Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 14:02

Lediga jobb i Skurups kommun (1264), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 408
Täthet79,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area510,95Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land193,51Landareal (km²)
Sjö1,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav315,80Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Studenter sökes för arbete som marknadsundersökare till kortare uppdrag!

Är du en duktig kommunikatör och brinner för att prata med människor? Då har vi tjänsten för dig!

Uppdraget handlar om att det ska startas upp nya skolor på marknaden. För att kunna starta skolor som är anpassade efter marknaden bör man göra marknadsundersökningar på var behovet finns och i vilka branscher.

I arbetet som marknadsundersökare kommer du söka i system och göra egna sökningar kring vart behovet på arbetsmarknaden finns. Du kommer även prata mycket i telefon och göra marknadsundersökningar från personer i den branschen. Du kommer även dokumentera all information som kommer in så det är viktigt att du är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Kontoret är placerat i Skurup, Skåne. Du ska kunna arbeta 2 pass i veckan utanför dina studier med flexibla arbetstider.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och behovet kommer vara fram till midsommar.

Din profil
Vi söker dig som brinner för kommunikation och vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad, driven, nyfiken och tycker om att prata med människor. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är krav att du har arbetat med telefonen som redskap tidigare, gärna inom försäljning men även kundtjänst är meriterande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Marknadsundersökare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidStuderande 11 dagar - 3 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/skurup/studenter-sokes-for-arbete-som-marknadsundersokare-till-kortare-uppdrag/35813/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35813
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133  Malmö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Lärarstudent sökes för kortare uppdrag som textredigerare!

Är du en ordningsam och självständig person? Gillar du struktur och är van vid att arbeta i skrift? Då har vi tjänsten för dig!

Uppdraget handlar om att utifrån uppsatta ramar ta fram och författa nya kursplaner för nya utbildningar. Arbetet är väldigt självständigt och det är viktigt att du tycker om att formulera dig skriftligt och författa texter.

Till en början kommer du att behöva vara på plats på företagets kontor i Skurup för att få rätt introduktion till uppdraget. Därefter är arbetstiderna flexibla och för rätt person finns det möjlighet att arbeta hemifrån.

Tjänsten ska tillsättas omgående och beräknas pågå i ungefär 1,5 månad.

Din profil
Vi söker dig som studerar till lärare och vill ha ett flexibelt arbete. Som person är du ordningsam, självständig och kan uttrycka dig väl i skrift. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat med något liknande tidigare.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Korrekturläsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidStuderande 11 dagar - 3 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/skurup/lararstudent-sokes-for-kortare-uppdrag-som-textredigerare-/35817/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35817
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133  Malmö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Rektor till Hallenborgsskolan

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda.

Hallenborgskolan är en år F-6 skola med ca 200 barn i grundskolan och i förskoleklasserna. Skolan ligger i Rydsgård ca 5 km från tätorten Skurup. Du tar dig lätt till jobbet med pågatåget och skolan ligger ca 10 minuters promenad från stationen.

Vår skolas verksamhet präglas av omsorg, nyfikenhet, fantasi, lek och glädje. Här har vi höga förväntningar och tilltro till var och ens förmåga att lyckas. Samarbetet mellan hem och skola är viktigt för oss.

Tillsammans är vi starka och kan hjälpa våra elever att lyckas i skolan. Vi vill i vardagen ge våra elever, utmaningar, motivation, tydliga mål, uppföljning och feed back samet en varierad undervisning.

Skurups kommuns har som vision att bli Skånes bästa skolkommun vilket gör att vi i alla våra verksamheter, från förskola till vuxenutbildning stävar efter att hålla absolut högsta kvalitet där eleverna stimuleras och deras kreativitet tas tillvara på. Vill du bli en del av vår vision?

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som rektor har du resultatansvar för måluppfyllelse, verksamhetsutveckling, budget och ekonomi för din verksamhet. I fokus för ditt uppdrag finns verksamhetens pedagogiska utveckling och du kommer att arbeta för att verkställa målen i läroplanen och de kommunala besluten om skolverksamheten. I dina arbetsuppgifter finns även arbetsmiljöansvaret som en viktig del.

Som rektor kommer du att arbeta strategiskt med tydligt fokus på framtidsfrågor, utvecklings- och förändringsarbete. Du har ansvar för elever och personal i skolan.

Du är direkt underställd förvaltningschefen för utbildningsförvaltningen. Vi söker en tydlig, engagerad och innovativ ledare som utvecklar arbetet framåt samt främjar delaktighet och arbetsglädje.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att nyckeln till en framgångsrik skola är ett tydligt ledarskap som präglas av innovativa tankar, förändringsbenägenhet ett brinnande intresse för sina medarbetare och elever.

Du ska ha relevant akademisk examen och pedagogiska kunskaper inom området.

Som person har du förmågan att entusiasmera medarbetare samt påverka och samarbeta med andra människor inom och utom organisationen samtidigt som du är lyhörd gentemot din omgivning. Du kan skapa tillit och samspela i möten med människor.

Du företräder skolan i en rad olika sammanhang och du är då skolans ansikte utåt. Det är därför viktigt att du är omvärldsorienterad och utåtriktad.

Personlig lämplighet är en avgörande faktor.

Reservera den 2 och 3 maj, då kommer anställningsintervjuerna att äga rum.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: HT-2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A673861
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bae95566-3bd3-4f3a-b897-9338d1274da7&TK=61d53e3c-cd88-4866-b82a-9163ffc219c4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Skol- och utbildningsförvaltningen
Skurups kommun
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2084%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Skurup

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Skövde, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Skurup.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Skurup
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Sommarjobb på Bingsmarkens Camping

Bingsmarkens Camping söker sommarjobbare inför sommarsäsongen 2017.

Tjänsten innebär arbete i kiosk och reception.

Det krävs att man är noggrann, glad och trevlig mot gästerna! Vi söker dig som är född -99 eller tidigare, som inte är rädd för att ta i och jobba. Tror du att du är den vi söker så skicka iväg ett personligt brev och CV till bingsmarkenscamping@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid, ca 75%. Tjänstens omfattning kan variera under säsongen. Arbete dag, kväll och helg förekommer. Under lågsäsong är det mest kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bingsmarkenscamping@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bingsmarkens Camping

27531  Skurup 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder fasta tjänster, semester vikariat, sjukvikariat och andra kortare vikariat.

Vi har kontinuerlig rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.andersson@tidningsbararna.se
Övrigt: Kontinuerlig rekrytering. Vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Skurup

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Skurup


Apoteket ligger på gågatan i Skurup. Rakt över gatan har vi konkurrenter så naturligtvis gäller det att ligga ett steg före så att kunderna väljer Kronans Apotek Tågstationen ligger endast ett stenkast från apoteket och här avgår och stannar tågen varje halvtimma från Malmö och även från Ystad och Simrishamn. Vi är ett gäng på 6 personer som har kul på jobbet och vi jobbar framåt för att utveckla ett "wow"apotek där varje kund ska känna sig speciell.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Ansvarsområden: Möjlighet finns för LMA ansvar.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.
Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare. 

Sista ansökningsdag: 2016-06-30
Anställningsform: Tillsvidare, heltid 40 h/v
Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunvor Wivast, tfn 070-1981182

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Birgitta Berntsson,e-post birgitta.berntsson@kronansapotek.se och Unionen, Annika Hedman-Green, e-post Annika.Hedman-Green@kronansapotek.se

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan! 


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2027%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
ST Torggatan 7
27434  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Personlig assistent till snart 10-årig flicka

Till en oerhört charmig tjej med stort behov av tillsyn och assistans  söker vi nu någon som verkligen passar henne och kan bli ett stabilt stöd i vardagen under lång tid framöver. 

Vi tror att arbetet, för rätt person, är väldigt roligt, omväxlande och utvecklande.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har ett inre lugn, men en personlighet som är glad, sprallig och energisk.

Du behöver gilla och kunna följande saker. 

*Simma

*Cykla

*Vara utomhus

*Spela pokemon go

*Vara aktiv och röra på dig

*Förståelse för annorlunda sätt att fungera

*Förhålla dig till olika personer i kundens närhet

*Följa med på semesterresor

 

Det är mycket viktigt att du är rökfri och att du inte är rädd för hundar. Det är också viktigt att du vill ha ett arbete som varar över tid då vår kund är känslig för förändringar. 

För vår kunds familj är det viktigt att du har en stark och orubblig tro på alla människors lika värde. 

 

Det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar,TAKK, arbete med barn och/eller personlig assistans.

Vi söker en assisistent som kan arbeta två kvällar i veckan samt 1-2 helger i månaden.

Intervjuer sker löpande och tillträde snarast enligt överrenskommelse.

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierade arbetstider kväll och helg Deltid 25-40%Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=34%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
hemlig
27492  skurup Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Skurup Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Skurup
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Personliga assistent till ung kille i Rydsgård

Personlig assistent sökes till ung kille på 29 år som har två boende ,ett boende i lägenhet i centrala Malmö, samt bor han 3-4 dagar i hus i Ryds gård. Vår kund söker manlig assistent i ålder 25-35 år.

Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållsysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande. B-körkort är positivt men inte ett krav.

För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.

Arbetstider är förlagda på dag och kvällar nätter samt helger.


Personlig assistent sökes till ung man som har växelboende, han bor några dagar i Malmö, några dagar i hus i Ryds gård. Vår kund söker manlig assistent i ålder 25-35 år.

Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållsysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande.

För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.

Arbetstider är förlagda på dag och kvällar nätter samt helger.


Kontaktinformation

Företagets adress

Strandbergs personlig assistans
Stadiongatan 65
217 52 Malmö

Arbetsplatsen är i Ryds gård Skurups kommun samt i Malmö.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidInviduell lönesättning. Ersättning per arbetad timme. 80% eller merAnställningen blir timanställning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Personlig assistent
Webbplats:
Epostadress: gitte@strandbergs-assistans.se
Övrigt: Märk din ansökan till ung kille
Arbetsplats: 
Adress: STRANDBERGS PERSONLIG ASSISTANS AB
STADIONGATAN 65
21762  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.strandbergs-assistans.se
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2221%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Vikarier till Bemanningsenheten

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker personal till vikarietjänster i Skurups kommun inom Barnomsorgen samt Vård- och omsorg.
Anställningsformen är vid behovsanställning.
För att lyckas i rollen innehar du en hög grad av flexibilitet, tillgänglighet och har en god anpassningsförmåga.
Flexibel – Du har lätt för att styra om din vardag och tacklar på ett positivt sätt oplanerade problem.
Tillgänglighet – Du är enkel att kontakta när det behövs och kan arbeta minst två gånger i veckan.
God anpassningsförmåga – Du känner av sociala situationer och förstår vad människor runtomkring dig ger uttryck för. Du är prestigelös när du arbetar och har lätt för att fylla i olika roller på en arbetsplats.

Som vikarie kommer du att fungera som avlastning för enheten när ordinarie personal är frånvarande. Detta innebär praktiska servicefokuserade uppgifter så väl som omhändertagande.
Som vikarie är det viktigt att vara kommunikativ, social och engagerad. Att vilja hjälpa människor och se till så att de får det så bra de bara kan ha ska vara huvudfokus.


KVALIFIKATIONER
Har du utbildning eller längre erfarenhet inom yrkesområdet du söker är detta mycket meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnsköterska
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A675100
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53616a2a-d907-428d-8f2a-d6eef0d6282e&TK=52c3419b-bdba-42cb-841f-dbd5e4de02ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Expansivt företag söker Teknisk Säljare till Skåne

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BC samt 4evergreen markbädd på burk, BR. Vi är idag 17 medarbetare och finns etablerade i Stockholm, Borås, Göteborg, Skurup, Norrköping, Jönköping, Uppsala och Umeå. Vi är utnämnda av Dagens Industri till Gasellföretag 2016.
Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

Arbetsbeskrivning

Vi fortsätter att expandera och behöver därför stärka upp vår försäljning i Skåne. Du kommer att agera som utesäljare och bli vår lokala kraft som utvecklar vårt varumärke i regionen. Ditt arbete består av att leta upp, driva och utveckla affärer och relationer med både befintliga och nya kunder. Vi har idag kontor i Skurup där det finns möjlighet att utgå ifrån tillsammans med dina kollegor. Bor du på annan ort finns dock möjlighet till eget kontor lokalt.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från teknisk försäljning. Vi lägger stort fokus på att hitta rätt person med säljdriv och intresse att utveckla vårt erbjudande i linje med vårt varumärke. Som person är du ihärdig, självgående och resultatinriktad. Du ska ha lätt för att lära ny teknik. Du kommer att få arbeta mycket självständigt och flexibelt vilket kräver att du är initiativrik och ansvarstagande.

Tjänsten kräver minst B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande roll i ett expansivt företag som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Kontakt

Vid denna rekrytering samarbetar vi med Experis och du ansöker via länken nedan. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande. Dock senast 2 maj. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Ståhl 040-660 63 08, eller Linda Svensson 044-20 38 71,
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 18790
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bHN2ZW5zLjQwNDA3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Evergreen Solutions AB
27434
27434  1264 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Löneadministratör

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen.

Ekonomi- och löneenheten består av 14 medarbetare och vi arbetar konsultativt med frågor inom lön och ekonomi. Du har nära till dina kollegor inom arbetsområdet. På ekonomienheten utvecklar vi och ansvarar för kommunens lönehantering, ekonomistyrning och processerna kring budget, uppföljning och redovisning.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som Löneadministratör innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge bra stöd och service till våra chefer och medarbetare i lönefrågor. Du säkerställer att administration av kommunens och de kommunala bolagens cirka 1500 löner sker med hög kvalitet och effektivitet. Du kommer arbeta med löpande operativa löneadministrativa uppgifter och arbetar för att säkerställa att lagar, avtal och riktlinjer tillämpas och följs. Arbetet innebär att du jobbar mycket självständigt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för lönefrågor! Du har erfarenhet av lönearbete och meriterande är arbete från större organisationer, kommun eller landsting. Meriterande är även tidigare erfarenhet från arbete med Personec P och Visma samt utdata-hantering. Din utbildning bör vara ekonomisk inriktning på lägst gymnasienivå, men gärna vidareutbildning. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och du både talar och skriver god svenska.

Som person är du engagerad och ansvarstagande med förmåga att planera och prioritera ditt arbete utifrån deadlines. Du är van vid att arbeta resultatinriktat och strukturerat även under ett tidvis högt tempo. Du är noggrann, utåtriktad, positiv, stresstålig, driven, utvecklingsorienterad och brinner för att ge bästa möjliga bemötande och service. Du har även ett prestigelöst och hjälpsamt förhållningsrätt. Det är viktigt att du är en lagspelare och brinner för att tillsammans med teamet vidareutveckla arbetssätt och skapa effektiva processer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: A674393
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=11bf3081-0036-401c-84d1-ffda3ffce876&TK=627ba343-e9db-4e6d-9688-ae45a0e5873a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Ekonomi- löneenheten
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetsförvaltare/lokalsamordnare

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.ARBETSUPPGIFTER
Kommunens fastighetsbestånd är fördelat mellan Skurups Kommunala AB, Skurups kommun och Skurupshem AB. Ditt ansvar blir att förvalta de fastigheter som ägs direkt av Skurups kommun, samt agera nyckelperson i kommunens förvaltningsrelaterade kontakter med de kommunala bolagen, externa hyresvärdar och hyresgäster. Utförande av drift och underhåll av de kommunägda fastigheterna sköts av Skurupshem AB, enligt entreprenadavtal.

Du kommer till kommunen i ett skede där fastighetsförvaltningen just överförts till Serviceförvaltningen. Du kommer initialt att få arbeta med att bygga upp rutiner och uppföljning för fastighetsförvaltningen, samt samarbeten mellan aktörerna ovan och representanter för omsorg och skola. Skurups kommun står dessutom inför en rad omfattande och spännande fastighetsrelaterade projekt. Vi kommer bl.a. bygga grundskola, trygghetsboende och förskolor, och du kommer att delta i detta arbete i olika skeden.

Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt, och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat. I rollen ingår bl. a.

- Ansvar för investeringar, drift och underhåll av kommunens fastigheter
- Uthyrning och kontraktsskrivande
- Bistå i lokalplanering för kommunens verksamheter
- Budgetansvar, inkl. administrativ hantering och uppföljning
- Upphandling i enlighet med LOU
- Delta i byggmöten och kontroll av byggentreprenader
- Hantera kostnadskalkyler, kartor och ritningar


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa står i centrum. Vi ser att du har lämplig utbildning och erfarenhet inom området som beskrivs. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar och över förvaltningsgränserna, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann och har hög servicekänsla. Erfarenhet av projektledning/ projektuppföljning/ projektadministration är också av vikt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse, snarast möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A674269
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4f36ba4-efcc-45f0-a809-e527bb6ec9b4&TK=490d42ac-46fe-4dd9-95df-588c1f5cfeba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Serviceförvaltningen
Skurups kommun
27480  Skurup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Danspedagog Kulturskolan

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Kulturskolan ligger i Skurups tätort på gångavstånd från järnvägsstationen. Danseleverna är mellan 5-16 års ålder. De dansar i ett stort och luftigt rörelserum på Elisefreds förskola i grupper om max 15 elever. Varje termin gör vi stora uppvisningar där dans blandas med nycirkus och andra uttrycksformer. Vi har för närvarande cirka 140 elever i barndans, street och modern jazz.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska bygga en bra relation till eleverna, inspirera och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul. Du utvecklar egna koreografier men låter även eleverna ha inflytande. En viktig del är samarbete med våra lärare kring gemensamma uppvisningar och aktiviteter. Du är driven och självgående när det gäller att ordna vissa kringarrangemang som uppvisningar och läger.

KVALIFIKATIONER
Dokumenterad erfarenhet av dansundervisning med referenser till personer som sett dig arbeta. Du är en trygg person som kan skapa en strukturerad och inspirerande atmosfär för en grupp barn eller unga som älskar att dansa. Du kan även matcha de äldre elevernas behov av omväxling och utveckling.

Du är både kreativ och ordningssam och bidrar till att intresset för dans i olika former växer i Skurup. Du är självgående och tar initiativ till arrangemang som fördjupar elevernas intresse, som uppvisningar, läger och workshops.

Vi söker i första hand en utbildad danspedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Danspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 Omfattning: 60% tjänst, tre eftermiddagar/kvällar per vecka. Tjänsten kan eventuellt delas upp på två personer om vi tillsammans kommer fram till att det är en bra lösning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673628
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5186102a-22ec-4379-ba4c-1edf78b39a7e&TK=3f789da2-b342-4beb-83c8-4d7242631a0e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Kulturskolan
Skurups kommun
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Platsannons

Lärare cello och orkester Kulturskolan

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Kulturskolan ligger i Skurups tätort på gångavstånd från järnvägsstationen. Vi har ca 500 elever i musik, dans, nycirkus och textil, och driver många projekt och workshops själva och i samarbete med andra kulturskolor och organisationer.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare i cello och orkester. Du blir en del i ett lärarlag som driver en mycket utåtriktad verksamhet för att inspirera barn att pröva på att spela, för att sedan utvecklas individuellt och genom orkesterspel. Vi har bl a klassorkestrar och en prova-på-verksamhet som heter Testpiloterna. Varje år i mars gör vi ett sex veckor långt projekt då den ordinarie undervisningen byts ut mot ensembler och allt annat kul och utvecklande, och vi byter elever med varandra. Lärarna bestämmer utbudet ihop med eleverna.
Eftersom kursen i cello nu byggs upp från grunden är uppdraget att inspirera nya elever att börja. Därför får du en given plats i våra klassorkestrar på dagtid ute på skolor, liksom i olika prova-på-verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Behörig IE-lärare eller motsvarande. Dokumenterad erfarenhet av celloundervisning samt orkester/ensembleledning, med referenser. Biinstrument är ett plus. Du är en utåtriktad och inspirerande person som lätt får kontakt med barn och som har lätt att samarbeta med kollegor. Du är nyfiken och kreativ och söker ständigt nya sätt att undervisa och möta eleverna.
Körkort är ett plus men inget krav.
Övriga kvalifikationer som kan vara till fördel: Erfarenhet av annan undervisning, kulturverksamhet eller barnverksamhet. Dokumenterad vana att arrangera musik (vi använder notprogrammet Sibelius). Inspelningsteknik, ljud, ljus, konsertproduktion, projektledarskap mm…

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 20% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673621
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8fcc3360-0742-4ebc-9fd3-6b80e4930d4b&TK=a4e9b4c7-f813-4b19-8824-c7120615d1b3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Kulturskolan
Skurups kommun
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Individ- och familjeomsorgen i kommunen består av all myndighetsutövning (SOL, LVU, LVM, LSS) gällande barn, ungdomar vuxna och äldre inklusive försörjningsstöd, budgetrådgivning, skuldsanering och familjerätt.
Verksamhetsområdet rymmer även meningsfull sysselsättning och boendestöd för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar, HVB-hem för unga samt öppenvårdsinsatser för barn, unga och vuxna i olika former.

Vuxenenheten omfattar 17 medarbetare med enhetschef och vi söker en legitimerad arbetsterapeut till enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som Arbetsterapeut inom IFO Vuxen/Socialpsykiatri inriktar uppdraget sig på vuxna med förekommande hälso- och funktionsproblem, vilka begränsar personens aktivitetsförmåga. Målgruppen är vuxna över 18 år med kognitiva funktionshinder på grund av psykisk ohälsa. Som arbetsterapeut är du stationerad på Pomona som är en rehabiliteringsverksamhet som bygger på meningsfullt arbete och personlig utveckling. På Pomona arbetar klienterna efter egen förmåga i en strävan att efterlikna ett förvärvsarbete. I tjänsten ingår bland annat att göra aktivitets, arbetsförmåge- och ADL-bedömningar. Man skall utföra arbetsterapeutiska insatser individuellt och i grupp. Dokumentera och följa upp insatser. Arbeta utifrån Case-Management.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att Du har erfarenhet inom arbetsområdet.
Det är ett självständigt arbete och du är ensam i din yrkesroll inom socialpsykiatrin. Det finns ett nätverk med andra kommuner. Rollen som arbetsterapeut kräver att du kan organisera dig och skapa strukturer. Det är viktigt att du har erfarenhet av kognitiva hjälpmedel framför allt inom just psykiatrin.

Arbetsgruppen har regelbunden handledning och du erbjuds friskvård.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Fortlöpande rekrytering tillämpas.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A673542
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=72c423b2-9d9f-4006-a875-a245cb874fdc&TK=e7ff9839-0cbe-4f8e-bd4c-3478eac1e2f1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Individ och Familjeomsorg
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Platsannons

Svetsmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker Wikan Personal en svetsmontör till Holmanders Smides & Mek verkstad i Skivarp.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen svetsning, kapning, montering utifrån färdiga ritningsunderlag från kund. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är erfaren verkstadsarbetare. Du är van att arbeta självständigt och är duktig på såväl MIG- som MAG-svetsning i svart, men även rostfritt förekommer. Tjockleken varierar mellan 3 och 11 mm. Dessutom är du skicklig på att jobba utefter ritningar.

B-körkort är ett krav.

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan men förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Holmanders.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2698
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2698/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker så kommer du att ansvara för övergripande serviceunderhållet av produktsortimentet. Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner.

Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker. Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor. Det är meriterande om du har jobbat med jordbruk eller liknande.


Från och med våren 2017 är Swedish Agro Machinery AB den exklusiva distributören av CLAAS i Sverige. Läs mer på
www.claas.se.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: main@sa-machinery.se
Övrigt: Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Swedish Agro Machinery AB
Box 84
24521  Staffanstorp Sverige
Hemsida: http://www.claas.se
  

Platsannons

Verkstadschef

Vi kommer att etablera ett kompetenscenter i Skurup där vi kommer att försörja hela Skandinavien med CLAAS original reservdelar. Vi bygger en modern verkstad där vi kommer att ha visningsmöjligheter av vårt produktsortiment. I rollen som verkstadschef får du det övergripande personalansvaret för servicemekaniker på anläggningen i Skurup.

Du som söker tjänsten bör vara en erfaren ledare och tycka om utmaningar. Vi tror att du har stor erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Vi vill att du ska ha god kännedom av maskinbranschen. Du har god datorvana och förmåga att jobba mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt.

Från och med våren 2017 är Swedish Agro Machinery AB den exklusiva distributören av CLAAS i Sverige. Läs mer på www.claas.se.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Verkstadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: main@sa-machinery.se
Övrigt: Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Swedish Agro Machinery AB
Box 84
24521  Staffanstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kökschef

Vi söker en erfaren kock med stora ambitioner, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och inte minst goda kunskaper i köksekonomi.
På Abbekås Hotell&Hamnkrog har vi skapat en mötesplats där gästen alltid och verkligen ska känna sig välkommen och bekväm. En krog där det inte spelar någon roll om man kan uttala namnet på det goda franska vinet korrekt – så länge man vet att uppskatta det. En krog där vi tar oss tid - tid att laga mat, tid att umgås, tid att leva. En krog för den som gillar livets goda, god mat, goda kakor, gott vin eller en god pilsner. Helt enkelt ett ställe där man kan ta det lugnt och ha det gott en stund.
Vi vill förstås att vår kökschef ska dela vår inställning till mat och hur man umgås på krog.
Umgås du med planer på att driva eget så kan detta vara din Chans. Vi i familjen Holm har bestämt oss för att göra 2017 till den sista sommarsäsongen. Vi hyr ut hotellet och krogen från och med i höst. Att köra som kökschef över sommaren är ett utmärkt sätt att få en god inblick i verksamheten.


Vi söker en erfaren kock med stora ambitioner, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och inte minst goda kunskaper i köksekonomi.
På Abbekås Hotell&Hamnkrog har vi skapat en mötesplats där gästen alltid och verkligen ska känna sig välkommen och bekväm. En krog där det inte spelar någon roll om man kan uttala namnet på det goda franska vinet korrekt – så länge man vet att uppskatta det. En krog där vi tar oss tid - tid att laga mat, tid att umgås, tid att leva. En krog för den som gillar livets goda, god mat, goda kakor, gott vin eller en god pilsner. Helt enkelt ett ställe där man kan ta det lugnt och ha det gott en stund.
Vi vill förstås att vår kökschef ska dela vår inställning till mat och hur man umgås på krog.
Umgås du med planer på att driva eget så kan detta vara din Chans. Vi i familjen Holm har bestämt oss för att göra 2017 till den sista sommarsäsongen. Vi hyr ut hotellet och krogen från och med i höst. Att köra som kökschef över sommaren är ett utmärkt sätt att få en god inblick i verksamheten.


Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi - en krog och ett hotell där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara vi är här för våra gäster – och inte tvärtom. Jag, Lotta Mellberg Holm och min man Björn Holm är från början – och fortfarande journalister och författare.
Att jobba här är speciellt därför att man måste ställa upp på våra ambitioner. Man måste kunna slänga prestigen för att ge gästen det han eller hon förväntar sig – det bästa, på vårt sätt. Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi. Ledordet här är opretentiöst men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara att ingen sätter sig på sina höga hästar, värme och vänlighet ska råda.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidBra villkor för rätt person.Bra villkor för rätt person.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: Kökschef
Webbplats:
Epostadress: lotta@skanskaord.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skånska Ord & Bord AB
Skepparevägen 1
27456  Abbekås Sverige
Hemsida: http://www.abbekashamnkrog.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Abbekås Hotell & hamnkrog söker personal inför sommarsäsongen.
Vi söker snabbfotad och positiv servispersonal. I servisen krävs - förutom en stark rygg och bekväma skor- en stor portion allmänbildning och en "rapp trut". Våra gäster förväntar sig proffs när det gäller service och omhändertagande. Om du inte är superbra på att plocka disk just idag så lär vi dig det och resten av hantverket. Det viktiga är att du har rätt attityd och verkligen tycker om att ta hand om folk och få dem att må bra.
Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi. Abbekås hamnkrog är en krog och ett hotell där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara vi är här för våra gäster - och inte tvärtom.
Bostad finnes.

Abbekås Hotell & hamnkrog söker personal inför sommarsäsongen.
Vi söker snabbfotad och positiv servispersonal. I servisen krävs - förutom en stark rygg och bekväma skor- en stor portion allmänbildning och en "rapp trut". Våra gäster förväntar sig proffs när det gäller service och omhändertagande. Om du inte är superbra på att plocka disk just idag så lär vi dig det och resten av hantverket. Det viktiga är att du har rätt attityd och verkligen tycker om att ta hand om folk och få dem att må bra.
Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi. Abbekås hamnkrog är en krog och ett hotell där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara vi är här för våra gäster - och inte tvärtom.
Bostad finne

Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi - en krog och ett hotell där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara vi är här för våra gäster – och inte tvärtom. Jag, Lotta Mellberg Holm och min man Björn Holm är från början – och fortfarande journalister och författare.
Att jobba här är speciellt därför att man måste ställa upp på våra ambitioner. Man måste kunna slänga prestigen för att ge gästen det han eller hon förväntar sig – det bästa, på vårt sätt. Abbekås hamnkrog är en bykrog som drivs i familjen Holms regi. Ledordet här är opretentiöst men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara att ingen sätter sig på sina höga hästar, värme och vänlighet ska råda.

www.abbekashamnkrog.se
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Vi betalar självfallet avtalsenlig lön. Skulle vilja påstå att detta är en av branschens trevligaste arbetsplatser. Bostad i Abbekås finns.Se ovan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: servis
Webbplats:
Epostadress: lotta@skanskaord.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skånska Ord & Bord AB
Skepparevägen 1
27456  Abbekås Sverige
Hemsida: http://www.abbekashamnkrog.se
  
Platsannons

Förskollärare

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Vi rekryterar nu förskollärare till Asklidens, Elisefreds och Östergårds förskolor i Skurups tätort. Våra verksamheter kännetecknas av engagemang och utveckling i en trygg och pedagogisk miljö. Vi sätter barnet i centrum och barnets tankar och idéer tas tillvara. Vi låter barnet vara med och påverka! I Skurup är det roligt, tryggt, stimulerande, utvecklande och lärorikt för varje barn i förskolan! Här utvecklas och utmanas barnet utifrån sina förutsättningar till blivande vuxna medmänniskor med stor social kompetens, kreativitet och god självkänsla.

ARBETSUPPGIFTER
Skurups kommun bjuder in Dig att vara en del av barnomsorgen med fokus på det utforskande barnet. Vi söker Dig som vill inspireras i vår strävan mot kvalitet och likvärdighet i förskolan. Vi arbetar medvetet med den reviderade läroplanen, med pedagogisk dokumentation och med reflektion som metod till utveckling av våra arbetsmetoder.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget skapa en trygg, lärorik och rolig verksamhet för barnen samt ansvara för det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Som förskollärare har du ansvar för att utveckla och driva det pedagogiska arbetet. Hos oss är det viktigt att man intresserar sig för barnets intresse och planerar verksamheten utifrån barnens och verksamhetens behov och förutsättningar, på ett kreativt och lustfyllt sätt. Förskolan är barnets första steg i sin utbildningsresa, och här är det viktigt att man möts av positiva och lyssnade pedagoger som utmanar och inspirerar till ett lustfyllt och livslångt lärande.

Som anställd förskollärare i Skurups kommun har du tillgång till
• Positiva kollegor
• Reflektionstid ca 5 timmar/vecka
• Tillgång till centrala elevhälsans resursteam (spec.ped., logoped, psykolog)
• Tillgång till Ipads och smartphones samt activeboard
• Fyra utvecklingsdagar/år
• Kompetenta och kunniga enhetsutvecklare

Vi hoppas att du blir nyfiken på att höra mer om vad vi kan erbjuda dig och att du väljer att söka dig till just våra förskolor.

Välkommen!

KVALIFIKATIONER
Utbildad förskollärare.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga, goda kunskaper och förtrogenhet med förskolans läroplan.

Vi behöver Dig som tycker om utmaningar, har mod att våga och känner ödmjukhet inför olikheter. Du är engagerad, flexibel och har stor social kompetens. Du tar ansvar för Din del samtidigt som Du ser till helheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker endast behöriga förskollärare till tjänsten.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara uthållig, kreativ och flexibel. Du har också en god förmåga att lyfta dina medarbetare och vara en bra förebild. Vi söker Dig som är nyfiken, glad och positiv och som vill vara med att utmana barnen till ett lustfyllt livslångt lärande. Du har god förmåga att se gruppens och det enskilda barnets möjligheter.

Erfarenhet är meriterande.

Enligt Lag (2008:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister.

ÖVRIGT
Tjänsterna tillsätts om erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde löpande från augusti 2017 och framåt eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-15
Referens: A671113
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=410c4038-7f94-4d8a-b329-ddfee8f6fca4&TK=998a7dc3-9c47-4d68-a2af-6b1c9aa41d3c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Asklidens, Elisefreds och Östergårds förskolor
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Platsannons

Matematik/NO/Teknik-lärare

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Vill du vara med och skapa framtiden skola? Vill du ha fantastiska arbetskamrater? Vill du arbeta med motiverade elever med höga förväntningar? Då är det dig vi söker till Skurups kommun och Mackleanskolan. Vi söker en driven lärare i Matematik/NO/teknik till Mackleanskolan, en 7-9 skola med cirka 420 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en framgångrik och drivande lärare med en syn på skolutveckling som tar sin utgångspunkt i modern skolforskning. Du ska också se möjligheterna med IKT som en naturlig del i undervisningen.
Du kommer att arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att utveckla läraruppdraget och öka elevernas måluppfyllelse.
I tjänsten ingår en lärares sedvanliga arbetsuppgifter. Utifrån läroplanen, skolans rutiner och aktuell forskning förväntas du utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
Till Mackleanskolan söker vi dig som är utbildad lärare med behörighet i Matematik, Naturorienterande ämnen samt Teknik för årskurserna 7-9. Vi vill att du har en god svenska i tal och skrift, ett professionellt förhållningssätt, en positiv elevsyn samt en förmåga att vara tydlig och våga sätta gränser.
Modern skolforskning är en självklar utgångspunkt för dig som pedagog. Vidare äger du en medvetenhet kring barns språkutveckling. Du har ett tydligt fokus på resultat samt en förståelse för att det är du som gör skillnad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, förmågan att bemöta ungdomar samt förmågan att strukturera ditt arbete. Förutom att du är en god pedagog besitter du förmågan att skapa goda relationer och ett bra samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och personal.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A656004
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ffb7e9f8-deff-46d6-8158-b404705020e4&TK=7118ea7a-5224-498c-97c8-06e37abf8a74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Mackleanskolan
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  

Platsannons

Kock

Vi söker en à la carte kock som kan börja omgående. Vi vill helst att du har erfarenhet .
i arbetsuppgifterna ingår tillagning av olika maträtter, förberedning av livsmedel, städning,


Du ska helst ha erfarenhet inom restaurang och/eller pizzeria.
Du bör vara stresstålig, lojal och arbetsam......

Restauran Efes i Skurup söker en kock som har erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ibo720222@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Efem, Pizzeria
Norra Skolgatan 2 A
27435  Skurup Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Skurup

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Skurup


Apoteket ligger på gågatan i Skurup. Rakt över gatan har vi konkurrenter så naturligtvis gäller det att ligga ett steg före så att kunderna väljer Kronans Apotek Tågstationen ligger endast ett stenkast från apoteket och här avgår och stannar tågen varje halvtimma från Malmö och även från Ystad och Simrishamn. Vi är ett gäng på 6 personer som har kul på jobbet och vi jobbar framåt för att utveckla ett "wow"apotek där varje kund ska känna sig speciell.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

 

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.
Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare. 

Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Anställningsform: Tillsvidare, heltid 40 h/v
Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunvor Wivast, tfn 070-1981182

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Veronica Alsén 046-5903141och Unionen, Siri Hammar 040-213277

Säljsamtal undanbedes!
Välkommen med din ansökan! 


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMåadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2398%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Stora Torggatan 7
27434  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

 
Vi söker nu en pigg och glad assistent till en kille med Downs syndrom. VI önskar att du har en positiv grundinställning, att du är ansvarsfull, tycker om att ta egna initiativ samt att du har humor.

Det är en stor fördel om du tycker om fysiska aktiviteter, exempelvis cykla och bada. Det är meriterande om du har kunskap om, och erfarenhet av, teckenstöd TAKK, stomi samt glutenintolerans.

Vi önskar att du inte är rökare. 

 

Arbetet utförs i hemmet samt på daglig verksamhet. Arbetet innebär arbete dag, kväll, natt (väntetid/jour) samt helg.

Dina arbetsuppgifter är att stötta kunden i hans dagliga liv. Det innefattar bland annat hjälp med personlig hygien, skötsel av stomi, matlagning, diskning, städning, aktiviteter.

Vi söker just nu en timvikarie för pass på schema och inhopp vid behov.

 

Lön 

Timlön + semesterersättning. Kollektivavtal PASS, KFS-SKAF
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDag, kväll, natt (väntetid/jour) samt helg efter rörligt schema. Vi söker timvikarie för pass på schema samt inhopp vid behov.Timlön samt ob
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I020/792/main?site=2&validator=5ef73f8faf9c3ef96328bdf02eba5fea&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1573%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Järnvägsgatan 8
24330  Höör Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

SERVITÖR / SERVITRIS

Abbekås Restaurang och Vinbar är en liten familjär by restaurang med ett stort utbud av vin.

Vi söker dig som kan ta hand om servisen över sommaren på heltid, men önskar att du även har möjlighet att arbeta extra vid behov under övriga tider under året.
Vara positiv och stresstålig.

Under sommar halvåret har vi vår högsäsong och har öppet 7 dagar i veckan.

Under resten av året har vi helgöppet. Servering för ca 42 sittplatser inne och ca 30 platser ute.

Klicka gärna in på vår hemsida och läs lite mer.

Vi serverar huvudsakligen från A La carte och har en specialisering på vin.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMest sommar arbete, men vi är öppna under ristan av året fast då med minde öppet tider.enligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@abbekasrestaurang.se
Övrigt: Ansök via mail som skall innehålla personligt brev och CV
Arbetsplats: 
Adress: Abbekås Restaurang AB

27456  ABBEKÅS 
Hemsida: http://www.abbekasrestaurang.se
  

Platsannons

Kock

Abbekås Golfrestaurang & hotell
Säsongen närmar sig med stormsteg, och vi är i behov av en kock, helst med mer än 3 års vana.
Vi arbetar med frukost, lunch, à la carte, pizza, kioskverksamhet, då vi har mycket golfspelare under säsongen.


Gärna kvinnlig sökande, inte rädd för att ta i där det behövs, du ska vara social och tycka att möte med gästen är spännande, eftersom vi har försäljning över disk.
Vi har även mycket med hotellgäster som äter frukost i vår matsal och där det blir mycket med gästkontakt.

Golfrestaurang & Hotell i havsnära Abbekås med en 18 hålsbana och stora träningsmöjligheter.
Vi är ett litet team som jobbar tätt tillsammans och är nu inne på tredje säsongen.
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetet består av tillagning av frukost, lunch, à la carte, pizza och kioskverksamhet. Inte vara främmande för att hjälpa till i matsalen och disken. Låter detta intressant så hör av dig för ett personligt möte.Vid längre anställning använder vi årstimmar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: restaurang@abbekasgk.se
Övrigt: Vi tar gärna emot personliga besök, så får du presenterar dig närmare.
Arbetsplats: 
Adress: Thorén & Markusson AB
Kroppsmarksvägen Örmölla 324
27456  Abbekås Sverige
Hemsida: http://www.abbekasgk.se/restaurang
  
Platsannons

Tandhygienist

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandvården Skivarp
Tandvården Skivarp är en etablerad praktik som erbjuder tandvård för hela familjen i en lugn avslappnad miljö. Kliniken genomgick en renovering för ett par år sedan då även mycket av utrustningen ersattes med ny. Skivarp ligger ca 4 mil utanför malmö på vägen mot Ystad. Kliniken är mindre och vi ingår i ett lokalt nätverk som samarbetar med allt från utbildning till hjälp med jour vid ledigheter.
Nu behöver vi förstärka med en hygienist då antalet patienter ständigt ökar.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt och utföra parodbehandlingar, undersökningar, profylaxarbete samt även assistans vid behov.
Vi sätter stor vikt vid utbildning så det finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom de områden som intresserar dig.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta deltid mellan 10-20 timmar/vecka.

Kvalifikationer
Leg. Tandhygienist

Personliga egenskaper
Glad och positiv.
Det är viktigt att du trivs på en mindre arbetsplats.
Vi har ett stabilt patientunderlag som ökar.
Personkemin blir extra viktig när arbetsplatsen är mindre, både mellan arbetskamrater och med patienter.
Publiceraddatum: 2017-03-19
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning. Varaktighet: Tillsvidare..Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 46-556077-2419-D773
Webbplats:
Epostadress: paul.engfalk@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandvården Skivarp
Ramsbovägen 17
27450  Skivarp Sverige
Hemsida: http://www.tandvardenskivarp.praktikertjanst.se
  

Platsannons

Handledare/Jobbcoach i Skurup

Arbetsuppgifter:

- Coacha deltagare med syfte att komma ut till arbete eller utbildning.
- Ta fram praktikplatser för deltagare som är i behov av detta.
- Motivera, stödja, samtala och vägleda deltagarna.
- Administrativa uppgifter samt dokumentation.
- Kontakta arbetsgivare och knyta kontaktnät.
- Hålla i seminarier, workshops och andra gruppaktiviteter.
- Stödja deltagarna i skrivandet av ansökningshandlingar.
- Anpassa ditt arbete till deltagarens mål och förutsättningar.


Urval kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Personlig kompetens:
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig med ett driv att utveckla och utvecklas. Vi ser att du är samarbetsvillig och handlingskraftig och värdesätter kvaliteten av arbetet du utför mycket högt.

Formell kompetens:
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
OCH
Arbetslivserfarenhet: Under de senaste 5 åren ha minst två års arbetslivserfarenhet på heltid.
ELLER
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat
OCH
Arbetslivserfarenhet: Under de senaste 5 åren ha minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Jobteam Konsult AB arbetar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi erbjuder våra tjänster till både privata kunder och offentliga verksamheter och är också kompletterande aktörer till Arbetsförmedlingen. I samtliga uppdrag som vi har, fokuserar vi på kundens/deltagarens enskilda behov och att nå ett kvalitativt resultat. Hela vår personalstyrka brinner för det dom gör och inom uppdraget Stöd & Matchning arbetar vi alla tillsammans för att skapa goda förutsättningar för våra deltagare att nå sina mål. Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Skurup där du kommer vara med redan från starten.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid/deltid, Tillträde: snarast. Provanställning 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Handledare Skurup
Webbplats:
Epostadress: hr@jobteamkonsult.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobteam Konsult AB
Södra Förstadsgatan 66
21420  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvinnlig personlig assistent till Skurup

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker kvinnlig personlig assistent till vår kund som är en man boende i Skurup. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är förlagda både på dag, kväll och helg.

I arbetsuppgifterna ingår allt som vardagen innehåller t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, hushållsarbete, trädgårdsarbete och aktiviteter i och utanför hemmet.

För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annan vårdvana. Du ingår i ett arbetsteam och det är viktigt att man är flexibel och kan ställa upp för varandra. Du är positiv, arbetsvilig, ansvarstagande och ödmjuk. Du är rökfri och det är en stor fördel om du bor i Skurup.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6583%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  21144 Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Skurup

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag, men i stora drag handlar det om att presentera och informera om produkter, dela ut gratis smakprov, samt förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 arbetstimmar per pass. Detta är alltså ett perfekt jobb för dig som studerar eller i nuläget har en deltidsanställning.

Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder
- ansvarstagande


United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Michelle.westerblad@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat vård och omsorg

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta inom vård och omsorg under sommaren 2017?
Vi söker semestervikarier till hemtjänst, särskilt boende och LSS. Inom de flesta verksamheterna förekommer både dag, kvälls och nattarbete. För vissa vikariat krävs körkort.
Ange i enkäten om du kan arbeta dag, kväll och/eller natt och ifall du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden samt vårdare och personliga assistenter.
Vi söker i första hand dig som har adekvat utbildning och/eller erfarenhet av vårdarbete samt har fyllt 18 år. Vi vill att du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Vi kommer att prioritera de som kan arbeta under hela semesterperioden juni t o m augusti.
Vi begär in utdrag från polisens belastningsregister av samtliga som kan vara aktuella för anställning.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 60
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Vi kommer tillämpa fortlöpande rekrytering.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A650757
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d107751b-6210-48fa-85e7-9ebbaeb325b1&TK=3ebce07f-f8cf-4a64-b174-544c17eef06a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skurups kommun, Individ- och omsorgsförvaltningen
St Torgg. 4
27480  Skurup Sverige
Hemsida: http://www.skurup.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal