Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:27

Lediga jobb i Sotenäs kommun (1427), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 049
Täthet65,48Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area684,37Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land138,20Landareal (km²)
Sjö1,23Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav544,94Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Maskinoperatör till företag i Kungshamn!

Vill du arbeta inom industrimiljö med livsmedel? Då är tjänsten som maskinoperatör hos vår kund i Kungshamn något för dig!

Om arbetet
Arbetet består av:
- övervakning av process vid maskiner
- underhåll av maskiner
- ta emot inkommande råvaror
- rensa fisk

Tjänsten är på heltid och är förlagd på kvällsskift 14:42-00:13

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta inom industri med livsmedel. Har du tidigare erfarenhet av produktions eller fabriksmiljö är det meriterande. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter kommer du komma in väl in i din roll. Detta är ett jobb för dig som är självgående, noggrann och tycker om att arbete i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
- slutbetyg från gymnasiet
- B-körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Hallberg, sandra.hallberg@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=51C8D92C-7A4A-4A2E-BBB5-F2D1F03A60B0&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Storgatan 50, vån 2
46130  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Vikarierande Vuxenutbildningsrektor

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning
Sotenäs Vuxenutbildning är en ordinär vuxenutbildning som under många år haft ett nära samarbete med Lysekil- och Munkedals vuxenutbildning med ett gemensamt utbud av gymnasiala kurser.

Genom nya förordningar gäller detta även det som innefattas av yrkesvuxutbildning. Antalet medarbetare som arbetar på kompetenscentrum är c:a 25Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av rektorsuppgifter enligt skollagen. Andra uppgifter är att utveckla samarbete med Arbetsförmedling och individ- och försörjningsstöd. I uppdraget ingår också det kommunala aktivitetsansvaret. Rektor för vuxenutbildningen ansvarar dessutom för de  interkommunala ersättningar och uppföljningar för kommunens gymnasieungdomarKvalifikationer
Statliga rektorsutbildningen är önskvärt men inget krav. Vi kommer att bedöma personlig lämplighet för uppdraget och ser gärna att man har erfarenhet av ledaskap.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat under ett år med en eventuellt förlängning.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 2017/72
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151732/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunstyrelsen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarierande assistent sökes till 15-årig kille i Kungshamn

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker assistenter till en15-årig pojke med autism. Pojken har svårigheter med kommunikation och behöver hjälp med alla sina vardagliga behov och aktiviteter. Han behöver också mycket träning för att utvecklas. Han älskar att röra på sig och vara utomhus i alla väder. Han är mycket aktiv och tycker om fysiska lekar, musik och bad. Han har dock också perioder då han måste ta det lugnt och varva ner, och då är det viktigt att du inte blir rastlös.

Du kommer att arbeta inspirerat av Son-Rise, ett arbetssätt där du engagerar dig i det personen gillar att göra för att sedan väva in lärande och utveckling i de intressen personen har. Viktiga delar av ditt arbete kommer att innehålla lekfullhet, kreativitet, tålamod, glädje och lyhördhet. Gå gärna in på länken nedan och titta på videoklippet: http://www.autismtreatmentcenter.org/contents/other_sections/autism-solutions.php

Du behöver inga förkunskaper om autism eller Son-Rise. Du får utbildning av oss och kontinuerlig handledning.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv, öppen, flexibel, kreativ och lekfull. Vi förutsätter att du trivs med att vara aktiv och tycker om att röra på dig. Det är viktigt för oss att du är genuint go och glad och överlag har ett vänligt sätt. Du är pålitlig och tycker att det skulle vara roligt och meningsfullt att jobba med ett barn/en ungdom med särskilda behov.

Stämmer detta in på dig är du välkommen med din ansökan! Skicka cv samt personligt brev, där du skriver varför just du är perfekt för jobbet och varför du vill ha det. Vi läser ansökningar så fort de kommer in och kan eventuellt anställa innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Vi har behov av en heltidstjänst, 2 deltidstjänster (storleken på tjänsten kan diskuteras) och även timanställd personal är av intresse. Var snäll ange i din ansökan vilken sorts tjänst du främst är intresserad av.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund

Registerutdrag krävs då kunden är under 18 år. Eftersom det tar ca två veckor att få sådant utdrag beställ ett från polisens hemsida redan idag om du är intresserad av tjänsten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Körkort: Inget krav, men ett plus. 

Arbetstid: Heltid, föräldrarvikariat.

Arbetstid kan vara förlagd dag och kvällstid vardag och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9985%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Go och glad assistent sökes till 15-årig kille i Kungshamn

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker assistenter till en 15-årig pojke med autism. Pojken har svårigheter med kommunikation och behöver hjälp med alla sina vardagliga behov och aktiviteter. Han behöver också mycket träning för att utvecklas. Han älskar att röra på sig och vara utomhus i alla väder. Han är mycket aktiv och tycker om fysiska lekar, musik och bad. Han har dock också perioder då han måste ta det lugnt och varva ner, och då är det viktigt att du inte blir rastlös.

Du kommer att arbeta inspirerat av Son-Rise, ett arbetssätt där du engagerar dig i det personen gillar att göra för att sedan väva in lärande och utveckling i de intressen personen har. Viktiga delar av ditt arbete kommer att innehålla lekfullhet, kreativitet, tålamod, glädje och lyhördhet. Gå gärna in på länken nedan och titta på videoklippet: http://www.autismtreatmentcenter.org/contents/other_sections/autism-solutions.php

Du behöver inga förkunskaper om autism eller Son-Rise. Du får utbildning av oss och kontinuerlig handledning.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv, öppen, flexibel, kreativ och lekfull. Vi förutsätter att du trivs med att vara aktiv och tycker om att röra på dig. Det är viktigt för oss att du är genuint go och glad och överlag har ett vänligt sätt. Du är pålitlig och tycker att det skulle vara roligt och meningsfullt att jobba med ett barn/en ungdom med särskilda behov.

Stämmer detta in på dig är du välkommen med din ansökan! Skicka cv samt personligt brev, där du skriver varför just du är perfekt för jobbet och varför du vill ha det. Vi läser ansökningar så fort de kommer in och kan eventuellt anställa innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Tjänsten är ett föräldravikariat heltid med start omgående och varar ca ett år med ev förlängning.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Registerutdrag krävs då kunden är under 18 år. Eftersom det tar ca två veckor att få sådant utdrag beställ ett från polisens hemsida redan idag om du är intresserad av tjänsten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Körkort: Inget krav, men ett plus. 

Arbetstid: Heltid, föräldrarvikariat.

Arbetstid kan vara förlagd dag och kvällstid vardag och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9973%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Boendestödspedagog

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning

Socialpsykiatrins verksamhet riktar sig till personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.

I dag består verksamheten av Trålens Dagverksamhet, Boendestöd och Smedsgatans psykiatriboende med särskild service.

Verksamheten skall ge den enskilde en trygg miljö som stimulerar till utveckling och självständighet. Varje person stöttas utifrån sina förutsättningar och behov.

Den aktuella tjänsten är i boendestödet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du skall coacha och stötta den enskilde till ett självständigt liv. Du skall möta personen där den är. Vi arbetar med trygghetsskapande åtgärder och stöd i vardagens aktiviteter. Arbetet varierar beroende på verksamhet och den enskildes behov. Utöver ordinarie arbetsuppgifter har boendestödspedagogen även i uppgift att bl.a ge stöd till kontaktpersonalen i upprättande av genomförandeplaner, vägleda i det dagliga arbetet och att tillföra och bidra med olika perspektiv för utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Krav är 200 yrkeshögskolepoäng inom område socialpsykiatri alt. 60 högskolepoäng inom relevant ämnesområde. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetsområdet eller inom vård- och behandling, utbildning i motiverande samtal (MI).

Du behöver ha god förmåga att bygga relationer, engagera och entusiasmera den enskilde för aktiviteter i vardagslivet. Du behöver också datakunskaper och ha förmåga att hantera dokumentationssystem.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är att vara lyhörd men ändå tydlig utan att vara konfrontativ, att kunna bygga goda relationer och förmedla trygghet, stabilitet, hopp och glädje. Självklart är du också en duktig teamarbetare och en god förebild.Sotenäs kommun eftersträvar en jämn könsfördelning.

Villkor

B-körkort.

Sotenäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80% med möjlighet till heltid. Tillträde: 170821 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 2017/70
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149837/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrielektriker / Serviceelektriker

Företagsinformation

AH Automation är ett teknikföretag som levererar systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare inom industri och marina segment.

AH Automation verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och våra ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna våra relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön

Tjänstebeskrivning

Då AH-Automation växer söker vi två nya medarbetare med bakgrund som industrielektriker alt serviceelektriker.

Som industrielektriker / serviceelektriker skall du utföra montage och installation av maskinlösningar inom industriautomation detta arbete sker både internt och externt så resor i tjänsten förekommer regelbundet.

Du kommer att vara placerad / utgå från Kungshamn.

Kvalifikationer

Du som person har focus på att ge god service till våra kunder , du trivs även i mötet med kund där du bygger kontaktnät samt skapar och bibehåller en god relation.

Du skall ha goda kunskaper i elsäkerhet.

Om du har erfarenhet från PLC-system är detta meriterande.

Även goda kunskaper inom mekaniskt montage är meriterande.

Krav

Relevant utbildning på minst gymnasienivå samt fullföljd lärlingstid.

Körkort B
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: 1352
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Personliga assistenter i Kungshamn

Rullarnas söker personlig assistent till rullstolsburen man. Som personlig assistent ska Du vara den assistansberättigade behjälplig med allt förekommande i det vardagliga livet, så som personlig hygien och hushållssysslor i hemmet. Du kommer också att vara den assistansberättigade behjälplig vid fritidsaktiviteter, arbete m m.Att Du är engagerad, flexibel, lyhörd och ansvarsfull är egenskaper som den assistansberättigade värdesätter.
Personlig lämplighet är mycket viktigt. Du får gärna vara praktiskt lagd.

Rullarnas finns till för människor som behöver personlig assistans. Företaget är lokalt förankrade i Torsby sedan 2004 och i Karlstad sedan 2014, men verkar över hela Sverige. Rullarnas har över 30 års erfarenhet av vad det innebär att leva som funktionshindrad och verksamheten präglas av stort engagemang.

Rullarnas är genom Socialstyrelsen godkänd som assistansanordnare sedan december 2011, medlem i arbetsgivarorganisationen KFO samt följer IFA:s riktlinjer.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimvikarie vid ordinarie personals frånvaro, semester etc. Arbetspassen förlagda både dag-, kväll- och nattetid. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 18+22
Webbplats:
Epostadress: catarina@rullarnas.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande, intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Rullarnas Personliga Assistans AB
Södra Industrigatan 8
68534  Torsby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikschef campingbutik

På Ramsvik Stugby & Camping finns en liten livsmedelsbutik som erbjuder gästerna ett bra sortiment av mat, godis, dricka och annat man önskar under sin semester. Som ansvarig för livsmedelsbutiken är du ytterst ansvarig för inköp, lönsamhet, att butiken är öppen de tider som utlovas och att den håller en hög servicenivå till campingens gäster. Du är också arbetsledare för övrig butikspersonal, som består av 4 ungdomar. Gunilla, som har haft rollen som butikschef i flera år, kommer att introducera dig till tjänsten och finns tillgänglig för hjälp och stöd under hela säsongen.

Tjänsten varar 22 maj-3 september.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik. Du ska brinna för service och får ofta höra från dina vänner att du alltid är glad.

Ramsvik Stugby & Camping ligger naturskönt vid havet en mil norr om Smögen. Vi har 130 stugor, 30 campingtomter, restaurang, livsmedelsbutik och båtuthyrning. Våra gäster är barnfamiljer på semester, skolresor, bröllopssällskap och andra som vill njuta av den vackra naturen. Eftersom vi ligger vid havet i ett vackert naturreservat, kommer många till oss för att utöva intressen som dykning, trailrunning, vandring, fiske. Vi strävar efter att hålla en hög nivå av bra och personlig service.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidFast månadslön, plus lönsamhetsbaserad bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Butikschef
Webbplats:
Epostadress: personal@ramsvik.nu
Övrigt: Skicka CV och personligt brev till personal@ramsvik.nu
Arbetsplats: 
Adress: Ramsvik Stugby & Camping / Organisation Zarko AB
Ramsvik Camping
45692  HUNNEBOSTRAND Sverige
Hemsida: http://www.ramsvik.nu
  
Platsannons

Sommarvikarier personlig assistans

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning
Arbete som personlig assistent innebär att du arbetar åt en person med funktionsnedsättning och stödjer denne med olika saker i hans eller hennes dagliga liv.

Arbetsuppgifterna skiftar beroende på vem du arbetar hos, du kommer att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel personlig hygien, förflyttningar och kommunikationssvårigheter. Arbetet utförs i brukarens hem. Det är ett viktigt arbete där du får mycket glädje tillbaka. Du behöver vara empatisk och lyhörd.
 

Kvalifikationer
Vi söker nu sommarvikarier som kan arbeta vid våra ordinarie assistenters semester. 

Det är en fördel om du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av vård, omsorg och/eller personlig assistans. Vi tror att du som söker är ansvarsfull, positiv och gillar att ta egna initiativ.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid v 25-32. Tillträde: enl överenskommelse SommarjobbEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens: 2017/53
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145697/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier inom Socialpsykiari

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning

Vi söker sommarvikarier till socialpsykiatrin.

Verksamheten skall ge den enskilde en trygg miljö som stimulerar till utveckling och självständighet.Varje person stöttas utifrån sina förutsättningar och behov.

Arbetsuppgifter


Uppdraget innebär att du skall coacha och stötta den enskilde till ett självständigt liv. Du skall möta personen där den är. Vi arbetar med trygghetsskapande åtgärder och stöd i vardagens aktiviteter. Arbetet varierar beroende på den enskildes behov.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är lämplig för uppdraget med ett intresse och engagemang för målgruppen. Du behöver ha god förmåga att bygga relationer, engagera och entusiasmera den enskilde för aktiviteter i vardagslivet. Du behöver också datakunskaper och ha förmåga att hantera dokumentationssystem.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet/mognad. Viktiga egenskaper är att vara lyhörd men ändå tydlig utan att vara konfrontativ, att kunna bygga goda relationer och förmedla trygghet, stabilitet, hopp och glädje. Självklart är du också en duktig teamarbetare och en god förebild.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80-100%. Tillträde: enl överenskommelse Sommarjobbenl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens: 2017/54
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145706/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier inom personlig assistans

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning

Vi söker nu timvikarier inom personlig assistens, dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Sovande jour kan förekomma. Brukarna är i behov av Din hjälp för sitt dagliga liv. Vi tror att du som söker vill ha ett omväxlande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har omvårdnadsprogrammet eller annan erfarenhet som arbetsgivaren ser som likvärdig.

Du som söker är lyhörd, respekterar integriteten och har en förmåga att vara personlig utan att bli alltför privat.

Du har ett genuint intresse för människor. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt datavana är en förutsättning.

Tidigare erfarenhet av att arbete som personlig assistent är meriterande. Likaså om du arbetat med funktionshinder och/eller beteendeproblematik. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Vi söker dig som kan arbeta dag, kväll, natt och helger.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltid Timtid. Tillträde: enl överenskommelse VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2017/71
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149887/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VILL DU JOBBA PÅ VÄSTKUSTEN I SOMMAR? VI HAR UPPDRAG!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu, för kunds räkning, legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom särskilt boende alternativt hemsjukvård under sommaren 2017.

Uppdragen gäller under sommarmånaderna, v.28-31

Det primära behovet ligger på 100% dag/kväll/helg och natt men du som önskar att arbeta mindre är också välkommen att söka.


Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.


Om oss
Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och en arbetsgivare som bryr sig och är lyhörd för just dina önskemål. Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen. Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.

MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar under veckorna 26-33

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 784
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=784
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Aktivitetssamordnare på Kvarnbergets äldreboende

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning
Kvarnbergets äldreboende är Sotenäs kommuns största äldreboende med totalt 90 lägenheter fördelat på åtta avdelningar.

Boendet har inriktning både inom somatisk vård och demensvård. Vi söker nu en aktivitetssamordnare som ansvarar för social samvaro och hälsofrämjande aktiviteter för boende på Kvarnbergets äldreboende.

Arbetsuppgifter
På Kvarnbergets äldreboende arbetar vi med att stärka det friska och förebygga ohälsa genom att ge människor förutsättningar att leva ett "gott" liv långt upp i åren. I det hälsofrämjande arbetet är det viktigt att verka för stödjande miljöer och skapa fungerande nätverk för de äldre och deras anhöriga. På Kvarnberget finns idag Träffpunkten där boende träffas för att umgås och delta i olika aktiviteter som t ex bingo och gymnastik. Det främsta målet är att öka äldres upplevda hälsa i sin vardag, bryta isolering och öka deras möjligheter att delta i sociala aktiviteter.

Träffpunkten är basen för de sociala aktiviteterna på Kvarnberget men viss del av arbetspassen förläggs ute på de olika avdelningarna där möten kan ske mer individuellt och även i mindre grupper. Det dagliga arbetet består i att planera och genomföra verksamhetens sociala och fysiska aktiviteter, inspirera och motivera de boende till att delta och/eller driva aktiviteter, planera och utföra inköp, samordna musikalisk underhållning regelbundet.

Kvalifikationer
Du får gärna ha en KY-utbildning med inriktning mot sociala aktiviteter för äldre eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Som person är du kreativ, möjlighetsfokuserad och nyfiken. Du är organiserad, driven och har lätt att motivera andra. Du har kunskap kring det salutogena förhållningssättet och använder detta i arbetet med människor. Du arbetar uppsökande på avdelningarna för att främja sociala aktiviteter med äldre som inte har möjlighet att komma till Träffpunkten av olika anledningar. Du har även lätt att samarbeta, har ett gott bemötande och ser möjligheten i att samverka tillsammans med olika aktörer. Arbetet kräver vissa administrativa sysslor. Du ska bland annat kunna skriva/göra aktivitetsprogram, inbjudningar m.m. och god datavana krävs.

Du har erfarenhet av att arbeta med äldre och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är 50 % i dagsläget med eventuellt möjlighet till utökning. Arbetstiden styrs utifrån verksamhetens behov måndag till fredag.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Äldrepedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 20 h/vecka. Tillträde: 170601 VisstidsanställningAB
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/12
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133983/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare till Sea Avenue, Smögen

Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta som butikssäljare i vår butik i Smögen. Det innebär att alltid söka kontakt med våra kunder på ett lättsamt, trevligt och informativt sätt. De som arbetar i våra butiker arbetar mycket självständigt och ansvarar för det mesta som ingår i att driva en butik – se till att det inte saknas produkter i butiken eller på lagret, sköta kassaredovisningen och hålla en god ordning i både butik och på lager. I arbetet ingår även bl a att skicka produkter som beställs via vår webbshop eller från våra övriga butiker. Respektive butik har även visst ansvar för vår marknadsföring i sociala medier.Vi söker Dig, till vår butik i Smögen, som har ett glatt humör och är serviceminded. Har ett gott öga för vår typ av produkter, tycker om relationsskapande personlig försäljning och är en ansvarstagande person. Det är en fördel om du har erfarenhet av butiksarbete, älskar vår typ av kläder och skor samt har någon relation till båtliv och vatten. Arbetet är mångsidigt och ställer även krav på självständighet och god förmåga att kommunicera på bra svenska i både tal och skrift.
Vi strävar alltid efter att ha en välutbildad personal och det är därför bra om du har förmåga och intresse av att snabbt lära dig nya saker. Vi ser gärna att vår nya personal har möjlighet att arbeta även utanför säsong som tex helger och till kommande säsonger.
Det är en fördel om du har klart boende på eller i närheten av Smögen/Sotenäs


Sea Avenue tillverkar och säljer seglarskor och kläder med marin inriktning, i egna butiker, web shop samt på båtmässor. Vi har som målsättning att tillverka den bästa klassiska seglarskon i världen, vilket vi också tycker att vi har lyckats med.
Vi har idag sju egna butiker runt om på populära turistorter i Sverige - Strömstad, Smögen, Marstrand, Båstad, Borgholm, Söderköping och Trosa. I Båstad, Marstrand och Smögen har vi varit etablerade i snart 25 år. Kläderna i våra butiker kommer från de framgångsrika företagen Marinepool och Key West, som vi
också har agenturen för och som med sin kvalité passar väl in i vårt kvalitetstänkande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi behöver utöka vår personal med 3-4 personer över säsongen 2017. Det är framförallt under högsäsong slutet av juni tom aug men även utanför säsong. Vi har öppet butiken för fullt från påsk tom oktober.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Smögenbutiken
Webbplats:
Epostadress: info@seaavenue.se
Övrigt: Du får gärna ange hur länge på säsongen som du kan arbeta hos oss. Vi gör klart med anställningarna så snart vi hittar rätt personer så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Sea Avenue Svenska AB
Bryggan
45651  Smögen Sverige
Hemsida: http://www.seaavenue.se
  

Platsannons

Reception- Butik First Camp Solvik- säsongsarbete

First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark.

På First Camp Solvik i Väjern erbjuder vi en arbetsplats i sagolik västkustmiljö. Glittrande blått hav och ljumma klippor. Du har närhet till Kungshamn och Smögen med sitt stora utbud av sommaraktiviteter, restauranger och uteställen.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2017.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du mycket med gästmottagning, in- och incheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

I butiken jobbar du huvudsakliga med uppackning och påfyllning av varor, försäljning av t.ex livsmedel,glass, godis, dryck och leksaker.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa hos oss måste du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande. Det är extra meriterande om du arbetat i något bokningssystem. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från början av juli till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 Maj 2017

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 75%. Tillträde: Efter överenskommelse SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/34
Webbplats: https://firstcamp.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133600/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Camp Solvik, Kungshamn
Solvik
45991  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksbiträde i bokhandel

Vi har under sommarsäsongen (ungefär mitten av juni - mitten av augusti plus ev. några helger i anslutningen till perioden) en bokhandel på Smögen och behöver nu personal till denna.
Vi söker 3 personer på knappt 50% vardera.

Krav: Trevlig, serviceminded och med rätt inställning till arbetet.
I övrigt lär man sig arbetet på plats om man inte har tidigare erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bokhandeln i Ullared
Bäckvägen 5, Ullared
41476  GÖTEBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare sökes!

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som taxiförare med utgångspunkt Sotenäs kommun under sommaren!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidAnställningen är på heltid och sträcker sig under sommarmånaderna juni -september.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askum transport AB
Stora Askum sågen
45693  HUNNEBOSTRAND 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Kungshamn

Arbetet innebär hjälp med vardagliga sysslor, matlagning samt förflyttningar. m.m
Tillträde snarast möjligt.
Tjänsten är på ca 70-80% med arbetstid förlagd till främst dag- och kvällstid.

Livsbejakande 56- årig kvinna i Kungshamn, Väjern, söker kvinnlig assistent som har egenskaper som flexibilitet, respektfullhet och en förmåga till att vara lyhörd. Det är en fördel om Du har körkort (dock inte nödvändigt).
Det är viktigt för mig att du är rökfri.
Arbetet innebär hjälp med vardagliga sysslor, matlagning samt förflyttningar. m.m
Arbetstiden är ca 70-80% och är förlagd under dag- och kvällstid.

Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidStart omgående. 6 månaders provanställning. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: ASi
Webbplats:
Epostadress: ilse.benitez@livsanda.se
Övrigt: Ange referens ASi Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Livsanda Care AB
Gruvgatan 19
42130  Västra Frölunda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Kungshamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kungshamn.

Om tjänsten:

Vår kund är kvinna och bor i Kungshamn. Hon har fått en hjärnskada och har svårt med talet. I tjänsten igår arbetsuppgifter som omvårdnad, dagliga vardagssysslor, matlagning och kommunikation.

Vi söker dig som:

Det är viktigt att du som söker kan ta egna initiativ och är en ansvarstagande och pålitlig person. Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för en god kommunikation mellan kunden och dig. Vi ser gärna att du talar flytande svenska. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som ska tillsättas innebär att du arbetar cirka 7 pass på en fyraveckorsperiod, både vardag och helg. Du arbetar dygnspass 09:00-09:00 med cirka 8 timmar sovande jour

Vi söker även timvikarier!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 7 pass på 4 veckor, dygnspass 09:00-09:00. Varierande vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9922%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes till 25-åring

Jag är en 25-årig tjej med flera funktionsnedsättningar och ett stort omvårdnadsbehov. Du som söker är en varm, omtänksam och mogen personlig assistent som har det där lilla extra. Din uppgift är att hjälpa mig med mina vardagliga behov, kläder, mat, hygien, se till att min vardag känns bra för mig. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Resor förekommer och jag vill att du kan följa med.


I och med att du jobbar i mitt hem är det viktigt att du har lätt för att kommunicera med min familj och att du respekterar vårt privatliv. Är du undersköterska är det meriterande, men ett gott samspel mellan dig, mig och resten av min familj är viktigast. Jag har katt och hund så du kan inte vara allergisk

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Omfattning: En assistent 35-40 tim/v och en extra vid behov med alla förekommande tider enligt schema, dag, kväll, natt och helg. Tillträde under våren 2017 fram till oktober 2017. Individuell lönesättning. Avtal KFO-kommunal 80% eller merBetald introduktion och friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://w1.jag.se/24905145
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Jobba i smyckesbutik på Smögenbryggan i sommar!

I vår lilla butik mitt på bryggan kommer du att jobba med att plocka fram smycken, vanligt kassarbete (inkl dagsavslut) och hålla ordning och reda. Du kommer också självklart att prata med massvis av kunder hela sommaren, och hjälpa de som behöver smakråd och tips.

Du som söker jobb i vår butik bör gilla att träffa nya människor och tycka det är kul att ha mycket att göra! Vår butik är välbesökt under sommarveckorna och det kan bli ganska stressigt vissa dagar. Stor del av tiden står man vid kassan och hjälper betalande kunder och resten av tiden plockar man fram smycken och prismärker. Sommaren är en rolig tid i vår butik, våra kunder är semesterfirare som är på gott humör och det är en härlig tid att vara på Smögenbryggan!
Du får gärna ha någon typ av kassavana, från tidigare butiksarbete eller restaurang/kiosk. Detta är dock inget måste om du istället är en person som snabbt lär dig och är bra på matematik! Huvudsaken är att du är glad och ansvarstagande person!


Vår butik "STIL Silver" finns mitt på Smögenbyggan i en charmig sjöbod under sommarmånaderna. Vi finns också på Korsgatan 2 mitt i centrala Göteborg och på webben på www.stilsilver.se
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHur mycket du vill jobba i sommar kommer vi överens om! Vi öppnar vår butik vid midsommar och brukar ha den öppen fram till mitten av august. Skriv gärna om du vill jobba hela denna perioden, eller om du vill jobba t ex 4-5 veckor. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: Smögenbryggan
Webbplats:
Epostadress: anne@stilsilver.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: In dah House AB/ ED & ED
Korsgatan 2
41116  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.stilsilver.se
  
Platsannons

Arbetsledare-Anläggningar

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Din arbetsplats

Du kommer att arbeta inom Drift & Projektenheten som består av 23 tillsvidareanställda arbetskamrater.

De som arbetar på enheten är anläggningstekniker, fastighetstekniker, anläggningsingenjör, trafikingenjör, hamnansvarig, projektledare, fastighetsadministratör, fastighetschef, drift & projektchef. Därtill tillkommer säsongspersonal och sommaranställda med ca 15 arbetskamrater.

Anläggningsenheten ansvarar för drift och underhåll av kommunens infrastruktur som tex vägar, parker, hamnar m.m. Gruppen består av en arbetsledare och 10st anläggningstekniker.

Då vår nuvarande arbetsledare ska gå vidare med nya arbetsuppgifter inom organisationen söker vi nu en ersättare.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare för anläggningsenheten jobbar du med daglig arbetsledning av gruppen, förberedelse av arbete - både planerat arbete och akuta insatser.

Tjänsten omfattar även administration, så som dokumentation av inköp och utfört arbete, fakturakontering och uppföljning av budget.

I tjänsten ingår daglig kontakt med kommunens kunder, både via telefon, e-mail och platsbesök. Planerings- och uppföljningsarbetet görs tillsammans med tekniker, ingenjörer och närmaste chef. Periodvis kan även andra arbetsuppgifter förekomma.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär frihet under ansvar.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Krav

- Gymnasiekompetens


-  Erfarenhet av anläggnings- eller underhållsarbete inom teknisk verksamhet


- B-körkort


- God datorvana 


- Behärska svenska i tal och skrift
 

Meriterande

- Erfarenhet av arbetsledning


- Erfarenhet av kommunal verksamhet


- C-körkort


- Arbete på väg
Som person är du drivande och har förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du är engagerad och vill lära nytt, är noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. 

Du är en serviceinriktad lagspelare samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du skall ha mycket lätt för att kommunicera i tal och skrift samt lätt att föra dialog och förhandlingar både internt som externt på ett professionellt sätt.

Du har en positiv inställning till livet och bidrar till ett utvecklande arbetsklimat.Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

Ledorden i Sotenäs kommun är öppenhet, delaktighet och helhetssyn.

 

 

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: 2017-09-04 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/63
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148388/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetstekniker

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Din arbetsplats

Fastighetsenheten är en del av drift & projektenheten som består av 23 tillsvidareanställda medarbetare.

Vi ansvarar för drift och underhåll av kommunens verksamheter. Idag är vi sju fastighetstekniker och vi förvaltar cirka 66 000 kvm lokaler, till största del skolor, förskolor och äldreomsorg. Sotenäs kommun är en sommarkommun vilket innebär att arbetsuppgifterna kommer att variera under året.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga sex fastighetstekniker har du ett helhetsansvar för att våra byggnader fungerar och erbjuder god arbetsmiljö till kommunens anställda. Kunskap om webbaserade styr- och reglerfunktioner för värme, ventilation och vatten samt övriga installationer är meriterande.

Du är van att hantera och snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, att prioritera och lösa problem och du har den tekniska förståelsen som krävs för arbetet.

Beredskap ingår i tjänsten.

Sotenäs kommuns värdegrund är öppenhet, delaktighet och helhetssyn. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet och/eller utbildning av ovan förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsdrift.

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift så pass att du obehindrat kan ta emot instruktioner och säkerhetsinformation såväl muntligt som skriftligt.

God datavana krävs.

Du ska ha körkort för personbil klass B.

Det är meriterande om du har gymnasiekompetens och körkort klass BE.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Lämna gärna lönespråk.Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 2017/69
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148751/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fastighetstekniker
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Team Assistans är ett företag som inte är större än att vi känner alla våra kunder väl. Så vill vi gärna ha det också framöver. Likväl vet vi att vardagen ibland kräver extra resurser och specialistkompetens. På Team Assistans har vi därför ett väl fungerande nätverk av människor som kommer våra kunder till del.

Företaget söker nu dig som är intresserad av att jobba hos oss som personlig assistent.
Vi har inga krav på utbildning men ser det som en merit om du tex har utbildning som vårdbiträde, undersköterska eller liknande.
B-körkort är också en merit men inget krav.
Förutom intresse för arbetsuppgifterna har vi krav på att du har någon form av vårderfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tjänsten är en visstidsanställning men kan på sikt övergå till en tillsvidareanställning .Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Team Assistans i Göteborg AB
Herkulesgatan 36
41701  GÖTEBORG 
Hemsida: http://www.teamassistans.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Sotenäs kommun

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor för arbete i Sotenäs kommun. I tjänsten efterfrågas sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för arbete inom hemsjukvård och särskilda boenden. Arbetstid: Dag, kväll, helg, natt mellan 80-100%Din profil
Du som söker skall vara legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 503
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=503
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  

Platsannons

Taxiförare sökes!

Vi söker personer som är intresserad av att jobba som taxiförare med utgångspunkt Sotenäs kommun.
Taxiförarlegitimation är meriterande men kan ev. delvis bekostas av arbetsgivaren.
Inneha körkort sedan minst 2 år i följd.
Krav på att kunna svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidAnställning i första hand under juni, juli och augusti med möjlighet till fortsatt anställning.Timlön + provision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jacobohrberg@gmail.com
Övrigt: Frågor om tjänsten besvaras via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Öhrbergs Fastigheter AB
Båtmansgatan 6 A
45650  SMÖGEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb Hotellstäd

Städning av hotellrum och allmänna utrymmen.
Viktigt att arbetsuppgifterna utgörs mycket noggrant, gästen skall komma till ett perfekt hotellrum.
Du får inte ha problem med rygg eftersom städjobbet är ganska krävande.

Du ska vara positiv, noggrann, punktlig och prata svenska. Du ska helst bo i kommunen då vi inte har någon personalbostad och tiderna kan vara lite oregelbundna.

Litet familjeföretag med 23 rum.
Ligger i lugnare delen av Kungshamn, Fisketången.
Har vår absoluta högsäsong mellan juli- september
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning, även helger, personalbostad finns ej, Svensk talande. 40%-60%Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hotellfisketangen.se
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Fisketången AB, Hotell
Tångenvägen 45
45632  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarpersonal sökes till livsmedelsindustri

Som livsmedelsarbetare kommer du bland annat att arbeta med beredning, skivning, paketering och märkning av fisk- och skaldjursprodukter.

Som person är du pålitlig, driven, initiativrik och ansvarsfull. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och samtidigt kunna behålla god kvalitet i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedel ses det som meriterande.

Leröy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till såväl detaljhandeln som till restaurang och storhushåll. Vår verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader.

Leröy Smögen Seafood AB söker nu sommarpersonal till vår produktionsanläggning i Kungshamn.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Livsmedelsarbetare, mejeri
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staffan.broberg@leroy.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till staffan.broberg@leroy.se. Vänligen besök www.leroy.se för mer information om företaget. Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta Personalansvarig Staffan Broberg.
Arbetsplats: 
Adress: Leröy Smögen Seafood AB
Ödegården 10
45644  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/kallskänka

Vi önskar kockar för sommarsäsongen 2017 . From Juni-September.

Vår bistro ligger i anslutning till vår fiskaffär i Hunnebostrand. Vi serverar fiskrätter på fantastiska råvaror och erbjuder en rolig och fartfylld tjänst.

Det viktigaste är att du är van att ha högt tempo eftersom matlagningen sker i högt tempo under högsäsongen.

Du ska ha lätt för att lära, bra teamkänsla och ett gott humör.Vår bistro ligger på kajen i Hunnebostrand. Vår säsong är från Juni-September men vi har öppet året runt. Sommartid har vi serverat runt 400 kunder på en dag från ett relativt litet kök.
Vi har vår fiskaffär i samma lokaler vilket tillåter oss att alltid ha färska och fina råvaror.

Sommartid anställer vi totalt ca 25 st i vår butik och restaurang.
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: Info@fiskaffaren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fiskaffären i Hunnebostrand AB
Norra strandgatan 7
45660  Hunnebostrand Sverige
Hemsida: http://www.henriks.nu
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Aktivitetsledare på Smögen i sommar

Sommarvikariat (heltid/deltid), med tillträde from 26 juni tom 11 augusti (ev tom 18 augusti).

Ditt arbetsområde och huvudsakliga arbetsuppgifter blir att genomföra olika former av friskvård- & motionsaktiviteter. Vi söker en glad person som kan leda någon form av gruppträning hos oss under sommaren, gärna spinning, styrkepass eller vattengympa (var inte rädd för att söka). Du bör ha en positiv syn, vara serviceinriktad, flexibel, uthållig och tycka det är roligt att arbeta. Arbetstiden är oregelbunden, schemalagd inkl. obekväm arbetstid, kvällar och helger.

Vår arbetsorganisation bygger på en "helhetssyn", där ingen arbetsuppgift utöver din "specialistfunktion" skall vara främmande för dig.

Du som är intresserad och vill veta mer skriv till Sotenäs Rehab Center AB, Dinglevägen 59, 456 44 KUNGSHAMN eller ring VD Patrik Rasmussen 0523-799 55. Facklig representant Lena Nilsson 0523-79951

Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj 2017.


Du gillar friskvård i alla former och älskar att genomföra detta till våra kunder. Du är glad, nyfiken och vill göra ett bra arbete.


Tumlaren invigdes i januari 1993 och verksamheten drivs av Sotenäs RehabCenter AB.

Detta bolag ägs av Sotenäs kommun, Orkla Seafood AB och dess personalstiftelse.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Instruktör/Tränare inom specialidrott
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik@tumlaren.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SOTENÄS REHABCENTER AB
DINGLEVÄGEN 59
45644  KUNGSHAMN Sverige
Hemsida: http://www.tumlaren.com
  
Platsannons

Sommarvikarier nattenheten

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning:


Vi söker sommarvikarier till kommunens Nattenhet.

Verksamhetens uppdrag är att tillförsäkra en god omvårdnad och skapa en trygg miljö för den enskilde nattetid.

Varje person stöttas utifrån sina förutsättningar och behov. 

Nattenheten består att nattpersonal på kommunens äldreboenden; Hunnebohemmet, Bankeberg och Kvarnbergets äldreboende.

Samt Nattpatrullen som arbetar gentemot de personer som har beviljade insatser i ordinärt boende.Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en omvårdnadsutbildning eller motsvarande och har ett intresse och engagemang för målgruppen. 

Du behöver ha god förmåga att skapa tillit och bygga goda relationer. Viktigt är att kunna förmedla trygghet och stabilitet. Du behöver ha datakunskaper och förmågan att hantera dokumentationssystem. Du behöver ha körkort B

 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet/mognad. Självklart är du också en duktig teamarbetare och en god förebild.  

 

 

 

 

 Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80-100%. Tillträde: enl övernskommelse Sommarjobbenl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens: 2017/56
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145833/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Systemutvecklare

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en medarbetare med ett brinnande intresse för programmering och systemutveckling. Du kommer att arbeta i en liten utvecklingsgrupp och driva projekt, både på egen hand och i team. Testning är viktigt och man jobbar med Continuous Integration.

Din erfarenhet
Du har en högskoleutbildning inom datavetenskap och/eller några års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare. Erfarenhet av utveckling i C# med frontend i responsiv web är meriterande.

Vidare ser vi gärna att du:
• har erfarenhet av utveckling och felsökning av SQL Stored Procedures
• har kunskaper av att felsöka i Windows-miljö
• har vana av att arbeta med unittester

Du behärskar svenska och engelska mycket väl, både i tal såväl som skrift.

Din Personlighet
Du är en kreativ problemlösare som är engagerad och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i en framtänkande miljö och har ett stort intresse av att hålla dig uppdaterad inom nya utvecklingstekniker. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt.


Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Systemanalytiker/Systemutredare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3414749555
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3414749555&link_source_id=30&company_id=45150&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bahusia Personalförmedling AB
Gustaf Mattsons väg 2
45150  Uddevalla Sverige
Hemsida: http://www.bahusia.se
  

Platsannons

Receptionister till Smögens Camping - Säsongsjobb 2017

-Välkomna gäster & hjälpa dom med In- och utcheckning.
-Ta emot & göra bokningar av stugor och campingtomter via telefon/mail.
-Gästservice, tipsa om sevärdheter & aktiviteter
-Blandade administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är personen som alltid har ett leende utåt & gott kundbemötande.
Du måste klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt, & vara länken mellan gästerna & övrig personal.

Du måste kunna jobba skift eftersom vi har både dag & kvällspass.
Du måste klara svenska & engelska språket i både tal & text.
Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande.

Smögens Camping & stugby ligger 3 km från Smögen. Vi har 10 stugor, 46 övernattningsrum & ca 100 campingtomter. På området finns en liten minilivs, en lekplats & med en promenad över klipporna kan man ta sig ett dopp. Våra gäster är väldigt blandade åldrar både barnfamiljer & att vi är ända camping i området som har en ungdomscamping. Eftersom vi är campingen som är närmast Smögen, är det det som kännetecknar oss mest. Vi strävar efter att hålla bra service.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt avtal H&RVi kan lösa boende under säsongen till dig som anställd.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Receptionist 2017
Webbplats:
Epostadress: info@smogenscamping.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tentorium AB
Ödegården 1
45632  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock sökes till Restaurang Loftet i Hunnebostrand

Vi serverar framförallt goda pizzor och härliga burgare av högsta kvalité!

Vi söker nu kockar till restaurang Loftet i Hunnebostrand. Loftet specialiserar sig på hemgjorda pizzor och burgare av högsta kvalité. Ni kommer att få jobba tillsammans med Årets Kock 2015 som driver restaurangen. Läget är fantastiskt och känslan i restaurangen är härlig. köket är nyrenoverat och där finns gott om plats.

Du är
- utbildad kock med arbetserfarenhet.
- pizzabagare som även kan hjälpa till med annat i köket.Restaurang Loftet i Hunnebostrand! Hos oss blir man serverad läckra hamburgare och pizzor i en fantastisk miljö med utsikt över havet. Man kan självklart också beställa sin pizza för hämtning.

Loftets burgare är gjorda på 70 procent högrev och 30 procent bringa vilket gör dem riktigt saftiga och fina! Hamburgerbrödet är en Brioche som självklart är bakat på Skärets Bageri, samma gäller för pizzabrödet. Som ni kan se i menyn så är det inte vilka burgare och pizzor som helst!

Vi som driver Loftet och Skärets Café i Hunnebostrand, driver även Skärets Krog & Café, Smögens Närlivs, Skärets Bageri och Lilla Skäret i Kungshamn. Vår filosofi är att alla våra enheter skall erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse i form av bakverk & mat lagad med kärlek och vår personal skall ge alla våra gäster service & kvalitet av högsta klass.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTillträde 24/5Vi hjälper till med boende!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kock Loftet
Webbplats: http://url.cheffle.se/kock-loftet
Epostadress:
Övrigt: Ansökan endast via webben. Gå till: http://url.cheffle.se/kock-loftet
Arbetsplats: 
Adress: Cheffle HB
Södra Strandgatan 24
45661  Hunnebostrand Sverige
Hemsida: http://www.loftethunnebo.se/
  
Platsannons

Sommarvikarier Hemtjänst

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Beskrivning:

Hemtjänst söker sommarvikarier.

Arbetet utförs i hela kommunen.

Vi söker dig som arbetar utifrån ett gott bemötande och med god empatisk förmåga. Du är flexibel både i tanke och handling, har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du ska utifrån ett professionellt förhållningssätt, ge omvårdnad- och serviceinsatser av god kvalité till den enskilde som har insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetet ingår även att utföra delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt dokumentation enligt gällande riktlinjer.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du är undersköterska  och har  ett genuint intresse för människor, är lyhörd och utgår från den enskildes behov i ditt arbete. Det är av vikt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar. Som person är du stresstålig, empatisk, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du har vidare förmågan att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet samt tidigare referenser.Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80-100%. Tillträde: enl överenskommelse Sommarjobbenl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens: 2017/52
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145502/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier särskilda boenden

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Ledstjärna i vår värdegrund är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi tillämpar rökfri arbetstid.Arbetsuppgifter
Ett socialt omsorgsarbete innebär att stödja den enskilde i personliga, praktiska och sociala frågor.

Vi erbjuder en god gemenskap och möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Vi förutsätter att du som person är lyhörd, ansvarsfull, engagerad, flexibel samt har datavana.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år innan du börjar arbeta.Varaktighet/Arbetstid

Tjänsterna kan vara både heltid/deltid med schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Tjänsterna är vikariat över semesterperioderna, v:25-32. Tillträde och vikariatets längd kan variera och sker enligt överenskommelse.

 
Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80-100%. Tillträde: enl övernskommelse Visstidsanställning till 2017-08-31enl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-21
Referens: 2017/51
Webbplats: https://sotenas.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145485/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Parkgatan 46
45680  Kungshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kallskänka sökes till Skärets Krog på Smögen

I arbetsuppgifterna så ingår att göra smörgåsar, sallader, pajer och enklare rätter.

Vi söker en positiv och glad person som vill utvecklas. gärna tidigare erfarenhet av kallkök.


Skäret ligger placerat vid hamnen på Smögen med utsikt över havet. Restaurangen har en stor uteservering som ligger precis vid vattnet. Under dagtid serveras skaldjur smörgåsar och sallader.

På denna västkustspärla kan du njuta av både god mat och dryck samt en storslagen utsikt. Det är inte för inte Skärets Krog blir utvald av White Guide år efter år – här lagas & serveras allt med kärlek och ett stort fokus på lokalproducerat. I år kliver Thomas Sjögren, Årets kock 2015, in som ny kreatör. Tillsammans med våra fantastiska kockar tillagar de en meny som följer säsongen.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTillträde 10/6Boende går att ordna för den som är intresserad av att bo på Smögen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Kallskänka Smögen
Webbplats: http://url.cheffle.se/skaret-kallskanka
Epostadress:
Övrigt: Ansökan endast via webben. Gå till: http://url.cheffle.se/skaret-kallskanka
Arbetsplats: 
Adress: Cheffle HB
Hamnen 1
45650  Smögen Sverige
Hemsida: http://www.skaretskrog.se/
  

Platsannons

Florist till Saker - ting & Blommor

Saker - ting & blommor i Kungshamn söker florist, gärna med utbildning, alternativt branschvana. Tjänsten är på deltid, men kan bli heltid. Välkommen att skicka din ansökningan med CV och personligt brev via e-post till sakertingblommor@telia.com.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltid/deltid. Kan bli fortsättning efter sommaren.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sakertingblommor@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Saker, Ting och Blommor
Nygatan 69
45631  KUNGSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  

Platsannons

Receptionist sökes till Smögen i sommar!

Smögens Gästhem erbjuder ett vackert boende där läget är det bästa, intill Smögenbryggan. Alla rummen hos Smögens Gästhem är totalrenoverade, och ny inredning installerad med bland annat nya sköna Carpe Diem sängar, samt Carpe Diem sängkläder av högsta kvalitet. Smögen erbjuder bra shopping och goda middagar och härligt båtliv.

Vill du arbeta på Smögen i sommar? Vi söker nu receptionist till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
* Du ska kunna ta emot bokningar till pensionatet, samt ta emot gäster..
* Hålla rent och snyggt och städa av toaletter och duschar.
* Tvätta sängkläder och vika ihop dessa.
* Kunna hjälpa till att städa och bädda rummen vid behov.

Personliga egenskaper:
Du skall vara noggrann, serviceinriktad, trevlig och mycket hjälpsam. Vi har mycket höga krav på servicen. Du kommer att jobba ihop med ägarna och ha ansvar när vi inte är på plats.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi gör urval löpande!
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommaren 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan görs via separat webformulär via följande länk: http://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13768-jobbsokarna-sotenas-receptionist-till-smogen-sokes
Arbetsplats: 
Adress: Smögens Gästhem
Bygatan 68 Helsingborg
25591  HELSINGBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Lokalvårdare sökes till Smögen i sommar!

Smögens Gästhem erbjuder ett vackert boende där läget är det bästa, intill Smögenbryggan. Alla rummen hos Smögens Gästhem är totalrenoverade, och ny inredning installerad med bland annat nya sköna Carpe Diem sängar, samt Carpe Diem sängkläder av högsta kvalitet. Smögen erbjuder bra shopping och goda middagar och härligt båtliv.

Vill du arbeta på Smögen i sommar? Vi söker nu lokalvårdare till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
* Städning och bäddning.
* Hjälpa till att tvätta.

Vi söker lokalvårdare som kan säkerställa att våra gäster möts av rena och fräscha lokaler. I arbetsuppgifterna ingår tillsyn och städning av våra rum, duschar och toaletter.

Personliga egenskaper:
God servicekänsla, trevligt bemötande. Behärska svenska i tal och skrift.

Arbetstid:
4 tim om dagen 7 dagar i veckan mellan 11.00 - 15.00, samt ibland rycka in extra vid incheckning vid behov.
Anställningen gäller även vissa helger i vår och höst.

Vi ser gärna att du bor i Sotenäs eftersom våra gäster ofta har frågor om vår omgivning.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi gör urval löpande!
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommaren 2017. Anställningen gäller även vissa helger i vår och höst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan görs via separat webformulär via följande länk: http://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13766-jobbsokarna-sotenas-lokalvrdare-till-smogen-sokes
Arbetsplats: 
Adress: Smögens Gästhem
Bygatan 68 Helsingborg
25591  HELSINGBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till sommarbutiken på Smögenbryggan

Butikssäljare till sommarbutiken på Smögenbryggan

Du ska sälja kläder, skor och smycken

Vi söker dig som är positiv och glad och kan jobba självständigt.
Det är meriterande med erfarenhet från arbete i klädbutik.
Du måste vara minst 18 år.
Publiceraddatum: 2017-02-23
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidJuni - augustiTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik_ohnstrom@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smögen Fashion Group AB

45651  SMÖGEN 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal