Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:03

Lediga jobb i Sala kommun (1981), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd22 456
Täthet19,25Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 204,37Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 166,83Landareal (km²)
Sjö37,54Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Undersköterska/rehabassistent till Rehabenheten

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast den 24 maj.

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/rehabassistent kommer du att ansvara för olika uppgifter på vår enhet bla i vårt öppenvårdsteam och även på vår fysioterapimottagning. Det förekommer även en del allmän administration och kringuppgifter. Ni är två undersköterskor på enheten som delar på arbetsuppgifterna.

Du kommer att vara ansvarig för remisshantering, bokníng av patienter i cosmic, ringa återbud vid sjukdom, omboka patienter samt ha telefontid. Du kommer även att delta i teamträffar och ansvara för den administrativa planeringen kring patienterna som kommer till vår teambaserade Öppenvårdsrehab. Kontakter med andra vårdgivare/anhöriga förekommer också.

De allmänna arbetsuppgifterna samordnas i samråd med den undersköterska som finns på enheten och innefattar tvätthantering, beställning av varor, vissa städuppgifter samt en hel del andra administrativa uppgifter såsom bla fakturahantering, viss hjälpmedelshantering, dokumenthantering mm. Det förekommer även direkt patientarbete i samråd med fysioterapeut/arbetsterapeut.

 

Om arbetsplatsen

Västmanlands sjukhus Sala består av en vårdavdelning med 18 platser, medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bla fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård. 

På Rehabenheten arbetar 7 fysioterapeuter, 3 arbetsterapeuter, kurator samt 2 undersköterskor. På vår fysioterapi mottagning arbetar 5 fysioterapeuter med patienter från olika kliniker inom slutenvård men vi har även ett begränsat uppdrag  inom Vårdval  Västmanland, dvs primärvård. Vi har ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och ser positivt på om du har erfarenhet av mottagningsarbete inom området rehabilitering. Tjänsten kräver goda datakunskaper samt körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Då detta arbete innehåller många olika arbetsuppgifter så krävs det att du kan vara självgående och strukturerad. Det kan bli behov av snabba insatser som tex ringa återbud vid sjukdom och då behöver du kunna vara flexibel och planera om dagen i samråd med övriga i teamet.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga då arbetet innebär kontakt med patienter/anhöriga både i telefon och på mottagningen samt andra vårdgivare/instanser. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga då du kommer att samarbeta med olika proffessioner på enheten. Vi ser även att du är bra på att ta egna initiativ och driver på arbetet.

 

Anställningsvillkor

Vikariat 1 år, 75 %. Det kan finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter det.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 maj.

 Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-24
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3905%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Regionhuset ing 4
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Frösunda söker undersköterskor inom äldreomsorg i Sala

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Något som är självklart i så gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiellt i vår: att kunderna ska få bestämma, över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt en högre kvalitet i omsorgen.

Vi erbjuder dig
Att inom givna ramar vara med och utveckla Sveriges bästa omsorgsföretag. Som medarbetare hos oss arbetar du utifrån Frösundas Min-metod, d.v.s. personcentrerad omvårdnad och kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team. Arbetet är stimulerande med möjlighet till personlig utveckling, utbildning och karriärmöjligheter.
Som medarbetare hos oss är du:

* Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor
* Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar: respekt, engagemang och nyfikenhet
* Van att driva utvecklingsarbete kring attityder och förhållningssätt

Vi letar efter dig som har:

* Undersköterskeutbildning
* Grundläggande kunskaper inom IT-verktyg för social dokumentation
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 Tjänsten
Är tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90351
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 708
16927  Solna Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Miljöstrateg till Sala kommun

Miljöstrateg
Vill du arbeta i en kommun där det händer mycket? Vi söker en Miljöstrateg som kan leda och samordna kommunens miljöstrategiska arbete!

Som Miljöstrateg hos Sala kommun har du en viktig roll i det övergripande miljöstrategiska arbetet för att Sala ska bli en långsiktigt hållbar kommun. I arbetet ingår bland annat att ta fram strategiska dokument, planera och följa upp uppsatta mål inom miljöområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Leda arbetet för framtagande och revidering av strategiska dokument till exempel miljöplan, vattenplan, energi- och klimatplan.
• Leda arbetet med att implementera och följa upp beslutade styrdokument.
• Vara ett stöd åt kommunens verksamheter i miljöstrategiska frågor t ex i samband med upphandling och planering.
• Göra utredningar, prognoser, statistik samt omvärldbevaka arbetsområdet.
Tjänsten innebär mycket kontakter med medarbetare, politiker, myndigheter, företagare och kommuninvånare. Du behöver därför ha ett pedagogiskt sätt samt ha en god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du behöver ha ett målfokuserat arbetssätt och vara van vid att arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en examen från högskole-/universitet inom miljöområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda ledaregenskaper och erfarenhet av miljöstrategiskt arbete är meriterande.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Sala är en trivsam kommun med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22000 invånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1,2 miljarder. För mer information se www.sala.se

Sala kommun är i en utvecklingsprocess och har en positiv tillväxt. Våra ledord är att arbeta enkelt, effektivt och medborgarvänligt och vår vision är att år 2024 har Sala kommun passerat 25 000 invånare och är ett långsiktigt hållbart samhälle med livskraft och god livskvalitet i hela kommunen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista dag för intresseanmälan: 31 maj 2017


För information: I denna rekrytering samarbetar Sala kommun med Randstad. Kontakta rekryteringskonsult Ann-Catrine Nilsson-Gärd vid frågor 0733-434341

Ort: Västmanland
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Miljö- och klimatstrateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201053174
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201053174&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Stora gatan 39
73325  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Frösunda söker undersköterskor till natten inom äldreomsorg i Sala

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Något som är självklart i så gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiellt i vår: att kunderna ska få bestämma, över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt en högre kvalitet i omsorgen.

Vi erbjuder dig:
Att inom givna ramar vara med och utveckla Sveriges bästa omsorgsföretag. Som medarbetare hos oss arbetar du utifrån Frösundas Min-metod, d.v.s. personcentrerad omvårdnad och kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team. Arbetet är stimulerande med möjlighet till personlig utveckling, utbildning och karriärmöjligheter.
Som medarbetare hos oss är du:

* Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor
* Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar: respekt, engagemang och nyfikenhet
* Van att driva utvecklingsarbete kring attityder och förhållningssätt

Vi letar efter dig som har:

* Undersköterskeutbildning
* Grundläggande kunskaper inom IT-verktyg för social dokumentation
* Möjlighet att arbeta natt
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.  Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90349
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 708
16927  Solna Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Ösby Naturbruksgymnasium söker driftledare

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Till Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby söker vi en DRIFTLEDARE med goda kunskaper inom de gröna näringarna.

Skolan driver Ösby gård, som omfattar de verksamheter och resurser som behövs för den praktiska delen av utbildningen. Ösby gård omfattar ca 240 ha åker med varierad växtodling samt djurhållning. Djurhållningen utgörs av en mjölkproduktion med ca 140 kor samt undervisningsstallar med hästar, suggor/smågris samt olika typer sällskapsdjur och djurparksdjur. Här finns även en större gårdsverkstad. Skolan arbetar med och sköter Sala kommuns skog på ca 5000 ha.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ansvara för planering och utveckling samt leda den praktiska verksamheten som bedrivs för att genomföra gymnasieskolans naturbruksprogram. Du planerar och organiserar personalen som arbetar inom utedriften. Ekonomiskt ansvar och arbetsledning kommer också innefattas i tjänsten. Tjänsten är direkt underställd rektor.

Kvalifikationer 


• Du bör ha erfarenhet av liknande verksamhet, gärna i arbetsledande funktion.
• Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästarexamen eller annan motsvarande utbildning.
• Tyngdpunkten i tjänsten kommer att ligga på jordbruksdriften/personal/fastigheter.
• Kännedom inom övriga inriktningar naturbruksprogrammet
• Förståelse för att Ösby gård är en del i en gymnasieskola, en merit om du har någon form av pedagogisk bakgrund.
• Goda kunskaper i ekonomi.                                                                                                  

Anställningsvillkor
Tillsvidare 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 4 juni 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rektor Börje Andersson 0224-748043, borje.andersson@sala.se

Facklig kontakt: 
Kommunal 0224-74 70 92
Vision: 0224-74 87 53.
Lärarnas Riksförbund: 0224-74 88 19. 

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lantbruksrådgivare/Lantbrukskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=936%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Häng med på vårens godaste eventturné!

Stort svenskt varumärke söker hungriga ambassadörer för en eventturné. Till ett 1,5 månaders uppdrag i norra och mellersta Sverige söker vi nu en ambassadör till en spännande och händelserik turné.

Smakprov på turnén?
Du kommer att arbeta med ett sammansvetsat gäng för att leverera service och glädje på högsta nivå. Under din arbetsperiod kommer du vara på turné med två stopp per vecka, onsdag till lördag (detta kan korrigeras vissa veckor). Du bör därför vara beredd på att det förekommer en del resor och övernattningar.

Dina arbetsuppgifter
Som eventpersonal kommer din tjänst bland annat bestå av:
- Presentera och inspirera kring våra leverantörers varumärken
- Förbereda och vara på plats under aktivering
- Ansvara för eventproduktion med t.ex. upp- och nedmontering
- Vara delaktig tillsammans med vår kund i varje turnéstopps aktivering

Önskvärt
Du ska gärna ha arbetat med evenemang tidigare, med det är inget krav. Butiksvana är ett stort plus. Körkort är ett krav.
____________________________________________
Tjänsten är en projektanställning med start 18 maj och slut 2 juli.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till staff@uncoloured.se. Intervjuer sker löpande.

För att passa in i den här rollen tror vi att du har arbetat inom service sedan tidigare. Vi tänker oss att du frossar i evenemang och har en omåttlig törst för nya upplevelser. Har du rätt driv, förmågan att sprida energi och besitter en stor ansvarsfullhet tror vi att din personlighet kan ta dig långt.

Uncoloured Communication är en kreativ, personlig och engagerad kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra uppdragsgivare att nå ut med lanseringar, invigningar, produkter, tjänster samt att bygga image och stärka varumärken. Vi tar ofta ett helhetsgrepp där vårt erbjudande sträcker sig från strategi till genomförande vilket ofta innebär en kombination av event, PR och upplevelsebaserad kommunikation. Vi jobbar bland annat med Volvo Cars, ICA, Bauer, Collector Bank, Stena, Göteborgs Filmfestival m.fl.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staff@uncoloured.se
Övrigt: Ansök direkt, intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Uncoloured Communication AB
Tredje Långgatan 13
41303  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.uncoloured.se
  

Platsannons

Famljehemssekreterare

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 21 500 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Vi söker en engagerad och nyfiken familjehemssekreterare som vill vara med oss i det viktiga arbetet inom familjehemsvård i Sala. Du kommer att vara en del av ett team som idag består av fem personer. Om du jobbar hos oss kommer du att ingå i en grupp som är ett stabilt, harmoniskt och glatt gäng med en arbetsbelastning i balans. Teamet är lösningsfokuserat och tar hand om varandra och de uppdragstagare de jobbar med.

Vill du arbeta med att hjälpa placerade barn, ungdomar och vuxna till en trygg vardag är du välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Som familjehemssekreterare kommer du att rekrytera och utreda uppdragstagare, t ex familjehem och kontaktpersoner. Som familjehemssekreterare tar du emot uppdrag från barn- och ungdomsgruppen, integrationsenheten ensamkommande barn, vuxengruppen samt funktionshindrade med bistånd enligt SoL och LSS

Du kommer att ha hand om avtal och ersättningar, ge stöd och handledning till samtliga uppdragstagare, t ex familjehem, samt vara med vid uppföljning av beviljade insatser. I arbetet ingår att göra bedömningar av lämplighet och förmåga hos familjerna och du medverkar i matchningen av valet av familjehem och andra insatser. Du arbetar tätt med beslutande handläggare i de olika arbetsgrupperna. I tjänsten ingår också att utbilda familjehem och hålla i introduktionsträffar för intresserade familjer. Viss kvälls- och helgtjänstgöring kan därför förekomma.

Vi använder ProCapita och Pulsen/Combine som handläggnings- och dokumentationssystem.

Som medarbetare hos oss i Sala förväntar vi oss delaktighet, ansvarstagande och personligt engagemang. Familjehemssekreterarna har stort ansvar för sitt eget arbete och fattar beslut enligt delegationsordningen i samråd med kollegor, konsulent och enhetschef. Vi lägger stor vikt vid att du liksom vi eftersträvar trivsel bland medarbetarna och har en god samarbetsförmåga både internt och externt. På socialkontoret i Sala är vi måna om att människorna ska känna sig välkomna och att alla ska vara lättillgängliga, därför har vi sedan många år tillbaka en öppen dörr utan reception.

Detta erbjuder vi dig
Förutom hög trivsel och ett gott arbetsklimat får du hos oss bl a friskvårdspeng, extern handledning, tillgång till ett mindre gym, trivselaktiviteter med hela enheten dagtid, flextid och en närhet till det mesta i vår lilla stad.

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av familjehemsarbete, utredningsarbete med tillhörande dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av socialtjänstens breda verksamhetsområde. Erfarenhet från handläggning av och arbete med ensamkommande barn och ungdomar och bistånd enligt LSS är meriterande.

Du bör behärska svenska språket i både tal och skrift.

För tjänsten erfordras körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tillträde Snarast
Tjänsten är en heltidstjänst.
Vi tillämpar provanställning.

Utdrag ur belastningsregistret erfordras.


Ansökan
Ansök senast 2017-06-18.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb

Intervjuer för tjänsten kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Ann-Sofie Holm, enhetschef, 0224-74 97 16
Ulrika Ekström Emnerud, konsulent, 0224-74 96 06
Sara Larsson, familjehemssekreterare, 0224-74 96 49

Fackliga kontaktpersoner
Sara Larsson, SSR, 0224-74 96 49
Thomas Roberg, Vision, 0224-74 96 62

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Familjehemssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=935%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Bo 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Taxichaufför Sala

Taxi Exact AB söker nu en taxichaufför till Sala

Du som söker behöver ha taxilegitimation och vi ser gärna att du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom yrket som taxichaufför. Du behöver ha ett bra kundbemötande och god servicekänsla, vara flexibel och förutom svenska behärska engelska i tal.

Välkommen att skicka in din ansökan via e-post till:
ajax@sverigetaxivasteras.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidprovtjänstgöring 6 månaderEnligt avtal och överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ajax@sverigetaxivasteras.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taxi Exact AB
Svedvi 16 734 92 Hallstahammar
74571  ENKÖPING 
Hemsida: http://www.taxiexact.se
  
Platsannons

Hälsovägledare till Hälsocentrum i Västmanland

Hälsovägledare?
Har du ett brinnande intresse och engagemang för hälsofrämjande arbete och vill arbeta riktat mot individer och grupper som är i behov av att göra någon form av förändring i sin livsstil är det kanske dig vi söker. Hälsocentrum Västmanland söker nu en hälsovägledare som vill bli en del av vårt fantastiska team i Sala. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Som hälsovägledare möter du och fångar upp människor i behov av livsstilsförändringar. Du medverkar genom hälsofrämjande insatser till individer och grupper som stöd till förändring av deras levnadsvanor.Arbetet består av följande huvudområden:


• Att vägleda individer via hälsosamtal
• Att planera och leda grupper och aktiviteter
• Att informera om HC och föreläsa för grupper och samverkansparter
• Nätverksbyggande och metodutveckling
• Dokumentera och föra statistik över insatser

 

Om arbetsplatsen

Hälsocentrum Västmanland (HCV) består av Tobaksenheten,  Självhjälpscentrum och fyra Hälsocenter som finns placerade i Västerås, Fagersta, Sala och Köping. Hälsocenter (HC) arbetar med pedagogik och metodutveckling som går hand i hand med evidens och beprövad erfarenhet. Verksamheterna syftar till en förbättrad folkhälsa genom att stödja människor i behov av livsstilsförändringar. Arbetet utgår från ett lösningsfokuserat förhållningssätt och  utgör en resurs såväl till befolkningen som till hälso- och sjukvården i det sjukdomsförebyggande arbetet.

Hälsocentrum Västmanland är en del av Kompetenscentrum för hälsa (KCH), som är Region Västmanlands resurs för att planera och samordna resurser och insatser inom det hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande arbetet i länet.

 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad hälsopedagog eller har alternativt annan likvärdig högskole-/universitetsutbildning inom hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med människor i behov av livsstilsförändringar och/eller arbete med socioekonomiskt utsatta personer. För att lyckas i arbetet behöver du ha god vana av att hålla i coachande samtal så som muntliga presentationer för både små och stora grupper. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda grupper eller andra praktiska aktiviteter. Meriterande är också om du har kännedom kring hur olika myndigheter fungerar och vad de kan bidra med till den enskilde individen i ett hälsofrämjande arbete.

Vi tror att du som söker trivs i en utåtriktad - och relationsskapande roll där du får ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har förmåga att skapa kontakter och underhålla relationer. Vidare arbetar du bra tillsammand med andra och bidrar med idéer och nya angreppssätt i arbe tsrelaterade frågor. Du känner dig även bekväm i att marknadsföra verksamheten i olika sammanhang och att hålla presentationer inför både mindre och större grupper.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska språket och B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 75 % med placering i Sala.

Vid behov kan arbete på annan ort förekomma inom länet.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 1 juni 2017.

Intervjuer planeras att ske mellan v. 23-24 .

 Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hälsopedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3908%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Personliga assistenter sökes i Sala-Hebyområdet!

Vi söker två personliga assistenter för arbete i Sala-Hebyområdet. Arbetsuppgifterna är varierande och består av vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser. Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och roligt. Vi ställer inga krav på förkunskaper men erfarenhet av arbete med människor är självklart meriterande. Arbetstiden omfattar alla dygnets timmar och du som söker bör kunna arbeta även obekväm arbetstid.

Du skall brinna för att hjälpa andra människor och tycka om sociala sammanhang. Vi vill att du är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och du har en positiv livssyn.

Tidigare erfarenheter är meriterande men i assistentyrket är personkemi väldigt viktigt. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad och lättsam person som ser möjligheter istället för hinder.

Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vill du arbeta extra under studietiden eller kombinera livet som pensionär med en extra inkomst fungerar det alldeles utmärkt.


Arbetsplatsen är där brukaren befinner sig och varierar således. Man utgår ifrån brukarens hem och i detta fallet söker vi personal i Sala-och Hebyområdet!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDen ena tjänsten är en halvtidstjänst och den andra tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: alex@ekaassistanse.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: E.K.A. ASSISTANS & UTBILDNING AB
HYTTVÄGEN 2
73338  SALA Sverige
Hemsida: http://www.ekaassistans.se
  
Platsannons

Vill du jobba extra som personlig assistent i lantlig miljö utanför Avesta?

Nu söker jag en timvikarie till mitt team utanför Avesta/Sala. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allting som rör min vardag såsom städning, mat, hygien och träning. Jag har egen bil och du följer med på utflykter, ärenden och bad på Södra Brunn.

Som person ser jag gärna att du är glad, social och arbetsvillig. Det är bra om du är flexibel i din vardag då arbetspassen ibland dyker upp med kort varsel.
Körkort är ett krav för att du skall kunna jobba hos mig då jag behöver hjälp att ta mig till olika aktiviteter och på utflykter. Jag bor på landet mellan Avesta och Sala så det är viktigt att du har bil och kan ta dig till arbetsplatsen.

I hushållet finns en katt så du bör inte vara allergisk.

Ansök genom att gå in på www.vhassistans.se/ansok och fyll i sökformuläret så snart som möjligt. Alternativt maila CV samt personligt brev till frida@vhassistans.se

Notera att du som blir kallad till intervju skall, innan eventuell anställning, ha tagit med dig och visat upp ditt utdrag ur belastningsregistret. Du kan ansöka om detta hos polisen på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten.

Som person vill jag att du ska vara lugn och erfaren med tålamod och gilla att arbeta som personlig assistent. Det är viktigt att du är social och trygg och tydlig i din kommunikation. Ett plus är om du är intresserad av jordbruk och skog då har vi något gemensamt. Kanske är du pensionär och vill jobba några timmar extra ibland?

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. . Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd. Vi erbjuder våra assistenter handledning, fortbildning, friskvård, och resor in- och utrikes. Arbetet innebär att Du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. VH assistans ser den personliga assistenten som en mycket viktig förutsättning för att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra människor. Vi är ISO-certifierad inom kvalitet, miljö och ISO och arbetsmiljö. VH assistans är den enda av över 1600 organisationer inom personlig assistans, som är ISO-certifierade för samtliga tre standarder.

www.vhassistans.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Just nu söker vi en person som är intresserad av att jobba som timvikarie extra vid behov vid ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du kompletterar med annan sysselsättning, studier eller kanske är pensionär.Friskvårdsbidrag 2400 kr per år, 200 kr per månad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://vhassistans.se/ansok
Epostadress:
Övrigt: Utdrag ur belastningsregistret är ett krav så beställa gärna ett sådant redan idag.
Arbetsplats: 
Adress: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Kaserngården 4
79140  FALUN Sverige
Hemsida: http://www.vhassistans.se
  

Platsannons

Kundvärd/Administratör

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att hyra ut enligt gällande regelverk och då hantera kontraktsskrivning, uppsägningar, överlåtelser, andrahandsuthyrningar och direktbyten. Det ingår även nyckelhantering och att administrera felanmälningar.

Det förekommer även administrativa uppgifter så som att hantera vårt kösystem i marknadssystemet, publicera tomma lägenheter på webben samt tilldela kunder lägenhetsvisningar samt erbjuda nya kunder kontrakt. Du bemannar kundtjänstreceptionen och ger service till våra kunder via telefon och mail.

Vi har även ett behov av att se över vår hemsida och arbeta aktivt med att publicera information om vad som händer i verksamheten. Det innebär att du får gärna vara intresserad av kommunikation, sociala medier, information och layout.Vi söker dig som har följande profil:

I kundvärdens roll ingår ansvaret för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt hyra ut alla Salabostäders lägenheter, lokaler och bilplatser samt att ta emot felanmälningar gällande våra fastigheter. Du har ett professionellt sätt och företräder företaget i många kundkontakter.

• God förmåga att hantera människor
• Erfarenhet av kundtjänstarbete och god förmåga att hantera kundfrågor
• Det är meriterande att du har erfarenhet från fastighetsbranschen.
• PC-vana (Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel). Gärna kunna hantera fastighetssystemet Momentum/Husar

Som person är du serviceinriktad med god ordning och du har ett lugn som inger förtroende hos våra hyresgäster. Det är viktigt att du är lyhörd och nyfiken av dig så du har vet vad som händer i våra områden och kan dela med dig av denna information. Du trivs med att möta människor då arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster och kollegor. Du är lösningsfokuserad och gärna praktiskt lagd samt kan hålla många bollar i luften. Du värdesätter service och drivs av att hjälpa människor.
Salabostäder är ett företag med en lång historia. Det som kan betecknas som bolagets födelsedag är den 26 februari 1948 då den första styrelsens funktionärer utsågs. Idag 69 år senare förvaltar företaget ca 2 657 lägenheter och har gått från att vara stiftelse till att vara Aktiebolag med Sala kommun som ensam ägare. Av lägenhetsbeståndet finns ca 124 lägenheter i kommunens ytterområden. De första lägenheterna uppfördes i början på 1950-talet i kvarteret stamparen 1 och omfattade 141 lägenheter. Av bolagets lägenhetsbestånd uppfördes 1 500 lägenheter under miljonprogrammet, det vill säga från början av 1960-talet och till mitten av 1970-talet. Under senare delen av 1980-talet och under 1990-talet byggdes och förvärvades 178 lägenheter i centrala Sala. Ytterligare 62 lägenheter har tillkommit genom nyproduktion under 2000-talet.

Salabostäder har ca 37 anställda och ca 15 personer arbetar på huvudkontoret.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningen är en tillsvidareanställning där provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.Lön och tillträde enligt överenskommelse. Förmåner som 3 000kr i friskvårdsbidrag/år. 36 timmar ATF/ helt kalenderår Massage/Naprapat kan användas 1 gång/månad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Kundvärd
Webbplats:
Epostadress: anna-lena.danneby@salabostader.se
Övrigt: Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till anna-lena.danneby@salabostader.se märkt ”Ansökan Kundvärd ” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är söndag den 4 juni 2017. Får du ingen bekräftelse på din ansökan inom tre arbetsdagar så hör av dig till Anna-Lena Danneby på 0224-858 15.
Arbetsplats: 
Adress: Salabostäder AB
Box 63
73321  SALA Sverige
Hemsida: http://www.salabostader.se
  

Platsannons

Enhetschef HSL-gruppen

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 21 500 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

 

Vård- och Omsorg i Sala har som ett mål att Kundnöjdheten enligt KKIK ska vara bland det 25 % högsta i landet! Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla framtidens äldreomsorg!

En av Hälso- och sjukvårdscheferna kommer att bli dalmas på heltid och vi behöver nu ersätta honom. I rollen som enhetchef för HSL-gruppen kommer du bli närmsta chef för legitimerad personal samt ingå i områdets ledningsgrupp där din närmsta chef är verksamhetschefen.

 

ARBETSUPPGIFTER

Ditt uppdrag blir att ansvara för ledning, planering och utveckling av verksamheten samt att styra verksamheten kostnadseffektivt för god kvalitet. Arbetet sker i nära samverkan med ytterligare en enhetschef i HSL gruppen.

I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med påföljande administrativa inslag. En viktig uppgift för Vård och Omsorg och för dig som enhetschef är att utveckla arbetssättet med individcentrerad vård och omvårdnad. Detta innebär att stort fokus läggs vid utveckling av teamarbete och samverkan.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är en stabil & tydlig ledare som inger förtroende, är lätt att samarbeta med och är lyhörd & tydlig i din kommunikation. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har förmåga att tillvarata och utveckla den samlade kompetensen hos medarbetare. Du har ett stort intresse av förbättringsarbete och utveckling, samt en förmåga och driva ett kontinuerligt förändrings- och förbättringsarbete mot uppsatta mål. Du har ett coachande förhållningssätt, är lyhörd & tydlig i din kommunikation. Du är självgående och gillar att ta ansvar, mål – och resultatorienterad samt kvalitetsmedveten.

Du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning och gedigna kunskaper kring verksamhetsområdet. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av chefskap/ledarskap.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

ÖVRIGA KRAV
Datavana

Körkort B

Utdrag från Polisens belastningsregister

 
ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid/Tillsvidare

Tjänsten tillträdes snarast efter överenskommelse

Individuell lönesättning

Provanställning kan komma att tillämpas

 
ANSÖKAN

Ansök senast 28 maj 2017.

Rekrytering sker löpande, sök därför redan idag på www.sala.se/ledigajobb

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

UPPLYSNINGAR
Verksamhetschef Hemtjänst/Hälso- och sjukvård

Lena Nyström, tel. 0224- 749005.

 

Enhetschef och facklig företrädare Vision

Marie Westerlund, tel. 0224- 749016

 

Företrädare Vårdförbundet

Maria Aldén, tel. 0224-749132

 

Företrädare Fysioterapeuterna

Therese Pettersson tel. 0224-749347

 

Företrädare Arbetsterapeuterna

Ylva Sivén tel. 0224-749354

 

Kommunals expedition, 0224-74 70 91

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=934%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Vill du vara rektor för Ransta och Varmsätras skolor?

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Det finns även goda pendlingsmöjligheter. Barn och Utbildning ansvarar för förskola med drygt 1000 barn, grundskola med drygt 2000 elever, särskola med ett 20-tal elever, två gymnasieskolor med sammanlagt cirka 750 elever samt vuxenutbildning. Totalt arbetar cirka 800 medarbetare inom verksamheten.

Sala kommuns skolor är i stark utveckling och vi arbetar för att Alla barn och ungdomar går efter avslutad gymnasieutbildning vidare till högre studier eller arbete och vårt förhållningssätt att I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.

Vår rektor med ansvar för Ransta och Varmsätra skolor lämnar oss för nya spännande uppdrag och därför söker vi dig som vill jobba i Västmanlands främsta skolkommun och leda verksamheter med stort fokus på kvalitetsfrågor.

I Ransta skola F-6 arbetar vi med att projektera en ny skola som kommer att ligga till grund för framtida skolbyggnationer i kommunen. I Ransta och Varmsätra skolor arbetar vi i arbetslag med fokus på kvalitet, utveckling och en unik satsning på rörelsepedagogik.

Skolorna har elever från förskoleklass till och med årskurs 6 och fritidshem. Skolorna har stora gröna områden att nyttja vid t.ex. idrott och nära till skogsmiljö.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta som rektor och samtidigt forma vår nya moderna skola i Ransta. Som rektor ingår du tillsammans med övriga rektorer och förskolechefer i Barn och Utbildnings ledningsgrupp som leds av skolchef. Du kommer att ha pedagogiskt lednings- och utvecklingsansvar, stödja en god arbetsmiljö och ansvara för enhetens budget. Tillsammans med lärare och andra medarbetare på enheterna kommer du ge alla elever bästa möjliga förutsättningar för lärande.

Kvalifikationer 
Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning. Du har erfarenhet av tidigare rektorsuppdrag eller motsvarande. Du förstår vad det innebär att följa kommunens målstyrningsprinciper.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan att entusiasmera, skapa arbetsglädje och ett gott samarbetsklimat, såväl internt och externt är viktiga egenskaper. Vi tycker det är viktigt att du är en tydlig ledare, drivande och intresserad av att arbeta med utvecklings- och kvalitetsfrågor samt att du har en god administrativ och organisatorisk förmåga.

Du har kunskap om lärandet och lärandets villkor och följer utvecklingen inom den pedagogiska forskningen och är väl förtrogen med IKT. Vidare har du körkort, lägst behörighet B samt tillgång till bil.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder:
- tillsvidaretjänst med omfattning 100 %, tillträde snarast.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling. 
- goda utvecklingsmöjligheter.
- ett inspirerande och roligt arbete på skolor med trevliga och duktiga medarbetare och elever.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att föregå beslut om anställning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 22 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Skolchef JuneAnn Wincent 0224-74 80 01
Biträdande skolchef Henric Sjöblom 0224-74 80 05

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarförbundet 070-537 51 31

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=928%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vård- och omsorgsförvaltningen i sin helhet har ca 700 tillsvidareanställda och omfattar omsorg om äldre, omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg samt alkoholtillstånd/tillsyn.


Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsförvaltningen söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer att ingå i Rehabteamet som är en förvaltningsövergripande stödresurs. I Rehabteamet ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och rehabassistent.

Rehabteamet ansvarar för rehabiliteringsverksamhet, såväl i de egna hemmen som inom de olika särskilda boendeformerna. Rehabteamet arbetar utifrån en helhetssyn med alla förekommande ärenden gällande utredning, träning och behandling tillsammans med övriga yrkeskategorier inom kommun och landsting. Även utbildning och handledning av elever, studenter, personal och anhöriga är exempel på vad som ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt datavana. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering och kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För tjänsten erfordras körkort.

Arbetsgivaren kommer att kräva utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning.

Anställningsvillkor


Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Individuell lönesättning.

Ansökan

Ansök senast 2017-06-04. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Enhetschef Johan Karén, telefon 0224 - 74 90 19.

Fackliga kontaktpersoner:

Fysioterapeuterna, Therese Pettersson, telefon 0224 - 74 93 47

FSA, Ylva Sivèn, telefon 0224 - 74 93 54
 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönebeskrivning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=933%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Hyttgatan 5A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Barnmorska till Achima Care Sala Vårdcentral

Vi söker en Barnmorska till vår vårdcentral i Sala.Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

För mer information hör av dig till verksamhetschef Marie Norrmén på marie.norrmen@achima.se.

Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/31929-barnmorska-till-achima-care-sala-vardcentral?promotion=8190-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Järnvägsgatan 7A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Diabetessköterska till Achima Care Sala vårdcentral

Vi söker dig som är diabetessjuksköterska och vill jobba i en utvecklande miljö. Meriterande om du har primärvårdserfarenhet.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!


Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Tjänsten är på 100 %, urval sker löpande med tillträde omgående. Vänta inte med din ansökan!

Hör gärna av dig till verksamhetschef Marie Norrmén på mail till (mailto:Marie.norrmen@achima.se) för mer information.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/20836-diabetesskoterska-till-achima-care-sala-vardcentral?promotion=4371-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Järnvägsgatan 7A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Distriktsköterska Achima Care Sala vårdcentral

Nu söker vi distriktssköterska till Sala vårdcentral.

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Hör gärna av dig till verksamhetschef Marie Norrmén 0722-00 88 03 för mer information.


Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/26160-distriktskoterska-achima-care-sala-vardcentral?promotion=5867-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Järnvägsgatan 7A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Läkare till Achima Care Sala

Vi söker dig med erfarenhet inom primärvård, både leg läkare och specialister.

Achimas vårdcentral i Sala är en växande vårdcentral som utvecklas och behöver fler läkare. Vi söker dig som är engagerad, social och vill bidra till utvecklingen av primärvård. Vi värderar hög kompetens och är mycket öppna för nya idéer och förslag till förbättringar på enheten.

I Sala finns en trevlig och hjälpsam personalgrupp. Vi vill med arbetsglädje och hög kompetens erbjuda den bästa vården till våra patienter!

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004.

Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.
Ring gärna

Marie Sahlberg, Verksamhetschef

Tfn 0722-008 803, marie.norrmen@achima.se
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/1023-lakare-till-achima-care-sala?promotion=469-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Järnvägsgatan 7A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till Achima Care Sala Vårdcentral

Nu söker vi en sjuksköterska med erfarenhet av att bedöma och triagera till Sala vårdcentral.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Hel eller deltid kan diskuteras, tillträde enligt överenskommelse.

För mer information hör av dig till verksamhetschef Marie Norrmén på marie.norrmen@achima.se.

Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/32021-sjukskoterska-till-achima-care-sala-vardcentral?promotion=8235-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Järnvägsgatan 7A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  

Platsannons

Tvålärarsystem på lågstadiet - dubbelt så bra!

Västerfärnebo skola satsar på en helt ny organisation med tvålärarsystem! Vi vill skapa trygghet och arbetsro och minska arbetsbördan hos våra pedagoger. Tanken med tvålärarsystemet är att lärarna som arbetar tillsammans i par, delar på och ansvarar för pedagogisk planering, undervisning och mentorskap. Det i sin tur ska skapa trygghet för eleverna, en större chans att inhämta kunskap och nå uppsatta kunskapsmål. Vill just du vara med på vår pedagogiska resa? Sök idag!

Skolan är en liten landsortsskola som ligger i Västerfärnebo i Sala kommuns västra område. Skolan har elever från förskoleklass till och med år 6. På skolan finns också vårt fritidshem.

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och jobba i ett härligt arbetslag på en mindre landsbygdsskola? Nu finns möjlighet att få göra det i årskurs 1-3 på Västerfärnebo skola. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i 1-3. Vi vill att du har mycket god förmåga för att skapa goda relationer till elever, är ansvarsfull, strukturerad och tydlig. Det är även viktigt att du har god förmåga att samarbeta med vårdnadshavare och övrig personal.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2017 . Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Legitimation/examen vill vi att du bifogar i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Peter Norstedt, 0224-74 80 24, peter.norstedt@sala.se

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=932%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Vill du undervisa i musik på Heden skola?

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Hedens skola ligger mellan Sätrabrunn och Fläckebo i Sala kommuns västra område och har elever från förskoleklass till och med åk 6. I anslutning till skolorna finns också fritidshem.

Vi söker en musiklärare på 20% till Hedens skola åk 1-6.
 
Arbetsuppgifter
Undervisning i musik. Vi vill gärna att du som söker är flexibel, positiv, har ett entreprenöriellt förhållningssätt, målinriktad och en god ledare. Du har god kännedom om Lgr11 och arbetar medvetet med kursplan och kunskapskrav i fokus.

Kvalifikationer 
Vi ser gärna att du är behörig lärare för undervisning i musik för åk 1-6.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Omfattning 20% på Hedens skola. Tillträde 15 augusti 2017 . Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 
 
Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Norstedt, rektor på Hedens skola 0224-748024, peter.norstedt@sala.se 
 
Facklig kontakt: 
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=931%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Sala. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 1-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Tim- och sommarvikariat som personlig assistent

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent 


Inom Vård och Omsorg utgår arbetet ifrån den enskildes rätt och vilja till självbestämmande och integritet inom ramen för de lagar som styr vår verksamhet. Arbetet ska ske tillsammans med individen och dennes sammanhang i fokus. Som personlig assistent ska du medverka till att skapa förutsättningar för att människor ska kunna leva ett meningsfullt, hanterbart och begripligt liv genom delaktighet, engagemang och tydlighet som ska genomsyra all verksamhet. Målet med våra insatser till äldre och funktionsnedsatta är att ge en god och trygg omvårdnad utifrån den enskildes behov. Alla som kommer till våra verksamheter ska mötas av respekt.

ARBETSUPPGIFTER
Som personlig assistent stödjer du någon med funktionsnedsättning. Din uppgift blir i första hand att se till att denna person kan leva det liv som han eller hon vill leva.  Du kommer att vara behjälplig i de moment som den enskilde inte klarar av att utföra själv, det exempelvis vara  att komma ut på fritidsaktiviteter, promenader, omvårdnad, matlagning, hushållssysslor. I arbetet sker även dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Det är av stor vikt att du har ett bra bemötande och stor empatisk förmåga, kan lyssna och förstå brukarens behov och har en vilja att tillgodose dessa på bästa möjliga sätt. Du behöver ha en god grundkondition och en i övrigt god hälsa. Du har en social kompetens och kan ta egna initiativ och vara flexibel. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänst som undersköterska krävs adekvat utbildning inom omvårdnad.
Som vårdbiträde är det meriterande med gymnasieutbildning och gärna tidigare vårderfarenhet.

Då urvalsarbetet, intervjuer och anställning sker löpande under ansökningstiden ber vi dig att söka så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Godkänt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister krävs.

Du som söker denna tjänst ska beställa: Belastningsregister § 9 (442.3) 
Beställ utdraget redan när du ansöker, då det tar tid innan du får hem det.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tidsbegränsad : Timanställning och Sommarvikariat
Omfattning: Heltid/deltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid, dygnspass förekommer.
Löneform: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Vi tar endast emot digital ansökan via denna annons.

UPPLYSNINGAR
Resursenheten 0224- 74 90 90 (teltid 08.00 - 11.30 , 13.00 - 15.00)

FACKLIG REPRESENTANT
Kommunal 0224 -74 70 91

  
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-05
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=930%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  SALA Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Behandlingsassistent till Tillvidaretjänst och Föräldrarledighetsvikariat

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en av oss?

ErikPers HVB är ett boende som är beläget i idylliska Varmsätra ungefär 10 minuters bilfärd från Sala. På ErikPers HVB arbetar vi med ungdomar med psykosocial problematik. Vi har plats för sex stycken ungdomar på boendet och idag bor det pojkar i åldern 14-17 år hos oss. Då det är en liten och familjär behandlingsenhet med få placeringar finns det stora möjligheter att möta ungdomen och fokusera på den enskilde ungdomens individuella behov. Vi har vår utgångspunkt i miljöterapi och tror på att ett högt KaSam är en viktig del för individens hälsa och välbefinnande. Vi arbetar för ett främjande sammarbete med utomstående aktörer så som familj, Socialtjänsten, skola, familjeläkare och Barn- och Ungdomspsykiatrin samt andra berörda aktörer.

Vi söker nu två engagerade behandlingsassistenter för en tillsvidaretjänst och ett föräldrarledighetsvikariat.

Arbetsuppgifter

I arbetet som behandlingsassistent kommer du att delta i den dagliga verksamheten, omvårdnaden och tillsynen av våra ungdomar. Vi arbetar efter att skapa en trygg tillvaro för ungdomarna med stabila vuxna runt sig. En viktigt del av behandlingsarbetet är att skapa struktur, rutiner och en fungerande vardag för ungdomarna. Du ansvarar för att trygghet och säkerhet upprätthålls och ser utmaningar i ett ibland svårt behandlingsarbete. I din roll som behandlingsassistent behöver du vara en trygg och stabil vuxen som kan vara en förebild för våra ungdomar. Tjänsten kommer att innebära att du har kontaktmannaskap med ungdomarna där du har extra ansvar för din specifika ungdom. Det är kontaktpersonens ansvar att följa upp ungdomen utifrån vårdplan, genomförandeplan och målsättning. Du kommer att ha kontinuerliga kontaktmannasamtal med din ungdom vilket är ett forum för ungdomen att ventilera sig, ha en trygg zon och knyta kontakt.

Du jobbar tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team, men kan även arbeta självständigt. Arbetet innebär ibland en tuff arbetsmiljö vilket kräver en hög stressnivå, stabilitet samt lösningsfokus. Arbetsuppgifterna innefattar även administration som exempelvis journalföring, upprättande av genomförandeplaner, månadsrapporteringar m.m. Vi dokumenterar utifrån socialtjänstens regelverk BBIC.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behandlingsassistent, beteendevetare eller socionom eller besitter annan relevant utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret för personal vid HVB krävs alltid före anställning.


Tjänsterna är aktuella från och med 1/9.Ansökan skickas till:

carolina.bergqvist@attendo.se

Märk mailet med ErikPers i rubriken.

Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80%-100% TillsvidareanställningIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: 19384
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/behandlingsassistent-till-tillvidaretj%C3%A4nst-och-f%C3%B6r%C3%A4ldrarledighetsvikariat
Epostadress: carolina.bergqvist@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Varmsätra ErikPers 220
73392  Sala Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska till Sala-Väsby vårdcentral

Vill du arbeta i primärvården och få möjlighet att fördjupa dig i ett arbetsområde som intresserar dig? Känner du ett stort engagemang i mötet med människor och har förmågan att på ett professionellt sätt skapa förtroende till patienter? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 
 

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska i primärvården är ditt arbete varierat. Du träffar många människor och du behöver på ett professionellt sätt skapa en relation med patienten i korta möten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss på Sala-Väsby vårdcentral kommer att vara telefonrådgivning, eget mottagningsarbete samt arbete i jourteam, men vi ser också att du ska få möjlighet att rikta in ditt arbete och utvecklas utifrån vad som intresserar dig. På vårdcentralen arbetar vi med bland annat hälsa/livsstil, seniormottagning, multisjuka äldre, demens/demensutredning, astma/kol, diabetes, antikoagulantiamottagning samt hjärtsvikt. Utifrån just ditt intresse finns möjlighet att fördjupa sig inom dessa områden!

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på mottagningen.
 

Om arbetsplatsen

Sala-Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala-Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. Sala är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen och gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser.

På enheten finns 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade personer. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med god stämning och utvecklingsvilja.Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska. Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Vi värdesätter om du har erfarenhet av telefonrådgivning, arbete på läkarmottagning samt eget mottagningsarbete. Vi ser gärna att du har MI-utbildning. Körkort krävs för tjänsten.

Du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll, och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du är en serviceinriktad person som har en vilja att hjälpa andra. Du är öppen för förändringar, kan lätt anpassa dig till nya omständigheter och vill gärna bidra till verksamhetens utveckling.

Vi erbjuder dig:


• Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter
• En god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet och inflytande
• En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling
• Att få hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och mentorer
• Arbetstid måndag - fredag kl. 8 - 17, ledig "röda" dagar
• En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling. Varje vecka har vi en timme avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete
• Personalförmåner som bland annat ersättning vid läkarbesök och friskvård, löneväxling, personalmiljöbil, försäkring vid arbetsskada och fri träning på Hälsolyften som är Region Västmanlands egna träningsanläggningar. Läs mer härAnställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan senast 28 maj 2017


Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.
Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3893%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Lärare till Tärna folkhögskola, två tjänster

Tärna folkhögskola är en av landets äldsta folkhögskolor. Till oss söker vi en behörig lärare med bred kunskap i de allmänna/behörighetsgivande ämnena. Är du intresserad av människor, engagerad och en god pedagog? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Du undervisar främst deltagare på Allmänna kursen men undervisning på andra utbildningar, kortkurser och uppdragsutbildningar kan också bli aktuellt. Du ansvarar själv för att planera, genomföra samt utvärdera lektioner. Det kan även bli aktuellt att vara mentor för en klass. Tjänsten innefattar även undervisning för studerande med särskilda behov.

Beroende på din kompetens och dina intressen/ambitioner kan tjänsten även innefatta kursansvar för den allmänna kursen. Detta innebär verksamhetsansvar och ställer krav på ledarskapsegenskaper.

Som lärare på Tärna folkhögskola utgör du en del av verksamhetens viktiga socialpedagogiska arbete. Det innebär att du måste vara intresserad av människor och engagera dig i såväl internatliv som andra verksamheter som kan förekomma på en folkhögskola.

 

Om arbetsplatsen

Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att läsa ämnen. Här gäller det hela människans utveckling. På Tärna kan man studera på Allmän kurs, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar, kurser på distans och en växande konferensverksamhet.

 

Kvalifikationer

För detta arbete vill vi att du har behörighet från lärarutbildning, folkhögskolelärarprogrammet eller annan form av pedagogisk utbildning. Praktisk erfarenhet av pedagogisk verksamhet samt erfarenhet och/eller utbildning inom specialpedagogik är meriterande. Arbetssättet på Tärna folkhögskola innebär att vi också är intresserade av dina andra eventuella kompetenser och intresseområden.

Som person är du engagerad och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är positiv, social och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Du tycker om att ta eget ansvar, är flexibel, lösningsfokuserad samt kan arbeta i arbetslag såväl som självständigt.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 50-100% beroende på din kunskapsprofil. Provanställning sex månader kan komma att tillämpas.
Tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 maj 2017

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Ansökan sker via Region Västmanlands hemsida: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt gällande försäljning av ytterligare jobbannonser.


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6 500 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö.  Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3887%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Kock/Kokerska

Vi söker efter en erfaren kock som kan tilllaga Kinesisk och Thailändsk mat.. Man måste kunna prata Mandarin för att kunna kommunicera med övrig personal samt hantera inköp från bl.a Kina.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: E-post uppsalalianzi@hotmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Pingfan Xile HB
Fredsgatan 3 D
73331  SALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Vill du arbeta som Ma/No-lärare i Västmanlands bästa skolkommun?

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Ekebyskolan ligger i centrala Sala intill stadsparken och Kristina kyrka. De senaste åren har vi arbetat med att lägga större fokus på utbildning/lärande och måluppfyllelse. Vi strävar hela tiden efter att förbättras och vi passar på att stanna upp, titta bakåt och se den framgång vi når längs vägen.

Vill du vara med oss att ytterligare förbättra vår verksamhet genom att vi exempelvis djupdyker i Dylan Williams arbetssätt med formativ bedömning? Eller genom att vi tittar närmare på gruppdynamik enligt FIRO/Wheelan? Eller genom att vi stadigt arbetar för att förbättra och effektivisera våra dokumentationsprocesser så att de blir till nytta och ger tid för undervisning i stället för administration? Är du en person som vill vara med i vårt team och bidra med nya tankar och idéer samtidigt som du själv lär dig av våra? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Du är en driven person som kan undervisa matematik och naturorienterande ämnen för årskurs 7-9.

Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen, avseende kunskapsuppdraget såväl som värdegrundsuppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet för undervisning i matematik och naturorienterande ämnen årskurs 7-9 på Ekebyskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning 100 % från 170815, ferietjänst. Ej behöriga anställs enligt skollagen. 

Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rektor Per Eisen 0224-74 80 23 per.eisen@sala.se

Facklig kontakt: 
Lärarförbundet: Marita Karlström, marita.karlstrom@skola.sala.se  
Lärarnas Riksförbund: Åsa Haga-Eriksson, asa.eriksson@skola.sala.se

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=929%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Textilslöjdslärare sökes till Vallaskolan 7-9

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala har goda pendlingsmöjligheter. 

Sala kommuns skolor har visionen att Alla barn och ungdomar går efter avslutad gymnasieutbildning vidare till högre studier eller arbete och vårt förhållningssätt är att I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.

Är du textilslöjdslärare? Vill du jobba i Västmanlands främsta skolkommun? Då hoppas vi att du är den vi söker! Vi som letar tillhör Vallaskolan 7-9 som ligger i centrala Sala och är Salas största skola. 

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ha undervisning i textilslöjd för årskurs 7-9. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som är behörig och legitimerad lärare i textilslöjd för årskurs 7-9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde 15 augusti 2017. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 21 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi vill gärna att du bifogar din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Katarina Kym 0224-74 80 21, eller via mejl katarina.kym@sala.se                        Facklig kontakt: Lärarförbundet 0224-74 70 93 Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49 För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=927%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Vallaskolan 7-9 vill ha nya lärarkollegor!

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala har goda pendlingsmöjligheter.

Sala kommuns skolor har visionen att Alla barn och ungdomar går efter avslutad gymnasieutbildning vidare till högre studier eller arbete och vårt förhållningssätt är att I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.

Vill du jobba i Västmanlands främsta skolkommun? Då finns jobbet för dig i Sala kommun! Sala kommuns skolor är i stark utveckling. I SKLs Öppna jämförelser 2015 placerar sig Sala på 56 plats. 

Våra lärare vill ha nya kollegor! Det härliga gänget finns på Vallaskolan 7-9 som ligger i centrala Sala och är Salas största skola. 

Arbetsuppgifter 
Vi kommer att behöva dig som har behörighet att undervisa åk 7-9 i olika hög grad i följande ämnen: Ma, No, svenska, SvA, engelska, SO, tyska och trä- och metallslöjd.

Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i ovan ämnen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 75 -100 %, beroende på din ämneskompetens och ditt önskemål. Tillträde HT 2017.

Individuell lönesättning.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 21 maj 2017 (förlängt ansökningsdatum). Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi vill gärna att du bifogar din lärarlegitimation/examen med behörighet i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Anställningsprocessen med intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Katarina Kym 0224-74 80 21, eller via mejl katarina.kym@sala.se    
                  
Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=889%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Inventerare till lagret på Metso i Sala

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för Metso's räkning en person för omgående start med erfarenhet inom inventering av lager i industrimiljö. Arbetet kräver goda kunskaper inom SAP då all information beträffande lagret hanteras i SAP. Vår kund ligger i Sala och arbetet är förlagt på heltid och dagtid med möjlighet till flex.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Tjänsten är ett vikariat till oktober 2018.

Det är ett krav att du har ett giltigt truckkort A2 enligt TLP10 samt B körkort. Meriterande är om du även har ett traverskort.
Vi kommer behöva ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vem är du?
Som person är du driven, kreativ och har viljan att gå till jobbet för att göra ditt bästa. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne. En lagspelare med ansvar för dina egna processer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att skaffa ovärderlig arbetslivserfarenhet för din fortsatta yrkeskarriär samt ett värdefullt kontaktnät.
En personlig konsultchef som du har löpande kontakt med under tiden du är uthyrd till kund
Anställning enligt kollektivavtal som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension med mera. Du är självklart även försäkrad under uppdraget via oss.

Du söker tjänsten via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 22616
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=a2NoZWxsLjE5NTY0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
72212
72212  1981 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare sökes till Kilbo, en skola med fokus på kvalité och utveckling!

Här på Kilbo skola F-6 arbetar vi i arbetslag med fokus på kvalitet och skolans utveckling! Vi har i dagsläget en årskursblandad skola med åk 1-3 samt 4-6 , totalt 76 elever. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva som pedagoger.  

Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. I lokalerna finns även fritidshem och förskola integrerat. Skolan har stora gröna områden att nyttja vid t.ex. idrott och nära till skogsmiljö. Kilbo skola hittar man ca 2,5 mil nordost om Sala.

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i åk 1-6 i ämnen som idrott, MA, NO, SO, SV, ENG och gärna musik.  Du ska ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en välfungerande verksamhet med tydliga mål och kunniga, drivande trevliga kollegor. Vi har studiemotiverade elever, engagerade föräldrar och ett stimulerande klimat.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har lärarexamen och gärna lärarlegitimation. Du är lärare för åk 1-6. Du har förmågan att planera målinriktad undervisning i linje med skolans styrdokument. För att kunna leda och inspirera eleverna på bästa sätt ser vi att du har ett tydligt ledarskap och en god kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen krävs också en god samarbetsförmåga och att du är strukturerad. Kvaliteten på undervisningen och ledarskapet i klassrummet ska vara hög. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du är driven och inte rädd för att ta egna initiativ. Vi förväntar oss att du är duktig på att bygga relationer med elever och hålla dialog med vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde vid överenskommelse.

Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj (förlängt sista ansökningsdatum). Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi vill gärna att du bifogar din legitimation/examen i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna rektor Anneli Holmroos 0224-74 80 66 eller via mejl anneli.holmroos@sala.se

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=845%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Lärare till SFI/komvux

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vuxnas lärande i Sala behöver anställa lärare till SFI och grundläggande komvux. I verksamheten idag arbetar 15 lärare samt administrativ personal.

Arbetsuppgifter 
Planera och genomföra utbildning på SFI/komvux samt övergripande kollegialt skolutvecklingsarbete. Beroende på kompetens och/eller behörighet kan tjänsten komma att kombineras med undervisning inom grundläggande komvux. SFI-verksamheten är en del av den kommunala vuxenutbildningen och delar samma lokaler.

Kvalifikationer 
Vi vill att du har lärarlegitimation/lärarexamen och är behörig att undervisa inom alla, eller några, av ämnen svenska, svenska som andraspråk, matematik och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt förmåga att ta ett helhetsansvar för elevernas hela studiesociala situation. Vi ser att du har ett elevorienterat och flexibelt förhållningssätt som präglas av kollegial samarbetsförmåga. Erfarenhet av utvecklings- och kvalitetsarbete är meriterande. Du är förtrogen med digitala lärplattformar och läromedel.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare.Individuell lönesättning.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2017-05-19 via länk. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta biträdande rektor Richard Aspholm, telefon 0224-74 80 45, mail richard.aspholm@sala.se

Lärarförbundet 0224-74 70 93

Lärarnas riksförbund 070-249 93 49

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=926%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Gymnasiegatan 1
73340  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Lärarvikarier sökes till Barn och Utbildning i Sala

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Lärarvikarier till Barn och Utbildning

I Sala finns 13 grundskolor, fritidshem samt särskola. Alla dessa verksamheter har behov av timvikarier som med kort varsel kan hoppa in och arbeta.

ARBETSBESKRIVNING
Om du tycker om att jobba med människor, så ska du söka till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom Barn och Utbildning i Sala kommun. Vi har arbete inom flera verksamheter och du kan arbeta med olika områden.


Arbetet som timvikarie är både omväxlande och roligt. Som timvikarie träffar du många barn och elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.

När du arbetar som vikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid dess frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen utifrån ordinarie lärares planering. Du väljer själv via vår webbportal vilka dagar och tider du kan vara tillgänglig att arbeta.

Vår devis inom Barn och Utbildning som vi vill att du delar med oss:
 ” I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas”.

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som är flexibel och har ett bra bemötande mot både barn och vuxna och kan ta ansvar och se vad som behöver göras. Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats och blir uppbokad med kort varsel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vissa arbetsuppgifter kan kräva speciell kompetens.

För att få arbeta inom förskola, fritidshem och skola måste du enligt lag lämna in ett utdrag från polisens belastningsregister.

Övriga krav 
B-körkort önskvärt då det ökar möjligheterna till arbete då flera arbetsplatser finns spridda på ett stort geografiskt område.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Tidsbegränsat: Timanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Arbetstid: Dag
Löneform: Timlön, Individuell lönesättning 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Belastningsutdraget från polisen ska du överlämna oöppnat till Resursenheten på Barn och Utbildning, Skolkansliet om du blir aktuell. Du som sökt denna tjänst kan beställa Belastningsregister § 9 (442.3) här: https://www.polisen.se/PageFiles/431494/RPS_442_5_1202_Utdrag_ur_BR-Forskola_Skola_Skolbarnomsorg_Skriv_ut_och-fyl_%20i[1].pdf?epslanguage=sv

ANSÖKAN 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons. 

UPPLYSNINGAR 
Resursenheten 0224- 74 80 12 
 
Fackliga kontaktpersoner
Kommunal 0224 -74 70 91

Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=815%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  

Platsannons

Idrottslärare till Kungsängsgymnasiet i Sala

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. 

Barn och Utbildnings gemensamma devis för all verksamhet är att: I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas. På Kungsängsgymnasiet vet vi att utifrån närhet och trygghet skapar vi en studiemiljö där elever kan lyckas. Vår gymnasieskola har cirka 400 elever och vi har ett brett utbud av program. Vi har yrkesprogram och högskoleförberedande program men också lärlingsprogram, introduktionsprogram, integrerat särgymnasium och aspergergrupp. På skolan finns även en läs- och skrivstudio som stöd för elever på de nationella programmen. Vårt mål är att ta hand om alla elever på bästa sätt och verkligen få dem att känna att de kan lyckas.

Skolans elevantal ökar och därför behöver vi fler idrottslärare till hösten. Vi söker därför dig som i första hand har en idrottslärarexamen, men gärna ytterligare ett ämne till. Vi har börjat utvecklat vårt samarbete med några idrottsföreningar i Sala och satsar på att förstärka eleverna psykiska och fysiska hälsa. Som idrottslärare på vår skola ingår även undervisning i  några av kurserna på Barn och Fritidsprogrammets som vi även startat upp med inriktningen Fritid och Hälsa.

Arbetsuppgifter
Undervisning i ämnet Idrott och hälsa. Du har ett genuint intresse för uppdraget och en positiv syn på elevernas förmåga. Vi tror på att skapa goda relationer med engagemang och delaktighet mellan lärare och elev. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad, arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgy 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med ämnesbehörighet i Idrott och hälsa. Det är meriterande om du har behörighet i flera ämnen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor 
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde 15 augusti 2017. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan 
Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Anställningsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna rektor Tord Hallberg 0224-74 80 42, eller via tord.hallberg@sala.se

Facklig kontakt: 
Lärarförbundet 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=916%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Medarbetare till Karpgatan 2 vån 3 Gruppbostad

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Funktionsnedsättningsområdet är en del av Vård och Omsorg och vi har idag 11 grupp- och servicebostäder inom LSS. Sala kommun har en fastställd värdegrund som utgår ifrån den enskildes rätt, självbestämmande och integritet inom ramen för de lagar som styr vår verksamhet. Arbete ska ske med individen och och dennes sammanhang i fokus.

På Karpgatan 2 vån 3 är vi ett gäng som håller på och förnyar vår verksamhet. En av våra  kollegor går nu i pension och vi söker därför en ny kollega. Vi öppnar famnen och hoppas att du vill ta chansen och bli vår nya kollega. Karpgatan 2 vån 3 är en gruppbostad som har 5 platser och riktar sig till personer som är äldre och/eller har stora omvårdnadsbehov. Gruppbostaden ligger nära dammarna och stadsparken med gångavstånd till centrum och tågstationen. Här hittar du kollegor som tar hand om dig från första stund.


Arbetsuppgifter

I vår gruppbostad hjälps vi alla åt. Du kommer få ta ett stort ansvar, men ett bra stöd finns alltid nära till hands. Hos oss arbetar du med att ge stöd och omvårdnad till de boende. Du ansvarar för insatser för den enskilde utifrån individens behov och med dennes genomförandeplan som utgångspunkt. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du genomför även serviceinsatser som städ, tvätt, matlagning och handling. Du kommer i din roll vara kontaktman för personer som bor på boendet samt att du kommer ha några ansvarsområden. Tjänsten innebär ett nära samarbete med externa parter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskekompetens samt bred kompetens inom vård och omsorgsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med äldre samt LSS.

Vi söker en person som delar vår värdegrund och som vill vara med i vårt förändringsarbete.

Som person är du flexibel, initiativtagande och engagerad.

Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av arbetet. Det är också ett krav att du har god datavan och känner dig bekväm att använda datorn som arbetsredskap då vi använder elektonisk journalföring.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Deltid 79% Tillsvidare om erfoderliga krav fattas.
Provanställning kan förekomma. Tillträde enligt överrenskommelse.


Individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök senast 20170515. Intervjuer håll löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta: Åsa Söderström asa.soderstrom@sala.se 0224-74 90 34
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal exp: 0224-74-70 91


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=922%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Enhetschef/Utvecklare Pedagogiskt Center till Rättspsykiatri Västmanland

Är du en kreativ och kommunikativ ledare? Vill du tillsammans med engagerade medarbetare driva och utveckla den pedagogiska verksamheten för patienter inom Rättspsykiatri Västmanland? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär en kombination av enhetschefsuppdraget samt att driva och leda utvecklingen av rättspsykiatrins pedagogiska verksamhet, Pedagogiskt Center (PC). Dina huvudsakliga ansvarsområden som enhetschef innebär ansvar för ekonomi-, arbetsmiljö och personal inklusive att leda och fördela arbetet. Enhetschefens medarbetargrupp består av en blandning av professioner såsom medicinsk sekreterare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, familjeterapeut, beroendeterapeut och lokalvårdare.

Uppdraget som chef uppskattas uppgå till ca 50 %. Den andra delen av tjänsten kommer innebära att leda och driva utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. Den pedagogiska verksamheten inrymmer aktiveringsmöjligheter för patienten, exempelvis skola, musik, trä, målning, textil, trädgård/odling. Uppdraget att driva utvecklingen av den verksamheten innebär att utöka utbudet av aktiviteter för rättspsykiatrins patienter samt att samordna gruppbehandlingar utifrån patienternas olika problemområden och ansvara för att de görs med viss systematik. 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen där du, förutom att företräda dina egna verksamheter, har ett helhetsperspektiv på den rättspsykiatriska verksamheten. Nära samarbete med övriga fem enhetschefer i chefsgrupp för utbyte av stöd i mer operativa frågor är också en viktig del av arbetet liksom att samarbeta med andra inom och utanför vår organisation. 

 

Om arbetsplatsen

Den rättspsykiatriska vården i Västmanland har sin verksamhet förlagd till Sala, där den sedan mars 2011 befinner sig i ändamålsenliga lokaler. Verksamheten har sammanlagt 53 vårdplatser med säkerhetsklass 2 samt två säkerhetsplatser med klass 1 och ca 40 öppenvårdsplatser och består av fyra slutenvårdsavdelningar och ett öppenvårdsteam. Tillsammans med Frivården Mälardalen och Beroendecentrum Västmanland medverkar rättspsykiatrin i öppenvårdsmottagningen Treklöver Västmanland.  

Framtiden för Rättspsykiatrin i Västmanland bjuder på många spännande utmaningar och vi ser att du aktivt vill bidra i detta arbete!Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med relevans för uppdraget, högskoleutbildning är meriterande. Du har tidigare yrkeserfarenhet och erfarenhet av att delta i utvecklings- och förbättringsarbete. Vi ser gärna att du tidigare haft ett arbetsledande uppdrag/chefsuppdrag och har kunskap inom områdena ekonomi, personal och arbetsmiljö. Har du tidigare varit verksam inom psykiatrisk verksamhet är det något vi värdesätter.

Som enhetschef ser vi att du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Som ansvarig för den pedagogiska verksamheten ser vi gärna att du är initiativtagande och kreativ. Du kommer ofta med nya idéer som kan omsättas praktiskt och som får goda resultat. Du är trygg, nyfiken, modig och vågar både ta och stå för beslut. Du har en god förmåga att skapa sociala relationer och att kommunicera med dina medarbetare/samarbetspartners. Samverkan är något som du värdesätter.

Körkort B krävs för tjänsten.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde efter överenskommelse

Din titel kommer att vara enhetschef

Som chef i Region Västmanland erbjuds du att kontinuerligt utveckla ditt ledarskap och har möjlighet att delta i olika chefsprogram vid vårt Lärcentrum.Välkommen med din ansökan senast 23 maj 2017

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3864%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Personlig assistent med vårdutbildning sökes till pojke 7 år

Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

I Sala kommun finns en härlig kille på 7 år som behöver assistans. Han behöver en trygghet i sin vardag som är bestående, både i rutiner och i dig som person. Vi välkomnar varmt din ansökan till tjänsten som personlig assistent.

ARBETSUPPGIFTER
Jobbet är i pojkens skola. Kontroll av blodsocker och allmäntillstånd blir en stor del av arbetet. Du behöver vara lugn och trygg i dig själv för att vara den assistenten som vi behöver. Samtidigt så måste du vara flexibel i ditt sätt att hantera saker, lyhörd till vår killes behov -  du blir hans skydd. Du gillar att leka, busa, mysa och stötta och att vara ute i alla väder. 

KVALIFIKATIONER
Vi vill att att du har någon form av vårdutbildning och du behöver kunna agera under tidspress. Vi ser det som ett stort plus om du har kunskap om höga och låga blodsocker, svag motorik och medicinpumpar.  

Det är meriterande om du arbetat som personlig assistent åt yngre barn tidigare och känner dig trygg i yrket. För att kunna följa vår 7-årings lektempo behöver du ha en god fysisk status. Vidare är du ansvarstagande, lyhörd, social, aktiv och sätter alltid brukarens behov i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Vi söker 1 assistent ca 75-100% i sysselsättningsgrad, tjänsten är förlagd dagtid. Uppehållsanställning. Tjänsten är tidsbegränsad men kan övergå till en tillsvidareanställning. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav inför en eventuell anställning.

Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan senast 21 maj. Anställningsprocessen sker löpande så skicka gärna in så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

UPPLYSNINGAR
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Rektor: Sonia Ersryd 0224-74 80 29, mejl sonia.ersryd@sala.se
Bitr. skolchef Henric Sjöblom 0224 – 74 80 05, mejl henric.sjoblom@sala.se

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal 0224 – 74 70 91

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

ÖVRIGT

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=925%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Arbetsterapeut Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vård- och omsorgsförvaltningen i sin helhet har ca 700 tillsvidareanställda och omfattar omsorg om äldre, omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg samt alkoholtillstånd/tillsyn.

 

Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsförvaltningen i Sala kommun söker en arbetsterapeut. Du kommer att ingå i Rehabteamet som är en förvaltningsövergripande stödresurs. I Rehabteamet ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och rehabassistent.

Rehabteamet ansvarar för rehabiliteringsverksamhet, såväl i de egna hemmen som inom de olika särskilda boendeformerna. Rehabteamet arbetar utifrån en helhetssyn med alla förekommande ärenden gällande utredning, träning och behandling tillsammans med övriga yrkeskategorier inom kommun och landsting. Även utbildning och handledning av elever, studenter, personal och anhöriga är exempel på vad som ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt datavana. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering och kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För tjänsten erfordras körkort.

Arbetsgivaren kommer att kräva utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.


Ansökan

Ansök senast 2017-05-28. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Enhetschef Johan Karén, telefon 0224 - 74 90 19.

Fackliga kontaktpersoner:

FSA, Ylva Sivèn, telefon 0224 - 74 93 54

Fysioterapeuterna, Therese Pettersson, telefon 0224 - 74 93 47


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=924%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Hyttgatan 5A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Sommarvikariat Måltidsenheten

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Sedan 2010 har Sala kommun en samlad organisation för måltidsverksamhet inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen Måltidsenheten. Måltidsenheten sysselsätter drygt 60 medarbetare och verksamhet bedrivs i dagsläget i 27 kök varav 24 är tillagningskök.

Vi söker nu kock/restaurangbiträde till sommarvikariat.Arbetsuppgifter

Som restaurangbiträde/kock har du alltid kunder, gäster, service och kvalitet i fokus. Du är duktigt på att kommunisera med kunder och gäster.

Du kommer att arbeta i arbetslag alternativt ensam och ansvarar för att tillaga och/eller servera måltider i en för gästen tilltalande miljö med gott bemötande och gott värdskap.

 

Kvalifikationer

Du har minst en termins utbildning inom storhushåll/hotell- och restaurangprogram eller motsvarande arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokument ska finnas som stödjer detta.

Några års dokumenterad erfarenhet som restaurangbiträde/kock inom offentlig och/eller privat måltidsverksamhet är meriterande, men inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och kan prioritera dina arbetsuppgifter även i pressade situationer. Kassavana är meriterande, men inget krav.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad. Sommarvikariat deltid. Arbete med helgtjänstgöring varannan helg. Individuell lönesättning.

 

Ansökan

Ansök senast 2017-05-14. Urval görs löpande så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Tf. Måltidschef Monica Pettersson, Tfn. 0224-747462 Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, Tfn. sektionen 0224-747092. Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=923%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Stora Torget 1
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Åkraskolan söker fritidspedagog som ser möjligheter

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Sala har goda pendlingsmöjligheter.

Sala kommuns skolor har visionen att Alla barn och ungdomar går efter avslutad gymnasieutbildning vidare till högre studier eller arbete och vårt förhållningssätt är att I Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas.

Vill du jobba i Västmanlands främsta skolkommun? Då finns jobbet för dig i Sala kommun! Sala kommuns skolor är i stark utveckling. I SKLs Öppna jämförelser 2015 placerar sig Sala på 56 plats. För att fortsätta denna positiva utveckling kommer vi nu att förstärka vår fritidshemsverksamhet på Åkraskolan.

Åkraskolan ligger på Åkraområdet i Sala i anslutning till stadsparken. Skolan har elever från förskoleklass upp till år 6. I Åkraskolans lokaler finns Grundsärskolan som hör till eget rektorsområde. Inom skolans lokaler finns även Åkra fritidshem och i anslutning till skolan ligger Åkra förskola.

Arbetsuppgifter 
Som fritidspedagog/lärare i fritidshemmet ser du helheten i elevens skoldag. Du arbetar utifrån Lgr 11 för elevernas bästa vad gäller social utveckling, lärande och trygghet. Du samarbetar alltid i en nära dialog med andra pedagoger, elevhälsa, skolledning och andra medarbetare på skolan. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du samarbetar med andra fritidsverksamheter.

Kvalifikationer 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utgår ifrån att du är examinerad fritidspedagog/lärare eller har annan likvärdig pedagogisk högskoleutbildning. Du är en person som har mycket god ledarskapsförmåga och är engagerad i utvecklingen av fritidshemmet. 

Du bidrar till våra elevers utveckling genom samspel och i dialog med andra. Du är engagerad, rak och öppen med en god struktur och en organisatorisk förmåga. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån behov eftersom du ser alla individers möjligheter och styrkor. Du stimulerar till en känsla av trygghet, kreativitet och meningsfullhet.

Det är självklart viktigt för oss att du har en mycket god förmåga att skapa hållbara och förtroendefulla relationer med elever och vårdnadshavare. Utöver detta har du god vana vid arbete med datorer/ iPads. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, kommunicerar planerad verksamhet till elever och vårdnadshavare kontinuerligt.

Anställningsvillkor
1 tillsvidaretjänst 75-100 % beroende på upplägg.  Tillträde enligt överenskommelse.  Individuell lönesättning. 

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 maj. Vi vill att du bifogar din examen i ansökan. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rektor Sonia Ersryd på 0224- 74 80 29 eller via mejl sonia.ersryd@sala.se 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=920%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Klienthandläggare till VO Salberga

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Häktet Salberga tar emot häktade utan restriktioner och ligger i Sala. Häktet har 63 platser.


ARBETSUPPGIFTER
Som Klienthandläggare vid häktet Salberga ansvarar du, under kriminalvårdsinspektören, för det samlade klientarbetet. Det innebär att fatta beslut enligt delegation. Arbetet innebär handläggning av den juridiska klientprocessen, verkställbarhetskontroller, klientärenden såsom planering av intagnas verkställighet, upptagande av nöjdförklaring, beräkning av strafftid och upprättande av placeringsunderlag. Du ska även handleda kontaktmännen i deras dagliga klientarbete och vidareutveckla kontaktmannaskapet. I uppdraget ingår även att, i dialog med Kriminalvårdsinspektören utveckla och kvalitetssäkra rättsvårdsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning med rättsvetenskaplig eller beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du besitter goda förvaltningsrättsliga kunskaper och har erfarenhet av att hantera uppgifter som både består av juridiska beslut och handledningsuppdrag. Du måste vara lyhörd för rättssäkerhetens krav. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel samt har hög social kompetens. Du är noggrann, strukturerad och har god skriftlig och muntlig framställningsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet och din pedagogiska förmåga.
Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.


ÖVRIGT
Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller direkt på www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post!

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Möten och utbildning på annan ort förekommer.

De flesta tjänster inom Kriminalvården är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Telefonsupport Offentliga Jobb för arbetssökande: 0771-704 704

Läs mer: http://www.kriminalvarden.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Frivårdshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Dagtid måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att inledas med provanställning.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A662231
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a396e439-be9a-4e0a-8f47-e9c93d944466&TK=e9e4144c-acfb-4470-aab4-197b7c7c972a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Mitt
Box 331
70146  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Lustjakt söker nya säljare för att täcka den stora efterfrågan av homepartytillställningar.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Vad innebär det att vara säljare?
Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner. Du informerar om sex och samlevnad och visar produkter ur din visningskollektion, samt ger gästerna möjlighet att klämma och känna på produkterna i verkligheten. Dessa partyn brukar också ge många glada skratt, vilket gör att du jobbar under mycket lättsamma och trevliga förhållanden. Du har tillgång till alla våra tusentals produkter på nätet. Detta är ett positivt jobb, som ger mycket tillbaka genom att man hjälper människor till ett bättre liv. Du får också en mycket bra arbetslivserfarenhet, då du jobbar självständigt, sköter dina bokningar och blir van att tala inför grupp.

Som säljare för Lustjakt så kan du till 100 % fokusera på att just informera och sälja. Hos oss behöver du aldrig fundera på att ta upp betalningar, att packa order eller ha hand om reklamationer - vi sköter allt detta efterarbete.

Om du blir antagen så får du:
Tillgång till visningskollektion
Personligt säljstöd ex av en coach som hjälper dig igång. Tillgång till informationssidor och trycksaker.
Personlig hjälp från huvudkontoret.
Tillgång till vårt säljarforum, chatt och kontakt med andra säljare runt om i landet.
Detta gör att du får mycket goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.

Anställningsform
Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar.

Vi behöver fler säljare som kan åka i Sala med omnejd.

Du har tillgång till Internet.
Du är ärlig och helst utan betalningsanmärkningar.
Du är motiverad och engagerad.
Du älskar att informera och inspirera.
Du är ordningsam och ansvarsfull.
Du är social och positiv.
Du är driven och vill jobba och tjäna pengar.
Det är inte krav att du har bil och körkort, men det underlättar ditt arbete betydligt.
Du kan underlätta ditt jobb om du har tillgång till bärbar dator med internetuppkoppling.
Du har tystnadsplikt.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.


Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.

Lustjakt är ett av Sveriges äldsta homepartyföretag inom sexleksaker. Vi har funnits på den svenska marknaden i drygt 15 år och vårt mål och vår ambition är och har hela tiden varit att ge människor mer lust och glädje i sina liv. Vi har sedan dag ett valt en seriös framtoning och vi jobbar inte med porr. Vi jobbar med fakta och information, som rör sex och samlevnad. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och bekväma.

Vill du läsa mer om hur ett party går till så kan du göra det här http://www.homeparty.org/anordna-homeparty/
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningsform Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar. Du kan därför själv välja om du önskar jobba lite eller mycket. 20%-40%Lön Provisionsbaserad Poängteras bör att Lustjakt betalar alla skatter och avgifter. Du blir alltså anställd hos oss.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-28
Referens: homepartyförsäljare
Webbplats:
Epostadress: lis@lustjakt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUSTJAKT SVENSKA AB
HÖGÅS SUNDSANDVIK 157
45196  UDDEVALLA Sverige
Hemsida: http://www.lustjakt.se
  

Platsannons

undersköterska till natttjänst och dagvikariat till Johannesbergsgatan 2

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vi söker nya medarbetare till Johannesbergsgatan 2 som är ett vård och omsorgsboende med 80 platser. Boendet riktar sig till multisjuka personer med kognitiv svikt och demensproblematik av olika grad.

Vi arbetar utifrån att vården ska vara personcentrerad. Våra boende ska uppleva sin tillvaro som meningsfull och i verksamhetens profil ingår dagliga aktiviteter, utevistelse och trivsam måltidsupplevelse utifrån de boendes önskemål.

 Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter inkluderat delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal t.ex läkemedel, sond, insulin. I arbetet ingår dokumentation enligt SoL samt kvalitetsarbete utifrån Senior Alert, Palliativa registret, BPSD mm. Med utgångspunkt i kontaktmannaskapet ska du vara delaktig i teamarbetet tillsammans med sjuksköterska, rehabteam, enhetschef och övriga kollegor samt ansvarig för upprättande av genomförandeplaner med brukare eller dess ställföreträdare.

Kvalifikationer

Du som söker skall vara utbildad undersköterska eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är du Silviasyster eller har specialutbildning i demens, geriatrik eller är specialutbildad aktivitetspedagog samt har kunskaper i validation är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Som person ska du vara trygg i dig själv, initiativrik, engagerad och lösningsfokuserad. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska vara positiv till utveckling och förändringsarbete. Du ska ha lätt för att anpassa dig till nya situationer och bidra med en positiv anda i arbetslaget med brukarnas bästa i fokus.

Vi vill att du har god datavana samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

För nattjänsten är erfarenhet av att arbeta vaken natt meriterande.

Anställningsvillkor
deltid, schemalagd arbetstid  för närvarande 5 veckorschema och årsarbetstid

Individuell lönesättning.

Provanställning kan komma att tillämpas

Arbetsgivaren kommer att kräva utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning.

Vi har gjort vårt urval av rekryteringsforum och vill inte bli kontaktade av rekryterings- och bemanningsföretag.

Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast 170521

Upplysningar
Cecilia Nilsson 0224-749035 (nattjänst)

Annelie Eriksson 0224-749021 (vikariat)


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=921%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
johannesbergsgatan 2
73335  sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

CNC-operatör

Verksamhetsbeskrivning

Företaget skall utveckla och tillverka detaljer samt färdiga produkter på beställning från både stora och små företag. Vi har hela produktionskedjan för att kunna erbjuda kunden en prisvärd produkt med hög kvalité. Verksamhetens mål är att skapa långsiktiga och utvecklande samarbeten. Andersérs med sin höga kompetens och stora kunnande skall vara ett konkurrenskraftigt alternativ vid val av leverantör. Vi ska kunna erbjuda såväl nya som befintliga kunder hög service och vara tillfredställande både när det gäller ledtid och kostnader.

Vi är mycket måna om att ha högsta service till kund. Vi investerar och utvecklar företaget kontinuerligt genom att ständigt leta förbättringar. Reklamationer skall grundligt följas upp och ge oss lärdom. För oss hör ekonomi och miljö ihop. Viktiga punkter i vårt miljötänkande är energiförbrukning, transporter och maximalt utnyttjande av råvara.

Våra ledord är: Kvalité Flexibilitet Lönsamhet


Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos oss kommer du vara en viktig del i företagets produktionskedja. Stor vikt läggs vid eget ansvarstagande och självständighet.

Vi söker dig som vill utvecklas och ser långsiktigt på din yrkesroll.
- målinriktad och drivs av viljan att skapa förändring till fördel för kunder och kollegor
- analytisk, kommunikativ och bra på att urskilja viktig information
- lugn och stresstålig med bra överblick


Maila eller ring oss vid intresse.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@andersers.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Andersérs Mekaniska Verkstad AB

73392  SALA 
Hemsida: www.andersers.com
  
Platsannons

Städare till Sala

Vi söker städare på deltid till daglig städning - både tillsvidare- och visstidsanställning. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag kl 06-18. Vi söker även visstidsanställda städare till golvvård och storstädning som oftast utföres kvällar och helger.

Vi söker Dig som har yrkesmässig erfarenhet av lokalvård sedan tidigare.

Har Du SRY-utbildning i botten är det ett plus.

Städning utföres mestadels på skolor och förskolor.

Viktigt att Du är positiv, glad, serviceinriktad och tycker om att städa.

Har Du några frågor så är Du välkommen att kontakta vår arbetsledare Marja Flodin via mail: marja.flodin@sodexo.com

Ansöka kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Vi vill ha Din ansökan senast 2017-05-15.

  


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratAvtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://se.sodexo.com/home/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=2231%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sodexo AB
Ringborregatan 1 A
72134  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.sodexo.se
  

Platsannons

Medarbetare till LSS Servicebostad

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.seArbetsuppgifter

Som medarbetare på servicebostaden ingår du i ett team för att stötta, motivera och underlätta vardagen för de insatsberättigade individerna som är kopplade till servicebostaden. Här ges du möjlighet att arbeta med ett lösnings- och brukarfokuserat arbetssätt för att minska konsekvenserna av individernas funktionsnedsättningar och därigenom bidra till att främja goda levnadsvillkor. Du är med och planerar samt utformar insatserna tillsammans med individen. I din yrkesroll kommer du även att samverka med externa parter så som legala företrädare, anhöriga och landsting.

 

Kvalifikationer
Du har dokumenterad utbildning från en gymnasial utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid, med inriktning funktionsnedsättning eller en KY/YH- utbildning kopplat till området, alternativt annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vidare har du erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättning och psykiatriska diagnoser.

Du har kunskap inom gällande lagstiftning och inom social dokumentation. I din värdegrund har du grundläggande respekt för det individuella självbestämmandet och den enskildes integritet. Som person är du flexibel, ansvarstagande, initiativtagande och är trygg i dig själv även vid ensamarbete. Du har ett trevligt och proffissionellt bemötande. Du är positiv till utveckling och kan vara drivande vid förändringar. Det är viktigt att du är bekväm i att arbeta med datorn som redskap då vi dokumenterar i elektronisk journal. Det krävs att du har goda kunskaper inom det svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenheter från att arbeta med AKK, schemaläggning och fakturahantering.

B-Körkort samt god cykelvana är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare, om erfoderliga beslut fattas. Tillträde 1/6 eller enligt överrenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetstider dag- och kvällstid alla dagar i veckan. ev. Nattarbete kan komma att bli aktuellet.

Utdrag från belastningsregister är ett krav inför en ev. anställning.

Individuell lönesättning.

Vård och Omsorg erbjuder sina anställda förmånliga friskvårdskuponger. Rökfri arbetsplats tillämpas.

Ansökan
Ansök senast 20170515. Ansökningarna behandlas löpande, intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

Enhetschef Åsa Söderström 0224-74 90 34 asa.soderstrom@sala.se


Fackliga kontaktpersoner:  Kommunals exp. 0224-74 70 91


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=918%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Ängshagenskolan söker läraren till årskurs F-3

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Ängshagenskolan ligger i södra delen av Sala tätort och är kommunens nyaste skola. Skolan har fått utmärkelsen Miljöskola. Skolan har ca 185 elever och 25 lärare från förskoleklass upp till och med år 6. I skolans lokaler finns även fritidshem. Ängshagenskolan är Priokartlagd vilket bland annat innebär att vi arbetar med kollegialt lärande, coaching och gemensam planering. Vi arbetar i två lärarsystem som gör att man har delat ansvar för planering, mentorskap och undervisning.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i åk F-3. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa åk F-3. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde enligt överenskommelse inför skolstart hösten 2017.

Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vänligen bifoga din examen/legitimation i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rektor Elisabeth Tjärnström 0224-74 80 28, eller via mejl elisabeth.tjarnstrom@sala.se 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=919%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska natt till avdelning 1, Västmanland sjukhus Sala

Vill du möta en bredd av patienter och arbeta med närsjukvård i det lilla formatet? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss får du arbeta med patienter med varierande diagnoser och du får möjlighet till stor variation och bred kompetens. På natten arbetar vi i team med en sjuksköterska och en undersköterska. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer bestå av ansvar för patientens omvårdnadsbehov, läkemedelshantering samt dokumentation i Cosmic.


Om arbetsplatsen

Våra patienter upplever en trivsam och lugn miljö på avdelningen. Avdelningen består av 18 vårdplatser och här vårdar vi patienter med rehabiliteringsbehov efter stroke eller ortopedisk diagnos. Många patienter som vårdas hos oss är multisjuka äldre men även patienter med rent medicinska diagnoser som tex. diabetes och hjärtsvikt. På avdelningen bedrivs även vård vid livets slutskede.

Övrig verksamhet på Västmanlands sjukhus Sala består av medicinmottagning, avancerad hemsjukvård (LAH), en rehabiliteringsenhet samt viss endoskopiskverksamhet.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som alltid sätter patienten i fokus. Du har tidigare erfarenhet av yrket och är trygg i rollen som sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete och patienter med rehabiliteringsbehov, främst stroke och ortopediska patienter. Har du kunskap i palliativ vård är det något vi värdesätter.

Som person är du lugn och stabil och kan fokusera på rätt saker. Eftersom du kommer att arbeta som ensam sjuksköterska på natten tillsammans med en undersköterska ser vi att du trivs i samarbetet, kan anpassa dig till nya situationer och ta självständiga beslut.


Anställningsvillkor


Tillsvidareanställning natt, deltid.

Region Västmanland erbjuder en ny arbetstidsmodell för våra sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar ständig natt har ett veckoarbetstidsmått på 32 h/vecka vid heltidstjänstgöring 100%.

Tillträde enligt överenskommelse 


Välkommen med din ansökan senast 16 maj 2017Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3863%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Medarbetare till ny gruppbostad

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

 
På Josefsdalsvägen i Sala byggs en ny gruppbostad med 6 st lägenheter som planeras startas upp sommaren 2017 och vi söker nu dig som vill ta chansen att få vara med och utveckla en helt ny verksamhet! Verksamheten grundas på delaktighet, engegemang och lyhördhet med utgångspunkt från lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade LSS. Vi kommer att erbjuda brukarna individuellt anpassat stöd efter behov, önskemål och möjligheter. Vi strävar efter en helhetssyn där vi ser hela människan.


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att erbjuda brukarna stöd i deras dagliga liv utifrån deras önskemål och behov. Vi har ett ständigt pågående arbete med att öka brukarnas inflytande och självbestämmande över det stöd och den service som vi erbjuder. Stödet utformas tillsammans med brukaren och utgår från dennes egna förmågor där du finns med som pedagogiskt och praktiskt stöd. Att skapa och upprätthålla goda relationer med anhöriga, gode män, daglig verksamheter och övriga nätverk kommer att vara en viktig del av det dagliga arbetet. I arbetet ingår att vara kontaktman till en eller flera brukare. Som kontaktman har du ansvar för att planera, dokumentera och följa upp insatserna. Vidare ska du tillsammns med brukare skriva och följa upp genomförandeplaner och vara engagerad i att tillsammans med övrig personal och chef utveckla verksamheten och området. Du kommer även få ansvarsområden som innefattar verksamhetsfrågor. Du får möjlighet att arbeta i en verksamhet som präglas av hög kvalité och god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande utbildning på gymnasienivå där kunskaper om utvecklingsstörning, autism och andra funktionsvariationer ingår, samt dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Exempel på lämplig utbildning är: gymnasieskolans Vård- och Omsorgsprogram med fördjupning funktionsnedsättning, skötare med kompletterande kunskaper om psykisk utvecklingsstörning och autism, behandlingsassistent, beteendevetare eller annnan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, för att kunna utföra lagstadgad dokumentation i journalsystem. Du bör ha god datavana då vi använder elektroniska journalsystem.

Du kommer att ingå i ett sammanhang där det ställs höga krav på att du har god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Du som söker ska vara strukturerad och anvarsfull samt ha erfarenhet av pedagogiskt arbetet. Du bör vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med personer som är i ett stort behov av koninuitet och struktur även vid ensamarbete.

Du som söker ska ha erfarenhet av att hantera hot- och våldssituationer och av att arbeta förebyggande för att minimera dessa situationer.

B-körkort är ett krav.

Dokumenterad erfarenhet av arbete med psykisk ohäsa är meriterande.

Kunskap i evidensbaserade metoder som MI, lågaffektivt bemötande, ART, tejping och samtalsmatta samt kunskap om alternativ kommunikation; exempelvis bildstöd, pictogram och sociala berättelser är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Arbete på schema med dag/kväll/helg samt vaken natt.

Varaktighet: Tillsvidare, heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Månadslön, individuell lönesättning.

Tillträde enligt överrenskommelse. Uppvisat utdrag ur belastningsregister kommer krävas innan ev. anställning.

Under uppstartsperioden kommer ingen semester kunna ges under sommaren 2017.

Ansökan
Ansök senast  20170515. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Observera att intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstidens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens slut. 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Åsa Söderström, 0224-74 90 34 alt. asa.soderstrom@sala.se
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, 0224-74 70 91


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning Friskvårdskuponger
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=774%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Sala Kommun, Vård och Omsorg
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast till Sala Väsby vårdcentral

Är du fysioterapeut och vill arbeta där man har roligt tillsammans? En arbetsplats där din kunskap och förmåga att uppnå resultat tas tillvara? Då ska du läsa vidare nedan och kanske är det just dig vi söker!Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvården arbetar du både självständigt och i team med bedömning och behandling av patienter med skiftande diagnoser. Du kommer att ha en egen mottagning och du möter patienter individuellt såväl som i grupper och vägleder patienter till att aktivt påverka sin egen hälsa. Du bidrar också till utvecklingsarbetet som är en viktig del i det dagliga arbetet enligt LEAN-filosofin. På vårdcentralen arbetar två fysioterapeuter som nu söker en kollega. Arbetet utförs dagtid måndag – fredag.


Om arbetsplatsen

Sala-Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala-Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. Staden erbjuder annorlunda upplevelser; allt från gruväventyr till en magisk orientalisk värld mitt i en granskog. Sala är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen och gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser.

På enheten finns 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade personer. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.Känns arbetet och arbetsplatsen som gjord för dig? Matchar du våra kvalifikationer?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast. Har du tidigare arbetat inom primärvården är det något som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har utbildning i Ortopedisk manuell terapi, Axelina, McKenzie och akupunktur. Kunskaper om basal kroppskännedom, smärt- och stresshantering är meriterande för tjänsten.

Goda datakunskaper är nödvändigt och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Du som söker är trygg och stabil i din profession och arbetar självständigt och strukturerat. Du har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra och skapa kontakter i ditt arbete. Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett empatiskt bemötande gentemot medarbetare och patient och för dig är det viktigt att hjälpa andra och vara uppmärksam och tillmötesgående.Detta kan du förvänta dig av oss


• Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
• En god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet och inflytande.
• En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
• Att få hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och mentorer.
• Personalförmåner som bland annat ersättning vid läkarbesök och friskvård, löneväxling, personalmiljöbil, försäkring vid arbetsskada och fri träning på Hälsolyften som är Region Västmanlands egna träningsanläggningar.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 maj 2017


Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.
Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3866%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Ängshagenskolan söker läraren till årskurs 4-6

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Ängshagenskolan ligger i södra delen av Sala tätort och är kommunens nyaste skola. Skolan har fått utmärkelsen Miljöskola. Skolan har ca 185 elever och 25 lärare från förskoleklass upp till och med år 6. I skolans lokaler finns även fritidshem med ca 75 barn.

Arbetsuppgifter 
Vi söker en lärare för undervisning i åk 4-6. Du är flexibel, stresstålig och är duktig att kommunicera i både tal och skrift. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr 11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa åk 4-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde 15 augusti.

Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut. 

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elisabeth Tjärnström 0224-74 80 28, elisabeth.tjarnstrom@sala.se 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=917%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Kriminalvårdare till VO Salberga

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområde Salberga är en del av Kriminalvården Region Mitt och består av anstalten och häktet Salberga. Anstalten är sluten och utgör tillsammans med häktet en verksamhet med 338 platser och sysselsätter ca; 250 anställda. Verksamheten är placerad i tätorten Sala. Verksamhetsområdet leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt.

Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.

Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår.

Anställningen påbörjas med en betald grundutbildning omfattande 20 veckor som kan komma att genomföras på annan ort. Utbildningen sker under bedömning och syftet är att förbereda dig såväl teoretiskt som praktiskt för kriminalvårdsarbetet. Efter avslutad och godkänd utbildning samt lämplighetsbedömning kommer frågan om tillsvidareanställning att prövas i varje enskilt fall.


KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. B-körkort är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete.

Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom engelska i tal. Övriga språkkunskaper värdesätts. Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

ÖVRIGT
Anställningen föregås av Kriminalvårdens grundutbildning, start vecka v. 35 i Örebro.

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Månadslön och ersättning för obekväm arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677006
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1348958a-a83e-4757-9ccb-d7d186f01a14&TK=f352e81d-ece0-4c0d-977b-78111fbb046b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Mitt
Box 331
70146  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till avdelning 1, Västmanlands sjukhus Sala

Vill du möta en bredd av patienter och arbeta med närsjukvård i det lilla formatet? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med erfarna medarbetare och möta en bredd av patienter med olika behov. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ansvar för patientens omvårdnadsbehov, läkemedelshantering, rondarbete samt dokumentation i Cosmic. Vi använder Cosmic på Ipads i vårt arbete som ett komplement till Cosmic på datorn. En del av dokumentationen kan därför utföras direkt i vårdsituationen och vi är nödja med hur det fungerar hos oss.

Som sjuksköterska kommer du även att delta i vårdplaneringar och teamträffar. På avdelningen är teamarbetet viktigt och du kommer också att ha samarbete med fysioterapeut och arbetsterapeut kring patienters rehabilitering.

 

Om arbetsplatsen

Våra patienter upplever en trivsam och lugn miljö på avdelningen. Avdelningen består av 18 vårdplatser och här vårdar vi patienter med rehabiliteringsbehov efter stroke eller ortopedisk diagnos. Många patienter som vårdas hos oss är multisjuka äldre men även patienter med rent medicinska diagnoser som tex. diabetes och hjärtsvikt. På avdelningen bedrivs även vård vid livets slutskede.

Övrig verksamhet på Västmanlands sjukhus Sala består av medicinmottagning, avancerad hemsjukvård (LAH), en rehabiliteringsenhet samt viss endoskopiskverksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har kunskap i palliativ vård och gärna erfarenhet av patienter med rehabiliteringsbehov och då främst stroke samt ortopediska patienter.

Som person är du lugn och stabil och kan fokusera på rätt saker. Du har en positiv attityd till ditt arbete och du har en förmåga att planera, organiserar och prioriterar i ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra synsätt. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett lyrhört sätt med både kollegor och patienter.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%
Dag/kväll, arbete två av fem helger.

Tillträde from maj/juni eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan senast 16 maj 2017


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3780%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Vi söker fritidsledare till Ösby Naturbruksgymnasiums elevboende

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Västmanlands Naturbruksgymnasium Ösby bedriver utbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, skogsbruk och djurvård samt inom Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningarna husbyggnad och måleri. Vid skolan finns även en gymnasiesärskola. Skolan har ett internat för de elever som inte kan dagpendla.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att hjälpa eleverna med boende och fritidsaktiviteter samt att utveckla elevernas ansvar för boendet och fritiden. Du blir verkligen en allt-i-allo-person. Du kommer att ha ett speciellt ansvar för boendet för elever med särskilda behov. Du kommer att arbeta i ett team med internatföreståndare och övrig internatpersonal. Du måste ha lätt för att samarbeta med annan personal men framförallt kunna arbeta självständigt med din elevgrupp.

Kvalifikationer
Du ska vara en trygg vuxen med ett genuint intresse för ungdomar och ha lätt för att kommunicera och förstå ungdomar. Du ska ha förmåga att få ungdomarna att vilja vara med i samvaron och att bry sig om sina medmänniskor. Du får gärna vara sportig, pysslig och ha en bredd på fritidsintressen/-aktiviteter. Du ska ha varit ute i yrkeslivet ett antal år- gärna i verksamheter där du kommit i kontakt med ungdomar. Lämplig bakgrund är fritidsledare eller annan motsvarande utbildning. Körkort för bil är ett måste och busskort är en extra merit.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Anställningsvillkor
Tjänstens omfattning: 50%, vikariat för läsåret 17-18, 2017-08-15 till 2018-06-15. Arbetstiden är förlagd till sen eftermiddag/kväll måndag till torsdag. Tillträde: 15 augusti 2017, eller enligt överenskommelse. Fast månadslön. Kollektivavtal finns.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 14 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Vänligen bifoga CV och personlig brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta bitr.rektor Anna Johansson, tel 0224-748106, mail anna.johansson2@sala.se 

Facklig företrädare:

Kommunal 0224-74 70 91

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=911%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Hem- och konsumentkunskapslärare till gymnasiesärskolan i Salbohed

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sala kommun söker nu Hem- och konsumentkunskapslärare till gymnasiesärskolans individuella program med placering på Salbohedskolan.

Arbetsuppgifter 
Du ska arbeta med hemkunskap och konsumentkunskap på gymnasiesärskolan. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där det är viktigt med samarbete. Samarbetet innebär att se helheter och att arbeta över gränser mellan de olika ämnesområdena, hela skolan är din arbetsplats. Arbetet innebär även ett stort eget ansvar. Du arbetar lösningsinriktat, är flexibel och har ett lågaffektivt bemötande. Du arbetar för att eleverna ska känna sig delaktiga, sedda och trygga. Du är bra på att skapa relationer till eleverna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i Hem- och konsumentkunskap, gärna i kombination med speciallärarutbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar med särskilda behov. Om du tidigare har arbetat inom särskola ser vi det som extra meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
75% tillsvidareanställning, beroende på elevantalet. Tillträde 15 augusti 2017. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb 
Om du har legitimation/examen vill vi att du bifogar den i ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta bitr. rektor Anna Johansson 0224-748106, anna.johansson2@sala.se

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=912%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Godsmottagare till internationellt företag

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en person för omgående start med erfarenhet från packning och avsändning. Vår kund ligger i Sala och arbetet är förlagt på heltid och dagtid.
Meriterande är om du har erfarenhet sedan tidigare inom godsmottagning, packning och avsändning.

Det är ett krav att ha en godkänd traversutbildning och truckkort A2 enligt TLP10 samt B körkort.
Vi kommer behöva ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vem är du?
Som person är du driven, kreativ och har viljan att gå till jobbet för att göra ditt bästa. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne. En lagspelare med ansvar för dina egna processer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att skaffa ovärderlig arbetslivserfarenhet för din fortsatta yrkeskarriär samt ett värdefullt kontaktnät.
En personlig konsultchef som du har löpande kontakt med under tiden du är uthyrd till kund
Anställning enligt kollektivavtal som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension med mera. Du är självklart även försäkrad under uppdraget via oss.

Du söker tjänsten via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 19292
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=a2NoZWxsLjkwMjA0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
72212
72212  1981 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingspedagog/Integrationspedagog

Arbetsplatsbeskrivning
Salbohedgården är ett HVB-hem för ensamkommande ungdomar, beläget i Sala kommun. Verksamheten startade i mars 2016 och rymmer 11 platser i ett enplanshus i naturskön miljö. Hos oss erbjuds ungdomarna en trygg, meningsfull och lärorik tillvaro med möjlighet till delaktighet och medbestämmande. De görs delaktiga i driften av boendet genom regelbundna husmöten där man tillsammans med personal och föreståndare diskuterar boendefrågor och planerar aktiviteter. Möjligheten till medbestämmande är viktig för att skapa delaktighet och ansvarskänsla och uppmuntrandet av ungdomarnas förmåga att ta just eget ansvar och samarbeta utgör kärnan i Salbohedgården HVB:s principer. Målet är att ungdomarna ska bli självständiga, integrerade individer i det svenska samhället.

Tjänster
Salbohedgården HVB utlyser nu två heltidstjänster. Vi söker även kompetenta semester- och timvikarier. Vi anställer utifrån kollektivavtal genom Vårdföretagarna: Almega.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter är att stötta våra ungdomars integration där arbetet består i att hjälpa de boende med dagliga rutiner, till exempel matlagning, läxläsning, städning och fritidsaktiviteter. Vidare ingår i dina arbetsuppgifter att ha samordnande kontakt med ungdomarnas formella nätverk, exempelvis gode män, socialtjänsthandläggare, skolmentorer och liknande. Din arbetstid sträcker sig över kvällar, helger och natt i form av sovande jour.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar. Du som söker ska ha ett engagemang och intresse för målgruppen ensamkommande pojkar.

Meriterande är erfarenhet av - arbete med målgruppen, arbete inom HVB eller annat socialt behandlingsarbete, journalföring, teckenekonomi, arbete med migrationsfrågor, arbete med människor i kris och kulturkompetens. Viktiga egenskaper vi fäster vikt vid är god förmåga till samarbete, förmåga till självständigt arbete och förmåga till flexibilitet. Vi vill att du är en trygg, varm och tydlig person med förmåga att gränssätta och att upprätthålla gränssättning. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och adekvat erfarenhet.

Du har goda kunskaper i svenska, både vad avser tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Maila din ansökan med tillhörande CV och personligt brev och förtydliga i ansökan vilken/vilka tjänst/er du söker.
Då intervjuer sker fortlöpande önskar vi att du redan när du ansöker till tjänsten/erna begär utdrag ur polisens misstanke- och brottsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med tillhörande provanställning. Din arbetstid sträcker sig över kvällar, helger och natt i form av sovande jour.Vi anställer utifrån kollektivavtal genom Vårdföretagarna: Almega.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.laouini@agnig.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salbohed HVB
Kopparbergsvägen 40
73363  SALBOHED 
Hemsida:
  

Platsannons

Varmsätra skola söker grundskollärare

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

 För mer information se www.sala.se


Varmsätra skola är en idylisk byskola som ligger utanför Sala tätort. Skolan är en F-6 skola med ca 120 elever. Till skolan hör även ett fritidshem.

Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår fina skola.

Arbetsuppgifter

Vi söker behöriga lärare med behörighet att undervisa årskurs 1-6, alternativt 1-3 eller 4-6.

I uppdraget så ingår undervisning och mentorskap.

Vi söker dig dom ser det som en styrka att arbeta tillsammans i arbetslag och som är en självklar teamspelare.

Vi ser också att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget.

Självklart så tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurserna 1-6, alternativt 1-3 eller 4-6.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor


Tillsvidaretjänst 100%.

Tillträde enligt överrenskommelse inför hösten 2017.

Individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök senast 2017-05-17.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

Rektor Robin Anstensen: 0224-748027

robin.anstensen@icloud.com 

Facklig kontakt:

Lärarförbundet: 0224-748572

Lärarnas riksförbund: 0224-748572


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=909%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Ranstas nya skola söker grundskollärare

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

 

Ransta skola ligger i samhället Ransta i Sala kommuns södra del. I sommar så påbörjar vi byggandet av en helt ny skola som ska bli ledande både när det gäller pedagogik, IT och lokaler. Vi söker nu dig som vill vara med och forma en skola i världsklass. Skolan kommer ha elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt även inrymma ett fritidshem. I skolans nya lokaler så kommer det även att finnas en ny förskola.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu behöriga lärare, framför allt med inriktning mot årskurs 4-6, som vill vara med och bygga vår nya verksamhet.

I uppdraget så ingår undervisning och mentorskap, framför allt i årskurserna 4-6.

Vi söker dig som ser det som en styrka att arbeta tillsammans i arbetslag och som är en självklar teamspelare.

Vi ser också att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget.

Självklart så tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurserna 1-6, alternativt 4-6.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor


Tillsvidaretjänst 100%. Tillträde enligt överrenskommelse inför hösten 2017

Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lag om registerkontroll inom skol-, fritidishem och förskoleverksamhet.

Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Ansök senast 2017-05-19

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

rektor Robin Anstensen: 070-1618416

robin.anstensen@sala.se

Facklig kontakt:

Lärarförbundet: 0224-748514

Lärarnas riksförbund: 0224-748514


Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=908%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Sjuksköterska Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

 

Vi söker ny medarbetare till vår sjuksköterskegrupp. Vi söker sjuksköterska dagtid till Vård- och omsorgboende.Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsnämnden ansvarar för HSL-insatser dygnet runt, både i ordinärt boende och i våra Vård- och omsorgsboenden. Uppdraget innebär att vara fastvårdkontakt till ca 15 patienter, att tillsammans med övrig vårdpersonal i team ansvara för omvårdnads- och sjukvårdsinsatser. I uppdraget ingår jourtjänstgöring.

 Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med fokus på förbättringsarbete. 

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktsjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från och kunskap om demenssjukdomar, geriatrik och LSS.

Du trivs ute i verksamheten bland våra patienter och medarbetare. Du inger förtroende, har lätt för att samarbeta och god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift.

All dokumentation sker idag i Pro Capita plus. 

Erfarenhet av hemsjukvård/kommunal hälso- och sjukvård är önskvärd. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

För tjänsten erfordras körkort.

 

Anställningsvillkor 

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Individuell lönesättning.  

Provanställning kan komma att tillämpas.  

Utdrag från polisens brottsregister är ett krav.  

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

 

Ansökan


Ansök senast 170522.

Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kontakta: Enhetschef, Beatrice A Snåre, Tfn.0224-749013


Fackliga kontaktpersoner: Vårdförbundet, Ulrika Edlund, Tfn .0224-74 91 43 och Maria Aldén 0224-74 91 32

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=910%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Hyttgatan 5 A
73338  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Semestervikariat Produktionsledare montering/förpackning VO Salberga

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområdet Salberga är en del av Region Mitt. Salberga består av både en häktes- och en anstaltsdel. Salberga har totalt 343 platser.
Verksamheten leds av en kriminalvårdschef med ett antal kriminalvårdsinspektörer.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.seARBETSUPPGIFTER
VO Salberga söker semestervikarierande Produktionsledare. Du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda intagna inom den arbetsdrift som finns vid häkte och anstalt på VO Salberga.

Vi söker en ordningsam och flexibel problemlösare. Huvudinrikningen vid enheten är monteringsarbeten där praktiskt handlag är en förutsättning. Det krävs att du kan se möjlighetena och effektivt kunna organisera verksamheten efter styrda kundorder.

Även skötsel av arbetsdriftens lokaler, förråd och maskiner samt kvalitetskontroll ingår i arbetsuppgifterna. I aktuell befattning ingår även ansvar för anstaltens externa kontakter med nuvarande och kommande kunder.

Administrativt arbete ingår och du ska också medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelserna i arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bland annat visitationer, bevakning och kontroll.

KVALIFIKATIONER
Du har kompetens motsvarande minst 3-årigt gymnasium, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Truckkort är önskvärt.

Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, är flexibel, initiativrik och kan arbeta självständigt. Servicekänsla och god social kompetens erfordras.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar med en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situation så kräver.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställning. Du har gärna kunskaper i fler språk. IT-vana är ett krav.


ÖVRIGT
Denna tjänst kan du endast söka via länk i denna annons eller direkt via www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post!

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

De flesta tjänster inom Kriminalvården är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Montör, papp- och textilprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Enligt överenskommelse., upphör: 2017-08-31 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A674982
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18120203-5577-43b0-86b5-c27951a4e41c&TK=009b8841-e948-4a3b-a40b-9f4e363437e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Mitt
Box 331
70146  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se
  

Platsannons

Elektriker

RA Gruppen AB är moderbolag i en koncern som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Vi fortsätter att växa och ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vår vision är enkel; vi gör det vi lovar och vi gör det rätt!

Denna tjänst är placerad på Ransta Elbyrå AB och ett fantastiskt team på ca 10 personer.

Din roll blir att arbeta med felsökning och nyinstallation, främst hos våra kunder inom industri, lantbruk och produktion. Som serviceelektriker träffar du dagligen våra kunder och stöttar dem med problemlösning. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag huvudsakligen i regionen.

Framförallt söker vi dig som gillar att självständigt ta ansvar för och kunna strukturera ditt arbete. Du är initiativtagande och prestigelös. Du har en positiv inställning och en stark känsla för service. Du är utbildad elektriker och har minst ett par års erfarenhet som elektriker inom installation, service eller industri. I bagaget ser vi gärna att du har med dig något eller några av följande kunskaper; liftutbildning, PLC-kunskap, ESA, SSG och/eller APV

Om du tidigare arbetat inom liknande område och har elbehörighet är det mycket meriterande.

RA Gruppen AB är en koncern som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Vi är idag omkring 75 anställda och växer. De företag som ingår i gruppen är RA Elteknik, SA El & Säkerhet, Ransta Elbyrå och RA Säkerhet. Vi är en modern, nytänkande aktör som utmanar och håller vad vi lovar. Läs mer om oss på www.ragruppen.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://hpr.to/j7375
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länken http://hpr.to/j7375. Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart som möjligt. För mer info om tjänsten ring Johanna Rosén 021-470 42 20. Bifoga gärna CV med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: RA Gruppen AB
Rådjursgatan 3
72242  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Rehabenheten Västmanlands sjukhus Sala

Är du legitimerad arbetsterapeut och söker stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter? Vill du arbeta på en arbetsplats med god arbetsmiljö, korta beslutsvägar och möjlighet till delaktighet och inflytande? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss på Rehabenheten kommer du arbeta på vårdavdelning med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter såsom ADL-bedömningar/träning, kognitiva bedömningar/träning, förflyttningsträning, hjälpmedelshantering och förskrivning, hembesök och enklare bostadsanpassningar.

Du kommer arbeta nära en fysioterapeut och i team kring patienterna. Patientkategorierna varierar allt från stroke, ortopedi till multisjuka äldre som är i behov av arbetsterapeutiska insatser.

Dokumentation sker i journalsystem Cosmic och vid kommunikation med kommunen sker det via Prator. I arbetsuppgifterna förekommer också handledning av student.  

 

Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Västmanlands sjukhus Sala bedriver närsjukvård i det lilla formatet genom att tillgodose invånarnas behov av basal internmedicinsk specialistvård, avancerad hemsjukvård samt kvalificerade rehabiliteringsinsatser. På sjukhuset finns en vårdavdelning med 18 platser, medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bland annat fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård. 

På Rehabenheten arbetar sju fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter, kurator samt två undersköterskor och enhetschef. Vi är en stabil arbetsgrupp med ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. Hos oss erbjuder vi dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats med god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet och inflytande.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av avdelningsarbete/teamarbete. Kunskap och erfarenhet av stroke/ortopedisk rehabilitering och kognitiv rehabilitering är önskvärt. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper om vårdplaneringsprocessen. Vi ser gärna att du genomgått hjälpmedelscentralens förskrivningsutbildning.

Har du beteendemedicinska kunskaper och kunskaper inom handrehabilitering är det något vi värdesätter, likväl handledarutbildning och tidigare arbete med Cosmic och Prator. Körkort B krävs för tjänsten.

Du som söker är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Du tycker att det är stimulerande att utveckla den arbetsterapeutiska yrkesrollen inom allmänmedicin men även ortopedi. Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra synsätt. Du är lugn och kontrollerad även i ett högre tempo och kan fokusera på rätt saker. Din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor är bra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är intresserad och drivande vad gäller utveckling av arbetet. Dina idéer och ditt tänk kan omsättas i praktiken och leder till resultat. 

 

Anställningsvillkor

Vikariat, ett år med möjlighet till förlängning
Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast 24 maj 2017

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3656%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Inova assistans AB söker kvinnliga timvikarier och sommarvikarier till en brukare i Sala. Arbetet är förlagt till alla tider på dygnet och alla dagar på året. Ett omväxlande och roligt arbete som du själv kan påverka i mycket hög grad. Körkort B krävs. Är du den vi söker?

Hör av dig till Mattias Falk för mer information!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTimlön. Arbetet är förlagt till alla tider på dygnet och alla dagar på året.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@inovaassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inova Assistans
Gruvvägen 8
73333  SALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal Maqtari Kök i Sala

Vi söker serveringspersonal!

Maqtari Kök är en nyöppnad lunch- och a´la carte restaurang centralt belägen i Sala.

Vi söker dig som vill vara med och göra vår restaurang till det självklara valet för kunder som förväntar sig god mat, snabb service och trevligt bemötande.
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen ser vi det som ett plus. Serveringspersonal Maqtari Kök i Sala
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/mSiy4v
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maqtari Kök AB
Rådmansgatan 17A
73330  Sala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal Maqtari Kök i Sala

Vi söker serveringspersonal!

Maqtari Kök är en nyöppnad lunch- och a´la carte restaurang centralt belägen i Sala.

Vi söker dig som vill vara med och göra vår restaurang till det självklara valet för kunder som förväntar sig god mat, snabb service och trevligt bemötande.
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen ser vi det som ett plus.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hasse.maqtari@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maqtari Kök AB

73330  SALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Modersmålslärare och studiehandledare till Sala kommuns skolor

Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta.

Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun.

Sala kommuns modersmålslärare och studiehandledare är organiserade under Centrum för flerspråkighet, Barn och utbildning. Sala kommun har skolor och förskolor belägna centralt och på landsbygden vilket innebär att du som söker behöver ha körkort och gärna tillgång till bil. Modersmålslärare arbetar ofta på flera skolor beroende på var eleverna i det specifika språket finns.

Arbetsuppgifter
Undervisning i modersmålet samt studiehandledning på modersmålet sker i alla grundskolans årskurser och på gymnasieskolan. Vi söker nu dig som vill undervisa i något eller några av följande språk: dari, thailändska, bosniska, serbiska, kroatiska, arabiska, nordkurdiska, somaliska, turkiska, ungerska eller pashto. 

Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och du har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om Lgr11 och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen. Du tycker om att arbeta ämnesövergripande och du lockas av tanken att få jobba med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämpliga språkkunskaper i aktuella språk Önskvärt är att du har lärarexamen med behörighet att undervisa, med goda kunskaper i aktuellt språk och svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning. Tjänstens omfattning är efter behov och fastställs vid anställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

B-körkort krävs. Tillgång till bil är önskvärt. Individuell lönesättning.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 maj 2017. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsprocessen sker löpande och tjänster kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Malmström, 0224-74 80 96, anna.malmstrom@sala.se 

Facklig kontakt:
Lärarförbundet 0224-74 70 93 
Lärarnas Riksförbund: 070-249 93 49

För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=906%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Box 304
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Avonova Hälsa söker företagssköterska till Sala

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport.
Välkommen till Avonova!Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag och har en roll som kundansvarig med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Utbildning till distriktssköterska och eller företagssköterska samt erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Placering: Sala

Tjänstgöringsgrad: 80% men kan diskuteras

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Tjänstgöring på andra enheter inom regionen och ute hos kund förekommer varför du behöver ha körkort och egen bil.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa:

Affärsenhetschef Elisabeth Eriksson-Tillaeus, 010-810 40 15, 072-584 33 85

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-05-31.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

 

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80% men kan diskuteras. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/37
Webbplats: https://avonova.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146292/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avonova Sverige AB
Fabriksgatan 4
53130  Lidköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor för kunds räkning till varierande uppdrag i Sverige. Vi på Pelmatic har ramavtal med flera kommuner och landsting.
Du som sjuksköterska bestämmer själv när och vart i Sverige du vill jobba. Du kan välja att jobba enstaka pass till heltid, dag, kväll eller natt. Vi har en stor efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet.
Läs mer om oss:
www.pelmatic.se
För mer info ring eller maila cecilia.johansson@pelmatic.se
0455-687904


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet och brinner för ditt yrke. Vi ser fram emot din ansökan.

Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag, med säte i Karlskrona. Företagets historik sträcker sig mer än 36 år tillbaka i tiden.
På Pelmaticgruppens huvudkontor i Karlskrona jobbar 22 personer varav åtta personer jobbar med vikarietillsättning inom vård och omsorg.
Sedan 2005 är Pelmatic genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet, detta är Er garanti för att Pelmatic är ett seriöst företag. Pelmatic har tecknat kollektivavtal med Bemanningsföretagen och försäkringar genom Svenskt Näringsliv/Almega.
Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/Deltid, Du väljer själv hur mycket som Du vill arbeta.Bra lön och veckoutbetalningar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.johansson@pelmatic.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pelmatic Sweden AB
Östra Prinsgatan 20
37131  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.pelmatic.se
  

Platsannons

Serviceinriktad Tandläkare till Sala Tandläkarcenter

Nu söker vi legitimerade tandläkare till Sala tandläkarcenter. För rätt kandidat finns det även möjlighet till delägarskap.

Kvalifikationer;

Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Tjänsten kräver tandläkarkompetens och gärna flerårig erfarenhet inom tandvård. Du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med patientsäkerhetsfrågor.

Du som söker tjänsten behöver vara bekväm med att arbeta självständigt. Du kommer i din tjänst att ha eget behandlingsansvar och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta självständigt.

Andra förmågor vi värdesätter är god samarbetsförmåga då du som tandläkare kommer att arbeta nära tandhygienister och tandsköterskor, vilket förutsätter god samarbetsförmåga.

Du bör även vara lyhörd och kunna utrycka sig på ett tydligt sätt, både i tal och skrift, så att patienten förstår råden de får och vad behandlingen innebär.

Vi värdesätter även flexibilitet och ett kvalitativt och serviceinriktat arbetssätt. Allt för att kunden ska få ett bra bemötande och känna sig trygg med de behandlingar och undersökningar som utförs.

Beskrivning av arbetsuppgifter;

I ditt arbete på Sala tandläkarcenter kommer du att utföra alla förekommande arbetsuppgifter för en tandläkare såsom undersökningar, lagningar, extraktioner och enklare tandkirurgi. I arbetet ingår även avancerade behandlingar som implantatbehandling och endodontisk diagnostik och behandling

Mer information;

Tillgång till patienter i området är god och vi erbjuder handledning för nyanställda. Vi erbjuder även kompetensutveckling i from av interna kurser.

Sala tandläkarcenter är en del av Orbdent. För mer information om företaget samt vilka utvecklingsmöjligheter som finns för dig som anställd se http://orbdent.com/
sv/.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: amjad@orbdent.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala Tandläkarcenter AB
Drottninggatan 11 A
73330  SALA 
Hemsida: www.orbdent.com/sv
  
Platsannons

Kriminavårdare

Arbetsplatsbeskrivning:
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområde Salberga är en del av Kriminalvården Region Mitt och består av anstalten och häktet Salberga. Anstalten är sluten och utgör tillsammans med häktet en verksamhet med 338 platser och sysselsätter ca; 250 anställda. Verksamheten är placerad i tätorten Sala. Verksamhetsområdet leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer.

Arbetsbeskrivning:
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt.

Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.

Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår. Anställningen inleds med en lokal introduktion omfattande minst två veckor.


Kvalifikationer:
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. Vi ser gärna att du har B-körkort. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete.

Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom engelska i tal. Övriga språkkunskaper värdesätts.

Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Övrigt:
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy www.kriminalvarden.se

Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår.Månadslön och ersättning för obekväm arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården VO Salberga
Box 306
73325  SALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Sala

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Tim och sommarvikarier till Hemtjänst

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Timvikarier till hemtjänst och dagverksamheterna


Arbetsbeskrivning
Om du vill jobba med att stödja människor, så ska du söka till oss.  Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom hemtjänsten i Sala kommun. Vi söker dig som är flexibel och har ett bra bemötande, du kan ta ansvar och se vad som behöver göras.

Vår hemtjänst är uppdelad inom team 1-9 samt en nattpatrull. Alla team arbetar dag, kväll och helg. Nattpatrullen åker över hela Sala kommun. Hos oss finns även kommunens trygghetslarm. Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad samt service i brukarens bostad.

Vi har även behov på dagverksamheterna som i första hand riktar sig till personer som bor i ordinärt boende. Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja gästernas förmågor.
Dagverksamheterna har olika inriktning. En vänder sig till demenssjuka och en har inriktning på aktiviteter för social samvaro och lättare rehabiliteringsträning.

Kvalifikationer
För att arbeta som undersköterska krävs adekvat utbildning, söker du en tjänst som vårdbiträde är det meriterande med gymnasieutbildning. För att arbeta hos oss vill vi att du har en god grundkondition och en i övrigt god hälsa. Rollen som vikarie kräver att du har en social kompetens och att du kan ta egna initiativ och vara flexibel. Erfarenhet av arbete inom vårt yrkesområde ses som meriterande.  Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal så som i skrift, då dokumentation ingår i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övriga krav
God datorvana 
B-körkort och cykelvana

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tidsbegränsat: Timanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Arbetstid: Dag/kväll/helg. Natt i nattpatrull.
Löneform: Timlön, Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Godkänt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister krävs.
 
Du som sökt denna tjänst ska beställa Belastningsregister § 9 (442.3) och sök det gärna redan när du ansöker då det tar en tid innan du får hem det.

ANSÖKAN
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du gör din ansökan digitalt via denna annons. 
Vi kommer göra intervjuer och anställningar löpande.

UPPLYSNINGAR
Resursenheten 0224- 74 90 90 (teltid 08.00 - 11.30, 13.00 - 15.00)
 
Fackliga kontaktpersoner
Kommunal 0224 -74 70 91

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-10
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=864%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  SALA Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  
Platsannons

Kriminalvårdare till VO Salberga - omgående vikariat/semestervikariat

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt.

Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.

Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår. Anställningen inleds med en lokal introduktion omfattande minst två veckor.KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. Vi ser gärna att du har B-körkort. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete.

Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom engelska i tal. Övriga språkkunskaper värdesätts.

Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. .Månadslön Månadslön och ersättning för obekväm arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A657846
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc9022c6-7875-44c6-9d51-cc63810a10ba&TK=86398e7c-9b65-437c-ab48-75b53d1256a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Salberga
Box 1143
73325  SALA Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se
  

Platsannons

Sala: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Tim och Sommarvikariat inom Vård och Omsorg, Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vill du arbeta med att stödja och hjälpa människor?
Inom Vård och Omsorg utgår arbetet ifrån den enskildes rätt och vilja till självbestämmande och integritet inom ramen för de lagar som styr vår verksamhet. Arbetet ska ske tillsammans med individen och dennes sammanhang i fokus. Personalen ska medverka till att skapa förutsättningar för att människor ska kunna leva ett meningsfullt, hanterbart och begripligt liv genom delaktighet, engagemang och tydlighet som ska genomsyra all verksamhet. Målet med våra insatser till äldre och funktionsnedsatta är att ge en god och trygg omvårdnad utifrån den enskildes behov. Alla som kommer till våra verksamheter ska mötas av respekt.

ARBETSUPPGIFTER

Funktionsnedsättning - Består av grupp- och servicebostäder, korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift kan vara att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter m.m.

Socialpsykiatri - Består av boendestöd och boendet Freden. Dina arbetsuppgifter är att stödja brukare i vardagen med service- och omvårdnadsinsatser så att det stärker den enskildes möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt. 
Gnistans dagverksamhet, där du som personal ger stöd och stimulans utifrån personens egna förutsättningar genom gemensamma och enskilda aktiviteter såsom skapande, matlagning och bakning och rörelse.

Hemtjänst - Vår hemtjänst är uppdelad i team 1-9 samt en nattpatrull. Vi arbetar med omvårdnad samt service i brukarens bostad.  

Dagverksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja gästernas förmågor och riktar sig i huvusak till dem som bor i ordinärt boende. 

Vård- och omsorgsboenden är  Björkgården, Ekebygården, Jakobsbergsgården och Johannesbergsgatan. Vi arbetar med en individcentrerad omvårdnad utifrån vår värdegrund där delaktighet, engagemang och tydlighet är våra ledord. I verksamhetens profil ingår dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med sin kontaktperson.

KVALIFIKATIONER
Det är av stor vikt att du har ett bra bemötande och stor empatisk förmåga, kan lyssna och förstå brukarens behov och har en vilja att tillgodose dessa på bästa möjliga sätt. Du behöver ha en god grundkondition och en i övrigt god hälsa. Du har en social kompetens och kan ta egna initiativ och vara flexibel. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänst som undersköterska krävs adekvat utbildning inom omvårdnad.
Som vårdbiträde är det meriterande med gymnasieutbildning och gärna tidigare vårderfarenhet.

Då urvalsarbetet, intervjuer och anställning sker löpande under ansökningstiden ber vi dig att söka så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Körkort B
Cykelvana 


Godkänt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister krävs och ska lämnas i oöppnat kuvert vid intervju.

Timvikarie på  korttidsboende (barn & ungdom) beställer: LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) 
Timvikarie inom övriga verksamheter ovan, beställer: Belastningsregister § 9 (442.3) 
Beställ utdraget redan när du ansöker, då det tar tid innan du får hem det.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tidsbegränsad : Timanställning och Sommarvikariat
Omfattning: Heltid/deltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid
Löneform: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Vi tar endast emot digital ansökan. 

UPPLYSNINGAR
Resursenheten 0224- 74 90 90 (teltid 08.00 - 11.30 , 13.00 - 15.00)

FACKLIG REPRESENTANT
Kommunal 0224 -74 70 91

 

 
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 80
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens:
Webbplats: http://www.sala.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=707%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sala kommun
Fredsgatan 23
73325  Sala Sverige
Hemsida: http://www.sala.se/
  

Platsannons

Frukostvärdinna/lokalvårdare/serveringspersonal

Kort beskrivning av företaget: Ett mysigt familjedrivet bed and breakfast i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har sedan i våras öppnat Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra.

1-2 tjänst/er Frukostpersonal samt städ & Restaurang & pub

Vad vi söker: 1-2 tjänst/er - Norrängens Alpacka söker dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vårt bed and breakfast. Arbetsuppgifter - Frukostpersonal samt städ - Duka ut frukost i vår frukostsal, fylla på och se till att gästerna är nöjda. Städa undan frukost. Städa våra fina rum. Restaurang & pub - Förbereda i kök för middag, förbereda i Pub för kvällens gäster. Laga mat ( enkla rätter) samt servera och sedan vara i puben där vi serverar allt från kaffe till drinkar.

Kvalifikationer: Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska och gärna flera språk.(tal) Vara noggrann o stresstålig Ha ett brinnande intresse för att arbeta med människor Tycka om att arbeta i team. Serviceminded o ansvarstagande Körkort: B
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Frukostvärd/Frukostvärdinna
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBehovsanställningEnl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan endast via mail: info@norrangen.com
Arbetsplats: 
Adress: Norrängens Alpacka AB
Broddbo Norrängen
73397  SALA 
Hemsida: http://www.norrangen.com
  
Platsannons

Projektassistent / Kontorsstöd

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vertical AB är ett litet företag och du kommer att arbeta tillsammans med projektledare och VD.
I rollen som projektassistent kommer du arbeta som en back up/avlastning för projektledare och VD vid olika projekt.
I tjänsten kommer du även att arbeta med kund- och leverantörsfakturor.
Jobbet kommer att vara en deltid upp till heltid beroende på arbetsbelastning och pågående projekt
Arbetstiderna är till viss del flexibla och viss möjlighet att självständigt planera sin arbetstid finns.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och har erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete eller som projektassistent. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande, Du är mycket kapabel i "Microsoft Office" och framför allt Excel och har arbetat med det tidigare.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vertical AB är ett litet företag och du kommer att arbeta tillsammans med projektledare och VD.
I rollen som projektassistent kommer du arbeta som en back up/avlastning för projektledare och VD vid olika projekt.
I tjänsten kommer du även att arbeta med kund- och leverantörsfakturor.
Jobbet kommer att vara en deltid upp till heltid beroende på arbetsbelastning och pågående projekt
Arbetstiderna är till viss del flexibla och viss möjlighet att självständigt planera sin arbetstid finns.
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och har erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete eller som projektassistent. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande, Du är mycket kapabel i "Microsoft Office" och framför allt Excel och har arbetat med det tidigare.

Dina personliga egenskaper
Du skall vara duktig på planering, organisering och logistik. Du ska ha förmågan att kunna hantera flera saker samtidigt ibland under tidspress. I den här rollen blir det lätt många uppgifter som ska genomföras med kort varsel, vilket kräver en god koordinationsförmåga, självständighet och noggrannhet.

Om ovanstående beskrivning passar in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med foto till job@vertical.se . Skicka gärna din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Endast skriftliga ansökningar kommer att beaktas.

Vertical AB är ett litet företag och du kommer att arbeta tillsammans med projektledare och VD.
I rollen som projektassistent kommer du arbeta som en back up/avlastning för projektledare och VD vid olika projekt.

Arbetsplatsen är förlagd på VD:ns gård i Sala Broddbo
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med 6 månaders provanställningRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: job@vertical.se
Övrigt: skicka in din ansökan tillsammans med foto till job@vertical.se
Arbetsplats: 
Adress: VERTICAL AB
Broddbo Norrängen 172
73397  Sala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal