Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:18

Lediga jobb i Sandvikens kommun (2181), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd39 228
Täthet33,65Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 296,64Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 165,78Landareal (km²)
Sjö130,86Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fysioterapeut till Sandviken Södra Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Sandviken Södra - Din Hälsocentral har ansvar för ca 11 50 invånare inom Sandvikens kommun. Vi befinner oss i Sandvikens sjukhus lokaler, med ytterligare en HC i samma byggnad.
Vi är idag ca 60 medarbetare på hälsocentralen.
På vår utbildningscentral för utbildningsläkare arbetar fn åtta ST läkare.

Vi strävar efter ett nära teamarbete kring våran gemensamma patient där fysioterapeuterna är en viktig funktion. På fysioterapimottagningen har vi en sk drop-in mottagning där vi arbetar med kortare bedömningsbesök. Vi strävar efter att boka patienter med problem i rörelse- och stödje apparatern i första hand till våra fysioterapeuter.


På mottagningen arbetar också distriktssköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare i nära samarbete kring patienten.
Vi har även egna arbetsterapeuter, dietister och ett psykosocialt team i nära anslutning till hälsocentralen.

Vill du arbeta i en miljö med stort fokus på utbildning och i en driven fysioterapigrupp?
Tveka inte att söka!


ARBETSUPPGIFTER
Är du Fysioterapeut och vill jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet, delaktighet och hälsa?

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha dig med i vårt team. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterpeut alterntivt legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Det är även meriterande om du har utbildning och erfarenhet att arbeta inom behandlingsformerna MDT, OMT eller OMI. Utbildning inom BOA-konceptet och på redcordutrustning är också önskvärt.

Vi arbetar med ett beteendemedicinskt synsätt så det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom beteendemedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelese.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: RS 2017/1962
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2973b6a5-d91e-4fc5-af7f-07610187dc2b&TK=4a8e862f-673a-44e5-9e44-2a887dc1effc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Jernvallskolan söker lärare i SV/SO

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!


ARBETSUPPGIFTER
Sandvikens grundskolor har inför detta läsår genomgått en större organisationsförändring. Vill du vara en del av denna förändring , ha möjligheten att påverka framtiden skola och delta i elevernas kunskapsutveckling? Då skall du söka dig till oss på Jernvallsskolan!

Jernvallsskolan är en F-9 skola med ca 460 elever och en del av Södra grundskolområdet i Sandviken. Skolan är uppdelad i två enheter F-6 och 7-9 med vardera biträdande rektor. Det är två paralleller i varje årskurs samt en förberedelseklass för elever i årskurs 7-9.

Skolan upplevs av elever, personal och föräldrar som en plats där man trivs och känner sig trygg. Med gemensamt trygghetsteam, vuxna kamratstödjare samt en aktiv elevhälsa skapar vi goda förutsättningar för en trygg skoldag. Legitimerade och engagerade lärare bidrar till att flertalet av våra elever lämnar Jernvallsskolan med en gymnasiebehörighet. På skolan har man höga förväntningar på lärare och elever vilket bidrar till de goda resultaten.

Höga förväntningar skapar förutsättningar för att eleverna ska våga sätta höga mål. En god samverkan med hemmet är något som prioriteras på skolan och en förutsättning för att nå elevernas höga mål.
VI GÖR VARANDRA BÄTTRE är en grundtanke hos oss på Jernvallskolan.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Svenska och SO och är intresserad att vara en del av framtidens skola och driva digital utveckling med oss. I uppdraget ingår mentorskap i en årskurs 8, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med vårdnadshavare. I ditt uppdrag ingår även sedvanliga uppgifter så som att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du är väl förtrogen med LGR11 och skollagen samt övriga viktiga styrdokument.
Du har ett tydligt ledarskap som ligger till grund för att skapa en positiv lärande miljö där eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du äger en god förmåga att involvera och integrerar alla elever i undervisningen, vilket bidrar till att öka elevernas egna motivation till kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och att arbeta i team anser du vara en nyckel till framgång i den moderna skolan.


KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant?
Vi söker dig som känner igen dig i följande:

- Du har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Svenska och SO mot årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av läraryrket.
- Du är väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdraget samt övriga styrdokument.
- Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
- Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna och föräldrarna.
- Du arbetar utifrån elevens specifika behov och kan söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela studiesituation
- Du visar engagemang och vilja att aktivt bidra i verksamhetens kollegiala lärandeprocesser


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 931-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f32fc42-119f-403e-aa95-b6b9d234753e&TK=c1b0eac1-0d94-4c1f-a5e8-44312547701a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Kunskapsförvaltningens förskolor och grundskolor

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som timvikarie inom Kunskapsförvaltningens förskolor eller grundskolor i Sandvikens kommun. Det kommer även i vissa fall att finnas möjligheten att arbeta på längre vikariat som månadsanställd. Arbetet som vikarie inom förskolan innebär arbete med barn i åldrarna 1-5 år. Inom grundskolan undervisar du elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem.
Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i barnens/elevernas lärande.
I både förskolan och grundskolan kan arbetet innebära utomhusvistelse.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare.
Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen och högskolebehörighet. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. Bifoga betyg tillsammans med din ansökan.

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ.
Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet
Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla förskolor eller grundskolor inom Sandvikens kommun.
Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.
För att kunna arbeta inom förskola/grundskolan krävs ett giltigt utdrag ur belastningsregistret, utifrån skollagen, gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se. Detta tas med vid en eventuell intervju.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ange i din ansökan om du vill jobba inom förskola eller grundskola.

Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-12-18 tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 952-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=705917c4-da52-4d55-b1d3-1c86856d3bf5&TK=79b95b53-a299-47c8-bb98-ffe24b21c52c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska till barnavårdscentralen i Sandviken

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Sandvikens familjecentral ansvar för barn i åldrarna 0 till 5 år och deras familjer. Vi är 8 BVC-sköterskor och totalt 16 medarbetare inom familjecentralen. Verksamheten bedrivs i nyrustade lokaler på Sandvikens sjukhus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Distriktsköterska till barnavårdscentralen i Sandviken.

Som BVC-sköterska på hälsocentralen jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar och blivande föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. Du arbetar utifrån de krav som hälsoval och barnhälsovården ställer.

Du kommer att arbeta i team bestående av 8 st BVC-sköterskor där upptagningsområdet är Sandvikens kommun.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat självständigt mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, telefonrådgivning och vaccinationer.

För att du ska trivas i tjänsten krävs det att du trivs med att arbeta i grupp och har förmågan att samarbeta med såväl dina kollegor på hälsocentralen som med externa aktörer.

Familjecentralen bedrivs i samverkan mellan Region Gävleborg och Sandvikens kommun. Verksamheten består förutom BVC sköterskor av mödravårdens barnmorskor, kommunens socionom och förskollärare tillhörande den öppna förskolan.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med inriktning som distriktssköterska alternativt sjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom BVC alternativt inom barn och ungdomssjukvården. Meriterande är tidigare erfarenhet av att arbete i journalsystemet PMO.

Beredskapstjänstgöring ingår inom primärvården Västra Gästrikland 5-6 pass per år.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: RS 2017/1961
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0a09c9e7-2302-4c76-a836-692a424769e3&TK=85c8385e-cd46-4c1a-93cd-0b376fa13948
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidslärare/fritidspedagog till Västanbyns skola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två nya medarbetare till fritidshemmet på Västanbyns skola. En tjänst på ”lilla fritids” för F-klass och åk.1 samt en tjänst på ”stora fritids” från åk.2 till åk.6.

Västanbyns skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Vår fina skolgård ligger i direkt anslutning till skog, pulkabacke, fotboll- och ishockeyplan, vilket främjar aktiva raster och uteliv.
Våra medarbetare är fördelade på fyra arbetslag, förskoleklass, fritidshem, F-3 samt 4-6.
Vi har två fritidshemsavdelningar. För barnen betyder det en sammanhållen dag, utan tydliga gränser mellan de olika verksamhetsgrupperna. Det skapar en trygghet och arbetsro för både elever och medarbetare. Vi arbetar gärna ämnesövergripande och strävar efter att eleverna ska vara delaktiga, medvetna och ta ansvar för sitt eget lärande.

Att arbeta på fritidshem innebär att du arbetar med eleverna under den del av dagen då de inte vistas i skolan samt under loven. Det innebär att du arbetar med att öppna och stänga fritidshemmet före och efter skoltid.
I fritidshemmet arbetar du med att ge eleverna en meningsfull fritid, en social gemenskap och stimulera elevernas utveckling och lärande för att bli goda samhällsmedborgare. Du arbetar med mycket lek, rörelse och skapande arbete.
Tjänsten innebär även viss del arbete i skolverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som känner igen dig i följande:
* Du har fritidspedagogexamen med inriktning fritidshem eller annan likvärdig pedagogisk utbildning.
* Du har förmåga att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar, varje elev är unik och din uppgift som fritidspedagog är att kunna erbjuda en meningsfull verksamhet och en stimulerande lärmiljö för var och en.
* Vi vill att du har goda ledaregenskaper och förmåga att skapa varma relationer till varje elev.
* Som fritidspedagog på Västanbyns skola förväntas du kunna samarbeta med kollegor och föräldrar, vara flexibel och kunna se nya alternativa lösningar.

Meriterande är om du:
* kan använda datorn som ett naturligt lärverktyg och kan stimulera eleverna att använda datorn i större omfattning även på fritids.
* Du har erfarenhet av att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten.
*Du har god insikt och kunskap i de nationella styrdokumenten och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* har erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola.

Före anställning ska följande lämnas in;
* lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande.
* giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg.

Då vi vill ha flera medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 950-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=86c284b5-7e6f-45b2-87d8-df4da61cc76d&TK=2f35c625-9811-4413-9484-7b01c9749c75
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biträdande Plantskolechef sökes!

Den svenska skogen är idag större än någonsin. 2/3, av Sveriges yta är täckt av skog och förutom att ge oss frisk luft och fantastiska svampstuvningar är skogen en förnybar resurs som bidrar till ett mer hållbart och kretsloppsanpassat Sverige.

Fantastiskt va? Den svenska skogen bidrar till en klimatsmartare värld!

Vi har nu den stora äran att hjälpa vår kund med tillsättningen av 1 biträdande plantskolechef till deras plantskola i Nässja, nära Gysinge. Anställningen är ett vikariat på 1 år, men chans till förlängning finns.

Plantskolan i Nässja är en av tre och vår kund äger idag över 2,5 miljoner hektar mark och producerar närmare 60 miljoner plantor per år. De har ett stort hållbarhetstänkt och för varje skövlat träd, produceras 3-4 nya plantor. Vår kund är engagerade i flera projekt, såväl tillsammans med forskare som mer praktiska försök i fält och på plantskolorna för att säkerställa att de kan producera förädlade plantor av bästa kvalitet med goda förutsättningar att etablera sig väl. Den tekniska utvecklingen på plantskolorna är betydande, det mesta görs maskinellt med styr- och reglerteknik såväl som robotteknik.

Som biträdande plantskolechef kommer du att ingå i plantbolagets ledningsgrupp och arbeta nära personal och övrig ledning. Även kontakter med leverantörer, kunder och myndigheter förekommer i arbetet. Det kan också komma att bli aktuellt med utvecklingsprojekt i anslutning till verksamheten och som arbetsledare sker kontinuerlig rapportering till Plantskolechefen. I rollen som bitr. plantskolechef ingår även arbetsledning och personalhantering. Det kan förekomma odling, då den bitr. plantskolechefen kan komma att arbeta även ute i produktionen som till stora delar är automatiserad. Även teknikutveckling av plantskolan kan bli aktuellt.

Din profil
Som person är du: Resultatorienterad, har en god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har goda ledarskapsegenskaper och en bra kommunikationsförmåga. Du har erfarenhet och/eller utbildning från personalledning. Extra meriterande är det även med odlingskunskap och teknikintresse. Grundläggande datakunskaper ett krav, då kunden använder ett egetutvecklat logistik, leverans och lagerprogram. Möjlighet att vara med och utveckla detta finns vid intresse. Även B Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet men vi ser gärna att du också har utbildning inom områdena skog, trädgård, teknik eller jordbruk.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig? Är du redo för nya utmaningar? Skicka in din ansökan snarast, vi tillsätter tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Plantskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/sandviken/bitradande-plantskolechef-sokes/39432/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39432
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Lärare i svenska och SO till Bessemerskolan - Introduktionsprogrammet

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
Gymnasieskolan i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har tagits fram och beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i gymnasieskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Bessemerskolan har ett brett utbud av såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Många program är branschcertifierade. Skolan är riksidrottsgymnasium (RIG) inom bandy och orientering. Det finns också nationell idrottsutbildning (NIU) inom innebandy och freeskiing.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande- en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att undervisa i svenska och SO på Introduktionsprogrammen. Du som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare. Du ska aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. Du ska motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro.
Du kommer ingå i ett arbetslag där samarbete är viktigt för det gemensamma utvecklingsarbetet på programmet.
Du ansvarar tillsammans med kollegorna för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som vill arbeta på en skola som är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där undervisningen är i fokus.

Du har relevant utbildning, lärarexamen och lärarlegitimation.
Du är en lärare som undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt.
Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och en entreprenör som vill utveckla verksamheten, elevernas lärmiljö och undervisningen tillsammans med arbetslaget.
Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer kan ske löpande.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 948-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=333b5080-81e4-4630-901e-492391aeb4e3&TK=d8a99664-02a8-45ca-8b94-b63e6db66ff6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Gymnasieskolan
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elevcoach till Bessemerskolan - Introduktionsprogrammen

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
Gymnasieskolan i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har tagits fram och beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i gymnasieskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Bessemerskolan har ett brett utbud av såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Många program är branschcertifierade. Skolan är riksidrottsgymnasium (RIG) inom bandy och orientering. Det finns också nationell idrottsutbildning (NIU) inom innebandy och freeskiing.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande- en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som elevcoach innebär bland annat att;
- vara en trygg vuxen som finns tillgänglig för eleverna och att vara en god förebild för eleverna.
- hjälpa elever att hitta till olika aktiviteter.
- att arbeta förebyggande och aktivt mot alla former av kränkande behandling.
- att kunna medla i eventuella konflikter och hantera akuta problemsituationer.
- att se till att skolans ordningsregler efterföljs även utanför klassrummen.
- att motivera och stötta elever både gällande studier och sociala relationer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som vill arbeta på en skola som är mitt i ett spännande utvecklingsarbete.

Vi vill att du har någon form av pedagogisk utbildning, gärna som lärare.
Du behöver vara flexibel och lyhörd i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad, ha hög ansvarskänsla och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa.
Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är viktiga inslag som hör till vår vardag.

Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper i annat språk än svenska, kunskaper inom språkproblematik samt erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd.

Vi kommer att värdera de sökandes alla övriga meriter, inte minst erfarenhet av att jobba med ungdomar, förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer kan ske fortlöpande.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-12-04 Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 949-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1312c3d5-cc86-415c-ac47-bee878bb32df&TK=2d3b3d4a-b934-4fb4-ae04-81163f84685a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Gymnasieskolan
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Sandviken Södra Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Sandviken Södra Din Hälsocentral har ansvar för en befolkning på 11 500 invånare inom Sandvikens kommun. Vår hälsocentral ligger på Sandvikens sjukhus, med ytterliggare en hälsocentral i samma byggnad.

Vi är idag ca 60 medarbetare vid hälsocentralen.
Vi har två familjeläkare och åtta ST läkare på vår utbildningscentral.
På mottagningen arbetar distriktssköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och medicinska sekreterare i nära samarbete kring patienten. Vi har även egna dieteister och ett psykosocialt team. Vi har som mål att arbeta i tvärprofessionella arbetsgrupper kring våra patienter.
Vill du arbeta som distriktssköterska med varierande arbetsuppgifter samt med ett sjukdomsförebyggande arbetssätt i en framåt och driven arbetsgrupp? Tveka inte att söka denna tjänst.


ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss har du en central roll vid hälsocentralen. Du arbetar i receptionen med tillhörande adminstrativa uppgifter och med vårddokumentation, registrering, systemkontroller och scanning.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad medicinsk sekretarare/läkarsekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket, god datorvana och med goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten, erfarenhet av självständigt arbete och klarar en stressig situation. I ditt arbete är du flexibel och tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra, viljan att arbeta i team. Du ska dessutom vara villig att lära nytt.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO,Agresso och Mina vårdkontakter. Melior och Elvis är också meriterande.

Erfarenhet från primärvård är önskvärd, men inget krav.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde : Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: RS 2017/1938
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae8657d1-d47d-42d8-abd6-8e13c9265ddb&TK=079ae9d3-9491-41c2-ae4e-81eb10e3ce33
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.600 kr i sin kollektion.
Till våren lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 12 visningar under vårsäsongen (feb-juni).
Alt. sälja för ett belopp av 40 000kr.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 9 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

IT System Developer - SAP

Sandvik is changing strategic direction and moving towards a decentralized business model. The mission of the decentralization is to ensure full accountability in the business; decentralize country governance and support functions; ensure adequate governance and compliance; and adapt solutions to local conditions. Sandvik IT is moving in the same direction.

We are now looking for a driven and solution-oriented Systems Developer for SAP to join us at Sandvik Machining Solutions (SMS). We offer you the chance to develop and influence today’s system, in a key role in a dynamic and challenging environment. The location for this position is Sandviken.

Job Summary
In this position, you are an important part of our team, delivering both project activities and application management. You are responsible for developing the SAP systems and integration software, with focus on the SAP PLM system within SMS in regard to scalability, security, accessibility and extendibility. Your daily work includes: suggesting solutions and functionality to Business Partners; designing, creating and testing program source code; handling incidents and requests. Furthermore, you collaborate and communicate with the team and organization and keep them informed of business issues and assignment updates. By actively participating in development projects, you secure the knowledge transfer within the business and coordinate development resources with colleagues in the development of applications.

Your profile
We are looking for someone with a degree in IT Engineering, or equivalent knowledge gained from work experience. You have at least a year’s experience from working with SAP systems development. Experience from working SAP PLM, ABAP OO and SAP PI is a must to be successful in this position. As we operate in an international setting, you have great communication skills in English, both verbal and written.

We are sincerely interested in your personality – you are a true problem solver with great business focus and the ability to transform customer demands into requirement specifications. We value your willingness to learn and your strategic and tactical planning character. You are also enterprising and service-minded with great teamwork skills, and you enjoy documentation and pay great attention to details.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Your profile
We are looking for someone with a degree in IT Engineering, or equivalent knowledge gained from work experience. You have at least a year’s experience from working with SAP systems development. Experience from working SAP PLM, ABAP OO and SAP PI is a must to be successful in this position. As we operate in an international setting, you have great communication skills in English, both verbal and written.

We are sincerely interested in your personality – you are a true problem solver with great business focus and the ability to transform customer demands into requirement specifications. We value your willingness to learn and your strategic and tactical planning character. You are also enterprising and service-minded with great teamwork skills, and you enjoy documentation and pay great attention to details.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2016, the Group had approximately 43,000 employees and sales of 82 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 355791
Webbplats: https://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/it-system-developer-sap-355791/
Epostadress:
Övrigt: Prior to this recruitment, we have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize. In light of this, we respectfully decline any contact with marketing or recruitment agencies regarding additional channels or campaigns.
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
C/O SANDVIK AB
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sektionschef arbetsförmedlingen Västra Gästrikland

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vi hjälper tusentals arbetssökande att hitta ett arbete och lika många arbetsgivare att få den kompetens de behöver. Vi har påbörjat ett omfattande och viktigt förnyelsearbete mot en modernare och lärande myndighet. Hos oss är ett utvecklat ledarskap med fokus på självledarskap. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss.html.

Som chef inom Arbetsförmedlingen är du en förebild för vår värdegrund. Du utmanar och föreslår förbättringar, prioriterar, samt inspirerar och synliggör dina medarbetare. Du gör det genom att lyssna, ställa frågor och lyfta perspektiv. Gillar Du att sitta i möten, utöva ett nära ledarskap men även sitta vid skrivbordet och göra olika planeringar, analyser och andra uppgifter ja, då är Du varmt välkommen med Din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift är att leda verksamheten så att vi klara vårt uppdrag, når våra mål och befäster ett gott arbetsklimat. Ditt  ledarskap inspirerar och engagerar medarbetare till att utföra ett bra arbete. Medarbetarna är din viktigaste resurs och du ser deras behov av utveckling. Du ser vad som gagnar helheten i situationer med många intresseinriktningar och flera parallella uppdrag. Du samverkar med näringsliv, myndigheter, organisationer och andra aktörer. Du står för långsiktighet, uthållighet och kontinuitet.

Du har förmåga att skapa en god dialog med medarbetarna samt med fackliga parter. Du kommunicerar och tillämpar myndighetens värdegrund och strategiska riktningar som visionen och målbilden ger, samt skapa förutsättningar för god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald. Positiv inställning till att leda en verksamhet som befinner sig i ständig utveckling samtidigt som du vill utvecklas i din egen roll inom Arbetsförmedlingen. Du har god självinsikt, personlig trygghet. Du ingår i kontorets ledningsgrupp och förväntas bidra till utvecklingen av verksamheten. Chefsrollen är en förtroendeställning och du är god företrädare för myndigheten, samt en god förebild för medarbetarna. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, förmågor och lämplighet.

Grundläggande kvalifikationskrav


• Högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
• Chefserfarenhet eller annan lämplig dokumenterad erfarenhet av ledarskap eller goda vitsord och bedömd lämplig som chef
• Goda kunskaper om arbetsmarknadsfrågor och det arbetsmarknadspolitiska uppdraget
• B-körkort

Kompetenskrav för rollen


• God pedagogisk och analytisk förmåga
• Intresse och motivation för att leda och utveckla verksamhet och medarbetare
• Förmåga att vara strategisk och att kommunicera väl
• Förmåga att driva frågor framåt, åstadkomma resultat och visa på synbara effekter
• Förmåga att samarbeta, skapa goda relationer och ha kundfokus
• Förmåga att omsätta uppdrag och mål i konkreta insatser
• Förmåga att prioritera, fatta beslut samt ta ansvar för fattade beslut
• Förmåga att se sammanhang och skapa strukturer
• Förmåga att följa upp, utvärdera och förändra arbetet

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta med olika typer av arbetsgivare
• Erfarenheter från hur kommuner eller annan offentlig verksamhet fungerar, samt av att samverka med dessa
• Gott kontaktnät hos privata företag

Placering: Vi söker 2 sektionschefer till arbetsförmedlingen i Västra Gästrikland. Västra Gästrikland innefattar orterna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Enheten leds av en arbetsförmedlingschef och 4 sektionschefer. Totalt arbetar ca 95 medarbetare på våra kontor. Teamen är indelade efter Erbjudande och Tjänster utifrån arbetsgivarnas och arbetssökandes behov. Resor med bil ingår i tjänsten.

Övrigt: Vi söker 1-2 sektionschefer, tillsvidareanställning, kan bli aktuellt med visstid för en utav tjänsterna. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Heltid med förtroendearbetstid. Intervjuer för tjänsterna kommer hållas den 30 november.

Ansökan: Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2017. Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" nedan och bifogar ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker arbetet och vad du vill åstadkomma. I processen kommer personlighetstest att användas.


Arbetsförmedlingen värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi ser även positivt på om du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Sok-jobb-hos-oss.html?rmpage=job&rmjob=15351
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbetsförmedlingen
Af Västra Gästrikland Box 301
81121  Sandviken Sverige
Hemsida: www.arbetsformedlingen.se
  
Platsannons

Vikarierande Förskollärare till förskolan Dag & Natt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du chansen att få arbeta med utmanande arbetsuppgifter på en lite annorlunda förskola! Kommunens enda nattöppna förskola söker idag en legitimerad förskollärare med tjänstgöring måndag- fredag, dagtid.

Dag & Natt är en dygnetruntöppen förskola, med två förskoleavdelningar (yngre och äldre) samt en pedagogisk omsorgsavdelning. Förskolan har öppet dygnet runt alla årets dagar (exkl. julafton).

Förskolan har 14 personal, varav 4 förskollärare som endast arbetar måndag-fredag, dagtid.

Som en av dessa fyra förskollärare har du det pedagogiska ansvaret att arbetet i barngruppen genomförs enligt förskolans styrdokument. Tillsammans med hela arbetslaget ansvarar du för att förskolan erbjuder en god miljö för utveckling, lek och lärande.
Som pedagogiskt ansvarig förskollärare vill vi att du vill och kan, samt har modet att leda andra pedagoger mot uppställda mål.

Förskollärarjobbet på förskolan innebär att:

* Aktivt leda övriga arbetskamrater för att uppnå högre måluppfyllelse
* Aktivt bidra till att alla barn får det stöd som behövs för sitt lärande och utveckling
* Aktivt arbeta för att förskolan erbjuder en stimulerande och utvecklande lärmiljö

Vi erbjuder dig:

* Arbetskamrater med lång erfarenhet, olika yrkesutbildningar och positiv inställning
* En god organisation för pedagogisk utvecklingstid, kollegialt lärande, nära samarbete med övriga förskollärare och förskolechef
* En arbetsplats med god arbetsmiljö och fylld av glädje
* och sist men inte minst; ett gäng härliga leksugna barn

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarlegitimation

Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument (skollag, läroplan) och uppdrag, samt ha goda kunskaper om barns emotionella, sociala och kunskapsmässiga utveckling

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av stöd, samt kunskap om AKK.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du känner igen dig i följande beskrivning:

* Du har modet och kompetensen att leda andra pedagoger
* Du har god samarbetsförmåga, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt, är utåtriktad och relationsskapande.
* Du har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv, ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Analyserar problem och löser dem.
* Du har entusiasm, energi och lust i arbetet som visar sig genom ditt positiva bemötande till andra.
* Du har självinsikt, är trygg i dig själv, ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-14 Vikariat 180214-190331., upphör: 2019-03-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 947-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=27d93f38-0882-4679-b7f1-23e7a4eb8eed&TK=722283e5-2b28-4e93-80e1-4d0f40f198d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/x_NfI2XVRP4
  
Platsannons

Lärare till åk 4-6 Kungsgårdens skola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Kungsgårdens skola är en F-6 skola med ca 170 elever. Personalen är fördelad i tre arbetslag, förskoleklass och fritids, åk 1-3 och 4-6 och det är ett tätt samarbete mellan arbetslagen.

Vi ser gärna att du har en så bred ämnesinriktning som möjligt. Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 4 där du undervisar i flera ämnen och vi söker dig som har matematik och NO kompetens. Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6 och ha ett nära samarbete med övriga lärare kring planering och elevernas utveckling, socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten ingår det att planera, genomföra och följa upp undervisningen samt att du ska kunna använda datorn som ett naturligt lärverktyg.

På Kungsgårdens skola vill vi att du som lärare har en god förmåga att individualisera lärandet eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Varje elev är unik och din uppgift som lärare är att kunna erbjuda verktyg och en stimulerande lärmiljö för var och en. Vi vill även att du har goda ledaregenskaper och förmåga att skapa varma relationer till varje elev och deras vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande:
* Du har grundskollärarexamen/legitimation för åk 1-6.
* Du har erfarenhet av att arbeta i åk 4-6.
* Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag och styrdokument.
* Du har bred ämnesinriktning.
* Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar.
* Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjligheten att utveckla sitt allra bästa jag.
* Du är en tydlig och en vuxen förebild för eleverna.
* Du har lätt för att samarbeta, skapa relationer, och vara tydlig i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
* Du är flexibel i tanke och handling men också van av att jobba välstrukturerat och målinriktat.
* Du uppskattar att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten.
* Du är positiv och ser möjligheter istället för hinder.
* Du har goda IT-kunskaper.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Före anställning ska följande lämnas in;
• lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
• giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 946-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=010aecb8-8cce-4201-b3ea-b1920bb49c57&TK=7c67175b-e9b0-4ce1-9620-8516d874d01a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/cwbQXTZXS-s
  
Platsannons

Vi söker dig som vill jobba som fritidspedagog på Kungsgårdens skola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Kungsgårdens skola är en F-6 skola med ca 170 elever och med närhet till skog och natur. Personalen är fördelad i tre arbetslag, förskoleklass och fritids, åk 1-3 och 4-6 och det är ett tätt samarbete mellan arbetslagen.

Du kommer att arbeta som fritidspedagog på Kungsgårdens skola.

På Kungsgårdens skola vill vi att du som fritidspedagog har en god förmåga att individualisera lärandet eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Varje elev är unik och din uppgift är att kunna erbjuda verktyg och en stimulerande lärmiljö för var och en. Vi söker dig som är en tydlig ledare med förmåga att skapa goda relationer till varje elev och deras vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande:
* Du har fritidspedagogexamen alt. har annan pedagogisk utbildning
* Du har erfarenhet av att arbeta som fritidspedagog
* Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag och styrdokument
* Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar
* Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjligheten att utveckla sitt allra bästa jag
* Du är en tydlig och en vuxen förebild för eleverna
* Du har lätt för att samarbeta, skapa relationer, och vara tydlig i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor
* Du är flexibel i tanke och handling men också van av att jobba välstrukturerat och målinriktat
* Du uppskattar att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten
* Du är positiv och ser möjligheter istället för hinder
* Du har goda IT-kunskaper

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Före anställning ska följande lämnas in;
• lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
• giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-04 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 945-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ce9beda-7d08-4e85-9caa-5deb3cfb7b04&TK=3cd6ebac-617e-4c02-b453-d154d575c492
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/cwbQXTZXS-s
  
Platsannons

Danslärare/danspedagog till Kulturskolan

Kultur- och fritidskontoret ansvarar bl a för kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd, kulturhistoriska miljöer, idrott och friluftsliv.

Kulturskolan erbjuder alla barn och ungdomar i kommunen undervisning inom kulturella färdigheter som musik, teater, bild, dans, skrivande med mera.
Vi är en del av Sandvikens Kulturcentrum och huserar i anpassade lokaler tillsammans med bibliotek, estetiska programmet, litteraturhuset Trampolin, konsthall med mera. Tillsammans utgör vi en viktig del i Sandvikens kulturliv och erbjuder möten och kulturupplevelser för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en danslärare som under ordinarie medarbetares föräldraledighet fortsätter att utveckla dansen som konstnärligt uttrycksmedel för barn och unga i kommunen. Uppdraget som danslärare omfattar flera områden. En viktig del är att arbeta med dans i grundskolan. En annan är att etablera dansen som konstnärligt uttryck för våra barn och ungdomar inom frivillig verksamhet. Du kommer att samarbeta med duktiga kollegor både inom och utanför ditt eget ämnesområde och aktivt delta i utvecklingen av Kulturskolans verksamhet. Du kommer även att samarbeta med andra kulturaktörer, kulturinstitutioner, föreningsliv m.fl. för att skapa samverkansprojekt.
Tillsammans med chef, kollegor och elever planerar och genomför du din verksamhet utifrån Kulturskolans verksamhetsplan. Du tar själv ansvar för dina elevgrupper och verkar för goda kontakter med dina elever och deras familjer och deltar aktivt i Kulturskolans gemensamma aktiviteter och evenemang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har danslärar-/danspedagogutbildning från högskola eller likvärdig dansutbildning. Du har erfarenhet av dans i skolan och en tydlig vilja att få barn och unga att växa som individer genom dans som konstform. Du har förmåga att intressera, inspirera, utarbeta och anpassa lektionerna till eleverna och är väl förtrogen med dansens olika stilar.
Som person har du även god organisations- och utvecklingsförmåga. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav. Tillgång till egen bil önskvärt.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Danspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-05 Eller efter överenskommelse. Möjlighet till förlängning av anställningen kan bli aktuell. , upphör: 2018-12-21 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 121-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b92b664e-9141-4690-8600-cae2b518b3ce&TK=87acdb7e-3bb0-4c9c-ba84-8b5a725dc86b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.sandviken.se/kulturskolan
  
Platsannons

Vi söker en Förskollärare till Brukets förskola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Brukets förskola ligger centralt i Sandviken i området "Nya Bruket" Vi har 3 avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år.
Vi har förmånen att barngrupperna i förskolan är mångkulturellt blandade och det ger barnen en respekt och hänsyn för varje människa, oberoende av barnens bakgrund. Vi tycker det är viktigt att lägga grunden till en verksam flerspråkighet hos de barn som har annat modersmål.

Vi som arbetar på Brukets förskola är till största delen utbildade förskollärare och vi arbetar tillsammans med läroplanens uppdrag. Vi tycker det är viktigt med bemötande både barn/vårdnadshavare/arbetskamrater och arbetar ständigt med värdegrunden för att bibehålla det goda arbetsklimatet hos oss
Vårt mål på Brukets förskola är att varje barn utvecklar ett rikt och nyanserat talspråk och en förmåga att kommunicera. Språket föds i ett samspel och leken är viktig för samspelet – därför lägger vi stor vikt på leken.

Nu när en av våra medarbetare slutar hos oss söker vi dig som ny kollega till Brukets förskola.

KVALIFIKATIONER
Låter detta som en intressant tjänst för dig? Vi söker dig som har;

* förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare samt har erfarenhet av arbete i förskola, åldrarna 1-5 år. Om du är nyutexaminerad kommer en introduktionsperiod med mentor planeras.
* ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och visar ett stort engagemang
* initiativrik men ändå ödmjuk som person och har lätt att samarbeta med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare,
* väl förtrogen med förskolans styrdokument och har kunskaper i pedagogisk dokumentation
* använder datorn som ett pedagogiskt verktyg i det dagliga arbetet

Du arbetar gärna med matematik, teknik, språkutveckling och har kunskaper inom systematiskt kvalitetsarbete. Du är förändringsbenägen och utvecklingsbar.

Meriterande är om du;
* har utbildning/erfarenhet inom kulturell mångfald
* har utbildning i mentorskap och kan vara mentor för nyutbildade förskollärare
* har gått NTA- introduktion och utbildningarna Luft och/eller Vatten.
* har IT kompetens - kunskap om redskapet iPad i förskolans verksamhet.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Före anställning ska följande lämnas in;
* lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
* giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Erfarenhet krävs. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.
Då vi vill ha flera medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 944-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=465be682-766f-4770-9438-1efc02064b41&TK=8e73c0bc-4d56-40fd-b95f-609e1b85b708
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/x_NfI2XVRP4
  

Platsannons

Vi söker en kundtjänstmedarbetare

Vill du bli en nyckelperson i Sandvikenhus kundtjänst? Vi söker nu en viktig kugge i vårt arbete med både externa och interna kunder.

Du kommer att vara placerad i vår kundtjänst, där du dagligen möter våra hyresgäster samt arbetar roterande med administrativa uppgifter och telefon. Du kommer organisatoriskt tillhöra vår affärsstöds avdelning.

Tjänsten:

Som kundtjänstmedarbetare är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att kommunicera med våra kunder och skapa goda relationer med alla som bor hos oss. Målet är att vi ska få nöjda kunder. Vi värdesätter dina kunskaper att ha ett öppet sinne för människor med olika bakgrund, där alla är lika viktiga för oss.
Du kommer att arbeta brett med kundservice. Arbetsuppgifterna består av att ta emot besök, besvara frågor via telefon, mail och webb, ta emot felanmälningar, nyckelhantering, administration av kundbeställningar och tilläggstjänster, hantering av kösystem etc.
Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!


Kvalifikationer

- Minst 3-årig gymnasieutbildning.
- Erfarenhet av kundtjänstarbete.
- Mycket goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift, såväl svenska som engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.
- Mycket goda IT kunskaper. Du kommer att arbeta med ca fyra IT system samtidigt.
- Goda kunskaper inom sociala medier för att kunna chatta med kunder via webben.
- Utbildning inom kommunikation är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för kundservice och har erfarenhet av att arbeta med människor. Som person har du ett stort driv, engagemang och framåtanda. Du är social, serviceinriktad och sätter kunden främst. Att alla människor är lika mycket värda är en självklarhet för oss och även för dig. Vidare är du organiserad och affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidMånadslön enl. överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: emina.campara@sandvikenhus.se
Övrigt: Varmt välkommen att skicka din ansökan via mail till emina.campara@sandvikenhus.se. Märk ansökan med "Kundtjänstmedarbetare" i ämnesraden. Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därav bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajt
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikenhus AB
Box 3045
81103  SANDVIKEN 
Hemsida: http://www.sandvikenhus.se
  
Platsannons

Förskollärare till Gullhedens förskola i Järbo

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill vara med och vidareutveckla utbildningen vid Gullhedens förskola i Järbo!
Vi söker just nu en förskollärare för tillsvidareanställning, då en av våra medarbetare går vidare till andra arbetsuppgifter. Vi söker också en förskollärare för vikariat under vårterminen 2018.
Tjänsterna innebär arbete med barn i åldrarna 3-5 år, med placering på en äldrebarnsavdelning där man arbetar i storarbetslag med sju kollegor på drygt 40 barn.

Gullhedens förskola bedriver idag undervisningen i tre byggnader varav två är tillfälliga. Den lösningen kommer vi att befinna oss i tills etapp två nybygget, under senvåren 2018.

Vi har gemensamma pedagogiska utrymmen; ateljé, NTA-rum och rörelse- och dramarum. Dessa rum kan användas av alla hemvister. Utegården kommer bli stor och gå runt nästan hela förskoleområdet, när allt är färdigt. Skogen finns precis utanför staketet. Den använder vi som ett rikt och outtömligt läranderum. Vi har promenadavstånd till kommundelsbiblioteket. Vi har också samarbete med biblioteket som tillhandahåller böcker för utlåning i vårt kapprum.

Måltiderna äter vi på lite olika sätt. De äldsta äter i matsalen och maten har tillagats på plats av vår kock. De yngsta äter i sina hemvister och de får maten från Åsgården i Järbo.

Trots att vi idag är utspridda så har vi ett gott samarbete mellan avdelningarna. Det som håller oss samman är vår arbetsplan och våra olika mötesforum.

Ett av de områden som ligger oss varmt om hjärtat är arbetet med hållbar utveckling. Detta innefattar aspekterna hälsa, miljö och människor. Hos oss arbetar engagerade förskollärare och barnskötare, både kvinnor och män, tillsammans för att nå våra uppsatta mål. En viktig grund för samarbetet är vårt goda arbetsklimat, där hjärtat är vår symbol - alla ska må bra på jobbet!

Vi använder oss av modern teknik, både datorer och lärplattor, för att stärka både barnens och lärarnas livslånga lärande. Vi har föregående läsår inlett ett samarbete med forskare vid Högskolan i Gävle. Ämnesområdet är naturvetenskap och teknik samt förskollärares tankar om detta i förskolan. Samarbetet fortsätter även detta läsår.

”Vi utbildar framtiden, naturligtvis!”

KVALIFIKATIONER
Tycker du att denna tjänst låter intressant för dig? Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning;

Du har förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Om du är nyexaminerad kommer en introduktionsperiod med mentor planeras.
Du tycker om att utmanas i ditt eget lärande samtidigt som du tar tillvara barnens intressen och nyfikenhet.
Du tycker om att diskutera och analysera arbetssätt för att vidareutveckla utbildningen och ser barnen som delaktiga i den processen.
Du har lätt att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare.
Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation.
Du använder digitala verktyg i undervisningen samt i din dokumentation.
Du har ett intresse för estetiska lärprocesser.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Meriterande är;
erfarenhet av arbete som förskollärare
intresse inom områdena matematik, naturvetenskap och teknik i förskolan
kunskaper om estetiska lärprocesser

Före anställning ska följande lämnas in;
lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Då vi vill ha fler medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tillträde: vikariatet 180108, tillsvidaretjänsten 180123.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 943-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ab9db035-7696-4de2-9127-edc80ad04ad7&TK=718bf2a6-ec9d-4f06-9691-871eb434514b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/x_NfI2XVRP4
  
Platsannons

Studiehandledare i Somaliska och Arabiska, Björksätraskolan F-9

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Björksätraskolan – En skola för alla!

Vi söker dig som vill vara med att skapa en lärande miljö och göra skillnad för våra elever. Vi erbjuder dig ett intressant arbete på vår skola där vi tillsammans i arbets- och ämneslag skapar goda förutsättningar för lärande.

Björksätraskolan är en mångkulturell F-9 skola i stadsdelen Björksätra i Sandviken. Skolan består av F-6 och 7-9. Du tar dig lätt hit med allmänna kommunikationer. Vi har närhet till skog och natur som vi har möjlighet att använda i vår undervisning. I skolans närhet finns även tillgång till flera idrottsanläggningar som används flitigt. Vi har för närvarande ca 650 elever och 80 lärare. 300 elever i åk F-6 och ca 350 elever i åk 7-9. Skolan har lång erfarenhet av att ta emot nyanlända elever och har för närvarande två förberedelseklasser. Personalen på F-9 är fördelad i sju arbetslag, tre på F-6 och fyra på åk 7-9. Skolledningen består av en skolområdeschef/rektor för F-6, biträdande rektor för åk F-6 och en rektor åk 7-9

Vår skola är för närvarande kommunen största skola. Vi är stolta över att ha en inspirerande kollegial miljö med bland annat ett flertal förstelärare inom flera ämnesområden. Det innebär för dig som medarbetare på Björksätraskolan att det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter.

Björksätraskolan satsar med stor framgång på att främja skolnärvaron hos eleverna. Tillsammans arbetar all personal för att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet som är en grund för elevernas måluppfyllelse. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar främjande och förebyggande för att alla elever ska nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Vi söker nu nya medarbetare som studiehandledare för elever som är i behov av särskilt stöd, en för det somaliskaspråket och en för det arabiskaspråket.

Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som känner igen dig i följande;

* Du har relevant utbildning, studiehandledarutbildning.
* Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag och styrdokument.
* Du är en god pedagogisk ledare och har förmåga att entusiasmera.
* Du har lätt för att samarbete, skapa relationer, och vara tydlig i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
* Goda IT-kunskaper är en förutsättning.

Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Meriterande är;
Då vi vill ha flera medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med olika etnisk bakgrund.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Före anställning ska följande lämnas in;
* lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
* giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Under ansökningstiden sker urval och intervjuer löpande, så varm välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-12-04 eller enligt överenskommelse. Vikariat fram t o m 180620 med eventuell förlängning. , upphör: 2018-06-20 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 942-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db642765-08ac-4646-ba59-09274c708635&TK=395cd227-93f8-46d2-b02c-f6a2d58d5630
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/cwbQXTZXS-s
  
Platsannons

Enerco söker Industrimekaniker för Sandviken

Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som mekaniker är du ofta en av de första på plats och våra team har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Vi håller industrin rullande. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är fokuserat mot underhåll, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda.

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll
erfarenhet av svetsarbete.

Vi tror att du är
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull

Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha en fast anställning.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Industrimekaniker Sandviken
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17800-enerco-group-sandviken-enerco-soker-industrimekaniker-for-sandviken/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enerco Group AB
Box 63
81322  Hofors Sverige
Hemsida: http://www.enerco.se
  

Platsannons

Handledare i Stöd och Matchning, Sandviken

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seVi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi på Astar har fått ett uppdrag från Arbetsförmedlingen: vi ska stödja medborgare och matcha dem mot rätt arbete!

Vi hoppas att du vill vara med oss på den resan och skapa ett mer inkluderande samhälle.

Som handledare i projektet stöd och matchning får du chansen att tända stjärnor och hjälpa människor till rätt arbete. Vi hjälper deltagarna att utveckla sina samhälls- och språkkunskaper genom olika studiebesök, seminarier och utbildningar. Vi arbetar även med grupperinsatser där deltagarna får öva på intervjusituationer och lära sig att arbeta med en dator i sitt arbetssökande. Insatsen är individuellt anpassad och målet är att deltagaren ska komma ut i arbete. Kom, var med oss och gör skillnad.

Formell Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet inom en av nedanstående kategorier. 

Kategori 1. 

Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid sammanräknat under den senaste 5 årsperioden.

Kategori 2.

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt

Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter. De tre åren räknas samman under den senaste 5 årsperioden.

- Arbetsledning med personalansvar

- Rekrytering

- Omställningsarbete för arbetssökande

- Studie- och yrkesvägledning

- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Arbete med social- och gruppsykologi

- Karriärvägledning

Har du även språkkunskaper inom Arabiska, Tigrinja, Persiska, Somaliska och Engelska är detta mycket meriterande. Beskriv tydligt i din ansökan inom vilken kategori du har kompetens och arbetslivserfarenhet.

Egenskaper

För att trivas i rollen och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta. Mod, kraft och Passion med hjärtat är våra värdeord och ligger till grund för vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Tillsammans skapar vi ett team med branschens bästa värdskap som målsättning.       Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag!  

Vi erbjuder tjänster som visstidanställningar eller timanställningar för att bygga ett team som växer med antalet deltagare. Mer info om detta vid en intervju.

För mer information om tjänsten välkommen att kontakta vår samordnare för Stöd och matchning.

Linus.rahbek@astar.se

tom.dyrvik@astar.se

Vi tar inte emot ansökningar via mailen!

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 50-100%. Tillträde: enligt överenskommelse Visstidsanställningfast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 2017/436
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178505/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Astar AB
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serviceelektriker till Sandviken

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med 1 800 medarbetare och en omsättning på 2,2 miljarder kronor. Vi är organiserade i fyra divisioner och finns på 50 orter i Sverige.
Med kunden i fokus utför vi service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Vår serviceverksamhet i Sandviken behöver förstärkning och vi söker därför serviceelektriker som vill arbeta i Sandviken med omnjed. 


Brinner du för service och kundvård? Är du redo för nya utmaningar? Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar? Midroc Electro expanderar och behöver fler engagerade medarbetare till vårt team, är du vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några- eller något års erfarenhet av att arbeta i branschen. I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning och underhåll samt felsökning hos våra kunder i varierande och omväxlande serviceuppdrag.

Personliga egenskaper:
Du bör vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Att du har en el-utbildning i grunden är ett krav.

Övrigt:
B-körkort är ett krav
 

Anställningsform:
Tillsvidare

Vid frågor kring tjänsterna kontakta:
Avdelningschef Niklas Blixt 010-470 77 75

 
Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://www.midrocelectro.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=635
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Midroc Electro
Förrådsgatan 12
81140  Sandviken Sverige
Hemsida: http://www.midrocelectro.se/
  
Platsannons

Portugisisk telefonist

Som telefonist hos iTell får du ett självständigt arbete med ansvar för ett specifikt antal kunder. Du besvarar dina kunders inkommande samtal och blir deras "ansikte utåt". Du har kunskapen som effektivt höjer våra kunders tillgänglighet och servicenivå genom att lotsa varje inkommande samtal, information och meddelande till rätt person (Vi arbetar EJ med utgående försäljning/telemarketing).

Vi söker nu dig som håller en hög servicenivå och kvalité samt gärna har erfarenhet från liknande telefon eller kundservicearbete sedan tidigare. Du har lägst gymnasiekompetens och uttrycker dig väl -både i tal och skrift, på portugisiska, svenska och engelska. Du har god datavana och kan lätt sätta dig in i nya system. Som person är du flexibel och framåt, noggrann och punktlig samt drivs av att ge våra kunder bästa tänkbara service! Arbetet kan upplevas stressigt då tillgängligheten för våra kunder är viktigt.

íTell erbjuder telefonilösningar baserade på modern teknologi, gedigen kvalitet och hög serviceanda. iTell servar företag i Norden och England med olika telefonilösningar inom växel, kundtjänst och svarstjänst.

iTell startades under 2002 och vi är idag ett 50-tal medarbetare uppdelade på 2 orter: Sandviken och Borlänge.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Växeltelefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMöjlighet att arbeta som fjärrtelefonist finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@itell.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: iTell AB
Färögatan 33, Kista Science Tower
16451  Kista Sverige
Hemsida: http://www.itell.nu
  

Platsannons

Durfid söker en fastighetsskötare

Vi söker Dig som gillar att ta ansvar och är självgående. Du ska vara social och ha ett bra bemötande mot kunder.

Fastighetsskötaren har ansvar för utemiljö, parkeringar, lekplatser och gemensamma områden. Arbete kräver att du själv åtgärdar felanmälningar och utför reparationer i lägenheter som snickerier och enklare måleri jobb.

Krav:
- Körkort

Meriterande:
- Erfarenhet av byggbranschen och fastighetsskötsel
- behärskar svenska i tal och skrift
- Pratar Arabiska eller Kurdiska
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvanställning 6 månader Deltid: 50%Månadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@durfid.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Durfid Sandviken AB
Box 2035
15102  SÖDERTÄLJE 
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare till Sandviken

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med 1 800 medarbetare och en omsättning på 2,2 miljarder kronor. Vi är organiserade i fyra divisioner och finns på 50 orter i Sverige.
Med kunden i fokus utför vi service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Midroc Electro i Sandviken är i behov av ytterligare en engagerad Projektledare till vår service avdelning.
 

Arbetsuppgifter:
Som projektledare blir du en viktig del i vårt framtida arbete där du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Avdelningens arbeta med löpande serviceuppdrag och projekt av mindre karaktär både lokalt på orten samt närliggande orter.

 

Kompetens och erfarenhet:
Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Tidigare erfarenheter av kalkylering är meriterande men inte ett krav. Midroc Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

 

Vi erbjuder dig:

- En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag.

- Intressanta och varierade uppdrag.

- Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.

- Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.

- Trevliga kollegor där vi arbetar professionellt med att lösa projektfrågor och serviceuppdrag.

- Vi samarbetar och har ett starkt närverk inom företaget.

- Möjligheten till personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner.

- Vi sätter våra medarbetare i centrum.

 

Placeringsort:
Sandviken

Vid ytterligare frågor kring tjänsten kontakta:
Avdelningschef Niklas Blixt 010-470 77 75Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://www.midrocelectro.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=634
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Midroc Electro
Förrådsgatan 12
81140  Sandviken Sverige
Hemsida: http://www.midrocelectro.se/
  

Platsannons

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Vi söker en utbildad bilmekaniker med minst 5 års erfarenhet för en tillsvidareanställning. Anställningen kommer att inledas med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta med service, byte av delar såsom tex kamremsbyte mm. Goda datakunskaper krävs.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: af.bil.motor@bredband.net
Övrigt: Ansök snarast då urval sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: A. Falk Bil & Motor AB
Idrottsvägen 11
81132  SANDVIKEN 
Hemsida:
  
Platsannons

HR Generalist

Within HR at Sandvik Machining Solutions (SMS) and Sandvik Coromant, we strive to develop all resources to their fullest potential in order to have the best competences available for each job in the organization. By nurturing our people, culture and way of working, we are cultivating our most valuable assets – our people have brought us to the position we enjoy today, and they continue opening doors to future success.

We are now looking for an experienced and committed HR Generalist to support and guide our managers within both Sandvik Machining Solutions and Sandvik Coromant through various HR issues. In this role, you take part in an interesting, inspiring and challenging journey that requires your commitment to contribute to the success of our business, take responsibility for our local HR delivery and managing common HR topics.

This position is located in Sandviken.

Key performance areas
As an HR Generalist you encourage improvements and deliver results both as an individual and as part of a team. You support the organization at our site in Sandviken on various HR issues, providing expert advice on disciplinary and health related cases as well as conflict and crisis handling. You are also responsible for offering coaching, advice and guidance to our line managers and employees, in order to ensure quality deliveries.


We are looking for someone with a degree in HR, or a similar field, and at least three years’ experience of working as an HR professional. You have an interest in contractual matters and have extensive knowledge of country labor legislation. Furthermore, you have an understanding of HR best practices in employee relations, performance management and organizational support: including identifying risk and potential legal issues. To succeed in this position, you have good communication skills in both Swedish and English.

We place great value on your personal qualities in this recruitment: you are a good listener, a committed doer and an exceptional communicator. You handle and resolve issues, deliver results, encourage improvements and have a strong interest in, and thorough understanding of, our business. Acting as a role model for the organization in relation to people management is a vital part of your work, and you take pride in bringing an inclusive perspective to your work.

We actively work to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Sandvik Coromant is a part of global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong partnerships with customers support the development of advanced machining technologies and systems that will change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 3100 patents worldwide, employs over 8,000 staff, and is represented in 130 countries.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 355582
Webbplats: https://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/hr-generalist-355582/
Epostadress:
Övrigt: Prior to this recruitment, we have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize. In light of this, we respectfully decline any contact with marketing or recruitment agencies regarding additional channels or campaigns.
Arbetsplats: 
Adress: AB Sandvik Coromant
C/O SANDVIK AB
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Jernvallsskolan åk 1

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!


ARBETSUPPGIFTER
Sandvikens grundskolor har inför detta läsår genomgått en större organisationsförändring. Vill du vara en del av denna förändring, ha möjligheten att påverka framtiden skola och delta i elevernas kunskapsutveckling? Då skall du söka dig till oss på Jernvallsskolan!

Jernvallsskolan är en F-9 skola med ca 460 elever och en del av Södra grundskolområdet i Sandviken. Skolan är uppdelad i två enheter F-6 och 7–9 med vardera biträdande rektor. Det är två paralleller i varje årskurs samt en förberedelseklass för elever i årskurs 7–9.

Skolan upplevs av elever, personal och föräldrar som en plats där man trivs och känner sig trygg. Med gemensamt trygghetsteam, vuxna kamratstödjare samt en aktiv elevhälsa skapar vi goda förutsättningar för en trygg skoldag. Legitimerade och engagerade lärare bidrar till att flertalet av våra elever lämnar Jernvallsskolan med en gymnasiebehörighet. På skolan har man höga förväntningar på lärare och elever vilket bidrar till de goda resultaten.

Höga förväntningar skapar förutsättningar för att eleverna ska våga sätta höga mål. En god samverkan med hemmet är något som prioriteras på skolan och en förutsättning för att nå elevernas höga mål.

VI GÖR VARANDRA BÄTTRE är en grundtanke hos oss på Jernvallskolan.

Nu när en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi en ny kollega till oss på Jernvallsskolan. Du kommer att ingå i arbetslaget Humlan med lärare och fritidspedagoger i åk 1.

Vi söker dig som har lärarexamen och är legitimerad lärare i de lägre åldrarna och är intresserad att vara en del av framtidens skola och driva digital utveckling med oss. I ditt uppdrag ingår även sedvanliga uppgifter så som att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du är väl förtrogen med LGR11 och skollagen samt övriga viktiga styrdokument.

Du har ett tydligt ledarskap som ligger till grund för att skapa en positiv lärande miljö där eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du äger en god förmåga att involvera och integrerar alla elever i undervisningen, vilket bidrar till att öka elevernas egna motivation till kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och att arbeta i team anser du vara en nyckel till framgång i den moderna skolan.

KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant?
Vi söker dig som känner igen dig i följande:

- Du har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa mot årskurs 1–3. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av läraryrket.
- Du är väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdraget samt övriga styrdokument.
- Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
- Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna och föräldrarna.
- Du arbetar utifrån elevens specifika behov och kan söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela studiesituation
- Du visar engagemang och vilja att aktivt bidra i verksamhetens kollegiala lärandeprocesser


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 940-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35c544fd-7001-4365-be76-62ceee96bc89&TK=3348fb63-7243-43eb-97d2-cb88b0e7fa19
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare till Jernvallsskolan åk 4–6

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Sandvikens grundskolor har inför detta läsår genomgått en större organisationsförändring. Vill du vara en del av denna förändring, ha möjligheten att påverka framtiden skola och delta i elevernas kunskapsutveckling? Då skall du söka dig till oss på Jernvallsskolan!

Jernvallsskolan är en F-9 skola med ca 460 elever och en del av Södra grundskolområdet i Sandviken. Skolan är uppdelad i två enheter F-6 och 7–9 med vardera biträdande rektor. Det är två paralleller i varje årskurs samt en förberedelseklass för elever i årskurs 7–9.

Skolan upplevs av elever, personal och föräldrar som en plats där man trivs och känner sig trygg. Med gemensamt trygghetsteam, vuxna kamratstödjare samt en aktiv elevhälsa skapar vi goda förutsättningar för en trygg skoldag. Legitimerade och engagerade lärare bidrar till att flertalet av våra elever lämnar Jernvallsskolan med en gymnasiebehörighet. På skolan har man höga förväntningar på lärare och elever vilket bidrar till de goda resultaten.

Höga förväntningar skapar förutsättningar för att eleverna ska våga sätta höga mål. En god samverkan med hemmet är något som prioriteras på skolan och en förutsättning för att nå elevernas höga mål.
VI GÖR VARANDRA BÄTTRE är en grundtanke hos oss på Jernvallskolan.

Vi söker dig som har speciallärarexamen med lärarexamen och erfarenhet av arbete som lärare/speciallärare i grundskolan och är intresserad att vara en del av framtidens skola och driva digital utveckling med oss. I ditt uppdrag ingår även sedvanliga uppgifter så som att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du är väl förtrogen med LGR11 och skollagen samt övriga viktiga styrdokument.
Du har ett tydligt ledarskap som ligger till grund för att skapa en positiv lärande miljö där eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du äger en god förmåga att involvera och integrerar alla elever i undervisningen, vilket bidrar till att öka elevernas egna motivation till kunskapsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och att arbeta i team anser du vara en nyckel till framgång i den moderna skolan.

KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant?
Vi söker dig som känner igen dig i följande:

- Du har speciallärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa som speciallärare mot årskurs 4–6. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av läraryrket.
- Du är väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdraget samt övriga styrdokument.
- Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
- Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna och föräldrarna.
- Du arbetar utifrån elevens specifika behov och kan söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela studiesituation.
- Du visar engagemang och vilja att aktivt bidra i verksamhetens kollegiala lärandeprocesser.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 941-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=745f0e09-b000-428d-9df7-53119bce1802&TK=0f8f51d7-f535-4205-b052-87b8510df37d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/cwbQXTZXS-s
  
Platsannons

Förskollärare med avdelningsansvar till Sätralinjens förskola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!


ARBETSUPPGIFTER
Sätralinjens förskola växer och kommer att utökas från och med om januari med fyra nya avdelningar. Förskolans gård är under uppbyggnad och kommer bli Sandvikens mest stimulerande utemiljö för utveckling och lärande. Förskolan är belägen i paviljonger som är ljusa och väl fungerande lokaler för förskoleverksamhet. Vi söker nu fyra nya förskollärare som kommer att ansvara för varsin avdelning.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning där du kommer ansvara för att skapa, bygga upp och strukturera upp våra nya avdelningar. Du kommer att ansvara för att leda arbetslaget mot läroplanens mål. På förskolan finns också två pedagogiska utvecklingsledare som har det samordnande ansvaret för förskolans pedagogiska utveckling. Tillsammans arbetar teamet för att skapa och bygga en god arbetsmiljö och skapa en attraktiv arbetsplats.
Denna roll är ett steg i de karriärsutvecklingsmöjligheter som är framtagna speciellt för förskollärare inom Sandvikens kommun.
Rollen kräver att du är lugn och stabil, kan hantera oväntade situationer och har god problemlösningsförmåga.


KVALIFIKATIONER
Tycker du att denna tjänst låter intressant för dig? Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning;

* Du har förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation.
* Bred erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna LOK:are med goda kunskaper i det systematiska kvalitetsarbetet.
* Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor
* Du har lätt att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare
* Du ser arbetslagets delaktighet som en viktig ingrediens för att bygga upp en attraktiv arbetsmiljö.
* Du ser ständiga förbättringar som en naturlig del av verksamheten.
* Du har god problemlösningsförmåga
* Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt


Meriterande är;
* Goda kunskaper i pedagogisk dokumentation

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 939-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ba8ac5f-a46d-4ae3-b97f-3a8a9cfca511&TK=c7e0a8c1-b62a-48e1-b19b-23f52376575e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagog till Tallbacksgårdens förskola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Tallbacksgårdens och Norrsätra förskola ligger på gångavstånd från centrala delarna av Sandviken med närhet till grundskolan i området Norrsätra. Du tar dig lätt hit med allmänna kommunikationer, både från Gävle/ Sandviken och Falun/Hofors. Enheten Tallbacksgården består av två förskolor nära varandra. Tallbacksgårdens förskola med två avdelningar för de yngre barnen och en avdelning för äldre barn och Norrsätra förskola med 2 avdelningar för de äldre barnen. Båda förskolorna har fin utemiljö i ett bostadsområde, med närhet till lekparker, gräsytor och skogen.

Förskolan arbetar för integration, mångkultur och språkutveckling genom ett tematiskt arbetssätt. Vi är en interkulturell förskola. På vår förskola arbetar legitimerade förskollärare, barnskötare och personal med annan utbildning och förskolan kännetecknas av mångfald, nytänk, energi och möjligheter. Vi värnar om de olika kulturer vi har på förskolan och de inslag vi tar till oss från de olika kulturerna. Vi är stolta att ha medarbetare från olika kulturella och språkliga bakgrunder och i olika åldrar.

Tycker du om att vara delaktig i barnens utveckling, se till deras behov av omsorg och lärande. Då behöver vi dig. Tycker du om att vara ute och hitta på aktiviteter som främjar barnens språkliga utveckling och sociala färdigheter. Då behöver vi dig. Som förskollärare utmanas du i att tänka nytt, annorlunda för att ge barnen utmaningar och göra dem nyfikna. Vi diskuterar och analyserar vårt arbetssätt för att vidareutveckla utbildningen för barnen.

Från och med HT-17 arbetar vi i par med 8 barn per par på yngre barns avdelningarna och 12 barn per par på äldre barns avdelningarna. För att ge barnen möjlighet att vara tillsammans i mindre grupper.

Vi tycker det är viktigt att barnen får leka så att deras fantasi, språk och sociala färdigheter utvecklas. Vi gör utbildningen rolig, trygg och lärorik för barnen. Det gör vi genom att arbeta tematiskt enligt läroplanen och vi använder oss av lärandeobjekt.

KVALIFIKATIONER
* Du har förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Om du är nyutexaminerad kommer en introduktionsperiod med mentor planeras
* Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor.
* Du är initiativrik men ändå ödmjuk som person och har lätt att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare.
* Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation,
* Du har kunskaper om digitala verktyg i undervisningen samt i din dokumentation.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Meriterande är;
* Du är flerspråkig och behärskar något av följande språk; franska, swahili, ryska, tjetjenska, somaliska och tigrinja
* Du har kunskap av att arbeta med språk, estetiska lärprocesser eller musik
Då vi vill ha fler medarbetare med språk och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Före anställning ska följande lämnas in;
* lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
* giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Då vi vill ha fler medarbetare med språk och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-01 Snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 938-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f3056a0-8b6a-45af-afd6-90a1bc22a5bc&TK=c7fd81bf-0c6e-4101-b9c6-a94979ba1093
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: https://youtu.be/x_NfI2XVRP4
  
Platsannons

Jernvallsskolan söker fritidspedagog

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet.
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande - en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.

Vi gör skillnad och bildar framtid!
ARBETSUPPGIFTER
Sandvikens grundskolor har inför detta läsår genomgått en större organisationsförändring. Vill du vara en del av denna förändring, ha möjligheten att påverka framtiden skola och delta i elevernas kunskapsutveckling? Då skall du söka dig till oss på Jernvallsskolan!

Jernvallsskolan är en F-9 skola med ca 460 elever och en del av Södra grundskolområdet i Sandviken. Skolan är uppdelad i två enheter F-6 och 7–9 med vardera biträdande rektor. Det är två paralleller i varje årskurs samt en förberedelseklass för elever i årskurs 7–9.

Skolan upplevs av elever, personal och föräldrar som en plats där man trivs och känner sig trygg. Med gemensamt trygghetsteam, vuxna kamratstödjare samt en aktiv elevhälsa skapar vi goda förutsättningar för en trygg skoldag. Legitimerade och engagerade lärare bidrar till att flertalet av våra elever lämnar Jernvallsskolan med en gymnasiebehörighet. På skolan har man höga förväntningar på lärare och elever vilket bidrar till de goda resultaten.

Höga förväntningar skapar förutsättningar för att eleverna ska våga sätta höga mål. En god samverkan med hemmet är något som prioriteras på skolan och en förutsättning för att nå elevernas höga mål.
VI GÖR VARANDRA BÄTTRE är en grundtanke hos oss på Jernvallskolan.

Nu när en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi en ny kollega till oss på Jernvallsskolan. Du kommer att ingå i arbetslaget fjärilen med lärare i åk 3.


KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande;

*Du har fritidspedagogexamen/ lärarexamen med inriktning fritidshem alternativt annan likvärdig högskoleutbildning.
*Du har god insikt och kunskap i de nationella styrdokumenten och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga
arbetet.
*Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
*Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* Du har erfarenhet av att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Före anställning ska följande lämnas in;
* lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg eller motsvarande
* giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg.

Då vi vill ha flera medarbetare med språk och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 937-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a2a303d2-72a2-4c7e-a98d-ebe13069728e&TK=aae9af0c-3108-450f-a455-758edcfebc1b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Grundskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. Arbetsterapeut till Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett menings- och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom verksamhetsområdet specialenheter ingår Rehabenheten som idag består av nio arbetsterapeuter och nio fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi arbetat teambaserat och har en gemensam bas för rehabilitering i hemsjukvård, på korttidsboende samt vård- och omsorgsboende inklusive demensboende.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeuten ger rehabiliterande insatser till personer som har funktions- och aktivitetshinder som begränsar eller hotar att begränsa individens dagliga liv. I arbetet ingår förebyggande, rehabiliterande/habiliterande och kompensatoriska åtgärder. Arbetsterapeuten ingår i team runt omsorgstagaren tillsammans med andra befattningar, såsom fysioterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal.
I arbetet ingår att tillvarata och utveckla såväl fysiska, kognitiva som sociala färdigheter och att anpassa miljön. Handledning, instruktioner och utbildningsinsatser till annan personal är en del i arbetet.
Vi erbjuder omväxlande arbete samt en kompetent och trevlig arbetsgrupp att arbeta i. Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett intresse för att möta och arbeta med den åldrande människan.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom såväl kommunal verksamhet som sluten vård och primärvård. Erfarenhet från patientarbete inom neurologi, geriatrik, ortopedi, stroke och demens är värdefull likväl som pedagogisk förmåga och förflyttningskunskap.

Som person är du positiv, flexibel och lyhörd. Du är självständig, förtroendeingivande och noggrann. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Då vi arbetar i team ställs höga krav på god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot är spridda inom kommunen är körkort en förutsättning för arbetet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: 120-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=81240c74-0c6a-4ea0-b854-65b08bb1488e&TK=fa3a065f-4f8b-4c0e-8448-5439fa2d9514
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://www.sandviken.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett menings- och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom verksamhetsområdet specialenheter ingår Rehabenheten som idag består av nio arbetsterapeuter och nio fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Vi arbetar teambaserad och är en sammanhållen enhet för Omsorgsförvaltningens rehabiliteringsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Fysioterapeuternas ansvarsområde innefattar rehabilitering inom Omsorgsförvaltningens hemsjukvård, korttidsboenden, vård- och omsorgsboenden inklusive demensboenden. Fysioterapeuten ingår i team runt omsorgstagaren tillsammans med andra befattningar, såsom arbetsterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal.

Viktiga arbetsområden är fysisk aktivitet, rörlighet, funktionsförmåga och träning. Problemställningar rör ofta fallprevention, rörelseförmåga, förflyttningsärenden och smärtanalyser.

Handledning, instruktioner och utbildningsinsatser till annan personal är en del i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett intresse för att möta och arbeta med den åldrande människan.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom såväl kommunal verksamhet som sluten vård och primärvård. Erfarenhet från patientarbete inom neurologi, geriatrik, ortopedi, stroke och demens är värdefull likväl som pedagogisk förmåga och förflyttningskunskap.

Som person är du positiv, flexibel och lyhörd. Du är självständig, förtroendeingivande och noggrann. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Då vi arbetar i team ställs höga krav på god samarbetsförmåga.
Eftersom de arbetsplatser du arbetar mot är spridda inom kommunen är körkort en förutsättning för arbetet.
Vi erbjuder omväxlande arbete i en kompetent och trevlig arbetsgrupp.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vikariatet gäller under förutsättning att föräldraledigheten blir som planerat.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: 119-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89385045-a9c6-4d38-8ed0-2da9d25f27f9&TK=22698dc1-46d9-45a1-876d-8f7e256963eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent sökes till trevlig tjej i Sandviken

Jag söker en personlig assistent som vill jobba med mig i mitt hem och hjälpa mig i min vardag.

Jag är en 30-årig tjej som bor i centrala Sandviken. För mig är det min dagsform som avgör hur min dag kommer att se ut. Mina assistenter behöver vara lyhörda och kliva in stödja och stötta mig när det behövs.

Min vardag består av vanliga hushållssysslor, olika läkarbesök/kontakter, träning och vila. Jag har ett stort intresse för tv-spel och tycker att det är roligt om min assistent delar mitt intresse.

En kanin finns i hushållet och min hund. Det är viktigt att du som söker inte är allergiker eller rädd för hundar.


Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:

- Är en trygg och stabil person med fötterna på jorden
- Är självgående, lyhörd och bra på att läsa av situationer
- Är van att jobba med personer som mår psykiskt dåligt


Krav:

- Utbildning/erfarenhet inom vård- och omsorg
- Körkort
- Icke-rökare
- Kan ta uppdraget under en längre tid

Meriterande:

- Har jobbat som personlig assistent
- Erfarenhet från psykiatri

Jag lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsplatsen är i kundens hem i centrala Sandviken och där kunden befinner sig. Den personliga assistenten är anställd av Alma Assistans.

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och ett lokalkontor i Jönköping.

Vi erbjuder:

Lön enl kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 25%, Arbetspassen är förlagda till varannan helg, mellan 9.00-21.00, med 2 timmars paus. Sen finns också möjligheten att hoppa in som timvikarie övrig tid ( ej natt) 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: Sandv11
Webbplats:
Epostadress: anna.henriksson@almaassistans.se
Övrigt: Vi tar endast emot kompletta ansökningar med personligt brev och CV via mail. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Kungsängsvägen 29B
75323  UPPSALA Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Enerco söker Industrisvetsare för Sandviken

Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som svetsare är du en länk i det team som har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Genom våra tjänster håller vi industrin rullande och åter tillgänglig för produktion. 
jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete består av allt ifrån svetsarbeten och reparationer till maskinmontage för både underhåll och nyinstallationer.
Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker vi dig med
Stor entreprenörsanda 
Goda kunskaper inom svetsarbeten eller mekanisktunderhåll. 

Vi tror att du är
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande. 
trivs med ansvar och flexibilitet.    

Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha en fast anställning.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du ladda upp ditt CV.
Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Industrisvetsare Sandviken
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17797-enerco-group-sandviken-enerco-soker-industrisvetsare-for-sandviken/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enerco Group AB
Box 63
81322  Hofors Sverige
Hemsida: http://www.enerco.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till psykiatriska mottagningen i Sandviken

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Psykiatriska mottagningen i Sandviken arbetar mot tre kommuner Sandviken, Hofors, Ockelbo och innefattar cirka 53 000 invånare.

Vårt uppdrag är att bedriva kunskapsbaserad specialistpsykiatrisk vård för vuxna personer, 18 år och äldre. Uppdraget innefattar både att genomföra utredningar med olika psykistriska frågeställningar samt planera och genomföra behandling.

På mottagningen arbetar psykologer, sjuksköterskor, skötare, kuratorer, arbetsterapeut, läkare, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Tillsammans är vi cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du kommer att ingå med din specifika kunskap och kompetens för att tillhandahålla god psykiatrisk vård och behandling till patienten. Teamen är delvis specialiserade, vilket innebär att ett team arbetar mot psykospatienter och två team arbetar mot allmänpsykiatriska patienter. Därutöver finns även CS-team som arbetar med läkemedelsbehandling till patienter med ADHD/ADD. Sjuksköterskorna har rådgivning och läkemedelsuppföljning som särskilda ansvarsområden.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på vår mottagning kommer du att arbeta i ett av våra behandlingsteam med fokus på psykiatrisk omvårdnad där faktorer och åtgärder relaterade till fysisk och psykisk ohälsa är centrala. Det dagliga arbetet innefattar; medicinuppföljning och läkemedelshantering, suicidprevention, stödsamtal, telefonrådgivning och drogscreening.

Arbetet handlar till stor del om samverkan med andra aktörer såsom slutenvård, närstående, kommuner och primärvård för att skapa bästa förutsättningar för god vård till patienten. Arbetet sker på mottagningen och genom hembesök vid behov.

Vidare kan du tillsammans med kollegor komma att hålla i uppskattade informationsträffar för grupper av patienter och anhöriga, så kallad psykopedagogisk intervention (PPI), vilket vi tillhandahåller inom flera psykiatriska målgrupper.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vana från psykiatrin. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Du behöver en väl utvecklad empatisk förmåga då ett gott bemötande av patienter och medarbetare är en framgångsfaktor på mottagningen och värderas högt. Arbetet kräver både god förmåga att arbeta självständigt och i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Därför ser vi gärna att du är van att planera, prioritera och fatta egna beslut i ditt vardagliga arbete. Vi tror självklart att du har ett stort intresse för målgruppen och vill vara med och utveckla arbetet på vår mottagning.

Är du ambitiös och besitter förmåga att entusiasmera finns på sikt olika karriärvägar så som; specialistsjuksköterska, teamledare, handledare, och steg-1 terapeut.

För legitimerade sjuksköterskor med mindre erfarenhet finns möjlighet att få stöd av en mer erfaren kollega under den första tiden på mottagningen. Alla medarbetare erbjuds regelbunden handledning av kvalificerad handledare.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: RS 2017/1875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=719dd488-525f-4022-955e-222345cb9f20&TK=27e30b9e-f415-4bad-8baf-acb11f8a63bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsmarknadshandläggare

Arbetslivsförvaltningen är indelad i fyra enheter; Arbetsmarknadscentrum, Vuxenutbildning, Flyktingmottagande/Integrationsverksamhet och LOK-center. Arbetslivsförvaltingens övergripande uppdrag är att bidra till en väl fungerande arbetsmarknad genom jobb och studier för olika målgrupper i kommunen. Vi behöver möta invånarnas behov i den ständiga förändring som sker på global och lokal nivå och som påverkar hur arbetsmarknaden och utbildningssystemet ser ut till form och innehåll.

LOK-Center har till uppdrag att jobba med ungdomar mellan 16-25 år. Där vi jobbar tillsammans med bl. a. gymnasieskolan med ungdomar som har en lång väg till egenförsörjning. Vi följer upp de yngre ungdomarna i målgruppen genom kommunens aktivitetsansvar och genom våra gemensamma projekt, där vi stöttar och motiverar dem och hjälper dem att orientera sig i de möjligheter som står tillbuds, främst genom fortsatta studier. Med de äldre ungdomarna 21-25 år har vi samarbetsavtal och samverkan (bl. a. DUA) med Arbetsförmedlingen, Västerbergs Folkhögskola och Centrum för Vuxnas Lärande. Vi har som mål att stärka individens position på arbetsmarknaden och erbjuder dem ett antal olika aktiviteter i syfte att individen ska komma framåt i sin utveckling utifrån sina egna förutsättningar och mål. Slutmålet är att alla som har förmåga att komma ut i egenförsörjning ska göra det.

LOK-center står för "Lokalt center för omställning- och kompetensinsatser” och vi har avtal med Arbetsförmedlingen och olika projekt som finansieras av Europeiska socialfonden, Göranssonska stiftelserna och Region Gävleborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en arbetsmarknadshandläggare till LOK-center. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom det nu pågående projektet Ung i Sandviken och inom kommunens aktivitetsansvar (KAA).

I projektet Ung i Sandviken som ägs av Region Gävleborg och finansieras av Europeiska socialfonden, arbetar vi utifrån fyra områden: personlig utveckling, arbetsmarknadskunskap, hälsa och studie- och yrkesvägledning. 50% av tjänsten innefattar coaching och samtal med deltagare samt gruppaktiviteter. Resterande 50% är inom det kommunala aktivitetsansvaret. Det innebär att ta kontakt med, kartlägga, administrera, redovisa och hjälpa ungdomar in i aktiviteter som får dem att komma till studier – så att de på sikt ska komma ut på arbetsmarknaden.

Du kommer att arbeta i ett team med olika kompetenser och stark lagkänsla - där vi hjälps åt med huvudmålsättningen att hjälpa individen att komma i egenförsörjning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har en högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom ämnesområdena beteendevetenskap, humaniora eller samhällsvetenskap. Lämpliga yrkesutbildningar för tjänsten kan vara studie-och yrkesvägledare, socionom, kurator, lärare, hälsoutvecklare eller annan generell utbildning inom ovanstående ämnesområden och som arbetsgivaren ser som likvärdig. Vana vid administration och samtal/gruppaktiviteter är meriterande.

- Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra både inom enheten, övriga kommunen och andra samverkanspartners
- Du ska ha ett bra bemötande och vara lösningsfokuserad
- Du har ledaregenskaper och vågar vara en vuxen förebild för ungdomarna
- Du har B-körkort
- Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och på engelska i både tal och skrift - Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i dialog med ungdomarna och dina kollegor
- Du har god datorvana och är strukturerad som person

Du erbjuds att arbeta i en spännande och flexibel organisation – där verksamheten anpassas utifrån omvärldens, utbildningssystemets och arbetsmarknadens förändrade förutsättningar och utifrån ungdomarnas behov. I Sandvikens kommun tillämpas årsarbetstid som innebär att tjänsten har flextid. Sandvikens kommun prioriterar en god hälsa och erbjuder möjligheter till att träna på arbetstid.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är van att arbeta strukturerat och självständigt. Du gillar ett högt tempo och trivs med att ta eget ansvar. I mötet med människor har du en positiv grundsyn och har ett starkt engagemang att hjälpa individer till att nå sina mål och du tycker om att arbeta på både individ- och gruppnivå. Ett lösningsfokuserat förhållningssätt genomsyrar hur vi arbetar på enheten och vi ser att du har lätt för att anpassa dig och kan förändra ditt tillvägagångssätt utifrån behov och uppdrag.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande.

Sandvikens kommun tillämpar individuell lönesättning – därför är det önskvärt att du anger löneanspråk.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 118-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8cb6310e-e98b-4971-a572-836f08677a1b&TK=ce3ca2d0-8834-4360-8610-1d7d44332107
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Arbetslivsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker för vindkraft (170004BU)

Har du intresse och erfarenhet av el, mekanik och hydraulik? Brinner du för förnyelsebar energi och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete? Då kanske du är den vi söker för vår nya vindkraftpark i Svartnäs. Som servicetekniker på Vestas får du möjlighet att utvecklas inom en ständigt växande organisation med den senaste teknologin.

Service Sweden/Finland > Region North Sweden > Gästrikland

Med huvudkontor i Malmö är Vestas Northern Europe en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland och Baltikum. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner.

Serviceavdelningen är ansvarig för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige. Vestas Northern Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.


Arbetsuppgifter

Just nu söker vi sex servicetekniker till vår nya park i Svartnäs, med utgångspunkt i Järbo. Du kommer att ingå i ett serviceteam med ansvar för service och underhåll av de nya verken i området. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.


Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

-Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk.
-Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal.
-Kundkontakt med ägare kring kommande service/reparationer och tydlig rapportering av utförda åtgärder.
-Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager.
-Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar/verktyg, returgods mm.
-Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

-Erfarenhet och/eller utbildning inom el.
-Erfarenhet och/eller utbildning inom mekanik är meriterande.
-God allmän datorvana
-Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
-Tidigare erfarenhet som servicetekniker/liknande arbete är meriterande
-Körkort. Meriterande med C-körkort, annars tillhandahåller Vestas det.
-Personliga egenskaper
-Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad.
-Du är strukturerad och kan arbeta självständigt.
-Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik.
-Du har ett högt säkerhetstänk.
-Du är öppen för förekommande oplanerad övertid.

Särskilda krav

Tjänsten innebär en del resande med övernattningar då det förekommer resor till Malmö och Danmark för olika vidareutbildningar, speciellt under din första period.

Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning.


Vi erbjuder

Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och fördelar, så som friskvårdsbidrag, snabb tillgång till specialiserad sjukvård, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram där vi kombinerar teori med lokal praktik och simulator. Du får arbeta i ett team med stor mångfald och motiverade servicetekniker, i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag där god kommunikation och struktur är nyckeln till bra resultat. Då Vestas verkar för en jämställd arbetsplats välkomnar vi kvinnliga såväl som manliga sökanden.

Ansök via: https://vestas.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=170004BU&lang=en

Sista ansökningsdag

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 30 november 2017.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryterare Elin Holm 0730 73 9903.

About Vestas

Vestas is the energy industry's global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with more than 83 GW of wind turbines in 75 countries, we have installed more wind power than anyone else.

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled more than 73 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions. Together with our customers, Vestas' more than 22,000 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Vindkraftstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vestas Northern Europe AB
Box 31038
20049  MALMÖ 
Hemsida: http://www.vestas.com
  
Platsannons

Vikarie till ungdomsboendet, individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ungdomsenheten består idag av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser.

Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en biträdande enhetchef/föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Till ungdomsboendet söker vi nu en vikarierande ungdomsassistent.

ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent på ungdomsboendet följer du ungdomarna i vardagen såväl på fritid som på arbets-/skoltid. Utgångspunkten för ungdomsboendet är att ungdomarna skall utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna skall finnas där som en resurs och vägledare. Personalen skall kunna vara både kurativ och pedagogisk resurs för de boende ungdomarna. Eftersom vi möter en del ungdomar med stora svårigheter, är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra situationer.

Vi är en grupp med mycket energi, flexibilitet och höga ambitioner. Vi sätter ungdomarna i centrum. Arbetet sker utifrån ett nätverksorienterat synsätt där vi i första hand försöker använda de resurser som finns i ungdomars familjer och omgivning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig eller annan likvärdig högskoleutbildning, eller är utbildad behandlingspedagog med några års erfarenhet av behandlingsarbete.

Du har tilltro och en positiv inställning till ungdomars egna förmåga. Du kan utifrån ett respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i vardagen.

Du skall ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar i olika sammanhang.

Vikariatet kommer att innebära tjänstgöring på schema med kvälls-, helg- och jourtjänstgöring.

Körkort är ett krav.

För att kunna arbeta inom HVB-verksamhet krävs ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Sök på blanketten Registerutdrag för dig som ska arbeta på HVB-hem (familjehem)
via www.polisen.se. Detta tas med vid en eventuell intervju.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen tillämpar vi fortlöpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 Tillträde enligt ovan, eller enl överenskommelse, upphör: 2018-08-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 117-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1f2566d2-0245-4e8f-a285-28a16364bdcd&TK=7f1cad34-5c9b-4971-83a2-29db61e8bfb4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare till Årsunda förskola

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och är kompetenta och engagerade för att varje barn skall känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Här ska det vara härligt - roligt- spännande att vara!

Inom förskolan finns det goda kompetensutvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi har lokala kvalitetsutvecklare med uppdraget att stödja förskolechef med det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Vi har även lokala lärutbildare som är mentorer för studerande förskollärare på praktik. I Sandvikens kommuns förskolor äter vi fria pedagogiska måltider med våra barn, har friskvård på arbetstid och får ekonomiskt bidrag till arbetskläder.

Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Årsunda förskola är en 3-avdelnings förskola med barn i åldern 1-5 år. Förskolan har plats för 56 barn och har en rik närmiljö med närhet till både skog och vatten. På förskolan har man ett värdegrundsinriktat arbetssätt där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet med leken som grund.

Vi söker Dig som vill vara med och vidareutveckla utbildningen på Årsunda förskola Tjänsten innebär att under ledning av förskollärare och tillsammans i arbetslaget ansvara för det pedagogiska arbetet med barn i åldrarna 1-5 år. Arbetet består av undervisning i barngrupp utifrån förskolans läroplan. Vi arbetar med leken som ett arbetssätt utifrån barnens intressen. Undervisningen skall vara rolig, härlig och spännande. Vårt arbete har tydligt fokus på barnens lärande och utveckling. Vi vuxna är självklart också en del i det livslånga lärande, vi är nyfikna och vill lära nytt utifrån den samtid vi lever i. Vi använder oss av modern teknik, både datorer och lärplattor, för att stärka både barnens och lärarnas livslånga lärande. Därför söker vi dig som kan och vill bidra till detta arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning;
* Du har godkänd gymnasieexamen och utbildning till barnskötare med inriktning pedagogiskt arbete.
* Du tycker om att utmanas i ditt eget lärande samtidigt som du tar tillvara barnens intressen och nyfikenhet.
* Du tycker om att diskutera och analysera arbetssätt för att vidareutveckla utbildningen och ser barnen som delaktiga i den processen. * Du har lätt att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare.
* Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har kunskaper i pedagogisk dokumentation.
* Du använder digitala verktyg i undervisningen samt i din dokumentation.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande är;
* erfarenhet av arbete som barnskötare
* högskolebehörighet till lärarprogrammet

Före anställning ska följande lämnas in;
* examensbevis/betyg eller motsvarande o giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola och barnomsorg

Erfarenhet krävs.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 934-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d20f80f2-cb06-4aac-9947-0fa5484e8e80&TK=215da256-2bc7-41a5-a4cd-5e7545ae741e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Förskola
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administrativ assistent/handläggare till Västerbergs folkhögskola

Vi söker dig som tillsammans med oss inom Kultur och kompetensförvaltningen vill bidra till att stärka och utveckla Gävleborgs län. Vi är ungefär 160 medarbetare som arbetar inom avdelningarna Arbetsmarknad och kompetens, Kulturutveckling samt vid våra tre folkhögskolor; Bollnäs, Forsa och Västerberg. Folkhögskolorna bedriver utbildning, folkbildning och viss konferensverksamhet. Arbetsmarknad och kompetens samordnar utvecklingsprocesser inom arbetsmarknads- och kompetensområdet tillsammans med interna och externa aktörer. Kulturutveckling genomför utvecklingsinsatser, produktioner, utbildning och rådgivning. Inom förvaltningen handläggs även fördelning av statliga medel till regional kulturverksamhet enligt kultursamverkansmodellen samt verksamhets- och utvecklingsbidrag till folkrörelserna och föreningslivets regionala verksamheter. Välkommen till oss!

Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik och är omgiven av fält och skogar med Näsbysjön i närheten. Folkhögskolan ger förberedelse för resten av livet och är en skolform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina ämneskunskaper inom olika områden. Skolan bedriver och genomför förutom allmänna och särskilda kurser, även uppdragsverksamhet, kortkurser och konferenser

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är i huvudsak generellt skoladministrativa. Det innebär bland annat att bistå i ansökningsförfarande, rapportera studieresultat, hantera beställningar, fakturering samt vara ett stöd i arbetet med konferensbokningar. I tjänsten ingår även att vara ett administrativt stöd till skolledningen till exempel vad gäller arkiv och diariefrågor, planering och uppföljning.

Du deltar i kontinuerlig utveckling av processer och metoder. Arbetsuppgifterna varierar över tid och beror på verksamhetens utveckling och förändring.

Dina huvudsakliga kontakter är med studerande, medarbetare, skolledning samt med olika myndigheter. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra administratörer.


KVALIFIKATIONER
Lägst gymnasiekompetens men gärna eftergymnasial utbildning inom administrationsområdet. Du har flera års yrkeserfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och mycket god datorvana.
Tidigare erfarenhet av skoladministrativt arbete samt praktisk erfarenhet av arbete med arkiv och diariefrågor är meriterande.

Du är strukturerad, noggrann och analytisk, har mycket god samarbetsförmåga samt är van att planera ett självständigt arbete. Du är serviceinriktad och har god initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse • Visstidsanställning ( 80% ) under 6 månader som eventuellt kan övergå i en tillsvidareanställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: RS 2017/1865
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=914ca0ba-d0a6-44bf-8fca-bb642ae630eb&TK=6bb49207-6dbe-484e-bf90-a76167857dba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Kultur- och Kompetensnämnd
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog till Sandvikens Internationella Montessoriskola

Vi söker dig med fritidspedagogutbildning eller annan lämplig utbildning. Som fritidspedagog kommer du att ansvara för planering, genomförande och utvärdering på skolans fritidshem. Du kommer även att arbeta mot klass under förmiddagstid.

Vi söker dig som är trygg och tydlig, och trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger och vara ansvarstagande. Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov.

Vi söker dig med fritidspedagogutbildning eller annan lämplig utbildning. Som fritidspedagog kommer du att ansvara för planering, genomförande och utvärdering på skolans fritidshem. Du kommer även att arbeta mot klass under förmiddagstid.

Vi söker dig som är trygg och tydlig, och trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger och vara ansvarstagande. Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov.

Sandvikens Internationella Montessoriskola är en fristående skola som startade i augusti 2001. Skolan är en F-9 skola som ligger centralt i Sandviken och har nära till det mesta. Folkbiblioteket, Arena Jernvallen och Parkbadet finns inom promenadavstånd. Montessoripedagogiken är vår inriktning. Den syftar till att väcka lusten till lärandet och att den enskilda eleven ska känna sig betydelsefull, ges förutsättningar för att utvecklas till en individ med goda kunskaper och förmågor. Skolan arbetar för att eleverna tar ansvar, möter medmänniskor med respekt, mår bra och har en framtidstro.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: Helene Öregård
Webbplats:
Epostadress: helene@sms01.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens Montessoriskola
Hyttgatan 5
81133  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: http://sms01.se
  
Platsannons

Project Manager

At Sandvik Coromant we encourage innovation and are always seeking to expand our knowledge within our areas of expertise. We are truly convinced that today’s research generates tomorrow’s success and our goal is to develop high quality products and introduce new tools that meet or exceed our customers’ demands.

Rotating Indexable Tools plays a central part in securing our position as a leading global supplier of tools within metal cutting. Our team is creative and future-oriented, always striving to give our customers better solutions and to raise the bar for our competitors. The main challenges we face are to find great new solutions for our coming products, speed up our development and build knowledge platforms for the future.

We are looking for a driven Project Manager, with passion for product development and interacting with different parts of the business, who takes pride in solving the unexpected together with others. This is a temporary job for one year when one of our project managers is on parental leave.

The location for this position is Sandviken.

Key performance areas
As Project Manager within Product Management and R&D, your primary task is to lead development projects of our new and existing products for metal cutting. Our products are developed in project teams with participants from marketing, production, development and subsidiaries around the world. In this role, you coordinate, engage and lead a team of members from different parts of the organization who represent our many stakeholders involved.

You plan, organize, monitor, execute and control projects, ensuring project delivery on time, within budget and with required performance. You secure resources for the project, ensure efficient utilization of resources and manage dependencies, risks and opportunities.


Your profile
We are looking for someone with a degree in Engineering or equivalent knowledge gained from a working career, and with a passion for technology. You have at least three years’ experience from managing projects and documented experience from leading projects. You have the ability to work in diverse teams with mixed competencies and participants from different areas of the business. Previous experience or knowledge of Sandvik Coromant and our products is a plus. You have excellent skills in English, both verbal and written, and preferably also in Swedish.

We place great value on your personal qualities in this recruitment. We put high value on your leadership skills, communication and team motivation ability. We expect that you are structured, set ambitious targets, deliver on promises, follow through and strive to reach both short-term and long-term objectives. Furthermore, you are a team player – inspiring and coaching other project participants to always perform at their best.

We actively work to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Sandvik Coromant is a part of global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong partnerships with customers support the development of advanced machining technologies and systems that will change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 3100 patents worldwide, employs over 8,000 staff, and is represented in 130 countries.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, gruv och metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 355858
Webbplats: https://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/project-manager-355858/
Epostadress:
Övrigt: Prior to this recruitment, we have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize. In light of this, we respectfully decline any contact with marketing or recruitment agencies regarding additional channels or campaigns.
Arbetsplats: 
Adress: AB Sandvik Coromant
C/O SANDVIK AB
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skogsekonom till Gävle, Sandviken

Vill du som skogsmästare, jägmästare eller skogsekonom  arbeta hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Jobba hos en av Sveriges Bästa Arbetsgivare! Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult.

Drivna skogsekonomer, jägmästare och skogsmästare sökes till LRF Konsult i Gävle/Sandviken. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning.
I din nya roll kommer du att arbeta i nära samarbete med våra fastighetsmäklare. Du kommer att arbeta med skogsinventering, värdering och skoglig rådgivning som en del av vårat team. Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Du kommer även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna

Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Du kommer även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du?
Vi ser att du är skogsmästare, jägmästare eller skogsekonom. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV till Marie Johansson, kontorschef Gävle/Sandviken, marie.e.johansson@lrfkonsult.se, 026-24 59 75

 Vill du veta mer om hur det är att arbeta på LRF Konsult? Kika här!

 


Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Skogsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=784
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Industrivägen 12
81140  Sandviken Sverige
Hemsida: http://www.konsult.lrf.se/
  
Platsannons

Instruktör till NIU Innebandy

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Gymnasieskolan i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre!
Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har tagits fram och beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i gymnasieskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Bessemerskolan har ett brett utbud av såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Många program är branschcertifierade. Skolan är riksidrottsgymnasium (RIG) inom bandy och orientering. Det finns också nationell idrottsutbildning (NIU) inom innebandy och freeskiing.
I Sandvikens kommun finns även en lång tradition av satsning på IT i skolan där varje elev har sin egen dator. Nu går skolorna in i Nästa Generations Lärande- en utveckling där digital kompetens ger nya möjligheter i elevernas läroprocesser samt är ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Vi gör skillnad och bildar framtid!

ARBETSUPPGIFTER
NIU Innebandy betyder en satsning emot nationell elit med teori och innebandyträning. Vi söker nu en ny Instruktör för våra elever med start vt 2018. Vi har behov av dig som har intresse av att arbeta med ungdomar, ungdomar som vill satsa både på en elitkarriär inom sporten och som vill nå goda studieresultat. Du är också, tillsammans med övrig personal, en viktig person när det gäller elevernas sociala situation i Sandviken. Du kommer att arbeta med ämnet specialidrott som innebär både teori, praktik och möte med individen.

Bessemerskolan har två RIG och två NIU. Du kommer att ingå i tränarteamet för det arbetslaget som är totalt 10 Instruktörer. Teamet runt Innebandy består till våren av två anställda tränare.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
• Delansvar för planering, genomförande och utvärdering av den Specialidrotten.
• Ansvar för samtal med tilldelade elever samt upprättande av IUP.
• Kontakt med mentorer på skolan.
• Leda träningar/lektioner på och utanför plan såväl teoretiska som praktiska.
• Planering och utvärdering av individuellt anpassade och målstyrda träningsprogram.
• Dokumentera och följa upp verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i:

* Du har genomgått Innebandyförbundets tränarutbildningar.
* Är behörig gymnasielärare eller har högskoleutbildning inom specialidrott. Lärarlegitimation i Specialidrott är ett måste för tillsvidareanställning efter nya regler 1 juli 2017.
* Du har goda kunskaper inom träningslära och pedagogik eller annan spetskompetens inom fysisk eller mental träning.
* Du har erfarenhet av betygsättning och van vid dokumentation.
* Du har lätt för att samarbeta, är öppen och kreativ samt engagerad i det du gör.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kontakta gärna Johan Ohlsson vid frågor runt tjänsten. Info nedan.

Instruktörstjänsten är på 75% men möjlighet till 100% finns med andra arbetsuppgifter.

Tillsvidareanställning (vid behörig lärare) annars tidsbegränsad anställning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 933-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69f4d2d5-60a2-415c-b26d-b5ab3dd30fa5&TK=7336dacf-99b6-4b93-beb0-c3a21fc62f39
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Gymnasieskolan
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Cura Nord söker socionomkonsulter

Som socionomkonsult hos oss har du friheten att arbeta på olika platser, under flexibla tider med en konkurrenskraftig ersättning. Du kan välja om du vill arbeta under längre eller kortare uppdrag. Dina preferenser avgör vilka uppdrag vi presenterar för dig.

Våra uppdrag kommer främst från socialkontor på kommunerna vilket innebär arbete inom myndighetsutövning, handläggning inom individ- och familjeomsorg, missbrukshantering, biståndshandläggning, LSS, familjerätt och uppdrag inom ensamkommande. Har du ett önskemål att arbeta inom ett visst område tar vi hänsyn till det vid presentation av uppdrag. När många av våra uppdragsgivare ställer krav på erfarenhet ser vi gärna du som är intresserad av att arbeta som socionomkonsult har du minst 5 års erfarenhet och känner dig trygg i din kompetens.

Våra uppdrag är oftast på socialtjänster i kommunerna där dokumentation och administration främst sker i systemen Treserva, Procapita och i verktyget BBIC.

Vi söker dig som brinner för att hjälpa andra människor i Sverige!

Arbetet som socialsekreterare kräver ett stort engagemang och en vilja att hjälpa andra människor. Vi vill därför hitta dig som har hjärtat på rätt ställe.

Rollen kräver integritet och mod i många situationer. Du som vill arbeta med oss har därför ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete.

Vi tycker att balans mellan arbete och fritid är en viktig faktor för välmående. Vi uppskattar därför om du har liknande värderingar.

Du är trygg i dig själv och har självförtroende när det kommer till din kompetens och ditt specialistområde. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och din kompetens till andra i din arbetsgrupp.

Vi ser gärna att du är nyfiken att lära dig nya saker samt uppskattar en omväxlande miljö gällande både organisationer och uppdrag.

Du är en individ som har minst 5 års erfarenhet som socialsekreterare och har god i kännedom av de arbetsuppgifter som du har genomfört i ditt arbete. Du har även en socionomexamen eller liknande. Inom myndighetsutövning av barn och unga är socionomexamen ett krav.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan eller kontakta oss för mer information kring arbetet som socionomkonsult hos oss på Cura Nord.

Vi arbetar med människor som hjälper människor!

Cura Nord är ett Norrländskt bemanningsföretag med inriktning på socionomer och deras arbetsmarknad i Sverige. Vi rekryterar socionomkonsulter och presenterar dem för lediga uppdrag runtom i Sverige som matchar deras kompetens och önskemål. Tillsammans har vi alla förutsättningar att skapa långsiktig förändring och ett bättre liv för människor.

Som konsult hos Cura Nord får du förutsättningar att påverka din egen utveckling.
Vi skapar alltid en tydlig utvecklingsplan tillsammans med dig där du själv får avgöra inom vilket område du behöver lära dig mer om. Du får 500 kr per månad till utvecklingsinsatser som kan nyttjas till utbildning eller inspirationsevent.
Du får tillgång till handledning av en psykolog eller erfaren socionom en gång i månaden.

Din arbetsmiljö är viktig för oss! Vi har därför en kontinuerlig uppföljning med dig för att se till att du trivs på arbetet fysiskt och psykiskt.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDu har stor möjlighet att påverka dina egna anställningsvillkor genom att berätta för oss hur du vill att din arbetssituation ska se ut. Vi presenterar de uppdrag som passar dig och dina preferenser. Vid arbete på annan ort står vi för omkostnader.Vi erbjuder marknadsmässig lön med individuell lönesättning. Vi erbjuder våra socionomkonsulter handledning av en psykolog eller erfaren socionom. Vid arbete på annan ort står vi för rese- & boendekostnader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: Allmän ansökan Socionomkonsult
Webbplats:
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Du kan göra din ansökan antingen via e-post eller via vårt formulär på www.curanord.se/ansokan. Där kan du göra en ansökan utan CV om du vill. Efter att du skickat in din ansökan kontaktar vi dig för en intervju. Vill du veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.curanord.se. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor.
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  

Platsannons

Bussförare till VS&Perssons i Gästrikland

Vårt uppdrag i Gästrikland utökas från december 2017 med ett antal nya linjer och bussar. Vi söker därför dig som är utbildad bussförare och som kan tänka dig komma till oss för att leva, jobba och bo i Gästrikland. Internutbildning och linjekännedom får du av oss. Vi söker ett antal heltidsanställda och timanställda med placeringar i Hofors och Gävle. Hos oss finns naturen runt knuten med många möjligheter till friluftsaktiviteter, exempelvis fiske, jakt och vandring. Gävle som största stad i regionen kan locka med ett rikt utbud av restauranger och krogar, men även teater och andra kulturaktiviteter.

OM DIG
Du som söker behöver ha körkort med minsta behörighet B,D och giltigt YKB-bevis samt ett digitalt färdskrivarkort. Som person tycker du givetvis om att jobba med människor och att köra tunga fordon samtidigt som du sätter en ära i att få våra resenärer att känna sig välkomna och trygga. Hos oss är erfarenhet meriterande men även du som är relativt ny inom yrket är välkommen att söka.

OM FÖRETAGET
VS & Perssons Bussar AB bedriver bussverksamhet (skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik) samt resebyrå i Gävleborgs län. Bolaget har totalt närmare 350 medarbetare och 150 fordon, stationerade i områdena Bollnäs, Söderhamn, Sandviken, Valbo och Östhammar/Öregrund. Företaget ingår i Björks & Byberg-gruppen som
utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige. Tillsammans är Björks & Byberg-bolagen en av landets största privatägda aktörer i branschen med verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med närmare 2000 medarbetare och en flotta på cirka 1000 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik.

Vi kommer även att finnas på plats hos Arbetsförmedlingen i Stockholm och Göteborg för intervjuer och information under flera tillfällen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: VS (Stockholm/Göteborg)
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bjorks.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Björks & Byberg AB
Förrådsvägen 7
81140  SANDVIKEN Sverige
Hemsida: www.bjorksbyberg.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator till barn- och familjehälsan/ungdomsmottagningen i Sandviken

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Barn- och familjehälsan och ungdomsmottagningen är organiserad i vårdenhet västra Gästrikland verksamhetsområde Familjehälsa/Division Primärvård.

På barn- och familjehälsan/ ungdomsmottagningen finns 10 medarbetare fördelat på barnmorska, kurator, psykolog och läkare. Barn- och familjehälsan är en psykosocial verksamhet inom primärvården för blivande föräldrar, barn 0-12 år och deras familjer. Mottagningen är en första instans för blivande föräldrar eller barn vars bekymmer finns i familjesituationen eller hos barnet självt. Ungdomsmottagningen arbetar för att stödja ungdomar i deras identitets- och personlighetsutveckling genom att främja fysisk, psykisk och sexuell hälsa.

Ungdomsmottagningen är öppen för ungdomar mellan 13-23 år. På ungdomsmottagningen arbetar barnmorska och kurator. Ungdomsmottagningen har också tillgång till läkare, psykolog och dietist.

ARBETSUPPGIFTER
Är du socionom och vill jobba tillsammans med oss för våra barn- och unga och deras familjer? Är du van att jobba självständigt? Vi vill ha dig i vårt team!

Vi strävar efter tidiga insatser på primärvårdsnivå för att minska psykisk ohälsa. Vår psykosociala verksamhet har uppdraget som första linjens vård för barn och unga med psykisk ohälsa.

Arbetet består av psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete för målgruppen. Vi arbetar även i samverkan med barn och familjers nätverk och andra vårdgrannar. Arbetet är varierande utifrån individens och familjens behov. Kontinuerlig handledning erbjuds.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom med grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1)
Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete och samverkan med vårdgrannar är önskvärd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: RS 2017/1834
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c353921-231b-4cd5-8f2d-37c61bedcac9&TK=c63603bc-b48e-4786-a0aa-cbe3fffe5671
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Lillpuben Är en Restaurang/pub i centrala Sandviken Serverar Smakrika maträtter och goa Drinkar i en unik miljö skapar en totalupplevelse för Gästerna.
Vi söker EXTRAPERSONAL: Arbetsvillig, glad och trevlig person ,som kan ge bästa servicen till Våra Gäster och har bra samarbete med övrig personal.
Arbetsuppgifter: servering av mat och dryck, arbeta i Baren, diskplock och städning
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtra timmar helg/kvällar cirka 20 Tim/vecka kan blir mer.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lillpuben@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lillpuben

81134  SANDVIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör till Sandviken sökes

Lekri AB söker förstärkning till salongen och är i behov av en frisör. Du ska vara utbildad och ha gesällbrev.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHel/Deltid.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren vill att du mailar CV och personligt brev till lena.roghe@hotmail.com.
Arbetsplats: 
Adress: Lekri AB

81130  SANDVIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde/Pizzabagare

Järbokroggen söker en resturangbiträde/pizza.

Personen ska ha minst ett årserfarenhet inom resturang. Det är meriterande om personen kan baka pizza. Man ska vara social, glad och kunna kommunicera på svenska.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontkta Cudi Dilmen på 073-6193431 för din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Järbokrogen
Kungsforsvägen 34
81170  JÄRBO 
Hemsida:
  
Platsannons

Producent, Kulturcentrum

Kultur- och fritidskontoret ansvarar bl a för kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd, kulturhistoriska miljöer, idrott och friluftsliv.

Nu söker vi en producent till Kulturcentrums kulturenhet.

Kulturenheten planerar och samordnar Kulturcentrums öppna programverksamhet med arrangemang och utställningar, samt förmedlar skolföreställningar och samordnar kultur i skolan. Vi ansvarar för muséer och offentlig konst, och ger stöd till föreningar och studieförbund för att utveckla Sandvikens kulturliv.

I Kulturenhetens arbetsgrupp ingår 2 producenter, 1 konstintendent, 1 tekniker och 1 informatör/administratör, som arbetar nära tillsammans med Kulturenhetens löpande arbete och utveckling, och i samverkan med olika aktörer planerar och genomför Kulturcentrums program- och utställningsverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig med starkt intresse för kulturfrågor och scenkonst, med förmåga att entusiasmera och kunna samarbeta med många olika intressenter för att nå sina mål. Som är utåtriktad med fokus på god service och gott bemötande, och bra på att skapa och upprätthålla nätverk.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Samordning av Kulturcentrums programverksamhet samt uthyrning av scener och lokaler.
• Inköp och arrangerande av konserter, scenkonst och övriga kulturprogram.
• Marknadsföring, publik- och arrangörsutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av arbete som producent och arrangör inom scenkonst.

• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

• Erfarenhet av marknadsföring av programverksamhet.

• Erfarenhet av att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

• God administrativ och planeringsmässig förmåga.

• God förmåga i skriftlig och muntlig framställan.ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Producent: kultur, media, film
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträdesdatum enligt överenskommelse, dock tidigast 2018-01-01.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 113-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2fc004f0-c995-4d67-9eeb-79fcda009fb3&TK=53375656-e755-4800-9292-faeec3060f53
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PIZZABUD/RESTAURANGBITRÄDE

Jensas Grill och Pizzeria söker en pizzabud/resturangbiträde.

Personen ska ha b-körkort och kör ut pizza samt mat vid beställningar. Och hjälpa till i köket med vanligt förekommande arbetsuppgifter.

En social och kundinriktad person sökes med goda kunskaper i svenska.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/Heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontkta Mehmet Akcan på 0706454747 för ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Mehmet Amin Akcan

81139  SANDVIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Jensas Grill och Pizzeria söker en pizzabagare.

Personen ska ha erfarenhet som pizzabagare, ha språkkunskaper i svenska och vara social och glad.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/ Heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontkta Mehmet Akcan på 0706454747 för ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Mehmet Amin Akcan

81139  SANDVIKEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Socionom till Sandvikens Familjecenter och Familjecentral

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Sandvikens Familjecenter är en öppenvårdsverksamhet för barn och unga och deras familjer. och arbetar med stödjande och förändringsinriktade insatser. Främst erbjuds insatser på uppdrag av barn- och familjeenheten eller ungdomsenheten, men familjer kan även söka hjälp på eget initiativ i form av sk serviceinsats. Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt.

Sandvikens Familjecenter består av 14 familjebehandlare och en enhetschef. Verksamheten har en bred kompetensbas med erfarna familjebehandlare från olika yrkeskategorier; i personalgruppen finns bl a socionomer, förskollärare, behandlingspedagoger, psykiatrisjuksköterska och fritidspedagog. Då enheten står inför pensionsavgångar finns behov av nyrekrytering.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är delad med 80 % som familjebehandlare på Sandvikens familjecenter och 20 % på familjecentral. Uppdraget på familjecentral utgår från tidiga insatser och förebyggande arbete i nära samarbete med mödra-, barnahälsovård, öppen förskola samt diakon. Socionomen förväntas även samverka med sin kollega på kommunens andra familjecentral. Arbetet sker både genom individuellt stödjande kontakter för föräldrar och i grupp via föräldrautbildningar. Arbetet som familjebehandlare utgår från uppdrag som presenteras av socialsekreterare. Familjebehandlare ansvarar för att tillsammans med den enskilde/familjen utarbeta en genomförandeplan med konkret innehåll för att nå uppdragets mål.

Uppdraget som helhet kräver att Du arbetar flexibelt och aktivt med olika former av psykosocialt förändringsarbete tillsammans med föräldrar och deras barn, och ibland även med andra för familjen viktiga personer. Arbetet grundas i ett systemteoretiskt perspektiv. Det innebär arbete med barn, ungdomar, föräldrar enskilt och som familjesystem. Uppdragen är varierande och innehåller krissamtal, rådgivande samtal, arbete med manualbaserade metoder, fritt upplagt behandlingsarbete, umgängesstöd med mera. Arbetet med familjerna sker både i våra lokaler och vid hembesök, eller på andra samarbetspartners arenor. Uppdrag rymmer allt från förebyggande och stödjande samtal till skräddarsydda och intensiva insatser för att barn/unga skall kunna bo kvar i sin ursprungsfamilj.

Du förutsätts arbeta kvällstid två gånger per vecka och ansvarar själv för att planera och fördela arbetet för att på bästa sätt erbjuda familjer och deras barn det stöd som behövs.

Hos oss på Sandvikens familjecenter har du goda möjligheter till kompetensutveckling och du förväntas vara med och utveckla verksamheten i enlighet med vårt uppdrag. Vi arbetar med ett nära ledarskap, har regelbunden handledning i grupp, har möjlighet att vara flexibla i vår arbetstid då kommunen tillämpar årsarbetstid. Kommunen erbjuder semesterväxling från och med 2018, dvs möjligheten att välja ledig tid istället för semesterdagstillägg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med socionomexamen. Högskoleutbildning är ett krav. Meriterande är att ha utbildning i en eller flera familjebehandlande metoder.

Stor personlig mognad krävs, liksom dokumenterad erfarenhet av behandlande och relationsskapande arbete. Är Du en person som är bra på att locka fram människors vilja till förändring och kan finna utvecklingspotentialen hos individer och familjer är Du rätt för oss. Du behöver vara initiativtagande, flexibel, kreativ och uthållig samt ha en mycket välutvecklad förmåga till att samarbeta och skapa relationer såväl med familjer som med samarbetspartners. Grunden i arbetet med människor sker utifrån ett salutogenetiskt synsätt, men förmåga att se, beskriva och våga tala om det svåra är en avgörande del av arbetet. Om Du dessutom är prestigelös och har glimten i ögat så tror vi Du kommer att trivas mycket bra hos oss!

Stor vikt vid kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa fortlöpande urval.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde februari 2018 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 114-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dd1a15f1-718b-48f5-92e9-36c24ad8e934&TK=72152fa5-211e-4f3a-9efa-0646f0da000b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Field Technician

Product Area Rock Tools, within the Business Area Sandvik Mining and Rock Technology, is a world-leading producer of Rock Tools. We continually develop new rock drilling tools and cemented carbide grades designed to improve our customers’ operations and deliver superior, cost-effective performance.

The Top Hammer unit is responsible for the Rock Tools product range, (drill bits, rods, tubes and shank adapters), and for the development of future competitive Top Hammer products. We are now looking for a Field Technician to join our team in Sandviken. We offer you a challenging and independent position where you have the chance to develop the productivity of the mining and construction industry and reach both our own and our customers’ needs.

Job Summary
As a Field Technician, you act as a technical expert for, and together with, our internal sales organization, the R&D department and our external customers, by gathering information and educating and communicating with them. You perform product training with regard to best practice, service and use, and you give input on product selection. You also create technical documentation and training material, and you give feedback to Product Management and R&D regarding the products’ performance. Furthermore, at the customer sites, you perform audits, introduce new products, give recommendations, and conduct field studies – this to ensure productivity and high-quality performance.

This is a truly global role with a lot of international traveling – approximately 50% of the time.


We are looking for someone with a high school diploma in a technical field, or equivalent knowledge gained from extensive experience in a relevant field, such as technology, sales or product services. It is advantageous if you also are familiar with the mining industry and have experience from drilling – preferably from an international environment. As we operate on the global stage, we require that your English skills are advanced, both verbally and in writing, while knowledge of Swedish is a plus.

We recognize and value your passion and personality, characterized by your systematic mindset and self-motivation, as well as your customer-focused and cooperative approach. Your excellent communication skills enable you to build networks and relationships with both internal and external partners, and you easily write documentation and reports. Last but not least, we value your genuine technical interest, as this will benefit you in this role!

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2016, the Group had approximately 43,000 employees and sales of 82 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/field-technician-355337/
Epostadress:
Övrigt: Send your application no later than November 24, 2017. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.com/career. Job ID: 355337. For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444. Recruitment Specialist Amanda Hedqvist
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Sandvik
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Telefonförsäljare

Du som anställd hos oss ska aktivt driva en försäljning mot kalla kunder. Vi erbjuder en fri och härligt arbetsplats för den som är målinriktad och som inte har några problem med att planera sin försäljning på egen hand. Vi säljer idag förbrukningsmaterial till företag, vår huvudfokus ligger på bilvård och städ.Vi söker dig som är målinriktad och självgående. Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet av försäljning.

Hej kära sökande,

Vi är ett relativt nystartat bolag med stora ambitioner. Vi säljer idag förbrukningsmaterial mot företag, vi inriktar oss framförallt mot bilvård och städ.
Hos oss finns det stora chanser till att klättra inom organisationen då vi hela tiden expanderar och söker nya vägar.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid20 % på all försäljning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-27
Referens: Telefonförsäljare
Webbplats:
Epostadress: tobias@nordickem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordiska Kemprodukter
Idrottsvägen 14
81132  Sandviken Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Beredningen och tillagning av maträtter. Att ansvara för köket och vara självgående när det gäller beställning tillagning samt servering.

Du ska vara en erfaren kock som kan maträtter från kurdiska och syriska köket då vi kommer att använda oss av detta koncept, språk är inget krav.

Pizzeria Färnebo är en pizzeria som finns i Österfärnebo och kommer att införa nya koncept för att utveckla verksamheten
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gehad22@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hassan Jehad
Färnebovägen 899
81020  Österfärnebo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Auktoriserad redovisningskonsult

Vi söker nu för kunds räkning en auktoriserad redovisningskonsult
I tjänsten skall du kunna arbeta självständigt inom allt som har med redovisning att göra
Vi ser att du självständigt kan arbeta med även bokföring och deklarationsprocesser
Vi söker i första hand en auktoriserad redovisningskonsult altenativt att man har
förvärvat den kunskapen genom lång erfarenhet
Dina personliga egenskaper kommer att beaktas då vår kund har ett härligt team
som du kommer att få jobba med!

Utbildad auktoriserad redovisningskonsult alt, förvärvade kunskaper
Erfarenhet att jobba på redovisningsbyrå
Trevlig, glad, kundservice, lätt att samarbeta med,
men även kunna jobba självständigt
Tala och skriva svenska obehindrat


Celebra industripartner bemannar & rekryterar inom de flesta branscher

Vi har fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult av
ett välrenommerat redovisningsföretag
Företaget står för ett proffsigt, noggrant, och kvalitativt utförande
till företagets kunder
I företaget jobbar ett härligt framåt strävande gäng som har högt i tak
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Redovisningskonsult
Webbplats:
Epostadress: pelle@celebraip.se
Övrigt: Frågor besvaras av Celebra industripartner Pelle Lifh 073-8052500
Arbetsplats: 
Adress: Celebra Industripartner
Odengatan 11
81121  Sandviken Sverige
Hemsida: http://Celebra.se
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Erfarenhet ej krav.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tills vidare börja med 6 Månader Provanställning.Enligt Kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: chakdeindia2016@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Chak De India AB
Odengatan 38
81131  SANDVIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Erfarenhet minst 1 År som Pizzabagare.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tills vidare.Enlight Kollektiv avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: erbekerbek@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viking Pizzeria
Storgatan 22
81134  SANDVIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Erfarenhet som pizzabagare minst 2 år
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tills vidare.Enligt kollektiv avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: georgiosaxaroglou@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VERONA PIZZERIA
Storgatan 28
81134  SANDVIKEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarier till 11-årig pojke i Sandviken

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Jag är en pojke på 11 år som bor i centrala Sandviken tillsammans med min familj.

Jag sitter i rullstol och har inga problem att köra den själv, tvärtom!
Jag tycker om när det går undan och racear gärna på i min rulle, det är viktigt att du som assistent orkar med mitt tempo.
Jag vill gärna att du följer med mig ut på promenader och besöker lekplatser och andra ställen jag gillar, affärer tycker jag inte är så roligt att gå i. Hemma hos mig finns det flera olika hjälpmedel som hjälper oss båda när jag ska förflyttas från rullen till ex min matstol.

Jag har dålig syn och behöver därför din hjälp att beskriva min omgivning; vad du- och andra gör, förbered mig på ljud som du vet kan skrämma mig, få mig att se och uppleva tillsammans med dig. Jag använder mina övriga sinnen för att förstärka min nedsatta syn; smak, känsel, hörsel och lukt. Därför är det viktigt för mig att du som vill bli min assistent är rökfri.

Det är viktigt att du som assistent är lugn och tålmodig för att på bästa vis hjälpa mig komma framåt i träning och utveckling. Precis som för dig, så tar det tid för mig att lära mig nya saker och det är viktigt att du som assistent har viljan och lugnet för att ge mig de rätta förutsättningarna att lyckas med de utmaningar vi tar oss för.

En dag i veckan så går jag på ridskola och det är därför viktigt att du inte är allergisk mot hästar.
Eftersom jag själv bor mitt i Sandviken så är det såklart ett plus om du också bor i Sandviken.

Så här ser mitt behov av assistans ut:
* Måndag – fredag är arbetstiderna kl 14:00-19:00. ( Jag har inte min assistent med mig i skolan )
* Lördag – söndag är arbetstiderna kl 11:00-17:00.
* När det är studie- och lovdagar i skolan så är arbetstiderna kl 09:00-17:00.

Jag behöver främst två assistenter som kan gå in som vikarier så varmt välkommen att inkomma med din ansökan!

För att få jobba hos minderåriga krävs enligt lag att utdrag från brottsregistret skickas in till oss. Så det är bra, att i samband med ansökan också beställa ett sådant. Det är ett utdrag ur belastningsregistret vi måste få in enligt lagen 2010:479. Länk till polisens hemsida för beställning av ett sådant är: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ DeltidIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1593
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Drottninggatan 9
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Undersköterskor till kund i Sandviken

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi söker en trygg, flexibel och stabil assistent som har en undersköterskeutbildning.

Du som söker är från 25 år och uppåt, gärna boende i Gävel eller Sandviken.
Du är en person som ser möjligheter och engagerat arbetar för att föra kund framåt.

Du som söker värderar ett gott samarbete och en god dialog högt. Du förstår det förtroende det medför att få ta del av en annan människas vardag, du har ett lugnt och metodiskt sätt att arbeta på. 
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet, meriterande är om du som söker har erfarenhet av tecken som stöd samt att arbeta mot personer med autism.

Då kundens hälsotillstånd försämrats så behöver vi under en period sätta in dubbel bemanning dag- och kvällstid måndag-söndag och behöver därför fler vikarier att tillgå, vi söker i dagsläget två nya vikarier som har undersköterskeutbildning och som kan påbörja inskolning omgående.

Kund i fråga bor i centrala Sandviken och har ett behov av stöd dygnet runt sju dagar i veckan.

Lön - Timlön, individuell lönesättning

Kollektivavtal – PASS, KFS-SKAF


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1676
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Drottninggatan 9
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Personlig assistent till Sandviken ref: 51

Jag är en glad och social 7-årig kille som bor med min familj i Sandviken.
Jag har en funktionsnedsättning som bland annat innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar och kommunikation, samt övriga rutiner som ingår i ett barns liv.

Jag använder Bi PAP och jag har en så kallad PEG (Perkutan Endoskopisk Gastronomi), så det är bra om du som söker jobbet har utbildning eller erfarenhet inom dessa områden, men det är inget krav.
Personkemin betyder mest och du får lära dig allt du behöver innan du börjar jobba självständigt med mig.

Jag söker personliga assistenter som kan jobba med mig på en timanställning till att börja med.
Du är en person som är flexibel vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Du är ansvarsfull, har gott omdöme, är lyhörd för mina behov.

Det finns katt i hemmet så du bör ej vara allergisk.

Vid frågor kan du kontakta verksamhetschef Helena Holmin Pettersson på telefon 026-14 38 38 eller på mail:
helena.holmin-pettersson@opassistans.se

Rekrytering pågår fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Omfattning: Timanställning som kan leda till en ordinarie tjänst.
Kollektivavtal: Vårdföretagarna/ Kommunal

Välkommen in med din ansökan!

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet.
Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ.
Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav.
Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag.
Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://opassistans.se/jobba-hos-oss/jobbannonser
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OP Assistans AB
Holmparken 1
80310  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.opassistans.se
  

Platsannons

Säljare Sandviken – Dags för nya utmaningar?

På Rahmqvist Avico arbetar vi för att bidra till en bättre arbetsdag för våra kunder.

Oavsett om de arbetar utomhus i regn och rusk, är på resande fot eller arbetar inne på kontoret har vi marknadens bästa hjälpmedel för att de ska kunna prestera på topp.

Vi utgår från miljöhänsyn i material och i vår tillverkning, vi satsar på kvalitet istället för slit-och-släng och vi tror på att visa omsorg både om våra kunder och varandra. Som specialister är det vårt ansvar att finnas vid våra kunders sida och vi arbetar enbart med personlig försäljning.

Avico är ett härligt och tätt sammansvetsat specialistteam som växer så det knakar. Nu söker vi en orädd och viljestark entreprenörsjäl med hög arbetsmoral och höga ambitioner som vill ta ansvar för Avicos försäljningsutveckling och bygga upp ett eget distrikt. Till dig kommer vi att ge möjligheten till en karriär inom sälj och ledarskap. Dina arbetsuppgifter består i att sälja våra specialprodukter och att på ett inspirerande sätt demonstrera hur de kan användas och varieras på arbetsplatsen. Du kommer också att arbeta med nykundsbearbetning.

Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären. Som säljare på Avico blir du en del av Rahmqvistgruppen där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en känsla av tillhörighet. Din ledare och dina blivande kollegor kommer göra allt för att du ska trivas och lyckas.

Det som krävs av dig är att:

- du är orädd och gillar att prata med folk
- du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov
- du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas
- du har körkort
- talar och skriver på svenska obehindrat

Erfarenhet av försäljning är såklart ett plus men det är inget krav.

Har du dessutom ett glatt sinne, en sprudlande energi och en stor portion ödmjukhet kan du vara den stjärna vi söker.

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på Avico är specialister på presentationer och arbetsmaterial för de av våra kunder som ofta jobbar utomhus under krävande förhållanden. Våra smarta presentationshjälpmedel, vattentåliga papper, markers och mycket annat är framtagna för att tåla alla typer av väder och vind. Våra produkter möjliggör möten och presentationer oavsett om man är på kontoret eller utomhus. Avico är ett av elva specialiserade varumärken som ingår i Rahmqvistgruppen, ett växande företag som i mer än 60 år har arbetat för att skapa en bättre arbetsdag för fler. Läs mer om Avico här
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% tillsvidareanställningRörlig lön med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 2017/212
Webbplats: http://www.rahmqvist.se/main/lediga-tjanster/?job_id=174287&what=job&where=1&lang=
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avico
Box 1
18173  Lidingö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VVS-montör

Om företaget
Vårt kundföretag söker nu en kunnig VVS-montör. Förekommande arbeten kan t.ex. vara panninstallationer, badrumsrenoveringar, byte av avlopp och vattenledningar, radiatorbyten, vattenburen golvvärme, byte av wc-stol, köksblandare, bergvärmepumpar samt bevattningslösningar.

Arbetsuppgifter
I rollen som VVS-montör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som att installera och montera diverse anläggningar inom värme, vatten och sanitet samt demontera och återställa VVS anläggningar.
Formell kompetens
Godkänd certifierad VVS-utbildning samt med erfarenhet
Körkort B


Din bakgrund
Du har tidigare arbetat inom branschen och tycker fortfarande att det är roligt när du ser en kund bli glad.

Personliga egenskaper
I rollen som VVS-montör ser vi att du är en entusiastisk och driven person med ett brinnande intresse för arbete inom vvs. Du kommer att träffa kunder i olika situationer, därför är du service inriktade och personlig. Du är intresserad av den nya tekniken och kan läsa ritningar, tänka kreativt och hitta de bästa lösningarna för kunden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, och ser att du är arbetsam, lojal och kan arbeta självgående.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid till att börja med. 100% heltidstjänst där du reser någon gång ibland.

Tillträdesdag
Omgående

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21003
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21003
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Gävle
Lernia Bemanning AB
80311  Gävle Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

BK Beräkningskonsulter söker en nyexad/junior byggingenjör kalkyl

Nu växer vi och behöver förstärka våra team med en junior kalkylator hus.

Arbetsuppgifter
Som junior kalkylator kommer du att mängda för kalkyl och bistå handläggare för kostnadsberäkning. Tanken är att lära upp dig så att du kan ta större ansvar efter hand.

Våra kunder är till den största delen beställarsidan och då följer vi ofta projektet genom de olika skedena såsom program - och systemhandlingsskede och ibland gör vi även en kalkyl på färdiga handlingar. Det händer också att vi gör kalkyler åt entreprenadföretag och då oftast på färdiga förfrågningsunderlag.

I många projekt är vi även bollplank åt våra uppdragsgivare och hjälper dem att hitta det mest fördelaktiga alternativet för deras byggprojekt.

Din profil
Vi söker en junior kalkylingenjör som är/har:

• Högskoleutbildad inom bygg eller liknande. Du kan också ha arbetat på plats på byggen och kanske genomgått en KY -utbildning och vill nu arbeta som kalkylingenjör.
• Goda kunskaper i MS-Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av kalkyl/mängdprogram såsom Bidcon och Geometra eller liknande men inget måste. 
• Som person ska du fungera i grupp men ändå kunna ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du planerad och strukturerad för att bli klar med de olika uppgifterna i tid.


Varför BK beräkningskonsulter
Hos oss på BK har du stora utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan avancera till att bli en kalkylator och handläggare. Här sitter du i trevliga lokaler Sundbyberg. Du har bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag och övertidsersättning. Hos oss är du produkten och inte en stödfunktion som man oftast är på ett entreprenadföretag. Du får arbeta med olika typer av projekt hela tiden. Det kan vara allt från ett sjukhus till en lyxvilla.

Om oss
Vårt företag är kraftigt specialiserat. Vi har valt fokusering på kalkyler, mängd och beskrivningar som väg in i framtiden. Vi vill göra det vi gör bäst och genom att hålla oss inom dessa snäva ramar samtidigt göra det bäst av alla. Inom dessa ramar vill vi ge våra kunder marknadens bästa produkt. När den tekniska utvecklingen ger möjligheter till förändring följer vi med den men bara när det ger ett mervärde för våra kunder.

Sedan starten 1981 har BK Beräkningskonsulter stadigt vuxit och företaget har nu ca 45 anställda. BK är certifierade inom kvalitet och miljö. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. BK finns på fem platser i Sverige med huvudkontor i Stockholm.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Magnus Kjerrman på PAf rekrytering. För mer information är du välkommen att kontakta Magnus på 0709 52 85 63 eller magnus.kjerrman@pafrekrytering.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktperson  
Magnus Kjerrman
Affärsområdeschef
Tel: 070-952 85 63
E-post: Magnus.Kjerrman@pafrekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.pafrekrytering.se/pagaende-uppdrag/?aguid=B06072AE6E5B4D4794FEC5930040B525&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PAf Rekrytering AB
Skeppsbron 5-6
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.pafrekrytering.se/
  

Platsannons

Lokalvårdare


Vi expanderar nu och söker därför några lokalvårdare för timanställning. För den rätte är målet för oss att erbjuda en tillsvidareanställning.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt, tillsammans med en kollega eller i grupp, med all typ av lokalvård hos våra kunder.


Kvalifikationer
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av, och tycker om att arbeta med den typ av tjänster vi erbjuder. Du ska vara ansvarsfull, noggrann, flexibel och pålitlig. Du ska vara bra på att planera din tid och att ta egna initiativ. Körkort (B) är ett krav. Du behöver även kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Passar detta in på dig är du välkommen med din ansökan(CV och personligt brev).


JT Städservice AB är ett fullserviceföretag i Sandviken med lång erfarenhet av företags-, fastighets -och hemstädning. Trygghet, närhet och kvalitet är våra ledord och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.
Vi har även ett fastighetsbolag, JT Fastighetsservice AB som sköter inre och yttre skötsel i ca 700 lägenheter, ett antal industribyggnader och kommunala fastigheter i Sandviken med omnejd. Städservice och Fastighetsservice arbetar tätt tillsammans mot gemensamma mål.
Vi är ett glatt gäng på ca 20 anställda som trivs bra ihop då vi tycker att ett bra arbetsklimat är viktigt.
Mer information om våra företag finner du på våra hemsidor www.jtstadersvice.se, www.jtfastighetsservice.se
Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@jtstadservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: J TILLANEN STÄDSERVICE AB
FISKÄNGSVÄGEN 10
81132  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk till Centrum för vuxnas lärande

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Arbetslivsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration. Inom förvaltningen arbetar ca 110 anställda i en verksamhet som omfattar omkring 1 200 deltagare i arbetsmarknadsprogram och projekt samt omkring 1 500 studerande inom den samlade vuxenutbildningen.

Den samlade vuxenutbildningen CVL, Lärcentrum och Yrkeshögskolan
Centrum för Vuxnas Lärande i Sandviken är Sandvikens kommuns enhet för vuxenutbildning. CVL ansvarar för Svenska för invandrare, Särvux, grundläggande utbildning, gymnasiala utbildningar, omvårdnadsutbildningar, påbyggnads- och eftergymnasiala utbildningar. CVL erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer. Lärcentrum är vuxenutbildningens plattform främst för eftergymnasiala- och högskoleutbildningar på distans. Inom den samlade vuxenutbildningen finns även Yrkeshögskoleutbildning. Ca 55 personer arbetar i verksamheten, där omkring 1 500 personer deltar i utbildning varje år.

Vuxenutbildningen fortsätter att utvecklas för att i än högre grad bli flexibel och behovsstyrd. Vi arbetar för att deltagarna ska bli mer medvetna om sina egna förutsättningar för lärande bl a genom lärstilstester enligt Dunn & Dunns modell. Vi använder en lärplattform och IT-kommunikation som betyder mycket för deltagarnas möjligheter att studera flexibelt.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa vuxna elever i svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Du kommer att arbeta i ett arbetslag och tillhöra ett ämneslag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasial nivå.
CVL har kontinuerligt intag av elever och vi har förväntningar att du kan anpassa och individualisera undervisningen efter elevernas behov och inlärningsstil.
Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och visar ett stort engagemang för ditt arbete.
Önskad ämnesbehörighet: Svenska som andraspråk och eventuellt annat ämne

ÖVRIGT
Ansök senast 171201 men gärna så tidigt som möjligt då rekrytering sker koninuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-09-14
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Semestertjänst Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 100-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=92982d22-e485-49b1-a35c-42982d8b4410&TK=bd814754-eed3-4a66-98f1-3de94981671e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvikens kommun, Centrum för Vuxnas Lärande
Odengatan 37
81180  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Souschef

Du ansvarar för all matlagning och planering av våra måltider på Herrgårdarna. Det innebär att du jobbar nära vår hovmästare och bollar idéer med köksmästaren och övriga kockar på hotellet. Dina högsäsonger är bröllopstiderna under sommaren, påsk och julbord. Däremellan finns lugnare perioder där du kan utveckla verksamheten. Vi har planer att koppla en foodtruck din tjänst så körkort är en förutsättning.

Du behöver ha god erfarenhet från modern matlagning och vara trygg med den klassiska. Du kommer ha tillgång till hela vårt utbud av egenproducerade råvaror. Allt från grönsaker till ost, lamm, fläsk och fågel.
Publiceraddatum: 2017-09-04
Yrkesbenämning: Souschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://karriar.winn.se/jobs/47600-souschef?promotion=17391-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Winn Hotel Group AB
Hans Hiertas väg 20
81122  Sandviken Sverige
Hemsida: http://www.winn.se/
  

Platsannons

Sjuksköterskor Sandviken

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Sandviken.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt.
Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-08-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Järnvägsplan 2 C
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal