Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:35

Lediga jobb i Strömstads kommun (1486), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 061
Täthet27,94Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area951,84Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land467,47Landareal (km²)
Sjö10,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav474,24Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar. Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Publiceraddatum: 2017-05-13
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7712-medarbetare_burger-king-stromstad-skee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Bastekärr
45294  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  
Platsannons

Psykolog

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vill du bli en av oss? 
Den vuxenpsykiatriska öppenvården ses som basen i den psykiatriska verksamheten där vårt ansvar är, så långt det är möjligt, att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö.

Våra målgrupper är människor som är i behov av specialistpsykiatrisk behandling på grund av psykossjukdom, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, svåra personlighetsstörningar, djupa depressioner eller samsjuklighet, det vill säga psykisk störning/ sjukdom med samtidigt missbruk/beroende.

Den allmänpsykiatriska mottagningen ligger på Strömstad sjukhus och bara ett stenkast från havet. Vi är ett välfungerade dubbelteam bestående av olika yrkeskategorier såsom psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, läkare, enhetschef och sekreterare och vi har fina och välfungerade lokaler att arbeta i. Enheten omfattar öppenvårdsmottagningen i Strömstad, dagsjukvård som finns i Tanumshede samt ett akut mobilt team som har både Tanumshede och Strömstads kommuner som sitt arbetsfält. Vår slutenvård finns i huvudsak på NÄL Trollhättan.

Vi söker dig som är
Legitimerad psykolog.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med psykologiskt/psykoterapeutiskt behandlingsarbete riktat mot våra målgrupper. Erfarenhet av diagnostik och utredningar avseende neuropsykologiska, kognitiva funktioner och personlighetsmässiga frågeställningar är meriterande då du som psykolog också kommer att ingå i vårt neuropsykiatriska team där både utredning och behandlingsinsatser kommer att bli aktuellt. I förekommande fall kommer du också att arbeta med familjeinterventioner, motivationsarbete och deltagande i gruppbehandlingar.

Du som person är uthållig, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att arbeta som psykolog inom det specialistpsykiatriska arbetsfältet och med våra målgrupper. Du vid van att arbeta självständigt men ser också samverkan och samarbete med övriga teammedlemmar som en självklarhet för att på bästa sätt kunna möta patientens behov. Vi värdesätter din kreativitet och förmåga att finna lösningar och din öppenhet att tillsammans med oss ständigt vidareutveckla och sjösätta nya idéer inom verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi förväntar oss att du som person bidrar till engagemang och arbetsglädje.

Vi erbjuder dig
En välfungerade psykiatrisk öppenvårdsenhet där dina medarbetare har hög kompetens och erfarenhet och som ser fram emot att du skall börja arbeta tillsammans med oss. Det är ett omväxlande och spännande arbete där du som har kort erfarenhet av vår verksamhet får stöd av kompetenta arbetskamrater. Vi har en strukturerad och genomtänkt introduktion för nyanställda medarbetare för att du så snabbt som möjligt skall känna dig som en i gänget. Inom kliniken har vi regelbundna klinikövergripande yrkesträffar där man också har tillgång till regelbunden handledning gällande neuropsykiatriskt utredning och behandlingsarbete.  
Övrigt
B-körkort är ett krav.

Låter detta som ett arbete för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 2017/3376
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149530/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Område III, Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning Strömstad/Tanum
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikschef DinSko Nordby

NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncept; DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 300 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2016.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Befattning: Vi söker en vikarierande Butikschef till vår enhet DinSko i Nordby.

Omfattning:Heltid

Tillträde: Juni/ juli-efter överenskommelse

Roll

Som butikschef är du en driven person med ett stort fokus på försäljning. Du planerar och utvecklar både butikens verksamhet och dina medarbetare i enlighet med Din Sko konceptet. I rollen leder och fördelar du arbetet i butiken. Som person är du utåtriktad, optimistisk och entusiastisk med försäljning som en naturlig del av dig.

Du arbetar utifrån en handlingsplan för att nå uppsatta mål. Som butikschef är du ekonomiskt sinnad, har budgetansvar och arbetar mot uppsatta nyckeltal.

Du förväntas ha en löpande kommunikation med din regionchef som du rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde


• Kundorienterad försäljning
• Driva och utveckla butikens försäljning
• Säkerställa konceptet i butiken
• Planera butiksarbetet
• Personalansvar, motivera och utveckla dina medarbetare
• Resultat och budgetansvar, löpande analyser och följa upp försäljning och uppställda nyckletal för butiken.

Utbildningskrav


• Gymnasieutbildning                                      

Erfarenhets- och kunskapskrav


• Erfarenhet av försäljning
• Erfarenhet av personalansvar
• Van PC-användare                                 

Meriterande erfarenhet och kunskap


• Utbildning i ekonomi
• Utbildning i ledarskap
• Erfarenhet av exponering

Personliga kompetenser

För att trivas i rollen krävs att Du är en person som tycker om att leda och följa upp. Har lätt för att delegera på ett korrekt och rättvist sätt. Det är viktigt att du har lätt att motivera andra. Trivs med att planera och organisera och utnyttjar tiden effektivt. Du Fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse och att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Företagsamhet och kommersiellt tänkande är viktiga egenskaper dvs. intresse att hålla sig uppdaterad och givetvis har en ekonomisk medvetenhet.

Välkommen att söka tjänsten! 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.

Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2017-05-26

Din Sko
Nordby Köpcentrum
Nordby

 


NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet.

Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat Heltid 100%Enligt detaljhandelsavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://feetfirst.se/omoss/jobbahososs/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=2446%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NilsonGroup
Nordby Köpcentrum Västra 45270 Strömstad
45270  Nordby Köpcentrum Västra Sverige
Hemsida: www.nilsongroup.se
  
Platsannons

Bilmekaniker / Personlig servicetekniker PST

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.
Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst.

Just nu hjälper vi vår kund Brandt Fordon AB att hitta en ny medarbetare till deras anläggningar.

Idag drivs koncernen av tredje generationen Brandt, Karl-Eriks båda söner Sten och Björn. Brandtkoncernen har i dagsläget 22 anläggningar i 18 kommuner med ca 440 anställda.


Tjänstebeskrivning

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba med några av marknades starkaste varumärken inom personbilar då är det dig vi söker !.

Brandt Fordon AB behöver fler engagerade medarbetare som tillsammans med övriga i företaget hjälper till att skapa en långsiktig relation med våra kunder.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.


Frågor kring dessa tjänster ställs till Anders Kristiansen på 0707-858647 alt anders.kristiansen@premier.se.


Kvalifikationer

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

- Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.

- Du är noggrann och kvalitetsmedveten - Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

- För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.

- Du är en kommunikatör som har förmåga att prata med alla typer av kunder.
Krav

B-Körkort och tillgång till egen bil.
Utbildning som fordonsmekaniker eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: 1362
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Psykolog

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.BUP Öppenvårdsmottagning Strömstad
Vi söker en medarbetare till vår Öppenvårdsmottagning i Strömstad.

Strömstad är en av västkustens många "pärlor" med Västerhavet inpå knuten. Vår kommun erbjuder god service för sina invånare och det natursköna läget ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv.

Barnpsykiatriska öppenvårdsmottagningar ses som basen och första ingången i specialistpsykiatrin och där tillhörande slutenvårds- och mellanvårdsformer.

Uppdraget är att främja psykisk hälsa hos barn och ungdomar 0-18 år och deras familjer. Barn och ungdomar med svår psykisk ohälsa skall upptäckas och erbjudas insatser så tidigt som möjligt.

Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera och behandla barn, ungdomar och familjer utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv.

I öppenvårdens uppdrag ingår att samverka med andra insatser såväl i det enskilda patientärendet som när det gäller att utveckla rutiner för samverkan med andra aktörer såsom skola, socialtjänst, barnomsorg samt annan länssjukvård och primärvård.

Arbetsuppgifter
Att i ett team med psykologer, kuratorer, sjuksköterska, teamsekreterare, läkare och enhetschef arbeta med utredning och behandling av barn, ungdomar och familjer.

Vi eftersträvar ett brett behandlingsutbud i såväl metod som teoretiskt synsätt och i ett tvärvetenskapligt perspektiv.

En viktig del av arbetet utgörs av samverkan med övriga vårdgivare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete.

Du måste ha en god samarbetsförmåga och vara intresserad av att arbeta både med utredning och behandling i team med andra yrkesgrupper. Önskvärt/meriterande är att du har kunskaper och erfarenhet av såväl psykodynamiska som KBT-orienterade metoder och teorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, en personlig mognad och ett strukturerat samt flexibelt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har körkort.

Övrigt
Vi begär utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på alla som vi erbjuder anställning.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 2017/55
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:130396/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Område III, Barn- och ungdomspsykiatri, BUP Öppenvårdsmottagning Strömstad
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Strömstad

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-29
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/34911-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-stromstad?promotion=10564-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Säljare Cassels Nordby

Försäljning
Kassatjänst
Varumottagning
Uppackning
Larma/galga varor
Allehanda övrig förekommande arbetsuppgifter i butik

Vi söker en person som är positiv och ser hellre möjligheter än svårigheter.
Som har lätt för att samarbeta men också kan ta egna intiativ.
Som har ett intresse för mode och kläder
Som är lojal och ärlig
Som är serviceminded
Cassels prisvärda klädsortiment består av både egen och välkänd design för alla åldrar.
Cassels mål är att du alltid ska känna dig välklädd till ett bra pris.
Nyheter levereras varje vecka vilket gör att du alltid hittar något nytt och aktuellt i din butik.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet är 13 timmar i veckan och är fördelad på varannan helg och nån dag i veckan Intervjuer sker löpande. Tillträde omgående 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bc.nordby@cassels.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cassels Kungsbacka
Nordby köpcenter
45292  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.cassels.se
  

Platsannons

Förskollärare till Korpen förskola

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Vi söker två förskollärare till en 1-3 års-grupp på Korpen förskola. Korpen är en populär och stabil förskola med fem avdelningar centralt belägen i Strömstad. Förskolan har en stor gård med närhet till naturen. Samarbetet mellan avdelningarna är en framgångsfaktor - att hjälpas åt är en självklarhet!


ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera, bedriva och dokumentera den pedagogiska verksamheten i enlighet med förskolans läroplan. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor för att skapa en harmonisk, lustfylld och utvecklande tillvaro för alla barn.

På Korpen arbetar vi ständigt med utveckling och kvalitet i verksamheten. Medarbetarna är indelade i tre pedagoggrupper som just nu fördjupar sig i:
1) motorik
2) matte
3) grön flagg

Vi har även en språkutvecklargrupp och en it-grupp. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och kan omsätta den praktiskt i ditt dagliga arbete.

Du är en positiv och kreativ förskollärare som har viljan och förmågan att se barnens bästa och utveckla verksamheten till en harmonisk lustfylld och utvecklande tillvaro för alla stora och små. Du är lyhörd för barns olika intressen och behov. Samarbete är viktigt för dig, både med det egna arbetslaget och med andra avdelningar. Du strävar efter att skapa goda relationer som ger trygghet för barn och föräldrar.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Den 7 augusti startar vi upp verksamheten efter sommaruppehållet. Vi kommer överens om tid när vi träffas í samtal.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens: A683068/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2536bbb9-18b8-4e17-97e5-1d28d7b2f84a&TK=8ef562bb-261a-413c-8807-ad9b36ef5b5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Korpen, Rossö och Tjärnö förskoleområde samt Diskussgatan
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Slöjdlärare åk 3-6

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två slöjdlärare. Som slöjdlärare, gärna i både hårda och mjuka material kommer du att undervisa åk 4-6 samt särskolan 7-9. Du kommer att ingå i slöjdlärarnas arbetslag och undervisa på två olika skolor.KVALIFIKATIONER
Du är utbildad slöjdlärare med lärarlegitimation.
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 Slöjdlärartjänster 150%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682899/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eca8f790-6a36-4253-aaba-9687921337b4&TK=6cf0d8e5-267c-4023-b165-a654ccac4773
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Bojar, Valemyr och Koster rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gatuköksbiträde till Empresa Förvaltning AB, Svinesund

På StrEAT box bedrivs försäljning och tillagning av klassisk gatuköksmat! Hamburgare, strips och korv med mos och kebab mm, serveras i en stor, modern gatuköksvagn.

Våra gäster kommer främst från vårt grannland Norge då vår verksamhet ligger i Svinesund.

Vi söker dig som är stresstålig och ordningssam och som kan en fantastisk service till våra gäster. Vi vill också att du talar flytande svenska och även förstår- och gör dig förstådd på norska.

Vi erbjuder flera tjänster:
- till dig som vill jobba tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning.
- till dig som vill jobba över sommaren.
- till dig som vill jobba helg året ut.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidTillsvidare/tidsbegränsad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: empresa@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empresa Förvaltning AB

45235  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast Backa Rehab Strömstad

Backa Läkarhus AB bedriver vårdcentraler, rehabiliteringsmottagningar, företagshälsovård och närakut i Västra Götaland och Halland. Hos oss arbetar 300 medarbetare för att ge god vård och bra service till våra patienter. Över 80 000 har valt att lista sig hos oss. Från och med mars 2017 är Backa Läkarhus AB är en del av Capio Närsjukvård.

Backa Rehab är en del av Backa Läkarhusgruppen och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Som del i vårt team kommer du att känna att dina kunskaper och erfarenheter är värdefulla. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål, i en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, som vi tillsammans skapar. Hos oss får nytänkande ta plats.På Backa Rehab Strömstad är vi ett glatt och framåt rehabteam på tre fysioterapeuter och en arbetsterapeut som nu söker en kollega.

Mottagningen ligger i lokaler anslutna till vårdcentralen Strömstad Läkarhus, vilket innebär nära samarbete med vårdcentralens personal.OM TJÄNSTEN

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården, individuell patientbehandling såväl som gruppverksamhet. Läs gärna mer om hur vi arbetar på vår hemsida www.backarehab.se.

Inom bolaget finns ytterligare åtta rehabiliteringsmottagningar, vilket innebär att du kommer att ha ett gott stöd av kollegor på andra enheter med möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte. Om du är nyutexaminerad kan vi ordna mentorskap för att ge dig trygghet att utvecklas i din roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilken föregås av provanställning om sex månader. Tjänsten är på heltid (i genomsnitt 40 timmar/vecka).

Tillträde: 21 augusti eller enligt överenskommelse.

 

VI ERBJUDER DIG...

...en organisation med korta beslutsvägar och god sammanhållning där du och din kompetens är viktig. Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Du kommer därför att få delta i de kompetensutvecklingsinsatser som är gemensamma för företagets fysioterapeuter/sjukgymnaster samt gör upp med din chef om individuell kompetensutvecklingsplan.UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från arbete inom primärvården, men det är inget krav. Meriterande är även vidareutbildning inom OMT, OMI, McKenzie eller motsvarande.PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är ansvarsfull och driftig med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt att inge förtroende och att inspirera andra människor. Att kunna arbeta självständigt under eget ansvar är en självklarhet för dig, likväl som att kunna samarbeta och samverka med kollegor. Vi ser positivt på intresse av att vilja utveckla och tänka nyskapande. Vi vill att du delar vår arbetsglädje och vårt engagemang och att våra värdeord omtanke, bemötande, respekt och kunskap stämmer väl överens med dina egna värderingar.ANSÖKAN OCH VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi.

Sista ansökningsdatum: 15 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Biträdande verksamhetschef Marlene Midtvedt svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten.

E-post: marlene.midtvedt@blhg.seVi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön, individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 2017/42
Webbplats: https://blhg.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151114/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Backa Rehab Strömstad
Lasarettsgatan 7
45237  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Strömstad

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Strömstad.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet.

- Cherry Spelglädje bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera.

När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden.

Efter tillträdet väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och bra sammanhållning.

Känner du att du motsvarar de egenskaper vi söker och är intresserad, är du välkommen att gå in på www.cherryspelgladje.se/jobba/ där du kan läsa mer och enkelt lämna en ansökan.

Har du några frågor kan du kontakta Hanna Sandström som är Platschef i Strömstad. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon.


Vi söker Dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning vid våra bord.

Om du vill se mer kan Du gå in på vår Facebook eller Instagram @cherryspelgladje


Cherry Spelglädje erbjuder casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar, vårt mest populära spel är Black Jack men vi erbjuder också Roulette. Restaurangcasinomarknaden består av ett fyrtiotal aktörer i varierande storlek och Cherry Spelglädje är den största operatören i Sverige med drygt 260 spelplatser, motsvarande en marknadsandel på cirka 65 procent. Cherry finns i hela Sverige, från Ystad till Riksgränsen, och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg, Stockholm och Umeå. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt där ChefsCroupiererna har ansvar för den löpande driften. På varje kontor finns en Personalchef samt en Regionchef. Alla som jobbar på Cherry Spelglädje har börjat som dealers och möjligheterna att avancera är många.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Dealer
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Timlönen varierar mellan ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.cherryspelgladje.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan lämnas på vår hemsida under "Sök jobb". Här väljer du rätt ort och lämnar dina uppgifter. Här kan du också läsa mer om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Furstenbergsgatan 4
41664  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.cherryspelgladje.se
  

Platsannons

PRODUKTIONSMEDARBETARE

Verksamhetsbeskrivning:
Bohus Biotech AB är ett bioteknikföretag som är specialiserat på forskning och tillverkning av högkvalitativ hyaluronsyra och produkter baserade på detta ämne. Företaget är verksamt inom den medicintekniska branschen/läkemedel. Produkterna säljs via ett nätverk av distributörer på många marknader runt om i världen.
Vi söker nu en ny medarbetare till vår renrumsproduktion för att bemöta ökad efterfrågan på våra produkter.

Arbetsuppgifter:
Delaktig i processen för utvinning av hyaluronsyra
Rengöring & Autoklavering av produktionsutrustning
Förpackning av produktionsutrustning
Övrigt förekommande arbetsuppgifter i renrum

Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Erfarenhet av arbete i renrum och GMP är meriterande men inte nödvändigt


Vi erbjuder:
Arbete i ett expansivt företag

Språkkunskaper:
Behärska svenska språket i tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, läkemedel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning, med möjlighet till tillsvidareanställningenl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kamilo.palomino@bohusbiotech.com
Övrigt: Vi kommer att ha anställningsintervjuer löpande så kom in med din ansökan snarast. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till annonskanaler och rekryteringshjälp och vi avböjer vänligen men bestämt någon kontakt från annonsförsäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Bohus Bio Tech
Trädgårdsgatan 4
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida: http://www.bohusbiotech.com
  
Platsannons

Lastbilschaufförer med C-behörighet sökes

Vi på OnePartnerGroup söker inför sommaruppdrag sju lastbilschaufförer med C-behörighet till vår kund PostNord i Uddevalla.


Om kundföretaget
Våra kund är placerad i Uddevalla och verkar inom distrubitionsbranschen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos vår kund är inom distrubitionskörning. I rollen som distributionschaufför är ditt ansvar utkörning av paket till företagets kunder. Arbetstider som lastbilschaufför är förlagda till dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, ADR, C-behörighet och gärna erfarenhet av liknande arbeten. Lokalkännedom är meriterande.

Som lastbilschaufför bör du som söker vara självgående, plikttrogen och flexibel. Att hålla många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann, engagerad och har en ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Behovet är inför sommaren, men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor gällande tjänsterna, kontakta Isabella Gyltman eller Marcus Litborn på OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4308
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4308
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Handläggare IFO Barn och Unga

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten ligger inom Individ- och Familjeomsorgens Barn och Ungdomsenhet. Som handläggare utreder och bedömer du behov och resurser hos barn och deras familjer. Du kommer verkställa beslut om insatser och följa upp pågående insatser i de ärenden som ligger på din tjänst.
Du deltar i verksamhetsutveckling och samarbetar med kollegor och chefer för att bidra till en välfungerande och bra verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Socionom med erfarenhet av kvalificerat myndighetsarbete och ett stort intresse och engagemang att arbeta
med utsatta barn och deras familjer. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt till nya arbetsmetoder och
förmåga att på egen hand söka och ta till dig ny relevant kunskap inom området. Annan myndighetserfarenhet
är meriterande och vi ser gärna att du har
arbetat med BBIC.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-12 Intervjuer kommer hållas löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A681707/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cd2b157f-d5be-4136-a6a9-7156636a48b0&TK=abad04fe-5319-450a-9403-4056fa54e8c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, IFO Barn och Unga
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksmedarbetare

Slemani Livs är en liten livsmedelsbutik i centrala Strömstad.

Vi söker butiksmedarbetare med erfarenhet från köttavdelning.

Vi kan erbjuda bostad.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker jobbet genom att ringa Goran Jabbar tel. 0526-10027 eller mobil: 073-9073993
Arbetsplats: 
Adress: Slemani Livs AB

45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Deltidssäljare sommarvikarie 60% till Teknikmagasinet

Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Strömstad!

Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete ca 20 timmar/vecka i snitt under perioden juni-augusti. Tillträde och upplärning sker i maj enligt överenskommelse. Efter sommaren kommer du att ha möjlighet att arbeta extra vid behov.

Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare?

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor. 

För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet tror vi att du:
- Är målfokuserad och har ett tävlingsinriktat förhållningssätt till försäljning och resultat.
- Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt.
- Är en lagspelare och bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
- Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.

Tidigare erfarenhet av försäljning är mycket meriterande. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2017-05-21. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan!
Frågor om tjänsten ställs till jobb@teknikmagasinet.com. Vi tar dock ej emot ansökningar via e-post.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. Juni-Augusti.Lön enligt handelsavtalet + OB och eventuell säljbonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1316&ProjectId=143845&DepartmentId=18958&MediaId=4616&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Nordby Shoppingcenter, västra
45292  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg sjuksköterska

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Hälso- och sjukvård inom det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Arbetet är mycket varierande och innehåller allt från lättare Hälso- och sjukvårdsuppgifter till mer avancerad sjukvård. En del av vårt uppdrag är Samverkande sjukvård vilket innebär att vi kan få uppdrag att utföra från SoS Alarm, 1177, Vårdcentraler, Ambulanser och Hemtjänst.
En viktig grundsten i vårt arbete är den Nationella värdegrunden för äldre.
Arbetet utförs både i ordinärt och särskilt boende. Schemalagt arbete dag/kväll/helger.
Du erbjuds ett strukturerat introduktionsprogram.
Vi använder journalsystemet Treserva och planeringsverktyget TES.

KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska. Erfarenhet är meriterande.
Arbetet präglas av helhetssyn, variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-15 Alternativt tillträdesdatum kan diskuteras. Stor möjlighet att få fortsatt anställning efter sommaren, upphör: 2017-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A677219/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ac2d7ad-db35-4b20-80a8-93b63caa2344&TK=a90e6526-7640-4f55-bfcc-980868a95582
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal till Källviken Semesterby

Källviken semesterby ligger intill Capri 200 meter från havet och 5 km från Strömstad! Vi erbjuder boende i hotell och vandrarhem, konferens och restaurang med sittplatser till 100 gäster.

Vi söker medarbetare till restaurangen för arbete med servering under sommaren.

Arbetet blandas med restaurangens olika arbetsuppgifter, allt från frukost till stängning. Erfarenhet är bra men inget krav,

Enklare boende kan erbjudas.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: booking@kallviken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Källvikens Driftsbolag AB

45290  STRÖMSTAD 
Hemsida: http://www.kallviken.se
  

Platsannons

Kundbetjäning

SP-Works är ett internationellt personaluthyrnings företag, som har verksamhet i Sverige, Finland, Estland samt övriga Östersjöområdet.

OM TJÄNSTEN

Sommarjobb. Vi söker nu till Strömstads- och Charlottenbergsregionen personer för att representera välkänt brand inom tobakskategorin. Arbetet utförs i gränsbutikerna i området, 8h/dag mellan torsdagar och söndagar. Arbetsplatserna fylls omgående vid lämpliga kandidater, så är du 18 år fyllda, utåtriktad, självständig och har en positiv attityd och förmåga att bemöta och interagera med kunder på ett vänligt och proffessionellt sätt?
Har du en god svenska och kan behärska kundbetjäning även på norska?

Då erbjuder vi dig:
Ett roligt och varierande jobb, i ett proffessionellt team, där du får möjligheten att arbeta i en omväxlande miljö i gränsbutiksområdet mellan Norge och Sverige, Strömstad och Charlottenberg. Du får skolning för ditt jobb och erfarenhet av b-2-c marknadsföring i praktiken.

Till dina arbetsuppgifter hör:
- Kundbetjäning
- Att guida, hjälpa och informera kunder om din uppdragsgivares produkter
- Representera och fungera som ansikte utåt för din uppdragsgivare

Vad vi förväntar oss av dig:
- Minst 18 år fyllda
- Du behärskar god svenska samt även kundbetjäning på norska
- God social kompetens
- Gott humör och intresse för nya utmaningar
- Noggrannhet och självständighet
- Öga för detaljer

Som fördel anser vi:
- Övrig språkkunskap
- Erfarenhet från kundbetjäning

Tillträde: Genast.

Lön: Fast Lön.

Ersättning för ev.resekostnader

Missa inte denna chans! Vill du veta mera får du gärna höra av dig till katri.jurvelin@sp-works.com.

Vänligen skicka din ansökan med CV till jobs@sp-works.com, vi fyller positionen genast de perfekta kandidaterna hittats. Märk din ansökan med "Strömstad".
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid8 tim./dag mellan torsdagar och söndagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SP-Works Oy

  FINLAND
Hemsida: www.sp-works.com
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar. Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7652-medarbetare_burger-king-svinesund
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Skogar 2
45293  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Leg Arbetsterapeut

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut kommer du att ansvara för bedömningar, beslut om arbetsterapeutiska åtgärder, uppföljningar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I dina arbetsuppgifter ingår även intygsskrivning vid bostadsanpassning. Du kommer att handleda och informera patienter, närstående och personal i rehabiliterande arbetssätt. Som arbetsterapeut medverkar du till rehabenhetens utveckling och kvalitetsarbete. Vi erbjuder dig ett självständigt och flexibelt arbete med möjlighet att utvecklas. Du har ett nära samarbete med andra kollegor inom Rehabenheten men också sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans verkar vi för ett hälsofrämjande arbetssätt inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Du erbjuds introduktionsprogram och individuell kompetensutveckling. Vi arbetar dessutom med friskbevarande personalaktiviteter såsom lunchpromenader, frukt och morgongympa.
Arbetet präglas av helhetssyn, variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt.

KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut. Erfarenhet är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, flexibilitet och kreativitet. B-körkort och datavana är ett krav.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-15 Annat tillträdesdatum är möjligt. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, dock lägst 75%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: A681219/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c38c03fc-1d7e-49b1-88b6-7b920c8404f8&TK=5dc1526b-ed09-4e45-aa8f-2a45a2e5a0b2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Receptionist till Lökholmens Camping

Lökholmens Camping ligger på en halvö vid Kosterhavets skärgård och med ett av Sveriges mildaste klimat. Det unika läget inbjuder till salta havsbad från sköna sandstränder och solvarma klippor. Lökholmens Camping har funnits i mer än 50 år och är idag en modern anläggning med nybyggd, miljöanpassad servicebyggnad, kiosk/butik och en mindre servering.

Vi söker en till två receptionister som kan arbeta under sommarsäsongen. I arbetet tar du emot våra campinggäster på plats, hjälper till med bokningar, svarar i telefon och på mail samt hanterar betalningar. Du ansvarar också för uthyrning av utrustning till vår äventyrsgolf och till tennisbanan.

Du behöver vara 18 år fyllda och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bokningssystem och är en van datoranvändare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidOmfattning enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lokholmenscamping.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lökholmens Camping

45291  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikskonsulent Sommarhjälp Bohuslän

Tjänsten är ett sommarjobb som pågår mellan v29-v32.
Konsulenten ska serva avdelningarna för våra olika varumärken i butikerna med
order, upplock, kampanjer, nyhetsflöde och diverse säljstöd. Distriktet innefattar
Strömstad/Lysekil. Tjänsten innebär framförallt dagsresor.
Egen bil krävs.Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att
arbeta självständigt inom fasta ramar och planeringscheman. Du är noggrann
och resultatorienterad. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett plus men inte
avgörande.Egen bil är ett krav.

Pictura är Skandinaviens största kortförlag. Vi marknadsför kompletta sortiment av gratulationskort, förpackning, party, stickers, hårmode och presentprodukter genom detaljhandeln. Vi sköter butiksservicen för våra 2 bolag Pictura & Backemarks som båda ingår i Picturagruppen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: Sommarhjälp Bohuslän
Webbplats:
Epostadress: joakim.van.dalen@pictura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Pictura
Kanikenäsbanken 8
65226  KARLSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikschef GameStop Strömstad

Utveckla butiken och nå våra säljmål
Som Store Manager har du det dagliga ansvaret för butiksdriften. I nära samarbeta med dina medarbetare ger ni utmärkt service till kunderna och säkrar att butiken är säljklar, att GameStops riktlinjer följs och att våra produkter presenteras på bästa sätt.

Det är viktigt att du kan förverkliga kundernas förväntningar samt nå våra ambitiösa säljmål, på så sätt kan vi lyfta butiken till en ännu högre nivå. Dessutom ser du till att dina medarbetare trivs och levererar goda resultat genom olika bonus system och säljtävlingar. Du ingår i ett regionalt butikschefsnätverk där ni regelbundet träffas tillsammans med regionchefen för att säkra områdets fortsatta utveckling.

”Jag älskar att vara problemlösaren, som hjälper kunderna att hitta just det dem söker efter. Det finns inget häftigare än när kunderna lämnar butiken med ett spel och stort leende på läpparna” säger Sandra.


Erfarenhet av ”aktivt” sälj och goda ledaregenskaper
• Vi tror att du har erfarenhet av sälj och gärna ledarerfarenhet från en liknande position som butikschef eller assisterande butikschef inom detaljhandeln.
• Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer aktiv försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
• Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift.

”Det viktigaste är att man har en stark tävlingsinstinkt och älskar aktivt sälj. Det är ett mycket utåtriktat arbete där man skall gilla att kommunicera med kunderna, ha en bra känsla för deras behov och kunna ”close the deal”. Det är så man får en bra butik som når säljmålen” avslutar Sandra.


GameStop, är världens ledande återförsäljare av tv- och dataspel samt tillbehör. Vi är ett globalt företag med över 46.000 medarbetar och ca 6.500 butiker, varav 215 butiker ligger i den nord europeiska regionen (Sverige, Danmark, Norge, Finland och Irland). Läs mer om oss på www.gamestop.se
Till GameStop Nordby söker vi nu en Store Manager, som kan föra vidare vår tradition av utmärkt service och marknadsledande expertis.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: RoyJonsson@gamestop.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Nordby Shoppingcenter
45292  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.gamestop.se
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till Strömstad i sommar

Vi söker sig sjukskötyerska som vill arbeta i sommar i Strömstad ärskilt boende mån – fre 7.30 – 16.00. Blandad tjänstgöring dag/kväll/natt + särskilt boende under veckorna 24-34


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och har gott lokalsinne. Det krävs att du har god organisationsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har tidigare erfarenhet från hemsjukvården eller äldreomsorgen.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Som anställd på Prime Care får du ta del av våra förmåner:

• Kollektivavtal
• Försäkringar och pension
• Kompetensutveckling
• Utbildningar och andra aktiviteter
• Vecko- eller månadsvis ersättning
• Faktura eller lön
• Rekryteringsbonus


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2919
Webbplats: http://prime.se/prime-professional/sok-jobb/lediga-tjanster/jobbannons/?jaid=2919
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prime Care AB
Box 10119
12128  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.prime.se/
  
Platsannons

Praktikertjänst söker Verksamhetschef

Praktikertjänst söker:
VERKSAMHETSCHEF till Strömstad
Praktikertjänst Närsjukhus Dalsland Lysekil Strömstad driver specialistvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen (norra hälso- och sjukvårdsnämnden).
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 000 aktieägare som är verksamhetsansvariga runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 9,7 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 780. Inom koncernen ingår femton dotterbolag som står för cirka 17 procent av omsättningen. (www.praktikertjanst.se)

Vi söker dig som vill och har förmågan att driva, leda och utveckla verksamheten inom ramen för vårt uppdrag. Du ingår i ledningsgruppen samt rapporterar till VD.

Som Verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö.
• Ansvara för enhetens kvalitet, struktur och lönsamhet
• Ansvara för att följa avtalet med uppdragsgivaren.
• Ansvara för att följa och lokalanpassa enhetens rutiner efter aktuella regelverk och riktlinjer
• Personalansvar för medarbetarna på enheten
• Kliniskt arbete ingår till viss del av tjänsten


Vi söker dig som har relevant hälso- och sjukvårdsutbildning, tidigare chefserfarenhet är meriterade.
• Goda ledaregenskaper och kan stimulera till utveckling av verksamheten
• Helhetssyn, är lyhörd, tydlig och kan fatta beslut
• Förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som grund för kreativitet och alla medarbetares inflytande och ansvar

Som Verksamhetschefen vill du driva din enhet som ett eget företag med ansvar för avtal, regelverk, personal, kvalitet, budget och verksamhetsutveckling.

Du erbjuds individuell kompetensutveckling, regelbundna verksamhetsmöten med övriga Verksamhetschefer samt varje månad deltar du i uppföljningsmöten med VD och Controller.


Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 000 aktieägare som är verksamhetsansvariga runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 9,7 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 780. Inom koncernen ingår femton dotterbolag som står för cirka 17 procent av omsättningen. (www.praktikertjanst.se)
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.personalhuset.se
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Personalhuset Staffing Group. Vi ser gärna att du ansöker direkt, då vi intervjuar löpande. Ansöker gör du på www.personalhuset.se eller via mail till malin.olsson@personalhuset-sg.com. Bifoga ett CV samt personligt brev. Kontakta gärna Malin Olsson på 0725-99 20 23 om du har några frågor.
Arbetsplats: 
Adress: Personalhuset Staffing Group AB
Norra Stationsgatan 93
11364  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.personalhuset.se
  
Platsannons

Butikssäljare till Sea Avenue, Strömstad

Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta som butikssäljare i vår butik i Strömstad. Det innebär att alltid söka kontakt med våra kunder på ett lättsamt, trevligt och informativt sätt. De som arbetar i våra butiker arbetar mycket självständigt och ansvarar för det mesta som ingår i att driva en butik – se till att det inte saknas produkter i butiken eller på lagret, sköta kassaredovisningen och hålla en god ordning i både butik och på lager. I arbetet ingår även bl a att skicka produkter som beställs via vår webbshop eller från våra övriga butiker. Respektive butik har även visst ansvar för vår marknadsföring i sociala medier.Vi söker Dig, till vår butik i Strömstad, som har ett glatt humör och är serviceminded. Har ett gott öga för vår typ av produkter, tycker om relationsskapande personlig försäljning och är en ansvarstagande person. Det är en fördel om du har erfarenhet av butiksarbete, älskar vår typ av kläder och skor samt har någon relation till båtliv och vatten. Arbetet är mångsidigt och ställer även krav på självständighet och god förmåga att kommunicera på bra svenska i både tal och skrift.
Vi strävar alltid efter att ha en välutbildad personal och det är därför bra om du har förmåga och intresse av att snabbt lära dig nya saker. Vi ser gärna att vår nya personal har möjlighet att arbeta även utanför säsong som tex helger, på båtmässorna i Stockholm och Göteborg och till kommande säsonger. Det är en fördel om du har boende i eller i närheten av Strömstad


Sea Avenue tillverkar och säljer seglarskor och kläder med marin inriktning, i egna butiker, web shop samt på båtmässor. Vi har som målsättning att tillverka den bästa klassiska seglarskon i världen, vilket vi också tycker att vi har lyckats med.
Vi har idag sju egna butiker runt om på populära turistorter i Sverige - Strömstad, Smögen, Marstrand, Båstad, Borgholm, Söderköping och Trosa. I Båstad, Marstrand och Smögen har vi varit etablerade i snart 25 år. Kläderna i våra butiker kommer från de framgångsrika företagen Marinepool och Key West, som vi
också har agenturen för och som med sin kvalité passar väl in i vårt kvalitetstänkande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi behöver utöka vår personal med 1-2 personer över säsongen 2017. Det är framförallt under högsäsong slutet av juni tom aug men även utanför säsong. Vi har öppet butiken året runt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: <Strömstadbutiken
Webbplats:
Epostadress: info@seaavenue.se
Övrigt: Du får gärna ange hur länge på säsongen som du kan arbeta hos oss. Vi gör klart med anställningarna så snart vi hittar rätt personer så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Sea Avenue Svenska AB
Södra Hamngatan 22
45230  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.seaavenue.se
  

Platsannons

Grundskollärare 4-6 75 %

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Enheten Bojar/Valemyr/Koster består av två F-6 skolor i norra delen av Strömstads tätort samt en F-3 skola på Koster.
Bojarskolan har ca 240 elever och 30 personal.
Valemyrsskolan har ca 150 elever 25 personal.
Koster skola och förskola har ca 10 barn/elever och 3 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Placering på Valemyrsskolan.
Lärare i åk 4-6 samt delat klassföreståndarskap i åk 4. Pedagogisk planering, genomförande och dokumentation enligt Lgr 11
Du ska vara behörig i engelska.
I tjänsten kan viss undervisning i åk 1 vara aktuell.
Du ingår i arbetslag F-6.

KVALIFIKATIONER
Lärare med legitimation.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 Tidsbegränsad under ord. innehavares föräldraledighet. Möjlighet till förlängning finns. , upphör: 2017-12-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A619054/2016
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=600d1971-67fb-4783-8088-4fc69ed2d5b7&TK=9bee512b-2df5-462d-9326-eedfdc5d1570
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Bojar, Valemyr och Koster rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i idrott 75-100%

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Enheten Bojar/Valemyr /Koster består av två F-6 skolor i norra delen av Strömstads tätort samt en F-3 skola på Koster.
Bojarskolan har ca 240 elever och ca 30 personal.
Valemyrsskolan har ca 150 elever och 25 personal.
Kosters skola och förskola har ca 10 barn/elever och 3 personal.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i idrott åk 3-6 på Bojarskolan.
Pedagogisk planering, genomförande, omdömen och dokumentation ingår. Du kommer att ingå i arbetslag 4-6.
Tjänsten är ett vikariat med ev. förlängning.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning med behörighet i idrott.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 , upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A574577/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ef35c43-9df0-48e2-8396-84030ec93820&TK=a0e94274-2fcd-4384-a497-3979c01e8023
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Bojar, Valemyr och Koster rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SERVITÖR/SERVITRIS sökes till Restaurang Wasa

Restaurang Wasa söker 2 servitörer/servitriser för sommarsäsongen. Vana/ erfarenhet är inte nödvändig men kan var meriterande. Men det är viktigt att du är en glad och positiv person.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid , heltid/deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keskiniki AB/Wasa Pizzeria Kebab & Grill

45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i de yngre åldrar till Skee och Mellegårdens skolor

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Skee skola är belägen strax utanför Strömstad. Skolan har ca 160 elever och ett fritidshem med drygt 80 elever. Skolan är i dagsläget organiserad i 7 grupper från och med förskoleklass till och med åk 6. På skolan arbetar f n 16 pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem.

Mellegårdens skola är belägen strax nordost om Strömstad. På skolan har vi för närvarande 97 elever. Skolan är organiserad i 6 grupper med en förskoleklass, åk 1, åk 2, åk 3, åk 4 och åk 5-6. Det arbetar 7 pedagoger på skolan

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån förvaltningens gemensamma vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Du ska ha lärarutbildning med behörighet att undervisa upp till åk 3. Svenska/matematik/engelska/NO/SO/Idrott och Hälsa är ett önskemål.

KVALIFIKATIONER
Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskollegor, elever och vårdnadshavare. Viktiga egenskaper är också att du kan vara tydlig, trygg och flexibel i din undervisning så att du kan ge eleverna den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och i sin personliga utveckling. Du kommer att arbeta i de lägre åldrarna och dela ansvaret tillsammans med en annan pedagog för åk 1 på Skee skola. På Mellegårdens skola blir du ansvarig pedagog i åk 1. Ditt uppdrag är indelat i fyra delar. Mötet med eleven, ledarskap, samverkan och ansvar för lärande och yrkesutveckling. Se mer detaljerat uppdragsbeskrivning på Strömstads kommuns hemsida.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig mentor om du är nyutbildad samt tillgång till friskvårdspaket.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 Du kommer att börja vid terminsstart och vi tar hand om dig på skolan. Jag kommer att skicka hem ett välkomstbrev med tid och plats. Med vänlig hälsning Reimer Johansson.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A680387/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af1d4b75-d4e0-4665-8fb9-98eb45bfe452&TK=dd936c7d-8b37-45ca-9433-79c97eb11aad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Skee, Mellegården och Rossö rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Idrottslärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstad Gymnasium är en "lagom stor" skola, med ca 450 elever och 65 personal.
Vårt gemensamma motto: Tillsammans mot framtiden, bidrar till att alla jobbar för progression och ständig utveckling. Skolan har ett fantastiskt läge med vackra lokaler och ändamålsenliga klassrum. Strömstad Gymnasium erbjuder fyra högskoleförberedande program: Samhäll, Teknik, Natur och Ekonomi samt tre yrkesprogram: Handel, El och Bygg samt IM med samtliga fem inriktningar men där Språkintroduktion är i särklass störst med ca 100 elever. Välkomna till ett Gymnasium som satsar på framtiden, bli en del av den du också!


ARBETSUPPGIFTER
Lärare i idrott, gärna i kombination med andra ämnen. Omfattning halvtid. Tjänsten är ett vikariat och kan komma att förlängas.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten som lärare på Strömstad Gymnasium ska ha god elevkontakt och sätta elevens utveckling i centrum. Du har en mycket skicklig samarbetsförmåga, ämneskunskaper, gillar utmaningar och vill bidra till skolans och ämnets utveckling. Vi vill att du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade och kompetenta elever och kollegor.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 , upphör: 2017-12-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679422/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e49b71e4-821e-4823-b103-53eb9d1fc871&TK=51374803-8581-43ca-bd7a-013bb78f5d63
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstads Gymnasium och Vuxenutbildningen
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i engelska och spanska

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstad Gymnasium är en "lagom stor" skola, med ca 450 elever och 65 personal.
Vårt gemensamma motto: Tillsammans mot framtiden, bidrar till att alla jobbar för progression och ständig utveckling. Skolan har ett fantastiskt läge med vackra lokaler och ändamålsenliga klassrum. Strömstad Gymnasium erbjuder fyra högskoleförberedande program: Samhäll, Teknik, Natur och Ekonomi samt tre yrkesprogram: Handel, El och Bygg samt IM med samtliga fem inriktningar men där Språkintroduktion är i särklass störst med ca 100 elever. Välkomna till ett Gymnasium som satsar på framtiden, bli en del av den du också!


ARBETSUPPGIFTER
Lärare i engelska och spanska, gärna i kombination med andra ämnen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten som lärare på Strömstad Gymnasium ska ha god elevkontakt och sätta elevens utveckling i centrum. Du har en mycket skicklig samarbetsförmåga, ämneskunskaper, gillar utmaningar och vill bidra till skolans och ämnets utveckling. Vi vill att du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade och kompetenta elever och kollegor.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679381/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c563821d-da1f-4d28-ae43-05f5128c9aec&TK=c00843af-fb95-4abf-8ef7-4afa98347cf2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstads Gymnasium och Vuxenutbildningen
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bygglärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstad Gymnasium är en "lagom stor" skola, med ca 450 elever och 65 personal.
Vårt gemensamma motto: Tillsammans mot framtiden, bidrar till att alla jobbar för progression och ständig utveckling. Skolan har ett fantastiskt läge med vackra lokaler och ändamålsenliga klassrum. Strömstad Gymnasium erbjuder fyra högskoleförberedande program: Samhäll, Teknik, Natur och Ekonomi samt tre yrkesprogram: Handel, El och Bygg samt IM med samtliga fem inriktningar men där Språkintroduktion är i särklass störst med ca 100 elever. Välkomna till ett Gymnasium som satsar på framtiden, bli en del av den du också!


ARBETSUPPGIFTER
Bygglärare.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten som lärare på Strömstad Gymnasium ska ha god elevkontakt och sätta elevens utveckling i centrum. Du har en mycket skicklig samarbetsförmåga, ämneskunskaper, gillar utmaningar och vill bidra till skolans och ämnets utveckling. Vi vill att du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade och kompetenta elever och kollegor.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679395/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b25e140-5213-4ff2-ae1b-0f45e3a0b30a&TK=bcf969f4-203a-40ff-9940-c2ad52d41415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstads Gymnasium och Vuxenutbildningen
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Psykologilärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstad Gymnasium är en "lagom stor" skola, med ca 450 elever och 65 personal.
Vårt gemensamma motto: Tillsammans mot framtiden, bidrar till att alla jobbar för progression och ständig utveckling. Skolan har ett fantastiskt läge med vackra lokaler och ändamålsenliga klassrum. Strömstad Gymnasium erbjuder fyra högskoleförberedande program: Samhäll, Teknik, Natur och Ekonomi samt tre yrkesprogram: Handel, El och Bygg samt IM med samtliga fem inriktningar men där Språkintroduktion är i särklass störst med ca 100 elever. Välkomna till ett Gymnasium som satsar på framtiden, bli en del av den du också!


ARBETSUPPGIFTER
Lärare i psykologi, gärna i kombination med andra ämnen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten som lärare på Strömstad Gymnasium ska ha god elevkontakt och sätta elevens utveckling i centrum. Du har en mycket skicklig samarbetsförmåga, ämneskunskaper, gillar utmaningar och vill bidra till skolans och ämnets utveckling. Vi vill att du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade och kompetenta elever och kollegor.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679370/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e06f58d5-7935-4344-8c44-8430b04858f5&TK=ecb031d3-2644-4ff0-b989-5a60b337e8f6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstads Gymnasium och Vuxenutbildningen
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SVA lärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstad Gymnasium är en "lagom stor" skola, med ca 450 elever och 65 personal.
Vårt gemensamma motto: Tillsammans mot framtiden, bidrar till att alla jobbar för progression och ständig utveckling. Skolan har ett fantastiskt läge med vackra lokaler och ändamålsenliga klassrum. Strömstad Gymnasium erbjuder fyra högskoleförberedande program: Samhäll, Teknik, Natur och Ekonomi samt tre yrkesprogram: Handel, El och Bygg samt IM med samtliga fem inriktningar men där Språkintroduktion är i särklass störst med ca 100 elever. Välkomna till ett Gymnasium som satsar på framtiden, bli en del av den du också!


ARBETSUPPGIFTER
Lärare i svenska som andra språk.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten som lärare på Strömstad Gymnasium ska ha god elevkontakt och sätta elevens utveckling i centrum. Du har en mycket skicklig samarbetsförmåga, ämneskunskaper, gillar utmaningar och vill bidra till skolans och ämnets utveckling. Vi vill att du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade och kompetenta elever och kollegor.

Tjänsten är på halvtid, men kan komma att utökas.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679405/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2dbe748d-30cc-4ae8-8617-6f92f4458db9&TK=bbca4e55-8a0d-41ca-b660-0ddb088e1515
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstads Gymnasium och Vuxenutbildningen
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Cura Nurse söker sjuksköterskor till hemsjukvården i Halmstad sommaren 2017

Cura Nurse söker legitimerade sjuksköterskor som vill arbeta inom hemsjukvården i Halmstads kommun. Arbetet sker under dagtid, kvällstid och helger. Perioden omfattar från den 26/6 -17(v.26) till den 20/8 -17(v.33).

Är du en legitimerad sjuksköterska som drivs av att hjälpa andra och vill göra det i härliga sommarstaden Halmstad? Då ska du definitivt läsa vidare.

Vi söker nämligen dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du hanterar svenska språket i tal och skrift och har körkort.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll och du har en positiv inställning samt såklart – ett driv att hjälpa människor på ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter att du är flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Cura Nurse är ett bemanningsföretag med inriktning på sjuksköterskor och deras arbetsmarknad. Cura Nurse är en del av Cura Nord Bemanning och Rekrytering AB som har sitt huvudkontor i Umeå. På Cura Nurse får du som konsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i den härliga sommarstaden Halmstad. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, att se till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Vi har även kollektivavtal med vårdförbundet
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%Som konsult på Cura Nurse får du en konkurrenskraftig lön och bidrag till din kompetensutveckling. Vi hjälper även till med de praktiska delarna såsom boende och resor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.curanurse.se/uppdrag/sjukskoterska-till-hemsjukvard/
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att skicka gärna in ditt cv till info@curanurse.se eller via hemsidan se nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanurse.se
  

Platsannons

Pizzabagare eller kock

Wasa restaurang ligger i centrala Strömstad.

Vi söker pizzabagare eller kock.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltidenligt HRF:s avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: keskiniki@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keskiniki AB/Wasa Pizzeria Kebab & Grill

45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Korvspecialisten på Nordby söker en person som vill arbeta som restaurangbiträde.

I arbetsuppgifterna ingår kassa, enklare matlagning, servering m.m.

Erfarenhet från branschen är meriterande men ej ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fint_47_@hotmail.com
Övrigt: Ansökan sker via mail eller genom att besöka oss och lämna CV.
Arbetsplats: 
Adress: A & P Väst AB

45293  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock 100% vikariat

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är Strömstads kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.ARBETSUPPGIFTER
Laga god näringsriktig mat till Barn och äldre, baka.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning el liknande, några års erfarenhet av självständigt arbete i kök

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 , upphör: 2018-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens: A679082/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ffb31118-6781-40e8-b087-0f3042dd7dac&TK=b58cde6a-7af1-47e9-93dc-04cd5e268686
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Kost och Städ
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Cafebiträde

Självständigt arbete med skiftande arbetsuppgifter , såsom brödförsäljning, kassa. Vi bereder också smörgåsar och smörgåstårtor, samt några smårätter. Disk och viss städning och iordningställande ingår.

Du ska vara självständig och kunna jobba på egen hand. Stresstålig och kunna ta egna initiativ, och ha flera bollar i luften. Ett glatt och trevligt sätt, och vara serviceinriktad är ett måste.

Vi är en brödbutik och cafe med eget bageri, som funnits i många år, och som många känner till. Vi är ett glatt gäng som håller till vid järnvägsstationen. Sommartid är det många turister som hittar till oss och vårt kära grannlands invånare besöker oss frekvent!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvanställning 6 månader obligatorisk. Tjänsten ligger på ca 60 procent utslaget över året med mer tid på sommaren och vid semestrar. 60%-80%Avtalsenlig lön enligt Hotell och Restaurangfacket.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: affar@kaffedoppet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kaffedoppet i Strömstad AB
Järnvägstorget
45231  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare - Tillsvidare 25h/v


Vi söker nu en driven och engagerad säljare till vår butik!

Galleriet är en butik som säljer presenter och heminredning, och butiken ligger på Nordby Shopping Center.

Vi behöver utöka vårt team och söker nu en säljare på deltid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 25h/v, med högre tjänstgöringsgrad i högsäsonger, upp mot 30h/v. Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger enligt rullande schema. Tjänsten kommer inledas med 6mnd provanställning.

Arbetsuppgifter är först och främst försäljning, kundservice, uppackning och skyltning av butikens produkter.

Personen vi söker skall självklart ha ett stort intresse för heminredning, och vara över 18 år.
Du skall ha tidigare erfarenhet från butiksarbete och kassavana. Du skall vilja ge varje besökare och kund bästa tänkbara service. Självklart är du också glad, ärlig, positiv, noggrann, flexibel och stresstålig.

Du skall kunna jobba både ensam och i grupp, samt vara genuint intresserad av försäljning och service. Det är tidvis högt tempo med både försäljning och varuhantering, så arbetet kräver en god fysik och att man trivs med att ha "många bollar i luften".

Du bör ha boende inom rimligt avstånd från arbetsplatsen, samt körkort och tillgång till bil är ett plus.

Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då rekryteringen pågår löpande. Sista ansökningsdag är 4/6-2017.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan med cv och referenser skickas till gallerietnordby@gmail.com

Förfrågningar angående tjänsten skickas till samma mailadress.
Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara förfrågningar på telefon.
Skicka in din ansökan med CV och referenser i dag till gallerietnordby@gmail.com, då rekryteringen pågår löpande.


Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsbyråer och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-30
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gallerietnordby@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ninas Galleri Gåvor & Interiör AB
Nordby Köpcentrum Västra
45270  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL PELLE P STRÖMSTAD

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker sommarpersonal till Pelle P Strömstad.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunderförtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSMEDARBETARE PELLE P STRÖMSTAD

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker personal till Pelle P i Strömstad.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL PELLE P NORDBY

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker sommarpersonal till Pelle P Nordby.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSMEDARBETARE PELLE P NORDBY

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker personal till Nordby Shoppingcenter.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSCHEF PELLE P NORDBY

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

I tjänsten ingår personalansvar, schemaläggning, nköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös
med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PPY Strömstad AB

45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL INDIVID CITY STRÖMSTAD

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSMEDARBETARE INDIVID CITY STRÖMSTAD (SÄSONG)

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSCHEF INDIVID CITY STRÖMSTAD

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Vi söker butikschef till vår säsongsbutik Individ City Strömstad. Butiken öppnar i slutet av april och är öppen över sommaren.

I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

EKONOMIASSISTENT/CONTROLLER

Individ Prestige, Individ och Pelle P är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum och Karlstad. Sommartid finns butiker i Fjällbacka och på Koster. Individ etablerades år 2004 Individ Prestige 2009 med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Michael Kors och Marc Jacobs.

Arbetet består av faktura- och leveranskontroll, registrering av varor i datasystem och ansvar för kassarapporter. Datorvana och körkort är ett krav. Vi söker dig som är ordningssam, ärlig, positiv och stresstålig. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter. Arbetsplatsen är i huvudsak på Nordby,

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi behandlar
ansökningarna löpande, vi vill dock ha din ansökan senast 30:e april.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSCHEF INDIVID PRESTIGE GALLERIAN STRÖMSTAD

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ Prestige etablerades 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Vi söker nu butikschef till Individ Prestige Gallerian Strömstad.

I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar
en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se
möjligheter, motivera och skapa bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL INDIVID NORDBY

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSMEDARBETARE INDIVID NORDBY

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

ASSISTERANDE BUTIKSCHEF INDIVID NORDBY

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Vi söker assisterande butikschef på Individ Nordby.

I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL INDIVID PRESTIGE GALLERIAN STRÖMSTAD

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ Prestige etablerades 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARPERSONAL TILL INDIVID PRESTIGE NORDBY

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ Prestige etablerades 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSMEDARBETARE INDIVID PRESTIGE NORDBY

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter och i Strömstad. Individ etablerades år 2004, Individ Prestige 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs och Michael Kors.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla verksamheter. Vi söker dig med erfarenhet inom konfektion, gärna över 20 år.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i slöjd och/eller teknik grundskolans senare år

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 12 800 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstiernaskolan är en 7-9-skola med ca 400 elever. Skolans lärare arbetar i tre arbetslag, ett för varje årskurs, som leds av en arbetslagsledare.
Skolan är kommunens enda högstadieskola.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår undervisning i slöjd och /eller teknik i årskurs 7-9, samt mentorskap och därtill hörande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen för den aktuella åldersgruppen, med behörighet i slöjd och/eller teknik. God förmåga att samarbeta med kolleger, elever och vårdnadshavare.
Vilja att ta ansvar och initiativ för att utveckla undervisningen.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A535377/2016 - Kopia - Kopia -
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c4a48989-afbe-41a5-9e08-a14827fe81f8&TK=2d02722a-949f-4944-8812-bb4ee952e2d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstiernaskolan
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare eller lärare i svenska och matematik.

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 12 800 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstiernaskolan är en 7-9-skola med ca 400 elever. Skolans lärare arbetar i tre arbetslag, ett för varje årskurs, som leds av en arbetslagsledare.
Skolan är kommunens enda högstadieskola.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med skolans pedagoger i årskurs 8 kommer du att arbeta runt de elever som är i behov av särskilt stöd i sin språkutveckling och i matematik.
Utifrån elevernas behov kommer du, i nära samarbete med pedagoger och specialpedagog, att ge det särskilda stöd som eleverna har behov av.
Arbetet är flexibelt och anpassas utifrån att lärandet runt eleven/eleverna skall bli så optimalt som möjligt, det innebär att du ofta arbetar i klassrummet med pedagogen, ibland enskilt med en elev eller med några i en grupp.

KVALIFIKATIONER
Du har en lärarexamen som är lämplig för att arbeta med elever med språkstörning, läs- och skrivsvårigheter och behov av stöd i matematik. Även en examen inriktad mot yngre åldrar är aktuell. Du har god förmåga att samarbeta med kolleger, elever och vårdnadshavare.
Du har vilja att ta ansvar och initiativ för att utveckla undervisningen.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A535377/2016 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29ae6180-e3f6-4976-b1a6-709e314a438c&TK=21aadc3c-3c58-46cf-8d1e-31d20328bc2c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstiernaskolan
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i matematik, fysik ocn kemi i grundskolans senare år

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 12 800 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstiernaskolan är en 7-9-skola med ca 400 elever. Skolans lärare arbetar i tre arbetslag, ett för varje årskurs, som leds av en arbetslagsledare.
Skolan är kommunens enda högstadieskola.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår undervisning i matematik, kemi och fysik i årskurs 9, samt mentorskap och därtill hörande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen för den aktuella åldersgruppen, med behörighet i matematik, kemi och fysik. God förmåga att samarbeta med kolleger, elever och vårdnadshavare.
Vilja att ta ansvar och initiativ för att utveckla undervisningen.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A535377/2016 - Kopia - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69864967-1ceb-465e-a6a8-2376df5efeef&TK=12b0f095-96a8-457e-aed3-49b088fda010
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Strömstiernaskolan
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Biträdande rektorer F-6

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.ARBETSUPPGIFTER
I kommunens Vision 2030 tar vi ut kursen mot målet för all undervisning – alla ska lyckas i skolan! För att uppnå målet tillsätter vi ledningsresurser, varje rektor ska ha en biträdande rektor att arbeta tillsammans med. Vi söker därför fyra biträdande rektorer inom F-6, gymnasiet och vuxenutbildningen.

I ditt uppdrag som biträdande rektor ingår att tillsammans med rektor, lärare och andra medarbetare driva utvecklingsarbetet på skolan. Du arbetar på delegation av rektor som är ytterst ansvarig för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en pedagogisk ledare som skapar energi, inspiration och engagemang för uppdraget att forma framtidens skola. Du har en adekvat högskoleutbildning och pedagogisk insikt. Det är meriterande om du har en genomförd eller pågående rektorsutbildning och är legitimerad lärare.

Ditt ledarskap präglas av en förmåga att utifrån ett professionellt förhållningssätt leda på ett tydligt, kreativt och utmanande sätt. Du är van att arbeta mot höga kvalitetsmål där elevernas utbildning och resultat är i fokus.

Du har god förmåga att inge och visa förtroende för andra människor och lägger stor vikt vid att skapa och bibehålla goda relationer. Din kommunikativa förmåga lockar fram det bästa ur dina medarbetare.

Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A675801/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2542a556-1360-4c5f-b556-d56280623f65&TK=6bb37792-dc10-47c6-93ba-094a7f0fc42c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Barn och utbildningsförvaltningen central administration
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Biträdande rektorer till gymnasium och vuxenutbildning

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.ARBETSUPPGIFTER
I kommunens Vision 2030 tar vi ut kursen mot målet för all undervisning – alla ska lyckas i skolan! För att uppnå målet tillsätter vi ledningsresurser, varje rektor ska ha en biträdande rektor att arbeta tillsammans med. Vi söker därför fyra biträdande rektorer inom F-6, gymnasiet och vuxenutbildningen.

I ditt uppdrag som biträdande rektor ingår att tillsammans med rektor, lärare och andra medarbetare driva utvecklingsarbetet på skolan. Du arbetar på delegation av rektor som är ytterst ansvarig för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en pedagogisk ledare som skapar energi, inspiration och engagemang för uppdraget att forma framtidens skola. Du har en adekvat högskoleutbildning och pedagogisk insikt. Det är meriterande om du har en genomförd eller pågående rektorsutbildning och är legitimerad lärare.

Ditt ledarskap präglas av en förmåga att utifrån ett professionellt förhållningssätt leda på ett tydligt, kreativt och utmanande sätt. Du är van att arbeta mot höga kvalitetsmål där elevernas utbildning och resultat är i fokus.

Du har god förmåga att inge och visa förtroende för andra människor och lägger stor vikt vid att skapa och bibehålla goda relationer. Din kommunikativa förmåga lockar fram det bästa ur dina medarbetare.

Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678723/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67bd87f1-7dc8-4596-b253-12e1a1bac81a&TK=a648f8f6-235c-4263-8b77-44d32322a725
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Barn och utbildningsförvaltningen central administration
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förvaltningschef

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förvaltningschef som vill vara med på resan mot vår vision att erbjuda våra invånare förskolor och skolor som rankas som landets bästa, där alla elever ska lämna skolan med godkända betyg. Strömstad är en expanderande kommun där skola och förskola växer både avseende verksamhet och lokaler. Som förvaltningschef leder du den strategiska utvecklingen av verksamheterna på uppdrag av Barn- och utbildningsnämnden. Målstyrning och verksamhetsutveckling är viktiga delar i uppdraget där du ytterst ansvarar för att verksamheterna når fastställda mål och har en budget i balans. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Vi har många spännande projekt och utvecklingsområden på gång. Verksamheterna karaktäriseras av dynamiken mellan att bevara och ta tillvara det som fungerar, och att ta fram och utveckla nya idéer och arbetssätt. I skola och förskola har vi förstelärare som bedriver praktiknära forskning med stöd av en professor i pedagogiskt arbete – en målmedveten satsning som ska bidra till en högre måluppfyllelse för våra elever. Som förvaltningschef är det ditt uppdrag att strategiskt driva och utveckla verksamheterna på kort och lång sikt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en inspirerande ledare som har förmåga att driva verksamheten framåt och nå resultat. Du är tydlig och kommunikativ med förmåga att skapa och upprätthålla professionella relationer på olika nivåer, såväl internt inom den egna organisationen som med externa samarbetspartners. Du har förmåga att tänka i nya banor och kraft att genomföra förändringar när så behövs.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet av ledningsarbete, med fördel inom barn- och utbildningsområdet. Du har goda kunskaper inom adekvat juridik samt erfarenheter av att leda verksamhet och personal mot uppsatta mål. Erfarenhet av att leda och samordna arbete i en större organisation med resultat- och personalansvar är meriterande, liksom erfarenhet från offentlig förvaltning. Du bör ha god förståelse och intresse för de olika rollerna i en politiskt styrd organisation och värdesätter ett bra samarbete med förtroendevalda.

Som ledare strävar du efter att tillsammans med dina medarbetare och kollegor utveckla den kommunala verksamheten. Du leder dina medarbetare genom delaktighet, delegering och tydlig uppföljning. Du inspirerar och motiverar chefer och medarbetare att utföra sina uppdrag i relation till övergripande mål och politiska beslut.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Förvaltningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A670598/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53a1acff-8d56-4fc0-9062-99156a285794&TK=2f59e597-2aa3-4e17-bcd5-7e1a9c46d44c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Klockaregatan 2
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Asian Town Strömstad söker medarbetare

Traditionella uppgifter där man arbetar i ett team i en restaurang.
Positiv och ambitiös restaurangbiträde som vill utvecklas och ha roligt på jobbet i en fantastisk miljö.
Vi söker dig som har/är:
- Erfarenhet av arbete inom restaurang
- God samarbetsförmåga
- Känsla för service
- Självgående

Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad.
Du bör ha:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd

Asian Town Strömstad öppnade 2012 i Strömstad köpcenter, i nära anslutning till Strömstads nya galleria samt flera andra
shopping-resemål. Restaurangen har en personlig och hemtrevlig atmosfär och vänder sig till såväl Strömstads lokalbefolkning
som tillresta shoppare och övriga turister.
Asian Town tillhör koncernen Taste Asia Group. Taste Asia Group är en ung och expansiv koncern som specialiserar sig på mat och matupplevelser
från Asien. Koncernen omfattar idag tio bolag; bland annat restaurangkoncepten Asian Town,
Nordby/Svinesund Wok, YOMO och MY WOK samt livsmedelsbutiken Asian Market.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda@asiantown.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Asian Town Strömstad AB
Oslovägen 48
45235  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.asiantown.se
  

Platsannons

Category Advisor/Brand Ambassador at the Colorline Ferry from Stömstad

Event og promotion company. We are currently working in the recruitment process for sales staff around the world.

Would you like a fun summer job?

Would you like to meet new people and do you like to sail?

Would you like to work for one of the world's largest tobacco companies?

Would you like to become great at sales?

Brandvenue is looking for a Customer Advisor to work at the Colorline ferry between Stömstad and Sandefjord from May to September 2017.

You will work at a duty-free shop and your responsibilities will be to help the consumers with finding the right product. It is your responsibility to ensure that the shop looks presentable. The different products have to be visible for the consumers and you will have to give the consumer the necessary information about the different products.

We are looking for a person who is social as you will be talking with many different people and be able to handle stressful situations. Sales and promotional experience is necessary. It is preferable if you can speak Danish, Swedish, Norwegian and English.

Send us your CV and a short application in English as well as a photo of you!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid1st april - 30th september, There are 2 types of shift, 1 is from 10.00 - 16.00 the other is from 13.40 - 19.30160 DKK an hour
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Recruitment@brandvenue.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brandvenue ApS
Dronning Olgas Vej 24
  DANMARK
Hemsida: www.Brandvenue.dk
  

Platsannons

Sommarpersonal till IK Interiör &amp; Kläder

IK Interiör & Kläder är en livsstilsbutik belägen på Torskholmen i Strömstad. Vi säljer interiör och kläder från varumärken som Artwood, Sail Racing, North Sails och Ralph Lauren.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikschef till IK Interiör &amp; Kläder

IK Interiör & Kläder är en livsstilsbutik belägen vid Torskholmen i Strömstad. Vi säljer interiör och kläder från varumärken som Artwood, Sail Racing, North Sails och Ralph Lauren.

I tjänsten ingår personalansvar, schemaläggning, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidJuni-september.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@individprestige.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompaniet Strömstad AB
Tornstigen 6
45231  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare till iittala outlet Nordby Shoppingcenter

Som butikssäljare har du ansvaret för att varje kund känner sig välkommen till en inspirerande butik där vi ger den bästa kundservicen, varje dag.Ta chansen att bli en del av ett starkt coh framgångsrikt team.
Vi söker nu en driven säljare som brinner för kundservice, försäljning och som har en stark ambition att utvecklas.
Som sökande ser vi att du är drivande, lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i ett högt tempo. Du motiveras av att jobba mot tufft satta mål och gläds när vi når dem. Du känner en stor passion för våra produkter och dess historia.


Fiskars är en ledande global leverantör av konsumentprodukter för heminredning, kök och trädgård. Koncernen har en stark portfölj av ansedda internationella varumärken, inklusive Fiskars, Iittala, Hackman, Arabia, Royal Copenhagen och Rörstrand. Fiskars, som grundades 1649 och är noterade på NASDAQ OMX Helsingfors, är Finlands äldsta företag. Fiskars omsatte 1105,6 miljoner euro 2015, och har cirka 8.700 personer anställda i över 30 länder. www.fiskarsgroup.com
Svenska huvudkontoret är placerat I Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anniken.bieth@fiskars.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fiskars Sweden AB
Nordby Shoppingcenter
45293  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Customs Process Administrators

Till vårt kontor på Torskholmen i Strömstad söker vi dig som är social och gillar administrativa arbetsuppgifter. Du blir en del av vårt team som består av 7 personer, som i huvudsak jobbar mot ett antal kunder med fasta godsflöden. Detta är ett front office där du dagligen möter chaufförer och säkerställer att de har rätt dokumentation för att de ska få en smidig gränspassering.

I rollen som Customs Process Administrator upprättar du tulldeklarationer för våra kunder vid import och export av varor. Då vi sätter kunden i centrum ställer vi höga krav på din servicekänsla och förmåga att lösa kundens problem.

Hos oss får du:
- Jobb i ett av Europas ledande företag inom tullhantering
- Stimulerande arbetsuppgifter med mycket variation i vardagen
- Träffa många olika människor varje dag och stor möjlighet till personlig utveckling
- Du kommer till en arbetsplats med trevliga arbetskamrater där vi erbjuder intern upplärning och goda möjligheter att utvecklas.


Vi söker dig som har följande egenskaper:
- Lätt för att arbeta i team, och bidrar till en god arbetsmiljö
- Kvalitetsmedveten
- Positiv och skapar goda kundrelationer
- Hög servicekänsla och lösningsorienterad
- Goda språkkunskaper

KGH grundades 1963 och vi har sedan dess kontinuerligt byggt vår kompetens inom tullservice. Idag har vi fler än 14 000 kunder över hela Europa och vår kunskap har byggts genom att vi jobbar nära våra kunder och att vi har fysisk närvaro där gods hanteras. Vi har drygt 650 medarbetare och våra kontor är strategiskt belägna i alla viktiga hamnar och gränspassager i Europa.

KGH levererar – Kompetens, Kvalitet och Service
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Frontofficepersonal
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd arbetstid, även kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vivi.r.gustavsson@kghcustoms.com
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum då intervjuer görs löpande.
Arbetsplats: 
Adress: KGH Customs Services AB
Tångenvägen 10
45235  STRÖMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.kghcustoms.com
  

Platsannons

Promotion

Event og promotion company. We are currently working in the recruitment process for sales staff around the world.

Sales staff for the Swedish/Norwegian Border

Brandvenue is looking for a hostess on behalf of a new client in Stömstad and Charlottenberg.
Do you see yourself working for a multinational company with more than 57.000 employees around the world and offices in 200 countries?
Do you want to be the face of a company and be at the touchpoint of consumers?
Do you prefer to talk and interact with people?
Then we invite you to explore the job opportunity as a Hostess for our client.

Hostess - the role:
A hostess is our link between the consumer and the product. You will be working in the Norwegian border shop and help us with promotion of the different products, aiding customers in their choices of a product category, and assist them in their shopping experience. The job will be starting the 1st of May to the 30th of June. The working days will be 4 days a week, and you will be working 8 hours a day. The borders are in Stromstad and Charlottenberg.

Responsibilities
1) Customer service:
- Approaching possible customers in a responsible way and within regulation.
- Interact with confidence and clarity to ascertain the customer needs.
- Build and maintain contact with regular customers.

2) Driving sales:
- Increasing product sales, with emphasis on the represented brand, as well as cross-category sales.
- Ensure product availability and attractive display in the shop.
- Supporting monthly sales targets set for the category, brands, etc.

3) Communication:
- Maintain a strong and healthy relationship with the customer and other outlet staff.
- Ensure open and regular communication with key report contact of issues/highlights.
- Provide information about special and interesting customer behavior.

Key Success Factors:
- Achieve specific targets
- Accurate completion of required reports
- Excellent attendance
- Maintaining a professional appearance and attitude at all times during the job
- Effective customer engagement; direct contact and dialogue
- Focus promotional brand vale and benefits are communicated in a responsible way and within regulation
- Take full ownership for delivering against agreed action plans and set objectives

Qualifications:
- Professional and well maintained appearance
- Strong sales skills
- Speak and write English on a professional negotiation level, and preferably speak both Swedish and Norwegian.
- Previous experience in a retail or customer service is an advantage
- Knowledge and passion for brands and their importance
- High degree of self-initiative
- Excellent communication and influencing skills
- Customer service proactive attitude

You are also welcome to contact us if you have any questions, or to check Brandvenue out at http://brandvenue.eu/
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid1st of May to the 30th of June The working days will be 4 days a week, and you will be working 8 hours a day.225 DKK per hour
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Recruitment@brandvenue.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brandvenue ApS
Dronning Olgas Vej 24
  DANMARK
Hemsida: www.Brandvenue.dk
  
Platsannons

Barnmorska

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Tycker du om variation och vill ha ett stimulerande arbete hos oss?

Vi erbjuder dig en Pool tjänst där du har Närhälsan Strömstad barnmorskemottagning som din hemarbetsplats men du kommer vid behov även att arbeta på våra mottagningar i Uddevalla, Tanumshede, Strömstad, Sotenäs, Orust, Munkedal och Lysekil.

Dessa mottagningar har gemensam chef och har ett nära samarbete med varandra.

Vid barnmorskemottagningen i Strömstad arbetar för närvarande två barnmorskor. Hos oss finner du engagerade och kunniga arbetskamrater.

Om arbetet

Mödrahälsovården omfattar fem områden: Hälsovård under graviditet, förlossningsförberedelse och föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning, sexuell och reproduktiv hälsa samt organiserad cellprovskontroll.

Om dig

Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Gärna med erfarenhet från barnmorskemottagning. Du är flexibel och trivs med att arbeta på flera arbetsplatser. Du har god samarbets- och initiativförmåga, är ansvartagande och har ett professionellt förhållningssätt. Du har B-körkort.

Det vi kan erbjuda:

- Ett arbete med utvecklingsmöjligheter i en positiv arbetsgrupp.
- Vi arbetar för en bra arbetsmiljö.
- Handledning i patientärenden
- Möjlighet till kompetensutveckling.

Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/2994
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147041/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Strömstad barnmorskemottagning
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarier till New Yorker i Strömstad

Drivs du av att utvecklas och ta dig an nya utmaningar? Då passar du i vårt team. NEW YORKER har idag fler än 16.000 medarbetare - vill du bli vår nya kollega? Tillsammans skriver vi framgångshistoria genom att prova nya vägar och att sträva efter ett gott samarbete, en platt organisation och en öppen kommunikation. Så har NEW YORKER lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Från den första butiken i Tyskland har vi utvecklats och har idag fler än 1000 butiker i 40 länder.

Som förstärkning till vårt team i Strömstad söker vi nu:

Sommarvikarier som butikssäljare

Huvudsakliga arbetsområden


• Varuhantering
• Kundservice, bemötande och betjäning
• Försäljning
• Kassaarbete
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Gymnasieutbildning gärna inom handel
• Arbetslivserfarenhet från serviceyrke
• Talang för försäljning och serviceminded
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från detaljhandeln och modebranschen
• Teamorienterad och engagerad
• Flexibel, stresstålig och trivas att arbeta i högt tempo
• Svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Ett bra team är det viktigaste för oss, för utan ett bra team skulle även den bästa planen gå i stöpet. Hos oss finner du en tydlig och kommunikativ miljö som efterlever New Yorkers mission: Med passion och mod förverkligar vi idéer som blir till trender. Ytterligare information hittar du på: http://www.newyorker.eu.

Arbetstid/Varaktighet: Semestervikarier/extrapersonal vid behov under sommarsäsongen 2017 med start i maj/juni till och med augusti/september. Varierande arbetstid. 

Upplysningar lämnas av: Butikschef Malin Heina, e-mail nyse016@newyorker.de.

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats, se länk. Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast 2017-05-20.

?

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
NewYorker Sverige KB
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://jobs.newyorker.de/index.php?id=49&L=46&submit=Suche&rmpage=job&rmjob=575%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NewYorker
Nordby Shoppingcenter Mellersta
45270  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.newyorker.dk
  
Platsannons

Max söker sommar och helgpersonal

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har 117 restauranger, varav 107 i Sverige och sysselsätter 4500 medarbetare. Max omsatte 2,4 miljarder år 2015.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning.

Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp.

Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter i fråga om arbete, utvecklingsmöjligheter och medarbetarskap oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller ålder.

Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Varierande anställningar, 7-35 timmar/vecka. Tillträde: Under maj och juni tillsvidareanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/276
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148498/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Hamburgerrestauranger AB, Max i Nordby
Nordby Köpcenter
45270  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

C-chaufför

Om företaget
För kunds räkning söker vi en c-chaufför med tidigare erfarenhet av yrket! För rätt person finns möjlighet att efter avslutat uppdrag övergå till anställning direkt hos kunden.

Vår kund är ledande inom fastighetsrenhållning till kommuner och kommunala bolag.Arbetsuppgifter
Du kommer att köra slam- och spolbil. Arbetet rör framför allt hushållsslam.
Formell kompetens
•Körkort med C-behörighet
•Digitalt förarkort
•Erfarenhet av chaufförsyrke
•Giltigt YKBDin bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som chaufför och som trivs i den rollen.


Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som chaufför hos vår kund ser vi att du är serviceminded, stresstålig, flexibel, noggrann och självständig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Dagtid/Strömstad

Tillträdesdag
Uppdraget är ett sommarvikariat under ca veckorna 24-36.

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sug- och spolbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 18537
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18537
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Uddevalla
Lernia Bemanning AB
45143  Uddevalla Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Traditionella uppgifter där man arbetar i ett team i en restaurang
Positiv och ambitiös restaurangbiträde som vill utvecklas och ha roligt på jobbet i en fantastisk miljö.

Vi söker dig som har/är
- Erfarenhet av arbete inom restaurang.
- God samarbetsförmåga.
- Känsla för service.
-Självgående

Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Du bör ha

• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd

I början av juni 2017 slår vi upp portarna till vår nya och fräscha restaurang Svinesund Wok.
Här kommer ni kunna äta asiatisk mat i en fräsch miljö.
Vi eftersträvar alltid hög kvalité på vår mat och vill att våra kunder ska få en upplevelse av äta på våra restauranger
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pajen@wokgroup.se
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan via mail
Arbetsplats: 
Adress: Svinesund Wok AB
Oslovägen 48
45235  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Traditionella kockuppgifter där man arbetar i ett team
Positiv och ambitiös kock som vill utvecklas och ha roligt på jobbet i en fantastisk miljö.
Erfarenhet av av tillagning av asiatisk mat är ett krav

Vi söker dig med glimten i ögat och service i hjärtat. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Du bör ha

• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd

I början av juni 2017 slår vi upp portarna till vår nya och fräscha restaurang Svinesund Wok.
Här kommer ni kunna äta asiatisk mat i en fräsch miljö.
Vi eftersträvar alltid hög kvalité på vår mat och vill att våra kunder ska få en upplevelse av äta på våra restauranger
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pajen@wokgroup.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svinesund Wok AB
Oslovägen 48
45235  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Vi söker dig som har jobbat med att laga mat och kan preppa olika maträtter. Ni ska även
göra såser osv.
Men också komma bra överens med vår duktiga befintliga personal.

Vi söker en tjej/kille som vi vara med i vårt underbara team och göra det ännu bättre. Ni ska kunna laga mat och
allt göra allt som ingår i en kocks vardag.Vi på PR cafe & mat, är ett seriöst företag med god arbetsmoral. Vi jobba tight ihop, därför är det viktigt för
oss att alla trivs och är glada på jobbet. Det är mycket skratt och glädje ni kommer till om ni kommer
till vår restaurang.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: prcafe@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: R & P Strömstad AB
Nordby Köpcentrum Mellersta
45270  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Assisterande Butikschef GameStop Nordby Shoppingcenter

• Vill du 'bring power to the players' i världens största spelkoncern och vara en del av GameStop teamet?
• Kan du garantera att kunderna får en god upplevelse och vill du ingå i en världsomspännande
succé där du säljer de mest populära spelen på marknaden?
• Vill du utveckla din säljtalang och arbeta i den digitala underhållningsbranschen?

'Du behöver inte veta allt om spel, det viktigaste är att du gillar att sälja till många olika kunder', säger Store Manager Sandra von Benningsen.

Till GameStop i Strömstad söker vi nu en Assistant Store Manager som kan föra vidare vår tradition av utmärkt service och marknadsledande expertis.

Som Assistant Store Manager delar du det dagliga ansvaret för butiksdriften med Store Manager. I nära samarbete med era medarbetare ger ni utmärkt service till kunderna och säkrar att butiken är säljklar, att GameStops riktlinjer följs och att våra produkter presenteras på bästa sätt.

Det är viktigt att du kan förverkliga kundernas förväntningar samt nå våra ambitiösa säljmål, på så sätt kan vi lyfta butiken till en ännu högre nivå. Dessutom ser du till att medarbetarna trivs och levererar goda resultat genom olika bonussystem och säljtävlingar.

'Jag älskar att vara problemlösaren som hjälper kunderna att hitta just det dem söker efter. Det finns inget häftigare än när kunderna lämnar butiken med ett spel och stort leende på läpparna' säger Sandra.


Erfarenhet av 'aktivt' sälj och goda ledaregenskaper.

• Vi tror att du har erfarenhet av sälj och gärna ledarerfarenhet från en liknande position som butikschef eller assisterande butikschef inom detaljhandeln.
• Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer aktiv försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
• Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift.

'Det viktigaste är att man har en stark tävlingsinstinkt och älskar aktivt sälj. Det är ett mycket utåtriktat arbete där man skall gilla att kommunicera med kunderna, ha en bra känsla för deras behov och kunna 'close the deal'. Det är så man får en bra butik som når säljmålen' avslutar Sandra.

Gamestop är den största detaljhandlaren i världen inom tv- och dataspel samt speltillbehör. (www.gamestop.com) Under varumärket Gamestop finns det idag ca 6500 butiker globalt varav 205 ligger i en region som vi kallar Northern Europe, vilken består av; Sverige, Danmark, Norge, Irland och Finland. Det nordeuropeiska huvudkontoret är placerat i Dublin och vi har idag över 1200 anställda i regionen.

”Även om vi är i spelbranschen så är jobbet ingen lek men å andra sidan så har vi riktigt kul. Ingen dag är den andra lik. Man möter många roliga och olika kunder varje dag. Det känns bra att arbeta i ett företag med mångfald.” säger Sandra.
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: royjonsson@gamestop.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Nordby Shoppingcenter
45292  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.gamestop.se
  

Platsannons

Tekniker Semestervikariat Tjärnö

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur erbjuder flera fartyg och mindre båtar samt två fältstationer för forskning och utbildning. Båda stationerna är belägna i unika miljöer vid den svenska västkusten: Kristineberg vid Gullmarsfjorden och Tjärnö vid Kosterfjorden.

Den annonserade tjänsten är förlagd till fältstationen Tjärnö vid den artrika Kosterfjorden i Strömstads kommun. På Lovéncentret Tjärnö finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen.

Arbetsuppgifter
Reparation/underhåll av utrustning för forskning och verksamhet.
Avfallshantering.
Enklare fastighetsskötsel och reparationer.
Hålla ordning i verkstad, sjöbodar och förråd.

Kvalifikationer
Erfarenhet från verkstadsarbete med svets, svarv och fräs är önskvärd.
Erfarenhet från snickeriarbete.
Erfarenhet från praktisk användning av småbåtar och mindre reparationer av småbåtar.
Händig och tekniskt kunnig.
Lösningsorienterad.
Körkort B.

Anställning
Anställningen är heltid, tidsbegränsad 2017-06-05 till 2017-08-25. Placering vid Lovéncentret Tjärnö.

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta
Thore Hilmersson  031-786 96 71  thore.hilmersson@loven.gu.se 
Michael Klages      031-786 95 53  michael.klages@gu.se

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Verkstadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=880%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göteborgs universitet
Tjärnö
45296  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.gu.se/
  
Platsannons

Vill du bli en del av Nordens bästa Demoteam?

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Lena och jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Väst med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.
Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till lena.larsson@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0733-302678!
 
Hoppas vi hörs!
// Lena Larsson
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89600
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  

Platsannons

Vi söker merchandiser/plockare i Strömstad med omnejd.

Din roll på Storesupport kommer att vara mestadels i olika livsmedelsbutiker. Du ansvarar för ditt distrikt och du kommer vara den förlängda armen mellan flertalet leverantörer och deras kunder.

Huvudsakligen kommer du att fronta, exponera samt malla upp sortiment i hyllorna och fylla på varor enligt våra kunders önskemål i Strömstad med omnejd!

Vi söker dig som kan jobba för oss på deltid, men för rätt person kan också bli mer och kombineras med andra uppdrag. Arbetet är förlagt måndag-fredag på dagtid.

Söker du ett deltidsarbete? Är du sugen på att jobba med merchandise och trivs med att arbeta i butik? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfarenhet från butiksarbete gärna från dagligvaruhandeln.

För att trivas hos oss på Storesupport krävs att du gillar kundservice, är självgående och inte är rädd för att ta egna initiativ! Du har inga svårigheter med att vara flexibel med varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du har en hög arbetsmoral och trivs som bäst i ett högt arbetstempo med effektivitet.

Körkort och egen bil är ett krav!

Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://storesupport.teamtailor.com/jobs/32614-vi-soker-merchandiser-plockare-i-stromstad-med-omnejd
Epostadress:
Övrigt: Är du intresserad? Sök till oss redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Storesupport AB
Vretenvägen 2
17122  Solna Sverige
Hemsida: http://www.storesupport.se
  

Platsannons

Sommarpersonal


Dina arbetsuppgifter är att stå i kassan, ha hand om buffen, plocka disk och diska.
Vi har ca 90 plaster på restaurangen så det är ett stressigt jobb men väldigt roligt.
Ni ska stå i kassan, ta hand om buffen, och plocka disk och diska.
Vi söker en glad trevlig tjej/kille till sommarens personalstyrka.
Ni måste kunna Svenska eller Norska väldigt bra för huvud delen av arbetet
så pratar ni med våra kunder.

Vi ligger i ett köpcenter som heter Nordby shoppingcenter, vi ligger på andra våningen i mitten av centret.
Vi har ca 90 platser och serverar allt från taco buffe till oxfile.
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: prcafe@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: R & P Strömstad AB
Nordby Köpcentrum Mellersta
45270  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Väktare Sommar vikariat

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarvikariat juni juli augusti Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1831277/59699?channel=amv&iso=se
Epostadress: planering.karlstad@securitas.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Infanterigatan 37
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  

Platsannons

Barista Sommarsäsong Strömstad

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!

Strömstad är sommarens stad och vi söker dig som vill vara del av vårt team under sommarsäsongen! Vi fokuserar på service och kvalitet, och ha roligt på jobbet medan vi levererar det - vill du vara en del av vår sommar? 

Ditt framtida jobb?

Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

Vad erbjuder du oss?


• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning.

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Vi ser gärna att du jobbar hos oss i sommar men även fortsätter helger framöver i höst om du skulle vilja. 

Övrigt

Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via vår hemsida http://www.espressohouse.com/jobba-hos-oss/

Vi rekryterar löpande, så tveka in med att söka redan idag! 

 Välkommen att söka till oss!

/Espresso House!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal HRF/Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1314%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Espresso House
Espresso House Östra hamngatan 31 411 10 Göteborg
45235  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.espressohouse.se
  

Platsannons

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

Som fysioterapeut i Strömstads kommun kan vi erbjuda dig ett självständigt och flexibelt arbete med möjlighet att utvecklas. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterska samt omvårdnadspersonal och verkar för ett hälsofrämjande arbetssätt inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Rehabenheten består av 8 medarbetare med lång erfarenhet - två fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter, en rehabassistent/syn-hörselinstr samt två hjälpmedelstekniker. . Fysioterapeut och arbetsterapeut arbetar tillsammans utifrån distriktsindelning. Våra patienter finns i ordinärt boende, särskilt boende, LSS-verksamhet och korttidsverksamhet.
Du erbjuds introduktionsprogram och individuell kompetensutveckling, Vi arbetar dessutom med friskbevarande personalaktiviteter såsom lunchpromenader, frukt, morgongympa mm.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet präglas av helhetssyn, variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Som fysioterapeut kommer du att ansvara för bedömningar, beslut om rehabiliteringsinsatser och åtgärder, uppföljningar, samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du kommer att handleda och informera patienter, närstående och personal i rehabiliteringsfrågor samt utbilda vårdpersonal. Som fysioterapeut medverkar du till Rehabenhetens utveckling och kvalitetsarbete.
Vi arbetar i journalsystemet Treserva och använder TES för planering.

KVALIFIKATIONER
Leg. fysioterapeut/leg. sjukgymnast. Erfarenhet är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, flexibilitet och kreativitet. B-körkort och datavana erfordras.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Tillträde enligt överenskommelse , helst snarast. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A672199/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=781d390a-5035-42fb-a459-c0b332328e2c&TK=dd57b00b-f487-4106-957b-3233253f9835
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Restaurang Packhuset serverar allt från pizza och hamburgare till black rock. Arbetsuppgifterna består av tillagning av lunch, à la carte, buffé och personalmat. Det är en tempofylld tjänst, där fokus, koordination och effektivitet är ett måste.

Under högsäsong är tempot högt så vi ser gärna att du är stresstålig. Du jobbar i ett stort team och måste ha god samarbetsförmåga med dina arbetskollegor. Du är flexibel, utåtriktad och ansvarsfull.

Daftö Resort är en femstjärnig semesteranläggning med nöjespark, camping, stugbyar, pooler, konferens och salta bad. På Anläggningen finns 130 stugor, 700 campingtomter och mer än 4000 människor befinner sig på Daftö en solig dag.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi tillämpar kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: ove@dafto.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Daftö Resort AB
Dafter 1
45297  Strömstad Sverige
Hemsida: http://www.dafto.se
  

Platsannons

Förskollärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Vi behöver medarbetare till Bojar och Mällby förskolor. förskolorna ligger 2 och 3 km norr om centralorten med nära till natur, skog och hav.


ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i förskolan enligt läroplan, Lpfö 98. Du ska anpassa verksamheten så att alla barn är delaktiga i utveckling och lärande. Ha ett gott bemötande till alla barn på individnivå. Du ska vara lyhörd för barns olika intressen oh behov. kunna samarbeta i ett arbetslag och med andra avdelningar. Sträva efter att skapa bra relationer som ger trygghet för barn och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare med legitimation

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A671454/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=31bb6d8c-a59f-45cb-afba-9fd4d52eecbf&TK=a15e7ff2-73ad-4ff1-b5a1-0699eea25134
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Mällby, Arken och Bojar förskoleområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMARJOBB I STRÖMSTAD

Servitriser/servitörer sökes till italiensk restaurang i centrum av Strömstad, västkustens pärla!

Här arbetar du i en fin atmosfär och får en trevlig arbetsmiljö, nära havet..

Vi önskar att du kan uttrycka dig på svenska eller på norska.
Du behöver varken ha utbildning eller erfarenhet av servering, utan vi lär upp dig på restaurangen. Huvudsaken är att du är en trevlig och serviceminded person.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarjobbenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring, besök restaurangen, eller mejla till: ridvan.allan@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Primi Piatti
Södra Hamngatan 14
45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagogstjänster

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Mellegårdens skola är belägen strax nordost om Strömstad. På skolan kommer vi att vara nästan 100 elever till hösten. Skolan är organiserad i 6 grupper med en förskoleklass, åk 1, åk 2, åk 3, åk 4 och åk 5-6. Det arbetar 7 pedagoger på skolan. Skolan är belägen i Näsinge i ett naturskönt område med skogen inpå knuten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet, som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån Barn och utbildningsförvaltningens gemensamma lärande vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Mellegårdens skolas pedagogiska helhetsidé är "Vi vill ge alla elever tillgång till ett rikt lärande för en hållbar framtid".

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med intresse för att utveckla fritidsverksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni gemensamt planerar, genomför, utvecklar och ansvarar för fritidsverksamheten. Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskolleger, elever och vårdnadshavare.
Ditt uppdrag är att arbeta mot fastställda mål enligt läroplanen, att vara en del av hela arbetslaget på skolan och verka för en helhetsyn på alla skolans elever.
Om du delar vår positiva syn på skolans möjligheter att bidra till barns utveckling är du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder friskvårdspaket och kompetensutveckling.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A670268/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d413174-5ae9-4c38-8ca4-369a13c206f4&TK=2ffdc06e-e1e1-4c61-8261-4016a7117a87
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Skee, Mellegården och Rossö rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Skee skola är belägen strax utanför Strömstad. Skolan har ca 160 elever och ett fritidshem med drygt 80 elever. Skolan är i dagsläget organiserad i 7 grupper från och med förskoleklass till och med åk 6. Skee skola har utmärkelserna Grön Flagg och skola för hållbar utveckling. På skolan arbetar f n 16 pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån förvaltningens gemensamma vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Du ska ha utbildning med behörighet att undervisa i förskoleklass.

KVALIFIKATIONER
Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskollegor, elever och vårdnadshavare. Viktiga egenskaper är också att du kan vara tydlig, trygg och flexibel i din undervisning så att du kan ge eleverna den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och i sin personliga utveckling. Ditt uppdrag är indelat i fyra delar. Mötet med eleven, ledarskap, samverkan och ansvar för lärande och yrkesutveckling. Se mer detaljerat uppdragsbeskrivning på Strömstads kommuns hemsida.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig mentor om du är nyutbildad samt tillgång till friskvårdspaket.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A670213/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7979b52d-8485-40b7-98f7-0d49aca3659d&TK=a1fad02e-a0f0-4fec-b876-d5d50720f4c6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Skee, Mellegården och Rossö rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Mellegårdens skola är belägen strax nordost om Strömstad. På skolan har vi för närvarande nästan 100 elever. Skolan är organiserad i sex grupper. Inför ht 17 blir det en förskoleklass, åk 1, åk 2, åk 3, åk 4 och åk 5 - 6. Skolan är belägen i Näsinge i ett naturskönt område med skogen inpå knuten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet, som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån Barn och utbildningsförvaltningens gemensamma lärande vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Mellegårdens skolas pedagogiska helhetsidé är "Vi vill ge alla elever tillgång till ett rikt lärande för en hållbar framtid".

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med intresse för att utveckla förskoleklassens verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni gemensamt planerar, genomför, utvecklar och ansvarar för förskoleklassen. Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskolleger, elever och vårdnadshavare.
Ditt uppdrag är att arbeta mot fastställda mål enligt läroplanen, att vara en del av hela arbetslaget på skolan och verka för en helhetsyn på alla skolans elever.
Om du delar vår positiva syn på skolans möjligheter att bidra till barns utveckling är du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder friskvårdspaket och kompetensutveckling.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A670200/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=afe25eb1-5b61-4fda-abc2-6e45e1b2b535&TK=f3031b56-9733-43af-a596-35b52ab9ba60
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Skee, Mellegården och Rossö rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagoger

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Skee skola är belägen strax utanför Strömstad. Skolan har ca 160 elever och ett fritidshem med drygt 80 elever. Skolan är i dagsläget organiserad i 7 grupper från och med förskoleklass till och med åk 6. Skee skola har utmärkelserna Grön Flagg och skola för hållbar utveckling. På skolan arbetar f n 16 pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet, som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån Barn och utbildningsförvaltningens gemensamma lärande vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Skee skolas pedagogiska helhetsidé är "Vi vill ge alla elever tillgång till ett rikt lärande för en hållbar framtid".

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med intresse för att utveckla fritidsverksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni gemensamt planerar, genomför, utvecklar och ansvarar för fritidsverksamheten. Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskolleger, elever och vårdnadshavare.
Ditt uppdrag är att arbeta mot fastställda mål enligt läroplanen, att vara en del av hela arbetslaget på skolan och verka för en helhetsyn på alla skolans elever.
Om du delar vår positiva syn på skolans möjligheter att bidra till barns utveckling är du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder friskvårdspaket och kompetensutveckling.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Du kommer att få ett introduktionssamtal med din rektor första dagen du börjar.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A670175/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=882b238b-2cae-44b0-9223-0ca588f2ccb1&TK=6b1aa2b0-4433-4029-8f5b-6f08b64c1d0d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Skee, Mellegården och Rossö rektorsområde
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris till italiensk restaurang

Servitris sökes till italiensk restaurang i centrum av Strömstad, västkustens pärla!

Här arbetar du i en fin atmosfär och får en trevlig arbetsmiljö, nära havet..

Vi önskar att du kan uttrycka dig på svenska eller på norska.
Du behöver varken ha utbildning eller erfarenhet, utan vi lär upp dig. Huvudsaken är att du är en trevlig och serviceminded person.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareenl kollektiv avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring, besök restaurangen, eller mejla till: ridvan.allan@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Primi Piatti
Södra Hamngatan 14
45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

FörskolelärareArbetsbeskrivning
Att tillsammans med kollegor och föräldrar skapa bästa möjliga förutsättningar för att främja alla barns utveckling och lärande.
Att vara med och skapa en trygg och lärorik miljö för alla barn på förskolan.
Som förskollärare tar du både enskilt och tillsammans med kollegorna ansvar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.


Tillträde:
Eller enligt överenskommelse

Annons försäljare undanbedes.


Vi söker dig som är:
Legitimerad Förskolelärare.
Positiv, initiativrik och med god samarbetsförmåga gentemot barnen, föräldrar och kollegor samt styrelsen. Du behöver ha ett genuint intresse för barns utveckling och lärande samt ha förmågan att se det enskilda barnets behov liksom barngruppens möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har intresse för utomhuspedagogik.

Arbetsplatsbeskrivning

Förskolan Naturkooperativet Vildkottens Ekonomiska förening är ett föräldrakooperativ placerat i det natursköna Flöghult.
Kooperativet bedrivs av föräldrar genom vald styrelse. Kooperativet genomsyras av en familjär god gemenskap mellan föräldrar och personal.

Vi har som uppdrag att tillhandahålla utbildning för barns personliga och kunskapsmässiga utveckling.

Vi ser till att personalen ständigt har möjlighet till kompetensutveckling. Vi arbetar ut i från att ge barnen ett livslångt lärande. Vi arbetar ut i från en helhetsidé att ett livslångt lärande skapar vi tillsammans med möjlighet till att vara kreativa och ute i naturen. Vi jobbar tillsammans för att vår verksamhet skall vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidÄven Heltid möjligt. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vildkotten@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURKOOPERATIVET VILDKOTTEN EKONOMISK FÖRENING
Kampegårdsvägen
45293  STRÖMSTAD Sverige
Hemsida: http://naturkooperativet-vildkotten.webnode.se/
  

Platsannons

Förskolechef

Arbetsbeskrivning:

I rollen som förskolechef är du en pedagogisk ledare och ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt läroplanen, skollagen och förskolans stadgar. Du ansvarar för att det finns en tydlig arbets- och ansvarsfördelning inom gruppen och tar till vara på medarbetarnas olika kompetenser. Du ansvarar för medarbetarutveckling och det är viktigt att du har en förmåga att få alla i personalgruppen att känna sig involverade och engagerade. Du rapporterar till styrelsen och deltar aktivt på styrelsemöten. I rollen som förskollärare ska du tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att miljön på förskolan är inspirerande, lärorik och lustfylld.Vi söker dig som är:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare. Du har erfarenhet av arbete inom förskola och har förmåga att förena rollerna som chef respektive kollega i barngruppen. Du har ett stort engagemang för ditt uppdrag, ha ett intresse för utomhus pedagogik och var positiv. Du har god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med förskolans uppdrag. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor och föräldrar. Du är strukturerad, självgående och utvecklingsinriktad samt har förmåga att arbeta med olika arbetsuppgifter parallellt.

Annons försäljare undanbedes.

Förskolan Naturkooperativet Vildkottens Ekonomiska förening är ett föräldrakooperativ placerat i det natursköna Flöghult.
Kooperativet bedrivs av föräldrar genom vald styrelse. Kooperativet genomsyras av en familjär god gemenskap mellan föräldrar och personal.

Vi har som uppdrag att tillhandahålla utbildning för barns personliga och kunskapsmässiga utveckling.

Vi ser till att personalen ständigt har möjlighet till kompetensutveckling. Vi arbetar ut i från att ge barnen ett livslångt lärande. Vi arbetar ut i från en helhetsidé att ett livslångt lärande skapar vi tillsammans med möjlighet till att vara kreativa och ute i naturen. Vi jobbar tillsammans för att vår verksamhet skall vila på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vildkotten@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURKOOPERATIVET VILDKOTTEN EKONOMISK FÖRENING
Kampegårdsvägen
45293  STRÖMSTAD Sverige
Hemsida: http://naturkooperativet-vildkotten.webnode.se/
  

Platsannons

Promotion

Event og promotion comapny. We are currently working in the recruitment process for sales staff around the world.

Category Advisor/ Brand Ambassador på Colorline færgerne fra Strømstad

Kunne du tænke dig et sjovt sommerjob?

Kunne du tænke dig at møde en masse mennesker og kan du lide at sejle?

Kunne du tænke dig at arbejde for et af verdens største tobak koncerner?

Kunne du tænke dig at bliv bedre til salg?

Brandvenue søger en ny Brandambassadør til at arbejde på Colorline færgerne mellem "Strømstad - Sandefjord" i perioden mellem april - september.

Du vil arbejde i den toldfrie butik, hvor du vil repræsentere en af verdens største tobak koncerner.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af: At hjælpe forbrugerne med at finde det perfekte produkt. Det er dit ansvar, at butikken er i ordentlig stand. De forskellige produkter skal være synlige for forbrugerne, og du skal kunne give kunden den nødvendige information om de forskellige produkter.

Vi leder efter en person der er social, du skal kunne tale med mange forskellige mennesker, være kontaktsøgende og klar til at håndtere pressede situationer. Salgs og promotionerfaring er helt klart nødvendig da du skal være vores led mellem forbrugeren og produktet. Du skal kunne tale dansk, engelsk, norsk og svensk.

Send os dit CV og en kort ansøgning på dansk, samt et billede af dig!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid1st april - 30th september There are 2 types of shift, 1 is from 10.00 - 16.00 the other is from 13.40 - 19.30160 DKK an hour
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Recruitment@brandvenue.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brandvenue ApS
Dronning Olgas Vej 24, 2000 Frederiksberg
  DANMARK
Hemsida: www.Brandvenue.dk
  
Platsannons

Sjuksköterska i ambulans

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Ambulansverksamheten Bohus Norr
Ambulansverksamheten i NU-sjukvårdens regi organiseras i sex delområden: Bohus Norr (Tanum, Strömstad och Kungshamn), Bohus Väst (Munkedal, Hallinden och Lysekil), Dalsland Norra (Åmål, Bengtsfors) Dalsland Södra (Dals Ed, Mellerud och Färgelanda), Trestad Väst (Uddevalla och Henån) samt Trestad Öst (Trollhättan,Vänersborg och Lilla Edet).

Ambulansverksamheten bemannar akutambulanser, Single Responder, IVA ambulanser, ambulansbuss och sjuktransporter. Ambulansbesättningen består alltid av minst en sjuksköterska.

Som sjuksköterska i ambulansverksamheten erbjuds du ett fritt och varierande arbete. Du får jobba i en personalgrupp med mycket god sammanhållning och gott arbetsklimat. Ambulansverksamheten jobbar med ständiga förbättringar och har t.ex. system och rutiner för patientuppföljning, återkommande interna utbildningar och övningar, samverkansuppdrag med andra vårdgivare och möjlighet till vidareutbildning.

Vi erbjuder:
Sommarvikariat med placering i något av våra 6 ambulansområden, tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängt vikariat finns. Vi erbjuder också tillsvidaretjänster med garanterad placering i ambulansverksamheten över sommaren och därefter fortsatt placering i ambulansverksamheten om behov finns, annars i någon av NU-sjukvårdens andra verksamheter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

För att tjänstgöra som sjuksköterska i ambulans är det önskvärt att du har erfarenhet från akutmedicinsk enhet och/eller ambulanssjukvård under minst ett år. Vidareutbildning i ambulanssjukvård, anestesi eller intensivvård är meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och social kompetens.

Du ska ha god fysisk kapacitet, tester ingår i rekryteringsprocessen. Körkortsklass B är ett krav, körkortsklass C är önskvärt.

Arbetstid
Arbetstiden är förlagd enligt schema med tjänstgöring både dagtid, natt och helg.

Övrigt
Intervjuer och tester kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/2365
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142774/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NU-sjukvården, Område I, Ambulansverksamheten, Ambulansen Bohus Norr
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bullseye Saloon söker kockar till ny restaurang

Sedvanliga arbetsuppgifter för en kock.
Du behöver vara flexibel och kunna hjälpa till där det behövs.


Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept.

Du ska vara utåtriktad, positiv och gilla att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Bullseye är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team där rotation mellan arbetsuppgifterna kan förekomma, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket och ibland även serveringen. Då tempot kan vara högt är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer. '

Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor. Du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Ingen tidigare erfarenhet krävs men är ett plus. All utbildning av personal sker på plats.


Bullseye saloon är en Western inspirerad restaurangkedja där det nutida möter det dåtida i en spännande miljö. Vårt koncept är god mat lagad från grunden till konkurrenskraftiga priser.
Vi söker nu personal till våran nya satsning i strömstad, vi söker två kockar för heltidsanställning.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställning enligt överenskommelse.Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: sandro@bullseyesaloon.se
Övrigt: Vi intervjuar löpande under pågående rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Pogodak Etablering i Örebro AB
Lindärvagatan 3
53139  Lidköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bullseye Saloon söker servitris/servitör till ny restaurang

Sedvanliga arbetsuppgifter för en servitör/servitris såsom bordsservering, städning, viss dryckeskunskap är ett plus.
Ingen tidigare utbildning krävs då all utbildning sker på plats men är meriterande.

Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept.

Du ska vara utåtriktad, positiv och gilla att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Bullseye är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team där rotation mellan arbetsuppgifterna kan förekomma, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i serveringen och ibland även hjälpa till i köket. Då tempot kan vara högt är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer.

Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor. Du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.


Bullseye saloon är en Western inspirerad restaurangkedja där det nutida möter det dåtida i en spännande miljö. Vårt koncept är god mat lagad från grunden till konkurrenskraftiga priser.
Vi söker nu personal till våran nya satsning i Strömstad.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställning enligt överrenskommelseLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Servitris/servitör
Webbplats:
Epostadress: sandro@bullseyesaloon.se
Övrigt: Vi intervjuar löpande under pågående rekrytering. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: Pogodak Etablering i Örebro AB
Lindärvagatan 3
53139  Lidköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska i ambulans

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
Ambulansverksamheten i NU-sjukvårdens regi organiseras i fem delområden; Bohus Norr (Tanum, Strömstad och Kungshamn), Bohus Väst (Munkedal, Hallinden och Lysekil), Dalsland (Åmål, Mellerud, Dals Ed, Bengtsfors och Färgelanda), Trestad Väst (Uddevalla och Henån) samt Trestad Öst (Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet).

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
För att tjänstgöra som sjuksköterska i ambulans, ser vi gärna att du har erfarenhet från akutmedicinsk enhet och/eller ambulanssjukvård. Vidareutbildning i ambulanssjukvård, anestesi eller intensivvård är meriterande.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och social kompetens.

Du ska ha god fysisk kapacitet, tester ingår i rekryteringsprocessen.

Körkortsklass B är ett krav. Körkortsklass C är önskvärt.

Arbetstid
Arbetstiden är förlagd enligt ett fast schema med tjänstgöring både dagtid, natt och helg.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Övrigt
Intervjuer och tester kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/2201
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:141862/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NU-sjukvården, Område I, NU-ambulansen, Ambulansen Bohus Norr
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/restaurangmedarbetare

Turkisk restaurang i Strömstad söker kock/medhjälpare så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Istanbul
Nordby Shoppingcenter Mellersta
45292  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Se till så att restaurangen hålls ren och prydlig.Göra mackor, plocka disk,fylla på dricka mm.
Samt stå i kassan vid behov


Serviceminded, glad och positiv person. Erfarenhet från restaurangbranschen, kassavana samt körkort är ett plus.


Stor restaurang på Nordby Köpcentrum med Amerikansk inriktning. Vi har både en restaurang avdelning samt en glass/fika avdelning. Vi serveras allt från dagens rätt till ala' carte.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidServiceminded glad och positiv. Kunnig i svenska språket är ett krav.Timlön enligt kolektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sommarjobb
Webbplats:
Epostadress: joesdiner@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LILLA SALTBACKENS FOODCOURT AB
NORDBY KÖPCENTRUM VÄSTRA
45292  STRÖMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  

Platsannons

Handläggare Socialpsykiatri

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

Biståndsenheten lyder under Socialförvaltningen och hanterar ärende kring äldre, LSS, socialpsykiatri, bostadsanpassning, färdtjänst samt avgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Du som handläggare ska utreda, bedöma och fatta beslut och följa upp insatser enl socialtjänstlagen. I arbetsuppgifterna ingår samverkan med den enskilde, anhöriga, kollegor, utförare samt andra professioner och myndigheter. Du deltar aktivt i det utvecklingsarbete som pågar på enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen från Socionomprogrammet, Sociala omsorgsprogrammet eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A662474/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63d03214-e983-4b87-9881-0b119ff3c472&TK=16c80eda-ff45-44a5-a969-8190e8a0b3d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Biståndsenheten
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SKRÄDDARE

Vi har skädderi i centrala Strömstad och på Nordby Shoppingcenter.

Vi söker skräddare för uppläggning av kläder, omklädning av möbler. Vi reparerar och gör nya båtkapell m.m.

Vi söker även skomakare.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Skräddare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jever_p@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uno skrädderi
Polisgatan 4
45230  STRÖMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Handläggare försörjningsstöd

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 12 800 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

Gruppen som handlägger ekonomiskt bistånd ligger inom Individ- och familjeomsorgens vuxenenhet. Gruppen består idag av 3 handläggare.

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare utreder du och bedömer rätten till försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd enligt gällande lagstiftning. Du utreder, beslutar och följer upp insatser enligt delegation. Tillsammans med klienten försöker vi hitta lösningar som stärker hans eller hennes resurser och möjligheter att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv. Samarbete internt och externt, med de för klienten viktiga personer och myndigheter, är viktiga delar i vårt arbete.

Du kommer till en liten arbetsgrupp med mycket humor och glädje. Här stöttar vi varandra i det dagliga arbetet. Vi har regelbundna verksamhetsmöten där vi tillsammans hittar lösningar på frågor som kan vara svåra att hitta svar på.

KVALIFIKATIONER
Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A592963/2016 - Kopia - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=109efc61-ef29-4b37-8e86-24eff1292159&TK=371720dd-14e6-4d0c-b1e9-58e430ed880a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, IFO Vuxenstöd
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb vid havet


Din roll kommer huvudsakligen att bestå av att:

• Ge gästerna ett positivt bemötande och en service utöver det vanliga
• Servera mat och dryck med glädje och stolthet
• Hålla restaurangen presentabel och inbjudande för våra gäster
• Säkerställa att Rökeriets standard och koncept följs
• Arbeta med merförsäljning och kassahantering
Vi söker dig med serveringsvana som är levnadsglad, öppen och utåtriktad. Gillar du fart och fläkt på en arbetsplats där vi i team förenar plikten med nöje? Då kommer du att trivas i vårt glada gäng på Kosters Rökeri. Vi lägger största vikten på flärdfri service med gästen i fokus.

Uppgiften kräver:

• Yrkeserfarenhet av liknande arbete
• Grundläggande mat- och dryckeskunskaper
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal.

Ett plus är om du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.


Kosters Rökeri, grundat 1999, är beläget alldeles vid havet, endast en armslängds avstånd från Naturum, huvudentrén till Kosters nationalpark. Här serverar vi god mat och dryck i en genuin skärgårdsmiljö. På menyn erbjuder vi framför allt havets läckerheter av högsta kvalitet.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kostersrokeri.se
Övrigt: Tillträde kan ske efter överenskommelse, dock helst senast den 15 juni 2017. Frågor besvaras gärna av Ann-Sofie Tegelskär, 070-294 53 22. Skicka ditt cv tillsammans med en kort beskrivning av dig själv till annsofie.kostersrokeri@outlook.com om vi lyckats väcka ditt intresse. Vi ser fram emot att höra av dig!
Arbetsplats: 
Adress: Kosters Rökeri AB
Ramnefjällsvägen 44
45205  Sydkoster Sverige
Hemsida: http://www.kostersrokeri.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9581%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Strömstad

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut sökes till uppdrag i Strömstad i sommar

Prime Care söker dig som är utbildad sjukgymnast/fysioterapeut till ett uppdrag i Strömstad Kommun under period v v 26 – v 34 heltidstjänstgöring mån – fred 7.30 – 16.

Arbetsuppgifter
Uppdraget består i sedvanliga sjukgymnastuppgifter så som t ex träningsprogram, rådgivning, instruktioner till personal, medverka i teammöten, planera för patienter/brukare tillsammans med arbetsterapeut och annan personal i kommunen.

Vem är du?
Du är legitimerad arbetsterapeut och har minst två års erfarenhet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Är du den vi söker är du varmt välkommen att söka via vår hemsida http://prime.se/prime-care/.

Du är även välkommen att träffa oss på informationsmöte, vi har öppet hus varje tisdag kl 15.00 på Arenavägen 47,13 trappor, T-bana Globen.

Företagsbeskrivning
Som anställd på Prime Care får du ta del av våra förmåner:

• Kollektivavtal
• Försäkringar och pension
• Kompetensutveckling
• Utbildningar och andra aktiviteter
• Vecko- eller månadsvis ersättning
• Faktura eller lön
• Rekryteringsbonus

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: 1766
Webbplats: http://prime.se/prime-professional/sok-jobb/lediga-tjanster/jobbannons/?jaid=1766
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Prime Care AB
Box 10119
12128  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.prime.se/
  

Platsannons

Musiklärare Strömstads kommun

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Strömstads Kulturskola är basen för musiklärarna i Strömstads kommun. Vi har våra lokaler i kommunens högstadieskola, Strömstiernaskolan. Där är också vår kursverksamhet förlagd.
Kollegiet består av 10 heltidsanställda lärare varav de flesta arbetar både i kursverksamhet och i skolverksamhet. Vi har en årlig avsatt budget för kommunens musiksalar.
Kulturskolans förstelärare leder gruppen av musiklärare för att säkra utvecklingen i ämnet musik genom att använda forskning och beprövad erfarenhet.
Formen för undervisningen i åk 1 - 9 är uppbyggd under lång tid och är välorganiserad. Det medför att eleverna når bra resultat i ämnet musik i årskurs 9.
Kommunen erbjuder anställda ett friskvårdspaket.
Läs mer om oss på www.stromstad.se/kulturskolan eller besök oss på Facebooksidan Strömstads Kulturskola.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten består av undervisning i ämnet musik i årskurs 7-9 på vår högstadieskola som heter Strömstiernaskolan. All undervisningen ligger i en och samma musiksal med full utrustning för klassensemblespel/sång. Alla elever har tillgång till egen dator. Gruppstorlek är ca 20 elever. Det ingår mentorskap och tillhörighet i något av de tre arbetslag som finns på högstadiet. Du har huvudansvar för musiksalens utrustning och teknik med hjälp av skolans vaktmästeri och naturligtvis kollegorna på kulturskolan.
Det kan bli aktuellt att undervisa viss del av tjänsten i kursverksamheten om behov uppstår. Så ange gärna alla dina kompetenser inom området kultur i ansökan.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad musiklärare.
Du ska besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och kunna samarbeta väl med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.
Du förväntas att aktivt utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor och kunna arbeta ämnesöverskridande.
Om du är nyutexaminerad kan vi erbjuda dig mentor.


ÖVRIGT
Utbildningsbevis och/eller lärarlegitimation
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A651767/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7fcaf7b-9fd3-47b9-9e2c-c5dd79b0ceb2&TK=8ebb3ae9-fe7b-402f-b24a-89fe4479674a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Kulturskolan
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarier inom Vård och Omsorg

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Till våra verksamheter inom Vård och Omsorg söker vi nu dig som kan arbeta hos oss under sommaren 2017. Våra verksamheter är igång dygnet runt och därför kan helg-, kväll-, och nattarbete ingå.

Särskilt boende
Att arbeta på särskilt boende innebär att du arbetar på ett äldreboende för personer som fysiskt och/eller pga demens behöver stöd och hjälp i sin vardag.

Korttidsverksamheten
Korttidsverksamheten erbjuder insatser och/eller vård under en kortare period.

Hemtjänst
Inom hemtjänsten stödjer och hjälper du våra brukare i deras egna hem. B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten. Ensamarbete kan förekomma vilket innebär att det är meriterande att ha tidigare erfarenhet inom området.

Solbohöjdens demensteam
Solbohöjden i Strömstad erbjuder social samvaro och stimulans för den demenssjuke. Vi kan också ge anhöriga avlastning över dagen liksom stöd i hemmet för både den demenssjuke och anhöriga.

KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter lämplig omvårdnadsutbildning, men välkomnar även ansökningar från intresserade som saknar vårdutbildning.
B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten. B-körkort i övrigt är inte alltid ett krav men du måste kunna ta dig till din arbetsplats.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så fort du kan, men absolut senast 2017-05-31. I din ansökan har du möjlighet att uppge önskad placering.

Om du har några frågor går det bra att kontakta

Korttidsverksamheten - Anna-Lena Johansson, 0526-19417
Solbogården demensboende - Linda Ekelund, 0526-193 52
Beatebergsgården, Össby, Rosen/Aprikosen - Maria Wogenius, 0526-193 51
Hemtjänst city - Annika Tobiasson 0526-193 33
Hemtjänst landet - Lisbeth Torgalsböen, 0526-193 02
Solbohöjdens demensteam - Trine Johansson 0526-192 78

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 90
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-01 Tillträde varierar med start från mitten på maj., upphör: 2017-09-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A642530/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89639767-ed54-4e0a-8b32-4a548741a522&TK=baef1f39-48a7-44ea-9d9f-c17bad945cad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Vård och Omsorg
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarier inom Stöd och Service

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla invånarnytta på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi arbetar för att både brukare och medarbetare ska uppleva kvalitet, delaktighet och känsla av sammanhang.
Förvaltningen har ca 450 anställda och består av tre verksamheter; äldreomsorg, LSS samt individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Till våra verksamheter inom Stöd och Service söker vi nu dig som kan arbeta hos oss under sommaren 2017. Vi söker undersköterskor, personliga assistenter, omvårdadsarbetare, boendestödjare, handledare, habiliteringsassistenter och stödpedagoger. Vissa av våra verksamheter är igång dygnet runt och därför kan helg-, kväll-, och nattarbete förekomma.

Personlig assistans
Ett personligt utformat stöd för brukare med olika typer av funktionsnedsättningar.

Gruppbostäder/LSS
Gruppboende för brukare med olika typer av fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar där du bistår de boende med hjälp i deras vardag dygnet runt, varvid nattarbete kan förekomma.

Daglig verksamhet
Du vägleder och stöder personer med funktionsnedsättning olika typer av aktiviteter på dagtid.

Korttidsboende för barn
Ett korttidsboende är bemannat dygnet runt och innebär att se till att barnens behov uppfylls. Ni genomför aktiviteter som till exempel bakning, pyssel eller utflykter.

Boende för ensamkommande barn
Du stödjer och vägleder barn och ungdomar i att finna sig till rätta i det svenska samhället.

Boendestöd
Stöd riktat till brukare med olika behov av stöd i vardagen, både i hemmet och utåt i samhället. Även gruppaktiviteter arrangeras.


KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter lämplig omvårdnadsutbildning, men välkomnar även ansökningar från intresserade med annan utbildning.
B-körkort är önskvärt.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så fort du kan, men absolut senast 2017-05-31. I din ansökan har du möjlighet att uppge önskad verksamhet.

Om du har några frågor går det bra att kontakta

Personlig assistans - Kristina Westberg 0526-19463
Gruppbostäder/LSS - Kerstin Åhlund Treier 0526-194 53
Daglig verksamhet, korttidsboende för barn, boendestöd - Vigdis Sagranden 0526-19247
Boende för ensamkommande barn - Rosmarie Ohlsson - 0526-19019


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-01 Tillträde varierar med start från mitten på maj., upphör: 2017-09-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A642520/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1b444cf-79a7-4a62-aed6-66251ba08e6f&TK=944a44eb-7fd3-437d-912c-15b9dd0a8542
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strömstad kommun, Stöd och Service
Strömstad
45280  Strömstad Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal