun
Box 500
83324  STRÖMSUND Sverige
Hemsida: www.stromsund.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal