Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:26

Lediga jobb i Sorsele kommun (2422), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd2 544
Täthet0,35Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area7 957,69Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land7 367,04Landareal (km²)
Sjö590,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Varuplockare till SRB i Sorsele

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 1-2 timmar varje torsdag i Sorsele. Det kan även finnas möjlighet att arbeta mer under arbetstoppar samt extra vid behov i närliggande orter. Vi ser gärna att du kan starta omgående. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: https://fm.webforum.com/srbgruppen/form.asp?sid=649775351
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB gruppen AB /Umeå
Kungsgatan 27
11156  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  

Platsannons

Ekonomibiträde vid Blåhakens förskola

I rollen som ekonomibiträde arbetar du med olika uppgifter i köket. Du ansvarar för mottagning och servering av lunch samt tillredning av frukost och mellanmål. Även diskning, städning, egenkontroll och beställningar ingår i dina arbetsuppgifter. Vid behov kan även hjälp behövas i centralköket.

Som en länk mellan tillagningsköket och förskolan bör du vara flexibel och samarbetsvillig. Du har god serviceförmåga och ett intresse för mat. Du trivs med att vara självgående, tar ansvar för ditt arbete samt kan hantera stressfulla situationer. Ett gott samarbete med personalen vid förskolan är en självklarhet.

Du skall ha livsmedelsteknisk utbildning för storhushåll, annan motsvarande utbildning inom kök och livsmedel eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket och grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien.

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Kommunen har ett centralkök som tillagar mat till barnomsorgen, skola och äldreomsorgen.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.
Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde den 18 december 2017 eller efter överenskommelse.Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Ekonomibiträde Blåhaken
Webbplats:
Epostadress: kommun@sorsele.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele kommun
Kommunstyrelsen
92481  SORSELE Sverige
Hemsida: http://www.sorsele.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Sorsele sjukstuga

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Sorsele sjukstuga med cirka 30 anställda fungerar som ett litet minisjukhus med akutmottagning, läkarmottagning, röntgen, mödravård- och barnhälsovård samt slutenvårdsplatser. Vi erbjuder vår befolkning tillgång till sjukvård hela dygnet. I basenheten ingår även Malå. Hela enheten består av cirka 65 medarbetare.

Vill du prova på ett utmanade och utvecklande arbete så är du välkommen att söka dig till oss. Sorsele är ett litet samhälle på stor yta med sina ca 2000 invånare och kan trots sin litenhet erbjuda god samhällsservice.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till sjukstugan i Sorsele.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvård. Bedömning, behandling och rådgivning till patienter med besvär från rörelse- och stödjeorganen samt aktivt delta i vårt teamarbete med denna patientgrupp. Resor i arbetet kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: LPV ÅU 17-56
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1cdb1cba-49d3-4686-9348-4299d78b7c25&TK=4aaefd67-dccd-4e72-94d1-90ffef5bee03
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Sorsele sjukstuga hälsocentral
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Linjereparatör, elkraft

Skarvning och inkoppling av låg- och högspänningskabel i samband med kabelläggning i mark.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Linjereparatör, elkraft
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robertssonsakeri@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele Gräv AB
Box 19
92421  SORSELE 
Hemsida:
  

Platsannons

SYV, studie och yrkesvägledare

Arbetsuppgifter:
Som studie- och yrkesvägledare kommer du att vara ett stöd i elevernas skolgång och ge eleverna möjlighet att utveckla sina förmågor och att genomföra sina val av studier och yrken. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge oberoende vägledning till kommunens invånare. Övriga förekommande arbetsuppgifter; ge information till nyanlända, skapa individuella studieplaner, uppsökande verksamhet samt samarbete med övrig personal i grundskola, gymnasieskola och Komvux under arbetsledning av rektor.Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen. Som person är du initiativrik och har ett stort engagemang för att informera och vägleda utifrån ett professionellt förhållningssätt. Du är positiv och utåtriktad samt har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.
Besök gärna vår hemsida www.sorsele.se
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Studievägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare 75-100 %. Tillträde snarast. 80% eller merEnligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: SYV
Webbplats:
Epostadress: bou@sorsele.se
Övrigt: Löpande rekrytering tillämpas. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Arbetsplats: 
Adress: Sorsele kommun
Sorsele kommun
92481  SORSELE Sverige
Hemsida: http://www.sorsele.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till man i Gargnäs!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Gargnäs. Vår kund är en 28-årig man med Downs syndrom & en komplex hälsodiagnos. Han tycker om att umgås socialt under lugna former så som att cykla, baka, spela boll och titta på djur & filmer. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar t.ex. att kommunicera, strukturera dagen efter rådande omständigheter, den personliga hygienen & fatta beslut om akuta hälsosituationer.

Vad vi kan erbjuda dig!

Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst. Tjänsgöringsgraden kommer att anspassas efter dina önskemål någonstans mellan 50-100%. Kunden har behov av assistans dygnet runt och därav är arbetspassen förlagda på både dag-, kväll- och nattetid. Under nattpassen utgörs största delen av väntetid.

Vem vi söker!

Det är en fördel att du som söker tjänsten är en känslig person som kan läsa av olika hälso- & sinnesstämningar. Tidigare erfarenhet av vård- & omsorg är inte ett krav men ses som meriterande. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har några års arbetslivserfarenhet. Vi tror att du som person är lugn, tålmodig, lyhörd, ansvarsfull och kan ta egna intiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Körkort: Krav på körkort och tillgång till egen bil
Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10678
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Renmarkstorget 11, 1tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal