Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:07

Lediga jobb i Simrishamns kommun (1291), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd19 387
Täthet49,41Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 262,16Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land392,34Landareal (km²)
Sjö1,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav867,72Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säkerhetskonsult Simrishamn

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Simrishamn
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

Underläkare

I rollen som underläkare kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter på en vårdavdelning i samverkan med överläkare. Här kommer du att få arbeta både individuellt och i team i en kreativ miljö tillsammans med bl a läkarkollegor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och sjukgymnaster.

Vi söker dig som har fått din läkarexamen och som väntar på din AT-tjänstgöring, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C 1 enligt europarådets nivåskala. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmåga att samarbeta, men även van att fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheterna i förändring.

Praktikertjänst Närsjukhus i Simrishamn är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och som ansvarar för närsjukvården med både slutenvård och specialistmottagningar för invånarna i Simrishamn och Tomelilla kommun. Närsjukhuset Simrishamn har 110 anställda medarbetare och bedriver en trygg vård med kvalitet, medkänsla och omsorg om patienter och dess närstående. Kvalitets-och patientsäkerhetsarbetet utvecklas verksamhetsnära, där patienterna finns. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud.

www.simrishamnssjukhus.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Rolf Engdahl
Webbplats:
Epostadress: rolf.g.engdahl@skane.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn
.
27281  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.simrishamnssjukhus.se
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmågan att samarbeta, men även vana att fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbeten är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheterna i förändring.

Vi söker nattsjuksköterskor till våra medicinavdelningar. Avdelningarna består av 34 vårdplatser uppdelat på två avdelningar. På avdelningen vårdas både äldre och yngre patienter med varierat omvårdnadsbehov. Du får använda din fulla kompetens då patienterna ofta är multisjuka. På natten arbetar du i team med jourläkare, undersköterska och har ett nära samarbete mellan avdelningarna. I rollen som sjuksköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Sjuksköterskegruppen har stora möjligheter att lägga sitt eget schema.

Praktikertjänst Närsjukhus i Simrishamn är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och ansvarar för närsjukvården med specialistmottagningar för invånarna i framför allt Simrishamn och Tomelilla. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.g.engdahl@skane.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn
.
27281  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.simrishamnssjukhus.se
  
Platsannons

Leg arbetsterapeut

Vi söker en leg arbetsterapeut till våra vårdavdelningar samt dagrehab. Avdelningen består av 34 vårdplatser. På den ena avdelningen vårdas både äldre och yngre patienter med ett varierat omvårdnadsbehov. Vi har även en medicinsk akutvårdsavdelning. En del av tjänstgöringen är förlagd på vår dagrehabavdelning, där du är en i ett team bestående av sjukgymnast, sjuksköterska, läkare, kurator och undersköterska somarbetar med polikliniska patienter.
Du erbjuds ett spännande arbete med nya utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du kan arbeta i team, ha en positiv inställning och vara flexibel. Att arbetet utgår från ett personcentrerat förhållningssätt ser vi som en självklarhet.
Vi har startat ett förbättringsarbete i personcentrerad vård. Detta leder vår kvalitetsutvecklare med ett väldigt stort engagemang.
Kvalifikationer: Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmåga att samarbeta, men är även van att fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.
Tjänstgöringsgraden är 100 % eller enligt överenskommelse

Som person är du engagerad, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmåga att samarbeta, men är även van att fatta egna beslut. Då du kommer att var delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Praktikertjänst Närsjukhus i Simrishamn är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och som ansvarar för närsjukvården med både slutenvård och specialistmottagningar för invånarna i Simrishamn och Tomelilla kommun. Närsjukhuset Simrishamn har 120 anställda medarbetare och bedriver en trygg vård med kvalitet, medkänsla och omsorg om patienter och dess närstående. Kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet utvecklas verksamhetsnära, där patienterna finns. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.g.engdahl@skane.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Praktikertjänst, personalavdelningen, 27281 Simrishamn
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn
Sjukhuset
27281  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.simrishamnssjukhus.se
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.600 kr i sin kollektion.
Till våren lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 12 visningar under vårsäsongen (feb-juni).
Alt. sälja för ett belopp av 40 000kr.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 9 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Simrishamn. Lön 24 500 kr + provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Simrishamn
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Snickare/medarbetare

Vi söker nu en ytterligare medarbetare.

Vi söker dig som tidigare haft arbete inom byggbranschen eller som fastighetsskötare m.m. Vi förutsätter att du är en händig person som kan arbeta självständig.

Då vi får många uppdrag med att renovera och lägga om hustak får du inte vara höjdrädd.

Då många av våra jobb är förlagda till privatboende, så har vi krav på att du kan kommunicera på svenska.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: byggochhantverk@passagen.se
Övrigt: Skicka din ansökan med meritförteckning till byggochhantverk@passagen.se
Arbetsplats: 
Adress: Olle Jönsson Bygg & Hantverk

27745  SANKT OLOF 
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunekolog 100%

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

ARBETSUPPGIFTER
Fokus ligger på att ansvara för naturvårds- och vattenvårdsfrågor, samt en del frågor som berör friluftsliv och turism. Du ska bland annat arbeta med:
• Naturvårdsplan, naturvårdsprogram och “gröna” lokala miljömålsåtgärder.
• Praktiskt naturvårdsarbete i samarbete med driftsenheten, grannkommuner
och Länsstyrelsen samt planering för och genomförande av konkreta natur-
och vattenvårdsåtgärder.
• Bidragsansökningar för projekt inom natur- och vattenvård (LONA, LOVA, Leader).
• Samråd och bevakning internt och externt (remisser, planer).
• Hantera klagomål som rör skötsel av markområden och olägenheter av diverse djur.
• Administration och styrning av kommunjägarverksamheten.
• Uppdateringar på kommunens hemsida.
• Administration och skötsel av kommunens vandringsleder
• Planering och genomförande av åtgärder mot invasiva arter.
• Rådgivning till markägare.
• Administrering av badvattenprover.
• Stöd i exploaterings- och planfrågor (miljökonsekvenser, kompensationsåtgärder, m.m.).
• Samarbete med Miljöförbund, Österlens vattenråd, Försvarsmakten m fl
• Viss intern och extern handläggning av miljöfarlig verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom biologi, ekologi och/eller vattenvård, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du bör ha erfarenhet av politiskt styrda organisationer och ha arbetat med naturvårds- och vattenvårdsfrågor på en strategisk nivå. Du är självklart förtrogen med diverse digitala kart- och dokumenthanteringssystem (helst även diarieföring). Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på båda svenska och engelska

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Ekolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde/Varaktighet: Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742290 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0cbfc407-2279-4793-9f09-2d721fe9acb5&publishCode=AMS&TK=b197b37a-11ac-4019-8d1c-56da32e89706
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Storgatan 22
27280  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.simrishamn.se/
  
Platsannons

Digital kommunikatör

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Här kommer du jobba med närhet till några av Sveriges bästa stränder och vara en del av en arbetsmiljö där värdeorden är mångfald, växtkraft och engagemang.
Simrishamns kommun vill fortsätta utvecklas på det digitala området och har som mål att vara bäst på kommunikation i kommun-Sverige.

Kommunen arbetar sedan en tid tillbaka med fyra strategier i sin kommunikation: Bilden av Simrishamn, Digitalt Först, Den digitala arbetsplatsen och En flexibel organisation som tillsammans hjälper oss på vår resa framåt. Du kommer arbeta centralt på kommunledningskontoret och för avdelningen för extern service och styrning, med mycket kontakt med våra andra förvaltningar och verksamheter. Hos oss blir du en del av en organisation som växlar upp tempot för att möta medborgarens behov och framtidens utmaningar.


ARBETSUPPGIFTER
Simrishamns Kommun söker en digital kommunikatör som vill vara med och driva utveckling av vår nya webb och vår närvaro på sociala medier. Du kommer arbeta operativt och strategiskt med kommunens digitala kommunikation och hitta nya sätt att kommunicera på medborgarens villkor. Här ingår det både producera innehåll till våra digitala kanaler, samt att styra arbetet med utvecklingsområdena inom ditt fält. Stort fokus kommer ligga på att agera redaktör för vår nya webbplats, som kommer stå klar under våren 2018, och tillsammans med vår leverantör arbeta fram utvecklingsförslag för webbplatsen.

Du kommer arbeta som en del av team där nytänkande och kreativitet premieras. I din roll kommer du analysera och mäta data på olika plattformar och agera utifrån dessa. Du kommer också föra diskussioner med olika delar i kommunens breda verksamhet och undersöka samt ge förslag på hur vi kan tillgodose deras kommunikationsbehov. Du inspirerar, utbildar och omvärldsbevakar i området digital kommunikation och är ett givet bollplank vid kommunikationsinsatser.


KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som har högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller liknande, motsvarande erfarenhet inifrån arbetslivet och/eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av att skriva och publicera i digitala kanaler och kan sociala medier som ett rinnande vatten. Du förstår kommunens olika målgrupper och kan anpassa kanalval och budskap därefter. Det är önskvärt att du tidigare har arbetat med målstyrd utveckling av digitala kanaler och att du känner dig hemma med att samla och analysera data. Ditt arbetssätt präglas av nyfikenhet och förmågan att lyfta blicken och se saker ur flera perspektiv.

Vi ser att du är duktig på att möta människor, skapa samarbeten och känner dig hemma i att prata inför grupper. Du har förmågan att prioritera uppgifter och strukturera komplicerade processer. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet att jobba i offentlig sektor och av att arbeta med publiceringsverktyget Wordpress. Är du dessutom duktig på att producera rörlig bild och kan använda grafiska verktyg är det också en tillgång.


ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde så snart som möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A742120 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b17f05a-d92d-435a-a8f4-3a671d07635d&publishCode=AMS&TK=5198c4b0-bd0d-4ed2-80e4-0a53a1cdde7e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Kommunledningskontoret
Stortorget 6
27222  Simrishamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Psykiatrisk öppenvårdsverksamhet i Simrishamn

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Kristianstad bedriver specialistpsykiatri inom nordöstra Skånes sex kommuner, Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby, Perstorp och Östra Göinge samt Simrishamn, Ystad, Skurup, Sjöbo och Tomelilla. Verksamheten ansvarar också för heldygnsvården i Simrishamns och Tomelillas kommuner.

Inom verksamhetsområdet arbetar vi bland annat med utveckling inom områdena OCD, självskador, ätstörningar, neuropsykiatri, beroendevård samt intern- och extern samverkan/samarbete med kommuner och andra vårdgivare.

Öppenvårdsmottagningen i Simrishamn består av olika yrkeskategorier, däribland läkare, sjuksköterska, kurator, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut, skötare samt medicinsk sekreterare. Utifrån våra olika kompetenser och erfarenheter är vårt uppdrag att erbjuda våra invånare med psykisk ohälsa bedömning, utredning, diagnostik, vård och behandling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår öppenvårdsverksamhet i Simrishamn!

Vi kan erbjuda ett längre vikariat på ett år med eventuell chans till förlängning.

Som medicinsk sekreterare kommer du ha flera ansvarsområden. Du kommer bland annat ansvara för vår reception och vara den som välkomnar patienterna och hjälper dom tillrätta. I receptionen har du ansvar för kassan som innefattar redovisning, betalning för besök och intyg, utfärdande av frikort och högkostnadskort. I din roll kommer du att vara mottagningens specialist vad gäller vårt journalsystem Melior och vårt bokningssystem PASIS där patienterna bokas och kallas. Du kommer även att ansvara för posthantering, svara i telefon, ta emot av- och ombokningar, ha hand om fakturafrågor samt hänvisa rådgivningssamtalen till rådgivningstelefonen. Arbetet är omväxlande och du och dina kollegor kommer tillsammans att forma och skapa era rutiner för att på bästa sätt möta verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har slutförd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400 p) alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet inom psykiatrin och av arbete i reception ser vi det som meriterande. Du är en van datoranvändare och tidigare erfarenhet av arbete i Melior, MedSpeech, och PASIS är meriterande.

Du har ett intresse för utvecklingsarbete och vill vara med och utveckla och ständigt förbättra mottagningens administrativa rutiner. Utöver detta söker vi dig som är positiv, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Vidare är du stresstålig och har god organisationsförmåga samt kan arbeta både självständigt och i team. Vi värdesätter ett professionellt bemötande mot både kollegor och våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. mån-fre 8.00-16.30 Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker mars 2018 eller enligt överenskommelse. Vikariat på ett år.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A741589
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53db305e-0e10-43d3-877b-6db3647fa1e8&publishCode=AMS&TK=102329c1-0713-4290-bdea-27c20c0ed7a6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrielektriker med goda utvecklingsmöjligheter

Om kunden:

Plastal är marknadsledande helhetsleverantör inom tillverkning och utveckling av plastkomponenter till fordonsindustrin. Sedan starten 1934 har man lyckats skaffa sig gedigen spetskompetens inom sina tjänsteområden Design och Utveckling, Produktion & Uppföljning samt Test & Simulering. Som helhetsleverantör adderar Plastal värde för sina kunder genom hela processen från design och utveckling till full serie produktion. Inom Plastal arbetar ca 1 000 personer på de fyra enheterna Arendal, Simrishamn, Gent (Belgien) och Raufoss (Norge) samt vårt huvudkontor på Lindholmen i Göteborg

I Plastals fabrik i Simrishamn producerar vi formsprutade plastdetaljer till bilindustrin. Huvudprocesserna består av formsprutning, lackering och montering. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001 och vårt arbetssätt präglas av ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling. Vi är cirka 300 medarbetare och med anledning av företagets fortsatta utveckling behöver vi förstärka vår organisation med en Industrielektriker med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten som elektriker finns på Plastals underhållsavdelning. Avdelningen leds av underhållschefen och består av 25 medarbetare som servar produktionen med olika former av underhåll. På avdelningen finns bl.a. underhållstekniker, robottekniker, verktygstekniker och elektriker. Hos oss på Plastal är samarbete och teamkänsla a och o!

Du kommer i denna breda och omväxlande roll att utföra arbetsuppgifter inom felsökning, reparation, installationer och skötsel av våra utrustningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla både din kompetens och personlighet för att bli en ännu skickligare yrkesman.

Profil:

Vi söker dig som är utbildad elektriker och gärna innehar behörighet. Om du har utbildat dig med inriktning industrielektriker eller har erfarenhet som industrielektriker så är detta meriterande men inget krav. Som person tror vi att du är ansvarskännande och noggrann. Vi tror att du är drivande och nyfiken på att lära dig mer inom el, men också om den produktion vi bedriver. Du tycker om varierande arbetsuppgifter där du ena stunden ansvarar för att effektivt lösa ett oväntat stillestånd för att i nästa stund utföra ett planerat underhåll.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Plastal med HIREQ. För mer information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid HeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=417
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Karlaby kro söker souschef

Karlaby Kro söker en engagerad, strukturerad och kreativ souschef.
Är du driven och har höga ambitioner är Karlaby Kro något för dig.
Du bör ha minst 5 års erfarenhet av att jobba i restaurangbranschen som kock.
Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som souschef.

Hotellet är beläget vackert bland åkrarna på Österlen och är ett välbesökt resmål för matglada från hela landet och ibland längre ifrån.

Vill du jobba med de bästa råvarorna som går att få tag på i sommarsverige?
Vill du vara med att skapa en unik upplevelse för våra gäster med kvalitet och smak i fokus?

Våra råvaror hämtar vi från grannskapet med en ekologisk grönsaksodlare och bönder som närmsta grannar.


Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.

Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Souschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAvtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: greger@karlabykro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KARLABY KRO AKTIEBOLAG
KARLABY 132
27293  TOMMARP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Karlaby kro söker kock

Karlaby Kro söker engagerade kockar för jobb till våren.
Är du driven och ambitiös är Karlaby Kro något för dig.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet av att jobba i restaurangbranschen som kock.

Hotellet är beläget vackert bland åkrarna på Österlen och är ett välbesökt resmål för matglada från hela landet och ibland längre ifrån.

Vill du jobba med de bästa råvarorna som går att få tag på i sommarsverige?
Vill du vara med att skapa en unik upplevelse för våra gäster med kvalitet och smak i fokus?

Våra råvaror hämtar vi från grannskapet med en ekologisk grönsaksodlare och bönder som närmsta grannar.


Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.

Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller merAvtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: greger@karlabykro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KARLABY KRO AKTIEBOLAG
KARLABY 132
27293  TOMMARP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal

Tallriksservering, både lunch och kväll, med presentation av mat och dryck.
Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du bör ha minst 5 års erfarenhet i restaurangbranschen.

Hotellet är beläget vackert bland åkrarna på Österlen och är ett välbesökt resmål för matglada från hela landet och ibland längre ifrån.

Vill du jobba med de bästa råvarorna som går att få tag på i sommarsverige?
Vill du vara med att skapa en unik upplevelse för våra gäster med kvalitet och smak i fokus?

Våra råvaror hämtar vi från grannskapet med en ekologisk grönsaksodlare och bönder som närmsta grannar.Är du en pigg och glad person som vill vara med i vårt team?

Det är viktigt för oss att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Då vi är en liten verksamhet genomsyrar teamkänslan allt vi gör.
Vi sätter gästen i fokus och möter varje ny dag med ett leende på läpparna.

Vi tror att du är en positiv, lösningsorienterad och strukturerad person som brinner för restaurangyrket och service.
Du har några års vana från branschen samt dryckeskunskaper. Meriterande med sommelierutbildning eller liknande.
Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden förlagd till dag, kväll och helg. 80% eller merLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica@karlabykro.se
Övrigt: Tillträde kan ske under rekryteringsprocessen. Vilket innebär att tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökning gått ut.
Arbetsplats: 
Adress: KARLABY KRO AKTIEBOLAG
KARLABY 132
27293  TOMMARP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personal för säsongsarbete på Stenshuvud

Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".ARBETSUPPGIFTER
Länsstyrelsen söker tre medarbetare till naturum Stenshuvud. Din arbetsplats blir på naturum som ligger i Stenshuvuds nationalpark. Anställningen gäller från mars till november 2018. Du bemannar naturum vissa helger under vår och höst, med ökad tjänstgöringsgrad under sommaren. Tillträde i mars enlig överenskommelse.

Stenshuvud ligger på Österlen, nära Kivik, och är Sveriges sydligaste nationalpark samt en av de artrikaste och mest omväxlande nationalparkerna. Länsstyrelsen Skåne är förvaltare av Stenshuvuds nationalpark. Området skyddades som nationalpark 1986 och omfattar ca 400 hektar. Syftet med nationalparken är att bevara ett storslaget naturområde som har särskilda geologiska och biologiska skyddsvärden och som är av stor betydelse för friluftsliv. Centralt i nationalparken ligger naturum. I naturumbyggnaden finns en fast informationsutställning med reception och naturkunnig personal. Det finns också en kiosk i anslutning till naturum.

Din uppgift i naturum är att informera besökare om nationalparken och närliggande naturområden. Du leder naturguidningar ute i nationalparken samt i naturum.
I arbetsuppgifterna ingår även städning inne och ute. En del datorarbete förekommer.
Visst ensamarbete förekommer.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi tror att du är student som har läst ett par år inom naturvetenskap på universitet eller högskola, men har en bit kvar på utbildningen. Du har goda kunskaper inom ekologi, naturvård och Sveriges olika djur- och växtarter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetserfarenhet inom guidning/barngrupper och naturvårdsområdet är meriterande.
Körkort krävs.

Som medarbetare på Länsstyrelsen Skåne har du förmåga att ta initiativ och aktivt söka ansvar för arbetsuppgifter. Du har sinne för ordning och reda. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och det är därför en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är utåtriktad, serviceinriktad och flexibel, det vill säga kan ställa om och växla mellan olika arbetsuppgifter med kort varsel.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde i mars 2018, enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 112- 34305-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b251630-c711-4b46-a108-fa57120cf6bb&publishCode=AMS&TK=c577d56d-2ae9-4094-823b-500f9c3bc307
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Skåne, Naturvårdsenheten
Kungsgatan 13
20515  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://bit.ly/2tstInB
  
Platsannons

Samordnare kommunalt aktivitetsansvar

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Kommunen har enligt Skollagen ett aktivitetsansvar för ungdomar som inte har påbörjat, som har avbrutit eller inte har slutfört sin gymnasieutbildning. Kommunen ska löpande under året erbjuda individuella åtgärder för ungdomar upp till 20 års ålder.
Aktivitetsansvaret ska i första hand syfta till att motivera en individ att påbörja eller återuppta en utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare för Simrishamns kommuns aktivitetsansvar, KAA, kommer du bland annat att:
- Ansvara för kontakten med berörda ungdomar.
- Skaffa och registrera information om ungdomarnas sysselsättning.
- Bidra med insatser och åtgärder som leder till meningsfull sysselsättning.

Du är även ansvarig för dokumentationen inom kommunens aktivitetsansvar.

Du kommer att samarbeta med andra aktörer inom kommunen, exempelvis socialförvaltning och arbetsmarknadsstrateg. Du samarbetar även nära med externa aktörer såsom Arbetsförmedling och grannkommuner.

Mer information om kommunernas aktivitetsansvar finns på Skolverkets hemsida.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare, beteendevetare, socionom eller som har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet med KAA-arbete är meriterande.

Som person är du utåtriktad och bra på att knyta kontakter och skapa förtroende hos dem du möter. Du har ett genuint intresse för människor och god förmåga att samarbeta med olika aktörer.

Du är självständig och har förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Du tar egna initiativ och är driven och engagerad.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts endast under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-05 eller enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja att intervjua under ansökningstiden och ser därför gärna att du skickar in din ansökan redan idag! .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: A741095 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=602ad7cb-81ef-494c-83ec-68d485308939&publishCode=AMS&TK=8e934ba9-eac9-4c87-899a-d42599acb44c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Särskolan
Stortorget 6
27280  SIMRISHAMN Sverige
Hemsida: http://www.simrishamn.se/sv/barn-utbildning/
  
Platsannons

Förskollärare, 80-100%

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamns kommun har elva kommunala förskolor. Skogsbackens förskola ligger i Sankt Olof där förskola, skola och fritidshem ryms under samma tak. Förskolan har nära till naturen och förlägger en stor del av sin undervisning där. Miljö- och hållbarhetsfrågor utgör en stor del av förskolans arbete och förskolan har tilldelats Grön flagg för sitt arbete.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i förskolan i samarbete med övriga kollegor i arbetslaget.

I uppdraget ingår att arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet, att dokumentera och att kvalitetssäkra verksamheten. Du dokumenterar via vårt digitala dokumentationsverktyg.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad förskollärare eller väntar på legitimation. Du är väl insatt in förskolans läroplan och dess riktlinjer. Du sätter barnen i fokus och utmanas av att vara en del av deras framtida utveckling.

Du är väl förtrogen med att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet med barnen.

Du inspireras av kollegialt lärande och är en god kommunikatör, både muntligt och skriftligt.

ÖVRIGT
Under rekryteringsperioden är förskolechefen endast nåbar via mail.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Under rekryteringsperioden kan vi komma att kalla sökande för intervju och eventuell anställning kan ske. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A741154 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6d3126b6-cd00-4b1c-8a25-00784b63b8f9&publishCode=AMS&TK=fd4aaa4b-e638-4a7c-a8ab-ba8fb65cbcb4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Förskoleområde Nord
Stortorget 6
27280  SIMRISHAMN Sverige
Hemsida: http://www.simrishamn.se/sv/barn-utbildning/forskola-1-5-ar/hitta-forskola-/Forskoleomrade-Nord/
  
Platsannons

Skolkurator till konsultuppdrag

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är elevhälsa/skolor som behöver hyra in skolkurator. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Arbetemedenskildaeleverochderasföräldrar,även med grupperaveleverochprogramförhelaskolaninnefattande exempelvis mobbning,sex-ochsamlevnad,droger. Handelning av lärareoch samarbetemedfritidsgårdar,socialtjänst, BUPm.m.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som skolkurator. Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen).
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns exempelvis skol- och socialtjänstlagstiftning samt kunskap om neuropsykiatriska begrepp. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 45163
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45163&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Sjuksköterska till Friaborg, Aleris

Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg? Vill du bidra med nya och bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen till dem som behöver oss och som använder våra tjänster?

Friaborg är ett HVB (Hem för Vård och Behandling) och Särskilt boende för personer med psykiskt funktionsnedsättning ibland i kombination med missbruksproblematik. Vi finns i Simrishamn och ingår i Aleris Stöd och boende.

Vi söker nu dig som vill jobba som sjuksköterska. Arbetet som sjuksköterska på Friaborg innebär att du arbetar enligt schema, beredskap kan ingå, som innebär att du är tillgänglig via telefon kvälls- och nattetid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg med att arbeta som sjuksköterska, Du skall vara Leg. Sjuksköterska, Meriterande är om du har vidareutbildning inom psykiatri, eller annan vidareutbildning. Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet och personlig lämplighet. Du skall känna dig trygg med att kunna ta egna beslut, vara innovativ, kunna arbeta bra i grupp, vara stresstålig och lugn.

Går du termin 6 på sjuksköterskeprogrammet och tar examen i januari är du också välkommen att söka.

Du skall ha grundläggande IT-kunskaper i Word, Outlook och Internet Explorer och kan sammanställa fakta och lämna skriftliga och muntliga rapporter. Har du erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Safedoc är detta meriterande.

Tillträde och omfattning av tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Körkort erfordras. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi inhämtar utdrag ur belastningsregistret före påbörjad anställning.

Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta inte med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillträde och omfattning av tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eva.bendtsen@aleris.se
Övrigt: Välkommen med Din ansökan via mail senast den 25 jan 2018 till Administratör / tf, Ställföreträdande föreståndare Eva Bendtsen
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Omsorg AB

27235  SIMRISHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till man i Kivik

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i Kivik. Vi söker dig med bra bemötande och ser gärna att du har någon vårderfarenhet. Arbetet består i att hjälpa en herre i hans vardag med allt från hygien till städning och matlagning.

Tjänstgöringsgraden är ca 20% med möjlighet till mer och arbetspassen är förlagda dagpass 09.30-17 och kväll/natt 16.30-10.30 alternativt att man arbetar dygn 10-10.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94502
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Personbilsmekaniker/Transportbilsmekaniker

Vi söker personbilsmekaniker/transportbilsmekaniker, som har
fordonsteknisk utbildning. Du har ett par års erfarenhet från arbete som bilmekaniker, kunskaper inom bilelektronik och datakunskap. Du har för övrigt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett måste, C-körkort är en merit.

Som person är Du självgående, effektiv och ödmjuk. Du värdesätter god stämning och har gott ordningssinne.

Om Du tycker att Du passar in så är Du välkommen att höra av Dig till oss
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hasse.nilsson@peugeothammenhog.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sture Nilsson Bil AB
Box 38
27650  HAMMENHÖG 
Hemsida:
  
Platsannons

Servitris/Servitör

Arbetsuppgifterna består i att på ett trevligt och välkomnande sätt ta emot, servera och expediera i vår Restaurang som består av en à la Carte matsal där gästen beställer i kassan och sedan blir serverad vid bordet samt en buffématsal, att ta emot bordsreservationer, svara på mejl och i telefon och att ha blick och känsla för att göra det lilla extra för våra gäster. I arbetet ingår även att arbetsleda och lära upp säsongspersonal, se till att mice en place, städ- och övriga dagliga rutiner följs, kommunicera med övriga avdelningar, kassahantering, dagsavslut samt öppnings- och stängningsrutiner.

Vi ser gärna att du:

* Är serviceminded, glad och trevlig
* Har lätt för att hitta de bästa rekommendationer och lösningar för våra gäster
* Har ett stort intresse för mat och dryck
* Tycker om att arbeta noggrant och organiserat
* Kan jobba både dagar, kvällar och helger
* Har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan


Buhres Restaurang i två våningar har stora glaspartier och uteservering mot havet. Såväl gäster som personal får dagligen njuta av den vackra och varierande utsikten!

Buhres på Kivik ligger i hamnen i Kivik på Österlen och består av fiskbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten. Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs. Österlen lockar turister från världens alla hörn under större delen av året med sina vackra stränder och natur, stora utbud av evenemang, konst, festivaler, marknader och hantverk. På Buhres anpassar vi menyer och utbud allt efter säsong och evenemang.

För sommarjobbare finns ett begränsat antal personalrum med eget badrum och gemensamt kök att hyra vid behov.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidPersonalbostad finns vid behov.Lön och arbetsvillkor enligt kollektivavtal VISITA/HRF.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: Servitör/Servitris
Webbplats:
Epostadress: ansokan@buhres.se
Övrigt: Personligt brev och CV skickas till ansokan@buhres.se. Endast seriösa ansökningar beaktas och besvaras. Skriv vilken tjänst du söker samt bifoga kontaktuppgifter.
Arbetsplats: 
Adress: BUHRES FISK I KIVIK AKTIEBOLAG
Brogatan 7
27730  KIVIK Sverige
Hemsida: http://www.buhres.se
  

Platsannons

Personlig assistent i Simrishamn

Vi söker en kvinnlig assistent till en äldre kvinna i Simrishamn.

Tjänsten är på 18 timmar i veckan. Arbetsdagar är måndagar och fredagar 7:30-13:30 samt lördagar och söndagar 8:30-12:30, 4 helger på 7 veckor.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid18 timmar i veckan.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jessica@lovet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lövets Personliga Assistans

24136  ESLÖV 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Simrishamns Kommuns framtida Kultur- och Fritidschef?

Vår kommuns övergripande vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre". För att utvecklas vidare mot denna vision söker vi nu en ledare i rollen som Kultur- och Fritidschef. Du ska leda utvecklingsarbetet utifrån ett tydligt helhetstänk och koncerntänkande.Om tjänsten

På uppdrag av kultur- och fritidsnämnden kommer du att arbeta utifrån kommunens vision och övergripande styrdokument. Uppdraget innebär ett brett arbete innefattande både strategiska- såväl som driftsfrågor.

Du kommer att ha övergripande ansvar för kommunens kultur- och fritidsverksamhet och förväntas också driva och utveckla samarbetet med kommunens rika föreningsliv. Du kommer att företräda kommunen i olika lokala och regionala sammanhang. I det utåtriktade arbetet ingår att omvärldsbevaka och föra in nya tankar och idéer i syfte att utveckla kommunens kultur- och fritidsverksamhet.

Du leder arbetet i förvaltningen tillsammans med din ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övriga förvaltningar.Vem är du?

Du har en för området relevant högskole-/universitetsutbildning och har arbetat som chef och ledare på övergripande nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda genom andra. Det är en fördel om du har arbetat inom kultur- och fritidssektorn och har förståelse och känner stimulans av att arbeta i politiskt styrd organisation. Du har också erfarenhet av budgetansvar.

Du kan kommunicera och arbeta på ett sätt som generar delaktighet och förtroende både inom som utanför enheten. Du är en trygg och tydlig ledare som leder genom att coacha och delegera ansvar. Ditt ledarskap präglas av ett driv, beslutsamhet och helhetssyn.

För att vara framgångsrik i rollen är det avgörande att du kan balansera mellan att arbeta strategiskt och operativt.

Om Simrishamns Kommun

Simrishamns kommun ligger i sydöstra hörnet av Skåne, i hjärtat av Österlen. Kommunen är stor med skånska mått mätt. Med en största längd av 45 km och bredd av 15 km blir den totala ytan 393 kvadratkilometer. Ungefär hälften är odlad åkermark och hälften skogs- och ängsmarker.

Av drygt 19 500 invånare bor cirka 6 000 i centralorten Simrishamn. I kommunen finns många små och medelstora tätorter. De många fritidshusen gör att kommunens befolkning ökar väsentligt sommartid. Här finns plats för fler - både nyinflyttade och turister.

Kultur- och fritidsförvaltningen håller i kultur- och fritidsfrågorna i kommunen.

Förvaltningen ansvarar för Simrishamns bibliotek, Österlens museum och Bénka-dí/Ungdomens hus samt arrangerar kulturella projekt, konstutställningar, föredrag, konserter, handlägger bidrag och hyr ut lokaler.

Förvaltningen har samarbeten med flera föreningar i kommunen samt handlägger också offentlig utsmyckning och administrerar kommunens konstsamling och konstinköp. Kultur- och fritidsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Simrishamns Kommun med Experis. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Hallberg, tele. 040 - 660 63 14.

Sista ansökningsdag är den 8 januari 2018.

Vi ser fram emot Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Avdelningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 35440
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bWhhbGxiLjQ4NDY2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns Kommun
27280
27280  1291 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Cirkelledare inom teater,foto,kör, matlagning ,övrig skapande verksamhet

Du planerar tillsammans med verksamhetsutvecklare och genomför sedan själv studiecirklar. Just nu har vi efterfrågan på ledare inom nedan områden för verksamhet inom LSS och äldreomsorg :

• Teater
• Matlagning
• Foto
• Annan skapande verksamhet
• Körledare

Uppdraget varierar i omfattning ,planering sker utifrån dialog med dig som ledare och de verksamheter som efterfrågar verksamheten .Du är också välkommen att presentera just din idé för verksamhet inom ovan områden. Verksamheten kommer att genomföras i Simrishamn med omnejd.


Vi söker dig som drivs av engagemang och kreativitet samt delar vår värdegrund om alla människors lika värde. Du har kunskap i ditt ämne och vill gärna dela den med andra. Du har personlig lämplighet för att leda och lyssna på en grupp.
Studiecirkelns format innebär att alla deltar " fritt och frivilligt" och på sina egna villkor. Ditt arbete sker med stor hänsyn inför att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder kreativa mötesplatser som årligen ger hundratusentals människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang och är ett av Sveriges största studieförbund. SV är en ideell förening som har till uppgift att organisera och främja en partipolitiskt och religiöst obunden studie- och folkbildningsverksamhet.

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SV avdelning Skåneland som nu rerkryterar cirkelledare är en av Sveriges största avdelningar och har verksamhet i 27 kommuner i Skåne.

Som cirkelledare erbjuds du stöd och handledning av våra verksamhetsutvecklare. Du erbjuds utbildning i ditt uppdrag som cirkelledare på regelbunden basis.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning i varierande grad beroende på studiecirkelns omfattning under visstid. Från 2- 20 h i veckan. Upp till 20% Du erbjuds en timlön från 2- 20 h i veckan. Som cirkelledare erbjuds du rabatt på våra cirklar samt utbildning och stöd i ditt ledarskap.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: "Cirkelledare Simrishamn "
Webbplats:
Epostadress: emma.erikssonolsson@sv.se
Övrigt: Vi kontaktar sökande fortlöpande. Välkommen med din ansökan med personligt brev och meritförteckning.
Arbetsplats: 
Adress: Studieförbundet Vuxenskolan avdelning Skåneland
stenorsvägen 1
26141  LANDSKRONA Sverige
Hemsida: https://www.sv.se/avdelningar/sv-skaneland/om-sv-skaneland/
  

Platsannons

Deltidsbrandmän (RIB) Simrishamn

Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund söker till stationsområdet Simrishamn deltidsanställd brandpersonal.
Som deltidsbrandman är du med och skapar trygghet i samhället vilket gör att vi gärna ser att du har en vilja att hjälpa andra människor som behöver hjälp och stöd.Ditt arbete som deltidsbrandman innebär att du deltar i övningsverksamhet samt att du har beredskap dygnet runt var tredje vecka.
Du utrustas då med personsökare för att vid larm ta dig till brandstationen och inom 5 minuter byta om och ta dig med räddningsfordon till olyckan.
Räddningstjänstuppdragen varierar och kan bland annat innebära räddningsarbete vid bränder, trafikolyckor samt att ge första hjälpen vid sjukdomsfall


- Du skall bo och arbeta inom Simrishamns tätort (Andra upplägg kan diskuteras)
- Du skall ha god personlig mognad
- Du skall vara fullt frisk och klara de arbetsrelaterade kraven enligt AFS 2005:6
- Du skall ha körkortsklass B – Körkortsbehörighet C är meriterande
- Du skall ha huvudarbetsgivarens medgivande att du får lämna arbetsplatsen vid larm
- Sjukvårdsutbildning i form av undersköterska/sjuksköterska är meriterande

Räddningstjänsten eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din tidigare yrkeslivserfarenhet.


Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund är ett kommunalförbund som bildades den 1 Januari 2000 och består idag av Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Simrishamns kommuner.
Förbundet har idag en heltidsstation och sju deltidsstationer med totalt ca 170 anställda och av dessa är idag 122 personer deltidspersonal.
För ytterligare information besök gärna www.sorf.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Lön enligt gällande avtal. Ekonomiskt stöd ges i samband med utbildningen för körkortsbehörighet C.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-16
Referens: RIB Station Simrishamn
Webbplats:
Epostadress: hakan.andersson@sorf.se
Övrigt: Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss i samband med denna rekryteringsprocess all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: Räddningstjänst
Metallgatan 2
27139  Ystad Sverige
Hemsida: http://www.sorf.se
  
Platsannons

Undersköterskor sökes till Joneberg Plaza och Hemtjänst

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.

Om vårt boende Joneberg Plaza och Hemtjänst
Aleris Joneberg Plaza är ett nybyggt äldreboende i Simrishamn som stod klart i december 2014. Boendet är byggt i tre våningar. Här finns enheter med inriktningarna demens och somatisk omvårdnad. Varje våningsplan har två enheter med 9 lägenheter, totalt finns det 54 lägenheter. Boendet har en härlig terrass, en trivsam trädgård och ett gemytligt Plaza med mötesplatser för aktivitet och social samvaro. Joneberg Plazas inriktning är ”Kultur och natur på Österlen” och detta skall genomsyra de olika aktiviteterna i huset.

Vår Hemtjänstverksamhet har sina lokaler i Jonebergs Plazas verksamhet och bedriver Hemtjänst i området i och omkring Simrishamn.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett givande arbete där just du kan göra skillnad för den äldre. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling. Om du har intresse för t.ex. sociala medier, kost, kvalitet, aktiviteter, m.m. finns möjligheter att genom ombudsroller fokusera extra på dessa. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Dina uppgifter är att, tillsammans med dina engagerade medarbetare, ge vård och omsorg utifrån från den enskildes behov. Du utses som kontaktman åt en/ett par boende, för att säkra att de boende får det bästa stödet, omsorgen och vården i enlighet med behov och önskemål. Du dokumenterar utifrån gällande lagstiftning, ger läkemedel på delegation samt är med och planerar och utför verksamhetens gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter.   Möt Reza när han berättar som sitt arbete som undersköterska på Aleris äldreboende.

Inom Hemstjänsten utför du den hjälp och vård, som kunden behöver i kundens hem.

Våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande är grunden i allt vi gör. Vi fokuserar på det personliga bemötandet, oavsett om det är i mötet med en boende, dennes närstående eller medarbetare.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett engagemang för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad genom att tänka nytt.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende.

Att delta aktivt i omvårdnadsteamet och samverka med olika professioner är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt att du är en god administratör. Även datorvana är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Söker du tjänst inom Hemtjänsten är körkort ett krav.

Vi har tjänster lediga både som tillvidaretjänst och vikariat. Tjänstgöringsgraden varierar och det finns möjlighet för önskad sysselsättningsgrad i den mån det finns utrymme. Vi har även timanställningar om någon vill ha extra arbete.

Ansökan och kontakt
Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-12-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulf Orswall, telefon 073-439 78 05.

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnl ök Enl ökEnl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1967837/111253?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Omsorg
Rektorsgatan 4
27235  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Vi söker arbetsterapeut!

Friaborg är ett HVB (Hem för Vård och Behandling) och Särskilt boende för personer med psykiskt funktionsnedsättning ibland i kombination med missbruksproblematik. Vi finns i Simrishamn och ingår i Aleris Stöd och boende. Vi arbetar med den enskildes målsättning är i centrum.

Vi söker nu en arbetsterapeut som vill arbeta hos oss i Friaborg och som vill växa i sin yrkesroll. Du kommer att göra arbetsterapeutiska bedömningar och arbeta med rehabiliterande insatser individuellt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet och personlig lämplighet. Du skall känna dig trygg med att kunna ta egna beslut, vara innovativ, kunna arbeta bra i grupp, vara stresstålig och lugn.

Du skall ha grundläggande IT-kunskaper i Word, Outlook och Internet Explorer och kan sammanställa fakta och lämna skriftliga och muntliga rapporter

Tillträde och omfattning av tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Körkort erfordras. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi inhämtar utdrag ur belastningsregistret före påbörjad anställning.

Är du fortfarande student och går din sista termin på Arbetsterapeutprogrammet är du också välkommen att ansöka.

Är du intresserad? Hör av dig så berättar vi mer!

Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta inte med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillträde och omfattning av tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eva.bendtsen@aleris.se
Övrigt: Välkommen med Din ansökan via mail senast den 25 januari 2018 till administratör/tf. Ställföreträdande föreståndare Eva Bendtsen
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Omsorg AB

27235  SIMRISHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Etnolog-historiker/konstvetare

Etnolog-historiker/konstvetare sökes.

Föreningen för fornminnes- och hembygdsvård i sydöstra Skåne söker Etnolog-historiker/konstvetare för kulturhistorisk inventering av kyrkogårdarna i Simrishamns församling.

Arbetsuppgifter: att inventera kyrkogårdarna till församlingens sju kyrkor och två kapell utifrån kriterier fastställda av Sveriges Hembygdsförbund och dokumentera resultatet digitalt på en hemsida. På varje kyrkogård ska allmänheten genom en QR-kod kunna ta del av kyrkogårdens historia och få en förteckning över intressanta gravar, värda att bevara.

Tjänsten kräver bra samarbetsförmåga, initiativrikedom och självständighet. Personalen på Österlens museum, kyrkogårdsförvaltningen, släktforskarföreningar och de olika byalagen är viktiga samarbetspartners.

Anställning genom Österlens museum, Simrishamns kommun.

För mer information: ring Madeleine Hellström 0703-340 229
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Etnolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid6 månader, april - september. Kan även delas upp i två etapper under 2018 och 2019.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.alebo@simrishamnskommun.se
Övrigt: Ansökan skickas till Österlens museum, museichef Lena Alebo, Storgatan 24, 272 31 Simrishamn eller via mail lena.alebo@simrishamnskommun.se
Arbetsplats: 
Adress: Österlens Museum
Storgatan 24
27231  SIMRISHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Assistent med nära till skratt

Fokus i arbetet som personlig assistent är att få uppdragsgivarens vardag att fungera både hemma och på fritiden. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa den assistansberättigade utifrån dennes önskemål och behov. Då du arbetar där personen befinner sig så är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs. Du ska ha en god förståelse och kunskap i vad arbetet personlig assistent innebär.

Kalle söker nu yttligare en assistent till sin arbetsgrupp.
Kalle är 33 år gammal, och bor i ett eget hus i Simrishamn. Han är oftast en glad och social kille som tycker om när det händer saker, han är också i stort behov av struktur och lugn i vardagen. Han har ett förståndshandikapp och epilepsi efter en hjärnhinneinflammation i barndomen.

Den personliga assistenten följer Kalle i daglig verksamhet och på fritidsaktiviteter.
Kalle har idag fyra assistenter som arbetar tillsammans med honom.

Kalle söker dig:
¤ Man
¤ 25-40 år gammal
¤ Gott om tålamod och nära till skratt.
¤ Lokal förankring på Österlen
¤ Du ska vara trygg i dig själv
¤ meriterande om du har arbetat med lågaffektivt bemötande tidigare

Assistentutbildning är en fördel men personlig lämplighet väger tyngst i rekryteringsprocessen.
Körkort är ett kravLivihop var ett av de första assistansbolagen som blivit godkända av Socialstyrelsen att bedriva verksamhet som personlig assistans. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Livihop har sex lokalkontor runt om i landet, 177 kunder och ca 600 anställda personliga assistenter.

Livihops syn på personlig assistans är enkel: alla har rätt till ett bra liv. Vi arbetar med människor, och det finns lika många personligheter som det finns människor. Var och en har sina egna behov, önskemål, intressen, viljor och drömmar. Varje relation mellan assistent och brukare är unik och vi är övertygade om att människor med engagerade assistenter får en bättre personlig assistans och därigenom möjlighet till förbättrad livskvalitet. Läs gärna mer på www.livihop.se
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidvikariat med god möjlighet till fastanställning¤ Kollektivavtal- KFO ¤ Friskvårdsbidrag ¤ möjlighet att påverka schemaläggningen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: "Österlen"
Webbplats:
Epostadress: emelie.karlsson@livihop.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LIV IHOP AB
Tegelviksgatan 40
11641  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.livihop.se
  
Platsannons

Rutinerad redovisningskonsult till Simrishamn

Om Redovisningskonsult Jens Lundgren AB:

Redovisningskonsult Jens Lundgren AB bildades 1996 och är en redovisningsbyrå med auktoriserade redovisningskonsulter SRF. Byrån ingår sedan 2014 i Sydek och har idag kontor i Simrishamn och Lund med totalt 5 anställda.

Till vårt kontor i Simrishamn söker vi nu en rutinerad redovisningskonsult.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta självständigt med din egen företagsportfölj. Du agerar trygg företagsrådgivare inom redovisning, beskattning och övriga företagsekonomiska frågor. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att arbeta med alla delar av redovisningsprocessen med fokus på bokslut/deklaration. Kundsegmentet finns inom olika branscher och är i varierande storlek.

Profil:

Du är auktoriserad redovisningskonsult genom FAR eller SFR och har i grunden en civilekonomexamen eller KY utbildning som redovisningskonsult. För att behärska komplexiteten i tjänsten tror vi att du måste ha minst 5 års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Du ska ha kunskapen och viljan att arbeta med bredden och har kanske varit på ett större bolag men längtar nu tillbaka till den lilla byrån.

Dina ledord är flexibilitet, professionalitet och självständighet. Som person är du jordnära och prestigelös och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Redovisningskonsult Jens Lundgren AB erbjuder:

Möjlighet att arbeta tillsammans med ett positivt team.

Utvecklande och inspirerande arbetsuppgifter.

Trevliga lokaler.

Kompetensutveckling, stor flexibilitet och bra anställningsvillkor.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Redovisningsbyrå Jens Lundgren AB med HIREQ. För mer information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://hireq.se/for-arbetssokande/sok-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=444
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HIREQ AB
Svartgränd 1
27143  Ystad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Diabetessjuksköterska Gärsnäs, deltid

Novakliniken arbetar på uppdrag av Region Skåne och är väl etablerad sedan 20 år. Vi har 8 ackrediterade enheter i sydöstra Skåne.

Vi söker en Diabetessköterska till vår klinik i Gärsnäs

Tjänsten som diabetessjuksköterska är deltid, i dagsläget 60%.
Kan ev utökas med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på Vårdcentral.

Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning till Diabetessköterska

Vana vid arbete inom primärvård och på Vårdcentral är ett plus men vi lägger stor vikt vid Din personlighet och förmåga att se framåt, vara objektiv och flexibel i Ditt arbete.
Att se utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen.

Vi har i dagsläget c:a 350 registrerade diabetespatienter och är certifierad diabetesmottagning.

Välkommen att söka till en härlig positiv arbetsplats!Vi söker en Diabetessköterska till vår klinik i Gärsnäs

Tjänsten som diabetessjuksköterska är deltid, i dagsläget 60%.
Kan ev utökas med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på Vårdcentral.

Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning till Diabetessköterska

Vana vid arbete inom primärvård och på Vårdcentral är ett plus men vi lägger stor vikt vid Din personlighet och förmåga att se framåt, vara objektiv och flexibel i Ditt arbete.
Att se utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen.Novakliniken arbetar på uppdrag av Region Skåne och är väl etablerad sedan 20 år. Vi har 8 ackrediterade enheter i sydöstra Skåne.

Vi söker en Diabetessköterska till vår klinik i Gärsnäs

Tjänsten som diabetessjuksköterska är deltid, i dagsläget 60%.
Kan ev utökas med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på Vårdcentral.

Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning till Diabetessköterska

Vana vid arbete inom primärvård och på Vårdcentral är ett plus men vi lägger stor vikt vid Din personlighet och förmåga att se framåt, vara objektiv och flexibel i Ditt arbete.
Att se utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen.

Vi har i dagsläget c:a 350 registrerade diabetespatienter och är certifierad diabetesmottagning.

Välkommen att söka till en härlig positiv arbetsplats!
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%lön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie.stromblad@novakliniken.se
Övrigt: Vi använder oss av löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag
Arbetsplats: 
Adress: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Lilla Norregatan 9
27135  YSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tapetserare/tygmontör sökes!

Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning i Gärsnäs en tapetserare/tygmontör!

Som tapetserare/tygmontör kommer du utföra arbetsuppgifter som att klä och sätta fast tyg på inredningsmöbler.
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överrenskommelse.

Du kommer vara anställd via Ikett de första sex månanderna därefter kommer anställningen gå över direkt hos kund för rätt person.
Vi ser att du som söker bor i närområdet!


Din profil
Vi ser att du som söker är händig, noggrann och knåpig. Det är betydelsefullt att du är stresstålig och tålmodig som person. Du som söker bör tycka om att arbeta med armar och händer.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Tapetserare, hantverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 5853
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Tredalagatan 3
29134  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare vuxenutbildning

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Idag är huvuddelen av Simrishamns kommuns vuxenstuderande inskrivna på Forum Ystad i Ystads kommun. Under år 2018 kommer Simrishamns kommun att successivt börja återta det kommunala ansvaret för olika former av vuxenutbildning. Österlengymnasiet, som är kommunens lärlingsgymnasium, blir navet för den kommunala vuxenutbildningen. Österlengymnasiet erbjuder även en rad lärlings-och yrkesutbildningar. Återtagandet av vuxenutbildningen planeras ske i nära samarbete med grannkommunerna i sydöstra Skåne, övriga kommunala aktörer i Simrishamn kommun samt med Arbetsförmedlingen.

ARBETSUPPGIFTER
Som studie- och yrkesvägledare inom vuxenutbildningen blir du en nyckelperson i arbetet med att bygga upp en struktur för vuxnas lärande i Simrishamns kommun. Med placering på Österlengymnasiet kommer du att ingå i ett vux-team som leds av Österlengymnasiets rektor. Initialt kommer vi att arbeta strategiskt för att ta fram former och rutiner för hur kommunens vuxenutbildning ska bedrivas och hur relationen till våra samarbetsparters ska se ut. Ett uppsökande arbete bland kommunens invånare behöver inledas, liksom framtagandet av en informationsstruktur riktad till kommunens invånare om vuxenutbildning.

Vår nya studie- och yrkesvägledare kommer även att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som studievägledning på individ- och gruppnivå, upprättande av individuella studieplaner samt delta i det allmänna systematiska kvalitetsarbetet kring studie- och yrkesvägledning inom kommunens olika skolformer.

Som medarbetare på Österlengymnasiets vuxenutbildningsenhet förväntas man även delta i Österlengymnasiets utåtriktad marknadskommunikation där man företräder skolans samtliga utbildningsformer.

En del av arbetsveckan kan initialt vara förlagd till Forum Ystad i Ystad där en huvuddel av kommunens vuxenstuderande idag är inskrivna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare alternativt annan behörighet och/eller erfarenhet som är lämplig för uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ledarskap samt entreprenörsanda med eget driv. Goda IT-kunskaper är en självklarhet. Vi arbetar i det skoladministrativa systemet Extens.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Anställning sker under förutsättning att ingen övertalig i kommunen behöver tas i anspråk.

Utdrag ut polisens belastningsregister skall
uppvisas innan anställning.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i februari 2018 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A734534 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c979bbd7-c291-4671-b6f3-124cfb368f5f&TK=1687ce4a-e7f9-42d2-82b9-3c8e22f44f1a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Österlengymnasiet
Stortorget 6
27280  SIMRISHAMN Sverige
Hemsida: http://www.simrishamn.se/sv/barn-utbildning/gymnasieskola/Hitta-gymnasieskola/osterlengymnasiet/
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder fasta tjänster, semester vikariat, sjukvikariat och andra kortare vikariat.

Vi har kontinuerlig rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker just nu personer som är intresserade av att bli vikarie hos Tidningsbärarna och arbeta på kortare ledigheter, sjukfrånvaro och liknande. 30-50 % tjänsterTransportarbetarförbundets löneavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se
Övrigt: Kontinuerlig rekrytering. Vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Byggnadsinspektör 100 %

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Välkommen till Österlen - ett av Sveriges vackraste landskap!

Simrishamns kommun, i hjärtat av Österlen, är en attraktiv kustkommun med stad, fiskelägen, byar och landsbygd. Simrishamn är huvudorten med ett rikt kulturliv och en välbevarad stadskärna. På plan- och bygglovs-enheten är vi idag 13 personer som arbetar med hela bredden från översiktlig planering till tekniska detaljer i bygglovsfrågor. Vi behöver förstärkning med en medarbetare som brinner för god byggnadsmiljö och vill utveckla både sig själv och kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör kommer du att hantera ansökningar om bygglov, rivningslov, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, anmälningspliktiga åtgärder och anmälningar om olovligt byggande.
Du kommer att handlägga ärenden både utifrån tekniska krav och utifrån god gestaltning.
Det ingår i arbetsuppgifterna att kommunicera ärenden med politiker vid nämndsmöten samt att ge allmänheten stöd och råd i bygglovsfrågor under hela bygglovsprocessen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom byggområdet eller har motsvarande erfarenhet inifrån arbetslivet och/eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
Det är en stor fördel om du har goda kunskaper i plan- och bygglagen och i hela byggprocessen.
Då arbetet innebär mycket kontakt med bygglovsökanden och andra intressenter är det viktigt att du är lyhörd för andras idéer, är tydlig, pedagogisk och lösningsfokuserad. Du behöver ha hög social kompetens och ha lätt för att arbeta med andra. Du vågar ta beslut och trivs i rollen som mötesledare.
En grundförutsättning är att du har god generell it-kunskap och kan kommunicera tydligt med goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Som medarbetare är du med och bidrar till förvaltningens utvecklingsarbete och är ansvarstagande mot dig själv, dina kollegor och mot kunden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A731244 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b6c2bdd-a6c7-458c-80ea-f71c7b23fb19&TK=636346dd-3724-4c79-813e-c6ac28f7ced0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Storgatan 22
27280  Simrishamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Vi söker sjuksköterska till våra vårdavdelningar som består av 2x17 patienter. På avdelningarna vårdas både äldre och yngre patienter med ett varierat vårdbehov. Du får använda din fulla kompetens då patienterna ofta är multisjuka. Hos oss arbetar du i nära samarbete med läkare, paramedicinare samt vår vårdplaneringssjuksköterska.

Det är viktigt att du kan arbeta i team, ha en positiv inställning och vara flexibel. Att arbetet utgår ifrån ett personcentrerat förhållningssätt ser vi som en självklarhet. Du skall vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Praktikertjänst Närsjukhus i Simrishamn är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och ansvarar för närsjukvården med specialistmottagningar för invånarna i Simrishamn och Tomelilla kommun. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.g.engdahl@skane.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn
.
27281  Simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.simrishamnssjukhus.se
  
Platsannons

Parkarbetare till utemiljö, 100 %

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

På gata-/parkenheten, som är en av åtta enheter på samhällsbyggnadsförvaltningen, ansvara vi för drift, underhåll och nybyggnation av kommunens parker, grönområden, lekplatser och naturområde.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är förekommande skötsel och underhållsmoment såsom ogräsbekämpning, plantering, häckklippning, beskärning av buskar och träd, städning av parker och gator m.m. Vi arbetar med grönytor både i parker, på förskolor och skolor i Simrishamns kommun.


KVALIFIKATIONER
Trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. Du skall ha en stark fysik, trivas ute i friska luften och vara målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Datavana liksom körkort lägst klass B är ett krav. Körkort klass BE, utbildning i arbete på väg samt behörighet för motorsåg klass AB är det meriterande.
Du skall behärska det svenska språket i tal och skrift.


ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Vi tillämpar löpande urval.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillsvidare, med start 2017-03-01, eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A731212 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a9be0e0-8009-4522-82e3-f6e10c158fe4&TK=1d0c6467-b0e0-42b0-b2aa-3b3410b1a107
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Simrishamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Storgatan 22
27280  Simrishamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Kock

Buhres på Kivik består av en Restaurang med à la Carte meny och säsongsbetonade bufféer, Sillalucka ( uteservering genom lucka ) och Butik. Dina arbetsuppgifter blir att laga mat till dessa enheter. Utbudet av rätter och produkter från havet är brett. Vi serverar allt från Buhres klassiker Stekt sill med mos till Moules Frites, Veckans Fisk och diverse Fisk- och skaldjursbufféer. I Sillaluckan serverar vi hemlagad snabbmat och i butiksdisken finns ett stort sortiment av färsk fisk, skaldjur, färdiga rätter, delikatesser, rökta produkter och tillbehör. I arbetet ingår även alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en kocktjänst. Upplärning och arbetsledning av säsongsarbetare är också en stor del av jobbet och något du har tidigare erfarenhet av och tycker är roligt. Våra ambitioner är att servera god mat på ett snabbt och trevligt sätt. Vi följer säsongerna och anpassar menyer och utbud därefter.Du har minst 1-2 års erfarenhet som kock och är trygg i din yrkesroll. Avslutad utbildning är meriterande.
Tempot hos oss är högt och ett personligt driv och engagemang är viktigt.

Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fiskbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten. Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs. Österlen lockar turister från världens alla hörn under större delen av året med sina vackra stränder och natur, stora utbud av evenemang, konst, festivaler, marknader och hantverk. På Buhres anpassar vi menyer och utbud allt efter säsong och evenemang.

Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde omgående eller enligt överenskommelse. Kvälls- och helgjobb ingår.Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: ansokan@buhres.se
Övrigt: Personligt brev och CV skickas till ansokan@buhres.se. Endast seriösa ansökningar beaktas och besvaras. Intervjuer och rekrytering sker efter hand.
Arbetsplats: 
Adress: BUHRES FISK I KIVIK AKTIEBOLAG
Brogatan 7
27730  KIVIK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SOUSCHEF

Buhres på Kivik består av restaurang, sillalucka, rökeri och butik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att laga mat till dessa enheter, lära upp och arbetsleda säsongjobbare, skapa och upprätthålla effektiva arbetsrutiner, kvalitetssäkra produkter och rätter, egenkontrollarbete samt att samarbeta och kommunicera med övriga avdelningar. Jobbet är till största del operativt vilket betyder att du även är med och lagar/producerar mat till alla avdelningar. Utbudet från havet är brett och vi serverar allt från Buhres klassiker stekt sill med mos till fish & chips och olika fisk- och skaldjursbufféer. I butiksdisken finns det ett stort sortiment av färsk fisk, skaldjur, egna sillinläggningar, färdiglagade rätter, delikatesser, nyrökt fisk och tillbehör.
Som Souschef ingår du även i ledningsgruppen där du är med och fattar beslut, lägger fram nya idéer och planerar säsongens aktiviteter.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som souschef eller nu jobbar som kock och känner dig redo för nya utmaningar. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att arbetsleda. Du är intresserad av genuin svensk klassisk matlagning, gärna också med en nytänkande tvist och du är van vid ett högt tempo och att leverera stora volymer. Ett personligt driv och engagemang är viktigt för att skapa en trivsam arbetsmiljö och produkter med kvalitet.


Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av restaurang, sillalucka, butik och rökeri.

Sedan 2016 ingår företaget i koncernen Lagnell Group AB som även äger och driver Laxbutikerna i Heberg och Ljungskile samt Lilla Laxen i Kungsbacka. Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs. Österlen lockar turister från världens alla hörn under större delen av året med sina vackra stränder och natur, stora utbud av evenemang, konst, festivaler, marknader och hantverk. På Buhres Fisk följer vi säsongerna och anpassar menyer och utbud därefter.

Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Souschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast eller enligt överenskommelse . Kvälls- och helgjobb ingår.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: Souschef
Webbplats:
Epostadress: ansokan@buhres.se
Övrigt: Personligt brev och CV skickas till ansokan@buhres.se. Endast seriösa ansökningar beaktas och besvaras. Intervjuer och rekrytering sker efter hand.
Arbetsplats: 
Adress: BUHRES FISK I KIVIK AKTIEBOLAG
Brogatan 7
27730  KIVIK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1968
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Krokimodell

The Swedish Academy of Realist Art (SARA) etablerades år 2006, är sedan 2015 etablerat i Simrishamn och erbjuder utbildning i realistisk teckning och målning. Läs gärna mer på skolans websida för detaljerad information www.swedishacademyofrealistart.se.

Vi behöver nu rekrytera fler som kan stå modell för kroki/figur för våra studenter. Ingen tidigare erfarenhet behövs, men du måste vara över 18 år och ha svenskt personnummer eller skattenummer.

Notera:
Figurmodeller poserar helt utan kläder

Arbetstid:
Arbetstiderna är måndag-fredag 09.00-12.00 eller 13.00-17.00 samt vissa kvällar.

Ansök genom att skicka ett mail till:
info@swedishacademyofrealistart.se

Märk din ansökan “Modell SARA” och ange namn, adress, telefonnummer, ålder och tillgänglighet samt bifoga ett foto (enbart porträttfoto) samt en kort motivering till varför du tror du skulle passa för detta arbete. Har du tatueringar och piercingar kan du beskriva var de är placerade/synliga. Ansökningar som är ofullständiga behandlas ej.

Lön:
120 SEK/tim

Ansökan:
Vi tar emot ansökningar löpande via e-post: info@swedishacademyofrealistart.se

Arbetsgivare
The Swedish Academy of Realist Art, SARA Fine Art
Lilla Norregatan 17
272 31 Simrishamn
Tele: 0414 68 44 71
www.swedishacademyofrealistart.se

Ingen tidigare erfarenhet behövs, men du måste vara över 18 år och ha svenskt personnummer eller skattenummer.
Notera:
Figurmodeller poserar helt utan kläder

The Swedish Academy of Realist Art (SARA) etablerades år 2006, är sedan 2015 etablerat i Simrishamn och erbjuder utbildning i realistisk teckning och målning. Läs gärna mer på skolans websida för detaljerad information www.swedishacademyofrealistart.se.
Publiceraddatum: 2017-08-31
Yrkesbenämning: Modell
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@swedishacademyofrealistart.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SARA - FINE ART AB
Lilla Norregatan 17
27231  simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.swedishacademyofrealistart.se
  

Platsannons

Porträttmodell

The Swedish Academy of Realist Art (SARA) etablerades år 2006, är sedan 2015 etablerat i Simrishamn och erbjuder utbildning i realistisk teckning och målning. Läs gärna mer på skolans websida för detaljerad information www.swedishacademyofrealistart.se.

Vi behöver nu rekrytera fler som kan vara porträttmodell för våra studenter. Ingen tidigare erfarenhet behövs, men du måste vara över 18 år och ha svenskt personnummer eller skattenummer.

Arbetstid:
Arbetstiderna är måndag-fredag 09.00-12.00 eller 13.00-16.00 samt vissa kvällar.

Ansök genom att skicka ett mail till:
info@swedishacademyofrealistart.se

Märk din ansökan “Modell SARA” och ange namn, adress, telefonnummer, ålder och tillgänglighet samt bifoga ett foto (enbart ansiktet räcker) samt en kort motivering till varför du tror du skulle passa för detta arbete. Ansökningar som är ofullständiga behandlas ej.

Lön:
80 SEK/tim

Ansökan:
Vi tar emot ansökningar löpande via e-post: info@swedishacademyofrealistart.se

Arbetsgivare
The Swedish Academy of Realist Art, SARA Fine Art
Lilla Norregatan 17
272 31 Simrishamn
Tele: 0414 68 44 71
www.swedishacademyofrealistart.se

Ingen tidigare erfarenhet behövs, men du måste vara över 18 år och ha svenskt personnummer eller skattenummer.


The Swedish Academy of Realist Art (SARA) etablerades år 2006, är sedan 2015 etablerat i Simrishamn och erbjuder utbildning i realistisk teckning och målning. Läs gärna mer på skolans websida för detaljerad information www.swedishacademyofrealistart.se.
Publiceraddatum: 2017-08-31
Yrkesbenämning: Modell
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: Porträttmodell SARA
Webbplats:
Epostadress: info@swedishacademyofrealistart.se
Övrigt: Endast ansökningar med porträttfoto kommer att behandlas.
Arbetsplats: 
Adress: SARA - FINE ART AB
Lilla Norregatan 17
27231  simrishamn Sverige
Hemsida: http://www.swedishacademyofrealistart.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal