Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:15

Lediga jobb i Strängnäs kommun (0486), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd34 917
Täthet47,22Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area975,09Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land739,42Landareal (km²)
Sjö15,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Barnvakt i Strängnäs

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 7 år och 9 år
Dagar och tider: 2-4 tillfällen i månaden
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två barn på 7 och 9 år, det gäller 2-4 gånger i månaden under eftermiddag/kväll med minst en lördag. De söker någon som är tydlig och strukturerad, det är viktigt att du har erfarenhet av barnpassning innan. Krav på att du är minst 19 år gammal.
OBS. Ange referens: RN28225

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: RN28225
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Säljare sökes i Strängnäs

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Bygglovshandläggare

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Som bygglovshandläggare kommer du att bli en del i ett samhällsbyggnadskontor med cirka 50 personer, där alla på ett eller annat sätt bidrar till att skapa den fysiska miljön i Strängnäs kommun. Du kommer att ingå i kontorets trevliga och duktiga bygglovsgrupp med 10 stycken bygglovhandläggare/bygglovinspektörer som tillsammans diskuterar, hjälper och utvecklar varandra i det dagliga arbetet.ARBETSUPPGIFTER
Du har möjlighet att få ansvara för ärenden genom hela prövningsprocessen när det gäller bygglov, anmälningar och tillsynsverksamhet enligt plan- och bygglagen (PBL), rådgivning till allmänheten etc. Du kommer självständigt att få handlägga ärenden och ansvara för dessa från början till slut, det vill säga granska och bevilja bygglov, hålla tekniskt samråd, göra arbetsplatsbesök, hålla slutsamråd, samt utfärda start- och slutbesked med mera. Du får förbereda och föredra ärenden som behandlas i Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott. Även tillsyn enligt PBL, som t.ex. ärenden gällande olovligt byggande, ärenden gällande ansökan om förhandsbesked och strandskyddsdispenser kan bli en del av dina arbetsuppgifter. Tjänsten kan dock i viss mån utformas efter dina specifika kunskaper och önskemål.

KVALIFIKATIONER
Skallkrav:
Vi söker dig som är högskoleutbildad civilingenjör bygg, byggnadsingenjör eller arkitekt, alternativt annan utbildningsbakgrund inom husbyggnadsteknik eller samhällsbyggnad som bedöms lämplig för uppdraget.
- Du har kunskap om plan- och bygglagen samt Boverkets byggregler.
- Du har en god datorvana och goda kunskaper Officepaketet.
- Du har B-körkort.
- Som person är du positiv, noggrann och serviceinriktad, samt har ett genuint intresse för uppdraget.
- Du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.
- Du har en god social förmåga och trivs att arbeta i grupp såväl som självständigt.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:
- Erfarenhet av bygglovhandläggning och relaterade arbetsuppgifter är en fördel, men även nyutexaminerade är välkomna med sin ansökan.
- Erfarenhet av husprojektering eller husbyggnation.
- Kunskaper om miljöbalken.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: snarast, efter överenskommelse. Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 661/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4e660b9-b0af-450b-99ab-fec551c2429e&publishCode=AMS&TK=582b6e9b-0cdb-4ead-8e66-715f0a4c5d5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Byggenhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: https://www.strangnas.se/
  
Platsannons

Socialchef

Strängnäs kommun som ligger naturskönt vid Mälarens strand är centralt belägen i expansiva Mälardalen. Kommunens invånare bor i attraktiva tätorter som Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk, eller i mindre landsbygdsorter, var och en med sin egen unika historia och karaktär. Strängnäs är en attraktiv kommun att leva, vistas och verka i med sin kombination av småskalighet, vacker natur och närhet till Stockholmsregionens utbud och arbetsmarknad. Strängnäs har en stabil tillväxt av invånare sedan många år, och förbereder sig för ytterligare expansion inför att snabbtåget till Stockholm börjar rulla under 2018.

ARBETSUPPGIFTER
Är du Strängnäs kommuns nästa socialchef?

Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället! I en kommun av vår storlek får du möjlighet till helhetsperspektiv och att vara med och påverka. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med en verksamhet som genomsyras av handlingskraft, öppenhet och engagemang. Kommunens medarbetare har flera år i rad gett sin arbetsgivare gott betyg i medarbetarundersökningen, både på helhet och engagemang och motivation. I organisationen arbetar vi aktivt med värdegrund- och visionsarbete som präglas av värderingarna respekt, öppenhet, utveckling samt tydlighet.

Med kommunens övriga kontorschefer och kommundirektören utgör du kommunens ledningsgrupp som tillsammans jobbar ihop för kommunens gemensamma utveckling, där omvärldsbevakning är viktigt för att kunna möta framtida behov och kunna vara öppen för nya lösningar. Arbetet sker i en välfungerande organisation med hög kompetens och ett gott och öppet arbetsklimat. Du representerar kommunen och driver viktiga frågor både internt och externt och du har ett nära samarbete med socialnämnden och dess ordförande.

Genom starkt engagemang och kompetenta medarbetare driver och vidareutvecklar du Socialkontoret på ett strategiskt plan för att nå gemensamma mål. Som chef är ditt uppdrag att vara den som planerar, leder, samordnar, utvecklar och följer upp verksamheten samt har det ekonomiska ansvaret. Socialkontoret arbetar inom sex olika verksamhetsområden och här jobbar ca 1000 medarbetare.

Verksamhetsområdena är:
- Äldreomsorg
- Funktionshindersomsorg
- Arbete och familj
- Myndighet och uppdrag
- Vård och gemensamma insatser
- Planerings-, utveckling- och administrationsenheten


KVALIFIKATIONER
Vi söker en rutinerad ledare med starkt engagemang som vill fortsätta utvecklingen av socialkontorets verksamhet för att möta morgondagens utmaningar inom området. Vi söker dig som har adekvat akademisk examen med dokumenterad erfarenhet av ledarskap inom verksamhetsområdet och från politiskt styrd organisation. Du är en kommunikativ och tydlig ledare som genom dina starka ledarförmågor får verksamheten och medarbetarna att växa, utvecklas och nå uppsatta mål. Du har tidigare varit chef för chefer och du ser budgetarbete som en naturlig del av ditt uppdrag. Som person är du strukturerad, driven och har förmåga att ta egna initiativ och fatta beslut. Du har mycket god samarbetsförmåga och når framgång genom samsyn och samverkan. Du har förmåga att känna empati för den enskilde, samtidigt som du har ett genuint intresse och välutvecklad fallenhet för att arbeta strategiskt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I den här rekryteringen har Strängnäs kommun valt att samarbeta med Experis. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta Rekryteringskonsult Carina Riström, tel. 021-151947 alternativt via mail carina.ristrom@se.experis.com.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Socialchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: efter överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 669/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c050fcec-5096-498a-90b6-9e63fbad25d2&publishCode=AMS&TK=d3eeb936-5509-4abc-a766-7a1144a56cb3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun
Nygatan 10
64580  STRÄNGNÄS Sverige
Hemsida: https://www.strangnas.se/
  
Platsannons

Biträdande butikschef 75 % Strängnäs

Du är engagerad och…
• Har viljan att sälja och utveckla dina kollegor I försäljning
• Levererar bra service
• Motiveras av att skapa utmärkta säljresultat
• Arbetar hårt för att nå målen
• Är ansvarig för att säkra "attractive store"
• Skapar laganda genom hög energi, motivation och driv.
• Har drivet och ambitionen att göra karriär som framtida Butikschef eller att gå ännu längre

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Då är du den vi söker. Vi söker en säljchef som brinner för försäljning och som vill vara med och leverera förstklassig kundservice i Strängnäs!
Du ges möjligheter och…
• Ansvar att skapa ett motiverat och kompetent säljteam
• En konkurrenskraftig lön och bonus som belönar bra försäljning med goda resultat
• Möjligheter till utveckling och förstklassiga praktiska utbildningar
• Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
• En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2500 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på "Ansök" knappen nedan för att ta kontroll över din karriär.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: https://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED7BADDCD81A83700E9
Epostadress:
Övrigt: OBS! VI tar INTE emot ansökningar via mail
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Logistikutvecklare till stort internationellt företag i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som logistikutvecklare kommer du att ingå i ett större tvärfunktionellt team där du kommer att arbeta med maskininvesteringsprojekt. Du är ansvarig för uppbyggnaden av materialförsörjningen i enlighet med företagets strategi.

Du kommer att vara en del av en modern och trevlig arbetsplats belägen i Eskilstuna där utvecklingsmöjligheterna är många!

Tjänsten är på heltid med önskat tillträde 2018-01-14 och beräknas pågå till 2018-06-30 med chans till förlängning för rätt person.

Din profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ca 5 års erfarenhet inom området. Du har högskoleutbildning med inriktning logistik eller produktion och det är meriterande om du tidigare har arbetat med just logistikutveckling.

Du har goda kunskaper inom logistikflöden, logistikupplägg i produktionsflöden och vi tror även att du kan projektledare/koordinera mellan olika funktioner inom logistik.

Det är viktigt att du har god Excelvana och är duktig på att kommunicera. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt. Du är van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vidare så är du drivande och van vid att jobba mot deadlines samtidigt som du aldrig tummar på kvaliteten på det du levererar.

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi på OnePartnerGroup arbetar med löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att ansökan sker via vår webb.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 5970
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5970&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Socialchef rekryteras till Strängnäs kommun

Strängnäs kommun som ligger naturskönt vid Mälarens strand är centralt belägen i expansiva Mälardalen. Kommunens invånare bor i attraktiva tätorter som Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk, eller i mindre landsbygdsorter, var och en med sin egen unika historia och karaktär.

Strängnäs är en attraktiv kommun att leva, vistas och verka i med sin kombination av småskalighet, vacker natur och närhet till Stockholmsregionens utbud och arbetsmarknad. Strängnäs har en stabil tillväxt av invånare sedan många år, och förbereder sig för ytterligare expansion inför att snabbtåget till Stockholm börjar rulla under 2018. Vi söker nu en:

Socialchef till Strängnäs Kommun

Är du Strängnäs kommuns nästa socialchef? Som chef får du stor möjlighet till påverkan och har en viktig roll att forma och utveckla kommunens framtida socialomsorg. Vi söker nu en ny drivande kraft till Strängnäs som får organisationen och medarbetarna att växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället, i en kommun av vår storlek får du möjlighet till helhetsperspektiv och att vara med och påverka. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med en verksamhet som genomsyras av handlingskraft, öppenhet och engagemang. Kommunens medarbetare har flera år i rad gett sin arbetsgivare gott betyg i medarbetarundersökningen, både på helhet och engagemang och motivation. I organisationen arbetar vi aktivt med värdegrund- och visionsarbete som präglas av värderingarna respekt, öppenhet, utveckling samt tydlighet.

Med kommunens övriga kontorschefer och kommundirektören utgör du kommunens ledningsgrupp som tillsammans jobbar ihop för kommunens gemensamma utveckling, där omvärldsbevakning är viktigt för att kunna möta framtida behov och kunna vara öppen för nya lösningar. Arbetet sker i en välfungerande organisation med hög kompetens och ett gott och öppet arbetsklimat.

Du representerar kommunen och driver viktiga frågor både internt och externt och du har ett nära samarbete med socialnämnden och dess ordförande.

Arbetsuppgifter

Genom starkt engagemang och kompetenta medarbetare driver och vidareutvecklar du Socialkontoret på ett strategiskt plan för att nå gemensamma mål. Som chef är ditt uppdrag att vara den som planerar, leder, samordnar, utvecklar och följer upp verksamheten samt har det ekonomiska ansvaret. Socialkontoret arbetar inom sex olika verksamhetsområden och här jobbar ca 1000 medarbetare.

Verksamhetsområdena är:

* Äldreomsorg
* Funktionshindersomsorg
* Arbete och familj
* Myndighet och uppdrag
* Vård och gemensamma insatser
* Planerings, utveckling och administrationsenheten

Vem är du?
Vi söker en rutinerad ledare med starkt engagemang som vill fortsätta utvecklingen av socialkontorets verksamhet för att möta morgondagens utmaningar inom området. Vi söker dig som har adekvat akademisk examen med dokumenterad erfarenhet av ledarskap inom verksamhetsområdet och från politiskt styrd organisation. Du är en kommunikativ och tydlig ledare som genom dina starka ledarförmågor får verksamheten och medarbetarna att växa, utvecklas och nå uppsatta mål. Du har tidigare varit chef för chefer och du ser budgetarbete som en naturlig del av ditt uppdrag. Som person är du strukturerad, driven och har förmåga att ta egna initiativ och fatta beslut. Du har mycket god samarbetsförmåga och når framgång genom samsyn och samverkan. Du har förmåga att känna empati för den enskilde, samtidigt som du har ett genuint intresse och välutvecklad fallenhet för att arbeta strategiskt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
I den här rekryteringen har Strängnäs kommun valt att samarbeta med Experis. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta Rekryteringskonsult Carina Riström, tel. 021-151947 alternativt via mail .

Välkommen med din intresseanmälan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kontorschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens: 36066
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y3Jpc3RyLjA0OTAzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs Kommun
64531
64531  0486 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare vik, Grävlingens förskola

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.ARBETSUPPGIFTER
Grävlingens förskola ligger med skogen nära. Förskolan består för närvarande av sex avdelningar. Tre stycken småbarnsavdelningar och tre stycken 3-5 årsavdelningar.

Vi är en enhet som är i ständig utveckling. Vi deltar bland annat i ett ifousprogram med Malmö Högskola samt är övningsförskola i samarbete med Mälardalens högskola.
Vi har ett medforskande arbetssätt och utmanar det entreprenöriella lärandet hos barnen. Förskolans miljö ska vara mötesplatser för dialog, kreativitet och samspel.
Utöver planering i det egna arbetslaget träffas alla förskollärare i enheten regelbundet för reflektion och kollegialt lärande.

Vi söker nu en legitimerad förskollärare som vill vikariera på en av våra 3-5 årsavdelningar. Du ska tillsammans med övrig personal arbeta för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för barnen.


KVALIFIKATIONER
Leg förskollärare

Vi vill att du som förskollärare ska ha en god samarbetsförmåga, en positiv inställning, ansvarskänsla och lyhördhet. Du är nyfiken och villig att pröva nytt.ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 , upphör: 2018-06-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: 666/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8fd9b1a4-e87a-42d2-a2e5-16318b17c83d&publishCode=AMS&TK=7f7124a2-c151-453e-8c31-51d6a37f755f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Finninge förskolor
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidsledare/barnskötare, Vasaskolan

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

Vasaskolan är en tre-parallellig F-3 skola som ligger i centrala Strängnäs. Vi har just nu 270 elever. På skolan finns även förberedelseklass för nyanlända och ett fritidshem med fyra avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Till Vasaskolan söker vi en fritidsledare/fritidspersonal med 100% sysselsättningsgrad.

Dina huvuduppdrag blir, att tillsammans med övrig fritidspersonal, driva och utveckla fritidsverksamheten och öka samarbetet mellan avdelningarna.
Du kommer också gå in som elevassistent och stötta elev med behov av extra stöd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som fritidsledare, barnskötare eller motsvarande.
Krav är att du har erfarenhet av arbete på fritidshem och med utåtagerande barn.

Du är van att hantera datorer, då i stort sett all information är digital.
Vi vill också att du kan hantera digitala verktyg i verksamheten, samt känna till fritidshemmets läroplan.

Som person är du trygg i samarbetet med vuxna, både arbetskamrater och föräldrar. Du bör vara lugn, stabil och kunna möta barnen på ett lågaffektivt sätt.
Du ser alltid möjligheterna i stället för hindren, då det är en förutsättning för att utveckla eleverna och verksamheten.
Vi arbetar för att skapa goda lärandesituationer för alla elever och verkar för att göra detta till en angelägenhet för hela skolan.

För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 668/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f2e9834-2499-4d22-8857-63f24dd699ee&publishCode=AMS&TK=a55a8103-fbb6-4edf-930a-fcfa66570180
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Vasaskolan och Härads skola
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Platsannons

Exploateringsingenjörer rekryteras till Strängnäs kommun

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Vad erbjuder Strängnäs Kommun?

I Strängnäs kommun finns utvecklingsmöjligheter. Du kommer ansvara för dina projekt inom mark- och exploateringsfrågor men möjlighet finns att arbeta mer strategiskt och staka ut kommunens framtida utveckling på lång sikt. För rätt person finns på sikt även möjligheter att klättra karriärmässigt och ta mer och mer verksamhetsansvar.

Arbetsbeskrivning

På samhällsbyggnadskontoret ligger mark och exploateringsavdelningen som ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens markinnehav. Avdelningen har idag 5 medarbetare som jobbar som exploateringsingenjörer och markförvaltare och nu behöver de förstärkas med två exploateringsingenjörer.

Som exploateringsingenjör arbetar du brett med mark- och exploateringsfrågor ur ett tekniskt, ekonomiskt och juridiskt perspektiv. I Strängnäs kommun ges du möjlighet att medverka från planering till genomförande av olika samhällsbyggnadsprojekt. Du får på så sätt en inblick och kunskap i hela kedjan, från start till mål. Du bidrar genom ditt arbete till att bygga ett hållbart samhälle och har chansen att förändra Strängnäs invånares vardag och kommunens framtid. Du kommer ansvara för att skriva avtal och förhandla om köp och försäljning av mark, markanvisningsavtal, exploateringsavtal m.m. I uppdraget ingår även att leda och samordna genomförandefrågor i planarbete och utbyggnadsskede. Som exploateringsingenjör kommer du få ett socialt utåtriktat arbete med många kontakter med markägare, byggföretag, kommuninvånare och representanter för andra kontor inom kommunen.

Vem är du?

Vi söker dig som är lantmätare, civilingenjör med inriktning samhällsbyggnad, mark och exploatering eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har en kunskapsbas/erfarenhet av att tillämpa fastighetsjuridik och arbeta med genomförandefrågor i den fysiska planeringen. Erfarenhet av projektledning och arbete i en politiskt styrd organisation och/eller konsultverksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga kvaliteter och värderar att du är strukturerad, lösningsorienterad, nytänkande och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du innehar B-körkort då det ingår resor i tjänsten.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Strängnäs kommun med Experis AB. Du visar intresse för denna tjänst genom att registrera ditt CV med ett personligt brev via: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1970f273-df96-466a-a974-cc9d21ae2615. .

Välkommen med din intresseanmälan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 34288
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y3Jpc3RyLjEwNDkzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs Kommun
64531
64531  0486 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetscontroller rekryteras till Strängnäs kommun

Strängnäs kommun som ligger naturskönt vid Mälarens strand är centralt belägen i expansiva Mälardalen. Kommunens invånare bor i attraktiva tätorter som Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk, eller i mindre landsbygdsorter, var och en med sin egen unika historia och karaktär.

Strängnäs är en attraktiv kommun att leva, vistas och verka i med sin kombination av småskalighet, vacker natur och närhet till Stockholmsregionens utbud och arbetsmarknad. Strängnäs har en stabil tillväxt av invånare sedan många år, och förbereder sig för ytterligare expansion inför att snabbtåget till Stockholm börjar rulla under 2018. Vi söker nu en:

Fastighetscontroller till Strängnäs Kommun

Har du flera års arbetslivserfarenhet inom fastighetsekonomi och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsgivare där du kan förverkliga dina karriärmål och göra skillnad? Då är det här en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning
Som fastighetscontroller hos Strängnäs kommun agerar du i gränssnittet mellan ekonomi och förvaltning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att utveckla och driva Strängnäs kommuns lokalprocesser. Du har ansvar för att utveckla och förvalta kommunens lokalförsörjningsplan samt effektivisera och standardisera lokalprocesserna. Du stödjer kommunens verksamheter vid behovsutredningar vad gäller lokalfrågor samt beställer och följer upp utredningsuppdrag gentemot kommunala fastighetsbolag. I din roll som fastighetscontroller ingår också att bereda beslutsunderlag för strategiska lokal- och fastighetsärenden. Du leder kommunens operativa planeringsgrupp och är föredragande i den strategiska planeringsgruppen. Som fastighetscontroller skapar och följer du upp relevanta nyckeltal för kommunen, samt förvaltar, följer upp och utvecklar kommunens ramavtal med fastighetsbolaget. Du arbetar nära kommunledningen och rapporterar direkt till ekonomichef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, fastighetsekonomi eller teknik. Vi ser att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Troligen har du idag en kvalificerad roll där du arbetar med omfattande projekt inom fastighetsbranschen. Du är van vid att arbeta i en verksamhetsnära roll med många kontaktytor både internt och externt gentemot ekonomi samt övriga verksamheter. Erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.

För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har ett stort intresse för fastigheter samt fastighetsbranschen. Som person har du en tydlig analytisk förmåga kombinerat med ett stort personligt engagemang och du har ett driv i dina arbetsuppgifter. Eftersom rollen innebär mycket kontakter med interna och externa parter krävs en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att skapa goda relationer. Du har även god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet

Vad erbjuder Strängnäs Kommun?
Strängnäs kommun erbjuder dig en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. De har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och de vill att deras verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Hos Strängnäs kommun får du som medarbetare möjligheten att påverka varje medborgares vardag och tillsammans med dina kollegor forma en gemensam framtid. Hos Strängnäs kommun gör du skillnad!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Strängnäs kommun med Experis AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Experis rekryteringskonsult Carina Riström på telefon 021-15 19 47 eller eller till Per Malmquist, Ekonomichef Strängnäs kommun 0152-293 48.

Du visar intresse för denna tjänst genom att registrera ditt CV med ett personligt brev via experis.se (Jobb ID: 35611).

Välkommen med din intresseanmälan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 35611
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y3Jpc3RyLjUzNDQ2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs Kommun
64531
64531  0486 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-samordnare, Utbildningskontoret

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Utbildningskontoret leds av utbildningschefen.ARBETSUPPGIFTER
Administrativa enheten består av 10 medarbetare med en bredd av kompetenser, vilka bistår nämnden och ledningen med att skapa motivation och gemensam riktning i verksamheten. Enheten har mycket kontakter både externt och internt i organisationen.
Utbildningskontoret i Strängnäs gör en stor satsning på att digitalisera förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, och söker därför en IT-samordnare som förväntas hantera frågor på både strategisk och operativ nivå. Du kommer att vara länken mellan leverantörer, kommunens IT-enhet och utbildningskontoret. Du kommer också ansvara för kontorets verksamhetssystem.
Då Strängnäs kommun gör en satsning på att digitalisera hela kommunens verksamhet kommer du arbeta i ett kommunövergripande sammanhang och ingå i olika nätverk. Rollen och du kommer att utvecklas med tiden.


KVALIFIKATIONER
Krav
Du som söker tjänsten:
• har ett genuint IT-intresse och är en IT-människa med kunskaper om, och ett intresse av, utbildningsverksamhet
• har goda kunskaper om Office 365 som kommunikations- och samarbetsplattform
• har erfarenhet av, och kan identifiera och kravställa infrastrukturfrågor
• har förmåga att kommunicera och vara en länk mellan teknik och verksamhet på ett professionellt och pedagogiskt sätt
• har erfarenhet av att lämna support gällande allmänna tekniska frågor kring datorer, Ipads och MDM-frågor
• är inte låst till en plattform eller ett operativsystem utan anpassar dig efter uppdragets krav
• har erfarenhet av webb och sociala medier

Det är meriterande om du
• har erfarenhet av strategiskt IT- och digitaliseringsarbete inom utbildningsverksamhet.

• har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt


För att lyckas i tjänsten är du social, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga. Du har förmågan att se din del i helheten och bidrar till utvecklingsarbetet på kontoret. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt. Du har för vana att driva och ro iland projekt. Du har ett empatiskt förhållningssätt och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Vi värdesätter och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: IT-strateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 665/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8993eef2-f07a-4143-95f7-5b170b49d97b&publishCode=AMS&TK=00cf628d-8d21-4f28-af7b-a5389d35468e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Administration UK
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utredare, Utbildningskontoret

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Utbildningskontoret leds av utbildningschefen.ARBETSUPPGIFTER
Administrativa enheten består av 10 medarbetare med en bredd av kompetenser, vilka bistår nämnden och ledningen med att skapa motivation och gemensam riktning i verksamheten. Enheten har mycket kontakter både externt och internt i organisationen.

Enheten söker nu en utredare med huvudsaklig inriktning mot skoljuridiska frågor.

Som utredare kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
• Göra utredningar och skriva tjänsteutlåtanden till barn- och utbildningsnämnden
• På huvudmannanivå följa upp skolor och förskolors utredningar av kränkande behandling och diskriminering
• Handlägga anmälningsärenden från Skolinspektionen, Barn- och elevombudet samt Diskrimineringsombudsmannen, och i samarbete med rektor/förskolechef och verksamhetschef skriva förslag till yttrande
• Handlägga klagomålsärenden enligt skollagen
• Handlägga ärenden om hög skolfrånvaro
• Sprida information och rutiner för arbetsområdet inom organisationen
• Delta i utbildningskontorets utvecklingsarbete
• Representera utbildningskontoret i olika nätverk


KVALIFIKATIONER
Krav
Vi tror att du som söker tjänsten:
• Är jurist, statsvetare eller har annan relevant universitets- eller högskoleexamen
• Har ett par års erfarenhet av att arbeta med utredningarbete på myndighet, gärna myndighetsutövning
• Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna på engelska


Det är meriterande om du:
• Tidigare har arbetat med skoljuridiska frågor, särskilt meriterande avseende kränkande behandling och särskilt stöd
• Har kunskaper inom kommunalrätt och/eller erfarenhet av att arbeta inom en politisk organisation
• Är van att arbeta i processer och att utveckla dessa
• Har utbildning i barnkonventionen och/eller tidigare erfarenhet att göra barnkonsekvensanalyser

För att lyckas i tjänsten är du social, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga. Du har förmågan att se din del i helheten och bidrar till utvecklingsarbetet på kontoret. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du hanterar flera parallella processer. Du har ett empatiskt förhållningssätt och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du trivs i den rådgivande och stödjande rollen.

Vi värdesätter och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Utredningssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 664/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=efde6bb0-9cdb-4c20-b642-c00483eab125&publishCode=AMS&TK=19489d78-f55a-40ea-a2fd-caa31270e97d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Administration UK
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidsledare/barnskötare, Vasaskolan

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

Vasaskolan är en tre-parallellig F-3 skola som ligger i centrala Strängnäs. Vi har just nu 270 elever. På skolan finns även förberedelseklass för nyanlända och ett fritidshem med fyra avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Till Vasaskolan söker vi en fritidsledare/barnskötare med 50% sysselsättningsgrad, från och med mars 2018.

Dina huvuduppdrag blir att tillsammans med övrig fritidspersonal, driva och utveckla fritidsverksamheten och öka samarbetet mellan avdelningarna.
Arbetstiden är varje vardag under eftermiddagarna.
Möjlighet att vikariera på förmiddagarna finns.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som fritidsledare, barnskötare eller motsvarande.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på fritidshem och med utåtagerande barn.

Du är van att hantera datorer, då i stort sett all information är digital.
Vi vill också att du kan hantera digitala verktyg i verksamheten, samt känna till fritidshemmets läroplan.

Som person är du trygg i samarbetet med vuxna, både arbetskamrater och föräldrar. Du bör vara lugn, stabil och kunna möta barnen på ett lågaffektivt sätt.
Du ser alltid möjligheterna i stället för hindren, då det är en förutsättning för att utveckla eleverna och verksamheten.
Vi arbetar för att skapa goda lärandesituationer för alla elever och verkar för att göra detta till en angelägenhet för hela skolan.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 Deltid, 50% Anställningen tillsätts med extern sökanden om den inte behövs i kommunens omställningsarbete. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 667/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8748a735-9fe3-46b8-a752-6772bb0b0040&publishCode=AMS&TK=87cc3f3e-9968-4834-877c-d102b8be3462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Vasaskolan och Härads skola
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Platsannons

Handläggare, Utbildningskontoret

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Utbildningskontoret leds av utbildningschefen.ARBETSUPPGIFTER
Administrativa enheten består av 10 medarbetare med en bredd av kompetenser, vilka bistår nämnden och ledningen med att skapa motivation och gemensam riktning i verksamheten. Enheten har mycket kontakter både externt och internt i organisationen.

Enheten söker nu en handläggare.

Som handläggare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
• Administrera elevpeng till kommunens förskolor och skolor
• Debitera och fakturera externa utbildningsanordnare
• Rapportera statistik till SCB
• Rapportera betyg- och elevuppgifter till antagningskansliet för blivande gymnasieelever
• Administrera databasen för elever i grundskolor och gymnasium
• Stödja registrator/nämndsekreterare
• Sprida information och rutiner för arbetsområdet inom organisationen
• Delta i utbildningskontorets utvecklingsarbete
• Representera utbildningskontoret i olika nätverk

Övriga administrativa arbetsuppgifter inom utbildningskontoret kan komma att bli aktuella.


KVALIFIKATIONER
Krav
Vi tror att du som söker tjänsten:

• Har gymnasieutbildning, gärna med inriktning administration
• Har några års erfarenhet av administrativt arbete och arbete med debitering/fakturering
• Har god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet
• Har erfarenhet av central systemadministration/systemförvaltning
• Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna på engelska

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig/kommunal sektor
• Har arbetslivserfarenhet från utbildningsområdet
• Har erfarenhet av ärendehantering och registrering samt frågor om allmänna handlingar och sekretess
• Har erfarenhet av att administrera elevdatabaser och ekonomisystem

För att lyckas i tjänsten är du social, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga. Du har förmågan att se din del i helheten och bidrar till utvecklingsarbetet på kontoret. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du hanterar flera parallella processer. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och trivs i servicerollen.

Vi värdesätter och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 663/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ca2734e-1d93-4df0-9858-728ad539ce0b&publishCode=AMS&TK=d2765546-265c-4ff6-9923-c74adfaeba08
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Administration UK
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i tyska, åk 6-9, Paulinska skolan

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!
Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.
Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Paulinska skolan är en 4-9 skola i centrala Strängnäs. Arbetsklimatet och synsättet på skolan genomsyras av att lyfta eleven i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att undervisa i tyska i årskurserna 6-9 på Paulinska skolan.
Tjänsten kan eventuellt kombineras med andra uppdrag för högre sysselsättningsgrad.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med vetgiriga elever och professionell och engagerad personal. Du kommer, tillsammans med andra duktiga kollegor, att utveckla undervisningen och arbeta för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för eleverna.
Ledarskapet i klassrummet anser vi har en avgörande betydelse för elevernas resultat. Hos oss prioriteras bemötande och att vi i konkret handling arbetar utifrån vetenskaplig grund.
Vi tror på våra elever och det visar vi i handling!

Sysselsättningsgrad 60%.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kompetens och legitimation att undervisa i ämnet.
Meriterande är om du behörighet i fler ämnen.

Din inställning är att alla kan utvecklas!
Självklart har du ett starkt engagemang och stort tålamod.

Du har god förmåga att
- samarbeta och skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar
- inspirera och utmana elever i deras lärande.

Du är engagerad och positiv med goda ledaregenskaper, samt har ett stort intresse i varje enskild elevs utveckling.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vänligen bifoga legitimation till ansökan.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 662/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70bb8961-76ca-4d6f-b197-caaeececc555&publishCode=AMS&TK=3c819376-73c9-4450-840c-092565bc45cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Paulinska skolan
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Områdeschef till Enköping/Strängnäs

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Västerås söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering 50% i Enköping och 50% i Strängnäs.  
 
Om tjänsten 
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. 
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. 
 
Vi söker dig som har: 
Ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder 
Lägst gymnasial utbildning 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse 
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Befattningens placering: Enköping eller Strängnäs 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15 
 
Kontaktperson: Affärschef Thomas Dymle tel. 021-15 81 59                   
 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Fackliga kontaktuppgifter 
Anders Lehult, Ledarna tel. 0176-225731 
Asim Zilic, SACO tel. 021-831820 
Hans Johansson, Unionen tel. 08-602 05 07 
 
 
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Organisationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=143875&DepartmentId=18976&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhall AB
Vältstigen 4
64541  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnvakt extrajobb Mariefred 1 eftermiddag/vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familjen i Mariefred vill ha en barnvakt 1 eftermiddagar/vecka på kl 14/15-18/19, vilken dag är flexibel. De har ett barn som är 1år. Sökande ska helst ha körkort och vara tysktalande.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 102-142 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 6345
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=6345&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Elgiganten Strängnäs söker SDA Säljare med Kassavana

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 70 varuhus i Sverige med ett 1800 tal anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vårt varuhus i Strängnäs söker vi nu en kassamedarbetare samt med sälj främst riktat mot vår Klimat & Småvittsavdelning

Beskrivning av tjänsten:
Som kassamedarbetare på Elgiganten tar du betalt för varor som kunder önskar köpa samt säljer nödvändiga tillbehör. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden, innefattar tjänsten också olika administrativa sysslor och rutiner. Som kassamedarbetare är du även ansvarig för kassaområdets varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet som kassamedarbetare innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Som kassamedarbetare är det därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

Avtalsenlig lön och pension
En utpräglad företagskultur
Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
Goda karriärmöjligheter
Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningarAndreas Gelter
Varuhuschef Elgiganten Strängnäs

Vid frågor, kontakta varuhuschef.strangnas@giganten.se .

Sista ansökningsdag:

2017-12-31

Anställningsgrad:

Deltid


Arbetstider

Vardagar, Kvällar och helger

Tillträde:

"Efter Ök "
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare deltid Efter Avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/806423/61528?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten Strängnäs
Solberga Handelsväg 15
64547  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.giganten.se
  
Platsannons

Elgiganten Strängnäs söker säljare

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag cirka 160 butiker och varuhus i Sverige med drygt 3000 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. 

Till vårt varuhus STRÄNGNÄS söker vi nu en säljare. Beskrivning av tjänsten:
Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar hushåll, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp , utan även före och efter köp . Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal och förmåner
En utpräglad företagskultur
Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
Goda karriärmöjligheter
Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. 

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Med vänliga hälsningar
Andreas Gelter

Varuhuschef Strängnäs

Vid frågor, kontakta varuhuschef.strangnas@giganten.se .

Sista ansökningsdag:

"2017-12-31"

Anställningsgrad:

 

Arbetstider:

"Dagtid, kvällar och helger"

Tillträde:

Efter Ök 

 

https://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning Start januari Efter avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1796647/61528?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Solberga Handelsväg 15
64547  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.giganten.se
  
Platsannons

Undersköterska Natt, Riagården

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Riagården är en särskilt boende för vård och omsorg som ligger i den lilla bruksorten Åkers Styckebruk. Riagården inriktar sig på personcentrerad vård och omsorg där de äldre, anhöriga och närstående ska känna sig hemma i en välkomnande miljö, uppleva gemenskap och delaktighet i den sociala gemenskapen.
Målsättningen för Riagården är att skapa trygghet, välbefinnande och förtroende genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga dygnet runt.

Riagården ligger i den lilla bruksorten Åkers Styckebruk. Riagården har 45 lägenheter, var av 3 är tvårumslägenheter. 11 av dessa lägenheter är anpassade för personer med en demenssjukdom. Hammargården ligger i Mariefred. Hammargården har 36 lägenheter varav 9 lägenheter är anpassade för personer med demenssjukdom.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som undersköterska på Riagården och Hammargården i Strängnäs kommun är att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänsten.

Som undersköterska utför du även vissa delegerade medicinska insatser från sjuksköterska enligt HSL.

Att du delar och arbetar i enlighet med Strängnäs kommuns värdegrund är en självklarhet.

I arbetet ingår dokumentation i Treserva.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- har en undersköterskeutbildning, annan utbildning som bedöms som likvärdig eller en pågående undersköterskeutbildning med max 6 månader kvar av studierna*.

Vi förutsätter att du har ett intresse för äldre personer och ser åldrandet som en naturlig del av livet.

Du som söker
- har förmåga att ha brukarens behov i centrum
- är lyhörd, respektfull och har gott omdöme
- är ansvarsfull och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete
- är trygg i din yrkesroll men öppen för idéer
- har vilja att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer
- har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
- bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med brukaren/anhöriga och kollegor
- har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har
- erfarenhet av arbeta med personer med demens
- erfarenhet av arbete inom särskilt boende
- dator- och dokumentationsvana
- erfarenhet av användning av dokumentationssystemet Treserva

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

* Vid pågående utbildning erbjuds du ett vikariat som vårdbiträde på 6 månader eller som längst till dess att fått ditt examensbevis. Vid uppvisande av examensbevis erbjuds du en tillsvidareanställning som undersköterska.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 64%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 660/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b3ceee07-0470-43ea-bb73-4ad66fe81062&publishCode=AMS&TK=a4706cf1-9d0a-4386-8d68-3d915912e29a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Riagården
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Platsannons

Lärare till särskild undervisningsgrupp

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola och fritidshem, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

I grundskolan finns en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt elever med psykosocial problematik.
Eleverna kan vistas i undervisningsgruppen mellan åk 3-åk 9, under kortare eller längre perioder men tillhör under hela tiden sin hemskola och målet är att kunna återvända till vanlig undervisningsgrupp om möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i särskild undervisningsgrupp ansvarar du för hela skoldagen och undervisningen för barn i behov av särskilt stöd tillsammans med andra pedagoger och assistenter i arbetslaget.
Du samarbetar också med vårdnadshavare, elevhälsogrupp och elevernas basskolor med handledning om eleverna.
Beroende på din kompetens och erfarenhet, kan tjänsten komma att bli en förstelärartjänst.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad grundskollärare med bred behörighet.
Det är meriterande om du har behörighet inom följande ämnen; svenska, engelska, PR/est-ämnen.

Meriterande är även om du har utbildning inom:
- Specialpedagogik
- Beteendevetenskap
- Samtalsmetodik

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, arbete barn med ADD/ADHD, psykosocial problematik eller inom autismspektrum.
Positivt är om du även har arbetslagsledarerfarenhet.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har en förmåga att sätta elevernas behov i centrum och är trygg i samarbetet med arbetskamrater och vårdnadshavare.

ÖVRIGT
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Vänligen bifoga legitimationshandling till ansökan.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Urval sker löpande, Välkommen med din ansökan! .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 585/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=017161a6-bf66-4396-b4a8-43adf20a50e1&publishCode=AMS&TK=1af1a9ea-81b7-4995-9905-5b90811143fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Särskolan
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Platsannons

Lärare i engelska, åk 4-9, Stallarholmsskolan

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

STALLARHOLMSSKOLAN - en jättemysig enhet med härliga elever och kollegor!

Stallarholmsskolan med ca 380 elever i årskurs F – 9 med tillhörande fritids ligger drygt en mil utanför centralorten Strängnäs. Skolan är placerad ”mitt i byn” centralt, idylliskt och vackert. Här finns nästan uteslutande villabebyggelse och upptagningsområdet är attraktivt för ortens barnfamiljer. Skolskogen, som finns runt knuten, vattnet och utsikten främjar oss som arbetar på skolan till lust och kreativitet.ARBETSUPPGIFTER
Din tjänst på 70% sysselsättningsgrad är att vara klasslärare/mentor på högstadiet och innebär att planera, genomföra och utvärdera din undervisning i enlighet med skolans styrdokument och LGR11, individuellt och i arbetslag.
Du ska bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån individ- och gruppens behov och förutsättningar.
Du bidrar aktivt med att utveckla vår lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen åk 4-9, med ämnesbehörighet i engelska. Ytterligare ämneskunskaper ses som meriterande, samt om du har
- lärarerfarenhet
- IKT-kunskaper
- erfarenhet av att driva skolutvecklingsfrågor
- entreprenörskap i skolan.

- Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med de du möter.
- Du har också förmåga att förebygga och lösa konflikter.
- Du är en god lagspelare.
- Du är noggrann, flexibel och lyhörd för eleven/elevernas behov.
- Du är social, med god samarbetsförmåga.
- Du behärskar svenska språkets olika nyanser samt ämnesspecifika begrepp.

Du ser hellre möjligheter framför hinder.

Välkommen med din ansökan redan idag!ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vänligen bifoga lärarlegitimation till ansökan.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Sysselsättningsgrad 70%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 659/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b6a4c0ac-fc6b-4cc8-8c8b-5cb5ca99ae5e&publishCode=AMS&TK=1a74e224-9016-41dc-91c1-363c523b4a26
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Stallarholmsskolan
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik, Thomasgymnasiet

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

Thomasgymnasiet är en skola som kombinerar tradition med framtidsinriktning och skolutveckling. Vi har ca 500 elever på tre studieförberedande- och fyra yrkesprogram samt på introduktionsprogram. Skolan är belägen på Campus Eldsund i Strängnäs, i moderna, fräscha och välutrustade lokaler. Vårt mål är höga kunskapsresultat.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är gymnasielärare i matematik.
Du ska bedriva undervisning i matematik på nationella program, samt matematik på grundskolenivå inom introduktionsprogrammen. Du ingår i ett arbetslag och deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare i matematik.

Du har god förmåga att se elevers behov ur ett helhetsperspektiv, där studier och en fungerande social situation är bärande delar.
Du bör ha bred kompetens och även vara van användare av IT, då alla elever och lärare har datorer.
Vi använder lärplattformen Fronter som pedagogiskt verktyg.

Som person är du en duktig pedagog med god förmåga till samarbete och engagemang.

Vi söker dig som är tydlig, kreativ och trygg i ledarrollen. Du kan situationsanpassa ditt ledarskap och har lätt för att kommunicera med både vuxna och ungdomar.
Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna och glädje att lära.
Du söker dig till oss för att du har ett engagemang för lärande och månar om att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du uppskattar samarbete och att arbeta nära dina kollegor.
Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga är av stor betydelse.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Vänligen bifoga legitimationsbevis i ansökan.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-09 Provanställning enligt AB Bilaga M § 4, alt 6§ LAS, kan komma att tillämpas. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 618/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=908d2807-df66-4e00-ba27-117b7a62e18a&publishCode=AMS&TK=43c4708f-0502-46c5-8ec5-1737d59958f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Thomasgymnasiet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Platsannons

Undersköterska, Hemtjänsten MÅS (vikariat)

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Vi arbetar för att man ska kunna leva ett självständigt liv utifrån egna förutsättningar.
Uppdragen i Hemtjänsten präglas av att tillhandahålla vård och servicetjänster av högsta kvalitet. Här gör vi skillnad.

Hemtjänsten MÅS har ca 60 st medarbetare som bidrar till många kunders vardag genom den kommunala hemtjänsten.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete bidrar du till hemtjänstens verksamhetsförbättring och till god kvalitet hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som undersköterska inom hemtjänsten i MÅS är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du utför även vissa hälso-och sjukvårdsinsatser på delegation från sjuksköterska. I arbete ingår daglig dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

-har examen från Omvårdnadsprogrammet eller har annan likvärdig utbildningsbakgrund
- har erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten
-har B-körkort för manuellt växlad personbil
- har god förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift.
-sätter kundens behov i centrum, är lyhörd, omdömesgill och respektfull
-bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med kunder och kollegor
-aktivt bidrar till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande med god datorvana genom t ex användning av dokumentationssystemet TRESERVA och planeringssystemet TES.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tjänsten är ett vikariat från och med omgående till och med 30 september 2018 . Sysselsättningsgrad 80%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 657/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c089b1f3-88ec-4618-998e-8002d147c1bd&publishCode=AMS&TK=d8838139-de6b-4452-b84f-5f03a045b269
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Hemtjänst MÅS
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare för ensamkommande barn och ungdomar

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Individ- och familjeomsorgen i Strängnäs kommun har ett uppdrag som spänner över många områden, bland annat barn, unga , familjer, familjerätt, ekonomiskt bistånd, flyktingmottagning samt arbete och sysselsättning.

Utredningsenheten barn och unga består av ca 20 medarbetare varav två gruppledare och en enhetschef.
Vi utreder och följer upp ärenden enligt SoL och LVU. Vi är ett glatt, flexibelt och dynamiskt gäng. Vi söker nu en ny kollega som ska jobba med utredningar och uppföljningar.


ARBETSUPPGIFTER
Utredningar och uppföljningar gällande ensamkommande barn och unga

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildnig som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker en person som är empatisk, engagerad och flexibel.
B körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 652/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bbd147c-e2cf-46c9-9d7d-1de05b9ae2a4&publishCode=AMS&TK=3e055089-a315-458a-af23-9e6eb247849c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Enheten utredning
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Best söker administratör till Sandåsa Timber AB

Information om tjänsten:

Best bemanning söker nu efter en kvalitetsadministratör till Sandåsa Timber AB, Åkers Sågverk.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Arbeta med rutiner i Sandåsas miljö- och arbetsmiljöprogram och dess kontrollfunktioner
- Upprätthålla dokumentation i Sandåsas verksamhetssystem
- Certifieringsfrågor
- Allmän administration med viss orderhantering och fakturering

Vi letar efter dig som är ansvarstagande, arbetar proaktivt och har ett öga för vad som behöver göras. Vi önskar en engagerad och nyfiken person som vill lära sig nya saker. För att klara av jobbet bör du vara flexibel gällande olika datorsystem, ha ett systematiskt tänkande och kunna uttrycka dig väl skriftligen, samt behärska engelska i tal och skrift.

Om Best bemanning & rekrytering:

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://bestbemanning.nu/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=697
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Eskilsgatan 20
63356  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VA - och återvinningsstrateg, Teknik och servicekontoret (vikariat)

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att samordna och utföra det strategiska arbetet inom områdena VA och återvinning. Du skall fungera som kontaktperson för vårt kommunala bolag i energi och miljöbranschen, föredragande för våra nämnder och även kunna svara på frågor från våra invånare gällande bland annat långsiktig planering inom ditt ansvarsområde.

Du ansvarar för att den del av kommunens vattenplan som berör teknik- och servicenämnden och att avfallsplanen genomförs och/eller koordineras samt övriga strategiska dokument som är kopplade till dessa.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

- har en akademisk examen om minst 180hp/120p inom miljöområdet och/eller VA-försörjning alternativt adekvat arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
- har kunskap om offentlig förvaltning utifrån kommunallag och förvaltningslag
- är van att driva egna projekt med goda resultat
- har goda kunskaper i Vattentjänstlagen och miljöbalken
- är kommunikativ och kan uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
- har ett gott bemötande och en positiv inställning
- kan samarbeta både med interna och med externa parter
- är initiativrik och van att driva ärenden självständigt
- är strukturerad och organiserad.

Det är meriterande med B-körkort och lokalkännedom.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund gällande, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde mars 2018 till och med, dock senast 31 mars 2019.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 656/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=032f0d92-ed0f-4d4f-b3ef-45daa8872beb&publishCode=AMS&TK=057751cc-aec3-49cf-9374-327b34a72f26
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Teknik- och servicekontor
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska, Sictoniagården (vikariat)

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Till Hälso- och sjukvårdsenheten söker vi nu en sjuksköterska som kommer att vara placerad på Sictoniagården som är ett äldreboende, men ha sin anställning i Hälso- och sjukvårdsenheten.

Hälso- och sjukvårdsenheten startades i januari 2017. Vi är 30 sjuksköterskor som idag ingår i den nya enheten. Du har din anställning inom enheten men är placerad på ett av våra åtta boenden runt omkring i Strängnäs kommun.

Vi har regelbundna gemensamma möten en gång i månaden för att gemensamt bygga och forma Strängnäs nya Hälso och sjukvårdsenhet. Som sjuksköterska på en av våra enheter har du ett självständigt arbete samtidigt som du är en viktig del i teamet. Du planerar och utvecklar omvårdnaden och har det medicinska ansvaret.

Vi erbjuder dig

• Trevlig kollegial stämning
• Utvecklande och intressanta arbetsuppgifter
• Att få vara delaktig i hälso- och sjukvårdsenhetens ständiga förbättringsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt ansvar ingår:

- ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser
- utföra medicinska bedömningar
- utföra delegeringar samt dokumentation och journalföring
- rådgivning till och handledning av omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

- har sjuksköterskeexamen med giltig legitimation
- har B-körkort
- har brukarens behov i centrum
- kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt på svenska
- är service- och samarbetsorienterad
- engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling
- samverka intern och externt
- våga pröva nytt
- skapa goda och trygga relationer.

Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med personer med demenssjukdom det är även meriterande med arbete inom äldreomsorgen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 1 april 2018 till och med 30 mars 2019.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 654/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c046172c-6e81-420a-a983-fd21022732f5&publishCode=AMS&TK=6922f775-1b07-40eb-b9ef-a13b57d125db
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten säbo
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetscontroller

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. För mer information se vår hemsida www.strangnas.se.

Har du flera års arbetslivserfarenhet inom fastighetsekonomi och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsgivare där du kan förverkliga dina karriärmål och göra skillnad? Då är det här en tjänst för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsutvecklare hos Strängnäs kommun agerar du i gränssnittet mellan ekonomi och förvaltning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att äga, utveckla och driva Strängnäs kommuns lokalprocesser. Du har ansvar för att utveckla och förvalta kommunens lokalförsörjningsplan samt effektivisera och standardisera lokalprocesserna. Du stödjer kommunens verksamheter vid behovsutredningar vad gäller lokalfrågor samt beställer och följer upp utredningsuppdrag gentemot kommunala fastighetsbolag. I din roll som fastighetsutvecklare ingår också att bereda beslutsunderlag för strategiska lokal- och fastighetsärenden. Du leder kommunens operativa planeringsgrupp och är föredragande i den strategiska planeringsgruppen. Som fastighetsutvecklare skapar och följer upp relevanta nyckeltal för kommunen, samt förvalta, följa upp och utveckla kommunens ramavtal med fastighetsbolagen. Du arbetar nära kommunledningen och rapporterar direkt till ekonomichef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, fastighetsekonomi eller teknik. Vi ser att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Troligen har du idag en kvalificerad roll där du arbetar med omfattande projekt inom fastighetsbranschen. Du är van vid att arbeta i en verksamhetsnära roll med många kontaktytor både internt och externt gentemot ekonomi samt övriga verksamheter. Erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.

För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har ett stort intresse för fastigheter samt fastighetsbranschen. Som person har du en tydlig analytisk förmåga kombinerat med ett stort personligt engagemang och du har ett driv i dina arbetsuppgifter. Eftersom rollen innebär mycket kontakter med interna och externa parter krävs en mycket god samarbetsförmåga och vilja att skapa goda relationer. Du har även en god kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet

Vad erbjuder Strängnäs Kommun?
Strängnäs kommun erbjuder dig en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. De har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och de vill att deras verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Hos Strängnäs kommun får du som medarbetare möjligheten att påverka varje medborgares vardag och tillsammans med dina kollegor forma en gemensam framtid. Hos Strängnäs kommun gör du skillnad!

I denna rekrytering samarbetar Strängnäs kommun med Experis AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Experis rekryteringskonsult Carina Riström


ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fastighetsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 653/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b149b159-b716-4fbc-8dfb-451cbd049eeb&publishCode=AMS&TK=d015b630-a961-474c-a247-00d6e29f370b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Ekonomiavdelning
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administrativ assistent förskola

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en administratör till vår förskoleverksamhet i Östra området. Som administratör är du ett stöd till och arbetar på uppdrag av flera förskolechefer.
Du kommer att vara ett stöd inom personal, ekonomi och verksamhetsadministration. I arbetsuppgifterna ingår arbete i de olika IT-systemen som används inom området.

Du har en viktig roll när det gäller att skapa goda förutsättningar för förskolechef att planera och styra verksamheten. Vi erbjuder ett arbete med hög självständighet och varierande arbetsuppgifter såsom personalrapportering, fakturering och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Låter det här som en tjänst som kan vara intressant för dig? Då vill vi veta mer om dig, skicka gärna in din ansökan redan idag!.


KVALIFIKATIONER
Krav utbildning
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration samt erfarenhet av administrativt arbete.

Erfarenhet meriterande
Erfarenhet av förskolans verksamhet är meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat i systemen Hypergene, Wisma, Raindance samt Dexter.

Övrigt
Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är noggrann och tar egna initiativ. Du har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer, vilket krävs då arbetet innebär mycket kontakter med förskolechefer och medarbetare. Du tycker om att samarbeta och att vara en "lagspelare" samt ha en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och förskolans arbete i ett större sammanhang. Det är viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Har du dessutom goda IT-kunskaper och trivs med att arbeta med datorn som verktyg kan du vara den vi söker.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn, noggrann, strukturerad och har intresse för att hjälpa andra och att ge god service. Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Är du en lyhörd och serviceinriktad person som trivs med en variation av arbetsuppgifter ser vi fram emot din ansökan.

ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Provanställning kan bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 650/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b821eb7-f719-4e8e-9e4b-064724ebbfcc&publishCode=AMS&TK=34c94de5-0b33-4d27-b272-22e270d9f41d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Åkers styckebruk och Lännas förskoleenhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Översiktsplanerare

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Samhällsbyggnadskontoret arbetar med rådgivning, myndighetsutövning och service inom områdena fysisk planering, mark- och exploatering, mät- och kartproduktion, bygglovhantering, miljö- och hälsoskydd, livsmedel samt alkohol.
Denna tjänst är placerad på strategienheten som har ett förvaltningsövergripande ansvar för kommunens översiktliga fysiska planering och strategier för kommunens tillväxt, bostadsförsörjning, social- och ekologisk hållbarhet, folkhälsa- och tillgänglighet samt näringslivs- och handelsutveckling. Detta uppdrag är en viktig del av kommunens arbete med att skapa framtidens hållbara kommun i hjärtat av Mälardalen.

Kontoret har ca 50 medarbetare varav 7 medarbetare inom olika ansvarsområden tillhör den strategiska enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som översiktsplanerare omfattar förekommande översiktlig planering inom området fysisk planering, bland annat översiktsplan med aktualitetsförklaringar, fördjupningar av översiktsplanen, översiktlig trafik- och infrastrukturplanering. Flera av uppgifterna drivs i projektform där arbetsuppgiften även omfattar rollen som projektledare. Uppgifterna kräver oftast en utvecklad medborgardialog vid framtagandet av förslagen.
I uppdraget ingår även regionalt nätverkande.

Tillsammans med dina kollegor på strategienheten arbetar du inom ett brett spektra av framtids- och tillväxtfrågor. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga delar av samhällsbyggnadskontoret och i hög grad även med tjänstemän inom kommunens övriga verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Kravprofil:
- Examen som fysisk planerare med inriktning på översiktlig planering eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Flerårig erfarenhet från översiktsplanering.
- Goda kunskaper i Officepaketet och Adobe Creative Suite
- Goda kunskaper i Plan- och Bygglagen.
- God Visualisering och illustrationsförmåga
- God social och samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta i grupp såväl som självständigt.
- God förmåga att arbeta under stress samt ha förmåga att planera och prioritera mellan flera olika arbetsprocesser.
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i det svenska språket, samt god kommunikativ förmåga med vana att tala och framträda inför större samlingar.
Meriterande:
- Särskild erfarenhet från relevant delområde såsom trafik- och infrastruktur eller annan infrastrukturplanering.
- Erfarenhet från medborgar- och politikerdialog.
- Kunskap i visualiseringsprogram, GIS samt Autocad.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Samhällsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 644/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=24fe0606-403c-4fa7-a447-ecc1785e4c1e&publishCode=AMS&TK=050790ba-8cde-4fca-ba7e-c6e0474cbd5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Strategienhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: https://www.strangnas.se/
  
Platsannons

Vill du jobba som nattassistent hos mig?

Jag är en aktiv 14-årig kille som bor en bit utanför Strängnäs med min familj. Nu söker jag en personlig assistent som ska jobba vaken natt i mitt hem. Då du jobbar i mitt hem kommer du även att behöva anpassa dig till övriga medlemmar i min familj. Eftersom busskommunikationen inte passar med dina arbetstider måste du ha körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en fast schemarad på i snitt 25 timmar/vecka. Du som söker tjänsten ska vara glad, tålmodig, pålitlig och ansvarsfull. Eftersom jag har ett fel på min luftstrupe måste du som assistent hela tiden övervaka mig. Dessutom har jag Down Syndrom och en förträngd matstrupe. Eftersom jag inte är så bra på att prata ännu så använder jag mig av teckenkommunikation, därför är det viktigt att du talar en mycket tydlig svenska. Om du har kunskaper om teckenkommunikation och hjärt-och lungräddning är det meriterande. Jag ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans men viktigaste är att du, jag och min familj fungerar tillsammans.
Om vi fungerar  ihop blir du anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning samt ut- och fortbildning. Ja, viktiga saker om jag ska kunna leva som jag vill och du ska kunna växa i ditt jobb.
Intressant så långt? I så fall är du välkommen att söka tjänsen via formuläret nedan.
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
När man jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste man visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan man blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Arbetstid/Varaktighet
25 timmar/vecka (62,5 %) med start omgående för introduktion.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95119
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Enheten utför insatserna korttidsvistelse, personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice.

ARBETSUPPGIFTER
Insats personligt utformat stöd till ett litet barn med stora omvårdnadsbehov och tillsyn. Sjukvårdande uppgifter förekommer. Arbetstiden är mestadels natt men vid behov kan även dagspass förekomma för att avlasta vårdnadshavare. Vårdnadshavare har ett inflytande i rekryteringen. Arbetsorten är ca 4 km utanför Strängnäs centrum.

KVALIFIKATIONER
Kravprofil:
*Utbildning och erfarenhet, övrig kunskap:
- Omvårdnadsutbildning
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn som har behov av sjukvårdsinsatser.
- För dokumentation använder vi datorbaserade stödsystem (Treserva) och ser därmed att du har en god datorvana och att du kan behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
- B-körkort.

*Personliga egenskaper:
- Du är ansvarstagande och kan förmedla trygghet.
- Du är flexibel, positiv och lyhörd, samt har ett respektfullt bemötande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande:
- Utbildning inom barn och fritid eller barnsjukvård.


ÖVRIGT
Registerutdrag kommer att begäras innan anställning.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: snarast, enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 75 %.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 648/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16b0197a-99c0-47b0-9ecb-b11734655f1f&publishCode=AMS&TK=0f9823fc-62d5-4d70-85bf-6b2157674cb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Verksamhet inriktning barn
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://strangnas.se/
  

Platsannons

Säljare 80% Vikariat

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till vår Vitvaruavdelning på Media Markt i Eskilstuna
 
Arbetsbeskrivning 
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musik, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi eller Vitvaror. Men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.   
 
Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. 
 
Tjänsten är på deltid 80% och ett vikariat som löper tom 2018-09-01. Tillträde till tjänsten är planerat till 2018-01-02
 
Vem är du? 
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande. 
 
Vad kan Media Markt erbjuda dig? 
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. 
 
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. 
 
Ansökan 
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Ronny Höglund. hoglundr@mediamarkt.se 
 
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-01-14. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierande Vikariat tom 2018-09-01Månadslön Enligt Handels kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=193636&DepartmentId=17576&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Media-Saturn/Media Markt
Albertina nyströmsväg 2
63222  Eskilstuna Sverige
Hemsida: www.mediamarkt.se
  
Platsannons

Administrativ samordnare

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Verksamheten utför insatser till personer med funktionsnedsättning. Enhetens inriktning är bostad med särskild service inom LSS. Till området hör två gruppbostäder och ett serviceboende.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som administrativ samordnare ingår schemaläggning, semesterplanering, rapportering i lönesystemet och vikarietillsättning, samt övriga administrativa arbetsuppgifter utifrån uppdrag från ansvarig enhetschef.

Du arbetar nära chef, kvalitetssamordnare och person al i verksamheterna. Du ingår i ett arbetslag med sju andra administrativa samordnare.

KVALIFIKATIONER
*Kravprofil:
Utbildning och egenskaper:
- Du som söker har minst gymnasieutbildning inom social omsorg och administration
- Erfarenhet av att arbeta och administrerar i Time Care eller liknande system
- Du behöver vara duktig på digitala verktyg och hantera dessa med enkelhet.
-B-körkort

- Personliga egenskaper:
- Du har förmåga att verka för helheten, se verksamhetens bästa för ögonen.
- Du har en öppen inställning, och inte är främmande för att prova nya arbetssätt.
- Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt och medverkar till att skapa goda relationer.
- Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
- Du har en god förmåga att tillgodogöra dig verksamhetens uppdrag och har kännedom om organisationen.
- Du har initiativförmåga och fullföljer självständigt och organiserat dina arbetsuppgifter.
- Arbetet kräver att du är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter.
- Du har förmåga att arbeta resultatinriktat för att nå uppsatta mål och har förmåga att fatta beslut utifrån ledningens intentioner.
- Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

*Meriterande:
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom området, både med målgruppen samt med administrativa liknande uppgifter.
- Relevant eftergymnasial utbildning.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 649/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f2a75dde-5def-41ae-9f49-8c3574f29fb5&publishCode=AMS&TK=3b9b5122-9747-429f-9214-2611723ae082
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Boende
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: https://www.strangnas.se/
  

Platsannons

Marinmekaniker

Mälarbåtar i Strängnäs är ett företag som säljer nya och begagnade båtar och motorer.
Vi söker en Marinmekaniker till vår verkstad som ska Montera, Serva, Reparera nya & beg båtmotorer.

Önskvärt att du har tidigare erfarenhet av yrket eller intresse av motorer och reparationsvana.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Marinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: malarbatar@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälarbåtar AB
Mästarvägen 5
64541  STRÄNGNÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

Skogsförvaltare Mälardalen

Vi erbjuder  

Hos oss finner Du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får Du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en skogsförvaltare till domänenheten som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet innebär att Du som skogsförvaltare Mälardalen kommer ansvara för enhetens och verkets skogsförvaltning främst i Uppland, Västmanland, Stockholm, Södermanland och på Gotland. Du arbetar med skoglig planering, skogsavverknings- och skogsvårdsplaner, skogsvärdering samt framtagande av planer och uppföljning för domänverksamheten samt leverans av uppgifter till olika stödsystem. Att svara för förhandlingar och upphandling av främst skogliga tjänster är en del av arbetet. I tjänsten ingår att utveckla kontakter med kunder, tillsynsmyndigheter och andra skogsförvaltande organisationer. Handlar helt enkelt om klassiska skogsförvaltar- och skogvaktaruppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen inom det skogliga området, exempelvis skogsmästare. Du har relevant flerårig arbetslivserfarenhet inom skoglig förvaltning. Du har god naturvårdskunskap kunskaper och kunskaper om IT stödsystem för domänförvaltning inklusive GIS och skogliga system, exempelvis LandInfo Forest. Du har goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav

Meriterande

Erfarenhet och kunskap om totalförsvarets verksamhet är meriterande liksom erfarenhet av skogligt certifieringsarbete. Kontaktnät inom skogsbruket och goda kunskaper i engelska är också meriterande. Erfarenhet och kunskap av småbåtsjöfart tar vi inte för givet men vore uppskattat.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är Du ansvarstagande och flexibel. Du är självgående, stabil och med en god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du har också en vilja att utvecklas och anpassar Dig lätt till nya förutsättningar samt skapar förtroendefulla relationer. Vidare arbetar Du strukturerat och är tydlig och serviceinriktad. Arbetet kräver hög grad av självständighet samt förmåga till prioritering och beslutsfattande eftersom vi har ett affärs-, mål- och resultatinriktat arbetssätt.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med tillträde under sommaren/hösten 2018. Anställningens placeringsort är på något av verkets tjänsteställen i området där vi kan bereda plats, t.ex. Strängnäs. Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen. Anställningen är förknippad med resor.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är Du välkommen att kontakta domänenhetschef Rigo Derler, tfn 010-44 44 129 eller HR-specialist Andreas Rydqvist, tfn 010-44 44 110.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, telefon 010-44 44 000.

Ansökan

Välkommen att skicka in Din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01-14. Vid ansökan kommer Dina personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen. Genom Din ansökan samtycker Du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Skogsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=212
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fortifikationsverket
XXXX
64501  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.fortifikationsverket.se
  

Platsannons

Lärare Svenska/SO åk 4-6

Lärare Svenska/SO, årskurs 4-6; Europaskolan Rogge; Strängnäs
1 plats.
Europaskolan Rogge är inne i en spännande tillväxtfas. Skolan som startade år 2008 med åk 6-9, utökade till åk 4-9 år 2013. Idag har skolan ca 400 elever och växer. Senast år 2020 kommer skolan att ha växt till ca 500 elever.

Vi söker ambitiösa lärare som vill växa tillsammans med oss.
Tjänsten gäller fr.om 1 mars 2018 och är en tillsvidaretjänst på 100%

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi anställer löpande under processen.

Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och lärarlegitimation enligt skollagens krav. Alternativt har du genomgått lärarutbildningen eller annan adekvat utbildning för att undervisa. Du är också van att arbeta med IT i undervisningen samt att arbeta i arbetslag.

VÄRDEGRUND
Europaskolan bygger på en humanistisk, vetenskaplig grund, där vi vill utveckla varje elev till en harmonisk och ansvarstagande individ. Här ska eleven bli väl förberedd för nästa steg, som en bra start i livet.

På Europaskolan sätter vi kunskapen i centrum, med engagerade lärare, ordning och reda, trygghet och gemenskap som förutsättningar för lärande. Elevtrivseln är här en viktig del av vår värdegrund liksom att ha höga förväntningar på våra elever. Genom att ge, ta och fordra ansvar, skapar vi tillsammans resultat med tydliga mål för vårt arbete.
Vi vill måna om allas lika värde, där varje elev ska bli sedd, med omtanke, förtroende och respekt. Då ser vi resultat direkt i klassrummet, där var och en får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.

Vi har höga ambitioner och krav i fråga om kvalitet och utveckling, med ständig strävan efter pedagogisk förnyelse i en digital miljö.

Kontaktpersoner
Marcus Lindvall, marcus.lindvall@europaskolan.se, Rektor
Tel. 0152-333501

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: marcus.lindvall@europaskolan.se
Med kopia till: ansokan.rogge@europaskolan.se

Arbetsgivare
Europaskolan Rogge
Solstigen 2-4
64540
Strängnäs
Tel: 0152-333500
E-post: kansli.rogge@europaskolan.se
Mer information på www.europaskolan.se

Besöksadress
Solstigen 2-4
Strängnäs

Vi söker dig som brinner för att undervisa i ämnena svenska och SO. Du är bra på att på att hjälpa fram elever med utmaningar, men också på att stimulera elever som har lätt för sig och är studiemotiverade. Du tycker om att samarbeta och vill arbeta nära både kollegorna i det egna arbetslaget och med annan personal på skolan. Du har ett bra eget driv och fokuserar på lösningar istället för på problem.

Du är trygg i rollen som ledare i klassrummet, under dina lektioner får eleverna arbetsro samtidigt som du kan ta tillvara på elevernas nyfikenhet.

Europaskolan ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan och drivs i form av ett aktiebolag, utan krav på avkastning. Stiftelsen är även politiskt och religiöst oberoende.
Allt eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten, för att utveckla undervisningen och skolan.

Stiftelsen Europaskolan har lång erfarenhet av att driva friskolor i Strängnäs. Där startade gymnasiet Europaskolan Strängnäs 1994 och grundskolan Europaskolan Rogge 2008. Gymnasiet var först i Sverige med att tillämpa Kunskapsrörelsens idéer, med kunskap och kvalitet i fokus.

Europaskolan bedriver också flera av landets få spetsutbildningar, både på högstadie- och gymnasienivå.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 171218
Webbplats:
Epostadress: marcus.lindvall@europaskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Rogge
Solstigen 2-4
64540  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Specialpedagog/Speciallärare

Specialpedagog/Speciallärare, årskurs 4-9; Europaskolan Rogge; Strängnäs
1 plats.

Vi söker dig som vill gå ingå i vårt elevhälsoteam med en tjänst som specialpedagog och som vill växa tillsammans med oss.
Tjänsten gäller 1 mars 2018 och är en tillsvidaretjänst på 100%

VÄRDEGRUND
Europaskolan bygger på en humanistisk, vetenskaplig grund, där vi vill utveckla varje elev till en harmonisk och ansvarstagande individ. Här ska eleven bli väl förberedd för nästa steg, som en bra start i livet.

På Europaskolan sätter vi kunskapen i centrum, med engagerade lärare, ordning och reda, trygghet och gemenskap som förutsättningar för lärande. Elevtrivseln är här en viktig del av vår värdegrund liksom att ha höga förväntningar på våra elever. Genom att ge, ta och fordra ansvar, skapar vi tillsammans resultat med tydliga mål för vårt arbete.
Vi vill måna om allas lika värde, där varje elev ska bli sedd, med omtanke, förtroende och respekt. Då ser vi resultat direkt i klassrummet, där var och en får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.
Skolan är Europaorienterad med omvärldsorientering och inslag av undervisning på engelska.

Vi har höga ambitioner och krav i fråga om kvalitet och utveckling, med ständig strävan efter pedagogisk förnyelse i en digital miljö.

Kontaktpersoner
Marcus Lindvall, marcus.lindvall@europaskolan.se, Rektor
Tel. 0722-11 42 22

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: marcus.lindvall@europaskolan.se
Med kopia till: ansokan.rogge@europaskolan.se

Arbetsgivare
Europaskolan Rogge
Solstigen 2-4
64540
Strängnäs
Tel: 0152-331102
E-post: kansli.rogge@europaskolan.se
Mer information på www.europaskolan.se

Besöksadress
Solstigen 2-4
Strängnäs

Vi söker i första hand dig som har en examen som antingen specialpedagog eller speciallärare. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå i att stödja undervisande personal i hur vi ska arbeta med elever med olika utmaningar.

Du tycker om och har lätt för att arbeta i team, du är flexibel och tycker om att lösa problem.

Europaskolan ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan och drivs i form av ett aktiebolag, utan krav på avkastning. Stiftelsen är även politiskt och religiöst oberoende.
Allt eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten, för att utveckla undervisningen och skolan.

Stiftelsen Europaskolan har lång erfarenhet av att driva friskolor i Strängnäs. Där startade gymnasiet Europaskolan Strängnäs 1994 och grundskolan Europaskolan Rogge 2008. Gymnasiet var först i Sverige med att tillämpa Kunskapsrörelsens idéer, med kunskap och kvalitet i fokus.

Europaskolan bedriver också flera av landets få spetsutbildningar, både på högstadie- och gymnasienivå.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 171218
Webbplats:
Epostadress: marcus.lindvall@europaskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Rogge
Solstigen 2-4
64540  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Hemtjänst

Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa kunderna i vardagen med bland annat personlig hygien, förflyttning, påklädning, måltider och städ insatser. Du skapar goda relationer till våra kunder så att de kan känna infytade och gemenskap. Det är viktigt att Du kan uttrycka Dig väl i svenska i tal och skrift. Körkort B erfodras. Vi söker Dig som vill arbeta heltid/ deltid, och dig som vill arbeta extra vid sidan av studier, ex omvårdnadsprogrammet.

Du som söker denna tjänst ska vara positiv och flexibel. Vi ser även att du har ett genuint intresse för människors välbefinnande samt att du kan arbeta under stressiga situationer.

Kunden och dess behov sätter du alltid i centrum .

Arbete av hemtjänst / vård är meriterande.

Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Norbergs Omsorg & Service AB är ett etablerat hemtjänst företag som är familjeägt. Vi finns geografiskt i Nynäshamn, Salem, Mariefred. Vår affärsidé är att vara flexibla och tillmötesgående , kunden ska ha möjlighet självbestämmande och delaktighet. Insatserna ska anpassas efter kundens behov och önskemål. Vi har fått väldigt goda resultat från Socialstyrelsens senaste undersökning hur vida privata hemtjänst företag sköter sina uppdrag. Företaget expanderar och vi behöver mera personal. Vi behöver din hjälp på flera orter såsom Nynäshamn, Salem och Mariefred.


Varmt välkommen att kontakta oss för mera information
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timvikarie inom hemtjänst
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norbergs Omsorg & Service AB
Nyponvägen 31
64730  Mariefred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare, Åkers styckebruk och Länna

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

Förskolorna i Strängnäs kommun har under fem år arbetat aktivt med att utveckla förskolans verksamhet. Ett område har varit att utforma organisationen för att stärka processerna och stödja utvecklingsarbetet framåt. Det har även skett en stor satsning på övergripande kompetensutveckling för all personal.

Strängnäs kommun ingår i ett Ifous program ”Undervisning i förskolan” där alla förskolor deltar. Här kommer du att arbeta med erfarna pedagoger med kompetens för att alla barn ska utvecklas och utmanas till att ”Jag kan, jag vågar”. Tillsammans bedriver vi en förskoleverksamhet som utmanar och stimulerar barns nyfikenhet, utveckling och lust att lära.

Förskolan i Strängnäs har ett pedagogiskt centra där fortbildning sker och kollegialt lärande och IKT genomsyrar alla fortbildningsinsatser. Där finns även kommunens Återverk dit pedagoger kan komma och inspireras av miljön och skapa av spillmaterial. Där anordnas även workshops, studiecirklar, ämnesnätverkande och pedagogiska kaféer.

Pågående och kommande fortbildning är bland annat matematiklyftet, entreprenöriellt lärande och läslyftet. I all fortbildning använder vi oss av iPad som verktyg för pedagogisk dokumentation. Förskolorna dokumenterar i Förskoleappen där barns lärprocesser synliggörs och dokumenteras dokumentationen riktar sig också till föräldrarna och leder till en ökad delaktighet och inflytande.
ARBETSUPPGIFTER
Åkers förskoleenhet söker nu förskollärare till våra förskolor i Åker och Länna. Enheten består av 4 förskolor; Länna förskola, Kanonens förskola, Skämby förskola samt Tallbackens förskola. Vår verksamhet bedrivs i trivsamma lokaler med härliga naturområden inpå knutarna. I Åkers Styckebruk är det "nära till allt"!

Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande och en helhetssyn på barns utveckling. Arbetet bygger på samsyn om värdegrunden utifrån förskolans läroplan.

Vi vill att Du ska känna engagemang för att arbeta med att utveckla förskolans verksamhet och ha en vilja att ta dig an utmaningar. Du ska tillsammans med arbetslaget utforma en pedagogisk miljö som är föränderlig och som följer barnggruppens intressen och behov. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation och följer upp varje barns utveckling och lärande. Du planerar, genomför och utvärderar på ett systematiskt sätt er verksamhet tillsammans i arbetslaget. Som förskollärare har du ansvar för att förskolans kvalitet säkerställs utifrån skollag och läroplanens krav.
Ett självklart krav är att du kan samarbeta och leda ett arbetslag och tillvarata de kompetenser som finns där.

Vårt systematiska kvalitetsarbete är ett prioriterat område och vi är inne i spännande processer där vi utvecklar den fysiska lärmiljön och använder nya reflektionsverktyg. Som förskollärare i vår enhet ingår du i en utvecklingsgrupp som arbetar på enhetsnivå med att driva utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. Här ges möjlighet till kollegialt lärande, inspiration, pedagogiska diskussioner och utveckling på individ som grupp nivå.

Vi erbjuder dig:
Reflektionstid/barnfri tid 4,5h/v
2 planeringsdagar/år
2 kompetensutvecklingsdagar/år
Kostnadsfria pedagogiska måltider från våra egna kök med en stor andel ekologisk mat
Subventionerad friskvård
Möjlighet att utvecklas


Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
- Legitimerad förskollärare
- Ett antal års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet är meriterande
- Erfarenhet från att leda lärprocesser och arbeta med systematiskt kvalitetsarbete
- Förmåga att leda arbetslag och barngrupp
- Väl förtrogen med läroplanen
- Erfarenhet av normkreativt arbete och likabehandlingsarbete

Det är meriterande att ha datorkunskap i Windows office men även är van vid att använda sig av dator och iPad i pedagogiska sammanhang.

Vi behöver drivna förskollärare med ledaregenskaper samt förmåga att entusiasmera och coacha kolleger i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. I vår enhet är det också viktigt att du har har ett professionellt och inkluderande förhållningssätt i arbetet, och i mötet med barnen och deras familjer.
Du är också en person som ser utmaningar och lösningar snarare än problem och har mycket god förmåga att samarbeta.


ÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 646/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e39eba7e-3b49-49f3-bf13-189b048d0340&publishCode=AMS&TK=abecc72d-a631-49bc-b4d6-681d1dff1179
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Åkers styckebruk och Lännas förskoleenhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare i engelska, Thomasgymnasiet

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola och fritidshem, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter.

Thomasgymnasiet är en skola som kombinerar tradition med framtidsinriktning och skolutveckling. Vi har ca 500 elever på tre studieförberedande- och fyra yrkesprogram samt på introduktionsprogram. Skolan är belägen på Campus Eldsund i Strängnäs, i moderna, fräscha och välutrustade lokaler.
Vårt mål är höga kunskapsresultat.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är gymnasielärare i engelska.
Arbetet består av undervisning i engelska på nationella program samt på grundskolenivå inom introduktionsprogrammen. Du kommer, tillsammans med andra duktiga kollegor, utveckla undervisningen och arbeta för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för eleverna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i engelska.
Du har en förmåga att se elevers behov ur ett helhetsperspektiv där studier och en fungerande social situation är bärande delar. Som person är du en duktig pedagog, har god samarbetsförmåga, ett positivt tänkande samt är intresserad av att arbeta med utveckling av verksamheten.
Du behöver ha bred kompetens och vara van användare av IT, då alla elever och lärare har datorer och vi använder lärplattformen Fronter som pedagogiskt verktyg.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för denna tjänst.
ÖVRIGT
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Vänligen bifoga lärarlegitimation till ansökan.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-09 Provanställning kan komma att tillämpas. Urvalsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tillträde snarast efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 645/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=940ac86e-6514-4a25-8de1-a93ee42cedce&publishCode=AMS&TK=c8657a32-f704-4f9f-88e6-cea70f75cf0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Thomasgymnasiet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Strängnäs. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen/Vårterminen kommer hållas under vardagskväll och/eller på helgdag med start v.6, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Psykiatriska mottagningen i Strängnäs

Psykiatriska mottagningen, Strängnäs

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Strängnäs är en gammal vacker och växande kulturstad som ligger centralt vid Mälarens södra strand med bra kommunikationer. Mottagningen ligger nära Strängnäs station. Tåg till Stockholm tar 45 min, till Eskilstuna 15 min, och motorväg finns till både Stockholm och Eskilstuna.

Öppenvårdsmottagningen betjänar kommunens ca 30 000 invånare.
På den psykiatriska enheten i Strängnäs finns ca 25 anställda.
Här arbetar läkare, psykologer, psykiatrisjuksköterskor, arbetsterapeuter, skötare och sekreterare. Mottagningen har en bred patientgrupp; vi behandlar affektiva störningar och ångeststörningar, tvångssyndrom, psykos, utmattningssyndrom, ADHD, trauma, missbruk och ätstörning. Mottagningen kännetecknas av en bred kompetens, flexibilitet, ett nära teamsamarbete och hög tillgänglighet.
Mottagningen ingår i psykiatriska kliniken organisation på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt uppdrag kommer främst att vara att självständigt utföra arbetsterapeutisk bedömning, utredning och behandling. Du kommer även arbeta med utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Att utföra aktivitetsbedömningar och kartläggning av patientens resurser och hinder i vardagen är en del i vårdkedjan för att ge patienten bästa möjliga förutsättningar. Fokus i din behandling är att tillsammans med patienten hitta strategier och hjälpmedel för att stötta patienten till en mer fungerande vardag. Målet är att patienten, utifrån sina egna resurser, ska kunna bli så självständig som möjligt i de vardagsaktiviteter hen behöver och vill göra. Du kommer även få arbeta med grupper, så som färdighetsträning för våra ADHD-patienter och delta vid anhörigutbildningar. Extern handledning erbjuds på regelbunden basis, och möjligheter till kompetensutveckling.

I arbetet på psykiatriska mottagningen krävs ett aktivt samarbete med våra vårdgrannar: Strängnäs kommuns socialpsykiatri, boendestöd, Försäkringskassan, Socialtjänsten och Arbetsförmedlingen. För att underlätta detta samarbete sitter vi samlokaliserade med kommunen på Socialpsykiatriskt centrum och har återkommande forum för samverkan.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett intresse och engagemang för personer med psykisk ohälsa. Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet. Du tar eget ansvar, är strukturerad och kan planera ditt arbete. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar gärna i teamet kring patienterna och är öppen för att ansvara för gruppinsatser. Vi ser gärna att du har ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. En del arbete sker hemma hos patienterna och därför önskar vi att du har körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Stina Roxlund eller Arbetsterapeut Anna Hedin, båda nås via receptionen: 0152-261 00.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.


Kom och jobba hos oss på Psykiatriska mottagningen i Strängnäs!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-31.
Intervjuer kommer ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: RLSV-17-115
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13937&RefNo=RLSV-17-115&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Färdtjänstföraremed taxilegitimation till Strängnäs

Keolis Serviceresor söker nu färdtjänstförare med taxilegitimation på heltid till Strängnäs. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service, och du får våra resenärer att känna sig trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som färdtjänstförare med minibuss. Arbetstiderna är varierande dagtid och kvällar.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet gäller.

Det här behöver du ha
För att söka tjänsten ska du ha taxilegitimation. Erfarenhet från färdtjänst är meriterande. Som person är du serviceinriktad och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Du har även det där lilla extra som gör Keolis serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor.
Keolis serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.
Om du har några frågor, kontakta Andreas Hansson, teamchef, på telefon 0703-300 517.


Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting i Södermanlands, Jönköpings och Norrköping län och Värmlands län. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Antal anställda är 400.


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=1229
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Norra Promenaden 86 i Norrköping
64521  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://keolis.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb för dig i Strängnäs!

.

Jag är åtta år gammal och använder mig av personlig assistans för att ta del av allt spännande världen har att erbjuda. Det finns massor att göra, utöver alla vardagsbestyr förstås (som att gå på Tom Tits, titta på film och gympa).

Teckenspråk är mitt språk, kan du det är det ett plus, annars får du lära dig av mina redan engagerande och kunniga assistenter. Jag ser helst att du är 25 år eller äldre, ansvarsfull, noggrann och att du kan ta direktiv. Det gäller också att du är påhittig kring aktiviteter som vi skulle kunna göra tillsammans. Har du erfarenhet av serviceyrket personlig assistent är det också ett plus.

Tjänsten är extra vid behov. Du behöver kunna hoppa in som extra vid behov om någon av mina ordinarie assistenter blir sjuka. Du får god introduktion som kan påbörjas omgående.

Fungerar vi ihop blir du anställd i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare på plats i assistansen, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.
Arbetstid/Varaktighet
Extra vid behov, både dagpass och vaken natt. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96140
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut till primärvården

Vårdcentralen Mäster Olof, Strängnäs

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Välkommen att arbeta hos oss!
Vi är en liten familjär vårdcentral med stort engagemang och hög trivselfaktor.

Vi är en landstingsdriven vårdcentral i en expansiv fas. Vi har cirka 4 700 listade och är runt 20 anställda.
Hos oss får du ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling. Tjänsten ställer krav på bred kompetens, ansvarstagande och flexibilitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Patientarbete med egen mottagningsverksamhet, självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar individuellt och i grupp. Vi har gruppverksamhet för bassängträning, artrosskola, KOL och rehab patienter.
Du ingår som en naturlig del i TRIS arbetet (tidig rehabilitering i samverkan) för patienter med längre sjukskrivningar.

Din kompetens
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut gärna med erfarenhet från Primärvårdsarbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där god samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Christina Engsander, 072-146 14 76.
Facklig företrädare nås via växel, 016-10 30 00.

Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Mäster Olof!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RPV-17-193
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13925&RefNo=RPV-17-193&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunikatör

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Kommunikationsavdelningen hjälper hela Strängnäs kommuns organisation att bli bättre på att kommunicera utifrån vår värdegrund och vårt varumärke, med medborgarnas behov i centrum och hållbart över tiden.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör stöttar du kommunens verksamheter med allt från planering och genomförande av kommunikationsinsatser till strategisk rådgivning och mediekontakter.

Under 2018 tar vi oss an en rad spännande kommunikativa utmaningar: digitaliseringen, arbetsgivarvarumärket, kommunens långsiktiga ekonomiska plan, en ny webbplats - för att bara nämna några aktuella exempel.

Därför förstärker vi nu kommunikations- och IT-avdelningen med en kommunikatörstjänst under året.

KVALIFIKATIONER
• Erfarenhet av arbete på en kommunikationsavdelning eller liknande, gärna i en stor organisation.
• Kunskaper om och ett intresse för sociala mediers möjligheter.
• Högskoleutbildning eller motsvarande inom medie- och kommunikationsvetenskap.
• Det är bra om du har vana vid att arbeta med film som kommunikationsmedel.
• Kunskaper i InDesign och Photoshop och gärna övriga Adobeprodukter (i uppdraget ingår bland annat ansvar för Strängnäs kommuns annonsering i lokalpress).
• Erfarenhet av webbpublicering är ett plus.
• B-körkort är ett krav.

Egenskaper:
• Du är drivande, flexibel och arbetar snabbt.
• Du drivs av nyfikenhet och vågar pröva nytt.
• Du är serviceinriktad och trivs i rollen som ”internkonsult”.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast. Allmän visstidsanställning t.o.m. 2018-12-31., upphör: 2018-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 634/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dcf7e953-514b-475f-9521-023207b4eff8&publishCode=AMS&TK=e3dda7a4-2168-4123-9269-13a27813800e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Kommunikationsavdelning
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stf Räddningschef rekryteras till Strängnäs kommun

Strängnäs kommun är organiserad som en samlad förvaltning med kommundirektören som förvaltningschef. Räddningstjänsten ingår som en av fem enheter i Teknik och servicekontoret.

Räddningstjänsten arbetar med trygghet för alla som bor eller vistas i Strängnäs kommun. Vi arbetar med två övergripande mål, dels att minska risken för att bränder och andra olyckor ska uppstå och dels att se till att skadorna begränsas när olyckan trots allt har inträffat. Här finns 27 heltidsanställda och ungefär 50 RIB-anställda. Operativt har vi en heltidsstyrka och tre deltidsstyrkor fördelade i tätorterna Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Det finns 16 personer i ständig beredskap. Vi samverkar med alla våra grannkommuner men sedan 2016 framförallt inom Räddsam Mälardalen, (RSM) som består av kommunerna Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Hallstahammar och Surahammar. Inom RSM finns fyra gemensamma operativa ledningsfunktioner.

Brinner du för att leda och utveckla människor? Hos oss får du möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor och meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med räddningschefen har du det övergripande personal-, ekonomi och verksamhetsansvaret. Du säkerställer att medarbetarna har rätt förutsättningar för att utföra sina uppdrag och uppfylla enhetens mål. I uppdraget som Stf räddningschef ingår delar av enhetens personal-, arbetsmiljö- samt budgetansvar.

Du ingår i räddningstjänstens ledningsgrupp och vid behov ersätter du räddningschefen i Teknik- och servicekontorets ledningsgrupp. I ditt uppdrag ingår även att ta fram underlag för politiska beslut och presentera dem samt att ha löpande kontakt med kommunens invånare. Tjänsten innebär arbete framförallt med den operativa verksamheten men även inom den förebyggande verksamheten.

I tjänsten ingår att ha beredskap i vår utryckningsorganisation, i första hand som räddningschef i beredskap för RSM men eventuellt även som insatsledare i Strängnäs.

"Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund".

Vem är du?
Vi söker Dig som har erfarenhet av att vara ledare med relevant utbildning för uppdraget. Det kan vara ex. brandingenjör (med kompletterande RUB utbildning) eller brandinspektör med räddningsledning B och tillsyn B-utbildning (eller annan äldre utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig). Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillsynsverksamhet.

Du är en tydlig ledare med analytisk förmåga att driva och utveckla verksamheten samtidigt som du skall vara lyhörd och samarbetsvillig. Du sätter helheten främst och är öppen för att pröva nya vägar framåt. Du skapar alltid delaktighet runt mål och uppgifter. Är förtroendeingivande och har lätt för att skapa kontakter. Du trivs med att coacha, entusiasmera och utveckla medarbetare.

Vi genomför årlig hälsokontroll med läkare och all personal som ingår i utryckningsorganisationen ska dessutom klara årligt konditionstest på rullmatta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund som bygger på orden utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.
Körkort lägst klass B

Vad erbjuder vi dig?
Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad!

Vi erbjuder dig ett arbete i en fartfylld miljö med höga målsättningar. Du får möjligheten att arbeta i en roll som kommer att påverka och utveckla Räddningstjänsten såsom dig personligen.

Kontaktperson
Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev om varför du är rätt person för Strängnäs kommun och Räddningstjänsten. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström, 021-15 19 47.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Räddningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 33394
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y3Jpc3RyLjY5ODY1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun Räddningstjänst
64547
64547  0486 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till primärvården

Vårdcentralen Mariefred

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vårdcentralen Mariefred är en väletablerad vårdcentral med närmare 10 000 listade patienter och ca 40 medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator, psykolog, lab-personal och medicinska sekreterare med att ge en kvalificerad vård till våra patienter. Vårdcentralen är en av två akademiska vårdcentraler i Landstinget Sörmland.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt mottagningsarbete på läkarmottagningen med bl a sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, tidsbokning, bedömningar och vaccinationer m.m. Dokumentation sker i System Cross.

Din kompetens
Är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Tycker om att arbeta självständigt med varierade arbetsuppgifter.
Har god samarbetsförmåga och flexibilitet.
Erfarenhet av sjukvårdsrådgivning och mottagningsarbete inom primärvård eller akut sjukvårdsverksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Anders Furuhammar, 0159-290 30, 076-816 80 62.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.


Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Mariefred!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-12-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RPV-17-188
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13919&RefNo=RPV-17-188&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till primärvården

Vårdcentralen Mariefred

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vårdcentralen Mariefred är en väletablerad vårdcentral med närmare 10 000 listade patienter och ca 40 medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator, psykolog, lab-personal och medicinska sekreterare med att ge en kvalificerad vård till våra patienter. Vårdcentralen är en av två akademiska vårdcentraler i Landstinget Sörmland.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt mottagningsarbete på läkarmottagningen med bl a sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, tidsbokning, bedömningar och vaccinationer m.m. Dokumentation sker i System Cross.

Din kompetens
Är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Tycker om att arbeta självständigt med varierade arbetsuppgifter.
Har god samarbetsförmåga och flexibilitet.
Erfarenhet av sjukvårdsrådgivning och mottagningsarbete inom primärvård eller akut sjukvårdsverksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Anders Furuhammar, 0159-290 30, 076-816 80 62.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.


Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Mariefred!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-12-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RPV-17-188
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13891&RefNo=RPV-17-188&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin till primärvården

Allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Vill du bli vår nya kollega? Just nu kan vi erbjuda ST-plats i allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler.

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger i framkant inom personcentrerad vård där patienternas medverkan är central för utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin får du en strukturerad utbildning anpassad efter dina förutsättningar. Huvudsakligen jobbar du på vårdcentralen. I utbildningen ingår också sidoutbildningar, t ex på sjukhuskliniker och deras öppenvårdsmottagningar samt kurser, litteraturstudier och annan teoretisk utbildning. Inläsningstid 4 tim/vecka vid heltidstjänstgöring.

Du kommer att tilldelas en personlig handledare på vårdcentralen samt ha nära kontakt med primärvårdens studierektor
Du träffar regelbundet övriga ST-läkare i allmänmedicin för kurser, seminarier samt vid länets återkommande fortbildningsdagar.
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en rationell miljö, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till forskning. För oss är det också viktigt med konsultationsprocessen vid patientmötet. Därför satsar vi extra på utbildning och handledning inom detta område. Vi erbjuder även möjlighet att själv planera sitt schema, i samråd med chef, anpassat till verksamhetens uppdrag och krav.

Din kompetens
Legitimerad Läkare.
Språkkunskaper i svenska minst på C1 nivå.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då särskilt ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Låter det här intressant är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Kom och jobba hos oss som ST-läkare!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-05
Referens: RPV-17-190
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13917&RefNo=RPV-17-190&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bibliotekschef

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare.

Biblioteksenheten består av kulturhuset Multeum och kommundelsbiblioteken i Mariefred Stallarholmen och Åker. Enheten ansvarar för folkbiblioteken. Biblioteksenheten är en del inom kulturkontoret som leds av kultur- och fritidsnämnden. En omfattande program- och utställningsverksamhet bedrivs för barn, unga och vuxna. På uppdrag är medborgarkontor integrerade i kommundelsbiblioteken.

Inom biblioteksenheten arbetar 20 personer fördelat på 14,5 årsverken.

I Biblioteksplan för Strängnäs kommun 2017-2020 finns en vision:
1. Alla ska ha fri tillgång till god biblioteksservice.
2. Demokratin ska främjas.
3. Intresset för läsning och litteratur ska öka i Strängnäs kommun.
4. Strängnäs kommuns attraktionskraft ska bli större.

2006 blev Strängnäs bibliotek OPAC-mästare. 2009 nominerades Strängnäs bibliotek till Årets bibliotek. 2011 blev Strängnäs bibliotek utsett till Årets LL-bibliotek. Nu vill vi satsa framåt och bli ett av de främsta folkbiblioteken i Sverige med fokus på läs- och litteraturfrämjande aktiviteter för barn, unga och vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Bibliotekschefen har verksamhets-, personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar för biblioteksenheten. Du driver och utvecklar verksamheten mot de uppsatta målen. Du ansvarar för kulturhuset Multeum. Bibliotekschefen ingår i kulturkontorets ledningsgrupp och är föredragande i biblioteksfrågor för kultur- och fritidsnämnden. Som chef erbjuds du kontinuerlig kompetensutbildning och stöd från ekonomi- och HR-, kommunikations- och stabsavdelningarna.

KVALIFIKATIONER
Akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Dokumenterad chefserfarenhet med verksamhets-, personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar inom biblioteksområdet eller från annan kulturverksamhet är önskvärd.

Vi söker en drivande, lyhörd och modig person som har förmågan att entusiasmera medarbetarna och genomföra ett utvecklingsarbete. Du är bra på kommunicera och samarbeta. Du är trygg i ditt ledarskap och har integritet. Du har digital kompetens.

Du har ett stort intresse för läsfrämjande, litteratur och skrivande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift när du representerar biblioteken i Strängnäs kommun.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund som bygger på orden utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Bibliotekschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-05-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 629/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f4f6de0b-e3f5-455f-9860-0019016869bd&publishCode=AMS&TK=348172b3-8b79-44b7-adbe-372bef4827c2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Kulturkontor
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare till expansivt bolag inom fordonsbranschen!

Som säljare är du ansiktet utåt för vår verksamhet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att skapa nöjda och återkommande kunder. Som säljare kommer du få en bra introduktion samt löpande stöd av ansvarig anläggningschef.

Vem är du?
Som person ska du vara driven, ansvarstagande och serviceinriktad. Du hanterar stress och kan leverera kvalitet i ditt arbete. Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.


BD Strängnäs Bil AB söker en driven säljare med start omgående.
BD Strängnäs Bil AB tillsammans med BD Stockholm Bil AB ingår i en expansiv koncern inom fordonsbranschen. BD Strängnäs Bil AB är nu under tillväxtfas och söker därför förstärkning i teamet!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Bilförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFormella krav: • Arbetat med någon form av försäljning Meriterande: • Arbetat inom fordonsbranschen Övriga villkor: Ort: Strängnäs Start: Omgående Urval: Skicka din ansökan idag!Fast- och rörlig lön (provision)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Säljare Strängnäs
Webbplats:
Epostadress: strangnas@bdbil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bd Strängnäs Bil AB
Gesällvägen 4
64541  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.bdbil.se
  
Platsannons

.net utvecklare till ett härligt IT-Företag!

.net utvecklare till ett härligt IT-Företag!
Har du driv och vilja att alltid vara lite bättre än igår?
Har du en härlig energi och gillar att ta dig själv framåt?
Då är du personen vi söker!


Dina arbetsuppgifter
Som .net-utvecklare kommer du arbeta i ett litet, agilt team med mycket eget ansvar och stora möjligheter att påverka företagets tekniska lösningar. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta i en kreativ miljö som dagligen erbjuder intressanta utmaningar där fokus ligger på vidareutveckling. Det kommer ingå en del kundmöten och kundbesök där det är viktigt att du är lyhörd på vad kunden är i behov av för att sedan lösa deras problem. Du kommer att få en god introduktion med en handledare som alltid finns på plats.

Mer om företaget lämnas vid intervjutillfället!


Om företaget
Företaget har funnits 2006 och de arbetar med it lösningar till företag. Det kan handla om att utveckla, tillverka samt främst med att förenkla och förbättra kundernas vardag genom deras webbplattform. Företaget har på kort tid skaffat sig samarbeten med några av de största aktörerna inom sin bransch vilket ger flera intressanta möjligheter.

Mer information om företaget ges vid eventuell intervju.


Din profil
Skallkrav:
En relevant utbildning inom programmering/ systemutveckling
Du kommer arbeta eller beröra följande i dagliga arbetet och bör ha kännedom om:
.net
C#.net


Meriterande:
Arbetat med Episerver
Certifierad utvecklare
Andra språk och det är valfritt
B-körkort
Tillgång till egen bil


Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi ser att du som söker skall vara en driven och självgående person som brinner för att lära sig nya saker. Vi ser gärna att du är ansvarsfull och noggrann samt har en stark vilja av att utvecklas både som person och inom dina arbetsområden.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Vid överenskommelse
Placering: Södermanlands län
Arbetstid: 08.00-17.00

Intervjuer sker löpande - sök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-09
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 14309
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14309
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Warfvingesväg 31
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Undersköterska, Hemtjänsten Tosterö, Strängnäs

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Hemtjänsten har ca 130 medarbetare som bidrar till många kunders vardag genom den kommunala hemtjänsten.
Vi arbetar för att man ska kunna leva ett självständigt liv utifrån egna förutsättningar.
Uppdragen i Hemtjänsten präglas av att tillhandahålla vård och servicetjänster av högsta kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten i Strängnäs är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du utför även vissa hälso- och sjukvård på delegation från sjuksköterska.
I arbetet ingår daglig dokumentation i TRESERVA.
God egen och gemensam planering är också en viktig del i detta ansvarsfulla arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

-har examen från undersköteskaprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
-har B-körkort för manuellt växlad personbil
-sätter kundens behov i centrum, är lyhörd, omdömesgill och respektfull
-bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med kunder och kollegor
-aktivt bidrar till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänsten samt har datorvana genom t ex användning av dokumentationssystemet TRESERVA och planeringssystemet TES.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, och vi vill att du delar vår värdegrund: utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enlig ök. Annonsen avser flera tjänster, både tillsvidare och vikariat, sysselsättningsgrad 50 - 80 %. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 631/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=25c0f554-fc39-47f0-9189-b578141ea842&TK=5ef9ec3b-bb5a-49de-b4ea-166194aadb89
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Hemtjänst Strängnäs-Tosterö
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chef för utbildningskontorets administrativa enhet

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Utbildningskontoret leds av utbildningschefen.ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ chef leder du utbildningskontorets administrativa enhet.
Administrativa enheten består av 10 medarbetare med en bredd av kompetenser, vilka bistår nämnden och ledningen med att skapa motivation och gemensam riktning i verksamheten. Enheten har mycket kontakter både externt och internt i organisationen.
Du ansvarar för det övergripande systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet samt för att de administrativa processer som finns i barn- och utbildningsnämndens verksamheter ständigt förbättras. Dessa handlar om löpande administrativt arbete, samordning runt planering och uppföljning, lokalplanering, skoljuridik, digitalisering och ekonomi.

Arbetet utförs i nära dialog med utbildningskontorets ledning, samt med övriga kontor och avdelningar i kommunen.
Du har ansvar för enhetens medarbetare, resultat och ekonomi.
Du rapporterar till utbildningschefen och ingår i utbildningskontorets ledningsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Du har omvittnat gott ledarskap
Du har erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar inom kvalitets- och arbetsmiljöområdet.
Du har en relevant högskoleexamen
Du har god kommunikativ förmåga
Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer
Det är meriterande om:
Du har erfarenhet av att jobba med myndighetsutövning
Du har insikt i skolfrågor

Du är analytisk med en strategisk blick, men kan snabbt växla till operativt läge
Du är strukturerad men har ändå lätt att ställa om till nya förutsättningar och att anpassa dig vid snabba förändringar
Du är prestigelös
Du förstår vikten av god service
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna på engelska
Du klarar att leda flera processer parallelltÖVRIGT
Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 630/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2aadd2f7-bc33-4517-b006-4b64c1ac01f3&TK=4d7cf388-6334-46b8-82b0-c3bea385dcff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Administration UK
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

BalanZe, Träningsanläggning i Strängnäs

Befattningsbeskrivning

Titel: Personlig Tränare

Personlig tränare ansvarar för att vi ger ett professionellt kundbemötande vid personlig träning. Hög servicenivå är vår grundpolicy. Att vara PT innebär att ansvara för försäljning samt uppföljning av dessa tjänster.

Arbetsuppgifter:

Hålla i försäljning av personlig träning.
Konsekvent sträva efter att uppfylla eller överträffa anläggningens säljmål.
Organisera samt genomföra marknadsföringsaktiviteter.
Sköta administrationen korrekt (blanketthanteringen, betalning, bokning samt avprickningssystem).
Sköta uppföljningssystem för PT.
Ansvara för att rådande marknadsaktiviteter får optimalt resultat.
Ansvara för att intern skyltning och lokal marknadsföring är i enlighet med varumärket.

Ansvarsområden:

Ansvara för PT-försäljningen.
Att muntligt sälja in eventuella kampanjer och aktiviteter.
Delta i personalmöten och söka information för att på så sätt hålla sig uppdaterad och känna ansvar inför sitt arbetsområde och företagets värderingar.


Som Personlig tränare arbetar du även fasta timmar med basintroduktioner, träningsvägledningar för att introducera medlemmar, förebygga uppsägningar samt sälja PT. Du arbetar även extra i receptionen.


Personlig tränare ska:

vara positiv och utåtriktad
vara punktlig och pålitlig
vara en säljare
ha god känsla för samarbete
vara entusiastisk inför hela vår verksamhet och yrket som Personlig tränare / massör
tycka att det är roligt att instruera, hjälpa och glädja andra människor
ha ett välvårdat yttre
hålla sig i god fysik genom regelbunden träning
alltid bära tjänstekläder och namnbricka under arbetstid
tänka på att även efter arbetstid så symboliserar man vårt varumärke

Egenskaper:
-Säljegenskaper.
-Stark organisatorisk förmåga.
-Se möjligheter i varje situation.
-Kunna motivera sig själv, arbeta tillsammans och kommunicera med andra.
-Kunna arbeta obekväma arbetstider samt helger.
-Social kompetens, tycka om att ha kontakt med människor.


Kvalifikationer och meriter:

Känna till:
-Företagets arbetsrutiner.
Utbildning:
-Du ska vara utbildad personlig tränare.Vi erbjuder träning, både för Dig som vill träna i grupp och för Dig som vill träna individuellt. Du är välkommen som nybörjare eller van motionär. Som medlem hos oss har Du alla verktyg Du behöver för att lyckas med Din träning samt nå Dina träningsmål. Inspirerande ytor för styrke- och funktionell träning och gruppträningsklasser för alla smaker. Duktiga och erfarna instruktörer och personliga tränare står redo att hjälpa Dig mot Dina träningsmål.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig tränare/PT
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidPersonlig träning = Rörliga timmar (beroende på upparbetad kundstock). Basintroduktioner/receptionsarbete = Fasta timmar 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Personalig tränare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ansökan till tova.aura@balanze.se
Arbetsplats: 
Adress: BalanZe (Blomgren BalanZe AB)
Storgatan 16
64530  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.balanze.se
  
Platsannons

Brandman, Räddningstjänsten (sommarvikariat)

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Räddningstjänsten är en enhet i Teknik- och servicekontoret. Totalt finns 27 heltidsanställda och runt 50 RIB-anställda inom enheten. Det finns brandstationer i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. De aktuella tjänsterna är placerade i Strängnäs.

Räddningstjänsten ansvarar för kommunal räddningstjänst och förebyggande skydd mot olyckor. Målet är säkerhet och trygghet för alla i Strängnäs kommun. Med information, utbildning och tillsyn minskas risken för att olyckor ska uppstå och genom räddningsinsatser lindras konsekvenserna när olyckan trots allt inträffar.

ARBETSUPPGIFTER
Brandman heltid, sommarvikariat: skift dag/natt i fyraveckorsschema (42 tim/vecka). Antalet pass under sommaren och utlägget av passen kan variera mellan tjänsterna.
För brandman heltid förekommande arbetsuppgifter som exempelvis information, utryckning, övning, materielvård, stationstjänst och fysisk träning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

• har brandmannautbildning, lägst räddningsinsats eller brandman deltid
• har C-körkort
• har god simkunnighet och god fysik
• är en lagspelare och bidrar med en positiv attityd
• är pålitlig, lyhörd och hjälpsam
• kan bidra till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande med utbildning i skydd mot olyckor (SMO) och/eller utbildad brandman heltid 15v.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Konditionstest enligt AFS ”nyanställningskrav” samt arbetsrelaterade tester utförs innan anställning. Anställning från 2018-06-01 till och med, dock senast 2018-08-30.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 624/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=afe01a05-7244-4565-9816-678900b88c1c&TK=8977ff6f-9647-4b9c-884b-d4508034f978
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Räddningstjänsten
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stf Räddningschef, Räddningstjänsten Strängnäs

Strängnäs kommun är organiserad som en samlad förvaltning med kommundirektören som förvaltningschef. Räddningstjänsten ingår som en av fem enheter i Teknik och servicekontoret. Räddningstjänsten arbetar med trygghet för alla som bor eller vistas i Strängnäs kommun. Vi arbetar med två övergripande mål, dels att minska risken för att bränder och andra olyckor ska uppstå och dels att se till att skadorna begränsas när olyckan trots allt har inträffat. Här finns 27 heltidsanställda och ungefär 50 RIB-anställda. Operativt har vi en heltidsstyrka och tre deltidsstyrkor fördelade i tätorterna Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Det finns 16 personer i ständig beredskap. Vi samverkar med alla våra grannkommuner men sedan 2016 framförallt inom Räddsam Mälardalen, (RSM) som består av kommunerna Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Hallstahammar och Surahammar. Inom RSM finns fyra gemensamma operativa ledningsfunktioner. Brinner du för att leda och utveckla människor? Hos oss får du möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor och meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med räddningschefen har du det övergripande personal-, ekonomi och verksamhetsansvaret. Du säkerställer att medarbetarna har rätt förutsättningar för att utföra sina uppdrag och uppfylla enhetens mål. I uppdraget som Stf räddningschef ingår delar av enhetens personal-, arbetsmiljö- samt budgetansvar.

Du ingår i räddningstjänstens ledningsgrupp och vid behov ersätter du räddningschefen i Teknik- och servicekontorets ledningsgrupp. I ditt uppdrag ingår även att ta fram underlag för politiska beslut och presentera dem samt att ha löpande kontakt med kommunens invånare. Tjänsten innebär arbete framförallt med den operativa verksamheten men även inom den förebyggande verksamheten.

I tjänsten ingår att ha beredskap i vår utryckningsorganisation, i första hand som räddningschef i beredskap för RSM men eventuellt även som insatsledare i Strängnäs.

”Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund”.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har erfarenhet av att vara ledare med relevant utbildning för uppdraget. Det kan vara ex. brandingenjör (med kompletterande RUB utbildning) eller brandinspektör med räddningsledning B och tillsyn B-utbildning (eller annan äldre utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig). Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillsynsverksamhet.

Du är en tydlig ledare med analytisk förmåga att driva och utveckla verksamheten samtidigt som du skall vara lyhörd och samarbetsvillig. Du sätter helheten främst och är öppen för att pröva nya vägar framåt. Du skapar alltid delaktighet runt mål och uppgifter. Är förtroendeingivande och har lätt för att skapa kontakter. Du trivs med att coacha, entusiasmera och utveckla medarbetare.

Vi genomför årlig hälsokontroll med läkare och all personal som ingår i utryckningsorganisationen ska dessutom klara årligt konditionstest på rullmatta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund som bygger på orden utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.
Körkort lägst klass B

Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad!

Vi erbjuder dig ett arbete i en fartfylld miljö med höga målsättningar. Du får möjligheten att arbeta i en roll som kommer att påverka och utveckla Räddningstjänsten såsom dig personligen.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev om varför du är rätt person för Strängnäs kommun och Räddningstjänsten. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström, 021-15 19 47.
Sök tjänsten: http://www.gooo.se/wRc


ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Räddningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt ök. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: 557/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=628f5eac-9335-4148-a29d-dc94ab81f342&publishCode=AMS&TK=1834614c-aafd-456f-a656-32756a4475f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Räddningstjänsten
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.gooo.se/wRc
  
Platsannons

Ekonomiassistent till kommunalt bolag i Eskilstuna!

Har du ett starkt sinne för siffror? Nu söker vi en ekonomiassistent till kommunal verksamhet i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som ekonomiassistent innefattar:

• Kontering av leverantörsfakturor
• Kundfakturering
• Att vara back-up till verksamhetens kundtjänst med allt vad det innebär
• Övriga administrativa uppgifter

Arbetsplatsen är belägen i Eskilstuna och du kommer att ingå i ett glatt och kompetent gäng som i dagsläget består av tre andra ekonomiassistenter.

Tjänsten är på heltid med så snart som möjligt och beräknas pågå fram till 30 april 2018. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning.

Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som uthyrd konsult. Vi är, enligt våra medarbetare, en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden tillsammans med oss!


Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten har du:

• Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan har beskrivits
• Lägst gymnasial ekonomiutbildning

Som person är du ansvarsfull och har en positiv inställning. Du trivs med att arbeta i en liten grupp och har lätt för att komma överens med andra människor. Du är medveten om vikten av noggrannhet när man arbetar med ekonomi och har ett gott siffersinne.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så sök redan idag då vi löpande kallar till intervjuer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 5801
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Vi söker Distriktssköterska till Vårdcentral

Erfarenhet av arbete på vårdcentral, mottagning och rådgivning via telefon.

Perioden: V 50- V 1
Arbetstider: Dagtid

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!

ANNSAM AB
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom tex.14-dagars lön och friskvårdsbidrag.
AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!
Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 17214-Distriktsköterska
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Platsannons

Duktiga lagermedarbetare sökes omgående åt Menigo Foodservice i Strängnäs!

Om tjänsten
Just nu söker vi ett flertal snabba och effektiva lagermedarbetare åt Menigo i Strängnäs. Arbetet kommer främst bestå av orderplock av livsmedel med truck på företagets olika avdelningar i torr-, kyl- och fryssortiment. I arbetat använder du en plocktruck (A1) och packar varor varsamt förhand i rullbur eller på pall.

Arbetet är fysiskt krävande med tunga lyft så det är en förutsättning att du som söker trivs med att arbeta fysiskt med kroppen i ett högt tempo. Arbetstiderna är två skift och ackordslön tillämpas. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.


Din profil
För det här arbete är det viktigt att vara en framåt och glad lagspelare med en positiv inställning till att arbeta. Det är viktigt att vara tävlingsinriktad och att kunna fokusera på uppsatta prestations- och kvalitetsmål. Att vara noggrann och mån om att alltid prestera på topp är en självklarhet. Då du sjäv ansvarar för dina ordrar är det viktigt att du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. Det är meriterande om du har lagererfarenhet sedan tidigare. Truckkort samt B-körkort och tillgång till bil är mycket meriterande.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider.

Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-30
Referens: 5394
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=5394
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Farmaceut till Apoteksgruppen i Mariefred

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen i Mariefred söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerade receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig!

Välkommen till Apoteksgruppen i Mariefred 
Vi hälsar dig välkommen att bli viktig del av vårt härliga team om 4-6 kollegor. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Apoteket ligger på gågatan i centrala Mariefred. Vi har öppet 09.30-18.00 på vardagar, 10.00-13.00 på lördagar och på söndagar har vi stängt.

Apoteket drivs av Mats Winterfeldt som äger 4 apotek inom Apoteksgruppen. Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är unika, precis som våra apotek. Därför vill vi veta vad du brinner för, så att vi kan skräddarsy de rätta utmaningarna, karriärmöjligheterna och den rätta kompetensutvecklingen för just dig. Eftersom vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar är det med oss du ska jobba. Vi vill att du ska och påverka.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en öppen arbetsplats med korta beslutsvägar erbjuder vi dessutom våra medarbetare personalaktiviteter, friskvårdsbidrag och från tid till annan olika former av bonus.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid eller deltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=346
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Storgatan 12
64730  Mariefred Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Mediasäljare - Strängnäs

Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga kunder och nya kunder med uppsökande försäljning.
Du blir en nyckelspelare i vårt team. Som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket positiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner. Vi ligger alltid i framkant och 2009 Nominerades vi till Årets Gasellföretag.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Vill du bli en stjärnsäljare? Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Lagerarbetare – omgående tillsättning

Lagerarbetare – omgående tillsättning
Vi letar nu efter en lagerarbetare som kan börja omgående på ett lager i Strängnäs. Har du annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och känner att lagerjobb är ditt kall? Då är det dig vi på Randstad söker. Ta nu chansen och sök denna tjänst, redan idag!

Omfattning: Deltid och tillsvidare. Minst två dagar i veckan med tiderna 08:00-17:00.

Obligatoriska introduktionsdagar; 8/12 08:00-17:00, 11/12 08:00-17:00, 18-19/12 08:00-17:00 och 22/12 08:00-17:00.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Lagret ligger i Strängnäs och du tar dig enkelt dit med cykel, buss eller bil. Det är rent och fräscht men självklart kan det förekomma lite buller från bland annat truckar. Produkterna är allt från enklare föremål till större och tyngre.

Dina arbetsuppgifter:

• Plocka och packa varor.
Kvalifikationer

• Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller annat arbete.
• Goda kunskaper i Microsoft Office – paketet.
• Goda kunskaper i svenska – du ska kunna tyda och läsa en följesedel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person är du snabblärd och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande vilket alltid genomsyrar ditt arbete. Slutligen söker vi dig som är flexibel då vår kund har olika produkter i sitt sortiment. Stämmer det här in på dig? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete, har truckkort och/eller industriell utbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Filip Edström | filip.edstrom@randstad.se [ mailto:filip.edstrom@randstad.se ] | Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se [ mailto:olivia.ljungback@randstad.se ] |
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 201106243
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201106243&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Kungsgatan 18
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en kontorschef - Strängnäs

Som Kontorschef ska du rekrytera utbilda , följa upp budgetar och egen försäljning.
Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder med uppsökande försäljning.

Du blir en nyckelspelare på vårt kontor och som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket positiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Är du vår nya mötesbokare? - Strängnäs

118 100 söker Besöksbokare Som kundbokare arbetar du med att boka in företag till personliga möten som antingen sker via telefon eller för våra säljare ute på fältet.

Vi söker dig som:
- Är en tävlingsmänniska med stor drivkraft och är resultatorienterad
- Är relationsskapande och serviceorienterad.
- Har god kommunikationsförmåga
- Gillar att arbeta mot mål

Vi på 118 100 har stor erfarenhet sedan 10 år tillbaka av nummerupplysnings marknaden och är en av Sveriges största aktörer Detta är en stor chans för dig med rätt ambitionsnivå och för rätt personer finns det goda utvecklingsmöjligheter då vi helst rekryterar internt. Hos oss får du fortlöpande utbildningar där du utvecklas som kundbokare.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Besöksbokare/Kundbokare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Vi söker Fältsäljare - Strängnäs

Du kommer bearbeta kunder via Fältbesök och diskutera olika förslag som passar kundens behov. Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder med uppsökande försäljning.

Du blir en nyckelspelare på vårt kontor och som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket possitiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Exploateringsingenjör

Vad erbjuder Strängnäs kommun?

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

I Strängnäs kommun finns utvecklingsmöjligheter. Du kommer ansvara för dina projekt inom mark- och exploateringsfrågor men möjlighet finns att arbeta mer strategiskt och staka ut kommunens framtida utveckling på lång sikt. För rätt person finns på sikt även möjligheter att klättra karriärmässigt och ta mer och mer verksamhetsansvar.

ARBETSUPPGIFTER
På samhällsbyggnadskontoret ligger mark och exploateringsavdelningen som ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens markinnehav. Avdelningen har idag 5 medarbetare som jobbar som exploateringsingenjörer och markförvaltare och nu behöver de förstärkas med två exploateringsingenjörer.

Som exploateringsingenjör arbetar du brett med mark- och exploateringsfrågor ur ett tekniskt, ekonomiskt och juridiskt perspektiv. I Strängnäs kommun ges du möjlighet att medverka från planering till genomförande av olika samhällsbyggnadsprojekt. Du får på så sätt en inblick och kunskap i hela kedjan, från start till mål. Du bidrar genom ditt arbete till att bygga ett hållbart samhälle och har chansen att förändra Strängnäs invånares vardag och kommunens framtid. Du kommer ansvara för att skriva avtal och förhandla om köp och försäljning av mark, markanvisningsavtal, exploateringsavtal m.m. I uppdraget ingår även att leda och samordna genomförandefrågor i planarbete och utbyggnadsskede. Som exploateringsingenjör kommer du få ett socialt utåtriktat arbete med många kontakter med markägare, byggföretag, kommuninvånare och representanter för andra kontor inom kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?

Vi söker dig som är lantmätare, civilingenjör med inriktning samhällsbyggnad, mark och exploatering eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har en kunskapsbas/erfarenhet av att tillämpa fastighetsjuridik och arbeta med genomförandefrågor i den fysiska planeringen. Erfarenhet av projektledning och arbete i en politiskt styrd organisation och/eller konsultverksamhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt på dina personliga kvaliteter och värderar att du är strukturerad, lösningsorienterad, nytänkande och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du innehar B-körkort då det ingår resor i tjänsten.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev om varför du är rätt person för Strängnäs kommun och Mark- och exploateringsenheten.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström, 021-15 19 47.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträden snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 609/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1970f273-df96-466a-a974-cc9d21ae2615&TK=bc26d641-268d-49e2-93c2-b5dfb9664019
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Mark- och exploateringsenhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef, Hemtjänsten i Mariefred och Strängnäs

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Hemtjänsten i Strängnäs kommun består idag av tre enheter som finns representerade på samtliga orter inom kommunen. Under 2018 har Socialkontoret för avsikt att utöka med ytterligare tre enheter.
Syftet med utökningen är att minska antalet medarbetare per chef så att våra chefer får möjlighet att vara bra ledare till ca 25-30 medarbetare var, samt att enheterna kommer att verka över mindre geografiska ytor.

Målet är att hemtjänstens kunder,
omsorgspersonalen och chefer får en kontinuitet som är hållbar över tid.

Därför söker vi tre enhetschefer där en kommer vara placerad i Mariefred och två kommer vara placerade i Strängnäs.

Som enhetschef i Hemtjänsten ingår du i äldreomsorgens ledningsgrupp som består av en Verksamhetschef och sex Enhetschefer.
Ledningsgruppens uppdrag är att utveckla och driva en effektiv hemtjänst där vi anpassar oss till att arbeta i ett kundvalsområde, utifrån lagen om valfrihet (LOV).

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef tar du ansvar för verksamheten och dess utveckling inom ditt område och dessutom har du personal-, budget, och arbetsmiljöansvar enligt delegation.
Din utmaning blir att arbeta lyhörd mot kunder, ta tillvara anhörigas engagemang och utöva ett proaktivt ledarskap med fokus på att stödja medarbetare genom att vara tillgänglig, även på avstånd.

Enhetschefens uppdrag är att

• sätta individens behov i centrum och ta tillvara kundens rätt till medskapande
• verka för att målen inom hemtjänsten förverkligas
• driva utvecklingsarbete på enheten
• arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och det länkande ledarskapet i chefsgruppen
• leda för det engagerade medarbetarskapet
• stärka och utveckla varumärket ”Strängnäs kommun” och företräda kommunens arbetsgivarpolitik.

Vi erbjuder dig en arbetsplats

- med intressanta och viktiga arbetsuppgifter
- med god balans mellan arbete och fritid
- med generöst friskvårdsbidrag
- där vi bemöter alla med respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

- har högskola/universitetsutbildning inom t.ex. ledarskap eller beteendevetenskap alternativt, har gedigen yrkeslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet som ledare inom en personalintensiv verksamhet
- har B-körkort
- är trygg som ledare och kan skapa engagemang
- har förmåga att fatta beslut och styra mot resultat
- är relationsskapande och kan bidra med arbetsglädje
- är strukturerad och tydlig.

Det är meriterande med chefserfarenhet inom äldreomsorg.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmåga. Du ska uppfylla kriterierna i Strängnäs kommuns värdegrund, Brobygget.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 610/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79401db3-42d4-4421-8406-9b64dc1b62cb&TK=21a2a4af-f408-44e6-af88-a2d68d56d6ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Ordinärt boende
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grävmaskinförare

Vi på Björkliden Gräv & Transport AB i Strängnäs söker en grävmaskinist till hela Mälardalen som arbetsplats. Vi utför olika typer av arbeten för våra kunder och dina dagar kommer att vara varierande och en stor vikt kommer att ligga på att du kan arbeta självständigt och trivs med det.

Då vi arbetar åt kund ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som inte har några problem med att kommunicera med andra och är en bra kollega.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som grävmaskinist. Det är positivt om du kan vara flexibel när det kommer till arbetstider om det skulle uppstå behov för övertidsarbete.


Ett krav är att du har yrkesförarbevis för grävmaskin.
Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med hjul grävare med kärra samt lite mindre grävare 2,5- 5 ton. Det är meriterande om du kan göra enklare reparationer, har lastbils körkort eller har förarbevis för Hjullastare.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorkliden.malin@telia.com
Övrigt: Skicka in CV till angiven e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Björkliden Gräv & Transport AB

64791  MARIEFRED 
Hemsida:
  
Platsannons

Studenthäftet växer - Account Manager sökes!

Som Account Manager på Studenthäftet bearbetar du både befintliga och nya kunder, främst via telefon men även möten förekommer. I ditt arbete kommer du erbjuda annonsering av kampanjerbjudanden, employer branding, rekrytering och reportage genom en eller flera av bolagets online- eller printkanaler. Du bygger upp och utvecklar en kundportfölj inom tjänsteföretag, rekrytering, bank- och försäkring, butiker och e-handel.


Vi söker dig som är målinriktad, lyhörd för kunders behov och passionerad i att utveckla våra affärer framåt. Du har en positiv inställning, är social och har lätt för att skapa och utveckla relationer. Du gillar att hålla en hög aktivitet, ta ansvar, vara delaktig i utvecklingen av vårt erbjudande och har förmåga att arbeta självständigt. Du kan arbeta strukturerat och gillar att ta egna initiativ. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska och behärskar officepaketet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en entreprenöriell miljö med passionerade och målinriktade kollegor!
Publiceraddatum: 2017-11-18
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristoffer@studenthaftet.se
Övrigt: Skicka personligt brev och CV till mailadressen nedan. Hör gärna av dig till mig på 0735 170 171 om du har några funderingar rörande tjänsten!
Arbetsplats: 
Adress: Studenthäftet Sverige AB
Gyllenhjelmsgatan 6 BV
64530  Strängnäs Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Demopersonal som vill sprida matglädje i Strängnäs

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag, men i stora drag handlar det om att presentera och informera om produkter, dela ut gratis smakprov, samt förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett intresse är givetvis en bonus. Vidare måste du tycka att sälj är roligt och utmanande!

Vi kommer att kunna erbjuda ca 1-2 arbetspass i veckan, ibland mer och ibland mindre. Detta är alltså ett perfekt extrajobb för den som exempelvis studerar eller vill kombinera med annat deltidsjobb.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- framåt, kontaktsökande och säljande
- ansvarstagande


United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Strängnäs
Webbplats:
Epostadress: yasmin.jamai@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mekaniker

Om tjänsten:

Best söker efter Mekaniker till Sandåsa Timber AB i Strängnäs.
Dina arbetsuppgifter som mekaniker kommer att omfatta allt som har med reparationer, underhåll samt om- och nybyggnationer att göra. Du kommer att arbeta med montering av vår kunds utrustning samt med förebyggande underhåll, reparation och service på utrustningen.

Kvalifikationer:

Du har kunskaper inom elektronik, hydraulik och pneumatik eller liknande.

Som person är du ansvarstagande och vill leverera resultat.
Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Mycket stor vikt läggs på din personliga lämplighet. Ett tidigare arbete som reparatör av maskiner inom industri är meriterande.

Du som söker är positiv och engagerad vilket krävs för tjänsten då man arbetar självständigt i mindre grupp. Arbetet är flexibelt och omväxlande med stundtals högt tempo. Bland dina nya arbetskamrater är det högt i tak med stor öppen- och tydlighet.

B-körkort är ett krav. C behörighet är önskvärt
Arbetet innebär jour ca. en gång i månaden

Om Best bemanning & rekrytering:

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Du söker denna tjänst på www.bestbemanning.nu.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://bestbemanning.nu/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=554
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Eskilsgatan 20
63356  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13728&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13725&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1179 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2107
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Vikarier till Bemanningsenheten, Äldreomsorg

Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 500 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål.
Kommunens ca 35 000 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme.

Bemanningsenhetens uppdrag är att förse äldreomsorgen med vikarier. Vikariaten kan se olika ut, både som dagsbehov eller längre vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarier som ska arbeta vid behov i Hemtjänst och Särkskilt boende.
Uppdraget som vikarie i Bemanningsenheten i Strängnäs kommun är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Du kan få arbeta på flera enheter inom äldreomsorgen, eller bara en, du väljer själv.
Du får förmånen och valjmöjligheten att arbeta i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk eller Vansö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

- är utbildad undersköterska, under utbildning inom vård och omsorg alternativt har lång arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- har datorvana och god dokumentationsförmåga
- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- vill bestämma själv när och hur mycket du vill arbeta genom att lägga dig tillgänglig i vårt bemanningssystem Medvind
- är flexibel och trivs med variation
- har god samarbetsförmåga och kan ta initiativ.

Det är meriterande med B-körkort, det är även meriterande med erfarenhet av att dokumentera i treserva och TES

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar vår värdgrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Ansök redan idag, urval pågår löpande.

ÖVRIGT
Strängnäs kommun sätter medborgarnas behov i centrum och arbetar hållbart över tiden. Vårt arbetssätt är mål- och resultatorienterat, vi arbetar enkelt och synligt - lätt att göra rätt och vi vågar pröva nytt!

Med den enskilde medarbetarens, kollegors, kunder och brukares hälsa i åtanke tillämpar Strängnäs kommun rökfri arbetstid.

Det är ditt ansvar som sökande att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är vi skyldiga att lämna ut dem.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående enligt överenskommelse. För personer som inte är utbildade undersköterskor kan vi endast erbjuda anställning om max 11 månader. .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 499/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=344fb5dd-da1e-498b-a423-a0f6caf27db7&TK=9e2b50a9-3839-4eea-951a-33f0054e7a0b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strängnäs kommun, Bemanningsenhet och Resursenhet
Nygatan 10
64580  Strängnäs Sverige
Hemsida: http://www.strangnas.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal