Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:09

Lediga jobb i Skinnskattebergs kommun (1904), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 408
Täthet6,68Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area718,18Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land659,42Landareal (km²)
Sjö58,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes i Skinnskatteberg

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.



Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Sommarjobba 2018 hos Folktandvården Västmanland AB

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.



Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2018 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser.

Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygienist studenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig? 

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på. 



Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson: På vår webbplats så finns kontaktuppgifter till respektive klinik

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Följ oss på Facebook | Twitter | Linkedin
Läs mer om oss på regionvastmanland.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4575
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73931  Skinnskatteberg Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Var med och starta en ny paramedicinsk grupp i Skinnskatteberg!

Vi står inför en tid då vi behöver tillsätta nya medarbetare i vår paramedicinska verksamhet. Du som arbetsterapeut har då möjlighet att genom dina kunskaper och idéer forma verksamheten till en inspirerande och utvecklande arbetsplats.

Vi är en kommun med korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan professionerna kring våra patienter som bor i såväl ordinära bostäder som i kommunens särskilda boenden, LSS samt vistas på korttids. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team med sjukgymnast, sjuksköterska, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare samt enhetschef.
Hos oss får du ett meningsfullt arbete med varierande uppgifter. Enligt förskrivningsprocessen gör du bedömning (tillsammans med individen) utprovning, förskrivning samt uppföljning av hjälpmedel. Undervisning i arbetsteknik, stöd till omvårdnadspersonal samt utföra fallpreventiva insatser kommer även ingå i ditt uppdrag som arbetsterapeut.

Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet av geriatrik, demenssjukdomar samt olika funktionshinder. Du är lyhörd och ansvarstagande och har lätt för att knyta kontakter samt möta individen där den befinner sig. Du behärskar svenska i både tal och skrift och har god datorvana, vi dokumenterar i journalsystemet Procapita.


Tillsättning sker efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017:42
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Jobb som industrielektriker hos Setra i Skinnskatteberg

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncern har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Omkring 60% av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. Läs gärna mer på www.setragroup.com

Är du en ansvarstagande och servicemedveten person med hög yrkesstolthet? Är du dessutom en industri- och automationselektriker som söker nästa steg i karriären? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet

Som industrielektriker med samordningsansvar jobbar du, i stort, med tre områden:

* planering, ledning och fördelning av arbete.
* inköp av reservdelar och material.
* ständigt utvecklings- och förbättringsarbete.

Utöver det skulle vi vilja säga att det är din ambition som sätter gränserna. Arbetet bedrivs i nära samarbete med underhållschef, som du också rapporterar till, samt din arbetsgrupp som består av fyra elektriker, inklusive dig själv. Ni jobbar med felsökning, reparation och underhåll av elanläggningar samt PLC-system. Din roll är främst strategiskt men också operativt. Allt för att verksamheten ska fungera så optimalt som möjligt.

Om dig

Du har goda kunskaper inom felsökning, industriell el och avhjälpande underhåll, gärna specifik som industrielektriker. Specifik teoretisk utbildning är bra men inget krav. Som lägst har du AL-auktorisation lågspänning enligt elsäkerhetsverkets föreskrifter (gamla ABL). Förkunskaper inom PLC-programmering (Siemens s7), ritningslära, mätteknik, hydraulik, pneumatik och frekvensstyrning är helt klart önskvärt. Certifikat för heta arbeten, mobila arbetsplattformar och sprinkler är bra att ha. B-körkort, svenska i tal och skrift samt kunskaper i officepaketet är grundförutsättningar för att hantera vardagen.

Ansökan och kontakt

Rekrytering görs i samarbete med Manpower. Ansökan sker därför via registrerat CV på www.manpower.se. Vi vill att din ansökan innehåller ett CV plus ett personligt brev med motivering till varför just du är rätt för person. Frågor om tjänsten ställer du till rekryteringskonsult Anna Edén. På grund av julledighet finns tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor under perioden 20 dec-2 jan. Sök jobbet om du är intresserad! Vid tekniska frågor kring din ansökan kontakta Manpowers webbsupport.

Vi ser fram emot just din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 36015
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YW5lZGVuLjYzNzA1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Setra Trävaror AB
73930
73930  1904 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bredbandssamordnare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Skinnskattebergs kommun har ett bredbandsmål om att alla byggnader med bostäder och verksamheter ska ha möjlighet till bredbandsuppkoppling och mobiltelefoni.

En tillförlitlig uppkoppling med hög kapacitet är en förutsättning för vår kommuns fortsatta utveckling. En bredbandsanslutning har alltmer blivit en välfärdsfråga och handlar om mer än tillgång till webben, sociala medier och ett brett nöjesutbud. I och med informationsteknologins utbredning är bredband idag en förutsättning för att ett modernt samhälle ska fungera och vara konkurrenskraftigt.

Tycker du också att bredband är viktig för Skinnskattebergs kommun och Sveriges landsbygd? Vill du vara en drivkraft för utveckling internt i förvaltningen och externt mot medborgare och företag? Då kanske du är vår nästa ambassadör för bredbandsfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
? Förvalta och fullfölja arbetet mot vårt bredbandsmål
? Fortlöpande redovisa lägesbild av bredbandsutbyggnaden till kommunledning och politiken
? Ansvara för handläggning och kontinuerlig uppföljning av upprättat koncessions- och samverkansavtal inom pågående fiberutbyggnad gentemot avtalspart
? Sammankalla och genomföra regelbundna möten med avtalspart och entreprenörer för att säkerställa att utbyggnaden sker som överenskommet
? Huvudansvar för kontakter med byalag, medborgare, föreningar och andra intressenter i bredbandsfrågan
? Omvärldsbevakning och nätverkande, framförallt med grannkommuner och regionala kollegor
? Vara kommunens kontaktpunkt mot Länsstyrelsens, Regionens och SKLs bredbandsfunktioner
? Ansvara för bredbandsinformation på kommunens webbplats, sociala medier och i kommuntidningen samt vid behov ta fram särskilt informationsmaterial
? Planera och genomföra informationsmöten, stora som små, i syfte att stödja och engagera till samverkan för fiberutbyggnaden i vår kommun, framförallt på landsbygden

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven och arbetar med tydlighet och struktur i samverkan med en mängd olika aktörer. Du har en väl utvecklad förmåga att arbeta strategiskt mot uppsatta mål. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera. Vi förutsätter att du har ett intresse för landsbygdsutveckling, erfarenhet av projektledning och tidigare arbete med bredband är meriterande.

Du har akademisk examen eller annan utbildning inom relevant område som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du gillar att träffa människor med olika bakgrund och tala inför stora och små grupper. Som person är du kommunikativ med förmåga att engagera, samordna och inspirera. Du är lyhörd och bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett lösningsfokuserat samarbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För uppdraget fordras god analytisk förmåga samt att du kan agera och driva frågor och aktiviteter ur ett helhetsperspektiv såväl som på detaljnivå vid behov.

Som person är du initiativrik och gillar att ta eget ansvar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att nå uppsatta mål.

Inom Skinnskattebergs kommun arbetar personer med många olika kompetenser och samverkan mellan och över olika områden är en förutsättning för att vi skall lyckas med vårt utvecklingsuppdrag. Generellt intresse för utvecklingsfrågor, vilja att lära av andra, samarbete över områdesgränser och arbeta i team är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Arbetstider och omfattning
Deltid. 50 %. Tidsbegränsad anställning 2 år.

Eftersom vi sköter rekryteringen i egen regi undanber vi oss alla erbjudanden om annonsförsäljning och liknande erbjudanden om rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kommunhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ProjektanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017:121
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Skolcoach

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Klockarbergsskolan är kommunens enda grundskola med totalt ca 400 elever i år F-9. Besökare till skolan nämner ofta att vi har en lugn och fin skola med trevliga elever - det är vi är stolta över! Vi arbetar aktivt med systematiskt kvalitetsarbete och värderingar. Skolan satsar även på elevhälsa, och medverkar just nu i ett projekt tillsammans med Skolverket som rör nyanlända elever.

Skolan har en personalgrupp om ca 70 medarbetare som är indelade i fem väl fungerande arbetslag, och som vart och ett leds av en arbetslagsledare. Inom personalen har vi en bra sammanhållning och god stämning.

Vi söker nu dig som vill arbeta som skolcoach.

Skolcoachen är ett steg i riktningen att ge lärarna mer tid till att kunna planera, analysera och genomföra en bra undervisning. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för den elevvård som har legat på ämneslärarna samt att avlasta lärarna med administrativa sysslor. Skolcoachen kommer att ha schemalagd handledartid med klasser, ha studiesamtal med elever och vårdnadshavare, avlasta lärare med elevärenden, hålla i motivationssamtal med vissa elever, upprätta övergripande åtgärdsprogram i samarbete med specialpedagog samt att följa upp dessa. Skolcoachen kommer även att ingå i skolans Trygghetsteam samt Stödteam.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation eller utbildning som speciallärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elevhälsa.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning under 2018. Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret lämnas.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017:30
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  

Platsannons

Truckförare/Materialhanterare

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamma i 50 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 6,9 miljarder kronor och har för närvarande cirka 5 200 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 12 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Vi söker nu erfarna Truckförare/Materialhanterare till våra produktionsanläggningar i Skinnskatteberg.



Arbetsbeskrivning
I rollen som Materialhanterare kommer du att med hjälp av truck plocka och köra fram material till de olika avdelningarna i produktion. Du ansvarar för att det är ordning och reda på lagret genom optimering av lagerutrymme och inventering av komponentlager. På avdelningen ingår det även i arbetsuppgifterna att plocka på centrallager och ta emot gods på godsmottagningen. Arbetet sker i nära samarbete med Områdesledare, produktionspersonal och Inköpsavdelningen.



Din profil
Som person är du ansvarsfull och har en känsla för service. Du är flexibel, initiativtagande och utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Då det i arbetet med materialhantering är viktigt att kunna leverera i tid ser vi att du har förmågan att prioritera. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta såväl i grupp som självständigt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckkörning och truckbehörigheterna A2, A4 samt B2, B4. Kunskaper i M3 är meriterande och svenska är ett krav.



Övrig information
Tjänsterna är placerade i Skinnskatteberg.
Skiftarbete kan förekomma.
Sista ansökningsdag är 2017-12-31 men du är välkommen med din ansökan snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.


Kontaktpersoner
Marina Sjöström
Avdelningschef
0222-441 32

Linnea Berg
HR-generalist
0222-443 80


Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 minuters tågresa från Örebro ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.systemair.com/sv/Om-Systemair/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systemair AB
Industrivägen 3
73930  Skinnskatteberg Sverige
Hemsida: http://www.systemair.com
  
Platsannons

Förskollärare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Förskolan Solgården som ligger i Skinnskattebergs tätort, söker två nya förskollärare. Tjänsterna är på visstidsanställning tom vårterminen 2018. Därefter kan tillsvidareanställning bli aktuell. Adekvat utbildning är en förutsättning för tillsvidareanställning.

Förskolan består av fem avdelningar med åldershomogena grupper. Barnen är i åldrarna 1-5år.

Vi trivs på jobbet och vill även att du ska göra det. Vi ser kompetensutveckling som en självklarhet och tillsammans tar vi ansvar och stöttar varandra och vår verksamhet. Genom att ge medarbetare förtroende att utifrån läroplanen själva forma arbetsdagen skapar vi ett tillåtande klimat där vi vågar vara delaktiga och självgående.

Värdegrundsarbetet är viktigt för oss och vi söker dig som vågar prova och utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskaper och erfarenheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som gärna har erfarenhet av arbete på förskolor. Du är trygg, stabil och har förmågan att se alla barn utifrån deras individuella förutsättningar. Du har lätt för att skapa relationer, är lyhörd och reflekterande i din roll.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017:41
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Förskollärare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Vill du arbeta med mindre barngrupper i åldrarna 1-5 år, i nya fina lokaler som omges av en stimulerande utemiljö i närhet till skog och trevliga utflyktsplatser? Då ser vi gärna din ansökan hos oss!

Vi söker nu en förskollärare till Kottens förskola i Färna som tillsammans med våra glada och engagerade medarbetare vill fortsätta att utveckla verksamheten, naturligtvis med barnen i fokus!

Vi trivs på jobbet och vill att även du ska göra det, därför ser vi kompetensutveckling som en självklarhet och tillsammans tar vi ansvar och stöttar varandra och vår verksamhet. Genom att ge medarbetarna förtroendet att utifrån läroplanen själva forma arbetsdagen skapar vi ett tillåtande klimat där vi vågar vara delaktiga och självgående.

Vi hoppas och tror att du, liksom vi, stimuleras av rörelse och trivs med att vara ute i friska luften året runt. Du vågar prova och utveckla arbetsmetoder, samt sprida kunskaper och erfarenheter till kollegor, barn och föräldrar. Sist men absolut inte minst tror vi att du vill ha skoj med oss på jobbet!
Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer:
Du är utbildad förskollärare och det är meriterande om du har några års erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du trivs att arbeta utifrån Lpfö-98/2010. Du är trygg, stabil och har förmågan att se alla barn utifrån deras individuella förutsättningar. En framgångsfaktor i rollen är att du är lyhörd, närvarande och reflekterande.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på 100 %. Vi tillämpar provanställning.
Tillträde sker enligt överenskommelse

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873).
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017:39
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Förskollärare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Förskolan Ekorren söker 100% förskollärare med visstidsanställning under tjänstledighet, januari 2018 tom april 2018 och 50% förskollärare januari 2018 tom maj 2018.

Förskolan ligger i kommunens västra del mitt i fantastiska Bergslagen med närhet till naturupplevelser.
Vi har barn från många olika kulturer på våra två avdelningar, i åldrarna 1-5år. Vi ser därför flerspråkighet som en merit.

Vi söker dig som i första hand är förskollärare men även dig som har annan erfarenhet av arbete på förskolan. Du ska ha lätt för att skapa relationer och har förmågan att se alla barn utifrån deras individuella förutsättningar. Du tycker det är spännande att utforska nya arbetssätt tillsammans med barnen och vågar prova och utveckla arbetsmetoder.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017:40
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

Personlig assistent till Skinnskatteberg

arbetet är förlagt i kundens bostad samt där han befinner sig
Han går i skola på dagarna som arbetstiderna är allt från 14:00 - på vardagar och dygnet runt på helger
Ex på arbetstider är 14-22,10-22-15-21 det är varierande
Kunden är aktiv tycker om att vara ute mycket
Han är multihandikappad och EP , behöver hjälp med att laga , mat äta , vis påklädning, har inget eget tal utan kommunicerar med tecken läten och bilder

Du som har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar med funktionsnedsättning är en merit
Vara kreativ ta egna beslut , viktigt att du kan uppmuntra och stimulera efter kundens önskemål
Ett krav är att du har körkort och egen bil , inte pälsallergier
Vi ser gärna manliga sökande
Erfarenhet av EP , kramp och utvecklingstörning är en stor merit

Novasis AB sätter individen i fokus.
Vi är mån om både kunden och de personliga assistenternas bästa.
Hos Novasis utgår vårt arbete från vår värdegrund Trygghet – Frihet -Närhet
Det är viktigt för oss är att du delar vår vision
ALLA har rätt till sitt Liv och sin Frihet
Publiceraddatum: 2017-12-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidminst 5h i veckan 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 6952
Webbplats:
Epostadress: ulrika@novasis.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansöknings datumet har utgått
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Förskollärare

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Vill du arbeta i ett arbetslag tillsammans med engagerade kollegor, i en vacker belägen byggnad med anor från 1700-talet och med oslagbar natur runt knuten?

Nyhammars förskola söker förskollärare till barngrupp i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar med inriktning utomhuspedagogik och har arbetat med Grön Flaggs miljöcertifiering sedan 1998. Vi har för sjätte gången fått Grön Flaggs miljöcertifikat, där det senaste är grundat på utvecklingsområden konsumtion, närmiljö, livsstil och hälsa. Idag har vi egen matlagning med egen kokerska.
Vår värdegrund bygger på kompetens, förtroende, engagemang och tydlighet och genomsyrar hela vår verksamhet och det pedagogiska uppdraget. Tillsammans med ditt arbetslag leder, planerar och utvecklar du den pedagogiska miljön. Det förs ständigt en levande pedagogisk diskussion som utvecklar personal och verksamhet, vilket medför arbetsglädje och yrkesstolthet. Vi arbetar med att stödja varje barns utveckling i samarbete med hemmet och vill skapa en hög kvalitet inom förskole enheten. Vi lägger stor vikt vid samspel och kommunikation, och förväntar oss att du ser hela förskoleverksamheten som din arbetsplats.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller som snart kliver ut på arbetsmarknaden som nyexaminerad förskollärare. Du är trygg, stabil och har förmågan att se alla barn utifrån deras individuella förutsättningar. En framgångsfaktor i rollen är att du är lyhörd, närvarande och reflekterande. Du tycker det är spännande att utforska nya arbetssätt tillsammans med barnen och vågar prova och utveckla arbetsmetoder. Du är van att arbeta med pedagogisk dokumentation och klarar av att använda dig av digitala verktyg. Det är meriterande om du har kunskaper i andra språk, naturkunskap, matematik, specialpedagogik eller utomhuspedagogik.

Känns detta som en arbetsplats för dig, är du varmt välkommen med din ansökan!

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873).
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017:38
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!



IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1874
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Idrottslärare 4-6

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör Finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Klockarbergsskolan är kommunens enda grundskola med totalt ca 400 elever i år F-9. Besökare till skolan nämner ofta att vi har en lugn och fin skola med trevliga elever - det är vi är stolta över! Vi arbetar aktivt med systematiskt kvalitetsarbete och värderingar. Skolan satsar även på elevhälsa, och medverkar just nu i ett projekt tillsammans med Skolverket som rör nyanlända elever.

Skolan har en personalgrupp om ca 70 medarbetare som är indelade i fem väl fungerande arbetslag, och som vart och ett leds av en arbetslagsledare. Inom personalen har vi en bra sammanhållning och god stämning. Som nyanställd får du en mentor som ansvarar för din introduktion.

Vi söker nu dig som vill arbeta som idrottslärare i år 4-6.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation för undervisning inom grundskolan. Du som fortfarande studerar till lärare är också välkommen att visa ditt intresse för att jobba hos oss.

Arbetstid/Varaktighet
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret lämnas.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017:28
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skinnskatteberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skinnskattebergs kommun
Box 101
73922  SKINNSKATTEBERG Sverige
Hemsida: www.skinnskatteberg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal