Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:33

Lediga jobb i Storumans kommun (2421), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 887
Täthet0,81Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area8 234,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land7 299,64Landareal (km²)
Sjö934,49Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fjällutsikt, trevliga möten och god mat utlovas

Tärnaby Fjällhotell söker en glad servitör eller servitris till vår sommarrestaurang Backfickan.
Vi värnar om det personliga mötet och suverän service, jättegod mat som lagas från grunden och goda drycker. Matsalen har en underbar utsikt över sjön och fjällhorisonten. Fina dagar kan gästerna sitta ute på balkongen.
Ditt glada sätt och ditt intresse för god service och en trevlig måltid är det viktigaste. Vi ger dig verktygen i form av vällagad och bra mat, trevliga kollegor och en fantastisk miljö. Boende kan ordnas. Arbetstiden är kvällstid så du har stora chanser att vara aktiv i fjällen på dagarna.

Tärnaby Fjällhotell är ett personligt litet hotell vid Laxfjällets fot i Tärnaby, strategiskt beläget invid E12 Blå Vägen och granne med sjön. Den omedelbara närheten till naturen och den härliga utsikten gör att många på sommarutflykt stannar till hos oss - antingen för att äta och bo i samband med genomresa, men även för att stanna några dagar och ta in allt som fjällen ger. Här är bra att bo när man vill göra dagsturer i fjällen eller fiska i strömmande vatten. Vi som jobbar här har en viktig roll som vägledare och inspiratör för gästerna. Har du inte varit i området tidigare hjälper vi dig med introduktion och ger dig bra förutsättningar.

Glad, intresserad och nyfiken vill vi gärna att du är. Du vet vad som krävs för att kunna ge suverän service eftersom du har jobbat i restaurang tidigare. För oss är det viktigt att du gillar miljön du vistas i, att du kan tänka dig in i gästernas roll och ge dem ditt engagemang. Din ålder spelar mindre roll, din utstrålning, din vilja att lära och utvecklas och ditt värdskap är viktigast.

Vi är ett litet familjärt hotell med 38 hotellrum, konferenslokal, restaurang och pub. Vi är ca 10 personer som jobbar tätt tillsammans och det egna ansvaret är stort. Vi hjälps åt med arbetsuppgifter och hjälper varandra där det behövs.
Publiceraddatum: 2017-05-13
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: birgitta.corin@tarnabyfjallhotell.com
Övrigt: Start är 22 juni och jobbet pågår till ca 12 augusti. Kan du kortare tid kan det också vara intressant, dock är det viktigt att du kan jobba under veckorna 28-31.
Arbetsplats: 
Adress: TÄRNABY FJÄLLHOTELL
ÖSTRA STRANDVÄGEN 16
92064  TÄRNABY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningschef, Storuman/Tärnaby

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Folktandvården söker en avdelningschef till Folktandvården Storuman/Tärnaby. Tandklinikerna är båda allmäntandvårdskliniker och här behandlas såväl barna som vuxna. Storuman och Tärnaby ligger i Lappland och erbjuder obegränsade möjligheter till friluftsliv både sommar och vinter. Klinikerna har cirka 8 anställda.

Folktandvården Västerbotten – vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande chefsarbete i en utvecklingsinriktad organisation. Som avdelningschef ansvarar du för ekonomi, drift, personal och arbetsmiljö. Ditt huvudsakliga uppdrag är att planera, leda och utveckla enheternas verksamhet i enlighet med landstingets värdegrund "ständigt bättre – patienten alltid först!". Förändrings- och utvecklingsarbete är en naturlig del i uppdraget. Folktandvården Västerbotten strävar efter att första linjens chefer är nära och väl förtrogna med verksamheten.
Uppdraget kan komma att kombineras med visst kliniskt arbete. Tjänsten innebär resor.
Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i basenhetens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Som person är du tydlig, lyhörd, engagerad i ditt ledarskap med en mycket god kommunikationsförmåga. Du har vilja och förmåga att utvecklas och att driva utveckling och förbättring. Du har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv och kan skapa goda relationer och bra förutsättningar för ett gott samarbete inom och utanför verksamheten. Du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, är flexibel och driftig med god organisatorisk förmåga. Vi vill att du som söker har för tjänsten lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. Erfarenhet av tandvård är önskvärt.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Klinikchef, tandvård/Verksamhetschef, tandvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 1 september 2017 eller enligt överenskommelse., upphör: Uppdraget som avdelningschef är ett tidsbegränsat förordnande på tre år. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning inom ditt kompetensområde.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: MB 13-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=72bf1a94-3820-441b-8f57-5a8d88c9cb54&TK=19e700d2-9c84-4ebb-ab17-6ba2097b83c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, FTV Storuman
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarier till Storuman

Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Storuman söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ?

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Orrlöv, butikschef, på telefonnummer: 0951-770 65.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 25 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Sommarjobb Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1846213/64887?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB
Stationsgatan 5
92331  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  

Platsannons

Grundskollärare F-3

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor drygt 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Parkskolan är en F-3 skola med ca 110 elever. Fritidshemmets verksamhet finns i samma byggnad.

Du kommer att arbeta som klasslärare.
Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du får vara med och utveckla verksamheten.

Det här är jobbet för dig som har god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt, intresse för pedagogisk utveckling och ha förmågan att se barnen i ett helhetsperspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare.

Utbildning är ett krav, arbetserfarenhet önskvärd.

ÖVRIGT
Märk din ansökan med angivet referensnummer.

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-16 .Månadslön individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/015
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73618234-1ee1-44ae-80e4-2f3cdb1f7968&TK=b477fa19-2fa8-49dd-aa39-283a0b684c88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Grundskollärare F-3

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor drygt 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Parkskolan är en F-3 skola med ca 110 elever. Fritidshemmets verksamhet finns i samma byggnad.

Du kommer att arbeta som klasslärare.
Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du får vara med och utveckla verksamheten.

Det här är jobbet för dig som har god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt, intresse för pedagogisk utveckling och ha förmågan att se barnen i ett helhetsperspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare.

Utbildning är ett krav, arbetserfarenhet önskvärd.

ÖVRIGT
Märk din ansökan med angivet referensnummer.

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-16 , upphör: 2017-12-31 med möjlighet till förlängning.Månadslön individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/014
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47b762c1-802f-47c9-8e90-8ed372dbde45&TK=0769374c-810b-47d3-b597-1c4fb26c3263
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

2 st förskollärare deltid till Naestie förskola och fritidshem

Du arbetar för att skapa en lärorik förskola med stort fokus på språkutveckling och där barn och föräldrar trivs och kan känna trygghet. I ditt arbete planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar du verksamheten fortlöpande. I arbetslaget reflekterar du tillsammans med dina kollegor kring den pedagogiska verksamheten och gemensamt ansvarar ni för att driva och utveckla både det pedagogiska och det språkutvecklande arbetet utifrån läroplanen för förskolan samt gemensamma mål och riktlinjer inom Sameskolstyrelsen.
En viktig del av arbetet innebär kontakt och samarbete med föräldrar i ärenden rörande deras barn. Du måste även vara delaktig i arbetet med att planera och genomföra föräldramöten samt hålla utvecklingssamtal.
Eftersom en stor del av förskolans verksamhet bedrivs i utomhusmiljö måste du vilja vistas ute i naturen och uppskatta friluftsliv. Av vikt är även samarbete med fritidshemmet eftersom Naestie aarhskuvle är en integrerad förskole- och fritidsverksamhet.


Vi söker dig som är behörig förskollärare med giltig legitimation. Du har goda kunskaper i något av de samiska språken och i den samiska kulturen.
Som pedagog är du trygg i din yrkesroll och har god förmåga att lyssna och kommunicera väl med både barn, kollegor och föräldrar. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer. Du ska kunna möta de ständigt pågående förändringar som sker i en barngrupp och utifrån dessa förändra din planering och ditt genomförande av arbetet. Det innebär att du har förmågan att vara självständig, flexibel och ansvarstagande i ditt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Sökanden måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning.Sameskolstyrelsen, är en statlig myndighet, ansvarar för sameskolorna och förskolor som vi driver åt kommuner. Skolorna finns i Gällivare, Jokkmokk, Karesuando och Tärnaby. Sameskolan har en egen läroplan, läroplan för förskoleklassen och fritidshemmet 2011. Det innebär att sameskolan har ett likvärdigt uppdrag som grundskolan, F-6. Vårt fokus är att våra elever ska få en god utbildning och vara funktionellt tvåspråkiga samt gå ur åk 6 med en stolt och rak rygg, trygga i sitt kulturarv i den förvissningen att de kommer att klara sig i livet. Sameskolstyrelsen har också ett uppdrag i sitt regleringsbrev att anordna fjärrundervisning i de samiska varieteterna och ge möjligheter för elever att i hela Sverige få undervisning i samiska.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 deltidstjänster eller ev. en heltid och en deltidstjänst. Arbetsplats är Naestie aarhskuvle vid Dearnan Saemienskuvle/Tärnaby sameskola. Anställning tillsvidare från och med den 7 augusti 2017, dock längst till och med den 15 juli 2018. 60%-80%Sameskolstyrelsen tillämpar individuell lönesättning. Sameskolstyrelsen strävar efter jämn könsfördelning i organisationen och välkomna både manliga och kvinnliga sökanden.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Dnr 123/2017 P200
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@sameskolstyrelsen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sameskolstyrelsen
Box 155
96224  JOKKMOKK Sverige
Hemsida: http://www.sameskolstyrelsen.se
  

Platsannons

Fritidspedagog

Skytteanska skolan är en liten skola med ca 145 elever och 22 lärare som präglas av öppna dörrar, korta avstånd mellan människor och ett stort hjärta. Tillsammans med elever och vårdnadshavare skapar vi i skolan förutsättningar för ett gott lärande, utifrån principen att alla elever kan lyckas i skolan, utifrån sina individuella förutsättningar. Vi har helt enkelt en gemensam pedagogisk grundsyn. Fritidshemmet ligger i samma hus som årskurserna 1-4 och har mellan 50-60 barn inskrivna.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig med behörighet inom fritidshemverksamhet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlade arbete. Du behöver vara trygg i din pedagogroll. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där du får vara med och utveckla verksamheten. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi lägger stor vikt på samarbete och kollegialt lärande med personalen på fritidshemmet och med skolans personal. Tjänsten omfattar del- eller heltid beroende antal sökande.


KVALIFIKATIONER
Du innehar relevant utbildning. Du är en positiv och trygg förebild samt förmedlar ett sunt förhållningssätt.

Vi tror även att du som söker jobbet:
• är bra på att förhålla dig till nya situationer
• brinner för fritidspedagogik och rast-verksamhet
• använder utemiljön på ett pedagogiskt sätt
• är tydlig och strukturerad i ditt arbete
Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

ÖVRIGT
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Hel- eller deltid Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 Tillsvidare med provanställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/013
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=08720426-c0d4-4608-8b85-496b056e92bd&TK=c6b85e22-3a10-449d-ba2b-534b1fb7ba72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Förskollärare/fritidspedagog i Slussfors

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor drygt 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i en förskola som är integrerad med fritids på eftermiddagarna. Du är en engagerad pedagog som är väl insatt i förskolans styrdokument och vill driva ett kvalitativt och systematiskt arbete tillsammans med dina kollegor i arbetslaget.
Arbetet kräver god förmåga att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning respektive fritidspedagog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Märk din ansökan med angivet referensnummer.

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 Tillsvidare med provanställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/012
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2bfe0956-1be5-49f9-99a4-d5346db80a5f&TK=460d887b-0e43-4299-892a-3b3146c9575b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Grundskollärare i Tärnaby

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor drygt 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.

Skytteanska skolan är en liten skola med ca 145 elever och 22 lärare som präglas av öppna dörrar, korta avstånd mellan människor och ett stort hjärta. Tillsammans med elever och vårdnadshavare skapar vi i skolan förutsättningar för ett gott lärande, utifrån principen att alla elever kan lyckas i skolan, utifrån sina individuella förutsättningar. Vi har helt enkelt en gemensam pedagogisk grundsyn. Tillvaron präglas av kontinuerlig feedback, både lärare emellan, rektor och lärare samt mellan lärare och elev och trivseln och tryggheten är hög på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Följande ämnen i åk 7-9 är aktuella till hösten: Svenska, Matte, Hemkunskap, Tyska, Spanska, Engelska, Idrott, Musik.

Tjänsten omfattar 20 -100 % av en heltid beroende på behov och din ämneskombination. Vi samarbetar även med gymnasium som ligger i samma hus. I kommunen tillämpar vi provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning.

Skolans prioriterade mål för läsåret är bl.a. att utveckla samarbete mellan verksamhetsformerna som finns på skolan, men även mellan ämnena. Fokus ligger också på att utveckla det kollegiala lärande på ett kvalitativt och systematiskt sätt samt att formativ bedömning/bedömning för lärande är ledord i arbetet med eleverna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har grundskollärarexamen och lärarlegitimation med bred behörighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Särskilt kvalificerande är erfarenhet av individualisering i klassrummet och samarbete i arbetslaget.

Vi söker dig som

* är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar
* är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap
* är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar
* har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder dig

* en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär
* en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande


ÖVRIGT
Märk din ansökan med angivet referensnummer.

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 20 - 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2017/011
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f8245e33-1bf8-43a2-af41-6152680bef34&TK=38ffe18a-b7f2-4770-9c6a-0af7ff7fb98e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Kock

Storumans kommun är en stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också Inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud.

Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i köksenheten och ha din huvudsakliga placering i köket på Sibylla gården i Stensele. Det är ett tillagnings kök som lagar mat till äldreomsorgen för närvarande och ska från och med sommaren 2017 börja laga mat till förskolan och skolan i Stensele som ligger intill Sibyllagården. Som kock i vår köksenhet jobbar du utifrån en kostpolicy som baseras på matens betydelse för våra barn, unga och äldre. I arbetsuppgifterna ingår varmkök, diet kök, konsistensanpassning, salladsförberedning, beställningar, egenkontroll, servering, disk, städa kök, matsal och övriga utrymmen samt andra förekommande uppgifter inom kök och servering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för matlagning och förstår värdet med vällagad och näringsriktig kost till våra barn, unga och äldre. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt att hitta kreativa lösningar. Du ska vara positiv och se nya utmaningar som stimulerande. Kockutbildning med grundläggande kurser i livsmedelshygien, yrkesekonomi, näringskunskap med mera är en förutsättning för att klara uppdraget. Vi söker dig som funkar i grupp och känner dig trygg i ensamarbete, då båda delarna förekommer. Du är noggrann och ska ha god förmåga att planera arbetets gång och kunna hantera stressiga situationer under kortare perioder. Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift utan handledning.

ÖVRIGT
Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Dagtid. Dagtid med helgtjänstgöring Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-19 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A681852
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06abad8b-6dd3-490f-8ae3-a1edece0e7aa&TK=c45a29c3-c926-4e15-9a69-60903e54952e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Kock

Storumans kommun är en stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också Inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud.

Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i köksenheten och ha din huvudsakliga placering i köket på skolan i Gunnarn. Det är ett tillagnings kök som lagar mat till skolan och förskolan i Gunnarn. Som kock i vår köksenhet jobbar du utifrån en kostpolicy som baseras på matens betydelse för våra barn, unga och äldre. I arbetsuppgifterna ingår varmkök, diet kök, konsistensanpassning, salladsförberedning, beställningar, egenkontroll, servering, disk, städa kök, matsal och övriga utrymmen samt andra förekommande uppgifter inom kök och servering. Även lättare administration ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för matlagning och förstår värdet med vällagad och näringsriktig kost till våra barn, unga och äldre. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt att hitta kreativa lösningar. Du ska vara positiv och se nya utmaningar som stimulerande. Kockutbildning med grundläggande kurser i livsmedelshygien, yrkesekonomi, näringskunskap med mera är en förutsättning för att klara uppdraget. Vi söker dig som funkar i grupp och känner dig trygg i ensamarbete. Du är noggrann och ska ha god förmåga att planera arbetets gång och kunna hantera stressiga situationer under kortare perioder. Då du är ensam i köket och ansvarig för lunchen måste du vara helt självgående i ditt arbete. Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift utan handledning.

ÖVRIGT
Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-19 , upphör: 2018-08-19 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A681728
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d97ec688-fe1f-4f59-a18c-ac0728952d0d&TK=36b39304-693b-4d9e-be7c-8984d3bfe122
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  
Platsannons

Lokalvårdare deltid, Storuman

ISS Facility Services AB söker lokalvårdare för deltidsjobb. Det är ett vikariat till och med 170831.

Arbetsuppgifter
Lokalvård i kontor och butik.

Utbildning/Erfarenhet
Det är inget krav på utbildning, men önskvärt med städvana. B-körkort är en merit, men inget krav.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidCa 17-20 timmar/vecka, Morgon/förmiddagTimlön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Om du vill söka jobbet så är du välkommen att ringa 0701045048 eller 0701044916.
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB

92133  LYCKSELE 
Hemsida: http://http:www.iss-facilityservice.se
  
Platsannons

Arbeta hemifrån (distans) El försäljning till företag, 800-900kr per såld!

Vi söker nu fler heltid och deltidssäljare att arbeta på distans/hemifrån över hela Sverige på alla orter.

Vi söker dig som idag arbetar som telefonsäljare/kommunikatör eller har/haft liknande uppgifter. Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Är serviceinriktad, ansvarsfull och driven. Har du egen verksamhet, studerar eller bara vill arbeta hemifrån med hög ersättning är detta en perfekt möjlighet. Vi marknadsför en mycket omtyckt och ekonomiskt lönsamt storkundsavtalstjänst för företagare. Samköp tillsammans av el av el ger små och medelstora företag förmånligare priser tillsammans.

Du säljer inget nytt till kunden. Kunden sparar pengar på sina befintliga kostnader jämfört med nuvarande avtal de redan har idag. Vi sköter allt direkt via överlåtande via muntlig fullmakt för billigare elavtal och elrevision. Detta innebär att kunden inte behöver byta och administrera . Kunden ansluter sig snabbt och enkelt för att få bättre avtal och priser jämfört med nuvarande och i framtiden.

Ersättning är per muntligt genomfört avtal för denna enkla och uppskattade tjänst.

Arbetstiderna du kan välja mellan Dag/kväll och helgpass, minst 3 pass per vecka:

Måndag - Fredag
Pass 1: 09:00 - 12:00, lunch,
Pass 2: 13:00 - 17:00
Kvällspass: 18:00 - 21:00
Helgpass: 13:00 - 20:00

Sätt ihop ditt egna sommar schema.
Deltid: Minimum 4 pass veckan.

Varje söndag meddelar man sin Teamleader vilka pass man vill arbeta under veckan.

Sök idag då vi tillsätter löpande till denna tjänst!


Vi söker nu fler säljare att arbeta på distans/hemifrån på heltid över hela Sverige på alla orter.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

• Du SKA ha erfarenhet av någon form av försäljning till företag
• Du SKA ha hög disciplin och kunna se dig själv arbeta hemifrån
• Du SKA ha erfarenhet av telefonförsäljning
• Du ska vara självgående och driven
• Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom mötes- och argumentationsteknik samt kännedom kring mötet, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare.

Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så en förutsättning är att du har en egen dator med internetanslutning och ett headset. Vi står för samtliga kostnader automatiskt i vårt system. Vi är måna om att hjälpa varandra och premierar medarbetare som drivs av eget ansvar och viljan att förbättra för kunderna.

I dag säljer man normalt 1-4 avtal per dag och ersättning är 700 kr per muntligt genomfört avtal.

Sök idag då vi tillsätter platserna löpande.


Saljmoten.se är en del av JämföraGrupppen & www.jamforapensioner.se

JämföraGruppen (JämföraPensioner) ökar konsumentens och egenföretagarens roll på el-, säkerhet/larm, försäkring-, pension- mervärde-och trygghetsprodukter. Kunden slipper arbetet med hitta förmånliga prisvärda avtalen samtidigt som den enskilda kunden får del av förhandlingskraften i att vara flera (StorGruppAvtal). Med Jämföra får konsumenten också insikt i den egna privatekonomin med smarta ekonomiverktyg där de kan se alla sina olika avtal, försäkringar, pensioner, företagsrelaterade försäkringar, företagsbil och sparande. Allt är sorterat och kategoriserade samt visualiserade för en tydlig översikt. Jämföra är en dynamisk grupp med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer och personlig utveckling inom organisationen.

Vi är www.jamforagruppen.se www.jamforapensioner.se www.jamforafordon.se och www.saljmoten.se Vi är Jämföra.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer800- 900 kr per muntligt genomfört avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: El säljare
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@saljmoten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämföra Pensioner i Sverige AB
Grev Turegatan 3, vån 4
11446  Stockholm Sverige
Hemsida: http://saljmoten.se
  

Platsannons

Nämndsekreterare

Storumans kommun är en stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också Inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud.

Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Storumans kommun söker en driftig och engagerad medarbetare. Vi erbjuder ett arbete som är mångsidigt och skiftande. Förutom arbetet som nämndsekreterare ingår i arbetsuppgifterna ekonomi och budgetarbete, fakturahantering, diariearbete m.m.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha ekonomisk utbildning på gymnasial nivå och erfarenhet av praktiskt arbete med löpande bokföring samt ekonomisk uppföljning. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och det ska ske snabbt och effektivt. Erfarenhet av att vara sekreterare i nämnd eller styrelse är meriterande, likaså grundläggande kunskaper i den lagstiftning som styr en kommun.

Dina framträdande personliga egenskaper är ordningssinne och struktur, du är serviceinriktad och bra på att samarbeta. God datakunskap krävs. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kommunsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A677941
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f6fe0cbc-ee7d-4bd0-9401-3eac475c2aff&TK=d3baabc3-1d01-4064-9e02-38a1885af4fa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Ekonomiassistent

Storumans kommun är en stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storuman ligger där E45 och E12 korsar varandra. Där passerar också Inlandsbanan och tvärbanan. För den som tycker om vinteridrotter och friluftsliv finns ett rikligt utbud.

Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
Storumans kommun är en trygg arbetsgivare, vi erbjuder bra villkor, varierande arbetsuppgifter och trevliga arbetskamrater.

Arbetsplatsen är ekonomienheten i Storuman, det är en central resurs som ger kvalificerat stöd i ekonomifrågor till alla verksamheter inom den kommunala koncernen.

Som vår nya ekonomiassistent ska du bl.a. arbeta med bokföring, fakturering, kontering, reskontra och för övrigt hjälpa till i de uppgifter som förekommer på arbetsplatsen.


KVALIFIKATIONER
Du är gymnasieekonom och har erfarenhet av att arbeta med uppgifterna i arbetsbeskrivningen. Som person har du förmåga att hålla struktur och ordning, du har hög arbetskapacitet och ser positivt på nya arbetsuppgifter. Du ska ha god förmåga att arbeta i excel, word samt snabbt kunna sätta dig in i övrigt förekommande system i vår verksamhet.

Det är viktigt att du är driven, att du vill nå resultat och utvecklas. För övrigt vill vi såklart att du är positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Passar du in på kvalifikationerna och gillar det vi erbjuder, sök jobbet!


ÖVRIGT


Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse. , upphör: Provanställning kan bli aktuell. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679144
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ea887ec-cd81-44ef-bc83-47b2885ff901&TK=35d0cf1f-6b40-4623-9c1d-e286a98a2712
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Storumans kommun
Storumans kommun
92381  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.storuman.se
  

Platsannons

Maskinförare

Vi söker en maskinförare för arbete i Storumanområdet.Du kommer att köra både skördare och skotare i huvudsak dagtid men skiftgång kan förekomma periodvis.Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning och därefter möjlighet till tillsvidareanställning
Vi vill att du som söker ska ha kört skogsmaskin i minst ett år.
Sökade kontaktar oss på mail granstrom78@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Skördarförare, skogsbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning, därefter möjlighet till tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grundfors skogsmaskiner

92051  GUNNARN 
Hemsida:
  
Platsannons

Driven butikspersonal till ICA i Hemavan

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till ICA Nära Fjällbodens storsatsning på färskvaruavdelningen. Dina arbetsuppgifter innefattar den dagliga driften av avdelningen, du kommer att bemöta kunder och ha ansvar över försäljningen. Beroende på vad du tidigare har gjort kan det bli aktuellt med arbete i färskvarudisken, med charketurier, i bageriet eller på frukt- och gröntavdelningen. Det viktiga är att du vill framåt och utveckla butiken!

Vi söker dig som tycker att det är kul med utveckling av butiker. Du tycker att det är kul att jobba i butik och känner dig trygg med ekonomi- och försäljningsansvar. Att ha jobbat inom dagligvaruhandeln är meriterande men inget krav, det är viktigare att du har god livsmedelskunskap och ett ekonomiskt tänk. Du gillar försäljning och från dina tidigare positioner har du erfarenhet av att jobba med nyckeltal. Vi tror att du har erfarenhet från beställning i olika beställningsverktyg, har du haft beställningsansvar är detta meriterande. Du är en engagerad person som brinner för utveckling och att driva en avdelning framåt. Som person är du prestigelös och hoppar gärna in där det behövs samtidigt som du är stolt över ditt arbete och gör alltid ditt bästa för att ge kunden det lilla extra. Du ska kunna sälja in produkter, ha kundfokus och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självklart matintresserad, är du estetiskt och kreativt lagt är det ett plus då snygga och genomtänkta exponeringar bidrar till ökad försäljning.

ICA Nära Fjällboden är en stor ICA Nära butik som omsätter 130 miljoner kronor om året. Butiken är till viss del säsongsbetonad, högst omsättning är det på sommaren tätt följt av vinterperioden. Butiken expanderar och har precis byggts ut med 300 kvadratmeter. Nu satsas det på färskvaror med bland annat en ny färskvarudisk, egen pizzaugn och salladsbar. Butiken har ungefär 40 anställda och kundkretsen består till stor del av ortsbor, norskar och turister. Butiken är vackert belägen i fjällen och kommer att passa extra bra för den som älskar naturen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidBemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker. Bemannica är ansvarig för processen men anställningen är på ICA-butiken. Läs mer om Bemannica på bemannica.se! 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: https://www.icajobb.se/job/driven-butikspersonal-till-ica-hemavan/
Epostadress:
Övrigt: Ansök till tjänsten via länken nedan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Bemannica AB
SCHEELEVÄGEN 27
22363  LUND Sverige
Hemsida: http://www.bemannica.se/jobb
  
Platsannons

Vill du jobba som personlig assistent i Storuman i sommar?

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Storuman! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar. 

Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger.

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: Körkort är en fördel. 
Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9423%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Renmarkstorget 11 90326, Umeå
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Butikskonsulent Hemavan tillsvidare anställning

Candyking = Karamellkungen och Parrots är en av Sveriges leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1 000
butiker.
Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca.
200 st.anställda

Candyking= Karamellkungen och Parrots är en av Sveriges leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1000 butiker.  Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca 200 st anställda. 

Vi söker dig som har ett positivt och glatt bemötande och som förstår att goda relationer med kunden/butiken är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.
Arbetsuppgifter: Påfyllning (och beställning) av godis/naturgodis i butik samt rengöring och butiksvård.
Godiset/naturgodiset levereras direkt till butik.

Arbeta under eget ansvar, ordningssinne, planeringsförmåga och att du är flexibel dvs kan hoppa in vid kort varsel, är egenskaper vi värderar högt.
Baskunskaper inom data och  internet är ett krav, samt tillgång till dator, eftersom information, rapportering och orderläggning sker via internet och webben.

Det är ett självständigt och fysiskt krävande arbete som påbörjas tidigt på morgonen och avslutas när allt är klart för dagen.


Tillgång till dator, körkort och tillgång till bil är ett krav.
Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet.

Enligt Handels avtal

Milersättning

Tjänstgörningsort: Hemavan
 
Anställning omgående, då börjar din Utbildning.  Du är schemalagd 5 timmar varje vecka. Det är minimum då vissa veckor kommer att innebära mer tid.

Platsen tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89763
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pickalot
Telegrafgatan 8A
16927  Solna Sverige
Hemsida: http://www.candyking.com
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR TILL TÄRNABY!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning sjuksköterskor till ett uppdrag i Tärnaby.

Uppdraget sträcker sig från vecka 17 till vecka 24 2017 med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100%. Roterande schema.

Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!
Vi står för resa och boende om behov för det finns.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Sedvanlig primärvård men också akutmottagning.

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 782
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=782
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Storuman

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Storuman. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning, städning och personlig hygien.  

Vi har i dagsläget ett behov av timvikarier, som kan hoppa in och jobba med kort varsel vid ordinarie assistenters frånvaro eller ledighet.

Vi tror att du som söker tjänsten är glad, empatisk och positiv. Andra egenskaper som uppskattas är bra samarbetsförmåga, kreativitet och ansvarskänsla. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, journatt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Kontakt: Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mattias Meyer eller Frida Johansson via 0908201138


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8821%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Renmarkstorget 11 903 26 Umeå
90326  Storuman Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Träarbetare/Snickare

Verksamhetsbeskrivning
Hemavans bygg & rep AB håller bland annat på med husbyggnad, reparationer, nyproduktion,
betongarbeten, murning, kakelsättning, plåtarbeten och golvläggning. Säljer även virke och byggmaterial såsom fönster och dörrar.

Boende kan ordnas
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemavansbyggrep@telia.com
Övrigt: Skicka in ditt CV via mail
Arbetsplats: 
Adress: Hemavan Bygg och Rep AB
Perers väg 17
92066  HEMAVAN 
Hemsida:
  

Platsannons

Köks/resturangbiträde

Jobba i kall och varmkök även kunna jobba i resturagen vissa pass även i städet.
Men framför allt jobba i grillköket vår Grillmeny.


Du måste vara stresstålig flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket med allt som det innebär, uppskattar mötet med gästen och trivas med att arbeta både i grupp och individuellt. Har du erfarenhet av bakning är detta en merit. Som medarbetare på Fica uppskattas du för din personlighet och dina individuella kvalitéer. Igengäld förväntas av dig att du följer de riktlinjer och regler som företaget står för
Restaurang FICA ligger mitt i hjärtat av Hemavan i den nybyggda gallerian Bayhill Center. Hos oss kan du både fika, äta lunchbuffé och a la carte. Med fokus på vår lunchbuffé
Vi vill med högkvalitativa råvaror och vällagad mat tillgodose det behov som finns för riktigt bra gofika, lunchservering med husmanskost och en enklare a la carté meny.

Restaurang FICA ligger mitt i hjärtat av Hemavan i den nybyggda gallerian Bayhill Center. Hos oss kan du både fika, äta lunchbuffé och a la carte. Med fokus på vår lunchbuffé
Vi vill med högkvalitativa råvaror och vällagad mat tillgodose det behov som finns för riktigt bra gofika, lunchservering med husmanskost och en enklare a la carté meny.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsterna är ett vikariat på heltid eller deltid, enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal Arbetstider Dag/kväll vardagar/helger 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fica.hemavan@gmail.com
Övrigt: Rekrytering sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Bayhill Trading AB
Blå Vägen 35
92066  Hemavan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Köksarbete: planering av matsedel, inköp,köksekonomi,utveckling av menyer och kafeverksamheten,städning av kök med egenkontroll mm


Vi söker dig som önskar en utmaning! Du ska själv kunna ta ansvaret för restaurangen, vara med och utveckla menyer och konceptet Fica.
Du måste vara stresstålig,flexibel,öppen, social och ha lätt för att sammarbeta och kommunicera.

Fica ligger i köpcentret bayhill i Hemavan. Vi är inne på vår 5e sommar och vi bara växer, vi har ett bra underlag av gäster hela året om.
Vi serverar en vällagad lunchbuffe alla dagar . Vi har en enklare Al carte och ett stor cafe verksamhet med smörgåsar, kakor och bullar . Vi bakar sjäva men vi får även leverat från vårt lokala bageri.Fica har öppet alla dagar hela året.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidRullande schema helger, kvällar,dagtid.Kolletivavtal Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fica.hemavan@gmail.com
Övrigt: Mejla ditt Cv med ett par referenser och ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Bayhill Trading AB
Blå Vägen 35
92066  Hemavan Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal