Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:15

Lediga jobb i Skinnskattebergs kommun (1904), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 459
Täthet6,76Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area718,18Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land659,42Landareal (km²)
Sjö58,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Verksamhetssamordnare integrationsprojekt

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Skolan är en viktig nyckel till en bra integration. För elevernas skull måste lärarna och verksamheterna ha bra förutsättning ? en rimlig arbetsbelastning och rätt resurser. Därför satsar Skinnskattebergs kommun nu för att på bästa sätt integrera nyanlända i vår grundskola och i våra förskolor. Vi kommer till hösten tillsätta en spännande tjänst som verksamhetssamordnare med uppdrag att i projektform koordinera och driva integrationsarbetet och kunskapsutveckling i berörd verksamhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetssamordnare kommer du verka i hela processen från mottagande och planering till utveckling, koordinering och rapportering. Du kommer ha huvudansvaret för att skapa samarbetsformer mellan individer och organisationens olika intressenter. Som verksamhetssamordnare rapporterar du direkt till kommunens skolchef, men du kommer arbeta nära verksamhetschefer och lärare och stötta befintlig organisation i deras dagliga arbete. I uppdraget ingår att författa tjänsteskrivelser, rapporter till skolverket och underlag till politiken.
Du kommer bli en del av en engagerad organisation som ständigt strävar efter förbättrade resultat och en trevlig arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en bakgrund från skolvärden, gärna som lärare eller liknande, och du har relevant akademisk utbildning. Erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning är meriterande. Du är en god administratör som uppskattar att arbeta på olika nivåer med många olika intressenter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Andra relevanta språkkunskaper är meriterande.

Varaktighet
Visstidsanställning. Tjänsten förutsätter beviljat statligt anslag och förväntas pågå från augusti 2017 till december 2018.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Verksamhetskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ProjektanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 2017:26
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonomichef

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamma i 49 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har för närvarande cirka 5 000 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 13 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

 

Arbetsbeskrivning

Som Ekonomichef på Systemair Sverige AB har du det övergripande ansvaret för ekonomiavdelningens personal som arbetar med redovisning och rapportering för koncernens svenska bolag. Du kommer även att vara involverad i det strategiska arbetet samt ha ett nära samarbete med koncernens CFO och bli en viktig partner till företagets alla avdelningar. 

Du ingår i ledningsgruppen, verkar som rådgivande, ifrågasättande och utbildande stöd i verksamheten och har personalansvar för 4 personer. Ett av dina fokusområden kommer vara att driva förbättringsprojekt i syfte att effektivisera rutiner och utveckla processer.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Månads-, kvartals- och årsbokslut
• Intern rapportering
• Likviditetsuppföljning/-uppföljning
• Planering och ansvar för bokslut och budget processerna
• Löpande resultat- och budgetuppföljning
• Investeringsunderlag
• Deklarationer och skatteredovisning
• Utredningar, analyser och produktkalkylering
• Leda, utveckla och coacha medarbetarna på ekonomiavdelningen
• Initiera och implementera förbättringar, rutiner och processer

 

Din profil 

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter helst från tillverkande industri. Det är viktigt att du har goda redovisningskunskaper, är affärsinriktad och drivs av att leda samt även delta i det operativa arbetet. Du har goda kunskaper i Excel och affärssystem, meriterande med erfarenhet av M3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en internationell miljö samt har drivit och genomfört förändringsarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du ska vara resultatinriktad och som ledare är du tydlig och engagerad med stort eget driv. Som person är du också strukturerad, noggrann, prestigelös, ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer. Du trivs i en entreprenöriell miljö i snabb utveckling och gillar att ta dig an olika arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmåga att kunna växla mellan strategisk överblick och detaljnivå.

 

Övrig information

Resor ingår i tjänsten och därför är det ett krav att du har körkort. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Skinnskatteberg. Sista ansökningsdag är 2017-06-04.

 

Kontaktpersoner

Magnus Eklund
VD
0222-440 03

Anders Ulff
CFO
0222-440 09

Jonas Andersson
HR-chef
0222-440 87
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.systemair.com/sv/Om-Systemair/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=60%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systemair AB
Industrivägen 3
73930  Skinnskatteberg Sverige
Hemsida: http://www.systemair.com
  
Platsannons

Aktivitetshandledare inom etableringen, Skinnskatteberg (Fagersta)

Arbetsuppgifter:
Aktivitetshandledaren kommer att arbeta i projektet Påfart Nyanländas Etablering (PNE) och ska tillsammans med klient, samverkansparter, och externa aktörer utarbeta och genomföra kartläggningar samt individuella handlingsplaner i syfte att stötta målgruppen i att komma till egen försörjning tidigare än vad som sker idag. Aktivitetshandledaren kommer stor del av tiden att befinna sig i klassrumsmiljö där huvudsyftet är att lära deltagarna vardagssvenska och förbereda dem för hur den svenska arbetsmarknaden ser ut. Det finns en stor flexibilitet där du själv har möjlighet att lägga upp hur du arbetar med språket som nyckel för att nå målet, i klassrummet, studiebesök eller ute i naturen. Målgruppen är nyanlända personer som omfattas etableringsreformen.

Kvalifikationer:
Lämplig kompetens kan vara inom t ex. socialt arbete, utbildning, coach eller annat som av arbetsgivaren bedöms lämplig. Högskoleutbildning är inget krav. Kommunikation och coaching är en av nycklarna i projektet och det krävs att du är rak och tydlig samtidigt som du är en god lyssnare. Arbetet ska dokumenteras löpande och avrapporteras så du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi vill att du är kreativ, idérik, positiv och öppen för nya förslag och lösningar. Du ska vara flexibel och gilla att arbeta såväl självständigt som i grupp. Eftersom du kommer att ingå i ett arbetslag måste du tycka om att vara en del av ett team. Du måste också tycka om att möta människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Övrigt:
Det är ett krav att du har erfarenhet av projektarbete/projektledning sedan tidigare. Du måste älska människor och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liknande målgrupp och svenskundervisning. Mycket goda kunskaper i det svenska språket krävs.


Körkort är ett krav.


Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden. Anställning kan därför komma att ske innan ansökningsperioden löpt ut.


Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan med CV och personligt brev via e-post till anneli.karlsson@bfhsk.se Ange referens Aktivitetshandledare i ämnesraden.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning. Anställningstid t o m 2018-02-28, men kan komma att förlängas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anneli.karlsson@bfhsk.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun Arbetsmarknadsenheten
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Fastighetsskötare till vår förvaltning

Vi söker nu en fastighetsskötare till vår förvaltning att handa inre och yttre fastighetsskötsel på fastigheter i Norberg och Skinnskatteberg.

Arbetsuppgifter:
Gräsklippning, kantning av gräsytor, rensning av rabatter, buskklippning, lövupptagning med mera.

Du som söker tjänsten skall vara ansiktet utåt, positiv, ambitiös, stresstålig och noggrann.

Du skall vara intresserad av trädgårdsarbete. Meriterande om Du har utbildning inom fastighetsskötsel och erfarenhet av yrket.

Körkort B erfordras.

VS-Hus AB är ett fastighetsförvaltande bolag med cirka 1 200 lägenheter och lokaler, huvudsakligen belägna i Västerås, Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetstid: Heltid Tidbegränsad anställning 2017-06-01 till 2017-08-31 eller efter överenskommelse.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@vs-hus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VS-HUS AKTIEBOLAG
Hamngränd 10
72130  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1206

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2128%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Maskinoperatörer med start omgående till Systemair

Är du intresserad av att arbeta inom industri och produktion? Är du noggrann, flexibel och ansvarstagande? Då har vi jobbet till dig hos vår kund Systemair i Skinnskatteberg.

Om tjänsten
Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamma i 49 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har för närvarande cirka 5 000 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 13 procent.

I rollen som Maskinoperatör kommer du att arbeta med plåtbearbetning i olika typer av plåtbearbetningsmaskiner såsom kantpress, stansmaskin, hydraulpress, excenterpress och rullbock. Då pulverlacken är en del av plåtavdelningen kan rollen som Maskinoperatör även innebära arbetsuppgifter inom lackeringen. 

Förekommande arbetstider är skift men även dagtid kan förekomma.

Om dig
Som person är du initiativ- och ansvarstagande. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Vi ser även att du har en hög grad av teamkänsla och tycker om att jobba både självständigt och i grupp. Vidare ser vi att du är flexibel då arbetsuppgifterna är behovsstyrda och det kan variera från dag till dag vilken maskin du får arbeta vid. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning. Kunskaper i M3, ritningsläsning och mätteknik samt tidigare erfarenhet av plåtbearbetning är meritende.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är en direktanställning hos Systemair. I denna rekrytering har Systemair valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Struve på 023-70 55 96.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Förekommande arbetstider är skift men även dagtid kan förekomma.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=8F18F99D-93F6-4E96-80C3-4B74E364FD14&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Avdelningschef produktion

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamma i 49 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har för närvarande cirka 5 000 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 13 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Avdelningschef i produktion leder och fördelar du det dagliga arbetet för att nå avdelningens mål gällande exempelvis produktivitet, ständiga förbättringar, kvalitet och kompetensförsörjning. I arbetet ingår också arbetsuppgifter som t.ex:


• Planering och bemanningsfrågor
• Ansvar för avdelningens kostnadsbudget.
• Kort- och långsiktigt arbete med utveckling av avdelningen samt hela produktionen
• Genomförande av personalmöten
• Mål- och utvecklingssamtal
• Rehabilitering
• Lönesamtal
• Arbetsmiljöarbete

Som Avdelningschef har du kontakt med interna avdelningar såsom underhåll, produktionsteknik, inköp, internlogistik samt lager. Externa kunder utgörs av exempelvis bemanningsföretag och leverantörer.

Din profil
Som person är du självgående, målinriktad och driven. Du är handlingskraftig och trygg med att ta beslut. Du besitter god kommunikativ förmåga och tycker om att ta egna initiativ.

Vi tror att du har minst tre års tidigare erfarenhet som chef inom tillverkande industri och erfarenhet av förändringsarbete. Du har också utfört vanligt förekommande chefsarbetsuppgifter t.ex. rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling och arbetsmiljöarbete. Erfarenhet och/eller utbildning inom produktionsteknik eller LEAN samt kunskaper i M3 och Qlick View är meriterande. Vidare krävs att du har goda kunskaper i Officepaketet, svenska samt engelska i tal och skrift. Då tjänsteresor kan förekomma är körkort ett krav.

Övrig information
Tjänsten är placerad vid vår produktionsanläggning i Skinnskatteberg.
Sista ansökningsdag är 2017-05-14.

Kontaktpersoner
Mårten Svanberg
Produktionschef
0222-440 75

Linnea Berg
HR-generalist
0222-443 80


Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 minuters tågresa från Örebro ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.systemair.com/sv/Om-Systemair/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=76%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systemair AB
Industrivägen 3
73930  Skinnskatteberg Sverige
Hemsida: http://www.systemair.com
  
Platsannons

Byggnadsinspektör

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Skinnskattebergs kommun söker nu en driven och engagerad Byggnadsinspektör till vårt gemensamma miljö- och byggnadskontor med 5 kompetenta medarbetare. Du kommer att verka i nära samarbete med den tekniska sektorn som ansvarar för samhällsplanering, samt med kommunens övriga sektorer.

Vår nuvarande byggnadsinspektör har fått arbete på sin hemort och därför söker vi nu dig som vill vara med och utveckla verksamheten här i Skinnskatteberg.


Arbetsuppgifter
Som byggnadsinspektör arbetar du självständigt och brett inom plan- och bygglagen. Det innebär att du bland annat handlägger bygglov och anmälan, föredrar ärenden i nämnden samt ger råd och upplysningar till allmänheten. Arbetet innebär frihet under ansvar och beslutsfattande sker i huvudsak på delegation.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggnadsteknisk kompetens, ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper.
Vi tror att du har goda kunskaper i plan- och bygglagen samt erfarenhet av arbete inom kommunal sektor.

Arbetet är utåtriktat och du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med att samarbeta och vara serviceinriktad och värdesätter struktur i arbetet.

Du bör ha arbetat som byggnadsinspektör eller haft motsvarande arbetsuppgifter.

Kunskaper och erfarenhet inom fysisk planering är meriterande liksom
kunskaper inom arkitektur, byggnadshistoria och byggnadskultur.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du har god datorvana.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017:21
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Kolloledare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Vill du jobba på kollo i Färna i sommar?

Skinnskattebergs kommun söker fyra kolloledare som är kreativa, ansvarstagande och empatiska och kan jobba i två veckor mellan 31/7/2017-13/8/2017. Kollot tar emot 14 barn i åldern mellan 11-13 år.

Ett krav är att du som söker har körkort och är simkunnig.
Innan anställning sker måste du visa upp ett tomt utdrag från belastningsregistret för oss. Beställning av utdrag för arbete inom barnomsorg/skola kan göras på polisen.se


Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss

Irene Josefsson på tel.nr 0767609635 irene.josefsson@svenskakyrkan.se

Sefudin Ahmed 0222-45152 sefudin@skinnskatteberg.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017:16
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  

Platsannons

Servicetekniker

Industri textil Job är ett högteknologiskt industriföretag med en framstående roll på marknaden då det gäller filterutrustning, säkerhetsprodukter och förädlad teknisk textil. Vi är leverantör till process- och tillverkningsindustrin samt övriga användare av förädlad teknisk textil. Med vårt affärskoncept och våra produkter är vi ledande inom miljö, process och skydd för hållbar utveckling hos våra kunder.

JOB GROUP expanderar och vi behöver tre st SERVICETEKNIKER!
Placeringsorter; Helsingborg, Kinna eller Skinnskatteberg.

Inom Job Group finns möjligheter! Som servicetekniker inom Job Group kommer du att ha hela världen som arbetsfält, men med fokus på den svenska marknaden. Arbetet innebär spännande uppdrag, med både frihet och ansvar. Det finns möjlighet att utvecklas och utrymme att agera. Vi har tre lokala servicekontor i Sverige för närvarande och siktar på att utöka antalet framöver.

Vi söker dig med intresse och förmåga att lösa tekniska problem snabbt, enkelt och med fokus på det bästa för kunden. Du skall vilja utvecklas inom området filtrering och ha förmågan att växa tillsammans med företaget.

Du kommer framförallt att arbeta med att installera nya filtersystem och filtermedia, genomföra F-UH och UH-arbeten på filter, men även besiktningar, mätningar och felsökningar. Du kommer att utföra uppdrag hos våra kunder, både självständigt och tillsammans med andra servicetekniker/installatörer från vår koncern. Du ansvarar för kontakter med kunden vad gäller servicearbeten och därigenom även viss försäljning och uppföljning. Du ansvarar även för rapportering efter utförda servicearbeten.

Följande kvalifikationer är viktiga för tjänsten:
. Du skall ha en stark drivkraft och vilja att göra ett bra jobb
. Du är självgående och en person som inte ger upp i första taget
. Du är mekaniskt intresserad och även till viss del intresserad av datakommunikation (mätinstrument)
. Du kan läsa och förstå ritningar och teknisk dokumentation (även viss engelskspråkig dokumentation)
. Du gillar att vara på resande fot
. B-körkort är ett krav

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som servicetekniker/installatör och/eller en passande utbildning. Gärna någon form av eftergymnasial utbildning, med inriktning mot underhåll. Erfarenhet/utbildningsbevis inom tunga lyft, elektronik m.m är meriterande. Det viktigaste är dock att du som person passar in i företaget.

Känner du igen dig och vill anta utmaningen? Sök tjänsten genom att maila till job@jobgroup.se Märk ansökan med "Servicetekniker + placeringsort". Lön enligt överenskommelse. Vi kommer att göra löpande urval, så sök nu!

Mer information om företaget hittar du på www.jobgroup.se
Har du några frågor, så ring oss gärna: 0320-21 02 00
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: job@jobgroup.se
Övrigt: Urval sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Industritextil Job AB
Box 144
51122  KINNA 
Hemsida: www.jobgroup.se
  

Platsannons

LIA-praktik

Är du nyfiken på Systemair? Vill du göra praktik hos ett företag i entreprenörsanda och som är måna om att utveckla sin personal? Sedan vi startade 1974 har vi uppvisat positiva rörelseresultat och de senaste 15 åren har vi haft en genomsnittlig tillväxt på 13 procent. Vi är ett ständigt växande företag och därför finns stora möjligheter till arbete även internationellt. Vi är medvetna om vårt miljöansvar och fokuserar mycket på att skapa energieffektiva produkter utifrån ett hållbart perspektiv. För dig som är studerande är praktik ett bra sätt att få inblick i hur det är att arbeta hos oss på Systemair. Genom praktiken får du erfarenhet och utveckling inom ditt yrkesval samt möjlighet att knyta kontakter inför framtiden.

Vi söker dig som vill genomföra LIA-praktik inom följande områden; Ventilationsteknik, Produktionsteknik, Underhåll och Logistik.

Din profil
Vi söker dig som studerar på yrkeshögskola med inriktning mot Ventilationsteknik, Produktionsteknik, Underhåll eller Logistik. Du ska också ha för avsikt att fortsätta dina studier under våren/hösten 2017. Som person är du självgående och villig att ta dig an nya uppgifter. Du är nyfiken och engagerad i det du gör. Som praktikant hos oss på Systemair kommer du få en unik inblick i hur det är att jobba hos oss. Du kommer att vara delaktig i respektive avdelnings uppdrag och fungera som ett stöd för avdelningen. Dina uppgifter kommer att baseras på vad du studerar, hur långt du har kommit i din utbildning och längden på din praktikperiod.

Övrig information
Praktikperiod enligt överenskommelse.
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.
Specificera i din ansökan vilken utbildning du läser eller vilken utbildning du sökt till inför hösten. Ange också inom vilket område du vill göra din LIA-praktik och varför du vill göra den hos oss.
Boende kan ordnas vid behov.
Bifoga också betyg från hittills avklarade studier i din nuvarande utbildning.

Kontaktpersoner
Jonas Andersson
Ventilationsteknik
0222-440 87

Roine Kuja-Halkola
Avdelningschef Produktionsteknik
0222-441 49

Anders Westling
Avdelningschef Underhåll
0222-440 78

Linnea Berg
HR/Logistik
0222-443 80
Publiceraddatum: 2017-01-09
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse Enligt överenskommelseErsättning för LIA-praktik utgår ej.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.systemair.com/sv/Om-Systemair/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=48%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systemair AB
Systemair Sverige AB, Industrivägen 3
73930  Skinnskatteberg Sverige
Hemsida: http://www.systemair.com
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal