Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 14:43

Lediga jobb i Sölvesborgs kommun (1083), Blekinge län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 430
Täthet94,06Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 106,41Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land185,31Landareal (km²)
Sjö0,58Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav920,52Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sölvesborg Bromölla Kommunalförbund söker förbundschef

Sölvesborg Bromölla Kommunalförbund (SBKF) arbetar över länsgränsen mellan Skåne och Blekinge på uppdrag av Bromölla och Sölvesborgs kommuner.
Förbundet ansvarar för Utbildning, Stöd och Service till sina två kommuner. Syftet med verksamheten är att driva funktioner gemensamt till en mindre kostnad och en lika hög eller högre kvalitet som om man drev dessa var för sig.
Förbundet har ca 350 anställda och omsätter 250 mkr.

Arbetsbeskrivning

Förbundschefen har det övergripande ledningsansvaret för SBKF och ska på uppdrag av direktionen verkställa fattade beslut.

Förbundschefen ska se till de tre organisationernas bästa, Sölvesborgs kommun, Bromölla kommun och SBKF. Arbetet är komplext vilket innebär att förbundschefen arbetar övergripande med kommunerna som är huvudmän. Samtidigt finns ett kontinuerligt samarbete med förvaltningscheferna/ verksamhetscheferna, kommuncheferna och kommunalråden i respektive kommun. Dessutom ska förbundschefen vara uppdaterad på sina egna verksamheters behov, stöd och utveckling och gällande lagar och förordningar.

Förbundschefen är en myndighetsperson vars viktigaste uppdrag är att serva kommunerna och se synergieffekter av detta.

Chefen förväntas utöva ett coachande ledarskap, med balans mellan lyhördhet och beslutsförmåga. Att skapa goda relationer och förtroende med medarbetare, politisk ledning och samverkanspartners är andra viktiga uppgifter. Att driva en klar och tydlig kommunikation kring verksamhetens mål och uppdrag och kring detta föra en öppen dialog är viktigt.Vem är du?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda arbetet i en politisk styrd organisation med ansvar för ekonomi och strategiskt utvecklingsarbete.
Du ska vara generalist och kunna lite om mycket, samt ha stor nyfikenhet på de olika verksamheterna. Du har lämplig akademisk examen.
Som person är du resultatinriktad och handlingskraftig. Via ett systematiskt arbetssätt stå du står för stabilitet och tydlig personalledning.
Du har förmågan att skapa goda relationer, vara prestigelös och diplomatisk för att kunna jämka ihop olika kommuners verksamheter och behovKontaktperson

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Dock senast den 4 juni.

Har du frågor kan du kontakta Experis, Chefsrekryteringskonsult Linda Svensson, tel 044-20 38 71 alt.Vi vill också informera sökande om att din ansökan kan komma bli offentlig handling.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 22904
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bHN2ZW5zLjE4NzU5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis
29480
29480  1083 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare/konsult till barn- och ungdomsenhet

Dedicare söker
Dedicare Socionom söker nu erfarna socialsekreterare för uppdrag inom barn- och ungdom för kunds räkning. Efter uppdragets slut kommer du att matchas mot nya spännande uppdrag. Som konsult för Dedicare blir du anställd av Dedicare och hyrs sedan ut till verksamheter som är i behov av din kompetens.

Som konsult får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att träffa fler människor i din bransch som du kan knyta kontakter med. Som konsult för Dedicare kommer du och din konsultchef överens om vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Kontakta gärna oss för ett förutsättingslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult. Du kan också besöka vår hemsida på www.dedicare.se/socionom för mer information.


Ort
Kommuner i och nära Blekinge

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär sedvanliga uppgifter som socialsekreterare på barn- och ungdomsenheten. Enligt socialtjänstlagen skall du utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning. Du kommer att samarbete med nära anhöriga och andra aktörer i syfte att främja barn och ungdomars utveckling.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt erfarenhet av BBIC.

Personliga egenskaper
Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga. Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du har en bra förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Våra kunder förväntar sig ett stort engagemang liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Tillsättning
Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

Företagsbeskrivning
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Vi bryr oss mer!

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 4027
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=4027
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Kajutan i Hörvik söker dig som vill ha sommarjobb!

Endast ett saltstänk från Östersjön vid hamnbassängen i Hörvik ligger vår Kajuta, där vi erbjuder högklassiga måltider i en lugn och avslappnande miljö.


Du som är glad och serviceinriktad och vill vara med och utveckla vår mycket populära restaurang Kajutan i Hörvik - sök jobb! Självklart ser vi gärna att du har rätt utbildning och bra erfarenheter som passar resp tjänst. Men genuint intresse är också en fördel!
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14935
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  

Platsannons

Är du undersköterska och vill vara med och utveckla Falkalyckan?

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Placering: Falkalyckan

Falkalyckan är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Totalt finns här 31 lägenheter. Personalen som arbetar på Falkalyckan strävar efter att erbjuda en trygg, hemlik och stimulerande miljö för den boende.
Personalens arbetssätt präglas av lyhördhet, respekt och empati. Vi önskar att de boende på Falkalyckan upplever att de får en god personlig och individuellt utformad omsorg efter aktuell genomförandeplan.
ARBETSUPPGIFTER
På Falkalyckan arbetar vi med BPSD, IBIC och Socialt innehåll. Vi söker Dig som önskar ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du arbetar med alla förkommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg, utifrån ett salutogent förhållningssätt.
Du bemöter, kommunicerar och samarbetar med personer med demenssjukdom och deras närstående för ökad delaktighet och trygghet. Du samverkar med kollegor och andra yrkeskategorier för personcentrerad vård och omsorg.


KVALIFIKATIONER
Är Du utbildad undersköterska med inriktning demens eller psykiatri, samt har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du är ansvarstagande, flexibel och har brukarens behov i fokus. Du är målinriktad, har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och engagerad. Inom befattningen förväntas du kunna ta emot delegering enligt HSL.
Dokumentation och kommunikation är en viktig del av det dagliga arbetet och du behöver därför ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är om du har specialistutbildning inom demensvård, är BPSD administratör eller har vana från arbetet med registret, samt har erfarenhet av att implementera det sociala innehållet i den enskildes vardag.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med årsarbetstid samt önskad sysselsättningsgrad.
Körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Grundtjänst 75 %, med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Vikariat fr. om 2017-06-18 , upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 115/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=11963fab-c415-4fbf-b244-a878ad856f11&TK=47fe44f5-27fc-4cd8-815c-8a231b5f0ac0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Är du undersköterska och vill vara med och utveckla Falkalyckan?

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Placering: Falkalyckan

Falkalyckan är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Totalt finns här 31 lägenheter. Personalen som arbetar på Falkalyckan strävar efter att erbjuda en trygg, hemlik och stimulerande miljö för den boende.
Personalens arbetssätt präglas av lyhördhet, respekt och empati. Vi önskar att de boende på Falkalyckan upplever att de får en god personlig och individuellt utformad omsorg efter aktuell genomförandeplan.
ARBETSUPPGIFTER
På Falkalyckan arbetar vi med BPSD, IBIC och Socialt innehåll. Vi söker Dig som önskar ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du arbetar med alla förkommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg, utifrån ett salutogent förhållningssätt.
Du bemöter, kommunicerar och samarbetar med personer med demenssjukdom och deras närstående för ökad delaktighet och trygghet. Du samverkar med kollegor och andra yrkeskategorier för personcentrerad vård och omsorg.


KVALIFIKATIONER
Är Du utbildad undersköterska med inriktning demens eller psykiatri, samt har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du är ansvarstagande, flexibel och har brukarens behov i fokus. Du är målinriktad, har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och engagerad. Inom befattningen förväntas du kunna ta emot delegering enligt HSL.
Dokumentation och kommunikation är en viktig del av det dagliga arbetet och du behöver därför ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är om du har specialistutbildning inom demensvård, är BPSD administratör eller har vana från arbetet med registret, samt har erfarenhet av att implementera det sociala innehållet i den enskildes vardag.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med årsarbetstid samt önskad sysselsättningsgrad.
Körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Grundtjänst 75 %, med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-06-18 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 114/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9e4c72b7-b5ce-462a-aba0-c9b16de7b8e8&TK=e56bbdf5-f359-430d-8d71-fc51fdf735d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Rektor

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: HjortakroksskolanARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för och leda verksamheten på Hjortakroksskolan som är en F-5 grundskola med tillhörande fritidshem. Hjortakroksskolan ligger i centrala Sölvesborg men med naturen precis runt hörnet och således god tillgång till grönområde, skog och vatten.
Skolan är delvis nybyggd, men kommer att förbättras för att inom något år bli en fullskalig F-6 skola. Tillsammans med personal, barn och vårdnadshavare får du därmed stora möjlighet att organisera, utveckla och sätta din personliga prägel på en enhet som sätter samarbete och barnens mående och utveckling främst och kan arbeta med den röda tråden från F-klass till årskurs 6.
I din roll som pedagogisk ledare för enheten är det centralt att du verkar för en helhetssyn på barnens utbildning och utveckling tillsammans med din personal.

Som ansvarig chef är du även en viktig del av förvaltningens ledningsgrupp för förskola och skola. Inom ledningsgruppen fördelas även övergripande ansvarsområden som du som chef kan komma att ansvara för t.ex. kompetensutveckling för kommunens lärare, delaktighet i samverkansgrupp etc. I Sölvesborgs kommun bedrivs också ett långsiktigt värdegrundsarbete där du som ledare har en central roll för det fortsatta utvecklingsarbetet i kommunen.


KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas och lyckas ser vi att du har erfarenhet av chefskap, helst i en politisk styrd organisation och gärna med bakgrund som skolledare eller motsvarande. Du har haft ansvar för ekonomi, personal och verksamhet i tidigare arbeten. Du ska ha en pedagogisk grundutbildning samt erfarenhet av pedagogiskt arbete inom verksamheterna du ska leda, och därigenom förvärvat pedagogisk insikt, enligt kraven i Skollagen.
Vi vill att du framför allt sätter följande honnörsord i centrum när du reflekterar över ditt ledarskap:

Mod, ödmjukhet och omtanke. En bra chef är modig och nyfiken, främjar förändringar och experimentlusta. Du bidrar till ett bra arbetsklimat och skapar förutsättningar som får medarbetarna att vilja lägga fram nya idéer. Du vill pröva nytt, samtidigt som du är ödmjuk och vågar lära av det du upptäcker. Din ledarstil inger förtroende och du har förmåga att skapa trygghet i arbetsgruppen i en föränderlig omvärld.

Kunskap om verksamhetens kvalitet och god självkännedom. Du är duktig i sociala processer och interagerar snarare än styr. Du lyssnar och frågar och är på så vis väl insatt i din verksamhets kvalitet och medarbetarnas arbetssituation. Du är genuin, prestigelös och ärlig, det vill säga du står för det du säger och gör eftersom du vet att det är grunden för att vara trovärdig.

Skapa förutsättningar. Du förstår att din viktigaste roll är att skapa rätt förutsättningar för att du och dina medarbetare ska uppnå ert gemensamma och väl förankrade syfte. Du sätter syftet med verksamhetens existens i främsta rummet för att du förstår att det leder till effektivitet.

Stor vikt kommer att läggs vid dina personliga egenskaper. Genomförd statlig rektorsutbildning samt tidigare förskolechefs/rektorserfarenhet är meriterande men inget krav.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 113/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b6c44ff9-50d0-4689-a818-bc7afb0a8517&TK=4fcb7550-be8e-42aa-bf07-b4c502d487f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolechef/Rektor

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Högtofta-enhetenARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för och leda verksamheten på Högtofta-enheten som är en F-5 grundskola med integrerad förskola för 1-5 åringar. Högtofta-enheten ligger vackert vid Ryssbergets fot i norra delen av kommunen och är en av tre liknande enheter i kommunen där man ansvarar för förskola och skola på samma enhet. Tillsammans med personal, barn och vårdnadshavare får du därmed stora möjlighet att organisera, utveckla och sätta din personliga prägel på en enhet som sätter samarbete och barnens mående och utveckling främst och kan arbeta med den röda tråden från förskola till årskurs 6. I din roll som pedagogisk ledare för enheten är det centralt att du verkar för en helhetssyn på barnens utbildning och utveckling tillsammans med din personal.

Som ansvarig chef är du även en viktig del av förvaltningens ledningsgrupp för förskola och skola. Inom ledningsgruppen fördelas även övergripande ansvarsområden som du som chef kan komma att ansvara för t.ex. kompetensutveckling för kommunens lärare, sammankallande i samverkansgrupp etc. I Sölvesborgs kommun bedrivs ett långsiktigt värdegrundsprojekt där du som ledare har en central roll för utvecklingsarbetet.


KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas och lyckas ser vi att du har erfarenhet av chefskap, helst i en politisk styrd organisation och gärna med bakgrund som skolledare eller motsvarande. Du har haft ansvar för ekonomi, personal och verksamhet i tidigare arbeten. Du ska ha en pedagogisk grundutbildning samt erfarenhet av pedagogiskt arbete inom verksamheterna du ska leda, och därigenom förvärvat pedagogisk insikt, enligt kraven i Skollagen. Vi vill att du framför allt sätter följande honnörsord i centrum när du reflekterar över ditt ledarskap:
Mod, ödmjukhet och omtanke. En bra chef är modig och nyfiken, främjar förändringar och experimentlusta. Du bidrar till ett bra arbetsklimat och skapar förutsättningar som får medarbetarna att vilja lägga fram nya idéer. Du vill pröva nytt, samtidigt som du är ödmjuk och vågar lära av det du upptäcker. Din ledarstil inger förtroende och du har förmåga att skapa trygghet i arbetsgruppen i en föränderlig omvärld.

Kunskap om verksamhetens kvalitet och god självkännedom. Du är duktig i sociala processer och interagerar snarare än styr. Du lyssnar och frågar och är på så vis väl insatt i din verksamhets kvalitet och medarbetarnas arbetssituation. Du är genuin, prestigelös och ärlig, det vill säga du står för det du säger och gör eftersom du vet att det är grunden för att vara trovärdig.

Skapa förutsättningar. Du förstår att din viktigaste roll är att skapa rätt förutsättningar för att du och dina medarbetare ska uppnå ert gemensamma och väl förankrade syfte. Du sätter syftet med verksamhetens existens i främsta rummet för att du förstår att det leder till effektivitet.

Stor vikt kommer att läggs vid dina personliga egenskaper. Genomförd statlig rektorsutbildning samt tidigare förskolechefs/rektorserfarenhet är meriterande men inget krav.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 112/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=daecb748-4cfc-4aed-b3f2-1c312a9501e5&TK=4556863d-079b-48d1-98ed-587bcd3ff79e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare till XL-BYGG Mjällby

I rollen som säljare är du en viktig kugge i maskineriet då du är företagets ansikte utåt mot kunder och leverantörer. För att lyckas så bör du vara resultatorienterad, kunnig och utåtriktad. Det förväntas att du förstår vikten av goda, nära och långsiktiga relationer samt att du gör ditt yttersta för att säkerställa en hög kvalité genom hela säljprocessen.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära;
• Skapa, upprätthålla, förstärka och följa upp relationen med våra kunder
• Kontinuerligt besöka våra företagskunder
• Sälja varor och tjänster enligt vårt sortiment
• Skapa offerter
• Inköp av varor


XL-BYGG Mjällby förstärker nu sin säljorganisation.
Är du en person som drivs av service, resultat och ansvar?
Har du erfarenhet av byggbranschen?
Då är detta ett jobb för dig!

I rollen som säljare är du en viktig kugge i maskineriet då du är företagets ansikte utåt mot kunder och leverantörer. För att lyckas så bör du vara resultatorienterad, kunnig och utåtriktad. Det förväntas att du förstår vikten av goda, nära och långsiktiga relationer samt att du gör ditt yttersta för att säkerställa en hög kvalité genom hela säljprocessen.

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa vis ser vi gärna att du har:
• Materialkännedom inom byggbranschen
• Kalkylerings och ritningslära
• God förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift
• Datorvana
• Körkort

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och särskilt att du:
• är lösningsorienterad
• har ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt
• har hög servicekänsla
• har god samarbetsförmåga
• känner passion för arbetet


Vi är ett privatägt företag som står för tradition, kvalité och service. Vår ambition är att ge dig som kund en heltäckande service och ett komplett sortiment varor för byggmarknadens behov.
Vi jobbar under ständig utveckling och är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.
Medlemskapet i XL-BYGG gör att vi kan erbjuda dig en starkare produkt till ett bättre pris. Här kan du få hjälp med allt från trälister och glasverandan till kompletta materialleveranser för hela byggen.
Välkommen till en riktig bygghandel!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader Fast lön med individuell lönesättning Start enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Mjällby
Webbplats:
Epostadress: maria.kihlstrom@xlbygg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: XL-BYGG AB
Listervägen 40
29471  Sölvesborg Sverige
Hemsida: http://www.xlbygg.se/mjallby
  

Platsannons

Socialsekreterare, vuxen/missbruk

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: IFO, Sölvesborg.

ARBETSUPPGIFTER
Personalgruppen består idag av en 1:e socialsekreterare och 2 socialsekreterare, drogterapeuter, 1 behandlare och 1 boendestödjare. Arbetet leds av en avdelningschef. Avdelningen är under stark utveckling och expandering. Denna roll som handläggare innebär myndighetsutövning såsom att utreda klienters behov och följa upp beslutade insatser enligt aktuell lagstiftning inom socialtjänstområdet.
Vi har ett gott samarbete mellan våra olika avdelningar inom IFO och handläggarna har regelbunden extern handledning. Vi använder ISOX som IT-stöd. Vår förvaltning har ett uttalat lösningsfokuserat synsätt vilket innebär att vi har ett salutogent arbetssätt och försöker alltid hjälpa människor att hitta lösningar och använda sina resurser på ett positivt sätt. Vi strävar också efter att finna hemmaplanslösningar för våra barn/ familjer/klienter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med socionomexamen, vi vill att du skall ha ett stort intresse av målgruppen och att arbeta med utredningar och uppföljning av insatser. Du ska vara förtrogen med gällande lagstiftning och det är meriterande att ha kunskap om ASI och MI.
Vi förväntar oss att du har inlevelseförmåga, lyhördhet och kreativitet i mötet med de personer vi arbetar för. Du tycker om att samarbeta och samverka med andra och ser vinsterna med detta. Vi vill att du har god förmåga att analysera och uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Vi kommer att ha en löpande process där intervju och anställning, direkt kan ske vid utannonseringens början. Tillträde omgående efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens: 111/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=59ac695c-51b1-4d66-bb9a-0c94d1d6c264&TK=566cd428-1e09-4ed4-aea7-3c1915c824d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1166 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2002%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Ma/NO – lärare, åk 7-9, Mjällby skola

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Mjällby skolaARBETSUPPGIFTER
På Mjällby skola går ca 450 elever i årskurserna F till 9 samt grundsärskola. Tjänsten innebär undervisning i matematik, kemi, biologi, fysik och teknik på högstadiet. I tjänsten ingår också mentorskap. Samarbetsförmåga, flexibilitet och möjlighet att kunna anpassa undervisningen utifrån elevernas förutsättningar är viktiga egenskaper.

KVALIFIKATIONER
För att vara behörig till tjänsten krävs lärarexamen och lärarlegitimation.

Individuell lönesättning tillämpas.
Ange löneanspråk.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 110/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d22042d6-7c2f-4014-99a4-98720806c2f2&TK=5abfd2d1-2239-4d64-ba89-6add383d5c51
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Spanskalärare åk 7-9, Mjällby skola

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Mjällby skolaARBETSUPPGIFTER
På Mjällby skola går ca 450 elever i årskurserna F till 9 samt grundsärskola. Tjänsten innebär undervisning i spanska och eventuellt ytterligare något ämne på högstadiet. I tjänsten ingår också mentorskap. Samarbetsförmåga, flexibilitet och möjlighet att kunna anpassa undervisningen utifrån elevernas förutsättningar är viktiga egenskaper.

KVALIFIKATIONER
För att vara behörig till tjänsten krävs lärarexamen och lärarlegitimation. Behörighet i något av ämnena svenska eller engelska är meriterande.


Individuell lönesättning tillämpas.
Ange löneanspråk.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 109/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3b1abfda-a81e-4ecb-b6b9-8a2a22acb6f5&TK=6e436cb3-fb2b-4cfa-ab40-07972007d285
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialpedagog eller speciallärare, åk 7-9

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Mjällby skolaARBETSUPPGIFTER
På Mjällby skola går ca 450 elever i årskurserna F till 9 samt grundsärskola. Denna tjänst är på högstadiet. Som specialpedagog eller speciallärare är du en del av skolans elevhälsoteam.
I nära samarbete med annan personal på skolan arbetar du för att utveckla skolans lärmiljöer. Samarbetsförmåga, flexibilitet och möjlighet att kunna anpassa undervisningen utifrån elevernas förutsättningar är viktiga egenskaper liksom ett relationellt förhållningssätt.
Du bör också ha kunskaper kring pedagogiska utredningar, extra anpassningar och särskilt stöd.


KVALIFIKATIONER
För att vara behörig till tjänsten krävs specialpedagogexamen eller speciallärarexamen.
Behörighet att undervisa på högstadiet i teoretiska ämnen och erfarenhet från högstadiet är meriterande.


Individuell lönesättning tillämpas.
Ange löneanspråk.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 108/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51c1da93-296c-41b2-9c29-0716f46d6287&TK=ac91cb4b-7e14-4bc3-9c25-6f5935f836e4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker i östra Blekinge till Ottosson Truck

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ansvarstagande servicetekniker i östra Blekinge med erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner till Ottosson Truck i Sölvesborg.

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med sin Sverige-agentur för Hyundai? Då har vi troligen jobbet för dig.

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 55 trucktekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med. Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar. Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.
Ditt arbetsområde kommer att vara beläget i östra Blekinge; Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Emmaboda och Torsås. Du kommer att utgå från hemmet.


Din profil
Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov. Du är van av att jobba ute på fältet och trivs att skapa goda relationer med dina kunder ute på fältet.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och att ta eget ansvar, initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med.


Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Ottosson Truck med Maxkompetens. Vänligen skicka din ansökan snarast, dock senast den 28/5 2017. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna Alexandra Ivstam på telefonnummer 044-781 44 82 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Om kunden
Ottosson Truck grundades 1969 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov. Idag är vi stolt importör och generalagent för globalledande Hyundai. Med huvudkontor i Norje, filial i Helsingborg samt dotterbolag i Norrköping ska vi förse Sveriges truckmarknad med den bästa trucklösningen. Ottosson Truck har Sverigekompetens av den svenska truckmarknaden och i kombination med Hyundai som står för världsomspännande tung industrierfarenhet tillför vi det bästa av två världar på den Svenska truckmarknaden. Läs gärna mer om företaget på www.ottossontruck.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5875
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5875
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Lilla Torg, Cardellsgatan 13
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  

Platsannons

Resturangchef

Varmt välkommen till ett klassiskt svensk sommarhotell ca 100 meter från stranden. Hotellet är beläget i Sölvesborgs kommun och i det idylliska fiskeläget Hällevik. Vi har hälsat gäster välkomna hit i 100 år och det firar vi lite extra just i år. Hotellet har plats för ca 100 boende gäster och 7 st självhushållslägenheter. Vår populära restaurang och bar är öppen hela sommaren och här sjuder ett aktivt sommarliv.
Vi har också 4 fina tennisbanor, så många av våra gäster är här på tennisveckor och kombinerar strandlivet med lite sportigare aktiviteter.

Vi söker nu en restaurangchef som kan vara ansiktet utåt och vara en positiv sammanhållande länk i vår restaurang och kök.
Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och van att ha många bollar i luften. Som person bör du vara positiv, social och vara en god förebild för de du leder.
Arbetet innebär att planera, leda operativt arbete i restaurangen, ha kundkontakt, göra beställningar, ha hand om kassaredovisning, indroduktion av nyanställda och framförallt vara en glädjespridare med professionell kunskap gällande servering.
Bifoga dina meriter.
Tillträde enl ök , lön enl ök.
Välkommen till en glad och fantastiskt mysig arbetsplats !
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid¨.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök vi länk eller kristina.severin-rajala@arbetsformedlingen.se https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14845
Arbetsplats: 
Adress: Hälleviks Havsbad
Semestervägen 5
29472  SÖLVESBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

Klasslärare åk 6 Sv/So alt. Ma/No, Bokelundsskolan

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Bokelundsskolan är en trivsam femparallellig 6-9-skola med ca 450 elever, som ligger i grönskande bokskog med närhet till både centrum och havet, men också på gång- och cykelavstånd till järnvägsstationen. Varje elev i åk 6-9 lånar en egen dator och vi använder GAFE (Google Apps for Education) som bas för undervisningen parallellt med traditionella läromedel. Varje lärare har naturligtvis sin egen dator och förutsätts se den som ett kommunikativt och pedagogiskt verktyg för sig själv och sina elever i undervisningen och ett verktyg att utveckla sin undervisning i. Sölvesborgs kommun använder sig av Inläsningstjänst.
Vi har en mycket aktiv fritidsavdelning och en personal som uppskattar glatt humör och arbetslivets mjuka värden. Lärarpersonalen ligger i framkant när det gäller vilja och kompetens till datorns användning.
ARBETSUPPGIFTER
Elever kommer till Bokelundsskolan i åk 6 från fyra olika skolor, vilket innebär att klassen är nybildad och har träffats vid ett tillfälle i slutet av våren. Du kommer att starta upp din klass och sätta prägel på den med hjälp av kollegor i åk 6 och elevhälsans förebyggande arbete.
Du undervisar i åk 6 i antingen Sv/SO eller Ma/NO alternativt alla de uppräknade ämnena och tillhör samtidigt ett arbetslag med fem andra klasslärare i åk 6. I arbetslaget samarbetar ni kring era gemensamma ämnen och med elevvård. I tjänsten ingår ett klassföreståndarskap med tillhörande ansvar för utvecklingssamtal och elevvård. Till arbetslagets hjälp finns stöttning av speciallärare, specialpedagog och elevassistent.
Som lärare hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av dina lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Hos oss har du mycket goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten.
Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad!


KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen och legitimation för undervisning i åk 6 i ovan nämnda ämnen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet är meriterande.
Som person är du en engagerad och ansvarsfull pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet.
Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor.
I ditt pedagogiska ledarskap är du tydlig och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö för eleven som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Du anpassar och varierar din undervisning utifrån den enskilde elevens behov för att skapa goda förutsättningar för lärande. Har du dessutom god förmåga till analys och reflektion och utvecklar ständigt din yrkesroll?
Då ser vi fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid 100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 , upphör: 2017-12-21 . Visstidsanställning t o m 2017-12-21, med goda möjligheter till förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 107/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71c4f0ee-21e9-4ee8-9e74-1951b1cecbfe&TK=ce879761-266a-40fc-855d-deb1b281580f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Klasslärare åk 6 Sv/So alt. Ma/No, Bokelundsskolan

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Bokelundsskolan är en trivsam femparallellig 6-9-skola med ca 450 elever, som ligger i grönskande bokskog med närhet till både centrum och havet, men också på gång- och cykelavstånd till järnvägsstationen. Varje elev i åk 6-9 lånar en egen dator och vi använder GAFE (Google Apps for Education) som bas för undervisningen parallellt med traditionella läromedel. Varje lärare har naturligtvis sin egen dator och förutsätts se den som ett kommunikativt och pedagogiskt verktyg för sig själv och sina elever i undervisningen och ett verktyg att utveckla sin undervisning i. Sölvesborgs kommun använder sig av Inläsningstjänst.
Vi har en mycket aktiv fritidsavdelning och en personal som uppskattar glatt humör och arbetslivets mjuka värden. Lärarpersonalen ligger i framkant när det gäller vilja och kompetens till datorns användning.
ARBETSUPPGIFTER
Elever kommer till Bokelundsskolan i åk 6 från fyra olika skolor, vilket innebär att klassen är nybildad och har träffats vid ett tillfälle i slutet av våren. Du kommer att starta upp din klass och sätta prägel på den med hjälp av kollegor i åk 6 och elevhälsans förebyggande arbete.
Du undervisar i åk 6 i antingen Sv/SO eller Ma/NO alternativt alla de uppräknade ämnena och tillhör samtidigt ett arbetslag med fem andra klasslärare i åk 6. I arbetslaget samarbetar ni kring era gemensamma ämnen och med elevvård. I tjänsten ingår ett klassföreståndarskap med tillhörande ansvar för utvecklingssamtal och elevvård. Till arbetslagets hjälp finns stöttning av speciallärare, specialpedagog och elevassistent.
Som lärare hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av dina lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Hos oss har du mycket goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten.
Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad!


KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen och legitimation för undervisning i åk 6 i ovan nämnda ämnen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet är meriterande.
Som person är du en engagerad och ansvarsfull pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet.
Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor.
I ditt pedagogiska ledarskap är du tydlig och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö för eleven som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Du anpassar och varierar din undervisning utifrån den enskilde elevens behov för att skapa goda förutsättningar för lärande. Har du dessutom god förmåga till analys och reflektion och utvecklar ständigt din yrkesroll?
Då ser vi fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 106/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=198452e8-231c-4914-b74a-a200ccda239f&TK=fd3e2de7-eb75-4e27-855e-61b9dee65bb1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Eventsäljare Sweden Rock, 7-10 juni

Gillar du konserter, träffa folk och är duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE det perfekta sommar-jobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring inne på Sweden Rock Festival i Norje, 7-10 juni. Måltider ingår varje dag. Du tar dig till festivalen på egen hand och det finns möjlighet att bo kostnadsfritt på festival-campingen (crew-camping) under alla festivalens dagar.Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!

Vi arbetar på stora konserter, events och festivaler i Skandinavien.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://killnoise.com/work/se-apply.html
Epostadress: jobs@killnoise.com
Övrigt: Vi svarar som snabbast när du lämnar in din ansökan via länken http://killnoise.com/work/se-apply.html
Arbetsplats: 
Adress: Respira AB
Mailbox 505
11411  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykiatrisjuksköterska till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Sölvesborg

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins öppenvård såsom t.ex. samtal, rådgivning, kvalitetsregister samt uppföljning och utvärdering av medicinering. På mottagningen arbetar vi i team tillsammans med kollegor från andra professioner och andra myndigheter utanför landstinget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg psykiatrisjuksköterska och intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Påbyggnadsutbildning steg 1 inom psykodynamisk terapi eller KBT är meriterande.

Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen.
Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge och arbetet inom psykiatrisk vård, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.

Körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A681498
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=88b447a7-4b80-4226-81cf-4b6ea9293b33&TK=0fb3187e-91b9-4b68-bef9-64230f0b5752
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

Lärare åk 1-3 på Havelidens skola

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Havelidens skola.
ARBETSUPPGIFTER
Havelidens skola ligger i det lilla fiskesamhället Hällevik på listerlandet omgiven av fantastisk natur. Naturreservatet Stiby backe, våra vita stränder och den pittoreska hamnen är områden som vi gärna använder i utbildningssyfte. Skolan präglas mycket av en stor gemenskap och stolthet som vi arbetar mycket för att behålla vilket i praktiken innebär att du som anställd och elev på Havelidens skola ska vara stolt över vår verksamhet.
Är du inte det är det ditt ansvar att lyfta det för att få till förändringar. Vi har en god relation med föräldrar och ett gott samarbete med centrala funktioner på kommunnivå.
Vi har ett elevhälsoteam som träffas varje vecka bestående av rektor, specialpedagoger, socialpedagog, skolsköterska, kurator, skolpsykolog och berörd undervisande lärare och fritidspedagog. Utgångspunkten i allt elevhälsoarbete är hur vi tillsammans kan hitta bra lösningar för att göra utbildningen bättre för våra elever. Ingen sitter ensam med ett problem utan vi hjälps åt att hitta bra lösningar. Tillsammans fattar vi beslut och tillsammans tar vi ansvar för dessa beslut.

Som lärare i åk 1-3 hos oss på Havelidens skola så ingår du i lågstadiets arbetslag, vilket du gör med tre andra lärare och en specialpedagog. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av utbildningen och verksamheten. Till din klass finns även en fritidspedagog kopplad som tillsammans med dig ansvarar för ert samarbete där era kompetenser styr upplägget för skoldagen. Fritidspedagogen är sedan ansvarig för de elever som går i er klass även på fritidshemmet. Vi har tre klasser på lågstadiet och du ansvarar för all undervisningen i din klass förutom i idrott och musik. Varje vecka får du handledning av specialpedagog som är kopplad till lågstadiet för att på ett så bra sätt som möjligt stödja dig i att skapa goda lärmiljöer för våra elever.

Vi strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. I tjänsten ingår klassläraransvar.


KVALIFIKATIONER
Examen som lärare 1-3 och lärarlegitimation. Erfarenhet att jobba med elever i behov av särskilt stöd är starkt meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 104/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cca67156-9ada-4bd6-922c-61d3ac515664&TK=de453ecc-fa7c-4f0d-9794-5e6855815747
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagersäljare

Är du en person som brinner för sociala kontakter och trivs att arbeta med service? Har du goda kunskaper om byggmaterial och erfarenhet inom snickeribranschen? Då är du den vi söker!

Om jobbet
Du kommer att arbeta på ett privatägt företag som står för tradition, kvalité och service. Företagets ambition är att ge kunden en heltäckande service och ett komplett sortiment av varor för byggmarknadens behov. Du arbetar tillsammans med cirka 12 medarbetare som är stationerade inom olika områden. I din arbetsroll som lagersäljare ingår att ge en god service till kunder.

Vanliga arbetsuppgifter:

- Varuplock
- Orderplock
- Leverantörs kontakt
- Varubeställningar
- Lagerrenhållning

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och försäljning. Du har förmågan att hitta lösningar och med din goda kunskap inom byggbranschen kommer du snabbt in i arbetet. Du är en säljande person som inte är rädd för kundbemötande och ett sinne för ordning. Ett krav är att du har truckkort.
Som person är du positiv, ansvarstagande, initiativrik och har en känsla för service.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som lagersäljare är ett konsultuppdrag mellan 2017-06-26 – 2017-08-04.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret på sidan 2. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jakob Somehagen på 073 – 684 77 14, jakob.somehagen@adecco.se

Välkommen att ansöka!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=F97BABB7-231F-4A51-9DA2-47C7E3C22108&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Campus Gräsvik 5
37175  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Servicetekniker till AGA Gas

AGA i Sverige ingår i Linde Group, Region Europe North, där också övriga nordiska länder och Baltikum ingår. Drivna av ett entreprenörskap arbetar vi ständigt med nya, högkvalitativa produkter och processer. Med en avancerad gasteknik gör vi det möjligt för våra kunder att öka såväl lönsamhet som säkerhet och kvalitet samtidigt som miljön skyddas.

Är du en modern servicetekniker som drivs av att utveckla affärer och göra dina kunder så där extra nöjda?

AGA Gas söker en modern Servicetekniker till Kristianstad med omnejd

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer vara AGA Gas representant när det gäller service till våra kunder i Kristianstad-området. Du arbetar självständigt och styr med hjälp av våra digitala system din arbetsvardag på ett smidigt och säkert sätt. Som Servicetekniker hos oss levererar du förstklassig service av våra gasdistributionssystem till våra externa kunder som antingen köpt eller hyrt utrustning av oss. Du ansvarar för hela ledet, från planering och inköp till avrapportering och fakturering. I rollen ingår också viss försäljning av tex. serviceavtal.

Du tillhör ett kompetent och erfaret team med huvudbas i Malmö men du utgår hemifrån.

Vem är du?
Vi söker dig som är en senior tekniker med några års erfarenhet i servicebranschen. Kanske har du tidigare arbetat med VVS, kompressorer eller liknande service? Har du erfarenhet från medicinska gassystem ser vi det som starkt meriterande. Därutöver har du ett stort tekniskt intresse och kunnande samt vana av att ta ett helhetsansvar för serviceprocessen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Du är en utåtriktad person som trivs ute hos dina kunder och som drivs av att utveckla våra affärer. Detta gör du genom att ha ett stort kundfokus och vara affärsmässig, ödmjuk och lyhörd i din framtoning.

Struktur, planering och en god prioriteringsförmåga är andra viktiga egenskaper för att trivas i denna roll. Du förväntas bidra med ett glatt och trevligt humör för att bibehålla den goda stämning vi har i vårt team.

Du har god vana av olika IT-system och ser de digitala verktygen som ett stöd i din arbetsvardag. Förutom svenska har du god förståelse för det engelska språket.

Vad erbjuder vi?
AGA Gas erbjuder dig en tjänst som innebär stor frihet att själv planera din arbetsvardag. Du kommer få arbeta med en spännande teknik där det finns alla möjligheter att utvecklas vidare. Dessutom i en bransch som är i framkant och i ett stabilt företag som är marknadsledande och som har ett uttalat mål att driva gasbranschen framåt.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret längre ner på sidan. Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Persson, josefine.persson@badenochandclark.se eller 0736-84 70 39.
Vi ser fram emot din ansökan senast 18 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Servicetekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=CFDA0B44-5941-468D-9BB9-02ECA70B3F55&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Campus Gräsvik 5
37175  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  

Platsannons

Näringslivschef

Vi söker dig som vill leda och driva vidareutvecklingen av Sölvesborgs kommuns näringsliv. Till din hjälp finns en näringslivs-/landsbygdsutvecklare, handelsutvecklare och turismansvarig.

Näringslivsfrågorna är ett av kommunens fyra strategiska områden. Det är politiskt prioriterat och ska genomsyra hela organisationen.

Ditt huvuduppdrag är att arbeta med råd och stöd till befintliga företagare i kommunen och säkerställa att de får den service och den hjälp som de behöver. Avdelningen hjälper bl a till med rådgivning kring olika typer av företags- och investeringsstöd. Du ansvarar också för att arbeta med nyetableringar av företag och hantering av de förfrågningar som kommer till kommunen. En viktig del av arbetet är att medverka till att kommunens organisation svarar upp mot företagens behov, i detta arbete är bemötandefrågorna mycket viktiga. I rollen har du ett nära samarbete med kommunchefen och kommunstyrelsens ordförande.

Näringslivsavdelningen arbetar aktivt med kommunikationen till företagen bl a genom återkommande lunchmöten och nyhetsbrev. Kommunen jobbar med konceptet ”En väg in” för företagen där näringslivsavdelning agerar rådgivare och lotsar företagare vidare inom kommunen för att säkerställa att de får rätt stöd. I rollen ingår du i flera olika gruppkonstellationer såväl inom kommunen som externt, nätverksbyggandet är en prioriterad del i rollen.


Vi söker dig som har en bred yrkeserfarenhet från näringslivet men som också har kunskaper om hur den demokratiska processen och arbetet i en kommun fungerar. Du är en engagerande person med erfarenhet av att driva utvecklingsarbete. Det är meriterande om du själv har drivit företag. Och vi ser positivt på om du har ett intresse för föreningsliv. Du har god kunskap om hur samhället fungerar kombinerat med ett intresse för företagens och samhällets utveckling. Du har ledarerfarenhet och formulerar dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Som person är du förtroendeskapande och har en god kommunikativ förmåga och kan anpassa dig i olika sammanhang. Vidare är du bekväm i att tala inför en grupp. Du är nyfiken, ansvarstagande och samarbetsinriktad samt har god uthållighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din närmaste chef är kommunchefen och du kommer att ha en strategisk roll i det kommunala utvecklingsarbetet. Det finns möjlighet till utökat ansvar och befogenheter inom organisationen.

För tjänsten vill vi att du bor inom dagpendlingsavstånd till Sölvesborgs kommun och att ditt hjärta klappar extra för just Sölvesborg. Tjänsten innehåller en del aktiviteter utanför ordinarie arbetstid och ställer krav på hög tillgänglighet.

Du får en betydelsefull roll med goda påverkansmöjligheter och din insats blir av stor betydelse för kommunens och företagens fortsatta utveckling.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. I Sölvesborg bor cirka 17 500 invånare och man har en vision att vara 20 000 invånare år 2020. I kommunen finns ca 1 750 företag, varav flera mindre bolag. Kommunen arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt som görs i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Näringslivschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.hogstrom-co.se
Epostadress:
Övrigt: Din ansökan sänder du via www.hogstrom-co.se Aktuella tjänster. I rekryteringsarbetet planerar vi flera olika intervjusteg, läs mer i annonstexten på www.hogstrom-co.se
Arbetsplats: 
Adress: Högström & Co Management AB
Södra Järnvägsgatan 4A
35229  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.hogstrom-co.se
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska till Sölvesborgs vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Sölvesborgs vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 11200 listade patienter i olika åldrar.

Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral här http://www.1177.se/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Solvesborgs-vardcentrum-Solvesborg/

Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss och tåg för bra pendlingsmöjligheter.


ARBETSUPPGIFTER
En av våra erfarna distriktssköterskor lämnar oss för nya utmaningar och vi behöver en ny medarbetare. Som sjuksköterska på vårdcentralen kan du möta allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagning, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, triagering med mera.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och är du vidareutbildad till distriktssköterska med förskrivningsrätt är det meriterande och erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärt.
Har du dessutom utbildning och kompetens inom diabetesområdet så är det särskilt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval bland de sökande till tjänsten sker fortlöpande under ansökningstiden. . Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680080
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=290fa148-0a0d-4ff1-8496-e3d0914c4936&TK=1cc29f74-1afd-4d7d-9c69-09b3dfb02155
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Sölvesborgs vårdcentral
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Falkviksgårdens skola.
ARBETSUPPGIFTER
Falkviksgårdens skola är i nuläget en F-3 skola med ca 125 elever. Inom snar framtid kommer skolan att byggas ut och om för att ta bli en F-6 skola.

Vi arbetar tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga och utveckla sina kunskaper och förmågor. Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna stolthet och meningsfullhet. På Falkviksgårdens skola är goda relationer och trygghet grunden för goda kunskapsresultat och vi bedriver ett ständigt pågående värdegrundsarbete.
Som fritidspedagog på Falkviksgårdens skola kommer du förutom att arbeta på fritids också arbeta i skolan. Tillsammans med övrig personal driver och utvecklar du verksamheten i linje med styrdokumenten.


KVALIFIKATIONER
Du är examinerad fritidspedagog med stort engagemang för barn, lärande och skolutveckling. Annan utbildning kan eventuellt provas som likvärdig. Du är lyhörd, flexibel och lösningsfokuserad. I din roll som fritidspedagog tar du initiativ och är inte rädd för att tänka i nya banor.
Du tar ansvar för att verksamheten utvecklas och håller en hög kvalitet och att dina arbetssätt och metoder baseras på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Din undervisning präglas av variation gällande arbetssätt, uttryckssätt och lärmiljöer. Meriterande är om du är van vid att använda digitala verktyg i arbetet med barnen.

Det ligger naturligt hos dig att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du kan arbeta självständigt såväl som i lag och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Individuell lönesättning tillämpas.
Ange löneanspråk.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid 80 % semestertjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 103/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af44862d-80ce-4767-8cdb-7d937b560fb8&TK=488181d0-dc17-49cf-9126-c17f93bd940e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker distriktssköterska till primärvården i Sölvesborg

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska på vårdcentral.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och helger.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en distriktssköterska för arbete på Sölvesborgs vårdcentral.<br /><br />Söker dig som är legitimerad distriktssköterska med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad distriktssköterska med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: DSK Sölvesborg
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/318/almia-soker-distriktsskoterska-till-primarvarden-i-solvesborg
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Almia söker sjuksköterska till primärvården i Sölvesborg

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdcentral.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och helger.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete på Sölvesborgs vårdcentral.<br /><br />Söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: SSK Sölvesborg
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/317/almia-soker-sjukskoterska-till-primarvarden-i-solvesborg
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Specialpedagog 100 % tillsvidare

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Hörviksenheten

Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med 80 elever från f-klass till åk 6, samt ett tillhörande fritids med två avdelningar där ca 45 barn går. Vi har nära till havet, nära till skogen och Listershuvud och granne med Gröna vallen, HIF:s stora idrottsplats.
För oss är det viktigt att det är våra gemensamma barn inom enheten och att samarbete ska vara en självklarhet
Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där alla kan trivas, barn/elever, föräldrar och personal.
Vi har höga positiva förväntningar på alla och tror att tillsammans kan vi förändra och utveckla.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog inom Hörviksenheten är du med och driver det pedagogiska arbetet framåt. Du är del av arbetslagen där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för att utveckla varje barn/elev. Tillsammans med personalen ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik och lustfylld miljö på förskolan såväl som på skolan/fritids.
Du ingår som en naturlig del i enhetens barn- och elevhälsoteam. Vi arbetar med den röda tråden från förskola till skola där du är en viktig länk. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a handledning, förskole/skolutveckling, föräldrakontakter, undervisning, kartläggning och dokumentation


KVALIFIKATIONER
Specialpedagogexamen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse med förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 100/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=acc39b49-6522-4724-9293-42d546642c16&TK=5cce2260-05e6-422e-a681-00cdfed1b16b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bibliotekarie, vikariat

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, arbetsmarknadsenhet och kommunikationsavdelning. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.ARBETSUPPGIFTER
Sölvesborgs kommun söker en barn- och ungdomsbibliotekarie som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av biblioteksverksamheten för barn och unga. Tjänsten är ett vikariat för en tjänstledighet, med möjlighet till förlängning.
Du kommer att arbeta litteraturfrämjande med fokus på barn och unga samt planera och genomföra programverksamhet riktad mot barn. I arbetsuppgifterna ingår praktiskt biblioteksarbete såsom medieurval, pass i informationsdisk och bokuppsättning.
Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Uppdrag på filialbibliotek eller utlämningsställen kan också förekomma. Schemalagd arbetstid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen inom biblioteks- och informations¬vetenskap och erfarenhet av att arbeta i biblioteksverksamhet som vänder sig till barn och unga.

Du har erfarenhet av att planera och genomföra programverksamhet för barn och unga samt god förmåga att presentera böcker och väcka läslust. Vidare har du ett utåtriktat arbetssätt med fokus på hög service och vänligt bemötande. Intresse och förståelse för barns och vuxnas lärande samt god informationskompetens och bokkunskap förutsätts.

Bibliotekens verksamhet befinner sig i ständig förändring varför du ska vara öppen och intresserad av nytänkande och vilja bidra till bibliotekets utveckling. Vi ser gärna att du är kreativ och kommer med idéer och förslag på nya angreppssätt. Du är en kommunikativ person som har förmåga att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras. Tillgång till bil underlättar.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Vikariat med tillträde 2017-08-21, eller enligt överenskommelse., upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 101/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ba215e1-14df-4462-9df8-4927b97da026&TK=4ea88907-e98f-414f-b6d0-68e07b3f1f10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Kommunledningsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. Förskollärare, 3 tjänster

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Sölvesborgs kommun
Bossabo enheten tillsvidare tjänst 100 %,
Kanehalls enhet tillsvidare 100 %
Markgatans enhet vik 100 % 170810–180715
ARBETSUPPGIFTER
Du ska med barnens individuella lärande i fokus möta alla barn och föräldrar med engagemang, lyhördhet och professionalism. Din pedagogiska ledarförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet behövs bland annat då du tillsammans med kollegor skapar en lärorik och lustfylld miljö för barnen.
Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barns utveckling och att du har förmåga att följa, analysera och dokumentera både det enskilda barnet och verksamheten.
Du ska vara bekväm med att använda digital teknik i vardagen. Vidare krävs att du är delaktig i förskolans systematiska kvalitetsarbete och i skapandet av en god arbetsmiljö.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Har du ännu inte fått din examen eller din legitimation utfärdad anger du det vid ansökan.
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete som förskollärare. Har du annan arbetslivserfarenhet kan det vara meriterande.
Vi vill att du har en nyfikenhet och erfarenheter av att jobba projektinriktat. Du skall vara en tydlig pedagogisk ledare och vi vill att din kompetens tas tillvara. Du skall vilja bli utmanad och växa i din yrkesroll. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Individuell lönesättning tillämpas.
Ange löneanspråk.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100 %, tillämpar önskad sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 eller enligt överenskommelse. . 2 tjänster tillsvidare 1 vikarietjänst t o m 2018-07-15Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 102/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=78d98147-4184-45a6-ab0f-ab5768677dd2&TK=2d986386-e56d-4112-8ed6-8f0c45a63390
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Händig och driven Implementatör till PAAM Systems

Är du en händig person med en drivande personlighet? Trivs du med att hjälpa andra och möta människor i olika branscher? Vill du arbeta i en organisation som lägger stor vikt vid laganda och respekt? Då kan du vara PAAM Systems nya Implementatör för region södra Sverige.

OM TJÄNSTEN
PAAM Systems har en historia från tidigt 90 tal och har under resans gång utvecklats till den jordnära och ständigt växande verksamhet de är idag. Utveckling och teknologi har varit på agendan sedan start och hela tiden med strävan att möta framtiden med dess möjligheter och utmaningar. Detta tillsammans med att skapa ett bra gäng med kollegor där ledord som ansvar, respekt och reflektion hela tiden ligger högt på listan blir atmosfären och arbetsplatsen riktigt bra. Det händer med andra ord mycket hos PAAM Systems och expansionen är ett faktum. Region södra Sverige behöver en person som ska arbeta med implementering och kundstöd med start så snart som möjligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PAAM Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos PAAM Systems.

ARBETSUPPGIFTER
Som Implementatör och kundstöd hos PAAM Systems har du en nyckelroll och du kommer vara den som startar upp denna funktion i södra Sverige. Din vardag kommer vara varierad, ena dagen befinner du dig ute hos kund och monterar ny utrustning eller ser till att befintlig fungerar, andra är du på plats på kontoret och agerar fjärrhjälp till kollegor eller kunder via telefon och dator. För att komma in ordentligt i arbetet kommer du få en gedigen introduktion som innebär att du går en intern utbildning och därefter under en tid går sidan om kollegor.

Du kommer till exempel att:


* Sätta upp utrustning till nya kunder
* Hjälpa kunder via telefon och dator
* Drifta service ute hos kund


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker en person som har handlag för att ta sig an praktiska saker och som har datavana. För att trivas bra i organisationen har du en god kännedom om dig själv och trivs med att arbeta med olika sorters människor. Du gillar att hjälpa andra och att ge service på ett pedagogiskt sätt.

De krav som finns är följande:


* Du talar och skriver flytande svenska
* Har B-körkort


Det är meriterande om du kommit i kontakt med SQL-server men inget krav.

Noggrannhet och kvalitet ligger högt på din lista och du tullar inte på detta. Du trivs med att arbeta med olika sorters människor och samarbetar gärna. Du också gillar ordning och reda vilket gör att du prioriterar rätt saker och att arbeta på egen hand med egen planering av din kalender är för dig en baggis.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Södra Sverige, Skåne, Blekinge
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Lina Lindgren
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PAAM Systems ger dig kontroll över dina nycklar. När de används, av vem och till vad. Med system som AXSOR och EAGLE får du total kontroll, automatiskt. Allt egenutvecklat med egna konstruktioner och vi håller med eget underhåll. ”Made in Sweden” helt enkelt. Direkt.

Allt inom PAAM Systems skall baseras på ansvar, respekt och reflektion. Det gör att vi behandlar vårt arbete, våra kontakter och oss själva på ett sunt sätt. Vi skapar starka partnerskap och därmed skapas ett friskt och växande företag. Detta är det naturliga sättet att agera för varje medarbetare i PAAM Systems. Det skall också vara vår ambition att våra samarbetspartners agerar på samma sätt.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 14987430
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/handig-och-driven-implementator-till-paam-systems/14987430?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till primärvården i Sölvesborg.

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till primärvården i Sölvesborg.
Uppdraget börjar 2017-06-26 till 2017-07-28

Känner du att detta passar dig ? Hör av dig och snacka om saken.

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 1616
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1616
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till primärvården 1177 i Blekinge!

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till jourcentralen i Blekinge!
Uppdraget startar 2017-06-26 till 2017-08-17 (Jour)

Låter detta intressant så hör gärna av dig!

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 1615
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1615
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.

Vi söker nu kockar till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare.

Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.

Omfattning 75% men kan bli heltid.


Vi söker nu kockar till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare.

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDu får gärna arb extra från maj, därefter Heltid/Deltid,1 /6 - 14/8, möjl till förlängningLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.ernberg@fredensborg.com
Övrigt: Märk ansökan med Kock - Hälleviks Havsbad
Arbetsplats: 
Adress: HÄLLEVIKS HAVSBAD
SEMESTERVÄGEN 5
29472  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida: http://www.hallevikshavsbad.com
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Vi söker dig som är mån om att göra ett bra jobb och överträffa kundens förväntningar. Vi söker dig som är självgående och som har blick "för vad som behöver göras". Vi är ett mindre företag som söker dig som är flexibel och som inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder dig en anställning från mitten av maj till slutet av augusti på deltid. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på restaurang ( gärna stekbord). Om du går på en restaurangutbildning och inte har hunnit skaffa dig någon lång erfarenhet är du också välkommen att söka till oss.

Det går inte några allmänna kommunikationer till arbetsplatsen så det är viktigt att du äger någon form av fordon.

Vi är ett glatt gäng som ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarvikariat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14460
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  

Platsannons

Lagerarbetare/truckförare

Lagerbergs i Norjeby AB söker två lager/truckförare
Lagerarbete truckkörning, plocka, packa, inventera samt mottaga/lasta gods.

Vi söker dig som är positivt inställd till utmaningar och är van vid egna initiativtagande och där du som person trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Bra ordningssinne serviceinriktad och ansvarsfullhet är andra egenskaper du bör ha för att klara arbetetsuppgifterna. Arbetet kräver även god fysik då tyngre lyft förekommer.

Kvalifikationer: B-körkort och tillgång till bil, truckkort A+B enligt TLP, Datavana, goda kunskaper i svenska språket.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidProvanställning 6 månader tilllämpas därefter tillsvidareanställningMånadslön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Ola.sjostrom@atria.com
Övrigt: Ansökan tillsammans med CV skickas till: Lagerbergs i Norjeby AB, Att: Ola Sjöström, Furumovägen 110, 294 76 Sölvesborg tel (46) 456 65 00 00. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan idag.
Arbetsplats: 
Adress: Lagerbergs i Norjeby AB
Furumovägen 110
29476  SÖLVESBORG 
Hemsida: http://www.lagerbergs.se
  

Platsannons

Extraarbete under Sweden Rock Festivalen

Extraarbete under Sweden Rock Festivalen 7-11 juni. Söker kassapersonal och restaurangbiträde och man bör vara stresstålig, ordningssam, social, energisk för att kunna hantera arbetet. Produkterna som säljs i de olika mattälten är mat med sitt ursprung i Texas såsom Burgers, Texas Chili, Ribs m m.

Energisk, stresstålig, social, kunna hantera att jobba långa arbetspass, kan arbeta både självständigt och i grupp.

Matkoncept med sitt ursprung i Texas. Burgers, Ribs, Texas Chili m m
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetskläder erhålls.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael.granberg@diegotrade.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NINE CAPITAL AKTIEBOLAG
Edsvallabacken 14
12343  FARSTA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chaufför Sölvesborg

Om Oss
Arcus resurs är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.
För mer information läs på www.arcus.nu
 
Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi lastbilsförare till transportuppdrag.
Tjänsten är heltid/dagtid och visstidsanställning över sommarperioden.

Din profil
Vi söker en öppen och servicemedveten chaufför som kan arbeta självständigt.
Du är ordningsam, lojal, talar bra svenska och kan kommunicera med kunder.
Krav är C-körkort, har du YKB och ADR är det meriterande för tjänsten.

Låter detta intressant?Om du tycker att det låter som ett intressant arbete så tveka inte, skicka din ansökan redan i dag. Vi kommer löpande att intervjua sökanden då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 23/5
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=4AD85DD99C9F47828E57680B0AB49111
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Tredenborgsvägen 7
29435  Sölvesborg Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  
Platsannons

Svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu svetsmontörer till Sölvesborgs- och Kristianstadsområdet

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär svetsning med rörtråd i svart material. Svetsningen sker utifrån ritning där man själv häftar ihop sina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. Svetsningen sker vanligtvis i rätt så grova material (12 mm och uppåt) så det är viktigt att du som söker har erfarenhet av denna typ av svetsning.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Du som söker ska ha stor erfarenhet av svetsning. Dina svetskunskaper ska vara på licensnivå även om formell licens inte krävs för denna tjänsten. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Tillträde snarast så ansök så snart du kan. Ansökningarna behandlas löpande.

Visstidsanställning med goda chanser till fast anställning i framtiden.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2737
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2737/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Götgatan 1
29133  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Förskollärare Skogslyktans Förskola

Vilka är vi?
Skogslyktans förskola och fritidshem är ett personalkooperativ som ligger i Gammalstorp strax utanför Sölvesborg som startade 2010. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss själva och försöker utveckla den pedagogiska verksamheten med den ständigt föränderliga omvärlden. Verksamheten har ett underbart läge mitt i skogen med stor utegård och naturen runt omkring sig. Vår inriktning är utomhuspedagogik och äventyrspedagogik. Skogslyktan har i nuläget 21 förskolebarn och 7 fritidsbarn i åldrarna 1-12 år.

Vem är du?
Vi söker dig som har stort intresse av naturen, är positiv, har egna idéer och ansvarskänsla. Du ska även ha erfarenhet och vara väl insatt om vårt pedagogiska uppdrag, nya läroplanen med förskolans ansvar och dokumentationer.

Vad vi kan erbjuda
Här på skogslyktan erbjuder vi dig en fantastisk utemiljö att bedriva pedagogisk verksamhet och förverkliga dina personliga mål som pedagog. Vi har nära till skog dit vi ofta går för att lära oss om naturen och djuren som lever där.

Arbetsuppgifter: Att tillsammans med arbetslaget på förskolan planera, genomföra, utveckla utvärdera verksamheten utifrån mål och styrdokument.

Tjänsten fast: 100%
Tillträde: Omgående.
Behörighetskrav: Förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation.

Välkommen med din ansökan till vår mail: skogslyktan@telia.com
Ni kan även besöka vår hemsida skogslyktan.org
Ansökan senast 29/5-17

Legitimerad förskollärare.
Positiv, trevlig och driven person som känner att du kan bidra samt hjälpa till att utveckla förskolan framåt.

Naturskönt område i Gammalstorp nedanför Ryssberget.
7 km från Sölvesborg.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten avser 100%Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress: skogslyktan@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SKOGSLYKTANS FÖRSKOLA/FRITIDSHEM I GAMMALSTORP, EK FÖR
GODTEMPLARVÄGEN
29492  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor Sölvesborg

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Sölvesborg.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Mårdvägen 10
64436  TORSHÄLLA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  

Platsannons

Grundskollärare med behörighet i ma, no, sv/sva åk 1-6.

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

De övergripande målen för skolan i Sölvesborgs kommun är att barnen och eleverna ska trivas, utvecklas som människor och nå målen för verksamheten. Skolan i Sölvesborgs kommun ska vara en trygg och utvecklande miljö för alla som verkar där. Vi vill vara en inkluderande organisation där människor växer i mötet med andra människor. Därför är kvalitén i dessa möten central. Det är vår avsikt att under de kommande åren kraftsamla och fokusera på några viktiga områden inom utbildningen som t.ex. kunskapsmål, trivsel och höga positiva förväntningar.

Placering: Högtofta skola.
ARBETSUPPGIFTER
Högtoftaenheten är en nybyggd trivsam byskola/förskola som har barn/elever från 1 år upp till åk 6, ca 120 elever/barn.
Vi arbetar tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga och utveckla sina kunskaper och förmågor. Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna stolthet och meningsfullhet.
På Högtoftaenheten är goda relationer och trygghet grunden för goda kunskapsresultat och vi bedriver ett ständigt pågående värdegrundsarbete.
Som grundskollärare ska du skapa en god lär- och social miljö för eleverna samt bidra till ett gott utvecklingsarbete inom arbetslaget och skolan som helhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig grundskollärare i årskurserna 1-6 med ma, no, sv/sva.
Som lärare är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för dina ämnen och underhåller kontinuerligt dina kunskaper.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid, tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10, upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-10
Referens: 89/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=caa9544c-f40e-4a07-849a-1ec282a582cd&TK=06343866-0b5a-41b1-96eb-b55f5ce3daa5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare till byggvarohandel

Är du intresserad av ett sommaruppdrag inom bygghandeln? Är du en person som har ett service- och säljintresse? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om jobbet
Du kommer att arbeta på ett privatägt företag som står för tradition, kvalité och service. Företagets ambition är att ge kunden en heltäckande service och ett komplett sortiment av varor för byggmarknadens behov. Du arbetar tillsammans med cirka 12 medarbetare som är stationerade inom olika områden. I din arbetsroll som butikssäljare ingår att ge en god service till kunder och vara en duktig säljare.

Vanliga arbetsuppgifter är:

- Varuplock

- Orderplockning

- Försäljning

- Kontakt med leverantörer

- Kassaarbete

Du är oftast den person kunden kommer i kontakt med först vilket innebär att du har ett stort ansvar för att få kunden nöjd med sitt besök. Som butikssäljare förväntas du bidra med god servicekänsla, förmåga att se utvecklingsmöjligheter och ha en positiv personlighet.

Om dig
Vi söker en kreativ butiksäljare med sinne för service och god kundkontakt. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete. Det är meriterande om du har en gymnasial utbildning inom bygg/anläggning/måleri samt tidigare erfarenhet inom området.

Du är en positiv och kreativ person. Du har ett glatt humör, en hög servicekänsla och är social. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har förmågan att se utvecklingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag mellan 2017-06-26 – 2017-08-04.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret på sidan 2. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jakob Somehagen, 073-684 77 14, jakob.somehagen@adecco.se

Välkommen att ansöka!
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Dagtid SommarjobbEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=410D357B-8B0B-4B19-BB35-0283FCDCCDFD&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Campus Gräsvik 5
37175  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Telekomtekniker

Vill du vara en del av ett företag i ständig utveckling och framåtsträvan?

Tammp är ett företag i den absoluta framkanten inom telekommunikation och fastighetsnät. Sedan starten 2006 så har företaget expanderat och blivit en väldigt attraktiv entreprenör.

Vår företagskultur präglas av lojalitet, engagemang och en vilja att leverera över förväntan.

Vi söker dig som är en medspelare, kreativ och serviceinriktad.

Beskrivning av verksamheten


Tammp AB jobbar idag som entreprenör åt samtliga mobila operatörer i Sverige.
Företaget har sitt säte i Sölvesborg/Blekinge samt ett kontor i Älvsjö/Stockholm.
Vi jobbar med utökning av de befintliga 3G/4G näten samt med byggnation och service åt en av Sveriges största KabelTV/Bredband/Telefoni operatörer.

 

Dina arbetsuppgifter
Byggnation av mobilnät såsom mastbyggnation och kundlösningar. Arbetet innefattar allt från kontaktera kablar till att montera antenner, basstationer och länkar. Vi söker ett flertal telekomtekniker med dokumenterad kunskap inom telekom.Krav/önskvärd kunskap är:
Erfarenhet av tele och telekom installationer.
Gärna tidigare erfarenhet länk och transmission.
Rekrytering pågår kontinuerligt.
Stor vikt läggs på rätt personlighet.Krav: B-Körkort

 

Anställningsort: SölvesborgRekrytering sker löpande, vänta inte med att ansöka!Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

 

Kontaktperson:

Björn Haglund , 0733 20 20 25
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.tammp.se/karriar?aguid=A6FBFF455DF3481292EC3EDFA37CC93C
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tammp AB
Löparevägen 1
29439  Sölvesborg Sverige
Hemsida: http://www.tammp.se/
  

Platsannons

Pizzabagare till Hällevik utanför Sölvesborg

Strandträffen är Hälleviks enda pizzeria med högsäsong under sommaren.

Vi söker två duktiga och erfarna pizzabagare som klarar av alla förekommande arbetsuppgifter inom pizzabakning. Tempot är stundtals högt och du måste därför kunna hantera att arbeta under press. Ett glatt humör och trevligt bemötande är A och O!

Vi är belägna en bit utanför Sölvesborg och kollektivtrafiken hit är begränsad. Det är därför bra om du har körkort, men det är inget krav för tjänsten.

Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan ansökningstiden är slut då vi rekryterar löpande. Tveka inte att höra av dig vid intresse!
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTimanställning med möjlighet att arbeta heltid under sommaren. Kan även bli aktuellt med fortsatt anställning efter sommaren. Öppettiderna är från 11- sent.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mirouku@hotmail.com
Övrigt: Anmäl ditt intresse via telefon eller mail till Jörgen. CV behöver inte bifogas.
Arbetsplats: 
Adress: Signehems JBF AB

29472  SÖLVESBORG 
Hemsida:
  

Platsannons

UIngdomsinstruktörer/Ledare

Skönabäcks Gymnastikförening / Hällevikslägret
Major Sjöbergs väg, 294 95 SÖLVESBORG.
Telefoner: 0709-248825, 044-248825 (0456-52828).
E-post: info@hallevikslagret.se
Hemsida: www.hallevikslagret.se
ARBETSPLATSEN
Hällevikslägret är ett gymnastik- och friluftsläger för barn i åldern
9-13 år. Cirka 300 barn deltager årligen (i ett 15 dagar långt läger).
Hällevikslägret startades 1928 och sedan dessa har breddläger
(läger för alla barn) genomförts på lägerplatsen i Hällevik. Omkring 90 funktionärer och ledare är verksamma under lägerperioden - alla bor på lägret. Lägret har eget storkök liksom sjukvårdsteam. Ledare-arbetet är en bra och lämplig praktik för blivande lärare och fritidspedagoger m fl. Arbetet ger goda erfarenheter för jobb inom barn- och ungdomsverksamheten. Lägermiljön är trivsam och gemytlig och en strävan finns att skapa 'storfamilj-stämning' inom hela lägerkollektivet. Intill lägret finns en 50-meters-bassäng och naturligtvis en sandstrand med härligt havsbad (utan strömmar och besvärliga maneter). Hällevikslägret har en social huvudmålsättning och ett mycket gott kamratskap brukar växa fram bland barnen och mellan barn och ledare. Lägret har sedan många år en egen orkester.

Omkring 30 ungdomsinstruktörer/ledare behöver nyanställas inför sommarens läger, som blir det 87:e i ordningen. Ett tiotal ledare från tidigare år är redan föranmälda.
Utbildning/krav: minimiålder 18 år. Övrigt: Simkunnighet - vidare så bör Du vara idrotts- och friluftsintresserad och givetvis road av att jobba med barn. Du bör ha arbetat med ungdomar/barn tidigare - på något sätt. Utbildning inom ungdomssektorn (liksom lärarutbildning eller påbörjad sådan) är självfallet en god merit.
En särskild ledarkurs genomförs under de första dagarna (kursen är kostnadsfri). Av brandsäkerhetsskäl m fl är rökning nära nog helt förbjuden på lägret. Arbetet motsvarar heltid med viss jour-tjänstgöring och kvällsarbete (närvaro). Du kan få mer info om lägret om Du besöker vår hemsida: www.hallevikslagret.se.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTidsbegränsad period: 160628-160717. Schemalagd arbetstid. Tiden 28/6-2/7 genomförs en särskild ledarkurs. Barnen kommer 2/7.Annan löneform - ett mindre traktamente på totalt 1.000 kronor (för hela perioden) utgår (efter avdrag för kost och logi). Utöver detta ingen lön. Resebidrag utbetalas (dock högst 600 kronor). Vissa klädesplagg och/eller sportväska tilldelas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hallevikslagret.se
Övrigt: Snarast möjligt och senast 2017-04-29. Ansökan insändes via nätet alternativt med post till: Hällevikslägret, Major Sjöbergs väg, 294 95 Sölvesborg. Ev. intyg gällande barnverksamhet/idrottsverksamhet bör bifogas - gärna även skolbetyg som visar deltagande i idrott/gymnastik.
Arbetsplats: 
Adress: Skönabäcks Gymnastikförening/Hällevikslägret
Major Sjöbergs väg
29495  SÖLVESBORG 
Hemsida: http://www.hallevikslagret.se
  

Platsannons

Legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Omsorgsförvaltningen består av tre verksamhetsområden: gemensamma, äldre och funktionshinder och totalt är vi ca 640 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.ARBETSUPPGIFTER
Placering: Omsorgsförvaltningen

Rehabilitering inom den kommunala hälso-sjukvårdorganisationen, som omfattar eget boende, särskilt boende SOL/LSS samt korttidsboende.
Sjukgymnastens/fysioterapeutens arbete är inriktat mot naturlig rörelse i vardagen. Nära samarbete med arbetsterapeuter kring den enskilde individen. Målsättningen är att individen ska kunna använda sig utav sina egna förmågor i det vardagliga livet.
I arbetsuppgifterna ingår vardagsrehabilitering genom handledning av personal i rehabiliterande insatser och förhållningssätt, i personlig vård och förflyttningssituationer. Arbetet innebär också nära kontakter med närstående. Bedömningar, träning, behandling, och aktiviteter kommer att ske utifrån dina kompetensområden. Bedömning av hjälpmedel samt förskrivning av dem, ingår i din yrkesroll.
Vi lägger stort fokus kring samverkan med andra professioner kring den enskilde och dess närstående.
Hälso- och sjukvårdsorganisationen arbetar aktivt med ständig kvalitetsförbättring, en öppenhet och ett intresse av att vilja utveckla verksamheten.
I arbetet ingår också att handleda och delegera till personal enligt gällande lagar och föreskrifter.


KVALIFIKATIONER
Meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 13/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4b6a34ea-1a18-4a26-b586-03266a4dab64&TK=211d58c3-9ea5-4c12-9a86-8611c3c54e6c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. Arbetsterapeuter

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Omsorgsförvaltningen består av tre verksamhetsområden: gemensamma, äldre och funktionshinder och totalt är vi ca 640 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.
ARBETSUPPGIFTER
Placering: Omsorgsförvaltningen

Rehabilitering inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret som omfattar eget boende, särskilt boende SOL/LSS samt korttidsboende.

Arbetsterapeutens arbete är inriktat mot aktivitet i dagliga livet.
Teamarbetet över yrkesgränser är viktigt. Målsättningen är att den enskilde ska kunna utnyttja sina egna förmågor i det dagliga livet. I arbetsuppgifterna ingår vardagsrehabilitering genom handledning av personal i rehabiliterade insatser och förhållningssätt, i personlig vård och förflyttningssituationer. Arbetet innebär också mycket närståendekontakter. Vidare kommer du göra bedömningar, träning, behandling och aktiviteter utifrån ditt kompetensområde. Du gör bedömning av hjälpmedelsbehov och förskriver hjälpmedel.
Vi lägger stort fokus på samverkan med andra professioner kring och med vårdtagaren och dennes anhöriga. Hälso- och sjukvårdsorganisationen arbetar aktivt med ständig kvalitetsförbättring, en öppenhet och ett intresse av att utveckla verksamheten krävs.
I ditt arbete ingår också att handleda och delegera till personal och du dokumenterar enligt gällande lagar och föreskrifter.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut.
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade, ha en positiv människosyn och kunna se till individens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, förmåga att kunna arbeta självständigt, lyhördhet och flexibilitet.

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen.

Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vikariat till 2017-09-04 med eventuell förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 14/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=22ab79e4-309d-4fda-b683-8f7dd8beeff9&TK=fdb4efeb-11b2-47b7-8c00-f1e644f9e8d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier

Om Sölvesborgs kommun
Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning och Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Men också Sweden Rock Festival och Mjällby AIF som har sina hemmaarenor i kommunen. Det bor cirka 17 000 invånare här och vi har en vision om att vara 20 000 invånare år 2020. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Omsorgsförvaltningen består av tre verksamhetsområden: gemensamma, äldre och funktionshinder och totalt är vi ca 640 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Placering: Omsorgsförvaltningen. Äldreomsorg samt funktionshinderomsorg

Arbeta i hemtjänst, på särskilt boende, gruppbostad, socialpsykiatri eller som personlig assistent.

Semesterperiod 1
2017-06-19--2017-07-16
Semesterperiod 2
2017-07-17--2017-08-13

Vi prioriterar de sökande som kan arbeta båda perioderna.

För att kunna behandla din ansökan på rätt sätt är det viktigt att du söker via vår externa länk där ett frågeformulär är kopplat till din ansökan.


KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet. För hemtjänsten krävs körkort.
Kunna uppfylla hygienkraven.
Behärska svenska i tal och skrift.
Personlig lämplighet är viktigt.

Ansök omgående då semesterplanering pågår.
Rekrytering sker löpande.ÖVRIGT
Har du redan erbjudits vikariat behöver du inte söka här.

Vi tar ENDAST emot ansökningar som registreras via annonsens externa webbplats.

I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställning.

Vi är intresserade av såväl manliga som kvinnliga sökanden.
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Dag/kväll/helg/natt, varierande sysselsättningsgrad Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, upphör: 2017-08-13 . SommarvikariatEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 206/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc621e29-d200-41d6-9024-87d799138572&TK=265e0ee3-add8-4b94-afdd-f20ab039ae1b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Sölvesborgs kommun
29480  SÖLVESBORG Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal