Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:04

Lediga jobb i Salems kommun (0128), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 678
Täthet308,22Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area71,09Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land54,11Landareal (km²)
Sjö7,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vill du bli bäst i Sverige? Jobba med oss!

Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Som säljare utgör du en en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber.

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten. Du kommer till en början arbeta med nykundsbearbetning och med tiden utveckla och vårda långvariga kundrelationer.

Till din hjälp har du dedikerade kollegor och en regionchef som stöttar dig i din utveckling. Uppföljning och feedback ges du på dagsbasis med fokus på hur du kan växa i din arbetsroll.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?
- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar med resor till t.ex. Barcelona, Miami, Los Angeles och New York
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per arbetsdag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:
- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Vi söker dig som:
- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterat (tjänstebil kan vara aktuellt)

Då vi är på resande fot är det viktigt att du har lätt för, och uppskattar, att vara tillsammans med andra under en stor del av dygnet. Vi ser gärna att du är en aktiv person som tycker om att delta i fritidsaktiviteter tillsammans med dina kollegor.

Självklart står vi för resan till och från arbetsorten. Vi tillhandahåller även boende, står för tjänstebil samt övriga arbetsverktyg som krävs för att du ska kunna göra ett bra jobb. Du har dessutom traktamente för de dagar som du är bortrest. Samtliga medarbetare har fast garantilön och marknadens bästa provisioner!

Övrig information:

Attraheras du av ovanstående kan du räkna med spännande arbetsuppgifter och stor arbetsglädje i ett högt tempo! Key B2B-sales befinner sig just nu i en uppbyggnadsfas, där det finns goda utvecklingsmöjligheter som inte kan erbjudas hos andra arbetsgivare.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön samt gynnsam provision

Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en säljare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolutionsse eller http://www.facebook.com/KeysolutionsSE

Välkommen med din ansökan!

OM KEY SOLUTIONS:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid ! Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles! Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/35091-vill-du-bli-bast-i-sverige-jobba-med-oss?promotion=10701-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Ringvägen 100
11860  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  
Platsannons

Nämndsekreterare och utredare

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Arbetsbeskrivning
Som nämndsekreterare har du en samordnande roll i arbetet med Barn- och utbildningsnämndens sekreterare. Du arbetar tillsammans med förvaltningschefen i frågor som rör nämndarbetet. Som nämndsekreterare har du en central roll på förvaltningen och fungerar som spindeln i nätet med många kontakter med politiker, tjänstemän och kommuninvånare. I uppdraget ingår hantering av sammanträdeshandlingar, protokollföring och andra administrativa uppgifter kopplat till utskottet. 

I tjänsten ingår även registrering/diarieföring och arkivläggning av utskottets allmänna handlingar. 

I uppdraget som utredare kommer du att hantera skolinspektionsärenden, remissvar, kränkande behandling, skolskjuts mm. Du kommer i denna roll att skriva tjänsteärenden och kortare utredningar till bland annat nämnden.

 

Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning. 

Juridisk kompetens är meriterande.

Till tjänsten söker vi dig som är strukturerad, lojal, kvalitetsmedveten och har ett serviceinriktat förhållningssätt. I din roll behöver du både vara självgående och ha god samarbetsförmåga. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du finner inspiration såväl i det löpande arbetet som i utvecklingsorienterade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation och du får gärna ha arbetat som nämndsekreterare eller utredare/handläggare tidigare.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning

Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

Intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden.

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=606%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Danspedagog/Danslärare

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salems kulturskola
Salems Kulturskolans styrkor är att vi arbetar i nära samarbete med både kommunala och fristående skolor, föreningar och övriga aktörer inom kultur och utbildning. Vi finns i ljusa, trevliga lokaler i Salem Centrum men har även undervisning på flera av kommunens skolor. Kulturskolan har två olika uppdrag;  frivillig kulturskola i ämnena musik, dans och drama, och uppdrag i samarbete med kommunens skolor/förskolor. 

Lärare i dans
Nu söker kulturskolan en danspedagog i en omfattning om 70%. Du kommer att leda våra nybörjar- och fortsättningsgrupper och undervisning sker på schema både dag och kvällstid. Skolan har också en musikalgrupp, där du har delat ansvar med två kollegor från drama och sång. Undervisning sker på kulturskolan och på tre av kommunens grundskolor. Du ingår i kulturskolans kollegium och möjlighet till samplanering finns på ämneslagstider och personalmöten. Inriktningen på vår dansverksamhet är i dagsläget street, show, pyttedans, barndans, ensembler och musikal, men är något som ständigt förändras. 

Vi söker en kreativ och inspirerande kollega som utöver arbetet med dansverksamheten vill vara med och utveckla Kulturskolan som helhet. I arbetet ingår projektledning, medverkan i kulturkskolans utvecklingsprojekt, utveckla föreställningar, tillsammans med elever delta på dagar som Salemdagen, nationaldagen och kulturdagar, och att ta ansvar och hjälpa till där det behövs i verksamheten.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad danspedagog eller ha studerat på annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Erfarenhet av pedagogiskt arbete vid kulturskola eller liknande verksamhet är meriterande. 

Studier inom mångfald, inkludering, normkritik, genusvetenskap eller liknande är meriterande.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för barns lärande och utveckling. Du har också grundläggande kunskaper inom IT-området och administration. Kulturskolans personal företräder skolan i olika sammanhang och är vårt ansikte utåt. Det är av stor vikt att du är omvärldsorienterad och utåtriktad. Du har ett arbetssätt som präglas av struktur, planering, engagemang och god samarbetsförmåga med såväl individer som grupper. Vi ser gärna att du är en person som är kreativ och har stor initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är önskvärt eftersom undervisningen sker i hela kommunen.

Anställningsvillkor
Tillvidareanställning

Deltidstjänst 70-80 % med tre-fyra undervisningdagar/vecka. Undervisning sker på schema dag, och kvällstid. 

Tillträde: 2017-08-11.

Sista ansökningsdatum: 2017-06-14, intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Danspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=584%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14430 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Undersköterska till särskilt boende

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyhemmet är ett äldreboende i Salems kommun. Det ligger i nära anslutning till Salems centrum. På Säbyhemmet finns fem avdelningar, varav tre avdelningar är för personer med demenssjukdom, en avdelning för somatiskt sjuka samt en korttidsavdelning. Totalt finns här plats för 44 boende.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån personcentrerad omvårdnad, kontaktmannaskap och lagstadgad dokumentation.
Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med den boende. Du ska utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även att utföra individuella- och gruppaktiviteter med de boende. Även serviceuppgifter till exempel städ och tvätt ingår.
Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Kvalifikationer
Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorkunskaper, för att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation.
Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.

Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m.
Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.

Andra språkkunskaper kan vara meriterande.

Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser samt delta i verksamhetens utveckling. Du ska bidra till din egen kompetensutveckling. 

Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. Det är därför av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa. Även en trygg och stabil personlighet krävs eftersom arbetet innebär möte med människor som är svårt sjuka.

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

Anställningsvillkor
Tillsvidare

Deltid: En tjänst natt 64,37%  

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdatum: 2017-05-28

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=602%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14431  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  

Platsannons

Rivare

Bonanza måleri erbjuder proffsigt arbete inom målning. Vi söker nu rivare.

Vi söker dig som har erfarenhet inom rivning och kan sitt jobb.

Erfarenhet krävs.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Asbestsanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb.register@yahoo.com
Övrigt: Skrftlig ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Bonanza Måleri
Storskogsvägen 21 lgh 1001
14432  RÖNNINGE 
Hemsida:
  
Platsannons

Barn och ungdomsbibliotekarie

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Biblioteket i Salem är välbesökt, har hög utlåningsstatistik och ett gott rykte när det gäller bemötande. Du ingår i bibliotekets arbetsgrupp på sex bibliotekarier.

ArbetsplatsbeskrivningVälkommen att söka en spännande tjänst på ett utvecklingsorienterat mindre bibliotek. Vi är sex bibliotekarier som alla arbetar tillsammans för att skapa det bästa biblioteket för Salems invånare. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Vi arbetar för att lyfta prioriterade målgrupper och samverkar med lokalsamhället.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en idérik och mångsidig barn- och ungdomsbibliotekarie för ett rolig och varierat arbete. I tjänsten ingår, planera och genomföra läsfrämjande åtgärder för barn och unga i olika åldrar. Arbeta med sociala medier, program -och lovverksamhet, samt andra sedvanliga bibliotekarieuppgifter. Tjänsten medför samarbete med kollegor, skolor, förskolor samt externa aktörer.

 

I tjänsten ingår informationstjänstgöring på biblioteket. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:har utbildning inom biblioteks och informationsvetenskaphar ett stort intresse av barn och ungdomslitteratur och en god pedagogisk förmåga.har intresse för att möta barn och ungas olika behovhar intresse av att arbeta med webb, sociala medierär utåtriktad och har lätt för att samarbeta och att skapa bra relationer.är självständig, nyfiken, omvärldsorienterad och har en vilja att utveckla och lära nytt.Vi ser gärna att du har erfarenhet av biblioteksarbete och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:

Heltid tillsvidare

 

Tillträde:

Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag:

2017-06-01

 

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=607%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Lärare 4-9 Ma/NO, Säbyskolan Salem

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i Ma/NO i år 6 och år 7. I NO har du i första hand Bi/Fy under nästkommande läsår. Du kommer att tillhöra arbetslaget år 6-9. Du kommer att samarbeta med en grupp engagerade och kunniga kollegor. Mentorsskap i år 7 ingår i tjänsten. Elevantalet i grupperna är cirka 22 elever. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå kommunens undervisningslyft , som sannolikt startar till hösten och kommer att pågå under två år.

 

Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad lärare i matematik. Du har en bred behörighet i samtliga NO-ämnen och önskvärt även i teknik. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra komminikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare

Heltid 

Tillträde: Höstterminen 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=560%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Lärare 1-7, inriktning Sv/SO

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i svenska och alla SO-ämnen i år 4 och år 5. Du kommer att tillhöra arbetslaget 4-5 och då samarbetar du med en grupp engagerade och kunniga kollegor. Mentorsskapi år 5 ingår i tjänsten. Elevantalet i grupperna är cirka 22 elever. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå i kommunens undervisningslyft , som sannolikt startar till hösten och kommer att pågå under två år.

 

Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad lärare i svenska och samtliga SO-ämnen. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra komminikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning

Tidsbegränsat till: Augusti 2018

Heltid

Tillträde: 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=563%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Lärare år 5 Säbyskolan, företrädesvis Ma, Sv No

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i två klasser i år 5. Du kommer att undervisa i matematik, svenska och NO. Din årskurskollega har svenska och SO. Ämnena er emellan kan diskuteras beroende på era kompetenser. Du kommer att samarbeta med en grupp engagerade och kunniga kollegor. Mentorsskap ingår i tjänsten. Elevantalet i grupperna är cirka 20 elever. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå kommunens undervisningslyft , som kommer att  starta till hösten och kommer att pågå under två år.Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad lärare för åren  4-6 i de ämnen som är aktuella för din undervisning. Har du behörighet i ytterligare årskurser är det positivt. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra komminikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning Ht 2017 med stor sannolikhet till tillsvidaretjänst därefter.

Heltid 

Tillträde: 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=590%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Nytorpsskolan söker 1:e lärare med bred kompetens

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Arbetsplatsen
Nytorpsskolan i Rönninge är en F-9 skolan med ca 290 elever och 40 anställda. Vi finns mitt i villabebyggelsen, nära skog och sjö. Det är lätt att ta sig hit både kommunalt, med bil eller en skön promenad från pendeln. Vår vackra närmiljö nyttjar vi flitigt på fritids för de yngre och vid frilufts- och aktivitetsdagar för de äldre eleverna.

Skolan kännetecknas av ett högt engagemang från personal, elever och föräldrar som resulterar i goda resultat. Vi har en bra ledningsorganisation med rektor och ledningsgrupp bestående av personal från de olika arbetslagen, samt en väl utvecklad elevhälsa med stödfunktioner för barn i behov av stöd.

Våra ledord är: vi vill, vi kan, vi vågar och vi får!

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker 2 pedagoger till vårt arbetslag för år 4-6 varav den ena tjänsten är förstelärartjänst inom undervisningslyftet med inriktning IKT. Skolan är utrustad med datorer 1-1 från år 4-9 och vi använder flitigt datorerna i undervisningen med hjälp av bl.a Google Classroom. 

Tillsammans med Nytorpsskolans ambitiösa och kompetenta pedagoger, kommer du bidra till vår goda utveckling och resultat. 

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare inom några av ämnena sv/so/eng/ma/no. Om du aspirerar på att bli förstelärare hos oss uppfyller du dessutom kriterierna för undervisningslyftet, har vidareutbildning och/eller erfarenhet inom IKT, och en god förmåga att förmedla den till andra.

Din förståelse för allas olikheter och förmåga att lära in på olika sätt, använder du till att anpassa din undervisning efter mottagaren. Att inspirera och inspireras av eleverna ger dig energi, du är säker i din lärar/ledarroll, och med rätta stolt över dina goda resultat! 

Välkommen att söka till Nytorpsskolan - här får du fördelen med den lilla skolans närhet till elever, kollegor och ledning.

 

Anställningsvillkor
Tjänstens varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-28

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=605%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14464 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  

Platsannons

Söderbyfriskola söker lärare 4-6

Söderbyfriskola söker en lärare med behörighet i två av följande ämne NO/MA/SV/SO. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen tillsammans med övrig personal i arbetslaget. Du kommer att undervisa i årskurserna 4-6 med moderna hjälpmedel som iPads och smartboards. I tjänsten ingår mentorskap.

På skolan finns ett väl fungerande Elevhälsoteam där kurator, skolsköterska, skolpsykolog och specialpedagoger ingår. Hög personaltäthet och omfattande specialpedagogisk kompetens gör att du som lärare kan få stöd i att möta elever i behov av stöd. Skolan använder IT som ett verktyg i undervisningen.


Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i minst två av ämnena No, Ma, Sv eller So. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du är flexibel och ser möjligheter och lösningar i olika situationer.
Söderby Friskola är en fristående, ickevinstdrivande skola som startade sin verksamhet höstterminen 1997. Skolan är vackert belägen nära naturen och med gångavstånd till Salems centrum. Skolan drivs som en ekonomisk förening med personalen och elevernas familjer som medlemmar. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. Verksamheten är inte vinstdrivande utan alla överskott går direkt tillbaka till skolverksamheten. Vi erbjuder förskoleklass och grundskola för år 1-9 på Söderby Friskola (Söderbyvägen 25). Våra klasser är åldershomogen a och vi prioriterar små grupper med hög personaltäthet. Våra klasser har som högst 26 elever. På skolan arbetar ca 40 personal med ca 250 barn och ungdomar. Vi strävar efter att all personal ska ha hög kompetens och specialkunskaper inom respektive utbildningsområde.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martin.premberg@soderbyfriskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderby Friskola Ek. Förening
Söderbyvägen 27
14444  RÖNNINGE Sverige
Hemsida: http://www.soderbyfriskola.se
  
Platsannons

Skolkurator

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Arbetsplatsbeskrivning 

Rönninge är en F-9 skola med stor framtidstro, en personalgrupp med hög kompetens och ca 540 elever. Skolan har fina lokaler och en fin skolgård med tillgång till skogsområden. Skolan ligger i ett villaområde ca 10 minuters promenad från pendeltåget.  

Vi arbetar aktivt med värdegrundsarbete och skolans ledord är trygghet, hänsyn, ansvar, glädje och lika värde. Under läsåret har hela skolan F-9 haft ett gemensamt värdegrundsarbete som handlat om jämställdhet och könsroller. All personal på skolan har genomgått en utbildning i skolmedling och vi arbetar aktivt med detta för att skapa en tryggare miljö på skolan. 

 

Arbetsbeskrivning

Som skolkurator kommer du att delta i arbetet med skolans struktur, organisation och rutiner när det gäller värdegrund, likabehandling och krissituationer. Vi eftersträvar en trygg och god arbetsmiljö för både personal och elever som präglas av öppenhet, nyfikenhet och delaktighet. I det arbetet behöver vi din kunskap om elevers hälsa, sociala situationer och utveckling. Vi förväntar oss att du har kunskap om skol- och sociallagstiftning samt god kunskap om samhällets olika stödsystem, myndigheter eller frivilliga organisationer och är bekväm i kontakterna med dessa. 

Skolkuratorn ingår i skolans elevhälsoteam där du tillsammans med de andra professionerna i teamet arbetar förebyggande och hälsofrämjande på individ-, grupp- och organisationsnivå. I teamet förväntas du bidra med kunskap om elevernas generella och specifika psykosociala hälsa och sociala situation. Vid behov genomför du också skolsociala utredningar och bedömningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Vi tänker utöver det särskilt på din förmåga att bygga goda relationer och din förmåga att arbeta självständigt, i grupp och team.

Vi önskar en kurator som har hög tillgänglighet för alla men med en god förmåga att sätta gränser, tänka och arbeta strukturerat.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Heltid 

Tillträde

2017-08-14

Sista ansökningsdatum

2017-06-07

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=604%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge skolväg 11
14462  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Logoped till Centrala elevhälsan

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Vår kollega kommer att vara föräldraledig och vi söker därmed vikarie för henne till vår Språkstudio. Språkstudion består av dig som logoped och en specialpedagog. Enheten ingår i kommunens centrala elevhälsa i Salem som är en engagerad och utvecklingsfokuserad, tvärprofessionellgrupp. Centrala elevhälsan består totalt av tolv medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som logoped hos oss blir din uppgift att, utifrån ett helhetsperspektiv, verka för och utveckla språklig miljö i förskoleklass, grundskola och särskola med fokus på möjligheter och hinder i barns och elevers kommunikativa utveckling och förmåga. Du kommer också att delta i det förebyggande- och främjande arbetet både på lokal- och central nivå mot såväl förskolan som skolan.

I arbetsuppgifterna ingår kartläggning, utredning och observationer av enskilda elever samt att analysera och bedöma elevers tal, språk och kommunikation samt genomföra och föreslå adekvata åtgärder. Ni kommer att utföra handledning, konsultation och fortbildning till personal. Arbetet består även till viss del av att bedriva direkt träning med elever i klassrumsmiljö och hitta metoder och arbetssätt som möjliggör inkludering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg logoped. Erfarenhet av elevhälsoarbete är meriterande. Vidare är det meriterande med erfarenhet av utredning med CELF-4. Det är av vikt att du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift.

Vi ser gärna att du har förmåga att skapa ett gott klimat för samverkan och intresse för att utveckla verksamheten. Du ska kunna arbeta självständigt men också i team med lärare och övrig personal på skolorna, med elevhälsan och med kollegorna i Centrala elevhälsan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Uppehållstjänst

Varaktighet: Vikariat tio månader

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-05-26


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Logoped
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=601%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Förskollärare till Parkskolans förskola

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Detta söker vi:

Förskollärare
Vi erbjuder:

Parkskolan är en integrerad förskola och skola belägen i området Söderby park i Salem. Vi har närhet till fina parker, skog och grönområden. Vår stora gård erbjuder många tillfällen för barn att leka och utforska i naturen. Förskolan har 120 barn i fyra åldersblandade grupper. Vår värdegrund GRETA (Glädje, Respekt, Empati, Trygghet och Ansvar) tillsammans med LpFö -98 ligger till grund för alla våra aktiviteter.

Vi ger dig:
* utvecklande arbetsmiljö
* engagerade och kompetenta kollegor
* arbetskläder
* delaktighet och stort ansvarstagande
* ett tydligt strukturerat pedagogiskt utveckingsarbete
* personalförmåner via vår förmånsweb
Vi söker:
Vi söker dig som har ett kompromisslöst fokus på barns bästa. Det innebär respektfulla och engagerade möten som leder till utveckling för varje individ.

Du brinner för barns lärande och vill vara med och skapa en pedagogisk lärmiljö som innebär spännande lärmiljöer, där vi vuxna är medforskande i barns lärprocesser.

Du är drivande med höga ambitioner och trivs i rollen som pedagogisk ledare och vill leda arbetslaget med demokratiska processer.

Du vet att barn lär genom leken, där du som pedagog har ett viktigt uppdrag, ett tydligt ledarskap i barngruppen som kan utmana barnen både i grupp och individuellt.

Du känner dig bekväm med att arbeta med den pedagogiska dokumentationen ända ner på ett individuellt plan. Som fokusområde detta verksamhetsår kommer vi bland annat att arbeta med att utveckla barnens lek och lärmiljöer. Dessa ska vara organiserade så att varje barn kan utvecklas efter sin förmåga och har en hög delaktighet och möjlighet till inflytande över sin egen vardag.


Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 22/5 -17. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande förskolechef Angela Graper 08-594 218 91, angela.graper@ga.pysslingen.se Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=A0C117C338B54538A648EF23A50D902F
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Skolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Betongarbetare sökes!

Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska utföra betongarbeten och annan byggverksamhet.


Arbetsuppgifter
Gjutning, Formning, Spackling, Grovstädning, Mur och puts (Allt inom bygg).


Utbildning/Erfarenhet
Erfarenhet inom bygg efterfrågas
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidOspeciferad arbetsplats
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka din ansökan genom att ringa Shirvani Israilov 0723982921 eller maila betongarbetare@hotmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms Betongarbetare Aktiebolag
STORSKOGSVÄGEN 25
14432  RÖNNINGE 
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i finska

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Skogsängsskolan är en modern och mångkulturell skola för årskurserna F-9 med knappt 550 elever. Skolans ledord är trygghet, kvalitet och utveckling.

På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar; modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända. Syftet med modersmål är att skapa en aktiv flerspråkighet. Barnen/eleverna ska lära sig mer om den egna kulturen och få möjlighet att utvecklas till flerspråkiga individer med dubbell kulturell identitet och kulturkompetens.  

Arbetsbeskrivning
Tjänsten består av modersmålsstöd i förskolan och modersmålsundervisning årskurs F-9. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer att ingå i ett arbetslag med andra modersmålslärare, som träffas regelbundet i pedagogiska konferenser och studiedagar.

Kvalifikationer
Godkänt betyg i SAS 3 eller svenska B är ett krav.
Tidigare erfarenhet av undervisning är ett krav.
Finska som modersmål är ett krav.
Datorvana är ett krav.

Du ska ha god kännedom om den svenska grundskolan. 
Det är meriterande om du har modersmålslärarutbildning eller annan pedagogiskt utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
Körkort och tillgång till egen bil kan underlätta, då du kommer att arbeta på flera av kommunens förskolor och grundskolor.

Du har en kulturell medvetenhet där du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra i handling och ord. 
Det är viktigt att du förstår din roll som modersmålslärare samtidigt som du ska se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du ska vara flexibel och har god samarbetsförmåga. Det innebär att du ska vara en god lyssnare, kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du ska ha hög servicenivå och social kompetens.

Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och behärska svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna kommunicera klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten, både i små och stora grupper.

Anställningsvillkor
Tillsvidare 100%
Tillträde: 2017-08-14
Sista ansökningsdatum: 2017-06-04


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=600%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Patrullsjuksköterska till sommaren

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Hälso- och sjukvårdsenheten är organiserad under Äldreomsorgen, Socialförvaltningen. Hälso- och sjukvårdenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på kommunens 4 äldreboenden samt viss hälso- och sjukvård inom LSS.


Arbetsbeskrivning

I sommar och framförallt under juli månad har vi ett stort behov av sjuksköterskor som kan arbeta patrullpass (kl.16-07). 

Som patrullsjuksköterska utför du planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser på kommunens fyra  äldreboenden samt vissa insatser inom LSS. 

 

Kvalifikationer

Sjuksköterskeprogrammet eller motsvarande.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Datakunskaper och god dokumentationsförmåga.

Självständigt kunna utföra bedömningar som ligger till grund för omvårdnadsåtgärder.

Kunna utföra vanligt förekommande omvårdnadsåtgärder så som katetrisering, provtagning, symtomskattningar.

Kunskaper om de lagar som styr verksamheten.

Att kunna utbilda och instruera övrig personal på ett pedagogiskt sätt.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning

Tillträde: juni/juli

Sista ansökningsdatum: 2017-05-17

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=599%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast till Södertälje Rehab – Salem

Visöker en fysioterapeut/sjukgymnast till primärvårdsrehab i Salem. 
 
Vårtuppdrag är att bedriva verksamhet enligt basuppdrag. Hos oss på Salem Rehabarbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, dietist och kiropraktor. Vi är totalt11 st medarbetare idag. Vår verksamhet finns i samma lokaler som Salemsvårdcentral, beläget i Salem centrum. Organisatoriskt tillhör vi SödertäljeRehab, Stockholms läns sjukvårdsområde, där även Tallhöjden Rehab och LunaRehab ingår. 
 
Viär en verksamhet i kontinuerlig utveckling där vi har patientens fokus ochsträvar efter utmärkta vårdresultat, trygg och säker vård, god arbetsmiljö ochaktiv lärandemiljö.  
 
Vikan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med egetansvar.  
 
Arbetsuppgifter: 
Rehabiliteringi hemmet, enskilt eller i team med arbetsterapeut/dietist. 
Rehabiliteringpå mottagning, behandling individuellt och i grupp. 
Hjälpmedelsförskrivning. 
Dukommer samarbeta med övriga vårdgivare på enheten men även med anhöriga ochandra samverkansaktörer. Dokumentation sker i TakeCare.  
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.Heltid, dagtid. 
Provanställningkan komma att tillämpas. 
 
Kvalifikationer: 
Legfysioterapeut/ sjukgymnast. Du har vidareutbildning på högskolenivå inomneurologi. Erfarenhet av arbete i primärvård och/eller annan vidareutbildningpå högskolenivå inom sjukgymnastik/fysioterapi är meriterande. 
B-körkort och körvana är ett krav. 
Svenskakunskaper motsvarande lägst nivå C1.
 
Övrig information: 
Närdu arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjuroch inte vara känslig för parfym- och röklukt.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=144503&DepartmentId=55404&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms Läns Landsting
Säbytorgsvägen 6
14430  Salem Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till Salem

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Vi söker en studie- och yrkesvägledare med ett intresse att arbeta kommunövergripande med ungdomar som saknar sysselsättning samt på två av kommunens grundskolor, Rönningeskolan och Nytorpsskolan.

 
Arbetsbeskrivning
Det kommunövergripande arbetet sker i en verksamhet som heter KAA. Verksamheten arbetar med unga i åldern 16-20 år som av olika anledningar hamnat utanför skola och arbetsmarknad. Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du bland annat för vägledning och information, praktik- och arbetsplatser samt deltar vid uppsökande- och utåtriktat arbete. Arbetet sker i nära samarbete med en socionom.

Som studie- och yrkesvägledare inom grundskolan ger du eleverna tillgång till kontinuerlig vägledning så att de kan göra medvetna och väl underbyggda val av fortsatt utbildning och yrkesinriktning. Arbetet innebär att särskilt arbeta för att motverka begränsningar i elevens- studie och yrkesval. Som studie- och yrkesvägledare håller du även i praoverksamheten samt elev- och föräldrainformation.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare eller motsvarande och som har tidigare erfarenhet av arbete inom yrket och med ungdomar. I arbetet som SYV är den relationella kompetensen och det personliga samtalet dina viktigaste verktyg. Vi vill därför att du ska ha utvecklade kommunikativa och pedagogiska förmågor. Vi tror att du är engagerad och utvecklingsinriktad samtidigt som du är omvärldsorienterad och har nära till samarbete och samverkan.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför en verksamhet och ser därför gärna att vår personal har olika bakgrund och livserfarenhet.

 

Anställningsvillkor:
Anställningsform: Semestertjänst


Varaktighet: Heltid tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas


Tillträde: Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag 2017-05-21
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=597%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Lärare Svenska/Engelska år 6-9, Säbyskolan Salem

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i svenska och engelska i åren 6-9 och du kommer att tillhöra det arbetslaget. Du kommer att samarbeta med en grupp engagerade och kunniga kollegor. Mentorsskap ingår i tjänsten. Elevantalet i grupperna är cirka 22 elever. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå kommunens undervisningslyft , som sannolikt startar till hösten och kommer att pågå under två år.

 

Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad lärare i svenska och engelska. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra komminikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare 

Heltid 

Tillträde: Höstterminen 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-14

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=559%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Barmorska

UM/MM Stockholm söker nu en barnmorska för tillsvidareanställning på  till Salems ungdomsmottagning. Du som söker ska vara kunnig och engagerad i ungdomars hälsa och tycka om att arbeta i ett team. På ungdomsmottagningen arbetar du tvärprofessionellt tillsammans med kuratorer och läkare. Arbetet innebär både att träffa ungdomar enskilt och i grupp samt delta i utåtriktade aktiviteter i vårt område. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas kompetens för att kunna skapa en lärande och inspirerande verksamhet. Sök till oss om du vill vara med och skapa en ungdomsmottagning för framtiden. 
 
Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter för en barnmorska på en ungdomsmottagning. 
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning, 75 %. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
 
Kvalifikationer:
Leg barnmorska med förskrivningsrätt.
Sexologi och Andrologikompetens är meriterande 
 
 Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Barnmorska, ungdomsmottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=144315&DepartmentId=60941&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms Läns Landsting
Säbyhallsvägen 18
14480  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare SVA år 1-6, Säbyskolan

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i svenska som andraspråk i åren 1-6. Du arbetar i nära samarbete med en kollega som också undervisar i SVA i åren 1-5. Du ingår i arbetslag år 6-9 eftersom du är mentor i år 6. . Du kommer att samarbeta med en grupp engagerade och kunniga kollegor. Mentorsskap ingår i tjänsten. Elevantalet i undervisningsgrupperna är mellan 5 och 16 elever. I vissa år arbetar du inkluderande i helklass tillsammans med läraren i svenska. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå kommunens undervisningslyft , som startar till hösten och kommer att pågå under två år.

 

Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad lärare i svenska som andraspråk år 1-6/7. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra komminikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

 

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning

Tidsbegränsat till: Läsåret 2017/18

Heltid 

Tillträde: 2017-08-14

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=591%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Speciallärare/specialpedagog år 4-9, Säbyskolan

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skolan som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan. Som grund till vårt arbetet har vi visionen: Glädje som grund, Ordning som stöd och Kunskap som mål.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med specialundervisning åren 4-9. Du samarbetar med och är bollplank till övriga lärare utifrån elevernas behov. Tillsammans med dina tre speciallärarkollegor och ansvarig skolledare kommer ni att  fördela vilka år och ämnen ni ansvarar för. Allt utifrån er respektive kompetens och elevernas behov av särskilt stöd. Du kommer att samarbeta med en grupp engagerade och kunniga kollegor i arbetslagen och med lokala elevhälsan som träffas varje vecka. Du ingår i ett av skolans arbetslag och därutöver även i speciallärarnas eget arbetslag. I dina arbetsuppgifter ingår aktivt användande av digital teknik, bland annat eftersom skolan använder schoolsoft som lärplattform med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ingå kommunens undervisningslyft , som startar till hösten och kommer att pågå under två år.  En av skolans speciallärare kommer att ha en samordnande funktion för speciallärarteamet. Vem det blir av er avgörs utifrån önskemål och kompetens.

 

 

Kvalifikationer
Du är behörig, legitimerad speciallärare/specialpedagog med inriktning på svenska och/eller matematik. Du är en engagerad, initiavtivrik och ansvarsfull lärare som har lätt för att skapa bra relationer och bra kommunikation med såväl elever, kollegor som föräldrar. Du tycker om barn och ungdomar och har höga förväntningar på dem. Du är väl insatt i skolans styrdokument och läroplanens värdegrund.

 

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare

Heltid 

Tillträde: 14 augusti 2017

Sista ansökningsdatum: 2017-05-29

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=592%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

1 st ungdomsambassadör till projekt “Möjliggörarna”

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Projekt Möjliggörarna är en samverkansinsats mellan Arbetsförmedlingen och kommunerna Huddinge och Salem. Verksamheten är finansierad med medel från Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor (MUCF) och Samordningsförbundet Huddinge, Botkyrka, Salem (HBS). 

En projektmedarbetare sökes under perioden 2017-08-01-2018-01-31 heltid med ev. möjlighet till förlängning. 

 

Arbetsbeskrivning
I projekt Möjliggörarna arbetar två ungdomsambassadörer med uppsökande arbete och en projektledare på deltid. Projektet har nära samarbete med verksamheterna Slussen i Huddinge och Ungdomsprojektet i Salem (UPIS). I verksamheterna arbetar personal både från kommunen och Arbetsförmedlingen. Den fysiska arbetsplatsen kommer således finnas i både Huddinge och Salem men stor del av tiden också ute på ungdomarnas egna arenor. Målet är att fler unga ska komma till arbete eller studier. Din anställning kommer du att ha i Salems kommun. Projekt Möjliggörarna ska möta och fånga upp unga Huddinge- och Salemsbor (20-25 år) som varken arbetar, studerar och inte är aktuella hos någon myndighet. Målet är att fler i målgruppen ska ta del av det stöd som myndigheterna och samordningsförbundet erbjuder för att hitta vägar till arbete eller studier. 

Vi söker en ambassadör som ska arbeta heltid med utåtriktade aktiviteter och uppsökande verksamhet. Ambassadörerna kan beskrivas som uppsökande representanter för Slussen i Huddinge och Ungdomsprojektet i Salem (UPIS), och ska möjliggöra för ett första inspirerande möte med våra insatser. En viktig del i ambassadörernas arbete blir att pröva nya vägar att kommunicera och nätverka utifrån målgruppens behov, exempelvis över webben. Ambassadörerna ska söka upp ungdomarna på deras arenor. Därefter kan den unge erbjudas fortsatt stöd på vägen till arbete/studier genom ordinarie insatser och i samarbete med civilsamhället. I arbetet ingår även att dokumentera aktiviteter och metoder. 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att nätverka och kommunicera med unga vuxna, föräldrar och andra aktörer som möter unga. Du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du har mycket god datorvana och kännedom om ungdomars virtuella mötesplatser. Du bör ha förmågan att kunna göra avsteg från stereotyper, föra dialog, söka efter kunskap och att kunna lyssna med ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser gärna att du har lokalkännedom i kommunerna Huddinge och/eller Salem. Du kan ha egen erfarenhet, eller närstående med erfarenhet av att inte kommit in i arbete eller studier efter gymnasiet. Vi ser gärna att du är flexibel, lösningsfokuserad, stabil och har humor.

Meriterande

Utbildning i kommunikation över webben och expertis på sociala medier. Erfarenhet av socialt arbete, gärna med communityskapande inriktning. Behärskar flera språk. Du har en relevant högskoleutbildning exempelvis socionom, beteendevetare, fritidspedagog eller har motsvarande kompetens genom tidigare arbeten. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har olika funktionsnedsättningar inom t ex autismspektrat, ADHD m fl.

 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidbegränsad t o m 31 januari 2018 med eventuell möjlighet till förlängning förutsatt att ansökta projektmedel beviljas. 

Omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse eller senast 1 augusti. 

Sista ansökningsdag 2017-05-14

Skicka din ansökan digitalt via länken nedan och INTE via mail eller i pappersformat.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Fältassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning snarast t o m 180131 med ev. möjlighet till förlängning HeltidIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=596%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Vik. Ungdomsstödjare till UPIS/arbetsmarknadssekreterare

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Vi på arbetsmarknadsenheten arbetar med personer som står både nära och längre ifrån arbetsmarknaden som remitteras från en rad olika uppdragsgivare. Vi ansvarar för det subventionerade anställningar som finns inom kommunen och bedriver flera olika spännande projekt tillsammans med samordningsförbundet Huddinge, Botkyrka och Salem. Vi är 10 medarbetare med olika befattningar och ligger organiserade under Socialförvaltningen.

Om Ungdomsprojektet i Salem (UPIS)
Projektet finansieras genom Samordningsförbundet där utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen i Salems kommun samt Arbetsförmedlingen är aktiva aktörer. Projektet vänder sig till ungdomar boende i Salem som är mellan 16-29 år. Syftet är att stödja långtidsarbetslösa ungdomar till arbete eller utbildning. Projektet vänder sig till ungdomar som har haft svårigheter både i skolan och/eller på arbetsmarknaden samt stått utanför arbetsmarknaden en längre tid. Kriterier för projektdeltagare är ungdomar som vill och kan delta i projektet samt saknar behörighet till gymnasiet eller har ofullständig gymnasieutbildning, misstänkt eller dokumenterad ohälsa (som t ex Asperger, ADHD, ADD), inga pågående insatser, lång period utanför insatser eller behöver samordning av samhällsinsatser. Deltagandet i projektet bygger på frivillighet.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ungdomsprojektet 50% och arbeta 50% som arbetsmarknadssekreterare med ärenden som har försörjningsstöd. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att identifiera och kartlägga deltagarnas styrkor och eventuella hinder, motivera till förändring, till viss del söka upp och framförallt matcha till lämplig insats, utbildning eller arbete.

I projektet sker detta i nära samarbete med projektets andra ungdomsstödjare, en arbetsförmedlare från Arbetsförmedlingen Botkyrka Salem, en studie- och yrkesvägledare samt projektledaren. För att uppnå resultat krävs ett utåtriktat arbete och samarbete med andra aktörer, övriga förvaltningar inom kommunen, lämpliga utbildningsanordnare samt arbetsgivare. Målet är att förkorta och förhindra långvarigt utanförskap. En del av deltagarna kommer att behöva hjälp med att skapa nya vardagsrutiner, hjälp att knyta kontakt till psykiatrin och/eller missbruksvården. Andra delar i arbetet är att genom samordning av samhällsresurser förändra asocialt beteende hos deltagaren.

 

Kvalifikationer
Du ska ha relevant högskoleutbildning för uppdraget och gärna några års erfarenhet av arbete med att hjälpa ungdomar ut i studier eller arbete. Arbetet kräver ett genuint intresse för målgruppen, kunskap om andra aktörer som kan bidra för att uppnå målet. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med gott tålamod. Du ska ha förmåga och erfarenhet av att hantera deltagare som ibland saknar egen vilja och saknar framtidstro. Arbetet kräver att du har mycket god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska ha kunskap om den svenska arbetsmarknaden med dess villkor och aktörer. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med personer som har en funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga. Du bör ha körkort. Erfarenhet av arbete i projekt är meriterande.

 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Visstidsanställning, Vikariat

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid.  

Tillträde: 2017-08-01

Tidsbegränsat till: 2018-07-31 med ev. möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag: 2017-05-14

Skicka din ansökan digitalt via länken nedan och INTE via mail eller i pappersformat.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning med ev. möjlighet till förlängning 170801-180731 HeltidIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=595%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14480  14480 Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Förskollärare till Rosenlundskolans Förskola

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Det här blir du en del av

Rosenlundskolan som är placerad i vackra Rönninge är en grundskola (F-3) med integrerad förskola (1-5 år) och med ett mycket gott rykte. Vi erbjuder en väl fungerande och professionell arbetsplats i fina lokaler med gott arbetsklimat, kollegialt lärande, friskvård, låg personalomsättning, vällagad lunch varje dag men också mycket mer. Vi arbetar med stort fokus för att främja och utveckla det kompetenta barnet. 
Det här erbjuder vi dig

Rosenlundskolans Förskola består idag av tre småbarnsavdelningar (1-3 år) och tre syskonavdelningar (3-5 år) med tät bemanning i samtliga grupper. I verksamheten arbetar idag 5 förskollärare, varav den femte snart tagit sin examen, därtill 12 barnskötare. Vår koncern Pysslingen har flera utarbetade verktyg som säkerställer att vi arbetar efter läroplanens intentioner och vår strävan är att ständigt utveckla och kvalitetssäkra vår verksamhet.
Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill vara en aktiv del i ett arbetslag där vi arbetar målmedvetet med både individen och gruppens utveckling och lärande. Vi söker dig som med glädje och lust utför ditt uppdrag och är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss.
Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag är den 14 augusti 2017. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 1 juni 2017. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Susanne Sandholm på telefonnummer 070-200 41 84 eller via mail susanne.sandholm@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. 
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=C6BC2089A80D4D88B8D1A3B2C5BD17EC
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Skolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Lärare i textilslöjd sökes till attraktiv skola

Söderby friskola söker en slöjdlärare i textilslöjd. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen tillsammans med övrig personal i arbetslaget. Du kommer att undervisa årskurserna 3-9 i vår fullt utrustade textilslöjdssal. Beroende på önskad arbetstid kan mentorskap eller annat uppdrag ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du är flexibel och ser möjligheter och lösningar i olika situationer.

Söderby Friskola är en fristående, ickevinstdrivande skola som startade sin verksamhet höstterminen 1997. Skolan är vackert belägen nära naturen och med gångavstånd till Salems centrum. Skolan drivs som en ekonomisk förening med personalen och elevernas familjer som medlemmar. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. Verksamheten är inte vinstdrivande utan alla överskott går direkt tillbaka till skolverksamheten.

Vi erbjuder förskoleklass och grundskola för år 1-9 på Söderby Friskola (Söderbyvägen 25). Våra klasser är åldershomogen a och vi prioriterar små grupper med hög personaltäthet. Våra klasser har som högst 26 elever. På skolan arbetar ca 40 personal med ca 250 barn och ungdomar. Vi strävar efter att all personal ska ha hög kompetens och specialkunskaper inom respektive utbildningsområde.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martin.premberg@soderbyfriskola.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Söderby Friskola Ek. Förening
Söderbyvägen 27
14444  RÖNNINGE Sverige
Hemsida: http://www.soderbyfriskola.se
  
Platsannons

Attendo Socionombemanning söker erfarna socionomer inom försörjningsstöd

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en del av en erfaren konsultgrupp?

Attendo Socionombemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som har 17 års erfarenhet av socionomuthyrning. Vi erbjuder kvalificerad bemanning till socialtjänstens olika verksamhetsområden och har många skickliga medarbetare. Då vi fått ramavtal i Stockholm samt kranskommuner behöver vi utöka med fler socionomkonsulter. Som socionomkonsult hos oss är du vår främsta ambassadör.

Du blir anställd av Attendo och arbetet innebär bemanningsuppdrag på plats hos våra kunder. Vi söker nu socionomer som har erfarenhet av försörjningsstöd. Det är meriterande om du även har erfarenhet från andra verksamhetsområden inom socialtjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan är en kunnig och erfaren socionom. Du har socionomexamen och minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom Socialtjänsten är ett krav. Du har goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom ditt verksamhetsområde. B-körkort är önskvärt.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett utmanande arbete. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är självklart för dig liksom god samarbetsförmåga. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom gott handlag i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?

För dig som tar uppdrag hos oss innebär det en omväxlande arbetssituation med goda utvecklingsmöjligheter både som konsult och inom Attendo. Vi erbjuder våra konsulter regelbundna avstämningar på uppdraget med närmaste chef för att tillförsäkra en kvalitativ arbetsmiljö, vi är måna om dig som konsult. Vi värdesätter personlig kontakt med såväl konsult som kund och visar uppskattning till våra konsulter. Du får tillhörighet i en erfaren konsultgrupp och regelbunden handledning, hos oss har vi även APT och gruppaktiviteter för att stärka gemenskapskänslan. Vi som leder Attendo Socionombemanning är socionomer med egen erfarenhet av Socialtjänsten och är ett stöd för dig. Självklart har vi konkurrenskraftiga löner och andra förmåner.


Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Besök gärna vår hemsida på Facebook: www.facebook.com/AttendoSocionombemanning/ eller www.attendo.se/socionombemanning

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller enligt överrenskommelse. Tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 19235
Webbplats: http://www.attendo.se/node/19235
Epostadress: konsult@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Arenavägen 47
12177  Johanneshov Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sommarvikarier Undersköterska till särskilt boende och hemtjänst 2017

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Äldreomsorgen består av fyra särskilda boenden, Salarps äldreboende, Skönviksgården, Söderby park och Säbyhemmet. Hemtjänst dygnet runt, dagverksamhet och kök. 

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska i hemtjänst arbetar du med omvårdnadsarbete i kundens hem. Som undersköterska på särskilt boende arbetar du med omvårdnadsarbete på avdelning. Du ska arbeta med personcentrerad omvårdnad och lagstadgad dokumentation. Du ska utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med kunden. Även serviceuppgifter till exempel städ, tvätt och inköp ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt. 

Kvalifikationer

• Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorkunskaper, för att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation.
• Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.
• Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m.
• Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.
• Andra språkkunskaper kan vara meriterande.
• Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser. 
• Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. God psykisk hälsa krävs eftersom arbetet innebär möte med människor som är svårt sjuka.
• För arbete inom hemtjänst är körkort ett krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning

Tidsbegränsat till: Augusti 2017 med eventuell möjlighet till förlängning

Heltid / deltid

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

Tillträde: Juni 2017

Sista ansökningsdatum: 2017-06-01


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=544%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salems kommun
Rönninge
14431  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.salem.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till sommaren 2017

”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rosstorp

Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser fördelat på 7 enheter samt gemensamma utrymmen för aktiviteter och underhållning. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Boendet divs i egen regi vilket innebär att vi har avtal med och tar emot boende från olika kommuner. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra arbetstider, engagerade medarbetare, goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att verkligen göra skillnad för våra boende.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende. Som sjuksköterska fyller du en viktig funktion i arbetet med att säkerställa och utveckla teamets egenskaper.

Våra sjuksköterskor har en arbetsledande roll, där de förväntas arbeta stödjande och uppmuntrande. Arbetsmiljön är flexibel med väldigt varierande dagar. Våra sjuksköterskor är ansvariga för det medicinska arbetet för cirka 25 boende när de är i tjänst och omvårdnadsansvarig för ca 20 av dem.

Om dig vi söker

Som person Vi söker sjuksköterskor inför sommaren 2017 som värdesätter möjligheten till nytänkande, förändring och att påverka. Du känner ett stort engagemang för att göra skillnad för våra boende. För att komma till din bästa rätt hos oss behöver du vara självgående, initiativtagande och noggrann med en empatisk, prestigelös och trygg personlighet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med boende, anhöriga och medarbetare och vi lägger stor vikt vid dig som person. Känner du igen dig i vår beskrivning och vårt sätt att jobba, har du en spännande möjlighet hos oss.

Bakgrund Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorg. Datorvana är ett krav.

Övrigt :

Anställningsform: Timanställning dagtid och helg, sommaren 2017.
Tillträde: Enlig överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2017-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Marianne Norstedt 08-53474049 marianne.norstedt@aleris.se . Skicka CV och personligt brev till marianne.norstedt@aleris.seVälkommen att söka!I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSommar 2017 sommarjobb Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1826567/119793?channel=amv&iso=se
Epostadress: marianne.norstedt@aleris.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Rosstorp
Rönninge Skolväg 24
14462  Rönninge Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal