Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:26

Lediga jobb i Sorsele kommun (2422), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd2 521
Täthet0,34Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area7 957,69Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land7 367,04Landareal (km²)
Sjö590,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningschef, Sorsele sjukstuga

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Sorsele sjukstuga med cirka 30 anställda fungerar som ett litet minisjukhus med akutmottagning, läkarmottagning, röntgen, mödravård- och barnhälsovård samt slutenvårdsplatser. Vi erbjuder vår befolkning tillgång till sjukvård hela dygnet. I basenheten ingår även Malå. Hela enheten består av cirka 65 medarbetare.

Vill du prova på ett utmanade och utvecklande arbete så är du välkommen att söka dig till oss. Sorsele är ett litet samhälle på stor yta med sina ca 2000 invånare och kan trots sin litenhet erbjuda god samhällsservice.

ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen. I ditt uppdrag ingår personal- och arbetsmiljöansvar. Du har även i samråd med verksamhetschef budgetansvar. I arbetsuppgifterna ingår att planera och leda arbetet samt kontinuerligt följa upp att den verksamhet som bedrivs är av god kvalitet. Verksamhetsutveckling är en viktig arbetsuppgift för dig och dina medarbetare. Som avdelningschef utför du i övrigt arbetsuppgifter som delegeras av verksamhetschef och ställföreträder vid dennes frånvaro.

KVALIFIKATIONER
Du är kreativ, lyhörd och intresserad av att vara chef och leda hälso- och sjukvårdsarbete. Du har förmåga att utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för gott samarbete och en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Vi förutsätter att du har god ledarskaps- och organisationsförmåga, har personlig mognad samt är självständig och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utbildning i arbetsledning är meriterande.
Erfarenhet från likvärdigt arbete och/eller arbete i ledande ställning är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: LPV ÅU 17-25
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5806e3cc-1d0b-4668-b19e-5aa58fe86ba7&TK=92f44ef9-31ea-46dc-a753-770243d839ba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Sorsele sjukstuga hälsocentral
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vik Bibliotekarie

Du har ett strukturerat arbetssätt och ska arbeta läsfrämjande såväl under skoltid som på barnens fritid. Individuella samtal samt dialog med större elevgrupper är vanligt förekommande uppgifter. Du möter barn i alla åldrar, föräldrar och har kontakt och samarbete med lärare. I tjänsten ingår medieöversyn och medieurval och du ansvarar för bibliotekets inköp av barn- och skolmedier. Du samverkar med förskola, skola. Du ansvarar för planering och genomförande av kulturarrangemang för barn och unga under skoltid tillsammans med Kulturen på Folkets Hus. I tjänsten ingår även traditionella arbetsuppgifter som exempelvis tjänstgöring i låne- och informationsdisk
Under perioden tror vi att du kommer trivas extra bra hos oss om du brinner för att arbeta:
- Språkutvecklande och läsfrämjande, i samarbete med andra och med bland annat kultur som verktyg.
- Stödjande, för att elever ska nå kunskapsmålen så som de uttrycks i läroplanen.

Sorsele bibliotek består av huvudbibliotek i Sorsele och två filialer i Ammarnäs samt i Gargnäs.
Huvudbiblioteket är ett integrerat Folkbibliotek samt Skolbibliotek med grundskola F-9 och ett lärcentrum med SFI. På huvudbiblioteket arbetar två personer.

Vi söker nu en bibliotekarie med inriktning skola- barn till biblioteket i Sorsele. Huvuduppdraget ligger inom skola där man arbetar med barn – och ungdomar samt vuxna. Skolbibliotekets verksamhet i Sorsele kommun utgår från den definition av skolbibliotek som Skolverket använder. Enligt den ska skolbiblioteket vara:” en gemensam och ordnad resurs av medier och information som ställs till elevernas och lärarnas förfogande och som ingår i skolans pedagogiska verksamhet med uppgift att stödja elevernas lärande. ”

Du älskar människor, och framförallt att arbeta pedagogiskt med barn och ungdomar. Vi arbetar aktivt med värdskap och bemötandefrågor, därför ser vi gärna att detta faller sig naturligt för dig med särskild hänsyn till bibliotekets prioriterade målgrupper. Du tar egna initiativ, är kreativ, engagerad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga och vilja att vara med i arbetet att positionera och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, och vi ser gärna att du har tidigare vana av arbete som barn- och skolbibliotekarie.

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.
Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: Barn- Skolbibliotek
Webbplats:
Epostadress: kommun@sorsele.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele kommun
Burevägen 4
92481  SORSELE Sverige
Hemsida: http://www.sorsele.se
  

Platsannons

Vikarierande GIS-tekniker

Sorsele kommun, tekniska verksamheten söker vikarierande GIS tekniker till samhällsbyggnadsenheten, på heltid.

Arbetsuppgifter:

Ansvar för framtagande av GIS-kartor samt systemansvarig för Solen, ansvar över bostads-anpassning, administrativt stöd inom bygg och miljö, viss myndighets tillsyn, arbete med digitalisering.

Du bör tycka om att arbeta självständigt, men även i team med andra.

Kompetens/kvalifikationer

Krav: Utbildning- och/eller flerårig arbetslivserfarenhet inom geografiska informationssystem (GIS) och byggtekniska områden. Väl förtrogen med och vana att arbeta i datormiljöer. Goda kunskaper i svenska och engelska och att uttrycka sig väl i språk och skrift då många arbeten kräver rapporter och redovisningar av olika slag samt B-körkort.

Önskemål: Erfarenhet att jobba med Solen som är baserat på Mapinfo. Kunskaper i inmätning och utsättning samt hantering av data i GIS-miljöer är meriterande.

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi 9hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: GIS-ingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsat 2017-06-01 - 2018-09-30. Heltid. Kontaktpersoner: Jan Fransson, enhetschef, 0952-140 15 Simon Sundström, teknisk chef, 0952-140 51 Facklig företrädare: Pär Röckner, Vision, 0952-143 29Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: GIS tekniker
Webbplats:
Epostadress: kommun@sorsele.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele kommun
Burevägen 4
92481  SORSELE Sverige
Hemsida: http://www.sorsele.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA TILL TÄRNABY!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska till ett uppdrag i Tärnaby.

Uppdraget sträcker sig från vecka 17 till vecka 24 2017 med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100%. Roterande schema.

Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!
Vi står för resa och boende om behov för det finns.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Sedvanlig primärvård men också akutmottagning.

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 783
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=783
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Biståndshandläggare SoL och LSS

Att handlägga ärenden enligt socialtjänstlagen (SoL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Biståndshandläggarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att utreda, bedöma och besluta om insatser samt följa upp och ompröva beviljade insatser.
Du har ett nära samarbete med den enskilde, anhöriga, utförare, kolleger samt andra professioner och myndigheter. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita


Då du har många möten med olika människor är det viktigt att du har en social förmåga, är förtroendeingivande och har ett respektfullt och empatiskt bemötande. Arbetet ställer stora krav på självständighet och god administrativ förmåga. Som person vill vi att du har förmågan att se möjligheter istället för hinder och att du är flexibel, positiv och initiativrik.

Krav: Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, ex vis socionomexamen eller sociala omsorgslinjen.
B-körkort

Meriterande är erfarenhet av myndighetsutövning och att du har datorvana.


Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att inledas med sex (6) månaders provanställning Intervjuer sker fortlöpandeEnligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: Biståndshandläggare
Webbplats:
Epostadress: omsorg@sorsele.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele kommun
Sorsele kommun
92481  SORSELE Sverige
Hemsida: http://www.sorsele.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal