Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:11

Lediga jobb i Skara kommun (1495), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd18 958
Täthet44,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area448,69Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land428,62Landareal (km²)
Sjö20,07Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vi söker en resande exportsäljare till Vendig!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vendig AB har varit verksamma sedan 1979 och ingår i Lagercrantz Group. Företaget utvecklar och marknadsför transportörkomponenter till bulkhanteringsindustrin, med över 50 000 levererade bandavskrapare vet de vad som fungerar! Vendig har en unik position inom bulkhantering, gruvindustrin, energi och återvinning i Sverige men också i Europa och övriga världen. Försäljningen sker både genom distributörer men även direkt till slutkund från Skara.

Vendig levererar allt från bandavskrapare, rullar, driv- och vändtrummor till slitgummi och metalldetektorer. De senaste åren har ett flertal nya egna produkter utvecklats hos dem lokalt i Skara samtidigt som sortimentet på handelsprodukter har breddats och förfinats. Vendigs senaste bandavskrapare, Sirius 9900, är ett fint exempel på patentsökt ingenjörskonst i samverkan med idén om enkelhet och effektivitet.

Är du nyfiken på Vendig?

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=R7NeNvN6qIE

www.vendig.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som exportsäljare blir ditt ansvarsområde att i nära samarbete med dina kollegor på försäljnings sidan och VD hantera löpande affärer på befintliga och nya kunder inom samtliga teknologier mot främst den tyska, schweiziska och österrikiska marknaden. Arbetet innebär mycket resor och du förväntas jobba ute på fält ca 2 veckor per månad.
Du kommer att ansvara över en egen kundstock, boka besök och bistå dem i frågor gällande orderregistrering, leveransbevakning, genomföra krediteringar och återköp, ge information om produkter och tjänster. Arbetet innebär att utveckla samarbetet med befintliga kunder men även arbeta med att hitta nya kunder.

Rollen innehåller även en strategisk del som innebär att kontinuerligt driva affären på ett väldigt strukturerat och målmedvetet sätt. Du kommer även arbeta med förbättringsarbete mot både kund och internt för att förbättra kundupplevelsen och möta kundens förväntningar. Du kommer även att planera medverkan vid mässor både nationellt och internationellt. Vendig bygger långsiktiga relationer med sina kunder genom att erbjuda god service och kvalité.


Din profil
Vi ser gärna att du har minst gymnasieexamen gärna inom teknik, ekonomi eller industriell tillverkning samt erfarenhet från försäljning genom B2B. Mycket meriterande om du har jobbat som resande säljare tidigare samt har erfarenhet från bulkindustrin.

Du har även en bra administrativ förmåga samt mycket god datorvana. Vi förutsätter att du behärskar svenska, engelska och tyska flytande i tal och skrift vilket också är krav för tjänsten. Personliga egenskaper som vi efterfrågar är en hög serviceinriktning samt är naturligt skicklig på att kommunicera och skapa kontakter på ett naturligt sätt. Du har ett genuint tekniskt intresse och är proaktiv och framåt i ditt arbetssätt. Du är med fördel intresserad och nyfiken för att utveckla och hitta nya affärsmöjligheter. Det är viktigt att du kan driva dina frågor självständigt samt att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Vendig erbjuder dig en stimulerande tjänst där du erbjuds delaktighet och utveckling i arbetet. Då detta är en ny tjänst kommer du ha stora möjligheter att själv kunna påverka den tidigt i dess utformning i nära dialog med företagets VD som du kommer att ha som närmaste chef.

Då denna roll innebär mycket resor förväntas du vara borta ca 2 veckor per månad. Med utresa söndag-måndag och hemresa torsdag-fredag. Du kommer själv boka och planera dina resdagar. Du kommer att ha placering och utgå från vårt huvudkontor i Skara. Detta kräver dock inte att du bor i närheten utan du kan med fördel bo på annan plats i Sverige dock inom nära anslutning till någon större flygplats eller hamn med goda kommunikationer till Tyskland. Att du har körkort klass B är ett krav för att kunna utföra arbetet som resande exportsäljare.Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
För mer information och ansökan besök: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2017-06-04

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ida Davidsson på tel. 0735-050611.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Internationell säljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2443
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2443
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Sociala och glada demonstratörer och eventpersonal sökes

Är du en glad och social tjej eller kille som söker ett roligt extrajobb?

Vi söker nu eventpersonal i olika delar av Sverige med omnejd för kommande eventuppdrag under 2016. UMG är en av Sveriges största eventbyråer med kontor i Stockholm och Malmö.

Vi har löpande kunduppdrag över hela Sverige med olika inriktningar men framförallt kopplat till dagligvaruhandeln.

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för människor och möten. Vi ser gärna att du har ett stort matlagningsintresse och trivs bra med att stå i centrum. Som person är du framåt, ansvarsfull, orädd, energisk och engagerad. Kanske är du studerande som söker ett extra arbete på regelbunden timbasis, ca 20-25 timmar per månad? Många av våra event är återkommande och löper över hela året.

Utöver demonstrationer gör vi även samplingsuppdrag, auktioner, ansiktmålningar, informationsevent, butiksevent och mycket mer.

Om något av ovanstående stämmer in på dig så vill vi att du mejlar din ansökan med CV samt personliga brev till oss.

Är du beredd att visa vad du går för? Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Vi söker dig som brinner för försäljning, matlagning och sociala möten. Vi värdesätter glad energi och ett trevligt bemötande. Är du i kombination med det även punktlig och noggrann är du personen vi söker. Körkort är meriterande men inte ett krav.

UMG är en av Sveriges största eventbyråer med kontor i Stockholm och Malmö.

För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs.

Vi har blivit utsedda till gasell av Dagens industri, samt vunnit priser som ESA Excellence Awards, Cannes Lions, Gyllene Hjulet och Spinn.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hroresund@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: United Media Group Öresund AB
Skaraborgsgatan 49
53230  Skara Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Socionom till enhet "Barn och Unga"

Vi söker trevlig socialsekreterare till utredningsenhet inom Socialtjänsten avseende Barn och Unga. Sedvanliga arbetsuppgifter.
Krav på erfarenhet av utredningsarbete enligt socialtjänstlagen (SOL) och Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU) inom myndighetsutövning Barn och Unga.Du har erfarenhet och trivs och är trygg i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp.
För att trivas bör Du också värdesätta omväxling och se tjusningen i olika arbetsplatser och ha ett genuint intresse för människor.
Socionomexamen är ett krav.

Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Möjlighet att påverka ditt schema, du får handledning, bra lön och goda villkor - Trevligt boende ordnas vid behov - Stabila och trevliga uppdragsgivare - Du får handledning och en engagerad konsultchef som arbetar nära dig -AddUs Care - Trygg arbetsgivare med gällande kollektivavtal. En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in nya socionomer. Ring gärna Christina konsultchef, aukt socionom 0768-526807
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina@addus.se
Övrigt: Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!
Arbetsplats: 
Adress: Addus Care
Götabergsgatan 18
41134  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.addus.se
  

Platsannons

Franchisetagare sökes till Pressbyrån i Skara

Drivs du av att driva eget?

Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik.

Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi har varit de som sett vad människor behöver, när de behöver det. På väg till jobbet, skolan eller festen. Under shoppingturen, innan pianolektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i tunnelbaneträngseln och vänthallen. Beviset på vår framgång finns i alla de tusentals människor som dagligen besöker någon av våra 320 butiker runtom i Sverige. Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

Rollen som franchisetagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Varmt välkommen!


Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 av Great Place to Work. Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://www.pressbyran.se/jobba-med-oss/ledigabutiker/?rmpage=job&rmjob=70%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reitan Convenience Sweden AB
Järnvägsstationen
53230  Skara Sverige
Hemsida: http://www.reitangruppen.no/
  
Platsannons

CNC-operatör sökes för kunds räkning.

Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad CNC-operatör till en fleroperationsmaskin för kunds räkning i Skövdeområdet. Du som söker ska ha några års erfarenhet och allmän verkstadsvana samt goda kunskaper i ritningsläsning. Du kommer att arbeta med att ställa, rigga, byta bitar, grada, slipa och kontrollera produkterna. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Kunskap inom programmering är meriterande och de programmerar i ISO.

Tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund, vilket förutsätter att du bor i närområdet.

Om företaget
Stig Wahlström Hydraulik AB ger hydraulik unika egenskaper med fokus på nyttommaximering och de konkurrensfördelar vi skapar. Vi har en lång erfarenhet av såväl produktionskonstruktion som hydraulikdesign och vi är en ledande leverantör av automatiserings- och säkerhetskomponenter till tillverkningsindustrin. I våra slutprodukter använder vi egenkonstruerade produkter såväl som samarbetspartners komponenter, vilket gör innovation, ny teknik och spetskompetens viktigt för oss. Med hög produktkännedom och bred kompetens hos våra medarbetare satsar vi nu inför framtiden och söker därmed en ny CNC-operatör som vill vara med att utveckla våra hydraulikprodukter och -lösningar i Skövde.

Din profil
Vi söker en CNC-operatör till en fleroperationsmaskin i vår kunds produktionsanläggning i Skövde. Det är lämpligt att du som söker har några års erfarenhet och gärna allmän verkstadsvana.
Du kommer att arbeta med att ställa, byta bitar, grada och kontrollera produkterna. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Kunskap inom programmering är meriterande och vi programmerar i ISO. Du skall kunna ta eget ansvar och passa in socialt.


Annan info:
2-skift
Provanställning – heltid
Tillsvidareanställning
Lön enligt avtal

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-16
Referens: 5172
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5172
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Arbetsledare Arbetsmarknadsenheten

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling. Integrationsarbetet är en annan av förvaltningens stora uppgifter och vi står inför spännande utmaningar när verksamheten växer.

IFO består av sex enheter; Barn- och unga myndighet, Barn- och unga resurs, Vuxenenheten, Arbetsmarknadsenheten, Försörjningsstödsenheten och Enheten för ensamkommande.Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag
 Arbetsmarknadsenheten arbetar på uppdrag från Försörjningsstöd och Arbetsförmedling.

En del av verksamheten består av Vallgatan produktion, där en av våra arbetsledare kommer att gå vidare mot annat arbete.

AME/Vallgatan erbjuder en skapad arbetsplats i en produktionsliknande miljö där arbeten inom, framför allt textil, trä, paketering och montering utförs på uppdrag av kund. Utöver detta inomhusarbete har AME ett ”ute-lag”. Där arbete kan bestå i att hålla grönytor rena från sly, stötta fastighetsenheten med div grönytejobb och enklare rabattrens mm. Även flyttuppdrag inom kommunens verksamheter förekommer.

Deltagare remitteras till Vallgatan som arbetsförebyggande åtgärd som en del i syftet att närma sig arbetsmarknaden. En Handlingsplan upprättas av arbetsmarknadskonsulent, deltagare och verksamhetsledare.

Arbetsuppgifter

- Aktivt medverka till att deltagaren följer gemensamt upprättad handlingsplan.
- Förmedla observationer av deltagaren i aktivitet.
- Jobba motiverande och utvecklande med individens faktiska förmågor samt kunna ge både positiv och negativ feedback på ett konstruktiv sätt.
- Att aktivt medverka och handleda i vår praktiska verksamhet genom att ge individuellt anpassade arbetsinstruktioner.
- Att visa, instruera, utveckla, ansvara samt vid behov anskaffa arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen behöver du

- ha lämplig utbildning med praktisk och pedagogisk inriktning eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig
- ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbete och har arbetat med människors utveckling i aktivitet
- vara flexibel och se möjligheter istället för hinder
- ha god social kompetens samt förmåga att skapa engagemang
- ha förmåga att arbeta självständigt och men även bra på att samarbeta internt och extern
- ha B-körkort. Gärna också truckkort
- ha en god fysisk förmåga
- värdera professionalitet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är på heltid med start snarast eller efter överenskommelse.

Provanställning under 6 månader.

 Vem är du?
Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 40 tim/v. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/86
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150841/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Omsorgsförvaltningen
Stortorget 1
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

BEWi Automotive AB söker erfaren truckförare

Företagsinformation

BEWi Group förvaltar och kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt i byggnadsisolering, förpackningsindustrin och tekniska förpackningar. Vi investerar i ny teknik och utveckling av innovativa miljösmarta produkter vilket skapar värde i alla led.

BEWi Automotive AB tillverkar och marknadsför transportförpackningar och tekniskt formgods i cellplast och verkar främst som underleverantör till tillverknings- och fordonsindustrin. Produktionen sker vid fabriken i Skara och vi sysselsätter drygt 30 personer.

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig som har några års erfarenhet av truckkörning, du har tidigare arbetat inom lager/logistik och trivs i den miljön.
Det ingår en hel del administration i arbetet, därför är det ett krav att du har goda datorkunskaper. Det är även ett krav att du kan kommunicera i svenska och engelska, både tal och skrift.

Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och mån om att göra ett bra jobb. Du är bra på att samarbeta, klarar av fysiskt tungt arbete och du är inte rädd för att ta i när det behövs.
Arbetet är förlagt ständig eftermiddag

Vi samarbetar med Premier och hänvisar alla frågor till Sara Stenlund.
Tfn: 0727007838
Mail: sara.stenlund@premier.se

Tjänsten ska tillsättas omgående, vänta inte med din ansökan.

Krav

Truckkort med behörighet A+B
B-körkort
Goda datakunskaper
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 1355
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Säljare/demonstratör sökes OMGÅENDE i Skara

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fantastiska Sommarjobb

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 44 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. 2016 hade Skara Sommarland ca 450 anställda under säsong och gästades av ca 250 000 besökare.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.


 

Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda vid säsongsstart den 2 juni, med undantag för vissa tjänster där du kan vara 16 eller 17 år.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se Här kan du även läsa mer om våra tjänster. 

Säsongen sträcker sig från den 2 juni till den 20 augusti och du kan lätt ta dig till och från jobbet då bussen stannar vid Sommarlands parkering.

Är du redo för en fantastisk sommar på Skara Sommarland? Vi är redo för dig!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 275
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Heltid/DeltidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.parksandresorts.com/Karriar/ReachMee-iFrame/?rmpage=job&rmjob=815%26pp%3D11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara Sommarland
Skara Sommarland Nöjes AB
53292  Skara Sverige
Hemsida: http://www.sommarland.se/
  
Platsannons

Receptionist sökes för sommarjobb hos kund

Om företaget
För en kunds räkning söker vi nu en Receptionist som kan arbeta under v26-v33 med en möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat att bestå av följande:

- Ta emot besökare, växelservice och mejlhantering
- Kontakt med kunder, servicefunktioner och leverantörer
- Posthantering, resebokningar och annan administration
- Förbereda inför möte/konferenser
- Arkivera


Formell kompetens
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av att arbeta i reception.
Du har goda kunskaper i MS Office och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Älskar du service och har en glad och positiv inställning? Är du noggrann, engagerad och tycker om att möta nya människor? Då har du hittat rätt!
Som person är du social, driven och utåtriktad. Du trivs i en roll där du behöver hålla många bollar i luften och fatta snabba beslut.
Ser gärna manliga sökande för ökad mångfald.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Sommarjobb med ev. förlängning/Skara

Tillträdesdag
Senast v26

Information
Intervjuer och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 18754
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18754
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Marketing assistent

Viking Genetics is the market leader in cattle genetics in the Nordic countries and is owned by 25,000 dairy farmers in Sweden, Denmark and Finland. Our unique combination of a balanced breeding between health traits and production for best profit, has led to a leading position in the home market and we now expand export sales. We employ 165 people in Denmark, Sweden, Finland, Australia and United Kingdom.

Are you a person who like working in a small marketing team, all inspired how to improve marketing and communication in a company and willing to try new tools to achieve that? VikingGenetics is on a journey transforming our marketing from push to pull, and we can offer you an interesting work in an ambitious team wanting to make a difference.

Your tasks:
- Create, upload news and articles on web and social media
- Coordinate written material to our home market (Sweden).
- Coordinate events internationally
- Ordering giveaways, work wear and profile clothes and send to clients
- Keeping track on our different digital medias and web
- Organize photo sessions in Sweden
- International market research

Your qualifications:
We are looking for someone with:
- Postgraduate marketing education
- Good digital marketing skills and knowledge especially web and SoMe
- Understanding of the modern marketing funnel
- Good structured
- Ability to work in team as well as driving projects on your own
- Experience in market desk research
- Graphical skills
- Excellent English and Swedish spoken and written skills
- Knowledge about dairy business is an advantage

The person we are looking for should be flexible, structured, service minded, and a team player. Since we are in a development position, a willingness and ability to adapt to new work tasks and new ways of working is essential. Your personality is important.

If this sounds like a great opportunity, and you believe you are the perfect match to our team, it's your chance to get an interesting work in an inspiring environment.

For more information of the position, please contact: Marketing Manager Camilla Rosman, tel. +46-(0)511-267 22. Application with your CV should be sent to: Application@vikinggenetics.com. We handle the applications as we receive them.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidThis position is a temporary position for approximately 12 months, starting from 1st June , with good chances for a permanent employment. Location is in Skara, Sweden, and the task requires some travel days.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Application@vikinggenetics.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viking Genetics Sweden AB
Box 64
53221  SKARA 
Hemsida:
  
Platsannons

Handledare i Meritportföljen Sökes till Skövde

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Kontoren växer så nu söker vi fler medarbetare till vår verksamhet i Skövde ! 
 

Tjänstens innehåll i huvudsak: 

Du kommer främst att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden.

Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.

Formell kompetens
Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

 

• 1 års erfarenhet av att ta fram Meritportfölj


Eller

• 1 års erfarenhet av framtagning av praktikplatser Cv-skrivning och att sammanställa intyg och betyg.


Data/dokumentationsvana är ett krav eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

Önskvärda meriter
Meriterande är att ha kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

Personlig kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på.

För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven.

Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vi söker personal för start omgående så vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av regionansvarig: Sofia Myrén
Mail:sofia.myren@abckraften.seVarmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=A073213DBD3847DAA24AAB9F35D90E96
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Industriarbetare

Inför framtida tjänster hos våra kunder i Skaraborg söker vi både erfarna och oerfarna industriarbetare.

Våra kunder finns runt om i Skaraborg och verkar inom olika branscher inom produktion och tillverkning. Förekommande arbetsuppgifter kan vara som maskinoperatör, montör, avsynare och plock/pack. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, skiftesgång, helgskift och nattskift.

För att passa in i dessa typer av tjänster har vi som önskemål att du har 1-2 års tidigare dokumenterad erfarenhet inom yrket eller att du har tidigare praktisk erfarenhet från andra yrken. Då våra kunder inte alltid ligger centralt förankrade ser vi också att du har körkort och tillgång till bil.

Vidare ser vi att du som söker är driven, noggrann och har en bra social förmåga. Att kunna hålla många bollar i luften i kombination med att du trivas i ett högt tempo är viktiga faktorer. Du kan tänka dig att både arbeta självständigt men också tillsammans med andra i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du är representativ.

Vi ser gärna att du som söker besöker oss på något av våra Öppet hus på våra kontor i Skaraborg. Vi finns i Skövde på måndagar mellan 14-15, Falköping tisdagar mellan 14-15 och Lidköping onsdagar mellan 14-15. Maila gärna innan för att veta att vi garanterat finns på plats. Frågor kring tjänsterna besvara av kandidatansvarige Isabella Gyltman.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 4313
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4313
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Svensklärare till Natubruksskolan Uddetorp

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Arbetsuppgifter

- Undervisa i svenska inom gymnasieskolans naturbruksprogram

- Du ska ingå och samverka med andra lärare i arbetslagen

- Mentorskap och kontakter med elevernas vårdnadshavare

- Du ska medverka i skolans uppbyggnad och utbildningens utveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i svenska.

Du ska ha stort intresse av att undervisa ungdomar inom naturbruksprogrammet och vill verka för att alla elever ges möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Önskvärt är att du som söker har ytterligare behörighet i något ämne, t.ex. historia eller religion.

Du är en skicklig pedagog som har förmåga att möta elever individuellt och i grupp utifrån en stimulerande undervisningsmiljö.

Du är väl förtrogen med att integrera de digitala ytorna som ett viktigt pedagogiskt verktyg i din undervisning och kan hjälpa eleven till att bruka våra system.

Du är flexibel, målinriktad, tar initiativ till samarbete med kollegor.

Du ingår i arbetslag där olika ämneskombinationer möts och vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att arbeta ämnesintegrerat så att eleverna kan uppleva att utbildningen utgör en helhet i syfte att eleverna ska nå målen.

Vi kommer att läsa ansökningshandlingar fortlöpande och kan komma att kalla till anställningsintervjuer före ansökningstiden har gått ut.

Villkor

Vikariat 6 månader, heltid. Enligt avtal AB.

Övrigt

Vi kommer att under rekryteringstiden löpande kalla till intervjuer.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100%. Tillträde: 2017 08 03 Visstidsanställning till 2018-01-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/3576
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150807/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Uddetorp
Regionens Hus
54180  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Skara. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 1-3h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Trafikvakt

Vi behöver bli fler och söker nu vakter.
Du kommer i ett team om 2-6 att sköta säkerheten vid arbetsplatser.
Dirigering av trafik som vakt och lotschaufför.
Etablering och avetablering av arbetsområde samt tillsyn av etablerat arbetsområde.
Vakter med C-kort kommer även att köra TMA.
Långa arbetsdagar i högt tempo och med stort ansvar beskriver det dagliga arbetet.
Tjänsten innebär arbete på annan ort med övernattningar.Vi söker personer i alla åldrar, så väl kvinnor som män. Du kommer jobba både i lag och självständigt, det är därför viktigt att kunna ta eget ansvar.
Arbetet innebär ibland övernattningar med långa resor. Tunga lyft och långa arbetsdagar förekommer.
Vi ser naturligtvis gärna att sökande är intresserad av trafik och trafiksäkerhet.
Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare. Minst ett års arbetslivserfarenhet är önskvärt.
Som person önskar vi att du är ansvarstagande, god uppmärksamhet samt god praktisk läggning är viktiga egenskaper som vi uppskattar.
Stresstålighet och samarbetsförmåga är ett måste.
Utbildning som krävs tillhandahålles av oss innan arbetet påbörjas.


Meriterande
Tidigare erfarenhet av vägarbete eller någon av trafikverkets utbildningar:
Nivå 1-2
Nivå 3 A och B
Dock inget krav då vi internutbildar all personal.
C-körkort
Utökad B-behörighet
Tillgång till egen bil är meriterande

Anställningsform
Arbetstiderna är varierande. Tjänsten innebär arbete på annan ort med övernattningar. Visstidsanställning, arbetsperioden startar i april och avslutas under hösten.


Vi på Saferoad Traffic AB har lång tradition som leverantör till den Svenska trafikmarknaden. Våra skylt- och trafiksäkerhetsprodukter är väl inarbetade och bidrar till säkrare och bättre trafikmiljö. År 2008 blev vi en del av SafeRoad gruppen som har ca 2 600 anställda i 23 länder. SafeRoad har gjort Trafikverkets 0-vision till sin egen med målet 0 döda och 0 skadade i trafiken.
Läs mer på www.saferoadtraffic.se och på www.saferoad.com.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Trafikvakt
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: clara.andersson@saferoad.se
Övrigt: Skicka CV samt en kort presentation till clara.andersson@saferoad.se Skriv Ansökan + din bostadsort i ämnesraden. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Eventuella frågor besvaras av Mikael Hernström på 072-504 64 85 eller via mejl mikael.hernstrom@saferoad.se
Arbetsplats: 
Adress: Saferoad Traffic AB
Nastagatan 2
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.saferoadtraffic.se
  

Platsannons

Industristädare

Arbetet innebär rengöring av produktionsmaskiner hos vår kund.. Du ska kunna leda och fördela arbetet. Största noggrannhet gäller då arbetet utförs hos livsmedelskund.

Du som söker bör vara mycket noggrann, flexibel och stresstålig. Erfarenhet av liknande arbete är en merit.

Arena Service är ett serviceföretag med särskild inriktning inom livsmedelsindustrin. Läs mer om oss på vår hemsida www.arenaserviceab.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Industristädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningen är på deltid. 40%-60%Vi följer Fastighetsanställdas förbund specialserviceavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas.larnhill@arenaserviceab.se
Övrigt: Ansökningar vi e-post.
Arbetsplats: 
Adress: ARENA SERVICE AB
BOX 43
31221  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.arenaserviceab.se
  
Platsannons

Formsprutningstekniker

Vi söker nu en Formsprutningstekniker till Elos Medtech Microplast i Skara.

Om kundföretaget
Elos Medtech Microplast är ett företag inom Elos Medtech som är en av Europas ledande utvecklings- och produktionspartner för medicintekniska produkter och komponenter. De erbjuder innovativa nyckelfärdiga lösningar, från koncept till färdig produkt. Just nu är Elos Medtech Microplast i en mycket expansiv fas och utökar sin kapacitet kontinuerligt.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som formsprutningstekniker kommer du få ett mycket spännande och varierande jobb. Dina arbetsuppgifter består bland annat av löpande kvalitets- och förbättringsarbete och du kommer även delta i utveckling av metoder och processer. Dessutom kommer du arbeta med provkörning och processutvärdering vid nya projekt och vid nytt material samt vid kvalitetsproblem. Planering och löpande underhåll ingår också i tjänsten likaså verktygsbyten, igångkörning av löpande produktion samt robotprogrammering.
Arbetstiden är förlagd till dagtid men arbetet kan även innebära både kväll och helgskift.

Din profil
Du som söker behöver ha någon form av processteknisk utbildning och/eller erfarenhet, samt ett intresse för att jobba med formsprutning och plastteknik. Som person måste du vara driven, kunna ta ett stort eget ansvar, kunna samarbeta med andra men också kunna jobba självständigt. Du måste tycka om att jobba med problemlösning och kvalitet samt ha ett gott ordningssinne och dokumentationsvana.

I denna rekrytering har Elos Medtech Microplast AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Madeleine Dolk-Anjemo på OnePartnerGroup. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Formmaskinskötare, plast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4305
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4305
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Lastbilschaufförer med C-behörighet sökes till Suez

Vi på OnePartnerGroup söker inför sommaruppdrag tre lastbilschaufförer med C-behörighet och YKB till Suez i Skara. Uppdragen är med startdatum vecka 26 och pågår som längst till vecka 33.


Om kundföretaget
SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder dem effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos vår kund är inom renhållningsbranschen. I rollen som renhållningschaufför ansvarar du för olika rutter och körningar inom stads- och landsbygden hos företagets kunder. Arbetstider som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda till dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C-behörighet och gärna erfarenhet av liknande arbeten. Krav för denna tjänst är att man har god lokal kännedom.

Som lastbilschaufför måste du som söker vara självgående, plikttrogen och flexibel. Att hålla många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor. Du bör även kunna hantera att arbeta efter en GPS eller karta.

Behovet är inför sommaren, men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor gällande tjänsterna, kontakta Isabella Gyltman eller Madeleine Dolk-Anjemo.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4295
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4295
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Administratör för sommarbehov hos Suez

OnePartnerGroup söker en administratör för sommarbehov hos SUEZ Recycling AB i Skara. Uppdraget börjar med upplärning och pågår mellan veckorna 25-31.

Om kundföretaget
SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder dem effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som administratör är dina arbetsuppgifter att vara behjälplig i företagets kundtjänst med att svara i telefon och på mail. I dina arbetsuppgifter ingår även viss transportledning där du har kontakt med renhållningschaufförerna. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Din profil
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har liknande erfarenhet eller utbildning inom området. Som person är du serviceinriktad och är rak och tydlig i din kommunikation. Vidare är du lugn och arbetar på ett noggrannt och strukturerat sätt. Du är en van datanvändare och arbetar obehindrat i Office-paketet främst Word/Excel. Vi lägger stor vikt vid att du är representativ!

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Isabella Gyltman eller Madeleine Dolk-Anjemo på OnePartnerGroup. Vi finns även att besöka personligen på vårt Lidköpingskontor onsdagar mellan 14-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4294
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4294
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Servicepersonal för sommarbehov hos Suez

OnePartnerGroup söker en serviceperson för sommarbehov hos SUEZ Recycling AB i Skara. Uppdraget pågår mellan veckorna 25-33.

Om kundföretaget
SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder dem effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som serviceperson är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hjälpa kunder på återvinningsanläggningen med att svara på frågor och hänvisa till rätt kärl för återvinning. Du kommer även att se till att anläggningen är i gott skick med ordning och reda samt skötsel av grönytor. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Din profil
För att passa för tjänsten krävs det att du är social och ansvarsfull. Du är en person som gillar ordning och reda och är positiv i din framtoning. Du har lätt för att ta folk och att samarbeta med andra, men du bör även vara självgående. Vi lägger stor vikt vid att du är representativ!

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Isabella Gyltman eller Madeleine Dolk-Anjemo på OnePartnerGroup. Vi finns även att besöka personligen på vårt Lidköpingskontor onsdagar mellan 14-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4293
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4293
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Materialhanterare med C-kort för helgbehov hos Suez

OnePartnerGroup söker en krokdumperförare för helgbehov hos SUEZ Recycling AB i Skara. Uppdraget finns omgående och är förlagt under helger.

Om kundföretaget
SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder dem effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som materialhanterare arbetar du med att hantera och förflytta material på anläggningens område under helger. Arbetsuppgifterna är mestadels körning av krokdumper men även andra uppgifter kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Din profil
För att passa för tjänsten är kravet att du har behörighet för C-kort med YKB. Personlighetsmässigt ser vi gärna att du är arbetssam och plikttrogen. Du har lätt för att samarbeta med andra, men du bör även vara självgående. Vi lägger stor vikt vid att du är representativ!

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Isabella Gyltman eller Madeleine Dolk-Anjemo på OnePartnerGroup. Vi finns även att besöka personligen på vårt Lidköpingskontor onsdagar mellan 14-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Liftdumper- och lastväxlarförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4292
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4292
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Personliga assistenter till kvinna i Stenstorp

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker två personliga assistenter till vår kund, en kvinna i 40-årsåldern och bosatt i Stenstorp.

Vår kund är rullstolsburen och har funktionsnedsättningen Rhetts syndrom. Hon behöver hjälp med alla hushållsgöromål, såsom matlagning, städning och tvätt. Du ansvarar för hjälp med personlig hygien, träning/bad och tekniska hjälpmedel. Vardags strukturen är viktig då kunden också arbetar på daglig verksamhet flera dagar i veckan. Kunden tycker om promenader, gillar musik och film samt har ett stort djurintresse.

Vi söker dig som är trygg och stabil som person, har en positiv inställning och goda fysiska förutsättningar. Du som söker ska ha omvårdnadserfarenhet, gärna undersköterska och helst erfarenhet som personlig assistent. Personlig lämplighet och flexibilitet är avgörande faktorer. Arbetstiden är förlagd under dag/kvällstid och även journatt. Dubbelbemanning större delen av arbetstiden. Du måste vara rökfri och bör inte vara pälsdjurs allergiker.

Tjänsterna är två sommarvikariat v 26-34. Tjänsterna omfattar 70-90%. Tillgänglighet för introduktion i maj/början av juni.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsterna är två sommarvikariat v 26-34. Tillgänglighet för introduktion i maj/början av juni. Tjänsterna omfattar 70-90%. Arbetstiden är förlagd under dag/kvällstid och även journatt.Timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9946%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52143  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!
 
Kommunledningskontoret ger kvalificerat stöd till den politiska ledningen i styrningen av kommunen och dess långsiktiga utveckling. Kommunledningskontoret bereder och verkställer kommunstyrelsens beslut samt biträder kommunstyrelsen i att leda, samordna och följa upp de kommunala verksamheterna. Kontoret har ca 60 medarbetare och kommundirektören leder arbetet.
 
I Skara växer de lokala företagen och nya kommer till. Nya bostadsområden, både i centrala lägen och på landsbygden behöver skapas för nya skarabor. Stadens tusenåriga stadskärna ska förädlas och gestaltas. Under de kommande två åren arbetar vi med ett flertal spännande och avgörande projekt för Skaras framtida utveckling, från Varnhems och Skaras tusenåriga kulturmiljöer och hela vägen ut till Vallebygdens mosaiklandskap
 

Det går bra för Skara. Våra lokala företag växer och nya kommer till. Nya bostadsområden, både i centrala lägen och på landsbygden behöver skapas för nya skarabor. Stadens tusenåriga stadskärna ska förädlas och gestaltas. Under de kommande två åren arbetar vi med ett flertal spännande och avgörande projekt för Skaras framtida utveckling, från Varnhems och Skaras tusenåriga kulturmiljöer och hela vägen ut till Vallebygdens mosaiklandskap.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med bygglovgivning och tekniska samråd.

Plan- och byggenheten tillhör Avdelningen för näringsliv och samhälle som har en samordnande och ledande funktion i kommunen. Dina närmaste kollegor är våra två byggnadsinspektörer samt stadsarkitekten. På avdelningen finns även GIS och mät, Mark och exploatering, de strategiska utvecklingsfunktionerna, miljöenheten samt ett antal specialiserade tjänster, sammantaget ett trettiotal personer. Avdelningen har ett prestigelöst och resultatorienterat arbetssätt, och vårt främsta verktyg för utveckling är samverkan och medskapande.

Enheten befinner sig mitt i resan till att bli ett helt digitalt kontor. Vi arbetar också med ett antal samverkansprojekt över kommungränserna, bland annat gemensamt verksamhetsstöd.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
- bygglovshandläggning
- byggnadsinspektion
- arbetslagledare för byggruppen
Du ingår i planprojektgruppen, och fungerar som bollplank i bygglovsfrågor.

Kravprofil:
- byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande
- kunskaper i PBL och BBR och andra lagrum som är aktuella för verksamheten
- erfarenhet av plan- och bygglovsfrågor
- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- god datorvana
- B-körkort

Du är samhälls- och miljöengagerad, kommunikativ och tycker om att ta ansvar. Vidare är du serviceorienterad och ger ett gott och respektfullt bemötande, men kan även stå upp för ditt uppdrag på ett tydligt sätt gentemot sökanden. Du har ett intresse för juridik, och förstår vikten av hållbara beslut, men du är framför allt vägledd av lagens syfte, som det uttrycks i portalparagrafen: ”…att med hänsyn till den enskilda människans frihet, främja en samhällsutveckling med jämlika och goda sociala levnadsförhållanden och en god och långsiktigt hållbar livsmiljö för människorna i dagens samhälle och för kommande generationer.”

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar vi med INTEND. Vid frågor var vänlig kontakta;
Ivan Madunic, INTEND, 0705-320 816  alt. Ivan@intendab.com
Anna Fia Magnusson, 0705-382585 alt. anna@intendab.com

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från CV- och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.intendab.com/aktuella-tjanster/?aguid=E41EFDC5ED4B4B66865FAB3814C6FD9E
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: INTEND AB
Kompanigatan 5
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: www.intendab.com
  
Platsannons

Vikarierande personal med C körkort till Pågen Skara

På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det krävs det många passionerade bagare. För på Pågen bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Pågen är Sveriges största bageri och vi är marknadsledare i Sverige. Våra bröd finns att köpa i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom säljs våra bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Exakt hur framtidens bröd kommer att se ut vet vi inte, men vi lovar att alltid baka med kärlek. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

Arbetsbeskrivning

Inom säljorganisationen söker vi semestervikarier till [Skara], inför sommaren 2017.

Du kommer dagligen att besöka våra kunder på ett eller flera distrikt, och förse dem med färskt bröd.

Du planerar och genomför säljaktiviteter och följer upp ditt resultat. Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.


Vem är du?

Du brinner för säljarbete! Du ser möjligheter, är stresstålig och har god planerings- och organisationsförmåga.

På plats i butiken kommer du möta både butikspersonal och konsumenter, och därför är det viktigt att du är en social person som lätt skapar kontakt och dialog med nya människor!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, och gärna inom livsmedel. Du kommunicerar väl på svenska. Då du kommer att köra lastbil är C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis) ett krav. Är du egenföretagare med möjlighet att omprioritera din tid är det  meriterande. Lämplig bostadsort är runt Skara Skövde eftersom vi även har en lastplats i Skövde.

Vad erbjuder vi dig?


Du får ett extrajobb med mycket frihet och ansvar, och roliga och utmanande arbetsuppgifter, i ett företag med spännande och välkända produkter.


Sök tjänsten
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta [Säljplanerare Stefan Beckman 040-32 3662 eller Regionschef kristoffer Krantz 040-323815].

Sista ansökningsdag är 2017-06-07, men urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön enl livsavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: https://pagen.se/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=663%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pågen AB
Erik Järnåkersgata 5
53237  Skara Sverige
Hemsida: www.pagen.se
  

Platsannons

Undersköterska Skarahemmet natt

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling. Integrationsarbetet är en annan av förvaltningens stora uppgifter och vi står inför spännande utmaningar när verksamheten växer.Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta natt som undersköterska inom äldreomsorgen med placering på Skarahemmet och Korttiden.

Årsarbetstid tillämpas. Vi utgår från aktuella genomförandeplaner och vårdplaner så att individens resurser och önskemål tas tillvara och därigenom skapa trygghet.

Vi arbetar salutogent - ett aktiverande förhållningssett, vilket innebär att vi tar vara på och utvecklar det friska. Vi räknar med att du är en positiv bidragande länk till en god arbetsmiljö och har en vilja till att se lösningar och möjligheter i arbetet.

För att lyckas i rollen behöver du

Vård och omsorgsutbildning samt erfarenhet av liknande arbete. B-körkort och datavana är ett krav. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ. Som medarbetare inom äldreomsorgen ska du ha ett utvecklat kund/brukafokus och gott bemötande i arbetet. Vi uppmuntrar till individens självbestämmande genom lyhördhet och respekt, därför är det av vikt att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer med människor. Stor vikt kommer att läggasvid personlig lämplighet.


Vem är du?
Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Tjänsten är ett vikariat på 64,22% med möjlighet till utökad sysselsättningsgrad med tillträde 170619 till och med 180630.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka din ansökan redan nu

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 64,22%. Tillträde: 170619 eller tidigare VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/79
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147715/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Omsorgsförvaltningen
Viktoriagatan 2 A
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker sökes till Engel

ENGEL, med moderbolag och produktion i Österrike är ledande tillverkare av formsprutningsmaskiner för plast- och gummiindustrin. Företaget tillverkar även automatiserings-utrustning. I Sverige sker försäljning, service och support genom eget dotterbolag. Bolaget har i Sverige 15 anställda och omsätter ca 100 Mkr.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos ENGEL kommer du att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång.
I ditt arbete kommer du att utföra service, installation och underhåll av främst formsprutningsmaskiner och även robotutrustning. ENGELS kunder är belägna över hela Sverige och resor ingår i tjänsten.
Arbetet är självständigt med support från servicechef, kollegor och moderbolag. Du utgår ifrån bostaden.

Utbildning inom företaget är förlagt hos moderbolaget i Österrike samt internutbildning i Sverige.


Vem är du?
Vi söker dig med teknisk bakgrund och som har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden som el, hydraulik, mekanik.

Kanske har du arbetat som servicetekniker tidigare men känner dig redo för att utvecklas yrkesmässigt och arbeta på Sveriges största tillverkare av formsprutningsmaskiner inom plastindustrin?

För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad inställning och en förmåga att förstå kundens situation. För att trivas bör du vara en person som har god förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt såväl som i team. Det är även viktigt att du triggas av att lösa problem och är lugn som person.

Att du har goda datakunskaper och behärskar engelska och/eller tyska är en förutsättning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du jobbar med frihet under ansvar. Du kommer att ingå i vårt serviceteam på 7 personer.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Alaso Rye, Manpower på telefon 036-17 30 54.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Installationstekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 17824
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=c2FhcnllLjUwMTk1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
54130
54130  1495 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Marknadsundersökare Fältintervjuare

Marknadsundersökare/fältintervjuare sökes till vår enkätverksamhet för ett uppdrag i Skara. Insikt i kunders beteenden och åsikter är viktigt och inom vår enkätverksamhet arbetar vi med datainsamling till samhälls- och kundundersökningar. Som fältintervjuare hos oss är du del av ett större organisation med intervjuare över hela landet.

Din uppgift blir att kontakta besökare i en park eller på ett evenemang för att rekrytera respondenter till en webbenkät med frågor om parkens/evenemangets utbud, personal och service. Med en surfplatta som hjälpmedel tas deras e-post för distribution av enkäten.

Rätt person för uppdraget är den som har lätt för att kontakta främmande personer, har lätt att uttrycka sitt ärende samt i alla lägen kan bevara en lugn och positiv attityd.

Det här är EVRY

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Marknadsundersökare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristina.larsson@evry.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EVRY AB
BOX 720
17179  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.evry.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Skara med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till 20-årig kille.

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker två personliga assistenter för sommarvikariat till en 20-årig kille med flerfunktionshinder. Han bor än så länge bor hemma hos föräldrarna på landet mellan Skara och Skövde. Till våren slutar han skolan och skall börja Daglig Verksamhet efter det. Hans absolut största intresse i livet är att lyssna på musik, framförallt pianomusik och gitarr. Han gillar djur och rider varje vecka. På sommaren gillar han bland annat att bada. 

Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, förflyttningar, kommunikation och att komma ut på aktiviteter. Vi söker dig som är positiv och initiativrik samt gillar både ett aktivt liv och att chilla.
Körkort är ett krav.

Vi söker två sommarvikarier, tjänsterna ligger på 95% mellan 2017-06-14 och 2017-08-20, med möjlighet till förlängning efter sommaren. Tjänstgöringsgraden kan anpassas efter ditt önskemål. Arbetstiden varierar både dag, kväll och natt samt helg.

Vi söker även timvikarier omgående som kan tänka sig att stanna kvar som timvikarier en längre period.


För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. När du söker arbete hos oss kommer du därför få genomföra personlighetstestet MiNT. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B-körkort är ett krav.  

Arbetstid / Varaktighet: Vikariat som sträcker sig från 20170614-20170820 med möjlighet till förlängning. Varierande dag, kväll, vardag och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform - så längre uppdraget varar samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 20170614.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDag, kväll, natt och helg. Deltid 95%.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9518%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24c
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Omsorgsförvaltningen söker medarbetare till sommaren 2017

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling. Integrationsarbetet är en annan av förvaltningens stora uppgifter och vi står inför spännande utmaningar när verksamheten växer.Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som är i behov av hjälp och stöd.

Du måste vara engagerad och lyhörd för omgivningens krav och behov.

Inom följande områden kan du söka till sommaren 2017:
Avdelningen för funktionshinder

- Gruppboende
- Personliga assistenter
- Barn/ungdom
- Boendestöd

Äldreomsorgen

- Särskilt Boende/Säbo
- Hemvård Skara kommun
- Nattarbete

För att lyckas i rollen behöver du


Du bör ha godkänd utbildning. Erfarenhet av liknande arbete är en merit God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du bör ha fyllt 18 år för vissa arbeten Du bör ha B körkort för manuell växellåda för vissa arbeten Du ska kunna cykla för vissa arbeten

Personlig lämplighet värderas högt

Villkor

- Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll, natt samt helg för vissa arbeten
- Anställningen är för sommaren 2017
- Årsarbetstid

Vem är du?

Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Vi erbjuder dig

Ett givande och utvecklande arbete Stimulerande arbetsuppgifter där du ger personlig omvårdnad och service En anpassad introduktion.

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Information

Urvalsprocessen påbörjas omgående och sker löpande under hela ansökningstiden.

För dig som vill veta mer om vad arbetet inom omsorgsförvaltningen kan innebära har vi gemensam informationsträff den 15 februari klockan 16.00.

Adress: Frejan, Skaraborgsgatan 9.

Din ansökan kommer automatiskt även hanteras som en intresseanmälan för arbete inom omsorgsförvaltningen, detta möjliggör introduktion före semesterperioden.

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 210
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 4-8 veckor. Tillträde: 2017-06-01 eller efter överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/319
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:129469/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Omsorgsförvaltningen
Viktoriagatan 2 A
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Söker du sommarjobb inom industrin?

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker studenter/personer som vill arbeta i Vårgårda, Herrljuna, Alingsås, Falköping, Skara och Vara med omnejd Vi ger dig möjlighet att jobba extra nu i vår samtidigt som vi söker bra personal inför sommaren. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från gång till gång och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/teknik/lager och logistik.

Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att jobba i sommar, hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba, om du gärna jobbar på lediga stunder fram tills sommaren, om det är någon vecka på sommaren du inte kan jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!


Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: 2421
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2421
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Undertaksmontör

Som undertaksmontör kommer du som befattningsnamnet avslöjar montera undertak. Men vi installerar även andra typer av ljud och vibrations absorberande lösningar. Arbetet kräver praktisk problemlösning. För tillfället jobbar vi framför allt med kunder i Västra Götaland men jobbar även med kunder över hela Sverige.


Du är praktisk, händig och gillar utmaningar. Du har en positiv inställning till arbete och livet generellt.

Vi är just nu ett team på sex man som monterar, då vi ser en ökad orderingång söker vi nu medarbetare. Vi söker dig som är intresserad av att växa med oss.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Undertaksmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: teodor.olsson@akustikverkstan.se
Övrigt: Maila CV och en kort introducktion om dig själv till Teodor.olsson@akustikverkstan.se
Arbetsplats: 
Adress: Akustikverkstan Montage AB
Smedstorpsgatan 6
53237  Skara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

BEWi Automotive i Skara söker reparatör

Företagsinformation

BEWi Group förvaltar och kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt i byggnadsisolering, förpackningsindustrin och tekniska förpackningar. Vi investerar i ny teknik och utveckling av innovativa miljösmarta produkter vilket skapar värde i alla led.

BEWi Automotive AB tillverkar och marknadsför transportförpackningar och tekniskt formgods i cellplast och verkar främst som underleverantör till tillverknings- och fordonsindustrin. Produktionen sker vid fabriken i Skara och vi sysselsätter drygt 30 personer.

Tjänstebeskrivning

BEWi Automotive AB befinner sig i en expansiv fas och söker nu ytterligare en reparatör.

I rollen som reparatör stöttar du produktionen genom att arbeta med verktygsbyten, reparationer, effektivisering, felsökningar och förbättringar inom el, mekanik och pneumatik m.m. Arbetet utförs på 2-skift eller ständig natt.

Det är meriterande om du har:
- Heta arbeten
- Truckkort A+B
- Travers
- Erfarenhet av svetsning
- Erfarenhet från plast- och/eller fordonsindustrin


Kvalifikationer

Våra förväntningar är att du som söker är lösningsinriktad, driven, noggrann och har ett engagemang i ditt arbete. Du är mån om att utföra ett bra arbete med kvalité i fokus. Du besitter en stor teknisk kunskap, både teoretiskt och praktiskt. Vi ser gärna att du är självgående men värdesätter att du är en god kollega som hjälper till där det behövs.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos oss på BEWi Automotive AB, frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Larsson på Premier.
Vänta inte med din ansökan, tjänsterna ska tillsättas omgående och vi intervjuar löpande.

Krav

B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 1298
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2331%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2163%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Gryning söker behandlingssekreterare till Solsidan

Gryning är en offentligt ägd samhällsaktör som driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, boende för ensamkommande och LSS-boende. Vi ska vara Kommunernas Gryning - ett självklart förstahandsval för kommunerna i Västra Götaland. Vi sätter människor i centrum och bidrar till social hållbarhet. Vår kultur kännetecknas av kunskap, kvalitet och delaktighet – på riktigt!

Solsidan är ett akut-, utrednings- och behandlingshem i Skara. Vår målgrupp är barn i åldrarna 0-12 år, som för längre eller kortare tid bor hos oss med eller utan föräldrar.

Vi söker nu två behandlingssekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingssekreterare medverkar du i behandlingsplanering och utför kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete utifrån socialtjänstens uppdrag. Arbetet innebär bland annat samtal med föräldrar och övrigt nätverk, kontakter med socialtjänst, observationer, samt löpande dokumentation i ärendet. På enheten upprätthåller du verksamhetens dagliga rutiner där även praktiska sysslor ingår.

Du arbetar schemalagd arbetstid med jourtjänstgöringKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen som t ex socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan motsvarande utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och god kännedom om lagstiftning inom området. Meriterande är kunskap om samt tidigare arbete med spädbarn.

Vi söker dig som har förmåga att möta människor i olika roller och på olika nivåer, du har god samarbetsförmåga, liksom förmåga till reflektion. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då resor ingår i arbetet är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder
Vi är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att påverka utvecklingen av verksamheten.

Vår kultur präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet. Exempelvis arbetar vi aktivt med handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger.

Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A679643
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=02249737-1e8a-4a6a-86b5-04d5b2a76631&TK=ea71dcd4-91b3-4f3c-81cb-7c6abf53feb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, B. Solsidan
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industriarbetare sökes

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu industriarbetare. Det är meriterande om du tidigare arbetat på industri/lager som montör, truckförare eller maskinoperatör etc. Du är händig och tekniskt lagd. Du har ett öga för kvalité och är mån om att utföra ett bra arbete. Du talar, skriver svenska och läser instruktioner obehindrat. Som person är du ansvarsfull, driven och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetet kan vara förlagt dagtid, 2skift eller natt.
Truckkort A+B är meriterande.

Vänta inte med din ansökan!

Krav
B-körkort
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1292
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Redo för nästa steg? Gör karriär som Säljchef/Teamleader

.

Vill du bli du en viktig del i vårt framgångsrika team?

Gillar du att arbeta där möjligheten finns för vidareutveckling inom sälj och ledarskap?
Är du personen som vill kliva in i en ledande position?
 
Hos Garda Alarm arbetar du tillsammans dina drivna och motiverade kollegor för att leverera trygghet genom att genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsument.
Du kommer att få möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början.
Tycker du ett det låter intressant och vill göra en spännande resa - då är det dig vi vill ha!

 Vi söker dig som:


* Har erfarenhet av direktförsäljning och vill ta steget vidare i din karriär
* Gillar att ta ansvar, både för personal samt säljbudget
* Vill vara en del av ett framgångsrikt team som har kul tillsammans
* Är social och tycker om att arbeta med människor
* Är tävlingsinriktad och gillar att vinna
* Är glad och positiv och ser möjligheter istället för problem
* Drivs av att utbilda och lära andra hur försäljning fungera


Dina arbetsuppgifter:


*  Utbildning av nya och befintliga medarbetare
* Budgetansvar
* Föra försäljningsstatistik.
* Administrativa uppgifter
* Vara högst delaktig i den dagliga försäljningen genom att stödja och coacha dina säljare.

Detta erbjuder vi dig som säljchef: 


* Grundlön
* Hög provision 
* Kickback 
* Kontinuerliga säljtävlingar varje månad 
* Månatliga Teamevents
* Intern utbildning i försäljning 
* Bil i tjänsten 
* Telefon och dator

Målet för Garda Alarm är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba.Garda Alarm är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner vi har en produkt med stor efterfrågan.Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter.Hos oss på Garda Alarm blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd. Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer.Vi värderar alla anställda lika mycket och går efter tankesättet tillsammans är vi starka!  Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas!
Varmt Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
My Johansson 
Rekryterare
E-post:my.johansson@gardaalarm.se
Mobil: 0765-03 00 33
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://gardaalarm.se/lediga-jobb/?_p=job&_id=89898&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Garda Alarm AB
Fräsaregatan 1
30262  Halmstad Sverige
Hemsida: gardaalarm.se
  
Platsannons

Behörig SFI-Lärare

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Behörig SFI lärare– Skaraborg

Våra kontor är i Lidköping, Skara, Nossebro och Mariestad. Placeringsort är diskutabelt beroende på bostadsort. 

 

Tjänstens innehåll i huvudsak

Du kommer möta utrikesfödda deltagare som behöver individuell språkanpassning i yrkessvenska inom just sitt yrkesområde. Du kommer undervisa i grupp men uppdraget innehåller även arbetsplatsförlagda aktiviteter med individuell inriktning. Arbetet är med uppdraget yrkessvenska där du även får möjlighet att vägleda och planera, undervisa samt följa upp utbildningar inom ditt kunskapsområde. Du har möjligheter att arbeta kreativt och utvecklande. Vi ger dig möjligheten till ett stimulerande arbete med roliga och utvecklande möten och samarbeten med yrkeslärare och yrkesmän. - Vill du göra skillnad? Då är vi rätt företag för dig!

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

• Minst 2 års erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk
• Behörig SFI-lärare


 

Eller

 

• Behörig lärare i svenska som andraspråk.


          30 HP i svenska som andraspråk samt lärarexamen

Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

 

 

Önskvärda meriter

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, somaliska, dari, persiska, tigrinja, engelska etc är önskvärt men inget krav.

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

Det är viktigt för oss att du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund:

Engagemang - Kvalité  – Styrka – Gemenskap

 

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Du behöver ha goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel när du utbildar, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Vi har roligt på jobbet och ställer upp för våra kollegor.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av regionansvarig: Emir Hodzic

Tfn: 0761 - 810 210

Mail: emir.hodzic@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-27
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=71BE9F4DFA91437FBBE9351849B71FC6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

IT Security Manager

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.Vill du vara med och utveckla IT-säkerhet i ett växande internationellt företag? Jula söker nu dig som vill bli IT Security Manager.

Det här gör man som IT Security Manager

Som IT Security Manager kommer du att ha en central roll i att säkerställa alla delar i Julas digitala verksamhet. Utifrån Julas behov och IT-strategi arbetar du strategiskt och operativt med IT-säkerhet. Du hanterar IT-säkerhet i alla bemärkelser - från att utforma säkerhetslösningar till genomförande av processer, riktlinjer och rutiner.

Ytterligare ansvarsområden och arbetsuppgifter är:• Skapa och genomföra strategier för att förbättra tillförlitligheten och säkerheten

• Definiera, genomföra och upprätthålla företagets säkerhetsregler och rutiner

• Svara på incidenter som är säkerhetsrelaterade och ge en grundlig efterhändelseanalys

• Fungera som en viktig länk mellan CIO, programmerare, riskbedömare och medarbetare

• Utvärdera, testa och säkerhetsställa nya säkerhetsprodukter och teknologier

• Samarbeta med ett mångsidigt team på IT-avdelningen och övrig verksamhet


I rollen som IT Security Manager ingår du i den centrala IT-funktionen och kommer att vara en medlem i ledningsgruppen för IT. Uppdraget ställer krav på förmåga att samverka och kommunicera med flera olika verksamhetsområden och nyckelpersoner på huvudkontoret och i försäljningsländerna Sverige, Norge och Polen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheterVi tror att du som IT Security Manager har grundläggande kunskaper i programmering, arkitektur och IT-säkerhet samt praxis och metoder för IT-strategi samt kännedom om säkerhetsarkitektur. Säkerhetsbegrepp relaterade till DNS, routing, autentisering, VPN, proxytjänster och DDOS begränsningsteknik samt kunskap om tredje part revision och molnriskbedömningsmetoder. Du har 2–4 års erfarenhet av säkerhetsarbete, gärna från ett internationellt företag där du har utvecklat strategier, arbetssätt och processer samt har god vana att agera kommunikatör och utbilda inom IT-säkerhet.

Uppdraget innebär initialt inget personalansvar, men kräver förmåga att leda andra. Därför ser vi gärna att du har praktisk erfarenhet av chef- och ledarskap.


Det här är du som person

Du har en god analytisk förmåga, kan överblicka såväl helhet som detalj och göra rätt prioriteringar. I din kommunikation är du pedagogisk och har en bra retorisk förmåga men har samtidigt pondus för att kunna agera med självförtroende när det behövs. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade förhållanden samt reagera snabbt och komma på idéer för hur man handskas med utmaningar. Du har en ledande personlighet med ett coachande förhållningssätt samt förmåga att engagera andra.

Bra att veta


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.

Så här söker du

Är du intresserad av ett utvecklande uppdrag i ett tillväxtföretag med positiv framåtanda och goda utvecklingsmöjligheter? Jula erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.

Om du känner att du skulle passa för denna tjänst så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 12 Maj. I denna rekrytering har Jula valt att samarbeta med Technogarden. Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Marie Fredriksson på tel. 070-588 70 20, marie.fredriksson@technogarden.se eller Carina Grip på tel. 073-517 99 97 carina.grip@technogarden.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: IT-säkerhetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referens:
Webbplats: http://www.technogarden.se/jobs/33632-it-security-manager?promotion=9545-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Technogarden
Therese Svenssons gata 11
40275  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.technogarden.se
  

Platsannons

Förskollärare

Förskollärare sökes till Knattehälsans förskola i Skara.

Vi arbetar i en aktiv utemiljö med mycket idrott och med hälsa i focus. Du som tycker om att vara ute och är intresserad av natur, djur och idrott är välkommen att söka till en väl fungerande verksamhet med en väl fungerande personalgrupp.

Ansökan via mail till knattehalsanforskola@gmail.com senast 19 maj. Svar med löneanspråk

Kontaktperson Madeleine Grimmenholt Förskolechef, endast förfrågningar via e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: knattehalsanforskola@gmail.com
Övrigt: Ange löneanspråk i din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Knattehälsans förskola
Sven Hofsgatan 31
53233  SKARA 
Hemsida: http://www.knattehalsan.se
  

Platsannons

Gitarrledare / Medborgarskolan Lidköping

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har totalt 16 kontor med utbildningslokaler samt sex förskolor och en grundskola. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. 2014 omsatte Medborgarskolan region Väst 158 mkr och har idag 200 anställda.


Medborgarskolan söker ledare för enskild undervisning i akustisk gitarr och elgitarr. Vi söker dig med pedagogisk erfarenhet som tycker om att undervisa och kan ta emot deltagare från nybörjarnivå till mer avancerad i alla åldrar.

Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa många nya människor och är bra på att skapa och vårda relationer. Förutom undervisning ingår även viss administration av närvarolistor samt ibland deltagarkontakter utanför kurstillfällena.

Vi söker dig med dokumenterad utbildning för gitarr.

Erfarenhet av tidigare undervisning är meriterande.

Vid eventuell anställning kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Arbetstiden är förlagd till sen eftermiddag, kväll. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

Vi söker alltid efter nya eldsjälar till vår folkbildningsverksamhet och och ser fram emot din ansökan. 


Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidBehovsanställning kvällstid. Deltid.Avtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?rmpage=job&rmjob=361%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medborgarskolan
Medborgarskolan Skolgatan 3
53132  Skara Sverige
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
  

Platsannons

Välkommen att söka ett av Sveriges viktigaste chefsjobb

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling. Integrationsarbetet är en annan av förvaltningens stora uppgifter och vi står inför spännande utmaningar när verksamheten växer.Vi behöver ledare som inspireras av att leda genom andra för att skapa fantastiska resultat och för att säkerställa en god service till våra medborgare.

Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Beskrivning
Som enhetschef ingår Du i äldreomsorgens ledningsgrupp och arbetar i team tillsammans med övriga enhetschefer. Du är direkt underställd avdelningschefen för äldreomsorg och verksamheten styrs utifrån omsorgsnämndens mål.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du arbetsgivaransvar för verksamhet, ekonomi och personal. Ditt uppdrag är att leda och utveckla arbetet i äldreomsorgen på ett kvalitetssäkert sätt utifrån gällande mål och visioner. Tillsammans med medarbetarna verkar du för att skapa effektiva arbetsformer för att möta framtidens krav på arbetskraft och kompetens.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för ledarskap och som med våra ledord som utgångspunkt strävar mot våra gemensamma mål. För att lyckas är du en självklar förebild, lyhörd och har en förmåga att ta tillvara på medarbetarnas drivkrafter och vilja till utveckling. Du skapar goda relationer och förtroende genom att vara tydlig och våga sätta gränser.

Kvalifikationer för att lyckas i rollen som ledare
Du som söker ska ha lämplig högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av arbetsledning, gärna från vård och omsorg. En förutsättning för att lyckas är att du har tillräcklig ekonomisk kunskap för att leda verksamheten.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Villkor

Anställningen är tillsvidare. Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Omgående enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/81
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148727/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Omsorgsförvaltningen
Viktoriagatan 2 A
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagoger till Ardalaskolan

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar för att ge barn och elever bästa möjliga kvalitet på utbildning. Vi arbetar tillsammans och framåt på ett hållbart och långsiktigt sätt samt värdesätter organisationens samlade kompetens.
Vi ser vikten av att utgå från barn och elevers motivation och intresse, lära tillsammans och tänka kreativt. Att dra nytta av den digitala teknikutvecklingen samt öppna upp för olika lärmiljöer är en självklarhet för oss.Till stöd i vårt arbete har vi våra ledord

Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Nu söker vi fritidspedagoger till vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Som medarbetare i fritidsverksamheten i Skara kommun kommer du leda och ansvara för verksamheten med helhetsperspektiv och eleven i fokus. I detta ingår att planera, organisera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån de styrdokument som finns. I uppgifterna ingår även att under skoltid arbeta tillsammans med skolans lärare för högre måluppfyllelse.


I ditt uppdrag på fritidshemmet har du en viktig roll för elevernas lärande och rekreation. Du träffar vårdnadshavare dagligen och är en förebild för våra elever och vårt ansikte utåt.  


För att lyckas i rollen behöver du


- Pedagogisk högskoleutbildning till fritidspedagog eller lärare mot fritidshem. Även sökande med lämplig beteendevetenskaplig högskoleutbildning kan komma i fråga för tjänsterna.
- Ha god förmåga att planera, organisera och följa upp det pedagogiska arbetet.
- Ha god förmåga att själv ta initiativ och starta igång processer, både i arbetslag och verksamhet.
- Ha god förmåga att skapa respektfulla relationer med barn, föräldrar och kollegor.
- Kunna fånga barnens initiativ och arbeta kreativt i mötet med elever.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval, intervjuer och anställning sker löpande under ansökningstiden.

Vem är du?

Du har god samarbetsförmåga och väl utvecklad social kompetens. Du är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande. 

Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Skara kommun värdesätter att du har en medvetenhet kring att verksamheten är till för alla barn och att uppdraget som pedagog är att möta alla oavsett förmågor, bakgrund och sociala/ekonomiska möjligheter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid.

Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Anställningsvillkor

Tjänsterna är semestertjänster tillsvidare på heltid med start omgående och/eller till höstterminens start 2017.

Registerutdrag

Skara kommun vill stärka skyddet för barn och elever och tillämpar en utökning av det lagstadgade registerskyddet (lagen om registerkontroll 2000:873). Registerkontroll görs för all personal som anställs eller ska göra praktik inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se/service

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/76
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146436/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Idrottsvägen 1
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Uniflex söker operatörer för arbete i Skaratrakten

Jobbeskrivning
Uniflex söker produktionspersonal till ett uppdrag under vår och sommar i Skara. Du kommer att få arbeta i produktionen med arbetsuppgifter som kräver noggrannhet och flinkhet. Du kommer att kunna lära Dig arbetsuppgifterna på plats. Du kommer att vara anställd av Uniflex och uthyrd till en av våra trevliga kunder i Skara

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är händig och praktiskt lagd. Du är noggrann, serviceinriktad och kvalitetsmedveten och Du anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Vidare har Du lätt för att samarbeta med andra samt vill alltid göra ett gott jobb tillsammans med dina arbetskamrater.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Sök via vår hemsida www.uniflex.se.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 34120
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34120
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Undersköterska natt Ardalagården/Viktoria gruppboende

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling. Integrationsarbetet är en annan av förvaltningens stora uppgifter och vi står inför spännande utmaningar när verksamheten växer.Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag

Du kommer att i huvudsak arbeta natt som undersköterska inom äldreomsorgen med placering på Ardalagården eller Viktoriagården.

Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt och utgår från aktuella genomförandeplaner och vårdplaner så att individens resurser och behov tas tillvara.

Du är professionell i din yrkesroll och bidrar till en god arbetsmiljö. Du har förmåga att se lösningar och möjligheter i arbetet.För att lyckas i rollen behöver du


Vård och omsorgsutbildning eller likvärdig som arbetsgivaren finner lämplig.  B-körkort och datavana är ett krav. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ.

Du är genuint intresserad av  äldreomsorgen och du ska ha ett utvecklat kund/brukarfokus och gott bemötande i arbetet. Vi uppmuntrar till individens självbestämmande genom lyhördhet och respekt, därför är det av vikt att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vem är du?


Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Tillsammans och framåt fortsätter vi att utveckla äldreomsorgen till att bli den bästa i Sverige. Det som krävs av oss alla är engagemang, mod, ansvar, respekt samt en positiv vilja till framgång och utveckling.                                                              Bidrar vi alla med det så kommer vi att lyckas.


Vi erbjuder dig


Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Anställningarna är tillsvidare och årsarbetstid tillämpas.                                     Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan nu.

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 64,22%. Tillträde: 170821 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/77
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146795/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Omsorgsförvaltningen
Viktoriagatan 2 A
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare Skara - Skapa relationer!

Är du vår blivande stjärnsäljare med goda ledaregenskaper? Då har du kommit rätt! 

Vi letar inte efter dig med den rätta utbildningen eller det perfekta CV: et - vi letar efter dig som har den rätta inställningen, som har försäljning i blodet och glimten i ögat.

Till dig kommer vi att ge möjligheten till en karriär inom sälj och ledarskap.

Vi söker en orädd och viljestark entreprenör med hög arbetsmoral och höga ambitioner som vill ta ansvar för Delectums försäljningsutveckling, du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och få chansen att bygga upp ditt alldeles egna distrikt.

Vi är måna om att du ska lyckas och stöttar dig hela vägen. Du får en egen coach och en unik säljutbildning på Rahmqvist College med dokumenterad säljteknik som har utarbetats av Europas främsta säljorganisation. Allt detta hjälper dig att själv påverka din roll och din inkomst. 

För oss är det viktigt att visa omtanke om våra medarbetare för att de ska trivas och känna sig trygga. Därför får du garantilön, tjänstepension och friskvårdsbidrag, för att bara nämna några förmåner. I gengäld kräver vi lyhördhet, ödmjukhet och vilja. 

Hos oss har du möjlighet att växa i en trygg och professionell miljö med mycket humor och hjärta.

Vi söker dig som:

- har en vinnarinstinkt
- är utåtriktad och positiv
- är orädd och gillar att skapa kontakt med nya människor
- är självgående med hög arbetsmoral 

Kvalifikationer: 

- Erfarenhet av försäljning är meriterande 
- Vill arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål
- Goda ledaregenskaper

Ansvarsområden: 

- Skapa kundrelationer genom proaktiv försäljning
- Bearbeta både gamla och nya kunder
- Bidra till att uppnå individuella och divisionens mål och budget 
- Skapa god lönsamhet 

Krav:

- Körkort klass B.
- Läsa, skriva och tala svenska obehindrat.

 Som en del i rekryteringsprocessen så kommer vi erbjuda dig en samresa då du får uppleva säljarens vardag. 

Välkommen till familjen Rahmqvist! 

Vi på Delectum är specialister på kontorsarbete och administration. Våra smarta produkter och lösningar är specialutvecklade av oss själva och håller mycket hög kvalitet. Förutom ett stort sortiment av t.ex. pennor, plastfickor och registersystem har vi också en mängd koncept för administration inom till exempel skola, personal och management. Delectum är ett av elva specialiserade varumärken i Rahmqvistgruppen, ett växande företag som i mer än 60 år har arbetat för att skapa en bättre arbetsdag för fler. Läs mer om Delectum här
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% tillsvidareanställningRörlig lön med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 2017/85
Webbplats: http://www.rahmqvist.se/main/lediga-tjanster/?job_id=148067&what=job&where=1&lang=
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Delectum
Box 1
18173  Lidingö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ung Företagsamhet Skaraborg söker Projektledare

Tjänsten innefattar i huvudsak att arbeta för att fler gymnasieelever ska ges möjligheten att driva UF-företag. Du kommer hålla kontakt och vara stöd till både lärare och skolledare, hålla grundutbildning för lärare i UF-företagande, anordna seminarium/workshops, samt jobba med införsäljning av Ung Företagsamhets processutbildning ”UF-företagande” och implementering av denna. Tjänsten innebär ett strategiskt arbete för att driva utveckling och tillgänglighet av UF-företagande. Dokumentation och administration är en stor del av arbetet, dels för att driva utvecklingen på gymnasiet, men också för att stötta Regionchef och övriga kollegor. Eftersom vi är ett litet engagerat och glatt gäng på 4 medarbetare, så är det en självklarhet att vi hjälper varandra löpande.

Hos oss får du en roll med stort ansvar, högt tempo och mycket varierande arbetsuppgifter. Som person är du därför självgående och det är väsentligt att du har vana att prioritera och strukturera din vardag. Då det är mycket administration i tjänsten så är det är viktigt att du har god struktur, mycket god datorvana, samt kan formulera dig både i tal och skrift. Du är en person med god social kompetens och hög grad av personlig mognad och som har erfarenhet av och gillar att hålla föredrag inför både små och stora grupper.
Hos oss är prestigelöshet och förmågan att arbeta tillsammans som lag viktigt. Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet, med stort engagemang och intresse för samhällsutveckling. Arbetet innefattar vissa aktiviteter som förläggs på kvällar och helger. Resor och övernattningar förekommer periodvis och då tjänsten innefattar resor i länet är körkort ett krav.


Ung Företagsamhet är en ideell organisation som jobbar för att främja entreprenörskap och företagsamhet i det svenska skolsystemet. Genom våra läromedel för grundskolan och processutbildning UF-företagande för gymnasiet, ges unga människor möjligheten att utveckla sin kreativitet, skaparglädje och tro på sig själv. Detta är egenskaper som vi vet är en förutsättning för att lyckas som framtida arbetstagare, arbetsgivare eller arbetsskapare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utbildningsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start 2017-08-14 (eller efter överenskommelse). Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Placering är på regionkontoret i Skara.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: skaraborg@ungforetagsamhet.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till: skaraborg@ungforetagsamhet.se. Vi vill ha din ansökan senast den 24 maj, löpande urval kan komma att ske. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Marcus Särkijärvi, 0768-830 220 eller marcus.sarkijarvi@ungforetagsamhet.se
Arbetsplats: 
Adress: Ung Företagsamhet Skaraborg
BOX 63
53221  SKARA Sverige
Hemsida: http://www.ungforetagsammhet.se/skaraborg
  

Platsannons

Produktutvecklare av skolmateriel inom Teknik och NO i gymnasieskolan

Din främsta uppgift blir att utveckla vårt utbud av läromedel inom ämnesområdena teknik, matematik och NO. Detta innebär att köpa in och följa utvecklingen av nya läromedel. Du kommer även marknadsföra våra produkter via olika kanaler som att delta på mässor, ha telefonkontakt och fysiska möten med våra kunder, sköta annonsering mm. Du kommer även stötta den övriga verksamheten med administrativa uppgifter. På Alega hjälps vi åt och arbetsuppgifterna kan därför variera lite från dag till dag.

Vi ser att du har goda kunskaper inom framförallt ämnesområdena fysik och teknik, samt är väl förtrogen med de kunskapskrav och läroplaner som finns inom högstadie- och gymnasieutbildningen idag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala lärprocesser och högt tekniskt kunnande. Som person är du lyhörd, prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Alega Skolmateriel har i över 30 år jobbat med att förse skolor med utbildningsmateriel inom ämnena teknik, matematik, fysik, kemi, och biologi. Vi vill bidra till ett engagerande och stimulerande lärande i skolorna och jobbar därför hela tiden med att hitta nya spännande läromedel. Med en stark tillväxt och en god lönsamhet söker vi nu en ny kollega som kan hjälpa oss ta nästa steg. Läs gärna mer om oss och våra produkter på vår hemsida: www.alega.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas@alega.se
Övrigt: Du söker tjänsten genom att skicka en ansökan med CV och personligt brev till andreas@alega.se där du lyfter fram varför du är intresserad av rollen och hur du matchar mot arbetsbeskrivningen.
Arbetsplats: 
Adress: Alega Skolmateriel AB
Axvallagatan 16
53237  Skara Sverige
Hemsida: http://www.alega.se
  
Platsannons

Arkitekt samt planarkitekt Skara kommun, Kommunledningskontoret

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!
 
Kommunledningskontoret ger kvalificerat stöd till den politiska ledningen i styrningen av kommunen och dess långsiktiga utveckling. Kommunledningskontoret bereder och verkställer kommunstyrelsens beslut samt biträder kommunstyrelsen i att leda, samordna och följa upp de kommunala verksamheterna. Kontoret har ca 60 medarbetare och kommundirektören leder arbetet.
 
I Skara växer de lokala företagen och nya kommer till. Nya bostadsområden, både i centrala lägen och på landsbygden behöver skapas för nya skarabor. Stadens tusenåriga stadskärna ska förädlas och gestaltas. Under de kommande två åren arbetar vi med ett flertal spännande och avgörande projekt för Skaras framtida utveckling, från Varnhems och Skaras tusenåriga kulturmiljöer och hela vägen ut till Vallebygdens mosaiklandskap
 

Vi behöver nu en arkitekt samt en planarkitekt till Plan- och byggenheten! Plan- och byggenheten hör till Avdelningen för näringsliv och samhälle som är en utav fyra avdelningar på Kommunledningskontoret.

 

Ditt uppdrag

Som arkitekt kommer du att arbeta med fysisk planering, gestaltning av stadens rum och arkitektoniskt och kulturhistoriskt bedömningsstöd i bygglovsprocessen.

Som planarkitekt kommer du att delta i framtagande av översiktliga planer och handläggande av utredningsuppdrag samt att projektleda och driva detaljplaner framåt.

Dina närmaste kollegor är våra övriga planarkitekter och byggnadsinspektörer. På avdelningen finns även GIS och mät, Mark och exploatering, de strategiska utvecklingsfunktionerna, miljöenheten samt ett antal specialiserade tjänster, sammantaget ett trettiotal personer. Avdelningen har ett prestigelöst och resultatorienterat arbetssätt, och vårt främsta verktyg för utveckling är samverkan och medskapande.

 

För att lyckas i rollen behöver du

• Arkitektexamen

• B-körkort

 

Som person är du samhälls- och miljöengagerad, kommunikativ och tycker om att ta ansvar. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

Vem är du?

Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!


 

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se

 

Anställningsform                                  Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                  Heltid

Tillträde                                                 Tillträde så snart som möjligt.

Löneform                                               Månadslön

Sysselsättningsgrad                              100 %

 

Kontaktpersoner

För ytterligare information kontakta Ivan Madunic,  0705-320816 eller Ida Brage, 0730 322 086  på INTEND som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Du söker tjänsten genom www.intendab.com senast den 28 maj.

Vi undanber oss samtal från CV- och annonssäljare!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.intendab.com/aktuella-tjanster/?aguid=3DC6836109704FED80933AD02AB1EAFA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: INTEND AB
Kompanigatan 5
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: www.intendab.com
  
Platsannons

Uniflex söker TRUCKFÖRARE för roligt sommarjobb i Skara/Varaområdet

Jobbeskrivning
Uniflex söker truckförare till ett sommaruppdrag i Skara/Varaområdet. Du kommer att få arbeta på ett lager under veckorna 25 - 33. Heltidsarbete på dagtid. Du måste ha certifierat truckkort och det är meriterande om du har erfarenhet av att köra truck. Du kommer att vara anställd av Uniflex och uthyrd till en av våra trevliga kunder i Skara

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som vill arbeta som truckförare och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet. Som person är du händig och praktiskt lagd. Du är nyfiken, noggrann, lyhörd, ordningsam och kvalitetsmedveten. Du anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du har lätt för att samarbeta med andra och vill alltid göra ett gott jobb tillsammans med dina arbetskamrater.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Sök via vår hemsida www.uniflex.se.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 34023
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34023
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Söder & Co. söker svetsare & smeder för uppdrag i södra Skaraborg

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Söder & Co. söker nu fler erfarna svetsare/smeder för längre uppdrag i södra Skaraborg.

Du kommer i första hand att arbeta som manuell svetsare och svetsa stålkonstruktioner enligt metoderna 135 och 138. Licens kommer att krävas. Har dina licenser gått ut finns möjlighet för dig att lägga dem på nytt innan anställning påbörjas.

Vi söker dig som har utbildning inom svetsning. Utöver detta har du något års praktisk erfarenhet som svetsare. Meriterande med god kunskaper inom ritningsläsning & truckkort.

Vid tillsättande av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlighet. Som person är du arbetsvillig, pålitlig, självgående och har en hög arbetsmoral. Du har god fysik, gillar att arbeta både enskilt och i grupp.Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan annonsens utgång.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2390
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2390
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Sjuksköterskor Skara

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Skara.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Mårdvägen 10
64436  TORSHÄLLA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  
Platsannons

Söder & Co. söker truckförare

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu nya medarbetare som kommer jobba ute hos våra kunder i Skara med omnejd inom industrin som truckförare. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är krav för denna tjänst, har du erfarenhet av att ha arbetat som truckförare eller inom industri är detta mycket meriterande men inte krav.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.


För mer information och ansökan: www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2372
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Examinerad Studie och Yrkesvägledare sökes

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Examinerad Studie och Yrkesvägledare sökes till Lidköping, Skara och Nossebro.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Studie- och yrkesvägledaren arbetar huvudsakligen med att ge kunskap om studiemöjligheter, studiefinansiering och att vägleda deltagare i sina yrkesval. Studie- och yrkesvägledaren arbetar både med grupper och individuellt. I vägledningen ingår att se på och hjälpa deltagaren att komma fram till flera realistiska yrkes eller studiealternativ.

Formell Kompetens

Observera att detta är ett krav från vår uppdragsgivare.

Du måste inneha examen som Studie- och Yrkesvägledare

B körkort och bil då resor i tjänsten förekommer.

Meriterande om du har arbetslivserfarenhet från:

- Omställningsarbete av arbetssökande

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Karriärvägledning
Personlig Kompetens
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Du kommer jobba med deltagare på flera kontor så det är ett flexibelt jobb och du behöver trivas med att vara flexibel och vilja möta nya människor hela tiden. Som person är du målinriktad, lösningsfokuserad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. 
Din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller Pdf.
I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven.
Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller kommande uppdrag hos oss.
Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Frågor besvaras av regionansvarig:
Emir Hodzic - 0761 810 210
emir.hodzic@abckraften.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=A6AA93A98D544F8DBD36201160481382
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Söker du jobb som CNC operatör?

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vi söker nu flera nya CNC operatörer till våra kunder i Skara och södra Skaraborg. Vi söker både dig som är senior och har erfarenhet från yrket men även dig som är nyutbildad eller som kommer ta examen nu i sommar.

Din profil
Du som söker skall ha goda kunskaper inom yrket antigen genom arbetslivserfarenhet eller från studier och känsla för det material du jobbat med t.ex. metall eller trä. Har du jobbat i Fanuc är detta mycket meriterande men ej något krav. Det är mycket meriterande om du arbetat med olika saker som t.ex. stansning, svarvning och programmering. Kunskaper i ritningsläsning är ett krav.

Truckkort är högst meriterande.

Tjänsterna kommer att tillsättas snarast eller enligt överenskommelse och kan därför komma att tillsättas innan annonsens utgång.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2370
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2370
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Terminalgatan 3
52136  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Praktikhandledare - Skara

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Praktikhandledare
Handledare med erfarenhet av att:
1. Kartlägga arbetssökande inför praktikplacering
2. Ackvirera praktikplatser
3. Matcha arbetssökande mot praktikplats
4. Introducera arbetssökande på praktikplatsen
5. Följa upp praktiken
6. Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Frågor besvaras av koordinator: Ed Kahrs

Tfn: 0761-810707

Mail: ed.kahrs@abckraften.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=01E6F9B0662B4524BD311A0A7C6FDAB8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Vuxenlärare för nyanlända - Skara

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Vuxenlärare
Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige
Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Frågor besvaras av koordinator: Ed Kahrs

Tfn: 0761-810707

Mail: ed.kahrs@abckraften.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=14BFF8B5C0E347EDAFBFB3DA2EDD90FF
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Säljande produktambassadör i Skara

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/29210-saljande-produktambassador-i-skara?promotion=7012-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Lärare till grundskolan F-6 i Skara kommun

Skara, vår anrika landsbygdsstad, är formad av sin tusenåriga historia och gröna framtidstro och har ett perfekt geografiskt läge mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt näringsliv, kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Skara kommuns medarbetare levererar varje dag Sveriges viktigaste jobb; vi ger våra äldre en hjälpande hand, vi lär barn att läsa och formar hållbara miljöer. Vi är med och skapar svensk välfärd helt enkelt!

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar för att ge barn och elever bästa möjliga kvalitet på utbildning. Vi arbetar tillsammans och framåt på ett hållbart och långsiktigt sätt samt värdesätter organisationens samlade kompetens.
Vi ser vikten av att utgå från barn och elevers motivation och intresse, lära tillsammans och tänka kreativt. Att dra nytta av den digitala teknikutvecklingen samt öppna upp för olika lärmiljöer är en självklarhet för oss.Till stöd i vårt arbete har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Nu söker vi flera nya medarbetare till alla våra grundskolor F-6 i kommunen.

Vi behöver lärare i flera olika ämnen och årskurser. 

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med undervisning i grundskolans F-6. Uppdraget innefattar planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av undervisningen. Du arbetar med IKT i det dagliga arbetet. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger och ha klassansvar.

För att arbeta som lärare i Skara kommun behöver du


- Vara legitimerad lärare inom grundskolans F-6.
- Ha en kreativ förmåga, tänka nytt och våga ta initiativ.
- Vara en trygg och tydlig pedagogisk ledare.
- Ha god förmåga att strukturera, planera, organisera och följa upp det pedagogiska arbetet utifrån de styrdokument som finns.
- Ha god förmåga att skapa respektfulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval, intervjuer och anställning sker löpande under ansökningstiden.


Vem är du?
Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Du har en medvetenhet kring att skolan är till för alla och att uppdraget som pedagog innebär att möta alla oavsett förmågor, bakgrund och sociala/ekonomiska möjligheter.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid.

Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Anställningsvillkor
Vi söker lärare till våra grundskolor. Vi erbjuder dig en plats utifrån dina behörigheter och våra behov. Samtliga tjänster är ferietjänster, tillsvidare på heltid med tillträde till höstterminen 2017 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Carl Liwell, rektor Källeskolan                     tfn 0511-322 64
David Lanz, rektor Mariebergskolan             tfn 0511-325 16
Marie Tell, rektor Gällkvistskolan                 tfn 0511-322 50
Joakim Smedberg, rektor Ardalaskolan        tfn 0511-329 72
Maria Nyman, rektor Varnhemskolan           tfn 0511-329 51
Helene Johansson, rektor Valleskolan          tfn 0511 329 40

Registerutdrag

Skara kommun vill stärka skyddet för barn och elever och tillämpar en utökning av det lagstadgade registerskyddet (lagen om registerkontroll 2000:873). Registerkontroll görs för all personal som anställs eller ska göra praktik inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se/service

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Höstterminen 2017 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 2017/59
Webbplats: https://skara.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:141464/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skara kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Stortorget 1
53288  Skara Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lastbilschaufförer till Skara

Stålbergs Åkeri i Skara har över 40 år inom åkerinäringen och är anslutna till Schenker. Vi har idag 11 bilar som i huvudsak transporterar styckegods från Skaraborg till Göteborg.

Vi söker nu 2 nya rutinerade chaufförer till vår verksamhet. Det inleds med semestervikarat men chansen finns till fast anställning.

Vi ser gärna att du har utbildning inom Farligt gods, truckkort samt YKB.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan så snart som möjligt. Skriv en kort beskrivning varför du tror att du är vår nya medarbetare och bifoga din meritförteckning

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikarat med chans på fast anställning.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stalbergs-akeri@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stålbergs Åkeri AB

53237  SKARA 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9588%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Fälttekniker i Skara med omnejd

Väx tillsammans med oss på Jungheinrich - Nu söker vi fälttekniker till Skara med omnejd!
Tjänsten ska tillträdas i Q2 2017.

Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som fälttekniker och ansvara för service och reparationer hos våra kunder inom regionen. Du kommer att ha ett självständigt arbete och jobba med marknadens absolut modernaste produktprogram. Vår roll är att vara den samarbetspartner som hjälper
kunden att förbättra sin verksamhet. Att identifiera och kommunicera behov - detta är en grundpelare i vårt arbetssätt.

Profil
Du är en social person som trivs i rollen där kundkontakt är en viktig del av arbetet. Du har en god förmåga att planera och prioritera samt ha struktur i ditt utförande.
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom truckbranschen eller liknande område. Du har den rätta serviceandan och tycker om fysiskt arbete. Att få jobbet gjort och att ha en nöjd kund är en självklarhet för dig!
Då vår servicerapportering är helt datoriserad ser vi gärna att du har datorvana. Som person är du drivande, framåt och gillar att uppnå resultat. Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad, noggrann och hanterar ett högt tempo.

Erbjudande
Jungheinrich erbjuder dig ett utvecklande jobb med frihet, bra villkor och utmaningar i ett framgångsrikt företag. Tekniken i truckarna lär du dig genom Jungheinrichs löpande utbildningsprogram.


----------------------------------------------------------------------------
Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 90 000 truckar. Företaget har totalt 14 000 anställda och en omsättning på över 2,5 miljarder Euro.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på över 370 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Truckreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI tjänsten kan det efter överenskommelse ingå form av beredskap.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christoffer.koldeus@jungheinrich.se
Övrigt: Maila ansökan, innehållande CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Jungheinrich Svenska AB

23261  ARLÖV 
Hemsida: http://www.jungheinrich.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Skara

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal